Gambrinus liga souhrn - 22. kolo

22.03.2008, 17:17, aktualizováno 24.03.2008, 19:31
Komentáře a souhrny
Slavia se díky pondělnímu vítězství ve Zlíně vrátila do čela tabulky, kde ji po sobotním vítězství nad Jabloncem dočasně vystřídala Sparta. Teplice přivezly tři body z Plzně a Ostrava si poradila doma se Žižkovem. Zaváhalo Brno, které nedokázalo překonat obranu Kladna. V boji o záchranu si pomohl Most, který opustil sestupové pozice. Bohemians 1905 naopak ztratili nadějně rozehraný zápas s Boleslaví a zůstali poslední.

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 2:1

22.03.2008 15:00

Góly: 34. Andrej Kerić, 85. Jan Nezmar - 4. Lukáš Bajer

Liberec dokázal počtvrté v řadě vyhrát na domácím hřišti nad Sigmou, která tak na stadionu U Nisy nevylepšila svou černou bilanci - nikdy zde neslavila prvoligové vítězství. Celý zápas však provázelo mnoho nepřesností, tempo hry tak bylo minimální a diváci moc zajímavých akcí neviděli.

Lépe začali hosté, ve třetí minutě si na centr za obranu naběhl Bajer, který hledal před bránou Hubníka, ten však v dobré pozici minul. Hned v další minutě se k trestnému kopu postavil aktér první akce, Lukáš Bajer, zakroutil míč přesně k pravé tyči a poslal Olomouc do překvapivého brzkého vedení. Domácí se sice snažili, v další šanci se však ocitl Hořava, zblokovaný míč napálil ze čtrnácti metrů pouze nad. V 17. minutě měl po Papouškově centru potíže ve vlastním vápně Heindereich, domácí fanoušci se dožadovali penalty za ruku, rozhodčí Matějek však viděl hru tělem. Domácí i přes snahu podávali podprůměrný výkon, a tak mohli být jen rádi, že ve 34. minutě uklouznul ve vápně Škerle a Keričovu střelu z úhlu si do branky dorazil olomoucký Heidenreich. Minutu před koncem mohl hostům vrátit vedení Hubník, když si uprostřed vápna naskočil na Bajerův centr, ale důraznou rybičkou zamířil pouze do náruče Zlámala.

Pět minut po změně stran mohl Kerič dokonat svůj obrat, když si naběhl na zadní tyč, centr z rohu ale nedokázal umístit mezi tři tyče. Územní převahu liberečtí hráči nedokázali využívat v gólové příležitosti, hosté se zase nedostávali do brejků, diváci se tak většinu času spíše nudili. Většina akcí končila ve vápně Olomouce, kde si míč pohlídal Drobisz, Dočkalovy centry byly naprosto bez účinku. Absenci šancí vyřešil až v 85. minutě právě Dočkal, kterého nechali hosté dojít až na hranici vápna. Proti jeho střele ještě dokázal olomoucký brankář zareagovat, na dorážku Nezmara v pádu již neměl. V závěru se Sigmě nedařila kombinace, žádný tlak tak ani nemohla vyvinout a Slovan se raduje z vítězství. Vyhrál čtvrtý ze šesti jarních zápasů a dotahuje se na týmy bojující o poháry.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Žižkov 3:0

22.03.2008 17:00

Góly: 36. Václav Svěrkoš, 62. František Rajtoral, 71. Václav Svěrkoš

Václav Svěrkoš dnes předvedl výtečný výkon korunovaný dvěma góly. Baník navíc hostům z Prahy nedovolil nic a zaslouženou výhrou se vrátili na třetí pozici. Žižkovští tak na vítězství z venku čekají od prvního kola i dále.

Převahu Baníku v úvodu málem zužitkoval ve dvanácté minutě Svěrkoš, když si elegantně patičkou obhodil na hranici vápna hostujícího obránce, ale trefil pouze pravou tyč Bartalského branky. Ostravané se nadále snažili být aktivnější, další šance se však dočkali až ve 34. minutě. Rajtoralovu střelu z dvaceti metrů vyrážel Bartalský na roh. Jenže uběhly pouze dvě minuty a žižkovští již na svou pasivitu doplatili. Magera si všiml za sebou stojícího Svěrkoše a přenechal mu přihrávku, ten se obtočil kolem pražských obránců a střelou k pravé tyči ze sedmi metrů překonal Bartalského. V poslední minutě zachránil hosty od další pohromy Labant, když v poslední chvíli zblokoval Magerovu přihrávku na úplně volného Svěrkoše.

Druhý poločas začal opět šancí domácích, Magera vyslal dalekonosnou střelu, která však nakonec zasáhla pouze pravou tyč. V 62. minutě se do brejku dostal Svěrkoš, přesně nahrál Rajtoralovi, který měl před sebou odkrytou branku a pohodlně zvýšil. Baník nemusel ani vyvíjet žádný velký tlak, ve druhém poločase mu stačila produktivita Svěrkoše, který 19 minut před koncem dostal hosty do kolen, když využil Otepkovy přesné přihrávky, vyhrál běžecký souboj s pražským obráncem a podél brankáře vsítil třetí gól Ostravy. V závěru se tak mohl po předlouhých dvaceti kolech dostat na trávník domácí Lukeš, kterého přivítaly ovace z tribun.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Jablonec 97 1:0

22.03.2008 17:00

Góly: 14. Miroslav Slepička

Sparťané využili brzkého gólu a po zbytek zápasu vedení hlídali s občasnými výpady, Severočeši se do vyloženějších šancí ani přesto nedostávali a usnadnili tak Pražanům cestu ke třem důležitým bodům.

Domácí začali dle očekávání aktivněji, o to překvapivější byla hrubka Řepky, který tak dostal do vyložené šance Straku. Ten však naštěstí pro Spartu trestuhodně minul. Po čtvrthodině hry se dostal k trestnému kopu na polovině hřiště Kadlec, míč namířil až do vápna, kde se dostal k Vackovi, ten přihrál Slepičkovi, jenž prostřelil Špita a poslal domácí do vedení. Za další tři minuty to zkoušel Slepička znovu, v tísnění tří jabloneckých hráčů zamířil nad. Jablonečtí se do útočné fáze moc nehnali, hrálo se tak hlavně u středového kruhu. Další chybu domácí defenzívy vyrobil Grigar, ale Eliáš míč držel moc dlouho a nepřesnou přihrávku tak odkopl do bezpečí Kladrubský.

Když volný Matušovič nedokázal zamířit ze šestnácti metrů mezi tři tyče jablonecké branky, musel svůj tým podržet brankář Grigar. Nedůrazná domácí obrana nechala hlavičkovat Valentu, proti jeho střele tak musel Grigar vytáhnout skvělý zákrok. Sparťané se o uklidňující gól nesnažili a za nudnou hru si vysloužili pískot tribun. Podprůměrný zápas mohl rozhodnout Kadlec, kterého přímým kopem našel Horváth, hlavičkou v dobré pozici mířil jen do rukavic Špita. V 81. minutě byl opět středem zájmu Kadlec, to po souboji ve vápně se Zábojníkem spadl a pouhých pět tisíc diváků na Letné se dožadovalo penalty, rozhodčí však nechal pokračovat. V poslední minutě předvedli domácí přeci jen povedenou kombinační akci. Kadlec potáhl míč po levé straně, před vápnem našel Kisela, jenž lehce přiťuknul Jeslínkovi, který ale po průniku do vápna z ideální pozice přestřelil.

Více informací k zápasu

FK SIAD Most - Dynamo České Budějovice 3:1

23.03.2008 17:00

Góly: 15. Byron Webster, 39. Vlastimil Stožický, 65. Jan Procházka - 10. David Horejš

Mostecké fotbalisty nezaskočilo brzké vedení hostů, stav obrátili a dostali se ze sestupových pozic. Budějovice pokračují v jarní krizi, stále čekají na plný bodový zisk.

Přes větší počáteční aktivitu Mostu se do první gólové šance dostali hosté. Šíma namířil přímý kop do vápna, kde našel Homoláče, který zpětnou hlavičkou přihrál Horejšovi a ten dalším hlavičkovým pokusem otevřel skóre. Jenže po pěti minutách bylo vyrovnáno. Stožický zahrál rohový kop na malé vápno, kde centr tečoval Webster a míč skončil u pravé tyče. Hra se vyrovnala a až do 39. minuty nebyla k vidění žádná větší šance. Nudnou pasáž tak přerušila branka, která znamenala obrat. Stožický, který byl i u prvního domácího gólu, vystřelil z třiceti metrů tak šikovně, že míč těsně před Kučerou skočil a skončil v budějovické bráně.

Taktický souboj obou mužstev dlouho nedovoloval divákům shlédnout zajímavější akci. Na tu si museli počkat až do 63. minuty, Svátkovu hlavičku vyrazil Švenger pouze k Plockovi, ten zamířil pouze nado. Za dvě minuty tak přišel trest, a znovu u toho byl Stožický. Na jeho roh si naběhl Procházka a hlavou pojistil domácím vedení. Most si až překvapivě dobře počínal v hlídání dvoubrankového náskoku, přesné kombinace nedávali Jihočechům šance na návrat do hry, v nastaveném čase měl navíc Oboya šanci Budějovice ještě více potupit, míč si ale dal daleko od nohy a střelu v pádu namířil jen do Kučery.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav 1:1

23.03.2008 17:00

Góly: 61. Milan Škoda - 78. Radim Holub

K vítězství ve středočeském souboji měli blíže domácí, jenže přestávka, vynucená problémy s osvětlením, pomohla hostům k vyrovnávací brance. Body si tak týmy podělily.

Hned ve druhé minutě měl blízko ke gólu Rezek, střelu v pádu Miller s obtížemi chytil. Agilní Bohemians se do vápna pokoušely dostat po centrech Haška, většinu však hosté pokryli. Větší závar přišel až ve 25. minutě, právě Haškův centr z přímého kopu ještě Boleslav odvrátila, pokus Rezka vyrazil Miller a následnou bombu Bartka opět kryl hostující brankář. Boleslavští se do první šance dostali až minutu před koncem prvního poločasu, Mašek vyslal dopředu Řezníčka, který vyzrál na Nikla, ale střelu z úhlu reflexivně vyrazil Zich nohama.

První desetiminutovka druhé půle patřila Kyselovi, nejdříve místo přihrávky na volného hráče před samotným Zichem volil nepřesnou střelu, poté ránu z třinácti metrů vyrazil bravurním zákrokem domácí brankář. V 61. minutě přišla přihrávka do běhu Škodovi, ten vyhrál běžecký souboj s hostující obranou a akci dokončil obstřelením Millera – 1:0. Když v 73. minutě zamířil hlavičkou Ordoš těsně nad, zhasla vršovická světla a skoro sedm tisíc diváků tak na několik minut mělo od fotbalu oddych. Když už se konečně začalo hrát a hráči se pomaličku vraceli do herního tempa, zklamalo osvětlení podruhé. Poté ještě asi dezorientovaný Rolko daroval míč Škodovi, ale ten sám před brankářem selhal, Miller mu míč čistě odebral od nohy. Uběhla minuta a hosté dokázali srovnat. V pokutovém území Bohemians se po centru Táborského dostal k míči Holub, který patičkou k tyči efektivně skóroval.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - SK Kladno 0:0

23.03.2008 17:00

Góly: -

Moravané sice drželi míč na kopačkách většinu času, nebezpečných šancí však měli poskrovnu a Kladno si remízu za poctivě odvedenou práci v defenzívu celkem zasloužilo.

V prvním náznaku šance se ocitl Trousil, který po odraženém rohu a centru Polácha hlavičkoval osamocený z ideální pozice jen do rukou Pavlíka. Domácí i nadále měli jasnou převahu, přesto mohli skórovat i kladenští. To se hostující Brunclík ocitl sám na velkém vápně, ale unáhlenou střelu nedokázal zamířit mezi tři tyče. Moravané se sice snažili o útok, ale Středočeši pozorně bránili a nedávali domácím ve vápně žádný prostor.

Deset minut po začátku druhé půle se skvěle uvolnil a střelou zpoza vápna protáhl brankáře Střeštík, škoda jen že nemířil o pár decimetrů lépe. I po změně stran se stále hrálo na polovině Kladna, Střeštíkova hlavička z úhlu mezi třemi tyčemi také neskončila. Brno se snažilo o jakýsi tlak, ale nakopávané balóny dobrou volbou nebyly a střely z dálky postrádaly přesnost. Poslední vážnou střelu tak vyslal v poslední minutě opět Střeštík, Pavlík sice měl problémy, ale míč přeci jen vyrazil. Domácí hráči tak dali šanci Teplicím na odskočení, naopak Kladno si připsalo cenný bod v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 0:2

23.03.2008 20:15

Góly: 25. Petr Lukáš, 84. Antonín Rosa

Teplice po devíti marných pokusech vyhrály na hřišti soupeře a posunuly se tak na třetí příčku. Výhru zařídilo svými brankami duo stoperů Lukáš s Rosou. Plzeň prohrála na jaře již počtvrté v řadě.

V úvodu utkání se do menších příležitostí dostávaly Teplice, zejména po standardních situacích, které rozehrával Doležal. Po jedné z nich nešťastně hlavou prodloužil na Verbíře domácí Krbeček, ale zkušený hráč nastřelil pouze brankáře domácích. Verbíř vše napravil v 25. minutě, když rozehrál rohový kop, balon přizvedl Rosa a kolega z obrany Lukáš se hlavou nemýlil - 0:1. Plzeňští mohli bleskově vyrovnat, ale Trappova střela z patnácti metrů mířila hodně vedle. Šest minut před koncem první půle mohli Tepličtí zvýšit své vedení, ale Jun trefil hlavou pouze břevno. O reparát a vyrovnání se poté ještě pokoušel znovu Trapp, ale jeho ránu z voleje chytil brankář Slavík.

Domácí si v 53. a 55. minutě vytvořili dvě pološance, nejdříve Petržela trefil jen svého spoluhráče Krbečka a poté narážečka a postup dvou zmíněných hráčů nezakončila žádná střela. A tak měly šanci Teplice, Smejkal utekl na levé straně hřiště a hledal Juna, vše však výborně vyřešil brankář domácích. V 77. minutě přišla další šance Plzně, ale opět s mizerným zakončením. Lecjaks centroval a Borek hlavičkoval vedle. Teplice v tomto ohledu takové problémy neměly a jejich hráči trefovali bránu s větší přesností. Důkazem toho budiž akce z 84. minuty, kdy na 0:2 zvyšoval Rosa, Doležal centroval a nikým nehlídaný stoper pohodlně hlavou skóroval.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Slavia Praha 0:1

24.03.2008 17:15

Góly: 40. Goce Toleski

Zhruba dvě hodiny před startem utkání začalo na stadiónu hustě sněžit a to ovlivnilo celé utkání, jelikož trávník byl podmáčený a ve velmi špatném stavu. Hrát technický fotbal bylo téměř nemožné a ani šancí moc diváci neviděli.

Ovšem už v první minutě mohl jít Zlín do vedení. Po dlouhém výkopu Baránka se k míči dostal Dujka, jeho přízemní střelu Vaniak s problémy vyrazil. Následně zlikvidoval i Žůrkovu dorážku z úhlu. Špatný terén naopak zařídil první příležitost hostů. Elšík dával malou domů, ale míč se zastavil ve sněhu a brankář Baranek s velkými potížemi a v poslední chvíli míč odkopl před dotírajícím Pudilem.

Zajímavou situaci diváci viděli opět až před přestávkou. Nejprve trefil stoper Zdeněk Kroča po standardní situaci pouze tyč, ve 40. minutě už ale míč skončil v bráně. Blažek přiťukl Toleskému, ten se zbavil obránce a pěknou střelou z pravé strany překonal i bezmocného Baránka.

Druhý poločas moc atraktivních okamžiků nenabídl. Slavia, která se snažila hlavně neinkasovat, pečlivě bránila a do útočení se moc nehnala, a proto přítomní příznivci, ať už domácího celku nebo hostujícího, viděli další příležitost, ze které by mohli padnout góly až v závěrečných minutách. Nejprve po Krausově centru nemířil přesně útočník Žůrek.

Minutu nato mohla Slavia rozhodnout. Toleski utekl Kročovi, tvrdě vypálil, Baránek míč pouze ztlumil a z brankové čáry jej vykopl až Zbožínek. Hosté nepřidali druhý gól ani po pasu Hubáčka , kdy se za obranu dostal Blažek, jelikož zlínský gólman včas vyběhl a nebezpečí zažehnal. V 84. minutě mohla Tescoma vyrovnat. Vaniak podběhl centr z rohového kopu, ale Zbožínek hlavičkoval vedle prázdné branky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha22146235:1448
2.Sparta Praha22144443:1746
3.FK Teplice22123729:2039
4.Baník Ostrava22108436:2238
5.1. FC Brno22106630:2736
6.Slovan Liberec2287724:2131
7.Viktoria Plzeň2285922:2829
8.FK Mladá Boleslav2269725:2727
9.Sigma Olomouc22511614:1826
10.Tescoma Zlín22751021:2726
11.Viktoria Žižkov22751029:4126
12.České Budějovice22661023:2824
13.FK Jablonec2258915:2023
14.Siad Most22481026:3920
15.SK Kladno22471123:3219
16.Bohemians 190522381116:3017

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (165)

Přidat komentář
One-Real

Kerič Cirka bombardér ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kerič válí. bych se ani nedivil, kdyby dohnal ty naše česky "kanonýry" viva slovan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Keričovi to na jaře fakt střílí, stejně jako Svěrkošovi.

Reagovat
One-Real

a Slepičkovi

Reagovat
RickNash

a megerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Holek dneska skóroval za Dnětropetrovsk

Reagovat
One-Real

dobře on ale nějak dlouho sem o něm neslyšel...řekl bych ten přestup mu prospěl tak maximálně po finanční stránce

Reagovat
smazaný uživatel

tak ukrajinská liga není u nás sledovaná, ale taky by mě zajímalo, jak často a jak hraje

Reagovat
One-Real

To jo...ale kdybych byl nim tak na Ukrajinu by se mi teda nechtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, je to nová zkušenost, liga je asi kvalitnější než ta naše, ovšem na západ se mu tamocaď bude dostávat podle mě hůř než od nás

Reagovat
One-Real

Taky si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

proč? matuzalem je v zaragoze či kde? ta jem myslím na západě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, máme jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Elano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčenko.

Reagovat
One-Real

Wenger pochybuje o Rosického návratu. Euro v ohrožení ---- to se mi nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš jede

Doufám, že o krále střelců se bude ještě pořádně závodit!

Reagovat
One-Real

S současnou formou Keriče se o to tušim budou prát Slepička,Svěrkoš a Kerič

Reagovat
smazaný uživatel

možná ještě Magera... každopádně Došek a Toleski jsou nejspíš už odepsaní

Reagovat
One-Real

Ten možná Došek bez formy stejně jako Toleski

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš dneska dvě branky. Proč jsem tam nejel....

Reagovat
One-Real

Kolik bude mít s těma 2 brankama ??? Slepička bude mít 10,Kerič myslim nějak 6 a Svěrkoš 9?

Reagovat
smazaný uživatel

Kerič ještě tolik nemá, jinak je to tak

Reagovat
One-Real

aha tak 5 ne?Ale s jeho prozatimní formou by se dotáhnout mohl a mohlo by to být ješte zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, má 5

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo fandí FK MB a jede zejtra na Bohemku???

Reagovat
smazaný uživatel

já nefandím FK MB a nejedu zítra na Bohemku!!!

Reagovat
fantomas

já též

Reagovat
One-Real

a já pro změnu také ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ani já ne

Reagovat
Shevchenko

Překvapivě také ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No já taky ne, ale budu na ně myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

asi nepudu

Reagovat
RickNash

já nefandím FK MB a jedu zítra na Bohemku!!!

Reagovat
-Kopy-

. A bude nás hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

For -Kopy- ..... Jedš jo???? No prej má jet něco kolem 8 autobusů

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechci nějak urážet, ale to je klasická česká vlastnost. Zadarmo klidně až na konec světa...

Reagovat
-Kopy-

Něco na tom bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli pojede autobus ze Znojma gratis, jedu taky!!!!!!

Reagovat
-Kopy-

Nejezdím, tak ale na Bohemku to je kousek, je to zadarmo, jedou kámoši, tak jedu taky .

Reagovat
smazaný uživatel

Zmínil bych hlavně skvělou atmosféru, yardu v klokanním šátku... a dál už je všechno nepodstatné.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav je ostuda republiky viz dnešní buly a zprávy na Nově. Jste lidský hnůj .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Není náhoda, že na rozhodčí si stěžujou jen oni a Slavia. Začínají mě srát, jak mi to byl sympatický mančaft, tak se mi dokonale zprotivili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
One-Real

Nezmar na té fotce vypadá fakt luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

A Sionko rozhodl z penalty (se štěstím) zápas Kodaně

Reagovat
smazaný uživatel

a Lukáš Zelenka pečetil výhru Westerlo

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata 2 golíčky

Reagovat
Talker

A prej že u nás nejsou kanonýři Slepička,Svěrkoš,Kerič...Boj o korunu střelců bude zajímavej a možná se i přiblížíme číslu 20.

škoda že se Toleski zahrabal,Slavie ted bude ubíjet hráče jako dříve sparta,pokud nezmění přestupovou strategii

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem říkal, že Toleski se ve Slavii střelecky zadrhne, nikdo mi nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co povídáš, jaký ubíjení, na lavičce nikdo nesedí, všechny posily hrají, tak o co ti jde? Že to tam Toleskimu zatím nespadlo, je jiná věc, ale třeba jeho nahrávka v Ostravě byla lahůdková, proti Mostu se pokoušel v tutovce o gól přes hlavu. Do zahrabání daleko.

Reagovat
Talker

Ono Slavka ted má 5 kvalitních(na českou ligu) útočníků + necida v na hostovačce... Řekni mi,jestli je to přínos pro ty útočníky. 3 z nich budou na lavičce,pokud se budou pravidelně střídat taky z toho nic moc mít nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budou jen dva útočníci, dopadne to jako s Ostravou, která jela do Olomouce bez útoku a stálo ji to kontakt s čelem. Prostě dva hrají, jeden je marod, dva mohou střídat, to nemluvím o tom, že ve Slavii je poslední dobou velká marodka, že jich může odpadnout i víc. Rozhodně si nemyslím, že v útoku je Slavia přecpaná, spíš by se dalo mluvit o velké záloze, ta je mnohem diskutabilnější.

Reagovat
smazaný uživatel

jj utocnici si musej sednout, dyz to budou stale stridat nic z toho nebude..ve sparte si spolu nesedli nikdo, tak tam pustili Slepicku a ten pali sam

Reagovat
smazaný uživatel

Ajee zase jeden chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Svěrkošovi, ten se s tím opravdu nemaže. Sparta vyhrála, nic víc, nic míň, žádná perla, žádné překvapení, nemám co dodat.

Reagovat
Kapřík

Asi tak. Sparta hrála co potřebovala, Jablonec moc nezlobil. Ovšem Svěrkoš a Slepička... . Vždyť on ten Kája ještě bude mít z čeho na EURO vybírat.

Reagovat
Talker

Jn,útočníkům v čechách se daří a ono nic.. Poslední dobou ale nasazuje nové tváře,snad vezme někoho novýho

Reagovat
smazaný uživatel

Me tesi ze ted konecne vede sparta ligu a po tom co tu kolikrat prednesli slavisti,tak to znamena ze je nejlepsi protoze tu ligu vede a hlavne v pondeli slavia ztrati ve zline, pokud nepredvede zase nejakou haluz jako uz tolikrat

Reagovat
smazaný uživatel

Je blbost říkat to teď, podívej se na tabulku po celém odehraném kole!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to užij. Je to poprvé a možná naposled. Uvidí se v derby.

Reagovat
fantomas

hm sparta jede

Reagovat
alegre

beze strachu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Sparta celkem válí, přinejmenším v získávání bodů, ale pořád to má Slavia ve svých rukou. Derby bude pro Spartu první těžký zápas na jaře (snad kromě Boleslavi), Slavia už hrála s Ostravou a Brnem, navíc Sparta má poměrně těžké rozlosování poslední čtyři kola. Slavia prostě jen musí udržet kontakt se Spartou, případně 1-2bodový náskok a mělo by to klapnout. V podstatě by mělo stačit dovézt bod nebo lépe body ze Zlína, pak plichta se Spartou a pak hrát to, co Sparta. Dobře se to kecá, co?

Reagovat
fantomas

no, docela jo, ale já jim věřim klukum sešivanejm

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka ve Zlíně, v Plzni, v Teplicích a v Boleslavi - to jsou takový nepříjemný zápasy, doma by to měla bejt povinná pohoda. Jsem zvědavej, co předvede Zlín, Boleslav a hlavně Teplice, proti Spartě zahráli úplný ... no nezahráli nic.

Reagovat
fantomas

kuloví

Reagovat
Shevchenko

Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou snad jeho první dva góly v sezoně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

banik super vykon k nicemu je nepustili jen tak dal

Reagovat
fantomas

to se jen těžko poštěstí to "jen tak dál" s jejich výkyvama

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ty se radši starej o tvojí Slávku, na jaře ještě nepředvedli výkon hodný mistra. V Bohemians to byl vyloženě průchoďák, ve Zlíně se bude potit.

Reagovat
smazaný uživatel

*Proti

Reagovat
fantomas

já neřekl nic špatnýho proti Baníku, jen konstatuju fakt, nikde sem netvrdil že hrajeme suverenně ba že sme dokonce lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně bych to napsal.

Reagovat
fantomas

njn, holt ses špatně vyspal..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hraje na jaře pěkně, ta Olomouc byla záležitost chybějícího útoku. Baník-Slavia zatím asi nejlepší zápas jara. Výpadek se stane, Slavia ho měla v Brně. Ale už by měl přijít i na Spartu, nejlépe v příštím kole

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nemůžeme vymlouvat, Olomouci chyběl útok taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouci chybí útok vždycky, proti Baníku holt užmoulala gól. Oni mají takové výkřiky do tmy, buď z toho něco je nebo prohrají.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat, Žižkov prostě proti týmům ze špičky tabulky nemá nárok na nic. Navíc měli celkem rozsáhlou marodku a nějaké vykartované hráče. Ale nic na tom nemění, že Baníček prý hrál skvěle.

Jinak Svěrkoš na jaře k neudržení.

Liberec 1+0

Zlín 1+0

Plzeň 1+1 (přihrál na vlastní gol)

Slavia 0+2

Žižkov 2+1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem byl dneska na letné a 5401 diváků? Tady někdo krátí daně..silně podhodnoceno...optimistický odhad 10 tisíc, ale minimum 8...

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nám řekni o systému rozdávání volných lístků do škol atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Na onlinetextu psali prořídlé tribuny, tak komu mám věřit?

Reagovat
smazaný uživatel

muzajs: Tak ony byly prořídlé i tak, na spartě vypadají prořídle i s návštěvou kolem 15 000. Každopádně dle ohlasů v diskuzích nejsem jediný, komu ono nahlášené číslo připadá podezřelé...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dobrý, mě to přišlo docela málo, jenže jak říkám, jedinou info jsem měl z onlinetextu, a pak jsi se ozval ty, až se objeví další zdroje, udělám si konečný obrázek. Ale určitě tě beru v potaz.

Reagovat
smazaný uživatel

no byl sem tam a je pravda, ze akce byla po osmnact zadarmo, tak nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

*pod osmnact ( let samozrejme )

Reagovat
smazaný uživatel

sterda: Nebuď zbytečně útočný a snaž se kontrolovat emoce, domnívám se, že na konci sezony se to může hodit

My permanentkáři neřešíme lístky do škol. Permice se vyplatí, je za cenu tří lupenů na Větrné derby.

Btw na derby je údajně pro sparťany sehnat lístek problém, pokud se prozradí, tak "tento sektor neprodáváme" a tak podobně. Tolik postřehy některých fanoušků z fan stránek.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu se zeptat, kdy se tam ty postřehy objevily? Nezdá se mi, že zrovna Slavia se svými katastrofálními návštěvami by nechtěla prodat lupeny. Ano uznávám, že jde o přímou bitvu o titul, ale účast v předkole LM už je téměř jistá, takže zdroj balíku peněz je na dohled, i když by ten titul za určitých velmi specifických a mnou nepředpokládaných a poněkud neobvyklých okolností (tím jsem, doufám, popsal, kdo vyhraje ligu ) Slavia neuhrála, tudíž mi tento způsob boje připadá neopodstatněný. Spíě mi to připadá jako kecy na téma, které se dnes objevilo v hokeji mezi Boleslaví a Brnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to není orgaizovaný Slávií, jde o Calcio, kde je prý prodejce tak trochu klubista...takže to nemá s klubem nic společného..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to je možné, že nějaký nadšenec prodává lístky jen do slávistického kotle, ale co naděláš, podle mě zbytečná snaha, vyprodáno stejně nebude. Doufám, sakra, já ještě nemám lístek...

Reagovat
smazaný uživatel

marzik: To platilo jen pro jednu tribunu, ale o to nejde. Jde o to, že rozdl v návštěvě mezi Teplicemi a Jabloncem nebyl 9 litrů

Reagovat
smazaný uživatel

mas recht

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zase po dlouhé době byl na Spartě a zase tam dlouhou dobu nepůjdu. To byl děs. Slepička sice dal gól, ale jinak byl naprosto zoufalý a spoustu toho zazdil. Kulič je na odpis. Řepka vyrobil dva obrovské chyby. Rozehrávka tragická. Kladrubský snad nedal přesnou přihrávku. Prakticky kdyby Jablonec využil své tři šance, tak vyhrál. Byl to haluz.

No ale 3 body se počítají, ale je dost na zmyšlenou, že Sparta s takovou hrou bojuje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych dodal, že tragický byli taky rozhodčí. Zápas sice výsledkově neovlivnili, ale chyb udělali hodně

Reagovat
smazaný uživatel

jj sudi stali opet za prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub19: Řepka kromě úvodní chyby hrál podle mě slušně...Je nutné říct, že Jablonec byl mnohem nebezepčnější než Teplice a skvěle bránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka tam kromě té úvodní hrubky, udělal další dvě. A hlavně ta první byla neomluvitelná. Jablonec sice dobře bránil, ale Sparta mu to hodně ulehčila svoji neschopností.

Reagovat
smazaný uživatel

o neschopnosti bych nemluvil...proste do toho nedali vsechno a to je taky smutny....nehrali tak naplno jako se zizkovem, kdy se 90 minut nezastavali....hlavni je, ze jsou tri body doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanská neschopnost u rozehrávky trvá už hodně dlouho. Akorát se to proti některým soupeřům neprojeví. Ano, hlavní jsou tři body, ale já od zápasu čekám přeci jen trochu víc a zvlášť, když už se rozhodnu jít přímo na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

vcera to bylo, ale hodne tezke...vem si ze vetsinu utkani jezdili hraci sparty do plnech a na konci samozrejme uz dochazeli sily...proto potom zacal i Jablonec vystrkovat ruzky a podarilo se mu vytvaret tlak..abych rekl pravdu v 75. minute sem si pral konec.

Reagovat
Slejdy

100 for FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok v reprezentaci, to je pro mě nepochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme dva

Reagovat
Slejdy

tři

Reagovat
-PeCa_08-

čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

bylo nás pět

Reagovat
smazaný uživatel

už je nás šest sivok

Reagovat
smazaný uživatel

A bude nás třecet jedna, jen co přijdou známí na Velikonoce

Reagovat
Slejdy

Reagovat
$dolar$

32

Reagovat
smazaný uživatel

už vás je jen 31, já jdu domů s infarktem

Reagovat
smazaný uživatel

hnus, hnus, hnus. Viděl jsem Sivoka tak ve třech jarních zápasech. Tohle že je hráč repre? to tam zrovna může jít někdo od vás z Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

A už je to tady zase, Brno skvěle zahrálo proti Slavii, a od té doby postupně odpadají, přitom zrovna o nich jsem si myslel, že budou válet celé jaro. Nebo je to tím, že prodali hvězdu? Nebo je to jen spodní křivka výkonové sinusoidy? Nevím, nevím, nemám zdání...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s každým týmem zamává, když odejdou dva klíčoví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

K Sivokovi: To je jen taková Dědkova provokační kampaň...případně chce pozvednout morálku mužstva menším žertíkem...něco ve stylu "ty to dneska čutáš jak ponocnej...Sivoka na tebe!"

Reagovat
fantomas

Vlček do repre s nim, snad ho nebude bruckner přehlížet jako Bednáře a snad se taky po dvou povedených zápasech střelecky nezadrhne jako Fenin

Reagovat
smazaný uživatel

Vlčků už v repre bylo dost. STOP.

Reagovat
fantomas

njn cpi si tam dál toho Kollera

Reagovat
smazaný uživatel

lepší Koller jak Vlček

Reagovat
smazaný uživatel

Bruckner je k smichu opet dodatecne povola spartana,jak necekane uz prosim tahni do hajz...

Reagovat
fantomas

no Ale nejsem proti jen kuli tomu že to je spartan, ale že nehraje nic moc, aspon nemá proste na repre, kde mimochodem vždy hrál tužku a kazil víc jak Galásek se svázanýma nohama

Reagovat
smazaný uživatel

To sem sem ani nepsal,protoze to povazuji jako samozrejmost u prvoka,holt banikovci nebo slavisti si proste neskrtnou

Reagovat
fantomas

Vlček! Černý!

Reagovat
smazaný uživatel

neblbni,dyť Černý odehrál letos asi 5 zápasů,to už radši Drobný,Laštůvka,Kinský

Reagovat
fantomas

Jaroslav Černý...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne bych tam dal i Sverkose s Rajtoralem

Reagovat
fantomas

a Mageru

Reagovat
smazaný uživatel

to je ještě lepší volba jedině Šírl

Reagovat
fantomas

a Pudil

Reagovat
smazaný uživatel

nebo třeba Vacka

Reagovat
fantomas

ten nalevo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kamil je v pohode je to muj dobrej kamarad co fantome?

Reagovat
fantomas

já ho ještě nepoznal ale už se usilovne pracuje na dojednání schuzky...to víš je furt zaneprázdnen schuzkami s Cocem

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice chytly druhý dech.

Reagovat
-Kopy-

Byl to ten slavný den,

kdy k nám byl zaveden

elektrický proud,

byl to ten slavný den,

kdy k nám byl zaveden

elektrický proud.

Střídavý, střídavý,

silný elektrický proud

Střídavý, střídavý,

zkrátka elektrický proud.

Reagovat
fantomas

"Střídavý, střídavý,

silný elektrický proud"

tadle sloka mi tam nák nevychází

Reagovat
smazaný uživatel

však to je refrén

Reagovat
fantomas

jo, to já vim

Reagovat
-Kopy-

Taky ty si šašek.

Reagovat
fantomas

jo přezpíval sem si to ještě jednou a de to tam

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
fantomas

nevhycházelo mi to tam, ale nech to bejt

Reagovat
-Kopy-

zase zbytečných 8 příspěvků.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co se týče výkonu Sparty: Hrála to, co potřebovala, podle mě měla zápas pod kontrolou, i když herně (ve smyslu atraktivity) to úplně nejlepší pozvánka na derby nebyla

Reagovat
Slejdy

beztak je v tom košťál

Reagovat
smazaný uživatel

Brno 3 zápasy bez Kaloudy = 1 vstřelený gól (Trousil).

Slavia .

Reagovat
smazaný uživatel

Absence Kaloudy je samozřejmě znát, ale časem ho nahradíte. Jeho prodej byl vzhledem k nabídce nutný...

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel nějakou reprezentační kategorii vést brněnský trenér, aby tam natahal své koně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia doplavala a dobruslila ke třem bodům. Nebylo to žádné extra utkání, ale lepší kvalita byla asi nemožná. Ty tři bych nedával Slavii, ale Toleskimu - trefil se pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to byl fotbal, že se vůbec na takovém terénu může hrát. Na tom zápasu stojí za zmínku snad jen Toleskiho akce.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo ho tady odepisoval ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dal gol, asi z něj sednu na prdel....

Reagovat
smazaný uživatel

No z neho ne,ale ze Sverkose by ses udelal

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jen zaráží, že tohle je ve Zlíně rok co rok a nikdo s tím nic nedělá. Hrajou 6. sezónu za sebou 1. ligu, to už snad nějakou tu korunu do plochy vrazit mohli. Nemusí ani chumelit aby to hřiště bylo příšerný. Kdyby onehdá střelili Vidličku s Koubským, když za ně měli dvacetimilionové nabídky, tak mohli mít vyhřívané hřiště a byl klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Most sice taky hraje GL, ale po dnešním utkání ve Zlíně je ta fotka vysloveně provokativní.

Reagovat
Shevchenko

Proč teď vůbec nehraje Šenkeřík? Zranění? Nebo něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl marod, už trénuje.

Reagovat
Shevchenko

Tak dlouho? Naposled hrál v prosinci.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl něco s tříslem. Jinak přípravu normálně absolvoval (podle mnoha zdrojů byl navíc nejlepším hráčem).

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Šenky už je zdravotně v pořádku, trénuje naplno s týmem, ale vzhledem k dnešnímu terénu byl vynechán z nominace. Na derby by tudíž měl být připraven. Velká vzpruha, náš nejlepší útočník.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele