Gambrinus liga preview - 22. kolo

22.03.2008, 08:20, aktualizováno 24.03.2008, 08:12
Previews
Jenom šest jarních zápasů stačilo k tomu, aby Slavia přišla o své vedení v tabulce. Na čele jí vystřídala Sparta a Sešívaní nyní musejí odpovědět. Svěřence Karla Jarolíma čeká duel ve Zlíně...
Slovan Liberec - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Souboj mezi stále lepšícím se Libercem a devátou Olomoucí otevře v sobotu program 22. kola Gambrinus ligy. Oba týmy v uplynulém kole slavily vítězství a na to budou chtít navázat i v příštím kole. Nyní se však utkají proti sobě. Jeden z nich se určitě nebude v sobotu večer radovat z plného bodového zisku. Kdo to bude, anebo se dočkáme dělby bodů?

Co nevyšlo fotbalistům Slovanu na podzim, nyní vychází na jaře. Ve druhé části ligy totiž ještě neokusili porážku. Ani Plzeň před svým vlastním publikem je nedokázala zastavit v předchozím kole a podlehla 0:1. Nyní se Severočechům postaví Olomouc. "Je dobře, že vyhráváme venku, ale ty domácí remízy to pokaždé trochu znehodnotí. Musíme se zase připravit na dobývání obrany," připomněl kouč domácích Ladislav Škorpil fakt, že jeho svěřencům se lépe sbírají body venku než doma. Sedmý Liberec se v případě vítězství posune maximálně o jednu příčku výše. Domácí celek se v cestě za vítězstvím obejde bez zraněných Váchy a Dohnálka, nejistý start je u Šinglára a Košťála.

Hanáci jedou do Liberce potvrdit domácí výhru nad Baníkem, ale pod Ještědem to budou mít hodně těžké. Nejen, že soupeř září, ale ještě tam nedokázali vyhrát v rámci samostatné české ligy. "Máme na to uhrát dobrý výsledek. Musíme být bezchybní v defenzivě a efektivní v koncovce, ale to je věc, se kterou se potýkáme dlouhodobě. Věřím, že v tomto směru nás vítězství nad Ostravou povzbudí," řekl trenér devátého celku Martin Pulpit, jenž bude v sestavě postrádat zraněné trio Kazár, Hartig a Petr.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Šinglár, Holeňák, Košťál, Janů - Dočkal, Bílek, Dort, Papoušek - Kerič, Nezmar.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Jindřišek, Hudec, Škerle, Heidenreich - Bajer, Rossi, Hořava, Kaščák, Onofrej - Hubník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.05 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Žižkov  (sobota 17:00)
V Ostravě se v sobotu utká domácí Baník s Viktorií Žižkov. Domácí budou chtít odčinit zaváhání ze zápasu v Olomouci, hosté se zase pokusí potvrdit dobrou formu, kterou na jaře mají.

Baník v posledním zápase prohrál 0:1 v Olomouci a v zápase nemohli kvůli karetním trestům nastoupit elitní útočníci Magera se Svěrkošem, ti již budou na utkání se žižkovským týmem připraveni. "Mělo by nám to pomoci," říká kouč Večeřa a dodává, že připraven již bude Metelka a vyloučen není ani start Martina Lukeše. "Oba trénují už naplno. Podle mě ale ještě Lukeš není úplně stoprocentně připraven, i když se jeho návrat kvapem blíží," řekl Večeřa. Baníku budou chybět Bystroň s Mičolou, kteří nemohou hrát kvůli kartám a lehce zraněn je Tomašák.

Žižkov v posledním zápase porazil doma České Budějovice 2:0 a na jaře získal již deset bodů z patnácti možných. Nováček se tak úspěšně vzdaluje sestupovým pozicím a nyní se nachází na 11. pozici s devítibodovým náskokem na patnáctý Most. Trenér Griga se v Ostravě bude muset obejít bez šestice hráčů, Kučeru, Bukače a Novotného trápí zranění, Tinga, Besta a Stracený si odpykávají karetní trest. "Je to šance pro ty, kteří zatím tak často nenastupovali. V Ostravě můžeme jenom překvapit," uvedl Griga.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Čoupek - Rajtoral, Marek, Otepka, Tchuř - Magera, Svěrkoš
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Labant, Kropík, Xavier - Moughfire, Procházka, Koukal, Kušnír - Kalod, Švancara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.95 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Na Letnou dorazí Jablonec, kterému má Sparta co vracet. Minulý rok tam totiž Jablonečtí senzačně vyhráli 3:0 a dobrou formu budou chtít na Spartě potvrdit i nyní. Ani jeden z týmů na jaře ještě neprohrál, a tak se dá očekávat zajímavá podívaná. První zápas Sparta vyhrála 2:0.

Sparta v minulém kole přejela Mladou Boleslav výsledkem 4:1 a stále má dvoubodový odstup od vedoucí Slavie. Pokud sparťané v sobotu vyhrají, minimálně do pondělí se dostanou do čela tabulky, proti Jablonci je však nečeká nic lehkého. "Před týdnem zvládli těžký zápas s Brnem a to jen svědčí o tom, že jejich aktuální forma je velmi dobrá," varuje tým kouč Bílek. Domácím nebude chybět žádný hráč kvůli karetnímu trestu, nejisté jsou starty Huška a Kisela.

Jablonec má na jaře výbornou formu a je dosud neporažen. V minulém kole si svěřenci trenéra Komňackého vyšlápli na ambiciózní Brno a díky dvěma brankám útočníka Straky vyhráli 2:0. "Chceme potvrdit, že naše poslední výsledky nebyly jen dílem náhody. Nemáme velké oči, ale rádi bychom favorita potrápili," řekl trenér František Komňacký. Jablonec se bude muset obejít bez marodů Loučky s Fukalem, kvůli čtyřem žlutým kartám nenastoupí Hamouz a díky dohodě klubů si nezahraje ani kmenový hráč Sparty Žofčák.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Grigar - Voříšek, Sivok, Řepka, Kadlec - Hušek, Vacek, Horváth, Matušovič - Kulič, Slepička
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Baranek, Zábojník, Homola, Huber - Michálek, Valenta, Eliáš, Hloušek - Necid, Straka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Siad Most - České Budějovice  (neděle 17:00)
Předposlední Most sehraje klíčový duel ve svém domácím prostředí proti Českým Budějovicím, které marně hledají ztracenou formu. Domácí budou chtít potvrdit svůj mírný vzestup a v případě zisku třech bodů mohou opustit sestupové pásmo za předpokladu, že Kladno si neodveze výhru z Brna. Hosté jedou na severozápad Čech s cílem konečně zabrat.

Mostecké fotbalisty čeká v neděli velice důležité utkání ohledně setrvání v první lize. V posledních dvou duelech nasbírali čtyři body a na to budou chtít navázat i doma proti trápící se českobudějovickému mužstvu. Kdyby domácí vyhráli, tak se naskýtá možnost se poprvé od 15. kola vyšvihnout na pozice, které neznamenají sestup. "Takovéhle kdyby už jsme měli několikrát. Musíme hlavně bodově navázat na poslední zápasy. Duel s Budějovicemi je pro nás moc důležitý a pro mě motivující, protože pocházím kousek od Budějovic," uvedl kouč Mostu Robert Žák. Ten bude v nadcházejícím utkání postrádat trojici zraněných Čermáka, Andreie a Boutasgounta.

Tým Dynama, který figuruje na dvanáctém místě, se na jaře stále trápí. V pěti zápasech tohoto kalendářního roku totiž uhrál pouhé dva body a ze vstřelení branky se radoval pouze jednou. Takovouto mizernou bilanci bude chtít napravit v Mostě. "Náš momentální problém je především v hlavách hráčů. Potřebujeme jednou vyhrát 1:0, jako například s Mostem na podzim. V žádném případě se ale nesmí opakovat výkon z druhého poločasu na Žižkově," varoval trenér hostí František Straka, jenž se bude muset vyrovnat s absencí klíčových hráčů Hílka, Vozábala a Hunala, kteří pykají za karetní tresty. Také nenastoupí zranění Plichta s Pivoňkou, otazník visí nad Horejšem.
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Švenger - Prášil, Webster, Johana, Procházka - Stožický, Gedeon, Pilař, Trubila - Pešír, Rilke.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Peroutka, Horejš, Homoláč, Šmíd - Plocek, Mezlík, Žižka, Šíma - Stráský, Mrkvička.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.85 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Již poslední Bohemians 1905 budou v neděli hostit fotbalisty z Mladé Boleslavi. Oba týmy mají co napravovat. Domácí se pokusí utéct ze sestupového pásma a hosté s novým trenérem budou chtít zapomenout na předchozí nepovedené zápasy.

Klokani ztrácí na nesestupové čtrnácté místo, na kterém se nyní pohybuje Kladno, pouhé dva body. A plný bodový zisk z nadcházejícího duelu by se jim náramně hodil. Nyní se střetnou na domácí půdě s Mladou Boleslaví, která podruhé v sezoně změnila trenéra. "Pro nás je to první ze čtyř klíčových zápasů pravdy. Chceme na jaře poprvé zvítězit, protože body jsme zatím sbírali jen po jednom a to je k záchraně málo," uvedl trenér pražského celku Zbyněk Busta. Ten bude moci poslat téměř kompletní sestavu, na marodce je pouze Polodna se zraněným kotníkem.

Nový kouč Mladoboleslavských Karel Stanner má za úkol vytáhnout mužstvo z herní krize. Po prohře v Mostu a domácím debaklu od Sparty rezignoval na svůj post trenér Zdeněk Ščasný. I přesto se klub drží v klidném středu tabulky. "Jsme všichni pod tlakem, že nemáme víc bodů, ale přesto beru utkání na Bohemce jako každé jiné. Správná míra nervozity je stejná jako při trénovaní třetí ligy," řekl Ščasného nástupce Stanner, jenž předtím vedl mladoboleslavskou třetiligovou rezervu. V sestavě hostujícího celku se neobjeví pouze dlouhodobí rekonvalescenti Pižanowski a Opiela. Naopak do hry by měl zasáhnout uzdravený Hodúr a také by měl nastoupit proti Bohemians Jan Rajnoch, který nemá zastavenou činnost po prohřešku v utkání se Spartou.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Zich - Karal, Rada, Nikl, Šmarda - Moravec, I. Hašek, Morávek, Bartek - Škoda, Rezek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Ševinský, Rolko, Kopic, Kalina - Sedláček, Rajnoch, Hodúr, Poláček - A. Mendy, Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.85 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Brno - SK Kladno  (neděle 17:00)
Fotbalisté Brna nastoupí v dalším kole na domácí půdě proti čtrnáctému Kladnu. Kouč domácích Petr Uličný bere pouze vítězství, zatímco hosté odjíždí do moravské metropole udržet si nesestupovou pozici.

Brňanům uplynulé kolo nevyšlo podle jejich představ, v Jablonci totiž prohráli 0:2. Na tento výsledek budou chtít v neděli zapomenout a touží po prodloužení vítězné šňůry z domácích vystoupení. Uličného výběr si nyní změří síly s týmem, který bojuje o prvoligovou záchranu. "Kladno hraje o záchranu, z toho pohledu to pro nás bude složité. Navíc mělo i hodně smůly, poslední zápasy prohrávalo o jediný gól," varoval trenér pátého mužstva Uličný. Ten také zdůraznil, že bude spokojen pouze s výhrou svých svěřenců. Pokud Brno zvítězí, tak může být po tomto kole v tabulce na 4. místě a to v případě zaváhání Teplic. V sestavě Moravanů budou scházet marodi Dvorník, Okleštěk, Wágner, Borák a Šural. Otazník visí nad startem Aleše Besty, jenž si doléčuje své zranění.

Kladno ještě na jaře nevyhrálo a pokusí se to napravit v Brně. Jenže odtud si v letošní sezoně odvezli tři body jen týmy Plzně a Mladé Boleslavi. Středočeši, kteří vstřelili zatím jedinou branku na jaře, potřebují body jako sůl, figurují na čtrnáctém místě a náskok od sestupového propadliště činí pouhý bod! "Potřebujeme pochopitelně každý bod a budeme ho chtít získat už v Brně. Samozřejmě, že jdeme do zápasu jako outsider, ale prohrát rozhodně nechceme," tvrdí kouč hostí Jaroslav Šilhavý. Ten bude moci postavit téměř kompletní sestavu, k dispozici nebude jen Beneš, jenž dostal disciplinární trest.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Kuncl, Švejnoha, Trousil, Siegl - Kubáň, Mareček, Pavlík, Polách - T. Došek, Střeštík.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Hochmeister, Killar, Krob - Vršajevič, Zoubele, Gross, Cigánek - Zachariáš, Kroupa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (neděle 20:15)
Vrátila se Teplicím po výhře nad Zlínem forma z podzimu? To ukáže duel v Plzni před televizními kamerami. Západočeši budou chtít doma po třech prohraných zápasech konečně bodovat.

Plzeňští momentálně figurují na sedmém místě, v posledních třech duelech si však nepřipsali ani jediný bod. To hodlají napravit v neděli, kdy se střetnou s Teplicemi. Kouč domácích Stanislav Levý nebude sledovat dění na hřišti z lavičky, ale mezi diváky. Důvod je jasný, kvůli jeho chování ve Zlíně mu disciplinární komise vystavila zákaz na dva nejbližší duely vést mužstvo přímo z lavičky. "S kolegy se dohodneme na tom, jak budeme komunikovat. Hlavní ale bude, aby kluci zabrali na hřišti. Cítím, že poslední výsledky chtějí odčinit," řekl Levý, jenž bude na hřišti postrádat zraněného Müllera a útočníka Varadiho, který dostal disciplinární trest.

Severočechům se start do fotbalového jara vůbec nevyvedl. Až v uplynulém kole, kdy porazili Zlín 2:1, naznačili návrat k výkonům, které předváděli celý podzim. Zda se jim forma vrátila, to uvidíme v neděli večer, kdy si to o body rozdají s trápící se Plzní. "Jsme rádi, že jsme se v minulém zápase odrazili, protože je cítit, že z týmu spadlo určité napětí. Na druhou stranu jedna výhra nic neznamená, musíme ji potvrdit a udělat delší dobrou sérii," přál si teplický trenér Petr Rada, jehož tým se v případě výhry vrátí na třetí místo v tabulce. V sestavě budou chybět zranění záložníci Gašparík a Ljevakovič a také distancovaný obránce Klein.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ilizi - Malcharek, Rada, Halama, Lecjaks - Petržela, T. Krbeček, Sylvestre, Trapp, Róth - Petržela.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Merzič, Rosa - Mareš, Sabou, Doležal, Verbíř - Jun, Smíšek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.70 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tescoma Zlín - Slavia Praha  (pondělí 17:15)
I na Pondělí velikonoční se bude hrát prvoligový fotbal. V televizní dohrávce totiž přivítají fotbalisté Zlína aktuálně druhou Slavii. Té se budou chtít domácí pomstít za krutou porážku 1:7, kterou utrpěli na Strahově. A Jarolímovi svěřenci si jedou do Zlína pro výhru, aby se mohli vrátit na čelo tabulky, na kterém je nyní Sparta.

Desátá Tescoma nepotvrdila své první jarní body v Teplicích, a tak to hodlá napravit proti aspirantovi na mistrovský titul. Jenže hráči z města obuvi mají špatnou bilanci vzájemných zápasů právě s tímto pondělním soupeřem. Pouze jedinkrát z celkových sedmnáctí příležitostí našli vítězný recept na "sešívané". "Když jsme tady neporazili Spartu, zkusíme zdolat Slavii. Ale musíme předvést výkon na hranici sebeobětování," plánoval zlínský kouč Pavel Hoftych. Do hry nezasáhnou zranění Vrtělka s Pacandou a duo distancovaných Zúbek a Vyskočil.

Sparťané sobotní výhrou nad Jabloncem po dlouhé době sesunuli z vedoucí pozice Slavii. Ta má ovšem zápas k dobru a na první místo se může vrátit, pokud si ze Zlína odveze plný bodový zisk. Kouč hostí Karel Jarolím věří, že se stav terénu do pondělního večera zlepší. "Zlín je ale nevyzpytatelné mužstvo. A také doufám, že se umoudří počasí," prohlásil lodivod Slavie. Tomu bude na Moravě scházet trojice marodů Švento, Janda a Šmicer. "Dobrou zprávou pro nás je, že s mužstvem už trénuje Zdeněk Šenkeřík," dodal kouč Jarolím.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Pazdera, Zbožínek, Kroča, Penner - Musil, Šmahaj, Dujka, Malár - Žůrek, Baranyai.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Latka, Brabec, Hubáček - M. Jarolím, Tavares, Černý, Pudil - Střihavka, Ivana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.40 - 3.20 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha21136234:1445
2.Sparta Praha21134442:1743
3.FK Teplice21113727:2036
4.Baník Ostrava2198433:2235
5.1. FC Brno21105630:2735
6.Viktoria Plzeň2185822:2629
7.Slovan Liberec2177722:2028
8.FK Mladá Boleslav2168724:2626
9.Sigma Olomouc21511513:1626
10.Tescoma Zlín2175921:2626
11.Viktoria Žižkov2175929:3826
12.České Budějovice2166922:2524
13.FK Jablonec2158815:1923
14.SK Kladno21461123:3218
15.Siad Most21381023:3817
16.Bohemians 190521371115:2916

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberec - Olomouc 1

Baník - Šiškov 1

Sparta - Jablonec 0

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 1, Baník 1, Sparta 2

Reagovat
smazaný uživatel

a ted se vraťmě do reality

Reagovat
smazaný uživatel

My máme v Plzni dva Petržely? A oba v základní sestavě

Reagovat
One-Real

Siad Most-České Budějovice Dva týmy bez formy něco mi říká že se v tomto zápase potká bída s nouzí. 0

Bohemka-Boleslav Doufám že Bohemians v čele s výbornýmy fanoušky je porazí kvalitu na to mají minule na Slavii u nich se smůlou prohráli takže výhra by přijít mohla. 10

Brno-Kladno Pokud Brno bude hrát jak někdy umí bude to jednoznačná záležitost ale pokud předvede špatný výkon tak se může stát cokoli a protože má Kladno rád tak bych jim aspon bod přál. Tip 1

Plzěn-Teplice Dva týmy poněkud trochu v ústupu i když Teplice se začínají zvedat Plzen po výborném začátku ztratila dech ale kdo ví třeba se zvedne Tip 0

Reagovat
Slejdy

zlin je deset lidicky

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne je to za 2, (0:2)

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam ze ve zlinu bude alespon desitka, protoze to co predvadi slavia na jare je děs a vubec by si nezaslouzila vest ligu

Reagovat
smazaný uživatel

na podzim jich schytali 7 ted budou stacit dva

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hrála hrozně skoro celej podzim a proti Jablonci hráli tak ´´pohledně´´, že na ně pískali vlastní fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

tywole to byl match . . . Kromě Řepky a Sivoka se snad nikdo jinej nedotkl balónu . . .už byli trapný!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jim to stačilo. Slavia bohužel musí tlačit celej zápas, aby to procpala do gólu, nedejbože když něco vypustí, to je hned srovnáno, nebo prohrávají. A stejně to někdy nestačí - třeba se Žižkovem. Jenže to je fotbal. Kdo chce, ten to vidí, kdo ne, bude pořád tvrdit, jak je Slavia tragická a Sparta geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Pry tam chcije jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistě, terén na houby, ty už jsi letos viděl, aby Slavii něco hrálo do karet. Aspoň bude mít ivošek pravdu, že to bude ubohej fotbal. Ale podle meteoradaru (http://www.chmi.cz/meteo/rad/updated_show.php?den=trgif&lang=cz) to není tak strašné, nevím, jaký má Zlín vyhřívání.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy a nic,jeste cekam ze derby bude piskat Jech nebo Kralovec a je to vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Rozlišoval bych podzim a jaro. Na podzim hrála Slavia výborně, ale teď je to těžký průměr, asi je to tím zemětřesením v kádru, těch změn bylo až přespříliš. Zatím se mi líbí více Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to je docela odpovídající hodnocení, jen bych dodal, že Slavia má výkyvy ve výkonech, o tom, co bylo k vidění v Ostravě nebo Tottenhamu se Spartě ani nezdá, naopak v Brně to byl takový děs, že se tomu mohli sparťani právem smát.

Reagovat
smazaný uživatel

muzajs:Blbost, minimálně na jaře...Slávie s Bohemkou měla sakra štěstí, podobně s Budějovicemi. Zejména s Bohemkou ale stačil jeden z proměněných brejků, případně vyloučení Tavarese a bylo by po bodech..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Bohemka byla docela haluz, ale trvám na tom, že už v 60. minutě to mělo být nejmíň 3:1 pro Slavii. Jenže nebylo, potom nervák až do konce - a to je to, o čem mluvím, Slavia má ve spoustě věcí smůlu a pak to vede k takovým výsledkům. Naproti tomu Sparta praskne gól na začátku a je po utkání, protože dál nehraje ani Sparta ani soupeř (Teplice, Jablonec), vyjímkou byl Žižkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín dnes uhraje plichtu..na tom bahně bude bod ziskem pro oba... ti fanoušci na obrázku, to je cela navštěva na domácích zapasech ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Zline vytrvale prsi.Rozhodne to kdo bude mit vic sil v zaveru.Tip 0 1.pol.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten terén ve Zlíně je fakt úchvatný. Brabec si derby nezakope, teď hlavně neztratit další hráče kvůli zranění.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele