Gambrinus liga - souhrn 16. kola

28.11.2009, 18:07, aktualizováno 30.11.2009, 19:26
Komentáře a souhrny
Baník Ostrava ukončil vítězné tažení Olomouce a poskočil na třetí místo před Jablonec. První zůstávají Teplice, druhá je po výhře nad Bohemians 1905 o skóre Sparta. Mezi prvním a čtvrtým je ovšem rozdíl jenom jeden bod. Až sedmá je po výhře nad Brnem Slavia, před ní jsou Plzeň a Mladá Boleslav, ta v sobotu nestačila na Liberec...

1. FK Příbram - SK Kladno 3:2

28.11.2009 16:00

Góly: 19. Josef Hušbauer, 68. Josef Hušbauer, 88. Tomáš Wágner - 29. Tomáš Strnad, 86. Lukáš Zoubele

Parádní drama připravila dnes domácím fanouškům Příbram. Ta dvakrát vedla, tři body však nakonec získala až gólem dvě minuty před koncem. Kladno tak zůstává na příčkách garantující sestup.

Po pěti minutách mohli jít do vedení domácí, když rohu Kladna využil k bleskovému brejku Klesa. Ten si poradil se dvěma obránci, na brankáře už mu ale síly nestačily a o míč při kličce přišel. Kladenští nebyli horším týmem, přesto se v 19. minutě museli smířit s inkasovaným gólem.

Josef Hušbauer po dobré individuální akci, kdy se dostal přes hostující obranu, zakončil přesně k pravé tyči. A mohlo být ještě hůře, když Pleško opět předvedl svou dobrou kopací techniku a z přímého kopu přes zeď rozezvučel břevno. Do půlhodinky hry tak naopak bylo srovnáno.

Chaotická akce Kladna skončila u Strnada, který dal lekci z produktivity domácím prostřelením Krbečka. Příbram sice přebrala dominanci v zápase, její nebezpečné centry však na poslední chvíli vždy hasili obránci Kladna.

Druhý poločas pokračoval ve stejném stylu, jak ten první skončil. A po čtvrthodině byl blízko opětovnému vedení Huňa, jehož hlavičku brilantním zákrokem na brankové čáře zlikvidoval Pavlík. O druhý domácí gól se tak znovu postaral Hušbauer, který po narážečce se spoluhráčem unikl obraně a překonal brankáře Kladna.

Jen chvíli poté se do další gólové pozice dostal Huňa, tentokrát hlavičkou branku minul. Další góly tak začaly padat až v samotném závěru. Kladenští si napravili chuť z neuznané branky v 75. minutě regulérním gólem v minutě šestaosmdesáté. Centr, který propadl až na zadní tyč, perfektně trefil Zoubele pod břevno a vyrovnal.

Jenže body nakonec zůstaly v Příbrami. Jen dvě minuty poté totiž našel Tarzcal pouze deset minut hrajícího Wágnera, který chladnokrevně k tyči zakončil. Kladno zůstalo v posledních minutách v křeči, snaha o útoky tak přicházela vniveč.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 3:0

28.11.2009 16:00

Góly: 22. Jan Nezmar, 64. Andrej Kerić, 71. Miloš Bosančić

Překvapující výsledek se zrodil na severu Čech, kde znovuzrozený Liberec gólově jasně předčil Boleslav. Ta přes svou ofenzivní sílu nedokázala vstřelit ani korigující gól a nechává si utéct pohárové příčky.

Kde je ten starý dobrý Kerič? Hned ve druhé minutě opět zklamal domácí publikum, když se dostal až před brankáře Millera, aby vůbec netrefil branku. Obdobně skončila i snaha Poláčka, který se dostal zleva tváří v tvář Zichovi, mezi tři tyče však nezamířil.

Do vedení se tak chvíli po dvaceti minutách hry dostali Severočeši. Celou oku libou akci začal Gebre Selassie, následně Frejlach našel svým centrem ve vápně Keriče a ten sklepl míč pro Nezmara. Liberecký zkušený útočník pak přízemní střelou k tyči zakončil přesně. O pojištění vedení připravil v 31. minutě Vulina Miller, jehož střelu z blízka zastavil těsně před brankovou čarou.

Poločas nadále zůstával vyrovnaný, Liberec si tak v klidu hlídal své vedení. Závěrečný tlak Boleslavi přišel už moc pozdě, žádná výrazná akce tak již nevznikla a do šaten šli lépe rozpoložení domácí.

Liberec, jak ho již dlouho nikdo nezná, nedal ve druhé půli hostům šanci. Papouškův a Vulinův pokus ještě gólem neskončil, v dalším okamžiku se už domácí radovali. To střelec Nezmar namazal Keričovi na vápno, ten si poradil s obránci a před samotným brankářem konečně uspěl. Jen sedm minut poté byl zápas definitivně rozhodnut.

Papoušek rozehrál standardku na zadní tyč, kde si na míč počíhal Gebre Selassie, vrátil ho před branku a Bosančič bez problémů sklepl do boleslavské sítě třetí míč. Rozjetý Liberec pak zastavila nedisciplinovanost Váchy, který nejprve fauloval na půli Rajnocha a za pět minut trefil rukou Kalinu do obličeje.

Boleslav však již neměla sílu, jak skóre alespoň kosmeticky upravit, ba naopak. Minutu před koncem unikal na branku Purič, kterého zastavil za hranicemi pravidel Rolko a musel následovat Váchu. Liberec tak po dvou prohrách bez vstřelené branky porazil lehce favorizovanou Boleslav rozdílem třídy.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baumit Jablonec 1:1

28.11.2009 16:00

Góly: 74. Ondřej Smetana - 57. Petr Pavlík

Očekávání se nenaplnilo a zcela průměrný zápas skončil šťastnou remízou pro Slovácko. Jablonec svého soupeře pustil k jediné vážné šanci, sám si toho ale nevytvořil o mnoho více.

Ač zápas sliboval mnohé, šance v zápase stále nepřicházely. Za půlhodinky hry se tak Slovácko dostalo maximálně k centru, který, leč s obtížemi, uklidili hosté na roh. To Filipko měl sice zajímavější práci, přesto většina střel byla magneticky přitahována do míst, kde právě stál.

První akce, která tak stála za slovo, přišla až po pětatřiceti minutách, kdy Ondřejka svou hrubkou poslal hosty do rychlého brejku. Čížek přihrál před branku Pavlíkovi, jehož pokus se štěstím hrudí vytěsnil Filipko. Právě Ondřejka se pak snažil hned v několika situacích zakončovat, Špitovi však práci nenadělal.

Druhý poločas začal akčně, kromě několika šancí, které skončily nepřesnou finální přihrávkou, se především rozezvučela konstrukce domácí branky. Tu trefil Vošahlík hlavičkou po rohu, překonaný Filipko si tak mohl na chvíli oddychnout.

Jen sedm minut nato se totiž Pavlík chytře zbavil obránce, následnou střelu opřel o nešťastného Urbánka a míč tak skončil až v síti Slovácka. Když v další šanci opět selhal Vošahlík, který po dobré příhře od Čížka zamířil nepřesně, dokázalo Slovácko čtvrthodinky před koncem vyrovnat.

Valenta přetaženým centrem vybídl k hlavičce Abraháma, který vrátil míč do vápna. Nedůrazní obránci přenechali míč Smetanovi, a ten míč dotlačil do branky. Když Smetana odmítl obrat nepřesnou hlavičkou, zápas tak skončil vcelku spravedlivou remízou.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Sparta Praha 0:2

28.11.2009 18:15

Góly: 60. Jan Holenda, 64. Igor Žofčák

Sparta nakonec přezimuje na uspokojivém druhém místě. Svou dobrou formu potvrdila i na Strahově proti Bohemians 1905. Bez větších problémů nakonec zvítězila v poměru 2:0.

Na trávníku se potkaly týmy s nejlepšími obranami celé soutěže. Na gólové hody tedy mohli diváci zapomenout, což se také v prvním poločase potvrdilo. K vidění byla jen řada pološancí, ze kterých se příliš zahrozit nedalo. Trochu vzruchu se diváci dočkali ve 14. minutě. Tomáš Řepka se dopustil velké chyby, což u něj rozhodně nebývá zvykem, a umožnil Ibragimovi pelášit na bránu. Včas ale nakonec zasáhl Roman Hubník a uzbeckého útočníka odzbrojil.

Po tomto momentu bohužel přišla velká nuda. Oba účastníci nabídly boj ve středu hřiště, řadu nepřesností a jak se očekávalo, dobrou práci defenzivních hráčů. Více starostí měli sice domácí, i přesto se však bez problémů drželi. A když se náhodou někdo ze sparťanů dostal ke střele, v pohodě jí lapil Radek Sňozík. Pět minut před přestávkou mohli jít Bohemians do vedení. Po rohovém kopu Diana hlavičkoval Pávek a Blažek se musel činit, aby míč vyrazil.

Ve druhém poločase všichni přihlížející věřili ve výraznou změnu, ta však v úvodu ani zdaleka nepřišla. Až po necelých patnácti minutách hry si na konto připsali první skutečnou gólovku zápasu Letenští. Ze Střeštíkova rohového kopu sice nic nebylo, následně se ale dostal k dorážce Pamič a pořádně Sňozíka vystrašil. O pár sekund později to však Spartě už vyšlo. Střelou k bližší tyči vstřelil úvodní gól střetnutí Jan Holenda.

Hosté ovšem nepolevili a výsledkem byl druhý gól v síti Bohemians. Kušnírův centr sklepl pro Žofčáka Střeštík a slovenský záložník krásnou střelou zvýšil na rozdíl dvou branek. V 80. minutě se mohl střelecky prosadit také reprezentant Ondřej Kušnír, jeho technický pokus ale narazil na bezchybného Sňozíka. Poslední šanci, jak s výsledkem ještě něco udělat, měl Jan Holenda, jenže míč nedokázal hlavou zasáhnout ideálně a ten skončil mimo.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 3:0

29.11.2009 15:00

Góly: 6. Martin Leština, 60. Tomáš Stráský, 86. Ľubomír Meszároš

Stadión na Střeleckém ostrově sliboval tvrdý boj týmů bojující o záchranu. Nakonec ale Dynamo potvrdilo vzrůstající formu a v pohodě si došlo pro výhru 3:0, díky které se vzdálilo sestupovým příčkám.

Domácí fotbalisté do utkání vstoupili o poznání lépe než soupeř. Již po pár sekundách zkoušel gólmana Belaně překvapit Pavel Mezlík, ovšem neuspěl. O moc více štěstí neměl ani útočník Stráský, jenž pro změnu trefil tyčku. V 7. minutě to už ale Budějovicím vyšlo. Na Doležalův centr z rohového kopu si vyskočil Martin Leština a přesně mířenou hlavičkou poslal svůj tým do vedení. Blízko vyrovnání se ocitli Bohemians v 16. minutě. Tečovaná Zoubkova střela orazítkovala tyč.

Vzápětí musel zasahovat opět Belaň, jenž zlikvidoval hlavičku aktivního Pavla Mezlíka. Tempo zápasu následně řádně opadlo a místy se již začali diváci nudit. V 28. minutě mělo Dynamo dobrou šanci, jak své vedení navýšit. Riegel a Šíma si vytvářeli zajímavou šanci, přítrž jejich snažení ale udělal včasným zákrokem Belaň. V nastavení pálil nebezpečně Kincl, jeho ránu však vyrazil Kučera a následnou dorážku Jeslínka pro změnu skvěle vykopl Hunal.

Necelé tří tisíce diváků viděly velkou gólovku v 51. minutě. Domácí útočníci pořádně provětrali obranu hostí, následná střela ovšem příliš nesedla Stráskému a i přes teč Mezlíka letěla mimo. Přesně po hodině hry to už ale dopadlo jinak. Doležalův centr prodloužil Leština na Stráského, který nebyl nikám atakován, a tak bez problémů navýšil vedení Dynama.

České Budějovice se nezastavily a v 64. minutě opět zahrozily. Po rychlém protiútoku zakončoval Mezlík a vyznamenat se musel Belaň. I přesto se nakonec domácí třetího gólu dočkali. V 86. minutě si pohrál s hostující obranu zkušený Mezsároš a poté bez problémů skóroval.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FC Brno 3:1

29.11.2009 17:00

Góly: 31. Rudolf Skácel, 42. Rudolf Skácel, 48. Rudolf Skácel - 5. Tomáš Polách

Slavia si v posledním podzimním ligovém kole nemohla dovolit žádnou bodovou ztrátu. I když nezačala zrovna nejlépe, po devadesáti minutách však brala tři body za výhru 3:1. Největší podíl na ní má Rudolf Skácel, který vsítil hattrick.

Šok pro sešívané přišel už v 5. minutě. Tomáš Došek dokázal přetlačit v osobním souboji Čelůstku, vybídl ke skórování Tomáše Polácha, který krásnou střelou z hranice pokutového území vymetl šibenici brány Romanovse. Žádný očekávaný tlak Slavie ale po tomto momentu nepřišel. V 17. minutě se mohl prosadit Adam Hloušek, jemuž omylem sklepl míč stoper Dvorník, jenže zaskvěl se gólman Bureš a míč vyrazil na roh.

Nakonec však přeci jen dokázali domácí fotbalisté nepříznivý stav ještě do konce poločasu otočit. V 31. minutě Križko odvrátil nebezpečný centr, ovšem míč netrefil ideálně, a ten se dostal k nohám Skácela, který pohotovou střelou vyrovnal. V samotném závěru vyslal do úniku Krajčíka mladík Vaněk, slovenský obránce našel Skácela, jenž z deseti metrů zcela otočil stav utkání.

Ihned po změně stran přidala Slavia třetí branku a již bylo z větší části vymalováno. Svůj hattrick zkompletoval Rudolf Skácel. Tentokrát překonal Bureše nádhernou dalekonosnou ranou k pravé tyči. Další hřebíček do brněnské rakve mohl přidat v 57. minutě Marek Suchý. Ten hlavičkoval po Grajciarově rohu, jenže při zakončení mu scházela přesnost.

Zkušený Skácel by dnes k nezastavení. Tři góly mu nestačili a v 62. minutě se pokoušel o čtvrtý. Po přihrávce od Hlouška pálil z místa penaltového puntíku, ovšem Tomáš Bureš v tomto momentě neinkasoval. Závěrečné minuty se již odehrály bez většího vzruchu na obou stranách, a tak si Slavia na konto připsala nesmírně důležité tři body.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 2:0

30.11.2009 17:30

Góly: 11. Mario Lička, 89. Dominik Kraut

V pondělní dohrávce 16. kola Gambrinus ligy se střetly dvě štiky ligy, a to domácí Baník Ostrava s hosty z Olomouce. Utkání se hrálo na vítkovickém stadionu a předpokládala se tedy i nižší návštěvnost. Opak byl však pravdou, fanoušci se dostavili ve velmi hojném počtu a nakonec jich bylo necelých osm tisíc, což je opravdu velmi solidní počet.

V samotném zápase se radoval nakonec Baník, který zvítězil po gólech Ličky a střídajícího Krauta 2:0.

První branka padla v 11. minutě. Na pravé straně Řezník poslal Lukešovi, ten míč přenechal Varadimu a tan následně odcentroval. Na tečovaný centr byl brankář Lovásik krátký a Lička se tak mohl opřít do rány a poslat domácí do vedení - 1:0. Druhou branku mohl rychle přidat domácí Mičola. Ten se po nedorozumění olomouckých obránců dostával do nebezpečného postavení, ale defenziva Olomouce vše stihla včas napravit. Na druhé straně neproměnil dobrou příležitost Hořava. Zleva se prosadil Šultes a našel svou nahrávkou Hořavu, ten se s balonem otočil a z deseti metrů vystřelil, ovšem vedle. Ve 37. minutě vybojoval míč autor gólu Lička a Ostravští tak mohli jít do útoku tři na tři. Lička dobře nahrál na Zehera, ten však špatně zpracoval a jeho střelu stačil tečoval obránce a Lovásik míč vcelku bez problémů chytil. Olomouc mohla vstřelit domácím gól v samém závěru půle, takříkajíc do šatny. Onofrej zahrál rohový kop a silný vítr míč zahnal skoro až do brány. Nakonec to branka nebyla, balon trefil jen tyč.

Druhá půle začala šancí Olomouckých. Bajer zprava odcentroval před bránu Ostravy, Šultés do centru strčil nohu a míč skončil nakonec jen těsně nad bránou. Po hodině hry dal o sobě vědět opět, loni ještě druholigový hráč Opavy, Pavel Šultés. Ten obešel Neuwirtha a v záklonu vystřelil na bránu, ovšem Baránek jeho pokus nohou vykopl. Na opačné straně hřiště vybojoval míč po souboji s Janotkou Mičola. Prošel i mezi obránci a vystřelil, ovšem nad bránu. Další možnost dát gól a pojistit tak vedení domácích nevyužil Zeher. Janotka nedokázal odvrátit centr zprava a Zeher mohl zakončovat, ovšem ani z naprosté blízkosti nedokázal propálit Lovásika a dát gól. Minutu před koncem Ostrava už vedení pojistila a definitivně tak uhasila naději Olomouce na vyrovnání. Mičola nahrál Lukešovi a ten poslal lahůdkovou nahrávku na střídajícího mladíka Krauta. Ten měl dost času a mazácky překonal Lovásika poduhé, když mířil do horní části brány - 2:0. V poslední minutě mohl z výsledku udělat debakl Mičola, ale ten nevyužil špatné rozehrávky Lovásika a do prázdné brány gól nedal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1595129:1632
2.Sparta Praha1688019:732
3.Baník Ostrava1694323:1531
4.FK Jablonec1694317:1231
5.Viktoria Plzeň1575317:1326
6.FK Mladá Boleslav1674528:2125
7.Slavia Praha1666421:1424
8.1. FK Příbram1672717:1723
9.Sigma Olomouc1664627:1722
10.Slovan Liberec1662818:2220
11.Bohemians 1905164579:1317
12.1. FC Brno1645713:2217
13.České Budějovice1635813:2114
14.1. FC Slovácko16421014:2314
15.SK Kladno16321112:2711
16.Bohemians Praha16311215:3210
Zbývající zápasy
29.11. 15:00FK Teplice - Viktoria Plzeň

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (466)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovan skvěle!!! konečně jsme zabrali. A Andrej snad protrhl střeleckou smůlu Už můžeme jen čekat, kdo usedne na trenérský křeslo.

Reagovat
Shevchenko

Super, takže ještě Sparta stratí a v pondělí jdem na druhé místo.

Reagovat
Shevchenko

Ztratí*

Reagovat
centos

Reagovat
honziss

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Libe Libe Liberec!!! Fajné!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jen tak mimochodem, kdo všechno půjde zítra na tu Slávii a kde si dáme sraz? Muzajs je ještě v rachotě, tak se této organizace musím zhostit sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešku bude asi jasno i na zbytek ligy.

Teplice Jablonec Baník sparta - o titul a poháry

Plzeň Boleslav -maximálně o pohár

Příbram Olomouc Slavia Liberec Bohemians - Klidný střed o nic

Brno Slovácko - o hledání koncepce na nový ročník

Budějovice Kladno Střížkov- o sestup

počítá sand někdo, že by se nějaký tým zvedl z tohoto schámatu? Já myslím že o moc ne a to včetně slávie, která nejenže neobhájí ale nebude mít s takovýmpřístupem ani pohár

Reagovat
centos

Já se trochu bojím Baníku po zimě. Ale pokud neodejde žádný pilíř a přijde gólový útočník, pak myslím, že necháváme zbyek ligy za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Útočníka to chtělo už na podzim. Pokud vedení pustí ty prachy co má údajně na stadion (který se v krizi stavět nebude) pak ať koupí dva útočníky a je to v suchu. Klidně bych vzal oba ty borce z Omlíku. S lepším týmem by takhle hráli pořád. V momentální olomouci je to jen výslřel do tmy

Reagovat
soukup

Reagovat
centos

Mně se furt líbí Šenkeřík.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ne další Strnady

Reagovat
Jajinek

Sigmaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

No tak takhle jednoznačně bych to neviděl. Pokud se Spartě rozpadne v zimě tým (Hubník, Pamič, atd..) a nepřivede náhradu, tak to budem taky pachtit. Nahoře s náma zůstane Baník, Teplicím a Jablonci moc nevěřím. To spíš Slavii a´Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime...ale podle me se teplice udrzi na spici...banik casem odejde a milovana sparticka ziska titul...ackoli slavie kdyz zabere jeste neakou sanci ma...ale jestli bude hrat porad tak spatne jak do teto doby bude to skvele

Reagovat
smazaný uživatel

s tím slováckem naprostá pravda. Su zvědavý, co se tu bude dít o přestávce

Reagovat
smazaný uživatel

kolchoz bude hrát o záchranu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ha příbram-kladno skvělej zápas

Reagovat
božský John

Škoda, že Slovácí srovnali, zrovna blbeček Smetana, kterej kopal za Liberec

Mohlo bejt hej...takhle se to srovná...

Reagovat
smazaný uživatel

B1905-Sparta v 1.půli stěží průměrný zápas-zejména Sparta,jež tu někteří už opět označovali jako železný válec,zatím velmi zklamala.Ale něco mi říká že to své 1:0 klasicky ukope

Reagovat
smazaný uživatel

Rudoši už bohužel vedou 2:0 Bohemians jsou betonoví ale čajíčci.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Sparta ještě jeden gól přidá. Pak doufám, že už brzo pujde dolů Střeštík, zase tragédie. A hlavně doufám, že se na pár minut podívá do hry i Folprecht

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam druhý....Sňozík byl namalovanej. Bravo Žofčák !!! Bravo SPARTA !!!

Reagovat
božský John

Však on jim ten Hubnik odejde, o je jediný plus..

Jinak rumuni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

vyborne slovacko

Reagovat
centos

kontumacééé

Reagovat
centos

A Bohemáci odpálili pyro? Kriminálnící!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to dovolujou? Chuligáni! Teď nebudou mít fanoušci klid na svůj popcorn a colu

Reagovat
smazaný uživatel

Poražení Klokani, pěkný góly a stíhací jízda na titul, spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme tady zase jednou potřebovali slyšet rudé kecy o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tabulka mluví jasně.

Reagovat
božský John

Bacha na to, hrajem s váma doma a ztrácíme pouze bod..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že když bude Jablonec do pátýho místa, tak musíte bejt spokojený. Při tý konkurenci . . .

Reagovat
božský John

Vždyť ten smajl na konci...

Když to nerozprodáme,tak o poháry hrát můžem..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě, vždyť zálohu máte na český poměry vynikající. Navíc, když Lafata začne střílet góly, kdo ví . . . Myslim, že mezi 2 a 6, 7 místem to bude hodně našlapaný.

Reagovat
božský John

To jo no..jde o to nahnat si náskok na podzim, to se vcelku podařilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podzim máte excelentní, o tom žádná. Ale všechny výhry jenom o gól, viď. Uvidí se, jestli se vás to štěstí bude držet i na jaře. Jablonec vůbec nehraje špatněj fotbal, docela bych mu to přál. A ještě je cesta přes Ondrášovka cup . . .

Reagovat
božský John

Jojo, vždycky to nějak urvem, přitom nemáme žádnýho střelce, o všecky góly se dělí tým...to se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

To je sympatický. Góla může dát vpodtatě každej, podobně jako v Teplicích. Ale věřim, že na jaře se vytáhne Lafata. Na podzim měl kolikrát šílenou smůlu. Třeba je to i dobře trefený, ale z nějakýho důvodu z toho není gól. Až se s mužstvem víc sehraje Jarolím, tak taky nějakym gólem pomůže . . .

Reagovat
božský John

Jojo,Lafatič měl smůlu,ale líbí se mi, že si chodí pro balony i dozadu, pomáhá záloze, odběhá toho strašně moc,nadruhou stranu když hrajem na jednoho hroťáka,tak ve vápně kolikrát nikdo není

Hold máme hodně vyrovnanej mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnanej a dobře seskládanej. Třeba v obraně, tam téměř kadžej může hrát na kterémkoli místě. Včele s Drskem samozřejmě, ten je hodně dobrej. Navíc tam může zastoupit i Pavlík a na kraji Čížek.

Reagovat
božský John

Jj, podle mě hlabní postavou v obraně je Tom Huber, ten je neskutečně dobrtej, jinak Drskovina je stálice . Škoda,že nehraje Michal Farkaš,taky defensivní universál, Slovák. Jinak obrana je hodně variabilní a záloha je naše výkladní skříň, jenom ten útok, ale těšim se až se vrátí z Jihlavy Muris Mešanovič..pošlu Ti jeho statistiky..

http://www.fkjablonec.cz/cz/hrac-detail/?playerId=471

Reagovat
Radar

A co na to Jan Tleskač ?

Reagovat
božský John

Jan Tleskač je nadšený...jelikož Muris je několikanásobným vítězem Memoriálu Jana Tleskače

Reagovat
Radar

Vůbec nevím o co go Tleskač tě nějka ovlivnil či co ?

Reagovat
božský John

Tys s nim začal...ve skupině Rychlé šípy je událost na dnešek: Memoriál Jana Tleskače...MS v luštění hlavolamu Ježek v kleci ...

Reagovat
Radar

Já ?

Reagovat
božský John

Teďkon si psal,co na to Honza

Reagovat
Radar

Já myslel ja ko na FB, tam je ten Tleskač nějak často vidět

Reagovat
centos

Jak se luští takový ježek v kleci?

Reagovat
božský John

Sedneše, chvíli přemejšlíš a pak to z tej klícky vytáhneš

Reagovat
Radar

Vím že musíš začít tím největším "ostnem", dál už si to nepamatuji, je to už nějaký pátek co jsem četl Tajemnství velkého Vonta

Reagovat
centos

Když natočíme ježka tak, aby vyčníval z klece nejširším jejím otvorem, posuneme ježka do poloviny výšky klece. A dál to nevím :) Ale zkoušel jsem to kdysi. Beztak ale ten můj ježek nebyl kompatibilní s Foglarovým návodem.

Reagovat
centos

*nejdelší osten ježka tak :)

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

No jo a nám v Jablonci tradičně nikdy moc nešlo

Reagovat
božský John

Jde o to, kolik dáte...

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jinak Shevo teď jsem si tak vzpomněl na tu naši sázku před sezónou. Jakže to bylo, jestlii Slavia titul vyraje nebo nevyhraje viď?

Reagovat
Shevchenko

Jo bylo to tak, Shevchenko Repka in♥

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na to těším až tě s tím nickem uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu...Bolka byla poslední dobou rozjetá, nemá žádnou marodku, kdežto Liberec byl v krizi, navíc mu na tenhle zápas chbyělo 6 hráčů základní sestavy a stejně nás porazí 3:0...jak ten fotbal dokáže být krutý

Reagovat
smazaný uživatel

*chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyzpitatelná Gambrinus liga...

Reagovat
centos

Bolka

Reagovat
smazaný uživatel

A my tu ligu stejně vyhrajem !!!!!

Reagovat
Ligter

Ale kdo?

Reagovat
božský John

Gablonz

Reagovat
centos

FBC v nicku mluví jasně

Reagovat
centos

bleh..

Reagovat
Radar

Už to tu vysvětloval

Reagovat
centos

Jo, mně :)

Reagovat
Radar

Dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

He, asi si ten nick budu muset změnit takle to fakt vypadá blbě

Reagovat
centos

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Co Zofčák?

Reagovat
smazaný uživatel

Gol + Asist

Reagovat
smazaný uživatel

ta tabulka by takhle mohla i zůstat. Vypadá to každopádně líp, než jsem si před sezonou představoval a to musím říct, žo o hodně hodně líp ...

Reagovat
centos

V tomhle souhlasím :)

Reagovat
Shevchenko

Až v pondělí, jo?

Reagovat
božský John

Si fakt myslíš,že vyhrajete jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta Slávka na 9. místě je hustá, Jarolím konečně dotáhl tým, kam patří...

Reagovat
smazaný uživatel

tam kam patří dotáhnul tým v předešlých dvou sezonách-ta letošní je vyjímka která se přihodí maximálně jednou za deset let

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta konečně vybředává z těch sraček, kam se na začátku sezony dostala, doufám, že si herní pohodu přenese i do Eindhovenu a hlavně do jarní části GL.

Reagovat
smazaný uživatel

idnes.cz: Slovácko sice prohrává, ale jejich příznivci si z nepříjemné situace hlavu nedělají. Stadionem právě znějí koledy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko
Reagovat
centos

Nenašel :(

Reagovat
Shevchenko

fanfan , 28.11.2009 19:12:19

Kašlu na čapku, beru bílý klobouk, podobný tomu, co měl ten borec v Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

ah.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chachaři zavádějí novou kulturu do ochozů.

Reagovat
centos

To by ale byl styl jak prase. Banda chacharů v bílém klobouku? JO!!

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

7200 diváků na Strahově? to počítali každýho dvakrát ne?Jestli byli reálně tak 4 tisícovky tak je to moc...

Reagovat
smazaný uživatel

byly-uf,hrubka jako Brno...

Reagovat
centos

Na Strahově se to násobí zcela běžně

Reagovat
smazaný uživatel

nejenom na Strahově ale na skoro všech stadionech v Praze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak malá gratulace Spartě, nakonec se rozhoupala a druhej flek je pro ni docela dobrej. Doufám, že to proti Brnu klapne za tři body, ať naděje žije přes zimu. Budu v Edenu. Buďte tam taky! Kdyby něco, volejte 733 571 442.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno rozdrtíme 1:0 a na jaře to vidím na frontální zteč na 3.místo a Ondrášovku k tomu

Reagovat
Losinho

Gratulace na Letnou, teď musíme porazit Brno a na jaře zabojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

5 golů v souboji Příbrami s Kladnem? To sem teda nečekal Jinak Libe super, jen mě zklamala B1905...Aj i na vytrhané sedačky prohráli 21:16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

Mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze vse je mozne Zvlaste u Slavie ta je tragicka tak ze to ani nejde popsat ale mam pocit ze cesky ligovy fotbal se zase ubira dobrym smerem Sparta jede na titul v poslednich kolech nadherne postahovala zbytek ligy.Derby nas nadherne nakoplo,,jizda EL a v lize z poslednich 7 zapasu 5 vyher a dve remizy no si prat vice?Slavie se sice nevratila kam patri zas tak spatne na tom nebyvavala ale vite co se rika cim vetsi cislo u kolonky pozice v tabulce tim je Slavie lepsi Navic se nadherne pozoruje ten fakt,jak vetsina lidi po postupu do LM a titulech byli velci Slaviste a nevedeli co je to fandit klubu kdyz se topi v bahne...a ted kdyz se jich zeptate co Slavie , tak jen reknou .....aaa ja uz ten cesky fotbal moc nesleduji takze popravde ani nevim ze jsou na tom tak hrozne radsi se divam na jine ligy A navic Kladno a Strizkov jdou zcela jasne na sestup to me tesi taky....Takze ligo jen tak dale,zatim plujes dobrym smerem

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra ta prvni veta byla reakce na Soukupa u preview.::::Psal ze by museli byt velci tragedi aby neporazili Brno

Reagovat
soukup

no my sme momentálně tak v háji, že by nás porazila polovina druholigovejch týmů, hráči si vůbec nevěří, Beránek už neví jak sestavu promíchat a tenhle zápas už chceme jenom nějak odehrát, aby se konečně v zimní pauze mohlo s týmem něco udělat (nejspíš vyměnit tak půlku kádru a možná i s Beránkem)

Reagovat
smazaný uživatel

Parádička Dynamo, parádička ... "Bohemka" neměla šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Parádička Dynamo, parádička ... "Bohemka" neměla šanci

Reagovat
Dubov

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace a to velka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se v expreskách píše Střížkov? Dost neprofesionální, asi jako psát, že Vršovice prohrály v derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze expresky pise nejaky pravy fanda fotbalu A pise to srdcem Srovnani s Bohemkou je trapne

Reagovat
Radar

Ani mi nepříjde

Reagovat
božský John

Pravda, je to Bohemka a né Střížkov

Reagovat
centos

Nevypršela jim ta licence náhodou? Jinak je to podobné, jako když se místo Baníku píše Ostrava..

Reagovat
smazaný uživatel

vypršela ale je jim to jedno, logo používaj dál..Holt, Česko je kocourkov no

Reagovat
centos

Mě furt nejde do hlavy, jak může mít nový stadion (Eden) tak špatnou akustiku.. To je strašné to poslouchat.

Reagovat
centos

Sakra to neměla být reakce.

Bohemka jsou komici :) Ať už první, druhá, třetí nebo čtvrtá..

Reagovat
smazaný uživatel

jsou 3 a ta práva hraje právě až ten přebor nějakej

Reagovat
Radar

Licence jim vypršela,ale opět si to logo i název předplatili, od té třetí bohemky myslím

Reagovat
centos

To je zmatek jak s družbama v Polsku..

Reagovat
smazaný uživatel

velká triáda, slezská triáda, další triáda a malé družby mezi stovkama týmu ve druhé a třetí lize?

Reagovat
centos

No však jak se potkají dvě bandy, tak první musí zjistit, kdo to je, pak zjistí, jestli nejsou přátelé nebo jestli nemají společné přátele a pak až se rozhodnou, co se stane. Takhle to aspoň nějak je, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, to je ve hvězdách ale Arka si to teď pojebala ve velké triádě bo se začíná kamarádit s LKS Lodž a to je nepřítel Lechu Poznaň...

Reagovat
Radar

Taková politika

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou, tohle je důležitá politika, ne jak ta "normální"

Reagovat
Radar

Jo no, tohle by se mi u nás líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

že by místo rozpočtu řešili družbu, kdo s kým?

Reagovat
Radar

Né, na tu naši politickou politiku seru, tu fotbalovou bych u nás chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že i v česku nejsou družby mezi klubama..Bejvávala Plzeň-Klatovy a Baník-Cheb ale Cheb se teď bere jako fan club a plzeňáci naopak s Klatovy bojují

Reagovat
Radar

Baník Brno taky

Reagovat
smazaný uživatel

tak za krále klacka, ne?

Reagovat
centos

Ta družba měla zajímavý konec :))

Reagovat
Radar

Jsme napadli jejich hráče ne ?

Reagovat
centos

Nevím jestli i hráče (něco takového ale říkali v tom retro videu z Lužánek), ale přijeli jako družba, dostali přes pysk a odjeli už bez družby :)

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

my sme fakt měli družbu s Brnem?

Reagovat
centos

Ta skončila někdy v půlce devadesátých let, afaik.

Reagovat
Radar

Tvá neznalost mě překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

jako přiznám se, vždy sem si myslel, že Brno a Baník jsou rivalové

Reagovat
centos

Mně se v souvislosti s Baníkem vybavuje ještě Plzeň a Hradec, ale nevím proč.

Pak jsem četl ještě o Dynamu Drážďany, že tam byl nějaký kontakt - ale jejich normálové jezdí všude možně, tak je Baník odkopl. PRÝ. Hrobaři.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

No, Hradec dřív měl výbornou chuligánku a s Baníkem měl přátelské vztahy. O Plzni nějak nevím. A spíš mě dostalo, že Baníkovci v 80 letech měli mega bitku s Rostockem

Reagovat
centos

To už je na mě moc staré :) Ale chtěl bych vědět víc.

Reagovat
smazaný uživatel

na mě taky...Však sme stejnej ročník...Ale něco podobného sem četl na jednom foru a projeď si oldies fotky na chacharech

Reagovat
centos

Jo, mně se líbí ty džísky s nášivkama, ve kterých se jezdilo :) to byl styl

Reagovat
smazaný uživatel

to byl šílenej styl a propo, někteří staří takhle jezdí do teď

Reagovat
centos

Mi se líbí, ale na sebe bych to nevzal :) na rozdíl od těch anglických Herringtonek či jak se to jmenuje.

Ale úplně super mi přijdou ty čepice, které nosí Veteráni.

Reagovat
Radar

Mě stačí ten hipík co chodí do kotla,má asi 25 cm dlouhé jeansové kratasy, k tomu jeansovou vestu a čelenku s nápisem "kur*a sparta"

Reagovat
Radar

Mě stačí ten hipík co chodí do kotla,má asi 25 cm dlouhé jeansové kratasy, k tomu jeansovou vestu a čelenku s nápisem "kur*a sparta"

Reagovat
Radar

Jinak tu Harringtonku si tež pořídím, ale až asi až na příští podzim

Reagovat
smazaný uživatel

jj, veteráni jsou super, sami si dělaj vlastní výjezdy a maj docela velké slovo v kotli a na poli Ultras apod... B.O.F.C

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, Arka si to dost pohnojila, ale co mám poslední info, tak by Wielka Triada měla být zachována, ovšem už tam asi nebude taková důvěra. Ale s těma polskýma družbama je to fakt luxus, tam aby si psali rodokmeny

Reagovat
Shevchenko

Jestli tohle Slávka nevyhraje, tak už fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Muajs středem pozornosti u stadionu v Edenu Jinak, Boží mlýny melou pomalu ale jistě a tak Sparta dřív či později padne

Reagovat
smazaný uživatel

No cekam podobne kecy od Slavistu kteri budou tak v nebesich po jedne vyhre nad neuveritelne tragickym brnem ze to nebude ani mozne ale od tebe jsem todle teda necekal Ale jsem pripraven na najezd Slavistu

Reagovat
božský John

Karviná zdolána = krize zaažehnána

Reagovat
smazaný uživatel

To vis Karvina a Brno to je pro ne asi meritko naraz zapomenou na vse

Reagovat
božský John

Přesně..už to je zase stará Slávie..válec

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže nefandím ani jednomu pražskému S... Ale samozřejmě jako spartě, rivalovi největšímu přeju jen to nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto bych to od tebe necekal

Reagovat
Shevchenko

Skácel

Reagovat
božský John

Je zajímavý,že pokud je Jablonec na 2. místě,tak to beru já jakožto fanoušek Jablonce s klidem..a jakmile je 2. Sparta,tak je hnedka nejlepší a už se mluví o titulu...prostě vyletěli a zas zapadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Sparta narozdil od Jablonce ma kadr na to aby ten titul urvala, promin ale vazne si nemyslim ze to urvete....Navic Sparta ma tradicne silne jara,navic ma derby doma Navic se vrati Jirka Klada a to je posila jako hrom O Sparta se taky mluvi proto ze po derby stahla ten naskok co meli Teplice a vy....takze je logicke ze se Spartou pocita

Reagovat
božský John

No jo, Kláda přijde, nahradí chodce Kovbu,ale co Hubnik?? Je kde brát? Hejda mi přijde mladej...My když to nerozprodáme,tak vo ten titul můžem hrát klíďo taky(i když si to nemyslim) s váma i s teplejma hrajem doma...a když Pelta zavolá,nic chtít nebude a nikdo mu na to nic neřekne,tak jsme v cajku

Reagovat
smazaný uživatel

Hoheneder dle me na stoperu ho v ceske lize zastoupi jestli to zvladne v EL tot otazka a kdyby se povedlo ziskat Jirku Jarosika tak by to byla naprosta bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Kovbou uz absolutne nepocitam....je desny smerem dopredu,uz i Husek prokazuje ze jeho forma stoupla sice do stareho Huska jeste neco chybi ale jinak se zlepsuje takze na DM se stejnak pocita jen s Huskem,Kuckou ci Kladou tri hraci na takovy post je luxus

Reagovat
Radar

A počítáš i s tím že ta tvoje Kláda možná nebude mít formu ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu kládu použijou sparťani společně ve sprše....

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopřeju Slávii k výhře..Teď lituju, že sem tam nešel

Reagovat
fantomas

... ...

Reagovat
Radar

Proč jste ho tam nedokopali ? A trevore já ti to říkal

Reagovat
fantomas

Je to blázen, neví, co je fotbal. Prej měl něco s kámoškou za rohem, tak tomu nešlo bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

a ta zima ještě...V Edenu vedle bylo aspoň teplo ale tak na jaře tam zajdu plus plánuju to slovácko-SKS na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Vy zmrliny... U nás ve Znojmě je teda o hromadu teplejc - ale to chce se trochu hejbat, zařvat si, zatleskat, zvednout ruce... prostě zafandit.

Reagovat
Radar

Kecy v kleci Beztak jen fotil kolemjdoucí jak má ve zvyku

Reagovat
fantomas

To je hrozná úchylka. Asi na něj vydám zatykač.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba ty hostesky, ty byli fakt krásný Co muzajsík, fandil?

Reagovat
fantomas

Ty jo, skákal tam se strejdou jak divej.

Reagovat
smazaný uživatel

a byli ste nakonec všicki pohromadě? Jinak Ruda střílel dobře..A návštěva taková, jakou sem očekával

Reagovat
fantomas

To víš, že jo...návštěva průměrná, v takový kose sedm tisíc pěkných.

Reagovat
smazaný uživatel

a support?

Reagovat
fantomas

Support průměr.

Reagovat
centos

Furt vám tam profukuje? :)

Reagovat
fantomas

No dneska tam fičelo ostošest. Muzajs musel každou chvíli snímat cylindr, jak se o něj bál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono, na Bazalech je to leckdy horší

Reagovat
Radar

Vítr jak vítr,ale aj mlha se tam pěkně usazuje

Reagovat
centos

Za mě lepší otevřené prostranství s pěkným výhledem než stísněný prostor, kde je průvan

Reagovat
smazaný uživatel

nejhezčí je, jak sem nahoře na ochozu, podemnou trávník a v dáli panorama Ostravy

Reagovat
Radar

a ty zkur*ené vítkovice

Reagovat
centos

Byl jsi na Emě? :)

Reagovat
Radar

To je ten hořící kopec ?

Reagovat
centos

Jo. Jsem se styděl, že jsem tam byl poprvé až někdy loni. Lepší výhled v Ově asi není..

Reagovat
Radar

No prý je tam přístup jen na vlastní nebezpečí či co

Reagovat
centos

Pár lidí tam prý zemřelo, když se nějak moc nadýchali plynů. Ale jinak je to v pohodě, jsem tam byl dvakrát zatím. A žiju.

Reagovat
smazaný uživatel

proto to "kdo není zčuchaný, ten není..."

Reagovat
smazaný uživatel

není to ta elektrárna, co je po pravé ruce, když si na Bazalech? Jakoby za kopcem?

Reagovat
centos

Ema je halda.

Reagovat
smazaný uživatel

No a není na tom vysílač?

Reagovat
Radar

Na haldě ?

Reagovat
centos

To v Praze nemají, no.. :)

Tam ne, trevore, halda stále pracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

my mame Petřín No, mě de o to, je ta halda vidět, když si nahoře na bazalech a koukáš doprava?

Reagovat
centos

Když sedíš na ochozu, tak je vlevo. Ale vidět podle mě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

no, došel sem k závěru, že ten kopec, kterej vidím po pravé ruce z ochozu je Landek nejspíš

Reagovat
Radar

Ale furt mi tam nesedí ten vysílač nebo cos to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

já mám prostě pocit, že tam je nějakej vysílač

Reagovat
Radar

Kurňa baníkovci to tu zas zaspamovali, to za bude keců

Reagovat
smazaný uživatel

mno, kdyžtak to zkopíruj a hodíme to do diskuze na MbM, kdyby něco

Reagovat
centos

Už mám screeny!

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

teď jen, kam to tam hodit, do odkazů?

Reagovat
Radar

diskuse ?

Reagovat
smazaný uživatel

jakože toto ofocený hodit do diskuze a potom pokračovat ve formátu diskuze FB?

Reagovat
Radar

No třeba založit v diskusi složku archív a tam to házet :) A kecat se bude v offtopicu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to udělej, máš na to pravomoce ale není to špatnej nápad

Reagovat
centos

Tak jak? Mám to připravené a vy nikde.

Reagovat
centos

Asi myslí nějakou těžní věž..

Reagovat
smazaný uživatel

ty mám vždy před sebou

Reagovat
Radar

Kdybych měl fotit kažkou krásnou holku v Ově tak mi nevystačí pamět ve foťáku

Reagovat
smazaný uživatel

však do Ovy si beru zásobu paměťovek a hodně baterek

Reagovat
Radar

Ani deset Blu-ray disků by nestačilo

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom vypomůže mobil

Reagovat
Radar

kecy, ani pražák nemá takové technologie na zachycení ostravských krás

Reagovat
smazaný uživatel

právě že sem z Prahy a ty naše mobily dokážou divy!

Reagovat
smazaný uživatel

Skácel páni!

Reagovat
božský John

Brno je NA MARÁCH

Reagovat
Radar

Krásné 12. místo

Reagovat
fantomas

RUDÁÁÁÁ! Měli bysme všem hráčům přestat platit, třeba by to konečně nějak vypadalo. Nicméně dneska to byla jednostranná záležitost, Brno převedlo jen ukázkové holé nic! Jinak - slávistickej fotbal by se měl přesunout do O2 Arény, vždyť v takový kose si to člověk ani pořádně neužije.

Reagovat
Radar

Souhlas, akorát to vaši stopeři pěkně posr**** při gólu Brna

Reagovat
fantomas

Tak Sucháč už byl v letadle do Moskvy, to se musí chápat.

Reagovat
smazaný uživatel

však se přesune, na víkend šampionů

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme Polskou ligu na EF!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Fakt ne

Reagovat
centos

Reagovat
$dolar$

Opravdu nechceme Psonky na EF

Reagovat
smazaný uživatel

A za kolik lidí mluvíš? Zatím prohráváš 3:1. Jaj, to je pěknej výsledek.

Reagovat
$dolar$

Ale prdlajs

Reagovat
centos

A čemu by jako vadila rubrika navíc? To je zas póza toto

Reagovat
$dolar$

Myslim ze je to zbytecna prace navic, pac by to cetlo tak 5% z celeho EF a kvuli tomu shanet redaktory, nebo platit vice penez si myslim ze je zbytecne

Reagovat
centos

To možná jo; nemám přehled, jak to tady funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to psal zadarmo....

Reagovat
fantomas

Škoda, že by určitě měli větší čtenost a zájem redaktorů než taková Corgoň liga.

Reagovat
$dolar$

Mela by zajem priblizne stejny, a taky jsi mohl napsat Skotskou ligu, ja to jakteziv nerozkliknul. Myslim ze ja uprednostuni kvalitu nad kvantitou, proto je zbytecny sem davat dalsi ligy. Ja bych tu napriklad chtel Ukrajinskou ligu, ale vim ze ctivost by moc vysoka nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

no a Ukrajinskou ligu bys tady četl jen ty a faza, maximálně ještě jeden člověk. UK liga je hrozně nezajímavá

Reagovat
didosh

Mě zajímá Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Moje rec uz tady tak dle me zaclani slovenska misto toho aby tady byl treba Turek

Reagovat
centos

On je omezený počet?

Reagovat
$dolar$

Samozrejme ze zalezi na ctenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni ale jen aby neprevazovala kvantita nad kvalitou ,protoze kdyz vidim ten trapny pocet prispevku u Slovenske ligy tak u Polske by to bylo to same skoro

Reagovat
centos

Tam stojí za to fans scéna. Ale fotbal by stál asi v pozadí, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

jj takto by to určitě bylo. Fans a hools scéna je v Polsku naprostá paráda, ale to je potřeba zažit, to člověka pohltí neskutečným způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně ano, Polsko sem!

Reagovat
smazaný uživatel

lepší polská .než skotská

Reagovat
didosh

Skotsko pryč.......

Reagovat
smazaný uživatel

......misto rozsahlejch a nezajimavejch souhrnu slovensky nebo skotsky ligy by jeden clanek o vikendu shrnujici cely vikendovy kolo Polska byl super!

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně když se tu zruší ta radoby slovenksá liga. Ale raději bych tu viděl Tureckou nebo Portugalskou....

Reagovat
irik

Dřív Rakouskou a 2. Bundesligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Polska

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme dorazili něco po deváté. Bezva výjezd, špicově jsem pokecal s Andulkou a fantomasem, trevor20 se taky objevil, sice nešel na fotbal (zbabělec ), ale i tak mi udělal radost. V Edenu jsem byl poprvé a byl jsem rád, že si fantomas nevšiml, že mi při vstupu zvlhly oči. Fotbal dobrej, Slávinka konečně po delší době něco hrála, i když musím uznat, že Brno jí po prvním gólu dovolilo všechno. Skácel se předvedl. Docela jsme se vyřvali a vyblbli i s muzajskou a muzajsíkem, akorát jsem měl blbej nápad mu koupit trumpetku - tu rychle zruším, když mi foukl do ucha, tak se mi přilepil levej ušní bubínek na pravej. Fakt bezva výjezd, děkuji Rudovi za góly a Andulce a fantomasovi za společnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Taky děkujeme, byl si milým, pohostinným a zábavným společníkem, jen co je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohostinným? Ani moc ne, vy jste byli takoví "upejpaví"

Reagovat
fantomas

Myslim, že lístek BOHATĚ stačil! Příště, a doufám, že nějaké příště jednou určitě bude, ti to už nedovolim.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom naprosto nehodlám diskutovat, přátelé, kteří se mnou jdou na fotbal, jsou automaticky mými hosty, nehledě na nesrovnatelné finanční možnosti mé a možnosti studentstva.

Reagovat
fantomas

Na nás ohledy neber, zajímej se hlavně o svý prostředky - na výjezdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo zařazeno do osobního rozpočtu na rok 2010 rozhodnutím ze dne 26.11.2009, prohlasováno a schváleno v poměru 1:0. Letos to bylo trochu našponovaný mimořádnou událostí v podobě úmrtí strýce a likvidace některých jeho dluhů. Ale už se to srovnalo, práce je hafo - snad až moc, takže příjmy jsou, spíš tlačí čas, ale já si to volno nějak prosadím. Mimochodem jako Novoroční předsevzetí jsem měl jít pětkrát na utkání Slavie, dnes jsem to splnil, byl jsem dvakrát v Brně, v Olomouci, v Jablonci a dnes doma proti Brnu. Nové předsevzetí budu v odpovídajícím termínu prezentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že v něm bude zahrnuta už konečně i návštěva Slovácka!

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela určitě, Slovácko má společně s Plzní a Ostravou nejvyšší preference. Ztroskotat to může pouze v případě atomové války, epidemie zánětu vaječníků nebo odstřižení Slovácka od zbytku světa povodňovou bariérou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to su velmi rád, ale ta povodeň, to už tu jednou bylo a nic příjemného. Doufejme, že Sybilino proroctví se nevyplní a v roce 2010 nezačne třetí světová

Reagovat
smazaný uživatel

(to neplatí na ty povodně, my je tu ve Znojmě měli taky, i když trochu menší - fuj)

Reagovat
smazaný uživatel

My naštěstí bydlíme dost vysoko a daleko od řeky Moravy, ale kdybys dojel někde blíž k řece, tak plaveš nad střechama baráků a to je u nás ve Veselí hráz a celé koryto sakra vysoko a stejně se to vylélo. No a ta třetí světová snad ne, ikdyž některého blbečka by mohlo něco napadnout a průser je na světě

Reagovat
soukup

haha 3x Brno, že tě ještě nebolí oči

Reagovat
didosh

A já myslel že gentlemani vymřeli ..... pro Muzajse

Reagovat
smazaný uživatel

Poprve? ...a to si tady takovej slavista?

Reagovat
fantomas

Když je ze Znojma. Chtěl bych vidět tebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, má pravdu, už jsem tam měl být dávno...

Reagovat
fantomas

No tak mohl, ale vzhledem k dalším okolnostem spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prekazka? A co se tyce me - jezdim na fotbal pravidelne mnohem dal nez ze Znojma do Prahy.....

Reagovat
$dolar$

Tak ne kazdy musi byt nutne stejne velky fanousek jako ty

Reagovat
fantomas

A ne každý musí mít takové prostředky.

Reagovat
$dolar$

Presne, ja osobne bych si to dovolit nemohl

Reagovat
didosh

Já taky ne a to mě mrzí na Baník se moc nedostanu byl jsem akorát z kámošama(oni fandili Brnéčku) když FCB hrálo v Brně(zato to byla pořádná jízda ale bylo to už na jaře)

Reagovat
smazaný uživatel

To nerikam, ale v tom pripade si ten blbej dovetek moh nechat pro sebe

Reagovat
fantomas

Myslel sem to tak, že bych chtěl vidět tebe na muzajsově místě...bylo mi jasný, že takle neútočíš jen tak, pro nic za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neutocil

Reagovat
fantomas

Aha, hm, to je ta nevýhoda psanýho projevu no. Mně to tak přišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Eden funguje asi rok a půl, loni na podzim jsem měl všechno takový rozhašený, tak jsem nebyl na fotbale vůbec, na jaře jsem se do Prahy nedostal, akorát po Moravě a teď už jsem prostě musel. Cítím obrovské vnitřní uspokojení ze smazání nepříjemného dluhu vůči Slávince.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím častěji jsi na stadionu, tím větší jsi fanoušek??

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? ....fandit nejakym tymu a nechodit ani na stadion (v tomhle pripade asi rok a pul) je dost nepochopitelny. Ale chapu, ze tady na EF je prevaha gaucovejch fanousku co tu o tom akorat tlachaj na netu a tohle nepochopej - diskutovat o tom nehodlam

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.. Tím, že chodíš akždej zápas na stadion z tebe ještě nedělá většího fanouška. Podle tvý rovnice by potom byli větší fanoušci i lidé, kteří se jdou pobít na pole.. Protože "obětují krev ve jménu klubu" Na fotbal samozřejmě člověk zajde, nicméně, když se mu to v nějakých chvílích nehodí, tak prostě na stadion nejde. To už je spíš jen o racionalitě každého jednotlivce.. Když máš třeba jen 2 dny volna v týdnu, tak si rozmyslíš strávit den na cestě kvůli fotbalu.. I když chápu, jsou i lidi, kteří to dělají.. Nicméně říkám.. Jde o zdravý rozum těch lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte, vubec si to nepochopil.... chytnu se konce toho co si napsal. Prave ten, co ve dvou dnech volna zajde radsi podporit svoje muzstvo je vetsi fanousek nez ten, co radsi sedi doma. Nejde o to, ze by nekdo MUSEL chodit porad.

... o "tech co se jdou pobit na pole" se s tebou bavit nebudu, pac s tvym totalne pokroucenej pohled naprosto mimo realitu ohledne tehle veci to ani nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

chodím na hokejovou Duklu, dost často(letos jsem nebyl asi 3x z domácích zápasů ), ale rozhodně to ze mě nedělá velkýho fanouška, prostě mám tu možnost na ten hokej jít, protože to mám kousek, jinam už je to troška složitější

Reagovat
smazaný uživatel

(samozrejme nejak umerne moznostem, jasny ze fanousek z Prahy bude chodit o dost casteji nez fanousek ze Znojma)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že bych vůbec nebyl, to zase ne, jak jsem řekl - novoroční předsevzetí bylo navštívit pět utkání Slavie, čtyřikrát jsem letos byl, když hrála Slavia venku, jen do Edenu jsem se dostal až teď. Navíc dvě GL utkání neslávistická, dvakrát rakouskej okresní fotbal a dvakrát znojemská MFSL. V rámci možností chodím, a když vezmu v úvahu, že za letošek jsem nebyl v práci jen asi třicet dní...

Reagovat
smazaný uživatel

z toho článku je cítit pražskej přízvuk neboli koncovka .ej...

Reagovat
smazaný uživatel

My naštěstí bydlíme dost vysoko a daleko od řeky Moravy, ale kdybys dojel někde blíž k řece, tak plaveš nad střechama baráků a to je u nás ve Veselí hráz a celé koryto sakra vysoko a stejně se to vylélo. No a ta třetí světová snad ne, ikdyž některého blbečka by mohlo něco napadnout a průser je na světě

Reagovat
smazaný uživatel

toto smažte, prosím. dík

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Teda smajlík mohl být i nahoru, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

300. pro Sparta Praha mistr ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

To je chytrolín ten Psotka. :D

Reagovat
božský John

Co to je to barabi?

Reagovat
Radar

Bar Abi

Reagovat
smazaný uživatel

Bar Abi....

Reagovat
smazaný uživatel

Banik - beton jako chelsea...

Reagovat
Radar

beton ? To máme signmu nechat hrát když má tlak ?

Reagovat
smazaný uživatel

toz ne, banik je momentalne slabsi nez sigma, tak to musel zavrit, ale zanadavat si muzu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

závidíš

Reagovat
smazaný uživatel

banik jeste preskocime v tabulce, to se nebojim...Sigma!

Reagovat
smazaný uživatel

a Řepka přestoupí do Slávie...

Reagovat
didosh

Řepa by řekl:nikdy neříkej,nikdy

Reagovat
honziss

Jaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Chelsea? Další diot vylezl z nory?

Reagovat
smazaný uživatel

diot?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš co a proč jsem to chtěl napsat.

Reagovat
Radar

Psotka měl jsem tě rád, ale řekl jsi chujovinu a klesl si u mě Čola a jeho 100% šance Domino Kraut Máááário LIčka FERNANDO NEVES, král fotbalových nebes

Reagovat
smazaný uživatel

mel pravdu

Reagovat
Radar

Ale prdlajz

Reagovat
GEGE

Fernando Tevez.

Reagovat
smazaný uživatel

co řekl?

Reagovat
Radar

Že chtělo hrát jen jedno mužstvo a to sigma, baník tak přirovnával k betonu ČB a Koubek byl pak pěkně nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

pač Psoutka tomu nerozumí, ve fotbale se hraje na body a tím někdy trpí krása...Koukni na Řecko

Reagovat
smazaný uživatel

v sak jsme na reky pekne nasrani jeste ted...

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale koukni, taktika jim pomohla k titulu...Ono je sice hezký hrát pěknej fotbal, o tom žádná ale taky se říká, že "umřeli na krásu"

Reagovat
sosna

Umění je v tom vyhrát to krásou.(viz.Španělsko), ne hnusným betonem (viz.Řecko)

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko? Jednou vyhráli ME a to i díky černé práci obrany a ty je tu hned dáváš za vzor? Jen si vzpomeň na minulé šampionáty, jak vždy vypadli ve skupině či v Play Off neb umřeli na krásu...

Reagovat
Radar

Tak Řecko bych neznimoval to už je extrahumus Ale baník v žádné případě nebetonoval, ted tady akorát budou chvíli plakat, ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

ať se vyplakaj, my jim pošlem kapesníčky

Reagovat
honziss

To je tady časté, nazývat výbornou defenzivní činnost betonem.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Co se tlemíš? Vždyť je to fakt, většina lidí tady, včetně tebe, nedokáže ocenit to, že některé mužstva mají defenzivní práci opravdu zvládnutou na jedničku a tak se rozhodli nazývat tento um některých fotbalových mužstev beton, aby našli odůvodnění, proč jejich tým prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je jedno jak to pojmenujes...beton nebo skvele zvladnuta defenzivni cinnost je to to samo, je to hnus a neda se na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

takže týmy nesmí dle tvé definice bránit?

Reagovat
smazaný uživatel

muzou si delat co chtej, ale ja si taky muzu zanadavat...

Reagovat
smazaný uživatel

anebo si skočit z mostu..Když můžou jiní, můžu i já

Reagovat
honziss

Ty máš z té prohra solidní mindrák, že jo? Rozhodně to není to samé, hnus to není a koukat se na to dá a dá se u toho i náramně bavit. Ta neschopnost olomouckých překonat skvělou defenzivu Baníku byla srandovní. Olomouc byla strašně ubohá, zaslouženě prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud te ty betony bavi...proti gustu zadny disputat, ale Sigma rozhodne nekolikrat i ten megabeton baniku prekonala, ale chybelo trocvhu stesti

Reagovat
honziss

To nebylo o štěstí, ale o neschopnosti olomouckých. Přestaň se už vymlouvat na nějaký megabeton, vždyť to je trapné. Přiznej si, že dneska si Olomouc žádné body nezasloužila, jelikož byla tragická v koncovce. Jak zní to klišé - fotbal se hraje na góly a kdo je nedává ten prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře řečeno

Reagovat
božský John

My je taky nedáváme a moc neprohráváme

Reagovat
honziss

V tom případě máte výbornou defenzivu, pardon, hrajete beton.

Reagovat
sosna

Reagovat
honziss

Copak? Copak se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

zkažený syrečky?

Reagovat
smazaný uživatel

to byl beton jak svina...vzdyt byli ostravsti zalezli kolem vapna...

Reagovat
Radar

Tak příště budou na polovině až bude Sigma v tom největšíím tlaku

Reagovat
božský John

Nojvirta s Bolfem radši dejte na hrot, ať to maj lehčí...

Reagovat
smazaný uživatel

ty nemůžeš překousnout tu prohru, co?

Reagovat
smazaný uživatel

meli jsme na vic, banik byl k porazeni...je to skoda

Reagovat
smazaný uživatel

jak se řvalov Bolce.." BANÍK MISTR!!!!"

Reagovat
smazaný uživatel

*řvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevorubec dnes asi nejslabší zápas od začátku ligy..Neves je masér, s Hubníkem a řepkou asi nejlepší obránce ligy Mário, zustaň na bazalech, aspoň do konce ligy!!! Jinak Ordoš je ode dneška pro mě ku*va prasácká Miči, to se proměnuje a všimněte si, že Dominik Kraut vypadá jako Svěrky, když byl ještě junior

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když dala Olomouc na Slavii 2 goly ze 2 šancí, tak byl vše v pořádku.

Reagovat
božský John

Prej šlágr..

Reagovat
smazaný uživatel

a ne? Co byl pro tebe šlágr kola? Snad ne ACS-B1905?

Reagovat
božský John

Kalita pokulhávala a stadion příšernej..tohle utkání se mi zkrátka nelíbilo...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, mě se to taky moc nelíbilo, čekal sem více golu a akustika stadionu je otřesná, souhlasím...Ale stále to je šlágr kola bo proti sobě hrál tým, kterej je na špičce ligy proti týmu, kterej měl teď dlouhou sérii neproher a dával jeden gol za druhym

Reagovat
božský John

Statisticky jo...hele v tech Vítkách budete hrávat častějc nebo jak?

Reagovat
honziss

Ještě dva zápasy na jaře.

Reagovat
božský John

Takže s náma...

Reagovat
smazaný uživatel

snad s váma už ne, doufám, že vedení ČMFS ukážou svoji inteligenci a daj to na Bazaly, když bude hezky

Reagovat
honziss

Pochybuju, když nepřehodili tenhle zápas, tak nepřehodí ani ty na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Český fotbal pro fanoušky

Reagovat
honziss

Tak takhle to nemůžeš brát. Prostě jsou dána nějaká pravidla, které musí splnit všechna mužstva. Nevím proč by Baník měl dostávat speciální výjimku, Bazaly nevyhovujou, tak se holt musí hrát jinde. Baník neBaník, fanoušci nefanoušci, dobré počasí nedobré počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale proč nedostali vyjímku, když i ty Vítky museli dostat vyjímku, aby tam Baník vůbec hrál? Jenom to byla zbytečná byrokracie

Reagovat
honziss

Tak s takovou by to byla liga výjimek. Tam výjimka, tam výjimka. Takhle by mohl Baník dostávat výjimky pořád a hrát na Bazalech dalších 50 let. Jen ať jsou odpovědní lidé tlačení k té stavbě nového stadionu (Bazal je škoda, ale to že nevyhovujou je prostě fakt).

Jo a jakou výjimku musely dostat Vítkovice, aby tam mohl Baník hrát? Něco mi asi uniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ochozy. V české lize musí mít stadiony místa pouze k sezení a Vítky toto nesplňujou a byl by nesmysl tam montovat na tuhle dobu sedačky..Ani FC Vítkovice by je nevyužili a na zlatoé tetře už je zvykem stát... Jinak pravda, jen ať talčí papaláše ke stavbě nového stadionu

Reagovat
centos

To je taky super - nedostaneme výjimku kvůli trávníku, tak dostaneme výjimku kvůli sedačkám :))

Stejně je to podle mě nesmysl, že sektory musí být všechny na sezení.. na Bazalech stejně nejsou.

Reagovat
božský John

Já přesně nevim ten termín,ale tipuju to na začátek března a to asi bude ještě kláda, možná sníh...

Reagovat
božský John

Páč první hrajem s Bohemnkou doma a druhek s váma venku...

Reagovat
honziss

Asi to tak bude.

Reagovat
božský John

A navíc jste nás předběhli, to mě kaká nejvíc

Reagovat
Radar

Klid to druhé místo Vám necháme

Reagovat
smazaný uživatel

To se smíříte s třetím?

Reagovat
božský John

Sparta se jednou dostane na druhý místo a hned zavládla euforie...

Však vás to přejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty poslední dva roky to byl totiž strašnej nezvyk neužívat si Spartu, tak proto...

Reagovat
smazaný uživatel

a doba temna bude pokračovat

Reagovat
Radar

7900 lidí ve Vítkách nebude to návštěva kola ?

Reagovat
božský John

OT: Fujfaluši v sestavě kola

Reagovat
smazaný uživatel

Já žádnej beton Ostravy neviděl,to že měla Olomouc 60 procent držení míče nic neznamená,vždyť i na loženky vyhrál Baník.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Reagovat
didosh

Reagovat
honziss

400. pro Baník Ostrava.

Reagovat
Shevchenko

Uf, tak vydřené 3 body proti rozjeté Sigmě. Nutno dodat, že Sigma byla v obou zápasech lepší, ale dneska si to kluci vybojovali. Jinak pěkná tečka za skvělým podzimem. BANÍK P*O!

Reagovat
sosna

Reagovat
centos

ad akustika: mně to přišlo v pohodě, ale stál jsem na ochozu. V televizi šlo asi hlavně slyšet fandění z tribuny..

Reagovat
smazaný uživatel

mě to přišlo, jako bys nahnal kotel na letiště či podobné prostranství a tam je nechal zpívat chorály..Takový rozlehlý apod... A vtipný byli konfety, jak je vyhodily a vítr je navál na trávník

Reagovat
centos

Tak že by ne tribuna? Budu se na to muset podívat :)

Reagovat
smazaný uživatel

tribuna nebyl skoro slyšet, teda nějaká děcka tam křičela..Jinak kotel a ochoz naproti hlavní, to bylo slyšet..A čepky hezký

Reagovat
centos

Jj, prý se to vyprodalo.

Reagovat
smazaný uživatel

snad něco bude na jaro či na e-shopu

Reagovat
centos

Strašně mě baví, jak se Sigmáci na svém webu smáli tomu, na co že se to bude Baník po zápase vymlouvat a teď tady řvou oni. Jestli tohle byl beton, tak fakt nevím, na co se to dívám u jiných mužstev na Bazalech.. Baník navíc Sigmu prvních 20 minut drtil, než se zvedla. Pak byli lepší, to jo, mají kvalitnější útok. Baník si to hlídal a ještě že to tam spadlo podruhé, bych byl nervóznější a nervóznější..

Reagovat
Radar

Mě se líbily ty jejich kecy na oficiálech že se Baník bude snažit utkání přeložit a teď tu brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak včera kousek ode mně seděl v Edenu chlapík v nápadném světlém obleku a bílém klobouku(uprostřed všech těch zimních bund a kulichů to nešlo přehlídout ),společně se svou družinou vyzbojenou dětskou trubkou s pronikávým ostrým tónem,která mi co chvíli troubila u ucha Jak jsem tak letmo projel diskusi tak by to mohl být někdo odsud ne?

Reagovat
smazaný uživatel

hádej dvakrát

Reagovat
Radar

Prosím, prosím ! Můžu hádat já ?

Reagovat
smazaný uživatel

I ty brute... a pojďme..."Oléééééééééé Baník Ostrava!!!!!!!!!!! "

Reagovat
Radar

Ólééééé báník ostraváááá

Reagovat
smazaný uživatel

"Co vy zpívate?!"

Reagovat
Radar

Né teď dáme, Tomááš Garygue Masaryk chodil s náma na Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

to si žádný z dnešních prezidentů nemůže už dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

jestli máš profil na FB, tak se přidej i do "jeho" skupiny..Je tam většina uživatelů EF

Reagovat
centos

trubky

Reagovat
smazaný uživatel

vylamovali dnes plot? Kdo co? Jinak, kdo to na začátku zpíval "co vás tak málo?"..Mi přišlo, že Sigma

Reagovat
centos

Nějací chuji tam s tím lomcovali.. pak na konci na to vylezli, když si chtěli plácnout s hráči, a celé to spadlo.

Řvali to chachaři z tribuny.

Reagovat
smazaný uživatel

aby z toho nebyl ještě nějakej pojeb a aby Baník nakonec skutečně nehrál na Strahově svoje domácí zápasy

Reagovat
didosh

Jo a co se tam dělo na začátku zápasu viděl jsem jak na levo k host.sektoru spěchají policajti na koních

Reagovat
smazaný uživatel

Upozorňuji všechny uživatele EF, že jestli mě někde uvidí, neozvou se a pak to tady budou vytahovat, tak je vlastnoručně roztrhnu jak hady!

Reagovat
centos

Jinak Baník ve vyhnantsví návštěva kola

Reagovat
Radar

To říkám ni ?

Reagovat
centos

Nevím, ale budu ti věřit

Reagovat
centos

Ale stejně bylo na tribuně tak 800 míst volných, tak nevím, jak to počítali. Leda by na tribunu lístky vůbec neprodávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník !

Reagovat
Shevchenko

Tak máme o bod víc než na minulý podzim. Kdo by to čekal? Teď ještě nezopakovat to jaro (9 bodů) a bude to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho mám strach

Reagovat
Radar

stejně jako minulý rok nám poslední podzimní utkání pískal sudí Adam a stejně jako minulý rok je pravděpodobné že odejde náš nejlepší střelec a stejně jako minulý rok jsme vyhráli o dva góly

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

NJ, zase to bude 9 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať se historie neopakuje bo to už bych definitivně chodil kanálama

Reagovat
Shevchenko

Pesimisto.

Reagovat
centos

Letos osm? :/

Reagovat
centos

"Vítkovičtí tak mocně vyhřívali trávník, že v celé Ostravě bylo 20 stupňů"

Reagovat
smazaný uživatel

já snad přijedu na první domácí ve Vítkách na Jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek mě příjemně překvapil, ale za Večeři mě to bavilo, až na trapné jaro, o dost víc. Ale asi to bylo tím fantastickým duem Otepka a především Svěrkoš - fotbalovějšího hráče jsem na našich trávnících běhat neviděl...

Každopádně klobouk dolů přede všemi, co se na podzimním skvělém třetím místu podíleli, já čekal úplně něco jiného. Doufám, že se na poctivou práci naváže i na jaře.

Reagovat
Radar

A to jsi mu tááák moc nevěřil a podceňoval jej, i když pravda zatím má odmakáno jen něco přes 50 %

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

dobře on "nenecháme si těmahle poznámka otrávit naše vítězství"

Reagovat
didosh

Vůbec jsem nevěděl co a kdo mu řekl,slyšel jsem jen odpověď.......

Reagovat
didosh

Psotka neunesl že ho náš tréňa po taktické stránce naprosto zválcoval,no ještě se má chlapec ušatá co učit Hlavně se mi líbylo jak Koubič řekl:hrály jsme to co jsme potřebovaly

Reagovat
didosh

*líbilo

Reagovat
centos

Ještě přidej :)

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrál-i a potřeboval-i

Reagovat
didosh

Na EF končím ........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele