Gambrinus liga - preview 16. kola

28.11.2009, 09:59, aktualizováno 30.11.2009, 08:24
Previews
Ostrava a Olomouc dnes odpoledne uzavřou podzimní část Gambrinus ligy. Domácí Baník se bude chtít co nejvíc přiblížit čelu tabulky, ovšem narazí na soupeře, který se chlubí aktuálně výbornou formou. Sigma navíc dává spousty branek, fanoušci proto mohou věřit v atraktivní zápas.
1. FK Příbram - SK Kladno  (sobota 16:00)
Devátá Příbram v sobotu hostí předposlední Kladno, které nechce během zimní přestávky okupovat sestupové pásmo a pokusí se v posledním kole podzimu uspět.

Jenže Příbram je doma téměř neporazitelná. Jediným týmem, který si od ní odvezl všechny tři body, jsou pouze Teplice. "Budeme se snažit kvalitně završit podzim. Kluci mají chuť, jsou v dobré psychické i fyzické kondici. Soupeř je ale nebezpečný. Sice má málo bodů, ale naposledy proti Bohemce měl herně navrch a jen nešťastně prohrál," řekl na adresu sobotního soupeře kouč domácích Karol Marko.

Kladno se trápí. Na svém kontě má pouhé tři výhry a v Příbrami potřebuje bodovat, pokud nechce strávit zimu na sestupových příčkách. Hřídelovo mužstvo se během týdne vzpamatovávalo z nešťastné porážky s Bohemians 1905. "Bylo to nejtěžší k.o., které jsme dostali. Snažíme se z něj vzpamatovat. Důležité je, že do zápasu půjdeme kompletní, tedy i s obráncem Bartošem a záložníkem Szabem, kteří minule nemohli hrát kvůli nemoci a kartám," řekl trenér Martin Hřídel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.45 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Liberec v sobotu večer ukončí své podzimní trápení, doma přivítá Mladou Boleslav. Ani ta neplní své předsezonní ambice, jež směřovaly na dobývání čelních pozic tabulky.

Jedenácté místo, taková je současná pozice mistra prvoligových sezon 2001/2002 a 2005/2006. Tak neúspěšný podzim klub pod Ještědem už dlouho nepamatuje. Nyní čeká svěřence dočasného trenéra Josefa Petříka v sobotu poslední ligový zápas tohoto kalendářního roku. "Chceme si udobřit fanoušky a získat nějaké body pro klidnější zimu," řekl Petřík.

Mladá Boleslav se v tabulce ocitá na šestém místě, na které se vyšvihla díky třem výhrám v řadě. Tuto sérii se pokusí prodloužit i v Liberci. "Postavení Liberce v tabulce neodpovídá skutečné kvalitě. Očekávám velmi náročný boj, ve kterém uspějeme, jen pokud potvrdíme střeleckou formu a předvedeme soustředěný výkon po celých 90 minut," řekl trenér hostí Dušan Uhrin.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Jablonec má možnost v sobotu sesadit Teplice z prvního místa a stát se mistrem ligového podzimu. To však musí nejprve vyhrát v Uherském Hradišti, kde se mu navíc nedaří.

Ani jednou si totiž Jablonečtí neodvezli tři body ze Slovácka. A nyní tam potřebují vyhrát, pokud chtějí přezimovat v tabulce jako první. "Hlavně bychom si uchovali naději hrát o špičku tabulky i na jaře. Proti Slavii jsme nepodali výkon, jaký jsme si představovali, a tak na Moravu jedeme tento nezdar odčinit," připomněl domácí remízu 1:1 se Slavií trenér Severočechů František Komňacký.

1. FC Slovácko sehrálo vyrovnanou partii v prvním vzájemném zápase letošní sezony v Jablonci, kde nakonec prohrálo po boji 2:3. Nyní se však tým vedený trenérem Josefem Mazurou trápí, když v posledních třech ligových zápasech vyšel bodově naprázdno. "Jablonec je zaslouženě v tabulce vysoko a my s týmy z popředí tabulky neuhráli ani bod. Musíme přidat na bojovnosti," pronesl Mazura, jehož tým se bude chtít vyhnout přezimování v sestupovém pásmu, od nějž jej dělí pouhé dva body.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 2.90 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - Sparta Praha  (sobota 18:15)
Poslední podzimní ligové kolo servíruje pochoutku v podobě malého pražského derby. Na Strahov totiž za Klokany z Vršovic přijede rozjíždějící se družina Josefa Chovance.

Podle nového nařízení ČMFS musejí hrát všechny kluby, které nedisponují vyhřívaným trávníkem dvě poslední kola na jiných stadionech s touto vymožeností, a tak se museli podřídit i v Ďolíčku. Svěřenci trenéra Pavla Hoftycha se budou prát nejenom s "neznámým" prostředím, ale také s velmi silným soupeřem, který proti nim stojí. Neohrabaný kolos z Letné se totiž dává pomalu, ale jistě do pohybu a pro své soupeře předstauje opravdové nebezpečí.

Nutno však podotknout, že pro menší z pražských klubů není zápas nikterak klíčovým. Díky vítězství nad Kladnem z minulého kola se totiž dostali zelenobílí do vcelku příjemné pozice v relativním středu tabulky, a tak by je případná ztráta bodů nemusela srazit do kolen. "Ze strany soupeře očekávám naprosto stejný přístup k zápasu jako ve druhém podzimním kole. Stejně jako v počátku sezony hrajeme vzájemné střetnutí před naším pohárovým duelem, soupeř toho bude chtít využít. Očekávám ze strany vršovického mužstva důraz na samé hranici pravidel," říká trenér Sparty Josef Chovanec. Naznačuje tak, že o útočení se bude starat především hostující tým.

Ten je totiž nyní v pozici, kdy musí pravidelně bodovat, jestliže se chce udržet v kontaktu se samotnou špicí tabulky. Naopak na jeho zaváhání čeká například Ostrava, která až na výjimky v posledních kolech body příliš nerozdává.

A jak vypadá vršovický lazaret, známý svou obsáhlostí již z minulého týdne? "Největším naším problémem je ten, že nám budou chybět zkušení a kreativní hráči. Nemůžeme počítat s Kaufmanem, Štohanzlem, Hartigem, Pepou Jindřiškem ani dlouhodobě zraněným Lukášem Adamem," říká trenér domácích Pavel Hoftych. Druhá strana barikády je také do značné míry zaplněna. Nejistý je totiž start Martina Zemana a Juraje Kucky. Do zápasu s velkou pravděpodobností nenastoupí ani Kladrubský a ani zkušený Berger.

Lze tedy očekávat zápas plný důrazu, osobních soubojů a agresivního napadání. O útočení se pak bude starat především Sparta. Naopak domácí budou spoléhat na pevnou defenzivu a případné rychlé protiútoky. Zápas začíná v 18:15 a přímým přenosem ho vysílá ČT4.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.95 - 3.30 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
České Budějovice - Bohemians Praha  (neděle 15:00)
V záchranářském duelu se spolu střetnou domácí Budějovice se střížkovskou Bohemkou. Hosté jsou poslední a mezi oběma týmy je rozdíl pouhého bodu.

Domácí naposledy vyhráli v Brně a rádi by si připsali i první domácí výhru v podzimní části ligy. "Když se nám to povede, bude se nám přes zimu lépe pracovat a v kabině bude větší klid," tvrdí kouč Šilhavý.

Jak to Budějovicím nejde doma, tak to Bohemce nejde venku. Za své působení v první lize venku ještě nevyhrála a letos dokonce na soupěřově hřišti ještě nebodovala. "Hlavně nesmíme inkasovat gól v závěru, jak se nám často stává. Je to hodně důležitý zápas, oběma týmům jde o hodně. Myslím, že to bude nervózní utkání o standardních situacích," prohlásil lodivod Bohemians Jindráček.

Oba týmy se střetnou v neděli od tří odpoledne a půjde o hodně. Tento zápas může být v konečném zúčtování hodně důležitý a právě tyto body mohou rozhodovat o udržení, nebo pádu do druhé ligy.

Domácím budou chybět Benát a Horejš, v hostující sestavě se možná neobjeví Belaň, Turtenwald, Grznár a Horáček.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Leština, Jarabica, Hunal, Krob - Doležal, Černák, Riegel, Šíma - Mezlík, Stráský.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Halama, Modeste - Dittrich, Zoubek, Turtenwald, Dobeš, Jeslínek - Kincl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Oba týmy nemohou být spokojené s první polovinou ligové sezony. Nyní se střetnou v neděli ve vzájemném duelu. Mistrovská Slavia doma přivítá fotbalisty Brna.

Poslední dva ligové ročníky kralovali slávisté. A v letošní sezoně se od nich čekal další útok na čelní pozice tabulky. Jenže letošní podzim se jim absolutně nevyvedl a po polovině soutěže jim patří až devátá příčka! Neúspěšnou pouť chtějí svěřenci trenéra Karla Jarolíma zakončit vítězstvím nad též nevýrazným Brnem. "Musíme vyhrát a doufám, že se k nám konečně přikloní i štěstí. Brnu se v poslední době nedaří také podle představ, ale podcenit se rozhodně nedá. Musíme si ohlídat standardní situace, což je naše bolest posledních zápasů," varuje Jarolím.

Ještě hůře na tom jsou Brňané, kteří čekají 11 zápasů na vítězství. V tabulce jim patří až dvanácté místo. V neděli budou chtít Moravané napravit vysokou domácí porážku od Českých Budějovic 0:3. "Výkon z tohoto zápasu nelze zopakovat. Pokud chceme uspět, tak musíme hrát na hranici sebeobětování, mít dobrou defenzivu a také potřebné štěstí," uvedl trenér hostí Miroslav Beránek.

V sestavě Slavie se neobjeví zranění Kaufman, J. Černý, Volešák, M. Černý a Janda a chybět bude i nemocný Vomáčka. V brněnské výpravě budou ze zdravotních důvodů chybět Trousil, Dřížďal a Večeřa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.95 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (pondělí 17:30)
Fotbalový podzim Gambrinus ligy skončí pondělní dohrávkou 16. kola mezi ostravským Baníkem a Olomoucí. Tento atraktivní duel se neodehraje na Bazalech, kvůli vyhřívaném trávníku bude hrát Ostrava tři domácí zápasy v lize na Městském stadionu ve Vítkovicích.

Podle tabulky jsou favoritem domácí fotbalisté, kteří figurují na čtvrtém místě se ztrátou čtyř bodů na čelo. Jenže díky famózní formě Sigmy z posledních týdnů se očekává velice vyrovnaný souboj. "Narážela na soupeře, kteří byli v menších či větších problémech, ale ty výsledky jednoznačně budí respekt, nechci je snižovat. Je patrné, že síla soupeře je v ofenzivě," prohlásil trenér Baníku Miroslav Koubek.

Pět vítězství v řadě a skóre 19:3. Taková je aktuální vizitka olomouckých fotbalistů. Naposledy smetla vedoucí, ač oslabené Teplice 6.2. Nyní si brousí zuby devátý celek tabulky na Ostravu, která doma ještě nenašla svého přemožitele. "Za kvalitu Baníku mluví výsledky. Je to kompaktní celek s hodně zkušenou zálohou. Má zvládnutou defenzivní činnost, nedostává moc gólů. My do toho ale půjdeme s naší útočnou filozofií," řekl trenér Hanáků Zdeněk Psotka, který hodlá opět hrát útočný fotbal.

Domácím bude chybět pouze zraněný Tchuř, kdežto Hanáci budou postrdáat trojici hráčů. Kvůli čtyřem žlutým kartám nenastoupí Rossi se Škerlem, nemocný Otepka a nejistý je start M. Hubníka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Lička - Mičola, Strnad, Zeher.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Komárek, Onofrej - Bajer, Kaščák, Hořava - Petr, Ordoš, Šultes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.00 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1595129:1632
2.FK Jablonec1593316:1130
3.Sparta Praha1578017:729
4.Baník Ostrava1584321:1528
5.Viktoria Plzeň1575317:1326
6.FK Mladá Boleslav1574428:1825
7.Sigma Olomouc1564527:1522
8.Slavia Praha1556418:1321
9.1. FK Příbram1562714:1520
10.Bohemians 1905154569:1117
11.Slovan Liberec1552815:2217
12.1. FC Brno1545612:1917
13.1. FC Slovácko15411013:2213
14.České Budějovice1525810:2111
15.SK Kladno15321010:2411
16.Bohemians Praha15311115:2910
Zbývající zápasy
29.11. 15:00FK Teplice - Viktoria Plzeň (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (122)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Příbram-Kladno... Tam bude asi tolik fanoušků jako na "El Classico"

Jinak doufám aspoň z pohledu baníčku na neprohru Bohemky, Slovácka a Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Slovácko a Liberec doma tu remízu vykopou. A my vponděli vykopem 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

to bysme měli...Ale spíš to vidím na remízu, ono Olomouc je v laufu a ne, že ne

Reagovat
centos

Musím říct, že se do Vítek celkem těším. Ta změna bude zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se těším na změnu, jsem sám zvědavý jaká bude atmosféra atd. atd. a hlavně se těším na "naší" havířovskou akci

Reagovat
centos

Na tu jsem taky zvědav :)

Reagovat
smazaný uživatel

kolik vás pojede?

Reagovat
centos

Cely Haviřov!! chtěl bych to tam na tom nádraží vidět. Tihle chlapci z Havířova se starají o propagaci zápasů daleko více než klub

Reagovat
smazaný uživatel

Havr? A co Prajzáci třeba či FM?

Reagovat
centos

O nich nevím, že by měli plakáty vyzývající k mobilizaci.

Reagovat
smazaný uživatel

prajzáci snad jednou jo mám pocit

Reagovat
smazaný uživatel

No původně to bylo naplánované na sobotu ten zápas a podle toho se taky celou dobu řídilo, teď je to přeložené na pondělí, ale i v to pondělí by mohlo padnout nějakých 150-200 kusů. Plakáty o této akci je polepené celé město, škol, zastávky, zkrátka všechno tak uvidíme jak to dopadne. Každopádně dobrá generálka na jaro, kdy by se to mělo celé opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

a už víte, na jakej výjezd?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na jaře jsou ve Vítkovicích jenom Jablonec a ČB takže něco z těch dvou a myslím že je jasné na jaký zápas to padne

Reagovat
smazaný uživatel

to snad přeloží na Bazaly, když bude pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

No ono pravá zima má přijít až v únoru a to je plánovaný start jara takže nevím nevím

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, proč to nemůžou dát přes léto se začátkem ligy v březnu

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsme za Vítkovice z pohledu Havířova rád. Z Havířova nám tam jede přímý vlak celkem 15minut. Kdežto na Bazaly je cesta komplikovaná, ano jezdí tam spoj Bazal ale to je jeden autobus, jinak se potom musí jezdit vlakem s přestupem v Kunčicích a procházkou přes celé centrum nebo jinak a většinou autama, takže banda vlastně jezdí rozděleně a úkolem a zásluhou Vítkovic bude jakési sjednocení. Ale uvidíme po pondělku

Reagovat
smazaný uživatel

já to mám jednoduché, Svinov-Tramvaj-HDJ a pěšky nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty mám pocit si někde od Prahy ne? Přijedeš v pondělí?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, sem ale už nám začíná vánoční provoz, takže budu trpět jak vandrák u TV

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se dá pochopit že nejedeš a nevím proč se hned urážíš

Reagovat
smazaný uživatel

já se neurážím, já to napsal jakoby ironicky

Reagovat
didosh

Těším se jaké to bude v těch Vítkovicích...Doufám že vyválčíme 3 body aby nám neuteklo čelo!Kurňa dnes jsem si projížděl videa ze zápasu v domácím poháru s Opavou Škoda že hrajou jen II ligu mohlo by to být zajímavé v GL

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to po 5 letech aspoň vyhecovanější než obvykle Nebránil bych se každoroční takové konfrontaci v poháru s Opavou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak slezskému derby se nevyrovná ani to Pražské

Reagovat
didosh

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Havlát byl Minnesotou zapsán na listinu nemocných, tentokrát se jedná o zranění podkolenní šlachy. Český útočník vynechal tři poslední utkání Wild, ale už individuálně trénuje na ledě. Se zpětnou platností od 18. listopadu byl na listinu zapsán rovněž obránce Brent Burns, aby mohli Divoši povolat z farmy Jaimeho Siferse.

Pro Aleše Hemského sezóna skončila. Páteční vyšetření ukázalo, že s poraněným ramenem musí útočník Edmontonu na operaci. "Nebylo příjemné hrát se zraněním, snažil jsem se, ale nešlo to," smutně konstatoval druhý nejproduktivnější hráč Oilers. Poslední ranou do kritických míst bylo středeční naražení na mantinel od Michala Handzuše z Los Angeles.

- Aby nebylo zdravotních komplikací českých hokejistů málo, nedohrál také Milan Hejduk páteční utkání Colorada s Minnesotou. Třiatřicetiletý útočník opustil zápas ve třetí třetině. První komentáře hovoří o potížích s kolenem.

A já se tešil co nám Aleš na Olympiádě ukáže

Reagovat
didosh

Dopr..to je obrovská škoda že Aleš nepojede do Kanady!Doufám že se Marťa uzdraví,je to můj nejoblíbenější hokejista jen mě nasr.že ho Jestřábi vyměnili k divočákům bo Chicago společně s Floridou jsou moje nejob.kluby NHL

Reagovat
smazaný uživatel

No uz se tesim az zase po nejake dobe budem mistri podzimu A Venca je dnes umlci

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se těšim, ale to bysme museli vyhrát aspoň o tři branky myslim, abysme se dostali tam kam patříme.

Reagovat
smazaný uživatel

do druhé ligy?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív zapoj mozek a pak něco piš, inteligente.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

NIA NIA ROMANIA!

Reagovat
Shevchenko

O čtyři, takže asi těžko. Špatný útok a nejlepší obrana proti nejhoršímu útoku a téměř nejlepší obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na nejake score se muzu vis co.....Bodu budem mit stejne a nepochybuju ze Teplice ostatne jako vzdy to na jare neunesou,,dle me jediny souper kdo by mohl s nami na jare hrat o titul je Banik

Reagovat
centos

Má pravdu ten chlapec.

Reagovat
smazaný uživatel

No beru to i z pohledu toho ze hrajeme u vas na Bazalech a tam to je proklate tezke kazdym rokem...Navic me pripada ze jedine co vam schazi ke spokojenosti a komu ne je strelec.....A navic radsi budu hrat vyhroceny boj o titul s Banikem za kterym stoji ten kvanta fandu nez hrat o titul s Teplicema a Jabloncem ktere nemaji zadnou poradnou zakladnu....S Plzni,Boleslavi,Olomouci a tema hodne vzadu uz nepocitame

Reagovat
didosh

Reagovat
božský John

Dobrý zas kluci rumunský...Teplice nezklamou a porazí Plzeň a vy budete na pěknym 3. místě

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tomu Vencovi ten gól přeju ze všech nejvíc. Mohl by rozhodnout o výhře i proti té druhé Bohemce.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže : Našel jsem mě a muzajse na sigmackych strankach. Cas 10:26, drzime vlajku Sigmy. Cas 12:54 -> 13:06, děkovačka s hráči.

http://www.sigmafotbal.cz/cs/index.php?umenu=12-1-1-&action=detail&id=118&varianta=1

Reagovat
didosh

Tak to se podívám

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Dnes se rád podívám na malé Pražské derbíčko

Reagovat
smazaný uživatel

fandíme Bohemce!!

Reagovat
didosh

Samozřejmě ale té Bohemce s celým názvem 1905

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v pondělí Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Samozřejmě BANÍČKU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

good luck z Brna

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už mjsíme vyhrát! FCS

Reagovat
smazaný uživatel

*musíme

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko konečně tři body proti jablonci typuji tak 2:1 Fanaticos

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se to nehrae v Ďolíčku, jakože podle mě mohlo. Atmosféra by byla určitě o mnoho lepší a zápas by měl i lepší náboj. Pokud si Vačnatci dovolí betonovat v "domácím" prostředí, tak budem rádi za 1:0.

Reagovat
Shevchenko

Dneska samé nuly.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mě dneska zdalo, ze sem hral, za Sigmu doma s Banikem v utoku s Reiterem, sem dal na 1-1, Rene Bolf si mě hlidal celej zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

caute chlapi prídte sa podeliť s vašimi radami na www.tipforum.sk

Reagovat
centos

Kolik čekáte fans Sigmy? :) Snad ti naši na stadionu nic neprovedou, on ten ochoz k tomu možná bude svádět..

Reagovat
smazaný uživatel

destrukce stadionu? Hlavně, jak je to tedy, kdo má permici, jde na krytou či jak?

Reagovat
centos

Kdo má permici na tribunu a Ska jde na tribunu, P, L a kotel jdou na ochoz. Ono je fakt nejhorší, jak říkal Bruzl, že když se něco stane,zavřou stadion a ty dva další zápasy budem asi muset hrát na Strahově, bo v Olomouci by nás nenechali a jiný stadion tu není.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu dali jen 7 tisíc lístků.... Kdyby to nechali na Bazalech, takhle museli i Vítky dostat vyjímku bo nemaj sedačky ale místa na stání...A nedej bože hrát na Strahově, to by byla fantas magorie...Snad by to nechali hrát v Hradišti, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ve F-M....

Reagovat
centos

Tam je vyhřívání?

Reagovat
smazaný uživatel

ne,ale kupíme plachty jak na Roland Garros.... a zaručuju plný dům...cca 11 000 diváků. Bude kotel.

Reagovat
centos

Tam bych zajel!

Nevím, proč prostě pod Bazalama nezapálí oheň, místa tam po těch dolech bude asi dost. Nebo nepřivedou trubkou plyny z Emy. Takové přírodní vyhřívání by nám každý záviděl

Reagovat
smazaný uživatel

jinak předloni když hrál u nás Baník bylo 7500 diváků a loni na ACS 11000.

Reagovat
centos

To se sjelo ze širého okolí

Reagovat
centos

Snad.

Jsem teď hodil na FB fotky z Vítkovic z před pěti lety. A podle nich ta dráha až tak nevadí, nevypadá to moc daleko

Reagovat
smazaný uživatel

hmm mi to je bohužel fuk. Sem po plastice kolena,takže TV to jistí... Já až tak na jaro... a to už chci i hrát

Reagovat
centos

Nechával sis ho zvětšit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

nebo na Srbské

Reagovat
smazaný uživatel

Já ve Vitkovicích byl někdy v dubnu a nějak mi ten stadion nevadil, fandí se tam celkem dobře. Ale myslím, že se tam úplně v klidu může stát nějaká bitka. Pokud Hanáků přijede aspoň 30-50, tak vás chachary býude lákat se k nim dostat.

Jinak celkem drsný je, že u vstupů je těm pořadatelům fuck, jestli jsi fanoušek domácích nebo hostů.

Reagovat
centos

Já jsme tam byl naposled asi před těmi pěti lety, mezitím to jen trochu zchátralo :) Jedno jim to je myslím i na Bazalech (co se týče domácích sektorů), tam se imho počítá s tím, že fanoušek hostů, který je při smyslech, by tam nešel. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě uvažuju jak to udělat na jaře. Jestli tam půjdu tak asi na Lko, který se mi zdá tak trochu ještě docela bezpečný a držet prostě hubu a nebo neriskovat vůbec a nejít. Do hostujícího sektoru se podle mě nedá dostat, zvlášť ne, když tu hraje Sparta.

Reagovat
centos

Jestli se nebudeš projevovat, tak by to mělo být v pohodě :)

Reagovat
fantomas

SLÁVIEEEE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že je v zájmu českého ligového fotbalu, aby budějovice porazili bohemians

Reagovat
centos

Ideálně by mohly prohrát oba celky.. :)

Reagovat
centos

..měla být reakce

Reagovat
soukup

jestli Slavie neporazí ani nás, tak sou to tragédi největší

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budu chvátat z Wrku, abych stihl souboj o krále Moravy a Slezska..I když je Sigma rozjetá a my hrajem v tom zku*veném azylu, tak jako správnej fanoušek FCB věřím ve výhru A kdyby ne, tak i ta remízka bude stačit na jarní útok na poháry... Baníček nejlepší u nás!!!!

Reagovat
Jajinek

Dnes to bude zajímavé, Baník je silný a i ve Vítkovicích tomu tak bude....nám chybí Rossi a Škerle a pravděpodobně stále u Hubňas. Za Rossiho zaskočí Kaščák, ale z Komárka mám trochu strach. Výhra by byla fantastická, ale dnes budu brát i bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Vandertome máš facebook?

Reagovat
smazaný uživatel

uf, stihl sem to, teď se zas klidím bo potřebuju na to klid...Baníček!

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Zelinka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám mezi melouchama chvíli čas,tak zdravím a zase letím

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem doma,tak se netlem.

Reagovat
Jajinek

Tak Sigma zatím jasně lepší, Baník efektivnější....škoda těch šancí...hlavně Bajer na začátku, to byla loženka...

Jinak Lička je vážně výborný!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, Forlán

Reagovat
smazaný uživatel

Oj, já sem spokojenej za první poločas, Baník využil svůj počáteční tlak a zaslouženě vedem..Sigma měla pěknou šanci Hořavy z otočky, potom jim jasně pomáhal ten vítr, ta tyčka pří mo z rohu Víťa nám to nějak podcenil....Pyro výborné Ale akustika nic moc, jak někde na letišti to tam řve

Reagovat
Jajinek

no, dali jste gól, ale jinak moc zaslouženě nevím...i v tom vašem úvodním náporu měla Sigma větší šance

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? První pořádná šance byla ta, jak ste si ťukali a doťukali až před bránu, kde jsme měli štěstí při té otočce a následné střele..Potom se zvedl vítr a to je potom těžký, viz. dřevorubcova hlavička či ten roh...Ale na druhou stranu, Onofrej to myslel dobře Ale teď budem hrát s vítrem v zádech a uvidíš

Reagovat
Jajinek

Šultes střela z rohu vápna byl náznak a Bajer postupující v podstatě sám na bránu byla tutovka. Po vstřelení gólu ještě nebezpečně pálil Śulty po rohu a vyražení Baránka...

Reagovat
smazaný uživatel

ale střely šil uplně jinam než kam měli jít, to nesmíš brát jako tutovku

Reagovat
Shevchenko

jj to by byla pěkná haluz ten roh. jinak jsi tu?

Reagovat
smazaný uživatel

v Ově?

Reagovat
Shevchenko

no na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, zkus to dát z Prahy do Ovy za necelé 2 hoďky

Reagovat
Jajinek

Laco mohl dát životní gól, tím že to zase přetáhl ten roh...

Reagovat
GEGE

Hm pěkně Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Lovásik Mičola.

Reagovat
Jajinek

Zasloužené vítězství Baníku, my nedali šance, Baník to pak zatáhl a my jejich obranu nedokázali překonat. Když nám selže zakončení, tak jsme v knedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuuuuuuuuuuuuf, druhej poločas hodně na údržbu ale je to DOMA!!!! Joooooooooooooooooo!!!! A Lovásik dneska perlil

Reagovat
Bakary3

To je strašnej strejček, fakt nechápu, jak někdo takovej může hrát ligu, asi jako další čapáci, třeba Vorel, Rzeszoto (ten to měl už ve jméně..) nebo Pižanowski..

Reagovat
smazaný uživatel

Vorel kope ješte solidně za Duklu, sem tam se du na něj podívat

Reagovat
Bakary3

No ale já myslel čapáka, jak byl taky ve Slavii Jinak Honza mi nevadil, to byl takovej poctivej hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele