Gambrinus liga - souhrn 15. kola

21.11.2009, 15:26, aktualizováno 23.11.2009, 19:26
Komentáře a souhrny
Olomouc potvrdila v pondělní dohrávce skvělou formu, když přestřílela vedoucí Teplice. Mladá Boleslav doma porazila Baník a jde na šesté místo. Sparta porazila Liberec, Jablonec se Slavií remizoval. Velmi důležité tři body získali fotbalisté Bohemians 1905, kteří vyhráli 2:1 na hřišti Kladna. Infarktový závěr byl k vidění v Plzni, která zvítězila i v devíti. Brno nestačilo na Budějovice, Příbram si poradila se Slováckem...

SK Kladno - Bohemians 1905 1:2

21.11.2009 13:30

Góly: 86. Michal Zachariáš - 42. Martin Cseh, 90. Dalibor Slezák

Až překvapivě dobrou podívanou vidělo přes tři tisíce diváků na pražském Strahově. Hostující Klokané dokázali po infarktovém závěru vydolovat tři body. Zápas přinesl spoustu obrovských šancí i nasazení a mile tak překvapil.

Kdo čekal, že místo fotbalu se dostaví na Strahov jen hra na "nakopávanou" či na "uhoň svého spoluhráče", musel být mile překvapen. Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky měl po celý první poločas velký náboj a tempo.

K vidění byla celá řada šancí, místo tradiční chvilky národních písní se servírovaly syrové fotbalové chorály v podání několika stovek fanoušků z Ďolíčku.

Aktivnější ale přeci jen byli domácí fotbalisté. Ti sice prospali úvodní minuty utkání, kdy je důrazná a hlavně rychlá hra Klokanů po křídlech několikrát zabetonovala až před své pokutové území. Ovšem byli to právě Středočeši, kteří měli hned první velkou příležitost utkání. Centr Mráze totiž po své cestě na branku trefil hlavičku obránce Hrdličky, od nějž zamířil do břevna hostující branky.

Bohemians pořádně zahrozili po necelých deseti minutách utkání, neboť Pávek po krásném přistrčení natáhl ke střele a z hranice vápna vydatně zahřál brankáře Pavlíka. Když ani následně Martin Cseh po rohovém kopu v dobré pozici nezamířil přesně, nastala pro Pražany doba temna. Něvěříte? Tak poslouchejte: 24. minuta - Mráz se dostává k hlavičce z pár metrů, avšak jeho gólový projektil perfektně lapí Sňozík. 26. minuta - Po rychlém brejku nebezpečně střílí Klinka, jehož ránu kryje hostující gólman. 30. minuta - Lukáš Zoubele se překrásně opře do míče na hranici vápna a jeho gólovou pumelici znovu očaruje kouzelník Sňozík a parádně ji vytahuje mimo tři tyče.

Spousta neproměněných šancí tak musela Kladno hodně mrzet. Ještě více pak ve 42. minutě, když se rohový kop snesl těsně nad hlavami vyskočivších hráčů až k Martinu Csehovi, který na zadní tyči dokázal míč uklidit do sítě a otevřel tak brankový účet utkání.

Co přinesl druhý poločas? Především v závěru obrovské drama. Běžela 87. minuta, když se domácí Zachariáš dokázal natáhnout po přihrávce a sám před Sňozíkem vypálil natolik tvrdě, že ani zákrok hostujícího gólmana míč nezpomalil natolik, aby se dokutálel za brankovou čáru - 1:1.

To však nebylo vše. V první minutě nastavení nakopl Nikl míč na sprintujícího veterána Slezáka, který jako politý živou vodou přesprintoval mladšího obránce a dokázal propálit vyběhnuvšího Pavlíka - 1:2.

Nebojte se, nebylo by to pořádné drama, aby ještě Zelenka o pár vteřin později nepelášil sám na brankáře, ovšem míč tak dlouho motal mezi nohama, až svým pokusem jen orazítkoval kladenského strážce svatyně.

A co se dělo předtím? K vidění byl urputný a nutno dodat, že chvílemi velmi srdnatý boj, ze kterého však po poločase měli více Středočeši. Kvalitní zednickou práci předvedl Tatanashvili, který se po rohovém kopu octl sám na malém vápně, ale nepochopitelně v jasné příležitosti přestřelil.

Když ani další minuty před hektickým závěrem nepřinesly gólový úspěch na jedné či druhé straně. Odváží si Klokané veledůležité tři body a navíc důležité vítězství nad svým potencionálním soupeřem pro jarní boje o udržení v nejvyšší fotbalové lize.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 3:2

21.11.2009 16:00

Góly: 3. Pavel Horváth, 66. František Rajtoral, 89. Tomáš Rada - 79. Jiří Jeslínek, 86. Jiří Jeslínek

Plzeň v devíti lidech dokázala neskutečné, když po vyloučení brankáře Daňka ztratila dvoubrankový náskok, aby v poslední chvíli rozjásal všechny plzeňské svou hlavičkou Rada. Domácí se tak dotáhli na Spartu, Střížkov zůstává poslední.

Západočeši začali snad ještě lépe, než čekali. Jako favorité vlétli do zápasu dle prognóz, nicméně gól po třech minutách čekal asi málokdo. Naučená strategie při rohovém kopu vedla ke střele Pavla Horvátha, který dělovkou opřel míč o břevno, od kterého se míč dostal až za brankovou čáru.

Hned v sedmé minutě mohlo být vyrovnáno, po špatné a pomalé rozehrávce se k míči dostával Zoubek, ale místo nebezpečné střely si po vlastním pádu na zem odnesl žlutou kartu za zvýšený hlas směrem k pomeznímu. Hosté ale zbraně neskládali a domácím byli vyrovnaným soupeřem. Další šance Zoubka skončila líznutím tyče po překvapivé střele z úhlu.

Chvíli před půlhodinkou hry si tak nepříjemnosti způsobili sami domácí, když po druhém faulu oceněném žlutou kartou musel ze hřiště Lecjaks. I přesto Plzeň nepouštěla soupeře k ničemu závažnému, do šaten se tak šlo za vedení domácích.

V druhé půli nešlo domácí oslabení nikterak poznat a po dvou minutách mohl po centru Rajtorala navýšit vedení Bakoš, branku však minul. Chvíli poté mohl vyrovnat Jeslínek, který se po vysunutí Zoubkem dostal sám před brankáře. Toho sice pokořil, nicméně rozezvučel pouze tyč domácí svatyně.

Plzeň však odmítala zalézt na vlastní půli, brzy tak musel Belaň vytasit zákrok proti Rajtoralovo střele zblízka. Po další rychlé akci už však domácí fanoušci mohli propuknout v jásot. Ševinský dostal balón za obranu, nesobecky pak přihrál Rajtoralovi, a ten další šancí nepohrdl. Přesnou střelou k levé tyči pojistil vedení.

Hosté se pak dostali do šancí po centrech, v tom první zklamal Kincl, když osamocený minul branku. Po rohu pak Rajtoral nechtěně nadělal velké potíže Daňkovi. Ještě větší potíže mu však způsobil jen o dvě minuty později Bakoš. Nepovedenou přihrávkou vysunul do brejku Jeslínka, Daněk tak vyběhl až před velké vápno a míč zasáhl rukou. Ze hřiště se tak musel poroučet už druhý domácí hráč.

Do branky tak přišel Ticháček, nicméně nedostal čas na rozehřátí a po třech minutách musel vytahovat míč ze sítě. Špatně odvrácený centr skončil na levačce Jeslínka, který vrátil hostům naději na bodový zisk. To však byl jen počátek úžasného drama.

Nejprve sice Kincl ve stoprocentní příležitosti mířil pouze do Ticháčka, v dalším okamžiku už však hosté skórovali. Jako hrdina utkání se tři minuty mohl cítit Jeslínek, který hlavičkou přidal svůj druhý gól v zápase a vyrovnal.

Jenže minutu před koncem řádné hrací doby přišel centr Pavla Horvátha, na který si naskočil Tomáš Rada a hlavičkou pokořil Belaně - stav 3:2 už se nezměnil. Plzeň tak po ohromujícím konci utkání udržela všechny tři body doma.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Dynamo České Budějovice 0:3

21.11.2009 16:00

Góly: 27. Pavel Mezlík, 62. Michal Doležal (pen.), 90. Michal Doležal

Brno pokračuje v krizi a pěti zápasové čekání na výhru prodloužilo druhou překvapivou porážkou v řadě. Budějovice nasázely v dnešním utkání jen o branku méně, než za předchozích sedm utkání na hřištích soupeřů dohromady a odrazily se ode dna.

Brňané sice byli lepším týmem, nicméně za celý poločas si neproklestili mlhou cestu k závažné šanci. Naopak Budějovice hrozily z rychlých protiútoků, po jednom proměněném tak šly do poločasového vedení.

Po osmi minutách se po přihrávce Mezlíka dostal do dobré pozice Stráský, technická střela ale branku netrefila. Ve 27. minutě kopali hosté hned čtyři rohy za sebou. Po posledním čtvrtém rohu se k míči dostal Mezlík, na vápně míč zpracoval a pohotově vypálil přesně do šibenice. Bureš byl bez šancí. Brno pak ukazovalo, co znamená absolutní zoufalost. I přes určitý tlak se k bráně hostů prakticky nedopracovalo.

Po deseti minutách druhé půle přišla první větší příležitost Moravanů. Mareček vyslal dopředu Rabušice, který zkoušel procpat míč k bližší tyči, branku však minul. Budějovice tak trestaly. Znovu měl v gólové akci prsty Mezlík, který se nechal ve vápně faulovat Poláchem. Penaltu nekompromisně pod břevno zavěsil Doležal.

Marné Brno mohlo místo snížení inkasovat znovu čtvrthodinku před koncem. Mezlíkovu vyraženou střelu ale nedokázal lépe vrátit do branky Stráský, když míč netrefil hlavou dle svých představ. Snažící se Mareček pak musel jen se smutným výrazem ve tváři sledovat, jak jeho spoluhráči dopouštějí opravdu inkasování další branky.

Po rychlé akci se ve vápně zjevil Doležal, který míč zpracoval a střelou k bližší tyči definitivně podtrhl jedno z nejlepších utkání Budějovic v letošní sezóně.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 2:0

21.11.2009 16:00

Góly: 7. Daniel Huňa, 58. Josef Hušbauer

Fotbalisté Příbrami dokázali v domácím prostředí porazit Slovácko 2:0, alespoň do zítřka se posunuli na osmé místo. Výhru domácích zajistili střelec Huňa a Hušbauer. Hosté se do konce zápasu na branku nezmohli.

Domácí fanoušci nemuseli čekat na úvodní branku příliš dlouho. Už v 7. minutě totiž otevřel skóre utkání ve prospěch Příbrami kanonýr Huňa, jenž zužitkoval přesný centr a hlavou překonal brankáře Vaška - 1:0 pro Příbram. Po půlhodině hry to byl opět Huňa, který ohrozil branku soupeře. Po Klesově centru hlavičkoval razantně a míč skončil nad brankou. Na druhé straně se v první velké nebezpečné šanci ocitl Randa, ale Krbeček jeho pokus vyrazil. Do konce prvního poločasu mohl vyrovnat Urbánek, ten ale svůj pokus namířil těsně vedle Krtečkovy branky. Příbramští tak vedli po prvním poločase 1:0.

Slovácko mělo hned v úvodu druhého dějství velkou šanci, Krbeček totiž na poslední chvíli vyrazil padající míč na rohový kop. Hosté se tlačili do zakončení, ale nebylo jim v pokutovém území přáno. Místo vyrovnání přišel v 58. minutě druhý gól Příbrami. Pohlednou akci zakončil Hušbauer, a ačkoliv si Vašek šáhl na míč, tak se domácí radovali z dvoubrankového vedení - 2:0 pro domácí. O chvíli později mohli vést domácí už 3:0, když se dva domácí borci řítili sami na brankáře Vaška, ten jejich pokusy zlikvidoval. Slovácku se už nepodařilo vstřelit kontaktní branku a Příbram až dokonce zápasu výsledek kontrolovala.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec 2:0

21.11.2009 18:00

Góly: 23. Jan Holenda, 68. Václav Kadlec

Konečně, mohou si říct fanoušci Sparty, kteří se poprvé od 12. září budou vracet z Letné s pocitem ligového vítězství. Sparta tak konečně navázala na své výkony ze soupeřových stadionů a dotáhla se minimálně do večera na druhý Jablonec. Liberečtí doplatili na brzké vyloučení a brzy ztratili šance na body z Prahy.

Celý zápas začal pro hosty snad ještě hůře, než co by znamenal inkasovaný gól. Už v osmé minutě totiž chtěl utéct obraně Holenda, což se znelíbilo Keličovi a po faulu musel velmi brzy zpátky do šatny. Následující minuty však přinášely sympatický výkon Liberce a Sparta dlouho nevěděla, jak na "nový" tým z pod Ještědu hrát. Až rohový kop, na který si naskočil Wilfried, přinesl první nebezpečí ve vápně hostí. Míč však mířil přesně do rukavic Hauzra.

Svěřenci Josefa Petříka si však ponaučení nevzali a další roh, který se kopal čtyři minuty poté, znamenal otevření skóre. Tentokrát si na hlavičku počkal Holenda, který nedal Hauzrovi šanci. Jinak však Sparta svého soupeře nikterak nepřehrávala a devět minut před koncem nebyl Papoušek daleko od vyrovnání. Jeho povedený přímý kop nakonec branku minul.

Ve druhé půli opadla snaha Liberce, který se před branku domácích dostával už jen sporadicky. Bohužel ani Sparta neprocházela obranou hostí zrovna lehce. Až v 64. minutě tečoval Zemanův centr Žofčák, jeho hlavička mířila jen těsně nad břevno.

Vše tak do svých nohou vzal stále nezletilý Kadlec, který si ale ve vápně chová chladnokrevněji, než kdejaký třicetiletý útočník. Od vstupu na hřiště uplynula jediná minuta, když ho Žofčák vyslal přesným pasem za obránce. Před brankářem se ještě s chladnou hlavou podíval, kde stojí brankář a míč umístil přesně k tyči.

Necelých deset tisíc diváků tak sledovalo dohrávaných dvacet minut, kdy Sparta v klidu hlídala dvoubrankový náskok. Tři body tak po právu zůstali v Praze.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Slavia Praha 1:1

21.11.2009 19:15

Góly: 3. Tomáš Čížek - 31. Riste Naumov

Ve šlágru kola si rozdělily body druhý Jablonec a mistrovská Slavia. Remízu 1:1 zajistili brankami Tomáš Čížek a Riste Naumov. Zatímco v Jablonci jsou s remízou víceméně spokojeni, pro Slavii je to další bodová ztráta.

Jablonec odstartoval výborně, už ve 3. minutě měl možnost zahrání přímého kopu Tomáš Čížek a brankář Romanovs se natahoval marně - 1:0 pro Jablonec. Slavia byla jako opařená a na vedoucí branku domácích dlouho nedokázala odpovědět, respektive byla proti obraně Jablonce bezzubá. Nicméně ve 31. minutě se jí podařilo vyrovnat, Grajcar našel přesným centrem Naumova a ten se hlavou nemýlil - 1:1. Obrana Jablonce v tomto případě zcela zaspala a mistrovská Slavia toho dokázala báječně využít. Právě vyrovnávací branka "sešívaných" tým Karla Jarolíma probudila a Slavia začala více kombinovat a tlačit se do zakončení. Do poločasu však výsledek 1:1 vytrval.

Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu. V 53. minutě Vošahlík odcentroval na hlavu Haurdiče, ale ten přestřelil branku slávistického brankáře Romanovse. Na druhé straně se dral do šance Vlček, ale zakončení nebylo pro Špita vůbec nebezpečné. Obrovskou příležitost spálil v 68. minutě David Lafata, jenž se ocitl před Romanovcem sám. Brankář Slavie ještě zlikvidoval i pokus o dorážku. Oba celky si pak vytvořily ještě jakési pološance, ale stav 1:1 vydržel až do konce.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 3:1

22.11.2009 17:00

Góly: 16. Ludovic Sylvestre (pen.), 73. Marek Kulič, 85. Jan Rajnoch - 18. René Bolf

Boleslav doma porazila Baník 3:1. Do vedení poslal domácí Sylvestre, který proměnil penaltu, v zápětí vyrovnal Bolf, ale na góly Kuliče a Rajnocha už Baník odpověď nenašel a prohrál 1:3.

Boleslav šla do vedení v 16. minutě, když penaltu proměnil Sylvestre. Ta se kopala po ruce Lukeše v pokutovém území a exekutor ji s přehledem proměnil, když tvrdě po zemi vystřelil a poslal míč k tyčce - 1:0. Ostrava brzy vyrovnala. V 19. minutě dal na 1:1 Bolf. Ten se trefil hlavou po Lukešově rohu. Před kocem půle potom dvakrát podržel ostravské brankář Baránek. Njeprve vychytal ránu Mendyho a následně zneškodnil i Rajnochův pokus. Do šaten se šlo za stavu 1:1.

Boleslav prolomila Baránkovo kouzlo a dala dva góly až v druhém poločase. Nejprve se trefil Kulič, který v 73. minutě využil skvělou Nečasovu nahrávku a pálil víceméně do prázdné a v samém závěru spečetil na 3:1 Rajnoch. Ten se trefil hlavou. Mezi góly měl šanci hostující Varadi, ale spolu s Millerem přehodil i bránu.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 6:2

23.11.2009 17:30

Góly: 24. Pavel Šultes, 27. Michal Ordoš, 52. Pavel Dreksa, 73. Michal Ordoš, 81. Pavel Dreksa, 86. Tomáš Janotka (pen.) - 43. Aidin Mahmutovič, 59. Martin Klein

Pondělní dohrávka patnáctého ligového kola mezi Sigmou Olomouc a Teplicemi skončila hokejovým výsledkem 6:2. Šťastnějším celkem byli nakonec domácí, kteří potvrdili svou vynikající formu.

První poločas nabídl pohledný fotbal, řadu šancí, ale hlavně tři branky. Nebezpečně hrozila především Sigma, která již v úvodních minutách ukázala svou sílu. I když se žádná z její šancí neujala, ve 24. minutě šla přeci jen do vedení. Teplice zahrávaly rohový kop, ten jim však příliš nevyšel, a tak se domácí borci dostali do rychlého protiútoku. Navíc postupovali v početní výhodě a také toho využili. Bajer našel Šultese, jenž z pravé strany následně překonal Grigara.

Už za malou chvíli vedla Olomouc o dvě branky. Petrova střela sice ještě v síti neskončila, jenže míč se odrazil ke kanonýru Michalu Ordošovi, který jej v akrobatické pozici uklidil do sítě. Svěřenci Zdeňka Psotky přidali do přestávky ještě jeden gól, ten ovšem nebyl pro ofsajd uznán. Sigma se už možná viděla v kabině, když v 42. minutě Teplice snížily. Vachoušek uvolnil Merziče, ten nacentroval do vápna, kde se hlavou prosadil Mahmutovič.

Jako první se mohl po změně stran prosadit Šultes, ale chyběla mu přesnost. Zanedlouho to už dopadlo pro Olomouc mnohem lépe. Z levé strany odcentroval Ordoš, našel hlavu stopera Dreksy, který bez problémů skóroval. Teplicím se však povedlo opět velmi brzo snížit na rozdíl jediné branky. Na centr si naběhl na hranici malého vápna obránce Martin Klein a jeho hlavička přeletěla i gólmana Lovásika.

Severočeši rázem ožili a toužili alespoň vyrovnat. Sice se na malou chvíli nastěhovali před domácí bránu, nic z toho však nebylo. Naopak opět udeřila Sigma. Nejprve včas před Šultesem zasáhl Grigar, už o minutu později to však bylo přeci jen 4:2. Olomoucký rychlík se efektivně zbavil dvou obránců, vypálil a teplický gólman na poslední chvíli míč vyrazil alespoň na břevno. Od něj se však odrazil k dobíhajícímu Ordošovi, jenž v pohodě skóroval.

A zřejmě inspiroval svého spoluhráče Pavla Dreksu. Ten se totiž v 80. minutě také podruhé zapsal do střeleckých listin, a to když uklidil míč po Janotkově centru přesně k pravé tyči. Ani to však ještě nebyl konec. Po faulu Grigara na Šultese zahrával Janotka penaltu, a tu také v poklidu proměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1595129:1632
2.FK Jablonec1593316:1130
3.Sparta Praha1578017:729
4.Baník Ostrava1584321:1528
5.Viktoria Plzeň1575317:1326
6.FK Mladá Boleslav1574428:1825
7.Sigma Olomouc1564527:1522
8.Slavia Praha1556418:1321
9.1. FK Příbram1562714:1520
10.Bohemians 1905154569:1117
11.Slovan Liberec1552815:2217
12.1. FC Brno1545612:1917
13.1. FC Slovácko15411013:2213
14.České Budějovice1525810:2111
15.SK Kladno15321010:2411
16.Bohemians Praha15311115:2910

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (993)

Přidat komentář
Radar

Skoro 40letý chlap zachránil klokana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní zápas na Strahově! Byla krása reportovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Radar

Copak?

Reagovat
$dolar$

Fandim Kladnu

Reagovat
Radar

To snad ne

Reagovat
$dolar$

Ale jo, libi se mi co s tim kadrem dokazal Hridel a navic tam hraje Tata

Reagovat
smazaný uživatel

Hridel je dobrej trener ale vic sem pral urcite bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Hřídel vysedává každou chvíli v nejmenovaném klubu a po svých většinou neodchází, sympaťák

Reagovat
$dolar$

Reagovat
10

fakt až takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to trochu nadnesený, nevím jak často tam je, ale huntuje se dost

Reagovat
10

to bych do něj neřekl...

Reagovat
smazaný uživatel

no koukal jsem jak blázen, ale člověk si zvykne na všechno ale stejně jsem za něj rád, je to kvalitní trenér

Reagovat
10

to určitě, působí inteligentním dojmem, o to víc mě to překvapilo...i když ono tohle do přímé spojitosti dávat nejde, nejvíc většinou kalí právě ti "géniové"

Reagovat
Radar

S těmi génii máš pravdu u nás rád bumbal Otepka A Svěrkošovi se teĎ v Sochaux stýská po Stodolní

Reagovat
10

já měl na mysli trošku jiný příklady, třeba Kalouska, nebo profesory, ti hodně kalí...Ruda Otepka je možná génius na hřišti, ale jinak moc inteligence nepobral

Reagovat
Radar

Jo ták Já budu asi taky génius, taky rád kalím

Reagovat
10

nejsem si jistej, jestli je to pravidlo tak častý i z druhý strany...obávám se, že ne

Reagovat
Radar

Snad o mě nepochybuješ

Reagovat
10

tak samozřejmě jsou vyjímky potvrzující pravidlo, nemyslel jsem to konkrétně na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ruda tedka chlasta v karaoke baru v OL

Reagovat
smazaný uživatel

Jak působí neni směrodatný, o mě Kopy před srazem taky tvrdil, že jsem přemýšlivej intelektuál..

Reagovat
Radar

Nepotkal si na srazu spanhela? To je stejný příprad

Reagovat
smazaný uživatel

Spanhel mě na srazu právěže s přehledem trumfl, takže jsem nakonec nebyl největší star (uf).

Reagovat
Radar

Reagovat
didosh

Jo slopáč...... Nikdo nejsme svatí

Reagovat
10

koukám, že fandíš většině nesympatických týmů

Reagovat
$dolar$

Ne, tak jako pro me je srdecni zalezitost Plzen, ale Kladnu preju zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatických podle tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Slezak ted bude nejstarsi strelec v historii GL ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No asi trumfnul Pavla Černého.

Reagovat
10

Pepi Bican 41 let 10 měsíců 27 dní, ale v historii samostatný český ligy je Slezák asi fakt nejstarší

Reagovat
10

Pepi Bican 41 let 10 měsíců 27 dní, ale v historii samostatný český ligy je Slezák asi fakt nejstarší

Reagovat
smazaný uživatel

Poklona Daliborovi - v tomhle věku !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

výborně, konečně Kladno sestoupí, nebo v to už dva roky doufám.... A s nima střížkovská bohemka a bylo by to, jak jsem tipoval na počátku ligy. Jenže to musejí Budějky ještě zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

jojo taky to vidim takhle ale budejky zatim tragedie

Reagovat
didosh

Pěkný pohled na chvost tabulky tak by to mohlo zůstat až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Slezi moc hezky! Nestárnoucí pašák a srdcař!!!

Reagovat
$dolar$

ja to cetl jako - nestarnouci prasák

Reagovat
smazaný uživatel

nebo pasák?

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooool

PAAAAAAAAAAAAAAVEL HOOOOOORVATH

Reagovat
smazaný uživatel

livescore

Reagovat
$dolar$

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

proti Střížkovu (doufám že nedostanu pokutu) se trefí dycky, s tim si mohl počítat ne?

Reagovat
$dolar$

Uprimne je mi jedno kdo da gola

Reagovat
smazaný uživatel

ti Klokani ne a ne spadnout ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj spadnou obě dvě Bohemky.

Reagovat
smazaný uživatel

no, snad

Reagovat
Shevchenko

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza ale ma to vyhodu ze se tabulka posklada jak ma Strizkov a Kladno jdou tam kam maji

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo zasloužený tři body a výbornej výkon proti jedenáctce stínů... V tý mlze nebyli brněnští fotbalisté vidět, a to i proto, že červená barva v mlze moc vidět není, a i proto, že prostě nic nevymysleli...

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo zasloužený tři body a výbornej výkon proti jedenáctce stínů... V tý mlze nebyli brněnští fotbalisté vidět, a to i proto, že červená barva v mlze moc vidět není, a i proto, že prostě nic nevymysleli...

Reagovat
smazaný uživatel

No, 2 góly, 2 komentáře

Reagovat
Radar

Ty těm ČB od té doby cos poradil 3B jen prospíváš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vida! Tak bych měl zachovat určité dekórum a hodit to sem třikrát...

Ba ne, stačí, že i domácí fanoušci začali slavit náš třetí gól. To je velká potupa!

Reagovat
centos

Tak oni jim hráči zaplatí šály a oni pak fandí soupeři, jo? To jsou věci!

Reagovat
$dolar$

Plzen je BUH

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo uz sem vas chtel strilet ale dobre chlapi

Reagovat
Radar

Ale dvě vyloučení.....

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam byl za masakr, ty 2 červený? A koukám, můj bejvalej spolužák vám dal 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Hejdo vse nej k tvemu ligovemu debutu,ukaz jim to

Reagovat
Radar

Zajimavá taktika hrát od 7 minuty v deseti.

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Ale Keriče je mi líto...

Reagovat
Radar

A Keliče ne ?

Reagovat
centos

Japoncům je to jedno..

Reagovat
Radar

Co prosím ?

Reagovat
Radar

Co prosím ?

Reagovat
centos

Ále, takový pokus o sofistikovaný vtípek.. http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_speakers_learning_r_and_l

Reagovat
Radar

Jo ták

Reagovat
cubinho

Keliče ani ne...

Reagovat
centos

Bral bych ho.

Reagovat
cubinho

Tak ještě aby ne. Doufám, že Baník v zimě posílí do útoku. Já toho Strnada nemůžu ani vidět

Reagovat
centos

Je to náš nejlepší čistokrevný útočník. Bohužel.

Reagovat
didosh

To jsme minimálně dva

Reagovat
smazaný uživatel

to sme dva ale dává haluzový goly, které vedou aspoň k bodům

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jablonec dobre

Reagovat
didosh

Ale ta ubohá návštěva to je trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se divam na Spartu a jen me potesilo kdyz jsem se podival na vysledek zatim

Reagovat
božský John

V týhle zimě,brrr a navíc kdo by chodil na ubohou slávii?

Reagovat
smazaný uživatel

beránek ven

Reagovat
didosh

To není o n Beránkovi ale hráčská kvalita neodpovídá tomu že Brno je druhé nejv. město v rep.

Reagovat
smazaný uživatel

Voni ti rudí vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Ta červená na Spartě to bych regulérně -na jaře se asi budou dít věci.....

Reagovat
didosh

Nemyslím si že by za tou čedrvenou bylo něco jiného než to že si Kelič zasloužil dostat reda

Reagovat
smazaný uživatel

tj

Reagovat
smazaný uživatel

a jak se ti líbil ten gól z ofsajdu Slávie, hlavo?

Reagovat
PJ

A copak se ti na ni nelibilo? Byla uplne jasna, Holenda by sel sam na branku...

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska to bylo takove nijake ale presto tam jsou aspon nejake pozitiva, Husek po dlouhe dobe mozna stary dobry Husek ne ze by ho Liberecti tragedi necim vyzkouseli ale nevymyslel hovadiny byl aktivni spolu se Zofcakem ze zalohy nejlepsi...Pak Holenda slusny vykon a Vencovi za ten gol nezbyva nez smeknout .....Tu redku bych musel videt jeste jednou ale je pravda ze Holenda by sel sam na branu

Reagovat
smazaný uživatel

sedmnáctiletý Václav Kadlec ukázal, co to je být útočník a chtít dát gól

BRAVO SPARTA !!! BRAVO KADLEC !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne cumel jsem na to jak z jara

Reagovat
didosh

zbytek zápasu jsem neviděl Kadlec zase zahrál dobře???

Reagovat
smazaný uživatel

přijde na hřiště a mezi dvouma hráčema dá gól...líp to udělat nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bylo fans na zápase ACS? Když sem viděl záběry, tak třeba kotel ACS byl hodně malej

Reagovat
smazaný uživatel

Pres 9k

Reagovat
Radar

*malý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Normál

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že nám, Spartička vyhrála.Byl jste tam někdo?

Reagovat
centos

Dobrý nick

Reagovat
smazaný uživatel

Že jo, taky si myslím .. a taky si myslím, že sem nic tak hroznýho neudělal ;)

Reagovat
centos

Jaký to má přesně význam?

Reagovat
smazaný uživatel

ASC-FC Barcelona..aspoň si to myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš Já to špatně pochopil. Omlouvám se Btw, to FCB je FC Bayern

Reagovat
centos

No jen aby! Znám zprostředkovaně jen jednoho člověka, co gandí Spartě a zároveň Baníku. Tak jsem myslel, že už jste dva :)

Reagovat
Radar

Nějaká rozpocená osobnost ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

To jde?

Reagovat
Radar

Ty se radši moc neozývej

Reagovat
smazaný uživatel

co jáááááááá?

Reagovat
centos

taky se divím

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, tak to nepochopim fandit Baníku a Spartě zároveň Týmy který se nesnášej To musí bejt opravdu nějakej zvláštní člověk

Reagovat
smazaný uživatel

to je něco jako fandit ManU a Liverpoolu či Dortmundu a Bayernu anebo PSG a Marseille...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Takovéto lidi ani neznám ale jak píše Centos tak i tací existují

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, znám Ostraváky, co fandí ACS ale tenhle případ je extrém. Anebo si ten dotyčnej dělal srandu

Reagovat
Radar

Jméno, bydliště prosím

Reagovat
smazaný uživatel

co já vím, znám jen Rudnou a Mariánskou či jak se menuje

Reagovat
smazaný uživatel

Miroslav Matusovic,Stodolni 1

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to mi nepřijde tak hrozný být Pražák a fandit Baníku nebo opačně. Sám mám kamaráda co bydlí v Praze a fandí Baníku ale fandit oboum týmům je fakt debilita

Reagovat
didosh

Já ve Francii Marseille a ASSE a u nás Baníček a taky Brnu bo jsem z jihu hodně z jihu

Reagovat
smazaný uživatel

mě tak napadlo, tady na EF je hodně fans různých týmu ale nenarazil sem tu na fanoušky B1905 a Boleslavi...Jo a Střížkova

Reagovat
Radar

Nad těma 1905 jsem ted taky uvažoval, to jsou asi takoví huliči že nemají na net čas

Reagovat
smazaný uživatel

tím pádem, co tu dělám já?...

Reagovat
Radar

Byl jsi na detoxu, nepamatuješ ?

Reagovat
smazaný uživatel

oj, proto ta chuť na to je čím dál menší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasny Boleslav je umely klub pro me absolutne nesympaticky,bez poradnych fans takze se neni cemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlas...Ten jejich lev bolek mě leze krkem..Jedinné, co je fajn je ten stadionek ale tím to hasne

Reagovat
Radar

V tom s tebou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

hele, má pravdu, nemaj skoro žádnou historii a taky to ve mě vyvolává dojem "umělého" klubu

Reagovat
Radar

Však s ním souhlasím tak o co go ?

Reagovat
smazaný uživatel

já četl nesouhlasím..Tím se ti omlouvám

Reagovat
Radar

No proto!

Reagovat
Radar

Ani moc teplických tu není a liberečáků tež ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tam na sever nedorazil internet, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pár se jich tu najde

Reagovat
smazaný uživatel

Z Bolky vím jen o Kopym.

Reagovat
didosh

1905ky tady byly fanoušci teda aspoň myslím ale o fans MB a sprostého Střížkova nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si vsimam jaka Slavie ma hnusne dresy dyt je to tam sama reklama predek,nad cislem,pod cislem na rukavu Des a hruza, hraji si na ceskou jednicku a takoveto dresy

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju, kdy se psal rok 2000 a oni měli takový ty nalepovací čísla či co to bylo a když byla nějaká 60. minuta, tak bylo vidět, jak jim to tam plandá

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si pamatuju kdyz meli jeste reklamu na prdeli ale to se dalo tenkrat pochopit protoze meli hluboko do kapsy ale ted si hraji na cesky velkoklub a maji tolik reklam

Reagovat
smazaný uživatel

smartwings?

Reagovat
Radar

A na prdeli byla vitana ne?

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, já mám za to, že ta cestovka

Reagovat
Radar

A na prdeli byla vitana ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bud tam byl ten smartwings,vitana anebo neco s tema stavebninama ja ted presneji nevim

Reagovat
didosh

Vitana

Reagovat
Radar

A co teprve dresy JBC, vždyť je to jak z extraligy

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, teď už jsou lepší ale bejvávali horší..Nejhnusnější má ale trio Příbram, Kladno a Budějky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kladno a jeho praci prasek no to je hnus ale vlastne to vystihuje klub

Reagovat
smazaný uživatel

ale budějky to s tou růžovou či co to je taky zazdili

Reagovat
Radar

purpurová !

Reagovat
Radar

a ještě brno

Reagovat
smazaný uživatel

Brno má takový normální

Reagovat
Radar

Mě se teda nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

teď vypadaj "normálně" ale třeba před 5 lety byly hrůzostrašný...Ale nejhezčí měli za éry Boby Brno a jejich Wilkinson

Reagovat
Radar

Mě se zase líbily ty naše starší od nike s tím červeným pruhem

Reagovat
smazaný uživatel

noo, nejhorší byli ty červený, jak sme s nima hráli na Herenveenu

Reagovat
Radar

Nejhorší jen kvůli výsledku

Reagovat
Radar

Nejhorší byly oranžové kappy

Reagovat
smazaný uživatel

ještě řekni, že se ti ty červený líbili? Výsledek vem čert A oranžový? Mno, to byl úlet no

Reagovat
božský John

Teplice když měli sponsora firmu ALEA, tak to byla dobrá chodící reklama

Reagovat
Radar

radši červenou než oranž., ta je aspon ve znaku

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň, Baník je modro-bílý!! Když byla oranžová, tak i z části bílá anebo modrá, ta červená neměla s tím nic společného

Reagovat
Radar

Jaj třetí dres neřeš to tak, to samé můžu říct i o té zlaté

Reagovat
smazaný uživatel

tak zlatá, to je třetí dres, novej, ten bych neřešil

Reagovat
centos

Za mě teda Brno s jejich červeným dresem s modrými rukávy palec dolů a blicí smajlík.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale nemaj dres plnej reklam

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš marja, ten můj bratr je ale vážně dement Já si říkal co to, že tak rychle odešel od počítače

Reagovat
Godwinson

už je možná vhodnej čas jim dát druhýho fíka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo chtel jsem aby Slavisti prohrali ale bereme to,jim je bod na houby a my na ne mame 8 bodu na Jablonec ztracime boda takze super ,,,ted jeste Banik musi zavahat a Teplice a je to super kolo

Reagovat
smazaný uživatel

my dáme remízu zejtra

Reagovat
Radar

*zítra A berem 3 punkty Snad...

Reagovat
smazaný uživatel

mnooo, nevím, já tipuju, že to skončí 2:2

Reagovat
Radar

Tak i ten bod bych bral, ale koubek říkal že jedem pro 3

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, nezlobil bych se, že jo

Reagovat
didosh

3 body

Reagovat
božský John

Prostitutky sešité

Pučková Slávije

Reagovat
Radar

a muzajs ?

Reagovat
božský John

Sešel se s Talkersem, já mam teďko necelejch 40 stupňů horečku

Reagovat
Radar

A tohle je ten houževnatý lid ze severu

Reagovat
božský John

Já nejsem viking..:D

Reagovat
Radar

Tak laponec

Reagovat
smazaný uživatel

muzajs byl. Dokonce byl i dvakrát v záběru. Bosák ho komentoval: "Je vidět, že fotbal je hra gentlemanů ... ikdyž zde už v pokročilém věku"

Reagovat
Radar

Jó ten kauboj

Reagovat
Radar

Jó ten kauboj

Reagovat
božský John

Měl ten svůj bílej klobouk?

Reagovat
centos

to jako fakt? Neviděl jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Kolikáta asi tak minuta?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to ti neřeknu, ale bylo to někde na začátku. Vím jen, že už byl stav 1:0, takže hledej okolo desáté minuty, možná kapku dřív. Já se málem zkácel pod stůl ...

Reagovat
Radar

Tak to je gól

Reagovat
Radar

Jako počkat to byl fakt on ?

Reagovat
smazaný uživatel

akorát jim uznali gól z ofsajdu, vám jednou mávli ofsajd, když nebyl. Jinak OK. Na jejich poměry ...

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Pul minuty neprispevku za Hvezdu Muzajse ktery bohuzel odchazi na zahranicni nejmenovane forum protoze jeho velikost uz prerostla Eurofotbal

Reagovat
božský John

Nedivim se,kdyby byl v záběru i Talkers..

Reagovat
Radar

Jdu najít a udělat screen pro trevora

Reagovat
božský John

Někdy po půlnoci bude záznam,natoč si to a muziho vystřihni...ať se můžem chlubit,jakou známe hvězdu :D

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

záznam bude až v tejdnu, nejdřív v utery

Reagovat
didosh

Co to je tejdnu

Reagovat
smazaný uživatel

Týden-tejden

Reagovat
didosh

Já vím ale je to pěkná sra.ka

Reagovat
smazaný uživatel

píšu tak, kde sem se narodil

Reagovat
didosh

A jak ti zobak narostl(u nás se říká zobák )

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda

Reagovat
Radar

Ani za celou minutu ticha ti nestojí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Preci jen je to slavista

Reagovat
Radar

Tak trochu vypadal jakoo Džej-Ár z Dallasu

Reagovat
smazaný uživatel

jestli on je hvězda, tak co sem já? Před rokem ve střepinách sem naletěl jedný reportérce na Andělu a potom sem před celým národem říkal, co je to Fetišismus.... A že sem to měl potom kure dlouho na talíři

Reagovat
Radar

Ten díl jsem viděl,ale nějak si tě nevybavuju, sem se záznamem :D

Reagovat
smazaný uživatel

ten pořad se jmenuje střepiny, byl to Říjen roku 2008

Reagovat
Radar

myslíš že to má nova v archívu?

Reagovat
smazaný uživatel

už sem to nenašel a sem docela rád, jedna ostuda stačila...Ale pěkně mě tam dusila přitom

Reagovat
Radar

To já byl maxilně na natáčení Tak neváhej a toč :D

Reagovat
Godwinson

to byl pěknej pořad

Reagovat
smazaný uživatel

Mno a já si du projít Bolku, kde sou nejbližší hospody, abych se tam před zápasem nenudil

Reagovat
Radar

Hoď mi ješlě liínk na ty střepiny na fb prosímtě

Reagovat
smazaný uživatel

není naštěstí, ono to bylo v archivu ale nova si posléze udělala nové webovky a smazali to

Reagovat
Radar

škodaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne...Jinak, Ta Boleslav, to je šílený město, jen paneláky, Škodovka a stadion

Reagovat
didosh

Stadionek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht, stadionek Jedeš zejtra?

Reagovat
didosh

To bych se taky mrkl

Reagovat
božský John

200. pro muzajse

Reagovat
božský John

Jdu muzimu napsat nebo zavolat, že je hvězda..:D

Reagovat
Radar

Ten bude rád

Reagovat
božský John

Muzajs povidal, že ho ta sms pobavila víc jak celej zápas prej, ale vůbec se mu nelíbí, že Bosák řek, že je v pokročilym věku,prej si to s nim srovná až ho uvidí...teď je před nejprofláklejší diskotékou tady a zavolal starý kamarádce,takže jdou kalit ve více lidech...prej jde udělat rozruch na diskotéku když ž ho udělal v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Damy a panove - v prvni rade musim pogratulovat slavii k ziskanemu bodu, ktery nikdo necekal, no sice to bylo z ofsajdu ale to preci nevadi jen tak dal...Ted ke sparticce - pro vsechny joudy co tady zase budou mit reci o podplaceni, kapricich a podobnych hlouposti - vylouceni Kelice bylo naprosto jasne a predevsim hloupe,Johny by sel sam na branu a tady neni co resit,jen hloupost Kelice - mel nechat Johnyho jit sam,on by gol stejne nejspis nedal jinak bylo na nasi hre bohuzel az moc videt ze ti 4 hraci chybi i kdyz sanci hlavne v druhy puli bylo i tak dost.Ale komu taky musim vyseknout poklonu je Vasik Kadlecu - to so predvedl neumi ani spousta mazaku natoz takovy kure BRAVO Venco a koho tu musim pochvalit mimo tradicniho Romana Hubnika (sakra co my si bez nej pocneme) je Hejda - na to ze to byl jeho prvni ligovej mac tak naprosta suverenita jasny, Krmelec hral jen na jednoho utocnika po vylouceni,ale i tak nektere situace resil s klidem Tomase Repky jen tak dal...jinak co predvadeli hraci Krmelce to fakt nechapu, o vylouceni si koledoval zejmena Liska (nedostal on nahodou dve zluty??mam ten dojem ze v kazdym polocase dostal jednu),Papousek taky misty asi tu druhou zlutou chtel a uplne me nejvic rozsekal ten typek pri primaku Papouska jak se tam cilil ze zed stoji blizko pritom ji stavel sam rozhodci Celkove na to ze nam chybeli 4 tak duleziti hraci to bylo super a potesila me vcelku i navsteva a atmoska na Letny ted zbyva jeste porazit Kolchoz na strahove a bude to uspesny podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na toho Vencu jsem cumel s otevrenou hubou on proste ukazuje ze je to naprosto vyjimecny hrac a jak rika Paska je to specialni projekt ,,,Talent jako mlady Rosa,opravdu kdyz ho vidim tak vidim Rosu jak na nem visi dres jak pyzamo a dava gol Spartaku

Reagovat
didosh

Jé když si vzpomenu na DelaRosu jak nastupoval v LM za Spartu dlohé rukávy dres jak pyžamo a ten brejk a ta oslava gólu výskok komusi pak do náručí(myslím že to byl Svoboda)

Reagovat
smazaný uživatel

anebo solo na Arsenalu a prc ho tam..A Ray Parlour jen čuměl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo proti Sachtaru myslim sezona 00/01 a byl v naruci Libora Sionka tohle se nezapomina

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomina to ne - a prave proto oprava - bylo to proti Spartaku Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo proti Spartaku to byla sezona 99/00

Reagovat
didosh

Spartak!

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Sachtaru to byl ten zapas jak jsme doma vyhrali 3:2 a gol nam dal po neuveritelny strele Zubov do sibenice vis co myslim ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ale my se tu bavime o tom solu Rosy proti Spartaku jak mel ten dlouhy dres a skakal taky tusim ze na Svobodu,to bylo 100% v zapase se Spartakem 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

No on prave skakal i se Sionkem pri tom golu ale jo nebudem to uz michat proste Rosa byl a je a bude nas buh

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyztak to bylo 5:2 pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 5:2, ne 3:0 A Milan Fukal to tam švihal hlavičkama po rozích...To byl panečku obránce

Reagovat
smazaný uživatel

jj pamatuju jak pak měl přestoupit do Německa a u rozlučky myslím v zápase LM se rozbrečel, protože se mu ze Sparty skoro nechtělo

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo to byl Martin Hašek teď nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

no doufam ze kdyz uz bude muset odejit, tak alespon tak az za dva roky a treba i za stejnou cenu jako Rosa tj. cca kolem 200mega korun...ale ten jeho gol - kazdy na stadione vcetne spoluhracu a obrany krmelce si myslelo jak to bude prihravat nebo pujde do klicky a on praaaaask k tyci jeste ted porad ziram

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa šel za půl miliardy

Reagovat
smazaný uživatel

no jeste k tomu

Reagovat
didosh

Odešel celkově za 450 ne????

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápase jsem byl s muzajsem, děsnej řízek... Teď musím za kámoškou a pak jdem pařit... Každopádně zápas hezkej, ze začátku tahal Jablonec, po golu 40 minut Slávka a pak to zase ohraničil Jablonec...

Reagovat
Radar

TV STAR

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme tam? Ten kameraman na nás furt mířil... Chlápek v bílým + já v tmavým celej..

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těším na ten záznam

Reagovat
smazaný uživatel

Já se snad mrknu taky...

Reagovat
Radar

Bosák ho kometoval Přečti si diskusi

Reagovat
didosh

Počkej,počkej od toho Bosáka mi to něco říká......

Reagovat
Radar

jirifcb

muzajs byl. Dokonce byl i dvakrát v záběru. Bosák ho komentoval: "Je vidět, že fotbal je hra gentlemanů ... ikdyž zde už v pokročilém věku"

Reagovat
didosh

čekal jsem co napíšete s muzajsem jestly jste tam byly oba atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, já jsem musel ještě domů na skype a teď za kámoškou, muzajse jsem vyložil na největší diskárně v JBC a vyrazím za ním jak to jen půjde

Reagovat
božský John

On mi volal, že je na nějaké Nové vsi či co :D

Reagovat
smazaný uživatel

Je no, ještě musím něco vyřídit a do půlnoci jsem na vsi taky...

Reagovat
božský John

Ten už bude zpitej jak dobytek..:D

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem se toho bojím... Ale na vsi jsem anonymní, skoro nikdo mě tam nezná, takže by to mělo být OK ...

Reagovat
božský John

Tak Ty mi nepřídeš zrovna jako Discobój, takže se nedivim, že Tě tam moc neznaj

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, připijeme ti na zdraví na vsi, ať všichni ví, kdo k muzajsovi patří...

Reagovat
božský John

oká, díkys

Reagovat
smazaný uživatel

nova ves to je hruza

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

a on přijel solo? A autem či sockou?

Reagovat
smazaný uživatel

solo autem...

Reagovat
Radar

Takže ta jeho imaginární ségra přecejen neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

maseeer Že ho pozdravuju-jem !

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vyřídím...

Reagovat
smazaný uživatel

Mažu, mějte se... Možná tu budu nějak k ránu..

Reagovat
božský John

Reagovat
centos

Je tu někde Radar? Máš podávat zprávy, povídal trevor :)) Teď čtu, že vlakem z Ovy vyjelo dvě stě lidí.. plus ti, co nastoupí cestou, plus auta, plus pražská divize.. pěkný počet! Na to, že se prodalo jen 100 lístků. Škoda že jsem nemohl.. :/

Reagovat
smazaný uživatel

centosi potřebuju kontakt na trevora a spol...

Reagovat
centos

Co plánujete?

Reagovat
centos

Ale co, napíšu mu sms, jestli můžu dát kontakt :) Na nikoho jiného číslo nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme do Boleslavy za Ostravákama s muzajsem, tak nechceme jet sami... Tak šup... napiš mi ho k nějakému staršímu článku nebo to hoď do chyb, Kily mi ho snad dá...

Reagovat
centos

Napiš mi na honzaq@venca1.net, nechci ho dávat veřejně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, už vidím. Sedím v netové kavárně v Jablonci a je čas na první hodnocení. Jablonec je pěknej - 1. Fotbal celkově za 3, Slávka 3-, Jablonec 2-, takže za tři. Detaily ještě musím zkouknout na záznamu. Stadion se mi líbil, buřt byl dobrej, kafe taky. Jablonečáci -za 3, buď nechlastají (Talkers) anebo jsou marod (božský John) a taky nechlastají. Ale s Talkersem jsem dobře pokecal a pak mě navedl na dobrou dýzu, udělal jsem tam trochu rozruchu, někdy kolem půlnoci mi asi dvacet lidí říkalo Džeksne a asi dvacet lidí Džejáre, a po dlouhé době kupovali frťany ostatní mě a ne já jim, po dvou otočenejch rundách jsem to vzdal. Ovšem vyvrcholení - pánové - Jablonečačky těžce za 1, moc pěkně tvarovaná biomasa. A navíc asi čtvrtá žába, se kterou jsem se dal trochu víc do řeči, mi na otázku "Zlomila jsi mi srdce, co s tím budeš dělat?" odpověděla, že by to zkusila slepit, ale bez lepidla tak snad spermatem. Jsem zvyklej na ledacos, ale takhle přímočarej protiútok na branku jsem teda nečekal a na chviličku jsem skoro vyklidil hřiště. Nicméně po chvíli jsem rozehrál bezvadnou kombinační hru doplněnou trochou lihu a károu odstavenou na lesní cestě a po bojovném výkonu zvítězil 4:2 - a to si ještě myslím, že mi jedno číslo zapřela, takže možná 5:2. Před šestou jsem šel spinkat, v jedenáct mě vzbudil Talkers mobilem, spláchl jsem se na benzince, dal jsem si gulášek s osmi a procházím se po Jablonci. Zatím fajn.

Pánové - nápad jako prase, když už jsem tady tak v pět v ostravským kotli v Bolce. OK?

Reagovat
centos

v kotli ne-e ale všude možně po stadionu ano :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, já tam nebyl... Byl jsem po večeru tak rozlámanej, že se mi už nikam nechtělo...

Reagovat
Radar

No jestli to s tou Bolkou myslíš vážně tak bych mohl dát echo trevorovi :)

Reagovat
centos

Už jsem mu psal.

Reagovat
Radar

trevošovi jo ? A ty to dnes buláš ?

Reagovat
centos

A co ty že jsi nejel? Tam to vypadá na dobrou párty s přidanou hodnotou vymáhání se vstupu na stadion. A já sedím doma :/

Reagovat
Radar

Já jsem nachcípaný, dojíždím antibiotika.

Reagovat
Radar

Já jsem nachcípaný, dojíždím antibiotika.

Reagovat
centos

Kdy si to vynahradíme? :) Mě napadá tak Příbram na jaře nebo něco podobně malého.

Reagovat
Radar

Tak pokud jde o trevora, tak se na jaře u nás ukáže na dvou zápasech myslím. Co se týče výjezdů,tak já radši nic neslibuju

Reagovat
herbage

Kdyby Bosák jen věděl, co v tom starším člověku sídlí za ďábla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tak na 60% je možný, žes píchal mojí kamarádku..:D..tam chodí strašný kotle známejch :D

Reagovat
Radar

Reagovat
PJ

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Příště už budu kalit, teď nemůžu zrušit sázku po 4 dnech.. .

Reagovat
Radar

Tehle pán je ten proslulý ropný magnát ze znojemnska ?

http://img697.imageshack.us/i/beznzvuz.png/

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den pane Mužík

Reagovat
centos

Sport pro elegány, byť poněkud staršího ražení to je vůl ten Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě proběhlo slavnostní loučení s Muzajsem.

Ten chlap je ďábel... Víkend začínal zajímavě - BJ mi napsal, že Muzajs přijede a já že se přidám. Jenže BJ je nemocnej, tak se nemohl zúčastnit. Muzajs po příjezdu na autobusák přivítal Jablonecké nádraží hlasitým řevem "Talkersiii", což jsem bohužel neslyšel, protože jsem byl ještě doma. Po našem setkání jsme zapadli do hospody, kde Muzajs hned rozjížděl nějaký pecky na servírku, zapálili jsme si doutníky a já si říkal "Proboha, my musíme vypadat šíleně " V průběhu víkendu jsem změnil názor, bohužel mi moje sázka (nekalit až do vánoc) a hromada práce zakázala jet s Muzajsem na Ves (viz výše).

Dnes jsme opět pokecali a po slavnostním předání alkoholu (Calvados pro Muzajse, pro mě bílé víno) jsme se rozešli každým svým směrem. Muzajs za trevorem do Bolky a já domů, protože mám dohodnutej večer. Každopádně doporučuju všem se sejít s Muzajsem, neskutečná zábava, těším se až přejde mé abstinenční období a já budu moci směle pokračovat celou noc v pařbě.

Přeju pěknou cestu a těším se na další setkání...

PS - v dohledné době bude určitě nějaká fotodokumentace na webu tý diskárny, tak to možná zveřejním tady, pokud Muzajs povolí...

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na fotbale žádné velké rozepře nebyly, většinou jsme se shodli... Hlavně na tom, že remíza nic neřeší...

Reagovat
centos

Jak s tím trevorem teda?

Reagovat
Radar

Jel jen muzajs

Reagovat
Radar

Jel jen muzajs

Reagovat
Radar

Jel jen muzajs

Reagovat
Radar

Jak se mi to povedlo ?

Reagovat
centos

Mi právě teď psal, že s Talkersem domluvení nijak nejsou, což jsem myslel - po tom, co jsi napsal - že by být měli. Jsem z toho zmaten :)

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem mu, že muzajs jede, má jeho číslo... Já nemůžu, už na večer něco mám... Asi se s ním spojí, až se tam dostane...

Reagovat
centos

No fajn, tak to by bylo ;)

Reagovat
Radar

Před 8 minutama mi trevor psal, muzajs zatím nikde

Reagovat
Radar

Před 8 minutama mi trevor psal, muzajs zatím nikde

Reagovat
centos

A nevíš jestli chtěli občanky i u toho prodeje lístků do kotle, do kterého původně poslali všechny lupeny do Ostravy? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, už se nalezli... Jsou v kotli... Ono taky Muzajse přehlídnout, to je práce...

Reagovat
centos

Je stejně zvláštní, že se Pražák a jihomoravák sejdou v baníkovském kotli v Boleslavi :) Jak nás ten fotbal pěkně spojuje.

Reagovat
Radar

Ale zas tak bych to nepřeceňoval, bo kdyby jsem hráli se slávií, tak by mohl trevor dopadnout jako ta televize

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, s muzajsem je sranda Jsem rád, že jsem prukopnikem spojovani fotbalovych narodu v ČR

Reagovat
Radar

První info z bolky od trevora : vstupenky se prodavaj přímo na místě, takže vytržnosti nehrozí, věc druhá, zatím cca 150 fans Fcb ale teď dorazil nařachanej bus pražské divize.

Reagovat
centos

je načase, aby vedení FCB příště lístky na jméno prostě odmítlo.

Reagovat
Radar

A muzajs je zatím nezvěstný :D

Reagovat
centos

A ti dva domluvení jsou? Ať už mu teda napíšu a mám s tím pokoj :)

Reagovat
centos

"Basketbalistky fandí.."

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně v tom kotli jsou, protože mi muzajs volal, nic jsem mu nerozumněl, protože zrovna projížděli "Baníček nejlepší u nás"

Reagovat
centos

Viděl jsem vzadu procházet těžkooděnce a v našem sektoru vypadá, že je prolomený plůtek. Se muzajs rozjel..

Reagovat
centos

Tady jde krásně vidět, jak Baník nemá útok..

Reagovat
Radar

Jak hrajem ? Já z toho nic nemám bo mi hapruje net :( skore samozřejmě znám

Reagovat
centos

Dost chyb. Ale hlavní rozdíl je v běhavosti útočníků. Naši stopeři se mají co ohánět. Zato Zehera jsem viděl asi dvakrát a Strnad párkrát zkazil přihrávku.

Reagovat
Radar

Vardi nebo čola nehraje ? Že tam dal koubek zehera ?

Reagovat
centos

Mičola jo, Varadi ne. Moc se mi nelíbí ani naše záloha. Ale teď je Koubek seřve a bude to lepší :)

Reagovat
Radar

Snad

Reagovat
Radar

Komentátor

Reagovat
centos

Mi se líbí, lepší než ti uspávači hadů, co komentují na ČT :/

Reagovat
Radar

To jo no,ale ja k to fabian střelil na tribunu a on : ÓÓÓu ÁÁÁÁÁCH , to je lepší než Hřebíkovo nééééééé

Reagovat
Radar

Tak se prostřednictvím SMS dozvídám že muzajs je středem zájmu

Reagovat
centos

aby nedopadl špatně :)

Reagovat
Radar

No ti dva se přímo hledali, bude to ještě zajímavé

Reagovat
centos

:) "Komu fandíš?" "Slavii" "A ty, odkud jsi?" "Z Prahy"

Reagovat
Radar

Hej přímo

Reagovat
Radar

Tchuř se zranil ?

Reagovat
centos

Asi jo, nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Co vás tak málo Proč jsem to jen čekal po ohlášení návštěvy

Reagovat
Radar

Defenzíva jak cyp, při tom druhém gólu

Reagovat
centos

Jsme hlavně strašně marní v ofenzivě.. Jediný, kdo tam běhá, je splašený Mičola.

Reagovat
Radar

Nj, přes zimu ti musíme posílit a doufat že neprodáme naše nejlepší hráče

Reagovat
Radar

350. pro 3 zasložené body MB

Reagovat
cubinho

...bez útoku se nedá hrát.

Reagovat
centos

Basketbalistky dotlačily nesympatickou Boleslav k výhře. Škoda, body jsme si nezasloužili, dneska nezahrála záloha (Lukeš je lenochod a Ličku zkazila repre) a útok chybí od začátku sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

vase zaloha fakt nic moc, nam navic dost napomohlo nove rozestaveni 4-5-1, kdyz mame vynikajici zalozniky na pomery GL (silvestr, polacek, kdyz ma naladu tak i mendy).

fabian z toho kluka jednou neco bude. akorat by ho nemeli strkat do obrany, tam je ho skoda...

Reagovat
centos

Já bych dneska ani nevyzdvihoval Bolku, prostě jsme hráli špatně :)

Jinak ty vaše děti v kotli jednou za ten pokřik "Zkurvená Ostrava" (byl i loni) zaplatí pláčem :)

Reagovat
smazaný uživatel

tebe bavi mlatit deti ci to schvalujes?

Reagovat
centos

Konstatuju, já lidi nebiju :)

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle, Bolka

Reagovat
smazaný uživatel

Super tak jeste zitra ty teplice a kolo bude jak vysite pro nas

Reagovat
$dolar$

Dobre Bolka

Reagovat
smazaný uživatel

Když už sme u toho cestovani po fotbalech, nechce se Ti Muzajsi zitra na Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

se mnou zítra nikdo nechce jít na sigmu... stačil bych ti já???

Reagovat
Radar

Fotka za všechny prachy :D muzajs se šálou GieksaBaník :D

Reagovat
centos

Kura kde? :)

Reagovat
Radar

NA facebooku ty introverte

Reagovat
centos

Vy mě tak hlodáte, že se tam snad zaregistruju.

Reagovat
Radar

No to bys teda měl

Reagovat
Kepy_FCB

Nevíte někdo co je letos s ročenkou Hattricku , je to jediné "číslo" v roce od těchto žurnálů co má smysl koupit a uložit. Běžná čísla nestojí ani za skladování na podpalku.

Reagovat
centos

Já ani nevím, o co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hattrick se vykašli, to je provar.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale ty výsledky z celého ročníku budou za pár let cenné

Reagovat
smazaný uživatel

Si to nepamatuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

je na čase

Reagovat
smazaný uživatel

muzajs je Bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdepak. Ty fandíš Slovácku?

Reagovat
smazaný uživatel

jo fandím, už sem ti psal v tvé skupině

Reagovat
Kepy_FCB

Tak v tomte kole potěšilo pouze Brno, jejich pád zřejmě nabírá na rychlosti , jen tak dál!

Reagovat
Radar

Ten bude mít radost

Reagovat
Kepy_FCB

pěknej klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Ale trevor je stejně hajzl, chudáka muzajse tu vystavuje, kdyby aspoň hodil fotku kde jsou oba

Reagovat
Radar

Toho jsem chtěl docílit

Reagovat
smazaný uživatel

mě to bylo jasné ale já nejsem tak zajímavej A jinak pravda, je to vtipný, Znojemák fandí slávii, pražák baníku a sejdou se v kotli FCB v Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

...poté co Znojemák přijel z Jablonce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Nebude Ti Treve vadit, když to hodim na fb,k sobě na profil?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, vůbec

Reagovat
božský John

Dík =))

Reagovat
centos

Upřímně, nekompatibilnější dvojku aby člověk pohledal

Reagovat
Radar

Jn takový kontrast, ale v souhře jako jing-jang

Reagovat
smazaný uživatel

dějou se i horší věci

Reagovat
didosh

Já se z vás všech pose*u

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kepy_FCB

Nevíte někdo co je letos s ročenkou Hattricku , je to jediné "číslo" v roce od těchto žurnálů co má smysl koupit a uložit. Běžná čísla nestojí ani za skladování na podpalku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Bolka vyhrála zaslouženě, byli jsme špatní, Tchuř se zranil, Zawada ho nahradil obstojně. Na to, kolik nás tam bylo, tak se jel jednotvárnej support "olé baník ostrava" Bylo to tím, že chyběl jarek a ujmul se toho očividně společensky unavený "hrnek".. Jinak, Strnad a Robo okamžitě pryč v zimě, klidně i zadarmo, Strnad tam furt padal, jako by to nemohl uběhat a chtěl si odpočinout..Nejlepší od nás Renda Bolf, dřevorubec a Víťa Baránek.

K muzajsovi: Telefon sem na něj neměl a on se mi chystal zavolat až v případě, že by mě nenašel v kotli FCB, kde už na mě čekal a opravdu nešel přehlídnout. Nejlepší bylo, že tam působil jako svaté zjevení, všichni vyholené palice, v bomberu či v bundách a mikinách Baníku a mezi nima borec, co vypadal jak nějakej Don Juan A baníkovci ho ze začátku sledovali víc než samotnej zápas. A nejlepší bylo, jak tam za nim přišlo pár chacharů a prej "To oblečení je provokace či co? " A on s klidem "Já, když du na zápas, tak je to pro mě svátkem, proto sem svátečně oblečen" Jinak mu děkuju tímhle za odvoz do Prahy, za to, že mi koupil klobásu a za to Znojemské růžové vínko, máš to u mě muzajs

A propo, muzajs měl leckdy lepší fanouškovskej support než někteří baníkovci, co byli okolo něj a chodí furt na zápasy FCB

Reagovat
Radar

Takhle jsem se dlouho nenasmál , jak odpálil toho týpka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Další salva

Reagovat
$dolar$

Muzajsi?

Reagovat
smazaný uživatel

ten je teď někde u Jihlavy Nejlepší bylo, jede 140 km a do toho si začne tancovat u volantu na "Vítr" od Lucky Vondráčkový...Sem zíral a bál se ale je to dobrej řidič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Jste nepili že mohl řídit ?

Reagovat
smazaný uživatel

muzajs pil při řízení...teda, koštoval

Reagovat
Radar

Tak moravák no Slezané jsou zodpovědnější

Reagovat
smazaný uživatel

se jen majinko napil vínka, jinak, pil sem já, jemu stačila ta diskárna den předem

Reagovat
Radar

Kolik je na moravě majinko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlt až dno

Reagovat
smazaný uživatel

jenom fakt okoštoval, přece jenom řídil A taky mi vyprávěl zážitek, jak se seznámil s Vandertomem, to sem nechápal

Reagovat
Radar

To bylo při trojce ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal

Reagovat
smazaný uživatel

jak zařval na celé letadlo "vandertooooooomeeeeeeeeeeeeeeeee" a prc, už ste se našli

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no...Prej ,, VANDERTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM" a pak mi ta jeho buchta řikala vanderhool...

Reagovat
Radar

letadlo ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, u nas v OL než přideš na stadak je letadlo. A ja seděl na schodkach, ktere vedou do kabiny toho letadla, tak prošel, a tak nějak sme tušili navzajem, že sme to my dva, tak zařval.

Reagovat
Radar

Já čekal že jste spolu letěli na dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, že pije v autě.

Reagovat
Radar

Představ si jak ho odbavují na letišti a v tom rentgenu ty demižony

Reagovat
smazaný uživatel

Však my bysme to nějak domluvili

Reagovat
centos

Ty vole, tam je fakt letadlo, já četl poprvé stadion :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jezdí jak šílenec, ale člověk se s ním nebojí...

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda českých fans

Reagovat
Radar

Legenda Eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to sme všeci tady.

Reagovat
Radar

Ale né všeci, reprezentujů jurofotbal v TV

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
centos

Provokace Musím říct, že jsem čekal, že to nebude jen tak :) Ale fandění jsem teda nečekal.

Byl nějaký problém na nebo před stadionem?

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně ne. Já čekal, že si koupím lupen někam mimo a najednou vidím, že pokladna u sektoru hostí otevřema, tak tam du a že, kam to je a ten frajer tam, že do kotle FCB B y mě zajímalo, kdo co v tom má prsty

Reagovat
smazaný uživatel

ale byl menší incident bo jak byli ACAB u kotle Bolky, tak ještě k tomu oni chtěli o poločase napadnout baníkovce a se zlou šli pryč..A ty děti provokující Bejt jejich fotr, tak je seřežu

Reagovat
Radar

Co se týče provokace, pamatuju zápas v bolce minulý rok, jak tam dva naši chodili s vlajkou fcb po stadionu a vysmívali se mladoboleslavákům

Reagovat
centos

To jsou tragédi, a tím "napadnutím" to potvrdili

Reagovat
centos

Tak nakonec toho bylo víc, viz ffmb.cz

Reagovat
centos

Bolka konečně trochu akční, že bych změnil názor? :) Je nemám rád mimojiné proto, že mi přijdou jako "děti klubu", jak jsem teď kdesi četl..

Reagovat
smazaný uživatel

oj, teď to čtu..A má pravdu o všem, co píše

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

fakt parádní report jinak pořád nechápu, žes tam nikde neviděl ten nápis STAROPRAMEN

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
centos

Rapid je dobrý, škoda že nevyšel ten přáteláček. Chuligáni si tu akcičku předtím mohli odpustit

Reagovat
Radar

Tak ale od nás odvaha, klik nás bylo 50 proti 200? A byli zaskočeni rakušáci

Reagovat
Kepy_FCB

Rapid nemá dodrý hools ani Austria

Reagovat
centos

To asi Rakousko obecně..

Reagovat
Radar

A polsko taky slabota

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

ironický palec na moji ironickou reakci ?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Rapid, že nemá??? Borci z Celticu by mohli vyprávět...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
centos

cituji: "Dneska Banik(26hools+9normalu)dojizdi behem zapasu na svuj pratelak s rapidem viden.Chuliganka prichazi k stadionu,rapid v 80-100lidech atakuje.Jsou zaskoceni tim,ze jim FCB jde naproti.Dochazi k valce na pesti,reklamy a podobne hracky.Rapid couva jednoznacne prekvapen tim,ze FCB stoji a valci.Vse zastavuje mistni policie,FCB do plusu.Pote rapid valci se psama,ale to uz je Banik vytlacen poza stadion..."

Tak tohle byl Rapid, Austrii zrušili.. mně se ti dva furt pletou

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Radar

nepovídej

Reagovat
Radar

Kurnik centos to byla chyba že jsme nejeli

Reagovat
centos

To se vynahradí

Reagovat
smazaný uživatel

vy xete dát Příbram? To je děsná prdel...Ale na jaře plánuju sever, to jest Liberec, Teplice a potom Kladno a Plzeň a k tomu dvakrát do Ovy

Reagovat
centos

To mě jen tak napadlo, bo jsem zrovna nevěděl, kde všude hrajem :)

Reagovat
božský John

No kdybys jel do Koberce,tak dej vědět..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, pojedu, to je pěkný město a chci poznat místní stadion

Reagovat
božský John

Jj, Liberec je pěknej a stadion maj taky fajn =))

Reagovat
Radar

Nepils?

Reagovat
smazaný uživatel

ale když sem se ptal muzajce, jakej stadion se mu líbí víc, jestli ten váš či Bolky, tak řekl, že váš

Reagovat
božský John

Jo,my máme fajn staďák, na tom jejich jsem byl jednou,když jsme tam hráli my a pk když tam hrála Marseille...máme fakt hezčí stadion a Liberec, nepopírám..je hezký město

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille v Liberci?

Reagovat
Radar

Tam byla akorát Sevilla ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná asi myslel MB

Reagovat
Radar

Tak to se vysvětluje

Reagovat
božský John

Myslim Boleslav..reagoval jsem na to, kterej stadion je hezčí...

Reagovat
Radar

Se mnou moc nepočítejte,až bude po matuře

Reagovat
smazaný uživatel

jeden vejkend tě nezabije

Reagovat
Radar

Tak já vím, ale vykládej to mým rodiným příslušníkům, uvidí se po 31.lednu

Reagovat
centos

Stačí svaťák

Reagovat
Radar

Nebudu riskovat a od prosince najíždím na češtinu

Reagovat
smazaný uživatel

Češtinu ani nemusíš ne

Reagovat
Radar

Tak já si třeba nepamatuju literaturu v době osvícentví v čr

Reagovat
Radar

*rakouska-uherska

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...Tak na to bych se vysral,a modlil ať si vytahnu něco co umim

Reagovat
Radar

No já jsem od narození smolař,takže na náhodu radši nespoléhám

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, teď sem přemyšlel čím bych začal já. Asi take češtinou, pak němčinu, pak si střihl ekonomiku a pošotvnictví.

Reagovat
Radar

poštovnictví? To jako princip posílání holubů či co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je těžké. Ja z toho mam na čtvrtletí 4/5. Postžira, složenky, western union, vkladni knížky a podobně.

Reagovat
Radar

to my berem zajímavější věci, teď třeba družice,GSM a tak, to se dá ještě strávit

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to by mě asi nebavilo, družice, vesmiry a tak. To neni pro mě

Reagovat
Radar

Však jsme to začli brá až teď, do té doby jen samé hovna, za toto jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to si nevybereš

Reagovat
centos

Kaj jsi na škole?

Reagovat
Radar

SŠ Teleinformatiky v Porubě

Reagovat
centos

Nad tou jsem onehdy taky uvažoval :)

Reagovat
Radar

A kaj si skončil ? Jízdárna, Hasičská ?

Reagovat
centos

Vyšší level ;) Kratochvílova

Reagovat
Radar

ou šit, dobře ty. Slaboproud ?

Reagovat
centos

Počítačové systémy.

Reagovat
Radar

Kůůrňa :D A teď pokračuješ na VŠ jo?

Reagovat
centos

No jsem ve třeťáku na informatice, ale nějak jsem zjistil, že mě to nebaví :/

Reagovat
Radar

Mě to nebaví už teď :) , informatika je jen OU? Nebo i VŠB nevíš?

Reagovat
centos

Hlavně na VŠB :) Na OU je nějaká aplikovaná informatiky či co, prý to je lehčí.

Reagovat
Radar

Jsem nevěděl že přímo na všb je informatika, tam je to samé FBI a geo.......... :D

Reagovat
centos

FEI - fakulta elektrotechniky a informatiky :) 3000 studentů

Reagovat
Radar

Aha Tak v tom mám guláš

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, to by mě taky nebavilo..Ale kámoš chodí na univerzitu o zeměpise či co to je od UK..To by mě bavilo

Reagovat
Radar

Já uvažol o světové literaře, nebo nějaké historii, ale as ito padne bo se bojím esejí apodbných útvarů

Reagovat
Radar

Já uvažol o světové literaře, nebo nějaké historii, ale as ito padne bo se bojím esejí apodbných útvarů

Reagovat
Radar

Já uvažol o světové literaře, nebo nějaké historii, ale as ito padne bo se bojím esejí apodbných útvarů

Reagovat
Radar

zase troják ? jakto

Reagovat
smazaný uživatel

už ti chybí jen švédská trojka Hele, eseje...ty jsou stejně všude ale ta historie není špatná

Reagovat
Radar

akorát při přijímání na historii, se musíš orientovat v historiských mapách

Reagovat
Radar

A nebo ne, půdu na šachtu a budu pokračovat v rodinné tradici

Reagovat
smazaný uživatel

není problém

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to je škoda se na to vyjebat tedka ne?

Reagovat
Radar

Aspon toho bakalářa že ?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ

Reagovat
centos

To jo. Uvidím, jestli se zadaří.

Reagovat
božský John

já bych si vzaj čj,aj,z a d ...a byl bych v cajku...jenže ta zkurfená státní maturita..

Reagovat
Radar

nechtěl bych

Reagovat
božský John

No co,jsem v prváku,třeba jí do tej doby zrušej :D

Reagovat
Radar

Ale já z ní taky stresoval,nedávno nám to posunuli díkybohu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem třetak, ale vbc strach nemam. Podle mě to bude to same, stejne, akorat mame vyběr mezi snadnější a těžší verzí.

Reagovat
Radar

tak to jsem měli i my na výběr,dokonce jsem kvůli toho vypisovali i nějaké lejstra

Reagovat
smazaný uživatel

To jo Ja bych bral hned lehčí.

Reagovat
Radar

Taky taky

Reagovat
centos

Státní jsem dělal nanečisto, ta bude primitivní..

Reagovat
Radar

Aj se dala, to jsem taky zkoušel, ale čj to je jiný oříšek a ještě k tomu chteli čtenářský deník s 20 knihami, jako mě čtení nedělá problém, ale komenského fakt číst nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si precet na netu asi ten jen obsah, o čem je to, a pak by se to nějak udělalo. Však oni Ti poradi, pokud to nejsou kurvy.

Reagovat
Radar

Jak říkám já mám jen smůlu , já bych na ty kurvy narazil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

statní maturita, to je pěkný téma, o debilech pochodujících Prahou za něco, o čemž se buď vůbec neinformovali nebo mají v hlavě nesmírně naděláno, přiklánim se k druhé variantě, by jsme toho mohli popsat... :))

Reagovat
smazaný uživatel

ignorante...Čeština, resp. literatura je nejprimitivnější

Reagovat
Radar

je ale je to jak cyp a z ajiny jsou na mě mdloby už teď

Reagovat
Radar

*je toho jak cyp

Reagovat
Radar

Se mnou moc nepočítejte,až bude po matuře

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Dáša, asi jí někdo o poločase šáhl na švába a asi někdo z FCB bo ten druhej poločas...

Reagovat
Kepy_FCB

Tottenham H. 9 - 1 Wigan Athletic

a pak že pozatýkali sázkařskou mafii

Reagovat
Kepy_FCB

Dynamo Kyiv_DK-Shakhtar_21/11/09 http://www.youtube.com/watch?v=dBR9znPO6eY

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že zitra Sigma napodobí Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je bomba. Chlapík, co mu teď stavím, se po mé informaci, že jedu o víkendu na fotbal rozhodl, že pojede taky. Druhý den přišel děsně nakrklej, že nejsou lístky na Chelseu a další den přišel s tím, že jede na Tottenham. Vrací se z Anglie až zítra, ale v úterý mu můžu pogratulovat - trefit takovej zápas, to se nevidí.

Reagovat
Godwinson

Sigma spíše napodobí Wigan ...

Reagovat
centos

Nám se vykartovali oba stopeři

Reagovat
Radar

No tak bude hrát Nando s Markem na stoperu a nebo hůře s Pavlíkem.

Reagovat
Radar

vlastně pavlík je fuč

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Nando a Marek, doprostřed Hable, jen ne Řezník

Reagovat
Radar

No Hable taky nic moc, a snad se spraví Dan bo Zawada..

Reagovat
smazaný uživatel

Dan bo Zawada? nedává smysl toto...

Reagovat
Radar

Tak to nejsi moc ostravak

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Et tu Brute ?

Reagovat
centos

Tak jistě; bo jako nebo vymysleli Čecháčci, když to původně od nás slyšeli, nevěděli, co to je, ale chtěli být in, tak si to přivlastnili.

Reagovat
Radar

Já to nemyslel jako nebo

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
centos

Ale myslel to dobře, chlapec

Reagovat
Radar

Jak jinak že?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

aneb : "kdo není zčuchaný, téééén nenííí z Ostravy!!!" Škoda, že se toto dnes nezpívalo vícekrát A nedaleko od..jen jednou

Reagovat
Radar

Ale dneska je tu taková prča že mě ani nesere ta prohra, chachaři nadále vévodí smysluplné diskusi na EF

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím Mě ani nenaštvala prohra jako Dáša ve druhém poločase

Reagovat
Radar

Ser na Dášu a vzpomeň si na Járu

Reagovat
centos

Hrnek byl fakt nalitý? :)

Reagovat
Radar

Já pamatuju když jednou přišel do kotla v kvádru a kananadách když kdosik umřel

Reagovat
centos

U nás kdysi na základce chvilu chodil ve sparťanském dresu. Nevím jestli z něho někoho vysvlíkl nebo co.

Reagovat
Radar

Už od dětství fandíme baník pičo

Reagovat
smazaný uživatel

von je vod tebe ze školy, tvůj ročník?

Reagovat
centos

O rok výš, myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

více než.... Ti muzajs potvrdí, jak se tam svíjel na tom pomyslném stupínku pro spíkry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten tam visel, jak pavouček Štěstík.

Reagovat
Radar

Ale jo připouštím chybu mělo to být : Tak to nejsi moc dobry ostravak

Reagovat
smazaný uživatel

Dan bo Zawada...co v téhle větě znamená BO? Neb pokud "protože", tak už tuplem nedává smysl slovosedu

Reagovat
Radar

ABych to upřesnil když tak to užiju bo, tak věta může mít tento smysl "snad se spraví Dan bo Zawada je na hovno" tys to nějak moc vytrhl z kontextu

Reagovat
centos

uf, už jsem myslel!

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, chlapi. Už jsem doma asi čtvrt hodiny. A z toho se 13 minut mlátím smíchy, co jste tady všechno vybásnili. Ale ty fotky jsou super. Přijel bych dřív, ale za Jihlavou byla mlha, že by se dala motorovou pilou krájet, furt jsem čekal kdy se objeví rybníček Brčálník, vyskočí Rákosníček, vyleští mi čelní sklo a bude chtít bakšiš. Naštěstí jsem se udržel na silnici, takže si můžu v klidu udělat kafe. Sakra, chtělo by to tu žábu, co prodávala na Bolce, ta byla šikovná a dělala kafe dobrý....

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

tj, ta byla luxusní ta blondcka Vše vcajk?

Reagovat
smazaný uživatel

Že váháš, já měl to vínko jen tak na namočení jazyka, o tři minuty později už bych nenadejchal.

Reagovat
smazaný uživatel

a cestu z Prague si našel v poho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nebylo kde se ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

oke

Reagovat
centos

Ta šála ti sekla :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dobrá šála. Však jsem taky fandil. Ne úplně všechno, jednak něco neznám, jednak třeba Baník-mistr mi moc z huby neleze. Sice ne jako baníkovec, ale fandil jsem. Nebylo to typické BANIK, PYČO, jenom takové BANIK,VAGYNO - ále bylo.

Reagovat
centos

Ále, také detaily se doladí..

Reagovat
herbage

Hle, TV hrdina týdne, co týdne, roku se nám vrátil

Reagovat
Radar

Oslavujme

Reagovat
Radar
Reagovat
herbage

To je ten postarší elegán? Jak ještě fajnově foukl kouř směrem na kameru

Reagovat
Radar

Jo no, takový don, co má všchny na háku

Reagovat
herbage

Já ho úplně vidím s flaškou ginu na nějakém Texaském ranči, jak bije černoškého otroka bičem do zad na bavlníkové plantáži. Nebo jak zapíchne hůlku do země, z ní vytryskne surová ropa, pryští na ten jeho bílý kloubok a on okolo pramínku vesele tančí a křepčí

Reagovat
Radar

Podle něj napsali scénař k Dallasu

Reagovat
herbage

Ropný magnát ze South Moravia

Reagovat
smazaný uživatel

Na dýze se křepčilo i bez pramínku, bičík ani pouta, co mám v palubovce jsem nepoužil, Jana šla dobrovolně.

Reagovat
smazaný uživatel

pouta můžu potvrdit! A hlavně i ten "dárek" co vypadl, když sem lezl do auta

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu flašku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo!

Reagovat
herbage

Tak ona se ti dokonce představila Nechci ti lézt do soukromí, ale ví o tom tvá druhá beruška? A jestli jo, tak jí to nevadí? PS: Myslel jsem, že jako straší vyzrálejší muž hledáš kvítky, které za něco stojí, pro které musíš zdolat hory, přebrodit řeky, ne nějaký jetel, kterého rostou tucty a který se navíc utrhne sám

Reagovat
smazaný uživatel

Informačně jsi pozadu, Ivana bohužel padla. Padla s někým jiným, viděli jsme se v moc dlouhejch intervalech a evidentně potřebovala něco pravidelnějšího. Ale tak dalo se to čekat, nebyl jsem nadšenej, ale byl jsem na to připravenej. Sice mám něco rozdělaného tady ve Znojmě, ale ještě nemám podepsanou "dohodu o provedení práce", takže si jako volný hráč můžu zakopat, s kým chci.

Reagovat
herbage

No jako, jak jsi to popisoval, ten váš namlouvací rituál, to mi přijde jak někde na Planetě opic. Cituji: "Zlomila jsi mi srdce, co s tím budeš dělat?" odpověděla, že by to zkusila slepit, ale bez lepidla tak snad spermatem. Vím, že jsi v tom nehledal žádný dlouhodobý vztah, ale nad touhle odpovědí bych jen zakroutil hlavou, otočil se a řekl: Sbohem. Ne že bych si taky chtěl zakládat puritánský sloupek, ale přijde mi to trochu moc neromantické a bezduché

Reagovat
smazaný uživatel

tady de si ale o to užít a udělat si kdyžtak holku, když někdy zavítáš do toho města..Já něco podobného mám v Ostravě

Reagovat
herbage

Já to chápu, taky účel to splnilo, že. Já jen, že pro mě osobně by taková holka ztratila jakékoliv kouzlo a kašlal bych na ní, i kdyby vypadala jak královna krásy. Prostě odpor mozku by byl silnější než pud. To je asi tím, že jsem poněkud staromódněji vychován

Reagovat
smazaný uživatel

tady de jen o to, aby ses nenudil, když to napíšu mega vidlácky Samo, že i já dám na ten vážnější vztah ale když není zbytí

Reagovat
herbage

No, je to každého věc, můj náhled je takovýto

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to otázka náhledu na věc. Sex je pro mě většinou jen forma zábavy. Asi tak jako fotbal nebo film v bedně, jen s tím rozdílem, že v tomto případě jsou ke kvalitní zábavě třeba dva a více jedinců, kdežto na ten film mi stačí bedna, cigáro a kafe.

Reagovat
herbage

Nemusíš to rozepisovat jak pro blbce, já to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

To byla čistě pudová záležitost - říkal jsem si, buďto to pude nebo nepude. Šlo to. Takže jsem jen využil možnost se eroticky vyblbnout. O nic jiného mi nešlo, žába sice nebyla žádná miss, ale nebyla ani škaredá, taková normální sedmadvacítka, myslím si, že do toho šla s tím samým úmyslem. Na práškách byla, já měl pláštěnku - živočišná záležitost. Aha, to byl ten dáreček, co vypadl na trevora - futrál od Pepina. No jo, nebyla nálada uklízet.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, nebudu to tady psát veřejně

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, no, to je mi najednou puritánství.

Reagovat
herbage

Nemusíš, muzi se pochlubí sám a rád

Reagovat
herbage

Jo 27-ka? Já čekal nějaké jehňátko. To už potom celé dává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Jehňátek tam bylo milion. Jedno mi nabízelo, že mi ukáže prsa, když mu dám svůj klobouk. Jedno naznalo, že se zrovna zamilovalo, tak jsem se k němu naklonil a zabroukal do ouška "Neblázni, vždyť bych mohl bejt tvůj táta". Je fakt, že byla pěkná a o tři vteřiny později jsem si v duchu vynadal, že jsem nedodal "Ale se svejma zkušenostma bych tě mohl něco naučit", pak jsem mávl rukou, s takovým poupátkem je většinou víc práce než užitku, většinou to prostě neznají a za jednu noc je člověk nic moc nenaučí. Byť uznávám, že vyjímky se najdou.

Reagovat
herbage

To to bereš koukám hodně pragmaticky Pravda je, že na diskošce jsem byl tak 2x v životě a to ještě tak 2 hodiny, takže místní mentalitu tolik neznám. Dokáži si ale živě představit, jaký jsi tam udělal se svým outfitem rozruch

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně moc lidí mě zvalo na frťana, nejsem na to zvyklej, obyčejně zvu já. A když jsem se začal vlnit v tom kvádru, tak se ke mě stahovaly hloučky. V takovýhle atmosféře se navazuje kontakt jednoduše, jen jednou jsem to špatně odhadl a zavrtal do děvenky, co byla zadaná, tak jsem jejího poněkud rozčíleného kluka uplatil redbullem s vodkou. Zabralo to, jako ostatně skoro vždycky a je to levnější a jednodušší, než se porvat.

Reagovat
herbage

Tj, než platit pro toho kluka ambulanci, plastiku nosu, pro sebe záchytku a čištění bílýho kvádra od krve, to vyjde vážně levněji Btw. to je tvůj oblek a klobouk?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, mám jich víc, za dvanáct set od Neckermanna na dobírku. Akorát klóbrc mám jen jeden.

Reagovat
herbage

Klóbr jen jeden? Takže prsa toho jehňátka jsi předpokládám neviděl, protože klórc byl nedílnou součástí tvojí image?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, neviděl. Pár klouzků ho chtělo i koupit, musel jsem je upozornit, že ten klobouk pro mě má jinou než jen materiální hodnotu, a že dost peněz k jeho zakoupení nemá ani Bill Gates. Jsou určité věci, kdy mě peníze nezajímají.

Reagovat
$dolar$

Ty si ten zivot umis uzit Zavidim

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jdu do všeho naplno. Naplno do práce, naplno do recese, naplno do zábavy. Jsem rád když, můžu ostatním pomoct, jsem rád, když můžu ostatní pobavit, a jsem rád, když ostatní dají najevo, že jsou rádi, že jsem pomohl a pobavil. Je to svým způsobem exhibicionismus, jenže pro mě samotného, já dokazuji podle reakcí ostatních sám sobě, že to dokážu. O tomhle víkendu jsem v rámci své zábavy pobavil dost lidí. Tahle diskuze mi to dokázala. Jsem vnitřně spokojen.

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Vnitřně jsi spokojen a já jsem vnitřně nasraná, že jsem nebyla s tebou ale v práci. Mohla to být dobrá show. Určitě bych se za tebe několikrát styděla, co zase vyvádíš, ale za to pobavení by to stálo.

Reagovat
Radar

Teď si vlastně uvědomuju že bych Vám měl vykat s ohledem na Váš věk

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne, proboha, já za ten víkend asi stokrát vzpomínal, jaké to bylo, když mi lidi říkali - ahoj, chlapče, co dělá maminka. Teď mi adolescenti říkají - Dobrý den, pane, nemáte cigaretu? Brrr. Já chci mladší ksicht. Já chci, mami, já chci, chci, chci...

Reagovat
Radar

Tak shoďte knír, ten Vám hodně let přidává

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem zkoušel, ale je to na houby, zase tolik mi to neubere a roste to jak blbý. Bych se musel furt holit. Na hubě to vorvu kombinačkama a mám čtrnáct dní pokoj, než to znova vyleze.

Reagovat
Radar

No nic, dobrou chlapci a pane

Reagovat
centos

brouk

Reagovat
smazaný uživatel

Brou...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, taky du, dnes byl namáhavej den, dopoledne zápas, odpo baníček, zejtra do práce Tak adios muchachos

Reagovat
smazaný uživatel

Ať koukám, jak čumím, gól Jablonce byl renonc Romanovse a ofsajd Naumova je přinejmenším spornej.

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbalzive.ct24.cz/article.asp?id=14590

muzajs podruhé, čas 2:01 až 2:06...V bílem a nahoře, je bezpečně poznat

Reagovat
Radar

On tam úplně září Ještě chvíli bude takhle populární a začnou se zakládat skupiny na facebooku

Reagovat
smazaný uživatel

poznals ho? Já sem hned vedle něj napravo

Reagovat
Radar

Jo, podle klobouku bo tam je ještě jeden týpek v bílém

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, klobouk jest poznávací symbol

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.facebook.com/group.php?gid=344388160331

Tak muzajs hvězdou i na Fejsbůku, tak pojďme, pojďme do toho, ať má co nejvíc fanoušků :)

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, všichni se povinně přidat :-)

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě něco:opět se ukázalo,že když to BOLCE frčí hraje nejlepší fotbal v lize a proti tomu nemůže nikdo z vás říct ani popel

Reagovat
Radar

Celkově zápas, především za ochozy, provázel velký chaos. Několikrát zde pobíhaly policejní pořádkové jednotky, různí fanoušci od domácích, přes slávisty po blázna s šálou Ruchu, vše za asistence několika policejních kamer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruch, to je náš družební partner - Slovácka My když jsme byli v Bolce nedávno, tak tam zase pobíhal týpek se šálou ODRY WODZISŁAW

Reagovat
centos

To je zase družba Příbrami. Něco se chystá!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Že by polská válka na českém území ?

Reagovat
smazaný uživatel

no každopádně bude velice zajímavý Remes Cup Extra 2010 v Poznani 15.1.2010. Domácí si i přes výzvy policajtů pozvali: Górnik Zabrze, Wisłu Kraków, Jagiellonia Białystok, Legii Warszawa, Arku Gdynia a Ruch Chorzów. Prý se mluví o nějakém zákazu přístupu fanoušků z některých táborů. Tenhle turnaj bude masakr, to předčí i pověstný "Spodek" v Katowicích

Reagovat
centos

Taky jsem čuměl :)

Reagovat
Radar

O Spodku byl nedávno článek na hooligans i s videem, kdyžtak zkoukni

Reagovat
smazaný uživatel

jj vím o tom, suprově popsané. Já v Polsku fandím Lechu a mám tam dva kámoše, kteří se účastnili toho výjezdu na ten turnaj, avšak nebyli vpuštěni. Prý se to řezalo všude možně, v hale, ve městě, na nádraží

Reagovat
smazaný uživatel

Lech!!! Sme teď porazili Ruch

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, 3 1 a lewandowski dva kousky, toho taktéž zbožnuju

Reagovat
didosh

Co???

Reagovat
-Kopy-

Škoda, že jste neřekli že všichni jedete do Bolky, jsme mohli někam zajít, podle toho co čtu, tak byl s vámi v kotli u muźajs ? No já jsem sice neměl vůbec čas, ale to už je jedno. Utkání s Baníkem v Bolce jsou vždy zajímavé jak fotbalově tak co se fanoušků týče, někteří jsou ale od vás ale strašný debílci (ne vy).

Reagovat
Radar

Debílci se najdou i v té bolce to mi věř

Reagovat
-Kopy-

věřím :-)

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, moc se omlouvám, nebylo to dohodnutý, já se v podstatě rozhodl asi čtyři hodiny před zápasem a už nebyla možnost tě nějak kontaktovat, tak jsem volil ostravský kotel s tím, že tam určitě někoho potkám. Nehledě na to, že v tomhle duelu mi byl Baník bližší.

Reagovat
-Kopy-

Pohoda pane gentlemane v pokročilém věku.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry pro Radara

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na Sigmu s nejkrasnejsi spoluzackou Tak poďme SIGMA ! ! ! Muzajs, poctivě to sleduj, ať víme pak do čeho jdeš, až seženu buchty na Slavku

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem doma. V kolik to začíná? To stihnu. Čekej na telefonu, sedám, jedu, kup lupen, já ti to zalepím čau sdfdgf

Reagovat
smazaný uživatel

17-30 Přijedeš:D?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty vole, ja musim na bus, kdyby něco, zavolej ! ! ! Cislo sak na mě mas.

Reagovat
-Kopy-

tři prvoligové mače za jedno kolo na živo

Reagovat
Radar

Kde na to bere energii ?

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se, že se rodí nová televizní hvězda, dneska by ho určitě zabrali taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na to bere energii? Prochrápe celý den. Kurňa, to vědět, tak jedu taky. Ale už bych se nestihla převléct, bo jsem byla pryč. Teď budu zase muset 3 měsíce čekat, než se brácha zase rozhodne, že někam pojede.

Reagovat
didosh

Z bráchy je mediální hvězda s takovou to bude i na Hollywood už se těším jestly bude zase v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak brácha stojí v první řadě 5 metrů vpravo od středové čáru v pohledu kamery, tudíž se tam mihne docela často. Ten bílej flek je fakt nepřehlédnutelnej.

Reagovat
didosh

Počkej v tom kotly nebo vedle kotle.....

Reagovat
Radar

Dej si facku za "kotlY"

Reagovat
didosh

Už to mlsklo

Reagovat
Radar

Si myslím

Reagovat
herbage

No za to "jestly" by si měl dát hned druhou

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to je reakce na mě, tak stojí zhruba uprostřed nad žlutou reklamou Tipsport.

Reagovat
Radar

Váš bratr je tak trochu narcis, vstoupil do skupiny na FB, která jej podporuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, jen jsem našel fotky z dýzy a chtěl jsem je přihodit - a jak jsem novej na FB, tak jsem to asi nevyřešil ideálně.

Reagovat
didosh

díky už ho vidím

Reagovat
smazaný uživatel

No mi snad jeste budeme prvni po podzimu,,,pristi kolo vyhraje Plzen v Teplicich a je to ,,,,To bude snovy podzim pro Spartu pokud se to spoji jeste s EL

Reagovat
Radar

6-2 ? To se ta olomouc posr...

Reagovat
Radar

Já už chtěl psát: Né pětku néé a Olmik zasadil další ránu

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg 08/09 = Olomouc 09/10

Reagovat
sosna

Reagovat
Paddy

Klepání řízků po Olomůcku

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Olomoučáci jsou hrozní pokrytci, moc dobře ví, že Teplice téměr nemůžou hrát, Don Kubíček dělá machry - zatrhne odložení zápasu. A pak si ještě dovolí tvrdit, jak silný tým porazili. Normálně bych, jakožto Moravák, Olomouci fandil, ale takhle...

Reagovat
Jajinek

Nevím kdo je tady pokrytec...Teplice dostanou dardu v sestavě, která je skoro nejsilnější a která skoro celý zápas odlítá a akorát se pořád kecá o nějakém nachlazení. Předchozí výsledky Sigmy ukazují, že tohle nebyla náhoda...

Reagovat
Aris1914

přesně tak v této době by na sigmu neměli tepličáci ani v nejlepším kádru

Reagovat
smazaný uživatel

jak může Kubíček zatrhnout odložení zápasu by mě hrozně zajímalo

Reagovat
mastakillah

ty seš chytrej jak rádio

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Idiote.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle Sigma makala od začátku tak si mohla to místo s teplicemi klidně vyměnit v tabulce

Reagovat
božský John

uzi, na jaře hrajem první mač doma s Bohemkou 1905..nechceš se stavit, když máš teď takovou toulavou?

Reagovat
Radar

Mohl by to teď objíždet častěji, snad se za týden uvidíme ve Vítkovicích na Baníku

Reagovat
centos

náhodou ale mě by to bavilo to takhle objíždět. Snad jen škoda, že je to furt kapr liga :)

Reagovat
Radar

Kapr liga jak kapr liga jeden týpek takhle jezdil po USA na NHL, ale to už je trošku vyšší level

Reagovat
Radar

Kapr liga jak kapr liga jeden týpek takhle jezdil po USA na NHL, ale to už je trošku vyšší level

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Olomouc dneska, to mě chytlo za srdce. Opravdu nádhernej zápas, dlouho jsem se takhle u Gambrinus ligy nepobavil a to dávám 3 - 5 zápasů tejdně. Pavel Šultes je na cestě do repre! Super výkon, smekám!

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek je v repre jen proto, že je z Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam dělal zase to nepřehánějte ještě před 2 rokama se smál celej stadion když šel an hřiště ale opravdu je pravda že fotbalově vyrostl a dnes hrál skvěle jestli tak odehraje i na jaře pár zápasu po sobě tak by se dalo možná o tom uvažovat ale teď určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak napsal jsem "na cestě do repre". Je mi jasný, že je na něj brzo, pokud bude takhle hrát i na jaře a vydží zdravíčko, tak bych ho v květnu na přáteláky bral. A´t se ukáže. Líbí se mi jak se nebojí, dere se dopředu, přihrává, střílí, klikuje. Takovýhle útočníci jsou podle mího gusta!

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť má formu poslední tři zápasy, to by tam mohl být i mareš, kterej má formu téměř celý podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Doplň si informace

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, neumíš číst nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi to vysvětli ty čtenáři

Reagovat
smazaný uživatel

stačí si přečíst příspěvek, než na něj reaguješ. Pak není potřeba nic vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych uvažoval který útočník sigmi by měl být v repre i když na to nemá ani jeden ale rozhodně bych řekl že Ordoš když beru v potaz jen útočníky jinak samozřejmě Hořava je trochu někde jinde než ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nic moc Hořa, ale jinak to je TOP hráč v GL

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky roste. Teď vůbec ta parta, když je pod Psotkou, tak šlape. Kolik už měla Sigma talentů a skončili jak skončili. Pod vedením Psotky snad uvidíme časem některý kluky i v repre, což bych si přál. Právě Hořava, Šultes nebo Dreksa jsou hodně nadějní.

Reagovat
smazaný uživatel

V repre by měl hrat ten, kdo ma nej formu

Reagovat
smazaný uživatel

6:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry den mistři. Chtěl bych se zeptat, jak byl slyšet support v TV?? My s Muzajsem, přišli jsme 2 minuty po začátku, šli sme přimo do kotle, a Muzajs ani nedošel na naše misto a po schodech, z rukama nad hlavou SIGMA!!! SIGMA!!!! :D:D Sigma ziskala noveho fans do svych řad. Nejvic mě mrzi, když mi Muzajs daval 100.a v tom byla zamotana kovova padesatikoruna, a ja to nevěděl, a samozřejmě mi spadla, a nenavratně v prdeli Jinak, mam toho tolik na srdci, že sem to šecko zapoměl. Ale kazdopadne diky Muzajsovi za luxusni odpoledne. Jsi frajer. Příští tyden jede pry do Ostravy, do Prahy, a říkal, že chce vidět Budějky, tak uvidi Jinak, s Muzajsem sme seděli,uzivali si fotbal, a prisel poradatel...Hej kamo, muzu si tě vyfotit?? A muzajs hned...No jasně, a strčil doutnika do pusy Ale atmosfera z meho a muzajsova pohledu byla naprosto genialni. My byli temer 90 procent zapasu na nohach, a valili sme to s kotlem. Muzajs byl fenomeen

Reagovat
Radar

Ji ten kotel uprostřed a vlajky vám chválím, neviděl jsem celý zápas,ale support byl na vaše poměry nadstandartní

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, Muzajs valel

Reagovat
Radar

Jestli j nekecá a pojede, tak mi kur*a s ním nevýjde bo ti šašci to dali na pondělí a ještě k tomu ve Vítkách, jinak jeho výkon už jsem ocenil na Fb, klobouk dolů

Reagovat
centos

Se nehodí či co? Já to mám snad i na delší procházku :) a jsem tam.

Reagovat
Radar

Časově nestíhám

Reagovat
smazaný uživatel

pondělí? Tak to nepřijedu

Reagovat
smazaný uživatel

muzi fandí slávce a moravským týmum nejspíš

Reagovat
smazaný uživatel

Muzi fandi tomu, kdo je domaci a je s nim na fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědav, až bude na Letné...

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajs fandí Slávce. A když není Slávka, tak tomu, kdo je mu milejší - dnes to byla Olomouc, včera Ostrava. A shodou okolností u toho byl někdo navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Muzajse, uctyhodny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem tak byl na Sigmě a dívam se na fotbal v tom z ničeho nic mě bouchne do očí bílí sako... po sléze jsme dali gola a podívam se na muzajse jak slaví gol a myslel jsem že se pochčiju smíchy... tak jsem šel na 2 poločas na stejnou tribunu se ještě zasmát nad takovou oslavu golu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi Opiči tanec

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si muzajse futr fotografovali... jednoznačně dneska byl středem pozornosti... svým tancem oblekem... jen škoda že jsem neslyšel něco co říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, sem byl s ním

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nevěděl... ale viděl jsem tě taky... hold nebyl jsi tak vyrazdnej..

Reagovat
smazaný uživatel

A to nemůžeš přijít a říct "Nazdar muzajsi!" Jsme mohli pokecat, krucifix, jak mám vědět, že tam někde jsi.

Reagovat
Radar

Třeba se Vás bál :D

Reagovat
smazaný uživatel

jn to je taky fakt... ale ja jsem s tebou nikdy o ničem nepolemizoval a jen si četl tvoje příspěvky... tak příště se k tobě přihlasím...

Reagovat
božský John

Muzi,mam nápad, jelikož hrajem příští kolo docela daleko a moc lidí tam asi nepojede, tak co kdybys jel na Slovácko Ty a povzbudil naše kluky

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasím, taktéž chcu,aby muzajs dojel k nám na Slovácko, muzajsi, jsi toho schopen?

Reagovat
smazaný uživatel

ale podpořit ty naše kluky slovácké!

Reagovat
božský John

Králi, vás tam bude jak blech...nás tam bude strašně málo...svol a půjč nám mužajse

Reagovat
smazaný uživatel

já su císař, teda byl jsem. Dohodneme se tak, že na první půlku je váš, na druhou náš

Reagovat
Radar

Z muzajse se stává multifanda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co kluci Teplický, kdy dame druhy set?

Reagovat
Radar

Tak ale trošku pokory, přecejen mají tu prasárnu, i když je to zveličené jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

Smejkal by podle mě toho stejně moc neudělal, neni zrovna kvaltini. Zlatej Mahmutovič, tj hráč. A Vidlička, tk nvm esi hrava zaklad v Teplicich, ale dnes by stejně neměl šanci. A trochu pokory?? kdy naposled Sigma vyhrala o čtyry?? Jo, vlastně, minule v Liberci

Reagovat
Radar

Jen pozor s tou eforií potom ten pád na hubu bolí dvojnásob Ale né že bych ti radost vyčítal, já vám to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Příští tyden u vas?

Reagovat
Radar

Se mnou to není tak jisté a u nás to nebude, ale ve Vítkách

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to myslel, jako tak, že na Bahniku

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se ti budou takhle koulit oči za tyden Nee, proti Baniku nic nemam, jste dobří kluci tady na EF

Reagovat
smazaný uživatel

tady de o ten bahník

Reagovat
smazaný uživatel

Rypanec

Reagovat
Radar

Hnusný :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusne...Ostravština

Reagovat
Radar

Hnusný rýpanec, ne Hnusné rýpanec

Reagovat
centos

Hnusný rýpanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to bral, jako že to nepokračuje k tomu rypanci. Ja jako, že bych to ohodnotil jako ode mě hnusnou provokaci. A tudiž = vandertome, bylo to od Tebe hnusne...Tak jsem to myslel

Reagovat
centos

Já vím. Mně by třeba "to bylo hnusný" nelezlo přes pysky ani přes prsty. Radarovi asi tež ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja take říkam hnusne, drsne a tak podobně. A kluci v šatně na fotbale se mě dycky smějou, prej esi mame Ostravaky ve třidě.

Reagovat
Radar

My víme

Reagovat
Radar

Ještě včera pochyboval

Reagovat
centos

Vypadalo to blbě

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Budou, jak se budu snažit zaostřit na tu dálku

Reagovat
Radar

Tos neměl

Reagovat
smazaný uživatel

dopln si informace

Reagovat
smazaný uživatel

Neplakej

Reagovat
smazaný uživatel

já nepláču, tu ligu pořád vedou Teplice, ale pokud nevíš jestli Vidlička hraje základ a že Smejkal není kvalitní, určitě kvalitnější než Škerle či Dreksa, kterej tam docela Kalivodu loktoval.

Reagovat
Radar

A kdyby dostali normální chřipku tak by ti to nevadilo ? Vždyť je ten humbuk kolem toho směšný, na normální chřipku umírá u nás ročně 2000 lidí a nidko o tom nepíše a to i přes to že máme očkování

Reagovat
smazaný uživatel

vadilo by mi to, ale honosit se tu šesti brankama proti týmu, na jehož krajích hráli matula s merzičem a gašparík, kterej téměř dvě sezóny nehrál. Na lávce Tesil a mladý kluci, ročník 1990 a vejš. Jsem z Teplic a každej se bojí, když Merzič nastoupí, protože to je průchoďák. Hapoel díky němu postoupil. A hned tu posílat šultése do reprezentace Přeci jen jsme se přesvědčili jak ligový hráči umí v repre zahrát. Skvělej Hubník ve Spartě v repre hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

6:2, dobrou noc uplakanku

Reagovat
smazaný uživatel

no já nevím, večerníček tobě už dávali. Takže dobrou noc tobě

Reagovat
sosna

Tak teď si mě rozesmál. Smejkal prej. Dreksa kalivodu loktoval, ale že hrál s roztrženou stulpnou od krve to sis nevšiml. Sám si to asi neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nezajma, že ligu Teplice vedou, mě stačí, že dnes byly tragičtější než Brno. Tak, že nvm, esi hraje Vidlička zaklad, to je mi tež jedno, dnes by stejně nestačil. A loktovali i Teplice, po zakrocich musel odnešen byt Hořava, V Plzni sou radi, že se Smejkala zbavili.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si plzensky funkcionar? A to jak Vachoušek z těch olomouckej rádoby beků udělaj panáky to ti nevadilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Šultes pěkně zesměšnil housličkama ty vaše šašky, před tou dorazkou Ordoše. Take takvoy panacek

Reagovat
smazaný uživatel

ale to že se to k tomu kopytu ordošovi odrazilo haluzácky to jako nic viď

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužený gol.

Reagovat
smazaný uživatel

a co mi povíš k penaltě?

Reagovat
Radar

Ta byla odpískaná dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Zaznam jsem ještě neviděl, a dle myho pohledu, seděl jsem naproti tomu, kde zapas snimala kamera, takže, Šultes šel sam, pichl si mič podel Grigara a spadl. Nevím. Ofsajd na 3-0...směšne :)

Reagovat
Radar

Penalta byla 100%regulérní

Reagovat
smazaný uživatel

jo asi byla...ale ten přenádhernej skok 2 metry vysoko i když skákal ještě předtím než ho grigar vzal to mi vysvětlíš jako jak?

Reagovat
Radar

Běžel rychle ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ti to mam vysvětlovat jako? Připadam Ti jako Pavel Šultes? 98% hráču by se v tomhle okamžiku zachovalo nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím...mi naskenuj doklad totožnosti do e-mailu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukl jsem na zaznam, a když tě veme za obě nohy, tak měl se zastavit?

Reagovat
smazaný uživatel

všímáš si, že jsem neřekl, že penalta neměla být, jen říkám, že už skákal aniž by se ho grigar dotknul, to že jej nakonec vzal zapříčinilo penaltu, ale mohl spadnout normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Však take netvdrim, že tvrdiš, esi to byla nebo nebyla penalta. Ja se jen snažím domaknout toho, proč vyletěl tak vysoko. Ale mě to přišlo celkem přirozene.

Reagovat
smazaný uživatel

mě ne...přeci nebudu skákat vysoko...vždyť se můžu zranit při dopadu...ještě navíc když mi do trajektorie skočí někdo jinej a já nevím co se může stát

Reagovat
smazaný uživatel

Zaleží na tom jak to každy vidi.

Reagovat
smazaný uživatel

každého individuální názor...já se hádat nebudu...stejně se to už nesmaže, na výsledku to nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Vrtání se v detailech, 5-2 je by byl taky dobrý výsledek tak vo co go?

Reagovat
smazaný uživatel

já diskutuji, nevrtám...nebo jsem Vás něčím urazil?

Reagovat
Radar

Ne neurazil,jen jsem řekl že vrtáš v detailech, toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

mám takovou práci...vrtat v detailech

Reagovat
Radar

Perfekcijonista?

Reagovat
smazaný uživatel

nene

Reagovat
soukup

a to je co říct

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hláška mi něco připomína, akorát to bylo mířeno na jiné kluky

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle zápas byl zlatý důl. Dneska by na hřiště padla bomba, kdybych na to byl vsadil ...

Reagovat
smazaný uživatel

jasna jednička

Reagovat
smazaný uživatel

6:2??????????

Reagovat
Radar

Jen že ?

Reagovat
smazaný uživatel

7:2, ale tak pomeznimu tam přeletěla muška, tk to mavl.

Reagovat
sosna

...ze sirečku.Původně jsem ani nechtěl reagovat a za ty sirečky - .

Reagovat
$dolar$

Ztrata jiz jen 6 bodu

Reagovat
Radar

Jsem zvědav jestli by takhle brečel kdyby vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Air muzajs hlásí přílet. Byl to luxusní zápas. Olomouc a její kotel Teď si dám kafe a pak proštuduju těch 130 příspěvků, co jste sem dnes zase stihli nahulákat.

Reagovat
smazaný uživatel

A 80 bylo smazano

Reagovat
Radar

Dnes už podruhé

Reagovat
smazaný uživatel

RE: Muzajs

Reagovat
smazaný uživatel

však je to tak správné, aspoň tu nebudou ty příspěvky od dětí, co nemaj po večer co dělat a provokujou

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, že Muzajs zpival s nama...Hoši, my vas nikdy neopustime....Ja to říkal, že je to sigmak, a on ne a ne, ja sem se narodil s červenou hvězdou...Kecy v kleci

Reagovat
Radar

A včera byl baníkovec a předevčírem jablonečák :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Má velké srdce, příjmě všechny až na spartany asi

Reagovat
smazaný uživatel

jablonečák ne, jablonečák jen na dýze Btw, ukazoval vám jeho vypálený znak slávie na hrudi jako mě v kotli FCB?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypravěl mi o tom

Reagovat
centos

To už je tetování z módy? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrat pry nebyli ještě dresy

Reagovat
smazaný uživatel

on to má nějak vypálené či co ale už tam z toho spíš má jizvu Btw, už máš profil na FB? Už tam chybíš snad jen ty ve skupině o....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Ne ne. Až (jestli) bude, řeknu ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před revolucí byl pro mě dres nedostupnej. Tak jsem se opaloval tak, že jsem půlku pupku zakryl ručníkem, aby zůstal bílej, a půlku trochu víc opálil. S hvězdou byl problém, jak to natvarovat, takže se vystřikla šablonka z plechu, rozpálila nad hořákem a přitiskla nad bradavku. tak pět šest let to bylo pěkně vyrýsovaný, teď už se to pomalu ztrácí, budu to muset přepálit.

Reagovat
centos

A na záda Bazalbuba ale to budou trochu složitější tvary.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného mám v plánu ale spíš zajdu do tatoo salonu a tam si nechám takhle vytetovat znak FCB

Reagovat
Radar

au

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsem jim to říkala já, tak mi nevěřili.

Reagovat
didosh

V kotli FCB

Reagovat
Shevchenko

Kdyby Olomouc nezaspala začátek, tak mohou klidně hrát o titul, Teplice na jaře odpadnou.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

však ty jsi nějaký chytrý a kdo bude hrát s tou olomoucí o ten titul?

Reagovat
Radar

Sparta, baník a plzeŇ?

Reagovat
$dolar$

Ale Teplice bych tam nechal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Já ne, čekám palec dolů

Reagovat
centos

Bude se hrát už jen o druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, doufam, že to za nama uhrajete

Reagovat
Shevchenko

Uklidni se už.

Reagovat
smazaný uživatel

dráždím tě?

Reagovat
Shevchenko

Podrážděný jsi spíš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

A čím? Proč by měli Teplice odpadnout? Já tipuju, že odpadne Jablonec i Olomouc a o titul budeme hrát se Spartou, která bude vytížená Evropskou ligou

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice budou mít v změ výprodej a pujdou pryč...Ani fanoušky to nemá, je to ostuda, jakou mají průměrnou návštěvnost na domácí zápasy za posledních 10 let...

Reagovat
smazaný uživatel

výprodej určitě nebude...mám své info...a kdo v lize má ucházející návštěvnost?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba i taková B1905, SKS, ACS, FCB...tihle všichni maj vyšší průměrnou návštěvnost než Teplice...

Reagovat
smazaný uživatel

když teda na ty teplice chodí tak málo lidí a vedou ligu, dokážeš si představit jak budou hrát až bude chodit plnej kotel?

Reagovat
centos

Co to?

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud se hraje o první místo a na stínadla přijde 4 000 lidí...jak by potom hráli kdyby je hnalo 18500 lidí???

Reagovat
Radar

18 500´lidí na stínadlech ? Nedokážu !

Reagovat
smazaný uživatel

teplice sparta tuším sezóna 1998/99

Reagovat
Radar

Stále nedokážu a stále je to jen plný dů, na spartu....

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Teplice vyhráli 4:2 a hattrick dal Bílek, to si pamatuju ale pozor, tehdy tam bylo 15 tisíc lidí..V Teplicích se chodí na Repre, na klubovej fotbal málokdy

Reagovat
smazaný uživatel

nn...myslím jinej zápas...1:1 to bylo...to byl ještě v lize hradec kolo předtim tam teplice vyhráli 3:0

Reagovat
centos

Hnalo? Na Stínadlech? :)

Ale ne, je to blbé, že ti lidi jsou schopní přijít na Pražáky a pak už ne

Reagovat
smazaný uživatel

mě to nevysvětluj....já na ty zápasy chodím...vysvětli to těm zbylým 14000 lidem, který by měli na ten fotbal jít a podpořit ty kluky co tam běhaj...kolikrát slyším, až budou hrát pořádně tak tam půjdu.

Reagovat
centos

Jo jo, a nic. Dobrá je taky výmluva, že tam není bezpečno. Vždy se něco najde.

Reagovat
vitasrp

No jo, nejen po letošním podzimu se ukazuje, že ty kecy, podle kterých návštěva roste v přímý úměrnosti s výkony, maj nulovou pravdivostní hodnotu.. To je už dávno dokázaný.. Vede se liga, nejlepší útok, výkony a atraktivní hra, která tu dlouho nebyla a i přes to přese všechno chodí prostě trapnejch pět tisíc a to už je co říct.. Mám spíš takovej pocit, že tady klubovej fotbal nikdy táhnout nebude, lidi na to kálej nehorázným způsobem a nedokážu si představit, co by se v jejich mentalitě muselo změnit, aby na stadion přišli, ať se děje, co se děje.. Přitom zaplnit se to dá, stačí si vzpomenout na prakticky každý zápas reprezentace, to Stínadla vždycky praskaj ve švech, nebo na zápasy s Pražákama či dřív Poháru Uefa.. Když si vzpomenu na zápas s Celticem, kdy bylo plno, Skotové zaplnili půlku hlavní tribuny a udělali kravál jak kráva, my je navíc porazili a i přes to, že se po venkovním výprasku vypadlo, znamenalo to pro mě strašně velkej zážitek.. Kéž by zápasů s podobnou kulisou bylo více.. Ale podle mě to vážně moc nehrozí, to by tu musela pravidelně hrát reprezentace nebo by se Teplice museli dostat do pohárů..

Reagovat
Radar

Kotel?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nevěděl, že kotel je tak vtipnej...stadion vyprodaný do posledního místečka

Reagovat
Radar

Tak teď už to víš

Reagovat
smazaný uživatel

vy máte kotel? Myslíš ty děti, co tam choděj? Si můžou podat ruce s bolkou...

Reagovat
smazaný uživatel

děti...kolik prosim tě je tobě??? Protože když tam jdu s partou...tak 22, 23, 23, 24, jsme podle tebe děti?

Reagovat
smazaný uživatel

16!...S partou...Ř lidí kotel fakt nedělá, kort na takhle velkým stadionu...Až budete mít na domácí zápasy cca 150 lidí v kotli a to minimálně, budete mít chorea, pyra a mít stabilní support, tak OK, to beru ale do teď je pro mě největší spíkr na Stínadlech ten cyp, co řve někde ve vipku do mikrofonu "Teplice!!!, Teplice!!!", aby probudil spíci diváky

Reagovat
smazaný uživatel

Ř-5

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem neřekl, že kotel dělám já...nemám na to náturu...já chodím jen fandit

Reagovat
Radar

spíše dívat ne ?Fandí se v kotli Sem tam zařvání teplice není žádné terno

Reagovat
smazaný uživatel

jaká je tedy definice fandění?

Reagovat
Radar

Pořádně, ale kurva pořádně povzbuzovat, tak povzbuzovat že tě na druhý den bolí v krku a spraví to jen Božkov

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že mě živí komunikace s lidma tak božkov asi ne...obzvlášť když je to strašněj kentus...to radši amundsen nebo finlandia

Reagovat
Radar

já se spokojím s tím božkovem

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky živí komunikace s lidma ale to mi nevadí, tak sem dneska chraptěl...Fandit a podporovat klub se musí, jinak si vandrák

Reagovat
Radar

Ty komunikatére

Reagovat
smazaný uživatel

jaká komunikace tě v 16 živí? A kolik to vynáší?

Reagovat
božský John

Trevor se narodil ještě před revolucí pane chytrej

Reagovat
centos

To snad aspoň polovina lidí tady :)

Reagovat
Radar

Staříci....

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

150 v kotli je fakt na takový staďák málo, ikdyž nevím jak to tam mají s akustikou

Reagovat
smazaný uživatel

lépe než všude v republice

Reagovat
Radar

Ta akustika?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě doufám v Bolku

Reagovat
smazaný uživatel

No nic borci, valim se divat na Dr. House, rano si přečtu naši/vaši diskuzi. Muzajsi, čiň se. Tak zatim borci, jste frajeři. SIGMA

Reagovat
Shevchenko

Hlavně udělej fantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra

Reagovat
centos

Jsme!

Reagovat
Radar

Včera jsem byl někomu sympatický a teď jse borec a frajer, co se to tu děje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mi budeš stabilně vykat, tak to zatrhnu. Rozjedu mediální kampaň.

Reagovat
Radar

To jsem zvědav jakou, zatím nad Vámi vedu 21-0

Reagovat
Radar

Teda 20-0, 21. jste vy

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja, co je to za žebříček?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nepobírám

Reagovat
Radar

To je počet členů v naší mediální fejsbůkové skupině

Reagovat
smazaný uživatel

a joooo, máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

Neporažení

Reagovat
smazaný uživatel

Muzi, na tom facebooku to si opravdu ty?

Reagovat
Radar

Snad nevadí že odpovídám za ně,citujij : "Tenhle profil jsem samozřejmě dělal já. Ale dělal jsem ho jen proto, že jsem sem chtěl hodit tu sadu fotek z Disco Nisa, ten můj detail jje dobře bonvivánskej. Jinak ještě na tom profilu zapracuju, jsem fajsbúkovskej nováček."

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď nevadí. Doplním - profil Jéňa Mužík jsem samozřejmě dělal já. Moravský baron Muzajs je práce lidí, kteří nejspíš chtějí nového prezidenta. Alespoň mi to tak připadá... Každopádně ten týpek v bílém je muzajs, tedy já.

Reagovat
herbage

Takový postarší pán

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si na FB? Si ve skupině?

Reagovat
herbage

Ani omylem, FB nemám

Reagovat
Radar

Další introvert

Reagovat
herbage

Já se za to nestydím

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Póza

Reagovat
herbage

Tvrdím snad, že je to blbost? Ano, částečně je to póza, ale částečně se mi to nelíbí. Je to dobrý sluha, ale zlý pán. Samozřejmě, záleží na každém, jak se k tomu postaví. Já se rozhodl, že jej používat nebudu, byť vím, že je to poměrně užitečné

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím ti. Používat to jako náhražku sociální interakce je špatně, ale pokud je důvod, má to své opodstatnění. Patřil jsem k zásadním odpůrcům, ale pak v rámci stěhování z čech na moravu mi to dost pomáhá udržovat kontakt.

Reagovat
herbage

Tak hlavně, nechci tam mít tuny přátel, které v životě stejnak neuvidím a stejně tak nechci vysvětloval lidem které znám, že si je nechci přidat, vysvětlovat jim, že žádné hry hrát nechci, vysvětlovat jim, že žádné fotky tam dávat nechci. Navíc lidí, kteří jej umí skutečně používat, znám tak dva, nanejvýš tři. A to mi za to nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda a je to dilema. Osobně to řeším pohledem - člověk, ke kterýmu si přisednu v hospodě ke stolu a pokecám patří do přátel, ale ani to neni úplně ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to s tebou souhlasím ale já to dělám tak, že prostě ignor, když ho tam nexi, tak ho tam nedávám..Věc druhá, hry? Nehraju, dávám na to ignor...Já mám FB kvůli přátelům a fotkám, nějaké informace o sobě tam taky nevypisuji, žádné ICQ, žádné moje telefonní číslo

Reagovat
Radar

Kecy, tvůj FarmVille level je už za 30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cože????

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

já teď ale nevím, vo čem píšeš

Reagovat
Radar

Kdyby ses nedělal, už si nepamatuješ jak si výskal radostí že máš kombajn ?

Reagovat
smazaný uživatel

jakej kombajn?

Reagovat
Radar

Hej kámo ty jsi solidně vedle ještě když jsme to řešili včera na fb

Reagovat
centos

"Farmaří celá rodina"

Reagovat
smazaný uživatel

a dej pokoj s tím i ty, spíš se psychicky připravuj na Vítky

Reagovat
didosh

To bude super match s Olomoucí

Reagovat
centos

Aleš nehraje a při té jejich formě..

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si ve skupině?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si nemohl nechat ujít iniciály JU

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, diskuze o FB. Osazenstvo mě donutilo začít zkoumat, co to Facebook vlastně je. Jinak jsem konzervativní typ a tyhle novinky mě dlóóuho obcházejí. No ale už jsem si to trochu ošahal. Jinak k herbagemu - mám tady tuny přátel, z nichž jsem pár osobně poznal a seznam osobních známostí se bude určitě rozšiřovat, protože hodlám na fotbal vyrážet i nadále. Chce to jen nezůstat sedět za komplem. Dřív jsem byl trochu omezenej druhou polovičkou, jistej problém znamenaly peníze, ale teď to vypadá dobře, takže je jen otázka času (ovšem tak trochu i vašeho), kdy se kde s kým uvidím, poplácám, pokecám, ožeru...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim, že na Kladno se ti chtít nebude, ale někdy bych vám moh udělat v Olomóci s vandertomem křena

Právě pro takovéhle věci je FB dobrej, udržíš snadno kontakt s lidmi, se kterými se nemůžeš vídat tak často.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsi to prošvihl. Jen mi není jasný, co má společnýho Kladno a Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci se líp studuje na VŠ

Reagovat
herbage

Nemáš to blíž do Práglu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak učitě, ale na UK jsem nechtěl. Možná to neni zrovna obvyklý přístup, ale nelíbí se mi ty poměry. Organizace studia, chování kantorů ke studentům. To je i v Olomouci na mnohem lepší úrovni, a ještě líp je prý v Brně.

Reagovat
herbage

Tak kanotoři dělaj školu, ne vybavení nebo učebny, takže správný přístup. Jen mohu se zeptat, co studuješ? Hádám nějaký humanitní zaměření

Reagovat
smazaný uživatel

Hádáš správně, studuju umění Hudbu, divadlo, malířství a sochařství. Akorát jsem špatně volil kombinaci s žurnalistikou (což opravdu není pro mě), takže teď váhám jak dál - přejít na jednoobor, vybrat jiný obor do kombinace, nebo zkusit úplně jiný studium.

Reagovat
herbage

No to by mě zajímalo, jaké jde najít po vystudování tohodle uplatnění

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá se to, ale je toho hodně. Ještě jsem zapomněl - studuje se tam i film. Uplatnění najdeš pak právě třeba u filmu (ať už kritik, nebo přímo při tvorbě filmu - v rámci studia se jezdí na několikadenní stáže přímo na natáčení filmu. V divadle, galeriích, co se hudby týče, tam je to vždycky těžký, musí mít člověk štěstí. A třeba kulturní žurnalistika spadá vyloženě do tohodle oboru.

a teď po pravdě - taky by mě to zajímalo

Reagovat
herbage

To nejsi sám, já jsem taky zvědav, kam mě osud zavane No nic, půjdu spát, dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já plánuji výjezd na Kladno na jaře, tam se s Baníkem dobře fandilo

Reagovat
smazaný uživatel

Kupodivu zrovna s "tím strašným" Baníkem mam dobrý zkušenosti. Narozdíl od 'fans' Brna nebo pražských S.

Reagovat
herbage

Jj, řikám, že to má i svý kladný stránky. Já s lidmi, s kterými chci mluvit můžu pokecat přes internet jak pomocí mailu, tak icq či na nějakém diskusním fóru, bez FB se tedy v pohodě obejdu. Já to s cestováním nemám tak snadné, navíc nejsem ten typ, který by vyhledával početnou společnost, spíš poklábosit ve dvou lidech nad něčím, co oba zajímá. S tebou muzi bych se rád někdy setkal a pokecal s tebou nad vínkem či pivem o životě a můžem se klidně někdy domluvit i bez FB

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát je třeba si najít čas a domluvit se. Domluvit se pomocí mailu, ICQ, Eurofotbalu... nebo Facebooku. Pokud ti ostatní hodlají používat FB, nebudu se vzpírat. Ale nehodlám tam sedět dvanáct hodin denně, dost na tom, co času strávím tady.

Reagovat
smazaný uživatel

ICQ...Zrovna tohle už pomalu přestávám používat bo furt dostávám nějaký zavirovaný zprávy a skoro obden to musím dávat do cajku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

*za něj

Reagovat
Radar

900. pro Ostravu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaleko od Ostravy, jede Baník na Sparťany!!!!!!

Reagovat
Radar

Slávné mužstvo má, menčestru se podobá !

Reagovat
smazaný uživatel

a takovému každý tleská, co má jméno SK Slezská!!

Reagovat
Radar

Sk Slezská! Sk Slezská do toho !

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska, a dneska, a dneska Sigma vyhraje

Reagovat
Radar

Komu to cpeš ?

Reagovat
smazaný uživatel

To se tež rymuje.

Reagovat
smazaný uživatel

však ty si slavil do brzkých ranních hodin?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vstávačka.

Reagovat
j_mrazik

Nemám rád lidi, co ještě chlastají, zatímco já vstávám do práce.

Reagovat
božský John

sociologická diskuse o FB

Reagovat
Radar

Chroupám tatranku

Reagovat
božský John

To byla filosofická debata..a přidám si Tě na fb

Reagovat
Radar

Potvrzeno

Reagovat
fantomas

Hmm, tak koukám, že Muzajs objíždí celou republiku, jen jedinou zdejší metropoli furt vynechává.

Reagovat
Radar

Brno ?

Reagovat
Radar

Brno ?

Reagovat
smazaný uživatel

ba ne, byl na kačerově v neděli

Reagovat
centos
Reagovat
Radar

když na Baník, tak jako elegán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Money, money, money must be funny...

Reagovat
smazaný uživatel

no co, aspoň to řekl narovinu

Reagovat
centos

A funkcionáři si ustříkli Obchodováním s občanstvím pozbývá samotná reprezentace smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš pravdu ale mě se prostě líbí, že si o to řekl, že nedělal nějaký šméčky. Na druhou stranu, já bych byl proti, o tom žádná

Reagovat
centos

Já si právě nejsme jistý, jestli mi víc vadí on, nebo ti kravaťáci, kteří jsou nadšeně pro.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kravaťáci a k tomu rusští, to je snad to nejhorší na světě...Ale musíš uznat, že to chce odvahu takhle říct do světa, že za tolik a tolik bude občan toho a toho..Na druhou stranu, nemělo by se to nějak víc hrotit, že by se přestupovalo i mezi repre

Reagovat
centos
Reagovat
Radar

Správná výchova !

Založ si ten fb,nebo příjdeš o jedno velmi, velmi zajímavé video

Reagovat
smazaný uživatel

založ si FB, nemusíš nic vypisovat, ani fotku dávat, žádné osobní info vypisovat ale jen kvůli tomu, co se tam děje ve skupině MbM

Reagovat
centos

A tak jméno klidně dám, to se mi na FB líbí.. lidi jsou za sebe odpovědní, ne jak na libimseti a podobných shlukovačích dementů. A fotku z dálky taky Ale furt se mi do toho nechce

Reagovat
smazaný uživatel

i spanhel tam má fotku takovou, že tam vidíš 2 hráče a parkety

Reagovat
Radar

Spanhel tam má více fotek, bohužel

Reagovat
centos

Hotovo ;)

Reagovat
smazaný uživatel

a to jest? Si ve skupině?

Reagovat
centos

Jo. JH. Zrovna si hážu do profilu dvě fotky z Opavy a Prahy a tím asi končím, zdá se mi ten FB nějaký překombinovaný. Na druhou stranu by se v grupě FB mohla zrobit diskuse o off topic, když nám ji tady furt mažou :)

Reagovat
smazaný uživatel

oke, zkusím to nějak pořešit

Reagovat
centos

V MbM nemůžu komentovat, to je tak schválně? Stejně je to nějaké polofunkční, od včerejška od registrace mi to střídavě háže požadavek na potvrzení mailu, což jsem udělal třikrát, až jsem si ho teď raději změnil; pak mi mizí profilová fotka..

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš komentovat, bez problému...Tě pro jistotu udělám adminem..Jenom potvrď, jestli ti přišla ode mě zpráva, pokud jo, tak tě udlám adminem bo s tvejma iniciálama tam jsou 2 lidi

Reagovat
centos

Až tak to zas není třeba.. :) Mám to nějaké rozbité.

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to nějak jebe někdy..Jinak, diskuze založena

Reagovat
centos

Dík.

Se tak dívám, že kolonku na koment mám až od tvojeho postu z 24. listopadu k těm starším, tak mu třeba vadí, že jsem se registroval asi před 12 hodinami nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle de nějak zcela mimo mě. Dej tomu čas a zkoušej to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele