Gambrinus liga - preview 15. kola

21.11.2009, 09:46, aktualizováno 23.11.2009, 08:28
Previews
Patnácté kolo české nejvyšší soutěže zakončí utkání Olomouce s Teplicemi. Severočeši vedou tabulku, Sigma se dostala do formy a střílí spousty branek. Jak to ale oběma týmům půjde v pondělí, je otázkou, na obou stranách totiž páchaly škody různé nemoci.
SK Kladno - Bohemians 1905  (sobota 13:30)
Větrná hůrka se chystá na souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky. Kromě netradičního času (zápas startuje už ve 13:30), uvidí diváci fotbalové střetnutí i na netradičním místě, na stadionu Evžena Rošického.

Dá se tedy s velkou pravděpodobností očekávat domácí kulisa pro "hosty - nehosty" z Vršovic. Proč tak zvláštní pojmenování? I oni totiž budou muset svůj zápas se Spartou sehrát na neoblíbeném stadionu na Strahově, neboť jejich vlastní chrám v Ďolíčku nedisponuje vyhříváním.

Pojďme ale k samotnému zápasu, konkrétně do zákulisí Kladna, které po čtrnácti kolech okupuje první nesestupovou pozici. "Současná Bohemka je nejdůraznější a nejnepříjemnější mužstvo v lize, takže ani není rozdíl, jestli hraje ten nebo ten a jestli jí zrovna teď chybějí čtyři hráči kvůli kartám. Prostě nás čeká velice tvrdé utkání hlavně z pohledu bojovnosti a důrazu," řekl trenér Středočechů, Martin Hřídel. Upozorňuje tak na nešvar Pražanů.

Klokané se totiž musí obejít bez "uměleckého kvinteta" ve složení Jindřišek, Rychlík, Štohanzl, Hartig a Kaufman. Otazník visí i nad startem rychlého útočníka Škody, jehož z tréninku na dlouhých deset dní vyřadilo vážnější zranění nohy. A abychom byli kompletní, musíme upozornit i na Pavla Lukáše, který zase laboruje s bolavými zády. Na druhé straně barikády se musejí obejít jen bez Szaba a dlouhodobého maroda, Víta Beneše.

"Není čas na výmluvy, výsledek se bude počítat stejně, jako kdybychom šli v kompletním složení," říká Pavel Hoftych a jen dokládá, kterak důležitý souboj to pro oba týmy je. Vždyť je tu velká pravděpodobnost, že právě i mezi těmito týmy se bude na jaře rozhodovat o to, který z nich nevyplave z hloubkového ponoru, zvaného "sestupové pásmo", a tak je na místě připomenout, že právě vzájemné výsledky hrají velkou roli.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Gross, Procházka, Mráz - Holub, Klinka, Strnad, Cigánek - Tatanašvili, Zoubele
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Růžička, Cseh, Nikl, Bartek - Dian, Pávek, Hašek, Róth - Ibragimov, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.80 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Bohemians Praha  (sobota 16:00)
Podzimní loučení chystají na západě Čech a cokoliv jiného, než výhra proti Bohemians Praha by byla velkým zklamáním. Pražené totiž nedokázali na hřišti soupeře uhrát ani jediný bod!

"Chceme tři body a v domácím prostředí by se nám to mělo povést. Nám se lépe hraje proti silnějším soupeřům, tihle papírově slabší se soustředí na obranu a na to, jak nedostat gól. Pak záleží na tom, jak rychle a jestli vůbec se nám ho podaří vstřelit," říká o sobotním zápase kapitán Plzně, Pavel Horváth.

"V posledních zápasech prohráli 2:3 se Spartou, až v závěru dostali gól v Jablonci a porazili Brno. Tady budou bránit a čekat na brejky. Mají nebezpečné hráče Kincla a Ibeho, na ně mohou spoléhat. Liga je vyrovnaná, každý může porazit každého," říká o zápase s předposledním celkem tabulky kouč domácích Pavel Vrba. A v zápětí dokazuje, že duel nechce rozhodně podcenit: "Nacvičovali jsme cesty, jak přejít přes zhuštěnou obranu, kterou tady od Bohemians Praha očekávám.

I podle samotných aktérů je vlastně jasná forma utkání. Domácí se budou snažit využít rychlých přihrávek či chytrosti kapitána Horvátha k předčení pozorné a především velice početné obranné linie hostí. Od nich se zase dá očekávat "zákopová válka" s rychlými útočnými údery v podobě brejkových situací.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Rada, Horváth, Kolář - Rezek, Bakoš
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Obermajer, Horáček, Modeste - Dittrich, Zoubek, Turtenwald, Heidenreich - Kincl, Ibe
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.75 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - České Budějovice  (sobota 16:00)
V posledním domácím zápase podzimu přivítá desáté Brno fotbalisty Českých Budějovic, kteří se krčí na samotném dně prvoligové tabulky.

Ale i Brněnští se trápí, když za posledních deset ligových utkání bodovali naplno pouze jedinkrát. "Nemusím zdůrazňovat, že duel s Českými Budějovicemi bude mimořádně důležitý. Chceme se odrazit do středu tabulky," prohlásil trenér Miroslav Beránek, jenž si přeje přezimovat na klidných pozicích tabulky.

Ani trenérská výměna Českým Budějovicím zatím vůbec neprospěla. Stále jsou poslední a pokusí se ve zbývajících dvou podzimních kolech opustit sestupové pásmo. Aby se jim to povedlo, potřebují v Brně bodovat. "Bylo by skvělé, kdybychom vyhráli. V Brně nás nečeká nic lehkého, protože domácí budou chtít odčinit ty poslední podzimní výsledky. Jedeme tam jako velký outsider, přesto je naší povinností bodovat," řekl Šilhavý, jehož svěřenci v letošní sezoně slavili tříbodový úspěch pouze ve druhém kole.

Brno se bude muset obejít bez obou marodů Večeři a Jílka a hosté bez zraněné dvojice Benáta s Horejšem a vykartovaným Meszárošem.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Trousil, Dřížďal - Dostálek, Mareček, Polách, Léo - Došek, Rabušic.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Hunal, Jarabica, Žižka - Hudson, Doležal, Černák, Šíma - Ondrášek, Stráský.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
Patnácté kolo si připravilo pro ligové fanoušky další z peprných soubojů. Na půdu Příbrami totiž přijíždí Slovácko, které se sice po příchodu Luďka Zelenky a Patra Švancary herně zvedlo, nicméně body do klubové kasičky nepadají v takovém počtu, jaký by si v Uherském Hradišti přáli.

Přestože tomu nyní nic nenasvědčuje, může mít tento souboj o náboj navíc. U obou týmů lze totiž papírově předpokládat, že se více či méně zapojí do sestupových šlamastik. "Mají sedmnáct bodů, které získali především díky fotbalovému projevu. Trenér Marko ordinuje svým svěřencům kombinační fotbal, kterým přehráli například pražskou Slavii," říká o domácích trenér Slovácka Josef Mazura. A potvrzuje tak možná poněkud překvapivě dobré postavení Středočechů v nabité ligové tabulce. Vždyť tým, který pod trenérem Moralesem bojoval v minulé sezóně o holé bytí se najednou nachází na výborném devátem místě a jen na záda se mu dívají ambiciózní týmy z Liberce či Brna.

Naopak Slovácko se pohybuje jen těsně nad neoblíbenými místy. Jeho hra totiž dostala velký zásah po disciplinárním trestu Švancary. Ten se do kádru vrátil až po dlouhých týdnech a hned ukázal, kterak se má na hřišti bojovat. Hosté však i nyní nebudou kompletní, neboť hned čtveřice hráčů ve složení Fujerík, Gonda, Perůtka, Chmelíček bude chybět kvůli zranění a navíc se bude muset trenér Mazura obejít i bez Clebera, který pyká za čtyři žluté karty.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Hušbauer, Šmejkal - Huňa, Rodrigues
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Vašek - Randa, Formánek, Němčický, Kubáň - Ondřejka, Zelenka, Abrahám, Urbánek - Švancara, Smetana
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.90 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (sobota 18:00)
Na pražskou Letnou v sobotu zavítá tápající Liberec. S novým trenérem Josefem Petříkem pokusí Spartu, která v posledních týdnech září, zaskočit. Domácí potřebují doma naplno bodovat, aby neztratili kontakt na nejlepší tři týmy v tabulce.

Sparta v letošní ligové sezoně stále nepoznala hořkost porážky, přesto jí v tabulce patří čtvrté místo. A může za to vysoký počet remíz, celkem jich má na kontě osm. Trenér Letenských Jozef Chovanec počítá před zápasem s Libercem ztráty. Kvůli kartám nenastoupí Kušnír, Řepka, Kuncl a Vacek, dále se na trávníku neobjeví marodi Kladrubský s Bergrem a otazníky visí nad startem Hubníka a Kucky. "Je to těžká situace, s napětím jsem sledoval zprávy z reprezentačních startů řady hráčů. Máme však kádr, který by měl být schopný se s tím vyrovnat," uvedl Chovanec.

Po drtivé porážce 0:4, kterou Liberci uštědřila Olomouc, sáhlo vedení klubu ke změně na postu hlavního trenéra týmu. Ladislava Škorpila dočasně nahradil dosavadní asistent Josef Petřík. "Bylo by špatné, kdybychom na Spartu jeli se strachem. Pevně doufám, že odhodlání bude vidět i na hřišti," řekl Petřík, jehož svěřenci okupují nelichotivou jedenáctou příčku. Liberečtí nebudou moci v sobotu počítat s oběma zraněnými Gecovem a Bosančičem a nejistý je start Vomáčky.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Hoheneder, Hubník, Hejda, Pamič - Kalouda, Žofčák, Kucka, Zeman - Holenda, Wilfried.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Kelič, Vulin - Dočkal, Frejlach, Papoušek, Liška - Blažek, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Slavia Praha  (sobota 19:15)
Šlágr podzimního 15. kola Gambrinus ligy bude k vidění v Jablonci, kde druhý tým tabulky přivítá trápící se mistrovskou Slavii.

V tomto atraktivním utkání je za favorita považován Jablonec. Ale takovou nálepku trenér domácích František Komňacký odmítá. "Bylo by bláhové si myslet, že jsme favoritem. I když Slavia má svoje starosti, pořád to je top soupeř. Když však zlepšíme finální fázi, můžeme uspět," prohlásil trenér František Komňacký, jehož mužstvo v uplynulém kole neuspělo v boji o první místo v tabulce v Teplicích.

Slávisté v posledních třech kolech se vůbec nepředvedli. Začalo to domácí porážkou od tehdy trápící se Olomouce, pak prohráli v Příbrami a před reprezentační pauzou doma s Plzní remizovali bez branek. A právem jim patří v tabulce až šestá příčka. Ale za tím chtějí sešívaní udělat tlustou čáru a začít pravidelně sbírat body. "Je třeba konečně přerušit nepříjemnou sérii. Jablonec hraje týmově a my musíme hrát se stoprocentním nasazením. Z posledních zápasů nás nejvíce trápí, že soupeř okamžitě trestá naše chyby. Toho se musíme vyvarovat a také přidat důraz v koncovce," uvedl kouč Slavie Karel Jarolím.

Domácím bude pouze chybět zraněný Huber, zatímco soupeř z Prahy má na marodce celkem pět hráčů J. a M. Černé, Jandu, Volešáka a Vomáčku.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Drsek, Pavlík, Kovařík - Haurdič, Jarolím, Loučka, Čížek - Lafata, Vošahlík.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Romanovs - Krajčík, Suchý, Čelůstka, Hubáček - Grajciar, Belaid, Ragued, Skácel - Šenkeřík, Hloušek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.90 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
V neděli se odehraje jediný zápas 15. kola první ligy, do Mladé Boleslavi míří hráči Baníku Ostrava.

Mladoboleslavští, kteří před sezonou byli považování za jednoho ze žhavých kandidátů v boji o mistrovský titul, v tabulce aktuálně okupují šesté místo a na čelo tabulky ztrácí rovných deset bodů. Toto manko se pokusí umazat v duelu s Baníkem. "Výhrou potřebujeme potvrdit body dovezené z Budějovic, ale proti Ostravě, která má na podzim vynikající formu, to bude nesmírně těžké," uvedl trenér domácích Dušan Uhrin ml., jehož svěřenci by si rovněž chtěli udržet svou střeleckou formu. V posledních čtyřech soubojích totiž vstřelili celkem dvanáct branek.

I Ostrava v posledních týdnech září. Šestkrát za sebou totiž neprohrála a i v Mladé Boleslavi má v plánu uloupit nějaké body. "Věřím, že po reprezentační pauze znovu dáme dohromady tu vítěznou atmosféru, která v mužstvu předtím panovala," řekl trenér hostujícího celku Miroslav Koubek, jehož tým v případě nedělního vítězství poskočí ze čtvrtého místa na druhé.

Domácí fotbalisté nastoupí kompletní, zatímco Slezané se obejdou bez vykartovaného Nevese a otazníky visí nad startem Tchuře a Řezníka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Janíček, Rolko, Djalovič - Mendy, Procházka, Rajnoch, Fabián - Kulič, Táborský.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Zawada, Neuwirth, Bolf, Tomašák - Lukeš, Marek, Lička - Mičola, Strnad, Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - FK Teplice  (pondělí 17:30)
V pondělí by se měla uskutečnit dohrávka 15. kola mezi vedoucími Teplicemi a rozjetou Olomoucí. V podmiňovacím způsobu to bylo řečeno, protože se ani den před výkopem neví, zda se bude hrát. Teplické fotbalisty totiž postihla virová nákaza.

Prasečí chřipka dorazila už i do české nejvyšší soutěže. Tímto typem viru totiž onemocněl teplický obránce Smejkal. A zřejmě klasickou chřipkou se nakazilo šest jeho spoluhráčů. Proto bylo vedení severočeského klubu nuceno obrátit se na fotbalový svaz se žádosti odložit zápas s Olomoucí. Ale tento požadavek vedení Gambrinus ligy zamítlo. Jenže nevyloučilo, že toto rozhodnutí se může ještě změnit. Bude hlavně záležet na tom, zda hygienik nevyhlásí v týmu Teplic karanténu. "Kdyby došlo k něčemu mimořádnému a situace tam vyžadovala nařídit karanténu, tak jsme samozřejmě povinni to respektovat," uvedl šéf profesionálního fotbalu Ivo Lubas.

Do hanácké metropole odcestovalo 18 hráčů včetně šestice nakažených Vidličky, Lukáše, Ljevakoviče, Vondrášky a Heska. O jejichž startu se rozhodne v den zápasu. "Olomouc se rozehrála do dobré formy a navíc je na vlně euforie. Zápas s ní je pro nás výzvou," prohlásil trenér lídra tabulky Jiří Plíšek, jenž bude také postrádat trojici zraněných Verbíře, Mareše a Rosu.

I Olomouc před týdnem uvažovala o odložení utkání, protože několik hráčů dostalo příušnice. Ale s ubývajícími dny do pondělního zápasu se situace v kádru Hanáků uklidnila. Příušnicemi trpí Otepka a M. Hubník. A lepší se zdravotní stav Kaščáka, Štěpána a Murína. Ti všichni prodělali virózu a o jejich startu se rozhodne těsně před výkopem. Fotbalisté Sigmy by chtěli i po reprezentační pauze pokračovat ve spanilé jízdě. Po dlouhotrvající mizérii se v jedenáctém kole zvedla a od té doby jen vyhrává. Rozdrtila Brno, ukradla všechny body na Slavii, poté doma zdolala České Budějovice a v uplynulém kole se postarala o vyhazov libereckého trenéra Ladislava Škorpila, když smetla jeho tým 5:0. A střelecká produktivita pro Hanáky je výborná, v posledních čtyřech zápasech vsítila celkem 13 branek.

Ofenzivní fotbal hodlá Sigma prezentovat i proti Teplicím. "Sice nám to trochu komplikuje nemoc Hubníka, ale chceme opět hrát hodně ofenzivně. Na druhou stranu musíme být i více opatrnější v defenzivě, protože přechod do rychlých protiútoků má soupeř zvládnutý výborně. Naší hlavní motivací je připravit Teplicím první porážku v sezoně," řekl trenér domácích Zdeněk Psotka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Škerle, Onofrej - Bajer, Rossi, Hořava - Petr, Ordoš, Šultes.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Merzič, Klein, Matula, Tesařík - Stožický, Vachoušek, Kalivoda, Gašparík - Mahmutovič, Elsamni.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.80 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1495027:1032
2.FK Jablonec1492315:1029
3.Baník Ostrava1484220:1228
4.Sparta Praha1468015:726
5.Viktoria Plzeň1465314:1123
6.FK Mladá Boleslav1464425:1722
7.Slavia Praha1455417:1220
8.Sigma Olomouc1454521:1319
9.1. FK Příbram1452712:1517
10.1. FC Brno1445512:1617
11.Slovan Liberec1452715:2017
12.Bohemians 1905143567:1014
13.1. FC Slovácko1441913:2013
14.SK Kladno143299:2211
15.Bohemians Praha14311013:2610
16.České Budějovice141587:218

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (142)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trousil se konecne vraci, tak to dneska vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho byl mimo hru? To ej snad jedinnej můj oblíbenej hráč z Brna

Reagovat
smazaný uživatel

od půlky února, ale dneska na 99 procent určitě nenastoupí . . .

Reagovat
smazaný uživatel

dneska na 99% nastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

řídil jsem se podle brněnskej stránek - nastoupil, omlouvám se za mystifikaci hoši!

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - slavie bohuzel jasna 2, ne diky stavajici forme ale protoze jestli ted slavie nevyhraje uz nebude mit sanci na titul a neco mi proste rika ze to uhaluzi,jako skoro vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

mám uplně stejnej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak.Taky se toho bojím

Reagovat
Bakary3

Zato Sparta všechny válcuje rozdílem třídy Ale že vůbec reaguju..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda,pravda,že by zrovna Slavia svoje výsledky haluzila se mi nezdá.

Reagovat
Paddy

Slavia, dneska musime, jinak pro nas sezona uz pada!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Kladno dneska za 3 bodíky!

Reagovat
smazaný uživatel

na nekopy jim to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Tím myslíš na Olomouc a Ostravu?

Reagovat
smazaný uživatel

nn myslím Bohemku, o Olomouci bych si to netroufl říci, možná snad za Pulpita

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno můsí prohrát... nemám je rád...

Reagovat
smazaný uživatel

*musí

Reagovat
smazaný uživatel

Výkop v sobotu v půl 2 odpoledne? Co to je za šílenej čas?

Reagovat
smazaný uživatel

skoro jak v premier league

Reagovat
smazaný uživatel

ale fakt "jen"

Reagovat
smazaný uživatel

ale urcite to dali jednak aby fanousci z Kladna (jako ze vuebc nejaci dorazi) v pohode prijeli a odjeli z prahy, ono se na vetrnou hurku necestuje zrovna nejlip, ale hlavne ten nejdulezitejsi duvod je aby prislo co nejmin fanousku bohemky, coz se jim mozna timto brzkym vykopem povede

Reagovat
smazaný uživatel

ona už začíná "strahovská" liga?

Reagovat
smazaný uživatel

staci si precist to preview doufam jen ze Sparticka bude hrat na jare na svojem, i kdyz rekonstrukce letny je potreba vic nez dost

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrát na Letné, rekonstrukce se odkládá...

Reagovat
centos

Sparta - DJ, co hraje na přání; soutěž ve fotbálku; herní konzole; žongléři

Bolka - v domácím kotli se objeví basketbalistky kvůli propagaci. Strčil je tam klub.

to je jak v cirkuse

Reagovat
smazaný uživatel

no nejak se lini fanousci na stadion nalakat musi, jestli jsi si nevsiml tak u nas se nestoji na fronty u pokladen...

Reagovat
centos

Tímhle nalákaš tak maximálně diváky, kteří stejně zůstanou doma, jakmile se jen trochu zhorší počasí.. Jdu sakra na fotbal a ne na diskotéku s překvapením.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale konkretne ten program co zminujes u sparty, to je jenom na tribune pro decka a nebo na rodinny tribune,to neni jako ze by se to delo po celym stadionu,oni se snazi nalakat decka a hlavne rodiny s deckama a jdou na to si myslim spravnou cestou

Reagovat
centos

Já vím, taky jsem nevypisoval třeba malování po tváři, to mi přijde ok, bo co se v mládí naučíš..

Reagovat
smazaný uživatel

jasny jasny, ale obecne myslim ze Sparta na to konecne zacala jit od lesa a je proste videt koncepcni prace s fanousky a hlavne je videt snaha vedeni o to aby byl stadion plny,vzdyt skoro kazde druhe kdomaci kolo je delana nejaka akce na vstupne a to nemluvim o luxusnich cenach (alespon pro permanentkare) na pohary bohuzel ale fanousku moc nepribylo i kdyz letos byla bohuzel od konce zari taky kosa jako blazen a to se cechackum na stadak moc nechce je videt ze kdyz je teplo a priznive podminky (ceny,akce,vykony hracu) tak podle atraktivnosti soupere prijde v pohode pres 10 000 viz letni zapasy,ale jak se jen trochu ochladi a k tomu vykony hracu jdou o trochu niz tak vsichni sedi doma a brblaji pred telkou ci netem Pritom ja stale dokola nechapu proc je tak tezke aby ve meste co ma puldruheho milionu obyvatel vyprodat stadion s kapacitou 20 000 ono by hned vypadaly vykony hracu jinak kdyz by bylo pokazde plno, no treba se toho nekdy dockaji alespon moje decka

Reagovat
centos

Jo jo, Baník má v tomhle taky dobrý marketing (na druhou stranu nechci, aby zase přišli lidi zdarma, vypískali naše hráče a zas odešli..) a taky jsou lidí bohužel shnilí. Ale je to velký rozdíl oproti třeba Slavii, takové vedení bych nechtěl. Takže možná lepší přejít nějaké ty zbytečné chujovinky, hlavně jak nemusím dávat za fotbal několik stovek.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, jako myslim ze krom slavyje jsou ceny na vsech stadionech v cajku tak nevim co by jeste ostatni lidi chteli kdyz si to porovnam s cenama se zapadem a nemyslim hned premier league ale treba takovy Nizozemi ci Belgie,myslim ze my mame ceny primo umerny nasim platum nebo dokonce jeste lacinejsi a kdyz to treba porovnam s hokejem na kterej ti lidi chodi tak je fotbal minimalne o 1/3 lacnejsi, jenze lidem nedojde ze kdyz je vyprodanej stadion tak i vykony hracu jsou nekde jinde nez kdyz prijde 5000

Reagovat
centos

http://slavia.cz/novinka.asp?id=16205&typ= ROFL ty ceny na minerálku cup neskutečné..

Reagovat
smazaný uživatel

"jáké je to hezké, propagace Letné, pro a propagace dýdžejingu"! Co bys chtěl, contro il calcio moderno!

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, valím do Jablonce. Nevím, kdy se objevím, protože zatím naprosto netuším, co se bude dít. Zdarec. Slávie, do toho! SLÁVIE, DO TOHO!!! KURŇA, JEDÉÉM!!! CO PÍSKÁŠ, MAGORE. FÚÚÚJ. HLOUŠÉÉÉK JE SUPER!!! - dobrý, jen malej trénink.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to užij,a ovládej se ,ať "nám"neuděláš ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Měj se

Reagovat
smazaný uživatel

A pořádně se obleč. V Jablonci jsou jen dvě roční období. Zima, a kurevská zima

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Čuju nějakou neplechu

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram-1 (2:1) Klesa,Rodrigues-Smetana

Reagovat
Radar

Nebylo by na škodu kdyby obě pražská eS zaváhaly

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě mám rád,ale zase nemůžu jinak

Reagovat
Radar

Plně tvou reakci respektuji

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady na mě zkoušíš za finty .

Reagovat
Radar

Já ? A co věta "Já tě mám rád "

Reagovat
smazaný uživatel

jsi sympaťák,co je na tom?

Reagovat
Radar

Tak dík no

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Co ty se furt směješ ?

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz uz vypitek Vizek tipuje vyhry Sparty a Jablonce tak uz to musi preci vyjit Aby byl poucen ze takto bude na jare tipovat zase,jestli se to podari tak naskok vzroste na krasnych 9 bodu a to je proste fantazie pro kazdeho Spartana....K tomu snad Teplice nevyhrajou v Olomouci to by snad vyjit melo...Na dnesni obranu jsem zvedavy,,nastesti je vykarteny i Kuncl z druhe ligy jen dobre,,,Mozna nastoupi Hubnik co jsem slysel,,ja bych to poskladal tak Pamic-Hubnik-Hejda-Hoheneder,,,,,Bohuzel nikdo jiny napravo neni,pochybuju ze by tam dal z becka trebas Valicka a Sus ten je spis DM takze bych to videl asi takhle.......A myslim ze by to mohlo vyjit...na zalohu jsem taky zvedav ale vidim to na Zeman-Kucka-Husek-Zofcak----Bony---Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufam v sanci Jirouse protoze v poharu hral luxusne a navic ten gol co dal

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak at si jeste rypnu do Slavky----Krajčík, Suchý, Čelůstka, Hubáček----Z tehle obrany vam udela Jablonec cednik,,kdyz je Celustka na stoperu tak je to vetsinou trapny to se na me nezlobte,ale chapu zase na druhou stranu ze nekdo tu svickovou musi nahradit ale bude to zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

no hochu sam jsem zvedavej jak to Pepik posklada a jen a jen doufam ze bude moct Roman hrat, jinak bych ale moc rad videl Hohenedera konecne na jeho miste - stoper,jenze kdyz nemame vubec nikoho na pravou obranu tak to bohuzel zbyde na nej a z toho moc radost nenam, protoze jemu kraj obrany vubec ale vubec nesvedci.Tu obranu bych videl stejne jako ty za predpokladu ze bude moct Roman, jestli ne tak misto neho Niklas do stredu ale kdo na pravyho beka? no bude to proste orisek. Zalohu bohuzel vidim taky stejne (bohuzel mysli nasazeni Huska - sakra uz aby mohl konecne vybehnout na pazit Jirka Kladruba) a ten utok,hm myslim ze Bony je jistota a asi José posle opet Johnyho Holendu protoze ten nabiral alespon docela solidni formu i kdyz prave ten Jirous z ohlasu z ondrasovky zahral vic nez dobre...no bude to zase urcite infarktovy vecer jako proste vzdycky a uz vidim jak budu rad i za vyhru 1:0 Ale tesim se prave na nasazeni hochu z Becka, nejspise asi toho Hejdy a pak mozna i Suse jestli nebude moct Roman, no kazdopadne Sparticko jedeme, dneska nutne potrebujeme 3 bodiky a je jedno jak toho dosahneme

Reagovat
smazaný uživatel

No jako preste si vystih me myslenky chlape,taky bych nejradsi videl Nicholase na stoperovi protoze na krajich to je des a hruza a jeste jednou des ale nevim kdo by tam tak hral napada me kdyz Pepa rikal ze by se nekdo stahl ze zalohy no jako ze by Zofcak hral treba na pravem kraji,no to asi ne,preci jen se me zda hodne utocny........Tak toho Jirku vyhlizime jako spasitele snad vsici Spartane to je proste ikona

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna dneska by se hodil jak na pravyho beka tak i na DZ je proste k nezaplaceni...bohuzel bude moct hrat az od jara i kdyz mozna ze alespon tak

Reagovat
smazaný uživatel

Klokani je tak dal,vsichni veri ze spadne Strizkov a Kladno letos

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

kez by

Reagovat
Radar

Slezák

Reagovat
smazaný uživatel

Boze boze tak obrana jak jsem rikal ale ten stred zalohy no to chce odvahu

Sestava Sparty: Blažek - Hoheneder, Hubník, Hejda, Pamić - Žofčák, Kovba, Hušek, Zeman - Wilfried, Holenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti slávisti hrajou jak prasata...A doufám, že Libe vyplení Letnou

Reagovat
centos

Ses nějak posunul v čase.. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

neb sem spal

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, tak já vyrážím nejdřív na svůj dopolední zápas a potom hurá na poslední výjezd Baníčku do Bolky...Tak ádios muchahcos a BP!

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někdo, kdo má číslo na kopyho, trevora a podobně? Prostě Ostraváky/Boleslaváky...

Reagovat
Radar

centos má asi na trevora, jinak ho zkusím kontaktovat přes fb

Reagovat
Radar

Tak trevor už ti prý poslal číslo

Reagovat
Radar

Tak trevor už ti prý poslal číslo

Reagovat
centos

Dal mi svolení, jestli myslí tohle, ale nechci ho psát tady veřejně, tak jsem dal Talkersovi mail, ať se mi ozve, a neozval.

Reagovat
Radar

No tak už jsme mu to číslo poslali celkem třikrát :D

Reagovat
centos

Tak snad si toho všimne.. :) Ale já mu ho neposlal, nevím kam.

Reagovat
Radar

Odepsal, přišlo mu to ;-)

Reagovat
centos

To je komplikované :) Tak snad se tam někde sejdou :/

Reagovat
smazaný uživatel

věřím tvarůžkářům,že neprohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pome SIGMA ! ! ! Doufám, že bude dost lidi, ale tipuju tak 4 tisice. Budu mezi nima! SIGMA

Reagovat
sosna

Počasí celkem ujde, věřím v 5 tisíc. Jinak tip 3:1. Na Sigmu s handicapem kurz 4.33....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja doufam, že vyhrajem. Deš?

Reagovat
sosna

To je jasný že du a o výhře ani nepochybuj. Jestli budou hrát jak pod Ještědem tak to bude nářez.

Reagovat
smazaný uživatel

valim,nestihma

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, taky jste mohli říct, že jdetena fotbal dřív!!! Brácha se rozhodl, že pojede a já byla zrovna s autem pryč a neměla bych čas se převléct!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska se teda hraje jo ?? pořád jsem čekal,co bude...když je taková absence na obou stranách...jsem zvědavej, jakej bude fotbal...asi to moc sehraný nebude, tak bych moc gólů netipoval

Reagovat
Radar

Tipoval jsi špatně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

Doufám že bude na Hanáckém Velodromu hodně lidí a body zůstanou na Moravě

Reagovat
Shevchenko

Takže s Olomoucí ve Vítkovicích.

Reagovat
didosh

To už se ví dlouho.......

Reagovat
Shevchenko

Tak dneska je to potvrzené.

Reagovat
Bakary3

No mluvilo se o tom, že když neni špatný počasí, dalo by se to sehrát na Bazalech, ale stejně to zatrhli.. Tomu nerozumim, pokud to počasí dovolí, je to nesmyslný

Reagovat
centos

Co by, však teď na ve Vítkovicích si vyberem ten stanovený počet zápasů, a až bude fakt hnusně, tak budem hrát na Bazalech :)

Reagovat
Shevchenko

Kolik mají Vítky kapacitu?

Reagovat
didosh

15000

Reagovat
centos

Pro nás nějakých 7k.

Reagovat
Shevchenko

Na sezení ale jen 3000 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no já to mám kousek, takže je to dobře :D

Reagovat
centos

Jo, jen tribuna. Mně je to jedno, já si rád postojím, navíc jsem takhle ušetřil ve fanshopu dvě kila za vouchery, co jsem jako permanentkář dostal :)

Reagovat
didosh

Přitom momentálně je počasí celkem obstojné

Reagovat
didosh

Olmíci jedou......

Reagovat
Godwinson

tak začali dobře, pěkně řízně, vydržet tak, tak jim ty slečinky ke konci poločasu přihrávaj ... škoda, v útoku nepředvedli nic, v obraně bohužel taky ne a tak je stav jakej je ... snad se Sigma do druhýho poločasu v prach obrátí a půjde to líp, ale vzhledem ke stavu teplickejch to nelze předpokládat ...

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro Spartu

Reagovat
Bakary3

Bohužel

Reagovat
irik

Reagovat
Jajinek

ten pomezní je takovej...... Místo 3:0 je to 2:1...ale nevadí, Sigmička to vzládne. Ty poháry letos uhrajeme!

Reagovat
Godwinson

leda zmrzlinový ...

Reagovat
Jajinek

No, vzhledem k tomu že jsme schopní momentálně v lize porazit a přehrát v podstatě kohokoli

Reagovat
Godwinson

Reagovat
didosh

Super zápas.......

Reagovat
Tomekcz

kdo tam smrka do mikrofonu

Reagovat
Radar

muzajs

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

z jasnýho zápasu ještě bude zápletka škoda toho golu Bajer tam zaspal ale myslím že to zvládnem fotbal zatím velmi kvalitní na české poměry

Reagovat
Radar

Dobře Olmík

Reagovat
Jajinek

Dreksa dnes opravdu výborně, vycházejí mu skluzy + ještě gól. Škerleho dnes zastínil.

Reagovat
Jajinek

jen škoda těch zbytečných gólů, Teplice dokáží uplést z hovna bič, to by ještě mohlo mrzet.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
cubinho

Šultes do repre Časem ale určitě

Reagovat
didosh

Taky mě to napadlo!!!

Reagovat
Jajinek

Co on letos předvádí, to je zázrak

Jinak proč ty standardky nekope Bajer, vždyť je to hrůza.

Reagovat
Tomekcz

Olomouc ma ted formu jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

to utkání je hodně o individuálních chybách v obraně...ale tak aspoň když jsou tam takové kopyta, tak padají branky

Reagovat
Radar

Tos nečekal co zdendo ?

Reagovat
smazaný uživatel

to teda ne

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Máš to nějaké vadné..

Reagovat
Radar

To musí být tou rezervní myší jinak nevím

Reagovat
Radar

Né zase tři naráz , proooč?

Reagovat
smazaný uživatel

stačí když vidím tvoje zuby jednou

Reagovat
Radar

soráč, já ti fakt neudělal schválně

Reagovat
joshua

gem set meč

Reagovat
didosh

myslel jsem že Muzajs je Slávista on si tam po zápase plácá s Olomouckýma hráčama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Úžasný zápas, 19 gólů v pěti zápasech....sakriš to je taková škoda, že je pauza. vandertom přijde úplně nalámanej....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, ready

Reagovat
Radar

Tak to je ale ostuda, přijít z takového zápasu střízlivý

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajs mě lamal, ale odolal jsem Ja si dam v patek

Reagovat
Radar

Jó pátek bude divoký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele