Gambrinus liga preview - 9. kolo

04.10.2008, 09:16, aktualizováno 06.10.2008, 08:22
Previews
Netypicky hned dvě utkání jsou na programu v pondělí. Pozornost je upřena na derby pražských S, v němž se Sparta pokusí zlomit sérii nepříznivých výsledků z poslední doby. Naopak Slavie je v dobré formě a jde do derby jako favorit. Tak trochu stranou zájmu se bude hrát také další šlágr tohoto kola. Ostrava hostí Liberec.
Tescoma Zlín - Viktoria Plzeň  (sobota 19:00)
Zlín, jenž se krčí na posledním místě, přivítá v úvodním duelu devátého kola Gambrinus ligy hráče Plzně. Oba celky dychtí po druhém vítězství v tomto ročníku. Domácím by případný úspěch pomohl k odpoutání se ze dna tabulky a posílení sebevědomí, zatímco hosté by zachránili kůži svému trenérovi Šilhavému.

Ani s novým dočasným koučem Ladislavem Minářem se Zlínští nedokázali v předchozím kole v Teplicích zlepšit, ba naopak ocitli se na samotném dně tabulky. Z něho se však budou chtít vyhrabat v domácím prostředí v utkání proti ambicióznímu západočeskému celku, s nímž mají příznivou vzájemnou bilanci. "Je to utkání o šest bodů. Čekám hodně vyostřený duel s maximálním nasazením na obou stranách. Věřím, že na nás nezanevřou ani fanoušci a přijdou nás povzbudit v hojném počtu. A také doufám, že budou trpěliví i v případě, že se nám nebude dařit podle jejich představ. Je to pro nás zápas podzimu a nervozita samozřejmě může vykonat svoje. Ale dáme do toho všechno a půjdeme za vítězstvím," slibuje obránce domácích Miloslav Penner.

Plzeň po pěti nerozhodných výsledcích doma utrpěla porážku od ostravského Baníku a aktuálně figuruje na nelichotivé jedenácté pozici se ziskem osmi bodů. V dalším střetnutí chce klub konečně uspět, a proto také odcestovali svěřenci kouče Jaroslava Šilhavého na třídenní soustředění. "Udělali jsme kus práce. Zdůraznili jsme si chyby, kterých jsme se dopouštěli. Je vidět, že hráčům není jedno, do jaké situace jsme se dostali a chtějí z ní ven," řekl Šilhavý, jehož další neúspěch by mohl znamenat konec působení na trenérské lavičce u tohoto týmu.

Na zlínské Letné se v sobotu představí obě mužstva téměř kompletní, pouze hostům bude chybět zraněný Vrzal.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Malcharek, Zbožínek, Kroča, Penner - Šmahaj, Vyskočil, Zúbek, Malár - Žůrek, Kroupa.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Poštulka - Limberský, Rada, Hochmeister, Lecjaks - Petržela, Horváth, Trapp, Kolář - Rezek, Mlika.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.85 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Žižkov  (neděle 17:00)
Fotbalisté Olomouce budou chtít v neděli proti čtrnáctému Žižkovu protrhnout sérii šesti zápasů bez výhry. Hanákům po výborném vstupu do domácí soutěže patří až devátá příčka.

Podle trenéra Sigmy Zdeňka Psotky jeho svěřence doma sráží neproměňování šancí a dodává: "Věřím, že si je znovu dokážeme vypracovat, ale bude to o tom, jak s nimi v koncovce naložíme."

Ani s novým trenérem Josefem Csaplárem pražská Viktoria nepodává takové výsledky, jaké by si představovala. Ale v zápase předchozího kola proti Mladé Boleslavi se herně zlepšila, přesto to na body nestačilo. "My bychom rozhodně chtěli udržet herní kvalitu, ale pochopitelně už je na čase i bodovat," je si vědom Csaplár.

Oběma týmům by měl v sestavě chybět pouze jeden hráč. Domácí budou postrádat rekonvalescenta Petra a hosté zraněného útočníka Naumova.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Škerle, Hudec, Komárek, Heidenreich - Rossi, Kaščák - Hubník, Melinho, Onofrej - Ordoš.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Besta, Gabriel, Xavier - Stracený, Vozábal, Procházka, Koukal - Švancara, Demjan.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 2.95 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha - FK Teplice  (neděle 17:00)
Šestnáct ku pěti. To je bilance inkasovaných branek v letošní ligové sezóně Bohemians a Teplic, týmů, které se v neděli utkají i o důležité body z Viktoriánského stadionu.

Bohemians se po sobotní výhře Zlínu propadli na třinácté místo, na stadionu Viktorie však znepříjemňují život každému soupeři. Ze sedmi bodů získaly na vypůjčeném stadionu hned šest, když naposledy porazily Liberec. Prohráli sice s Olomoucí a Brnem, ale vždy pouze o gól a všem dokázaly vstřelit minimálně gól. Po vysoké výhře v poháru ovšem přišla porážka od průměrné Příbrami. Trenér Luboš Urban tentokrát chce všechny body. "Body k záchraně leží na domácím hřišti a my to víme. Musíme zopakovat výkon s Libercem." V nedělním zápase bude postrádat Lenceviče a Kwamea.

Tepličtí na cizím stadionu letos ještě nevyhrály, na tento pražský stadion pak mají o to horší vzpomínky, když si ve druhém kole přivezly od Žižkova nečekanou třígolovou porážku. Náznak zlepšení tu ovšem je, v posledních dvou zápasech, v Plzni a na Spartě, získaly po bodu. Brankář Belic navíc drží čisté konto již přes třista minut a za předešlých pět kol dostal jedinou branku. Střeleckou nepohodu si Severočeši spravili v poháru, kde čtyřmi góly deklasovali Písek. Na hřiště se navíc už může podívat Tomáš Jun a snížení šestizápasového distancu se dočkal i hříšník Lukáš. Naopak chybět bude trenéru Plíškovi trio Smíšek, Gašparík, Vaščák, ke kterým se ještě možná přidá Vidlička.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Winter - Macháček, Turtenwald, Obermajer, Grznár - Jeslínek, Demeter, Dobeš, Zoubek, Zbončák - Kincl.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Belic - Doležal, Klein, Matula, Rosa - Verbíř, Ljevakovič, Sabou, Stožický - Mareš, Smejkal
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 2.90 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SK Kladno - České Budějovice  (neděle 17:00)
V 9. kole se mohou rozdělovat body, které v konečném zúčtování mohou mít cenu zlata v bojích o záchranu. Na neoblíbený stadion Františka Kloze přijedou hráči Českých Budějovic.

Aby také neoblíbený nebyl, Kladno se na zápasy s jihočeským výběrem musí vždy těšit. Ze šesti vzájemných zápasů v samostatné české lize porazilo svého soupeře pětkrát, jedinou remízu utrpělo v březnovém utkání na Střeleckém ostrově. Co se týče letošních domácích zápasů, není na tom Kladno nejlépe, výkonost však má stoupající tendenci. Po prohře se Spartou přišla remíza se Zlínem a naposledy viděli diváci první sezónní výhru, kterou odnesla Olomouc. Kromě bodové krize, která může po tomto kole znamenat poslední místo v tabulce, dělá problémy trenéru Hřídelovi i marodka. Se zdravotními problémy se potýká Bartoš, Mašanský, Szabo, Gross a Dubský. Nepříznivý stav hráčů může zapříčinit i třetí porážku v řadě.

Českobudějovičtí jsou na tom s formou opačně. Po nepovedeném startu se sice stále drží na chvostu tabulky, momentálně však drží čtyřzápasovou sérii neproher, naposledy doma porazili Jablonec. Na hřištích soupeře ale ze čtyř zápasů vytěžili pouhé dva body a dali jediný gól. Kladnu poté během vzájemných zápasů dali pouhé tři branky, v žádném zápase více jak jednu, navíc nikdo ze střelců už v týmu nepůsobí. Trenér Tobiáš věří v protržení série. "Neříkám, že tam jedeme vyhrát, ale určitě chceme bodovat jako v každém jiném zápase," řekl. Na rozdíl od jeho nedělního souputníka Hřídela mu v zápase bude chybět jediný hráč, a to zraněný Hudson.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Procházka, Beneš, Killar, Jurkič - Cigánek, Strnad, Szabo, Zachariáš - Šilhan, Zoubele
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laurinc, Horejš, Hunal, Leština - Benát, Homoláč, Hílek, Šíma - Svátek, Sedláček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.85 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Mladá Boleslav nastoupí do nedělního zápasu s Příbramí s jasnými plány – vyhrát a poskočit tak minimálně na čtyřiadvacet hodin na pozici lídra tabulky.

Hapalovým svěřencům patří po odehraných osmi kolech třetí příčka se stejným počtem bodů jako druhá Sparta a o tomto ligovém víkendu si mohou v tabulce polepšit. Na vedoucí Slavii ztrácí Boleslav dva body a v případě nedělní výhry ji vystřídá v čele české nejvyšší soutěže. Tam může zůstat za určitých okolností i po pondělním pražském derby. "Jsme si vědomi, že pokud vyhrajeme, budeme minimálně druzí. Náš cíl je poskočit v tabulce výš," přeje si kouč Pavel Hapal, jehož celek nastoupí téměř kompletní, chybět bude pouze zraněný Hrdlička.

Díky triumfu v nováčkovském derby s FC Bohemians jsou Příbramští rázem desátí se ziskem osmi bodů. Minimálně udržet své aktuální postavení v tabulce a zároveň opět se nepřiblížit sestupovému pásmu, s takovými cíli vstoupí hosté na trávník Městského stadionu v Mladé Boleslavi. "Pokaždé chceme vyhrát, ať je to na Slavii, na Baníku nebo v Boleslavi. Samozřejmě víme, že Boleslav hraje spolu se Slavií nejlepší fotbal, nemáme co ztratit," uvedl italský trenér Massimo Morales, jenž stále neví, zda bude moci počítat i s Tomašákem a Oguzhanem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Janíček, Mach - Mendy, Rajnoch, Sylvestre, Poláček - Pecka, Papadopulos.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Slavík - M. Knakal, Nohýnek, J. Štochl, Mišun - Klesa, Borek, Tarczal, Pleško - De Oliveira, Huňa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.00 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - 1. FC Brno  (neděle 20:00)
Brno je jediným celkem, který v lize venku stále neokusil hořkost porážky. To nehodlá změnit ani v následujícím zápase v Jablonci. Domácí zase budou chtít odčinit špatný výkon z minulého kola.

Jablonečtí v ligové tabulce zaujímají průběžné osmé místo s dvanácti body. V předchozím zápase v Českých Budějovicích hráči svým výkonem trenéra Františka Komňackého rozhodně nepotěšili. "Máme co napravovat. Musí nás to vrátit na zem a hráči by si měli sáhnout do svědomí," řekl Komňacký, jenž pravděpodobně podnikne určité změny v sestavě.

Brno se v tomto týdnu rozloučilo s vysokými ambicemi v Poháru ČMFS, když prohrálo na půdě druholigového Slovácka až v penaltovém rozstřelu. Kouč Petr Uličný ale ujišťuje, že pohárové vyřazení nezanechá na týmu žádné následky do nadcházejícího ligového střetnutí. "Jablonec má samozřejmě kvalitní tým, ale nám se na soupeřových hřištích dařilo, takže bychom opět rádi bodovali," přeje si Uličný, jenž využije nové posily Marka Heinze.

Hosté se budou muset obejít bez čtveřice marodů Dvorníka, Doška, Živného a Šurala, zatímco domácí výběr nastoupí téměř kompletní, otazník visí pouze nad startem Loučky.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Homola, Huber, Hamouz - Michálek, Valenta, Pavlík, Žofčák - Klapka - Lafata.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Kuncl, Švejnoha, Trousil, Čoupek - Kalivoda, Večeřa, Polách, Mareček - Střeštík, Heinz.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.90 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (pondělí 17:15)
Vrchol podzimní ligové sezony je tu! V pondělí se totiž odehraje již 268. derby pražských "S". Z lepší pozice nastoupí slávisté, kteří v předchozím kole vystřídali v čele tabulky Spartu.

Oba pražské celky se v tomto týdnu představily v Poháru UEFA. Zatímco Lavičkova družina potvrdila svou špatnou výkonnost z posledních ligových zápasů, když se doma nechala vyřadit chorvatským Dinamem Záhřeb, tak "sešívaní" si v Rumunsku vybojovali postup do skupinové fáze.

Ve vyprodané AXA aréně se sparťané pokusí napravit dojem z posledních týdnů a také odčinit pohárové vyřazení triumfem v ostře sledovaném derby. V případě dalšího neúspěchu by však mohl Vítězslav Lavička přijít o svůj trenérský post. "Psychická výhoda bude na straně Slavie, to je nesporné. Ale derby jsou tak specifické zápasy, že se všechno může v případě úspěšného výsledku smazat," prohlásil Lavička, jenž zvažuje některé změny v základní sestavě. Řeší i rébus, koho postavit mezi tři tyče, jestli brankářskou jedničku Kozáčíka nebo zkušenějšího Blažka..

Zatímco Sparta se v lize střelecky trápí, tak svěřenci trenéra Karla Jarolíma se v posledních pěti kolech trefili do černého celkem šestnáctkrát! Přesto se hosté mají na pozoru. "Jsme teď sice první, ale po derby to platit nemusí. Ale chceme navázat na poslední výkony a výsledky, abychom potěšili slávistickou obec," přál si Jarolím, jemuž se do sestavy vrací Vladimír Šmicer a také není vyloučen start rychle uzdravujícího se Šventa.

Domácím bude chybět trojice marodů Berger, Had a Holenda. Za hosty určitě nenastoupí Litteri, Dřížďal a Toleski.

Vzájemná bilance těchto soupeřů vyznívá ve prospěch Sparty. Ta slavila vítězství celkem 123krát, kdežto Slavia pouze 82krát. Smírně se rozešli v 62 střetnutích.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kúdela, Voříšek, Řepka, Kladrubský - Kulič, Kisel, Hušek, Vacek, Matušovič - Slepička.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Belaid, Tavares, Volešák (Šmicer), Černý - Necid, Švento.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.85 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (pondělí 20:00)
Dnes není na programu pouze pražské derby, ale také i zápas sedmé Ostravy s Libercem. Domácí v něm budou chtít potvrdit svoji stoupající formu, zatímco Severočeši úspěšně navázat na překvapivou výhru nad pražskou Spartou.

Baník ve čtvrtek předvedl v Poháru UEFA na půdě Spartaku Moskva vynikající výkon, přesto to nestačilo na postup. I když k tomu měli svěřenci kouče Karla Večeři strašně blízko, když ve druhé půli nastřelili tři břevna. Spravit si chuť budou chtít v české lize, kde na ně čeká v pondělí čtvrtý Liberec. "Nemůžeme se v tom donekonečna pitvat. Bylo to hodně smolné, ale už jsme to hodili za hlavu, protože pro nás je neméně důležitá i liga. Naopak věřím, že výborný výkon z Moskvy bude pro tým povzbuzením," prohlásil Večeřa, jehož tým si z posledních dvou ligových soubojů připsal plný bodový zisk.

Hosté ze Slovanu bravurně odčinili svou senzační porážku od nováčka soutěže Bohemians, když v následujícím týdnu rozstříleli tehdy vedoucí Spartu 3:0. To se pokusí potvrdit proti zvedajícímu se Baníku. Trenér Ladislav Škorpil očekává na Bazalech pohledný zápas. "Je tady předpoklad, že zápas proti Ostravě bude dobrý, protože oba týmy podaly v posledních duelech dobré výkony. Určitá výhoda je, že Ostrava navazuje kvalitou a způsobem hry na Spartu. Sparta chtěla vyhrát, Baník bude chtít vyhrát," řekl Škorpil.V případě tříbodového úspěchu si jeho svěřenci polepší v tabulce o jedno místo za předpokladu, že Sparta nezvítězí v pražském derby.

Baníkovci se budou muset obejít pouze bez nemocného Rajtorala, zatímco Škorpilův výběr nebude moci počítat s dvojici zraněných Vulinem a Dittrichem.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Tchuř - Marek, Galásek, Otepka, Mičola - Svěrkoš, Střihavka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Košťál, Janů - Papoušek, Bílek, Dort, Dočkal - Smetana, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.90 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha861119:519
2.Sparta Praha852112:517
3.FK Mladá Boleslav852111:617
4.Slovan Liberec851212:1016
5.1. FC Brno842210:714
6.Baník Ostrava841312:713
7.FK Teplice83328:512
8.FK Jablonec83329:812
9.Sigma Olomouc82338:129
10.1. FK Příbram82248:98
11.Viktoria Plzeň815211:138
12.Bohemians Praha821510:167
13.České Budějovice81435:147
14.Viktoria Žižkov820610:156
15.SK Kladno81256:125
16.Tescoma Zlín81253:105

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (87)

Přidat komentář
božský John

tady snad nemuze bejt jinej vysledek nez remiza..a jeste bych tipnul under...

Reagovat
herbage

To není Viktorka, to je spolek vyhořelých Sparťanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Zlín konečně zvedne a vyhraje. Tip: 1:0

Reagovat
$dolar$

Jasna Plzen 0:4

Reagovat
sosna

vtipálku

Reagovat
smazaný uživatel

Zln - Plz 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin dnes vyhraje.Doma hrajem dobre a i proti Slavii to nebylo zas tak spatne.Byly jsme v krizi a i presto byl zacatek vyrovnany my se tlacili do predu a meli i nezmyslne odmavanou tutovku Zurek sam na golmana.Hned z protiutoku to sedlo Belaidovi,na nas spadla deka a bylo po zapase.Myslim si o tom svoje.Prece jen fotbal je byznys a v koeficientu nas tlaci bota.Za pravdu mi dava i neodpiskana penalta na Sparte po zakroku na Juna.Jo pohoda Praskych S na prvnim miste.

Reagovat
$dolar$

Na nas nemate narok, ddneska budete radi kdyz prohrajete o 2 goly

Reagovat
Tomanatura

0:0, jako obvykle záživný zápas.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vcera nebyli oslavovat 166. vyroci, tak strach nemam. Proti komu jinymu nez Zlinu by meli vyhrat...

Reagovat
soukup

přesně tohle sem si říkal když sem si vsadil na Plzeň - Budějky

Reagovat
soukup

0:0 a na střely to bude 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsme v plne sile.Plzen nema narok vzdyt to je farma Sparty,ktera hraje hovno takze mi nevychazi nic jineho nez 1.Mozna se projevi i komplex Silhavy loni tu s Kladnem dostal 4:0.

Reagovat
božský John

Zlin prekvapil..Liberskej naopak vubec

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem cekal ze zlin uz vyhraje....

Reagovat
božský John

ja vzhledem k plzni vubec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Plzeň nakonec nevypadá na někoho, kdo potrápí nejlepší. Nakonec sparťanskej odpad zůstává odpadem i v Plzni... Otázka co Šilhavý, jak dlouho majiteli klubu vydrží nervy, tolik prachů do kádru neinvestovali snad nikdy v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc - Žižkov = 1

Bohemians - Teplice = 02

Kladno - Č. Budějovice = 0

M. Boleslav - Příbram = 1

Jablonec - Brno = 10

Reagovat
božský John

Míšo,u Jablonce opatrenj bejt nemušíš..tam bych dal jasnou 1 jinak souhlasm

Reagovat
smazaný uživatel

me by nejvic vyhovovala remiza !!!

Reagovat
božský John

mne vyhra domacich

Reagovat
božský John

neboj,my na pohary letos opravdu nejdem..my se potrebujem zaopatrit abychom meli po podzimu dost bodu a daleko od zachrany...do poharu maximalne pres Ceksej Pohár..ale v tom 1/4 finale si to odskacete vy... tam se totz sejdem

Reagovat
smazaný uživatel

to byste ale museli prvni postupit pres Zlín nebo Jihlavu !!!

Reagovat
božský John

To taky postoupime..hrajem doma...

Reagovat
smazaný uživatel

ted newim jak by to bylo kdyby postupil zlin ale kdyz postupi jihlava tak hrajete venku !!!

Reagovat
božský John

je to uz dany ze hrajem doma...nebo aspon takle to je na txt..Jablonec nad Nisou: Jihlava/Zlín....

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je predbezne. ja su z mutenic a ve 2. kole bylo taky napsane ze mame hrat proti sardicim doma ale protoze oni hraji nizsi ligu tak sme hrali u nich !!!

Reagovat
božský John

Aha..no stejně,Jihlavu bychom dali Rabušic neRabušic

Reagovat
smazaný uživatel

bacha jihlava vede 2.ligu

Reagovat
božský John

vim..tandem Faldyna,Rabušic je dobrej...ale my jsme nejlepsi zase v 1. lize takze vyhrajem...a stejne si myslim ze postoupi Zlin a budem hrat doma..

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi v 1.lize

Reagovat
smazaný uživatel

michalfcb Mutěnice tak to si skákneš na pohar no ne...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne uz se nemozu dockat....

Reagovat
smazaný uživatel

a komu budeš fandit vice svoji domovině nebo bilemu srdci a modre krvi

Reagovat
smazaný uživatel

idu za vama....

Reagovat
smazaný uživatel

za Mutěnice chytal Vašek Petr jestli se nepletu ted Parma a vubec nejde o něm ani zprava..

Reagovat
smazaný uživatel

jj Radek PETR chytal za nas dobre a podrzel nas....

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Petr se jmenuje ne

Reagovat
smazaný uživatel

jaj sory dik..

Reagovat
božský John

to byl Roman Petr ne?...a chyta nejakou 3. ligu ted je tam na hostovacce...

Reagovat
smazaný uživatel

a ja mam dojem že byl v Mutěnicich na hostovani z Baniku a potom ho koupila Parma od FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

jj !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale z parmy sel nekam na hostovani !

Reagovat
smazaný uživatel

jo a kam ho šoupli ani newim

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky ne......

Reagovat
smazaný uživatel

no třeba se mu to tam povede je doby golman a hlavně mlady ma to ještě před sebou

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam...

Reagovat
božský John

je to nadejny brankar..snad se v Parme chyti...

Reagovat
Tomanatura

Mě se zdá, že tam nechytá pravidelně... Někde jsem to četl.

Reagovat
smazaný uživatel

to newim nicmene je to skoda...

Reagovat
božský John

ten klub ani neznam...to sou dobrý čičmeličky a ze nechyta me prekvapuje...

Reagovat
smazaný uživatel

no je to hodně velka neznamá ten klub doufam že udělal spravný krok jako celkově ta Italie...

Reagovat
božský John

no bude se to jeho angazma odvijet podle toho jak bude a chytat a jestli vubec..jestli zachyta dobre tak bude mit zase vyssi kredit a uz mozna v Parme dostane sem tam sanci..podle me by bylo nejlepsi aby parma jeste rok v Serii B zustala..aby se triosku otrkal..i kdyz Parme preju vsecko nejlepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

na tom otrkani bude hodně zaležet to maš pravdu. já bych ho šoupl na hostovani k vam do Jablonce a až by měl formu tak zpatky do Parmy

Reagovat
božský John

Jo to by mi nevadilo...

Reagovat
božský John

náhrada za Míšu Špita by nebyla špatná ponevadz Ondra Bočok je moc mladej a Zich zas pude v zime pryc myslim..takze na rok by nebyl spatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Sigma už konečně musí vyhrát. Hezký herní projev, agresivní fotbal. To je fajn, ale musí začít dávat goly. Dneska to odnese Žižkov. Tři body budou dneska v Olomouci!!

Reagovat
božský John

Vas kluky olomoucký mam rád tak věřim,že dneska vyhrajete,ponevadž kdom Švanciho mi je Žižkov krajně nesympatickej,akorát s tou koncovkou máte potíž,jako my

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to mi říkej,nemá žádnýho pořádnýho střelce. Ordoš se ne a ne chytit, Hubník - nekonečnej palič, Kazár, ten dává goly jen z přímáku, a navíc je to křídlo. A Schulmeister odešel pryč. Suma sumárum = hrůza.

Reagovat
božský John

Tak nějak to vypadá u nás...góly musí dávat celý tým...zrovna u Ordoše jsem si říkal,že se u vás chyti,protože jaro měl dobrý...Hubník po našem vzájemným zápase mi přišel lepší a lepší ale nic teda..a Schulmeister je v Heraclesu na hostovačku nebo na přestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, goly davaj stopeři nebo sem tam Hubník. On není špatnej, ale je to palič, a přijde že se strašně brzo unaví, bud tak moc dře a maká, nebo nemá kondičku. A Schulmeister...sakra, to nevím, zdá se mi že na přestup.

Reagovat
božský John

Naše týmy by si mohly podat ruce...obranu máme oba nadprůměrnou ale ten útok..Hubík by se mi líbil třeba k někomu rychlýmu např.Žůrek...nemusel by dávat góly ale moh by je připravovat a sklepávat balony...postavu na to má...

Reagovat
božský John

přeci jenom těch 185 dohromady asi dá a s tim se ve vzduchu už dá pracovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, potřeboval by rychlýho k sobě, nebo vysokýho, rychlej on taky je Ten Žůrek, nebo kdysi Vlček dyž ještě byl tady. Ordoš - Hubník není špatná dvojka, šance mají, ale neumí je moc proměnovat. A to je škoda. Potom jsme tam kde jsme, jak JBC tak OMC

Reagovat
božský John

Pravda pravda...jako kádry jsou na úrovni 5-7 místa ale proměňování šancí je bída..my máme kolikrát problém se do tej šance i dostat...když tam je ostrostřelec Valenta tak je zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Slavia = 0

Baníček - Liberec = 1

Reagovat
smazaný uživatel

Za dnešní diskusi palec pro tebe (je vidět, že se opravdu dokážeš bavit věcně, mám z tebe radost, synku ): Baník ten Liberec asi udělá, nula na Spartě je diskutabilní, Slavia je na koni, ale derby nemá favorita. Já samozřejmě povinně věřím ve dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

hodne zalezi take na tom s kym se bavis to moze celu diskuzu ovlivnit !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, jinak se budou bavit příznivci jednoho klubu, jinak odvěcí soupeři. Ale i mezi soupeři se dá mluvit normálně. Koneckonců ty jsi se tu bavil se sparťanem a jablonečákem - a bylo všechno v pohodě. Diskuse je super, když si lidi vyměňujou informace a názory. Jak se to zvrhne do urážek a bezduchejch výkřiků typu "xxxxx FOREVER, ostatní jsou saláti", je po diskusi. Některý lidi jsou padlí na hlavu. Já občas taky u někoho trochu ujedu s nervama a pošlu ho nějakým způsobem do háje, pak mě to třeba i mrzí, jenže s některejma magorama se prostě člověk rozumně nedomluví. A jsou i případy, že klouzek přišel důležitě a velkejma ramenama, všichni ho poslali do háje, uklidnil se a nakonec z něj byl (anebo dodneška je) docela dobrej účastník diskuse. A zrovna s tebou se třeba dá dobře pokecat o Baníku. Budu jen rád, když to bude často. .

Reagovat
smazaný uživatel

se Spartanem nééééééé to mě otřepalo....FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemyslel tebe, ale vandertoma, ten je tuším fanda Sparty. Ale kecá se s ním dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to tady - Derby !!!Myslim ze ten zapas muze skoncit uplne jakymkoliv vysledkem, ovsem ja nemuzu jinak nez neverit Sparte Atmosfera bude urcite vynikajici...jen doufam ze samotny zapas nic neovlivni (velmi brzky gol - ovsem do slavisticke branky by me moc potesil , cervena karta, diskutabilni penalta a hlavne rozhodci) a bude se hrat kvalitni fotbal z obou stran.Jsem docela zvedavej v jake sestave Sparta nakonec nastoupi, u slavie je asi jasna hra na 5 zalozniku s Necidem na hrotu, coz si myslim ze by nam mohlo vyhovovat.Jestli tento zapas zvladneme uz nas ceka z tezkeho soudku pouze banik a tak si myslim ze prave ted je cas na rozhodujici uder, protoze slavii ty tezsi zapasy teprve cekaji...jestli opet doma prohrajeme tak tento podzim uz nic nezachrani a remiza je samozrejme takova nic neresici,takze Sparto Praha,ja ti verim

Reagovat
smazaný uživatel

zitra to bude vas konec,do tri let ste ve 2.lize

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že reakce na ivoska je vždycky trochu alergická, ale tak špatně na tom Sparta zase není. Respektive na tom není tak dobře zbytek ligy. Ale taky doufám, že to Sparta zítra nakoupí. Za pár týdnů by byl další pikantní souboj o čelo ligy s Bolkou.

Reagovat
smazaný uživatel

za co by jsme to koupili, za posledních pět let si nedokážem pořádně vydělat tak to nemůžem zbytečně vyhazovat na derby, který vyhrajem i tak i když křetinský je všehoschopnej jenom ne udělat něco dobrýho pro fotbal....

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, pardon, nakoupí trošku jsem se přehlíd, tim tu mojí reakci stahuju, ale aspoň je pravdivá

Reagovat
smazaný uživatel

Tys četl "nekoupí", viď. Dobrý, nic se neděje. Navíc si myslím, že doba koupených titulů je tatam. Koupené tituly - tím myslím to, že Sparta měla dost prostředků k tomu, aby si pořídila silnej kádr k zisku titulu. To už dnes asi neplatí. O klasické korupci tu nehodlám diskutovat, červíček pochybností sice vrtá, ale jsou to jen spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

co neni muze byt, uspechy se nedostavi sponzori odejdou,kvalitni hraci tam uz ted prakticky nejsou,ja rikam Sparta letos padne do ceskeho prumeru a uvidme co bude dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta:Slavie 0 : 3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 Belaid nepromění penaltu v 90+6 minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na šlágr kola Baník - Liberec. V trapném derby těch "slavných" S je k vidění zpravidla nudný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Grrr. Jen aby jsi se nedivil. I když já třeba za nejpěknější zápas na jaře považuju Ostrava-Slavia 2:2.

Reagovat
Tomanatura

To já jsem ho ram už dlouho neviděl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele