Gambrinus liga - preview 30. kola

30.05.2009, 08:59, aktualizováno 30.05.2009, 08:59
Previews
Až poslední kolo dá definitivní odpověď na tři velmi důležité otázky. Sparta jede do Mladé Boleslavi a bude hájit druhé místo před Libercem, který čeká duel na půdě Slavie. Hned čtyři kluby se ucházejí o konečné čtvrté místo zajišťující Evropskou ligu, tři pak bojují o zachování prvoligové příslušnosti...
České Budějovice - FK Teplice  (sobota 15:00)
Budějovice se v posledním kole rozloučí s fanoušky zápasem s Teplicemi. Ty se v případě výhry mohou dotáhnout na čtvrtou Boleslav.

Remízový král z Budějovic v posledním kole prohrál 0:2 v Liberci, nyní ho čekají doma Teplice. Těm mají domácí co vracet, první zápas totiž vyhráli žlutomodří jasně 4:0. "Vrátit to Teplicím samozřejmě chceme," řekl záložník Benát, který toho v Teplicích mnoho odehrál. Domácím bude chybět šestice hráčů. Hunal, Klavík, Horejš, Stráský a Šíma jsou zranění a Leština si odpyká karetní trest. "Kdybychom stále hráli o ligu, bylo by těch hráčů připraveno daleko víc, ale takhle nemá cenu riskovat," řekl kouč Pavel Tobiáš.

Hosté přijedou do jihočeského města jako čerství vítězové domácího poháru a jejich marodka není o nic menší, než ta soupeřova. Merzič, Gašparík, Elsamni a Vondrášek jsou zranění a určitě nenastoupí. Nejistý start je pak u Ljevakoviče, Mahmutoviče a Vidličky. Středeční zápas v nohou teplických fotbalistů by mohl být výhodou pro domácí, Teplicím navíc o nic nejde, neboť výhrou v poháru si místo v Evropské lize zajistily.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laurinc, Riegel, Homoláč, Žižka - Hudson, Hílek, Benát, Mezlík - Timm, Sedláček
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička (Pimpara), Lukáš, Klein, Rosa - Vaščák, Matula, Vachoušek, Stožický - Hesek, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.10 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (sobota 15:00)
Slavia v sobotu nadzvedne mistrovský pohár, ale předtím ji čeká závěrečný zápas sezony. Do Edenu přijede Liberec, jenž stále bojuje o účast v předkole Ligy mistrů.

Slavia, která již v 28. kole obhájila titul, by ráda zakončila svou úspěšnou sezonu vítězstvím na domácí půdě a zpříjemnila by si tak mistrovské oslavy. "Liberci máme co vracet. V lize jsme doma neprohráli a mělo by to tak zůstat. Ale před plným stadionem chceme titul potvrdit vítězstvím," přál si trenér domácích Karel Jarolím.

V Edenu ještě nikdo v lize nevyhrál. Povést se to může Liberci, jenž má stále šanci postoupit do předkola Ligy mistrů. K tomu potřebuje porazit Slavii a zároveň musí doufat v pomoc Mladé Boleslavi proti Spartě. "Vyhráli jsme se Slavií první zápas, tak proč bychom nemohli vyhrát i poslední," prohlásil trenér hostujícího mužstva Ladislav Škorpil.

Slávisté se budou muset obejít bez čtveřice marodů Šmicra, Kaufmana, Trappa, Suchého a nejistý start je u Dřížďala. Za hosty do hry nezasáhnou dva zranění Papoušek a Dohnálek, otazník visí nad startem Zlámala, Blažka a Dejmka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Grajciar, Hošek, Brabec, Hubáček - M. Černý, Janda, Volešák, J. Černý - Ivana, Fořt.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Gebre Selassie, Holeňák, Košťál, Vulin - Dočkal, Gecov, Dort, Liška - Kerič, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.70 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Tescoma Zlín  (sobota 15:00)
Jablonec v posledním kole sezony přivítá sestupem ohrožený Zlín. Domácím zbývá teoretická šance na postup do Evropské ligy, zatímco Moravané musí zvítězit, aby mohli pomýšlet na prvoligovou záchranu.

Sedmé místo v tabulce a tři body od Evropské ligy. Taková je aktuální situace u jabloneckého týmu. Aby se pohárový sen stal skutečností, musí doma porazit předposlední Zlín a zároveň doufat, že Olomouc, Mladá Boleslav a Teplice vyjdou v posledním kole bodově naprázdno. "Zatím jsme sedmí, jediné, o co nám jde, je posunout se v tabulce ještě výš. Motivaci máme, úkol je jasný, porazit Zlín, se sedmým místem se rozhodně nechceme spokojit," říká odhodlaně útočník David Lafata.

Zlín se vzmohl k neuvěřitelnému finiši v lize. V posledních šesti zápasech totiž ztratil pouhé dva body, ale přesto to stále nestačí k prvoligové záchraně. Cesta k ní vede pouze přes vítězství na horké půdě Jablonce. Ale ani to nemusí vůbec stačit. Aby "ševci" mohli skutečně slavit, tak jejich největší konkurenti musí zaváhat, respektive Příbram nesmí bodovat v Brně nebo Kladno doma vyhrát nad Ostravou. "Zvítězíme a zachráníme se. Brno má prémie, Ostrava konečně zvítězí na Kladně a my jasně porazíme Jablonec," věří trenér hostí Ladislav Minář.

Jablonci bude chybět dvojice zraněných Klapka, Kučera a dále také Haurdič, jenž plnil povinnosti u reprezentační devatenáctky. Zato jeho soupeř nastoupí kompletní.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Pavlík, Zábojník, Hamouz - Michálek, Loučka, Eliáš, Valenta, Hloušek - Lafata.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Malcharek, Kroča, Zbožínek, Trubila - Šmahaj, Zúbek, Dostálek, Vyskočil - Kroupa, Bača.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 4.00 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (sobota 15:00)
Boj, ve kterém jde doslova o vše, se strhne v sobotu odpoledne v Mladé Boleslavi. Domácí, hrající o Evropskou ligu, totiž v posledním kole ligy přivítají Spartu, která má ve svých rukou účinkování v příštím ročníku Ligy mistrů.

Středočeši dostali novým trenérem impuls a ihned předvedli parádní výkon na hřišti Baníku. Pak ovšem přišla remíza a prohra, což znamenalo zbytečné komplikace na cestě za poháry. Ještě před jarní částí sezóny se dokonce velmi živě hovořilo o účasti Mladé Boleslavi v nejlepší evropské klubové soutěži, ale domácí zápasy byly jasně proti. Je to až neuvěřitelné, ale tým, který může českou ligu reprezentovat v Evropě, získal za sedm jarních duelů z vlastního prostředí žalostných pět bodů. A ani vzpomínky na dříve oblíbeného soupeře nebudí na svém stadionu nejlepší dojmy. V minulé sezóně tu totiž domácí ostudně prohráli 1:4. Staré dobré časy snad vrátí trenér Dušan Uhrin mladší, který si pochvaluje výchozí pozicia také marodku, jíž neokupuje ani jeden z jeho svěřenců.

Ani Sparta nejede dohrávat ligu z povinnosti. Při zopakování prvního kola letošního ročníku se totiž vůbec nemusí ohlížet na výsledek Liberce a může se radovat ze stříbrné příčky. Při zahájení ligy skóroval jediný střelec - Michal Kadlec. Svého bývalého spoluhráče může nahradit jeho jmenovec a tak trochu i nástupce ve střílení gólů, mladíček Václav Kadlec. Ten se do kádru začal prosazovat až v posledních pěti kolech, za což se odměnil svému trenéru vítěznými brankami proti Ostravě a Bohemians, naopak na branku z cizího hřiště stále čeká. Sparťané by ale k vlastnímu zajištění Ligy mistrů potřebovali zmrazit nepěknou bilanci čtyř výjezdů bez výhry, kterou zatím uzavírá prohra ve Zlíně. Trenéru Chovancovi v tomto zápase budou chybět zranění Kladrubský a Kucka, uzdravující se Hušek a otazníky visí nad útočníkem Wilfriedem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Janíček, Procházka, Rolko, Kalina - Kysela, Sylvestre, Hrdlička, Poláček - Chramosta, Papadopulos
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Huber, Řepka, Pamič - Žofčák, Berger, Hubník, Zeman - Kadlec, Wilfried
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.25 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SK Kladno - Baník Ostrava  (sobota 15:00)
Kladno doma přivítá Ostravu. Domácí se opět namočili do záchranářských bojů a musí v sobotu vyhrát, pokud se nechtějí ohlížet na výsledky jejich dvou konkurentů Zlína a Příbrami.

Kladenským by k záchraně totiž nestačila ani remíza, pokud by Zlín vyhrál v Jablonci a Příbram neprohrála v Brně. "Věříme ale, že navážeme na naši domácí bilanci a ligu pro Kladno uchráníme. Soupeř ale bude mít o motivaci navíc postaráno. Na tribuně bude hráče přímo v akci sledovat Miroslav Koubek, který tým převezme v létě," upozornil kladenský trenér Martin Hřídel.

Ostrava podle slov jejího trenéra Vernera Ličky neodjíždí do Kladna jen na výlet. "Hráčům jde pořád o místa v kádru na příští sezonu. Tým v tréninku pracuje na sto procent a jde o to, aby to přenesl na hřiště," řekl Lička.

Domácím bude scházet pouze zraněný Mašanský, zatímco hosté se obejdou bez trojice marodů Bolfa, Střihavky, Řezníka a Otepky, jemuž dal trenér předčasnou dovolenou, otazník visí nad startem Lukeše a Tchuře.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Drsek, Procházka - Holub, Strnad, Szabo, Cigánek - Klinka, Šilhan.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Pavlík, Neuwirth, Tomašák - Rajtoral, Marek, Metelka, Lička - Zeher, Mičola.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - Bohemians Praha  (sobota 15:00)
V samotném závěru sezony čeká Sigmu Olomouc boj o Evropskou ligu, Hanáci přivítají na Andrově stadionu zachráněné Bohemians Praha a jedině výhra je v případě bodové ztráty Mladé Boleslavi posune na čtvrté místo.

Nebýt posledních zaváhání Sigmy, byli by na tom Olomoučtí mnohem lépe a celou situaci ohledně evropských pohárů by měli ve svých rukou. Moravané totiž překvapivě ztratili všechny tři body v Příbrami, pak doma s dalším zachraňujícím se týmem - Zlínem - uhráli bod. V minulém kole si částečně napravili reputaci remízou na půdě ostravského Baníku. Sigma paradoxně výsledkově nezvládá zápasy s týmy z dolní poloviny tabulky. Krom již zmiňovaných zápasů ztratili Hanáci doma body s Českými Budějovicemi (1:1), nebo dokonce s Kladnem (1:3). Nicméně páté místo a ztráta jedno jediného bodu na Evropskou ligu je určitě úspěchem, a pokud zaváhá Mladá Boleslav doma se Spartou a Olomouc zároveň vyhraje, mohou se na Andrově stadionu těšit z bojů v Evropské lize.

Hostující Bohemians sice na evropské poháry nemyslí, ale i oni budou nejspíše se sezonou spokojeni. Střížkovský celek se v nejvyšší české soutěži zachránil a i nadále se může těšit na zápasy se Spartou, Slavií nebo Baníkem, ovšem v příští sezoně již bude s největší pravděpodobností užívat jiný název. Do nejvyšší soutěže totiž postoupili tradiční Bohemians 1905, a ti mají jako jediní právo užívat tradiční znak Bohemky i samotný název Bohemians Praha. Momentálně se však všechno soustředí na nastávající zápas s Olomoucí. Pražané sice nemají co ztratit, nicméně zápas rozhodně vypustit nechtějí. Bohemians by se s letošním ročníkem Gambrinus ligy rádi rozloučili bodovým ziskem.

Oba celky spolu sehrály jedno jediné utkání. Stalo se tak hned v prvním kole, když Klokani na Žižkově hostili Olomouc. Hanáci vyhráli 2:1, čímž začali svojí letošní úspěšnou sezonu.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Šustr - Rossi, Komárek, Škerle, Heidenreich - Štětina, Hořava - Hubník, Melinho, Janotka - Ordoš
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Turtenwald, Obermajer, Lencevič, Grznár - Horáček - Vošahlík, Zoubek, Dobeš, Eismann - Kincl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.15 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - 1. FK Příbram  (sobota 15:00)
Příbram si jede pro záchranářský bod do Brna. Domácím sice naděje na evropské poháry dávno uhasly, ale od klubu mají hráči slíbené prémie, pokud získají tři body.

Domácí výhra nad Žižkovem přiblížila Příbramské k prvoligové záchraně. Aby měli definitivní jistotu, že nejvyšší soutěž budou hrát i příští sezonu, musí bodovat, pokud nechtějí spoléhat na to, že Zlín v Jablonci nevyhraje. "Brno na nás bude chtít určitě rychle nastoupit a vstřelit rychlou úvodní branku. My musíme nápor odrazit aktivní hrou a celý zápas zvládnout, tak abychom splnili náš cíl, kterým je záchrana v lize," předpovídá průběh zápasu talentovaný záložník Antonín Fantiš.

Brno aktuálně figuruje na desátém místě a může si polepšit jen o jednu příčku. Podle trenéra domácích Miroslava Beránka by motivace pro hráče měla být samozřejmostí pro každé ligové utkání. "Dokonce si myslím, že by to mělo platit i pro každý trénink. Utkání s Příbramí je navíc specifické v tom, že může hrát významnou roli v boji o udržení. Proto bude ostře sledované a my musíme hrát o svůj kredit a o důvěru fanoušků," uvedl Beránek.

Domácí mužstvo se bude muset obejít bez zraněných Trousila, Liry, Pospěcha, Baláže a Večeři, zatímco Příbrami budou scházet tři marodi Müller, De Oliveira a Šmejkal.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Mareček, Dvorník, Živný, Čoupek - Kalivoda, Švejnoha, Polách, Střeštík - Rabušic, Došek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, J. Štochl, Penc, Nohýnek - Klesa, Nechvátal, Tarczal, Pleško - Borek - Huňa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň  (sobota 15:00)
V zápasech dvou Viktorek tentokrát už o nic nepůjde. Karty jsou totiž rozdány jasně. Zatímco Žižkov je prvním jistým sestupujícím, Plzeň skončí nejhůře osmá, což je umístění, se kterým bude vedení klubu spokojeno.

V době, kdy nutně potřeboval Žižkov dobrou formu, jako když utne. V minulých, rozhodujících zápasech, pokaždé tahal za kratší konec provazu. Za poslední tři kola tudíž nezískal ani bod, vstřelil dvě branky a osm inkasoval. Jeho ztráta na patnáctý Zlín tak rostla a v současnosti činí již sedm bodů. Hlavně proto nyní dostanou šanci hráči širšího kádru. "Jde nám pouze o čest a proto dáme příležitost těm, kteří toho zatím v nejvyšší soutěži tolik neodehráli. Pro některé to bude i ligová premiéra," oznámil trenér Zdeněk Ščasný.

Plzeň vyhrála z posledních osmi duelů rovných pět, což je pro ní určitě velmi dobrá statistika, kterou chce opět rozšířit. "Chceme navázat na dobré výkony z posledních kol a sezonu zakončit třemi body a výhrou," prohlásil Adam Varadi. "Začalo se nám dařit, takže z tohoto pohledu je škoda, že už je před námi poslední kolo," pokračoval 24letý útočník. Plzeň si naposledy dokázala poradit s Kladnem, venku ovšem příliš silná není, což dokazují pouhá tři vítězství na jejím kontě.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Pilař, Besta, Kučera - Palát, Corea, Koukal, Xavier - Ujec, Straka, Kalod
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Ševinský, Hájovský, Halama, Limberský - Petržela, Kolář, Horváth, Rada, Jiráček (Lecjaks) - Varadi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.10 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha29187455:2361
2.Sparta Praha29158645:2553
3.Slovan Liberec29149639:2651
4.FK Mladá Boleslav291210739:3546
5.Sigma Olomouc29129836:3645
6.FK Teplice291271033:2243
7.FK Jablonec291341237:3643
8.Viktoria Plzeň291010943:3840
9.Baník Ostrava291061337:3636
10.1. FC Brno29981231:3435
11.Bohemians Praha291041533:4334
12.České Budějovice29615827:3733
13.1. FK Příbram29871428:3931
14.SK Kladno29871421:4031
15.Tescoma Zlín29781425:4329
16.Viktoria Žižkov29571727:4322

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (112)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak dneska poslední kolo a můj letošní poslední výjezd a to na Kladno, doufám, že tam ti naši klucí neudělaj vostudu a pošlou Kladno tam, kam patří....Baník P.čo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc nebo Mlada Boleslav?.......ja osobne bych chtel v poharech oba za to jak hrajou. Boleslav jasne hraje nejlepsi fotbal a Olomouc jin v pohode muze konkuruvat.....

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav hraje nejlepsi fotbal Prave za to jaro si to absolutne nesaslouzi a rozhodne to preji Olomouci ta narozdil od Boleslavi nehraje tak priserne

Reagovat
božský John

Nejhezčí fotbal hraje jednoznačně Jablonec!! Zbytek ligy je někde daleko za náma

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska proste musite prohrat chlape Snad nechces Kladno v lize

Reagovat
božský John

No nechci...ale asi vyhrajem protože na fotbal nejdu(a když na fotbal jdu,tak dycinky prohrajem)...ale poháry jsou taky blízko když to tak vemeš,vy porazíte MB,Olmík nevyzraje na obranu Kompresorů a jsme tam my..

Reagovat
Bakary3

Ale já souhlasim s tim, že MB hraje dobrej fotbal, jen nemá výsledky.. Ale pořád útočej a kombinujou, jenže v koncovce jsou často bídný..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ale rozhodne nehraji nejlepsi fotbal kristova noho,,,to se da posledni dobou uz opravdu divat lepe na Jablonec

Reagovat
božský John

Severočeská Barcelona( a opravdu nemyslim Koberec)

Reagovat
Bakary3

No nejlepší.. Slavia začala hrát až teď (Žižkov), možná Liberec.. a ta Bolka, no..

Reagovat
smazaný uživatel

problemem boleslavi je domaci stadion. chceme tam hrat fotbal a kazdy prijizdi hrat beton a na brejky. nejhorsi tym na domacim hristi je prave boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím kde se dá stáhnout football manager 09? díky

Reagovat
homeles8

já to vim, ale nevim jestli to sem můžu dát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak buď ho sem dej nebo pošli na mail malkin7@seznam.cz

Reagovat
homeles8

máš to na emailu

Reagovat
smazaný uživatel

No jenže když nato kliknu tak mi to řekne soubor nebyl nalezen

Reagovat
homeles8

fakt tak uz je to asi smazly tak cekej

Reagovat
homeles8

tak sem ti poslal jiný a ty už mi šly tak to skus

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to zas jebe s full downloadem

Reagovat
homeles8

musíš prostě počkat až bude aspoň 99% volných free a pak dáš free doendload (prostě na to FREE DOWNLOAD klikej dokud se ti tam neobjeví heslo, to zadej a pak to stáhneš a už sem moc nepiš mario7 má pravdu)

Reagovat
smazaný uživatel

jezis dejte si icq, zbytečnej spam

Reagovat
Bakary3

A dneska věřim, že Slavia neprohraje ! Bod je Liberci k ničemu a Slavia bude chtít uhájit svou neporazitelnost v Edenu, takže půjde za výhrou. Navíc nikde neni psaný, že Sparta v Boleslavi prohraje, aby to Slavia mohla pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina psanej v základu, tak jsem na něj dneska zvědavej. Du se podivat, i pro nepřízeň počasí. Sigma slaví 90 let, budou tam legendy klubu, tak to bude dobrý. Přeju si vyhru Sigmy, to je jasné, ale zas EL, nevím jestli to nebude až moc velké sousto. No uvidíme. Sparta pro nas musí taky zabojovat. Jak řekl Psotka, tak to že Sigma bojuje o poháry v posledním kole je skvělý okamžik

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka-ACS 2:0, Slavie-Liberec 1:3, Kladno-Baník 0:1,Jabko-Zlín 1:2,Brno-Starka 2:0.

Reagovat
Logan

Snilku myslim ze az takle se to urcite nestane ...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm asi ne......

Reagovat
smazaný uživatel

LIBEREC !!!!!

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc Sparta dneska musi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Spartá Spartá,...........

Reagovat
smazaný uživatel

T E S C O M A

Reagovat
homeles8

Reagovat
Bakary3

prima vařečka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se proste musi dit poradne veci tzn::::Sparta vyhraje,Liberec vyhraje,Olomouc vyhraje,Kladno nanejvys remizuje a Zlin vyhra v Jablonci a vsici pujdem slavit ,,,Druha liga vita Kladno

Reagovat
Logan

LIberec vyhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musi vam preci jen trochu pokazit oslavu ne ,navic mate Ericha Brabce tak to by nemuselo byt tak nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navic jak se divam vlastne Suchy je zraneny no tak to bude radost se divat co dela Keric ci Blazek s dvojici Brabec Hosek to bude parodie na stoperskou dvojici ,doufam ze tam bude Straka a uvidi to koho si nominoval

Reagovat
božský John

Kastilský sen suchý je zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně at vyhrae Bolka!!!!!! BOLESLAV!!!!

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo dále??

Reagovat
božský John

Reagovat
Bakary3

Ježiš marja, nechte toho, tohle přesně nesnášim.. Jednou budiž, ale tohle

Reagovat
božský John

Vám o nic nejde..my tu prohru boleslavi vyloženě potřebujem,pokud chcem hrát poháry..

Reagovat
Bakary3

A proto tady musíte se stalingradem naházet 5 "příspěvků" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si to pak si to precte trebas mlady Chramosta a rozklepou se mu kolena jaky je nanho tlak kdyz nanho tlaci Stalingrad a v zavesu ma Bozskeho Johna

Reagovat
Bakary3

Já odcházim ! Já odcházim !

Reagovat
božský John

Val! Val!..jak by řek Bohuš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon pridame prispevky a ukazem jak nas Gambac liga zajima

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

a vyhraje i Slovánek, druhý místo bude našééé. FORZA SLOVAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak to by bylo ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MLADÁ BOLESLAV-

Reagovat
smazaný uživatel

Pro slavii bude největší výhra sezony vlažný výkon proti slovanu kterému jako prvnímu daruje tři body ze svého stadionu. Taková bodová investice se nenaskýtá každý den. A být tohle naopak a v této situaci sparta tak si rudoši ani nezavazují kopačky. Ona už si to Bolka pohlídá aby neprohrála což by mělo stačit k téměř celorepublikové radosti. Takže slovan a Bolka jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Závěr sezóny je tady, sice tady každej týden nádáváme, ale věřte tomu, že nám v tom volnu bude ta naše holomajzna zase chybět.

Dneska nečekám od Sparty nic jiného než výhru, pokud to 2.místo chceme, tak bychom se do toho jako správný manšaft měli obout na plný koule a tu Boleslav u nich udolat. Sice to nebude jednoduchý, ale "potapěči" Sparty jako Rojka nebo Holub už v MB nejsou, a tak nám nezbývá nic jiného než ubránit Pecku a kolohnáta s řeckým příjmením a bude hotovo.

Reagovat
centos

Baník a Zlín pome, sesuneme Kladno

Reagovat
centos

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám že se zachrání Zlín a spadne Příbram,která tady nemá co dělat....a jinak doufam že Liberec skončí druhej ,ale moc tomu nevěřim....hlavně ať vyhraje Dynamo a Plzeň a ť mi vyjde tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín ....konec!

Reagovat
božský John

KOMPRESORY A SPARTA DO TOHO

Reagovat
božský John

69. pro tohle číslo

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá poloha

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

docela me udivuje ze ani v Boleslavi a ani na slavii neni vyprodano...navic v SynotTip arene je podlem me tech volnych mist az moc

Reagovat
božský John

ivošku,já vám fandim:)..tak to udržte..:)

Reagovat
smazaný uživatel

neměj strach

Reagovat
smazaný uživatel

to me tesi ja fandim zase vam a je to pekna exibice u vas

Reagovat
božský John

Jdu se ke kamarádovi ožrat...tak se mějte a fanděte 2. poločas Kompresorům a Spartě....mějte se:)

Reagovat
smazaný uživatel

Hubas!!! Nejlepší posila snad za poslední dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zlín je k smíchu Průběh 1.poločasu jsem neviděl, ale takhle bojuje tým o záchranu v posledním kole? A Minář řekne, že tam vyhrajou rozdílem třídy.

Reagovat
centos

Jen jestli to neotevřeli až moc.. Škoda, blízký výjezd zmizí a Kladno tam bude strašit furt. Tak nějak jsem doufal, že to dneska ukopou. Ale každopádně si za to můžou sami.

Reagovat
smazaný uživatel

na brně vyhráli díky úplatku kdo to viděl ví

Reagovat
smazaný uživatel

Stylově. Hana odřízla Boleslav z pohárů. Ať žije Roman

Reagovat
Slejdy

zlín

Reagovat
Slejdy

aspon bude derby Slovacko vs Zlin

Reagovat
centos

Ti se tak akorát vymění :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

FCS si ti nejspíš koupí od Čáslavi

Reagovat
Slejdy

brno

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmička Evropa volá

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka

Reagovat
centos

Tak s tímhle "výkonem" by byl Baník jasný kandidát na sestup na příští sezonu. Proto doufám, že bude mít Verner koule na to, vyhodit hráče, u kterých byl někdy patrný nezájem; že ho neuklidní např. zvýšená snaha Zehera v minulém zápase (a i třeba teď, že dal gól). A jestli se nedovoláme těch peněz, které jsou nám dluženy, tak budeme mít velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický výkon Baníku ,když už o nic nejde tak aspon ty prachy....

Reagovat
smazaný uživatel

Kerič

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMAAAAAAA!!!!!

Reagovat
centos

aspoň tak

Reagovat
smazaný uživatel

jen škoda těch zbytečných ztrát doma a mohlo to být ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

to takhle nemůžeš brát,zase byly nečekané body třeba v Liberci,Brně..

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Brně ani ne Liberec to jo ale remíza ze Zlínem nebo třeba hned ze začátku s Bolkou doma škoda ale Evropa je doma a to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

byly tam góly v nastavení třeba Žižkov,Ostrava ale na to se historie neptá..Poháry jsou po dlouhé době zase v Olmiku

Reagovat
smazaný uživatel

Byl si i na gardu?

Reagovat
smazaný uživatel

na čem?

Reagovat
smazaný uživatel

Výročí 90 let klubu, Uličný, V9t, Pižanowski, Maroši a tak, hrali proti sobě po lize zápas 2x 30 minut, skončilo to 8-8

Reagovat
smazaný uživatel

nee,já tam nebyl a ani na Sigmě,koukal jsem doma na netu a teď mě to sere jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

EsKá, EsKá, celý Kladno tleská!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Směj se jak chceš, máme ligu i na příští rok!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a doufám,že naposled!!! Střížkov a Kladno- .....ale proto taky je naše G liga takový shit jaký je. Ještě,že ta Čáslav nemůže hrát

Reagovat
smazaný uživatel

jen škoda toho Zlína a těch rýchlých gólů..to je asi složilo.Bohužel moraváků ubývá

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele