Gambrinus liga - preview 30. kola

28.05.2011, 08:39, aktualizováno 28.05.2011, 08:39
Previews
Nejvyšší česká soutěž má dnes na programu posledních osm zápasů letošní sezony. Mistrovská Plzeň se představí v Olomouci, druhá Sparta přivítá Hradec Králové. Příbram bude už bez sestupových nervů hrát v Ostravě, minimálně na rok se s Gambrinus ligou rozloučí Brno a Ústí.
Slovan Liberec - České Budějovice  (sobota 17:30)
Sever proti jihu, aneb Liberec proti Českým Budějovicím. Souboj týmů ze středu tabulky bude k vidění na stadionu U Nisy.

Na první pohled by mělo být vše jasné. Liberec vyhrál posledních pět domácích zápasů, zatímco České Budějovice venku jako jediný tým v lize nevyhrály. Domácí navíc mají ještě šanci zabojovat při kombinaci příznivých výsledků i o čtvrté místo, což by po průběhu sezóny bylo jistě příjemnou tečkou. Ví to i trenér Petr Rada: "Chceme zabojovat o čtvrté místo, na které máme stále šanci. Proti Budějovicím to ale určitě nebude snadné, jelikož se zachránily a hrají uvolněně. Jejich sílu dokazuje i minulá výhra nad Olomoucí."

Dynamo je jednoznačně nejhorším mužstvem na hřištích soupeřů, jakoby se ze svého malebného města hráčům ani nechtělo. V Liberci navíc nedali gól čtyři utkání v řadě, gólově vyšli naprázdno i v podzimním duelu v Českých Budějovicích, který skončil remízou. Budějovický trenér Jaroslav Šilhavý bude jednou z mnoha postav Gambrinus ligy, která se po skončení tohoto kola se svým týmem rozloučí. "Budeme chtít navázat na dobré jarní výkony ze zápasů v Plzni, v Ostravě a v Brně," nevzdává se hostující trenér.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Janů, Dejmek, Fleišman - Dočkal, Vácha, Štajner, Gecov, Breznaník - Hadaščok
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Nitrianský, Lengyel, Simič, Vulin - Hudson, Bakala, Otepka, Pecka - Stráský, Ondrášek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FC Hradec Králové  (sobota 17:30)
V předposledním kole přišla Sparta o svou naději obhájit ligový titul, nyní ji čeká poslední ligový zápas s Hradcem. Letenští, kteří definitivně zakončí sezonu na druhém místě, mají proti hostům motivaci.

Sparta nerada vzpomíná na svůj podzimní zápas v Hradci, který prohrála. Proto se v odvetném utkání pokusí tuto porážku svému soupeři oplatit. Navíc by samozřejmě ráda zakončila letošní sezonu vítězně. "Je to ligový zápas jako kterýkoli jiný. Chceme se s našimi fanoušky rozloučit vítězstvím. Vzhledem k tomu, že někteří hráči mají zastavenou činnost kvůli žlutým kartám, žádné improvizace v sestavě nechystáme," řekl trenér domácích Jozef Chovanec.

Hradec si v tabulce, na rozdíl od svého sobotního protivníka, může ještě polepšit. Z aktuálního osmého místa mohou Kotalovi svěřenci poskočit na páté místo. K tomu však potřebují zvítězit na Letné, kde ovšem nikdy nebodovali, a spoléhat na příznivé výsledky z dalších stadionů. "Sparta je motivací sama o sobě, zvláště když jsme ji jako jeden z mála týmů na podzim porazili. Určitě se nám to budou snažit vrátit. Na utkání bereme za odměnu i některé dorostence z naší úspěšné devatenáctky. Naopak nejede Klapka, kterému končí hostování z Kostanaje a nyní probíhají jednání o jeho setrvání," uvedl královéhradecký kouč Václav Kotal.

Domácí nebudou moci počítat s vykartovanými Podaným, Matějovským a Kladrubským. Za hosty nebude hrát zraněný Mišinský a hráči, jimž končí angažmá v Hradci. Jedná se o Klapku, Wozniaka a Kasálka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Zítka - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamič - Sionko, Vacek, Abena, Krejčí - Kweuke, Pekhart.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Pávek, Chleboun, Hochmeister - Fischer, Janoušek, Rezek, Zelený - Černý, Dvořák, Pilař.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.31 - 4.50 - 8.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - 1. FK Příbram  (sobota 17:30)
Duel dvou zachráněných, ale nikoliv spokojených s průběhem sezóny uvidí diváci na Bazalech, kde Ostrava přivítá Příbram.

Baník se po bídnem jarním startu v posledních utkáních přece jen trochu rozstřílel. V obou posledních domácích zápasech vstřelil vždy tři branky, ovšem dohromady inkasoval pětkrát. V cestě za záchranou zvolili svěřenci trenéra Marka na útok. Z posledních čtyř utkání totiž ostravští vytěžili skóre 10:11, zatímco z předchozích čtyř pouze 1:2.

Hlavní motivací na závěr zpackané sezóny je udobřit si diváky a rozloučit se s nimi vítězstvím. Šanci dostane také nadějné ostravské mládí. "Je důležité zvítězit, abychom udělali tečku za touto určitě nepodařenou sezonou. Dám příležitost mladým hráčům, aby předvedli oprávněnost své nominace do A týmu, abych je mohl zařadit do přípravy na novou sezonu," řekl Karol Marko, jemuž budou chybět Zeher, Kraut a Fantiš. Nezahraje si ani Řezník, který se připravuje na blížící se šampionát lvíčat.

Příbram odvrátila hrozbu sestupu do druhé ligy před týdnem důležitým vítězstvím nad Brnem. Pokud by v Ostravě dokázala vyhrát, poskočila by v tabulce před svého soupeře, na dálku bude bojovat o dvanácté místo také se Slováckem. U Litavky v týdnu proběhlo několik zajímavých událostí. Brankář Hruška byl nominován do reprezentace a hlavním trenérem Příbrami pro nadcházející sezónu se stal David Vavruška.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Šmejkal, Frydrych, Neves, Zejdler - Vašenda, Hušbauer - Šenkeřík, Lukeš, Christu - Ferenčík
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Divíšek - Klesa, P. Pilík, Tarczal, Pleško - Wágner, Koukal
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Bohemians 1905  (sobota 17:30)
Pražská Slavia se rozloučí s jednou z nejstrašnějších sezon v klubové historii domácím zápasem s Bohemians 1905. Prestižní pražské derby se bohužel odehraje bez diváků, jakožto důsledek řádění fanoušků Slavie v pohárovém utkání s Olomoucí. Loučit se bude Kisel, Vaniak a hostující trenér Hoftych.

Byl to doslova existenční boj, ale nakonec to sešívaní zvládli a za vydatné podpory společnosti Natland budou hrát nejvyšší soutěž i v příští sezoně. A mohlo být dokonce lépe, kdo ví, jak by dopadl pohárový dvojzápas s Olomoucí, který Slavia prostě neměla šanci dohrát, vždyť Pražané mohli hrát i Evropskou ligu!

Nicméně nestalo se tak a nyní nezbývá nic jiného než udělat za strastiplnou sezonou tečku. V Edenu se proti sešívaným postaví Bohemians 1905, kterým se sezona povedla na výbornou. "Bohemians 1905 toho na jaře také moc neprohráli, to je další motivace pro to je chtít porazit, navíc je vždy příjemné zakončit sezonu vítězstvím. Máme na jaře jedinou prohru, takovou bilanci bychom také rádi udrželi," prohlásil trenér Petrouš.

Ve své podstatě bude v "domácím" prostředí i Bohemka, pro níž je Eden azylem. Vedení Klokanů se rozhodlo pro zajímavou akci, fanoušci budou moci přijít na zápas do Ďolíčku, kde se bude střetnutí se Slavií promítat, navíc je připravena rozlučka s trenérem Pavlem Hoftychem, jenž po této sezoně odchází na Slovensko. Loučit se budou i slávisté, konec kariéry ohlásila dlouholetá opora Martin Vaniak, Karol Kisel se zase vrací zpět do Sydney.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Josef Kaufman, Čelůstka, Hubáček, Trubila - Černý, Jarolím, Janda, Koreš - Kisel - Pospěch
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, Bartek - Moravec, Držík, Kraus, Sedláček - J. Marek, Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FC Slovácko  (sobota 17:30)
Na Stínadlech se s bohatou fotbalovou kariérou rozloučí teplická legenda Pavel Verbíř. Jeho posledním soupeřem v lize bude Slovácko.

Všech dosavadních 378 ligových zápasů odehrál v dresu Severočechů a v sobotu se s fotbalem loučí. Pro teplické fanoušky nemůže být lepší pozvánky na tento duel. Poděkovat si jistě zaslouží také domácí trenér Plíšek, který na teplické lavičce končí. Navíc žlutomodří sedmkrát za sebou nevyhráli a s ne příliš povedeným ročníkem by se jistě rádi rozloučili vítězně. "Máme násobenou motivaci to utkání zvládnout vítězně. Bude to především loučení Pavla Verbíře a samozřejmě je vždycky lepší, když je vítězné. Věřím, že tým a spoluhráči Pavlovi k vítězství pomohou," řekl domácí trenér Jiří Plíšek.

Aby nebyl poslední Verbířův zápas v lize úplně exhibiční, se pokusí zajistit Slovácko. Na stadionu v Teplicích v lize nikdy nevyhrálo, ale z osmi duelů tam za remízy získalo pět bodů. Tým z Uherského Hradiště by především rád napravil poslední tři kola, ve kterých vždy prohrál. I trenér Slovácka Miroslav Soukup vnímá specifickou příchuť utkání: "Očekávám trochu zvláštní atmosféru zápasu, neboť se v Teplicích loučí trenér Plíšek i Verbíř. Pokusíme se navázat na podzimní vítězství nad Teplicemi a napravit tak poslední tři špatné výsledky."
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Vidlička, Hošek, Rosa - Verbíř, Ljevakovič, Čajič, Mareš - Vachoušek - Mahmutovič
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Mezlík, Košút, Reinberk - Ondřejka, Kordula, J. Valenta, Volešák - Hlúpik, Nestorovski
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.70 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (sobota 17:30)
Do Olomouce přijede nový mistr z Plzně. Mohl to být souboj vítězů dvou největších klubových soutěží v tuzemsku, protože Olomouc byla blízko k pohárové trofeji v českém poháru zvaném Ondrášovka Cup.

V pohárovém finále, které hostila Jihlava, prohráli Hanáci s Mladou Boleslaví až po penaltovém rozstřelu. Nyní se potřebují soustředit na závěrečné ligové kolo, v němž půjde o udržení čtvrtého místa, za nějž se berou finanční prémie. "Chceme sezonu ukončit vítězně. Navíc pořád je ve hře čtvrté místo, které chceme uhájit," prohlásil trenér domácích Zdeněk Psotka, jehož svěřenci by v případě jakékoli bodové ztráty zřejmě přišli o své dosavadní postavení v tabulce. V sestavě hostí se neobjeví jen vykartovaný Vepřek.

Plzeň v minulém týdnu oslavovala zisk svého prvního mistrovského titulu v klubové historii. Nyní se však musí Vrbův výběr plně koncentrovat na svůj poslední zápas letošní sezony. "Věřím, že hráči se dají po oslavách do kupy, aby byli v pořádku i na poslední ligové kolo. Už se o nic nehraje, ale my chceme dohrát jaro bez porážky. I to by potvrdilo, že titul je ve správných rukou. Šanci dostanou hráči, kteří toho během jara tolik neodehráli," prozradil trenér novopečených mistrů Pavel Vrba. Ten bude postrádat v sestavě zraněného kapitána mužstva Pavla Horvátha.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Machalický - Bajer, Rossi, Ordoš - Přikryl, Schulmeister, Šultes.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Ševinský, Neuwirth, Brezinský - Fillo, Trapp, Jiráček, Sladký - Bakoš, Ďuriš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.40 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Ústí nad Labem  (sobota 17:30)
Mladá Boleslav, která v tomto týdnu vyhrála český pohár, ukončí tuto fotbalovou sezonu domácím ligovým zápasem se sestupujícím Ústím.

Až penaltový rozstřel rozhodl ve středu o novém vítězi Ondrášovka Cupu. Tím se právě stala Mladá Boleslav, která byla v penaltách úspěšnější než Olomouc. Nyní ji však čeká poslední ligové utkání před domácím publikem. Tentokrát může Hanáky připravit o čtvrté místo a s ním spojené finanční prémie. "Úspěch ve finále Ondrášovka Cupu nás povzbudil, abychom se ještě poprali o čtvrtou ligovou příčku, na kterou ztrácíme jen bod. V domácím prostředí se chceme s našimi fanoušky rozloučit dobrou hrou završenou vítězstvím," prohlásil sportovní ředitel klubu Ladislav Minář, jenž dočasně vede domácí lavičku.

Jen rok vydrželo Ústí v české nejvyšší soutěži. Do druhé ligy se vrátí z posledního místa tabulky. "První liga pro nás byla velká zkušenost, teď se chceme rozloučit co nejlepším výsledkem a zápas si užít. Věřím, že se na našem výkonu promítne i rozhodnutí licenční komise, které nám udělalo velkou radost. Trochu nečitelná je pro nás sestava Mladé Boleslavi, která po pohárovém finále asi nastoupí s jinými hráči, ale i v naší sestavě bude pár změn," prohlásil ústecký kouč Svatopluk Habanec.

Domácí se budou muset obejít bez zraněné dvojice Kúdely a Janíčka, nejistý je start Fabiána. Za hosty nenastoupí trojice marodů Zachariáš, Džuban a Martykán.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Rolko, Dimitrovski, Šírl - Mendy, Procházka, Opiela, Táborský - Kulič, Chramosta.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Dreksa, Valenta, Polák, Dvořák - Stožický, Lamešič, Vrtělka, Volek - Jindráček, Veverka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.75 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - FK Jablonec  (sobota 17:30)
Dvě loučení se budou konat v sobotu v Brně. Domácí tým, jenž hostí Jablonec, se bude se svými fanoušky loučit s první ligou. A také i brněnský Richard Dostálek, pro něho to bude poslední zápas v hráčské kariéře.

Fotbalisté Brna nezvládli v uplynulém kole zápas roku, když podlehli Příbrami na její půdě. Tato porážka jich odsoudila k pádu do druhé ligy. Je to po 19 letech, kdy se moravská metropole loučí s nejvyšší soutěží. "Ligu musíme dohrát se ctí. Ovšem už budu v sestavě počítat s hráči, kteří v Brně chtějí zůstat i v příští druholigové sezoně a jsou odhodláni napravit letošní špatné výsledky. Přihlédnu k pohovorům s hráči v tomto týdnu. U některých jsem byl nemile překvapen tím, že už dál nechtějí za Brno hrát. Ty už nepostavím," nechal se slyšet trenér domácích René Wagner. Ten bude postrádat vykartovaného Střeštíka a oba zraněné Mitroviče a Folprechta.

To Jablonec může slavit bronzové umístění v Gambrinus lize a tím i účast v Evropské lize. Jeho trenér František Komňacký si přeje v posledním ligovém kole důstojné zakončení této úspěšné sezony. "Chtěli bychom se důstojně rozloučit se sezonou, kterou budeme hodnotit jako vcelku úspěšnou. Víme, že Brno má jiné starosti a že tam asi nebude ideální atmosféra. Chceme se prosadit hrou, která je nám vlastní a je založená na ofenzivě. Máme ale dost problémů se sestavením mužstva, k marodům přibyli Vošahlík a Krajčík, Piták má čtyři žluté karty," uvedl Komňacký. Na marodce nadále zůstávají Špit, Zábojník, Haurdič, Kocourek a Hejda.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Pašek, Pernica, Simerský, Husár - Přerovský, Dostálek, Rýdel, Kalabiška - Došek, Šamánek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Pavlík, Beneš, Jablonský - Třešňák, Loučka, Vaněk, Jarolím, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.50 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň29216269:2669
2.Sparta Praha29212651:2065
3.FK Jablonec29167661:3155
4.Sigma Olomouc291351145:2844
5.FK Mladá Boleslav291271047:4043
6.Bohemians 1905291271033:3043
7.Slovan Liberec291261142:3342
8.FC Hradec Králové291181025:3341
9.FK Teplice291081138:4538
10.Slavia Praha29813838:3637
11.České Budějovice297111127:4532
12.Baník Ostrava29791331:4430
13.1. FC Slovácko29861526:4230
14.1. FK Příbram29771520:3628
15.Zbrojovka Brno29731930:5124
16.FK Ústí nad Labem29471822:6519

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (342)

Přidat komentář
exse

1. Pro Plzeň ať překoná 70 gólů

Reagovat
Ferguson6

2. pre 4. miesto Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč nedávaj vršovický derby v tv ani CT4 ani Sport 2 ani Novasport

Reagovat
stas87

a napadlo ta ze davat zapas bez divakov nie je to najlepsie?

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice pravda, že bez diváků to neni ono, ale i tak si myslim, že tenhle zápas bude kvalitní a bylo by se na co dívat (hold si budu muset vystačit s tipovani.cz)

Reagovat
naheCZ

za 1. To bude bez diváků a za 2. Nevím jestli vůbec můžou být na stadionu přítomni

Reagovat
smazaný uživatel

na internetu to bude, takze v tomhle by problem asi bejt nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a po tomhle zápase zemětřesení v kádru a změnu na postu kouče prosím

Reagovat
smazaný uživatel

No zemětřesení zase ne. Adiaba, Abena, Brabec pryč a nějaká ta posila. A pokud jde o trenérský post, nemyslím si, že dojde ke změně. Když se bude dělat analýza, tak tam Chovancovi bude hrát do karet postup ze skupiny EL, počet získaných bodů a fakt, že hrál až do 28. kola o titul.

Reagovat
stas87

+na druhe miesto v lige neobvykly pocet bodov...najhorsie pre spartu je,ze si tie vysledky obhaji

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, snad nikdy jindy neměl trenér Sparty po víceméně zpackané sezóně lepší pozici. Možná kdyby kdysi zůstal u kormidla Hřebík, tak ten by na tom byl teoreticky líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Adiaba a Abena zustat musi hrat jsou to borci

Reagovat
exse

Přesně tak, pro soupeře jen dobře když zůstanou

Reagovat
smazaný uživatel

Borci? Asi jsem koukal na jiný hráče než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni mi jediný důvod, proč by měli hrát?

Reagovat
božský John

Protože asi nefandí Spartě ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě je tu možnost, že fandí Spartě a je slepý, nebo blb apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych poslal ještě pryč kweukeho a přivedl nějakýho kvalitního útočníka....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych poslal ještě pryč kweukeho a přivedl nějakýho kvalitního útočníka....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si nemyslím, že je potřeba zemětřesení. Mě právě štve, že ten kádr má dvakrát takový potenciál, ale GSM to z něj nedokáže vytáhnout. Nejradši bych volal do Polska, tam někam do Gdyně...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že je Příbram zachráněna, mohli sme jí poslat do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

zdar, ty máš profil na ronnie.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že někteří hráči mají zastavenou činnost kvůli žlutým kartám, žádné improvizace v sestavě nechystáme," řekl trenér domácích Jozef Chovanec. /// Jsem jedinej komu to nedává smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To je prostě Chovanec tohle. Už se nad tím ani nepozastavuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tím myslí, že nebude vytvářet žádné šílenosti, ale nasadí prostě náhradníky, které má k dispozici. Jo a Abena je u nás na roční, nebo půlroční hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

na rok

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to není moc dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se toho dost bojim.... protže ho tam zase bude cpát... a hráče kterej se na zápas vybodne fakt nepotřebujem....

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. A stalo se to dvakrát. Potenciál asi mít bude. Ale vzhledem k tomu, že je laxní, neumí česky, ani v zápasech, kdy hrál dobře to nebyl žádný zázrak, by si měl sbalit čemodan a vrátit se na Slovensko.

Reagovat
Kenneth

Ještě jsem neviděl nikoho, kdo má v nejdůležitějším zápase sezony žlutou kartu a do dalších 3 soubojů jde jako prase. Abena nemá žádný potenciál.

Reagovat
stas87

hele,teraz ma napadlo,zahral by si u vas erik grendel??

Reagovat
smazaný uživatel

Když mi povíš, kdo je Erik Grendel, tak ti odpovím .

Reagovat
stas87

jaj tak radsej nic,zaloznik slovana bratislava umi zahrat takmer na vsetkych miestach v zalohe,je este velmi mlady

Reagovat
smazaný uživatel

To by záleželo na tom, k jakým posunům v kádru dojde. Jestli umí rozdávat přihrávky, tak by mohl být angažován jako náhradník za Matějovského. Dejme tomu.

Reagovat
stas87

hlavne ho nesmie slovan skurvit(rozumej,predaj niekam do rakuska)v dnesnej nasej 21ke z ligy asi najlepsi hrac,a moj oblubnec,odchovanec dubnice ake maju vobec v dnesnej dobe vztahy sparta a slovan?stale obrovska rivalita z cias cssr?ten prichod je len z mojej hlavy,nezaklada sa vobec na pravde

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vztahy myslíš na jaký úrovni? Představitelé klubů, fanoušci...?

Reagovat
stas87

prestupy hracov,no u fans to nikdy ziadna laska nebude slovan-brno kontra sparta kosice...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim, že představitelé klubů po sobě nijak nejdou. Ale co se fans týče, škoda, že nevyšlo to lednový setkání...

Reagovat
smazaný uživatel

No já se v lednu s belasými fanatiky potkal. A byl jsem rád, že to dopadlo, jak to dopadlo .

Reagovat
smazaný uživatel

No, když jsme proti sobě hráli na Víkendu šamponů, takto bylo docela vyhecovaný. Kotle (Slovan budil rozhodně větší respekt, víceméně jen hools a ultras, my jen normály a pár mladších z kotle) si celkem vytrvale nadávaly .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby Slovan nepřijel do Prahy vysedávat u Prašný brány, mohlo být i líp

Reagovat
smazaný uživatel

O tom jsem něco četl. Ti říkají, to. Ti zas ono. Ale mohlo to dopadnout zajímavě.

Reagovat
centos

Vyjela vůbec Sparta někdy ven za nějakým silnějším soupeřem? Co tak čtu, tak se mi zdá, že všechno probíhá v Praze..

Reagovat
smazaný uživatel

Silný soupeř...to je v podstatě jen Baník a Brno, ne? Tak do Ostravy sparťani nevyjeli, pokud vím. A do Brna? Nepamatuju si nic velkého (otázka je kde byl ten velký střet, který na čas rozhodl o chuligánské jedničce).

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled do Brna, střet mladých ekip

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. O tom jsem četl.

Reagovat
centos

A mně to uniklo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že jsem o tom četl v našem Ultrasu, se není čemu divit .

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to i na hools.cz, teď to nemůžu najít. Vím, že počty byly zhruba 30-40 bojovníků na každé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, s Baníkem max na půli cesty jako před lety, jinak Baník jezdí za nimi, naposledy asi před 2 měsíci bylo 30 vs. 30 a Baník vyhrál. Jinak snad se vydaří ta plánovaná blízká budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

To poslední 30 na 30 bylo z obou stran slabší co se sestav týče, škoda. Tím ale vůbec nechci zpochybňovat vítězství FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na tu blízkou budoucnost jsem zvědavý. Konečně odpadnou zaběhnutá klišé a ukáže se, jak se věci mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to jméno mi něco řiká, ale vůbec si ho neumim zařadit

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ta, Slovák. Tak ten by si u nás zahrál. Otázka je kolikrát.

Reagovat
Xavi8

Ked uz by isiel Grendel zo Slovana prec, tak urcite nie do Sparty.

Nechcem Spartu podcenovat, ale uz teraz ma na viac.

Reagovat
stas87

jop chce slovan okolo neho postavit hru?alebo tak,rata sa s nim alebo ak pride ponuka tak pojde?rad by som ho dalej videl v slovane,mal by si zahrat europske pohare a vyhrat sa

Reagovat
smazaný uživatel

jako ten potenciál tam je, už jenom to že hraje DM a je obrovskej, to je jeho výhoda, ale to že sere na zápasy a česky se asi taky nehodlá učit, to samý kweuke, tak at jdou oba dva....

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Kweukeho mě ta jeho neochota učit se česky štve. Sparta za něj zaplatila nemalé peníze, má tu smlovu, mezi fanoušky je relativně oblíben, střelecky se mu docela daří a plat také nebude mít malý...chybí mu tu něco? Zajímalo by mě, jak komunikuje s ostatními hráči v kabině, na soustředění, jak rozumí trenérovi, když udílí taktické pokyny. A on nejenom, že neumí česky, ale neumí ani anglicky...to je pak těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit mu Abenu s Aiabou, ať ho to donutí učit se

Reagovat
smazaný uživatel

To je logická dedukce. Ale myslím, že ani to by mu nepomohlo. Je prostě líný. Bony byl charakter a asi i talent na cizí jazyky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Nicky, ten se toho taky naučil "hodně" za tu dobu co tu byl

Reagovat
smazaný uživatel

To mě na něm ohromně zklamalo. Působil na mě jako srdcař a chytrý kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, hloupej určitě nebyl, navíc s příjemným vystupováním, lidi co ho potkali v nějakym baru s nim prej prokecali hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Jo v baru, jo? No a potom to má na hřišti vypadat .

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že občas vypadal, že jde rovnou z toho baru no Ale žádnej velkej kalič to nebyl, na to tu byli jiný, třeba o tom Slovinci (vypadlo mi jméno, ofenzivní záložník, problémy s nadváhou, teď myslim hraje v Portugalsku) jsem slýchal historky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejc Pečnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, toho jsem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mě zajímalo, jak na tom byl Saša Prudnikov .

Reagovat
smazaný uživatel

No to by zajímalo víc lidí, co vyváděl U něho jsem měl vyloženě pocit, že tu je jen z povinnosti, do Ruska si lítal každou chvilku, ani podle mě nechtěl zapadnout.

Reagovat
božský John

Teď hraje v Křídlech Sovětů Samara

Často píšu Samaru reporty,tak se na něj zaměřuju a když hraje,tak hraje docela dobře, ona Samara hraje na jednoho hrota a on vybojuje hroznejch balonů, i nějakej gol dal myslim

Reagovat
stas87

ako vlastne kweuke hovoril so spoluhracmi v dunajskej? mal na vyber viac moznosti ako v sparte

Reagovat
smazaný uživatel

"Třeba ty kluci jo vole, ty opálený, ty jsou úplně mimo jo, ty nevědí prostě" Ať žije Bláža

Reagovat
smazaný uživatel

No tahle doslovně to myslím neřekl, ale v podstatě jo . Vtipné bylo, co řekl o Adiabovi. On nerozumí, one je takový volnější, nebrání, když mu řeknu aby bránil, tak nerozumí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, není to úplně doslova, spíš jsem zkombinoval jeho výroky o Cleberovi ("no největší problémy nám dělal Švanci a ten kluk vopálenej, sakra jak se jmenuje"), Bonym v Příbrami a Leovi s Abenou v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Že na to Abena sere řekl také Zápotočný po derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Sparta úmyslně prohraje z Hk a dovrší tím neuspěšnou sezonu a zároven nakopnou Chovance k odchodu....dobrá teorie ne...? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes je celkem možné, že půjdeme na Sigmě na pvní ligu na dlouhou dobu naposledy. Tak by to chtělo rozloučit se aspoň nějak stylově, a to výhrou nad mistrem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře

Reagovat
centos

Taky jsem něco četl.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, bohužel, co se dá dělat. Ale i ta 2. nebo 3. liga má něco do sebe. Já budu chodit i kdyby se tu hrála divize.

Reagovat
centos

Výjezdy super, aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Mě by mrzelo hlavně to, že by se nám tady asi ten kádr rozpadl a museli bychom prodávat naše skvělý odchovance. Na 3. ligu přecejen stačí trochu jinej tým. Na druhou stranu díky tomu, že máme v týmu skoro jen ty odchovance, tak by třeba nemuseli nutně chtít odejít.

Reagovat
sosna

Co si četl?

Reagovat
centos

Na hooligans v diskusi kdosi psal, že důkazy jsou. Může to být kec, ale nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

To tady píše Liquid pořád. Ten už nás aji odsoudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by vás hlavně rád potrestal. A nejen vás. Má zřejmě nějakou úchylku na tresty.

Reagovat
centos

Já tomu věřím, i když je to překvapující. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes to četl?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic nečetl. Ale co mám tak zprostředkovaný informace, tak to pro nás s tím soudem nevypadá moc dobře. Bohužel to vypadá, že se to možná všechno vážně stalo a prej má u soudu být přdvolán i Kubíček, a ten nás pravděpodobně potopí.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Jestli se to fakt stalo, tak doufám že v té MSFL skončíme. A Drobka okamžitě vyrazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale moc tomu nevěřím, zatím sem slyšel zasvěcené informace tvrdící to i opak.

Reagovat
sosna

Takže jedna paní povídala. Že by Kubíček potopil Sigmu? Nepřátel co to o něm můžou šířit má dost, ale nevěřím tomu ani za mák.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, je to zatím jen jedna paní povídala. Ale už od tolika zdrojů včetně lidí, co se pohybujou kolem Sigmy, jsem slyšel, že se to celý opravdu stalo, že tomu začínám věřit taky. A pak už jen záleží, jestli něco mají nebo ne. No a podle mě má určitě Kubíček nějaký ty svoje odposlechy, teď půjde o to, jak moc jeho ego ten konec v Sigmě neuneslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by se neprokeclo, nikdo zasvěcený by o tom nemluvil.

Reagovat
Didier Drogba

jen to ne,vždyť po našem sestupu jste z Moravy zbyli už jen vy a Slovácko

Reagovat
centos

No ty vole, to mě vůbec nenapadlo. Slovácko jako jediný moravský zástupce v lize, to je bída všech bíd.

Reagovat
AjaxFans

Jaks to myslel.Chtělo by to Opavu,Zlín a Jihlavu do první

Reagovat
centos

Tak, že Morava zabírá víc než třetinu republiky a jeden klub je ostuda. :)

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zeman v 71. minutě nastupuje za béčko, sakra ten kluk moh být úplně jinde

Reagovat
smazaný uživatel

v Bčku Realu... (zajímalo by mne, co říkaji dnes na to, že ho odmítli pustit)

Reagovat
twerp

Podle mě je dalerko víc trápí, jak to fláká, než nějakých směšných 20 miliónů, co Real nabízel.

Reagovat
Kenneth

Zeman je hlavně hloupej, nikdy by se tam neprosadil. Takových jako on tam mají desítky. Ale co,pokud nechce makat tak ho okamžitě vyrazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu tak! Až začně hrát fotbal na úrovni a chovat se normálně tak budiž, ale zato co předvádí by si nezasloužil ani to béčko...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to jaký má Sigma fanoušky idioty sem 100 krát radši že pohár má M.B.....a táhněte do MSFL...škoda že Vám tam nezůstane Opava ....

Reagovat
twerp

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš taky dobrej pacient

Reagovat
sosna

Jo, jasně. Kvůi posrané skupině hooligans, co rozpoutali celý Jihlavský incident si Sigma a všichni její fanoušci zaslouží sestup o dvě soutěže. A Ml. Boleslav si za svoje suprový fans (Kroměříž i Jihlava) a zasloužená vítězství (Kroměříž i Jihlava) zaslouží medili.

Reagovat
sosna

Teda medaili.

Reagovat
smazaný uživatel

Přátelé, my vám ty medaile přivezeme

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Hanáci dělaj bordel celoročně at jedou kamkoliv....

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jakým způsobem M.B. pohár vyhrála se nikdo ptát nebude....Hlavně Boleslaváci měli v Jihlavě spíš kinder kotel a bylo jich tak 3 krát mín....

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám,každej tým má fanoušky idioty,ale tohle bylo moc v tý Jihlavě.....jen názor

Reagovat
smazaný uživatel

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám Baník kdyby tohle rozpoutal,ale myslel sem že Hanáci jsou aspon "normálnější"

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně kvůli takovým magorům jako ty tam dodali že se účastnili i Baníkovci

Reagovat
božský John

Reagovat
centos

Přesně tak, stádo se nažralo a koza zůstala celá (jsme na to zvyklí)

Reagovat
smazaný uživatel

Od Baníkovců by mě to nepřekvapilo stejně jako plivanec od Řepky

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

pššt

Reagovat
smazaný uživatel

no vůbec je to fakt, chováš se jak idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ale jenom píšu...a baví mě to,jak se tady pořád hájíte...prostě každej tým má fand kretény,jen vy jste asi vyjímkou

Reagovat
smazaný uživatel

a ono přesdívka kazisvět mluví za vše....kazisvěti z omlomouce

Reagovat
smazaný uživatel

až na to že sem byl v olmiku asi 4x a nefandim sigmě

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplně jedno komu fandíš....je to tu od toho,aby sme se vyjádřlil a ted už záleží ne lidech co si to čtou a at se jim to líbí nebo ne....jde o to jak je kdo soudnej

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To co třeba předvedli Baníkovci v Hk...nad tím sem jen mávnul rukou a řek si:To se dalo čekat....ale od Olomouce sem zíral noo....:-)

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci se stalo to že domácí HK atakovali z boku sektor za přihlížení securitky což si chachaři nenechali líbit. Já vím že ty by ses nechal okrást, zbít ale my takoví zkrátka nejsme

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde...Podpora domácí security se mi taky osobně kdybych byl nestranej nelíbila,když Vám Votroci kradli vlajku,ale všechno má svůj důvod...to že před zápasem Baníkovci ve městě kradli dětem šály atd.to už sem nenapíšeš,tak se pak nedivte na jednu stranu,že Vám vzali vlajku....

Reagovat
smazaný uživatel

O dětských šálach nevím, ale vlajku nám nikdo nevzal

Reagovat
smazaný uživatel

Prej skupinka Poláků....a jestli chceš poslat video jak Vám Hradečáci berou vlajku a vy přes ohrádku po nich lejete pivo,tak řekni....pošlu odkaz je to vtipný...a je tam i vidět právě přihlížející securiták...v tom souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Prej, prej, sice se jí snažili vzít, ale nevzali ani její část..

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl něco jinýho,ale to máš fuk...důležitý byly 3 body....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co jsi viděl ty, ale já tam byl osobně a tu vlajku viděl po boji roztrženou ale celou v našem sektoru, už je sešitá

Reagovat
smazaný uživatel

Nj nedivím se že se fans Sigmy mé názory příčí,ale neuděláte nic

Reagovat
Losinho

"Uživatel: Recoil Odhlásit"

Reagovat
smazaný uživatel

Uživatel Losinho proplesknout.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

dej si něco studenýho na čelo

Reagovat
sosna

Tvé názory se ale nepříčí jen fans Sigmy, ale všem co mají špetku zdravého rozumu. A dělat ani nic nebudem, na takový exoty jsme tu zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to jak si to v hlavě člověk přebere.....ber to i takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde třeba o to...že vidíš fanoušky Sigmy jako celkem v klidu...maj hezkej stadion,chovaj se jakš takš až na nějaký úlety co má každej,ale prostě to co sem viděl v Jihlavě bych od nich nečekal...prostě mě to šokovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to víš o fans Sigmy úplný hovno. Kdo zná naše hooligans, tak přesně tohle očekával, zvlášť když bylo vidět, jak je ten zápas "zabezpečen".

Reagovat
stas87

nieco podobne ako v bydhosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Bral sem to jako všeobecně....když mám třeba srovnat vás a Baník,tak prostě bych to spíš čekal od chaharů asi tak....myslel sem že jsou Hanáci "normálnější.."

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jak říká, nemáš o fanouškovské scéně vůbec přehled. My máme hooligans hodně, jsou známí tím, že útočí spíš zbaběle a když mají přesilu, nejezdí všude, ale takovej zápas takřka bez policie a s velkou možností se pobít nemohli vynechat. Kdybych před zápasem věděl, že to bude prakticky bez PČR, tak bych ti klidně řekl 2 dny předem, jak to tam bude vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

No až nečekaně hezky si to napsal...na férovku,že útočíte jen když máte přesilu....Makám v Boleslavský fabrice a kluci mi tam říkali,že jich tam jelo málo a ještě spíš ty mladší....ale stejně,byla to hnusná kanka na závěr....mohli ste se pobít až za branami stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já naše chuligány vůbec nemám v lásce, takže prostě píšu, jak to bylo. Může za to nedostatečná ochrana policie a provokace lidí z Boleslavi v kombinaci s naší frustrací z prohraného zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ted si to podal uplně top...hele já vim že sem tady hodně lidi nasral,nejen fans Olmiku ale i fans fotbalu jako takovýho...ale prostě takovou tečku po finále sem nečekal....

Reagovat
centos

A to si chválně dneska zapnu ještě Brno, co bude dít tam.

Reagovat
soukup

no už asi 20 hodin v kuse tu prší, takže očekávám, že cca 1200 lidí zatleská Ríšovi a zanadává si na ostatní, víc nic

Reagovat
AjaxFans

Naši měli taky nějaký náběh na tepláky pro prohrátém finále.

Jsem se tam pěkně rozsekal ze schodů na strahově,nějak jsem to rozběhnul a důle jsem to neubrzdil

Reagovat
centos

Recoil 28.05.2011 12:20

Hele Hanáci dělaj bordel celoročně at jedou kamkoliv....

Ty jsi fakt komik.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tady sem se do toho zamotal,uznávám....

Reagovat
centos

http://www.ct24.cz/sport/125471-rebicek-ve-slavii-dobre-ulozene-penize/

Ideálním scénářem pro další sezonu by podle něj bylo první místo v tabulce. "Mistři. Jednoznačně. Tak třikrát, možná pětkrát za sebou. Minimálně jednou s účastí v Lize mistrů," přemýšlí o budoucnosti Slavie. "Taky přemýšlím, že kdyby to bylo třeba 7:0, šel bych na levého beka, kterého jsem hrával. Ale mám strach, že neprojdu testy," dodává.

Reagovat
Losinho

Sakra, ale na to, jaký to má být bastard, je mi sympatický.

Reagovat
soukup

Aleš Viamont Řebíček nemůže být nikdy sympatický

Reagovat
Losinho

On ho už prodal.

Reagovat
soukup

to je celkem fuk, koneckonců, teď už není ministr, takže by mu to stejně nevydělávalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se tady mějte bando 16 -ti letejch rádoby chuligánů a odborníků....co se chytaj za každej názor,kterej je zrovna naopak než je v jejich hlavách....

Reagovat
centos

ahoj

Reagovat
sosna

Taky se měj a dík, pobavils.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon že ty to bereš trochu z nadhledem a rezervou...

Reagovat
stas87

ty si unikat...si blb ale ako bonus k tomu si aj schizofrenik

Reagovat
smazaný uživatel

To je tim hulením....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi klokan že?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne...Fc Hradec Králové

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tě omlouvá ti mi přijdou podobní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měl si recht...sem se na to díval znova a je fakt že ji jen roztrhli....ale zprvu mi to přišlo,že ji měli celou

Reagovat
smazaný uživatel

13:10 - Tak se tady mějte 13:36 - a ty tu furt smrdis

Reagovat
smazaný uživatel

chudáčku

Reagovat
sosna

Reagovat
goodbay

Wozniak už nechce hrát ligu? Nechápu, vždyt byl docela opora Hradce a je mu tuším 33 let!?

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrál jen podzim...na Jaře za něj hrál Pávek a kapitánsku pásku přebral Fisher...Wozi se zranil,rozehrával se za B tým a věci se maj ted tak,že mu vedení nenabídlo novou smlouvu....stěhuje se zpět do Ostravy a mluvil něco o podnikání či co...

Reagovat
smazaný uživatel

Odejdu od PC a když se vrátím je tu třicet nových příspěvků. Škoda, že všechny od Recoila

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Baník s Vašendou, Christu a Ferenčikem v základu.

Reagovat
centos

To bych docela chtěl vidět, jak budou makat.

Reagovat
doNny

Já vám nevím, ale to co se stalo v Jihlavě vůbec neodpovídá té mediální masáži . Ano, byli na hřišti, bylo pár kopanců, ale to je tak vše. Znám horší případy i v ČR, ale tohle se mi zdá moc

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Slova o Balkáně a 300 chuligánech Sigmy jsou "trochu" mimo.

Reagovat
slavik38

panebože, vrať nám Týpka a mi ti dáme Filipa a Recoila...

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se fanouškům Sparty že jsem o nich říkal že jsou zaslepení. Ivošku, Typku, vedle těch demagogů z Barcelony jste úplně normální lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdejší fanatic fans Barcy jsou opravdu extrém.

Reagovat
centos

Já tyhle fanoušky úspěšných týmů, které hrají tisíce kilometrů daleko, neberu moc vážně.

Reagovat
goodbay

to potěší

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrali tě? Mně zprvu nedošlo, proč by tě měli štvát. No a po chvilce hloubání mi to došlo .

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu si za to sám, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, fanoušci Barcelony dopadnou jako Ikarus.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, jako Ikaros. Ne jako ten autobus . Jsem pako.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

"Svobodný jsem jak Ikarus,

z křídel mi kape vosk a dole bliká Rus,

opodál Evropa a já jsem pánem svého života"

Tak teď jsem zmaten.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi to sebral ?

Reagovat
centos

Nohavica.

Reagovat
soukup

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

Konečně už skončí ten tragický pokřik Sparta Praha šampión.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten neskončí nikdy. Sparta Praha šampión!!! Můj nejoblíbenější chorál.

Reagovat
Losinho

200. pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

a Vaniaka

Reagovat
slavik38

Sestava pro utkání s Hradcem Králové: Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamić - Sionko, Pavelka, Vacek, Kadlec - Pekhart, Kweuke

Postaví José někdy ty mladý kluky z béčka??

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka je z béčka. Buďme rádi, že nedal do základu ty dvě kopyta Adiabu s Abenou, kteří také hrají občas v béčku.

Reagovat
slavik38

já vím, ale béčku už taky o nic nejde tak dneska nemusel hrát třeba Kadeřábek a měl nastoupit za áčko třeba s Krejčím..

Reagovat
smazaný uživatel

A jsou aspoň na lavičce? Jejich čas přijde.

Reagovat
slavik38

Krejčí jo, Kadeřábek ne, hlavně že je tam šutéř Lačný..

Reagovat
soukup

však Lačný je taky z béčka

Reagovat
soukup

no ten odhad návštěvy 1200 lidí sem trochu přecenil, kdoví jestli je tam aspoň tisícovka

Reagovat
C-M@ster

Nevypadalo to. Bude se tam něco dít?

Reagovat
soukup

pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, že si hlasatel zase vycucá z prstu nějaký haus numero, jako tomu dělal vždá

Reagovat
soukup

tak to je jasný

Reagovat
božský John

Proč je v Olomóci tak málo lidí? Jsou nasraný, že nevyhráli pohár nebo kvůli počasí nebo jsou ublížený, že jsou za šmejdy?

Reagovat
centos

Nejnižší návštěva bude v Edenu, ale jen těsně!

Reagovat
Losinho

Reagovat
soukup

může mi někdo vysvětlit, proč takhle hrajeme až když o nic nejde?

Reagovat
Ligter

Člověk bez stresu dokáže věci.

Reagovat
soukup

no koukám, že dokonce třeba přihrát nebo trefit bránu, to sem fakt nečekal

Reagovat
Ligter

Jak vidím, ta vaše sezona byla fakt sakra zoufalá.

Reagovat
Shevchenko

No podle výsledku musíte hrát skvěle.

Reagovat
soukup

psal sem to v desáté minutě, když sme běhali, uměli si příhrát a hráči jezdili po prdeli

Reagovat
Shevchenko

Mně je to jasné, ale teď to prostě působí strašně komicky.

Reagovat
Losinho

Teď to vypadá moc hezky.

Reagovat
soukup

aspoň už tu hru poznávám, ze začátku sem si myslel, že nastoupili jiní hráči

Reagovat
soukup

Třešňák to Lafatovi kurva nepřeje

Reagovat
Kenneth

Stále Spartu nezavrhl.

Reagovat
božský John

Tak on titul pro krále střelců tak jako tak zůstane u nás, ale stejně bych to Lafimu přál víc. Chce to nafilmovat dvě penalty nebo dávat co nejvíc balonů do vápna, na nějakou střelu z dvaceti metrů to nevidim

Reagovat
soukup

jelikož rozhodčí klasicky píská kdykoli je nějakej hráč ocitne na zemi a je jedno, že si šlápne na tkaničku, tak bych se nějaké penaltě nedivil, von ji pro Lafatu někdo skočí

Reagovat
božský John

Jak nesnášim simulování, tak bych dnešek pro Davida obětoval, on je neskutečnej dříč a tu korunu si prostě zaslouží nejvíc ze všech ...

Reagovat
soukup

tak ne, ono stačí, že my nebráníme, penaltu nebude potřebovat

Reagovat
soukup

doufám, že aspoň dá po zápase Pernicovi pugét

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, hezky Řepka . Pěkné sólíčko.

Reagovat
soukup

tak a dost, místo aby to přihrál Lafatovi, tak on dá radši životní trefu z pětadvaceti metrů

Reagovat
božský John

To dal proti Budějicim, taky asi z 25ti metrů placírkou, takovej pololob a zapadlo to přímo ke spojnici

Reagovat
smazaný uživatel

On je ten Kweuke vážně po každém gólu tak strašně unavený .

Reagovat
Kenneth

Už sem ti říkal že je to jeho rituál.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v Teplicích to bylo jiné. Tam se neradoval s fanoušky, ale tam vyloženě funěl z únavy. Tohle bylo jako když dal gól doma proti Budějovicím, či proti komu to bylo.

Reagovat
Kenneth

Podme Lafato nebo Pekharte at konečně ta dvacka padne.

Reagovat
Kenneth

Koukám že Brno se chce rozloučit se vší parádou.

Reagovat
božský John

Když už,tak už

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
soukup

tak to už je trapas, s takovou Lafata skončí na 22 gólech, myslím, že na druhý poločas už tam bude jen Dostálkovo příbuzenstvo, normální fanoušci už čekají na trolejbus

Reagovat
smazaný uživatel

Brněnský ementál

Reagovat
Shevchenko

S kým se tam jako Dostálek chce loučit?

Reagovat
soukup

prý je tam celý jeho příbuzenstvo a přátelé, kromě nich sice nikdo další, ale tak aspoň něco, ti navíc možná neodejdou teď v poločase

Reagovat
centos

Chudák, celkem ho lituju.

Reagovat
Shevchenko

Lafata ten jeden gól ještě dá.

Reagovat
Losinho

Moc pěkný poločas. 2:0, góly jarních střelců - Koreše a Pospěcha, Trubila a Kisel asistence, teď ještě aby Vaňous udržel čisté konto.

Reagovat
Kenneth

Čaroděj si určitě ještě jednu sezonu dá ne?

Reagovat
Losinho

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, to už tam nebudete mít žádného mého "oblíbného" hráče. Na kom si při derby vyleju vztek ?

Reagovat
Losinho

No uvidíme, kdo přijde. Ale Standu Vlčka taky moc nemusíš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kardinál Vlček to zachraňuje. No a taky trochu Kisel, ale u něj jsem tak trochu na vážkách.

Reagovat
soukup

Kisel tam nezůstává

Reagovat
Losinho

Ten odchází. Naštěstí pro tebe náš goleador a jasný adept na reprezentaci chce pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrací se do Austrálie? Nebo půjde jinam? Ten vám bude hodně chybět. Tak prima, na goleadora Vlčka se těším. Akorát já stejně při tom derby v Edenu moc nevidím. Všimnu si spíš takových kuriozit, jako je Manuel Pamić na pravém křídle v 90. minutě .

Reagovat
Losinho

Jojo, do Sydney. Chybět bude, ale snad se přivede náhrada. Třeba Piták by se mi celkem líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že také patříš mezi optimisty. Ale fakt, že Piták by byl dobrou náhradou. Mimochodem, víš čím se živí váš bývalý špílmachr Ivo Ulich ?

Reagovat
Losinho

Futsal, vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé, to jsem nemyslel. To není vtipné. Prodává kliky.

Reagovat
Losinho

Ach jo. V managementu Slavie bych ho viděl mnohem, mnohem raději.

Reagovat
centos

Vám chybí kliky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad až tolik se ve Slavii nekradlo, ne?

Reagovat
Losinho

Nooooo...

Reagovat
smazaný uživatel

I když je to možný. Kamarád mi vyprávěl, jak to vypadalo v Edenu, když jste hráli s Aston Villou. Vchod pro tisk ještě nebyl v provozu, takže pánové žurnalisti (i zahraniční) museli vstoupit do toho vašeho chrámu přes McDonald. Další zádrhel je čekla hned vzápětí. Nejezdil výtah. Místnost, kde měla být tiskovka byla úplně prázdná, pár židlí, jeden stůl, na něm laptop a kolem strašná motanice všelijakých kabelů. To byla panečku prezentace v Evropě .

Reagovat
Losinho

No jo no, nedodělky...já jsem rád, že stojí. (myslím Eden)

Reagovat
centos

Vidíš, stačilo by, aby se tam ještě válely kliky. Hned by měli novináři lepší dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Klika je na houby. Stůl se žrádlem tam měl být a novináři by odpustili i padající omítku. Nedávno jsem byl na tiskovce k Sázavafestu. Pivečko, prasátko...a hned byla lepší nálada .

Reagovat
Losinho

Dobře víš, jak je to se Slavií a jídlem. A to ho máme ještě rozdávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tehdy to ještě docela šlo, ne? S Aston Villou, to bylo na podzim 2008? Dneska je mi jasné, že nemůže rozdávat vepřový.

Reagovat
Losinho

Ano, první prohra v novém Edenu. Tehdy to šlo, ale papalášové (Rosen, Doležal, KJ) by stejnak všechno sežrali sami.

Reagovat
Losinho

Klika by se nám v nové sezoně hodila.

Reagovat
Losinho

Lafata

Reagovat
božský John

Pojď Davide ! Dvacka padne !

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je vůl, ten reportér .

Reagovat
slavik38

Rada končí v Liberci, na vlastní žádost, docela čumim..

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, teď se bojím, aby neskončil Chovanec a Rada ho nahradil. Holubáře tu opravdu nechci.

Reagovat
REPLIKATOR

To by byla paráda, kdyby šel do Sparty Určitě dostal nějakou lepší nabídku, jinak si nedokážu vysvětlit proč by odcházel

Reagovat
smazaný uživatel

No pěkně děkuju .

Reagovat
Kenneth

Proboha to at radši zůstane José.

Reagovat
Losinho

Reagovat
soukup

Richard

Reagovat
soukup

dneska to bude 6:6

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
božský John

Dostálek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kenneth

Dneska možná vlastně poslední zápas pro Řepana a Vacka.

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkej ani v legraci. Kamil musí zůstat!!! A Řepka? Uvidíme.

Reagovat
Kenneth

Důležité je aby to byl poslední zápas pro Brabce.

Reagovat
božský John

Došek, starej kanonýr

Reagovat
soukup

ještě prožene Lafatu

Reagovat
božský John

Reagovat
Losinho

Tak mu to nevyšlo, ale moc nechybělo!

Reagovat
REPLIKATOR

Štajner

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, kterej zdejší slovaňák tady píčoval do vašich starejch hráčů? Do Hauzra, Janů, Papouška, Nezmara, Holeňáka a snad i do Štajnera. Nevíš?

Reagovat
REPLIKATOR

Ne. Ale teď bych p čoval na naši obranu co tam teď předvedli

Reagovat
exse

Já na ně nadávám, ne píčuju pořád. Kromě Štajnera samozřejmě, hráč s jeho technikou kromě Bosančiče a Horvátha není, jinak všichni které si napsal zaslouží úctu, ale na základ a asi ani A tým to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to jsi ty? No promiň, ale ty ses k nim s úctou nechoval. Možná to bylo pod návalem emocí, ale rozhodně nešlo o konstruktivní kritiku. Spíš o urážky. Proto mě to utkvělo v paměti.

Reagovat
Kenneth

Opět 2:0,opět jsme se na to vysrali.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nevybereš. Na podzim jsme hráli celý zápas hovno a v závěru dali dva góly. Na jaře dáme dva góly a hrajem celý zápas hovno .

Reagovat
AjaxFans

Ježiš,kolikrát ten blb komentátor řekne ještě Verbíř

Reagovat
smazaný uživatel

A je aspoň na hřišti ?

Reagovat
AjaxFans

Jj,je.To je furt Pavel Verbíř lehce fauloval,Pavel Verbíř vybojoval míč,kope roh. Bjes

Reagovat
REPLIKATOR

Štajner tečoval do protipohybu

Reagovat
Kenneth

Vypískat Chovance! Tohle už není náhoda! Doufám že poslední zápas i pro něj.

Reagovat
Kenneth

Je tu druhé střídání a loučení s ligou. Richard Dostálek končí svou prvoligovou kariéru před 589 diváky.

Smutné.

Reagovat
REPLIKATOR

Určitě se dívá ještě někdo na netu

Reagovat
smazaný uživatel

Hušek?

Reagovat
Kenneth

Taky jsem myslel že je po smrti už.

Reagovat
slavik38

musíme to přeci ubránit..

Reagovat
božský John

Verbíř

Reagovat
REPLIKATOR

Nějakej Rusák nám dal zase gól

Reagovat
partaS

maškova premiéra v patnácti letech

Reagovat
REPLIKATOR

Ty vole co to je 3:3

Reagovat
REPLIKATOR

84., 86., 87. min.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je U Nisy sranda.

Reagovat
Kenneth

Proti Hradci bráníme výsledek a dáme tam stopera. To je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, co tomu říkáš ?

Reagovat
Kenneth

Omlouvám se Jožkovi,byl to taktický tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Marketingový projekt Rudý Pekhart definitivně ukončen.

Reagovat
Riijkark

spartansky kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně se z protilehlé ozývá Zavolejte stráže, zbláznilo se páže

Reagovat
AjaxFans

U vás?

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce?

Reagovat
AjaxFans

Na tebe.Jaxi to zahaprovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no u nás se poslední 3 domácí zápasy jede staronový chorál beze slov na melodii písničky Zavolejte stráže z pohádky Ať žijí duchové. A třeba proti Slovanu se to chytlo skvěle a náramně jsem se při tom bavil. Mám toto pohádkové retro fandění moc rád. Vidím v tom specifikum českého fandovství a myslím, že bychom se toho měli víc držet. Líbilo by se mi, kdyby nové chorály vznikaly na motivy českých písniček, než abychom jen přebírali známé popěvky ze zahraničí.

Reagovat
AjaxFans

Proč neé.Nemuselo by to být vůbec špatné.Přejímání a kopírování všechného není dobré.

Proto i kdysi vetšina naší skupiny bojkotovala dětský turnaj v Hluku,zas okopírované od pšonků.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takový jsem z toho měl dojem. Ale o bojkotu jsem nevěděl.

Reagovat
AjaxFans

Tak byl tam náš leader a další 2-3,ale velký zbytek na to hodil bobek.

Reagovat
božský John

DAVID LAFATA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Reagovat
centos

sympaťák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele