Gambrinus liga - preview 24. kola

10.04.2010, 10:25, aktualizováno 12.04.2010, 08:33
Previews
Ze tří derby, která pražská "S" v rychlém sledu hrají, dnes přichází na řadu to nejprestižnější - ligové. Domácí Sparta touží po návratu do čela tabulky, kde se v sobotu usadil Baník. Slávisté věří, že je probudil nový trenér Cipro. V případě úspěchu se posunou maximálně na šesté místo.
Sparta Praha - Slavia Praha  (pondělí 17:30)
Přichází 272. pražské derby! Nejslavnější české kluby se proti sobě postaví na Letné před vyprodané tribuny, na kterých je bude očekávat celostadionové "choreo". To má ještě více nabudit motivaci hráčů a donutit je k předvedení toho nejlepšího ligového fotbalu.

Slavia pod trenérem Ciprem neprohrála. Nový kouč sešívaných dokázal svůj tým dovést k premiérové výhře právě nad Spartou, která se před více jak týdnem potýkala s doslova rozebranou obranou.

Sestavit skládačku se ale "rudým" doktorům přiliš nevede. K dispozici jistě nebude Pamić, kterého trápí svalové problémy, otazník vysí i nad Brabcem, jehož do hry v posledních zápasech nepouštěly svalové úpony. Chybět bude mimořádně i Juraj Kucka, který si odpykává trest za žluté karty.

Druhá strana barikády hlásí zlepšený stav Jaroslava Černého, který podle slov z Edenu možná nastoupí od první minuty. Zraněný je naopak Deniss Romanovs, Kaufman, Hloušek i Belaid.

Velkou roli v podobných zápasech hraje psychika, avšak ta je pro oba kluby velkou neznámou. Slávisté dokázali vyhrát své poslední utkání jednoznačně 3:0, když zdolali klokany z Vršovic, ovšem zalepit strádání z minulých týdnů tak rychle zřejmě nepůjde. Sparťané pro změnu ukázali velké povstání i následný pád v Plzni, kde remizovali 2:2.

Rozhodovat tak bude zřejmě lepší forma a štěstí. Ani jeden z trenérů totiž nepřikládá důležitost již zmíněnému pohárovému střetnutí, které se odehrálo před deseti dny: "Z poznatků z prvního vzájemného měření sil se Slavií příliš vycházet nemůžeme. Jednalo se o první ze dvou pohárových střetnutí, taktika obou mužstev byla jiná. Očekávám diametrálně odlišný zápas, a předpokládám, že obě mužstva budou hrát na vítězství," říká trenér domácích Jozef Chovanec.

A jak na výsledek vzájemného střetnutí reaguje trenér hostí František Cipro? "Nálada v kabině se zvedla, ale rozhodně bych nemluvil o tom, že je to nějaká velikánská pohoda. Ta ani teď být ve Slavii nemůže, když je Slavia v lize na sedmém místě. Ale je to samozřejmě lepší, kluci mají chuť, věřím, že jim to vydrží."

Zápas z Generali Arény přenáší přímým přenosem ČT2. Utkání bude řídit trojice rozhodčích Franěk - Zlámal, Chytil. Zápas začíná v 17:30, ovšem už o třetí hodině odpolední bude z pražské stanice metra Strašnická vycházet průvod fanoušků hostí, kteří se tak již tradičně projdou Prahou.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Kladrubský - Hoheneder - Sionko, Vacek, Žofčák, Kadlec - Wilfried
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Trapp, Kopic, Hubáček - Kysela, Janda, Ragued, Grajciar - Vlček, Šenkeřík
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Mladá Boleslav se pokusí v domácím zápase proti čtvrtému Jablonci pokračovat ve svém vítězném tažení, zatímco jejich protivník by rád navázal na postup do semifinále Poháru ČMFS a také by rád promluvil do bojů o ligový titul.

Mladoboleslavským se start do jara vůbec nepodařil. Ale nyní válí, když z posledních třech ligových zápasů mají stoprocentní bodovou úspěšnost. Tu budou chtít udržet i v neděli doma, kdy hostí soupeře, nad nímž v posledních pěti zápasech nevyhráli. "Naši sérii vnímám jako závazek, abychom tak pokračovali. Chceme dokázat, že do špičky ligy patříme," prohlásil trenér šestého týmu tabulky Karel Stanner.

V tomto týdnu slavil Jablonec úspěch, když vyřadil Teplice a postoupil tak do semifinále Poháru ČMFS. Nyní se však musí koncentrovat na ligu, protože v neděli ho čeká další těžký zápas. A potřebují v něm uspět, pokud se chtějí vrátit do boje o mistrovský titul. "Uspěli jsme v poháru, ale to neznamená, že se na něj soustředíme - chceme uspět i v lize. Čeká nás však velice těžký soupeř, který je v těsném závěsu za první pěticí," poznamenal jablonecký kouč František Komňacký.

Domácím bude v zápase scházet zraněný Pecka a nejasnosti panují okolo startu Janíčka a Zahustela. Jablonečtí přijedou bez zraněného Valenty a možná také nenastoupí Zábojník.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kalina, Procházka, Rolko, Hrdlička - Zahustel, Sylvestre, Mendy, Sedláček - Kulič, Táborský.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Pavlík, Drsek, Jablonský - Jarolím, Loučka, Eliáš, Kovařík - Pekhart, Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.95 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Olomouc hostí v neděli v rámci 24. kola první ligy Plzeň. Oba týmy se spolu utkají i zanedlouho. A to v semifinále Poháru ČMFS, kam v tomto týdnu postoupily.

Ve vzájemném souboji těchto dvou mužstev byli od podzimu 2007 vždycky úspěšnější domácí. Pokud by toto pravidlo platilo i v neděli, tak by slavila vítězství Olomouc. Ale její trenér Zdeněk Psotka stojí na pozoru. "Plzeň má parádně poskládané mužstvo, doplnění kádru se jí povedlo a odráží se to i v jejím postavení v tabulce. Hraje aktivní útočný fotbal, právě svou ofenzivou je nejvíce nebezpečná," prohlásil Psotka, jehož svěřenci v tabulce obývají klidný střed tabulky, respektive osmé místo.

Plzeň má šanci proklouznout do pohárové Evropy dvěma cestami. Přes Pohár ČMFS nebo tou ligovou. V tabulce Gambrinus ligy ji aktuálně patří pátá příčka s čtyřbodovou ztrátou na pohárové pozice. "Cítíme šanci na vstup do pohárové Evropy v obou soutěžích a jestli chceme být na dostřel ligové špičce, musíme po remíze se Spartou body někde získat. První šance se otevírá v Olomouci," řekl trenér západočeské Viktorie Pavel Vrba.

Oba týmy nastoupí téměř v kompletní sestavě, chybět bude pouze domácím zraněný Ordoš.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Komárek, Machalický - Rossi, Kaščák, Hořava - Petr, Šultes, Hubník.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Rajtoral, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Horváth, Rada, Rezek - Bakoš, Kolář.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.00 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - České Budějovice  (neděle 17:00)
Kladno zvládlo v posledním duelu veledůležitý souboj se střížkovskou Bohemkou a nyní jej čeká další klíčová bitva. Na jeho stadion přijíždějí České Budějovice, které ještě rozhodně nemají zajištěnou prvoligovou příslušnost i pro příští ročník.

Středočeši dokázali v posledním kole rozstřílet Bohemians Praha na jejich stadionu 4:1 a utli tak dlouhou sérii bez výhry. Jejich poslední bodová radost se totiž datovala až k 28. únoru, kdy dokázali překvapivě přetlačit Boleslav. "Hrálo se o hodně, vítězstvím jsme zůstali ve hře o záchranu. Bohemka už prakticky míří do druhé ligy. Stejný zápas nás ale čeká hned příští týden doma s Českými Budějovicemi. Zase se bude hrát o všechno. A my potřebujeme nutně vyhrát a tím potvrdit tři body ze Strahova," řekl těsně po zmíněném duelu kladenský obránce Vít Beneš, jeden ze strůjců kladenského úspěchu.

Domácí fotbalisté potřebují podporu fanoušků, a tak bude, stejně jako na posledním zápase na stadionu Františk Klose, připravena akce, díky které mohou děti a ženy přijít na fotbal úplně zadarmo. "Musíme navázat na poslední utkání na Strahově, kde jsme vyhráli nad Bohemians Praha a dostali se tak na předposlední místo tabulky. K tomu, abychom porazili doma České Budějovice, potřebujeme bouřlivou kulisu. Věříme, že přijde hodně fanoušků a pomůžou nám v cestě za třemi body," říká trenér domácích Stanislav Procházka.

Kromě zaplněného hlediště se budou chtít svěřenci nového trenéra spolehnout také na brankáře Kostolanského. Ten se v brance objevil v posledním zápase, kdy nahradil kolegu Tesaře.

Jihočeši přijíždějí do středních Čech se třiadvaceti body v kapse. Ty jim momentálně stačí na 13. příčku, nicméně i oni potřebují uspět. Pokud by totiž zůstaly všechny body v Kladně, jejich ztráta na sestupové vody by se smrskla na minimum. Parta okolo veterána Otepky se navíc nemůže spolehnout ani na stabilní formu. V jarní části sezóny si totiž připsala vítězství nad Ostravou či Příbramí, jindy zase ztratila body se Slováckem či Klokany z Vršovic.

Otázkou tak zůstává, v jaké formě se představí v Kladně. Je jasné, že domácí hráči musejí hrát na výhru, neboť remíza pro ně nic neřeší, navíc by jim velmi zkomplikovala setrvání v nejvyšší soutěži. Jihočeši také nutně potřebuí export bodů, i jeden by pro ně v tuto chvíli měl poměrně velkou cenu. Dá se tak očekávat vyrovnaná partie, ve které se budou do útoku tlačit více hráči Kladna.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Kostolanský - Mráz, Beneš, Gross, Procházka - Holub, Novotný, Cigánek, Strnad, Zoubek - Tatanašvilli
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Hunal, Žižka, Krob - Hudson, Černák, Otepka, Šíma - Sedláček, Ondrášek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Po velice slibném vstupu do nového ročníku nyní Brno strádá. A klesá tabulkou. V neděli ho na devátém místě tabulky dokonce může předstihnout dnešní soupeř - 1. FK Příbram.

Brno vstoupilo do jarní části sezony skvěle. Prvních pět zápasů pro svěřence Miroslava Beránka příliš problémů neznamenalo. Jediná ztráta přišla po remízovém utkání s Baníkem Ostrava - jinak si tým poradil jak s Libercem a Slováckem, tak také s Teplicemi a Kladnem. V posledních dvou utkáních ale přišla veliká výsledková a herní elipsa. Nejdříve Moravené přicestovali do Prahy, na stadion Sparty. Odjížděli s debaklem 0:3. I v následujícím utkání inkasovali Brňané třikrát - dvě vstřelené branky proti Mladé Boleslavi tak nebyly nic platné. 2:3.

"S posledními dvěma zápasy nemůžeme být spokojeni. Především s defenzivou, v níž jsme dělali hodně chyb. Proto jsme se na ni v tomto týdnu hodně zaměřili," prozradil trenér Miroslav Beránek. Problémy s defenzivou ale u dnešních domácích nezapříčiňuje nejspíš momentální špatná forma, ale nadmíru zaplněná marodka. Do sestavy se sice vrátí Martina Husára, nicméně novým členem ošetřovny se stal Martin Jílek. Ten v Příbrami podle všeho bude chybět. "Má natažený sval," upřesnil Beránek.

Dalšími zraněnými jsou obránci Trousil a Dřížďal, k dispozici nebude ani záložník Huška a forvard Hodek. Suspendovaný je zase Richard Dostálek, ten v minulém utkání s Mladou Boleslaví vyfasoval červenou kartu, následně mu byl udělen jednozápasový trest. "Tyto absence jsou samozřejmě nepříjemné, budeme muset v sestavě improvizovat. Snad to bude fungovat. Mladí hráči mají šanci dokázat, že jsou rovnocennými členy kádru," uvedl kouč hostů.

Brnu se ale proti Příbrami v poslední době vcelku daří. Z posledních pěti vzájemných utkání ovládlo hned čtyři, pouze jednou ztratilo. V minulé sezoně před vlastními fanoušky padlo 1:2. Příbram je ale letos silná i před vlastními fanoušky. Z deseti zápasů se jí podařilo hned sedm vyhrát, remizovala jednou. Také díky tomu jí před 24. kolem patří solidní jedenáctá pozice. Navíc se zápasem s Mladou Boleslaví k dobru.

Na Brno pak ztrácí pouze tři body, v případě dnešní výhry by se dokonce mohlo posunout před svého dnešního soupeře. "Soupeř má velice dobře organizovanou hru, předností je týmový projev. Většinu bodů nasbírali doma, kde jsou podstatně silnější. Jenže my jsme naposledy doma ztratili a teď chceme body získat zpět. Přestože jsme výrazně oslabeni, tak věřím, že i tato sestava je schopna v Příbrami vyhrát," dodal k dnešnímu utkání kouč Beránek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, Štochl, Šmejkal - Klesa, Tarczal, Borek, Hušbauer - Huňa, Fantiš.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Okleštěk, Dvorník, Križko, Husár - Šural, Křeček, Polách, Kalabiška - Rabušic, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.90 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (neděle 17:00)
24. kolo Gambrinus ligy nabídne také severočeské derby mezi Libercem a Teplicemi. Podle tabulky jsou favoritem Tepličtí, ale podle aktuální formy obou mužstev to vypadá na zcela vyrovnaný duel.

Desátý Liberec již zažehnal svou výsledkovou krizi, když v posledních třech ligových zápasech nasbíral celkem sedm bodů. Nyní čeká v domácím prostředí Petříkovy svěřence třetí tým tabulky. "Teplice mají vyvážený tým, hodně nebezpečný v útočné fázi. I přes nepříznivé poslední výsledky z nich máme respekt," řekl trenér Slovanu Josef Petřík.

Fotbalisté Teplic v posledních týdnech předvádí nepřesvědčivé výkony, svědčí o tom jejich bilance z posledních pěti utkání, v nichž vyhrály pouze jednou. Proto bývalému lídrovi tabulky patří třetí místo se čtyřbodovou ztrátou na vedoucí Baník, jenž má ovšem zápas k dobru. "Produktivita je teď náš problém, ale pevně věřím, že to velmi rychle zlomíme," doufá teplický kouč Jiří Plíšek.

Liberec se bude muset obejít bez čtveřice marodů Gebre Selassiho, Keriče, Bosančiče, Frejlacha a vykartovaného Dejmka. Teplice pocestují bez zraněného dua Elsamniho s Marešem a stále se po operaci slepého střeva zotavujícího Lukáše. A otazníky visí nad startem Vidličky a Vachouška.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zich - Kelič, Holeňák, Polák, Vulin - Vácha, Gecov, Dočkal, Papoušek - Smetana, Nezmar.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Matula, Klein, Rosa - Kalivoda, Ljevakovič, Vachoušek, Zoubele - Mahmutovič, Vondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.95 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - Bohemians Praha  (sobota 15:45)
Malé pražské derby je tu. Ovšem pozor, jeho náboj je obrovský. Fanoušci domácích totiž nemohou svému soupeři přijít na jméno a doufají, že stejně, jako si smlsnou během zápasu na pečeném kaprovi, pochutnají si jejich oblíbenci na trávníku na svém soupeři.

S velmi zajímavou iniciativou přišlo vedení vršovických Klokanů, které bude po celý zápas nabízet jinak vánoční pochutinu. Všechny peníze z prodeje pak půjdou do kasy samotného klubu a fanoušci tak budou moci znovu ukázat, jak za svým klubem stojí.

Nyní je navíc o jeden důvod k radosti více. Na domácím trávníku mají jedinečnou příležitost získat tři body. Vždyť k nim přijíždí poslední tým tabulky, nad kterým se stahují brány peklené, neboť Bohemians Praha ztrácí na nesestupové příčky už osm bodů.

A v Ďolíčku to budou mít převelice těžké. Domácí fotbalisté budou chtít navázat na velmi povedený vstup do jara, kdy například vybojovali všechny body nad Mladou Boleslaví, na které navázali dvěma remízami. Jejich bodová šňůra tak skončila až v minulém kole, kde dostali "příděl" od Slavie.

Hosté se naopak topí v sestupových starostech, na které si zadělali bídnou bilancí třech prohraných zápasů v řadě. Zvláště ta poslední porážka, která příšla od Kladna, měla nádech finálního úderu. V zápase "o šest bodů" si totiž nechali Střížkovští dát hned 4 branky a jednoznačně tak ukázali, v jakém rozpoložení se teď nacházejí.

Nedá se očekávat, že by se jejich psychická situace měla nějak zlepšit po sobotním zápase. Hostující tým totiž čeká v Ďolíčku doslova pekelná atmosféra, ve které bude stačit jen minimální jiskra a neřízená bitva klokanská může vypuknout. "Žádáme fanoušky, aby se zdrželi jakýchkoliv fyzických útoků a nenechali se ani ničím vyprovokovat. Akutně by pak hrozilo potrestání klubu a byla by poškozena především Bohemka. Fanděme v sobotu hlasivkami. Utkání bude z tohoto pohledu ostře sledované, jakýkoliv předmět vhozený na plochu může mít pro klub fatální důsledky, stejně tak jakékoliv fyzické ataky. Prosíme fanoušky, aby tímto Bohemku nepoškodili a naopak pomohli celé Bohemce tuhle bitvu sportovně vyhrát," říká Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905.

Ve Vršovicích se očekává bojovné utkání. Stát se minimálně na půl roku vůdcem klokaní smečky je pro oba kluby velice lákavá myšlenka, k jejímuž splnění mají podle předzápasových prognóz blíže Bohemians 1905. Ovšem statistiky mnohdy neplatí, a tak se nechme překvapit, kterak zápas dopadne.

Utkání můžete sledovat od 15:45 na ČT4 Sport.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Nikl, Rychlík - Kotyza, Pávek, Kaufman, Štohanzl - Škoda, Hartig
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Rodinger - Macháček, Lencevič, Drobný, Flachbart - Fenyk, Dobeš, Demeter, Jeslínek - Kincl, Pospíšil
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (sobota 18:00)
Druhý Baník v sobotu hostí Slovácko. Do tohoto utkání 24. kola nejvyšší soutěže vstupují domácí jako papíroví favorité, zatímco Slovácku by se hodily další body do bojů o záchranu.

Ostravané se vítězstvím v Teplicích vracejí do boje o mistrovský titul. Na vedoucí Spartu ztrácejí pouhé dva body a pokud chtějí udržet kontakt s čelem tabulky, musí splnit roli jasného favorita v domácím zápase se Slováckem. Na záda dýchají Baníku dva týmy s jednobodovým mankem - Teplice a Jablonec. "Jsme papírový favorit, to je hodně ošidná role. Technicky bychom na tom měli být lépe, ale Slovácko to nahradí bojovností a odhodláním. Musíme si pohlídat standardní situace," řekl ostravský kouč Miroslav Koubek.

Fotbalisté Slovácka si nadále udržují bezpečný pětibodový náskok před sestupovým pásmem. Ale litují dvou ztracených bodů s Libercem. "Proti Liberci jsme ale po bezbrankové remíze ztratili dva cenné body, neboť jsme si nevypracovali žádnou šanci," mrzelo trenéra hostí Josefa Mazuru, jehož tým v posledních pěti zápasech utržil pouze jednu porážku.

Zatímco domácí nastoupí v nejsilnějším složení, tak jejich soupeř se bude muset obejít bez vykartovaného Abraháma a zraněných Chmelíčka, Urbánka a Nečase.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Lička - Mičola, Varadi, Vydra.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Němčický, Košút, Kubáň - Fujerik, Kordula, Perůtka, Cleber - Nestorovski, Ondřejka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha231211032:1147
2.Baník Ostrava23136435:1945
3.FK Teplice23128336:2244
4.FK Jablonec23135529:2244
5.Viktoria Plzeň23117531:2340
6.FK Mladá Boleslav22104838:2934
7.Slavia Praha2397730:2434
8.Sigma Olomouc23941036:3131
9.1. FC Brno2386923:2930
10.Slovan Liberec23841127:3128
11.1. FK Příbram22831125:3027
12.Bohemians 190523671014:2325
13.České Budějovice23581019:2723
14.1. FC Slovácko23641320:3022
15.SK Kladno23521620:3917
16.Bohemians Praha23421723:4814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (797)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Bohemians - Střížkov 5:0

Baníček - Ovečky 2:0

11.04. 16:00 FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 1

11.04. 17:00 Slovan Liberec - FK Teplice 1

11.04. 17:00 1. FK Příbram - 1. FC Brno 1

11.04. 17:00 Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 0

12.04. 17:30 Sparta Praha - Slavia Praha 1 (jasné domluvené za pohár)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole seš normální?to je derby vole,tam se nic nepouští...toto muže napsat jen vůl,kterej absolutně nerozumí fotbalu....jsou to věční rivalové a budou se domlouvat?seš fakt....ani nebudu psát co

Reagovat
Kepy_FCB

A ty seš vůl na entou kterej rozumí pouze a jenom fotbal a ničemu "navíc".

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, alespon tu nepisu picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe, vždyť má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsem taky slyšel zvěsti, že to může být domluvený

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje i bez domluvy, ale u nás hned každej bude říkat, že to bylo domluvený

Holt Slovani...

Reagovat
smazaný uživatel

Správně konečně někdo normální a ne kokot jak ten FCB = fuck baník

Reagovat
centos

tady se to v poslední době začalo slízat..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník - Slovácko 1:1 !!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že Slavii už v lize téměř o nic nejde, jde ji o pohár a Spartě jde více o titul, i bych tomu věřil

Reagovat
centos

Prodej smaženého kapra na Bohemce je super, hned bych si koupil

A od našeho dnešního zápasu nečekám nic než super atmosféru obou stran (letos na Bazalech podruhé a naposled) a hodně gólů.

Reagovat
centos

Chtěl bych slyšet reakci činovníku svazu, kteří ty fanoušku fakt vyhání. Ale toho se asi nedočkám.

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=xaCNIMQSvMQ&NR=1

Ti fízli si pěkně zařádili v Plzni.. Byl přítomen někdo z místních sparťanů??

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

neska FCB 1. flek !

Reagovat
smazaný uživatel

dneska možná v ponděli opět v čele SPARTIČKA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Ahoj, ty jsi tu nový? Budeme kamarádi?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho koho mysliš...

Reagovat
centos

Tady je docela přehledný systém reakcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos myslel mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Amatéři

Reagovat
Kepy_FCB

tak ty budeš klenot

Reagovat
smazaný uživatel

A ty piča!

Reagovat
Kepy_FCB

Jsem uražen těžce uražen

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tady jde vidět jak redakce je spravedlivá...

Reagovat
Kepy_FCB

jééé smajlícíííí

Reagovat
centos

Mimochodem co říkáte na příspěvek na choreo Slavii a Spartě z rukou sponzora LIGY? 12 korun za každého člena kotle. Choreo samozřejmě musí být slušné..

Já v tom vidím jednak podivné protěžovaní, ale hlavně danajský dar, takže se tomu zákeřně směju :)

Reagovat
Kepy_FCB

Opravdoví ultras by to odmítli

Reagovat
centos

Proto danajský dar :)

Reagovat
RickNash

Sestavu bych viděl takhle:

Sňóza

Jindřišek, Cseh, Nikl, Rychlík

Róth, Pávek, Kaufman, Štohanzl

Bálek, Azíz

Střížkováci se u nás uškvaří zaživa! Největší práci pak dá je seškrábat z trávníku...

Reagovat
centos

Je vyhoďte i s trávníkem a rovnou udělejte nový i s vyhříváním!

Reagovat
RickNash

ale nevim nevim, jestli bude novej trávníček... spíš ne, a o vyjímku se budeme muset hodně rvát

Reagovat
centos

To my taky, ale tu šanci máme asi větší než vy.. :(

V podstatě dva ze tří nejlepších fans táborů u nás a chcou je vyhnat. Hlavně že se fotbal hraje pro fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat jebat ČMFS !

Reagovat
RickNash

přesně... mě začíná pěkně s.rát i ten Hašek, takovej panák pitomá, co na nás tlačí, ať se spojíme se Střížkovákama a tlačí na vedení, ať dneska pustěj na stadion tu jejich zas.ranou kapelu

Reagovat
centos

Dostávají ti jejich najatí trumpetisti i příplatky za vyšší riziku úrazu?

Reagovat
RickNash

nene, my je tam nakonec nepustíme

trumpety mohou orhorźit zdraví ochranky (narozdíl od bubnů)

logika sice trochu pokulhává, ale nenecháme si kur.vit skvělou atmosféru nějakoejma trumpetama

Reagovat
centos

Abyste z toho ale neměli nakonec problém..

Reagovat
RickNash

no vono to je prej kvuli policii, ktera se boji, ze by nas trumpety zbytecne rozvasnili... zdroj: http://www.bohemians1905.cz/clanek/10284/organizacni-opatreni-na-sobotni-zapas.aspx

Reagovat
centos

to je výborné

Reagovat
JarousFCB

Mě na Střížkově nechtěli pustit notas s tím že ho můžu hodit na hrací plochu...

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu ti ta jejich slavná ochranka šahala na koule, jak nám ostatním, že? :)

Reagovat
JarousFCB

Mě vůbec nešacovali... jakmile uviděli notebook, tak se rozjela vášnivá debata o tom jestli ho můžu mít na stadioně... pustili mě asi 10 minut po začátku i s notasem ...

Reagovat
RickNash

vůbec historie Ďolíčku posledních let je neskutečná: Před krachem Bohemky prodal Vejsada ( ) stadion za jednu korunu (!!!) společnosti Bohemians Real, ve které měl zřejmě podíl on nebo nějakej jeho kámoš... Pak stadion koupila CTY Group, která má v současnosti i nemalý podíl v Bohemce jako takové (a která nás dneska tlačí do spojování s vejkalem) a ta nám ho laskavě pronajímá za nemalý peníz... A asi před půlrokem stadion prodali nějaký jiný firmě, která sice tvrdí, že stadion v žádném případě nechce zbořit, ale živí se výspavbou luxusních bytovéch areálů a její majitel je nějakej dobrej známej Vejsady... prostě kruh se uzavírá a smyčka se utahuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalost na obou stranách

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vyhrát, na Kladně vyhrát a budu spokojenej. Stačí ale plichta ... stačí plichta

Reagovat
smazaný uživatel

CO JE TO ZA DOBYTEK,TEN HONZYK?BANIK PIČO!

Reagovat
Kepy_FCB

To bude asi brácha Jirkona15 ze sport.cz

Reagovat
smazaný uživatel

S Baníkem běž do pr............

Reagovat
smazaný uživatel

Baník do piče!!!!!!AC SPARTA PRAHA!!!!!....nefandím Polákům

Reagovat
smazaný uživatel

Baník-Slovácko 2:0, ale mně to neva Dneska si to užijem, i když budem asi hovno slyšet FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že v Polsku je státní smutek kvůli letecké tragédii, jsou odloženy všechny zápasy ve všech polských ligách a proto se dá očekávat velká návštěva družebních přátel z Katowic, kteří měli původně jet na venkovní zápas na Dolcan Zabki.

Takže dneska pevně doufám ve vítězný zápas, skvělou atmosféru, krásnou svatbu a bouřlivou děkovačkou..

Reagovat
RickNash

s tim Kaczynskym je to strasny...

Reagovat
smazaný uživatel

To potřebujete k fandění ještě poláky?

Reagovat
Radar

Helé volé déébil.

Reagovat
centos

a svatbou o poločase. Čekám i minutu ticha a to, že tady ti dva noví sparťanští blbečci dostanou ban.

Reagovat
centos

Ajo, tu jsi zmínil :) Snad jim vyjde počasí!

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek, za co bych jako měl dostat ban?

Reagovat
centos

Zkus si pročíst diskuse k lize o pár stránek dozadu, zaměř se např. na vzájemné debaty mezi sparťany, slávisty a baníkovci. Buď ti dojde, že jsi tady špatně začal, nebo že to prostě není server pro tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty co to jsou za ten Rostis a Honzyk ? Ti by potřebovali hodně nařezat,co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš tak ne. PJ by se měl zamyslet kdy,jak a komu tady rozdávat bany...

Reagovat
centos

Třeba prozřou :)

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Kladno s Budějovicema tohle kolo asi nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Pšt ...

Reagovat
Didier Drogba

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

historie se opakuje... 6:2 ?

Reagovat
centos

Proč ne!

Reagovat
Radar

To měl synot choreo " My vám titul přejeme" a my na to "Synot děkujem" !

Reagovat
smazaný uživatel

jj byl sem u toho...

Reagovat
centos

Já taky, pak jsme křičeli "Synot", oni na oplátku "Baník" a kotel na další zápas udělal proti tomuto choreo, jestli bychom řvali i Sparta, kdyby nám přáli titul. Měli recht :)

Reagovat
Radar

Já bych z toho nedělal tragédiu.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi připomína vlezřitězství Bohemky teď na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Anebo jak naši skandovali bohemka, když nám klokani přišli zatlesat, sezóna (07/08)

Reagovat
smazaný uživatel

však to byl těžkej úlet

Reagovat
centos

Teď? Co se dělo? Já si hned vzpomněl jen na naše třetí místo, kdy oba kotle tleskaly oběma týmům. Jen si někteří naši na eSkách mohli pokřik Bohemka odpustit :)

Reagovat
Radar

Stejně tak jako si mohli někteří odpustit na zápase předtím "Večeřa! co? ty kurvo!"

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla schizofrenie na Letné, když umřel fanoušek. Jedni řvali "Kááárel Večeřa" a druzí "Večeřa, co? ty...."

Reagovat
centos

Jo ty asi myslíš ty transparenty. Ty byly oboustranné :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, jak Bohemka tleskala našemu choreo a chtěli se kamarádit ale my sme začli skandovat "jebat Bohemku" a oni byli najednou ticho

Reagovat
Špilmachr

Je zima jak prase, mam už v sobě 3panáky jdu na nočni Banik mě laka. No Vitkovice to sice nejsou ale ted se na tu kopanou v Ostravě da občas kouknout jen tam a 5 bananu by mohlo padnout. Ostatně o titulu letos je už prakticky rozhodnuto (sparta hraje na Bazalech a bude ráda když prohraje jen o gól). Tak za chvilku si dam 4 a pak se rozhodnu

Reagovat
centos

No toto

Reagovat
Špilmachr

Tak už jsem se rozhod!

Reagovat
smazaný uživatel

S tím prezidentem to je drsný Jinak, Ostrava je ve Slezsku, Slezsko, jakožto i Čechy a Morava patří pod Českou Republiku, tak co to Polsko? Když tady někdo neumí zeměpis, tak to je potom těžký... No a bojím se, že se Slováckem to bude kurde boj

Reagovat
Špilmachr

Jen část Ostravy je ve Slezsku.

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda, máte tu hraniční řeku Ostravicu

Reagovat
centos

A Odru. Přes tu jezdíš cestou ze Svinova do centra :)

Reagovat
Kepy_FCB

jo jinak ty si psal že jsi z Dubiny, Znáš Báru? Taková silnější blondýna už řadu let jezdí na výjezdy.

Reagovat
centos

Iniciály?

Reagovat
Kepy_FCB

Příjmení neznám, nezajímá

Reagovat
centos

Možná moje bývalá spolužačka ze základky, teď je myslím v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák holka

Reagovat
centos

Tam jsem v životě nebyl, tak nevím :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, nejspíš bude na právech, ne? :)

Reagovat
centos

Jo tak. Hehe, no něco takového dělá, ale myslím práci, ne školu..

Reagovat
Špilmachr

90-90-90

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

BB Bára Basiková...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Té sem se nějak nevšiml čeče. Jinak už se to pomalu připravuje na rekonstrukci Svinovských mostů, co mi psal kámoš

Reagovat
centos

To je spíš takový potok, co si budem vykládat.

Reagovat
smazaný uživatel

potok...

Reagovat
centos

To neznáte? :)

Reagovat
smazaný uživatel

pche, tady máme dva potoky a to jenom v naší městské části! Nejsme amatéři

Reagovat
centos

Jsem myslel, že se směješ tomu slovu. Znám v podstatě dva Pražáky a děláte to oba :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak já se zasmál tomu, jak si napsal Odra a že je to spíše takový potok, to mě rozesmálo bo ona je to vcelku velká a silná řeka :)

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ty si mi přírodovědec velká a silná řeka...

Reagovat
Radar

ba dokonce mocná

Reagovat
smazaný uživatel

členitá,rozmanitá...

Reagovat
Radar

svobodná, živá..

Reagovat
smazaný uživatel

drsná,okouzlující...

Reagovat
smazaný uživatel

to sem zas něco napsal... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Širá řeka, rodný kraj!

Reagovat
smazaný uživatel

literární duch mě navštívil!

Reagovat
JarousFCB

To mi připomělo, když jsem poprvé jel do Liberce... Stadion u Nysy, tak jsem čekal řeku s průtokem jak kráva korytem alespoň 20m širokým a tam taková stružka...

Reagovat
Kepy_FCB

zdarec! pokud by tě zajímalo menší info a videjka z mé návštěvy Lazia tak je to v dnešních komentářích Preview Seria A , téměř nahoře

Bohužel na článek pro thordivision.com to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Italská liga je šmucka nudná ...a jak čtu, tak zklamání docela

Reagovat
Kepy_FCB

tjn, je škoda že napolitani mají zákaz ( http://www.youtube.com/watch?v=xVczsnRuOyg )ale dobré mače se tam dají najít...

Jinak zbytek pobytu se vydařil. Byl jsem i slečnami donucen k návštěvě Vatikánu v den projevu "hlavního mikuláše"

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

a při modlitbě, řekl si doufám "Baník p*čo alellujah?"

Reagovat
Kepy_FCB

Já se nemodlím já tam jen stál opřenej o sloupy a sledoval demenci karabiniérů jak nejdříve zdlouhavě a důležitě kontrolovali lidi přes bezpečnostní rámy aby se na to po čase vysrali a pouštěli úplně každého třeba i se samopalem. Holt A.C.A.B. vždy a všude.

Reagovat
smazaný uživatel

el comediantti

Reagovat
Špilmachr

Náhodou Inter vlize mistru se drži

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je nuda největší. Mě prostě Italskej fotbal nesedí

Reagovat
Špilmachr

Souhlas ale jedou dál

Reagovat
smazaný uživatel

jo, o tom žádná, catennacio se jim bohužel vyplácí

Reagovat
Rip

Dneska Baníček do čela tabulky! ! !

Reagovat
Špilmachr

To jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně

Reagovat
Špilmachr

139 pro Banik P..ó

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ten Střížkov je trapnej toho sem nežral

Reagovat
Shevchenko

Neuvěřitelně slizký klub, přeju jim jen to nejhorší.

Reagovat
rufus

Zrušit ten Střížkov. Ostuda ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov

V Ďolíčku se prý měly prodávat smažení kapři..:D

Reagovat
smazaný uživatel

já nějak nechápu ten Střížkov, sem si dal odpolední siestu, probudím se a nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baníčku, pojďme na to

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

viděls to? Jak nechali jen tak stát u zadní tyče toho borce a ten pohotově zavěsil? Kluci byli asi ještě myšlenkama v kabině. Jen mě trochu zklamala návštěva na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, Slovácko dobře hraje s 9 lidma ve vlastním vápně a jen odkopávaj balóny

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuuuuuuuuf, je to tam.....a ještě jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Nandooooo, parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

V tom Polsku to je docela tragédie...nechápu jak někdo prostřednictvim toho může mít radost...myslim účast Poláků v Ostravě ...stát se to tady,tak mi je nějakej fotbal u prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslíš? Však se na Bazalech držela minuta ticha za to

Reagovat
božský John

Myslim ty Poláky co jedou do Ostravy na fotbal ...Češi ať si drží kolik minut chtěj ...pro mě by šel fotbal stranou

Reagovat
smazaný uživatel

no, co sem se doslechl, je tam 10 busů z Katowic, asi 4 stovky fans ale nevím, co je na tom pravdy

Reagovat
božský John

No právě ...víš co, umře jim prezident,vojenský velení,ministři,maj výročí Katyně a 400 jich jede do Čech na blbej fotbal a některý z nich určitě dělat bordel ....to mi nejde do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, bohužel Polskou mentalitu neznám, na to ti asi nedokážu odpovědět

Reagovat
božský John

Jasný, já se v nich taky nevyznám,jen to beru ze svýho pohledu ...ale je to katastrofa,navíc já byl dneska v Praze za kámoškou a ona je z půlky Polka...byla docela šokovaná ...

Reagovat
smazaný uživatel

to já byl taky, když sem to četl, docela drsný

Reagovat
smazaný uživatel

jenže 99% polských fans co fandí FCB jsou vylízaní krypli... Zažil sem je dostkrát,abych to moh´ tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

jo? Tos nezažil v Teplicích "borce" z Gorniku...Jako respekt už jen, jak vypadaj

Reagovat
smazaný uživatel

A co na tom jak vypadaj,když sou vylízané hlavy?

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

... no najednou prst nahoru co? A ted zas 8krát prst dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

no, potkat je někde venku bych nechtěl...A ještě, jak si řezali nožem do dlaně, to už bylo na mě moc

Reagovat
Kepy_FCB

A proč si řezali do dlaně?

Reagovat
smazaný uživatel

tys tam nebyl v Teplicích? Dokonce zpět jeli směr Cheb. No, nevím proč, oni ani ten zápas moc neprožívali, nudili se, tak si našli "zábavu"

Reagovat
Kepy_FCB

Ne byl jsem v Římě.

Reagovat
smazaný uživatel

a jooo vlastně. Se zkus zeptat kluků od vás. I když Chebáci byli spíš nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

hmm něco nového v modě? Co sis kupil? Kabelku?

Reagovat
Kepy_FCB

Ne tričko Mussoliniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dyt říkám vylízaní... hráli si na Vinetoua...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Cywe, běž někam s takovýma kecama.

Reagovat
božský John

Proč? Je tady diskuse,můžem sem přidávat svoje vlastní názory, vy si myslíte svý a já taky...

Reagovat
centos

Přesně to jsem udělal.

Reagovat
božský John

Tak mě nikam neposílej

Reagovat
centos

Tak za ty kecy o Polácích a bordelu.. na to už jsem alergický docela.

Reagovat
božský John

Ok,sorry,za to se omlouvám

Reagovat
Radar

Cype..

Reagovat
Kepy_FCB

Tolik těžko. Tomu číslu zdaleka nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec cirka stovka GKS

Reagovat
kubys

A co jako? Kdyby nám zemřel prezident při neštěstí, tak taky přerušíš normální život?

Reagovat
božský John

Minimálně na ten den jo ...

Reagovat
centos

Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi, co mi je po tom.

Reagovat
centos

Zas na druhou stranu jak je to myšleno.. Při 9/11 jsem nic jiného než sezení u televize nepraktikoval, ale ne kvůli držení smutku :)

Reagovat
božský John

Tak jasný, byla to událost jak svině, já to taky sledoval ...

Ale prostě stát se tohle u nás,tak já na fotbal nejdu ...nejde mi to o nějak házet spínu na ty Poláky,co jeli na Baník fandit,spíš to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor!!! To,že někdo umřel,natož prezident je bez debat smutné,ale co stím má takový obyčejný polák dělat? Držet doma smutek? Důvod? Když si představím,že se to stane u nás,tak samozřejmě se o tom budu bavit,budu smutný,naštvaný(nevím co ještě),ale proč bych neměl jet na FOTBAL,kerý miluju? Co si stímpomůžu,že budu doma?Rozsvítím svíčky?

Reagovat
božský John

Né,že "bych to zakázal",ale asi bych na to neměl náladu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jo... nemůžeš stejně pomoct a co doma? Brečet? Prostě bych se snažil se odreagovat. Ale 100 lidí-100 názorů... Kde se nejlíp odreagovat než na FOTBALE!

Reagovat
smazaný uživatel

se ženskou někde kdesi v temném zákoutí

Reagovat
JarousFCB

na fotbalovém stadionu o poločase :-D

Reagovat
smazaný uživatel

na záchodky ji brát nebudu, ještě něco společně chytnem.. Na Bazalech by to šlo k tréninkovému hřišti

Reagovat
JarousFCB

ono by to šlo i na sedačce... :-D rodiny s dětmi se tam stejně bojí chodit

Reagovat
smazaný uživatel

takovej exhibionista zas nejsem

Reagovat
centos

Tam máš i tribunu na diváctvo, co, ty perverzáku

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně křoví a nebude tě tam nikdo rušit

Reagovat
JarousFCB

V křoví tě max někdo pochčije

Reagovat
smazaný uživatel

až tam vzadu snad nechodí, všichni buď k plotu či na wc

Reagovat
JarousFCB

neriskoval bych to sedačka je jistější !

Reagovat
smazaný uživatel

to si absolutně nedokážu představit. Snad jen, že bude mít sukni a "sedne" na tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to měl ve věžaku v Ol, jak ses mě na to ptal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

A to vědomí, že kousek od tebe je pár tisíc lidí.. to musí být paráda

Reagovat
božský John

Souhlasim, jen bych ten fotbal vyměnil za tu ženskou, jako já mam fotbal strašně rád,ale zas vocaď pocaď...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas,s babou je to BEZ DEBAT!

Reagovat
smazaný uživatel

tak Neyw York a Tsunami, to bylo zlo a je to úplně jiná situace, než to, co se stalo včera

Reagovat
smazaný uživatel

?? nechápu souvislost stím co sem napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

já to myslel tak, že když se stali tyhle dvě tragedie, tak bylo správné, že se nic nehrálo, pač to bylo celosvětová tragedie. Teď, co se stalo, i když je to smutné, tak je to regionální a nemusí to znamenat, aby se všichni vykakali na fotbal

Reagovat
JarousFCB

Umřel člověk je to smutné, ale je mi putná jestli to byl prezident...

Reagovat
božský John

Kdyby jeden,ale skoro sto lidí ..

Reagovat
JarousFCB

Je to smutné... ostatně jako každé letecké neštěstí ... ale nevidím důvod proč truchlit kvůli prezidntovi víc .

Reagovat
božský John

je to tak, vem si,kdyby v Moskvě v tom metru umřel Medveděv...bude se truchlit víc,prostě toho člověka lidi znaj a berou si to víc..

Reagovat
JarousFCB

Já teda ne...Pro mě je to člověk jako každý jiný a kdybych neměl jít na fotbal pokaždé když někdo umře, tak jsem ještě fotbal neviděl !

Reagovat
božský John

Jasný, jen prostě příklad,už takhle z toho bylo velký haló a kdyby tam umřel někdo slavnej,tak se měsíc o ničem jinym nedočteš,tak to prostě je ...

Reagovat
JarousFCB

netvrdím, že ne... to co tvrdím, že truchlit více pro někoho známého víc než pro někoho neznámého je blbost... leda když mám k někomu osobní sympatie např. kdyby umřel nedej bože takoví Nohavica, tak na fotbal asi taky nepůjdu...

Reagovat
božský John

Je to blbost,ale v týhle době to tak prostě je, kdyby v to letadlo bylo plný "no name" lidí,tak o tom nebudou ve zprávách 15 minut kecat....

Ten Kaczynski byl navíc v Polsku prý oblíbenej, takže by se to dalo připodobnit k tomu Jarkovi(nedej bože,aby se jemu něco stalo ..:))

Reagovat
centos

U Jarka bych to asi viděl jinak, ho mám hodně rád..

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

Bohužel je tomu tak... ale nevidím důvod proč kvůli tomuhle trendu, že známí člověk je více než neznámí, bych neměl jít na fotbal ?

Reagovat
božský John

Já neřikám,že bys neměl,ale když třeba umře prezident Tvé země a Tobě byl sympatickej,měls ho rád, tak třeba já bych neměl na fotbal náladu ....já bych šel do hospody..

Reagovat
Kepy_FCB

to já bych české politiky moc nelitoval , málokterého by byla škoda..

Reagovat
božský John

Fischera a Janoty by mi bylo líto ...Klause taky

Reagovat
Kepy_FCB

Ale vojenskejch a církevních příživníků rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty radši nemluv, sám Jablonec měl několikaletou družbu s Jeleniou-Gorou a jezdili vzájemně na zápasy, ale ty jsi o tom beztak ani nevěděl takže jak vidno ti to tak nevadilo ty rozumbrado

Reagovat
božský John

Ať si maj družbu klidně s Karl-Marx stadtem, mně je to jedno ...to není argument.

A,že jsem o tom nevěděl? A co? Jsem kvůli tomu horší člověk?

Jen se nad tim pozastavuju,tak se hned věichni neposerte,že útočim na váš Baníček

Reagovat
božský John

Navíc jsi to nepochopil,takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je vic než život.

Reagovat
božský John

Jak pro koho ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, dřevák Varadi...

Reagovat
Kepy_FCB

gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ta svatba...lol

Reagovat
Kepy_FCB

ženich s šálou

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá komedie

Reagovat
Kepy_FCB

2:2

Reagovat
Kepy_FCB

Ale dnes to stejně vyhrajem!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas bláznivej zápas Koubek nebude nadšenej obranou

Reagovat
kubys

FCS venku dalo dva góly a basileos šílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hej ty jo venku dva goly, to my dáme 1x za rok. jinak toto nám stálo za sektorem, evidentně se na nás, vyhlášené teroristy chystali http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs396.snc3/24108_1252332708320_1229580623_30553828_2319406_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevorubec A teď už to jen udržet

Reagovat
Kepy_FCB

žádné udržování ještě jeden minimálně dáme

Reagovat
Kepy_FCB

3:2

jinak na onlajnech psali Ostravaprávě vstřelila branku téměř půl minuty než se tak stalo na fotbalzive.cz Čuměl jsem na to jak debil

Reagovat
smazaný uživatel

pač nám to jede opožděně

Reagovat
Kepy_FCB

jj už chápu ale o tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

no, já to mám taky tak o minutu. Jinak Zeher pryč, konečně...

Reagovat
smazaný uživatel

a Vydra je mrtvej

Reagovat
Radar

Vydra dneska bojoval jako Varadi a taky toho dost schytal...

Reagovat
smazaný uživatel

to sem viděl, jak dostal naloženo ke konci zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

je to doma, jsme první !! Sice vydřená výhra ale uf, je to tam...A jde se slavit bo Baníček nejlepší u nás!!

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes žádný uf, ani na vteřinu jsem nepochyboval že vyhrajeme ani mě kupodivu nechytaly nervy ze Zehera a Varadiho.

Pivo dnes bude chutnat.

Mírné zklamání navštěva.

Reagovat
smazaný uživatel

pivo chutná!! já se nervoval bo vím, že Baník to na slabší týmy moc neumí

Reagovat
JarousFCB

Pivo chutná lépe, když se Chuck Norris dívá jak ho piješ...

Reagovat
smazaný uživatel

pche, Sáblíková nakope Chuckovi zadek

Reagovat
JarousFCB

Té musel Chuck brousit brusle... jinak to nevidím

Reagovat
Shevchenko

200 pro Baník!

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo!!!!!!

Reagovat
Didier Drogba

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude dneska fotbal s Teplákama. Slovan již tradičně bez Thea, Keriće a v podstatě bez (pořádnýho) brankáře a klidně tam můžeme započítat i obranu (Dejmek je opravdu šašek). No co, aspoň bude k vidění hodně gólů, takže pozápasové reference budou takové, jakože se tu hrál "dobrej fotbal"

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím dnes Liberci a Tvarůžkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Teplice, Viktorka a Gablonz musí dneska padnout

Reagovat
smazaný uživatel

estli to vyjde máš u mně 3...co 3 ale 5 piv...

Reagovat
centos

A dopadne jak ten synek včera. Na to bych se přišel mrknout :)

Reagovat
smazaný uživatel

po 5 pivech? Tak beru zpět,nechcu do báně...

Reagovat
centos

Já třeba pět piv v životě nevypil a vůbec se za to nestydím! :)

Reagovat
smazaný uživatel

... ty zas pro změnu litr rumu,co?

Reagovat
centos

Ne ne, já nejsem žádný pijan :) Na pivu jsem byl naposled před měsícem, a to jen proto, že ke kulečníku se to hodí. Doma si sem tam štamprlu dám, mám rád Myslivca a Bushmills whisky ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky dycky max tri...ale k tomu třeba sedm vodek

Reagovat
smazaný uživatel

já z pátka na sobotu dal 12...a ráno hned zápas

Reagovat
centos

No to jsme nikdy nechápal.. já bych to nezvlád ani s vodou, natož s pivem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já taky začínal pozvolně, v 16 letech max. 4 piva, v osmnácti letech max. 6. piv. Ve dvaceti už deset no a teď podle chuti a jaká je žízeň. Do toho sdamozřejmě i jablíčka a křídla

Reagovat
smazaný uživatel

profi přístup... stebe by měl SAF radost.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše doktor Nešpor z protialkoholní Šak ráno bolehlav jak cyp a do to hrát fotbal a k tomu sme prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon ten FCB fčera potěšil,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no to kurde, už se těším do LBC i když tam to bude sakra těžká šichta

Reagovat
JarousFCB

Byl jsme na tom podobně v sobotu... vrátil jsem se do brány a chytám za poslední tým okresního přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

náš golman jich dal 16. Ráno de do brány a naprosto v pohodě, to sem nechápal, já sotva lapal po dechu :)

Reagovat
JarousFCB

Já byl ještě nalitý... kdybych musel něco chytit do koše tak se jdu vykosit k tyčce

Reagovat
smazaný uživatel

a hráls někdy zkouřený? To už je uplně největší psycho

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouřenej celej tým proti klukům o dvě patra soutěží níž.. Prohráli jsme 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

my naopak, zkouření nás porazli docela jednoznačně

Reagovat
JarousFCB

to u nás už není co zkurvit po 12cti zápasech skóre 10:115 minulí víkend nás bylo tak málo že jsme pozbírali pár diváků a dali jim naučit registračky

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?? Zřejmě slušnej oddíl

Reagovat
JarousFCB

Nechci se chválit, ale přesto to udělám... poslední dva zápasy co jsem se vrátil do brány jsme prohráli jen 2:0 a 1:0 s tím že to 1:0 bylo proti 3tímu týmu v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

nj, tak ono, redbull s vodkou dává křídla, o tom žádná

Reagovat
JarousFCB

spíš ochlastové mají vždycky štěstí !

Reagovat
smazaný uživatel

tj, nic nebolí, lítaš jak blázen. Až se ale potom dává tělo dohromady, tak trpíš jak pes

Reagovat
JarousFCB

ani nemluv... v druhém poločase jsem střízlivěl za živa a dostal kolenem do rypáku... kdybych byl Péťa Čech tak už mám helmu ...

Reagovat
smazaný uživatel

no, my hráli včera na děsným koberci, místní správce je šílenej chuju, tak to tam děsně hlídá, v jaké obuvi hraješ. Hrál sem v sálovkách a asi sem udělal špatnej pohyb a od večera mě bolí nějak kotník

Reagovat
smazaný uživatel

Mě boli po zapase dycky tak do uterka celej VANDERTOM

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, ještěže se hraje jen o víkendu, jinak bych to nerozchodil :)

Reagovat
JarousFCB

Mě se kívou dva zuby a mám naraženou lícní kost(jestli je to ta co je na lícu :-) ) a asi jsem měl i otřes mozku protože se mi motal škopak a málem jsem se pozvracel... jenže to se dá připsat i tomu alkoholu, tak jsem si nechtěl udělat v nemocnici trapas a raději to přechodím ...

Reagovat
smazaný uživatel

to do tebe zajížděli až tak drsně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

né to vše z jednoho souboje... útočník a obránce ve sprintu... viděl jsem že tam budu dřív tak jsem jim vletěl pod nohy obránce stratil rovnováhu a trefil mě kolenem do držky pod oko ...

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož hraju hrotového utočníka, asi bych tě taky nešetřil

Reagovat
JarousFCB

naposled, když jsem měl souboj jeden na jednoho, tak se chudák útočník rozstřelil o tyčku

Reagovat
smazaný uživatel

To ja včera v souboji jeden na jednoho, za stavu 0-1 pro ně...Penalta, bim, vandertom po zemi do leva....hotovo, nedal sem to

Reagovat
JarousFCB

to nasere...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, naštěstí sme pak vyrovnali aspon...Sice vedem ted o 4 body, ale dnes hraje druhy celek s poslednim, takže vyhra, a povedem jen o bod.

Reagovat
JarousFCB

no nižších soutěžích se moc překvapení nekoná ...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.

Reagovat
JarousFCB

máš nějaký link na tabulku tvoji soutěže ?

Reagovat
smazaný uživatel

už mlčím...stát se tohle mě, tak se seberu, klidně i rozbitej a du tě zbít

Reagovat
JarousFCB

Já se šel omluvit... běžel z úhlu trošku víc si to předkopl takjsem mu vletěl pod nohy a už mě nestihl přeskočit... to je hned... naštěstí byl ok že o tyčku zavadil spíš ramenem

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mi jednou udělal totiž golman, měli sme derby, běžím z boku na bránu, frajer vyběhl, kopl mě do kotníku, já spadl, jasná penalta ale rozhodčí to vytáhl z vápna a golman dostal jen žlutou. Ale potom dostaval od nás všech takovou sodu, že při každém kontaktu tam hrozila eventuélní strkanice

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejvic bavi provokovat, s Tebou kdybych hral v tymu, to bysme byli paradni tandem...Hecovat, a hadat se, provokovat, dělat naschvaly, podkopavat nohy za zadama sudiho, plivat, tahat za dres...To je parada

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, přesně

Reagovat
smazaný uživatel

i když, jednou sem se takhle provokoval s frajerem, už se chtěl prát, já ho odbyl ale začínal sem bejt pěkně naštvanej, on to asi poznal, tak o poločase přišel za mnou a začal se omlouvat s,lovy "to víš, fotbal, omlouvám se za to apod..." a druhej poločas už byl v klidu

Reagovat
JarousFCB

já vždycky když se na mě lepí protihráč u rohu rád šlapu na palce a dávám nenápadné lokty... a když pak jdu do výskoku boxovat nebo brát balón tak si dávám záležet abych někoho trefil kolenenm co mám před sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ja podkopavam nohy a tak. A šlapu jim po nohach, valim do nich, psychicky rozhodim. To mě bavi no U nas utočne rohy řídím ja,stojim u tyčky, a rozbiham to, tak dycky tam nějakej ten lokytek padne

Reagovat
smazaný uživatel

když kopem roh apod. tak se vždy stavím na přední tyč, dám nahoru ruku, ať golman co nejmˇíň vidí, vezme si mě do parády obránce a někdy i golman a hned máme o jednoho našeho hráče bez hlídání a je připraven. Ale jednou mi dal golman taky solidní sodu do žeber sem hedn spadl a chtěl sem penaltu ale nic, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to ja mam přihodu, že naš GK odkopaval, a za mnou byl obrance a měl šrouby, mě tak po lytku drapl těma šroubama, jak kočka drapama...tak sem si spracoval mič na prsa, a dal sem mu loket, a chtěl sem mu dat do břicha a dal sem mu pod žebra...sem slyšel jen jak zachrčel, nemohl dychat, a spadl na zada, tak sem spadl na něj, a ještě sem mu dal tak loktem, dyz sem se zvedal z něj...Samozřejmě červena karta, 4 zapasy nazledanou

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty, za to bych na tebe vlítnul, klidně distanc na rok a dal si odvolání za ten trest? Já dostal taky 4 zápasy jednou a snížili mi to na 3

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou sem dostal tři, odpustili jeden, pak mi neodpustili, a pak sem dostal čk, zas tři zapasy,a jeden odpustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Však pak po zapase tam chudak seděl na lavce...mě museli vyvest trener, protože fans na mě čekali šel dva hrači přede mnou, trener vedle mě a pořadatel za mnou

Reagovat
smazaný uživatel

já sem rovnou jednou dostal přes držku, moncla dva tejdny a zlomenej nos ale nevadí, díky jejich blbosti sme vyhráli kontumačně a postoupili jsme

Reagovat
smazaný uživatel

nekdy to za to stoji

Reagovat
JarousFCB

Já dostal jenou žlutou... když mě přeskakoval hráč (brzo jsem šel na zem a on mě přehodil) a já ho stáhl z nohu... penalta, kterou jsem na haluz chytil... kopali se na mě zatím 2 a mám 100% uspěšnost...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty Já zatím kopal jen jednu pencli a tu sem dal. A taky gola z rohu ale to bylo mega štěstí

Reagovat
JarousFCB

Tak já hrál první balón...

Reagovat
JarousFCB

Beztak vám říkal, že do šestnáctky se nemůže ani v průběhu zápasu a brankář musí stát doslova v bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

My posledni prohru zaznamenali prvni tyden v září roku 2008.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký.. za co vlastně hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Olmík s Ordošem v ůtoku

Reagovat
JarousFCB

beztak Fifu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za dorosty ještě. Naš klub mužu hraje druhou třídu v Olomouckem okrese. A my dorosti, hrajem taky druhou třídu no. U nas byla vždy zakladna velmi dobrych talentu, par jich je v Sigmě. No, před čtyrmy roky sem začal hrat v těch dorostech, hrali sme rok, a pak se to rozpadlo, tak sem od 16 hral za muže sezonu, a po roce pauzy, sme se zas prihlasili do dorostu, ale museli sme začit znovu od začatku. Soutěž sme vyhrali z bilanci 13 vyher a 1 porazka. A postoupili sme do vyšší, a tu letos hrajem prvně, a tu taky vedem s bilanci 12- 3-0.

Jinak v žácích, když hral ještě rok 89, tak to sme hrali taky nějak vyšši soutěž, a vyhrali sme ji, ale do kraje sme jit nechtěli no, to je škoda. Jinak jsem ročnik 91.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký.. Hraješ za výběry? jestli jo, tak jak si vedete v Olomouci?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene nehraju. Za mlada sem hral beka, a byl sem kopyto...Jak sem byl nejstarší v žácích, tak sem šel na OZS, kapitan, tak sem dal 25 golu, a zadna pozvanka nepřišla...To bude ale asi tim, že jsem strašnej brousek, řežu to od podlahy no. Loni v te nejnižší třídě jsem dal 23 golu, a utekla mi Zlata kopačka o gol. Nehral jsem 2 zapasy, bo sem měl trest za čk...Škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

No škoda, že žádná pozvánka nepřišla, většinou to bývají super zážitky.. Tak doufám, že to někam dotáhneš

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kamoš hraval za vyběry no, jezdili do Chorvatska a tak. A nevim esi to někam dotahnu, hravam utok, a ted v mužich sou mladi utočnici, kteři davaj goly celkem,a sou sehrati, a lavka se mi sedět nechce...Tak bud konec kariery, nebo pujdu hrat tam kde mi daj prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Není těžký si vybrat přestup, nebo to nevzdávat a pořádně na tréninku dřít.. Není pak hezčí pocit, než to když víš, že jsi se zlepšil natolik, že jsi lepší než ostatní.. Jinak na výběrech do Chorvatska, jo? My bývali v Belgii, Francii a Holandsku... a ten největší turnaj byl stejně v Budějovicích..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trener mužu je takovej, že nerad toči sestavu, ale tak ja na něj z vysoka mr*ám. V letě s něma dam připravu a pak se uvidi. Jj, on řikal, že jezdili do Chorvatska no...Asi je to tim, že my sme na Moravě,a vy v Čechach

Reagovat
smazaný uživatel

No, to by neměl být až takovej problém, protože abychom se dostali do Holandska, tak jsme museli vyhrát celou republiku.. Jako jestli skončíš, tak ti to bude strašně chybět.. Udělal bys fakt blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim...Uvidim v letě no.

Jinak s těma vyberama. Aha, ja se v tom nějak nevyznam, jezdil tam kamoš no, tak mi řikal o Chorvatsku, ale zitra ve škole z něj zkusim něco dostat a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, docela mě to zajímá.. Bývaly to dobrý turnaje, ale na netu o tom není ani zmínka Přitom se hrálo s mančafty jako krávka..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zjistim to, zitra ve škole.

Reagovat
božský John

Jste nějací Klapzubáci ne?

Reagovat
JarousFCB

Antiklabzubové...

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Ale tak to není tak hrozný, pořád máte průměr skoro gól na zápas..

Reagovat
JarousFCB

tak teď jsi mě opravdu rozesmál... ty jsi asi od narození optimista...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale tak znávám fakt i horší týmy.. Takový Hýskov, Chyňava.. To už podle názvu ti musí být jasný co je to zač.. Jsme tam chodili hrát ve 14-ti za dospělý béčko a stejně jsme se sázeli jen o to kdo jim dá co nejvíc gólů.. Končilo to třeba 18:0 apod.

Reagovat
JarousFCB

Konečně soupeř pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Zhulenej to je hrat paradni

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, raději už jen opitej

Reagovat
JarousFCB

Já nehulím... ne že bych byl nějaký nácek, ale 2x nebo 3x jsem to zkoušel a pokaždé z toho byl trapas... no možná to bude tou kombinací s vysokýma dávkama alkoholu ...

Reagovat
JarousFCB

to já si bohužel nepamtuju kdy jsem šel na pivo a vypil jsme jich méně než 5 ... vždycky jdu nahecovaný že dám 2 nebo 3 ...

Reagovat
smazaný uživatel

já du vždy na jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

2 a 3 je 5 a je to no

Reagovat
božský John

Zakhle se taky hecuju,vemu si schválně ještě málo peněz,ale když tam je někdo,kdo Ti dluží pivo nebo někdo slaví narozky,tak je celá strategie v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Já mám bohužel blízko oblíbené hospody domov a bankomat ...

Reagovat
smazaný uživatel

co víc si přát?

Reagovat
JarousFCB

Ona to je dvousečná záležitost

Reagovat
božský John

No,tak to je vůbec průser ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Již nepožívám alkohol, ale díky za nabídku

Reagovat
JarousFCB

fůůůůůůj abstinent

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Lhář, lhář.

Reagovat
Radar

Skvělý film s Jimmem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Zas tak bych to nepřeháněl, posledních pár dnů si dávám ránu slivku bo mě bolí v krku jak sviňa,ale to bude asik těma nanukama..

Reagovat
smazaný uživatel

nanuk co?

Reagovat
JarousFCB

já zkoušel udělat pivní nanuk... ale v pivu je moc oxidů, tak to byla jen taková pivní ledová tříšť...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je jahodová tříšť s vodkou!

Reagovat
smazaný uživatel

Kazit vodku jahodama? Si blbej?

Reagovat
Radar

Třeba myslí to babské pití - jahodová vodka

Reagovat
smazaný uživatel

polar zas ne, to je šmucka

Reagovat
centos

Appletini

Reagovat
Radar

JDho oblíbené pití Už teď mi je po starých SCRUBS smutno

Reagovat
smazaný uživatel

To je becherovka-jahod yne

Reagovat
smazaný uživatel

v létě je to výtečný, tě te to osvěží, stejně jako mojito

Reagovat
JarousFCB

Vychlazené pivo...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň na zahrádce

Reagovat
JarousFCB

Radegast na zahrádce pod slunečníkem

Reagovat
smazaný uživatel

a ženský chodit okolo v minisukních a šortečkách a já budu v sedmém nebi

Reagovat
smazaný uživatel

Mojito sem měl jednou a naposled. 50,- v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

padesát???? U nás za kilo a vejš. Proto si rovnou objednávám pro sebe ten velkej kýbl pro 6 lidí, vyjde mi to levněji a mám to jen pro sebe a je toho mega :)

Reagovat
smazaný uživatel

Možna to bylo vic, ja byl přehulenej jak prase. Taky si ale z Prahy a ja z Olomouce že.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, na stodolní křídla za 35 kč...a k tomu pravá finská vodka...bych byl jak Barney, nastavil hubu a pil...

Reagovat
smazaný uživatel

my sme uplně stejni

Reagovat
smazaný uživatel

na to nikdy nezapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na hřišti, tak na baru...my bysme byli silna sestava...Drink Team

Reagovat
Radar

Mít trochu lepší výdrž tak bych vám s mojí koncovkou vytmavil zrak !

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, aha

Reagovat
smazaný uživatel

no, prvního a osmého budu v Ově, resp. na Bazalech, Porubě a Stodolní, tak doraž

Reagovat
$dolar$

Kdyz byl v Plzni tak pil taky neco pochybnyho, myslim ze jablicko a vodku si davat nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě tedy nepil..

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, jablíčka, ty jsou skvostný. Čisou vodku bych nedal, na to nemám žaludek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Zhýčkaný pražák !

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, naše žaludky pijí jen prvotřídní alkohol!!

Reagovat
JarousFCB

no a já mám stejný stav za 3x levnější peníze... sice pro to musím něco vytrpět, ale to už je vedlejší produkt...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně dyž chutna, kurva

Reagovat
JarousFCB

tvrdé mi nechutná... to piju vyloženě na stav... preferuju to které mi nechutná méně a zároveň je laciné

Reagovat
smazaný uživatel

takže hnusnej rum Když rum, tak kubánskej

Reagovat
JarousFCB

když rum tak tuzemskej z brambor !!! Jinak si to netrefil já jsem spíše přes tu vodku ...

Reagovat
smazaný uživatel

naposled, kdy sem pil čistou, tak to je 3 roky zpátky, při fotbalovém MS dvacítek v Kanadě. Při zápase Česko-KLDR jsme se bratrem tak zrubali z Absolutky, že už nikdy více

Reagovat
JarousFCB

ježiš to se musí přepít ten odpor

Reagovat
smazaný uživatel

NE ASI !

Reagovat
smazaný uživatel

ke KLDR?

Reagovat
JarousFCB

ten se přepít nedá... k té vodce samozdřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

vodku už jen s redbullem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem objevil dobrou kombinaci sprite s tequillou

Reagovat
JarousFCB

Božkov se šťávou (odděleně)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si minuly tyden na velikonoční zabavě koupil 5 vodek za kilo. Jednu sem dal kamošovi, a 4 sem si dal za pul minuty...Prvni dvě pohodys, třetí už kopala, a čtvrtou sem malem vyblil...To byl 30sekundovy maraton

Reagovat
JarousFCB

u nás v knajpě je vodka i rum za 15 kaček...

Reagovat
smazaný uživatel

U nas 20,-.

Reagovat
JarousFCB

čím víc na východ tím levněji... Jako Slovensko v Eurotripu

Reagovat
smazaný uživatel

jak si za půl dolaru opili hubu a koupili hotel? To bylo nejlepšíííí...Jak prvně ochutnali absinth Eurotrip je bomba

Reagovat
JarousFCB

asi nejlepší teenkomedie, kteoru znám scéna s papežem je výborná i s fans ManU...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ta hymna

Reagovat
JarousFCB

cesta busem

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbilo to na Slovensku a potom, jak se snažil mluvit s tím skopčákem, kterej je vezl Heh, jak je vysadil, oni vylezli z toho náklaďáku, teď začla hrát ta ohromná, smuteční hudba, pes, co tam sedí na zadku a v hubě má něčí ruku a oni "Né, jsme na Slovensku, HELP!"

Reagovat
JarousFCB

kde je tady nádraží ? Už ho staví ...

Reagovat
$dolar$

respekt, tohle ja moc rad nemam, jelikoz si chci celej vecer uzit a ne byt po 30 s na srac

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem si to pak taky užil :) Pry sem hecoval celej bar, at si stoupnem vseci vedle sebe, a budem plivat na zem... Nepamatuju si...A pak tam byl kamoš, coměl v nohu sadře, a ja si to nepamatuju, a pak sem ho potkal v tydnu, a ptal sem se ho co to jako ma...A on pry, ze mi to v nedelu rikal tak trikrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý je decáček vodky dvě deci zelenýho čaje a do půllitru doplnit led..To tě krásně zprasí a přitom ohromně osvěží..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten zelenej čaj je tam zabijáckej, no :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je no.. Nepoznáš, že piješ alkohol..

Reagovat
smazaný uživatel

to máš to samé i s mojitem či když si dáváš koktejly na baru. To piješ, piješ, říkáš si, jak ti nic není a druhej den se proklínáš, jakej si blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to mám už dobrej trik, kterej zapomenu jenom když už sem hodně nasračky.. Pokaždý jak se jdu vychcat, tak si koupím nějaký nealko a naráz ho vypiju.. Pak mi druhej den blbě nebývá.. Protože ti je blbě většinou kvůli tomu, že si dehydrovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam trik, že před panakem vodky se nadechni, napi se, spolkni a vydechni. A nejvíc láčes

Reagovat
JarousFCB

Já myslím jen na přítomnost a ráno si pak nadávám ...

Reagovat
smazaný uživatel

no to mi povídej ale když ten chtíč v té přítomnosti je tak velký

Reagovat
JarousFCB

nepřekonatelný

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, taky sem to zkoušel jen párkrát.. Ale fakt mi blbě nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

nealko? Čeče, když si dávám ty sladké koktejly, tak na colu už nějak nemám chuť. To do mě jednou kámoš napral právě půl kýble cuba libre a dva tejdny sem colu nemohl ani vidět, natož pít

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kola má v sobě kofein a ten taky spíš dehydruje.. To spíš normální vodu, něco co není ani moc sladkýho.. Já mám nejradši tonik..

Reagovat
JarousFCB

jedinné povolené nealko je brzda...

Reagovat
Radar

Já mám potřebu dát si denně tak 3 nanuky a ráno zjišťuju že bych to dělat neměl

Reagovat
JarousFCB

Míša ?

Reagovat
Radar

Čoko Kuba tuším

Reagovat
centos

Mrož!

Reagovat
JarousFCB

Míša !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Taky skvělé, kurde jak jsme se dostali od porážek JBC, Teplic a Plzně k chlastu a nanukům ? Kily vás požene !

Reagovat
JarousFCB

Pokaždé když se zapojím taktomu tak je ...

Reagovat
smazaný uživatel

hnus!

Reagovat
centos

ty vole, Mrož je nejlepší, hlavně ten malý kyblíček, kde je na dně složená plastová lžička!

Reagovat
Radar

Klasa

Reagovat
smazaný uživatel

brrr, fuj, mě nikdy nějak nechutnal. To raději ruskou zmrzlinu či dřív měla algida takovej ten "sendvič", oplatky a uprostřed vanilková zmrzlina

Reagovat
smazaný uživatel

Keks

Reagovat
JarousFCB

My vždycky odbíhali do večerky pro takoví vodoví nanuk na kterém byl tučňák a bylo to zabalené do průhledného igelitu... a taky si pamatuju jak jsem si vždyky šel koupit třetinku kofoly do večerky za 5 korun be zálohy s tím, že to vypiju před krámem a hned vrátím flašku... vždycky jsem zdrhl do druhé večerky měl kofolu za 2 kačky...

Reagovat
smazaný uživatel

fuj kofola, té sem nějak nikdy nepřišel na chuť...A taky se takhle pozná, když chachaři přijedou na fotbal, všude flašky rumu a kofoly

Reagovat
JarousFCB

Kofola je cikánský pot

Reagovat
smazaný uživatel

Kofola je paradni

Reagovat
JarousFCB

a nelepší bylo, že jsem nikoho neokradl prootže v druhé večerce jsem si dal taky kofolu a flašku šel vrátit do první

Reagovat
JarousFCB

špatná napodobenina Míši !

Reagovat
smazaný uživatel

cornetto a či magnum bílý!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jim Noggera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A rekord mam nanukáč za 20 minut

Reagovat
JarousFCB

jedině karamelového ...

Reagovat
Radar

Nj předražený led a kusek oplatku, to by ti šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nemohu za to, že si chudej, havířskej synek

Reagovat
Radar

Furt lepší než západoevropský fracek

Reagovat
smazaný uživatel

západ! K nám jezdí každej a máme tu i lepší zboží!

Reagovat
JarousFCB

Hlavně, že staré komunistické mixéry mixují donést a ty vaše kapistalistické ultimate chopery co prý drtí i beton nevydrží ani rok

Reagovat
JarousFCB

dodnes

Reagovat
smazaný uživatel

pač vám na východ prodáváme šmucky!!

Reagovat
JarousFCB

Chceš říct, že Horst Fuchs propaguje jen u nás na východě ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano bo my už jsme ho prokoukly

Reagovat
JarousFCB

i ten vosk na auto, který auto ochráni i před vzchvokou a letlampou... nebo ti nože Henkbach(foneticky), oproti kterým je i katana tupá ?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš lepší je jiná věc. Sem dorazil kolem půlnoci domů, zapnu prima cool a ta mě zabilo. Dávali pořad "svlíkačku za kačku" a to bylo zlo Nějakej zoufalec tam volal, ať se vslíkne, že má hezká prsa či co

Reagovat
JarousFCB

co to je za pořad? Kolik stojí minuta hovoru ?

Reagovat
smazaný uživatel

slíkačka za kačku. Je tam nějaká blondcka, ty tam zavoláš a buď hraješ sexpexeso či kolo štěstí, buď vyhraješ angličáká či se ona pomalu svlíká..A honimírové tam volaj, ať ukazuje prsa apod...já se u toho šíleně smál

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej borec na ní naléhal, ať sundá kalhotky, že už nemá moc kredit a ona, ať zavolá znova, že to pro něj udělá...Kam se hrabou věštci

Reagovat
JarousFCB

to zní dobře...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Baník do piče v Ostravě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
JarousFCB

Pěkně formulovaná věta

Reagovat
smazaný uživatel

krásná čeština

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky ostravak

Reagovat
centos

Tenhle jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se 100% zaregistroval v 13.02 hodin... a ted si chvilku myslí,že je IN.

Reagovat
JarousFCB

Já než začal přispívat, tak jsem tak 2 měsíce pročítal diskuze abych věděl jak to tady chodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja taky, eště na te nejstarši verzi EF

Reagovat
JarousFCB

No tu já nepamatuju ... jsem tu regnutý asi půl roku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já tak...Je to možne, že ještě dyž sem byl na zakladce, to byl 2006, MS v Německu, tak nějak od toho roku 07 pišu.

Reagovat
Didier Drogba

sice je to dost dementní příspěvek,ale něco v tom smyslu->

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak furt můžete pít ty alkoholy

Reagovat
$dolar$

zametat se musi

Reagovat
smazaný uživatel

já bych spíš zakázal veškeré ty internety

Reagovat
centos

Tady se bude mazat, až se bude z harddisku prášit!!

Reagovat
smazaný uživatel

no to, abys začal kopírovat, abychom měli něco pro svá vnoučata, jak se jejich dědci dokázali bavit! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na pivo? Proč ne. Ale žádný dlouhý vysedávání. Pěkně svých deset, patnáct a slušně domů.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pro všechny myšleno v hluboké ironii

Reagovat
smazaný uživatel

Ste mi udělali takovou chuť, že sem sežral celou Milku za tři minuty <3

Reagovat
smazaný uživatel

a aspoň bílou?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojbarevnou.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

Jogurtová je nej

Reagovat
smazaný uživatel

Bílá je nejlepší, to bych mohl jíst od rána do večera

Reagovat
JarousFCB

Já jogurtovou od ráno do rána !

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale MILKA JE MILKA za každe situace v jakekoliv pdoobě.

Reagovat
salami

nejlepší milka byla bílá limetková, ale bohužel to byla jenom limitovaná edice

Reagovat
Radar

rasýsto

Reagovat
smazaný uživatel

apartheid!

Reagovat
Radar

Mandelu na tebe !

Reagovat
smazaný uživatel

chudák už by nepřežil přelet z JAR do Prahy

Reagovat
Radar

By jel autem

Reagovat
Didier Drogba

ááááá bílááá

Reagovat
JarousFCB

Bílá jako Didier !

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Michala Ordoše

Reagovat
sosna

Reagovat
Radar

XXX. pro titul do Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

stačí evropské poháry

Reagovat
Radar

Však titul by byl jen taková třešnička

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Radar

Reagovat
JarousFCB

Nechci ani pomysletjakou lůzu by to dotáhlo na FCB...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, vandráci, kteří ani neumí hymnu

Reagovat
JarousFCB

respektive umí, ale vůbec se s jejím textem nestotožňují...

Reagovat
Radar

Vandráci by baník neměli brzdit takhle před úspěchem

Reagovat
JarousFCB

Já jsem skromný a stačím mi 2.-3. místo...

Reagovat
Radar

To bych byl taky spokojen, ale titul je titul

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Radar

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Radar

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Radar

4 by byli moc

Reagovat
$dolar$

y

Reagovat
Radar

Ti smaljlíci a ne ty smajlíci

Reagovat
$dolar$

ty smajly? Nebo nevim, moznas to mel dobre

Reagovat
Radar

Záleží na tom jak to bereš no, jestli jako smajly nebo smajlíky

Reagovat
JarousFCB

Přiznej. že měl pravdu !

Reagovat
JarousFCB

násobím 2

Reagovat
smazaný uživatel

re-raise 20

Reagovat
$dolar$

call

Reagovat
centos

hlídejte mi karty, jdu chcát

Reagovat
Radar

Ježiši ! Tak si vem Prostenal !

Reagovat
JarousFCB

poker ? ... já se v tom nevyznám

Reagovat
Radar

To jsme na tom stejně, Prší 4ever

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Poker.

Reagovat
smazaný uživatel

jebat tu ku*vu poker, jebat tu ku*vu poker. Pojďme si dát sexpexeso! Fotba, sex a chlast, to je motto!

Reagovat
centos

Já bych s tebou sexpexeso hrát asi nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

však já s tebou taky ne ale s tou naivní a blbou blondckou z večera ano

Reagovat
Radar

To mi připomíná, že jsem včera u Hotelového domu Jindřich viděl transexuála

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky, když sem byl onehdy v ově, tak na křižovatce tramvajové u vodárny tuším producíroval cikánský transexuál a byl evidentně "zčuchaný"...

Reagovat
JarousFCB

Jako konec diskuze ?

Reagovat
centos

Došel chlast.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
$dolar$

A nemohli byste mi trochu popsat zapas Viktorky se Spartou? Ja byl na Ukrajine a tam jsem nemel pristup k netu, tak vubec nevim jak to vypadalo? Diky

Reagovat
JarousFCB

Nekecej tady o fotbale.

Reagovat
salami

viděl jsem jenom druhou puli a bylo to zhruba tak, že Plzen dala chvíli po začátku pule gol a hráčum narostlo sebevědomí, Spartu přehrávali, sice neměli žádný tutovky ale hrálo se většinou na polovině Sparty, který se dopředu vubec nic nedařilo až někdy kolem 80 minuty Vacek dobře nacentroval zhruba na vápno odkud se tvrdě hlavou trefil Wilfried, Plzen znervozněla a začala faulovat, z jedný ze standartek Sparta dotlačila míč do brány a bylo to 2:1, pak ale přestala zase hrát a Plzen zatlačila, nejdřív Spartě nejspíš odpustil penaltu po faulu na Rezka a v 93 nechali spartani na kraji volnýho Rajtorala kterej celkem suvereně prpálil Blažka.

Reagovat
Didier Drogba

ty vole Kalabiška

Reagovat
Kepy_FCB

Jo ten je dobrej ten se v Brně dlouho nezdrží.

Reagovat
centos

V Brně se řvalo na Polácha?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes fandím Slávii, alespoň minimálně bod tam urvěte na té Letné!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A to vis ze jo Hele fantomasi nechces jit s nama se Sebykem na pivo zhruba kolem treti hodiny u Andela nekde

Reagovat
fantomas

Hele před mi to rozhodně nevyjde, ale po zajdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhráááá

Reagovat
smazaný uživatel

Spaarrttttaaaa Praaaahhaaaa mistri ligy, zapas roku pred nami nikoho nenechava klidnym

Reagovat
smazaný uživatel

zápas roku bude prvního května

Reagovat
centos

To ne, už teď se na Bazaly těším

Reagovat
smazaný uživatel

je vidiet ze Sparta sa tesi velkej oblubenosti .... podobne ako kazdym oblubena Chelsea ci Inter myslim ze TOP 3 najneoblubenejsich timov je na tomto portali jasna ...

Reagovat
clinger

tak já osobně Interu teda přeju.takže mezi nejneoblíbenější kluby ke Spartě bych přidal jednoznačně Real a pak už bych musel rozmýšlet

Reagovat
smazaný uživatel

To u me je na prvnim miste teda Arsenal a Chelsea pak bych rekl Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, Hafnarfjordur, Baník a ManU.

Reagovat
centos

Přečti si to ještě jednou!! :)

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Tak zapas vikendu (a pondeli) je tu. Doufam, ze to bude mensi holomajzna nez ten pseudofotbal v Madridu se stastnym koncem pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 2!

Reagovat
j_mrazik

Obávám se, že ne... kdykoli se jdu podívat na Slávii, tak to špatně končí.

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Teda čekal jsem před derby větší frmol :)

Reagovat
Lorcan

čekám komentáře až na ohlášený sestavy - a to bude nejdřív o půl pátý

Reagovat
centos

Spíš to nikoho nezajímá..

Reagovat
Lorcan

přiznám se, že El Clasico sem přecejenom očekával víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

Slavia: M. Vaniak, M. Kopic , D. Hubáček, M. Krajčík, P. Trapp, H. Ragued, P. Janda, P.Grajciar, J. Kysela, S. Tecl , Z. Šenkeřík

Reagovat
centos

Z toho nejlepšího gólmana ligy ze Slovenska je dvojka, nebo trojka? :)

Reagovat
Lorcan

teď určitě dvojka, protože ten třetí (Rommanovs) je zraněnej

Reagovat
Bakary3

Toho Tecla jsem viděl jednou v přáteláku- poločas, pak asi dvakrát v lize, co nastoupil na chvilku a myslim si, že je celkem slabej, to už bych tam radši viděl Vlčka nebo třeba i dalšího záložníka, když už jinej útočník neni.. Škoda, že neni Jarda Černý, ale chápu, že ho nechce přetěžovat..

Ale těšim se na souboje Šenkeříka s Řepou..

Reagovat
Lorcan

Jarda Černý je na lavičce, spolu s ním: Senecký, Lafrance, Vlček, Koreš, Ivanovski, Trubila

Reagovat
Bakary3

Tak tim jsi mi odpověděl, Milan je asi zraněnej, ach jo.. Děkuju.

Reagovat
Lorcan

je to škoda buď zranění nebo karetní trest

Reagovat
Bakary3

No a Milan Černý, co s tim je ? Jen doufám, že aspoň sedí a neni zraněnej, i když bych to nepochopil, protože na základ prostě má..

Reagovat
Lorcan

sparta: Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Kladrubský - Sionko, Hoheneder, Vacek, Žofčák - Wilfried, Kadlec. Lavička: Kozáčik, Třešňák, Lačný, Sus, Kalouda, Zeman, Folprecht.

Reagovat
Bakary3

Nicky, no tak snad týhle slaboty Slavia využije

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jeden z nejlepších hráčů Derby,,

Reagovat
smazaný uživatel

sice bych si přál z pohledu Baníku výhru Slávie,vsazeno je zas na Spartu ... těžké dilema ale ať se aspoň hraje pěkný fotbal

Reagovat
centos

A jeje, choreo.. to nám zas bude ivosek tvrdit, že je Sparta jasná jednička a nikdo jiný to neumí.

Reagovat
Radar

"Klub veliký, jehož sláva hvězd se dotýká" sparťani udělalo choreo na kterém je baník asi před 4-5 lety parodoval - vskutku originální

Reagovat
smazaný uživatel

třeba jim to nařidil Gambrinus

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě...za jejich prachy určuje co maji dělat za choreo.

Reagovat
centos

Jestli jsou sparťanští ultras co k čemu, tak to odmítnou.. jako slávisti.

Reagovat
Radar

Tak to je smutné..

Reagovat
smazaný uživatel

jej...dyt ironie ne však...?

Reagovat
Radar

Však ti nic neříkám To bylo adresovano Ultras sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí

Reagovat
centos

Tak nám ta komédie hezky začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem se letos dost těšil...

Reagovat
smazaný uživatel

to byl vtip ted ne ?

Reagovat
terry

Tak tohle měla být nekompromisní červená. Snad Řepovi hráblo naposledy.

Reagovat
Lorcan

řepka rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

zase strach z Řepky

Reagovat
soukup

Fraňku ty kryple, to má jako Řepka zmlátit kameramana aby dostal červenou nebo co?

Reagovat
soukup

samozřejmě tohle bylo na žlutou, ale prostě co je z něho posranej zas!!!

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá být měla...

Reagovat
smazaný uživatel

to bez debat. a za červenou by nikdo nemohl říct ani ťuk ...

Reagovat
Tomekcz

to je vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

si dělá srandu ne? je normalni

Reagovat
smazaný uživatel

REPKA JE BUH

Reagovat
smazaný uživatel

Uf. Škoda Pěkně Grajciar

Reagovat
Liquid

to snad není možný, Slavie bude oprávněně podávat další protest, červená karta bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

panecku,som nefandim nikomu, ale ten Repka psychopat na entu ...rovno cervena a dovi dopo

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo zase takový respekt z Řepky kdyby to byl kdokoliv jiný červená by byla na světě(pardon kdokoliv jiný než ze Sparty)

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonsky obrance Rafael

Reagovat
Tomekcz

cervena asi ne ale 1000% zluta tam nebyl mic

Reagovat
terry

Za červenou by se rozhodně nemohl zlobit.

Reagovat
Lorcan

to on by se určitě zlobil ale dle striktního výkladu pravidel (skluz zezadu bez šance zasáhnout míč) jednoznačně červená

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Grajcar

Reagovat
smazaný uživatel

SMRT SPARTĚ! ŘEPKA MĚL DOSTAL ČERVENOU! ROZHODČÍ TO UŽ OD ZAČÁTKU NEZVLÁDÁ!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že tam neni Necid. Ten by se řepky nebál. Snad ho zastoupí Tecl

Reagovat
centos

Jsme zvědavý, co bude ten psychopat zkoušet na Vydru.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že mu půjde po kotnicích. On se docela uklidnil, ale jak je proti němu mladej, tak má zas rudo před očima.

Reagovat
tomasinho

Takový člověk nebude klidný nikdy, když je někdo jednou vypatlaný vůl, zůstane jim pořád, i když má klidnější období.

Reagovat
smazaný uživatel

Repka byl je a bude idiot který to nemá v hlavě v pořádku...

Reagovat
tomasinho

Ty volem to jsou všichni sudí z toho holohlavého primitiva tak podělaní? Za červenou by nemohl říct ani ň, žlutá to byla úplně bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celý jaro cinklý...

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně žlutá pro největšího pitomce českých trávníků

Reagovat
sosna

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

s takovou ŘEPKA nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, proč tady zas všichni nadáváte na Řepku a píšete jaký to je idiot a primitv...ano, faul to byl jasný a měl dostat žlutou kartu, červená se podle mě za todle nedává....to že kartu nedostal to není jeho problém, prostě má u rozhodčích respekt......chtěl bych vidět, kdyby za takový zákrok dostal někdo v PL červenou kartu, a třeba v soubouji chelsea-united, co by ste tady psali o tom, jak za tohle může dát červenou....

Reagovat
smazaný uživatel

měl mu dát žlutou a co to jako je respekt z hráče?on má pískat podle pravidel a ne podle toho,jaké žíly na krku mu hráč ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to je všude prostě....rozhodčí na za stejný zákrok žlutou spíš nějakému obránci Burnley, než Terrymu...

Reagovat
smazaný uživatel

furt tu nadhazuješ Premier League ... já jsem si tam nikdy nevšiml,že by sudí nadržovali hvězdným hráčům a to PL sleduju dost

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to idiot a dokazuje to už dlouho, kdyby to udělal někdo jinej, tak takový reakce nejsou. nedělej, že si toho nejsi vědom

Reagovat
smazaný uživatel

neznám ho, nemůžu říct jeslti to je idiot....podle toho jak vystupuje v různých rozhovorech, pořadech apod. tak mi jako idiot nepřijde.....podle výkonu na hřišti to je nejlepší stoper v lize, který ma jednou za čas prostě blikanec.....blikance mají i větší hráči...zapni si youtube a podívej se na zákroky Gerarda a budeš se divit...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard neřve sprostě na rozhodčí a nemlátí do kamer televizí

Reagovat
smazaný uživatel

*do televizních kamer ... před tím to znělo blbě

Reagovat
smazaný uživatel

na rozhodčí řve více slavnějších hráčů než je Řepka a nikoho to nezvedá se židle tak jako antisparťany u řepky....řepka bouchl do kamery, cantona sundal diváka...taky je cantona totální vypatlanec, magor a primitiv? zidane udeřil matteraziho...taky to je primitiv?

Reagovat
smazaný uživatel

Cantona si to taky pkně vyžral tenkrát, Zidane dal hlavičku matrixovi jako REAKCI... zatimco řepka sám od sebe kupí další a další prasárny

Reagovat
smazaný uživatel

ten úder do kamery byla taky reakce na to celé dění....nevím jaký trest dostal cantona, takže to s tím řepkovým nemám jak srovnat...takových momentů je ale ve světě víc a z těch hráčů se nikde nedělají primitivové tak jako z řepky....prostě češi no, banda závistivců......

Reagovat
smazaný uživatel

Cantona měl mimo pokuty i prospěšné práce ...

Reagovat
smazaný uživatel

cantona napadl diváka, řepka kameru....

Reagovat
smazaný uživatel

a ta kamera tam stála z vlastní vůle nebo ho natáčela sama od sebe?takovou techniku v ČT ještě nemají jinak by mě opravdu zajímalo,co mám Řepkovi závidět,jestli jeho image nebo jeho pověst

Reagovat
smazaný uživatel

az dokazes to co repka, az pri konci kariery bude stadion v nejlepsi anglicke lize vyvovalat tve jmeno, az budes mit u hracu nejvetsi respekt z ligy(coz ted repka proste ma), tak nemusis zavidet nic...

Reagovat
smazaný uživatel

já mu to nezávidím,nevím proč bych měl ... nevím,proč každý jako argument používá závist ...

Reagovat
smazaný uživatel

jako kazdy? :D napsal jsem to jednou....

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nezapomeň dokázat to co on jinak ho přezi vůbec nemáš právo hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

*přeci

Reagovat
smazaný uživatel

taky mám ten pocit ... to bych pak ale nesměl říkat nic k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

nerek sem ze ho nema pravo hodnotit...jen se ptal co by mu mel zavidet, tak sem mu par veci napsal.....a koncim debatu, jdu se poradne divat jak slavisti dostavaji lekci

Reagovat
smazaný uživatel

já to myslel tak,že používat jako argument závist je blbost a ne abys mi vypisoval,co bych mu měl závidět ... pravda,že by nebylo úplně špatné,kdybych se někdy dostal tam kde je Řepka,ale zároveň být úplně stejný jako on,to bys snad nechtěl ani ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. "Závidět" mu kariéru to ano, ale s tim by přišlo i být takový pitomec jako on a to opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si buď zarytej sparťan, nebo nevim... řepkovi se nadává proto, že pořád dělá další a další prasárny, podobný byl třeba Gazza v anglii. když se s ní pořád oháníš btw. Soud Cantonovi vyměřil pokutu a 120 hodin veřejně prospěšných prací. Tři čvrtě roku nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

cantonův prohřešek byl horší než ten řepkův...já ho uvedl prostě jako příklad, že se tyhle věci dějí, ale Cantonu nikdo primitivem nenazývá..

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane proto měl zřejmě důvod,navíc to je člověk,u kterého se to neopakuje ... Cantona si to vyžral dost,on to taky byl trošku nevyzpytatelný chlapík ... Řepka dělá prasárny pořád

Reagovat
smazaný uživatel

jasně... Gerrarda totiž vůbec neznam ... o to tu vůbec nejde, to že je Řepka vypatlaná hlava ví v Český republice 10 mil. lidí ....

Reagovat
centos

GL není PL.

Reagovat
smazaný uživatel

každý si stěžuje na GL a argumentuje tím, jaký fotbal se hraje v PL...když už se něco pustí (nemyslím ted zákrok řepky, ten na žlutou prostě byl) tak si každý stěžuje, že tam byl kontakt a má se to pískat...

Reagovat
Radar

Tahle žlutá měla být druhá a Řepák měl být vyloučen.

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhý zákrok na kartu urřitě nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

kdyť ho vzal regulérně přes nohy

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako jo možná jo ja bych za to kartu nedal ale když ty dva zákroky sečetl tak žlutá samozřejmě a to může být rád

Reagovat
tomasinho

Už měl být dávno venku primitiv jeden.

Reagovat
JarousFCB

Ta první měla být červená !

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut a Řepka měl být venku

Reagovat
centos

To bude pokutička snad to odnese jen Sparta stejně jako Plzeň..

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Franěk zakouzlil. Prvně jednoznačnou žlutou nedal Řepkovi, pak jednu žlutou odpustil Raguedovi, pak dal žlutou za normální faul Řepkovi. Teď dostal Sionko za souboj, kdy přesně trefil míč a asi to nebyl ani faul ...

Jak pak mají hráči poznat, co si můžou a nemůžou dovolit ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko ho sejmul tou druhou nohou do kolene dost ostře, proto karta ne? (otázka, neviděl jsem to pořádně)

Reagovat
smazaný uživatel

opakovačka byla jen jedna a z té mi to přišlo jako čistý zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný. Jak řikáš, opakovačka byla jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic podplacenej, Hubáček taky, ale zapomněl na to, tak do toho šel skluzem

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak slávistický střed obrany bez přehánění katastrofální

Reagovat
smazaný uživatel

a Grajciar je nalevo nulovej (ne že by to bylo překvapení)

Reagovat
smazaný uživatel

Žofčák se ten oblouček naučil od Xaviho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí si svým metrem zadělává kor v takovém zápase a zvlášť na tomhle terénu na velké problémy. Hodně by mě překvapilo, kdyby někdo někoho dneska nezrakvil

Reagovat
Radar

Kurde Kadlec, Vydra to bude repre útok

Reagovat
soukup

úplně stejně loni vyletěl Chramosta a teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to oba dotáhnou daleko...nadějnej útok pro repre.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem věděl, že se Slávisti jednou trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vqniak je pořád třída. Všechna čest

Reagovat
smazaný uživatel

Sionkoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to na výhru páni slávističtí nevypadá...

Reagovat
tomasinho

700. pro vyloučení dementa Řepky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to byla kosa ...

Sice trefil míč, ale pak naprosto zbytečně nesundal nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by měli být venku Řepka i Ragued...

Reagovat
tomasinho

A prakticky si tam oba běhají vesele.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
salami

neblbni, přece nedá nohu na zem, to je automatická reakce, že nohu zkrčíš abys zmírnil náraz

Reagovat
smazaný uživatel

Chytat dneska ten slovenský komik, tak to bylo 3:0 a nebylo, co řešit. Škoda

Reagovat
Liquid

Čím zaujal Jarolíma ten Kopic, hraje jedno horší utkání než druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Siegl: " je otazne,jestli to rozhodca videl"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Kopic na hrot místo Šenkeříka!

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Sparta, povedenej výkon, jen to neposrat a přidat tam druhej fík. Řepkova kosa byla jasně na kartu, ale jsem rád, že je zase aspoň nejdiskutovanější osobou derby. TOOOOOMÁÁÁŠ ŘEPKA

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

to potom hovori o celkovej urovni

Reagovat
centos

O čem? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sákryš, Kušnír je rychlej jak sračka

Reagovat
smazaný uživatel

ou, tohle muselo bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec je dneska výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se na Sparte a mnohem vic (a hlavne casteji) jsou na tribunach slyset Slavisti.... dalsi potvrzeni trapnosti Spartanskejch fanousku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Fakt jejich velká škoda, že nemají žádný úderný pokřik, ty jejich natahovací chorály moc rachotu neudělají. Velký rozdíl oproti děkovačce třeba.

Ale přeřvání sparťanů se dalo čekat, to zas není takový problém ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavní je snad co se děje na hřišti a ne v hledišti. Ti Sparťani co byli na stadioně si zafandili tak jak jim to stačí a můžou jít domů spokojení s hrou i výsledkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meni na tom, ze podpora ze strany spartanskejch fanousku je trapna?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě příjde dostačující, vy jen hold máte vyšší nároky.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Kdo "vy"?

2) To ze na hristi nejvetsiho ceskyho klubu jsou vic slyset fanousci soupere je dostacujici podpora?

Reagovat
smazaný uživatel

1) lidi, který zajímá atmosféra na stadionech, tudíž i ty

2) takový věci pro mě nejsou vůbec podstatný...klidně se zeptej hráčů Sparty, jestli jim to příjde málo

Reagovat
centos

Určitě řeknou, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeknou, taková atmosféra tam panuje skoro vždy, ne-li horší a stejně to hráčům stačí a jsou rádi za to co je a ještě poděkují.

Reagovat
centos

Taky to nebylo myšleno vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň.

Reagovat
centos

V pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky co maj chudaci delat, kdyz nic lepsiho nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

1) OK (jinak jestli tebe nezajima atmosfera, tak doufam ze ti nevadi ani poloprazdny stadiony v Gambrinus lize atd. a ze bys nijak neresil treba zapasy pred prazdnejma stadionama)

2) Ja ale neresim co tebe zajima nebo ne. Ja jenom rikam ze kdyz je plnej stadion na domacim hristi slyset min nez kotel soupere je trapas - a to je fakt.

Tak nevim co se furt ozyvas, kdyz te to nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

1) nezajímá mě atmosféra (pokřiky, chorea, hlasitost fans), ale zajímá mě kolik lidí na stadion chodí, chci aby bylo vyprodáno na každej zápas....

2) radši reaguj na to, jestli ta atmosféra, která byla například dnes hráčům stačí nebo ne, já myslím, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ne, vyser se na to, to by byla zbytečná debata a nechci mluvit o hovně tak jako ty s Martym.

Reagovat
smazaný uživatel

1) k cemu plny stadiony?

2) proc me nutis reagovat na neco v cem vubec nebyla podstata myho prispevku na kterej vehementne reagujes? .... atmosfera celkove na stadione byla na cesky pomery slusna, takze pro hrace Slavie a Sparty to urcite byl lepsi zazitek. Co to meni na tom, ze ty Slavisticky fanousci udelali vetsi cast ty atmosfery a ze jejich hraci se mohli cejtit vic jako doma?

Reagovat
fantomas

Tebe nezajímá atmosféra na stadionech?

Reagovat
smazaný uživatel

Až přijde ivoš, tak ti vysvětlí, že mikrofony ČT schválně nedává před sparťanskej kotel, aby nedošlo k hromadným orgasmům fanoušků Sparty u televize

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna na nej sem si vzpomnel, jak tu furt vyklada jak je fandeni na sparte uchvatny

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti, jo? Nooo Fandila celá Letná!!! Bylo jen pár dělobuchů a stejně byla neskutečná atmosféra.. Ale to ty nevidíš, jsi raději bys viděl "fanatismus" na hřišti.. my jsme dokonce byli i s jedním Slávistou... Ten ti potvrdí jak dneska byli Slávisti slyšet..

Reagovat
smazaný uživatel

Umis cist? ...procti si to jeste jednou a zjistis, ze sem napsal, ze na ceskou ligu byla atmosfera slusna. V tomhle prispevku mluvim o necem jinym. Prosimte bez spat, pises uplne mimo misu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si na co jsem reagoval... Slávisti tam zaplnili asi půl kotlíčku..V Edenu měla Sparta zaplněnej celej sektor. Mel si klidně pořád furt to svoje, čím dál to povídáš tím víc jsi směšnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Kerzak0v

12.04.2010 18:57

Hraje se na Sparte a mnohem vic (a hlavne casteji) jsou na tribunach slyset Slavisti.... dalsi potvrzeni trapnosti Spartanskejch fanousku

....ano, reagoval si na tohle - ze Slavisti byli slyset casteji. Ten tvuj pul kotlicek totiz fandil celou dobu ruznejma choralama. Spartani krome par "vecne druhy" a podobne oproti slavistum tolik nepovzbuzovali. Co bylo slusny bylo parkrat prekricka "SPARTA - PRAHA", ale tim to haslo.

Nevim proc v tvy reakci cpes neco ze byla super atmosfera (tvrdim snad ze atmosfera nebyla?) atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem na tribune nad střídačkama.. Dá se říct, že jsem měl jak kotel Slávistů, tak kotel Sparťanů takřka stejně daleko.. Byl tam s náma dokonce i jeden Slávista, kterej sám řekl, že za to co na Letný předvedli Slávisti se stydí (nebo se aspoň vyjádřil v tom smyslu).. Spíš se zdá, že slyšíš jen to co chceš a ne to co se opravdu děje..

Reagovat
smazaný uživatel

O tomhle se s tebou hadat pochopitelne nebudu kdyz sem tam nebyl - v TV prenosu bylo slyset to co tu pisu. Navic ze zazitku kdyz sem parkrat na Letny sam byl, mam na atmosferu na Sparte snad ten nejhorsi nazor, takze i kvuli tomu verim tomu co sem slysel v televizi. Takze to je asi vse..

Jinak nemam absolutne duvod nekomu z tech dvou stran nadrzovat (sou mi oba stejne ukradeny), takze nevim proc by melo bejt neco co "chci slyset".

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co by slyšet v televizi a je mi to tak nějak jedno.. Slávistů bylo málo, nestala se žádná událost, která by měla ohrozit další návštěvu mé mladé na fotbal (byla poprvé).. Nádherný zápas, fandění přesně jak má být.. Atmosféra parádní. (Dost se to změnilo, když se sedačky dostaly až k trávníku, jestli jsi tam byl) Fandil celej stadion..

Reagovat
smazaný uživatel

Moje rec tvrdit ze nas prervali je dost mimo

Reagovat
fantomas

My to fakt ale nemůžeme posoudit...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisty jsem slyšel jen jednou za zápas.. a to je kotel ihned přehlušil.. Pak si to snad ani nedovolili..

Reagovat
smazaný uživatel

...a btw: "čím dál to povídáš tím víc jsi směšnej.. " .... zajimalo by me jestli i v realu ses takovej hrdina s podobnejma vyrokama

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli by jsi byl opravdu ochotnej se se mnou sejít a vyříkat si to z očí do očí..

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny vyrikani si neceho nazivo mi problem nedela, nejsem internetovej silak...

Debata je snad vyresena a du konecne spat, dobrou

Reagovat
centos

No..

Reagovat
fantomas

Tak zase seděli sme daleko blíž sparťanskýmu kotli, to mohlo dost zkreslovat. Mně spíš přišla jasná ta sparťanská početní převaha, kdo koho přeřvával si netroufám odhadnout.

Reagovat
Radar

Ten Trubila si myslím že mu snad pískout po každém kontaktu faul...

Reagovat
Radar

*myslí

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak

Reagovat
Ligter

kurňa ten Vaniak má formu

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Bonymu sebrali samostatnej nájezd

Reagovat
smazaný uživatel

jebat bony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď byl záběr na samici wilfrýda?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, zdá se mi to jako domluvená prasárna Spartě ligu, Slávce pohár...

Reagovat
Kokesh

Ragued...horšího záložníka s takovým platem jako má on ve Slávii snad ani nejde najít!!! Hrůza a děs...

Reagovat
smazaný uživatel

dovolim si tvrdit, ze se dalo cekat, ze tento zapas skonci zrejme 1:0, v poharu to zase sparta pusti slavii a spokojeni budou oba. nebo je slavia opravdu tak slaba ze najednou neni schopna vytvorit si jednu jedinou poradnou sanci? vlcek nejde na plac, protoze by se jim na tu komediu mohl vysrat, grajciara stridaji aby nahodou netrefil nejakou haluz na konci zapasu a kopic dela jednu chybu za druhou... jsem fakt zvedavy na poharovou odvetu

Reagovat
Ligter

Sakra, to zas bude spekulací.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jo, ale já bych s tim souhlasil...nemůžeš se divit že se ty spekulace objevěj

Reagovat
Ligter

To se právě vůbec nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud to všechno tak perfektně víš a je ti vše jasné, tak nechápu, proč jsi na to zvědavý. Ty bys měl naopak nám neznalým a nezasvěceným měl říct, co se bude dít a jak vlastně je to domluveno

Reagovat
soukup

nejhorší možný výsledek, te´d tu bude plno konspiračních teorií o domlzuvě na příštích 10 titulů i pohárů za sebou

Reagovat
irik

Sparta .

Reagovat
smazaný uživatel

- Slávie je v ha-zlu jak v obraně, záloze i útoku, víceméně jí funguje jen Vaniak

- děsí mě, jak Sparta přestala druhou půlku hrát - lepší soupeř by ji mohl ztrestat

- sudí dělali velké chyby, ale na obě strany

- tohle domluvený nejspíš nebylo

- zápas byl pěknej

- zvláštní poděkování dneska patří Kopicovi. Takže: "Díky, Milane"

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas se vším, jen dodám, že pokud se naši ve čtvrtek na ten zápas vyserou, tak u mě nejsou profesionálové.

Reagovat
smazaný uživatel

podle dnešní bojovnosti a podle toho, jak do sebe hráči chodili bych řekl, že tohle opravdu domluvené nebylo a tím pádem nevidím jediný důvod, proč y se na to měli Sparťané v poháru vy-rat

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda přišlo, že to Slávisti vyloženě odflákli. A třeba na konci ten hráč, co byl ve vápně a moh střílet, jako by se lek, aby náhodou nedal gól a přihrál nikomu dozadu. Ale jestli to bylo nebo nebylo domluvený si netroufnu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já doufám, že je budou chtít porazit 2x, když mají tu možnost. Domluvený to není ani náhodou, to je snad všem jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

a na jakej zápas si koukal? protože já tam Slavii teda moc neviděl...kromě toho jak stavěli dálnici až k Vaniakovi...

kdyby to radši aspoň zabetonovali...ale oni kromě jedný střeli do břevna neudělali nic, a jedinej kdo do koho šel byla sparta do slávistů, já tem teda až na úvodní dobrý tempo žádný velký nasazení od slávistů neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

takový trapas jak si tady všichni remcají, že to bylo domluvené.... chtěl bych vidět, jak si zrovna Sparta a Slavia pouštějí zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Seď a šoupej nohama, když se baví dospělí. Například nejproslulejší bafuňář historie českého fotbalu (po Košťálovi) František Houška kdysi v jednom rozhovoru prohlásil: "Derby pražských S? To byl vždycky svátek. Ale když bylo potřeba, koupil jsem ho." Houška byl za totáče mimochodem zavřenej za úplatky ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti na tom zdá tak divnýho? Oba týmy pražský, to je to město kde bydlí většina českých politiků, tak co je na tom tak nereálnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm - tak zrovna politikum (jeste pred volbama) je nejaky derby uplne ukradeny, to nevim co je za argument

Reagovat
smazaný uživatel

nespojuju politiku a fotbal, jen říkám že je to to stejný město... ve kterym je špíny až až

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi Spartou a Slavií bude vždy obrovská rivalita, v dnešní době není možný aby ti dva si něco darovali. Sparta bude chtít jasně double, tady není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

"Rivalita" je mezi všemi týmy, a přece ten fotbal nebyl vždycky čistej, a asi neni, vim jak to chodí v nižších ligách, v Gambrinus lize to nebude o moc jiný...Neříkám že je to stopro domluvený, jen říkám jak se mi to zdá...

Reagovat
smazaný uživatel

V Gambrinus lize to o neco jiny bude... v nizsich ligach ty korupce je vic a i ty duvody sou jasny. Souteze sou pod mnohem mensim dohledem a toci se v nich mensi penize, takze jakykoliv uplatky a podobne sou vsem mnohem dostupnejsi.

Reagovat
Kily

Sparta na to možná i chtěla přistoupit, ale když pak vedoucí mužstva při psaní zápisu viděl, že v základu Slavie je Kopic, tak to sdělil Chovancovi a ten to okamžitě zrušil s tím, že Sparta v tomhle případě může jenom prodělat

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Vaniak je strašně sympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně je to pan golman!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele