Gambrinus liga - preview 22. kola

27.03.2010, 09:32, aktualizováno 29.03.2010, 08:32
Previews
Pondělní zápas Baníku Ostrava s pražskou Slavií bude mít mimořádný náboj. Domácí mohou poskočit na třetí příčku, zato obhájci titulu se trápí. Pokud Slavia prohraje, bude odvolán trenér Jarolím.
Baník Ostrava - Slavia Praha  (pondělí 17:30)
22. kolo uzavře televizní šlágr mezi Baníkem a Slavií. Pokud chtějí domácí Ostravané ještě promluvit do boje o mistrovský titul, musí vyhrát. To osmá Slavia již nemá prakticky žádnou šanci obhájit loňské ligové prvenství, navíc sešívaní budou hrát o budoucnost svého trenéra Karla Jarolíma.

Čtvrtá Ostrava odčinila své nepovedené domácí představení s Českými Budějovicemi, jímž podlehla. Ve vloženém středečním kole totiž vyhrála na Strahově, kde porazila střížkovské Bohemians hladce 3:0. Nyní ji doma čeká obhájce titulu a pokud chce bojovat o místenky do pohárové Evropy měla by zvítězit. Jenže Slavii porazila naposledy před dvanácti lety. "Máme nejhorší bilanci z týmů špičky ze vzájemných zápasů, je na čase ji vylepšit," řekl kouč domácích Miroslav Koubek, jenž vítá návrat na Bazaly.

Pro Karla Jarolíma to může být poslední zápas na trenérské lavičce Slavie. Vedení pražského klubu mu totiž dalo ultimátum, pro které se rozhodlo po sérii nepříznivých výsledků a po nečekané domácí prohře s Libercem. Pokud jeho tým prohraje v Ostravě, končí! "Musíme přestat dělat stupidní chyby, po kterých dostáváme branky. Bez důsledné obrany nebudeme mít v Ostravě šanci uspět," prohlásil Jarolím, jehož tým by se rád ještě zapojil do boje o evropské poháry.

Hráči Baníku nastoupí v kompletním složení, zatímco jejich soupeř nebude moci počítat se čtveřicí zraněných Hlouška, Vomáčky, Kaufmana a Naumova. Nejistý je start M. Černého a Romanovse.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Lička - Mičola, Varadi, Zeher.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Romanovs - Krajčík, Trapp, Kopic, Hubáček - Grajciar, Janda, Ragued, J. Černý - Vlček, Šenkeřík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.95 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Jablonec  (neděle 15:00)
V rámci 22. kola se v neděli odehraje severočeské derby mezi domácím Libercem a třetím Jabloncem. Domácí tým by rád potvrdil šokující výhru na Slavii, zatímco favorizovaní hosté chtějí atakovat čelo tabulky.

Liberec ukončil dlouhodobé trápení, když v Praze nečekaně okradl Slavii o všechny body. Tento výsledek a ukončení výsledkové krize budou chtít svěřenci trenéra Josefa Petříka potvrdit v nedělním derby. "Už předchozí zápasy jsme odehráli aktivně, ale nedávali šance a dostávali hloupé góly. Ta výhra nám určitě zvedne sebevědomí," věří Petřík, jehož mužstvu momentálně patří jedenácté místo.

Jablonec, jenž ztrácí na vedoucí Spartu dva body, je i přes čtvrteční výhru Liberce favoritem. Tuto nálepku přijímá i kouč František Komňacký. "Máme lepší výchozí pozici, nicméně pravidlo, že derby nemá favorita, umocnila výhra Liberce nad Slavií," varuje Komňacký, jehož tým navíc pod Ještědem nikdy neslavil vítězství.

Tým Slovanu nebude moci stále počítat se zraněným Gebre Selassiem a nejisté jsou starty Váchy, Bosančiče a Frejlacha. Jablonečtí odcestují bez zraněného Valenty a otazníky visí nad starty Vošahlíka a brankáře Špita.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zich - Zeman, Kelič, Dejmek, Janů - Dočkal, Vácha, Frejlach, Vulin - Kerič, Nezmar.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Jablonský - Haurdič, Pavlík, Jarolím, Loučka - Lafata, Vošahlík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.00 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Nedělní večer si připravil pro fotbalové fanoušky velice zajímavé menu. Na Letnou míří rozjetá parta z Brna, před kterou by se měl mít na pozoru i dosud neporažený tým Sparty. Moravané totiž v dosavadním průběhu jara oslňují a soupeře porážejí téměř "na potkání".

Brňané v jarní fázi sezóny ještě neprohráli a jediná Ostrava jim byla schopná vzít alespoň nějaké body za remízu 1:1. Jinak si ale svěřenci trenéra Beránka dělají, co chtějí. Vždyť to byli právě oni, kdo uštědřil, do té doby vedoucím, Teplicím první ligovou porážku na domácím hřišti v sezóně. Nesmíme opomenout ani výrazné vítězství ve vloženém kole nad Kladnem. Přesto se však hostující stratég snaží držet při zemi: "Vnímáme to tak, že jedeme k favoritovi a nemáme co ztratit. Určitě se ale nechceme přizpůsobovat hře Sparty a třeba reagovat na její rozestavení. Budeme se snažit prosadit vlastní hrou."

Navíc Zbrojovákům hrají do karet zdravotní obtíže domácích záložníků. V úplné pohodě není Žofčák a Kucka. Oba dohrávali minulé ligové kolo na hřišti Jablonce jen se sebezapřením: "Juraj Kucka s námi bohužel vůbec netrénuje, jeho problémy se zády přetrvávají," říká trenér Sparty Jozef Chovanec. Obejít se navíc stále musí bez dlouhodobě zraněných Huška a Střeštíka.

Po dlouhé době se tak schyluje k velkému okamžiku Letenských. Jejich dres by v prvoligovém zápase mohl po předlouhé zdravotní pauze obléci bývalý reprezentační záložník Jiří Kladrubský, který se fanouškům představil v minulých týdnech v barvách B týmu.

Avšak největší strach nahání soupeřům Libor Sionko. Ten se během zimní přestávky vrátil do Prahy a v posledních zápasech se prezentoval výborným pohybem a hlavně góly. "Momentálně je ve výborné formě. Znám ho dobře z reprezentace a hráče určitě připravím na jeho silné stránky. Nějakou osobku na něj ale nasazovat nebudeme," říká kouč Brna Beránek.

Ten navíc může počítat s kompletní jedenáctkou, s jakou nastoupil už ve zmíněných zápasech v Teplicích, resp. doma s Kladnem. "Nebudeme měnit něco, co funguje. Hráči by snad měli být v pořádku, i když tam u některých byly po utkání s Kladnem menší šrámy. Ty se ale léčí mnohem lépe, když se vyhrává," dodává kouč hostí. Chybět tak budou pouze dlouhodobě zranění Dřížďal, Dvorník a Hodek.

Nedělní sedmnáctá hodina tak přinese velice zajímavou bitvu. Sparťané potřebují vyhrát, neboť se na ně po minulém kole dotáhly Teplice. Brňané budou chtít potvrdit perfektní vstup do jara.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Hoheneder - Sionko, Žofčák, Kucka (Kladrubský), Kadlec - Lačný
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Jílek, Huška, Trousil, Husár - Dostálek, Křeček, Polách, Kalabiška - Rabušic, T. Došek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.00 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FK Příbram - Bohemians Praha  (neděle 17:00)
Příbramští doma hostí Bohemians Praha. Účastníci korupční aféry se ale zatím s touto nepříjemnou kauzou vyrovnávají lépe, než druhý zainteresovaný klub z Hané. Střížkovští totiž v jarní části sezóny dokázali remizovat se Slováckem a přestřílet Liberec.

Nyní je však čeká těžký oříšek. Zatímco na severu Čech to byl Liberec, od koho se čekalo, že bude útočit. Nyní přijíždí Pražané na vyhřívaný trávník do Příbrami, a tak se od nich čeká, že vylezou z ulity a pokusí se soupeře porazit. Bezgólová či jakákoliv jiná remíza pro ně totiž nic moc neřeší. Se čtrnácti body Střížkovští okupují patnácté, tedy sestupové místo a na nejbližšího soupeře nad sebou, kterým je Slovácko, ztrácí už 4 body.

Jestliže mohou být Klokané nahlodáni vysokou domácí prohrou z posledního ligového kola, kdy prohráli na Strahově s Ostravou 0:3, pak ani klub ze středních Čech na tom není nikterak lépe.

Starkova parta totiž podlehla plzeňské Viktorii 1:3, a to ještě může děkovat svému brankáři Krbečkovi, že nedostala neoblíbeného "bůra". Příbrami může znovu pomoci kapitán Huňa, který nuceně absentoval v posledních dvou kolech: "Věřím tomu, že nám pomůže svými zkušenostmi a také svými góly," říká domácí útočník Tomáš Wágner, který navíc připomíná poslední vzájemný zápas, ve kterém klub z Prahy bral všechny body za výhru 1:0. "Já doufám, že porážku oplatíme. A také, že to nebude jen 1:0 a vyhrajeme i větším rozdílem."

Příbram po třech prohrách v řadě musí vyhrát, neboť by si jinak mohla výrazně pokazit slibně rozjetou sezónu. Nyní okupuje desátou příčku a na sestupové brány má k dobru už jen deset bodů. Hráči tak mají o motivaci určitě postaráno. "Určitě každý chce vyhrát, prohry nás nikoho nebaví, ale tlak necítím," dodává Wágner.

U Litavky se dá očekávat velice bojovný fotbal, který by však mohl nabídnout velice zajímavou podívanou. Ani jeden ze soupeřů nebude chtít prohrát či remizovat, neboť by dělba bodů prakticky nic neřešila.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Hušbauer, Pilík - Huňa, Fantiš
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Horáček, Flachbart - Dittrich, Devátý, Dobeš, Fenyk - Jeslínek, Wakui
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SK Kladno - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Kladno se na jaře poprvé představí na domácím stadionu Františka Klose, kam zamíří Olomouc. Ta se v posledních týdnech topí v úplatkářské aféře a z rozjetého válce, který předváděnou hrou a útočnými manévry drtil soupeře, se stal jen rezavý stroj.

Nyní se však před Hanáky objevuje jedinečná možnost. Kladno vyhrálo v Gambrinus lize naposledy 28. února. Od té doby sbírá prohry se stejnou pravidelností, jako roste oblíbenost populistických politiků těsně před volbami.

Trenér domácích Martin Hřídel ale varuje před velkou předností Olomouce. "Ta je v rychlém přechodu do rychlého protiútoku. To soupeři nesmíme dovolit. Navíc mají ve svém středu dva skoro nejlepší střelce ligy, Šultése a Ordoše," upozorňuje středočeský stratég na dva ostrostřelce, kteří dohromady nasázeli šestnáct branek a jako útočné duo jsou v české lize jednoznačně nejlepší.

Kladno má však v rukávu velké trumfy. Poprvé se bude hrát na jeho domácím stadionu, marketingové oddělení klubu navíc připravilo zajímavou akci, takže ženy a mládež do patnácti let mají vstup na zápas zcela zdarma. "Vždyť je to pro Kladeňáky vlastně první opravdu domácí zápas jara. Tak jsem zvědav, jak se na ligový fotbal těší," říká o tomto kroku ředitel klubu Eduard Novák.

Podle posledních zpráv je trávník na stadionu v nepříliš dobré kondici a pere se s uschlými místy, kde vůbec není tráva. Otázkou tak bude, kterému z týmů bude podobný povrch vyhovovat více. Dá se předpokládat, že Sigma vsadí na kombinace po zemi, kterými bude chtít přehrát kladenskou defenzivu. Proto by tedy logicky měl být terén větší překážkou právě pro hosty, než pro domácí, kteří se budou zřejmě spoléhat na propracovanou obranu a rychlý přechod do útoku.

Hanáci se budou moci v tomto zápase opřít o služby Pavla Dreksy, který se vrací po disciplinárním trestu. Tomáš Hořava se vrátil k tréninku s míčem, ale vše nasvědčuje tomu, že do zápasu ještě nenastoupí. Pro trenéra Psotku je největší ztrátou absence Michala Ordoše, který pyká za 4 žluté karty.

A co říká hostující stratég o nedělním zápase? "Teď jsme doma ztratili, takže to chceme odčinit a dovézt body z venku, i když je to na Kladně. Už jsme se několikrát přesvědčili, že to je obrovsky silné mužstvo, co se týče jejich morálky, velmi dobré defenzívy, standardních situací, takže v žádném případě to nemůžeme podcenit a musíme se vyrovnat v tom obrovském nasazení, které má Kladno vynikající."

Dá se tedy očekávat zajímavý souboj, ve kterém však bude zřejmě převažovat jeden tým - Olomouc. Ta musí nutně zvítězit, pokud nechce zabřednout do opravdové krize. Kladno se v součastnosti nachází na poslední příčce tabulky, kde se krčí s pouhými 14 body. I u domácích tedy bude o motivaci postaráno.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Tesař - Mráz, Beneš, Gross, Procházka - Bartoš, Holub, Strnad, Lička, Zoubek - Tatanašvilli
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Škerle, Heidenreich - Rossi, Kaščák, Bajer - Petr, Šultes, Hubník
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.80 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bohemians 1905 - FK Teplice  (neděle 17:00)
Dvanáctí Bohemians 1905 v 21. kole hostí druhé Teplice, jež společně se Spartou vévodí prvoligové tabulce.

Klokanům se na Strahově dařilo, nyní se ale stěhuji do svého domovního sídla do Vršovic. A doufají, že i zde budou pravidelně sbírat body. Kouč domácích Pavel Hoftych vzpomíná na vzájemný zápas s Teplicemi, který jeho svěřenci podle jeho slov nešťastně prohráli a v neděli to chtějí odčinit. "Máme velkou motivaci to odčinit. Síla Teplic je v dobře organizované hře, ale musíme zahrát jako proti Mladé Boleslavi," řekl Hoftych.

Teplice měly ve čtvrtek namále. Nechybělo mnoho a mohly senzačně podlehnout Slovácku. Ale nakonec zvládly během posledních deseti minut otočit nepříznivý stav z 0:1 na konečných 2:1. "Kdybychom se Slováckem nevyhráli, byli bychom pod mnohem větším tlakem. Hráče otočení zápasu hodně povzbudí, ukázali velkou morální sílu," prohlásil trenér hostí Jiří Plíšek.

Domácí nastoupí kompletní, kdežto jejich soupeř se bude muset obejít bez marodů Matuly, Rosy, Elsamniho a Lukáše.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Kotyza, Pávek, Kaufman, Štohanzl - Škoda, Hartig.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Klein, Rosa, Siva - Verbíř, Ljevakovič, Vachoušek, Zoubele - Došek, Vondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 2.95 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - České Budějovice  (neděle 17:00)
Souboj sousedů v tabulce. Navíc oběma týmům jde o hodně. Tři body ze vzájemného zápasu nakonec mohou mít velkou váhu. Slovácko dokázalo v minulém domácím zápase porazit Slavii, Budějovice naopak jen remizovaly s Bohemians 1905.

Slovácko před týdnem šokovalo Gambrinus ligu jednoznačným vítězstvím nad nemohoucí Slávií, když zvítězilo 3:1. Ve vloženém kole pak prohrálo s Teplicemi 1:2, nicméně v kabině je v současné době dobrá atmosféra. Jakpak by ne, vždyť ještě před čtrnácti dny se v Uherském Hradišti spekulovalo o Mazurově pádu, navíc jeho tým se brodil v sestupových bažinách. Nyní má však nakročeno k záchraně. Během krátké doby si Slovácko stačilo nastřádat čtyřbodový náskok, který bude chtít jistě potvrdit v domácm zápase s Budějovicemi.

Ty dokázaly před týdnem destrukční hrou přetlačit Ostravu na jejím hřišti. Ovšem překvapivé vtězství nepotvrdily v následném domácím duelu s Bohemians 1905. "Po tom průběhu utkání jsme hodně zklamaní. Před začátkem zápasu jsme si říkali, že vybojujeme tři body a potvrdíme tak výhru nad Baníkem, ale bohužel se nám to nepovedlo," vrací se k průběhu zápasu hráč Dynama David Horejš.

"I když Slovácko dalo Slávii tři góly, tak věřím, že tam něco uhrajeme. Každý zápas je jiný, my jsme dnes ztratili dva body a ty musíme někde nahrát. V zakončení nám chybí potřebný klid, taková ta zkušenost zastavit míč, nahrát a vystřelit," reaguje tentokrát kapitán Jihočechů.

Právě úspěšnou střelbu budou hosté v nedělním zápase hodně potřebovat. Vždyť ve vzájemných zápasech na venkovní půdě s týmem z Uherského Hradiště dokázali vybojovat jedinou výhru a ani skóre z těchto soubojů 1:7 není nijak skvělé.

"České Budějovice mají velmi dobrou obranu. Zvládnutý mají i přechod do útoku. Potvrdily to na Baníku, když jej vlastně nepustily do žádné vážnější šance. Čeká nás tedy dobývání tvrze a musíme se připravit na to, že budeme hrát do plných. Budějovice u nás určitě nebudou chtít dostat gól, ale ve svém středu mají i rychlonohé hráče, takže se jimi nesmíme nechat zaskočit," říká domácí trenér Josef Mazura.

A naráží tak na defenzivu Dynama. Ta je známá svou početností a také zarputilostí. Pro hosty není problém stoupnout si v devíti lidech před své pokutové území a zápas doslova "probetonovat". Pro diváky žádná krása, nicméně v účelnosti tento způsob občas vyniká.

Dá se tak předpokládat, že to budou hlavně hráči Slovácka, kteří budou chtít útočit. Hosté naopak budou spoléhat na urputnou obranu, ze které velmi často vyráží do smrtících brejků. Pokud tyto najezdy dokáže domácí obrana pohlídat, měla by mít výrazně nakročeno k úspěchu.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Němčický, Košút, Kubáň - Fujerik, Kordula, Perůtka, Urbánek - Nestorovski, Ondřejka
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Hunal, Krob - Hudson, Otepka, Riegel, Černák, Volešák - Meszároš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.95 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (sobota 15:45)
Jediným zápasem pokračuje domácí Gambrinus liga. Do Mladé Boleslavi přijíždí útočný válec z Plzně a domácí se tak musejí mít na pozoru. Vždyť svěřenci trenéra Vrby prohráli v jarní části sezóny jen jednou!

Ta statistika budí obdiv. Jediný, kdo dokázal Západočechy obrat o body, byl v jarní premiéře ostravský Baník (0:0) a Teplice (1:2). Jinak se ale parta kolem Pavla Horvátha prezentuje perfektním útočným fotbalem a velkým počtem vstřelených gólů. V posledních zápasech se vždy míč dostal za brankovou čáru třikrát.

"Do Boleslavi jedeme skromně s vědomím síly soupeře, nemáme velké oči. O své šance se ale budeme prát a snad něco proměníme. Chceme si odvézt nějaké body," říká útočník Viktorie Marek Bakoš. Ten se podílel na nedávné demolici Příbrami 3:1 a společně s dalšími hráči se dělí o pátou příčku v tabulce střelců.

Trenér Vrba si může oddechnout. Zatímco v minulém kole postrádal oba krajní obránce, do zápasu proti Boleslavi bude moci nasadit Františka Ševinského, pro kterého bude mít zápas speciální nádech, neboť ve městě automobilů ztrávil 4 sezóny: "Vzpomínky jsou hrozně příjemné, pro spoustu hráčů, kteří tam byli, to byl vrchol kariéry."

Jestliže Plzeň v minulých kolech doslova válela, pak Mladá Boleslav je na tom o poznání hůře. Její vstup do jara proběhl totiž doslova tragicky - prohrami na domácím hřišti s Kladnem a Spartou, na venkovním hřišti pak s Bohemians 1905. V tomto týdnu se jí však konečně poprvé podařilo bodovat. Úplatkářskou krizí zmítanou Olomouc dokázala porazit na Andrově stadionu 1:2.

"Soupeřem nám bude jeden z aktuálně nejlepších týmů jarní sezóny s vynikajícím Horváthem, který má podíl na značné variabilitě plzeňské hry a sám je nebezpečný přesným rozehráváním standardních situací. A právě na ně si musíme dát velký pozor, pokud chceme uspět a potvrdit, že výhrou v Olomouci skončila naše série do té doby neúspěšných výsledků," říká trenér domácích Karel Stanner.

Ten se bude muset obejít bez dlouhodobě zraněného Luboše Pecky a mimo hru je také obránce Tomáš Janíček. Do tréninkového procesu se už zapojil Tomáš Fabián, nicméně do zápasu A týmu ještě nezasáhne.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kalina, Procházka, Rolko, Hrdlička - Zahustel, Sylvestre, Kúdela (Mendy), Sedláček - Chramosta, Kulič
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Horváth, Rada, Rajtoral - Kolář (Rezek), Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.95 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha211110027:943
2.FK Teplice21127235:2043
3.FK Jablonec21125424:1741
4.Baník Ostrava21116431:1839
5.Viktoria Plzeň21116429:1739
6.Slavia Praha2187626:2131
7.1. FC Brno2186721:2330
8.Sigma Olomouc2184932:2628
9.FK Mladá Boleslav2084831:2728
10.1. FK Příbram20731021:2624
11.Slovan Liberec21731123:2924
12.Bohemians 19052166913:1924
13.České Budějovice2148917:2520
14.1. FC Slovácko21531319:3018
15.Bohemians Praha21421520:4114
16.SK Kladno21421514:3514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (350)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli zejtra na Slovácku prohrajem, budu mít ještě hodně velký strach o udržení se ... ... ale to nepřipadá v úvahu přece!

Reagovat
smazaný uživatel

beton to jistí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

beton rozhodně bude, tak jak my v Teplicích. Právě se bojím, aby taky jednou nevyjeli a nedali nám gola, protože my to už neotočíme. Ale musíme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

my už to neotočíme...

Reagovat
smazaný uživatel

šak neotočíme, co se směješ je vidět, že máš málo práce, už aby ti došel autobus japonských turistů a chtěl průvodce po Praze v japonštině

Reagovat
smazaný uživatel

se nesměj dvakrát, sem tu měl stádo španělů. uměli i anglicky, já se zmohl na "yes, no, down, vencl skvér platz"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, je to tak no :)

Reagovat
smazaný uživatel

mohla by boleslav cyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhrát

Reagovat
centos

To by mohla, i když ji rád nemám.

Reagovat
Kepy_FCB

Jestli Slávii neporazíme letos tak už nikdy!

Reagovat
centos

Tak tak. Aby to kluky moc nesvazovalo

Reagovat
smazaný uživatel

no, slavie je z formy, o to víc budou bojovat, bojím se bojím

Reagovat
Kepy_FCB

Ale zase v hlavách budou mít pro ně klíčové derby v poháru.

Každopádně ta bilance s tímto soupeřem je opravdu ostudná, neodpovídající realitě, prostě komplex.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi povídej, naše poslední výhra na Bazalech se datuje do roku 2000, vod té doby nic

Reagovat
smazaný uživatel

ne, bylo to v roce 98 (5:0)

Reagovat
smazaný uživatel

myslim v lize...

Reagovat
Kepy_FCB

Pak jsme je porazili ještě v poháru na jaře 2005 doma (5:1).

Takže pokud slávisty porazíme tak jenom pořádně

Reagovat
Bakary3

Nebudou, toho se opravdu neboj

Reagovat
centos

Slibuješ?

Reagovat
Kepy_FCB

Mladá Boleslav - Plzeň 0

Slovan Liberec - FK Jablonec 0

Bohemians 1905 - FK Teplice 1 hosté už měli štěstí dost

1. FC Slovácko - České Budějovice 1

SK Kladno - Sigma Olomouc 1

1. FK Příbram - Bohemians Praha 1

Sparta Praha - 1. FC Brno 1

Baník Ostrava - Slavia Praha 1

Reagovat
Kepy_FCB

Slávisté do Ostravy nejezděte!!!

http://www.youtube.com/watch?v=pEbQ6nyOxEs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo můj první zápas na Baníku

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
centos

To jsem četl, že sparťani přišli až během zápasu a pak dělali přes policajty ramena

Skvělá videa.

Reagovat
Kepy_FCB

Tjn ale přitom nevypadali zle. Je tam záběr na ně asi od 2 minuty...

Reagovat
centos

Výjezd pro odvážné.. nebo magory? :)

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je, jak tam na těch pár metrů musel přijet anton

Reagovat
Godwinson

no, Teplice se vrátí na čelo, výborně :)

Reagovat
$dolar$

O Limberskym se psalo tady 100x ze ma stopku na 2 zapasy a presto je v predpokladany sestave... cim premyslite

Reagovat
centos

Cywe ta kulisa v Bolce

Reagovat
smazaný uživatel

co to? Co tam je?

Reagovat
centos

Nic právě.

Reagovat
smazaný uživatel

jééé, už neplaš

Reagovat
centos

typyčo, krásný

Reagovat
smazaný uživatel

kdo co, jak ho dal?

Reagovat
centos

Mendy jemně nakopl balon někde v šestnáctce takovým obloučkem a z asi 13 metrů se Táborský trefil hezky nůžkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Nejhezčí gól roku v Gambáči? U mě jo

Reagovat
smazaný uživatel

OT¨:Tahle cast rozhovoru ve Sportu se me zalibila Redaktor je asi slavista jak bic

Přesto soupiska nabízí mnoho známých jmen, určitě je jedna z nejnabitějších v lize.

„Není tomu tak, to je omyl.“

Jak to? Stačí si jen spočítat reprezentanty. A dokonce cizích států. To je přece značka kvality, ne?

„Tak mi nějaké vyjmenujte.“

Prosím: slovenští Krajčík a Senecký, tuniští Ragued a Belaid, lotyšský brankář Romanovs, makedonský Naumov, byl tu Toleski. To není přece málo?

„To nejsou pro mě reprezentanti. Někteří jsou už mimo klub nebo zranění, ale i jinak to musíte brát s rezervou. Spíš byli v širším kádru, žádný z nich není v současné době oporou.“

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy reprezentati to nemyslel vazne Naumova , Krajcika a Seneckeho

Reagovat
smazaný uživatel

hm, pokud nefoukl ten zákrok na Bakoše (kde by ještě na 100 % musela následovat červená karta), tak tohle pískat neměl určitě. Kalina zapíchnul špičky do trávníku ...

Jinak ale Lecjaks dneska hoří jak mastný papír

Reagovat
$dolar$

Plzen hrozna, Lecjaks prisernej, oba goly stesti, prvni naprosty stesti, druhy nafilmovana penalta, ale nic to nemeni na tom ze jsme zatim hrozny, Boleslav dobra taktika nenechat nase hrace s micem, jen nechapu jakto ze nepisknul penaltu hned na zacatku, kdyz byla prakticky stejna jako ted...

Reagovat
$dolar$

Ted Chramosta drzi 20m Bystrone a on piskne faul Davida

Reagovat
smazaný uživatel

drželi se navzájem a Bystroň ho držel dřív, aby ho Chramosta neoběhnul. Buď rád, že nedostal žlutou

Reagovat
$dolar$

on ji dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to mi uteklo.

Ale dostal ji oprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady. Lecjaks jde dolů, Je vidět, že tomu Vrba rozumí už skoro jak já

Reagovat
$dolar$

Takhle hrat nemuzeme a navic kdyz je tlaci rozhodci

Reagovat
$dolar$

Navic dneska nema svuj den Horvath Kua to je den

Reagovat
smazaný uživatel

teďka to přenesení na Rajtyho na křídlo - to byla paráda. Škoda, že zatím máte velké problémy z doplňováním útoku. Teď to Rajtoral neměl, komu do vápna dát. Obrana byla otevřená dost

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně souhlasím s komentátorama, že je to zatím vcelku dobrý fotbal. Hodně tomu přidává, že chtějí obě mužstva hrát fotbal. Bolka o chlup lepší. Plzni zatím nejde finální přihrávka, ale náznaky tam nějaké byly.

Ze strany Plzně se mi zatím hodně líbí Rajtoral (je tamna přestup nebo hostovačka?) - maká dopředu i dozadu. Ze strany Bolky je fotbalově vysoce nad ostatníma Chramosta a výborný fyzicky je Kalina

Reagovat
$dolar$

Prestup

Dneska jeho nejlepsi zapas, ale jinak je to tragisch a nas naprosto jednoznacne nejhorsi zapas na jare

Reagovat
smazaný uživatel

vždy posuzuju jen to, co vidím na vlastní bulvy, takže nevím. A je pravda, že Plzeň v TV moc často neběží. Je to škoda. Měl by se BlackOtta nad tím výběrem víc zamyslet a necpat do TV pořád jen Slávisty

Reagovat
$dolar$

ja Plzen v tv nechci, nedari se nam a navic se presunuji terminy zapasu a ja potom nemuzu na stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem ještě jednou viděl ten zákrok na Bakoše. Jsem si stopro jist, že to faul byl. Tohle byl od sudího prostě zářez. Myslím si, že to nefoukl právě proto, že by musel vytáhnout rudou kartu a to se mu hned na začátku nechtělo. Je to přizdisráč

Reagovat
$dolar$

ja zas tak moc nesouhlasim, ale spis si myslim, ze pokud nepisknul na zacatku, tak nemel nejmensi pravo ji pisknout na druhy strane

Reagovat
smazaný uživatel

když obránce srazí zezadu rukou (loktem za krkem ...) útočníka, faul to je. A protože to bylo v nájezdu na kasu, tak i rudá

Reagovat
$dolar$

jenze ono to mohlo vypadat jako simulace, proto bych to jeste celkem chapal, ale pak ta druha strana

Reagovat
smazaný uživatel

wow, jsem, zatím naprosto spokojenej s průběhem zápasu v MB

Reagovat
$dolar$

No tak Plzen, druhy polocasy umime a 3 goly v zapase dat taky, takze jedeeeeeeeeeeem

Reagovat
$dolar$

jak muze rict - tezko rici s cim byl Vrba nespokojen...

je slepej nebo co? Rezek neudelal nic tak sel ven a nevim co je na tom tezkyho...

Reagovat
Shevchenko

Sedláček. Jak někdo takový vůbec může hrát v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

to byla vražda, tohleto. On u toho kopu vůbec nepřemýšlel. Místo naprosto lehkého zakončení kamkoliv na zadní tyč to napálí nártem do pr-ele ...

Reagovat
Shevchenko

On to dal? Nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle to měl udělat už předtím. Ale je vidět, že se alespoň poučil

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kde má Plzeň zálohu ...?

Reagovat
$dolar$

Je mi z naseho vykonu dneska spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Kulda tam ještě dva přidá a bude to

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se mýlit, ale teď jsem viděl na tribuně poskakujícího Kopyho

Reagovat
centos

Kde zmizel kotel Bolky?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
centos

Ti dva lidi s bubnem.

Reagovat
$dolar$

Vypinam to a jdu blejt, suverenne nejhorsi vykon na jare

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, teď porazit Slavii a Plzni utečem na rozdíl tří bodů

Reagovat
$dolar$

gratulace Bolce

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej nážez teda

Utkání pěkné, akce pěkné, góly nádherné.

Tomuhle zápasu chyběla jen atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej nážez teda

Utkání pěkné, akce pěkné, góly nádherné.

Tomuhle zápasu chyběla jen atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bod, minimálně bod! Udělejte mi krásnej víkend hoší ...

Reagovat
M11

snad ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu

Reagovat
M11

hlavne pak za 2 tydny bodujte na Kladne

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tyhle 2 zápasy prohrajeme, sestoupíme, to je téměř jasný. Budem, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

remíza Sparty s Brnem, Teplic s Bohemkou a Jablonce s Libercem to jistí..Snad...doufejme

Reagovat
M11

dulezity zapas.. jedine 3 body.. skoda Teplic.. tam kdyby se to udrzelo a dnes bodovalo..byla by zachrana na dosah.. tak dnes se to musi bezpodminecne napravit.. jedem FCS + Fanaticos

Reagovat
smazaný uživatel

OT: bude čtvrteční derby v televizi?

Reagovat
smazaný uživatel

Neděle 17:00 držíme palce. Brno může jedině příjemně překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Brno aspon bodík

Reagovat
centos

Reagovat
centos

To si ti pitomci dělají srandu, že u nás bude mít fotbal i hokej kolizi..

Reagovat
smazaný uživatel

what?

Reagovat
centos

Že se budou hrát ve stejný čas! Tobě musí člověk furt něco vysvětlovat.. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

tak když budu mít "štěstí", pojedu ve vlaku zpět do prahy jak se slávistama, tak sparťanama... za co mě bože trestáš...

Reagovat
centos

To zas ne, ten hokej začne o něco později a bude to i déle trvat.. ale hokejoví fans by měli být v pohodě, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no ale pověz, kdy naposled, v jeden den v Ostravě byli fans Slavie a Sparty? To bude trochu rarita, ne?

Reagovat
centos

To asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

historie by se mohla opakovat

http://www.youtube.com/watch?v=z0uusJZ6lgc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

16/03-09 1.liga Sparta vs. Brno 4:0

04/05-08 1.liga Sparta vs. Brno 0:2

28/10-06 1.liga Sparta vs. Brno 2:0

16/05-06 Pohár ČMFS Sparta vs. Brno 2:0

29/08-05 1.liga Sparta vs. Brno 1:1

15/05-05 1.liga Sparta vs. Brno 2:0

27/10-03 1.liga Sparta vs. Brno 1:0

23/03-03 1.liga Sparta vs. Brno 1:0

29/03-03 1.liga Sparta vs. Brno 1:0

04/11-01 1.liga Sparta vs. Brno 6:0

19/02-01 1.liga Sparta vs. Brno 1:0

25/03-00 1.liga Sparta vs. Brno 3:0

09/05-99 1.liga Sparta vs. Brno 4:1

26/04-98 1.liga Sparta vs. Brno 2:0

23/02-97 1.liga Sparta vs. Brno 5:0

05/11-95 1.liga Sparta vs. Brno 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli si myslis,ze fotbal ma nejakou matematickou posloupnost,tak to ti gratuluju PS:budem radi za bod

Reagovat
Kepy_FCB

no ty jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si ho nevsimej vzdyt on si ani neuvedomuje co sem pise

Reagovat
smazaný uživatel

No a Conmanovi prispevky tady taky staly za to, takze zrovna bych se ho nezastaval

Reagovat
Kepy_FCB

Ale rozhodně si nepletu souhrn výsledků s matematickou posloupností!

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako i kdyby napsal sebevetsi blbost tak se za to nekomu smat jenom dokazuje ze nejses lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis a proc by se clovek tomu nemohl zasmat,takove volovine od toho ty smajlici jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak at se smeje ja nerikam ze se nemuze smat, jenom ze to neco znaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Znaci paneboze

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si zvyknul, ze sem nepochopeny a od pubertaka jako ses ty me to neprekvapi, ze to negomes, mozna na to jednou prijdes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano udeljme tady z toho pouze vaznou debatu,zakas vysmechu,nebudou se pouzivat sarkasticke vyrazy, debaty se budou tykat pouze fotbalu, uplny zakas pouzivani smajliku

P.S. hlavne ze ty tady kritizujes ze se nekdo smeje takove hovadine, ktera si vysmech zaslouzi ale ty me hned nazves pubertakem jen proto ze ti reknu jiny nazor ,,,demence

Reagovat
smazaný uživatel

*Zakaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenost i s dobrou hrou. Bod by potěšil. Tři body by byl pádný důvod to oslavit.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně,podstatný je,že konečně dokážem porazit benonáře jako je Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno v Brně nehrálo špatně a nějaký beton asi taky ne. Brno je zatím ale ve skvělé formě, takže uvidíme, jak na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec!!

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej zápas

Reagovat
božský John

Kurva hoši ještě 2

Reagovat
Radar

A kurva ne, to máš za to jak tady pomlouváš toho taliána

Reagovat
smazaný uživatel

A proc se mu hned za to smejes,nepripada ti ze to neco o tobe vypovida

Reagovat
Radar

Já pomlouvám cizince, které přechvávám doma ?

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten zejtřek?

Reagovat
smazaný uživatel

No jeste horsi, pomlouvat katolicky zalozeneho Itala,

Reagovat
Radar

Zlatí ukrajinci

Reagovat
smazaný uživatel

hej, jak to vidíš zejtra?

Reagovat
Radar

Psal jsem ti na icko

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava klasika Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamić - Žofčák, Hoheneder, Kucka, Sionko - Wilfried, Kadlec.

Reagovat
smazaný uživatel

A na lavce vyleceny Zemak no co vice si prat

Náhradníci Sparty: Kozáčik, Hejda, Kladrubský, Zeman, Vacek, Třešňák, Lačný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... tak dneska na Slovácku prohrajeme tak o 3 branky ...

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooo, nedal jí, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak na rozhodčí nese ovoce..tohle měla být červená pro brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč, sparta furt kope penalty, konečně zasáhla vyšší moc a nedal ji

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšší moc zasáhne v pondělí a KJ bude dál koncepčně pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal ji, protože ji kopl špatně, ale jinak co si pamatuju tak všechny ty letošní penalty byli oprávněný. A jestli ty říkáš, že zasáhla vyšší moc a kvůli tomu ji nedal, tak ta vyšší moc zasáhla i o pár minut později a Kucka dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je klasika ze my kdyz kopem pentli tak je to automaticky koupene

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí Hrubeš uhl střele Kadlece na bránu, z které vznikl gól = korupce!

Reagovat
smazaný uživatel

sakra co je s Trousilem?

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor říkal, že se držel za hrudník. Podle mě nic vážnýho to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóóóóóól Vencáááááá, ten byl hezkej

Reagovat
centos

Heh Brno, co tam sakra děláte?

Reagovat
soukup

bez Trousila to prostě nejde...

Reagovat
Kepy_FCB

Co si od nich čekal?

Reagovat
centos

Remízu aspoň :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Přepni do Vršovic, koukání na zpráskané psy z Brna je škoda kazit si oči.

Reagovat
soukup

jn my stačíme jen na takový průměrný týmy, jako třeba Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Tjn na začátcích sezon jste schopni "velkých" věcí...

Reagovat
smazaný uživatel

bez Trousila sme uplne v prd*l*

Reagovat
smazaný uživatel

dobre sigma, pome .)

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

dva dva kuva

Reagovat
sosna

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kepy_FCB

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

eště dostanem beztak :/

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi pesimista poslední dobou, jak tak koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale dycky to vyšlo no....na Spartě sem pred aferou myslel, ze bod uhrajem...po te afeře, sem změnil nazor, a cekal prohru 0-4...s Bolkou sem cekal, ze rupnem...a bylo to...Na Kladno neumime hrat už vubec, na takove pole nejsme zvykli viš co...takže čekam este gol, v 90.minutě...:/

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Buh vi esi to byl gol no...

Reagovat
Kepy_FCB

1.FCS

Reagovat
smazaný uživatel

wow, další trojka a s nulou vzadu. Hm, ten tým asi nebude až tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale první půlka byla celkem bída. Odfláknutá penalta a potom štěstí, že jsme dali gól do šatny. Druhou půlku už začli skvěle. Každopádně tým na titul to je.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by to před sezonou řekl, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleto jsem fakt nečekal, ať je Chovanec jaký chce, tak ten tým vypadá do budoucna fakt dobře. Jen to chce ustálit výkony, protože remízy s klokanem, Budějkama nebo Příbramí doma, to není hodno Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole gol....to sem zvědavej na ukazky ve sportu večer

Reagovat
Kepy_FCB

BOHEMKA goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme ČT za profesionální přístup k on-line přenosům ligy..

Reagovat
Kepy_FCB

máš tam Bosáka tak si nestěžuj

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser, on si odejde udělat reportáž do BBV a komentovat ten zbytek bude kdo? To si mám u toho mluvit sám? Ale co....aspoň si pokecám s někým inteligentním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

V Kladně si komentátor šel zatelefonovat v polovině 1.poločasu...kameraman je nejspíš sjetej a navíc u mikrofonu sedí nějakej blázen s trubkou, která trhá uši..

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti ten trubkar hraje tak kazdych deset minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Hejda neee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výkon komentátora byl nakonec z těch posledních minut nejzábavnější.. "Sparta vede stále 2:0 po trefách Juraje Kucky, Václava Kadlece a znova Juraje Kucky...

Reagovat
smazaný uživatel

On si tam vyloženě fakt přišel jenom na párek

Reagovat
Kepy_FCB

Paroubkov měl zase štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

snad je Truska v poradku a aspon sme ty komunisty trosku vyridili-Brabec,Sionko dostal taky pekne nalozeno

Reagovat
smazaný uživatel

Za Brabce můžeme tak maximálně poděkovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu jsem ho chtěl vyhrát v Edenu.

Reagovat
mastakillah

Nevíte někdo proč nehrál Ordoš??

Reagovat
smazaný uživatel

karty.

Reagovat
mastakillah

díks

Reagovat
Kepy_FCB

Pár perel z diskuse na slavia.cz :

Nejezdit tam vůbec je blbost, ale poslat béčko, to zní rozumně! Má prohrát áčko 5:0, nebo béčko 7:0, to už je jedno Wulfstan

To jste se zbláznili, hned ve čtvrtek hrajeme se Spartou pohár a to je poslední šance na poháry. Takže bychom do Ostravy neměli vůbec jezdit, nechat to kontumačně na 3:0 plus nějaká pokuta a podmíka :) (nebo tam poslat béčko) Pak by naše hvězdy i s trenérem měli více času trénink. Protože po prohrách to bude bulení, že jsou všichni zanění, není koho postavit a ty termíny jsou šibeniční, protože není čas na regeneraci apod. kachliik

TYPIČTÍ SLÁVISTÉ

Reagovat
smazaný uživatel

a ty zejtra jedeš?

Reagovat
Kepy_FCB

ne , málo dovolené , potřebuju na ten Řím (budeme tam od 2 do 6.4)

Reagovat
smazaný uživatel

na ja, taky sem si musel vzít dovolenou, naštěstí na teplice máme zavřeno

Reagovat
clinger

ty seš dobrej blb.kdyby se každej klub měl posuzovat podle chování pár blbců na diskuzi či na stadioně tak nevím jaký pojmenování byste potom měli vy

Reagovat
smazaný uživatel

nastal čas a den, aby se začla psát nová historie, po deseti letech bychom měli konečně vyhrát. Marodka žádná, relativně dobrá forma, poprvé na jaře doma na Bazalech, teď už to jen dovršit výhrou....Tak se jedu na to podívat... :)

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze dneska vyhrajem,ale blbe je,ze se nas zapas kryje s tema zm.dama vitkovickyma

Reagovat
Radar

zmrdané je čt, Vítky se chtěli změně termínu domluvit

Reagovat
centos

Nechápu logiku ČT.

Reagovat
Radar

To nejsi sám

Reagovat
smazaný uživatel

aha to jsem nevedel, jeb.at CT....tak ci tak dneska 3 body!!!!

Reagovat
salami

mimořádně budu fandit hokejový Spartě, budete mít pokoj s překrejvánim hokeje a fotbal plus my v Praze se mužeme těšit v dubnu na záplavu derby pražskejch S

Reagovat
tomasinho

Dneska povinné tři body, pokud chceme dotáhnout Teplice a bojovat alespoň o 2.-3. místo, musíme dnes vyhrát. Vše hraje pro nás, momentálně jsme lepší než Slávka ve všech herních činostech, navíc budou hrát pod tlakem. Záloha by je měla přehrá a rychlíci jako Mičola,Varadi či VYdra by měli problémy. Nic jiného než tři body dneska neberu.

Reagovat
tomasinho

by měli dělat problémy

Reagovat
centos

Souhlasím. A Chachaři připomenout si znělku Dallasu http://www.youtube.com/watch?v=Ffo2Oqt8bIM !!!

Reagovat
tomasinho

Jen škoda, že kvůli nemoci nemůžu Strašně jsem chtěl jít no, bohužel.

Reagovat
j_mrazik

Dopadne to 1:2. Ostrava tohle prostě nezvládne. Karle, už jsi jim dal náskok, tak teď je potřeba zabrat!

Reagovat
smazaný uživatel

povime si vecer

Reagovat
j_mrazik

Já na to koukat nebudu. Stačilo mi sedět v EDENU na Liberci.

Reagovat
smazaný uživatel

slavista?

Reagovat
smazaný uživatel

Snílek

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie musíí ale jelikoz jsi preju aby kaja odesel nema nam co uz dat :-( tak budu poprvé fandit soupeři a baník je dobrej věřím že vyhrajou a že se ukáže Vydra zatím milé překvapení ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Lička - Varadi, Vydra, Mičola.

takto by to bylo podle me idealni

Reagovat
smazaný uživatel

moje rec

Reagovat
centos

Jak jinak ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdo věří v to že slávie bude brát nějaký body z Bazalů tak je blázen a karel pude

Reagovat
smazaný uživatel

už aby šel,sbohem a šáteček ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dopoledne v Olomouci prvni bitka Sparta - Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

mas blizsi info?

Reagovat
smazaný uživatel

trošku štouchanice pry.

Reagovat
centos

Reagovat
centos

A vůbec, v Olmiku? Nejeli spolu vlakem?

Reagovat
rufus

Sparťani jeli busem.

Reagovat
centos

Fajnovky..

Reagovat
j_mrazik

když jich jelo 15

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba jeli někde solo, a dali si sraz s někym...Jak sem koupil, tak prodavam...

Reagovat
smazaný uživatel

Dověděl sem se to předtim, než sem to napsal, vic nevim. Ale něco bylo pry.

Reagovat
smazaný uživatel

trapáci

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jednoho známýho, kterej jel na hokej busem ze Sparty a už na fb nadával, že jedou 5 hodin ale o žádný štouchanici nepsal, tak to asi nebylo nic drsnějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Marty mas nejaky mail kam bych ti poslal tu ofocenou obcanku na to derby pls?

Reagovat
smazaný uživatel

marty9637@seznam.cz

Ale bude to zařizovat Sebyk.. Myslím, že by mělo stačit rodný číslo a číslo občanky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok super tak poslu jen cislo obcanky a rodne cislo a me jmeno.....Mas na nej nejaky kontakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na něj akorát telefon.. Tak mu pošlu iniciály všech sms-kou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok tak ja ti pak poslu udaje mailem a ty mu to teda preposles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Banik vyhraje

Reagovat
mike.84

nic nového D:

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, odpovědi Kuky mě zklamaly. Myslel jsem si, že je to osobnost, co řekne všechno na plnou hubu, ale dneska většinou věci okecává. Řekne jenom, že na to má svůj názor, ale neřekne ho ...

Asi si dělá čáku na nějaké působení, ale bojí se proti vedení cokoliv říct

Reagovat
smazaný uživatel

Na po-ranýho i haj-l spadne aneb Pat a Mat zpracovvají na malém vápně útočínkovi míč

Reagovat
smazaný uživatel

Newirth prvně chytá ve zdi míč rukama a pak zlikviduje spuhráče ...

Reagovat
mike.84

viva la fránce,

varadi

komentatorská dvojce, která probírá vydovu maminku či jiné zajimavé věci . tomu lípovi trvá 5 minut dokončení jedné věty

Reagovat
Bennhy

Jarolim sa moze ist zbalit

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak buď jsou ti stopeři kopyta, nebo si dneska vsadili nebo namazali Karlovi schody ...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná rána

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle MUSELO bolet

Reagovat
Bakary3

Jak to postavil na 0:0, chcípák jeden, odpornej alibismus

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byla pentle a neviděl by to jen slepej ...

Jinak si myslím, že by to byla i žlutá pro Neuwirtha, který by tak šel ven.

Reagovat
clinger

Reagovat
Bakary3

No jo, najednou rozhodčí Slavii pomáhaj, hajz...

Reagovat
smazaný uživatel

fandím Baníku. Všema deseti.

Nicméně tohle prostě sudímu nevyšlo

Mám dojem, že to dneska Rosen s Doležalem ošetřili, aby se Karla nadobro zbavili

Reagovat
smazaný uživatel

Taky fandim baniku nemuzu se dockat az ten plesoun zmizne

Reagovat
clinger

zkurv... sparťan Jech.hnus

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Spartě hrozně pomůže, když připískne Jech Baniku

Reagovat
clinger

nechal jsem se unést.asi si to Jech v tu chvíli neuvědomil no prostě Jech už má svou pověst,podobně jako Královec

Reagovat
smazaný uživatel

proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Ze te to prekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

no, pravdou je, že už by nemělo

Reagovat
smazaný uživatel

To vedeli vzdy preci Slavisti nejlepe jestli rozhodci je Spartan ci neni

Reagovat
smazaný uživatel

je to prosté - většina sudích jsou Sparťani a ten zbytek jsou antislávisti

Reagovat
clinger

to sem někde řekl.vy dva máte talent všechno hned otáčet a přikrášlovat k obrazu svému abyste pak mohli ukazovat jak sou všichni co mají něco proti Spartě špatní

Reagovat
Kily

pak se nemůže nikdo divit, že kluby jako Liberec nebo Slovácko podplácejí, když nemají žádné zastání u rozhodčích

Reagovat
clinger

tu pověst sem si nevymyslel já to už je zažitý ať se ti to líbí nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny vy jste to vedeli vzdy nejlepe vam vzdy jen ublizovali

Reagovat
clinger

co to zase meleš?se čertíš jak kdyby sem řekl nevím co a nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

clinger29.03.2010 18:20

zkurv... sparťan Jech.hnus

[reagovat]

Reagovat
clinger

vždyť sem se přiznal že sem se nechal unést a on hned jak sme to věděli a jak nám ubližovali a typický sparťanský řeči

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se rika po slavisticky obrane ??

Reagovat
smazaný uživatel

tak že bude mít Slávie děravou obranu, to se dalo čekat. Nedá se věčně jen prodávat a tahat tam bezejmený kopáče

Reagovat
clinger

tak když budou v budoucnu dávat více gólů než dostávat tak mi to vadit nebude.lepší než koukat na zápasy které povětšinou končí 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze s tou obranou by jste museli davat tak 3 az 4 goly za zapas a to s tim utokem nevim

Reagovat
Pipo123

kurna já že za Banik hraje Feilani ale on je to nejaký NEves

Reagovat
Kily

tak mě napadá, vezmou Jarolíma po zápase ještě do autobusu, když už nebude zaměstnancem Slavie, nebo bude muset vlakem?

Reagovat
Bakary3

Půjde chlastat na stodolní, jet nazpět s fandama Slavie.. Ještě se mu něco stane..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hraje Baník po přestávce takovýhle hov-o?

Reagovat
clinger

tak vám to vyhovuje ne,ještě abysme teda srovnali

Reagovat
smazaný uživatel

fandím Baníku. Už jsem to tady psal. Nicmén vás dneska řeže

Reagovat
tomasinho

Kurňa chlapi, hrajem už něco. Potřebujem se probrat a dát tam třetího

Reagovat
smazaný uživatel

No ... Tak mám pocit, že Jech je opravdu mázlej. Tohle musel vidět zase

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že seš zvyklý na ty vaše penaltičky za jakékoliv odfouknutí poryvu větru směrem k Sionkovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gól a zase z prostorumalého vápna, kde by měli úřadovat stopeři. Ti jsou dneska mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
smazaný uživatel

docela ziram

Reagovat
Bakary3

Já bych tu druhou nepískal, Mičola šel za balonem a Janda se mu tam cpal.. U mě ne..

Reagovat
Pipo123

nejaký debil rozhodca ne ?

Reagovat
clinger

Jech no.co si dovolí v televizním utkání to už není možný

Reagovat
Pipo123

no tak rozhodca za 5 minut pískal pre Banik nefandím ani jednomu, českú ligu nesledujem ale toto je hnus od rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravští fans opravdu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

další takový

Reagovat
tomasinho

Aha, tak proč bliješ? Proto, že ostatní v lize nemají takový support?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste meli jenom ten support tak to beru! Ale to vaše sprosté nadávání je opravdu směšné ještě k tomu bezduvodne... A ještě k tomu rozhodčí píská porád pro FCB..

Reagovat
smazaný uživatel

A promin ale vetsina ostravských fans jsou vygumované mozky, ožralové a hledají jenom kde by se mohli s někým pobít! (myslím ten ostravský kotel)

Reagovat
tomasinho

Jistě, je úžasné soudit desítky tisíc lidí podle pár desítek, to jsou teda většiny

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsem psal ze vsech desettisíc???

Reagovat
tomasinho

Píšeš většina ostravských fans a těch jsou desitky tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

a cetl sis tu zavorku?

Reagovat
smazaný uživatel

reknu to jinak .. treba ti ,,ostravštší ultras"

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, s tím kotlem naprosto souhlasím. Už podle vzhledu jde vidět, že většina těch lidí má problém vystudovat i učňák. Království vygumovaných mozků.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bohužel nás pak, právě díky nim, hodí do jednoho pytle.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslím, že většina fotbalových fanousku ví odkud vane vítr!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak vzdyt když hraje nekde ostrava tak otcové mají strach vzít díte na fotbal kvuli takovým opičákům.. u nekterých mi ten fotbal prijde jenom jako zaminka pro neco uplne jineho co s fotbalem nema vubec co spolecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu, Jarolím zůstane! :D

Reagovat
centos

Jsi debil. Dobrý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělali?

Reagovat
Radar

Debile

Reagovat
tomasinho

Yeees ! Paráda, tak snad už to finito. Obrana Slavie je opravdu komická, Neves krásně připravil druhý gól.

Reagovat
clinger

ku.va co to je

Reagovat
Pipo123

ROZHODCA

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo!

Reagovat
soukup

sbohem Karle

Reagovat
smazaný uživatel

MRKJ 14b naskok to nejde popsat ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Běžte s tomhle už do *******...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy jindy kdyz ne dnes,kdyz velky KJVCD odchazi

Reagovat
Staenly10

Tak ono nestačí,že se ve Slavii všechno ****, ale ještě přijdu na EF a každej Sparťan si tady skoro honí nad tim,že Jarolím končí...

Reagovat
smazaný uživatel

A proc ne?Dyt na tohle jsme cekali od Tiraspolu a dockali jsme se,cela tato sezona je pro nas snova naskok o dva parniky, kadr Slavie naprosto rozleptany KJVCD

Reagovat
Bakary3

No celá Praha..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole 15b ja uz z te euforie neumim ani pocitat dle CT

Reagovat
smazaný uživatel

ještě lepší

Reagovat
soukup

nikdy bych nečekal že i když sezónu poserem, tak budem hrát na úrovni Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie jak jí známe. Fotbal na blití. Bravo!

Reagovat
clinger

co ty seš za hňupa?

Reagovat
smazaný uživatel

evidente spartanskej intelektual

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

a Karel končí, dobře Baník :))

Reagovat
smazaný uživatel

A můžu to říct naplno - vyhazov Řeháka je parádní pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne asi To je nejvetsi blb u nich v realizacnim tymu, ja bych jeste pripojil Vrabce zoldaka SUPER

Reagovat
Bakary3

I jako slávista souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic vypadá utrápeně. Ten si asi nevsadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Naivka on jeste veri ze zustane

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kalí vodu.

Reagovat
tomasinho

Tak paráda, výkon nebyl úplně ideální, ale za tím vítězstvím jsme si šli a zaslouženě jsme to urvali. Jednou možná zavánělo střet v našem vápně penaltou, ale stejně by to moc neovlivnilo. Skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

jednou a zavanelo? to je dost sverazna interpretace ale dobra vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Karle díky za dva krásné tituly Budu si tě pamatovat jako trenéra, který vrátil Slavii tam kam patří a na to co bylo a je letos tak rád zapomenu holt není každý den posvícení

KAREL JAROLÍM

Reagovat
supervizor

Reagovat
Bakary3

Přehnanou úctou k němu nikdy trpět nebudu, ale-

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, sice fandím spartě ale pan jarolím si jiste zaslouzi uznani za ty dva roky, kdy musim priznat ze predvadel se slavii asi nejlepsi fotbal v cesky lize, ale zaroven mu muzu podekovat ze tenhle rok svymi rozhodnutimi a neustalym rotovanim sestavy zpusobil, ze se slavia ocitla v takovym rozpolozeni, v jakym se momentalne nachazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Kam patří? Co to je za blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuka je snílek - prý kdyby Jarolímovi někdo řekl, že to a to dělá špatně ...

Jarolím všechny, kdo se mu nějak postavili, vyházel. Udělal si tam pozici neomezeného vládce a to byl konec všeho

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak ja se nestacim divit co tam mele

Reagovat
smazaný uživatel

už bouchám šampus a to jsou ještě 3 derby před námi, kua já mám radost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele