Gambrinus liga - preview 2. kola

31.07.2009, 08:18, aktualizováno 03.08.2009, 08:15
Previews
Druhé kolo uzavře duel Jablonce a Slovácka. Oba týmy by rády ukořistily své první vítězství v sezóně, domácí mají zatím na kontě jeden bod, hosté žádný...
Sparta Praha - Bohemians 1905  (pátek 19:00)
Program druhého kola Gambrinus ligy začne opět v pátek. Sparta posílená vítězstvím nad Panathinaikosem hostí v rámci prvního pražského derby v sezoně fotbalisty Bohemians 1905. Oba týmy vstoupily do nového ročníku bezbrankovou remízou.

Sice Letenští nevstoupili do ligy tak, jak by si sami představovali, ale v úterý si spravili chuť, když v prvním zápase 3. předkola Ligy mistrů nečekaně zdolali favorizovaný Panathinaikos Atény 3:1. Než pojedou do řecké metropole bojovat o postup, tak nejprve musí v pátek odehrát druhé kolo v tuzemské lize proti nováčkovi soutěže. "Myslíme jenom na ligu, Panathinaikosem se začneme zabývat až po zápase s Bohemians," řekl trenér domácích Jozef Chovanec, jenž možná vyzkouší forvarda Prudnikova, protože další útočník Holenda má pochroumaný kotník.

Po úvodní remíze s Brnem čeká Klokany tentokrát jiný oříšek v podobě pražské Sparty, která si po zápase s Panathinaikosem zvýšila sebevědomí. "Sparta je teď v takovém rozpoložení, že my pro ně máme být jen takovým povinným mezičlánkem mezi zápasy s Panathinaikosem, protože její hráči určitě odvetu už mají někde vzadu v hlavě. Toho bychom mohli využít," myslí si trenér vršovického celku Pavel Hoftych, jehož svěřenci budou mít na Letné více než dvoutisícovou podporu svých věrných fanoušků.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Kalouda, Vacek, Hušek, Zeman (Střeštík) - Prudnikov, Wilfried
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl (Pávek), Lukáš, Rychlík - Bartek, Adam, Dian, Štohanzl - Zelenka, Hartig
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (sobota 18:15)
V sobotu je na programu pouze jediný zápas, v němž před televizními kamerami Plzeň přivítá Teplice. Domácím vyšel úvod do sezony vítězně, zatímco jejich protějšek se musel spokojit s remízou.

Plzeňští budou chtít doma potvrdit vítězství nad Slováckem a navíc mají Teplicím co vracet, když z posledních čtyř vzájemných zápasů získali pouhý bod. "Teplice jsou známé tím, že dostávají velice málo branek. Čeká nás důsledná obrana a rychlý přechod do útočné fáze, na který mají vhodné typy hráčů. My ale chceme výhrou potvrdit tři body ze Slovácka," řekl trenér domácích Pavel Vrba, jenž může počítat s téměř kompletní sestavou.

Po bezbrankové remíze se Spartou čeká Severočechy první výjezd, a to do Štruncových sadů. "Plzeň je silná, ukázala to výhrou v prvním kole, má ambice i kvalitu. Chceme tam bodovat a až zápas ukáže, jestli budeme třeba remízy litovat nebo ji slavit," prohlásil kouč hostí Jiří Plíšek, jemuž bude scházet zraněný Elsamni a rekonvalescent Gašparík.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Limberský, Hájovský, Rada, Lecjaks - Petržela, Rýdel, Horváth, Kolář, Jiráček - Střihavka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Ljevakovič, Matula, Vachoušek, Stožický - Mareš (Vondrášek), Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.05 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Brno v neděli hostí pražskou Slavii. Oba týmy vstoupily do ligové sezony remízami. Fotbalisté Brna doma na sešívané umí, když čtyřikrát za sebou ji porazili.

Tým vedený koučem Miroslavem Beránkem začal ligovou pouť remízou na půdě vršovického nováčka Bohemians 1905. S předvedenou hrou byl trenér napůl spokojen. "S defenzivou jsem tam byl spokojený, ale s útočnou fází ne. Chceme to zlepšit. Snad budeme mít podporu zaplněného stadionu. Na koho jiného než na Slavii by lidi měli přijít?" prohlásil Beránek, jenž se bude muset obejít bez trojice zraněných Trousila, Pospěcha a Večeři.

Slavia, dvojnásobný obhájce mistrovského titulu, má za sebou rozpačitý start do sezony. Domácí remíza 1:1 s Mladou Boleslaví a bezbrankové skóre bylo k vidění v prvním zápase třetího předkola Ligy mistrů s moldavským Šerifem Tiraspol. "Po utkání v Tiraspolu se musíme už plně koncentrovat na utkání v Brně. K některým situacím z poháru se ještě vrátíme, musíme zlepšit hlavně útočnou fázi a být důraznější," uvedl kouč hostí Karel Jarolím, jenž nebude moci do sestavy počítat s třemi marody Šmicrem, Kaufmanem a Pekhartem.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Jílek, Dřížďal - Šural, Polách, Mareček, Lira - Došek, Rabušic.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Čelůstka, Vomáčka, Suchý, Hloušek - M. Jarolím, M.Černý, Ragued, J. Černý - Vlček, Naumov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.00 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Nedělní program druhého kola první fotbalové ligy nabídne ostře sledovaný duel mezi Olomoucí a Ostravou. Hanáci budou chtít navázat na excelentní výkon ze Skotska, zatímco Baník by rád vylepšil bilanci vzájemných zápasů.

Olomouc vstoupila do nové sezony bravurním způsobem. Ligu začala výhrou na hřišti střížkovských Bohemians a ve čtvrtek se postarala o senzaci, když v rámci třetího předkola Evropské ligy ve Skotsku smetla Aberdeen 5:1. "Poslední zápasy nám vyšly a to se únava vstřebává lépe. Aberdeen musíme rychle hodit za hlavu a soustředit se na Baník, který po špatném jaru začal výhrou a je jisté, že bude hodně nepříjemný," prohlásil kouč domácích Zdeněk Psotka.

Ostravě se v posledních letech na Andrově stadionu nedařilo, když z posledních čtyř vzájemných utkání vytěžila jediný bod. Tuto nepříznivou bilanci se pokusí napravit tuto neděli, kdy se postaví rozjetým Hanákům. Kouč Baníku Miroslav Koubek na takové statistiky nevěří a nemyslí si, že by jeho mužstvu mohl nabitý program Olomouce prospět. "Na konci podzimu by to bylo o něčem jiném, ale teď jsme na začátku. Soupeř bude spíše rozehranější, vidím to jako jeho malé plus," řekl Koubek.

Domácí budou postrádat zraněné duo Komárek se Štětinou a nejistý je start Šultese. Hostům bude scházet Kraut kvůli červené kartě a nemocný Strnad, otazník visí nad startem Hableho a Metelky.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Dreksa, Škerle, Onofrej - Bajer, Hořava - Janotka, Otepka, Hubník - Petr.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Neves, Bolf, Tomašák - Marek - Varadi, Lukeš, Lička, Mičola - Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.90 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Mladá Boleslav, která v úvodním kole ligy vyválčila bod na půdě mistrovské Slavie, se poprvé v této sezoně představí před vlastním publikem proti Liberci.

Potvrdit cenný bod se Slavií domácím vítězstvím, to je nedělní cíl svěřenců mladoboleslavského trenéra Dušana Uhrána mladšího. "Nad Libercem chceme vyhrát, jedině vítězstvím doma můžeme zúročit bod ze Slavie. Musíme být ale odvážnější," řekl kouč Dušan Uhrin mladší.

Liberec již v tomto týdnu vstoupil do bojů o postup do hlavní části Evropské ligy čtvrtečním vítězstvím na hřišti lichtenštejnského Vadúzu a do odvety si tak veze nadějný výsledek pro postup do posledního předkola. Nyní se však Škorpilova parta musí plně koncentrovat na domácí ligu a její druhé kolo. "Prostě nemáme s Boleslaví stejnou startovní čáru. Zatímco oni se cílevědomě připravují na utkání celý týden, Liberec má na přípravu jeden den," posteskl si kouč Ladislav Škorpil, jehož tým absolvuje v neděli třetí zápas během devíti dnů.

V sestavě hostů bude chybět dvojice zraněných Papoušek s Vulinem, zatímco Mladoboleslavští hlásí prázdnou marodku s nejistým startem brankáře Millera.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vorel - Kúdela, Rajnoch, Rolko, Djalovič - Kysela, Procházka, Mendy, Táborský - Kulič, Chramosta.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Janů - Dočkal, Gecov, Čorič, Liška - Kerič, Blažek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.00 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha - České Budějovice  (neděle 17:00)
Do nového ročníku české nejvyšší ligy vstoupily ze všech týmů nejhůře střížkovští Bohemians. V neděli budou hostit loňského remízového krále z jihu Čech, který i tuto sezónu začal dělbou bodů.

Minulý ročník se Pražanům ve vzájemných zápasech dařilo, když po bezbrankové remíze nedostali gól ani doma, kde potvrdili, že vyhrávat umí. V novém působišti na Strahově však nezačali svou druhou prvoligovou sezónu nikterak dobře a ve formě hrající Sigma se díky tomu ujala pozice lídra ligy. Trenér Žák se bude muset obejít bez zraněného Ibe a Grznára, kteří nenastoupili ani v úvodním kole. Domácí lodivod tak věří v první vítězství. "I remíza by pro nás teď byla ztráta,"sebevědomě prohlásil.

Stejně jako jejich soupeře čeká i na Jihočechy těžké dvojkolo, ve kterých narazí na Teplice a Slavii. A tak i pro České Budějovice představuje druhé kolo nutnost tří bodů. Vůbec by se tak nezlobily, kdyby skóre otevřely ve třetí minutě stejně jako proti Jablonci, který ale ještě do první čtvrthodinky stihl vyrovnat. Cílem k úspěchu je tak především zapomenout na loňské zápasy a poprvé vsítit Střížkovu branku. "Hrajeme novou sezonu a k loňskému ročníku se nechceme vracet. Vylosování nám velí na Strahově bodovat," ví trenér Tobiáš. Ten bude postrádat Horeješe se Stráským, ke kterým by se mohl přidat záložník Benát.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Horáček, Obermajer, Mach - Dittrich, Zoubek, Demeter, Dobeš, Adjei - Kincl
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Hunal, Žižka, Leština - Hudson, Homoláč, Benát, Šíma - Meszároš, Sedláček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.95 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Atraktivita na stadion Františka Kloze v neděli táhnout nebude, psychologicky už má zápas naprosto jiný náboj. Domácí mohou odstartovat slibný začátek, zatímco Příbram po dvou zápasech na soupeřově hřišti může zůstat bez bodu.

Loni poslední nepotopení začali novou sezónu vskutku dobře. Na hřišti favorizovaného Liberce dokonce vedli, nakonec si připsali alespoň cenný bod. Domácí prostředí navíc Kladnu prospívá a los, který mu přiřadil dalšího aspiranta na sestup, mu nahrává ke skvělému vstupu do ligy. Vzájemné prvoligové zápasy doprovází zvláštní úděl pro hostující tým - ani v jednom ze čtyř utkání se totiž nedokázal trefit. V neděli by tak tuto výhodu mohli využít Kladenští, kterým právě domácí výhra nad Příbramí značně pomohla v závěru sezóny. "Asi to nebude moc pěkné na koukání," zve na zápas diváky trenér Hřídel, jenž se hned v úvodu sezóny bude muset obejít bez trojice Mašanský, Broschinský a Bartoš.

Příbram taktéž sahala po cenném bodu z Ostravy, ale i přes pozdní vyrovnání nedokázala remízu udržet. Teď navíc zajíždí na hřiště, kde v novodobé historii nedokázala v devadesáti minutách vyhrát. "I když nás čeká další zápas venku, nechceme po něm mít nulový bodový zisk," prohlásil trenér Marko. Tomu budou v zápase chybět jak zranění Penc s Nechvátalem, tak Šmejkal, který první letošní zápas zakončil červenou kartou. Svou šanci by naopak mohl dostat Dos Santos, který po necelé půlhodince na hřišti vyrovnal na Bazalech.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Mráz, Beneš, Procházka, Hajník - Holub, Strnad, Szabo, Moravec - Tatanašvili, Klinka
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Müller, J. Štochl, Pleško - Klesa, Borek, Tarczal, Rodriguez, Fantiš - Huňa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.95 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - 1. FC Slovácko  (pondělí 17:30)
V dohrávce druhého ligového kola se spolu střetnou domácí tým a nováček soutěže, jenž si koupil účast v první lize - Slovácko. Ani jeden z týmů nedokázal v prvním kole vyhrát, když Jablonec pouze remizoval v Českých Budějovicích a Slovácko doma podlehlo Plzni.

Domácí tým sice v prvním kole nedokázal na hřišti Budějovic vyhrát, ale domů si odvezl alespoň bod a kouč Komňacký našel ve hře pasáže, se kterými byl spokojen. "První zápas ukázal, že máme určitou kvalitu. Na druhé straně tam byly i chyby. Zhruba prvních 25 minut druhého poločasu jsme hráli to, co bychom chtěli hrát," řekl domácí lodivod. Ten by také rád navázal na kvalitní výkony z minulé sezony, podpořené velmi dobrou bilancí na svém stadionu. "Čeká nás nováček, který má entuziasmus, ale i propracovanou defenzivu a Švancaru na hrotu útoku. Start chceme doma ale každopádně zvládnout," dodal kouč František Komňacký.

To hosté v minulém kole nebrali ani bod, když podlehli Plzni 2:3, trenér Mazura si z toho ovšem hlavu příliš nedělá a věří, že tentokrát jeho tým už první body urve. "V útočné i přechodové fázi jsme odehráli dobrý zápas. Mrzí nás individuální chyby v defenzivě, které nás stály body. Pokud zpřesníme a zagresivníme obrannou fázi a budeme nebezpeční i dopředu, tak se nemusíme ničeho bát, i když Jablonec je kombinačně velice dobré mužstvo," řekl Mazura.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Krejčí - Haurdič, Loučka, Pavlík, Kovařík - Lafata, Vošahlík
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Randa, Němčický, Formánek, Urbánek - Fujerik, Valenta, Abrahám, Cleber - Chmelíček, Švancara
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sigma Olomouc11002:03
2.Viktoria Plzeň11003:23
3.Baník Ostrava11002:13
4.SK Kladno10101:11
České Budějovice10101:11
Slavia Praha10101:11
Slovan Liberec10101:11
FK Mladá Boleslav10101:11
FK Jablonec10101:11
10.Bohemians 190510100:01
Sparta Praha10100:01
1. FC Brno10100:01
FK Teplice10100:01
14.1. FC Slovácko10012:30
15.1. FK Příbram10011:20
16.Bohemians Praha10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (334)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta vyhraje utrapeně 1-0 bohemians bude hrát na beton

Reagovat
smazaný uživatel

ať se na beton vy...ou, to škodí fotbalu

Reagovat
Kily

to asi jen tak nepůjde, problém je v tom, že Bohemka se současnou sestavou může spoléhat jedině na bojovnost a obranu, na nějaký ofenzivní fotbal to opravdu není

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to jednoznačně ( herně) pro Spartu, ale Bohemians určitě nastoupí s betonem

Reagovat
smazaný uživatel

fuuj beton Bohemky

Reagovat
Slejdy

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

a ten zápas se těším, s něma to je taky vyhecovaný, snad bude víc než 10 tisíc lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

bude víc než 15000 lidí, už se těšim

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo jak jsme hráli s Běloruskem v beach socceru?

Reagovat
smazaný uživatel

6:7 prohra :-x

Reagovat
smazaný uživatel

no jo...snad s Nizozemcama to bude lepší

Reagovat
božský John

V poslední minutě dostali branku myslim..jinak Rusáci

Reagovat
soukup

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 jestl ibudou betonovat, a 3:0 jestli budou hrat otevrene xD

Reagovat
havrys99

Sparta - Bohemians 1905 2:0 (Prudnikov, Vacek)

Plzeň - Teplice 2:1 (Střihavka, Rajtoral - Vachoušek)...škoda, že asi nenastoupí Kolář

Brno - Slavia 0:1 (M. Černý)

Olomouc - Ostrava 2:2 (Otepka, Hořava - Zeher 2)...tahák kola s vynikající návštěvou

Boleslav - Liberec 1:2 (Chramosta - Dočkal, Kerič)...další parádní zápas, zkusíme překvápko

Bohemians Praha - ČB 0:0

Kladno - Příbram 0:0...tohle vidim jako 2 tutovky na plichty + malé skóre a návštěva

Jablonec - Slovácko 2:1 (Lafata, Drsek - Švancara)...pěknej zápas nahoru-dolu, dobře vybráno ČT:)

Reagovat
smazaný uživatel

Se Slavkou vyhrajeme 1:0 (Dosek)

Reagovat
havrys99

Uvidíme no, na Bohemce se mi to moc nezdálo, ale je to obměna kádru, to se podá časem, hlavně Plzeň ať tříboduje bez Dana...

Reagovat
smazaný uživatel

kladno domaci prostredi + pribram cervena karta z minuleho kola rek bych ze je dokazou porazit:)

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste olomouc bych rek ze vyhraji, euforie z EL, + banik taky cervena karta z minula , a meli dost namale a remizovali s pribrami doma ..to bude easy podle me pro OL

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, každej zápas je o něčem jinym. Pravě proto že Sigma bude eště mit euforii z UEFY, tak to by je mohlo možná srazit. Remiza je nejspíš optimální tip.

Reagovat
centos

Kraut není hráč základní jedenáctky, to nás neovlivní.. S Příbramí měl Baník navrch, i když se pořád snažil celý první poločas dostat se před bránu skrz bazén.

Reagovat
soukup

Slavka bude šetřit půlku sestavy takže si troufám tvrdit, že nevyhraje, navíc my proti ní budem taky hrát líp, protože ona bude hrát fotbal což nám vyhovuje mnohem víc než ten urputná skluzová kopaná co hrála bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

jo Bohemka hrala nehorazny rugby

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dneska vyhraje s přehledem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že bude plnej stadion. Derby, pátek večer , krásný počasí , bez tv přenosu , po výsledku sparty s panathinaikosem , co víc chtít ?

Reagovat
smazaný uživatel

15000 by mohlo být a je prý nachystaný celostadiónový chorál, těmhle projektům strašně fandím a určitě se zapojím

Reagovat
centos

Co to?

Reagovat
papanegra

Nedvěd: Uvažovat lze o všem. Třeba i o Spartě, i když mě neoslovila.

Prosím at´ ho Sparta osloví!!

Reagovat
smazaný uživatel

je to moje obrovský přání vidět Nedvěda opět v dresu Sparty, ale nevim jestli by to bylo dobře, stejně si myslím, že se Pavel už nikdy nevrátí, jasně prohlásil, že jeho domovem je nyní Itálie a je to asi i dobře

Reagovat
smazaný uživatel

vydet ho v tom nejhezsim dresu na svete to je muj sen...ale obavam se ze tohle jen tak nenastane,protoze nemyslim si ze by riskoval zavrzeni pulkou naroda (nespartanama)

Reagovat
F.Torres

vydet

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufam ze se dostavi na Letnou tak alespon 15 000,po vysledku s Pao,je patek takze luftaci muzou odjet az po zapase,vynikajici zmeny na stadione... ja tam nebudu chybet Sparta Praha Ole

Reagovat
smazaný uživatel

taky nebudu chybět, za chvíli vyrážim směr Praha , někde jsem čet, že prej má dorazit i cca 2000 klokanů, to bude paráda.......10000-12000 sparťanů (snad) proti 2000 klokanům, nádherný souboj hlasivek

Reagovat
clinger

no uvidíme.poslední léta bývá na Letné docela ticho.a je docela ostuda že na Athény přišlo jen asi 10 000 sparťanů

Reagovat
smazaný uživatel

a na tohle si prisel kde prosimte?chodis na ten stadion ze tvrdis ze je tam ticho?jako kord v tech poslednich sezonach to nebylo buhvijaky,ale sam jsem zazil ticho maximalne na zapasech poharu cmfs...a na ateny neprislo 10 000,ale 12 000 coz je rozdil,ale to nemeni nic na tom ze atmosfera na duelu s Panathinaikosem byla jedna z nejlepsich co jsem kdy na letny zazil!!

Reagovat
Firkraag

2000 jen do sektoru hostů, počítej s další tisícovkou na ostatních tribunách. Ale aspoň 15 000 lidí by tam být mohlo. Ale Bohemka vyhraje 2:0 .

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavej typ na to ze proti Brnu si DOMA nevypracovala ze hry zadnou ani polosanci natoz sanci a sparta branila jak v Teplicich tak s Pao bravurne...jedine co muze zpusobit vyhru bohemky je nahodny gol ktery by bohemka vstrelila jako prvni a mozne podceneni vzhledem k tomu ze hraci budou mit v hlavach uterni Panathinaikos

Reagovat
Firkraag

1). Jsem zaujatý, fandím Bohemce. 2). Blbost to rozhodně není, Brno jsme k ničemu nepustili, ale máme problém s tvořením hry, což na Letný nebude, budeme (muset) hrozit z brejků. 3) Podívej se na předloňskou sezónu, kdy Slávie přijela na Bohemku po vítězství v LM se Steauou, každej čekal že dostanem trojku a vyhráli jsme. To se může stát i Spartě, si piš že budou mít v hlavách Panathinaikos. 4) píše se TIP

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze u vas je markantni rozdil ve hre doma-venku,kdybychom jeli dneska my k vam tak bych taky o nasi vyhra urcite pochyboval,protoze z dolicku se moc bodu nikdy nevozilo a zvlast prazsky S tam vzdycky meli problemy,ale venku je a byla bohemka vzdycky polovicni a ja doufam ze tak to bude i dnes a my si jeste o neco vic zvedneme sebevedomi ktere potrebujeme na zivotne dulezitej uterni duel...jinak az bude bohemka hrat v edenu tak vyhrabu nekde zelenobilej odev (nejspis pujdu v barvach panathinaikose - muj top zahranicni klub) a pujdu vas rozhodne podporit

Reagovat
Firkraag

no uvidime , taky je dost možný, že to bude po naprostém antifotbale 0:0 a podporu budem mít taky slušnou. To radši rovnou navštiv bohemácký Fanshop a kup si šálu .

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to jedna z nejpravdepodobnejsich moznosti,protoze vase hlavni sance na uspech je drzet stav 0:0 co nejdyl pripadne dat nejakej ten nahodnej gol...Ale mel by asi hrat uz od zacatku Prudnikov tak doufam ze se predvede jinak vasi salu si opravdu kupovat nebudu ponevadz vas beru v porovnani se slavii jako to emnsi zlo a proto vam pujdu do edenu fandit

Reagovat
soukup

to je pěkný, že ste nás k ničemu nepustili, ale vy ste hráli doma a hlavně ste se měli snažit se k něčemu pustit sami, kromě 20 centrů ze kterejch ste měli 3 slabý hlavičky a náhodnýho břevna z centrovanýho balónu velký nic, my si vezeme bod z venku, sice po hrozný hře, ale vzhledem k tomu, že máme fungl novou půlku kádru a ještě sme dali šanci mladíkům je to pěknej výsledek

Reagovat
Firkraag

My jsme se sanžili, to sis nevšim?

Reagovat
soukup

všim, ale to bylo tak zhruba vše co ste předvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj vyhrajete ,,Karel udela zase nejake cahry se sestavou ,,,,pamatuju jak pred rokem jsem sprintoval od technicke z vrchu na zapas Brno : Slavie a stih jsem druhou pulku a uz byl listek jen na stani vedle kotle ,brno teklo 1:0 po puli ,,,,a jak jsem dosel padly dva goly jak jsem si ja zakricel Vzhuru Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju tech 15 tisíc , jen by to chtělo na každej zápas, na Slávii už to teď dá se říct chodí , tak ještě Brno zpět za lužánky , Baník boj o titul , Opava do ligy místo Střížkova, snížit počet týmů na 12 , tzn. Kladno , Příbram, Jablonec , Budějky ven a ligový kolo by mohlo vypadat následovně:

Teplice - Sparta 17000 diváků

Slavia - Liberec 17000 diváků

Brno - Olomouc 20000 diváků ( samozrejme za Lužánkama )

Slovácko - Liberec 8000 diváků

Ostrava - Plzen 15000 diváků ( Baník o titul )

Bohemians 1905 - Opava 7500 diváků

to je krásných 14 tisíc na zápas.

No nechal jsem se unést , tak se omlouvám. Snad jsem nikoho neurazil , že jsem jeho tým vyřadil z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu řikám fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

tak na slavii zdaleka 15 000 nechodi,max 11 000 ale predstava to neni vubec spatna,zvlast kdyby Brno zase hralo za Luzankama,pamatuju si jeste jak tam chodilo na zapasy se Spartou 30 000...

Reagovat
soukup

tam chodilo 20 i na Drnovice

Reagovat
Lorcan

právěže absolutní rekord samostatný český ligy bylo Brno - Drnovice

Reagovat
smazaný uživatel

A na tom jsi byl kde? Největší návštav v novodobé historii byla v roce 1996 Brno-Slavia, 44 000 diváků. Spousta lidí tehdy stála za branou, na střechách okolo a podobně protože bylo plno (jedna tribuna tehdy byla zavřená). Byla plichta 1:1 Za Brno dával tuším Holomek.

Reagovat
smazaný uživatel

No celkem dobry vyber,Banik o titul no usmevne ,,Opavu chvalim,,jeste bych rad videl Hradec ma se tam stavet novy stadion

Reagovat
smazaný uživatel

plany vypadaji slusne,kapacita tusim by mela byt na 10 000...ale je otazka jestli se zacne stavet

Reagovat
smazaný uživatel

Jo videl jsem plany no,vypada to uchvatne ale presne jak rikas

Reagovat
soukup

já myslím, že John ti to spočítá až to uvidí

Reagovat
božský John

Moc hulíš kámo...kdyby se to mělo brát podle diváků,tak ligu může hrát Česká Lípa...

...takže nemektej blbosti,když tomu nerozumíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Baník by ani nemusel hrát o titul, stačila by první tři místa :) Nebo počkat tři roky na nový stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Urazil si mě!Jak můžeš vyhodit Budějce?tam chodí někdy 4 tisíce lidí!A na tu slávii chodí někdy tisíc

Reagovat
centos

"tam chodí někdy 4 tisíce lidí"

Reagovat
božský John

..na hokej

Reagovat
soukup

nechtěl si říct, že tam chodí tisíc a na slavii někdy 4 tisíce?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze dnes dostane prostor aspon na 20-30 min Folprecht ,Prudnikov me tesi ze dnes to vypada na zaklad jelikoz Venca a Holenda(po Rekach mu to vubec nepreji snad se da do odvety do kupy,i kdyz to furt ve me Honzo je ale za to jak se rves za Spartu ti za chvili snad asi odpustim,za chvili me budes mozna pripominat Marka Kincla dalsiho bojovnika v rudem,takze jen tak dal),,,,skoda jen ze ten Kuncl je stale zranen mohl se vyzkouset misto Kusnira,,,jinak Kalouda zaklad to je jasny a Igora posetrit na odvetu a posetrit Zemaka a hrat Strestika ,,jinak srdce zalohy bych nechal stejne Vacek s Husanem,,,,o Bonym nemluve,to je nas cerny kral

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam ze konecne dostane prilezitost i Folprecht, idealni by bylo po polocase 2:0 a usetrit jim Vacka,jinak presne jak rikas - urcite nechat sedet Zofcaka aby byl uplne fit na Pao a mozna i toho Zemana.A s tim holendou to vidim uplne stejne - jak ja jsem toho chlapa nesnasel ale po tom utery...nema to vubec jednoduchy,protoze on nikdy nebude typickej strelec,ale uz na jare zacal byt konecne hodne pro nasi hru platnej.Bony to je jistota,ale bohuzel taky vlastne neni zadnej strelec,takze ve finale mame v zakladu dva utocniky kteri jsou sice hodne platni co se tyce vyhranych souboju a udrzeni balonu,ale golu daji poskromnu tak doufam ze se bude casto tocit Jony s Prudnikovem a jsem dost zvedavej i na toho Kovbu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by se mi to líbilo takhle: Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Kovba - Kalouda, Folprecht, Střeštík - Wilfried, Prudnikov

Reagovat
smazaný uživatel

Ses odvazny ,,,no nevim uplne prekopat zalohu navic nevime v jake kondici je Kovba,,,hosi nezatracujme Husana ,,,mel velkou pauzu a dnes bych mu dal prave jemu prostor proste zadnou pauzu at se jeho forma jeste zvedne ,,,Snad nezapominame ze kdyz Husan mel formu tak byl opravdu skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám právě rád takový čachry, protože chci vědět jaká je momentální forma od všech. Ale tak jasně, že kdyby byla komplet nová záloha, tak bychom měli s Bohemkou problémy.

Každopádně doufám, že alespoň Kalouda a Prudnikov hrát budou.

Kovbu jsem tam dal, protože chci vidět jak je, nezatracuju Hušana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti rozumim ale ja bych radsi toho Husana prave nechal rozehrat ,jde na nem videt ze tam jeste nekdy nema cit pro tu prihru i kdyz takovou prihru do behu nedostal Cisse ani od Zidana

Reagovat
soukup

škoda, že nefandíš Slávii, tam by sis užil čachrů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv Slávista, tak se strašně moc těším na Prudnikova (snad ho tam Pepík dá od začátku), viděl jsem ho minulý týden proti Teplicím, v úterý proti Řekům a prostě ten kluk musí hrát základ, s Bonym nejlepší útok v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to me tesi ze se konecne na nas nekdo tesi ,no popravde Prudnikova se nemuzu dockat ma neuveritelny drive,to ja se u vas tesim na Belaida ci Jardu Cerneho ve stredu a nalevo Hlouska ale to se asi nedockam co?

Reagovat
soukup

Jarda Černý má zase úžasný Dive...

Reagovat
centos

Reagovat
božský John

drajv nebo dajv?

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že KJ to s Adamem Hlouškem dost podělal, na beku je poloviční... normálně bych nalevo šoupl Hubáčka, nebo kohokoliv jiného..ale Hlouška na zálohu....do středu Raqued, J. Černý a napravo Belaid...a v utoku bych dal šanci Pekymu

Reagovat
božský John

Takže k trháku nasadíme asi až tohle kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Centos : Dnes v rádiu řikali, že se chystá přijet zas hodně fans, nemáš nějake zprávy?

Reagovat
centos

Jen to, co se píše na netu. Nicméně jsem už viděl i několik Poláků, co vyzývají k mobilizaci.. :)

Ta buzerace s lístky prý donutila jet i ty, kteří to původně neplánovali.. Sám jsem zvědav. Každopádně nechtěl bych míst lístek na sever a fandit Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu poslední větu nechápu...

Reagovat
centos

Budou tam desítky, možná stovky baníkovců a pochybuju, že budou všichni svatoušci..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, už to chápu.

Reagovat
centos

Může si v Olomouci koupit lístek do vašeho kotle kdokoliv, nebo jen člen fanklubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdokoliv, levněj o něco.

Reagovat
centos

Nerozumím druhé části věty

"Baník získal i vyjádření ředitele Oddělení profesionálního fotbalu pana Ivo Lubase ke stanovené ceně vstupného pro fanoušky hostů. Dle sdělení SK Sigma p. Lubasovi jsou lístky do domácího sektoru prodávány na základě členství ve Fan clubu s 50tiprocentní slevou, lístky za 70 Kč jsou lacinější proto, že jde o odkrytou tribunu." Je tohle okrádání fans Baníku, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na nekrytou tribunu, to znamena, tam kde ste byly vždycky vy, ta velka, tam je to za 70 vždycky, neboť to je nekrytá. Na krytou za 100, na nekrytou za miň. Pokud si členem věrnostního programu, mužeš to mit levnější, to nevím.

Reagovat
centos

Tam jde právě o to, jestli je cena 50,- kč do kotle platí pro všechny, nebo jen pro členy fanklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, tak to nevím, do kotle Sigmy...já tam viděl za 50 no, a kámoši tam normálně byli, tak a co vím, tak členy programu nejsou...Na posledním zapase lonske sezony ze Střížkovem. Kotel je levnější, to je pravda. Ale nevidim v tom okradani. Kdo chce do kotle tak jde, kdo ne, tak si de sednout vedle.

Reagovat
centos

Dle pravidel svazu musí stát lístek do kotle stejně, ať jde o domácí nebo o hosty. Takže pokud stojí bez výjimky 50,-, pak to okrádání je..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to pak jo, ale co vím, tak když sem byl naposled na tom Střížkovu, tak sice tam nebyl žádnej fanoušek, ale normálně na té ceduli bylo napsáno 50,- .

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hosty sektor mám na mysli.

Reagovat
Radar

Na severu bude asi více horníků než syrečkářů Krom toho už jsem třeba viděl nabídky typu prodám 46 lístků na západní tribunu atd..

Reagovat
sosna

To si myslim že je nesmysl s těma 46 listkama. Kamoš byl dneska pro 4 lístky pro jeho známý a musel dát 4 občanky! Ty samozřejmě neměl tak po něm chtěli jména a bydliště těch lidí - ty napsali na ty lístky a na stadion je prej pustí jen s těma lístkama a odpovídajícíma občankama...

A nějaká holka chtěla jeden lupen pro kámoše z ostravy, někam mezi ostraváky, a pokladní jí řekla ať si hio koupí v ostravě. Když ho pak chtěla mezi Olomoučáky ( na východ) tak jí ho neprodala že tam ostraváci nemůžou.... Smíchaný to určitě bude, ale nemyslím že zas tak moc. Zato v ulicích to bude peklo... Už se nemůžu dočkat té atmosféry...

SIGMA - Baník 3:0 Otepka, Ordoš, Kaščák (p.)

Reagovat
centos

Ty desítky lístků, co se prodávají, jsou beze jmen. Sigma to zavedla snad až třetí den předprodeje.

Reagovat
centos

Z diskuse: Dnes jsem byl sluzebne v Olomouci,listky jsem kupoval v fanshopu na hlavni tribunu a vubec nic po me nechteli.

Sigma v tomhle má pěkný bordel

Reagovat
smazaný uživatel

JJ Berger,Kalouda,Strestik,Prudnikov jdou na plac Patriku vitej zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

Alexander hraje základ?

Reagovat
smazaný uživatel

boze 6 minuta a kusnir uz 2 chyby ..?X:X:X

Reagovat
smazaný uživatel

to teda velka slabina Sparty, ale tak vám se tam vráti Kladrubák ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no to doufam, protoez ten kusnir je proste tragicky .. ale jinak celkove ten zapas docela nuda, doufam ze to rozjedou a ukazi ofenzivni predstaveni :)

Reagovat
smazaný uživatel

to asi tezko s klokanama

Reagovat
smazaný uživatel

njn , proste beton beton a zase beton .. co an to rict .. retardace

Reagovat
Radar

Jsem zvědav na fans SIGMY jestli se teď probudí, protože jejich ultras aktivity jsou slabé, snad si proti baníku neudělají ostudu a pujdou slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

My jdem vždycky slyšet.

Reagovat
Radar

Ale baník je u vás rozhodně hlasitější, nebo spíše vytrvalejší v supportu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, i Sparta je hlučnější. Ale zahanbit se nenecháme.

Reagovat
Radar

Uvidím jsem zvědav, váš kotel po těch letech nějak zlenivěl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych neřekl, máme tam teď dva kotle, jeden je ten starší, vpravo proti hlavní tribuně, a druhej se vytvořil na začátku loňské sezony, uprostřed proti hlavní tribuně. To jsou vesměs mladí kluci, 18-letý, co maj bubny, vlajky, a tak. Takže se doplňujou, a myslím, že to má dobrou uroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu potvrdit. Když jsem byl na Sigmě, byl naproti hlavní tribuně vlevo slávistickej kotel, pak modrobílá směs a napravo olomouckej křik. Docela dobrá kulisa.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chtěl bych se zeptat dívám se na Sparta: Bohemians na fotbalzive.cz, ale ta obrazovka s fotbalem vždycky asi po 15 sekundách zbělá a musím pohnout kolečkem na myši aby to zase naskočilo prostě pouhnout stránkou stává se vám to taky? jde to nějak vyřešit?

Reagovat
centos

http://master.nacevi.cz/asx/f-sparta.asx

kdyby sis to chtěl pustit v nějakém přehrávači..

Reagovat
Radar

Slyšim dobře na derby? "Vy ku*vy co vás tak málo" ?

Reagovat
centos

"Proč vás taky málo".. Kradení pokřiků

Reagovat
Radar

No fůj, a kdo řval? Bohemáci? To už by byl druhý případ

Reagovat
centos

Znělo to jako oni.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak 1.poločas bez šťávy, Bohemka brání dobře, Střeštíkovi zatím ty centry vůbec nejdou, druhej Zeman, doufám, že se probere. Jinak pohrdám těma feťákama z ďolíčku...je to jakobych slyšel chachary, děsní kopírkáři.

Reagovat
JarousFCB

to ty chorály nemůžou krást ze zahraničí ?!

Reagovat
Radar

chachary srovnáváš s feťákáma ? a nešlehl sis ty náhodou ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty trpíš nějakým stihomanem? Z každého rohu na tebe juká feťák, s tím se musí blbě žít.....k těm chorálům - to jsou "mezinárdní" pokřiky, které se rozšířily díky netu po celé Evropě, takže Bohemka nikoho konkrétního nekopíruje...

Reagovat
JarousFCB

že se rozčšíří melodie beru... ale když konkrétní fanklub vymyslí text a druhej si ho pak veme se změním jednoho slova... no škoda a mluvit

Reagovat
centos

No jo, ony to vlastně jsou úplně jiné pokřiky. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, že týpci z kotle zelenobílých mají pověst zhulenců. Vymyslel jsem snad pokřik o kurvách z Vršovic já? Dej si facku, protože mě napadáš dneska už podruhý bezdůvodně.

Reagovat
Tsigi

nejsi skín ?

Reagovat
$dolar$

Co furt na nej mate?

Reagovat
Tsigi

já se jen ptám, takový názory na drogy jsem totiž naposled slyšel od plešek

Reagovat
$dolar$

Tak on zadnej primej nazor na fetky nepsal

Reagovat
Tsigi

já se nehodlám s tebou bavit o jiný osobě, když ta samotná osoba je zapojená v diskuzi

Zajímavý, že týpci z kotle zelenobílých mají pověst zhulenců. Jinak pohrdám těma feťákama z ďolíčku

A tímhle debatu s tebou končím

Reagovat
centos

Dvě propojené věci.. Ta pověst tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem skin. S vyjímkou cigár a chlastu nesnáším drogy.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Teda az na ty cigara

Reagovat
smazaný uživatel

No já taky nekouřím, zapálím si jen maximálně a hodně výjmečně k pivu. Jinak třeba jak píše vandertom, tak to hulení se dá ještě taky překnousnout - je to strašně rozšírený. Ale piko, kokain, herák a kdovíjaký sračky nesnáším.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě neva ani jedno, hulení nebo hašiš mi nevadí. Ostatní jo.

Reagovat
Tsigi

Tak máš stejnej světonázor jak skíni.

Reagovat
$dolar$

Potom 70% lidstva budou skini...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc nebýt skinů v našem městě, tak tu ti zkurvení cikáni řádí doteď ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak shrnem 1 polocas :

- kusnir kdyby nebylo jeho ofenzivnich pokusu , tak je tam opravdu jen jako 5 kolo u vozu

-strestik porad ty jeho centry ktere jsou absolutne k nicemu, kdyz uz tak vice prudšejc a nebo zkusit 1na1 prejit.jinak je to k nicemu, tohle ma bohemka velmi dobre pokryte

-z pohledu bohemky hraji na brejky, a hlavne brani to je to s cnim prijeli . neda se jim to zazlivat ale bohuzel nehraji fotbal :( i za cenu prohry

doufam ze 2 polocas ukaze vice sanci a snad i goly. have fun

Reagovat
JarousFCB

Ten Rusák hraje tužku

Reagovat
smazaný uživatel

jsem slávista, takže jsem objektivní a musím říct, že záloha Sparty mu zadím nedává šanci se ukázat

Reagovat
JarousFCB

Jo to máš asi pravdu ale jako nějaký "tank" mi fakt nepříjde ...

Reagovat
smazaný uživatel

já ho viděl v těch dvou předcházejících zápasech a byl vynikající

Reagovat
JarousFCB

Hmmm taky jsem ty zápasy viděl a tvrdit že byl vynikající bych si nedovolil ... takovej Wilfried hraje fakt dobře

Reagovat
smazaný uživatel

tak Bony je volba číslo jedna do útoku Sparty...ale Prudnikov se teprve ukáže a pak mu budete líbat ruce a nohy

Reagovat
JarousFCB

Já mu nic líbat nebudu i kdyby dával 3 fíky na zápas :-D

Reagovat
smazaný uživatel

však víš, že to bylo obrazně myšleno

Reagovat
smazaný uživatel

prudnikov je vybornej hrac a jeste ukaze, ale nemuze hrat do plnejch. on je brejkovej typ hrace, ne bijec do vapna

Reagovat
centos

A jestli slyším dobře Horto Magico, tak to má zas Slovácko a myslím ještě někdo..

Reagovat
JarousFCB

prý "cirkus Sparta"

Reagovat
smazaný uživatel

Horto Magico máme už asi 4 roky... MISTR LIGY SLOVAN LIBEREC!!!

Reagovat
centos

Libercem jsem si nebyl jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

no teda jediny co slisim od liberecaku je Libe a libe a liberec,ani v naznaku nic co by se podobalo Hortu Magicu

Reagovat
centos

V tom souhlas, taky o ničem jiném nevím. Ale brát jim to nebudu :)

Reagovat
JarousFCB

ten Řepka má zase náladu

Reagovat
irik

ČT tu předehrávku nedává kvůli Bundeslize nebo proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ČT má koupený jen dva přenosy tydně ne. A navíc, Bundesliga bude na eurosportu, jsem četl, nevím co je na tom pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nee já chci BL na CT4

Reagovat
irik

Já vůbec nevím - ptám se.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, taky sem se tomu divil, viděl sem to v novinách. Rozpis fotbalu na tyden, ruzne stanice a tak, a bylo tam Studio Fotbal o BL a Anglické lize na ČT4SPORT, a přímý přenos v PA 20:30 na Eurosportu a 15:30 v SO tradičně na S1. Divil sem se taky, nejspíš to tak asi bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne...

V pátek půjde předehrávka prvního kola na ČT4 a i na EuroSport2.

V sobotu pak dva zápasy na ES2.

V neděli taky dva zápasy na ES2.

V pondělí jeden zápas 2. bundesligy na ES2.

Ještě by měly být i magazíny nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, ta bohemka moje pocity po tomto zapase jsou asi takove ze bych nejradeji videl jak ty retardy co brani jak pice poradne nekdo zavrazdi a prodaji na organy ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Slavie jsem rád, že Sparta ztratila 2 body. Ale určitě bych je za výkon nezatracoval, ptž proti takovému betonu, hanba Bohemians

Reagovat
smazaný uživatel

bohemka kazi fotbal

to je fakt k neuvereni, hrat celej zapas v osmi lidech ve vapne je hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je hnus, že jsme to nedokázali prorazit....

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda, ale to neni nikdy nic jednoduchyho proti tomuhle odpornymu betonu. sance byly, bohuzel jsme je nepromenili no

jeste me nasral strestik, kterej hral takovy hovno, ze bych ho nejradsi hned poslal zpatky do brna naopak kalouda se ukazuje, ze pro nas bude dobrou posilou

snad si zlepsime naladu zas proti rekum

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejvic me nasralo to, ze jsme asi prisli o repaka

Reagovat
smazaný uživatel

No snad jo, ale liga je pro mě přednější, takže mě zrovna tahle remíza strašně sere, tu v Teplicích jsem překousl lehce.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, tohle je hodne spatna a zbytecna ztrata

Reagovat
Firkraag

A taky co ste od nás čekali? Bylo jasný, že budem hrát beton. Mohli ste hrát na 3 útočníky od začátku. A buďte připravený, že takhle proti vám bude hrát každej (zvlášť po tom co ste předvedli proti Panathinaikosu ) - střížkov, kladno, příbram, budějky (a ty navíc ještě proválej 20 minut na zemi). Ale hrály tak i Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

pred ligou to byl druhy tym kterym jsem chtel fandit.. hm po tomhle co jsem videl to je prvni tym ktery chci na sestup . kdo vi jeslti jim bude stacit 30 bodu za 30 remiz .. uvidime v pristim porade :D :)

Reagovat
Firkraag

Kdepak, budeme mít 34 bodů se skóre 6:0. Střížkov s náma hrát nechce .

Reagovat
smazaný uživatel

Antifotbal bravo, ode dneška si přeju aby sestoupily obě "Bohemky" a ještě si Řepa poranil třísla takže v Athénách to vidím černě.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, kvůli tymum jako je Bohemka je uroveň český ligy taková jaká je

Reagovat
smazaný uživatel

úroveň ligy je taková bídná hlavně proto, že kluby, které si tady mohou koupit koho chtějí nedokáží se svým bezzubým fotbalem porazit bránící poloamatéry....

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle sezonu jsem chtel bohemce fandit/prat, ale po tom, co predvedla v prvnich dvou zapasech me utvrdila v tom, ze je to jen banda trotlu co nici fotbal bez moravka jejich hra postrada jakoukoliv myslenku, zaloha neexistujici, vepredu jen dva odriznuty bijci, vzadu maji k jejich stesti velmi dobrou stoperskou dvojici lukas - nikl a v brane snozika, coz je klic jejich uspechu, tu nulu takhle proti vetsine tymu asi ukopaj

Reagovat
smazaný uživatel

Klokan to je zvíře zkurvený, těm nepřej nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz si to budu pamatovat

Reagovat
JarousFCB

Vy jste naivní od toho se nedalo niv jiného čekat

Reagovat
smazaný uživatel

cekal jsem ledacos, ale ne braneni ve stylu vsichni hraci ve vapne

Reagovat
JarousFCB

Njn alespoň jsem si zavzpomínal na Blšany ale přesně tohle jsem od toho zápasu čekal

Reagovat
smazaný uživatel

sebyk mi mluvi z duse.. tohle me bude srat jeste dost dlouho ..

Reagovat
JarousFCB

Dneska mě zklamali jen fans Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste tady dobrý spolek kafralů, jestli se chcete pobavit, tak si zajděte do cirkusu na klauny, Bohemka hraje na to na co má, jsem zvědavý co budou ti samí kafralové blábolit na beton božské Sparty v Aténách.....něco ve smyslu - řekové mají 10 krát vyšší rozpočet, mohou si dovolit koupit špičkové hráče, což naše Sparta nemůže a proto musí hrát jen to na co má.....a to samé dělá Bohemka,

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz tady uz zminujes ty atheny, pockame si na domaci zapas bohemky proti sparte a uvidime, jestli proti spartanum zahraje stejne jako sparta proti panathinaikosu doma

jinak ta bohemka byla hnus, ani jedna jedina sance, ani jedna jedina fotbalova myslenka dopredu, to proste normalni neni. jestlize hraje to na co ma, tak nepatri ani nahodou do prvni ligy

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Sparta neporazí takový "zoufalý" tým, tak zase nemá co dělat v Evropě.....vyjde to nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

zato aberdeen po domaci petce od olomouce ano, ze?

ano, bylo to spatne, je to ztrata, melo se vyhrat. ale proti tomuhle hnusu se proste nikdy nehraje dobre, pres stred to bylo naprosto nepruchodny, na jednom kridlem tragickej strestik, ve vapne brejkovej hrac prudnikov a dva vysoky stoperi an jednoho bonyho. proste zapas blbec, myslim, ze i lehce prokaucovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud dá na oplátku 5 i venku, a já věřím, že ji dá, tak si to samozřejmě zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho soudíš, že jim dá 5?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč upřednostňuješ ač třeba možná sympatický Aberdeen před českou Sigmou?

Reagovat
smazaný uživatel

protože mám Aberdeen rád, narozdíl od nějaké Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že nějaká Sigma je o tři třídy výš jak Aberdeen, naštěstí jsme se o tom mohli všichni přesvědčit. V porovnání je Sigma poloamatér proti Aberdeenu, proto je to světový uspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud da, tak ano. to je ale skoro stejna pravdeodobnost, ze sparta da petku panathinaikosu

jinak podle jednoho ligoveho zapasu soudis, zda si tym zaslouzi pohary? a co ta minula sezona, ve ktere si je sparta vybojovala a ted se ji dokonce nadmiru povedl prvni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

byla to reakce na tvůj přiblblý argument, kdy jsi chtěl po jednom ubetonovaném zápase vyhazovat Bohemku z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

no lol,prej po jednom ubetonovanem zapase.To byl jeden,druhej,treti a na konci sezony jich bude 30

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle tom bohužel musím s popcornem souhlasit. Bohemka kdyby takhle nehrála, tak nejspíš neuhraje ani jeden bod. A vymlouvat se na to, že klokani jen bránili je blbost. První věc, kterou by jsme si měli objektivně přiznat je ta, že naše záloha byla dneska dost nekreativní a výkon se ani zdaleka neblížil tomu, co jsme hráli v úterý. Já jsem nespokojenej s remízou dost, ale výčital bych to jen a pouze našim.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si mysleli, že to pujde samo, porazili Pana, mysleli si ze jsou mistři světa...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, taky je pravda, že záloha byla prakticky celá překopaná a ti co hráli dopředu byli úplně noví. Od Střeštíka, Bergera a Kaloudy jsem fakt čekal víc, líbil se mi jen Bony.

Reagovat
smazaný uživatel

kalouda se aspon snazil, parkrat se dobre zapojil, je fakt, ze centry nic moc. strestik byl hroznej od zacatku do konce, jeden peknej centr za 80 minut je hodne malo, zeman ho mel stridat mnohem driv. berger se taky snazil, ale tahal mic zbytecne do stredu, kde proste misto nebylo, pak se postupne vytratil, protoze jeho zivotni prostor okupovali prumerne ctyri hraci bohemky. a bony? uzasne, skvele, tomu klukovi tleskam. je cim dal tim lepsi, maka na sobe, ma to v hlave srovnany. ten to dotahne daleko

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím co k tomu víc dodat. Jako jsem spokojenej s tím co tam dneska nevyChovanec postavil, protože jsem zrovna ty posily chtěl v základu vidět, ale fakt jsem čekal víc kreativity od všech. Snaha Kaloudy se cení, ale když přišel, tak jsem čekal, že bude v sobě mít takovou tu schopnost ukázat se jinak než všichni jiní, takhle jen zapadl do šedivýho průměru. Tak samo Střeštík, jenže ten k tomu posral skoro každej centr.

Bonyho odstaveování obránců, technika a přihrávky jsou skvělý. Jen to zakončení...

Reagovat
smazaný uživatel

bony k sobe prave potrebuje toho hrotaka, kterymu bude delat prostor a kteryho bude dostavat do sanci. ten hrotak mu bohuzel stale chybi. holenda je proste poleno a polenem zustane (i kdyz dokaze byt i platny, treba v dnesnim zapase by byl stokrat platnejsi nez prudnikov), jirous zatim nevim, prudnikov potrebuje mice do behu, zakoncit on myslim umi, uvidime jeho spolupraci s bonym proti nejake otevrenejsi obrane, v teplicich se mu malem toho gola dat povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jen jsem zvědavej kdo tím kanonýrem bude, od doby Lokvence, Siegla nebo maximálně Juna jsem nikoho takovýho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale souhlasim zas s tebou. ja jsem nikde nerekl, ze ten zapas jsme si nepodelali sami, pouze jsem rekl, ze me bohemka naprosto zklamala svoji hrou. zapas jsme proste nezvladli, mas pravdu, ze vysledek a ztratu bodu si muzeme vycitat pouze sami sobe. mozna je dobre, ze jsme se po ty vyhre nad pana vratili zas zpatky na zem (i kdyz spis teda pod zem). mimo jine ovsem vycitam taky bohemce predvedenou hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyčítat Bohemce předvedenou hru? To jako za co? že to naivně neotevřela a nenechala si nasypat "pětku"? Tohle je chlapče ligový fotbal a hraje se to takhle všude, kde na sebe narazí dva ekonomicky diametrálně odlišné kluby, popovídáme si o tom třeba po zápase Sparty v Aténách

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta bude bránit, to je chlapče evropský fotbal, a hraje se to takhle všude, pokud máš naskok, kde na sebe narazí dva diametrálně odlišné kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jako za to, ze stala namackana ve vlastnim vapne, dopredu nepodnikla vubec nic. ani se nepokusila, ani jednou nevyrazila do nejakeho utoku, nesnazila se ani podrzet mic, kombinovat, jeji hra byla naprosto nechutna, chybela ji jakakoliv fotbalova myslenka, za tech 90 minut nepredvedla bohemka ani jednu jedinou fotbalovou akci. a to je podle meho nazoru trochu malo...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsme hráli i my (CFC) na Nou Campu a byl jsem spokojenej, protože otevřít to by byla nejspíš sebevražda, takže v tomhle slabej kádr Bohemky udělal dobře, že zvolil stejnou/podobnou taktiku.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, pro bohemku asi jen dobre, koneckoncu je fakt, ze ucel sveti prostredky me to proste jen trochu zklamalo, cekal jsem ze je i fanousci trochu pozenou, ale ono proste fakt vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Takových zápasů bude víc. Na klokanech alespoň oceňuju, že si dokázali dát sem tam 2-3 přihrávky za sebou, to třeba jarní Budějovice na Letný nedokázali ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dve tri prihravky bych si tam s niklem a snozikem dal i ja

Reagovat
smazaný uživatel

ty trapaku - kdyby si fotbal alespon trochu aledoval tak by jsi si vsimnul ze v Atenach jsme hrali uz loni a jen vinou tragicke koncovky jsme jim nenasazeli 3-5 golu tak co tady placas ze tam budeme hrat beton??je totiz jasne ze kdybychom tam hrali takovej antifotbal co vy vcera u nas tak to je cesta do pekel,protoze takovej fotbal se hraje tak maximalne ve druhy lize kam vy po vcerejsku jednoznacne opet patrite - a co delaji vasi hraci?jeste tento vykon obhajuji a placaji se po ramenou jak hrali dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"moji" hráči jen tak mimochodem vyhráli jeden zajímavý turnaj v Číně

Reagovat
fantomas

200. pro Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jen si prijedte k nam do Brna a dostanete.....no dobre dostanete sice jednoho gola,ale to je vyhra taky prece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

A zrovna Dan hrat nebude

Reagovat
$dolar$

A to je tak tezky kouknout na stranky Viktorky navic kdyz je to jediny zapas dne

Reagovat
smazaný uživatel

i bez něho uděláte dálší krůček k titulu

Reagovat
$dolar$

Je to nas nejdulezitejsi hrac, tak mam celkem strach A diky za to ze nam fandis

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tím a kádrem a Vrbou na lavičce skončíte letos hodně vysoko

Reagovat
$dolar$

Doufam

Reagovat
smazaný uživatel

už na jaře loňský sezony, bylo jasný, že jste dost silní, a letos pokud chytnete začátek bude to hodně zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tomu, když konkurence bude bojovat na dvou frontách

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

PLZ vs TEP může být krásný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Plzeň neuvidím, ale doufám, že vyhraje....A gól dá můj oblíbenec Petržela.

Reagovat
božský John

Dneska byla ve Sportu zajímavá statistika...V roce 2009 zatím nejlíp střílí Jablonec(29 branek) na 2. místě Plzeň...a až 4. a 5. jsou pražský "S"....jak jsou přesně ty branky si nepamatuju,ale jen mě to zaujalo..

Reagovat
Špilmachr

Banik vyhral ligu útočnym fotbalem a to v době kdy trenovali Komňacky s Vrbou takže se neni čemu divit

Reagovat
božský John

Vidíš, to i nedošlo...je zkrátka vidět, že Plzeň a Jablonec jsou na vzestupu

Až se aklimatizuje náš černoušek z Pobřeží Slonoviny- odehraje tak 2 zápasy v béčku..to bude potom jízda..útok Lafata-Tanoh

Reagovat
Špilmachr

Plzeň , Jablonec na to se těšim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Chemnitz-Tebe jsem se na nic neptal

Reagovat
smazaný uživatel

hale nevíte někdo kde by se dali sehnat možný soupeři těch našech týmů ve 4. předkole EL? a taky nevíte kdo tam bude a kdo nebude nasazenej?

Reagovat
Radar

Zítra SIGMA - BANÍK 3:4, olomouc povede v prvním poločase 3:0, ale ve druhém baník zabere a završí to Otepka, který si dá v 90+3 min vlastence

Reagovat
sosna

Ha ha ha. Dusím se smíchy.

Reagovat
Radar

Nešlo o pobavení, ale to těm chytřejším došlo

Reagovat
sosna

Aha. Tak alespoň že jsi to vysvětlil nám hloupějším. Jinak celkem duchaplný příspěvek od někoho tak prudce inteligentního jako jsi ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, dyť to jen hecuje.

Reagovat
Radar

Jeden z těch chytřejších btw.:sosna díky za kompliment a příště více klidu

Reagovat
centos

Snad se Renda trefí do správné brány

Jsem zvědav, jak si poradí naše nová stoperská dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc-Banik 1:2

Baník Pičo jedeeeem

Reagovat
Radar

Baník zapracoval na defenzívě jako nikdy ale i tak bych byl rád aspoň za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Tož kafe z červenobílýho hrnku bylo dobrý, ještě chvíli relaxace a šup do Brna. Brno-Slavia 1-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem na vás zvědavej. Forma zatím nic moc, nebo spíš nerozehranost + Brno, proti kterým vám to u nich nejde. Tipl jsem si čistou 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraje Brnooooo!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl někdo zájem pokecat tak asi od 15.30 budu v hospodě u Češků, týpek v bílým kvádru a s doutníkem v hubě tam bude asi jen jeden, takže mě poznáte.

Reagovat
$dolar$

Nechces nekdy zajet do Plzne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to půjde časově, tak určitě. Teď do Brna jsem sice ještě ve čtvrtek nevěděl, jestli to klapne, takže jsem se pořádně s nikým nedomluvil, ale pokud povalím do Plzně, tak se to určitě dozvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty když jdeš někam na Slaviu, tak vždycky prohraje, uvědomuješ si to?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že v tom případě tedam muzajs začne být strašně velkej skalní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, nechte toho, byl jsem v Brně, kde Slávka nebodovala už od minulý války - a nebodovala tam, i když jsem tam nebyl. Já neřekl Jarolímovi, ať sestavu vytvoří taháním losu z klobouku.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Olomouc, taky to nebyla žádná hitparáda :)

Reagovat
smazaný uživatel

jé, to já zas nevim jestli koukat na olomouc, na slavii, nebo jít na Františka Kloze .. proč mi to děláte čmfs

Reagovat
centos

Tři přehrávače = tři okna = tři fotbaly najednou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na derby

Reagovat
Radar

Tak tak

Reagovat
Radar

"Poslední co bych chtěl ještě k těmto utkáním doplnit je, že nechápeme postoj klubu který celou dobu lezl Baníkovcům do řitě a dával jim sever pokuď tady nebyla euforie a nechodili lidi a najednou jim na to kašle. Je podružnou věcí, že by baníkovci pravděpodobně nezaplnili sever, přesto bych je tam viděl raději než většinu šaškofans kteří stejně Sigmě vlastně ani nefandí. Však nakonec sami uvidíme co budena stadione a i v kotlu za odpornou sbírku sraček, jež za celou sezonu je mozno videt na sadione tak asi na tri az ctyri zapasy (Banik, Slavie, Sparta a samozrejme pohary). Raději stálé 4 tisíce a pravidelnsot, než 9 tisíc, ale spolu s šaškofans. Jinej případ by samozřejmě byl 9 pravidláků, ale toho se asi nedožiju. "

názor ULTRAS sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Prý je prodáno jen 60% kapacity, je to pravda?

Reagovat
centos

Sever je prý poloprázdný, bo se Hanáci bojí..

Reagovat
Radar

Pan Kubíček to teda skvěle vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko vyhraje v Jablonci 2-0, Švancara,Valenta......

Reagovat
smazaný uživatel

!Aktualizováno!

www.idresy.webnode.cz - nové DRESY a !MÍČE! na sezónu 2009/10.

Reagovat
Radar

Tak se baník dostal i na ten sever máme tam pověšený "kapesník"

Reagovat
Tsigi

Hanuš - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Hloušek - Krajčík, M. Černý, Vasiljevič, J. Černý - Naumov, Vlček

snad KJVCD

Reagovat
smazaný uživatel

KJNVCD .. to je otřesná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tomu je to v realu

Hanuš - Krajčík, Čelůstka, Vomáčka, Hloušek - M.Černý, Vasiljevič, Suchý, J.Černý ....

nechápu proč to jediný co mu v týmu fungovalo - obranu - překopal

Reagovat
Tsigi

já to jen obtáhl pod fotbalzive, je to jiný a tohle je absolutně šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Hořava je nejlepší záložník v GL

Reagovat
smazaný uživatel

sakra mimo... každopádně dnešní sestava Slavie je vážně k smíchu, to už neni ani k pláči

Reagovat
Tsigi

Jarolím je s omezenými prostředky geniální, ale když má prachy tak ty jeho čáry máry jsou šílený třeba ve Spartě by dělal zázraky

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt je nejake nemocny

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník Onofrej

Reagovat
Radar

Prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou hrozní hlavně Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Brno zatim skvele ,,,jen do nich opet naprosto "skvela" sestava gratuluji Karle,,,vypada to ze chces mermomoci nejakou funkci u nas ve Sparte

Reagovat
Radar

Reagovat
Sosi

To jsou dnes kanonády. Boleslav

Reagovat
Radar

To jo no, kam se hrabe England

Reagovat
Sosi

jen aby se Liberec nerozložil před pohárem

Reagovat
smazaný uživatel

s jakou zálohou to dnes Slavie hraje

Reagovat
Sosi

jen doufám, že to Karel mate soupeře z LM, protože jinak to je tragédie, no.

Reagovat
Radar

Mí dva adepti na sestup zatím prohrávají což je vynikajicí

Reagovat
Sosi

Kladno Bohemka nebo Slavka Liberec?

Reagovat
Radar

Kladno a Střížkov(to není BOHEMKA !!!)

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Hořava nejlepší záložník v GL

Reagovat
smazaný uživatel

do dvou let jestli zůstane jím bude teď patří mezi nejlepší odchovanec je to bomber

Reagovat
smazaný uživatel

Jůůůůůraj Kucka!

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ta Slavia blbne, co je to za lidi? Karel zase čaruje se sestavou. Takhle přes tu Moldávii nepřejdou ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím to zase vymyslel, to je otřes, útok nulovej a on rozmrdal obranu, která fungovala kvůli absenci jednoho hráče.

Smutný taky je, že Brno vede o dva góly, hraje líp a přesto mu trvá každej out skoro minutu...

Reagovat
Tsigi

zajímá mě za kolik kol mu dojde, že Belaid bude nejlepší varianta a že Šenkeřík je lepší než Naumov

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, poslouchat brněnskýho gólmana, jak seřval v 80. minutě malýho kluka za to, že mu podal moc rychle balón - to bylo docela trapný.

Reagovat
Radar

Dnes se ni ten přenos nějak seká a místy to háže jakýsy bullettime

Reagovat
Tsigi

Po 5. prohrát v Brně - neuvěřitelný

Vasilijevič je kopyto, kdyby se spíš sehnal pořádný útočník

Tak, ale nebojím se příští kolo zas může nastoupit úplně jiná skvadra

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník je nejhorší hráč GL

Reagovat
Miky.77.14

pěkně to Jarolím vymyslel. Už to je tak strašný ta hra Slavie,že by vážně mělo vedení zakročit.

Reagovat
smazaný uživatel

Po třech nepovedených zápasech by se mělo zakročit?

Reagovat
Staenly10

Ajak by asi měloprosimtě zakročit? Taky nejsem spokojenej s hrou,ale tohle je p********...

Reagovat
Miky.77.14

ono už to je od jara,ale asi si slepej..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli jste titul, bez Jarolíma by jste byli stále věčně druhý, nechápu co víc bys ještě chtěl. A nauč se reagovat.

Reagovat
Miky.77.14

Jarolím furt mění sestavu,vyhazuje zkušený hráče ze základu a cpe tam furt nový. To stálo i lonskej postup do LM,když tam dal nové hráče. Ve středu preš Tiraspol nepřejdem a titul vidim taky bledě..

Reagovat
smazaný uživatel

Je teprve začátek, taky se může stát, že od příštího kola můžete klidně začít válet. To obměňování kádru ve velkým taky nechápu, ale budiž, výsledky poslední dva roky máte. Přes Tiraspol projdete, to už by bylo k smíchu.

Reagovat
Miky.77.14

a že se za něj hrála Slavia LM, vyhraláli tituly,neznámená že tu bude dokavad mu neskončí smlouva. Kádr se proměnil,ale osa by zůstala,jenže on to furt mění,pak neni divu že nejsou sehraný. Hráči nevedi naprosto co dělat. Dáva Suchýcho do zálohy,když potřebujou dát gol a vzadu pak chybý a tam inkasujou,jelikož Čelůstka nehraje dobře stopera. Z Hlouška děla Šventa,kterej si nezakope na beku a dusí se tam,Hubáčkovi zkušenosti pak chyběj a o Belaidovi,Šenkeříkovi,či Krajčikovi nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim ze paradni forma pokracuje ,,,jen tak dal Karle,,,Spartansky tabor te ma rad

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jen, že ještě aspoň ta Sigma nedala toho jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ ale ja mam tak radost ze se jen potvrzuji zase ty veci jako predminulou sezonu v zime kdyz prislo hodne posil a jak Slavie hrala naprosto cele jaro priserne,,,,a kdyz se clovek nepoucit tak to dopada,a kdyz jeste tradicne zacne michat sestavou jako tenkrat Ja sem tak stastny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neukvapuj se, fakt ta sezóna teprv začíná, ale začíná dobře Zas na druhou stranu my si taky vyskakovat nemůžeme, čekal jsem rozhodně víc než dvě plichty 0:0.

Reagovat
Tsigi

ježiš, koukni se na tu tabolku ještě jednou, vy jste ještě nedali branku a máte o bod víc

Reagovat
M11

pome FCS

Reagovat
smazaný uživatel

FC Slováácko !

Reagovat
Radar

"fotbal se nehraje, aby bylo vyprodáno, ale aby bylo bezpečno" Dobře pane Kubíček, vůbec ten alibismus nejde poznat a vyprodáno prý nebylo kvůli horku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
M11

jako Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

ted zase Švancara je prostě borec, hlavně že my jsme ze Žižkova dotáhli Naumova

Reagovat
M11

divim se ze takovy poklad zakotvil u nas.. ale samozrejme jsem stastny

Reagovat
smazaný uživatel

VždYť jste ho před sezónou chtěli...jak vy, tak my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

švancara do reprezentace!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Drsek - Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi chodte na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem se po delší době podíval na GL, ne jen na Baník, a asi začnu sledovat více. Dnešní zápas mě nadchl...Slovácko bude určitě zklamané, že nemá bod, mohla být penalta, měl být gól, ale celkově podle mě Jablonec udělal pro vítězství více, a i kdyby Slovácko equalizovalo, tak by to tam v závěru ještě Drsek čepnul Lafatičovi na glowke a ten by frknul čvrtého ptáka...Franta jim naodinoval pohledný fotbal..Jablonec Slovácko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele