Gambrinus liga - preview 17. kola

19.11.2010, 08:38, aktualizováno 22.11.2010, 08:44
Previews
Dnešními dvěma zápasy se uzavře podzimní část Gambrinus ligy. Teplice s Jabloncem budou soupeřit o páté místo, Brno a Ostrava se ve vzájemném utkání pokusí trochu vylepšit dojem z nepovedené první poloviny sezóny.
Zbrojovka Brno - Baník Ostrava  (pondělí 17:00)
Předposlední ligový zápas letošního podzimu se odehraje v Brně, kde místní tým přivítá fotbalisty Ostravy. Oba kluby se pohybují ve spodní části tabulky na hranici sestupového pásma, a proto potřebují bodovat.

Horší výchozí pozici mají hráči Zbrojovky, jímž aktuálně patří předposlední patnácté místo a na Ostravu se Slavií ztrácí jediný bod. Brno by potřebovalo vyhrát, aby nestrávilo zimu na posledních pozicích. "Takových důležitých zápasů už jsme v této sezoně odehráli hodně. Ale pochopitelně nyní víme, co je všechno v sázce. Pokud vyhrajeme, dostaneme se ze sestupových pozic. Prohra by ale byla propadákem," prohlásil brněnský kouč Karel Večeřa, jehož svěřenci by rádi potvrdili vítězství z Ústí.

Pro Karla Marka odstartovala mise na trenérské lavičce Baníku remízou na půdě pražské Slavie. Nyní jeho výběr pocestuje do Brna, kde již sedmnáct let nevyhrál. A Marko věří, že toto prokletí bude prolomeno. "Věřím na Murphyho zákony. Když jsem byl v Bystrici, nebyli jsme schopni vyhrát venku, jakmile jsem odešel, tak hned Bystrica venku zvítězila," řekl trenér Ostravy Marko.

Domácí nastoupí bez pěti marodů Kovačeviče, Dvorníka, Doška, Dřížďala a Šurala. Hostům bude chybět vykartované duo Varadi s Markem a dvojice zraněných Frejlach se Šmejkalem.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Michálek, Simerský, Trousil, Hamouz - Dostálek, Polách, Rýdel, Husár - Kalabiška, Hodek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Hušbauer, Greguš - Koukal, Lukeš, Fantiš - Šenkeřík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.70 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FK Jablonec  (pondělí 18:00)
Tečku za českým fotbalovým podzimem udělají fotbalisté Teplic a Jablonce. Souboj loni čtvrtého s druhým nabízí i letos zajímavou podívanou, vítěz se totiž po podzimu určitě umístí do pátého místa.

V tomto roce se oba celky potkaly už čtyřikrát, přičemž třikrát skončilo utkání nerozhodným výsledkem. Otázkou je tedy, zdali se mají oba celky čím překvapit.

"Vždycky se můžeme něčím překvapit a o tom i to utkání bude, jestli najdeme něco čím se zaskočit. Čeká nás velmi silný soupeř, který si zaslouží respekt, hraje ve výborné formě. Bude to zápas s týmem, jaký by na závěr podzimu měl být," nechal se slyšet teplický trenér Jiří Plíšek.

Domácím se poslední dobou nedaří podle představ, už tři utkání totiž čekají na tříbodový zisk. Teplice prohráli jak s Plzní, tak i s Bohemians, v posledním kole si pak připsali bod za remízu v Příbrami.

To Jablonec je na tom opačně, ze tří zápasů dva vyhrál a jednou remizoval. Jablonec po pomalejším rozjezdu opět vítězí, a pokud zdolá Teplice, bodově se dotáhne na Mladou Boleslav a jen bod bude ztrácet na bronzovou příčku.

"Na Stínadlech chceme potvrdit, že patříme do horní části tabulky. Doufám, že vykartovaného Pekharta střelecky zastoupí jiní," věří Komňacký. Jablonecký ostrostřelec totiž nasbíral už čtyři žluté karty. Také Teplicím bude chybět pro čtyři žluté karty klíčový hráč, jmenovitě Milan Matula. Naopak otazník visí nad startem Vidličky, jehož zranění se výrazně zlepšilo.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Smejkal, Hošek, Rosa - Ljevakovič, Siva - Vondrášek, Kalivoda, Mareš - Mahmutovič
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Huber, Jablonský - Piták, Loučka, Jarolím, Kovařík - Vošahlík, Lafata
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.10 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Ve svém posledním zápase před zimní přestávkou změří síly dvanáctý Hradec Králové a deváté Slovácko. V tabulce je dělí pouhé dva body. Nedělní utkání začíná na Všesportovním stadionu v 15.00 hodin.

Přestože ani jeden z týmů není v přímém ohrožení sestupu, bude zápas 17. ligového kola pro oba aktéry velmi důležitý. Zisk tří bodů by totiž pro vítěze znamenal klid na přípravu v zimní přestávce. V případě vítězství domácích by se navíc Hradec Králové dostal v tabulce před Slovácko. Ani jeden z týmů nemusí po podzimních výsledcích smutnit, na druhou stranu z posledních zápasů mají obě mužstva co napravovat.

Hradec Králové tři z posledních čtyř utkání prohrál. Šlo sice o venkovní zápasy, ale vstřelit v nich dokázal jediný gól. Doma si ale naposled Votroci poradili s favoritem z Olomouce a na tento výkon by jistě chtěli navázat i tentokrát. "Po dvou prohraných utkáních se chceme s domácími diváky rozloučit výhrou. Ti nás na soupeřových hřištích výrazně podporovali a atmosféra byla skvělá. Kluci jim trochu něco dluží. Potřebujeme tři body už jen proto, abychom mohli relativně v klidu přezimovat a připravit se na jaro," uvedl k zápasu trenér domácích Václav Kotal.

Podobně jsou na tom hosté z Uherského Hradiště. Ti prohráli dokonce pět z posledních šesti duelů, z toho hned tři na domácím hřišti. Z výhry se však radovali při posledním venkovním zápase na hřišti Mladé Boleslavi. Tedy i Slovácko se pokusí navázat na svůj poslední venkovní duel. "Po výhře v Boleslavi jsme podali dobrý herní výkon i doma se Spartou. Na rozdíl od Boleslavi ale nebyl bohužel završen žádným bodem. Pokud chceme naplnit a hodnotit podzimní část sezóny kladně, tak cíl zůstává stejný. Tedy dostat se přes dvacet bodů a to znamená neprohrát v Hradci," prozradil trenér Slovácka Miroslav Soukup.

Kvůli čtyřem žutým kartám nemůže hrát hostující Ondřejka. Po prvním vzájemném letošním zápase se z výhry 2:1 radovalo Slovácko. Předchozí čtyři vzájemné duely ještě ve druhé lize skončily shodně remízou 1:1.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Wozniak, Chleboun, Kasálek - Poděbradský, Fischer, Pávek, Rezek - Černý, Dvořák, Pilař
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Kordula, Kubáň - Fujerik, Volešák, V. Valenta, J. Valenta - Nestorovski, Švancara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - 1. FK Příbram  (neděle 15:00)
Třetí Sigma Olomouc uzavře prodlouženou podzimní část sezóny v domácím utkání s desátou Příbramí. Hanáci se před vlastními diváky budou snažit vybojovat tři body a udržet si tak třetí místo i přes zimní přestávku. V cestě jim bude ovšem stát zlepšující se soupeř, který již čtyři zápasy v řadě neprohrál.

Ofenzivnímu olomouckému stroji se po výborném vstupu do soutěže trochu zadrhla kolečka a z posledních sedmi utkání hned čtyřikrát prohrál, z toho třikrát nevstřelil ani gól. Nicméně na domácím hřišti pouze se Spartou Sigma nezískala ani bod. Po sestřelení Českých Budějovic před dvěma týdny a herně povedeném, i když prohraném utkání v Jablonci před týdnem se budou Psotkovi svěřenci snažit zakončit podzimní část ziskem tří bodů. Tím by si jednak zajistili třetí místo a jednak také stáhli náskok vedoucí Plzně na 10 bodů.

Překážkou v cestě za vítězstvím ale může být nevídaná absence hráčů ze zadní řady. Škerle s Vepřekem nemohou nastoupit kvůli karetnímu trestu, Dreksa s Kučerou jsou pro změnu zranění. "Máme dost široký kádr. A ti hráči, kteří tam přijdou, mají nejlepší možnost ukázat, že do kádru patří. Výkonnost na to mají, věřím, že utkání zvládneme i bez tradičních opor, které budou chybět," prohlásil nebojácně trenér Olomouce Psotka.

Léčba Nádvorníkem v Příbrami zabírá. Již čtyři utkání v řadě nepoznalo mužstvo hořkost porážky. Tento fakt ovšem kalí skutečnost, že v těchto čtyřech zápasech Příbram hned ve třech domácích zápasech remizovala a vstřelila pouhé tři branky. Probuzení příbramských střelců se tak stále nekoná. Nicméně i bez toho získává tým kouče Nádvorníka důležité body v boji o záchranu.

A vytěžit další body se budou snažit příbramští i na Hané. "Nemůžeme jet na zápas jen s tím, že bychom bránili. To by byl začátek konce. Musíme hrát aktivně a pokusit se držet míč co nejvíce na našich kopačkách," tvrdí kouč Příbrami Nádvorník, který nemůže počítat s vykartovaným Pleškem.

Jestli si oslabená Olomouc poradí se zlepšující se Příbramí i přes neustálá nařčení z účasti v úplatkářské kauze, můžete sledovat na Andrově stadionu v neděli od 15.00.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Murin, Rossi, Machalický - Bajer, Hořava, Ordoš - Petr, Hubník, Šultes
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Divíšek - Borek, Videgla, Tarczal, P. Pilík - Huňa, M. Štochl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.60 - 8.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - České Budějovice  (neděle 16:00)
Sparta zatím úspěšně stíhá vedoucího lídra tabulky z Plzně a může se mu ještě více přiblížit, pokud uspěje v neděli proti Českým Budějovicím, které vyhrály na pražské Letné jen v roce 1993.

Nedávno Sparta ztrácela na vedoucí Plzeň přes deset bodů, nyní po čtyřech ligových vítězstvích v řadě a dvojím zaváháním prvního týmu tabulky ztrácí na čelo sedm bodů. Letenští však mají zápas k dobru a v případě nedělního vítězství se přiblíží Plzni na dohled čtyř bodů. Chovancovým svěřencům se však proti Českým Budějovicím moc nedaří. Již dva roky nedokázali najít zbraň, jak zdolat jihočeské Dynamo. "Tu sérii chceme ukončit, chceme předvést zlepšený výkon v domácím prostředí. Musíme hrát daleko více koncentrovaně po čas celých devadesáti minut," uvedl trenér sparťanů Jozef Chovanec.

Jihočeši mají za sebou dvě hladké prohry v Olomouci a doma s Mladou Boleslaví. Průběžně jim patří v tabulce jedenácté místo. Českobudějovický trenér Jaroslav Šilhavý očekává v neděli od svých svěřenců zlepšení v obranné činnosti. "V obraně jsme v posledních zápasech hráli velmi špatně. Po hráčích budu chtít zlepšení," řekl Šilhavý.

V sestavě domácích se neobjeví duo rekonvalescentů po operaci Hušek s Matějovským a nejistý je start jejich spoluhráčů Kušníra a Kucky. Hosté přijedou bez pětice zraněných Horejše, Benáta, Leštiny, Nitrianského a Hudsona.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kladrubský, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Vacek, Kucka, Zeman - Wilfried, Kweuke.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Lencevič, Lengyel, Žižka - Stráský, Černák, Rakovan, Otepka, Mezlík - Ondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 5.50 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Ústí nad Labem  (sobota 16:00)
Liberec nadále boduje pod vedením trenéra Petra Rady a na své poslední úspěchy se navázat i v posledním kole tohoto roku, kdy doma hostí Ústí. To rozhodně nemůže být spokojeno se svým dosavadním postavením v tabulce.

Liberečtí by měli v sobotu potvrdit roli favorita zápasu a potvrdit tak vzestupnou formu od příchodu nového trenéra Petra Rady. Po dvou výhrách si minulý týden připsali bod za remízu s lídrem tabulky z Plzně. "Když zápas s Ústím zvládneme, budeme mít zimu klidnější, musíme potvrdit poslední výsledky," řekl Rada, který už s Janem Nezmarem po záskoku na stoperu počítá znovu do ofenzívy.

Fotbalisté Ústí se propadli v uplynulém kole na poslední pozici, můžou za to především jejich poslední tři porážky. Na nesestupovou pozici ztrácí čtyři body. Je tedy jisté, že svěřenci trenéra Svatopluka Habance přezimují v sestupovém pásmu. Ústeckého kouče netěší vysoký počet inkasovaných branek za poslední tři zápasy, je jich celkem 11. "To je naprosto neúměrné číslo. V Liberci musíme začít především od obrany, všechno ostatní bude nadstavba," prohlásil kouč hostí Habanec.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Holeňák, Fleišman - Vácha, Gecov, Bosančič, Breznaník - Štajner, Kerič.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Buček - Hyčka, Džuban, Valenta, Vrtělka - Jindráček, Zachariáš, Martykán, Volek - Kraut, Veverka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.60 - 8.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (sobota 18:20)
Pátá Mladá Boleslav se rozloučí s podzimní ligovou sezonou v domácím prostředí, kdy přivítá až třináctou Slavii. Té hrozí přezimování na sestupových pozicích.

Letos se nestává často, že by se z Mladé Boleslavi odjíždělo s bodovým výdělkem. Právě svěřenci Karla Stannera byli těmi, kteří se postarali o premiérovou porážku suverénního lídra tabulky z Plzně. Pouze jednou doma klopýtli, stalo se to teprve nedávno, před dvěma týdny nečekaně podlehli Slovácku. S domácí bilancí mohou být Středočeši spokojeni, ale bilance vzájemných zápasů se Slavií mluví výrazně v soupeřův prospěch. "Ale věřím, že se nám tuto dlouhodobou statistiku podaří změnit," přeje si mladoboleslavský kouč Stanner, aby jeho svěřenci přerušili vice než čtyřletou sérii bez výhry nad Slavií.

Slavia se stále nedokázala vzdálit sestupovému pásmu a reálně ji hrozí, že nadcházející zimu stráví na předposledním místě. "Boleslav má dobře sestavený tým a v Budějovicích navíc prokázala i velkou efektivitu v zakončení. Věřím však, že mají i slabiny, které dokážeme odhalit," uvedl slávistický trenér Michal Petrouš, jehož tým by rád odčinil svou domácí porážku s Jabloncem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kúdela, Dimitrovski, Rolko, Šírl - Mendy, Procházka, Opiela, Táborský - Kysela, Kulič.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Kaufman, Čelůstka, Koubský, Hubáček - Janda, Dembélé, Belaid, M. Černý - J. Černý, Kisel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň  (pátek 18:15)
Předehrávku posledního kola před zimní přestávkou obstará v pražském Edenu duel osmých Bohemians 1905 a vedoucí Viktorie Plzeň.

S jak velkým náskokem si bude Plzeň hovět na prvním místě tabulky přes zimní přestávku? Svěřenci kouče Vrby se budou snažit, aby to bylo minimálně sedm bodů. V páteční předehrávce však zavítají do pevnosti, odkud si soupeři často body neodvážejí.

Klokanům se ve vypůjčeném Edenu daří a svým typickým bojovným stylem dokázali v osmi domácích zápasech čtyřikrát vyhrát a třikrát remizovat. A právě těchto 15 získaných bodů dává svěřencům kouče Hoftycha klid do zimní přípravy, neboť z osmi venkovních duelů si přivezli pouze body čtyři. Teprve podruhé v sezóně se však Bohemians 1905 na domácím hřišti utkají se soupeřem z horní části tabulky. Tím prvním byla Sparta, která Bohemians výrazně přehrávala a jako jediná v klokaním azylu dokázala vyhrát. Ve zbylých domácích utkáních Klokani bodovali s přímými konkurenty v tabulce, kteří jsou nyní seřazeni od 7. do 14. místa.

To Plzeň a její spanilá jízda je v Česku fotbalovým tématem číslo jedna. Po polovině sezóny se vykrystalizovala situace taková, že jejím jediným blízkým konkurentem je pražská Sparta, která hrozivý náskok dvanácti bodů dokázala stáhnout na současných sedm. Plzeň ztratila body, pouze prohrou v Mladé Boleslavi a dvěma remízami v prvním a zatím posledním domácím utkání. Že se jedná jen o drobné výjimky jinak dobře šlapajícího stroje se bude Viktoria snažit dokázat i v Edenu.

"Rádi bychom remízu s Libercem odčinili plným bodovým ziskem na Bohemce. Chtěli bychom přezimovat s co největším odstupem od Sparty. Víme, že nás nečeká nic lehkého. Bohemians jsou silným soupeřem, kdy především doma dokáží být hodně nepříjemní. Hru mají založenou na obrovské vůli, bojovnosti. My, pokud chceme hrát na špici, musíme s takovými soupeři hrát tak aktivně, abychom uspěli. Rozhodně nebudeme hrát na nula nula", potvrzuje vysoké ambice týmu trenér Pavel Vrba.

Zatímco Plzeň se pokusí poslední zápas odčinit, Bohemians se pokusí na poslední kolo výsledkově navázat, přestože v duelu s Hradcem Králové nebyli lepším celkem. "Jestli byl Hradec silný v kombinaci, tak Plzeň je v tom ještě o stupeň výš. Neskládáme však zbraně, bude to hlavně o morálce," je si vědom kvalit soupeře trenér Klokanů Pavel Hoftych.

Zajímavé bude sledovat také plzeňskou reprezentační trojici Rezek, Petržela, Limberský, která se teprve ve čtvrtek nad ránem vrátila z utkání v Dánsku. "Se všemi počítám, neměli by mít problém odehrát devadesát minut. Platí to i o Rezkovi, který v Dánsku odehrál pětašedesát minut," nehledá výmluvy Vrba. Obejít se však bude muset bez stopera Navrátila, který byl v posledním zápase vyloučen. Ze stejného důvodu bude Klokanům chybět Hartig, zraněný je navíc další útočník Nešpor.

Vzájemná bilance vyznívá lépe pro Plzeň. S Klokany prohráli naposled před devíti lety, v posledních třech duelech navíc dokázali vždy vyhrát. První zápas letošní sezóny skončil poměrem 2:1 pro domácí Plzeň.

Otázka fotbalového víkendu v Česku číslo jedna, tedy s jakým bodovým náskokem na Spartu bude Plzeň přezimovat, se definitivně vyřeší až po nedělním utkání Sparty s Českými Budějovicemi. Již v pátek od 18.15 v přímém přenosu na Nova Sport však můžete sledovat polovinu jejího zodpovězení.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.60 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň16132143:1541
2.Sparta Praha16111427:1134
3.Sigma Olomouc1684431:1328
4.FK Jablonec1683529:1827
5.FK Mladá Boleslav1676328:2027
6.FK Teplice1674521:2125
7.Slovan Liberec1655621:2120
8.Bohemians 19051654718:2019
9.1. FC Slovácko1661917:2719
10.1. FK Příbram1646610:1618
11.České Budějovice1646613:2618
12.FC Hradec Králové1645712:1917
13.Slavia Praha1637617:2216
14.Baník Ostrava1644817:2316
15.Zbrojovka Brno16501122:3315
16.FK Ústí nad Labem1626813:3412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (477)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň společně s novináři tak dlouho mluvila o tom, že o titulu se nemluví, až se z toho psychicky složila mám dojem. Není to tak, fans Plzně?

Reagovat
Y.N.W.A

cože? ...tak soudíš po jedné domácí remíze? ...dnes vyhraje Plzeň 0:2

Reagovat
Flamex

doufám,že tomu tak nebude,aby byl boj o titul ještě otevřený.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufím, že tomu tak bude. Pokud Sparta dohoní Plzeň na čtyři body, Plzeň by se mohla složit a bude po boji o titul, protože od 20. kola bude Sparta jen zvyšovat náskok. Takže právě kvůli otevřenému boji o titul chci výhru Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně ač Sparťan Spartě titul vůbec nepřeju, protože tak nesympatickou Spartu v čele s trenérem fakt nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta těží ze své síly vždycky to nějak uhaluzit. Už dlouho. Pravda, občas jí to nevyjde, ale v tomhle je tak bezkonkurenčně silná, až to svádí ke spekulacím. Psychicky je ten manšaft hodně odolnej. O nějakým sympatickým fotbalu se nedá mluvit, ten hraje jen Plzeň, občas Boleslav, Olomouc, Slovácko, a tu a tam Slavia a Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, že Sparta je psychicky silná a často to umlátí na poslední chvíli. Ale to je prostě fotbal. A já tyhle výhry v posledních minutách miluju. I když mi ničí zdraví . Čert vem hezkej fotbal .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Jak můžeš být Sparťan a nepřát Spartě titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano tak nesympaticka Sparta ktera ma v soucasne dobe velkou sanci na jaro po 6 letech, tak nesympaticka Sparta ktera loni ziskala titul a tenhle ma realnou nadeji na druhy,tak nesympaticka Sparta ktera vyhrava pravidelne derby,tak nesympaticka Sparta ktera ma jedinou juniorku v CR ktera kope druhou ligu a jeste skvelym stylem,tak neuveritelna Sparta ktera ma ve svem kadru nadejne mlade hrace jako Bony,Kaca,Vaca,Podany atd... PROSIMTE ZALEZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nesympatická Sparta, která patří nejnesympatičtější firmě Slovenska, který šéfuje nejnesympatičtější manažer, kterou trénuje mistr repubiky ve výmluvách, za kterou nastupují tak nesympatičtí hráči, jako Zeman, Řepka, Brabec, Blažek...

Promiň, ale týhle Spartě fakt titul nepřeju.

Reagovat
Ligter

Příliš se zaobíráš sympatiemi, než samotným týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Fandí se klubu, ne hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Klub mám rád, přesto Spartě titul letos nepřeju. Pokud ho získá, opět se niakm neposune.

Reagovat
smazaný uživatel

A když ho nezíská, tak se někam posune? Zřejmě máme oba úplně jiné představy o tom, co znamená fandit Spartě. Tím se nesnažím znevážit tvoje fandovství, ale je vidět, že vyznáváš úplně jiné hodnoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že ano, navíc provokuju. Ale nelíbí se mi současnej směr vedení Sparty, nevidím koncepci anelíbí se mi, jak je s některými hráči zacházeno a jakou pozici mají jiní.

Proč nechytá Zítka, kdyžse přivedl a Blažek poslední dobou děá chyby? Například.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč chytá Blažek a ne Zítka? Tak třeba proto, že Blažek je podle mého názoru větší osobnost a hráči ho více respektují. Kvalitativně jsou na tom se Zítko dejme tomu plus mínus stejně. Pak je tam věc, do které my nevidíme, a to je Zítkovo chování, přístup k tréninku, vztahy s hráči a realizačním týmem...zkrátka existuje mnoho důvodů, proč Zítka nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je Blazek neotresitelna jednicka dokud bude ve Sparte !!! Nekdy si vybere slabsi obdobi ale pak zase ukaze svou velkou tridu viz Slovacko Navic ma respekt u spoluhracu dokaze si servat obranu vcetne Repky

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, tyhle argumenty jsou mi jasný.

Proč potom přišel Zítka?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze dle me asi pocitaji ze po sezone Blazek skonci ...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč tedy nedostává vôbec šanci, ačkoliv se Blažkovi nedaří?

Řeknu ti proč, nikdo se nodváží Blažka posadit. Pusť si na YT tu komickou scénku s reportérem po zápase, kdy Hřebík nechal Blažka sedět. A to je problém, zvlášť, když teda přišel Zítka. CO je za koncepci platit jistě drahýho brankáře za to, že sedí na lavičce a čeká, kdy se Blažek zraní?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu scenu moc znam a moc dobre si pamatuji jak ho tenkrat posadil ... Tenkrat ho posadil stejne jako Zeliho a nasadil si tam super lapace Grigara kvuli kteremu jsme to tenkrat projeli a Blazek jak mluvil dle me spravne, tenkrat Spartu Hrebik privedl na totalni dno a neda se divit ze hraci byli podrazdeni jeste dlouho jsme se z Hrebikoveho bordelu vzpamatovavali..........

K Zitkovi nerikam ze tenhle krok je uplne stastny ale pokud je to tak ze Blaza skonci, tak je to logika uvaha mit v zaloze takovy kalibr jako je Zitka...Navic pokud Sparta ty penize ma jako ze je asi ma kdyz si muze dovolit posledni dobou podepisovat takove smlouvy viz Bony,Sionko,Kusnir tak nam to muze byt sumak

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže proč teda Zítka nechytá? Jistě, že tam můžou bejt problémy, o kterejch nevíme, ale pak by to někdo měl aspoň vysvětlit. Blažek má formu nepochybně nešťastnou, respektive měl, momentálně je už asi v pohodě.

Nebo případ Vachoušek, případ Zofčák... nevídm vůbec žádnou koncepci ve vedení týmu, máme milion hráčů po hostováních

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Zítka nechytá? Viděl jsi zápas se Slováckem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze tym neni slozeny spatne az na to ze musi prijit stoper anebo Hejda vydrzet zdravy....kazdopadne jednoho mladsiho proc nekoupit.... Vachousek to byl omyl jako prase priznavam ale ja taky nerekl ze Pepa nedela chyby ale proste po dlouhe dobe Sparta za neco stoji .... S tim Zitkou by se to mohlo mozna objasnit ale ja si proste myslim ze se s nim pocita vyhledove do sezony pristi a pak muze zase odchytat tak 3 sezony minimalne uvidime ... Zofcak mozna skoda mozna ne ja jsem myslel ze kdyz teda odchazel tak dostane urcity prostor Kaderabek no zatim to tak neni...Kazdopadne doufam ze Pepa zaveli a v zime bude tresk a hraci jako Jeslinek,Lacny,Hoheneder,Vachousek odejdou na dobro. Brabce bych si pral ale to je jen tajne prani

Reagovat
Puskas

Ale i navážet se do spoluhráčů, a to úplně bez soudnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký posuny bys rád? Uznávám, že Chovanec není nejsympatičktější manažer, na druhou stranu trenér A-mužstva je jeden z nejsympatičtějších.. Kádr je taky hodný k tomu, aby se mu fandilo.. Ať už jde o Kadlece, Vacka, Bonyho, Zemana, Pamiče, Kušníra a další.. Řepka a Blažek sice nejsou z nejsympatičtějších, na druhou stranu jsou to kvalitní borci, kteří v zápasech za Spartu vypustí duši.. Tenhle tým má největší kvalitu za posledních 8 let, navíc je velice perspektivní, v juniorce rostou další kvalitní borci... Opravdu tohle nechápu. Jestli si se poslední dobou alespoň okrajově o Spartu zajímal, tak tohle těžko můžeš říct..

Reagovat
clinger

ty seš fakt mimoň.sympatie jsou snad úplně o něčem jiném než o výsledcích,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Sparta je nesympaticka pro zbytek republiky vzdy a vubec mi to nevadi ba me to naopak posilnuje kdyz vidim ty tupe argumenty a tu nenavist zejmena zde na Morave A o tom ze prochazi nejaky Spartan ze ji nepreje titul to radsi nebudu dale komentovat....Chovanec ma vysledky a tim se mi u nej zvysuje sympatucnost navic je to legenda klubu kdyby to tady nekdo nevedel? A z hracu je tam jsou tam dva antisympataci Brabec a Vachousek a jinak se mi kadr libi

Reagovat
clinger

já bych přidal Řepku,Blažka,Kucku.sympatie nejsou jen o tom jak hrají.jinak CHovanec má sice výsledky ale na vaši hru se většinou dívat nedá.což je u klubu jako je Sparta napováženou.vy byste měli mít nejen výsledky ale i pohlednou hru v lize.a ne o 16 golů nastřílených méně než Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam ze hra je dokonala ale i pres prisernou obranu mame nejlepsi obranu v lize, utocnici se prosazuji a vyhravame posledni dobou tezke zapasy venku, ja nepotrebuji aby Sparta hrala jako Plzen... Sparta nikdy nehravala takovym stylem ani za Haska kdyz hrali nejlepsi fotbal,nas fotbal byl vzdy zalozen na bojovnosti a to je i ted a ze slavista nema rad Repku,Kucku a Blazka to me vazne neprekvapuje promin pro me ti hraci jsou sympaticti nejen vykonama

Reagovat
clinger

to není o tom že jsem slávista.hrát takoví hráči u nás ve Slávii co se chovají na hřišti jako hovada tak mi taky sympatičtí nejsou.budu rád že hrají dobře ale nebudu říkat že mi jsou sympatičtí.jinak každej má rád něco jiného.ok,já radši utočnou s mnoha góly a budu radši za vítězství 4:3 než 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

To ja radsi 1:0 s precizni obranou jelikoz pak je nemozny se v Evrope prosadit s takovou hrou utocnou, s nasi ceskou kvalitou se proste musi hrat zezadu... A Sparta toho dokazala v Evrope daleko nejvice ze vsech klubu a dokazuje to i tento rok v EL

Reagovat
clinger

ano v evropě to jinak nejde.ale v lize chci vidět pěkněj útočnej fotbal.a Sparta která je prachama a možnostmi někde jinde než zbytek ligy by měla ostatní na hřišti převyšovat a ne hrát na 1:0.k těm pohárům se radši vyjadřovat nebudu a letos se můžete opravdu pochlubit asi jen zápasem s Palermem

Reagovat
didosh

Počkej zápas v Moskvě taky nebyl do jisté min.špatný pak to podělali ale o Lauzane se radši nebavit....

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas v Moskve bych prave charakterizoval jako vyborny a on ten utocny fotbal je velice kontraproduktivni hrat v lize a pak se preorientovavat viz Slavie v LM ci Zilina ted oba hrali ci Zilina mozna hraje ten fotbal, jak vy si myslite "moderni" a pak dostavaji solidni naklepy ....Dle me je lepsi hrat s muzstvem podobny styl ze zajisteny obrany a pak to aplikovat na Evropu samozrejme nerikam ze Sparta musi hrat proti Usti nad Labem stejne zajistene jako proti CSKA ale hrat proste atleticky silovy fotbal a ne nejaky prihravky sem tam, picoviny a hrat to jako hazenkari ... Podle me moderni fotbal je atleticky a silovy a to Sparta ma nejlepsi v lize jlikoz nikdo nema tak fyzicky pripravene muzstvo jako Sparta a to ani nemluvim o silovych typech Repka,Kucka,Klada,Vaca,Bony,Leo,Pamic

Reagovat
clinger

nebyl špatný ale ani výborný či nadprůměrný.a výsledek.dostali 3:0 od evropsky lehce nadprůměrného týmu

Reagovat
didosh

Sparta to vždycky nějak urvla protože ti hráči co tam hráli měli sparťanské srdíčko.I když v LM prohráli odcházeli se vztyčenou hlavou bo to odjezdili a publikum jim za to tleskalo....... Ale musím říct že váš trenér tam nemá co dělat a Blažek už by měl skončit,není to dobrý brankář,vedle Řepky by měl nastupovat někdo mladý možná ten Hejda,Brabce by jste se měli zbavit nemá na to aby nastupoval v evropských pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

O Brabcovi zadna to nema cenu mluvit....Vsichni veri ze Hejda je konecne zdravy tak pres zimni pripravu se tam protluce, Blazek je stale dobry golman na tom trvam a Pepka si vazim je to clovek na svem miste

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec a legenda, hm... naštěstí legenda je text výhradně o mrtvém

Já Chovancovi zásluhy neberu, ale nesouhlasím s tím, že má jako trenér výsledky. A nvím, proč bych měl nutně přát ttul týmu, kterýmu fandím, když prostě nechci bejt slepej a problémy jasně vidím. A jestli je to Řepka sympatickej, potažmo Blažek, to je tvoje věc, ale nemůžeš čekat, že to tak bude vnímat každej. Na odkaz klubu každopádně svý cováním plivou, stejně jako předtím třeba Sivok se svejma kanálama.

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok nechal na hristi vzdy dusi,byl to motory tymu....Opravdu vyjimecny hrac ...A to jak mluvil o Slavii dle me jen dobre, super zpestreni a vyhroceni atmosfery tak to ma byt...Ja jsem taky proti Suchemu nic nerikal s tou salou co mel... Dle me ma rivalita byt na smrt preci nemame byt na hristi nejaci kamaradi

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmě pravda, ale i největší rivalové si mají zachovat respekt k soupeři. Navíc se jako blbec projevoval tuším zrovna po tom derby, kdy nás Slávia přehrála, ač prohrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem tomu nechával volnej průběh, ale už se do toho vložím - Chovanec legendou je, o tom žádná. Ne jako trenér, ale jako hráč. Pro nás znamenala jména Chovanec, Straka, Hašek, Kocián, Bielik, Bílek, atd to, co později Poborský, Nedvěd, Kuka, Čech, atd. (neberte mě za slovo kvůli jednomu jménu - napálil jsem, co mi na mysl přišlo) Ale rozhodně nesouhlasím s tím, že rivalita má bejt na smrt - tohle je totiž jeden z hlavních důvodů, proč je v ochozech občas bordel a proč se vymejšlí drahý opatření proti fotbalovejm hulvátům, a proč se kontroluje, zakazuje, nařizuje... Hecujme se, vtipkujme na sebe, vrtejme do sebe, házejme narážky - ale vždycky jako kamarádi. Fotbal má lidi spojovat, i když mají zrovna místo modrý šály zelenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to nemyslel na smrt mezi fanousky ja jsem to myslel spise na hristi ze kazde derby ma byt poradne na hristi vyhrocene, ze hraci musi po sobe chodit,sem tam ostrejsi faul, nejaka sarvatka to derby jen nakopne ...

Reagovat
Puskas

Ale nějaká divočina se pak může přenést i do ochozů, hráči by právě měli ukazovat míru, kde rivalita končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze ale to uz je na fanouskovi taky me letosni derby pekne po puli rozvasnilo ze jsem si to vybijel hlasivkami a dostaval se do varu ale ze bych dal pres hubu nejakemu slavistovi to ne.... to uz je vylozene na fanouscich a me jsou u prdele ti co se mezi sebou mlati ty ja neberu jako lidi

Reagovat
Puskas

No právě že v takové atmosféře lehce dojde k tomu, že se jedinec nechá strhnout davem.

Reagovat
Kepy_FCB

Ano, přesně. Dav je vždy mnohem ovládnutelnější než jednotlivec.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zvláštní, jak jednoduše se lidi přidávají k davu - možná proto, že ve větším počtu cítí sílu a moc. A když ještě dostanou podnět od některého z idolů na hřišti - to se to dokazuje, jak jsme silní...

Reagovat
Kepy_FCB

Je to tak. Proto Hitler si vždy potrpěl na monstrózní akce na stadionech především...

Reagovat
Puskas

Tuším, že to říkal Jesse Owens. Když balo zahájení LOH v Berlíně, bylo to večer, zhasla se světla na stafdionu a jediný reflektor směřoval na Hitlera. Z amlionu se ozvalo Sieg! a celý stadion zařval "heil". a zas. a zas. A říkal: "Já jsem musel dát ruku do kapsy, jinak bych ji taky zvedl..." To je více než výmluvné.

Reagovat
Puskas

stadionu a amplionu

Reagovat
smazaný uživatel

Zastávám názor, že derby nejvíc nakopnou góly. A když to převedu na jinej zápas, tak styl "sem tam ostřejší faul, šarvátka" vám zrušil třetinu manšaftu proti Žilině...

Reagovat
smazaný uživatel

No nesmi se to delat tak debilne okate jako proti Poznani no

Reagovat
smazaný uživatel

Já to s tou rivalitou vidím asi takto. Slavia, Bohemka a Baník jsou pro mně nesmiřitelní rivalové. Ale nenávist není namířena vůči konkrétním fanouškům, ale vůči klubu jako takovému. Proto mi nedělá problém poklábosit s fanouškem soupeře, naopak taková diskuze je kolikrát zajímavější než se bavit jen se svými nohsledy. Samozřejmě dotyčný fanda nesmí být blb (a nesmí si myslet, že já jsem blb ).

Reagovat
Kepy_FCB

máš své nohsledy jó???

Reagovat
Puskas

vidím to podobně, akorát za slovo "Baník" bych dal třeba "Sparta".

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsem divnej, ale nenávist už neznám. Znám jen větší a menší sympatie. Jinak mluvit s blbem se nedá a už vůbec ne o fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý to má s rivalitou a sympatiemi k jiným klubům jinak. Na tom není nic divného. Ano, s blbcem se opravdu nedá mluvit. A ještě horší je mluvit s ožralým blbcem. Korunu tomu lze nasadit už jen tím, že bude člověk taky jak slíva .

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, no. Kdy jsem byl teď na Slovácku proti Slávce, tak se trochu popilo - a pak jsem s bazileosem táhl ještě jednoho zpumprdlíkovanýho fandu Slovácka do auta, abych ho odvezl domů. Cestou se do něj začali trefovat dva taky trochu nalitý maníci - no radši jsem držel chlapíka a hubu, kdybych ještě řek, že jsem sešívanej, tak bych asi přilil moc oleje do ohně a možná to špatně dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomenutelné historky, Muzi. Ale z těch dvou mně taky nebylo dobře, ale myslím, že kdybysme odložili Šovkiho na chodník, tak bysme je dva na dva zvládli. Možná aj já sám, protože ti byli tak narvaní, že dát jim ranu, tak spadnou oba

Reagovat
smazaný uživatel

Hele stačilo, že jsem měl sako od hořčice - ještě od krve, to by mi tak scházelo...

Reagovat
Puskas

Divnej? jen proto, že neznáš nenávist? Naopak. Ale rivalita ještě není nenávist. Nemám problém Spartě či Slavii fandit v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne. Tak jsme možná divný dva...

Reagovat
Puskas

To je slušná základ pro společnost do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja, tak ploď, co to jde. Já jsem šťastně bezdětnej.

Reagovat
Puskas

Ale zase máš možnost oslovit někoho tady

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jako ukecávat a oslovovat masy? Tak to jsem dělal v letech 1989-1994 - a podívej se kolem, jak to pomohlo...

Reagovat
Puskas

Dokud lidem nedojde, že nesmí být sebestřední, tak můžeš mluvit věčně. Tu to brzy vyšumělo, ta atmosféra, co tu byla koncem listopadu 89 se těžko někdy vrátí. A ta naděje v tak proměněnou společnost.

Reagovat
didosh

To jsme dva.......

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takovej pocit,viděl jsem Plzeň v Ostravě a už tam hrála zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako plzeňák si to nemyslím. Nedá se vyhrávat pořád, a proto myslím, že jedna remíza s dobře bránicím Libercem není až taková tragédie. Navíc tady všichni mluvíte o 4 bodech, to si všichni myslíte, že bohemians nás dnes porazí??

Reagovat
$dolar$

No myslim, ze tomu tak zatim urcite neni, ale pokud se ztrata jeste stahne, tak by to nastat mohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nemám moc v lásce Bohemku, ale ten bod bych jí přál... Když už to bude zajímavý v boji o záchranu, tak ať je to zajímavý i v boji o titul, tam by si to mohla rozdat Plzeň se Spartou. A Olomouc, Jablonec a Bolka o Evropskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

jen zástěrka, stejnak tam nikdo nechodí bojkot nebojkot...

Reagovat
smazaný uživatel

byls v úterý na pohřbu?

Reagovat
Kepy_FCB

Nebyl bohužel, musel jsem k zubařce kde jsem byl už téměř půl roku objednán. Památku jsem uctil v knajpě a na stadionu s bandou v sobotu při zápase v Chebu.

http://chebsky.denik.cz/ostatni_region/v-ocich-fotbalovych-fanousku-byly-slzy-chebsky-kot.html

Reagovat
didosh

Reagovat
goodbay

nevíš proč to udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě štve, konečně bych se mohl jet kouknout na fotbal, když už to přeloží na pondělí, a nebudou prodávat lístky v den zápasu Že je to na jméno by mi problém nedělalo, nejsem příznivec ohníčků a podobných neřestí

Reagovat
didosh

Taky jsem chtěl v pondělí vyrazit do Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem měl v plánu tam vyrazit ale na sobotní termín, ten je nejlepší, jen blbec to přeloží na pondělek a udělá takové obstrukce, aby tam nikdo nepřišel

Reagovat
didosh

Sobota je nejlepší den na vše hlavně na fotbal v pondělí bych to stíhal jen tak,tak........Podívám se v televizi

Reagovat
Kepy_FCB

jasně najednou když to dají na pondělí tak všichni brňácí chtějí na fotbal.

Vlastně Baník máte čest přivítat jednou za rok tak proč ne...

Reagovat
soukup

všichni ne, ale tak o 2-3 tisíce víc než chce vidět bídu a sponzorovat prosův vozový park i v jiných zápasech...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Brňák, ale z Břeclavi je to kousek a na víkendy tam většinou nejsem takže možnost jít na Brno padá... Proto jsem psal že v pondělí bych šel a že by mi to vyhovovalo mnohem víc

Reagovat
didosh

Já jsem taky z tohohle okresu

Reagovat
didosh

Ty bojkoty mi už lezou krkem,pořád někdo bojkotuje.....

Reagovat
soukup

Reagovat
Kepy_FCB

Bohemians - Plzeň 0 , 3200 diváků, 230 hostů

Reagovat
didosh

Takový zápas by měl mít aspoň kulisu 10 000-12 000

Reagovat
Kepy_FCB

menší OT: Nekoukal včera dopoledne na ČT1 někdo na film Velký Turín??? Neviděl jsem poslední půlhodinu, jak to dopadlo...???

Reagovat
Puskas

Viděl jsem to před rokem. Hlavní postava měla být nominována na zápas do Lisabonu,ale neletěla, bo zrovna v té době baraboval brácha, který byl u něho na bytě. Tak mu chtěl pomoct. Z rádia se dozvěděl, že na zpáteční cestě se letadlo zřítilo a všichni jsou mrtví. Pak byl nějaký poslední zápas, kde nastoupila vlastně juniorka, on byl kapitán a dal rozhodující gól. Na zápase byli i rodiče... No, ta holka odjela kamsi studovat a on nechal fotbalu. A na závěr bylo uvedeno, že všecky soukromé osudy jsou smýšlené. Snad jsem to dal nějak do kupy...

Reagovat
Kepy_FCB

Díky!

tak to je hustý že ho nepovedenej bratr nakonec zachránil.

O té katastrofě si jdu zjistít víc , vím jen o MU (Minichov) o AC Torino jsem to nevěděl.

Reagovat
Puskas

Já to díky tomu, že jsem odmala o fotbale hodně četl, věděl, Valentina jsem obdivoval, torchu mě pak zklamalo, že možná nebyl takové dobračisko jak v tom filmu . Byl to nejlepší mančaft té doby, no, ale to se tam dočteš. Bylo to v době, kdy chtěli do Juve Bicana.

Reagovat
Kepy_FCB

Zjištěno, přečteno.

Ale nechápu proč se takovýto klub přejmenoval na z AC na FC

Reagovat
Puskas

To nevím, asi se chtěli osamostatnit od toho celku (AC, pokud se nepletu je Athletic club)

Reagovat
Kepy_FCB

ne ne AC - Associazione Calcio (fotbal.svaz dle googlu) jinak též vápník (calcio)

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v případě Milána je to Athletic Club.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň teda původně bezesporu byl, když už je to taky Milan a ne Milano.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem právě zjistil, ale nechce se mi věřit, že by tomu tak bylo před Benitem, protože proč by to byl potom Milan?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem pravdu, původně to byl Milan Cricket and Footbal club a potom Milan Football Club Athletic Club bohužel ne. Nenapadlo mne, že by Céčko mohlo být Calcio, protože Athletic Club byl tehdy všudypřítomnej a běžnej název. Athletic Club, Athletic Cub Sparta...

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak Calcio je též vápník

Reagovat
smazaný uživatel

Latinsky kalcium, no.

Reagovat
didosh

Já tak před 2 měsícama a super film Il G rande Torino

Reagovat
soukup

Kvůli pondělnímu rizikovému zápasu první ligy mezi domácí Zbrojovkou Brno a Baníkem Ostrava vyjdou do ulic stovky policistů. Opatření svým významem a rozsahem daleko přesáhnou hranice Brna. Policie využije psovody, jezdce na koních a vrtulník, v záloze připraví k případnému použití vodní dělo. "Z Ostravy přijede několik stovek příznivců Baníku, a to jednak vlakovými spoji, jednak samozřejmě i auty a autobusy," řekl velitel opatření Petr Lessy. Policie již dříve z bezpečnostních důvodů doporučila Českomoravskému fotbalovému svazu přeložení utkání ze soboty, čemuž svaz vyhověl. Důvodem byla kolize se zápasem futsalu mezi Brnem a Havířovem, který policie také považovala za rizikový.

Proč se to teda překládalo na pondělí? já myslel že proto aby přijelo Baníkovců málo a nemusely být tak velký bezpečnostní opatření a teď tam prý bude i vrtulník, no to je konec každopádně už se těším jak zas kvůli tomu zkolabuje doprava, tentokrát ně kvůli tomu, že tam bude moc lidí, ale kvůli tomu, že tam bude moc policajtů

Reagovat
soukup

a ten futsal jako důvod je třešnička na dortu

Reagovat
Kepy_FCB

Demonstrace síly před veřejností zakrývání skutečných problémů ve státě prostě hnus.

Chtělo by to aby nevyjeli ani naši , přišlo tam jen pár stovek normálů ale asi i to by bylo k ničemu neboť média by stejně použila nějaké staré záběry rowdies aby ospravedlinila zbytečné policejní plýtvýní státními prostředky.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

doporučuji dnes vsadit na výhru Plzně. Kurz 1.7 a výhra je přitom na 99% jistá.

Reagovat
slavik38

ty vole typku, antosi a kdo vi co jeste, kolik mas tech nicku??

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, ještě na tom není tak špatně, aby odpovídal a komentoval sám sebe.

Reagovat
slavik38

taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
Kepy_FCB

též mě napadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Týpek?

Reagovat
slavik38

podle mě určitě, ty řeči jsou úplně stejný...

Reagovat
Losinho

Jop.

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.fcb.cz/

Mikulášská na Bazalech - nejvíc čertů v kotli (pokus o rekord)

No myslím že se pletou - bude to až v pondělí a v Brně a za naše prachy..

Reagovat
$dolar$

Jo a otazka na mistni zastance chuliganu, dneska jdu do Edenu na Viktorku, mam mit strach mit na sobe plzenskou salu, kdyz pojedu mestem?

Reagovat
smazaný uživatel

Se zeptej trevora, ten je pořád omotanej baníkovskou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak - užij si to, samozřejmě.

Reagovat
$dolar$

Myslis to jak budu po Praze zdrhat pred stadem chuliganu? Diky

Reagovat
$dolar$

No je, ale taky mu uz 2x skoro nekdo rozbil pusu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neprovokuj, nech si to na stadion. Ta pravděpodobnost, že potkáš nějakýho rudýho, sešívanýho nebo klokaního hňupa (nebo nedejbože jednoho z těch třech střížkovskejch), je dost vysoká. A hádka s blbcem tě zbytečně vysílí.

Reagovat
soukup

však ty ji umíš rychle schovat, jak sme viděli na srazu

Reagovat
$dolar$

Jelikoz tam jdu sam, tak si myslim, ze by si toho schovavani vsimli a nic schovavat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nevím proč by ses měl něčeho bát

Reagovat
smazaný uživatel

Sice pozdě, ale já bych se nebál. Když jsme tam byli my, tak jsme si kolem nich procházeli s prstem v nose a v pohodě. Až po zápase to začli trošku neunášet.

Reagovat
mike.84

OT:

john terry

He added: "You know, I'm quite soft and gentle away from football. People who don't know me, old ladies in the supermarkets, often say they thought I would be more aggressive. They're surprised if I'm nice.

"I don't know what they think I'm going to do - hit them with a two-footed tackle in the fruit and veg aisles, maybe..."

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov sme uplatili, Baniík sme uplatili, Brno sme uplatili a Příbram uplatime taky !!! FORZA S I G M A

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes tutová výhra Plzně. Bohemka bude ráda, když se dostane aspoň při výkopech gólmana na soupeřovu polovinu

Reagovat
didosh

To bude plichta nebo vyhraje Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

klokane udělej dobrou věc a postav tam dneska autobus

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že budou klokani dnes bojovat, kdyby to nebylo 7, ale třeba 5 bodů, tak by se nám nepřezimovalo špatně, Plzni taky dojde dech.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni už došel. Minulý kolo byl bod obratu

Reagovat
Puskas

Jeden zápas ještě ukopou

Reagovat
Puskas

Jeden zápas ještě ukopou

Reagovat
smazaný uživatel

no to je jasný, to by zas bylo divný, kdyby už do konce ligy nic nevyhráli

Reagovat
didosh

A myslíš že Sparta bude šlapat jako hodinky????

Reagovat
smazaný uživatel

švýcary

Reagovat
Puskas

Jak Lustrinelli, nebo jak se jmenoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Mauro

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, přátelé. Přeji v Edenu fajn fotbal a výhru Plzni. Já to bohužel neuvidím, neb za chvíli odcházím na pokec, který jsem pracovně nazval Otázky barona muzajse pro Václava Moravce. Doufám, že se s ním moc nezrumpluju. Čili, fotbal tentokrát stranou.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by mohla o pauze koupit Horvátha a posadit ho na lavičku. To by jí na získání titulu v pohodě stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude celá republika fandit Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ano

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně ne.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Puskas

Myslím, že většina republiky ani neví, že vedou ligu

Reagovat
RickNash

no Typek, no...

Reagovat
RickNash

hehe

gól

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet, udržet !!!

Reagovat
slavik38

Trubila fandí spartě

Reagovat
smazaný uživatel

to Plzeň otočí s lehkostí sobě vlastní. doporučuji vám vsaďte ted na Plzeň luxusní kurz

Reagovat
RickNash

no Typek, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Typek revival?

Reagovat
RickNash

to slovo "revival" tam máš navíc, ale jinak máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Já už sem se lekl že je tady takových víc.

Reagovat
RickNash

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Typek revival

Reagovat
RickNash

hele Sparťani, táhněte někam

nefanděte mýmu týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Kloookane udrž to...Kloookane udrž to..

Reagovat
RickNash

držiim, držiim

Reagovat
Godwinson

Co to ten rozhodčí předvádí?

Reagovat
RickNash

na co narážíš?

Reagovat
Godwinson

Minimálně na ten faul na Radu.

Reagovat
RickNash

já nevím, podle mně tam oba šli skluzem do balonu a Azíz měl větší rychlost a doklouzal až do Rady... Kdyby se tam začal svíjet Azíz, tak by se tady diskutovalo o žlutý pro Radu...

Reagovat
Godwinson

Viděl jsem to jen jednou, ale ty kolíky na koleně Rady, jak řikal ten prďola, žlutou dostat měl.

Reagovat
RickNash

Azíz tam taky líznul balon... Prostě tady by to podle mně byla žlutá "za zranění" a nikoliv za faul, takže podle mě dobře vyřešeno

Reagovat
Shevchenko

Ježiš jak já ty komentátory na Nově nesnáším, Radotínský si asi o sobě myslí že je nejchytřější na světě a ten druhý má tak nepřijemný hlas... nechápu, jak se někdo s takovým hlasem může dostat do TV.

Reagovat
Godwinson

Mě se líbila věta: "Stále prší, takže trávník nejspíš nasákne vodou."

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER dojdu k TV a nadseni ... BOHEMKA do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

doprčič... to byl regulérní gól!!!

Reagovat
Liquid

Samozřejmě byl, viděli to i rozhodčí, ale ze svazu je jakýpak zájem?? Aby 1. byl tým s řeckým názvem! Ibragimov už měl mít důrazné napomenutí na červenou a nemá snad ani žlutou, prostě jak pískají proti Plzni dnes, to se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

No jiste uz je v tom zase Sparta Ja se tady vazne bavim

Reagovat
RickNash

Azíz dnes hraje dobře a ven neměl jít! To, že hraje důrazně, je naopak dobře a nebyl tam od něj faul ani na žlutou!

Reagovat
Liquid

odborník na rozhodčí mluvil v TV o jasné žluté, a měl tam i dalši tvrdé zákroky

Reagovat
RickNash

oba šli skluzem do balonu a Azíz měl větší rychlost a doklouzal až do Rady... Kdyby se tam začal svíjet Azíz, tak by se tady diskutovalo o žlutý pro Radu... Oba tam šli podobně agresivně...

Reagovat
smazaný uživatel

My se jmenujeme jako řecký písmeno a tak nám nepřejou, v tom to asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na na na na na heja heja hejaaaaa rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ježiš, co děláš? Stejně s tim, jak pískaj, nic nenaděláš. Tak to nemusíš brát tak vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mě sere když má někdo radost z toho, že sudí dělá chyby a ovlivňuje tím zápas. Ať už je to na jakoukoliv stranu a hodí se mě to a nebo ne.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tady by byla jednoduchá odpoveď- videorozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně by mě stačilo vědět že rozhodčí pískajou na rovinu a nikomu nepomáhajou. A kdyby se tady každý druhý blbec neradoval z toho, že nějakému týmu uškodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor.. Rozhodčí píská rovinu, sice blbě a ještě k tomu třeba nakloněnou, ale rozhodně to není z úmyslu pomoct Spartě..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké zase Spartě? Pomohl Bohemce, to že se radujou Sparťani, tak to je vaša věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co to mělo být za příspěvek? To "Sparťani " ??

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Že jsme pitomý a radujeme se z nedobrého výkonu rozhočího

Reagovat
RickNash

(ale pouze pokud vám to hraje do karet)

Reagovat
smazaný uživatel

A my jsme si tu stěžovali na lidi, kteří se nám smáli, když v EL nám Lausanne dala branku v nastavení neregulérním způsobem?

Reagovat
RickNash

ta byla regulérní, ne?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ne!

Reagovat
smazaný uživatel

V zadnem pripade

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka a navíc v přenastaveném čase..

Reagovat
RickNash

přenastavenej čas si pamatuju, vždyť "přenastavil" to, co jste prozdržovali

teď jsem si to připomínal na videu a máte pravdu, ten útočník si to přihrál tou rukou jednoznačně

(ale předtím tam hrál rukou Brabec, ne?)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

kde?

Reagovat
RickNash
Reagovat
Carlos Juan Pablo

zdá se mi, že ano. ale pokud by to mělo jít podle pravidel, tak ten černoušek se dotkl první a mělo už být správně přerušení hry. ale to je na rozhodčím, jak to posoudí. to se mu snad ani v tomhle chumlu hráčů nedá vyčítat, že to neviděl...

Reagovat
RickNash

právěze až po Brabcovi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jak myslíš, no. Ale tak, to už máš stejně jedno. Zase- zajímalo by mě, jak by se to posoudilo svideorozhodčím

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Všichni to vidí jenom z jedný strany mince.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byl v prve rade nasrany na nas nez abych si vylival zlost na rozhodcim ale to vis my nejsme ti ubrecenci

Reagovat
smazaný uživatel

To je holt sparťanská povaha no.. Neměli bychom se zlobit třeba na clingera, který tu neustále brečí, protože to je zase vlastnost Slávistů.. Jenže mi přišlo divný, když to píše Sigmák..

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si vzdy neco vymysli ale me se libi uz jsme zase v kurzu Uz z nas maji strach

Reagovat
RickNash

Reagovat
clinger

kdo jinej.ti jsou s rozhodčíma za dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

diver

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Co to bylo za gól? Jak padl?

Reagovat
RickNash

po rohu se balon odrazil k Horváthovi, ten centroval zvonu do vápna na Brezinského a ten hlavičkoval do protipohybu Sňózy - gól! Ale vedle Radka stál Rezek, který byl v době Horváthova centru v ofsajdu, ale balon netečoval, brankáři neclonil, nechtěl hrát balon...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

děkuju, to jsem viděl já myslel gól Bohemky

Reagovat
RickNash

ten byl bombovej! Po získání balonu celá záloha rychle do útoku, balon se tánhul po straně a dostal se ke Štohymu napravo, ten centroval, stoper Viktorky a Škoďák minuli a Trubilla (levej záložník) dobíhal z druhý vlny, měl na hranici vápna zpracovanej balon a okolo sebe tak tři metry nikoho... Tak to nabobmil ke vzdálenější tyči, v zápase nechytatelná záležitost

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To vypadá solidně, se budu muset kouknout na záznamy, dík

Reagovat
RickNash

no zas tak bombovej asi nebyl...

Reagovat
clinger

rudé svi.e se začínají dostávat do formy.to zas bude jaro

Reagovat
smazaný uživatel

takovýhle příspěvky mi vždycky zvednou náladu jen tak dál

Reagovat
joshua

Hotel Eden se zase rekonstruuje, ze jsou zavreny tri tribuny?

Reagovat
RickNash

nerozumíš, neorientuješ se, nesnaž se bejt vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

zas nějakej bojkot? ajo já si to spletl se slavií, vy jste ho vlastně nezrušili

Reagovat
RickNash

(to je žert, žejo? pokud se o něj pokoušíš, někde to v tom příspěvku zmiň, on to jinak nikdo nepochopí, víš?)

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to měl bejt žert, prostě jsem v první chvíli nevěděl, o čem to mluvíš a pak mi došlo, že to zrušili slavisti a ne vy... když se řekne bojkot v edenu, tak to nějak splývá dohromady

Reagovat
RickNash

no jsem asi trošku napruzenej co se týče komentů o Edenu sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Když se jim povedlo sebrat body Škodovce, tak to zkouší i ve fotbale ...

Reagovat
Godwinson

To je trapný, snad to otočej.

Reagovat
RickNash

Jinak kluci dneska hrajou moc dobře, ten rychlej gól bohužel zajistil, že dneska bude Plzeň tlačit a my budem čekat na brejky... Ale zezačátku moc pěknej fotbal, Sňóza chytá skvěle, dobře hraje taky Mára Nikl a Lukáš A Škoďák se vepředu moc snaží, přeju mu gól

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro ACS

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

teď je kurz na Plzeň 4. Kdo nevsadí prohloupí! Bohemka tomu tlaku nemlže odolat! Je to tutovka.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kurva! To tě to baví?

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze jsi na to vsadil tatovi uspory a on ti ted sereze prdel a ty se proberes

Reagovat
RickNash

prej že se nějak chytli v tunelu (Plzeňáci a rozhodčí...)

Reagovat
smazaný uživatel

Možná mi to jen připadá, ale to se fakt bude dělat vše pro to, aby ten titul vyhrála Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasny jak jinak vy si vzdy neco najdete a pojdme vsichni

Reagovat
Godwinson

Dneska rozhodčí asi svý dostal, ale takhle to psát je blbost, akorát se tady strhne zase nějaká diskuze o hovně.

Reagovat
Godwinson

.. ona už se strhla výše, tak nic, do toho!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ti to ještě nedošlo, že se celá Evropa řídí podle toho, aby Sparta vyhrávala tituly?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrečím jenom na rozhodčí, i Plzeň mě svým způsobem štve. Samozřejmě jsem trochu rozhořčen z výkonu rozhodčí, je to trochu viditelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo celá Evropa, to bylo dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

plzeň to nezvládá psychicky to máš jako v pelotonu, taky to půl etapy někdo táhne vepředu, ale pak odpadne, nikdy to neni stylem start-cíl

Reagovat
smazaný uživatel

Ta mě zklamala nejvíce :(. Teď ten offside to byla dobrá pecka :D, borec na penaltě a on mává offsiede

Reagovat
Godwinson

Ježiš, Bakoš, ten jezdil hodinu v šatně na rotopedu, ne?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To bylo pěkný od Škody

Reagovat
Godwinson

Prej ofsajd teď, tak to je síla.

Reagovat
RickNash

já jenom čumim, to je na blití

Reagovat
smazaný uživatel

A pak, že brečíme :D

Reagovat
RickNash

jahahaha

Reagovat
RickNash

to bylo na Petrželu

Reagovat
RickNash

tohle byla hovadina, tahle žlutá

Reagovat
Godwinson

Ježiš.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

LOLOLOL

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela Asi jsme ho taky podplatili ze jo ?

Reagovat
RickNash

kurňa malá domů jako sviň

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to už se dneska nepíská

Reagovat
RickNash

ale má

Reagovat
Godwinson

Sňozík, no to je komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

zdraví je přednější

Reagovat
Godwinson

To jak souvisí s tim tijátrem?

Reagovat
Godwinson

y

Reagovat
smazaný uživatel

jakym tyjátrem, je potřeba to protáhnout a prohlídnout za čárou, jestli s tim nic není

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Radek

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A nebo zdržovačka?

Reagovat
RickNash

zajel do něj Bakoš to může bolet

tánhěte všichni někam

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To bylo pěkný

Reagovat
Carlos Juan Pablo

5 minut, hm

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut?? olbeč si červenomodrej dres ty šašku

Reagovat
RickNash

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tlak Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ale jak nejsou schopný z toho udělat ani 1 střelu na bránu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Proč? Důležitý je udržet

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Juhůůůůůůůů

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý taktika plzně na konci - 7 hráčů stojí na půlce bohemky, zatímco bohemka drží balon na polovině plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTAAAA PRAAHHAAA SAMPIIIOONNN 4 body jsou hodne blizko a na jare uz to zvalcujeme zadny vyrovnany boj Davam jim tak 5 kol kdy se budou jakz takz drzet

Reagovat
smazaný uživatel

A teď to potvrdit proti Budějkám..

Reagovat
Kepy_FCB

FKMB-SKS 1 - 4100diváků 600 hostů

Slovan-Arma 1 - 3500 d. 10 h.

Sigma-Starka 1 - 4100 0

FCHK-1.FCS 0 - 3900 90

ACS-SKD 1 - 6400 15

Brno-FCB 2 - 800 200

Teplice- Trautenberk Pelta 1 2200 5

Reagovat
smazaný uživatel

Uplatkari - Starka ;)

Reagovat
smazaný uživatel

njn, je potřeba vás odstřelit, jste moc vysoko, to se nedělá. Máme s tím taky zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že pokud stáhneme ocas a na jaře zalezeme na 10. místo, tak se na to zapomene.

Reagovat
smazaný uživatel

nás bude v Hradci kolem 140

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na vás zvědav budu sedět přímo vedle hostujícího sektoru

Reagovat
smazaný uživatel

budem marní, i když venku je to vždycky lepší

Reagovat
smazaný uživatel

A já vás budu pozorovat z novinářský tribuny :-))

Reagovat
smazaný uživatel

budem marní, i když venku je to vždycky lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi teď na zápase ve futsalu ve Vysokém Mýtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzbach pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

http://isport.blesk.cz/clanek/hokej/98370/polsti-hokejiste-si-musi-privydelavat-v-dolech.html

By si z nich měli vzít příklad někteří hráči Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že bude nezmar hrát zase stopera

Reagovat
smazaný uživatel

299 pro Slovácko

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska budu skromnej, bude mi stačit když to nebude prohra o 4 a víc gólů jako naposledy na Slavii a v Olomouci S bodem se snad dneska počítat ani nedá

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://fotbal.idnes.cz/jsi-homosexual-u-nas-nemas-misto-rekl-sef-chorvatskych-fotbalistu-104-/fot_reprez.asp?c=A101110_142841_fot_reprez_min

a ještě tohle je drsný "Na otázku, jestli se někdy ve fotbale potkal s gayem, odpověděl: "Ne, fotbal naštěstí hrají jen zdraví lidé."

Reagovat
smazaný uživatel

krásný je porovnat jeho původní výrok )pokud je teda citace přesná) a tu omluvu potom

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jak vysokou výhru Sparty dneska tipujete?

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice budou mírným favoritem

Reagovat
Kepy_FCB

tak o tom žádná!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že o mrtvých jenom dobře, ale bohužel ty si furt stejný magor.

Reagovat
smazaný uživatel

bilance posledních 4 vzájemných zápasů hovoří jasně!

Reagovat
smazaný uživatel

Bilance z posledních 8 let hovoří že Budějovice vyhrály dvakrát a vždycky doma. A tvoja bilance mizerného tipéra mluví sama za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

stastika nuda je ale má však cenné údaje! co se týče tipů není možné se pokaždé mýlit.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký drogy bereš?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapce tebe az si nekdo najde tak ver ze to asi neprezijes

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka na fotce neskutečně připomíná Slotu

Reagovat
smazaný uživatel

snad taky nebude posílat na Maďary tanky

Reagovat
Kepy_FCB

a Kweuke Mugabeho

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak Kweuke na tý fotce není a druhak mi to moc nepřijde, hele. Snad jen mají oba široké nosní dírky.

Reagovat
smazaný uživatel

a černou barvu pleti

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím ..rozbieham novú stránku na fb , ak tipujete zápasy http://www.facebook.com/pages/Neznasam-ked-mi-na-tikete-ujde-iba-jeden-zapas-/121343147924735

Reagovat
Kepy_FCB

já to miluju!

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

a já že tam bude český fotbal pro fanoušky, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hamerlík z Třince má taky Norrise na masce... asi to od něj Kari obšlehnul

Reagovat
smazaný uživatel

Jde se podpořit Sigmička. Doufam že mame na dnešek připraveny nějaky novy věci...něco ve stylu - GOL UPLATKARI GOL, nebo NEUPLATNI NEUPLATNI HEJ HEJ !

Reagovat
smazaný uživatel

to druhé zní fajn

Reagovat
slavik38

Sparta: Blažek - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamić - Kadlec, Vacek, Kucka, Zeman - Wilfried, Kweuke

Vypadá to dobře

Reagovat
joshua

byls rychlejsi

Reagovat
slavik38

co naděláš

Reagovat
joshua

Blažek - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamić - Kadlec, Vacek, Kucka, Zeman - Wilfried, Kweuke ...paradni sestava, jsem na to zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman konečně v základu! To je naprostá paráda! Je to jeden z největších talentů evropy

Reagovat
joshua

Spis jeden z nejvetsich flakacu Evropy.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Napsal to jako blbec, ale on jím Zeman skutečně je, kdyby teď nepřišel půlroční výpadek kvůli neaktivitě a dál na sobě makal, tak by i dál nastupoval za mládežnický výběry repre a dál by se zlepšoval. Třeba i na anglický wiki o něm píšou jako o jedním z nevětších českých současných talentů.

Reagovat
twerp

to se nevylučuje:)

Reagovat
spider_8

Často to jde ruku v ruce

Reagovat
Losinho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas je v základu! Hlavně, že tu někdo včera říkal že má angínu naprosto neinformaní jedinci

Reagovat
smazaný uživatel

šak hraje s angínou, drsňák

Reagovat
cubinho

Co to je neinformaní?

Reagovat
cubinho

Kurz na výhru Sigmy v handicapu: 2,15!

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme mohli tak 3-0 prohrávat. Jinak v Hradci mají dva kotle? Když se tam překřikují vždycky dva pokřiky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, majou. Jeden naproti hostujícímu kotlu, tam jsou kinder fanoušci a pak další provizorní na takové montované tribuně. Ale nejde slyšet ani jeden pořádně. Jaktože tam nejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

já už 4 dny v kuse slavím narozky a netrefil jsem na bus. Sigma super, je to poslední zápas na lístku!

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem měl jet, ale kámoš ze Slovácka dorazí pozdě a sámotnému se mě do cizího kotla nechtělo Tož škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Dva dny sem se učil pokřiky abych tam nepůsobil jako naprosté ucho. Btw, máte dobré instruktážní obrázky pro Fanaticos

Reagovat
smazaný uživatel

jn, tak když lidi neumí ani držet karton

Reagovat
smazaný uživatel

ale my nehrajem nic!

Reagovat
smazaný uživatel

My taky ne. Jediné co nám funguje je obrana a potom dlouhé přihrávky uličkou na útočníka. Všecko ostatní hráči kazíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Dreksa no

Reagovat
smazaný uživatel

Na stoperech je Murín a Kalas.

Reagovat
smazaný uživatel

teda Kalas jsem chtěl říct, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, jakou máme vlastně barvu dresů? Připadá mě to, jako kdyby Sigma dneska hrála v černé a Příbram v modré.

Reagovat
cubinho

Kvalitní rozehrávka obránců bude dneska hodně chybět.

Reagovat
cubinho

Gooool!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Míííííša Hubník!!!! Že by Sigma napodobila Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už jdu pro výhru, super sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadilo by mě to

Reagovat
Losinho

Tak asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobíme Real.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kepy_FCB

A my zítra napodobíme Barcu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reprezentant

Reagovat
cubinho

Ta obrana hoří....

A Damková by si měla uvědomit, že nepíská ženy, to je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšká ženy, ale slečinky. Co chceš s Příbramou....

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma co je? na vás vsadím jednou za rok, poslední match, tak to nepokakejte!

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mohlo být 5:1

Reagovat
cubinho

Neuvěřitelné....3 tutovky během minuty...3 skvělé zákroky golmana

Reagovat
smazaný uživatel

a je tu stará bolest, z metru našije Fujerik golmana

Reagovat
cubinho

Muríííín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Ten Hubňa má neuvěřizelnou formu

Reagovat
smazaný uživatel

dobře kluci, my už taky začínáme hrát, ale bohužel 1000% tutovka do golmana

Reagovat
cubinho

Zatím výborný fotbal - nejen ze strany Sigmy, ale překvapivě se dopředu tlačí i Příbram Na velké šance 9-3 po poločase, to mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť hrajem hrozně. Záloha prakticky neexistuje, nedržíme míč a jediné co nám jde jsou kolmé přihrávky za obranu. To že měla Příbram tři gólovky mluví za vše.

Reagovat
cubinho

Hrozně určitě ne. Záloha neexistuje? Tak to nevím, Hořava je snad nejlepší na place. Fotbal se mi teda celkově líbí dost, za vše mluví ten počet gólovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově je to neurovnané, plné prohraných osobních soubojů, Příbram držíme pod tlakem jenom sporadicky a pouštíme je do šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha seberte mu někdo tu trubku !

Reagovat
cubinho

Kdyby na to aspoň uměl.

Reagovat
Kepy_FCB

v HK řvali nechte fanoušky, vy ku***!

Reagovat
smazaný uživatel

jj to by mě zajímalo proč? ale vzhledem k tomu, že to řvali hradečáci, tak asi něco v našem sektoru

Reagovat
cubinho

Jen tak pro zajímavost: Dnešní stopeři Sigmy jsou dohromady stejně staří jako Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

A majou šestinásobek jeho inteligence

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

A dohromady to nedotahnou ani tak daleko jako Repka

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se vsadil že aji jo. Kalas má našlápnuté dobře, líp než Řepka v jeho věku. A Murín bude za pět, sedum let taky někde v cizině,

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem velice zvedav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Hm, Kalas už je napůl v Chelsea, Řepka byl jen v WHU, když to bereš tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha jenze Repku zvolili ve West Hamu do sestavy desetileti a to ze Kalase jako spoustu mladiku koupila Chelsea pro me vazne nic neznamena,Repka si navic zahral i LM s Fiorentinou co ma Kalas ted?

Reagovat
smazaný uživatel

17 let a budoucnost před sebou, Řepka tak maximálně rok.

Reagovat
cubinho

Co by teď měl Kalas jako mít? Tys tady vytáhl nesmysl, že to s Murínem nedotáhnou daleko jako on. On v 17 podepsal smlouvu s Chelsea, což znamená, že to asi nějaká průměrná lama nebude....

Reagovat
smazaný uživatel

si tam ani nepřičuchne!!

Reagovat
smazaný uživatel

aha, pan je vestec...

Reagovat
twerp

Podle čeho tak soudíš? Podle toho, že nemáš rád Spartu, nebo že nemáš rád Řepku? Poslouchal si ho někdy? Podle mě ne, protože pak bys tady nemohl napsat takovoudle kravinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho teda poslouchal několikrát a je to úplně vypatlanej borec

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

na Spartě se používá lanovka

Reagovat
Kepy_FCB

to je skener diváků

Reagovat
C0br

Koukám, že se nám na Spartě podařilo vymyslet lanovou kameru,

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, ať není Greguš v sestavě....

Reagovat
Kepy_FCB

ať si hraje ale za tým žen

Reagovat
smazaný uživatel

OT: KJ už ve Slovanu asi dlouho nevydrží... nezkusí to s ním Rosen do třetice všeho dobrýho? Jednou to už vyjít musí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát to už vyšlo - jednou dokonce s LM bonusem...

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak - proč myslíš, že tam dlouho nevydrží - zatím prohrál jen se Žilinou...

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes Pros vs. Petera...

jaký je vůbec mezi nima rozdíl??

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný!!!! Oba dva kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni mozne, musim ti dat palec nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

Ze mas pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadelas nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tesne...

Reagovat
Kepy_FCB

jde slyšet že u kamery sešla opravdu elita brněnská...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, sedí tam nějací hulváti?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jsou trochu v nevyhovujicim stavu.

Reagovat
Kepy_FCB

jj, pár podpantofláckých stréců si tam šlo vyblejt mindráky

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Když se fandí ve čtyřech lidech, tak to tak vždycky vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, to mohl být krásný gól

Reagovat
sosna

Co to tam je pořád za rány v tom Brně?

Reagovat
Kepy_FCB

asi vítr

Reagovat
sosna

Tak ten jsem poznal, ale takový šlupky že by dělal vítr? To je spíš jak bouřka či co...Nebo cajti používají k nahánění chacharů tanky.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník v 1.půli výrazně lepší 1:3 na tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nedíváš se na nějaký záznam ze sezóny 03/04? Zbrojovka je určitě fotbalovější a nebezpečnější.

Reagovat
Shevchenko

Fotbalovější možná, ale nebezpečnější ne.

Reagovat
Shevchenko

Ty vole Hušbauer.

Reagovat
Shevchenko

PENALTA!

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOL NANDOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Byla penalta?

Reagovat
Kepy_FCB

100% !

Reagovat
smazaný uživatel

100%ní byvaji jen na Letný a Na Střelnici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chachaři převzali od Lechu "Kazdy z nas to wie" tak poslouchám. Ale ti strýci, co tam řvou, to by měli pouštět místo komedií

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme Brno, aspon dva...

Reagovat
smazaný uživatel

V Teplicích bude i ten trávník za záverečný hvizd vděčný.

Reagovat
Shevchenko

ŠENKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Kepy_FCB

a stréci mohou jít domů zmlátit parchanty...

Reagovat
Kepy_FCB

goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu...

Reagovat
Shevchenko

Po tak tragickém podzimu nakonec skončit na 10. místě, to je slušné.

Reagovat
Kepy_FCB

Konec dobrý všechno dobré

Reagovat
Shevchenko

A na jaře pod sebe dostat minimálně Bohemku se Slováckem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysral bych se na ligu a zameril se na pohar...

Reagovat
soukup

skvělý nápad, doufám, že to semifinále bude za tu druhou ligu stát

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to vypada, ze chlapci daji na me rady...

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
soukup

ale teda snad z osmi centrů všechny neomylně poslat přesně tam, kde nikdo z našich není, to je buď proti zákonům pravděpodobnosti, nebo to tak chcou a potom mají centry ale fakt přesný

Reagovat
smazaný uživatel

Maji to tak nacvicene, jen pak Karel zmenil rozestaveni...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Pekhart?

Reagovat
smazaný uživatel

karty?

Reagovat
Shevchenko

Máš to tady na EF.

Reagovat
soukup

2109 diváků, doufám, že je pan Pros a jeho kolektiv spokojen, že nedošlo k žádným výtržnostem a dědek blízko mikrofonu ještě nedostal infarkt. Však žádní fanoušci = žádné problémy

Reagovat
centos

to je jeste moc za tu buzeraci..

Reagovat
Didier Drogba

gratulace do Polska .PS:Večeřa ven,hraáči ven,Pros vykleštit a pak taky ven

Reagovat
soukup

Pros musí jít první, protože kdyby to bylo v tomhle pořadí, tak sme na jaře bez trenéra a bez hráčů

Reagovat
Kepy_FCB

zasloužené vítězství FCB nepočítal někdo střely na bránu? (tipuji tak 4:15)

10. místo na přezimování ujde

Reagovat
soukup

ehm takže my sme do té 60. minuty od které sem to viděl nevystřelili na bránu? protože pak sem teda tak 4 střely od nás viděl

Reagovat
Puskas

Jo, vypadá to opticky mnohem líp. i když jsou to furt jen 4 body na Brno. Ale na jaře půjdeme nahoru!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele