Gambrinus liga - preview 11. kola

17.10.2009, 09:07, aktualizováno 19.10.2009, 08:14
Previews
Na prvním místě tabulky Gambrinus ligy se střídají dva celky, ani jeden z nich ovšem není z Prahy, jak tomu bývalo zvykem. Teplice v sobotu vyhrály v Příbrami a opět předskočily Jablonec, který má nyní šanci kontrovat - doma přivítá Viktorii Plzeň...
1. FK Příbram - FK Teplice  (sobota 16:00)
Jedenácté kolo Gambrinus ligy otevře v sobotu zápas mezi domácí Příbramí a Teplicemi. Doma neporazitelná Příbram se nejspíše hodně zapotí, neboť hosté jsou dosud nejúspěšnějším týmem, co se venkovních zápasů týče.

To, že zápas s Teplicemi, které mají nejúspěšnější útok v lize, nebude žádná legrace si uvědomuje i domácí trenér Karol Marko. "Soupeř hraje velmi aktivně, má nejproduktivnější útok v lize, navíc ještě neprohrál. Bude to velmi zajímavý zápas," uvedl domácí lodivod.

Hosté jsou druzí, když ztrácí bod na vedoucí Jablonec, a bodovat budou chtít i v Příbrami. Trenér Plíšek přesto zůstává nohama na zemi. "Vážíme si toho, kde se momentálně nacházíme, ale zůstáváme na zemi. Na žádné série se neohlížíme," uvedl.

Utkání začne v sobotu v 16 hodin a pokud Teplice neprohrají mohou jít do čela.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Müller, J. Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Hušbauer, Fantiš - Huňa, Rodrigues
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Verbíř, Matula, Vachoušek, Ljevakovič - Mahmutovič, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 2.85 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - České Budějovice  (sobota 18:00)
Třetí Sparta hostí poslední tým tabulky České Budějovice. Domácí budou chtít v sobotním utkání neztratit kontakt na čelo tabulky. To hosté přijedou do české metropole s novým trenérem potrápit favorita.

Sparta si v době reprezentační přestávky zastřílela. Během ní totiž odehrála dva zápasy Ondrašovka cupu. Nejprve v dohrávce třetího kola smetla Náchod-Deštné 6:0 a pak v prvním utkání osmifinále smetli České Budějovice 5:0. A s nimi si svěřenci trenéra domácích Jozefa Chovance opět změří síly, tentokrát v rámci ligy. "Myslím, že úterní pohárové vítězství v Českých Budějovicích nebude mít na sobotní zápas žádný vliv. Já osobně považuji po minulých střetnutích s tímto soupeřem nadcházející utkání za velice důležité. V posledním vzájemném ligovém duelu na našem stadionu jsme hráli devadesát minut do plných, utkání skončilo 0:0 a naši fanoušci neodcházeli spokojení," prohlásil Chovanec.

Právě již výše zmíněný debakl Jihočechů znamenal konec působení na trenérské lavičce pro Pavla Tobiáše. Toho nahradil Jaroslav Šilhavý, který se pokusí tým zvednout nahoru. "Mnoho času na přípravu nemáme, přesto chceme na Letné domácím ztížit roli favorita. Hráči si určitě dají pozor, aby nehráli jako v úterý," řekl trenér hostí Šilhavý.

Letenští se budou muset obejít bez trojice marodů Bergra, Kladrubského a Švengra. Hostům bude chybět zraněné duo Stráský se Šímou a otazník visí nad startem Benáta a Horejše.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Kalouda, Vacek, Hušek, Zeman - Holenda, Wilfried.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Lima, Horejš, Jarabica, Krob - Hudson, Doležal, Černák, Mezlík - Meszároš, Sedláček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.60 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (sobota 18:15)
Na ostravské Bazaly míří fotbalisté Liberce. Ti tam pojedou s touhou načít po reprezentační pauze novou etapu, zatímco domácí budou chtít odčinit pohárové vyřazení a udržet se mezi nejlepší čtyři celky v tabulce.

Ostrava nenavázala na dobré výsledky z posledních ligových utkání, když ve třetím kole Ondrášovka Cupu v Příbrami prohrála 0:2. Napravit svůj dojem bude chtít v sobotu před domácími fanoušky výběr vedený trenérem Miroslavem Koubkem. Nyní se v lize postaví proti Liberci, který letos nijak moc neexceluje. Přesto Koubek zdvihá varovný prst. "Ani Liberec v pauze nespal. Slovan nemá tolik bodů, jak býval zvyklý, ale v poháru uspěl a po přestávce přijede k nám psychicky vyčištěný. Hra Liberce vůbec špatná nebyla, v Jablonci nebo Teplicích odehrál tým smolné zápasy, doma suverénně zdolal Slovácko. Známe liberecké přednosti, což je skvělá přechodová fáze díky sprinterům v útoku, ale víme i o nedostatcích," prohlásil Koubek.

Liberečtí se po odehrané třetině soutěže krčí na nelichotivém jedenáctém místě s jedenácti body. Ale výsledek z domácího poháru, kde vyhrál na půdě Bohemians 1905 2:1, může znamenat pro Škorpilovu partu lepší zítřky. Navíc jedou do Ostravy, kde často loupili body. "V defenzivě se musíme zvednout a v útoku potřebujeme být efektivnější, přitom šancí máme dost," nastínil možnou cestu k úspěchu trenér hostí Ladislav Škorpil.

Oba týmy hlásí téměř prázdnou marodku, akorát nebude hrát zraněný domácí Bolf.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Neves, Tchuř - Lukeš, Marek, Lička - Varadi, Strnad, Mičola.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Polák, Dejmek, Janů - Dočkal, Gecov, Papoušek, Liška - Blažek, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha  (neděle 16:00)
V něděli si to mezi sebou rozdají Mladá Boleslav se Střížkovem. Domácí musí ukončit sérii šesti utkání bez výhry a dost možná se bude hrát i o post trenéra Uhrina.

Domácí potřebují vyhrát. Ambiciózní klub ze středu Čech již dva měsíce nevyhrál a pomalu, ale jistě se rozkývala židle pod trenérem Uhrinem. "Jiný výsledek než vítězství nás nemůže uspokojit. V reprezentační pauze jsme v přípravě udělali maximum, aby mužstvo ukončilo sérií nezdarů. Věřím, že v zápase se Střížkovem se dočkáme po dvou měsících vítězství," tvrdí Uhrin bojovně.

Bohemians jdou do zápasu s jasným cílem neprohrát a odvézt si co nejvíce bodů. "V posledních zápasech se soupeři nedařilo a nechceme dopustit, aby se chytil právě na nás. Chceme získat alespoň bod," řekl trenér Jindráček. Ten již může počítat s elitním útočníkem Kinclem, jenž si odpykal trest.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kúdela, Rajnoch, Rolko, Djalovič - Mendy, Procházka, Opiela, Poláček - Kulič, Chramosta
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Horáček, Grznár - Jeslínek, Zoubek, Turtenwald, Dobeš, Andronic - Kincl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Andrův stadion v neděli uvidí bitvu na Moravském poli. Olomouc se totiž doma střetne s Brnem. Domácí budou chtít ukončit výsledkovou a herní krizi, kdežto hosté by rádi prodloužili sérii tři zápasů bez porážky.

Až na třináctém místě se krčí fotbalisté Olomouce, kteří slavili vítězství pouze v prvním kole, kdy uspěli na půdě střížkovských Bohemians. A tak fanoušci hanáckého klubu stále čekají na premiérový triumf v domácím prostředí. Všichni v Olomouci doufají, že se to povede právě při moravském derby proti Brnu. "Zápas musíme zvládnout. Proto budeme aktivní, snažit se sami soupeře donutit k chybám. Zapomínat při tom pochopitelně nesmíme na zodpovědnou hru dozadu a být pozorní při standardkách soupeře," řekl Zdeněk Psotka, pro něhož to může být poslední utkání v roli trenéra Sigmy Olomouc.

Se svým současným postavením mohou být spokojeni Brňané, kteří třikrát za sebou bodovali. Proto jim v tabulce náleží sedmé místo. Kouč Miroslav Beránek bude opět moci počítat s dvěma klíčovými oporami Rabušicem a Marečkem, jež se vrátili z MS dvacítek v Egyptě. "Jsou to pro nás klíčoví hráči, jejich příchod oživí útočnou hru," míní trenér hostí Miroslav Beránek.

Brnu bude chybět čtveřice marodů Trousil, Večeřa, Jílek a Pejič, zatímco Hanáci nastoupí kompletní.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Rossi, Dreksa, Škerle, Onofrej - Kaščák, Hořava, Otepka - Janotka, Ordoš, Hubník.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Dřížďal, Križko, Dvorník, Lira - Mareček, Dostálek, Sus, Polách - Došek, Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.85 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Dvanácté Kladno v neděli hostí Slavii. Ta se pokusí rozjetou Hřídelovu mašinu zastavit.

Budou i po reprezentační přestávce Kladenští předvádět skvělé výsledky? Odpověď na tuto otázku budeme znát v neděli, kdy doma narazí na úřadujícího mistra z Prahy. Na Slavii mají domácí velmi dobré vzpomínky. Na jaře ji totiž v domácím prostředí porazili. "Kluci si tehdy ověřili, že se se Slavií dá hrát, a to byla na jaře v lepší formě než nyní. Uděláme všechno pro to, abychom to zopakovali," přál si trenér Kladna Martin Hřídel, jehož tým z posledních čtyř zápasů získal deset bodů.

Šesté místo, taková je aktuální situace po deseti odehraných kolech u fotbalistů Slavie. Jejich cíle však sahají mnohem výše. Do Kladna tak pojedou vyhrát a přiblížit se čelním pozicím v tabulce. "Nemůžeme si dovolit další bodové ztráty a chceme tam odehrát lepší zápas než na jaře," řekl trenér hostí Karel Jarolím, podle něhož cesta ke třem bodům povede přes maximální nasazení a disciplinovanost.

Domácí nastoupí bez obou marodů F. Mašanského a Beneše, slávisté budou postrádat čtveřici zraněných Kaufmana, J. a M. Černé, Pekharta a otazník visí nad startem Volešáka.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Gross, Procházka, Mráz - Zoubele, Strnad, Szabo, Holub - Klinka, Tatanašvili.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Janda, Šmicer, Belaid, Ragued - Šenkeřík, Hloušek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.25 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Duel nováčků, kteří se v nejvyšší lize potkávají poprvé od roku 2003! Navíc se bude hrát před jistě zaplněným Ďolíčkem, takže o náboj má tohle utkání jistě postaráno.

Klokani nepoznali přes měsíc příchuť ligové porážky a i díky tomu se drží v klidném středu tabulky. Nyní si ale musí dát velký pozor, na jejich hříště totiž přijede útočný kouzelník, Petr Švancara. Ten navíc poprvé bude moci čerpat z nepřeberné studnice přihrávek Luďka Zelenky.

"Není to typický nováček, mají dost peněz a nakoupili spoustu kvalitních hráčů. Bude to určitě velmi těžký zápas, který budeme chtít pochopitelně vyhrát. Slovácko mělo výborný začátek soutěže, pak jim vypadl Švancara a oni ho nedokázali nijak nahradit. Jejich hra na něm totiž dost zásadně stojí. Švancara je na české poměry opravdu výjimečný hráč. Teď navíc získali Zelenku, který to taky umí s balonem," říká o svém soupeři trenér domácích Pavel Hoftych.

Pokud se tedy bude servírovat v nedělním odpoledni útočný fotbal, budou jej roznášet hráči hostů. Domácí totiž honosila v posledních zápasech především kvalitní defenziva. S návratem Diana do záložní řady se její hra zlepšila, avšak nahradit Morávka se zatím nepovedlo a asi nikdy nepovede.

"Je potřeba neudělat individuální chybu, abychom nemuseli dotahovat nepříznivý stav. Musíme se také připravit na bouřlivé prostředí, které v Ďolíčku určitě bude a prezentovat se tam svojí hrou. Určitě budeme chtít po dlouhé době vstřelit branku a na Slovácko přivést nějaké body," naznačuje kus taktické přípravy kouč hostí Josef Mazura.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, Rychlík - Dian, Štohanzl, Hrdlička, Róth - Škoda, Kaufman.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Vašek - Randa, Němčický, Struhár, Urbánek - Ondřejka, Kordula, Zelenka, Cleber - Švancara, Chmelíček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.15 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Viktoria Plzeň  (pondělí 17:30)
11. kolo první fotbalové ligy uzavře v pondělí její televizní dohrávka mezi Jabloncem a Plzní. Ta bude chtít zabránit návratu Komňackého výběru do čela tabulky.

Teplice v tomto kole slavily tříbodový úspěch v Příbrami a díky tomu sesadily Jablonec z prvního místa. Pokud chtějí svěřenci trenéra Františka Komňackého znovu vládnout tabulce, musí porazit ambiciózní Plzeň. "Plzeň bereme jako velkého konkurenta. Proto bychom teď rádi doma uspěli a náskok ještě trochu zvětšili. Pokud se chceme držet na špici, tak musíme takhle těžké zápasy doma zvládat," uvedl Komňacký.

Plzeň, která je šest bodů za Jabloncem, také předvádí slušnou formu a na sever Čech odjíždí s velkými cíli. Západočeši by chtěli odčinit jasnou prohru 0:3 z jablonecké Střelnice. "Poslední výsledky nás opravňují k tomu myslet na body," prohlásil trenér šestého týmu tabulky Pavel Vrba, jenž očekává od svých svěřenců důsledné bránění a útočnou aktivitu.

Domácí tým nastoupí bez zraněných Klapky, Zábojníka, Eliáše a Jablonského. Zato hosté nastoupí téměř kompletní, otazníky nad startem visí pouze u Střihavky a Koláře.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Drsek, Huber, Kovařík - Haurdič, Pavlík, Loučka, Jarolím, Čížek - Lafata.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Rada, Bystroň, Lecjaks - Petržela, Kolář, Horváth, Rajtoral - Bakoš, Střihavka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Jablonec1072113:823
2.FK Teplice1064019:822
3.Sparta Praha104609:318
4.Baník Ostrava1053213:1018
5.Viktoria Plzeň1052312:1017
6.Slavia Praha1044214:916
7.1. FC Brno1044210:716
8.1. FK Příbram1042411:1014
9.FK Mladá Boleslav1033413:1012
10.Bohemians 1905102535:511
11.Slovan Liberec1032513:1511
12.SK Kladno103259:1411
13.Sigma Olomouc101458:127
14.1. FC Slovácko102178:167
15.Bohemians Praha102177:177
16.České Budějovice101365:156

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (323)

Přidat komentář
smazaný uživatel

...jestli dostaneme další nářez, abych užuž uvazoval smyčku...

Vyhlašuju program "3B" (slovy tří bé):

BOJOVAT

BETONOVAT

BODOVAT

Reagovat
smazaný uživatel

to betonovani si muzou spartani odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych rád, aby Sparta betonovala

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je repre za námi a je tu ta naše liga....A vidím to tak, že porazíme liberec 1:0 či 2:0...Bazaly budou po chvilce připomínat tankodrom a na tom přece umí baníček hrát lépe než Liberec a body zůstanou "doma"

Reagovat
smazaný uživatel

Bonny do repre?

Reagovat
Bakary3

To si nad dělaj prdel Nechci, abysme se přiblížili Němcům, kde hraje třeba Cacau, Španělům se Sennou atd. .. Dokonce jsem i proti zahraničnímu trenérovi, je to o reprezentaci nějaký země, takže jsem z principu proti, trapná Anglie s Capellem, bylo trapný Portugalsko se Scolarim, Poláci s Beenhakerem..

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Mno, česky umí obstojně na to, jak je tu dlouho, ale... ne, kdyby se tu narodil nebo v prvních letech přistěhoval, bylo by to něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ano, tak ukamenovat jak Haška, tak Bonnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bude jistota, že se trefíš do černého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

FOTBAL: Reprezentační zklamání zkusí napravit liga, Sparta hostí Budějovice

to je srandy po ranu

Reagovat
smazaný uživatel

Víš kolik jich dostanem? Takovejch gólů nepadne ani za celý kolo

Reagovat
centos

Chlapi, pronášeli jste někdo na Bazaly plaskačku? Jen jestli ji mám pořádně schovat, nebo s tím nebudou dělat problémy. S PETkama nepouštěli, ale tohle je jiný případ, bo je zima :)

Reagovat
Radar

Kámoš pronesl v zavařovací sklince slivku

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby plaskačku, borci z Karviné tam měli flašku rumu a tou mě tam napájeli...

Reagovat
Radar

To musela být hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

ožrali se, o poločase si pro ně přišli, když se tam váleli najebaný

Reagovat
centos

No stejnak to radši schovám.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

neměj strach, já tam jednou šel, jak sem byl navyklej, hned sem ukázal batoh a ten z ochranky řekl, že mu to je stejně jedno, že ať tam mám klidně pyro...Podle mě se moc neřeší prohlídky na Bazalech

Reagovat
Radar

Bylo to před nebo po nájezdu krvežížnivých redaktorů MF DNES?

Reagovat
smazaný uživatel

co? Byl to slavnej zápas FCB-ACS 2:0, na podzim minulého roku

Reagovat
centos

Jeden blbec novinář pronesl na neatraktivní duel s nějakým nezajímavým týmem bez fans nůž, kvůli čemuž vyhodili pořadatele..

Reagovat
smazaný uživatel

u "nás"? či jinde?

Reagovat
centos

Na Bazalech.

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

jo ahá, tohleto...

Reagovat
Radar

Nevyhodili dali jim jen poslední varování myslím.

Reagovat
centos

Aspoň tak.

Reagovat
smazaný uživatel

btw, máte tam sníh či je jen mokro?

Reagovat
Radar

Vlhko

Reagovat
Radar

Ale kypalo taky.

Reagovat
smazaný uživatel

kypalo co? Hm, tak to sem zvědav na trávník a na konečnej počet fans

Reagovat
Radar

Kype=sněží

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, to bude trávník na dvě věci Aby to neskončilo 0:0

Reagovat
Radar

Tak dneska jen slaboulince poprchává místy ani to ne a s tím sněhem to taky nebylo drama stejně tu bylo nejméně +3-4°C, ale jsem zvědav na Johna jestli už staví iglů

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci? Ten tam chudák nemá ani přístup na net, pač je sníh odřízl od světa

Reagovat
Radar

Asi proto se zde pár dní neohlásil, ale líbilo se li jak z toho na primě udělali katastrofu, která si nezadá s tsunami(y?), a ještě k tomu ty jejich záběry bez komentáře a hudba u toho jak z dokumentu o koncetračních táborech

Reagovat
centos

patos v podání Novy je klasika

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to bylo drsný

Reagovat
Radar

A pokud nedají na vstup takové ty futra co jsou na letišti, tak ten nůž,boxera anebo teleskop propašuješ tak či tak, třeba v botě.

Reagovat
smazaný uživatel

no, pokud to vemeš kolem kotle či nahoře na eSka, tak si myslím, že to nikdo hrotit nebude

Reagovat
Radar

To neznáš tu jednu babu od ochranky ta sice nekontrolovala co máš u sebe, ale dělala dusno jak cyp. Třeba jí vadilo že stojíme za vchodem a rozdáváme lístky s chorálem, mor na ni

Reagovat
smazaný uživatel

a to bylo kde? U kotle či nahoře?

Reagovat
Radar

U kotle, kousek od stánku

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tam....Baba Se divím, že ji nevynesli v zubech ven

Reagovat
Radar

Však do něj strčila, když na ní zařval co jí je tak si zavolala na něj jiného cápka ze security

Reagovat
smazaný uživatel

efff...

Reagovat
Radar

Dá se pronést i taška plná piv, ale musíš jít s těma co chystají choreo

Reagovat
smazaný uživatel

já chodím většinou vchodem, co se de okolo kotle a tam je security hodně benevolentní

Reagovat
Radar

Já tak šel vnitřkem tribuny, ale to se dělalo choreo na eSkách.

Reagovat
smazaný uživatel

vnitřkem?? Myslíš na hlavní?

Reagovat
Radar

Těmi prosklenými dveřmi

Reagovat
smazaný uživatel

jo, už vím

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím, že když to uvidej, tak to stejně moc řešit nebudou ne.Jsou to taky lidi...Beztak to maj někde skovane take. Ja bych si to dal asi do kapsy, esi mas treba v bundě , tak do naprsni...

Reagovat
smazaný uživatel

Když už pronáším flašku tak cycky nad loktem u bicepsu. Nedávno i litr vodky.

Reagovat
smazaný uživatel

cycky DYCKY!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ta twoja ma cycki nie od parady!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vole....

Reagovat
smazaný uživatel

no co, se učím v práci polsky a rovnou všechny výrazy

Reagovat
smazaný uživatel

jj....musím se přiznat,že sem dnes zhřešil a dal na tiket FCB-Slovánek- 0

Reagovat
smazaný uživatel

já pod goly

Reagovat
smazaný uživatel

No můj hlavní tiket je FCB-0 až 2 gole, CFC-0 až 2 gole a Rangers-2 za 1500.-

Reagovat
smazaný uživatel

dinamo 1, baníček pod goly, everton 1, Teplice 02, Lyon 1 i když doufám, že Lyon vyhraje 2:1 a ten jedinnej gol za Sochaux dá svěrky a Brémy- Hoffenheim +2,5

Reagovat
smazaný uživatel

BEREŠ!!!! .....možná až na to Dinamo,jinak sem krom Lyonu dal to samé. Hlavně ty Bremy jsou plusko jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

no, bral sem ale jenom jeden tiket, za kilo baníček pod goly...A však sem to potom náležitě oslavil, jak tiket, tak výhru, tak i to 3.místo

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

máme ve wrku výbornou knížku, resp. slovník "vulgární výrazy o 9 jazycích" A třeba taková španělština, to je něco, společně s polštinou, nejtrapnější jsou německý nadávky, to je nic moc a než to vyslovíš, už je noc

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši já jsem Budějčák a dobře vám radim,prodejte barák a dejte to na Spartu,Dinamo je úplně ve sračkách!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... Dinamo! Koukám, pravověrnej!

Reagovat
centos
Reagovat
Radar

Tomu říkám klec

Reagovat
smazaný uživatel

oj ta asi moc dlouho nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

jj tohle je ale v Polsku běžné, nicméně toto je fakt extrém ten Pruszków Mimochodem v tomhle klubu se zrodila hvězda mojeho nejoblíbenějšího polského hráče- Roberta Lewandowského! Na Bazaly se chystáš? Já valím zitra na Bohemku pro 3 body!

Reagovat
centos

Jasně :)

Reagovat
smazaný uživatel

kde byli fanoušci? 3200

Reagovat
centos

asi doma, lemry líné

Reagovat
smazaný uživatel

vandráci, co bys chtěl, byli tam jenom věrní

Reagovat
smazaný uživatel

vaše Horto magiko nemá chybu, si to furt pouštím dokola

Reagovat
smazaný uživatel

díkes. Myslím, že to Horto se nám fakt povedlo dobře otextovat a všichni se to hezky naučili a zpívají to!

Reagovat
smazaný uživatel

tj, začátek " ooooooo, jak si velká moravo" je paráda a hlavně se mi líbí, jak do toho umíte zapojit i ten buben

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky se mně to líbí, jinak je to jak si krásná moravoooo A konečně je to za 3 body venku!! Suprovní výjezd vlakem

Reagovat
božský John

Jablonec fandí Ostravě

Reagovat
smazaný uživatel

WOW .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš rád Slovánka co?

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš rád Slovánka co?

Reagovat
Radar

Skvělá volba synku Ostrava přeje Gablonzu

Reagovat
Radar

Počkat my vlstně hrajem pro Libe, tak to by John napsal i kdyby s Libercem hrála sparta

Reagovat
božský John

Vy jste mi byli symaptický vždycky..a umocňuje to fakt,že hrajete s Libercem..

Reagovat
Radar

Aha.

Reagovat
centos

Baníček je nejsympatičtější

Reagovat
Radar

u nás

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně koukej fandit, aby tam nebylo ticho

Reagovat
centos

Závěrečná asi šestiminutovka Kdo neni zčuchany na P byla super! :)

Reagovat
Radar

Bylo slyšet

Reagovat
centos

Kotel mi z toho přišel trochu vyjevený.. :)

Reagovat
Radar

Prečo? To spustily eSka?

Reagovat
centos

Ee, spíš jako by chtěli řvát něco jiného, ale pak rezignovali.

Reagovat
Radar

Jako přímo speaker chtěl něco jiného, nebo osazenstvo kotle?

Reagovat
centos

To po mě chceš moc :) Přišlo mi, že čekají, až skončíme, což se nestalo.. ale to jen domněnka.

Reagovat
Radar

Jó a co ta placka? Pronesls?

Reagovat
centos

Při té dnešní kontrole bych pronesl cokoliv :)

Reagovat
Radar

Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

chtěli řvát "co vás tak málo??" Ale kdo není zčuchaný je super Akorát ta návštěva, vandráci klasicky zklamali, jak je zima a je to v tv, tak dřepí někde v hospodě v teple a tam hudrujou jak nějací mudrci ale na stadion podpořit nejdou chuju

Reagovat
centos

Ne ne, to se dneska neobjevilo :) Lidi už snad mají soudnost.

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš jak?

Reagovat
centos

Že se neřve na soupeře, když se to nehodí. Jak ty? :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, já to myslel právě "co vás tak málo?" že to bylo určený na ty baníkovce "srdcaře", co chodí jen, když je vstupné za 10 kč, párek zdarma a musí bejt aspoň 20 stupňů

Reagovat
centos

Včera ne, ale Co nás tak málo se už předtím párkrát řvalo. Nejmarkantněji na Spartaku.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to zas chápu, že ne všichni maj čas a peníze se trmácet na Lužniky....Ale doma by měla bejt větší fanouškovská podpora, dyť i venku na výjezdech už se pomalu fandí líp než doma na bazalech

Reagovat
centos

:) ne, na domácím zápase to bylo, těch 12k bylo málo

Doma je to bída, jaký kontrast oproti Slovácku, kam přijede třetina domácí návštěvy na další zápas.. a support byl taky mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

no, na spartak tehdy byl dobrej support ale je pravda, že 12K bylo málo ale zas, byli různé bezpečností opatření apod. a to asi lidi odradilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Těžké OT - Samopal či dva ruční granáty si odnesl vítěz recitační soutěže v Somálsku

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Radar

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Sigma prostě musí urvat. Brno asi pohary hrát nebude, takže se dá čekat nějaka ,,domluva".

Reagovat
Kepy_FCB

Kde by Sparta byla bez Bonyho???

Slyšel jsem že mu ultras hodili zpět dres při děkovačce po derby které rozhodl...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia se trápí a i nyní na ní čeká těžká zkouška - nastoupí na hřišti výtečně hrajícího Kladna........CO TO JE ZA KECY ?? KLADNO JE VÝTEČNĚ HRAJÍCÍ KLUB ?? to se mně jen zdá kurva

Reagovat
Radar

Asi jsi neviděl poslední zápasy Kladna kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Že se Slávinka trápí, vidí i můj dvouletej synovec. Že Kladno v posledních zápasech boduje, je ve všech statistikách. Zdá se, že se ti to nezdá kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

doma hraje Kladno velmi dobře a i tu Slavii mám pocit doma porazilo, na jaře a to byla slavie silnější než teď na podzim

Reagovat
Radar

No myslím že právě že ne, minulé dvě sezóny měla slávka lepší podzimy než jara.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale já to teď beru z pohledu kvality kádru. To měli lepší než teď a Kladno je porazilo. Ale jinak máš pravdu, slávisti umí podzim, na jaře už fandí jinejm

Reagovat
Radar

Kvalitnější kádr mají, ale stejně hrajou velké hnědé...

Reagovat
smazaný uživatel

caňa

Reagovat
smazaný uživatel

měli jste plnou hubu keců, tak čučte na trapný kladýnko...jde vidět, jak dlouho se hrabete ve fotbale.... trapáci

Reagovat
smazaný uživatel

Přes dvacet let. Zdá se ti to málo? Ještě jsem ten zápas neviděl, ale ty asi taky ne. Tak o čem tu mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak že ste měli trapný kecy, chytrý jak rádia a slávka je v pohodě převálcovala

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej, kdo dneska někoho převálcoval je Olomouc. 2-0 na Kladně není žádnej zázrak, podle onlinetextu Kladno nebylo zrovna zalezlý. Ale vyšlo nám to, sice jsme asi přišli o Romanovse, ale máme tři body. Až vyhrajeme třikrát, čtyřikrát za sebou, nebudu tvrdit, že se trápíme. Stejnětak, pokud Kladno příště zaboduje, bude to asi dál dobře hrající tým.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud příští kolo zaboduje, máš u mě pivko

Reagovat
Miky.77.14

Ať už jde stim Jandou do pr... !! Jestli zase ten ubožák co jen padá bude hrát,tak Jarolím fakt už ztratil mozek,dlouhodobě na to nemá,aby hrál ve Slavii. Skácel asi nemá natrénováno,ale mohl by aspoň střídat Jinak když vidim sestavu,tak je dost kvalitní,na to aby porazila Kladno,záloha Šmicer,Belaid,Ragued,Skácel je myslim na velký úrovní a ve předu tvrdej Zdenda z rychlonouškou Hlouškem. Jestli tendle tým nebude vyhrávat,je to jenom v Jarolímovi,protože má výbornej kádr...

Reagovat
soukup

ta sestava u Brna je nějaká divná, Dřížďal na pravým beku by byla krása, ale zase, Lira na levým mě docela děsí, protože si nevzpomínám, že by někdy zahrál dobře beka, v záloze 4 střední záložníci vedle sebe by taky nedělalo zrovna dobrotu, Polách na křídle by nemohl moc vymýšlet a s jeho rychlostí by to nalevo stálo, Marec patří doprostřed a napravo musí být Šural, Sus na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tipuješ v OL

Reagovat
soukup

myslím, že vyhrajete, protože už to musíte někdy protrhnout i když nám se zase vrátili 2 klíčoví hráči, ale i tak bych vsadil 1

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dobře 3 místo jsem nečekal. Sigma prohraje v utoku se jim nedaří Brno vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Olmík vyhrae a Kladno 10 ! Jo a Bolka samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene. Kladno 2.

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám,že ne bo potřebujem před vámi nějaký náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Před Kladnem taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno? Co to je? To se maže na cheba?

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší a nejhnusnější stadion, na kterým sem kdy byl

Reagovat
Radar

Ale ta atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jakou máš teď namysli? Domácí buldočky či když tam hrajem my?

Reagovat
Radar

Samozřejmě nás, aneb olé baník ostrava.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, teď na jaře to bylo dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Nee nejhorší byl v Benešově. Švarc Benešov a pak bývalý ve Starém městě,tam sme seděli na travnatém kopečku

Reagovat
smazaný uživatel

No, Benešov nepamatuju v lize, nebo sem to spíš nesledoval, Synot stadium byl děs, no ale UEFU tam hráli

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tam co si pamatuju sme doatali 2:1,chytal Laštůvka a kecali sme sní během zápasu. Byli sme 3 metry od brankové čáry,za branou

Reagovat
Radar

Dávali jste pozor jestli se 100% ně koncentruje že?

Reagovat
smazaný uživatel

No co, styl Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Faerské ostrovy...

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, tam sem nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo tak vím....

Reagovat
smazaný uživatel

jinak sem koukal do dnešního sportu a dřevorubec dostal 8, to sem koukal, takovouhle známku už dlouho nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm to jo no....včera byla na Bazalech dost nuda,že? Kde ti lidi sou? Dyt sme 3 ?

Reagovat
smazaný uživatel

nuda ne, pyro show byla výborná a support taky dobrej....Ale svoje sehrálo počasí a televize

Reagovat
smazaný uživatel

No mi se to moc nelíbilo.....nic jdu se věnovat manželským povinnostem.. ...abych upřesnil-MUSÍM!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jdeš umejvat nádobí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A sem tady .....hele muzajs neser. ......nádobí? na co mám děcko?

Reagovat
smazaný uživatel

říkáš myčce děcko? Anebo děcku myčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne děcku říkám Markétko a robě " Ty zmije jedovatá"

Reagovat
smazaný uživatel

robě? to je co?

Reagovat
smazaný uživatel

roba? To je manželka.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ahááááá počkej, až si tohle bude číst, buď budeš mít doma Itálii či silence

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nestraš to bych byl v řiti !!! Ale samozřejmě to je sranda. Kdybych ji tak řek´ tak si už neškrtnu učí se v kuchyni,tak si tady v obýváku dovoluju

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni, ty jsi jí povolil udělat řidičák? Jsi bez auta...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, já jsem bezdětnej. Tak co jsi stihl za dvacet minut? Umejt ženě záda? To by odpovídalo, ono chvíli trvá, než se na brusce vymění řeznej kotouč za brusnej.

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut? To stačí,já už po 10 letech na "romantiku" nehraju. Šup,šup a hotovo nám to vyhovuje ...... ale stěmi kotouči to je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já ne. Jsem sadisticky založenej, dokud se pode mnou ženská nesvíjí u x-tého čísla, nelapá po dechu a nevyráží něco ve smyslu " Já heheheheh už heheheheh nemůhehehehehžu heheheh" tak nepřestanu. Sice to trvá a člověk musí zapracovat i prstama, hubou nebo pěstí, ale stojí to za to.

Reagovat
smazaný uživatel

.... no asi si mladej...uvidíš časem, jak tě to bude bavit,to už mám taky za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

No dovol, já jsem tady šestatřicetiletej stařešina, mlaďasi mi říkají dědku. Tak je fakt, že se to nedá páchat každej den a pořád s jednou ženskou. Přestane to bavit. Ale já jsem dost flexibilní a nápaditej.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo? Ročník 73 ? Já 74

Reagovat
smazaný uživatel

3.5.1973. Made in Czechoslovakia.

Reagovat
Radar

Tak se nám tady se sešel klub důchodců

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, akorát já nejsem chachar, ale z opačnýho konce státu. Tedy Moravy.

Reagovat
Radar

Opačný konec jsou čechy, i když ty budeš asi kousek od rakouska. Moraváky ještě tolerujem

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud? Já 2.8. 1974 Frýdek-Místek

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo

Reagovat
smazaný uživatel

Hele neser radare...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam u vás jsem sloužil. Stará Ves nad Ostravicí se ta díra tuším jmenovala, byl jsem tam jen měsíc před přísahou u protivzdušný obrany. Teď už tam ty radary (nevztekej se, to s tebou nemá nic společnýho ) asi nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo? Hmm jedno z nejhezčích měst ČR. Každý rok v září sme s partijou jezdili na Vínobraní. Super akce!!! Mimochodem ty si Slávista,co? Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsem slávista, není škoda, to je úděl. Vinobraní je super akce ještě pořád, hlavně když je dobrá partija. Jen se musí najít dobrej burčák.

Reagovat
Radar

Tak to máš štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Ty se moc nesměj, nerad ubližuju starým lidem

Reagovat
smazaný uživatel

..... a tobě je kolik? Školák? Pracující? Předškolák?( to snad ne )

Reagovat
Radar

Mohl bych být tvým synem Právě budu maturovat tati

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se uč,pak to zapijem,synku. Znám hospu kaj ti nalijou...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně naliju sám...

Reagovat
smazaný uživatel

....daleko ze Znojma.

Reagovat
Radar

A tak to já rád přijedu

Reagovat
smazaný uživatel

No, vidíš, to je slovo chlapa, synku...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se asi podívám ještě do Jablonce. Ale na jaře hraje Slávka v Ostravě, tak snad. Jenže to bude určitě v pondělí, s tím jsou věčně problémy. Uvidíme, domluvíme, nalijeme...

Reagovat
Radar

Je zajímavé že když přiložíš ruku dílu v diskusi tak se skoro pokaždé skončí u chlastu

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, Znojmo. Víno, ženy... akorát ten fotbal je až v Praze.

Reagovat
Radar

Víno? Ženy? Zpěv?

Pivo! Fotbal! Řev!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti pivu, ale vínko je vínko. Jít na fotbal se ženskou je super, když jsem byl s vandertomem a Ivankou v Olomouci, tak mi ani tolik nevadilo, že jsme pukli. A můj zpěv...škoda mluvit, to by člověk řval. Jenom je problém to všechno tak nějak skloubit dohromady.

Reagovat
Radar

Neboj já už 18 dosáhl

Reagovat
smazaný uživatel

to byla ironie.

Reagovat
Radar

U tebe nikdy nevím

Reagovat
smazaný uživatel

A to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

No tak pokud Slavia nevyhraje s Kladnem,tak ať vůbec neuvažujou pro příští rok o EL.Jak se pak můžou měřit s týmy jako FC Janov atp.O LM se nemá cenu vůbec bavit na tu můžou zapomenout všichni v naší lize a to nejspíš na několik příštích let.

Reagovat
Radar

135. pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

spíš "135. pro třetí Baník v lize"

Reagovat
Radar

To třetí místo je jen krátkodobá záležitost, Tepláky do konce škobrnout, ale za to my ne a vyloupíme letnou

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to zas budu mít kocovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jedu!!! To je povinnost .

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si zařídil volno v práci

Reagovat
centos

Nestraš, stačí tři Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Slavia je dneska rozseká

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Spartu v hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, mě by stačilo i 0-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Sraz chacharů?

Reagovat
Radar

My jsme doma všude i na netu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

" VLAJKONOŠI DOMÁCÍ"

Reagovat
centos

Jen tak, nečekal včera někdo z vás včera na Sýkoráku na trolejbus číslo 105? Jsme byli vevnitř spolu s několika dalšími chachary, kteří najednou začali skandovat "A Libe, Libe, Liberec". První jsem nechápal, ale pak jsem viděl venku chachary, kteří se nechali nachytat, raději nevlezli dovnitř (i přes pobídky :)) a nechali si to ujet. Bylo to asi 20 min před zápasem, tak bůhví, jestli to pak stihli. Komentavalo se to pak jen "Chuji, ve vlastním městě!"

Reagovat
Radar

Já jezdím myslím 104 z nám republiky, vždy zapomenu co je to za trolejáki

Reagovat
centos

To taky bylo v plánu, ale ta jela až za dalších pět minut. Jsem se ale vždy na Bazaly rád prošel z tramvaje od Jindřicha nebo Stodolní, stejně tak cestou zpět.. To by si ale museli pohnout s tím mostem, bo to je maras, jak jim to trvá.

Reagovat
Radar

A odkud to dojíždíš?

Reagovat
centos

Z Dubiny Jsou i hezčí části Ostravy, vím.. :)

Reagovat
Radar

Tak jsem hoodně dávno bydlel,ale co se těch hezčích částí týče zkus Přivoz

Reagovat
centos

Ne, dík :) Ani Fifejdy se mi moc nelíbí. Kdybych si teď měl vybrat, tak když vynechám ty okrajové oblasti typu Petřkovice, Stará Bělá apod., tak beru Porubu, tam je celkem fajn.

Reagovat
Radar

Vedle Poruby bydlím,ale taky bych tam chtěl mít byt bo z baráku mi za chvíli je*ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fifejdy ale už se ale za poslední dva roky celkem lepší, ty kanceláře nebo hotely nebo co to tam teď kousek od pivovaru je vypadá dost dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

poruba nejlepší

Reagovat
Radar

Za chvíli to bude Svinov

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale toho se dožijou snad až moje vnoučata....

Reagovat
centos

.. To mluvíte o stadionu? ..

Reagovat
smazaný uživatel

já mluvím o porubě, pač se mi tam líbí, Radar měl asi namysli stadion, tak sem se k tomu přidal

Reagovat
Radar

Zajisté

Reagovat
Radar

Škoda že se o stadiónu přestalo zase mluvit, asi stále hledají investora

Reagovat
smazaný uživatel

ale už tam nějak vrtaly, ne?

Reagovat
Radar

Kdoví co to bylo, nemají ani vypracován plán stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

byla počítačová simulace, ne?

Reagovat
Radar

Jo, ale stadionu ve Vítkách

Reagovat
centos

Ale toho vítkovického. Teď někdo psal do diskuse:

119876 - 18.10.2009 13:24:08 - Hellik

Sime: porad se objizdi svetove stadiony aby se zjistilo co nejvic info. Pokud se o tom nerozhodne do voleb,realne hrozi,ze nebude nic. Tot moje info.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale co vím já, tak i vedení města chce novej stadion, aby tam mohla hrát repre, aby ten stadion jakoby reprezentoval Ostravu, aby tam byla zlatá tretra....

Reagovat
centos

Ta bude pořád ve Vítkách, máš to nějak pomotané :)

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo no Ale s tou repre to je pravda, město chce přitáhnout reprezentaci do Ostravy

Reagovat
centos

Jasně, kdo by nechtěl. Já vidím jako největší problém regule UEFY a jejich 30 tisíc, což je pro nás strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

to je, na repre by se to naplnit dalo ale na Baník je to moc, optimál by byl cca 22-25 tisíc

Reagovat
centos

Tak repre by neměla problém ani na menším, v opačném případě by nebylo kde v republice hrát už teď. Tam jde snad o potenciální EURO nebo co, na to bych ale vůbec nehleděl, maximálně v tom smyslu, že by se to pak na šikovně vymyšleném stadionu dostavělo, aby kapacita vyhovovala..

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Ostrava společně s Prahou, Brnem a Plzní měla hostit EURO, když se tehdy snažili s Rakouskem domluvit na společné kandidatuře

Reagovat
centos

Když to řekneš takhle (s Rakouskem), tak mi to ani nezní až tak špatně. Jen ty stadiony, no. Už vůbec si nedokážu představit, co by s takovým molochem dělali v Plzni :))

Reagovat
smazaný uživatel

no co, bylo by to tam na dvě věci, jako teď stadiony v Pekingu např.

Reagovat
Radar

Ne baník bude mít vlastní staďák bez atletické dráhy, vítkovický staďák by se měl jen rekontruovat

Reagovat
Radar

Ale s tím novým sponzorem to vypadalo nadějně, je to ta samá firma co stavěla Eden

Reagovat
smazaný uživatel

takže Leška nám postaví stadion?

Reagovat
Radar

Nevím jak se ta firma jmenuje, ale Leška to myslím nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Leška stavěl stadion slavie, on je šéfem té firmy

Reagovat
centos

Ta naše je Hochtief.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď v tom mám totální zmatek, kdo co nám postaví stadion

Reagovat
centos

A to je mi úplně jedno, když bude!

Reagovat
smazaný uživatel

ví bůh ale ty Vítky, to je nutný zlo

Reagovat
smazaný uživatel

cos to hodil za odkazy na chorály???

Reagovat
centos

Já? Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

na webu ultras Jako nápad to není špatnej ale nechytne se to

Reagovat
Radar

Kaj tam? Hoď link prosímtě

Reagovat
centos

To jsem netušil, že myslíš tohle. Ale když si to představím, jak by to mohlo vypadat, tak je to skvělé, bo ty melodie jsou hodně známé. Bohužel ale není vůle

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se jim do toho nechce Ale mrzí mě, že se neujalo plánované Horto magiko, už i text k tomu byl

Reagovat
Radar

Tak se zrovna hlasovalo co bude a rozhodlo se pro co vy zpiváte, bo to bylo nejjednušší

Reagovat
centos

To by se taky mohlo zkusit jinak než jen speaker - kotel.. třeba teď na Slovácku k tomu byla pěkná šance.

Reagovat
smazaný uživatel

"co vy zpívate" se vůbec neřve a to mě štve, pač je to dobrý

Reagovat
centos

Ale řve, jenže to právě skoro nejde slyšet, bo odpovídá jen kotel speakerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, na jaře sem byl na docela hodně zápasech a slyšel sem to max. jednou, nevím, jak je to teď ale na jaře to nebylo v "playlistě"

Reagovat
centos

Možné to je, není to žádný trhák.

Reagovat
centos

Horto mě nemrzí, to už mi dokonce vadí :) To má snad každý.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom Kometa, slovácko a bohemka

Reagovat
centos

Plus určitě nějaké menší tábory, u kterých to nejde slyšet.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

teď se dívám na Lech-Wisla a to je atmosféra na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Firma se jmenuje E Side Property, jejím vlastníkem je Doležal s Rosenem (přesné majetkové vztahy nevím) a jejím generálním ředitelem je Leška. Tak nějak by to mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

laicky řečeno, Leška postavil Eden

Reagovat
Radar

I ty laiku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasně, byl zodpovědnej za průběh stavby. Fyzicky tu stavbu samozřejmě zajišťovaly jiné firmy, E Side Property je firma provozující Eden. Já jen odpovídal Radarovi, jak se to má se slávistickým stadionem, byť ty informace jsou jen orientační, Doležal s Rosenem se o svých záležitostech nevyjadřují zrovna jasně a transparentně. Nejsem z toho nadšenej, na druhou stranu na to mají právo.

Reagovat
smazaný uživatel

já chodím zásadně pěšky od jindřicha okolo radnice, přes most nahoru

Reagovat
Radar

Já jezdím myslím 104 z nám republiky, vždy zapomenu co je to za trolejáki

Reagovat
smazaný uživatel

bože,bože...

Reagovat
centos

absurdnost toho mě rozesmála, i když si nedokážu představit, že bych křičel pokřik někoho jiného

Reagovat
Shevchenko

Dneska Sigma musí!

Reagovat
Tsigi

Romanovs - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Čelůstka - Janda, Belaid, Trapp, Hloušek - Naumov, Šenkeřík

Achjo Janda je jak nemoc

Reagovat
Tsigi

+ i zbytek té sestavy je psycho

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou ten Romanovs, konečně ho tam dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tož kafe je na stole, lahvinka zweigeltu taky, tak jsem připraven, perte to do mě. Slavia jedééém.

Reagovat
smazaný uživatel

když neporazí Kladno, tak už nikoho...

Reagovat
soukup

hmm tak ta sestava je úplně stejná jak je tu napsáno, takže by mě fakt zajímalo jak to se 4ma středníma záložníkama vedle sebe zahrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože, co tam zase máme za blbce s pyrotechn GÓÓÓÓÓÓL

Reagovat
smazaný uživatel

no, čtu to, slávisti nemůžou dělat bordel v Edenu, tak ho dělaj venku, klasika

Reagovat
Radar

Tobě ten přenos na fotbalzive jde? Mě to píše Omluváme se, ale kvůli technické závadě nemůžeme nabídnout videopřenos zápasu. Nejdůležitější okamžiky Vám přineseme alespoň textově. Děkujeme za pochopení.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde. Mě se*ou. tak aspoň onlinetext http://fotbal.idnes.cz/db_fotbal.asp?online=7062584

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ikou - abych to dokončil. Dobře Ňoumov. Že by se konečně vzpamatoval? Že bych mu začal říkat normálně?

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, Hloušek furt řádí, nedivil bych se, kdyby šel v zimě pryč

Reagovat
Radar

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

no čeče, spíš se bojím, že nám zdrhne i Mário, Řezník a Marek

Reagovat
Radar

Nestraš !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne. Bojím, bojím, bóójíím...

Reagovat
smazaný uživatel

jak je v česku bohužel zvykem, to nejlepší pryč

Reagovat
Radar

Boby dostavajů naklép

Reagovat
soukup

no a co, se sem tam stane

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, pěkně Olomouc. Kurňa, kdyby se do těch pohárů zase dostali... Letos byli dobří.

Reagovat
Radar

Tak už 4- 0

Reagovat
centos

To bylo jasné, že po povedeném začátku půjdou dolů jako každý rok. Jen někteří optimističtí Brňáci tomu nevěřili.

Reagovat
soukup

no že půjdem dolů až takhle sem opravdu nečekal

Reagovat
Radar

5-0

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma má za deset kol jedno jediné vítězství, pasivní skóre, no a pak přijde zápas s Brňáky, a skóre se jako mávnutím kouzelného proutku mění v aktivní...

Reagovat
$dolar$

PLZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŇ

A ja budu tvrdnout ve skole

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom rok, a pak VŠ, ber to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Já chodím na VŠ ale ve škole budu tvrdnout stejně takže se na ni moc netěš.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já se na ni netěším, já už tam jsem...a skoro tam nechodím...vlastně vůbec, tak jednou dvakrát do týdne, no...

Reagovat
$dolar$

A jako Limbersky nebude v zakladu jo? Poupravte si tu sestavu

Reagovat
Radar

OT Magerův nejrychlejší a parádní gól, trefil se už ve 36. vteřině zápasu - http://fotbal.sport.cz/fotbal/evropske-ligy/158180-video-mageruv-nejrychlejsi-a-paradni-gol-trefil-se-uz-ve-36-vterine-zapasu.html

Baníkovec se v něm nezapře

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooool

FERYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele