Gambrinus liga - preview 1. kola

24.07.2009, 08:03, aktualizováno 27.07.2009, 08:15
Previews
V dohrávce prvního kola Gambrinus ligy se doma představí Bohemians 1905, které nastoupí proti celku Brna. Zápas nemá jednoznačného favorita, nováčka nejvyšší soutěže ale jistě požene vyprodaný stadion v Ďolíčku.
FK Teplice - Sparta Praha  (pátek 19:00)
Již tento pátek začíná další ročník Gambrinus ligy. V zahajovacím duelu přivítají fotbalisté Teplic pražskou Spartu.

Teplice, jež přes léto neprošly žádnými výraznými změnami v kádru, si dávají opět předsezonní cíl probojovat se do evropských pohárů. Letos se jim to povedlo přes domácí pohár. Trenér domácích Jiří Plíšek může být s letní přípravou spokojen, když jeho tým vyhrál poslední tři zápasy. Nyní je ale čeká ostrá zkouška, když hned v prvním kole přivítají jednoho z nejvážnějších adeptů na titul. "Tenhle zápas s velmi silným týmem je to pravé zrcadlo, které nám ukáže, jak na tom jsme," řekl Plíšek, jenž se bude muset obejít bez zraněného záložníka Gašparíka.

Sparta ani v loňském ročníku nedobyla nejvyšší fotbalovou soutěž, tak ji v nové sezoně čeká další pokus, jak sesadit dvojnásobného mistra Slavii. Svou misi zahájí na teplických Stínadlech, kde již osmkrát v řadě nevyhrála. "Každý z předcházejících trenérů tam jel vždycky s cílem zvítězit a stejné je to i nyní. Já věřím, že jsme po vydařené přípravě na start ligy dobře připraveni, a že v Teplicích prolomíme tu nepříznivou bilanci," přeje si trenér Letenských Jozef Chovanec. Tomu dělá starosti obnovené zranění kapitána mužstva Patrika Bergra.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Ljevakovič, Matula, Vachoušek, Stožický - Mahmutovič, Hesek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hoheneder, Řepka, Pamič - Žofčák, Hušek, Vacek, Zeman - Holenda, Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.10 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - 1. FK Příbram  (sobota 16:00)
Ostravu čeká na úvod ligy domácí zápas s Příbramí. Slezané budou chtít dát zapomenout na mizerné výsledky z jara a hrát opět o evropské poháry, zatímco pro hosty je tradičním cílem udržet se v nejvyšší soutěži.

Fanoušci Baníku Ostrava si přejí, že v nové sezoně uvidí rozhodně jiné mužstvo než ve druhé polovině loňského ligového ročníku. To se uvidí tuto sobotu, kdy nastoupí v roli favorita proti Příbrami. "Věříme, že kombinační a herní kvalita je na naší straně, ale soupeř bude velice odolný a houževnatý. Nesmíme vůbec nic podcenit," varoval nový trenér Miroslav Koubek, jehož kádr během léta posílili kromě útočníka a navrátilce Varadiho i exotičtí fotbalisté Neves z Kapverdských ostrovů a Korejec Hjong-Sang.

Příbram bojovala o prvoligové přežití až do posledního kola a po úspěšném konci ji tak čeká další sezona v první lize. Cíle jsou stejné jako loni. Zachránit se. K tomu má dopomoci i její nový slovenský kouč Karol Marko, jenž odbude premiéru v naší nejvyšší soutěži. "Budeme se snažit hrát vyvážený fotbal a každý útok zakončit. Čeká nás ale velmi ambiciózní soupeř hrající agresivní fotbal a v domácím prostředí s velkou podporou fanoušků," uvedl Marko.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Bolf, Neves, Tomašák - Marek - Varadi, Lukeš, Lička, Mičola - Zeher.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Šmejkal, J. Štochl, Müller, Pleško - Klesa, Tarczal, Borek, Fantiš - Huňa, Rodrigues.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.41 - 3.85 - 6.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav  (sobota 18:15)
Pražská Slavia vykročí za obhajobou mistrovského titulu v domácím prostředím proti Mladé Boleslavi, která by měla být dalším aspirantem na celkové prvenství. Slavii tak hned na úvod čeká velmi ostrá generálka na předkolo Ligy mistrů proti moldavskému Tiraspolu.

Tým z Edenu byl na přestupovém trhu ze všech českých klubů nejaktivnější, otázkou je však, jak se nově vybudovanému týmu bude dařit. Podle sázkových kanceláří je právě pražská Slavia největším aspirantem na titul. Pokud by se jí to podařilo zaznamenala by zlatý hattrick, který by pro ní v novodobé historii neměl obdoby.

Hned na úvod čeká sešívané celek z Mladé Boleslavi, jeden z nejvážnějších konkurentů Slavie v boji o titul. Ovšem to vše bez někdejšího kapitána týmu Ericha Brabce, který ve Slavii skončil. Kapitánskou pásku oblékne navrátilec z Anderlechtu Brusel Stanislav Vlček, v kádru červenobílých už není ani Dušan Švento nebo Pavel Fořt. Nicméně vedení přivedlo jiné hráče, za zmínku stojí návrat Mateje Krajčíka, čí příchody Adama Hlouška nebo Hocine Ragueda, o kterém trenér Jarolím prohlásil, že má větší potenciál než Mickael Tavares. Trenér Karel Jarolím by samozřejmě rád vstoupil do nové sezony vítězstvím, zisk tří bodů by navíc týmu psychicky pomohl do zápasu předkola Ligy mistrů s moldavským Šeriffem Tiraspol.

Také v Boleslavi jsou plní očekávání. Zatímco v minulé sezoně se podzim týmu náramně vydařil a byla to právě Mladá Boleslav, která z druhého místa pronásledovala Slavii, tak jaro bylo velkým zklamáním. Týmu nepomohla ani výměna trenéra, když Pavla Hapala vystřídal staronový trenér Dušan Uhrin ml., ten by rád na loňskou sezonu zapomněl a do té nové vykročil tím nejlepším způsobem - vítězstvím. "Rád bych na Slavii získal tři body. Bude to těžké, protože ještě nikdo ligový zápas v nové slávistické aréně nevyhrál, ale určitě nechci, aby hráči pokazili závěrečných dvacet minut, jako v utkání jarní sezony," řekl boleslavský kouč k zápasu.

Boleslav se před sezonou také posílila, největším přínosem by měl být návrat Jana Rajnocha z Německa a také Marka Kuliče ze Sparty. Právě nedávný útočník Sparty zažil v Boleslavi největší vzrůst své kariéry a v bleděmodrých barvách by opět rád oživil zašlou slávu.

Souboje Slavie s Mladou Boleslaví bývají nejatraktivnější v lize. Jistě by se nikdo nezlobil, kdyby se v Synot tip aréně uskutečnily brankové hody, tak jako to mu bylo na jaře, kdy se zrodil výsledek 3:3.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Čelůstka - Belaid, J.Černý, Trapp, M. Jarolím - Pekhart, Vlček
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Janíček, Rolko, Kalina, Procházka - Kysela, Sylvestre, Rajnoch, Poláček - Pecka, Kulič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň  (sobota 20:00)
Po více jak dvou letech půjdou fanoušci v Uherském Hradišti během sobotního večera opět na prvoligový fotbal. V prvním kole narazí Slovácko na ambiciózní Plzeň, která pomýšlí na boje v horních patrech tabulky.

Klub z jihu Moravy sice loni obsadil ve druhé lize až desáté místo, ovšem licenci pro Gambrinus ligu si koupil od Zenitu Čáslav, a proto se mohl nakonec připravovat na účast mezi českou elitou. V předsezónních zápasech si navíc Slovácko nevedlo vůbec špatně a pochvaly trenéra a odborníků se dočkala především defenzíva mužstva, která byla k nepřekonání - inkasovala pouze dvakrát v sedmi zápasech.

Trenér Mazura si byl moc dobře vědom, že během letní pauzy musí kádr posílit o několik kvalitních hráčů, a nakonec se mu povedlo získat řadu především zkušených fotbalistů. Největší posilou je zřejmě útočník Petr Švancara ze Žižkova, kromě něj ale přišli dále Aleš Urbánek (Artmedia Bratislava), Peter Struhár (Slovan Bratislava), středopolaři Tomáš Abrahám (Škoda Xanthi), Vít Valenta (FC Volendam), hostování v přestup se změnilo u Brazilce Clebera Nascimenta a Lukáše Fujeríka (Jablonec). I přes řadu příchodů ale zůstává Slovácko jedním z nejvážnějších kandidátů na sestup.

Na Plzeň čeká při její prvním letošním duelu skutečně bouřlivá atmosféra, i proto se už nemůže dočkat. "Zápas na Slovácku bude mít i kvůli fanouškům velký náboj a my bychom rádi hned v prvním zápase bodovali," říká posila plzeňské záložní řady Filip Rýdel. "Přijde hodně lidí a poženou domácí dopředu. Na druhou stranu to může být i pro nás výhoda, Slovácko může být pod tlakem," míní naopak obránce Tomáš Hájovský.

Viktorka se pro letošní sezónu rozhodla vyfotit neobvykle v prostorách strojírenského gigantu Škoda Power. Na týmové fotografii se tentokrát příliš nových jmen neobjevilo. Z hostování se vrátil akorát David Střihavka, dalšími posilami se stal poměrně neznámý útočník Marek Bakoš a mladík Zlatko Kazazič. Kouči Vrbovi se dále povedlo získat také záložníka Filipa Rýdela.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Šimáček, Formánek, Urbánek - Fujerik, Abrahám, Valenta, Cleber - Chmelíček, Švancara.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Limberský, Hájovský, Rada, Lecjaks - Petržela, Rýdel, Kolář, Horváth, Jiráček - Střihavka.
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Slovan Liberec - SK Kladno  (sobota 20:00)
Liberec, jenž loni skončil na třetím místě, se doma střetne s Kladnem, které se muselo až do posledního kola strachovat o záchranu.

Navázat na bronzovou příčku z loňské sezony, to je letošní cíl fotbalistů trenéra Ladislava Škorpila, jenž si libuje ze setrvání nejlepšího ligového střelce Andreje Keriče. Ten ale bude chybět v úvodním utkání kvůli čtyřem žlutým kartám z uplynulého ročníku. "Ve finále přípravy to byl jen náznak toho, co je potřeba doladit v rozladěném stroji. V minulosti se nám to dařilo, tak doufám, že to bude platit i tentokrát," poznamenal Škorpil.

Kladno, které bylo blízko od pádu do druhé ligy, bude patřit i letos mezi horké kandidáty na sestup. Novou sezonu začíná hned na hřišti silného Liberce, s nímž Hřídelův výběr na jaře doma remizoval bez branek. "Věřím, že by to mohlo být na hřišti podobné, a že bychom v Liberci mohli něco udělat," řekl trenér hostí Martin Hřídel, jemuž dělá starosti jeho obrana. Vůdce defenzívy Drsek opustil mužstvo, během přípravy nebyl plně k dispozici zraněný Procházka a navíc do prvního utkání nemůžou nastoupit marodi Beneš a Bartoš.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Janů - Vácha, Čorič, Gecov, Dočkal - Nezmar, Martan.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Chalupa, Mráz, Procházka, Hajník - Moravec, Szabo, Strnad, Zoubele - Klinka, Tatanašvilli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.85 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Střížkovští Bohemians zahájí svou další sezonu v nejvyšší české soutěži zápasem s Olomoucí. Ta už má za sebou dva ostré duely v rámci Evropské ligy.

Střížkovští fotbalisté, kteří byli loni nováčkem, se dokázali udržet mezi prvoligovou elitou, ale i letos budou patřit mezi horké kandidáty na sestup. Pražský klub nebude hrávat svá domácí utkání na Žižkově, ale tentokrát na Strahově, kde se také dá očekávat mizerná návštěvnost. "Pro úspěšný výsledek nesmíme čekat, co udělá soupeř, ale chce to diktovat," řekl před duelem s Olomoucí trenér domácích Robert Žák, jenž v létě vystřídal Luboše Urbana.

Olomouc zasáhla do nové sezony již před necelými dvěma týdny kvůli povinnostem v Evropské lize, v jejíž druhém předkole nakonec dokázala vyřadit islandský Fram Reykjavík. Nyní se však musí po pátečním návratu domů plně soustředit na start do první ligy. "Vyrovnat se s tím musíme, teď mě zajímá jen Střížkov. Pár hráčů máme pokopaných, ale nemůžeme moc vymýšlet. Potřebujeme zachytit start soutěže, který je pro vývoj sezony hodně důležitý," uvedl trenér Sigmy Zdeněk Psotka, jehož celek obhajuje čtvrté místo v tabulce.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Horáček, Lencevič, Smola - Turtenwald - Dittrich, Zoubek, Dobeš, Demeter - Kincl.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Dreksa, Škerle, Onofrej - Kaščák, Hořava - Janotka, Otepka, Hubník - Šultes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.00 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Jablonec v loňském ročníku obsadil výborné páté místo a rád by na tento úspěch navázal. Na rozjezd jej však nebude čekat nic snadného, jelikož své síly poměří v Českých Budějovicích s místním Dynamem.

A to, jak je známo, na svém stadiónu příliš často neprohrává. Cílem Jihočechů je do letošní sezóny vstoupit o poznání lépe než loni, kdy měli po čtyřech kolech na svém kontě jediný bod. Špatné výsledky navíc stály místo kouče Jana Kmocha, jehož nahradil Pavel Tobiáš a tým pozvedl. "Loni jsme skončili na desátém místě, nemůžeme si tedy klást nižší cíle. Chceme zápas s Jabloncem zvládnout a ligu dobře nastartovat," řekl zkušený domácí trenér.

Budějovičtí vstoupí do tohoto zápasu s téměř stejnou sestavou, s jakou hráli na konci minulé sezóny. Novými posilami jsou totiž jen Slováci Jarabica, Meszároš a mladý brazilský bek Everson.

Jablonec to bude mít v letošním ročníku zřejmě o něco těžší. Kouč Komňacký se totiž musel vyrovnat hned se dvěma nepříjemnými odchody. Na levé straně sestavy již nemůže využít služeb Adama Hlouška a Josefa Hamouze, kteří se rozhodli zkusit štěstí v jiných klubech. Na druhou stranu se mu ale podařilo získat zkušeného stopera Pavla Drska, ze Slavie na hostování přišli Jan Kovařík a Tomáš Jablonský, k týmu se opět připojili také Jan Vošahlík nebo Tomáš Huber.

"Mužstvo se stabilizovalo, nalezlo herní tvář a ti, co přišli, by je měli nahradit. Necítím, že bychom byli slabší než v minulé sezóně, a bylo by alibistické mluvit o umístění do desátého místa. Chtěl bych, abychom bojovali v horní polovině tabulky," vyslovil své přání před startem ligy Komňacký.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Leština, Hunal, Žižka, Jarabica - Hudson, Benát, Homoláč, Šíma - Meszároš, Sedláček.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Krejčí - Haurdič, Pavlík, Loučka, Kovařík - Lafata, Vošahlík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.85 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - 1. FC Brno  (pondělí 17:30)
Pondělní dohrávku úvodního kola obstarají fotbalisté Bohemians, kdy na svém hřišti přivítají celek Brna.

Po roce se vrací klokani zpátky do české nejvyšší soutěže. Prvoligovou sezonu odstartují zápasem na své domácí půdě, kde přivítají hráče Brna. Tým z Ďolíčku vedený trenérem Pavlem Hoftychem bude spoléhat na domácí prostředí, v němž loni prohrál pouze jednou, a to v posledním kole druhé ligy. "Očekáváme plný stadion fanoušků. Kouzlo našeho domácího prostředí chceme využít hned v prvním zápase," řekl Hoftych, jehož svěřencům nevyšla ligová generálka, když podlehli druholigovému Mostu. "Teď musí být přístup hráčů úplně jiný. Diváci nás poženou do útoku, my musíme myslet i na zadní vrátka a využít zkušenosti hráčů. Čekám tvrdý boj a my musíme ukázat, kdo je v Ďolíčku doma," dodal trenér domácích.

Brno chce zapomenout na uplynulou sezonu, v níž skončilo až na nelichotivém 11. místě a hrát letos o příčky nejvyšší. Kádr trenéra Miroslava Beránka byl i kvůli tomu dosti obměněn. Největšími letními posilami se stali obránci Dřížďal ze Slavie a Slovák Križko z Trenčína. Podle výsledků přípravy na novou sezonu ale není tým ještě sehraný. "Stále hledáme její optimální složení," přiznal Beránek, jenž zároveň věří, že jeho svěřenci nastoupí proti nováčkovi soutěže v plné síle.

Bohemians se budou muset obejít bez rehabilitovaného Škody a zraněného Haška, zatímco hosté bez marodů Trousila, Večeřy a Pospěcha.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Janek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Bartek, Jindřišek, Dian, Róth - Zelenka, Kaufman.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Jílek, Dřížďal - Smutný, Mareček, Polách, Lira - Došek, Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.České Budějovice00000:00
SK Kladno00000:00
Viktoria Plzeň00000:00
Bohemians Praha00000:00
Bohemians 190500000:00
1. FC Slovácko00000:00
1. FK Příbram00000:00
Slavia Praha00000:00
Sigma Olomouc00000:00
Baník Ostrava00000:00
Sparta Praha00000:00
Slovan Liberec00000:00
FK Jablonec00000:00
FK Teplice00000:00
FK Mladá Boleslav00000:00
1. FC Brno00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (81)

Přidat komentář
Berbatov9

Kulič dá dva fiky

Reagovat
homeles8

2 jistý výsledky:

Sparta-Teplice 0

Budějce-Jablonec 1

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi, Lukeš, Lička, Mičola - Zeher

To je panečku ofenzivní fáze

Reagovat
Slejdy

musite wins

Reagovat
soukup

a to už vlastně nemají nikoho na střídačce kromě dorostenců...

Reagovat
M11

788 dni pustu.. a uz je to konecne zase tady.. FCS doufam ze dojde aspon 5500 lidi.. zatim krome permanentek toho v predprodeji moc nezmizelo.. uz se nemuzu dockat.. hlavne neprohrat..

!!! 1.FC Slovacko !!!

Reagovat
M11

hmm ale s takovym pocasim

Reagovat
Slejdy

do vecera daleko

Reagovat
homeles8

jj, večer bude bouřka a bude lejt jak z konve

Reagovat
JarousFCB

Jako by to na FCS nebylo jedno... To já jdu na Bazaly doufám že přestane chcát !

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se na ten baník podívám doufám že vyhrají

Reagovat
Lahvac-CZ

Baník Ostrava - 1. FK Příbram 1

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 10, under 2.5

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň over 2.5

Slovan Liberec - SK Kladno 1, under 2.5

Reagovat
soukup

tak zrovna Slovácko je ze všech těch zápasů nejvíc na under

Reagovat
Lahvac-CZ

2:3 Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, docela dobrý tipy.

Reagovat
soukup

no tak to sem opravdu nečekal, Mazura je snad největší betonář ze všech trenérů v GL

Reagovat
smazaný uživatel

příbram snad bod dá

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Ivana prestupil zo Slavie do Slovana Bratislava dobra posila si myslim co poviete

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohl přestoupit když se teprv jedná

Reagovat
smazaný uživatel

to byl prece komentar z budoucnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Přibram uhraje i 3 body kdyz odesel otepka banikovsky fotbal nema cenu

Reagovat
centos

Taky myslím, s jeho geniální hrou na jaře to srovnat nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

On nebude hrat Chramosta?

Reagovat
smazaný uživatel

neuhraje

ikdyž odešel Otepka k nám a Rajtoral do Plzně tak i přesto bude Ostrava lepší...Těším se na Nevese jak si poradí v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

slávka vyhraje

2:1

Reagovat
Banger

No jelikož na Ostravsku padají od rána provazy deště a má to tak být až do večera, tak se docela obávám jak ta hra bude vypadat. A aby se vůbec hrálo, bo víme v jakém stavu jsou Bazaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Co plašíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mám těžké dilema, buď přátelák Valencie s Dortmundem, nebo Slávka proti Bolce..

Reagovat
Slejdy

ou....sel bych do Slavky

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

To preview Slavie je dost divné - především předpokládaná sestava... Dá se očekávat, že nastoupí na levém kraji obrany Hloušek nikoliv Čelůstka (ono hrát přes nohu, když máte v týmu 3 hráče co můžou hrát na levym kraji obrany je divné)... Že by nastoupil Belaid bez Ragueda se taky moc čekat nedá, takže pokud tam má bejt Belaid tak tam bude i Ragued... A útočné duo Vlček, Pekhart je taky prapodivné... Viděl bych to takhle:

Vaniak - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Hloušek - Janda, Jarolím, Ragued, J. Černý - Vlček, Naumov

(ale v tom útoku i záloze je více variant)

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát místo Jarolíma Belaid a je to OK

Reagovat
satan_666

dneska vyhrajeme s Boleslaví a nastartujem cestu za mistrovskym hattrickem!!!

Reagovat
božský John

Dnes to vidím na drtivé vítězství Kladna.

Reagovat
smazaný uživatel

v ostravě ted lije tak nevím nevím ten baník na takem terenu nikdy neumněl

Reagovat
smazaný uživatel

z Kladna odešel Šilhan nbo proč nehraje? Že by hrál Liberec v takové sestavě se mi nezdá

Reagovat
soukup

tak od Tatanašviliho a Klinky si asi víc slibujou, ale furt tam je

Reagovat
smazaný uživatel

jj tk Kladno má poměrně 3 dobrý útočníky ( na jejich poměry) tak snad nespadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Jedu na Bazaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Janů - Vácha, Čorič, Gecov, Dočkal - Nezmar, Martan.

Myslím si, že v takové sestavě Liberec nenastoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec Králové do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

...jako proč? Že jsi odtamtud?

Reagovat
smazaný uživatel

takhle by mohla ta tabulka vypadat i na konci Dynamo mistr

Reagovat
M11

jedeeeeem FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

http://stewo.blog.cz/

Reagovat
scholes18

ty prijebany curak uz prestan s tym, a prestan oje...vat normalnych ludi, zacni makat a tak si zarabaj chudak...

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

kde?

Reagovat
M11

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov - Sigma = 2

Beton - Komerce = 2

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že Tvargle nevyhrají. Kéž by plichta 0:0.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo - 1

Reagovat
smazaný uživatel

jedna otazka po mimo,chcem si podat a pozeram na cesky pohar Kunice-Caslav...mozte mi povedat ako su natom? aku ligu hraju Kunice .To,ze caslav skoncil druhy minulu sezonu to viem,ale nedoslo tam k predstavbe muzstva?dik

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut před začátkem zápasu Střížkov - Sigma....

Diváků je tu zatím méně než v Reykjavíku, pokud je stávající stav konečný, přineseme v poločase jejich jmenný seznam.

Reagovat
smazaný uživatel

2 minty před začátkem ....

Atmosféra je vskutku komorní, za domácí se objevuje chlapec s trumpetkou, v kotli hostí je už 30 hlav. Mluvené slovo je slyšet asi do vzdálenosti 120 metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Co blázníte? Vždyť jste postoupili v EL. Já čekal nával.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Strahově...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Já myslel nával tak 2 000 - jako kdysi na Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle zpráv jich tam bylo 1820 O to víc by mě zajímal ten jmenný seznam

Reagovat
Shevchenko

Proč se to vlastně hraje na Strahově?

Reagovat
M11

protože klub původem ze Střížkova nemá vlastní stadion a s Viktorií Žižkov, kde měl v minulé sezoně azyl, se nedohodl na prodloužení smlouvy.

Reagovat
Shevchenko

Aha. Já vůl zapomněl, že minule hráli na Žižkově.

Reagovat
Shevchenko

= jsem totiž myslel, že doma.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi a jeho dělovky...

Reagovat
božský John

Jablonec zatim hraje pěkně..

..akorát nalevo to skřípe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po odchodu Hlouška se to dalo čekat ne?

Reagovat
božský John

Myslim spíš v obraně..Pepa Hamouz chybí, Krejčí si to ze začátku moc nedával,(koukám na to od 20. minuty) šlo přes něj dost balonů..kekonci už to bylo lepší. Kovařík docela dobrej na to jak je mladej..

Reagovat
božský John

V Budějovicích konec. 1:1. V 2. poločace měli domácí asi 2-3 gólový střely, jenže Špiťák je bůh.Všecko pochytal. První poločas jsme byli lepší my, druhej Budějice. Zasloužená remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

No měl sem čistou plichtu. Ještě finále Gold cupu,když padnou max. 2 goly tak beru!!!

Reagovat
božský John

Tos natipoval dobře..ale máš zatim štěstí,protože Špiťák měl svůj den..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je skoro dycky o štěstí ( sázení)......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Budějice netradičně remízka.

Reagovat
božský John

Dneska byly o chlup lepší..

Reagovat
soukup

ta sestava Brna mi moc nesedí, pochybuju, že stoper Križko bude hrát pravýho beka a vyšoupne Dřížďala nalevo, ten bude skoro určitě pravej bek a nalevo bude nejspíš Pejič

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

http://sweto.blog.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele