Bundesliga - souhrn 7. kola

05.10.2018, 22:24, aktualizováno 07.10.2018, 19:52
Komentáře a souhrny
RB Lipsko nadělilo Norimberku rovný půltucet. Frankfurt potvrdil zlepšenou formu výhrou v Sinsheimu. V prvním nedělním duelu remizoval Leverkusen s Freiburgem bez branek. Bayern Mnichov doma padl s Gladbachem, zatímco Dortmund ovládl bláznivou přestřelku s Augsburgem a zůstává na čele. Schalke veze body z Düsseldorfu.

RB Lipsko - 1. FC Norimberk 6:0

07.10.2018 18:00

Góly: 4. Kevin Kampl, 7. Yussuf Poulsen, 21. Marcel Sabitzer, 32. Timo Werner, 55. Marcel Sabitzer, 59. Timo Werner

Lipsko potvrdilo, že je aktuálně v opravdu velké pohodě, vyhrálo už počtvrté v řadě, přitom předvedlo jeden z nejlepších výkonů v nové sezóně. Už do poločasu prakticky rozhodlo o zisku třech bodů, Norimberk v podstatě neměl proti rozjetému soupeři žádnou šanci. A podobně jako v září v Dortmundu utrpěl venku znovu těžký debakl.

Na první čtyři trefy stačilo Red Bullu pouhých třicet dva minut. Už v té třetí zaznamenal prvních z nich, ke vzdálenější tyčce totiž zamířil Kampl, a i když si gólman Bredlow na balón sáhl, v cestě do branky ho jednoduše nezastavil. Jen o čtyři minuty později skóroval Poulsen, který z blízkosti doslova protlačil míč pod Bredlowa za brankovou čáru.

Domácí i nadále pokračovali v ofenzivní činnosti, hostující obrana si počínala stále dosti naivně a nekompaktně, a ve 21. minutě zasadil další hřebík do norimberské rakve Sabitzer, který po kolmici od Kampla našel skulinku mezi nohou Bredlowa a jeho bližší tyčkou. Zhruba po půlhodině hry skóroval taktéž Werner, a to díky své pohotové placírce.

Ve druhé půli si Lipsko svůj náskok hlídalo a své fanoušky potěšilo dalšími dvěma góly. Ten první zařídil Sabitzer střelou přes obránce Behrense, v 59. minutě se z dorážky prosadil Werner. V 62. minutě domácí zahrávali penaltu, vyloučený byl navíc hostující bek Leibold, jenže Werner šanci na hattrick odmítl a zasahujícího Bredlowa nepřekonal.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 1:2

07.10.2018 15:30

Góly: 83. Reiss Nelson - 40. Ante Rebić, 46. Luka Jović

Hoffenheim si po porážkách s Lipskem a Manchesterem City chuť rozhodně nespravil, před vlastními fanoušky padl také o branku s Frankfurtem a i nadále okupuje jen spodní patra tabulky. Jeho protivník naopak potvrdil velmi solidní formu a po dvou vysokých vítězstvích nad Hannoverem a italským Laziem slavil tři body také v Bádensku-Württembersku.

Odlišně se oba týmy představily v průběhu tohoto týdne v evropských pohárech, v lize si však po šesti odehraných kolech vedly na chlup stejně, získaly sedm bodů, deset gólů vsítily a deset inkasovaly. Očekával se tak vyrovnaný boj dvou sousedů v tabulce. Ten nakonec lépe zvládli hosté, byť převážnou dobu hry držel míč na kopačkách jejich soupeř.

Jako první mohli přitom skórovat domácí, ve 29. minutě se ve slušné pozici objevil Bittencourt, jenže z malého vápna míč slabě tečoval jen do břevna, od něhož se balón odrazil pouze před brankovou čáru. Pět minut před obrátkou naopak z ničeho nic udeřil Eintracht. A velkou zásluhu na této obdržené brance měl i gólman Baumann.

Ten totiž příliš neodhadl směr ani dráhu Jovičova dlouhého pasu, nabíhající Rebič toho náležitě využil a chytře ho přeloboval. A hned ve 46. minutě se prosadil sám Jovič, který snadno propálil nezkoordinovaného Baumanna. Hoffenheim stačil už jen snížit, z halfvoleje zacílil přesně Nelson, jeho trefa z 82. minuty však přišla na řadu příliš pozdě.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Bayer Leverkusen 0:0

07.10.2018 13:30

Góly: -

Duel ve Freiburgu nabídl souboj dvou týmů, které rozhodně nemohou spokojeny se svým postavením v bundesligové tabulce. Domácím patřila před tímto zápasem třináctá příčka, hostující a samozřejmě ještě mnohem ambicióznější Leverkusen byl pak dokonce až na na patnácté pozici. Cíl Bayeru byl tak jasný - vyloupit Schwarzwaldský stadion, odvézt si tři body, přeskočit dnešního soupeře v tabulce a konečně se nastartovat k lepším zítřkům.

A také konečně nalézt pořádného střelce. Vždyť dosud nejlepší kanonýr Werkself Kevin Volland dosud vstřelil pouhé dvě branky a na zlatou kopačku tak nikdo z Bayeru zatím zdaleka nekandiduje. Právě Volland přihrál svému týmu velkou šanci v osmnácté minutě, když byl v blízkosti vápna faulován a hostům se tak naskytla možnost zahrávání přímého volného kopu.

K rozehrávce se postavil Kai Havertz, s pokusem mladého ofenzivního talentu Bayeru ale gólman Schwolow neměl mnoho práce. Jelikož střela skončila ve zdi, vůbec nemusel zasahovat. O chvíli později zkoušel štěstí střelou z dálky Dragović, jeho pokus ale mířil hodně vysoko.

Ve třicáté osmé minutě došlo k prvnímu vynucenému střídání. Hřiště musel kvůli zranění opustit Florian Niederlechner, trenér Christian Streich tak ukázal na Janika Haberera, který vyskočil z lavičky a svého spoluhráče na hřišti nahradil.

Před závěrem první půle se do velmi dobré příležitosti dostal Kai Havertz, když zpoza pokutového území vypálil na branku, svatyni Freiburgu ale neohrozil, neboť mířil asi metr vedle. Druhý poločas pak žádné branky ani brankové příležitosti nenabídl a Freiburg s Bayerem se tak rozešli bezbrankovou remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - Borussia Mönchengladbach 0:3

06.10.2018 18:30

Góly: 10. Alassane Pléa, 16. Lars Stindl, 88. Patrick Herrmann

Bayern začíná být ve velkém průšvihu. V lize nevyhrál ani potřetí v řadě a ani zdaleka si neudobřil své fanoušky poté, co v Lize mistrů nezvládl nejlépe souboj s Ajaxem. Přitom proti Mönchengladbachu předvedl možná nejostudnější výkon v novém ročníku. Už do poločasu se trefili Alassane Pléa a Lars Stindl, po obrátce pak Patrick Hermann.

Už v utkání proti amsterdamskému celku působili Bavořané poměrně rozpačitým dojmem. A jako by se jejich celková nálada jednoduše promítla i do duelu s Borussií. Vůbec se jim nepodařilo zachytit začátek utkání, inkasovali dvakrát v rychlém sledu a adekvátní odpověď nenašli, a to ani do závěrečného hvizdu rozhodčího Willenborga.

Hosté měli před tímto vzájemným kláním jen o dva body méně, takže se v konečném důsledku v tabulce dostali před svého protivníka. V 10. minutě předvedl jednu ze svých typických akcí Pléa, jenž ukázal, že jakmile se ukáže na velkém vápně, umí být pořádně nebezpečný, a technický pokus usměrnil přesně ke vzdálenější tyčce.

Jen o šest minut později Mönchengladbach udeřil gólově podruhé. Nervózně vypadající defenzíva Bayernu trestuhodně chybovala, v nebezpečném prostoru se míče zmocnil Hofmann, který ho přihrál na Stindla, ten si narovnal balón na pravačku a dobře umístěnou střelu poslal do protipohybu marně se natahujícího brankáře Neuera.

Mnichovský trenér Niko Kovač po přestávce poslal na hřiště Francka Ribéryho, Sergeho Gnabryho i Renata Sanchese, ale ani oni nepomohli oživit domácí ofenzívu. Snad jen Lewandowski mohl v 67. minutě zápas zdramatizovat, to by však nesměl skórovat z ofsajdu. Naopak v 88. minutě zasadil Bayernu poslední ránu z halfvoleje pálící Herrmann.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - FC Augsburg 4:3

06.10.2018 15:30

Góly: 62. Paco Alcácer, 80. Paco Alcácer, 84. Mario Götze, 90+6. Paco Alcácer - 22. Alfred Finnbogason, 71. Philipp Max, 87. Michael Gregoritsch

Dortmund je evidentně hodně střelecky při chuti. Během uplynulých tří vítězství nad Norimberkem, Leverkusenem a Monacem nastřádal na své konto celkem čtrnáct branek, proti Augsburgu skóroval už potřetí ze čtyř případů minimálně čtyřikrát, přitom všechny své přesné zásahy zaznamenal stejně jako v minulém ligovém kole ve druhém poločase.

Nicméně první půlka Borussi nevyšla vůbec podle jejích představ. Finnbogason, který před týdnem proti Freiburgu zaznamenal hattrick, potvrdil svou výtečnou formu, po standardce se propracoval ve vápně k balónu a z blízkosti prostřelil gólmana Bürkiho. Augsburg následně nejtěsnější možný náskok uhlídal až do přestávky.

V 59. minutě domácí kouč Lucien Favre poslal na hřiště Paca Alcácera, jenž už se proti Bayeru ukázal jako správný žolík a byl to on, kdo vytěžil tři body, a rozhodně touhle volbou neprohloupil. V 62. minutě totiž španělský forvard srovnal stav poté, co bez větších problémů zužitkoval dlouhou přihrávku z pravé strany po rychlé akci od Sancha.

V poslední dvacetiminutovce se pak s góly doslova roztrhl pytel. Nejprve v 71. minutě zaúřadovali hosté, to když po Hahnově teči na zadní tyči skóroval Max. O devět minut později však bylo zase srovnáno, Paco Alcácer si na hranici ofsajdu naběhl na nahrávku Raphaëla Guerreira z přímého kopu a zdolal brankáře Lutheho.

V 84. minutě favorit tohoto střetnutí poprvé vedl, Hakimi poslal kolmici do pokutového území, odkud osamocený Götze překonal Lutheho na bližší tyčce. Augsburg se nevzdal, v 87. minutě se po rohovém kopu Maxe trefil hlavou Gregoritsch, jenže v šesté minutě nastavení ještě stačil zkompletovat hattrick Paco Alcácer, jenž z přímáku zakroutil míč k tyči.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - VfB Stuttgart 3:1

06.10.2018 15:30

Góly: 30. Bobby Wood, 45. Bobby Wood, 90. Ihlas Bebou - 50. Mario Gómez

Stuttgart si sice před týdnem připsal vůbec své první vítězství v Bundeslize nad Brémami, nicméně v souboji dvou celků, které se nacházely před tímto soubojem v nejspodnějších patrech tabulky, tahal za kratší konec. Hannover naopak poprvé v sezóně zabral naplno a po čtyřech porážkách v řadě se bodově dotáhl na svého soupeře.

Co se statistických údajů týče, byl tenhle duel vyrovnaným měřením sil. V nejdůležitější statistice, tedy ve vstřelených brankách, ovšem zavládl po šesti kolech poslední tým německé nejvyšší soutěže. Slušný dvougólový náskok si vytvořil už po přestávce, ve druhém poločase jeho protivník snížil, v závěru si však třetí trefou nakonec pojistil tři body.

Skóre se poprvé měnilo po půlhodině hry. Füllkrug na pravé straně přenechal míč Miikovi Albornozovi, ten ho ihned poslal na hranici brankového území, odkud Wood hlavou zamířil ke vzdálenější tyčce. V nastavení dějství prvního se americký forvard prosadil ještě jednou, znovu to bylo hlavou a znovu ho svým pasem vybídl spoluhráč Miiko Albornoz.

Die Roten ovšem nezachytili začátek druhé půle, střídající Thommy poslal kolmici na Gómeze, jenž z blízkosti překonal brankáře Essera. Na víc se však hosté nezmohli. Hattrick přitom mohl slavit v 75. minutě Wood, nebýt zákroku gólmana Zielera, v nastavení pak přece skóroval jeho spoluhráč Bebou, který z vyložené pozice v koncovce nezaváhal.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Hertha BSC 0:0

06.10.2018 15:30

Góly: -

Nepříliš zajímavé utkání se odehrálo v Opel Areně, kde na duel s domácím týmem FSV Mouč přijela berlínská Hertha. První šanci zápasu měli právě hosté ve dvacáté sedmé minutě. Valentino Lazaro posunul balon na Salomona Kaloua, který povedeným prvním dotykem nacentroval balon do šestnáctky. Tam hlavičkoval kanonýr berlínského celku Vedad Ibiševič, pokus hráče hostí ale skončil pouze na tyči domácí brány.

Ve třicáté deváté minutě se pak do své první šance v zápasu dostali i domácí hráči. Po akci, kterou na levém kraji rozjel Baku a Aarń, dostal míč do šesnátctky Gbamin. Ten přihrál Matetovi, který i přes dobrou pozici ke střele trefil jen brankáře Herthy Runeho Jarsteina.

Mnoho jiných zajímavých bohužel utkání nenabídlo. Celou dobu směřovalo k bezgólové remíze, což mohl ve druhé půli změnit snad jen pokus domácích v osmdesáté osmé minutě. Akce Mohuče ale končila nepřesnou střelou Boteho Bakua, který zdaleka Jarsteinova bránu neohrozil a norský brankář se o svou nulu obávat nemusel.

Utkání v Mohuči tak nabídl jen čtyři střely na branku, tři na straně domácího mužstva a jednu jedinou od hostů z Herthy. Oba týmy tak do tabulky zaznamenaly bod za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Fortuna Düsseldorf - Schalke 04 0:2

06.10.2018 15:30

Góly: 48. Weston McKennie, 53. Guido Burgstaller

Souboj Fortuny Düsseldorf se Schalke měl jasného favorita. Na jedné straně domácí, kteří jsou letos v Bundeslize nováčky, na té druhé druhý tým poslední sezony. Do utkání ale aktivněji vstoupili domácí, kteří již ve čtvrté minutě mohli jít do vedení po šanci Ramana. Ten ale tváří v tvář gólmanovi branku netrefil a skóre se v tu chvíli ještě neměnilo.

V minutě desáté mohl naopak dostat hosty do vedení Burgstaller, Rensingovu bránu ale také minul a nadále se na gól čekalo. Krátce před odchodem do kabin na poločasovou přestávku pak mohl dostat hosty do náskoku Franco di Santo, jeho nebezpečná střela na vzdálenější tyč si ale cestu do branky nenašla.

Branky se ale nakonec hosté přece jen dočkali, krátce po návratu na druhou půli rozradostnil kotel hostujících příznivců Weston McKennie. Chvíli poté mohl zvýšit náskok S04 z volného přímého kopu Naldo, brazilský stoper ale branku netrefil.

Pak ale druhý gól hostí přidal Burgstaller a Schalke vedlo 2:0. Další gól už v zápase nepadl a tým kouče Tedesca tak dle očekávání odvezl ze hřiště Fortuny tři body.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - VfL Wolfsburg 2:0

05.10.2018 20:30

Góly: 35. Davy Klaassen, 86. Johannes Eggestein

Werder chtěl v předehrávce kola číslo sedm jednoznačně napravit své minulé nepovedené klání na půdě Stuttgartu, kde přišel o svou šňůru devíti zápasů neporazitelnosti, a chuť si opravdu spravil proti Wolfsburgu. V první půli se dokázal trefit Davy Klaassen, v závěru dějství druhého pak pojistil vítězství Johannes Eggestein.

Vlci měli být domácím rovnocenným soupeřem, určitě neměli špatnou formu, v útoku se jim ovšem příliš nezadařilo, teprve podruhé v novém ročníku nijak neskórovali, a to byl asi největší kámen úrazu. Vystřelili celkem čtyřikrát na branku, jejich protivník byl jen o něco aktivnější v tomhle ohledu, přesto ani jednu šanci nestačili proměnit v gól.

Svěřenci trenéra Floriana Kohfeldta udeřili poprvé ve 35. minutě, to když se ve vápně k odraženému míč propracoval na hranici pokutové značky Klaassen a propálil gólmana Casteelse. V 73. minutě lapil pokus Brekala domácí brankář Pavlenka, naopak v 85. minutě se střelecky prosadil Čechův spoluhráč Eggestein, jenž se pěkně uvolnil po nahrávce Pizarra.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund752023:817
2.RB Lipsko742116:914
3.Borussia Mönchengladbach742115:914
4.Werder Brémy742113:814
5.Hertha BSC742112:714
6.Bayern Mnichov741212:813
7.Eintracht Frankfurt731312:1110
8.1. FSV Mainz 0572324:49
9.VfL Wolfsburg723210:119
10.FC Augsburg722314:138
11.SC Freiburg72239:138
12.1. FC Norimberk72237:168
13.TSG Hoffenheim721411:127
14.Bayer Leverkusen72147:137
15.Schalke 0472055:96
16.Hannover 9671248:145
17.Fortuna Düsseldorf71245:115
18.VfB Stuttgart71246:135

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (92)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konecne ciste konto, i kdyz herne mi prijde Werder dost labilni. Snad se budou jen zlepsovat!

Pavlenka super, az na ten jeden vybeh, to nechape ani on proc jde mimo vapno pred obrance...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Nemám moc čas BL sledovat Werder Je těch 14bodů zasloužených nebo měli dost stěstí?

Reagovat
LeonardoUžoa

na tom preci vubec nesejde.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak podle komentu svw věřím, že budou hrát o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to žádnej válec, ale dá se říct, že zápasy víceméně kontrolujeme a soupeře moc do ničeho nepouštíme. Paradoxně nejvíc jsme asi tlačili v deseti Stuttgart v jedinym prohranym zápase, kdejsme trefovali tyčky místo sítě. Je to jen dobrej začátek, zatim nic víc. Je potřeba ty body sbírat a držet se nahoře co nejdýl, pak je na čem stavět. Za 14 dní jedu do Gelsenkirchenu a pojedem tam jako tým, kterej má minimálně o 8 bodů víc než domácí, což by mě v době, kdy jsem si dával žádost o lístky, přišlo jako šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně napsané

Reagovat
$$CaptainKokotko

Paráda. Jak říkáš je to jen začátek, ale když jsou ty body zasloužené, tak to může být zajímavá sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco 170 minut/7 gólů? Najednou je z něho žolík jak pán, ale u nás dával góly, jenom když nastoupil v základu

Reagovat
smazaný uživatel

je tam opce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je, tuším někde kolem 25 milionů.

Reagovat
twelwer

To je prijemna cena ak bude palit aj nadalej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to Dortmund vydělá jak prase, pokud forma vydrží

Reagovat
Adyss

tento rok je náš

Reagovat
smazaný uživatel

Paco za 80 minut v Bundeslize 6 branek a je nejlepším střelcem soutěže

Reagovat
blaugrana

Paco. Barca je naňho veľa, ale BvB je ako šité na mieru preňho. Takže po 50 za Paulinha bude ďalších 20 + za Paca. Ešte aby sa chytil Gomes.

Reagovat
vladino10

Však ale ani za Barcelonu nemá zle čísla, 10 gólov v 37 zápasoch z ktorých v 80% prípadov naskakoval v 2. Polčase, či?

Reagovat
Visca el barca

u něj byl problém ten, že ze začátku nedal x tutovek a pak se to s nim vezlo. Nehledě na to, měl nulovej přínos do kombinace.Ale v BVB mu to hrozně přeju

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevím, jestli na Barcu nemá, ale pravdou je, že na hrotu opravdovou šanci nedostal.

Reagovat
jv

Přiznám se, že jsem Pacovi moc nevěřil, když přicházel, nakonec by to ale nemuselo být špatné řešení. Dneska byl famózní, jen tak dál!

Reagovat
X-bano-X

Veľmi mu to prajem. U vás mu to pekne sadlo, tak snáď to takto pôjde aj ďalej.

Reagovat
Rudnevs

Tiež som Pacovi a ja dokonca ani celému Dortmundu vôbec neveril, to počínanie na prestupovom trhu sa mi nezdalo, nákupy mi prišli také nekoncepčné a jediné, čo ma naplňalo optimizmom, bol post trénera... Som rád, že som sa mýlil!

Reagovat
andrew96

No, neříkej hop. Dnes to bylo celkem trápení a skvělých výkonů v této sezóně zatím taky nebylo.

Reagovat
Rudnevs

Súhlas... Ja som si i hneď po odoslaní toho príspevku vravel, že radšej som tam mal ešte dodať niečo v zmysle, že je to len momentálny stav a že sa to veľmi rýchlo môže zmeniť a podobne. No, tak to teda dodávam teraz.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Ed_Hazard

Hakimi ako vyzera (herne)? Pozeram ze sa mu dari asistovat a dal uz aj golik za tych niekolko minut, co dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Paco e neuveritelnej

Reagovat
Phillipinho

Tohle bych teda od Paca necekal

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Shevchenko

Dneska poprvé v Signal Iduna Parku, umím si to vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

to sis vybral fakt parádně!

Reagovat
Shevchenko

A to jsem ještě ve středu nevěděl jestli jedu byl to luxus, a ty pozapasové párty taky fajn

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
Shevchenko

A známý co byl se mnou na ně před zápasem ještě vsadil 10k, zaplacený výlet.

Reagovat
smazaný uživatel

jo btw: Jadon dneska přidal svojí 8 asistencí v této sezoně

Reagovat
andrew96

Dembélé who?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Jadon a Alcácer!

Reagovat
smazaný uživatel

Šílená sračka od nás ...půlku týmu bych z fleku vyhodil. Bohužel jde většinou o ty, o kterých jsem si myslel, že bych to nikdy nenapsal..

Reagovat
Bayern +

To je všetko dôsledok toho, že mame káder ako v dedinskej lige. 11 kvalitná a na lavičku už snáď niekoho z hospody nahovorime...

Porovnaj si to s takým City, tam musí makať úplne každý, lebo o týždeň môže sedieť na bedni, kdezto u nás je polka zostavy s istými celoročnými permanentkami.

Reagovat
db18

Reagovat
Arne

Ta první věta Málokterý klub má do šířky tak kvalitní kádr.....

Reagovat
Bayern +

To vôbec teda... Ja si pod pojmom široký káder predstavujem Juppov 12/13 alebo Guardiolov prvý rok.

Jediný argument vedenia beriem a to je ten, že nemohli vedieť, že sa zrakví Coman aj Tolisso hneď v úvode (čiže zrovna dvaja hráči, ktorí sa ukazovali v najlepšom svetle). Ale aj to sa dá predvídať.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Gladbášek (za každý gól jeden )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
LeonardoUžoa

Co to ten Bayern, kurv@, predvadi?

Reagovat
juveforever

slabo posiluje tým

Reagovat
smazaný uživatel

Snad repre pauza pomůže. Když ne, tak se nějak sezona doklepe a příští léto snad už konečně generační obměna. Ten tým už je asi hodně vyčpělý. Všechna čest pro Juppa, co s tím ještě dokázal.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Plzeň, bohužel. Ta má ale štěstí, že v Česku není žádnej Bayern.

Reagovat
vladino10

Na jednej strane mi je ľúto kovaca, na druhej, keď ideš do sezóny s troma krajnymi bekmi z ktorých je jeden večne zranený a s ofenzívou kde základ má v priemere ďaleko cez 30 rokov, tak nech sa páči..

Pre toto je ale futbal pekny- pred dvoma týždňami to vyzeralo na jazdu BL ako nôž maslom a dnes už je všetko zle

Reagovat
db18

Ale za to nemůže jen Kovac, od Brazza až po Uliho všichni říkali, že je kádr postavený dobře...

Reagovat
vladino10

Ak to vyznelo, že za to môže len Kovac, tak to tak vyznieť nemalo

Ten káder mal podobne srandy aj pod inými trenermi- traja stopéri v kádri, tri krídla v kádri a sranda je, že sa nám to vždy vypomstilo, tak teraz skusame novinku- traja krajni obrancovia v kádri

A prišlo mi to celkom ironicke- v momente keď sa ten tím ako tak k niečomu nadychoval ruplo v svale hráčovi ktorého nedokážeme nahradiť..

Ale v zásade sa tu strašne píše o obmene kadra- podľa mňa nám stačia dve krídla (ak by bol zdravý coman tak jedno, ale aj toto je iba sen, stavím sa, že v lete príde prinajlepšom jeden krídelník), jeden krajný obranca a možno jeden stopér, ktorý by ale bol jasná štvorka..

Reagovat
vladino10

Magatha na nich

Reagovat
REPLIKATOR

Bayern Dortmund

Reagovat
20fredy20

Prestavba mala nastat postupne, to teraz ako kupime 7 hracov?

Reagovat
Bayernista18

Musel jsem zkusit neprohru Gladbachu, už jen kvůli směšnýmu kurzu na Bayern vzhledem k jeho formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern doplácí na to, že neni schopen přivádět a zapracovávat nové mladé hráče. Jinak Bayern, Barcelona, Real docela sešup, jsem zvědav, jaké se nám nejen v ligách, ale i v LM přivane za překvapení. Atlético Madrid vítěz LM, Alavés La Liga, Dortmund nebo Werder Bundes.

Reagovat
Bastaron

Alavés určitě

Reagovat
Liquid

Reagovat
andycek1

Juve LM

Reagovat
Werkrider

Len to nie prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Befaubé, befaube, befaube, befaubé...

Reagovat
blackhawk88

Odzrat by si to mal aj Uli a jeho transfer politika..nepustí prachy na nič..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To by mi tolik nevadilo, kdyby fungovala práce s mladými...

Reagovat
Rudnevs

Viete, kto je nakoniec prvým prepusteným trénerom? Tayfun Korkut...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuhodl jsem

Reagovat
Werkrider

Na neho sa ani nedá vsadiť. Stávkovky ho tam ani nedávajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné vidět nahoře Dortmund, Werder a Monchengladbach, moje oblíbené kluby v BL

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda bude, az skoncime v rozkladu v lize treba na 4. miste, ale vyhrajeme LM.. .. a budou spokojeny vsichni

Reagovat
Adyss

vy LM nevyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba out...

Reagovat
smazaný uživatel

Werder Bremen titul

Reagovat
db18

Paco

Reagovat
smazaný uživatel

Takže remíza bez priamej strely na bránu. Toto snáď Herrlich neustojí. Repre pauza je ideálny čas na zmenu, tak snáď ten Hasenhuttl klapne...

Reagovat
vladino10

A aj sú nejaké zvesti, že to príde, či iba tipujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Po sobotnej prehre s Dortmundom sa hovorilo, že Leverkusen už kontaktoval Hasenhuttla a Herrlich má podmienku zvládnuť zápasy s Larnakou v EL a vo Freiburgu, ináč bude odvolaný a počas repre prestávky preberie tím Hasenhuttl. S Larnakou sa vyhralo a dnes remíza, takže úplne to Herrlich nepokašľal, ale netuším, či mal podmienku vyhrať oba zápasy, alebo ustojí aj tú dnešnú remízu...

Je ale zrejme isté, že keď ho Voller neodvolá dnes alebo poprípade zajtra, tak sa zatiaľ nič meniť nebude. Pri prehre by to asi bola tutovka, takto sa obávam, že sa bude čakať ďalej

Osobne som jednoznačne za Hasenhuttlovo čo najskoršie angažovanie, podľa mňa je to absolútne ideálny tréner pre Leverkusen. Presvedčil ma ako v Ingolstadte, tak v Leipzigu a v Leverkusene má perfektný hráčsky materiál. Myslím, že s Herrlichom to bude len prešľapovanie na mieste, zatiaľ proste na túto úroveň nemá...

Reagovat
vladino10

na papieri je leverkusen dost silny, v tabulke to tak bohuzial nevyzera..

by som napisal aj viac, dnes som chcel bayer pozerat- akurat som 15:30 zistil, ze BL sa nam hra aj o 13:30..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to zistil tiež len tesne pred zápasom a nechápal som

Reagovat
Rudnevs

Union dal v posledných dvoch zápasoch na Alte Försterei 3 góly, z toho všetky tri po 90. minúte, z toho jeden dal nožnicami navrátilec zo zranenia po šiestich mesiacoch a ďalší dal dnes proti Heidenheimu brankár.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

titul do Lipska

Reagovat
Adyss

Reagovat
smazaný uživatel

Marco a koleno, to už sme tu, bohužiaľ, mali. Ako je na tom?

Reagovat
Rudnevs

Nevyzerá to na nič vážne...

Po dôkladných lekárskych vyšetreniach našli lekári BVB v nedeľu ráno v predtým zraňenom kolene reakciu na zaťaženie. Podobná reakcia nie je po pretrhnutí krížového väzu ničím nezvyčajným, zvlášť pri zaťažení, ktoré Marco má. Od návratu vo februári odohral za Borussiu 24 súťažných zápasov, plus k tomu musíme pripočítať i WM a prípravu na WM. Reus sa bude šetriť a intenzívnou fyzioterapiou zabraňovať ďalšiemu poškodeniu. Jedná sa skôr o preventívne opatrenie.

Aj na tomto je vidno, ako veľmi dôležitý hráč pre BVB je a ako veľmi chcú zabrániť ďalšiemu zraneniu... A osobne dúfam (a myslím, že všetci fanúšikovia futbalu to vidia rovnako), že sa nezraní, pretože momentálne je naozaj v parádnej forme, riešili to i v Doppelpasse, veľmi mu pomohol i príchod Favreho, pod ktorým sa mu kedysi v Gladbachu veľmi darilo. Je to absolutne kľúčový hráč BVB a jeho zranenie by prípadným plánom na nahánanie Bayernu dávalo veľké trhliny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za nfo Správny prístup hráča, klubu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele