7. kolo
06.10.2018 18:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Bayern Mnichov - Borussia Mönchengladbach 0:3

Bayern začíná být ve velkém průšvihu. V lize nevyhrál ani potřetí v řadě a ani zdaleka si neudobřil své fanoušky poté, co v Lize mistrů nezvládl nejlépe souboj s Ajaxem. Přitom proti Mönchengladbachu předvedl možná nejostudnější výkon v novém ročníku. Už do poločasu se trefili Alassane Pléa a Lars Stindl, po obrátce pak Patrick Hermann.

Už v utkání proti amsterdamskému celku působili Bavořané poměrně rozpačitým dojmem. A jako by se jejich celková nálada jednoduše promítla i do duelu s Borussií. Vůbec se jim nepodařilo zachytit začátek utkání, inkasovali dvakrát v rychlém sledu a adekvátní odpověď nenašli, a to ani do závěrečného hvizdu rozhodčího Willenborga.

Hosté měli před tímto vzájemným kláním jen o dva body méně, takže se v konečném důsledku v tabulce dostali před svého protivníka. V 10. minutě předvedl jednu ze svých typických akcí Pléa, jenž ukázal, že jakmile se ukáže na velkém vápně, umí být pořádně nebezpečný, a technický pokus usměrnil přesně ke vzdálenější tyčce.

Jen o šest minut později Mönchengladbach udeřil gólově podruhé. Nervózně vypadající defenzíva Bayernu trestuhodně chybovala, v nebezpečném prostoru se míče zmocnil Hofmann, který ho přihrál na Stindla, ten si narovnal balón na pravačku a dobře umístěnou střelu poslal do protipohybu marně se natahujícího brankáře Neuera.

Mnichovský trenér Niko Kovač po přestávce poslal na hřiště Francka Ribéryho, Sergeho Gnabryho i Renata Sanchese, ale ani oni nepomohli oživit domácí ofenzívu. Snad jen Lewandowski mohl v 67. minutě zápas zdramatizovat, to by však nesměl skórovat z ofsajdu. Naopak v 88. minutě zasadil Bayernu poslední ránu z halfvoleje pálící Herrmann.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud budou hrát jak minule tak to vidim tak na 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4 : 0 FCB!!!

Reagovat
Jardman

Bayern slábne bundesliga se vyrovnává

Reagovat
Rich

Osobně doufám, že vyhraje alespoň 2:1, ale bohužel tuším, že to bude průser, jelikož Hummels nezasáhne do hry. Můj typ 1-3.

Milí další fanoušci Bayernu, co si myslíte o trenéru Kovačovi? Mě se začíná čím dál tím více jevit, že hráči opět protestují.

Reagovat
smazaný uživatel

KOVAC VEN!!! MUSÍ ZASÁHNOUT MANAGMENT BAYERNU!

Reagovat
Jardman

Já si přál Nagelsmanna, Kovač je sympaťák, chce to čas Podle mě a už loni jsme se měli "zabavit" legend Robbena a Ribéryho

Reagovat
Rich

Za mě Nagelsmann by taky pro zatím nebyl dobré řešení. Co se týče Robbena a Riberyho, tak jsem toho názoru, že měli jít už před rokem, nemají na to. Bayern potřebuje mladý, rychlý hráče na křídla.

Za mě Kovač out! Ale kdo by ho mohl nahradit? Napadl mě Ralph Hasenhüttl, ale nevím no, nejlepší jistota by byla Zidane, ale ty kráso, Bayern by musel zaplatit obraovský prachy.

Jinak Bayern prohrává už po 10 minutách, mám takový divný pocit, že moje předpověď se naplňuje, hráči se rozhodli zničit Kovače.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanem, Neuer chytá na hovno proti M'Gladbachu a celkově po tom zranění chytá hrozně. Min 1:3 to bude a to abysme vůbec ten gól dali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele