7. kolo
07.10.2018 18:00 CET
6 : 0
(4:0)

Reportáž

RB Lipsko - 1. FC Norimberk 6:0

Lipsko potvrdilo, že je aktuálně v opravdu velké pohodě, vyhrálo už počtvrté v řadě, přitom předvedlo jeden z nejlepších výkonů v nové sezóně. Už do poločasu prakticky rozhodlo o zisku třech bodů, Norimberk v podstatě neměl proti rozjetému soupeři žádnou šanci. A podobně jako v září v Dortmundu utrpěl venku znovu těžký debakl.

Na první čtyři trefy stačilo Red Bullu pouhých třicet dva minut. Už v té třetí zaznamenal prvních z nich, ke vzdálenější tyčce totiž zamířil Kampl, a i když si gólman Bredlow na balón sáhl, v cestě do branky ho jednoduše nezastavil. Jen o čtyři minuty později skóroval Poulsen, který z blízkosti doslova protlačil míč pod Bredlowa za brankovou čáru.

Domácí i nadále pokračovali v ofenzivní činnosti, hostující obrana si počínala stále dosti naivně a nekompaktně, a ve 21. minutě zasadil další hřebík do norimberské rakve Sabitzer, který po kolmici od Kampla našel skulinku mezi nohou Bredlowa a jeho bližší tyčkou. Zhruba po půlhodině hry skóroval taktéž Werner, a to díky své pohotové placírce.

Ve druhé půli si Lipsko svůj náskok hlídalo a své fanoušky potěšilo dalšími dvěma góly. Ten první zařídil Sabitzer střelou přes obránce Behrense, v 59. minutě se z dorážky prosadil Werner. V 62. minutě domácí zahrávali penaltu, vyloučený byl navíc hostující bek Leibold, jenže Werner šanci na hattrick odmítl a zasahujícího Bredlowa nepřekonal.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele