Bundesliga - souhrn 17. kola

18.12.2015, 22:22, aktualizováno 20.12.2015, 19:26
Komentáře a souhrny
Mönchengladbach otočil zápas s Darmstadtem. Skvělé rozpoložení potvrdila Hertha, která porazila Mainz a posunula se již na průběžnou třetí pozici. Stuttgart se výhrou nad Wolfsburgem dostal ze sestupového pásma. Dortmund neudržel těsné vedení na hřišti Kölnu a nakonec odjíždí bez bodu. Další vítězství naopak zapisují mnichovský Bayern, Leverkusen a Augsburg. Frankfurt si poradil s Brémami a páteční předehrávka nabídla vítězství Schalke nad Hoffenheimem...

Borussia Mönchengladbach - SV Darmstadt 3:2

20.12.2015 17:30

Góly: 44. Lars Stindl, 51. Håvard Nordtveit, 86. Oscar Wendt - 28. Marcel Heller, 67. Sandro Wagner

Borussia Mönchengladbach v pohledném utkání přehrála Darmstadt a přezimuje na čtvrtém místě. Hosté oproti tomu zůstanou ve druhé polovině tabulky, s tříbodovým náskokem na barážovou pozici.

První příležitost zápasu si v 6. minutě připsal Tobias Kempe. Na další se čekalo do minuty jedenácté, kdy po přihrávce Fabiana Johnsona zkoušel štěstí Stindl a v minutě čtyřiadvacáté Raffael, jemuž balon naservíroval stejný spoluhráč. Jenže jako první se z gólu radovali hosté. Ve 28. minutě přehlavičkoval Sandro Wagner Nika Elvediho. A protože reakce Marcela Hellera byla rychlejší než ta Korbova, mohl se hostující útočník prosadit zblízka pravačkou - 0:1.

Za deset minut došlo k potyčce mezi Peterem Niemeyerem a Granitem Xhakou, kterou rozhodčí Benjamin Brand vyřešil žlutou pro prvního a rovnou červenou pro druhého jmenovaného. Darmstadt měl tedy v poli jednoho muže navíc, ale nepohlídali si závěr prvního poločasu. Luca Cardirola chyboval, čehož využil Lars Stindl a srovnal na 1:1.

Šest minut po změně stran zahrával Havard Nordtveit z nějakých osmnácti metrů přímý kop. A zahrál jej tak precizně, že pravačkou obstřelil zeď a nedal Matheniovi pražádnou šanci - 2:1. Vedení domácím vydrželo do 67. minuty. Tehdy Heller z rohu pokutového území centroval na malé vápno, kde se do míče hlavou pořádně opřel Sandro Wagner - 2:2. Pro osmadvacetiletého útočníka to byl čtvrtý gól v sezoně.

Jenže tentokráte žádné body nepřinesl. V 81. minutě totiž hlavičkoval těsně vedle jeho spoluhráč Rosenthal, tudíž mohla o pět minut později přijít chvíle Oscara Wendta. Ten si narazil se Stindlem a sám před Christianem Matheniou si přesně věděl rady - 3:2. Jaro začne čtvrtý Gladbach atraktivním soubojem s druhou Borussií Dortmund.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - 1. FSV Mainz 05 2:0

20.12.2015 15:30

Góly: 34. Vladimír Darida, 54. Salomon Kalou

Hertha Berlín i zásluhou přesné trefy Vladimíra Daridy porazila Mohuč a do nového roku vstoupí na vynikajícím třetím místě prvoligové tabulky. Mohuč zůstává osmá.

V 16. minutě zahrával Vladimír Darida rohový kop a John Brooks poslal po jeho centru balon jen kousek nad břevno. V minutě čtyřiadvacáté se chtěl prosadit Vedad Ibišević, ale trefil jen boční síť. Údělem bosenského útočníka však v tomto duelu bylo stát se nahrávačem. Poprvé ve 34. minutě, kdy z jeho práce těžil Darida.

Český záložník převzal balon, obešel ve stylu "pojď sem - kam jdeš" obešel Nika Bungerta a z hranice pokutového území trefil naprosto dokonale do levého dolního rohu brány - 1:0. Celkově šlo o jeho třetí bundesligový gól v probíhajícím ročníku. Ve 42. minutě lehce hlavičkoval Brooks. Karius však míč přesto neudržel, ale ke svému štěstí tím byl Sebastian Langkamp natolik překvapen, že Daniel Brosinski stihnul všechno včas vyžehlit.

V 54. minutě dostal výsledek svou finální podobu. Ibišević poslal vynikající diagonální přihrávku rozběhnutému Kalouovi, jenž se přes Bungerta dostal do velkého čtverce a tvrdou ranou k pravé tyči zvýšil na 2:0. Svěřenci Martina Schmidta byli poté bezradní, zatímco domácí si ještě vytvořili solidní příležitosti, které ale zůstaly neproměněny.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg 3:1

19.12.2015 18:30

Góly: 22. Daniel Didavi, 31. Filip Kostić, 47. Daniel Didavi - 14. Maximilian Arnold

Senzační výsledek se zrodil na závěr sobotního bundesligového programu. Před zápasem poslední Stuttgart doma přivítal o nejvyšší příčky bojující Wolfsburg, a přestože favorizovaní hosté brzy vedli, Schwaben dokázali vývoj utkání otočit a zásluhou dvou branek Didaviho a jedné Kostiće zakončují jinak nepovedený podzim pozitivně.

Ekipa Dietera Heckinga otevřela skóre ve 14. minutě po svém typické akci. Výborně provedený rychlý protiútoku táhl Julian Draxler, který rozehrál do křídla na Kruseho, jehož ránu sice Przemysław Tytoń výborně vyrazil, jenomže míč se dostal k Danielu Caligiurimu, sedmadvacetiletý záložník s italskými kořeny přihrál zpátky na Maxima Arnolda a ten již polského gólmana dokázal pokořit.

Na vyrovnání však natěšená Mercedes-Benz Arena nemusela čekat dlouho. Ve 22. minutě se Daniel Didavi nějakých dvacet metrů od brány opřel do balónu a jeho nádherná rána zapadla přesně do pravého horního rohu Benagliovy svatyně. Do vedení šel Stuttgart osm minut nato. Po pravém křídle unikl Timo Werner, jenž po dlouhém sprintu oslovil zcela volného Filipa Kostiće a ten neměl problém trefit odkrytou klec.

S Vlky mohlo být ještě hůř, výborně hrající Lukas Rupp ovšem ve stoprocentní pozici pouze orazítkoval tyč. Krátce po změně stran už byl ale třetí gól v síti Diega Benaglia na světě. Po nepřesné rozehrávce Träsche vysunul Florian Klein Daniela Didaviho a hlavní ofenzivní eso domácích vymetlo všechny pavučinky i z druhé brány.

Na vítězství Kramneho družiny nic nezměnilo ani vyloučení Toniho Šunjiće, který na polovině hřiště nevybíravě a naprosto nesmyslně sestřelil Base Dosta a po zásluze putoval předčasně pod sprchu. Wolfsburgu se však nepovedlo početní převahu využít ani ke vstřelení kontrolní branky.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - FC Augsburg 0:1

19.12.2015 15:30

Góly: 76. Jan Morávek

Překvapivé rozuzlení měl duel v Imtech Aréně. Hostující Augsburg potvrdil dobrou formu a z půdy v tabulce výše postaveného Hamburku přiváží všechny body za vítězství 0:1. Jediný gól zápasu vstřelil čtvrthodiny před koncem žolík Jan Morávek. Český záložník, jehož kariéru brzdí zranění, se v dresu Fuggerstädter trefil teprve podruhé, přestože zde působí již čtyři roky.

Ačkoliv měli Rothosen v dnešním utkání mírnou územní převahu, prosinec zakončí bez jediného výhry. V první velké šanci tohoto duelu se ocitl po přihrávce Lewise Holtbyho Ivo Iličević, ve velké šanci však neuspěl a hrdinou okamžiku se stal brankář Marvin Hitz. Velice blízko gólu byl také Augsburg, když se pár metrů za vápnem opřel do balónu Markus Feulner a René Adler jen sledoval, jak míč po odrazu od tyče skáče kolem brankové čáry těsně mimo.

Svěřenci Markus Weinzierla byli mnohem nebezpečnější i po změně stran. Po zmatcích v domácí defenzivě měl další šanci na skórování Feulner, třiatřicetiletý záložník ale Adlera nepřekonal.

Skóre se měnilo až v 76. minutě. Lví podíl na gólu nese nepochybně Alexander Esswein, který po levém křídle unikl Jungovi, pod sebe pak vybídl Raúla Bobadillu, jehož střelu ještě výborně vyrazil Adler, míč se však naneštěstí pro jedničku Hamburku odrazil přímo na hlavu Jana Morávka a odchovanec Bohemians 1905 po šesti minutách na hřišti rozhodl o třech bodech pro Augsburg.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - Werder Brémy 2:1

19.12.2015 15:30

Góly: 31. Alexander Meier, 48. Stefan Aigner - 29. Claudio Pizarro

Brémy znovu prohráli a přezimují na barážové pozici. I proto, že soupeř z Frankfurtu je v tabulce díky výhře přeskočil.

Haris Seferović byl prvním hráčem na ploše, který ohrozil protivníkova gólmana. Jeho pokus však Wiedwald nadvakrát zkrotil. Na druhé straně se o pozornost přihlásil Öztunali, leč ani on úspěšný nebyl. V sestavě Eintrachtu zlobili hlavně Aigner a Ignjovski. První jmenovaný to zkusil v 14. minutě, ale malinkatý kousíček přeci jen chyběl.

V 27. minutě přihrál volnému Pizzarovi Ujah a střelu peruánského útočníka vyrazil Lukas Hradecky na roh. Chvilku poté se k němu na hranici pokutového území odrazil balon. Někdejší hráč Bayernu Mnichov však v žádném případě neváhal a okamžitě jej poslal na bližší tyč. Tentokráte se Hradecky stačil akorát ohlédnout - 0:1.

Že by ale hostujícímu celku vedení vydrželo nějak dlouho, to se rozhodně napsat nedá. Za dvě minuty totiž centroval Ignjovski, který rozhodně nemohl mít při obdržené brance čisté svědomí, a před bránou se hlavou prosadil Alexander Meier. Loňský nejlepší bundesligový střelec si připsal sedmou přesnou trefu v tomto ročníku - 1:1. A nutno dodat, že v tomto případě si zase nejpřesvědčivěji nepočínal Theodore Gebre Selassie, jenž byl od 36. minuty, kdy byl ze hry stažen Václav Kadlec, jediným Čechem na "place".

Do poločasu se už skóre nezměnilo a po něm jen jednou. Ve 48. minutě zariskoval ve vlastním pokutovém území Grillistch, čehož využil Seferović, načež přihrál z pravé strany do středu Aignerovi, jenž měl před sebou vcelku snadnou úlohu - 2:1. Hosté mohli odpovědět hned v 50. minutě, kdyby ovšem měl Anthony Ujah o něco lépe seštelovaná mířidla.

Za další dvě minuty předvedl výbornou práci Meier, z čehož mohl těžit Seferović. Tváří v tvář Wiedwaldovi ale neuspěl. To samé za deset minut. Mezitím se mohl do listiny střelců zapsat jeho spoluhráč Haćinović, leč ani jemu nebyl o přáno. V minutě sedmdesáté to zkoušel z ostrého úhlu Ulysses Garcia, ale Hradecky byl připravený.

Na druhé straně mohl rozhodujícím způsobem udeřit Bastian Oczipka, jehož pokus skončil nakonec pouze na boční síti. V 77. minutě to pro Werder chviličku vypadalo nesmírně nadějně. Ujah a Bartels by se ocitli ve výborné pozici, kdyby ovšem nebyla zároveň ofsajdovou. Tečku za celým utkáním udělal v 93. minutě znovu Seferović ... a znovu netrefil.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Borussia Dortmund 2:1

19.12.2015 15:30

Góly: 82. Simon Zoller, 90. Anthony Modeste - 18. Sokratis

Velmi zajímavý zápas s dramatickou koncovkou mohli zhlédnout diváci v Kolíně nad Rýnem. Dlouho se zdálo, že si favorizovaný Dortmund díky přesně hlavičce Sokratise Papasthopoulose odveze tři body, v závěrečné desetiminutovce ale nejprve vyrovnal Simon Zolller a zanedlouho obrat dokonal Anthony Modeste.

Po opatrnější čtvrthodině se do vedení dostala Borussie. Henrich Mchitarjan rozehrál rohový kop, na centr arménského záložníka si naskočil Sokratis Papasthopoulos a řecký reprezentant svým premiérovým gólem překonal bezmocného Tima Horna. Ten měl dnes mnohem méně práce než jeho protějšek Roman Bürki.

Jednička Dortmundu si v prvním poločase poradila například se zakončením Frederika Sørensena, ve druhém dějství zase skvěle vytáhla dalekonosnou ránu Yannicka Gerhardta konečky prstů na tyč. V tomto momentu měl Bürki i trochu štěstí, stejně jako při pokusu Simona Zollera, který mířil těsně vedle.

Čtyřiadvacetiletý ofenzivní univerzál se však přece jenom prosadil. Bürkimu se vůbec nepovedl odkop, Weigla předskočil právě Zoller a z výborné pozice srovnal skóre. Kozli byli za svou aktivitu v druhé půli odměnění ještě jednou a znovu stála na počátku akce chybná rozehrávka hostů. Po nepřesvědčivém odkopu Schmelzera vyhrál hlavičkový souboj Sørensen, míč propadl až k Modestemu a ten z prvního doteku pokořil Bürkiho podruhé.

Družina Thomase Tuchela si tak připisuje třetí porážku v sezóně a na vedoucí Bayern ztrácí po první polovině sezóny již propastných osm bodů.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - Bayern Mnichov 0:1

19.12.2015 15:30

Góly: 40. Thomas Müller (pen.)

Pouze jediný gól dnes viděla zaplněná HDI-Arena a velkou zásluhu na tom měl především domácí brankář Ron-Robert Zieler, který se blýskl hned několika skvělými zákroky. Bayern měl celé utkání plně pod kontrolou, ze hry se však obhájcům titulu skórovat nepovedlo a pomoci tak musela penalta, již bezpečně proměnil Thomas Müller.

Poprvé se šestadvacetiletá jednička Hannoveru musel předvést již v šesté minutě. Arturo Vidal perfektním obloučkem našel za obranou zcela nehlídaného Thiaga Alcantaru, ten si jeho pas dobře zpracoval, jenomže jeho zakončení levačkou Zieler vyrazil. Snad jedinou opravdu velkou šanci v celém utkání si za chvíli na opačném konci hřiště vypracovali také Roten, Manuel Neuer ovšem jeho hlavičku po centru Albornoze konečky prstů vytáhl na břevno.

Tyč znovu zvonila po půhodině hry. Pokusem zpoza vápna brankovou konstrukci rozezvučel Robert Lewandowski a následnou dorážku Thomase Müller fantasticky vykopl bleskurychle zorientovaný Zieler. Rodák z Kolína nad Rýnem pak překazil radost i Boatengovi, ještě do přestávky ale přesto kapituloval. Centr Comana jednoznačně zastavil rukou Christian Schulz a hlavnímu rozhodčímu Gräfemu nezbylo nic jiného než odpískat pokutový kop, z něhož zaznamenal jedinou branku zápasu Thomas Müller.

Hannover se i ve druhém poločase převážně jen bránil a na vyrovnání se nezmohl. Ba naopak ještě mohl několikrát inkasovat, ovšem pozorný Zieler to nehodlal připustit a bravurně si poradil třeba s technickou střelou Lewandowskeho.

Více informací k zápasu

FC Ingolstadt 04 - Bayer Leverkusen 0:1

19.12.2015 15:30

Góly: 73. Javier Hernández

Bayer Leverkusen si připsal druhou výhru v řadě. Pochopitelně, že ji i tentokrát zařídil Javier Hernández.

První střelu zápasu si na konto přípsal v 7. minutě Marvin Matip poté, co mu Johathan Tah nechal více prostoru, než by bylo záhodno. Jeho střela však mířila těsně nad. V 15. minutě si Bernd Leno poprvé sáhnul na balon, jelikož bylo zapotřebí zlikvidovat pokus Moralese. Defenziva domácích si hleděla především Kiesslinga s Hernándezem, díky čemuž se ke slovu dostali i jiní.

Jako třeba Tah nebo Calhanoglu, proti nimž musel zasáhnout gólman Nyland. Ve 36. minutě došlo k nepříjemnému střetu mezi Kiesslingem a Brégeriem, přičemž mnohem více to schytal první jmenovaný. Nakonec se však do hry vrátil. Do poločasu se ale ani on, ani nikdo z jeho spoluhráčů (ani protihráčů) do zaznamenáníhodné situace nedostal.

Leverkusen si i ve druhé půli udržoval převahu, jenže do lepší šance se dostal až v 57. minutě. Bellarabi našel výborně postaveného Hernázdeze, ale nebezpečí stihnul včas zažehnat Matip. Jediný gól utkání se zrodil v 73. minutě. Ten samý Karim Bellarabi po několika odrazech přeběhnul půlku hřiště až k vápnu, kde jenom přiťuknul Chicharitovi a ten propálil Nylanda - 0:1.

Oddechnout si musel především obránce Wendell, jelikož nechybělo mnoho a chvíli předtím si vstřelil vlastní gól. Naštěstí tomuto nepříjemnému nedopatření zabránila tyčka. Die Schanzer se dostali na dostřel Bernda Lena pouze díky standardkám, ale protože z nich nic nevytěžili, připsali si sedmou prohru, zatímco Bayer počítá osmé vítězství.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - TSG Hoffenheim 1:0

18.12.2015 20:30

Góly: 28. Eric Choupo-Moting

Páteční předehrávka 17. kola 1. Bundesligy opět dokázala, že v tento termín poslední dobou se příliš gólů nerodí. Během posledních čtyř pátečních duelů padlo pět branek, přičemž hned čtyři z toho v duelu Schalke s Hannoverem. Dnes Königsblauen hostili předposlední Hoffenheim, díky trefě Choupo-Motinga zvítězili 1:0 a minimálně do soboty poskočili na čtvrtou příčku. Naopak Kraichgauer se mohou před zimní přestávkou zase propadnout na samé dno tabulky.

Ve Veltins Aréně se dnes hrál poměrně vyrovnaný zápas, Schalke však bylo o trochu lepší a i díky tomu zaslouženě vyhrálo. Nejdůležitější moment celého utkání nastal ve 28. minutě. Talentovaný středopolař Johannes Geis opět prokázal, že se pyšní opravdu vytříbenou kopací technikou, na jeho centr z hloubi pole si naběhl důrazný Maxim Choupo-Moting, jenž předskočil váhajícího Kadeřábka a překonal Baumanna.

Ještě před tím měli dobré příležitosti nejprve Leon Goretzka, který zpoza vápna pálil těsně vedle, a pak také Klaas-Jan Huntelaar, jehož ke skórování vybídl Franco Di Santo, nizozemský kanonýr však svou pověst nepotvrdil a Oliver Baumann si připsal dobrý zákrok. Huntelaar se ve druhém poločase ocitl v podobné pozici ještě jednou, tentokráte ale prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil.

Po změně stran se logicky začali osmělovat i svěřenci Huuba Stevense, zkušený kouč se však pouze chytal za hlavu. V 51. minutě předvedli hosté možná nejhezčí akci zápasu, když Sebastian Rudy vysunul pěknou uličkou Kadeřábka, jenž okamžitě přihrával před bránu Jonathanu Schmidtovi, jeho patička se ale do brány nevešla. A když poté ve velké šanci nemířil přesně ani Eduardo Vargas, odjížděl Hoffenheim z Gelsenkirchenu s prázdnou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov17151146:846
2.Borussia Dortmund17122347:2338
3.Hertha BSC17102526:1832
4.Borussia Mönchengladbach1792634:3029
5.Bayer Leverkusen1783625:2027
6.Schalke 041783623:2327
7.VfL Wolfsburg1775526:2126
8.1. FSV Mainz 051773723:2324
9.1. FC Köln1766518:2124
10.Hamburger SV1764719:2322
11.FC Ingolstadt 041755711:1820
12.FC Augsburg1754821:2619
13.SV Darmstadt1746717:2618
14.Eintracht Frankfurt1745821:2817
15.VfB Stuttgart17431022:3715
16.Werder Brémy17431017:3215
17.Hannover 9617421118:2914
18.TSG Hoffenheim1727817:2513

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (73)

Přidat komentář
F.Torres

Kadeřábek

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře. Až na ten gól.

Reagovat
Matić

Reagovat
F.Torres

docela podstatná věc u fotbalu, nemyslíš?

Reagovat
Murtago

Podle toho jestli ho hraješ pro zábavu nebo pro výsledek.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rudnevs

Nebola to pre neho ľahká situácia, bol tomu chrbtom a snažil sa ten polo letiaci center dostať preč aspoň pätou.

Reagovat
F.Torres

Promiň, ale složitou situaci si představuju naprosto jinak. Ten míč měl mít. Tečka. Totálně to podělal. Tečka. Byl to jeho hráč, moc dobře o něm věděl, moc dobře věděl o centru a stejně tomu nedokázal zabránit. Neřeknu, když by měl na starosti 2 hráče, hlídal jednoho a druhej by tam přilítnul zezadu, ale toto byla jsná situace, ve které naprosto vyhořel. Nedivil bych se, kdyby si zase sednul. Měl by možná navštívit někoho, jelikož to po psychické stránce vůbec nezvládá. Neskutečný, jak někomu může tak rychle klesnout sebevědomí.

Reagovat
dave30

Fotbal je o chybách a včera ji udělal Kadeřábek. Tečka. Usuzovat z toho, že mu klesá sebevědomí je přinejmenším unáhlenost. Tečka. Na defenzivní stránce své hry bude muset zapracovat, protože ve Spartě ji skoro nepotřeboval...

Reagovat
F.Torres

To není o jedné situaci, to je o tom co předvádí téměř zápas co zápas. Proč měl asi teď pauzu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevedomi dela strasny rozdil, kdyz hral za Spartu, tak byl doma a byl nejlepsi v lize, to si clovek veri daleko vic, kdyz si v jinem prostredi a bundeslize, tak je vsechno vic narocnejsi, musi vic branit, Hoffenheimu se nedari, tak se to projevi.

Doufam, ze na jaro bude lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

more to neni o psychu... v nasi lize byl neco jako porsche ale v nemecku je spis takova mazda miata. ja mu stale verim ze bude lepsi protoze je to chytrej nezlomnej bejcek. a musis taky vzit v potaz ze hraje v shitovym klubu kde pracuje v defenzive spatne nejen obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

On by podľa mňa úplne inak vyzeral v tíme, ktorý by bol zápas čo zápas dominantný. V Hoffe koľkokrát na neho pozerám a premýšľa, či ísť dopredu či nie, či prihrať tú riskantnú prihrávku alebo to zahrať na istotu a pod., proste to na ňom vidieť až ku mne domov do izby. Ale aj tak nehraje zle, ale keď urobí chybu tak to je často pri inkasovanom góle, čo hneď vynikne.

Reagovat
Rudnevs

Čo iné sa môže riešiť pri zápase Hoffe... Najmä že Kim a spol. hrajú rovnako na nič.

Reagovat
monty25

Pro mě ideální výsledek, protože jsem zápas neviděl. Schalke vyhrálo, ale zároveň jsem přišel jenom o jeden gól.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Köln Morávek

Reagovat
smazaný uživatel

Morávek

Reagovat
andrew96

Gratulace Kölnu, Za bojovnost a nasazení si zasloužili výhru, taktéž fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten Kadlec zase? střídaný v 36.minutě

Reagovat
dave30

Asi se s ním chtěli jenom rozloučit...

Reagovat
smazaný uživatel

rychle žlutá a pak fauloval jak píča dál, tak šel dolů

Reagovat
Arne

Reálně hrozilo, že dostane redku... Vlastně jí měl dostat, ten skluz byl prasáckej.

Reagovat
PhilipS

Morávek žije

Reagovat
noustres

Opět Chicarito

Reagovat
Kepy_FCB

Kadlec dobytek

Reagovat
smazaný uživatel

bvb

Reagovat
smazaný uživatel

more moravek rozhodl zapas bundesligy! sem myslel ze uz ukoncil kareru no ale takle okamzite do slavie!

Reagovat
db18

Kölle Morávek

Reagovat
blackhawk88

zajtra je tlacovka, tak som zvedavy na to rozuzlenie ohladom Guardiolu.. keby chcel ostat, tak sa nerobilo okolo take halo

Reagovat
blackhawk88

Muller to uz viac menej potvrdil Pepov odchod: Thomas Müller on Pep: "Jupp Heynckes left & we won the treble, we can win it with Guardiola!"

Reagovat
Rudnevs

No je dúfam že do Bayernu nepríde Mourinho ani Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Malé meno nepríde určite

Reagovat
Rudnevs

Bohuzial nie, uz je to jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Darida 2 góly Wolfsburgu

Reagovat
Werkrider

Hm?

Reagovat
smazaný uživatel

sobotní tahy

Reagovat
20fredy20

Robben ma kedy planovany navrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Stuggi!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha

Reagovat
Marv

Gladbach

Reagovat
Marv

A ten Albánec taky na

Reagovat
smazaný uživatel

Darida na Hrad

Reagovat
smazaný uživatel

A do Herthy Pospíšil

Reagovat
smazaný uživatel

Darida se nám rozjíždí a to je dobře pro repre , no a Kader, těhle chybek jsem se u něj obával, je to jeho slabší stránka, poziční bránění a osobní souboje, ale on se v tom urcitě zlepší. Snad ho to nevyřadí ze sestavy, ale trochu se toho obávám.

Reagovat
smazaný uživatel

video daridova golu prosim?

Reagovat
bobis21

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Morávek EURO by ho nemělo minout

Reagovat
REPLIKATOR

Darida

Reagovat
smazaný uživatel

Mainz bol taký bezzubý? Podľa štatistík žiadna strela na bránu.

Reagovat
Arne

Totálně... Na branku fakt nic nešlo no, jen ke konci Jarstein kontroloval balon z dálky, který se snesl na břevno.

Reagovat
Pipo123

Chodí viac fanúšikov na futbal v Herthe ? mám pocit že tie tribúny sa pekne zaplnili, inokedy tam bola taká komorná atmosféra

Reagovat
Arne

Chodí furt tak nějak stejně, pohybuje se to kolem 50 tisíc, většinou trochu nad tou hranicí... Letos zatím průměr 48, ale zatím tam nebyly Bayern, Dortmund a Schalke, plus mám pocit, že na jaře ty čísla bývají trochu vyšší.

Reagovat
JozkokozleJ

V zavere tam je doma Ingolstadt, Hannover a Darmstadt; to ale bude vrcholit boj o priame postupove miesto do LM, takze to sa bude priemer takiez zvysovat

Reagovat
Mönchengladbach

Gladbášek

A na bedně týmy s největšími stadiony, pěkné.

Reagovat
andrew96

Škoda, že to dole nekončí nejmenším stadionem.

Reagovat
cologneFC

FC.

Reagovat
cologneFC
Reagovat
db18

Hector ten výraz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Podbeskidzie-Slask, to bylo teda sakra pro gurmány zápas... Brrr...

Reagovat
JozkokozleJ

A to bol snad najlepsi zapas, ktory som z polskej ligy videl (Je pravda, ze som videl vzdy len zapasy muzstiev z dolnej casti tabulky.)

Reagovat
smazaný uživatel

Tie čo dáva E2 zápasy tak sú väčšinou fantastické....ja som videl za posledný mesiac asi 3 zápasy a všetky boli atraktívne a veľmi gólové. Chcel by som ale vedieť, či takto vyzerá väčšina zápasov v lige. Hovorí sa, že Ekstraklasa je malá Bundesliga, tak či sa to myslí len tou atmosférou, alebo aj tým poňatím hry a gólovosťou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele