17. kolo
20.12.2015 17:30 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - SV Darmstadt 3:2

Borussia Mönchengladbach v pohledném utkání přehrála Darmstadt a přezimuje na čtvrtém místě. Hosté oproti tomu zůstanou ve druhé polovině tabulky, s tříbodovým náskokem na barážovou pozici.

První příležitost zápasu si v 6. minutě připsal Tobias Kempe. Na další se čekalo do minuty jedenácté, kdy po přihrávce Fabiana Johnsona zkoušel štěstí Stindl a v minutě čtyřiadvacáté Raffael, jemuž balon naservíroval stejný spoluhráč. Jenže jako první se z gólu radovali hosté. Ve 28. minutě přehlavičkoval Sandro Wagner Nika Elvediho. A protože reakce Marcela Hellera byla rychlejší než ta Korbova, mohl se hostující útočník prosadit zblízka pravačkou - 0:1.

Za deset minut došlo k potyčce mezi Peterem Niemeyerem a Granitem Xhakou, kterou rozhodčí Benjamin Brand vyřešil žlutou pro prvního a rovnou červenou pro druhého jmenovaného. Darmstadt měl tedy v poli jednoho muže navíc, ale nepohlídali si závěr prvního poločasu. Luca Cardirola chyboval, čehož využil Lars Stindl a srovnal na 1:1.

Šest minut po změně stran zahrával Havard Nordtveit z nějakých osmnácti metrů přímý kop. A zahrál jej tak precizně, že pravačkou obstřelil zeď a nedal Matheniovi pražádnou šanci - 2:1. Vedení domácím vydrželo do 67. minuty. Tehdy Heller z rohu pokutového území centroval na malé vápno, kde se do míče hlavou pořádně opřel Sandro Wagner - 2:2. Pro osmadvacetiletého útočníka to byl čtvrtý gól v sezoně.

Jenže tentokráte žádné body nepřinesl. V 81. minutě totiž hlavičkoval těsně vedle jeho spoluhráč Rosenthal, tudíž mohla o pět minut později přijít chvíle Oscara Wendta. Ten si narazil se Stindlem a sám před Christianem Matheniou si přesně věděl rady - 3:2. Jaro začne čtvrtý Gladbach atraktivním soubojem s druhou Borussií Dortmund.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra favorita-mě stačí 0 - domácím zcela určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele