17. kolo
19.12.2015 18:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg 3:1

Senzační výsledek se zrodil na závěr sobotního bundesligového programu. Před zápasem poslední Stuttgart doma přivítal o nejvyšší příčky bojující Wolfsburg, a přestože favorizovaní hosté brzy vedli, Schwaben dokázali vývoj utkání otočit a zásluhou dvou branek Didaviho a jedné Kostiće zakončují jinak nepovedený podzim pozitivně.

Ekipa Dietera Heckinga otevřela skóre ve 14. minutě po svém typické akci. Výborně provedený rychlý protiútoku táhl Julian Draxler, který rozehrál do křídla na Kruseho, jehož ránu sice Przemysław Tytoń výborně vyrazil, jenomže míč se dostal k Danielu Caligiurimu, sedmadvacetiletý záložník s italskými kořeny přihrál zpátky na Maxima Arnolda a ten již polského gólmana dokázal pokořit.

Na vyrovnání však natěšená Mercedes-Benz Arena nemusela čekat dlouho. Ve 22. minutě se Daniel Didavi nějakých dvacet metrů od brány opřel do balónu a jeho nádherná rána zapadla přesně do pravého horního rohu Benagliovy svatyně. Do vedení šel Stuttgart osm minut nato. Po pravém křídle unikl Timo Werner, jenž po dlouhém sprintu oslovil zcela volného Filipa Kostiće a ten neměl problém trefit odkrytou klec.

S Vlky mohlo být ještě hůř, výborně hrající Lukas Rupp ovšem ve stoprocentní pozici pouze orazítkoval tyč. Krátce po změně stran už byl ale třetí gól v síti Diega Benaglia na světě. Po nepřesné rozehrávce Träsche vysunul Florian Klein Daniela Didaviho a hlavní ofenzivní eso domácích vymetlo všechny pavučinky i z druhé brány.

Na vítězství Kramneho družiny nic nezměnilo ani vyloučení Toniho Šunjiće, který na polovině hřiště nevybíravě a naprosto nesmyslně sestřelil Base Dosta a po zásluze putoval předčasně pod sprchu. Wolfsburgu se však nepovedlo početní převahu využít ani ke vstřelení kontrolní branky.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele