17. kolo
19.12.2015 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - FC Augsburg 0:1

Překvapivé rozuzlení měl duel v Imtech Aréně. Hostující Augsburg potvrdil dobrou formu a z půdy v tabulce výše postaveného Hamburku přiváží všechny body za vítězství 0:1. Jediný gól zápasu vstřelil čtvrthodiny před koncem žolík Jan Morávek. Český záložník, jehož kariéru brzdí zranění, se v dresu Fuggerstädter trefil teprve podruhé, přestože zde působí již čtyři roky.

Ačkoliv měli Rothosen v dnešním utkání mírnou územní převahu, prosinec zakončí bez jediného výhry. V první velké šanci tohoto duelu se ocitl po přihrávce Lewise Holtbyho Ivo Iličević, ve velké šanci však neuspěl a hrdinou okamžiku se stal brankář Marvin Hitz. Velice blízko gólu byl také Augsburg, když se pár metrů za vápnem opřel do balónu Markus Feulner a René Adler jen sledoval, jak míč po odrazu od tyče skáče kolem brankové čáry těsně mimo.

Svěřenci Markus Weinzierla byli mnohem nebezpečnější i po změně stran. Po zmatcích v domácí defenzivě měl další šanci na skórování Feulner, třiatřicetiletý záložník ale Adlera nepřekonal.

Skóre se měnilo až v 76. minutě. Lví podíl na gólu nese nepochybně Alexander Esswein, který po levém křídle unikl Jungovi, pod sebe pak vybídl Raúla Bobadillu, jehož střelu ještě výborně vyrazil Adler, míč se však naneštěstí pro jedničku Hamburku odrazil přímo na hlavu Jana Morávka a odchovanec Bohemians 1905 po šesti minutách na hřišti rozhodl o třech bodech pro Augsburg.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to morávkovi vydrží , hlavně to zdraví

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele