Anglická Premier League - souhrn 7. kola

06.10.2012, 15:42, aktualizováno 07.10.2012, 19:01
Komentáře a souhrny
Na góly bohatý byl sobotní program anglické ligy. Chelsea porazila Norwich a pojistila si vedení před Manchesterem City, který vyhrál nad Sunderlandem, a Manchesterem United, který v neděli reagoval výhrou v Newcastlu. Arsenal zvládl londýnské derby s West Hamem, West Bromwich si poradil s QPR, remízy 2:2 se zrodily ve Swansea a Wiganu. Tottenham vyhrál nad Aston Villou, v Liverpoolu diváci branku neviděli.

Newcastle United - Manchester United 0:3

07.10.2012 17:00

Góly: 8. Jonny Evans, 15. Patrice Evra, 71. Tom Cleverley

Historicky vysoký průměr viděných branek dnešní měření nijak nepokazilo, avšak výsledkově je jednostrannější, než se asi očekávalo; a než i bývalo zvykem. Všechny tři góly inkasoval domácí Newcastle, který tak na popáté zase jednou prohrál. United se naproti tomu ihned vrátili na vítěznou vlnu...

V předzápasovém prostoru se nejvíc skloňoval souboj Ba-Mana a Robina (Demba Ba a Robin Van Persie), sám Pardew mluvil s velkým respektem o duu Persie-Rooney...ve finále to však překvapivě vůbec nebyli tito dva, kdo Newcastle v první půli položil na lopatky. Byl to spíš docela dobře sám Newcastle, respektive jeho marodka. Bez Krula, Taylora, Colocciniho a Simpsona - tedy čtyř z pěti obvyklých článků zahajovací jedenáctky - to zkrátka nešlo, což bylo nejlépe vidět při standardkách.

Osmá minuta: zmatení Ba s Tiotém nechali mezi sebou vyskočit Evanse, který nekompromisní hlavičkou vymetl pavučiny v pravé Harperově šibenici. Patnáctá minuta: Evra tentokrát přispěchal s gólem po rohu z opačné strany. Nasprintoval na přední tyč, kde vtloukl míč za záda Harpera. Evra v té rychlosti mohl registrovat hned tři různé strážce, jaký nepořádek měli v rozebrání hráčů domácí. A bylo de facto hotovo, United pak celkem v pohodě mohli o sto procent polevit, a stejně se k žádné újmě ani nepřiblížili.

Za zmínku vlastně stojí jen jedna Jonásova nadějná rána ze střední vzdálenosti, jinak na sebe Straky raději upozorňovaly vlastní frustrací. Tioté ošklivě šlápl na Cleverleyho, jehož pak surově sestřelil i Ba. Z následného přímého kopu nechal Rooney Harpera vyniknout a revanšovat se za předešlé nepochopitelné váhání v rozehrávce, které mohl ranou do prázdné brány potrestat Welbeck. Ten však vzhledem k tomu, že mu dnes koncovka absolutně nevycházela, palbu uspěchal a minul.

Až na prvních dvacet minut jinak úvodní dějství příliš nebavilo, po druhé změně skóre se dokonce zvrhlo v obyčejné karbaničení Howarda Webba. Kartonky žluté barvy postupně uviděli Kagawa, Ferdinand, Van Persie a Tioté - ti všichni v rozmezí 12 minut.

Po pauze se Newcastle začal perfektně pohybovat, z čehož už žádné další soupeřovy myšlenky na nějaký velký tlak nemohly zaboha pramenit. V příštích 20 minutách se vlastně MU muselo spokojit jenom s jednou solidní akcí Rooneyho, jinak se spíš trápilo. Navíc mu svými vzdušnými operacemi soustavně zavářel De Gea. Svůj vrchol přitom zaznamenal v 51. minutě, když se nejdříve zbytečně vydal do závaru, odkud se míč odrazil do tyče, a pak famózně - přesně na čáře - zastavil dorážku Cissého.

Teprve s příchodem poslední dvacetiminutovky se United začali opět vracet do pořádného zápasového rytmu; a také na kobylku, minimálně zlehka. To potvrdil mazácký gól Cleverleyho ze 71. minuty. Mladý záložník si v místě, odkud se běžně centruje do vápna, všiml vyběhnutého Harpera, a tak mu do levé šibenice vlepil drzý dáreček - precizní lob. Záhy už se mohlo jen z nutnosti dohrávat.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Stoke City 0:0

07.10.2012 16:00

Góly: -

Jestliže si někdo myslel, že Reds po kanonádě na Carrow Road zaberou také před vlastními fanoušky, šeredně se mýlil - LFC se s Potters rozešel bez branek a natahuje tak své čekání na domácí ligové vítězství - aktuálně na čtyři duely.

Hned od první minuty jsme byli svědky očekávaného průběhu hry: domácí měli po většinu času míč na svých kopačkách a trpělivou kombinační hrou čekali na prostor v soupeřově defenzivním bloku, ten však nepřicházel. Stoke se jako tradičně spoléhalo na nekompromisní přístup na hranici pravidel, důkazem toho bylo hned šest napomenutí, přičemž si nejvíce mohl zoufat Luis Suárez, jakožto terč hostujících zákroků.

Potters se ani nemuseli namáhat a šance i tak přicházely, respektive se o ně postarali hrubými chybami domácí hráči. Nejprve na sebe takto "upozornil" Nuri Sahin, jenž svým pasem našel pouze Adama, bývalý hráč Reds (do Stoke odešel během letní přestávky) však velkou možnost nevyužil a ztroskotal na Reinovi. Sám strážce liverpoolské svatyně si také neodpustil zaváhání v rozehrávce, kterého se okamžitě snažil využít Knightly, španělský reprezentant však své pochybení napravil a kulatý nesmysl z prostoru branky vytěsnil!

Favorit se mohl dočkat těsně před půlhodinou hry: Gerrard natáhl zpoza vápna, Begović však jeho ránu vytěsnil na rohový kop. Po odvráceném centru Suso oslovil Aggera, ten v tísni ještě dokázal balón tečovat, avšak mezi tři tyče se jeho pokus tak jako tak o fous nevměstnal!

Po obrátce se pokračovalo v nastoupeném trendu. Otevřít skóre mohl po skvostném Gerrardově pasu v padesáté druhé minutě Johnson, zbytečně ale celou situaci uspěchal a pálil vysoko nad branku, hostující brankář tak ani reagovat nemusel. Ke slovu se přihlásil také Suárez, jenž se šikovně prodral až do zakončení, branku ovšem trestuhodně přestřelil! Když už si domácí ofenziva nevěděla rady, vzal vše do rukou Agger, dostal se až do vápna, kde předal míč Sterlingovi, ten však mířil pouze do tyče Begovičovy branky! Těsně před koncem mohl rozklížit nerozhodný stav Škrtel, jeho střela se však také mezi tři tyče nevešla.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Aston Villa 2:0

07.10.2012 16:00

Góly: 59. Steven Caulker, 67. Aaron Lennon

Boasova mašina se začíná rozjíždět. Tentokrát výběr portugalského manažera nedal příliš šancí hostující Aston Ville, aby si dokráčel pro čtvrtou výhru v řadě. Rozhodly dva údery po přestávce; jeden zaznamenal Lennon, aby ukončil svůj 9měsíční půst, podruhé to byl šťastný Caulker se svou premiérovou trefou.

Co se debutů a prvních zkušeností týče, prim hrál také Hugo Lloris. Ten nejenže utnul dlouhotrvající Friedelovu šňůru odehraných zápasů bez přerušení (310), zároveň si také okamžitě připsal čisté konto, takže Villas-Boas bude mít příště složité a do určité míry příjemné dilema při skládání zahajovací jedenáctky. Na druhou stranu je třeba jedním dechem dodat, že jednička francouzské reprezentace příliš práce neměla. Jednou ho do přestávky slušně protáhl Benteke, aby těsně po ní trestuhodně minul.

Tím zároveň předznamenal první úder Spurs, u kterého přirozeně nemohl chybět rozjetý Defoe. Ten si na zadní tyči po rohu zpracoval balon a pak sice střílel vedle, přitom však trefil paty nevědomky skórujícího Caulkera. Teprve pak se na hrací plochu dostal Bent, jenž seděl už podruhé za sebou, ale ani on ani jiný žolík N’Zogbia už s domácími nehnuli. Lennon brzy krásně vmetl svůj projektil do vzdáleného horního růžku, aby se záhy sám nešťastně zranil Bennett o reklamní bloky. Lambert přitom už nemohl střídat, takže byl nějaký závěrečný tlak birminghamských de facto předem vyloučen.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Fulham FC 2:2

07.10.2012 14:30

Góly: 4. José Fonte, 90. José Fonte - 69. Jos Hooiveld (vl.), 88. Kieran Richardson

Vloni zaznamenal jednu jedinou branku, teď José Fonte v jediném utkání udeřil hned dvakrát. Vytáhlý stoper se prosadil po rohu i přímém kopu, podruhé přitom na samém sklonku zápasu a za nepříznivého stavu. Soton si bod určitě zasloužil; navíc uchránil dlouhotrvající pozitivní sérii s londýnskými vyslanci...

Southampton patrně mezi svými 19 aktuálními konkurenty nenajde oblíbenějšího hosta. Na jižním pobřeží Fulham nevyhrál od roku 1935 (!), po druhé světové válce sem tedy zajíždí docela marně. Z 27 pokusů tu zvítězil jen jednou jedinkrát. A dnes to vskutku bylo znát, vždyť se Soton prosadil hned ve čtvrté minutě. Fonte zpoza přední tyče poslal za sebe takový lehce lobovaný projektil, který k údivu mnoha přihlížejících přeletěl i záchranáře Hughese a zahučel do sítě.

Saints za celé úvodní dějství museli překonávat jen jedinou překážku, a sice zranění druhého pravého beka během pár dní, navíc skluzem spoluhráče Fonteho. Napravo se tedy přesunul Japonec Yoshida; a mohlo se pokračovat, kde se skončilo. Fulham tím pádem dál měl ohromné problémy s rozehrávkou z vlastní poloviny, každého Cottagera naháněl jako lovnou zvěř alespoň jeden domácí loupežník. Londýňané zároveň sami nevypadali být správně koncentrováni, balon soupeřům nabízeli dokonce skrze pokažené autové vhazování či rozehrávku brankáře Schwarzera.

Fulham se tedy prostřednictvím ospalého, nemotorného výkonu vrátil ke své venkovní tradici, tentam byl dokonce i jeho obvyklý vířivý pohyb na ofenzivních výpadech. Jedinou šanci si tedy vytvořil až při hrubém zaváhání Hooivelda, který dobře neodhadl odskok balonu, pustil za sebe Rodallegu a toho tak musel agresivním vyběhnutím vystrašit až Gazzaniga.

Naopak Soton mohl zvyšovat hned několikrát. Přísně posouzený souboj Puncheona se Schwarzerem dokonce anuloval patrně regulérní branku. Po jiném rohu byl pro změnu Puncheon zaskočen propadnuvším balonem, takže Riether na čáře ještě stihnul zasáhnout. Dobré příležitosti měli i oba útočníci: Rodriguezovi nevyšel technický obstřel po přímočaré kombinaci, Lambert zakončoval přímo do Schwarzera po Puncheonově citlivém přenesení hry.

Cottagers nicméně celkem přirozeně nemohli být na odstřel celých 90 minut. Mezi 59. a 60. minutou také připravili Sotonu zdaleka nejpernější okamžiky: nejprve Gazzaniga přihlížel podivným způsobem nastřelené konstrukci, aby pak sám po chvíli poměrně složitě vytahoval Rodallegovu hlavičku.

Fulhamu pomohla prozaická změna: po pauze hrál s úplně jiným zápalem. Zbytečných ztrát se sice pořád nevyvaroval, alespoň už ale soustavně prověřoval defenzívu Sotonu. A také proto nakonec vyrovnal. V 69. minutě proplul nízký centr zprava celou šířkou vápna, až se do něj na jeho rohu opřel Riise, a třebaže by podle všeho minul, umně využil dezorientovanosti Hooivelda, jenž si mičudu sám srazil do brány.

V tu chvíli zápas neztratil jen favorita, ba i lepší, ve větší pohodě hrající stranu. Duel se kompletně vyrovnal a začal se omezovat na urputný boj. Srdce nezasvěceného fanouška proto opět začalo bušit ostošest teprve v samotném závěru. Nejprve Yoshida neuhlídal Richardsona, jenž z druhé vlny vsítil svůj premiérový gól v dresu londýnského celku; posléze ideálně kopnutou standardku Foxe proměnil v kruciální branku znovu stoper José Fonte. Prve to bylo temeno, tentokrát ještě zadnější část hlavy.

Více informací k zápasu

West Ham United - Arsenal FC 1:3

06.10.2012 18:30

Góly: 21. Momo Diamé - 41. Olivier Giroud, 77. Theo Walcott, 83. Santi Cazorla

Tápání West Hamu v zápasech s Arsenalem zatím nezná konce. Hammers se na Upton Parku ujali vedení; nakonec tu ale stejně třikrát inkasovali, tak jako předloni. Do role vrchního kata se znovu obsadil Walcott, jakkoliv mu tentokrát nestál po ruce věrný druh Van Persie.

Jen co popraskaly obligátní bubliny, jež před každým utkáním foukají na hrací plochu domácí příznivci, uctila se kolektivním potleskem památka nedávno zesnulé legendy Johna Bonda. Někdejší oddaný hráč a také dlouholetý manažer odešel v požehnaném věku 79 let v úterý 25. září.

Allardyce Wengera klasicky deptá hlubokým blokem, v rámci něhož se každá jednotka neustále pohybuje, tlačí, v nejhorším se klidně v šesti stáhne na malé vápno a odráží centry hlava nehlava. A světe (ne)div se, ono to zase fungovalo, ani z pěti rohů po 18 minutách nevyplynul byť jen jediný zákrok Jaaskelainena. Co víc - v 21. minutě se Diamé protáhl po levé straně, nasadil Ramseymu delikátní jesličky a pak překrásně zakroutil míč k zadní tyči. Trefil se prvně od měsíce dubna...

...a ještě mohl být klidně smutným hrdinou, vždyť ve 28. minutě dorazil tuze pozdě do souboje s Artetou a nahlas si koledoval o druhou žlutou kartu (první inkasoval za nahou oslavu) - Phil Dowd se nicméně nad elegantním střelcem smiloval. Trápení Gunners se tak mohlo jedině prohlubovat. Hosté pomalu začali ztrácet půdu pod nohama, respektive kontrolu nad zápasem, jakou disponovali do inkasování; navíc se brzy třásli při nebezpečné hlavičce Carrolla.

Arsenal se v těchto chvílích sotva pohyboval, do šancí se vůbec nedostával, Giroud dokonce místy vypadal, že se z bezradnosti sebe i svých spoluhráčů rozbrečí. Přesto to byl právě on, kdo ještě do přestávky příznivce Severolondýňanů rozjásal. Dokonale si naběhl na precizní, chytrý centr Podolského a z metru jej na přední tyči uklidil do sítě.

Arsenal sice ještě před restartem mohl své nadšení hořce polknout, to by se ale Nolan nesměl ve vyložené šanci ošklivě ukopnout. Od Arsenalu to nicméně i po onom znovuzahájení nebyla žádná spanilá jízda za vítězstvím. Naopak se brzy poroučel ze hřiště zranění Gibbs a Carroll po vyhraném souboji s Mannonem divže netrefil prázdnou klec. Gunners se nechali nebezpečně rozlítat, aby hrozili jen skrze nedotažené (polo)šance. A když už se něco povedlo zakončit, skončilo to nejistým, leč alespoň nějak efektivním zákrokem Jaaskelainen - jako v případě průniku Podolského.

Průlom se dostavil až se 77. minutou. Tehdy Cazorla lahodným prostrčením na Girouda nastartoval protiútok, který chladnokrevně zakončil žolík Walcott. Hostující fanouškovská sekce si hlasitě oddechla, vzhledem k předešlému průběhu utkání by však bylo bláhové považovat zápas za uzavřený. Ba naopak - Nolan hnedka v ideální pozici trestuhodně přestřelil.

Ovšem Arsenal dnes ukázal charakter, a tříbodovou odměnu si už za žádnou cenu nechtěl nechat vzít. To dokumentoval Cazorla precizně umístěnou ranou z 20 metrů, kterou Jaaskelainen poněkud podcenil, a tedy i propustil do sítě. To už se poté West Ham příliš necukal. Naopak ještě mohl počtvrté inkasovat rukama fantasticky přihrávajícího Cazorly a neúspěšného Girouda, jemuž pěkně zmenšil střelecký úhel Jaaskelainen.

Více informací k zápasu

Swansea City - Reading FC 2:2

06.10.2012 16:00

Góly: 71. Michu, 78. Wayne Routledge - 31. Pavel Pogrebnjak, 44. Noel Hunt

Jak na dva způsoby dva týdny po sobě prohospodařit náskok a finišovat se skóre 2:2, to zkráceně řečeno v uplynulých 14 dnech názorně předvedl Reading. Proti Newcastlu šel do vedení dvakrát, tentokrát jen jednou; výsledek nicméně zůstává totožný. Swansea si na to, jak se střílejí góly, rozpomnělo právě včas - leč po dlouhých 285 minutách přemýšlení.

Před výkopem se na Liberty Stadium odehrála jedna významná ceremonie. Leon Britton z rukou manažera Michaela Laudrupa přebral cenu k vlastnímu výročí 400. startu za Swansea. To však byla na dlouhou dobu jediná radostná chvilka, kterou si publikum - vestoje jako jeden muž - užilo. Na jeho domovskou část totiž čekal trpký první poločas.

Labutě do něj přitom neodstartovaly špatně, spíše naopak. Williams se málem prosadil z rohu, nedaleko gólu se ocitl i Graham, jehož vychytal pozorný McCarthy, stejně jako posléze Routledge. Britton mezitím parádně diktoval tempo, ve velkém se presovalo, Royals se sotva dostávali do hry. Přesto se právě oni ujali vedení, obrázku hry navzdory. Pogrebňak ve 31. minutě převzal McAnuffovu přihrávku na levé straně hřiště a pak ukázkově podstřelil Vorma.

Jindy jistý Nizozemec se škrábal na hlavě, přičemž i jeho spoluhráči v poli se najednou zdáli být vykolejení, zmatení. Huntův zásah ze 44. minutě, prostřednictvím druhé střely na bránu, je tak měl definitivně zlomit. Tak se ovšem nestalo. Střídající Moore ihned vlil čerstvou krev do labutích žil, krátce po restartu se dostal do své první šance a svou aktivitou brzy nakazil také ostatní domácí fotbalisty.

McCarthy dělal, co mohl - Mooreovu hlavičku vyrazil na tyč, poradil si s projektilem Ki Sung-Yuenga, nenechal se zaskočit ani Williamsovou hlavičkou. Royals se však taková pasivita jednoduše musela vymstít. A taky vymstila, konkrétně mezi 71. a 78. minutou. Nejprve si Michu doplachtil pro tečovaný Routledgeův centr, poté sám anglický křídelník vyslal na McCarthyho nezastavitelnou pumelici po krátké narážečce s Moorem.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Everton FC 2:2

06.10.2012 16:00

Góly: 10. Arouna Koné, 23. Franco Di Santo - 11. Nikica Jelavić, 87. Leighton Baines (pen.)

Remíza se stává poznávacím znamením vzájemných soubojů Wiganu a Evertonu. Z posledních pěti zápasů - včetně tohoto - se urodila hned čtyřikrát; dnes se však pekla až na poslední chvíli. Latics dlouho předlouho mířili za klíčovou výhrou, nakonec se musejí spokojit s jediným bodem.

Pozoruhodný a rozhodně nenudící první poločas zažili diváci na DW Stadium. Prakticky pořád se něco dělo, a pokud výjimečně tolik nelahodila oku nezasvěceného pozorovatele křídelní hra Evertonu, byla to spolupráce útočné trojky domácích. Wigan si tedy i před vlastním publikem dovoloval sázet čistě na brejky, ty však dávaly hlavu a patu, takže jim takovou strategii každý musel v cukuletu odpustit. Di Santo s Koném se hledali na libovolnou vzdálenost, vždy ale co možná nejdříve - a to zvláště na pomalejšího Heitingu platilo lépe než výborně.

To se nejlépe ukázalo při druhém úderu Latics. Tehdy nechal nizozemský stoper svého hráče téměř od půlky doběhnout až k brankové čáře, odkud Koné naservíroval míč trestuhodně nezaregistrovanému Di Santovi. Argentinec si věděl rady podle hesla "čím víc rána, tím víc gól", takže balon nekompromisně zametl takříkajíc pod víko. V případě Koného gólu to nebylo tak žhavé, přesto se i tehdy jelo podle podobné šablony. Nedůsledně bráněný Maloney předkládal spoluhráči do vyložené příležitosti - a on se nemýlil.

Kromě toho, že Koné zakončoval o něco elegantněji než kolega, šlo najít ještě další rozdíl. Na úvodní zásah Everton okamžitě našel odpověď, na ten pozdější už navazoval jen spálenými šancemi. Jestliže tedy napoprvé Jelavić srovnal po šťastném odrazu Osmanovy divoké střely, napodruhé Baines jen dovážel míč do pravé tyče nebo Al Habsi brilantním reflexem likvidoval další Osmanův projektil, jemuž tentokrát teč přiřkla nevídanou faleš.

Šance se ale tvořily na obou stranách, pouze o EFC to nebylo ani náhodou. Jakmile čerstvě začal platit stav 2:1, šlo zkonstatovat, že Latics proměnili v branku každou střelu mezi tři tyče; pak už také oni váhali. Howard takto obstál proti táhle bombě Di Santa ze střední vzdálenosti, zatímco Maloney přespříliš statickou obrannou linii ztrestal jen nepřesným a pomalým projektilem.

Zběsilé tempo přitom nepolevilo ani po přestávce; vše už se nicméně odehrávalo pod taktovkou hostí. Baines svou aktivitou hned dvakrát dostal do nadějné palebné pozice Mirallase, ten však jednou přestřelil a podruhé si vylámal zuby na Al Habsim. Na opačném konci hřiště zase v poslední chvíli přispěchal s kruciálním zákrokem Jagielka, jinak by Koné takřka jistě upravoval na 3:1.

Takhle stávající skóre platilo dále, zatímco Wigan držel Everton pod pokličkou zdatněji a zdatněji. Nezabrala ani Jelavićova (zřejmě oprávněná) snaha o pokutový kop - Figueroa mu v 78. minutě zezadu jemně zablokoval užuž pálící pravačku, sudí Friend ale nekompromisně odmítl fouknout do píšťalky.

To až při Boyceově kose Mirallase, v 85. minutě, konečně roztál. Baines se pak proti týmu, v jehož barvách prvně okusil atmosféru elitní ostrovní kopané, vůbec ničeho nebál a bez debat vymetl levou šibenici Al Habsiho branky. Ani to ovšem nemusela být poslední změna skóre. Pár sekund poté totiž krásně nastartoval Maloneyho, jenž pak vyrovnání ošklivě zazdil vlastní sobeckostí či nevšímavostí. Klidně mohl dávat mičudu před prázdnou branku hned dvojici spoluhráčů.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Queens Park Rangers 3:2

06.10.2012 16:00

Góly: 5. James Morrison, 22. Zoltán Gera, 85. Youssouf Mulumbu - 35. Adel Taarabt, 90+1. Esteban Granero

Zápas dvou poločasů. Ten první jasně ovládli domácí hráči West Bromwich Albionu, ač po pětačtyřiceti minutách svítil na výsledkové tabuli výsledek "jen" 2:1. V té druhé ale naopak měli navrch hosté ze západního Londýna. Na víc než na gól v nastavení se však nezmohli a celek z West Midlands pokračuje v nádherné jízdě tabulkou.

Domácí šli do vedení už v páté minutě. Long u postranní lajny utekl obraně, centrem našel hlavu Jamese Morrisona a záložník Baggies si poradil s přehledem - 1:0. Za dalších deset minut to byl opět Long, kdo byl zapojen do akce WBA. Ti se po rohu QPR dostali k rychlému brejku, na jehož kondi chyběl Longovi krok ke zvýšení skóre.

Přece však se svěřenci Steva Clarka dočkali druhé trefy a bylo to poměrně záhy. O vedení 2:0 se nechytatelnou střelou postaral Zoltan Gera. Jenže hosté se deset minut před obrátkou dostali do kontaktu. Granero oslovil přesným centrem Adela Taarabta a ten po krásném zpracování div neprotrhl síť - 2:1. V samém závěru poločasu ještě Yacob ztroskotal tváří v tvář Cesarovi.

Hned po návratu z kabin vytvořil Popov obrovskou minelu, když vyslal Taarabta do samostatného nájezdu - marocký hráč, ale na Fostera nevyzrál. Technický záložník ze severu Afriky diktoval temto i nadále, v devětašedesáté minutě přihrál do čisté šance ve vápně Granerovi, ale bývalý záložník Realu Madrid trestuhodně přestřelil.

Pak se hosté pustili do ofenzivního vabanku a příliš jim to nevyšlo. Deset minut před koncem šel sám na Cesara Lukaku, avšak brazilský gólman opět zachránil od pohromy. To už se mu nepovedlo za další čtyři minuty, když domácí zcela rozebrali obranu QPR a nakonec to byl Mulumbu, kdo zakončil do prázdné branky - 3:1.

Tehdy se zdálo, že je rozhodnuto, ale nastavený čas připravil pro WBA doslova infarktové momenty. Ve druhé minutě nastavení se krásně technickou střelou prosadil Granero a v páté minutě nastavení chybělo málo a výsledek by neskončil 3:2. Balón propadl na zadní tyč, jenže José Bosingwa gól nedal a připravil tím svůj tým alespoň o bod.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Norwich City 4:1

06.10.2012 16:00

Góly: 14. Fernando Torres, 22. Frank Lampard, 31. Eden Hazard, 76. Branislav Ivanović - 11. Grant Holt

Chelsea dál vládne Anglii. Parádní prostřední pasáž prvního poločasu rozhodla o pohodové výhře Londýňanů 4:1 nad Norwichem a díky zaváhání Evertonu vede ligu už čtyři body před Manchesterem City. Do vedení sice šli hosté, ale Chelsea zareagovala dokonale a už po půlhodině hry nebylo pochyb o vítězi. Druhý poločas pak Blues naprosto ovládli a výsledek je pro Canaries ještě přívětivý.

Už ve čtvrté minutě vyslal Frank Lampard nádherným způsobem z hloubi vlastní poloviny Torrese do samostatného úniku, ale španělský útočník nezvolil správné řešení a při kličce ztroskotal na vracejícím se Bassongovi. A trest přišel záhy. Po deseti minutách hry předvedli hosté pěknou akci - Hoolahan nacentroval do šestnáctky, Barnett hlavou sklepnul na hranici vápna a následná volej se Holt nedala chytat - 0:1.

Odpověď Chelsea na sebe ale nenechala dlouho čekat. Už za tři minuty sklepl Mata patičkou Ivanovićovi, srbský bek odcentroval do pokutového území a Fernando Torres hlavou vyrovnal - 1:1. A za dalších osm minut už Blues vedli. Gólu předcházely Torresovy nůžky, které zblokoval jeden z obránců k Lampardovi a zkušený záložník prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:1.

To nejkrásnější si však přichystala Chelsea po půlhodině hry. Juan Mata se chopil míče před vlastním vápnem, přeběhl s ním až před šestnáctku hostů, načež dokonale načasovanou přihrávkou poslal do gólovky Hazarda. Belgický mladík se nemýlil a na střelou na zadní tyč zvýšil už na 3:1. Korigovat se pokoušel tři minuty před koncem střelec první branky Norwiche Grant Holt, ale jeho hlavička těsně minula branku.

Vstup do utkání vyšel o trošku lépe Canaries, kteří se pídili po snížení, nicméně další Holtova hlavička šla opět těsně vedle. Chelsea zahrozila až po deseti minutách, když Oscar tvrdě vypálil a Ruddy měl co dělat, aby míč zastavil. O dvě minutky později si Hazard s Matou vyměnili pozice z třetího gólu, ale španělský génius ztroskotal na včas vyběhnuvším Ruddym.

Chelsea měla až drtivou převahu, ale její akce byly často překombinované nebo troskotali na nedokonalostech v předfinální či finální fázi. Nutno dodat, že si dobře vedla i defenziva hostů. To však nic nemění na tom, že záloha Mata - Oscar - Hazard byla nebezpečná až běda. Čtvrt hodiny před koncem Mata nádherně vysunul do úniku Torrese a jen skvostný zákrok Ruddyho nedovolil zvýšení vedení Blues.

To však přeci jen přišlo. Už minutu poté nacentroval Oscar do vápna na Matu, ten patičkou ze vzduchu vrátil na Ivanoviće a srbský bek nechytatelnou volejí upravil skóre už na 4:1. Ofenzivní koncert Chelsea skončil až závěrečným hvizdem, obrana Norwiche se nezastavila snad ani na minutku a konec zápasu tak pro Kanárky byl osvobozením.

Více informací k zápasu

Manchester City - Sunderland AFC 3:0

06.10.2012 13:45

Góly: 5. Aleksandar Kolarov, 60. Sergio Agüero, 89. James Milner

První zápas, v němž zůstal Steven Fletcher bez gólu, první porážka pro Sunderland, první čisté konto Manchesteru City ve všech soutěžích. To všechno se událo první zápas sobotního programu Premier League, v němž obhájce titulu porazil vzpírajícího se soupeře ze severu Anglie 3:0. Gólově se prosadili Aleksandar Kolarov, Sergio Agüero a James Milner.

Roberto Mancini úplně obměnil útok, když na lavičku usadil Džeka i Agüera a do sestavy se dostali jak Mario Balotelli, tak Carlos Tévez. A právě argentinský forvard měl na svědomí první klíčový okamžik utkání - Tévez byl před vápnem faulován Cuellarem a z následného přímého kopu fantasticky zatočil míč do brány Aleksandar Kolarov. V páté minutě tak domácí vedli 1:0.

Po sérii nepovedených rohů Sunderlandu se otěží zápas chopili opět domácí, z dalšího přímého kopu trefil Kolarov zeď. Po půlhodině hry si pak po centru a pod tlakem obránce neporadil s obtížným míčem na hranici malého vápna Balotelli. Mackems se k první střele na branku dostali až v osmatřicáté minutě, Steven Fletcher však mířil z hranice vápna do míst, kde byl připraven Hart, jeho rána byla navíc tečována a k brankáři došla bez potřebné razance.

První poločas rozhodně neproběhl v žádném divokém tempu, spíš e naopak. Naproti tomu druhé dějství začal ve velkém stylu. Po pár minutách měli sérii příležitostí hosté, ale tu nejnadějnější zazdil Larsson. Na druhé straně pár vteřin poté střílel velmi razantně Yaya Touré po přihrávce Silvy - po následném rohu pak mohl zvýšit na rozdíl dvou branek po zranění navrátivší se Micah Richards, jeho střelu do odkryté branky ovšem nakonec odvrátil na brankové čáře Rose.

Hra nahoru-dolů pokračovala i nadále. Fletcher po centru Sessegnona hlavičkoval parádně - Hart ještě parádněji zakročil - ale vše zbytečně, jelikož se mával ofsajd. Po přízemním pasu Kolarova mezi penaltu a malé vápno pak u druhé brány těsně nedosáhl na míč Balotelli. Nedlouho poté z rohového kopu hlavičkoval přesně Richards a jen tygří skok Mignoleta zabránil gólu.

Proměnu ve smyslu efektivity znamenalo až dobré Manciniho střídání. Sergio Agüerovi stačily čtyři minuty na trávníku, aby po hodině hry vstřelil branku. Silva dal Kolarovovi do lajny, levonohý fotbalista poslal do vápna krásný míč a Agüero prvním dotekem zvýšil na 2:0. Velké věci se před Mignoletem i nadále - za devět minut po Agüerově dobré příhře střílel o centimetry vedle Tévez. Za další minutu Carlos Tévez utekl obránci, obešel brankáře a vracel zpět Silvovi - ten ovšem trefil chytrým lobem jen břevno.

Zahanbit se nechtěli ani hosté, McClean donutil Harta k zákroku po hlavičce, nakonec však byl dobíhajícímu Sahovi odpískán faul. To bylo ovšem od Black Cats takřka všechno. Manchester City výrazně tlačil a mohl klidně zvítězit o více než "jen" tři góly. Ten poslední vsítil rovněž po přímém kopu z boku vápna James Milner - nutno dodat, že mu významně pomohla Gardnerova teč - každopádně tímto skóre zakotvilo na konečných 3:0. Sergio Agüero totiž velikánkou šanci v nastaveném čase spálil na vynikajícím Mignoletovi.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC761015:419
2.Manchester United750217:915
3.Manchester City743015:815
4.Everton FC742114:814
5.Tottenham Hotspur742113:814
6.West Bromwich Albion742111:714
7.Arsenal FC733113:512
8.West Ham United73228:811
9.Fulham FC731315:1110
10.Newcastle United72328:119
11.Swansea City722312:118
12.Stoke City71516:58
13.Sunderland AFC61415:77
14.Liverpool FC71339:126
15.Wigan Athletic71247:135
16.Aston Villa71246:125
17.Southampton FC711512:204
18.Reading FC60338:133
19.Norwich City70345:173
20.Queen's Park Rangers70256:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (688)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro fešáka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jdi si vyhonit pero a prestan delat bordel v diskuzich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cpože ty cype, vole co si dovoluješ ty lexxessy, tys fantomasem, si vas podam vy buzaci, hnusaci.Vole v hospode bysi dostal pullitrem pres makovicu, ty kokosko. pockj az si the s kiwwim najdeme!!!!!!! 1.3.1.2.

Reagovat
smazaný uživatel

cpože ty cype, vole co si dovoluješ ty lexxessy, tys fantomasem, si vas podam vy buzaci, hnusaci.Vole v hospode bysi dostal pullitrem pres makovicu, ty kokosko. pockj az si the s kiwwim najdeme!!!!!!! 1.3.1.2.

Reagovat
Godwinson

Už by stačilo, ne? Alespoň si vyber jen jeden článek, který zasereš.

Reagovat
smazaný uživatel

ok kamo, libise mi tvuj nick, tak pro tebe too udelam, ale ten lexxeeess ati si me dava majzla!!!!

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

Ta čísla jsou nějaký kiwwiho update?

Reagovat
smazaný uživatel

A.C.A.B

Reagovat
Infi

Reagovat
Free_player

WTF ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zase za idiota ten vykastrovanej pes?

Reagovat
smazaný uživatel

ted si mu to ukazal, vsichni vidi jakej ses oproti nemu borec

Reagovat
smazaný uživatel

wtf... se podívej pod preview co píše. Kvůli takovejm mi to tady přestává bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted teda i pod souhrn.

Reagovat
smazaný uživatel

promin kamo, sem tu novej, obcasse proste neuhlidam a hned dostanu nervaka, nechtelsem ti to tu skazit sryyy!!!!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Uzdraví se Micah, Kolarov hraje základ a hned to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooool. Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Jóó

Reagovat
Miguel19

Nevíš jak Norwich?

Reagovat
smazaný uživatel

Predstav si, ze viem.

Reagovat
Tomoro

Vydra redka

Reagovat
smazaný uživatel

Až na WBA dnes zlé výsledky zatiaľ, Arsenal mi musí spraviť chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata dneska

Reagovat
Miguel19

Chelsea paráda, Wigan dobře obral Everton a zítra všichni fandit Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea made a staggering 731 passes against Norwich and completed 91% of them #CFC #Chelsea

Reagovat
Arbiter

Pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Házená, ne?

Reagovat
Arbiter

proč by měla, když se snažíme všechno tlačit do brány?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

v házený se vlastně do brány nic netlačí...

Reagovat
kvasha16

Chelsea zatial v PL nedostala gol v druhom polcase

Reagovat
kvasha16

kua, sry, to nemala byt reakcia

Reagovat
fantomas

Coyle ven!

Reagovat
Arbiter

výkon měl k ideálu docela daleko, přesto nám to stačilo na pohodlnou výhru. Poslední patnáctiminutovka byla perfektní, ke gólům chyběl vždy kousek, ale to vůbec nevadí. Super start do sezóny, ač jsme měli jeden z nejlehčích losů. Musíme v tomto trendu rozhodně vytrvat. C'mon You Chels!!! Keep The Blue Flag Flying High A Mata je BŮH!!!

Reagovat
Arbiter

Franco

Reagovat
Zaschrona

Jednoduse receno, rozhodci nas v letosni sezone uz stali 4 body.. Dneska nemel platit prvni gol Koneho a dalo se odpiskat i vic penalt nez jen jedna + zapas proti Newcastelu.. Snad prave tenhle rozdil nebude na konci sezony ten klicovej..

Reagovat
Pospovič

kdo to je ?

Reagovat
hefy

Spirit bych tipoval.

Reagovat
Pospovič

a to je kdo ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

když tam napíšu spirit tak mi ho to asi nenajde

Reagovat
smazaný uživatel

yop, sry...nedoslo mi ze tam nenapisal cele meno hefy

Reagovat
Pospovič

Reagovat
hefy
Reagovat
Pospovič

aha, díky

Reagovat
smazaný uživatel

tady jenom potvrdil, že to je totální pako

Reagovat
hefy

Reagovat
10

zrzavej chlup a tragéd

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

WBA, Wigan.

Reagovat
eder

i West Ham - aby to ladilo.

Reagovat
hefy

Ne, za ně dal gol ten sráč. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Diame out, mr. Dowd

Reagovat
kvasha16

Chelsea zatial v PL nedostala gol v druhom polcase

Reagovat
Miguel19

Kdyby byl dnes na hrotu Falcao, tak dá 5 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

kua, Michu si už aj z PL robí trhací kalendár

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jóóó Arsenal !!!! Berůůůů Kanonýři

Reagovat
Svatej

Jak hrál Hazard? Měl jsem vlastní zápas a nekoukal jsem na to

Reagovat
Miguel19

Hodně dobře. S přehledem zakončil akci Maty, vymyslel geniálními nahrávkami loženky pro Torrese a Matu, nepískli mu jasnou penaltu. Sice už není tak extrémně vidět, jak na začátku, ale to je tím, že zbytek týmu se na něj dotahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasnou pentli? No..... spornou

Reagovat
Arbiter

byly na něj dvě pencle, minimálně jedná se písknout měla...

Reagovat
smazaný uživatel

2 pencle ???To nemůže myslet vážně,první se pískat určitě dala , ale ta "druhá" byla jasná simulace za kterou měl dostat žlutou a to je možná taky důvod proč ani ten první zákrok penaltou neskončil , za pár zápasů si vybudoval slušnou pověst simulanta ,který to na penaltu zkouší 2-3x za zápas,naštěstí ho rozhodčí už prokoukli

Reagovat
Miguel19

To druhý bych jako penaltu nepískl, ale simulace to nebyla ani náhodou. Penalty co mu pískli na začátku byly jasný. Proti QPR mu nepískli taky jasnou penaltu. Dneska další, tak se uklidni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v klidu neboj ... možná jsem se vyjádřil nepřesně druhému pádu VELMI přidal i když tam kontakt byl ,jak sám píšeš na penaltu to v žádném případě nebylo.Tvrdím někde ,že ty penalty co se na něj odpískaly nebyly ??? NE ,ale říkám a zatím si stojím že dalších minimálně 5 si jich zkoušel vymodlit simulacemi ala Suarez, Pedro či Di Maria

Reagovat
Miguel19

Dalších 5? Proti komu?

Reagovat
Miguel19

Ten první byl jasný faul. Bez diskuze.

Reagovat
Arbiter

pořád byl ale horší než Mata...

Reagovat
Miguel19

O něco málo. Na začátku ligy se spoléhalo jenom na Hazarda, teďka se můžeme spolehnout na oba.

Reagovat
Arbiter

První půli průměrně, druhou půli o poznání lépe, ale pořád pod své maximum. S Matou a Oscarem si však rozumí parádně

Reagovat
Godwinson

Výrazně pod své možnosti hraje zatím neustále a pořád to stačí na tak parádní výkony.

Reagovat
Arbiter

parádní výkon to byl v druhé půli, v první rozhodně ne...

Reagovat
Trand

Theo Walcott has directly contributed to 48 goals (28 goals + 20 assists) in 90 games over the last 3 seasons.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy skončí v City?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Heh, tak že by jednou champ vypadal podle očekávání a doopravdy byly na prvních dvou místech dva nejlepší týmy?

Jak hrál Wigan? Jestli to vůbec někdo sledoval.

Reagovat
Chazy

Jinak Tranmere je zatím hustý

Reagovat
Trand

Co říkáš na Rams? Maj nějakou šanci dostat se do PO? A Zuerlein je neskutečnej borec.

Reagovat
Chazy

Neviděl sem je ani jednou, absolutně nic nestíhám poslední dobou nemám představu... ale jako udržet Arizonu na 3 bodech je hustý.

Reagovat
Trand

Jj, Zuerlein zatím proměnil všechny své FG, proti Seahawks dvakrát zlepšil franchise rekord, nejřdív 58 a poté 60 yardů.Greg Zuerlein’s 4 FGs of 53+ yards already most ever in season by rookie. Took 5 games. A proti Seahawks dal všechny jejich body special team, tohle bylo úžasný.. http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap1000000067600/WK-4-Can-t-Miss-Play-Rams-trick-and-treat-TD

Reagovat
Chazy

Hustýý ... kickeři jsou underrated

Reagovat
Trand

Jako ta NFL mě fakt baví, už si pomalu neumím představit neděli bez ní.( ) Koukám na každej zápas Rams a pak podle času a nálady třeba na Packers-Saints, ale je to hroznej žrout času, ještě, že hrajou v noci.

Reagovat
Trand

A já ani nevěděl, že takovej trick jde udělat, normálně jsem u toho zápasu čuměl s otevřenou pusou, fakt mě tím dostali.

Reagovat
Trand

A na Kolba bylo 8 sacků. Jediná špatná věc je, že nejlepší WR, Amendola se na 6 týdnů zranil, ale zatím jsou super, poprvý od roku 2006 mají víc, než 0.500.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan? Jednoducho a účelne, pekná hra, za 1. polčas si zaslúžili vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobře. Di Santo s Koném hráli fantasticky, první půli měl Wigan převahu ve středu hřiště, navíc Everton dal první gól docela ojedinělou haluzí. Druhou půli už to tak slavný nebylo, Everton začal tlačit víc a víc, až nakonec zaslouženě vyrovnal. Nicméně to mohl Wigan ještě vyhrát, když šel Maloney do dobré šance po kolmici Koného, ale prováhal okamžik pro zakončení, což se ještě dalo zachránit, kdyby nahrál před bránu, ale on radši vystřelil přes dva křižující obránce.

Reagovat
Chazy

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Kone - Di Santo - Maloney se parádně doplňovali, dneska to byla radost pohledět, hlavně Di Santo mě překvapil. Naopak McArthur s McCartneym to dost kazili.

Reagovat
fantomas

By tam musel bejt Bolton no.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes nemaji lepsi tym nez Bolton.

Reagovat
Chazy

Podle mě rozhodně majou

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre no

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, poprvý od 4. kola jsem se přehoupl přes magickou 30 ve fantě

Reagovat
Godwinson

Giroud 1+1, supr, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vidno, ten rozdiel, keď hráme s hrotom a keď s Gervinhom na hrote, myslím, že Giroud si vypýtal základ na ďalšie zápasy.

Reagovat
teenz

Podle mě Gervais proti Chels nehrál vůbec špatně na hrotu a ještě přidal gol.

Reagovat
pa3ce

Dnes bol skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!!! Udělala mi radost Chelsea, Giroud...inu z hlediska fotbalu dobrej víkend :)

Reagovat
Miguel19

A když zítra vyhraje Newcastle, bude ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

I proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

parádní výkon dneska, škoda, že nepřidal druhý gól

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

zrovna jsem měl spuštěné Hangover

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kaze

Tak Expendables II se povedli na jedničku, dokonale předčili má očekávání hlavně ty vtipy a narážky jsou mnohem lepší než ty vyvražďovačky, že kterých jsem ale stejně měl až sadistickou radost

Reagovat
smazaný uživatel

ten 4. gol chelsea, to bola lahôdka

Reagovat
kiwwi

100. pre zajtrajsiu vyhru Man United

Reagovat
teenz

Aspoň mi nerupne tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry :)

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

A co jako,str¢ si ji

Reagovat
smazaný uživatel

Opět 1 zápas.. Everton..

Reagovat
kiwwi

Obránce Ashley Cole dostane od Chelsea trest za vulgární kritiku Fotbalové asociace (FA) na internetu. Anglický reprezentant funkcionářům nadával na sociální síti Twitter poté, co zpochybnili jeho výpověď při obhajobě spoluhráč Johna Terryho, který před disciplinární komisí čelil obvinění z rasismu. "Ohledně sociálních sítí máme jasná pravidla, takže proběhne disciplinární proces a za tweet bude následovat trest. Dál bych to nerozebíral," citovala agentura Reuters trenéra Chelsea Roberta Di Mattea. Cole sice urážlivý příspěvek později smazal a omluvil se, podle všeho ho ale čeká ještě sankce od FA.

Reagovat
Arbiter

bleskům zdar

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

je to informace několik hodin stará, házel jsem to tu (resp. pod prev.) hned po zápase, proto má reakce

Reagovat
smazaný uživatel

dementni reakce*

Reagovat
Arbiter

ta tvoje je, no

Reagovat
smazaný uživatel

Dementni je hlavne tahle snaha me setrit jak ve skolce, ale uz se vazne prestan bavit jak idiot, prosim

Reagovat
Arbiter

to je tvoje parketa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, neplet si slova "prestan" a "pokracuj"

Reagovat
Arbiter

o co se tu snažíš, prosím tě?

Reagovat
smazaný uživatel

...koukám, že je to se svazem všude stejný

Reagovat
Arbiter

neměl to psát, ale aspoň napsal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna oslava Thea s fanousky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak akurat som dosiel zo zapasu, neskutocny zazitok, ti domaci fanusikovia su neskutocni, ziju celym zapasom, bolo pocut vsetko, len nie dianie na ihrisku, prekvapila ma na Upton Parku ta velka hlavna tribuna, vzdy som si to predstavoval ten stanok mensi, ale kulisa a hlavne plny stanok urobili svoje. Vyrovnany zapas, skor remizovy, nakoniec ten Arsenal my aj mohol bojovat o LM v buducej sezone, skoda toho zaveru. BTW, nevedel som , ze pre hammers su gunners tak v zaludku a povazuju ich za smiesn muzstvo, a nie je to len nazor jedneho ci dvoch, ale Arsenal sa tu u miestnych nenosi, fandia im hlavnepristahovali africania a cudzinci, pre ostatok je to povl.

Reagovat
Arbiter

šak je to správný přístup

Reagovat
smazaný uživatel

No ono, Arsenal je medzi miestnymi najnenavidenejsi klub v Londyne a v okoli, ostatni neutral laebo na haku, West Ham ma pochopitelne obrovsku popularitu v Essexe a teda vychodny Londyn, a na Chelsea sa tu nenadava a neblije ako je to v mode u nas, ale plne ich respektuju ako spickovy klub, City tu este neleti, bezny mancaft, samozrejme vzorku som si robil prave v Essexe, takze neplati to pre cele Anglicko. Taka pikoska, na skoleni asi 40 ludi sme sa nudili tak sa kazdeho pytali kto komu fandi, muzstva zo severu nie su v oblube okrem samozrejme tradicnych FC Liverpool ci ManUnited, ti co ich spomenuli, OK, bez reakcie, jeden nie miestni, spomenul Newcastle, vsetci sa ho hromadne s kyslymi ksichtami spytali, what the ...? Ci to mysli vazne Fakt zaujimave.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimave, ze Arsenal ta nenavidia

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez som bol z toho prekvapeny, ja to beriem ale v okoli Londyna, v strede Anglicka je to ine, ale najviac fanusikov ma u pristahovalcov, United je popularny vsade je jedno ci su zo severu z juhu, ci vychodu alebo zapadu, treba vsak poznamenta, ze ja byvam v jednej z najchudobnejsich casti Londyna, v priemyselnom vychode, kde na cudzincov nadavaju, ( ), urcite v tom ma prsty aj Wenegrov pristup k domacim hracom.

Reagovat
Counter

To by mi přišlo trochu nespravedlivé (např. dneska nastoupili do zápasu 4 britští hráči za Arsenal a jen 3 za Chelsea).

Reagovat
SunFells

Tak teď už se angličani moc "nenosí", ale za příval cizinců do PL se Arsenal trochu i podepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som to za minule obdobie. Predpokladam ze Arsenal ma velku fanusikovsku zakladnu hlavne u strednej a bohatej vrstvy a samozrejme cudzincov.

Reagovat
SunFells

Zkrátka u gentlemanů, se kterými maj takoví ti jednodušší lidé vždycky problém.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU su hlavne robosi a mali kriminalnickovia To sa dedi z generacie na generaciu.

Reagovat
Counter

Nejúspěšnější londýnský klub → nejvíc fanoušků a zároveň nejvíc haterů?

Reagovat
smazaný uživatel

Medzi miestnymi, bozinku, vy mate asi problem pochopit text . To nie je vzorka pre cele Anglicko, v skutocnosti som sa stretol s velmi malo fanusikmi Arsenalu, zrejme ten obraz o fanusikovskych zakladnach sa lisi od reality, ale ako som pisal, ja som to pisal hlavne za oblast Essexu, kde West Ham je najpopularnejsi klub, ich fanusikovia beru zvacsa Arsenal ako arogantny povl z bohateho severu Londyna.

Reagovat
Counter

Já to nemyslel zle, spíš jsem se snažil dopídit, proč tomu tak je. Proč nesnášet zrovna Arsenal a ne Tottenham... Kvůli větším úspěchům a lepším statistikám ve vzájemných zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, tiez ma to tak napadlo, Tottenham je tu na takom kde nic tu nic ignore liste. To asi musim este zazit zapas s kohutmi , tiez si vypocujem par peprnych slov mozno A samozrejme, v pripade Millwallu neriskujem. To vsak pri sucasnom WHU nehrozi. Apropo, musim sa este niekoho z miestnych spytat na tu nenavist a jej povod medzi tymito dvoma klubmi, lebo oni lezia na opacnych koncoch Londyna, preto je to pre mna trocha lakava zahada.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop diky, ja to viem, len to chcem vediet od miestnych v pube

Reagovat
SunFells

To je fakt, tam se toho vždycky dozvíš nejvíc

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

Přitom z přenosu chvílemi nebylo slyšet nic a viděl jsem hned několik komentářů, jak byla během zápasu úplně hluchá místa bez povzbuzování...

Reagovat
kiwwi

Arsenal sa tu u miestnych nenosi, fandia im hlavnepristahovali africania a cudzinci, pre ostatok je to povl

Reagovat
fantomas

Takže Arsenalu nefandí žádný angláni vlastně. Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Z textu si to tak pochopil? No dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne!

Reagovat
fantomas

Aha, sorry, jak tam nemá mezeru, tak mi to tam zaniklo. No i tak bych řek, že je to hodně nadnesený samozřejmě. Dovedu si představit, že to bude oblíbená póza ve východnim Londýně, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozne to je, toto je priemyselna oblast Londyna, cize zvacsa robotnici. Iba ma prekvapilo, ze Chelsea na tom nie je rovnako, ale predpokladam, ze rivalita medzi vychodnym a severnym Londynom v podobe Arsenalu a WHU je asi dlhsie zakorenena, Chelsea je predsa len zvlastny neviditelny klub, ktory je zasadeny medzi kaviarnicky bohatych v centre Londyna, a ako tradiciu ich velmi neberu, zrejme je to ifanusikovskou zakladnou.

Reagovat
kiwwi

(co mi to len pripomina )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

nakoniec ten Arsenal my aj mohol bojovat o LM v buducej sezone

Tak toto je hlaska tyzdna!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal krásně a hlavně Giroud se Santim!

Reagovat
smazaný uživatel

He scores with his left, he scores with his right, Santi Cazorla, he makes Nasri look like shite.

I když zrovna na Nasriho to moc nesedí, ten k tomu, aby looks like shite, nepotřebuje nikoho.

Ale i tak se mi to moc líbí.

Reagovat
cristiano.K.

stačilo,aby Carroll umístil lépe tu hlavičku a Arsenal jel domu s prohrou Je až neuvěřitelný,že AFC má tolik bodů,když vidím Mannoneho,který působí všeljak jen né jistotou,Mertesacker není a nikdy nebude žádná jistota, překvapuje mě Jenkinson,jde hodně nahoru.

Reagovat
teenz

Jenkinson je frajer už od začátku sezony. S tím Mertem - nevím no, po předvedem výkonu Kosce, kterej nám prohrál zápas proti Chels ho tam vidim radši.

Reagovat
SunFells

Víš málo o Perovi, synku

Reagovat
cristiano.K.

dost na to abych ho mohl hodnotit

Reagovat
Counter

Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson je slabý ako ¢aj

Reagovat
SunFells

No Arsenal player has been directly involved in more goals than Giroud this season -> 6 (2 goals, 4 assists).

Reagovat
fantomas
Reagovat
SunFells

Jeho největší/jediná přednost.

Reagovat
fantomas

Fakt? Já si ho v Arsenalu pamatuju jako "zaboha nevystřelim".

Reagovat
fantomas

I když zase jo, asi dvě pumelice si vybavim. Ale stejně..

Reagovat
SunFells

Střílel parádně, ne často (že se k tomu moc nedostal, nezdá se mi, že by ignoroval příležitosti, na to tam byli jiní experti ), ale snad nejlíp z týmu.

Reagovat
Counter

Ale jo, měl tam slušný počet hezkých gólů zdálky. Teda aspoň na naše poměry Pamatuju proti Lutychu v LM, proti Evertonu v prvním kole PL, ze standartky proti Hullu, z rozehrané standartky proti Stoke...

Reagovat
smazaný uživatel

+ x pěkných střel, které vytáhli brankáři...

Reagovat
Counter

nj, ale kdo si je má pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já si vybavuju jednu proti olympiakosu, kterou vytáhl Nikopolidis To dáme dohromady.

Reagovat
SunFells

Ale pěkný samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

On to v tý noze měl vždycky...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me kde nakonec skonci..

Reagovat
M0rb1D4S

Jenom pro jistotu, hodil by mě tady někdo link na dnešní MOTD? Děkuji

Reagovat
Counter

*mně

Reagovat
smazaný uživatel

WBA do champions league

Reagovat
smazaný uživatel

To ur¢itey

Reagovat
smazaný uživatel

Arouna Koné

Reagovat
smazaný uživatel

I'm sexy and I know it

Reagovat
smazaný uživatel

via putty manchester

Reagovat
smazaný uživatel

just gonna stand here me watch me burn because I know numa numa numa

Reagovat
Miguel19

Balotelli: "Nová FIFA je tak vymakaná , že když hraješ za Robbena a zmáčkneš X, tak ani nepřihraje"

Reagovat
smazaný uživatel

A ked stla¢íš alt tak sa ronaldo pokaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

youtube LM10

Reagovat
smazaný uživatel

wow, ten kun je ale fešák, toho vidět ve sprše, hned bych ho namydlyl

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pořídil jsem si novou Fifu, hraju na klávesnici už několik let, takže bych si rád zahrál proti někomu na klávesnici, jen tak pro zábavu, zatím se v nové fifě nevyznám, odehrál jsem jediný zápas, takže pokud to někdo vlastní a má zkušenosti s online hraním (respektive ví jak na to) tak bych si rád zahrál ((nechci přednášku o tom jak je lepší gamepad, ten jsem rozmlátil, vím jak je lepší!!!))

Reagovat
nani92

ja hrám tiež na klávesnici a rád by som si s tebou zahral,ale žiaľ kým som na intráku to nejde

Reagovat
fantomas

Přidej si mě na originu: fantomas101010 - taky sem zatvrzelej klávesničkář.

Reagovat
herbage
Reagovat
SunFells

Zachránili ho?

Reagovat
herbage

těžko říci, snad ano. Netrpělivě čekám na podrobnosti

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

odkaz na MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas: hoď mi na tebe facebook prosím...nebo icq, myslím, že se domluvíme

Reagovat
fantomas

? Ty nemáš origin nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

mám tě přidanýho už, jo mám origin samozřejmě, ale teprve jsem se v tom rozkoukával, měl jsem to pár hodin

Reagovat
Nikikrew

Zapas som nevidel ale tato vyhra ma velmi potesila. Vyhrat na Upton parku je vzdy tazke. Konecne sa presadil Giroud, pekny gol. Tak isto aj jeho asistencie. Wallcot s prehladom a Santiho gol nepotreuje komentar.

Teraz by som poprosil, ci nahodou niekto nema link na stiahnutie

Reagovat
Nikikrew

vdaka

Reagovat
Miguel19

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Na stamfordu byla zase úžasná atmosféra, jak tak slyším.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fanoušci norwiche po golu celkem slyšet byli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata libová ulice.

Reagovat
Miguel19

Ti obránci byli hodně komický ale. Se tam točili jak míčky v sportce.

Reagovat
Miguel19

Chelsealona

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky dostalo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

co uz bylo v MOTD? diky

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea-Norwich toď vše

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea už ňák dlouho neprohrála. To není jejich styl..během zimy očekávám nějakou krizi a strmý pád ideálně mimo první čtyřku..teda spíš doufám.

Reagovat
kvasha16

November a December neskutocne nabity program, tam si myslim ze Chelsea strati a navyse este teraz v Oktobri behom 11 dni Spurs, Sachatar vonku a potom 2x MU doma... bude velmi tazke nestratit ani raz, takze ti mozno Chelsea urobit radost

Reagovat
smazaný uživatel

Englishman who knows how to take a penalty, handsome

Reagovat
mr.Silver

Ale Koné krásné kolmice

Reagovat
cristiano.K.

první penalta na Jelaviče byla asi nejvíc jasná,pěknej zápas. Di Santo a Kone

Reagovat
SunFells

Lineker

Reagovat
Miguel19

Ferdinand

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí fík WBA luxusní

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa

Reagovat
Minister

Bosingwa krááál

Reagovat
Miguel19

Ten Ferdinand je strašný dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Diamé

Reagovat
cristiano.K.

Nolan u tří šancí a nic,hodně se podílel na prohře

Reagovat
cristiano.K.

když jsem viděl kolik toho labutě spálili,tak jsem ještě víc nasranej,měl jsem je na tiketu s CFC(hcs-1), dvě tyčky a další šance

Reagovat
Minister

A ja som samozrejme nechal Routledgea vo fante na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

- Walcott is ready to sign a new three year contract with Arsenal. It is hoped the deal can be ratified by the beginning of December. (Mirror)

- Peter Hill-Wood says Arsene has £35m + to spend in January, as Falcao admits English ambition

Arsene Wenger has been assured that he will have £35million-plus to invest in new players during the January transfer window.

The Arsenal manager will be able to use the profits announced by the club last week.

“If Arsene wants to use that money during the winter window then, absolutely, he will be able to do it,” said chairman Peter Hill-Wood.

“We rely on him to come up with the right people and there will be funds available to him.”

That will reassure both Wenger and the fans as Arsenal go in search of their first ­trophy in seven years.

Their start in the Champions League, after the 3-1 home win over Olympiakos, has reaped a maximum six points. The new-look team have also had an encouraging start to the Premier League and are through to the next round of the Capital One Cup.

“We have been very pleased with the start,” said Hill-Wood. “But if the manager wants to reinforce the squad in January, he will be able to do that.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger kupuje hráča za 35 mio

Ten hráč má byť Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

No tak toho Falcaa musis brat snad s nahledem. Hill-Wood akorat rekl, ze Wenger bude moct v lednu nekoho koupit, kdyz bude chtit, coz s nejvetsi pravdepodobnosti chtit asi ani nebude

Reagovat
Pettirosso

snad slepě půjde po Falcaovi a nevšimne si Llorenteho

Reagovat
SunFells

A teď doopravdy, nepůjde po Falcaovi a na Llorenteho hodí bobek.

Reagovat
Pettirosso

tak pokud se rozjede Giroud, tak důvod ani nebude. Btw jak hrál včera, nestihl jsem se na vás kouknout?

Reagovat
smazaný uživatel

výborne.

Reagovat
SunFells

Stejně dobře jako v předchozích zápasech, plus k tomu přidal vyrovnávací gól a asistenci, která nás dostala do vedení. V závěru po krásném Santiho pasu zase spálil tváří v tvář golmanovi, ale upřímně to nebyla tak moc lehká pozice, celkem z úhlu a hned u golmana.

Reagovat
Pettirosso

díky oboum, právě jsem zkoukl první poločas a fakt se mi Oli líbí, umí i podržet míč, líbilo se mi jak nějakýho černouška od WHU vykoupal u lajny plus ten gol byl fakt pěknej. Mohl už mít hattrick s trochou štěstí.

Reagovat
SunFells

Aj kdyby se nerozjel, na Falcaa by mu těch 35 mega (které Wenger v životě za jednoho hráče neutratí) ani nestačilo, ten navíc stejně jako Llorente bude naslouchat spíš těm, kteří mu daj pohádkovější plat a naplňují nějak pravidelněji své ambice.

Reagovat
herbage

no to známe. Wenger v zimě zásadně nenakupuje, pokud mu neteče do bot, což snad enbude tento případ. Pokud prodlouží Theo, bude mi to stačit. V zimě když prodáme Chamakha s Aršavinem, tak taky spokojenost a někdo typu Matías Suárez by byl jen příjemný bonus. Velké jméno typu Llorente nečekám, překážel by si s Giroudem a Falcao je taky utopie. Už takhle mám vysoké výdaje na platy, které je potřeba snížit

Reagovat
SunFells

Moc toho Suaréze neznám a už jsem na něj alergický, jak toho jižanského skrčka musíš zmínit pokaždé jako příklad, když je řeč o hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

kedysi k nemu pripojil aj Guidettiho.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

po zhliadnuti MOTD (a predchadzajucich 6 kol) sa neviem rozhodnut, kto ma najkomickejsiu obranu zatial...QPR alebo Norwich - to su neskutocne veci co tam obaja predvadzaju

Reagovat
kiwwi

btw, keby nejaky Nani spravil to, co Noble (ked dostal Gervinho zltu kartu) tak by tu bolo nablute...

Reagovat
Bayern +

No to je snad jasne. Nani, Young, Vaz Te, Suarez su tym znami, Mark to spravi raz za rok.

Reagovat
kiwwi

njn, lenze tu na to nikto ani len neupozornil, pretoze Noble je milasek

Reagovat
Bayern +

A velky. Inak kde by som si mohol stiahnut MOTD? Viem, ze sa to furt pytam, ale mne sa to nikdy nepodari poriadne najst...

Reagovat
kiwwi

preco si uz neulozis stranku

http://www.matchofthedays.com/forum/

Reagovat
kiwwi

a ked to nechces stahovat, tak sa to da kuknut aj tu

http://www.101greatgoals.com/category/goals/England/

mas tu vzdy vsetky zostrihy z MOTD

Reagovat
Bayern +

Jop, diky. Takto to vyuzivam trebars aj na footytube.com, avsak komplet zostrih z MOTD tam nie je uplne pravidelne.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

Od Gervinha to ale nebezpečný zákrok byl, né jen že netrefil míč, ale nestihl trefit ani hráče (což je furt faul) kdyby se Noble neporoučil na zem, tak by zůstal nepovšimnut. Byly tuším poslední vteřinky nastavení prvního poločasu. Prostě něco jako ten Welbeck předtím, akorát tu to nebylo nijak zásadní.

Reagovat
kiwwi

ja sa ale nehadam, ci to faul bol alebo nebol

Reagovat
SunFells

Bol, ti říkám

Reagovat
kiwwi

ale to mne je uplne jedno

Reagovat
tomasinho

Ještě, že jsem to neviděl ten West Ham, byl bych ještě nasraný, stejně jako u Readingu, že t neudrželi. Alespoň to QPR prohrálo. Dneska bych prosil výhru LFC, remízu nebo výhru Newcastlu.

Reagovat
kiwwi

Reading si nezasluzil ani ten bod...Swansea ich solidne mlela

Reagovat
tomasinho

Já jsem to neviděl, jen konstatuju, MOTD stahuju teprve.

Reagovat
kiwwi

Michu zasa extratrieda...mohol mat 1+2 keby neboli jeho spoluhraci lamy v zakonceni

Reagovat
tomasinho

Tak ještěže tak, takhle mají Royals alespoň bod. Po repre pauze hrajou u nás, tam nečekám, že by bodovali.

Reagovat
kiwwi

zatial nie su absolutne nicim zaujimavi...popri Norwichi jednoznacny kandidat na zostup

Reagovat
tomasinho

Možná pro tebe. Pro mě rozhodně zajímavější než spousta týmů, dobrý výkon na Chelsea, s Newcastlem. Ukazují větší vyspělost než Saints.

Reagovat
kiwwi

Saints skoncia v suchom tricku pred Royals

Reagovat
tomasinho

To určitě ne, říkal jsem to před sezonou a říkám to i teď. O sestup budou bojovat oba týmy, možná i oba padnou (snad ani jeden), ale Royals budou výše, to jsem si jistý.

Reagovat
kiwwi

takze stavka?

Reagovat
tomasinho

Klidně

Reagovat
kiwwi

tak zadanie stavky je jasne a kedze je to stavka mimo nasich timov, tak to nechame pri klasickej zmene nicku?

Reagovat
tomasinho

Jojo, jsem pro. Akorát tě musím varovat, že kdybych případně nějakou náhodou prohrál i s tebou, i s Evertonianem, z důvodu dřívější sázky bych prvně měl jeho nick, pak až tvůj.

Reagovat
kiwwi

np

Reagovat
tomasinho

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

zvlášť Routledge.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

no dnes to na bike nevyzera, tak musím nejak vyplniť dobu, kým bude zápas...asi filmy

Reagovat
vladis271

daj nejaký tip :)

odporúčam Bretskaya Krepost

Reagovat
Arbiter

The Raid je perfektní snímek

Reagovat
ďuriLFC

Ach jaj , nechceš si to so mnou vymeniť ? Rád by som mal toľko času. Teraz odtrenovať žiačikov , potom vlastný zápas , LFC , oslava narodenin , byť aspoň sekundu s frajou , a rýchly presun na vlakovku stihnuť rýchlik do BA . Spať pojdem zajtra večer, yes.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než sedět doma na zadku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
Miguel19

Snad Lamps nepojede na repre.

Reagovat
Maresma

údajně je na dovolené v Indii

Reagovat
Miguel19

Já spíš věřím teorii se zraněním.

Reagovat
Error

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Miguel19

OT: Nemá už někdo FIFU 13 na PSP?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes nejlepším hráčem Fulhamu byl Jos Hooiveld...:-)

Aneb jak to vypada, kdyz obranci Southamptonu skórují čtyřikrát ale skóre je 2:2 :-)

Mimoto - Hooiveld má skvělou bilanci - odehrál 4 zápasy a dvakrát zavinil penaltu a dvakrát si dal vlastní gól. Obránce za všechny prachy, už když střídal a vběhl na hřiště se mu komentátoři smáli, že dosud měl zajímavou bilanci...po konci zápasu už se raději nezmiňovali :-))

Reagovat
smazaný uživatel

, ale Fonte našťastie hral za dvoch

Reagovat
rickroll

Dneska si oba týmy nezasloužily ani bod.

v 1.půli z pohledu FFC absolutní zoufalost,o poločasu to mohlo/mělo být 3:0,pak to bylo trochu lepší,Soton se nedostával téměř celý 2.poločas vůbec k ničemu,z pohledu FFC ovšem taky žádná sláva,goly HODNĚ klikařské....jejich vyrovnávací na 2:2 byl taky vtip a fail z pohledu rozhodčího.

Hangeland a Schwarzer tuhle sezonu fakt dost za očekáváním, je na nich ten věk opravdu znát.Klidně at to Stockdale od příště vezme za Schwarzera.

Příště proti Ville už s Berbatovem a možná Diarrou,takže naděje na zlepšení tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

V té první půli máš pravdu, to byla katastrofa. Opět si postěžuji jako minule na dvojici Ruiz - Rogalleda, absolutně k ničemu. První všechno zpomalil, dělal kličky, ztácel míče a když už se vrátil, tak udělal faul. Druhý opět bezzubý - padal na zem jako hruška, neustále si na něco stěžoval u rozhodčího místo hraní a v druhé půli jako by neexistoval.

Ovšem to plácnutí o Hangelandovi a Schwarzerovi je naprostá hovadina. Stockdale by mohl dostat vce příležitostí, ale Mark je zatím pořád jasná jednička a jen tak se to nezmění. Tenhle zápas mu nevyšel, ovšem jinak je oporou od začátku sezony. O Hangelandovi mlčím, nepřišlo mi že by dnes hrál zle.

Chybí nám prostě klid ve středu pole (Murphy chybí nejvíce, škoda že ho nechal Jol jít...) a klid na hrotu (Berbatov, případně Petrič - oba dva umí podržet míč, založit akci, zklidnit i zrychlit hru) - zbytek pole se podá. Dneska by se těžko hledalo ale cokoli co chválit u nás, jediná výjimka je opět Kačaniklič.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem na něj naštvaný, že mu ani nemůžu přijít na jméno :-)) Rodallega - mně se na tom už předtím zdálo něco divného :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká někdo na MU na Bloodzed?Opět mi to nechce přes sopcast načíst

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim mi to běží v pohodě.

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
fantomas

http://ballsdot.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/10/suarezgif.gif

No ty píčo, tak tomu se řiká "nasazená koruna" pověsti divera...

Reagovat
Free_player

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

(a tos ještě neviděl dneska Balea)

Reagovat
supervizor

Strašný debil, nechápu jak takovému hráči může někdo fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt mu prislapnul pravej kotnik

Reagovat
C-M@ster

Chce to záběr i odjinud.

Reagovat
fantomas

Co prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

mne se to poprvy pustilo jenom do okamziku, kdy ho fauloval, nevidel jsem toho delfina ale kdyby spadnul hned, tak je to jasna penalta

Reagovat
C-M@ster

Mu sekl po noze a tím ho zfauloval, kdyby nespadl, tak riskuje, že rozhodčí nechá hrát hru a on by kvůli tomu faulu neměl balón pod kontrolou.

Ale vypadá to groteskně.

Reagovat
fantomas

Dyt se nanovo odrazil. Naprostá nechuť..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

že i tohle tu někdo bude obhajovat?

Reagovat
C-M@ster

Je to tak. Hraci bohuzel obcas pridaji padu, jinak by se to nepisklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes robil jak regulérny kokot, a to minulý týždeň ukázal, ako sa má hrať s chladnou hlavou....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ještě najdi toho Walterse minutu předtím,ten si zakryl i obličej po tom divu

Reagovat
frankiefcb

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jsem čekal, že když gola nedostanem, tak ani nedáme.

Reagovat
tomasinho

Jděte do píče s tímhle už. Klasika ty vole, ve vápně nikdo, jediný hrot celý zápas na lavičce a nejkreativnější hráč jde dolů půlhodiny před koncem. A ke všemu ještě mizerný kapitán. Suma sumárum, další neskutečně projebané body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný hrot by to dojebával ešte viac, my hrot nemáme...

Reagovat
tomasinho

Ani ne, měl ho tam na konci hodit, aspoň má dobrý pohyb, navazuej na sebe hráče, dobře pozičně hraje. K čemu nám je v závěru Suarez, když si žongluej na půcle a ve vápně nemáme nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini teda dobrý pozične nie je vôbec... Suárez je geniálny hráč a toho sťahovať nebudú, lebo ten dokáže dojebávať akcie celý zápas, ale za pár sekúnd ti zas vie dať gól, či vymyslieť gólovku... Škoda, spoliehať sa na takého zbrklého hráča...

Reagovat
tomasinho

Ale já neříkám, aby stahoval Suareze. Mohl jít dolů Sterling nebo jeden z obránců, na jaký pytel tam byly 4, když jsme měli tlačit. Borini náhodou ukázal dobré náběhy z křídla do vápna, skvěle navazuej na sebe hráče ve vápně, dělá prostor. A aspoň by tam někdo(!!!!) byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling sa ako jeden z mála hýbal, myslíš to síce dobre, ale ja si zas nemyslím, že by to Borini strhol, kedže on do uzavretej obrany nevie, jeho nábehy by boli k ničomu, kt. aj tak nemá príliš dobré. Čiastočne súhlasím...

Reagovat
tomasinho

Ale byl by tam někdo aspoň. Takhle byly na hřišti 2 podobná křídla, dvě CMm, AM a Suarez, který je všechno možné, jenom ne hrotový hráč. Mohl hrát on více z křídla, nebo se vysunout Johnson. Prostě nemůžeme si dovolit nechávat v takovém zápase na lavičce jediného útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, len neverím, že by tam proti úpornej defenzíve Stoke Borini niečo pozitívne urobil, preto píšem, že čiastočne súhlasím, dať ho tam mohol, no...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

souhlasím, mohl a nemusel, spoléhat na Boriniho se nedá,ten si tutovka jako Suarez sám nepřipraví, ve spalování jsou si podobní. Radši tam budu mít Suareze než Boriniho.

Reagovat
tomasinho

Nejde ale o to, ten nebo onen. Když je třeab dát gól, tak tam musí být oba jakožto jediní útočníci. Suarez se šestnáctky snad bojí, Borini by tam šel.

Reagovat
vodka

máte ve West Hamu

Reagovat
stiflerovamama

Ach , zase zbytocna strata bodov . Zase nasa stara bolest . Opet sme boli jednoznacne lepsi hrali sme pekny futbal ale co z toho .

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom bylo pěknýho? Bez pohybu, bez střelby, bez nápadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný futbal si predtsavujem inak, ale chápem názory "Rafových detí", statický alibizmus...

Reagovat
papos182

Kazdy si prece predstavuje pekny fotbal jinak, ale ty tu zase musis cpat neco o Rafovi. No ale chapu nazory "kwoporovych deti" ...

Reagovat
tomasinho

Pěkný fotbal bez čisté gólovky a nikoho ve vápně, to je nám fakt na hovno.

Reagovat
Free_player

COYS !!! poviné 3 body jsou v kapse .... moc hezký pohled na tabulku tedka

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City si nezaslúži hrať PL. Pojebaný betonári

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jsou na tom ale líp, než ten tvůj Liverpool, tak radši být tebou tiše šoupu nohama

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Spurs, pekne hrali, Dembele je neuveritelnej, takovou kontrolu nad micem co ma, to se jen tak nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

Luka who? Dembélé na něj nechává neskutečně zapomenout

Reagovat
Free_player

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC

to som si myslel, ze tak ten zapas bude vyzerat...

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Allen only lost possession of the ball 6 times for #LFC today… Stevie? 36 times!!

........

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie je ten "lazy" hráč, kt. Rodgers po Udinese spomínal. Zaslúži si lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Sere mi jeho přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

dnes najhorsi na placi, neviem co sa s nim deje. posadil by som ho na par zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Heskey při svém debutu za Newcastle Jets prohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má platit to, co se říká, že v PL už neexistují lehké zápasy, tak Aston Villa hraje asi jinou soutěž. Nebo ji budou hrát příští sezonu. Už za prvních 20 minut prošel k jejich vápnu zhruba stejnej počet kombinací, jako nám Norwich! a QPR!! dovolili za celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

ako fanúšik Aston Villy to tiež nechápem ake podávaju nevyrovnané výkony najmä v obrane a keď už hraju dobre tak nevydoluju z toho ani bod ale verím že sa dokážu tuto sezonu udržať ten mladý káder to bude musieť nejako zvládnuť

Reagovat
Wat

Co se to zase dělo na Anfieldu? Teď jsem došel z fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

právě že nic se tam nedělo

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez robil jak kokot.

Reagovat
Wat

Zase pálil?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to, simuloval ale, bol rozladený - na začiatku mu Huth stupil na hruď a sudí to nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

To Man.U má fakt z prdele kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak on to byl góol.... hmm

Reagovat
C-M@ster

nějaký gif?

Reagovat
smazaný uživatel

celkom krátky gif.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to je ze stejného času, tak z 2. obrázku je vidět, že rukavice jsou ještě na čáře, takže gol nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda tej Skrtelovej šance na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Klevrly dal špatnej centr, ale gol z toho byl hezkej.

Reagovat
iamek

Gratulace Poolu k cennemu bodu . Dulezity bodik v boji o zachranu.

Reagovat
Swarley

paráda, tři body z venku, to jsme potřebovali...zvlášt s takovým soupeřem, který dokáže potrápit...

Reagovat
Maresma

Btw, Happy birthday Sami

Reagovat
smazaný uživatel

And Jermain Defoe...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vodka

a Lloris byl v akademii Nice

Reagovat
smazaný uživatel

to je tiež pekné, ale keď si predstavím predpubertálneho Wilshera, ako sedí pred tv a pozerá na Friedela na lavičke, tak sa strašne smejem.

Reagovat
smazaný uživatel

super vysledok, parada

Reagovat
smazaný uživatel

Yiďáci koumali jste dnes Sandrovu distribuci dlouhých míčů? Jsem docela čuměl. On a Dembelé tvoří hodně zajímavou středovou dvojici. Sice je to jiný typ fobalu co teď asi budeme hrát, ale mě to v celku baví. Nemáme nad těmi zápasy takovou kontrolu jako v loňské a předloňské sezóně, ale aspoň se to hýbe. Často to končí na špatných individuálních rozhodnutích v důležitých momentech a proto spousta akcí končí ztrátou, ale ta dynamika týmu je hodně koukatelná. Když chceme hrát, tak se na to dívá parádně, horší je, že často hrát nechcem a necháme to na soupeři. Dneska už byl ten konec dle mých představ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak snáď vám to vydrží do NLD, lebo na takej hre si Cazorla, Wilshere a Arteta zgustnú.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by vám to vyhovovat. Taky záleží, jestli z kontroly nad zápasem budete těžit, nebo to bude do poločasu 0:3 po bleskových protiútocích.

Reagovat
smazaný uživatel

zas raz bude gólové NLD.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honza Matoušek

Krásný, ale stejně si myslim, že to nechtěl. Ale těžko poznáš, jestli se kouknul, jak stojí brankář, nebo kam bude centrovat no...

Reagovat
fantomas

No, na tom druhym je pěkně vidět, jak koukne směrem k Harpsovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley on his goal: "Yes, I meant to put it in that far corner."

Reagovat
smazaný uživatel

to by som aj ja povedal, keby som to tak trafil.

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě, řada hráčů se po zápasech s úsměvem běžně přiznává. Nemám důvod mu nevěřit.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ok, čo sa čertíš, veď si robím srandu.

Reagovat
fantomas

No ted sem teda hlavně zvědavej, co doopravdy řekl.

Reagovat
Rssa

"I wanted to shoot to the other side , it was mistake" Tom smiled...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ha, cunto!

Reagovat
herbage

skoro jak Lansbury

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex Ferguson on Tom Cleverley's goal : "I think it was a cross, he says it was a shot."

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Ha, nikdo mi nemůže nadávat za to, že sdílím názor s Fergiem

Reagovat
fantomas

Jinak Rafael MOTM? Stoprocentní v tacklingu (5/5), ve vzdušných soubojích a solidní bilanci měl i na zemi (6/8); tu svou lajnu zavřel příkladně.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jak zachytal Lloris?

Reagovat
smazaný uživatel

Pár klíčovejch situací v prvním poločase čímž nám asi zachránil body, ve druhým poločase neměl nic na práci

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ty výběhy? Všechny střely ho totiž trefily. Neměl moc příležitostí se ukázat. Cokoliv mimo čisté konto by bylo nepřijatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak myslím si že zrovna ty výběhy byly hodně důležitý..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham už je před Arsenalem? To jsou věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Už týden.

Reagovat
herbage

dokonce ihned po vaší výhře na OT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň k něčemu dobrému to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

PL zase až za dva týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Když naposledy Friedel nechytal v lize, Wilsherovi bylo 12 let, iPhone neexistoval, facebook měl pár stovek uživatelů...

Brad

Reagovat
Rssa

Už to tu je

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to psal teda na twitteru nějakej vasil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to holt vypada, kdyz Newcastle radsi koupi dva VELMI POTREBNE stredni zalozniky namisto jednoho NEPOTREBNEHO stopera. Tfuj.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu nějaký fanoušek Arsenalu? Pořád mám pocit, že mám něco na zádech, potřebuji to z nich dostat a vy na ně dobře vidíte...díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak řekni mámě, proboha..

Reagovat
Rssa

Já bych se koukl, ale si moc daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi beháš zozadu dopredu a naopak, čo?

Reagovat
Wat

Spíš jedním okem špatně vidím.

Reagovat
herbage

nemáš pít patoky

Reagovat
Wat

Patoky se většinou používaj ve spojení s alkoholem a já jsem ještě nezletilej.

Reagovat
smazaný uživatel

to aj ja a s alkoholom som spájaný častejšie než Mojsej s Bartošovou dokopy.

Reagovat
Wat

Nekaž mi mé výmluvy.

Reagovat
Godwinson

To se nemáš čím chlubit.

Reagovat
smazaný uživatel

to si robím hlavne srandu, popravde tvrdé neznášam a okrem rumu ma zo všetkého nadúva. Väčšinou si dám len pivko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, je tam taký malý lístoček s nápisom "5-2".

Reagovat
herbage

jj, máš tam papírek s nápisem: "zající se počítají po honu", podepsáno herbage

a P.S.: kopni mě

Reagovat
smazaný uživatel

Budu rád, když mě kopneš ještě dál

Reagovat
herbage

počkám si po NLD, ky vás skopnem zpátky do středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

dalsi zapas Stoke doma Liverpool i Chelsea s nema meli dost problemu, tak snad je usadime.

Reagovat
Maresma

kiwwi, přesně 3 góly padli.

Reagovat
Honza Matoušek

y

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Honza Matoušek

Vzhledem k tomu, co je tu občas za články (názory Čecha na výkon apod..), si myslim, že Friedel by si za ten rekord zasloužil svůj vlastní.

Reagovat
smazaný uživatel

na eurosoccer.us určite bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už sem tu stránku začal hledat, než sem si všiml té vadné koncovky.

Reagovat
fantomas

https://pbs.twimg.com/media/A4ns2WuCAAEY8MZ.png:large

Hehe, frajer z 50 pencí udělal 63k.

Reagovat
hefy

Reagovat
Erdovec

už vím kdo mi vyžírá to štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

ten je teraz nasraty, ze co to to nedal aspon za 1 celu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Erdovec

myslím že ten je možná všechno ale určitě ne nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

no ja by som nasraty bol

Reagovat
Erdovec

vyhrál bys 2m a byl nasraný?

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak trosku by ma to sralo, ze keby som tam hodil libru, tak mam miliony 4

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

No, když si vezmeš, že si to za tejden vydělá Aršavin sezenim na lavičce...

Reagovat
Erdovec

to je ten druhý pohled no

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sem se zamiloval.

Reagovat
fantomas

Nedivim se, @visionofscholes to je.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Zápas který dost možná rozhodne o titulu v "lize která není jen o dvou týmech"

Anglicky, YES

Reagovat
smazaný uživatel

no, aby nemalo titul tento rok Atletico

Reagovat
fantomas

Mám ho off.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/79509

rusky ale

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Eric_The_King

Anglicky? Já to mám nějak holandsky nebo co, děsně tam chrochtají. A navíc se to seká jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/79509

Nádherný obraz, sice rusky ale plus mínus něčemu rozumíš. A jde to absolutně plynule.

Reagovat
vodka

ronaldo hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sally

05.10.2012 16:11

OT:

Chelsea-Norwich - 1

Liverpool-Stoke - 02

Newcastle-Manchester U. - 2

Wigan-Everton - 2

Co myslíte?

kiwwi

05.10.2012 16:19

Everton bude X, inac vsetko dobre

Reagovat
Maresma

afc

V Newcastli ocakavam totalnu prestrelku.over 3,5 to isti.

[reagovat]

kiwwi

05.10.2012 16:38

ja prave tipujem under 2.5

[reagovat]

Maresma

05.10.2012 16:45

Ani jedno nevýde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ked uz napises A, napis aj B

Maresma

05.10.2012 16:45

Ani jedno nevýde

kiwwi

05.10.2012 16:55

United vyhra 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si daval under 2,5 , ako si potom mohol dat vyhru 3:0 ?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jedno si daval na tiket a druhe si len sukromne tipol

Reagovat
kiwwi
Reagovat
tomasinho

Jeden za 18 a druhý bez dvou za 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba

Reagovat
fantomas

Bale je taky hustej teda.

Reagovat
Maresma

Ty vole Bale taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot, fakt, už si ho zaradím do skupiny futbalistov ako Alves alebo Busquets, medzi tých, ktorých by som vylučoval už len za to, že vyjdú na ihrisko.

Reagovat
smazaný uživatel

dufajme, ze ked uz bude hrat Bale za United, tak sa to odnauci

Reagovat
fantomas

Přijde ti snad, že se to u vás odnaučil Young?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemyslim si, ze je to take vyrazne jak vo Ville

Reagovat
fantomas

Eh..no jak myslíš.

Reagovat
tomasinho

Podle mě právě ještě výraznější.

Reagovat
Bayern +

Este sa zdokonalil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot...mohl by mu Levy napařit pokutu aby se zbrchal. Kdyby radši zamakal, Jan ho nalevo totálně zastiňuje zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

ale překvapilo mě to, letos se kupodivu zatím držel..no, tímhle si to vynahradil

Reagovat
soukup

Bale, protože Suarez je jižák od kterýho to čekáme a můžeme pak aspoň nadávat na náplavy

Reagovat
j_mrazik

Suaréz, protože se domáhal faulu. Nevim, jak pokračoval Bale, ale doufám, že to nechtěl písknout. Prostě se bál, že ho sebere, tak radši spadnul.

Reagovat
kiwwi

tiez to tak vidim

Reagovat
Counter

Ten Bale je šílený Kdykoli se někdo jen otře o simulující Jižany, odkaz na jeho eskapádu přiletí rychlostí blesku...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, to je dilema. Inter už vede, Clásico jede v TV, a za chvíli začíná Francie.

Reagovat
kiwwi

ja dokukam to clasico, celkom to ma tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já asi taky, no.

Reagovat
fantomas

Určitě du na Francii ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já přijdu potom

Reagovat
smazaný uživatel

pozeras to na tom rumunskom sopcaste?

Reagovat
fantomas

Jj, už jo...zkoušel sem různý flashe, ale ty mi postupně popadaly nebo se nerozeběhly.

Reagovat
smazaný uživatel

uz mi ide na sopcaste Francuzsko

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/ALTO101010/status/254990389377912832/photo/1

Ash opat ako civil medzi fanusikmi v away sektore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ash-Tray?

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

@Tom Cleverley

Good performance good win and great fans. Of course I meant it!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

good one.

Reagovat
smazaný uživatel

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/522217_516010745094856_163053478_n.jpg

A pak že Boas nebude mít respekt...všichni v kabině poslouchají pokyny a ani se nehnou

Reagovat
fantomas

Pokynama myslíš novinový zprávy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musí někdo lidem jako jsou Ekotto říct, jak si na tom vlastně ten tým stojí v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kedy je dnes MOTD ? ak je poprosim aj link

Reagovat
smazaný uživatel

I still think we scored, sky keep pausing at the wrong point,

Reagovat
smazaný uživatel

3 řada Boardwalk empire zatím luxus. Ale furt mi štve, že možná největší mafián všech dob je v tom furt takovej sráček.

Reagovat
Rssa

* mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jak ti muže něco štvát?

Reagovat
Kaze

Horší mi přijde ta absence tečky za tou trojkou.

Reagovat
Counter

Letošní fanta (ta naše elitářská samozřejmě) je zatím neskutečně vyrovnaná. 15 lidí ve 40 bodech, to zírám

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslíš 40 bodů v tomhle kole? Uf, těsně, ale jsem tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, mi to někdo hackl, ne? 35 bodů na předposledního, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem poprvé vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

A to si mě odepisoval po 3 kole... I když pravda, minule těch 80 bodů nebo kolik jsem měl mi pomohlo.

Reagovat
Counter

Tenkrát jsem si jen dělal srandu, abych trochu rozproudil fantazájem o fantadiskuzi :-)

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem už tři čtyři kola nezískal ani 50 bodů a to mám nadupanej tým jak blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Akorát teď slabší kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HVNrioMOwmU

neviem ci to tu uz niekto nehadzal..ale dpc, co to ma porto zas za typka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jen těsně to sem nikdo nehodil.

Reagovat
smazaný uživatel

at arsenal we dont....?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, az teraz som si vsimol..fail

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Trande, doufám, že koukáš na Denver vs NE a ne na Bills, to bys byl fakt gigablázen

Reagovat
Trand

Teď jsem dokoukal Packers, nemám důvod koukat na Bills. Jen mě mrzí, že nemám večer přístup ke stanicím, co to dávají v tv. Kouknu asi až na druhou půlku, teď se mi moc nechce, každopádně Brady-Manning si alespoň na tu druhou půlku nechat ujít nechci.

Reagovat
Chazy

ESPN ani SportTv nemáš?

Reagovat
Chazy

Jo, večer, už chápu

Reagovat
Trand

Mám, no, dole v obýváku a rodiče by mě nenechali takhle pozdě se dívat, navíc tam mají většinou něco puštěnýho oni. U sebe mám jen ty kanály, co mohu naladit přes set top box. Maximálně můžu koukat, když se hraje od těch 2 ráno, protože rodiče už spí, ale bez zvuku a taky se mi už pak moc nechce vstávat na tu 2. ranní.

Reagovat
Chazy

Tyvoe, tak to sem řešil naposled někdy tak ve 12 letech

Reagovat
Trand

Whatever, já se k tomu prostě nedostanu.

Reagovat
miky10

Díkybohu, že už to (pár měsíců) nemusim řešit.

Reagovat
Trand

Jiank řekl jsem si, že budu každé kolo vsázet ticket za malý prachy na všechny zápasy daného kola(popřípadě jen ty nedělní), abych měl alespoň komu přát u týmů, který mi jsou relativně jedno. Pak to končí takhle http://i50.tinypic.com/359fr7q.png

Reagovat
Chazy

Ale to není zléé

Reagovat
Trand

Mohl jsem být ze sranda sázky 4000, no, kdyby Lions nebyli dementi.

Reagovat
Trand

*mít

Reagovat
Trand

A teď na konci jak tam prostě běželi dopředu a vůbec nevnímali čas, to bylo úžasný.

Reagovat
Chazy

Brady 9-4 Peyton

Reagovat
miky10

RG3 zraněnej. A ELI zase vládnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley

Reagovat
Counter

Ještě to chtít :-) (fantomas mě zabije)

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

Jak má Rodgers pevnou pozici?

Reagovat
fantomas

Pořád dost.

Reagovat
kiwwi

sa to moze v priebehu par dni hned zmenit

Reagovat
fantomas

No nepovidej.

Reagovat
kiwwi

ja som cital Hodgson neviem preco

Reagovat
cristiano.K.

na něj ani nemůže být tlak,když máme v sestavě tři dorostence. Ještě na tři zápasy pevnou

Reagovat
smazaný uživatel

Pilot Homelandu

No hned jdu na další

Reagovat
fantomas

https://pbs.twimg.com/media/A4osI04CQAAlB9x.png:large

Garth Crooks se ve svym "team of the week" trochu ustřelil..

Reagovat
tomasinho

Že je ten chlap pravidelně mimo je známá věc, ale tohle už je moc.

Reagovat
Tomekcz

Stoke meli drzeni mice 52%?

Reagovat
niflheim

Hell yeah

Reagovat
kiwwi

Skrtel: Presne. Musíme ukázať, že víťazstvo v Norwichi nebolo náhodné. Chceme ho potvrdiť už vo štvrtok v Európskej lige proti Udinese a potom aj v nedeľu so Stoke City. Na kopačkách by sme mali mať teraz oveľa väčšiu pohodu. Na prvé víťazstvo sme dlho čakali a už sme ho všetci veľmi potrebovali. Som rád, že prišlo a verím, že sa od tohto výsledku odrazíme a výhier na našom konte bude stále pribúdať,

kiwwi

03.10.2012 13:57

po takych vyjadreniach je najlepsia ladova sprcha...cize prehra s Udine aj so Stoke

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

este ze ta zaujima viac Liverpool ako ten tvoj intergalakticky tim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

10 chyb, které FA uvedlo do oficiálního zápisu o rozhodnutí Terryho viny: http://sulia.com/channel/chelsea-fc/f/54c8f580-99c9-40ac-98dc-3f36bdd4620a/

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Liverpool Football Club

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

http://www.lfcway.com/vsetky-zapasy/review/premier-league-12-13-7-kolo-lfc-stoke/

Huth je neskutečný prase,doufám, že bude dodatečně potrestán a stejně trestat i ty divery. Suarez na té fotce ve vzduchu

Reagovat
Eric_The_King

Suaréz je ze všech diverů ten nejvtipnější, má takový naivní osobitý styl

Reagovat
smazaný uživatel

Mate neskutecne krasny dresy

Reagovat
kvasha16

I belieeeeve I can diiiive

Reagovat
tomasinho

Manažer Stoke Tony Pulis kritizuje liverpoolského Luise Suáreze, který se snažil svému týmu vymodlit penaltu. "Zlobí mě, když někdo padá na zem bezdůvodně. Asociace by se na to měla podívat," prohlásil Pulis.

Na šlapání po hrudi ale taky milý Tony.

Reagovat
r.mrazik

cleverley pekny centr...teda gol

podle sestrihu celkem slusny zapas...de gea opet skvely na centrovane mice...

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

+ ta jeho reakce po té žluté kartě, co dostal, hajzlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze se Gooneri kasali, jaky je to skvely kapitan.

Reagovat
Arbiter

že je zmrd snad skoro nikdo z nich nezpochybňoval, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

rekl bych, ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zákeřná krysa to je.

Reagovat
SunFells

Byl. Tyhle zatmění v mozku, to je ten malý kluk v něm, který se teď mezi svými do plna probouzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis u vas nebyl nikdo vhodnejsi a tak byl jako bozi zjeveni pro vas

Reagovat
SunFells

On je boží zjevení obecně Holt i takoví chybují.

Reagovat
r.mrazik

"který se teď mezi svými do plna probouzí" ...tyvoe...

Reagovat
SunFells

Counter byl smutný, že ho berete za primárního MU hatera, chci mu trochu pomoct

Reagovat
j_mrazik

Moment. Obhajoval jsem ho jenom u Krula, kterej je tak pomalej, až jsem si myslel, že je retardovanej, pořád zdržoval a když mu RvP dal gola, tak mu ukázal: "Teď zdržuj, blbečku!" Prostě úleva, nepodporuju to, ale chápu to a jako kapitán to bohužel neměl dělat. Tohle je prasárna, kterou snad nikdo obhajovat nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtej po mne, abych hledal diskuzi, kde jsme resili, proc Van Persie je/neni dobry kapitan, Samozrejme nerikam, ze jsi tam byl jmenovite ty

Reagovat
Counter

Byl :-) Na hřišti jasný lídr, nejlepší hráč, boha vždyť měl i šediny!

Reagovat
smazaný uživatel

bol.

Reagovat
smazaný uživatel

scum forever

Reagovat
Thoomas

Zasloužil by za to tak 3 zápasy stopku,byl to zm.d,je a vždycky bude

Reagovat
smazaný uživatel

The FA have confirmed they will NOT punish van Persie's elbow

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Counter

In England, it's perfectly acceptable to stamp and elbow opposition players, just as long as you don't tweet about it.

Reagovat
kvasha16

ked si vezmem zaco dostal Ivanovic minule kartu, tak z too je mi zle este sa mufani cuduje ze preco im kazdy hovori ze MU sa pomaha

Reagovat
herbage

tohle by mu v Arsenalu neprošlo

Reagovat
kiwwi

jj, lebo Riovi to preslo v pohodicke tiez

Reagovat
Counter

Vždyť k tomu dokonce dal i smajla, co víc chcete :-D

Reagovat
kiwwi

ja aj tak viem, ze to mysli vazne...a aj ty!!!

Reagovat
Counter

jj, jestli ne herb, tak já určitě.

Reagovat
kiwwi

ved viem, aj fantomas to vcera potvrdil

Reagovat
Counter

Přesně, fantomas je to nevyvratitelné potvrzení. Moc dobře vím, jak si vy dva notujete :-)

Reagovat
kiwwi

no my dvaja hej

kazdopadne to uz teba pozorujem uz dlhsi cas, ze sa tu prezentujes ako ABU fanusik

Reagovat
vodka

ABU? Counter? heh, to zase fakt ne...

Reagovat
Counter

Aspoň někdo se mě zastane.

Reagovat
Counter

Ale no tak, kolikrát jsem tě něčím v souvislosti s MU vyloženě naštval, kolikrát jsem se s tebou o něčem hádal, kolikrát jsem se tady navážel co já vím do Ria, Persieho, Rooneyho nebo Evry... Že si dovolím mufany poštenkrovat převážně ohledně vyústění sporných situací ve prospěch jejich klubu ještě neznamená, že se můj svět točí jen okolo nenávisti k United :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Miguel19

Nechutná píča.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně, krypl všech kryplů.

Reagovat
cristiano.K.

zmrd jí dal zmrdovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Cabaye je stejně tak zákeřný,zápas jsem neviděl,ale když se potkaj dva provokáteři,tak to jeden musí odsrat

Reagovat
kiwwi

dva alebo tri krat si pocas zapasu vysliapol na Carricka a Cleva odzadu...on vie byt dobry prasak

Reagovat
tomasinho

I loni na Spearinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

však jo,ale neomlouval bych RVP jako se snažíš klasicky.

Reagovat
kiwwi

nebolo to zasa nic strasne a napisal som, ze toto sa nerobi a nech si strci lakte do zadku...to ze je RVP zmrdecek uz davno vsetci vieme

Reagovat
cristiano.K.

nech si strčí lokte do zadku + si to Cabay trochu zasloužil

Reagovat
kiwwi

vsak to si v podstate napisal aj ty

Reagovat
cristiano.K.

tak pokud budou dostávat lokty všecky zmrdi,tak klidně.

Reagovat
kiwwi

No povedal by som, ze Cabaye mu schvalne siel do cesty aby ho skrizoval, Van Persie sa cez neho chcel prebit. Lakte sa ma ale strcit do zadku, toto sa robit nema, ale nebolo to nic strasne, navyse Cabaye si to za ten zapas celkom aj zasluzil

a pre ludi so slabsou pamatou, Rio dostal za este menej umyselny zakrok stopku a Gerrard za dva horsie zakroky (jeden bol dost brutalny) nedostal nic, takze reci, ze to prechadza len hracom United si strcte

Reagovat
smazaný uživatel

Eště k Lojzovi

http://bit.ly/UyEpPe

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak toto je genialne gifko...vysvetluje uplne vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

olly je genius..vsetky najlepsie gifka tohto druhu su jeho

Reagovat
Wat
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

tak este jedno, aj ked uz nie take podarene

http://i.minus.com/if5PxDu6Gy8Uo.gif

Reagovat
Wat

3. komentář nad tebou.

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jollae

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele