Anglická Premier League - souhrn 30. kola

21.03.2009, 15:43, aktualizováno 22.03.2009, 19:02
Komentáře a souhrny
Manchester dostal na Fulhamu dvě červené a ještě dva góly k tomu. Toho zužitkoval v neděli Liverpool, jenž roznesl Aston Villu. Naopak Chelsea prohrála na Tottenhamu. Arsenal vyhrál v Newcastlu, o body se podělily Blackburn s West Hamem a West Brom s Boltonem, důležitou výhru zaznamenalo Stoke.

Portsmouth FC - Everton FC 2:1

21.03.2009 13:45

Góly: 22. Peter Crouch, 75. Peter Crouch - 4. Leighton Baines

Everton přijel do Portsmouthu pro vítězství a hned v úvodních minutách to jasně potvrdil, když se dokázal prosadit Baines. Jenže domácí svěřenci kouče Harta se nevzdali a díky dvěma přesným trefám Crouche slaví vítězství.

Na světelné tabuli svítil čas 3:50 a hosté mohli začít oslavovat svou první branku v zápase. Sylvain Distin poslal blízko pokutového území k zemi útočníka Luise Sahu a rozhodčí Halsey daroval Evertonu volný přímý kop. K jeho exekuci se postavil obránce Leighton Baines a dokázal míč přesně mířenou střelou poslat do brány. Portsmouth se ale po inkasovaném gólu poměrně rychle vzchopil nakonec se mu povedlo vyrovnat.

Ve 22. minutě se mezi střelce zapsal Peter Crouch a dodal tak zápasu nový náboj. Jak bývá jeho dobrým zvykem, gól se mu povedlo vsítit hlavou. Pompeys mohli jít dokonce do vedení, svou šanci ale nedokázal proměnit obránce Glen Johnson. V prvním poločase bylo k vidění šancí, které zaváněly gólem, skutečně málo, a tak hostující diváci zatleskali alespoň dalekonosné střele Joa. Ta byla však velmi slabá a letěla mimo.

Ani jeden kouč se nerozhodl udělat během přestávky změnu, a tak na hřiště vyběhli ti samí hráči. V úvodní patnáctiminutovce po změně stran se mohl Portsmouth hned dvakrát ujmout vedení. V obou šancích měli prsty David Nugent a Peter Crouch. Při první šanci zakončoval anglický dlouhán po centru Nugenta hlavou jen přímo do náruče Tima Howarda, o malou chvíli si pozice vyměnili, jenže výsledek v podobě kýženého gólu to nepřineslo. Opět totiž zasáhla hostující brankářská jednička.

Pompeys, kteří potřebují body jako sůl, se v 75. minutě přeci jen prosadili. Po rohovém kopu Kranjčara se dostal opět k hlavičce Crouch a vsítil druhý gól v utkání. Vedení mohl o šest minut později pojistit Sean Davis. Ten pokoušel štěstěnu se střelou zhruba z 25 metrů a dokázal nastřelit tyč Howardovy brány. Mrzet jej to ale nějak moc nemusí, jelikož Portsmouth si své vedení pohlídal a zvítězil.

Více informací k zápasu

Stoke City - Middlesbrough FC 1:0

21.03.2009 16:00

Góly: 84. Ryan Shawcross

Důležitý záchranářský souboj mezi Stoke a Middlesbrough směřoval do remízového konce, v závěrečných minutách utkání ale dokázal domácí Shawcross vstřelit rozhodující gól střetnutí.

Domácí fotbalisté mohli své fanoušky potěšit už po pouhých šesti minutách hry, kdy měli skutečně velkou šanci, jak vstřelit gól. Dlouhý aut Roryho Delapa se nakonec dostal až k útočníku Jamesi Beattiemu, který poměrně zblízka napálil míč na bránu Jones. Ten se ale předvedl a míč vyrazil rukou na roh. V 13. minutě se děly zajímavé věci před bránou Stoke. Po centru Downinga hlavičkoval nebezpečně obránce McMahon, ale Sorensen jeho pokus vyrazil.

Dánský gólman ve službách Potters se dnes skutečně několikrát zapotil. Po první šanci Boro musel hned po pár okamžicích likvidovat další tutovku Tuncaye. Turecký reprezentant se pokusil ohrozit bránu domácích také v 32. minutě, míč ale poslal nad. Poslední šance první půle přišla až v samotném závěru, po Downingově centru se snažil o zakončení Huth, jenže svou dobrou příležitost nevyužil.

Po změně stran se hrál fotbal se zajímavými šancemi na obou stranách, a tak se diváci určitě nenudili. V rozmezí 57. - 59. minuty mělo Middlesbrough hned dvě příležitosti, jak se dostat do vedení, jenže opět potvrdilo svou střeleckou nemohoucnost. Síť mohl jako první rozvlnit Gary O’Neill, jenže Thomas Sorensen opět vytáhl další povedený zákrok. Krátce na to naopak Tuncay nastřelil pouze boční síť, a tak se skóre stále neměnilo.

Možnost s tím něco udělat měl domácí James Beattie, jenže zhruba ze tří metrů poslal míč nad bránu. Anglický kanonýr si vedl obdobně také v 70. minutě, kdy hlavičkoval nepřesně po centru Lawrence. Přesně po patnácti minutách hry potvrdilo Stoke, že v poslední desetiminutovkách zápasů bývá nejnebezpečnější. Za záda Jones poslal míč stoper Shawcross a rozhodnul tak dnešní duel.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - West Ham United 1:1

21.03.2009 16:00

Góly: 51. Keith Andrews - 35. Mark Noble

Na Blackburnu nebyla znát psychická deka po debaklu na hřišti Arsenalu, ale i přes převahu v podprůměrném zápase musel dotahovat. West Ham předvedl dobrý výkon v defenzivní části, na tu ofenzivní však bohužel zapomněl.

Ewood Park si na své v prvním poločase rozhodně nepřišel. V útočné permanenci byla především domácí křídla Diouf a Pedersen, která ovšem Greenovi zase tolik potíží nepřidělávala. Dobrou práci v defenzívě totiž dělal Lucas Neill a pozadu nezaostával ani Radoslav Kováč. První zajímavé akce se tak fanoušci v Blackburnu dočkali až po dlouhé půlhodině.

To se ke střele dostal aktivní Diouf a zblízka se dokonce prosadil. Radost z gólu ovšem netrvala dlouho, už předtím mu totiž byl máván ofsajd. A tak přišla ledová sprcha v podobě vstřelené branky na druhé straně. Boa Morte chytře posunul na Tristana, který centrem z levé strany našel v hloubi vápna sbíhajícího Marka Noblea, a ten se zblízka nemýlil.

Druhý poločas volně navázal na ten druhý. Blackburn ovládal hru a stejně jako se do šaten odcházelo po Robertsově zblokované střele Tomkinsem, tentokrát se obětoval proti pokusu stejného hráče Neill. Jenže v 51. minutě se Ewood Park již radoval. Andrewsovi stačilo šest minut na hřišti, aby si nikým nehlídán naběhl na roh, ze kterého přízemní střelou vyrovnal.

Po hodině hry měl obrátit stav Pedersen, ale svůj volej z výborné pozice namířil pouze do míst, kde stál připravený Green. To nakonec mohlo mrzet především diváky, pro které to byla poslední zajímavá akce zápasu. Podprůměrný zápas Premier league tak nakonec ani nemohl skončit jinak než remízou.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Manchester United 2:0

21.03.2009 16:00

Góly: 18. Danny Murphy (pen.), 87. Zoltán Gera

Celý tým Fulhamu předvedl skvělý výkon, přečkal tlak svého soupeře, a poté dokonal dílo zkázy. Rooney se Scholesem navíc odešli ze zápasu dříve kvůli červeným kartám.

Trochu překvapivě se k první šanci zápasu dostali domácí, nicméně Dempsey vyjel s míčem ze střeleckého úhlu a trefil tak pouze boční síť. Opar ze selhání v zápase s Liverpoolem byl na hráčích Manchesteru dobře znát. Chyběl jim především důraz a rychlost rozehrávky. Celou čtvrthodinu tak měl navrch domácí Fulham a vše vygradovalo v 17. minutě.

Van der Sar musel po rohu vytáhnout skvělý zákrok na brankové čáře proti Hangelandovi. Ten se však okamžitě dostal k dorážce a na brankáře si tak zahrál Paul Scholes. Červená karta byla samozřejmá, stejně jako penalta. K té se postavil Murphy a nekompromisní ranou k levé tyči poslal nizozemského mága na druhou stranu.

O další branku se mohl svou chybou postarat Jonny Evans, když nechal Zamorovi volnost ve vápně, a ten tak svou střelou nechal vyniknout brilantním zákrokem Van der Sara. Hostující brankář si poradil i s jeho dalším, tentokrát dalekonosným, pokusem. Nezvykle bez nudného přihlížení procházel zápasem Van der Sar, který musel čelit překvapivé a tvrdé ráně Daviese, ale reflexivně vyrazil. Po půlhodině hry využil absence důrazu stejný hráč ke střele z pětadvaceti metrů, branku však minul.

S chutí hrající Boby Zamora zkoušel koncentraci Sara střelou z dvaadvaceti metrů přes obránce. Hostující gólman střelu směřující ke vzdálenější tyči dokázal zachytit včasným pádem na zem. Poté se přeci jen Manchester vzchopil alespoň v defenzivní části a poločas přežíval s gólovým mankem.

V druhé půlce již poněkud povadlejší Fulham zaostával za svým věhlasnějším soupeřem. Bohužel pro hosty mířil Fletcher z hranice vápna pouze doprostřed branky, kde stál připravený Schwarzer. První jasnou gólovou střelu vyslal v 61. minutě Ronaldo, který hlavičkoval po průniku Rooneyho, ale domácí brankář předvedl výborný zákrok.

A Schwarzer pokračoval v donrém výkonu i nadále. Park Ji-Sung ho nepropálil z malého vápna po chytré přihrávce Ronalda, okamžitě z dorážky pálil do protipohybu Rooney, ale trefil pouze nohu famózního brankáře. Okamžitě přišla další šance, střílel z dálky Ronaldo po zemi a k tyči, ale i tentokrát se Schwarzer vyznamenal.

Poté se hra uklidnila, jakoby byl Manchester omráčen brilantním výkonem brankáře soupeře. Fulham byl najednou v obraně opět celkem bez práce, naopak se o střely pokoušel Kamara. A gól pro domácí opravdu přišel. Gera si míč od Johnsona nezpracoval dle svých představ, což mu ale dopomohlo k efektním a především efektivním nůžkám, kterými překonal nešťastného Van der Sara.

Tvrdá rána přišla ještě o chvíli později, kdy Rooney zlostně odhodil míč, za což si vysloužil druhou žlutou kartu a stal se tak již třetím červenou kartou potrestaným hráčem ve dvou zápasech. Manchester tak po neuvěřitelných 147 zápasech prohrál dvakrát v řadě, naopak dvě výhry za sebou si poprvé od listopadu připisal po zásluze Fulham.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Bolton Wanderers 1:1

21.03.2009 16:00

Góly: 82. Danny Shittu (vl.) - 67. Matthew Taylor

West Brom míří do druhé ligy. V možná klíčovém zápase s Boltonem totiž uhrál jen remízu a na sedmnáctou záchranářskou pozici ztrácí už sedm bodů.

V 6. minutě se hráči West Bromwiche pokusili ohrozit svatyni Jaaskelainena poprvé. Na pravé straně se dostal k míči James Morrison, ale jeho přízemní střela letěla jen těsně mimo. I přesto Boltonu pořádně zatrnulo. Přesně za patnáct minut bylo pořádně horko také na druhé straně. Davies našel skvěle Taylora, jenž poměrně zblízka nedokázal Carsona překonat, jelikož jej anglický gólman vychytal skvělým zákrokem.

Scott Carson dnes své spoluhráče několikrát podržel. Své kvality potvrdil také například v 30. minutě, kdy musel opět likvidovat nebezpečný pokus Taylora, tentokráte ale z větší vzdálenosti. I do třetice uspěl proti hostujícímu záložníkovi Carson, a to když zlikvidoval jeho přímý kop. West Brom nehrál v prvním poločase vůbec špatný fotbal, jenže většina jeho akcí končila na hranici pokutového území, a tak se nedokázali prosadit.

Po změně stran se hrál podobný fotbal jako na konci prvního dějství. Tedy Baggies se snažili útočit a vytvářet šance, vše ale bez úspěchu. Bolton sázel na rychlé brejky a byl poměrně nebezpečný. Mnoho nechybělo a mohl se v 57. minutě ujmout vedení. K hlavičce se dostal hostující tvrďák Kevin Davies, jenže nedokázal zakončit podle představ. Trenér West Bromu Tony Mowbray se rozhodl udělat změnu na hřišti a na místo nevýrazného mladíčka Simpsona poslal na hřiště Romana Bednáře, od kterého si určitě sliboval, že se dokáže konečně dostat do nějaké tutovky a tu také proměnit.

Ovšem tím, kdo se nakonec prosadil, byl Bolton. V 67. minutě se konečně mezi střelce zapsal po špatném bránění West Bromu Matthew Taylor. Baggies se ale nevzdali a přišlo vyrovnání. Když se už se domácí hráči nedokázali prosadit vlastními silami, pomohl jim velkou měrou Danny Shittu. Ten totiž tečoval střelu Korena, změnil její směr a Jaaskelainen byl bezmocný. Svěřenci kouče Mowbraye chtěli s výsledkem ještě něco udělat, ovšem ani pětiminutové nastavení jim nestačilo a uhráli jen bod. Jejich šance na záchranu tak opět klesli.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 1:0

21.03.2009 16:00

Góly: 50. Luka Modrić

Chelsea měla možnost stáhnout náskok Manchesteru United na pouhý bod. Musela však vyhrát na White Hart Lane proti Tottenham. Tento cíl ale nesplnila, jelikož jediným střelcem utkání se stal domácí Luka Modrič.

Dnešní duel začal kvůli obavám z teroristického útoku s půlhodinovým zpožděním a vynucená pauza zřejmě více uškodila Chelsea, která hned od úvodu byla pod mírným tlakem Tottenhamu. Přesto jako první vážně zahrozili právě Blues, konkrétně Essien. Jeho dalekonosný pokus ale nadvakrát lapil Gomes. Na druhé straně to zkoušel, taktéž bezúspěšně, Bent.

V 18. minutě nebezpečně zahrozil Robbie Keane. Ten využil chyby Alexe, který nedokázal hlavou zasáhnout míč, a z poměrně velkého úhlu zaměstnal Petra Čecha. Ten jeho dělovku vyrazil a zažehnal tak vzniklé nebezpečí.

Keane dnes znamenal pro Chelsea velkou hrozbu a v 25. minutě to opět potvrdil. S jeho střelou z hranice pokutového území si ale opět Čech poradil a bez větších problémů ji lapil. Gomese se snažil ohrozit Anelka, jenže opět z velkého úhlu nedokázal brazilského gólmana prostřelit. První poločas žádný atraktivitou překypující fotbal nenabídnul.

Začátek druhé půle začal pro Tottenham skutečně skvěle. Po necelých pěti minutách hry se zapsal do listiny střelců Luka Modrič, jenž zakončoval po centru Lennona. Gólman Čech neměl šanci jeho střelu z první chytit, jelikož chorvatský záložník ji poslal skvěle k tyčce.

Chelsea na obbdržený gól nezareagovala a přesně po deset minutách mohla inkasovat podruhé. Po podobné akci, jako při prvním gólu, zakončoval opět Luka Modrič, ale Čecha v tomto momentě nepřekvapil. V 64. minutě mohli hráči v modrých dresech z ničeho nic vyrovnat. Centr Bosingwy prošel až na zadní tyč, kde se zjevil Lampard, jenže trefil pouze před sebou stojícího hráče a vybojoval tak pouze rohový kop.

Za další tři minuty zaměstnal střelou z pravé strany Gomese Drogba, také bez úspěchu. Chelsea sice držela míč častěji na svých kopačkách, jenže pro bránu Tottenhamu moc velké nebezpečí neznamenala. Až v 74. minutě střílel nepřesně Drogba a o pět minut později měl tutovku Lampard, s jeho hlavičkou si ale s vypětím všech sil poradil Gomes. Své štěstí pokoušel opět i Drogba, jenže scházela mu opět přesnost.

V nastaveném čase měla Chelsea hned tři příležitosti, jak s výsledkem něco udělat. Nejprve nedokázal poslat míč do sítě kanonýr Anelka, o pár sekund později zastavilo Alexovu hlavičku pro změnu břevno. Jako poslední pálil z otočky Ballack, ale jeho střela byla zblokována.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Arsenal FC 1:3

21.03.2009 18:30

Góly: 58. Obafemi Martins - 57. Nicklas Bendtner, 64. Abou Diaby, 67. Samir Nasri

Po Blackburnu sestřelil Arsenal i statečný Newcastle a čeká, jak v neděli dopadne pátá Aston Villa na Anfield Road. Pak by totiž svému nejbližšímu pronásledovateli odskočil na rozdíl tří bodů, což by byla před nadcházejícím náročným programem pro Kanonýry určitě hřejivá skutečnost.

Beze špetky respektu se vrhli domácí fotbalisté na favorita utkání. Hned zkraje soupeře postrašili několika nebezpečnými centry do pokutového území, přičemž Arsenal ve všech směrech opticky přehrávali. Kanonýři se k prvnímu střeleckému pokusu propracovali až ve 14. minutě, kdy rychlý brejk rozehrál Van Persie dopředu na Bendtnera, který tísněn dvěma zadáky v pruhovaném jen letmo provětral Harperovy rukavice. Tuto poloviční gólovou příležitost vystřídala nudná pasáž, jíž se obvykle říká mezihra, na kterou navázala šance více než stoprocentní. Ve 24. minutě si ve vlastní šestnáctce počínal poněkud neohrabaně Almunia, když neudržel centrovaný balon a pak jen povalil jeho příštího majitele Stevena Taylora. Přestože šlo o poněkud přísnou penaltu, nebylo nač se vztekat, neboť Obafemi Martins s ní naložil zle, střílel slabě a po zemi, pročež na španělského brankáře nemohl vyzrát.

Ani Gunners nebyli úplně marní. Například dravému průniku Aršavina z 27. minuty chybělo jen trošku více trpělivosti, pak by totiž ruský křídelník jen těžko zakončoval do padajícího Taylora. Na protějším konci hřiště pak protrhl červenou hráz rychlík Lovenkrands, avšak do role zachránce se obsadil Clichy a jeho pokus ještě v zárodku ztečoval pryč. Hra se v těchto chvílích přelévala z jedné strany na druhou, o čemž svědčí i nadějný dalekonosný projektil Aršavina, jenž dokonce olízl vršek břevna Harperovy klece. Rostoucí napětí na St. James Parku ještě umocnila pět minut před koncem prvního dějství Martinsova nepřesná rána, jíž ke gólovým parametrům scházely doslova decimetry. Naopak Persie posléze dostal milimetrový vysoký pas od Bendtnera až za posledního obránce, ale Harper se svým reflexivním zákrokem znemožnil holandskému střelci očekávanou radost ze vstřelené branky. Dech beroucí závěr první půle pak zakončilo další selhání Van Persieho, znovu po pasu dánského dlouhána. Před ním se na hranici šestnáctky zhroutil jako podťatý stoper Coloccini a nástupci legendárního Bergkampa stál v cestě za desátou ligovou trefou jen všudybýlek Taylor.

Jako by aktérům utkání nestačila poločasová přestávka na nabrání druhého dechu, vyběhli z útrob stadionu zprvu poněkud malátní borci. O to větší se pak ovšem strhla mela. Celé to začalo v minutě 57., kdy zleva zahrával standardní situaci Aršavin, aby našel hlavu Bendtnera, který nekompromisně rozvlnil síť za zády Steva Harpera. Avšak z vedení se hosté netěšili ani minutu a rázem byli skleslí jako nikdy. Někdejší kapitán Wengerovy družiny William Gallas totiž na hranici vlastní šestnáctky vyrobil neskutečnou hrubici, když napálil napadajícího Martinse, a dovolil tak nigerijskému střelci hladce skórovat.

Tím však představení na newcastleském jevišti zdaleka nekončilo. Neuběhlo ani šest minut a Straky musely opět dotahovat. Van Persie včas sklepl míč na osu hřiště pro rozběhnutého Diabyho, který své velkolepé sólo zakončil jaksepatří, tedy parádní dělovkou takříkajíc pod víko. Do sedla pomyslného koně se Arsenal definitivně vyhoupl za další tři minutky. Z vynikajícího pasu Van Persieho tentokráte těžil Samir Nasri, když z nemalého úhlu nachytal Harpera u bližší tyče, kam nasměroval svou přízemní pumelici. Kanonýři si zbytek utkání náramně užívali, což znamenalo mnoho dalších gólových příležitostí. Tak například zanedlouho to byl Denilson, kdo Harpera protáhl slušně směrovanou střelou z hranice velkého vápna, a pro změnu Bendtner, kdo balon z dorážky ani nadvakrát nedokázal doklepnout do sítě.

Jestliže jste někdy zkoušeli dobrých šest minut nevydechnout, víte, jak se před nedávnem cítili fotbalisté Newcastlu. Ti se ze spárů krvelačného Arsenalu dostali až dvacet minut před koncem, přesto zrovna nebezpeční nebyli. Ba naopak - v 79. minutě ještě Bendtnerovi dovolili netrefit branku ve vyložené šanci po překrásném centru Sagny, potažmo v nastavení Diabymu nastřelit břevno.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Hull City 1:0

22.03.2009 14:30

Góly: 84. Ben Watson

Forma Wiganu je zřejmě zpět. Dnes totiž Latics opět zvítězili, i když se nemohli dlouhou dobu proti Hullu prosadit. Díky Benu Watsonovi mají ovšem tři body.

Utkání začalo ve slušném tempu, ani jeden celek se nechtěl nechat zahanbit, a tak byla k vidění zajímavá podívaná. Navíc už šestá minuta málem přinesla gólovou radost pro domácí fandy. Před bránou Duka se dostal k přízemnímu centru N’Zogbia, jenže míč vyslaný z jeho kopačky ke štěstí všech hostujících hráčů nedokázal zasáhnout Ben Watson, který by se zcela jistě prosadil. Na druhé straně zahrozil pro změnu Manucho, jemuž scházela přesnost.

V 11. minutě vyslal na bránu Hullu svůj pozdrav ze slušné vzdálenosti Watson, Duke si jeho střelu ale pohlídal. Wigan byl i nadále nebezpečnější. Tutovku spálil například v 15. minutě Mido, jenž poslal míč nad bránu, přímý kop ze slušné vzdálenosti nedokázal využít naopak Rodallega. Egypťan Mido se mohl stát hrdinou první půle, jenže nevyužil ani svou druhou příležitost. Z voleje pálil nad. Ani parťák z útoku Rodallega nechtěl zůstat pozadu a v 32. minutě se málem zapsal mezi střelce. Jeho dělovku ovšem dokázal zlikvidovat Duke. Oba dva hráči si obdobnou situaci zopakovali taktéž v nastaveném čase.

Na začátku druhé půle musel předvést své schopnosti také domácí gólman Chris Kirkland. Po rohovém kopu Deana Marneyho tvrdě hlavičkoval útočník Manucho, anglický brankář v bráně Latics ovšem vytáhl reflexivní zákrok a zabránil inkasování. V 63. minutě zahrozil pro změnu Ben Watson, jenže opět narazil na jistého Duka, který dnes rozhodně nehodlal propustit za svá záda míč. Trenér Bruce se nechtěl s remízou spokojit, a proto s ubíhajícími minutami posilňoval ofenzívu jeho celku. V 72. minutě nahradil Mida Zaki, o pět minut později naopak Kapo Scharnera.

Jeho střídaní se mu málem vydařilo, jelikož Wiganu ke skórování v 80. minutě skutečně moc nechybělo. Zaki dokonce nastřelil tyčku. Domácí hráči ale mohli přeci jen po devadesáti minutách slavit. Pohledným gólem se prosadil Ben Watson a zařídil tak Wiganu zasloužené vítězství.

Více informací k zápasu

Manchester City - Sunderland AFC 1:0

22.03.2009 16:00

Góly: 56. Micah Richards

Manchester City dnes zdolal Sunderland, který hrál většinu zápasu v oslabení, a vrátil se na desáté místo tabulky. Jediným střelcem utkání se stal Micah Richards.

Úvodních čtyřicet pět minut nabídlo snad vše, jen ne góly. Většinu příležitostí na vstřelení branek měl Manchester, ale jeho efektivita byla nulová. V 9. minutě se málem prosadil Shaun Wright-Phillips. Fulop nakonec ale ani zasahovat nemusel, jelikož anglický nevysoký záložník nemířil přesně. Sunderland si vážně zkomplikoval situaci o pět minut později. Wright-Phillipse zastavil za hranicí pravidel obránce McCartney a poroučel se tak velmi brzy z trávníku.

Početní výhody mohl už po minutě využít Valerij Božinov, ovšem z přímého kopu pálil nad. Úvod zápasu hostům skutečně vůbec nevyšel. Pár okamžiků po vyloučení totiž daroval Malbranque Citizens pokutový kop. Jenže Robinho fanoušky svého celku moc nerozjásal, jelikož jeho slabou střelu dokázal Fulop lapit.

V 32. minutě měl další tutovku Božinov, který dnes nastoupil poprvé v základní sestavě po dlouhodobém zranění. Avšak hlavička, kterou na bránu Sunderlandu vyslal, zamířila nad. Obdobně si za pár okamžiků vedl také Wright-Phillips. Black Cats daly o sobě poprvé vážně vědět až v 37. minutě. Leadbitterova střela z přímého kopu letěla ovšem jen do zdi.

Také po změně stran byli domácí fotbalisté o poznání nebezpečnější a stačilo jim pouhých dvanáct minut na to, aby se dokázali dostat do vedení. První šance Wright-Phillipse gólem neskončila, jelikož míč letěl příliš nad, krátce na to se však mezi střelce zapsal obránce Micah Richards. Jeho hlavička už byla nad schopnosti Fulopa, který poprvé v zápase kapituloval.

Nemuselo to být ale naposledy. V 62. minutě se dostal, po přihrávce od aktivního Richardse, ke střele Brazilec Elano, jenže také jemu scházela přesnost. Vedení mohl pojistit Robinho, ten ale pro změnu poslal míč přímo do náruče Fulopa. Manchester měl ještě do konce zápasu několik příležitostí, jak navýšit skóre, jenže ani jednou neuspěl. Sunderland podržel skvělý Fulop, který dnes možná zachránil své spoluhráče od debaklu.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Aston Villa 5:0

22.03.2009 17:00

Góly: 8. Dirk Kuijt, 33. Albert Riera, 40. Steven Gerrard (pen.), 50. Steven Gerrard, 65. Steven Gerrard (pen.)

Sebevědomí hráčů Aston Villy se nyní dost možná nachází na bodu mrazu. Po šňůře nepovedených duelů přišla další potupa, tentokrát nejdrsnějšího ražení. Rozjetý Liverpool totiž O’Neillovy ovečky vůbec nešetřil a z Anfieldu je vyprovodil pěti góly.

Jak to tak zkraje vypadalo, Aston Villa dnes hodlala navázat na nevýrazné výkony z předešlých zápasů. Liverpool ji celkem v klidu přehrával a místy byl i nebezpečný. Jako třeba ve druhé minutě, kdy z rohu poslal na Friedela zajímavý hlavičkový pokus Škrťel. O chlup později dostal pro změnu Gerrard pěkný balon za obranu, avšak v rozhodujícím momentu si míč píchl okolo posledního beka až příliš daleko. Ale domácí kapitán nemusel smutnit příliš dlouho. Už v osmé minutě totiž jeho standardní situaci přišel namísto Villans odbránit divizní mančaft, pročež se Xabi Alonso dostal k hlavičce do břevna a Kuyt vzápětí k nekompromisní dorážce. Je otázkou, zda inkasovaná branka natolik hosty otřásla či to byl jen jejich klasický ničím nepoznamenaný herní projev. Nicméně faktem je, že zatímco lehkonozí Reds bez problémů kombinovali, modří se jen trápili a jako by čekali na další úder protivníka. Ten mohl přijít už v 16. minutě, kdyby na tečovaný centr Riery, jenž dopadl na zadní tyč, ideálně dosáhl Gerrard.

Villa se jakž takž osmělila až po úvodní dvacetiminutovce. Tu další totiž ihned načala Carewova pohotová koncovka vnějším nártem po nevysokém centru Ashleyho Younga. Reina poprvé v pohotovosti obstál na jedničku podtrženou, ze svého inventáře zákroků vytáhl jeden z těch brilantnějších. A ne naposled. Hned ve 25. minutě se Carew hlavou opřel do centrovaného míče a podruhé během chvíle notně protáhl soupeřova brankáře. Ovšem jakmile začali hosté docela kousat, ozvalo se opět volání krajského přeboru. Výkop Josého Reiny totiž zadáci Villy nedokázali pokrýt a zpacifikovat, nýbrž ho propustili za svá záda pro Rieru, který bez váhání nekompromisně vypálil pod břevno. Nemohoucnost Villans pak jen podtrhla strašidelná hrubice Friedela, který při rozehrávce přihrál přímo na nohu napadajícímu Arbeolovi. Americký brankář teď jen může blahořečit Španělově nezištnosti, který ještě pod sebou hledal Kuyta, natěsno střeženého Daviesem.

Fotbalisté v modrém se na dnešní velký souboj opravdu nevyspali dobře. Nic jim nevycházelo a už ve 39. minutě to de facto mohli celé zabalit. Vždyť Reo-Coker ve vápně podkosil unikajícího Rieru a sudí Atkinson bez váhání ukázal na penaltový puntík. Exekuce pokutového kopu se ujal jako obvykle Steven Gerrard a uklidil balon do protisměru brankáře Friedela. To takřka stoprocentně znamená definitivní konec hostujících nadějí na solidní výsledek zde, na Anfield Road. No takřka, po 49. minutě už nebylo o co hrát ani v nejmenším. Tehdy totiž protivníkův faul na hraně vlastní šestnáctky potrestal Gerrard chytrou přízemní ranou placírkou po přistrčení Alonsa. Friedel se ke své levé tyči natahoval marně.

Ne že by byla nějaká radost, tahat míč z vlastní branky, ale Brad Friedel by v 64. minutě za zopakování takové aktivity snad i rád zaplatil. Unikajícímu Torresovi totiž skočil na lep, když mu umožnil úspěšnou kličku a penaltu pro Gerrarda. Americkému brankáři, schoulenému do klubíčka, se zkrátka nechtělo španělskému rychlíkovi uhýbat, za což také pykal, respektive byl nucen opustit hrací plochu. Vstříc penaltovému puntíku se tedy znovu vydal Gerrard a střelou do stejného místa jako předtím dovršil hattrick. Od té doby už není moc o čem psát, zápas se dohrával jen proto, že se dohrát zkrátka musel. Reds šetřili síly, Villans se jen křečovitě drápali z pomyslného dna, na něž kleslo jejich sebevědomí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United29205449:1865
2.Liverpool FC301810254:2164
3.Chelsea FC30187549:1761
4.Arsenal FC301510548:2755
5.Aston Villa30157843:3652
6.Everton FC30139840:3148
7.Wigan Athletic301181130:2841
8.West Ham United301181135:3541
9.Fulham FC3010101030:2640
10.Manchester City301151446:3738
11.Tottenham Hotspur301081236:3438
12.Bolton Wanderers301041632:4434
13.Hull City30891335:5233
14.Sunderland AFC30881429:3932
15.Portsmouth FC29881332:4632
16.Stoke City30881429:4732
17.Blackburn Rovers307101333:4931
18.Newcastle United306111336:4929
19.Middlesbrough FC30691521:4227
20.West Bromwich Albion30661826:5524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (682)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sakra .. Porthsmouth

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

proč to safra o půl hodiny odkládaj? že by nějaký nepokoje?

Reagovat
$dolar$

Bruce dela problemy

Reagovat
smazaný uživatel

toho spacifikují, doživotní zákaz na stadion a jdeme hrát!

Reagovat
smazaný uživatel

scholesův vynikající volejbalistický blok! škoda že se dneska hraje fotbal..... výborně Daryl jedeme a držíme

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Daryl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Murphy?

Reagovat
hefy

Nedal ho Danny?

Reagovat
smazaný uživatel

Daryl Murphy hra za Sunderland , penaltu premenil Danny

Reagovat
smazaný uživatel

my mistake

Reagovat
smazaný uživatel

přiznejte se, kdo postavil před WHL to podezřelé auto aby hráči znervozněli prasata na vás...

Reagovat
Devil

Bohuzel-dnes Man.Utd.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Nn,to nie je chyba United. To Fulham je dnes extremne skvely

Reagovat
smazaný uživatel

jj máš pravdu,hraju výborne :) som zvedavý na druhý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý Liverpoolčan Danny Murphy vysvitl ještě Liverpoolu malou naději ....

Reagovat
herbage

Ten Assoue Ekotto, co to tam bylo za točky?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nějaký kamerunský taneček, jinak by ten míč aspoň při tom pokusu o odkop trefil....

Reagovat
herbage

Proč vůbec nedostává šanci Bale, zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

nemám nejmenší tušení, ale pokud by měl hrát na místo Ekotta tak by to asi bylo lepší i když rozhodně ne pro nás, pro modrý....

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, je v pořádku. Šanci dostal kdyz byl Ekotto distancovany a hral pár zápasů za sebou, bohužel Harryho asi nepresvedčil. Podle mě by se na levy kraj obrany velmi hodil, jeho práce dopředu je s Ekottem neporovnatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

mno ze začátku sezóny jsem nechápal jakto že Ekotto vůbec může hrát paradox ale je že se zápas od zápasu lepší a myslím že v defenzivě je opravdu platný tam se sním zase Bale nemůže vůbec rovnat

Reagovat
smazaný uživatel

To nemění nic natom, že je to nejslabší článek sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer je dneska víc jak bůh, co on tam čape, ani neví jak.... hlavně ať to udrží...

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele práce, to musíme jít po vzoru United a když to dneska kazej oni tak musíme taky? ach jo, obrána nechá dva volný hráče na vápně div se nesrazej jakej tam maj prostor a Modrič to ještě takhle dobře trefí.... a teď díky bohu za to že to Bent nestihl, i když to byl možná offside.... každopádně teď musíme konečně začít bušit do plných a co nejrychlejc to obrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Hráči Manchasteru budou moct večer hrát kolečko...

Reagovat
Tomanatura

Manchester si začíná hrát na Barcelonu... Jen tak dál, no. Začíná to slušně zavánět odpornou namyšleností... Fulham nám musí dát ještě minimálně 3

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcelonu? Takhle otřesne Barca letos ještě nehrála. A tři červené ve dvou zápasech, ach jo...nálada je v pr...

Reagovat
Xavi8

ako si myslel to prirovnanie?

Reagovat
Tomanatura

Červené karty, ztrácí náskok... To se pochopit dalo

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku černého humoru: Kdo bude vyloučen v dalším zápase? Kanceláře by měly vypsat sázky, protože toto je nehorázná nedisciplinovanost. Vidič-dobře, ale dnes? Jak můžou tak zkušení hráči udělat takové s prominutím pí*oviny? Hlava mě to nebere. Doufám, že dva ostudně prohrané zápasy jim stačili...

Reagovat
Tomanatura

To je naprosto jasné a logické. Když si idioti myslí, že už jim všechno půjde samo a k tomu jim Alex 2x do týdne říká, jak jsou nejlepší, tak to jinak skončit nemůže. Ono je dobré sebevědomí, ale to, co se dělo poslední týdny, už hraničilo s hnusnou, odpornou namyšleností.

Třeba Ronaldo; ten kokot hraje tak neobyčejnou tužku, až to není možné a co udělá Alex? Dá mu novou smlouvu s tolika penězi, kolik si jen Cristianko přeje. To snad není možné...

Reagovat
Devil

Vyhrady muzes mit ke vsem a vsemu,ale k Fergiemu ne....

Reagovat
Tomanatura

Proč? Copak on není jen člověk, který nedělá chyby? Už proti Liverpoolu je měl natolik seřvat, aby si uvědomili, že hrát za Manchester takto nemůžou. Už jsem to tu psal minule.

Stavět katastrofálního Ronalda, Paulieho, který letos předvedl velké hovno, to jsou chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Ronaldem máš pravdu, tedka hraje hrozně..proč tam nedá třeba Naniho nebo tak ?

Reagovat
Tomanatura

Nani může hrát jen doma Managera, nebo Fifu. Nikde jinde na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, jako jeden z mála umí střílet z dálky.

Reagovat
Tomanatura

Jono, tuto sezonu je ve střelbě úspěšný asi jako Quaresma... Co bylo, to bylo. Teď už je to Ronaldo2, dokonce i s Cristianovou formou.

Další nepochopitelnost. Ronaldo tento rok nedokázal z přímáku kopnout jinak, než do zdi, ale on to prostě kope furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to podivné, minulou sezonu dal z přímáků snad 6 nebo 7 gólů a letos myslím jenom 1.

Reagovat
smazaný uživatel

No to poslední dobou aji Ronaldo

Reagovat
Devil

Vis,ono hrat v oslabeni jednoho ci dvou hracu neni zrovna jednoduchy. Nevim,podle me Fergie dnes zareagoval dobre,snazil se posilit utok a dat gol,aby byl alespon ten bodik. Ale i za klub jakym je MU hraji jen lidi z masa a kosti.Proste se to stava,pokazde se nevyhrava.Kazdej klub ma nekdy slabsi chvilku,ale urcite tady nebudu fnukat,placat blbosti a vymlouvat se.....Fulham byl dnes proste lepsi,to je fotbal a to je na fotbalu to krasny.

Reagovat
Tomanatura

Já se snad vymlouvám?

Proč vystřídal Berbatova? Proč nevystřídal Ronalda? Proč nehrál tevez nebo Rooney v základu? Jak je možné, že po takovém výkonu s Liverpoolem se stane zase toto? Manchester není Almerie, která dostává ČK jak na běžícím páse.

Ano, hráči United jsou jen lidi z masa a kostí. Ale za ty oslabení si můžou sami. Proč zase Scholes opakoval to, co předvedl v superpoháru se Zenitem? Myslí si snad, že je nedotkutelná hvězda? Ferguson už kurevsky dlouho nepoužil svůj fén.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, je to OSTUDA jak blázen. Hlavně že se všichni radovali, že máme Porto, ale pokud se navzpamatují, tak můžem zapomenout na trofeje.

A s tou zálohou je to taky hrozné poslední dobou-Ronaldo no comment, Fletcher bez formy, jenom se tam motá, Scholes hraje volejbal, Anderson zahraje dobře jednou za deset zápasů. Jediný Park a Carrick si udržují výkonnost.

Reagovat
Tomanatura

Fltecher se rozhodně nemotá, on totiž vůbec poslední dobou nehrává. Další nepochopitelnost...

Reagovat
smazaný uživatel

proč na Barcelonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Vy fanoušci Barceloni jste tak neobyčejně trapní, že si myslíte, že Barcelona dělá všecko jen dobře? Řekni mi prosimtě, co je odlišného na ztrácení náskoku Manchesteru a barcelony, nebereš-li v potaz, že to přichází v jinou dobu?

To snad není pravda....

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to jsem nemyslel...s tím souhlasím, ale že by byla Barcelona namyšlená ? To sedí spíš na ten Manchester

Reagovat
Tomanatura

Taky to bylo myšleno jen na zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
Xavi8

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuulllhhhham:-)

Reagovat
smazaný uživatel

bez vidiče, rooneyho, scholese, absolutně bez formy hrajícího Ronalda, si vsadím na Villains proti manu přiští kolo. gj Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal výše, vsad si i na červené karty, protože budou čím dál nervóznější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand už dlouho nedostal rudou

Reagovat
smazaný uživatel

o Ronaldovi jsem už dlouho neslyšel, pomalu bych zapomněl že hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chytli formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FULHAM LAMY :PPPPPPPP

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrdá že jsem fans Fulhamu!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež som hrdý :) Ale to trvalo kým sme ich zničili :D

Reagovat
vladis271

som hrdy,ze ste hrdy a straaaaaaaaaaaasne moc dakujem.jak timu,hracom aj fanusikom a taktiez byvalemu liverpoolcanovi dannymu

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

A my s celého srdce děkumeme!!:-)

Reagovat
Devil

No,dablici muzou byt radi,ze maj jeste ten zapas k dobru. Zatim maj vse ve svych rukou.

Jinak doufam,ze Chelsea bude kamarad a taky zapas dovede do konce bez bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham Ronaldo

Reagovat
Janča4

Co zas Ronaldo viváděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro nic nehrál, simuloval, vztekal se , zákeřně fauloval....

Reagovat
smazaný uživatel

už ani tu přešlapovačku pro diváky neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

nezlob se na mě, ale až dostaneš někdy koňára do stehna, tak tu piš něco o simulování ...kdyby se před zápasem pořádně neprotáhl, tak takovou srážku rozchází deset minut... a nebo myslíš to, jak mu přišlápli špičku a on spadl? ... chápu rozhodčí, že jsou obezřetjěnšjí, když pískají faul na ronalda, ale když to tobě dají z opakovanýho záznamu, tak bys mohl vidět, že Ronaldo už dávno nesimuluje tolik jako kdysi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano konar to byl a na tu špičku mu šlápli, ale na tu zem spadl o hodně víckrát...

Reagovat
smazaný uživatel

chazy, furt si jseš na stoprocent jistý absence boje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

To seru...

Reagovat
smazaný uživatel

vsadíte se? 93 min. Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester tak po neuvěřitelných 147 zápasech prohrál dvakrát v řadě, naopak dvě výhry za sebou si poprvé od listopadu připisal po zásluze Fulham.

147

Reagovat
smazaný uživatel

pro fans Chelsea: co Quaresma?? spokojenost?

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk není schopnej ani odcentrovat, ps: nefandím chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ti na tu narážku quaresma přímo nahrál, ale ujišťuju tě že všechny ostatní zápas v kterých nastoupil minimálně rozhýbal hru a přispěl vždy k větší aktivitě, v každym zápase byl výborný, až najednou nastoupí k nejdůležitějšímu zápasu za CFC zatim a posere co může, jeden centr byl sice poveděný na Lamparda, ale to byla spíš náhoda.....

Reagovat
vitasrp

Quaresma má taky obrovský problém v hlavě, jesti je nějaký hráč, který by potřeboval psychologa, pak je to jednoznačně on..

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, neumí hrát ve vystresovaných a vyhecovaných zápasech kde musíme hrát a bojovat, i když je fakt že k takovému zápasu nastoupil Rici poprvé u nás.....

Reagovat
smazaný uživatel

jak u vas?

Reagovat
smazaný uživatel

v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze v italii ne jo?

Reagovat
smazaný uživatel

netušim jak to hrál u vás, ale teď jsem přihodil jenom pravdivý dojem od nás, to že může bejt pravdivý i na dobu kdy hrál u vás je jenom čistá shoda náhod, ale co vím tak u vás nehrál snad v žádných zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

hral asi jak u vas...jenom stridal kdyz dostal sanci...

Reagovat
Tomanatura

Interisto, co je pravdy na zítřejší pevné stoperské dvojici Cambiasso - Rivas?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, Rivas je jediný zdravý stoper (Samuel vykartovaný) a parťáka k sobě nemá, tak tam zaskočí Cambiasso, který na stoperu odehrál poslední 2 zápasy a zvládal to poměrně dobře, takže snad nebudou nějaké výraznější potíže.

Reagovat
smazaný uživatel

no bude sranda...co ti mam na to rict, ale snad to Estebam pohlida a kdyz ne..mame Cesara

Reagovat
smazaný uživatel

n

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim jenom se ptam...jeste jsem ho nevidel hrat za chelsea...ani chelsea jsem nevidel...jen se ptam abych mel trochu prehled...nic v tom nehledej

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, já že ses zeptal v tom nejhoršim momentu, kterej mohl nastat - dneska odehrál nejhorší utkání za nás zatim, a přitom všechny ostatní v kterých nastoupil byl víc než dobrý, to se pak nediv....

Reagovat
smazaný uživatel

v poho...tak sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem četl spekulace, že by měl jít Quaresma zpátky do Porta za Bruna Alvése + peníze.

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes

Reagovat
Xavi8

Dnes bol Modric famozny

Reagovat
smazaný uživatel

NO! Slabá náplast, ale aspon že ta Chelsea prohrála

Reagovat
Devil

Jsem rad,ze v Chelsea jsou kamaradi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rikal ze pude ManU dolu jen sem necekal se zavahame i my

Reagovat
herbage

Tak v závěru stáli při Tottenhamu všichni svatí, ale zasloužená výhra Spurs, hlavně za bojovný odhodlaný výkon

Reagovat
vitasrp

Závěr byl skvělej, jak se taky na derby zápas patří, škoda, že to tam jak Anelka, Alex, tak Malouda neprotlačili, ovšem musím jednoznačně uznat, náš výkon stál za pendrek a takto se vyhrávat nedá, nic jiného jak prohru jsme si nezasloužili, ale když jsme stáli proti kohoutům, jednoznačně jsme měli vyrovnat Proti Tottenhamu zkrátka v zápasech nesmí existovat spravedlnost:)

Reagovat
Paddy

Reagovat
vitasrp

A dál a dál celému Londýnu pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHA už se mužu smát čukotce,dobřeee spurs....united nevadí ,hold rozhodčí proti nim ale co nadělaj :-)

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí proti Man utd? to mi vysvětli

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si za co dostal rooney červenou? to jsem se divil že nedostal rovnou i ronaldo,vždyt pantsil šel do ronalda šlapákem a druhou žlutou nedostal,a rooney dostane za odhození míče

Reagovat
smazaný uživatel

za nesportovní chování se většinou dávají žlutý

Reagovat
smazaný uživatel

A mělo to podle tebe zásadní vliv na výsledek?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Paddy

Tak ManUtd zavahaj, co zavahaj, primo to proserou a my jako obvykle misto stazeni naskoku, taky ztratime . Ale dneska Gomes , chytal fakt dobre, ale dost me nasral no

Reagovat
vitasrp

Stejně na titul nemáme kádr, navíc oproti LFC a MU máme daleko těžší los, zkrátka letos se o titulu opravdu mohlo jen snívat, šance na něj byla, i přes poslední nevalnou formu United, minimální..

Reagovat
Paddy

jj ale porad byla, ikdyz ty zapasy venku, bez sance ze by jsme neztratili body , tak ted jen veret v CHL

Reagovat
vitasrp

A FA Cup:)) Ten má taky obrovskou prestiž a nikdy bych jeho vítězstvím nepohrdl, to opravdu ne..

Reagovat
smazaný uživatel

FA Cup vidim jako naší jedinou podobu útěchy už od půlky sezony.... i když i v něm to bude ještě perné...

Reagovat
smazaný uživatel

těžší los ??? můžu se tě zeptat, co to je?? já jsem myslel, že každý hraje s každým jednou doma jednou venku....to je to u Chelsea jinak než u ManU Poolu???

Reagovat
vitasrp

Já vskutku nevěděl, že v zbývajících 8 kolech mají týmy stejné soupeře.. To se ti opravdu omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

což rozhodně Chelsea neomlouvá, pokud zklame..... jestliže mají těžší los na konci soutěže, pak to automaticky znamená, že ho měli lehčí v dosavadním průběhu sezony....

Reagovat
vitasrp

Řekni mi, kde tím CFC omlouvám?? Chápeš vůbec, o čem jsem já mluvil??.. Borec tam hodnotil naše šance na titul a já mu odpověděl způsobem, že i kdybychom včera vyhráli, tak naše šance jsou stále malé, neboť oproti LFC s MU máme těžší konec ligy, navíc náš kádr není natolik kvalitní, aby se vyhnul zaváháním právě jako tomu bylo včera, prostě titul díky té naší krizi za Scolariho byla jen jedna velká utopie.. O nic víc mi nejde, samozřejmě že titul CFC nevyhraje kvůli svým výkonům a ztrátám a nikoli kvůli špatnému rozlosování, na což možná ty narážíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Albert Riera.....dnes asi nejlepší hráč, ikdyž dal Gerrard hat-trick....

z Villy stojí za zmínku výkon Milnera+Carew v první půli, jinak hodně slabé

Reagovat
smazaný uživatel

Hero Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Vytecne Spurs

Reagovat
vitasrp

Každopádně dneškem se ten boj o titul ještě více drramatizuje, a ačkoli má MU stále 1 zápas k dobru, a tedy možný náskok 4 abodů, vzhledem k jejich psychickému stavu a množství suspendovaných hráčů je možné, že v následujících několika zápasech ztratí i ten stávající bodový náskok.. I když nepředbíhat, LFC nejprve zítra musí porazit AV, to je první krok a já se docela obávám, že Rafa to jako vždy prose*e

Ačkoli mi ani jeden z týmů bojujících o titul není nikterak sympatický(CFC tam nepočítám, ta už je OUT), tak konečně je tu obrovský náboj, bitva dvou nesmiřitelných rivalů i mistrovský titul, jak dlouho už to tu nebylo?? Žádný boj mezi MU s CFC, popřípadě mezi CFC a AFC se nikdy, nikdy nemůže vyrovnat souboji MU s LFC.. Docela bych osobně chtěl vidět fanoušky MU, jak po těch všech velkohubých prohlášeních končí nakonec až druzí, samozřejmě za Liverpoolem, kterého již několikrát odepsali.. Ale jedno je jisté, pokud zítra Rafa nebude mít jeden z těch svých pověstných dnů, tak boj o titul získává obrovskou štávu a já se ho, jako nezaujatý fanoušek, nemůžu dočkat:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jako neskutečnej scouser ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

nepředbíhej ... ale samozřejmě souhlasím, fotbalu jen prospěje, pokud se bude hrát o titul do posledního kola

Reagovat
vitasrp

Tak loni se taky bojovalo do posledního kola, ale nikdy to nemělo a nebude mít takový náboj, jako když stojíte vy proti MUčkám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Berbatova vystridal Rooney a pokud jsi se nedival do kamen,ale na zapas tak ti nemusim vysvetlivat proc.Proste se hralo na jednoho klasickyho utocnika,kdyby Scholes nedal ruku mohlo vse byt naopak.Pochop,ze Manchester hral v oslabeni!Ronaldo je kokot,ale nevystridal ho,protoze umi dat gol,temer jakkoliv-myslim tim hlavou ci strelou zdalky...Tevez se jednoduse do sestavy od zacatku nevesel.

Reagovat
Devil

sry.to melo byt Tomanaturu.

Reagovat
Tomanatura

Ale proč nehrál v základu?

Vždyť Fergieho musíš kritizovat jen za to neustálé držení Ronalda v základu. Jak sis jistě všiml, tak poslední dobou neumí dát ani ten gól. A on ho ještě nechá kopat standartky! Už jenom kvůli tomuto kritizovaný být musí.

Na zbytek jsi neřekl nic, takže super.

Reagovat
Devil

I kdyby nasoupil MU na dva utocniky,tak by pravdepodobne hral Berbatov-Rooney.Tevez by stejne sedel.Kdyby nastoupil MU na dva utocniky a scholes by byl vyloucen,stejne by jim to bylo asi hovno platny.Mozna by jsi tu potom psal - proc ten Ferguson hral na dva a ne na jednoho...mel to poskladat tak a tak...proste po bitve je kazdej general..Ronalda taky rad nemam,ale s tim nic nenadelam,nadruhou stranu alespon na sebe vaze dva hrace a jinym tim tvori prostor.

Co se tyce toho fenu,tak bych rek,ze Fergiemu jednoduse pomalu dochazi baterky.(tim chci rict,ze se nebude asi vzhledem k jeho veku rozcilovat jako driv)

Reagovat
Tomanatura

To není pravda. V životě bych se nerozčiloval proto, že jsme nastoupili na 2 útočníky. Ale tě samozřejmě přesvědčovat nechcu.

Ono je to toiž kdyby. Kdyby posadil Scholese, který prostě hraje tužku (což jsme mimochodem taky psal už asi měsíc dozadu, takže generálem nejsem) a dal do středu třeba giggse s Fletchem. Teď už je to jedno, zápas jsme prohráli, na něm už k řešení nic není.

Zakončil bych to asi tak, že i Fergie by se měl dostat do své někdejší formy a jestli na to již nemá nervy? Takový Phelan by je teoreticky dokázal seřvat, Fergie by mohl stát u rohu, říkat mu to potichu a on by řval a řval.

Reagovat
Devil

Jj,ted uz s tim, nic nenadelame,jen nesouhlasim s tim Scholesem.Je pravda,ze to tema rukama sere,ale toho hrace bych nezatracoval.Neni to tak davno kdyz byl nejlepsi na place a skoro kazdej tady psal o jeho milimetrovych centrech atd.Ale to je vec nazoru,kazdej ma asi jinej nazor na vec a kzdej ma tu svoji idealni zakladni sestavu,kterou by rad videl behat po place.

Reagovat
vitasrp

100. pro dramatický boj o titul:)

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborně zvladnuty zápas od Spurs, štěstí samozřejmě bylo, ale i tomu se musí jít naproti Vyhru jsme si plně zasloužili, Gomes se rozchytal do velmi dobré formy, ikdyz sem tomu zkraje sezony sám moc nevěřil. Ještě se musí vychytat pár individuálních chyb a bude to ideální.

Jinak vyjádřím se taky k Palaciosovi. Má velmi špatnou rozehrávku, natom musí velmi zapracovat. Ale to, co v zápasu oběhá a vybojuje je k nezaplacení. Někomu se zdál jako zbytečná posila, ale mě přijde pro tým velmi velmi užitečný. (až na chyby v rozehravce )

Reagovat
smazaný uživatel

Westham, dnes jsem čekal jasnou porážku

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham Scholes Rooney Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs Modric Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea nevadí příště se podaří chelsea chelsea sice prohrála ale stejně jim fandímmmmmmmmmm jsou to borci

Reagovat
vitasrp

Díky, žes nám to sdělil:) Bohužel tu asi nikoho nezajímá, komu který scum fandí a jaký ke komu má postoj, tudíž je tvá přítomnost zde naprosto zbytečná:)..

Reagovat
smazaný uživatel

a proto že jim taková osobnost fandí tak vše projedou

Reagovat
fantomas

jojo, sou husty. nechtel bys se mnou zalozit web o chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Já bych do toho šel...

Reagovat
$dolar$

Ja do toho jdu fantome

Reagovat
fantomas

Dobře...www.nenavidimechelsea.wz.cz vyhovuje?

Reagovat
Paddy

Jsme rivalove, tak nas tady jeste k tomu vsemu, nemusis urazet

Reagovat
herbage

Fantíku, kde koukáš na Arsenal?

Reagovat
fantomas
Reagovat
herbage

dík

Reagovat
fantomas

Ti komentátoři jsou ale strašní... Nicméně jede to zatím, ťuk ťuk, nepřetržitě bez kousání(celkem klenot).

Reagovat
herbage

Tak to mě se to ani nerozjelo a tak vznikal rychlá akcem, stáhnutí TV-ants a už to jede. Celkem zajímavé, že sice na Rojadirectě je ais 10 odkazů na sopcast, leč všechny jsou nefunkční, stejně tak TVU. Ale ti TV-Ants celkem drží, taky ťuk, ťuk

Reagovat
Tomanatura

Sopcast má nějakou poruchu, nejede vůbec nikomu.

Reagovat
Kapřík

A kolik by byl limit vulgarismů na jednu větu?

Reagovat
fantomas

Kreativitě se meze nekladou.

Reagovat
Kapřík

Tak to rád slyším, moje slovní zásoba je obsáhlá... .

Reagovat
Staenly10

Ještě abys přestal po 1 prohře...

Reagovat
$dolar$

Tak ted vsichni fandime Liverpoolu !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser, co se to s náma děje? V Poslední době ty matche s Xaverovem neskutečně jeb*m. Holt už asi není doba, kdy jsme je poráželi kdykoliv se nám zachtělo.

P.S. Martinsi, ty jsi hovado!

Reagovat
smazaný uživatel

držim palce VILLANS,zaslouží si LM ;-) arsenal je už nudnej

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny pocit,Crouch 2 goly,Murphy dorazil mancs,Spurs pomaly pochovali nadeje Chelsea na titul,oblubenec Noble dal gol

Uz len vyhra LFC nad Villans a som max. spokojny...

Reagovat
smazaný uživatel

to už bude jen formalita

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm uvidime, Villans nemaju formu,ale moze sa stat, ze Arbeloa nezahra dobre(neviem ci bude hrat v zaklade) Young si s nim bude robit co chce a nahra na gol Emilovi,ktory bude mat o motivaciu postarane...

Reagovat
R22

Young si ve Villa Parku proti Arbeloovi ani neškrtnul, což po zápase přiznali i fans Villans, takže pochybuju, že na Anfieldu si s nim bude dělat co chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je po zraneni...

Reagovat
smazaný uživatel

jzs kdyby ztratili i scouseři no doufám že daj villans zabrat

Reagovat
Kapřík

Útočné duo Crouch-Nugent prostě žeru .

Reagovat
smazaný uživatel

1.MU-CH-LIV-EVR-ARS-AV 22.WBA-MID-STOKE

Reagovat
soukup

WBA rozhodně neudělaj tolik bodů aby předběhli Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

krocane, krocane

Reagovat
smazaný uživatel

1.MU

2.LIV

3.CFC

4.AV

5.ARS

6.EV

Reagovat
smazaný uživatel

Co by delala aston vila pred arsenalem? AV se ted sesype jako domecek z karet a nedal ybch nic za to ze pred ne pude ejste i everton.... arsenal ma oproti tem dvema mnohem vetsi kvalitu v celem kadru... aston ville se zranit dva zaloznici tak by se sesypali uplne maj stesti ze na ne zatim neprisla zadna vlna vetsich zranení nebo vypadnuti dvou a vice hraců.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsavin ma naviac ako arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

pude do realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už si nemyslim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by si fakt polepsil

Reagovat
fantomas

Moudrá slova, řezníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, někteří hráči co v AFC hrajou na něj ještě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, proc musi vyhrat Fulham, Spurs. Jeste Man City tomu muze dat korunu. Bohudik aspon za ty Rovers.

Nechapu nechapu, MU ma jisty titul, ale musi jeste delat problemy Wiganu, aby se delalo aspon neco zajimavyho.

Reagovat
Staenly10

Tak podle mě ještě jistý titul nemá... Sice pořád to máve svých rukou,ale bůh ví cose ještě může stát...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ze Wigan bude muset přenechat sedmé místo Spurs, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi vydani slepicich pohadek??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi první díl bohužel asi unikl...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo o tom jak sly slepice do ligy mistru:)

S tim Wiganem to bude zajimavy, oba tymy maji relativne nehratelnou polovinu losu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byly vetšinou hlášky zdejších scumích nadšenců. Ale nezapírám, že před sezonou sem věřil ze o LM hrát budem. No ted by se ta zpackana sezona dala tim sedmym mistem relativne zachránit. Účast ve finále CC se taky počítá.

K tomu losu, treba takovy WHU a Fulham nemaji los o nic lehčí, takže to bude jeste velmi vyrovnane...

Reagovat
smazaný uživatel

A ani Man City to nema lehke. Pokud Everton nespadne pod seste misto, 7. misto jako kvalifikace do UEFY je jasna a bude to hodne napinavy:)) skoda ze uz tam neni moc vzajemnych zapasu. Aspon Wigan uz ma odehrane WHU, Spurs, Man City i Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle je názor veřejnosti a médií. Jak sem psal už výše, sám sem v to před sezonou věřil.

O nějakych velkohubych prohlašeních ze strany vedení nemůže byt řeč a to je důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sou vsichni ti dementni fans MU, co tu nadavali na Taylora, jak je to o nicem fotbalista atp atp atp...

Reagovat
fantomas

To že si někdo dovolil?

Reagovat
smazaný uživatel

myslis Steva? .. to je nejlepsi stračí obránce tuhle sezonu a jasnej stavební kámen do budoucna

Reagovat
Tomanatura

To říkal jen Cristiano, nikdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi ocividne pravidelny navstevnik manutd.cz a dost z nich to prenaselo i sem.

Reagovat
Tomanatura

Pravidelný rozhodně ne, ale tam mě nedokáže překvapit vůbec nic.

Reagovat
Counter

jestli myslíš Stevea Taylora, tak se přidávám k nadávkám fandu United - už měl být dávno ze hřiště za hnusné fauly na Arshavina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

jestli se díváš, tak bys to měl uznat - první ho přejel zezadu po kotnících a později Aršavina praštil do tváře...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim a ted mi vypravej neco o tech faulech

Reagovat
Counter

ale tak aspoň jsem tě zkusil přesvědčit

Reagovat
fantomas

No promin, ale ten loket byl minimálně na žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

No a to tu mam uznat nebo co ?

Reagovat
fantomas

Nemáš tu dělat, že to snad ani nebyl faul. Na druhou stranu chápu, že to je něco uplně jiného než Almuniovo brutální fouknutí do zad právě Taylora, takže se to asi ani pískat nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz chaapu, ja nemam provokovat... to bys mi drasticky zmenil osobnost..

Reagovat
fantomas

Na provokaci sem ti odpověděl provokací, co víc si takový Chazy může přát?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se to neobracelo proti mne, ja se taky nepokousim psat clanky

Reagovat
fantomas

Sem trochu pomalejší...naber dech a zopakuj to tak, aby to FanTomas všecičko pobral.

Reagovat
smazaný uživatel

Necpi se mi do meho umeni, provokace me jsou... ja se ti take necpu do tveho, redaktore:)) i kdyz na druhou stranu ja nemam prilezitost nikam psat uz

Reagovat
fantomas

No počkej, nejsi jedinej provokatér na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale ted by se mi tu monopol na provokovani hodil, jsem nehorazne z nalady:))

Reagovat
fantomas

Já taky, dneska na nás napochodovali řezníci z Panthers a zahráli si s námi rugby. Tak sem se kousl do jazyku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak všichni Tayloři jsou relativně kvalitní fotbalisté, tedy až na toho z Birnighamu

Reagovat
smazaný uživatel

Smerem dopredu je fakt tragicky, rozehravka atp. Ale umi vyborne nacasovat skluzy.

Reagovat
Counter

Být fandou Newcastlu nebo Arsenalu je za trest, je neskutečné co všechno spálí

Eduardo na plac!!!

Reagovat
herbage

No viděl jsem jen cca 10 minut závěru první půle, ale co tam předváděli fotbalisté na obou stranách, to bylo něco nevídaného. Kritici Colocciniho mají rechte, ten chlap vůbec nestíhá a jak podklouzl při průniku Bendtnera, to chtělo potrestat. Ještě jsme zahlédl, jak Aršavin nastřelil břevno. Může mi někdo popsat, co probíhalo prvních 35 minut?

Reagovat
Chandy

Martins nedal penaltu...

Reagovat
Counter

optická převaha Strak, neproměněná penalta Martinse, zablokovaná gólovka Aršavina...

Reagovat
herbage

Wau, díky, to musí být divoký match

Reagovat
soukup

pro Stoke důležitý 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo furt kecu o tom, jak bude napinavy boj o zachranu na konci a ono uz ted vlastne jsou dva sestupujici jasni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Dneska snad jenom bída, utrpení, zmar a nemohoucnost.. Na to, že to bylo pro nás hodně důležité derby, mi to přišlo strašlivě odchozené a z naší strany nehorázně nudné.. Hlavně mě mrzí, že náš nejslabší výkon pod Hiddinkem přijde právě proti kohoutům.. Raději prohrát kdykoli s kýmkoli jiným, než takhle s kohouty, obzvláště když si člověk uvědomí, že nás zrovna takhle nesympatický klub již definitivně odstřihl z boje o titul.. Navíc jsme letos stále nevyhráli ani jedno londýnské derby a stále tak zůstáváme celému Londýnu pro smích.. Letos je to vskutku ve všech směrech hodně nevydařené.

Celý náš herní styl dnes neměl vůbec žádnou šanci uspět, hodně to připomínalo podzimní domácí zápas, kde jsme vyrukovali s celkem podobnou taktikou a oproti trápícímu soupeři jsme toho taktéž moc nepředvedli.. Hiddink to dnes dost prokoučoval samotnou sestavou a herním rozestavením, přeci jen postavit na kraj pravého beka Bellettiho a na druhý zase hrota Anelku, tím hru opravdu roztáhnou nemohl.. Navíc pokud již chci hrát středem, s pomalými a neběhavými hráči jako Ballack a Lampard to prostě nejde.. Tito dva prostě kličku neudělají, na to nemají rychlost a dnes i povětšinu zápasu ani prostor a kombinaci zase kohouti bránili až moc dobře..

Jinak v zálohách obou týmů byl obrovský rozdíl, záloha soupeře v čele s Modričem byla jasně kreativnější, důraznější, rychlejší jak ta naše hvězdná trojka.. Ani Essien v druhé půli nehrál nikterak dobře a jen tak podtrhl naše trápení.. Podívejme se na ty zálohy podrobněji, u Spuds hrál výborně Modric, tvořil, bojoval, vyvážel míč, navíc vstřelil i gol.takovéhoto moderního tvůrce hry prostě CFC v dnešní situaci nemá a snad za posledních 5 let neměla, v defenzivě výborně pracoval Palacios, byl důrazný, nenechal přes sebe jen tak někoho přejít, výborně taktéž vykrýval svůj prostor a byl to z velké části on, kdo skvěle zamezil většině kombinačních akcí CFC.. Pravda, na tento post máme daleko lepšího hráče, Palacios zkrátka neumí hrát dopředu, v tom oproti Essienovi jednoznačně zaostává, ovšem dnes ho dle mne zastínil a byl výraznější postavou.. Nakonec Lennon, nejen že připravil gola a měl několik podobných centrů či průniků, on se i aktivně zapojoval do defenzivy, napadal, jezdil po zadku, úplný opak naší záložní řady. A asi netřeba zdůraznovat, že typově podobné křídlo nám dokonale chybí a ono k čertu musí běhat zrovna u našeho rivala:)

Oproti tomu ta naše záloha vypadala strašně unaveně, pomale, působila hrozně netvůrčím a nepřímočarým dojmem, plus k tomu všemu ani defenzivní výkon nebyl nějak bezchybný.. Vážně vůbec nechápu, proč proti té běhavé záloze hrál zrovna Ballack, přitom nám byl naprosto k ničemu a nese hlavní podíl na inkasované brance, kdy špatně kryl svůj prostor na hranici pokutového území.. Lampard dnes taktéž kazil na jeho poměry až příliš míčů, k tomu všemu dnes neskutečně kazil přímáky a on vlastně ani v ofenzivě uspět nemohl, nebyl čas, prostor, záloha kokodáků si defenzívu pohlídala daleko lépe jak my.. U Essiena nevím, jak vypadala celá první půle, viděl z ní jen 5 minut, ale každopádně v té druhé jen zapadl do všeobecné šedi.. A co se týče hráčů krajních, netřeba říkat, že to byl jen další propadák.. Anelka tam dlouhodobě zahrát neumí, není to hráč do tahu, který by zabalil míč a prokličkoval mezi 3 hráči, navíc nemá dobrý centr, jednoduše je to klasický hroťák, hráč do středu, který se typologicky hodí do brejkového stylu hry, a pokud je defenziva soupeře zavřená, dá se veskrze použít jen jako hráč podhrotový.. Bellettiho snad není třeba komentovat..

Špatnost našeho výkonu taktéž dokládá, že pořádně kohouty přehrát a vypracovat si tlak, jenž by byl plodný a vznikaly by tak šance, jsme dokázali jen v posledních 10 minutách, kdy se Tottenham jen bránil a my naopak jen útočili.. A téměř všechny naše velké šance byly po standartních situacích, popřípadě po tlaku plynoucím z této standartky, pořádná šance ze hry byla snad jen po tom Quaresmovém centru..

Já osobně bych záloha poskládal uplně jinak, pokud Hiddink trval na 3 středových záložnících, dle mě měl zvolit tuto variantu: Mikel(DM), Essien(CM) a ofenzivní Lampard, na krajích poté Kalou a Anelka, popřípadě když by si Hiddink dovolil posadit Anelku, tak Kalou a Quaresma.. Ono by ale vůbec neškodilo zahrát i klasické 4-4-2, to jsme v této sezoně, vyjma posledních 20 minut na Watfordu, ještě nehráli.. Střed Mikel-Lampard, kraje Essien a Kalou a vepředu Anelka s Drogbou, čímž by se vytvořil větší tlak na určitě ne bezchybnou soupeřovu stoperskou dvojici a taktéž bychom konečně plně využili Anelkových schopností.. Každopádně jedno je jisté, varianta, kterou do hry poslal Guus určitě nikterak správná nebyla a dost možná nám prohrála zápas zrovna ona..

Dnes to tedy vskutku nebyl náš den, a tak jsme asi nadobro vypadli i z té teoretické hry o titul, jaká škoda, vždyť právě dnes ztratil i MU a ten boj mohl být hodně zajímavý.. Takhle to není o 3 klubech, ale jen o 2 a bohužel, my se na to asi již budeme moci dívat jen s odstupem.. Zase na druhou stranu, veškeré naše soustředění teď může jít na FA Cup s LM, kde bychom i díky možnosti vypustit některé ligové zápasy oproti LFC mohli získat výhodu.. K úspěchu ale každopádně bude potřeba uplně, ale uplně odlišný výkon zálohy jak dnes.. Jinak se s hraním semifinále můžeme vřele rozloučit...

Reagovat
smazaný uživatel

boze..

Reagovat
vitasrp

Reagovat
vitasrp

Jinak co říkáš na to, že nám přibývá další konkurent do boje o 7. místo?? Jako by to nestačilo, nejdřív Wigan, WHU, pak MC a teď i Fulham.. Teď už se 7. místo odhadnout vůbec nedá, aspoň to teda bude zajímavější..

Reagovat
smazaný uživatel

No ja z toho zadnou radost nemam musim rict. Wigan ma takle vybornou sezonu a muze stejne skoncit az 11.

Reagovat
vitasrp

Já taky nikterak radostí neskáču, navíc když pohlédnu na los WHU, tak to 11. místo je daleko pravděpodobnější u nás než u vás..

Reagovat
smazaný uživatel

Nečetl jsem to důkladně, ale za to, že sis s tím dal takovou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechápu, že tě psát takhle luxusně dlouhý komenty baví

Reagovat
Tomanatura

Na zkvalitnění diskuze je to to pravé ořechové. Jen prostě na špatné téma.

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska je z čeho vybírat, že?

Reagovat
smazaný uživatel

boze2...

Reagovat
Tomanatura

Kolik ti je roků?

Reagovat
vitasrp

14

Reagovat
Tomanatura

No právě. Já když jsem to slyšel, tak jsem nevěřil ani trošku. Sice jsem ve 14 měl já o fotbale nadměrný přehled, ale toto bych nedokázal Chválím

Reagovat
vitasrp

Dík

Reagovat
fantomas

Já byl zase hroznej debil...holt každej sme jinačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si zas o sobe v tom veku hrozne myslel:))

Reagovat
fantomas

A pak že věk člověka zaručeně mění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

A ja si zas myslel, že ho mam jen na čuraní.

Tak a muzem se vratit k fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš nejmíň trojky ne?

Reagovat
irik

Fakt?

Reagovat
vitasrp

jj

Reagovat
irik

Já jen, že mě taky a to jsem si myslel, jaký jsem mohykán .

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidno, nie si sám, asi to máte v krvi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow, z teba bude nejake analyticke monstrum

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr koľko prstov máš Ale veď to je v pohode, ja by som bol na to lenivý. To by ma musel niekto pekne nas*at

Reagovat
vitasrp

Tak ona ta prohra s rivalem mě taky řádně nasrala:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja by som potreboval asi podstatne viac

Reagovat
vitasrp

Navíc já to původně vůbec sem psát nechtěl, tohle bylo určeno hlavně na forum CFC, kde takhle dlouhé příspěvky zase až tak velkou vyjímkou nejsou a takováto pozápasová hodnocení se tam najdou vcelku často, až později jsem se rozhodl, že to hodím i sem:)

Reagovat
smazaný uživatel

No už ten první odstavec mi stačil . Včem nesympatický proboha? Porovnej soupisky, fanoušky, majitele Spurs a Čukotky, a pak objektivně řekni, ktery z tymu je nesympatický.

Reagovat
vitasrp

Neznám fandu, pro kterého by byl rival sympatický.. Nic jiného v tom není:)

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, okej.. Už mlčim

Reagovat
smazaný uživatel

A co West Ham United?!..dost si protiřečíš.

Reagovat
vitasrp

Sakra, já si říkal, kdo to na mě první vytáhne Ale tam prostě k sympatizování s nimi mám jisté důvody, které se u Tottenhamu asi nikdy nenajdou Navíc kdybych fandil CFC a kohoutům, byl bych už definitivně považován za mentálně chorého člověka

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, a proto je každý rival nesympatický...mě je to šumafuk, ale když už někoho nazýváš nesympatickým, tak uveď důvody na pravou míru...

Reagovat
smazaný uživatel

Ou jee, Newcastle si za rok zabojuje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla reakce tusim na to okamzite vyrovnani.

Reagovat
fantomas

Ryzí demence...nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

NEJAKY LINK NA STREAM? pls..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://atdhe.net/live-tv-5372.html tento písal fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

thx..

Reagovat
smazaný uživatel

Nz, stačí keď zajtra pôjde MFK dole

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hodne zvedavy na rozprodej Newcastlu, kdyz letos sestupuju. Z toho Bora me zajima akorat kam pujde Tuncay, Arca, Downing, Wheater. Ale ten Newcastle, tam je tolik zajimavych, ve druhe lize neuplatitelnych hracu, o ktere se PL popere.

Reagovat
irik

Šance pro Wigan?

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne by se hodil Viduka.

Reagovat
irik

Zrovna ten by mohl zůstat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych hadal, ze kdyz by se Newcastle propadl, radsi bude jako hrota zaskolovat Andy Carolla, nez drzet vecne zraneneho, stranouciho a platove dobre hodnoceneho Viduku ted si rikam pro ho do toho wiganu chci..

Reagovat
$dolar$

A co takovej Jonas nebo Guthrie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nemenoval všetkých, išlo mu len o Viduku Čo potom Martins a Owen napr

Reagovat
irik

Owen s Gurthiem návrat do LFC .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Týmto si si ma získal...

Reagovat
$dolar$

Predstav si potom ten Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Pri všetkej úcte k Wiganu, to si radšej nechcem predstaviť.

Reagovat
$dolar$

No bylo by to zajimave, jestli by dokazali hrat do 6. mista

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlastni je, ze tohle me zatim nijak nebere:) snazim se na Wigan koukat realisticky, hlavne, at se na ne muzu vzdycky v PL podivat. I kdyz predpokladam, ze kdyz parkrat se zopakuje letosek, asi uz budu cekat trochu vic:)

Reagovat
smazaný uživatel

Guthrie si podle me nechaji, Jonas ma na to jit do tech klubu pod spickou, Villa, Everton, Man City, Spurs... Wigan potrebuje hrace jako Cattermole a N!'Zogbia - klubem podcenene - kvalitativne schopne pomoct.

Reagovat
$dolar$

Charlie u vas dlouho nepobude. A k tomu cos psal, tak pokud chce jit Wigan vys, tak proste bdue muset nekoho z tech lepsich fotbalistu koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan se podle me potrebuje v prvni rade stabilzovat. Az moc se blbne kvuli tomu letosnimu postaveni v tabulce. Jeste loni to byl boj o zachranu, rok predtim zachrana v poslednim kole. Je potreba tuhle sezonu tak trikrat zopakovat, vytvorit nejake jadro tymu, ktere nebude z tymu odchazet, pokracovat v postupnym navysovani navstevnosti. Pokracovat v zaclenovani mladych hracu jako Cattermole, Watson, N'Zogbia, Valencia atp...

Hm, nesoudil bych, Charles hral 4,5 let za tym, ktery 4,5 let neudelal zadny pokrok a on tam nikdy nemel poradnou pozici. Podle me nemusi hned utikat, treba si bude prilezitosti vazit.

Reagovat
$dolar$

No priznam se , ze jsem Wigan zacal trosku sledovat ( diky tobe) a dobry umisteni jim preju

A myslim ze mas pravdu, otazkou je, jak si s tim poradi Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

To me tesi:)).. zitra se muzu na Hull podivat diky GS pekne z kresla:)...

Dalsi duvod proc prat Newcastlu sestup, Bruce by tam asi byl schopny utect. Do druhe ligy snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bassong?

Reagovat
fantomas

Barton?

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini ?

Reagovat
honziss

José Enrique?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se líbil z Bora i takovy Johnson.

Reagovat
smazaný uživatel

Take fakt. Letos se chystaji sestoupit tymy, ktere maji velice dobre hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som ho chcel pripomenúť. Navyše sa chytil brankár už ani neviem aké má meno, aspoň ako dvojku do PL určite...

Reagovat
vitasrp

Mě bude hodně zajímat, kam povedou další kroky Jonase, dle mě hráč s určitě velkým potenciálem a světlou budoucností.. Akorát holt musí pryč z Newcastlu

Reagovat
$dolar$

Mne by nevadil u nas v Chelsea

PS: Proc si myslis, ze na kridle dostava sanci Belleti a ne Quare?

Reagovat
vitasrp

Nechápu to, nerozumím tomu a jsem tím zklamán.. Já bych teda před Quaresmou ještě upřednostil Kaloua, přeci jen na PL je více uzpůsobený a třeba v dnešním zápase by s důrazem neměl problém, Quaresma místy odlétával jako papír.. Já bych to pochopil, kdyby Hiddink chtěl hrát čistý beton, pak by se defenzivní Belletti do systému víc hodil, ale vždyť my tam přece jet bránit nejeli..!! Dle mne hrubá trenérská chyba..

Toho Jonase bych u nás taky rád viděl, on je vynikající agresivní běhavé křídlo, které toho dost vytvoří, k tomu všemu má hodně slušnou rychlost a na PL se taky extrémně rychle adaptoval.. Jediné, čeho jsem si u něj z té negativní stránky všiml, je absence kvalitního centru, sice je to zčasti způsobeno tím, že hraje přes nohu, ale i tak je až přespříliš míců zkažených..Tohle je taky typ křídla, který našemu týmu chybí, my tam teď máme jenom hračičky(Hlavně Quaresma, méně pak Kalou)a není tam nikdo, kdo by to odbojoval.. Jonas by se určitě hodil, i když ještě není uplně TOP, byl by to jeden z přestupů, na kterém by byla vidět jistá koncepce a konec konců, po pár sezonách by to top křídlo skutečně být mohlo..

Reagovat
$dolar$

Takze mame stejny nazor, coz me tesi

Reagovat
$dolar$

Akorat teda taky vubec nechapu co tam mel Juliano znamenat Ja bych radsi teda Ricarda al i Kalou by byl lepsi. Prijde mi jako by Ricardo mel nejaky problemy bud s koucem nebo s tymem

Reagovat
vitasrp

Ricardovi nevěří trenér, a pokud zrovna jemu trenér nevěří, tak jeho výkony jsou o 90% horší.. Už jsem to psal výše, pokud je hráč, který potřebuje psychologa, pak je to určitě on.. Je to takovej hráč s hrozně slabou psychikou, třeba dneska přišel za nepříznivého stavu s očekáváním, aby něco změnil a naprosto selhal, kazil centry, odlétával od soubojů atp.. Přišel kvůli Scolarimu a první zápas měl hodně dobrý, on by taky asi LFS na něj dost spoléhal, ale po změně trenéra se obávám, že na tom bude stejně jako v Interu.. Škoda..

Jinak mi hoď icq:)

Reagovat
$dolar$

363648055

Reagovat
smazaný uživatel

Juliano tam dneska šel asi jen proto, že se mu na židáky celkem daří.

Reagovat
$dolar$

Jenze predtim nikdy nehral kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tež jsem čekal, že když už ho tam Guus postaví, tak že na DM.

Reagovat
hefy

Rád bych viděl zpátky Ryana, mohl by přijít i jeho jmenovec Steven, ale o něj bude enormní zájem a pochybuju že by si vybral Wigan. Mohl by být zajímavý souboj o stoperskou dvojici, kde jeden člen je jasnej a to je Scharner, který je ale využitelnej v záloze. K tomu přičtu Brambla, Boyce, Figeurou a kdyby přišel S.Taylor tak i jeho. Osobně bych bych jednoznačně pro Taylora, ale jestli si Bramble udrží formu s jakou hraje teď byl by to víc než schopný konkurent. Boyce je využitelnej i na pravo, takže by figuroval jako taková jistota za případně zraněného Melchiota.

Dále R.Taylor se mi zdá celkem pravděpodobný. Valenciu bude hodně těžké udržet né-li nemožné. Zájem o něj je obrovský - Man Utd, Madrid a jiní giganti. A jako taková staronová záplata by byl skvělý právě Ryan, navíc skvělý exekutor přímáků. Zřejmě by to ale znamenalo konec jednoho z dvojice Koumas-de Ridder, kterí již teď dostávaj málo šancí. Osobně bych se příklánil pro de Riddera, protože je využitelnej jen na jedný pozici, za to Jason všude v záloze.

A moc rád bych tu viděl i Alana Smithe a vim že ty taky.

Reagovat
vitasrp

Ten Coloccini, to je dílo boží Docela by mne zajímalo, jaktože stále nastupuje v základu, tohohle hráče bych hnal okamžitě do rezervy

Reagovat
$dolar$

Proste ja nechapu jak muze Newcastle tak nicit obrance? Cacapa, Collocini, Rozehnal i Taylor ( ktery se zhorsil)

Reagovat
smazaný uživatel

Do rezervy a nebo zpatky do Primera Divison. Uroven stejna

Reagovat
$dolar$

Chces zase strhnout diskuzi o PL a PD ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ne, ale uz jsem pochopil, cim clovek jejim zastancum udela radost:))

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Ale vzdyt oni tu nasi diskuzi vubec, ale opravdu vubec nectou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spanhel tu občas zablúdi a Jakub19 pridá "Bendtner je borec"

Reagovat
herbage

No dneska skutečně Coloccinu vůbec nestíhal a zasluhuje cenu tragéd dne

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia Primery ho oplakávali, teraz by povedali, že ho tá zlá PL skazila

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
fantomas

Už chápu, že se Coloccini prosadil v PD, když se strachy svalí i před Bendtnerem.

Reagovat
irik

Bendtner je borec .

Reagovat
fantomas

No hlavně kličkou ztrapní kohokoliv, na koho si ukážeš.

Reagovat
irik

300. pro Bendtnera !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

C ome O n Y ou W hites!!!!We are Fulham!!!Al-Fayed whooa Al-Fayed whooa

Fulham is best Fotball Club!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nezblaznila!!...

Reagovat
smazaný uživatel

ale cooopak?? Je to po několika letech,tak proč by jsme neměli slavit??

Reagovat
fantomas

*bychom

Reagovat
$dolar$

Ted jsi me predbehl, presne to jsem chtel napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle a psani "j" pred "sem" i ve vete "pod jsem" je na odstrel..

Reagovat
fantomas

Sem na to alergickej.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre dobre, dneska ti to dovolim, slav si:).. ale zitra zas budete pod Wiganem...

Reagovat
smazaný uživatel

I love you FFC!!!

Reagovat
fantomas

Arsenal mě zase jednou nakojil, avšak zase jen v jednom z poločasů (v tom druhym). Nicméně byl to svižný fotbal a plno šancí na obou stranách, a tak to mám nejradši. Mimořádně chválim Van Persieho, Diabyho a Aršavina...

Reagovat
irik

Arshavin má na víc .

Reagovat
fantomas

Vážně? Dobře.

Reagovat
irik

No tak ne .

Reagovat
herbage

Dneší fotbal pro nestraného diváka nádhera. Fotbal nahoru-dolu, plno šancí, rozhodčí zbytečně nekouskoval hru, zkrátka paráda. Ale to neproměňování gólovek, to je za trest. Van Persie mohl dát klidně 4 fíky a nikdo by nemohl říct ani fň. Dneska hárli dobře opravdu skoro všichni, i kdžy co dělal Gallas u toho gólu Martinse, to teda nevím. Nicméně takové díry ve středu obrany při druhém a třetím gólu Arsenalu, to už dlouho nebylo k vidění

Reagovat
vitasrp

U Newcastlu jsou tyhle díry na denním pořádku, takový extrém byl třeba i zápas s Litrem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Colocinni je tak strašnej, že fakt začínám pochybovat, že horší stoper než Dean Leacock se v PL zatím neobjevil....nechápu jaký má smysl toho žebráka pořád stavět....

Reagovat
herbage

No, zbytek týmu, hlavně střed zálohy mu moc nepomáhal, ale máš pravdu, on Newcastle taky vůbec nepodržel a měl by odejít, protože dnešní výkon byl mizerný

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže takový minely fakt nepředváděly ani Leacock s Moorem dohromady, fakt nechápu jak tohle může bejt něčí mládežnickej reprezentant, natož Argentiny....a taky když jsem tu kdysy psal, že je totální tragéd tak mě tady málem ukamenovali, přitom to je hlavně on který Newcastle potápí čím dál víc...

Reagovat
soukup

i seniorskej

Reagovat
smazaný uživatel

Jakakoliv zitrejsi vyhra Wiganu znamena navrat na 7. misto WHU skore 0, Wigan + 1...

A pak Everton venku, AFC, MU doma

Reagovat
$dolar$

Tak Manu snad potrapite a 3 bodiky date

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to najmout nejakeho orace, at nam znici travnik. Loni se diky tomu braly body proti silnym.

Reagovat
herbage

To snad ne, stačilo vloni proti Arsenalu to oraniště, tohle do fotbalu nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, byla z toho velka kritika probirana kazdy tyden. Wigan na tom hodne zapracoval. Zajimalo by me, co se zmenilo. Letos tam urcite taky hodne prselo, nevim proc se ten travnik nenici.

Reagovat
herbage

Na zápas s Arsenalem se těším, mohl by to být podobný fotbal nahoru dolu jako dnes Už vidím komické duo Bramble-Boyce se válet na zemi

Reagovat
fantomas

Před Bendtnerem...

Reagovat
herbage

No, to už bude k dispozici asi Ade, ale pokud Bendtner naváže na nedávné výkony, není důvod ho posadit na lávku

Reagovat
fantomas

Spíš Eduarda bych upřednostnil.

Reagovat
herbage

Když bude zdravej, škoda Walcotta, v LM bude chybět, i kdžy Ebou nabírá formu

Reagovat
smazaný uživatel

Komicky Bramble.. To spojeni jsem nevidel uz tak strasne davno:) kdybych mel vzpomenout na jeho posledni chybu, tak to bylo nekdy v zari proti Boru.

Proc je letos Wigan tak dobry vzadu? Diky Bramblovi nejlepsi hrac sezony...

Reagovat
herbage

Uvidíme proti Arsenalu, až nahraje na na gól Bendtnerovi, zaviní penaltu a jako třešničku si dá v 90.minutě vlasťánka do vinglu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozny, ale letos si to muze dovolit ze stejneho duvodu, jako Vidic proti Liverpoolu.

Reagovat
vitasrp

Nestěžuj si, my máme Sunderland, na dlouhou dobu poslední lehčí zápas, a poté Spurs venku, AV venku a CFC doma.. Nemáme si co závidět:)

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď jsem přisel dom a co to vidím neskutečné na začátek bych chtěl teda říct že nechapu už sestavu jak to Alex postavil nepochopitelné pro mě výkon byl asi katastrofalní ještě že aj Chelsea bouchla ale je to teda překvapení musím se podívat na nějaký sestřih jeslti to bylo opravdu tak hrozný jen doufám že zítra něco Villa uhraje jinak to začína být dost prekérní situace a musím říct že po dobrých 3 měsících se záčinám bát vážně o titul snad se kluci proberou

Reagovat
smazaný uživatel

Nevynechal si nejakou carku??

Reagovat
smazaný uživatel

nechej teho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

A zítra pome Liverpool, pome F.Torrés Ten kluk ušatá musí dát nejmíň hattrick. Jednak se odpoutám od Frankieho, jednak Aston Villa bude na Arsenal ztrácet už 3 body a půjde psychicky do prdele. Dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livesport.cz/

The Championship strelecke hody

Reagovat
minoLFC

oouuujeee...danny tým žebrákom nejak toho góla vždy dá

Reagovat
smazaný uživatel

Letos hrajou od toho 7-12. místa týmy od kterých bych to vůbec nečekal.

Reagovat
herbage

Hlavně že už tam není Hull, Bullard teď asi doma zpituje svědomí, do jaké díry to šel

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 mega koupit 30ti letyho hrace, ktery musi na operaci a bude chybet cca rok... nehoraznost:)

Reagovat
herbage

On si chce opět zahrát Championship Já myslel že ho jako bývalého tahouna Wiganu budeš mít rád

Reagovat
Staenly10

TAk i když šel Hull neuvěřitelně dolu,tak si myslim,že nesestoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak ja mam, nepreju mu to, byl jeden z tech hracu kteri zaujali kdyz Wigan vstoupil do PL :) vysmivam se politice Hullu...

Reagovat
herbage

No nevypadá to, jako bys ho litoval

Reagovat
Tomanatura

Chazy, četl jsi diskuzi na manutd.cz u článku "Sir Alex Ferguson k losu LM"?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis jak tam je ten, co tvrdi, ze hraje za Porto?:))..Proc ne, treba nekeca:) videl jsem ho to psat jen dvakrat a to kdyz se vsude mozne objevilo, ze tam nejaky mlady Cech prechazi a pak az u tohodle clanku. To mu dava duveryhodnost:))

Reagovat
Tomanatura

No nevím, sotva bych něco podobného vypisoval na weby United Ale je to možné.

Jinak, co si pročítám diskuze, tak to má docela sílu Ale zatím marně hledám nějakou superperličku.. Poraď něco.

Reagovat
hefy

Je to on, stejně jako ty sem tomu neveřil. Koukl sem mu na ten profil a má tam link na libko kde má asi dve fotky. Pak sem si vygůgloval Alexandra Jakubova a je to on.

Reagovat
Tomanatura

Ty vole.

Reagovat
hefy

Nuda je svině.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne, mily Watsone...

Co rikas na PL po dnesku?? Se ti to Boro propada a propada... A Wigan muze skoncit az ve druhy pulce tabulky..

Reagovat
hefy

Je smutný že může Wigan po tak svlěý sezoně skončit až 11. ač tomu nevěřim. Když přijdou povinný výhru s Hullem, Pompey, WBA a v zápasech s Blackburnem, Boltonem a možná i Stoke kde nebudem bez šancí, tak to sedmý místo prostě musí vyjít. Hm, Boro beru to tak, že když spadnou je to šance na získání Tuncaye, Wheatra atd. a když se udrží budu štastný, ikdyž věřim spíš v to druhé.

Reagovat
hefy

*spíš v to první

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, navic ta Big Four je doma a to neni nikdy bez sance. Ted si ten tym docela sednul, uz ty posledni tri zapasy rozhodne za neco staly a Sunderland byl takovy vykonostni vrchol poslednich zapasu. Podle me jde jen o to, jestli zitra Wigan dokaze dat gol v prvnim polocase, kdyby ne, tak je mozny, ze to Tigers zabetonuji a pak tam neco daji v nastaveni. Mel by urcite dostat zase jednou sanci Zaki a ten tvoj Koumas. Vyvarovat se chybam v obrane a bude to ok.

Jinak presne jak rikas, tech realnych bodu je tam dost. Taky verim v tak 7-9 misto. A hlavne v to, ze sestoupi NUFC, takze nam neutece Steve.

Tuncay bude hrozne drahy... a chteny

Reagovat
hefy

Po přestupovym období to byla první výhra mam takovej dojem, takže jak řikáš ten tým si už sedl. West Ham už je podle me z boju o UEFU venku, maj tak dva-tři hratelný zápasy. Nevim co si myslet o Spurs, síla kádru je neodiskutovatelná a zápasy tam zas tak těžké nemaj. V tohmle boji o UEFU vidim jen Fulham, poslední čtyři zápasy maj hodne težký, ale bodovat můřou v tech předešlých a bude ještě duležitej zápas proti City.

Jakou si proboha představuješ sestavu, nemužu nejak přijít jak bys tam chtěl namontovat Zakiho i Jasona. (Pochopitelně s Midem)

Reagovat
smazaný uživatel

To je prave o tom, ze bych Mida vymontoval nekam mimo:))... Zakiho na hrot a Koumase pod nej, zalohu v klasickym slozeni.

Reagovat
hefy

Nojó, chazy a jeho odpor proti Midovi.. Nepřekvapils.

Reagovat
smazaný uživatel

Musis i ty uznat, ze vykony mu zatim misto v zakladu nedavaji. Nevyhrava souboje, kryti mice taky zadna slava, gol jen z penalty.

Reagovat
hefy

Jenže výkony by zatim žádnýmu utočníkovi to místo nezajištovaly. Hugo na to ZATIM nemá. Zaki z formy a tak se nabízí jen Mido.. :-)) Uznej že nikdo lepší tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Zaki v posledni dobe moc sanci nedostal, Mido hral pravidelne, tudiz by si mohl sednout a dat sanci Zakimu. Jak rikas, zadny utocnik momentalne nehraje jako hrac zakladni sestavy, Mido ma jednoznacne nejvetsi pocet odehranych zapasu, proto by mel hrat nekdo jiny..

trebas Sibierski..

Reagovat
hefy

Btw, dnes se mi chtělo blejt z MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to bohudik cetl jen z telextu, mel jsme pristup jen k prime:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem se jen podival, uvidel:

tevez - 19.03.2009 16:46:54 hlasuj za zrušenie 0

ked van der sar skonci tak by sme mali kupit nejakeho skuseneho brankara napr.cech,casillas alebo buffon foster a kuszczak su dobry iba na lavicku

A mizim pryc..

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Jojo, to jsem četl. Vždyť oni to přece nedělají pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš mi pls odkaz? a jeho nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem blbec, neumim číst

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

No nevyšlo mu to, za to co Tygříci začali klesat, Fulham šel nečekaně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

No to se poslouchá dobře: To má za ty keci jak Fulham miluje a pak.... Myslím že půjde do league 2!

Reagovat
smazaný uživatel

Do 4. ligy ?

Reagovat
Staenly10

Newcastle to je fakt tragédie ,příště musí být 3 body jinak to už bude opravdu hodně tragický (pokud to jde ještě víc)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm diaby bol dnes csty jekyll/hide...v prvom polcase strasny, neucelny, obcas sa zadrbal, obcas bol naopak zbrkly...stratil 90 percent lopt a tie co nestratil isli bud na stranu alebo dozadu....dopredu nepresla asi ani edna...dokonca som si zacinal hovorit co na nom wenger vidi, preco ho uprednostuje pred stabilne dobrym songom...ze je mozno dobry na treningu ale v zapase tazko neprakticky.....modlil som sa aby ho cez polcas stiahol, nadaval som aj na diabyho aj na wengera, a nemastny neslany vykon celho tymu som v duchu zvaloval nanho a tesil sa, ze bude hned bude lepsie, ked pojde dole...tak ma vytacal, a to vacsinou kritizovanych obhajujem

potom prisla jeho chvila, gol, zlomovy bod zapasu...zrazu nadobudol sebovedomie, hral s lahkostou a od tohto momentu sme newcastle zacali valcovat, dovtedy to bolo vyrovane resp boli o chlp lepsi....diaby to tam zacal sefovat a bol vsade, vpredu, vzadu, nalavo, napravo, ked loptu nemal, tak ju ziskal, a ked ju mal, vzdy z toho nieco bolo.....

tak sa ukazalo, ze to v tom chlapcovi fakt je....problem bude v jeho hlave, ostatne tam je asi vacsina problemov tohto arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne si vystihol moje pocity s Diabyho pocas zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

*Z Diabyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

What?

Reagovat
smazaný uživatel

chyba "gramatickeho boha"

Reagovat
smazaný uživatel

Nj,moja prva chyba na EF.Vsade inde vsak mam preklep v kazdom druhom slove

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini, jeden z najlepších stopérov PD v minulej sezóne...

Reagovat
smazaný uživatel

nejen v minulé sezóně, prostě nestíhá

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velice zklamany s laxnim pristupem hracu k dnesnimu zapasu. Bohuzel musim priznat, ze je z jedne strany chapu, protoze ja bych se urcite take velice tezce vzpamatovaval z debaklu, ktery mi ustedrili Scouseri...

Hned prvni chybu udelal Park, kdyz zbytecne odevzdal mic. Prave z teto chyby jsme videli prvni roh, ktery dopadl tak, jak vsichni jiste vime. Je pravda, ze jsem necekal cervenou a penaltu, protoze si myslim, ze cervena karta byt nemela. Jednoznacne bych trestal zlutou + penalta. Bohuzel sudi se rozhodl jinak, coz ale neznamena, ze jsme si prohravat nezaslouzili. Hrali jsme jiz od zacatku spatne, takze prohra je spravedliva.

Cela obrana byla neskutecne uvolnena, jako kdyby si mysleli, ze zadny dalsi gol nedostaneme a ze vyrovnani prijde samo. Poukazuje na to take fakt, ze po inkasovane brance tam nebyl naznak ohrozeni branky Schwarzera. Dalo by se to vysvetlit tim, ze jsme hrali o 10 hracich, ale i presto je to ponekud zarazejici.

Velmi vtipne, ale zaroven beznadejne, tak bych popsal pocinani Ronalda po obdrzene brance, ale vlastne behem celeho utkani tomu nebylo jinak. Bylo velmi smesne, jak si s nim obrana Fulhamu poradila a nakonec se jeste rozciloval. Ano Ronaldo, presne tohle tymu pomuze....(ironie) Tim bych skoncil u hodnoceni prvniho polocasu, ktery byl snad nejhorsi, jaky jsem kdy u hracu United v teto sezone videl.

Hned v uvodu druheho polocasu se ukazalo, ze Ronaldo zvlada tlak na jeho osobu pouze v pripade, ze se tymu dari. Sice je pravda, ze jsem poprve videl jeho nohy na zemi z jineho duvodu, nez polehavani, ale ani to mi radost neudelalo. Do Murphyho sel pozde a zbytecne se divil. Presto bych ale ocenil, kdyby nejaky skluz sem tam predvedl. Tohle se mu bohuzel prilis nepovedlo.

Na nasich hracich bylo evidentne videt, ze se boji skusit strelu z dalky a misto toho se snazi zavest mic az do kuchyne. Snad jediny Ronalduv svetly okamzik prisel po centru Rooneyho, ale ani to se neukazalo golove. Gratuluju Schwarzerovi, protoze udelal snad svuj nejlepsi prestup v historii. Odesel z nechutneho Boro a vlastne si tak pomohl od sestupu, i kdyz si to nekdo nemusel myslet.

Pote prisla asi nejvetsi sance zapasu, kterou vytvoril Ronaldo. Pravdepodobne to nejlepsi, co v zapase udelal. Kdyby byl v prvnim zakonceni kdokoliv jiny, nez Park, tak by to bylo 1:1. Klidne mohl byt v utoku i Sar, ale s Parkem tato situace nemohla skoncit jinak. S dorazkou to mel Wazza uz hodne tezke.

Fulham mi nedelal radost tim, jak se nechutne v plnem poctu zatahl pred svou branku a nechal se utlacovat souperem, ktery ma o jednoho hrace mene. V tuto chvili predvadel tak trosku antifotbal, ale neni se cemu divit, kdyz chtel ubranit vitezstvi. Dalsi sanci mel opet Ronaldo, u ktereho ocenuju neco, co si zadny jiny hrac, krome Rooneyho, nedovolil. Pokusil se vystrelit a to je presne to, co potrebujeme!!! Potrebujeme strilet, takze jsem rad, ze Ronaldo ukazal odvahu. To jedine bylo na jeho vykonu dnes prospesne. Na hracich slo videt, ze je opravdu mrzi, jak v druhem polocase soupere zacali drtit, ale stale a stale se jim nepodarilo skorovat.

Rooney je proste bijec, takze ho asi neskutecne s prominutim nasralo, jak se umotal, ze si musel pomoc faulem, z ktereho pramenila prvni zluta karta.

Je mi hodne lito, ze Fulham mel dve golove sance a dve skoncily brankou. Kdyz nepocitam v prvnim polocase sanci Simona Daviese, tak byl Fulham od te chvile bezradny. Hodne to hrace muselo polozit na dno. Cely zapas se v desiti snazi vyrovnat a nutno uznat, ze k tomu nemaji daleko a pak je z ojedinele sance souper totalne polozi druhou brankou.

Vylouceni Rooneyho me neskutecne nasralo. Rooney jednoduse chtel urychlit hru a mic hodil co nejrychleji k rozehrani. Co si sudi predstavoval? Ze ho tam prikutali pomalu po zemi, nebo ze s micem prijde a v kleku mu ho poda? Naprosto idiotske rozhodnuti sudiho, ktery nas pripravil o nejlepsiho utocnika, ktereho v soucasnem rozpolozeni tymu mame. Je dobre, ze Rooney bude chybet pouze jeden zapas, ale ten bude velice tezky. K tomu se dostanu pozdeji...

Ted je dulezite drzet palce Aston Ville. Ja k ni mam velky vztah, takze mi to problem delat nebude. Verim, ze to Rafa zase nejak posere a Villans si odvezou alespon bod.

Hlavni otazkou je, jak se hraci vzpamatuji. Chybet v pristim zapase prave proti Villans bude Vidic, Scholes, Rooney. Ronalda bych nechal sedet alespon pro tento zapas na lavicce. Do brany bych postavil Sara, obranu bych slozil asi takto zprava: OShea, Ferdinand, Evans, Evra.

Hodne slozite to bude v zaloze. Zapas s Fulhamem nam prohralo to, ze nehral Carrick. V zaloze proti Villans bych to videl takto zprava: Park, Carrick, Fletcher, Giggs.

V utoku bych skusil dvojici Welbeck-Berbatov a pak by se videlo, jestli na hriste poslat Ronalda, nebo Teveze :-))))

Kazdopadne jsem z jedne strany rad, ze ted prohravame, protoze konecne od naseho tymu odejdou radoby fans, kteri tady jsou jen proto, ze fandit United je v tuto chvili velice jednoduche, kdyz vsechno na co sahnou, vyhravaji. Ja na svuj tym nedam nikdy dopustit, at se deje, co se deje. Na hracich je videt, ze klub miluji a to je duvod, proc miluju prave tento klub. Verim, ze vzdy na hristi ukazou vse, co je v jejich silach. Ted uz asi staci rict na zaver pouze jedna vec :-)))

BELIEVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to já jim věřím, že včera ukázali vše co je v jejich silách

Reagovat
r.mrazik

k ty sanci Parka a dorazce Ronneyho...Park to mel tezky,v behu,brankar hned u neho...to se nedalo....Rooney to mel lehci,nikdo u nej,on kousek od brany,ale bohuzel nepropalil no...kazdopadne Parkovo blbost to nebyla,to neslo dat...

Reagovat
C0br

Berbatov je zraneny, takze s utokem bude velky problem... ted doufat, ze AV se rozhodne potrapit spis scousery nez nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný pocit porazit ty šmejdy :)....nejenže teď ztratila Chelski nejspíš veškerou šanci získat titul, ale Spurs hlavně mají velkou šancí hrát příští rok pohár UEFA...krásný to zatím víkend...ještě aby dneska vyhráli Villans a budu happy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoje Chelski ztratila šance na titul už někdy v 15. kole...

Reagovat
smazaný uživatel

Že bys to věděl líp než slavný zachránce Hiddink

Reagovat
smazaný uživatel

U mě ztratila šanci už když přišel Scolari :)...spíš mluvím o fanoušcích, kteří tomu věřili.

Reagovat
vitasrp

Blackburn(v), WHU(d), NUFC(d), MU(v), WBA(d), EFC(v), MC(d), LFC(v).. TAkže dejme tomu, doma máte 2 konkurenty v boji o Uefu, potom další 2 povinné výhry, venku máte zachraňující se Blackburn, kde to s určitostí nebudete mít lehké, přitom to je snad jediný zápas, kde můžete pomýšlet na výhru, zbytek MU, EFC a LFC, to by bylo velké překvapení, kdybyste udělali body, možná teda ten Everton ještě patří k těm reálnějším.. Dotáhnout 7. místo budete mít hodně těžké

Reagovat
vitasrp

reakce na Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžké, sám tomu moc nevěřím, ale musí se vzít v potaz, že Spurs mají momentálně stabilnou sestavu, forma je a po uzdravení Defoa a Huttona bude tým ještě o malinko silnější....až na Man Utd a Liverpool se dají všichni porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si rikam, ze mit lehky los v PL snad ani nejde:)... akorat Stoke to ma fakt (bohudik) uzasne pripravene na sbirani bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po pauze hned přijde pro Stoke zápas roku. Snad to zvládnou. Pak by mohli být v klidu. Podle mě na záchranu bude stačit 35 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke to ma skvele vymyslene, maji uplne opacnou situaci, nez vetsina tymu zespod. Takove Boro, Hull, WBA umi soupere prehrat, dostat se do sance. Ale nemaji tam hrace, ktery by vzdycky dal gol. Ale Beattie a Fuller dokazi dat gol z te jedine sance zapasu a proto podle me o zachranu se bat nemusi.

Tak tak, vidim to take na takovych 35-38...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Ostatním klubům chybí nějaký zabiják, který by rozhodoval zápasy. Proto si myslím, že půjde s WBA dolů i to Boro, kde jsou všichni útočníci z formy a musí hrát i takový Aliadière...Pak to bude o prsa korejský ženy :)

Reagovat
smazaný uživatel

:)) bohuzel ale uz zustava otevreny jen jedno misto v posledni trojce..

Reagovat
smazaný uživatel

A co si vsadit na Hull? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Prejme to Newcastlu, at maji cas na reorganizaci celeho klubu a neseberou mi po sezone Steva:)...

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty jsem zapomněl...těm přeju ten sestup nejvíc, protože nic jiného jim už nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, NUFC by sestup vyloženě prospěl, také jim to přeju....

Reagovat
soukup

snad ano, nevím proč, ale Hull opravdu nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jsou momentálně v pozici, že mohou porazit kohokoliv - a naopak, ti kteří mají teď nalosovaný Tottenham, ti mají špatný los, Tottenham má jen normální los

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Matthew Taylor, 8 golu, 4 asistence:))...

objev sezony??... I kdyz pokud se nepletu, tak i v sezone 06/07 hral takhle vyborne. Snad jim ho nikdo nesebere:)...

Reagovat
smazaný uživatel

Do teď nechápu, proč ho Pompey prodali. To jsem říkal, že je to nejhorší prodej v poslední době. Ten hráč je vynikající a jen mě mrzí, že ho Spurs nezískali. Pokud se nepletu, tak tam jednu dobu zájem byl, aspoň minimálně u mě :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně, můj nejoblíbenější hráč mimo CFC v PL. Prodej do Boltonu do teď jaksi nemůžu "rozdýchat".

Reagovat
smazaný uživatel

o Taylora byl na Lane zájem kolem roku 2004-05, Pompeys ho nechtěli prodat a Spurs vyloženě netlačil na pilu, takže z toho nakonec sešlo, což je docela škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu sestavu trochu nechapu... Jestli obrana zni:

Melchiot-Boyce-Bramble-Figueroa

Hraji tri stredni zaloznici - Scharner, Watson, Brown a kridlo N'Zogbia

Napadaji me dve veci, bud bude hrat Boyce pravyho obrance, Melchiot bude v zaloze a Scharner v obrane, nebo budou dva DMF, pred nima bude operovat Watson, zleva N'Zogbia a zprava jeden z utocniku (Neznam moznosti Rodallegy, treba umi kridlo) a nebo take neznam moznosti Watsona a umi hrat zprava ona. Pak by stred byl Scharner-Brown, zleva Charles, zprava Ben a v utoku Mido s Rodallegou...

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne Anglicane v sestave: Brown, Watson, Bramble, Boyce, Kirkland... jsem spokojeny:)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budu sledovat toho Watsona. Pro mě je to docela neznámá :)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, zes koukal poradne:)

Reagovat
SqueeZy

toho Boyce bych dal do uvozovek, pokud se nemylim, tak sice se narodil v Anglii, ale reprezentuje Barbados. Jinak Watson druhy gol , krasna sedma pozice, skoda ty prohry s Whu doma...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ja zapomnel ze si nasel jinou repre:).. Watson je skvely kup, dneska ale hral ze stredu nejlepe Brown. Nezkazil snad zadny souboj.

Jinak ty sem pis castejs

Reagovat
SqueeZy

budu se snazit

Reagovat
smazaný uživatel

Uaaa, to je koncovka. Tak vyborny herni projev, tolik sanci... k cemu to je

Reagovat
smazaný uživatel

Watson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám na toho šaška v černém slov... Jestli se za toto vylučuje, většina zápasů by se nedohrála...

Reagovat
smazaný uživatel

That was a terrible penalty from Robinho - even worse than Obafemi Martins's yesterday. Dismal.

Jak to kopnul??

Reagovat
smazaný uživatel

Jako naprostý blbec doprostřed branky...

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaticke:)... holt hvezda se nezapre..

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho když šel komedicky ven McCartneyho a Richards teď dal gól...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tohle nejsou ty zapasy, kde muzes cekat body. Podle me letos muzes byt rad za nejakou tu 12-15 pozici a doufat, ze pristi rok prijde nejaky schopny manager, kterymu bude delat motivator Sbragia asistenta...

za co ta penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to taky rád viděl, jenomže jsem měl od začátku nepojízdný stream, který teď definitivně dojel...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem naprosto spokojeny s hrou obrany, naprosto spokojeny se hrou zalohy, poctem vyhranych souboju, hlavicek od obou utocniku, prolinani rad, zdvojovanim nebezpecnych protihracu, skvelou kombinaci celeho tymu...

Problem je v tom, ze stacilo 10 minut a citil bych se jako po zapase s Borem doma, Stoke doma, Newcastlem venku, WHU doma, Chelsea doma, Tottenhamu venku atd...

Ta koncovka je proste hrozna. A musi se s tim neco do pristi sezony udelat, protoze jinak je ten tym vyborne seskladany. Z tech nejvetsich hvezd hrozi odchod jen u Valencii a tomu ja verim, ze zustane, ackoliv je mozny, ze prijde nejakych 15 mega a pujde tak jako tak.

Kazdopadne opet, ponekolikate, ne naposled Pro Tituse Brambla, nejlepsiho obrance na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste bych specialne vychvalil De Riddera, ktery bojuje o zaklad jak jen se da. Hrac s nejlepsi technikou v klubu, akorat potrebuje mit alespon mesic bez nejakeho zraneni, odehrat jednu celou letni pripravu..

Reagovat
hefy

Jak můžeš pořád věřit v udržení Valencii? Vždyt o něj mají zájem evropské velkokluby. A cos řikal na Zakiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajem o Valenciu byl po prvni sezone kdy se bojovalo o zachranu, byl po druhe sezone kdy se bojovalo o zachranu. A kde je ted? V klubu ktery mozna pujde do UEFY. Ja bych rek, ze on je jeden z tech, co si mohli k Wiganu vazne vytvorit vztah.

Zaki je proste genialni fotbalista, takze i kdyz se mu moc nedari, v kombinaci byl dobry, nekazil prihravky, bojoval jak jen to slo. On muze byt sebevic z formy, ale do kombinace je ze vsech utocniku nejlepsi. Dneska mi ale delal radost Rodallega:).. docela i mido... ale to zakonceni.

Reagovat
hefy

Rodallega byl dneska užasný, když si zrekapituluju ostatní zápasy tak je tam vidět velké zplešení. Ukázal že má parádní střelu, kolikrát z toho mohl bejt gól, Duke nechytal špatně.

Na Mida se dneska vyspal rozhgodčí mi přišlo. Těch útočnejch faulů co mu písknul bylo přespříliš, minimálně polovina byla diskutabilní. Za začátku sem se ale hodne divil sestavě co Bruce poslal na hřiště, hrát s jednim křídlem, ale nekonec byl Hull neškodnej. Bramble, Watson, Hugo

Reagovat
smazaný uživatel

* Brown? Snad se Lee poradne dival a i v trenincich si od nej neco vezme.

Reagovat
hefy

* Brown! A nejen Lee, ale i Watson..

A Jason dnes nebyl zas ani na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

On ma nekonecny problem s tim jednim svalem:((... dneska nebyl na lavicce kvuli tomu, ze by si ho Bruce nevybral. Byli tam dva brankari.

Reagovat
SqueeZy

Titus me celkem prekvapuje, kdyz si vzpomenu na jeho pusobeni s Boumsongem u strak tak sem mu moc neveril, ale chlapec jde do sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne vzpominam jak hral s Ramagem, to byla snad nejhorsi obranna dvojce PL ... Ale Bruce holt obrane rozumi jako malokdo a dokazal si s Bramblem poradit. Driv jsem byl hodne proti nemu, uznavam ze i na zacatku letosni sezony, ale moc lepsich strednich obrancu v PL momentalne neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, kde se dá sledovat Live s Villans? Mě to na adthe něak nechce běžet...

Reagovat
smazaný uživatel

..toto moze skoncit vazne hocijako vyborny futbal!

Reagovat
fantomas

Už sem chtěl Villu odepsat, protože jejich první dvacetiminutovka byla skutečně otřesná, ale k mému údivu se oklepali...

Reagovat
fantomas

Tak, a je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

To hej..Ale istymi chvilami to vazne vyzeralo vselijako..

Reagovat
herbage

Reagovat
minoLFC

zatiaľ supr polčas a googd fotbal

Reagovat
vitasrp

Dneska je krásně vidět, jaký rozdíl může mezi relativně 2 podobně kvalitními týmy udělat sebevědomí.. Rozdíl ve skore rozhodně nereflektuje rozdíl v kvalitě kádru, ale rozdíl ve výšce sebevědomí.. Zatímco Liverpool sebevědomým doslova oplývá, hráči promění téměř každou šanci, soupeře vysoko napadají, jsou dostatečně důrazní, nebojí se hrát, tak Villa jakoby se bála, na můj vkus je málo aktivní, žádný presink, brání až na své půlce, na té soupeřově raději s radostí vyklízí pozice, k tomu všemu připočtěme naivní chyby v obraně, 2 a 3 ´gol byl doslova darovaný a to na psychické stránce rozhodně nepřidá... Villa je v momentální situaci v pořádné krizi a jediná cesta ven vede přes jakékoli vyhrané utkání, klidně nějakým ušmudlaným golem v 90. minutě.. Dneska ale odjedou s pořádným nášupem, LFC je totiž uplně jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne zhrnute

Reagovat
smazaný uživatel

Mark Hughes by měl být i nadále manažerem Manchesteru City. Hughes prozradil, že s klubem jedná o nové smlouvě.

Khaldoon Al Mubarak

Reagovat
herbage

Jsem na City zvědav příští sezónu. Podle mě nanejvýš 6 místo, ale můžu se mýlit

Reagovat
smazaný uživatel

Po malych kruccich vzhuru, hlavne ale ze koncepcne a podle rezie Brita

Reagovat
herbage

Koncepčně Kdyby koncepčně, tak tam nechaj Svena

Reagovat
smazaný uživatel

Ten děvkař už tam nebyl, když klub koupili Usámové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Děvkař. Ty vaše přezdívky jsou opravdu úsměvné...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si tuhle reputaci udělal :)

Reagovat
fantomas

A František je taky děvkař, a co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýho Frantu myslíš? To je tvůj soused? :)

Reagovat
fantomas

Toho z filmu přeci...zkrátka za holkama se honí každej rád, nevyčítal bych mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Při jeho věku by se nemělo psát, že přefikl o 20 let mladší sekretářku :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, možná i o 30 :)

Reagovat
fantomas

Na stará kolena si chtěl zvednout sebevědomí, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro mě je to děvkař :)

Reagovat
herbage

Takto odhodlaný tým vyhrát jako Liverpool jsem dlouho neviděl. V první půli naprosto vynikající výkon a přestože AV taky jezdí po zadku, na v takovéto formě hrající Liverpool, který hraje navíc doma, zkrátka nemá, byť ta pencle byla lehce sporná

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou,jasná bola...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bol to kontakt ako keby som ťa štipol do ruky Ja by som pískal len ruky, čisté podkopnutia na nohu, šľapáky, a doslova keď niekto niekoho "sejme" Inak to je vždy diskutabilné. Navyše bolo jasné, že si ide pre faul, padol s radosťou a bolo to vidno...

Inak veľmi pekný výkon, radosť na ten futbal pozerať. Skvelý Reina, Riera, Gerrard, Barry a Milner. Čo ma ale prekvapuje, zatiaľ nulový Torres. Kuytov gól typický, Rierov krásny, ešte krajší než Keanov na Emirates. Vopred gratulácia, snáď som to akríkol

Aspoň to ešte bude zaujímavé, ale už ma začínajú s*at kamoši scouseri s ich kecami

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ho skopol...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo jasne vynechaj. Skopol je moc... Za tým si stojím. Pozri si opakovaný ako ľahko šiel k zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si to ty, tak si ešte raz pozrem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakto to bol jasný, penalta predvídateľná ešte keď letel center, ale to, ako ochotne na zem išiel a nakoľko to bol nepríjemný/neprekonateľný nedovolený zákrok, to je minimálne sporné. Čiernobielo nič posudzovať nemožno, vždy je to relatívne. V každom prípade, ja by som to po zvážení vyššie uvedených faktov nepískol.

Že som to ja tak ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sporná bola no,ale chybu rozhodca rozhodne neurobil...

Nemáš za čo...

Reagovat
smazaný uživatel

Musím vyzdvyhnúť výkon Rieru, ktorý prvých 20 min bojoval,vybojoval štandartku, z ktorej padol gól,10 min nič a nákop Reinu(po nebodarenej štandartke Villans) a z ničo nič gól,skvelý half-volej+vybojovaná penalta(SG bezpečne premenil),Kuyt prejavil opäť čuch pre dôležité góly, Arbeloa predvádzal výborný pressing,dobre sa uvoľnil, ale nevyšla prihrávka(nie je to predsa Finnan :)),potom po chybe Friedela znovu zaváhal,radšej mohol zakončiť, ale všetko mohlo byť inak,keby hlavička Carewa skončí vo svätyni LFC(mohlo byť 1:1),Reina sa vyznamenal,proste skevlý reflex -krása,Nando so Stevem to robili niekedy až veľa na krásu, ale nevadí no :))...

Z kádru Villans by som vyzdyhol výkon Milnera a možno aj stopéra Daviesa...

3:0 za polčas,skvelé....

Reagovat
Staenly10

Škoda Villa,v posledních kolech nějak dochízí dech...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad za rok nekdo tu Big Four uz narusi

Reagovat
Staenly10

Tak ještě bych Aston Villu neodepisoval (pro sezonu)... Ale pokud to nebude letos,tak doufám,že příště už jo,už to začíná být nuda . Sem zvědavej jak by si vedli i jiný týmy z PL v LM.

Reagovat
fantomas

Takhle házet flintu do žita, no fuj. Villa má ted do konce sezony lehčí los jak Arsenal, uplně klidně se zas muže dotáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Psychika hráčů je hodně dole

2) Kdyby se náhodou rozhodovalo v posledním kole, tak to bude stejně dané :)

Reagovat
Staenly10

Proč myslíš?

Reagovat
fantomas

Tebe to furt nepustilo? Smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné to není. Prostě ten Arsenal má vždycky při nejhorším něco přichystaného...ale u AV by se nic nemusel stát :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Aston Villu srazí na kolena...snad mi dneska zvedne náladu Murray :)

Reagovat
smazaný uživatel

AV je momentalne na uplnom dne od ktoreho by sa teoreticky mala odrazit , avsak los najblizsich 2 zapasov ju moze utopit uplne. + 3 zapasy bez Friedla .... ak sa im nevrati forma z prelomu roku tak ich sen o LM prestava byt realny

Reagovat
fantomas

Nááádherně Stevie. Tomu se říká fotbalová chytrost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten modric na obrazku to je cisty johann cruyff

Reagovat
vitasrp

Když se to sere, tak se to prostě sere..

Reagovat
vitasrp

Navíc Friedelovi tímhle končí ta série zápasů bez přerušení, škoda, rozhodčí mohl projevit trochu soucitu a redku nedávat

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel stojí, Toréš do něj vrazí, a to znamená červená a penalta...fůj

Reagovat
fantomas

Zaprvý nestál, ale klečel. A zadruhé bylo vidět, že uhybat nechtěl, míč vubec netrefil a v klubíčku se nenápadně naklonil za sebe tak, aby Torres nemohl pokračovat. Z opakovačky to bylo krásně vidět, pentle jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslím, že to nemusel vůbec pískat. Tores prostě do něj najel. A když už, tak bez červený. Atkinson je skvělý rozhodčí, ale teď mě hodně zklamal.

Reagovat
fantomas

Tak ono to je stejně jedno, výprask jako výprask. Mrzet muže jen ta červená. Pískat se tohle musí, šlo víceméně jen o chytrost hráče. Torres by ho asi nezvládl přeskočit, tak co měl dělat? Zastavit se, omluvit se a udělat čelem vzad? Friedel mu bud mohl věnovat gol anebo pykat za další zkrat svých strážců. Neměl na výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tores nemusel dělat nic a rozhodčí taky ne. Už ta první penalta byla taková divná. Za chvíli se bude fakt pískat všechno. No co, Liverpool prostě hraje skvěla a zasloužený výprask.

Reagovat
fantomas

Torres měl svůj průnik zakončit tim, že se rozmázne o soupeřova brankáře, řikáš? Ty si vtipálek...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě normální srážka. Když už je takhle naběhnutý do protihráče, tak se musí počítat se srážkou. Nevidím důvod, proč by měl Friedel uhnout. Tohle nebylo žádný bránění ve hře, takže žádný faul...

Reagovat
fantomas

Jaktože nebylo?? Vždyt Torres mu udělal kličku a šel do prázdný! Todle se pouští v hokeji, ne ve fotbale a už vubec ne v situaci, kdy utočník míří vstříc jasné brance.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopl míč do strany a najel do brankáře...tohle není žádná klička....a je jedno, zda je to před bránou nebo ne. Nebo se pravidla mění podle toho, kde se nachází hráči?...co se píská v hokeji mě nezajímá, ten sport nesleduji...mluvím tu jen o fotbale.

Reagovat
fantomas

Já tim jen narážel na něco jako bodyček, což je devíza jen a jen hokeje. Fauly se samozřejmě pískají podle toho, kde se oběť zrovna nachází. Jinak by se každým zápasem na obou stranách kopalo pět penalt. A kopl do strany - to je dost nadnesené...píchl si ho kolem něj a dost možná by ho stihl, nebo by ho už ani stíhat nemusel a stejně by to byl gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodyček to byl leda od Torese, který do něj najel :)...Friedel rozhodně nemohl dělat nic, jen klečel a čekal než do něj Tores vrazí. Tohle se nepíská ani ve středu hřiště. A rozhodčí z toho udělá penaltu a dá červenou. Dost kruté.

Reagovat
Devil

Presne tak,musel by uhnout aby do nej nevrazil.

Reagovat
fantomas

A co takle se položit (čimž by měl i větší šanci zasáhnout balon)?

Reagovat
Devil

Na to nebyl cas.

Reagovat
fantomas

Tak to se pak všecko vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Navyše Torres čas nemal, veď keď si ju "pichol" v bok už bol pod ním Friedel.

Reagovat
fantomas

Friedela bráníš fakt křečovitě, když už do role viníka obsazuješ i Torrese. Jestli on bodyčekoval (kolenem, stehnem nebo čim vlastně), pak sem asi opravdu jelen. Stejný faul pískl po chvíli na druhé straně s tím rozdílem, že Škrťel stál - stejně jako Friedel se ale ani nehnul a vystavil soupeři solidního stroma. To neni hra tělem, nýbrž bránění ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neviním Torrese, takže klídek ;)

Reagovat
fantomas

Prý podle tebe bodyčekoval, najel do golmana. Což znamená, že bys vlastně pískl faul proti Liverpoolu. A to je vrchol...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem reagoval na ten tvůj bodyček...tak jsem se ti snažil vysvětlit, že bodyček může těžko někdo dát, když klečí a někdo do něj vrazí...tvoje chyba, že to nedokážeš pochopit a všechno si obracíš dle svého.

Reagovat
fantomas

Určitě se bodyčekuje ("stromuje") v pokleku bokem daleko snáz než v plné rychlosti kolenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že v tom dál pokračuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Nechajte bodychecking tým čím je. Penalta to bola, každý máme aj vlastný názor, no v tomto prípade to podľa všetkých faktorov penalta bola. Tú prvú by som nepískol ani ja, druhú určite. Pravidlá nepustia.

Reagovat
fantomas

"že bodyček může těžko někdo dát, když klečí a někdo do něj vrazí" - todle je naprostá hovadina, víš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak je

Reagovat
fantomas

No hurááááá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale naozaj

Reagovat
SqueeZy

Friedel klecel a cekal? asi sme koukali oba na jiny fotbal...

Reagovat
fantomas

Přesně, byl znát umysl nepustit Torrese dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už zas fandíš Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvojom mieste by som si po tom všetkom rozmyslel,kde budem kaziť vzduch..

Reagovat
smazaný uživatel

O čem to prosimtě teď mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena karta? Rozhodca je asi na drogach..

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj,brata jedujem(fanúšik mancs),ešte Torres 2 góly a budem spokojný,6:0 stačí ,ale nie po tomto zápase pekne padnúť na zem a ideme si za svojim cieľom...

Hmm ,Nando to si mohol dať...

Reagovat
smazaný uživatel

Aa 5:0 ,Stevie hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa,Rafa, daj tam Spearinga a nie Lucasa

Reagovat
fantomas

To mu má brnknout na tribunu?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha sorry nevidel som kto je na striedačke...

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

By nebyl Live, aby se nekopali aspon dve pencle ze jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Hmm,ta posledni nebyla,zajimalo by me co jeste mel jinyho golman udelat,aby do nej ta lopata nenarazila.

Reagovat
fantomas

Rozhodně se ("nenápadně") nenaklánět tak, aby do něj Torres chtě nechtě narazil.

Reagovat
Devil

Jo a jeste natahoval palec v bote aby ho potkopl...

Reagovat
fantomas

On ho podkopl?

Reagovat
Devil

Zapomen na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Mýliš sa, Torresova penalta jasná. Aj keby sme pripustili, že Friedel nič nespravil, faul to bol. Aj nechcený aul je faul!

Reagovat
božský John

Na Lpool by se dal dát i hokejovej over(5,5 golů)...

Reagovat
smazaný uživatel

Aa mala byť daľšia pentla,ale nevadí ...

Nie aby tam dal Spearinga,on tam dá Aggera,neviem ako bude Spearing zbierať skúsenosti...

Reagovat
minoLFC

Agger bol v poho, narozdiel od Lucasa aj útočil

Reagovat
smazaný uživatel

Nechaj to tak,moja chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa je nejlepšííííí

Reagovat
smazaný uživatel

When we find ourselves in times of trouble, Stevie G runs past me,

Playing the game with wisdom, Stevie G,

And in my home, the Spion Kop, We watch him jog, right in front of me,

Spreading balls with wisdom, Stevie G,

Let it be, let it be, let it be,

Stevie G, The local lad turned hero, Stevie G

And when the jubilant Kopite people, All living in The Park agree,

That we all know the answer, Stevie G,

And although we may all be fooled, There is still a chance that we will see,

The footballing phenomenon, Stevie G,

Let it be, let it be, let it be,

Stevie G, Spreading balls with wisdom, Stevie G

And when the night is cloudy, There is still a man that we all see,

A young, committed Kopite, Stevie G,

Playing to the sound of music, Stevie G runs past me,

Playing the game with wisdom, Stevie G,

Let it be, let it be, let it be, Stevie G,

For we all know the answer, his name is Stevie G

Stevie is king

Reagovat
smazaný uživatel

ne, vše je špatně, live se dost rychle zvedlo a válcuje teď soupeře za soupeřem, tim hůř že mi tak zbytečně ztrácíme, navíc když už ztratí i United..... vše jde proti nám, i my sami..... a k tomu ještě AV pouští směle arsenal před sebe a do úniku, tak snad hlavně nenecháme arsenal dotáhnout na nás, to by bylo už fatálně špatný.....

Reagovat
Benzema

ESTE STALE NIEKTO POCHYBUJE O BENITEZOVI ???

Reagovat
Devil

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ještě daleko horší. Ted může říkat že se mu daří a zůstane v Anglii další sezony a bude tam dál tahat plevel z Espaňolů a Dortmundů

Reagovat
eder

Ten "plevel", co tam natahal, aktuálně nastřílel nejvíc gólů z celé PL a má i nejlepší skóre. Bez ohledu na poslední tři zápasy, kdy válcuje jednoho soupeře za druhým...

Reagovat
smazaný uživatel

a co to mění na tom že je to plevel? víš kolik mladejch šikovnejch kluků z juniorky nedostane kvůli tady těm oslům šanci?

Reagovat
irik

Pěkně Liverpool .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry,jsem se uklikl.Liverpool - super!Jen nevimjestli ta pentle č. 2 měla být..A červená karta určitě ne!Friedel za nic nemohl,Torres do něj naběhl.Jestli ho někdo nepřistrčil,tak faul od Torrese..Jinak ale GO Liverpool GO!!!

Reagovat
minoLFC

pekný ofenzívny priamočiary futbal...takto by sme mali hrávať stále...najlepší Pepe(ta nahrávka na Rieru...no proste klasa) a Steve ...Xabi dnes slabý

inak druhá penalta a červená nemala byť...škoda že Fernando není formát ako býval Robbie Fowler a nepriznal farbu...ale inak skvelý výkon aj z jeho strany

ManU budú teraz chýbať Vidič, Scholes a Ronney(ak si teda Syr nevyfňuka zrušenie kariet)...v budúcom zápase by už Villa proti ním mohla zapnuť ak chce ešte pomýšlať na LM...s Arsenalom a Tottenhamom, to sú nevyspitateľne teami...Peter z Pompeji by tiež mohol pomôcť bývalemu klubu...my už musíme len výhrávať, dúfam že potvrdíme tradične dobrý finiš sezóny

YNWA

Reagovat
minoLFC

za preklepy sa ospravedlnujem..hádam to každy pochopí

Reagovat
minoLFC

s Arsenalom a Tottenhamom by tiež mohli stratiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem sa smiať ale Torres bol čajový, hral na krásu okrem dvoch vytancovaní dvoch stavom zdecimovaných obrancov Villy a zopár pätičiek nič. Len vybojoval penaltu, ktorá byť mala, odporúčam naštudovať pravidlá. To, že si to blbec hodil ďaleko bola chyba, no v konečnom dôsledku zariadila penaltu. Dnes to proste nebol Fernandov zápas. Vyzdvihnúť treba Gerrarda a Rieru, za prvopolčasové zákroky Reinu. Títo vyčnievali. Výkon výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně tak jako LFC...

Reagovat
minoLFC

no ale vy tuto sezonu vediete, bruci...výsledky jak na horskej dráhe

Reagovat
smazaný uživatel

nyní je Tottenham na vrchní spirále té dráhy, takže lituju každého, komu o něco skutečně jde - a musí teď hrát proti Spurs....

Reagovat
smazaný uživatel

i CFC?

Reagovat
minoLFC

tak dúfam,že v poslednom zápase sezony budete zas naspodku špirály

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs to musíme vrátiť !!!

Reagovat
smazaný uživatel

inak druhá penalta a červená nemala byť...škoda že Fernando není formát ako býval Robbie Fowler a nepriznal farbu...ale inak skvelý výkon aj z jeho strany

...kdyby u vás nebyl benitez, tak bych vám ten titul přál...ten SAF si to totiž taky nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na minaLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To Aaron: Prvá penalta áno, no druhá jasná. Torresovi znemožnený pohyb, navyše tam Friedel zostal nejak divne v polohe "nebite ma prosím", pohyb Friedela tam bol. Torres si to hodil do behu ďaleko - jeho blbosť. To ale nič nemení na fakte že penalta to bola jasná.

Apropo, Ak sa Live dostane v LM vysoko, Gerrard je jedným z najvážnejších kandidátov na hráča roka, o tom som presvedčený. Gólová bilancia skvelá, za posledné roky najlepšia a tímu sa v globále darí.

Ešte nutno poznamenať, že som ešte myslím nevidel hattrick do prakticky totožného miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to věc názoru. A já tvůj rozhodně neberu...ale pro mě to na penaltu nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja ani tak nenarážam na subjektivitu či už moju alebo tvoju, ale na výklad pravidiel. A podľa nich to penalta bola. Na to prečo vznikla taká situácia (zlé predkopnutie lopty Torresom) sa už nik nepýta/je to bezpredmetné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je v pravidlech, že když hráč najede do protihráče, tak je to faul :)...no necháme toho...nebo aspoň já :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to zas třeba nebylo na červenou. Na pentli asi jo.

Reagovat
fantomas

To jo, kdyby televizní kamery nezaregistrovaly druhou penaltu, mohly by do éteru s klidem pustit opakovačku té první. Nic by nezkazily.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tá druhá bola ešte presnejšie k tyči, tak ako ten primák. Vidno, že Steven sa len zastreľoval

Reagovat
fantomas

To sice, ale každej by určitě nebyl takovej hnidopich jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Trochu se červenám, když si pomyslim, že jsem kdysi prohlásil, že je Liverpool bez Torres vepředu méně než poloviční. Dnes se totiž ukázalo, že když hráčům zápas sedne, můžeme na Torrese s chutí zapomenout. Já ho zaregistroval jen díky té penaltě, ale nezklamal mě - to proto, že odhalil umění jiných borců. Ať už to byl nenápadný dříč Mascherano, nebo ještě nenápadnější dispečer Xabi. Nebo pohotově pálící Riera s klasicky neúnavným a skórujícím Kuytem. Nad těmi všemi sice poněkud logicky vyčníval Gerrard (dle mě momentálně nejzářivější hvězda PL), ale aspon nebyl jednookým králem mezi slepými, jako tomu občas bývalo dřív. Nicméně pohled na sebevědomý Liverpool v druhém poločase byl fascinující. Patičky, kličičky, všechno jim vycházelo, a proto se diváci mohli bavit i po přestávce, přestože bylo dávno rozhodnuto. Dále bych vyzdvihnul Reinu. Vytasil dva famozní zákroky v té nejvhodnější chvíli, kdy chvílemi AV zvládla Live máčknout.

A na závěr bych se chtěl pochválit - tento víkend sem stihl jen dva zápasy, ale v ani jednom případě sem nelitoval. Viděl sem devět branek a pohledný, agresivní, dynamický fotbal...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Největší změna na Liverpoolu mi v posledních zápasech přišlo právě to sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Liverpool, měl jsem se koukat. Třeba i ten titul vyjde, hlavně teď porazit CFC v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm dvě pencle za zápas , tři pencle za dva zápasy , man utd dvě pencle proti nim za dva zápasy ..funny až to smrdí xD

Reagovat
minoLFC

jj tragický stopéri

Reagovat
smazaný uživatel

AV? Áno.

Reagovat
vladis271

ano/a ktora pencla proti manu bola kupena resp.neopravnena?

Reagovat
honziss

600. pro West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

8. West Ham

Reagovat
honziss

A lepší už to pravděpodobně nebude..

Reagovat
vitasrp

Tak los máme bohužel hodně těžký, no.. Ale třeba si největší formu v téhle sezoně necháváme právě až na tenhle těžký závěr Nebo se už nechytnem a skončíme 11.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by sa aj tak pod vedením trénera-novica nepovažovalo za neúspech. Stabilizovať, posilniť, kde bota tlačí a hor sa na novú sezónu naproti európskym pohárom

Reagovat
honziss

Tak je pravda, že ta představa že skončíme až jedenáctí ve mě nevzbuzuje zápornou reakci a zklamání, dlouho jsem bral tuhle sezónu jako takovou "zvykací" pro Zolu, pak sice přišlo období kdy se dařilo a začal jsem věřit, nicméně jsem už předem připraven i na tu 11. pozici. A pokud se nám příští rok vyhnou zranění, Ashton bude OK, Zola si nepřivede tragédy jako Savio, ale někoho kdo opravdu může pomoct a nikdo důležitý neodejde, pak můžeme (a doufám že budeme) myslet výš.

Reagovat
vitasrp

Navíc, jak se zdá, se pomalu ale jistě chystá výprodej NUFC, tam by WHU taky mohlo pár fotbalistů ulovit.. Třeba takovej Jonas, to by byla mňamka Bohužel my nevíme, kteří fotbalisté jsou pro West Ham reální finančně, tudíž můžeme fakt jen spekulovat..

Reagovat
honziss

Newcastle, ale i Boro. Pokud by spadly oba týmy, to by byl výlov pro celou PL. Jonás by se mi u nás strašně líbil, hráči na okraje zálohy potřebujeme jako sůl, obvzlášť na ten levý. Špatný by pak nebyl ani například Martins. Sakra, už zase sním..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Martins by bola paráda. Asi najobľúbenejší hráč NUFC. Ale ani Taylor, Owen ale hlavne Jonas by neboli k zahodeniu

Reagovat
vitasrp

Jojo, kraje Jonas a Behrami, skvělá to představa:)) Já stále docela dobře nechápu, jak snadno jsme toho Behramiho získali, kdyby se podobná akce opakovala i s Jonasem, tak bych to nepobíral už vůbec.. Ale rád bych byl, o tom žádná:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte pre honzissa: Ja verím, že u Savia to chce čas Vy potrebujete alternatívu za Cola a niekoho ako konkurenciu pre Di Micheleho, pretože s Deanom je to ako to je + nejaký krajný obranca/stopér ako mierny luxus a je vymaľované. Ako to vidíte so Searsom?

Reagovat
vitasrp

Tak jasný, obecně je málo frajerů, kteří by do PL přišli v zimě a hned by naplno ukázali svůj potenciál, vidíš, tohle jsem si v souvislosti se Saviem neuvědomil a je tedy potřeba s jeho hodnocením alespoň půl roku počkat, hodnotit můžeme až si zvykne na tým, na ligu, na svoji roli v týmu atp.. Bohužel zatím z toho, co jsem viděl, jsem hodně zklamaný, přeci jenom za ty peníze bych očekával něco uplně jiného a já u něj nezpozoroval ani nějaký potenciál, což mi teda hodně vrtá hlavou..

Co se Searse týká, tak já bych se ho nebál postavit rovnou místo Di Micheleho, nevím proč, ale v tom utkání s WBA, kdy hráli oba, tak se mi Freddie líbil víc, je takový dravější, agilnější, běhavější, méně toho zkazí, navíc pro něj hraní za WHU daleko více znamená a já zastávám teorii, že pokud mám cizince a domácího hráče na stejné úrovni, hrát by měl ten domácí, jelikož dle mne odvede přeci jen větší kus práce a když se k tomu vezme, že je to potencionální budoucí hvězda, tak není co řešit.. Taky si ale říkám, že když u nás v těchto chvílích moc nehraje, tak měl odejít na hostování, přece jen v jeho věku je důležité hrát a nabírat nové zkušenosti, což se mu v rezervě či na lavičce nepoštěstí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vždy treba zvážiť. U Savia som sklamaný le z časti a totiž ja som od neho viac ani neočakával. Bol to poriadny balík peňazí pre klub ako WH no netreba na to nazerať ako keby prišiel VdV za 10 Je to mladý hráč, neadaptovaný, nezvyknutý na spoluhráčov, ale v prvom rade pekne premotivovaný. To bolo na ňom znať od začiatku, proti WBA až až. Ani tomuto sa však nedivím, veď u mladého hráča prestupujúceho do "božskej ligy", ospevovaného za veľký talent "vo vlasti" navyše prestupom vyváženým zlatom nemožno čakať nič iné, než to, že sa bude až príliš snažiť. Ako vo filme Last Samurai: "Príliš veľa myšlienok" A potom ten výkon tak vyzerá. V každom prípade, typovo mi sedí. Nehľadiac na krajinu, ktorú reprezentuje, je to typický behavý Afričan gazelovitého typu Ak bude Zolom schladený a zvykne si, bude prinosom. Tak tragicky ako to vyznelo od honzissa by som to nevidel.

Tak a čo sa týka Searsa, vo všetkom súhlas snáď až na fakt, že podľa mňa sú s Talianom rovnako behavé typy, len je rozdiel vekový, kondičný a motivačný. U Searsa je to o krôčik zdravšia motivácia než u Savia čo vyplýva z toho, že to je odchovanec. V každom prípade, to, že nastupuje cudzinec mi v prípade DiMicheleho až tak nevadí. Predsa len je to relatívne sympaťák

Reagovat
honziss

Tak aby Di Michele nastupoval jen proto, že to je sympaťák, tak s tím běž někam. To jeho razítkování rohových praporků bychom si opravdu mohli odpustit.

Co se týká Savia, je sice pravda že na nějaké soudy je brzy, ale když příjde někdo za takové peníze, tak od něj očekávám, že bude týmu platný nebo alespoň uvidím nějaký potenciál, možnost se zdokonalit a to jsem u něj doposud neviděl. Pro mě to jsou a budou vyhozené peníze, kor když si představím, že Reading by za Doylea dost možná požadoval podobnou sumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pôvodne tam bol smajl Jasné, že o sympatie nejde, ja len tak. U Savia to nevidím tak tragicky, uvidíme. Nuž a od tých peňazí to nezáleží. Môžeme len dúfať, že a uchytí. A ja, že ťa už ten Kevin prestal baviť

Reagovat
honziss

Kevin je stále má vysněná posila.

"Nuž a od tých peňazí to nezáleží." Kura, co to je? Nějakých osm milionů liber, však na tom nezáleží.. To tak možná u vás na tom Theatre snů, ale pro nás to je solidní pálka. Takovou nejdražší posilu jsme si fakt nemohli vysnít. Zlatej Bellamy s těma jeho 7.5 milionama..

Reagovat
vitasrp

Na kterém se navíc slušně vydělalo Ale stejně jeho odchod mrzí, s ním jsme přeci jen byli silnější a mohli jsme v současné situaci mít o pár bodů více..

Reagovat
smazaný uživatel

Kura Tým som chcel povedať len to, že kvality hráča a to ako sa uchytí nemožno predpokladať z jeho ceny. To, že pre klub ako Hammers je to pálka som písal už vitovi Ách, Kevin Nestavaj si také vzdušné zámky...

Reagovat
vitasrp

Tak v případě Savio, on mi ten kluk taky připadá ještě strašně nevyzrálý, některé herní situace řeší takovým způsobem, že nad tím zůstává rozum stát a především v té vyspělosti po taktické stránce je dost na štíru, jak jinak si vysvětlit, že po obranné standartní situaci, která se odvrátí na hranici vápna k němu, místo rezolutního odkopu na půlku zvolí snahu o individuální vyvezení míče, které skončí jeho ztrátou a velice nebezpečnou situací pro soupeře?? Holt mladý věk na něm je hodně vidět, zatím..

Co se týká jeho herní pozice, stále moc dobře nechápu, proč hraje krajního záložníka, vždyť zatím jediné, v čem vyniká je rychlost, jinak technická zdatnost téměř nulová, kazí nahrávky, v osobních soubojích to taky žádná sláva není a centr jsem od něj snad ještě neviděl žádný.. Osobně bych ho rád alespoň jednou viděl po boku Carltona jako brejkového hrota, přeci jen tam by asi svoji rychlost využil daleko lépe a navíc by se v některých herních situacích hra ani nemmusel zbytečně zpomalovat, on často Carlton dostane vzdušný balon, souboj vyhraje, ale nemá komu nahrát a musí pár sekund počkat, než ho ostatní doplní.. Pokud by se hrálo na brejkové situace, tak by Carlton hrál více jako podhrot a Savio hrota na ofsajd linii soupeře, který by pak těžil z prodlužovaných míčů od Carltona... Podobným stylem WHU hrál tuším na NUFC, tehdy ještě s Bellamym..

Ještě k tomu Searsovi, samozřejmě, že s Di Michelem jsou to podobné typy, oba jsou ryzí podhroti, kteří mají za úkol hlavně se zapojovat do kombinace, a tudíž tak nějak spojit zálohu s útokem ve středu hřiště.. Co mě ale v zápase s WBA zaujalo, tak byla Di Micheleho zbrklost(a ta se u něj objevuje dlouhodobě) oproti relativnímu Searsovu klidu a přehledu, zrovna v té přímé konforntaci v tom Di Michele hodně zaostával.. Zatímco Sears věděl, kdy míč podržet, přihrát nebo se pokusit o individuální průnik, tak Di Michele třeba předvede hezký průnik přes 2 soupeřem, ale k čemu mu to je, když pak naprosto zbrkle nahraje směrem k nejbližšímu soupeři??? Nebo to jeho zakončení naproso postrádá známky jakéhokoli klidu, ještě k tomu nehledě na to, že s tou zbrklostí souvisí i občas pozice, ze kterých pálí.. Zrovna v pondělí tam byla situace, kdy jednoduchou kličkou proběhl mezi 2 protihráči, nahrál Searsovi, který s přehledem mu nahrávku obloučkem za soupeře vrátil a Di Michele místo následného centru či zaseknutí a individuálního průniku volil hrozně zbrklou střelu z velkého úhlu.. Člověk si občas u Bellamyho zanadával, jak zbrkle tu a tu situaci řešil, no v porovnání s extrémem v podání Di Micheleho byl jen chudý příbuzný

Ještě otázečka na závěr, co říkáš na výkony Tomkinse?? Koukám totiž, že se z něj klube stoper pro jasnou základní sestavu.. Chce to jen pokračovat v současných výkonech, zkrátka jen tak dál

Reagovat
honziss

Sakra, že tě to baví psát tak dlouhé komentáře.. Ale tak teď to je o WHU takže schvaluju..

Vyjádřím se k Tomkinsovi, no vlastně celkově ke stoperskému postu. To je post, který máme dlouhodobě zajištěný (samozřejmě nekalkuluju s odchody). Momentálně jsou jedničkami Upson a zraněný Collins, Upson patří mezi top stopery celé PL, Collins mu zdatně sekunduje a jsou dobrou dvojkou. Tomkins teď jasně ukazuje že už má na to hrát v základu, o jeho talentu jsem věděl už dlouho a tak nějak jsem s ním počítal. ikdyž jsem nečekal že už teď bude schopný hrát plnohodnotně základ. No a v mládežnických týmech máme ještě Spence a Payne. O Spencovi jsem přesvědčen, že to je budoucí nejlepší stoper PL, ten kluk má tolik talentu, že by ho mohl rozdávat, ne nadarmo dělal kapitána všem mládežnickým kategoriím ve kterých hrál (momentálně U19), Payne je taky dost talentovaný a ještě k tomu dokáže hrát i jako defenzivní záložník. Pokud se nám všechny podaří udržet, o stoperský post se nebojím.

Ještě tam máme samozřejmě dlouhodobě zraněného Gabbidona, ale s ním už moc nepočítám.

Reagovat
vitasrp

Tak ale člověk si poslední dobou zvykl na to 7-8 místo, když by pak nakonec musel přijmout místo umístění na 11 příčce, určitě bych trochu zklamání cítil..

Reagovat
honziss

Jako už jsem to tu několikrát zmiňoval, ale vzhledem k absencím a losu tomu prostě nevěřím. Ještě že už příště může hrát Cole..

Reagovat
vitasrp

Tak s Carltonem jsme minimálně o 50% silnější, s ním můžeme hrát vyrovnaně s kýmkoli.. Škoda, že chyběl zrovna v těchto zápasech, se štěstím jsme mohli mít 6 bodů, i když reálnější by byly 4, ale bez něj jen 2 Škoda, z těch zápasů by šlo vydolovat více, tím jsem si jist..

Reagovat
smazaný uživatel

A čo z "výpredaja" potiahnuť nejaký typ podobný Carltonovi? Je v skupine eventuélne zostupujúcich tímov niekto jemu podobný? Náhrada by sa zišla. Ameobi? Crouch(trošku čosi iné)? Niekto iný?

Reagovat
vitasrp

Heh, to je dobrý nápad, náhrada není a Cole je náš vlastně nejdůležitější hráč, náhrada by se šikla, to máš pravdu.. Ameobi teda je docela dřevo, techniky moc nepobral, ale je vysoký, umí pokrýt a podržet balon, souboje vyhrává, z tohoto pohledu jako náhradník dobrý.. Naopak Crouch je sice někde jinde, možná dokonce i lepší než Carlton, ale měnit hrota nepotřebujem, navíc by se později ukázal, že s Crouchem by to tolik nešlo a aby nám Peter dělal náhradníka, no nevím, to by se mu asi vůbec nechtělo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono Crouch je iný typ ako Cole a Ameobi, preto tá zátvorka. Ameobi je, tak ako si poznamenal, drevák, no ten základ - krytie atp. zvláda a to je to, čo vám bez Carltona chýba. Kdežto Crouch by bol vhodný, o čosi drahší no na druhú stranu preukázateľne pomalší. Preda len Carlton i Shola pobehnú čosi viac. Ak pripustíme, že za istej konštalácie by vypadli Rovers, Jason Roberts by bolo asi najkomfortnejšie riešenie, ako na lavičku, tak do poľa. Podobne pri knštalácii hviezd aj Jones z Sunderlandu...

Reagovat
vitasrp

Stačilo pitomejch 10 minut a mohli jste zůstat pěkně 2 bodíky za náma.. Já už jsem tomu začal docela reálně věřit, když poté mě zchladil Watson tím lobem, vskutku hrozný to gol

Reagovat
smazaný uživatel

villa ze chce hrat LM

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před Liverpoolem

Reagovat
sosna

Koukám že Pepek ví jak vykopávat...minule Dossena, teď Riera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak toto nepatrilo na tvôj príspevok...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchesteru už se to krátí

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to půjde a né že né! Naděje umírá poslední. Parní válec jménem LFC drtí své soupeře, i když u AVFC mě to je docela líto. Bohužel jejich sen o 4. místě se už nesplní. Rafa dnešní zápas ohodnotil slovy, že jsme měli dít více gólů. S tím mohu souhlasit. Nesmíme usnout na vavřínech, musíme makat na maximum. A na závěr moderní mezi našimi scums - Rafa ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, naši scums si i po těchto třech zápasech přejí, aby Rafa v létě odešel....

Reagovat
smazaný uživatel

Slepo podporovať Rafu len preto že sme vyhrali pár záposov je smiešne,nič to nemení na fakte že to nie je úspešný tréner(zatiaľ)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, není to úspěšný trenér, jen se za 5 let svojeho působení vyhrál pouze LM, fa cup a community shield, z toho se ještě jednou dostal do finále LM a loni do semifinále. Nebýt Rafy, tak v LFC nejsou hráči jako xabi alonso, Mascherano, Škrtel, Kuyt, Agger či Torres a další, i když i on přivedl do LFC omyly jako Josemi, Morientes, ale kterej trenér nemá tyhle omyly.

Reagovat
Tomanatura

Toto je jen tupé "kdyby". S jiným trenér by pochopitelně přišli jiní hráči a je dost možné, že by byli stejně kvalitní a vyhrávali by tituly.

Reagovat
eder

On pouze bilancuje, spíše ten Tvůj komentář je o "kdyby"...

Reagovat
smazaný uživatel

Slepec nejsem, Rafu podporuju od jeho příchodu na Anfield. Asi to pro tebe musí být těžké, navíc když musíš vstřebat to, že minimálně 5 let bude toto jméno znít z ochozů AR. Ale co třeba to zkusit akceptovat a snažit se si to svoje fandění užívat? Nebude to fakt lepší než se užírat nenávistí vůči RB, LL a dalším? Co z toho fotbalu pak máš? In Rafa We Trust.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Ten titul jim strašně přeju

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, takoví sympaťáci

Reagovat
vanGomm

Mnozí teď trochu Manchester Unt.odepisují a věří momentálně Liverpoolu.Manchester Unt.sice teď 2x po sobě prohrál,ale těžko v tom bude pokračovat.Navíc má zápas k dobru.Trumfy jsou stále na straně M.U.Chelsea to asi taky o titul ještě nezabalila.

Reagovat
$dolar$

Untitled?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurna to jsou střelci ten Pool....až teď jsme si všiml, že mají nejvíc golů s pěkným náskokem

Reagovat
smazaný uživatel

Takto hraje tým, který neumí hrát fotbal. Robbenovi to bude znít v uších ještě pěkně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šance na titul jsou ještě otevřené, vzpomínám si, jak tu mnozí povykovali, jak už není o co hrát a Pool do toho ještě promluví. Mám radost, zbožňuju Liverpool a Steven Gerrard hattrick BOREC!!

Reagovat
smazaný uživatel

We love you Wigan,

We do,

We love you Wigan,

We do,

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle pokřik má snad každej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co bys chtel od Wiganistu

Reagovat
smazaný uživatel

třeba We are Wigan city, we are a little community

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale hymnu na takovy tema Wigan tusim ma, zacina "We come from Wigan and we live in Mud Huts"

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že na AV došlo (poté, co předvedli v Poháru UEFA, jim to vůbec nepřeju)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele