30. kolo
21.03.2009 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Blackburn Rovers - West Ham United 1:1

Na Blackburnu nebyla znát psychická deka po debaklu na hřišti Arsenalu, ale i přes převahu v podprůměrném zápase musel dotahovat. West Ham předvedl dobrý výkon v defenzivní části, na tu ofenzivní však bohužel zapomněl.

Ewood Park si na své v prvním poločase rozhodně nepřišel. V útočné permanenci byla především domácí křídla Diouf a Pedersen, která ovšem Greenovi zase tolik potíží nepřidělávala. Dobrou práci v defenzívě totiž dělal Lucas Neill a pozadu nezaostával ani Radoslav Kováč. První zajímavé akce se tak fanoušci v Blackburnu dočkali až po dlouhé půlhodině.

To se ke střele dostal aktivní Diouf a zblízka se dokonce prosadil. Radost z gólu ovšem netrvala dlouho, už předtím mu totiž byl máván ofsajd. A tak přišla ledová sprcha v podobě vstřelené branky na druhé straně. Boa Morte chytře posunul na Tristana, který centrem z levé strany našel v hloubi vápna sbíhajícího Marka Noblea, a ten se zblízka nemýlil.

Druhý poločas volně navázal na ten druhý. Blackburn ovládal hru a stejně jako se do šaten odcházelo po Robertsově zblokované střele Tomkinsem, tentokrát se obětoval proti pokusu stejného hráče Neill. Jenže v 51. minutě se Ewood Park již radoval. Andrewsovi stačilo šest minut na hřišti, aby si nikým nehlídán naběhl na roh, ze kterého přízemní střelou vyrovnal.

Po hodině hry měl obrátit stav Pedersen, ale svůj volej z výborné pozice namířil pouze do míst, kde stál připravený Green. To nakonec mohlo mrzet především diváky, pro které to byla poslední zajímavá akce zápasu. Podprůměrný zápas Premier league tak nakonec ani nemohl skončit jinak než remízou.

Autor: Josef Gvoždiak / bbc.co.uk, eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak uvidí se, ale věřím WHU.......viděl bych to ale jen na jeden úder kladivem.....

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele