Anglická Premier League - souhrn 28. kola

03.03.2009, 22:51, aktualizováno 04.03.2009, 22:58
Komentáře a souhrny
Manchester vyhrál v Newcastlu a opět má na čele sedmibodový náskok. Stoke i City vyhrály shodně doma 2:0, vzestup formy potvrdil Tottenham drtivou výhrou nad Middlesbrough. Hull urval všechny body na Fulhamu, již včera zaznamenala výhru Chelsea, stejně tak Liverpool a Arsenal...

Portsmouth FC - Chelsea FC 0:1

03.03.2009 20:45

Góly: 79. Didier Drogba

Chelsea potvrdila roli favorita a z Fratton Parku veze plný počet bodů. Strhující duel sice režíroval spíše londýnský gigant, na defenzivu soupeře však nemohl dlouhou dobu vyzrát. Až se deset minut před koncem prosadil Didier Drogba.

Diváky ve Fratton Parku zkraje zápasu zahřál u srdce nepatrný tlak domácích, který vyústil v nepřesnou střelu Hreidarssona z druhé minuty. Netrvalo však dlouho a do vedení mohla jít Chelsea. Zhruba po čtvrthodině hry scházely Drogbovi jen decimetry k tomu, aby dosáhl na Coleovo přistrčení a rozvlnil síť za Jamesovými zády. Poté, co Malouda zanedlouho nevystřelil přesně, přihlásil se o slovo domácí Davis a nebyl daleko od vstřelení branky. Jeho povedený projektil z hranice šestnáctky vyrazil Čech jen s velkými obtížemi. V rozmezí 34. a 40. minuty se hra soustředila znovu především před svatyní domácích. Nejdříve se Lampard zbavil svého strážce a postrašil Jamese ranou zpoza velkého vápna, posléze tentýž hráč pronikl středem hřiště jako nůž máslem, aby záhy jenom polechtal rukavice soupeřova brankáře.

Napínavý byl rovněž úplný konec první části. Ať už šlo o Ballackovu prudkou hlavičku, jež lízala břevno, nebo Alexovu pumelici z přímého kopu, kterou jen taktak zvládl James vyrazit okolo tyče. Start druhé půle už tak raketový nebyl. Na zajímavou příležitost muselo obecenstvo čekat až do 58. minuty, kdy po Crouchově přistrčení nepřekonal Čecha Nugent. Blues byli pro změnu enormně nebezpeční krátce po uplynutí hodiny. Nejprve se svou dalekonosnou střelou nepochodil Belletti, později po pravé straně krásně pronikl Quaresma, na konci jeho centru však stála jen nepřesná Drogbova hlavička.

Pak už přišla 79. minuta a s ní i jediný gól utkání. Sol Campbell se nedokázal vypořádat se štiplavým centrem od Bosingwy, míč dopadl na zadní tyč ke kopačkám Drogby, který nezaváhal. Pompey už neměli dost sil na odpověď. V 86. minutě ještě slabě hlavičkoval Kranjčar, a když nepomohla ani Jamesova přítomnost u posledního rohového kopu večera, bylo definitivně rozhodnuto.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Arsenal FC 1:3

03.03.2009 20:45

Góly: 7. Chris Brunt - 4. Nicklas Bendtner, 38. Kolo Touré, 44. Nicklas Bendtner

Arsenal po čtyřzápasovém půstu konečně prolomil střeleckou mizérii a především díky báječnému představení Dána Bendtnera s přehledem zválcoval poslední West Bromwich.

Primární úkol, se kterým šli fotbalisté Arsenalu do tohoto střetnutí, nečekal na své naplnění zrovna dlouho. Už ve čtvrté minutě dopřál Zuiverloon Bendtnerovi až příliš času na levém kraji šestnáctky, dánský forvard neváhal, vnikl do pokutového území, hodil si míč na slabší levačku a po zemi překonal Carsona - 0:1. Jenže jakoby Kanonýry vlastní úspěch dokonale ukolébal, v sedmé minutě se hosté ostýchali postavit před vlastním golmanem pořádnou zeď, čehož náležitě využil Brunt. Čtyři borce v červeném prostřelil mazácky prostředkem a ještě po zemi, Almunia nic moc neviděl a k bližší tyči tak doskočil později, než bylo zdrávo. Od té doby hrál de facto jen Arsenal. Ve 14. minutě prolomil Nicklas Bendtner ofsajdovou past, ovšem zaskočen regulérností celé akce následně v ohromné příležitosti vypálil nad břevno. Zanedlouho dánský útočník pro změnu přistrčil míč Aršavinovi, který balon ještě kousek potáhl, aby vzápětí levou nohou nevystřelil přesně.

Gunners se snaha vyplatila ve 38. minutě, kdy Aršavin z levé strany rozehrával standardní situaci. Ruský forvard nasměroval balon na přední tyč, kde skákal Touré, na jehož nepříliš výrazné zakončení byl Carson krátký. Aršavin zaznamenal svůj první "kanadský bod" v novém působišti a Arsenal po dlouhé době opět skóroval ze standardní situace. Čtvrtá gólová situace večera už sice tak výjimečná nebyla, přesto stála za to. V minutě 44. minutě si zaběhl pro dlouhý Tourého míč za obranu Bendtner, umně si ho zpracoval a z poměrně velkého úhlu tvrdě vypálil na zadní tyčku. Koncovka jako vystřižená z učebnice kopané.

Druhé dějství načala pozoruhodná Aršavinova one-man show. Nejprve v 53. minutě Nasri přerušil soupeřovu rozehrávku, přistrčil Bendtnerovi, který posléze ještě na hraně šestnáctky posouval doprava svému kolegovi z útoku. Tomu však zakončení nesedlo ideálně a Carson bez větších problémů zasáhl. Zato o pár okamžiků později už neměl Aršavin k premiérové trefě daleko, a opět u toho byl Bendtner. Dánský útočník se protáhl z levé strany do šestnáctky West Bromwiche, kde včas přepustil balon Aršavinovi. Ten si ještě hbitě postrčil míč okolo padajícího protivníka, aby poté zacílil jen těsně vedle vzdálenější tyče.

Zadáci domácího celku dnes opravdu nestíhali rozbíjet akce nezastavitelného dua Bendtner-Aršavin. V 57. minutě to byl tentokrát samotný Dán, kdo levou nohou nastřelil tyčku. Po této vyložené šanci Arsenal poněkud polevil v tlaku a dal tak Baggies příležitost ještě se porvat o nějaký příznivější výsledek. A tak si v 74. minutě na krásnou kolmici počíhal Fortuné a zprava nikým nerušen křížem zakončoval. Hosty v tuto chvíli spasil jen nepatrný dotyk špičkami prstů v podání Almunii. Utkání se pak už dohrávalo spíše z povinnosti. Štěstí ještě úplně ke konci pokoušel z half-voleje Bendtner a po přistrčení stejného hráče ještě také Andrej Aršavin.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Sunderland AFC 2:0

03.03.2009 21:00

Góly: 52. David N'Gog, 65. Yossi Benayoun

Našel se ideální záskok za zraněného Torrese! Je jím teprve 19letý Francouz David N’Gog, který Sunderland nejprve načal svou premiérovou ostrovní trefou, aby posléze de facto sám vypracoval druhou branku svého týmu.

Jak se asi očekávalo, aktivněji vstoupili do tohoto utkání domácí fotbalisté. Už ve čtvrté minutě vedl zajímavou akci Mascherano, avšak na malém vápně se ke koncovce nepropracoval Benayoun. Zato z protiútoku se pak Kenwyne Jones řítil na Reinu nikým neobtěžován, jenže na jeho slabém pokusu si španělský golman s chutí smlsl. A Black Cats mohly ihned litovat. Po čtvrt hodině hry ještě sice Kuyt na Benayounův centr nedosáhl, za dalších pět minut už ale musel na poslední chvíli hasit nebezpečí obránce Ferdinand, když z voleje pohotově pálil Riera. Ještě blíže gólu byli liverpoolští ve 31. minutě. Tehdy se Riera od postranní čáry vydal na průzkum doprostřed hřiště, odkud slabší pravačkou pokoušel štěstí. Jeho projektil ještě někdo nepříjemně tečoval, Fulop byl však ostražitý a vyznamenal se bravurním zákrokem. Poločas zakončil Mascherano dalekonosnou bombou, která si však vybrala za svůj cíl pouze boční síť branky Sunderlandu.

Hned na začátek druhého dějství si pro diváctvo přichystali domácí fotbalisté lahůdkovou kombinaci s gólovou tečkou. Riera v 52. minutě potáhl balon po levé straně, na zadní tyči našel Gerrarda, který zachoval chladnou hlavu a ještě sklepl míč na malé vápno pro neobsazeného N’Goga. Ten bez přípravy zakončoval do odkryté brány a připsal si tak premiérovou trefu v Premier League. Uplynulo třináct minut a tribuna The Kop mohla opět vyskočit radostí. N’Gog si dokázal uvnitř šestnáctky v obležení tří soupeřů pokrýt balon a přes hlavu ho napálit směrem k Fulopovi. Ten se po něm neobratně vrhnul a popostrčil ho jenom ke kopačkám Youssiho Benayouna, který už měl velmi snadnou úlohu.

Reds se ovšem s dvougólovým náskokem nespokojili. Hned v 67. minutě aktivní Riera vypálil jen těsně vedle levé tyče soupeřovy svatyně. Další šance se pak dostavily až s blížícím se koncem duelu. V 89. minutě se střídající Babel urval z pravé strany doprostřed hřiště, vyhnul se dvěma protihráčům a vzápětí vypustil dobře umístěnou, ale nepříliš prudkou střelu, která nepřivodila Fulopovi dramatické starosti. Pak už trápící se Černé Kočky vysvobodil závěrečný hvizd sudího.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester United 1:2

04.03.2009 20:45

Góly: 9. Peter Løvenkrands - 20. Wayne Rooney, 56. Dimitar Berbatov

Manchester na hřišti Newcastlu rozhodně nepřesvědčil, navíc jeho brankář van der Sar přišel zásluhou Løvenkrandse brzy o svou neprůstřelnost. Branky Rooneyho a Berbatova ovšem skóre otočily a United tak nadále neohroženě vladnou Premier League se sedmibodovým náskokem.

Straky začaly aktivně, činil se zejména Martins, jenž se ve druhé minutě uvedl střelou vedle a zhruba o deset minut později znovu zahrozil. To už ale domácí vedli. V 9. minutě totiž z levé strany vystřelil Gutiérrez, jeho nemastný, neslaný pokus van der Sar neudržel a Peter Løvenkrands neměl s dorážkou problém - 1:0. Holandký brankář tím přišel o svou neprůstřelnost po 1311 minutách.

Hosté se ale brzy sebrali a ve 20. minutě bylo srovnáno. O'Shea prosvištěl po pravé straně, nahrál do středu Rooneymu a ten po otočce vypálil pod břevno - 1:1. Chvíli nato se United dožadovali penalty poté, co Berbatovův centr skončil na rameni Bassonga, sudí Bennett ale nechal pokračovat ve hře. Do přestávky ještě zahrozil za domácí Martins a na hostující straně Vidić, do šaten se ale šlo za nerozhodného stavu.

Po změně stran ovšem začal favorit z Manchesteru dělat vše proto, aby tomu tak příliš dlouho nezůstalo. A dočkal se v 56. minutě, kdy se po chybě Stevena Taylora zmocnil míč Park, předložil ho Berbatovovi a tomu již zbývalo jen trefit prázdnou bránu - 1:2. Hosté chtěli brzy rozhodnout, jenže Berbatova vychytal Harper a v 79. minutě mířil pro změnu Rooney nad. Newcastle se již na přílišný odpor nezmohl, zahrozil jen šancí Martinse, se kterou si poradil van der Sar. Manchester si tak ze St. James Parku odvezl hubené vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Manchester City - Aston Villa 2:0

04.03.2009 20:45

Góly: 24. Elano (pen.), 89. Shaun Wright-Phillips

Aston Villa pokračuje v bídné části sezóny a Arsenal jí už šlape na paty v boji o Ligu mistrů. Naopak Manchester City dal zapomenout na špatné venkovní výkony a po zaslouženém vedení v poločase si již vítězství nenechal uniknout.

Celek z Birminghamu v prvních minutách nepředváděl v obraně zrovna sebejistou hru a toho se snažil využívat Shaun Wright-Phillips, který například v šesté minutě prošel na pár metrech mezi třemi hráči soupeře, ale už neměl síly na vydařenější střelu. V další šanci se po skvělé přihrávce za obránce ocitl Ireland, ale jeho střílenou přihrávku odvrátil Knight a z dorážky už domácí záložník nic kloudného nevymyslel.

Obrana hostů se poté přeci jen o něco zlepšila, přesto patřila i další čistá gólovka Manchesteru. Wright-Phillips se ve vápně natlačil před Luka Younga, jenže špatně došlápl a z výtečné pozice střílel vedle. Po pár minutách pak stejný hráč netrefil balon a sám sebe sestřelil. Z mnoha pohledů, pro hosty bohužel i z místa rozhodčího, byl ovšem viděn zákrok od Milnera a penaltu se špetkou štěstí proměnil Elano.

Gól přinesl uspokojení do řad Citizens, přesto nedovolovali soupeři prakticky nic. Vyrovnaná hra, která probíhala až do konce poločasu, tak nepřinesla už žádnou zajímavou příležitost. V poslední minutě ale přeci jen mohli domácí vést o dvě branky. Agilní Wright-Phillips hledal přízemním centrem za obranu Irelanda, kterému v pádu chyběly decimetry k zasáhnutí míče.

Martinu O’Neillu nezbylo nic jiného, než aby do druhé půle poslal ofenzivnější tým. A John Carew, který vystřídal obránce Daviese, rozhodně plnil úkol rozpohybovat útok. V 59. minutě se tak poprvé v šanci ocitli i hosté. Sražený centr si zpracoval Ashley Young, ale z úhlu nedokázal branku trefit.

Manchester City se snažil těžit z brejkových situací, ale valný úspěch to nepřinášelo. Naopak na druhé straně dvacet minut před koncem našel chytrým obloučkem Agbonlahor Barryho, jenž z voleje pořádně protáhl Givena. A tak brilantním zákrokem musel naděje hostů podržet Friedel, když po sklepnutém centru střílel z první Elano a zkušený brankář napnul všechny svaly v těle, aby míč vyškrábl mimo tyče.

Villans se tak nevzdávali a po vlastním rohu se k tvrdé střele dostal Ashley Young, následnou dorážku pak pohltil chlum těl. Ani další snažení však ovoce nepřinášelo, a tak přišel trest v podobě rozhodujícího gólu. Výborně hrající dvojice Ireland - Wright-Phillips si přesně narazila, do vápna se tak dostal druhý jmenovaný a na přesně mířenou střelu nestačil ani Friedel. Ten mohl inkasovat i za další dvě minuty, tentokrát nebezpečný pokus Irelanda vyrazil.

Více informací k zápasu

Stoke City - Bolton Wanderers 2:0

04.03.2009 20:45

Góly: 14. James Beattie, 73. Ricardo Fuller

Jen pár opravdových gólových příležitostí stačilo Stoku k domácímu vítězství nad Boltonem. Zatímco Trotters se utápěli v neproměňování jedné šance za druhou, na střelce Potters byl dnes opravdu spoleh.

Šance Elmandera z deváté minuty, při níž švédský forvard donutil Sorensena k instinktivnímu zákroku, předznamenala směr, jakým se bude ubírat první dějství. To totiž poměrně nečekaně opanovali hostující fotbalisté. A bylo by to všechno ještě veselejší, kdyby ve 12. minutě defenziva Trotters nepodcenila umění Jamese Beattieho. Někdejší opora Sheffieldu United měla dostatek času na rozmyšlenou a ranou po pravé ruce Jaaskelainena otevřela skóre. Od té doby už to bylo celé prakticky jen a jen o Wanderers a jejich střelecké impotenci.

Po čtvrthodině hry na Elmanderovo prodloužení autového vhazování nezvládl nikdo reagovat, o pár okamžiků později zase vytáhlý Švéd přecenil své možnosti a z uctivé vzdálenosti vysoko přestřelil. A když už hosté trefili prostor mezi třemi tyčemi, pro Sorensena to neznamenalo žádnou velkou námahu. Jako třeba ve 23. minutě, kdy Taylor pálil přímo do náruče dánského brankáře. Ani Potters nebyli tak úplně bezzubí. Po chvíli se totiž důrazný Higginbotham protlačil k nepřesné koncovce. Poslední slovo měli před přestávkou opět svěřenci Garyho Megsona. Ze zajímavé pozice zahrával přímý volný kop Matt Taylor, Sorensena však ani tato povedená střela nezaskočila.

Po znovuzahájení střetnutí nebylo delší dobu moc na co koukat. Až v 67. minutě vzbudil trochu vzruchu před brankou Sorensena přímý volný kop Daviese. Dánský brankář musel vyrážet na roh, z něhož pak padla neregulérní branka, někdejší jednička Aston Villy totiž byla faulována. A tak přišla 73. minuta a konečná pro snaživý Bolton. Na Whelanův projektil ještě sice Jaaskelainen stačil reagovat, jenže pak už se nenašel nikdo, kdo by zabránil Fullerovi v dorážce - 2:0. Aby toho nebylo málo, za šest minut mohlo být hotovo definitivně, Sonko však po rohu orazítkoval jen břevno.

Samotný závěr duelu patřil takřka výhradně Trotters, těm to ovšem nebylo nic platné. V 84. minutě totiž po standardce Marka Daviese hlavičkoval jeho jmenovec Kevin přímo do Sorensenovy náruče, ke konci nastavení si zase bravurní Sorensen smlsl na povedeném voleji Elmandera. Tyto dvě tutovky Boltonu ještě oddělil průnik Lawrence po přistrčení Beattieho, Jaaskelainen ovšem situaci jeden na jednoho vyřešil znamenitě.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - West Ham United 0:1

04.03.2009 20:45

Góly: 34. Carlton Cole

Carlton Cole zařídil parádní ranou z prvního poločasu vítězství West Hamu United, který se střetl s Wiganem. Branka Colea ze 34. minuty se nakonec ukázala jako jediná a tedy rozhodující. Oba celky navíc dohrávaly duel o deseti.

Úvod utkání zastihl v ojedinělých šancí egyptské duo v útoku Latics Zakiho s Midem, ale ani jeden nebyl příliš úspěšný. West Ham pomalu odpovídal stále se zvětšujícím se držením míče a pozvolným tlakem. První šance skončily nevyužity, ale Wigan za to, že soupeře nechal hrát, nakonec přesto zaplatil. Akce na jeden dotek, které se zúčastnili Scott Parker, Mark Noble a David Di Michele, skončila u nohy Carltona Colea, jenž nádhernou ranou překonal Kirklanda a poslal Kladiváře do vedení. Coleova radost z branky ale rychle zmizela, protože na hřišti pobyl pouze další tři minuty. Se žlutou kartou po faulu na Browna šel totiž vysokou nohou do dalšího souboje s Boycem a hlavní sudí mu neváhal dát druhou žlutou kartu a následně ho vyloučit. Wigan přesilovka trochu probrala a do poločasu mohl ještě vyrovnat, ale Midova hlavička po Valenciově centru jen těsně minula branka.

Do druhého dějství lépe vstoupili Latics, kteří šli za vyrovnáním, ale čáru přes rozpočet jim po šesti minutách udělal Lee Cattermole. Domácí záložník totiž ošklivě fauloval Parkera a podobně jako předtím pro Colea pro něj zápas předčasně skončil. O chvilku předtím přitom Parker za nevybíravý faul právě na Cattermolea inkasoval pouze žlutou kartu. Kvalita předváděné hry se příliš nezvýšila. Wigan se stále snažil vyrovnat, zatímco na druhé straně Hammers nedokázali využívat své šance. Ani jeden celek už do konce utkání branku nevstřelil a výhru si z JJB Stadium odváží West Ham.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Hull City 0:1

04.03.2009 21:00

Góly: 90. Manucho

Fotbalový bůh není spravedlivý, to je stará pravda, a dnes se to opět potvrdilo. Hull po celý zápas de facto nevystrčil paty z vlastní půlky, přesto na Craven Cottage v poslední chvíli vydřel cenné tři body. Nutno jedním dechem dodat, že se tak stalo především díky Mattu Dukeovi, který podal opravdu heroický výkon.

V mrazivém počasí, které tohoto večera panovalo na Craven Cottage, se delší dobu nikomu nechtělo převzít taktovku zápasu do svých rukou. Až po úvodní opatrné desetiminutovce si zjednali pořádek domácí a skrze nepřesný pokus Zamory poprvé ve 12. minutě ohrozili Dukeovu svatyni. Opravdové tutovky se příznivci Cottagers dočkali až po pětadvaceti minutách. Tehdy si Andy Johnson doplachtil pro centrovaný balon Koncheského, hlavičkoval však jen těsně vedle. Zanedlouho se domácím povedlo na pravém okraji hřiště vypracovat zajímavou palebnou pozici pro Dempseyho, ovšem první brance utkání stál v cestě pohotový blok v podání Ashbeeho.

Tigers se jen těžko vzpamatovávali, a když už alespoň na chvíli zvládli podržet míč ve své moci, dostal se k němu opět domácí středopolař Davies, aby zpoza šestnáctky nebezpečně vypálil těsně nad. To už scházely jen dvě minutky do poločasové pauzy, přesto Cottagers drtivá převaha vynesla ještě jednu zajímavou příležitost. Johnson se po přihrávce Zamory protáhl kolem Rickettse, avšak posléze znovu minul.

Hned co sudí opět foukl do píšťalky, Cottagers nemeškali a jali se nadále dobývat soupeřovu svatyni. Už ve 47. minutě pokoušel štěstí Andy Johnson, opět si však vylámal zuby na skvělém Dukeovi. Golman Hullu měl o práci skutečně postaráno. V minutě 54. ho pro změnu parádně protáhla dalekonosná bomba Dempseyho, přičemž z následného rohu vytěžil Johnson hlavičkový pokus, který na vzdálenější tyči zastavil jeden ze soupeřů až na brankové čáře. První gól zápasu byl na spadnutí, když vzápětí z pořádné vzdálenosti napřáhl Konchesky, Duke se ale opět vyznamenal.

Chvilka na nadechnutí pro Tygry přišla v 59. minutě, kdy se o šokující moment utkání pokoušel z brejku Cousin. Naštěstí pro zaskočené zadáky Fulhamu přestřelil. Takový výkřik do tmy Hull přeci jen povzbudil a především díky němu se hosté vymanili z pevného sevření soupeřem. Hned v 63. minutě však nechybělo mnoho a mohli prohrávat. Stačilo jen, aby Daviesův centr napříč pokutovým územím někdo doklepl do odkryté klece. Jak se ovšem dalo očekávat, fyzický fond Cottagers také není bezedný, pročež jejich tlak postupem času ubýval na intenzitě.

K pořádnému ohrožení Dukea se tedy domácí dostali až tři minuty před vypršením řádné hrací doby. Tehdy pálil Dempsey, ale i on se musel poklonit nepřekonatelnému strážci branky Hullu. A Dukeovi se co nevidět museli klanět i jeho vlastní spoluhráči. Vždyť právě díky němu nakonec dokráčeli k senzačnímu vítězství. V první minutě nastavení totiž Garciův centr z pravé strany usměrnil do sítě střídající Manucho.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Everton FC 0:0

04.03.2009 21:00

Góly: -

Defenzivně skvěle zvládnutý zápas hyzdilo pokorné množství šancí. V Ewood Parku se po důležité remíze začíná opět hlasitěji ťukat na příčky zaručující účast v Premier League i pro příští sezónu. Everton si naopak nechává utéct Arsenal na čtyři body.

Hned desátá vteřina vyvolala mezi domácími fandy haló. Jo si zpracoval míč pomocí ruky a následně nebezpečně vypálil. Tečovaná střela proletěla jen těsně vedle tyče, rozhodčí by případný gól uznal. To možná byla pro atraktivnost zápasu převeliká škoda. Trvalo totiž předlouhých 38 minut, než se diváci dočkali další nebezpečné střely.

I když se Blackburn prezentoval jako minimálně vyrovnaný celek, nepřišel si za celou dobu byť na jediné přímé ohrožení soupeřovy branky. Nepropustná hostující hráz zblokovala ohromné kvantum střel. A tak šest minut před koncem poločasu mohl otevírat skóre Pienaar. Jenže Brown prokázal, že dokáže být adekvátní náhradou za Paula Robinsona a stíněnou střelu z hloubi vápna skvěle vyrazil. To bylo za celý poločas jediné zaváhání bělomodré obrany.

Druhý poločas se snažil napodobit skoupost na šance a diváci tak po dlouhou dobu mohli řešit maximálně tak poranění ve formě hrajícího Tima Cahilla. Velmi sympaticky hrající Blackburn se ve druhé půli přeci jen dostal ke gólovým příležitostem. Stephen Warnock svým stříleným centrem dokonce rozezněl břevno Howardovy branky. Chvíli poté byl ve stoprocentní šanci Roberts, který prokázal svou rychlost, ukázal záda všem obráncům, aby nakonec slabým přiťuknutím nedokázal trefit mezeru mezi nohami brankáře.

Jenže tato pětiminutovka byla jen světlou výjimkou celého zápasu, ve kterém naprosto jasně převyšovaly obrany nad ofenzivní hrou. V devadesáté minutě už mnozí zvedali ruce po střele Lescotta, ten však mířil těsně nad branku. Následné pětiminutové nastavení už náznak gólové šance nenabídlo a Ewood Park tak již podruhé v řadě neslavil domácí gól.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Middlesbrough FC 4:0

04.03.2009 21:00

Góly: 9. Robbie Keane, 14. Roman Pavljučenko, 40. Aaron Lennon, 79. Aaron Lennon

Tottenham na domácí půdě zvládl důležitý souboj, Middlesbrough přehrál hladce 4:0. Spurs jsou tak nyní třináctí, zatímco Boro stále předposlední. Tottenham si alespoň spravil chuť po víkendovém nezdaru ve finále Carling Cupu.

Jako první musel do utkání výrazněji zasáhnout brankář domácích Heurelho Gomes, jenž musel likvidovat střelu Stewarta Downinga. Tottenham z rukávu vytáhl rychlou odpověď. Zokora vyslal Jenase, jenž centrem našel Lennona. Ten ale z voleje nemířil přesně. V 8. minutě už ale Spurs udeřili naplno. První šanci Keana po nebezpečném centru Lennona ještě zastavil Wheater, ale z následného rohu, který tečoval Dawson, se již Robbie Keane nemýlil. Boro sice odpovědělo Tuncayovou brankou, ale hostujícímu záložníkovi gól nebyl uznán pro ofsajd.

Obrana Middlesbrough nepracovala příliš dobře a druhou branku inkasovala ve 14. minutě, to se trefil Rus Roman Pavljučenko. Ani poté se hra svěřenců Garetha Southgatea nijak zvlášť nezlepšila a bylo víceméně jen otázkou času, kdy Spurs znovu udeří. Třetí branka nakonec přišla těsně před přestávkou. Keane připravil míč pro Lennona, který se v zakončení nemýlil.

Druhý poločas začali hosté o něco lépe a přestože brankáře Gomese příliš neohrožovali, nastřelili alespoň břevno a to po střele Tuncaye. Vypadalo to, že se Tottenham spokojil s tříbrankovým náskokem a ve většině druhého poločasu tahal za ten kratší konec, přesto se Middlesbrough nepodařila vstřelil branka a vítězství domácích dvanáct minut před koncem korunoval druhou brankou po povedené kombinaci Aaron Lennon.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United27205248:1265
2.Chelsea FC28177448:1658
3.Liverpool FC281610245:2058
4.Aston Villa28157642:2952
5.Arsenal FC281310541:2649
6.Everton FC28129736:2845
7.West Ham United281161134:3439
8.Manchester City281051345:3635
9.Wigan Athletic28981127:2735
10.Fulham FC27810924:2334
11.Bolton Wanderers281031530:4033
12.Hull City28881234:5032
13.Tottenham Hotspur27871232:3231
14.Sunderland AFC27871227:3531
15.Stoke City28781327:4429
16.Newcastle United286101234:4528
17.Portsmouth FC27771329:4428
18.Blackburn Rovers27691230:4327
19.Middlesbrough FC28681420:4026
20.West Bromwich Albion28641825:5422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (281)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsenal Chelsea Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal chelsea livepool

Reagovat
smazaný uživatel

proč Liverpool ? Liverpool hrál dneska pěkně. Sunderland měl snad jenom 1 šanci, když šel Jones sám na bránu, a trestuhodně zahodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze sem fanda chelsea a stve me ze vyhrali u arsenalu uz mi to nevadi vis

Reagovat
smazaný uživatel

altair

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se co se stalo, body byly dnes na jiných ostrovech...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal dnes konecne skoroval...dobry vykon, 3 goly a co je hlavne 3 body.Nemat WBA v brane skveleho Carsona,tak si nesu dobry debakel, ktory by ratali na dvoch rukach...

Reagovat
smazaný uživatel

anyway Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano zahral skvele na RB,stred pola dobre fungoval ako aj cely tim,proti slabsim superom by to mohlo vyzerat takto ,NGog jeden gol dal,jeden pripravil,dobry vykon,len by mu mohol Rafa davat viac sanci...

Reagovat
risk je zisk

Arsenal Chelsea Liverpool škoda Manchestre třes se Chlesea se nevzdává c boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Ale bylo to těsný

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jestli tradicni vysledek, ikdyz se special one se tak hralo casto, letos uz moc ne... u manchesteru united sem si vsiml 1:0 vysledku za letosni sezonu mozna i u takovych deseti zapasu, ale coz vyhra jako vyhra a ta se pocita

Reagovat
fantomas

Ani nenacházím slov na pozápasové zhodnocení. Bendtner mě svým výkonem dokonale umlčel.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi vsetkych, skoda tej tycky v druhom polcase...zasluzil si hatrick... kiez by mu to zostalo...

Reagovat
risk je zisk

Bentner mě taky překvapil tohle jsem vůbec nečekal jsem si myslel ža zas bude pálit vedle.

Reagovat
C-M@ster

Kazdej ma nekdy kliku. proti WBA byla vyhra povinnosti.

Reagovat
risk je zisk

Jj po těch myslím že 5 remízách už to muselo být samozdřejmot

Reagovat
smazaný uživatel

Nic co by som od neho necakal nepredviedol

Reagovat
fantomas

Však taky po bitvě každý generál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tss,Povedz mi s kym hrame najblizsie a ja ti poviem co Nicklas predvedie

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechci vypadat chytře, neviděl sem druhou půli. Ale to že dokáže Bendtner zahrát dost kvalitně podle mě na začátku sezony párkrát ukázal, taky bych se tak nedivil.

Reagovat
fantomas

Tak když hrál od začátku celý zápas, byla to zpravidla tragédie. A takhle jistý na balonu nebyl snad nikdy, stejně tak v koncovce. Řikám, asi si před zápasem šlehnul - vsadim se, že by antidopingovou kontrolou neprošel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nepochopim tvoje antipatie k nemu,ved to je jeden s nasich najsympatickejsich hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si proti Boltonu na začátku sezony, to byl skvělej i na míči, veděl kdy se ho zbavit, byl sebejistej a parádně kombinoval. Dával jeden gól asi.

Obecně ale v základu tak dobře nehraje, to jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea je nejlepší klub světa?

Reagovat
risk je zisk

Podle mmě ano Né furt je nejlepší Real madrid o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

seš můj člověk

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Arbiter

Dneska mě nehorázně sr*l rozhodčí, ale i to se stáva...C'mon Chels...

Reagovat
honziss

Výborně, dneska si odehrály svůj program tři týmy B4 a zítra od nich bude klid a bude se na co koukat.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Liquid

Didier Drogba!!! Nejlepší útočník na světě!

Reagovat
risk je zisk

No to nejlepší má zž za sebou ale pod Guusem zase ožil a je to dobře aspoň šlapem zase na paty Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

v to fakt mozu verit iba modry scumi

Reagovat
risk je zisk

?

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou další pohádku ještě umíš?

Reagovat
fantomas

To bych teď mohl říct i o Bendtnerovi a nebyla by to pravda. Ten má na takový primát po dvou gólech navíc ještě větší nárok jak Drogba.

Reagovat
Liquid

Bendtner rozhodně NE, ale Adebayora bych ti klidně uznal, to je kanonýr, ale také neprožívá moc slavnou sezónu, ale zkrátka góly střílet umí, ale pro mě je z pochopitelných důvodů number 1 Drogba, pro někoho zase Eto'o, pro jiného Van Nistelrooy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner NE,Ade ANo ? Nerozbil si nahodou rano umyvadlo?...Hlavou?

Reagovat
smazaný uživatel

čech jde taky slušně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Kulič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Kolik už vychytal Pert Čech za Chelsea už celkově v LM,PL a dalších pohárech čistou nulu ?

Reagovat
fantomas

Jak vypadá špinavá nula?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě něco podobnýho napadlo.

Snad nám to risk osvětlí.

Reagovat
risk je zisk

Já nevěděl jak to napsat a váhal sem mezi nulou a čistou nulou a neviděl jsem mezi tím rozdíl tak jsem sem napsal čistou nulu navíc e mi to líbí víc než jenom nulu no a chci se zeptat nevíte to?

Reagovat
fantomas

Víš, jsou pro to dva termíny. Čisté konto a (prostě) nula - tys to holt krásně skloubil dohromady.

Reagovat
risk je zisk

Jo tak čisté konto na to sem trošku pozapoměl,ale tím pádem jsem vymyslel něco novýho čistá nula to by se taky mohlo používat ne? ale spíš si myslím že je to blbost čistá nula.

Reagovat
smazaný uživatel

no vsetko co tu dnes pises je blbost

Reagovat
risk je zisk

Tož tojo,tož to abych si zbalil své saki paki a šel si psát ty "moje blbosti"někam jinam že?Ale zato ty tady píšeš všechno O.K.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC přešla krize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
fantomas

Vy modráčci jste fakt roztomilí. Vitasrp v preview prská, jak vás Pompey místy přehrávali, že to byla zase mizérie a de facto haluz (a věřim samozřejmě spíš jemu), zatímco vy se tu rozplýváte, jak máte krizi za sebou, jak je celej svět jen váš a jak vlastně nemáte v PL konkurenci a jedete zase na titul. Vážně k popukání.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ted přišel z práce a vidím jen výsledky.A to mi stačí.Tak sorry,že CFC nevyhráli 5:0! To vlastně nejsou 3 body,ale haluz-

Reagovat
fantomas

To zase řekl kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl nejlepší stejně L´pool

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo načase,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To řekl vitasrp a ty sním souhlasíš,bo se ti to hodí. O.K. já ti neberu! Já beru 3 body a jemi jedno jak to probíhalo.....

Reagovat
risk je zisk

Tak tak stejně se vždycky počítají body a za co ty body dostali(předvedli)už je věc druhá.

Reagovat
fantomas

Tak pak tu ale, milej zlatej, nemel něco o tom, jak vás přešla krize. Když víš kuloví o tom, jak ste hráli a vidíš jen skutečně úžasnej výsledek 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední výsledky i hra tomu nasvědčují,Guus-100% uspěšnost( zatím) a to co sem kromě tohoto zápasu viděl - spokojenost! Samozřejmě chyby se dycky najdou, a jsou,ale to můžeme mluvit o všech.Nebo ne? Arsenal,LFC nebo ManU hrajou nádherně a předvádí super hru???? Si děláš prdel? A hlavně MU.

Reagovat
smazaný uživatel

A CFC nikdy nehrála na krásu,ale ůčelně,že jo-to se ví....

Reagovat
risk je zisk

No já stejně vím že titul obhájí Manchester ale byl bych rád kdyby se tak stalo a Chelsea vyhrála což je letos nepravděpodobné,ale na druhou stranu jsem rád že zase Drogbadává góly a Chelsea zase hraje dobrý fotbal.Pod Guusem je to lepší a byl bych rád kdyby prodloužil smlouvu což je taky nepravděpodobné protože jsem četl myslím že tady na EF že chce dotáhnout rzsko na MS a poté ukončit trenérskou kariéru což by byla škoda pro celý světov fotbal protože je to jeden z nejlepších trenéru na světě

Reagovat
Arbiter

Já jsem ten zápas viděl a opravdu nas místy přehrávali, ale to nebude tim, že by byli hráči Chelsea z formy nebo tak, ale stačílo se podívat na ty podmínky, ten terén a pak by bylo všem jasné, že se tu některé rozdíly mezi hráči smazávají

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool pěknej tlak

Reagovat
Jajinek

Jak hrál prosím Quaresma?

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec nenastupil

Reagovat
Jajinek

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy v klecy.

Reagovat
Jajinek

Fajn, tak mi někdo napište prosím teda jak hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Takze len traja

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra sakra, Man Utd ma uz naskok jen 4 body a k tomu jen 2 zapasy k dobru!!!! Pokud ve 12ti zapasech, ve kterych je neceka zadne derby nebo zapas s Big Four venku, 4x ztrati, tak muzou prohrat titul!!! Pokud ovsem Chelsea vyhraje vsechny zapasy do konce roku, co ze je samozrejme naprosto jiste. Krome toho se musi vzit v uvahu, ze maji mizernou bilanci z poslednich zapasu - 16 zapasu bez prohry a 10 vyher v rade. Navic je ceka pulka zapasu doma a doma ztratili v prvnim kole naposled!!!!

Ti hraci musi byt pod takovym tlakem, ze se v noci ani nevyspi

Reagovat
smazaný uživatel

Navic zitra nepochybne budou strasne unaveni, vzdyt Rooney, Berbatov, Carrick, Fletcher, Sar se nehorazne unavili behem slaveni vyhry Carling Cupu a dvouhodinovem stani ve Wembley. Fakt ten titul uz vubec nemaji jisty, mezi nima a CFC je to tak padesat na padesat.

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si to......

Reagovat
smazaný uživatel

Se chlubíš nebo stěžuješ

Reagovat
smazaný uživatel

To je ironicka reakce na ty, podle kterych je MU pod tlakem, CFC v boji o titul a prohlasuji "Manchestere tres se"...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím,žes tím nemyslel mě,protože PL je jasná delší dobu,díky hlavně trapných LFC,že jo... My jsme si to posrali daleko dříve

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jediny co se v posledni dobe Scouserum povedlo, je hymna pro Torrese. Ale tohle je dalsi tragicka sezona, nepochybuju nad tim, ze i tu CHL nakonec Rafa nejak zkazi, i kdyz to bude zase o velky smule.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to možné.........ale než Real v LM dál? To nechci. Ani FCB!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na tebe to fakt nebylo, ono jak koukam, tak by se to spis hodilo na chelsea-fc.cz. Tam jsem to procital, videl spoustu komentaru plnych nadeje a toho, jak je MU pod tlakem, tady jsem jen uvidel jeden prispevek riska a uz sem psal, jako kdyby to pak rikalo 10 dalsich:)) ale co, stejne si to urcite dalsich 10 mysli a ja to nejak nedokazu pochopit... proc si kazit nervy tim, jestli CFC ma a nebo nema sanci, nesoustredit se na CHL a FA a uzivat si boj o zachranu nebo o CHL:))

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to vidím na CHL nebo FA cup......co mi taky zbývá,že....

Reagovat
smazaný uživatel

My vyhrajem LM.........2030.

Reagovat
r.mrazik

modráci jsou fakt k smichu...zlepsila se tedy organizace hry,ale stale to je ta sama hazena...jediny,co zatim jde,je braneni standartek a dva hraci u tyci jinak je to ta sama bida...Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

No Juve taky včera dobře zahrálo.

Reagovat
r.mrazik

myslel jsem to na ligu mistru...jinak Italii nesleduju...tam je hlavni,zajistit si ucast v LM na prachy na posily...jinak je umisteni celkem jedno...preci jen,ten nuceny sestup se podepsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos osmifin. a šmitec. Snad příští rok!!!

Reagovat
r.mrazik

mno,pokud budou hrat jako druhy polocas v Londyne (coz doma budou hrat jeste lepe),tak myslim,ze modraci maji stopku...preci jen,v Juve se hraje ted jinak...je to brany vic "srdcem"...neni to jak kdekoli jinde...ti hraci bojujou a drou po tom,kdyz byli ve druhy lize...proste...Juve pres modraky prejde

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíš.......

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin si tu Premier League dvá s prstem v nose, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

*dává

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Daníček: "Zadáci domácího celku dnes opravdu nestíhali rozbíjet akce nezastavitelného dua Bendtner-Aršavin."

Navíc minulý a předminulý zápas nejlepší hráč Arsenalu. Dává si to v pohodě.

Reagovat
fantomas

West Bromwich je celá Premier League? Ohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tým z Premier League?

Reagovat
afc

este si musi zvyknut na tempo a bude to ok

Reagovat
risk je zisk

Příští sezónku už všem ukáže jaký to je kabrňák

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebude zraněnej... Nevíte někdo jestli měl v poslední době nějaký zranění? A jestli je náchylnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Daval si posledny tim tabulky, nie celu PL

Reagovat
fantomas

A to ještě "dával" je silné slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bol dobry preklik

Reagovat
fantomas

Komus to jako psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Komu asi...

Reagovat
fantomas

Já fakt neviiim..

Reagovat
smazaný uživatel

No predsa tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pre Nicklasa

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
stas87

tak co som tu cital tak vlastne sava s bendtnerom sami porazili posledny tym tabulky vyborne arsenal sa este rozohra a villu posle na 5 misto

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea..parada..Hiddink je fakt kuzelnik

Reagovat
homeles8

nananananananau drgba je rakeťák

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší výkon od Newcastlu, co jsem viděl za poslední dobu.. tradičně slabší akorát Coloccini a bohužel se nedařilo moc Martinsovi dnes, Lovenkrands se snazil a byl ve spravnou chvili na spravnem miste, z Jonase je budouci superhvezda, dnesni zapas naprosto nejlepsi na hristi, zastinil vsechny hvezdy MU, skoda, ze z toho nebylo vic nez ten první gól.. kazdopadne za takovýhle výkon se nemusíme stydět a kdokoliv jiný mimo MU by si body neodvezl... NUFC!

Reagovat
Tomanatura

On byl čirou náhodou nejlepší i v prvním zápase na OT

Reagovat
vitasrp

Tak on byl nejlepší snad ve všech zápasech, kdy jsem NUFC sledoval.. Ten kluk se prostě do PL parádně hodí, má techniku, rychlost, ale je agresivní, důrazný, ničeho se nebojí.. Mně se v každém zápase strašně líbil, vzhledem k tomu, že to je jeho první sezona, tak je prostě vynikající..

Reagovat
Tomanatura

Snad se mu a Owenovi podaří Newcastle vrátit nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám

Reagovat
Tomanatura

Tak Jonás mě dnes uchvátil Škoda, že v reprezentaci nehraje tak dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Vedel som, že Villa stratí Škoda ale, že NUFC - MUFC neskončil remízou

Reagovat
smazaný uživatel

tyden uplynul a jsem opet zde

Reagovat
honziss

Bezva, ale Baník hraje až o víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

po vikendu

Reagovat
Tomanatura

Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

ze sem na jednoho typka co reagoval na to jak nedved rekl ze ukonci karieru ´KONECNE´ reagoval trochu peprne!!

Reagovat
Tomanatura

V pondělí je to jasná záležitost, 3 body pro červenobílé.

Reagovat
smazaný uživatel

no slavia ve vitkovicach vyhrat muze, ale v play off se 3 body nedavaji

Reagovat
Tomanatura

Běž pryč s hokejem.

Reagovat
smazaný uživatel

banik vyuzije pekny teren a vyhraje 1:0!!!

Reagovat
Tomanatura

Kdo dá gól, prosímtě? Jedině, že by si někdo dal vlastňáka, jinak to nepřipadá v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic nebudu tu s tebu nic resit, ale aby ses nedivil!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak co jak to vidis v pondeli??

Reagovat
smazaný uživatel

Hull

Reagovat
honziss

Muzajs bude mít radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Keano is back! :)

Reagovat
fantomas

A ještě Chalupáři nakonec prohrajou, no to mě podrž. Tak nespravedlivý výsledek sem dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Manucho

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc tedy. WHU vyhrál, shitfouráci také a AV to podělala...ach jo

Reagovat
vitasrp

A k tomu všemu jste ještě vy museli vyhrát i vy, a to navíc takovým drtivým rozdílem

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, bohužel :))...teď se začíná oživovat naděje na evropské poháry :)

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslis vazne ... z boja o udrzanie skok do Europy ? Nato mate priliz tazky los a k tomu by sa muselo uvolnit este jedno ligove miesto z FA cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

To se uvolní určitě :)...Osm bodů ztráta, zápas k dobru....teoreticky to jde. Všichni pořád ztrácí body. Ale sám tomu moc nevěřím. To bylo spíš z hecu, protože WHU je právě teď na té 7. pozici. :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, také beru Hammers jako nejvážnějšího konkurenta Tottenhamu v boji o Evropu.....

Reagovat
smazaný uživatel

skor to vidim na nejake dohratie od 10. -15. miesta a pripravu na sezonu buducu ... pohare sa mi zdaju uz nerealne ... iked mozno cez Fair play by to slo ) aj ked neviem ako si tam teraz stojite)

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je na tom Fulham bezkonkurenčně první. :)

Reagovat
r.mrazik

Villa rupla...achjo...jestli ten Arsenal ten 4 flek urve,tak mne to docela zamrzi...

Reagovat
fantomas

Rupla jo? Juhů.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Arsenal je stale na mile vzdialeny LM

Reagovat
herbage

Jako tři body?

Reagovat
fantomas

Fotbal neni jen o bodech.

Reagovat
herbage

Tak Arsenal stáhnul za tři kola tuším 5 bodů, vrací se pomalu hráči, co víc si přát?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhadzov Wegera a jeho drevackej druziny na cele s Pesnickom

Reagovat
fantomas

Snad jen koukatelný projev (pomineme-li výkon proti suverenně nejslabšímu celku ligy)...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni iba o troch bodoch. Kriza Villans sa dala cakat a aj keby sme ich trebars v buducom kole dobehli stale by to bolo este v oblakoch. Nasou vyhodou su skusenosti s takymto bojom (o LM). Villa ma teraz prilis tasky zreb a tam sa ukaze naco skutocne maju. V kazdom pripade o 4. priecke sa asi rozhodne v poslednych 4 kolach ked bude zreb na strane Villans ... teda ak dovtedy vydrzia. K tym hracom nema cenu sa vyjadrovat 1 sa vrati a dvaja sa zrania

Reagovat
fantomas

A my ho snad máme lehký? Jen doma Rovers tedkon jdou skousnout, pak nám začne peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem toho hrame narozdiel od Villy este Lm a FA Cup...

Reagovat
smazaný uživatel

no ano preto hovorim ze ta Money League je este kurevsky daleko .... a ten Blackburn doma by som tiez za nejakeho velkeho outsidera nepovazoval ... aby to nebola dalsia bezgolova remiza ... to skor dalsi zapas v Newcastli sa mi zda schodnejsi

Reagovat
fantomas

"Jdou skousnout" - to neznamená, že to je jednoznačná záležitost, i když já myslim, že to nák uhaluzíme. Straky máme venku, vubec nevim, co od toho čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

no v pripade Arsenalu asi najlepsie necakat nic ... ale tieto zapasy je treba bezpodmienecne vyhrat pokial chceme realne pomyslat na LM , tazko by bolo potom pocitat s dohananim deficitu na Anfielde ci Trafforde

Reagovat
fantomas

To jistě, ale otázka je, zda vubec na tu Ligu mistrů chceme (nebo můžeme?) pomýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

no kedze je to o 3 body tak na nu musime pomyslat. Ak chce byt tento tym uspesny musi sa udrzat pokope a to je bez ucasti v LM dost nerealne , ale ako som povedal bude to tvrdy boj a Villa sa len tak nevzda. Iked ani taka rocny pobyt v UEFE by mozno nebol na skodu

Reagovat
smazaný uživatel

se mi líbí ta vlna euforie fans Woolwiche, když se jim podařilo vyhrát nad nejslabším týmem ligy, který neumí navíc ani organizovaně bránit.....ono to bude ta samá situace jako když Woolwich porazil v poháru někoho z Championsipu a pak přes scumí euforii ztrácel body doma s ligovými outsidery.....a Blackburn není žádný outsider.....

Reagovat
smazaný uživatel

keby si trochu cital o com tu kecame tak by si nevypisoval blbosti ... to co tu pisem teraz by som napisal aj pred zapasom s Baggies a euforiu z hry alebo vysledkov Arsenalu som pocitoval naposledy niekedy po zapase na San Sire co je uz pekny rok dozadu

Reagovat
fantomas

Zkopiruj mi nákou typicky euforickou větu, co sme tu napsali...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemyslím konkrétně vás dva, kteří už asi víte co můžete od Ars-nalu čekat, ale ta banda přiblblíků, která se tady vždy nahrne po nějakém dobrém výsledku a začne pištět něco o titulu a krásném fotbale....

Reagovat
herbage

Nezapomeň, Arsenal otevřené partie hrátu umí a jestli se dá včas do kupy zbytek kádru, tak se celý zbytek ligy bude třást. Zápasy se spodkem tabulky jsou vabank. Když daj prvního góla, tak pak můžou vyhrát třeba 5:0, ale taky nemusí, viz zápas s WBA. Pokud góla nedají, bude to vabank a může to dopadnout jako s Fulhamem či Sunderlandem, záleží, kdo bud k dispozici. ak nějak to vypadalo vloni napodzim, 70 minut bušení do zamčených vrat, pak se nalezla skulinka, přišel Walcott a dal se jedne nebo dva góly z breaků. Takto nahrabali vloni spoustu bodů a na takové zápasy se těším, nepustit soupeře k míči, totálně ho přehrát. I když vy radši ty vyrovnané partie plné nepřesností od brány k bráně. Neřikám, že se mi takovýto fotbal taky nelíbí, občas to chce změnu, ale to první má občas taky něco do sebe

Reagovat
smazaný uživatel

vsivej Hull

Reagovat
smazaný uživatel

den na ho.no dnes..MU AV Fulham

Reagovat
r.mrazik

MU zahralo prece dobre,otocili zapas,navic rozhodci prekvapive drzel domaci,takze to bylo napinave az do konce...pekny zapas..NU hralo sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

držel domácí se říct nedá, spíš pískal na zápas MU velmi rovnoceně

Reagovat
r.mrazik

tak ono to je ted jedno,ale kdyz vezmu ten zapas,tak penalta byla na Parka,kdy ho Jonas stahl...tu ruku neberu,to se nepocita...pak treba ten loket Taylora v obliceji Ronalda bez balonu...jooo,prihral to,hazel sebou jak malej kluk,ale cervena jasna...pak Martinsovo loket u Vidice...jasna zluta...ale jak rikam,je to fuk...tim,ze to nepiskal,byl napinavy zapas az do konce...mne se to moc libilo

Reagovat
smazaný uživatel

tak máš pravdu asi, já koukam zaujatým černobílým pohledem každopádně ten loket na Vidiče - ano, byl tam, ale na druhou tvář a do tý za kterou se vidič držel dostal fakticky hlavou , ale viděl jsem to asi jenom 2x tak těžko soudit

Reagovat
Tomanatura

Každopádně se MArtins tvářil tak, jako by se mu po tom souboji ani nechtělo na hřiště. Nemanja byl totiž velice rozezlen.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

mě to připomnělo Shearera s Keanem , Alanuv poheld svedci za vsechno "jeste ze uz ho na hristi nepotkam tenhle zapas" (ty to urcite pamatujes) http://www.youtube.com/watch?v=ie1hLt_at40

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze se bal jit pak do sprch,aby ho nepotkal na chodbe?

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný, já bych aspoň co nejrychlejc utek, sprcha nesprcha

Reagovat
Tomanatura

To bylo jedno z nejdebilnějších vyloučení Roye... Každopádně Alan se jinak tvářil

To míval ještě Becks holou lebku.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to vždycky připomene, že Becks byl jeden z mála kdo asi s Royem dobže vycházel, páč vždycky on ukliďnoval

Reagovat
smazaný uživatel

akorát nechapu proč pak mu dal červenou když měl v ruce žlutou a pak nic dalšího na rudou neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

no třeba mu tu žlutou vyhodil z ruky a pusu asi taky nedržel zavřenou

Reagovat
smazaný uživatel

tak na rozhodčího nic moc asi neřikal leda s tou kartou ale to si myslím neudělal schválně ale tak myslím že Alanovi se ulevilo

Reagovat
r.mrazik

zaujaty pohled chapu,mne se dnes NU libilo...byt tam Owen,kdo vi,jak by to dopadlo...preci jen je o neco lepsi nez Loverkrands...ten loket u Vidice...kdo vi,kazdopadne pak slo nadherne videt,jak se Martins boji...pak si na nej Vidic jednou pockat a chlapec byl ze hry... dnesni zapas byl moc fajn,NU nebetonovali a slusne kousali...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky jsem spokojen, poslední zápasy jdeme herně nahoru a proti MU jsem nečekal body (díkybohu za tu remízu na old trafford), a i proto mě hodně potěšil výkon, kdo ví, kdyby ten první gól padnul později, třeba by to nestihli otočit ... no, doufam, že v dalších zápasech už potvrdíme dobrý výkon bodama a predevším ten Jonas, kdyz mu nezaclani Nzogbia hraje skvele

Reagovat
smazaný uživatel

seru na to, ze MU zahral dobre

Reagovat
r.mrazik

zmen si nick

Reagovat
smazaný uživatel

az zas dostanu ban, tak si ho zmenim...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Neslushnej?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to by slo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Villa konečně naplňuje předpoklady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jinak...koho krome WBA tipujete na sestup...Boro a Portsmouth ??

Reagovat
smazaný uživatel

Keez by

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

misto Boro Stoke...

Reagovat
smazaný uživatel

srry, misto Pompeys Stoke

Reagovat
vodka

misto boro Bolton...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc shazovat jeden z nejfotbalovejsich tymu letosni sezony

Reagovat
vodka

Megsona nemám rád, sympatičtí tam jsou dva hráči (Cahill, Davies). Nejfotbalovější v čem? Zatím sem si všiml sviňskou obranu, kdy do útoku chodí 2-4 hráči. Hlavně mě naštvali tím, že v některých zápasech naprosto rezignovali na útok...

Reagovat
fantomas

A hráli s kym? S MU, Arsenalem, Chelsea?

Reagovat
vodka

Nejenom, proti Newcastlu dali gól na 1:0 apak zalezli na vlastní půlku...

Reagovat
smazaný uživatel

To zas neni pravda, az tak kriticky to nebylo. Ten zapas byl proste hodne otevreny, sance byly na obou stranach, jen hral Newcastle o neco lip. Ale rozhodne se nevykaslal Bolton na utoceni.

Reagovat
vodka

i po tom gólu? po gólu už hodili klasiku ve 2-4 dopředu. Jinak na ten sestup mě napadá ještě Hull, to štěstí co má je neuvěřitelné, ti by taky mohli spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Dame jim rok, at se ukazi, treba se zvednou a zacnou mit nejaky prinos PL. Stejne tak Stoke, od zimy uz jsou dost fotbalovy tym, i kdyz to je hlavne zavinene tim, ze prisel Beattie a Etherington.

Ale Boro, 4 roky je sleduju fakt peclive a za ty 4 roky absolutne zadny posun. Odejde Yakubu-Viduka, cely rok zkazeny resenim noveho utoku, pak odejde Schwarzer a pulka obrany, zase musi prekopavat cely tym a tak to bylo ve vsech sezonach Southgata. Za celou dobu tam ten tym neposunul ani o pid, nic, zadny pokrok, zadny prinos soutezi. To samy Pompey, porad o tom samym a jedna velka stagnace. Nejdriv sestup, pak prisel Gaydamak, zachranil je a od ty doby jen upadek a stagnovani.

WBA na to proste nema.

Tyhle tymy me stvou. Bolton, Fulham a Wigan alespon maji nejakou koncepci a praci, kterou se letos vyhoupli nahoru. Boro, Pompey jsou porad to samy a rok co rok jeste horsi.

Reagovat
vodka

Já už sem si ale na Boro zvykl. Sice bych místo nich radši viděl Reading, ale co už. Navíc si pamatuju tu neuvěřitelnou cestu pohárem uefa. Southgate má problém, že moc koncepčně pracovat nemůže. Finance tam zkrátka jsou mizerné.

Mě se ale líbil jejich fotbal. Agresivní a rychlý. Tento rok je to sice hodně velká bída i herním projevem, ale nějak mi uniká proč. Nejspíš na hráčích leží ta psychická deka, protože konkurenceschopný tým mají. Uvidíme, já si myslím, že se zvednou, problém je, že tma momentálně nemají žádného opravdového lídra týmu jako byl Boateng...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ja jsem k nim proste nejak nenasel cestu, proto bych je ani trosku nepostradal Kazdopadne kdyby sestoupili, tak by bylo zajimave, jaky by je cekal vyprodej. Prece jen v posledni dobe nesestupovalo moc tymu, ktere by v PL byly dlouho a meli prilis kvalitnich a dobre prodejnych hracu. Od 05/06 sestupovaly jen ty pendlujici tymy + Charlton a ten se rozpadl fakt paradne.

Zajimalo by me, co by se delo s hraci jako Tuncay, Wheater, Alves, Downing, Arca atd atd...

Reagovat
smazaný uživatel

včera Yidos na Downinga skandovali "yido, yido, yido"...

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval na to nějak?

Reagovat
hefy

Wheatrovi by modrobílej dres slušel..

Reagovat
fantomas

V Evertonu nemá co pohledávat...

Reagovat
r.mrazik

tak to uz spis Hull ne? uvidime...ale myslim,ze Boro se uz nevyhrabe...

Reagovat
vodka

Hull bude ještě bojovat o holé bytí, ale tam jsou aspoň někteří hráči sympatičtí, Downing, Riggott, Arca, Tuncay, Adam Johnson... Navíc je sympatická politika klubu, kdy dávají hodně šancí odchovancům...

Reagovat
vodka

Boro samozřejmě....

Reagovat
smazaný uživatel

WBA,Stoke a hlavně doufám mě osobně nejméně sympatický tým Boro

Reagovat
Shevchenko

Newcastle a Stoka. Boro snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle prej

Reagovat
smazaný uživatel

Stať sa môže čokoľvek ale ja tipujem Pompeys a Boro už dlhší čas. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fulham snad Hull v PL zachrání...nejdřív jim na začátku ukážou, že se v tý PL dá něco uhrát a díky tomu si nahrabali ty body na začátku a teď je vytáhnou ze sraček velmi nezaslouženou výhrou....střely na bránu 10-3 .....díky cottagers...nikdy jsem vás neměl rád a když už nemáte šanci sestoupit, tak aspoň tahle radost....

Reagovat
C-M@ster

Everton v kuzi Arsenalu, aneb bez playmakera (Arteta) to nejde a nejde.

Pohary se zranenim tohoto hrace zrejme pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

200 Pre Nicklasa

Reagovat
fantomas

Ach jo. Scumové útočí...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
fantomas

Jednou se mu povede zápas a je ho plná diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tygři vyhráli. A já byl včera tak utahanej, že jsem v poločase usnul. Ale to nevadí, my jsme vyhráli. Fakt jo, uhráli jsme v PL tři body. My jsme vyhráli. To je super. Já chci ještě. Jóóóó. Jéééé. To je nádhera. Tři body. Paráda. To nemá chybu. Ááách, konečně to přišlo. Není nic lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, že vy tam zase v tom vašem komunistickým městě chlastáte?

Reagovat
Xaver

Ty už to nehul ........ !

Reagovat
smazaný uživatel

tak a sme už jen 3 bodíky za Aston Villou:) a příští kolo hrajem doma s blackburnem což vyhrajem a AV doma se Spurs takže to vidim tak že vyhořej jako proti citizens a budeme mít stejně bodů:)

Reagovat
r.mrazik

Blackburn neni ale WBA,takze to vidim na plichtu...AV doma vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Zola je opravdu frajer, týpci jako Ferguson, Wenger nebo Benítez by si o rozhodčího hned otírali hubu kdyby je takhle poškodil, ale on si zachoval nadhled a řekl, že to jsou taky jenom lidé a musí se naopak podpořit. Velký hráč, velký trenér. Alespoň někdo dělá čest anglickým manažerům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se hodně cení. Zola je prostě férový člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když už jsi napsal tu poslední větu, tak jen doplním, že Angličané až tolik nebrečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to špatně, manažerům v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci ze vcera poskodil West Ham? no u Cola to na vylouceni nebylo, ale co takhle ten Neilluv skluz, to byla jasna cervena. Parker mel dostat druhou zlutou a jit taky ven. Spis bych rek, ze pochvalu si zaslouzi Steve Bruce, protoze po zapase nebrecel reporterum do mikrofonu ...

Reagovat
smazaný uživatel

10:28 Ronaldo se v tunelu pohádal s Taylorem

Cristiano Ronaldo z Manchesteru a Steven Taylor z Newcastlu prý při poločasovém odchodu do šaten prohodili pár slov. Jejich vybranou konverzaci dnes otiskl deník The Times. Pokochejte se sami: Ronaldo: "Jsi fotbalista na nic!" Taylor:"Aspoň nejsem tak hnusnej..." Ronaldo: "Ale jsi fotbalista na nic." Taylor: "Já vím, ale ty jsi zase ošklivej."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor

Reagovat
r.mrazik

nahodou...Taylor je sice prase,ale tohle mne dost pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě ani ne no ale tak o to nejde spíš o ten loket za kterej měl jít ven no

Reagovat
r.mrazik

to joo,cervena jasna...ale sranda to fakt je

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor

Reagovat
Tomanatura

Tak ono to bylo po kontaktu na hristi, kdy se Taylor zachoval jak idiot. za toto davam Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Bulvár + je to trápne...

Reagovat
smazaný uživatel

trošku vtipné.. ty jsi zase ošklivej - to musel ronaldo asi trosku chytnout vytlem takhle se hadaj deti na zakladce :-D a myslim ze Ronaldo je na tom s kundama lip nez Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Rozhovor jak z mateřský školky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

jojo to je nejdřív nám ukázal jakej je to vidlák a pak ještě rozjel akci u druhýho golu MU myslím že povedenej večer

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že už se stali horší chyby než to, že rozjel akci po který padnul gól .. občas se den prostě nepovede a to že je to vidlák? stát na hřišti proti cristiankovi já, skončil by jako Alf Inge Haaland

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se máš čím chlubit spíš by sis měl uvědomit že je to fotbal a ne třeba K1 nesnášim takovy hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi, jaky hrace prosimte??... Takovych souboju mas pri kazdym rohu ve vapne daleko vic, Ronaldo proste pada jaka blb a rve jak holka, ale to neni chyba Taylora.

Reagovat
smazaný uživatel

takovy souboje mi teda nepřijdou že by byly normální ruka v obličeji tam byla jasná a udělal to umýslně a koho jinýho to byla chyba než Taylora

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil ho prave akorat do krku, ja nepochybuju nad tim, ze to bolelo, ale nebylo to nic, kvuli cemu by musel delat takovy video ... Jenze Ronaldo jak ma pocit, ze muze neco ziskat, vylouceni, penaltu, tak uz ze sebe dela kripla a celymu Man Utd ostudu jestli si zaslouzil Taylor cervenou, tak i Ronaldo za to divadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

* ne video, ale divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

to že to přihrál uznám protože to tak bylo nikde jsem nepsal že to tak nebylo pro mě to teda byla jasná divadlo to bylo ale že by za to měl dostat červenou to snad ne i když je pravda že se tam plácal jak komediant ale Taylor to prostě přehnal Ronaldo pak už jen nezůstal své pověsti nic dlužný bohužel pro něho i celý tým

Reagovat
smazaný uživatel

Prehnal to, ale bylo by asi hloupy vylucovat - Taylor predtim zadny faul vpodstate nemel, bylo to prvni napomenuti. Navic Ronaldo jak vzdycky zahraje tu simulaci, tak rozhodciho odradi od toho, aby daval cervenou. Media by mu pak mesic predhazoval "Ronaldo oklamal simulaci rozhodci a ten nezaslouzene vyloucil "faulujiciho" protihrace "

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to tak no být to někdo jiný možná by dal červenou ale sám rozhodčí musel vidět že to asi nebolelo tolik aby se musel kutálet až skoro do páte řady na tribuně mě spíš naštval ten jasný umýsl bez míče ruka v obličeji aspoň to pak přituknul Parkovi na ten gol takže aspoň jedno plus z toho zápasu u něj mám

Reagovat
smazaný uživatel

deální sestava 28. kola anglické Premier League podle serveru www.eurosport.yahoo.com: Matt Duke (Hull City), Pablo Zabaleta (Manchester City), Richard Dunne (Manchester City), John Terry (Chelsea), Emiliano Insua (Liverpool), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Elano (Manchester City), Stephen Ireland (Manchester City), Luka Modric (Tottenham), Wayne Rooney (Manchester United), Nicklas Bendtner (Arsenal).

Namiesto Rooneyho by tam mal byť N´Gog,hral dobre,dal gól + jeden pripravil....

PS:Insua...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Keane, který dal jeden gól a na dva přihrál :)...tyhle sestavy jsou o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda,pozerám že Keano -super...

Reagovat
daewa

Jeden dorazil a druhej jen kopl balón naslepo za sebe a Benayoun dal gól až po vyražení brankáře. Pořád to je podprůměrnej hráč a Benitezovi patří pochvala za to, jak kvalitní trenér to je " "

Reagovat
smazaný uživatel

+Sa výborne zápajal do kombinácie,skvelo sa pohyboval a ekvilibristiky nahral na gól...

Reagovat
fantomas

No to by tu asistenci měli spíš připsat Fulopovi než N'Gogovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zariadil to proste N´Gog...

Reagovat
Tomanatura

Tak Rooney je tam oprávněně, hrál dobře. I Jonáse bych tam šoupl, i když pochopitelně nevím, jak hráli ti ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre hral i Kuyt...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm pozerám že Ireland je nezastaviteľný,Stoke dalo znovu gól po štandartke Delapa ,Beattie sa ukázal ako dobrý nákup,za Spurs hrali výborne Lennon s Keanom,konbinovali,strielali góly,West Ham skvelá obrana a záloha+C.Cole vo forme-pekný gól ala Henry,typický Wigan veľa šancí, žiadny gól,Mido nie je Emile :),Valencia si udržuje dobrú formu,Liverpool-Mascherano zahral skvele na RB,Insua taktiež,stred pola dobre fungoval ako aj celý tím,proti slabším súperom by to mohlo vyzerať takto ,NGog jeden gól dal,jeden pripravil,dobrý výkon,len by mu mohol Rafa dávať viac šancí,Manchester vyhral zaslúžene, v zápase plnom chýb a šancí,Duke vygumoval Fulham,Hull mal veľké štastie,asi sa k nemu vrátilo ,Chelsea ukopala výhru nad Pompeys,Bendtner si vstúpil do svedomia,fakt zahral skvele,Brunt kopol primák ala Ronaldinho- dobrá práca,Everton-Blackburn-málo šancí,vysokotaktický boj...

Reagovat
C-M@ster

Ale blbosti pises. Vysokotakticky ze strany Evertonu rozhodne ne, proste nemaji playmakera a nejlepsiho exekutora standartek, z kerejch dali nejvic golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepokakaj sa...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chces povedat ze si videl vsetky zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Preco ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pises o tom akoby si to videl,tak sa pytam ci si ich videl...

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som 2 zápasy + zostrihy...

Reagovat
smazaný uživatel

A ted navíc i Anichebeho-jedinýho pořádnýho útočníka.Maj smůlu,přál bych jim poháry.

Reagovat
M0rb1D4S

Chelsea poslední dobou bojuje a zatím úspěšně za což jsem nadmíru rád... Snad ještě Manchester pořádně prožene...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea..je dobrý tým i když jí nemusím..Manchester United výbornej výsledek..ale zatím mě zklamává Newcastle..přece jenom jsem ho čekal malinko víš...Hele myslíte si že někdy v budoucnu bude Shearer trénovat Newcastle United..??

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze bude.A tiez si myslim ze v buducnosti zlepsis svoj pisomny prejav. . .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele