Anglická Premier League - souhrn 26. kola

25.02.2012, 17:58, aktualizováno 26.02.2012, 17:54
Komentáře a souhrny
Arsenal v londýnském derby porazil Tottenham 5:2, přestože o dvě branky prohrával. Manchester United odpověděl na sobotní výhru City, i když jubilant Giggs o ní rozhodl až v nastavení. Chelsea zabrala a výhrou 3:0 nad Boltonem si udobřila fanoušky. Newcastle přišel o dvoubrankový náskok a jenom remizoval s Wolves...

Stoke City - Swansea City 2:0

26.02.2012 16:00

Góly: 24. Matthew Upson, 39. Peter Crouch

Jak jinak než ze vzduchu dnes zaválel Stoke City, jenž si doma díky přesným hlavičkám Upsona a Crouche poradil se Swansea a odpoutal se od svého dnešního soupeře v tabulce. Tam už živí pohodlný 12bodový náskok na prvního sestupujícího.

Byly to ne zrovna nečekané obrázky: Swans si zase hráli tu svou kombinační hru plnou krátkých narážeček, zatímco Potters se omezovali na vzdušné výpady. Jenže tento zápas Stoku vyšel o poznání lépe než třeba ty v Evropské lize proti Valencii - standardky fungovaly a to byl dnes dostačující klíč k úspěchu. Právě ve Španělsku ostatně Tony Pulis pošetřil významné tváře, což se mu dnes vyplatilo. Zrovna stálice udělali německému brankáři Tremmelovi z debutu učiněné peklo...

Ten inkasoval po 24 minutách z druhé výrazné hlavičky; tu úspěšnou měl na svědomí Upson, tu předešlou neúspěšnou Crouch. Na druhé straně se hned po dvou minutách mohl po centru Dyera prosadit Sinclair, akry volného prostoru ale využil jen k nepřesné koncovce vnějším nártem. Jinak to v podání Swans byla spíše sterilní "přihrávaná" kdesi v hloubi poli. Jeden z mála dravých průniků, který předvedl Neil Taylor a proběhl se přitom kolem čtyř fotbalistů, potom rezolutním skluzem utnul právě premiérový střelec v dresu Potters, Matthew Upson.

Zdvojnásobení náskoku se Stoke dočkal ještě před přestávkou, když v 39. minutě Crouch odhlavičkoval do sítě pro změnu Shottonův dalekonosný aut. Právě tehdy si Tremmel dovolil kiks, když si neporadil se skákavým míčem u čáry. Dílo pak mělo být později ještě lépe dokonáno dalším úderem ze "standardní situace", lépe řečeno z autu, který tentokrát Crouch jen prodlužoval pro trestuhodně váhajícího Walterse. Swansea se mezitím zmohlo na jedinou pořádnou odpověď - Begović se těsně před koncem musel činit proti Caulkerově pokusu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 5:2

26.02.2012 14:30

Góly: 40. Bacary Sagna, 43. Robin van Persie, 51. Tomáš Rosický, 65. Theo Walcott, 68. Theo Walcott - 4. Louis Saha, 34. Emmanuel Adebayor (pen.)

Shodou okolností to byla právě pětigólová výhra Tottenhamu v odvetě Carling Cupu, která roku 2008 po mnoha letech strádání převrátila misky vah na stranu Spurs. Dnes se vše obrátilo naruby: Arsenal rozstřílel Spurs 5:2, dostal se na bodovou hranici vytoužené čtvrté příčky a hlavně po dvou zdrcujících prohrách ukázal charakter i sílu...

Jestli je v Anglii některý zápas pravidelně atraktivním zdrojem inspirace, pak musí jít o severolondýnské derby. A dnešek zaběhlou tradici nijak nekazil; spíš naopak. Obzvlášť fascinující první poločas obsáhl převážně Arsenal, který patrně i kvůli brzkému inkasovanému gólu působil živelněji a odhodlaněji. Ačkoliv mu moc nefungovala křídla jako taková, byl tu pořád Robin Van Persie a nezvykle aktivní krajní obránci, kteří se z největší části zasloužili o jedno fantastické srovnání. V protisměru minulosti mimochodem - vždyť nedávno to byl dvakrát právě Tottenham, komu se podařilo stáhnout dvoubrankové manko.

Nikdy nicméně nešlo o stažení tak zasloužené. Spurs sice obdivuhodně vyšel start do utkání, když ve čtvrté minutě využil neuvěřitelného kráteru v obraně Arsenalu (způsobeného vadnou komunikací mezi Songem a Vermaelenem) Louis Saha. Už tehdy nicméně hodně zapracovalo štěstí, když hasící Vermaelen svým zásahem do střely nešťastně přeloboval vlastního brankáře. A o pomoc shůry, respektive rozhodčích, se potom Tottenham opíral i při svém druhém zásahu: tentokrát si Dean Baleovu čistě zapříčiněnou ztrátu rovnováhy vyložil jako faul Szczesného a nařídil rozporuplnou penaltu, s níž perfektně naložil Adebayor. Jak je jeho dobrým zvykem, prosadil se přesnou ranou k levé tyči.

Už před druhým gólem to každopádně byli hlavně Gunners, kdo určoval tempo hry; jež bylo mimochodem jednoduše závratné. Zejména potom Van Persie. Ten byl bez nadsázky u všeho důležitého. Sám spálil první příležitost k vyrovnání, když se po čtvrt hodině hry na malém vápně nejprve ideálně neopřel do balonu levačkou, tím se však zároveň dostal za svého strážce a pravačkou pak napálil míč těsně vedle tyče - trestuhodně, a nezachránil ho přitom ani dobíhající Walker, jenž měl mimořádné štěstí, že si balon nesrazil do vlastní sítě. Tahle zahozená tutovka nicméně Van Persiemu vítr z plachet nevzala: brzy se šikovně uvolnil na hraně šestnáctky a jen díky lehké teči soupeře netrefil.

Úspěšnější tedy pro začátek byl v roli asistenta; hned po svém druhém projektilu od rohového praporku našel hlavu Rosického, kterého i v protipohybu vychytal famózní Friedel. A pak tím, že po Walcottově neskutečném přiťuknutí patičkou trefil tyčku, de facto rozjel gólovou akci svého týmu. Přes Gibbse a Artetu se míč dostal na hlavu důrazného Sagny, odkud se odrazil přesně k levé tyčce - mimochodem právě té, jíž před chvílí nastřelil Van Persie. Dostáno tak dopředu bylo pravidlu, že případný poražený nikdy nevyšel střelecky naprázdno.

...jenže Gunners nyní dělali vskutku vše pro to, aby tím smutným aktérem na konci nebyli. A hned za pár okamžiků jim byla aktivita splacena; konkrétně tedy ještě spravedlněji Van Persiemu. Nizozemský forvard se prosadil po 23. v sezoně doopravdy geniálním způsobem, když těsně za pokutovým územím zmátl Parkera, aby kolem něj nádherně zakroutil míč ke své oblíbené pravé tyčce. Tak se stalo ve 43. minutě. Druhý poločas tedy mohl slibovat drsnou honbu za triumfem.

V čemž nezklamal; tedy maximálně v tom ohledu, že nakonec byla docela dobře jednostranná. Zatímco Arsenal navázal na svůj nadšený projev zpřed přestávky, Tottenham...vlastně navazoval rovněž, jen v tom nejhorším možném duchu. Svou laxnost jenom povýšil, nepovedla se ani obě střídání, když především Sandro střed pole docela dobře rozhodil. A pak: na druhé straně ke všemu nejméně o tři hlavy povyrostl Theo Walcott a ještě o pár stupínku se zlepšil i tak skvělý dirigent Rosický či Arteta. Ve finále z toho byl válec par excellence.

51. minuta: Tomáš Rosický předal míč doprava Sagnovi, vecpal se před Kinga a v těsné blízkosti Friedela jenom lehce ťuknul do míče, aby se v Premier League prosadil po 50 zápasech prokletí. 65. minuta: klasický protiútok Arsenalu z dob největší slávy, jehož architektem byl Rosický a následně i Van Persie - ten mezi dvěma hráči udržel míč, všiml si heroicky sprintujícího Walcotta a jeho dloubnutí už bylo gólové. 67. minuta: Songova bravurní kroucená přihrávka za obranu Tottenhamu a Walcottova typická koncovka placírkou na zadní tyč. Všeprostupující mizérii Spurs navíc ke konci zpečetil Parker ošklivým prošlápnutím Vermaelenova kotníku. To už byla opravdu definitivní tečka v poklidu dohrávaného derby, které přineslo nejjednoznačnější výsledek od října 2009, kdy rovněž o tři góly a doma zvítězil Arsenal.

Více informací k zápasu

Norwich City - Manchester United 1:2

26.02.2012 14:30

Góly: 84. Grant Holt - 7. Paul Scholes, 90. Ryan Giggs

Snový zápas pro fanoušky Manchesteru United. Vítězství 2:1 na půdě silného Norwiche, devítistý start pro Ryana Giggse, který ho navíc symbolicky korunoval vítěznou brankou až v nastaveném čase. Red Devils se tak dotáhli na dva body k vedoucímu Manchesteru City, Norwich zůstává osmý, čtyři body za pohárovými příčkami.

V základní sestavě nenastoupil Wayne Rooney, útok obsadila dvojice rychlíků Welbeck - Chicharito. Naopak se ve výběru objevili obě legendy United Paul Scholes a Ryan Giggs a byli to oni, kdo klání rozhodli. Velšský křídelník se tak dočkal neskutečného devítistého utkání v barvách Red Devils a v nastaveném čase jej korunoval vítěznou brankou.

Skóre nicméně otevřel ten druhý "stařík" v kádru Alexe Fergusona. Už po sedmi minutách se ryšavý záložník dobře uvolnil ve vápně, na zadní tyčce si neobsazený počíhal na centr Naniho a hlavou otevřel skóre - 0:1. V minutě č. 16 měli hosté další velkou šanci, Nani našel Chicharita, ten předal Welbeckovi, jenž si míč dobře zpracoval a jen díky Ruddymu zákroku zůstalo vedení United jednobrankové.

Do konce poločasu se dvakrát ozval i Norwich a byl to pokaždé Anthony Pilkington, kdo ohrozil De Geu. Nejprve dostal přihrávku do pokutového území a pálil na zadní tyč. Poté si do šestnáctky naběhl a zakončoval hlavou - v obou případech ovšem parádně zakročil španělský brankář ve službách Manchesteru United David De Gea.

Druhý poločas nenabídl velkou šanci až do 73. minuty. Jones nacentroval míč do pokutového území, kde pálil z voleje Giggs a jeho střela rozzvonila břevno Ruddyho svatyně. Tak málo chybělo veteránovi k brance při jubilejním zápase. A tato situace mohla Ďábly mrzet, sedm minut před koncem se totiž v pokutovém území po Whitebreadově přihrávce otočil s míčem Holt a vyrovnal - 1:1.

Pak ale zamlely boží mlýny, které si pro Ryana Giggse přáli zřejmě lepší pocity po 900. utkání. Střídající Ashley Young až v nastaveném čase nacentroval míč na zadní tyč, kde 38letý fotbalista ideálně stál, nastavil nohu a zařídil pro Manchester United veledůležité tři body v honbě za obhajobou ligového titulu - 1:2.

Více informací k zápasu

Manchester City - Blackburn Rovers 3:0

25.02.2012 18:30

Góly: 30. Mario Balotelli, 52. Sergio Agüero, 81. Edin Džeko

Naprostá dominance. Manchester City smetl Blackburn, jako by se nechumelilo, ve zcela exhibičním duchu. Gólem si přitom dodali sebevědomí všichni tři nastoupivší útočníci, Agüero, Balotelli i střídající Džeko. Citizens jsou aktuálně pět bodů před svým rivalem (který má zápas k dobru) a ve velké pohodě.

Poněkud rozpačitě vstoupil do utkání už poslední doma stoprocentní tým napříč šesti elitními ligami. Ve vycházkovém tempu si zrovna nevěděl rady s aktivní a houževnatou obrannou hrou Blackburnu - tedy s výjimkou krásné akce z druhé minuty, kterou zakončoval Balotelli a likvidoval skvělý Robinson. Rover sice ani tehdy nevytrhávali poločasovou bilanci držení míče (83:17!), ale aspoň působili kompaktně a vypadalo to, že ani přemíra centrů do pokutového území ho nerozhází. Ovšem nic netrvá věčně, a tak ve finále Rovers mohli vděčit jen menší smůle Yayi Tourého, jistému Robinsonovi či náhodným malým detailům, že nešli do kabiny za rozhodnutého stavu.

Takhle to bylo po poločase pouze 1:0 díky dobře vedenému protiútoku, který zakončil Kolarov precizním přízemním centrem a Balotelli nesmírně citlivým finálním dotykem. Jinak další podobně geniální kontakt s balonem z dílny Kompanyho nebyl gólový kvůli fantastickému reflexu Paula Robinsona - po něm následovala nepřesná dorážka Tourého, jenž přitom pohotově zareagoval a poprvé se předvedl v jasném světle. Podruhé mu třeba chyběl jediný krůček, aby nakopl směr brána Kolarovův prudký centr. Právě jeho donáška z levé strany mimochodem byla pro City prvního poločasu zcela zásadní; na pravé straně se Johnson tak akorát dostával ke střelbě, přičemž jediný povedený projektil vyrazil do bezpečí Robinson.

Druhý poločas začal podobně jako ten první - velkou šancí ManCity. Tentokrát však s tím rozdílem, že byla proměněná. Výrazně se přitom pod druhý gól podepsal doposud parádně chytající Robinson, jenž pod nijakým tlakem jenom lehce postrčil centrovaný míč za sebe, kde číhal nekompromisní Agüero. Tím se samozřejmě jenom povzbudil dojem ze zápasu, který byl zhruba...tréninkový. Citizens vskutku soupeře hladce přehrávali i na půl plynu, Hart se v bráně musel vyloženě kousat nudou - vždyť ani kloudné střele nečelil.

Do takto pohodového průběhu pak jednou gólovou radostí vstoupil akorát střídající Džeko, jenž si mezi dva soupeře majestátně doskočil pro další famózní centr nejlepšího hráče zápasu Kolarova a nedal Robinsonovi žádnou šanci. Dál už akorát slabě pálil Silva.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Bolton Wanderers 3:0

25.02.2012 16:00

Góly: 48. David Luiz, 61. Didier Drogba, 79. Frank Lampard

Chelsea proti Boltonu dosáhla přesně toho, co potřebovala. Dokráčela si k relativně poklidnému vítězství, dala tři góly a po šedivých výkonech konečně naplno bodovala. Góly si ve druhém dějství rozdělili Luiz, Drogba a Lampard.

Trotters na Stamford Bridge přijeli z pozice předposledního mužstva tabulky, navíc s vědomím, že dnešního soupeře od roku 2003 neporazili. André Villas-Boas nasadil prakticky to nejsilnější, co měl k dispozici, a už v sedmé minutě se mohlo měnit skóre. Sturridge vyslal parádní přihrávkou Lamparda a ten obešel Bogdana, ovšem zaběhl s míčem příliš daleko, a když pak pálil z úhlu, gólman Boltonu už byl připraven.

Směrem dopředu hosté nebyli nijak nebezpeční, a tak se Chelsea mohla soustředit na útočení. Náznaky šancí sice přicházely, ovšem byly to jen náznaky, vážnější šance nikde. Blues očividně postrádali někoho, kdo by dal potřebnou finální přihrávku. Ve 28. minutě si na hranici šestnáctky vzal míč Sturridge a levačkou kroutil míč do brány, ale Bogdan byl opět připraven. V závěru prvního poločasu nakonec vystrčili růžky také Trotters, po Tuncayově přihrávce pálil drobný Miyaichi, ale netrefil.

Druhou půl však už otevřel rychlý gól. Jako blesk do druhé půle vlétl David Luiz, jenž se také vzápětí po zásluze trefil. Ve 47. minutě se otočil ve vápně a skvěle umístěnou ranou ke vzdálenější tyči přinesl do domácích řad potřebný klid. Bolton ani poté nezačal směrem dopředu výrazněji kousat, naopak to byl znovu Luiz, kdo hrozil. Tentokrát ovšem jeho hlavičku zastavila tyč Bogdanovy branky.

Chelsea pokračovala v útočném tažení, další akci zakončoval střelou do břevna Drogba. Druhý pojišťovací gól přišel až v 62. minutě, kdy si Drogba všechno vynahradil. Lampardovi se konečně povedl rohový kop, na nějž si naskočil právě útočník z Pobřeží slonoviny a hlavou zavěsil. Na druhé straně zahrozil jeden z nejlepších hráčů hostí Miyaichi, který po levé straně utekl Ivanovičovi i Cahillovi a servíroval míč před branku, kde však stál připravený Ashley Cole, aby zamezil možnému gólu.

V 78. minutě završil dnešní gólový účet Frank Lampard. Mata si udělal prostor na pravé straně a poslal do vápna výborný centr. Pro Lamparda, kapitána Chelsea, vyhlížejícího na zadní tyči už pak bylo zakončení rutinní záležitostí. Chelsea s přehledem porazila Bolton a do dalších zápasů může jít ve větší pohodě.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 2:2

25.02.2012 16:00

Góly: 6. Papiss Cissé, 18. Jonás Gutiérrez - 50. Matthew Jarvis, 66. Kevin Doyle

Terry Connor si hned napoprvé v nové roli užívá radosti. Na pohled tedy sice polovičaté, na druhou stranu remíza ze St. James Parku, kde jste navíc prohrávali 0:2 - to se jistě bere všemi deseti. Wolves se takto navíc odpoutávají od QPR a nepatrně se zase vzdálili i Boltonu.

Mohl to být snový Connorův start do kariéry prvoligového manažera, nakonec z toho ovšem byl přímo katastrofální první poločas, respektive jeho úvodní dvacetiminutovka. Tu Wolves načali pěknou akcí, na jejímž konci mohl být s gólovou střelou (a ve skutečnosti jen nevýraznou přízemní) Kevin Doyle; pokračování bylo nicméně jako z jiné planety. Hned v šesté minutě se narodilo vedení ve prospěch Magpies, které mohly nejprve využít hrubky váhavého Berry a následně i chaotického odvracení nebezpečí v podání Vlků - tedy dvou trademarků McCarthyho Wolverhamptonu. Hennessey se každopádně tedy blýskl proti šikovné patičce Demby Ba, ovšem na Tiotého ztlumenou pumelici, jíž do šibenice usměrnil Cissé, už zkrátka nic nezmohl - 1:0.

A nepříjemně překvapený brzy mohl být ještě jednou. To když Stearmanem odvrácený nákop sebral nějakých šest metrů za hranicí šestnáctky Jonás a přenádhernou, přímo úměrně stoupající pumelicí potvrdil, že se mu proti Wolves pálí lépe než proti ostatním. Zároveň tak definitivně nanesl dekagramy sebejistoty na kopačky domácích, kteří se pak už nikam nemuseli hnát a prakticky celý zbytek dějství strávili neškodnou, avšak uklidňující kombinací.

Změnu přinesl až start druhé půle. Hned při něm se zaprvé Ba nepatrně zranil, zadruhé už ve 49. minutě udělala razantní Simpsonova teč z Jarvisovy rány gólový projektil a zatřetí se utkání dostalo do rozlítané fáze, což samozřejmě vyhovovalo hostům. Ti se rázem ocitli ve svém živlu a nebýt skvělé reakce Krula, mohli se po průniku Warda díky další rozhodující teči radovat z vyrovnání; ještě před dovršením hodiny hry.

Přesto se Wolves nerozhodného stavu dočkali, a to ještě poměrně brzy poté. V 66. minutě si Williamson neporadil s odvrácením O’Harova centru ze standardní situace, když jej odhlavičkoval do Doyleovy hrudi a právě irský útočník, jenž v PL neskóroval od 22. října, se pak ve změti těl nejlépe orientoval. Pro Wolverhampton to tehdy bylo nejspíš zasloužené vyrovnání, to však také lze označit za maximum.

Za výhrou se již hosté zrovna nehnali, přičemž nechávali vynikat nervózně tvořící a mizerně útočící Newcastle. Ten se blíže brance dostal maximálně skrze žolíka Ben Arfu, který jednou z rohu velkého vápna divže nedokroutil míč k zadní tyči, podruhé těsně minul i bližší část brankové konstrukce.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Fulham FC 0:1

25.02.2012 16:00

Góly: 7. Pavel Pogrebnjak

Queens Park Rangers sice neinkasovali od Fulhamu ostudný debakl jako na podzim, přesto odcházejí se sklopenou hlavou. Doma v malém západolondýnském derby nevstřelili branku, a tak hostům stačila jediná branka zatím skvěle vyhlížející posily Pavla Pogrebňaka. Domácí debutant Samba Diakité navázal na tradici, dle níž nováčci v dresu QPR vždy patřili v zápase k nejdůležitějším postavám.

Nůžky v západním Londýně se ještě více rozevřely. Queens Park Rangers upadají do ještě větší krize a statistika posledních zápasů nyní vypadá ještě hrozivěji. Z posledních 14 zápasů totiž vyhráli jen jediný a hned desetkrát odešli z hřiště poražení. Nepomohl ani příchod Marka Hughese, pod jehož vedením čtyřikrát z šesti klání prohráli. Dnes v derby proti Fulhamu jim opět zlomila vaz červená karta zimní posily.

Už po sedmi minutách dostal Pavel Pogrebňak dobrý pas za obranu od Dembelého, oklamal kličkou Kennyho a do odkryté svatyně otevřel skóre - 0:1. Už za tři minuty to mohlo být o dvě branky, když Ruiz po rychlém brejku uvolnil Dempseyho, jehož křížná rána jen o kousek minula bránu. Po stejné ose se dostali hosté do šance i po půl hodině hry. Ruiz z volného kopu nadýchaným centrem našel opět Dempseyho, který si však v rozhodující moment nepočínal s míčem příliš obratně a obrana QPR uhasila jiskru odkopem na roh.

Krátce nato se ale oheň problémů na Loftus Road rozhořel naplno. Samba Diakité si při debutu odkroutil třiatřicet minut, pak uviděl za zákrok na Ruize druhou žlutou kartu a pakoval se do sprch. Stejně jako Cissé se Zamorou, kteří v debutu skórovali, se tak zapsal do historie utkání tučným písmem.

Hughesovi svěřenci se ke slovu dostali až ve druhém poločase, přesněji až v jeho pokročilém průběhu. Mackie pronikl po pěkném uvolnění až do pokutového území, jeho křížná rána po zemi těsně minula pravou tyč Schwarzerovy brány. Ještě větší šanci měl sedm minut před koncem Shaun Wright-Phillips, kterého perfektně oslovil Taarabt a drobný křídelník v bezprostřední blízkosti střílel tesně vedle.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Sunderland AFC 4:0

25.02.2012 16:00

Góly: 3. Peter Odemwingie, 41. James Morrison, 49. Peter Odemwingie, 90. Keith Andrews

Jako vyměnění. Baggies prohráli na vlastním hřišti hned pět z minulých šesti ligových utkání, za tu dobu tu ani jednou nevyhráli; teď však s naprostým přehledem deklasovali Sunderland, v poslední době jeden z nejlépe bodujících celků soutěže, navíc povzbuzený pohodlným pohárovým postupem přes Arsenal.

Za pohodový průběh celého duelu přitom dost možná může už samotný skvělý vstup do něho, jaký předvedli domácí Throstles. Hned ve třetí minutě si totiž Odemwingie našel mezi dvěma obránci cestičku k Mulumbuově centru a odhlavičkoval míč do sítě, aby tak potvrdil svůj hattrick proti Wolves v minulém kole. Black Cats zároveň nepřekvapily tím, že inkasovali zrovna ze vzduchu - hlavičkovaných branek dostaly nejvíce ze všech účastníků Premier League. Nicméně byl to i pozemní prostor, kde měli Baggies po celou dobu poločasu jasně navrch. Sebevědomě si předávali balony, přičemž jmenovitě Morrison s Andrewsem neustále udržovali Mignoleta v pohotovosti svými střeleckými pokusy.

Ten další, který se ujal, nicméně přišel až ve 40. minutě. Tehdy se Thomas zleva opřel do centru, aby Morrison skóroval jak jinak než hlavou. A hned po pár sekundách navíc Fortuné mohl přidat třetí kousek, kdyby Richardson nevletěl do jeho pokusu ze značné blízkosti. Throstles si každopádně vše vynahradili hned po přestávce, když i start druhého dějství opět vyšel Odemwingiemu. Pro změnu mu předvedení pohotové koncovky umožnil centrem Fortuné.

Jestliže je faktem, že se Sunderland alespoň po pauze občas dostal srozumitelně do hry, vězte, že to pořád nebyla žádná sláva. Foster se musel vytáhnout všehovšudy jen proti plachtícímu projektilu Gardnera z 60. minuty, jinak Turnerova hlavička po rohu i Cattermoleův finiš vlastního průniku byly nepřesné. Naopak Fortunému zabránil v gólové radosti jenom blok na brankové čáře, takže se WBA čtvrtého zářezu dočkalo až v poslední minutě skrze Andrewsovu střelu po Dorransově a Morrisonově výborné práci na levoboku.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Aston Villa 0:0

25.02.2012 16:00

Góly: -

DW Stadium se znovu nedočkalo domácího vítězství, už pojedenácté v řadě, tentokráte si odvezla bod Aston Villa, která si tak udržuje relativně komfortní náskok od sestupových příček. Latics opět mohou děkovat Al Habsimu, jenž svůj tým podržel zejména při šanci Darrena Benta...a posunul ho na úroveň předposledního Boltonu.

Wigan do utkání vstupoval bezprostředně po klíčové výhře na Reebok Stadium, zatímco Villa čekala na plný bodový zisk tři zápasy. Oba celky začaly pod tíhou sestupových bojů hodně aktivně, o málo navrch ale měli přece jen hosté, kteřísi vypracovali záhy také dvě velmi dobré šance: Robbie Keane, jenž hrál svůj poslední zápas za Villans před svým návratem do LA Galaxy se mohl rozloučit stylově, jeho dalekonosný pokus ale Al Habsi zneškodnil. Ománský brankář musel zasahovat i proti Bentovi, jehož vyslal ke zteči opět Keane, ani reprezentační útočník ale neuspěl.

Po celý zbytek prvního dějství se však dirigentská taktovka překlopila na stranu Wiganu, který hrozil především po levé straně, kde Victor Moses sváděl urputné souboje s Alanem Huttonem. Něco však domácím pořád chybělo - přesnost ve finální fázi, což ostatně nejlépe dokládá fakt, že Latics mají na DW Stadium chudou bilanci jedenácti branek a na výhru už zde čekají od srpna.

Druhá polovina byla v podstatě zrcadlovým obrazem té první, jen s delší dominancí Wiganu, jemuž mohl zajistit klid Di Santo, který se snažil tak vehementně propálit dvojblok Gardner - Collins, až se mu povedlo trefit ruku prvně jmenovaného, sudí Friend ale pokutový kop neodpískal. Největší šanci měl sedm minut před koncem střídající Hugo Rodallega, z otočky ale nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Hostující fanoušci potom na závěr "tradičně" vypískali manažera Alexe McLeishe, jež má před sebou nezáviděníhodnou pozici.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City26203367:1963
2.Manchester United26194363:2661
3.Tottenham Hotspur26165551:3053
4.Arsenal FC26144853:3746
5.Chelsea FC26137647:3146
6.Newcastle United26127738:3843
7.Liverpool FC25109629:2339
8.Norwich City2698938:4335
9.Sunderland AFC26961134:3033
10.Everton FC25961026:2733
11.Fulham FC2689932:3633
12.Stoke City26961126:3833
13.West Bromwich Albion26951233:3532
14.Swansea City26791028:3430
15.Aston Villa26611929:3429
16.Wolverhampton Wanderers26571430:5122
17.Queen's Park Rangers26561527:4521
18.Blackburn Rovers26561537:5921
19.Bolton Wanderers26621829:5420
20.Wigan Athletic26481423:5020
Zbývající zápasy
25.02. 16:00Liverpool FC - Everton FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (428)

Přidat komentář
miky10

1. pro Lamparda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Hell yeah

Reagovat
smazaný uživatel

Pogrebňak

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
rickroll

Fulham 6-0 QPHaHaHa

QPHaHaHa 0-1 Fulham

AMBITION??!!

Reagovat
EL Gringo

Odemwingie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

A zbytek už jen výhry domácích! (kromě Liverpoolu)

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odloženo...

Reagovat
cristiano.K.

dobře vlci

Reagovat
smazaný uživatel

To byl teda vykon, ze bych je vsechny nakopal do p... Dat zoufalym Wolves bod jako darek, to je fakt na hlavu. Guthrie, Ben Arfa, Tiote, Ameobi posrali co mohli, Demba si nekopnul, Williamsona kritizovat nebudu, vzhledem k jeho kvalitam jsou horsi vykony tak nejak ocekavany. Jediny, koho bych dnes pochvalil, je Krul.

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu nebejt Ben Arfy, ani k tý střele se v závěru - kdy ste měli jít za vedenim - nedostanete. A ty dva kousky tam padnout klidně mohly, dobrý rány.

Reagovat
smazaný uživatel

Vstreleny gol pro nej byla jedina sance, jak si to vyzehlit. Strelama vedle si to nevyzehlil

Reagovat
fantomas

Ok. Btw. ještě jednou se zeptám - fakt z toho Jonáse nerostete jo? Já bych z těch jeho samoúčelných, předlouhých kličkovaček u čáry nemohl bejt fanoušek NUFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Lexess ne, ja z nej rostu porad, ale mam ho rad a hlavne si na nem cenim toho, ze hodne vypomaha na sve strane obranci, protoze R. Taylor nestiha rychlostne a ani Santon moc branit neumi. Proste je vzdycky v sestave vetsi problem k reseni, nez se zabyvat nahradou za Jonase.

Reagovat
Sosi

Že by konečně Vijaš Boaš zjistil, kdo by měl hrát základ?

Reagovat
stiflerovamama

neboj sa , Meireles , Bosingwa a Malouda iba oddychovali

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard posledných 9 sezon aspoň 10 golov v lige

Reagovat
stiflerovamama

Chelsea je aj tak jalova , buduce kole 1X

Tazko povedal preco je Bolton tam kde je , podla mna maju tim , ktory by kludne mohol hrat v hornej polovici tabulky

Mata za ten zakrok , kludne mohla prist aj karta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

co ti je smiesne ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

ty

Reagovat
stiflerovamama

presnejsie co ?

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje stupidní kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

OK , napis mi to po vasom zapases WBA ok ? tesim sa :)

Reagovat
smazaný uživatel

zapases? nauc se psát česky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

zkurv... mi celý lístek

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
Chazy

Nottingham, Pompey, Terriers, Eagles, Ryoals... parádní den, akorát Robins a Tractor Boys mrzí, ale celkově hodně povedený kolo.

Reagovat
soukup

ale Doncaster to zbabral

Reagovat
Chazy

Jou. A já čekal, že teď zaberou, když maj zas šanci na záchranu.

Reagovat
soukup

nakonec se ještě zachrání Coventry, který všichni v prosinci odepsali

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze Doncaster to neudrzel. Ale v Champu se ted v poslednich trech tydnech krasne srovnal boj o celo, hlavne teda o play-off, tam bude jeste hodne akce Nejlepsi na celym kole je dalsi vyhra Royals na hristi tech smejdu

Reagovat
Chazy

Jj. By byla síla, kdyby Seagulls šli do PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, s Tariccem jako prvnim nahradnikem na beka

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ale je fajn, že už konečně hraje Vicente

Reagovat
smazaný uživatel

No "hraje" bych nerikal. Spis obcas strida

Reagovat
Chazy

Tak po třech měsících na marodce..., náhodou ho dost chválí

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se zase zrani, bude mu to k nicemu. Ja ho rad uvidim castejc

Reagovat
soukup

no když jsou kolem nich takoví sympatický týmy jako Cardiff, Hull, Brum, Boro, tak bych je snad ještě volil jako nejmenší zlo, mě ten Champ letos vychází úplně na vyližprdel

Reagovat
Chazy

Já bych Cardiff i Hull bral

Reagovat
soukup

tak nemůžeme se shodnout na všem no

Reagovat
Chazy

Calling it "a new chapter in my life," reliever Francisco Rodriguez reported for Spring Training on Friday and insisted he'll be happy as the Brewers' setup man.

Já fakt nevím... Asi má někdo z Brewers hezkou přítelkyni/manželku a K-Rod se vžil do Terryho, jinak tomu nerozumím.

Reagovat
soukup

nechápu, ale nestěžuju si

jinak ty drafty na nečisto těch si můžu zkusit kolik chci?

Reagovat
Chazy

Klidně denně 150.

Reagovat
Chazy

A teda oba systémy, jak hada, tak aukci. Akorát u aukce je vážně lepší, když se to zorganizuje s kamarádama (v rámci mlbcz.com určitě pořádat budem), protože jak je tam někdo, kdo se jen přihlásí, nedojde a vybírá za něj počítač, kterej tam z první hází 40 dolarů, tak je to celý dost naprd ...

Reagovat
smazaný uživatel

WHU, Saints, Royals. Neni co resit

Reagovat
tomasinho

Přesně tzakhle to mám i já.

Reagovat
soukup

no letos bohužel opravdu ne, když jsou v první desítce pro mě max. 4 sympatický týmy

Reagovat
Chazy

Saints, Royals, Bluebirds. Colwyn Bay zpátky do Konference a za 10 let Wales ovládne anglickej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Wrexham letos bojuje o postup do Football League

Reagovat
Chazy

Tak ten mi úplně vypad.

Reagovat
soukup

a Newport z konference jsou taky velšani ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale ti o nic nebojuji

Reagovat
soukup

já si nejdřív jeden čas myslel, že to je ten Newport z Isle of Wigth a fandil jim, ale pak sem zjistil že ne a trochu mi to zkazilo pohled

Reagovat
smazaný uživatel

A Local derby by meli s Pompey a Saints

Reagovat
soukup

Local derby s týmama, se kterýma se nejspíš nikdy nepotkali v jedné soutěži

Reagovat
Chazy

Jo. Já napsal po Merthyr Town ten nejmíň významnej tým vlastně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dneska a popřípadě jak Bednář ?

Reagovat
Chazy

Nn, narozdíl od zápasu s WHU hráli od začátku Eardley, Wilson, Martinez, Dicko, Kevin Phillips, Tom Ince, ale Bednář nic.

Reagovat
Chazy

I když teď koukám, že proti WHU právě hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ok,dík

Reagovat
Chazy

Mě napadá, že by moh zas dostat Ollie trest za nasazení slabý sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je absurdní pravidlo...Je snad na každým manažerovi,co chce postavit a co ne.Aby dostávali tresty,je výsměch.Navíc když dnes vyhráli tak to snad je vyloučený ne ?

Mimochodem nějaký český stránky věnující se Champu ?

Reagovat
Chazy

http://www.football-league.cz/

Zajímavej projekt, kterej "nečekaně" nedopad ... premierleague.cz se občas nižším ligám věnuje, to samý premiership.cz. Ale stránku věnovanou vyloženě Football League, to u nás opravdu nenajdeš.

Jinak byl to vtip, snad to doopravdy nehrozí. Hlavně je to pravidlo, který se zatím uplatňovalo snad jen v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky říkal,jestli to náhodou neplatí jen pro PL.

Každopádně dík za ty stránky,i když jen jedna mi je nová,to ale nic nesnižuje

Reagovat
smazaný uživatel

A víš co je v prdeli ? Ta jediná stránka,která mi byla nová,je pozastavená

Reagovat
Chazy

Však právě..

Reagovat
smazaný uživatel

jak ironické

Reagovat
Maresma

Oh rly?

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
tomasinho

Zítra neprohra Spurs, vyhraný LC pro Liverpool a bude to celkem dobrý víkend. A příští týden klíčový jeden z klíčových zápasů s Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra Spurs vyhraje příští týden to bude buď a nebo jestli nevyhrajeme asi bude po Big4

Reagovat
minoLFC

Bolton

Reagovat
fantomas

Chceš poblít ještě jednou nebo co?

Reagovat
niflheim

On nějak čekal od Trotters body?

Reagovat
fantomas

Nevim, co mu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem jsem si říkal "Hmm, 9 zápasů bez remízy". Kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

JJ to rozhodlo

Reagovat
smazaný uživatel

V pristim zapase nam to budou muset vratit i s uroky a bude jim odpusteno

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Wolverhampton 2:2

hahaha prej se z toho Wolvs nedostanou :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, timhle bodem se zachranily

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastl si rozhodne nepomohl...

Reagovat
niflheim

To spíše způsobil Newcastle než nějaká "schopnost" Connora.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Odemwingie mě v Anglii mile překvapuje a to jsem mu věřil ze všech nejmíň .

Reagovat
smazaný uživatel

Ted byl pul roku uplne zoufalej, az poslednich par kol se zase probral

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, no. Takže bodík zasloužená remíza na SJP. Connor ukázal že bude aspoň do konce dostatečnou náhradou. Takže Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne a ne

Reagovat
miky10

A to "ok, no" jsi mu uznal?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřikám že Straky něják přehráli, spíš naopak ale sorry, když někdo ztratí takovej náskok a navíc se strachuje o výhru tak to není zasloužený?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo hlavne na toho Connora, vsak sestava byla strasna, goly dali z niceho jen diky laxnosti hracu NUFC, kteri si mysleli, ze maji vyhru v kapse. Connor nic novyho neprinesl, motivovat v polocase hrace k vetsimu usili by dokazal i SLOSY SEF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám a

Reagovat
smazaný uživatel

to poslední má správně.Vždyť obrali Newcastle o body

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa vlastne odložilo Merseyside derby?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je zatra ? Som nevedel...

Reagovat
johan14

Live hrajú finále CC.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci Evertonu nemohli kvuli kalamite cestovat takovou dalku

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

http://9gag.com/gag/2921531

They gonna kiss! Referee, do something!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo jako kdyby::on mi dělá do kluka!!

Reagovat
smazaný uživatel

plec pro Luize

Reagovat
smazaný uživatel

vepřová

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Asi je jasný,že to měl být " palec "

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Liquid

Reagovat
fantomas

Kolarov dneska klidně mohl mít čtyři áčka, fantastická podpora ofenzívy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v braneni ma porad velky rezervy. Teda nevim jak dnes, to jsem pochopitelne nemel potrebu sledovat

Reagovat
fantomas

Tak to bys stejně z dneška nic nevyčet.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi doslo

Reagovat
kiwwi

aspon dievcatka vam zachranuju cest no

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fans Chelsea - Hrává ještě Mikel? Už strašně dlouho jsem ho neviděl na place.

Reagovat
miky10

Přestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď dnes hral asi 3 min...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Je po zranění,dneska hrál asi 5 minut,myslím,že snad ani nepotkal balon

Reagovat
kiwwi

co zasa spravil ten komediant Robinson?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ? Protože dal gola aji Edin ?

Reagovat
fantomas

Dva metry kolem nikdo a on pořádně nevyboxoval ani nelapil centr - za nim číhal Agüero a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Ale jinak byl hodně jistej a měl i jeden špičkovej zákrok.

Reagovat
kiwwi

njn oni si s Greenom a Fosterom mozu podat ruky...vychytaju aj nemozne a potom to pravidelne degraduju nejakou hrubkou...nemam rad takych brankarov

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ale na druhou stranu Hennesseyho, kterej je v tomhle ještě horší, doslova žeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Hennessey je neco jinyho. Toho litujes a obdivujes, jak za takovou zoufalou obranou porad dokola kazdy zapas dela nemozne.. a tech chyb nedela tolik jako vyse zmineny

Reagovat
fantomas

Ale dělá.

Reagovat
soukup

kdyby to bylo tak jak píšeš, tak by zákonitě musel být hvězda soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Mne prave prijde, ze v teto sezone dela vic chyb nez Green s Fosterem dohromady

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Vykonostne sel nahoru, ale temer v kazdym zapase u nej vidim nejaky zavahani pri centru nebo strele z dalky, nemusi z toho ani nutne byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je povětšinou hlavní mezera mezi nadprůměrnýma brankářema a Top class.

Reagovat
smazaný uživatel

zachranil Rovers od debaklu

Reagovat
smazaný uživatel

S hospitalizáciou Nelsona Mandelu sa začína pozornosť upierať na zajtrajšie derby Arsenalu s Tottenhamom a hlavne na Aarona Ramseyho.

Reagovat
minoLFC

ale no není v takom važnom stave vraj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

prave som si to dnes hovoril

Reagovat
smazaný uživatel

one je radsej "zraneny"

Reagovat
vladis271

Reagovat
soukup

to držení míče 83:17 fakt je za celej zápas?

Reagovat
fantomas

Za poločas. Upravim.

Reagovat
smazaný uživatel

78%-22% je výsledné.

Reagovat
soukup

i za poločas je to síla, Pulis zbledl závistí

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

No zitra si bude moct napravit reputaci, jen je skoda, ze Swans nemate na Liberty

Reagovat
soukup

si nechá na březen, tam bude mít hned tři možnosti to zlomit

Reagovat
Chazy

Hele, kdy v tejdnu by se ti to hodilo? Ten draft nanečisto. Já bych dal klidně zejtra, hrubas sice nemůže, ale ještě někdo by se určitě nabíd. Aspoň pochopíš systém atp a když to pak někdy zkusíme organizovaně víc na ostro, tak budeš vědět, co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uvidim, kdyztak mi aspon reknete

Reagovat
Chazy

Jasný, ale já si určitě zahraju víckrát

Reagovat
soukup

no zítra až tak po jedenácté večer bych mohl

Reagovat
soukup

teda jakže dneska, ale tys to psal včera no

Reagovat
Chazy

Ou, no já nejsem proti, ale pár hodin to zabere...

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=5LxiLrG9OsY&feature=player_embedded

ja som z ria odbaveny este viac ako z oxa...pri odchode arshavina stareho by sa ten novy aj celkom hodil..

Reagovat
smazaný uživatel

To zase nebuď... Ox je mnohem vyspělejší a komplexnější, Ryo má ještě hodně nedostatků. Nicméně se v Boltonu ukazuje velmi pozitivně, uvidíme, jestli dostane už příští sezónu šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

som on je este pre mna taky zahadny, zahaleny ruskom tajomstva nepredvidatelnosti...je sympatickejsi a ma krajsi pribeh kazdopadne je uzasne, ze mame oboch

a rozhodne dufam ze dostane a bude nas super sub

Reagovat
fantomas

No jako stoprocentně. To mě ani nenapadlo, že asi pude ho přivolat zpátky - což by se teda rozhodně mělo udělat podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych dával fakt úplně minimální šanci teda.

Reagovat
fantomas

Tak o šanci mi až tak nešlo..

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si nemyslim, ze by to slo..a keby aj hej a aw by to urobil, svedcilo by to o tom, ze dopredu velmi nerozmyslal

kazdopadne to tak urobil asi aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

..ale takto by sa oficialne priznal

Reagovat
herbage

a co jako krom rychlosti předvedl? Jako kontrola míče stylem jeden dotyk za deset metrů, to zvládne i Bolt

Reagovat
fantomas

Odolnost/sílu v osobnim souboji? Jinak djourou samozřejmě takhle nehodnotil jen na základě tohohle jednoho sprintu, takže je to docela irelevantní reakce.

Reagovat
herbage

odolnost ani sílu nepředvedl, protože k žádnému kontaktu mezi hráči nedošlo. To mi naopak přišlo jako jeho slabá stránka, že lehce ztrácí míč a neustojí osobní souboje. Mně šlo jen čistě o tenhle sprint, protože v něm moc fotbalových schopností nepředvedl

Reagovat
fantomas

Mi to splynulo s jinym videem...no tak drajv, přímočarost. A že tobě o to šlo - djourouovi ne no, to je snad to hlavní.

Reagovat
herbage

tak že má Ryo drajv jsem ani zpochybňovat nechtěl, ale ten nechybí ani třeba Theovi a já nevidím momentální přínos dalšího atleta, co si hodí míč po lajně a běží. A srovnávat s Oxem je hloupost, protože ten už prokázal, že má nejen drajv a tah na branku, ale i skvělou střelu oběma nohama, přihrávku, fotbalové myšlení, techniku, zpracování i sílu v osobních soubojích

Reagovat
fantomas

Jj, neřikám, že to neni hloupost. Respektive neni, protože on srovnával čistě SUBJEKTIVNĚ v tom směru, kdo ho víc chytl za srdce/kdo ho víc ohromil (ostatně já taky nejspíš vždycky budu mít radši Thea než Oxe), pokud sem to dobře pochopil. Každopádně se stejně musim ohradit proti tomu omezenýmu zhodnocení Rya, protože on má i techniku a driblink na velmi slušný úrovni.

Reagovat
herbage

to má, ale zatím to neprokázal na vrcholové úrovni. Co jsem ho viděl v přípravě nebo videa z působení ve Feyenoordu, tak je hodně zbrklý a hodně ztrácí míče

Reagovat
fantomas

Na což má nárok a což se ostatně mnohdy děje i Oxovi. Ale ok. I mě zatim víc dostal Ox, jen sem tě chtěl usměrnit v tom uchopení djourouova příspěvku.

Reagovat
herbage

ok

Reagovat
smazaný uživatel

dobre si to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ryo ma jeste cas... Oxlade je zatim o dost vetsi kus prednim,co se tyce vyspelosti atd.. pokud Rya da Wenger jeste pristi sezonu hostovat,tak udela nejlip

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim by pro Arsenal zadnym prinosem nebyl.

Reagovat
vladis271

13:00 - 14:30 posilka

14:30 - 16:15 NLD

17:00 - 18:45 no hádajte

tomuto sa hovorí nedeľa

Reagovat
smazaný uživatel

18:45-23:00 hadani se s mufanama o tom, ze Suarez pred viteznym golem rozhodne nesimuloval a ze by meli z Wembley propustit travnikare

Reagovat
vladis271

Reagovat
soukup

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se podle listu Daily Mail chystá Robinu van Persiemu předložit nejlukrativnější smlouvu ve své historii. Kanonýři údajně nizozemské hvězdě nabídnou týdenní plat 130 tisíc liber a pětimilionový podpisový bonus. Když mu tohle dají, tak pak bych nechápal, jak nemohli zvednout plat Nasrimu...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Nasri neni Persie

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, ale také Nasri nechtěl 130k...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak by byl nejlip placenym hracem Gunners a nedelalo by to dobrotu. Vzdyt se mu povedla jedna sezona, jinak to vyjimecnej hrac neni, kdezto u Persie o tom neni pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

Navic Persie nicim nevyhrozuje, jemu to chteji zvednout proste proto, ze si prejou, aby zustal.

Reagovat
niflheim

200. za dnešní vítězství Cardiffu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický goool !!!!!

Reagovat
vodka

MU

Reagovat
vodka

těším se na komentář mildy na pl.cz zase

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Rosa a Giggs

Reagovat
fabec1222

Radujte se, poslední Roseckého gol v karéře, která skončí během prvního zápasu na Euru, kdy se zraní

Reagovat
jarmilprdell

demente

Reagovat
niflheim

Tak rozhodně velké zklamání z toho, že jsme nebyli schopni přidat druhý gól už v prvním poločase nebo ve druhém. Šance na to byly a my jsme se jenom zbytečně nechali přehrávat. Každopádně musím říct, že Scholesy je prostě pán. Jeho hra a rozdávání balónů, navíc ten přehled...kaňkou na tom je jenom ta nepovedená přihrávka, ze které potom rezultoval roh pro soupeře před gólem Norwiche. Giggsy mi dnes udělal neskutečnou radost. Fergie mohl možná dříve poslad do hry Parka nebo Berbu.

Danny mě dneska celkem vytáčel, David předvedl famózní výkon, ten gól už byl nad jeho síly, ale do té doby měl hromadu fantastických zákroků - hlavně ten nohou v prvním poločase

Glory Glory Man United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Danny mel snad 3 tutovky a kdyz nedal ani tu v 89 minute tak sem byl pekne vytocenej, ale Giggs i kdyz celej zapas neviditelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale áno, najlepšie derby...

Už dlho som derby takto neprežíval, keď dal Rosa gól, tak som si skoro vytrhal vlasy. Nádherný výkon v 2. polčase aj na konci prvého. Snáď nás toto nahodí, PL je už naša jediná súťaž, takže, prosím, ukopme to 4. miesto.

Po dlhšej dobe som hrdý na to, že som fanúšikom Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický dneska fantastický výkon. van Persie taky bravůrní. Walcott po tragickém úvodu se vybičoval ke skvělému výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní zápas ukázal, že se do konce sezóny rozhodně může počítat aji s Benayounem...

Reagovat
noustres

MU dnes velký štěstí, bude ta jejich hra stačit na Tottenham?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jim dal arsenal 5, tak MU dá 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnešné výsledky zatiaľ veľmi dobré, snáď ešte Swans otočia.

Reagovat
Godwinson

Strašné výsledky :(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak dnes som mal z nasho vykonu smiesane pocity...zaciatok hodne podareny, rychly gol, kontrolovali sme hru ale potom sme zacali zbytocne stracat lopty (Nani ) a Norwich nas dostal pod tlak, ale Rio s Evansom to tam riesili s velkym prehladom...v druhom polcase to bol taky vyrovnany pokludny zapas, ktory sme mohli rozhodnut viacerymi sancami, hlavne Danny dnes zavahal parkrat, naopak Norwich sa do nicoho nedostaval a z prveho zavaru dal Holt gol...zaver typicky United, dostali Norwich pod tlak a valil sa utok za utokom a z toho posledneho to symbolicky rozhodol Giggsy (skvela lopta od Youngstera)

dnes De Gea fantasticky, v poli najlepsi Giggsy a Scholesy (skoda tej nepodarenej prihravky po ktorej sme sa dostali pod tlak a inkasovali sme), Danny hral v poli uzasne, ta jeho technika je vycibrena, ale zakoncenie musi zlepsit!!!

dnes nie je velmi komu co vytknut, Norwich je silny super pred skvelymi fanusikmi, tazka ale o to cennejsia vyhra...bring on Spurs

Reagovat
niflheim

Navíc jim bude chybět Parker

Reagovat
smazaný uživatel

Do puntíku.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Eurofotbal, je to Bacary Sagna ne Bacari! Jinak Arsenal parádní gólostroj

Reagovat
smazaný uživatel

Rosáá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Vypadá jak Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínáme na rok 2007....

Reagovat
REPLIKATOR

Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som sa pred zápasom sklonil pred dresom Walcotta, čo mi vysí na stene a pomodlil som sa. Nemáš začo Theo...

Reagovat
herbage

Nádherné utkání se spravedlivým koncem. U toho vyrovnávacího gólu Robina jsem doma napodobil Wojtu po gólu Robina v zápase s Barcelonou, u gólu Rosy jsem zase divoce poskakoval a točil tričkem nad hlavou. A u gólu Thea už jsem se jen vesele smál. Jsem rád, že jsme vyhráli, protože to bylo vážně zasloužené. Pořád máme lepší tým než Spurs. Dneska nám pomohlo mnoho faktorů. Nemyslím to nijak zle, ale absence Ramseyho nám hodně pomohla ve středu pole. Dalším klíčovým prvkem byl trojúhelník Koscielny, Song, Vermaelen, který sbíral odražené míče a urychloval hru, takže jsme drželi soupeře neustále pod tlakem. Stejně tak krjaní obránci šikovně roztahovali hru a Theo s Yossim měli více volnosti ve středu pole a nemuseli postávat u lajny. A v neposlední řadě, uvolnil se tím střed pole pro Mikela, který spolu s Rosou byli nejlepšími hráči utkání, i když Robin byl klíčovým prvkem k obratu. Nemá cenu chválit jednotlivce, protože skvěle hráli opravdu všichni a prezentovali jsme se skutečně týmovým výkonem. O to víc mě těší, že jsem dokázali za nepříznivého stavu takhle obrátit, navíc po vymšlené penaltě, kterou proměnil ke všemu Ade. Tenhle zápas by nás měl správně nabudit a semknout, i když zbytek sezónu bude ještě nesmírně náročný a těžko to proti nám soupeři otevřou, jako dnes Spurs. Po dnešním zápase bych rozhodně prodloužil o rok smlouvy Rosovi s Yossim, protože mě svým zápelem pro hru opravdu nadchli a patřili k nejlepším. Tohle bago jsme toužil tak dlouho znovu vidět

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Adem bych to nebral vůbec špatně, nakonec jsem rád že to kopal on, tím že neslavil si to u mě už opravdu vyžehlil, byl pitomec ale uklidnil se a dospěl, aplec hore pro něj a dneska má narozky, takže Všechno nejlepší, kromě zápasů proti nám

Reagovat
wild

"We were lucky today. Norwich were the better team. The first half, they put 12 crosses in and we had to defend well and the keeper was excellent."- Sir Alex

nieco pre haterov

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

There have been 46 goals scored in the last 10 north London derbies.

Reagovat
herbage

nakonec i ten Jenkinson na ně stačil

Reagovat
smazaný uživatel

ale dnes hral veľmi dobre, isté a rázne obranné zákroky. Nakoniec z neho ešte niečo bude.

Reagovat
herbage

po dnešku fakt nemá cenu hodnotit výkon střídajících hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho nehodnotím, ale všetky jeho obranné zákroky dnes boli chirurgicky presné a dobré.

Reagovat
herbage

to možná ano, ale chybí mu ten drive a elán, který mají Gibbs se Sagnou

Reagovat
SunFells

To bylo tím účesem

Reagovat
smazaný uživatel

pane Hazard, díval jste se?

Reagovat
Nikikrew

Uf tak toto bol jeden z najlepsich zapasov Arsenalu za velmi dlhe obdobie. Absolutne perfektny a skuseny vykon. Bolo to 2:0 ale my sme sa nevzdali. Rosicky, RVP perfektne vykony. To iste aj stoperska dvojica. Co si viac priat ako takto ponizit sliepky na Emirates :). Dufam, ze toto nas nakopne a este zabojujeme o 3 miesto!.

WE LOVE ARSENAL WE DO!!!

Reagovat
Counter

Něco pro fandy LFC: dresy za pouhé 4 libry :-)

http://www.sportsdirect.com/default.aspx

Reagovat
wild

pekne upadli :D

Reagovat
smazaný uživatel

konečne pribudne do mojej zbierky stiahnutých zápasov Arsenalu zo sezóny 2011/2012 aj jeden nový. Doteraz tam mám len Chelsea v Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, stalo se, jdeme dál zápas od zápasu a to 3. místo prostě uhrajeme. Pak si můžou gunners tenhle výsledek třeba namalovat na toaletní papír a vytírat si jím řitní otvor.

Reagovat
herbage

derby je ale derby

Reagovat
Nikikrew

Uvidime. Hodnotit sa bude po sezone

Reagovat
miky10

Tebe to hrozně vzalo...

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavé, že ste to boli vždy vy, ktorí ste onanovali nad vyhratým derby. Teda, ak ste ho vyhrali.

Reagovat
Counter

kdože tady mluvil o křeči?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Pro tebe mám jen 3 slova: Digital Video Disc

Reagovat
fantomas

Wenger continues by hailing Benayoun's 'balance', but says Rosický had a back injury, and Vermaelen an ankle knock.

A už se to začíná hroutit...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sú normálne 'šrámy', predsa. Ankle knock by nemala byť 2-mesačná pauza od futbalu.

Reagovat
fantomas

Však jasněže, měl tam bejt ještě smajl... stejně je repre pauza.

Reagovat
herbage

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

není, v sobotu hrajem v Poolu....

Reagovat
fantomas

Bajo.

Reagovat
herbage

ještě k tomu Aršavinovi, když jsem ti neodpověděl. Jestli bude hrát Yossi takhle, tak bych neviděl problém. Už takhle dneska seděli Gervais s Oxem a k tomu byl na lávce i Park. Šavovo odchod může i pomoct Parkovi na hřišti, tak třeba to časem budeš vidět méně tragicky. Chyba to je, to jsem říkal, ale mrzet nás to může spíš venkovní zápasy. Do základu by to stejně nebylo

Reagovat
fantomas

No mně Yossi nepřišel bůhvíjakej teda. Šavu bych asi viděl před nim.

Reagovat
herbage

má mnohem lepší zápal pro hru, fyzičku, neustále je v pohybu, je kreativní, umí si narazit, podržet zády k brance míč a neztrácí. Hlavně nedělá ty laxní přihrávky jako Šava. Takhle povedený zápas Šava letos neměl ani jednou

Reagovat
fantomas

Vždyt dneska ukázal máloco z toho, cos vypsal. Šava byl platnej posledně, co střídal. Zas sem trochu doufal, že by se mohl dostat do pohody.

Reagovat
herbage

byl platnej 5 minut, zatímco Yossi dnes celý zápas. Se Šavou bychom dnes tak dobře nehráli, o tom jsem přesvědčen

Reagovat
fantomas

Fakt byl platnej celej zápas? Já ho třeba celej první poločas skoro nezaregistroval.

Reagovat
justcall

jsem asi jediný komu se dnes Yossi docela líbil

Reagovat
herbage

nejsi

Reagovat
Amos

Taky..

Reagovat
j_mrazik

Yossi si to dneska dobře dával. Jsem rád, že dostal přednost před Aršavinem.

Reagovat
Counter

Zrovna Aršavin už Yossiho moc neohrozí :-)

Reagovat
supervizor

To je špatný vtip.

Reagovat
kiwwi

cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jenom to udržat

Reagovat
Counter

Cristiano si ve sranda lize dělá co chce :-)

http://is.gd/MbOnSk

Reagovat
herbage

podobný dal i ve sranda PL

Reagovat
kiwwi

ta za United bola aj tak najkrajsia aku som kedy videl

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle sem nedopatřením viděl když sem hledal sopcast na CC a vyplivlo mi to tohle. Doufám že soupeř zase nebude brečet stejně jako brečelo Atletico Madrid že je Ronaldo zesměšnil gólovou přihrávkou patičkou.

Reagovat
alcantara

Dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jeho radost je neco nechutnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tav a Smudge vcera 90 minut pri vyhre Dons. Smudge pry hral v nejakem predchozim zapase i v utoku, pokud jsem to dobre pochopil Ale vcera udajne zase DM a nevedl si spatne,

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge v utoku? neumim si predstavit

Reagovat
Kokesh

Vy jste fakt komici. Anglie je v Evropě pro smích, ale tu sranda ligu si i tak neodpustíte.

Reagovat
fantomas

..rok je tam pro smích no.

Reagovat
fantomas

300. pro NLD.

Reagovat
miky10

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
Manik...

United... Copak to bylo za gól? Bohužel jsme to neviděl. Nějaký abyse vyhrálo???

Reagovat
miky10

Jj, rozhodující.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

on někdo dává góly aby se prohrálo?

Reagovat
Darren Fletcher

carragher uz par dal

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
herbage

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger: "Rosicky has a back problem, and Vermaelen has an ankle problem." snad je nepusti na sraz

Reagovat
FCSL

Ještě na Robina vymyslet nějaký zranění.

Reagovat
Darren Fletcher

uz len polcas, vydrzat, prip. pridat druhy

Reagovat
Rssa
Reagovat
smazaný uživatel

38 bodov vo fante.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl nadherny zapas

Reagovat
Wat

Arsenaaaal! Takhle jsem si svůj návrat domů představoval. Theo! A herb za svojí skoro splněnou prognózu! Teď už jen LFC!

Reagovat
Wat

Reagovat
Trand

Nottingham vyhrál, Owls vyhráli a nakonec, to nejlepší, Arsenal 5-2. Škoda, že jsem ten zápas neviděl, ale zatím podle výsledků perfektní víkend. Už se těším, až ten zápas zkouknu.

Reagovat
Krausio_Real_M
Reagovat
smazaný uživatel

Do ruského týmu by tak po Samuelu Eto'ovi, Roberto Carlosovi a Janu Holendovi přibyla další hvězda světového formátu.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke gól z autu.

Reagovat
fantomas

Ramsey also says he's 'out for a few weeks'. Not good.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane, aspoň si odpočinie.

Zlé je, že máme celkom málo streďákov. Diaby by sa hodil jaxviňa.

Reagovat
Counter

Jsou kolem něj nějaké novinky? Už by se měl zase zapojit do hry, ne?

Reagovat
niflheim

Physio room ho má bez data.

Reagovat
smazaný uživatel

už sa vracal späť, ale znova sa zranil, nie?

Reagovat
Wat

Bude dnes MOTD?

Reagovat
Wat

Dík moc.

Reagovat
smazaný uživatel

a od kolika?

Reagovat
Wat

23:00!

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Nerad bych propásl Rosického gól, dalšího už se asi v životě nedočkám.

Reagovat
Wat

Taky tak.

Reagovat
soukup

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney nebyl ani na lavce a tak mi jeho nula bodů počítač automaticky vyměnil za OShea který má -1. Moc díky.

Reagovat
mithro

Reagovat
soukup

Chazy tak klidně můžem už tak chvilku po desáté draftovat

Reagovat
Chazy

Ok

Reagovat
Chazy

Tak já už se přihlásím do místnosti, která začne draftovat za 20 minut, snad se to zaplní.

Reagovat
soukup

ten odkaz mi nějak nechce fungovat

Reagovat
soukup

hmm je plná

Reagovat
Chazy

Jj, přejdem do Head-to-Head* Basket Catch 2165586

Reagovat
soukup

su tam, hmm kde je něco kde si s tebou můžu pokecat?

Reagovat
Chazy

Ale já tam nejsem, pojď pryč a přejdi do tý druhý.

Reagovat
soukup

jakto? straší tam na 9. fleku nějakej Chazy

Reagovat
Chazy

Aha, ty záludně nemáš nick soukup ...

Ok ok. Chat se objeví v samotným draftu

Reagovat
soukup

jj zvolil sem svoje reálný alterego

Reagovat
soukup

draftujou se jednotlivě po sobě pozice, nebo zvláš´t pálkaři a nadhozy, nebo všecko sakumprásk, nebo co mám za ty tři minuty čekat že se stane?

Reagovat
Chazy

Na všechno je čas, ještě je pak chvilka, aby se všichni připojili. Draftuje se to najednou ...

Reagovat
Chazy

Ale jako rychle, ani tam není moc volnejch míst

Reagovat
soukup

pche sem tam dřív než ty

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/73mykdw

Ta místnost se jmenuje: Rotisserie**, Triple Play, 2165579 a začíná za 17 minut, už se plní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar - moc bych vás prosil, jestli byste mi někdo nedali link na stažení Arsenalu s Tottenhamem v nějaké slušné kvalitě. Moc byste mě potěšili.

Reagovat
Ligter

Zkus tady: rojadirecta.es

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Ligter

Někdo funkční link na MOTD?

Reagovat
Ligter

Už nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jóóó

Parádní zápas, krása krás. Nenajdu negativa, Paráda prostě.

Jinak gratulace Liverpoolu. Dneska prostě dva velmi silný zážitky.

Shrne mi, prosím, někdo, co se dělo mezitím, co jsem tu nebyl, kdo je teda zraněnej a tak có jako?! Díy.

Reagovat
smazaný uživatel

*Jinak Countere, dal jsem si za tebe a vůbec tak jako za všechny. Úkol splněn!

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
Wat

ROSAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Reagovat
mithro

akurat mi doslo, ze proti nam Parker nehra, parada

Reagovat
kiwwi

ja hlavne dufam ze Spurs nam tradicne dobrovolne odovzdaju body

Reagovat
Bayern +

Konecne vo fante opat suverenne kolo.

Reagovat
REPLIKATOR

400. pro Rosu

Reagovat
Wat

401.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Nic proti Rosovi samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Holt ale pěkně.

Reagovat
j_mrazik

Už byl v MOTD Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jako první

Reagovat
j_mrazik

Sakra, no aspoň půjdu dřív spát.

Reagovat
Maresma
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
blade115

To byly časy...

Reagovat
smazaný uživatel

...ale na druhé straně mi je ho celkem líto.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

"Martin Skrtel has brought back the Wembley arc as a souvenir."

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
niflheim

Tak koukám, že Ashley dostal od goalu 7. Danny označen za flop, David motm od goalu i od fanoušků - 7.5.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

tak ale to je pekna blbost...Danny urcite nebol flop...sice nepremenil 3 tutovky a mohlo nas to stat vela, ale hral inac vyborne...naopak Nani sice nacentroval na gol, ale potom to bola jedna velka bieda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele