Anglická Premier League - souhrn 25. kola

11.02.2012, 15:40, aktualizováno 12.02.2012, 19:09
Komentáře a souhrny
Manchester City uspěl v Aston Ville a je zpátky ve vedení, které včera uzmuli United. Red Devils doma ve šlágru kola porazili Liverpool 2:1. Stejným poměrem vyhrály i Arsenal, Wigan a Fulham, zklamala naopak Chelsea. Wolverhampton musí strávit domácí debakl od WBA, Tottenham nadělil pět branek Newcastlu, tři body mají také Blackburn a Norwich.

Aston Villa - Manchester City 0:1

12.02.2012 17:00

Góly: 63. Joleon Lescott

McLeishovo kouzlo nedobytnosti ve své birminghamské tvrzi je odčarováno. Odolávat se mu nicméně dařilo velmi houževnatě a poměrně dlouho. Až v 63. minutě hosté prolomili ledy a přes krušné chvilky v samotném závěru utkání si už jistotu návratu na první flek pohlídali.

Obě strany zvolily na první pohled podobné barevné kombinace: tmavé do modra zbarvené dresy, bílé trenky. Na pohled ale bylo snadno pochopitelné, kdo válčí pod vlajkou Aston Villy a kdo pod tou manchesterskou. Přesto nešlo říct, že by se ManCity v úvodní dvacetiminutovce dařilo nějak diktovat průběh zápasu; ostatně i první pokusy Agüera, Silvy či Barryho se rekrutovaly z řady těch propagačních. Blues zkrátka pod taktovkou Davida Silvy předvedli několik okouzlujících narážeček a krátkých kombinací okolo středového kruhu či pár metrů dále - na hraně soupeřovy šestnáctky už ale jen pravidelně naráželi.

Nejblíže prolomení tohoto nudného stereotypu byl patrně v 27. minutě Adama Johnson; na druhou stranu, i když jeho rána z pravého rohu velkého vápna nakonec orazítkovala vnější část levé tyčky, pakliže by mířila do brány, Given by si s ní nejspíše poradil. Tak jako tak už to nicméně byl alespoň náznak úspěšné penetrace, což ostatně ManCity scházelo snad jako jediné. Čas strávený v obranné třetině hostí se neustále pohyboval okolo ubohých 10 procent, Keane s Bentem si v úplném klidu mohli dávat šlofíka někde za postranní čárou. Aston Ville šlo zkrátka v první i poslední řadě o držení kompaktní obranné ulity, což se obstojně nedařilo snad akorát levé straně, jíž netradičně hlídali dva praváci a kde v důsledku nebezpečně často hrozil Adam Johnson.

Úvod druhého poločasu, který měl konečně přinést kýženou proláklinu v ledové kře jménem Aston Villa, byl poněkud překvapivě kopií startu prvního dějství. Domácí nebyli dvakrát povolní k tomu, aby se kroutili pod vytrvalým tlakem, a Citizens se prozatím osmělovali spíše dalekonosnými pokusy. Given si ale s tím Zabaletovým poradil relativně bez problémů a do trajektorie později stříleného centru pro změnu nikdo nestihl sáhnout.

Úlevu tak do řad Citizens musel vnést až rohový kop z 63. minuty a pozoruhodný specialista na Villans, Joleon Lescott. Ten svého pátého gólu proti tomuto soupeři docílil poté, co se na malém vápně dostal k Barryho sklepnutí zpoza zadní tyče. A tím byl osud zápasu prakticky zpečetěn. Villans totiž letos proti silnějším soupeřům nejsou schopni v lize reagovat - nepovedlo se jim to s Tottenhamem, MU, Liverpoolem i na podzim s dnešním sokem (snižovalo se až na 1:3). Jediný Arsenal byl výjimkou; tam ovšem McLeishovci měli na odpověď mnohem více času a ve finále koneckonců stejně prohráli.

Dnes se přitom ze hry žádné výjimečnosti nekuchtily, to nepřipadalo v úvahu. To ManCity klidně mohlo o padesát procent polevit a stejně nepocítilo žádnou újmu, ani někde poblíž. Horší bylo, že birminghamské podržely standardky: nejprve Cuellar z jedné v 88. minutě mohl (snad i měl) skórovat, když nikým nehlídaný hlavičkoval nad, a pak o pár okamžiků později Hart musel předvést první těžký a hned prvotřídní reflexní zákrok proti Bentově obratné střele z krkolomné pozice.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - West Bromwich Albion 1:5

12.02.2012 14:30

Góly: 45. Steven Fletcher - 34. Peter Odemwingie, 64. Jonas Olsson, 77. Peter Odemwingie, 85. Jonas Olsson, 88. Peter Odemwingie

Molineux se třese pod návalem pískotu, bučení domácích fanoušků. Wolverhampton absolutně nezvládl Black Country derby proti West Bromwichi Albion, nepředvedl vůbec nic a zaslouženě si odnáší krutý debakl. Baggies soupeře jednoznačně přestříleli a nadělili mu potupného "bůra". Hattrickem se blýskl Peter Odemwingie.

První poločas jednoznačně patřil hostům. Wolves působili absolutně sterilně, což se vlastně s výjimkou několika minut ve druhé půli nezměnilo po celý zápas a jen tak dostaly řeči zlých jazyků posílajících klub z Molineux do druhé ligy jasných rozměrů. První tři šance ještě zažehnal do té doby skvělý Hennesey - Thomas zblízka na Velšanovi ztroskotal už po dvou minutách, stejně jako za čtvrt hodiny z úhlu Odemwingie, mohl přitom dávat pod sebe na úplně osamoceného Fortuna. Stejný hráč pak po dalších čtyřech minutách už "nezasobčil", přihrál do šestnáctky Fortunovi, ten sklepl na Scharnera a Hennessey se proti jeho střele opět musel vytáhnout.

Black Country nabídlo první branku v minutě číslo 34. Aktivní Peter Odemwingie rychlou kličkou na levé straně popoběhl k půlkruhu před vápnem a vystřelil - jeho projektil pak Edwards tečoval přímo mezi nohy bezmocného gólmana Wolves - 0:1. Za tři minuty musel Hennessey proti Odemwingiemu zasahovat znovu, tentokrát si poradil. Zoufalí Wolves si za celý poločas nebyli schopni vypracovat jedinou šanci, první střela na branku přišla až v nastaveném čase. Nicméně stála za to. Steven Fletcher si nejprve vyměnil míč s Doylem, pak hlavičkami zakombinoval s Ebans-Blakem a z otočky na hranici vápna extrémně obratně zakončil do protipohybu Fostera - 1:1.

Druhé dějství dlouho nenabídlo nic zajímavého, až po hodině hry vypálil z úhlu Fortune. Brzy poté se měnilo skóre. Velká trma vrma ve vápně Wolverhamptonu "vyplivla" balón nakonec až k Olssonovi, jenž krkolomně zpracoval a napálil jej směrem na bránu. Hennessey zřejmě neviděl ideálně a prudkou střelu propustil až za brankovou čáru, přestože se pohotově snažil kulatý nesmysl vyškrábnout ven - 1:2.

Po odbytí sedmdesáté minuty jako by se změnilo nad Molineux klima, náhle začaly létat hromy blesky. Na začátku závěrečné dvacetiminutovky se k hlavičce dostal Fletcher a jen okamžitý odraz a let Fostera zabránil vyrovnání. Chvíli nato hlavičkoval Roger Johnson a tentokrát to byl Mulumbu, kdo pohotově vyhlavičkoval míč do břevna. Na druhé straně si pak fantastickým způsobem poradil Odemwingie s dvojicí bránících hráčů a postupoval z úhlu úplně sám na bránu. Nakonec ale vystřelil špatně, do míst, kde stál jeden z obránců.

V sedmasedmdesáté minutě už byl ale Nigerijec úspěšnější. Po rohovém kopu hlavičkoval Ridgewell, Olsson patičkou posunul na malé vápno, kde stál Odemwingie, který prvním dotekem z otočky rozvlnil síť - 1:3. Za osm minut se Baggies trefili ještě jednou, debutant Keith Andrews, jenž u Wolves na přelomu tisíciletí šest let působil, pohodlně doběhl k míči kutálejícímu se od nohy Morrisona před vápno a levačkou ho krásně uklidil k tyči - 1:4.

Až nespravedlivý debakl dostal závěrečnou podobu dvě minuty před koncem základní hrací doby. Chvíli před pátým hřebíčkem do rakve se ještě stihl vytáhnout s reflexivním zákrokem Foster, jemuž nadělala rána O’Hara pořádné problémy. Pak už ale Morrison potáhl po levé straně, předal do vápna úplně volnému Odewingiemu a ten završil svůj hattrick. A bučení domácích fans mohlo propuknout naplno...

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Newcastle United 5:0

11.02.2012 18:30

Góly: 4. Benoît Assou-Ekotto, 6. Louis Saha, 20. Louis Saha, 34. Niko Kranjčar, 65. Emmanuel Adebayor

Nevídaným debaklem skončilo utkání mezi Tottenhamem a Newcastlem, domácí v něm zvítězili vysoko 5:0. Úžasné představení předvedli oba útočníci Spurs, Adebayor se totiž podílel na všech pěti brankách (1+4), Sahův podpis najdeme u tří branek (2+1). Tottenham tak zvýšil svůj náskok na třetím místě, odkud zároveň nepřestává pronásledovat vedoucí manchesterské duo. Newcastle nevyužil zaváhání soupeřů a je i nadále šestý.

Rozhodnuto bylo prakticky už po šesti minutách, kdy Kohouti vedli už o dvě branky. Už po 200 vteřinách to bylo 1:0, když se z pravé strany šikovně do šestnáctky dostal Adebayor, po narážečce s Balem našel před brankou úplně volného Assou-Ekotta, na kterého již zbyla velice jednoduchá úloha - dopravit míč do odkryté branky. A o dvě minuty později už Tottenham vedl o dva góly, Adebayor ideálně načasoval centr na Sahu, ten se s ničím nepáral, z prvního dotyku vystřelil a nedal Krulovi šanci.

Domácí byli naprosto dominantní, další slušné příležitosti měli na kopačkách Kranjčar a Modrič, oba chorvatští záložníci se však s přesností nepotkali. Přesto se na White Hart Line potřetí slavilo už ve dvacáté minutě. Akci tentokrát rozjel Modrič, jeho pas do pokutového území sklepl Adebayor k Sahovi, jenž prudkou střelou k bližší tyči rozvlnil síť za Krulem potřetí.

Newcastle poprvé zahrozil až krátce před přestávkou, gólman Friedel však po střele Demby Ba nemusel zasahovat. A tak mohl Adebayor přidat i čtvrtou asistenci, tožský útočník přitom ve třicáté čtvrté minutě mohl skórovat už sám, po skvělé vybídce Sahy ale Krula nepřekonal, na zemi ovšem ještě stihl přihrát vedle sebe stojícímu Kranjčarovi, jenž nezaváhal.

Domácí si mohli dovolit po přestávce mírně zvolnit, o jejich výhře bylo rozhodnuto. Jenže ještě padl jeden gól. Po klidné kombinaci ve středu hřiště zrychlil akci Kranjčar přihrávkou na Assou-Ekotta, na jeho centr si naskočil Saha a míč pak z voleje uklidil do sítě Adebayor. Ten tak korunoval svůj fantastický výkon pátým kanadským bodem. Do konce zápasu už se nic podstatného nestalo, Tottenham tak rozdrtil Newcastle 5:0 a ukázal, že se s ním v boji o titul musí počítat.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Queens Park Rangers 3:2

11.02.2012 16:00

Góly: 15. Yakubu Aiyegbeni, 23. Steven Nzonzi, 45. Nedum Onuoha (vl.) - 71. Jamie Mackie, 90. Jamie Mackie

Nesmírně důležitý souboj o udržení zvládl lépe Blackburn. Rovers před svými diváky přestříleli Queen’s Park Rangers v poměru 3:2, a na svého dnešního soupeře se tak bodově dotáhli v tabulce.

Blackburn tak nalepil tu nejlepší náplast na sedmičetnou ránu z minulého kola, kdy se svěřenci Steva Keana vraceli domů po debaklu 1:7 od Arsenalu. Zápas si užil také útočník Yakubu, který si hned po skončení svého třízápasové trestu spravil chuť po posedávání na tribuně a v 15. minutě načal gólový účet zápasu.

I díky němu slaví domácí celek první výhru po nepříliš úspěšném měsíci; v tabulce poskočil na osmnáctou pozici, a bodově se tak dotáhl právě na svého dnešního soupeře. Ten z předešlých deseti ligových zápasů nasbíral již sedm porážek, výjimkou je jediné vítězství nad posledním Wiganem.

Blue and Whites se dokonce mohli po dnešním duelu radovat z útěku ze sestupových pozic, to by ale museli udržet své vedení 3:1. Vítězství alespoň o dvě branky, které by právě na osmnáctou pozici katapultovalo QPR, jim ale v poslední minutě zkazil svou druhou trefou v dnešním zápase Jamie Mackie.

Bývalý manažer Rovers, Mark Hughes, pochopitelně nebyl spokojen s posledními výkony svého Queen’s Parku a pro dnešní utkání udělal od minulého kola hned tři změny. V základní sestavě se objevil Fitz Hall, Armand Traore a Akos Buzsaky, trest si musela odpykat hlavní útočná hvězda Djibril Cissé. To domácím chyběl suspendovaný obránce Gaël Givet, kterého v základní jedenáctce nahradil Grant Hanley. Toho v obranné řadě doplnil Bradley Orr a Mauro Fórmica.

Blackburn chtěl dát rychle zapomenout na ponížení z týdne minulého, nicméně málem dostal upomínkový gól v samém začátku utkání. Při rozehrávce chyboval Hanley, nicméně Bobby Zamora si s nastalou situací podle svých představ neporadil a svůj centr opřel pouze do jednoho z bránících. Rovers ale brzy na to převzali v utkání iniciativu.

Hoillet svou střelu ještě nastřelil do dobře postaveného Antona Ferdinanda, Yakubu ale po čtvrt hodině hry již otevřel skóre zápasu. Nigerijský zabiják převzal míč po přiklepnutí Nzonziho, otočil se a parádní ranou poslal míč za bezmocného Paddyho Kennyho - jeho čtrnáctá branka v sezoně znamenala vedení 1:0.

Hosté se snažili na úvodní gól zareagovat, v šanci se objevil Onuoha. Jeho hlavička skončila vedle branky. Naopak to byli opět domácí, kteří se radovali z překonání soupeřova gólmana. Hoillet se probil do pokutového území, pohotovou přihrávkou vyzval Nzonziho a ten již jednoduše uklidil míč do sítě - 2:0.

Utkání se vyvíjelo pro domácí družstvo i nadále fantasticky, v dobré pozici se následně objevil také Hoillet, jenž se nyní rozhodl pro zakončení sám. Jeho dalekonosný pokus byl ale zablokován. Hosté se do hry příliš nedostávali, výjimkou potvrzující pravidlo mohla být ojedinělá střela Adela Taarabta, která ale připraveného Paula Robinsona překvapit nemohla. Na druhé straně pálil z přímého kopu pouze do zdi Morten Gamst Pedersen.

Utkání olemovalo i několik polovičatých šancí. Hanley byl blízko zakončení po jednom z nebezpečných rohových kopů, nakonec ale balon minul a sám se při tom poranil. Na druhé straně držel i nadále čisté konto Robinson, jehož svou ranou prověřil Traoré. Blackburnu se ale ještě v první půli podařilo zvýšit své vedení na 3:0.

Scott Dann přihrával ve vápně hlavou Hoilletovi, jehož střela se otřela o Onuohu pro hosty tak nešťastně, že skončila v síti Queen’s Parku. Bývalý hráč Manchesteru City tak své působení v novém klubu příliš šťastně nezahájil - 3:0.

Druhá půle již nebyla ze strany domácího celku tak úspěšná a efektní a efektivní, i přesto se ale skóre málem zvyšovalo na 4:0. Yakubu svým projektilem ale sestřelil pouze brankovou konstrukci za zády Kennyho. V 65. minutě se v první vážnější příležitosti QPR objevil Onuoha, který tak mohl odčinit svou vlastní branku z půle první. Sám před Robinsonem ale neuspěl a jeho nepovedená střela skončila z pohledu domácích v bezpečí.

Jednu ze svou nebezpečných a tvrdých ran poté představil hostující Taye Taiwo, ani jeho pokus ale úspěch neslavil. Hosté si vytvářili čím dál větší tlak, nakonec se opravdu kontaktní branky dočkali. Jamie Mackie, jenž vystřídal neviditelného Ákose Buszákyho, si naběhl na přesný centr Taiwa a z bezprostřední blízkosti napálil balon do sítě - 3:1.

O chvíli později se aktivní Mackie dostal do palebné pozice z větší vzdálenosti, dalekonosná rána mu ale tak jako ta "krátkonosná" nesedla a skončila v Robinsonově náruči. Hosté se ale nevzdávali. Další pokus Taarabta domácí gólman vyrazil do zámezí, Shaun Wright-Phillips zase branku přestřelil.

V nastaveném čase se ještě jednou prosadil Mackie. Tomu nahrál tentokrát Taarabt, skotský útočník sice svou ranou vymetl horní růžek a určil stav utkání na 3:2, domácí ale již třetí branku nedostali, a mohli si tak po dnešním zápase připsat tři body.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Wigan Athletic 1:2

11.02.2012 16:00

Góly: 67. Mark Davies - 43. Gary Caldwell, 76. James McArthur

Wigan se ve vzájemném souboji přicucl k Boltonu, který si takto stáhl o příčku níže a na rozdíl jediného bodu. Významný krok k záchraně dnes tedy učinili Latics; tím spíš, že za dané situace má 16., 17. i 18. tým tabulky jenom o dva body více. Záchranářské boje budou i letos nesmírně vyrovnané a napínavé.

Ačkoliv Bolton může na výsledek jen těžko naříkat, start do utkání mu každopádně vyšel. Velmi brzy se mohl Caldwell topit ve vodách zmaru, kdyby si centr Petrova opravdu srazil do vlastní klece - a že k tomu neměl daleko - či kdyby zanedlouho sudí odpískal jeho diskutabilní ruku v pokutovém území. Místo toho nicméně Wigan úvodní tlak soupeře přestál a zbytek poločasu strávil docela dobře na koni; herním projevem, který připomínal důležitost dnešního klání.

Inspirativní výkon podal zejména Di Santo, jehož přízemní pokus, vyražený Bogdánem na roh, také stál u zrodu první branky zápasu. Pozoruhodně právě Caldwell se totiž v pravý okamžik vyvlékl ze sevření Wheatera a zaskóroval. Tak se stalo na samotném konci úvodního dějství, přestávka ovšem Wigan nijak nerozházela. Hned po hodině hry se prohnal podél pravé postranní čáry Moses, na středu našel McArthura a ten, ačkoliv stačilo jen rozdat míč k té či oné tyči, zacílil přímo do Bogdána.

Potom nebylo moc divu, že zrovna nyní přišel trest. McArthur chvíli musel litovat, když viděl, jaký svěží vítr vnesl do ofenzívy Boltonu příchozí Miyaichi a jak Mark Davies pálí pod břevno po šťastném odrazu balonu od zad N’Goga. Nakonec to ale byl zrovna tento talentovaný záložník, kdo pro atlety vystřelil klíčové tři body. A znovu po skvělé práci Mosese, jenž se dostal před Rickettse, vynutil si na Bogdánovi relativně složitý zákrok a McArthur vzápětí bezpečně dorážel.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 2:0

11.02.2012 16:00

Góly: 5. Steven Pienaar, 71. Denis Stracqualursi

A dost, chtělo by se zajisté říci fanouškům Chelsea. Ti totiž dnes odpoledne museli protrpět další noční můru - zápas v Goodison Parku. Je sice známé, že se Blues v modré části Liverpoolu nedaří, ovšem s tak tragickým výkonem by pravděpodobně prohráli i na většině dalších stadionů. Everton se může radovat ze zasloužených třech bodů. Vyhrál 2:0.

Do dějin zápasu se nesmazatelně zapsal už v páté minutě José Bosingwa. Portugalský bek totiž nejprve hodil aut přímo Pienaarovi, načež se příliš neobtěžoval s vracením, a tak v následujících vteřinách jen sledoval, jak se Pienaar probíjí až před Čecha, kterého hravě překonal. Everton tedy už po pěti minutách vedl 1:0, gól dal navrátilec Pienaar, jenž Toffees na podzim tolik chyběl.

Nechybělo mnoho a hosté mohli soupeři na zlatém podnose připravit i druhý gól. V 18. minutě totiž našel Petr Čech svou hrůzostrašnou rozehrávkou Landona Donovana, ale ten ho vzápětí svou střelou nepřekonal.

Chelsea se sice snažila o vyrovnání, jenže její hra postrádala jakýkoliv řád a útočení to bylo ve většině případů bezvýsledné. Essiena a Bosingwu po rohovém kopu domácí borci zblokovali, ani Sturridgova rána přes tělo obránce neprošla. Po půlhodině hry měl slibnou šanci Lampard, kterému naservíroval míč z pravé strany Mata, ovšem levačka dnešního kapitána Blues zklamala. Lampard branku z voleje vůbec netrefil.

Obraz hry se příliš nezměnil ani ve druhém dějství. Chelsea se snažila obléhat evertonskou svatyni, ovšem šance nepřicházela prakticky žádná. Absolutně vygumovaný Torres a podobně hrající Sturridge na domácí obranu neplatili.

A když nepřicházel gól z kopaček hostů, ujali se tohoto úkolu domácí. Dvacet minut před koncem vyslal Donovan Stracqualursiho a urostlý Argentinec překonal Čecha. V tu chvíli už mohlo být většině přítomných jasné, že Chelsea odjede z Goodison Parku s prázdnou, poněvadž Blues nebyli schopní vstřelit byť jen jediný gól. Tato hypotéza se po čtyřech nastavených minutách druhého poločasu ukázala jako správná, Everton zvítězil 2:0.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Stoke City 2:1

11.02.2012 16:00

Góly: 16. Pavel Pogrebnjak, 28. Thomas Sørensen (vl.) - 78. Ryan Shawcross

Důležité tři body získal po domácím souboji se Stoke City Fulham, který se vítězstvím posunul v tabulce právě před svého dnešního soupeře, je tak dvanáctý. Skvělým způsobem se v novém působišti uvedl útočník Pavel Pogrebňak, jenž už po šestnácti minutách rozvlnil síť. Druhou branku Fulhamu si dal po chvilce gólman Sörensen sám, hostům pak už na body nestačila ani trefa Shawcrosse.

Úvodní minuty zápasu byly z obou stran velice opatrné, hrálo se ve středu pole a k vidění byla velká spousta nepřesností. První ránu tak vyslal až ve čtrnácté minutě Hughes, asi by však byl radši, kdyby se k takovému řešení vůbec nerozhodl, domácí stoper totiž pálil ze třiceti metrů a moc nechybělo, aby mu stejná vzdálenost scházela i k brance. Šestnáctá minuta přinesla první opravdu výraznou příležitost, po centru Walterse se k míči dostal Whelan, jenže Schwarzera nepřekonal.

A z protiútoku udeřil Fulham - Riiseho pokus skončil u nohy Pavla Pogrebňaka, který při svém debutu v dresu Cottagers bezpečně skóroval. Domácí vstřelený gól povzbudil, najednou byl na hřišti jen jeden tým. A převahu mohl jen o pár minut později přetavit v druhý zásah Ruiz, Sörensen si však připsal úspěšný zákrok. Ve dvacáté osmé minutě se mu ovšem přilepila na záda velká dávka smůly, Dempseyho krásnou střelu totiž zastavilo břevno, jenže poslalo míč právě do zad dánského brankáře, od nichž se pak kulatý nesmysl dostal do sítě.

Třetí branku domácích mohl ještě před přestávkou přidat Pogrebňak, tentokrát ale hlavou minul. Do prvního poločasu se pak vešly ještě pokusy Duffa a Palaciose, v obou případech však byli úspěšnější brankáři. Po přestávce hosté přidali a ve snaze o dohnání dvougólové ztráty přitlačili soupeře na vlastní polovinu, možností ke skórování ale měli i nadále pomálu.

První opravdu velká vlastně přišla až dvanáct minut před koncem normální hrací doby, ovšem hned z toho bylo zdramatizování závěru zápasu. Od rohového praporku odcentroval Jermaine Pennant, na bližší tyči hlavičkoval stoper Ryan Shawcross a bylo to 2:1. Crouch mohl dokonce vyrovnat, prostor mezi třemi tyčemi ale netrefil, a tak Potters odjeli z Londýna bez bodu. Skóre ještě mohl upravit Dempsey, podruhé v utkání však trefil tyč, v tomto případě ale štěstí neměl.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Arsenal FC 1:2

11.02.2012 16:00

Góly: 70. James McClean - 75. Aaron Ramsey, 90. Thierry Henry

Král se loučí s Emirates Stadium a celou Premier League! Při své zřejmě definitivní derniéře před anglickým publikem, v nastavení, vítězným gólem a ve finále i minimálně dočasným posunem na čtvrtou příčku zajišťující klubu účast v Lize mistrů - tak se dnes rozloučil Thierry Henry předtím, než odcestuje s Arsenalem do Milána a pak nabere směr New York.

Zmrzlý, nerovný trávník na Stadium of Light dnes fotbalu vskutku nepřál. Stejně tak zima jako taková, která všechny aktéry poněkud svazovala a zpomalovala, nebo strategie Martina O’Neilla, jenž svému Sunderlandu očividně naordinoval hodně opatrný projev. Takhle tedy mohl mít Arsenal nad průběhem prvního dějství téměř plnou kontrolu, jeho schopnost penetrace byla ale pořád dosti slabá. Ve finále stály za to snad akorát pokusy jubilanta Rosického, který dnes nastoupil (teprve) ke stému duelu v dresu londýnského velkoklubu.

Ze zajímavých situací, jež nabídla úvodní 45minutovka, lze jmenovat snad akorát Walcottovu křižnou a mírně nepřesnou střelu po přihrávce Van Persieho či Mertesackerovu kuriózní ruku ve vlastním pokutovém území, která se však za daných okolností patrně pískat neměla. Takový výčet byl ostatně aktuální i po hodině hry. Teprve potom se začala v Sunderlandu kuchtit zábava. Nejprve rozpačitě - skrze dvě dalekonosné, ale nepříjemné ukryté i skákavé střely Gardnera -, posléze už na plné obrátky.

I když tedy, začalo se poněkud zvláštně. Mertesacker měl nějakých 25 metrů od branky míč plně pod svou kontrolou, pak jej ale patrně zradil lýtkový sval či achilovka, takže se bezmocně skácel na zem, čehož využil McClean a ze značného úhlu nemilosrdně prostřelil Szczesného. Hodně smolná situace z pohledu Arsenalu - hlavně další obránce na odstřel. Samotný zápas ovšem prohraný ani zdaleka nebyl. Ještě v 75. minutě se zpoza šestnáctky se štěstím prosadil Ramsey, jehož projektil narazil do obou tyček, než se konečně odšoural za brankovou čáru. A mohlo se začínat odznova.

Za vítězstvím se nicméně zprvu nijak neuhánělo ani na jedné straně. Lépe řečeno zpočátku dominovaly obě defenzívy, které odvracely jeden centr za druhým. Vše zlomil až příchod Aršavina. Ten nahradil Walcotta v 86. minuty a trvalo mu jenom dvě minuty, než se aklimatizoval. Poté našel hlavu Van Persieho, který ještě pokusem "za sebe" Mignoleta nenachytal; a v nastavení umožnil královskou rozlučku legendárnímu Henrymu, jemuž ve výskoku stačilo centr jenom lehce ztečovat do sítě.

Více informací k zápasu

Swansea City - Norwich City 2:3

11.02.2012 16:00

Góly: 23. Danny Graham, 87. Danny Graham (pen.) - 47. Grant Holt, 51. Anthony Pilkington, 63. Grant Holt

Od roku 1962 to bylo nemyslitelné - teď se ale Norwichi přece jen povedlo uhrát další double nad Swansea. Celou sezonu to bylo nemyslitelné - teď přeci jen Velšané před vlastním publikem inkasovali tři branky. Jestli tohle tabu bořící utkání nemá Canaries definitivně uchránit od záchranářských bojů, pak co?

Přitom Norwich nezačal na Liberty Stadium bůhvíjak a dokonce to po poločase vypadalo spíše tak, že Swans opět budou před domácím publikem úřadovat. Za takovým východiskem ostatně rázně nakročili ve 22. minutě, když do velkého vápna soupeře poslal zabijácký balon Dyer a Grahamovi stačil jeden jediný dotyk ke zpracování a následnému pečlivému uklizení míče do sítě. Ještě hůře to navíc s Kanárky mohlo vypadat se šesti minutami zbývajícími do konce úvodní části, když Ward zničehonic doklouzal pod nohy stejného útočníka a sebral mu z kopaček druhý zásah. Norwich se mezitím zmohl na vytvoření si jediné příležitosti, když Surman hlavičkoval pouze tak akorát do Vormovy náruče.

Druhý poločas už byl každopádně o něčem docela jiném - hosté, kteří zvítězili ve čtyřech případech z minulých šesti kol, opanovali drtivou většinu popřestávkového programu, přičemž klid na své kopačky získali hned perfektně zvládnutým restartem. Ve 47. minutě vůbec nevyšel volej Martinovi a míč už pomalu, ale jistě klouzal za brankovou čáru, aby mohl Vorm provést výkop od své svatyně - to však nehodlal dopustit letošní debutant Ward, jenž si pro balon tak akorát včas doběhl a kolem zkoprnělých soupeřů jej nasměroval na kopačky skórujícího Holta.

Hned za čtyři minuty pak byl obrat dokonán, a i tentokrát se tak dělo za doprovodu notné dávky štěstí. Bennett si počínal bezchybně, když nacházel z druhé vlny pálícího Pilkingtona; jeho rána ovšem mířila prokazatelně mimo a do Vormova protipohybu ji odklonil akorát Taylorův nešťastný dotyk. Ani to nicméně nebylo všechno, Canaries dál pokračovali v osvědčování svých nesporných kvalit. Po hodině hry a třech minutách se ideálním pasem blýskl znovu Bennett, tentokrát ho ale nekompromisní ranou z většího úhlu zneužil ke gólové oslavě Grant Holt.

Swans posléze zůstali jako opaření, stěží nacházeli hlavně psychické síly k nějakému řádnému protiútoku. Místo toho se ještě v 74. minutě musel vyznamenat Vorm proti Naughtonově pumelici, jíž vyrazil s vypětím všech sil na břevno. Velšané se potom probudili až v samotném závěru, kdy si ale přeci jen stihli vytvořit dostatek šancí pro potenciální srovnání. Nejprve Graham s přehledem proměnil penaltu po faulu Holta na Williamse, záhy ale sám pohrdl možností urvat pro svůj tým bod, když Sigurdssonovu výzvu odpálil mimo branku.

Více informací k zápasu

Manchester United - Liverpool FC 2:1

11.02.2012 13:45

Góly: 47. Wayne Rooney, 50. Wayne Rooney - 80. Luis Suárez

Odplata za FA Cup dokonána! Skvělý nástup do druhého poločasu zajistil Manchesteru United klíčové tři body do boje o titul, zatímco Liverpoolu naopak při snaze dostat se do pohárů vůbec nepomohl. V případě výhry Newcastlu i Chelsea by dokonce Reds ztráceli na Evropskou ligu šest bodů a na Champions League sedm.

Až podprůměrný první poločas - tím spíš vzhledem k tomu, jak velkému zápasu náležel - byl k vidění na Old Trafford. Obě strany se tu celých 45 minut velmi trápily při přechodu do útoku; například mezihra Reds stála víceméně jen na Stevenu Gerrardovi a s United to po většinu času nebylo o moc slavnější. Takto se musel Reina pořádně předvést jenom dvakrát: prvně po ojedinělé pěkné kombinační akci domácích, kdy Scholes z druhé vlny hlavičkoval po centru Giggse až příliš doprostřed brány; podruhé bylo záhodno, aby udržel Rafaelovu střelu, jinak by dorážel Welbeck - a i to se mu povedlo. Naproti tomu de Gea nemusel zasahovat dokonce ani jednou, akorát v poslední minutě poločasu přihlížel Suárezově neochotě ustát čistý souboj s Ferdinandem a dost možná se vyřítit sám na branku. Takhle z toho nebyl faul, karta ani střela.

Naštěstí pro nezasvěceného diváka alespoň start druhého dějství stál opravdu za to. Během pouhých čtyř minut se totiž MU dostalo do dvoubrankového trháku, čímž se ve finále příběh celého utkání mohl de facto uzavřít. Po tomhle dvojím sestřelení jsme totiž minimálně do 80. minuty přihlíželi jen potácivému výkonu odevzdaného Liverpoolu, jehož statická a bezmyšlenkovitá hra směrem dopředu vskutku až brala dech.

Každopádně co za ní z největší části mohlo? Nejprve 47. minuta, v níž Giggsův centr od rohového praporku někdo mírně tečoval, na což na jednu stranu zvládl zareagovat Rooney, na stranu druhou jako přikovaný zůstal stát jeho strážce Johnson, takže pro anglického kanonýra nebyl problém zblízka zacílit "pod víko". Dále minuta 49. a Spearingovy rozpaky v rozehrávce, které následuje blesková Valenciova přihrávka Rooneymu a ten z osy hřiště právě včas vystřihl Reinovi potupné jesličky. Pro pihovatého forvarda to byl už 17. ligový zásah v sezoně.

A klidně mohlo dojít ke zkompletování hattricku. Nejprve o něj ale Rooneyho obral rozhodčí odpískáním pochybného faulu Evanse, posléze sám útočník nezvládl v tísni špičkou píchnout míč k tyči, nýbrž o hodně minul. To už nicméně United mohlo mrzet maximálně jednou - když Ferdinand v 80. minutě vážně nečekal, že míč ze standardky doputuje až k němu, takže jej odrazil akorát pro skórujícího Suáreze. To ještě na tu chvíli Liverpool probralo, jediným momentem, kdy se Reds ještě přiblížili vyrovnání, už ale zůstává Johnsonova dalekonosná pumelice, jíž zpod břevna vyškrábl de Gea.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City25193364:1960
2.Manchester United25184361:2558
3.Tottenham Hotspur25165449:2553
4.Arsenal FC25134848:3543
5.Chelsea FC25127644:3143
6.Newcastle United25126736:3642
7.Liverpool FC25109629:2339
8.Norwich City2598837:4135
9.Sunderland AFC25961034:2633
10.Everton FC25961026:2733
11.Swansea City2579928:3230
12.Fulham FC2579931:3630
13.Stoke City25861124:3830
14.West Bromwich Albion25851229:3529
15.Aston Villa25610929:3428
16.Queen's Park Rangers25561427:4421
17.Blackburn Rovers25561437:5621
18.Wolverhampton Wanderers25561428:4921
19.Bolton Wanderers25621729:5120
20.Wigan Athletic25471423:5019

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1521)

Přidat komentář
C-M@ster

1. proti Liverpoolskymu KKK

Reagovat
smazaný uživatel

Uniteeeed

Reagovat
stiflerovamama

Evra provokater skurveny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eibe

Reagovat
niflheim

Revenge for Patrice

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To co si musel ten Evra dokazovat? To je taký ubožák či co? Že musel takhle provokovat.

Reagovat
Willy Wonka

Provokoval hlavně Suárez tím, že si si s Evrou nepodal ruku...

Reagovat
smazaný uživatel

a Ferdinad mu jí snad podal? nejlepší bylo jak fan MU nazačátku nadávali na Luise že je kokot a podobně,ale na Ferdinda ani slovo

Reagovat
CubONE

Ferdinand mu ju nepodal na zaklade toho, ze Suarez nepodal ruku Evrovi

Reagovat
smazaný uživatel

on ti to Ferdinand řek nebo co?

Reagovat
niflheim

Vždyť to šlo vidět.

Reagovat
CubONE
Reagovat
smazaný uživatel

sorry,ale já Ferdinandovi do hlavy nevidím

Reagovat
Swarley

udělal bych to stejně jako Rio...

Reagovat
CubONE

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

já zase to samé jako Luis..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jste zhruba stejne chytri

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a to mě má šokovat?

Reagovat
cristiano.K.

můžu se zeptat proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

S oslavou Evry taky nesouhlasím, klesl tím na stejnou úroveň jako Suárez. Každopádně nepodání ruky se mi zdá mnohem "závažnější"... Ale co, správně se nezachovali oba, na tom se asi shodneme.

Reagovat
AjaxFans

Jsou jak dvá kohouti.

Evra umí solidně provokovat

Reagovat
smazaný uživatel

provokoval Evra a už tím, že ušil boudu na Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě, ale tohle nemá s nepodáním rukou nic společného. Já si myslím, že vítězství je dostačující zadostiučinění, ale to co předved Evra po zápase, byla ubožárna největší. Kdyby to nebylo aspoň tak umělé.

Mimojiné, kdyby jsi mě obvinil z toho, že jsem Ti řekl, že jsi kok*t, i přesto, že to není pravda, taky bych Ti nepodal ruku...

Reagovat
CubONE

mne to teda umele neprislo

Reagovat
Godwinson

Co je to za provokování? :) Tak mu nepodal ruku, nevhodná mi přišla reakce Evry.

Reagovat
asenagio

Hele ,když někam přijdeš do společnosti více lidí, kteří se zdraví podáním ruky a jeden z nich ti ji úmyslně nepodá, tak s ním budeš "kamarád"?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si myslím, že podat ruku někomu, kdo si vymyslí bůh ví jakou kravinu, kvůli které si osm zápasů nezahraješ, je větší snížení se než mu ji nepodat.

Reagovat
niflheim

Tak ze začátku to byla hlavně nefalšovaná radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Evra? Já to neviděl...

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

normálně u každé tribuny slavil vítězství a hecoval diváky a pak to samé udělal u tunelu a zrovna procházel Suarez

Reagovat
asenagio

Myslím si, že to před zápasem hodil Evra za hlavu. Chtěl Suáezovi podat ruku, a to dost vehementně. Ten dál dělal uraženého a nepodal mu ji. Tak si ho Evra vychutnal na konci zápasu oslavou vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

...nebyl ten uražený náhodou v prvním zápase Evra?

Reagovat
eibe

chtěl,aby se Suárez ponížil a podal mu ruku, ovšem bohužel pro něj a zase žaloval sudímu a málem zase plakal

Reagovat
smazaný uživatel

tři chyby tři góly posral to Kenny to sestavou kdyby hrál Andy a Adam vypadalo by to úplně jinak..ve předu neměl kdo podržet balón,protože na Luise šli všichni obránci..doufám,že Kelly bude nastupovat nmísto Glena,nebo ještě líp,že Glen se přesune na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tři góly ? jako do naší sítě ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jaká je vaše síť ale při každým gólu co padl byla chyba..nejdřív Johnson pak Spearo a nakonec Ferdinand

Reagovat
CubONE

ta Ferdinandova nebola az taka velka, Evans dost prekvapujuco neodhlavickoval, Rio nemal sancu zareagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu před zápasem psal, že to Spearing zvládne? Jeho chyba nakonec rozhodla...

Reagovat
niflheim

Navíc ho v prvním poločase od prohraných soubojů zachraňoval Dowd.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to pisou porad, pritom je to hrac tak pro rezervu

Reagovat
smazaný uživatel

No vedle něho i Gerrard vypadal jako slabý hráč.. to se zatím podařilo jenom Lampardovi v repre.

Reagovat
cristiano.K.

kdo to píše? my víme,že na tyhle zápasy nemá,ale pokud chce hrát Kenny na defenzivního tak neměl jinou možnost. Jako 5-6 střední záložník ideál

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/QubF5Afcuek - Patrice dal vzpomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jen čekám na ty, co tu budou ukazovat na to, že měl jít Rio ven, ve studiu na tu situaci dávali lupu a bylo jasně vidět, sami to tam říkali, že Ferdinand trefil pod Suarezovou nohou prvně míč.Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

odvěký rival zostuzen drtivou a jednoznačnou výhrou 2:1 GGMU !

Evra

Reagovat
stiflerovamama

2-1 je naozaj drtiva prehra

Reagovat
t0mmy33MCFC

jj to je asi tak jak naposled v FA cupu nas rozdrtili 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

my je zase "rozdrtili" v FAC

Reagovat
smazaný uživatel

A to musi bejt drtiva prohra 5:0? Sice to dneska skoncilo 2:1,ale Liverpool se naprosto k nicemu nedostal

Reagovat
eibe

že

Reagovat
EL Gringo

EVRA JE DOBRY KKT

Reagovat
stiflerovamama

Luis aspon ten golik

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
madridcan

Rooney uzasny, ale Evra padol na Suarezovu uroven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super Evra, tomu smradovi si mal rovno jednu fuknut

Reagovat
eibe

to by nedokázal, musel by plakat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

prej minimálně do neděle.... maximálně do neděle!

Reagovat
smazaný uživatel

MU zaslouženě. Nevím co dneska hrálo za klub na Old Traffordu, ale Liverpool Football club to nebyl. Kam se podělo nasazení, bojovnost za každýho stavu?

Evra se ukázal v perfektním světle opravdu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš ten Váš trol, ne? Nepodat ruku soupeři, střílet míč do diváků a pak i zkusit trefit Evru, když stál v autu? Evra udělal to nejmenší, co mohl. Já kdybych byl na jeho místě, tak se směju Suarezovi do ksichtu, za to jak se chová primitiv!

Reagovat
eibe

jenže Suárez ho právem ignoroval a Evra to trapně těžce nesl

Reagovat
Manik...

Evra se akorát ztrapnil blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal?

Reagovat
Manik...

běhal jak opice po stadionu a burcuoval fandy... Ještě aby toho nebylo málo, hned kolek Suáreze , no prostě si myslel jaká je hvězda, a že něco hroznýho práě dokázal. Leda tak vyhrát 1 zápas ...

Reagovat
C-M@ster

Prostě Suarezovi vratil co mu patri, tak prestante brecet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma je opice potrate....

Reagovat
Manik...

lepší opice než štětka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to máš pravdu takový hovado jako ty může na svět přivést jedině štětka....

Reagovat
Kaze

Vyhrál derby proti úhlavnímu rivalovi, což možná pro tebe nic neznamená, ale pro hráče jo takže se radují jen opice a kdokoliv oslavuje výhru, tak je taky opice? Tak to máš docela smutný život.

Reagovat
Manik...

taky jsem ho vyhrál a dokonce 8:0 a pos*al jsem se z toho? NE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda. Doma v poháru jsme jezdili po zadku (3 dny po náročným zápase s ManCity) a v lize na OT to nejde ? Žádnej pressink, nulový sebevědomí, jen frustrace. A tohle je bohužel vina Kennyho, že nedokáže tým pořádně nabudit

Reagovat
Nikikrew

Liverpool slaby ako caj. Na LM to urcite nie je.

Inac co sa tyka kazuy Evra, Suarez tak samozrejem Suzarej je strasny chuj a dement. Ale to co spravil na konci Evra, to tiez nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude davat tedka Bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton-Chelsea a pak NUFC-Spurs

Reagovat
Manik...

a teď všichni fandíme City aby byli opět tam kde mají být, na špici!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teroristi

Reagovat
scholes18

mojho penisu akurat..!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

cigan versus negr a tolik lidi ma co resit...

Reagovat
CubONE

chod sa zadlavit ropou a nas tu nechaj

Reagovat
t0mmy33MCFC

no kez bych nakou mel

Reagovat
stiflerovamama

Ako som pocul , United nepomohlo ani znizenie vstupeniek fanusikom LFC

Reagovat
salami

tak měl Evra radost no, se pos..., zřejmě jste tu všichni bez emocí a Suareze byste po zápase pohladili po hlavě, aby mu nebylo líto, že prohrál

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, ze za vsechno muze prave uplakanej evra a jeste se asi citi ublizene

Reagovat
smazaný uživatel

Nemoze za vsetko Evra, za vsetko moze fakt, ze Suarez ma v hlave nasrate..

Reagovat
stiflerovamama

Akoze oslavovat Evra mohol , to chapem , nie tak ako oslavoval

Reagovat
smazaný uživatel

tohle k tomu prostě patří, když už se hraje špatný fotbal, tak aspoň emoce a divadlo

Reagovat
vodka

tak ale přímo kolem něho poskakovat fakt neměl, i když se mu za to nepodání ruky vůbec nedivím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale preco by nemohol poskakovat pri nom? Evra sa nho vobec nepozeral, bol otoceny k fanusikom, nechapem, ze preco by nemohol sa radovat pri nom..

Reagovat
fff

Ked prebehol okolo Suareza, ku ktoremu inak uplne cielene siel a amozrejme uplnou nahodou zastal asi meter od neho, urcite si ho nevsimol

Reagovat
niflheim

Dal mu to pěkně vyžrat aspoň...Patricovi se nedivím.

Reagovat
Swarley

přesně tak, teď když jsem konečně viděl to nepodání ruky, tak ať si to klidně Suaréz vyžere...

Reagovat
smazaný uživatel

nepodání ruky? jestliže si o mě někdo vymýšlí lži, tak mu taky ruku nepodám

(teď to nechci řešit dál, tu kauzu jsem nesledoval a kdo má pravdu netuším)

podáním ruky vyjadřuju respekt ke druhému, jestliže ho nemám, nebudu se přetvařovat a podávat mu ruku

tohle je asi jediná věc, kterou bych Suarézovi nevyčítal, ta reakce Evry byla mnohem nevhodnější

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

reakcí Evry mýslím na to nepodání ruky - měl to prostě přejít a ne ho tahat zpátky

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kovi81

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asenagio

Aha, takže když Suárez ukázal, že má Evru u prd*le. Tak měl za ním Evra na konci zápasu přijít a říct mu pár povzbudivých slov aby nebyl skleslý z prohry. Probud' se.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu někdě o tom co měl Evra udělat na konci zápasu? Ne, tak mlč.

Reagovat
minoLFC

a to píše kde? Evra mal proste Suareza ignorovať jak pri podávaní ruky tak pri tom svojom zaverečnom šaškovaní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
Kokesh

Hlavně, že Berdycha ihned každý odsoudil a skoro nikdo s ním neměl slitování. Respekt je respekt, ale na druhou stranu oba dva naplno ukázali svá ega, morální ubohost a absolutní nerespektování ducha fair-play. U Evry převládaly emoce po zápasu a možná toho bude trochu litovat, ale Suaréz při začátku zápasu ukázal naplno svou tvář...tohle je pro mě daleko horší, než burcování fanoušků. Odpad, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eibe

Reagovat
kiwwi

tolko pokrytcov na jednam mieste....

Reagovat
smazaný uživatel

tak na tebe, ale nemá ani jeden z nich....

Reagovat
salami

přesně fotbal si užijem od půl 7, tak tady byla aspon show, navíc to přidá na náboji i jejich dalšímu střetnutí, rozhodně mě baví tohle víc, nesnášim derby kde si nakonec všichni podaj ruce a tvářej se jako největší kamarádi a jejim vlastně putna, že prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, výše píšu k tomu podání ruky - přeci nepodám ruku někomu, koho pak 90 minut budu nahánět po hřišti a hledat příležitost ke střetu, nějaké nepřátelství má zůstat na hřišti a netahat si to domu, ale jako po prohranym zápase pujdu pryc se svesenou hlavou, tak po viteznem se budu radovat a dam to najevo

Reagovat
smazaný uživatel

No, nic take strasne Evra neurobil na konci, zeby trebalo sa nad tym pohorsovat, hlavne emocie v tom boli a mne sa to aj tak pacilo

Reagovat
smazaný uživatel

lepší prohrát v PL než vypadnout v FAC

Reagovat
C-M@ster

Lepší 19 titulů než 18.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi cest nez slava

Reagovat
C0br

Díky za další kompliment.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy ma jine priority

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt evri tak bych vam i pogratuloval mufani...

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za blbost? =nA vašem místě bych se soustředil alespoň na EL, nebo čtvrtej flek, a ty že fa cup je dulezitejsi

Reagovat
smazaný uživatel

co je tohle za blbost? proc bychom se meli soustredit na EL kterou nehrajem??

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě případný vítězství v FA Cupu je víc než čtvrtý místo v lize

Reagovat
smazaný uživatel

pre vás možno keď už ste sa zmierili so siedmym miestom ale my ideme na titul

Reagovat
Yanek

Ma nekdo video toho, co udelal Evra? Na youtube nic neni...

Reagovat
vodka

po odpískání začal burcovat fanoušky tím, že mával rukama, a skákal podél čáry. Pak přiběhl k Suarezovi a skákal těsně před ním...

Reagovat
CubONE

uprimne sa tesil a vyskakoval tesne po hvizde, radoval sa s fanusikmi a isiel okolo Suarez a nejaki scouseri tam zacali nieco riesit

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,že Kenny strašák Dalglish umí dobře nakupovat,jak 20 mil Downing tak 35 mil Carrol stojej za píču...

Reagovat
smazaný uživatel

a stáli za piču i v FAC?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikej ze bys tenhle kauf rad zopakoval :D ja byt fanouskem LFC tak radsi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrolla mam hrozně rád a podle mě se určitě vyplatí navíc když nám Carrolla a Suaréze "zaplatil" Babel s To**esem

Reagovat
celeb

do <|> aj s tvojou laskou k tomu vlasatemu, pomalemu neschopnemu traktoru. Najdi si radsej zensku.

Reagovat
smazaný uživatel

a Henderson za 14

Reagovat
smazaný uživatel

Ač nesportovní,tak i tak jsem cítil s Evrou a smál se na konci na tohodle zápasu..

Jinak k hodnocení..Škoda toho gólu,který jsme darovali dnes naprosto nulovému Poolu,od začátku jsem nechápal co Dalglish vymýšlel s tim nasazením téhle sestavy i když měl prakticky možnost nasadit to nejsilnější,co k dispozici má.

Scholes dneska famózní,Valencia taktéž(až je mi líto Enriqueho co hlavně v prvním poločase si musel i na úkor Downinga vytrpět),celá záloha šlapala opravdu skvěle i když ty Gigsové chvilky kdy je schopný za 5ti minutovku skazit 5 jednoduchých přihrávek mě vždycky zvedají ze židle.Přidal se k nim i jindy nevýrazný Evans a Rafael,který i když kazil,tak to jeho nasazení a bojovnost byla suprová.De Gea na mě dneska působil trochu jistějším dojmem a nakonec i v jedninné pořádne střele od Johnsona podržel.Wazza je kapitola sama o sobě,bojovnost,síla 2 šance=2 góly..

Nakonec škoda,že to nebylo s 0,zítra budu držet palce Ville aby City potrápilo United GOO

Reagovat
Kaze

Co bylo proboha nesportovního na tom, když kapitán oslavuje výhru proti úhlavnímu rivalovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl si odpustit to,že se postavil před Suaréze a burcoval fanoušky,patří to k tomu to je jasné,ale zbytečně bude muset poslouchat jak je strašný provokatér apod.Ale emoce jsou emoce

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl si na Welbecka, který se skvěle rval o míče

Reagovat
pajamu

Přesně tak, Danny dneska podal hodně solidní výkon. Jen škoda, že mu tolik nestřílí a občas se v těch kličkách utopí. Ale jinak paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je chuj, kdyby normalne podal ruku Evrovy, nemusel by mu to Evra na konci zapasu vtracet. Dobre mu tak chujovi, neumi se chovat.

Reagovat
eibe

To že někdo někomu vynadá nebo urazí je věc jedna, to že to ten druhý špatně nese a málem z toho brečí je horší

Reagovat
smazaný uživatel

Evra za ten konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, udělal bych to samé! Nepodal mu ruku a ještě ho chtěl trefit, když byl Evra za čárou. Suarez je primitv všech primitivů.

Reagovat
eibe

no ukázal, jaky je to slaboch, že to tak špatně nesl, to nepodání ruky

Reagovat
C0br

Kritizovat Evru za normální oslavu po důležitý výhře v derby, to fakt můžou jen rasistický kokotci.

Reagovat
smazaný uživatel

pro me zame at sem pro tebe co si myslis ale evra je prolhana kurvicka

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

rasista je ale úplně každý z nás, ten antirasismus je jen uměle vytvořený systém hodnot který je člověku absolutně nepřirozený

Reagovat
Mada

To je pěkná blbost.

Reagovat
Kaze

1. Jste dementi, jste nikdy nehráli fotbal nebo co, že se divíte, že se raduje? Já osobně se radoval z každé výhry. Evra jako kapitán hraje jedno z největších derby, zápas až na jednu chybu odehrál skvěle, to se jako nemůže radovat? Nikomu se neposmívá, nikomu se nevnucuje, jen slaví.

2. Rooney ke konci skvěle, jak se ho Agger a Enrique snažili obrat o míč

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teda Evra běžel k Suárezovi a slavil u něj?

Reagovat
Kaze

Tak to jsem neviděl

Reagovat
13

Tak se příště koukej až do konce když už tu chceš něco vykřikovat..

Reagovat
Kaze

Koukal jsem na Bloodzeed a až do chvíle, než to vypnul a naskočila tabulka.

Reagovat
kubys

Tak to ses asi díval špatně, protože to tam bylo...

Reagovat
Kaze

Jestli k němu fakt běžel a provokoval, tak to beru zpátky.

Reagovat
kubys

Wtf? Vždyť jen před Suarezem burcoval fandy...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
janinho

:)))) John McClane rocks!

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, Evra jen oslavoval a ten prasopes šel zrovna okolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

sam tomu neveris (kvoli tebe dufam)

Reagovat
CubONE

neviem, mne nepride, ze cielene slavil okolo neho...vsetci smerovali do tunela...

Reagovat
kubys

Třeba Škrtěl do tunelu moc nesměřoval, když ho drželi stevardi. A rozhodně to bylo cílené, nejsem na žádné ze stran, ale tohle byla ubohá provokace.

Reagovat
CubONE

tak Evra bol otoceny chrbtom k nemu a smerom k divakom a na nich maval....podla mna hned Suareza ani nezaregistroval

Reagovat
kubys

Běžel za ním zcela cíleně, chtěl mu to prostě dát sežrat, vtipné potom bylo, jak se tam na něj seběhla NS část liverpoolské sestavy.

Reagovat
CubONE

NS? neviem, mne to stale pride ako spontanna reakcia, priznavam, ze mu to asi scasti chcel nechat vyzrat, ale len v tom zmysle, ze sa to vyvinulo zo situacie, ked isiel okolo a nie, ze Evra priamo k nemu isiel slavit

Reagovat
kubys

Tak se podívej na to video, NS bylo samozřejmě řečeno s nadsázkou, každopádně viděl jsem jen holé hlavy, co se seběhly na Evru.

Reagovat
CubONE

ja som videl to video, nerozumel som tej skratke NS...

Reagovat
smazaný uživatel

ale on stejným způsobem slavil od konečného hvizdu prakticky u všech fanoušků a Suareze si vůbec nevšímá prostě slaví jako předtím

Reagovat
smazaný uživatel

a proč ne? chtěl slavit u té části publika a ta špína šla právě kolem az to nepodaní ruky bych se mu ještě vysmál do ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a že to není celé? Takhle on slavil u všech tribun předtím ale je vidět že ty vidíš jen to co se ti hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moment zápasu pro mě byl kolem tý 65. minuty. Steve nad míčem, nemá komu přihrát, pak jen odevzdá míč Kuytovi na 3 metry, podívá se směrem k lavičce a vyloženě si tím řiká o střídání ze zoufalosti a z jeho trapnejch spoluhráčů, který mu vůbec nepomohli. Smutný to bylo.

Reagovat
13

A do toho Účkaři zpívali Giggs 5 gerrard 0..

Reagovat
Rssa

Třeba žádal Kennyho o lepší spoluhráče...Pochybuju, že by se zrovna Stevie chtěl takhle vzdát vystřídáním...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem narážel, hned chvíli po tomhle tam bylo střídání. Kenny to nezvládá nějak poslední dobou, to je prostě fakt.

Reagovat
Rssa

Taky jsem toho názoru. A nejen střídaní, ale i rotaci celkově, nereflektuje taky formu hráče (teda reflektuje, ale jen ty nejzářnější případy). Kelly prostě hrát musí, kdykoliv hrál, tak hrál hodně dobře až výborně a je to naše budoucnost. Stejně tak (ne)nasazování Jonja...

Je to naše legenda, ale z jeho působení na střídačce jsem trochu smutný

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Výkon na kkt, ale hrdí na našich away fans.

Som zvedavý budúci rok na alokáciu na OT. miestnu sebranku by prekričala aj Anfield cat

Reagovat
vodka

*hrdý

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez znovu ukázal, že veľa rozumu mu pánbožko nenadelil a Evra sa mu neviem prečo chcel po zápase dostať na jeho úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

tak timto komentem si je oba opravdu prekonal

Reagovat
2miguel1

Liverpool musí nakupiť kvalitných hráčov a zbaviť sa Lucasa,Sprearinga,Downinga,Kuyta

Reagovat
smazaný uživatel

lucase? vzdyt je to jeden z nasich nejlepsich hracu

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by hrál dnes Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

zapas 2 tímov co neziskaju titul

Reagovat
kubys

Bral bych, když Evra oslavuje vítězství, jako kapitán po zápase s úhlavním soupeřem to je samozřejmé, ale to, že se při tom běžel vysmát prakticky Suarezovi byla ubohost a ukázal, že je prakticky na stejné úrovni.

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

kiwwi sa ma včera pýtal čo mi naňom okrem tej kauzy vadí. Tieto kraviny, on nie je dôstojný kapitán.

Reagovat
kubys

Není, určitě by neměl být zástupce, on možná bude dobrý hecíř v kabině, ale na hřišti mi nepřijde jako ten vůdce.

Reagovat
cristiano.K.

mnohem horší úrovni

Reagovat
kubys

Ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

nas vykon otrasny, zaslizena vyhra ManU, aspon ze nasi fans si to tam z toho urobili domaci zapas

Downinga som chcel, ale zatial je totalne k nicomu a vyhodenych 20 melonov, Henderson slabota, Spearo ako uz dlho vravim na zaklad nebude mat nidky, Kuyt sa snazi ale uz to absolutne nestaci....cakal som viac od Bellamyho, ako zolik bol dnes k nicomu

no a Evra sa dnes predviedol ako klasicka opica

Reagovat
Chandy

Jenže do toho prvního střídání sme byli fakt uplně marný, Bellamy s Carrollem to aspon trochu oživili, takze Craig jednoznacne přínos pro mě dneska. Jinak Downing jak říkáš, pro mě asi zatim nejhorší přestup, no a Dirk na to už dávno nemá, nechápu proč ho kenny furt staví...

Reagovat
iamek

Nejaky duvod proc Downing hraje takovou tuzku ? V AV nehral vubec spatne a jak sel do poolu tak jsem si rikal, ze vase hra pujde nahoru a on zatim snad nema ani jeden kanadsky bod.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes strasný vykon ach... a ta zostava ani nehovorim...

Reagovat
Didier Drogba

Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Grogba

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
M11

divim se Utd ze maji takoveho ubozaka za kapitana

Reagovat
kubys

Tak kápo je Vidić, že jo...

Reagovat
Manik...

Vidič to je jiná liga

Reagovat
smazaný uživatel

kterého jediný ubožák na hřišti byla dneska Uruguayská špína.

Reagovat
eibe

ubožák je Evra, že špatně nese něčí hrdost

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace mufanum az na toho ubozaka evru

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že debilní vytlemenec neumí jako chlap podat ruku urazil bych mu hlavu čůůůrákovy....

Reagovat
smazaný uživatel

o kom mluvíš?o Ferdinandovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty bys podal ruku nekomu kdo si na tebe vymysli to co pan evra na suareze?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry to nebylo na tebe ale na toho mufana

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to si pořád vy nejdebilnější fans myslíte,že si to vymyslel,nezavislá komise potvrdila,že mu rasisticky nadával jebáku...

Reagovat
Kaze

Výmysl s důkazama nepodal ruku Evrovi, tak se Ferdinand nasral a nepodal mu taky.

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Jasně, Suaréz vůbec nebyl ubohý

Reagovat
Rssa

Škoda, ten závěr byl už fajn, škoda, že jsme tak nehráli větší část zápasu, nejlépe celý. Počkám do léta, snad z Liverpoolu odejdou hráči, kteří na to už nemají a přivede se kvalitní náhrada. Konkrétně by to chtělo odchod Maxiho, Kuyta nebo Aurelia (i když ten vůbec nehraje, tak nemá šanci prokázat, jak na tom je...ale ty jeho zranění ). Taky by to chtělo větší rotaci ze strany Kennyho. Proč neustále ignoruje výborné či velmi dobré výkony od Kellyho? Proč nedá větší šanci Shelveymu, který by mohl dát hře větší drajv, myšlenku? Co zkusit poupravit systém, začít už od začátku zápasu s dvěma útočníky?

Dnešní zápas jsme si prohráli sami se svojí neaktivitou, nechutí hrát fotbal, až ten závěr byl přijatelný. Luis přemotivovaný jak kráva, ale aspoň se snažil. Downing v první půli neviditelný, Kuyt taktéž. Enrique ze začátku nestíhal a celkově nenašel za celý zápas svůj rytmus. Spearo svůj úkol moc nezvládal, ta chyba byla hrozná...

Ale stejně věřím, že to 4. místo ukopeme.

Gratulace do Manchesteru, příště už nebudeme na vás tak hodní .

Reagovat
tomasinho

Reagovat
salami

mně hlavně překvapilo, jak byl staženej střed zálohy, 2:0 prohrávaj a střední záložníci nechoděj dál než za půlku, takže pak šel každej odraženej balon k hráčům MU a to se těžko dostává do nějakýho tlaku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

je jasně vidět jak ho chtěl vyprovokovat

Reagovat
Kaze

Fajn, tak to bylo pod úroveň

Reagovat
vladis271

Musí začať hrávať Jonjo a Kelly. Enriqueho prefackať, toto nie je on zo začiatku sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten Jonjo.

Reagovat
C-M@ster

Každej z vás, kdyby byl černej, tak by se zachoval tak, jako se zachoval dneska Evra. Tečka.

Je mi líto, že fandíte týmu s rasistou, ale nic s tím nenadělám, má i svý světlý stránky. Musíte ho holt brát jakej je.

Reagovat
Erdovec

se mi ulevilo že nejsem černej

Reagovat
minoLFC

bože to je vyplod Suarez a rasista

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen rasista, ale i simulantskej ubrečenej bezmozek.

Reagovat
eibe

ubrečenej je tak Evra, tak klídek. Kdyby byl chlap, tak to neřeší i jako to nepodání ruky. Asi si neviděl, jak žaloval to, že mu Suárez nepodal ruku

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl chlap, tak neřeší ani to údajný urážení.... Ale ono stačilo vidět, jak se choval ke svému trénérovi v JAR.... Jako správný kapitán....

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je tu 90 percent ludi zaslepenych a nikdy fotbal nehralo, tak načo to aj riešíte....

Reagovat
Mercury

Evra je dement, tady není o čem, dlouhodobě o tom přesvědčuje. Nicméně Suaréz je obdobný ocas, takže jejich vzájemné spory jsou mi fakt ukradené, ať se klidně pobijou. United vyhráli každopádně zaslouženě, Liverpool slabý, hodně slabý. Btw zdejší diskuze mi docela připomíná tu kupu hoven, co se s železnou pravidelností rojí pod každým El Clásicem a proti které se zastánci PL tak vymezují (byť právem).

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si Liverpool za predvedenu hru nezasluzil ani bod...potesil aspon Louisov gol (aj tak bude majtrom mancity! )

Reagovat
iamek

http://www.facebook.com/photo.php?v=303539236361976 - Legenda United, Showman, srdcar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Nevím proč se mu Suaréz sere do oslavy.

Reagovat
smazaný uživatel

ako prosím? to bolo čisto provokácie zo strany tej smradlavej mufáckej opice...ani tú grcku mu nevenujem...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Manik...

porterdevil - nejseš to samé i na fotbal portal??? Pokud ne hodně se podobáte

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si ten fanoušek co fandi 10 klubům najednou ne pokud se nemílím.....

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi 2

Reagovat
Manik...

10 ne

Reagovat
Kaze

nemílím

Reagovat
niflheim

Vynikající vítězství, potěší to hned v mnoha způsobech...opět fantastický Rafael. Celkem škoda, že se nepodařilo vstřelit gól v prvním poločase, začátek druhého to ale vynahradil. Převahu jsme měli proměnit ve třetí branku, místo toho jsme si zažili trochu nervy ke konci

Patrice - rozhodně nevidím, proč by na něj měl být takový flame...Spontanní oslava vítězství - to slavení u Suaréze možná bylo trochu navíc, ale ten zmetek si to zasloužil - ať už zmínit můžeme například nepodání ruky, kdy Riovu reakci plně chápu.

Trochu podezřívám Fergieho, že tam u toho zápasu usnul, jelikož jsem fakt čekal nějaké to střídání

GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím nestřídáním sem taky nepochopil. Podezřívám Sira Alexe že mě chtěl vytrestat za malověrnost, páč sem při čtení sestavy čekal že Scholes a Giggs po hodině odpadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Patricea Evra so svojou družinou si myslia, že s LFC vyjebali do konca sezóny, ale v tejto veľkej eufórií ešte netušia, že práve LFC s nimi vyjebal v 4 kole FA Cupu, kedy ich zastavil v ceste za jedinou trofejou, ktorú ešte v sezóne mohli získať.. Premier League si mužstvo Roberta Manciniho postráži a na konci sezóny ostane Whiskey Nose a jeho parta červených bez akejkoľvej trofeje..

Reagovat
kubys

A kdyže naposledy získal Liverpool trofej?

Reagovat
Manik...

26.2.20012

Mě se líbí jak už musejí fandové United zažehnávat žal větou kdy naposled ....

Reagovat
CubONE

uz ste to ziskali? takto podcenovat Cardiff sa nevyplaca

Reagovat
niflheim

Heaton je vychytá

Reagovat
niflheim

Navíc je Mickey Mouse téměř většině u prdele

Reagovat
13

Trofej jako trofej kámo...

Reagovat
Manik...

vidím do budoucnosti

Reagovat
kubys

Já jsem fanoušek MU? Tak to je novinka.

Reagovat
Manik...

vypadalo to tak, já nevim kdo tu komu fandí, poznám to jen podle komentů

Reagovat
niflheim

Tak to je ještě času...

Reagovat
smazaný uživatel

Občas přemejšlím, jestli opravdu nenávidím ManU nebo jen jeho fanoušky ...

Reagovat
Manik...

přesně!!!

Reagovat
13

Asi tak a zvlášť některý z eurofotbalu..

Reagovat
Manik...

Chelsea dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

kde jede Chelsea?na jakym Sopu?pls..

Reagovat
Manik...

sop://broker.sopcast.com:3912/125861

Reagovat
smazaný uživatel

už mám,ale stejně dík

Reagovat
Manik...

nz

Reagovat
Manik...

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu liverpooleské co blijou na Evru za oslavu. Zápas odehrál zkušeně, emoce držel na uzdě a soustředil se na sebe. No a na koncu to asi muselo ven. Scouseři to celou dobu chtěli pomstu a zadostiučinění a chtěli to vyhrorit, a teďka když viděli že je to vyhrocené tak nadávajou pokrytci. Jestli ste to chtěli vyhrotit A VYHRÁT abyste se mohli na koncu radovat vy, tak smůla. Užijte si prohru, takhle to chutná když něco chcete až nezdravě moc, a ono to nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice sem fanoušek Liverpoolu, ale taky nechápu. Tak Evra oslavil vítězství no. Sice ho nemusím za ten incident s Suarezem, ale prostě oslavil vítězství nad rivalem.

Reagovat
vladis271

ale, ale, čo tu vy dnes predvádzate ako malé urazené deti. Prejdi si diskusiu pod facupom.

A Evra? Ja vás nechápem, nemám problém priznať si chybu, alebo chybu svojich hráčov, no vy evidentne áno, ten váš božský komplex tu sere viacerých. Vyhnali ste odtiaľto kvôli nemu aj Evertoniana. Za to vám veľmi pekne dakujem

Svoje mufanské okuliare by ste občas zložiť mohli, pretože vyznievate detsky.

Gratulujem k víťazstvu.

No a k tomu užite si prehru čo ti nato poviem, detinské, strašne detinské, ale uži si to, poriadne sa nám tu s niflheimom vysmejte, mne to náladu nepokazí, a ak to pomôže vám ku krajšiemu dňu budem len rád, všetci sme ľudia, treba sa radovať.

Reagovat
smazaný uživatel

hele ale teď vážně. Po skončení zápasu Evra takto slavil úplně všude obíhal kolem tribun a hecoval diváky po celém hřišti, úplně stejně jako když šel do kabin a hecoval tam diváky za brankou.

Reagovat
vladis271

pochybujem toto bolo prehnané, mne je ten človek odporný. Keana, Nevilla ( aj napriek incidentu s oslavou pred scousermi )Cantonu si človek váži, ale Evru? Jednoducho nie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on vážně udělal to co dělal u všech tribun to samé gesto stejně hecoval diváky když se podíváš na video tak měl Suareze za zády nijak ho neprovokoval jestli zrovna diváci řvali něco na Suareze tak to v tom případě to bylo přehnané ale jestli jde jen o tu radost tak si myslím že přehnaná byla reakce vašich hráčů

Reagovat
CubONE

sa tu nehraj na neviniatko, ako keby to v opacnych pripadoch nebolo obdobne

Reagovat
vladis271

až takto? Nie nebolo. Pozri si FACup. Vyslovene priať niekomu aby si užil prehru so súperom u ktorého prehra najviac bolí?

Nie takto sa nechováme. Nehovoriac o tom, čo ste predvádzali pod preview, plakali ste, no nemali ste dôvod.

Ozaj FAcup si videl? garantujem ti, že Gerrard vždy túži united poraziť viac, ako túži Liverpool poraziť nejaký privandrovalec z francúzska.

Mal si pocit, žeby oslavoval nepatrične? Mne pri Evrovi fakt chýbalo už len to, aby dal dolu trenky a začal tam onanovať.

Reagovat
CubONE

Podla mna oslavoval ako kapitan po vyhre s najvacsim rivalom, okorene o Suareza, spraval sa vasnivejsie....troska to mozno prehnal ked siel okolo neho.

prospero tym asi reagoval na reci niektorych scouserov v komentaroch (nemyslim teba, mina, tomasinha, Rssa, ale inych, ktori maju v nicku LFC a pouzivaju vela smajlov)

Kde sme plakali pod preview?

Reagovat
smazaný uživatel

Uznej prosím jednu chybu vašeho hráče. Řekni že Suarez Evru rasisticky urážel a že to dělat neměl. A že ten test od FA je zasloužený. Až uznáš alespoň tohle, tak se můžem bavit o tom že si schopný uznat chybu vašeho hráče. Do té doby jenom plácáš.

Reagovat
vladis271

kauzu sme už preberali dlho, ale uznám, že Suarez si mal zistiť, že negro má iný význam v Anglicku ako uňho. Napriek tomu si nemyslím, že negrom chcel Evru rasisticky uraziť.

Dnes mal Evrovi podať ruku, to posral.

Gerrard si mal dať v bare pozor, aj ked sa tam nič vážne nestalo, je kapitán LFC, to posral.

Bellamy bol u nás za prvej éry psychopat, spoluhráčov by golfovými palicami byť nemal.

Fanúšik čo imitoval opicu pri FAcupe je chudák a nikdy by sa viac nemal dostať na Anfield.

Toto je ten rozdiel medzi mnou a vami. Aj napriek povesti snád najradikálnejšieho scousera na EF VIEM vzniesť kritiku do vlastných radov. Vy s vašim božským komplexom toto nedokážete, a mne je z toho zle, lebo toto nevidím u nikoho v našej sekcii, ani gunneri, ani fanúšikovia Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked povieš čiernemu že je čierny je fakt a nie rasizmus

Reagovat
niflheim

Nějak mi nepřipadá, že bych se vám vysmíval za tu prohru...spíše některým naivním reakcím na duo Evra-Suaréz.

Reagovat
frankiefcb

Evra je ubožák jako většina hráčů United. ač Suaréz má své simulantské mouchy, tak jsem na jeho straně. Jinak Reds hráli hrozně a zasloužili si prohrát. Tím bych završil svůj názor na tyto šaškárny a večer mi radost udělají spurs .

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní vítězství i když musím říct že od Liverpoolu sem čekal více. pro Evru za jeho emoce po zápase kdy se ukázal jako srdcař. Nepodání ruky Evrovi to nekomentuji to ta špína ukázala svou inteligenci.

Reagovat
smazaný uživatel

a co Ferdinad co napíšeš na něj?

Reagovat
smazaný uživatel

ten reagoval právě na tento moment

Reagovat
Erdovec

a?

Reagovat
smazaný uživatel

co a? Zastal se tím Patrice proč by měl podávat ruku někomu kdo toho sám není schopen?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že ti to Rio řekl nebo mu vydíš do hlavy?

Reagovat
frankiefcb

To víš. Fanoušci United všechno ví a všechno znají. Oni jsou Ti největší a nejlepší ze všech . Jinak ty si oprav tu hroznou hrubku.

Reagovat
smazaný uživatel

když píšu normálně tak chyby nedělam,ale na compu furt

Reagovat
frankiefcb

Stane se . Tady šlo o to, aby Ti to ti nejchytřejší z nejchytřejších fotbalových fans na světě neomleli o hlavu.

Reagovat
CubONE

ty chod do PD diskusie a onanuj nad Messim a Bušketsom

Reagovat
minoLFC

preco by tam chodil fanusik Spurs a baniku?

Reagovat
CubONE

ako hovorim, FCB ma zmiatlo, na to som strasne alergicky

Reagovat
asskicker

Tak staci vidiet teba ako si tu onanujes od 12 na uckami

Reagovat
CubONE

pravidelne, nad klubovou foto

Reagovat
frankiefcb

Ty myslíš tu házenou. Fuj neurážej mě. Kdyžtak Atleticu a v Anglii Spurs.

Reagovat
CubONE

tak potom prepac, to FCB na konci ma zmiatlo

Reagovat
smazaný uživatel

sorry jestli tohle myslíš vážně tak s tebou debata nemá smysl to že to byla reakce na to jak se špína zachovala předím bylo zřejmé otevři oči

Reagovat
Kaze

No co? Že se zastal kamaráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomte si konečně že Evra je kapitán. Ne ten váš noname který je v Liverpoolu třicet zápasů aji s cestou. Divíte se že ho hráči bráníjou? Jak byste se sakra cítili vy kdyby vám někdo šáhl na Gerrarda?

Reagovat
Manik...

kapitán je Vidíč!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vra je jeho zástupce a jelikož Vidič je mimo do konce sezony tak je kapitán Evra.....

Reagovat
Manik...

zástupce, zástupce... Symbol United stejně nikdy nebude. To i ten Rooney je větší osobnost, o Giggsovi a Scholesovi ani nemluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč by měl být symbol United,samozřejmě,že Giggs a Scholes jsou jedni z největších legend a Rooney jse jim může vyrovnat když vydrží do konce kariery v United,ale Evra prostě taky dost přispěl k uspěchům klubu a zaslouží obdiv a jelikož byl kapitánem tak se prostě radoval s fanouškama,promin,ale to už mě přišlo nesportovnější když Suarez nepodal na začátku ruku,tak mu to Evra vrátil...

Reagovat
Manik...

to jsem neviděl, já koukal až od 50. minuty, ale po pravdě já se mu za to exempore nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je na rozhodnutí manažera, Capello to doufám v týdnu ukázal dost jasně. Takže Evra je kapitán a jako takový si zaslouží zvláštní ochranu a zacházení. Třeba aji možnost mluvit s rozhodčím čemuž se ostatní pořád a pořád a pořád divíjou.

Reagovat
CubONE

Reagovat
13

A co je na tom že mu nepodal ruku? Nechtěl tak nechtěl, spíš bylo dementní jak ho za ní Evra chytal..

Reagovat
smazaný uživatel

"That's the best thing Steven Pienaar's ever done for Tottenham!"

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra konečně Black Country derby. Wolves!

Reagovat
niflheim

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Willy Wonka

reakce na hrubase, sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

S. Pienaar patří prostě do Evertonu ne do Tottenhamu

Reagovat
cristiano.K.

gratulace do MU, my si ten bod nezasloužili. Jinak všiml jsem si jediný,že Carrick měl být vyloučen po dvou faulech na Suareze?! Nemáme herní tvář,špatná rotace hráčů. Co Kenny čeká,když hráče nechá 2-3 zápasy na lavičce nebo je ani nenominuje a pak postaví do základu (Maxi,Downing) Stewart byl jednoznačně nejhorší na hřišti značně mu sekundovali Kuyt,Enrique a tou chybou i Spearo.

Suarez se samozřejmě zachoval správně v podávání rukou, strašně mě překvapuje,že chudáček rasisticky uráženej Evra se po jeho ruce téměř žadonil,proč? to ví asi jen on sám jeho chování na konci zápasu svou inteligenci jen podtrhl, v podstatě tedy ničím nepřekvapil....

Reagovat
minoLFC

tiez sa cudujem preco ho neignoroval, ved bolo jasne, ze po tom distance u ruku nebude mat chut podat... mozno ho chcel tym vyprovokovat, nech mu v zaoase zas ujdu nervy

Reagovat
cristiano.K.

my jsme to totiž celý nepochopili. Evra ho žádal o ruku. Suarez už se,ale oženil a černošky se mu nelíbí

Reagovat
Jerichoo

Evra na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuljem mancs, zaslúžená výhra.

Reagovat
13

Reagovat
niflheim

Tomasinho - jak to vůbec vidíš s tím Pachecem? Počítáte s ním do budoucna?

Reagovat
tomasinho

Podle mě ne, už mohl dostat dávno šanci, v létě podle mě někam do Španělska.

Reagovat
niflheim

Dík.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

a přesně takhle slavil a hecoval diváky hned po hvizdu zajimavé že u jiných tribun to nevadilo ale kvůli tomu že zrovna procházel Suarez je to problém

Reagovat
kiwwi

Fergie on Evra celebrations at the end: "He shouldn't have done that"

Sir Alex Ferguson On Luis Suarez : " He's A Disgrace To Liverpool Football Club."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

hodí se spíš: amen

Reagovat
kiwwi

aby som povedal za seba, Evra toto fakt trochu prepiskol, ale robi sa z toho strasna veda...vsak je to hecovanie v jednom z najvacsich derby na svete

Suarez mu nepoda ruku a Evra je kokot, Evra ide oslavovat s fanusikmi a trochu poprovokovat a je kokot...si nevidite na spicku nosa

Reagovat
niflheim

Souhlas

Reagovat
Al Capone

až teda na to, že je to jedno z největších derby na světě

Reagovat
niflheim

Navíc teď ze Suaréze snad udělají mučedníka...je to k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš od lidí s logikou "Suarez urážel Evru, Evra je kokot"

Reagovat
kiwwi

Fergie: "Liverpool have had a player banned for eight matches and they're blaming Patrice Evra. I know who they should be bloody blaming."

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně jsou to pitomci oba. Ať už Suaréz Evru urážel, nebo ne, má se přes to přenést, a nedělat uraženýho. A Evra si ty šaškárny mohl odpustit, bylo to trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš tak všechno tak brát. Podle mě není kokot ani jeden. Suarez prostě nepodal ruku Evrovi.. dalo se to čekat, je to jeho věc. To stejný Evra.. prostě měl radost a oslavil vítězství.. nevidím v tom nic špatnýho

Reagovat
kiwwi

tak si prejdi diskusiu

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám.. nesmíš číst všechno.. je jasný, že scouseři budou psát jakej je Evra kokot a tak .. když Liverpool prohrál

Reagovat
Rssa

A ty neumíš číst. Evra je blb, protože mu šahal na ruku, i když Suarez mu tu ruku podat nechtěl. Má své důvody, proč mu tu ruku nepodal (a je to jeho svaté právo, když si myslí, že si od něj Evra ruku nezaslouží, tak mu ji dávat nebude). Neřeší se tu dneska nějaký rasismus.

Reagovat
kiwwi

ako pisem...Evra bol urazany, Evra je kokot...Evra siel Suarezovi podat ruku, ten odmietol, Evra je kokot...vam ani herkopater nevyhovie

Reagovat
Rssa

Ne, Evra je jen blb, že mu šahal na tu ruku. Pokud Suarez o usmíření nestojí, má se na něj Evra prostě vyprdnout a nevšímat si ho. To je to tak těžké?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo měl to udělat. Já být Evrou tak se na něho vyseru. Ale fakt je že kapitánovi soupeře by se prostě ruka podávat měla. Alespoň Evra tím že mu chtěl podat ruku ukázal že to celé chce pustit z hlavy a nechat za sebou, Suarez ukázal že se tím užírá a užírat ještě bude. Kdyby Evrovi tu ruku podal, tak ukáže že má alespoň nějaký charakter, aji kdyby se musel tisíckrát přetvařovat. Takhle udělal to nejhorší co mohl.

Reagovat
Rssa

Tak evidentně to bere Luis jako velkou křivdu. Podání ruky od Evry, poněvadž ta celá kauza není jednoznačná, mu může připadat jako provokace a já se mu ani nedivím. Jako kdyby podával Terry Bridegovi při nástupu ruku s kalhotkami jeho bývalé přítelkyně nebo Giggs poslal bratrovi vánoční přání s tím, že obzvláště zdraví jeho ženu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jenom podání ruky a dělá se to před každým zápasem. Pokud chce Suarez hrát v PL, tak mu tu ruku dřív a nebo pozdějš bude muset podat, jinak bude za úplného blba. Nic víc bych v tom nehledal. Kór když Evra je ta oběť.

Reagovat
minoLFC

obeť to je fakt fraška, tento umelý pseudorasizmus

Reagovat
smazaný uživatel

A co takto? Evra nebyl uražený, Suarez potrestaný > Evra je kokot. Neprávem obviněný nepodá kokotovi ruku a on uplakánek dělá po zápase divadlo a provokuje > Evra je kokot.

Tato rovnice mi vyšla jednoduše ...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

to je komik ten senil, je logické, že Suarez po tom BANe nebude mať chuť podať slečinke ruku...áno minulé ho Suarez provokoval nevhodnými výrazmi (o žiaden rasizmus nešlo), ale dnes to isté robil EVra

Reagovat
smazaný uživatel

To novy BBC je fakt otresny

Reagovat
smazaný uživatel

Stránky? Já si nemůžu zvyknout ani na nový studio motd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten novej design webu je strasnej, neprehlednej, nefunkcni Live Football atd., studio je v pohode.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
*LFC*

Suaréz se zachoval jako hlupák a Evra tak jak se dalo čekat od hráče Man utd. (=jako vůl).-->1:1

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem ten Caroll už to taky přehání po každém souboji na zemi a hned rozhazuje rukama směrem k rozhodčímu koho mi to jen připomíná z českých útočníků

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex tells Match of the Day that Suarez is a disgrace and Liverpool should get rid of him. Strong opinion.

Reagovat
fff

Sice si myslim, ze SAF by sa mal starat skor o svoj tim, tak ak mam byt uplne uprimny, Suarez sa mi okrem prvych niekolko zapasov u nas nepaci. Zo zaciatku mi aspon odporoval hrou, od tej dby vsak hra vyrazne klesla a chovanie ostalo ... Ale zas tu kvalitu ma a my v sucasnej dobe prave tu potrebujeme, hoci by som ho bez vahania menil.

Reagovat
kiwwi

@Frimpong26AFC: I have just today realised Suarez is a total wasteman Clown

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Keane: "If I was playing, if Incey was playing, if Sparky was playing: Suarez ends the game wishing he'd shaken hands".

love u captain

Reagovat
vodka

Reagovat
pajamu

Keano!

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

nejak tomu nechapem...prelozte mi to niekto

Reagovat
niflheim

Pokud bych byl já na hřišti, Ince nebo Sparky - Suaréz by si přál, aby si podal tu ruku s Evrou na začátku. Očividně by dostal od nich slušně naloženo

Reagovat
kiwwi

ahaaa...je to dost krkolomne napisane, nejak som si to nevedel spojit dokopy

Reagovat
fantomas

Je to uplně normálně napsaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na tom nevidím nic krkolomného.

Reagovat
kiwwi

tak asi mam len medzery v Anglictine

Reagovat
C-M@ster

Spíš ostatní, gramaticky ta věta v pořádku rozhodně není.

Teda aspoň já si podmínkovou větu představuju jinak.

Reagovat
CubONE

pokial to je z twitteru, tak sa to asi Roy snazil nejak skratit, kedze tam je nejaky limit na znaky...

Reagovat
Kaze

Je to normální druhý kondicionál.

Reagovat
Kaze

Tak ne, chybí tam would

Reagovat
niflheim

Keano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kiwwi

@MOgdenTelegraph

Has to be said, Kenny Dalglish has damaged #lfc reputation as much as Suarez with his comments. Owners must be pulling their hair out.

Reagovat
fff

Ono podla mna osobne, podanie ruky nie je povinnost. Ono sa to tak nejak casom vzilo, hlavne takto na futbalovych zapasoch, no ono by to mal byt skor nejaky vyraz ucty, respektu voci druhej strane. Nejake nutenie tomu uplne odobera podstatu. Na druhu stranu sa Suarez mozno mohol prekonat, kedze musel vediet, ze to bude sledovane, ktovie. Ktovie ako by sa ktokolvek z nas zachova, keby mal pocit krivdy.

Reagovat
kiwwi

urcite si chcel zareagovat na tento moj prispevok?

Reagovat
fff

Ehm povodne som chcel reagovat inam, ale tak co uz .

Reagovat
Al Capone

tak teď jsem se na to podíval a to je teda slabota...kdyby se dělo na ostrovech to co mezi Realem a Barcou tak by se tam z toho všichni posrali

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to nebylo nic, akorát oslava. Fanoušci Liverpoolu potřebovali záminku aby mohli pokračovat v nadávání na Evru. Věřím že kdyby neslavil tak nadávajou za to že jim ani nestojí za oslavu a že je tím zneuctil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je brečení?

Reagovat
minoLFC

ale prosím ťa, nepamätam si, že by EVra niekedy nejak výrazne slavil výhru nad LFC, dnes aj slepý videl, že provokuje a nezdržal sa ani keď mu Dowd dohováral

Reagovat
cristiano.K.

omg, at si slaví jak chce,nejdřív slaví na všechny strany,bije se do prsou (však to je v pořádku) a pak očividně jde před Suareze,aby viditelně provokoval i Dowd si toho všiml a přiběhl nebo proč tam běžel,protože se Evra choval,tak jak měl? Nechovejte se trapně a neobhajujte neobhajovatelné...

Reagovat
fff

Inak...aj SAF povedal, ze to Evra nemal robit. Hm o com to asi hovori, ked podla Teba Evra nic zle nespravil .

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno z těch tří není odpověď na moju otázku.

Reagovat
fff

Sorry, ale tohle je breceni? bola seriozna otazka do diskusie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože nechápu proč je to co sem napsal brečení. Nemyslím si že bych měl důvod brečet.

Reagovat
vladis271

opäť my sme potrebovali zámienky, my, my, my za všetko môžeme my.

Nemáte kúsok sebakritiky.

Akože chceš tým povedať,m že nejaký scouser vstúpil Evrovi do hlavy, aby sa takto zachoval, aby sme my potom mali zámienku? To, čo je za logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to furt plácáš? Kde píšu že za Evrovo chování můžou fanoušci Liverpoolu? Tohle už je podruhé a ani poprvé to nedávalo smysl.

Reagovat
fantomas

No to se teda máte čim chlubit..

Reagovat
smazaný uživatel

Copak on se tím chlubí? Já to chápu tak, že ho baví, jak to tu všichni řeší, přitom je to celkem nafouklá bublina.

Reagovat
smazaný uživatel

By na to nikdy v Anglii nečuměl no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong na Twitteru : ''Fanoušci Liverpoolu říkají, že Evra slavil výhru jako titul? Jsem hodně překvapen, že si Liverpool pamatují, jak se slaví titul

Reagovat
CubONE

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

own goal

Reagovat
smazaný uživatel

Evra opet potvrdil, ze ma inteligenci i chovani opice...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez by byl i za tu opici vděčný

Reagovat
smazaný uživatel

takovym idiotum bych daval ban

Reagovat
vladis271

Pre prospera, evidentne namňa zabudol:

kauzu sme už preberali dlho, ale uznám, že Suarez si mal zistiť, že negro má iný význam v Anglicku ako uňho. Napriek tomu si nemyslím, že negrom chcel Evru rasisticky uraziť.

Dnes mal Evrovi podať ruku, to posral.

Gerrard si mal dať v bare pozor, aj ked sa tam nič vážne nestalo, je kapitán LFC, to posral.

Bellamy bol u nás za prvej éry psychopat, spoluhráčov by golfovými palicami byť nemal.

Fanúšik čo imitoval opicu pri FAcupe je chudák a nikdy by sa viac nemal dostať na Anfield.

Toto je ten rozdiel medzi mnou a vami. Aj napriek povesti snád najradikálnejšieho scousera na EF VIEM vzniesť kritiku do vlastných radov. Vy s vašim božským komplexom toto nedokážete, a mne je z toho zle, lebo toto nevidím u nikoho v našej sekcii, ani gunneri, ani fanúšikovia Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

proč budu podávat ruku někomu o kom si myslím,že je pro mě největší odpad?

Reagovat
vladis271

slušnosť, aby nepoškodzoval meno klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale uvedom si že toto nafúkli iba média a jebnutý prepitý Sir aidam...je mi na grc z celého Manchestru...ten nech si tam rieši tých čo jebávajú štetky a manželky vlastných bratov

Reagovat
cristiano.K.

slušnost to je,ale není to povinnost a v tomhle případě se to dá normálně pochopit

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

komedia toto

Reagovat
vladis271

ty namňa nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Prospero pošli mu kytku, jinak nám svoje osvícení bude předhazovat pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už ne prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, já taky dokážu uznat chyby našich hráčů. Evra mě leze krkem už do MS v JAR, ale je to kapitán takže k němu respekt mám. Rooney mě sere z doby kdy vyjednával o penězích ale co nadělám, bez něho je Man United poloviční a ty prachy si prostě zaslouží. Ryan mě svou nevěrou sere ale co nadělám, faktem je že je to jeho věc a bohužel věc která se děje běžně. V každém z těch tří případů bych se já zachoval jinak - jako kapitán bych poslouchal trenéra aji když je to blb jako Domenech, v Man United bych hrál za byt a stravu a svoju babu bych nepodváděl. Ale reálně řečeno v jejich situaci jsem nebyl, teda kromě té nevěry a do té jsem nešel, aji když sem se vykašlal na hodně svých dětských představ o vztazích. Všecky tyhle tři věci dokážu přejít proto protože pro tým který mám rád odvádíjou maximum, jsou jeho důležitou součástí a do jejich hry se to neprojevuje. A jestli chceš slyšet jednu věc kterou se odlišujou fanoušci Man United a Liverpoolu, tak fanoušci Man United, ať už chyby svých hráčů přijmou a nebo ne, tak je považujou vesměs za chyby, třebaže omluvitelné, neadorujou je. Kdežto vy ste udělali ze Suareze hrdinu a snažíte se jeho chování prosadit jako nový standard. Najednou je každý fanoušek Liverpoolu "rasista".

Reagovat
vladis271

Myslíš, že mňa Luisove správanie nesere? Ale jednoducho vidím, že je pre našu hru bytostne dôležitý. Rovnako ako pre vás Rooney. A preto mu človek niektoré veci odpustí, rovnako ako vy ste schopní odpustiť záletnícke aféry, či podvádzanie vlastného brata.

A nikto tu z neho hrdinu nerobí, ale je normálne, že pri kolektívnom hunte na hráča si ho vlastní zastanú.

To, že kauzu Evra Suárez vidíme rozdielne je normálne, ale tu zas vidím rodiel medzi nami a vami.

My nespochybňujeme to, že to vidíte inak, ani vám zato nenadávame ( len obhajujeme vlastného hráča ) no vy nie ste ochotní priznať, že je normálne, že to niekto môže vidieť celé inak ako vy.

A to pri každej situácii, ktorý vidia scouseri inak hneď nabehnete ako nejakí mafiáni, že my sme tí sprostí. No nato ti seru.

Reagovat
kiwwi

zaujimave, ze skoro cela verejnost je proti Suarezovi ale ty napises ze len my to vidime inac

Fergie to dnes proste povedal dobre a ja viem ze vy to citite tak isto, len to nepriznate

Reagovat
vladis271

celá verejnosť? Preto napr. gunneri u nich na Evru kričali cry baby?

podlož niečím to, že to tak vidí celá verejnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

"My nespochybňujeme to, že to vidíte inak, ani vám zato nenadávame " - tohle je lež.

"no vy nie ste ochotní priznať, že je normálne, že to niekto môže vidieť celé inak ako vy. " - tohle je lež

"A to pri každej situácii, ktorý vidia scouseri inak hneď nabehnete ako nejakí mafiáni, že my sme tí sprostí." tohle je otázka perspektivy.

Jestli nám nenadáváš za to že vidíme něco jinak, tak co majou být všecky ty urážky které mě pořád píšeš?

Reagovat
vladis271

nie je to klamstvo a za tým si stojím. Ja sa vám nečudujem, že to vidíte inak, ale my tiež a vždy to u nás bolo štýlom, že sme si obhajovali Suáreza.

No neviete, ako náhle sa od scousera objaví názor, ktorý mufanom nevonia nasleduje " " alebo sa to znesie na scouserské videbnie sveta.

A urážky, no prepáčte páni, za prvé je to vzájomné, a za druhé bytostne neznášam namyslenosť a aroganciu ( smutné, pretože sa na takého človeka mením, ale to už je moja vec ) no a vy ste tou aroganciou povestní ( konkurovať vám môžu len cules ).

Toto nie je o tom, že vás nemusím lebo ste mufani, toto už je o tom, že vás nemusím, kvôli vášmu chovaniu.

Reagovat
smazaný uživatel

"vy ste fakt kúzelní kkti, scouseri tu už dlhodobo kritizujú Johnsona zato, že prepadáva v defenzíve, je natom podobne ako Evra v MU, ale pre vás je stále najlepšie LB v lige" - Vážně nás neurážíš za to že něco vidíme jinak?

Urážky vzájemné nejsou, nadáváte hlavně vy, od nás možná pár exotů, ale nikdo ze stálých. Ani nepočítám kolikrát sem slyšel že su "zmrd", a nebo "pokurvenec" nebo že je takový tým kterému fandím. A tobě to přijde normální takhle mluvit. Vážně čekáš že se k tobě budu chovat jinak než jak se chovám? Proč bych měl? Upřímně si myslím že za to nestojíš.

Reagovat
vladis271

počkaj, moment, odkiaľ si vzal, že chcem aby si sa kumne choval inak? Z mufanov mi zato stojí len Swarley a Tomanatura, kedysi Getzo. Týmto pánom nesiaha vaša partia ani po členky.

To čo si postol ( inak musel si si dať námahu to hladať, navyše je to staré ) a uráťam tam ten nesebakritický postoj drvivej väčšiny mufanov.

teba bolí, že sa k tebe expresívnejšie vyjadrujem? Ak hej prepáč, mne ale nevadí, ak ma niekto na anonymnom fóre nazve kktom. Je mi to fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka zněla - Vážně nás neurážíš za to že něco vidíme jinak? A tvoja odpověď musí znít "Ano urážím" - takže to co si psal výš je lež.

Pokud ti nezáleží na tom co ti někdo anonymní říká, tak proč si na nás stěžuješ a proč nás řešíš? Ignoruj mě, říkám ti to už asi popáté, protože já su tady abych si povídal o fotbale a zafandil si. Ty si o fotbale nepovídáš a moje fandění tě sere, takže mě ignoruj. Pokaždé slibuješ že to uděláš, ale vždycky nakonec neodoláš a začneš mě urážet.

Reagovat
vladis271

moment, mne nevadí ak ma niekto uráža, vadí mi arogancia. Aha, lebo ty namňa nereaguješ nikdy. Takže ja sa o futbale nebavím? No s vami nie, lebo s vami sa o futbale baviť nedá.

Ale dobre s týmto problém nemám, snád nezabudnem. Ignorácia sa mi pozdáva, a v konečnom dôsledku si ušetrím nervy. Ak zabudnem, a zareagujem, pripomeň mi to, alebo mi postni tento príspevok.

Týmto túto debatu končím.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

nevera v ramci rodiny je podle tebe bezna?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hotový mučedník

Reagovat
vladis271

odkáž svojim tupým kolegom, že diskutujem s prosperom, a aby sa dotoho hrubas a ostatní nezapájali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Neblbni, hrubas musí ukázat, jak je hodně nad věcí

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Rssa

Dobrá, tak se pokus aspoň jednou vyjádřit k mému příspěvku potom, co mě okomentuješ a znalecky posoudíš? Protože v preview jsem psal jen hecířské příspěvky, v podstatě stejné jako vodka (kterého samozřejmě neokomentuješ)? Zajímalo by mě to. A taky jestli to tak vidí i ostatní nebo poznali, že jsou to prostě komentáře během emotivního derby...

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

S dneskem to nema vubec nic spolecnyho a vodku do toho vubec netahej, malokdo ma takovy prehled, jako on.

Reagovat
Rssa

A co má přehled společného s tím, co jsi napsal? Sám uznávám, že o PL nemám takový přehled a že sleduji jen zápasy nejužší špičky, protože na více zápasů nemám čas. Každý to ví, já se tím netajím. A ano, vodka má obrovský přehled. Ale tvoje reakce byla kvůli komentu k tomu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebyla

Reagovat
Rssa

A proč tedy? Zajímá mě to. Uraženecký já nebývám, sprosté komentáře taky nemívám. Podle čeho soudíš, že ničemu nerozumím? Napsal jsem Welbecka s dvěma L, omlouvám se tobě i panu Welbeckovi, ale to snad není tak velká chyba, ne? A všechno nekomentuji, komentuji zápas LFC, to snad také můžu.

Reagovat
kiwwi

povedz mi len jedno...ty si taky aj v skutocnosti?

Reagovat
vladis271

ale že sa ma to pýtaš zrovna ty

Reagovat
kiwwi

odpoved a la Gerard simuloval - no a co, aj Rooney simuloval

Reagovat
vladis271

ale Stevienko nepodviedol svoju ženu. Aj ked sa mu čudujem, mohol si naraziť lepšiu.

Reagovat
kiwwi

a dalsia taka

Reagovat
vladis271

irónia, robím si z toho celého srandu..snád si tento koment nebral vážne

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
smazaný uživatel

No Skrtel mu mohol jednu pustiť

Reagovat
r.mrazik

konecne jsem videl aspon sestrih...za vitezstvi jsem dost rad

na jednu stranu se evrovi nedivim...ten tlak medii a okolo musel byt sileny...ale ta oslava byla trapna...jak malej kluk na hristi...snad ho sir prehne pres koleno a nereze mu,kdyz se chova jak smrad...

o suarezovi radeji nic rikat nebude...o nem vsichni vi,jakej to je pablb...

Reagovat
kiwwi

Rio Ferdinand: "We controlled the game. It was almost like a walk in the park at times."

Reagovat
vladis271

zaujímavé po Facupe ťa to 2 dni nebolo, teraz si to s twitterovymi akciami nabehol jak víchor

Reagovat
minoLFC

jj to bolo vtipné vtedy

Reagovat
kiwwi

som dva dni pil so scouserami

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nimi áno, oni s tebou nie

Reagovat
Rssa

Při té brance Suareze vypadal Rio jako na procházce, to je fakt

Reagovat
niflheim

Za to hráči LFC tak vypadali celý zápas...ale musí se Vám nechat, že z toho jednoho momentu toho chcete vytěžit co nejvíc

Reagovat
kiwwi

si to mohol dovolit pri takom naskoku

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes ukázal Suarez svoje kvality nehrál vůbec nic kromě toho náhodného golu

Reagovat
niflheim

Za pár týdnů to bude popisováno jako vyškolení obrany na Old Trafford.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Nebude, byl to náhodný gól, který jsme si ani nezasloužili a který nám Rio sportovně daroval. Vyškolení obrany se konalo loni, shodou okolností v tom má prsty také Suarez.

Reagovat
R.Meireles

400. pro Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich!

Reagovat
Erdovec

Pilkington!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

posrali mi Vormovu fantu aspon, ze Dyer prihraval Grahamovi, za oboch mam body

Reagovat
smazaný uživatel

To řikam pořád, že bude nakonec čtvrtej Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně jsem dneska při Suarezovi. Přišlo mi to dneska s těma rukama jako tehdy ta kauza. Suarez si tehdy řekl s Evrou na hřišti pár sprostých slov a udajně tam padlo slova "negrito" na což Suarez řekl, že to není nic rasistického (u nich). Stál 10 zápasu asi ho to hodně sralo. Evra hrál na chudáka a vše to musel vyžalovat. Suarez se cítil ukřivděn a prostě mu nepodal ruku a Evra to opět nemohl přejit a musel ho ještě chytat a zase brečet. Reakce Ferdinanda byla zase spontanní, to chápu. Na konci byl Evra trapný, tohle nebyla normální oslava, byla to trapná a cílená provokace.

Zápas jinak dobrý, zasloužená výhra pro Man. U, kterou jsem čekal. Doufám, že ropáci poztráci body!

Reagovat
xjert02

Objektivni hodnoceni.

Reagovat
Rssa

SZCZCDZCZ

Reagovat
kiwwi

scouseri, jeden pozdrav pre vas

http://i.imgur.com/hFuQy.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

zmrd...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak nahoře napíšeš, že ti vadí jeho chování a pak tady palcuješ tohle

Reagovat
C0br

Vždyť si jen sere do huby, jako vždy. Jedním pokryteckým prohlášením to nezmění.

Reagovat
vladis271

vadí mi jeho chovanie, ale čo hľadáš za týmto??

mna rozosmialo nie suarezov prostredník fanúšikom Fulhamu, ale to, že kiwwi niečo postol a Gringo mu odpovedal prostredníkom, resp. mu ukázal prostredník Suárez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eibe

Reagovat
vladis271

sry, fakt sa mi nechce dávať video na gólovú akciu Reina, Carroll, Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

trapné

Reagovat
Jajinek

Kdybych měl jako nestranný porozorvatel shrnout tu ruční aféru, tak z toho celého vyšel jako největší krétér jasně Evra...

Suaréz nepodal ruku, na to má právo, i když mu to někdo může shválit či ne. Evra si ale už při tom zachoval otřesně a to co předvedl po zápase bylo ješě horší. Naopak naprosto chápu Ria.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš on si po zápase dovolil slavit vítězství to je tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

slavil to jak nějaký rozmazlený malý blbeček, ktery se posmívá ostatním klukům

Reagovat
smazaný uživatel

dle čeho tak soudíš já ho po zápase viděl v euforii běhat po hřišti a pokaždé se zastavit u fanoušků a hecovat je stejným způsobem jako to udělal u tunelu ze hřiště když procházela špína.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

máš tisíc bodů za argument roku

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže ta lavička Liverpoolu, která si to pak se zaťatými pěstmi k němu namířila, to bylo taky normální, že? I tomu rozhodčímu, jak ho tam rychla odtláčel to přišlo normální..

Reagovat
Jajinek

ta výhra byla slavena naprosto cíleně ve vztahu k jejich konfliktu se Suarézem a kotel šel vyburcovat přesně ve chvíli, kdy šel před ním do šatny právě Suaréz. Tohle nebylo přirozené a udělal ze sebe tímto akorát blbce. Já mám rád určitá gesta zadostiučnění, ale tohle bylo úplně mimo. Zejména i ve vztahu k tomu, co udělal při tom podávání rukou. Podívej na Artuchina. Když mu čeští hokejisté nepodali ruku, a jak říkám, na to má každý právo, tak prostě odjel z řady. Stejně tak Rio nepodal ruku Luisovi, na což má taky právo, a ten pokračoval dál ve špalíru. Ale vztekat se jako malej kluk...

Reagovat
smazaný uživatel

ale on úplně přesně takto slavil u všech tribun tyhle gesta předváděl i na jinde na hřišti

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom co serm napsal není pravda

Reagovat
Jajinek

promiň, ale chytrého napověz, hloupého trkni. Ta oslava se prostě nepovedla a bylo jasné, co tím chce dosáhnout. Pokud to nevidíš, tak je to spíš smutné a neobjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale to prostě není pravda Evra opravdu běhal po celém hřišti a opravdu takto hecoval fanoušky po celém stadionu pokud ti vadí oslava před tunelem při odchodu tak ti musí vadit i oslava na jiném místě stadionu a to mi řekni proč

Reagovat
M11

ty vole a porad

Reagovat
CubONE

ano, stale vasde pchas " "

Reagovat
smazaný uživatel

konečně si poodsedni, at si nesedíš na vedení

Reagovat
Jajinek

Jakkoli to bude znít arogantně tak musím konstatovat, že jsi buď hodně neobjektivné a nebo prostě nejsi inteligentní. Tak či onak ta diskuze dále nemá smysl. Své jsem k tomu napsal.

Reagovat
DelPiero137

Rio nechcel Suarezovi podat ruku alebo Suarez ju neprijal? Ale co vyskakuje aj SAF? Ak nechce, nepoda mu ruku a basta. Nepokoje vzniknu ked sa to toho zapoja ludia ktory chcu vidiet problem aj tam kde nie.

Na toto by mali natocit diel South Parku, kam sa jedna slovna vymena dostala....

Reagovat
Jajinek

Rio když viděl, že Sauréz nepodal ruku Evrovi, tak s klidným obličejem ruku taky nepodal. Trapné gesto jako Evra, jen ji stáhl. Na to má plné právo.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím

Reagovat
M11

presne

Reagovat
M11

navic kapitan.. tohle chovani absolutne nepripustne

Reagovat
CubONE

tak ako kapitanovi mu tu ruku podat mohol plus Evra mal zaujem sa uzmiernit, Suarez nie.

Evra potom neprimerane slavil

v KAZDOM PRIPADE, AKO SA HOVORI, KDE SA DVAJA BIJU, TAM rIO VITAZI!

Reagovat
CubONE

sry, za caps

Reagovat
13

Evra měl zájem se usmířit po tom co svým žalováním způsobil suarezovi 8 zápasů stop a to že je všude za rasistu

Reagovat
Losinho

Reagovat
raduinho

Objektivní názor, se kterým se ztotožnuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se čím dál víc obávat, aby nakonec to 4. místo nevyžral Newcastle Ale bylo by to lepší než aby to měli místo LFC arsenal nebo chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

za výkony v dosavadním průběhu sezony si to 4té místo zaslouží jedině Newcastle, to musí každý fanoušek LFC, chelsea a arsenalu uznat

Reagovat
Rssa

Sunderland

Tak to je dost nefér, pokud se Merte opravdu zranil a nezakopl jen o svoje nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo?

Reagovat
Rssa

Mertesacker bežel za míčem, zakopl o svoje nohy (nebo si ranil jednu nohu) a spadl, nepokračoval ve hře, míč se kutálel dál, vzal to hráč Sunderlandu, běžel sám na branku a dal gól.

Reagovat
kiwwi

a? to ako mal nechat ze fair play?

Reagovat
Rssa

Třeba. Píšu už nahoře, že pokud se fakt Merte zranil...každopádně takové fair play už se hodněkrát událo, Sunderland by si pak vysloužil jen potlesk, kdyby nepokračoval ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

zakopl o svoje nohy, typický Mertesacker

Reagovat
Mada

nezakopl, musel střídat pro zranění

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale zase ten hráč nemůže vědet že je zraněný přece jenom když si zakopne o vlastní nohy tak je jeho chyba

Reagovat
herbage

nezakopl, špatně došlápnul a nejspíš si natáhnul nebo přetrhnul sval

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je normální, ne? Pokud rozhodčí nezapískajou tak majou hrát dál. Teda pokud nevidíjou že je nějaký hráč viditelně zraněný. To už by pak měl kopnout do autu a zavolat rychle doktora.

Reagovat
Rssa

No jo, ale Merte se svalil sám bez cizího zavinění, zpočátku to vypadalo na zvrtnutí kotníku nebo tak něco. To se většinou podle fair play zakopává nebo řeší podobně jako Di Canio.

Reagovat
herbage

ideálně ano, ale nemyslím si, že by až na pár osobností typu Di Cannio někdo toto skutečně udělal. Fair play se již zkrátka nectí, no. U hráčů Arsenalu nevím, jestli by se někdo zachoval podobně

Reagovat
Rssa

Gervinho by obešel brankáře a v duchu fair play zakopl míč vedle tyčky.

Ale myslím, že by to udělalo hodně hráčů, jen toto byl prostě hajzlík.

Reagovat
herbage

Jenže u Gervinha by to nebyl úmysl

Reagovat
Rssa

To by mu nikdo nikdy nedokázal

Reagovat
DelPiero137

Nezakopol o travnik? Z jedneho uhla bolo vidno ze vykopol kus travy, mozno nejaka nezrovnalost povrchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kdo je víc k smíchu jestli Chelsea, Liverpool nebo Arsenal, to je opravdu boj o 4.místo jak svina

Reagovat
blade115

Naprosto suverénně Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland hraje vždy fair play

Reagovat
Dzanka

Tak to je v prdeli toto, Sunderland takový nechutný beton celý zápas a pak dá takový gol..... nemám slov

Reagovat
ďuriLFC

Luis Suarez

We lost and we are sad because we have made a big effort... Disappointed because everything is not that it seems...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

Já jsem teda žádnou velkou effort neviděl... Možná tak těch 10 minut po snížení.

Reagovat
M11

Ramsey

Reagovat
Rssa

Ale jo, pěkná branka od Aarona.

Reagovat
Dzanka

goool dobře Ramsey, ještě jeden

Reagovat
ďuriLFC

Xabi Alonso :

Not shaking hands, no fuss. No problem. Chasing him down tunnel at HT? Evra instigator of everything.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

proč Rosa???

Reagovat
smazaný uživatel

protože vypadá stejně jako Vermailen

Reagovat
Losinho

Tak to podle Suarézova chování vypadá, že Evra vážně lhal...ale i jestli tomu tak bylo, tak se měl Suaréz chovat úplně jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

spor ale nebyl o tom jestli Evra lhal protože se ví že nelhal šlo kontext řečeného

Reagovat
Losinho

Tomu trestu napomohly hlavně kecy Evry o rasismu ne? A to se snad jinak nedokázalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, to se myslelo ze začátku. Ale nakonec to dopadlo tak že Suarez opravdu řekl co Evra řekl že slyšel, akorát to prý myslel úplně jinak. A to už FA posoudila tak že ho potrestala. Takže Evra nelhal.

Reagovat
Losinho

Jo aha, tak to jo. Stejně mi z toho teď, když jsem zhlédnul ty oslavy, pořád vycházejí oba jako omezenci.

Reagovat
smazaný uživatel

At prohrajou všichni tři

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds goooooool prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Evra je nesympatickej debilek Suarez na tom neni o nic lip... oba jsou to primitivove, nemaj si co vycitat.

Reagovat
M11

HENRY !!!

Reagovat
Losinho

Titi

Reagovat
Marv

HENRY

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to pekne vychadza, L'pool, Chelski, Gunners, uz len dnes nieco uhrat na WHL, najlepsie 3 body a hybaj ho do boja o LM

Reagovat
smazaný uživatel

ako naschval, Thierry

Reagovat
smazaný uživatel

vite jak se musi luis citit? krivda je to nejvetsi svinstvo, bohuzel fa pravda nezajima, rozhodla bez dukazu a prakticky z luise udelali rasistu

Reagovat
CubONE

ved sa priznal, ze to povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Henry to je borec, nevybavia aby ostal?

Reagovat
Dzanka

On je prostě Bůh i ve 34 letech, borec. 6 zápasů/3 goly, z toho dva vítězné, miluju ho

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě legenda ganners škoda,že mu končí hostování,věřim kdyby zůstal do konce sezony tak těch 8 možná 10 branek dá...

Reagovat
Dzanka

jj, strašná škoda, že se vrací do USA, myslím že samotnému se moc asi chtít nebude, Arsenal je jeho srdcovka a navíc když se mu tak daří, při tom počtu minut které na ty tři goly potřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

spíš 1,4 zapasu/ 3 goly ( hrál jen 128 minut)

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Sunderland, ale důležitý je, že neodskočila Chelsea, ještě Newcastle nesmí vyhrát se spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies dnes praveze musia vyhrat

Reagovat
niflheim

Ten boj o čtvrté místo bude tak kurevsky zajímavý a napínavý snad až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tak dívám na tabulku, přál bych to Kanárkům, s těma všeobecnéma ztrátama ostatních by se do boje zapojit mohli.

Reagovat
j_mrazik

Je sranda, že ztrácí na nabitej Liverpool 4 body a na LM jenom 8.

Reagovat
niflheim

V PL je všechno možný

Reagovat
Marv

Snad to City zítra zvládnou.. není pěkné vidět první United

Reagovat
Marv

Snad to City zítra zvládnou.. není pěkné vidět první United

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

takhle by mohla tabulka vypadat do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Henry

Reagovat
madridcan
Reagovat
božský John

Jsou to pitomci, oba..... Hlavně, že nevyhráli Rakušáci v družstvech

Reagovat
Darren Fletcher

Kapitán Patrice Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Boas končí. Nastupuje Capello.

Reagovat
smazaný uživatel

už sa teším na tie krásne videá na YT o Henryho krátkom pôsobení.

Reagovat
terry

Ostudný, naprosto ostudný. Už se těším, čím nás bude AVB krmit dneska. Snad se nebude bude vymlouvat na to, že se hrálo v Goodison Parku, protože to by mu bylo podobný. Nebo snad na to, že ve druhý půli jsme se výrazně zlepšili.

Zajímá mě, co bude říkat na obranu. Zajímá mě, co řekne na Torrese. Tohle už snad nemůže nechat bez povšimnutí. Příště prostě musí dostat v základu šanci Lukaku. Jestli už teda nebude ready Drogba, protože ten by si mohl z APN dotáhnout celkem formu.

Dneska to byla bída snad úplně od všech. Hodně špatnej byl i Čech. Několikrát (hodně) špatně vykopl, příliš nepodržel. Bosingwa je kapitola sama pro sebe, stopeři jakž takž, ale Ashley opět nulovej. Nechci mu přát nic zlýho, ale třeba příští týden by ho to dnešní zranění do zápasu ještě pustit nemuselo. Meireles tradiční průměr, Essien pořádně neví, co v tomhle systému hrát, což ostatně ani Lampard.

Tím se dostávám k našemu "systému". Ta hra zcela postrádá jakoukoliv myšlenku, nápad nebo třeba jen organizaci. Hráči si tak nějak pobíhají, kde chtějí a nic z toho. Vždyť my snad dneska neměli jedinou šanci, možná ani pořádnou střelu. Matovo kouzlo už dávno vyprchalo, to Sturridgovo jakbysmet. Já si vážně neumím představit, co nás z toho všeho může vytrhnout. Předevšim je ale třeba, aby jako první prozřel AVB!

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle musí porazit kohouty

Reagovat
Losinho

Teď ještě ať Henry zařídí Arsenalu výhru v Miláně a je to maximálně vydařený návrat.

Reagovat
Manik...

asi těžko...

Reagovat
Losinho

Proč? Však jsem četl, že v Miláně ještě může hrát, tak co.

Reagovat
CubONE

len aby ho Ibra nezostrelil ale nie, Pippo da gol doma aj vonku a postupime

Reagovat
smazaný uživatel

indukčnost 1 Henry

Reagovat
j_mrazik

Neskutečně nudnej zápas s dobrým koncem. Nejhorší hráč na place byl jednoznačně van Persie. Nejaktivnější Rosa, ten hodně potěšil... jen tak dál.

Reagovat
eibe

Nemám rád Suáréze,ale zachoval bych se stejně a naopak se divím,že Evra nezačal plakat, bylo mi ho líto

Reagovat
niflheim

Tak a takhle by ta tabulka mohla zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Ooh to, Ooh to be, Ooh to be a Gooner!

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea má neuvěřitelné štěstí, že v LM mají Neapol....

Reagovat
djiros

tam se bude pakovat taky

Reagovat
goodbay

no Neapol hraje taky všelijak, hlavně né dobře.

Reagovat
djiros

no tak v té LM se může stejně zvednout jak Chelsea vidím to 50 na 50, ale kurz velí k vsázce na Neapol

Reagovat
CubONE

prave v LM hra Neapol super.

Reagovat
goodbay

Tvl Bolton to snad není možný, a já už si myslel, že se v pohodě zachrání.

Reagovat
vladis271

Ozaj je to pravda, že pred OT je bitka?

Reagovat
smazaný uživatel

jaka bitka?

Reagovat
vladis271

asi tvrdé jadrá, nvm, ale bude to asi len klebeta

Reagovat
Manik...

Henry

Reagovat
herbage

Uf, infarktový zápas na Stadium of Light, naštěstí jsem po zásluze vyhráli. První poločas jsem bohužel zapsal, ale ten druhý mi to dostatečně vynahradil. Sunderland se snažil, seč mu síly stačily, aby předvedl co nejnesympatičtější výkon. Hráčům Arsenalu se nadává do slečinek, ale i přes velmi bídný trávník, který se nevidí ani leckde na vesnici, se naši hráči snažili souboje ustávat. To půlka kádru Sunderlandu padala při každém náznaku dotyku a čím blíže našeho vápna, tím více padali. Hlavně Sessegnon či Campbell byli v tomto ohledu přeborníky, ale i "tvrďáci" typu Colback či McClean si rádi lehli. Domácí předvedli dopředu naprosto nulový výkon, nesnažili se ani hrát přímo na branku, ale na rohové kopy. Přes velmi smolný gól, kdy se nám zranil hráč a hráči Sunderlandu "prokázali" velké fair play a slavili pak jak malé děti, jsme to dokázali otočit a využili obě gólovky. Góly Aarona i Henryho měly zkrátka punc dokonalosti a i centr Aršavina byl skvostný. Takže skvělý návrat na 4. místo, výborné zaváhání Chelsea a Sunderlandu přeji, ať se vrátí zpátky do champu, kam patří

Reagovat
j_mrazik

Když si tak snažím vybavite ten zápas a šance, tak je vlastně zázrak, že vlastně ty 3 nějaký góly padly. Jinak my nejsme schopni něco vymyslet do plný obrany. Z Walcotta se stává nějakej machýrek. Úplně mi odpadl od srdce.

Reagovat
herbage

ale tak byli jsme lepší, snažili jsme se narozdíl od soupeře hrát fotbal a ke všemu v zápasech se Sunderlandem jsme byli okradeni už tak o 10 bodů, takže že jsme jednou efektivní my je jen a jen zasloužené

Reagovat
smazaný uživatel

Amen Herbe..

Reagovat
Kokesh

A jak ten gól Sunderlandu padl? Dnes by měl být takový trend, že pokud hru nepřeruší sám rozhodčí, míč by se neměl zakopávat, ne?....

Reagovat
smazaný uživatel

Merte ho ve směru k brance přešlapoval, spadl, chytl se za kotník a Maclean ho předběhl a z úhlu křížem propálil Wojtu..

Reagovat
herbage

Mertesacker dobíhal míč tak 10 metrů před vlastním vápnem, ale špatně došlápnul a spadnul v bolestech na zem. Hráč Sunderlandu jej oběhnul, vzal míč a uklidil jej z těžkého úhlu přesně na zadní tyč

Reagovat
smazaný uživatel

to nejde zakopnout, mozna ta radost byla prehnana, ale ikdyz jsem fanousek, tak bych nerekl, ze to bylo extra unfair, proste smula pro merteho, navic se zranenim

Reagovat
Kokesh

Tak tohle pro mě není nic vážnýho, nevím, kolik lidí by míč v takové situaci zakoplo...navíc v dnešní době.

Reagovat
herbage

však nic jiného netvrdím

Reagovat
fantomas

Ježiši, herb zas jednou po půl roce viděl jeden tým a posílá ho do champu, kouzelný...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Ten gól sice nebyl moc sympatický, kor ta bujará oslava, ale nevyčítal bych jim to ...třeba Theo proti účkám udělal to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems do Champu, to si přestřelil.

Reagovat
xjert02

Jak hral Rosa? Jsem dnesni mac nestihl zhlednout...

Reagovat
smazaný uživatel

Darren Gibson via Twitter : "Great win over Chelsea today. David Moyes’ gameplan --> Fight hard. If you have to give the ball away, then give it to Torres."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Gibbo nema twitter...fake

Reagovat
j_mrazik

+ myslím, že je ještě ve sprše nebo si obouvá boty.

Reagovat
vladis271

ale mal ho, asi 15 minut

Reagovat
vladis271

smtné ako tento kedysi zabijak dopadol, rob´í si z neho srandu ktadejaký noname

Reagovat
j_mrazik

On ale z toho Liverpoolu už prostě odejít musel.

Reagovat
tomasinho

V té době nemusel, pochopil bych to o půl roku dřív. Dva dny byl v týmu Suarez, noví majitelé.

Reagovat
hefy

To snad neni pravda. Wigan po dlouhý době vyhraje a já zapomenu, že vůbec maj hrát. Viděl to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry Henry strelil 2 Premier League góly za posledný týždeň. Presne toľko, koľko strelil Fernando Torres za celú sezónu.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

a asi za 50 minút.

Reagovat
miezto

a proti AC těch 230 bude :D

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Dzanka

Reagovat
kiwwi

Rooney has become the first United player is over 2 decades to have scored against Pool,Arsenal,Chelsea,City and Spurs in one season.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a kdy nám dal v lize Rooney gol?

Reagovat
j_mrazik

Ty nůžky jsi vytěsnil z hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

"in one season"

Reagovat
niflheim

FA Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

to není liga pokud vím.

Reagovat
niflheim

Ale v kiwwiho příspěvku není liga napsaná.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je to dost pochybná statistika ,když kombinuje takhle soutěže...

Reagovat
niflheim

Je to v jedné sezóně, tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, od nas to snad do konce dotahne Kun, kterymu chybi jenom gol Chelski.

Reagovat
miezto

teda 600 kometu, a co jsem jen tak náhodně proletěl, všude se tu jen řeší ... asi škoda, že jsem se nedíval na Swansea s Norwichem.(?)

Reagovat
smazaný uživatel

Henry's return to Arsenal: 6 appearances, 3 shots on target, 3 goals, 1 goal every 36 minutes including 2 match winning goals.

Reagovat
Chandy

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

len 3 strely? Vole. úplná opak našej "efektivity".

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
C0br

Si to přečti chytráku.

Reagovat
C0br

*reakce obv na Stojana

Reagovat
stiflerovamama

Fernando bolo ti to treba ?

Reagovat
minoLFC

stale je nad námi a hraje LM

Reagovat
terry

Andre Villas-Boas: ‘Today was one of our worst games this season, in every sense of the word. We are short of anything positive.’

Tak aspoň že tak. Už bylo načase sundat si ty růžový brejle.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Chandy

This is the image that clearly shows Evra has withdrawn his hand as Suarez approaches (especially when compared with prior handshakes with other LFC players). Evra then offers his hand as Suarez goes past, making it look like Suarez refused the handshake. Evra then looks straight into the Sky camera and this his victim card has been perfectly played. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150526397595846&set=a.381111010845.167148.9879150845&type=1&ref=nf

Reagovat
celeb

bolo to vidiet hned cez polcas z opakovaciek, ta svina to mala nachystane aj ten vystup do kamery bol velmi "prirodzeny"

Reagovat
smazaný uživatel

230

Reagovat
vitasrp

OK, tohle je prostě katastrofa, nepamatuju si na žádný zápas, kdy by CFC hrála hůř..

Sice tím asi popřu všechno, co jsem doposud napsal, ale vážně nevím, co si teď mám přát..

Strašně mě sere, že v létě nevyšla spolupráce Hiddink - Van Basten, o který se v médiích hodně spekulovalo.

Strašně mě sere, že jsme naprosto nepochopitelně vyhodili Ancelottiho, kterej nám rok předtím vyhrál double.

A strašně mě štve, že Boas není schopen nic změnit, jede pořád stejnej stereotyp, kterej ale vůbec nefunguje.. Minule 4-2-3-1 poměrně šlapalo, ale proč u něj zůstávat, prd, 4-3-3 zní lépe..

Mám strach, že jestli Boas v následujících týdnech nezačne dělat něco jinak, Roman to s ním nevydrží.. Já ho pořád nechci za práci hodnotit, protože hraje s kádrem, kterej na to evidentně nemá, není jeho a není uzpůsoben jeho fotbalu, nicméně... Je to hodně zlý, není schopnej najít kompromis a neustále ztrácí body, přitom my nutně potřebujeme urvat 4. místo..

Těch pár měsíců do konce sezóny ještě bude zábava, uvidíme, jak se to nakonec vyvine..

Reagovat
Liquid

Romanovi i to 4.místo bude vadit a vůbec se mu nesmíš divit. Ale AVB je i jeho chyba, neměl ho vůbec někoho tak nezkušeného podepisovat.

Reagovat
Svatej

Takhle vytočenýho jsem tě snad ještě neviděl ... ale bohužel, co se dá dělat, ono už skoro ani nejde být optimista po tom co se děje

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím někdo link na TOTTENHAM - NEWCASTLE ... díky moc

Reagovat
Liquid

Chelsea má jediný štěstí, že je letos Liverpool i Arsenal tak tragickej, protože tohlec je vážně bída.. 12-7-6... to si ani to předkolo LM nezaslouží. AVB okamžitě odvolat a Roman ať překecá kamaráda Guuse. Konečné 4.místo bude ale i tak pro Boase konečná, zachránilo by ho jen vítězství v LM.

Reagovat
tomasinho

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/395362_10150526397595846_9879150845_9250382_1406495400_n.jpg

Jako první prý uhnul Evra pak se ohnal. Nechci to řešit, blbci jsou oba, ale zase všechno házet na Suareze.

Reagovat
vladis271
Reagovat
niflheim

Až na to, že ten Royův zákrok mu kariéru neukončil. A jak jsem psal - ten obrázek zkresluje, na videu, a hlavně jak to ukazovali ve studiu, to bylo celkem jasné.

Reagovat
vladis271

vyjadruje sa k tomu človek čo zaútočil na fanúšika. Alebo aj vtedy Ferguson do medií vyhlásil, že Keane je hanba United a nikdy by nemal nastúpiž za MU?

Reagovat
niflheim

Nepleteš si to s Ericem?

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Fanouška fakt nakopl Eric...každopádně Roy byl vždy tvrďák, co se dokázal zastát spoluhčárů a na hřišti nechat duši...taky v těch letech byla úroveň, co se týče fyzického kontaktu apod., úplně jinde než dnes.

Reagovat
vladis271

berem, narážam najmä na fakt, že ferguson nemal právo sa vyjadrovať takýmto spôsobom.

Stretnutie nebolo vyhrotené kvôli nepodaniu ruky, ved to je naprostá sprostosť, to uznáš snáď aj ty.

Reagovat
niflheim

Tak je to vyhrocené kvůli tomu banu a hlavně atmosférou, kterou vytvářely oba tábory fanoušků během předchozího setkání...možná to bylo unáhlené, ale taky se člověk musí podívat na to, co Suaréz stihl předvést od návratu.

Reagovat
niflheim

Obrázek zkresluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Z fotky je prd poznat. Na videu bylo jasné že Suarez dělal jakoby ho neviděl. Aji fanoušci Liverpoolu ho přece obhajovali na tom základě že je to jeho rozhodnutí mu tu ruku nepodat, jinak by se okamžitě blilo na Evru.

Reagovat
Amos

Teď by Totten*am mohl s NU remizovat, nejlépe po přestřelce.

Reagovat
Trand

Tak dneska jsem diskuze pod preview nečetl, protože jsem týden nebyl na netu a nestíhal. Každopádně, za výhru jsem hrozně moc rád. Ale co bylo do očí bijící, že jsme si za celý zápas nevytvořili ani jednu tutovku. Góly zařídili až střídající hráči(Aaron gól, Andrey assist, Henry gól). Tomu se říká supersub. Doufám, že Aarona to nakopne k co nejlepším výkonům. U toho prvního gólu Sunderlandu jsem si nebyl jistej, jestli to bylo úplně v pořádku, ale když hráči neprotestovali a ani komentátoři nic neříkali, tak to asi bylo ok, nechci se do toho pouštět. Na konci jsem už nevěřil, že přidáme vítěznej gól. Thierry bez komentáře, k tomu nemám co dodat. Snad jen 229. Už se těším na MOTD a na sestřih z Goodisonu, Everton mi udělal fakt radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko by nějaký hráč zakopl balon a navíc to byl prostě Merte...

Reagovat
Trand

Jojo, taky si to teď říkám. U Merteho mě to ani nepřekvapuje, kdybych si měl vsadit na někoho, komu se tohle stane, byl by to nejvážnější kandidát. Ale pěknýho Axela tam odpíchnul.

Reagovat
Liquid

ale dobře, že Wigan i Blackburn bojují, konec tabulky je také otevřený a to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám to začíná. Perch versus Modrič, Guthrie versus Parker. Sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli odkaz!

Reagovat
EL Gringo

to Hááro sa presadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pekne Ade

Reagovat
niflheim

Wow, Crabman dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

To by dal mozna i Torres, kdyby se v tu chvili nemotal nekde u praporku

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC prohrává protože nemám link na online přenos !

Reagovat
mr.Silver

WTF???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je kruty po NU

Reagovat
smazaný uživatel

Radím vám poslat mi ten link 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC dobrej úvod teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Saha hraje za Totem Ham ?

Reagovat
niflheim

Jo, hostovačka do konce roku s možností trvalého přestupu.

Reagovat
herbage

Podle čeho vybíraj na TWL umístění kamery na zápase? Tenhle pohled ze střechy je naprosto úchvatný, ale z té dolní tribuny nic moc. Jsem rád, že po dlouhé době se vrací k tomu původnímu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

Ten pohled z dolní tribuny byl otřesný...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je to spis WTF nez TWL.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

jsem čekal

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to sem už psal. Tenhle pohled je paráda...

Reagovat
fenixLFC

sice sme prehrali ale v tabulke sa v podstate nic nemeni(ked nevyhra newcastle) a stale su to 4 body na 4. miesto...ale kazdopadne uz musime so sebou cosi robit takto to nejde

Reagovat
Side

Jinak na goal.com hodnotil hráče Arsenalu nějakej vtipálek. Rosa dostal 5 a označení Flop of the match.

Reagovat
kiwwi

nie, to tu ho hodnotia vtipalci

Reagovat
fantomas

Nech toho už.

Reagovat
Trand

Máš z něj komplex?

Reagovat
smazaný uživatel

si drbnutý, vieš o tom?

Reagovat
niflheim

Kdyby dal Rosa hattrick a ještě 3 asistence, několik výkopů z lajny atd...tak stejně víc nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika.

Reagovat
Counter

To už tady nedávno objasnil afc

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to objasnil?

Reagovat
Counter

Že ta hodnocení uděluje nějaký zakomplexovaný Slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Měla bejt penalta kua!!!!!

Reagovat
niflheim

You don't say

Reagovat
vladis271

Pepe už zhodil prvú rukavicu. Pche, tíchto chlapcov by nezvládol ani Keane.

Reagovat
niflheim

Škoda, to se nedozvíme

Reagovat
vladis271

Skrtel, Agger, Bellamy vs. Ferdinand, Jones...hm niekoho tretieho, máte tam niekoho?

Reagovat
niflheim

Z toho současnýho kádru snad ani ne...možná do bitky by se pustili Rio s Vidou...eventuálně by se přidal Wazza (záleželo by na průběhu zápasu). Ani nevím, člověče.

Reagovat
vladis271

kua Rooney, bývalý boxer

Reagovat
vodka

Vidič by sejmul 4 naráz , Scholes by se taky nenechal, Rafael s Fábiem by se určitě přidali s tím svým entuziasmem...

Reagovat
vladis271

Brazílčanov by skolil už len Martinov pohľad. Scholes je taký bitkár ako Suárez.

Ale ten Rooney by bol problém, ale Craig je blázon, navyše ktovie ako Rooney boxoval.

Reagovat
niflheim

Navíc ty vaše stopery by zlikvidoval Ashley - skočil by jim pod nohy a efektivně by je nechal zakopnout

Reagovat
niflheim

A Suaréz sice umí kousat, ale toho by zkrotil Ando - přeci jen teď chová nějaké ty psi, takže výbavu by na tom měl mít ( http://bit.ly/ArJzvD )

Reagovat
vodka

pff, Rafael tam přehlavičkuje Carrolla, Škrtela by zadupali do země, pokud by někdo nepoužil jejich kryptonit, tahání za vlasy

Reagovat
vladis271

ale hovno tí dvaja vyzerajú jak šteniatka. Podľa mňa by sa s nimi ani nikto od nás neišiel biť.

Bolo by im ľúto ísť do vopred vyhranej bitky

Reagovat
kiwwi

Wazza boxoval kedysi nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty vole ja to tomu Sahovi tak prajem...nadhera Luis

Reagovat
Trand

*Louis. Takhle to vypadá, že chválíš Suareze.

Reagovat
Tomekcz

Ade 0+3

Reagovat
smazaný uživatel

Pred par dny jsem ho vyhodil z fanty

Reagovat
niflheim

Rovněž

Reagovat
niflheim

A už máme gif http://bit.ly/ADvuWe

Reagovat
vladis271

http://www.youtube.com/watch?v=80Oed8OT4vw&feature=related

stopni si to na 0:05, Luis mu pozerá na ruku, Evra neskoro reaguje, Luis ide dalej. Ja neviem, take jednoznačné mi to nepríde.

Reagovat
vladis271

tak nie... 0:06 hovorí niečo iné.

Reagovat
niflheim

Tak ještěže tak

Reagovat
niflheim

Tak Suaréz mu ani nevěnoval oční kontakt...jako já nic neříkám - dá se na to dívat i z vaší strany, ale Pat by mu tu ruku dle mého názoru podal...navíc člověk nezůstává s rukou jen tak ve vzduchu při podávání.

Reagovat
niflheim

Patrice tu ruku zvedl no...chtělo by to prozkoumat, jak reaguje rukou na ty předchozí, ale já bych to nejradši už přestal řešit, toto je fakt celý na hlavu

Reagovat
vladis271

ešte z toho spravíme primeru.

Musí sa to upokojiť.

Reagovat
fantomas

Saha!

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu to nejde neprat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jednostranný zápas, proč jsem tak dobrý prorok

Reagovat
smazaný uživatel

Saha To je zabiják. Vůbec se na ten WHL příští kolo netěším.

Reagovat
Tomekcz

i remiza by sla kdyz maj takovou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Oni proti nám zoufale neuměli, ale to se může klidně změnit. V nohách budem mět utkání s Ajaxem, který je sice v posledních zápasech na ručník ale proti nám se vyhecuje.

Reagovat
vodka

omg, já oddělám Adebayora z fanty a on dá 3 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobre, ze je nas vic

Reagovat
niflheim

Nemluv o tom, s takovou mě to bude srát a srát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ho dal pryč hned jako odešel zpátky do Man City s tím že ho vrátím až bude moct nastupovat. A dneska sem to neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On nemohl nastoupit na jejich vzájemný zápas, tak sem ho pro to kolo vyměnil. Pak sem si zehnal Van Persiho abych to místo měl kým zaplácnout s tím že Adebayora vrátím až to pude. Ale pak sem měnil a neměl volný transfer na Adebayora. Až dodneška, ale ráno sem na něho zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak free transfer pro dany kolo mas vzdycky hned v momente, kdy zacne kolo predchozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Ale to jsem měnil jiné hráče páč sem to musel kvůli Van Persimu celé přeházet, protože je ukrutně drahý. A dneska sem měl ty transfery rovnou dva, takže to vyšlo a já sem to přehodil. Ale až pozdě. Škoda no, ale říkal sem si že Van Persie tak jako tak něco uhraje. Alespoň sem tam mohl dat rovnou aji Naniho který snad příští kolo nastoupí.

Reagovat
Counter

Asi to myslel tak, že Ade nemohl nastoupit na Etihadu. Ale formulováno je to nepochopitelně, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze Ade nemohl hrat, ale nevycetl jsem to z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezónu nadávám na naše starty matchů. Prvních 15 minut jsme mohli letos prohrávat 2-0 snad v úplně každém zápase. Spurs měli to trochu potřebné štěstí a je to tu. Neodpískanou penaltu neřešim, ačkoli 2-1 by bylo mnohem příjemnější..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Pls ... schovejte mě někde. Co mi to NUFC dělá?

Reagovat
One-Real

Ade kral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Saha je vyborny. Kez by se mu za tu karieru vyhybala zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl A Ade 4.

Reagovat
mr.Silver

OMG...tomu se říká průser roku...

Reagovat
Tomekcz

a kdy da gol Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Už by stačilo ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, Chelsea stále stejná písnička... Myslim, že Boas si může jít balit kufry, Abramovič s ním už nebude mít trpělivost. A celkem po právu, předvedená hra v posledních zápasech, kromě snad ManU, kdy se na to dalo aspoň trochu koukat, je otřesná. Chtělo by to změnu, už teď je sice pozdě, ale ještě je v sázce Liga mistrů, což je hlavní cíl této sezony. Ovšem s tímhle přístupem to nepůjde.

Reagovat
johan14

príčina? DD

Reagovat
smazaný uživatel

Uff.. výprask. Spurs jedou na 7čku?

Reagovat
smazaný uživatel

Staci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

4

Reagovat
smazaný uživatel

We want you to stay, Harry Redknapp, we want you to stay!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Spurs! Trošku produktivita dneska.

Reagovat
celeb

FUUUUUU, to je demolacia Newcastlu!

Reagovat
supervizor

Všichni konkurentu Arsenalu tohle kolo ztratili. Výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, aspon se nam snizi procentualni podil obdrzenych golu ze standardek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Always look on the bright side of life

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle to jeste vyrovna jako minulej rok proti Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kamarádi ... víte co se stalo před rokem a pár dni?

Pořád to není ztracený ... a i kdyby, tak je to jenom další zasranej den v mým zasraným životě

Reagovat
Svatej

AVB dostal svým slovům dal hráčům jejich volnost, až to nakonec vypadá jako by si pár kluků šlo zakopat na zahradu

Reagovat
Woods

do nich SPURS nalozte im !!!

Reagovat
smazaný uživatel

si zlý a jednou zemřeš velmi bolestivou smrtí

Reagovat
Woods

ty si jasny ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor 4 asistence

Reagovat
Woods

tiez na to cumim snad este neskoncil a nejaku prihravku/golik prida....

Reagovat
johan14

a to za polčas

Reagovat
kiwwi

co to teraz Krul robil?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bejt Krul tak to tam zabalím

Reagovat
smazaný uživatel

Sel po Adem, bylo mu jasny, ze pokud se dostane k hlavicce, bude mit dalsi asistenci

Reagovat
fantomas

No Scotty...pěknej tyjátr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Vždyť ho Santon sebral, až se ve vzduchu otočil

Reagovat
smazaný uživatel

*Williamson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj, a pak se na zemi válel, jak kdyby ho na nože brali. Taková tragédie to fakt nebyla.

Reagovat
herbage

no, dostal šlapák přímo na kopačku, to není zrovna dvakrát příjemné

Reagovat
fantomas

Neřikám, že to má bejt příjemný, ale ani to neni na takový vývrtky na zemi. Ona tohle je hlavně Parkerova klasika, proto to taky píšu...

Reagovat
fantomas

Hehe, už i Ekotto střílí...si z toho dělaj dobrou prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč takovouhle věc kope Ekotto, když je v týmu Bale, Modrič, Krajnčar... některý záhady vesmíru asi nikdy nepochopim.

Reagovat
fantomas

...je rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

..stejně jako loni ve vašem vzájemném zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jakoby Newcastle nikdy nevstřelil 4 góly za druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

On byl vždycky druhá nebo třetí volba, na to pozor

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak to je ještě podivnější

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale skoro nikdy myslím nekopal, vždycky tam stál na okrasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně jsme z přímáku jednu dobu snad rok a pul nedali gola, poslední byl Bentleyho někdy dávno v poháru a pak dloouho nic..pak když se stane tohle, je to na trojitýho panáka

http://www.youtube.com/watch?v=J1JuuJoBZZA

Reagovat
smazaný uživatel

Dělovka.

Reagovat
smazaný uživatel

DemBa už má natištěnou smlouvu v kanceláři Redknappa

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Pardew.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Pardew?

Reagovat
smazaný uživatel

BEA by se měl ostříhat poslední dvě kola jsme hráli z těžkými soupeři a stejně ztrácíme jenom 4 body z těžkejch nás už čeká jenom Arsenal

Reagovat
ďuriLFC

s ťažkými súpermi máme lepšie výsledky ako so slabými , takže to veľmi veľká výhoda nieje

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě vlastně NU venku právě si myslim,že po návratu Luise nám to pude i proti slabým soupeřům..přece jenom prve chyběl Gerrard a ten dává parádní přihrávky na útočníky útočná fáze Bellemy,Gerrard,Suaréz-Carroll bude podle mě dobrá na slabší soupeře..za nimi Adam/Spearing-Hendo/Jonjo

Reagovat
fantomas

Tak Straky, sou přece taky ze severního Londýna...dejte si opáčko.

Reagovat
One-Real

Vybavuje si nejakej "pametnik" nekoho dalsiho z nedavne nebo i davnejsi doby se 4 asistencemi ?

Reagovat
vocasisko

pouze v PL?

Reagovat
One-Real

klidne celkove, ale v PD to asi pri tech castych vyprascich od RB je pravdepodobnejsi

Reagovat
vocasisko

při clasicu (6:2) měl Xavi 4 asistence

Reagovat
herbage

u 4. gólu to snad ani nejde počítat jako asistence

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Tady by už nepomohli ani Dowd a Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dobrý překvápko po návratu domů

Reagovat
t0mmy33MCFC

Emmanuel Adebayor - ŠPÍLMACHR

Reagovat
herbage

Kdyby mi někdo 3 roky zpátky řekl, že Adebayor potáhne Tottenham za třetím místě v lize a Torres Chelsea ke dnu, tak bych si asi ťukal na čelo

Reagovat
t0mmy33MCFC

To vis, to je tim ze Eman je stale hracem City

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to je naprosto rozhodující faktor

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor, Adebayoooooor, he used to play Champions League, but not anymore už není aktuální. Po dnešku budou mět Kohouti deset bodů náskok na nepostupovou pozicu. Tohle už nejspíš neztratíjou.

Reagovat
johan14

Tak Ade dostal školu od Josého

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Adebayora vyndám z fanty, že hraje hovno a on 4 asistence. A Bale nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on fakt hrál neskutečný hovno, to vyndání je naprosto logický. Je to divnej pták no

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. Adeho som dal von, dal som si tam Yakubua, von som si dal aj Silvu namiesto Balea. Takže zajtra Silva 4+9.

Reagovat
smazaný uživatel

je az neuveritelne ako vzrastol po hostovani u nas ... ...

Reagovat
smazaný uživatel

Juhůů... tak teď jsem za to prohrávání rád, 45 minut pro Fergieho v zápase, který mu dá hodně

Reagovat
smazaný uživatel

At tam da i Goslinga a Abeida, stejne je ta zaloha dneska k nicemu

Reagovat
johan14

Sir tréner ale za tie kecy "Nemůžu tomu uvěřit. Suárez je ostuda Liverpoolu a už by mu nikdy neměli dovolit za klub nastoupit," prohlásil Ferguson. "Zápas měl kvůli němu hroznou atmosféru. Málem rozpoutal nepokoje, měl by se stydět,"

Reagovat
vocasisko

4 - Emmanuel Adebayor is the first player to assist 4 goals in a PL game

Reagovat
vocasisko

since Cesc Fabregas for Arsenal v Blackburn in Oct 2009.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
pajamu

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

close enough

Reagovat
fantomas
Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hraje hůř než já zpívám

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..kdyz 20th century fox, tak v teto verzi..

http://www.youtube.com/watch?v=prdwXfSvI3w

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

halftime

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mada

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Aji kdyby to byl Evra, tak to z pohledu Liverpoolských přece nevadí, protože obhajovali Suarezovo právo odmítnout podání ruky, ne?

Reagovat
niflheim

Byl ale zvědavý na myšlenkové pochody Modriče, když vezmeme současné umístění Spurs a Chelsea

Reagovat
niflheim

*byl bych...hergot chce to kafe

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kepy_FCB

led.plácaná FIN-CZE 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Turnaj o hovně, navíc tam nebere ani ty co si to zasloužej, nebo hrajou dobře v extralize.

Reagovat
Paul Anka

Arséne Wenger o Thierrym Henrym: "Thierry dokončil příběh legendy."

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

To byl vykon, Tony a Rooney

Reagovat
Trand

"Už na 5 - 0 zvyšuje Emmanuel Adebayor a zvyšuje tak šance svého týmu na vítězství v tomto zápase."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To je nákej komentář z livesportu?

Reagovat
Trand

Jojo.

Reagovat
niflheim

Že já toho Moneyho vytahoval z té fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JD a Lennon na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

No co, aspoň si můžu večer v klidu pustit Frankensteina. Nic hroznějšího než tohle natočit nemohli.

Reagovat
celeb

No ta nalada v kurniku je fantasticka, na 2. stranu, niet sa comu cudovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze tenhle kratkej navrat Henryho přesvědčí Wengera, že se může spoléhat i na starší hráče na 30 let a měl by si v sestavě taky nějaké na delší dobu konečně nechat

Reagovat
SunFells

Podle videa je jasně vidět jak Suaréz Evru ignoroval a přešel dál, Evra mu pozornost věnoval a pak ho ještě drapl za ruku. Ten kluk si tu reputaci dělá horší a horší.

Reagovat
Counter

Který kluk?

Reagovat
SunFells

kanibalistickej

Reagovat
j_mrazik

Ten Adebayor je stejně parádní hráč.... hodil by se.

Reagovat
Kaze

Je klauzule pro vykoupení z hostování pro Adeho?

Reagovat
vodka

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dva hráči mě dnes nezklamali. Guthrie a Santon. Demby těžko hodnotit, v takovémhle zápase moc dělat nemohli.

Příští zápas hrajeme s Wolves doma a budou k dispozici Cabaye i Tioté, takže doufám v nápravu dnešního debaklu.

Reagovat
smazaný uživatel

Guthrie se pěkně rozehrál docela mě štve že on šanci nedostal,ale takovej Lucas jich měl požehnaně (taky se vyhrál no )kdyby Guthrie dostal šancí jako Lucas možná by byl teď opora LFC

Reagovat
tomasinho

Ale hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je to s tim zaledovaným kolenem ,jak sedí za Redknapem?Saha?

Reagovat
smazaný uživatel

King.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to řiká.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem nějak nezaregistroval..Já mu neviděl ani obličej ...akorát to koleno.

Reagovat
j_mrazik

Ten Defou je hroznej kašák.

Reagovat
Garbicz

Adebayor nejlepší hráč dnes

Reagovat
mithro

Outraged by everything and ashamed of nothing

http://gu.com/p/35dkf/tw

Reagovat
smazaný uživatel

Autor článku je fanda Manchesteru...

Reagovat
mithro

NFFC supporter

Reagovat
smazaný uživatel

NFFC & MUFC

Jestli nevěříš, přečti si nějaké jeho starší články.

Reagovat
mithro

nevravim, ze nie je ale zhrnul to pekne - ci sympatizuje s United alebo nie ma nezaujima.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham moc hezky takové výprasky by mohl Newcastle dostávat častěji

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takeho strikera by nam trebalo a nie balkanskeho drevenaka

Reagovat
cristiano.K.

Redknapp: ,,Keď stretnete na ulici nepriateľa podávame mu ruku? Nie.

Možná neumí psát, ale logiku má pořád na slušné úrovni, na rozdíl od Safa

Reagovat
havrys99

Reagovat
niflheim

A přitom by bylo pochopitelnější, kdyby mu Patrice odmítl podat ruku.

Reagovat
cristiano.K.

ano, tato reakce by byla mnohem pochopitelnější už jen ta úvaha, někdo mě rasisticky urážel a já si s ním budu chtít stůj, co stůj podat ruku,že tu něco nehraje? Ano, nehraje

Reagovat
vodka

Patrice said: 'I'm going to shake his hand, I have nothing to be ashamed of, I'm going to keep my dignity.' And he [Suárez] refuses

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

to je v pořádku,ale přeci se nebudu domáhat o to podání

Reagovat
vodka

chceš říct, že by tě to neurazilo? to už ani nebylo spíš o tom podání, ale o tom, že mu chtěl ukázat, že ho to nasralo...

Reagovat
cristiano.K.

neurazilo. Vím,že jsem měl s někým konflikt a cítím křivdu,nadále je to pro mě nepřítel tak mu ruku nepodám a tohle určitě Suarez cítil.

Reagovat
vodka

to je jedno, pěkně to sepsal ten týpek nahoře v tom odkazu od mithra nahoře...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si co jsem psal pod giggse o podávání rukou před zápasem. V jakým jiným sportu tahle blbost je? Ani mě ted nic nenapadá. Všude jinde se podávaj ruce až po boji.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal není hra gentlemanů, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to není tak dávno co se tohle udělalo ale. To bude tak, když jsem byl mladších/starších žácích, protože jsme si z toho ještě dělali srandu, že to je jak liga mistrů, kde to do tý doby bylo jenom tam a v jinejch soutěžích ne.

Reagovat
cristiano.K.

já si nemyslím,že by to něco řešilo,ale bylo by fajn to sjednotit

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs titul, pojďmee !!

Reagovat
smazaný uživatel

zase...

Reagovat
smazaný uživatel

co zase ?

Reagovat
smazaný uživatel

kecy o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

tak letos je sezóna, kdy by se to daleko konečně udolat

Reagovat
smazaný uživatel

tedkon máte dva těžké zápasy před sebou ... po nichž budete moudřejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch dvou mačů to vidim možná na bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám věřím a mám vás za jasné favority v obouch zápasech no.

Reagovat
niflheim

Pro Spurs je celkem i reálný FA Cup...tam to bude zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Znáte nějakého fotbalistu Osgooda kromě legendy Petera?

Reagovat
MySch017

Suarez bol riadne uznaný vinným z rasizmu... obhajujte si ho ak chcete fans L´poolu ale to, že je rasista bolo potvrdené!!!

Reagovat
smazaný uživatel

K Chelsea uz ani nemam co rict , drive sem si aspon mohl vybrat terce na ktere se dala svalit vina za ty strasny vykony , ale dneska to odehral strasne prakticky celej tym. To uz ani nema cenu se tim nejak rozcilovat at s Boasem nebo bez nej ono to nejak dopadne..

Reagovat
cristiano.K.

Ferguson: „Evra určite nemal pred Suárezom tak poskakovať. Bola to chyba.

Škoda, čekal jsem,že plácne zas nakou hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si trapny

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

za to Kennyho představení bylo prý podařené a ve stylu "neviděl sem, neslyšel sem, může za to Sky"

Reagovat
cristiano.K.

ted nevím,jestli to dobře chápu, ale taky mě naštvalo,že nešel na po zápasovou konferenci

Reagovat
mithro

on daval rozhovor sky po zapase a vraj to bol z jeho strany dost vybuch ale nevidel som to zatial

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Už minule se Sky nepohodl.

Reagovat
smazaný uživatel

Danish Channel 6 reporting Daniel Agger offered Rio Ferdinand to meet outside for a fight! Agger je badass

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už si tam mohl napsat to is, když už to máš celý v aj.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
xjert02

Koukal jste dnes nekdo na Arsenal? Jak zahral Rosa?

Reagovat
Free_player

Spurs dobrej náklep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000.pro Patrice Evru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

mozno to dnes na konci prehnal ale aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán se musí podpořit.

Reagovat
niflheim

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor gol a 4 přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Když se člověk podívá víckrát na vide s podáním ruky Evry a Suareze, myslím si, že nakonec vážně uhnul první Evra

Reagovat
smazaný uživatel

* videa

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=Gh2GklvY7eQ&feature=share

neříkám jak to bylo, neříkám koho to byla vina, říkám jen svůj názor... mě přijde že vážně uhnul evra, mýlit se samozřejmě můžu

Reagovat
tomasinho

Svou vinu na to má, ruku před Suarezem dal dolů a když šel Suarez dál, tak pak začal hrát uraženého. Podle mě v plánu podat ruku neměl ani jeden, jenom Evra udělal divadlo.

Reagovat
vodka

omg, třeba to, že Henderson mu tu ruku pustil jinde, než ostatní na pozici jeho ruky nemělo? klíčové pro mě je, že ji měl normálně otevřenou a pozici, kde ji měl, pokud by ji neměl za zády fakt řešit nehodlám, to už je silná paranoia....

Reagovat
vodka

*vliv na pozici...

Reagovat
tomasinho

Suarez ji taky měl otevřenou a oba čuměli jinam.

Reagovat
Mada

Suarez ho jasně přeskočil, naprosto ho ignoroval, že za to může Evra je naprostá blbost.

Reagovat
vodka

mimochodem: „Vím, že před zápasem bude mluvit spousta lidí o tom incidentu. Bylo tomu tak i před utkáním v FA Cupu. Co ale můžu říct teď, je to, že Luis přijal trest, odpykal si ho a nastoupil už proti Spurs. Mluvili jsme s ním a víme, že podá ruku Evrovi i dalším hráčům United.“

Reagovat
tomasinho

To mi nepředhazuj, sám jsem to psal. Tak buď fakt chtěl a jak napsal na FB, vše není tak, jak vypadá. A nebo to Kennymu slíbil a pak tak nevykonal. Možná i proto byl Kenny tak nasraný, do toho však nevidíme.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné. Před pár hodinama tady fanoušci LFC obhajovali Suareze že nemusí podávat ruku a dokonce zpochybňovali celý smysl toho podávání, a teďka si zase řekli že lepší je shodit vinu na Evru a snažíjou se prosadit názor že Suarez mu ruku podat chtěl a Evra to odmítl.

Reagovat
Counter

Cobro, lexi, čekněte FB pro odkaz!

Zn. spěchá!

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se ač nechtě zapojit do zdejší debaty, protože tohle me hlava nebere: Suarez rasisticky urážel Evru a dostal 8 zápasovej trest. Podle fans Liverpoolu výmysl i když k tomu FA vydala 100 stránkovej dokument a vyšetřovali to celý měsíce. Pak nastane vzájemnej zápas a Suarez mu nepodá ruku a fans Liverpoolu opět jen tohle chování podporujou místo, aby se za něj styděli. Kdyby Suarez mu podal tu ruku aspoň by to vypadalo, že má trošku rozumu a umí se chovat a zasloužil by si trochu respektu, ale po tomhle si spíš ještě víc uškodil. Todle fakt nechápu. Podporovat klub tomu rozumím, ale taky byste podporovali člena např. svojí rodiny, kdyby např. v supermarketu něco ukrad nebo se choval jak debil? Já bych se spíš za něj styděl!

Reagovat
smazaný uživatel

Evra je sileny ubreceny hovado

Reagovat
13

tak tohle mi přijde docela průkazný. Všechno nasvědčuje tomu, že to Evra zase trochu nahrál aby z něj udělal kretena.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

njn ruka smerujuca k davidovi nie k Evrovi

Reagovat
13

Suarez mu jí přímo nevnucuje ale Evra má svojí ruku u těla a skoro a tu ruku nezvedá, když jí tam u něj má. Na Suarezovo ruku se teatrálně sápe až když je u Davida..

Reagovat
mithro

no comment

Reagovat
13

v pohodě, je to jenom muj názor

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=80Oed8OT4vw&feature=related to snad neni mozne, ze ho budete porad obhajovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že v tom přímým přenosu bylo dost jasně vidět co se stalo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

ty vaše úlety co tu kolikrát předvádíte, to fakt svět neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

:-)))

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste se taky předvedli během zápasu.

Reagovat
vodka

ale je jistý rozdíl psat to během zápasu, kdy na spoustu věcí máš názor jednak zkreslený, jednak nepřesný, kvůli špatným úhlům kamer apod. a pak přemýšlet nad chujovinama 6 hodin po zápase...

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

hmm, myslíš to fakt vážně?

Reagovat
cristiano.K.

a pak......uplavala

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Saha + Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Inac to tak vadi ze si nepodali ruku? Ved ani Terry s Bridgom si nepodali ruku a nikto to tak neriesil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to, že Evra sa znovu hral na uplakané decko.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Samozřejmě že ne. Podle mě by bylo spíš pokrytecké a rádoby nad věcí, kdyby si tam třásli pravicí. Akorát teda na Suareze se kvůli tomu spustil zase jednou lov a to vadí mně..

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme kde inde len na ef si môžu blbečkovia myslieť, že najväčší kokot je nakoniec Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz to čo vystrájal na začiatku, keď sa podávali ruky?

Reagovat
smazaný uživatel

neví někdo kdy je MOTD ?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
13

Blbci jsou to oba dva. Doufám že se na celou tuhle kauzu, která s fotbalem nemá nic společného, brzy zapomene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to neřeším, nebaví mě to. Kéž by oba táhli z PL

Reagovat
smazaný uživatel

A přibalili tevéze, drogbu a podobný.

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Prý mají oba nabídku na druhé pokračování hitu Blbý a blbější.

Reagovat
kiwwi

a kazdemu je jasne kto hra koho ulohu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

To producenti filmu ještě nezveřejnili. Ale mám svůj tip

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ty 3 body co jsme zapomněli v poslední minutě na Emptihad stadium mě budou mrzet až do posledního kola asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak si můžem blahopřát za ultraluck zápas na Cottage.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no a nejen tam. I kdyby se na Etihadu vyhrálo, tak bych se v titul bál věřit. Pro nás je teď super, že v té celkem napráskané tabulce jsme v takovém mrtvém pásmu a můžem se starat jen a jen o sebe, ale to vzrušení by při těch zápasech bylo prostě neskutečné...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde pobezi MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

http://mypremium.tv/ vpravo klikneš na BBC a frčí to...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam uz jsem, ale dest vzdycky pribehne s necim v lepsi kvalite

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si teda nech

Reagovat
smazaný uživatel

nebo tohle http://www.venturetv.me/channel7.htm ale to mi v práci nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to neres, mypremium jede hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně přejdeš jinam, protože to tam vypadává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, prave proto jsem se ptal po tech ostatnich

Reagovat
Rssa
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Asi zustanu na mypremium, ale i tak diky, necham si to jako zalozni zdroj

Reagovat
Minister
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

konečně ta stránka zase funguje...

Reagovat
smazaný uživatel

I keď Henry pre Arsenal toho urobil až až...či už teraz, ale hlavne teda predtým, tak taký odvarený by som z neho na mieste fanúšikov Arsenalu nebol, pretože odišiel do Barcelony ...si neviem predstaviť, že povedzme Zanetti by išiel do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Proc zacinaji MOTD timhle?

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si to prosadil Gary

Reagovat
smazaný uživatel

Harry nebyl zdrogovanej dneska? Takhle radovat a nevospalýho jsem ho snad neviděl ještě.

Reagovat
vodka

ach jo, taky vám to tak padá? nebo je to chabým připojením?

Reagovat
smazaný uživatel

mypreimum vždycky padá. Zkuste to venture, já to v práci nerozjedu, tam by měla bejt 780 kvalita.

Reagovat
vodka

pravda, z toho sem zatím neměl ani jednou rádio...

Reagovat
mithro

http://coolsport.tv/stream3.html a na sedmicke je veetle v HD

Reagovat
smazaný uživatel

5:0, ale Bale si stejne pres Simpsona neskrtnul a ma 0+0

Reagovat
smazaný uživatel

Rio se pěkně zakousl.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

K tomuhle incidentu suarez vs evra nikdy nemělo dojít, stejně jako nemělo dojít k vyloučení Kompanyho. Ničí to PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jabka a hrušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

s tím prvním souhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ohledně kompanyho mi vadí hlavně to, že se rozebírá teď fakt každej skluz a některý vyloučení po kompanyho zákroku jsou směšný, ne že by nebyli předtím, ale ted je to přehnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zakroky obema nohama se musi trestat cervenou kartou, protoze takhle do souboje muze jit jen idiot. Ale trosku chapu, co tim chces rict, a muzu te uklidnit timhle:

Stoke manager Tony Pulis is to send a case study to the Football Association in an attempt to find some clarification regarding red card tackles.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, jsem zvědavej jak s tím FA naloží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomze je zakrok obema nohama a zakrok obema nohama. Ne kazdy se hned musi rovnat cervene karte. Ja si porad stojim za tim, ze tady v tom pripade byl Foy mimo.

Reagovat
kiwwi

sasek fakt...ked sa raz povie ze cervena tak cervena...end of story...rozoberate to furt jak male deti

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co je mi po tom, ze se povie? Mam svuj nazor, kterej jsem napsal a dal bych to nerozebiral, stejne jako predtim. Nejsem ty, abych se tu den co den pitval v picovinach. A jeste mi budes rikat sasku? Neni to od tebe trochu smesny? Radsi toho nech, kiwwi.

Reagovat
niflheim

Kompany byl posouzen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Scholesy je pořád bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

On a Rafael byli nejlepsi hraci na hristi, trvalo to par tydnu a uz je zase uzasny a bezchybny

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu psal, moje dětská modla. Když sem hrál za žáčky CM tak jsem chtěl být jako on. Škoda že to skonilo v krajském přeboru

Reagovat
niflheim

On to byl taky krásný moment, kdy Rafael přehlavičkoval Carrolla

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem kovany v ENG muze mi nekdo vysvetlit to o tom kennymu?

pochopil jsem to, ze se zastava hracu i kdyz nema a experti ho kritizovali, muze to nekdo rozvest? diky

Reagovat
smazaný uživatel

No, nejsem scouser ale chápu to tak že Kenny má malou rotaci hráčů + nejspíš i taktiky. Dneska si fans LFC stežovali že hrajou na 1 hrota, nemaj přechodovou fázi do útoku a tak. Ale musíš počkat na někoho kdo LFC rozumí.

Reagovat
mithro

jemu skor islo asi o hodnotenie Alana a Alana z MOTD

Reagovat
vodka

CFC získala 12 bodů z posledních 30 možných

Reagovat
kiwwi

to je take prekvapenie?

Reagovat
smazaný uživatel

Řek bych, že oba goly co Čech dostal mohl chytit.

Reagovat
vodka

ale ten Stra... měl štěstí jako prase, to zakončení bylo totiž otřesné...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne byl neviditelny cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

prislo mne to jako zamerny bojkot hracu proti Boasovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že to nejde hodnotit podle jednoho zápasu, ale je až neskutečné, jak Sahovi prospělo mít kolem sebe 10 top class hráčů a jak naopak Stevenovi prospívá být ten na kterého se spoléhá...

Reagovat
smazaný uživatel

hm McClean

Reagovat
smazaný uživatel

Nema zadnou povinnost prestat hrat, nemel cas zjistovat, jestli se Mertesacker nenaucil chodit nebo se zranil, kdyz ho mel za sebou. Porad se rika, ze hru ma v pripade vaznyho zraneni prerusit rozhodci, ne hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned se chytal za nohu, to musel vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel nahodou zastavit a zeptat se ho?

Reagovat
fantomas

Tak kdyby se zastavili i všichni kolem...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom něco je. Navíc tam nebylo pořádně vidět co si provedl.

Reagovat
smazaný uživatel

akorat to tak nemusel slavit... :)

Reagovat
smazaný uživatel

S tim se da souhlasit

Reagovat
fantomas

No nevim, mně přišlo, že se zezačátku tak jako rozpačitě rozhlížel a pak ho strhli spoluhráči...ale vy ste to ted viděli, já si to jen mlhavě vybavuju.

Reagovat
vodka

hlavně když já sem si napřed taky myslel, že jenom spadl a nic mu neni... nevypadalo to nějak zle...

Reagovat
fantomas

Všechno, co udělal, bylo naprosto v pořádku a udělal by to tu beztak každej...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl humus od McClaina

Reagovat
Rssa

McClain střílí teroristy, McClean hraje unfair

Reagovat
smazaný uživatel

Jj překlep.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je taky dost sporné tvrzení...prostě jsem dement no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Titti na frantíka hodně slušný přízvuk

Reagovat
Tomekcz

Luis byl zas vtipnej pri tom braneni

Reagovat
Kaze

Neuvěřitelný. Takový druh zakončení mám nejradši - elegantní (až líné) letmé usměrnění míče do brány, nejlépe ve výskoku akrobaticky

Reagovat
vodka

ty krávo, Graham

Reagovat
smazaný uživatel

Uz byl na MOTD nas zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned první.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako prvni, asi to udelal Gary Alanovi schvalne

Reagovat
smazaný uživatel

... tak to stahnu zitra no, rikali neco zajimaveho?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas nováčků a nejlepší zápas zatím jak to vypadalo podle sestřihu.

Reagovat
fantomas

Tak to bylo i minule, co se potkali.

Reagovat
fantomas

Vorm.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že Norwich 4 body za Liverpoolem What a waste of money!

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

a ten Fitz Hall toho Hoiletta bránil jak já

Reagovat
vodka

Pedersenova "střela" a Yakovo břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Pedersen měl málem krásnou asitenci.

Reagovat
smazaný uživatel

*asistenci

Reagovat
fantomas

Yakubu. Těmhletěm lobíkum ale letošek nák nepřeje..

Reagovat
fantomas

Wow!!! Taarabt má první "kanadskej bod"...

Reagovat
Bayern +

Načase. Ale trebars minule proti Wolves hral parádne. Tie jeho sťahovačky vonkajškom podrážky, to nevidím ani u Silvičku. Taarabt by sa už mohol konečne dostať do formy.

Reagovat
vodka

Mackie

Reagovat
smazaný uživatel

Ja toho Mackieho zeru

Reagovat
smazaný uživatel

Zrádce Exeteru Ale krásnej gol.

Reagovat
hefy

Reagovat
Bayern +

Ja odkedy mi "vystrieľal" výhru 30 € na tikete.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparkyho hlas hrozně uklidnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný Arsenal, žádná Chelsea, žádný Liverpool, ale Norwich si zahraje za rok LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
fantomas

Championship nerovná se Champions League.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kvalita kádru je srvonatelná. Uznávám že Kanárci maj více technické hráče ale jinak... Příští rok konečně do první poloviny tabulky! Ale za Kanárky ukazují se ve skvělém světle.

Reagovat
fantomas

S timhle šášulou na lavičce do elitní desítky neproniknou nikdy v životě... a o více technických hráčích to je fakt až v poslední řadě - Norwich například už jako nováček zvládá pracovat jako kolektiv, což Wolves nedokázali za těch kolik, pět let (?), co sou v PL...

Reagovat
fantomas

Wow, to sem s těma pěti sezonama hodně přestřelil. Mi to přijde jak věčnost to jejich oxidování tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Je to 3. sezóna, ne? Už něják spím tak nebudu otvírat další okno. Ale jo, uznávám - Mickovo kouzlo vyprchalo. Chce to změnu. A vyhodit všechny obránce. A neprodávat Doyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Mick nikdy zadny kouzlo nemel, pokud teda nemyslis tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=Vo5qX1Yr-hQ&feature=related

Reagovat
fantomas

Hotovej pan prezident.

Reagovat
smazaný uživatel

A vyhodit vsechny obrance je blbost, vzdyt ted je to poprve, co ta obrana za neco stoji, kdyz tam je Johnson, Bass a pomerne slusne hrajici Ward.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to není ono. Zítra Black Country derby a poprvé se bojím že nás WBA celkem v pohodě rozstřílí na padrť. Jo a Mick to kouzlo měl... při postupu z Champu kdy jsem je začal sledovat to bylo silně znát. Teď už je to taková postavička, no.

Reagovat
fantomas

Doyleovi hlavně říct, že by moh zase začít makat a pořádně hrát, jinak to bude s Irama na Euru fakt komedie. Duff je furt takovej vachrlatej, Hunt stejně tak, Keane si to šmrdlá někde v Americe, St. Ledger podle všeho nemá jistej základ ani v Champu, Andrews bůhví jak si ve WBA kopne...a to má bejt přitom všechno základ víceméně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, sice samá PL popřípadě Champ ale kvalita je někde jinde než by se mohlo zdát. Jediný místo kde nás přehrajou je fakt ten útok (když má Doyler s Keanem den). No, jsem hodně zvědavej na náš souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je to treti sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně si myslím že jedou na vlně nováčkovského nadšení. Další rok nejspíš budou mět co dělat aby se dostali do prostřed tabulky.

Reagovat
fantomas

Maaark!

Reagovat
fantomas

Tak to je hustý...3 na 1, to umí jen Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Moses má takový štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Z Mosese se v posledni dobe stava strasnej solista. On byl teda vzdycky, ale v posledni dobe to uz hodne prehani

Reagovat
smazaný uživatel

Hughesy v zakladu ♥♥

Reagovat
vodka

Dempsey ale teda, to Sorensen měl mít asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to mel, bohuzel jen do brevna

Reagovat
vodka

a eště břevno no jo, pichnu ho do fanty a přestane mu to padat...

Reagovat
Rssa

Dempseyho branka

Reagovat
fantomas

Daviesův gól.. ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě až asi za Demseym. Davies ani nevěděl že tam letí.

Reagovat
fantomas

Dempseyho byl zase vlastňák...a jak jako že nevěděl? On má tu střelu ze střední vzdálenosti hodně slušnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastňák jo ale jakej. Jako pecka to byla slušná. Ale zdálo se mi že tam prostě nalít a nakopl to, Demsey mířil. Na efekt rozhodně Davies a Mackie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dempseyho gol byla spis haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dnesni sazky nakonec +25 korun

Reagovat
Erdovec

to máš ještě fajn

Reagovat
mithro

Publicist Kristen Foster says singer Whitney Houston has died at age 48.

The cause and the location of her death were unclear

RIP

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

pricina sice zatial nie je jasne ale keby to boli drogy tak nie som vobec prekvapeny

Reagovat
fantomas

Spíš s tim počítám no...už půl roku to s ní bylo takový všelijaký, ani zpívat už nebyla schopná. Ale je mi z toho teda debilně...

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu taková zpráva tu byla už někdy v říjnu, tak třeba se i tahle novinářka jen chtěla přiživit..

Reagovat
fantomas

Aha, tak už to potvrdila i rodina.

Reagovat
C-M@ster

Novinář, který napíše o někom, že zemřel, ikdyž to není pravda, většinou dostane padáka, nebo ho jinak potrestají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív zničila svoju kariéru a nakonec aji sebe. Pamatuju si časy kdy by dala Madonnu do kapsy, a nakonec každá dopadla úplně jinak.

Reagovat
niflheim

U ní mi to ani není tak líto...posrala si ten život sama.

Reagovat
smazaný uživatel

feťačka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/yJuUCe Náhoda? Teď to odnesla ona

Reagovat
smazaný uživatel

dnes i kdyz nejsem jeho fan jsem jasne pri Suarezovi ,ze mu nepodal ruku a co ? Vsak takovy trest za nic je sila Uplakanek Evra i s tim jeho pozapasovym provokovanim nema komentare ,Dnes jsme v dobe kdy je rasismus cernych na bile a to je fakt.Zde na techto strankach se styka omladina ,ktera si anglicky fotbal ani nepamatuje a navic si preje jeste vice cernych do jiz tak cerne PL Kdepak angl. fotbal stejne jako dalsi multi kulti souteze jsou v koncich a na cernemu se jiz nesmi ani rict ,ze je cerny

Reagovat
smazaný uživatel

jinak bily dnes lezou do analu cernym takovym stylem ,ze se jeste budou divit

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme bili Velmi spatne a hruba chyba ,ale jedno i se stejne starymi anglickymi vrsevniky mame spolecne Melo by se to prejmenovat na APL African Premier League Kralovna ten Britanistian bohuzel jiz nezachrani

Reagovat
fantomas

1200. pro Whitney.

Reagovat
kiwwi

oznacit Dempseyho gol len za asistenciu je trapne

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě...čistě technicky to vlastňák prostě byl.

Reagovat
kiwwi

ale proste picovina jka voda v kosiku trapnejsi vlastny gol som snad nevidel

Reagovat
fantomas

Nj, já už teda takových odrazů (hlavně teda od tyčí) viděl spoustu...

Reagovat
Rssa

Je to podobné brance s pomocí teče, taky bych ho připsal Dempseymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se tomu taky divil, zvlast kdyz ta puvodni strela mirila na branu, coz se jako vlastnak nepocita

Reagovat
vladis271

Počkať teraz vážne, naozaj pozval Agger 50centa na fight? Ja toho chalana milujem. Bože daj nech je zdravý a hráva.

Reagovat
C0br

Nějak se ti to plete.

Reagovat
vladis271

kiwwi tu onanoval asi 10timi twittermi, takže mi odpustite hráča ktorého mám rád, napriek excesom

Balotelli : If i was in Suarez boots and got banned for 8 games for something i didn't do,i wouldn't shake evras hand either.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

A přitom bych byl zvědavý na jeho reakci, kdyby mu třeba Totti odmítl podat ruku.

Reagovat
r.mrazik

ten se k nim muze pridat,chytnout se s nima za ruku a vyrazit do poli...

Reagovat
vodka

měs připomněl text esgmeq...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Suaréz a Balotelli si můžou podat ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

dik ze si to tu dal...aspon moze lepsie vyzniet porovnanie aki ludia podporuju Evru a aki Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

vygumovaný torres

Reagovat
EL Gringo

Aaron Ramsey dal vítězný gól proti MU a další den umřel Osama Bin Laden.

Aaron Ramsey dal vítězný gól proti Marsielle a další den umřel Kadaffi.

Aaron Ramsey dal srovnávající gól proti Sunderlandu a další den umřela Whitney Houston.

Reagovat
smazaný uživatel

Natural born killer

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

*

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

A to včera na internetu koloval tenhle obrázek, si z toho dělali lidi prdel a ejhle.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/432261_332372170134257_269778486393626_966230_1315312790_n.jpg

Reagovat
Maresma

A Jobs jenom o 4 dny pozdeji.

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže dává tak málo gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

dočkej času

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Ze strak sem měl respekt,proto taková výhra těší ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, chelsea, chelsea - ten projekt nějak nevychází ,,,

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

ako vravím najkomickejší kapitán vo vašej histórii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jak je možný že pokaždý když skóruje Ramsey tak den po tom vždycky někdo umře?

Reagovat
Swarley

je to tak prostě zařízený, s tím nic nenaděláš...asi bude muset přestat s fotbalem, co?

Reagovat
smazaný uživatel

ale az tak za 10 let, jeste bych mu nasel par vhodnych objektu

Reagovat
fenixLFC

a bieber sa drzi a drzi

Reagovat
niflheim

Ten je mi fakt u řitě...neslyšet o něm z youtube, 9gagu a občas postama na xychtbuku, tak ani nevím, o koho se jedná.

Jak říkal Ozzy - http://youtu.be/r0hfg1htnM4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Dalglish: "Pokúšajú sa rozdeliť náš klub, no nikomu sa to nepodarí."

Smejem sa ako všetci riešia predaj Luisa, dokonca sa do médií vyjadril nejaký kokotko z FA, že majitelia by ho mali predať.

Ešte raz. Tu nejde o to, či ferguson alebo kokotko chcú aby Luis opustil LFC. Tu ide o to, či Chce KK aby Luis zostal.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku paranoia.. liverpoolským fans a koukám, že i daglishovi leze ta dlouhá doba bez titulu na mozek

Reagovat
EL Gringo

Wolwes - WBA krasny zapas

Reagovat
spider_8

Díky tomuhle výsledku se Vlci zachrání Bye, bye Micku

Reagovat
smazaný uživatel

Že já vůl nevsadil na WBA.. já věděl, že wolves porazej.

Reagovat
smazaný uživatel

A já na ně dal

Reagovat
smazaný uživatel

To vím vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, 2,85 se nedalo prosvihnout

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním poločasu jsem Black Country vypnul. A musím ikdyž nerad - Micku? Kouzlo vyprchalo.

Díky a ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Wenger sa rozhodol, že už nemá cenu Henryho ďalej držať až do stredy, odlieta späť do NY už dnes.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/409456_304862239567468_193081280745565_771558_934449719_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

jasně to nikdo nepozná

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Seems legit

Reagovat
niflheim

Ale nééé

Reagovat
vodka

http://www.lfcway.com/news/news/suarez-ospravedlnujem-sa-2

"Evrovo zvláštne stiahnutie ruky ale aj tak mnohým vŕta v hlave. Ktovie, či sú Suárezove slová naozaj priznaním toho, že to bol on, kto nechcel súperovi podať ruku, resp. či tam nebol aj úmysel kapitána mancs. Alebo sú proste len zo strany Liverpoolu na Suáreza tlaky, aby to už nechal tak, čo je rozhodne odsúdeniahodné, pretože bolo poškodené meno klubu a LFC by sa mal brániť, nie zostať nečinný. Pretože potom si s ním v budúcnosti bude ktokoľvek robiť, čo len chce."

ty vole, kwopor je fakt magor, jemu muselo běhěm té kauzy regulérně mrdnout

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt pěkný konspirace. A já už jsem se těšil, že to ospravedlnění Lojzy přivede ty šíbnuté fanoušky LFC, kteří nepodání ruky svalovali na Evru, k vystřízlivění. Nene, ono je to přivedlo k ještě křečovitějšímu obhajování svého mučedníka Suaréze...

Reagovat
vodka

no jo, ale zrovna kwopor, který během éry Beniteze byl jako jeden z mála proti proudu a viděl věci dost střízlivě se teď takto zaseká do konspirací, ve kterých se bude motat jak špina v kýblu, to je fakt velké zklamání... On, který pořád prosazoval "otvírání očí," nesouhlasil s Shankleyovcama atd....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v tom vidim hezkou symboliku, ze kwopora ostatni fanousci LFC povazuji za jejich nejchytrejsiho v CZ+SK

Reagovat
cristiano.K.

uznávám ho,ale ohledně kauzy Suarez Evra jsem se s ním taky chytnul

Reagovat
Rssa

Není pravda, já ho třeba vůbec neznám. Stejně tak kamarád, který dokonce ani nechodí na EF či fandovské stránky a nedovážil bych se mu říct, že je hovno fanda, poněvadž celkem často jezdí do Anglie na nějaký zápas LFC. Opět tady nepředváděj to, co předvádí většina MUfanů - generalizování. Díky.

Reagovat
vodka

já negeneralizuju, teda aspoň snažím se negeneralizovat...

Reagovat
Rssa

Já teď hovořím obecně k fandům MU, protože poslední dobou jsem si generalizování všiml i u těch známějších nicků. Prostě když někdo hodí hlášku, že např. (není to můj názor!) Evra se stydí za barvu kůže a je žalovníček, tak reakce hnedka "Scouseři vždy byli blbí, teď jsou i rasističtí...". Jen blbý příklad, ale začínáte všechny házet do jednoho pytle.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo. Logicky se ted mluvi o fanklubu, ne o solo fanouscich nebo nedejboze fanouscich Barcelony.

Reagovat
Rssa

V tvém příspěvku mluvíš o "ostatních fanoušcích LFC". A protože já jsem fanda LFC, tak mluvíš i o mně. Já se s kwoporovým názorem neztotožňuji, poněvadž ho neznám. Že napsal nějaký radikální názor (ač hloupý nebo ne) neznamená, že jsme všici hloupí.

A ne, není to lpění na detailech nebo zpochybňování každého slova, ne, nejsem Arbiter (jak rád tvrdíš), jen mě tento trend v PL diskuzích už začíná štvát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se venuj PD trendum

Reagovat
Rssa

Proč bych měl, když se tento problém týká PL?

Reagovat
vladis271

ale fakt, že je naša intelektuálna špička je pravdivý. Na 90 percent s ním vo všetko súhlasím.No bože, tak má iný pohľad na toto podávanie rúk. poďme ho zastreliť.

Čo takto sa kuknúť na vraj najlepší anglický fanweb republikofmancunia a na otoho neobjektívneho úhora scotíka, čo tam mele svoje sračky?

A toto má byť ich intelektuálna špička. Díky Bohu za kwopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

pozor, já sem kwopa dlouhodobě uznával, ale ten jeho pohled na toto mě prostě zklamal, od člověka s jeho schopností myslet, s jeho přehledem a rozhledem se mi to zdá až neuvěřitelné, že stojí za Suarezem i tady. Přitom dřív to byl právě on, kdo schopností sebereflexe a kritizováním i vlastních řad vynikal... Tady zastává přesně ten postoj, který on dřív kritizoval...

Reagovat
fenixLFC

praveze ked ma taky prehlad tak si moze vsetko obhajit a vie, preco k tomu pristupuje tak ako pristupuje, na rozidel od neiktorich fan LFC alebo MU ktori svoj nazor obhajuju len preto lebo je to ich tym...a jasne ze ta sklame ked ma absolutne odlisny nazor od tvojho

Reagovat
vodka

jak si obhájí toto? šak to je čirá konspirace a žádný z těch argumentů neni věcný, ani opodstatněný, všechno jenom dohady, které navíc ani nikdo nemůže vyrátit. Že cítí v Dalglishovém vyjádření nějaké tlaky zhora, šak to je fakt fantasmagorie, Dalglishovo vyjádření je naopak celistvé a správné, on si tam našel něco, co tam nikdo jiný nevidí a vyvrátit mu to nejde... zkluznul ke klasickým konspiračním argumentům s lehkou paranoiou...

Reagovat
vladis271

Zato, že dokážeš normálne diskutovať ä aj ked na vela vecí máme iný názor, čo je pochopiteľné ). Niektorí tupci od vás len hodia chechtajúceho sa smaila a myslia si aký, že sú chytrí

Reagovat
Rssa

Však o to nejde, já ho neznám a proto nesoudím. Jen mi vadí, když všechny hážou do jednoho pytle. To je jako bych řekl, že všici MUfani jsou arogantní pokrytci, přičemž třeba Tomanatura nebo i vodka takoví nejsou, soudě dle jejich vystupování na EF (když pominu stavy, kdy je vodka opilý, má kocovinu nebo je derby ). Generalizace je špatná, pokud se netýká tvorby map.

Reagovat
vodka

opilý sem tady už dost dlouho nebyl... myslim, že 2 týdny

Reagovat
Rssa

Reagovat
cristiano.K.

já třeba ani jednou nenapsal,že by mu Evra nepodal ruku nicméně si tak Suareze v této kauze zastávám

Reagovat
vladis271

ten článok bol ešte pred Luisovym ospravedlnením vydaný. Dávať ho sem je odteba pekná podpásovka, najmä preto, že sa rozoberalo aj to, kto tú ruku stiahol a úplne jasné to v žiadnom prípade nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedini, komu to nebylo jasny, ste byli vy, protoze ste si to nedokazali pripustit, ze krysa je skutecne krysa

Reagovat
cristiano.K.

pche, mně bylo jasný,že mu jí nepodal Suarez

Reagovat
vladis271

bavil som sa o tom s niflheimom, a aj on uznal, že pri tích videách to vyzeralo všeljako. Takže to nestavaj do pozície, že všetko bolo hneď jasné.

K včerajšku som sa vyjadril hneď Luis to posral a ruku mal podať, nie kvôli úcte k tomu smradovi, ale kvôli tomu aby nepoškodzoval meno klubu.

Reagovat
vodka

jo, ruku měl trochu jinde, ale to nic neznamená, prostě mu ji mohl Henderson pustit v jiné pozici, než předtím ostatní. potom by dávalo logiku, že ji nevrátí na stejné místo...

Reagovat
vodka

pokud dobře vidím, tak je tam citovaná ta omluva a pod tím pořád ty samé sračky a komentář kwopa v diskusi mluví taky za všechno...

takže netuším o jaké podpásovce mluvíš...

Reagovat
vladis271

mya fault myslel som, že sa jedná o iný článok.

Reagovat
vodka

ten článek předtím, kde se ta ruka rozebírá, ten sem ani neotvíral, právě sem jedl a nebudu si kazit žaludek...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomekcz

City

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne City

Reagovat
Tomekcz

dalsi dva zapasy- City: Blackburn a Bolton doma, United: Norwich a Tottenham venku bojim se, ze ta ztrata jeste naroste...

Reagovat
niflheim

V klidu ...hlavně z těch "velkých" máme už jenom Spurs a CIty venku...oni ještě mají utkání s Arsenalem či Chelsea doma.

Reagovat
Tomekcz

no prave doma tam jeste neztratili ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

máme Arsenal venku ,ale ještě máme Stoke doma.

Reagovat
smazaný uživatel

*venku....

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nebude opakovat Manciniho taktika z minulé sezony na ES

Reagovat
smazaný uživatel

tak letos jsme favoritem , ale uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

no to bych zase neřekl

Reagovat
niflheim

Snad to bude znamenat konec McLeishe...

Reagovat
C-M@ster

1300. Pro titul MU.

Reagovat
niflheim

1300. za Darrena Fletchera

Reagovat
C-M@ster

Tady někdo hodil 1299. koment, aby měl 1300 a nevyšlo to.-.-

Ale tak i přesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím,že jsem o nic nepřišel dneska

Reagovat
smazaný uživatel

povinnost splnena a teraz 2 tyzdne bez PL, uz aby sa clovek pustil do bakalarky

Reagovat
smazaný uživatel

Abych se přiznal, s Evertonem jsem venku nečekal 3 body, čekal jsem jeden, ale i tak je to nepříjemné překvapení.... Dál čeká Bolton, WBA a Stoke a z toho musí být minimálně 7 bodů. Spíš 9, protože nás čeká následovně City a Spurs, což budou těžké zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaci hezky zabodovali v Davis Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

u nás je ten mužský tenis v takých sračkách...

aspoň ženy sa držia.

Reagovat
smazaný uživatel

za to aspoň hokejisti robia radosť. Čech to dal dokopy.

Reagovat
vodka

hlavně ta hra je podle sestřihů fakt záživná

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj, pozeral niekto Bolton? Ako hral Ryo?

Reagovat
fantomas

Prej to neskutečně oživil, měl i jednu slušnou šanci, kterou mu chytil Habsi.

Reagovat
smazaný uživatel

jo,ale kopal to levackou a uz v padu,takze mu to jeste stacil vyrazit

Reagovat
fantomas

Já vim a kopl to hodně podivně, viděl sem MotD, neboj..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zapomnel,ze stihas vsechno

Reagovat
fantomas

Fantomase bys neměl podceňovat..

Reagovat
smazaný uživatel

dík, som zvedavý, či je okolo neho fakt len taký hype, alebo je fakt tak dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/GkQDouj-Jmg

Tady je jeho sestřih

Reagovat
smazaný uživatel

Stephane Sessegnon says he is happy with Sunderland and has played down talk of a move to Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale moc bych to nebral vazne... nedavno sem cetl,ze by se rad vratil do Francie,ze by ho lakalo PSG. Arsenal by byl pro neho sice urcite zajimavy,ale to si v podstate muzem nechat rovnou Arshavina :)

Reagovat
smazaný uživatel

to, samozrejme, viem, Sessa sledujem podrobne, ten palec bol skôr na Wengera, že sa ho pokúsil získať (keď je to teda pravda), lebo Sess je môj obľúbenec a parádny hráč.

Pri momentálnom stave by sme ho asi nevyužili, ale je to parádny hráčik, rád by som ho videl u nás na podhrote, to by mu mohlo svedčať.

S Arshavinom sa nedá porovnávať, Sess je energický.

Reagovat
vodka

šak z PSG odešel, protože měl neshody s vedením, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

skôr bol prebytočný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobre, ja myslim, ze by mu to jen uskodilo, kdyby musel stridat na kridle.

Reagovat
herbage

ještěže tak, takového hráče bych v týmu nechtěl

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

1350. pro Man City v čele Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

J.Barton: No captain and no manager. 4 months from a major championship. What's going on.......

Joey vidí asi situaci QPR velmi pozitivně

Reagovat
Side

? Však tenhle komentář se snad týká repre, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kua a jo

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

no, moc bych se nedivil, kdyby se ta sestupová trojka už nezměnila, bude hlavně boj mezi Wolves a Rovers... QPR si myslím, že se ještě zvedne... za to ta Villa po odchodu Keanea bude pořád balancovat takto na hraně, i když hráčskou kvalitu má nepochybně vyšší...

Reagovat
smazaný uživatel

Dost pravdepodobne se v PL podruhe dockame toho, ze nespadne ani jeden novacek

Reagovat
spider_8

A to je dobře, hlavně na Swans a Norwich se skvěle kouká

Reagovat
vodka

mě štve, že ani nevim, komu ten sestup přát... Předtím, než přišel do QPR Hughes, tak sem měl 2 kandidáty jasné, QPR a Bolton, který nemá až na pár vyjímek ani moc zajímavý kádr (Lee, Holden, Reo-Coker, Davies), Wigan bohužel nemá kvalitu, podobně Blackburn, ale tam se mi zase líbí ten styl hry, Kean tam na ten kádr odvádí fakt slušnou práci, až na teda nasazování Modesteho a zezačátku Salgada, který je letos totálně mimo...

Reagovat
fantomas

Kean tam odvádí slušnou práci? Nad Boltonem se dohadovat nebudu, to by nemělo cenu...pro mě sou tam ale teda každopádně sympatičtí i Jaaski, druhej Davies (nevim, kohos myslel), Eagles, Muamba, Klasnić...

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin je síce prasa s lakťami, ale v konečnom dôsledku je to sympaťák.

Reagovat
vodka

Marka, Kevina sice uznávám, ale žádný extra smypaťák to neni. Jaask je sice sympaťák, ale věk na něm už jde vidět a svou kvalitu už dost ztratil, navíc má otřesný dres

Kean dělá dost přešlapů, ale postupně se z nich učí, taky nemá prakticky žádné zkušenosti... a ten kádr je fakt dost slabý a hraje s nima dost atraktivní fotbal, navíc pod tlakem, jakým je on to neni vůbec jednoduché...

Reagovat
vodka

jo a Eagles je teda pro mě všechno, jenom ne sympaťák, ten jeho slizounský účes ještě z dob MU umí někdy i ve snech strašit...

Reagovat
fantomas

Tak úsměv, měl sem na mysli hlavně herně.

Reagovat
spider_8

Zas tak slabý kádr oproti těm ostatním týmům nemá. Například narozdíl od Boltonu nebo Wiganu má pořádnýho útočníka.

Reagovat
fantomas

No mně právě příde, že ten jejich kádr dost podceňuješ...určitě se s nim kolem 12., 13. místa dá hrát úplně v pohodě. Podle mě je tak na úrovni WBA.

Reagovat
vodka

no, jemu hlavně chybí pořádný střeďák a pravý bek, přičemž stopeři jsou taky teda bídní (vyjma Samby, který trucuje)... N'Zonzi je kvalitní, ale Formica ve 2členném středu hrát nemůže a Dunn už je za zenitem jako prase, toho skoro nepoznávám. Má Yaka s Hoilettem a Pedersenem (který je za zenitem už taky). Beru, ten kádr je asi i o něco výš, než ten Boltonu, ale WBA je kvalitnější a líp poskládaný tým... Mně se na nich hlavně líbí, že se snaží hrát atraktivně a má to i určitý systém...

Jinak zklamání jsou fakt Wolves, ti mají kádr na to 10. místo a místo toho se motají v sestupovém pásmu, McCarthy na víc prostě nemá...

Reagovat
vodka

jo, jinak Rovers ten kádr nemají špatný, ale strašně blbě poskládaný...

Reagovat
fantomas

Ok, s tim už se dá souhlasit. Ale říct o nich, že maj systém?! Ono dobře, Rochina, Hoilett, Gamst, Olsson - ti slibujou atraktivní, dynamickej fotbal plnej techniky a tak podobně... ale celý je to bez ladu skladu...o tom ostatně svědčej i ty jeho základy, kdy ti Lowe cestuje po třech postech, Pedersen tu hraje LB, tu LM/CM, tu až LW místo Hoiletta, Formica taky začínal na křídle, ne-li na hrotu...prostě jak kdyby v tom sám Kean měl hrozivej guláš. Sice chápu, že měl slušný problémy se zraněníma, hlavně tam vzadu, ale i bez nich sem nad tim mnohdy kroutil očima...

Reagovat
Bayern +

Nikto učený z neba nespadol.

Reagovat
fantomas

Jakože ve smyslu "kolik postů zahraješ, tolikrát seš člověkem"?

Reagovat
Bayern +

Ja som myslel na Keana, že prvú kompletnú sezónu (s prípravou) nebude mať ťahy a inštinkt ako SAF. Učiť sa musí, preto to prehadzovanie hráčov a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Z WBA súhlas, tam je to poskladané naozaj pekne, u Rovers nie príliš zmysluplne, to hlavne z niektorých nákupov zo zúfalstva. Na dvojčlenný stred Kean v podstate nehráva a ani si to nemôže príliš dovoliť, nakoľko majú najhoršiu defenzívu a i útok je najlepší s Yakom osamoteným na hrote. Dunn na svoj vek a hlavne zranenia sa s postom podhrota vysporiadava ťažko, to samé ak má Pedersen brúsiť lajnu na krídle. Ten Petrović sa ale nejaví špatne, defenzívnu dvojicu by teda mal mať Kean vyriešenú. Navyše tam má ešte primárneho streďáka Lowa, ten ale zaskakuje na RB, kde nemajú preistotu nikoho schopného. Stopéri taktiež drvení zraneniami, celkovo obranu proste Kean nemôže ustáliť.

Reagovat
Bayern +

Káder Rovers nie je najhorší, ale ani Kean nie je úplný matlák. Niekedy majú poriadnu dávku smoly a neudržia si konštantnú výkonnosť, obrana je pravidelne pre zranenia rozhádzaná, Dunn s Hoilettom tiež nepatria medzi plné minutáže a teraz trest Yakubua,...

Reagovat
spider_8

Wigan, Bolton a Rovers nebo Vlci, pokud se nepoučí a nevyhodí Micka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak kazdy rok, vzdycky se do toho namoci nekdo, komu moc preju zachranu, letos to budou Wolves a svym zpusobem i Wigan, i kdyz jsou slabi a maji malou navstevnost, tak jsem si k nim proste vytvoril sympatie, je to vyborne vedeny klub. Sestup preju QPR a Blackburnu, kdyz spadne Bolton, zily mi to taky neroztrhne, ale bohuzel uz trochu pocitam s tim, ze Wiganu se letos zazrak nepovede, ale nebude mi vadit, kdyz me sokuji. A nikdo dalsi uz se do toho pravdepodobne nenamoci, i kdyz sestup Villy by me hodne pobavil V Champu byva v posledni dobe relegation battle daleko bolestivejsi.

Reagovat
vodka

Villa by pobavila strašně, ale WHU s NUFC ukázalo, že nic není nemožné... a McLeish by dokázal 2x v řadě sestoupit s týmem, který byl předtím ve středu tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Prave to je ten duvod

Reagovat
Mindas

Potom by se v Birminghamu už nenašel ani jeden člověk, který by ho nechtěl zabít.

Reagovat
vodka

no, ve WBA by ho možná začali oslavovat

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

som nedavno pil s jednym Birminghamcanom, fanusik Villy a vravel, ze ho tam nemoze nikto vystat, ze to je proste katastrofa a na to sa jednoducho neda pozerat pod zrzkom

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ta Villa s McLeisehm nespadne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C0br

"He's a disgrace to Aston Villa Football Club." - Fergie

Reagovat
ďuriLFC

ten modrý malý máí aspoň viac rozumu ako Evra a nechytá ho za ruku jak retard

Reagovat
smazaný uživatel

1400. pre to, aby sme naspäť do USA poslali Chamakha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jak ještě dlouho Nani a Jones budou mimo ? Díky

Reagovat
niflheim

Physio píše 16. února

Reagovat
smazaný uživatel

OT:objednávali jste si někdo lístky na EURO přes UEFA???potřeboval bych pomoct...

Reagovat
goodbay

co potřebuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

jak je ti s tím placením-ty poplatky apod...a ty jména lidi,co jdou se mnou musí být... "realné" ???

Reagovat
goodbay

no asi jo a ty poplatky jsou tuším 10% celkové ceny

Reagovat
smazaný uživatel

A ty peníze se z karty strhnou?A kdy,když lístky se teprve mají losovat?To je přece blbost,aby to stáhli všem lidem co si o ně požádají a pak jim to budou posílat zpátky ne?

Reagovat
goodbay

no to nevím jak to přesně je, ale myslím, že tě je strhnou, pokud je vyhraješ, ale to bych kecal. Já se tam ani neregistroval...

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak se ty lístky dají sehnat akorát na místě,přes net to jinak než přes UEFU nebo ČMFS to nejde co ?!

Reagovat
goodbay

bohužel, taky scháním kde se dá

Reagovat
goodbay

Kolik tipujete bodů na záchranu?

Reagovat
smazaný uživatel

35

Reagovat
goodbay

já tak 37 no...uvidíme

Reagovat
niflheim

Rozhodčí v PD jsou slušní tragédi

Reagovat
fantomas

Cristianko už dal po dnešku víc gólů za Real než za MU. O 170 zápasů míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt plážová liga...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Reagovat
SunFells

Reagovat
mithro

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

čekám, kdy ho to přestane bavit a vrátí se zpátky na ostrovy, zahrát si pořádnej fotbal

Reagovat
Amos

Mohl by..

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím spíš si myslím, že pokuď přestoupí z realu tak do Itálie.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

José si ho vezme v létě k City

Reagovat
j_mrazik

Pokud Mancini udělá titul, tak ho El-Turban nevyhodí.

Reagovat
kiwwi

nad takou hypotezou by som ani nerozmyslal

Reagovat
Kenneth

To je opravdu srovnání když v MU začínal jako mladý zajíc a v Realu je na vrcholu sil.

Reagovat
fantomas

No samozřejmě, že to neni žádný rovnocenný srovnání, ale mít za sezonu 17, 31 a 18 gólů proti 26, 40 a 27 (těsně za půlkou sezony)...to je prostě kurevskej rozdíl no.

Reagovat
Kenneth

Jsem si jistý že min. 25 by dával i ted v Anglii.

Reagovat
Amos

Jojo, jenže ve Španělsku jich dá 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál za MU znova, tak ne, protože by musel bránit.

Reagovat
Amos

Ta Španělská liga je fakt bída. To by mu větší problém dělalo dát tolik gólů i v Německý lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

07.02. Odemwingie myslí výš

West Bromwich o víkendu prohrál se Swansea a tabulce anglické ligy klesl na patnácté místo. S takovým postavením není útočník Peter Odemwingie spokojený. "Především si všichni musíme uvědomit, co je v naší hře špatně. Situace není nijak zoufalá, přesto je nejvyšší čas se srovnat. Začít musíme u domácích zápasů, ztrácíme v nich příliš mnoho bodů," říká 30letý Nigerijec.

Asi na tom začal už dneska pracovat

Reagovat
Minister

link na MOTD?

Reagovat
fantomas

"Zat Knight blasts his Bolton team-mates' sloppiness after Wigan defeat" - no to je gól.

Reagovat
niflheim

Proč vůbec nehraje ten Ream? Byl aspoň vůbec na lavičce?

Reagovat
fantomas

Teprve minulý kolo měl vyřízený pracovní povolení, je to jen otázka času beztak...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

pre Kiwwiho a všetkých ostatných narušencov ktorý fandia Manchestru alebo Fergiemu

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/419721_249811688431890_114486758631051_558131_801066899_n.jpg

Reagovat
C0br

Jestli my jsme narušení, co jsi pak ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tys tomu nasadil korunu

Reagovat
niflheim

Jak to říkáte? Křeč? Každopádně by jste si i mohli srovnat fakta...Keano kariéru Hålandovi nezrušil. Ale co vůbec o tomhle mluvím, my takové věci nemáme zapotřebí.

Reagovat
vladis271

ale všetko ostatné sedí nie? Môže tu hrubinko hádzať smailík ako vždy, lebo preargumentovať tento obrázok nemôže. Už som ti to písal toto nie je kŕč, toto je fakt, že saf si svoju papulu k tomu otvárať nemal, po excesoch jeho hráčov v dávnej aj nedávnej minulosti.

Reagovat
kiwwi

v anglicku su za bitters fanusikovia City, na eurofotbale su to nespochybnitelne fanusikovia Liverpoolu

Reagovat
kiwwi

teda neviem preco som dal takeho smajlika, vobec mi to nie je luto, je to pekny pohlad ked sa tak strapnujete

Reagovat
smazaný uživatel

pre teba je každý fanúšik LFC debilko aj keď sa oháňa pravdivými faktami...tebe nieje záchraný ty zakomplexovanec

Reagovat
niflheim

Ale tohle má snad každý tým...připadá mi to jako takové mletí z poslední ze strany fanoušků LFC, kdy se za cenu každé kraviny snaží obhájit Suarézovo chování či to rychle přesměrovat na něco jiného.

Reagovat
vladis271

ako obhájiť? prečo za tým obrázkom hľadáte nie čo tam nie je?

Ten obrázok reaguje len na jednu vec, a na vyjadrenie SAFa o tom, že Luis by už nikdy nemal nastúpiť v našom drese, pričom v tomto prípade tzento obrázok krásne odkazuje na fergieho pokrytectvo. Mňa v tomto prípade nesklamal len Luis, ale aj vedenie aj Kenny, nehovorím, že ospravedlnenie nebolo správne, ale mám pocit, že v tomto prípade sa smala voliť nemorálnejšia cesta, hlava ako pštros do piesku, zatĺkať.

Po trápnom šľtýle Luisovej obhajoby od klubových právnikov, je toto opäť hádzanie flinty dožita priskoro.

Reagovat
kiwwi

tak toto je krasa

Reagovat
vladis271

smutné, myslíš, že ked nahodíš smailíky niekto sa z teba pokaká?

Reagovat
smazaný uživatel

nie to robí keď nemá argumenty...

Reagovat
niflheim

Sorry, ale já to fakt vidím jako zoufalost ze strany autorů těchto článků...a když to tady jetě několikrát někdo postuje...no srát na to, jdeme dál.

Reagovat
vladis271

je to síce len obrázok, ale končím aj ja, nechce sa mi, ešte ma začne otravovať kiwwi a ja si pokazím náladu hned zrána

Reagovat
kiwwi

ver tomu, ze keby vyhrali tak nic podobne tu nie je

Reagovat
niflheim

Hlavně by tu byl mino se svým bohatým slovníkem.

Reagovat
kiwwi

tak oni si s vladisom rozumeju dokonale, vsakze

Reagovat
vladis271

Ešte Evertonian to je náš modrý brat, ale tomu sa tu niektoré "veci" nepáčili, tak sa nato vysral, škoda

Reagovat
kiwwi

tak ten bol bitter jak vysity

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

aleprosím ťa...Fergieho by to nasralo ešte viac a ešte by Suáreza obvinil Evra z ďalšieho rasizmu...

Reagovat
kiwwi

bitters

Reagovat
vladis271

si fakt taký hlúpy, mám celkom zaslepeného kamoša mufana, ale pri skúsenostiach s tebou si ho asi začnem vážiť viac, lebo ty si fakt unikát hodný do ZOO

Reagovat
kiwwi

bitter

Reagovat
cristiano.K.

Suarezovo chování v kauze žádosti o ruku od Evry se nemusí nijak obhajovat, to bylo správné rozhodnutí, škoda jen,že ti blbci ve vedení na to koukají jinak

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutny je, ze nechapes, proc ses porad k smichu

Reagovat
kiwwi

ja som povodne zacal nieco pisat, ale z toho sa da proste len smiat

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

"Age does not matter. Look at Paul Scholes. Let's be honest, you would love to have him at the European Championships. He's that good. He plays like the Spaniards, like Xavi, or [Andres] Iniesta - he does not give the ball away."

Harry Redknapp

Reagovat
niflheim

Scholesyho přínost je nehorázný...hlavně jeho pohyb, přehled, změna tempa hry...na něho je vždy se radost dívat. Už jenom ten jeho pohyb u té hlavičky proti Liverpoolu byla jasná ukázka toho, co on za ty roky dělal

Reagovat
niflheim

Reds accept rivals' apology

Manchester United thanks Liverpool for the apologies issued following Saturday's game.

Everyone at Old Trafford wants to move on from this. The history of our two great clubs is one of success and rivalry unparalleled in British football.

That should be the focus in the future of all those who love the clubs.

Reagovat
kiwwi

http://digs.by/wdTr8C

It's just a cultural difference. This is how we shake hands in my Country. Evra just missed that's all.

Reagovat
vladis271

trapas

Reagovat
kiwwi

to teda bol

Reagovat
smazaný uživatel

Niko Kranjčar se kvůli zraněním několika záložníků dostal do základní sestavy Tottenhamu, kde by rád vydržel delší dobu. "Samozřejmě nejsem rád, že jsou mí spoluhráči zranění, jsem ale šťastný, že jsem dostal šanci. Doufám, že se mnou bude trenér spokojený," říká chorvatský záložník.

Často mezi yidos zaznívá, že za Lennonem není typově podobné pravé křídlo. Teď v těch posledních zápasech Niko ukázal jak platný dokáže být i když je víc technický než rychlostní typ. Navíc se parádně doplňuje s Walkerem, kterému často pomůže vzadu, když se vydá na ty svoje vandry. Mám hrozně rád Nika i Aarona, tak doufám, že je budu oba vídat co nejčastěji.

He scores when he wants,

He scores when he waaaants,

Niko Kranćjar,

He scores when he wants!

Reagovat
kiwwi

Things we learned from EPL this weekend

* There is 'new' Jonny Evans at Old Trafford

* Stewart Downing's a waste of money.

* Louis Saha-inredible signing for Spurs

* Steve Pienar will regain his form at Everton

* Villas Boas is tactically weak.

* Age is just a number. e.g. Henry, Scholes and Giggs

* Odemwingie is another class.

* Suarez is a cunt!

Reagovat
Maresma

Kdyby Suarez dostal proti Spurs cervenou tak jak mel, tak se naky podavani ruk nemuselo resit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mick Mouse vyletěl

Reagovat
fantomas

Wow wow wow!!!

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bude pro me jedna z nejzajimavejsich situaci v cele sezone. Kdo je prevezme a jak si povede, na to se moc tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

Warnock?

Reagovat
vodka

Bruce? Curbs asi ne, nevim teď ani pořádně, kdo je volný...

Reagovat
vodka

Grayson? ten zase nemá zkušenosti s PL...

Reagovat
kiwwi

no to su kokoti

Reagovat
vodka

14 bodů z 22 zápasů... Ten tým potřebuje nový impuls... McCarthy je sice sympaťák, ale wolves hrají fakt úplně stejně, jako když postoupili a to tam mají lepší hráče...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Tak někomu je prostě sympatickej, ale už jim fakt neměl co dát. Taky mě mrzí, že mi zmizí z očí.

Reagovat
fantomas

No nadávat do kokotů vedení klubu, který udělalo takhle logickej krok, nevim nevim...

Reagovat
kiwwi

ty tiez vies spravit vedu z kazdej picoviny

Reagovat
fantomas

Co prosim?

Reagovat
cristiano.K.

kdybys to aspon nepsal ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Člověče...sleduješ vůbec Wolves?

Reagovat
fantomas

No proboha, kde by na ně vedle United, Arsenalu a Suáreze asi tak našel čas??

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

A City

Reagovat
fantomas

No ještě ke všemu!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

1500. za Darrena Fletchera ... ať se chlapík uzdraví a dostane do formy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele