Anglická Premier League - souhrn 24. kola

04.02.2012, 15:58, aktualizováno 06.02.2012, 22:55
Komentáře a souhrny
Liverpool se rozešel bez branek s Tottenhamem. Manchester United ve šlágru kola dotáhl tříbrankovou ztrátu na půdě Chelsea. Arsenal doma rozprášil Blackburn, suverénně si počínal i Manchester City proti Fulhamu. Doma dokázal vyhrát i Norwich nad Boltonem a Newcastle nad Aston Villou...

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 0:0

06.02.2012 21:00

Góly: -

Fotbalisté Liverpoolu nedokázali v domácím prostředí proti velkému konkurentovi uspět a odmítli tak šanci přiblížit se čtvrté Chelsea nebo pátému Newcastlu. Liverpool tak zůstává v tabulce Premier League až na sedmém místě se ziskem devětatřiceti bodů a na čtvrtou Chelsea v tuto chvíli ztrácí čtyři body. Tottenham je třetí a má na kontě 50 bodů. Rád by ještě bojoval o titul, ovšem duo z Manchesteru je vzdáleno na pět, respektive sedm korálků.

Oba celky se v tuhém mrazu nedokázaly dostat ke své obvyklé hře a dobrých šancí bylo poskrovnu. V úvodní desetiminutovce byly oba výběry přesné ve finálních přihrávkách, náznaků gólových šancí bylo k vidění nespočet. Ovšem buď střely z dobré pozice zablokovala jedna či druhá defenzíva, nebo si hráči pomáhali útočnými fauly. V polovině úvodního dějství se do velké šance řítil Gareth Bale, ale perfektním skluzem ho včas odzbrojil Martin Škrtěl.

První větší šance se diváci na Anfield Road dočkali deset minut před koncem poločasu. A Liverpool měl opravdu velkou možnost jít do vedení. Po několikanásobném odraženém balónu se do střely těsně za hranicí vápna opřel Jay Sparing, jeho volej se ale odrazil pouze od tyče a šel do zámezí. Liverpool od této chvíle ožil a pět minut před přestávkou poslal střílený centr na zadní tyč Glen Johnson, gólman Brad Friedel vyškrábl míč na poslední chvíli konečky prstů za branku.

V samém závěru prvního poločasu pálil z hranice vápna Johnson, avšak Friedel jeho tvrdý pokus dokázal zlikvidovat. Tottenham měl sice balón častěji na kopačkách v obou poločasech, jenže se nedokázal dostat k zakončení díky skvělým obranným zákrokům Škrtěla či Kellyho. Čtvrthodiny před závěrečným hvizdem opět zahrozil Liverpool. Po centru Kellyho střílel ze hranice penalty Andy Carroll, jenže branku o nějaký ten decimetr těsně přestřelil.

Tottenham se ukázal až pět minut před závěrečným hvizdem, kdy Bale utíkal zcela sám na Reinu, ovšem španělský gólman nadvakrát zasáhl skvěle a uchránil tak svůj celek od pohromy. V samém závěru ještě nebezpečně hlavičkoval střídající Luis Suarez, domácí gólman Spurs však zachytil jeho pokus do rukavic. Poté se oba týmy začaly spokojovat s jedním bodem a vzhledem k průběhu zápasu nemůže být ani jeden celek příliš zklamaný.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester United 3:3

05.02.2012 17:00

Góly: 36. Jonny Evans (vl.), 46. Juan Mata, 50. David Luiz - 58. Wayne Rooney (pen.), 69. Wayne Rooney (pen.), 84. Javier Hernández

Rozporuplné pocity budou dnes proudit v hlavách fanoušků Chelsea. Ti mohli po padesáti minutách oslavovat už fantastické vedení 3:0, jenže po dvou sporných a proměněných penaltách se obraz hry obrátil a Manchester United nakonec vybojoval cenný bod za remízu 3:3.

Chelsea se po více než čtyřech letech v Premier League objevila bez obou stálic defenzivní řady Blues i Albionu Terryho s Ashleym Colem, do sestavy se tak poprvé dostal Gary Cahill, levý kraj obrany obsadil Bosingwa. První poločas nevykročil z tradice průměrné kvality, kterou velké šlágry v Premier League obvykle mívají. Až příliš nepřesností se vplížilo na kopačky obou celků, nezvykle neviditelný a chybující byl i Mata. Ani De Gea, který nahradil zraněného Lindegaarda si neodpustil nejistý zákrok, Meireles ovšem po jeho vyboxování z úhlu nastřelil boční síť.

United se do útoku moc nedostávali, územní převahu měla Chelsea, ale příležitostí moc k vidění nebylo. Fergusonovi svěřenci mohli křivdit sudímu Webbovi, když jasný faul Cahilla na Welbecka na hranici vápna neposoudil jako nedovolený. Až v šestatřicáté minutě se poprvé mohli zvedat ze sedaček a hned to byl úvodní gól. Sturridge pronikl zprava do vápna, pohrál si s Evrou a jeho následný nástřel pod sebe srazil do vlastní sítě Evans - 1:0.

Od té chvíle se úroveň zápasu zvedla, hned za minutu Sturridge po sklepnutí Torrese protáhl De Geu. Pak se ke korytu dostali hosté, zamknuli Chelsea před jejich brankou a toužili po vyrovnání. Young technicky střílel z rohu vápna, Čech skvěle vyrazil. Brankář Blues si poradil i s následnou střelou Welbecka po spolupráci s Rooneym. Ten se ke slovu dostal v nastaveném čase, kdy nebezpečnou ránou z dálky opět protáhl pohotového Čecha.

Jestliže první poločas přichystal divákům na Stamford Bridge ve většině času nudu, druhé dějství nabídlo strhující podívanou. Především prvních pět minut, které ovládla Chelsea, mohli milovníci kopané plesat. Po několika desítkách vteřin Torres u pravé lajny nádherně odcentroval do vápna, kde osamocený Juan Mata neskutečně z voleje div neprotrhl síť - 2:0. Za čtyři minuty pak španělský špílmachr svou roli změnil na tradiční nahrávačskou, z přímého kopu našel přesně hlavu Davida Luize a ten s pomocí tečujícího Ferdinanda zvýšil už na 3:0.

V tu chvíli by ani zarytý optimista v táboru United nemohl předpokládat, že obhájce titulu by mohl s výsledkem něco udělat. Zlom nastal ve čtvrthodině mezi 55. a 70. minutou, kdy Howard Webb poměrně necitlivě posoudil dva hraniční zákroky hráčů Chelsea jako penaltové. Nejprve Sturridge zezadu lehce strčil Evru, pak Welbeck využil stojné nohy Ivanoviće, o kterou se s chutí přerazil. Rooney se dvakrát chopil zodpovědnosti a rázem byl náskok Blues ztenčen na jednogólový.

Svěřence Andrého Villas-Boase to pochopitelně srazilo, naopak United byli náhle poměrně zadarmo v sedle. Hřebíček do rakve mohl Manchesteru vrazit Torres, který se ocitl v obrovské šanci v 77. minutě, jenže vhodný čas pro střelbu prováhal a o míč přišel. A trest přišel za dalších sedm minut. Rooneyho střelu z hranice vápna ještě Čech vyrazil, po centru Giggse se ale trestuhodně zjevil úpně sám na malém vápně mezi stopery Chicharito a hlavou propasíroval přes českého brankáře balon do sítě - 3:3. Tři body pro Chelsea mohl získat ještě v nastaveném čase Mata, jenž nasměroval přímý kop až chirurgicky přesně do šibenice, ale David De Gea neméně úžasným zákrokem zachránil pro Red Devils remízu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Aston Villa 2:1

05.02.2012 14:30

Góly: 30. Demba Ba, 72. Papiss Cissé - 45. Robbie Keane

Demba-Demba. Konečně si tohle duo zahrálo pospolu i v klubovém dresu a hned to stálo za to. Právě jejich výkony spolu s bezchybným představením brankáře Krula a záložníka Guthrieho dnes byly jasnými oporami složitého vítězství Newcastlu nad Aston Villou.

Viděl někdo letos takhle a(tra)ktivně hrající Aston Villu? Co by si asi nikdo netroufl před výkopem odhadnout, bylo to, že birminghamští v úvodní dvacetiminutovce domácí dole dobře podusí a vytvoří si i dvě "loženky", z nichž měli jít - a nakonec nešli - do vedení. Přesto se nakonec samozřejmě právě tohle stalo: už ve 13. minutě, tedy v době, kdy se akorát chystal na hřiště předčasně vletět debutant Papiss Cissé, Keane kolmicí uvolnil Benta a ten z levé strany poprvé Krula neprostřelil. To se mu potom nepovedlo z takřka totožné situace i pozice ještě ve 28. minutě - také tentokrát se nizozemský brankář vhodně roztáhl, udělal ze sebe někoho "většího" a nedal anglickému kanonýrovi prostor ke vstřelení branky.

Ten si naopak po půlhodině hry našel Demba Ba a odstartoval poněkud jinačí utkání. Tím, že Dunne odvrátil Santonův centr jenom tak napůl a Ryan Taylor záhy mohl nešťastně zakončovat (do soupeře, přičemž se sám patrně vážně zranil), se dostal Demba Ba k dorážce do relativně odkryté klece, v níž zkrátka nepochybil. Zároveň tak ale potopil Villans, kteří se už do konce poločasu takřka vůbec nesebrali. Naopak nepříjemně napadající senegalské duo a jako švýcarské hodinky seřízený dispečer Guthrie mezitím dělali z utkání čistě jednostrannou záležitost. Jenže jak Cissé, tak Ba ve svých menších šancích selhali, a Villa poté v závěrečné vteřině poločasu zničehonic srovnala. N’Zogbiovi na podesáté vyšel průnik po levé straně i s nezblokovaným centrem - a ten z malého vápna doklepl do sítě Robbie Keane.

Druhý poločas začal nekoukatelnou holomajznou a opětovnou pasivitou Villans, které ani gól do šatny příliš nenakopl. A tak se věci začaly dít až po hodině hry. Tehdy na jedné straně Santon posadil míč na hlavu Cissého, který z vyloženého postavení odhlavičkoval míč nad bránu; zatímco na opačném konci hřiště Coloccini heroickým blokem připravil Benta o téměř jistý gól. Skutečnou trefu na slovo vzatou tedy přinesla až minuta 72. Tehdy fantastickým halfvolejem po zaváhání Dunnea vymetl pravou šibenici Givenovy svatyně Papiss Demba Cissé a - v tu chvílí ještě nevědomky - hned při svém debutu vystřelil Magpies důležité a vydřené tři body.

Vydřené i proto, že tlak Villans v závěrečných minutách byl mnohdy mimořádně drtivý. I díky jistotě Krula, jenž si poradil s dalekonosnou pumelicí Clarka a perfektně zareagoval i na Gardnerovu, respektive Williamsonovu hlavičku z velké blízkosti, se Straky přeci jen ubránily.

Více informací k zápasu

Manchester City - Fulham FC 3:0

04.02.2012 18:30

Góly: 10. Sergio Agüero (pen.), 30. Chris Baird (vl.), 72. Edin Džeko

Jednoznačný průběh mělo klání mezi vedoucím celkem Premier League Manchesterem City a londýnským Fulhamem. Už první poločas takřka určil vítěze, Citizens soupeře prakticky k ničemu nepustili a v pohodovém tempu druhého dějství si za silného sněžení došli pro povinné tři body.

Už od prvních minut bylo jasné, jak se bude zápas vyvíjet. Ve druhé minutě Agüero pod tlakem oslovil krásnou kolmici Džeka, jenž však s šancí nenaložil ideálně a Schwarzer tak měl snadnou práci. Lépe si domácí vedli v desáté minutě, když opět Agüero potáhl balon podél vápna, předal Johnsonovi, jemuž při průniku do šestnáctky brnkl o nohu Chris Baird, a bylo vymalováno. Penalty se chopil Sergio Agüero a nekompromisně blízko šibenici otevřel skóre - 1:0.

V pětadvacáté minutě Silva zakombinoval s Agüerem a malý Španěl mířil těsně vedle. Stejně si ve 29. minutě vedl i na druhé straně Damien Duff, který technickou střelou netrefil o pár decimetrů. Hned za minutu ovšem Fulham skóroval. Bohužel do vlastní sítě. Centr z levé strany skvostně tečoval patou Agüero přesně k Johnsonovi a ten o nešťastníka Bairda vrazil Cottagers do týlu druhý zářez - 2:0. Citizens byli při chuti, za sedm minut po akci Johnsona pálil tvrdě Agüero, Schwarzer si však poradil a dorážka Silvy nejenže šla nad, byla i z ofsajdu.

Druhý poločas pod sněhovou "průtrží" ztratil tempo, které zápas měl v úvodním dějství. Největší vzrušení tak až do 62. minuty přinesl náběh správců hřiště s lopatami a jejich hbitý úklid bílého poprašku v prostoru čar vápna u Schwarzerovy branky. Po hodině hry nebezpečně střílel z přímého kopu Baird, ale přesně do míst, kde byl Hart.

Manchester City měl rozhodně více ze hry, avšak obrana Fulhamu zaklapla a na Schwarzera nepropustila téměř žádnou střelu; naopak zblokovaných pokusů bylo k napočítání spousta. Až v 72. minutě Agüero nádherně prošel do vápna, udělal prostor Džekovi, jemuž následně přihrál a bosenský forvard měl pozici snadnou - 3:0.

O pět minut později zazvonila Hartovi po teči z rohového kopu tyčka, dvě minuty před koncem pak Riise donutil anglického brankáře k těžkému zákroku, ale čisté konto, již sedmé z dvanácti domácích zápasů, udržel.

Více informací k zápasu

Norwich City - Bolton Wanderers 2:0

04.02.2012 16:00

Góly: 70. Andrew Surman, 85. Anthony Pilkington

Bolton je pořád v té samé, ukrutně husté kaši. Sice si připisuje teprve třetí prohru v osmi kolech, ovšem co je hlavní - po senzační výhře Wolverhamptonu na půdě QPR se zase propadá mezi sestupující trojku. Od té je teď naopak patrně definitivně vzdálen Norwich; živí již 12bodový náskok.

Že bod ze zápasu s Arsenalem povzbudí? Určitě se to dá předpokládat; u Blackburnu to ovšem dříve neplatilo ani s vítězstvím a Bolton teď tuhle pokřivenou logiku jenom potvrdil. Jeho první poločas byl směskou neuspořádaného bránění a neskutečně sterilního, až bázlivého útočení. Eagles možná mohl mít na pravé straně míč co druhou minutu, přesto odtamtud nedoručil ani jeden (!) kloudný míč do pokutového území Canaries; Trotters jednoduše útočili tak maximálně po vápno, zde končili. Naopak Norwich byl na svých výletech do protivníkovy obrany tradičně vynalézavý, nadšený i úspěšný - Surman ovšem spálil tisíciprocentní šanci a pak Kanárky rozhodilo stejné zranění (podkolenní šlacha) obou stoperů.

Každopádně Paul Lambert jakkoliv nemohl uvěřit, když mu i Whitbread po Ayalovi oznamoval, že hamstring, s nímž nedávno promarodil několik týdnů, v takové zimě dál pokoušet nebude, s prvním poločasem těžko mohl být spokojen. Ačkoliv jeho převážné většině Norwich jednoduše dominoval, v šancích systematicky selhával. Nejprve ještě Holt složitý volej uřídil nejlépe, jak mohl - to ale pořád znamenalo akorát snadný zákrok Bogdána. Jen dvě minuty poté Surman na bližší pravé tyči našel Jacksona, jenž si prvním dotykem míč dokonale přichystal na křižnou ránu - tou však zadní část brankové konstrukce pořád o chlup minul. A nakonec úplný vrchol: fantastické Holtovo přiťuknutí patou Surmanovi, jenž si mohl nějaké čtyři metry před brankou jenom vybrat, kam to Bogdánovi "loupne" - a vybral si břevno! To ho potom vážně neomlouvá, že měl do balonu kopat podstatně slabší pravačkou.

Po přestávce to byl možná překvapivě, možná i očekávaně Bolton, kdo využil slabosti Norwiche z konce poločasu a začal do soupeře bušit hned zkraje druhého dějství. Pořád ho nicméně trápily ty samé neduhy, pročež první ránu měl po přestávce na svědomí stejně muž ve žlutém: a sice Jackson, jemuž znovu ideálně nevyšla křižná rána, tentokrát po perfektní vzdušné práci Holta. Trotters se nicméně na druhé straně pořád lepšili a lepšili, až konečně N’Gog z nevýhodné pozice prvně prověřil Ruddyho. To se psala 56. minuta. Jen těsně poté Petrov divže nezakroutil míč do sítě přímo od rohového praporku (velká pochvala Ruddymu za ustání situace) a vyrovnaný duel nahoru-dolů mohl konečně začít...

Například dočasné oživnutí Canaries následoval skvěle vystavěný protiútok tria Davies-N’Gog-Eagles, který posledně jmenovaný zakončil precizním centrem na malé vápno, kde míč trestuhodně minul střídající veterán. Přitom jenom za pár okamžiků se perfektní individuální prací dostal k další střele Jackson - a tentokrát už Bogdána alespoň základně prověřil.

Pozoruhodný obrázek se ale divákovi naskytl teprve v 70. minutě. Tehdy se na pravé straně uvolnil k přízemnímu centru neúnavný Jackson, Surman si pro něj sběhl na osu hřiště, prvně ho napálil do Wheatera, ovšem poté...pravačkou složil reparát, když dokonale zareagoval na odražený míč a bez přípravy ho ještě ze vzduchu odpálil takzvaně pod víko.

V samotném závěru už Bolton vrhal víceméně všechny síly do útoku, přece jen s vědomím tak těžkého losu před sebou zkrátka potřeboval z tohoto utkání bod. Místo toho však akorát mohl ještě několikrát inkasovat. Pilkingtonův prudký a přesný centr na zadní tyč nezvládl těsně strážený Holt stlačit pod břevno, přičemž když si oba aktéři role vyměnili, stál křídelník v ofsajdu. Přesto právě jemu se nakonec ono vedení povedlo zdvojnásobit, když duchapřítomně doklepl do sítě Bogdánem vyraženou střelu Martina. Až v nastavení se pak Trotters zmohli alespoň na nějakou odpověď: Petrovův pěkný volej si to ovšem namířil jen do tyče.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Wolverhampton Wanderers 1:2

04.02.2012 16:00

Góly: 16. Bobby Zamora - 46. Matthew Jarvis, 71. Kevin Doyle

Velkým zklamáním pro domácí Queens Park Rangers skončil duel s Wolverhamptonem. Ten po devíti zápasech konečně zvítězil a nečekaně tak uštědřil Londýňanům nepříjemnou porážku. Stejně jako v týdnu, i dnes se debutující útočná hvězda uvedla gólem, jenže první z příchozích forvardů pak výhodu svým temperamentem spláchl do záchodu. Wolves ve druhé půli skóre otočili.

Už čtvrthodiny po výkopu přitom Rangers zaslouženě vedli. Povzbuzený Cissé poslal míč do vápna Wright-Phillipsovi, který ještě vrátil pod sebe na penaltu Zamorovi a ten přízemní ranou poslal QPR do vedení - 1:0. Jenže ve čtyřiatřicáté minutě přišel zlomový moment, který dal celému utkání úplně jinou tvář.

Roger Johnson si nikdy nepočíná s hráči soupeře v rukavičkách a nebylo tak tomu ani dnes, kdy srazil na zem Cissého. Francouz poté ovšem neudržel svou horkou hlavu na uzdě, hostujícího stopera strčil a následně i chytil pod krkem. Rozhodčí Clattenburg neváhal a útočníka QPR poslal okamžitě zchladit pod sprchy. Pro domácí to znamenalo citelné oslabení, které se projevilo záhy po změně stran.

Po několika desítkách vteřin založili Vlci útok, centr z pravé strany převzal Matthew Jarvis, který pěknou křížnou ranou překonal Kennyho - 1:1. Záhy rozjeli hosté pětiminutovku, která mohla klidně rozhodnout celý zápas. Nejprve hlavičkoval Steven Fletcher do břevna, pak po centru Jarvise Ebans-Blake sice překonal Kennyho, ale obránci domácích stihli vykopnout balon z brankové čáry.

Krátce nato zahrozili také svěřenci Marka Hughese. Adel Taarabt z dálky napřáhl a jen těsně minul bránu. Po 70 minutách už se vlnila síť a ke smutku domácích fanoušků to byla ta za Paddym Kennym. Střídající Kevin Davies ve vápně zpracoval O’Harův centr a překonal brankáře Rangers podruhé - 1:2. Těm pak nepomohla nebývalá aktivita Maročana Taarabta, který zřejmě na APN nabral dobrou formu a z dálky pálil o sto šest - Hennessey mu však všechny jeho krásné projektily pochytal.

Více informací k zápasu

Stoke City - Sunderland AFC 0:1

04.02.2012 16:00

Góly: 60. James McClean

Spanilá jízda Sunderlandu pokračuje! Black Cats vyhráli pod O’Neillem z deseti zápasů už sedmý, když dnes zvítězili na půdě Stoke. Počin je to vskutku skvělý, jelikož na Britannia Stadium si už v této sezoně vylámaly zuby i Chelsea, Manchester United nebo Tottenham. Sunderland ovšem díky gólu McCleana Stoke dobyl a pokračuje v rychlé cestě vzhůru.

Zápas v chladném počasí nenabídl dobrou podívanou. Oba týmy provázely při snaze o útočení nepřesnosti, kvůli nimž se diváci v ochozech nemohli zahřát ani přílišným potleskem. Největší starosti tak brankářům Sorensenovi s Mignoletem připravili spoluhráči. O’Shea a Richardson na straně Sunderlandu, Wilkinson za Stoke City.

Prvních střel na branku se dočkali fanoušci po půlhodině hry, Sessegnonův pokus nicméně hrozbou pro Sorensena nebyl. Mignolet na druhé straně zase hbitě vyboxoval balon před bojujícím Jeromem. Útočník se ze souboje nevzpamatoval a ještě před poločasem musel vystřídat. Klíčový moment se udál těsně před odchodem do kabin. Huth na půlící čáře ošklivě dojel Meylera a uviděl červenou kartu.

Tato událost zápas velmi ovlivnila, Sunderland měl díky tomu ve druhém poločasu více ze hry a po hodině hry toho využil. Jamese McClean zakombinoval se Sessegnonem a technickou střelou zevnitř vápna překonal poprvé a naposled Sorensena - 0:1. Stoke poté převzal na pár minut otěže utkání do svých rukou, ale v deseti proti Mackems kromě dlouhých autů z ničeho příliš nezahrozili. Sunderland poté využíval každou možnost ke zdržování a žádnou šanci nepřinesl ani padající sníh.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Swansea City 1:2

04.02.2012 16:00

Góly: 54. Marc-Antoine Fortuné - 55. Gylfi Sigurdsson, 59. Danny Graham

Swansea se možná před utkáním "pyšnilo" nejhorší venkovní bilancí v celé lize, z kraje Midlands ale naposledy vezlo tři body - a dnes se jí zadařilo úplně stejně. Po lednové Aston Ville Rodgersovi muži skalpovali i West Bromwich, kterému tak připravili čtvrtou porážku před domácím publikem v řadě.

Baggies se tedy v příštích týdnech asi řádně zapotí. Momentálně sedí na 15. příčce s minimálním odstupem šesti bodů na prvního sestupujícího, přičemž v příštích čtyřech kolech na ně čekají soupeři jako rozjetý Sunderland, Chelsea nebo Manchester United.

Dnešní duel začal pro West Bromwich frustrací; tedy podobně jako končil. Hned v úvodu totiž dost možná měli Throstles kopat penaltu, když McAuleyho hlavičkovaný projektil na první pohled narazil do Williamsovy ruky. Sudí Moss nicméně vypadal nevzrušen, stejně jako později při potyčce domnělého hříšníka s Odemwingiem (velšský stoper prý měl Nigerijci šlápnout na nohu). Takto se přitom Moss mohl tvářit na rozdíl od takového Gylfiho Sigurdssona, který se ještě před přestávkou - a ne poprvé - obsadil do role hrdiny, když z čáry odhlavičkoval pokus Odemwingieho.

Jestliže první poločas mohl na leckoho působit utahaně, ten druhý odstartoval zcela bleskově a hned v první pětiminutovce se mu de facto dostalo rozuzlení - třígólového. Nejprve se z prvního ligového gólu po 12 měsících radoval Fortuné, když z úhlu doklepl míč do sítě, aby vzal za své menší závar po rohovém kopu. Jenže Sigurdssonovi stačilo pouhých 37 sekund, aby pro Swansea vykřesal srovnání. Islandský specialista na Baggies (vstřelil jim třetí gól ve stejném počtu zápasů) zblízka uklidil za brankovou čáru Taylorův precizní centr.

V mrazivých podmínkách to pak nebyl právě nikdo jiný než teoreticky navyklý Sigurdsson, kdo také pro Swans ve finále zařídil poměrně senzační tři body. Jenom takové lehké Grahamovo pošťouchnutí levou kopačkou stálo na konci křídelníkova centru z pravé strany - i to ale bohatě stačilo. I když mohlo stačit jen dočasně. Po sérii nevyužitých šancí velšského celku (hlavně Dyerem) se totiž v úplném závěru ke dvěma hlasitým proslovům dostali i domácí. Nejdříve Odemwingie trestuhodně netrefil po Dorransově výzvě, záhy se Vorm nebojácně postavil do Fortuného rány.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Everton FC 1:1

04.02.2012 16:00

Góly: 76. Phil Neville (vl.) - 83. Victor Anichebe

Za tohle Wigan zaplatí, chtělo by se říct. Mohl se významně přiblížit vidině záchrany, alespoň té vidině, místo to ztrácí na první bezpečnou příčku v této chvíli již docela dobře propastných pět bodů. Lehce nabytého vedení po fatální hrubce Tima Howarda si holt Latics nevážili, takže jej ještě sedm minut před koncem stihli ztratit.

První zákrok utkání si připsal na konto Al Habsi, dokonce i poměrně brzy, ve 13. minutě (na to jak impotentní mužstva se potkala) - nicméně v duchu předpokladů šlo o Stracqualursiho koncovku spíše tragickou než jakoukoliv jinou. Celkově to každopádně byl Wigan, kdo efektivně tlačil na obrannou čtyřku Toffees, užil si před přestávkou více balonu na kopačkách a ještě i docela zvládal hrozit. Beausejour ovšem Di Santa nehledal úplně přesně, a když už se argentinský útočník dostal za zadní řadou k propadnuvšímu balonu, odpálkoval jej přesný Howard.

Oba týmy se dohromady prezentovaly spíše polovičatými šancemi, z nichž jen málokdy vstávaly golmanům vlasy na hlavě. Například Pienaarovi s Gibsonem ovšem stačilo jen trošku sklopit vlastní projektily a mohli se radovat z parádních branek zpoza šestnáctky. O McCarthurovi z 68. minuty pak víceméně platí to samý, i když tentokrát byla výška ucházející, jen se balon opřel akorát do Heitingovy ruky (patrně).

Chléb se tedy začal lámat až v 76. minutě s brutálním zaváháním Tima Howarda. Ten neudržel Nevillem ztečovaný Beausejourův slaboučký centr a nechtěně ze sebe pro tuhle chvíli udělal smutného hrdinu zápasu. Nakonec ale ne tak smutného, neboť hned v 83. minutě utnul rázem zblázněný vývoj duelu Anichebe, když si doskočil pro brilantní centr Leightona Bainese. Ani to nicméně nemusela být konečná změna skóre, neboť ještě ve třetí minutě nastavení si další slabší chvilku neodpustil americký brankář ve službách Evertonu a jen díky nešikovnosti Mosese s Crusatem to jeho tým nestálo další bod.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Blackburn Rovers 7:1

04.02.2012 14:00

Góly: 2. Robin van Persie, 38. Robin van Persie, 40. Alex Oxlade-Chamberlain, 51. Mikel Arteta, 54. Alex Oxlade-Chamberlain, 62. Robin van Persie, 90. Thierry Henry - 32. Morten Gamst Pedersen

Ještě horší debakl než ten z října 2009 (2:6) si dnes odnáší z Emirates Stadium Blackburn Rovers. A nikdo se nemůže divit. Jednou jedinkrát vystřelil na Szczesného, z čehož tedy vytěžil maximum - podobně si ovšem vedli i Gunners, když z 9 pokusů mířících na branku vytěžili hned sedm branek. Sám hvězdný Van Persie se potom podepsal pod pět, Walcott pod tři a Henry vše symbolicky dovršil svým 175. zásahem v rámci Premier League.

Starý dobrý Arsenal, musel si oddechnout po poločase očekávaného, takřka existenčního zápasu každý fanoušek londýnského velkoklubu. Drtivý nástup, procentuální poměr držení míče 80:20 po 12 minutách, první faul až po půl hodině hry, naprostá bezmoc Blackburnu, co se snahy vymanit se ze sevření tyče, krásné góly a nakonec i červená karta bez zdravotních následků, jež zápas už v oné 45. minutě prakticky uzavřela.

Gunners odstartovali vskutku snově: ve druhé minutě Petrovićův mizerný pokus o odkop balonu do autu vystihl Coquelin, jenž pomalu z první vystřihl kolmici pro Walcotta, jenž zpoza obranné linie jenom předával míč před prázdnou bránu Van Persiemu. Totéž se fakticky v bleděmodrém opakovalo před druhým gólem z 38. minuty; akorát s tím rozdílem, že Song přihrával více ze středu, z hloubi pole, zkrátka na větší vzdálenost a do zkonsolidované obrany. V tu chvíli nicméně, leč by to každý normální smrtelník dle průběhu hry očekával, nešlo o zdvojnásobení vedení, nýbrž o jeho znovunabytí. Jediná střela Blackburnu právě po prvním nedovoleném zákroku Arsenalu v tomto utkání totiž vyvrcholila v parádní trefu Pedersena, jenž svou kouzelnou levačkou zakroutil míč akorát do pravé šibenice.

Každopádně druhý zásah Londýňanů se vskutku oprávněně zdál být jen otázkou času. Před Van Persieho úderem ještě Rosický povedeně pálil jen do blokujícího Petroviće, Mertesacker neukormidloval sám sebe při náběhu do nadějně kopnuté standardky Artety a Persiemu se pro změnu nevyvedl lob slabší pravačkou z hranice šestnáctky (jeho specialita, která letos už dvakrát skončila na břevně). Nicméně poté, co kapitán domácích vrátil favorita do vedení, už to byl rychlý proces. Nejprve nepřirozeně geniální kolmicí vyzval k úspěšné kličce golmanovi a prvnímu gólu v Premier League Oxladea-Chamberlaina; posléze se "nechal" sestřelit sáňkařem Givetem, který bez protestů a ještě s omluvou Wengerovi zamířil předčasně do kabin. A to ještě Vermaelen v samotném závěru dějství trefil tyč.

Po přestávce už to bylo jen regulérní znásilnění, na které se těžko dobrovolně vydržel koukat i jen jediný fanoušek Blackburnu. Nejprve v 51. minutě zpola odvrácený roh přispěchal proměnit v gólovou akci nekompromisní Arteta, když z hranice velkého vápna za pomoci jemné teče debutanta Orra zatloukl míč k pravé tyči. Hnedle vzápětí se Walcott kolem tří hráčů protancoval k přihrávce Chamberlainovi, který ještě zachoval chladnou hlavu a pak po krátkém manévru skóroval do odkryté klece. A nakonec Van Persie dokonale technicky zvládnutým finišem zakončil po hodině hry skvělou akci Coquelina.

Pak už se dohrávalo opravdu jen z povinnosti. Blackburn dál zůstával v 10 lidech zalezlý na vlastní půlce, zatímco Gunners si mezi ne zcela odevzdanými soupeři kombinovali uvolněně a povětšinou bez valného finálního úspěchu. Nadlouho jedinou povedenou střelu si až v nastavení připsal na konto Benayoun, až poté předvedli exhibiční vzájemně nesobeckou kombinaci dvě arsenalské ikony - Van Persie přihrával Henrymu a ten za vydatné pomoci Loweova zásahu vsítil po dlouhé době svůj další gól v Premier League.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City24183363:1957
2.Manchester United24174359:2455
3.Tottenham Hotspur24155444:2550
4.Chelsea FC24127544:2943
5.Newcastle United24126636:3142
6.Arsenal FC24124846:3440
7.Liverpool FC24109528:2139
8.Sunderland AFC2496933:2433
9.Norwich City2488834:3932
10.Swansea City2479826:2930
11.Everton FC24861024:2730
12.Stoke City24861023:3630
13.Aston Villa24610829:3328
14.Fulham FC2469929:3527
15.West Bromwich Albion24751224:3426
16.Queen's Park Rangers24561325:4121
17.Wolverhampton Wanderers24561327:4421
18.Bolton Wanderers24621628:4920
19.Blackburn Rovers24461434:5418
20.Wigan Athletic24371421:4916

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1737)

Přidat komentář
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Arsenal

Reagovat
efjay

Konečně zápas na který se dalo dívat :)

Robinovi za hat-trick a nahrávku na gol Thierrimu :)

Oxlade-Chamberlainovi za 1. a 2. ligový gól :)

Reagovat
Rarášek

+ Theovi za asistence

Reagovat
efjay

Jj, to taky, ale zas to zkoušel moc a několikrát mu to vyšlo..

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě wengerovi za sympatické střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Expreska: 11:47 Van Persie si možná odpočine

Odpočinul si tím nejlepším možným způsobem!

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

ááá sem se chtěl dívat zrovna dobře Arsenal !!!

Reagovat
fantomas

175 and still counting...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
kubys

Pěkně, WHU vyhrálo i v 10ti, Arsenal porazil tyhle sračky + hat-trick RvP a gol Henryho, co víc si přát.

Reagovat
herbage

hattrick Oxe

Reagovat
smazaný uživatel

2 je dosť, je ešte mladý.

Reagovat
kubys

Oxe mám na párku.

Reagovat
Rarášek

Ale upřímně,doufám,že se Bburn udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy.

Reagovat
kris_kros

Berbatov im dal 5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu dal zase 3

Reagovat
kris_kros

19>18

Reagovat
eibe

a kolik má Berbatov golu tuto sezonu?

Reagovat
kiwwi

7 za 490 minut

Reagovat
eibe

ale to je míň,než 22 fólů RvP

Reagovat
eibe

*gólů

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Moc krasne se na Arsenal dneska koukalo pral bych jim aby tohle predvadeli po zbytek sezony ale myslim ze se dockam spis jineho klasickeho scenare.. Pres tyden budu cist vsemozna prohlaseni o tom jak je Arsenal zpet, jak mentalne odolni a vyspeli hraci v nem hraji, jaka pohoda a sebevedomi v tymu je. A ze pokud se bude hrat stejne jak proti Blackburnu tak nikdo nepochybuje o tom ze prijdou uspechy na vsech trech frontach, kde jeste hraji.. no a za tyden prijde Sunderland a bude velke zdeseni, ze cerne kocky hraji fotbal na vyssi urovni nez Blackburn a dalsi pad na drzku... a tak porad dokola nez se doklopyta k neuspesnemu konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

228.

Reagovat
goodbay

Dnes sem to přál více AFC, ale Blackburn už je v těžký pozici, hlavně mi mrzí prohry s Newacastlem, Stoke či Sunderlandem. Strašná škoda těchto proher.

Reagovat
alcantara

Co ten Robin, isiel by do Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

dávať každý zápas 5 golov, hrať proti tak slabým obranám... to nie je preňho.

Reagovat
alcantara

Ved to prave zaziva kazdy tyzden, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Dejavu? On není ve Španělsku...

Reagovat
alcantara

Prave preto pisem, co pisem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Co je na tom smiesne?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ho nepotřebuje.. stačí když bude hrát s normálním rozestavením... (a ten smích zato, že Robin dá hattrick a je hned posílán do Barcy).

Reagovat
Infi

jjjjjj to bude jen kvůli tomu

Reagovat
Counter

Uvidíme, bude asi záležet na tom, jak se Arsenalu v této sezoně (ne)zadaří.

Reagovat
alcantara

Vedel, som ze sa najde aspon niekto, kto normalne odpovie Rozumiem tomu dobre, ak urobia LM, predlzi, neurobia LM, poziada o prestup? Mne sa pacil uz davno, ale bol skleneny, teraz je konecne zdravy a je to vidiet. O nasom zaujme som v suvislosti s nim nic necital, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle lehce to taky nejde předpovědět - Je možnost, že i pokud postoupíme do LM, nepodepíše, ale i naopak. V každym případě - pokud bude chtít odejít a Barca bude mít zájem, je váš.

Reagovat
Infi

Za jakou částku cca by mohl odejít?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko předpovědět, řekl bych tak kolem 20 mio.

Reagovat
Counter

Těžko říct, hodnotu má nevyčíslitelnou, ale s rokem do konce smlouvy... Že by podobná částka jako tehdy Henry?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca by ho zkazila podobně jako Henryho. Navíc RvP se nehodí do "milion přihrávek" systému.

Reagovat
Infi

Fakt si myslíš, že by se hodil do systému? Podle mě je šance nulová, že bychom o něj měli zájem.

Reagovat
alcantara

Za RIjkaardovej ery by sedel viac, teraz s Messim v strede by to bol vacsi problem, ale vydz to bol z mojho pohladu zaujimavy hrac.

Reagovat
Rssa

Není potřeba a nehodil by se.

Reagovat
vladis271

možno vás schytáme v nextgen series, ak porazíte Ajax.

To bude schyzofrénie, keď Raheem bude cvičiť tie katalánske slečinky.

Reagovat
Rssa

Já bych se bavil a oslavil každý výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne.

Reagovat
Counter

Yossi to zbabral - jeho střela jako jediná šla na bránu a neskončila gólem

Reagovat
herbage

co Koscielnyho líznutí Merteho hlavičky, které Robinson vyškrábnul na roh?

Reagovat
Lacko_Boh

z opakoveného záberu sa mi zdalo že to Kosťa netečoval ale hráč Blackburnu..

Reagovat
herbage

22 gólů a 30 kanadských bodů jen v lize na začátku února - génius

Reagovat
Counter

Jestli dobře počítám, tak má v této sezoně 28 + 7

Reagovat
herbage

jen v PL má 22 + 8, což je divné

Reagovat
Counter

Jo, ta asistence Titimu se ještě nezobrazovala v tabulce :-) Takže 28 + 8.

Reagovat
Infi

Hlavně je celkem fascinující, vzhledem k jeho předešlým sezónám, jak se mu letos vyhýbají zranění

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to nezakřiknout

Reagovat
kiwwi

no a je v pici

Reagovat
spider_8

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

40 bodů za RVP ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

a to tam neni zarátaný ešte bonus

Reagovat
smazaný uživatel

jo taky tak, jen jsem se bál, aby vůbec hrál a pak to byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dnes Rosa nějaké asistence? Jak hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

asistenci myslim nema zadnou ale akce zakladal slusne. celkove odehral myslim podareny zapas, ale ten gol by dneska proste nedal

Reagovat
Infi

dal kdyby se do něčeho pořádného dostal, zahrál hodně dobře, gola si zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

sak se dostal ale bud mu to zblokoval obrance nebo pred koncem byl faulovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Založil akce,které následně skončily gólem?

Reagovat
Infi

minimálně jednu určitě

Reagovat
kiwwi

viezol sa na dobrom vykone celeho timu, nic extra nevymyslel nato ze hral utocneho zaloznika...Song ako stiahnutejsi zaloznik toho vymyslel podstatne viac

Reagovat
Infi

Ty máš nějakou sázku o tom, že ho musíš pořád shazovat?

Reagovat
Rssa

Výborně, skoro jako každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře, nicméně oproti jeho standardu to bylo trochu horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych rád,kdyby mě Robin přsvědčil o tom,že to jde ještě líp ,ale takhle to zatím vypadá na životní formu je to neuvěřitelný,jak mu to tam padá

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný dárek k mým včerejším narozeninám. COYG ! Keep the fight.

Reagovat
CubONE

a ja som RvP zobral kapitansku pasku Berba im dal aj tak viac

Reagovat
Rssa

Parádní zápas, zábava až do konce. Tleskám. Teď ještě my.

Reagovat
Counter

Robin van Persie has scored 40 goals in his last 41 Premier League appearances.

Reagovat
smazaný uživatel

On snad dá i tuto sezonu ještě tu stovku v PL.

Reagovat
Marv

Co dělal Djibril?

Reagovat
Darren Fletcher

bol faulovany (zakrok na loptu, ale potom dostal aj cez nohy), postavil sa, otocil typka a chytil ho "pod krk"

Reagovat
niflheim

Tak pro gunnery toto musí být příjemné osvobození po té tragédii z posledních týdnů...taky konečně posadil chudáka Ramseyho, který si může snad konečně odpočinout.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam vysedaval dalsi zapasy, tak bych se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši to nešlo třeba jeden gól oželet dneska a radši ho šoupnout minule tomu Boltonu

Reagovat
fabec1222

a Rosický zas nic

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Dievča: Zlatíčko, vieš čo je 14. februára?

Chlapec: Samozrejme.

Dievča: Skutočne?

Chlapec: Áno, začína sa Liga majstrov!

Dievča: Hmm... Ale veď fandíš Manchestru United!

Chlapec: .....

Reagovat
kris_kros

pobavilo..a to som mufan

Reagovat
vladis271

mňa vôbec, a to som scouser

Reagovat
tomasinho

Taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Doyyyylllllleeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, nie tu

Reagovat
Stiksxx

Van Persie doufám, že mu vydrží formice i na Euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, kde by se ten zápas dal stáhnout? Byl jsem zrovna lyžovat

Reagovat
Counter

Pro legendu haxu cokoli

Tady máš hned několik možností: http://is.gd/9sEeMz

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hned říkal odkud ten nick znám

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Dzanka

Konečně po dlouhé době ze strany Arsenalu fotbal, na který byla radost se dívat, jen tak dál Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Titiho.

Reagovat
Tomekcz

doufam ze Bolton spadne, kdyz tam Coyle kazdej zapas cpe Ngoga

Reagovat
vicinda07

Taarabt fantasticky druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

toho Coyla na té lavičce jednou trefí šlak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal se pochlapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti v 10ti hrajícímu Blackburnu to neni zas taková výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Cissé - pěkná premiéra za QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa nemylim, nebola to premiera...premieru mal cez tyzden a dal gol

Reagovat
Bayern +

Ešte keby si si nemýlil pojmy s dojmami...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano premiéru měl dobrou - dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A kiwwine, co že si řikal o tom přeskočení Norwiche?

Reagovat
kiwwi

pisal som o dalsom kole zlatik

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo (fungujicí) video Arsenal-Blackburn (jen goly), protože na tom zasr.aným YouTubu je všechno zablokovaný

Reagovat
nemamvasrad
Reagovat
nemamvasrad

kvalita*

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
fantomas

Thierry Henry has scored more Premier League goals for one club than any other player in the competition (175).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

40 gólů a Wazza je tam

Reagovat
kiwwi

58...18 tusim daval este za Everton

Reagovat
Stiksxx

Sleduje tady někdo blíž Swansea? Tenhle tým mě začíná čím dál tím víc zajímat a bavit.

Reagovat
Chazy

Nj, kdo by nemiloval druhej Wigan

Reagovat
kubys

A to Wigan mám celkem rád.

Reagovat
Chazy

Já je miluju už z L1 no, prostě je to kopie mýho týmu.

Reagovat
Trand

Ale jaktože Wigan nemá skoro nikdo rád a Swansea je tak populární? Aspoň tady na ef.

Reagovat
Chazy

Proto, že Swans jsou z Walesu a taky asi tak max 3% lidí tady zažili první sezonu Wiganu v PL

Reagovat
Chazy

zažily.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně letos tenhle pseudoklub vypadne z PL

Reagovat
Chazy

Souhlas, ale není to pseudoklub

Reagovat
smazaný uživatel

To už radši kluby jako Chelsea nebo City, ty aspon mají peníze

Reagovat
Chazy

Ale Wigan má určitě víc peněz, než většina klubů v Anglii

Reagovat
vladis271

prispievaj častejšie

Reagovat
kiwwi

dokonca sa tu raz vyskytol aj nejaky regulerny fanusik

Reagovat
smazaný uživatel

Howard = Fail kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Jelavic?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se do hry nedostal. Udělal jeden přímák, jednou pouštěl za sebe pěkně na Fellainiho. Fanoušci Evertonu dělali ve Wiganu docela rachot, když přišel na plac.

Reagovat
Wat

Skvělej návrat domů z práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalisti stále onanují?

Reagovat
smazaný uživatel

už asi po sedmé a stále nemám dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi na tom hodně bídně, přecijenom Blackburn v 10ti neni zas taková k*ndička

Reagovat
minoLFC

kolko ste mu dali doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Prohráli sme 2:3

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Co to je za debilní poznámku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen tak rýpu

Reagovat
Chazy

Se to nejdřív nauč

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
herbage

když hra Arsenalu je tak vzrušující

Reagovat
smazaný uživatel

Po většinu sezony je ale velmi pokleslá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

děcko

Reagovat
smazaný uživatel

kkte

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Co LM jak to vidíš?

Reagovat
Trand

http://tinyurl.com/88oa5un Nevidím to s Forest dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves Swansea Leeds

Reagovat
niflheim

Hmm tak teď jsem kvalitně nasraný, že jsem musel pryč od fotbalu...zvláště v případu Wolves

Reagovat
Trand

Ani nebuď. Zápas nic moc. Posledních asi 15 minut měli QPR míč na kopačkách a tlačili Wolves, každopádně nic z toho. Taarabt hrál na konci dobře, měl tam dobrý střely. SWP taky.

Reagovat
niflheim

Tak ze strany QPR je mi to jedno, já jsem strašně rád za výhru Wolves.

Reagovat
Trand

Jo, já taky. Jen říkám, že nebylo o co stát. Wolves moc nepředveli, jen dobrej nástup do druhýho poločasu a pak ten druhej gól.

Reagovat
Flamex

We don't need Batman, we have Robin !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry uz ma ak nahradnik za mesiac 2 gole, Fero Torres za celu sezonu 4

Reagovat
Minister

OT: http://youtu.be/irg4oCGS5XM neviditeľný gól

Reagovat
Trand

Reagovat
Godwinson

Koukám, že Park si nezahrál ani při takovém zápase :)

Reagovat
Trand

Bohužel, no.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavní je,že se prodávají dresy po Asii :)

Reagovat
fantomas

Je asi fakt jen trapnou marketingovou figurkou no... timhle mě Wenger nasral jako ničim jinym no za poslední dobu.

Reagovat
fantomas

*bez druhýho "no"

Reagovat
kiwwi

to ma ako davat slabsieho hraca namiesto lepsieho len preto, aby si bol ty spokojny?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč teda toho "slabšího" hráče kupovat, když nedostane šanci své schopnosti prokázat ani v takovym zápase?

Reagovat
kiwwi

je to hrac na rozsirenie kadra - keby nieco...nehovorim ze ho nemohol postavit, ale tolko sa naplakat kvoli jednemu nahradnikov sa mi uz zda prehnane

Reagovat
fantomas

Takovymhle způsobem může kádr rozšiřovat i odchovanec. Spíš je to marketingová figurka, jak řikám.

Reagovat
kiwwi

myslim ze keby islo o marketing tak by ho nasadzoval castejsie...proste mal moznost podpisat relativne kvalitneho hraca za babku tak to vyuzil, ale momentalne ho nepotrebuje no

Reagovat
fantomas

Aha, hm, v pořádku proces, naprosto...pět měsíců o něj ještě ani špičkou nosu nezavadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a až ho potřebovat bude, tak ho prostě v klídku postaví do třeba důležitýho utkání, ačkoli má v lize odehráno 12 minut. Hm...

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

boze, Macheda mal odohrane hovno a vyhral nam titul v mega dolezitom zapase...

Reagovat
fantomas

Jj, taky haluzí jak piča...

Reagovat
kiwwi

uplna genialita

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tuhle úlohu klidně může zastávat nějaký hladový mladík. Točíme se v kruhu, kiwwi.

Reagovat
kiwwi

lepsieho ako Parka asi nemate, takze Wenger vlastne posilil a rozsiril kader

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dám, nemáme, já ti dám. Ná mýho Benika šahat nebudeš

Reagovat
fantomas

Co se do toho zase (kurva už) montuješ? Jednak to už fakt nedává smysl, když ho tam nedá ani teď (jo, je docela běžný, že se i slabší hráči do rozhodnutých zápasů dávaj na úkor silnějších), jednak je to samozřejmě muj oblíbenec, těšil sem se na to, až ho budu mít řádně na očích, chci, aby ho měla repre rozehranýho apod. apod. apod. Ale to ty těžko někdy pochopíš...

Reagovat
herbage

musel si to posrat sám. Buď na to nemá nebo Wenger nasral tím, že podepsal do roku 2015 a pak veřejně prohlásil, že se vrátí do JK absolvovat povinnou vojenskou službu a pak neví, jestli se vrátí ještě do Evropy. Jestli jim to před podpisem smlouvy zamlčel, tak já být trenérem, tak si už nekopne

Reagovat
fantomas

Zamlčel, co já vim, média to věděla, už když podepisoval. O to se snad má starat i klub, když podepisuje hráče z exotický krajiny s jinými pořádky...jednoduše mi z toho prostě Wenger vychází jako neprofesionál no. Nemůžu si pomoct. Ale nehodlám se o tom dohadovat, protože mi je upřímně fakt jedno, co za tim stojí - prostě a jednoduše mě to sere.

Reagovat
herbage

jo, měl taky. Také bych ho rád veděl, ale nějaký důvod tam bude a těžko se dozvíme jaký. Třeba Aršavin dnes také nedostal šanci

Reagovat
fantomas

Jj, to je fakt zcela srovnatelná pozice těch dvou..

Reagovat
herbage

tak oba mají podobnou pozici a nejpozději v roce 2013 odejdou, i když nejspíš oba zmizí v létě

Reagovat
fantomas

Tu pozici nemaj prostě ani zdaleka podobnou. Max. z pohledu odchodu.

Reagovat
herbage

oba chtějí hrát, oba jsou největšími hvězdami svých národních týmů a kapitáni. Aršavin dokonce počtvrté v řadě vyhrál titul nejlepší sportovec (ne fotbalista, ale sportovec) Ruska. Pozice Aršavina je jiná jen v tom, že je starší

Reagovat
fantomas

A dostal šance, kterých se nechopil. Nastupuje na jiný pozici (Parka na křídle se Wenger podle všeho bojí). Před Šavou nedostává přednost hráč, co je s náma už jen necelej měsíc...to sou další podstatný rozdíly.

Reagovat
herbage

no právě. Henry je legenda, tak zkrátka přednost dostávat musí. Aršavin je v mnohem horší pozici, protože Park se do sestavy může dostat jen přes našeho kapitána, zatímco Aršavin má v cestě jen 18 letého wonderkida. Pro Aršavina to musí být mnohem více frustrující

Reagovat
fantomas

Aha, ok. Sem rád, že sem se zas přesvědčil, že přemejšlíš prakticky stejně jako Wenger. Ještěže tu neni Counter..

Reagovat
herbage

jako Wenger? To je pro mě největší poklona

Reagovat
fantomas

Jj, tak ať.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť takhle levnej byl právě kvůli tomuhle, ne? Respektive Monako mělo dostat finanční bonus, pokud Park na vojnu nepůjde nebo jak to bylo? Tak jakýpak zamlčel...

Reagovat
fantomas

Já si taky myslim, že se o tom stoprocentně vědělo dopředu.

Reagovat
herbage

vědělo se dopředu o tom, že tam pojede, ale tys ještě v létě kdy přestupoval psal o tom, že se z toho v pohodě vykroutí. A určitě by ji absolvovat nemusel, kdyby nechtěl. Ale on veřejně prohlásil, že se tam vrátí a neví, jestli si ještě kopne v Evropě a tím si to podle mě posral, protože to Wengerovi nejspíš zatajil

Reagovat
smazaný uživatel

No a vidíš to, o tom mluvim. Vždyť jsme Monaku dali podle všeho 3 mega plus 2, pokud Park na vojnu neodejde.

Reagovat
fantomas

Neřikal sem "v pohodě", jen že by to asi šlo no...ale co já vim, v jaký pozici byl on a v jaký Park Ji-Sung, když to řešil (protože ani on ji při odchodu do Evropy neměl, mám pocit). Něco tam na pozadí bylo, to ale hned neznamená, že on něco musel zatajovat. Snad by přece jen tak neriskoval, že si ted dva a půl roku prosedí na lavičce...teda, spíš na tribuně.

Reagovat
herbage

mylsím, že si za to může sám. Wenger o něm prohlásil, že ho na jaře uvidíme mnohem více a to samé řekl i o Chamberlainovi. Zatímco Ox hraje vážně pravidelně, což nikdo nečekal, tak Park nehraje, takže Park buď do toho nedává na trénincích vše nebo je fyzicky na PL nevyzrálý nebo ho Wenger nemá rád. Těžko říci, ale kdyby tu vojenskou službu odřekl, tak určitě by hrával pravidelněji

Reagovat
fantomas

Hm...já si nemůžu pomoct, ale FURT je to od Arsenalu neprofesionální přístup. Vždyť si v případě nákýho "emergency call" uškodí i sám, když bude mít na lávce akorát tohohle zoufale nerozehranýho sotva aklimatizovanýho hráče. A že Asiat, ještě Korejec, s životní šancí, kterou už pravděpodobně nikdy nedostane ani zdaleka flákal tréninky - s tim na mě laskavě nechoď.

Reagovat
herbage

Co? Zkrátka má v hlavě odchod zpátky a tím hodil na Arsenal bobek. Kdybych byl trenér a věděl bych, že za rok a půl mi hráč odjede a nevrátí se, tak na něj seru. Nasri taky odešel, když nechtěl prodloužit. Zkrátka Wenger chce hráče, kteří jsou zcela oddáni Arsenalu a chtějí s ním něco dokázat. Když Park upřednostnil pochodování s flintou tam a zpátky po buzerplace, tak je to jen a jen jeho volba

Reagovat
fantomas

"Zkrátka má v hlavě odchod zpátky a tím hodil na Arsenal bobek. " Ok, takže ty bys sral na hráče, co ti odejde za rok a půl, ale dával bys v klidu přednost hráči, co ti odejde za měsíc. (a Park samozřejmě nic neupřednostnil, to je prostě hrozně nepravděpodobný, že by si po podepsání smlouvy v Arsenalu hnedka řekl "a tak ne, já na to mrdám, pudu radši na vojnu"...nejspíš tam byly zákulisní tlaky, o nichž nikdo z nás neví)

Reagovat
herbage

když jsme ti s counterem říkali, že odejde na vojnu, tak jsi tomu nevěřil a byl jsi strašně nadšený, že tvůj milovaný hráč jde do tvého milovaného klubu. Plně chápu, proč jsi z toho otrávený, ale pro mě je to jen další hráč a zkrátka nevěřím, že černokněžník Wenger ho nestaví jen proto, aby mu zkazil kariéru. Park se musel něčím prohřešit a my tady pouze spekulujeme, nicméně nějaké důvody tam budou

Reagovat
fantomas

No a já ti řikám, že prostě nemusel..

Reagovat
herbage

nemusel, ale chtěl, takže ať si nese následky. Pro mě se to rovná hození bobku na Arsenal. Dostal číslo 9, což je velká pocta sama o sobě a nakonec z něj vypadne, že dva roky a nazdar. Přitom pro většinu fotbalistů by bylo snem, kdyby si mohli za Arsenal kopnout a ukončit zde kariéru. On to možnost dostal a zahodil jí

Reagovat
herbage

*ji

Reagovat
fantomas

No je to fakt zločinec, že si vzal dokonce ještě číslo 9 k tomu všemu. Nic, nemám náladu pokračovat...

Reagovat
herbage

ok, stejně to nemá smysl. Ukončil bych to tím, že za počet herních příležitostí si může dle mého Park sám a tečka

Reagovat
herbage

btw. Koscielny byl dnes střídán kvůli drobnému zranění a byl zvolen fanoušky hráčem měsíce ledna

Reagovat
herbage

takže ano, jsem radši, když si kopne Henry, byť už na to nemá fyzičku a jeho přínos hře je vesměs nulový, ale kvůli spatření Henryho zpátky v dresu Arsenalu lidé na stadion chodí a Henry si to zaslouží. Bojoval za nás, je klubovou legendou a bude pro klub vždy oddán a když dal góly, tak opět celý stadion bouřil a fanoušci Arsenalu po celém světě byli štěstím bez sebe

Reagovat
herbage

levnej byl proto, že mu končila za rok smlouva a Monako sestoupilo

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, no. Ten si přestupem nepomohl, aby by udělal líp, kdyby v létě dokončil přestup do Lille

Reagovat
smazaný uživatel

*asi by

Reagovat
Godwinson

Je to zábavné, Seydoux se určitě u zápasů Arsenalu nemůže přestat smát.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis,ze by tam byl o neho jeste zajem,nebo je u neho odepsany? :)

Reagovat
Godwinson

O něj by tam zájem určitě nebyl :) Navíc už si náhradu koupili.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně ho prý chtěl na hostování Fulham a my jsme to odmítli To v souvislosti s dneškem nedává vůbec žádnej smysl.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

proč posilovat naší konkurenci jen pro dobro hráče?

Reagovat
fantomas

To už Fulham nám konkuruje?

Reagovat
smazaný uživatel

to je čo za blbosť? FFC nám v tabuľke nekonkuruje, v jeho hosťovaní sa dajú vidieť iba výhody, ak s ním Wenger nepočíta, môže sa tam rozohrať, odťažiť nám platy, pomôcť Fulhamu poraziť našich konkurentov...

Reagovat
herbage

zas tolik nebere a při formě Chamakha a návratu Henryho do MLS nám může být na jaře platný. Navíc když uvážíme, že stále hrajeme 3 soutěže a hráči budou unavení

Reagovat
smazaný uživatel

ja som písal v prípade, že Wenger s ním (z bohvie akých príčin) nepočíta, v tom prípade by bolo hosťovanie iba dobrá voľba.

To, že sme hosť. odmietli, by malo dávať signál, že sa s ním počíta, ale keď nedostane príležitosť ani za stavu 6-1, keď v pohode môže striedať Robina, ktorý má v nohách fakt dosť, tak to dáva zas signál opačný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Stačí, aby se Persie zranil a hned se pro Parka do konce sezony najde množství herního času...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud se s nim počítá pro tyhle případy, kdy jindy se má vyzkoušet, než v takovym zápase jako dnes?

Reagovat
Counter

Nemít Koscielny zdravotní problémy, tak jej možná i uvidíme, takhle na něj nevyšlo. Že dostal přednost Thierry je pochopitelné a s Yossim už je to vylej nalej.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě místo Yosiho, no. Jak řikám - nedokážu si představit ideálnější zápas pro něj. A je to signál, že se s nim ani moc nepočítá.

Reagovat
Chazy

Po zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

u Barryho člověk neví, jestli vyklusává nebo sprontuje.

Reagovat
smazaný uživatel

*sprintuje

Reagovat
smazaný uživatel

on umí sprintovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

no to právě nikdo neví...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Arsenal dobrý kotel ale to QPR jsem čekal výhru

Reagovat
kiwwi

haha teraz som videl ten Warnockov vlastnak

Reagovat
smazaný uživatel

Vypůjčil sem si jednu hlášku z gunners.cz "Ramsey je pro mě MOTM protože seděl celej zápas"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal to fantomas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

www.youtube.com/watch?v=Cghr4N24ZxY

Reagovat
justcall

ještě ad. k tomu Parkovi... třeba je to jen součást plánu na letní výměnu za Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Však mají Rouxe...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a složí se na něj fanoušci ne?

Reagovat
t0mmy33MCFC

RvP does it again!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešní prohře s Wolves se mi naprosto znechutil(a) Hennessey................pravděpodobně přesedlám na Ballantines.

Reagovat
smazaný uživatel

no mě *****

Reagovat
smazaný uživatel

herbage a fantomas, to je spravne dvojka vy jste se hledali,az jste se nasli

Reagovat
smazaný uživatel

spravna*

Reagovat
fantomas

Nedělej ze sebe debílka , mě to s nim ani trochu nebavilo, ostatně je s nim obecně těžký řešit oblíbence, když má jít zároveň i o Wengerův přístup (kterej je z principu bezchybnej).

Reagovat
smazaný uživatel

mela to byt narazka na to vase vecne dohadovani

Reagovat
fantomas

No to sem samozřejmě pochopil, ale nepřijde mi, že bysme se hledali (i když asi chápu, jak to myslíš). Já tu daleko radši diskutuju s mnoha jinýma lidma..

Reagovat
herbage

Ale prosim tebe. Wenger si užil kritiky dost a to i ode mě i jiných gunnerů. Jenže jedna věc je kritizovat jej za něco, za co si kritiku zaslouží, druhá je kritizovat ho za vše, co udělá. Ty si v první řadě zaměť před vlasntím prahem. Když přišel Henry do Arsenalu, začal si tu organizovat výlet na Emiretas, abys mohl božského Henryho vidět jednou za život v akci. Nyní o něm mluvíš jako o hráči, který přišel na tři měsíce na hostování, který za měsíc odejde a který krade Parkovi čas na hřišti. To je u mě pokrytectví. Stejně tak ty v Arsenalu dělíš hráče na oblíbené a na neoblíbené. Do kolonky oblíbených si můžeme připsat Wojtu, Thea, Ramseyho a Parka, které pochválíš za vše, co udělají a kritizuješ je jen tehdy, když je to nezbyteně nutné. A to ještě jejich kritiku svedeš na Wengera, že je přetěžuje. A pak máš neoblíbené hráče jako Koscielny, Vermaelen, Aršavin či Song, předtím Clichy, které od začátku nemáš rád a kritizuješ je za každou chybu, kterou udělají a pochválíš je jen tehdy, kdy jsou jasně nejlepší na hřišti. To samé Wenger, kterého nechválíš prakticky nikdy a kritizuješ jej za vše, co dělá. Většina gunnerů tady se shodne na hodnocení hráčů, jen ty uměle shazuješ své neoblíbence a vyzdvihuješ své favority. Abych se vrátil k tématu, tak konkrétně ta kritika Wengera za nestavění Parka mi přijde nezasloužená, protože je to jen jeden z členů kádru a trpí tím i další hráči, jako Benayoun, Chamakh, Aršavin (shodou okolností všichni kapitáni svých reprezentací). Takže nehledej za tím nějakou osobní zaujatost Wengera, protože řekl, že Park šanci dostane (o Oxovi to řekl taky) a záleží jen na přístupu samotného hráče

Reagovat
fantomas

No to je snůška nesmyslů, že fakt nebudu reagovat, sorry..

Reagovat
herbage

omlouvat se nemusíš. Jen příště nepiš, že respektuješ má názory, když to neděláš

Reagovat
fantomas

Ale dělám, jen mě unavuje s tebou diskutovat, no. To je řádnej rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Marčel Džekov

Reagovat
supervizor
Reagovat
Arbiter

pochybuju, že obě sady budou až na barevné provedení identické...Ale to už jsem tu psal předevčírem snad...

Reagovat
Manik...

Johnson úžasný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

herecky

Reagovat
Manik...

Reagovat
niflheim

Adam "Vozembouch" Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Stějně jak Luis"spadnu když cítím dotek" Nani ,Wayne "snad to bude penalta"Rooney, Ashley Young.

Reagovat
Swarley

a ten Young co?

Reagovat
niflheim

Taky jsem si říkal

Reagovat
kiwwi

vsetky dva nezmyselne napady mu uz dosli

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale já čekám na další kreativní přezdívečku...

Reagovat
smazaný uživatel

proč pak?Máš malou fantazii?

Reagovat
Swarley

no hůř jak ty na tom rozhodně nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se ukaž ať mužou posoudit kdo je na tom líp...protože takhle ti nevěřím ani slovo.

Reagovat
Swarley

Ashley "byli jsme s tím smíření předem, protože to dělal už ve Ville" Young

Reagovat
smazaný uživatel

celkem nic moc no.

Reagovat
Swarley

no bohužel to zadání mi nic lepšího vymyslet neumožňuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley"radši spadnu ,než abych hrál dál" Young.

Reagovat
smazaný uživatel

čo tak; Ashley "boli to vyhodené peniaze" Young?

Reagovat
smazaný uživatel

to je spíš je David"díra" DeGea.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nekratívne a blbosť.

Reagovat
smazaný uživatel

*nekreatívne

Reagovat
smazaný uživatel

tak David "nejdražší brankář číslo 2. na ostrovech "De Gea.

Reagovat
smazaný uživatel

David "Koblihy zadara" De Gea

Reagovat
kiwwi

David 'buduca svetova brankarska jednicka' De Gea

Reagovat
Arbiter

vidím, že ses zapojil do soutěže "vytvoř nejstupidnější charakteristiku"

Reagovat
smazaný uživatel

a vyhráva, vďaka charaktetistike A. Younga.

Reagovat
kiwwi

ja som v pozicii korektora

Reagovat
smazaný uživatel

celé to vlákno je óda na trapnost

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsme rádi ,že jsi přišel se svojí troškou do mlýna.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

David "kde mám míč" De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley "skočim si pro radost" Young

Reagovat
kiwwi

Ashley 'tahun Albionu' Young

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kto vie, či si to všimla aj špageta

Reagovat
niflheim

pěkně tám sebou praštil o zem

Reagovat
smazaný uživatel

už ta uprimne ľutujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj jak se máte? Herbage a fantomas už zasunuli?

Reagovat
fantomas

Heh, a zase nic moc rejpnutí. Fakt si radši zaplať náký rychlokurzy..

Reagovat
smazaný uživatel

Já Vás jen tak laškuju

Reagovat
smazaný uživatel

Go go gunners Přeju Vám 4.místo, ptz v LM hrajete vždycky atraktivněji než Live a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool mě vždycky v LM bavil nejvíc.

Reagovat
spider_8

Ty si ještě pamatuješ Live v LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by si to nepamatoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě. Semifinále s Chelsea nebo finále s AC Milán jsou nezapomenutelné

Reagovat
spider_8

To spíš to čtvrtfinále s Chelsea. Ty tři semifinále mi připadaly všechny nudný. Taktický bitvy.

Reagovat
vladis271

aha a preto píšeš, že gunners hrajú atraktívnejšie, než my

Reagovat
smazaný uživatel

to tulení Kolarova a Dembélého

Reagovat
kiwwi

vyhodte odtial uz tu expresku "Van Persie si možná odpočine" lebo ma vzdy chyti nerva ked to precitam

Reagovat
herbage

Reagovat
Maresma

Reagovat
niflheim

To byl asi něčí zoufalý pokus o útok na první místo ...trochu to vyšlo

Reagovat
niflheim

300. za zítřejší výhru United

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje

Reagovat
Azza

Reagovat
mithro

Reagovat
Bayern +

OT: Potom, prosím vás, hoďte niekto odkaz na MotD, díky.

Reagovat
niflheim

Ty streamy jsou hrozné v poslední době...radši si sosni záznam

Reagovat
smazaný uživatel

v kolik to vubec dneska je?

Reagovat
Ajven
Reagovat
tomasinho

Zítra bych prosil dvě remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, Spurs u vás nevyhrají... a Chelsea snad taky urve remízu.

Reagovat
kiwwi

pozri si rozpis na zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

prostě druhý hrací den

Reagovat
tomasinho

Doufejme já se Spurs bojím více než obou týmů z Manchesteru dohromady. V poslední době se nám s nimi nedaří, navíc se bojím, že se ná zase přehrají v záloze. Bude muset hrát Gerrard a Adam/Hendo předvést svůj top.

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Viděl bych to na Spearo, Gerrard, Hendo, jelikžo Hendo je phoyblivější než Adam a lepší v defenzivě. NA rkajích Downing s Bellarsem a na hrotu Carroll, Suarez jako žolík.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

vyhry domacich na nulu

Reagovat
kiwwi

MOTD. BBC1@2220: 1.Arsenal/B'burn, 2.QPR/Wolves, 3.ManC/Fulham, 4.WBA/Swansea, 5.Norwich/Bolton, 6.Stoke/Sund, 7.Wigan/Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty komu nejdou linky na motd z wiziwigu jako mě.

http://www.venturetv.me/channelfour.htm

Reagovat
Side

Diky

Reagovat
Side

link na motd?

Reagovat
Minister

Ten Cissé tam perfektne zapadol

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrál dobře, jen je to vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Vela dal Barceloně gól a dokonce ne lobem

Reagovat
Azza

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Happy Birthday Carlitos ! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Neni ten Frimpong pingpong

Reagovat
fantomas

Emmanuel Frimpong nedohrál dnešní zápas Wolverhamptonu na hřišti Queen's Park Rangers, ghanský záložník musel už po čtyřiadvaceti minutách střídat kvůli zranění kolene a podle manažera Vlků Micka McCarthyho je zde podezření na poraněné vazy.

Achjo, to měl už loni právě, ne?

Reagovat
herbage

jj, ale snad budou jen lehce pohmožděné a ne zpřetrhané. Navíc nevíme jaké koleno. Každopádně on musí zůstat zdravý

Reagovat
smazaný uživatel

anal is good for you and herbage

Reagovat
fantomas

Ježiš, nech mě už bejt laskavě..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Howard prostě

Reagovat
Minister

Howard wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Tim?

Reagovat
Counter
Reagovat
kiwwi

neeeeeeeee

Mucha na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm...americans can't play football...

Reagovat
fantomas

No ten odraz byl fakt divnej..

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
Edgar Davids

herbage

Reagovat
Edgar Davids

herbage

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když nehraje Best s Ameobim, ale Dembové

Reagovat
13

Dneska Demba byl spíš takový podhrot, myslíš že to tak bude i v příštích zápasech?

Reagovat
13

myslím Dembu Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Skoro určitě. Cissé má být ten hlavní hrot, a vypadá to, že to tak bude fungovat

Reagovat
herbage

S C.Colem mu to rovněž klapalo, navíc Pappis je jinde než C.Cole

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád pamatuju na to, že jsi ho popisoval jako toho staženějšího z Hoffenheimu.. teď před ním bude schopný útočník, tak snad bude padat víc gólů.

Reagovat
herbage

ne, v Hoffe hrál křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Psal si, že hrál staženějšího útočníka.. to je skoro to samé. Principiálně nehrál hrot, o tom tu mluvím.

Reagovat
herbage

on to byl celkově tak prapodivný systém, že těžko říci. Tehdy hrávala sestava Haas - Beck, Jaissle, Compper, Ibertsperger - Carlos Eduardo, Luis Gustavo, Salihović - Obasi, Ibišević, Ba. Kdybyc to typologicky měl stejně postavit v Newcastlu, tak by to bylo Krul - Simpson, Perch, Wiliamson, R.Taylor - Ben Arfa, Tioté, Cabaye - Obertan, Cissé, Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Cce to čas než si zvykne, pár krát jej preválcovali

Reagovat
smazaný uživatel

tak on má 1,83.. to neni moc.. přesně jako já

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň ubyde nákopů, ale i tak si snima vcelku poradil. Jinak Cabaye a krul údajně prodlouzili

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle mě kec... Krul má ještě dva roky a Cabaye má 4 a půl...odkud to máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Škoda dneska to měla být remíza. Aby nakonec LM nehrál příští rok Newcastle..

Reagovat
tomasinho

Jasný remízový zápas no. Ale tak radši Newcastle než Chelsea nebo Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se tam nasrali City. United, Spurs, LFC a NUFC. By byla neskutečná paráda.

Reagovat
herbage

a kdo by hrál v LM za Anglii fotbal?

Reagovat
herbage

konec družby s Liverpoolem, dobrá vůle byla vyčerpána

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

druzba s Liverpoolom?

Reagovat
tomasinho

Tss, na úkro Chelsea vám to přeju, ale Newcastle je sympatičtější no.

Reagovat
Devil

Newcastle

Ted jeste Man Utd 3 body a bude spokojenost!

Reagovat
fantomas

Walcott má brzy prodloužit

Reagovat
smazaný uživatel

snad jsi nad tím nepochyboval ale jestli dostane fakt těch Ł85 000

Reagovat
fantomas

Nepochyboval ani omylem, ale chci to už mít z krku..

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Villa hrala dobre a minimalne remiz si zaslouzila.Navic daleko sympatictejsi nez cernej Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

*cernobilej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Jak pro koho....

Reagovat
smazaný uživatel

Dembové

Reagovat
smazaný uživatel

kde sledujete chelsea vs mu ? nemůžu nic najít

Reagovat
mike.84

ruský sport 1 na sopcastu

f1-online.blogspot.com

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
hefy

Robbie Keane.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas hrál výborně. V druhém Villans začali hrát dlouhé balony a přestali ho využívat, naprosto se ztratil.

Reagovat
hefy

Já jsem jen rád, že se mu daří a do USA se vrátí ve formě a dobré náladě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho taky moc rád vidím zpět. A když se vyhrálo, tak i ten gól mu přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew on R Taylor: “We think he’s ok it’s only swelling”. Tak snad. Ryan je jeden z těch důležitějších hráčů letos.

Reagovat
13

vypadal zle. Snad bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

Webb by měl mít zakázaný pískat zápasy s United

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas

Reagovat
FC Porto FC

CHELSEAAAAAAA

Reagovat
JacoBee

BA-BA

Reagovat
smazaný uživatel

to je dilema, jestli v 55 minutě zápasu nepsat už pod Souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zase nastříkal na prkínko ..

Reagovat
smazaný uživatel

je ten Webb normalni?

Reagovat
blaugrana

To, že je Webb fanúšik United, to nie je žiadna novina. Ale písknuť dve pentle za nič, to chce gule.

Reagovat
niflheim

A proto taky neudělil jasnou červenou Cahillovi v prvních deseti minutách...jasněěěě

Reagovat
blaugrana

Takže chybu odčiním ďalšími chybami? Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Muž zápasu -> Webb... Takhle se otáčí zápas

Reagovat
blaugrana

No. Byť fanúšikom chelsea, tak asi zbúram štadión.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo idem fandiť City.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

chorý zápas chorý svet...

Reagovat
eder

Tak teď pískne Webb ještě jednu pentli proti Čechovi a vrcholem všeho bude, když po zápase nařkne bastard Evra ještě někoho z rasismu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

wow, tohle jsem fakt ještě neviděl.

Reagovat
niflheim

Bodík beru všemi deseti...i když

Reagovat
smazaný uživatel

Webbe, ty plešatej zmrde, zdechni na plochý nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani Chelsea nebude vzpomínat na 5. února v dobrém. Schválně, kdo to odnese za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Loni NUFC - AFC 4-0 -> 4-4, letos CFC - MU 3-0 -> 3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi pomalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilku jsem přemýšlel, jak se dělají šipky

Reagovat
Counter

Levý Alt a 26 :-)

Reagovat
minoLFC

Chelsea - Webb 3:3...pekne skoky od Younga, Evry a Welbecka ...ale pre LFC dobrý výsledok

Reagovat
FC Porto FC

Chelsea 3:3 Manchester United

(36' Evans vl., 46' Mata, 50' Luiz - 58' a 69' Webb, 84' Hernandez)

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první se dala pískat v klidu.

Reagovat
Swarley

ty vole Rooney do toho cpe tolik peněz a ty so ho pořád pleteš s někým plešatým?

Reagovat
SunFells

SAF je pověrčivý, nenechal by ji kopat toho, kdo ji vybojoval.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady v tom přípedě jsem rád za Webba,ale doufám že si Chelsea bude stěžovat tohle už nejde dál Webb je prostě k tomu titulu jinak protlačí

Reagovat
stiflerovamama

Tak Chelsea - Howard Webb 3-3 ,,,, Ferguson asi robil v satni fén, ale nie v tej svojej

Skoda len ze drahy Webb sa neda dat do FPL , to by bolo asistencii :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak myslím, že koment anglického fandy je všeříkající

"Wow, Torres….I’d rather have Obertan."

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Obertan je jenom takovej hráč pro lidi..

Reagovat
Swarley

ještě si budeš Obertana vážit

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Webb zase kouzlil? Docela se těším na MOTD, docela škoda, že jsem ten zápas neviděl, ale zas tak mi to nevadí, viděl jsem lepší

Reagovat
iamek

De Gea naprosto famozni. Je neuveritelne jak jedno kolo dokaze vse posrat a v dalsim vychyta aspon remizu. Fantazie Davide . Skoda, ze web nepisknul jasnou penclu na Welbecka a naslednou cervenou. No aspon pak nam jednu pripisknul .

Reagovat
Godwinson

Naprosto směšný zápas, výkon Webba byl ubohý celkově, ale co předváděl ve druhém poločase, nad tím zůstává rozum stát. ManU k té plichtě dotáhl opravdu za ručičku ...

Cahill s Luizem parádní, zejména Cahill po nervózním úvodu. Luiz skvostný výkon, ale hrubka při gólu, co se dá dělat. Každopádně se mi obrana líbila, doufám, že bude Terry ještě nějakou dobu chybět :)

Reagovat
iamek

A co redka pro Cahilla ? A jasna penalta ? Jen tu jednu pecnlu kompenzoval. Osobne bych radsi bral redku a penclu.

Reagovat
Godwinson

Redka, nevím, docela bych souhlasil s tím, co se psalo pod preview, ale neviděl jsem opakovačku, tak to ať zhodnotí jiní. Penaltu máš na mysli jakou? Kompenzoval naprosto neúměrně.

Reagovat
smazaný uživatel

Až přijde Terry, tak bych klidně udělal obranu Braňo-Cahill-Terry-Luiz

Reagovat
Godwinson

Asi by to bylo nejlepší

Reagovat
Kenneth

Dámy a pánové, tohle byla větší fraška než El Clasico. A to jsem si myslel že španělské rozhodčí nemůže trumfnout nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bylo odporný i ze strany hráčů.. tolik simulací v jednom zápase PL nepamatuju.

Reagovat
kiwwi

videli holt, ze to Webb piska, tak sa valali...toto si musi postrazit rozhodca...kvoli rozhodcom je PL o level vyssie ako PD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*hold

Reagovat
vodka

Reagovat
sintha

holt*

Reagovat
smazaný uživatel

El Clásico je široko-ďaleko najväčšia fraška rok-čo-rok.

Reagovat
eder

Jednoznačně.

Reagovat
alcantara

Clásico je predovsetkym siroko-daleko ta najvacsia futbalova kvalita, ktora sa ponuka, v ostatnych derby je aj tych teatralnosti pomenej s ohladom na juzansku naturu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je podle vás MOTM ? ...a nechci slyšet Webb..

Já bych vzal asi Matu.

Reagovat
iamek

Ano je to Webb. Cahill jasna redka a neodpiskana penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Rooney, není o čem. Ten to dneska opět super dirigoval, i když přiznávám, že posledních 20 minut to už nebylo ideální, ale celkově určitě Rooney. Jinak Mata taky moc pěkně

Reagovat
13

Skvělý výsledek. Webb je komediant, nechápu že tenhle člověk mohl pískat například finále ligy mistrů.. Jinak lituju fanoušky Chelsea, dívat se na Torrese a doufat že dá konečně gola, to chce fakt velkou trpělivost.

Reagovat
Swarley

no kdyby Webb pískal v první půlce normálně, tak jsme mohli i vyhrát no...beru to jako ztrátu, protože tenhle zápas měl být pro nás tříbodový...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není se za co stydět, hra slušná, 3 goly, další 3 tam málem spadly, kdyby De Diera nevynořil pár skvělých zákroků. Holt MU jsou haluzáci, první penaltu nechápu, jak mohl Sturridge zavinit, plně jeho chyba, druhá pěknej let a pak haluzácká hlavička. Prostě moc štěstí ve prospěch ManU.

Obrana hrála velmi dobře, ze zálohy asi nejlepší Meireles, největší chyba je, že ve vápně nikdo není. Když už tam je Torres, tak je tam sám proti třem soupeřům a nikdo mu nejde pomoct. Kdežto United tam mají nasáčkovaný 4 hráče, to se to padá (pardon - střílí) jednodušeji.

Reagovat
vodka

se mi líbí, jak vynecháš jasnou červenou, komedii u prvního gólu a pak píšeš něco o lucku

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem prvních 10 minut, takže nevím, o jaké redce píšeš. A jakej luck u prvního golu? Kdyby si to tam nehodil Evans, tak tam byl za ním snad jen volnej Malouda.

Reagovat
vodka

Malouda těžko, ten stál víc u brány, to by se musel teleportovat dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

2 vlastni goly a odpusteni redky to neni luck ? Dneska proste zaslouzena remiza bez debat , a Howard Webb traged utkani ale na obe strany.

Reagovat
Willy Wonka

United dneska byli určitě lepší, já fandit Chelsea, tak jsem rád za 3:3...

Reagovat
vodka

no, rychlé zhodnocení: tragéd zápasu Howard Webb, bez něho by ten zápas vypadal úplně jinak. Měl vyloučit Cahilla, penalta na Evru byla naprosto neoddiskutovatelná, když někdo kopne hráče do nohy, na kterou se chystá šlápnout, nemůže to ustát. Jasně, Evra si pro to šel, ale to je pochopitelné...

Za to ta Welbeckova pencle, to je teda ostuda, podobně pak Luizův faul.

Z hráčů největší tragédi Torres s Youngem. Luiz výborně, ale pak to posral. Evra skvělý v podpoře útoku, ale první gól je jeho. Giggsova hororová 10timinutovka, kdy sem ho chtěl vystřídat 3x by se tak zkušenému hráči neměla stávat.

Evans hrál velmi dobře, to s tím Torresem se nedalo udělat moc jinak, ten to naštěstí zazdil. Malouda tragický, Essien s Carrickem velmi dobře. Meireles vzadu suverénní, dopředu marný... Rafael odehrál skvělý zápas, bohužel zase takticky vystřídaný. Welbeck ukazuje, že úročnou dvojku má Albion pořešenou...

Reagovat
smazaný uživatel

od Valencii sem čekal víc

Reagovat
iamek

Ja hlavne nechapu, kde Antonio bere tolik dechu. To je neuverilne. Jinak Torres se mi docela libil.

Reagovat
Swarley

do puntíku, plus se mi dnes hodně líbil Wazza...zase ho bylo plné hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd... dokavaď ste neprohrávali tak nebyl vidět.

Reagovat
vodka

no, prvních 30 minut byl neviditelný a kazil, moc se ani nehýbal. Pak se nasral a šlo to...

Reagovat
Swarley

jn, ale dneska jsem měl z té útočné dvojky prostě dobrej pocit...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli je dobré to že začnem hrát teprve když prohráváme , ale budiž jinak Danny hrál parádně.

Reagovat
ACSMan

Reagovat
niflheim

...ale u toho Dannyho si i pořád říkám, že to bylo Ivanovičova blbost, že tam tu nohu nechal.

Reagovat
niflheim

Tak nějak nevím, co s tím Webbem máte...obě penalty se daly písknout, navíc tam odpustil hned ze začátku Cahillovi červenou kartu, navíc ještě po další jeho chybě mohl dávat Mata, kdy však byl proti fantastický David

Hodně rozporuplný zápas, já jsem rád za bodík, i když to mohlo být klidně jinak a to z obou stran...samo o sobě je to hodně diskutabilní zápas, hlavně musím hodně zkritizovat naši obranu a zvláště ten nástup do druhého poločasu...Ash byl dneska hrozný, až jsem se divil, že ho nestáhl po poločase. Snad všechny góly šly ale přes Patrice - vlastní od Evanse, centr na Matu a po jeho faulu následovala standartka, kdy se taky díval na Luize. I Rio nebyl dneska nijak jistý, jinak Rafael opět vynikající, stejně jako Antonio...Evans se taky snažil, drží si to svoje z posledních zápasů, jenom škoda toho vlastního...Davida musím pochválit, snad tam ale mohl i nějaký centr radši sebrat.

GGMU

Reagovat
niflheim

KAždopádně jsem si pěkně zařval po Chicharitově gólu

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
13

takže vás Webb ještě zařízl? klasika...

Reagovat
niflheim

Neříkám, že nás zařízl...jenom, že chyboval na obě strany...dnešní zápas mu nesedl, z těch pentalt je diskutabilní pořádně jenom jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pískl přímák. Srovnatelné s penaltou?

Reagovat
niflheim

Bože...

Reagovat
smazaný uživatel

obě penalty se daly písknout? bože, trochu soudnosti

Reagovat
minoLFC

preboha to je škoda komentovať, choď sa vyzvrácať nad Johnsona

Reagovat
niflheim

Ty běž radši onanovat nad fotkou Suaréze.

Reagovat
C0br

Na tu už dávno nevidí

Reagovat
minoLFC

to už je kreč

Reagovat
kiwwi

coze to je?

Reagovat
vladis271

Wellbeckova penalta sa dala pískať?? Ivanovič urobil maximum aby sa mu vyhol, on sám mu preskočil cez nohu, Ivanovič žiadny pohyb neurobil. To bol čistý dive na žltú, pozri hore myslí si to aj vodka, aj swarley.

Reagovat
niflheim

Já jsem jen toho názoru, že Ivanovič udělal tu chybu, že tam tu nohu nechal...ale nijak jsem to zvlášť důkladně neprojížděl, počkám si pořádně na MOTD.

Reagovat
kiwwi

Welbz zakopol o Ivanovicovu nohu...ci uz umyselne alebo neumyselne o tom sa mozme tak maximalne bavit

Reagovat
vitasrp

Jo tak ona měla bejt i ta druhá pecka.. Já se tady poseru..

Reagovat
niflheim

Pošli fotky.

Reagovat
smazaný uživatel

infarktový zápas , víc takových posledních 10 minut sem chodil po pokoji jak tygr v kleci ... klobouk dolů před hráčema , že to dokázali srovnat.škoda že se nepodařilo dát i 4. , ale to už by asi bylo moc ...

Reagovat
blade115

* 69. Webb...

Reagovat
smazaný uživatel

čo chceš? prvý polčas im neodpískal jasnú penaltu na Wellbecka..A za tú remízu buďte radi, United boli v zápase lepší

Reagovat
Godwinson

Žádná penalta na Wellbecka nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

je to WELBECK - W.E.L.B.E.C.K

Reagovat
blade115

Co chci? Nejprve aby se mi snížil tlak a pak hned video do fotbalu !

První penaltu dejme tomu beru, tu z první půle mohl písknout, ale ta druhá je prostě nesmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Byli lepší? V čem?

Reagovat
minoLFC

to mal byť priamy kop nie penalta

Reagovat
blade115

Myslím, že to bylo na hranici, ale taky se mi zdálo, že k zákroku došlo před vápnem a Welbeck v šestnáctce jen spadnul...

Reagovat
iamek

Jasna redka a hrube ovlivneni zapasu od Webba

Reagovat
kiwwi

pozri si to este raz

Reagovat
blade115

Neříkám to stoprocentně, jen že se mi to zdálo...

Reagovat
vodka

+ ČK

Reagovat
minoLFC

to mohla byť ale to by musel dávať aj iné žlté, ktoré nedal

Reagovat
vodka

nevim, pro mě, když poslední hráč fauluje jasně bez šance trefit balon v gólové příležitosti = redka

Reagovat
niflheim

Tak teda jo... http://youtu.be/_9YJmyR5c0Y toto je fakt divný

Reagovat
niflheim

Sry, mělo být jinam...tam ale měla být červená.

Reagovat
Losinho

Wondeful...

Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle moc dobrou reklamu nedělá...

Reagovat
blade115

Ale jo, nasazení United dobrý a zprvu i střelecká aktivita Chelsea taky ušla. Vždyť Chelsea ještě nedávno nedokázala dát gól ani Norwichi a najednou se dokážou takhle vyhecovat proti Manchesteru... Jen ten Webb ten zápas totálně nezvládl...

Reagovat
Losinho

Mně se to líbilo. A jestli si po tomto mači Webb nějaký ten zápas nezapíská, tím líp.

Reagovat
blade115

...

Reagovat
C0br

Jestli se v Anglii něco opravdu nedá čekat, tak je to jakýkoliv trest pro rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Mělo tam být zápas United, ale nevadí. No, to je smutné.

Reagovat
C0br

Patrice by měl začít něco dělat se svou defenzivní hrou, protože to co tam v poslední době předvádí se nedá nazvat bránění. Obešel by ho i Obertan.

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Stydím, že jsem celý jeden poločas fandil Man United, ale je to tam! Vysněná remíza a navíc skvělá zábava, komik Webb a potupená Chelsea. Ideál pro LFC, Chelsea neutekla a City utekli United. Ještě dodám svůj komentář z odpoledne.

tomasinho

05.02.2012 14:34

Klidně aj 3:3, ať se na to dá dívat. Ale hlavně, ať je remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Rssa

Trefils to pěkně, gratulace. Situace asi ideální, i když přiznávám, že jsem fandil Chelsea v tomto případě.

Reagovat
tomasinho

Já jsem fandil remíze, v závěru jsem se modlil, aby nepadl už žádný gól.

Reagovat
Rssa

No jo, teď to hlavně neposrat zítra.

Reagovat
tomasinho

Doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Že bych nebyl nasranej se říct nedá. Po dnešku přeju o 100% víc, aby ti zasraní United titul nevyhráli! Dobře že jsme je aspoň o 2 body obrali. Prostě Webb United! Jedeme dál CFC!

Reagovat
iamek

Co penalte na Welbecka v prvnim polocase a nasledna redka pro Cahilla ? Mohlo to byt 0-1 a Chelsea by byla v deseti. No budete muset o ctvrtej flek jeste bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to před vápnem šulíne

Reagovat
iamek

...

Reagovat
smazaný uživatel

jenom takový malí návrh:nemohla by tam spíš bejt fotka Webba?podle mě muž zápasu a možná i kola

Reagovat
iamek

Reagovat
minoLFC

nie, na všetkých je roycuchaný...

Reagovat
REPLIKATOR

Mě se zdá, že je tam vždycky fotka někoho z MU

Reagovat
Willy Wonka

Trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaujatý divák se od prvního golu bavil Vzhledem k situaci Arsenalu mi zrovna dvakrát nevadí,že Webb obral Chelsea o dva body :)

Reagovat
13

no mě třeba spíš bavil Newcastle proti Ville. Tohle bylo vtipná show jednoho muže a ne fotbalový zápas

Reagovat
kris_kros
Reagovat
smazaný uživatel

OT: nekdo prosim sopcast na Sevilla:Villareal? Nasel jsem jen rusaky,kvalita dobra,ovsem obraz ponekud spatne-je to vertikalne roztazeny...

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

musis si stahnout treba VLC media player a pustis ten rusky Sport(Navip) normalne pres to :)

Reagovat
smazaný uživatel

Diky obema

Reagovat
smazaný uživatel

Mnoo konec dobrý vešechno dobré , aneb furt vedeme ligu.

CITY!!

Reagovat
kiwwi

no kazdopadne lepsie mat pred vzajomnym zapasom 2 bodovu stratu ako 3, pri vasom lepsom skore

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzájemný zápas je za dlouho , vás ještě čeká těžký Liverpool a Tottenham + plus nějaké menší týmy a my tam máme akorát Arsenal venku , Chlsea doma a to navíc v době kdy se hraje LM...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Stoke doma ... mno bude to ještě zajímavé.

Reagovat
Arbiter

Gratulace ManU k zisku bodu... Ale už nějaký ten pátek jste v PL na SB nezískali plný počet bodů, snad to zůstane nějaký ten pátek stejné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor Cleverley

Reagovat
smazaný uživatel

5.2. je magický dátum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je vidět, kdo si tady vymýšlí - všichni, včetně Poolských a Arsenalských fans souhlasí s pekelným štěstím MU a oni jediní to vyvrací

Reagovat
kiwwi

lebo sme najviac nenavideny klub, to je jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw dlouho jsem fotbal tak neprožíval, zápas pěknej, jen škoda toho konce - měl tam padnout čtvrtej a bylo by to fantastické.

Reagovat
tomasinho

Já ne, United byli lepší celý zápas a Chelsea měla štěstí, že vůbec dala 3 a góly a nevěděla ani jak.

Reagovat
Arbiter

nesouhlasím, že byli lepší, v první půli jistě, pak už absolutně ne...

Reagovat
tomasinho

Určitě, po třetím gólu byli zase lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem byli lepší? šancí měli méně, kdyby ta jejich díra zachytala standartně, tak by to bylo 6:3.

Reagovat
kiwwi

si uz fakt trapny s tou dierou

Reagovat
vodka

kdyby Luiz hrál, jak normálně, tak dáme 6 gólů argumetny jak Kenneth

Reagovat
Arbiter

Luiz hraje tak jako dneska asi několik zápasů po sobě

Reagovat
vodka

nic to nemění na marnosti toho Talkersova komentáře...

Reagovat
tomasinho

Šance, držení míče, obrana, útok. Takřka ve všem.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
herbage

to ani omylem, pekelný štěstí měla spíš Chelsea, ale účka pak taky. Tím neudělením červené Cahillovi spíš Webb připravil MU o výhru než že by jim těmi dvěma pokutovými kopy více pomohl. Navíc skoro každý střela Chelsea skončila v síti a MU dva vlastní góly, takže remíza zasloužená

Reagovat
vodka

Reagovat
spider_8

United měli za zápas jedinou vyloženou šanci.

Reagovat
Swarley

tak nějak...tam kdyby padla červená, tak je ten zápas úplně o něčem jiném a mohla z toho být klidně výhra.. a psát o tom, že jsme snad měli více štěstí než Chelsea?tím netvrdím, že jsme snad žádné to štěstíčko neměli, ale žádný luck zápas tohle rozhodně nebyl, to byly jiné zápasy...

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

celkom rozumne zhrnutie

trochu stastia na strane chelsea, trochu poskodenia United od Webba, potom trocha kompenzacie od Webba, kto vie ako by to po tej redke (a myslim si ze aj penalte) vyzeralo, ale to uz je zbytocne riesit...remizu beriem, bol to zabavny zapas

Reagovat
vitasrp

Mě docela překvapuje, jak jste si tu všichni jistí tím, že by to byla rudá.. Co bych dělal já tu říkat nebudu, protože nejsem nezaujatá osoba, nicméně i z pohledu Webba, kterej vylučuje jen velice nerad, značně pochybuju, že by i při zapískání Cahilla vylil.. Koneckonců Redknapp i Neville ve studiu taky říkali, že tohle sudí jako čistou brankovou příležitost posoudit nemusel a Cahill mohl dostat jen žlutou..

A s tím, že to měla být penalta, si děláš asi srandu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Herbí ví, co říká

Reagovat
Rssa

Jeden vlastní gól, druhý se za vlastní správně počítat nemá. A více poškodil Chelsea, to je snad neoddiskutovatelné.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

to je asi taková pravda, jakože Real byl v posledním Classicu poškozen víc tím, že byl vyloučený Ramos, než Barcelona Diarrovým dohráním poločasu...

Reagovat
Rssa

V tomto případě je to jiné v tom, že ani jedna situace neovlivnila výsledek. Webb ano.

Reagovat
Arbiter

Každopádně jsem na naše kluky nesmírně pyšný za ty 3 góly. Nemáte se za co stydět! C'MON YOU CHELS Keep The Blue Flag Flying High

Reagovat
iamek

Mas byt proc . Udrzeli remizu

Reagovat
niflheim

Tak teda jo... http://youtu.be/_9YJmyR5c0Y toto je fakt divný

Reagovat
niflheim

Ale pořád jsem názoru, že to od Ivanoviče bylo nešikovný.

Reagovat
minoLFC

a včera to nebolo od Bairda nešikovne, že po tom čo si podľa teba Johnson nadskočil, skutočne fauloval?

Reagovat
niflheim

Johnson si tam doslova do něj spadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

No zmetek... jak mu ještě strčil svojí nohu k jeho, aby to vypadalo jako kontakt

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som to, ale toto odpískal ako penaltu?

Reagovat
kiwwi

ale pozri sa na ten posledny zaber z Webbovho pohladu

Reagovat
iamek

Jeste bych prisl zaber, kdy mel jit Cahill ven

Reagovat
Ligter

Hm, to byl takový divný pohyb, chtěl to vzít doprava a pak zakopl. No divná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

oskar čeká

Reagovat
iamek

Oscara uz bohuzel ziska Johnson za svuj vcerejsi vykon.

Reagovat
niflheim

Ten má rezervovaný Charlie Adam.

Reagovat
Swarley

jn, tady nebylo moc o čem

Reagovat
Rssa

Ne divný, prostě dive.

Reagovat
Ligter

Divný dive.

Reagovat
minoLFC

taky netypicky pre ManU, nova generacia nastupuje

Reagovat
Ligter

My vždy přijdeme s něčím novým.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomashino.... Ideálny výsledok...

Reagovat
tomasinho

Já ti to říkal - 3:3. Ještě, abychom zítra vyhráli a já neměl výčitky, že jsem fandil mancs zbytečně.

Reagovat
13

No pokud bychom(zase jsem chtěl psát by jsme) proti Spurs vyhořeli, tak nám bude celá tahle komedie k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs sú silní, som zvedavý na zloženie našej zálohy.... Teším sa ako malé decko :-)).

Reagovat
tomasinho

Já taky, dal bych to Spearo, Gerrard, Hendo, Spearo DM, Gerrard je Gerrard a Hendo běhavější a lepší v obraně než Adam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

áno? Webb je najlepší rozhodca na ostrovoch, že kiwwi?

Bullshit, pozri ako posledné zápasy s bravúrou zvláda Dowd

Reagovat
kiwwi

najlepsi je Clattenburg, preco?

Reagovat
niflheim

Webb je slabý v poslední době...hlavně jsem ho nechápal při zápase Spurs se City.

Reagovat
off-olda

Webbe síň slávy na tebe už čeká... Toho ''rozhodčího'' asi nestíhám.

Reagovat
Arbiter

Kámoš: "jak ja zavidim Barcelone, ze ty finale proti nim nemohl piskat Webb.."

Reagovat
C0br

Jinak nevím proč Webb nedal Ivanovičovi druhou žlutou při penaltě, poněvadž Danny byl v jasné gólovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ty krávo, čo ešte nechceš

Reagovat
Sarlin

A di do řiti ty hňupe

Reagovat
C0br

Chybí ti vě větě přísudek a v té první předložce máš překlep.

Reagovat
Sarlin

Nezapomeň na interpunkční znaménko

Reagovat
smazaný uživatel

za to tobe nechybi pokrytectvi kdyz reagujes na situaci kterou jsi nevidel, vsak psal si po tretim golu chelsea ze to vypinas ne? anebo jsi to jako spravny verny fanousek opet zacal sledovat kdyz tym kteremu si uz neveril dal kontaktni gol?

Reagovat
C0br

Popsal jsi to přesně a jsi dokonce všímavý.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Reagovat
homeles8

Reagovat
niflheim

Pěkné pozápasové vyjádření http://youtu.be/Z_cSnpoKMMk

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte už někdo, jaký zranění mají Best a Taylor? Ten taylor vypadal hrozně, to bude asi zlomený.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká pozápasové vyjádření Boase a SAF by nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný comeback! Mám fakt velkou radost vzhledem k průběhu zápasu a De Gea na konci vytáhl snad nejlepší zákrok, kterej jsem kdy viděl! Mata to zakroutí přesně do šibenice a on to vytáhne na poslední chvíli. Snad to bude pro něj pořádný povzbuzení a bude chytat takhle i nadále! Jinak je celkem srandovní, jak tady fanoušci Chelsea brečí, že jim bylo ublíženo. Kolikrát nás ve vzájemných zápasech rozhodčí potrhl a jednou nám možná pomohl a už se tady brečí. Jinak obě penalty se daly rozhodně písknout a už na začátku zápasu byla zcela jasná penalta na Welbecka, tak sakra děti, nechte toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Chelsea brečí a fanoušci ManU tady vůbec nediskutujou/brčí o pádu/nepádu a penaltě/nepenaltě na Welbecka...se prober

Reagovat
smazaný uživatel

Když byl další záběr tak tam bylo jasné že to faul na Welbecka nebyl, první hrál balon, navíc ten zákrok přišel už před vápnem akorát ve vápně se to dohrálo Neuvěřitelný jak dokáže být někdo tak neobjektivní, já fandím Realu a taky si dokážu připustit že Getafe mělo kopat pencli.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci ManU jsou objektivní asi jako Jiri - fcb ze sekce PD. Myslíš tu ruku Pepeho, kterej dělal, že ho to trefilo do břicha?

Reagovat
JM

První vzájemný zápas tuto sezónu, dva góly WoMan United z offsidu. Dnes ty penalty. Něco tady nehraje. Ať mi nikdo netvrdí, že je to náhoda. Manchester United je druhá Barcelona!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se musím zase zastat United, ofsajdy to sice byly ale žádný rozhodčí na světě si toho všimnout ani nemohl. Vždyt se jednalo o pár centimetrů..

Reagovat
JM

Co to kurva? Tady je to webb věnovaný Manchesteru United a Barceloně? Nebo proč mi byl smazán můj trefný a pravdivý komentář?

Reagovat
smazaný uživatel

1.Jasná penalta, 2.Evra síce spadol teatrálne, ale nemusel, pretože ten faul bol jasný. 3. Welbeck vedel čo robil, každopádne Ivanovič si to sám posral. Penalta veľmi prísna, ale určite sa to na penaltu dalo pískať.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vodka

ad 2. spíš z pohledu Webba se to dalo pískat, jakýkoliv jiný záběr = dive

Reagovat
vitasrp

Druhá penalta prostě bejt nemohla, to nebyl žádný faul, Ivanovič se akorát postavil a Welbeck zakopl o jeho nohy.. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale taková penalta je prostě vtip...

Reagovat
blade115

Tak skvělé, že můžeš spát s dobrým pocitem, že Webb ještě United poškodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja môžem spať kľudne. Ja nefandím MU. Ale inak, ja som zato, že 2 penalty sa mali pískať určite.

Reagovat
Godwinson

2? Které?

Reagovat
smazaný uživatel

Cahillov faul, a faul na Evru

Reagovat
Godwinson

Cahillův faul byl přímý kop, žádná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ to bol priamy kop, tak + ČK

Reagovat
smazaný uživatel

2 a které? Nemyslíš náhodou třeba tu která se měla kopat po faulu Evry na Ramirese v prvním čtvrtfinále Ligy Mistrů, na jaře minulého roku?

Reagovat
clinger

při každém přihraném faulu bych ten faul anuloval.pro mě je přihrávání stejný hnus jako simulování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tak pribrzdeny alebo to iba hras? nechces ist gillardinovi vybozkavat rit nahodou? filmarik skurveny sa spamataj.......teraz som akurat dopozeral zostrih a je mi zle presne z takych ako si ty...........

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš na jak dlouho má ještě smlouvu?slišel jsem že ho chce Barca,ale ta už si přvedla někoho jiného

Reagovat
Arbiter

nauč se konečně i/y, nedá se na to koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu, ty .

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

a to ani nevíš, jakej důchod bude dostávat až ukončí kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Je mladý, bude pískat ještě dlouho. Klidně by si aji kopnout mohl. A rovnou u toho pískat.

Reagovat
minoLFC

dnes sa nachvilu do hry zapojil, ked si tam snazili hraci chelsea nahrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak následujících 5 zápasů dost vypoví o 4. místě...

CFC - Everton (A), Bolton (H), WBA (A), Stoke (H), City (A)

Arsenal - Sunderland (A), Spurs (H), Liverpool (A), Magpies (H), Everton (A)

Liverpool - MU (A), Everton (H), Arsenal (H), Sunderland (A), QPR (A)

Arsenal nejtěžší los, Liverpool a my přijatelnější. Snad Arsenal chytí špatnou serii a bude to klidnější. 11 bodů by bylo zlatejch z těch 5ti zápasů.

Reagovat
Arbiter

díval ses i na los Slepic? Mají také docela těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Spurs budou mít vražedné týdny teď... Během 7mi zápasů Liverpool, Arsenal, Everton, CFC venku a k tomu doma Straky a manžestr...

Reagovat
smazaný uživatel

Stále mi vadí, že keď sa baví o 4. mieste nikde nie je spomenutý Newcastle.

Reagovat
celeb

lebo sa bavi o 4. mieste, nie o 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm plichta, výhra, výhra, výhra, prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomínáš na Newcastle, ten se taky porve.

Reagovat
tomasinho

My máme ještě zítra match se Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám jakoby s výhrou, takže takřka vyrovnaný stav - na třech bodech.

Reagovat
tomasinho

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

bereš do toho i LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to jen o těhle pěti kolech,když pak třeba Chelsea čeká venku ještě Arsenal,Liverpool,Fulham nebo třeba Tottenham doma...

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale kdyby se hodně zadařilo v tomhle období (11 bodů) a vy dali třeba 7, tak už je to hodně slušnej rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková psychická výhoda no,ale určo to bude boj až do úplného konce

Reagovat
kiwwi

podla mna ma najtazsi los Liverpool

Reagovat
tomasinho

Jojo, u vás, Merseyside, Arsenal a venku Sunderland a QPR, to jsou oba těžé mače.

Reagovat
minoLFC

už ste nám rozlosovali rozhodcov?

Reagovat
smazaný uživatel

možná , ale Arsenal tam má ještě AC Milán a Chelsea Neapol.. takže těžko říct.

Reagovat
tomasinho

A my Cardiff!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Heaton si smlsne na vašem útoku

Reagovat
smazaný uživatel

mi zejtra ještě máme Spurs

Reagovat
vitasrp

Já mám k tomu zápasu jeden velkej poznatek.. Hned po tom snížení v 60. minutě na 3:1 jsem se začal cítit tak úzkostlivě jako snad nikdy u zápasu CFC.. Něco mi zkrátka říkalo, že to ještě poserem, jednoduše jsem vůbec neměl důvěru v defenzivní činnost našich hráčů.. Nakonec se moje obavy ukázaly jako správné..

Může mi někdo vysvětlit, co dělal Luiz u 3. branky? On jde centr do vápna, má hlídat útočníka na malém vápně a úplně se na něj vykašle? Tak kde to proboha jsme, to jsou tak hloupé a zbytečné branky, které zkrátka inkasovat nemůžeme.

A dost mi na hřišti chyběla osobnost, která by v kritické chvíli mužstvo stmelila a nakopla, abychom se probudili z té letargie, kdy jsme jen čekali na inkasovaný gól. Snad jen Essien se tak dá označit, ale stejně to není úplně ono.. Holt chyběl Terry, Lampard, Ashley a koneckonců i Drogba je na hřišti dost silná osobnost.

Jinak střídání Boasovi dost nevyšlo, i když jsem to považoval za celkem rozumný krok - stáhnout Sturridge, kterej dost sral na bránění a dát do hry defenzivního záložníka, který by dával pozor na Rooneyho, to dá rozum. Jenže Oriol svou úlohu vůbec nezvládl, do rozehrávky přinesl akorát chaos, přičemž pozičně byl úplně, úplně mimo.. Odehrál nejhorší zápas zatím za CFC, škoda, protože zhustit prostor mezi obranou a zálohou jsme vážně potřebovali, bohužel on svou roli nezvládl..

A Torres hrál dobře, přesto u mě po tomhle zápas prostě skončil. Já nechci útočníka, kterej bude mít přínos v mezihře, ale góly není schopen dát, tudíž je za něj musí dát jiní. A když v týmu gólové borce nemáte - jako my momentálně - tak je to jednoduše v řiti.. Torres může hrát dobře v mezihře, jak chce, ale tu šanci, kterou dostal 15 minut před koncem, prostě musí zakončit a dát gól. On nezvládl ani jedno.. Tragédie..

Reagovat
vodka

On to tak Hernandez dělá pořád. Celou dobu je za obráncem trošku si od něho odstoupí, ten si myslí, že ho má. A potom v momentě centru prostě zrychlí a dostane se před něj, to je strašně těžce bránitelné, takový pohyb kolem vápna a zrychlení moc útočníků nemá.

a pokud stáhl Sturridge, ok, bral bych to, ale jaktože dohrál Malouda, který v obraně odehrál hovno a v útoku 2, to je mi záhada...

Reagovat
vitasrp

Mrkni na lavičku a možná pochopíš, proč to Malouda dohrál..

Reagovat
vodka

já bych tam hlavně radši nechal Sturridge a posunul ho klidně do útoku, místo toho Romeua poslal za frantíka...

Reagovat
vitasrp

Jestli Boas nechtěl měnit výrazně rozestavení, což on pravidelně dělá jen ve smyslu 4-2-3-1 a 4-3-3, pak ho prostě chápu.. Není to dobrá situace, že nemá kdo nahradit nejhoršího hráče, ale co se zkrátka dá dělat..

Reagovat
kiwwi

ale nemozes popriet, ze pri Javierovi potom vyzeraju obaja stoperi jak blbci

Reagovat
vodka

jj, ale neni to vysloveně chyba, spíš kvalita Javiho..

Reagovat
Swarley

opakovali tam někde ten jeho ofsajd v závěru zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíše stáhl Maloudu a Sturridge nechal dělat druhého útočníka - 4-3-1-2. Každopádně krok považuju za logický, ale jak už 100x bylo řečeno, tak není dost kvalitní náhrada.

Jinak s Torresem souhlasím, u té jeho golovky jsem ho proklel už a zbylo mi jen doufat, že dá nějakou haluz - teď už ani v to nedoufám, takhle zabít mega šanci bez ohrožení branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak u třetí branky bych to vyčítal spíš Cahillovi - Luiz byl za ním a neměl se jak dostat před něj, spíš Cahill se měl s ním zatáhnout do pole.

Reagovat
vitasrp

Můžeme se bavit o tom, jestli Cahill zaujal ideální poziční postavení - podle mě ale na špatné pozici nebyl, stál na přední tyči ve standardní vzdálenosti od krajního beka.. Kdyby Giggs nedal lahůdkový centr, tak ho také odvrátí. Jenže Giggsovi se povedlo trefit právě ten nebezpečný prostor mezi stopery, Luiz prostě zaspal, to mi nikdo nevyvrátí, i když pohyb Hernandeze je špičkový, no a průser byl na světě..

Reagovat
herbage

tak Giggse měl gólový centr i v zápase s Arsenalem a vyřadil jím Mertesackera, Koscielnyho i Vermaelena. On to zkrátka pošle ve správný čas na správné místo a to milimetrově přesně

Reagovat
herbage

tak u Torrese je to otázka sebevědomí. On měl jednu gólovku a tu zazdil, Messi měl včera 4 a zazdil tři. Dokud nebude mít Torres dostatečnou podporu ze zálohy, tak nemůžete od něj čekat zázraky

Reagovat
vitasrp

Nikdo od něj zázraky nečeká.. Dokonce jsem ho bránil, když se nedostával do šancí, protože mu je záloha nepřipravuje.. Bránil jsem ho, když se motal mimo vápno a spíše šance připravoval, než že by je dával..

Nicméně.. Když běží sám na kasu a má vystřelit, tak po něm jednoduše chci, aby zakončil, nikoli aby dělal chujoviny a celou akci zazdil..

Drogba se stejnou podporou zálohy ty branky dával.. Nebylo jich mnoho, ale stále jich letos za méně mačů dal víc jak Torres.. Jeho poslední gól v lize přišel v září!!!! To je něco tragickýho, ta chyba není jen v lidech okolo, ale taky v něm, a to dost velká část..

Reagovat
herbage

však pak taky tři měsíce nehrál, dal břevno, minul prázdnou bránu a k tomu připravil desítky gólovek pro spoluhráče. Je to vaše věc, ale co chceš dělat? Prodat ho?

Reagovat
vitasrp

V létě? Nebránil bych se úplně tomu.. Není to zase tak dlouho, co jsem nad tím přemýšlel, přičemž tu máme borce, který se o své místo na hrotu útoku dost dlouho hlásí - Sturridge. A rozhodně nezastávám ten názor, že by tam nemohl hrát, on by si s tím jistě poradil..

Je rychlý, obratný, navíc použitelný do kombinace a má tu obrovskou výhodu, že dokáže hrát oběma způsoby - jak vytvářet náběhy za obranu, tak hrát i zády k bráně..

Torres takovej není - v Liverpoolu to byl totální zabiják, využíval rychlýho přechodu do útoku, vytvořil náběh, dostal kolmou přihrávku, přechcal obránce a okamžitě zakončoval. Když se Liverpool začal herně trápit, přestal napadat a hrát s rychlým přechodem vpřed (což bylo nejmarkantnější v éře Hodgsona), Torres se taky trápil. Sice stále nějaké ty branky dával, ale herně to z jeho pohledu bylo dost slabé..

A v CFC je to úplný opak toho, na co byl zvyklý. Hraje zády k brance, musí umět pokrýt míč a následně ho rozehrát na spoluhráče.. Navíc také musí akceptovat, že není tak zapojený do hry a existují fáze hry, kdy se k němu míč nedostane dobrých 10 minut. Což on nezvládá, stahuje se, běhá veprostřed zálohy, na křídle atp., přičemž my pak postrádáme v těch několika případech hrozbu ve vápně.. S tím souvisí to, že se Torres necítí dobře, nehraje svou hru, nemá sebevědomí a vrcholem všeho je, že není ani schopen zakončit akci.. Z máleho vápna proti Norwichi, teď s United, když jde sám na kasu..

Nebránil bych se v létě prodeji Torrese, přesunu Sturridge na hrot a na pravé křídlo bychom museli přivést nějakou posilu. Přičemž je tu hráč, který velmi dobře zná Boase a prohlásil, že by se přesunu do CFC nebránil - Hulk. A jeho bych si v našem dresu a v PL celkově dokázal sakra dobře představit..

Reagovat
herbage

no, to byste ale měli hned tři klíčové hráče leváky - Mata, Sturridge a Hulk, což mi nepřijde zrovna ideální. A Torrese by koupil kdo? Real a Barcelonu můžeme vyloučit, Serii A také. V PL max. pokud by měl Liverpool zájem či Mancini hledal náhradu za Balotelliho. No a pak PSG. A možná nejpravděpodobnější by byl návrat do Atlética výměnou za Falcaa systémem kus za kus bez doplatku

Reagovat
vitasrp

Moment, to jako když by pravé křídlo, podhrot a útočník byli praváci, tak by to taktéž představovalo problém?? To je přece úplně jedno, jestli na středových pozicích hraje pravák či levák, velký vliv to nemá.. Akorát na to lidi nejsou zvyklí, proto jim to přijde divné, přitom já bych z toho velkou vědu nedělal...

A nemám páru, kdo by ho měl kupovat, do ostatních týmů nevidím.. Stále je to ale ve světě fotbalu velké jméno, které je akorát totálně mimo formu.. Nicméně kluby z Anglie bych asi určitě vyloučil, kdyby se Nando měl stěhovat, jsem si jist, že by velmi rád změnil celkově prostředí..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/R-UuzeKxXrI

ty vole mne sa pri tom zastavilo srdce a regulerne som si myslel ze padol gol...SuperDavid

Reagovat
Garbicz

Reagovat
niflheim

mini heart attack

Reagovat
iamek

Neco neuveritelneho

Reagovat
Kenneth

Doufám že už přestane ten debilní hate.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vodka

halvně, ať přestane dělat ty debilní chyby...

Reagovat
Swarley

mělo by přestat jedno i druhé

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byla nádhera Jak od Maty, tak od Davida.

Reagovat
jenage

od obou Davidů

Reagovat
herbage

Juan Mata

Reagovat
jenage

myslel jsem ten nadherny Luizuv dive, ktery predchazel tomu primaku

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

hezký zákrok, ale předtím tak asi 2x pitomě vyboxoval..

Reagovat
kiwwi

raz

Reagovat
smazaný uživatel

já mám poocit ,že dvakrát ,ale uvidíme jak si povede v ostatních zápasech..

Reagovat
Wat

Úžasně oba.

Reagovat
Willy Wonka

Zákrok sice super , ale ty centrovaný míče byla bohužel dneska opět klasika. To prostě musí zlepšit...

Reagovat
iamek

Aspon to boxoval :). I kdyz jednou asi zbytecne.

Reagovat
Sarlin

Měl tam dost nakročeno. Takže víc než krásný je to efektní zákrok pro oko fanouška. Takových má Hart pět za zápas

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Šel za zeď a vyplatilo se, parádní zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
clinger

je to hnus když i v takovýhlech sledovaných soutěžích si hráči dovolí simulovat a přihrávat souboje.hráči co berou milióny a není jim stydno tohle předvádět.dokud se nezačnou dodatečně trestat simulace nic se nezmění a fotbal bude čím dál větší hnus!tomuhle se nedá fandit

Reagovat
eder

Simulace je stejně stará jako fotbal sám. Jediná cesta jak vymýtit simulaci je zrušit pravidlo o faulu...

Reagovat
clinger

asi máš pravdu.ale stejně by to chtělo i dodatečně trestat.a to i přihrávání,které tady někteří obhajují.už je to že si pro to ti hráči chodí je mi proti srsti.aspoň v těchto sledovaných soutěžích by to mohli nějak omezit.zlatý ragby v tomto

Reagovat
smazaný uživatel

dodatečně trestat.

Reagovat
Swarley

dodatečně a dostatečně trestat

Reagovat
smazaný uživatel

ale všechny , né že si vyberou jeden exeplární příklad.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

iamek - Prosím tě, co říkáš na ten zákrok Cahilla? Zajímá mě tvůj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej faul, červena pro Cahilla, penalta pro ManU

Reagovat
smazaný uživatel

iamek

05.02.2012 19:01

Ano je to Webb. Cahill jasna redka a neodpiskana penalta

Reagovat
smazaný uživatel

700 proti Webbovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

. Nebyt jeho vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

trapáku

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Vůbec bych ho nebral jako činitele dneska. Podle mě sme nevyhráli díky neschopnosti využít tlak a tomu že sme deset minut bránili jako Chelsea celý zápas.

Reagovat
iamek

Tak urcite, kdyby Chelsea hrala tak dlouho v deseti tak to vypada jinak. Obrana horela jako papir, ale co uz. Dalsi kolo jdeme do cela

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v deseti by hrát nemusela. Od toho inkasovaného gólu sme je tlačili, tlačili sme je aji na začátku. Chelsea dneska byla k poražení, měli sme to ve svých rukách, ať už by Webb pískal jak chtěl. Do vápna se vůbec neměli dostávat a bylo by to v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

zase tak moc ste je netlačili...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť do prvního golu to byl zápas o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Začátek patřil nám, ale pak sme to vyklidili s tím že necháme hrát Chelsea a ta to snad otevře.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, hlavně Luiz mě nasral tím bráněním při 3. gólu, 2. penalta taky zbytečná, prostě všechno špatně, ale Webba stejně nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Obě penalty zbytečné. Při první tam šel Sturridge šíleně naivně a vůbec nic takového neměl udělat. Druhá nafilmovaná, písknout se mohla (pro MU musela). A to bránění třetího podle mě jde na hlavu Cahilla, ten se měl s útočníkem stáhnout (ale musel bych to vidět znova, abych mohl rozsoudit, Luiz ale pokrýval prostor, kdyby míč propadl)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ani nafilmovaná nebyla. Welbeck se tam motal a spadl by tak jako tak. Akorát tam Ivanovič blbě dal nohu a tak spadl o ňu. Ani dive, ani penalta, ale prostě pád hráče ve vápně. Nebo respektive taková penalta jako se pískala předloni v našem vzájemném zápase "obránce faulovat nechtěl, ale je zodpovědný za své nohy" Nepískal bych ani jednu z těch dvou. A ta na Evru nevím, připadala mě podivná ale lidi se plus mínus shodli že byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, tu první bych pískl... Tam šel Sturridge prostě blbě... Tu druhou bych nechal být, to pencle být neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím že ta druhá být neměla.

Reagovat
vodka

to is nemyslí nikdo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak poslouchám tak Webba nemá rád asi nikdo. Kvůli tomu loňskému FA Cupu a brečení fanoušků LFC se to bere že připískává nám, ale kdybych to posčítal tak sme s ním možná sotva na nule. Přičemž v podstatě každý zápas kromě toho FA Cupu je na pěst na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bereš od něj jako klasiku větší support, co?

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

na Webbo místě tak odlítam vrtulníkem, protože fanoušci Chelsea by ho asi nejraději utopili v ropě

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

smrad plešatý

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

za deset

Reagovat
smazaný uživatel

WEbb by si zaslužil riadne po papuli ....takto pokaziť zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Pro odlehčení atmošky Víte, která byla nejoblíbenější pohádka Davida Bystroně, když byl malý?

Perníková Chaloupka hihihihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle dnes Ukázalo se, že Demba a Demba budou hodně silní. Až si to ještě víc sedne, tak budou straky velkým kandidátem na čtrvrtej flek. Hodně dneska zazářil taky Guthrie a Coloccini. Ale ztráta Besta a hlavně Ryana bude znát.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 4 flek je jednoznačne pre Arsenal alebo Newcastle , ten tretí černý kůň je Liverpool

Reagovat
Swarley

nesnižuj se na jejich úroveň těma rasistickýma urážkama...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brečeli by jako Evra nebo Ferdinand?

Reagovat
Swarley

tak to nebyl dobrý vtip, ok...

Reagovat
kiwwi

nie, obliekli by si vsetci tricka so Suarezom

Reagovat
niflheim

Ještě více klesni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ryan nebude dlouho chybět, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě má tu nohu zlomenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

z prvniho pohledu to vypadalo otřesně ale z opakovaček ho přímo netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by být v pohodě už pro příští zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře. Mě to z těch záběrů přišlo všelijaký.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta Besta bude přínosem pro Newcastle .... jinak souslasím

Reagovat
smazaný uživatel

Já to bral tak, že mě přijde jako střídající hráč lepší než Ameobi. Takže proto je to "ztráta"

Reagovat
niflheim

On stejně teď stavěl Besta spíše z levé strany, kde to je spíše flek pro Lovenkrandse, navíc může eventuálně i postavit Hatema na podhrot.

Reagovat
niflheim

Ztráta Besta?

Reagovat
smazaný uživatel

6 týdnů klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Nedáme hax?

Reagovat
Filip12

za 2 penalty Fergie Play byly aspoň reguelní obě ?

Reagovat
kiwwi

ty si chuj, naprv sa vyblujes na penalty, a potom sa spytas ci mali byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

proto sem psal důležité slovíčko aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nn, tohle nech, tohle je krásný...tohle je v hodně zjednodušené, ale ve velice přesné podobě uvažování všech našich haterů...

Reagovat
kiwwi

to poznam...stretnem sa s kamosmi a hovoria...boze kolko vy mate zasa stastia, zasa podplateni rozhodcovia, Ferguson ma vsetkych pod palcom...ja ze WTF? a oni...kukali sme na livescore a United dali gol z penalty

Reagovat
Swarley

jj, to tak někdy bývá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Kez by fanusikovia Chelsea boli takyto http://www.youtube.com/watch?v=yYvI4wT5Z5I

Reagovat
JM

První vzájemný zápas tuto sezónu, dva góly WoMan United z offsidu. Dnes ty penalty. Něco tady nehraje. Ať mi nikdo netvrdí, že je to náhoda. Manchester United je druhá Barcelona!!!

Reagovat
kiwwi

az taki dobri sice niesme, ale hej, sme dva najlepsie kluby na svete

Reagovat
JM

Nauč se chápat kontext! Pokud tam před tím zmiňuji, že Manchesteru United tlačí káru rozhodčí stejně jako Barceloně, tak to znamená, že jsou stejní právě v tomto! Na druhou stranu, máš pravdu, že Manchester United a Barcelona jsou dva nejlepší kluby, ale v nefér hře a křiváctví!!!

Reagovat
kiwwi

napisal si to priliz sofistikovane, z toho mohol vycitit taky kontext snad len genius

Reagovat
JM

Jenom se ztrapňuješ!

Reagovat
smazaný uživatel

''Nauč se chápat kontext!''

Reagovat
CHONG

Letošní Premier League, zápasy Chelsea - Účkaři:

1. zápas - účkaři dali dva góly z postavení mimo hru

2. zápas - účkaři dali dva góly po vymyšlených penaltách.

Celkem solidní vizitka.

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

dva roky dozadu

1. zapas Chelsea rozhodujuci gol po vymyslenom priamom kope, kde bol este aj faul a ofsajd v jednom

2. zapas rozhodujuci gol po 2 metrovom ofsajde Drogbu

nj, solidna vizitka rozhodcov

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

...z posledního ligového setkání bych i mohl zmínit nevyloučení Luize.

Reagovat
niflheim

samozřejmě na SB před rokem.

Reagovat
mesyas

ten offside fdrogby nebyl to ten zápas kde macheda zracoval míc rukou a skoroval?

Reagovat
kiwwi

uz neprikladaj, tych chyb je aj bez toho dost

Reagovat
madridcan

800 pre Webba

Reagovat
kiwwi

ale hej, treba ho podporit aj po slabom vykone

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nezasekavaj to už

Reagovat
Swarley

flashback?

Reagovat
smazaný uživatel

fleshlight

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 tohle prodrbat a budete se vymlouvat na 2 penalty... jak ubohé, šancí jste měli docela dost, kdyby tam nebyl Torres tak jim dáte bůra

Reagovat
niflheim
Reagovat
kiwwi

najlepsie ale aj tak je, ze sme z opakovaneho rohu dali gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Mě by ale vůbec zajímalo, co tehdy sudí pískali, respektive proč ten gól neuznali.. Jestli to měl být dvojí dotek hráče při zahrávání standardky, tak pak se přece roh neopakuje.. Tam to musel přerušit z jiného důvodu..

Reagovat
kiwwi

to postranny vobec nezvladol...on proste nechapal co sa deje pretoze tak este asi nevidel zahrat roh a dvihol zastavku

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo geniální. Hlavně, že jste dali gól i z opakovanýho rohu...

Reagovat
Losinho

Až moc chytré rozehrání.

Reagovat
mesyas

proboha nebrečte tu ano možná webb odpískal DISKUTABILNÍ penalty ale ztrácet 3golový vedení se prostě nemá. kdyby si dávali pozor na fauly web by nic nemusel odpískat

Reagovat
Swarley

kdo měl ve fantě Wazzu jako kapitána, vy pravověrní?

Reagovat
mithro

ja, ale preto, lebo som tam uz asi 3 mesiace nebol

Reagovat
Swarley

no já ho jako kapitána měl, tak jen jestli v tom nejsem sám

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan samozřejmě.

Reagovat
Swarley

béčkový útočníky tam nemám

Reagovat
Swarley

ale co kecám, měl jsem už kde koho ale nyní Zamora - Ba - Wazza

Reagovat
tomasinho

Pěkný, já nestihl Ba vyměnit, po dobu jeho účasti na ACN jsem měl Bellamyho, ten ale taky pravidelně sbíral body. Adebayor už jde dolů, tak na toto kolo mám Carroll - Bellamy, Van Persie.

Reagovat
Swarley

no uvidíš, jak to zítra vyjde

schválně, máš tam někoho z MU?

Reagovat
tomasinho

Valenciu a měl jsem loni Berbu a chvíli i Vidiče. Momentálně Valenciu asi 5 kol.

Reagovat
Swarley

ještě jsem tam měl tak dvě-tři kola Suareze, ale po těch jeho spalovacích představeních jsem ho vyměnil...

Reagovat
tomasinho

Já ho as po 6 kolech vyměnil za RvP no. Měl jsem chvíli i Matu a někoho ze City, ale taky je nemám už.

Reagovat
Swarley

já měl Kompanyho, dokonce i Sturridge...ale ti už jsou taky pryč a zůstává jen Silva, toho mám rád

Reagovat
tomasinho

Já taky, ale měla ho spousta lidí. To bych měl vždy stejně bodů jako ostatní. Teď mám radši Dempseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych hrozně chtěl do fanty Sessegnona a Larssona, ale ctim rivalitu i ve fante

Reagovat
Swarley

Sessegnona samosebou mám

no já jsem to trošku porušil a někoho z Liverpoolu tam mám no, ale na začátku byl v Newcastlu, nemůžu za to že přestoupil

Reagovat
tomasinho

Já mám Larssona a nechci Sesse, protože ho má hodně lidí v lize, ale dělá víc bodů než Seb.

Reagovat
Counter

Co to je za blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu rivalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ju ctím. Ale Arsenal je na tom tak bídně že je ani neberu jako rivala.

Reagovat
smazaný uživatel

Seba som mal, ale moc bodov nerobil, Sess podrží skoro každé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Perise, Rooney, Morrison

Reagovat
smazaný uživatel

Já risknul Cissého. Věřím, že jeho gólová potence je silnější než moje fanta prokletí

Reagovat
Swarley

já tam měl jednu dobu i Obertana...ale ten se ani za to hovno co tam stojí nevyplatil...

Reagovat
smazaný uživatel

Od nás se asi fakt vyplatí buď obránci a nebo útočníci. Záloha je dost nebodová

Reagovat
Swarley

Raylor, Krul a Ba - to je max, co se od vás dá vytěžit

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan je teda dost nejistý s tím základem, ale je to 12 hráč kádru, první volba při zranění LB, RB, CM a RM...

Reagovat
vodka

kterého? Papisse?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. U Djibrila je jedno jak hraje... fanta prokletí aplikuju tak, že tam mám teď hodně hráčů Liverpoolu, Chelsea a Arsenalu + jednoho hráče NUFC jako 3 střídajícího, aby mě štvalo, že nehraje a nemám za něj body

Reagovat
13

Já mám útok Demba Ba-Van Persie-Aguero, na útoku si zakládám. Ale na přístí kolo dám možná do fanty P. Cissého místo Demby Ba.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba bude dávat pořád víc gólů. Je sžitý s týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ľavoverný, v. Persie.

Reagovat
Swarley

tak já bych ho tam popravdě měl taky, ale prostě Wazzu tam mít musím a tím pádem moc na RvP nevychází penízky

Reagovat
smazaný uživatel

ja

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Rooney-RvP-Ba ,takže

Reagovat
smazaný uživatel

No - Chelsea vs. Manchester U., velmi zvlastni penalty, asi taky maji v PL sveho Krulu

Reagovat
tomasinho

Jamie Carragher has scored three Premier League goals for Liverpool - equal to the number of own goals he has scored in games against Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw presne jak sem rikal kdyz se tu objevili kecy na lavicku Chelsea Boas ji stejne nevyuzil. Ani nikdy nevyuzije dokud mu tam nebudou sedet hraci z Portugalska nebo 30 leti veterani.

Reagovat
vitasrp

A koho by sis jako představoval, že měl využít? V zápase s loňským mistrem, kdy na lávce sedí borec, který za muže ještě nikdy v životě neodehrál ani minutu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o princip jakmile byla Chelsea bez zraneni tak Boas pravidelne vyuzival vsechna 3 stridani myslim ze snad jako jediny manazer PL to udelal asi v 10-15 zapasech v rade.

Potom prisla ruzna zraneni ,APN atd. a od te doby temer nestrida cim to asi bude ? Vubec jim tem mladsim hracum neveri o to mi jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ze to vlastne pisu nekomu pro koho je Boas demi-god co ma vzdy pravdu.

Reagovat
vitasrp

Sorry, ale tohle je pro mě totální sračka.. Boas není bezchybný, což jsem koneckonců už několikrát řekl tady, několikrát to napsal i ve svých článcích.. Nicméně se mi zdá, že je tu hroznej zvyk ho kritizovat takřka za cokoli, do čehož já prostě nezapadám.

Co se týče těch mladíčků, jsou tu tři, kteří na áčko mají, což tvrdím pravidelně.. McEachran, Bertrand a Lukaku.. První je na hostování, což je jenom dobře, druhý je z mého pohledu hrozně přeceňovaný, nicméně i tak ho Boas letos párkrát s Ashleym proti salbším soupeřům rotovat měl, no a Lukaku má asi nejtěžší pozici, když je před ním Torres a Drogba.. Přičemž jestli od Torrese chceme aspoň nějaké herní minimum, musíme mu dát alespoŇ trochu důvěru, čili ho Boas nemůže pravidelně střídat.. Přičemž Lukaku dostal nějakých 15 minut s Norwichem - jasný, je to málo, ale víc letos čekat vážně nemusel..

Všechny ty ostatní Piazóny, Lalkoviče (kterej byl na lávce snad s Wolverhamptonem) atp. neberu, protože dle mě na A tým určitě nemají a nemohu tak Boase kritizovat za to, že je nevyužívá..

Reagovat
herbage

+ Kakuta

Reagovat
vitasrp

Co s ním? Jestli ho chceš zařadit k týpkům, co mají na áčko, tak tě musím zklamat, ale Kakuta za poslední 2 roky nezaznamenal snad žádný progres a teď hnije někde na hostování ve Francii.. Bůh ví, jestli se ještě někdy nakopne, nebo je to definitivně mrtvej talent..

Reagovat
Godwinson

Nevěřím mu, nemá na to psychické parametry. Ale pořád je hodně mladý, talentu má na rozdávání. Pokud by se dostal k nějakému tvrdému psu v roli trenéra, tak by ještě mohl všem ukázat, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si taky slysel ze Boas odstrcil rezervu nekam mimo treninkovy centrum , na jejich zapase se snad ani nebyl podivat ? Je mu cely nejaky mladeznicky system u zadku , on si v lete spokojene privede par hracu z Porta apod. a za rok budes mit pekne ciste Portugalsky mluvici sestavu.To uz asi trochu prehanim , ale uplne daleko od pravdy nebudu.Za rok si povime.

Reagovat
Kenneth

A kolik si zatím přivedl hráčů z Porta či portugalsky mluvících hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim z Porta nikoho dikybohu Porto nikoho nepusti pod vykupni klauzuli a Chelsea si musi hlidat aspon trochu hlidat vydaje, ale ocividne chysta nejakou vetsi prestavbu jeste toto leto. Bohate staci ze at zahrajou jisti borci sebehur tak jen zeleno-cervena vlajecka jejich narodnosti jim zaruci zakladni sestavu vzdy.

Reagovat
Kenneth

Tvá nenávist proti Boasovi je nesmyslná, aspon dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je nesmyslna ale dokud bude preferovat ty sve kone tak neobratim , dobre ted jsou tu nejaka zraneni , ale stejne budou hrat i pri plnem stavu a to uz pak proste nejde pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho má preferovat?

V obraně má Bosingwu, Ferreiru, Ivanoviče, Terryho, Luize, Ashleyho, Bertranda a nově Cahilla. Když je někdo zraněnej, tak to bez portugalce prostě neuděláš, i kdyby ses na hlavu postavil.

V záloze má k dispozici Ramirese, Oriola, Meirelese, zraněného Lamparda, zraněného Mikela, Essiena po zranění (který mimochodem nehrál lépe než Meireles) a Maloudu. Tj opět bez možnosti bez Meirelese, který dneska zahrál nadstandart.

Nechápu, proč je tu obvinován za protěžování portugalců. On má k dispozici nějaký materiál a s ním pracuje. Mohl v zimě koupit kvalitního ofenzivního záložníka, ale ten by pravděpodobně nehrál LM, což je nevýhoda. Buď by byl na lavičce Lampard a hrál nerozehraný LM nebo Hazard a nevím, na co by byl ten nákup.

Počkej do léta a pak můžeš soudit, on si přivedl JEDNOHO portugalského hráče a to je vše.

Reagovat
vitasrp

Však on mluví výhradně o Meirelesovi, možná ještě Bosingwovi... Problém je v tom, že André je často postavit musí, protože lepší hráče zkrátka nemá (pokud samozřejmě nemá v plánu místo nich postavit mladíky, kteří ještě za muže nikdy nehráli).. Taky bych byl radši, kdyby Meireles měl méně minut, ale vzhledem k počtu zranění ve středové řadě to není možné.. Obdobné to je s Bosingwou, který ale v poslední době prostě hrát musel, když byl Ivanovič out..

Reagovat
vitasrp

Slyšel jsem o tom, že je někam přestěhoval - nevím, jak to přesně bylo, pokud o tom máš více informací, nechám se rád poučit.. Jistě ale pochopíš, když tenhle tah nebudu hodnotit, vzhledem k tomu, že o něm takřka nic nevím..

To, že na zápasy rezervy nechodí, je jistě zarážející. Těžko říct, proč tak činí, nejspíš bude mít na práci z jeho pohledu důležitější věci. Neznamená to ale, že rezervu vůbec nesleduje, může na to mít vlastní lidi, kteří na zápasy rezerv chodí a následně mu pak píšou zprávy. I když vždy je nejlepší, když dané hráče vidí na vlastní oči, o tom žádná..

A co se týče těch Portugalsky mluvících hráčů. Vzhhledem k tomu, jaká je Boasova filozofie, nebudu vůbec překvapený, když k nám bude přicházet daleko více hráčů z Brazílie, Argentiny, Portugalska, Španělska atp.. Těžko najdeš spoustu anglických hráčů, kteří jsou připraveni na technický fotbal na takové úrovni, jak by to André chtěl praktikovat. Obecně mě moc nezajímá, odkud daný hráč je, důležité pro mě jsou jeho kvality.. Nesnáším se věci ve fotbale řadit podle sympatické - nesympatické, ale podle dostatečně kvalitní - nedostatečně kvalitní. Což možná bude problém mezi námi dvěma, často mi přijde, že ty máš přístup úplně opačný..

Reagovat
smazaný uživatel

Me prijde ze ty vse beres jen z toho sveho pohledu "fotbaloveho odbornika" a to nemyslim ironicky , hru dokazes rozebrat pekne atd. proste celkove tomu asi rozumis vic nez ja. Takze na to hledis jen z pohledu vykonu , ja to mam jinak a zajima me taky jine stranky a nevim jestli budu schopen nekdy fandit necemu co bude mit v Premier League treba 3/4 sestavy slozene z Brazilcu , Spanelu a Portugalcu.

Reagovat
vitasrp

Nj, nemůžu říct, že by mi celkově Portugalci či Španělé jako národ byli nějak extra sympatičtí, ale svoje pocity prostě do fotbalu tahat nehodlám.. A už vůbec bych si tím nechtěl nechat ovlivnit vztah ke klubu, kterýmu fandím, třeba tím stylem, že bych i přestal.. To, dovolím si tvrdit, u mě vážně nehrozí..

Reagovat
Godwinson

Dnes bych řekl, že udělal všechno, co mohl. Že tam v průběhu nechtěl házet mladýho Lukakua či Piazóna docela chápu :) To střídání se mi zdálo takřka ideální, byť to bylo jak už zde rozepsal kolega výše.

Reagovat
kiwwi

reklamny panel Chelsea FAIL

http://digs.by/w2fPGX

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je na maslu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že tam není chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesnym dnom este viac nenavidim United, no remiza zasluzena. Aj ked skoda ze to CFC nedotiahli do vitazneho konca. Cervenych diablov dnes podrzal rozhodca ,ale na to sme si uz zvykli

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesnym dnom este viac nenavidim United, no remiza zasluzena. Aj ked skoda ze to CFC nedotiahli do vitazneho konca. Cervenych diablov dnes podrzal rozhodca ,ale na to sme si uz zvykli

Reagovat
iamek

Jojo vcerejsi herecky vykon Johnsona bude nominovany na Oscara .

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám nebude. Bylo to moc teatrální, nedal do toho duši a věřil jsem mu ten dopad, ale odraz už ne. Dal bych to Oldmanovi radši.

Reagovat
vladis271

že máš tú drzosť po dnešnom Wellbeckovi komentovať niečí dive

Reagovat
smazaný uživatel

Co taky od tebe čekat. Balbalblalblalblalbla - dosaď si nějakou libovolnou urážku, stejně ju odvodíš z čehokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

ManU ...sračky čakajú na brejky a web...to je hnoj...to je taký hnoj že už by si nemal zapískať ani na dedinkej lige...

Reagovat
niflheim

Díky za tvůj příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy je to prehnané, ale ten web... mám taký vztek na neho. Ked sa už pred zápasom pri pridelení rozhodcu každý smial že jasná 2. Web+MU vs CFC

http://tinypic.com/r/xc1sx/5

Reagovat
kiwwi

na brejky?

Reagovat
johan14

De Gea super zákrok a Web tiež bezchybný

Reagovat
Mihi

bezchybný?

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA 12 Achievement : Score with Fernando Torres < Tahle skupina na FB pobavila

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by byl minimálně za 50G

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tu špatně ty goly United. Má to být trošku jinak.

(36' vl. Evans, 46' Mata, 50' Luiz - 58' Webb, 69' Webb, 84' Hernandez)

Reagovat
Kenneth

Ano, tohle tu opravdu ještě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry, diskuzi jsem celou fakt nečetl.

Reagovat
vocasisko

oni mají nově rozhodčí v anglii zakázáno pískat penalty, který měly být písknuty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nie, maju ich zakazane priskat v prospech United

Reagovat
Infi

Ale prosímtě

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš srandu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Plešoun jako plešoun.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky řečeno ...

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda by byla, kdyby nakonec čtvrtej skončil Newcastle

Reagovat
penepi

Ako fanúšik Realu sa musím zasmiať nad Howardom, fakt demence.

Reagovat
smazaný uživatel

jj dosral Unitedu zápas...kebý odpíska prvú penaltu mohli sme vyhrať...

Reagovat
niflheim

Penalta to nebyla...přímák + čk pro Cahilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska se asi bude pálit umělej Webb

Reagovat
Free_player

Dneska Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong on twitter: "Terry Hugging Ramires....Well done John You learning"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Reagovat
Amos

DEEEEEEENCH

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej

Reagovat
niflheim

Zítra to bude chtít během zápasu psát pod jiný článek než pod preview

Reagovat
smazaný uživatel

To načítání mě sralo během celého zápasu.

Reagovat
13

Reagovat
Arbiter

už se nezobrazí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

staci aby admini premazali uplakanych fanusikov LFC, CFC a MCFC a bude tam okolo 1000 komentov

Reagovat
smazaný uživatel

a uplakany fans Villy, to co dnes predvadeli bylo hrozny

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní řady záměrně vynecháváš?

C0br05.02.2012 17:52

Ivanovič je hroznej kripl, Cahil měl být venku. Webb špatnej kromě zmíněného píská vše pozdě. Jinak bychom to měli otočit, prostoru ej tam dost. Gól náhoda.

niflheim05.02.2012 18:08

Proč se ty malé kluby musí vždy hecnout?

atd.

Reagovat
kiwwi

prve je konstatovanie, druhe podpichnutie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
C0br

Reagovat
Rssa

Obojí je stupidita největšího kalibru. Tohle si fandové MU nemůžou dovolit, i přes jejich známou aroganci.

Reagovat
T44v3tt1

Tvoje první věta to vystihla. Co taky ale čekat od některých fans MU čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se taky počítá jako brečení? Tak to už je brečení úplně všecko.

Reagovat
niflheim

To myslíš vážně?

Reagovat
tomasinho

Tss, scouseři dnes v druhé půli přáli vám.

Reagovat
cristiano.K.

kde pláču třeba já hnupe?

Reagovat
Aldeano

Wenger na lavičku Francie?

Dlouholetý kouč Arsenalu Arséne Wenger by mohl být podle informací týdeníku Journal du dimanche příštím trenérem Francie. Současnému trenérovi národního týmu Laurentu Blankovi údajně nebude obnovena smlouva a Wenger je jasnou volbou v očích šéfa francouzské federace Noela La Graeta.

Zajimavá myšlenka

Reagovat
Godwinson

To byl můj hlavní tip, bylo by to vynikající :) I když pravděpodobnost je malá.

Reagovat
smazaný uživatel

Není ten typ,který by odcházel od rozdělané práce :)

Reagovat
penepi

No lenže on je zas typ, čo tú prácu ani nikdy neukončí.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

hňa hňa hňa

Reagovat
Aldeano

Ono rozdělané... Práce v klubu je pořád rozdělaná. A v létě po odchodu tři opor, práce dost narušená... Ale taky si nemyslím, že z Arsenalu v dohledné době odejde... Ale zajímalo by mě, jak by vypadala hra. Téměř výhradně s hotovými hráči. Bez tlaku na finanční stránku. Pouze by se mohl soustředit na kvalitu hry a výsledky....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu to přál,až jednou v Arsenalu skončí. Fotbal by pod ním hráli určitě parádní

Reagovat
Amos

Tam nepůjde, doufám.. A navíc se mi tam ani nehodí.

Reagovat
Lacko_Boh

to nie je práca pre Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Víc by se mi hodil k jednadvacítce.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo kterej chtrej a inteligentní fanoušek Chelsea psal to shrnutí zápasu když sem to četl tak sem si řikal jestli neni apríl

Reagovat
Arbiter

Capello to Rai1:"I completely disagree with the FA about the John Terry decision,n I have told that to the chairman. I considered & still consider Terry England captain. I think we first should wait for the trial conclusion"

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Takze cela atmosfera okolo timu a v time bude absolutne napäta a zas nebude ziadny poriadny vysledok

Reagovat
fantomas

Za Cahilla a vlastně i za Rooneyho...nemít ten trest, prosazuju asi spíš jeho než Gerrarda.

Reagovat
tomasinho

Rooney byl byl špatný vtip. Viz můj komentář v tom článků.

Reagovat
fantomas

Já si to nemyslim no..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

dobre se za nej postavil

ale o tu pasku mel prijit v momente kdy obtahnul Bridgeovu manzelku..

Reagovat
penepi

1000. pre Webba!

Reagovat
alcantara

Nie je tu chazy alebo tomashino?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdy ten Boas vypadne? Ja doufam, ze az po sezone, aby se vratil Jose

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

nerikej, ze si uz prejes, aby Jose zustal?

Reagovat
Kenneth

Já nechtěl aby odešel, rozhodně né za takovou krátkou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

No celou dobu jeho angazma ho akorat kritizujes, tak jsem ziskal ten dojem, ze by sis pral, aby odesel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak proto si obhajoval Boase , bojis se o Mourinha jo ?

Myslim ze do Chelsea se stejne nevrati kdyz se tenkrat pohadal s Abramovicem ,ale do PL drive ci pozdeji dorazi to je jasny.

Reagovat
Kenneth

Tak já bych chtěl Boase jako náhradu za Mourinha ,ale až nasbírá nějaké zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja ac ho nemusim tak verim ze v nem neco je , ale po jedne povedene sezone v Portu a celkove 2 lete zkusenosti s vedenim tymu to proste bylo dost predcasny ze sel do Chelsea uz loni. Skoda mohl byt jeste dalsi rok v Portu a hned by se videlo jak na tom vlastne je.

Reagovat
alcantara

Nevies, aka je ta tenisova stranka, kde sa preratavaju body prakticky ihned po skonceni zapasu?Vdaka

Reagovat
Kenneth
Reagovat
fantomas
Reagovat
alcantara

jj, vdaka.

Reagovat
smazaný uživatel

hledas Lacka?

Reagovat
fantomas

Tak co ten Cahill? Jak hrál? (nechci slyšet vůbec nic o červený, na tu si udělám názor sám, až to zhlédnu, a z diskuze o ní vim všelicos)

Reagovat
smazaný uživatel

Přece 1 zápas není rozhodující ne Jako u Saviče. Jinak hrál celkem dobře..

Reagovat
fantomas

To snad nemůžu vědět, jak debutoval muj oblíbenec, aniž bych z toho měl vyvozovat náký závěry, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

jen malé rýpnutí nic víc nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tam zatím nemá takovou autoritu jako Terry , protože před tím třetím golem řekl Luizovi ,aby si hlídal Hernandeze a Luiz se na to totálně vysral...

Reagovat
fantomas

Hehe..

Reagovat
smazaný uživatel

Terryho(ktery je za letosni vykony rozhodne nepravem kritizovan) zastoupil vice nez slusne , zacatek trosku nervozni , ale pak vse v poradku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemuze byt nikdy hodnocen kladne, stejne jako Luiz, protoze kvuli nim padnul posledni gol..

Reagovat
vitasrp

A tak to si piš, že kladně teda hodnoceni být můžou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dobre, at hrajou 90 minut jak z partesu, a pak zavini 3 goly, tak to proste neni dobrej vykon

Reagovat
vitasrp

Nikdo z nich tři góly nezavinil.. To je první věc..

Krom toho - Cahill udělal jednu chybku na začátku zápasu, kdy tam sundal Welbecka.. Jinak hrál poměrně spolehlivě, žádnou větší botu už neudělal..

Luiz zavinil poslední branku a měl v první půli jeden příšerný pas, který vedl k protiútoku - ten se nám naštěstí podařilo ubránit.. Jinak z jeho pohledu ještě lepší výkon než předvedl Cahill - dal branku, povětšinou velmi dobře rozehrával, vyhrával souboje...

Zkrátka to, že každý z nich předvedl 1 chybu proti soupeři kvalit Manchesteru United, to vážně není tragédie a už vůbec ne nic, proč by nemohli být kladně hodnoceni..

Reagovat
smazaný uživatel

holt asi zalezis, podle koho/ceho to hodnotis, v mem pripade, je kladne hodnotit nebudu..

Reagovat
fantomas

Tohle ti (tušim, že nejednou) připomenu...

Reagovat
smazaný uživatel

napriklad?

Reagovat
fantomas

Ty tam nevidíš ten budoucí čas..? Jen že sis na sebe timhle podivnym metrem docela ušil bič no, tak tě varuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, jen me zajimalo v jaky situaci, bys to mohl pouzit

Reagovat
fantomas

Až někdo udělá chybu a ty ho přesto pochválíš..?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatim spis delam opak, treba Torres, naprosto tragickej, ikdyz nekdo bude rikat, jak prihrava apod. tak je to jednou utocnik ma davat goly..

Reagovat
fantomas

Jj, jeden příklad...škoda že mi seš v diskuzích běžně ukradenej (hlavně co se týká PL), jinak bych si určitě vybavil případ, kdys tohle svý údajný pravidlo porušil.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, ze bys neco nasel

Reagovat
vodka

no říct o tom Cahillovi, že to byla "chybka" to vás mohlo a mělo stát zápas...

Reagovat
vitasrp

Však přímák a žlutá, to není zase taková tragédie..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co beres jako kladne , pokud pouze bezchybny vykon tak to bych kladne nehodnotil snad nikoho. Rozhodne dneska se mi obrana trojice Ivanovic,Luiz,Cahill libila i presto ze jeden zavinil penaltu a druzi dva treti gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku davaji Gool, aneb reklama na Newcastle United

Reagovat
vladis271

na čom?? dávno som to nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Prima Family

Reagovat
Maresma

Ale na Prima Cool je zase Dexter.

Reagovat
smazaný uživatel

ale s pekelnym cesky dabingem

Reagovat
Maresma

Ale zase kvalitni obraz

Reagovat
niflheim

To mají kvalitní ripy taky.

Reagovat
kiwwi

Fergie: "The two penalties in the second half was justified but we could have had four.”

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho Webbovi málo leštil.

Reagovat
smazaný uživatel

cekal snad nekdo jineho?

Reagovat
vitasrp

To jsou zase jednou sračky...

Reagovat
niflheim

Reagovat
T44v3tt1

Šašek jeden.

Reagovat
soukup

to beztak kopíruješ vyjádření ze zápasu se Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká: "Nejlepší obranou je útok".

Reagovat
smazaný uživatel

5. únor 2011: Newcastle v Arsenal 4:4

5. únor 2012: Chelsea v Manchester United 3:3

5. únor 2013: ?

Reagovat
Maresma

Tottenham

Reagovat
kiwwi

5. unor 1958 Crvena Zvezda Belegrad v Manchester United 3:3

Reagovat
Maresma

Blackburn-Q.P.R. 2 @3.09

To je lepsi nez proti Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

QPR v West Brom 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

ten otazník tam zůstane rok 2013 už nebude

Reagovat
niflheim

Vsadíme se?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale on by nemel co vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vedle Erotic city

Reagovat
fantomas

Dobrá směska češtiny a angličtiny..

Reagovat
kiwwi

navyse Eura

Reagovat
fantomas

No vidiš, toho sem si ani nevšim.

Reagovat
Edgar Davids

OT:NY Rangers Voráček+68

Reagovat
cristiano.K.

kiwwi

05.02.2012 19:13

Welbz zakopol o Ivanovicovu nohu...ci uz umyselne alebo neumyselne o tom sa mozme tak maximalne bavit

Reagovat
kiwwi

zakopol?

Reagovat
cristiano.K.

budeš dál dělat natvrdlého?

Reagovat
kiwwi

vsak som sa len pytal

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza by po těch 2 gólech měl být za půlkou na překonání Shearera.

Reagovat
kiwwi

bez sance, ale Sira Bobbyho prekona urcite, ked sa nic vazne nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League standings

1.Abu Dhabi Oil Group, 2.Referee's Association, 3.Tottenham, 4.Russian Yacht Collection, 5.Free Agent Union, 6.Robin van Persie, 7.18 titles but don't remember the last one......

Reagovat
fantomas

Hehe, je docela znát, fanda kterýho týmu tohle vytvářel...

Reagovat
smazaný uživatel

nekecej, skryl to

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je tam nepřesně Tottenham

3.Wheeler Dealer Tax Dodgers

Reagovat
fantomas

A ještě mi pro jistotu vysvětli tu Free Agent Union..

Reagovat
smazaný uživatel

To je narážka na Newcastle, který podepsal několik volných hráčů.

Reagovat
fantomas

No to sem si domyslel, ale moc těch volných přestupů sem si nevybavil teda...

Reagovat
niflheim

Ba, Kuqi, Campbell...víc asi nevím

Reagovat
fantomas

Marveaux. Holt asi jen narážka na toho Ba no...

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Demba stál prý 3 mega agentovi...

Reagovat
fantomas

Fu, solidní pálka.

Reagovat
niflheim

Jó, na toho jsem zapomněl.

Reagovat
Godwinson

Ten už má po sezóně, co?

Reagovat
fantomas

Prakticky jo, physioroom (občas nepřesnej ale) hlásí duben..

Reagovat
Godwinson

Smutný:(

Reagovat
fantomas

On je takhle skleněnej odpradávna?

Reagovat
Godwinson

Bohužel je, ty vážný problémy měl už ve Francii. Vím, že i fanoušci Rennes ho slušně kritizovali, když jim utekl bez smlouvy, protože to bylo ke klubu ne úplně fér, když ten ho podporoval při jeho zdravotních trablích. Je pravda, že Anglie byl šílenej výběr, nechci z toho dělat kovbojku, ale s jeho zdravím první, co po uzdravení udělat je, podepsat smlouvu v Anglii ... no ... nebudu tvrdit, že jsem to nečekal :)

Reagovat
fantomas

Hm hm..

Reagovat
smazaný uživatel

miluju takovouhle detskou uprimnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham - Their coach can't write any e-mails

Reagovat
fantomas

1100. pro Arsenal a jeho fanoušky na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Finále APN je 12.2 co? Myslíš,že Gervinho pojede 14.2 do Milána s týmem? No základ nejspíš hrát hned nebude,alemohl by býtl aspoň na lavičce :)

Reagovat
smazaný uživatel

poletí kua

Reagovat
fantomas

To určitě nepojede.

Reagovat
fantomas

A ani nepoletí.

Reagovat
fantomas

Vem si Demby - ti hráli v neděli a ještě ve středu nebyli ani na lavičce. A tady by šlo o finále, po kterym je tak jako tak (i kdyby se prohrálo) beztak budou čekat náký procedury u prezidenta apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok no Já to skoro nesleduju, takže ani nevím, jak rychle se ti dva vrátili od vypadnutí

Reagovat
fantomas

V poho. Jako možný je u Wengera asi všechno, ale když si vezmu, že přiletí možná den předem někdy navečer - a prakticky hned by mohl přesedat na letadlo směr Milán...nevim, nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

U něho je právě možné snad všechno, proto jsem uvažoval i nad tím, že by do toho Milána fakt letěl, třeba i rovnou z APN a měl sraz v Miláně. Jak řikáš ale.. nejspíš budou slavit, tak to nestihne.

To AC má taky pěknou marodku

Reagovat
herbage

i pro mě?

Reagovat
fantomas

Ale jo... stačí, když ubereš na těch svých superprovokacích a...

Reagovat
Azza

Reagovat
j_mrazik

Dá se někde vidět souhrn kola?

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

footyroom.com... jinak nic víc asi neporadím

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD

Reagovat
vladis271

Muňézov gól, brankár nemôže dostať gól z takého uhla.

Nevadí lexxess je spokojný, vrátime im to na jar.

Reagovat
smazaný uživatel

Robertuv gol!

Reagovat
smazaný uživatel

St. James Park is the only stadium in the world where they don't cut the grass. Cheick Tiote just dares it to grow.

Reagovat
niflheim

Ten stadión neznám...

Reagovat
kiwwi

to musi byt niekde v Irsku alebo kde

Reagovat
kiwwi

dik

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

to NU Tiotemu musí platit dost málo, že dělá eště trávníkářa v exeteru

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy ma nejake hobby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ozaj, a vy ako si nazivate v SportsDirect Arene?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo tomu tak neříká. Dokonce město nepodpořilo přejmenování a když je o stadionu řeč, tak mu všichni říkají St. James' a vždy taky budou. Jmenuje se tak ulice, kde stojí, nejbližší stanice metra...

Reagovat
niflheim

A tam seká trávu?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne co zapiskal Web dneska..ta prva pena mozno bola,ale o druhej sa nemusime hadam vobec bavit. smutne je ze sa tu najdu hlupaci,ktori su schopni sa hadat a furt tvrdia ze to bola penalta, toto by sa nepiskalo ani v tzv hollywoodsko-spanielskej lige

Reagovat
Liquid

holt se potvrdily mé obavy z preview, že to Howard Red Devil Webb zrežíruje tradičně ve prospěch svých rudých barev

Reagovat
smazaný uživatel

akurat citam preview a fakt si to predpovedal, skvely prehlad len nabuduce privolaj tie penalty radsej pre CFC

Reagovat
Ajven
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Cisse jaký gól

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Neporazit takhle marný spurs. Už mě to sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

LFC si toho Suaréze nemuseli moc dlouho užít

Reagovat
iamek

Jasna redka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Dala se dát...obhájil by si jí. Ale dalo se to svést na různé aspekty.

Reagovat
smazaný uživatel

to se dala dát i Skrtelovi a PArkerovi..

Reagovat
niflheim

Nevím, proč by ji měl dostat Parker...na žlutou si pamatuji jen ten zákrok z první půle.

Reagovat
iamek

Gratulace Liverpoolu k vytouzenemu bodu . Tenhle bod muze byt na konci sezony zlaty, protoze v boji o EL ro bude vyrovnane .

Reagovat
smazaný uživatel

co ty si za kokota?

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Že na něj vůbec reaguješ

Reagovat
vladis271

mufan

Reagovat
smazaný uživatel

To si říká každý tady i o tobě.

Reagovat
pajamu

Je mi tě líto.

Reagovat
Virtuos

super zápas, radosť pozerať

Reagovat
stiflerovamama

rozhodcovia su hanbou sutaze

Luis mal hrat od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nestačilo jak byl marnejch těch 30 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsme kopali penaltu po faulu na Andyho vypadalo by to úplně jinak musíme si sehnat taky nějakýho Webba

Reagovat
niflheim

Dawson zasáhl balón, Carroll spadl následně...celkem mi to připomnělo Riův zákrok na Dembu při zápase s Newcastlem doma...Rio sebral balón, ale rozhodčí tam písknul pencli

Reagovat
smazaný uživatel

písknout se dala,ale taky nemusela.

Reagovat
niflheim

Penalta to právě nebyla vůbec...jako první bral balón.

Reagovat
smazaný uživatel

penalty se pískají i za takový věci který jsou rozhodně míň "penaltou" než tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Už neeeee..

Reagovat
niflheim

Byl rozhodčí pískl spíše všechyn naše penalty včera + i tu Youngovu než aby pískl tohleto

Reagovat
vladis271

prosím ťa nekomentuj penaltové zákroky, ty a ostatní šašovci ste nás tu včera presviedčali o tom, ako sa dala pískať penalta na Younga

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou, kriste...Vy scouseři jste vážně neskuteční.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně tenhle je naprostý mimoň...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

A ty na něj furt reaguješ.

Reagovat
tomasinho

Ten je mimo pořád.

Reagovat
minoLFC

a kedy sa mala kopať penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakym faulu?

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste nemocní!!!! Dyť to rozhodčí zvládl skvěle. Maximálně mohl vyhodit koňozuba a slováka...

Reagovat
smazaný uživatel

a Parkera..

Reagovat
smazaný uživatel

za co?

Reagovat
smazaný uživatel

za první poločas třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože měl dva fauly tak to měly být automaticky dvě žluté nebo jak? Bože ty jsi fakt ultratrotl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Prvně se koukej, na koho reaguješ...

Reagovat
Wat

Oliver dneska naprosto parádní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen dneska. S Halseym nejlepší rozhodčí PL.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem si pomoct ale ta utocna faza je u nas taka nahodna, a ked uz sa do nejakej sance dostaneme, tak to zahodime .. to moc nepomaha psychike a pohode celeho tymu ...a Andy by sa hlavne mal naucit poriadne spracovavat loptu

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byt reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kranjčara je v Tottenhame škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně 110 bodů ve fantě Kolem toho čtvrtého fleku to je neskutečně našlapané

Reagovat
Staenly10

Tak poměrně zklamání... Liverpool se po většinu zápasu hodně snažil,ale bylo to naprosto bez myšlenky a všechno tak předvídatelné, že s tim Tottenham nemohl mít žádný problém. Jedinej,u kho sem viděl záblesky něčeho překvapivýho byl Gerrard,ale sám na to nestačí,potřebuje mít někoho k sobě. Jen mě překvapil Tottenham, kterej byl dopředu hodně slaboučkej, až na šanci Balea. Jako by si přijel pro bod.

Každopádně sem od toho čekal víc, než jen nekonečnej boj o míč mezi vápnama.

Reagovat
smazaný uživatel

Nparosto souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

*Naprosto

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze Walkera uvidim ako jednotku na pozicii praveho beka na EURU

Reagovat
vicinda07

aj ja ale richards sa zda byt tuto sezonu tiez vyborny tak uvidime...

Reagovat
niflheim

1200. za Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

tak liverpool nesklamal. zvierata ako vzdy, na cele s kanibalom. a este sa tu niektory stazuju na rozhodcov?? skrtel a kanibal mali dostat jasne redky. defoe, lennon a sandro by to tam inak prevetrali ale na to sa nemozme vyhovat. poll bol lepsi ale som spokojny s obetavym vykonom kazdeho na placi. Najma SUPER SCOTT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tohle je hrozně hloupá ztráta, osmá domácí remíza, kdy jindy je šance, než když Tottenham hrál na Anfieldu hůř než Swans, Norwich nebo Blackburn. Absolutní neschopnost vepředu něco vymyslet, absence kvalitních centrů a když přijde, tak kromě Carrolla, který se mohl přetrhnotu a byl výborný, nikdo ve vápně není. Ještěže Pep bychytal Balea, prohra by bal tragédie. Na co zůstaval na hřišti posledních patnáct minut Spearing? Mohl tam přijít Henderson, který má skvělý centr.

Reagovat
niflheim

Přitom Norwich tam odehrál parádní zápas...nebýt Reiny, tak mohli i klidně vzít tři body (což platí ale i na druhou stranu).

Reagovat
tomasinho

Norwich odehrál dobrý zápas, ale LFCmělo 29 střel a snad 4x trefilo konstrukci. Sám Suarez měl 5 gólovek, tam mohl ibýt rádi, že to v oločase nebylo 5:0.

Reagovat
niflheim

S tím souhlasím

Reagovat
Staenly10

Ty centry jsou tragédie. Když se už konečně dostanete před vápno,tak letí centr na tribunu. To ten tým musí strašně srážet.

Reagovat
smazaný uživatel

ten pokerovany slovensky bezmozek mel jit jasne ven za zakrok na Baleho a na golmana slapak Jeste se cobol divii

Reagovat
tomasinho

Ban

Reagovat
smazaný uživatel

za co?

Reagovat
tomasinho

Urážky?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokérovaný slovenský bezmozek? Wow to je teda silnej tabák panečku

Reagovat
Side

To by tady měl ban každej druhej

Reagovat
smazaný uživatel

dyť má pravdu.

Reagovat
tomasinho

Toho pokerovanéh bezmozka a čobola si měl nechat od cesty. A za ten faul byal žlutá tak akroát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jéžiš ty jsi citlivka...A ten šlapák na Friedela?

Reagovat
tomasinho

Co s ním? Je snad kvůli tomu bezmozek? Co jsou potom Suarez a Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jít takhle do gólmana se žlutou na kontě...to chce koule.

Reagovat
tomasinho

To ano.

Reagovat
vladis271

aha, keď trepeme pcvony my tak "Jen za dnešek ze sebe udělali scouseři hlupáky jako blázen."

a ked vy, tak sme my citlivky?

Ahaaaaa, podajte si ruku s mufanmi, pokrytectvo jak vyšité.

Reagovat
smazaný uživatel

no tys tady chyběl

Reagovat
vladis271

yop, bez argumentov, odveci, smailík a 2 slová, jak mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

možná kdyby ses naučil psát, tak bych z toho i pochopil, cos tím chtěl říct

Reagovat
smazaný uživatel

No já mám na mysli hlavně to co se zase odehrávalo na Spurs.cz a tady Gerrard-8, kterému chybí i poslední kapka soudnosti, který mě rozčílil o pár řádků výš. Jinak bych to nepalcoval. Proto jsem taky hned pod tím napsal, že neházet všechny do jednoho pytle...

Reagovat
tomasinho

Proto radši na české weby krom lfcway, který má úroveň, nechodím.

Reagovat
vladis271

tak tuna som na liverpoolskom vzniesol kritiku do vlastných radov ( ale zmazali mi to ) neznášam fňukanie, a už vôbec nie na fan webe iného tímu, kde objektivita z princípu nepatrí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce se o tom zmiňoval.

Reagovat
minoLFC

A čo sa odohrávalo na Spurs.cz? Ja som tam konkretné korigoval pár nepresnosti a inak tam neikto nesúhlasil s vyznením, článku , ktorý vyzeral ako keby sme planovali hrať o titil a bojujeme o záchranu. Jediný, kto sa tam predviedol bol BBruce, ktorý podobné, ktorý by rád totalitu a každý negatívny koment by cenzuroval.

Reagovat
smazaný uživatel

já hlavně nechápu, proč tam něco píšete, když to nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to udělal hráč Spurs, tak by to bylo na červenou? takhle se lámou nohy blázne.

Reagovat
tomasinho

Nebylo by to na červenou tak, jako nebyl zákrok Hutha na červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to nebyl ani faul. Ale to podle mě nebyl ani skluz Kompanyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Takže včerajšia remíza nám nakoniec k ničomu není. Moc nejakých vyložených šancí nebolo ani na jednej strane. rozhodca dosť benevolentný (Suarez, Škrteľ, Bale) a remíza asi zaslúžená.

ManU poraziť teraz naisto musíme.

Reagovat
13

Vyložené šance byli 3.. Bale sám na brankáře, Suarezova hlavička doprostře a Carroll nepochopitelně přestřelil bránu po Kellyho centru.

Reagovat
minoLFC

veď píšem, že moc toho nebolo...

Reagovat
Dzanka

No Tottenham dnes nulový dopředu, ale Liverpool naprosto tragický, co předvádí za holomajznu to je hnus. 2-3 zpátky to byl sympatický tým, ted je to akorát tak soubor klaunů: Spearing, Adam, hrozný Kuyt, k tomu bezmozek Škrtěl a vrchol všeho úplné dřevo Carroll...., to byl teda nákup

Reagovat
smazaný uživatel

tak když tohle a i jiný výkony Liverpoolu bereš jako holomajznu,tak chci vedět co je podle tebe fotbal?

Reagovat
Dzanka

tak s tou holomajznou sem to možná trochu přehnal, ale každopádně ze strany Live strašná nuda, celý zápas bez nějaké myšlenky, chyběla tomu nějaká překvapující přihrávka za obranu, která by překonala 2-3 bránící hráče. Naposled sem viděl Arsenal s Blackburnem, což byl ze strany Arsenalu výborný fotbal, tak to měřítko na dnešní Liverpool ani nemůže být lepší.

Reagovat
Wat

Andy hrál hodně dobrej zápas, to samé Skerts.

Reagovat
Nikikrew

Remiza zasluzena. Cakal som o nieco lepsi futbal, skoda.

Suarez je zmrd. Tvrdil som to vzdy a budem. Hentak kopnut hraca je neakceptovaelne . Hajzlik jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Jen za dnešek ze sebe udělali scouseři hlupáky jako blázen. Nejen na EF. Snad je MU vypráší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I když bych je teda neházel do jednoho pytle, ale někteří jsou ostudy to je fakt...

Reagovat
minoLFC

neviem, ale zatiaľ sa to väčšinou vyjadrujú ako hovada fans z vášho tábora

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože si zanadáváme na Suaréza a Škrtela? Omlouvám se ale oba si to zaslouží. Suaréz je prost odpad a přesvědčuje mě o tom v každém zápase víc a víc. Škrtel chápu že je to prostě vostřák, ale klidnit by se trošku mohl...

Reagovat
minoLFC

No ale sorry, nie žeby si Suarez nezaslúžil za dnešok po hube,ale mi tomu vášmu diverovi tiež nenádavame do šimpanzov aj keď na to vyzerá. Od Suareza to asi iumýselné bolo, ale od Škrteľa pochybujem. Výrazy ako čobol beriem ešte od zakomplexovaného Bruca, ale že sú aj ostatní takí zamindrakovaní nacionalisti...

Reagovat
vladis271

nechcem Luisa obhajovať, ale úmysel to nebol. Premotivovanosť a túžba po lopte hej, ale neverím, že chcel Parkera kopnúť a riskovať vylúčenie, išiel by sám proti sebe, zas sa trochu zamyslite.

Reagovat
minoLFC

ja neviem, ja som ten zákrok nevidel, iba píšem čo som čítal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to musí být naprosto vymatlanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mám k něčemu opravdu daleko tak k nacionalismu. Čobola jsem na poprvé přehlédl a ani mi to nepřišlo tak ostré ale ok. Beru že je to zbytečně urážlivé. Bale je skokan to ví všichni a zbytečně se tam ještě rozčiloval. Spravedlnost mu natloukla, když vyfasoval žlutou a neproměnil gólovku. Za koňoksichta se taky omlouvám, ale nervy mi pnuly neskutečně, fakt ho nenávidím...

Reagovat
minoLFC

ok beriem

Reagovat
Erdovec

Suarez je odpad no , ale nechápu proč by se měl Škrtěl klidnit, za ten zákrok na primabalerínu? no fajn bylo to tvrdé ale snad chceme aby byl fotbal tvrdý sport a nedopadla PL jako PD, a ten zákrok na Friedela? ano bylo to možná bolestivé ale Škrtěl se omluvil, šel do zakončení a pak svůj pohyb už nekontroloval, mohl dostat možná třeba kartu ale vinit ho že je prase ...

Reagovat
smazaný uživatel

No jde právě o to, že už žlutou měl a stejně si nerozmyslí jak do toho míče půjde a jde tam zas kolíkama napřed. Bale je snad nejfaulovanějším hráčem. Každý zápas je okopávaný a ošetřovaný. Určitě mu neomlouvám ty občasné skoky, ale taky toho musí mít občas dost. Obránci jdou po něm jak po lovné zvěři, nedivím se že toho má občas dost a rupnou mu nervy....

Reagovat
smazaný uživatel

Řiká fanoušek Spurs ? Se podívej, co tady zvracej ti vaši fandové, scouseři jsou dneska v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik nás tady je? 3?

Reagovat
cristiano.K.

kiwwi má taky často ze 150 příspěvků 50 a stačí to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně já to tady roztáčím Suarez je ošklivý upír!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ale to snad ne. Koukáš na jednoho, dva scousery a hned z nich děláš všechny... Ti vaši taky nejsou nevinní.

Reagovat
Erdovec

no to bude víceméně asi narážka na mě, možná jsem se nechal trošku unést od chvíle toho "brutálního faulu" na Balea tak za to se omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
cristiano.K.

čekal jsem víc od obou týmů,slepice omlouvá rozsáhlá marodka,ale i tak podali hrozně slabý výkon. MOTM asi Friedel,vyloženě tutovky nepokryl,ale měli jsme několik střel z dálky a všechny centrované míče s přehledem vyboxoval. Od nás se mi líbil Agger. Je sice hezký,že ten náš Nick Slaughter v útoku odehrál slušné utkaní,ale co je to platný,když v golovce opět selhal. Kuyt hroznej Bellamy nebyl o moc lepší,střídání se mi líbilo,ale i Henda tam mohl poslat místo Adama na 15.min.

Jinak Suarézův zákrok byl hrozný. Ten míč padal strašně dlouho a muselo mu být jasné,že to Parker odhlavičkuje

Reagovat
13

souhlas se vším.

Reagovat
smazaný uživatel

V spomalenom zábere bolo aj vidieť ako sa nepozerá na loptu ale na Parkera

Reagovat
cristiano.K.

já to takhle natvrdo napsat nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Místo Speara, ten byl v koncovce zbytečný, když nic nevymyslí. Hendo má aspoň kvalitní centr.

Reagovat
cristiano.K.

no z jeho zkažených nahrávek jsem dost tekl,defenzivně dobře,ale rozehrávka na úrovni naší divize

Reagovat
13

Zlatý Lucas

Reagovat
cristiano.K.

musíme brát v potaz jeho zkušenosti,ale vyvracet to ted nemohu.

Reagovat
niflheim

Kdo by čekal, že tohle fanoušci LFC budou psát

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten Luisův zákrok nepřišel nijak hroznej, prostě z otočky netrefil míč, kolikrát za zápas tohle člověk vidí ?

Reagovat
Infi

Z otočky?

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznávám, opakovačku jsem neviděl

Reagovat
cristiano.K.

z prvního pohledu né,ale z opakovačky bylo vidět,že Parkera musel zaznamenat,hned se omluvil,takže to vypadalo všeljak....

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez by klidně mohl dodatečně vyfásnout nějaký trest a pár zápasů si odsedět na tribuně, očividně mu stopka na 8 zápasů nestačila

Reagovat
cristiano.K.

neměl by,byl potrestán rozhodčím,který situaci viděl

Reagovat
cristiano.K.

*ale pokryl všechny ostatní šance (pro repali )

Reagovat
smazaný uživatel

až na ty slepice A MOTM Parker.

Reagovat
cristiano.K.

jenom za obětavost,jinak nijak úžasnej nebyl,ale za to všechno,co schytal by si nakou cenu zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nekompromisní výkon štíta! Kdyby nebylo jeho tak jste nás přejeli jak nic. Strašně moc toho odmakal a uklidil.

Reagovat
tomasinho

Walker. Parker byl 1. poločas slabý, Gerrard si v jeho prostoru dělal co chtěl. Navíc pak dostal žlutou za faul před vápnem. Druhý poločas byl skvělý, ale celkově Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním poločase jsem Scottyho taky kritizoval za zbytečné dva fauly a žlutku, ale v druhém poločase to bohatě vynahradil. Vzadu ale určitě skvěle i Walker, Friedel a Daws.

Reagovat
tomasinho

Jojo, na Dawsona jsem málem zapomněl. A Walker vymazal Bellamyho s přehledem.

Reagovat
cristiano.K.

Nejvíc mě zaujalo,jak slovenský komentátor říkal Adebákovi TOGČAN je to tak správně?

Reagovat
Wat

Tožan ne?

Reagovat
cristiano.K.

přísahám,že jsem slyšel Togčan,ale je to možný....

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel hra sice dost tvrdo a obcas to prezenie, ale svojim hernym stylom urcite patri do anglickej ligy ... na druhu stranu nechapem, preco zas niektori cesi musia ukazovat svoje komplexy

Reagovat
smazaný uživatel

Jako někteří Slováci neustále blijou na Čech a Rosu, tak někteří Češi furt viděj jen chyby u Škrtěla (Hamšíka atd ...). S tím nic nenaděláš. Já osobně ho neskutečně žeru

Reagovat
smazaný uživatel

u Čecha bliju taky a sem Čech..ale Hamšíka fakt nežeru to se přiznám

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez by mohl dostat stopku třeba na další tři zápasy

Reagovat
Staenly10

Důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu co si tady stěžujete na Škrtěla podle mě nejlepší na place že by měl dostat červenou?to by se dřív dávali červený každej zápas..když se vám ta tvrdá hra nelíbí tak se děte koukat na PD

Reagovat
smazaný uživatel

povedal by som, ze keby to bolo naopak a dal by taky zakrok Bale, tak to vacsina ludi neriesi

Reagovat
niflheim

Všechno má své meze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho debilita ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to i/y. Máš šanci se opravit.

Reagovat
smazaný uživatel

na i/y ti seru nejsem tady ve škole

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdávám to

Reagovat
smazaný uživatel

A načo chodíš do školy? Učíš sa veci, aby si ich napísal na písomke a potom ich už nemusíš potrebovať? Načo je potom škola? Bože, zablokujte tomu dementovi net niekto...

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad moje věc ne jak píšu?taky tam máš chybu když tady chceš dělat chytrýho

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to už si děláš prdel ne? Jak můžeš Slovákovi říct že má ve větě chybu? Když neumíš svůj mateřský jazyk tak nepředpokládám, že bys ovládal slovenštinu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslim si,že veci se asi fakt nepíšou..a taky tam máš chybu tak nevim co tady zkoušíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď si nemyslíš, že veci sa píšu vecy ? Hlavná vec, že napíšeš, že sa hrám na chytrého a nakoniec ostaneš za debila ty.

Reagovat
smazaný uživatel

věci tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme sa predsa o slovenčine. Tam sa mäkčeň nad samohlásky nedáva.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme nevěděl to se omlouvám já znám(osobně) jediného občana SR,ale ten už žije v ČR dlouho tak to asi už píše po "našem"

Reagovat
smazaný uživatel

Je těžké rozeznat češtinu od slovenštiny?

Reagovat
smazaný uživatel

je to slovák,v ČR žije několik let a asi píše smíchaně,protože se mi zdá že věci píše normálně "česky"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tvoja vec ako píšeš, ale vyhovoriť sa, že nie si v škole...

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc tady nám, fanouškům LFC, děláš svým brečením jen ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

předcházejícím příspěvku máš chybu,takže by ti podle Jevo měli zablokovat účet demente

Reagovat
smazaný uživatel

Zablokovať net by ti mali kvôli správaniu, nie kvôli gramatickým chybám. Mohol som čakať, že to nepochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď mi řekni(napiš) ,co je na mim správaniu špatný?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo tvoje vystupovanie na EF. Tvoje názory, zmýšlanie, provokácie. Veď niektorí fans liverpoolu ti to potvrdia.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by potom museli zablokovat net všem..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, už na tebe nebudu reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

a do školy chodíš proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdiel tvrdá hra a ostrý zákrok nohou vo vzduchu a štupľami napred.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza. No čekal sem od Tottenhamu víc, když se pyšníjou takovou formou. Jak tady čtu tak se Suarez vrátil ve stejné formě s jakou odešel, a celý Liverpool už je zase zpátky v náladě před zápasem s Wolves. Tak snad je o víkendu klepnem za tři body.

Reagovat
tomasinho

Spíš před zápasem se City. Tři zápasy byly velmi dobré, teď zase jeden špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra s Man City, remíza ze Stoke, prohra s Boltonem. To je ta nálada kterou sem měl na mysli. S nama Liverpool hrál taky dost bídně, akorát jim to vyšlo. A jak tady čtu, tak dneska to zase nebyla žádná sláva.

Reagovat
tomasinho

Psal jsi v náladě před Wolves. Před Wolves byla nálada parádní, když se udělali dva velké zápasy. Kdybys řekl po Boltonu, tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Já beru ligu jako svébytnou soutěž. Pohárové utkání jsou něco jiného. Většinou tam jde trocha jiná sestava a s trocha jinou taktikou.

Reagovat
tomasinho

No, ok. Ale je jasná, ež ta nálada prostě jiná byla. A moc jiné sestavy v pohárech nehrály.

Reagovat
smazaný uživatel

tak až teď sem zjistil kolik je tady fanoušků Spurs na EF ještě snad víc než fanoušků City..už aby BaleModrič,..šli pryč aby se to tady pročistilo..

Reagovat
niflheim

Vždyť je to klasika, kdy se fandí druhému týmu než rivalovi či prostě tomu sympatičtějšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale satčí se kouknout kolik lidí tady má v nicku něco ze Spurs

Reagovat
Erdovec

Gareth16, ehm...?

Reagovat
smazaný uživatel

Kohout-NL,Yido from the WHL,vicinda07-ten tam sice nemá nic ze Spurs,ale podle příspěvku jim taky fandí..

Reagovat
smazaný uživatel

A TO UŽ JSOU ČTYŘI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

určitě jich je víc,ale všechny si nepamatuju..

Reagovat
Erdovec

minimálně 2 z těch 4 už to chodí dlouho a nevím jak Gareth, toho vicindu jsem tu snad ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a já Gareth a Yido jsme se tu fakt včera regli...

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuji,že ste tady tři a víc let(než se Spurs začalo dařit)

Reagovat
smazaný uživatel

nemám náladu hádat se s tupanem, který neví o čem mluví. dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem celkem nový fanoušek Spurs a tady chodím cca 2 roky. Kohouta mám ale pod žebrama a řekl bych, že se na fotbal dokážu podívat s nadhledem(i když s občasnými výbuchy zlosti a nenávisti). Tobě ale jakýkoliv nadhled a soudnost chybí. Nevím jak dlouho fandíš ty a je mi to naprosto putna, protože to nic nemění na tom, že se chováš jako blbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Před 3 a více lety byli Spurs poslední...

Reagovat
smazaný uživatel

to píšu kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu to rozebírat už...

Reagovat
Erdovec

Reagovat
niflheim

Vždyť lidí s nickem typu "Gerrard" je tu snad víc než fandů Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

četl jsem někoho, vzpomněl jsem si na jednoho, tak sorry 4 už je úplně něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, kdo je vicinda?

Reagovat
Erdovec

viz výše, vůbec nemám páru

Reagovat
smazaný uživatel

a zrova na mě, vrrr

Reagovat
smazaný uživatel

A to je hodně?

Reagovat
niflheim

Jak to říkáte? "Křeč" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zřejmě žiješ tak trochu ve vlastním světě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Keby vedel Steven Gerrard, že používaš jeho meno vo svojom nicku a reprezentuješ ho takýmto spôsobom, asi by požiadal autorské práva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, včera jsem se registroval.

Reagovat
fff

Nech sa na mna nikto nehneva, ale toto bol tak typicky LFC zapas. Pripomina mi to slovensku repre pod Weissom, utok skratka na nahodu. Stale v tom nevidim system, resp. ak by som prizmuril oci a predpokladal, ze hrame na centre zo stran a natlacenie sa do sestnastky so snahou zakoncit, tak jaksi nedokazeme (mimo Gerrarda a Adama) odcentrovat, v tomto smere je najvacsie sklamanie Downing. taktiez to tlacenie sa do sestnastky ...je tam Carroll. Wow jeden hrac na vzdy minimalne 2 hracov supera. Ja uz naozaj nechapem o com toto je a ci to Dalglish nevidi aleb vidiet nechce.

Inak zapas samotny nuda, obliehame 16tku a vo vysledku nam to bolo, z dovodm ktore som uviedol vyssie, na nic.

Rozhodca bol dobry, no Suarez mohol kludne ist podla mna von ( lopta nad Parkerovou hlavou, ktory tam cely cas stal a Suarez ho kopne vo vyske brucha? no to je uz teraz jedno, ale prisiel mi strasne premotivovany). Skrtel tam mal ten sklz, dajme tomu ze zlta je adekvatna ale bolo to strasne nebezpecna, jedna dve ci tri nohy. Ale cim ma nasral, jak tam Friedelovi skoro odkopol bradavku, wtf o co mu slo? Snad mu nezacne zas takto prepinat ako minule sezony, pretoze tym strasne zrazal svoje vykony.

P.S. Bale tak trapny dive som davno nevidel, no dajme tomu, ale to nasledne divadlo ....

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny bohuzial neni take trenerske eso, jak by sme si priali a Suarez, mna tiez dojalo, ked jasne spracovaval rukou a hadal by sa jak o zivot, ze ne

Reagovat
fff

Jj presne, to ma tiez dojalo podobne ako Baleovo divadielko. Niekedy naozaj uvazujem nad tymito futbalistami, teraz myslim vo vseobecnosti, ze ci im to skratka od malicka vstepuju, ze sa maju takto hadat aj ked im samotnym musi byt jasne, ze pravdu nemaju, alebo ci su skratka taki blbi alebo fakt neviem o co im ide. Ale ludia co to pozeraju v telke, a nie je ich malo, to jednoznacne vidia a je to jednoducho smiesne.

Ja som o Kennyho trenerstve pochyboval od zaciatku ak mam byt uprimny, no stale som tak nejak fanusikovsky veril, ved tak to uz byva, vsakze ... ale naozaj neviem, ci mame pod nim nejaku buducnost.

Reagovat
Staenly10

Jinak ještě ke Carrolovi... Myslím si,že podobný výkon podal včera Torres,ale ten pdole mě hrál ještě líp. Každopádně jestli tohle bylo "dobře" za 35 mil. liber,tak tohle "dobře" by odehrál skoro každej lepší útočník v PL,a o polovinu levnější. Tohle je na takovou cenu prostě strašně málo.

To už se mi daleko víc líbil Torres, kterej byl víc ve hře.

Reagovat
fff

Presne s tymto suhlasim. Ja beriem, ze ma prinos pre hru, ze vie sklepnut, rozohrat sa mu dari obcas a vsetky tieto pekne drobnosti, ktore si vsimame ked chceme niekoho podporit a nie ho zdrbat...ale bez vsetkeho toho pozlatka, nedava skratka goly a z tohto pohladu je sklamanie, rovnako ako Torres.

Reagovat
minoLFC

Torres má nejaké nahrávky na gól, nie?

Reagovat
fff

Ma, to mu neberiem ... vravim, ze tieto veci im neberiem, bojovnost, rozohranie po ziskanej hlavicke, asistenciu (u Torresa teda) ale skratka maju davat goly a to nerobia, navyse zahadzuju take sance, ze nemat na sebe tu nalepku tej ceny, davno sedia.

Reagovat
minoLFC

ja to myslím, tak, že uch ich má nejaký väčší počet

Reagovat
fff

Ma, no kvoli nahravkam si nekupim utocnika za 50 milionov.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky stál o 15 mega víc

Reagovat
Staenly10

. Taky má narozdíl od Carrolla asistenci..

Reagovat
tomasinho

Ježiš, odmysli si tu cenu a pak hodnoť. Carroll zahrál dneska velmi dobrý zápas, už chci vidět Torrese, jak by vyhrál tolik hlaviček, tak presoval, tolik soubojů. Na své poměry Carroll dobrý výkon, bohužel chyběl gól, v klíčové chvíli selhal, což byl jediný ,ač velký minus jeho výkonu.

Reagovat
Staenly10

Ale ta cena se prostě odmyslet nedá. Torres včera taky udržel hodně míčů proti přesile, měl asistenci za krásný centr, po delší době se mu dařilo celkem i individuálně, ale když pak nedá tutovku, tak tohle všechno strašně klesne a znehodnotí. Stejně jako dneska Carroll.

Reagovat
tomasinho

To je ale ten problém, že se Carroll posuzuje podle ceny a ne podle výkonů, on tu hodnotu nikdy neměl a mít nebude, takže by se neměla brát v potaz, byl to úlet, to je jasné. Je jasné, že když se budou brát jeho výkony jen podle ceny, tak bude vždy k smíchu.

Reagovat
Staenly10

To je pravda. V tom případě si ale myslim, že na Liverpool nemá. Na současnej to možná jakž takž stačí, ale na Liverpool bojující o titul a LM,jak tomu bejvávalo,nemá. Takže to je jen takovej přechodník za 35 mega,protože pak bude zbytečnej. Já vim, že tam furt strkám tu cenu,ale ta mě tsrašně bije do očí.

Reagovat
tomasinho

Určitě na to má, jen se musím umět využít. On je ve vápně sám a sklepává pro nikoho, nikdo tam prostě nechodí. On těch soubojů vyhraje hodně, ale zybtečně, když je osamocen.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Nolan ze svých 12 dával snad 10 po sklepnutí od Andyho...

Reagovat
tomasinho

Jojo, on už kolikrát tuto sezonu skvěle sklepnul a nejbližší hráč deset metrů za vápnem.

Reagovat
Staenly10

No třeba se ještě sebere,pokud se ho Liverpool v létě nezbaví. Každopádně pokud nepřivedete nějakýho kreativního záložníka, tak to takhle bude vypadat furt. Ta hra je fakt strašně čitelná, to nemůže překvapit snad nikoho, natož Spurs. A to už tam byl Steve, nechci ani vidět, jak by to vypadalo bez něj.

Reagovat
minoLFC

môžem hodnotiť iba prvý polčas ale

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny proste nevie tu hru postavi tak aby Andy daval goly, respektive kupil si Downinga, ktory nevie poriadne centrovat atd ....skratka nechapem naco Andyho chcel a este za taku cenu, ked ho neni schopny vyuzit

Reagovat
Staenly10

To je jedna věc. Ale když už konečně nějakou šanci má, tak s ní naloží tak,jak naložil. Asi by potřeboval tak 2-3 tutovky na zápas,aby mu z toho něco káplo. To ale v současnym Liverpoolu jen tak mít nebude.

Reagovat
Nikikrew

John Terry is on his way to Liverpool after hearing there is a pussy at Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

tesne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomasinho, minoLFC a jeste kdosi se mi strasne smali, kdyz jsem rikal, ze nam jednou Lucas bude hrozne chybet (jeste davno pred zranenim).

Tak jsem Vas jen chtel informovat...

Reagovat
tomasinho

Ano, dneska fakt chyběl, bez jeho parádních kolmic, centrů a pasů přes půl hřiště neporazíme nikoho.

Reagovat
fff

Urcite chyba, no zacelit sa to da, ked hra Gerrard a Spearing, k nim sa prida ci uz Adam alebo Henderson, tak ta zaloha slape. My mame problem uplne inde a v tom by nam Lucas nepomohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaloha neslape ani nahodou. Nevim, jestli ma Adam ten alibismus narizeny od Kennyho, ale on kolem sebe casto ani nevidi... A je v tomto trochu lepsi, ale oba jsou to stity tak do WBA nebo do championship. Ten kontrast tech dvou s takovym Parkrem, to jsem se musel stydet...

Reagovat
fff

Slape som myslel tak, ze kym sa vrati Lucas, tak to nejako uhrame. Nas problem je niekde inde nez stred zalohy. Lucas taktiez hrava alibisticky a dava to do stran alebo na stoperov, ten by to nejako nezmenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraval tak driv. A on to dava dozadu, kdyz to tam dat ma, coz neni Adamuv pripad.

Reagovat
fff

Prosim Ta, Lucasa mam celkom rad, ale on je dopredu takmer nulovy, zas ho neprecenujme. On hra dozau neustale.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim co si predstavujes u defenzivniho stita hrou dopredu. Ja kvalitni rozehravku a tu on ma, narozdil od Speara a Adama... Neprecenuju ho, ale je o vagon pred obouma.

Reagovat
fff

Budme realisti, rozohravku ma Adam urcite lepsiu. So Spearingom su na tom podobne. Suhlasim, ze aj defenzivny zaloznik, resp stredovy zaloznik tvori utok a prave preto, odkedy ten stred stoji na Lucasovi a nie na Alonsovi, cca odvtedy je nas utok marny a na nahodu. Pretoze Alonso vie hrat dopredu, Lucas nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehravku nema lepsiu. Videl jsem vsechny zapasy letosni sezony a Adam nema rozehravku lepsi. Ma ji horsi a to o dost.

Reagovat
fff

Aha, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to nechapes ....ale nemame problem s branenim v zalohe, ale s celou utocnou fazou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tu defenzivni zaloznici take tvori.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam hraje jeste hur nez Lucas debutoval, Spearo je pilna vcelicka, ale hrozny prumerak, neumi reagovat pod tlakem, Adam to same... Spolehat se na Gerrarda a na kridla je k placi...

A o Carrollovi radeji nemluvim. Muze vyhrat klidne padesat hlavickovych souboju za spil, ale pokud nedokaze zakoncit, tak nema co delat v poolu. Vzdycky jsme meli takove vyborne utocniky a ted mame kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze chyba Lucas, nemusi nutne znamenat, ze tu smutime za jeho kvalitou, ale ze neni v kadri niekto schopny zahrat na kvalitativne priemernej urovni ako Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas uz davno neni prumerny, a nevim, jestli je to nejaka moda si to jeste v tehle sezone myslet. Pro me hrac podzimu nebyt Skrtela. Nerikam, ze se dotahl na Alonsa, ale rozhodne predcil vsechna moje ocekavani...

Reagovat
smazaný uživatel

podla teba je lepsi ako Parker, ne? vies o tom, ze komlpexny hrac nielen brani, ale vie aj prihrat(nielen do strany)alebo zakoncit a este jedna vec v defenzive sa to uzasne prejavuje, ze je Lucas zraneny, co? dostavame jeden gol za druhym

Reagovat
smazaný uživatel

Neni lepsi jako Parker. Ale je lepsi jako Spearing i Adam.

Reagovat
fff

Je lepsi, ale ak sa vrati, nasa hra bude vyzerat rovnako, resp. dopredu uplne rovnako, mozno akurat tak zlepsi nasu uz tak dobru obranu. Tam je jeho prinos.

Reagovat
smazaný uživatel

Umi reagovat pod tlakem, coz ti dva neumi. To je treba pro prechod dopredu dulezita vec, at uz tu kolmici da nebo neda on.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne neni schopny hrat na brejky, vsetky lopty dava na istotu a zdrzuje pri protiuotku ...dalsia jeho skavela vlastnosta

Reagovat
smazaný uživatel

Porad mluvis o Lucasovi dva tri roky starem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, koukate na ty spily kde letos hral vubec? Protoze pak bysme mozna nevedli tuto diskuzi

Reagovat
fff

A Ty poznas Lucasa ako hraca? Pirpisujes mu tu vlastnosti, ktore skratka nema a prinos ktory pre nasu hru nema a nikdy nemal. Prides mi mierne zaslepeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi taky prijdes zaslepeny, ale opacne, takze se asi nepohneme z mista.

Reagovat
smazaný uživatel

napisem ti posladnu vec ...vsetci ludia, co tu na teba reaguju maju opacny nazor ako ty ..prosim ta zamysli sa nad tym, ze cim to bude ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jim nebude vic jak petadvacet a hrali max. prebor.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas teda meritko ...porovnavaj radsej s tymami s ktorymi zaostavame o stvrte miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses ptal na Parkera.

Reagovat
smazaný uživatel

ked si porovnas DM hracov v anglickej spicke, tak z toho nevideme moc dobre ...takze nechapem preco sa ho zastavas stale, je to dobry hrac, v obrannej faze nadpriemerny v utocnej podpriemerny a bodka

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim se vsim, az na tu utocnou fazi. Tam je prumerny.

Reagovat
minoLFC

Nám chýba niečo iné ako Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Fandi, kteri rozumi fotbalu?

Reagovat
minoLFC

Kreativita a tá sa Lukáša netýka

Reagovat
smazaný uživatel

Nám chybí Lucas a pak nám chybí kreativita.

Reagovat
tomasinho

V čem chyběl dneska prosímtě?

Reagovat
fff

Nam chybi kreativita, Lucasova kvalita je v defenzivnej praci a v tej problem nemame. Inde on prinos nema. Netrep tu hluposti, ako Ty jediny rozumies futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

To inde on prinos nema je Tvuj nazor. Zvlastni, jen statistika uz dava za pravdu me.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
madridcan

John Terry is on his way to Liverpool after hearing there is a pussy at Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

som neaktualizoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už tu nechodí bruce, nemá to šťávu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že jsem ty časy nezažil, ale dovedu si to představit. Třaskavá směs...

Reagovat
Staenly10

Jo to bylo super. Ten jeho sarkasmus neměl chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

O fotbale věděl hodně, ale byl to arogantní blb.

Reagovat
Staenly10

Ale byla aspoň sranda...

Reagovat
smazaný uživatel

To zase jo.

Reagovat
Staenly10

Dnes už mě víc baví snad jen diskuze mezi herbagem a fantomasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze intelektuálů.

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny ty na spurs.cz nechodíš, nebo tam máš jiný nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tam jiný nick, chodil jsem předtím na estranky, jsem tam reglý 2 roky - od začátku fora ale nepíšu tam už rok. Celkem mě štve, že to tam nektěří jedinci pravidelně zaplavují výblitkama, přitom ty články jsou skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
minoLFC

To jo, to boli časy keď ešte behal od klubu ku klubu a hľadal svoju identitu

Reagovat
smazaný uživatel

to mi vysvětli, že ty týmy co jim dřív fandil tak rád uráží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemá na spurs.cz nick 1182?

Reagovat
smazaný uživatel

1212, sepsal Zlatou bulu.

Reagovat
smazaný uživatel

takze je

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
smazaný uživatel

no spisovatelské střevo mu každopádně nechybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Erdovec

1182 byl děsně nezajímavej rok

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátka cenný bod pro nás, ztráta pro LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

@WayneRooney

Wayne Rooney

If ref sees that kick from suarez and books him for it it should be red

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nebyla poražena v žádném ligovém zápase, když se trefil Salomon Kalou (30 výher a 3 remízy).

Reagovat
fff

Kenny Dalglish is confident the goals will come after watching his side held to a goalless draw against Tottenham despite dominating the chance count.

On stale veri .... on to asi naozaj nevidi, ze goly nepridu preto, lebo tomu bude verit,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tady brečíte, jak měl dostat ten a tam ten rudou... ae soudě dle komentů je vidět, že valná většina z Vás fotbal hrála sotva v tělocviku na základce...

Reagovat
fff

Bud konkretnejsi a pouc EF .

Reagovat
Erdovec

pouč nás, co hráli fotbal jen v tělocvičně na základce, co si myslíš ty velký fotbalový virtuoz a fotbalista pravidelně hrající champions league co si myslíš o dnešním zápase?

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčího nikdo nekritizuje. Bylo tam spousta těžkých momentů na posouzení a v 99% to udělal správně. Pokud to je narážka na mě tak já kritizoval Škrtela a Suaréze.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez mal ist von, Skrtel mozno tiez. Zakrok na garetha jednoznacna zlta a do toho Friedala isiel hrozne nemotorne, ale rozhodca to zrejme posudil ako neumyselny stret, co sa dalo pochopit ale nespravil by chybu ani keby ho vylucil. Inak fantasticky vykon rozhodcu, este sa mu da vycitat ze nedal zltu Garethovi za ten dive

Reagovat
smazaný uživatel

Dal.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda... aj ked si skor myslim ze to bolo za ten agresivny prejav, ale to uz je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Demba-Ba-I-laughed-at-Newcastle-quit-rumours-article862296.html

"I never talked to anyone to say I wanted to leave. I was just listening to people saying: 'He's going there, he's going there, he's going there' and I had a big smile on my face. It was funny to me.''

Ten jeho big smile si umim představit

Reagovat
smazaný uživatel

Ba, despite his prolific form in front of goal, never craved the No9 shirt. "I always said that I wanted to keep my number [19]," he said. "I always said that, if someone comes in and you want to give him No9, don't even ask me – just give it to him if he wants it. The manager asked me if I didn't mind it going to Papiss. I said just give it to him if it helps to sign him."

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.guardian.co.uk/football/2012/feb/06/demba-ba-newcastle-united-papiss-cisse

kdyby někoho zajímal celý rozhovor, Demba je sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem dával ten stejnej

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem přehlídl. Ke mně se dostal až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned nad tebou, akorát na Mirroru, obsah je stejnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vidíš.. asi jsem neměl refreshnuto, omlouvám se za kopírování... ale s těma palcema víš jak, nick, který to postnul dělá hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Však to jsem měl na mysli hned od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten s tím sirupem?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo si přečíst titulek

Reagovat
smazaný uživatel

jj a když byl na APN, k sirupu přičichl Perch a teď hraje jak Tioté

Reagovat
Wat

Joo.

Reagovat
tomasinho

OT: Dneska na Anfieldu legenda Sami Hyypia.

http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/6_4f304e6de3479676175052.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otras... necakal som zazraky ale tak trapny vykon smerom dopredu sme snad v tejto sezone este nepodali. Utocnici totalne utopeny bez akejkolvek podpory. Balemu zapas vobec nevysiel akurat sa tam rozculoval a simuloval jak maly chlapec. Niko, Luka a Jack nulova podpora utoku. Nebyt Scottyho ktory hral ako boh, lietal tam za vsetkych hracov na ihrisku + Walkera, Dawsa a Friedela ktory to vyborne odbranili dostaneme riadnu lozenku. Bod zlaty

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pro Aggera

Reagovat
tomasinho

Danny je prostě borec, jeden z největších, společně s Craigem asi nejoblíbenější hráč z kádru. Pokud se nepočítají Carra s Gerrardem, ti jsou jasní.

Reagovat
Erdovec

+Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

Já krom legend mám právě taky asi jeho, Craiga a Pepeho nejvíc rád, no

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=DBz6fVPx7Uk No já nevím, mě to teda jako nešťastná náhoda nepříjde. Dyť se dívá kam kope...minimálně je mu jedno jestli někoho kopne nebo ne.

Reagovat
Mada

Těsně před tím než kopne se dívá přímo na Parkera.

Reagovat
niflheim

Viděl přímo Parkera, k míči by se vůbec nedostal...červená bez debat. Dle mého názoru tam byl jasný úmysl.

Reagovat
iamek

Presne tak

Reagovat
tomasinho

Bohužel si to taky myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

@AnfieldCat

Fernando Torres reportedly jealous I got a bigger cheer than he has all season.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Erdovec

jinak 81 bodíků ve fantě ujde

Reagovat
smazaný uživatel

92

Reagovat
tomasinho

79, ale z toho jenom 46 RvP, slabé kolo, dneska zklamal Bellars a experiment na 1 kolo Carroll.

Reagovat
Erdovec

no jo mohlo být 95 mít RvP kapitána a ne jen jako hráče, ale dal jsem pásku Kunovi

Reagovat
Erdovec

jinak ale jsem zas alespoň nad průměrem 50bodů/kolo takže jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

amatére 110

Reagovat
smazaný uživatel

91

Reagovat
Counter

Rovných 100

Reagovat
smazaný uživatel

vítej v klubu stovkařů

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo Viana dával v 94 minutě jediný gól utkání ze 70 metrů.

http://www.youtube.com/watch?v=GgP3mGoZjI0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

legenda NUFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Bellamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mnoha, o který jsme přišli kvůli tomu pitomci Sounessovi.

Reagovat
tomasinho

No jo, bez toho bychom neměli 2x v LFC. Souness to tušil.

Reagovat
smazaný uživatel

BrianDurand56 Brian Durand

How does your kid feel when he hears 70,000 singing "you scouse bastard" @WayneRooney ?

Reagovat
kiwwi

tym chces odputat pozornost od Suareza alebo co?

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/whwRUw6GGb8

ja som to hovoril uz pred tyzdnom...teomu blbeckovi nepotrva dlho a zasa spravi nejaku kokotinu

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný chant!

Reagovat
kiwwi

v sobotu ho bude spievat cely OT

Reagovat
JacoBee

V tom videu je těch blbečků víc tak nepiš v jednotném čísle.

Reagovat
cristiano.K.

je mu to bude jedno,on zná stejnou melodii od našich fanoušků,takže si bude myslet,že ho povzbuzují

Reagovat
Maresma

Vsak je to kokot, tak dela kokotiny.

Reagovat
niflheim

A to po včerejšku mohl být zase v trestu.

Reagovat
tomasinho

Měl jít ven, tohle byl prostě úmysl.

Reagovat
minoLFC

Ak ďalšia kokotina bude hattrick vám v sobotu, tak super

Reagovat
tomasinho

Stačí i jeden, pokdu vyhrajem.

Reagovat
minoLFC

Pravda, dva hattricky by aj pre nich boli kruté to by sa Welbeck, Young a Evra nalietali do pokutového územia

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Rio Ferdinand: “I couldn’t care less if he played or not. I just think about playing for Manchester United and winning the game. I let the media talk about it, go on about it and create the storm. We are footballers. That is where we are best. That is where we enjoy being.”

Sir Alex Ferguson: "The handshake started with Sky. There is nothing wrong with it. It is only a handshake. There have been plenty of examples of players shaking hands whilst saying you won't be shaking my hand at the end. Football is football. It is a competitive game."

Arbiter: Rio je řádný kokot... A hráči ManU, kteří ho v tom podporují, taktéž...

Arbiter: Dobře, to o potřesení rukou prohlásil SAF. Pokud si to teda SAF vymyslel, tak je kokot on.

Spot on, Arbiter...as always

Reagovat
Arbiter

no tak je kokot SAF, co už

Reagovat
kiwwi

podla mna z toho vyplyva ze si kokot ty, ale nevadi

Reagovat
pajamu

Reagovat
Arbiter

přečti si celé to vlákno, kde se o tom bavíme...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Cerverne karty 2010-2011 : 65

2011-2012 : uz 45

Reagovat
cristiano.K.

Ekotto si nakonec vybral dráhu fotbalisty? http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8&ob=av2e

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 38kč, které mi ukradl Webb těmi dvěma penaltama za vítězství CFC jsem si vynahradil 43kč za remízu 0:0 Spurs x Liverpool

Reagovat
niflheim

http://bit.ly/zjoCEk

Na tom druhém gifu je tam loket?

Reagovat
Godwinson

Nevypadá to, sice se ohnal, ale spíš stylová simulace :)

Reagovat
niflheim

Parker mezi takové hráče moc nepatří...vypadá to, že mu strčil snad ruku okolo zápěstí do obličeje.

Reagovat
Godwinson

Přijde mi to jako klasická ruka někde na hrudníku, možná ani to ne a po brazilsku chycení se za obličej a 'jsem mrtvý'. Ale těžko se to z toho soudí, teď jsem si pustil ten Suárezův kop, který u mě Parkerovi věrohodnosti moc nepřidá. :)

Reagovat
niflheim

Tak to bych chtěl vidět tebe, jak by ses kroutil po takové kopačce do břicha a to zvláště, když je to nečekané...v tom momentu se myslím zase ukázal dive master Gerrard, který snad chtěl Parkera rychle zvednout, ve stylu "nic se nestalo".

Reagovat
Godwinson

To je pravda, nečekané, ale přišlo mi po několika přehráních, že ho kopl přes ruku, prohýbá se tam jak kdyby ho kuchali. Ale určitě, to už na té prasárně moc nezmění, úmysl tam byl, měl být ohodnocen.

Reagovat
niflheim

Do ruky fakt ne, na videu jde vidět, že ta noha jde pod ruku do břicha.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ten druhej gif, to je krasna simulace

Reagovat
Godwinson

Parker se tam kroutil jak Materazzi v nejlepších letech, ale Suárez se moc nepředvedl, slušná prasárna :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemůžeš vědět,jak to

bolelo,navíc Parker není žádnej ufňukánek

Reagovat
johan14

V Reale je Caroll najlepší strelec v basketbalovom tíme. Tak či mu potom nechýbajú sily v zápasoch LFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

no teda jak kukam na to video alebo gifko s tym nakopnutim Parkera, tak absolutne mi nesedi Suarezov timing na ten volej...vsak to by tu loptu uplne minul co neverim ze tak dobry hrac netrafi loptu z voleja

Reagovat
smazaný uživatel

no zase je pravda, ze celou dobu koukal na mic a ne na hrace a timing mel dobrej, kdyby tam nestal Parker, tak mic trefi

Reagovat
smazaný uživatel

Pičovina světa. Je tam jasně vidět, jak se podívá kam kope. A tím timingem si taky nejsem bůhví jak jistý...

Reagovat
EL Gringo

sa pozri na vaseho Balea

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to se pak hned chápe líp, když vidím proti jakému odpadu hrál... nikdy jsem divy neobhajoval a říkám že je to hnus, tak nevím proč to vytahuješ. Já se bavím o téhle prasárně Suaréze, kterou někteří nechtějí vidět...

Reagovat
tomasinho

Já si myslím, že mu bylo jasné co dělá, Parker měl míč na hlavě a on pak kopl. Tohle byla prasárna a měl jít ven.

Reagovat
Erdovec

já bych třeba za tu odpornost poslal ven i Balea

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Maresma

Reagovat
johan14

Najkrajší moment kola:Mata kope, De Gea chytá

Reagovat
smazaný uživatel

Jak koukám na ty gify, tak ten Suaréz by měl dostat další stop! Tak na 2 sezony aspoň. Hovado jedno!!!

Reagovat
Erdovec

nebo si rovnou mohli jít posedět s Johnem že ?

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Au.

Reagovat
niflheim

Mohla by být trochu změna od haxu

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kiwwi

to je ta najprijebanejsia hra aku som kedy videl

Reagovat
kiwwi

Rooney na twitteri: “If ref sees that kick from suarez and books him for it it should be red.”

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

a este pridame jednu fotecku

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/02/Suarez.png

boooze jak ja ho nemozem vystat...on je suverenne najvacsia pica aka kedy v PL hrala

Reagovat
smazaný uživatel

vieme, ze ho nemas rad ani ja ho po ludskej stranke moc nemusim ale nemusis to tu cely den zahlcovat nenavistnymi prispevkami, chodia sem aj normalni ludia, ktori na to uz nejsu zvedavi

Reagovat
kiwwi

kludne mozes moje prispevky preskakovat

Reagovat
smazaný uživatel

budem

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Tevéz je velká konkurence

Reagovat
niflheim

No podívej se na to takhle - na hřišti a mimo hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Toto je ale legendarní

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Tevez? Jde o fotbalisty, takze by se meli posuzovat hlavne podle toho "na hristi" a tam Tevez byl vzdycky velky profesional, nesimuloval, nehadal se s rozhodcima, nemel zadny excesy, no proste vpoho hrac. On je akorat hrozne hloupej, nevi co chce a u nas se proste nesnesl s Mancinim. A mimo hriste vlastne taky nemel nic mimoradnyho. Tzn. taky to je kokot, ale do Suareze ma fakt hoooodne daleko, Luis je zumpa vsech zump.

Reagovat
kiwwi

odmietnut nastupit, to je vrchol profesionalizmu na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak proto tam je to, ze se nesnesl s Mancinim, protoze od toho se to cely odvijelo, podle me. Sice to byl velkej ustrel, ale zaroven jedinej za pet let.

Reagovat
vodka

mám ti najít, co si o Suarezovi psal v době přestupu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to dobre pamatuju. Ja ho mel rad, asi proto, ze jsem ho mimo Anglii nemel tolik na ocich. Taky vim, ze ze zacatku, kdyz mel to obdobi, kdy to s nim vypadalo dobre, ale ty jsi na nem stejne hledal kazdou chybu, abys ho moh kritizovat ( ) , tak jsem ti to vycital a branil ho. Ale proste jsem zmenil nazor, no, protoze to co predvadi, to fakt nema obdoby.

Reagovat
vodka

jenomže on to předváděl pořád, akorát v menší míře, to afektované chování a mrdkovistost tam byla pořád...

Reagovat
stiflerovamama

Najvecsie pice mate akurat tak vy v United ,,, a Rooney nech si ide radsej drnkat nad Webbom

Reagovat
EL Gringo

Rooney ma co hovorit ...

Reagovat
kiwwi

to teda ma, on tu cervenu dostal

Reagovat
smazaný uživatel

včera, keď som to videl, tak som si už predstavoval, koľko príspevkov tu na túto tému od teba bude.

Reagovat
niflheim

1600. za naše číslo 16 - Michaela Carricka

Reagovat
kiwwi

Rolls Royce

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Taylor

Reagovat
Minister

je niekde ten Skrtelov zakrok?

Reagovat
niflheim
Reagovat
Minister

hm, asi mohla byt aj cervena...

Reagovat
kiwwi

16:55

Reagovat
niflheim

Ani vyzvracet ho nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny je paradny motivator ...ale hraci do predu v podstate nevedia co maju hrat, hrame na nahodu a potom nas kazda obrana lahko precita ...takto nebude 4. ani vo sne ...proti silnym superom nam ta motivacia pomoze ale proti tym slabym, ked nas zabetonoju tak sme bezradni ...chcelo by to to nejakeho dobreho asistenta, ktory by mu nasepkaval ako hrat do predu a kedy, koho striedat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

...ale je celkem srandovní, že jeho rozhodnutí proti nám nikdo neřeší...a že jich je teda i víc.

Reagovat
minoLFC

no to není

Reagovat
niflheim

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
stiflerovamama

inac tie kraje Chelsea ,, naozaj doslava horeli,, ako sa tu poniektory fans United vzrusovali pred zapasom

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Hehe, bezmozek Škrtel se zase projevil. Jasná červená, stejně tak i kryse..

Reagovat
smazaný uživatel

A Bale nic?

Reagovat
fantomas

Za dive? Nepamatuju si nic, za co by měl bejt vyloučenej..

Reagovat
kiwwi

strkal tam do Aggera a potom do Johnsona ci koho, ale myslim ze zlta tam bola na mieste

Reagovat
fantomas

Jo tohle, takže po tom divu...žlutá stačí.

Reagovat
nani92

Reagovat
Maresma

Reagovat
13

bezmozek Škrtel jo? máš to zapotřebí?

Reagovat
fantomas

Schválně mi řekni, až při nějakym zápase bude přemýšlet...to se rád podívám.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ty podobne.

Reagovat
fantomas

Jakože od bezmozka si necháváš radit jak na Fifu? Tim bych se moc nechlubil...

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Torres has now played over 1000 minutes without scoring.

The last Chelsea player to do this was Petr Cech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nech je prospešný, ako chce - toto je potupná štatistika pre útočníka a ten výsmech je celkom opávnený.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mam Torrese rád, tak tohle je bohužel tupá pravda. Ty góly by měl dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio Capello to retire from England National!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomína to, čo robím v FM, keď lákam nejakých hráčov k sebe. Snáď je AW rovnaký. Aj keď, tá posledná veta...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pecka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"pozri na Wayna, celkom sa mu chytili vlasy, aj ja si asi dám nastreliť. Vždy som chcel byť rastafarián..."

Reagovat
Maresma

Az budes ve vapne, tak spadni, o zbytek se postaram.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma
Reagovat
C0br

Tak já bych to viděl na další 3 zápase pro Suaréze +2 ze recidivu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

škoda, že to nejde...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

niečo z fb kútika:

Československá televizní stanice Nova Sport by ráda v létě odkoupila autorská práva na Premier League 2012/2013.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéééééž byyy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby to nedopadlo jako s Ligue 1, kterou dávají jednou za dva měsíce a to ještě stejně záznam v jedenáct večer

Reagovat
Godwinson

Přesně takhle nějak bych to viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost. Jestli budou investovat tolik peněz na práva PL, tak z toho budou chtít vytřískat co nejvíc. To znamená, že by najeli do starých kolejí - odvisílají co nejvíc zápasů živě a zbytek ze záznamu...

Reagovat
smazaný uživatel

*odvysílají

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného měli v plánu i s Ligue 1, ale je mi jasné, že Premier League asi bude mít o něco větší sledovanost, než Ligue 1, kterou sledoval jenom Godwinson

Reagovat
Erdovec

to by bylo tak supeeer

Reagovat
tomasinho

Doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně budu dál koukat na Stream. Než poslouchat český komentátory a hlavně studio, tak raději přivřu očko nad kvalitou obrazu..

Reagovat
Erdovec

Nova Sport jde přepnout do Angličtiny (samozřejmě pokud je původní přenos v angličtině)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak jsem to často dělal. Navíc pokdu by vysílali zase nezajímavý zápas, stream si zapnu kdykoliv. Fotbal na velké televizi a v pohodlí na gauči žádný stream nenahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha :-) No stejně ten program nechytam, tak je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ja nie, radšej prekusnem komentár, ako sa nervovať, že mi to seká alebo stále padá.

Reagovat
Arbiter

československá?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to nepísal, tiež sa mi to zdalo čudné, možno sú tam nejakí Slováci vo vedení.

Reagovat
vodka

a ne snad?

Reagovat
Arbiter

no já měl vždy za to, že Nova, resp. Nova Sport je čistě česká televize

Reagovat
vodka

nova ano, ale nova koupila galaxii, která se vysílala už odzačátku v obou republikách...

Reagovat
fenixLFC

nemyslim ze preto, novu chytame aj na SVK, skor o to ze na nove sport komentuju aj slovaci aj cesi preto ceskoslovenska

Reagovat
kiwwi

co znamena ze chytame Novu?

Reagovat
cristiano.K.

mám i digi,takže je mi to jedno,ale komentáře byly lepší na Nova sportu

Reagovat
blade115

U nich studia alespoň za něco stály...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska byl chat s Radotinským, který na otázku, jak to vypadá s PL na Nově, řekl, že o tom houby rozhoduje, ale že pro vedení je to priorita a udělá pro to maximum. Nicméně dodal, že Digi má práva i na příští rok a tak bude PL na Nově nejdřív až v sezóně 2013/14.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nemohli vysílat oba?

Reagovat
fantomas

Hehe, i kdybych to chytal, fotbalu na internetu bych se v případě PL fakt nevzdal..

Reagovat
niflheim

Není nad anglický komentář a předzápasové studium

Reagovat
Rssa

Pěkně bojovný výkon s jistotou v defenzivě. Příště 3 body, zlo musí být poraženo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlo včera nehrálo.

Reagovat
tomasinho

Myslí sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si myslel, že jste nás neporazili, tak jsme automaticky zlo. Pro nás bude každopádně lepší, když vyhrají United.

Reagovat
minoLFC

radsej ich preskocte...3. miesto vam uz nik nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

Času dost, 3. místo není vůbec jistý. Navíc ten los teď není jednoduchý.

Reagovat
tomasinho

Nechcete být druzí?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by nechtěl, ale je třeba se dívat na momentální formu, rozpoložení, zranění, los. 3. místo bude maximum, to musíme urvat.

Reagovat
tomasinho

Já si myslím, že si jej pohlídáte, Chelsea, Newcastle i my s Arsenalem budeme ještě zakopávat.

Reagovat
Rssa

Vy nejste zlo, vy jste jen takoví darebáci

Reagovat
niflheim

Hrálo, doma.

Reagovat
tomasinho

No mi právě přišlo, že ani moc neměli chuť to nějak zvrátit v závěru. Ta vůle po výhře nebyla taková jako v zápasech se City a United.

Reagovat
Rssa

Nebyla, ale i přesto se mi líbilo to nasazení, byli jsme lepší a celkově jsem se bavil.

Reagovat
tomasinho

Já právě ani moc ne, protoež ta finální fáze byla hrozná. Fotbal po šestnáctku a když už míč prošel do vápna, tak tam krom Carrolla nikdo nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele