24. kolo
04.02.2012 16:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Cissé opět v hlavní roli, tentokrát jeho zkrat prohrál QPR zápas s Wolves

Velkým zklamáním pro domácí Queens Park Rangers skončil duel s Wolverhamptonem. Ten po devíti zápasech konečně zvítězil a nečekaně tak uštědřil Londýňanům nepříjemnou porážku. Stejně jako v týdnu, i dnes se debutující útočná hvězda uvedla gólem, jenže první z příchozích forvardů pak výhodu svým temperamentem spláchl do záchodu. Wolves ve druhé půli skóre otočili.

Už čtvrthodiny po výkopu přitom Rangers zaslouženě vedli. Povzbuzený Cissé poslal míč do vápna Wright-Phillipsovi, který ještě vrátil pod sebe na penaltu Zamorovi a ten přízemní ranou poslal QPR do vedení - 1:0. Jenže ve čtyřiatřicáté minutě přišel zlomový moment, který dal celému utkání úplně jinou tvář.

Roger Johnson si nikdy nepočíná s hráči soupeře v rukavičkách a nebylo tak tomu ani dnes, kdy srazil na zem Cissého. Francouz poté ovšem neudržel svou horkou hlavu na uzdě, hostujícího stopera strčil a následně i chytil pod krkem. Rozhodčí Clattenburg neváhal a útočníka QPR poslal okamžitě zchladit pod sprchy. Pro domácí to znamenalo citelné oslabení, které se projevilo záhy po změně stran.

Po několika desítkách vteřin založili Vlci útok, centr z pravé strany převzal Matthew Jarvis, který pěknou křížnou ranou překonal Kennyho - 1:1. Záhy rozjeli hosté pětiminutovku, která mohla klidně rozhodnout celý zápas. Nejprve hlavičkoval Steven Fletcher do břevna, pak po centru Jarvise Ebans-Blake sice překonal Kennyho, ale obránci domácích stihli vykopnout balon z brankové čáry.

Krátce nato zahrozili také svěřenci Marka Hughese. Adel Taarabt z dálky napřáhl a jen těsně minul bránu. Po 70 minutách už se vlnila síť a ke smutku domácích fanoušků to byla ta za Paddym Kennym. Střídající Kevin Davies ve vápně zpracoval O’Harův centr a překonal brankáře Rangers podruhé - 1:2. Těm pak nepomohla nebývalá aktivita Maročana Taarabta, který zřejmě na APN nabral dobrou formu a z dálky pálil o sto šest - Hennessey mu však všechny jeho krásné projektily pochytal.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Devil

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Djibril 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno z mála utkání, kde jsme vedeni jako favorité. To mne naplňuje ohromnou hrdostí. Ze začátku na ně vlítnem, o tom žádná, avšak jestli vynecháme závěr, jako je naším dobrým zvykem , bude to řežba. Jsem zvědav na kolik útočníků to budeme drtit. Tip: 1:0 ( Zamora)

PS: QPR už používá nějaký ten pátek nové logo, tak prosím kdyby bylo možné to zaktualizovat

Reagovat
smazaný uživatel

btw. moc pěkný logo

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

to začne Everton Bolton Liv..tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

QPR dost posílili tak snad 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Yes výhra :D :D konečně !!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele