Anglická Premier League - souhrn 20. kola

02.01.2012, 17:57, aktualizováno 04.01.2012, 22:57
Komentáře a souhrny
Manchester United prohrál v Newcastlu a dovolil City díky vítězství nad Liverpoolem osamostatnit se na čele tabulky. Everton navzdory gólu brankáře Howarda podlehl Boltonu. Fulham zaskočil Arsenal a otočil skóre, Tottenham doma porazil West Bromwich, jinak se dařilo spíše hostům...

Everton FC - Bolton Wanderers 1:2

04.01.2012 21:00

Góly: 63. Tim Howard - 67. David N'Gog, 78. Gary Cahill

Fascinující první významný záznam v zápisu o utkání! Tim Howard se jako golman v tomto roce trefil dříve než Suárez, Van Persie, Rooney nebo Torres. Přesto v modré části Liverpoolu určitě nebude po dnešním klání veselo: Boltonu se utkání povedlo otočit, takže bylo odčarováno kouzlo Landona Donovana, jenž s Toffees doteď vyhrál každé domácí duel, do něhož zasáhl.

Včetně těch s oběma Manchestery a Chelsea; to byly jiné kalibry než poslední Bolton. Ten ovšem venku poslední dobou vždy živil daleko lepší formu, takže jeho dnešní 12. výletnický bod z celkových 16 utržených možná nemusí překvapit tolik jako paralelní demolice Manchesteru United. Faktem nicméně zůstává, že pro Toffees je dnešní porážka neobyčejně krutá.

Koneckonců i ostrý start Karamelek o tom vypovídá. Stracqualursi si kupříkladu určitě měl lépe poradit s Bainesovým centrem z přímého kopu, který jej nakonec akorát uhodil do zad, stejně jako pak spolu se Sahou měl v jiných příležitostech alespoň mířit na bránu. Jinak si ovšem Everton tvořil šance z obou křídel, Donovan dle očekávání nebyl k zastavení a vše vypadalo velmi optimisticky. Náladu nakonec nezkazil ani Jagielka svou hlavičkou proti Howardovi, neboť si s ní Američan poradil. A vzápětí ani N’Gog, který největší šanci Boltonu v úvodním dějství opřel znovu do amerického brankáře.

Druhý poločas začal podobně svěže jako ten první, možná i proto, že na Goodison Parku dál vytrvale foukalo, takže se hráčům neustále dostávalo osvěžujícího vánku. Rodwell v rámci tohoto vitálního restartu mířil vedle z velkého úhlu, aby pak na druhé straně Mark Davies proskotačil kolem Distina s Heitingou a nechal vyniknout Howardovu levou nohu. Trotters se celkově zlepšovali a do vedení klidně mohli jít i později, když si americký hrdina zápasu musel poradit i s kroucenou střelou N’Goga.

Jeho nejslavnější okamžik nicméně bezesporu přišel v 62. minutě. Tehdy mu dozadu přihrál balon vypresovaný spoluhráč a Howard jej i za pomoci větru donesl až na velké vápno, kde se míč odrazil od země a přeskočil udiveného Bogdána. Tímto se Američan stal čtvrtým brankářem-střelcem v historii Premier League; po Schmeichelovi, Robinsonovi a Friedelovi. Kolegu z Blackburnu nicméně nenapodobil a nestal se teprve druhým golmanem, jenž svým unikátním zářezem dopomohl svému týmu k vítězství v PL.

Bolton totiž brzy odpověděl: za čtyři minuty Daviesova patička pro Reo-Cokera docela dobře vyšachovala obranu Evertonu, která pak ke všemu záložníkovu přihrávku jen ztečovala ke skórujícímu N’Gogovi. Jeho premiérová trefa po třech měsících pak hosty natolik inspirovala, že 12 minut před koncem prostřednictvím utěšené rány odcházejícího stopera Cahilla urvali nečekané vítězství.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester United 3:0

04.01.2012 21:00

Góly: 33. Demba Ba, 47. Yohan Cabaye, 90. Phil Jones (vl.)

Překvapení se zrodilo na St. James Parku. Domácí Newcastle obhájce titulu dodnes neporazil celou dekádu a ještě pár měsíců k tomu; dnes se ale dočkal. Zároveň takto konečně zažil první vítězství v nově pojmenované aréně, kde dosud dvakrát prohrál a jednou remizoval. United naopak kvůli výhře sousedů zase patří druhá příčka.

Fergusonovi svěřenci vstupovali do utkání se Strakami jako jediné mužstvo, které prozatím v letošním ročníku ani jednou nevyšlo střelecky naprázdno. Byli to ovšem domácí, kdo zpočátku dávali najevo svou touhu skórovat. Jenom do úvodní desetiminutovky přitom vtěsnali tři střelecké pokusy - dva dalekonosné od Cabayeho a Tiotého, jeden zpackaný od Demby Ba, který netrefil ideálně parádní Simpsonův centr. Red Devils nicméně také nevydrželi mlčet zrovna dlouho: po zmařené šanci Naniho dokonce Berbatov díky skvělému centru Evry orazítkoval tyčku Krulovy svatyně.

Skóre se tedy poprvé měnilo až přesně po půlhodině, a hned na té senzačnější straně. Dán Lindegaard prvně po pěti startech inkasoval v rámci Premier League a těžko si bude něco vyčítat; volej Demby Ba byl totiž vskutku famózní, nechytatelný. Stejně tak pozoruhodná pak mohla být i jeho trefa z 30 metrů v nastavení prvního poločasu, to byl ovšem seveřan ideálně postaven, takže si poradil.

Magpies nicméně smutnit nemuseli, opět se totiž dočkali těsně po restartu. Tentokrát z podobné vzdálenosti zahrával přímý kop Cabaye, svůj pokus otřel o břevno a mohl se jít radovat ze své třetí trefy na Ostrovech. Poté, ačkoliv se MU rozhodně nepoložilo, nelze mluvit o nějakém tlaku vůči Newcastlu; sice tu v 70. minutě bylo 58procentní držení míče, Straky se nicméně bránily celkem bez problémů. Až na jedinou situaci, kdy Simpson neskutečným způsobem na brankové čáře odvracel téměř úspěšný pokus Rooneyho. Namísto snížení se tak utkání posunulo ještě do jiné dimenze, když v 87. minutě hlavou nasměroval míč do vlastní sítě Phil Jones.

Více informací k zápasu

Manchester City - Liverpool FC 3:0

03.01.2012 21:00

Góly: 11. Sergio Agüero, 33. Yaya Touré, 75. James Milner (pen.)

Na podzim to klidně mohlo skončit výhrou Liverpoolu. Dnes naopak nijak jinak než vítězstvím zkušeně hrajících Citizens. Už ve třetím z posledních čtyř vzájemných zápasů těchto dvou týmů se tak narodil takto jednoznačný výsledek. A opět 3:0 vyhrál domácí tým, který se takto dost možná dostává opět na koně.

Opět bez Suáreze, který již započal osmizápasový trest za údajné rasistické urážky Evry, a také potřetí v řadě jen se střídajícím Gerrardem vystartoval Liverpool na Manchester City s očividnou taktikou ovládnout i bez svého kapitána střed pole. To se ale tak úplně nedařilo, neboť v úvodu měl štírek Silva stejně dostatek prostoru, aby dvakrát nadějně našel Džeka, který si napoprvé nezpracoval dobře balon, zatímco v příštím okamžiku střílel ze značného úhlu. Samotní Reds se v úvodní desetiminutovce výrazně uvedli akorát prostřednictvím rozběhlého Downinga, jenž vystartoval po Hendersonově krásné přihrávce; s vyběhnuvším Hartem si ovšem neporadil.

Opravdu klíčový moment přišel právě na sklonku oné klasické "záruční" doby na rozkoukávání; a hned to byla od Liverpoolu mizérie na dvou frontách. Kuyt nesmyslně odevzdal, Reina senzačně tápal při snaze míč vyrazit - a tak si Silva připsal první asistenci v utkání a Agüero 14 ligovou trefu v sezoně. Tato událost teprve Reds konečně přiměla k zodpovědné kombinace uprostřed pole, ne však k nějaké doopravdy nápadité.

Navíc hosté rozhodně z ničeho nic nezačali působit jistě v defenzívě. Tudíž Džeko mohl ve 22. minutě zdvojnásobit vedení, když se jeho střela otřela o paty Johnsona, a blízko byl i po rohu špatně odbráněný Kompany, jehož odmítl Reina. Spokojený ale nemohl být příliš dlouho. Hned při následujícím rohu pro změnu Johnson neustrážil Yayu Tourého a ten snadno zvýšil.

Jestliže před přestávkou trávník na Etihad Stadium zkrápěl ještě přívětivý déšť, od 45. minuty dále už to byl obyčejný liják, ještě snad mísený s trochou té sněhové příměsi. Začalo regulérně pršet; ne však ze snahy liverpoolských. Ta byla ne zcela nelogicky hodně křečovitá a přirozenější se zrovna nestala ani po vyloučení Garetha Barryho, jenž v 72. minutě inkasoval druhou žlutou kartu poté, co bodyčekem odstavil od balonu sprintujícího Aggera. A zlepšení se nedostavilo možná proto, že sudí Jones okamžitě kompenzoval na druhé straně: za Škrtelovo nepatrné sáhnutí do Tourého řízení totiž nařídil přísný pokutový kop, který s přehledem - ranou do pravé šibenice - proměnil James Milner. Game. Set. Match.

Citizens to přitom klidně mohli vyšperkovat. Hned po třetím hřebíčku do rakve málem z kopačky Johnsona přiletěl další, křídelníkovu krásnou kroucenou střelu ovšem zastavila tyčka. Zbytek utkání už si liverpoolští v klidu "pohlídali"; tedy alespoň tak, aby neinkasovali i počtvrté.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 1:0

03.01.2012 20:45

Góly: 63. Jermain Defoe

Bolelo to, stálo to hodně sil, ale tři body nakonec díky šikovnosti Jermaina Defoea zůstávají na White Hart Lane. Výhra to byla kostrbatá, ale zasloužená, uznání zaslouží i asistent u jediné branky Gareth Bale, jenž dělal v obraně West Bromwiche vítr celé utkání a chvílemi doháněl hráče hostů k šílenství. Kartu za zákrok z posledních sil na něj si dnes vysloužila hned čtveřice hráčů.

První poločas žádnou velkou podívanou nenabídl. Hodně mu ubraly zdravotní problémy, které postupně znepříjemňovaly život hned několika hráčům. Ke konci úvodního dějství začal křivit úsměv a protahovat se Van der Vaart, ještě před ním po nevybíravém zákroku strávil pět minut kulháním Gareth Bale (okopávaný skutečně po celých 90 minut). Sandro a Jerome Thomas museli pro zranění dokonce střídat, Peter Odemwingie navíc už po 15 minutách ukazoval na střídačku s gestem "nepůjde to". Nakonec to naštěstí šlo.

Mnoho vzruchu opravdu k vidění nebylo, přesto několik situací za zmínku stojí. Po čtvrthodině chytil Foster Baleovu střelu ještě bez potíží, o deset minut později už jen s vypětím všech sil a konečky prstů na roh. Chvíli poté krásně zakombinovali opět velšský mladík a Adebayor, jenže v klíčové chvíli si vysoký forvard neporozuměl s míčem dokonale a před gólmanem mu uskočil.

Hned po návratu z kabin byl v nebezpečné pozici Jermain Defoe. Zabijácký instinkt mu ovšem nepřinesl ani nový blonďatý přeliv á la Wesley Snipes a volej z vápna poslal nad. Za pět minut po stříleném centru Van der Vaarta na penaltě zkoušel překvapit Foster patičkou, ale i díky teči těsně minul. Z přímého kopu pak těsně přestřelil Modrić.

Po hodině hry se do první vážnější šance dostali konečně i hosté, Cox prošel po levé straně a střelou z úhlu donutil Friedela k dobrému zákroku. V tom udeřilo na druhé straně. Sice dost kostrbatě, o to hodnotnější vedení to pro Spurs bylo. Nepovedenou střelu Assou-Ekotta dostal k nohám Van der Vaart. Ten předal vedle sebe ve vápně Baleovi, jehož pokus byl taktéž nepovedený, nicméně dostal se k Jermainu Defoeovi, který si jej krásně zpracoval a z otočky k tyči poslal svůj tým do vedení - 1:0.

Deset minut před koncem se nezvykle rozevřela obrana před střídajícím Tchoyiem a Friedel musel opět pohotově vyrážet. Až příliš pasivně pak hráči Tottenhamu působili a nechali se hosty, kteří mocně toužili po vyrovnání, zatlačit ke svému vápnu. Nic než sérii rohů si ovšem Hodgsonovi svěřenci nevyprodukovali a tak domácí uhájili těžce vydřenou hubenou výhru.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Sunderland AFC 1:4

03.01.2012 20:45

Góly: 62. Hugo Rodallega - 45. Craig Gardner, 55. James McClean, 73. Stéphane Sessegnon, 80. David Vaughan

Dle očekávání atraktivní podívanou nabídl zápas, zcela ve stínu šlágru Man City vs. Liverpool i souběžně hraného duelu na White Hart Lane, kde Tottenham hostil West Brom. Sunderland pokračuje ve fantastické formě, z šesti zápasů pod Martinem O’Neillem vyhráli už čtvrtý, mimo jiné poprvé v historii porazil Wigan pod palcem nejvyšší anglické soutěže.

Už po deseti minutách se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Gohouri a jen díky na správném místě stojícímu Gardnerovi neskončila jeho střela v síti. Za pět minut ale obránce Wiganu málem nasměroval do vedení soupeře, když po jeho hrubce mohl s míčem postupovat Sessegnon a nebýt dalšího výborného obranného zákroku, tentokrát z dílny Alcaraze, mohli jít do vedení pro změnu hosté.

Nevídanou zvonkohru rozehrál Wigan po půl hodině. Po krásné spolupráci Jonese s Crusatem první jmenovaný trefil tyč Mignoletovy brány, načež se odraženého míče chopil McCarthy a rozezvonil i druhou tyčku. Klíčový okamžik se udál v samém závěru úvodního dějství. Mignolet skvěle vychytal Jonese i dorážejícího Rodallegu a za tři minuty už šel Sunderland do vedení. Snad úplně poslední okamžik před odchodem do kabin využil Craig Gardner, jenž přenádherně vymetl z přímého kopu dělovým projektilem šibenici - 0:1.

Na rozdíl dvou branek zvýšil po deseti minutách James McClean. Vaughan poslal centr na hlavu 22letého záložníka, který ho jen lehce tečoval. I tak ovšem nadělal Al Habsimu takové problémy, že pak měl dostatek času na dorážku - 0:2. Naději pro domácí vykřesal za sedm minut Hugo Rodallega, který se protáhl kolem Kilgallona a přízemní střelou na hranici vápna snížil - 1:2. Jenže uběhlo asi deset minut a rozdíl byl zase dvoubrankový, když se Bendtner se Stephanem Sessegnonem dostali do přečíslení a po přihrávce prvního jmenovaného zakončil ten druhý do prázdné branky - 1:3.

Sunderland ale nepolevil, vzápětí zachránil Al Habsi od většího přídělu skvělým zákrokem po ráně McCleana. Deset minut před koncem už byl ale opět krátký. Výborný McClean prošel přes dva hráče, předal Sessegnonovi, jehož nabití využil David Vaughan a pumelicí zpoza vápna definitivně zlomil odpor Wiganu - 1:4.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Arsenal FC 2:1

02.01.2012 18:30

Góly: 85. Steve Sidwell, 90. Bobby Zamora - 21. Laurent Koscielny

Užuž to vypadalo, že je Arsenal po delší době konečně psychicky na výši. Dnešní zápas ale vše ruší, do posledního puntíku. Fulham v závěrečné pětiminutovce plus nastavení neskutečně obrátil vývoj utkání, v němž po poločase zaslouženě prohrával...

Zběsilý první poločas byl k vidění na Craven Cottage! To však v tom nejlepším slova smyslu. Hlasití fanoušci nedovolili všem aktérům ani na chvilku vydechnout, takže se tu tlačilo na bránu Fulhamu, tu se hrálo nahoru-dolů. Pro Kanonýry byla jednoznačně nejzásadnější krátká pasáž mezi 21. a 23. minutou, během níž pro sebe měli urvat dvoubrankové vedení. Místo toho se ovšem ujala akorát Koscielnyho hlavička poté, co francouzského stopera šikovným obloučkem za pomoci Dempseyho přizvednutí našel Ramsey. Následný závar v pokutovém území Cottagers totiž opanoval Stockdale. Nejprve se brilantně vrhnul po Ramseyho při zemi se držícím voleji, záhy si bůhvíjakým způsobem poradil se Songovou dorážkou. Míč nakonec snad pravačkou, snad i bokem vyrazil na pravou tyč.

To z dílny Gunners určitě nebylo všechno, celkově měli Severolondýňané více ze hry. Mnoho potenciálních šancí ale vyšumělo do ztracena: Walcott, Persie i Ramsey totiž víceméně mířili přímo do brankáře. To i Cottagers ve finální fázi často působili uvolněněji. Zejména Ruiz se Zamorou, a zdatně jim sekundoval i Dembélé, odehráli brilantní poločas. Prvně jmenovaný se v jednu chvíli krásně protáhl středem pole a zacílil jen těsně vedle bližší tyče; jeho kolega měl na svědomí první střelu svého týmu mezi tři tyče, jíž donutil Szczesného k reflexivnímu zákroku po své pravačce. Celkově pak Fulham působil velmi svěže v protiútocích, téměř každé jeho ofenzivní tažení takříkajíc smrdělo.

A ve druhém poločase tento fanouškův dojem mohl akorát nerušeně bobtnat. Gunners ještě v útrobách stadionu milosrdně odevzdali taktovku utkání do rukou protihráčů, a ti si s ní věděli docela dobře rady. O třídu pomalejší a o stupeň méně akční Arsenal najednou Ruizovi, Dempseymu a spol. vůbec nestíhal. Sidwell tedy z dálky pěkně střílel těsně nad bránu, přičemž vůbec největší šance pocházely ze vzdušných prostor. Nejprve Szczesny nesmyslně vběhl do skrumáže, takže Senderos o chloupek minul zcela odkrytou svatyni; vzápětí se Dempsey hladce dostal přes Mertesackera pro centr Ruize - a v době, kdy míč míjel levou tyčku, byste do oné mezery snad ani malíček nevtěsnali.

Postupem času se pak situace neměnila; ba spíš z pohledu hostí ještě horšila. Ve finále se už Arsenal dokonce bránil regulérnímu tlaku papírově slabšího protivníka, na což jsme ve Wengerově éře opravdu nebyli zvyklí. V 75. minutě pak měl přijít zlomový okamžik, když se srazili dva obránci v červeném a Ruiz stanul tváří v tvář Szczesnému. Ten si však v tomto okamžiku ještě se včasným vyběhnutím poradil. Horší to bylo o něco později, když už Arsenal hrál bez vykartovaného Djouroua. V 85. minutě totiž polský brankář nedokázal odvrátit centr od rohového praporku, čímž umožnil exarsenalskému duu Senderos-Sidwell dotlačit míč do sítě. A docílit tak zaslouženého vyrovnání.

Ani to ale nebylo vše. Krach Arsenalu ve třetí minutě nastavení dokonal Zamora, jemuž hlavou nešťastně přihrál Squillaci. Jeden z nejlepších hráčů zápasu se na zadní tyči do balonu opřel z voleje, který kontroloval tak brilantně, že Szczesny ani neskákal.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Stoke City 1:2

02.01.2012 16:00

Góly: 70. David Goodwillie - 17. Peter Crouch, 45. Peter Crouch

Vzepětí Blackburnu se ani před výhru na Old Trafford nekoná, Rovers proti Stoku jen potvrdili bilanci na domácím pažitu a po těsné porážce zůstávají přikování na chvostu. Hosté zase naopak potvrdili opačnou statistiku a po dvou remízách na Britannia Stadium dokázali zabrat alespoň na venkovním hřišti.

Blackburn vstupoval do utkání proti Stoke s vědomím, že v Ewood Parku prohrál sedm z dosavadních devíti utkání, což jasně ukazuje na důsledek, proč se Rovers, i přes solidní výsledky z venku nemohou vyhrabat nad čáru ponoru. Steve Kean se jako již tradičně na úvod dočkal od fanoušků vřelého přijetí, ale tomu mohl hned záhy utržit přítrž hlavičkující Samba, jeho pokus však ke škodě domácích skončil pouze na břevně. A hned vzápětí dostal po dalším rohu ten samý hráč možnost na reparát, tentokráte sice dokázal dopravit balón do sítě, ovšem sudí Mason jeho trefu kvůli faulu Yakubua neuznal.

Poté hledal Dunn právě Yakubua, k němu však míč nedoputoval, postaral se o to pohotový Sörensen, to jakoby předznamenalo osud dalších minut. Stoke hru vyrovnalo a začalo posílat do vápna Rovers jeden centr za druhým. Tato strategie se hostům záhy vyplatila. Whitehead našel Crouche, ten balón skvěle zpracoval, otočil se a pohodlně zakončil - 0:1. Vytáhlý útočník tak může slavit - tato branka je totiž pro něj jubilejním stým zásahem v Premier League.

Z domácího tábora znamenal pro Stoke největší hrozbu kdo jiný než Samba, ale ani jeho spolupráce s Yakubuem, kanonýrem posledních týdnů úspěch neznamenala. Ještě před odchodem do kabin poté udeřilo na opačné straně. Rychlý protiútok rozehrál Etherington přihrávkou přes více než půlku hřiště na rozběhnutého Crouche, jenž si i přes mírné potíže při zpracování poradil a přesnou střelou dodal svému celku tolik potřebný klid - 0:2.

Bývalý střelec Spurs mohl přidat i třetí zářez, to už si po změně stran naběhl na centr Woodgatea, z obtížné pozice ovšem branku přestřelil. Stoke, jakoby se postupem času spokojilo s dosavadním náskokem, a tak se do hry začali opět dostávat i domácí.

V sedmdesáté minutě se pak domácí dočkali zaslouženého snížení, rohový kop prodloužil Hanley, z následné skrumáže byl u balónu jako první střídající Goodvillie a svým premiérovým zásahem od příchodu k Rovers udržel svůj tým v naději - 1:2. Tu mohl rozdmýchat o chvíli později Yakubu, jeho ráně se však na poslední chvíli postavil do cesty Woodgate, definitivní jistotu ale pak Stoku nadělil až Sörensen.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Swansea City 0:2

02.01.2012 16:00

Góly: 5. Nathan Dyer, 47. Wayne Routledge

V Premier League už není týmu, který by na kontě neměl jediné venkovní vítězství. Dnes se o to ve velkém stylu postaralo Swansea, které takto zároveň zaznamenalo svůj první triumf na cestách v nejvyšší soutěži od roku 1982 a zároveň v tabulce o skóre přeskočilo svého dnešního soupeře z Birminghamu.

Pouhé čtyři minuty to trvalo, než se ve Walesu slavilo poprvé. A hostům to dovolila neskutečná hrubice levého beka Stephena Warnocka, který nedal dostatečnou sílu do zpětného pasu pro Dunnea. Ten tedy ukradl rychlík Dyer, aby vzápětí při zemi zacílil přesně ke vzdálenější tyči. To samozřejmě Swans muselo nakopnout. Debutant v Premier League, Andrea Orlandi, proto ihned využil velkého prostoru k nadějnému sprintu a levonohému zakončení těsně vedle.

Ani Villans nicméně nebyli úplně sterilní, jak přitom letos docela dobře bývá jejich zvykem. Hlavně Agbonlahor se opět činil, když na pravoboku vybojoval hned několik rohových kopů. Právě odtud, ze standardních situací, se dlouho rekrutovaly jediné šance domácích. Jednou vystoupal nejvýše Collins, jeho hlavička však byla příliš slabá. Lepší příležitosti si tedy pořád na konto připisovali hosté. Guzan musel ještě do přestávky dobře zasahovat proti Grahamově pokusu; později stejný hráč minul.

Do druhého poločasu Swans odstartovali ještě lépe; respektive skórovali o něco rychleji po úvodním hvizdu. Duu Routledge-Graham tentokrát příprava gólové akce zabrala akorát dvě minuty: hrotový útočník donutil Guzana k rozehrávce pod tlakem, tudíž výkop zachytil Routledge, balon předal Grahamovi a po odrazu spoluhráčovy střely od tyče bez problémů dorážel.

Villans nicméně ještě kompletně nedorazil. Naopak: birminghamští se vrátili silnější než kdy dřív. Irelandovi zabránil v gólu jen skvělý blok, Dunne z následného rohu hlavičkoval trestuhodně nad břevno a v samotném závěru pak dokonce N’Zogbia nastřelil břevno. Střeleckou impotenci se tedy Villans zlomit nepovedlo; už poosmé v sezoně zůstali v tomto ohledu "na suchu".

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Norwich City 1:2

02.01.2012 16:00

Góly: 11. Joey Barton - 42. Anthony Pilkington, 83. Steve Morison

I podruhé Norwich zvládl přemoci QPR poměrem 2:1 a nadále tak v rámci nováčkovských soubojů zůstává neobrán. Do role zprvu kladného a pak jednoznačně záporného hrdiny Rangers se obsadil Joey Barton. Jeho nádherný gól totiž následovala brzká a zbytečná červená karta, díky níž především Canaries stihli otočit.

Celý poločas o hádání? Vypadalo to tak. QPR bylo na Loftus Road konečně jednou sebevědomé, zcela jisté v kramflecích, dominantní. Norwich, který nastoupil pomalu v béčkové sestavě bez všech konstantních ofenzivních opor včetně Hoolahana a Morisona, se zvláště ve středu pole nechytal - nechával vyniknout umění Taarabta s Faurlinem, a ke všemu brzy inkasoval. Právě posledně jmenovaný borec narýsoval podél levé lajny krásný pas za obranu pro Hilla, jehož prudký centr proputoval napříč pokutovým územím až k Bartonovi, který utěšenou ranou nedal Ruddymu žádnou šanci.

Snad bohužel, snad naštěstí si ovšem známý bouřlivák řekl v tom samém dějství o pozornost ještě výrazněji: nováčkovský souboj totiž ve 35. minutě okořenil svou pří s Johnsonem, kterou zakončil nejspíš ducnutím hlavou do protihráčova obličeje. To činil přímo před hlavním rozhodčím, jenž po poradě s asistentem okamžitě sáhl po červeném kartonku. Od té doby nedal manažer Warnock stejnému čárovému pokoj, veterán Derry hlavnímu a i mezi jinými aktéry se dále strhávali menší hádanice. Co však bylo pro příští vývoj utkání vůbec nejdůležitější: Canaries takto ještě do přestávky srovnali, když se z 25 metrů precizní ranou k tyči prosadil Pilkington.

Jenže v druhé půli se žádný útok na obrat v utkání nekonal. Slabá záložní linie dál nedokázala přehrávat ani oslabené Rangers. Naopak Taarabt si z přímého kopu vynutil luxusní zákrok na Ruddym, Wright-Phillips se marně pokoušel o penaltu (přestože sudí ukázal tak napůl na puntík a napůl na bránu, takže Loftus Road na chvilku explodovalo nadšením) a Faurlin z dálky celkem slibně pokoušel štěstí levačkou. Norwich mezitím nic. Vše se mělo změnit až s trojím střídáním, v rámci něhož se na hrací plochu dostaly stálice základní sestavy - Fox, Morison i Hoolahan.

Přestože tedy Canaries nezačali bůhvíjak tlačit, z jedné zmatečnější situace uvnitř pokutového kopu se v 84. minutě prosadil pohotový Morison a bylo hotovo. Dnes žolík, jinak klíčový hráč zahajovacích sestav Paula Lamberta pálil zpoza malého vápna, když mu Pilkingtonův přetažený centr sklepnul k pravačce Bennett.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC 1:2

02.01.2012 16:00

Góly: 85. Stephen Ward - 54. Ramires, 89. Frank Lampard

Chelsea cestovala na oblíbené Molineux s vědomím, že jen výhra ji udrží byť jen v teoretické naději na titul. Snaha Blues byla od úvodu zřejmá, ofenziva v čele s Fernandem Torresem se však dlouhou dobu nemohla prosadit. To se změnilo až po změně stran, kdy hosté dokázali přestát i vyrovnávací branku, kýžené tři body nakonec zajistil Lampard.

Vlci nezačali proti neoblíbenému soupeři vůbec špatně, Edwardsova rána se však stala pro Čecha až příliš snadnou kořistí. Poté už o sobě začali dávat vědět především hosté. Byla to zejména dvojice španělských reprezentantů Torres - Mata, kdo přiváděl obránce Wolves do úzkých. A právě trápící se kanonýr vymyslel pro svého spoluhráče parádní pas, Hennessey si však se střelou Maty, byť s notným přispěním Stearmana poradil. O chviličku později se Torres obtočil kolem Berry a podruhé vyzval své spoluhráče ke skórování, tentokráte jmenovitě Lamparda, tomu ale skočil do rány znovu obětavý Stearman, waleský brankář tak měl usnadněnou práci.

V dalších minutách se tempo hry vrátilo do normálu a vyjma tvrdého zajetí Lamparda do Hammilla, za což si hostující středopolař od sudího Waltona vysloužil jen žluté napomenutí, jsme mnoho zajímavých situací neviděli. To se změnilo až po půlhodině hry. Nejprve ještě standardku Lamparda odvrátil dobře postavený Frimpong, pak už ale začalo být horko ve vápně Blues.

A byl to právě aktér předchozího zákroku Hammill, kdo rozehrál standardku, na níž si na zadní tyči naskočil přes stínujícího Bosingwu Roger Johnson, z bezprostřední blízkosti však zamířil jen do tyče. Hostující defenziva se ovšem ani po tomto varování neprobudila. Za pár minut poslal Hammill do pokutového území další přesný centr, na který se tentokrát na malém vápně vyšrouboval nikým nehlídaný Ward, tomu se však pro změnu nepodařilo svůj pokus nasměrovat mezi tři tyče. Byla to ovšem Chelsea, kdo mohl ještě do přestávky otevřít skóre. S nepříjemnou střelou Bosingwy si však věděl rady Hennessey, hlavička Terryho pak skončila nad břevnem.

Domácí manažer Mick McCarthy neváhal a do druhého dějství připravil změnu, místo nevýrazného Forda se na trávníku ukázal Matt Jarvis. Anglický reprezentant o sobě dal vědět hned vzápětí, kdy přenesl balón do středu na Hammilla, jeho ráně ovšem vystavil stopku Terry. Pro Vlky však mělo být ještě hůře. To se psala 54. minuta: po rohovém kopu Maty se balón zamotal mezi nohami Wardovi, čehož využil Ramires a nechytatelnou střelou do šibenice otevřel skóre - 0:1.

Blues po kýžené brance tempo hry opět trochu zvolnili, ale i tak pevně drželi dirigentskou taktovku ve svých rukou a vytvářeli si jednu příležitost za druhou. Pojistku mohl nejprve přidat Torres, s přispěním Johnsona však z obtížné pozice branku netrefil. Hned nato Mata oslovil Ramirese, ten byl sice rychlejší než Berra, potom už ale nedokázal Hennesseyho z úhlu překonat. Další možnost měl sám na kontě sám Mata, z úhlu však domácí svatyni neohrozil.

A jak už to v takovýchto případech bývá, tak přišel trest. Celou akci rozehrál Jarvis, do hry se potom zapojil i další střídající hráč Fletcher, který ještě prodloužil na Warda, jenž už si z takovýchto pozic ví rady - 1:1. Hosté se ovšem nevzdali a minutu před koncem znovu přetočili kormidlo na svou stranu. Povedenou kombinační akci po ose Mata - Torres - Cole zakončil z bezprostřední blízkosti Lampard a poslal tím svůj tým znovu do vedení - 1:2. Ani v této chvíli však nemohla zůstávat Chelsea v klidu, ba naopak. Po autovém vhazování měl na hlavě srovnání Doyle, Čech ale ukázal skvělý reflex a podržel tak pro svůj celek důležité tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City20153256:1648
2.Manchester United20143349:2045
3.Tottenham Hotspur19133336:2042
4.Chelsea FC20114539:2537
5.Arsenal FC20113636:2836
6.Liverpool FC2097424:1834
7.Newcastle United2096529:2533
8.Stoke City2085722:3129
9.Norwich City2067730:3525
10.Sunderland AFC2066827:2324
11.Everton FC1973920:2224
12.Swansea City2058720:2323
13.Aston Villa2058722:2623
 Fulham FC2058722:2623
15.West Bromwich Albion20641019:2822
16.Wolverhampton Wanderers20451122:3617
17.Queen's Park Rangers20451119:3517
18.Bolton Wanderers20511425:4316
19.Wigan Athletic20361118:4115
20.Blackburn Rovers20351229:4314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1376)

Přidat komentář
Wat

Crouch už 101 gólů v PL.

Reagovat
Woods

Hrozny utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

to dává logiku no

Reagovat
smazaný uživatel

Potom se nabízí otázka kolik by jich dal kdyby byl dobrej útočník...

Reagovat
goodbay

dnes štěstí jak svin...co nedal Yakubu na kdyby se nehraje ale stejně, smůli letos mají dost, krom zápasu s MU a LFC

Reagovat
kubys

Orly?

Reagovat
kubys

Vím, že často na wiki bývaj chujoviny, ale zrovna v tomto jí věřím.

http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Crouch

Reagovat
vocasisko

Boas jako jedinej trenér v PL vždy využije všechny 3 střídání

Reagovat
Lacko_Boh

to určite svedčí o kvalite treénera...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak krásný bylo minulý kolo, tak tohle začalo uplně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Dnes parádní výsledky, chybí tomu jen výhra Fulhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní kolo

Reagovat
Chazy

Chelsea letos prostě baví, já se při těch zápasech vážně směju, když je vidím.

Reagovat
kiwwi

ja som sa strasne smial ked som pozeral posledne MOTD proti Ville...ta ich obrana, to bolo nieco uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jj. Když se vezme, jakou má Chelsea reputaci, co se obrany týče, tak je to prostě nebetyčná ostuda pod Boasem. Já doufám, že se Chelsea opravdu zachová netradičně, pokusí se o koncepci a nechá ho tam pracovat dlouhodobě ... něco jako Rovers a Kean.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepce

Reagovat
kiwwi

Kean nakoniec Rovers zachrani

Reagovat
Chazy

To se uvidí. Letos je ta liga slabá, bude stačit málo bodů, takže je to možný.

Reagovat
kiwwi

toto tu clovek musi citat sezonu co sezonu...liga je slaba, nikto nechce titul bla bla bla

Reagovat
Chazy

O čem to mluvíš? Loni byla liga silná, na záchranu bylo potřeba hrozně moc bodů. Letos, kdyby druhá polovina sezony proběhla stejně, bude stačit na záchranu 32 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko. Tu ostudnou prohru doma s prvnim jasnym sestupujicim vam nikdo neodpare.

Reagovat
Chazy

Nj, proto to napsal, to mi nedošlo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

ta hra Rovers ale je dost plná smůly... navíc si vem tu obranu, jak je nucená nastupovat - Lowe - Hanley - Henley - Samba...

Reagovat
vitasrp

Ja si nemyslim, ze by na to Boas nemel, nebo ze by CFC mel tahat do pekel.. Zatim to nefunguje, ale to muze byt tim, ze nema k dispozici takovy kaddr, jaky by chtel.. Sice ten soucasny ma urcite vetsi potencial nez na 5. misto, takze maximum z toho urcite nemacka, ale dle toho jeho praci soudit nechci.. Prece jenom tak nejak verim, ze ho vedeni najalo s trochu dulezitejsimi cili, nez jen vymackat maximum ze soucasneho, neperspektivniho kadru..

Reagovat
stiflerovamama

aj ta vasa :)

Reagovat
kiwwi

myslis tretiu najlepsiu v lige, kde hraju zaloznici? hmm tak ok

Reagovat
stiflerovamama

nie utocnici ?

Reagovat
kiwwi

ano, uz aj utocnik hral stopera

Reagovat
stiflerovamama

ktoze ?

Reagovat
kiwwi

Berbatov

Reagovat
stiflerovamama

hej zdalo sa mi ale nevedel som ci to bolo v tejto sezone ,,,,a proti komu ?

Reagovat
vodka

Leedsu v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

CFC - AFC, to bol súboj svetových obrán.

Reagovat
hefy

Wigan zítra vyhraje a konečně opustí sestupové pozice.

Reagovat
Chazy

Snad. Ale nevím nevím, SAFC je teď úspěšný.

Reagovat
hefy

No to ted i Wigan. Navíc se hraje na DW, takže se dá čekat obrovská podpora fanoušků..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon se u toho nikdo nenudí.

Reagovat
kiwwi

Swansea, Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Torres dneska ukázal, že na to má, hrál skvěle, i když gól nedal.. jen tak dál..

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Chelsea vyhrála. Radujme se. Snad vyhraje i Arsenal.

Reagovat
kiwwi

co to je za uchylka?

Reagovat
stiflerovamama

Stastkari

Aspon nech Fullham oberie o body Arsenal

Reagovat
Liquid

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
terry

Huh. Ani není třeba zmiňovat, jak je tohle důležitý vítězství, protože my teď musíme vyhrávat každej zápas, ať jde o cokoliv. Pořád je to ale smutnej pohled. Přesně takhle bezradná a zranitelná byla Chelsea za Scolariho. Wolves stačilo jen párkrát (čti třikrát (+ na konci ještě jednou) přitlačit z trestňáku) a byly z toho tři gólovky.

Nebýt toho relativně šťastnýho gólu Ramirese, tak jsme ten gól prostě nedali, ačkoliv několik příležitostí by bylo. Nikdy se to ale nedotáhne do konce, to je to nejhorší. Kde jsou střely zpoza vápna, ze střední vzdálenosti? Někdy se to prostě zkusit musí, ale my si vždycky ještě radši uděláme kličku, zastavíme se a nahráváme nesmyslně někam do kuchyně. Nevím, jak tu ofenzivní část v lednu oživit, ale něco by se stát mělo. Předevšim někým posadit Meirelese, protože dnes opět ukázal, jakej mistr průměru to je. On už tý hře nedává absolutně nic navíc.

Největší problém je ale pořád v obraně, napravo. Bosingwa je prostě možná trochu platnej směrem dopředu, ovšem dozadu to je těžká bída. Dneska u vyrovnávacího gólu neuhlídal Fletchera a mohli jsme zase ztratit body. I když by to nebyla jen jeho chyba – třeba ten hráč, co utíkal pryč místo toho, aby bránil (nevšiml jsem si, kdo). A ani Ivanovič nestačí, doprava prostě musí někdo přijít, i když vůbec nemám představu o tom, kdo by to měl být.

Já jenom doufám, že v příštích týdnech uvidíme víc tu Chelsea z dnešních posledních pěti minut než tu z dnešních 85 minut, protože to je s trochou nadsázky Scolari vs. Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

No, máme tři body a už bych o tom nemluvil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby Ivanovic je na RB skvelej a mel by byt number 1. Spis se zbavit Bosingwy a i Fereiry privest nekoho kdo mu bude kryt zada.

Reagovat
terry

Tenhle názor jsem taky zastával, ale když to tak vidim, tak bych spíš přivedl novýho pravýho beka "do základu". Ivanovič si i tak dost zahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos Ivanovic nezklamal na RB ani jednou , na CB mu to naopak vubec neslo. Nevidim duvod proc ho nemit jako RB c.1.

Reagovat
slavex

Do puntíku souhlas. Meireles už mi fakt začíná pít krev. Kdykoliv dostane míč, tak ho posune k nejbližšímu hráči, nejlíp zpátky stoperovi, a pak si v klidu vyklusává. Sem tam pokazí nějaký dlouhý pas a to je tak všechno. Nevím jestli na to Josh má nebo ne, ale Raul mu prostě vyložene zabírá místo. Teď už jen doufám, že až se vrátí Ess, tak se ta záloha postaví tak, aby tam byl on s Ramiresem a nejspíš teda s Lampsem. Meireles ať sedí :)

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea O poločase dám neprohru domácích a oni to tak uhaluzí.

Reagovat
kiwwi

toto mam najradsej, ked si tu niekto ide takto obhajovat svoje debilne tikety

Reagovat
REPLIKATOR

Vždyť hrajou hovno a rozhodnou v 89. min.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bys je měl zažalovat.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl na neprohru Vlků vsazeno od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

ja mel na remizu bez branek a na jakoukoliv remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je škoda. Já to měl naštěstí za málo peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

já naštěstí taky snad mi to napraví Arsenal a Spurs

Reagovat
stiflerovamama

Aj tak su jalovy

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo AVB striedal len raz..mal tam ísť Hutchinson namiesto tragického Bosingwu..

Reagovat
smazaný uživatel

To vis nemel lavicku plnou vetera typu Malouda tak nestridal....dost me tim nastval a zatim maj mladi hraci v CFC situaci horsi nez kdy drive a to je co rict.

Reagovat
vitasrp

Jezisi, co ma asi tak delat?? Potrebovali jsme body, vyhrat, vazne si myslis, ze by bylo idealni, aby do takovyho zapasu nahazel mlady? Kdyz tohle delal Scolari, sklidil za to neskutecnou kritiku, pricemz ted Boas dostava sezrat to, ze podobnou vec nedela..

Mladi ´aji dostavat sance a zkisenosti v zapasech s lehcimi souperi, nejlepe ve chvili, kdy uz o nic nejde.. Urcite ne ve chvili, kdy je tym v krizi a za kazdou cemu potrevuje vyhrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Lehci souper nez Wolves ? tak to uz si tak akorat kopnout za tyden proti Portsmouthu a zbytek sezony uz prosedi.

A netvrd mi ze dneska Boas nevidel ten vykon Meirelese a nemohl ho stahnout treba v 70.minute.

Reagovat
vitasrp

Ach jo, bud lehci souper nez Wolves, nebo taky muzou sanci dostat, az bude tym v lepsim rozpolozeni, zejo

A jestli McEachranovi neveril doted, chapu, ze nemel vetsi duvod ho daat za tyhle situace do zapasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu nechal sem se trochu unest dneska to asi opravdu nebyl idealni zapas pro mladiky. Nicmene ten mytus ktery se docitam na vsemoznych forech ze Boas je trener sazejici na mladi je naprosty blabol kdybych to mel zhodnotit za ten jeho pulrok v CFC.

Reagovat
tomasinho

Dneska jsem se nedíval na nic, ale když vezmu v potaz předešlé kolo a prohru s Villou, vyznívá to komicky. Ti totiž dokáží doma prohrát i s nejhorším týmem venku.

Reagovat
tomasinho

prohru Chelsea*

Reagovat
goodbay

Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo škorohlídů že CFC nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

škarohlídů

Reagovat
vitasrp

Vyhra je dulezita, sice jsme se k ni dostali dost nekoukatelnou hrou, ale vem to cert, nic jinyho jsem s touhle sestavou ani neocekaval..

Na ty obrane je treba sakra zapracovat.. To nejsou nahodny hrubky, ty problemy se proste opakuji.. Spatna organizace, hrozne braneni standardek, to se tomu Boas na treninkach nevenuje?

Bosingwu uz v zakladu dlouho nechci videt.. Uprimne, kdyby bylo na mne, ten hrac neprezije leden.. Takova nezodpovednost, kterou pravidelne predvadi, narez.. Dneska opet dve nejvetsi sance soupere po jeho chybach, on na braneni pri standardkach vylozene sere.. S tim at fakt tahne..

A prosim, prestanme rotovat utocniky a dejme duveru Torresovi.. Dneska jeden z nejlepsich hracu a hral naprosto klicovou roli pri viteznym golu.. Problem je, ze on nehraje utocnika, ale v podstate tvorivyho zaloznika - jelikoz je zaloha totalne neschopna, musi se stahovat a sam tvorit sance pro spoluhrace.. Pritom to ale dela dobre, jenom od nej holt ale nemuzeme cekat hromadu branek.. Zaprve stale nema sebevedomi, coz se ale da zlepsit, jenze druhy problem je zavaznejsi - nikdo mu ty sance nepripravi..

Reagovat
herbage

s touhle sestavou? Vždyť z té vaší ideální chyběl jediný hráč

Reagovat
vitasrp

A co to na tom meni? Ja uz toho od soucasnxho kadru moc neocekavam, navic jsme ani nemeli k dispozici hrace na kridlo, takze to dobre vypadat opravdu nemohlo..

Reagovat
herbage

že to, že chyběl Sturridge, by neměla být omluva. Zkrátka máte úzký kádr, ale pokud nemáš žádná očekávání, tak ok

Reagovat
herbage

ok, dva, když vezmu Ivanoviće

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič, Drogba, Sturridge, proč lžeš?

Reagovat
blade115

Drogba má od zařazení do ideální sestavy na míle daleko...

Reagovat
fenixLFC

vita, pytal som sa to pred preview ale aj tak-keby teoreticky prestupil torres do live, stal by sa znova tym golovym utocnikom? neries ze je to blbost ale ci by sa nim znova stal...

Reagovat
vitasrp

Já předpokládám, že jo... Už jsem to někde psal - hrajete v rychlém tempu, vytváříte si šance, útočníci se do nich dostávají (Suarez, v poslední době i Carroll), tudíž nemusí běhat někde mimo vápno atp.. Podle mě vám právě někdo jako Torres (kvalitní zakončovatel) chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Crouchy

Reagovat
niflheim

Tohle byl neskutečně smolný zápas pro Wolves, kdy by si ten bodík minimálně zasloužili. Walton zase ukázal, jak nezvládá zápasy. Nasbírat teď body bude těžké - Spurs, Liverpool,... no snad se to nebude zachraňovat v posledním kole proti Latics.

Reagovat
smazaný uživatel

omg Rosa zase na lávce. TO snad není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu

Reagovat
blade115

Psal jsem to u preview, píšu to znovu:

Chelsea !!

Reagovat
smazaný uživatel

Lampovi už chybí jenom 4 góly v PL aby se stal 5. nejlepším střelcem PL

Reagovat
kiwwi

snad ho Rooney cim skor predbehne

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney má 130, ztrácí na Lampse 18 gólu.... při Rooneyho věku je vysoce pravděpodobné že ho překoná

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud to mas?

Reagovat
terry

To nic nemění na tom, že je ta Lampardova bilance výborná.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický - stavební kámen lavičky Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dneska henry

Reagovat
Darren Fletcher

nie

Reagovat
herbage

už dohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Duff na lavičce? já bych toho trenéra Fulhamu nakopal do prd... takovýho hráče a on nechá na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Patrice Evra zvažuje podání stížnosti na výsledek posledního ligového utkání s Blackburnem. Hlavním důvodem je fakt, že se v utkání nemohl soustředit na hru, neboť hrál proti týmu s velmi rasistickým jménem.

Reagovat
vodka

očekávám, že scouseři se zasmějí i napopadesáté...

Reagovat
M0rb1D4S

Nejsem scouser Vrátil jsem se před chvílí domů a toto je poprvé, co to čtu

Reagovat
Swarley

a kde ses flákal tolik dní?

Reagovat
M0rb1D4S

Popravdě na EF jsem tak často nebyl a tyhle forky se mi vyhýbaly Dneska jsem šel na pohovor do práce, takže jsem se aspoň trošku pobavil, když jsem si zapnul FB a přečetl tohle

Reagovat
Swarley

a ten s tím, proč policajti sebou vozí sůl, ten nemáš?

Reagovat
niflheim

ten asi neznám, povídej

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ale vážně, Suaréz byl už minimálně třetí případ kdy si Evra stěžoval na rasismus

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wengere, Wengere...To si vážně tak senilní a nebo tak blbej a nevidíš, že Rosa převyšuje drtivou většinu hráčů, který stavíš do základu?!!! Tomáš maká a bere to s nadhledem, ale já být v jeho kůži, asi by mi jeblo...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zase presvedcive...

Reagovat
smazaný uživatel

myslite ze Henry muze hrat uz pristi zapas?

Reagovat
Lacko_Boh

ano

Reagovat
smazaný uživatel

super odkdy do kdy je vlastne tento africky smpionat?

Reagovat
smazaný uživatel

na tej fotke je 3 metrova žirafa

Reagovat
Tigerinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uplně nalevo je Lucas?

Reagovat
celeb

Wenger runner! Tak sa mi zda, ze ten jeho cval cez ihrisko sa podobal tomu traktoru z Liverpoolu

Reagovat
Darren Fletcher

no dnes tých jedničiek veľa v PL nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu mas

Reagovat
Darren Fletcher

teraz som pozrel na vysledok, naposledy asi v 65. minute...a cudujem sa preco je brat tak ticho a neprisiel este chvalit dalsi fantasticky vykon. to je nieco neuveritelne co sa to deje

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrat v sezone mohl prijit tvuj bratr a chvalit fantasticky vykon Arsenalu? To spocitam na prstech jedne ruky pracoviteho drevorubce

Reagovat
Darren Fletcher

naposledy po wolves skoro plakal, ze na to serie, ze mu je cely debilny futbal ukradnuty, ze to nema uroven, nejake jedenastky pytal, proste tradicny uplakany gunner :D ale nic v zlom, afc je sympaticky tim, no musi byt naozaj tragedia fandit mu

Reagovat
smazaný uživatel

Wengere, Wengere, co ten tvuj tym predvadi ...jak hral Rosicky?

Reagovat
iamek

Ke konci predvedl tak tvrdou strelu, ze to schytal reklamni panel

Reagovat
smazaný uživatel

There is only one Martin Jol!

Reagovat
Liquid

jeho 1.výhra nad Arsenalem

Reagovat
eibe

a poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po zklamání vlků zabrali aspoň chalupáři. Paráda

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

po jakém zklamání? copak od nich někdo čekal výhru?

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekal remízu. Chelsea je v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc nevím jestli si ten zápas viděl, ale vlci si ten bod zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem druhou půlku a nic moc z obou stran, takže si ho asi zasloužili akorát nechápu, proč nehraje Fletcher v základu

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, tak po Man City a Chelsea prohrál aji Arsenal. Vypadá to že tohle období favoritům nepřeje.

Reagovat
Swarley

no to je pěkný, ale s tím Blackburnem se to mělo vyhrát a mohlo to už vypadat jinak...fakt úplně zbytečná ztráta...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Ale co naděláš, hlavně že jsou konkurenti tak hodní a nestahujou náskok. Když porazíme Newcastle tak věřím že půjdem do čela. A pak se uvidí.

Reagovat
kiwwi

tak De Gea stal vcera United 1 bod, Sczeszny dnes Arsenal 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim,ze vsechny tri

Reagovat
Arbiter

Jak jede? Všechny tři...

Reagovat
iamek

Jeden.

Reagovat
kiwwi

za remizu 2:2 sa beru 3 body?

Reagovat
fantomas

No to je fakt švihlá logika.

Reagovat
Arbiter

hlavně měl podíl na dvou brankách a ne jen na té poslední

Reagovat
kiwwi

len na poslednej, netroluj

Reagovat
Arbiter

no ty jusle byly jeho, sice ne úplně, ale také to nebyla bůhvíjaká rána. Brankář, který chytá za ManU by tohle měl mít...

Reagovat
kiwwi

blbost

Reagovat
Arbiter

šel na zem pozdě, což u něj není nic neobvyklého

Reagovat
kiwwi

ja uz som to vcera vysvetloval...gol medzi nohy brankara nemusi znamenat chybu brankara, v tomto pripade to bolo uplne jasne...roztiahol sa a Yakubu to napalil prudko pomedzi nohy...toto moze za jeho chybu povazovat len vyryvac alebo clovek co nehral futbal

Reagovat
Arbiter

Dyť se mu ten balón pomalu otřel o kulky. Navíc ani nebyl tak blízko, nějakých šest metrů. Opakuju, tohle by měl brankář, který chytá za ManU, mít...

Reagovat
kiwwi

opakujes len stale tu istu blbost

Reagovat
Arbiter

když myslíš...

Reagovat
kiwwi

nemyslim, viem

Reagovat
Arbiter

no tak se mýlíš, to je fuk

Reagovat
hefy

Reagovat
Arbiter

a navíc ne včera, nýbrž předevčírem...

Reagovat
EL Gringo

ty si dnes pil?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Opravdu dva nejlepsi brankari ligy.

Reagovat
Arbiter

Fulham

Reagovat
Liquid

Rosický vůbec neumí střílet, dokonce i centr poslal do autu až to Wengera nasralo, takhlec si místo v základu nevybojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

za druhej poločas jsme si nic jinýho nezasloužili, zasloužená výhra Fulhamu..

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej začátek roku

Reagovat
fantomas

Psal sem si během zápasu poznámky o jednotlivých hráčích. Po druhym gólu sem to bez uložení zavřel. Mrdám na pitvání se v tak nebohym, kontrastnim výkonu. Snad akorát ve svý fanouškovský kariéře nepamatuju tak smutnej progres, jakej sme vykázali my dneska. Djourou, Mertesacker, Rosický - totální průser.

Radši se budu věnovat pozitivu dnešního zápasu, a sice soupeři. Ohromná poklona!!! Za poslední tři roky proti nám určitě nehrál fotbalovější a schopnější tým z druhý poloviny tabulky - když tak mě teda opravte, ale já si toho nejsem vědomej. A to můžu brát do úvahy i ten první zápas, kdy to byl sice defenzivněji laděnej Fulham, ale pořád vepředu ukrutně nebezpečnej.

Zkrátka jak sem jim za Hodgsona nepřál, pod Jolem jim budu nepokrytě držet palce. Ta ofenzivní vozba je na podobný technický úrovni, ne-li stejný, jako ofenzívy top5 celků. Bez legrace. A byla by tim pádem malá tragédie, aspoň pro mě, kdyby se tenhle tým neumístil v první osmičce.

Gratulace k ve finále zaslouženýmu vítězství. Plivanec na naši "čerstvou" skvadru, která překonala očekávání, když neodpadla v 60. minutě, nýbrž už v 50.

Reagovat
herbage

hráli výborně, ty body si zasloužili a přeji jim to, jenže my ty body potřebujeme více. Jol tam skládá parádní tým, všechna čest, ale na ES jsme zase vyhrát měli my a spravedlnost zůstala slepá

Reagovat
smazaný uživatel

It's a new day! It's a new life!

Reagovat
herbage

Reagovat
Counter

Fulham

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je podle vás MOTM?

Reagovat
tomasinho

Sidwell.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbil výkon Ruize.

Reagovat
tomasinho

Sidwell u obou gólů a dirigoval takřka sám steřdu hřiště v 2. půli. Jasný MOTM.

Reagovat
fantomas

Zamora.

Reagovat
smazaný uživatel

Djorou, to je jasny, ten rozhodl...

Reagovat
Liquid

zítra výhra Citizens a Newcastlu a bude to snové kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

tak to tii vyšlo pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal opět nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak koukám na ty výsledky, zítra by se hodilo nad Citizens vyhrát, ale bude to těžký.

Reagovat
Nikikrew

Fulahm vyborny vykon v 2 polcase, my len v 1. Futbalova katastrofa. Ale myslim si, ze remiza by pasovala viac. Prisna cervena karta, ktora o vsetkom rozhodla. Viac sa mi pisat naozaj nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní kolo.

Reagovat
EL Gringo

zajtra bude este krajsie :),, pre LFC samozrejme

Reagovat
Liquid

Suarez může hrát ? Btw ty věříš že City of Manchester vyloupíte ?

Reagovat
EL Gringo

moze hrat luis ale dufam ze uz nebude zahodzovat take sance ake mal,, mam taky pocit ze tam zajtra vyhrame tak 1-2,, dufam ze stevie nastupi hned po polcasu a bellamy musi byt v zaklade

Reagovat
Liquid

Craig Bellamy teď hraje hodně dobře

Reagovat
EL Gringo

jj,, on hra dufam ze aj zajtra da aspon 1

Reagovat
tomasinho

Zítra nebude hrát, bude hrát Maxi.

Reagovat
EL Gringo

moze byt,, ale craig je proste lepsi

Reagovat
Maresma

Mel by hrat Luis, vratil se Steve.. Ted je idealni moznost je porazit, navic kdyz neskorovali 2x v rade.

Reagovat
Liquid

proti Sunderlandu měli ale kopec smůli, 2x břevno, zítra City určitě góla dá už, ta pravděpodobnost, že 3x po sobě City s tím co tam mají neskórují je malá, čekám, že tam vyšle Mancini Maria na místo Džeka, ale každopádně herně Citizens uvadají poslední dobou, a když se vám vrací Gerrard navíc tak je ta šance na body jistě větší než na začátku sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Jol len tak dalej chalupari

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Zítra vyhrajem a držíme se bodově na špici tabulky

Reagovat
tomasinho

Zítra vyhrajeme my a pozítří vy ja?

Reagovat
Swarley

tak do zítřejších bojů popřát hodně štěstí Liverpoolu a pozítří urvat všechny 3 body s Newcastlem...bez Obertana jsou úplně vyřízení, tahle absence je pošle do kolen

Reagovat
Swarley

kuš, neměla být reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak jsem pomotal dny.. vy musite jen remizovat, jinak nam utecete, to by neslo

Reagovat
tomasinho

To nevadí, musíme dohnat Chelsea a dostat se před Arsenal. Ale nebudu zastírat, bod bych nyní bral.

Reagovat
-Kopy-

Dobře Rosa, když tě ten šašek staví na dvacet minut a ještě na křídlo, tak proč se mu to nevysrat. Udělal bych to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že vysrat se na zápas je vstupenkou do základu ...

Reagovat
-Kopy-

tak když tomu nestačí bejt dvakrát za sebou nejlepší na place, tak to chce asi zkusit opačně

Reagovat
Counter

Poslední čtyři zápasy jednou v základu a 3x střídal na závěrečných 20-25 minut. A teď v poháru nejspíš bude zase v základu.

Reagovat
-Kopy-

To je k hovnu, pořád jen nahradník... kterej když hraje jednou za pět zápasů od začátku tak je vždy nejlepší na place a potom zase sedí 4 utkaní... už aby odešel, na tohle jako jeho fanoušek fakt nemám...takhle sním vytírat podlahu, hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

http://screenshot.cz/A8PPE/Bez-nazvu.png

únava zřejmě postihuje i redaktory EF

Reagovat
smazaný uživatel

+ "Sidwel"

Reagovat
smazaný uživatel

U Sidwella chybí "L" ale asi uteklo k Zamorovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene. Ale pekna odpoved.. co ma asi jinyho rict.

Reagovat
herbage

co řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si nevěříš, dám ti šanci změnit píseň.

Reagovat
herbage

cíl je daleko a cesta je dlouhá

Reagovat
smazaný uživatel

"Arsene, why was the penalty for faul on Gervinho not given?"

'Ask the referee.'

But your opinion?"

"I have no opinion. I¨m not the referee, I'm the manager. You must ask the referee why it was not given"

Asi to neni slovo od slova, ale v tomhle smyslu.

Reagovat
herbage

to říká furt. Ale penalta to rozhodně nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jasná teda... kdyť mu Senderos málem ukopl nohu.

Reagovat
fantomas

Byla. Opakovačka ukázala jasnej kontakt.

Reagovat
herbage

to jsem měl asi špatný pohled, navíc Gervinhovi nevěřím. Myslel jsem, že si ukopnul míč a když viděl, že ho mít nebude, tak spadnul

Reagovat
fantomas

První pohledy byly špatný, pak se k tomu vracely o pět minut pozdějc a hned ze dvou záběrů to bylo jasně patrný. Ale to je fuk. Gervinho si za to může sám, když spad tak nepřirozeně..

Reagovat
vodka

to rozhození rukama byla nejkomičtější věc v celém zápase...

Reagovat
fantomas

To ne...muchlování Riiseho s Djourouem to předčilo.

Reagovat
smazaný uživatel

byla

Reagovat
supervizor

To říká vždycky, navíc nevím proč se na to ptají když nesmí komentovat rozhodčího.

Reagovat
Swarley

tak musí mít o čem psát a co probírat

Reagovat
herbage

třeba aby to porušil a dostal pokutu

Reagovat
kiwwi

tak predbezna bilancia cez sviatky top 6:

United 3 body (Wigan, Blackburn)

City 1 bod (West Brom, Sunderland)

Spurs 4 body (Norwich, Swansea)

Arsenal 4 body (Wolves, QPR, Fulham)

Chelsea 4 body (Fulham, Aston Villa, Wolves)

Liverpool 4 body (Blackburn, Newcastle)

ani neviem kto mal jednoduchsi los

najdlhsiu seriu v celej lige taha QPR - 2 prehry

Reagovat
smazaný uživatel

Nadělujeme chudým.

Reagovat
13

No, snad jste si tam pár bodů nechali ještě pro nás..

Reagovat
Swarley

tak do zítřejších bojů popřát hodně štěstí Liverpoolu a pozítří urvat všechny 3 body s Newcastlem...bez Obertana jsou úplně vyřízení, tahle absence je pošle do kolen

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hezký když nám jednou fandíte

Reagovat
Swarley

to není u mě není zase až tak něco nového, když hrajete s ropákama a logicky vzhledem k postavení v tabulce si nic jiného ani nemůžeme přát

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se bojim, že bez něj budeme kopat málo rohů

Reagovat
Swarley

no hlavně ta absence přesných, ostrých centrů...

Reagovat
Wat

A hlavně těch hlavu motajících přešlapovaček a kliček.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo

a s Obertanom ani nesranduj vsak ten ani prihrat nevie, najhorsi nakup newcastlu

Reagovat
EL Gringo

a viem ze to bola ironia,, (pre blbcov)

Reagovat
niflheim

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

konečne pragmatický pohlad. Kiwwi a spol tu budú onanovať za remízu len preto, aby zachovali dekorum, pritom aj tak budú radšej chcieť 2

Reagovat
kiwwi

ani pici

Reagovat
cristiano.K.

už máš dres na zítra? jestli né,tak popros kamarada vladise,aby ti půjčil aspon ten starej s Torresem

Reagovat
tomasinho

Já mu dám svůj s Owenem.

Reagovat
smazaný uživatel

"neboj Djourou! My tu udržíme."

Reagovat
smazaný uživatel

začínám nad tím Walcottem lámat hůl

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra 3 zápasy vpodstatě v ten samej čas. To vážně nemohli dát jedno utkání od 18 30 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co nepochopim, hrajete fotbal cely zivot, odehrajete X utkani rocne, je to vase prace a stejne po 25 letech nevite, ze se do prdele hraje 90 minut a ne 45. Fulham tam urcite neposlal 11 novych hracu, to jenom ti cervenobili s kanonem na hrudi se na to vysrali a opet si mysleli, ze se to vyhraje samo. Po peti letech uz by mohli prijit na to, ze se to samo nevyhraje. Ja se tak v robote flakat jak Arsenal, tak mam padaka. A Wengerova nekonecna duvera v nektery hrace bere sance na boje o titul. Kazdy Djourouv dotyk mice znamena jeden sedivy vlas navic. A Walcott? Ten snad naposled zahral dobre ve ctvrtfinale LM proti Liverpoolu. Jen tak dal kluci.

Reagovat
Liquid

To bylo jak přeběhl skoro celý stadion a předložil do prázdné tuším Adebayorovi ? No byla výborná akce....

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, to bylo ono, to mu vyjimecne balon nezavazel

Reagovat
Maresma

Mam pocit, ze on ten gol i dal.

Reagovat
smazaný uživatel

nedal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rickroll

a Fulham je na tom ÚPLNĚ stejně jako Villa ...po 20 kolech celkem nevídaná záležitost....

Reagovat
kiwwi

ty vole to som si ani nevsimol...masaker

Reagovat
kiwwi

a Swansea od nich velmi neuteka

Reagovat
smazaný uživatel

za dobry postreh

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda pro Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

jestli daji slepice doma WBA a Everton,tak ztrata na ne bude uz 9 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Špageto zejtra chci vidět : Hart Richards-Kolo-Kompas-Zabaleta DeJong-Barry Milner-Silva-Kun Mario.

Reagovat
Liquid

taky bych to tak viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych preferoval: Hart - Zabeleta, Toure, Lescott, Clichy - De Jong, Barry - Nasri, Toure, Milner - Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to postaví takhle ,tak si du na vás vsadit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri je odepsanej?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, jak mě se herně líbil a to jsem ho chtěl do Chelsea. Myslíš, že se ještě probere?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá než doufat, ale je pravda ,že Milner u nás první rok hrál taky tužku , ale tedkon hraje parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Kolarovem nebo Clichym?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Kolarovem nebo Clichym?

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo,omlouvám se za double-click

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se proboha zítra už potvrdí výkonostní sešup City.

Reagovat
Wat

No snad jo.

Reagovat
Counter

Sebastien Squillaci has more assists than Stewart Downing this season. #positives

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Kdy asistoval?

Reagovat
fantomas

Teď. Zamorovi.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

že zrovna tohle nenašel kiwwi

Reagovat
kiwwi

ja sa utesujem takymito:

10: #ManUtd are unbeaten in their last 10 Premier League away games and have won the last five in a row.

Reagovat
hefy

A co home?

Reagovat
kiwwi

ticho

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Winter Classic

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ten Djourou ma strasny prvni konstakt s balonem... lip je na tom i Mertesacker a to uz je co rict

Reagovat
Free_player

nevíte někdo pls KDY bude Tottenham dohrávat ten zápas s Evertonem ???

Reagovat
niflheim

Jak hrál Kiko těch deset minut?

Reagovat
Godwinson

Fulham

Parádní kolo.

Reagovat
kiwwi

interview s Ruudom o casoch v United

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/16373059.stm

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham Škoda Wolves

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/qlHqAzrIp9M

to je snad nejaky fake, nie?... ved ma spoluhraca Holandana

Reagovat
fantomas

A? Proč by se tim měl Kuyt cejtit uraženej?

Reagovat
kiwwi

to bola predsa obhajovacia taktika scouserov na Suareza nie?

Reagovat
Wat

Myslel jsem si to...

Reagovat
kiwwi

tak asi by som taku kokotinu nevymyslel, to museli vymysliet len scouseri

Reagovat
Erdovec

a to něják vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, tak mu to řekl v zápalu boje. Hlubší smysl bych v tom nehledal. Když ti řeknu, ty slovenskej sráči, tak to mění něco, že mám mezi Slováky spousto skvělých přátel?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro kiwwiho ironii beru zpět. :)

Reagovat
Wat

Ironie?

Reagovat
ďuriLFC

ja to jeho FUCK OFF milujem

Reagovat
vladis271

neeeeeee ale vážne to nešmyslíš

Reagovat
kiwwi

to ste bohuzial mysleli vazne vy

Reagovat
smazaný uživatel

O co se zase snažíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho sem si vsiml uz v zapase, ale nedokazal jsem rozlustit nic vic nez "fuck", takze jsem to bral jako normalni Bellamyho vetu

Reagovat
kiwwi

on to ale v hlave nema vsetko v poriadku, vsak?

Reagovat
vladis271

aha volakto mu rozjebe hlavu, brankár mu volačo povie , ale Bellamy to nemá v hlave v poriadku

Reagovat
kiwwi

prosim ta

Reagovat
tomasinho

Nemá, ale když mu ten kudrnáč loktem roztrhl obočí, tak měl právo bý nasraný, pokud Krul provokoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ty to máš v hlavě v pořádku vid?

Reagovat
kiwwi

ty vole, jak certikovia z krabicky

Reagovat
smazaný uživatel

Co si čekal jinýho?

Reagovat
kiwwi

popravde, nic

Reagovat
smazaný uživatel

No to nema a obcas to i prehani, ale ja ho mam stejne rad

Sranda je, jak na tebe vsichni Scouseri ted vystartovali a jeste by obvinovali Krula z nejakejch levaren, pritom je to pry tichej a poctivej kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Já Craiga žeru. Probert měl písknout penaltu a nemuselo bejt divadlo.

Reagovat
tomasinho

Já ho taky žeru, ale je fakt, že blázen to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul mel Bellamyho v piči i podle následný reakce, jeho fakt nic nerozhodí.. řve jenom, aby si srovnal obránce, jinak kliďas k pohledání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Řeknu to asi takhle: Čůráci to jsou a to jsem ten zápas neviděl.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim se,co by si o nich říkal,kdybys ten zápas viděl

Reagovat
smazaný uživatel

mam divnej pocit že zetra nám dá góla Milner

Reagovat
smazaný uživatel

A za vás Stevie G a plichta značka ideál...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, chci prohru City, aby už konečně začli tabulkou padat dolů a dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ztráta dvou bodů je taky fajn a já se zatím určitě ohlížím hlavně dolů než nahoru...

Reagovat
frankiefcb

Taky taky, ale na druhou stranu kdyby teď United ztratili u strak a Live urvalo bodík na City a my zvládli teď ty domácí zápasy, tak se pak se může stát cokoliv a my vyloupíme bleděmodráky .

Reagovat
VALEN

no a pak to sázej dvě kola po sobě to bych

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš v chalupě orchestrion

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

7th – our best position in the top flight at this stage of the season since 2003/04.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle kole odjizdi vetsina nominovanych hracu na ACN. Hraci z PL jsou tentokrat vlastne jen v Pobrezi slonoviny (Toure x2, Gervinho, Kalou, Drogba, Tiote, Gohouri?), Maroku (Chamakh, Taarabt) a Senegalu (Ba, Diame, Traore).

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. letos ACN nejvic oslabi Newcastle a Wigan....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Tav pry na hostovani hraje pravidelne plnych 90min a RB. To je skvela zprava. Mozna to vis, ale ja nejak zil v domeni, ze ho chteji na CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Cetl jsem, divil jsem se nedavno, ze skoro vubec nehraje... Tak aspon to RB, on je takovej komplexni, zahraje v obrane vsechno, snad z nej nebude jen dalsi Kadar

Reagovat
tomasinho

Nechtěl si to Yaya prodloužitm že by jel později?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim vubec, ale i u Demby je snaha to posunout. Tiote ale odjizdi uz ted po MU na soustredeni.

Reagovat
Bayern +

Mohol by ešte vyradiť v nedeľu United a ísť až po zápase.

Reagovat
kiwwi

Maroko riadne posily

Reagovat
Bayern +

Keď sa ale pozreš na nomináciu, papierovo sú to suverénne najväčšie posily.

Reagovat
fantomas

Taarabt je fakt v prdeli ty vole...nejdřív v únoru udělá první kanadskej bod v sezoně.

Reagovat
Wat

To je fajn, že tam nepostoupil Kamerun, aspoň Alex zůstane v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool are reportedly preparing to make a £10 million bid for FC Twente's Luuk De Long.

To už vypadá líp jak ten Bent.

Reagovat
tomasinho

Jo, to by šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec teď nechápu sám sebe, že jsem o Luukovi nepsal, že bych ho chtěl do LFC. Strašně se mi líbí jeho styl hry, navíc je mu jen 21 let, potenciál obrovskej a zapadl by do naší hry.

Reagovat
fantomas

To budete géniové, jestli ho vezmete...za roky by klidně mohl mít cenu 15, teď je asi ideální čas ho vzít pod svý křídla a začít piplat. Nepochybuju o tom, že doroste do světovýho formátu.

Reagovat
fantomas

* za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně byl na anfieldu při zápase s Blackburnem. Byl bych moc rád, kdyby přišel.

Reagovat
fantomas

No tak to vypadá vážně teda.

Reagovat
kiwwi

Liverpool ma cas a priestor piplat sa s hracom? To bude zasa len pokus omyl a dost mozno dokurvia hraca

Reagovat
smazaný uživatel

de Long?

Reagovat
smazaný uživatel

*Jong

Reagovat
smazaný uživatel

yes !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ooo...

Reagovat
smazaný uživatel

Aký má štýl hry vlastne? Pozerám, že vysoký typ hráča...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas by ho určitě popsal líp. Já ho viděl v pár zápasech, ale je to hráč kterej má dobrou střelu, dobrou orientaci ve vápně, má dobrý vedení míče, ale i přesto se snaží hrát docela jednoduše. Umí dát gol i připravit, jakmile dostane míč 20 metrů před vápnem už je nebezpečnej, ale nejvíc se mi líbí, že nezmatkuje, jako třeba Suárez letos v koncovce.

Reagovat
fantomas

Nemám moc co dodat. Snad jen že to prostě neni žádnej kopyťák, i přes svou výšku přemejšlí a mnohdy v Twente hraje spíš podhrota, staženějšího útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=xFX3J-UPHgA

Tohle třeba. To je ten klid o čem mluvím.

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Díky obom. No, zaujímavý hráč pre LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

10M bych zkusil radši znovu na Wickhama, i když to by chtělo asi připlatit a bůhví jestli by ho z derlandu po půl roce vůbec pustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť ten hráč není ničím vyjímečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzete byt radi, ze jste ho nakonec neulovili no.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Proboha, proč Wickhama? Dyt se sotva prosazuje i v o mnoho menšim SAFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli hledat talenta do útoku, tak bych radši vzal o 3 roky mladšího angličana než nějakou one season star z nizozemska. Wickham umí s balónem, je velkej, silnej. Když se snim bude dobře pracovat, tak může být za 3 roky kvalitnější než je Jong teď.

Reagovat
fantomas

Doufám, že si děláš legraci. De Jong září už druhou sezonu, když už. To o sobě Wickham nemůže říct ani omylem. A zajímalo by mě, co z toho, co údajně má Wickham, jako Luukovi chybí..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta síla, na to že je Wickoj 18 má tý síly daleko víc jak Jong, protože de Jong je zas jen další nizozemskej nazdárek, kterej jen trošku kvalitativně převyšuje ty sranda obrany v holandsku. Tím svým stylem hry se bude jen těžce prosazovat v anglii.

Reagovat
fantomas

Odense, Krakow, Fulham, Zenit, Kazaň, Brémy...zase samý sranda obrany? Už přestaň trapčit. De Jong se pravidelně prosazuje i v Evropě. A stylem hry právěže do PL sedne jak prdel na hrnec.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos počítej jen ten Krakow, s Fulhamem vyšel 2x naprázdno, letos dává branky jen proti týmům s dolní poloviny tabulky, na lepší, silnější, zkušenější, urostlejší obrany nemá. Postaví se proti němu někdo jako je Hangeland a všechny jeho přednosti jsou tatam. Jong neni rychlej, driblovat v běhu taky nijak extra neumí, jediná jeho přednost je výška a zakončování, v anglii by si snim vytřeli zadek.

Reagovat
fantomas

Proti Fulhamu jednou skóroval - dokonce v Anglii, kde jim zajistil remízu. A to s prosazováním se jen proti slabším je OPĚT výmysl...letos dal gól Feyenoordu i Ajaxu, plus třeba Heerenveenu. Vloni Alkmaar.

Reagovat
fantomas

Proti Fulhamu jednou skóroval - dokonce v Anglii, kde jim zajistil remízu. A to s prosazováním se jen proti slabším je OPĚT výmysl...letos dal gól Feyenoordu i Ajaxu, plus třeba Heerenveenu. Vloni Alkmaar.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Fulhamu v životě gól nedal, Alkmaar loni neměl bůhví jakou obranu, proti Ajaxu mu to tam padlo, tojo, ale ten gól byl po špatný rozehrávce golmana, tohle by dal snad i Baroš. A dát gol Heerenveenu, to se má čim chlubit no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ty si ten gól asi neviděl. Jong dal tyč, Mark si to tam sám sklepl. V oficiálu je tam OG, nevim proč tady máte branku u Jonga.

Reagovat
fantomas

Ale hovno, prosim tebe. To je uplně normální gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Normální gól ze všech nejnormálnějších, jasný a já jsem santa klaus. V of. statistikách je to Markův OG, timpádem Jong nikdy nedal gól proti Fulhamu.

Reagovat
fantomas

Mně je uplně jedno, co je v oficiálních statistikách. Tohle se normálně stává a snad nikdy sem neviděl, že by se to bralo jako vlastňák. I kdyby to měl bejt oficiálně vlastňák, na tom gólu má minimálně 90% podíl no, tak co řešíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Řešim to, že jste se mě tady oba snažili přesvědčit o tom, že dal gól Fulhamu, což podle of. statistikách není vůbec pravda. Hlavně mě nasralo, že mě ten tvůj kamarád, co si hraje na bůhví co, nazval hlupákem, aniž by o tom zápasu něco věděl.

Ani už nevim kde ten rozhovor začal a asi už ani nemá cenu se k tomu vracet, protože jsem unavenej a chci jít spát, tak dobrou.

Reagovat
fantomas

Sám moc dobře víš, že to nebyl žádnej klasickej vlastňák, kde bys mu snadno mohl upřít jakoukoliv zásluhu. Nemusíš se hned urážet..dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus jít po ulici a někoho neznámýho nazvat, že je hloupej, myslim že by ti hned jednu vpálil. Proto jsem se urazil a uraženej pořád jsem.

Na tom gólu má jen poloviční zásluhu, tu druhou půlku maj záda Marka Švórcra.

Ale jinak pěkná hlavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem ten zápas jsem viděl. Byl to totiž první zápas Grygery za Fulham, tak jsem byl zvědavej a i jsem ho tady na EF chválil u preview, nebo co to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončím to tímhle Luuk de Jong > Wickham a nemůžeš mě přesvědčit o tom, že by to mělo bejt naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemůžu přesvědčit tebe, ty nepřesvědčíš ani mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u toho, nepatřil si nedávno k těm scouserům, co ho za každou cenu chtěli mít v týmu. Rychle si změnil názor.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl mino, já byl zásadně proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že on změnil názor, když ho viděl v Sunderlandu.

Reagovat
fantomas

Mino těěžko mění názory.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak můžeš o někom psát že je hloupej, když si ten zápas neviděl, nevíš jak ten gól padl, nic. Teď si ty ten hlupák.

Reagovat
fantomas

No vzhledem k tomu, že on ten debakl načal, tak i docela má.

http://www.dailymotion.com/video/xl47eq_fulham-vs-fc-twente-1-1-goals-highlights-15-09-2011-fulham-1-1-fc-twente_sport ... a tady se laskavě podívej, jak v životě nedal góla Fulhamu, šoumene.

Reagovat
smazaný uživatel

Na čem jedeš prosimtě? To nevidíš ten Markův vlastňák.

Reagovat
fantomas

Achjo, ty snad musíš bejt fake.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já jsem Dan.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super, kdyby LFC privedl za 15 Wickhama na tribunu

Reagovat
kiwwi

to by bol suboj...LFC, CFC a MCFC o najdrahsiu lavicku

Reagovat
Wat

Ono skoro všechno vypadá líp než Bent. Ale je fakt, že Luuk by byl asi dobrá posila.

Reagovat
vladis271

A ešte by zaňho chceli určite nejakých 25 mega. To by Commoli musel fetovať muchotrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Len mám jednu pripomienku, LFC potrebuje teraz cez zimu osobnosť, kt. porste je schopná hneď dávať góly. Niečo ako Bellamy, že hneď sa presadí. Je toho ten hráč schopný? Predsa je to llen talent a talent je aj Carroll...

Reagovat
kiwwi

prave to som pisal hore, ze vy nemate ani cas ani priestor piplat sa s nejakym mladikom z uplne inej ligy...toto by bol proste pokus omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus nerovná sa omyl. Pirotm by sa mohol ešte lepšie usadiť, absolvovať letnú prípravu a rpesadiť sa... Ale je pravda, že skôr by bodlo niečo overenejšie, ale ja by som ho bral, talent to je, a hodí sa aj vedľa Carrolla aj Suáreza.

Reagovat
smazaný uživatel

respektíve by sa mal hodiť.

Reagovat
fantomas

400. pro Norwich a Swansea.

Reagovat
Bayern +

ale QPR nad nimi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Viem. Ale ak už konečne rozumne posilnia, nebudú mať problém skončiť vyššie ako tí dvaja.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumne posilime, rekli si na Loftus Road a privedli Machedu.

Reagovat
j_mrazik

A Cukrouška k němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

QPR dolů, pod ně, uplně, do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud je tam Radek, tak jim tu PL preju.

Reagovat
fantomas

Pro mě sou tam zajímaví jen dva hráči: Černoch a Faurlin, o kterýho se ale nebojim, že si ho v případě sestupu vytáhne nákej podprůměrnej tým. A Radka by to klidně mohlo pokopnout k návratu do Čech...plus teda SWP by mi bylo docela líto, páč by byl zas v tý samý pasti.

Každopádně jim s naprostym klidem přeju pád. Borečky jako Taarabt, Macheda, Boothroyd, Barton a v neposlední řadě Warnock v PL fakt pohromadě vídat nepotřebuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Mackie je sympatak!

Reagovat
fantomas

No budiž, tomu přeju kvůli tomu zranění.

Reagovat
Bayern +

Ako aj Gabbidon, Barton, Kenny, Černý, Young, Faurlin (ten skôr kvalitami), Anton (ten ešte od Mackems), SWP, Derry.

Nesympatickí sú mi tam teda len všetci hroťáci, Traoré a Hall. Ostatok je neutrálny.

Reagovat
kiwwi

Barton, Derry, Young

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
kiwwi

Kiko im vystriela zachranu

Reagovat
fantomas

V Champu možná tak, tomu bych i věřil..

Reagovat
smazaný uživatel

dá minimálně 5 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou.

Reagovat
fantomas

By nejprv musel hrát základ..

Reagovat
kiwwi

5 golov je realny ciel

Reagovat
fantomas

Achjo. Už podruhý bych se s tebou tak rád vsadil!

Reagovat
kiwwi

sak minule si sa vzdal

Reagovat
fantomas

Jojo, internetu sem se vzdal.

Reagovat
Bayern +

Tak pre Helgusona. Z ostatných hroťákov 5 kúskov podľa mňa nedá ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna ani vsichni tri dohromady

Reagovat
kiwwi

ale chod, to uz splnili aj bez Machedu, navyse Helguson ma tych golov uz 7...ked to mohol s prehladom prekonat Sturridge v Boltone, Welbeck v Sunderlande (kde obaja neboli volbou do zakladu) tak nevidim dovod preco by sa to nemohlo podarit Machedovi...kvalitami za tymi dvoma sice zaostava, ale nie je to nerealny ciel

Reagovat
Bayern +

No ešteže si dodal, že kvalitami za tými dvoma OVEĽA, OVEĽA zaostáva. Navyše Studge a Welbeck jednak sú o niekoľko tried vyššie, a tiež nastupovali ako na krídle pri 4-5-1, tak na hrote pri 4-4-2 (to máš tri posty), kým Macheda bude robiť štvrtého útočníka na 1 post a to sme ešte nepočítali ako tak kvalitného Mackieho, ktorý hrá krídlo.

Reagovat
Bayern +

Tzn., že Bothroyd a DJ dali dohromady 3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni tri = tri matlaci Bothroyd, DJ, Macheda. Ani kdyz jim to budeme pocitat od srpna, tak se mozna nad 5 golu dohromady nevysplhaji.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Keby neboli Warnock ( i keď ho mám rád) a spol. dementi a vzhľadom na svoje možnosti skutočne rozumne posilnili, o Champe nemôže byť ani reči. V manažérovi, narozdiel trebars od Rovers, problém nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší zápas Wolves - Chelsea by šel shrnout asi takhle: Na začátku zápasu hrála Chelsea fotbal, zatímco Wolves běhali kolečka. Hráči Chelsea si všimli, že hráči Wolves zatím nehrají fotbal, tak se začali rozcvičovat, načež fotbalisté Wolves začali trénovat s míčem. Konec prvního poločasu. Ve druhém poločase začali hráči Chelsea hrát famfrpál, čehož hráči Wolves využívali hlavně při standartních situacích. Zbytek zápasu nekompatibilita sportů, na konci Čech vyrazil potlouk a bum, Chelsea veze 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Supr

Reagovat
Manik...

Výborně Fulham a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké výsledky,až na ten Wolwerhampton

Reagovat
smazaný uživatel

krásný pohled na tabulku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v sedmém nebi. Letošní sezóna je sen ať už dopadne jakkoliv. Ten půl rok je neskutečnej.

Reagovat
JIMMY-PO

nápodobne, až sa mi nechce veriť, že to je Tottenham ..konečne vyhrávame zápasy v ktorých hra je zlá

Reagovat
frankiefcb

přesně ta hra je otřesná. Kluci nevíte na jak dlouho jsou v háji King a hlavně Lennon s Parkerem bo bez nich to příšerné. Ta hra a la Barcelona, tlačit za každou cenu přehuštěným středem je fakt humáč

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni můžou být teoreticky zpátky už o víkendu..Dawson je taky zdravej a v neděli bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimořádně trapnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain Defoe is Yido!!! super dnešní zápas.. jestli vyhrajem všechny domácí zápasy co teď máme tak jedeme hrát do Manchesteru City o titul

Reagovat
Free_player

+ ta dohrávka s Evertonem

Reagovat
frankiefcb

ta dohrávka je příští týden takže kolega počítá s dohrávkou už ve svých počtech.

Reagovat
Free_player

Reagovat
13

Z prohry proti city není třeba dělat nějakou tragédii. Na konci nás stejně daleko více budou mrzet ty zbytečné remízy více než tenhle zápas.

YNWA

Reagovat
Free_player

Liverpool

Reagovat
fantomas

Liverpool 2.0. Tentokrát ne spalovna - dneska ani pálit nebylo co. Hodně profesionální výkon od City, hodně trapnej od LFC.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
j_mrazik

Tottenham... 3 body na prvního

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze si to nepohnoji moc brzo a budou to vedouci duo poradne prohanet.

Reagovat
Lacko_Boh

keby ich radšej nahánal Arsenal ale na jar čo mi vieme?

Reagovat
minoLFC

ja vidím 6

Reagovat
smazaný uživatel

My nejsme nějací nazdárci...

Reagovat
frankiefcb

No jelikož se nám rozpadá solidně kádr, tka to vidím na rozdíl 5 bodů před mačem se City.

Reagovat
smazaný uživatel

everton je neskutečně slabej, ten se musí porazit..Wolves jsou na tom podobně, jestli chcem hrát o titul, tak se musí porazit oba

Reagovat
stiflerovamama

Liverpool za vykon

Ta efektivitu

Reagovat
smazaný uživatel

No Liverpool hral dobre po prvnim golu, ale jak dostal druhej tak sel do kytek a ten tlak byl hrozne bezzubej. Nicmene ostuda City, ze vubec nechteli hrat a jen betonovali vzadu

Reagovat
cristiano.K.

tak zkušeně si to pohlídali,neřekl bych,že je to ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Tym vedouci PL by mel hrat doma jinak nez udrzbu. Hughesuv Manchester byl aspon zabavnej sledovat.. Holt peknej fotbal je fotbal na riziko a ten vzdy nenese uspechy.

Reagovat
j_mrazik

Tohle říkám o Arsenalu pořád.

Reagovat
Counter

Jo, zvlášť remízy s Hullem nebo Burnley byly zábavné

Reagovat
j_mrazik

To podle mně není Manciniho styl rozbít soupeře 5:1. Oni si to rádi pohlídají a chodí do brejků.

Reagovat
Counter

Šetřili se, proč hrát za takového stavu nahoru dolů po náročném programu.

Reagovat
cristiano.K.

3:0 je přísný,hodně přísný. Jaký by to byl zápas, kdyby Downing zlomil prokletí na začátku I po 20. kole jediný tým,který nás přehrál je Totenham Kuyt ztratí jednoduše míč,Reina následnou střelou z kategorie lehčích pustí.Johnson naprosto hroznej,Yayu u rohu nepohlídal a i celkově výkon dost bídný. Penalta být neměla,červená taky ne.....výkon sice bojovný,ale nic z čeho bych se rozplýval.

Reagovat
Counter

ManCity doma 10 výher z 10 zápasů, skóre 31:4 → pevnost se vším všudy.

Reagovat
herbage

jak Chelsea za Mourinha. Měli by vyhodit Manciniho a angažovat Boase

Reagovat
j_mrazik

Ten má rád vysunutou obranu a zpomalený záložníky.

Reagovat
smazaný uživatel

s Mourinhem bylo v 10 zapasech skore tak 13-0, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

9-0

Reagovat
kiwwi

minuly rok United na Old Trafford 19 zapasov, 18 vyhier, 1 remiza, skore 49:12

Reagovat
smazaný uživatel

to dajú

Reagovat
Wat

Letos zatím o polovinu zápasů míň a obdržených gólů +2. Jak se to za rok všechno obrátí...

Reagovat
kiwwi

a stale to na neskutocne superbombasticky naslapane City bodovo staci

Reagovat
Wat

Až tak?

Reagovat
kiwwi

tak ho prezentujete vy

Reagovat
Wat

No na mě to neházej.

Reagovat
Counter

je vidět, že si z toho sousedi vzali příklad. Vy jste díky tomu urvali titul, ManCity si ho s takovou taky nenechají vzít.

Reagovat
kiwwi

lenze my teraz slapeme vonku

Reagovat
Counter

Jojo, koukal jsem. To je až neskutečná úspěšnost, ještě lepší než Arsenal loni :-) Oproti minulé sezoně nebe a dudy.

Reagovat
smazaný uživatel

mno asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak místo Kuyta v tuhle chvíli bych snad viděl radši v základu i Doniho na pravým křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak a so Setwartom neviem čo je. On má skurvenú smolu spojenú s absolútnou nemohúncosťou vo finálnej fázi... Ten, kto tu hovoril, že je to hráč po vápno, má zatiaľ pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl rozhodující moment zápasu, že to nedal. Já věřím, že to v sobě má, musí mu tam něco padnout, nakej náhodák prostě.

Reagovat
tomasinho

No já nevím, zápas od zápasu horší, já už pochybuju, že se vůbec do konce sezony. Je už tak v prdeli, že je nucený i filmovat.

Reagovat
Rssa

No, prostě to není rozdílový hráč. Nechci se nějak bít do prsou, že jsem to říkal, ale bohužel "I Told You So"

Reagovat
Counter

Nebo "I informed you thusly"

Reagovat
smazaný uživatel

ÁNo, ale rozhodne má naviac......

ja tomuto projektu verím, lebo je vidieť, že sú tam jasné základy. Trbea doplniť káder a zohrať sa a pôjde to...

Reagovat
papos182

Dnes proste sranda. Ja se vzdy pobavim nad nasi nemohoucnosti v zakonceni. Zajimalo by me, zda dal Downing gol aspon na treninku

Jinak zapas proste nevysel, smolny gol po chybe brankare a opet gol od City z rohu a uz to bylo. Hrali jsme to porad na centry do vapna, ale bud priserny centr nebo dobre hlavickujici souper.

Lucas chybel

Reagovat
minoLFC

tak pruser bol jasný už po zostavach...Adam je už dlho zrelý na lavičku, Kuyt na to asbolutne nemá....po druhom gole už bolo hotovo(prvý ide na triko Reinovi, druhý umiestnil Yaya pekne po brevno)...rozhodca mizerný, on by odpískal snaď aj keby sa niekto zjebal pri nástupe...zožral Downingov dive, prisné vylučenie Barryho, penaltu (z toho opakovaného záberu sa ho Škrteľ nedotkol)...prehra je ale zaslúžená

Snaď si Kenny uvedomil, že potrebujeme tretieho (resp. prvého) útočníka a nejakú kreativitu do zálohy z mimo ostrovou(nie Allena, alebo nejakého bežca)

Pred zápasom som chcel výhru, ale hlavne nie remizovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych dodal, že dneska se mi poprvé v sezoně nejvíc od nás líbil Andy.

Reagovat
fantomas

A mně se naopak poprvý v sezoně (možná podruhý, pravda) vyloženě nelíbil Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

veď on stratil loptu a z následného protiútoku bola penalta...

Reagovat
fantomas

No tak dík za souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol som tam dať palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj proti Wolves hral parádne(hral ešte lepšie ako dnes)...

Reagovat
Wat

A stejně je mu to k ničemu, když do toho vápna pořád posílají takový centry...

Reagovat
tomasinho

Souhlasím a ještě přidám i top DM, bez toho to nepůjde, ta mezera mezi obranou a zálohou je neuvěřitelná.

Reagovat
niflheim

Tak hlavní je, že jste rádi, že jste nezískali bod

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Free_player

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Rssa

Downing zase mizerný?

Reagovat
tomasinho

Mizerný je slabé slovo.

Reagovat
cristiano.K.

klasický Stu z posledních 3-4 zápasů,hlavně nedal tutovku no

Reagovat
tomasinho

Klasciký nedal, dneska byl příšerný, předtím byl aktivní aspoň a centroval, dneska byl neuvěřitelně mimo.

Reagovat
cristiano.K.

tak zas moment, většina jeho střel,co šla do tyčí nebyly tutovky a většina dalších šancí taky ne, tohle byla čistá golovka a vyhořel

Reagovat
tomasinho

Ale vyhořívá pravidelně skoro ve všech činostech. Když vemu, kolik stál on a kolik Bellamy, běhá mi mráz po zádech.

Reagovat
Rssa

Reagovat
cristiano.K.

tak samozřejmě, už jsem to psal minule,že Bellars je u všeho,míče se k němu odráží viz. gol proti NUFC,kdy měl před sebou 4 hráče, přesto prostřelil,Downing by to na 99% nedal,ale herně proti NUFC Stu nevyhořel,dnes byl slabý.

Reagovat
stiflerovamama

Treba povedat , ze pri tom tlaku Liverpoolu bol velmi casto v 16 tke len Andy , tu vidim najvecsiu chybu , tam sa to malo riadne prehustovat a byt tam dorazny , Andy je skvely hlavickar ale ked tam bude sam , dokazu si ho postrazit ,,, Luis si odpikava trest , uvidime ci pride nahrada :)

Reagovat
tomasinho

Omg, co to má Defoe na palici? Nechápu černochy (mulaty), kteří se barví na blond.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

To si třeba nepamatuješ na Songa? Ten měl na blond i vousy

Reagovat
Wat

Abel Xavier.

Reagovat
tomasinho

Doteď mám v živé paměti, jak jsem jako sedmiletý koukal na Euro 2000 a on v semi v prodloužení zahrál tou rukou.

Reagovat
Rssa

Jj, blbec, doteď si to vybavuju. A pak jsem se modlil, ať plešoun netrefí, al bohužel

Reagovat
Godwinson

Ty jejich nemístný protesty onehdá zasely první semínka mých silných nesympatií k této reprezentaci.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Já si zase vzpomínám, jak jsem obrečel prohru Holandanů s Italy. Dvě neproměněné penalty v zápasy a pak vypadnout na penalty.

Reagovat
Rssa

Toldo předvedl výkon, jaký se jen tak nevidí. Chytit 2 penalty v zápase a pak v rozstřelu dostat ze 4 (?) střel jen 1 branku-...to by výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Toldo byl na tom turnaji nejlepsim hracem, spolu s Figem

Reagovat
tomasinho

Hovno, Kluivert.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí mě, že se u nás neusadil na delší dobu.

Reagovat
tomasinho

Jojo. To byl tehdy útok, Bergkamp-Kluivert.

Reagovat
tomasinho

No, chytit, pokud vím, tak jedna v hrací době i jedna v rozstřelu byly do tyče a jedna šla určitě nad.

Reagovat
Wat

Reagovat
Rssa

Chytit, v normální hrací době semizdá obě chytil a v rozstřelu "nedostal", takž i tyč se počítá.

Reagovat
Wat

2. penaltu v zákl. hrací době dal Kluivert do tyče.

Reagovat
Wat

Chytil jenom jednu.

Reagovat
Rssa

Každopádně jich pochytal v tom zápase hodně a celkově deptal Nizozemce.

Reagovat
Wat

To ano.

Reagovat
mul

to si pamatam tiez a vtedy bol postrany rozhodca Sramka a on vtedy siel za hlavnym kvoli tej ruke...

Reagovat
kiwwi

som sa Sramku na to osobne pytal, ci by to teraz spravil tak isto a povedal mi, ze by nevahal ani sekundu a znova by to tak urobil

Reagovat
smazaný uživatel

arsin?

Reagovat
smazaný uživatel

hovno zahral rukou, co mel asi delat? akorat si ji schovat za zada, ale v ten moment po balonu nesahnul, doted nezapomenu jak jsem byl nasranej, jak strasne moc jsem Portugalsku v cele s Figem fandil a Zidane ho musi trefit zrovna takhle hloupe..

Reagovat
Godwinson

Schoval si jí za záda až po zahrání. Ale jo, byla mu nastřelená, ale zabránil tomu balónu v cestě do brány, takže nešlo jinak :)

Reagovat
vodka

nejradši mám v tomto Cissého, na každý zápas jiný sestřih

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase to je pan hrac Teda byl.. nevim.. nevidel jsem ho hrat pekne dlouho.

Reagovat
Wat

V Laziu prý s Klosem taky válí, asi mu to zůstalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

http://www.eurofotbal.cz/clanky/cisse-zustanu-v-laziu-a-vsem-ukazi-kdo-doopravdy-jsem-168898/

Djibril Cisse v létě přestoupil z Panathinaikosu do Lazia a měl se stát hlavní údernou zbraní římského klubu, místo toho se trápí a stal se z něho náhradník.

Reagovat
Wat

Aspoň na začítku sezóny si ho chválili...

Reagovat
fantomas

Tak on byl vždycky vymaštěnej..

Reagovat
frankiefcb

no na tvoje moudro jsme čekali. ty ho fakt nemáš rád co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

blond sa ešte zniesť dá, taký LeBac je celkom fešák, ale čo ale taký Wagner Love?

Reagovat
tomasinho

Vágner je styler, to vypadá stylově, Defoe vypadá jak ocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoea som nevidel, ale keď vyzerá horšie ako Wagner, tak to potom...

Reagovat
tomasinho

Aspoň že Robins porazili ty sráče.

Reagovat
tomasinho

Neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=jHWR7F48nhE

Tak se ho ani nedotkl, viz 0:30. Krásný dive!

Reagovat
smazaný uživatel

este vo fanticke zostavaju Raylor a Tiote, takze zajtra veríme Silva 18b lahoda

Reagovat
smazaný uživatel

mne ešte Jags, Degen, Lindegaard a DemBa.

Reagovat
smazaný uživatel

*DeGen.

Reagovat
smazaný uživatel

kto ?

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea.

Reagovat
smazaný uživatel

počky ty máš v týmu de Geu aj Lindegaarda?

Reagovat
smazaný uživatel

why not? Mal som iba De Geu, ale odkedy ich začal Fergie točiť a Vorm púšťať, tak som si tam hodil Lindeho...

Reagovat
kiwwi

Vorm pustat?

navyse pravdepodobnost ze trafis, kto z dvojice bude chytat je aka?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ma jistotu, ze mu bude chytat jeden z nich

Reagovat
kiwwi

omg, to ma nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

veď budem mať auto-sub predsa.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, uz som zacal rozmyslat, ze kde to hraje Phillipe Degen

Reagovat
smazaný uživatel

to bol tragéd na pohľadanie.

Reagovat
Rssa

De Gea taky

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte náhodou někdo statistiky Hodgsona a Dalglishe? Dost by mě to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, to procento vítězství je u obou dost slaby..

Reagovat
smazaný uživatel

pro zitrejsi vyhru Newcastlu.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

A minimálně dvou gólů Demby.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne i prohru, ale at se na to da koukat. Pod Pardewem hrajem hrozne nudnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja treba zapas s vama hodnotim jako ten nejhezci tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

To byl nejhorsi zapas Newcastlu od Boltonu loni. Nevylouceni Luize v prvnich minutach, zraneni Colocciniho behem prvni pule, potom fura sanci, ale rozhodujici druhy gol jste dali az pri zraneni Taylora ke konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to vies

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne s čistym štitom

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie9Fowler

Struggling to find any positives tonight..... The fact city have gone 3 pts clear of Man u is the only one I can think of

Reagovat
smazaný uživatel

the god

Reagovat
tomasinho

Reagovat
papos182

I loni jsme u nich dostali trojku, takze Roy vs Kenny 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nechápu, proč hrajem tak složitě, když máme Andyho na hrotu. Vždyť by stačilo posílat jeden centr do vápna za druhým a ono už by tam něco spadlo (buď by to uklízel Carroll nebo by to doklepávali záložníci)

Reagovat
fenixLFC

ma to dva problemy-zaloznici okrem steva nevedia dat presny center na hlavu a druhy ze ti isti zaloznici si ani nenabiehaju na sklepavane lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni to ani nezkouší. Když se ty naši tajdrlíci dostanou k vápnu (což jim nečiní žádný potíže) tak dělaj různý zasekávačky, obhazovačky nebo přihrajou zpátky na střed hřiště.

Reagovat
fenixLFC

neskusaju? downing johnson adam henderson ked daju center tak furt to napalia do prveho obrancu...to sa k tomu ani nedostane, vsimni si vzdycky stewa z hry alebo adama zo standartiek

Reagovat
smazaný uživatel

No protože než se rozhoupou, co vlastně chtěj s míčem udělat, tak se obránci připraví. Když se nepodaří 5 centrů z 6, tak to vyzní blbě (a taky to blbý je), ale když se nepovede 10 centrů z 20, tak je to úplně o něčem jiným.

Navíc je vidět, že ty hráči často neví co mají udělat s míčem, když se dostanou k vápnu. Kenny to asi nechává na nich nebo co, což může být užitečný když je na hřišti někdo tak nepředvídatelný jako Suarez a nebo někdo tak geniální jako je Steve, ale ve chvíli, kdy jeden z nich (nebo oba) chybí, tak ti hráči měli mít v palici nějaký základní schéma, ke kterýmu se v takovým případě úchylit. A to oni nemaj.

Reagovat
cristiano.K.

jde i o to,že stopeři jsou na něj v přesile. Dnes byl minimálně zdvojován a i přesto dokázal několik soubojů vyhrát viz. šance Kuyta. Navíc dnes na něj hrál vynikající Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to obecně, odehráli jsme letos už přes 20 zápasů a to, co popisuju, jsem ještě neviděl A to už Andy pár zápasů v základní sestavě má.

Reagovat
smazaný uživatel

Akonahle nema gareth svoj den a je mimo lennon na tu hru sa neda pozerat. Pomala uspavajuca hadzana a 1000 idiotskych kratkych prihravok na 2 metre. Fakt na grc, navyse tolko zbytocne stratenych lopt je z toho. 3 body su super ale posledne zapasy ma stale viac a viac presviedcaju ze to chce posilu na kridlo. Idealne RW schopny hrat aj na lavo v pripade potreby. Taky A.Johnson by bol sen ale pochybujem ze mancini ma az natolko vymastenu gebulu...

A inak ma nikto dostatocne kvalitny a dostupny nenapada

Utocnika by som riesil az po sezone - Ade, Defoe, Pav zatial stacia iba ak odide Pav tak by musela prijst nahrada. Stoper je nepotrebny vracia sa Daws.

Najviac ma vsak sere zranenie Parkera a Sandra teraz nema kto v strede pola branit a hlavne v poslednych 20 minutach to bolo hrozne moc vidiet. Krajncar stiahnute CM hrat nemoze, Livermore zatial tiez nie. Dufam ze zranenia nie su vazne ach jo....

Este pridam jednu neuveritelnu statistiku

Spurs without Ledley King: LDDDWDDLDLLLWWLWD. Spurs with Ledley King: WWWWWWWWDWWWWWD

Reagovat
Wat

Už potřetí je tu ta statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som na nu narazil az teraz

Reagovat
Counter

Zranění jsou mor, to jediné vás může v tuhle chvíli potopit.

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham bez Lennona a Bela ??? .... Jebat nake žoldáky odjinud , máme nejlepší krajní záložníky v premier league a jsou čistí kohouti ! ...... Právě tak nak si představuji svou noční můru , to co si predstavujes ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Aspoň že Robins porazili ty sráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Micah Richards tweet : Gettttt in thereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee back to winning waysssssssssssss!

Reagovat
tomasinho

No co, v poháru jim to oplatíme. Nebude tam co ztratit, nastoupí konečně Carra, s ním Coates, na pravém kraji bude konečně obránce a půjde to.

Reagovat
kiwwi

preco Coates?

Reagovat
cristiano.K.

prečo se takto pýtáš?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

ligu hrají Agger se Škrtělem, tak v poháru budou hrát Carra s Coatesem

Reagovat
smazaný uživatel

*sa

Reagovat
tomasinho

Protože potřebuje hrát a protože proti Chelsea byl neuvěřitelně jistý a bezchybný. V Carlingu zatím hrál pořád. Vedle Carry se cítí jistě. Škrtel ani Agger nemají takové vůdcovské a organizační schopnosti jako Carra.

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem si říkal, že výměna CC za jeden zápas PL není špatný kšeft

Reagovat
Counter

OT: Siphiwe Tshabalala is on trial a Crystal Palace

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, jeho poznám len vďaka jednému gólu. Niečo ako "one hit wonder".

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=0-AM_0CPbxs

jeden z najlepsich komentov aky som pocul...vzdy mam z toho zimomriavky

tu je dokoncenie toho komentu

http://www.youtube.com/watch?v=VfJ1-cuqwXM

Tshabalalaaaaaaaaaaaa, goal Bafana Bafana, goal for South Africa, goal for all Africa...Jabulila , rejoice

aaaaaaaaaaa krasa

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

To první video je celkově pěkný. Gól Gia, co víc k němu dodat...

Reagovat
Shevchenko

Ale kde je Forlán? Na MS dal 4 nádherné góly a oni tam nedají ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

veď to tam píše ten autor, že nemohol zohnať Forlánove góly.

Reagovat
Shevchenko

No jo, díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Giův gól byl púrostě nádherný

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hmm.

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

600. pro LFC na čtvrtém místě

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Je to rozpačité, furt to zmiňujeme, ale neblížíme se k tomu. Bez posílení to nepůjde.

Reagovat
cristiano.K.

mně vždy uklidní naši soupeři,kteří taky ztratí,ale v podstatě to cítím stejně, přesto když vemu,že nás přehrál pouze Totenham,tak si říkám,že se to musí konečně prolomit už....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

ten Real to ešte vyhral? Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

A to sme im ešte mohli nasázet 5ku ...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.tuttosport.com/sondaggi/Calcio/vota-1200/Vota+il+Golden+Boy+2011

zas tá sranda anketa a zas tí debili majú pri Oxovi Portsmouth...

Reagovat
smazaný uživatel

Srandysti

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya,Gervinho,Drogba a tak jedou uz ted na Afriku?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ako Yaya s Drogbom, ale nám už Chamakh s Gervaisom odišli, myslím.

Reagovat
kiwwi

A Tottenham fan died at White Hart Lane today. He suffered a heart attack while watching his favourite team. Incredibly sad. #RIP #THFC

Reagovat
Arbiter

Scouseri to delaji chytre. Vedi, ze v tuto chvili na ManU nemaji, ale nechteji, aby jim manzestraci utekli v poctu titulu prilis daleko, aby, az prijde jejich cas, nemeli velke potize se stahovanim naskoku. Predvedli to uz jednou, ted nechali vyhrat ManCity. Skvela taktika

Reagovat
kiwwi

nene, oni su fakt taki slabi

Reagovat
papos182

Tak uvidi se v CC, jak to bylo...

Reagovat
tomasinho

Vás jsme ale přehráli s průměrným výkonem.

Reagovat
vladis271

no, dostať doma 1:6, akí ste potom vy?

Reagovat
kiwwi

sampioni

Reagovat
fenixLFC

to ti trvalo tak dlho dokial si na to prisiel? kazdy vysledok okrem remizy mal vcera dajake pozitiva

Reagovat
vladis271

vážne som remízu nechcel, bod by nám bol nahovno aj tak.

Reagovat
kiwwi

och daj boze, aby vam na konci sutaze chybal bod do 4. miesta...pre istotu si toto odlozim

Reagovat
papos182

Kez by vam na konci sezony chybel bod na prvni City.

Reagovat
chowas

ak hej tak ten bod nebude chýbať zo zápasu proti City...

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
chowas

tak priamy konkurent o LM nie sú...

viac chýbaju body s Norwichom, Blackburnom....

Reagovat
kiwwi

vladis271

04.01.2012 13:33

vážne som remízu nechcel, bod by nám bol nahovno aj tak.

bod by nam bol nahovno...cize keby vam chybal bod tak by ste si tuto istu vetu povedali aj potom hej?

Reagovat
chowas

to záleží od okolostí

ak by sme si zaručili LM touto remízou, čo ale nie je možné tak by sa to bralo ináč...

tiež musíš uznať, že viac chybajú body z tých zápasov čo som vypísal, ako ten proti CIty...

Reagovat
fenixLFC

hadam nebudeme pomahat hentym zmrdom, radsej titul na etihad

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
tomasinho

To je nesmysl, my v boji o CHL potřebujeme každý bod a nemůžeme btrát porážku pozitivně jen proto, že to pomůže konkurentovi mancs.

Reagovat
niflheim

Ty jsi fakt srandista.

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb vic si prejeme neuspech MU nez uspech svyho tymu, to vas charakterizuje uz nekolik let. Nastesti jsou i vyjimky...

Reagovat
smazaný uživatel

LFC chce Benta, LFC vedia dobre zaplatiť, takže ich treba poriadne ošklbať...

v CFC sa dostal Torres v nemilosť, CFC sa nevie zbavovať hráčov, takže zobrať Torresa hosťovačka + opcia na nejakých 15 mil... už si len požičať Gallianiho, aby to za Villu vyjednal

Reagovat
smazaný uživatel

RIP, yido.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

popravde som na to zabudol, ale z toho tazko mozem nieco posudit

Reagovat
Arbiter

tak mě napadá, proč mají oba manžesterské týmy ve znaku loď?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

to já vím, ale proč OBA

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsou oba v tom městě?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa Rooney nerozčuľoval, tak ani neviem, že dneska hrá

Reagovat
Erdovec

nevím jestli je divnější to že dal gol Howard nebo to že dal gol N´gog

Reagovat
Wat

Reagovat
vodka

ty jo, preview už nenačítá ani

Reagovat
Wat

Jn.

Reagovat
soukup

Reagovat
vodka

mohlo by se vymyslet stránkování, třeba 600 příspěvků na jedné straně, připadně nějaký thread by to dokončilo a zbytek na druhou stranu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

a já tu nadávám na notas

Reagovat
vodka

no, vypadá to dost bledě... nedokážeme se kromě těch 15 minut dostat do souvislého tlaku, NU to hraje výborně...

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Perez took a penalty in his farewell appearance for Cambridge United. He missed, but hit it so hard that the opposing keeper had to go off injured. Great moment."

Reagovat
vodka

omg

Reagovat
vodka

tak Jones to završil

Reagovat
smazaný uživatel

Howard gol, Krul 2 asistence...

Reagovat
Wat

No, spíš jednu a jednu druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

To Ameobiho liznuti bylo spis symbolicky

Reagovat
smazaný uživatel

Shola byl dneska hodne rozdilovej. Best spoustu tehle souboju prohraje, Shola sice neodhlavickuje, ale vetsinou to vybojuje, ze to propadne nekam za nej.

Reagovat
Wat

Každopádně váš útok na konci byl dost komickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Best-Obertan? To je prvni vyvojove stadium Demby a Hatema

Reagovat
Wat

Jo, nádherná útočná dvojice. Pohled na to mě fakt rozesmál.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je lepsi Demba, ten to vybojuje za sebe sam pro sebe

Reagovat
niflheim

Yido? Jonesy gól

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle by sis měl změnit nick ty možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

94 minut nepustit MU k nicemu krome jednoho zavaru, to klobouk dolu pred celym tymem

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 5 minut to vypadalo spatne a nastesti Simpson napravil zavahani s Liverpoolem. Jinak naprosto perfektni.

Reagovat
Wat

Reagovat
frank

Reagovat
REPLIKATOR

Newcastle mi spravil aspoň trochu náladu, po včerejšku

Reagovat
Rssa

A prý že je Liverpool slabý...tohle se ti kiwwi vymstilo, hodně

Reagovat
niflheim

Liverpool je slabý

Reagovat
Rssa

Stejně silný jako MU

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

No stejně platí to, co jsem napsal u Suaréze, ti vaši průměrní jihoameričané se vám krutě vymstí

Reagovat
vodka

kteří? Rafael s Fábiem a Andersonem + parádní křídlo Valencia?

Reagovat
Rssa

Myslím Andersona s Valenciou, vidím je střízlivěji než vy A dvojčata jsou pořád zraněná, takže i kdyby hráli jako bozi, tak to zatím nevypadá na nějakou výhru typu Naniho nebo CR.

Reagovat
vodka

Valencia má svoje slabiny, ale na 90 % soupěřů v PL to prostě s přehledem stačí, je dříč, odmaká toho spoustu dozadu, skromný, měl MU ve veliké oblibě už ve Wiganu.

Jinak ke zbylým třem se dá říct to, že naplno potenciál neukzaují, protože jsou neustále zranění, nebo se neustále po nějakém zranění vracejí a to nehrají ideálně... u andersona je vždycky ten propad formy po zranění strašně markantní. Na druhou stranu ve formě hraje perfektně...

Reagovat
Rssa

Valencia, co jsem ho viděl, nikdy nepředvedl nic, co by z něj dělalo skvělého hráče. Ano, je to dříč a pracant, ale něco navíc?

U Andersona jsou to ty výkyvy formy, které právě dělají v průměru jeho průměrnost (pár výborných a pár špatných výkonu = průměr), i díky zranění neukázal něco víc, ale to je vedlejší, to k tomu patří. Dvojčata jakbysmet.

Reagovat
vodka

Valencia toho ukázal spoustu třeba loni po tom zranění nás vysloveně táhl za titulem on. Je to taková defenzivnější verze třeba Pedra. Já uznávám, že jeho kličky nejsou nějak originální, ale účinek mají a o moc líp centrujících hráčů do ohně sem neviděl. a gólů dal pár krásných...

Reagovat
niflheim

Hlavně k nezaplacení, když mu někdo sežere to naznačení centru/přihrávky levou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je dostatecne kvalitni.

Reagovat
niflheim

Mi řekni, kdo je z vašeho kádru kvalitnější než Antonio.

Reagovat
niflheim

Naprosto famózní výkon od Newcastlu - hergot jak oni to dělají, že proti nám jim to tak vyjde a hlavně - jak to dělá ten Simpson, že vždycky zachraňuje z té čáry? ... naprosto zasloužená výhra, druhý poločas byl z naší strany více jak tragický, ve druhém přišlo pár světlých momentů, ale jinak to byla vskutku tragédie.

Řekl bych, že Demba se Sholou jsou vynikající útok, tak snad jim oboum vydrží zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

parádní kolo

Reagovat
Godwinson

Jones

Každopádně Newcastle mě hodně potěšil, skvělý výkon. Demba, Cabaye, Tioté, famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

United

united

Tottenham a zbylá pakáž si mnou ruce

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham parada, jeste arsenal se musi dotahnout a kdyby bojovali o titul tottenham, arsenal a city tak mi nebude vadit ani jedno :)

Reagovat
frankiefcb

arsenal nemusí stačí Tottenham a City

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jenom Tottenham

Reagovat
terry

Howardův gól.

http://cl.ly/D4Oc

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan no ... nejzoufalejsi golman jakyho jsem kdy videl...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promin, zapomnel jsem na De Geu.

Reagovat
fantomas

No ne, jediný dva tragický výkony v kariéře podal, z toho jeden proti týmu B4, kdy před nim nehrála žádná obrana, a hned má nálepku strašnýho zoufalce. Přitom ve zbytku zápasů zachytal líp než Jaaski v polovině svých utkání z posledních dvou tří let.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre. Tak jsem ho bohuzel videl v tech dvou hroznych vykonech. Dam mu dva roky a pak budu hodnotit znovu

Reagovat
fantomas

Jen aby ho nesmrtelnej Jussi do brány za ty dva roky pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Howard vypada, jako by uz vedel, ze dnes prohraji

Reagovat
j_mrazik

Že jo? Vůbec žádná radost.... takovej odevzdanej pohled typu: "Vy mi to stejně poserete".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

marnost nad marnost, nechcel by som byt teraz hracom v satni United

Reagovat
minoLFC

Reagovat
terry

Ty Krulovy výkopy jsou ale výborný. Dneska z toho byly hned dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle kiwwiho je ma spatny

Reagovat
terry

To mě vela netrápí. Spíš mi to připomnělo starou dobrou spolupráci Drogby s Čechem.

Reagovat
M0rb1D4S

Podle kiwwiho je De Gea nejlepší brankář PL. Toho nemůžeš brát vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme nechat soupeřům náskok - ať je liga kvalitní na první místo půjdem až v posledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší den stál za hovno, ale dneska by to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini, Cabaye, Ba

Tioté, Williamson, Santon, Shola, Simpson, Krul

Taylor

Jonas

Neskutecny parady od Demby a Cabayeho

Neumim si moc predstavit, co si pocnem bez Demby a Cheika v dalsich zapasech, ale pry je fit Guthrie, tak snad on a Hatem ukazou, ze nejsou o moc horsi, moc me to ted netrapi.. protoze TODAY LITTLE BROTHERS, LIFE'S GOOD!

Reagovat
Wat

Demba je fakt úžasnej, neskutečně ho žeru. S jakým hraje sebevědomím a klidem, to je prostě fantastický, bomba hráč.

Reagovat
j_mrazik

Nemáte nějaký drobný v prasátku na nějakej solidní hrot na hostovačku s opcí?

Reagovat
cristiano.K.

jonas byl opravdu asi nejhorší

Reagovat
minoLFC

Oslava 70tin pokracuje Cheeeewing Gum Paaarty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Vas vykon proti city byl taky k pobaveni. Jako ten nas dneska. Nastesti jsme druzi a vy ? :-P

Reagovat
j_mrazik

Wonderkid si dal luxusního vlastence.

Reagovat
r.mrazik

sel tam dost debilne tou hlavou a stejne to netrefil

Reagovat
j_mrazik

Ale pobavil a to je důležitý.

Nezpůsobil ten gól náhodou Obertan, že ho tam tak najednou vystrašil?

Reagovat
Wat

Jj, hned po nástupu Obertana to padlo, na tom musí mít podíl!

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne mimo...clovek sa uci cely den jak debil, tesi sa na vecer a znova hovno...a teraz sa ucit dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle , krasny goly dneska

Reagovat
r.mrazik

dneska to bylo zabity tim giggsem uprostred a parkem nalevo...napravo valencia taky dost marny...o roonemy,ktery nestopl snad mic nemluve...malo dynamicke,hodne chyb...ale to zpusobeno dobrou hrou Castlu...

stred zalohy a Ba zahrali skvele...

Reagovat
vodka

Fantastický bojovný výkon od NU, hráči makali, bojovali a zaslouženě nás přejeli. Sice góly dali poměrně haluzové a do dalších šancí se moc nedostali, ale parádně odbráněné a ty protiútoky prostě vždycky smrděly díky Dembovi...

Jinak Mu dost velké zklamání, tolik nepřesností jsem neviděl ani nepamatuju, dost to bylo dané tím bleskurychlým přistupováním a agresivním chozením do těla, ale tak si přesně představuju hru underdoga proti favoritovi...

Reagovat
cristiano.K.

jj ten gol z přímáku byl nejvíc haluzářský

Reagovat
vodka

kdyby to kopal 50x, kolikkrát to kopne stejně nechytatelně? a Lindegaardovi chybělo 10 čísel a měl by to...

Reagovat
vodka

*kolikrát

Reagovat
Godwinson

Cabaye by to trefil 49krát.

Reagovat
smazaný uživatel

51x

Reagovat
Godwinson

To spíš

Reagovat
Rssa

Reagovat
M0rb1D4S

To se může říct o každém přímém kopu. Prostě nikdo netrefí míč 2x přesně do stejného místa. Teďkom to Cabayemu prostě vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos dal 3 goly - vsechno sibenice a 2 brevna. Cabaye to takhle kope, to fakt haluz nebyla.

Reagovat
cristiano.K.

i tak to nebyla žádná haluz, kort když to kopal hráč se skvělou kopací technikou,který již prokázal,že přímé kopy umí dobře zahrávat.

Reagovat
Counter

PRvní dva góly byly jeden krásnější než druhý, co na tom, že to vyjde jednou za čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu skvělé body do fanty v tomto kole: Pilkington gól - u mě na lavičce, Cahil gól - lavička, Jones vlastní...

Reagovat
stiflerovamama

Newcastle zasluzene , krasny gol Cabayeho , skvely Ba , Collocini

Manchester pekna nakopavana zakoncena ceresnickou na torte v podobe golu Jonesa

Reagovat
Rssa

Jinak Timmy se trefil do vlastní?

Reagovat
terry
Reagovat
Rssa

Timmy = Jones

Reagovat
M0rb1D4S

V letošní sezóně jsem se díval na 3 zápasy Manchesteru United. Doma proti City, venku proti Basileji a teďkom s Newcastlem. Asi se na ně začnu dívat pravidelně

Reagovat
Counter

Newcastle úžasný, Utd něco jako Arsenal na Fulhamu. Atmosféra bezchybná, Geordies umí fandit jako málokdo.

NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Dej mi icq

Reagovat
Counter

To, které končí na 168, už nepoužíváš?

Reagovat
Chazy

Vyřešeno

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

není tu náhodou prospero?

Reagovat
goodbay

Los MU:

21.01.2012 Arsenal FC - Manchester United

31.01.2012 Manchester United - Stoke City

04.02.2012 Chelsea FC - Manchester United

11.02.2012 Manchester United - Liverpool

25.02.2012 Norwich City - Manchester United

03.03.2012 Tottenham Hotspur - Manchester United

už se těším

Reagovat
j_mrazik

No... tak evidentní lámání chleba.

Reagovat
vladis271

Reagovat
CubONE

3,3,1,3,3,1

Reagovat
goodbay

co je tima 3kama myšleno?

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavý, čo na túto ďalšiu prehru povie SAF. I keď možno po porážke s Blackburnom si začína zvykať

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, nemam slov. Prohra by mi nevadila, udrzela by MU v kontaktu s Citizens a Newcastle by posbiral body jinde, ale dnesni MU si nic vic nez prohru 0:3 nezaslouzilo. Skoda, ze tenhle sen vydrzi tak do zitrejsiho rana, pak Ba s Tiotem odjedou na ACN a hra bude stat za hovno.

Vykon tymu naprosto uzasnej, Colocciniho muzeme definitivne zaradit mezi 3 nejlepsi stopery v lize, protoze je to uz hrac bez slabin. Staci mu mit k sobe spickovyho hlavickare Taylora nebo Willa, kteri se pri standardkach postaraji o nejvyssi hrace soupere. Krul bezchybnej, Santon spolehlivej, stred zalohy byl vzhledem k souperi necekane dominantni, oba zahrali dozadu i dopredu vyborne a to je Tiote jeste navic z formy. Ba je buh.

Posledni dobou se mi nelibi Jonas, uz nema k te sve technice dostatecnou rychlost, ale aspon je porad spolehlivej v braneni.

To, co za jeden rok dokazal Pardew udelat s tymem, je naprosto obdivuhodny, jsem na sebe pysnej, ze jsem mu tolik veril a branil ho za kazde situace. A jeho reakce na vyvoj zapasu a na goly zboznuju. Howay the Lads!

Reagovat
Wat

Pěkně napsáno. Jinak tou reakcí myslíš vyslání Besta, Perche a Obertana do boje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce myslim ty jeho emotivni projevy a to, jak to proziva, aniz by ze sebe delal skakajiciho panaka Boase

Reagovat
fantomas

Skákající panák je spíš MON.

Reagovat
tomasinho

MON je v tomhle skvělý náhodou. Žeru ho, navíc vypadá zbouk a při těch skocích jak můj otec.

Reagovat
smazaný uživatel

MON je po Kennym najlepší tréner v PL...

Reagovat
fantomas

Jako já proti tomu nic nemám...jen když se řekne skákající panák, jako první se mi vybaví spíš MON. To kdybych měl napodobit Boase, radši zvolim sed na bobku.

Reagovat
tomasinho

A ještě by sis musel vzít ten úchylný kabát, co nosí. S tím páskem nebo sponou, která neuvěřitelně v pase stahuje. Děs.

Reagovat
fantomas

Jjj...přesně takovej kabát si představim na uchylákovi, co dělá v parku za tmy "eso peso"..

Reagovat
Wat

No, ta Wengerova bunda...

Reagovat
fantomas

Tak ta je strašná, ale ne úchylná.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Santon potesil. Mel tam asi jedno nebo dve zavahani vzadu, ale to pricitam rychlosti hry na ostrovech a na to si snad zvykne. Jinak ma paradni intercepce a vystupovani proti balonu, solidni hlavu, klicku, rychlost, dobry auty... fakt paradni bek, snad mu vydrzi koleno. V tom rohu jak si pohral s Valenciou (?), pripomnel Enriqueho braneni - nikdy nezakopnout mic.

Reagovat
fantomas

Si tenhle zápas asi stáhnu a pak si ho budu promítat místo vašich zápasů během APN.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne je hezke, co se z Colocciniho nakonec vyklubalo. pamatuju si ho pred par lety, kdy byl oznacovan jako parodie na obrance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a ted je Luiz parodie na Colocciniho

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz te jeste prekvapi, AVB o nem rika, ze je potencialne jeden z nejlepsich stoperu (obrancu ? ted nevim) sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak potencial ma, ale to uz melo hracu...

Reagovat
smazaný uživatel

On by byl podle me skvely na DM, tam uz je ale obsazeno no...

Reagovat
smazaný uživatel

S tou jeho spatnou pozicni hrou by to byla narocna adaptace...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me by mel vetsi sanci tam uspet nez na stoperovi. Jinak jestli Cahill padne, nechcete nam prodat Colocciniho? Luiz se tedy podle tve teorie muze od nej ucit

Reagovat
fantomas

To taky neni první případ, kdy manažer úmyslně přeceňuje svýho svěřence, aby ho uklidnil v těžký chvíli..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem byl z jeho ofenzivnich schopnosti ze zacatku tak uneseny, ze jsem nechtel videt ty kiksy v obrane, ted uz jsem realista no. Celkove ta obrana je letos slaba jak caj. Nechapu jak se jedna z nejlepsich obran sveta mohla tak posrat.

Reagovat
j_mrazik

Carvalho je pryč. Ten dělal neskutečně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl skvely no. Na nej mam jen same dobre vzpominky. Ale nebyl mi zas na druhou stranu moc sympaticky.

Reagovat
j_mrazik

Sakra ty jsi horší jak Fantomas, kterej tlačí Ramsey, protože je fešák, nebo Cukroušek, co věří Machedovi, protože má na řepě mraky gelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cojeee...ale on fakt nebyl nijak extra sympatak. Terry je Terry proste

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Jj, kdybyste neměli božího Ramirese, tak proč ho nezkusit na DM. Nebo na RB občas místo Ivanoviće. Ale na CB nemá v PL budoucnost, prostě NE! A brzo jeho osud tam zpečetí Cahill, koneckonců.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce toho Cahilla - pokud je pravda, co se pise o tom pripadnem platu a tak, tak doufam, ze z toho prestupu sejde.

Reagovat
fantomas

Chce pálku?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem cetl o 100 a dneska i o 120 tisic tydne, to je proste moc na hrace co ma prijit jako treti stoper

Reagovat
fantomas

To je, radši se na něj vyserte.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitama by byl ale prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne se smejte, ale Terry proste hraje uz delsi dobu hodne dobre. Furt je to stoper cislo 1. Cahill by nebyl lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kvalitama by proste musel hrat v zakladu, kdyby to byl treti stoper, jsou tam vsichni na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak at vezme sedmdesatku tydne a poradne se ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bys nechtel brat min nez smatlaci jako Kalou nebo Bosingwa.

Reagovat
fantomas

No, tak dokonce víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak btw dneska jsem cetl, ze Mata bere pry 60, coz je pro me velmi prijemne prekvapeni

Reagovat
Godwinson

Když si vezmu, že Kalou by měl mít 80, tak se Matovi divim, že na ten trávník vůbec leze.

Reagovat
Godwinson

Ale ne, je to hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

to si rikam taky

Reagovat
fantomas

Za sedmdesátku se snad ani nemusí ukažovat, to tam u vás beztak bere i takovej Kalou.

Reagovat
fantomas

*z

Reagovat
smazaný uživatel

To neni meritko, Kalou a Bosingwa jsou zrovna ti, ktere uz tam minimalne dva roky nechci videt a pokud se chceme nekam posunout, tak proste nemuze vedeni akceptovat takove pozadavky. To bychom stali furt na miste. Ale ted uz je tezke se z toho vyhrabat no...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre vam tak:))

Reagovat
fantomas

No měřítko to pořád je, vzhledem k tomu, že sou furt v týmu, že jo. Ať chceš, nebo ne..

Reagovat
Godwinson

Třetí? Já bych to spíš viděl jako hrubas. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvi se o 100-120, ja se mu ale nedivim

Reagovat
fantomas

Však jo, jen ať je natáhne. Coyle mu bude určitě zobat z ruky, takže i kdyby mu to v zimě nevyšlo, furt s nim kdykoliv podepíše vylepšenej kontrakt.

Reagovat
smazaný uživatel

A CFC mu chce dat "pry" 70 tisic tydne, ta tezko rict. Jinak vas nechapu. Odsuzujete CFC za preplaceni hracu, a kdyz to protentokrat nechce udelat, tak si prejete, aby Cahill Chelsea podojil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spojene nadoby

Reagovat
smazaný uživatel

To si přejeme vždycky, nejen u Cahilla.

Reagovat
fantomas

Tak u mě je to snad pochopitelný, když je Bolton muj druhej tým a pořád takle žije minimální naděje, že třeba ještě ten půlrok doklepe, pomůže k záchraně a přitom podepíše na další rok a počká na Arsenal..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tebe chapu, spis si myslim, ze by jste to napsali u kohokoliv, jen aby byla Chelsea oskubana

Reagovat
Godwinson

U něj to určitě není přeceňování.

Reagovat
fantomas

No tak neni - kdyby v něj měl vyrůst někde mimo Ostrovy.

Reagovat
Godwinson

To je otázka, osobně bych to s tím moc do vztahu nedával, už vůbec ne s Luizem na jiné posty. Ale je asi fakt, že měl jít do té Itálie :)

Reagovat
fantomas

Na jiné posty...já pro něj zatim v PL vidim budoucnost pomalu kdekoliv jinde (RB, DM) než na stoperu. Jestliže za celej rok zvládá pracovat pořád jen s tim, co si přines už z Portugalska, a progres u něj je fakt nijakej...nevidim důvod, proč mu věřit, že se tu z něj najednou stane jeden z top stoperů planety.

Reagovat
Godwinson

Já mám na něj poměrně kritickej pohled, ale myslim si, že (neopomenutelná část) problému je samozřejmě změna stylu defenzívy, která se omílá neustále, protože je co omílat. Navíc si osobně myslim, že pod Boasem nikdy nemůže vyrůst, přijde mi, že on potřebuje tvrdýho kouče a přijde mi to čím dál více. Na defenzivního záložníka bych ho zkusil, jeho sekundární post, což je levý bek bych rozhodně upřednostnil Bertranda a pak už není, jak s ním manévrovat. Navíc Cahill a jeho požadavky, nakonec těch šancí Luiz dostane až až.

Reagovat
fantomas

On je jeho sekundární LB? Sem myslel, že když už, tak zvládne zaskočit na RB...hm hm.

Reagovat
Godwinson

Jj, v Benfice to hrával. Já si ho tam ale v Chelsea nedokážu představit, myslim, že by poupravil mé představy o "horším výkonu než R.Taylor"

Reagovat
j_mrazik

Tak jeho áčko je levá noha, ne?

Reagovat
fantomas

Nevim, mám to nějak vsugerovaný asi no...

Reagovat
j_mrazik

No totiž dával pěknej gól z half-voleje pravačkou... tak možná proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravak, ale levacku ma taky uzasnou. A jinak, mel by zvladnou vsechny posty v obrane, na LB zacinal.

Reagovat
Chazy

Tak on jí taky byl ..

Reagovat
Chazy

Tak ten krok vzít Pardewa tehdy nechápali snad jen lidi, co ho neznali z WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to byla vetsina

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ani nevadil ten krok vzit Pardewa jako spis vyhodit Hughtona. Navic byl zrovna volnej Jol a toho jsem si pral vic. Pardew ale vsechno vyzehlil, ze si vzal k sobe Carvera.

Reagovat
Rssa

Jak hrál Cabaye?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl vsude, dal jeden z nejhezcich golu sezony, nic nepokazil. Skvelej vykon, navic je naspeedovanej jako Vaart loni po prichodu ke Spurs

Reagovat
Rssa

Cabayeho já moc rád, připadá mi hrozně cool (a to nerad používám toto slovo...)

Reagovat
smazaný uživatel

Fousáč

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Komu ty vlastně fandíš? Manchesteru a Newcastlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Interistu Santona som bol dneska hrdý Len tak ďalej chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to ma vypadat, a ne tak, jak predvadi blaugranat.

Reagovat
Rssa

Proti komu on brojí?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti PL.

Reagovat
Rssa

Jo ták, já myslel, že chválíš Msgoovu podporu bývalého hráče jeho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo, jsem rad, ze to nekdo dokaze napsat i slusne

Reagovat
Godwinson

Brojí proti inteligenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrojí, je to debil.

Reagovat
Rssa

To zas není, častokrát jsem s nim diskutoval, jen je bohužel uzavřený na PD, no.

Reagovat
smazaný uživatel

"Najlepší lavý bek PL."

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite i pravy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvelej. Diky za jeho vychovani.

Reagovat
smazaný uživatel

ten fergie je tak marnej..

Reagovat
taws

Sir Alex asi pořádal velkou birthday party a hrači se ještě z toho ještě nevzpamatovali

Reagovat
Counter

Lexi - Tady je ten rozhovor s Dembou na Sky

http://bcove.me/6ffgjlhe

Reagovat
Counter

Jinak tohle doporučuju každému, Demba je prvotřídní borec.

Reagovat
vodka

mě chováním trochu připomíná Bolta...

Reagovat
tomasinho

To ne, Bolt je neuvěřitelný šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

V pozitivním slova smyslu.

Reagovat
tomasinho

V negativním.

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

No co, vadí, že mu ty jeho opičky a laciné gesta nežeru? Udělal z toho sportu neuvěřitelný tyjátr, hrůza se čumět, co za hovadiny je schopný vyplodit. A tiskovka z Ostravy byla zlatým hřebem, tak nevychovaný a necivilizovaný výkon jsme neviděl dlouho.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Každý jsme nějaký, on se uvolňuje a soustředí na výkon extrovertně, čímž je atraktivní pro diváky i pořadatele, ale nevidím v tom nic negativního.

Reagovat
tomasinho

Tu nejde o extrovetnost, ale jak píše i fantomas o buranství a celkové vystupování. Strejda, který dělal pingla v jednom ostravském hotelu, by mohl vyprávět.

Reagovat
kiwwi

chjo, tak uz vieme, kde je pes zakopany

Reagovat
tomasinho

V tvojí jednoduchosti.

Reagovat
kiwwi

podaj si s fantomasom ruku

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Buranství...tohle je spíše už od vás odpor k jeho osobě. On sám o sobě nedělá nic špatného. Projevuje se navenek jako šašek, ale to McEnroe kdysi taky, navíc ten se hádal a byl mnohem negatiivnější než neškodný Bolt. Celkově jeho chování spíš vzbuzuje sympatie než odpor, soupeři může být jedno, jak se projevuje, protože se má soustředit na vlastní výkon. Že na Bolta nemá je jen jeho vlastní chyba, ne chyba šaškovství Bolta.

Reagovat
tomasinho

McEnroe se ale nepředváděl, nedělal ze sebe veřejně magora. To prostě byla část jeho povahy, nedělal to pro diváky, ale proto, že byl jednoduše takový rapl. To nemůžeš vůbec srovnávat. Nejde mi jen o soupeře, ale i o celkové chování prostě, jak by řekl Bohuš Stejskal "křupan".

Reagovat
kiwwi

takze Bolt sa pretvaruje ci co chces povedat, fakt nerozumiem

Reagovat
tomasinho

Tak jistěže, něco dělá ze své až absurdní jednoduchosti a něco prostě, aby se zalíbil a byl v centru dění.

Reagovat
kiwwi

no dobre ty psycholog

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ako to myslis?

Reagovat
tomasinho

Prostě je nechutný koemdiant, jak cvičená opice (žádná narážka na barvu kůže). Prostě magor, nesmypatický šašek. Když ulil start, pěkně jsem se škodolibě usmál.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Ale dyť je to z části pravda. Tomasinho to asi záměrně přehání, ale já bejt jeho soupeř, tak mu za ty jeho vítězoslavný gesta a doklusávaný závody někde v zákulisí taky soustavně nakopávám prdel...

Reagovat
kiwwi

ja mam uplne v pici jeho superov...Bolt je coolovy typek a nehorazny sympatak...vzivote som nemal tak oblubeneho atleta ako je on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Heh, já si naopak nedokážu představit o moc nevhodnější charakter pro to bejt největší legenda svý atletický disciplíny. Holt pro někoho se buranský chování rovná cool chování, ale na to už sem si v dnešní době docela zvykl.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

mate nejaky komplex zo sampionov a povazujete za arogantnost to, ze si to ten sampion uziva, chova sa spontanne a vyzaruje z neho sebavedomie? neviem si inac vysvetlit co moze byt na Usainovi nesympaticke

nejake etikety si strcte

Reagovat
fantomas

Máme z toho komplex no.. ty seš občas fakt génius.

Reagovat
kiwwi

a ja ze som tam dal otaznik

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, že jen tehdy by sis dokázal připustit, že ho někdo nemá rád, tak to z tebe nedělá o nic menšího komedianta..

Reagovat
kiwwi

jo no, tak ty si sa uz dostal do tejto tvojej klasickej roviny? tak to koncim debatu

Reagovat
fantomas

Vidiš, ty ses tam dostal hned na začátku a stejně sem to chvíli toleroval...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

Tak minimálně ke kolegům to nemusí být košér.

Reagovat
fantomas

Si nečet? Ty má přece v piči..

Reagovat
Godwinson

Jo, aha, už to vidim, má chyba.

Reagovat
kiwwi

co ako, ze vypusti finish?

Reagovat
Godwinson

Ne, ale přeci to šaškování okolo, já ho mám taky rád, protože je prostě na dráze neuvěřitelnej, ale tohle okolo se mi přejedlo velmi rychle. Se občas podívej na křečovité úsměvy oponentů, to, že uvolnil Asafu je jen malá náplast :) (Navíc to až tolik neřeší :))

Reagovat
tomasinho

Že mě to u tebe nepřekvapuje. On se nechová sebevědomě, ale jak opice vypuštěná z pralesa (opět opakuju, není to rasový útok). Šampion musí mít dekoru a nějak se chovat. Takovému Michaelovi Johnsonovi by mohl líbat nohy. Spontánnost je jedna věc, šaškování druhá.

Reagovat
kiwwi

vynechaj laskavo nejake trapne narazky na moju osobu, to sa nevies normalne bavit?

Reagovat
tomasinho

Co vynechám nebo ne, nech laskavě na mě. A jinak jsem nci tak strašného a osobního nenapsal, tak se nečerti.

Reagovat
kiwwi

tak si nevynechavaj no

Reagovat
tomasinho

Coolový týpek, který etiketu viděl tak možná z šinkanzenu( nebo jak se jmenuej a píše). Asi si moc atletů neviděl, že považuješ jeho za nejsympatičtějšího.

Reagovat
vodka

já sem měl rád i Maurice Greena a ten se taky nechoval ukázkově. Bolt si to prostě užívá a jde z něho moc pozitivní energie... Být jeho soupeřem, tak mu ty gesta klidně dopřeju, protože je to prostě fenomén...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Fenomén sportovní, to ano. To z něj nedělá ale osobnost. Však ať si to klidně dělá, já mu to neberu, ale líbit se mi to nikdy nebude.

Reagovat
Rssa

Opět.

Green vyplazoval na soupeře furt jazyk. Nezdvořák .

Reagovat
tomasinho

Psal jsem sand něco o Greenovi? Green byl arogantní blb, leč taky skvělý sportovec. Klasický nadutý Američan hrdý na své schopnosti, Bolt je prostě primitiv.

Reagovat
kiwwi

ty vole, to uz si zasiel pekne do absurdna

Reagovat
tomasinho

Ani ne, chová se jak primitiv, chová. Byl Green namistrovaný tupec s egem výšky Jao Minga, byl.

Reagovat
kiwwi

nechova, chova sa ako suveren, chova sa spontanne a verim mu kazde slovo, kazdy pohyb, proste vsetko

Reagovat
tomasinho

Tak jsi potom neskutečná naivka, jako sorry, ale jinak to nejde říct. Navíc se fakt jako primitiv chová, tečka.

Reagovat
kiwwi

vyborne, ja som primitiv a ty mas pravdu!

cus, idem spat

Reagovat
tomasinho

Ne, ty jsi naivka a Bolto primitiv. Dobrou noc.

Reagovat
Rssa

Psal jsem někde, že jsi psal něco o Greenovi?

Stále nechápu, proč by měl být Bolt primitiv. Jedná se o individuální sport, ve které sportovec zastupuje jen své já. Bolt je šašek, bavič, uvolněný a bezstarostný mládenec, který se nemusí zodpovídat. Lidi ho buď budou mít rádi nebo ne. Nemusí se chovat podle nějakého vzorce jako třeba fotbalisté, aby se nevymykal. Je to jeho přirozenost. Nevidím vůbec v jeho chování něco, čím by ponižoval soupeře (kromě toho, že je deptal výkony). O zákulisí nevím, jestli byl na někoho na Tretře hrubý nebo arogantní, to netuším.

Reagovat
tomasinho

Už je to tu napsané 10x aspoň, nevypisuj mi tu zase nic o soupeřích. Jeho chování jsem detailně rozebral, a ty mi píšeš už asi podruhé to samé.

Reagovat
Rssa

No tvoje hodnocení jeho osobnosti je tu vícekrát než 2x a přitom mi připadá velmi povrchní, protože ho neznáš. Já sice taky ne, ale působí na mě tak, jak jsem popsal.

Reagovat
tomasinho

A na mě tak, jak jsem popsal. Pkus osobní zkušenosti blízkých.

Reagovat
Rssa

Ok.

Reagovat
kiwwi

tomasinhov strejda by ti vedel porozpravat predsa

Reagovat
tomasinho

Neskutečný tragéd.

Reagovat
Counter

Takhle se o strýčkovi nemluví!

Reagovat
tomasinho

Profackej se už.

Reagovat
Minister

Reagovat
tomasinho

No, zámerně. Možná trochu, ale fakt ho nemám rád. Jenom proto, že je to nadpozemský běžec mu nebudu zobat z ruky jako všichni, kteří si z něj ucvrnkávaj.

Reagovat
božský John

To má dobíhat jako závod až do cíle a zbytečně se unavovat, když první čudla za nim běží půl kiláku za nim s jazykem na vestě?

Dělá si co chce a má v piči, na tom nevidim nic špatnýho...kdejakej čudla se na startu tváří jak prznitel malejch holčiček, to je teprv na pěst. Bolt z tý disciplíny udělal show a to je dobře. Já nevim, co byste na tom startu s tomasinhem chtěli.

Reagovat
fantomas

Kompromis.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Why is number 19 special for you? Cause it's special.

A jeste ten usmev u toho

Reagovat
Wat

Teď mi to zrovna proběhlo. Doufám, že mu 19 zůstane na furt, už k němu tak nějak patří.

Reagovat
smazaný uživatel

No... reknu to takhle. Muj nejoblibenejsi hokejista vsech dob nosil 19tku jako kapitan ve Vancouveru... to cislo jsem daval svym oblibenym hracum ve Fife02 a ted, kdyz ho nosi Demba se k nemu asi vratim uz navzdy

Reagovat
vodka

Naslund? já sem měl vždycky raději Yzermana...

Reagovat
vodka

z těch "19"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fandil jsem od samyho zacatku Canucks. Takze nebylo o oblibenci pochyb..Naslund hned na zacatku, pak chvili Bure, pak C.Lemieux a Ozolinsh, kdyz se mi libilo Colorado jednu dobu, ale rychle jsem se vratil k Markusovi.

Reagovat
vodka

Calude Lemieux? brrr, to je jak mít rád Hatchera

Reagovat
smazaný uživatel

No byl to takovej hokejovej Barton no... ale ja ho moc neznal, tenkrat se resili oblibenci podle NHL 98 na PC.. az pozdeji jsem zjistil, ze vyberem Naslunda jsem mel stastnou ruku. Jeden z nejvernejsich hracu.. skoda, ze mu vedeni nedovolilo ukoncit karieru ve Vancouveru.

Reagovat
smazaný uživatel

Barton je nic proti němu.

Reagovat
Rssa

nebo Kasparaitise

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada, ze to ma v hlave srovnany, sympatak.

Reagovat
Godwinson

Je to zajimavé, jakou si tady vybudoval pozici. V Hoffenheimu by mu asi jinak než zmrd neřekli a taky by měli pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný sympaťák

Reagovat
biznizmen

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Happy birthday Danny Simpson!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mam rad. Prumerak, ale tohle neni jeho prvni vykopnuti z cary (naposled snad na Old Trafford ne? ) a tech par chyb proste vynahradi bojovnosti a takovyhlema chvilema. A centr taky nema spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba je fakt borec, strasne se mi libi ta jeho pohoda v zakonceni

Jinak mam takovy pocit, ze ty vcerejsi palce pro vyhru Newcastlu pomohly, kdyz uz jsme u toho MU, tak doufam, ze vypadnou jeste z FA Cupu, o CFC se bavit nemusim, ta Portsmouth porazi v pohode

Reagovat
M0rb1D4S

No zase bych neříkal, že je porazíme v pohodě Já budu rád, když postoupíme

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Pompey mame uzasne statistiky, jich se nebojim

Reagovat
smazaný uživatel

další supr výsledek letos fakt jedem na titul... už se těším až pojedu na zápas s Wigan Athletic

Reagovat
Swarley

no tak ten těžký zimní los máme pomalu úspěšně za sebou a teď nás čeká ta jednodušší část sezóny

Reagovat
Kaze

OT: Nikde jsem nenašel nic moc podrobně a bohužel nemám čas to dočíst. Mohl by mi někdo vysvětlit, jak to bylo s láskou Petra a Lucie od Romaina Rollanda?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba milovali Dembu! ♥

Reagovat
Wat

To by to musela být láska Wata a Lexesse od anonymního autora.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Nehorázný shit ta knížka. Tos četl dobrovolně nebo do školy?

Reagovat
Kaze

Do školy. Dobrovolně čtu jen detektivky, fantasy a příležitostně Kinga.

Reagovat
fenixLFC

ja som cital asi 20 stran a strasna kravina....jedine co viem ze chcipli v kostole pocas bombardovania a bolo to dajake symbolicke ci co

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to náhodou docela líbilo

Reagovat
fenixLFC

mozno keby som to cital cele tak mozno, ale ten uvod ma vrcholne nebavil, ale to naozaj byva pri viacerich knihach, asi sa k tomu budem musiet vratit, hlavne kvoli mature

Reagovat
smazaný uživatel

Já to četl před měsícem... Při bombardování se potkali v metru drželi se za ruce Petr se zamiloval na první pohled, pak se potkali v parku a postupně se dali dohromady... Lucie je z chudý rodiny, kde její matku odřízli rodiče, protože si vzala nějakýho nízko postavenýho moulu... Petr je z dobře vydělávající měšťanské rodiny, protože nechápe proč třeba Lucie maluje obrazy jen aby si vydělal, když jí to moc nejde.. Pozve ho domu, aby mu namalovala podobiznu, ale nikdo spolu nic neměli... Vědí, že mají čistou lásku atd... Nakonec se zasnoubí a naplánují si svatbu, ale pak ke konci knihy když spolu jsou, tak si to užívají naplno, protože jakoby už vědí, že tohle nikdy nemůže dopadnout dobře, vědí, že to je jen sen... Končí to tím, že o Velkém Pátku jdou do chrámu, ale přilétnou bombárdéry a v chrámu je pohřbí pilíř.

Snad sem ti aspoň trošku pomohl, nemám moc dobrý popisovací schopnosti a už si to tolik nepamatuju....

Reagovat
vodka

vidím, že ten námět je trochu podobný Remarqově knížce čas žít, čas umírat

Reagovat
CubONE

hej, hej, je to to iste odbdobie literatury

Reagovat
Kaze

Díky, naprosto mi to stačí. Jen jsem měl napsat recenzi, takže rozbor lásky mi stačil kéž by nám češtinářka alespoň někdy dala knihu podle mého gusta, jediná skvělá kniha byla Válka s mloky

Reagovat
Rssa

Čtenářský deník? Ten ještě někde mám, i s obsahy děl

Reagovat
Kaze

Na čtenářský deník se už vysrala, protože to půlka třídy stejně obšlehne z internetu já osobně jsem aktivní čtenář, akorát mi klasická díla nikdy nepadla příliš do noty. Top 5 je pro mě série Písně ohně a ledu, Malazská kniha padlých, Velká čtyřka, Deset malých černoušků a HP: Fénixův řád.

Reagovat
Rssa

No, to je dost "neklasická" TOP 5. Já bych ti doporučil Steinbecka, čte se výborně. Určitě i Remarquea, Kerouaca, doplněné moderní uznávanou klasikou Chuckem Palahniukem a dalšíma.

Reagovat
vodka

Kerouac se teda moc dobře nečte, to už spíš Bukowski, Kerouakovi dharmove tuláky sem dočetl snad napodesáté a vždycky sem se musel strašně moc vracet, abych zjistil o koho se jedná...

Reagovat
smazaný uživatel

Dharmovy tulaky jsem precetl dvakrat behem 14 dni. Po Tulakovy po hvezdach od J.Londona moje nejoblibenejsi kniha.

Ale paradoxne jedina, kterou mam od nej rad. Jeste teda povidka Mag je krasna.

Reagovat
vodka

hlavně já sem to četl vždycky před spaním a to je potom fakt na prd, to musíš přečíst naráz. Jak sem to četl já po 10-30 stranách, tak to si z toho moc neužiješ, protože je to psané moc nepřehledně...

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě. Já to četl, když jsem dojížděl za prací každý den vlakem 2 hodiny, tak to bylo 2 hod rano ve vlaku, 2hod odpoledne a pak jeste celou noc. Proste stylem - delam si snidani - ctu, jdu na vlak - ctu, jedu vlakem - ctu, delam si obed - ctu, jdu po meste - ctu. Nos zaboreny do knihy

Ono je to tim, ze postava J.Rydera me dostala. Zjistil jsem si, ze predlouhou byl G.Snyder a jeho dilo mam ve vysledku mnohem radsi nez Kerouaca, i kdyz v ty knizce je jeho postava dost idealizovana.

Reagovat
Rssa

Mně se čte výborně. Kolikrát jsem ho četl ve vaně, začetl se a pak mě studil zadek z té vychladlé vody. Sice na Steinbecka to nemá, ale i tak hodně čtivé.

Reagovat
vodka

tak na cestě se čte úplně perfektně, to začneš číst a za chvilku si na konci, ale ty dharmove tuláky, to už sem spíš s tou knížkou bojoval... na druhou stranu a hroši se uvařili ve svých nádržích je taky skvělý kousek...

Reagovat
Rssa

Dharmové tuláky jsem nečetl, ty jsem v knihovně nenašel. Já vždy objevil nějakého autora, přečetl od něj 3-4 knihy, co jsme tu v knihovně měli a šel dál. Na cestě bylo výborně čtivé.

Reagovat
smazaný uživatel

crazy chuck ...cital som ukolebavku, mam kupeny fight club (moj darcek brachovi na vianoce ) a pygmeja a strasne sa na to po skuskach tesim

Reagovat
fenixLFC

suhlasim s remarquem, ale co ti odporucam aj ked tazsie to zohnat a neviem ci ta ten zaner zaujima-skus Zaklinaca od sapkowwskeho to je super, o tom keby nam dali ako povinne citanie to by bolo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten odskok balónu při gólu Howarda v Goodisonu trochu holly shit, ne? Tam musí bejt nějakej bug.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to Bogdanovi trochu lagovalo

Reagovat
smazaný uživatel

On se asi sám lagnul, ale co, kdyby nekoukal na ženský na tribuně, neměl by takovej ping.

Reagovat
smazaný uživatel

Debil, mel si v polocase restartovat prohlizec

Reagovat
smazaný uživatel

Je nezkušenej.

Reagovat
prevadec spojitosti

pekne vlakno

Reagovat
fantomas

Podle mě z haxu na přestávky nebyl zvyklej, tak čekal do prvního gólu, než napíše do chatu STOP...

Reagovat
C0br

Můžeme uvést všeobecně uznávaný termín "Hrubas_lag"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Mám takovej pocit, že se opět daří ničit image jednoho hráče tady na to serveru. Už to začíná zavánět iniestovinou.

Reagovat
stiflerovamama

Inak zda sa to iba mne alebo sa Jonas oproti minulej sezone evidentne zhorsil , vtedy nemal problem obist prtihraca , no teraz ? pomaly , nemotorny ,,, nebol by na tom kridle prospesnejsi Ben Arfa ?

Reagovat
vodka

dneska 100% ne, přestože je dopředu marný, tak vzadu odmaká penzum práce...

Reagovat
fantomas

Btw. Baines břevno z přímáku...to mě vede k tomu ho aktuálně vyhlásit spolu s Larssonem za nejlepšího exekutora FK v Premier League..

Reagovat
smazaný uživatel

Pcha. Cabaye hadr. Dal letos dva goly z primaku a to se k nim moc nedostava.

Reagovat
fantomas

Přesně tak, Cabaye hadr. Proto ho taky mám až za nima.

Reagovat
CubONE

Cabaye mu to dnes natrel

Reagovat
smazaný uživatel

Az trefi brevno jako Yohan, muzeme se o tom bavit...

Reagovat
Wat

900. pro Liverpool, Arsenal a Dembu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
vodka

*pro Liverpool na 5. místě, nad ním na 4. Arsenal a Dembu

Reagovat
Rssa

trošku kostrbaté, křečovité

Reagovat
vodka

tak mohl sem to dat aj pro LFC pod AFC, to bys byl spokojen?

Reagovat
Rssa

Větné složení by bylo libozvučnější, leč přání samotné ne.

Reagovat
JacoBee

OT :

CHCI SE ZEPTAT...

Bude africký pohár národů někde v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

vacsinou byva na obrazovke

..eurosportu

Reagovat
fantomas

Reagovat
JacoBee

Většinou ho nesleduju tak to nevim.

Reagovat
fantomas

Tak to je logický, že to nesleduješ, když nevíš, že to běží na obrazovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Los vypada docela pozitivne, s trochou stesti bychom se mohli udrzet do 7 mista.

Sun 15 13:30 H QPR PREM

Sat 21 15:00 A Fulham PREM

February

Wed 01 20:00 A Blackburn PREM

Sun 05 13:30 H Aston Villa PREM

Sat 11 17:30 A Tottenham PREM

Sat 25 15:00 H Wolves PREM

March

Sat 03 15:00 H Sunderland PREM

Sestava bez Demby a Tioteho -

vysnena -

Krul - Simpson, Williamson, Coloccini, Santon - Taylor, Cabaye, Guthrie, Ben Arfa - Best, Ameobi

jak to nejspis bude-

Krul - Simpson, Williamson, Coloccini, Santon - Obertan, Cabaye, Guthrie/Taylor, Jonas - Ben Arfa, Best

Reagovat
fantomas

S Dannym vám ten střed zálohy ani padnou nemusí, resp. by neměl. Ale útok bude průser, pokud se zázračně neprobere Ben Arfa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jestli se vrati ve forme jako hral pri zraneni Tioteho, tak se vubec nebojim. A Ben Arfovi verim, on kdyz bude hrat od zacatku, tak se prosadi.. jen se musi zmenit ten styl vse na Dembu.

Reagovat
Rssa

Místo Besta bude nějaká zvučná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlyuchenko

Reagovat
smazaný uživatel

To tezko

Reagovat
Rssa

Zvučná, ne uši trhající a ekzémy způsobující...

Reagovat
Wat

Máte docela štěstí, los je hodně přijatelnej. Každopádně jestli budete spoléhat na útok Obertan - Best... Což nepředpokládám, protože HBA by měl 100% hrát. Škoda toho, že se zranil Marveaux, pravděpodobně by hrál taky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Marveaux užuž dostával přednost na RM místo Obertana, ale zranil se no..

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte Pava!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho čenžnem za Dembu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy uz smejdite pry i kolem Krula

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstane

Vyzkoušel si, že i z NUFC vede cesta do reprezentace, takže nemá důvod odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

mrzel by mě hodně... beru ho jako odchovance..

Reagovat
vodka

bych byl zvědavý na Dannyho Grahama, ale nevim jestli by na PL stačil...

Reagovat
Godwinson

To je ten, co hraje ve Swansea?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt se mu v ni docela dari

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se Swans nevzdají. Místo Besta bych ho bral všema deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze je Champ uz v tomhle smeru docela vybrakovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice ho skoro nesleduju, co jsme z nej venku, ale ani jinde me moc nenapada koho... ten Mayuka Obafemi :-) nebo jak se jmenoval me uchvatil a pripadne Erdinca, ktery pry nehraje v PSG...snad nekoho vykouzli Graham Carr zase

Reagovat
fantomas

Podivný...jedna z nejvýraznějších postav Swans letos, a ty sis ho za celej půlrok v PL nevšiml.

Reagovat
vodka

kurva, myslel sem Hoopera

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych bral

Reagovat
fantomas

Tak na toho bych byl taky zvědavej.

Reagovat
vodka

Danny Graham a Gary Hooper, nevim podle jakého klíče sem to zmotal, ale stalo se... To už je v poslední době 3. takový zásek

No, u Hoopera bych měl obavy, aby nedopadl jak Boyd.

Reagovat
tomasinho

To se nebojím, Hooper v champu zářil, Boyd byl pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych Hooperovi taky veril, ze se prosadi

Reagovat
C-M@ster

Napiču výsledky.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
blaugrana

Newcastle je sympatické mužstvo s parádnym štadiónom a výhru si podľa zostrihu viac než zaslúžil. Len ma serie, že takto zase City utečie...

Reagovat
kiwwi

nauc sa reagovat, pretoze na mna to urcite nemalo byt

Reagovat
blaugrana

Nj, spočiatku som chcel reagovať na tvoje bezhlavé kopanie okolo seba, ale nakoniec som od toho ustúpil.

Reagovat
kiwwi

a zase

Reagovat
fantomas

"Coyle delighted with Bolton win after freak goal at Goodison Park" - That's a bit harsh on Ngog that.

Ale stejně je pro tým jako Bolton dobrej..

Reagovat
herbage

Demba by byl parádní alternace za Robina a skvělou náhradou Chamakha. Wenger by mohl rozhodit sítě, když je naším fanouškem

Reagovat
smazaný uživatel

Dej pokoj. Demba je Magpie

Reagovat
herbage

v Hoffenheimu by mohli vyprávět, jaký je to klubista

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli se nepletu, tak mu vedení slíbilo, že ho uvolní a pak se začlo cukat?

Reagovat
herbage

ne, ještě předtím. Chtěl si vytrucovat přestup a nechtěl prodloužit kontrakt, tak pak ais půlrok nehrál. Už byl jednou nohou ve Stuttgartu, ale ten pak cuknul a on zůstal v Hoffe

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha. To byl jeste mladej a navic nehral za nejlepsi klub v Anglii

Reagovat
Wat

A pořád ještě nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Premejslim jestli bylo lepsi jeho zakonceni proti Liverpoolu a nebo to dnesni. Neumim se rozhodnout. Oboje naprosto precizni.

Reagovat
Wat

To myslíš ten Aggerův vlastňák nebo ještě dřív v drese WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim tu strelu, kdy ochcal Reinnu a kterou mu vykopl Skrtel z lajny.

Reagovat
Wat

Jo tohle... Já bych řekl, že oboje fantastický. V obou případech ukázal to, v jaký pohodě a s jakou lehkostí hraje. Prostě Demba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna si kvuli nemu pustim i to hloupy ACN...

Reagovat
Wat

No já se na to chystám koukat, jsem zvědavej na Pobřeží slonoviny a Ghanu. A Dembu si taky nenechám ujít, když bude čas.

Reagovat
Rssa

Ta nebyla precizní. Ta byla geniální. Jak z dílny Messiho .

Reagovat
smazaný uživatel

Messi gol per game 1,51

Demba gol per game 1,85

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Nějaká divná statistika, která mi nesedí. A započítal jsi tam dnešní Messiho 2 branky?

Reagovat
kiwwi

sak tam ani nie je casove obmedzenie, to moze byt aj z poslednych 3 zapasov alebo 10 alebo 50

Reagovat
Rssa

Tak je pravda, že si lexess mohl určit pravidla sám. Že by to bylo tuto sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Lex je mimo a naprosto nepochopitelne protocil cisla. Omlouva vsem zucastnenym

Reagovat
kiwwi

ja som nedal palec, len som sa zasmial (nad tvojimi zlymi vypoctami )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, omlouvam se je to spatne. Cely vecer pocitam Hydrauliku povrchovych vod a zmrsil jsem to..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ma 0,65 Demba 0,54.... ale to je fuk, sranda nevysla.

Reagovat
Rssa

Tuto sezónu? To má Messi průměr nad jednu branku na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Bral jsem wiki a celou karieru. Takze se da treba prihlidnout k tomu, ze Messi hraje celou dobu v jednom klubu, ale Demba pravdepodobne ma vic minut.. :-) Stejne oba hraji uplne jiny post, tak to nema cenu srovnavat, spis jsem chtel naznacit, ze Demba je svet. extratrida. Takovy zakonceni jsem nevidel ani nepamatuju. Van Persie mozna, ale Demba to dela tak nejak elegantnejc.

Reagovat
Rssa

Tak za celou kariéru má Messi 0,71 branek na zápas . Jasně, chápu, co jsi myslel, jen jsem se podivil tomu, že by měl Demba být před ním, když gólově explodoval vlastně až u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mystifikace dobra, budu to delat casteji

Reagovat
Rssa

fantíka jsi zmátl, ale to není nic složitého

Reagovat
fantomas

Jono, kór když sem fakt neměl chuť si to přepočítávat, a kdyby jo, dopadlo by to ještě mnohem horšim failem..

Reagovat
smazaný uživatel

mi pripomina, kdyz jsme pocitali ceny drinku v Miragi...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tolik rozmanitych lentilek jsem necekal

Reagovat
smazaný uživatel

no doufej, žes podobně nezmršil i tu hydrauliku...to by byl celej večer na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu mam nastesti 3 pokusy, ale na EF se prispevek smazat neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A nejlíp, kdybysme ho koupili jako náhradu za Chamakha pro období APN, ne?

Reagovat
herbage

to máme Henyho

Reagovat
herbage

ale zase náš Demba se jmenuje Afobe. Uvidíme, jestli z toho kluka něco vyroste

Reagovat
blaugrana

Newcastle je sympatické mužstvo s parádnym štadiónom a výhru si podľa zostrihu viac než zaslúžil. Len ma serie, že takto zase City utečie...

Reagovat
tomasinho

Však tam hraje nejlepší křídlo Gay Asulin ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No co..

Reagovat
smazaný uživatel

Huhu celej eurofotbal se mi v EF fanta classic dívá na záda

Reagovat
Wat

Moje liga se mi na ně taky kouká. Navíc tohle kolo bylo hodně povedený 75 b. + bonusy přijdou.

Reagovat
Rssa

Já v mojí lize nebyl od prvního kola, a to jsem ji zakládal jako velkou protiakci proti Elite lize

Reagovat
kiwwi

haha to si pamatam...riadna vzbura

Reagovat
Rssa

Musím se tam kouknout, třeba vedu. A ani nevím, kdo tam je. Snad jen já a homeless

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja ti aspon tukam na rameno

Reagovat
smazaný uživatel

do Arsenalu míří na zkoušku obránce z 2 ománske ligy,kterému je 24 let

Reagovat
mike.84

tak pokud umí francouzsky tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Commoli údajně odletěl do Amsterodamu a spekuluje se o jednom z dvojice Luuk de Jong, Christian Eriksen.

Reagovat
fantomas

Bych si cáknul, kdybych i jen jednoho z nich uviděl už na jaře v PL. Oba na to mají.

Reagovat
tomasinho

Eriksen nezvládne křídlo že? Je to spíš AM ne?

Reagovat
fantomas

No, tam bych mu moc nevěřil.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

k čemu? Hraje střed,klasický AM

Reagovat
fantomas

No co, Gerrard na CDM, celkem logický; vytvoří tam páku s defenzivnějším Adamem, případně s ofenzivnějším Hendersonem. Gerrard, Adam/Hendo, Eriksen - to konečně nemá slabinu a dá se o to opírat.

Reagovat
cristiano.K.

ale ono se do budoucna počítá se Spearingem i s Jonjem, kterého jsme stáhli z hostování. Navíc Spearing podává dobré výkony, pozičně trochu mimo,z těch posledních dvou zapasů patřil k tomu lepšímu, kdyby se s nima nepočítalo,tak samozřejmě bych ho bral,ale takhle je to zbytečnost.

Reagovat
fantomas

Spearinga prosazovat na místo Eriksena, to je teda vrchol zoufalý snahy mít v týmu za každou cenu (v tomhle případě zcela průměrnýho) odchovance. Ale je to váš byznys. Jonjo má čas, samozřejmě ani 19letej Eriksen neodehraje 38 zápasů taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Menšia oprava. Adam nie je defenzívneješí. To už skôr Hendo hrá pod Adamom. Adam hrla posledné dva zápasy AM.

Reagovat
fantomas

Poslední dva zápasy no. A co já s tim? Všichni víme, že by to s Gerrardem zvládl, případně Gerrard s Hendem, to už je docela jedno. Píšu, že by tam vedle něj alternovali.

Reagovat
cristiano.K.

máme momentálně 5 středních záložníků k použití,což bohatě stačí. Spearing jako momentálně čtvrtý střední záložník je dostačující, jestli někdo má přijít do středu,tak jedině klasické DM. Jákýkoliv hráč na AM/CM je blbost, Jonjo svou šanci taky dostat musí.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Rssa

English sports channel Sky Sports have linked Premier League club Manchester United’s midfield starlet Ravel Morrison (18) to Barça.

Fůha,tak to radši ne, ten by ty naše hračičky na prvním tréninku zbil

Reagovat
mike.84

krása :) lexxes musí být teď někdy na JIPce

Reagovat
mike.84

sorry za popletení nicku :)

Reagovat
PJ

Parádní výkon Newcastlu a naprosto zasloužený tři body. United byli marní a s takovouhle hrou to v neděli snad ani nechci vidět.. Snad si to Jones vybral, protože i na těch prvních dvou gólech má svůj podíl

Reagovat
CubONE

neviem, ci na tom prvom gole mal svoj podiel...shola je predsalen silny vo vzduchu

Reagovat
j_mrazik

To ho neomlouvá. Prostě ho neubránil.

Reagovat
Wat

Shola se ve vzduchu brání těžko.

Reagovat
vladis271

Až teraz som videl Dembov gól, bo som 1. polčas nevidel. fenomenálny gól. Ako sa lexxess pýtal, ktoré zakončenie lepšie, premňa toto. To, že ide na APN je pre vás možno aj dobre, pretože to pozastaví tie supy, čo sa naňho, ale v lete určite zletia.

A Pardewova oslava gólu

Reagovat
kissak

Včera absolutně nejlepší výkon, který jsem za nás v této sezoně viděl. Musím se na tento zápas podívat ještě jednou dnes na ČT4 abych se probral a zjistil zdali se mi to nezdálo. Mezi již zmiňované bych pochválil také výkon Santoona a jak jsme říkali konečně máme levého beka. Všichni hráli přesně to co se od nich očekávalo, absolutně nejlepší výkon hodný Magpies. Škoda jasné pencle mohlo by to být 4:0 a skoro bychom zopakovali památný výkon 5:0, kdy chudák Schmeichel lovil jako rybář ze sítě, ale známe Webba jaký to je převlečený MUFan. Teď už jen oplatit Blackburnu vyřazení z Carling cupu a jedeme na Evropu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Webb piskal bezchybne, ja bych penaltu po souboji Rio-Ba taky nepiskal a jiny sporny momenty tam nebyly.

Reagovat
Rssa

Jenže to byla penalta dost jasná, Rio zatáhl za nohu Dembovi a způsobil pád. Žlutá a penalta.

Reagovat
kiwwi

Rio za ziadnu Dembovu nohu nezatiahol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci by mel piskat penaltu, o ktere je presvedcenej, ze by ji piskat mel, kdyz se do sebe zamotaji dva hraci, tak o tom presvedcenej byt nemuze. Z opakovacky by ji treba uz piskl, ale na prvni pohled to vypadalo jako nevinny stret a ani se nedalo posoudit, jestli se Rio dotkl mice, takze je dobre, ze se za to penalta nekopala.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

zatáhl,ale naprosto nezaviněně,když pohyb nemohl nijak omezit. Penalta to jednoznačně nebyla.

Reagovat
vodka

ta penalta je snad nejspornější na posouzení, jestli to byl faul, nebo ne, co si v poslední době pamatuju... Ferdinand tam šel první, na druhou stranu se nedotkl balonu a s Dembou si zaplantali nohy do sebe, oba neúmyslně... fakt strašně těžké na posouzení...

Reagovat
kiwwi

ako kolvek by sa Webb rozhodol, tak by si to obhajil...ale urcite to nie je tak, ze to bola jednoznacna penalta a Webb spravil chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Jeden přece jen - souboj o vysokej balón, Rio se tam trochu vyšplhal na záda útočníka a ten mu udělal "stoličku", Webb písknul pro MU, ale spíš to podle mě mělo být pro Newcastle. Ale jinak pískal dobře, penaltu by si obhájil, ale úplně stejně si obhájí její nepísknutí, já bych si nevěděl rady ani po pěti opakováních

Reagovat
kiwwi

to s tou stolickou odpiskal spravne

Reagovat
kissak

Pohled na ideální jedenáctku po tomto kole nebyl snad nikdy nadupanější hráči Magpies. Oko fanouška nezůstane suché: Howard (Everton) - Simpson (Newcastle), Kompany (Manchester City), Hangeland (Fulham), Cole (Chelsea) - Dyer (Swansey), Cabaye, Tiote (oba Newcastle), Sessegnon (Sunderland) - Ba (Newcastle), Crouch (Stoke).

Reagovat
Wat

Silva nebo Yaya tam chybějí? No nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Colocciniho je jakakoli idealni sestava smesna...

Reagovat
kiwwi

Fergie po zapase:

" It's not a time to panic - we have the experience to cope with that. We started reasonably well. But they scored a fantastic goal and it really picked everyone up in the stadium. The second was a killer for us. We didn't make enough of our possession. They didn't tear us apart, but they were a handful. The story of the game was they had two fantastic strikes which put them in the driving seat."

nejaky sa mi zda kludny

Reagovat
r.mrazik

proc by mel blaznit? to jen tady deti na EF...fergie tech sezon zazil tolik...vi,ze nejde o zivot

Reagovat
kiwwi

ved nevravim ze sa ma zblaznit, ale trocha kritiky by nezaskodilo aj ked to nikdy teda nebol jeho styl...dufam ze ich aspon dobre zrezal v satni

Reagovat
r.mrazik

samozrejme,ze v satne to bylo asi o necem jinem...

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Newcastle dáva trojku MU, bránkar dáva góly... a ja sedím v krčme a počúvam ožratú trenčanku...

Reagovat
johan14

dychovku?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, dievča.

Reagovat
johan14

iba žartujem

Reagovat
goodbay

Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Demba si teda jeste poradne uzil a ted hura do Afriky na cernosky

Reagovat
kiwwi

ked niekto povie sloven spojenie do Afriky na cernosky, vzdy sa mi vybavi scena z Lord of War

http://youtu.be/wD63WvLUNS0

Reagovat
blaugrana

Chelsea se s Boltonem dohodla na příchodu Garyho Cahilla, přestup anglického reprezentačního obránce na Stamford Bridge ale komplikují požadavky hráče - Cahill chce týdenní plat sto tisíc liber, vedle toho by pak rád dostal podpisový bonus ve výši čtyř milionů.

Tak to je pekne nenažraný zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho chválim, nech dojí kravu, kým sa dá.

Reagovat
blaugrana

Aj ke´d sa jedná o Cheslea, tak mi je zle, koľko si pýta. Keby to bol top stopér, tak na to má právo, ale medzi top nepatrí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc zmrd? Je to uz nekolik let jeden z nejlepsich stoperu ligy, hrac prakticky bez slabin a to, ze hraje v mensim klubu, z nej horsiho hrace nedela. A Cahill se chova tak, jak by se choval temer kazdy pracujici clovek.. Proc by mel chtit mensi plat, nez maji v Chelsea nahradnici? Kdyz tam kazdej neschopa bere aspon 80, tak je jasny, ze on bude chtit vic. A podpisove bonusy jsou u hracu, kterym konci smlouva, beznou veci. Hlavnim vinikem teto situace je Chelsea, ne Cahill.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
blaugrana

A práve to je ono. Hráčom sa dávajú peniaze, ktoré si nezaslúžia a potom je to všetko postavené na hlavu. Čakal by som trochu skromnosti a vďaky za to, že si môže polepšiť a bojovať o trofeje..ale nie. On z toho chce hneď vytrieskať čo to dá. Ale čo čakať v dnešnej dobe... Každopádne sa mi to nepáči...ak to ty akceptuješ, budiš.

Reagovat
Bayern +

Ja by som sa naňho vysral, nech zostúpi s Boltonom a po sezóne si pýta od Wengera na ruku 4 mega a plat 120k týždenne, kde mu dajú tak polovicu a jeho maximom bude boj o CHL.

Reagovat
blaugrana

Tak je jasné, že Wenger by sa mu zasmial a poslal ho k šípku. Keď si zoberiem, za koľko kúpil Koscielneho a spravil z neho výborného stopéra, tak sú tieto požiadavky Cahilla o to smiešnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt on je v pozici, ze si muze diktovat podminky. Na konci sezony mu skonci smlouva a zajemcu o nej bude treba 6 a bude se moct chovat uplne stejne. Holt jsou jednou fotbalisti takhle placeni, protoze se staraji o zabavu stovkam milionu lidi po celym svete prostrednictvim televizi, a protoze jeden z nich chce byt stejne dobre placenej jako ti ostatni, tak je to zmrd? Kdyby se takhle choval k vlastnimu klubu, tak je to neco jinyho, mohli bychom o napadat, ze je nemoralni a nevdecny, ale kdyz mu tenhle boj pomuze zvednout svuj budouci plat z nabizenych 70 nekam treba i na 90, tak si tim hodne polepsi. Se nad tim priste prosim aspon zamysli, nez budes nekoho bezduvodne napadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ako som už písal vyššie. Tie platy sa nikdy nemali dostať na takúto úroveň. Ale teraz už je neskoro, keď je to všetko presiaknuté prachami. Mne sa proste nepáči, že sa to potom takto zneužíva. No a keď je v pozícii, že si môže diktovať podmienky, tak nech si ich diktuje. Ale neviem kto mu dá len tak 100 k libier týždenne a 4 mega k tomu.

Reagovat
kiwwi

povedal fanusik klubu, kde maju najvacsie platy na svete

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blaugrana

Čo to ma s tým spoločné? Tie platy, ktoré poberajú hviezdy Barcy sa mi tiež nepáčia, ale keď porovnám Xavi, Iniestu ći Valdésa s Cahillom, tak kto si to zaslúži? Dlhoročná opora klubu, ktorá už ma čo to za sebou a pre klub získala množstvo peňazí, alebo stopér, ktorý zatiaľ nič nedosiahol a hne´d pri prvej šanci už by chcel šialené prachy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No prave treba Chelsea, pokud by se mely platy v tomhle klubu stanovovat nejak pausalne podle kvality hrace To, ze Chelsea narve 80 tisic kdekomu a ted najednou by chtela skvelym hracum davat 60, za to Cahill opravdu nemuze.

Reagovat
blaugrana

Nemôže, to je pravda. Túto morálnu recesiu zahájili mecenáši, ktorí za účelom dotiahnutia hráčov do klubu, kam by inač nešli začali preplácať...no a hráčom sa to očividne a pochopiteľne zapáčilo. To ale nemení nič na tom, že je to svinstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Svinstvo to mozna je, ale z Garyho to zmrda nedela

Reagovat
blaugrana

Tak zmrda nie, ale nenažranca áno.

Reagovat
Chazy

Nic si diktovat nemůže, i když po sezoně řekne klidně 160 klubům o 100.000, tak bude rád, když se nad ním někdo slituje a dá mu polovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by se nad tim meli slitovavat? Ted je v takove pozici, ze si muze podminky diktovat, protoze o nej ma zajem prave Chelsea. Kdyby mu Arsenal nabizel 50 a rekl by si o 90, mel by k tomu uplne stejnej duvod - zvysit svuj prijem a zaroven se snazit byt ohodnocen umerne platovym podminkam v danem tymu.

Reagovat
Chazy

Jde o to, že mu tolik nikdo nedá ani po sezoně a Chelsea je z těch týmů, co o něj budou mít zájem, asi nejvhodnější volba. Zahrál by si teď LM a šel by do týmu, kterej ho určitě potřebuje. AFC mu nic velkýho nedá, City a United ho nepotřebují, LFC je ještě pod nima a Spurs hráče naprosto nepřeplácí. A bude muset doufat, že s ním zas bude chtít jednat ta Chelsea.

Pro vás je Gary děsnej frajer, jak vyjebává s tou Chelsea a jak si to vodí, pro mě fakt nenažranej debil, kterej absolutně nemá soudnost v ohodnocení vlastních kvalit.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty snad dopredu vis, ze on na jinou nabidku nez 120 tisic nepristoupi? Vzdyt ten zamer je jasnej, brat vic nez kdejakej lempl z Chelsea, coz nabidka Chelsea nesplnovala. Kdyz mu to zvysi na 90, urcite jim kyvne. Nikdo prece netvrdil, ze bude chtit vsude 120 a kdyz mu to nikdo neda, skonci s fotbalem.

Reagovat
Chazy

Jenže Chelsea už tu platovou politiku vůči ostatním týmům na špičce ligy tak hroznou nemá, podle mě tak vůbec nemusí přemýšlet. A jak říkám, on tímhle prostě riskuje, že o tu šanci hrát v Chelsea přijde a něco lepšího ho v zimě sotva potká.

Reagovat
Chazy

* v létě.

Reagovat
fantomas

No tak pude po Euru z Ostrovů no..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mu nabizi 70 tisic liber a to mu v lete da klidne Liverpool nebo Arsenal, pro ne takova castka problem neni.

Reagovat
Chazy

Od Arsenalu si to nedokážu moc představit, Liverpool ani nehraje o LM, to je přesně to přihoršení kvůli vlastní blbosti, o kterým mluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool rozhodne neni prihorseni. Klidne i letos muzou vysoupnout Chelsea z prvni 4LM, pristi rok muzou byt uz o tridu vys..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Tak to si opravdu nemyslím, CFC je dlouhodobá naděje na trofeje, ten klub je momentálně třetí nejlepší volba v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt 70 dali snad i Mertesackerovi

Reagovat
Bayern +

Merte má vraj 80, ale to je jedno. Všetko iné ako MU, CFC a MCFC je pre Garyho horšia varianta. A fakt byť Chelsea, tak mu viac ako 80 nedám a hľadám inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak at hledaji jinde, muzou zase koupit za 20 mega nejakyho kudrnatyho play-stationa, kdyz je to podle tebe lepsi varianta, nez mit za 8 mega osvedcenou kvalitu z domaci ligy

Reagovat
Bayern +

No, zrovna je kudrnatý a zrovna za 20 mega im BVB na to kývne. Je to najlepší stopér najlepšej repre sveta - Matts Hummels. A potom Cahill nech si ide trebars aj k Warnockovi, však možno mu Fernandes tých 100 aj dá.

Reagovat
Bayern +

Jedine tá domáca liga, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tim chtel rict, ze by byli hloupi, kdyby hledali jinde misto toho, aby dosahli kompromisu s Garym.

Reagovat
Chazy

Njn, takže ti to stejně připadá pochopitelný a správný jen proto, že nesnášíš Chelsea a nechceš, aby tam šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz ses uplne mimo, protoze jsem od zacatku rikal, ze se tesim, az posadi Luize na lavicku. Nechapu, co sis tim ted dokazal.

Reagovat
Chazy

Co bych si dokazoval, prostě to tak na mě působí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ses vedle jak ta jedle

Reagovat
Arbiter

Chelsea mu hlavně nabízí 50

Reagovat
smazaný uživatel

Vic se mluvi o 70 a o tom, ze chce Cahill 100. Ale kdyby nabizeli 50, tak to jeste vic podpori vsechny moje argumenty k tomuto tematu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Ale blbost. Přinejhoršim si mírně polepší v Boltonu, kterej za něj bude jenom rád.

Reagovat
Chazy

Tak to je samozřejmě vyloučený, že by pokračoval tam

Reagovat
fantomas

No když už si nastínil ten stejně tak vyloučenej scénář, že by ho chtělo 6 klubů a ani jeden by se nepřiblížil nabídce 100k...

Reagovat
fantomas

Achjo, a straší tu zas..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to je tenhle A ja se namahal s reakci

Reagovat
blaugrana

Takže vyjadrenie názoru už je strašenie? Ok.

Reagovat
fantomas

No v tvym případě jo.

Reagovat
blaugrana

Úžasné...

Reagovat
fantomas

Ani mi nepřijde.

Reagovat
kiwwi

uz nech sa zacne ta vasa sranda liga, aby ste zaliezli do nory PD a neotravovali tu furt s picovinami

Reagovat
blaugrana

Bravo. Zase si sa raz ukázal.

Reagovat
Bayern +

Konečne napíše niečo, čo je k veci a čo je pravda, a ty ho vyhaniaš práve teraz. Mal si to napísať vtedy, keď hovoril o Rochinovi ako najtechnickejšom hráčovi PL.

Reagovat
kiwwi

vtedy snad len srandoval ale bol otravny a nalozilo mu x dalsich ludi

teraz sa tu ides srat do niecoho comu absolutne nerozumie

Reagovat
fantomas

Pravda?

Reagovat
Bayern +

Je to pravda, však v pôvodnom príspevku napísal dokopy 6 slov, akurát miesto slova zmrd mal použiť slovo "hráč".

Reagovat
Chazy

To je od něj v každým případě mimořádně nechutný To by taky moh bejt důvod, proč i přes ten dlouhodobej zájem neskončil v Arsenalu.

Reagovat
Masi

Nevíte jestli už se nechystá návrat Leeho (Bolton) na hřiště?

Reagovat
Bayern +

1200. pre Johna Terryho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Od zitrka 4 dny v kuse FA Cup We love English football

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

ja z tej skoly zasa vyletim

Reagovat
papos182

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

cez skuskove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kyrill

5 dní před státnicema k nezaplacení

Reagovat
kiwwi

Man Utd striker Mame Biram Diouf claims to have the opportunity to join Wigan on loan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa are confident Robbie Keane will agree his loan move from Los Angeles Galaxy.

Reagovat
kiwwi

Man United scout Martin Ferguson attended yesterday's cup game at the Camp Nou, in the first place to watch winger Isaac Cuenca (20)

Reagovat
kiwwi

to je ten s tym nechutnym divom ked vyhrali 9:0?

Reagovat
blaugrana

Jj. Je to ten nahnusnejší simulant pod slnkom hneď po Sergiovi, Alvesovi, Mascheranovi, Puyolovi, Xavim a Pedrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta uz ma vlastni kategorii koukam...

Reagovat
blaugrana

Jj, ten je v kategórii Di Mária.

Reagovat
smazaný uživatel

To odpovida

Reagovat
mul

aj so Suarezom a Gerrardom...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Gerrardem... Ty seš komediant

Reagovat
mul
Reagovat
smazaný uživatel

2 simulace? A je v kategorii Di María? Ty seš naprostej ubožák Vsadim se že v tvym týmu najdu alespoň polovinu hráčů který divli víckrát než legenda Gerrard... Trapáku

Reagovat
blaugrana

http://www.youtube.com/watch?v=Abk9JSDBra4

Tu ich máš viac. Ale poprskaj si. Vy ste tu už tak zaslepení, že si asi vážne myslíte, že simulujú len hráči Barcelony a Realu. Niečo neskutočné.

Reagovat
mul

trosku objektivity by ti neuskodilo a najdi mi vacsieho simulanta u Suprs a Stoke...a urazaj ma kolko len chces,ked sa potom citis lepsie

Reagovat
minoLFC

Bale?

Reagovat
vodka

Bale? Jenas? a Walterse a Fullera sem viděl už taky padat tak nějak prapodivně...

Reagovat
kiwwi

dik za rychlu a objasnujucu odpoved

tak to nech s nim ide Martin doprdele

Reagovat
blaugrana

Sám sa vyjadril, že sa nikam nechystá a chce predlžiť. Problémom je údajne výška platu.

Má dobrú techniku, nebojí sa 1 vs 1 a celkom slušnú rýchlosť. Každopádne včera nemal svoj deň...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyska platu rikas? Je to zmrd!

Reagovat
kiwwi

mozno chce velmi nizky a Barca by tym prisla o titul klubu s najvyssimi platmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blaugrana

Áno. Ak to padne na výške platu, tak sa môže pobaliť a ísť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
mul

podla mna kvalitativne by na MU mal ,a k tomu divingu ,ved CR7 bol spociatku kral diverov a potom od toho upustil a spravi to raz za cas...

Reagovat
kiwwi

lenze vies, tento bude mat v sebe vzdy Barca DNA, to proste nevykynozis

Reagovat
blaugrana

Nj, ani madridu sa nepodarilo vykynožiť tú United DNA. Padá stále...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to je krasny slovo Nikdy jsem se s nim nesetkal, musel jsem si najit, co to znamena

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

ManU málo žvějkal

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

inac vcera taky mensi fail na Sky Sports

http://digs.by/wNmC4h

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že aspon tahle prohra trochu uklidní kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

Koho nasadí v sobotu Citizens do středu s distancovaným Barrym a odjetým Yayou?

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli*

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa do ich zostavy nevyznám, ale majú de Jonga, Hargreavesa, Milnera... S tým problím asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

*problém.

Reagovat
kiwwi

Hargreaves, to je ten, co uz ma kolena v poriadku?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale zdá sa mi, že je to ten, čo sa sťažoval na lekársky personál MU.

Reagovat
kiwwi

jj to bude ten, co ho lekarsky tim Man City dal zazracne doporiadku...uz si spominam

http://digs.by/xVjM12

Reagovat
smazaný uživatel

ááááno, a potom sa Fergiemu, lekárskemu tímu MU a celému MU vysral do huby a išiel na Etihad, už viem.

Reagovat
kiwwi

mas tu chronologiu nejak domiesanu

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, *predtým.

Reagovat
Maresma

De Jonga.

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong, Nasri, Milner, Zabaleta, Silva, Johnson, Razak... Tomu rikam velka starost.

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz Zabaleta, tak to rovno aj Kolarov

Reagovat
Bayern +

A na to si prišiel ako ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri-DeJong-Hargreaves-Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Davida bude šetřit na LFC.

De Jong Razak AJ. Samir a možná Scapuzzi pokud ,už je zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

* ta čárka tam nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

čekej Robertovo prohlášení, jak nemá hráče a potřebuje min. 2 další střeďáky #classic

Reagovat
smazaný uživatel

uz take prehlasenie mal ale udeje sa tak za predpokladu, ze odidu niektorí ( Bridge, Onuoha, Ade, Carlos )

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se spekuluje o De Rossim.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně začíná být M´U sympatický tým.

Reagovat
smazaný uživatel

FA Cup games on TV

Friday, January 6th

Liverpool v Oldham Athletic *uncertain

Saturday, January 7th

Birmingham City v Wolverhampton Wanderers

Swindon Town v Wigan Athletic

Fleetwood Town v Blackpool

Macclesfield Town v Bolton Wanderers

Bristol Rovers v Aston Villa

Sunday, January 8th

Manchester City v Manchester United

Peterborough United v Sunderland

Monday, January 9th

Arsenal v Leeds United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

Fleetwood Town

Reagovat
smazaný uživatel

Fleetwood Mac

Reagovat
Virtuos

čo to?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Virtuos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hm hm, že bych po dlouhý době viděl Bolton vyhrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan si napraví reputaci

Reagovat
smazaný uživatel

A dávajú niekde v tv LFC vôbec?

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem se ptal u golu Friedla a spíš nic

Reagovat
Wat

Golu Friedla?

Reagovat
cristiano.K.

vždycky se mi pletli * Howard

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dobrý komedie z poslední doby?

Reagovat
vodka

prý irské the Guard je výborné, na to se dneska chystám...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Inak. Prečo nehráva Klasnič, keď má aspoň 2x lepšie zakončenie ako N´Gog?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt hrava v utoku s Kevem.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy bol na lavičke...

Reagovat
kiwwi

tak ty si sa nespytal preco nehral, ale preco nehrava

Reagovat
smazaný uživatel

Zle formulovaná otázka...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard taky byl na lavicce

Reagovat
fantomas

No to už snad nebude pravidlem...

Reagovat
kiwwi

Scans confirm that West Brom skipper Chris Brunt has fractured right ankle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti se jim aspon vratil Morrison...

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Koho podle vás v zimě přivede Špageťák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele