Anglická Premier League - souhrn 20. kola

28.12.2010, 17:58, aktualizováno 29.12.2010, 22:58
Komentáře a souhrny
Chelsea konečně zabrala a doma udolala Bolton. Arsenal veze jen remízu z Wiganu a o dva body tak zaostává za vedoucí dvojicí z Manchesteru. Liverpool zklamal proti Wolverhamptonu a ten tak přepustil poslední příčku West Hamu, který remizoval s Evertonem. Tottenham nezaváhal proti Newcastlu, venku se dařilo Blackburnu, Blackpoolu a Fulhamu...

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers 0:1

29.12.2010 21:00

Góly: 56. Stephen Ward

Že se Liverpoolu doma v posledních zápasech dařilo nebo že Wolverhampton nedokázal Reds porazit 27 let? Pokud vám přijde některý tento důvod jako pádný k tomu, aby dnes Liverpool neprohrál, mýlíte se. Wolves totiž Anfield Road šokovali a po brance Warda odjíždějí se třemi body a zároveň opouštějí dno Premier League.

V sestavě domácích se po pauze objevili kapitán Steven Gerrard i útočník Fernando Torres, ale Liverpoolu to nepomohlo. Přitom úvod zápasu měli Reds dobrý. Torres rychle rozehrál standardku a Raul Meireles šel sám na branku. Hennessey ho ale zlikvidoval a Stearman definitivně odhlavičkoval do bezpečí. Pak už však z první půle mohu zmínit jen žlutou kartu pro Elokobiho, který si ji vykoledoval po faulu na Lucase.

Také úvod druhé půle zastihl v menším tlaku Liverpool, ale Wolves na něj rychle odpověděli. V 52. minutě Reinu pořádně protáhl Ronald Zubar. To by však ještě bylo dobré. O čtyři minuty později Anfield Road umlčel Ward. Ebanks-Blake ho vyslal na bránu a Ward stihl míč dohnat před Reinou a poslal ho do sítě.

Liverpool se nezmohl na absolutně žádnou odpověď, což je od týmu jeho třídy skutečně málo. Hodgsonův soubor ale prostě na víc neměl. Druhý gól navíc mohl přidat v 63. minutě kapitán Kevin Foley, ale Johnson na poslední chvíli zakročil a situaci zachránil. Dvě minuty před koncem základní hrací doby srovnával Slovák Škrtel, jenže sudí mu gól pro ofsajd neuznal. Obrana Wolves skvěle zvládla trestný kop Gerrarda, ačkoliv byla ofsajdová past velice riskantní. Wanderers po vítězství předskočili West Ham a už nejsou poslední.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Arsenal FC 2:2

29.12.2010 20:45

Góly: 18. Ben Watson (pen.), 81. Sébastien Squillaci (vl.) - 39. Andrej Aršavin, 44. Nicklas Bendtner

Arsenal si na DW Stadium prožil mírnější déja-vu loňského krachu. Tentokrát alespoň nepřišel o všechny tři body, ale i dnes ztratil vedení v posledních deseti minutách. A znovu šlo o vedení 2:1, kterého Gunners nabyli poněkud nečekaně již v prvním protrápeném poločase.

Vrcholné absurdní drama sehráli hráči Arsenalu a Wiganu na DW Stadium zejména v první půli. Kanonýři byli déle než polovinu prvního dějství prakticky k smíchu, stěží si nahráli, stěží se i hýbali - jako by snad přes noc "trénovali" na silvestrovskou párty. K tomu všemu obzvlášť dezorientovaný Koscielny v 17. minutě hloupě sestřelil N’Zogbiu a Watson pak s přehledem z penalty poslal odhodlaný Wigan do vedení. Za Arsenal mezitím promluvil akorát Aršavin dvěma nezdařilými pokusy a pak i Rosický se svou nemastnou neslanou střelou. Vše se senzačně zvrhlo ve 40. minutě, kdy se slova ujali jedni z nejhorších hráčů na hřišti, aby ze sebe okamžitě udělali hrdiny. Nejprve Bendtnerovu ránu v akrobatické poloze dorazil do sítě Aršavin, posléze si dánský forvard naopak mezi dvěma protivníky krkolomně zpracoval Rusův pas a bez problémů obrat dokonal.

Až po přestávce se věci jakoby daly do pořádku, hra se uklidnila, vyrovnala a výměnou za prvopoločasové drama začala po chvíli poněkud nudit. Projev obou mužstev totiž zoufale postrádal šťávu, snad i potřeboval nový impuls. Oba manažeři se však dlouho k výrazným změnám neměli, takže se diváci museli spokojit s trestuhodně nepřesnou hlavičkou Chamakha, jehož přitom nikdo ani nestínoval, či Cleverleyho nadějnou ranou nad břevno. Opravdu tutové šance si obě strany vypracovaly až po 70. minutě. Nejprve Arsenal v rychlosti zakombinoval, ovšem Aršavin s delikátním obloučkem Jacka Wilshera naložil tak nějak nijak. O něco později se zase rozeběhl N’Zogbia, narazil si s McArthurem a zblízka ve vyložené příležitosti napálil jen dobře postaveného Fabianského.

Bohužel právě N’Zogbia, který dnes vlastně jen rozdával radost, udělal jen za okamžik donebevolající hloupost a do konce zápasu tak svůj tým zbytečně oslabil. Mohla za to menší "hlavička" do obličeje Wilshera, které si sice hlavní arbitr nevšiml, ale čtvrtému rozhodčímu tenhle zřejmý přestupek uniknout nemohl. Přesto, i když se mohlo zdát, že je konec, tahle informace záhy ztratila na váze. Obrana Arsenalu totiž zase jednou nebyla schopna poradit si s vysokým míčem ve vlastním vápně a vše podtrhl Squillaci, když sám zavěsil ve snaze zabránit Caldwellovi ve vyrovnání. Staré rány se tímto otevřely - Arsenal opět inkasoval v poslední desetiminutovce a stejně jako loni si tak zbytečně přidělal práci. Práci, kterou už nestihl odčinit.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Bolton Wanderers 1:0

29.12.2010 20:45

Góly: 61. Florent Malouda

Utrápenější už snad to vítězství být nemohlo, ale myslíte si, že to někoho v Chelsea v tuto chvíli zajímá? Ne. Obhájce titulu totiž po šesti zápasech konečně bere vytoužené tři body, které jim dnes proti Boltonu vystřelil Florent Malouda. Blues se tak vracejí před Tottenham na čtvrté místo.

Oproti zápasu s Arsenalem udělal Carlo Ancelotti v sestavě tři změny. Ferreiru nahradil Bosingwa, zraněného Mikela Ramires a místo Kaloua naskočil uzdravený Anelka. První půle ale byla ze strany domácího mužstva hodně bídná a za zmínku stojí jen šance Boltonu, kterou měl po Elmanderově akci ve 22. minutě Taylor, ale branku ze slibné pozice netrefil. Žlutou kartu si pak vysloužil Ivanovič, který stáhl unikajícího Elmandera a mohl být rád, že za ním ještě stál parťák Terry. To už ale bylo z první půle skutečně vše.

Po poločase přišla na hřiště úplně jiná Chelsea. Ne, že by se snad její hra nějak radikálně zlepšila, ale začalo se více bojovat a Bolton se už musel také konečně trochu bát. Po čtyřech minutách vykouzlil úžasnou přihrávkou na Drogbu Lampard, ale domácímu útočníkovi chybělo štěstí, když křižnou ranou trefil tyč. Po hodině hry už ale fanoušci na Stamford Bridge mohli konečně aplaudovat. Essien vyvezl z vlastní půle míč, poslal pas za obranu a jelikož se vzadu zapomněl pravý obránce, mohl Drogba pokračovat v akci. Před bránou nahrál Maloudovi a ten do prázdné zavěsil.

Sam Ricketts, který se zapomněl při gólové akci za stopery, mohl za dvě minuty zaváhání napravit, když se k němu na vápně dostal zpětný míč od Elmandera, ale hostující obránce šancí pohrdl a přestřelil. Za dalších pět minut se Trotters dožadovali penalty, když Holden napálil míč do Terryho ramena, ale sudí nezapískal. V závěrečné desetiminutovce mohl přidat uklidňující gól Essien, ale jeho zakončení z brankové čáry vykopl Muamba. V závěru už si Chelsea vedení pohlídala a slaví výhru.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Manchester United 1:1

28.12.2010 21:00

Góly: 90. Lee Bowyer - 58. Dimitar Berbatov

Už to vypadalo, že tahle sága nadobro odezněla. Staré rány se však nakonec přeci jen otevírají. Manchester United totiž zase jednou ztratil vítězství v samotném závěru zápasu, pročež můžeme mít na konci roku jedno sourodé vedoucí trio. Sice všechny tři týmy nemají ani zdaleka odehranou stejnou porci zápasů, pokud Arsenal ve středu vyhraje, spolu s oběma Manchestery bude mít stejně bodů.

Birmingham se už několikrát předvedl jako mimořádně nepříjemný soupeř pro velkokluby, jako je i Manchester United. A dnešní zápas nebyl výjimkou. Birmingham dokonale zvládal odbourávat soupeřův talent a z jeho hry dělal jakousi nezáživnou kaši. Přesto se právě oni jako první dostali k ohrožení soupeřovy svatyně, i když tak trochu nechtěně. Giggs totiž původně centroval, Foster si však s jeho projektilem nevěděl tak úplně rady, takže míč vyrazil pouze na tyč. A vepředu se trápil i Birmingham - když už se dostal na dostřel Van der Sara, byla z toho akorát tuze nepřesná rána Gardnera. Stejný hráč o něco později pálil pro změnu akorát do brankářovy náruče.

Až po přestávce se něco zlomilo. Tedy ne že by oba celky začaly nějakým zvláštním způsobem bavit, ovšem alespoň už začaly padat góly. O ten první z nich se postaral rozjetý Berbatov, když zaspolupracoval s Gibsonem a při zemi se trefil potřetí během dvou dnů. A mohl se trefit ještě jednou, kdyby nebyla proti Fosterem dobře postavená tyč.

Namísto toho tedy United nečekaně přišli o vedení, a to dosti kontroverzním způsobem. Žigič totiž pro Bowyera sklepl míč očividně rukou, sudí však nic nezaregistroval, tudíž hostující záložník mohl pohotově vyrovnat. Fergusonova parta tak zase jednou zbytečně zaváhala, ale o svou neporazitelnost ještě stále nepřišla.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 1:1

28.12.2010 18:30

Góly: 16. Tony Hibbert (vl.) - 42. Séamus Coleman

Fulham ze sestupové propasti utekl, to West Ham nikoliv. Přesto ale Hammers konečně vykazují zlepšené výkony, takže Grant podle všeho na lavičce londýnského celku přečká až do nového roku. To samé pochopitelně platí i pro Moyese, od jehož odpočatých svěřenců se ovšem očekávalo spíše vítězství.

Toffees jako jedni ze čtyř neúčinkovala na populární Boxing Day, neboť se jejich zápas s Birminghamem kvůli mrazům odkládal, proto bylo relativním překvapením, že do utkání neodstartovali o nic svěžeji než domácí. Možná i proto brzy pykali, hned v 16. minutě Howard zabrnkal svým příznivcům na nervy, vyrazil Tomkinsovu hlavičku jen před sebe do změti těl, odkud Kováč napálil Hibberta a bylo vymalováno.

Everton se nicméně takřka okamžitě zvednul a ještě do přestávky zvládl svou převahu pořádně zhodnotit. Tim Cahill, dnes překvapivě na hrotu upřednostněn před triem Saha-Beckford-Yakubu, zleva odcentroval před bránu, kde snadno doklepával do sítě Coleman.

Po pauze se potom rozjela mohutná stíhací jízda o to, kdo urve klíčové tři body. Parker jen těsně po restartu loboval vyběhnutého Howarda, jehož by nejspíš i dokonale zaskočil, kdyby si to balon nenamířil nad bránu. Moyes pro změnu představil Yakubua výměnou za Rodwella, takže přizpůsobil formaci prakticky dvěma útočníkům.

Jenže Karamelky letos pravidelně dojíždějí na neschopnost proměnit své šance a dnešek nebyl tak úplně výjimkou. Green proto na kolenou zlikvidoval Cahillův pokus a poradil si i záhy s hlavičkou Fellainiho. Nejblíže gólu byl ale přeci jen domácí Carlton Cole , když zpoza zadní tyče nedokázal usměrnit za brankovou čáru ideální pas Searse.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Newcastle United 2:0

28.12.2010 16:00

Góly: 57. Aaron Lennon, 81. Gareth Bale

Tottenham se s rokem 2010 rozloučil ve velkém stylu. Nejprve na Boxing Day vyloupil Villa Park, pak doma pomalu nepustil ke slovu Newcastle a pomocí drtivých brejků, ale i celkové územní převahy jej porazil hladce 2:0. Do konce kalendářního roku tak stoprocentně nespadnou níže než na pátou příčku, v případě další ztráty Chelsea dokonce přelom roku stráví na vysněné čtvrté pozici.

Spurs se dnes na první čisté konto od úvodního zápasu sezony opravdu příliš nenadřeli. Vždyť první a také poslední opravdovou šanci měl Newcastle ve 24. minutě, kdy se Carroll vzdálil od Dawsona a trestuhodně přehlavičkoval bránu po Jonásově centru. Jinak hráli na White Hart Lane prakticky jen domácí. Hodně problémů pak hostující obraně působil znovu dobře naladěný Gareth Bale, premiérový složitý zákrok však Krul musel předvést proti jeho věrnému parťákovi Van der Vaartovi, jenž z přímého kopu pálil takřka přesně do šibenice. Po krátkém Carrollově intermezzu, kdy hostující snajpr v těžké pozici jen lehce prověřil Gomese, přišla ještě chvíli před přestávkou obrovská šance Pavljučenka. Ruského útočníka v tom okamžiku neskutečným způsobem vychytal Krul, když jeho stoprocentní hlavičku bravurně vytěsnil tak, že se pak po nárazu do tyče mičuda ještě chvilku proskákala po brankové čáře.

Přesto Krul nemohl držet věčně. Prasklo to v 57. minutě, kdy Lennon dostal darem od newcastleské obrany kopec prostoru na pravé straně, a ignorujíc spoluhráče poblíž sebe, sebevědomě vypálil přesně ke vzdálenější tyči. Jestliže to s Tottenhamem celý zápas vypadalo nadmíru dobře, trošku se mu přitížilo v 66. minutě, kdy byl Kaboul poněkud přísně vyloučen, když se jeho hlava mimo hru setkala s tou Tiotého. Ve skutečnosti se ale nakonec Spurs stejně o vedení nemuseli strachovat. Naopak nejprve Lennon selhal v podobné palebné pozici, ze které vykřesal dosud jedinou branku utkání, a pak v 83. minutě konečně Bale přidal pojistku. Velšský křídelník přitom využil své největší přednosti - rychlosti - pohrál si se Simpsonem a podobně jako kdysi na San Siru skóroval.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Blackburn Rovers 1:3

28.12.2010 16:00

Góly: 17. Jerome Thomas - 3. Nikola Kalinić, 53. Nikola Kalinić, 62. Mame Diouf

Steve Kean slaví své vůbec první vítězství na pozici manažera. Baggies nedokázali využít krátké převahy v počtu hráčů a doplatili tak na špatnou obranu při centrech soupeře.

Blackburn začal opravdu parádně. Nelsen sice ve 2. minutě ještě nevyužil centru Pedersena a z malého vápna hlavičkoval mimo, v další moment se už přihrávka do vápna od stejného hráče ujala. Kalinić zblízka pálil pravačkou po zemi k tyči - 0:1.

K vyrovnání pobídl parádním pasem Odemwingie Dorranse, jehož přízemní pokus z hloubi vápna musel likvidovat Robinson. Když po čtvrthodince hry zamířil pohotovou střelu nad břevno Kalinić, Baggies už odpovědět dokázali.

Rychlý protiútok končil parádním centrem Tchoyie na Thomase, který z pár kroků neměl problém usměrnit míč do sítě. Angické křídlo ve službách ligového nováčka mohlo otočit krátce po půlhodince hry, když po narážečce na hranici šestnáctky střílel ke vzdálenější tyči. Minul.

Osm minut po změně stran tak mohl rozradostnit fanoušky hostů znovu Kalinić. Na rohový kop Mulumbua si naskočil nejvýše a přesnou hlavičkou vrátil Rovers vedení. V 59. minutě byl blízko hattricku, kdyby ovšem nebyl přespříliš zaskočen "nahrávkou" od Carsona. Místo toho se tak za pět minut loučil předčasně se zhrzenými diváky, kteří odsoudili jeho zákrok na Scharnera.

Ještě předtím však pojistku přidal Mame Diouf, který poslal míč do sítě po příhře El-Hadjiho Dioufa. Snížit mohl čtvrthodinu před koncem řádné hrací doby Cox, ale poprvé ztroskotal na Bunnovi a dorážku poslal od země nad břevno.

Brzy poté musel Carson solidním zákrokem držet jiskřičku naděje svých spoluhráčů, když zlikvidoval tvrdý pokus Mameho Dioufa. Smůlu Baggies pak podtrhl Scharner, kterého našel Dorrans, aby Rakušan rozezvučel pouze tyč.

Na závěr bitvy se navíc vyrovnaly síly. Tamas neunesl prohru v osobním souboji s Benjanim a po zbytečném faulu musel do sprch. Hosté tak bez větších problémů svůj náskok uhlídali.

Více informací k zápasu

Stoke City - Fulham FC 0:2

28.12.2010 16:00

Góly: 4. Chris Baird, 10. Chris Baird

Drtivý start zajistil Fulhamu šťastnou tečku za rokem 2010. Dva slepené Bairdovy góly navíc zároveň znamenají, že se Cottagers konečně zase vyhrabali ze sestupového bahniska. Hughesovi se tak přeci jen bude příchod nového roku oslavovat poněkud lehčeji. To pro Stoke prohra nic moc neznamená, v elitní desítce se možná udrží tak jako tak.

Šestnáct měsíců Fulham čekal na venkovní výhru, zrovna na závěr stále ještě aktuálního kalendářního roku se ale konečně pochlapil. A za splněním své dlouhodobé vize vyrazil skutečně kurážně. Chris Baird, který na poslední chvíli nahradil v sestavě Salcida, hned ve třetí minutě sebral Huthův odvrácený míč na hraně šestnáctky a bez rozmyslu ho poslal vstříc Begovičovi. Ten sice zvládl zasáhnout, ovšem osud si nejspíš zažádal, aby se míč od tyče odrazil za brankovou čáru. A tak se také stalo. O šest minut později to navíc byla opět obráncova pravačka, co Stoke zasáhlo podruhé. Tentokrát Bairda vyzval krátkou rozehrávkou přímého kopu Andy Johnson a krátkovlasý zadák prudkou ranou trefil při zemi přesně prostor u levé tyče.

Není divu, že se Potters z tak dech beroucího soupeřova startu vzpamatovávali notnou chvíli. Šoku se dokonce zbavili až na přelomu obou poločasů, kdy Murphy musel z brankové čáry vykopávat Shawcrossovu hlavičku. Ve druhém dějství už se potom hrálo prakticky jen na Begovičovu svatyni. Jenže rozhodčí odpustil Cottagers dvě potencionální penaltové ruky a kromě nich už si vyložených příležitostí Potters příliš nevypracovali. Snad jen Huthova nízká střela Schwarzera nějak prověřila.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Blackpool FC 0:2

28.12.2010 16:00

Góly: 50. D. J. Campbell, 90. D. J. Campbell

Ani jednatřicet střel nestačilo Sunderlandu ke skórování. Jedenáct pokusů pochytal výborný Kingson, zbylých dvacet skončilo mimo. Naopak Blackpool se mezi tři tyče trefil pouze čtyřikrát a hned dvakrát Campbell uspěl.

U Black Cats si diváci už mohli zvyknout na opatrný úvod zápasů a také na střídání kvůli zranění ještě před přestávkou. Obojího se dočkali i tentokrát. První zajímavější pokus vyslal po jedenácti minutách Bent, který nepřesnou ranou zmařil akci Gyana s Welbeckem. Mírná změna tak přišla alespoň u střídání, kdy zraněného Grandina musel střídat manažer hostů.

Na další zajímavější akce se čekalo do druhé části prvního dějství. Ve 27. minutě zavelel k rychlému kontru Cattermole a našel Gyana, který z úhlu nedokázal rozvlnit síť z vnitřní strany. Rychlé přechody do útoku hrály prim i v následujících snaženích. Hosté se během pár vteřin dostali od vlastní branky až před vápno soupeře, kam Sylvestre nahrával Varneymu. Ten sice zamířil mezi tři tyče, brankáři domácích ale mnoho práce nenadělal.

Další brejk domácích zakončoval po dobré hře Phillipse Campbell, který nenapodobil svého kolegu a nezamířil přesně. Před dalším zahozeným kontrem, který se rozhodl spálit Dent, když mu na hranici ofsajdu přihrával Welbeck, splnil kvótu střídání z důvodu zranění i Sunderland - ze hry musel Onuoha.

Ve 34. minutě se projevila stejná dvojice hráčů Black Cats, tentokrát to domácí kanonýr zkoušel k druhé tyči, opět bez úspěchu. Nemusel se však příliš stresovat, po příhře Sylvestra pokračoval v představení špatného zakončení Campbell.

Pět minut před odchodem do kabin se Dent proměnil v přihrávajícího hráče, Henderson tak konečně prověřil i brankáře, když trefil místo, kde stál Kingson. Ve 45. minutě se pak chytal za hlavu Gyan, když po centru Al Muhammadiho v gólové šanci nepochopitelně minul.

Tři minuty po změně stran poslal dlouhý pas z vlastní poloviny do šestnáctky soupeře Al Muhammadi, Bent připravil Welbeckovi a jeho pokus musel Kingson krýt. Z vedení se tak radovali hosté. Vaughan rozehrál rohový kop na Evatta, který se štěstím dostal míč k malému vápnu na Campbella, který zblízka snadno zakončil.

V 57. minutě předvedl snažící se Sunderland dobrý přesun do útoku v podání Welbecka s Hendersonem, na jejímž konci Gyan poslal balón nad břevno. Krátce po hodině hry měl naopak blízko k pojistce Blackpool.

Až Bardsley musel krotit akci Vaughana s Taylor-Fletcherem, aby ve stále stejné minutě hlavičkoval nepřesně Cathcart. Právě Bardsley mohl v 66. minutě vyrovnat, když pálil z hranice vápna, Kingson však jeho pokus vyrazil k v ofsajdu stojícímu Gyanovi.

Brzy poté se brankář nováčka ligy předvedl i proti střele zblízka, jenž vyslal Malbranque. Black Cats sbíraly jednu nepřesnou střelu za druhou a deset minut před koncem se obzvlášť nechápavě musel chytat za vlasy Welbeck, když po rohovém kopu Hendersona v jasné příležitosti netrefil.

Během velkého tlaku se musel předvést Kingson v 82. minutě, když až na druhý pokus kryl pokus z hloubi vápna od Cattermolea. Brzy poté už fanoušci domácích zvedali ruce nad hlavu, předčasně. Po hrubkách Evatta s Cathcartem se ke střele z pár metrů dostal Bent, kterého parádně vychytal Kingson. Dorážku Al Muhammadiho pak zablokoval obětavý Evatt.

A větší část tribun se nemohla radovat ani v 85. minutě, kdy se Bent jal exekuce přímého kopu a rozezvučel břevno. Místo vyrovnání tak přišla poslední minuta řádné hrací doby, míč na vzdálenější tyč od Phillipse, kde stál Campbell, aby podruhé rozvlnil domácí síť - 0:2. Čtyřminutové nastavení pak zklamaní hostitelé nevyužili ani ke korigování stavu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Aston Villa 4:0

28.12.2010 16:00

Góly: 8. Mario Balotelli (pen.), 13. Joleon Lescott, 27. Mario Balotelli, 55. Mario Balotelli (pen.)

Manažer Houllier neprožívá šťastné fotbalové období, když za posledních sedm ligových zápasů roku 2010 prohrál šestkrát. Manchester City se po zaslouženém vítězství a hattricku Balotelliho ujme minimálně do pozdních večerních hodin role lídra ligy.

Chaotický úvod rozjásal domácí fanoušky už po osmi minutách. Balotelli padl k zemi po kontaktu s rukou Lichaje a sám postižený se postavil k exekuci pokutového kopu. Svou pomalou chůzí nakonec Friedela zmátl a poslal ho na opačnou stranu.

Solidní příležitost na zvýšení měl v 11. minutě Yaya Touré, kterému přiťukl do vápna Silva. Záložník Citizens ale v časové tísni nestihl lépe zamířit. Jenže smolný začátek Villy měl pokračovat. Cuéllar totiž pokus tečoval a rozehrával se tak roh, na nějž nejvýše vyskočil Lescott. Brankář hostů mohl jen smutně pozorovat, jak se míč blíží za čáru u vzdálenější tyče. Tam ještě zasahoval Bannan, zda to stihl před čarou, bude předmětem diskusí po celém Birminghamu.

Chvíli před čtvrthodinou hry rozehrával přímý kop zpoza šestnáctky Downing, prudká rána břevno přeletěla. A tak se zase slavilo v modrých dresech. Silva uvnitř vápna vypálil po zemi a Friedel dokázal vyrazit pouze k Balotellimu, který z hraničního ofsajdu snadno posunul míč do sítě.

A s Villans mohlo být ještě hůře. Spoustu času měli domácí ve vápně soupeře, nakonec se tak ke střele z jedenácti metrů dostal Silva a Lichaj tečoval balón nešťastně do protipohybu brankáře. Pořádně si tak oddychl, když vše skončilo pouze rohem.

Citizens povolili až pět minut před koncem a líbivou, rychlou akcí se blýskl Albrighton. Jeho přízemní pokus k bližší tyči ze sedmnácti metrů Hart vyrazil a před Reo-Cokerem na poslední chvíli odkopával Lescott.

Ze šaten vyběhla aktivněji hostující Villa a za úvodní čtyři minuty si vytvořila několik náznaků příležitostí. Tu největší poslal Downing z třiadvaceti metrů z přímého kopu nad břevno. Dnes ovšem celé Aston očividně vstalo z postele levou nohou.

Vieira po rohovém kopu svou prudkou ranou ztroskotal na Friedelovi, chvíli poté se už však pískala další penalta. Albrighton se mohl pouze omluvit svým spoluhráčům, když se nachytal na kličku Johnsona a evidentně ho podrazil. Balotelli se tentokrát před posledním krokem skoro zastavil a přesto, že mířil skoro doprostřed, nedokázal Friedel správně zareagovat - 4:0.

Pověstného "bůra" mohl zakončit Kompany, po rohovém kopu se u zadní tyče objevil sám, ale balón měl na dlouhou levačku a přestřelil. Deset minut před koncem povinně dohrávaného duelu střílel z dálky po zemi Delph, projektil mířící k tyči Hart vyškrábl na roh. A neprosadil se ani Downing z přímého kopu, když z devatenácti metrů poslal míč metr od spojnice.

Uspokojení domácí nechali za sebou i Lichaje, který si pas do vápna v klidu zpracoval, ale přemíra času mu stačila k pouze zásahu nohy bezbranného Harta. Villa tak proti pasivnímu soupeři nakonec prohrála "jen" o čtyři branky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United18108039:1738
2.Manchester City20115432:1638
3.Arsenal FC19113539:2236
4.Chelsea FC19104533:1534
5.Tottenham Hotspur1996429:2333
6.Bolton Wanderers2078532:2629
7.Sunderland AFC2069521:2227
8.Blackpool FC1774626:2925
9.Blackburn Rovers2074926:3125
10.Stoke City1973923:2424
11.Everton FC19410521:2222
12.Liverpool FC1864821:2322
13.Newcastle United1964928:3122
14.West Bromwich Albion1964925:3422
15.Aston Villa1955920:3420
16.Wigan Athletic1948717:3120
17.Birmingham City18310518:2119
18.Fulham FC19310619:2319
19.Wolverhampton Wanderers19531120:3218
20.West Ham United2038920:3317

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1462)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SuperMario!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Golden Boy

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka dokázal Jackovi, kdo je skutečný Golden Boy

Reagovat
SunFells

2 pentle a jedno doklepnutí míče do branky, kde by ani Bendtner nazaváha l... ten mu to teda ukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl takovou statistiku ten váš Sparrow?

Reagovat
SunFells

Úžasný srovnání ....i přirovnání, téměř jsem se i pousmál.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kto začal srovnávať či spochybňovať, ja som mu dal palec a niektorí to asi neznesú.

Reagovat
SunFells

Tvůj palec je mi u prdele, já akorát reagoval, že tímhle výkonem toho Jackovi moc neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musíš chápať aj slovo irónia.

Reagovat
SunFells

Uhm, odhalil ji tam někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Toš to není umění ji odhalit, spíš umění neodhalit

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

city první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

A k bodovému vedení potřebovali "jen" 3 zápasy navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Modrić je prostě nejlepší CM v lize, ve formě na něj nikdo nemá

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ty jeho passy jsou neskutečné. Ve Spurs se mu vyrovná jedině Huddlestone.

Reagovat
osobnostx

Jo, ale Huddlestoneovi chybí góly. Ne že by byl Modrič extra střelec, ale víc jak jeden či dva za sezonu vstřelí. Pravda je že ty huddlestoneovi jsou zase nadmíru krásné, ten když se trefí tak to je gól měsíce.

Reagovat
vitasrp

Dneska byl vynikající, proti AV byl taky skvělej, hlavně ten jeho pas před prvním gólem tehdy.. Skvělej hráč, měl by jít do Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

mate 2 Lampardov, co viac ?

Reagovat
smazaný uživatel

az se uzdravi BIG TOM.. a dostanou se utocnici do slusne formy --> Spurs na Olymp PL

Reagovat
C0br

Máte 5 hodin, tak si je užijte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Srandisto, v Birminghamu vás čeká první prohra a pak už to s váma půjde jenom dolů

Reagovat
Alberto Aquilani

nebol si ty donedávna slovák ? :O(

Reagovat
smazaný uživatel

Já su kosmopolita

Reagovat
smazaný uživatel

on je ve skutečnosti kubánec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Supr Blackpool

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
JIMMY-PO

Spurs Tangerines

Reagovat
smazaný uživatel

Super Mario City

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool nám dnes dal lekci z produktivity, my mu zase lekci ze zoufalství.

Střely na branku: 16 - 4

Střely mimo branku: 16 - 5

Góly: 0 - 2

Dnes zase nezaspím. Ještě jsem neviděl zápas, který by Sunderland takto prosral. Dnes nám nebylo přáno. Zapomenout na to a vzhůru na Blackburn.

Reagovat
smazaný uživatel

Smat se ti nemuzu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bys nemohl?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze pred par mesici Newcastle 0:2 Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, ne že bych Sunderlandu přál něco víc než střed tabulky, ale Tangerines už mě s těma haluzema štvou už nějaký ten měsíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool ma už sere

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky, už jen kvůli tomu, že je to gay capital of the North.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, proste sa mi len nelubi ich haluzná hra.

Reagovat
soukup

s náma dost podobný + teda ještě 3 břevna

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe jsem si vzpomněl. Dnes tam taky pár tyčí bylo, hlavně Bentymu to tam mělo spadnout.

Reagovat
soukup

jako ne že bych jim nepřál dobrý výsledky, ale vocaď pocaď

Reagovat
vladis271

Ešte, že nám ten match odložili sná%d im dovtedy dojde dych...

Reagovat
zelda

Mario . Je jen o trochu horší než Messi

Reagovat
smazaný uživatel

City vyhrálo a Mario dal hattrick. Prostě paráda

Reagovat
Carlos Juan Pablo

?

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, Jirko, je mi z Tebe smutno

Reagovat
smazaný uživatel

To mě těší, ale proč?

Reagovat
smazaný uživatel

"City vyhrálo a Mario dal hattrick. Prostě paráda"

Reagovat
smazaný uživatel

pořád nechápu, co je na tom smutného.

Reagovat
Pinturicchio

Že fandíš Spartě, tak sympatickému týmu, a zároven dokážeš tohle

Reagovat
Rssa

gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nový fanda Citizens, Jirko, tak vítej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já tomu týmu přeju tak nějak účelově. Řekl bych, že je to vrcholek evoluce v PL a mě to dělá škodolibou radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes rozhodování, koho z útočníků postavit, vyřešil šalamounsky, nehraje ani jeden... Každopádně přední šestka ve složení Arteta, Fellaini, Rodwell, Coleman, Pienaar, Cahill je něco krásnýho

Reagovat
minoLFC

tak Mario už lepší než Messi dúfam, že s nimi bude rozhovor po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Letos začínám konečně věřit v Ligu mistrů!Jen škoda té prohry s Evertonem doma..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně! Po...10ti měsících fanouškovského strádání to vyjde!

Reagovat
smazaný uživatel

Si nový u Citizens? Tak vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

Však to Ty taky, ne? ( A 90% zdejších fanoušků City zrovna tak )

Reagovat
frankiefcb

no a co? Mě spíše štve, jak se tu furt omílá to jestli ten tým má prachy nebo nemá. Kdo má tituly a kdo nemá. Prostě, ať si každý fandí komu chce. Když se jim líí hra city, tak ať jim fandí jejda. Pokud se tu nebudou vyjadřovat, jako nějací pitomci, co si myslí, že jim nyní patří svět, tka mi vadit nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to zase jo, s tím souhlasím - spíš narážím na takové ty rychlokvašky, které se všude vylíhnou, protože City momentálně jede - a ti, kteří už fandí dlouho a fandit budou, i když se třeba časem nebude dařit, určitě vědí, že je nemyslím.

Reagovat
frankiefcb

ale s rychlokvaškama nemá cenu se nějak bavit nebo na ně narážet. Zbytečně se tu pak člověk hádá zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

To však môžeš aplikovať aj na ostatné mančafty...tie rychlokvašky. A okrem toho, čo je na tom zlé, ak mužstvu začne násťročný fanúšik fandiť kvôli kádru (myslím mená, výkony a nie ich sympatickosť). Nie podobne začínali aj fans dnešných veľkoklubov? Či kvôli rýchlym peniazom alebo sláve z minulosti? Nemá si tu kto čo vyčítať. Rýchlokvašky odídu, mnohí noví fans však zostanú aj keď sa nebude dariť, ale niekde to fanúšikovstvo začína, nie?

Reagovat
frankiefcb

souhlas Já jsem taky tři roky sledoval Pl a nikomu vyloženě nefandil a měl jsem jen sympatické týmy jako Blackburn, City, NUFC, Hotspur a pak se mi strašně začala líbit hra spurs s berbou a Keanem za Jola. No a pak nastala sezóna s Ramosem, to už jsem začal více jim fandit, ač se nedařilo. pak přišel Harry a jeho legendární mač na Arsenalu a od té doby jsem oddaný fanoušek Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já šel vždy proti prúdu. Moje sympatie mali onehdá i Bolton alebo Reading. Spurs hral vždy sympatický futbal, páčili sa mi, lebo nenáhaňali za každú cenu úspech, ale hrali svoju hru. Dnes je to už prispôsobené k novým ambíciam klubu, je to trocha iné, ale stále majú svoj kredit. A taktiež som im fandil za čias Ramosa, keď sa im vôbec ale vôbec nedarilo. Pritom si tam naťahali dobré posily, ktoré mali svoju logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

cece treba me nekdo opravi, ale spurs a nenahaneni uspechu me pobavilo, oni i honili ale nejak jim to neslo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím hrou, hlavne tou ich naivnou hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

za to jsem je taky mel rad, hodne golu, padni komu padni

Reagovat
smazaný uživatel

Však jak píšu - pokud vydrží, tak je všechno OK. Ono v podstatě naprosto KAŽDÝ fanoušek je gloryhunter - ukaž mi, kdo fandí třeba takové Sieně ( zdravím, Trewe ) - Na začátku si vybereš tým, který je úspěšný, má potenciál být úspěšný. Pak už je jen na Tobě, jestli u něj vydržíš, i když se nedaří ( jako třeba fanoušci Juventusu )

Reagovat
Puskas

tu jde spíš o to, že ty rychlokvašky bývají nejradikálnější a nejvíc vyskakují.

Reagovat
smazaný uživatel

je normalni, ze uspech pritahuje

mimochodem tady se projevuje nejvic fanousku manutd, cfc a arsenalu - tedy nejuspesnejsich klubu poslednich 10+ let, co je smutny ze treba lfc jich tu ma min, ale je to normalni

az bude hrat o titul whu tak tu bude mit taky dost fanousku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nie som nejaký ortodoxný fanda Citizens, iba sú mi s Newcastlom najviac sympatickí v PL (Magpies však prehrávajú na body kvôli svojej náročnosti a nezmyselným krokom vedenia). Citizens sledujem od čias Pearca, keď nezaujímali absolútne nikoho ani len v PL (časy Reynu, Vassella, začínajúceho Irelanda...).

Reagovat
frankiefcb

já v podstatě taky od té doby sleduji City a nevadí mi s Balckburnem jim straěně přeji, bo jsou mi sympatičtí, samozřejmě po Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Za NUFC . Jo, jo, City tehdejší doby taky ještě pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, bol to taký nevýrazný team, že sotva ostatní postrehli, čo hrali za výsledky Ale práve to ich nenápadné lúzerstvo ma priťahovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám rád, v naprosté většině, týmy, které nepatří k úplné špičce.

Reagovat
frankiefcb

jj já taky. Nejvíc jsem měl rád NUFC za Sama a Keagena. Doteďka jsme nepochopil proč Kevin odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Keegan sa mi tam ako manažér nepozdával, myslím tá jeho posledná štacia, ale keď už vyliali Big Sama (taktiež zbrklý krok), tak som očakával, že mu tú dôveru dajú a nie ho spochybnia. No chápem, prečo ušiel.

Reagovat
minoLFC

vraj fasoval nekvalitné šustaky

Reagovat
vladis271

90 percent dnešných hrdých a pravoverných mufanov, aj legendy ( hrubas a Getzo ) začali fandiť kvôli úžasnej hre, a skvelej zálohe ( Beckahm, Giggs, Cantona, Keane ). Takže tie vaše farizejské reči o peniazoch si strčte doprdele. O čo je horšie začať fandiť, kvôli peniazom ako začať fandím kvôli kapitálu a skvelým hráčom? Je mi z vás pokrytcov

Reagovat
vladis271

Alebo paralela s Chelsea, tak tam niekto nalial kapitál a začali im fandiť? To je tak strašné ich kvôli tomu odsudzovať? Najmä preto, že nebyť fergieho, tak vy najúžasnejší fanúšikovia anglického futbalu by ste o nejakom Manchestriiiunited mali rovnaké vedomosti ako o Wimbledone a fandili by ste Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké problémy doma? Klidně se svěř.

Reagovat
vladis271

A o čo je horšie fandiť kvôli titulom? Manchester má na nasledujúcich pár rokovšancu na tituly v LM v tejto v PL. a MC??? Oveľa menšiu...sa už zobuďte vy spravodliví sudci moderného futbalového sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko demagogických blábolov v jednom haterskom príspevku

Reagovat
smazaný uživatel

City fandím 5 let

Reagovat
Masi

Man city parádní zápas, konečně jsme tam kde máme být, a už se těším na souboj s ostatními top tými, které se nám momentálně koukají na záda

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhnuter

Reagovat
hefy

Mackems.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom k palcování?

Reagovat
hefy

Mě těší každá jejich prohra, takže jsem spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč tě těší každá jejich prohra?

Reagovat
hefy

Protože je nemam rád a neptej se prosím, proč je nemam rád. :)

Reagovat
minoLFC

proč je namáš rád?

Reagovat
hefy

Scouser no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak jenom tak, rozumim.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je to Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takto bude vyzerat tabulka aj 22.5.2011

Reagovat
C0br

Jako, že budeme ztrácet bod a mít 3 zápasy k dobru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,to samozrejme bodovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

celkom široká slovná zásoba

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, ale že by MUTD končili s tím, že odehráli o 3 zápasy mín než ostatní? To by se SAFovi asi moc nelíbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tady se vyrašilo docela fans city...jinými slovy... nevěděl jsem že mají tolik fandů

Reagovat
minoLFC

a kolko ich majú machetri, človeče

Reagovat
smazaný uživatel

hodně

Reagovat
smazaný uživatel

pako

Reagovat
minoLFC

Wilshere kaka cihly

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl Wilshere Kaká Clichy a říkal si, o co go...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

tak do detailov mi to známe není, ale môže byť

Reagovat
Bayern +

West Ham United:

Green, Faubert, Tomkins, Upson, Ilunga, Sears, Kovac, Parker, Boa Morte, Obinna, Piquionne

Subs: Boffin, Reid, Spector, Stanislas, Barrera, Cole, Hines

Everton:

Howard, Neville, Hibbert, Distin, Baines, Coleman, Fellaini, Rodwell, Arteta, Pienaar, Cahill

Subs: Mucha, Duffy, Baxter, Bilyaletdinov, Saha, Beckford, Yakubu

Reagovat
kubys

Ffffffuuuu, co je zas tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemůžu jinak, bohužel se cejtim jako děti z Emirátů, ale dneska si celý NUFC s panem rozhodčím zaslouží nakopat prdel. Jak jsem chtěl Carrolla k nám ještě před zápase, tak děkuji, už nechci. Potom po celý zápas brečící a vztekající se Tioté, kterej vůbec neměl dohrát bez vyloučení, Barton klasika . Snad Coloccini, nebo jak se to píše, hrál a nefňukal. Vyloučení jak z pohádky, a ať mi tu nikdo neřiká že byla zasloužená. Samozřejmě 3 body se počítají, kór proti takovým šmejdům a prasatům jako Magpies.

Reagovat
smazaný uživatel

Červená zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesoouhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Není o čem - šel hlavou proti Tiotému ( u toho souhlasím s tím, že neměl dohrát taky ). Kdyby Tio klasicky "odletěl", tak by to bylo mnohem evidentnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul mu chtěl dát hlavu no, ale něják se mu tol nepovedlo, a jakoby ukloznul a jen Tiotého líznul. Ale chyba Kaboula, že se nechal vyprovokovat no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak.

Reagovat
frankiefcb

tak redka zasloužená nebyla, ale nefńukal bych spíše bych docela zjebal kaboula, že se nechá tak strhnout, když se v podstatě v té situaci před tou hlavou nic nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC dneska fakt humus. To ze psychos Barton je tam kapitan asi hovori za vsetko. Smith je tiez cisty blazon a Tioteho by som preplieskal spolu s rozhodcom. Ale napriek tomu vsetkemu, krasne 3 body, fantasticky Modric, vyborna obrana na cele s Kaboulom (Caroll si ani neskrtol) a Dawsom. Jenas si nahlas vypytal zaklad a k tomu neskutocni Aaron a Gareth, parada

Reagovat
smazaný uživatel

Z držky jsi mi to vytáh, souhlasim do posledního slova, na Smithe jsem zapoměl, další hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

S pleskáním začni u sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

pocuj niesi ty fanda Serie A? Ak ano tak sa nemontuj do niecoho comu absolutne nerozumies. V PL sa za toto cervena nedava ani nahodou, Kaboul sa nechal vyhecovat ale Tioteho sa v podstate nedotkol a ak by sa za kazde taketo gesto v PL mala davat cervena vyzeralo by to ako v cirkus lige kde sa karty davaju fakt uplne za vsetko.

Ako PL sice ide dolu vodou, ale stale si este drzi apson aku taku uroven aj co sa tyka rozhodcov a ak by si to sledoval pravidelne tak taku hlupost ako zasluzena cervena by si vypustit z ust nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se používat interpunkci, to zaprvé, a za druhé "argumenty" typu "Nesouhlasíš se mnou = nemáš pravdu" si strč do pr*ele.

Reagovat
smazaný uživatel

Po prve v takejto volnej diskusii o gramatiku nejde takze s tym na mna nechod je mi to celkom u prdele a po druhe s tou Seriou A som to zrejme trafil takze dalej sa s tebou uz bavit nemusim. Si jasny

Ale este predsa len jedna rada. Zostan pri juzanskych ligach, pretoze o style akym sa hra a piska v PL nevies zjavne absolutne nic. Dovidenia, tesilo ma. (dal som ti tam aj bodku aby si sa z toho nahodou neposral)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi přece jenom hlupák, díky za potvrzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson ... ale to, co dělal Dawson, už jsi neviděl. Ať žije objektivita

Reagovat
frankiefcb

jo dawson tam dobře ječel po rozhodčím. to je taky pravda. ale barton s Tiotem jsou hrozní provokatéři

Reagovat
smazaný uživatel

Co robil Dawson? Sem tam si v suboji s Carollom pocinal nedovolene, ale ziadne zakerne prasaciny ake predvadzali hraci strak som tam nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké zákeřné prasečiny? Všechno to byly naprosto férové souboje, žádné zákeřnosti zezadu. O co se snažíš, probůh?

Reagovat
smazaný uživatel

to bejvá, když obránce je většinou v hlavičkovým souboji ten vzadu

Reagovat
papos182

Aston Villa jen 3 vyhry ze 16 zapasu pod Houllierem

Reagovat
$dolar$

Spurs Bohuzel jsem nevidel, jak to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát dostali míč do sítě, Newcastle ani jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Od červený jsme zase hráli líp, do tý doby taky, ale spíš to bylo takový jak na AV.

Reagovat
herbage

Když nevyjde titul Chelsea, tak to jistíš fanděním Spurs a Citizens?

Reagovat
minoLFC

chelsea nefandí

Reagovat
herbage

tiskový mluvčí?

Reagovat
minoLFC

jo, ale neplatí mi ani dolár, tak už nebudem

Reagovat
$dolar$

Jj jeste United a Boltonu, kazdopadne hlavne aby titul nevyhral Arsenal Ale je fakt, ze se nemam ceho bat

Reagovat
minoLFC

Lennon prask gol, Carroll si ulizal vlasy, červená pre Kaboula, Carroll si zas ulizal vlasy, Bale prask gol a Carroll si ulízal vlasy

Reagovat
iamek

Clovek by nerekl kolik City ma najednou fans :-O ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dávno,co kdekdo fandil Chelski.Ted je to City a potom........To je taková modní vlna začínajících fans

Reagovat
smazaný uživatel

to je ta vlna emigrantů ze sibiře

Reagovat
Puskas

Věčně začínajících bych ještě dodal, brzy přestoupí jinam

Reagovat
frankiefcb

no jo no a zase jsou tací, co neustále musí řešit fanoušky či sympatizanty druhých klubů. Místo toho, aby se starali o svůj klub či o fotbal. Mě upřímně nejvíc serou Ti, co to neustále předhazují. Místo toho, aby si zameteli před svým prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hribco

A potom zrejme Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
herbage

Náplavy k náplavám

Reagovat
smazaný uživatel

Len ty tu ešte oxiduješ

Reagovat
smazaný uživatel

a náplavy z PD?

Reagovat
herbage

ty jsou nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

mi fandime Mariovi

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře se podívejte, že v sestavě City naleznete 7 defenzívních hráčů Mancini se nezapře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Já jsem tam našel Lescotta s Richardsem a De Jongem. Ostatní umí víc dopředu, než dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Joleon Lescott, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Micah Richards, Nigel de Jong (77. Wayne Bridge), Patrick Vieira, Yaya Touré ...to je jedno, kam to umí víc, ale typově jsou to všechno DF

Reagovat
Tomanatura

Jedno to není. Já bych chtěl mít MU taky poskládaný z 11 hráčů, kteří umí útočit i bránit. To by byl asi neporazitelný tým

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslel jsem to tak, že vyloženě ofenzívní hráči tam byli jen 3..Silva,Balloteli a Johnson

Reagovat
Tomanatura

Vždyť říkám, toto je prototyp moderního fotbalu, fotbalisti, co umí vše Za pár roků v té sestavě bude třeba jen jeden vyloženě ofenzivní hráč.

Reagovat
lnterista

no v Interu jestli si pamatuji tak hralo i 7obrancu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny DM je De Jong ty kriple.

Reagovat
herbage

Takový Yaya hrával v Barceloně i stopera, teprve Mancini z něj dělá útočného záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je jedno, co hraval v Barcelone, v MCFC ma da se rict vic ofenzivnich nez defenzivnich ukolu

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany nastupoval za HSV i v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

kdo psal DM??

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, netrap se premyslenim, bolelo by te to.

Reagovat
smazaný uživatel

měl by sis přečíst, co píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys sem nemel psat radsi vubec

Reagovat
smazaný uživatel

to říká hrubas

Reagovat
smazaný uživatel

Du te nominovat do hlasek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dostaneš hřejivý pocit až do noh, tak si posluš

Reagovat
smazaný uživatel

Posluším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tys nepochopil, co tím myslel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejlíp by bylo, kdyby tam byli jen hráči jako Messi, třeba, že jo - aby tyhle primitivní kecy přestaly.

Reagovat
herbage

Druhej Arsenal v lize není potřeba, nejhezčí fotbal může hrát jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Juventus.

Reagovat
herbage

Bavím se o Premier league. V lize korupčníků si hrajte jak chcete

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, Herbe, že se někdy potkáme

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

teda že se necháš takhle rozhodit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nebylo myšleno tak, že bych chtěl Herba mlátit ( I když jsem si myslel, že to tak spousta lidí pochopí )

Reagovat
Godwinson

.. to jsem ti chtěl dát palec nahoru. ,))

Reagovat
smazaný uživatel

On by takový v reálu nebyl ... by měl strach

Reagovat
Godwinson

Spíš by se ti ho zželelo .. :) Být takovej v reálu by byla sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo ... ještě, že máme ty interneti

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

City pod Hughsem hráli na mnohem víc ofenzivních hráčů než teď

Reagovat
Tomanatura

Taky jak dopadli... Hra sice nádherná, ale body nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

A to s tím, co jsem napsal, souvisí jak? Jinak počítat do defenzivních hráčů i samotné obránce, jen aby sis ospravedlnoval ten nesmysl, cos napsal, je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

To mas pravdu ale vsichni chteli davat goly a pak to byly remizy a nebo vysledky 4-3 apod. ted maji 7 kteri umi dozadu a 10 co i dopredu a to umi sladit dokonale Mancini.A pokud bude na place 7 defenzivne ladenych hracu a zapasy budou koncit 4-0 tak to bude ok

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Messiho do PL a do City netahej

Reagovat
smazaný uživatel

To byl příklad, jakože City by mělo být složeno JEN z ofenzivních fotbalistů, aby přestaly ty narážky na to, jak hrajou defenzivně / kolik mají v sestavě defenzi. hráčů.

Reagovat
Rssa

Ani jako příklad

Reagovat
smazaný uživatel

Budu na to příště myslet

Reagovat
fantomas

Tak supr, Bolton do novýho roku nejhůř jako šestej. Navíc výhra nad Chelsea se nejeví nereálně, takže třeba i ta EL bude.

Reagovat
SunFells

....Zatím bych si nedělal iluze, ale umístění více než uspokojující

Reagovat
vitasrp

Že bychom na novej rok byli až na 6. místě?? Před sezónou bych řekl, že je to čistá šílenost, a ono se to fakt může stát.. Snad se Bolton slituje a tři body nám odevzdá..

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro united

Reagovat
smazaný uživatel

Až vyhodí z Chelski Tankistu,tak jim nebude fandit nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně kvůli takovýmhle se mi PL diskuse hnusí

Reagovat
C-M@ster

U nás asi ne. Ale teďka chytal Čech dobře a hned tak se ho podle mě nezbaví.

Reagovat
smazaný uživatel

To je totožná situace i s fanoušky Arsenalu(myslím ty česky píšící) až odejde Rosický...

Reagovat
herbage

Teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo

Reagovat
kubys

Tak ty výsledky nějak ukazují k výhře WHU, budu věřit.

Reagovat
lnterista

Forza City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty 3 body by to fakt zítra chtělo... Ať se dá ještě myslet na titul. V zimě jeden střední záložník, který umí tvořit hru a pokud se nevrátí Alex, tak stoper a mělo by to fungovat...

Jinak momentálně si připadám jako herbage, vždycky věřící proti všem ostatním, kteří nevěří Kam já to dopracoval...

Reagovat
lnterista

prej mate zajem o Sneijdera jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám šajnu, ale já se bavím o kreativním záložníkovi, tj CM se schopností podržet míč, dát přihrávku apod, ne o kopytu se střelou, která zlomí golmanovi ruku... To je náhrada za Lamparda a ta ted není potřeba.

Reagovat
lnterista

zas tak spatny neni...spis ma kopyta kolem sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Není, ale není to hráč, který by byl v současné situaci užitečnej...

Reagovat
lnterista

jak chces

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ho neprodávej... Ale fakt nevím, v čem by byl užitečný....

Reagovat
lnterista

v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pořád tvrdím, že Anelka je klíčovej hráč a Kalou je nekop, kterej je ve hře zbytečnej a všichni mi odporujou... S tou zálohou je to jeden z klíčových hráčů, protože on nezpomaluje hru, on jí jen dává klid a přesnost...

Reagovat
herbage

Neboj, já ti dám vždycky za pravdu. Anelkovi doživotní smlouvu a místo Drogby Mario Gómeze Pro Chelsea jen to nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka je klíčovým hráčem v tomhle stylu hry, včera neuvěřitelně chyběl. On by proti tomu presingu měl mnohem větší nárok než to kopyto Kalou...

Reagovat
herbage

Pravda, hrát Anelka, dostali bychom nejspíš bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že bavit se s tebou nemá smysl... Jednou jste porazili CFC, tak si to užijte..

Reagovat
herbage

Spíš jednou jste nedali vedoucí haluz gól a už jste se vezli. Ale neboj, tuhle výhru si užiju

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vyhrál od roku 2004 3x... CFC 9x... Ale vždycky to byla haluz prvního golu, to je holt osud....

Reagovat
herbage

Víš, liga se hraje už nějaký ten pátek a naše bilance s vámi je 59 - 44 - 44, chudší bratře

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ono je hrozně vypovídající, jak dopadly vzájemné duely hráčů, kteří jsou už dávno mrtví...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho nema cenu resit

Reagovat
herbage

Já zapomněl, že jako správný čukotkář počítáš jen léta B.A. a A.A, neboli Before Abramovič a After Abramovič

Reagovat
smazaný uživatel

Já počítám dobu, kdy jsou ty týmy jakž-takž podobné současné situaci... Tj po vašem posledním titulu a po příchodu Romana.

Reagovat
Godwinson

Moussa bude k dispozici prej za 10M, naprostej ideál :))

Reagovat
herbage

Střed Mikel, Essien, Ramires, Sissoko, Lampard - to bude pravá ofenzivní symfonie

Reagovat
Godwinson

Ramires je omyl a Mikela nemám rád ... ale jinak fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se líbil Banega... Ale nevím, jestli by bylo ideální zkoušet ted přechod Španělsko -->Anglie...

Reagovat
Godwinson

Ten by nemusel být špatnej, na druhou stranu by byl ale určitě dražší :)

Reagovat
soukup

achjo, taková šance posunout se někam k těm bojům o 6.-8. flek a prohra doma s nevýrazným Fulhamem, s takovou to bude zas jen plácání se kolem 10. místa, už by to chtělo posun trochu výš...

a co je nejhorší, tak že z Brittanie přestala být nedobitná pevnost, kde se rozdávaly body jen týmům z big4 a to ještě po velkým boji

Reagovat
herbage

Delapovi už to nehází?

Reagovat
soukup

hází, ale pravda, že gól z autu už sme nedali hodně dlouho. S Blackburnem po autu minul Ether prázdnou branku a z dalšího byl roh po kterým padl gól, přímo z autu ale nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup
Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Zajímavé.

Reagovat
soukup

hmm tak už sme doma poztráceli 15 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Avi Cohen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se z te nehody na motorce nakonec nevylizal? Do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

utrpel vazne zranenia hlavy a ani 5-hodinova op nepomohla zachranit zivot.

Jeho smrt potvrdil syn Tamir hrajuci v Boltone.

Avi Cohen (1956-2010) prisiel v roku 1987 za 100 000 libier do Rangers ako jeden z prvych hracov pod vedenim Graeme Sounessa. Vyhral s nim Ligovy pohar a po 2 rokoch Ibrox opustil.

Podla vlastnych slov len nerad ale ako 31-rocny uprednostnil rodinu pred futbalom.

Odohral za nas celkovo 12 zapasov.

Nezalezi na tom ako dlho, raz Ranger, navzdy Ranger.

R.I.P.

Reagovat
minoLFC

R.I.P síce bol u nás len chvilu, ale nejaký podiel asi na titule mal

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool

Fulham

SuperMario

Reagovat
Infi

Yo, Balotelli, kam se na něj hrabe Messi

Reagovat
Chazy

Blackpool klasika, stále jsou jasnej aspirant na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Já už asi měsíc a půl čekám na šňůru 10ti prohranejch zápasů v řadě a furt nic...

Reagovat
soukup

Holloway musí mít smlouvu s ďáblem, už postup byl šílený a oni teď ještě pravidelně vyhrávají zápasy stylem, že je soupeř tlačí, pak dostanou 3x za zápas míč, tak vyletí hurá všici do protiútoku a dají 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proto sem byl rád, když se odložil zápas..

Reagovat
Tomekcz

tak jim to prejte, jezis !!!

Reagovat
soukup

já jim přál než nás přesně takhle porazili

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde. Hollowaye mám moc rád, hlavně za ty jeho kecy, ale toto prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou by mohl vystřídat Steva (asi se začnu modlit).

Reagovat
Chazy

Ale vždyt nehrajou hezkej fotbal. To není právě jako Reading, Wigan, WHU, kteří do PL vlítli s atraktivním fotbalem a prostě jim nešlo nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vemu, že Clarets, kteří maj o 3/4 divize lepší kádr než Blackpool spadli, a Tangerines by se s tím co mají, měli udržet...

Reagovat
Chazy

Neudrží se

Reagovat
smazaný uživatel

Když nespadnou letos tak spadnou příští rok viz. Reading, Hull....

Reagovat
Chazy

Jak viz Reading?

Reagovat
smazaný uživatel

Mariova namyšlenost byla oprávněná a MU nemá konkurenta v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Hibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale né... já už se chci Spurs zase smát. to je hroznej nezvyk tohleto, když se jim tak daří...

Reagovat
herbage

Máme na ně zápas k dobru a na šejky 2, není se čeho bát

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, ale to ani nebylo myšleno ve vztahu k nám... spíš jen tak obecně. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

chacha, nová doba

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako pročpak?

Reagovat
vladis271

Chceš vedieť aké je to byť fanúšik Liverpoolu vo vzťahu K Manchestru? Ver mi to, čo tty teraz prežívaš je oproti mne nádherná rozprávka

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se zbrchá, věř tomu(a to nejsem jeho fanoušek), v letošní sezoně však nějaký tabulkový vzestup ani sám neočekáváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Distin

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hraje bez útočníka, zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

My hrajeme bez útočníka už druhý utkání v řadě, nic neobvyklého...

Reagovat
soukup

to mám chápat jakože s Anichebem nebo opravdu bez útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Reagovat
vocasisko

to snad ne, nejlepší hráč planety dal hattrick , škoda, že 2 z penalty

Reagovat
Tomekcz

Leeds dal 5 ze 6 golu a stejne nevyhral, taky dobry

Reagovat
smazaný uživatel

život je gej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hibbert scores, we riot?

Aha, tak ne

Reagovat
osobnostx

Když se tak blíží ten Silvestr, hraje v Blackpoolu Silvestre?

Reagovat
osobnostx

Myslím že když byl dneska v základu , jestli je to obvyklé??

Reagovat
smazaný uživatel

Nee.

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC potřebuje dalšího kvalitního útočníka jako sůl. Andy na všechno sám nestačí, pracuje na velkém prostoru a pak to nestíhá do vápna, když je to zrovna nejvíc potřeba. Ranger (zatím) nebo Lovenkrands s Ameobim (oba už ne) nejsou hráči na úrovni Premier league.

Reagovat
minoLFC

Carroll odchádza ku Spurs, tak aby hladali rovno dvoch

Reagovat
frankiefcb

a to máš odkud?

Reagovat
Didier Drogba

Fuck Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman Není on syn manažera Colemana?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by ho mel nekdy v 15? To bude spis nevlastni syn Terryho.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, v 18 . Možno bol šikovný, Chris. Hlavne tá podoba než len to meno ma zarážalo.

Reagovat
Rssa

Kdyby ho měl Nene v 18, tak má Coleman teď 11

Reagovat
smazaný uživatel

Není problém si zmeniť rodný list a brať tabletky podporujúce rastové hormóny.

Reagovat
smazaný uživatel

COLEMAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Od dneška nesnáším Stoke, někdy dokáží zahrát výborně a vyhrát dokonce i venku a dneska rupnout s Cottagers. A k Balotellimu, jak může takový mladý výrostek chodit na penalty?

Reagovat
lnterista

borec no

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste aby nesel ! vzdyt je to 2. nejlepsi hrac na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

To tvrdí jenom on sám o sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jo

Reagovat
smazaný uživatel

dal obě s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je len o trochu horsi nez Messi

Reagovat
Virtuos

Súper dnes Watford 4:1 s Cardifom

Reagovat
smazaný uživatel

Sand uz toho Houlliera vyhodi....

Reagovat
Rssa

Ebbe Sand pro Villu nepracuje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

tie penalty Mario kopal parádne. vyzeralo to ako keby mu je jedno či to bude gol alebo ne, ani sa neraduje ten hráč, vôbec nič

Reagovat
smazaný uživatel

Na Goal.com jeho výkon zhodnotili, že na tom place vyzeral, akoby chcel byť niekde úplne inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to frajer no

Reagovat
smazaný uživatel

ma f pici

Reagovat
minoLFC

najlepšie je, keď dá gól, spoluhráči k nemu vysmiaty bežia a on na nich pohľad ako Bežte do prdele vy nuly

Reagovat
Mindas

Proč by se měl radovat? Dyť je to jeho práce dávat branky. Já se v práci také neraduju, když dělám to, co mám. Teď mě tak nepadá, že se ani neraduje, když ten zápas končí.

Reagovat
Mindas

Mario tři?! Ještě, že jsem to neviděl.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale itak najlepší hráč bol Adam

Reagovat
smazaný uživatel

A Silva

Reagovat
Mindas

Tak je dobře, že se mu dařilo, když hrál zase jednou v základu. Těžko si jinak vybuduje lepší pozici v týmu. Jak hrál Milner? Koukám, že hrál druhou půlku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

this is football, not boring calcio !

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický futbalový klub Manchester City plánuje získať 27-ročného portugalského stopéra Pepeho z Realu Madrid.

"Hráč momentálne rokuje s Realom o novej zmluve. Jeho ročný zárobok sa v súčasnosti pohybuje vo výške 1,8 milióna eur a on žiada 6 miliónov. Pepe chce zostať v Madride, ale je otázne, či vedenie splní jeho požiadavky," informovali španielske média.

Do hry chce teraz vstúpiť Manchester City. "Citizens" údajne hráčovi ponúkli zárobok vo výške piatich miliónov eur.

Reagovat
Mindas

Hm, když se o hráče zajímá City, tak to už musí být vážné.

Reagovat
smazaný uživatel

naco nam taku lamu...koho by akoze zo stopera vytlacil ? snad uz bude koniec tym nezmyselnym nakupom

Reagovat
Carlos Juan Pablo

''taku lamu''

Reagovat
smazaný uživatel

a ne ?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

rozhodně ne

Reagovat
mithro

United's Starting XI: VDS, Rafael, Rio, Vidic, Evra Giggs, Anderson, Carrick, Gibson, Roooney, Berbatov

Reagovat
mithro

a Bebe ani na lavce

Reagovat
Tomekcz

no tak SAF me docela prekvapil, uplne stejny az na Parka, kterej odleti pryc Snad to zvladnou odpocivali dost dlouho a do ty zalohy uz moc variant ted nejni, kdyz sou ty zraneni a Obertan nebo Bebe na to jeste nemaj.

Reagovat
smazaný uživatel

neviete preco nehra nani ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu zima.

Reagovat
mithro

zraneny vraj, nic blizsie neviem

Reagovat
kiwwi

to mam tomu chapat ze hrame 4-4-2 s jednym kridlom alebo 4-5-1 s rooneym na kridle?

Reagovat
Tomanatura

Nene, jižanské 4312 Sice nevěřím, že by to tak vypadalo a spíš bude Gibson na pravé straně, ale byla by to krása.

Reagovat
mithro

alebo skor 4-2-3-1, ale tiez netusim

Reagovat
smazaný uživatel

Takmer retro zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mithra

Reagovat
C0br

Ty vole Gibson, to už radši Obertan. Doufám, že mu aspoň vyjde jedna střela.

Reagovat
Tomekcz

treba tam hodi nakej pass ala Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nudnej zápas, odpovídající remíza. Škoda, čekal jsem 3 body a posun v tabulce

Reagovat
Liveral

Co měl znamenat ten závěr od Evertonu?? Taktický střídání v nastavenym čase, zdržování atd atd... Oni jsou snad spokojený s remízou ze hřiště West Hamu?? To by teda rozhodně neměli bejt! Takhle zpátky svojí formu nezískají...

Reagovat
Tomekcz

snad se po zapase v Birminghamu zmeni fotka u souhrnu Takovej Rooney nebo Nani

Reagovat
Tomekcz

Nani vlastne nehraje

Reagovat
mithro

Gibson

Reagovat
Tomanatura

Hibbert se dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Birmingham 2:1 Hleb,Larson-Berbatov

Reagovat
Maresma
Reagovat
Tomekcz

Andy je borec ale ty ruce mu sly opacne

Reagovat
Maresma

jak se ten voják za ním otočil

Reagovat
smazaný uživatel

...to ale i těm třem před nim...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším přenosy z Birminghamu, na to se faakt nedá koukat jak je ta kamera nízko

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň na vaši první prohru budeš hledět pěkně zblízka.

Reagovat
Usty

horší jsou přenosy z Upton Parku.. NENÁVIDÍM

Reagovat
Tomekcz

Ty Rooneyho strely nemaj zadnou stavu

Reagovat
One-Real

Rooney je vážně neuvěřitelně slabej.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela slušně přihrával na Giggsa. On v té svojí střelecké mizérii líp hraje jako střední záložník - křídlo.

Reagovat
One-Real

je hrozně slabej v poslední době takhle hraje furt? dneska se mu nic nedáří, ztrácí balony, kde je ten ROONEY, kterého se bála celá Anglie?

Reagovat
Mindas

Je tam, kde ho dokáží najít jen nadržení vězni.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál tak asi dva měsíce. Ale poslední tři, čtyři zápasy je neuvěřitelně platný při napadání, držení míče, dělání prostoru a přihrávkách do vápna. Aji když nestřílí góly tak je hodně dobrý. Jenom dneska ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslí jen na mr.dání a prachy jako každej normální chlap

Ne vážně, on je od léta (totálně nepovedený MS) psychicky na dně, k tomu si přidej aféru s tou jeho nevěrou, pak přišli dohady o platu a případným odchodu...gola nedal 9 měsíců.... proto to teď vypadá takhle, ale vypadá to že postupně si začíná věřit, jen by potřeboval dát gol ze hry

Reagovat
One-Real

dneska hraje tak strašně, že by mu to tam mohlo spadnout

Reagovat
One-Real

dneska hraje tak strašně, že by mu to tam mohlo spadnout

Reagovat
Tomekcz

Giggs skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za zhulenou střelu?

Reagovat
Counter

to byla klasická manchestrovka, ještěže ten nepovedený centr neskončil gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická manchesterovka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nevysiel mu center

Reagovat
Maresma

brums, jebnite ho tam!

Reagovat
mithro

chudak rafael na tej pravej strane dnes

Reagovat
One-Real

To je hrůza Manchester dneska

Reagovat
Tomekcz

a cos cekal, proti Birminghamu doma se hraje vzdycky tezko, dobre brani napadaj, navic ty nepresnosti. Doma potrapi kazdyho at maj formu jakou chcou.

Reagovat
One-Real

jestli chcete titul, tak nemůžete mít tolik nepřesností přece

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Tohle je víc boj než nějaký balet.

Reagovat
One-Real

Zatim vás Brums v klidu přehrávají.

Chápu že každý den není posvícení a Brums jsou doma silní, ale právě o to víc byste se měli vyvarovat těch zbytečně odevzdaných míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřehrávají. Mají střed hřiště, ale jinak jsou neschopní cokoliv vymyslet a nebo podržet míč na útočné půlce. Jsou důraznější, bojovnější, hrajou líp pozičně, ale nedokázali z toho vytěžit prakticky nic. Man Utd hraje systematicky. Když nefunguje něco, zkusíme něco jiného a tak dál, dokud něco nevyjde. Občas to vypadá jako haluz, ale podstata je, že to vynde skorem vždycky. Už zkoušeli házenou, dlouhé uličky za obranu, teďka nákopy.

Reagovat
One-Real

Já myslim, že se dá říct přehrávají. To že toho nedokážou využít, už je něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím...to už trošku přehráváš, prostě hrajem tužku

Hlavně v tej záloze dneska nejsme schopní nic vymyslet. Anderson je tam úplně ztracenej, Gibson je zkrátka Gibson, no a když vepředu je sám Berba, kterej dneska zase snad ani nechce hrát (už mě to u něj nepřekvapuje,ten pokaždý když zazáří tak další zápas je marnej - ikdyž dneska to zatím není ani tak jeho chyba), tak se není čemu divit

Reagovat
Tomanatura

Takto to vypadá skoro celou sezonu a stejně je první místo. Konkurence je ještě slabší.

Reagovat
herbage

Arsenal se zvedne

Reagovat
Tomanatura

To je možné.

Reagovat
herbage

No stačí 2,3 zranění a zase klesne, takže uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, jasná redka...

Reagovat
smazaný uživatel

V PD.

Reagovat
smazaný uživatel

, ale musím uznat že to se často nevidí zezadu někoho kopnout do xichtu

Reagovat
mithro

jak do ksichtu otvor oci dostal anrtom na hrud

Reagovat
mithro

Reagovat
One-Real

co to tam zkoušel za teatrální pád?

Reagovat
One-Real

co to tam zkoušel za teatrální pád?

Reagovat
One-Real

nějak mi to blbne

Reagovat
Tomekcz

co tam dneska hraje Gibson to teda nwm, ale jenom se tam plete

Reagovat
One-Real

Je ten Rafael opravdu tak nekoncetrovaný a hraje s trémou, nebo to přijde jen mně?

Reagovat
Tomanatura

Když si vybereš dost možná nejtěžší zápas sezony, tak se ani nediv, že to nebude tak nějak ok.

Reagovat
j_mrazik

Wigan je válec.

Reagovat
One-Real

Já se jen ptám, jestli to přijde jen mně, nebo tak je jen nějaký zkrat.

Reagovat
Tomanatura

Spíš "zkrat", on chyb už moc nedělá, docela si věří, ale je teda pravda, že proti týmům jako právě birmingham, nebo Stoke, by nastupovat mohl Sheasy

Reagovat
One-Real

Tak snad v druhym poločase půjde hore.

Reagovat
herbage

Výjezdy na Sunderland, Blackburn, Birmingham a Stoke patří vždy mezi mé největší noční můry

Reagovat
Tomanatura

Hlavně Stoke a Birmingham. A nejhorší co může být, je jeden z těchto týmů 28. prosince na jejich stadionu po vítězném zápase. To bych jel raději na CFC.

Reagovat
mithro

Reagovat
herbage

Tak zápasy v rámci Big4 mají alespoň nějakou úroveň, tohle má úroveň pralesní ligy. Hlavně ztráta ze Sunderlandu mě mrzí. Takový pohodový zápas to mohl být a po vypršení nastaveného času z poslední akce zápasu gól. A to ještě Rosa neproměnil penaltu

Reagovat
Tomanatura

Jo, Sunderland je taky dost hrozný, ale spíš na to, že se pak musíš dívat na ten "fotbal". Proto mě před minulou sezonou odstřelil Ferguson, když mi tam prodal Campbella a dorazil mě před touto sezonou, když mi tam poslal Welbecka. chtě nechtě se na to někdy podívat musím.

Reagovat
soukup

jn třeba dneska se to fakt potvrdilo

Reagovat
smazaný uživatel

Super, už to vypadá jako fotbal.

Reagovat
One-Real

Zatím mi přijde, že na straně United je jedinej hráč, co snese přísnější měřítko a to Ryan.

Reagovat
Tomekcz

to sou prihravky jak nekde v preboru

Reagovat
C0br

Gibson na křídle je fakt tragikomickej

Reagovat
smazaný uživatel

0 striel na branu a to chcu byt majstri

Reagovat
Tomekcz

hm a co Rooney a Giggs to byl vzduch?

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs centroval, ok dajme tomu 1 strela

Reagovat
mithro

tri strely na branku tam su

Reagovat
j_mrazik

Dřeváci, jak jedni tak druzí. Wigan aspoň maká. Zatím sympatický výkon.

Reagovat
herbage

Kde chytáš zítřejší přenos? Ale naše hráče nazývat dřeváky, to bych od tebe nečekal

Reagovat
j_mrazik

Sakra, to je Birmingham. Už jsem duchem někde jinde.

Reagovat
minoLFC

to sa nedá pozerať to si už radšej pozriem zajtra Liverpool

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

díky spravils mě náladu.

Reagovat
mithro

otrasny futbal z oboch stran, po takych 15 minutach ked vyzeralo ze ich dostavame pod tlak, to zacala byt chyba na chybe..

Reagovat
j_mrazik

Jestli tohle ManUtd uhaluzí, tak fakt nevim. Rooney se trápí, ale hrozně. Nejsou křídla, chtělo by to někoho koupit, protože tohle lepení je příšerný. Berba vzpomíná na svoje Tottenham léta a rozhazuje rukama jak Quaresma s frustrovaným CRonaldem dohromady.

Reagovat
herbage

Hlavně se neodvolávej na spravednost, protože čím větší tužku United hrajou, tím více jim přeje štěstí

Reagovat
j_mrazik

Tak oni prostě umí těch závěrečných 10 minut dostat soupeře pod tlak a ten dělá chyby. To dělá jméno a ta reputace.

Reagovat
kiwwi

si sa zabudol prehlasit?

Reagovat
j_mrazik

Jsem správně.

Reagovat
C-M@ster

Ať se ten rooney konečně trefí. To zakopávání balónů je hrozný.

Reagovat
kiwwi

nas najlepsi hrac su nasi fans...su fakt uzasni, za polcas som naratal 19 roznych chantov

Reagovat
$dolar$

chant = fanousek?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že z Mancesteru přijelo 19 lidí? To není GL.

Reagovat
kiwwi

asi to mal byt vtip

Reagovat
$dolar$

Spis jsem se spolehal na matematicke schopnosti kiwwiho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mimalu

Reagovat
C0br

chorál? pokřik? písnička?

Reagovat
Tomekcz

tech pokazenych prihravek bylo snad vic nez dobrejch v kabine to uklidnit a vystridat Gibsona, ten je dneska uplne mimo, pac na kridle neumi a ve stredu se plete a jen zavazi a hlavne trosku nasazeni!

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs by měl jít nalevo, napravo asi Rooney, když není koho. Rafael sice dokáže ubránit ledacos, ale na tvrdě hrající týmy je prostě moc slabý, Rooney by mu tam pomohl, ten dokáže běhat po celém hřišťu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych Rooneyho vysunul dopředu, v týhle sestavě je v záloze nepřehrajem ani v pěti lidech, a vepředu hrát pokud možno co nejvíc jednoduše a přímočaře. Stáhnul bych Gibsona, jen tam není kdo místo něj na kraj zálohy (Obertan? )

Reagovat
kiwwi

ja som presne takyto zapas cakal...Brums vyborne pressuju, normalne sa mi zda ako keby bolo male ihrisko, kolko malo miesta maju hraci...bojim sa ich standardiek, ale snad to tam v 95' nejak uhaluzime

Reagovat
Tomekcz

asi tak, ale docela to pripomina zapas s Aston Villou, taky nas prehravali nasazenim az po dvou golech sme zacali neco delat, snad dneska zacnem driv nez dostanem gol

Reagovat
herbage

Koukám, že tenhle zápas sleduje více fanoušků Arsenalu, než Manchestru Ale zítra porazíme Wigan, v předposledním kole doma United a za nikým se nebudeme muset ohlížet

Reagovat
C0br

Protože za váma už nebude nikdo? Tak pesimisticky bych to neviděl.

Reagovat
$dolar$

Ani nevis jak se tesim, az nakonci sezony zas budes bulet

Reagovat
herbage

Spíš ty, až se Plzeň bude koukat Spartě na záda, Hamburk skončí mimo pohárovou Evropu, Real dostane bůra i na Santiago Bernabeu a bude druhý a konečně Arsenal, který skončí jak před tvojí milovanou Chelsea, tak Tottenhamem a Manchestrem City, či komu všemu to vlastně fandíš

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych vám to, krásné druhé místo, hned za mistrama z Man Utd

Reagovat
$dolar$

Ja narozdil od tebe nevyhlasuju jak budeme mit titul Budu spokojen za 2. misto Plzne za Spartou

Tottenham skonci v Big4, titul vyhraje City nebo United, Arsenal bude cumet z 5. pozice na LM, v Nemecku se HSV zvedne a EL z toho bude a Real ligu vyhraje i kdyby na SB prohral 0:10

Reagovat
Azza

Tomu se říká stěr

Reagovat
kiwwi

Carrick completed pass: 18, incompleted pass: 2

Vidic: 17, 2

preco sa mi zdalo ze tie cisla mali byt naopak

Reagovat
$dolar$

Preci asi?

Reagovat
herbage

Jinak pro ty, kteří si chtějí spravit fotbalové chutě. Zde můžete hlasovat o nejhezčí brance Arsenalu za uplynulý rok 2010

http://www.arsenal.com/news/news-archive/free-video-arsenal-s-goals-of-the-year

Reagovat
Counter

Těžký výběr...

Reagovat
herbage

Samir první tři místa

Reagovat
Counter

Souhlas, teď ještě se shodnout na tom, které

Reagovat
Counter

*góly

Reagovat
herbage

1. vs Porto, 2. 1st vs Fulham, 3. 2nd vs Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Gardner

Reagovat
smazaný uživatel

super comment od komentátora na yes že ako mohol tým výkopom minúť Foster ihrisko

Reagovat
smazaný uživatel

Vlezprdelka

Reagovat
Swarley

Berbaaaaaaaa

Reagovat
One-Real

BERBATOOOOOV TO BYLA NÁDHERA

Reagovat
C0br

BERBAAAA

Reagovat
alcantara

no jasne, kto iny, ked nie berba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Klasika

Reagovat
kiwwi

jj od Berbu to bol klasicky nadherny gol

Reagovat
smazaný uživatel

A tradičně skvělá práve Gibsona

Reagovat
SunFells

Těší mě, že se to snažíš převracet, protože si uvědomuješ v čem ta "klasika" spočívá

Reagovat
kiwwi

v tomto pripade netusim, pretoze horsi nie sme, nedali sme rozhodujuci gol v nadstavenom case ani si super nedal vlastny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no konecne!!!!

Reagovat
Tomekcz

Berba

Reagovat
Tomanatura

Zas. Celý zápas hraje totální hovno, nesnaží se, nebojuje, neběhá, nedělá nic a pak vykouzlí tady toto Kde ten by byl, kdyby chtěl.

Reagovat
Tomekcz

vzdyt dneska nedostal poradnej mic

Reagovat
Swarley

bohužel souhlas

Reagovat
kiwwi

to je jeho styl a takeho ho milujem

Reagovat
Chazy

Konečně jednou. Vždyť je to úžasný, jako kdyby tam nebyl a když se to pak po zápase zhodnoti, tak mu stačilo 20 kroků na to, aby udělal dvakrát víc jak Rooney při svým celozápasovým bezůčelným běháním.

Reagovat
Chazy

* bezúčelným

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já nevím, mě prostě bude herním projevem vždy 1000krát sympatičtější Wazza...

Reagovat
Chazy

Nikdy nepochopím, proč lidi milujou hráče jako Rooney a Keane

Reagovat
Swarley

do Wazzy se klidně navážej, ale na Keana mi nešahej

Reagovat
Chazy

Robbie

Reagovat
Swarley

tak toho si klidně ohmatej

Reagovat
Chazy

Roye já se tu věčně zastávám prosímtě. Ale Robbie je přesně jako Rooney, lidi ho milujou, protože jakoby bojuje za tým a hodně napadá, přitom tím jen maskuje, že není dost chytrej aby pochopil před zápasem, kde se má pohybovat a pak se akorát všem motá do cesty ...

Reagovat
Swarley

no to tak bohužel někdy bývá, ale když pak člověk viděl Wazzu, jak odebírá protihráči míč na vlastní šestnátce a za pár chvil je před soupeřovou brankou a dává gól...to bylo prostě něco pro moje oči...

je to někdy neúčelný, s tím souhlasím...ale já ten běhavej makací styl mám prostě rád.

Reagovat
Chazy

A pak si tady skočí, támhle hodí zákeřnej zákrok, z frustrace seřve spoluhráče, protihráče, rozhodčího, nějaký to napadání zakončí prasárnou.

Reagovat
Swarley

to se odpouští, to dělal i náš milovaný Roy

Reagovat
Chazy

Keane nesimuloval a navíc to byl kapitán, kterej vždycky, když se nedařilo, tak hráče nahecoval nebo to sám otočil. Když MU prohrává, tak Rooney jen všechny okopává.

Takže ani nenápadně je nedávej na jednu úroveň. Co omlouvá Keana neomlouvá Rooneyho

Reagovat
Swarley

já je nenápadně nedávám na stejnou úroveň

jen prostě k tomu co si napsal (tedy kromě toho simulování, to jsem přehlídl) připisuji, že to dělal i Roy...

Wazzu bych s Keanem rozhodně nikdy nesrovnával, to je jako nebe a dudy...ale jen mi je prostě sympatičtější herní projev Wazzy, než ploužícího znuděného Berbatova...

Reagovat
Chazy

No dobře dobře, semtam, ale rozdíl je, že Keane tak hrál od začátku do konce, byl to jeho styl, zatímco Rooney prasí, nadává a prasí jen ve frustraci, když se mu nedaří, když se týmu nedaří. A to je desetkrát míň sympatický.

Reagovat
Swarley

s tím samosebou souhlasím

Reagovat
Chazy

Furt bych byl platný mufan

Reagovat
Swarley

je tě škoda

Reagovat
Chazy

Až mi spadne Wigan, tak si to rozmyslím

Reagovat
Swarley

Reagovat
herbage

Snad z Jacka vyroste něco lepšího a inteligentnějšího. On taky běhá po hřišti jak splašený, což nám často chybělo, dává hře myšlenku, jenže občas mu taky cvakne a někomu přejede kopačkou lýtko. Byla by škoda, kdyby se z něj stalo něco jako Rooney

Reagovat
Counter

To nehrozí, Jack sice v sobě má tak trochu temnou stránku, ale doteď jsem jej ještě neviděl zaprasit z frustrace nebo z vyprovokování.

Reagovat
Chazy

Jj, chytrej kluk to je, fotbalem se baví, jen občas hraje víc do těla. Co dělá Rooney nijak zvlášť obvyklý není. Poznáš takový hráče tak, že je nemám rád. Rooney, Barton..

Reagovat
Counter

a nakročeno má Cattermole, ne?

Reagovat
Chazy

Co Lee udělal pro Wigan, to se nezapomene. Škoda, že hrdinové té sezony (on, Bramble a Zaki) jsou pryč. Ale jo, má našlápnuto.

Reagovat
kiwwi

hh

Reagovat
Tomanatura

Já miloval styl Ronaldinha, Riquelmeho, Kaká, Vagnera atp, ale proč vám se líbí hra Berbatova, který si šmatlá o nohy, to mi do hlavy nejde. On je výborný technik, ale v Itálii by byl jen průměrný.

Reagovat
Chazy

Tak já se na italskou ligu předpokládám nikdy nepodívám, takže mi to může bejt docela jedno. Vidic by taky byl v PD poloviční, protože je neohrabanej a hra po zemi mu dělá problém. A co.

Reagovat
Tomanatura

Že je legrační, jak tu uctíváte Berbatova, který dělá přesně to, co útočníci v Itálii a na italský fotbal blejete.

Reagovat
Chazy

Právě proto, že v PL je něco takovýho neobvyklý, to ti nedochází? V tenise taky všichni milujou servis-volej, protože už to skoro nikdo nehraje, když to dřív hrál každej, nikoho to nezajímalo. Právě jestli se takhle hraje v Serii, tak jsem rád, že se na ní nikdy nepodívám. Do fotbalu patří presink, rychlost a dynamika. Ale když to jeden hráč porušuje, hraje jak šnek a ještě mu to vychází, tak je to úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

No, jde o to "vychází", což až tak neplatí. Zrovna jeho uctívat jako geniálního je fakt urážka třeba Ibrahimoviče.

Reagovat
Chazy

Já ho nikde jako geniálního neuctívám, jen ho obdivuju

Reagovat
Chazy

A hlavně kvůli výkonům u Spurs, to bylo něco neskutečnýho, to si hrál se všema obranama PL a fakt patřil mezi nejlepší hroty světa. Teď je někdě úplně jinde bohužel.

Reagovat
herbage

Se všema obranama nebo myslíš tuctových týmů jako Derby County či Watford? Prosadil se vůbec někdy proti Arsenalu. Já si z té doby jen pamatuji, že Tottenham vždycky s námi prohrál, Berbatov neBerbatov

Reagovat
Chazy

To ti bohužel neřeknu. Ale jak porazili CFC 2-1, tak tam třeba Berba CFC obranu dobře provětrával, to si pamatám. Ale jinak nepovím. Tehdy ale fakt hrál výborně.

Mimochodem Watfordu on góla nedával, tam ho dal Robinson přes celý hřiště

Reagovat
Tomanatura

Ty máš fakt neuvěřitelnou pamět, nechápačka...

Reagovat
Chazy

No tak jak dostal náš božský supertalentovaný gólman Ben gól přes celý hřiště, to je nezapomenutelný

Reagovat
herbage

Taky obrana Chelsea. Co je to za obranu, když jí dá gól i Song?

Reagovat
Chazy

No no, tehdy byla nepřekonatelná

Reagovat
vitasrp

Třeba v North London Derby hrané v prosinci 2007 docela zazářil, tehdy sám dal vyrovnávající gól a ještě zařídil penaltu, kterou ale kolega Keane ukázkově zazdil.. To bylo za stavu 1:1, pak přišel na hřiště Bendtner a po nějakejch 10 vteřinách to utkání rozhodl..

Reagovat
herbage
Reagovat
Chazy

Tainio, Chimbonda. To byl sympatickej THFC.

Reagovat
herbage

To je vůbec zajímavá fotka. Jediný hráč Tottenhamu na fotce je v součanosti Gallas, který z Arsenalu prchnul stejně jako Kolečko do City a Flamini do AC. Jen Bendtner zůstal věrný našim barvám, ale jak tehdy vyskočil tak vysoko, to dodnes nechápu

Reagovat
vitasrp

Přesně tak..

Reagovat
herbage

Povařovat Ibrahimoviće ze geniálního fotbalistu je zase urážka Messiho či Nasriho. Ibrahimović je možná geniální, ale cirkusák, ne fotbalista

Reagovat
Tomanatura

To je názor člověka, který viděl Ibru v jedné jedinné sezoně.

Reagovat
herbage

A úplně mi to stačilo Chápu, že v lemra lize exceluje a dělá nějaké škorpióny a patičky, nebo čím vším jeho zastanáci argumentují a posílají různá youtube videa. Mně ale stačilo ho vidět ne v sestřizích, ale na hřišti a je to zkrátka lemra, která si můj respekt nikdy nevydobude

Reagovat
Tomanatura

Takže Riquelme je taky lemra a o ničem hráč? Taky byl v barceloně sezonu a taky se moc neprosadil.

Reagovat
herbage

To zas ne, ten hrál ve Villarrealu skvěle a oběhali to za něj jiní hráči. Právě to je typ geniálních hráčů, kolem kterých postavíš tým a oni se ti takto odvděčí. Jenže v moderním fotbale už není pro podobné génie místo, pokud se nepodrobí přísné týmové hierarchii, jako mají například v Barceloně. Taky se podívej, jakých úspěchů dosáhnul Ibrahimović s Interem či Riquelme s Villarrealem - vesměs žádných

Reagovat
Tomanatura

Tak Ibra vykopal "sám" pár Scudett, hlavně to poslední bylo neuvěřitelné, on si balon sám zpracoval, sám rozehrál a sám vstřelil gól. V LM nebylo štěstí, trenér a asi ani tak dobrý kádr.

JRR neměl na to něco dosáhnout v malém klubu, když to bylo kolem něj poskládané v Americe, tak porazil sám i Real Madrid. Dal jsem jeho za příklad právě proto, že vyznává podobný styl jako Ibra.

Prvky moderního fotbalu jsou mi známe více než dobře, neboj

Reagovat
herbage

Tak moc dobře víš, že čím více máš tým poskládaný kolem jednoho geniálního hráče, tím více ten tým je zranitelnější a tím menší má šanci na úspěch. To že Inter vyhrál LM až po odchodu Ibrahimoviće není dle mého náhoda. Byl najednou mnohem méně čitelný a hůře bránitelný. Scudetta možná vykopal sám, ale sám moc dobře víš, že kvalita italské ligy je tragédní a jak na tom tehdy AC s Juventusem byli

Reagovat
Tomanatura

ok...

Reagovat
herbage

Vím že si myslíš o tom své, ale řekni mi upřímně. Myslíš si, že hráči jako Pazzini, Gilardino či Inzaghi by se prosadili kdekoliv jinde v Evropě? Už takový Shevchenko ukázal, že to není žádná sláva. Zkrátka moderní fotbal je někde jinde a že by italský celek někoho vyloženě přehrál, udávám trendy nebo posouval hranice fotbalu, to už dlouhá léta nepamatuji

Reagovat
Tomanatura

A myslíš, že Cole, Zamora, Heskey, Carew v Itálii?

Italský fotbal vyhrál v roce 06 MS. Chápu, že mi dáváš jako příklad Barcelonu, ale takové týmy, které posouvají hranice fotbalu jsou jen těžko k nalezení v historii. To není argument. Itálie dodává fotbalu svoje a i když teď prožívá menší útlum, tak není nutné nad ní lámat hůl. Nejlepší týmy historie jsou italské a španělské, ne anglické. Kvůli pár rokům někdy v 21. století opravdu není třeba dělat závěry, jaké děláš ty. Řekl bys ty o AC před Berlusconim, že někdy posune hranice fotbalu? Když 44 let nevyhráli titul? Ne a stejně posouvali.

Reagovat
herbage

Tehdejší AC beru, stejně jako půlstoletí zpátky, ale dneska italský fotbal brát vážně nelze. Až se dostanou zpátky nahoru, tak to klidně uznám, ale v součanosti nemají nárok. Ano, Zamora, Heskey nebo Carew jsou dobré příklady, ale právě moc dobře vidíš, že Carew, Heskey i C.Cole leto převážně leští lávku a Zamora je zraněný. Dokonce nai Źigič v Birminghamu nehraje, klasickým věžím již odzvonilo. Mně ani nešlo tak o týmy ze středu tabulky, ty nikdy neposouvali hranice fotbalu dál, ale takový Juventus má v útoku podobné nekopy a hrají tam. Snad jen Inter a AC mají hráče, s kterými se dá tak nějak pracovat a hrát moderní fotbal, jenže když vidí, jaké výkony stačí v lize na to ukopat výhru, tak se ani moc nesnaží, nedávají do toho vše, co by měli a hrají spíš na krásu. V Premier league tě každý zápas stojí mnoho sil a šrámů. Proto taky italské celky nejsou zvyklé v Evropě hrát fotbal, protože když se o to pokusí, soupeř je svojí aktivitou přejede a ty jejich laxnosti jim netoleruje. Proto se radši stáhnou, brání (což umí, taktiku měli vždy na úrovni) a čekají, až přijde jejich čas a udeří (hráče mají kvalitní, o tom žádná). Jenže takhle mohou postoupit klidně i daleko, ale není to cesta k dlouhdobým úspěchům, ale náhodným. Jestli takto budou pokračovat dál, jejich úpadek to nezastaví, ale spíš urychlí

Reagovat
smazaný uživatel

* porovnej vyplatni pasky v pl a serii a

Reagovat
Tomanatura

Ale toto jsou pouze tvé domněnky. Je třeba si uvědomit, na co momentálně italský fotbal má. Ty postě podle posledních 3-4 let děláš soudy, což není fér, každý má právo na útlum a každý má právo se zase zvednout. AC před pár lety vyhrálo LM, třeba MU v jedné z nejlepších sezon, co jsem kdy viděl, přejelo. To jsou 3-4 rok dozadu, a ten fotbal ještě nebyl tak daleko. Nebo letos AC s 4312 doma přehrálo Real, který místami jen bránil. Já chápu, že bereš svět podle Barcelony, ale uvědom si, že momentálně každý celek je minimálně o třídu pod Barcou, ať už Arsenal, Real, MU, nebo Inter s AC.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mindas

Jak Italie neposouvá hranice? Kde myslíš, že vznikly nové systémy a rozestavení, které se považují za moderní a jsou hodně oblíbené? Moderní pojetí krajních beků, křídelní obránci, přesná definice středové řady, rozlišení na destruktivní a tvůrčí střední záložníky. Je toho ještě mnohem víc. Italský fotbal vždy dával inovace právě v té taktice a systematických záležitostech. Když bych to přehnal, tak nebýt tohoto vlivu, je nynější fotbal jen o 4-4-2 s nudnýma nákopama a pasivníma bekama.

Reagovat
herbage

Bože, bavím se o součanosti, minulé zásluhy jim neupírám

Reagovat
Mindas

Za Boha mě považovat nemusíš, ale i tak děkuju. Každopádně tohle zase tak obrovská minulost není, tedy pokud se nepohybujeme v horizontu nějakých 5-7 let zpět. To snad pamatuješ víc let fotbalu... Poslední roky moc inovací nepřinesli všeobecně, tedy pokud nepočítáme vzestupné zrychlování hry, čehož se v pomalé italské lize zkrátka nedočkáš.

Reagovat
herbage

Pověz něco víc o inovacích 5 let zpátky, něco co by neznali na ostrovech či na Pyrenejském poloostrově?

Reagovat
Mindas

Chápej, že to, co zůstalo v Itálii pouze u té myšlenky, tak v PL a PD dovedli k dokonalosti a stalo se to trendem. Proto se dá říct, že nyní i v té taktice italská soutěž zaostává za těma nejlepším soutěžema, což právě vždy byla jejich výsada. S větší dynamikou a rychlostí hry je to zkrátka už neporovnatelné.

Reagovat
herbage

To chápu, oni sice vytyčili směr, ale tu realizaci již provádějí jinde a často po svém, viz Barcelona nebo Arsenal

Reagovat
Mindas

Přesně tak. Dost citelně jim v tom ujel vlak a bez razantních změn těžko dohoní špičku, protože je bláhové si myslet, že fotbal se vrátí do doby, kdy vypadal jako silvestrovský "mač" staré gardy.

Reagovat
herbage

Souhlas. Oni se pak diví, že je přehajou nějací "dřeváci" z Fulhamu, ale fotbal není jen o talentu, ale i o snaze a nasazení a v té je ti "dřevácí" předčili o velký kus. Mají skutečně co dohánět. A s tou silvestrovskou exhibicí je to naprosto výstižné, někdy mi tak ty jejcih zápasy doslova připadají

Reagovat
smazaný uživatel

myslis to vazne, nebo jsou to jen cviceni z argumentace, demagogie a casteji jen provokace?

Reagovat
Mindas

Teď se tu snažíš o co? Argumentovat a zapojit se do něčeho, kde nemáš co nabídnout?

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate asi i jo, myslim ze placa, ale neumim mu to vyvratit

Reagovat
herbage

Než to dopíšu, už házíš videjka

Reagovat
herbage

Pozor, já bleji jak na italský fotbal, tak na Berbatova

Reagovat
Tomanatura

Sjednocené názory, tak se mi to líbí.

Reagovat
herbage

To zas ne, Berba by v Itálii byl king. Úplně ho vidím, jak se v pruhovaném černo-bílem dresu plouží na hrotu spolu s Del Pierem a posouvá mu míč patičkou do klusu za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson musel spísať pred mnohými rokmi nejakú zmluvu s diablom

Reagovat
C-M@ster

Red devils

Reagovat
Bayern +

Tohle nemůže být dvojka.

Reagovat
One-Real

Tak tohle byla velká škoda .

Reagovat
mithro

nadherna akcia tie berbove chvilky geniality nemaju chybu

Reagovat
mithro

a tyc

Reagovat
iamek

Berba nema konkurenci a opet i tuhle sezonu ukazuje jak je genialni fotbalista. ... Predtim nedaval goly, ale nahraval. Letos to je naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Jen kdyby byl schopnej to prodat pravidelně...

Reagovat
C-M@ster

Predtim hlavně ty šance pálil a neuvěřitelně prasil.

Reagovat
Tomekcz

Berba je BUH SKODAAAAA

Reagovat
kiwwi

ty kravo ten Berba to vali...skodaaaa to by bolo krasne

Reagovat
$dolar$

Jose Mourinho? Zdalo se mi to, nebo vazne rvali Jose Mourinho?

Reagovat
C-M@ster

Má fazónu. Kéž by měli někdy zarás s Wazzou.

Reagovat
Tomekcz

snad ten rozcvicujici se Macheda byl jen vtip

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zápase. MU hofno. Pak z toho hofna gól. Teď přidá ještě jeden a hotovo.

Reagovat
Tomekcz

kazdej ma neco, vy tam prej mate mimozemstana

Reagovat
smazaný uživatel

Alex na plac, Blues to otočia

Reagovat
Chazy

Lháři, já si představil, jak si McLeish bere dres a jde do hry a ty myslíš Hleba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Rio nestras

Reagovat
mithro

Giggs to bol tackle

Reagovat
kiwwi

Giggsy krasa

Reagovat
smazaný uživatel

slušná prasárna.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
j_mrazik

Kevin => 1:1.

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

no, ofsajd nevím, ale že Žigič přihrával rukou, to vím zcela přesně.

Reagovat
Chazy

Jemu se takový věci odpouští, všem je ho líto, takovej nekopa at si užije chvilku slávy.

Reagovat
Swarley

jn, ale ne dneska, ku-va

Reagovat
j_mrazik

Ale joooo

Reagovat
Swarley

neser

Reagovat
j_mrazik

Nám dal taky Caroll góla, tak jsme si kvit, ne?

Reagovat
Swarley

to si vyřiď s hrubasem, ten tě sežere

Reagovat
smazaný uživatel

Dodnes nechápu, jak za něj mohla Valencie vysázet 20 mega éček

Reagovat
Chazy

Já taky ne, ale vidět ho v PL je fakt sranda. To nám tu chybělo.

Reagovat
Counter

Však ho taky máme v sestavě Fucking Disgrace, je to klenot

Reagovat
Swarley

přesně tak...a i na ten ofsajd bych se i podíval...

Reagovat
smazaný uživatel

niiiiiiiiiiiiiiiice a udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Úplná paráda

Reagovat
smazaný uživatel

nech ten praporek dole

Reagovat
j_mrazik

Leeee "Vemeno" Bowyer.... jinak pěkná ruka Žigiča.

Reagovat
smazaný uživatel

ááááno Bowyer

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně vyrovnání úplně zasloužené. Domácí byli v tom zápase, řekli bych, dokonce o fous lepší.

Reagovat
C0br

Aha to nebyl ani faul, ani ruka a ani ofsajd...

Reagovat
C-M@ster

Kua, kdybysme ten gol dostali o 5 min driv.

Reagovat
fantomas

http://www.livesport.cz/detail/soccer.php?match=517231&gmt_offset=-3600&tab=1

Chudák Andy. V Boltonu si kvůli zranění nekopne a pak se takhle předvede...

Reagovat
Chazy

No doprdele A on byl taky kdysi něco jako supertalent.

Reagovat
j_mrazik

O'Brien?

Reagovat
Chazy

Jo.

Reagovat
fantomas

Však je to chronickej lazar, jinak by dávno nákej Knight nehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm nahravka rukou ... akorat nechapu proc fergie nestridal driv, gibson a giggs se tam uz neuveritelne plouzili

Reagovat
Usty

YEEES!!!!

Reagovat
C0br

Naše letošní klasika = ztrácet body v závěrech, to není Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravodlivá remíza

Reagovat
C-M@ster

Z pohledu "nezaujatého" fanouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu "nezaujatého" fanouška by bylo spravedlivé vítězstvé Blues.

Reagovat
One-Real

Reagovat
j_mrazik

Pepřenky?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš zahořel tiket

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mužete bejt rádi vubec za bod za takovej výkon Birmingham

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně ztracené dva body. Škoda, když už Man Utd tak horko těžko vedl, tak to pustit neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhladom na to, ze si chlapci z Birminghamu vegetili 16 dni a MU 2 zapasy v priebehu 3 dni, celkom prijatelny vysledok

Reagovat
Swarley

tohle je strašná škoda, ale bohužel popravdě dnešní výkon stál za hovno...je to smůla dostat takovýhle slepený gól, který ani pomalu neměl platit...co k tomuhle dodat, tyhle body můžou chybět...

Reagovat
j_mrazik

Kdybyste vyhráli, byla by to haluz. Tenhle gol znamenal spravedlivý výsledek. Nemůžete vyhrát pořád, i když hrajete hrozně a bez zájmu.

Reagovat
Swarley

tu poslední větu si vzal kde??víš kolik takových výkonů už nám zajistilo titul?

popravdě jsem počítal s tím, že to dnes tři body nebudou...ještě jsme to s kámošem rozebírali, že na Birminghamu to bude prostě průser...dneska nic, žádnej haluzovej gól, žádný util we score...dneska jsme prostě neměli svůj den

Reagovat
Swarley

-until...

Reagovat
j_mrazik

No právě. Doufám, že byste taky mohli příjít o tuhle výsadu, že si můžete dovolit na všechno kálet a pak se někdo ukopne a vy vyhrajete. A máš pravdu, že tohle vás drží nad vodou (nade všema). Chelsea už to neumí, díky bohu.

Reagovat
Swarley

dneska to byl prostě ten typickej zápas, kdy čekáme na to, až se to nějakým způsobem uhaluzí...ten gól jsme dali, ale na závěr jsme dostali trošku té naší medicíny a je po srandě

bohužel letos ten tým má na tohle smůlu a není to poprvé, viz první zápasy sezóny...letos bude potřeba zabrat a ne se jen spoléhat na to, že ono se to nějak samo udělá

Reagovat
j_mrazik

Já jsem hlavně nechápal, co si slibuje SAF od tý zálohy. Zlatej Bendtner na pravým křídle. oproti Gibsonovi. Ten kluk nevěděl, která bije.

Reagovat
Swarley

to už spíš to křídlo odehraje Fletcher, Gibson vůbec netuší kde je, pokud nehraje na středu...bohužel taky nemůžeme machrovat s nějakým širokým kádrem, ta kvalita nám taky chybí...

Reagovat
Swarley

jako na střídačce ta kvalita chybí...

Reagovat
j_mrazik

No, koukám, že jak Chelsea, tak ManUtd potkaly problémy, který většinou musel řešit Arsenal. Zranění nebo úplný výpadky formy. Já se upřímně divim, že SAFovo družina drží takhle nahoře. Zase naštěstí pro vás začala fungovat obrana.

Reagovat
Swarley

tvrdím to celou sezónu, že jsem překvapenej, jak vysoko se pořád držíme...letos jsem čekal, že to bude jasný triumf Chelsea...

jen se to prostě nějak zamotává a víceméně každej má svoje výpadky...tahle sezona bude sakra zajímavá až do konce

Reagovat
j_mrazik

Já jsem osobně čekal nahoře City, Tottenham a Arsenal. Právě díky tomu, že mají vyrovnanej kádr.

Reagovat
Swarley

náš kádr taky není špatnej, jen se prostě i loni i letos přimotávají zranění...uvidíme, uvidíme, komu to padne do klína

Reagovat
Swarley

a k tomu ještě šílený výpadky formy klíčových hráčů, jako Fletcher a podobně...

Reagovat
Swarley

a teď jsem víceméně zopakoval co jsi psal ty...asi přepracovanost nebo co, jdu chrápat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Nebudu se posmívat, za dvě kola jedem do Birminghamu taky a kdo ví, co nás tam čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No určitě nic pěknýho, tim sem si prakticky jistej už teď...

Reagovat
smazaný uživatel

přitom Birmingham si dnes nebyl schopný přihrát na útočné půlce to byl děs

Reagovat
fantomas

To nebyl nikdy pod McLeishem a přitom se loni prakticky celou sezonu držel v top10.

Reagovat
smazaný uživatel

další zbytečná ztráta ale o ten vyrovnávací gól sme si koledovali dlouho

Reagovat
One-Real

Berba ani Vidič ten gól dát prostě nemohli, abych měl klid .

Reagovat
smazaný uživatel

krásne Birmingham..ja to vedel že jeden z dvojice Sunderland Birmingham obere United o body len aby Chelsea nezakopla, taká šanca sa musí vyuziť

Reagovat
C0br

Tady ještě někdo věří Chelsea?

Reagovat
Usty

ano

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra vyhráme, tipujem 6-0

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som 7-0, ale to už by som bol za šaša

Reagovat
smazaný uživatel

Takto nie si

Reagovat
r.mrazik

plichta se dala cekat...jedina skoda,ze se neudrzel stav 0:1...ale remiza celkem jasna...a spravedliva...

Reagovat
j_mrazik

Konečně někdo rozumnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste dvojčata, že sa musíte pochváliť?

Reagovat
j_mrazik

Konečně někdo nebrečí nad sporným golem a uzná, že ten zápas byl neskutečně špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naprostý souhlas. Zápas šerednej, dělba bodů spravedlivá.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

chces taky pochvalit?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Mrazíka

Reagovat
r.mrazik

tak se na nej nedivej,ne?...pokud myslis teda toho v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně toho. Ale už mám husí kůži, když se něco kolem toho mihne někde v novinách nebo v televizi. A tak proto už nečtu noviny a nemám televizi.

Reagovat
Usty

Reagovat
Azza

Dobře děláš. Jen špínu do televize dávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti zima, dievčatko?

Reagovat
Usty

hodláte na Silvestr znovu zavítat do našich obrazovek ..?

Reagovat
j_mrazik

To se zeptej strejdy. My v tom nejedeme.

Reagovat
fantomas

Jj, teď na to běžela upoutávka...

Reagovat
Usty

Reagovat
Tomanatura

Dobrý bod, nečekal jsem víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lhát neumíš!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Jenom 3 body na ManUtd. To nejsou špatný vyhlídky.

Reagovat
herbage

Vosic

28.12.2010 10:07

Já si myslím, že vyhraje Manchester United... Když vedou s celkem slušným náskokem i když Rooney už 9 měsíců nedal gol ze hry, tak chci vidět, jak je budou dohánět až začne střílet nebo za něj postaví nějakýho útočníka co ty góly dávat umí (to se ale asi nestane)

[reagovat]

afc

28.12.2010 10:09

2 body to je fakt slusny naskok

[reagovat]

Vosic

28.12.2010 10:10

2 body a 1 resp. 2 zápasy k dobru je slušný náskok

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, až začne Rooney dávat goly

Reagovat
Tomekcz

proc proboha SAF nestridal.... uz v 85 jak nas tlacili to mel rozkouskovat, tohle zas pekne dalsi zbytecna ztrata venku a tech uz bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si tu zas jednou přečteme pár ubrečenejch příspěvků od rudejch, a pak že brečí jen AW

Ale já bych to tak nehrotil, vždyť nějakej Arsenal stejně pro úžasný United nejsou konkurentem ale my to přesto zítra zkusíme, come on Gunners

Reagovat
Kaze

Kdo tady proboha brečí?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem psal v budoucím čase, on se určitě někdo najde. A pokud ne, tak se vám omluvím ::wink:

Reagovat
r.mrazik

kdo breci Lojzo? se prober...delba bodu zaslouzena pro oba mancafty...tak neprskej kraviny

Reagovat
Usty

Reagovat
r.mrazik

a jeste...jakych rudych? ona dneska hrala Sparta?!

Reagovat
smazaný uživatel

tak mělo tam být pochopitelně ještě ďáblů detailisto

Reagovat
Riijkark

furt spatne..

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro fans znepřátelenejch klubů- remíza dobrá? A bude hůř!!!! Věřte tomu. Liga je dlouhá a ztrácet budou všichni.A zítra čekám podobný průběh ve Wiganu.

Reagovat
Usty

a na SB

Reagovat
j_mrazik

StB

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím!!!!

Reagovat
SunFells

Tak tak, Bolton si pojede pro 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Věř!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen snad Blues už vyhraje,tohle by nám už nemohl přát nikdo

Reagovat
SunFells

...ale nepovídej.

Reagovat
fantomas

No...neznáš nás.

Reagovat
smazaný uživatel

no

Reagovat
herbage

Good joke

Reagovat
Counter

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že prohrajete

Reagovat
C0br

Já ho čekám v Londýně... Ať je to trochu zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Vaší situaci bys měl radší držet rypák a vůbec neprezentovat ty Tvoje zaslepený ideologie a prognózy

Reagovat
smazaný uživatel

Výbordelně, teďka už jenom vyhrát zítra na Wiganu, coš taky nebude jenom tak.

Reagovat
smazaný uživatel

a Arsenal stratí...deckám sa rozklepú nohy z ponúknutej šance

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si včera říkal taky , ted už mají můj respekt .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsou ty tropický ovoce teď? Kokos, Kivi, Bambus

Reagovat
Usty

Bambus je tropický ovoce jak brambora..

Reagovat
smazaný uživatel

Bambus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to tráva no , je tam toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se leštit brambora?

Reagovat
Usty

bezpochyby..!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v jakým kontextu to myslíš?

Reagovat
Usty

myslím, že v obouch myslitelných kontextech je to proveditelné..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v jakým kontextu to myslíš?

Reagovat
C0br

Je vidět, že vám toho v Zálivu moc neroste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bysme měli bejt? Přece pořád na prvním místě

Reagovat
j_mrazik

Je tu Kančík? Chtěl bych se mu omluvit, že jsem nestihl jeho Sunderland. Jinak těch střel.

Reagovat
smazaný uživatel

výborně.

(jenom stále neporažení... už mě to začíná lehce znepokojovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to přijde, ono to přijde

Reagovat
fantomas

Čekaj na nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

Dneska na mě budeš reagovat jen takle?

Reagovat
Usty

neber si to osobně

oba komentáře mě zdrtily..

Reagovat
fantomas

Jo tak, zdrtit sem tě ale opravdu nechtěl.

Reagovat
Usty

především ten druhej komentář mi přijde crazy..

Reagovat
fantomas

Heh, už sem četl Chazy a tušil sem za tim zas nákej strach ze spolčování nebo tak něco...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Symbolicky

Reagovat
Usty

néé

Reagovat
Counter

To si přeješ, aby United překonali Unbeaten?

Reagovat
Usty

klidně si je poražte, ale nebudu na ten okamžik čekat celý 4 měsíce

Reagovat
fantomas

Nebyl sem si jistej, ale to oni Unbeaten utli, co?

Reagovat
Counter

Jojo.

Reagovat
Usty

to chcete všichni čekat až na konec dubna?

Reagovat
Counter

Když do té doby budou v kuse remizovat, tak klidně :)

Reagovat
fantomas

Právě s tim sem počítal.

Reagovat
Usty

ale my (CFC) potřebujem, aby pořád prohrávali, jinak se před ně nedostanem..

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra se jdu dívat na Wigan a fandit jako nikdy. Ať je to ještě zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

se ti nedivím, taky bych se na tu mizérii co se bude odehrávat na SB nemohl dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Mizérie,nemizérie důležité jsou body a ty budou na SB. Jinak začnu fandit Doxe Dramas.!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nevsázel bych na to...Bolton se bude chtít přes vás přehoupnout...ale tak klidně se dívej na jinej zápas a nefandi vlastním...na JJB stadium aspoň uvidíš jak se hraje fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o čem tady mluvíš. Jasně,že se budu dívat na CFC. A okem na net jak po 1.poločase tady nadáváte.... opět a zase.

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším

Reagovat
Counter

mám takový pocit, že posledních dobrých osm kol tady permanentně nadávají jen a pouze fandové Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

když je důvod! Akorát co si pamatuji tak ten důvod u CFC je po mnoha letech.... narozdíl od Arsenalu. A to každoročně několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sázet na to nebudu. Už mi dnes vyšel tiket,díky Birminghamu. A zítra čekám na druhý...snad díky Wiganu.

Reagovat
j_mrazik

Mám takovej pocit, že to SAF dneska trochu prokaučoval. Měl tam dát běhavýho a snaživýho Chicharita, aby aspoň narušoval beky.

Reagovat
Tomekcz

uplne stejny jak s Evertonem, taky se jen dival, jak se to sype, proste se nepouci

Reagovat
Amos

No na našem místě bych se moc nesmál, mam takový pocit,že ve Wiganu to zítra nebude lepší ...

Reagovat
herbage

Aršavin s Bendtnerem budou natěšení

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že aj Tomáš...

Reagovat
SunFells

On uváděl jen autory zítřejších hattricků, není nutné vypisovat každého

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Amos

vsadím se,že Tomáš od začátku hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Já asi zas myslím, že bude hrát s Arshavinem na křídlech a Nasri bude hrát na postu Cesca.

Reagovat
Amos

Taky možnost,já si zase myslím,že křídla budou Arshavin a Walcott , Nasri na pozici Cesca..

Reagovat
Amos

no to asi jo,jen aby ten Bendtner hrál .. Aršavin ten zabere jeden zápas,pak bude na další 3 v základu a takhle pořád dokola,takže jsem zejtra zvědavej,ale snad bude hrát stejná obrana , jako včera.. hlavně Johan

Reagovat
smazaný uživatel

no taková venkovní klasika (Blackburn, Birmingham,atd...) :-/

Reagovat
Tomekcz

tahle sezona a venkovni zapasy to je nejak proklety jen jedna vyhra a zbytek remizy, nechcu videt zapas ve WBA, kdyz ted taky musi zabrat, protoze pasmo sestupu se jim pekne blizi. Snad to Brunt jeste nestihne

Reagovat
Usty

proč by to nestihl?

Reagovat
Azza

Tak to vypadá, že Arsenal zítra roznese Wigan a posune se na to slavné..POČKEJ SI..první místo.

Reagovat
soukup

tam ať je klidně až do května, hlavně, aby tam nebyl na konci...

Reagovat
Amos

MU má lepší skóre a asi i mít bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli zejtra budete první tak já sem prezident ČR

Reagovat
Azza

Hodně štěstí.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

to by museli dat 6 golu jesli dobre pocitam kvuli skore tak to asi nedavaj :D

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
Rssa

super, ale mohl United ztratit body všechny

Reagovat
herbage

Zítra Nani vydá prohlášení: "Největším konkurentem Arsenalu v boji o titul jsou Manchester City a Tottenham"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

už by to chtělo abyste zas padli na hubu, nepříjemně se tu rozlízáte a ste ještě nepříjemněji optimističtí

Reagovat
Azza

Arsenal na hubu nikdy nepadá!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

My neztrácíme dobrou náladu, ani když se nedaří

Reagovat
Bayern +

To jsi řekneme zítra.

Reagovat
fantomas

"jsi" Vrať se ke slovenčině...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
herbage

Drobná klopýtnutí na cestě jsou vždycky, důležité je splnit dlouhodobé cíle naší pětiletky a to se nám daří

Reagovat
Bayern +

"Drobná". Tak titul si klidně vyhrajte, no. CC je již rezervován.

Reagovat
soukup

to je taky pravda, nevím co z toho je na vás horší každopádně poslední týdny jsou tu diskuze plný spokojených a ostatním smějících se Gunnerů a spolu s nima stejně početná a stejně spokojená a stejně smějící se banda slepic, chtělo by to menší krizičku na obou stranách barikády a byl by zas klid

Reagovat
herbage

To jsou malicherné boje o krále Londýna, proč to zajímá tebe a tvojí "Stoku"?

Reagovat
fantomas

"tvojí Stoku"

Reagovat
soukup

ále to asi ten Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší smející se gooneři než nabubřelí fandové Chelsea

Reagovat
soukup

prašť jak ouhoď

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím v tom rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Každýmu se líbí něco jinýho, já sem radši ve společnosti příjemným usmívajících se lidí, než v místě přemíry ega a arogance:)

Reagovat
soukup

mě zase vždycky štve optimismus u týmů, který nemám rád, být tu od těch samých jen zmar a beznaděj, tak si tu budu nad diskuzí plesat

Reagovat
smazaný uživatel

Proti gustu... no šak to znáš

Reagovat
herbage

Když tvůj tým má jedinou vidinu udržet se v lize, tak chápu že plesat můžeš jen při neúspěchu těch lepších

Reagovat
soukup

můj tým má vidinu usídlit se stabilně v první desítce Minimálně by mohl o titul hrát Liverpool, když už teda mám zabrousit do těch "velkých" týmů

Reagovat
herbage

Je ti doufám jasné, že životnost Delapových ramen je omezená a když se nenaučíte hrát fotbal, tak je tato vaše vidina vážně ohrožena Stejně tak vidina Liverpoolu a titulu je momentálně velmi mlhavá a výhledově ještě mlhavější. Myslím, že ti nezbývá než se smířit, že budoucí léta patří Arsenalu. Čím dřív se smíříš, tím lépe to překonáš. Naoplátku bychom mohli uzavřít mezi kluby družbu a poslali bychom vám Denílsona s Velou, aby vám dali první lekce fotbalu "jak hrát fotbal nohami", "jak zpracovat míč" a "rozehrávka není nadávka"

Reagovat
Counter

Reagovat
soukup

ále kecy prdy beďary na Delapových autech už to pár měsíců nestojí, to už jen takový oživení a čekání, co kdyby. fotbal hrajeme, koneckonců, to je jeden z důvodů proč tolik ztrácíme doma, už se snažíme hrát fotbal, ale ještě to úplně všici (Bíláhlava) neumí ale naučil sem se od vás věřit v ty světlý zítřky a čekám, že se v létě plácneme přes kapsu vyloupíme sestupující a příští sezóna je jasný 7. místo

Reagovat
herbage

Když může být takový Bolton 6., tak proč ne vy 7., že?

Reagovat
soukup

no to rozhodně, teď pod Pulisem přijde zlatá éra jak za Waddingtona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

To jako budou učit toho Denilsona nebo jak jsi to myslel?

Reagovat
soukup

přesně Denilson by se ani nedostal preš Deana do sestavy a to je co říct

Reagovat
soukup

ale když sme u tý družky, tak beru Rosu

Reagovat
soukup

*družby

Reagovat
herbage

Já myslel Ramseyho. Ten by k vám zapadl místo Whiteheada parádně

Reagovat
soukup

na přestup... no nezlobil bych se

Reagovat
herbage

Nooo, ocaď pocaď

Reagovat
Bayern +

Reagovat
soukup

náhodou to má spoustu výhod fandit nějakýmu malýmu týmu, nestresuješ se když se nevyhraje někde ve Wiganu, raduješ se, když se tam náhodou vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tohle mam nejradsi, kdyz ten tym nejde do kazdyho zapasu jako favorit, ale prozivas uspechy i neuspechy spolecne s nim, radujes se z malickosti. Fandit velkoklubu je oproti tomu nepredstavitelna nuda

Reagovat
herbage

Tak jdi fandit Newcastlu a netrapči s furt s Manchestrem, když tě to nebaví Já bych to upravil spíš tak, že když někdo hraje nudně jako Chelsea nebo Manchester, tak to zachvilku začně nudit, ale že by mě začal nudit Arsenal, to si nedokáži představit Navíc o překvápna nikdy není nouze a sloučit slova jako nuda a Arsenal do jedné věty je skoro zločin

Reagovat
soukup

to používám skoro denně...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam v planu se s tebou bavit na tohle tema.

Reagovat
herbage

Tak se nebav, stejně jsem si jen rýpnul

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ted nemam cas ani naladu ale

Reagovat
herbage

Jakto, vždyť tato remíza tě musela vytrhnout z toho nudného kolotoče výher Manchestru a prohra Newcastlu musela být jako pohlazení po duši. Není nad drobné ztrasti a radosti, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Cteni ti ale vetsinou nedelalo problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi tě fakt líto.Tebe a všech fans Arsíku. Za každých okolností tady honit frajera a přitom v hloubi duše brečet a být rok co rok nasranější a nasranější. A pořád pod peřinou dycky v létě rvát: "Zase ta spropadená Chelsea,nebo zas ten zajebaný Manchester....kdy už tomu bude konec!!!!!! Já chci aspoň 1 titul,prosím bože!!!! ". A furt nic a nic a nic a ..........

Reagovat
Rssa

ty si teda kardinální vůl

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš,že je to tak.

Reagovat
herbage

Tvé myšlenkové pochody bych chtěl jednou alespoň na den mít, mohl bych tak zkoumat evoluci retrospektivně

Reagovat
smazaný uživatel

.... no bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ále, jen si užíváme radostné chvilky, kdy se konečně na dvanáctý pokus povedlo porazit Chelsea/United... A když nám frustrovaní modráci nechcou dopřát zásluh, musíme si všechno vypsat sami

Reagovat
kubys

Nelze nic jiného než souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

takze ten gol bol po priuhravke rukou a z ofsajdu? dobre ze som bol uz na ceste do prace ....hlavne ze mame tuto sezonu hroznu stastie ako tu vsetci pisu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle Blackpool jsou 8. a maj 17 zápasu, sympatický výkon od nováčka ligy, snad neskončí jako Hull..

Reagovat
SunFells

Sice 8., ale jen 6 bodů od sestupní pozice.

Reagovat
SunFells

*sestupové

Reagovat
soukup

kdyby skončili jako Hull, tak by byli spokojení, sami musí vědět, že takovýhle štěstí nemůžou mít věčně

Reagovat
Bayern +

800. pro West Ham

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

do 2.ligy !!!

Reagovat
kubys

Už jen kvůli herbagovi, doufám, že AFC skape...

Reagovat
herbage

Taky tě mám "rád"

Reagovat
Counter

OT: Z guardianu: The rumour ignited on Twitter – where else? – and quickly gripped. Arsène Wenger was so furious with his Arsenal players for managing to turn a 2-0 victory into a 3-2 defeat in the final 10 minutes at Wigan Athletic last April that he got the team bus to dump them at Wigan train station and ordered them to make their own way back to London.

Jestli se to vážně stalo, tak u mě Arsène zas o něco stoupl :)

Reagovat
Counter

Ehm, o odstavec níže je to uvedeno na pravou míru, omluva za spam

Reagovat
fantomas

Takže jak? Ve skutečnosti jim řekl něco ve smyslu "to se stává" a všem poslal pro limuzíny, co?

Reagovat
herbage

Ne, rozdal jim svoje péřovky a řekl, ať jedou stopem

Reagovat
Counter

S tou bundou to je ale dost reálné, viz http://arshavin.eu/file/6717.jpg

Reagovat
herbage

Nehodil bys mu poslední drobné?

Reagovat
fantomas

To už spíš tomu Jackiemu, jak si tu na něj taky házel odkaz...

Reagovat
herbage

Jj, tomu taky

Reagovat
fantomas

Kouzelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ne, jen suché vysvětlení: The truth was rather less dramatic. Arsenal regularly take the train from Euston to and from their matches in the north-west because it is quicker and this occasion was no different.

Ale ten článek je povedený (http://tinyurl.com/39nseax), je tam např. že hráči byli kvůli zrušenému zápasu se Stoke dost naštvaní :)

Reagovat
Godwinson

Výbornej výsledek.

Reagovat
božský John

CAN-CZE 7:2 ?

Reagovat
Godwinson

No, to víceméně taky ... hrozně nás mleli :))

Reagovat
božský John

To jo a naši hráli fakt strašně ...

Reagovat
smazaný uživatel

a co si čekal? Já 10:1. Sice sme vedli v 1.min 1:0,ale pak.......

Reagovat
božský John

Čekal jsem,že budou hrát hokej,když už nic jinýho ..né veřejný bruslení a občasný plácnutí do puku....

Reagovat
smazaný uživatel

jj snad příště.

Reagovat
Godwinson

Ale zase bylo pěkný, když nás mleli asi dvě minuty v naší třetině a v pohodě si u toho prostřídávali :))

Reagovat
božský John

To bylo moc pěkný...nebo když jsme měli přesilovku a nebyli jsme schopný se dostat do útočnýho pásma....1. třetina na to byla úplně "krásná" ...

Reagovat
Godwinson

To jsem zmeškal .. koukal jsem spíš na Gaylorda :)) Ale hráli špatně, snad se dají do kupy a Rusáky (?) porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm nevěřim. Už asi bez výhry.

Reagovat
božský John

Hele první třetina, to byl snad nejhorší hokej z naší strany,co jsem kdy viděl ....sice dali gola hned z kraje, ale pak jsme jenom vyhazovali na zakízaný uvolnění, obránci nebyli s to rozehrát,nalejvali kanaďanům, vůbec jsme je nenapadali. Kanaďani úplnej opak, napadli klidně ve třech a bylo z toho přinejlepšim zakázaný uvolnění vždycky...

No, je to jedno...Rusáky nebo Švédy, chtělo by to porazit aspoň jednoho z nich. Jestli na to dneska koukali, tak když na nás vlítnou( i komentátoři to říkali v TV, maj pravdu) a budou nás napadat,tak jsme v prdeli ..

Reagovat
smazaný uživatel

já už viděl pořad před MS´ a "prý" sme bez šance! Hlavně nespadnout.

Reagovat
božský John

Tak,co jsem viděl druhou skupinu, tak tam půjdou dolu asi Němci,nejspíš se Slovákama..to bude zajímavý,ale spadnout bysme neměli

Reagovat
smazaný uživatel

No vto doufám. Puk je kulatý.... zápas začíná od 0.... atd.

Reagovat
Godwinson

Hm, to je špatný ... na druhou stranu v přípravě tušim Švédy porazili na nájezdy :) To je sice hrozně směrodatný, ale zopakovat by si to mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to mohli no.

Reagovat
božský John

Amíky porazili na nájezdy

Reagovat
Godwinson

Jj, pravda ... tak nic :((

Reagovat
smazaný uživatel

Bál jsem se že když nemůžu sledovat zápas tak to kohouti projedou jako zatím pokaždé když jsem se letos nedíval, ale křídelníci to evidentně pořešili Akorát mi náladu kazí výhra City a Hattrick toho namyšleného velkohubce

Reagovat
homeles8

900. pro kozy

Reagovat
Godwinson

Čí?

Reagovat
justcall

mariah carrey

Reagovat
smazaný uživatel

fujtajbel.

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš kozy?

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

Takto pozdě čumět na kozy?

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Na to se dá koukat furt! Ale znám lepší než od té M.C.

Reagovat
kiwwi

dajte uz prec fotku toho sasa, furt ma napne ked otvorim EF

Reagovat
j_mrazik

S Walcottem a Fabregasem muž kola.

Reagovat
kiwwi

a bez Walcotta a Fabregasa picus kola

Reagovat
kiwwi

co kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Každá doba má své kladné a záporné hrdiny. Třeba se natolik zlepší, bez ohledu na vývoj jeho psychiky, že ho nakonec budeš respektovat jako vynikajícího hráče.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

proč? tedka prisli jeho slova na 100%, když rekl že Messi je od neho jenom o neco kapánek lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas fotbalistu nedělá.

Reagovat
vladis271

a fergie už reve

Reagovat
kiwwi

ak povedat pravdu znamena revat tak potom hej no

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
C-M@ster

Rozhodčí ho okradl o 2 body. Kdo by nebyl nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj, zase jeblyrozhodca...dve chyby v priebehu 2 sekund:D to uz je aj mna psa moc, a ten ma 4 nohy...zigic jasna ruka, a bowyer ofside

Reagovat
Tomekcz

West Ham pekne zpatky na posledni at si tam zustanou i na novej rok, Vlci

Reagovat
Liquid

Tak co Herbage, bude vyvolávačka?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A keď som hovoril naivným fans Arsenalu že decká sa zľaknú šance od United a poserú to, tak mi dávali palce dole

Reagovat
Nikikrew

Jedine decko si tu akurat ty!

Reagovat
smazaný uživatel

no veď som ešte decko:) a myslím že decká z Arsenalu mi robia spoločnosť

Reagovat
Nikikrew

Na tie decka z Arsenalu nesiahas ani po paty

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
Swarley

no Chelsea se po tomhle kole přiblíží...on ten vzájemnej souboj v březnu bude sakra důležitej...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak s Blues už nepočítej .

Reagovat
Swarley

pořád mám z Chelsea větší strach než z Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to stojí za velky Pozitivum v téhle bídě byl akorát Jack. Jinak wenger mi stále víc a víc dokazuje, jak zbytečnej pro nás je

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak černě to zase nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Forest - Derby, to musel být zápas, kam se na to hrabou ty dnešní PL komedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

chtělo by to East Midlands derby v PL

Reagovat
Azza

Reagovat
Counter

Tak co orgastického ještě dolar vymyslí...

Reagovat
Liquid

po tom průseru s Arsenalem a aktuální mizernou formou bych neřekl, že MANU i Arsenal stáhneme o 2 body hned v dalším kole, liga je tak v půlce, o titul letos hraje i Tottenham a Man City, bude to zajímavé asi

Reagovat
supervizor

Nejhorší je, že místo zoho aby Wenger hráče spral a udělal nějakou změnu v obraně, tak se bude vymlouvat na rozhodčího.

Reagovat
smetos

Vidim to tak, ze po sezone bude Liverpool bez Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

3 body doma, snad to pomůže zklidnění nálady... 4 body na první místo a ještě je tam vzájemný zápas s prvním, Arsenal náskok jen 2 body, což je taky paráda...

Ted je potřeba pár výher a ideálně si jednou pořádně zastřílet... Doma AV je ve srabu, Wolves se krčí vespodu tabulky a pak v FA Cupu Ipswich a následovně Blackburn doma... Příznivější los fakt být nemohl, kdežto třeba Arsenal čekají těžké zápasy s Birminghamem a Citizens a následně miniderby s WHU a LC a FACup a takové United čeká Liverpool, Stoke WBA a Spurs...

Tenhle měsíc může hodně změnit v tabulce, jen se pořádně snažit a přivést záložníka a uzdravit Alexe.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Wolves

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jestli vladis dneska nerozmlátil televizi, tak nevím na co ještě čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi bude, kdyz rozmlati pocitac...

Reagovat
Swarley

tak stejně to sleduje přes net, takže to nejspíš obsral počítač

Reagovat
smazaný uživatel

Juchu!

Reagovat
Swarley

uvidíme

Reagovat
vladis271

ani ja ťa nemám rád neboj sa ty diabolská straka

Reagovat
smazaný uživatel

O to bych po pravde nikdy ani neusiloval...

Reagovat
vladis271

to som pochpil, a je mi to fuk

Reagovat
vladis271

chlastal som, nebol som doma, telka to prežila

Reagovat
smazaný uživatel

z hovna upletli bič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ano hrali sme zle,ale rozhodca je tiez poriadny chuj.Vymyslena penalta proti nam a jasnu nam neodpiskal.Hlavne ze to odpiskali Sp*rs

Reagovat
smazaný uživatel

Fňuk fňuk

Reagovat
Nikikrew

vtipny a zaroven ubohy koment,pocitam fanusik z chelski

Reagovat
$dolar$

No parada, ztrata Arsenalu umi zahrat na dusi

Reagovat
Liquid

hlavně po tom, co se od pondělí létali fanoušci gunners kdesi v oblacích

Reagovat
$dolar$

Cekam dneska na vyvolavacku hracu Arsenalu

Reagovat
Liquid

já též, sežeňte Herbage, nebo budu muset začít já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

ale ztráta slepic taky...

Reagovat
$dolar$

Ztrata Stoky ne

Reagovat
soukup

no aspoň někde se shodnem, jinak máme ty týmy dost rozházený, pojí nás snad jen Barca

Reagovat
$dolar$

Ale vetsinou tymy co mas rad ty, mne nevadi - Stoke, Brno, ale naopak je ty nesnasis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

nojo je to tak já mám ty týmy vybraný prostě divně, dokonce by mě ani nechyběli Wolves, za to mě Hrubas zařadí mezi ty nejhorší zdejší individua

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by Wolves taky nechyběli, mám k nim neutral. Hlavně se mi nelíbí Molineux

Reagovat
Counter

Na Wolves se shodnem, na oba už hrubas zanevřít (snad) nemůže

Reagovat
niflheim

Chtělo by to kursy an to, jak dlouho vydrží na Anfield Road duo Roy + Konchesky

Reagovat
smazaný uživatel

Roy chce očividně přepsat všechny možný historický tabulky ... bohužel pro nás tím horším způsobem

Reagovat
Liquid

Roy je odborník na boj o záchranu, už víš proč ho Liverpool angažoval

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Takže. Držení míče opět ok, vytvořený šance taky, spolupráce v útoku, kombinace, přechod do útoku tradičně super.

Opět naprosto nahovno spolupráce v obraně, ofsajd systém, bránění standardek, řešení útočnejch standardek.

Nic novýho, klasickej Wigan. Klasicky zábavnej, klasicky výbornej na koukání, klasicky zbytečná ztráta s týmem, co moh klidně odejít jako poraženej. Ale když se to tak vezme, tak díky za ten bod....

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je to normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli má Roy trochu soudnosti tak by měl rezingnovat

Reagovat
Tomekcz

no to je zas breku a vcera se tady United kazdej smal

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se divím, že tým kterej byl ještě včera nejlepší na světě ztratil body s Wiganem no

Reagovat
Azza

Stáva se no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Neřekl bych, dokonce i herbage se držel zkrátka.

Reagovat
mithro

a to su Brums doma o dost neprijemnejsi nez Wigan

Reagovat
herbage

Kdo brečí a kdo se vám včera smál?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Come back !!!

Reagovat
Placebo

Já bych se tomu nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Horší jak Roy bejt nemůže

Reagovat
mithro

som zvedavy na Arsenovu tlacovku

Reagovat
SunFells

....Pusť si třeba tu po zápase s WBA a nepoznáš rozdíl, vždyť existují jen 2 verze jeho pozápasových tiskovek.

Reagovat
smazaný uživatel

A už jsme jedenáctí

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se ukazaly dve veci : 1) Titul vyhraje Manchester united 2) Liverpool a chce prej ligu mistru to je nejvetsi vtip posledniho tejdne

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že si napsal ukázalY

Reagovat
Tomekcz

tady se titul rozdava po kazdym kole co driv to byla Chelsea, pak najednou Arsenal, pak United, zas Arsenal a ted opet United kdo bude dalsi, mozna City

Reagovat
smazaný uživatel

Brums už ztrácí hrozně moc

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro zachranu Wolves!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
kiwwi

hlavne nech zostupi WHU

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

Johnnie je Johnnie

Reagovat
hefy

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Zlatý, zatraceně zlatý tři body.. Už jsem pomalu zapomněl, jak onen pocit vítězství chutná.. Snad nás tohle nakopne, bude to jakýsi odrazový můstek a budeme se nadále zlepšovat.. Protože i přes vítězství měl ten výkon k ideálu strašně daleko, nicméně to se v současné situaci dalo očekávat..

Každopádně v první půli jsem myslel, že umřu nudou, vždyť my jsme nevystřelili na kasu soupeře snad ani jednou.. Herní projev byl šílený, stejně jako na AFC absolutně bez myšlenky, záloha se vůbec nedostala do hry, nekombinovalo se, nýbrž nakopávalo, no a s tím obránci Boltonu problémy neměli.. Vlastně nás i přehrávali, to už bylo dost drsný, některý situace hlavně po hrubkách Bosingwy dost smrděly gólem..

Naštěstí do půle druhé nastoupil úplně jiný mančaft, z ničeho nic jsme najednou začali soupeře přehrávat po zemi, kombinací, došlo i k zapojení zálohy do přechodové fáze, oproti první půli zkrátka 100% zlepšení. I když hloupých ztrát a nepřesností v naší hře stále bylo nepřeberné množství, více toho v současné situaci chtít nelze..

Dneska se mi hrozně líbil Essien, hrál na Mikelově pozici a jasně mu ukázal, jak se to má hrát. Defenzivně je na tom Mikel stejně, nicméně při hře dopředu má dost jasné rezervy.. On hraje jednoduchého rozehrávače na beky, ale hře nepřidá nic navíc, nevidíte ho, že by vzal míč a mezi dvěma protihráči ho vyvezl a ještě poslal do sóla Drogbu. Essien nám v podstatě udělal gól.. Bizon byl prostě všude, obsáhl hrozně velký prostor a měl pro tým jasně největší přínos.

V druhý půlce byl pak poměrně dobrý i Lampard, jeho přihrávka na Drogbu do té velké šance absolutně neměla chybu. Nicméně je jasné, že nějaký čas mu ještě návrat do formy zabere. A nakonec se za tu druhou půli dá pochválit i Drogba, jsem rád, že v tom nájezdu nehamounil a ono se to vyplatilo..

Naopak mě šíleně zklamal Bosingwa, ten dneska zahrál snad i na úrovni Ferreiry, v defenzivě byl příšerný, dopředu se moc nedostal.. Hlavně ta hrubice na konci zápasu, kdy ztratil míč při kličce u vlastního vápna, byla enormní, to jsem myslel, že budu mít infarkt..

Takže tři body jsou doma a v neděli výhru proti tragické Ville snad zopakujeme, ono nám vlastně ani nic jiného nezbývá..

Reagovat
terry

Nevím, co bych dodával.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm....musím

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je to, že teď k vám přijede nejtragičtější tým celý PL, takže vážně hrozí že se chytíte...

Reagovat
spider_8

Jinak dneska ani nevim jestli byl zataženější Essien nebo Ramires, pač občas byl každej vepředu, ale asi to bude tim, že sem díky sopcastu neviděl ani půlku zápasu. Jinak Ramires dneska ukázal, že je docela dobrej na to, že se hrálo proti silovýmu týmu.

Reagovat
vitasrp

Jo, to jsem zapomněl zmínit, Ramires opravdu odehrál jeden z povedenějších zápasů, jak nemusel tvořit, tak to i šlo.. Párkrát si dal míč do pohybu a docela slušně ho vyvezl, navíc i hloupý ztráty dneska omezil na minimum, to jsem čuměl.. Jemu evidentně sedí otevřenější partie, kdy se hraje nahoru dolů, jakmile soupeře dobýváme a hrajeme postupnou kombinaci ze stoje, tak v ní je většinou příšernej.. Ale dneska byl fakt dobrej, to se mu musí nechat.. Jak tak přemejšlím, tak bych nejspíš v neděli nastoupil s úplně totožnou zálohou..

Reagovat
spider_8

Tak koho tam múžeš dát jinýho že jo Ramires tam taky neni od tvoření, na to je Lamps a Benayoun. Lamps je ale taky hrozně z formy, na konci jak měl tu šanci a uskočilo mu to, to se mu jindy nestává. Drogba taky, ten heho přímák někam do autu to chce taky kus umění. I proto zlatý 3 body dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že vždycky tam byl od tvorby hry někdo jiný, než Lampard. Poslední 2 roky Ballack/Deco, předtím Essien, kterého jistil Maka, takže měl prostoru dost.

Jinak ještě k Mikelovi - on umí taky vyvézt míč, jen to nedělá tak často, nechce riskovat. V minulé sezoně to dělal relativně často...

Reagovat
spider_8

Já bych v létě bral Parkera, pokud Hammers spadnou. Je to angličan a byl by v podstatě první náhradní, takže by si dost zahrál. Pro něj určitě lepší než kdyby šel ke Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Royi je čas, nezadařilo se, tahni !

Reagovat
smazaný uživatel

tyto "naše" zápasy mě přivádí do "Dextrovského" stavu a to jedem na Nový rok do Birminghamu omg to byla sestavu jako kdyby se hrálo 3.kolo Carling cupu a Arséne měl v plánu "překvapivě" vypadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal liverpool City

Reagovat
Liquid

takže vyvolávačka začíná: SÉBASTIEN !!!!

Reagovat
soukup

Loeb

Reagovat
homeles8

Reagovat
Swarley

Valmont

Reagovat
Azza

Vettel

Reagovat
Liquid

na něho jsem čekal

Reagovat
$dolar$

Tak asi zacneme - Lukáááááš...

Reagovat
Liquid

Jarolím

Reagovat
smazaný uživatel

Paleček

Reagovat
$dolar$

Bacary...!!!

Reagovat
fantomas

Ty si fakt tak super kluk, když neprovokuješ...

Reagovat
Liquid

jak se do lesa...tak se z lesa

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
Tomekcz

bacar(d)i s ledem

Reagovat
REPLIKATOR

Hodgsone jdi do pr....pralesa trénovat

Reagovat
$dolar$

Tomáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Daníček!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te, proc hraje misto Korejce na kridle to Moreno? Ja se tesil na sanci pro Robbieka, kdyz uz nehraje Petrov, tohle jsem od Coyleho ( ) necekal.

Reagovat
fantomas

Lee už je s repre..

Reagovat
fantomas

Eh, sorry. No dalo se to tušit, Moreno už dřív pravidelně Leeho střídal. Navíc se nejevil úplně marně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proste Robbie...

Reagovat
fantomas

Křídlo stejně není úplně pro něj. Radši bych ho viděl pod útočníky, nebo spíš v tomhle rozestavení pod Kevinkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ale on je prizpusobivej

Reagovat
fantomas

Jo, ale přece jen rozdíl mezi nim a Leem - v hernim projevu, v agilitě, pružnosti - by byl asi až moc do očí bijící. To Rodri mu je i celkem podobnej v lecčems.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Liquid

Reagovat
Placebo

Jedno

Reagovat
Nikikrew

Aspon ze som sa pobavil na LIverpoolu

Reagovat
$dolar$

Deni....

Reagovat
Swarley

DeVito

Reagovat
$dolar$

Marván...

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
$dolar$

Abou Vassikiririki ...

Reagovat
Liquid

NICKLAS .......!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hoheneder

Reagovat
Lubinterista

Do PL prakticky nechodim, ale hlavně se chci omluvit všem fanouškum Arsenalu, že jsem označil jejich klub nekonkurenceschopným. Beru to zpět, moje chyba. Přeju vám anglický scudetto.

Reagovat
fantomas

Zrovna teď se nám omlouváš?

Reagovat
Liquid

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

this is football, not boring calcio !

Reagovat
Lubinterista

Dneska ani včera jsem to neviděl. Sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Bo dnešnom zápase môžeme tento tvoj komentár snáď brať len ako iróniu

Reagovat
$dolar$

Niklas

Reagovat
smazaný uživatel

Lindstom

Reagovat
Liquid

Hoheneder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to jsem si všiml až teď

Reagovat
$dolar$

Andrej

Reagovat
smazaný uživatel

Suchááneeek!!!!!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Sámer...

Reagovat
Bayern +

Chazy, takže jedeme: 5 4 3 2 1 - Antoliiiiin:.............

Reagovat
Chazy

Jen to ne Wigan dneska nevyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

A ted konecne derby

Reagovat
$dolar$

Ja"zakernej parchant"ck ...

Reagovat
$dolar$

A Teodora

Reagovat
Liquid

Roosevelt

Reagovat
smazaný uživatel

cesc4official@twitter

Whats the diference between this handball & my 1 vs spurs? Referees dont want us to complain abt them but they make life dificult 4 themself Im not complaining at all, im just saying why on the same thing some refs say ...its a pen and some not. Is it a rule or just what they feel?

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si na to vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

nejdůležitější události 20. kola anglické Premier League: uznaný gól z ofsajdu proti united , neodpískaná penalta pro arsenal , a neodpískaný ofsajd chelsea, ze kterého dali gól

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wenger to je fakt moc .On na tie zápasy niekedy ani nemusí chodiť. Má na ne totiž asi taký vplyv ako ja doma v obývačke keď len zúrim čo preboha ten Arsenal zas raz robí .To čo Arsenal predvádzal druhý polčas nemohlo ostať bez odozvi. Absolútne nestíhali. Záloha Wiganu bola oveľa flexibilnejšia ,pohotovejšia dokonca aj presnejšia. Celý druhý polčas sa útočníci nezapojili do žiadnej súvislej akcie .Chamakh,Bandtner a Arshavin tam ozaj nemuseli byť a obraz hry by sa nezmenil. Ďalej neuveriteľná bojazlivosť Denílsona ,to už je fakt na zaplakanie. Keď k nemu smeruje lopta stihne sa posrať ,rozplakať ,roztriasť sa a keď už k nemu dorazí ešte aj úplne debilne prihrať.To je proste tragédia. Obrana tradične nič moc až na Bacaryho ,ktorý podľa mňa hral dobre, čo sa nedá hovoriť o jeho kolegoch ,ktorí horeli snáď pri každom brejku,útoku Wiganu. A aby som nezabudol prečo vlastne kritizujem Wengera ! Takže kto prosím vás mi vysvetlí ,tu s prítomných gunnerov ,prečo ten starec (ktorého uznávam ale ma nasral) na našej lavičke neurobil žiadnu zmenu keď bolo jasne vidieť ,že herný prejav je tragický ? Po strelenom góle začal striedať ,čo by napadlo aj moju matku ,ktorá má od trénera svetového renomé ďaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ,že podobných fotiek ešte uvidíme

Reagovat
herbage

No, remíza sice mrzí, ale od dolara je alespoň pokoj

Reagovat
fantomas

Zařídils ban?

Reagovat
herbage

Jen jsem hodil službě mírné echo

Reagovat
smazaný uživatel

bonzáku

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Hehe, to je zajímavý, já myslel, že Kily mu bany nedává, protože si stejně založí další účet a otravuje dál, takže jich tu má víc.

Reagovat
herbage

Kdyby si založil novej, tak mu bloknou IP adresu Leda že by si pořídil IP adress changer, ale to bys chtěl po něm moc

Reagovat
Chazy

EF se zbaví čtenáře a diskutéra kvůli.. tobě? neblázni

Reagovat
fantomas

Číst články mu nikdo nezakáže.

Reagovat
herbage

Ne, tohle je standardní postup pro všechny

Reagovat
SunFells

Kolik rozumných diskutérů už asi tihle "dolarové" odtud odehnali ..

Reagovat
smazaný uživatel

v diskuzích jsou i horší lidé než dolar

Reagovat
Counter

Reagovat
Azza

Paráda

Reagovat
Swarley

je to sice magor, ale dělal to co ty nedávno

Reagovat
Counter

A taky jsme se jednomyslně shodli na tom, že takové blbosti max. 1x za rok.

Reagovat
herbage

Za to ale ban nedostal

Reagovat
Swarley

to je celkem jedno, já jen že za ten svůj nedělní spam nebo kdy to bylo, to taky mohlo smrdět banánem

Reagovat
Swarley

* tvůj

Reagovat
herbage

Nebyl spam, jen nával spontánní radosti Dolar hrubě nadával pod preview a neprávem na Wilshera, tak ať pyká

Reagovat
Swarley

mě bylo hned jasný, za co to schytal

Reagovat
Liquid

Wilskire si to zaslouží, a s offline Dolarem čekáme na pokračování vyvolávačky pod tvojí taktovkou, tak se snaž, posledně si nemohl ocenit např. Ebouehom Bendtnera, Squillaciho a ti si to také zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi fak "hrdina"

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
rufus

Bonzáky nemám rád. Ale v tomhle případě platí zabanovanej dolar = dobrej dolar, takže výsledek je ideální.

Reagovat
kubys

Jsi prostě žena...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Proč? Kvůli tomu, že se chce na fotbalovém portálu bavit o fotbale a nečíst vejžblepty?

Reagovat
kubys

Podívej se na udání důvodu, proč dolara nahlásil...je fakt, že v pravidlech stojí tohle:

"Urážení fotbalistů. Na EuroFotbalu máme rádi fotbal a jeho protagonisty. Žádný hráč ani trenér si nezaslouží vulgární nadávku kvůli matnému výkonu, svému vzhledu, názorům či klubové příslušnosti."

V tom případě měla být zabanována půlka fóra, tak ať si nehraje na citlivku...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tím pádem by měla být oprávněně zabanována půlka uživatelů a ne omlouvat jednoho, že to dělají i ostatní...

Reagovat
kubys

Dobře, těším se na další článek o SuperMariovi.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To já taky.

Ale je to tak, neříkej, že ne...

Když někoho zabiješ a jdeš před soud, tak ti soudce neřekne ''to, co jste udělal, bylo hrozné, ale protože to dělají i jiní, necháme Vás jít'', to je přece hloupost, tebe zavřou a po ostatních budou pátrat, nenechají tě jít..

Reagovat
kubys

No, to srovnání nebylo zrovna šťastné, ale dejme tomu. Spíš se směji tomu, že toto zatím nikdo neřešil, pouze se zde objevilo herbagovo uražené ego. Tak to alespoň vidím já...

Reagovat
herbage

Ale prosimtě, tady nešlo o žádné ego, Arsenal či včerejší remízu, tady šlo o slušnou diskusi. Když se tady budou tolerovat výlevy lidí jako dolar, tak ta diskuse upadne někam do hospody 4. cenové skupiny. Neřikám, že občas neporuším tato pravidla sám, například OT diskusí, ale nikdy sem tady nikomu nenadával do "zmrdů", "sráčů", apod. Jestli chceš, abychom se tady oslovovali "čuráku nebo pičo", tak prosím, ale takové diskuse se rád zdržím. Dolar si myslím, že mu projde vše a že mu jeho chování budou všichni tolerovat. Taky se podle toho chová, jak rozmazlený spratek. Normální člověk dostane ban, zamyslí se nad sebou, kdežto dolar začne hulákat, jaké se mu děje příkoří a nespravednost. Je mi jasné, že drtivá většina lidí to ani nepochopí a že to dostanu sežrat, ale s tím jsem počítal. Alespoň se ukáže, komu skutečně záleží na kvalitě webu a kdo chce jen svévolně zneužívat tolerance místních adminů a dělat tu jen bordel

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky stejně jako herbage nemám zájem na tom, aby se tu diskutovalo

"dolarovsky". Vždyť to je žumpa. Nenávist, provokace, posměšky a hulvátství. Ty chceč aby to podobně vypadalo? Od toho tu jsou pravidla aby ne. Je směšné zaměňovat dodržování pravidel a upozornění na jejich porušení za uražené ego.

Reagovat
kubys

Wow, od toho jsou pravidla a proto se znova ptám, proč nedostal nikdo BAN za urážky Balotelliho, když platí pravidla pro všechny stejně? Třeba protože se to tu prostě neřešilo? Nahlášení za tuhle prkotinu prostě udělá jen ubrečená holka, nic víc.

Reagovat
herbage

Protože zde služba není non-stop. Tohle není poprvé, již dříve jsem "naprášil" pár uživatelů, kteří vyvolávali "hate-diskuse" a psali třeba "židi do plynu" apod., popř jsem upozornil admina, ať se podívá do nějaké diskuse a pak to tam promazal, když bylo hodně nablito. Pravdou je, že u stálých uživatelů, kteří se zde tak nějak známe, jsem to udělal poprvé, ale nešlo o žádnou výjimku. Dolar si musí uvědomit, že tohle dělat nesmí a když mu v tom nikdo nezabrání, bude to dělat dál. Jestli je pro tebe nadávání do zmrdů a sráčů prkotina, tak věř, že pro mě není. Sice si občas v duchu taky ulevím, ale nenadávám v diskusích, protože to je ubohé. Navíc dolarův hněv byl neoprávněný, Wilshere neudělal nic, prohřešil se N'Zogbia. To už je případ pomalu na psychiatra, když tady sprostě nadává na hráče, který se provinil jedině tím, že inkasoval tvrdou hlavičku do obličeje. Udělal jsem správnou věc a udělal bych jí znova. Jestli ty se chceš zastávat ubožáků jako dolar, tak klidně, ale mně je tohle chování proti srsti

Reagovat
$dolar$

Ty ses dobrej teda tebe museli mit ve skole asi hodne radi Jeste se chlubit tim, ze si nekoho nabonzoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Royi...TÁHNI DOMŮ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz čaká Villa, ktorá hrá snáď ešte tragickejšie ako Chelsea..to bude podívaná ale za tie body, ktoré snáď urveme, to stojí...neverím že by táto vyhra Blues nenakopla...navyše stratili United aj Arsenal, tak poďme na titul!

Reagovat
Azza

Wolvés!!!!Konečně!!

Reagovat
smazaný uživatel

+ som zabudol dodať jednu poznámku v hre Arsenalu : Povedzte mi ako je to vlastne možné ,že hráči ako Nasri ,Wilshere ,Arshavin a takto by som mohol vymenovať ďaľších technických hráčov Arsenalu , nedokážu založiť akciu hrou jeden na jedného proste si hodiť rýchlou alebo zložitešou kľučkou loptu niekde medzi hráčov a tak urobiť rozdiel ,prekvapiť a prečísliť súperove rady .V modernom futbale je to nevyhnutnosť pri týmoch ktoré pomýšľajú na najvyššie priečky. Niekedy sa proste do organizovanej obrany súpera prihrávkou dostať nedá (alebo len veľmi veľmi ťažko). Plus ešte jedna poznámka ,ktorá mi neskutočne vadí a reže mi to oči vo chvíľi keď to vidím je to, keď záložníci nemajú chuť si pýtať loptu , nemajú vôľu pomôcť spopluhráčovi ktorí je v obkľúčení aj 2-3 súperov ale radšej sa len kukajú čo vlastne s tým ide vymyslieť. Niektoré situácie hráči Arsenalu riešia neskutočne ALIBISTICKY a USTRÁCHANE ,čo sa potrvrdilo nie len v tomto zápase .

Reagovat
Lubinterista

..jeden příspěvek v PL a lituju toho

Reagovat
smazaný uživatel

1121.pro dolara jako admina EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Kaká?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

spíš ho to vyloženě sere

Reagovat
Bayern +

OT: $dolar$ na fb: ten herbage je takovej ubozak :)

Reagovat
smazaný uživatel

dej mi dolarovo fb někam do jinyho članku třeba

Reagovat
Bayern +

Jeho fb je i zde v diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

napiš to sem sem liny prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, koho to zajima...

Reagovat
Counter

Reagovat
rufus

Tak ať brečí, jen to sem nemusíš dávat. Já jsem rád, že zmizel a ty sem píšeš jeho status..

Reagovat
Liquid

radši 10 $ než 1 herbage

Reagovat
Azza

Reagovat
soukup

deset dolarů by to tu pohřbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden herbage taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Bohatě stačí jeden..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Tak jasné. Za 10 dolarů se slušně slejeme a z 1 herbageho mám akorát tak traumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1156. Pro zkázu Manchesteru City

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně výhra pro Chelsea! Teď se musí zvednout!

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

hm, neviděla jsem to... ted jsem se vrátila a jenom tak apaticky čumim na ten výsledek... ani se nedá řict, že bych to nečekala.

ale jak to tady tak pročítám, tak zas nějaká kontroverze nebo co...

Reagovat
herbage

Ani ne. Bendtner, Chamakh na hrotu, Aršavin hraje tužku, dá gól a připíše si asistenci. Wigan gól z vymyšlené penalty, druhá půle pasivní Arsenal, vyloučení N'Zogbii, inkasovaný gól z rohového kopu, pozdní střídání v 80. minutě a následné trápení poslední 10ti minutovku bez náznaku šance, takže normálka

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Kontroverzia ani nie podľa mňa, aj keď v nastavenom čase sa dala písknuť penalta po Samirovom priamom kope ale rozhodca neregoval. Skôr sme sa o víťazstvo pripravili sami totálnou nekoncentráciou, alibizmom a v neposlednom rade žiadnou taktickou obmenou alebo reakcoiu trénera na situáciu ,ktorá vládla na ihrisku. Neudržali sme víťazstvo v početnej výhode ,čo hovorí za všetko

Reagovat
smazaný uživatel

takze vlastne hral normalni Arsenal. Uz se tesim jak Arsene rekne, ze nechape jak jsme tohle utkani mohli ztratit

Reagovat
Counter

V nastavení jsme měli kopat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

To seš ty Roso? Nebo se Fabregas naučil česky?

Reagovat
smazaný uživatel

Spoliehať sa na penaltu v nastavenom čase po výlúčení domáceho hráča ,pričom tá ruka hráča v múre nebola vysoko nad úrovňou jeho hlavy a ešte k tomu som si istý ,že Samirova strela by šla nad ,je útopiu

Reagovat
herbage

Zatímco spolíhat na penaltu po nahraném pádu před vápnem je realitou

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ,v tomto ti nemám ako odporovať ani súhlasiť lebo prvú polku som nevidel ale Arsenal si za tú remízu môže jednoznačne a hlavne sám. Vina rozhodcu na strate bodov je minimálna (takéto situácie sa dejú bežne)

Reagovat
fantomas

Omg, když už tu penaltu chceš rozebírat, fakt bys neměl dojít k jinému závěru, než že se prostě měla pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja práveže nejak zvlášť tú situáciu riešiť nechcem ,pretože si nemyslím ,že to bola nejaká prelomová situácia .Proste sa to dalo pískať ale nepískalo sa a nikto by preto nemal mať nejaké výhrady lebo to bola minimálne sporná situácia ,ktorú rozhodca mohol posúdiť akokoľvek vzhľadom na jej neprehľadnosť a isté prirodzené reflexy hráčov pri strele mierjiacej v blízkosti ich hlavy.

Reagovat
fantomas

Tak měla se kopat pentle, ale jinak byla kontroverze spíš v tom, že nejhorší hráči na place obstarali oba naše góly.

Reagovat
smazaný uživatel

To hodnotím skôr ako dokonalý paradox .Preto sa modlím ,že Wengera neuspokojí táto ich gólová potencia a vzľadom na to ich zasa neomylne postaví do základu .

Reagovat
fantomas

Paradox nebo kontroverze, to tady vyjde nastejno. Nebudu slovíčkařit.

Reagovat
smazaný uživatel

samozreme *uspokojí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kvalitní diskuze

Reagovat
Liquid

This is eurofotbal!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No, these people are assholes.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ramires dneska překvapil. Výbornej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem koukal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Hodgsone jdi do prdele

Reagovat
Swarley

1200. pro Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
fantomas

200. pro Arsenal! A dobrou!

Reagovat
fantomas

*1200 a stejně ne. To mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

druhý a ještě blbě

Reagovat
Bayern +

1200. pro záchranu West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dá mi někdo prosím dolaruv fb chci se mu smát

Reagovat
smazaný uživatel

je tady v diskuzi (stačí hledat a vědět, jak se jmenuje - případně jen to druhé)

Reagovat
smazaný uživatel

hledal sem všechny jeho přispěvky ale nemužu to nikdy najít

Reagovat
smazaný uživatel

120?. Chelsea na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to bude zajímavé.... teda snad no. Jestli se to třeba za 5-8 kol jakžtakž srovná bodově,tak to bude NEJ PL za mnoho roků.

Reagovat
vladis271

Toto už je moc, ešteže som to nevidel...Roy pal dop...

Reagovat
smazaný uživatel

No LFC ...... nechápu !

Reagovat
vladis271

a kto ho má chápať? Prehrať s posledným tímom na Anfielde? Ešte v januári nás zosmiešnia mancs a može sa pakovať...čoho je moc, toho je moc. dovidenia. Nech ste sympatický ako chcete pán Hodgson, vypadnite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson opět dokazuje, že na velkoklub nemá a měl by se vrátit zpátky do Norska či Švýcarska nebo kde všude to trénoval Arsenal mě potěšil, my sme hloupě ztratili, oni taky CHelsea konečně zabrala, ale to už snad muselo přijít...

Reagovat
Chazy

Proboha proč by se měl vracet do Norska či Švýcarska, když s jedním z nejhorších týmů PL došel do finále EL???

Reagovat
Pinturicchio

V téhle sezoně s LFC nezmůže nikdo nic. Změnili se majitelé, kádr má stejný / horší, jako Benitez. Nechápu, co si v téhle sezoně od Roye kdo sliboval. Tuhle sezonu prostě nějak dokopat a tu další se uvidí. ( .... ale už se spekuluje o návratu Beniteze, respektive jsou na to vypsané sázky )

Reagovat
kiwwi

Scouseri sa proste chcu silou mocou presvedcit ze s tym timom nedokaze urobit nic nikto

Reagovat
Pinturicchio

Je to blbost, tohle točení trenérů. Stačí se podívat, jak začal Ferguson v MUTD ( čímž je nechci srovnávat ). A kde je ted?

Reagovat
kiwwi

minimalne do konca sezony by mal Roy dostat sancu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Chazy

Já to taky nechápu. Zatím vůbec neměl šanci ten tým přizpůsobit svým představám.

Ale nebojím se, ti Američani ho nechají. Terry Francona je u Red Sox taky už 6 let, i když je pravda, že on vyhrál hned první rok ligu ... ale pokud si přivedou myšlenky z MLB, tak tam se manažeři kvůli jedný sezoně nemění.

Reagovat
Pinturicchio

Když je z té sezony navíc sotva polovička a ted je před ním přestupové okno.

Reagovat
Chazy

Navíc převzal tým v rozkladu. Ale zase je pravdou, že ho určitě neposílil ideálně. Dost peněz tak nějak vyhodil oknem a nevrátí se mu (Konchesky, Poulsen, ty už dál nepošle)...

Reagovat
Pinturicchio

Přesně, to, že ten tým byl v prdeli už předtím a "jede" dál ještě po Benitezovi, nikdo jakoby nevidí. Ty přestupy jsem neslodoval, takže nevím. Ale myslím, že takového Poulsena někde v Německu / níž v Anglii snad udá

Reagovat
vladis271

ten debil chce bojovať o LM, a prehrá doma s vlkmi

Reagovat
kubys

Ale zas když se do tebe zakousne vlk, to se blbě hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

spis kdyz mas sam vlka

Reagovat
vladis271

ja už nechápem nič. Raula drbne na krídlo. Problém s Raulovou formou a návratom Gerrarda vyrieši tak, že ho jebne na krídlo ( ) Ngog trepe o tom, ako treba vyhrať pre fanúšikov. Toto je trápna komédia. A aby to nestačilo, posledné svetielko, nádej, že Arsenal uvhmatne čurákom itul, majú šancu dotiahnuť sa a oni rupnú s Wiganom, potom, čo dajú čukotku. A načo to mám pozerať? Ke%d už teraz môžu odovzdať pohár mancs, my uhájime tak 10 miesto ( možno ) jediné napätir, že existuje možnosť, že Chelski nedá ani 4. flek, čo sa aj tak nestane. Thank you EPl!!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nefandil si náhodou United?

Reagovat
vladis271

už dávno ma takto niekto neurazil. Daj adresu, podávam na teba oznámenie pre poškodzovanie dobrého mena.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak promiň, no...

Reagovat
vladis271

v pohode

Reagovat
cristiano.K.

a za urážku na cti!

Reagovat
papos182

A ne ze by to byla treba smolna prohra, ale naprosto zaslouzena, my meli jedinou sanci. Vetsinu zapasu nas Wolves prehravali

Reagovat
smazaný uživatel

1248. Pro Franka Lamparda

Reagovat
kubys

Nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Trhni si

Reagovat
kubys

Nevím za co pro toho zm*da...to chápou možná tak fanoušci CFC. (Ano, chci ban urazil jsem hráče )

Reagovat
smazaný uživatel

A nominaci na hlášku roku bys nechtěl ?

Reagovat
kubys

Už jsem byl minulý rok, to bohatě stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

A nominaci na hlášku roku bys nechtěl ?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1249. Pro mě, a pro toho, kdo mi dá

Reagovat
smazaný uživatel

bez čárky před a*

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool uz je absolutne vy vite kde

Reagovat
smazaný uživatel

mělo to být 1:4, místo toho je to 2:2...Arsenalu penalty upřel 2 naopak Wiganu jednu krásnou dopřál, na druhou stranu ta penalta Wiganu se dala písknou, Charles to nafilmoval excelentně, ale jestli je schopnej písknout takovou penaltu tak musí být schopnej písknout i tu na Walcotta nebo tu ruku ve vápně

Reagovat
j_mrazik

Pokud trenér nevidí, že ze zálohy je schopnej odebrat míč jen Wilshere a to když soupeři na 3m odskočí balon, tak je podle mne idiot. Pokud nevidí, že jejich pravej bek je dřevák a nenechá Walcotta se kolem něj proběhnout, tak si zaslouží jet domů stopem. Šetření hráčů je fajn, ale tohle je na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah baby, we are back!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný ofsajd Drogby, ale na druhou stranu, kdyby obránci Boltonu nezvedli ruce, a nespoléhali se na to, že to ten ofsajd je (jak je v dnešním fotbale zvykem...) tak by si myslím drogbu i Maloudu pohlídali...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Blues měla asi 20 ofsajdů , takže to jednou muselo vyjít . A dokonce nás i jednou zařís , takže ono se to vyrovnalo ale jak říkáš , mají hrát a né ukazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hranicni situace , zapomel se tam totiz pravej obrance... Ale 2 minuty predtim to zase piskly Anelkovi a mohl jit sam na branu a to podle me ofsajd urcite nebyl . Takze stezovani na rozhodciho neni na miste .

Reagovat
smazaný uživatel

Roy asi dnes skončí , nevím kdo by tohle ustál . Pokud je ale vytáhne do LM bude kouzelník.

Reagovat
j_mrazik

1300. pro volení vhodnější základní sestavy Arsenalu proti tragickým soupeřům

Reagovat
Swarley

Reagovat
j_mrazik

Voloupej si.

Reagovat
Chazy

Jo, ale to s včerejškem nesouvisí, protože Wigan tragickej není

Reagovat
j_mrazik

Dát Bendtnera na LW a skleněnou zálohu s největším tvrďákem Wilsherem. To musí mít Wenger o vás asi špatný mínění, nebo je to vůl.

Reagovat
Chazy

Samozřejmě že měl o Wiganu špatný mínění. Respektive neměl ten kádr zmapovanej. Je to takový legrační, AFC fakt má hráče, který kdyby tam dal, tak to mohlo bejt 0-3 po poločase.

Reagovat
j_mrazik

Vás není třeba mapovat. Stačí dát jednoho černýho borce do střední zálohy. Čahouny do útoku, rychlíky na kraje. Rosu doprostřed. I s diamantem by je porazili.

Reagovat
Chazy

Nj, ale kdybys tu zaujatě nečet každej můj příspěvek, tak bys to postavil jako Arsene a taky bys netušil, co by se na ten Wigan hodilo

Reagovat
j_mrazik

Nechci ti srážet sebevědomí, ale tvoje příspěvky nehltám. Na Wigan by sestavil lepší jedenáctku i kouč rugby.

Reagovat
Chazy

Nojo, moje sebevědomi (který mně zůstává skryto) úplně letí dolů

Reagovat
j_mrazik

To mne mrzí.

Reagovat
Pinturicchio

Tak abych si to v tom udělal jasno, pane Wenger ... pořád je AFC kandidát na titul? Nebo na tom remíza s Wiganem něco změnila? Samé otázky.

Reagovat
Counter

zas nějaký nový uživatel...

Reagovat
smazaný uživatel

Spis uz nema kratke nohy, tak si vyskakuje..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Heleme se, kdo se začal zajímat i o fotbal ..

Reagovat
Pinturicchio

O fotbal se zajímám dlouho ... o kopanou v PL chvíli, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

diskuze

Reagovat
Chazy

http://www.footytube.com/video/wigan-athletic-arsenal-dec29-69030

Od 14:30 je pěknej rozbor lenosti Arsenalu a hlavně toho Squillaciho.

Reagovat
herbage

Hlavně že všichni to házej na Lauranta, který mnoho akcí Wiganu sám zastavil

Reagovat
j_mrazik

Mně se prostě to naše baroko nelíbí.

Reagovat
herbage

Proti Chelsea hrál úžasně. Na jeho levé straně před ním bránili Denílson, Eboué a Bendtner, tedy vlastně nikdo. Stam když pokaždé vzal míč, tak se kolem Bendtnera prosmýkl jako nic a pak šli s N'Zobiou vždy na Ebouého a zbyl tam vždy jen Laurant. Až bude hrát s Vermaelenem vedle Sagny a před ním Song, tak všichni uvidíte, co v něm je. Včera byl hozen jako neplavec do bazénu se žraloky a vy se mu smějete, že neumí plavat, když by ho žraloci přeci měli motivovat

Reagovat
j_mrazik

Já přímo proti němu nic nemám, ale potřebuje vedle sebe někoho jinýho. Popravdě jsem nepochopil tu zálohu. Co místo to omyl.

Reagovat
herbage

Wenger chtěl zkusit, jak by tým hrál při absenci Songa a kdy je lepší příležitost, než na hřišti nejhoršší ofenzívy ligy? S Koscielnym se počítalo vedle Vermaelena, že první půlrok se bude vedle něj zacvičovat a druhý už to bude klapat. Nohužel, tenhle plán nevyšel, přesto se Laurant dle mého drží zatím dobře. Je jasné, že kvait hráčů jako Vidić zatím nedosahuje, ale potenciál rozhodně má. Až se konečně sehraje stabilní stoeperská dvojice, jeho výkony porostou a bude naší velkou stálicí, za tím si stojím

Reagovat
j_mrazik

Neber to osobně, ale už se nějak nechci bavit o včerejším zápase. Kouč to podělal, finito. Nesmyslná a zbytečná ztráta 2 bodů, který budou sakra chybět.

Reagovat
herbage

Vždyť se také o včerejším zápase nebavíme, jen jsem zodpovídal tvůj dotaz a pokračoval o Laurantovi

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland, W.B.A., Newcastele, Spu*s a Wigan...všechny porazit, tak se teď vyhříváme na výsluní se 49 body a místo toho zase máme hrůzu z toho, co se stane v Birminghamu a pak doma nebezpečně rozjeté City, špatné vyhlídky díky naší lenosti a lenosti Wengera nás připravit, aby jsme se mohli koncentrovat na slabší týmy takto ten titul fakt nikdy nevyhrajem

Reagovat
hefy

Já jsem včera nechytl začátek. Ta Hugova šance po Clevovo nahrávce. To měl být gól. :(

Reagovat
Chazy

Clevově.

Reagovat
hefy

Reagovat
Chazy

Ale neber to tak, s tím jak se všechno stalo Wigan remizoval, kdyby to Hugo dal, třeba to pak skončilo 1:8.

Reagovat
hefy

Neberu, ale tohle se musí proměňovat. Takovýhle situace by nás třeba proti WHU mohlo hoodně mrzet.

Reagovat
Chazy

No to pochopitelně. Ale jak by moh Hugo dát gól z jasný šance? Ten potřebuje co nejsložitější pozici a pak předvíst nějaký stylový ukopnutí který vypadá jako geniální řešení.

Reagovat
Chazy

Ale legrační je, že Hugovi snad už došlo, že je víceméně podprůměr a jediný týmy který o něj stojí jsou Stoke, Fulham atp, tedy ty, kde by si vůbec nepolepšil a tak ještě nějakou dobu zůstane.

Což je sice hezký, ale furt sem tak akorát nasranej, že jsem přišel o Amira. Lepšího útočníka Wigan nikdy mít nebude a odešel by aspoň za 15 mega. Nakonec mu Bruce zkurvil pověst natolik, že pokud z Egypta vyleze, tak až po třicítce.

Reagovat
hefy

Wigan má lepšího - Boselli. Jen se musí rozehrát. Už začínam bejt trochu nedočkavej, ale věřim, že jednou bude tahounem.

Reagovat
Chazy

Lepšího než Zaki? Možná. Ale vem si, že on už rozhodl finále africkýho mistroství, patří mezi nejlepší hráče celý Afriky a v PL okamžitě po přestupu byl jedním z nejlepších hrotů. Pro mě bude navždycky po Landzaatovi nejlepší hráč, co kdy za Wigan hrál.

Reagovat
hefy

Úplně nejvýš já teda řadím Antonia. Je fakt, že za United hraje daleko lépe, ale stejně to pro mě bude nejlepší hráč Wiganu vůbec.

Reagovat
Chazy

No to já mám právě spolu s Willym za nima. Já vím, že si Dennyho ve Wiganu nějak moc neviděl, ale opravdu vynikal neskutečně.

Reagovat
SunFells

"S Koscielnym se počítalo vedle Vermaelena, že první půlrok se bude vedle něj zacvičovat a druhý už to bude klapat"

Neskutečný, kam ty na takové informace chodíš ..

Jinak u Laurenta (Skutečně je to Laurent jako milióny dalších lidí a ne jediný Laurant na světě) ten potenciál vidět jde, odehrál několik velmi kvalitních zápasů, nicméně na stopera leckdy až moc riskuje a dělá hloupé chyby, je prostě nezkušený a s takovou zatím nemá v základu gunners co dělat.

Reagovat
SunFells

reakce na herbage.

Reagovat
herbage

Došlo mi Stačilo se podívat na přípravný zápas proti AC Milán, aby člověk viděl kvalitu Laurenta. Tam dokonce zastínil svým výkonem Thomase a těžko říci, kde by dnes byl, kdyby byl Verminátor zdravý. Myslím, že Koscielny hraje v základu oprávněně a že vám to ještě dokáže

Reagovat
SunFells

Proti Milánu fakt zaujal, ale italové nejsou měřítko a i tam bylo vidět jakej je to hazardér.

Proti Blackburnu ho zase ztrapnil i mladej Diouf. Největší vinu na prohře s WBA nenese Hliník, ale právě Koscielny ....a těch zápasů by se snad našlo i víc.

Já mu celkem věřím a až se trochu uklidní, rád ho v té sestavě uvidím. Nicméně přivést ho byl to od Wengera hodně blbej tah, zvlášť když se nechal od Lorientu ještě tak vysát.

Reagovat
herbage

AC Milán že není měřítko? Naopak, ukázal velký přehled, skvělé čtení hry a dobrý timing. Jeho největší slabinou je momentálně nízká fyzická vyspělost, ale stačí tvrdá a usilovná práce v posilovně a bude z něho stoper par excellance. Podívej se, jak to samé dostalo Jacka až do základní sestavy, v zápase s Chelsea dokonce odstavil tělem Essiena. Diouf ho právě přetlačil, byla to jeho chyba, ale dá se ještě akceptovat. Prohru proti WBA snad nemůžeš myslet vážně, ta jde jednoznačně na Wengerovu hlavu. Před prvním gólem se nechal jako malý kluk vyškolit Sagna, před druhým dostali housle Aršavin s Clichym a Almunia tým zrovna taky dvakrát nepodržel a třetí gól jde také spíš na vroubke clé obraně, než zrovna Laurentovi. Klidně ať proti týmům jako Stoke či Sunderland hraje spíše Djourou, nebude mi to vadit, ale v Lize mistrů proti týmům jako AC bude Laurent k nezaplacení. Zajímavý fakt je, že Vermaelen měl vedle sebe první sezónu Gallase a mohl vedlě nej růst, vedle koho má růst Koscielny? Čekal bych od fanoušků Arsenalu alespoň nějakou podporu, ale koukám že je pro vás víc, abych neměl já a Wenger pravdu, než abyste mu přáli aby se konečně chytil a stal se naší oporou. U všech hráčů bývá první půlrok hájení, vy jste mu nedopřáli ani jeden měsíc. Takový fantomas neuzná kvality Vermaelena ještě ani teď, přitom byl zvolen do all.star sestavy PL za uplnulý ročník. Některým lidem se holt člověk nezavděčí

Reagovat
Counter

Však taky Vermaelen v sestavě roku neměl co dělat Být to sestava nových nákupů, tak ano, ale v celé PL bys rozhodně našel lepší stopery...

Koscielny si určitou dávku tolerance zaslouží, to ano, ale jeho konstantní chybování bije tak do očí, že je kritizován oprávněně. A když tu pak nastoupíš ty a začneš jej vychvalovat, následná protireakce je logicky ještě tvrdší.

Letos máme nejslabší obranu za poslední roky, zrovna dneska jsem četl, že naposledy jsme udrželi čisté konto 10. listopadu, v celé ligové sezoně inkasovali v 15 z 19 kol. To je ubohost a jiný za to může než Wenger?

Reagovat
herbage

No, před zápasem s Wiganem jsem četl, že 45% gólů jsme inkasovali po standardních situacích, po zápase s Wiganem si můžemě připsat další dva inkasované ze standardek. To je náš dlouhodobý problém a fakticky nevím, co s tím dělat. Včera byla viditelná absence štítového záložníka a nevracení se křídelních hráčů na pomoc obraně. Proti Chelsea bránil a napadal celý tým, proto jsme také inkasovali jen jednou a to ještě smolně. Ok, možná to s vychvalováním Koscielnyho přeháním, ale přijde mi, že nikdo krom mě mu snad ani nevěří. Řikám, dejte mu čas na sehrání s Vermaelenem, pak hodnoťte. Už před sezónou jsme říkal, že tahle sezóna bude pro novou stoperskou dvojici sehrávací a nějaké stabilní výkony můžem čekat až od té následující

Reagovat
Counter

Problém je, že fanoušci Arsenalu už samotné slovo "sehrávání" nemůžou ani cítit Teď už prostě skončily všechny lhůty, veškerá trpělivost, teď mají přijít trofeje.

S Wiganem už jsme se dostali na rovných 50 %, hezké číslo.

Reagovat
SunFells

Ach jo, nedělej z nás zase nějakou partu nedůvěřivců. Vermaelen měl skvělou a sezónu a pokud mu něco fantomas vytýkal, tak to hádám byla poziční hra, ve které má Thomas ještě co ladit.

A ano, AC Milán není měřítko, kor v přípravě. My jsme potřebovali hráče do PL, někoho kdo zastoupí Gallase. A co udělal Wenger? Koupil nezkušeného pavouka z L1 za částku, za kterou mohl mít Sambu ...I větší investice do Cahilla by se vyplatila.

A k WBA, u prvního gólu se nechal vyškolit Sagna, ale pořád ta situace nebyla tak nebezpečná ...Akorát Koscielny naprosto ignorující vše ostatní mimo balónu šel zbytečně do stejného prostoru jako Squillaci před ním a nechal za sebou díru. U druhého gólu nesmyslně nedostoupil hráče a doprovodil ho pohodlně ještě vápna do dobré palebné pozice, jakej to gentleman. Almunia si u této akce nepočínal dobře, ale ten hráč se především neměl dostat do takové příležitosti ...A třetí branka, to byl chaos v celé obraně, z toho ho neviním. Ale ten zápas prohrál on, hloupými chybami.

Reagovat
herbage

Sám moc dobře vím, jak jsou ostré míče pozemi do vápna těžko bránitelné, zvlášť když jsou protihráči v náběhu. Jerome Thomas si v klidu obešel Sagnu, šel po brankové čáře, měl čas se rozhlídnout a poslat časovaný balón do vápna. Koscielny byl sice zmatený, ale Thomas mohl poslat míč jak do vápna, tak před vápno na další nabíhající hráče a ten gól rozohodně připisuji Sagnovi. Ten druhý mohl jít Jarovi pod nohy, ale šel by ven a pískala by se proti nám penalta. Chyba byla vůbec rozběhnutého Jaru pustit s míčem do vápna, za to Koscielny taky nemohl. Sambu snad nemyslíš vážně, vždyť je to lempl. Cahilla beru, by by rozhodně lepší pro zápasy PL, ale v LM bych k němu neměl důvěru

Reagovat
SunFells

No přesvědčovat tě o něčem nemá cenu, zvlášť když se jedná o Koscielnyho.

A Samba že je lempl?

Reagovat
Counter

A jakou kvalitu mělo v tu chvíli AC? Byl to jeden z prvních zápasů jejich přípravy... Kostelník je zatím za očekáváním, potřebuje zesílit a vyzrát psychicky. Jsem v tuto chvíli jednoznačně pro Djoroua.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Metro je prvotřídní bulvár, jejich informacím věřím ještě míň jak goal.com :) A před herbagem se takhle neptej, vysvětlil by ti, že Mertesacker je kopyto, které by do defenzivního systému AFC nezapadlo.

Wenger nikoho nekoupí, ledaže by Vermaelenovi upadla noha...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsem nevěděl jak je to s Metrem ale když vydrží Djourou a nezraní se. Vermič se vrátí tak to snad bude OK...ale....

Reagovat
Counter

Ještě horší je to na DM - nikdo jiný neumí zahrát tak defenzivně jako Song. Denílson nemá potřebnou fyzickou sílu, předvídavost ani poziční hru, nejvíc mě na něm štve jeho neschopnost udělat taktický faul. A stejně nikdo nepřijde, protože Wenger klasicky nebude chtít zabít talent svých hráčů, konkrétně Frimponga, popř. Coquelina.

Reagovat
smazaný uživatel

njn to se ukázalo včera, to musí být nějaký řízek jako Melo, atd....

Reagovat
herbage

Mertesacker? To je kopyto, které by do defenzivního systému AFC nezapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nzogbia to tam trošku větral Jiank snad pokaždé když Arséne začne prohlašovat něco o titulu, tak následující utkání takřka pravidelně Gunners selžou

Reagovat
Chazy

Nevím jestli to z toho sestřihu bylo znát, ale Alcaraz odehrál dobrej zápas, tak bys viděl, že do tý nejhorší 11 snad nepatří ... Ale z jeho zákroků tam asi bylo jen jak nejdřív obral jednoho hráče o míč a pak odvrátil centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,obral Wilshera a odvrátil centr do boční sítě..jinak z toho sestřihu to moc vidět nebylo, tže musím napravit třeba v příštím kole Jinak mi přišlo, že vám rozhodčí pouštěl hodně hraniční situace při napadání rozehrávky, docela dost situací pro mě byly fauly na gunnery. Navíc i "faul" Wilshera, který předcházel Nzogbiově vyloučení, byl spíš faulem Charlese.

Reagovat
Chazy

Jednoznačně, opravdu jediný štěstí je, že Nzogbiu vyloučil. Já si ani nevybavím kdy nějak moc rozhodčí poškodili Wigan, snad loni proti Birminghamu, kdy nasimulovali penaltu po skluzu Melchiota. Ale stejně to nebylo úplně nezasloužený.

Příští kolo je Wigan - NUFC a v ten čas se nehraje nic jinýho, takže to bude ideální šance. Navíc je tam ta slavná Chazy-Hrubas rivalry.

Reagovat
hefy

Možná škoda, že se nechal vyloučit zrovna na Magpies. Mohl být nahecovanej a předvést životní výkon (už několikátej). :)

Reagovat
Chazy

Pravda. Třeba si zahraje De Ridder.

Reagovat
Chazy

Jinak měls pravdu, McArthur je fakt sprinter Nevěřil jsem, co dobíhal. A jak stačil Charlesovi při protiútocích. Co jeho využít na křídlo?

Reagovat
hefy

Nojo, já tomu taky nemohl uvěřit. Možná, že by křídlo zvládl, ale nebyla by to škoda? Přece jen tam je teď docela přetlak a navíc se snad vrací de Ridder. A přijde mi, že na to kolik m uje celkem umí tu hru kontrolvat ze středu. Neni zbrklej, počká si a pak dá přesnou kolmici na N'Zogbiu nebo jinýho rychlíka. Jako jo, rychlost má, ale nevím, jesli by to nebyla trochu vražda. Radši uvidim střed Watson-Diame-McArthur než jakoukoli s Thomasem.

Reagovat
Chazy

Co furt máš s Hendym, vždyť je výbornej ...

Hehe, asi máš pravdu. Ale teď když je ze hry Charlie. Ideální to bude takhle. Rozehrát Boselliho a McArthura a pak

McCarthy-Diame-McArthur

Nzogbia-Rodallega

Boselli

S tím, že Nzogbiu jednou nahradí Moses, Watson bude náhrada za oba Jamese a Hendry bude náhrada za Diameho. V případě těžkýho soupeře bude záloha Hendry-McCarthy-Diame.

Reagovat
hefy

Úplně přesně takhle bych to viděl. Na chlup stejně. Zbavit se Koumase s Gomezem, sehnat nějaké křídlo (nebo Cleva), případně dát šanci de Ridderovi, který by plnil roli prvního křídelního náhredníka, za toho předpokladu, že Charlie odejde a Moses převezme jeho pozici. Di Santo za Boselliho. Hmm, to by mohlo na příští sezonu krásně sedět.

Reagovat
Chazy

Také myslím. Ono ve Wiganu (krom Charlese) momentálně není nikdo tak kvalitní, že by se o něj měly kluby přetahovat. A Diame má až moc rizik kolem zdraví, ještě jsem neviděl jedinou spekulaci kolem jeho odchodu od doby, co přišel.

Reagovat
hefy

Zájem bude časem o oba Jamese. Minimálně o McCarthy určitě. O Mosese asi taky, ale to je zatim v nedohlenu. Ještěže je Alcarazovi a Gohourimu skoro třicet, ty dva už nikdo nekoupí, protože ta perspektiva tam už moc neni.

Reagovat
Chazy

To jsme říkali i o Bramblovi, vzpomínáš?

Reagovat
hefy

Bramble ale odešel, protože je v porovnání s tutěma sračka. Ten byl víceméně vyštípán pryč. A já pochybuju, že seženem kvalitnější hráče do obrany, než teď máme, tim myslim stopery.

Reagovat
Chazy

No to zase ne, sračka...., hrával skvěle, tu sezonu pod Brucem byl vážně stoper do repre. Ale Martineze evidentně nepřesvědčil Snad už Martinezovi ale dojde, že když pod ním hraje obránce špatně, neznamena to, že je obránce špatný ...

Reagovat
hefy

To je pravda, ale v teď by nehrál základ, navíc pod trenérem, kterej mu očividně něvěřil. Alca i Gohouri jsou před nim a nebojim se řict že i Gary. Já jsem nakonec rád, že odešel. Škoda, že do týmu, kde mu nemůžu fandit.

Reagovat
Chazy

Sunderland vyhodí Bruce, pak třeba budou sympatičtější. Pod Keanem jsem je měl rád.

Reagovat
hefy

Já taky a obraně měli Evanse, toho mam taky rád.

Reagovat
Chazy

A rozhodli se ho nekoupit za to Keana nemohlo dost fandů vystát.

Reagovat
hefy

No, ještě že tak. To by byli United už úplně k smíchu. Nechat si utéct Shawcrosse, Cathcarta a ještě Evanse to by bylo něco.

Reagovat
Chazy

Tak kdyby tehdy šel Evans, Cath by zůstal

Reagovat
hefy

A Pique. Je sranda, když ho hodíš do googlu, tak tam má furt většinu fotek ještě z působení v Anglii, přitom v Barce odehrál neco přes sto zápasů snad a další dvacet za španělskou repre.

Reagovat
Chazy

Toho je hrozná škoda, MU v něm mělo toho největšího talenta. Jsme mu fandili na manutdcz.com, pamatuju jak tam jedna holka furt otravovala, že by měl hrát on a ne Ronaldo, protože je Gerard hezčí a nechtěla pochopit, že hrají tak nějak každej něco jinýho.

Reagovat
Chazy

Jo a abych nezapomněl, Foxes Wiganu zranili a poslali zpátky Kirka...

Reagovat
hefy

Jono, co se dá dělat, aspoň nebude na lavičce strašit Pollitt.

Reagovat
Chazy

Legenda

Reagovat
hefy

Ale jsem rád, že ho máme. Musí skvěle působit na ty mladý kluky, ale nechci aby hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl být dobrý zápas, doufám že budu mít štěstí na kvalitní stream Jinak nerad hodnotím na základě jednoho zápasu, na druhou stranu si pamatuju Alcaraze z MS, kde se mi stejně jako celá Paraguay líbil. Ještě otázka k divákům: zdálo se mi to, nebo fotbal ve Wiganu netáhne?

Reagovat
Chazy

To teda táhne, chodí tam víc jak na rugby ... Ne tak takhle, ve Wiganu fotbal nemá žádnou tradici, takže tam chodí (relativně) málo lidí a ti fandit neumí. Musíš to brát tak, že ten klub vzniknul 1932, profi ligy hraje od 1978 a tenhle stadión má teprve 10 let. Navíc 10 min vlakem kolem máš Bolton, City, United a o kousek dál Blackburn. Takže do Wiganu chodí jen obyvatelé Wiganu a jen ti obyvatelé Wiganu, co nesledují rugby, který je ve Wiganu daleko dýl. Chodí tam maximum lidí, co chodit může.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku konkurence, no Proč si jim vůbec začal fandit?

Reagovat
Chazy

Asi proto, proč možná pár lidí začne fandit Blackpoolu, když se letos a příští rok zachrání. Je to sympatický, když někde naprosto nejsou podmínky na PL a ten klub se s tím popere. Wigan nejen, že nemá podmínky na PL, on nemá podmínky ani na fotbal, vůbec není důvod, proč by se tam měl fotbal na profi úrovni hrát a stejně hraje nejprestižnější ligovou soutěž na úkor všech možných vítězů PVP, PL, FA Cupu a týmu co existují 2x dýl. Je to takový fantastický, pochybuju, že se to ještě někdy někomu povede. Žádnej podobnej tým ve druhý lize není. Každej tým se ohání historií, úspěchama a jen pro Wigan je opravdovej svátek každej další rok v PL. Nikdy není neúspěch skončit 17., přijde totiž další rok, kdy si rugbový město dělá srandu ze všech Leedsů a Nottinghamů.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý přístup... otázka je jak dlouho takhle ještě můžou přežívat, u takových klubů stačí jedna nepovedená sezona (sestup) a pak může nastoupit volný pád. Jinak zdá se mi to, nebo jsi dříve fandil MU? Myslím, že jsi to tady jednou zmiňoval když tu byla diskuse o sympatických a nesympatických hráčích v jejich kádru...

Reagovat
Chazy

Jj, Wigan spadne a bude to asi ztracený. Proto jsem rád, že jsem to zažil.

Dlouhý roky no, vybral jsem si MU někdy v 8 letech podle Beckhama a jeho dresu co jsem dostal a vydrželo mi to dokud jsem nedostal rozum

Reagovat
Chazy

A navíc majiteli je 74 a už sám mluví o tom, že přemýšlí, komu ten klub předat, takže kdo ví jak bude fungovat pak. I když on nemá v plánu, že se bude po něm dědit, takže předpokládám, že si pečlivě vybere a zajístí Wiganu budoucnost i po jeho odchodu z funkce/smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladická nerozvážnost, to je odpustitelné ještě jedna věc: Al Habsi (pokaždé když ho vidím, tak zachytá výborně) - zastupuje za indisponovaného Kirklanda, nebo už povýšil na jedničku?

Reagovat
hefy

Bohužel už to je plnohodnotná jednička. Jako je skvělý, ale vidět Kirka sedět mi rve srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nevidět, ne? Mně niky nebyl nějak extra sympatický ani na hřišti ani mimo něj, tže já tam toho Al Habsiho vidím skutečně rád

Reagovat
hefy

Vidět ho sedět. Mně právě je sympatický, asi jako většina anglických brankářů (vyjma Fostera teda).

Reagovat
Chazy

Co se ti na Benovi nelíbí? Za něj bych ale dal cokoliv, ten by posadil Habsiho i Kirka, ale právě na tak kvalitního gólmana Wigan holt nemá.

Reagovat
hefy

Protože všichni řikala, že je lepší jak Kuszczak a to samozřejmě neni. To mi ho MUfani strašně zprotivili.

Reagovat
Chazy

Tak tehdy samozřejmě byl, o tom nebylo sporu. Ve Watfordu byl jedním z nejlepších gólmanů PL a Kusczcak měl za sebou jen působení ve WBA, kde měl 5 super zákroků a jinak byl naprostej tragéd. Vlastně se do MU dostal jen díky Robsonovi. Jestli teď je lepší, to opravdu nevím. Ale Ben má opět nakročeno líp, protože se jako první utrh.

Reagovat
Chazy

On už je jednička, poslal Kirklanda na hostování a prostě mu nedává šanci. Dost mě překvapuje. Všechny překvapuje. Tak kvalitní gólman a 4 roky jen dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si to, je fakt výborný

Reagovat
Chazy

A navíc to všechno vybudoval člověk, kterej se dostal k bohatství z naprostýho ničeho, což mě jako dobře zajištěný dítě s plánovanou velikou budoucností strašně fascinuje ..

Reagovat
kiwwi

v prvom polcase bol Alcaraz dost zle, druhy polcas uz hral dobre...

Reagovat
Chazy

Hm, ani ne, u těch gólů to byly zas tradiční wiganský komunikační problémy. Tam bych vinil celou obranu, on hrál dobře. Má bejt kapitán on a ne Caldwell, je to lepší dirigent.

Reagovat
j_mrazik

Selže on, kádr měl k dispozici luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že takovou obměnu kádru jsem po minulém zápase moc nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

respektive základní 11tku...

Reagovat
smazaný uživatel

1382 pro Jean Claude van Damma

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte kolik stál lístek na El Clasico dnešní rok?

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, dnešní rok, oxymoron jako prase...

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kubys

No, není to oxymoron, ale nechám tě žít v nevědomosti.

Reagovat
kiwwi

takze je to iba moron

Reagovat
kubys

Tak to zas ne, je dobře, že zná básnické prostředky.

Reagovat
kiwwi

nemyslel som tym ze on je moron

Reagovat
smazaný uživatel

joo... to když se nás při suplování ptala profesorka na rozbor básní - prej: "vy děláte, jako kdybyste všechno tohle slyšeli poprvé!"

Reagovat
smazaný uživatel

No popravdě řečeno je to něco jako oxymoron, protože rok nemůže trvat pouze den, je to ve své podstatě nesmysl, takže záleží na tom, jak se to pojme

Reagovat
kubys

Oxymoron je snad spojení dvou protikladů a koneckonců - ano, pro někoho rok může trvat pouze den. (Morbidní, ale co už. )

Reagovat
smazaný uživatel

tak mrtvé milenky cit není žádný protiklad a přitom je to oxymoron jak vyšitý

Reagovat
Chazy

Hehe, pěknej příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju ještě z přijmaček na střední a to už je nějakých 7, 8 let zpět A vlastně mé první setkání s oxymoronem

Reagovat
Chazy

Právěže úplně stačí, že se ta slova vylučujou takže tvoří logickej spor, nemusí to být protiklady.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, oxymoron je nelogické spojení slov (což samozřejmě jsou i dva protiklady, ale nejenom ty...) viz. wikipedia http://cs.wikipedia.org/wiki/Oxymoron já jen, že bych chtěl jet na příští Clasico ale do Barcy ne do Madridu, takže potřebuju vědět kolik stojí lístek, abych začal šetřit

Reagovat
Chazy

Pěkný, "z řeckého oxys „ostrý“ + moros „tupý“ si musím zapamatovat :)))

Reagovat
smazaný uživatel

ostrotupý, pěkný hlavně že řešíte můj oxymoron, ale další píčoviny v mém komentu jste si nevšimli dnešní rok, myslel jsem letos... ale letos už se asi pravdu žádný Clasico hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

piče, už nic nepíšu špatně jsem si to po sobě přečtl... jasně že letos, vždyť jsem se ptal na letošní lístek, omg já jsem takovej kokot

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

pokuď celej rok promrdáš, tak ti to třeba přijde jako jeden den

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, dle mě to oxymoron je, stejně jako třeba: strašně pěkný... ale to je jedno, nevíte kolik stál ten lístek??

Reagovat
kubys

Předpokládám, že by ti to už někdo napsal a nezabředl do této debaty.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy
Reagovat
didosh

čekal jsem že Robie půjde do WHU snad pomůže kladivářům k záchraně.......

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám. Jinak se mi vůbec nelíbí pohled na tabulku. 2x Manchester vpředu a moji oblíbení West Ham, Fulham, Birmingham dole.

Reagovat
monkej

skoda remizy arsenalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele