Anglická Premier League - souhrn 19. kola

26.12.2008, 16:00, aktualizováno 26.12.2008, 20:13
Komentáře a souhrny
Aston Villa zachránila ze šlágru s Arsenalem alespoň bod. Liverpool porazil Bolton a stále drží první místo před Chelsea, která zdolala WBA. Čela se drží Manchester United, jehož zachráncem na hřišti Stoke se stal Tevez. Manchester City deklasoval Hull...

Stoke City - Manchester United 0:1

26.12.2008 13:45

Góly: 83. Carlos Tévez

Manchester se na triumf nad outsiderem ze Stoke nad očekávání příliš natrápil. Hostující příznivci mohou blahořečit Tevezovi, že při Berbatovově akci stál tam, kde stál.

Potters se na favorita vrhli bez špetky ostychu a hned zkraje utkání mu dávali najevo, že tentokrát si napráskat nenechají. Ve druhé minutě se za nepovedenou střelou spoluhráče vydal dravý Fuller, zboural nedůrazného Evanse, avšak posléze v jasné pozici přestřelil. Tentýž forvard domácích strašil soupeře svou aktivitou i nadále. V 16. minutě se hostující defenzivě opět ztratil balon v záři slunce a tentokráte už musel van der Sar ven z brány, aby zlikvidoval další Fullerovu šanci. Rychlonohý útočník Stoke byl asi jediným, na něhož se v těchto okamžicích dalo dívat. I když například ve 23. minutě na něj byl celkem veselý pohled. Tehdy byl vyslán po levé straně, pronikl do pokutového území, jenže poté ztratil kontrolu nad dolními končetinami a svalil se na zem.

Manchester se osmělil až vzápětí. V titulní roli všech jeho nebezpečných akcí byl Wayne Rooney. Ten nejprve ve 26. minutě proměnil delikátní centr Nevilla akorát v hlavičku přímo do Sorensena, ke konci poločasu pak sice udržel proti přesile míč na kopačkách, ovšem jeho následný projektil ztečoval chumel těl nad branku. Alex Ferguson tak měl kopu důvodů, proč odcházet do kabiny značně rozmrzelý.

Po zahájení druhého dějství však jeho svěřenci začali víceméně určovat tempo hry. Byli lepší, což stvrdila nejprve nevýrazná střela Teveze, poté prudká přízemní rána z dálky s osobitým podpisem Paula Scholese, kterou Sorensen vyrazil na roh jen s obtížemi. Ani Potters se ovšem nenechali zahanbit. Fuller odpověděl projektilem podobného ražení, jako toho Scholesova, po hodině hry zase stála na konci dlouhého autu Delapa nepřesná hlavička Pugha.

V těchto chvílích obranná linie Red Devils sotva stíhala odvracet jeden atak soupeře za druhým. Stoke všem ukazoval, že fotbal hrát umí, když na to přijde. Třeba jako v 67. minutě, kdy Potters velmi povedeně zahranou standardní situací vyšachovali zadáky United a jen nepříliš přesná finální příhra na Delapa zabránila vynikající gólové příležitosti. Takhle jen pravý záložník Stoku zakončoval z nulového úhlu přímo do van der Sara.

Ačkoliv se Potters momentálně věhlasného soka vůbec nebáli a bušili do něj, co to jen šlo, po zbytečném vyloučení Andyho Wilkinsona museli trochu zastrčit drápy. Pravý bek domácích šel předčasně pod sprchy za další žlutý faul, tentokráte zezadu nevybíravě podrazil Ronalda. Ztrestat tuto nesmyslnou červenou kartu mohl ihned v 77. minutě střídající Berbatov, hlavou však zacílil nad břevno. Nestabilní tlak hostí dlouho šance nepřinášel, nenápadná akce z 84. minuty však přeci jen znamenala gól. Berbatov udržel míč na okraji šestnáctky a směroval střílený pas křížem pokutového území. Ten zblízka usměrnil do sítě pohotový Tevez. ManUtd už si pak vedení celkem hravě pohlídalo. Naopak ještě mělo jednu příležitost, jak ho navýšit. Dvě minuty před vypršením řádné hrací doby střílel z přímého kopu těsně mimo Ronaldo.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Bromwich Albion 2:0

26.12.2008 14:00

Góly: 3. Didier Drogba, 45. Frank Lampard

Londýnská Chelsea si na druhý svátek vánoční připsala důležité tři body proti West Bromwichi, Blues o svém vítězství rozhodli v prvním poločase, když se dokázali trefit na začátku a pak ke konci první pětačtyřicetiminutovky.

Londýnský klub začal utkání velice dobře, už ve třetí minutě totiž vstřelil branku Didier Drogba, mohutný útočník se prosadil hlavou po přesném pasu od Joea Colea - 1:0. I další akce podnikala domácí Chelsea, Lampardova dělovka z dálky se neujala. V 19. minutě střílel opět Lampard, jeho rána se otřela o boční síť branky. Blues v průběhu prvního poločasu dominovali a hosty k ničemu vážnějšímu nepustili. Do poločasu se ještě jednou měnilo skóre, tentokrát se prosadil Frank Lampard, který ale měl velmi zjednodušenou úlohu, protože zakončoval do prázdné branky - 2:0.

Chelsea si ve druhém poločase náskok hlídala a dokonce mohla přidat i další trefy. V několika šancích se objevil Didier Drogba, ale druhou branku v utkání nepřidal. Útočník z Pobřeží slonoviny se v 54. minutě dokázal prosadit přes obranu hostí, ale brankář West Bromwiche ho vychytal. Tentýž hráč měl o tři minuty později další možnost, ale ani nadvakrát nedokázal střelu propasírovat mezi tři tyče. West Bromwich hrozil jenom sporadicky, z dálky zkoušel štěstí Chris Brunt, jenomže Petr Čech byl připraven. Čtvrthodiny před koncem vymyslel pěkný centr na hlavu Alexe Michael Ballack, brazilský stoper však mířil mimo. Do konce zápasu se už nic nestalo, a tak Chelsea zaslouženě vyhrála 2:0.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Fulham FC 0:0

26.12.2008 14:00

Góly: -

Fulham odcestoval na White Hart Lane s touhou dovést konečně zápas na půdě soupeře do vítězného konce. Bude si ale muset několik dní zase počkat, protože proti Tottenhamu na tři body nedosáhl. Zápas vítěze nepoznal.

První poločas nabídl poměrně velký počet šancí, většinu však až v jeho druhé půli. Za zmínku z úvodních minut stojí snad jen brzké střídání mladíka Huddlestona, kterého na trávníku nahradil Jermaine Jenas. Skóre se poprvé mohlo změnit v 27. minutě. Do zajímavé střelecké pozice se dostal domácí špílmachr Luka Modrič a pořádně svou střelou, i když nepřesnou, vystrašil všechny hráče Fulhamu. Už za minutu diváci sledovali příležitost na druhé straně. Na levé straně se dostal k míči Dempsey, přihrál Bullardovi, jehož centr do pokutového území doputoval až k Andymu Johnsonovi, který ale mířil pouze do náruče gólmana Gomese.

Zahanbit se nenechal ani domácí Aaron Lennon. Na jeho tvrdou a nebezpečnou ránu musel vytáhnout skvělý zákrok Mark Schwarzer, jenž nakonec míč odvrátil alespoň na roh. Krátce na to nemířil hlavou přesně stoper Ledley King a jeho nevyužitá šance jej mohla klidně hodně mrzet, jelikož v 35. minutě málem úspěšně zakončil Clint Dempsey. Proti jeho pokusu se ale vytáhl brankář Gomes. Také Fulham musel ještě před přestávkou vystřídat. Zraněného Bullarda nahradil Etuhu.

Po změně stran dlouhou dobu žádná skutečná gólovka nepřicházela. Ze začátku měl mírně navrch Tottenham, který se držel na polovině Fulhamu a měl mnohem častěji míč na svých kopačkách. V koncovce ale pokaždé zklamal, a tak v 57. minutě málem inkasoval. Po standardní situaci ze zajímavé pozice pálil nepřesně po zemi obránce Paul Konchesky.

V 66. minutě našel Jenas volného Assou-Ekotta, jehož centr tečoval hlavou jeden z nejmenších hráčů na hřišti Luka Modrič a poslal jej jen těsně vedle. O šest minut později pálil pro změnu Pavljučenko a jen teč jednoho z obránců zachránila Fulham od inkasování. Spurs se v závěru snažili vstřelit vytoužený gól, jenže nakonec se museli smířit s pouze jedním bodem. A to mohou být rádi, jelikož svou velkou příležitost nevyužil Andy Johnson.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - West Ham United 1:4

26.12.2008 14:00

Góly: 8. Nadir Belhadj - 20. Jack Collison, 67. Carlton Cole, 70. Craig Bellamy, 83. Craig Bellamy

Strhující klání na svou stranu nakonec strhli produktivnější Kladiváři. Zvláště heroické představení Craiga Bellamyho bylo příčinou výsledného debaklu Pompey v poměru 1:4.

Oba celky se hned od časných minut nešetřily. To dokazuje i počáteční jednoduchá rovnice. První vážnější šance - a hned s gólovou tečkou. Třebaže byli zpočátku aktivnější hosté, nejdříve udeřil Portsmouth. Po skvělé práci Davise se v osmé minutě nemýlil výletník z obrany, Francouz Belhadj. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, i když nebyla zrovna tou pravou. Jack Collison se skvěle uvolnil a Jamese by zřejmě překonal, kdyby ovšem jeho pokus nemířil akorát do boční sítě.

Tentýž hráč si to však vynahradil v minutě dvacáté. Rychle zahraná standardní situace dala trochu prostoru Coleovi na levé straně, ten na poslední chvíli nasměroval balon ke Collisonovi na hraně šestnáctky, který přes nohu po zemi nachytal Jamese na švestkách. Ten spatřil míč až na poslední chvíli a nechal si ho tudíž proletět mezi nohama. Po inkasované brance byli notně aktivnější domácí. Dlouhý brankářův nákop sklepl vpředu Crouch do dobré šance kolegovi Defoeovi, jenž však zacílil těsně vedle. Za tři minuty se sám čahoun v útoku domácího celku postaral o vzruch před Greenovou svatyní, brankář WHU si ale na jeho hlavičkový pokus po centru Littlea počíhal. Za další minutu si Davis s Belhadjem prohodili role z předešlé gólové akce, Green byl však proti jejímu zopakování. Defoe už se k dorážce nedopracoval.

Intenzivní tlak domácích vystřídala ve 41. minutě nevídaná minela Jamese, který nechal odkrytou klec napospas váhajícímu Nobleovi, který ji nakonec trestuhodně netrefil. Vzrušující poločas však ještě nebyl u svého konce. Již se hrálo přes čas, když se měl ve vlastním pokutovém území při hlavičkovém souboji s Kranjčarem dopustit přestupku Lucas Neill, pročež byla nařízena penalta proti West Hamu. S tou však Jermain Defoe naložil velmi zle, když vypálil vedle pravé tyče Greenovy branky.

Hrdinou zápasu bude Robert Green, to bylo jasné již zkraje druhého poločasu. Hned ve 47. minutě totiž svůj tým opět podržel, když za svá záda nepustil takřka nechytatelnou bombu Petera Crouche. Tím pádem mohli Kladiváři zahájit velkolepé tažení za třemi body. Zpočátku se však proti nim postavila paní štěstěna. Krátce před naplněním hodiny hry totiž Upson poslal svůj hlavičkový pokus do břevna po centru Noblea od rohového praporku.

Posléze už to začalo se vším všudy. V 67. minutě donutil Bellamy Jamese k částečnému zákroku, aby mohl v cukuletu přesně dorážet jeho parťák z útoku, Carlton Cole. O tři minuty později tentokráte zareagoval na svůj zlikvidovaný pokus sám velšský forvard. Nejdříve se odpoutal od soupeřových obránců, brankář Pompey ho napoprvé ještě vychytal, pak už byl i on bezmocný. A do třetice všeho dobrého opět Bellamy. Protentokrát mu situaci hodně usnadnil z lajny centrující Boa Morte, jehož lahodným centrem nemohl hostující střelec pohrdnout. V té chvíli scházelo do konce utkání jen sedm minut plus krátké nastavení, takže uhlídání tak lukrativního náskoku bylo nasnadě, a také se tak stalo.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Blackburn Rovers 0:0

26.12.2008 16:00

Góly: -

Sunderland a Blackburn žádné zajímavé představení nenabídly. V bitvě o velmi cennou výhru toho k vidění moc nebylo, a proto je zcela jistě remíza zasloužená. Větší cenu má určitě pro hosty, kteří se i malými krůčky přibližují k záchraně.

Oba celky v poměrně nedávné době vyměnily trenéra, a tak se očekávalo, komu změna více prospěje. Favoritem byl především díky domácímu prostředí Sunderland, jenž se už v první desetimutovce hnal do dvou šancí, ale pokaždé byl v ofsajdu načapán útočník Djibril Cissé. Až v 16. minutě Černé kočky konečně zahrozily. Na hranici vápna se dostal k míči Francouz Malbranque a bez rozpaků jej napálil na bránu. Mířil však hodně nad.

V první půli bohužel moc vážných momentů k vidění nebylo, a proto určitě nikoho nepřekvapí, že oba kluby odešly do kabin za bezbrankového stavu. Ani jeden brankář moc práce neměl, a tak se v bráně poměrně nudili.

V 54. minutě přišla konečně první skutečná šance Blackburnu. Na svědomí jí měl záložník Pedersen. Jeho střelu z přímého kopu ovšem dokázal lapit gólman Fulop a možnost k jásotu ze vstřelené branky norskému reprezentantovi neposkytnul. O šest minut později musel maďarský gólman v domácích službách opět zasahovat, tentokrát proti Andrewsovi.

Také Sunderland se snažil s výsledkem něco udělat a konkrétně Cissému k úspěšnému zakončení zase tolik nescházelo. Jenže útočník, který byl dnes hned čtyřikrát načapán v ofsajdu, pálil z voleje zhruba z deseti metrů nad. V nadcházejících minutách se přihlížející opět především nudili, jelikož ani jeden celek si nedokázal vytvořit žádnou gólovku. Až v samotném závěru mohl zajistit tři body pro Blackburn Jason Roberts. Na gólmana Fulopa ale nevyzrál ani on a zápas i díky této neproměněné šanci vítěze nenašel.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Bolton Wanderers 3:0

26.12.2008 16:00

Góly: 26. Albert Riera, 53. Robbie Keane, 58. Robbie Keane

Liverpool ukončil sérii domácích remíz, když si na Anfield Road lehce poradil s Boltonem. Reds se zásluhou vítězství 3:0 udrželi na čele Premier League, kde mají stále jednobodový náskok.

Svěřenci manažera Rafy Beniteze, jenž dnešní utkání sledoval po problémech s ledvinovými kameny pouze z tribuny, nedali svému dnešnímu soupeři příliš šancí a první místo v lize si pohlídali. V prvním poločase otevřel skóre Riera, ve druhém se blýskl dvěma góly Robbie Keane.

První minuty sice zastihly v útočení mužstvo Boltonu, ale když bylo potřeba, vše pochytal strážce domácí branky Pepé Reina. Od té doby už převzal pomyslnou taktovku Liverpool a začal dominovat. Jako první se zastřelovali Keane s Rierou. Poté již na brankáře Jussiho Jaaskelainena letěla střela z kopačky Insuy, ale stejně jako Kuytova hlavička skončila v jeho rukavicích.

Ve 26. minutě již obrana Boltonu nápor nevydržela a po rohovém kopu inkasovala. Na centr Stevena Gerrarda si naběhl Riera a přesně zakončil. Liverpool nadále pokračoval v tlaku a ke střelám se odhodlali i oba stopeři Reds. Jak Aggerova, tak Carragherova střela se ale mezi tři tyče nevešla.

Do druhého poločasu nasadil manažer hostů Gary Megson Kevina Daviese, na což doplatil Jlloyd Samuel. Jenomže než stačil Bolton cokoliv předvést, Robbie Keane mu zasadil druhou ránu. Přesný Gerrardův pas našel Keana a irský útočník na druhý dotek skóroval. Příliš minut neuběhlo a po povedené kombinaci se opět měnilo skóre. Vše začal Reina, který poslal míč na krajana Alonsa. Španělský záložník předal míč Benayounovi a po něm již zakončoval Keane. Ten si tak připsal pátou branku v sezoně.

Bolton se ale ještě nechtěl vzdát a snažil se útočit. Tím dával příležitost soupeři, který podnikal nebezpečné výpady. Ve skutečnosti ale Bolton příliš nehrozil a Reds si mohli dovolit vystřídat svého kapitána. Čtvrthodinu před koncem nahradil Gerrarda Lucas. Bolton se v největší šanci ocitl po pasu Fabrice Muamby a Ebi Smolarek dokonce překonal brankáře Reinu, ale míč nakonec zamířil mimo. Poslední šanci duelu si připsali Reds, proti Benayounovi s Ngogem ale dobře zasáhl Jasskelainen.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Newcastle United 2:1

26.12.2008 16:00

Góly: 29. Ryan Taylor, 73. Amr Zaki (pen.) - 88. Danny Guthrie (pen.)

Opět po dlouhých šesti zápasech odchází Straky ze zápasu se svěšenou hlavou. Na půdě Wiganu už narazily a prohrály 1:2. Navíc přišly o stopera Bassonga, jenž viděl červenou kartu.

Newcastle hraje v poslední době jako vyměněný a dnes to v úvodu opět potvrzoval. Už v 10. minutě všem jasně ukázal, že do Wiganu nepřijel jenom na výlet, nýbrž pro další tři body, po kterých by mu bylo mnohem více do zpěvu. První šance patřila útočníkovi Owenovi. Gólman Kirkland však úspěšně zasáhl a z celé příležitosti nakonec nic pořádného nebylo. Přesně o deset minut později se v hlavní roli ocitl opět Chris Kirkland. Dalším účinným zákrokem zlikvidoval šanci Jónase Gutierreze.

Poté však začal hrát Wigan. Z první pohledné akce Valencii sice ještě nic nebylo, jelikož nemířil přesně, v 29. minutě už ale domácí fotbalisté slavili vedení. Pěknou střelou ze standardní situace se prezentoval Ryan Taylor a vstřelil tak první gól dnešního utkání. Hosté na inkasovanou branku nijak odpovědět nedokázali. A co hůře - museli sáhnout ke střídání. Kvůli zranění totiž opustil hřiště obránce Habib Beye, jehož nahradil Steven Taylor.

Po změně stran byly šance k vidění především hned v úvodních minutách, poté se na hřišti dlouhou dobu nic zajímavého nedělo. Jako první mohl navýšit vedení Latics Heskey. Jenže po rohovém kopu Taylora se nedostal ideálně k hlavičce a ze zajímavé šance tak sešlo. Další dobrou příležitost měl samotný Taylor. Po přihrávce od Valencii měl sice dostatek prostoru k zakončení, jenže nedokázal zacílit přesně.

Wigan se snažil, aby své vedení zdvojnásobil a dotáhnul zápas do vítězného konce. A v 73. minutě dostal skvělou příležitost. Bassong poslal k zemi v pokutovém území Heskeyho, rozhodčí Dean udělil červenou kartu a ukázal na bílý puntík a nařízenou penaltu dokázal proměnit Amr Zaki. Hráči Newcastlu sice zuřili, ale jejich zloba byla k ničemu. Na nějaký senzační obrat v utkání se už nezmohli, ovšem díky proměněné penaltě Guthrieho dokázali alespoň snížit.

Více informací k zápasu

Manchester City - Hull City 5:1

26.12.2008 16:00

Góly: 15. Felipe Caicedo, 27. Felipe Caicedo, 28. Robinho, 36. Robinho, 82. Stephen Ireland - 80. Craig Fagan

Manchester City potřeboval skutečně nutně proti Hullu uspět a za tímto cílem také od začátku šel. Po vysoké výhře 5:1 konečně opustil sestupové příčky a nyní mu patří přívětivější 15. pozice.

Ještě se všichni domácí fanoušci ani pořádně neusadili a už jejich oblíbený tým mohl prohrávat. Gólmana Harta nepříjemně vylekal svým pokusem útočník Marlon King, jeho střelu však dokázala anglická jednička v dresu Manchesteru zlikvidovat. Štěstí pokoušel i záložník Citizens Ireland, jenže z hranice pokutového území nemířil přesně.

V minulém utkání s West Bromwichem vstřelil jediný gól Manchesteru Caicedo. Dnes opět dostal důvěru a kouči Hughesovi se odvděčil dalším přesným zásahem. Tentokrát využil přihrávky od Irelanda a úspěšně zakončil. Manchester skutečně neponechal nic náhodě a ještě do konce poločasu vedl o čtyři branky. Podruhé v zápase se dokázal prosadit v 27. minutě nový kanonýr Caicedo, jenž znovu využil spolupráce s Irelandem.

Zřejmě rozhodující moment celého dnešního duelu přišel o minutu později. Mezi úspěšné střelce se zapsal také hvězdný Robinho, na jehož střelu nedokázal Myhill dosáhnout. To však stále ještě nebyl konec a Hull si svůj kalich hořkosti vypil skutečně až do dna. Po trase Wirght-Phillips - Elano se míč dostal až k Robinhovi, jenž podruhé v zápase úspěšně zakončil. V té době běžela teprve minuta šestatřicátá. Citizens byli blízko dokonce pátému gólu, míč však do sítě dostat nedokázali.

O přestávce se rozhodl kouč Hughes k nečekanému kroku. Ze hřiště stáhl dvougólového Caiceda a na jeho hřiště poslal Joa. Manchester se nemusel ve druhé půli nikam hnát, jelikož Hull by se na vyrovnání zmohl asi jen těžko, i přesto ale byl aktivnějším celkem na hřišti, což například dokazuje šance Wrighta-Phillipse, jenž dokázal zakončit i přesto, že na něj dotíral obránce Turner. Jenže scházela mu přesnost.

V 63. minutě si vede téměř obdobně jeho spoluhráč ze zálohy Stephen Ireland. Ten bránu pro změnu přestřeluje. Také Hull se dnes dokázal prosadit. Až v 80. minutě propasíroval míč za záda Joea Harta Craig Fagan. Vzápětí ovšem Manchester přidal pátou branku a uzavřel gólový účet tohoto střetnutí. Do rohu brány se po přihrávce Robinha trefil Ireland a korunoval tak svůj skvělý výkon.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Everton FC 0:1

26.12.2008 16:00

Góly: 50. Tim Cahill

Everton potvrdil svou letošní formu mimo Goodison Park, když se do režisérského křesla celého utkání opět posadil drobný Australan Tim Cahill a krátce po začátku druhé půle vystřelil svému mužstvu již sedmou venkovní výhru v tomto ročníku. To Boro se těší na konec tohoto roku.

Toffees dominovali tomuto duelu prakticky od samého počátku. Everton držel míč a získával tak optickou převahu. První pokus v utkání, který se vešel mezi tři tyče, si ovšem připsali domácí. Nešlo však o nějak závratnou střelu - namířila si to po zemi přímo do míst, kde stál připravený Howard.

Ve 27. minutě nabídl soupeři velikou možnost ke skórování Julio Arca, když vyslal strašidelnou malou domů vstříc Turnbullovi. Tim Cahill dohnal míč, nesobecky ho předal Pienaarovi, jeho rána ovšem minula pravý horní roh svatyně Boro. Middlesbrough nebylo úplně neškodné. Ve 33. minutě našel zprava Downing na hraně šestnáctky O’Neila, který donutil Howarda k perfektnímu zákroku. Posléze zase další Downingovu příhru zužitkoval Mido ke zblokované střele z otočky.

Krátce po přestávce se liverpoolským konečně na třetí pokus povedlo zlomit střelecké prokletí. Stalo se tak po rohu Artety, kdy si na balon šikovně naběhl Cahill a zavěsil. Domácím se mohlo ještě více přitížit po sedmi minutách. Tehdy překrásným obloučkem uvolnil Fellaini na hraně pokutového území debutanta Goslinga, jenž však nezachoval klid a vypálil vysoko nad branku. Na druhé straně se bouřilo v 71. minutě, kdy do vápna Toffees vnikl jako vítr Johnson a upadl po nepatrném kontaktu s Artetou. Penalta se nepískala.

Závěrečné minuty sice přinesly menší tlak domácího celku, hosté však hojně využívali volného prostoru k nebezpečným protiútokům. A když ojedinělou šanci neproměnil dvě minuty před vypršením řádné hrací doby Alves, bylo po všem. S Midovým pasem měl naložit daleko lépe, než ho jen poslat nad branku.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 2:2

26.12.2008 18:15

Góly: 65. Gareth Barry (pen.), 90+1. Zat Knight - 40. Denílson, 49. Abou Diaby

Krásné utkání shlédl Birmingham. První poločas v režii domácích dopadl lépe pro hosty. Po rychlém gólu v druhé půli se zdálo být jasno, penalta však vrátila zápasu spád a nastavený čas rozhodl o remíze.

Domácí začali aktivně a od úvodního hvizdu chtěli přebrat kontrolu nad zápasem. První, kdo prověřil brankáře, byl James Milner. Svým stříleným centrem hledajícím Younga však nenadělal Almuniovi moc starostí. V sedmé minutě si na rohový kop naběhl Sidwell a bezmocnému brankáři pomohlo břevno.

Aston Villa hrozila i nadále. První střela po přímém kopu byla sražena pouze k Luku Youngovi, jehož pokus z dvaceti metrů tečoval obránce a Almunia ještě musel vyrážet míč nad břevno. Almunia neměl chvilku na odpočinek a už se na něj řítil rychlík Agbonlahor. Přízemní střelu vyrazil španlský brankář pouze před sebe, kam dobíhal Sidwell, ale bránící hráč dokázal zblokovat střelu na roh.

Podruhé v zápase zazvonila tyč ve 34. minutě. Youngův centr do vápna našel na malém vápně osamoceného Milnera, který střílel v pádu a trefil levou tyčku, od které se míč odrazil přímo do náruče ležícího Almunii. Brankář Arsenalu měl štěstí i o tři minuty později, když po akci Younga s Daviesem zazvonilo břevno.

Přišla tak ledová sprcha na druhé straně. První šance Arsenalu totiž skončila gólem. Denilson dostal přihrávku mezi obránce a tváří v tvář Friedlovi uspěl s přízemní ranou. Zanedlouho Agbonlahor hlavičkou přeloboval Almuniu, který již po několikáté v zápase bezmocně sledoval míč mířící do branky. Sagna však předvedl skvělé nůžky, díky kterým na brankové čáře odkopl míč padající pod břevno.

Aby toho nebylo pro Villans málo, přišel úvod druhé půle z kategorie nočních múr. Diaby vybojoval v souboji s Daviesem míč, přihrál Ebouemu, který vrácenou přihrávkou vyřadil ze hry Knighta a Diaby tvrdou ranou pokořil Friedela. Arsenal se snažil využít situace k naprostému rozhodnutí. Po třech zblokovaných pokusech se míč dostal k van Persiemu, který snížil škŕe "na tyče".

Značně opaření domácí přestali mít pod nohama pevnou půdu, útoky hostů se hrnuly a obránci zachraňovali vzniklé škody až na poslední chvíli. Do hry tak dostal svůj tým Agbonlahor, který přesprintoval Gallase a ten ho pak ve vápně stáhl k zemi. Staronový kapitán Barry pak poslal Almuniu na druhou stranu a snížil.

Znovuzrozená Aston Villa se hnala za vyrovnáním a hra se vrátila do kolejí z první půle. Youngův centr dolétl k Milnerovi, ale jeho gólovou střelu srazil Silvestre. 91. minuta ovšem málem zbořila Villa Park. Centr, se snášel do hloubi pokutového území, přiťuknutím se dostal k Zatu Knightovi, ten dal do střely všechnu svou sílu, a tak nechybělo mnoho k protržení sítě. Zápas tak nakonec skončil pro oba šťastnou remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC19126130:1242
2.Chelsea FC19125238:741
3.Manchester United17105228:1035
4.Aston Villa19105432:2235
5.Arsenal FC1995532:2332
6.Everton FC1985624:2529
7.Hull City1976628:3627
8.Fulham FC1867516:1225
9.Wigan Athletic1874723:2125
10.Bolton Wanderers19721022:2723
11.Portsmouth FC1965821:3223
12.Newcastle United1957725:2722
13.West Ham United1964922:2722
14.Sunderland AFC1964921:2622
15.Manchester City19631036:2821
16.Tottenham Hotspur1955920:2320
17.Middlesbrough FC1955917:2820
18.Stoke City1955917:3120
19.Blackburn Rovers19451020:3417
20.West Bromwich Albion19431214:3515

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (431)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stoke sympatický výkon, alespoň bod si tento tým zasloužil, ale na to se nehraje.

MU dnes jakoby bez šťávy, ale hlavní jsou získané 3 body Dnes velmi chyběl útočný krajní bek.

A nechápu C. Ronalda, proč skoro v každém z posledních utkání musí oplácet, zatím má kliku, že ho za to nevylučují.

Rozhodčí velice slušně, červená jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
Zajda

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
$dolar$

Tak konecne LFS postavil jinou sestavu nez obvykle a nechal Deca sedet a hned to vypadalo lepe

Reagovat
Zajda

mě se jejich výkon příliš nepáčil

Reagovat
$dolar$

Tak kazdopadne to bylo trosicku lepsi nez to vo predvadi obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

tak a ted treba fandit Boltonu

Reagovat
$dolar$

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

neboj nic kanonier Carragher to rozhodne

Reagovat
$dolar$

Ja doufam ze Elmander

Reagovat
smazaný uživatel

Carragher to vie tiez rozhodnut ... 12 golov dal zatial celkovo s toho 9 vlastnych ...

Reagovat
$dolar$

Ja vim, ale preci jenom fandim Boltonu, takze budu radsi kdyz da nekdo z Boltonskych gola

Reagovat
smazaný uživatel

mna by zas najviac potesilo keby prehrali po vlastnom gole alebo aspon keby body stratili ...

Reagovat
risk je zisk

tak tak Chelsea vyborne mohl by mi prosim vas nekdo napsat kolikata to je letosni nula Petra Čecha?a kolik jich ma uz na konte za celou svoji dobu u Chelsea moc dekuju

Reagovat
smazaný uživatel

cech tento rok ma 11tu nulu a carlo 2 ... celkovo ma petr cez 100 nul a najviac za chelsea je tusim cislo 200 ale nepoviem ti to meno

Reagovat
$dolar$

Jinak WHU parada Cole A konecne se prosadil i Bellamy Skoda ze Stoke nevybojovalo alespon bod, MU nemit Teveze Skoda Tottenhamu a jinak ted Bolton jedeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

verim v remizu na A.Road .... BOLTOOOON

Reagovat
madridcan

Bellamy

Reagovat
honziss

Stále nemohu uvěřit tomu co se stalo na Fratton Parku, nás výkon byl tradičně dobrý, obrana fungovala, v prvním poločase opravdu pěkný fotbal. Akorát my hráli pouze v 9 lidech bez útočníků, protože Bellamy s Colem byli vidět až od 65. minuty. No ale pak to stálo za to. Na začátku 2. poločasu nás sice P'Mouth přitlačil ale my to přestáli a rozjeli divadlo. Bellamyho jako kdyby vyměnil a i Cole přispěl svou troškou do mlýnu. Kéž by jim to vydrželo. Pompeys už pak hráli docela odevzdaně a my si v pohodě došli pro 3 body.

Jinak jako vždy musím pochválit Greena, jen mi potvrdil že je to dost možná nejlepší brankář v PL a Parkera, ten zase odvedl tu kvalitní černou práci, rozdával dobré přihrávky, bojoval jak se má.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
aaronramsey

Arsenal dnes zdolá Villans

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem to na remizu ... Villans tento rok slapu ...

Reagovat
$dolar$

Ars-nal prohraje

Reagovat
aaronramsey

nevěř tomu

Reagovat
smazaný uživatel

musim

Reagovat
aaronramsey

no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, jasná 1....

Reagovat
smazaný uživatel

.................. Villans do toho!!!!

Reagovat
-PeCa_08-

Zatím pěkně hrajem, snad brzo skors

Reagovat
aaronramsey

doufam že dnes Bolton získá s AR aspoň bod

Reagovat
Maverick 65

Chelsea!!

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné gól z rohu

Reagovat
$dolar$

Tam bohuzel zaspal Elmander

Reagovat
honziss

Neřešte tu Arsenaly, Liverpooly, Chelsea a Manchestery, ale věnujte se týmu dnešního Boxing day -> West Hamu United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tak oni hrali uz pekne proti aston ville...vitezstvi zaslouzeny...drzim Zolovi palce

Reagovat
honziss

My hráli pěkně nejen proti AV.

Reagovat
r.mrazik

to nevim,naposledy jsem videl prave proti te aston ville...a tam jste zahrali fakt paradne...byt tam nekdo jiny nez Cole,tak byla vyhra...kazdopadne dneska jsem vam to pral

Reagovat
honziss

Být v útoku někdo jiný než Cole tak jsme vyhráli nejen proti AV.

Reagovat
$dolar$

Tak proti Ville mel asi dve tutovky i Craig

Reagovat
honziss

Colea jsem tam dal proto, že ho zmínil Mrazík. Jinak s Bellamym to je podobné, většinou soupeří s Colem o to kdo nedá víc gólů.

Reagovat
r.mrazik

to je fakt,oba to jsou spalovaci...ale stejne pokud Craig odejde,tak to bude ztrata jako blazen...snad vam ho neprodaji...uz jen kolik on toho nabeha a do kolika sanci se dostane...

Reagovat
$dolar$

.. a kolik jich vypracuje .

Reagovat
honziss

Zas tak velká ztráta by to nebyla kdyby za získané peníze za jeho přestup přišel gólový útočník. Je sice hezké že toho nabéhá hodně, jenže mnohdy to je takové bezúčelné běhání a to co on spálí je někdy k neuvěření.

Reagovat
$dolar$

No jasne , ale on i sance pripravi tudiz dvojka Ashton - Bellamy by byla dvojka snu

Reagovat
honziss

Ashton jich dokáže připravit víc a lepších, tudíž dvojka Ashton - gólový útočník by byla lepší dvojka snů.

Reagovat
r.mrazik

ja to myslel tak,ze po prodeji by stejne nikdo neprisel...takze by to byla velka ztrata

Reagovat
honziss

Tak já si myslím že by právě po prodeji někdo přišel.

Reagovat
kubys

Jinak vypadá to, že Mancity s náma nechce ztratit kontakt

Reagovat
honziss

Asi se hecli, když viděli náš výsledek.

Ale zas Kingston.. Opustilo je to jejich štěstí a euforie, teď budou tabulkou padat a padat..

Reagovat
kubys

Myslím, že opravdu jen optimisté si mohli myslet, že Hull bude hrát takhle po celou sezonu.

Reagovat
honziss

S tou hrou jako hráli byla jen otázka času, kdy na ně dojde.

Reagovat
kubys

Ale hráli sympaticky, to musím uznat

Reagovat
honziss

Tak to já zas uznat nemůžu. Mi se jejich hra nelíbila.

Reagovat
kubys

Každému podle jeho gusta.

Reagovat
One-Real

CITY 3:0

Reagovat
$dolar$

Caicedo

Reagovat
$dolar$

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozny den ... city vedu 4:0,liverpool vyhrava ... tedaa hroozaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich To byl výsměch fotbalu, co ten údajně fotbalový klub na Stamford Bridge předvedl. Domácí k pohodovému vítězství stačil i průměrný výkon se spoustou zkažených přihrávek a nedotažených akcí.

Reagovat
smazaný uživatel

No být ha hřišti Deco a hrát to LFS zase přes střed,tak by si bod odvezli. Konečně změna taktiky jim to ale nedovolila.

Reagovat
$dolar$

Naprosta pravda

Reagovat
r.mrazik

pravda...pak prisel Deco a Belletti a jediny dve strely mel Anelka co musel projit pred tri hrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Belletti dneska nehrál zas tak špatně. Spíš mi nejde na rozum,proč LFS neměl za stavu 2:0 na lavičce Stocha nebo Sinclaira.

Reagovat
r.mrazik

no prave...tyhle 30tilety starouse za stavu 2:0....nechapu...sinclair tam mel jit uz misto maloudy...ale asi jeste neumi moc portugalsky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se

Reagovat
r.mrazik

stejne maji tu portugalstinu povinne...

Reagovat
$dolar$

Kdo to tady maze?

Reagovat
r.mrazik

jinak Scolariho stridani ke konci zapasu - Malouda,Deco,Belletti....ja byt mladym hracem tak se jim na to vyseru

Reagovat
smazaný uživatel

zatial som v soku konci 36 minuta ... a zatial liverpool nehra presilovku ... asi si sudii zabudol nekde cervenu kartu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ašpiruješ na najtrapnejšiu poznámku roku

Reagovat
smazaný uživatel

posledne kolo mi dalo pekne za pravdu ... presilovka proti arsenalu a hned v tom kole Terry von v 30 minute ... to je nahoda tento rok vas sudi maju moc radi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tu nechceš diskutovat o té červené, kterou terry dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

p....i dnes s toho nic nebude treba verit ze nedelu im newcastle body zobere

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony Pompey mě štvou. Jak já tam toho Adamse nechci. A prohrát doma s WHu takovýmto kotlem je výsměch... Takhle to dál nepůjde...Na Fratton Park se vyhrávat nejezdí.

Reagovat
$dolar$

Adams pujde

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by,toho Gunnera jsem tam nechtěl už od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba dneska man of the match.

Reagovat
r.mrazik

drogba? hlavicka pekna...ale jinak nevim...ty svoje sance zazdil...a jinak moc neudelal...mne se libi delsi dobu jak hraje Joe Cole...nebyt jeho,tak snad neni hra pres kridla...

Reagovat
$dolar$

Tak on hraje skvele , ale ocividne ho LFS nema rad. Bud ho stahuje pred koncem nebo o polocase a nebo hraje Deco a Cole sedi

Reagovat
r.mrazik

mno,hrat dneska misto Cola Deco...tak WBA si vezl bod...to by byla zas hazena...

Reagovat
$dolar$

Bohuzel v dalsim zapasu bude hrat od zacatku

Reagovat
r.mrazik

a dobre vam tak...na lavicce jouda...a kdyz vidim vzdy Kenyona,tak jsem stastny,ze uz v u nas neni...to je hrozna dvojka...Scolari,Kenyon...pokud priste bude hrat jak rikas Deco,tak je temer jasna ztrata bodu

Reagovat
$dolar$

Tak uvidime, dneska me LFS prekvapil , doufam ze to tak bude pokracovat

Reagovat
r.mrazik

to mne taky...docela jsem koukal,kdyz jsem videl Deca na lavicce..ale proste Joe musi hrat,ja ho mel rad uz tenkrat kdyz hral za west ham...s carricek byla super dvojka...jeste ted nechapu,jak takovy tym mohl tenkrat sestoupit...no nic...scolari potesil nenasazenim deca,ale uplne nastval tim stridanim....byl jsem zvedav na mladyho sinclaira,jak o nem vsichni mluvi jaky je to talent,a ono nakonec nic....nakonec belletti..

Reagovat
$dolar$

Ja to taky nechapu, mozna si akorat nechce ty starsi hrace nastvat a tudiz je stavi, opravdu nevim jestli mel strach o vitezstvi ci co? Aniz bych to nekomu pral tak by se mohl napriklad Deco zranit a sanci by dostal Stoch nebo Sinclair

Reagovat
r.mrazik

dneska to fakt nechapu...WBA byli tragicky a nemeli za zapas poradnou strelu na branu,takze tam mladosi jit mohli...jenze jak rikas,to by museli byt zraneny malouda,belletti i deco...a pak by tam sel Kalou...chapu,ze je tezky tam posilat mladiky,ale dnesni zapas byl ukazkovy v tom,ze tam hrat tech poslednich 20 minut proste meli...minimalne anglican Sinclair

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Drogba toho dneska hodně naběhal a získal dost balónu pro naši stranu. Jinak souhlas,Joey byl třeba minulou sezónu hráčem roku a letos kdyby s emu vyhíbaly zranění by byl na tom ještě líp,ale holt se do toho ještě dostává...Ale už nabral na fyzičce a dneska zahrál taky slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně nemáš na hráče moc velké nároky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se z toho dnešního nemastného neslaného výkonu dá vyzdvihnout spolu s Lampsym nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Krajní beci hrali výborne,Drogba zahodil veľa šancí..

Reagovat
smazaný uživatel

jj,dneska hlavně Ashley. Drogba zahodil,ale tak aspoň jeden dal a protože WBA nedal,tak už je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Bosingwa...

Reagovat
smazaný uživatel

Mužstvo pro něj vytvořilo tak tři gólovky a on je trestuhodně spálil. Anelka si ty šance alespoň vypracoval sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odjakživa se hrálo na Drogbu takhle..a hlavní,že aspoň jednu proměnil a určitě dneska nehrál špatně,i známka 8 od SkySports to dokazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál špatně, protože tragická obrana WBA mu to dost ulehčovala. Na lepší obranu, kde bude mít ke všemu méně času, mu to ale stačit nebude. Jak říkám, já jsem s jeho výkonem spokojen nebyl. Ale nato, ať si každý udělá názor sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud k těm třem bodům nějak přijspěje budu s jeho výkonem spokojený,i když nehrál bůh ví co...Ale jinak není zas nějak moc proč s tebou nesouhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zku...ný jizdní řád v anglii!!!!! Zku...né vlaky!!!!!! Už sem mohl sedět na City, kdyby jezdili! Mně trefí šlak

Reagovat
aaronramsey

no já si myslim že by ses na pár golů podival

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo pár bych jich viděl. Ale to jsu celý já. Nepočítej s tím, že vyhraje Arsenal. Řekl jsem, že je lepší dat na Arsenal než na dohromady Liverpool, Man U a Chelsea, takže protože jsem to řekl, tak všichni vyhrajou a jediný arsenal ne. Taky jsem vsadil na Spurs a City. Jelikož Spurs 0:0 tak City už 4:0. No a to že jsem tam měl jet a všechno padlo kvůli dopravě, to už hovoří za všechno

Reagovat
aaronramsey

stejně arsenal dnes zvítězí

Reagovat
aaronramsey

koukam že zápas máte pod kontrolou

Reagovat
$dolar$

Skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem furt nemohl pochopit co znamená to Mě. Už jsem vychladl tak vím. Dík, samozřejmě že MĚ

Reagovat
$dolar$

Reagovat
r.mrazik

ted jeste aby vyhrali aston villa a bude to skvely den

Reagovat
aaronramsey

s tim nepočítej

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě ti gratuluji ke skvělému dni

Reagovat
aaronramsey

ty vole neser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

taky myslim ze arsenal padne...zkusenost ve stredu zalohy se projevi a Gaby jim plachne...

Reagovat
aaronramsey

to se ještě uvidí

Reagovat
r.mrazik

jojo,koukej a uvidis

Reagovat
aaronramsey

uvidim možná tak gol v síti Villans a možná nebude jen jeden

Reagovat
r.mrazik

takze villa vyhraje 3:2 ?? tak to beru

Reagovat
honziss

Kingston válí..

Reagovat
$dolar$

Koukam na Liverpool a to co tam predvadi Riera

Reagovat
aaronramsey

jestli arsenal dnes prohraje tak začnu fandit spurs (myšleno s nadsázkou )

Reagovat
smazaný uživatel

Řady fandů Spurt se rozšiřují...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs*

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs*

Reagovat
$dolar$

Ty jses showman

Reagovat
aaronramsey

vážně???...........o tom nic nevim

Reagovat
aaronramsey

panebože........ten bolton zase dneska hraje

Reagovat
$dolar$

A co bys chtel?

Reagovat
aaronramsey

aspoň boda vole

Reagovat
r.mrazik

klidek...tes se na podvecer...villa vas roznese

Reagovat
aaronramsey

počkej vole uvidíme kdo se bude smát po zápase

Reagovat
r.mrazik

ty zijes v kravine ze porad rikas vole?

Reagovat
$dolar$

Nech bejt nebo zacne rikat kravo

Reagovat
r.mrazik

hm,nebo lamo...ale to asi ne,to na vesnici neni

Reagovat
aaronramsey

jé sorry snad sem tě nezkazil

Reagovat
aaronramsey

ne jenom na vesnici

Reagovat
r.mrazik

a poslouchas Kabaty ?

Reagovat
aaronramsey

kabáty?? seš blázen

Reagovat
r.mrazik

ja jen tak...to je takova vesnicka kapela...no nic...jdu dokouknout na liver a pak aston villa !!!

Reagovat
$dolar$

Ja bych chtel treba tri , ale proste Bolton na to nema kadr

Reagovat
aaronramsey

njn

Reagovat
aaronramsey

sem zvědavej jak skončí ten zápas city vs hull

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm zatial hráme výborne,nedovolíme Boltonu hrať si svoju hru a nedáme im loptu(balon),najviac vyzdvyhnem výkony Benayouna -kotrý túto sezónu si zasluži rozhodne viac priestoru,konečne aj LFC ukazuje ako sa má hrať na St ako je Robbie-prihrávka do behu -gól,Riera robie si so Steinssonom čo chce,Xabi a Stevie si hrajú to čo potrebujú,Hyypia ešte v takom veku aký má,ukazuje že na takýchto súperov je platný-výborne oragnizuje hru a jeho hlavičky a prehlad majú niečo doseba,Agger taktiež super výkon...,no konečne sme našli LB-Insua-snaži sa útočit centre a dokonca aj strely majú oči,dúfajme že si udrži výkonnosľ,má 1 chybu -neni to Angličan...,Reina výborne číta hru a excelentne vybieha....

PS:Hadam to udržíme...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, dneska snad není co kritizovat hodně nám pomohl první gól, to se pak na hru pěkně kouká, když hráči nejsou pod takovým tlakem

Reagovat
smazaný uživatel

Icq ?

Reagovat
smazaný uživatel

282-521-698

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych to nerikal :-)))

Reagovat
papos182

konecne hrali na 2 utocniky

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, hlavně se mi tam líbí Insua, jestli se udrží a Rafael není slepý, tak na levé straně máme vystaráno... vypadá to, že s Rierou si celkem rozumí....jenom aby tam Benitez nezačal dávat zase Dossenu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak Dossena von !

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto ze MANU hrali se stoke...vzdyt snimi hrali myslim pred 1-2mesici?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo je vložené

Reagovat
smazaný uživatel

El Zhar .

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas,N´Gog...

Reagovat
$dolar$

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas minulú sezónu ešte celkom dobre,ale túto sezónu len kráča po ihrisku... a N´ Gog to je daľšia ´´posila´´...

Reagovat
$dolar$

Tak jsou mlady A kazdopadne je dobre ze je pousti na posledni minuty hrat, ne jako u nas LFS

Reagovat
smazaný uživatel

Na mieste Lucasa tam mohol byť Guthrie... a na meiste Goga -Nemet..

Reagovat
Kapřík

Tak s tím souhlasím .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj to ty si mi písal tu históriu -Karpatskej kotliny ?

Reagovat
smazaný uživatel

5-10. storočie...

Reagovat
Kapřík

Jojo, to jsem byl já. A doteď mě děsí ve snech, že jsem tam zapomněl na takovou důležitou věc, jako bylo ovládnutí Slovenska Polskem za Boleslava Chrabrého(přelom 10. a 11. století, vybojoval ho v 90. letech 10. století na Čechách) než se dostalo pod Uhry. Takže tímto se omlouvám .

Reagovat
smazaný uživatel

Daj icq,niečo si chcem s tebou vybaviť...

Reagovat
Kapřík

416665462

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem dnešní zápas,ale ten Ngog se mi nezdál zase tak špatný.V PSG byl minulou sezonu velmi dobrý. Ale je mladý,takže to chce čas...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže vieš ako Rafa zachádza s mladými...

Reagovat
papos182

je pekne ze dava sanci mladym...skoda jen ze to nejsou anglicane...ale mohlo to byt horsi - viz LFS

Reagovat
R22

je náhodou perspektivní narozdíl od Lucase...a jak se mi líbil Ngog v přípravě, tak teďka už teda moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

El zhar hrá tragicky !

Reagovat
minoLFC

El zhar sa podľa mňa od svojho príchodu výkonnostne neposunul, keď prišiel tak vyčnieval nad ostatnými, ale dnes väčšina mladých hráčov z rezervy už predbehla

Reagovat
smazaný uživatel

fans LFC po dnešním výkonu slavíme ale šetřete síly na neděli - oslava bude pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po první půlce jsem to vzdal. Aspoň; že jsme dali gól. Takovej nářez. Holt tygři mají rádi teplo, tohle zmrzlý počasí není nic pro nás. Už aby bylo Josefa, v březnu bede teplejc.

Reagovat
smazaný uživatel

* bude, sakra, ke kouli z ManCity ještě koule z pravopisu

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn - Ti se teda předvedli...

Sunderland - chybělo štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej posudek M. Deana na Newcastlu To se zas pan arbitr vytáh. Valencia tam Bassonga držel už od půlky. Kdyby to v ten moment odpískal tak k penaltě vůbec nedošlo. Ale že eště Bassongovi dá červenou no tak to sem začal volat po robotickejch rozhodčích!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte, odhod tu zaslepenost. Kdyz se dva hraci navzajem drzi, tak tezko si vezme rozhodci lupu a bude zkoumat, kdo z nich drzel vic.

Wigan jednoznacna, zaslouzena vyhra UEFA na nas ceka:))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uznavam, ze je to nefer. Za ten vykon si Magpies nezaslouzili nic a dostali k tomu nic cervenou kartu:))

Reagovat
Kapřík

A co si říkal na výkon Figueroa a Brambla? Já si ty dva asi jentak neoblíbím .

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsi sam, oba dva jsou schopni delat ohromny chyby, i kdyz samozrejme Bramble nema konkurenci. Figueroa hraje docela dobre, ale je tezky se divat, jak hraje on, kdyz clovek byl zvykly na Bainese a na lavicce ceka Kilbane. Snad ho ze zakladu definitivne vykope Edman, az se uzdravi:-)

Reagovat
Kapřík

Já taky doufám, s Edmanem má člověk hned lepší pocit. A moc mi nejde do hlavy, proč místo Brambla nehraje Boyce? Nevšimnul jsem si jestli třeba nená traněnej, ale viděl bych ho tam mnohem, mnohem radši .

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mluvim obecne. Na zapas jsem se dival online a po vykopu pres pulku Valencia drzel Bassonga a tlacil se pres nej. V tom momente by uz tak zkusenej rozhodci mel foukat do pistalky. Tak ho potom Valencia stáhnul dozadu a Bassong ho za dres stáhnul k zemi a to už pískaný bylo.

Myslim ze Newcastle predvedl hodne sympatickou hru a remizu by si stejne jako Wigan zaslouzil, ale takovy je proste fotbal - zavisly na lidskem posudku. Ale co se mi zda jako uplna demence je psat ze Newcastle by si za svoji hru nezaslouzil nic.

Reagovat
Dubov

škoda Newcastle, ale nezasloužili jsme si vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle uz znova????......................... Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom sakra tak prekvapivyho?:))

Reagovat
smazaný uživatel

.................. Villans do toho!!!!

Reagovat
Xavi8

Denilson inac Almunia si dobre postavil branu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Me mr*ne, Arsenal totalne v riti, cinkala mu 4x konstrukce a prvni sance a gol...

Reagovat
smazaný uživatel

A dalsi ... odkop z brankovy cary. Haluz No1

Reagovat
smazaný uživatel

no a co?Hrajem spatne,ale vedem.Snad to udrzime,tydle tri body sou obzvlast dulezity...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nejak nemuzu pobrat, ze tohle pises fanouskovi Villy co jeho asi zajima, jaky body sou pro tebe dulezity... Ale stejne nepochybuju o tom, ze nejak gol za Almuniu spadne. Snad nebude jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

z nicku pulper fakt nepoznam ze je to AV fan,muze to bejt nejakej afektovanej antiarsenal fan,co ja vim.Ja se zas modlim abysme to udrzeli,hrajem sice tužku,villa nas prehrava a je mnohem mnohem lepsi,ale o to vic budu rad kdyz vyhrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fanusik Arsenalu??Zdasa mi ,ze ano,len tvoj komentar mi potom nedava zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

tendle fandi manwho asi...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja jsem fanousek anglickyho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

nenapadne rypnuti

Reagovat
smazaný uživatel

A z coho tak sudis moje nervy....

Reagovat
smazaný uživatel

JEZIS se vyradil a kompenzuje naraz stesti, ktere mela Villa v 2x zapasech na Everton a WHU... Otres! To melo byt min 4-1 za polocas.

Reagovat
C-M@ster

TIM CAHILL

Reagovat
Counter

Aston Villa : Arsenal

Poměr střel 10 : 1

Trefené brankové konstrukce 3:0

Skóre 0 : 1

Reagovat
smazaný uživatel

Ze bysme meli taky jednou stesti?

Reagovat
Counter

Jako fanoušek Arsenalu to vidím stejně, ale tu statistiku jsem si nemohl odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, poprve, protoze proti Chelsea to byla vylozene smula

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozhodující je Skóre

Reagovat
Kapřík

Villans musí zvítězit, to by byl jinak výsměch fotbalu !

Reagovat
Kapřík

Ha! Tak 0:2...já se snad pos*ru!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sialeny zapas sa zatial hra vo Villa Parku, Arsenal, to sa ani neda inak nazvat ako z pekla stastie. Tie sance proste mali padnut este po tom brvne z half-volleya som si hovoril, ze nedas-dostanes a stalo sa. A ze to musel byt akurat Denilson Dufam ze Villans to otocia. Lepsie predskakuju, maju ciste lopty, priamociarejsiu hru a sance. Chce to len gol... Ak by taky slubny zapas skoncil takto, bola by to absolutna nespravodlivost

Reagovat
smazaný uživatel

my sme prehravali v posl. sezonach skoro kazdyho a porazili nas dycky jako my ted dali goly aston ville,ano neni to spravedlivy.Villa je lepsi,ale my vedem.Sem rad

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nema logiku

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 come on u reds!

Reagovat
smazaný uživatel

Tož p..a nejbrutálnější goooooool!!!!!!

Reagovat
Xavi8

Diaby tie jaslicky pri ciare

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to dal Robin na 0:3 tak by bylo vymalovano:)

Reagovat
smazaný uživatel

to je RADOST se na ten fotbal dívat, když máš dvoječku.

Reagovat
smazaný uživatel

ZAS sem COSI zakřikl. Už držim hubu

Reagovat
-PeCa_08-

Co tě vedlo k tomu vsadit 2?

Reagovat
smazaný uživatel

KURZ 3.0 To bylo to jediné

Reagovat
smazaný uživatel

Mno nic, Villa dnes neskoruje, ani kdyby se hralo do pulnoci. Snad tahle hodne smolna prohra neposramoti hracum psychiku. Bude ji potreba v poslednim zapase letosniho roku proti Tigers.

Reagovat
fantomas

Teda že takle složíš zbraně, to bych do tebe neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel si prvni pulku...

Reagovat
fantomas

No ale stejně, ten tlak ted - z toho zahřmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Muhahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaa

Reagovat
fantomas

Bych se měl smát spíš já...to ty ses zase zmejlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takova mylka je mi u zadnice a muze se stat klidne kazdy tyden!

Reagovat
fantomas

No mně to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolavam co jsem slibil, slibuji co jsem odvolal. Nebo jak se to rikalo v one pohadce... :-D

Reagovat
-PeCa_08-

heh zapnu to a zrovna pentla :))

Reagovat
-PeCa_08-

velky prehled

Reagovat
fantomas

No fuj...jasnej balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No ještě řikej, že ne, prosim tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,dúfam že ešte uvidím spomalený záber,ale nemyslím si že bola JASNÁ LOPTA...

Reagovat
fantomas

Já viděl jen opakovanej záběr a přišlo mi to zřejmé teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ,nebola ...

Reagovat
fantomas

Viz. dole.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze wenger si to myslel,jak se do sebe s o'neillem pustili

Reagovat
fantomas

Koukám, že Wenger konečně poznal, že s tim jeho ansámblem nic než beton hrát nejde. Aspon pořádně teda, ted nepočítám pokusy o vtipné parodie.

Reagovat
fantomas

Ještě že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

DVOJEČKA

Reagovat
fantomas

Jj, už je to 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

No to vidím právě že. Zas tady RADOSTNĚ rozhlašuju a zas mám kvůli tomu celý den v prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z pohledu diváka, tak Aston Villa parádní závěr, klobouk dolů

Reagovat
Counter

No výsledek je sice zasloužený, ale ta penalta to kazí

Reagovat
fantomas

No tak ted sem teda viděl zase opakovačku, kde bylo jasně vidět, že balon Gallas nezasáhl. Já ti nevim, ale stejně je to jedno. Mimochodem co si na tom viděl zaslouženého taky nevim. Podle mě (viděl sem to jen od 70. minuty) sme hráli hroznou mrdku, už zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL Videli sme jiny zapas...

Reagovat
aaronramsey

Reagovat
aaronramsey

Reagovat
aaronramsey

prostě konec!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, 90. min uplynulo, rozhodci naposledy zapiskal, tomu se rika konec, velmi dobre

Reagovat
Counter

Mluvil jsem o výsledku - Arsenal měl 3 tutové šance, Aston Villa 5, což je jakžtakž srovnatelné...To, že jsme většinu zápasu hráli hrozně je sice pravda, ale díky přelomu obou poločasů to je výsledkově jedno

Reagovat
Counter

*reakce na fantomase

Reagovat
smazaný uživatel

ake 3 tutove sance???to si asi pozeral iny zapas..

Reagovat
Counter

Denilson, Diaby, Robin van Persie - sami před brankářem. Stačí?

Reagovat
fantomas

Já nevim no, já viděl jen odporný beton. Je sice fakt, že na nic jinýho nemáme, ale stejně...

Reagovat
Counter

Já si vlastně před začátkem zápasu přál, aby AV vyhrála a Wenger si snad konečně uvědomí, že musí posílit kádr... Takhle to je zase k ničemu - "tým ukázal charakter, nebýt vymyšlené penalty bychom vyhráli atd."

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby prehrame 10:0 ,ta AW povie ,ze sme nehrali najhorsie a ze svojmu tymu veri,a ze sme v boji o titul..uz je to smiesne cele Nechapem ani jeho zostavy kadru a striedanie...asi som moc blby fanusik

Reagovat
fantomas

Ne, naopak - ten dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, vždycky jsem ho měl za inteligentního a fér člověka, ale teď jakoby naprosto ztratil jakoukoli sebereflexi..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli je nejlepší počítat vyložené šance..dle mého názoru byla Villa dnes prostě lepší, Guners měli zvláště v první půli štěstí, ale dokázali vytěžit z minima maximum a budiž remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna hra Arsenalu dneska cista tragedia,ako je uz zvykom tuto sezonu...Penalta to bola jasna,takze ziadne ,ze trafil loptu alebo podobne..Hrat na Ville na jednoho utocnika je samovrazda...Persie tam chudak behal sam jak splasene kura..Ramsey ma dneska sklamal...Eboueho som dokopy ani nevidel...Song nic moc prvy polcas...Nasri zase jeho podpriemerny zapas...Som zvedavy co povie po zapase AW,ze sme hrali dobre a ze na chybalo trosku stastia...a ze to nemala byt penalta....A ze este stale sme v boji o titul a mame sancu ho vyhrat,atd... stale dokola ta ista rozpravka...tomu tymu nieco chyba!!!!

Reagovat
aaronramsey

je to fakt v píči

Reagovat
Deywid

vulgárne, ale trefné

Reagovat
Tomanatura

Tak se dívám, Aston Villa nás nepředběhla a B4 už se zformovala.

Reagovat
smazaný uživatel

už se ví co říkal Wanker na tiskovce?

Reagovat
smazaný uživatel

že rezignuje a že je Liverpool nej

Reagovat
fantomas

Kéž by..

Reagovat
fantomas

Ještě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

But Wenger is adamant his side can still challenge for the title, despite this latest setback.

"No, we keep going," he told Sky Sports after being asked whether Arsenal's title challenge was over.

"In the second half they were never dangerous and we yet they scored twice.

"It hurts because I thought we were 99 per cent of the way there."

Wenger also appeared to be involved in a touchline bust-up with Villa boss Martin O'Neill, but the Gunners boss refused to elaborate.

"Nothing," he said after being asked what had happened in the dug-out.

"Nothing happened".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Guuners

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ale no tak, kapr ti nesedl?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite si ma nepochopil...

Reagovat
fantomas

Kruci, jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to myslel vazne ...nie ziadne

Reagovat
fantomas

Hm, tak to potěš koště. Jak todle muže někdo chválit...

Reagovat
afc

bod z Villy sa neceni?

Reagovat
fantomas

V téhle situaci a za takových okolností z něj ani radost nemám.

Reagovat
afc

Manu ani LFC tam nevyhrali a s momentalnou zalohou,ktoru mame to nie je najhorsie.

Reagovat
smazaný uživatel

skusil som sa na cely zapas divat z ineho pohladu ako zvycajne,nedival som sa na body a podobne veci,chcel som si proste uzit zapas,kedze pred zaciatkom som nam nedaval ziadnu sancu na uspech-a niektore veci ktore hraci predviedli ma milo sokovali...ale to by si musel ten zapas najprv videt aby si pochopil ;)

Reagovat
fantomas

Stačilo těch 20 minut...a první poločas sme se prej vubec nechytali, takže opravdu nevim, čeho bych měl litovat...

Reagovat
afc

s takym nasadenim a bojovnostou s akou hrali v 1polcase Villa by sa aj ine muzstva tazko vyrovnavali a nebyt slavneho Gallase, ktory ich vratil do zapasu mohli sme tam aj vyhrat.

Reagovat
fantomas

No to by byl teprve odvaz...

Reagovat
afc

keby nebolo pre nasu defenzivu udrzat ciste konto neriesitelny problem, tak tie 3body sme mohli mat

Reagovat
smazaný uživatel

este sa stazuj,stale sa len stazovat ,ci uz na hracov,na rozhodcu,alebo na hocico ine.. keby ho nebol gallas fauloval,tak by agbonlahor dal spetnu prihravku pred branu a bol by to gol,tak ci tak,takto bolo aspon videt ze sa tomu snazil zabranit

Reagovat
afc

ale prosim ta.Tu situaciu mohol riesit uplne inak.Agbonlahor uz nemohol nic urobit,loptu mal daleko,tak skusil pad.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimta,nehraj sa tu na Wengera...

Reagovat
afc

a kto sa tu hraje na Wengera?Kritizujem Gallasa a jeho chybu, tak ako ju urobil aj s LFC,tak ako ju uz urobil viackrat ,co hraje za Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

proti ´Poolu chyboval skor Djourou

Reagovat
afc

a nie nahodou obaja?

Reagovat
smazaný uživatel

ano obaja,tak preco si spomenul len Galalasa?

Reagovat
smazaný uživatel

prvy polcas sme sa nechytali,poslednych 20 minut takisto nie,ale ten cas medzitym patril len a len nam

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to nebolo spatne, taky Diaby tomu dal slusnu stavu.

Reagovat
afc

spatne=zle?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
minoLFC

dnes bezchybný výkon, hlavne obranný štvorzáprah Insua-Hyppia-Agger-Carra...Insua je talent, hádam vytlačí Dossenu natrvalo...Robbie krása

Reagovat
smazaný uživatel

hádám, že hádáš špatně.....samozřejmě rozumný člověk se zdravým zrakem by to udělal, jenže o Rafovi mám jisté pochybnosti, že nesplnuje tato kritéria.....+ ještě je tam Fabio Aurelio

Reagovat
smazaný uživatel

To je ako s Pennantom. Rafa ho postavil do zapasov, ktore sadnu jeho hernej typologii. Pri tych druhych zapasoch sedel na lavicke alebo tribune. "Kazdy" sa cudoval, ale blbost to rozhodne nie je.

Chcel by som vidiet Insuu v zapase, kde bude Liverpool prikovany k vlastnej 16ke.

Reagovat
minoLFC

tak Insua je ofenzívny bek hlavne, ale to sú aj Aurélio s Dossenom a on ich celkom svojimi výkonmi smerom dopredu zatiaľ túto sezónu zatienil...Dossena smerom dozadu je horší podľa mňa ako Insua, Aurélio je možno lepší ale je bohužial väčšinou zranení, takže jednoznačne momentálne Insua no.1 na ten post

Reagovat
smazaný uživatel

V zapasoch dopredu.

Reagovat
minoLFC

no hej ale smerom dozadu by neboli tí druhý lepší, to už radšej tam dať Hyppieho alebo Aggera

Reagovat
smazaný uživatel

Aurélio je možno lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
smazaný uživatel

Podla minaLFC ano.

Reagovat
minoLFC

tak ale iba trochu, a keď si vezmeš jeho nachylnosť na zranenia tak by pri tej defenzíve nemusel prežiť dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude zraneny, bude hrat Insua alebo Dossena. Ak zraneny nebude, tak aspon bude kazdemu jasne, preco hra on...snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo hovoríš do toho o čom nemáš ani páru ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takze si opat neargumentoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ty si neodpovedal,tj neaurgumentoval..

Reagovat
smazaný uživatel

To musis najprv vysvetlit, preco o tom nemam udajne ani paru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty o EPL nemáš ani páru o tom sme sa viac krát presvedčili a tým nereagujem zrovna na Insuu ,ale všeobecne na tvoje vyčínanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze opat nie si schopny podat konkretny argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe nemusím nič dokazovať...,lebo ty dobre vieš prečo tu chodíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze si na mna zautocil, pritom nie si schopny mi nic dokazat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že útočiš tu ty a nie si schopný rozumne dokázať...

Reagovat
smazaný uživatel

"Prečo hovoríš do toho o čom nemáš ani páru ?"

Reagovat
smazaný uživatel

Mám a nie len ja ti to vyčítam...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil si, nevadi.

Inak pocetnost nazoru robi nazor pravdivym faktom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Viac ludí si myslí že tu len prekážaš -niečo na tom bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom bude ? Ze pochvala tu nikomu nevadi (vid 26.12.2008 21:29) a kritiku tu nikto nechce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to neni konštruktívna kritika.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze napisat, ze to bol dobry zapas mozem(nikto na mna negativne nereagoval). Napisat, ze sa mi zapas nepacil, ze nebol vo vysokom tempe, uz nie.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro poražený Liverpool v osmifinále LM

Reagovat
minoLFC

ok ale nie tento ročník

Reagovat
smazaný uživatel

Se uvidí...

Reagovat
smazaný uživatel

taky dokážeš pobavit to se dneska cení

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, dnem i nocí na sobě tvrdě pracuji. Chvála ostatních je mi pak tou nejlepší odměnou...

Reagovat
smazaný uživatel

taky tě odměním - opravdu se tě ten vtip povedl

Reagovat
smazaný uživatel

tak pracuj dál, třeba to jednou dokáže na úroven těch nej jako jsou Petr Rychlý nebo Petr Novotný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Pool.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ten robets netrfil v závěru z pěti metru prázdnou bránu....to je vořech, ale remíza stačí

Reagovat
smazaný uživatel

tož roberts hustě

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa - Arsenal, to byl zápas, do dlouhé době jsem se u Anglické ligy fakt bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Prima vysiela väčšinou najhoršie zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Tie sú väčšinou na očiach...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Prima vysílá jeden zápas, Nova Sport cca 5 + zbytek lze sledovat na netu, takže tu poznámku o Primě jsem nepochopil, navíc když na Primě dík pevnému času dávají jen zřídkakdy ten nejzajímavější zápas daného kola.

Reagovat
smazaný uživatel

A to sleduješ všetkých 5 na Nova Sport ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako?

Reagovat
smazaný uživatel

asi sa mu nepaci ze si si ako zapas PL ktory ta bavil nevybral zapas Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool mě naposledy pobavil minulou sezonu proti ManU, jak se nechal Mascherano vyloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si po dlhej dobe videl dobrý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Věř, že Anglickou ligu sleduju pravidelně, ačkoliv nevím, k čemu ti to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelne 2(najhoršie) zápasy za kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

A na to si přišel jak? A i kdyby, tak co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

To je nahoda, vzdy pozera(me) tie pravidelne najhorsie zapasy na kolo. Tie kvalitne nam "nahodou" utecu.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si zápas LFC ?

Reagovat
smazaný uživatel

VIdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prečo nechváliš...

Reagovat
smazaný uživatel

A preco by som chvalit mal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Nech toho, já už jsem si o tom odbyl s nimi svoje, nemá to cenu. Tobě se taky nemusí líbit Primera, jim se prostě nelíbí PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak načo tu chodia spamovať ? ,fanúšikovia PL tam nechodia otravovať...

Reagovat
smazaný uživatel

A preco by som sem nechodil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo ťa nebaví PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bavi ma diskusia.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že sa v tom vyžívaš...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by si ten pohlad na trapiaceho Olivera neuzil ?

Reagovat
smazaný uživatel

,Keď ťa nebaví PL tak prečo ťa baví diskusia o anglickom futbale ? ,robíš tu len rozpory..

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze mam rad futbal ?

Reagovat
Tomanatura

Jenže to, co se hraje v PL, podle tebe přece není fotbal, nebo jsi už změnil názor?

Reagovat
smazaný uživatel

No prave . Futbal i samotna diskusia o Premier League mi neraz pomohla ozrejmit si terminologiu.

Reagovat
Tomanatura

Když se na něj nebude reagovat, tak to škodu neudělá. Oni ví, jak píchnout do vosího hnízda, že Romi?

Reagovat
smazaný uživatel

Spamovat? To jako když napíšu, že se mi zápas líbil, je to spam? Takže když kritizuju, je to spam, když chválím, je to spam. Co mám napsat, aby to spam nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrovoľne sledovať "tak nudnú" ligu, a ešte aj pravidelne. Ty budeš nejaký masochista. Sa pritom robíš alebo čo? Aspon ja teda na bednu nekukám ak tam dávajú niečo čo za ten čas stravený pri tom nestojí zato.

Takéro rominha chápem, to je iná záležitosť. On PL nesleduje, len sa chodí na diskusiu o PL odbavovať, (čo sám potvrdzuje), každý máme nejaké hobby.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Premier League mozno sledujem viac nez ty s Oliverom dokopy, mozno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Predpoklad bol vytvoreny na zaklade "A to sleduješ všetkých 5 na Nova Sport ?"

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze by niekomu mohla zniet tvoja otazka zaujimavo...akokeby odsledovanie vsetkych 5tich zapasov bolo nieco nemyslitelne...

Reagovat
smazaný uživatel

U Kuba určite áno...

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo ma momentalne nezaujima, kedze reagujem na miku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja som reagoval na Kuba...

Reagovat
smazaný uživatel

27.12.2008 16:09

Kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si zistil to že sleduješ viac EPL ako ja ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co podla teba znamena slovo MOZNO ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to predpokladáš ?

Reagovat
smazaný uživatel

To uz som vysvetlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevysvetlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka mna, tak určite máš pravdu, mám i iné priority než PL , ale k meritu veci, v tom prípade sa na Teba vztahuje to samé ako na kuba Zabiť 5 a viac hodin z víkendy nad takou "kolosálnou nudou" ako PL?? Sakra chalani, vy asi budete nejake fakt mladé ročníky

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to je trochu inak. Som student, ktory "musi" takmer kazdy tyzden robit nejaky ten projekt do skoly, takze nie je vobec spatne si popri monotonnej praci v Matlabe(atd.) zapnut futbal, radio, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

No moc inak to asi nebude, ten mladší ročník som trafil, a toho že ludia so statusom "student" majú more času si ty žiarivým príkladom .

PS: FEIka?

Reagovat
smazaný uživatel

"Zabiť 5 a viac hodin z víkendy nad takou "kolosálnou nudou" ako PL??"

Vzhladom na tuto otazku to inak skutocne je.

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že som si niektoré skutočnosti neozrejmil skôr. Pod dojmom nových informácii naberá dalšia diskusia úplné iný smer. Svojím spôsobom si si ma získal a tvoje príspevky na PL plne chápem.

Len sa obávam, že po promóciach už na túto zábavku mať čas nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

To si zmenil nazor len na zaklade toho, ze sledujem Premier League viac ako si cakal, nedaj boze si moj "spoluziak" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec nie, najprv som si myslel, že PL nesleduješ a chodíš sa sem len zabávať. Takto káže logika, pretože normálny človek nebude strácať svoj drahocenný čas niečím čo ho nebaví. To že PL sleduješ ma najprv zarazilo, avšak potom ked si prezradil svoje spoločenské zaradenie, tak veci zase do seba začali zapadať. Takže asi tak. A prečo by som mal byť tvoj "spolužiak" ja mám už "odštudované".

Proste zo skúseností viem, že diskusiu so "študentom" treba viesť jedným spôsobom a s človekom čo už to má za sebou, iným sposobom. Ono totižto prvá skupina častokrát robí veci, ktoré sa vymykajú logike skupiny druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Castejsie sledovanie Premier League, nez tebe moznosti umoznuju, sa vymykaju logike skupiny druhej ? To ako iny odstudovany clovek netravi pri futbale tolko casu ? To si docela mimo.

Ak si mal na mysli nieco ine, tak sup s tym sem.

Preco bolo slovo spoluziak podla teba v uvodzovkach ?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako píšeš, pri futbale, ktorý ho nebaví resp. sa mu nepáči, toľko času netrávi.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade mam skusenosti s inymi ludmi.

V druhom rade diskusia napriklad o taktickych prvkoch, ktore danemu zapasu chybali a kvoli ktorym som ho povazoval za slaby, dokaze byt pre mna zaujimava, pretoze umoznuje poznat futbal do vacsej hlbky.

Teraz pochvalim sam seba. Keby som nikdy nepocul o silovej technike, tak by mi moje vlastne slova z nedavnej diskusie prisli docela zaujimave. Napriek tomu, ze ma ta liga nebavi.

Inak bavi ma samotna diskusia...schopnost ludi vyjadrovat sa, pouzivana terminologia, atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, takže z uvedeného nám vyplýva toto. Na prvom mieste je u teba exhibicia v diskusiach, ktorá Ťa baví. Cibríš si v nej slovný prejav a zvádzaš internetové diskusné "boje". Jedným slovom si tu zvyšuješ ego. Nebudeš ani prvý a ani posledný, len námatkovo tento popis platí na bruca, chazyho a možno aj na mna, ale to nech posúdia iný. Presne takto som Ťa bral od začiatku tohto vlákna, a preto som napísal, že PL nesleduješ len o nej rád diskutuješ. Pripadalo mi totižto časovo neefektívne len kvoli diskusii na PL strácať čas i jej sledovaním. Kedže ho ako študent máš dostatok, tak si môžeš dovoliť i ten "luxus" že si tú nudu aj odpozeráš v tv. V čom je ale vlastne problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovať vyjadrovacie a argumentačné schopnosti ludí a vziať si z toho niečo, je pre mňa prínosne. Pliesť sem ego v tomto zmysle je holý nezmysel.

Reagovat
Tomanatura

A je to vysvětlené, ty se díváš na fotbal, ale přitom ti uniká hlavní podstata, protože děláš věci do školy

Reagovat
smazaný uživatel

Napriek tomu v priemere minimalne jeden zapas za kola stihnem odsledovat cely.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, máme aj nejaké spoločné veci. Ja odsledujem Tiež len jeden zápas celý.

Reagovat
smazaný uživatel

Masochista nejsem, ztráta času mi to vě většině příležitostí taky nepřijde...jo a už jsem školu vystudoval, to jen abys věděl, jakým stylem se mnou diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

"...po dlouhé době jsem se u Anglické ligy fakt bavil."

"...ztráta času mi to vě většině příležitostí taky nepřijde."

Som tu sám, ktorý tieto vyjadrenia chápe ako protichodné? Ale možno som len nepochopil zmyseluplnost tohto - sledovať niečo čo ma nebaví a zároven to nepokladať za stratu času. Ozrejmi mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty slova "fakt" a "taky" tam mají podstatný význam. Takže jsi to opravdu nepochopil a ztráta času by byla ti to vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre takého internetového narcisa ako si Ty, by to rozhodne strata času nebola. To za prvé, takže tu máme namiesto vysvetlenia a zhodenia "protivníka" slabý pokus o ukonečenie diskusie.

Ale inak máš pravdu, fakt som nepochopil, čo iné chcel básnik slovami "fakt" a "taky" povedať, než to čo skutočne znamenajú.

Reagovat
smazaný uživatel

"internetového narcisa " a to znamená co?

"zhodenia protivníka" a proč bych měl někoho "zhodit"? To asi myslíš ty tvé internetové boje, tento termím mi fakt pobavil.

"ukonečenie diskusie"...ono těžko diskutovat, když si myslíš, že člověk sleduje cokoliv (v tomto případě fotbal) jen když ho to FAKT baví, to pak žiješ úplně v jiném světě než já a než lidé, které znám a jelikož už nejsi nejmladší, tak nechápu, že někdo takový vůbec existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To co jsem viděl v zápase City - Hull, jsem nikdy dřív v historii fotbalu nezažil na takovéto úrovni. To co udělal trenér Hullu Phil Brown v poločase, to jsem zažil možná v žákoch, ale nikdy na takové úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

co urobil?

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho, aby šel po prvním poločase do kabin, vzal všechny gráče a šli se omluvit všem fanouškům hostí, kteří tam přijeli. Potom si před ně sedli do kruhu a rozebírali věci do druhé půlky. Vůbec nebyli v kabině, ale poločas trávili na hřišti. Trenér to pak vysvětlil tak, že za takový výkon si fanoušci zasloužili omluvu, když ve svůj volný čas na Boxing Day, cestovali na tento zápas a oni to tak zpackali. Nikdy jsem to neviděl, ale klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Něco to ale mělo do sebe. Druhou půlku hráli jak vyměnění. Jinak Ireland opět potvrdil že patří mezi to nejlepší na anglických trávnících. Takovým způsobem připravit tři góly a pak ještě jeden dát Ten chlap je v neskutečné formě.

Reagovat
r.mrazik

"Bylo celkem hezky a zároveň poměrně velká zima. Chtěl jsem je probudit, protože byli jak mrtví." Phil Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Fakt neskutečné

Reagovat
Tomanatura

400. pro rominha, ať zůstane nadále při sledování PL

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží natom ako daleko má do promocie. Dufam, že dost daleko, jeho príspevky vždy obohatia už aj tak bohatú diskusiu na EF. Normálne rozmýšlam, že sa nechám inšpirovať a kedy tedy navštívim sekciu PD.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa - Arsenal .... nevite někdo co tam měki ONeil a Wenger za problem? Že šli malem do sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se John Robertson, ktery musel drzet Martin O’Neill :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No Wengerovi sa nepacila penalta a zrejme mu Oneill povedal nech prestane fnukat...Najlepsie je ze Wenger dalej prehlasil,ze sme dalej v boji o titul a ze v januarovom prestupovom obdobi nikoho nechce kupit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslim, ze se v koutku duse smal i redaktor BBC John Motson:

JM: Porad mate na to vyhrat ligu?

AW: Jiste.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz neviem...AW sa zblaznil...uz je na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mojeho FM, AW letos skončí s Arsenalem na patym místě a bude se muset klidit . Přišel tam Rijkaard jinak je to docela realny

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna sa klidit nebude,lebo ked aj skoncime 5-ti,tak AW naspori 30 mega ako ma v plane a to bude vedeniu stacit na zalepenie ust..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale letos je to teda slabá sezona, když si vzpomenu že vyhrali PL bez jediné porážky. Asi neplatí tady mládí vpřed..

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky ji vyhrát můžou

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky ligu muze vyhrat snad i Pompey...

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, to by určitě nevyšlo, mají už velkou ztrátu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele