Anglická Premier League - souhrn 19. kola

30.12.2011, 22:42, aktualizováno 01.01.2012, 17:56
Komentáře a souhrny
Manchester United prohrál doma s Blackburnem a dovolil mu opustit poslední místo, konkurenční City ale také zaváhalo a prohrálo v Sunderlandu. V neděli ukořistil tři body také Everton na hřišti WBA, v sobotu Chelsea prohrála s Aston Villou, z popředí tabulky vyhrál Arsenal a v pátek Liverpool...

Sunderland AFC - Manchester City 1:0

01.01.2012 16:00

Góly: 90+3. Dong-won Ji

Další gól v závěrečných sekundách. Další klíčové tři body. A první vítězství nad soupeřem z elitní čtyřky! O’Neillovi svěřenci díky Ji Dong-Wonově kontroverzní brance z úplného sklonku utkání vítězí nad Manchesterem City, který tak jenom potvrzuje svůj výkonnostní pokles.

Bez Silvy, Agüera, Milnera či Balotelliho to proti kompaktně bránícímu Sunderlandu zkrátka nešlo. Nasri odehrál zase jeden ze svých horších poločasů, díky čemuž především Džeko nemohl cítit, že je adekvátně vytížený. Přesto právě on měl na svých kopačkách hned dvakrát vedení - pokaždé se mu ale gólu docílit nepovedlo. Nejprve jej zblízka odmítl "široký" Mignolet, když se Bosňan houževnatě bil ve vápně proti početné přesile, později se k Džekovi náhodně odrazil míč na hranu šestnáctky, aby jej on po bleskurychlém zpracování napálil směr břevno.

V tu chvíli už ale mohlo (a mělo) být vše jinak. Okamžitě ve třetí minutě totiž nachytal Sessegnon skvělým pasem obranu ManCity na švestkách, čímž umožnil Bendtnerovi užít si Harta pěkně tváří v tvář. Dánovo řešení naskytnuté situace ovšem bylo hrozivé - nechal se dostat pod tlak od dvou soupeřů a pak si neporadil s kličkou kolem bystrého Harta. To tedy nakonec Black Cats mohlo mrzet. Tím spíš, pokud do 55. minuty Mancini poslal na hřiště jak Agüera, tak Silvu.

Ani s nimi to ale nebylo ono. Kouzlo Citizens zkraje sezony jako by se vypařilo mávnutím kouzelného proutku. Naopak Mackems mohli jít v 63. minutě do vedení. Sessegnon tehdy na pravém rohu velkého vápna takříkajíc oloupal Kompanyho, vzápětí mu ovšem nevyšla koncovka vnějším nártem. Přitom se mu do prázdné brány po levé ruce nabízel Bendtner. To Citizens se adekvátně začali chytat až s 82. minutou, kdy Džeko dvakrát po sobě spálil slušné šance - tu druhou po delikátním centru Silvy, když ho rozhodil Kilgallon.

Teprve potom byli hosté schopni řádně tlačit i si vytvářet střelecké příležitosti. Takto se Silva z hranice šestnáctky dvakrát opřel do balonu: jednou povedeně, a to záhy z dorážky krkolomnou hlavičkou orazítkoval břevno Richards, podruhé mizerně po zemi. A to se ManCity vymstilo tak krutě, že tomu snad ani nejzarytější optimista z řad fanoušků Sunderlandu nemohl uvěřit. Se závěrečným hvizdem totiž umně zakombinovalo duo Ji Dong-Won-Sessegnon a poté, co čárový nepostřehl těsný ofsajd jinak nervózního Korejce, poradil si vytáhlý útočník s vyběhnuvším Hartem a do odkryté klece uklidil senzační balon znamenající tři body pro Black Cats.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Everton FC 0:1

01.01.2012 13:30

Góly: 87. Victor Anichebe

Užuž se schylovalo k druhé novoroční bezbrankové remíze za poslední dekádu. Nakonec si ale na The Hawthorns vzal překvapivé slovo věčný marod Victor Anichebe, čímž pro Karamelky zajistil posun do první desítky. WBA naproti tomu pokračuje v mizerných výsledcích na domácí půdě, když tu dnes nevyhrálo už počtvrté v řadě.

Chtělo by se říct: klasická novoroční holomajzna. Naštěstí v rámci Premier League skutečně neplatívá, že jak na Nový rok, tak po celý rok. Není tedy třeba být z mizerného tempa prvního zápasu roku 2012, které si vyžádalo i pár nespokojených výlevů z publika, nějak zvlášť rozházený. Nicméně faktem zůstává, že na úvodním dějství šlo najít snad jen dvě pozitiva: Bainesův neúnavný, inspirativní výkon; a spolupráci Morrisona s Longem, jíž umožnil mimořádně zmatený Distin a irský útočník ji vinou nevelkého vzrůstu hlavou trestuhodně zakončil nad břevno.

Krom toho akorát vynikala neschopnost Baggies vypořádávat se s centry do pokutového území. Jeden takový špatně boxoval Foster, což napravil divokým vyběhnutím proti okamžité střele Rodwella, druhý zase jeden z obránců odvracel jen do srdce pokutového území, kde čekal nepovedeně zakončující Saha.

Druhý poločas začal nadějně. Svou chvilku slávy si vedle svého parťáka z útoku mohl zažít i Odemwingie, také on ale v ohromné šanci pohořel. Když si poradil s Jagielkou a ocitl se vlastně sám před Howardem, zbrkle napálil míč vysoko nad bránu. Už z toho by se možná dalo vyčíst, že směrem dopředu bylo přeci jen méně marné WBA. Everton se vyloženě trápil, takže do 65. minuty Moyes hned třikrát vystřídal - a vždy poslal na plac útočníka (Gueye, Stracqualursi, Anichebe).

Ani to nicméně Toffees nenakoplo. Pomoci jim k senzačnímu venkovnímu vítězství proto musel sám soupeř: v 86. minuty do hlavičky skákali dva borci v pruhovaném, což mělo za výsledek balon pro Anichebeho, jenž se na malém vápně umně prosadil i v obležení tří protihráčů. Nigerijský lazar se tak v lize prosadil poprvé od dubna 2010.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Queens Park Rangers 1:0

31.12.2011 16:00

Góly: 60. Robin van Persie

Ani tentokrát Kanonýři nedostáli své přezdívce: do černého opět nemířili více než jednou, ačkoliv k tomu určitě měli mnoho příležitostí. Pro teď nicméně alespoň svého soka udolali. Příhodně 35. letošní ligovou brankou Robina Van Persieho, který se takto vhodně rozloučil s mimořádně plodným rokem.

Jestliže fanoušek Arsenalu hledal po trápení s Wolverhamptonem v tomto posledním letošním zápase jakési vysvobození, pátral nepochybně marně. V prvním poločase si totiž Kanonýři vytvořili opět soustavný tlak, na Szczesného propustili jedinou nebezpečnou střelu Wright-Phillipse a sami si vypracovali pár slibných příležitostí; v součtu jim to ale o přestávce nebylo k ničemu. Jen jednou (!) totiž zacílili mezi tři tyče, když z dálky vyslal na Černého svůj propagační projektil Arteta.

Přitom Van Persie šel po krásném dalekonosném vysunutí od Vermaelena prakticky sám na Černého - těsně přestřelil. Walcott užuž na zadní tyči dobíhal Van Persieho nepřesnou hlavičku, pak ale zbytečně místo pumelice do sítě vymýšlel ještě nějakou křižnou přihrávku. Nizozemský bijec se ještě v úvodu dobře zkroutil pod centr Ramseyho a z těžké pozice minul zadní tyč. K tomu dva protesty proti domnělým rukám protivníků ve vlastním pokutovém území a Bartonův ošklivý zákrok na Artetu, který mohl být klidně potrestán červenou kartou. Gunners zkrátka zase museli mít pocit, že přechodně žijí v říši divů.

V druhém dějství se přitom dlouho nic neměnilo. Domácí dokonce zažili vyloženě mizerný vstup do poločasu, a když se nedomluvili ideálně Szczesny s Koscielnym, málem dokonce prohrávali. Jakmile se potom Gunners znovu vyhoupli do sedla, byl to pro změnu Walcott, kdo po krásném vysunutí od Ramseyho vůbec nezvládl koncovku a zároveň se škobrtnutím hodně minul. Spravedlnost tak musel vzít do svých rukou opět tápající Van Persie, když po Aršavinově pasu stanul sám před Černým a při zemi jej s přehledem prostřelil.

Tím Gunners zase získali klid na své kopačky; pohotovost v zakončení nicméně pořád ne. To názorně demonstroval nově příchozí Gervinho, jenž po šikovném průniku Van Persieho ze dvou kroků minul na přední tyči odkrytou klec. To už ale Severolondýňany tolik mrzet nemuselo - vydřené tři body nakonec brali stejně.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Wolverhampton Wanderers 1:1

31.12.2011 16:00

Góly: 22. Sam Ricketts - 49. Steven Fletcher

Garymu Cahillovi pravděpodobná derniéra vyšla tak napůl. Jeho Bolton neprohrál, avšak na překrásnou Rickettsovu branku zareagoval přesnou hlavičkou Fletcher. Trotters tak díky heroické výhře Blackburnu na Old Trafford spadli na samé dno tabulky, Wolves zůstávají mimo sestupvé příčky.

První šanci měl po sedmnácti minutách Steven Fletcher, kterého vychytal Jääskiläinen. Za pět minut už se vlnila síť, ale na druhé straně. Sam Ricketts se po deseti měsících zranění dostal do základní sestavy a hned se uvedl překrásným gólem. Z dvaceti metrů napřáhl ke vzdálenější tyči mimo dosah Hennesseyho - 1:0.

Do konce poločasu byl ještě blízko vyrovnání Ward, pumelicí z třiceti metrů ovšem rozezvonil břevno. Gólu se hosté dočkali až pět minut po návratu z kabin, když Jarvisův centr prodloužil do sítě Steven Fletcher - 1:1. Šance na vítězný gól přicházely na obou stranách. Muambovu střelu vyrazil výborně Hennessey, hlavičku N’Goga odvrátil od branky pro změnu Berra.

Rozhodnout mohl i Cahill, který po rohu donutil hlavou k akrobatickému zákroku velšského mladíka v bráně Wolves. Hostům patřil až samotný závěr, kdy nejprve po biliáru mezi hráči Boltonu ve vlastním vápně zazvonila tyčka a pak v největší příležitosti selhal Doyle. Toho fantasticky připravil o téměř jasný gól Jääskiläinen a zachránil pro Bolton remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Aston Villa 1:3

31.12.2011 16:00

Góly: 23. Didier Drogba (pen.) - 28. Stephen Ireland, 83. Stilijan Petrov, 88. Darren Bent

Když rok 2011 začal a Chelsea v jeho druhý den v nastaveném čase přišla o výhru nad Aston Villou, málokdo v londýnském klubu uvažoval, že může skončit hůře. Ale povedlo se! Chvílemi až trapný výkon Blues, především v defenzivě, pomohl Aston Ville oslavit Silvestr podle nejkrásnějších představ. Devastující pětiminutovka, v níž Chelsea dvakrát inkasovala, rozhodla o výhře Villans 3:1.

Chelsea ničí stále stejné problémy. Neschopnost cokoli vymyslet proti, byť jen lehce, zatažené obraně. To má Aston Villa pod McLeishem pod palce poměrně solidně, a pak problém číslo dvě. Absolutní neschopnost bránit. Oproti letem minulým je defenziva Blues dokonalý průchoďák, obzvláště pravá strana obrany je až příliš nejistá. Dnes zde místo Bosingwy nastoupil i s ochrannou maskou na tváři Paulo Ferreira, ale o moc lepší to nebylo.

Utrápenou a kouskovanou hru z obou stran ukončil až neohrabaný zákrok Dunnea, který skluzem srazil ve vápně k zemi Drogbu a rozhodčí ukázal na puntík pokutového kopu. Chopil se jej sám faulovaný a i s trochou štěstí pod tělem Guzana otevřel skóre - 1:0. Byl to zároveň také jubilejní 150. gól Drogby v dresu Chelsea. Jenže jak už bývá zvykem, Chelsea otevření skóre nenakoplo, ale spíš naopak. Pět minut po proměněné penaltě obehrál snadno ve vápně Ferreiru N’Zogbia, předal Stephenu Irelandovi, který nadvakrát prostřelil blokujícího Terryho na brankové čáře - 1:1.

Druhý poločas nabídl o trošku lepší podívanou, po osmi minutách už měl každý tým po jedné šanci. Nejdřív Mata krásně prošel po levé straně a centroval na Sturridge, jemuž šel ale míč na paty. Po chvíli přišla stoprocentní gólovka na druhé straně. Rohový kop Chelsea nevyšel, a když Agbonlahor vykombinoval s Albrightonem na půlící čáře posledního bránícího hráče, postupoval první jmenovaný sám na brankáře. Rychlonohý Angličan nicméně zakončil prachbídně a Čech tak neměl těžkou práci.

Po hodině hry nahradil Sturridge Torres a po pár vteřinách na hřišti už se ukázal v tom nejlepším světle. Na pětníku přebral míč, otočil se s ním a dělovkou ze zhruba 23 metrů div nerozlomil břevno. Za deset minut znovu parádně Torres vyzval do šance Drogbu, který ve vápně střílel mimo. Čtvrt hodiny před koncem došlo k dalšímu střídání, kdy Bosingwa naskočil místo Ferreiry. A také on hned po příchodu zazlobil. Z dálky vypálil levačkou a jedovku pod břevno s námahou vytěsnil Guzan nad.

Zkáza modrých favoritů začala ve třiaosmdesáté minutě. Clark přihrál do neskutečně rozestoupené obrany Chelsea Stiliyanu Petrovovi a bulharský záložník otočil skóre - 1:2. Špunt oslavného šampaňského pak vděčným hostům pomyslně otevřel Frank Lampard, který namazal do samostatného úniku Irelandovi, jenž postupoval sám na bránu s Bentem. Střídající kanonýr nakonec i míč dostal, se štěstím prostřelil Čecha a stanovil konečné skóre zápasu - 1:3.

Více informací k zápasu

Norwich City - Fulham FC 1:1

31.12.2011 16:00

Góly: 90+3. Simeon Jackson - 7. Orlando Sá

V nedávné době Norwich charakterizovaly zejména ztracené zápasy, prohospodařená vedení. Dnešní případ je přesně opačný. Až ve třetí minutě se prosadil Simeon Johnson, aby stanovil konečné skóre tohoto divokého duelu na 1:1.

Velmi zajímavý poločas zažili diváci na Carrow Road, kam opět zavítal londýnský klub. Tentokrát šlo o Fulham, ten samý ostrý start hostí se nicméně konal tak jako tak. Na rozdíl od Tottenhamu se akorát Cottagers povedlo jej okamžitě zúročit, když v sedmé minutě vykouzlil Sá překrásnou ránu zpoza šestnáctky, na níž Ruddy zkrátka neměl nárok. Hned 120 sekund na to ke všemu stejný fotbalista orazítkoval tyč norwichské branky - to už by se Canaries vzpamatovávali hodně těžko. Takhle alespoň mohl Fox v jednu chvíli doslova zasypat velké vápno soupeře několika centry, z nichž se ale neujal ani jediný.

Byl to nicméně stále Fulham, kdo i venku zvládal průběh utkání celkem bezproblémově kontrolovat. Ve 32. minutě měl například zase smůlu, když pro změnu rozezvučelo Carrow Road nastřelené břevno, přičemž chvíli poté se z levé strany prohnal před Ruddyho Frei a donutil ho k bystrému zákroku. Jenže to bylo úvodní dějství; to příští mu celkem ukázkově nastavilo zrcadlo.

Canaries hned v 58. minutě ukázali Londýňanům, že i oni umějí atakovat brankovou konstrukci - to když Naughtonova střela jenom tak z vrchu pohladila břevno Stockdaleovy branky. A slibně vypadala Surmanova střela z první, jež si to nakonec namířila vedle. Na 26letý záskok za Marka Schwarzera se nicméně pořádně začalo střílet až ke konci. A nejaktivnější byl v tomto směru právě střídající Johnson. Napoprvé ještě Stockdalea jenom protáhl, napodruhé se zjevil ve správný čas na správném místě, aby v 93. minutě zblízka "vyhlavičkoval" svému týmu důležitý bod.

Více informací k zápasu

Stoke City - Wigan Athletic 2:2

31.12.2011 16:00

Góly: 77. Jonathan Walters (pen.), 84. Cameron Jerome - 45. Victor Moses, 87. Ben Watson (pen.)

Stoke dokázal ve druhém poločase otočit skóre, o vedení ale v samotném závěru díky penaltě čerstvě střídajícího Watsona vybojovali bod. Stoke tak po sérii čtyř výher nedokázali potřetí v řadě vyhrát. S Wiganem, který naopak už pošesté z posledních osmi duelů uhrál body, mrzí remíza na domácí půdě obzvlášť.

První polovinu zápasu ovládl překvapivě poměrně jednoznačně Wigan. Tedy alespoň co se vyložených šancí týče. Po deseti minutách Rodallega prudce střílel na zadní tyč a Sorensen i přes protipohyb lapil. Dánský brankář zazářil i za deset minut, kdy po krásné akci Stama úžasně vyrazil jeho střelu pod břevno. Zakrátko už Sorensena překnal Rodallega, ale zachraňoval kapitán Shawcross.

Hosté se nakonec ještě před přestávkou do vedení přeci jen dostali. Rodallega skvěle unikl po pravé straně, přihrál do vápna Mosesovi a ten poslal přesnou střelou pod břevno Wigan do vedení - 0:1. Favorité ze Stoke-on-Trent se do větší šance dostali až po hodině hry a bylo to tradičně po autovém vhazování. Huth však hlavičkoval jen do tyčky.

Klíčový okamžik zápasu se udál patnáct minut před koncem, když Caldwell zahrál ve vápně rukou a kromě nařízené penalty byl potrestán ještě červenou kartou. Následnou "desítku" proměnil Walters a vyrovnal - 1:1. Neuběhlo ani sedm minut a domácí se dostali dokonce do vedení a bylo to krása. Crouch prodloužil hlavou balon na Walterse, který lahodným obloučkem vyzval do samostatného úniku střídajícího Camerona Jeroma a ten pohodlně obstřelil Al Habsiho - 2:1.

Jenže hned za minutu nejspíš nejhlasitějším fanouškům v celé Premier League zhořkl oslavný pokřik na jazyku. Po souboji s Shottonem totiž upadl Rodallega a kopala se penalta. Ihned poté na hřiště přišel Ben Watson, jenž se vzápětí chopil míče a z pokutového kopu bezpečně vyrovnal a zajistil Wiganu bod za remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Swansea City - Tottenham Hotspur 1:1

31.12.2011 16:00

Góly: 84. Scott Sinclair - 44. Rafael van der Vaart

Zajímavý silvestrovský duel na Liberty Stadium skončil smírem, Swansea totiž dokázala umazat náskok Tottenhamu a uhrála cennou remízu 1:1. Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem, ovšem v závěru poločasu inkasovali z kopačky van der Vaarta. Šest minut před koncem ale zaslouženě vyrovnal Sinclair.

Domácí se do favorita hned od začátku pustili dost neohroženě, zřejmě i za pomoci skvělých fanoušků byli v úvodu u každého balónu dříve a vytvořili si slušnou převahu. Nathan Dyer dokonce mohl dát už v páté minutě první gól, ovšem jeho krásnou střelu levačkou vytáhl Friedel na roh.

O chvíli později se s velkou podporou štěstí propracoval až do šestnáctky Dobbie, s finální přihrávkou ale příliš dlouho čekal a z nadějné pozice nic nebylo. V desáté minutě Dobbie pálil z hranice pokutového území, jenže trefil střed branky, a tak Friedel bez problémů zasáhl. Na druhé straně se snažil ohrozit prostor mezi třemi tyčemi Modrič, ten ale z otočky minul.

Swansea byla mnohem nebezpečnější, do dvou solidních střeleckých pozicí se dostal Sinclair, napoprvé ale po nacvičeném signálu z rohu netrefil míč ideálně, v dalším případě nádhernou ranou jen těsně minul pravou šibenici hostující svatyně.

S přibývajícím časem se Tottenham alespoň trochu osměloval. Přesto nebýt Dyerovy tristní malé domů, kterou musel včasným skluzem zachránit před Adebayorem Vorm, nedostali by se Spurs do větší blízkosti branky, obrana Swans pracovala až na jednu zmíněnou výjimku bezchybně. A stejně tak i záloha, která ve středu pole jasně přehrávala dokonce pětici soupeřů.

Přesto Tottenham odcházel do šatny spokojenější, z ničeho nic totiž minutu před koncem prvního poločasu udeřil. Na levé straně se až příliš snadno uvolnil Assou-Ekotto přes Richardse, jeho centr nešťastně tečoval Allen k van der Vaartovi, který zblízka nezaváhal.

A hosté zachytili i nástup do druhého dějství, Kaboul si až z pozice stopera naběhl do vápna soupeře, narazil si s Adebayorem,, z úhlu ale Vorma neprostřelil. O minutu později našel Bale prudkým centrem Adebayora, ten ale střelou z první minul. Swansea zahrozila zásluhou hlavičky Moorea, ta však skončila vedle branky.

V padesáté druhé minutě vyhrál Adebayor důležitý souboj na polovině Swansea a předložil ideální míč k samostatnému úniku van der Vaartovi, ten však cítil za zády domácí obranu a nevěřil si na rychlostní souboj, a tak vystřelil z prvního dotyku a Vorm zasáhl. Domácí přitlačili, to s sebou ovšem neslo také otevření obrany, což určitě kvitoval například Bale, ten ale svou šanci poslal bodlem mimo tři tyče.

Slušnou možnost měl na opačné straně hřiště Moore, jeho střelu na zadní tyč ale vychýlil ze správného směru Walker. Z následného rohu pálil nádherně z voleje Rangel a všichni přítomní se jen otočili, jak míč míjí o pár centimetrů levou tyč. Střídající Graham přinesl další vzrušení před Friedelovou brankou, hlavičkoval ale nad.

Deset minut před koncem tečoval Walker Dobbieho nepřesnou střelu jen těsně nad vlastní břevno, z následných dvou standardních situací pálili Sinclair a Allen, až k Friedelovi však balón neprošel. Definitivně rozhodnout mohl Adebayor, Vorma ale ani tentokrát nepřekonal.

A Swansea naprosto zaslouženě vyrovnala. Rangelův centr směřoval přesně mezi Friedela a Kaboula, oba hráči se nedomluvili, přes Grahama pak prošel míč až na zadní tyč k Sinclairovi, který bez problémů skóroval. A domácí cítili šanci na tři body, v závěru chtěli vyhrát rozhodně více než Spurs. Další branka už ale nepadla, a tak Swansea v pohledném utkání remizovala s Tottenhamem 1:1.

Více informací k zápasu

Manchester United - Blackburn Rovers 2:3

31.12.2011 13:45

Góly: 52. Dimitar Berbatov, 62. Dimitar Berbatov - 16. Yakubu Aiyegbeni (pen.), 51. Yakubu Aiyegbeni, 80. Grant Hanley

Blackburn pokračuje v neskutečné sérii. Po senzačním oškubání Liverpoolu teď obírá i jeho rivala z Manchesteru. Tentokrát dokonce o všechny body! O dva zásahy se postaraly nejvýraznější osoby povánočních kol na obou stranách: Berbatov s Yakubuem. O všem ale rozhodl až teprve 17letý mladíček Henley.

Pěkný experiment si na Silvestra, a tedy i na své narozeniny, ukuchtil Sir Alex Ferguson. Zahajovací jedenáctka z jeho dílny dnes připomínala rozestavení 4-1-5, přičemž Rooney s Giggsem dokonce ani na lavičce neseděli. Vedle sebe se tedy poskládal trojčlenný útok Hernandéz-Berbatov-Welbeck, za nimi zhruba na postu AM působil Nani, toho jistil Park a ještě k tomu někde okolo pravé postranní čáry pobíhal Valencia. Ani tato na pohled nesmírně ofenzivní sestava nicméně Rovers příliš nebezpečí nenesla. United si zase rozpomněli na svou profesorskou sérii symbolizovanou jen hubenými a utrápenými výhrami, takže Bunna řádně prověřili až na sklonku první půle. To bodlem náhradního brankáře protáhl Nani, aby vzápětí z úhlu nepochodil Berbatov.

To už ale dávno Blackburn vedl. V 17. minutě se odehrál v pokutovém území Manchesteru kontroverzní souboj Samby s Berbatovem, který sudí Dean posoudil dost možná přesně opačně - jako faul Bulhara -, takže záhy mohl Yakubu poslat De Geu na opačnou stranu a dát svému týmu senzační vedení. A ještě hůře domácím bylo těsně po přestávce. Tehdy se míč po vhazování dostal k Yakubuovi a ten i pod tlakem dvou protihráčů podruhé v utkání rozvlnil síť. To už byla z pohledu MU opravdu svízel, kterouž také Berbatov opět zmírnil prakticky ihned po rozehrávce. Rafael rozběhl Valenciu, s jeho centrem se nevypořádal N’Zonzi a rozjetý bulharský forvard precizně zavěsil.

Právě Berbatovova forma a Valenciova rychlost pak byly rozhodujícími faktory domácího vyrovnání přesně po hodině hry. Vlastně úplně stejná osa: Rafael přesnou hlavičkou vyzval ke sprintu ekvádorského křídelníka a ten na malém vápně ideálně našel chirurgicky přesného Berbatova. V tu chvíli se už přitom žlutočerní víceméně jen urputně bránili; zatímco Red Devils soustavně selhávali v disciplíně dodávání balonů do vápna soupeře. I proto se nakonec Rovers ubránili a přitom ještě jednou udeřili: de Gea v 81. minutě zase jednou neuspěl ve snaze boxovat klíčový vysoký míč, čehož nadvakrát využil Henley ke vstřelení svého premiérového gólu v nejvyšší soutěži.

Samotný závěr sice pochopitelně přinesl tlak favorita, šanci už jsme ovšem registrovali jedinou. A hned mohlo jít o pikantní zásah, neboť proti ležícímu, sedícímu Bunnovi vypálil exrover Phil Jones a dost možná se neprosadil jen díky nešťastnému bloku rovněž válícího se debutanta Keana.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Newcastle United 3:1

30.12.2011 20:45

Góly: 30. Craig Bellamy, 67. Craig Bellamy, 78. Steven Gerrard - 25. Daniel Agger (vl.)

Skvělý zápas má za sebou Liverpool. Výkon lepší než v minulých týdnech, kdy Reds sbírali remízu za remízou, a především výsledek potěšil. Na vlastní gól Aggera zareagoval Bellamy, který skóre s drobnou pomocí Simpsona i otočil a na konečných 3:1 pečetil navrátivší kapitán Steven Gerrard.

Liverpool měl dlouho více ze hry, držení míče hovořilo jasně pro domácí, ale hráči nedokázali vytvořit nic, z čeho by Krul musel mít vrásky. A tak překvapivě udeřilo na druhé straně v pětadvacáté minutě. Reds možná lehce vyvedl z koncentrace Vukčić, který po ráně míčem do krku kráčel za čáru. Stalo se tak každopádně ve chvíli, kdy Ryan Taylor centroval do vápna, Yohan Cabaye lehce hlavou tečoval a dílo dokonal Daniel Agger, jenž si míč nešťastně srazil paží do vlastní sítě - 0:1.

Dlouho však na Anfield Road fanoušci domácích nesmutnili. Za pět minut se k balonu dostal ve vápně Adam, jeho přízemní centr zblokoval Tioté jen přímo proti noze Craiga Bellamyho, který z první pálil přesně k tyči - 1:1. Do poločasu měli liverpoolští ještě jednu větší příležitost, když si na Škrtel naskočil na rohový kop a hlavou těsně minul Krulovu branku.

Druhý poločas začal vyrovnaněji než ten první, převahu měli spíše hosté. Aplaus přišel ale až v 59. minutě, kdy na hřiště přišel kapitán Steven Gerrard. Za dalších osm minut už propukl stadion v Liverpoolu v nevázaný jásot. Bellamyho přímý kop totiž těsně před Krulem hlavou tečoval Simpson a bylo to 2:1. V následující pětiminutovce měly oba celky obrovskou šanci. Nejdříve Demba Ba parádně překonal Reinu, ale Škrtel ještě parádněji na brankové čáře skluzem balon vykopl. Pak po Gerrardově centru trefil hlavou břevno Carroll.

Legenda Liverpoolu svůj solidní výkon dokonce korunovala gólem. Henderson prostrčil parádně na Gerrarda a ten z úhlu mezi Krulovýma nohama zvýšil - 3:1. Fanoušci zpívali a oslavovali svého miláčka, zatímco Reds poklidně dohrávali a soupeře ve zbytku zápasu už prakticky k ničemu nepustili.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City19143253:1645
2.Manchester United19143249:1745
3.Tottenham Hotspur18123335:2039
4.Arsenal FC19113535:2636
5.Chelsea FC19104537:2434
6.Liverpool FC1997324:1534
7.Newcastle United1986526:2530
8.Stoke City1975720:3026
9.Everton FC1873819:2024
10.Aston Villa1958622:2423
11.Norwich City1957728:3422
12.West Bromwich Albion1964919:2722
13.Sunderland AFC1956823:2221
14.Fulham FC1948720:2520
15.Swansea City1948718:2320
16.Wolverhampton Wanderers19451021:3417
17.Queen's Park Rangers19451018:3317
18.Wigan Athletic19361017:3715
19.Blackburn Rovers19351128:4114
20.Bolton Wanderers19411423:4213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1237)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Cabayeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Di do řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co proti němu máš?

Reagovat
cristiano.K.

nic jen měl dostat červenou

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš za to šlápnutí?

Reagovat
cristiano.K.

ano

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

keby mu zlomí nohu tak by si bol rád? sa obes ty feťák!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni Já jen mám Cabayeho rád.

Reagovat
smazaný uživatel

aha ja že to bolo myslené skrz ten jeho faul na Spearinga...

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

1. Pro Stevena Gerrarda!

Doufám, že se Adam koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
vocasisko

Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

parada a Carrolla at streli nekdo spolu s Torresem na mesic..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Jo a prachy ať vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je taková že je tam někdo musí střelit, protože kdyby se tam museli střelit sami, tak se tam netrefí

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to, buď ten jeho přínos nechceš vidět nebo jsi prostě slepý. Celý zápas běhal pressoval, sklepával míče. Ano, po tom centru SG to byla jasná tutovka, ale to se prostě stává, a za dnešní výkon by si rozhodně zasloužil gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Az na to, ze takuto sancu by utocnik takejto sumy (od toho sa proste neda odprostit) proste mal upratat suverenne do brany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy je frajer .. Stejne jako Steve ..

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ma Liverpool Carolla,kdyz goly strileji ostatni?

Reagovat
REPLIKATOR

Ani ti ostatní se netrefí pokaždý

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
minoLFC

Perfektný Bellamy, návrat kráľa a nepriestrelný mních Škrteľ na druhú stranu znovu nepresný Adam s Hendersonom a Carroll vyhýbajúci sa 16ke Nechcem vedieť ako by to dopadlo keby Gerrard neprišiel, dúfam, že to Kennyho neuspokojí, treba nám mašinu na góly a niekoho t voriévo do zálohy ešte najlepšie zo zahraničia....ale jak poznam Kennyho tak privedie Benta a Allena

Demba Ba nedal gol

Reagovat
mickey mouse

Demba Ba nedal gol, ale za Carrolla bych ho vymněil hned.

Reagovat
minoLFC

ale v v članku maju že dal

Reagovat
mickey mouse

jo takhle ... ale stejně bych ho vyměnil

Reagovat
minoLFC

to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

to bol bud gol cabaya alebo ked sa pocita posledny dotyk tak OG aggera

Reagovat
Usty

Ani Bellamy nedal dva góly, no.

Reagovat
minoLFC

a kto ich dal?

Reagovat
Usty

druhej Simpson?

Reagovat
minoLFC

posral to, ale gól patrí Bellamymu

Reagovat
Usty

Těžko říct, měl zásadní podíl, bez jeho kontaktu by Krul chytal.. já bych řekl, že by to měli připsat jako OG Simpsonovi.

Reagovat
minoLFC

ale on sa toho nedotkol pokiaľ viem

Reagovat
Usty

Vždyť to naprosto zřetelně tečoval hlavou

Reagovat
tomasinho

Míč ale neletěl mimo bránu, nevychýlil směr, proto je to Craigův gól. Stejně jako by měl být gól Newcastlu Cabayeho.

Reagovat
Usty

nevychýlil směr?

Reagovat
tomasinho

Pochop, vlastní je to, pokud míč letí mimo a hráč vychýlí jeho směr do vlastní brány. Míč letěl do brány i tak, takže je to jasně gól Bellamyho.

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych k tomu přirovnání. První gol Suáreze za LFC. Podobná situace.

Reagovat
tomasinho

Jojo, od té doby to vím, předtím jsem to nevěděl.

Reagovat
Usty

Podle téhle teorie by ale ani neměl být připsán gól útočícího hráče, kdyby byl ve stejný pozici jako Simpson..

Reagovat
tomasinho

To je úplně něco jiného. Kdyby to tečoval Carroll, je to jeho gól.

Reagovat
kiwwi

neviem co riesis, ked oficialne bol gol pripisany Bellamymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

tak teda pozrel som opakovačky a nevidl som tam tyč...no možno to potrebujem vo Full HD

Reagovat
Usty

http://lets-kickoff.blogspot.com/

0:50 - zřetelně mu ho tam šoupl hlavou

Reagovat
Arbiter

to nevadí, pokud míč nesměřuje na bránu a vlastní hráč jej tam nasměruje, pak je to vlastní gól. Tady míč na bránu směřoval, tudíž je to sice teč, ale není to vlastní gól. Stejně tak jako Iniesta je autorem branky v zápase s Chelsea na SB, kdy míč tečoval Ess, tak i tady to není vlastní gól...

Reagovat
vitasrp

Iniestovu střelu tehdy nikdo netečoval, to si s něčím pleteš..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dal.

Reagovat
cristiano.K.

Bent a Allen je snad špatnej vtip nebo-li směji se tomu,ale kdyby oba přišli tak bych brečel

Reagovat
cristiano.K.

* kurva špatnej smajl

Reagovat
smazaný uživatel

O Bentovi jsem včera taky četl. Uplně nejhorší varianta je ale Jelavič.

Reagovat
minoLFC

no píše sa o tom a keď si vezmeš ako je Kenny nadržaný na ostrovných hráčov....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to abychom oddelili Pyrenejsky poloostrov od Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard s nedostatočnou kondíciou robí na ihrisku rozdiely..to už je teda čo povedať..steviemu ak vydrží zdravíčko, tak som presvedčený, že to bude ten Gerrard z minulosti..celá jeho budúcnosti závisí nad zdravím? Verím, že sa mu budu vyhýbať, pretože toto v prípade absencie by to nebola len strata pre Liverpool, ale aj pre celú PL.

Reagovat
EL Gringo

SG je podla mna najlepsi hrac akeho som kedy videl behat po travniku !!

Reagovat
niflheim

Hodně smolné pro Newcastle. Toho Simpsona jsem tam nějak moc nepochopil u druhého gólu - jinak z přímáku, který ani neměl být. Škoda, že se podobně "nepředvedli" na OT.

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson má titul moula dne. To se fakt nevidí ani u žáka to co předvedl.

Reagovat
niflheim

Za mouly bych je označil ve studiu - nedat Bellamymu MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Carrolla Steven vytáhne že se ještě budete divit už se těším snad se ale nikdo ted nezraní mám obavy o zdraví Aggera a Glena přece jenom už toho odehráli hodně..Steven snad už ty zranění přešla

Reagovat
Woods

Carrollovi nepomoze ani 5 gerrardov..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

s 5ti Gerrardy by nebyl žádný Carroll potřeba

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard, Bellamy, Škrteľ

Reagovat
tomasinho

a Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

a Downing

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý polčas hlavne...

Reagovat
Counter

Stevie ve fantě 10,5 S takovou ho za Silvu/Naniho nevyměním...

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - Carragher, Carragher, Carragher, Carragher - Gerrard, Gerrard, Gerrard, Gerrard - Suarez, Suarez a jedeme na titul!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

to nevím, Carragerovi rupne v kouli, dostane redku a hned hrajete bez obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stiflerovamama

Tak opet skvely Craig ktory musi byt v zakladnej zostave. Co sa tyka Andyho hral velmi dobre, kurnik len mu to tam nece padnut , Stevie mu tam zacal posielat luxusne centre , pri tom brvne paradny vyskok . Charlie sa teraz dostal nejako z formy , standartky ktore v Blackpoole zahraval aj po slepiacky mu v LFC zatial vobec nejdu . Obrana az na par vynimiek super , Mato to tam vdakabohu krasne zachranil , a Stevie ? k tomu sa netreba vyjadrovat , je to pan !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na ráno. To bude keců, díky zařvání při Steveho golu.

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
cristiano.K.

no co.....řekneš legenda dala gol, to jsem nemohl v sobě držet a pokud nerozumí fotbalu tak se s nima vůbec nebav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Co řval?

Reagovat
Arbiter

nejspíš řval dEst

Reagovat
stiflerovamama

A konecne sa rozohral aj Stewart , toto od neho chem vidiet v kazdom zapase , super vykon

Reagovat
smazaný uživatel

mě se Downing líbil ve většině zápasů co za nás odehrál

Reagovat
minoLFC

až na ten dive...ale on rhaje dobre každý zápas. ale keď vystrelí tak je to tyč a keď nahrá tak utočníci zahodia

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adam mohol prihravat Andymu na 100%ny gol , no zase ukazal aky je to sebec

Reagovat
smazaný uživatel

to som neviidel ....kazdopadne v predminulom zapase, ked neprihral Shelveymu alebo Suarezovi do cistej tutovky ma sklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bylo skoro to samý. Andy byl krásně mezi obránci a Charlie to zase zapíchal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad Downing konecne videl ako vyzera poriadny center

Reagovat
kiwwi

dufam ze s Gerrardom to bude len taky chvilkovy hype jak s Dalglishom (samozrejme kratsi...najlepsie uz len nasledujuci zapas)

Reagovat
smazaný uživatel

mor na teba

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je legenda a jestli mu vydrží zdraví(ťuk ťuk ťuk ťuk) tak to bude zase jeden z 5 nejlepších hráčů PL

Reagovat
smazaný uživatel

pristi zapas prijde zase vystrizliveni

Reagovat
stiflerovamama

Kiwi kedy hrate prvy zapas v EL ?

Reagovat
kiwwi

vtedy ako Liverpool by sme mali...ale pockaj, pozeram prave na rozpis a Liverpool nevidim ani tam

Reagovat
Arbiter

kiwwi, kedy hrate prvy zapas v EL?

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si nick Sterac.

Reagovat
cristiano.K.

sám víš,že to tak nebude,ale doufat můžeš

Reagovat
kiwwi

tak ako vy dufate v LM?

Reagovat
Maresma

Vsak k tomu mame blizko.

Reagovat
fenixLFC

tak ako vy v titul?

Reagovat
cristiano.K.

my věříme ve čtvrté místo asi jako ty v titul

Reagovat
kiwwi

tak to ste na tom este horsie ako som si myslel

Reagovat
cristiano.K.

tam je důležité to slovo "myslel"

Reagovat
kiwwi

tak to teda je, pretoze som si o vas myslel len to najhorsie, ale dokazali ste klesnut este nizsie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Usty

jako na tvoji úroveň?

Reagovat
kiwwi

zase nic nechapes

Reagovat
Usty

tebe aby někdo pochopil..

Reagovat
kiwwi

alebo nemam vobec dufat, ze to vydrzi vobec do dalsieho zapasu?

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Je prostě vidět, jak hraje Liverpool bez Gerrarda s jak s ním, jak přišel na plac, hra se hrozně oživila a měl ten správný šmrnc!! Je obrovský přímos pro tým

Reagovat
cristiano.K.

začalo to 20.minutovým otukáváním a po prvním golu to byl vcelku pohledný fotbal.

Nechápu nadávání na Downinga jednoznačně nejaktivnější hráč v prvním poločase a ve druhém taky nezklamal. Zeptejte se Taylora,jak se mu bránil Ano, napravo míče strašně zasekává a kolikrát hru z brzdí,ale míče neztrácel a svým krytím těla vybojoval několik standartek + jeden dive

Cabaye měl být jednoznačně vyloučen Colocciniho loket mohl vidět akorát pomezní

měli jsme i štěstí,přesto jsme zaslouženě vyhráli. Legendu nemá smysl komentovat a hodně se těším na spolupráci Carroll-Gerrard,protože,jestli se ani potom Andy nerozstřílí tak už nikdy. Pochválil bych Enriqueho,Gerrarda,Bellamyho,Škrtěla,Downinga. Nelíbil se mi opět Hendo s Adamem ostatní slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, teda až na toho Downinga. Nikdo z našich hráčů neměl míč častěji (minimálně před vápnem určitě), hrál proti naprosto tragickýmu Taylorovi a jediný, co z toho dokázal vytěžit byla slabounká střela na přední tyč. Jinak ani náznak šance.

Reagovat
cristiano.K.

tak to můžeme probírat pořád dokola. Pravda je taková,že Downing byl a zřejmě navždy bude hráč jen po vápno. Hlavně,když už prošel tak byl ve vápně jen osamocený Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu co mate proti Hendovi...je to jeden z mala ktery skoro cely zapas presuje...je neskutecne kolik toho nabeha

Reagovat
cristiano.K.

to je samozřejmě správně,ano presuje,ale jako AM v první půli totálně nevidtelný krom toho presu

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo se mi líbil, narozdíl od Adama

Reagovat
smazaný uživatel

1. půli byl dost špatnej. Po příchodu Steveho pookřál a nakonec si vlastně připsal i asistenci

Reagovat
cristiano.K.

druhou půli byl lepší,vedle legendy se hraje lépe vždy,ale kdo ví,jak by zahrál Adam vedle něj

Reagovat
cristiano.K.

zapomněl jsem pochválit Spara

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že vyhráli díky Stevenovi Už jsem myslel, že vyhrajou gólem Carrola..ale to jak zadrbal tu tutovku, kdy byl sám před bránou, bylo kouzelné

Reagovat
Pipo123

Zápas som videl ale to čo spravil ten Simpson, tak to som ešte nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

moula zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to fakt nechápu, co se tam pokoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Liverpool

7-5

(5x Shearer, Robert, Speed - Owen, 2x Heskey, McAllister, Berger )

aaah vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

K dnesnimu zapasu - sice jsme byli horsim tymem, ale rozhodujici gol na 2-1 padl po primaku, ktery nemel byt a nasledne se stal hrdinou dne Skrtel za paradni vykopnuti z brankovy cary. Skoda, zrovna tenhle jeden zapas jsem chtel hodne vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán se nám vrátil !! Dneska hrál jako o život, výborný výkon ! Ale ten Carroll..Toho vyhodit a to fofrem

Reagovat
JozkokozleJ

Dnes sa mi strasne pacil ten Spearing, to bol paradny vykon na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pro ty co tu hrajou Hax, je možné abych se k vám přidal?

Reagovat
Erdovec

jsem zvědavý co dneska vypozoroval jiri-fcb na výkonu Enriqueho .

Reagovat
smazaný uživatel

Mne jsou treba jeho "nazory" naprosto ukradeny

Reagovat
smazaný uživatel

lžeš sám sobě

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si s tvych "nazoru" nemam co odnyst, takze o zadne lzi nemuze byt rec.

Reagovat
kiwwi

to sa u vas fakt pise odnyst?

Reagovat
Maresma

No jiste.

Reagovat
kiwwi

zajimave

Reagovat
nemamvasrad

Je to hovorově a spoustě lidí, hlavně teda na Moravě, to určitě trhá uši.

Reagovat
kiwwi

skor som myslel to "y"

Reagovat
nemamvasrad

Však "přinýst" hovorově, "přinést" gramaticky správně.

Reagovat
kiwwi

tak mne by tam pasovalo prinist, odnist

ale to je kvoli slovencine, pretoze u nas je to makko

Reagovat
Counter

*z

Reagovat
herbage

nevím, jestli zrovna Newcastle se Simpsonem a Obertanem je zrovna nějaké měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

To neni, kdyz prijde Ben Arfa, obere Enriqueho o mic a Obertan mu to ukopne.

Reagovat
cristiano.K.

no moment, Kiwwi tu tvrdil,že když se Obertan rozeběhne,tak je prakticky nebránitelný,jen neumí odcentrovat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

ja som tvrdil ze ked ide 1v1 (smerom k brane!!!) tak ma strasne rychle nohy a tu poziciu na center si vypracuje velmi lahko - ked to len taha po kridle tak to je nic a aj ked si vypracuje tu poziciu na center tak je to vacsinou nic

Reagovat
cristiano.K.

dneska jeden na jednoho ho obral i rozhodčí

Reagovat
kiwwi

on je proste taka smikinozka, v United na to nepotreboval ani toho rozhodcu a obral sa zakazdym sam...ale zdalo sa mi ze sa v tomto zlepsil - inac ma tie nohy skutocne rychle

Reagovat
cristiano.K.

netvrdím,že je pomalý,ale víc sem se dnes bál soubojů Jonas-Johnson,než Enrique-Obertan, protože si nemyslím,že je Enrique pomalejší ba naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je pravda, od mice ho neodstavis, jenze on ho vzdycky doveze k rohovymu praporku a odstavi se sam

Reagovat
cristiano.K.

já se těšil na ty souboje s Enrique,protože moc dobře víš,že jeho odstavit je ještě těžší,škoda,skoro žádné souboje nebyly no

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď bude podávať výborné výkony, je to čiste Vicenteho vec, či ho nominuje alebo nie a tu sa môžte aj roztrhnúť. Môže byť ťahúňom Liverpoolu, môže byť najlepším obrancom PL, pokiaľ sa nehodí do systému, nemá tam čo hladať.

Reagovat
smazaný uživatel

neumíš číst

Reagovat
herbage

Menší dotazník pro fanoušky Liverpoolu: Vážně si myslíte, že Carroll je pro váš útok ten úpravý? Přijde mi, že jeho použitelnost v mezihře se limitně blíží nule, pokud neoceníme fakt, že umí dobře sklepnout balón. To mi přijde na takového hráče děsně málo. Myslím, že Liverpool pro svůj breakovým fotbal potřebuje více dynamického hráče a lepšího zakončovatele, něco jako byl Torres či jakým ja Chicharito. A co se týče výšky, nepřijde mi, že by ji nějak dokázal využít. Naopak o hlavu menší hráči jako Rooney či Vermaelen mi přijdou jako mnohem nebezpečnější hlavičkáři, než jejich kolegové Carroll či Mertesacker

Reagovat
kiwwi

Chicha by v Liverpoole dal uz 10 golov od zaciatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

No to možná víc.

Reagovat
vladis271

Pri Suarezovi by 10 gólov mal aj súčasný Torres

Reagovat
kiwwi

no tak potom odpovedajte na Herbeho otazku

Reagovat
cristiano.K.

s těmi hlavičkáři je to hrozná kravina v probíhající sezoně hraje,nehraje,pak naskočí jako střídající hráč. Na tohle se těžko odpovídá a uvidí se při Suarezově trestu. Dneska jsme viděli,že by spolupráce Gerrard-Carroll mohla fungovat.

Reagovat
Bayern +

To jste rikali na kazdyho zaloznika, no snad vam to uz vyjde.

Reagovat
cristiano.K.

my jsme tvrdili,že bez dobrých křídel ho nevyužijeme,což se potvrzuje, ale pokud hra bude stavěna na Bellamym,Downingovi a Gerrardovi+ se probere Adam,tak ho prostě musíme využít.

Reagovat
herbage

problém je, pokud stojíš ve vápně a snažíš se hlavou míč usměrnit směrem na branku, nebo když jsi pře breaku sám v náběhu a můžeš si vybrat, kam to pošleš. Tohle je spíš o rychlosti a výběru místa a přijde mi hloupost, aby tým jako vy hrál házenou kolem vápna soupeře, když si ty šance dokážete vytvořit i jinak. I u toho břevna mi přišlo, že se tam Carroll spíš silou natlačil pomohl si loktem, než že by nějak převídal a snažil se uvolnit

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě,že z místa a tísněn obráncem to nijak na něm nijak výrazně nevypozoruješ,ale i tak ty hlavy dokáže vyhrávat (sklepávat) on vypadá strašně líně i při tom náběhu,možná je to ještě nesehraností,že než rozhoupe kam se hnout,tak ho kolikrát ty míče netrefí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec je dle mého názoru Liverpoolu totálně k ničemu. Viz to co dneska zadrbal, nezlobte se na mě ale ten balon jak mohl jít sám na golmana bych si líp zpracoval aj já ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš koľko hlav. súbojov dnes vyhral?

Reagovat
herbage

nevím, viděl jsem tak třetinu zápasu a to jsme ještě koukal jedním okem. Jen jsem si všímal jeho práce s míčem a jak se tam motal, to bylo něco nevídaného. Jako poslat míč na 5 metrů spoluhráči by měl být základ pro všechny hráče PL, nějaké hlavičkové souboje jsou už jen nadstavba

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že urobil dve tri chyby v rozohrávke, ale prečo si všímaš len to zlé? Bolo rozhodne viac situácii, v ktorých vyhral hlav. súboj a následne rozohral. Alebo ako sklepol lopty? Alebo ako dal brvno? Keby dá gól, nikto by nenapísal ani ň.

Áno máš pravdu, v tom, že Andy sa do našej hry až tak moc nehodí a vlastne nehodí sa repsektíve nie je ideálnym hráčom pre žiaden tím, kt. hrá podobne ako my, ale to neznamená, že sa ho nebudeme snažiť využiť, dnes bol rozhodne prínosom a aj pri prvom góle Bellamyho, sa pozri aké problémy on robí stopérom súpera, kt. aj keď nad ním možno vyhrajú súboj no odrazená lopta z toho daného súboju končí často na našich kopačkách - Bellamyho gól. On urobí svojou prácou neskutočne veľa priestoru, často po ňom idú dokonca až dvaja protihráči, a tým hlavne vo vzdušných situácich a situáciach následne po nich, robí neskutočne veľa priestoru spoluhráčom. Len ignorant si to nevšimne...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
*LFC*

Já si myslím,že nevyužíváme potenciálu který v něm vězí. Lepší centry(např. to co mu tam dával SG). V některých zápasech to musí jít vzduchem, když to nejde po zemi.Stále věřím, že se chytne!!!

Reagovat
minoLFC

ja vravím len: treba nám útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Carroll je opravdu hodně nebezpečný hlavičkář. Vím, jak to myslíš s tím Vermaelenem, protože on je takový typický dynamický hlavičkář. Ale Carroll zkrátka potřebuje centr jen trochu před sebe, aby mohl obránce přetlačit, či přes něj "přepadnout", ale on toto umí právě skvěle. Dnes to ukázal, když mu to tam servíroval Gerrard. S Perem bych to neporovnával, protože jemu chybí v hlavičkách hlavně důraz (u něj se totiž úplně projevuje nevýhoda jeho vzrůstu - jakmile na soupeře trochu zatlačí, ten spadne a je pískát faul)- což je hlavní předpoklad k tomu být nebezpečný hlavičkář.

Jinak ale souhlasím - v současném Liverpoolu je zbytečný a navíc je ho škoda, protože pokud by hrál v týmu, co ho umí využít, věřil bych mu aspoň na 10 gólů každou sezónu. Liverpool tohle prostě profailoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi,že se Carroll v některých situacích až moc snaží zapojovat do kombinace a výsledkem je,že při většině centrů nestihne doběhnout do vápna,protože byl někde na křídle a nebo se někde vracel pro míč.Tam je ovšem úplně k ničemu,protože tu techniku v nohách prostě nemá.Útočník jeho typu je od toho,aby dával góly a góly se dávají zevnitř vápna.Kdyby byl alespoň při 80% procentech centrů ve vápně,tak věřím,že by mu to tam padalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Robins

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Virtuos

OT: Bristol City , takéto zaváhania môžu byť pre Saints osudné

Reagovat
kiwwi

a to je ako na palec hore?

Reagovat
Virtuos

palec je pre Bristol kvôli prekvapivému výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Robins udelali strasne dulezity 3 body proti lidrovi tabulky a ja se nedivim, ze jim vetsina lidi preje zachranu

Reagovat
Virtuos

ešte to však budú mať dosť ťažké

Reagovat
smazaný uživatel

To nepochybne, zvlast, kdyz je za nima Doncaster, ktery se jeste urcite trochu zvedne, a hlavne Nottingham Musi se holt procpat pred Millwall a Barnsley

Reagovat
Virtuos

Doncaster môže dosť oslabiť prestupové obdobie, keď odíde Sharp si myslím, že to dosť pocítia...

Forest teraz podpísali Harewooda v jeho prípade som skeptický, radšej by sa mali porozhliadnuť po nejakom lepšom manažerovi...

Millwall a Barnsley to nejako ukopú si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Harewood byl v NUFC za tech par tydnu vybornej, snad to jeste nezapomnel, Forest potrebuji strelce a pujdou vzhuru S Sharpem mas samozrejme pravdu.

Reagovat
Bayern +

Treba fandi Bristolu.

Reagovat
Virtuos

nie fanúšik nie som

Reagovat
Hafna

tato sezoná v Championship je hodně zajímavá :) týmy jako West Ham, Birmingham, nebo M´brough mají velké jméno ;) do toho ambiciozní Leicester, Blackpool nebo Cardiff a když k nim přidáme letos dobře hrající Southampton, Hull nebo Reading, vychází, že bude velký boj o postup a hlavně i snad po delší době hodně silní nováčci v PL :)

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham na postup nema urcite, ti maji kvalitu kadru tak na to jejich soucasny umisteni, s Royals to taky bohuzel na postupovy ambice nevidim, odchod Longa a Millse se bohuzel porad projevuje. Hullu to taky nejspis nevydrzi a Saints v cele taky nezustanou, favoriti pro primy postup pro me jsou WHU a Boro, a play-off uz bude vabank, mozna bych favorizoval Cardiff, ale zalezi, do jake faze se do te doby dostanou Foxes.

Reagovat
Virtuos

ešte by som nezabudol Clarets

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super, uz kvuli Eddiemu Howovi

Reagovat
Virtuos

Reagovat
Hafna

Máš pravdu. Já bych spíš než Cardiff favorizoval Foxes. Taky bych jim to víc přál. Hodně dobře vypadá ale i Reading, mají dobrou a pevnou obranu. Je to vabank, jak říkáš, možná se totiž zvedne ještě někdo, o kom jsme tady nemluvili a v euforii projde baráží :)

Reagovat
vladis271

No, scouseri sa tu dnes rozdelili na 2 tábory, zrejme sledujúce 2 rozdielne zápasy. Jeden tvrdí, že Downing bol otrasný, druhý, že podal nadpriemerný výkon.

Radím sa k druhému táboru.

Skvelý Craig, to bol kauf za všetky prachy, ktoré sme naňho neutratili. Samozrejme Captain fantastic. Škrtel zákrok kola. Pridávam sa k minovi s Kompanym a argentínskym Puyolom momentálne najlepší CB, a musíme nám odpustiť našu zaujatosť, keď ho ako scouseri radíme najvyššie.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

zakrok kola v prvom zapase kola

Reagovat
kiwwi

Reagovat
minoLFC

už lepší zákrok nebude

Reagovat
smazaný uživatel

mně se Downing libil, ale když ho srovnám třeba s Giggsem, tak mi u něj chybí takový ten moment překvapení a ty centry nejsou tak kvalitní.. ale jinak je to jezdec jako kdysi Giggs

Reagovat
kiwwi

Federico Macheda odejde z Manchesteru United na hostování do QPR. Prozradil to agent italského útočníka, podle něhož je vše jisté z 95%.

Emmanuel Frimpong brzy odejde z Arsenalu, mladý záložník má namířeno na hostování do konce sezony do Wolverhamptonu.

hmm tak to som na oboch zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

No Macheda si tam kopne asi jako v te Italii

Reagovat
kiwwi

no v QPR teda tymi utocnikmi zrovna nevynikaju, kludne sa po par striedaniach moze do zakladu prebojovat ked bude makat

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to shit Macheda QPR od hry na jednoho hrota tezko upusti a prvni volba je bez pochyb Helguson, druha Bothroyd. Jestli bude treti volba DJ nebo Macheda, to uz Warnockovi moc vrasek neprida

Reagovat
kiwwi

myslis, ze Fergie by ho poslal na dalsie hostovanie, kde by si nemal sancu zahrat? z tohto hladiska sa mi to nejak nezda

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie se ho bude chtit stejne zbavit

Reagovat
kiwwi

to mozno, ale toto nie je Fergieho styl, trapit mladeho chalana

Reagovat
minoLFC

tak šancu dostane, ale skôr sa jej nechytí

Reagovat
Bayern +

To uz radsi ten Jelavic, stejne treba nekoho ofenzivniho koupit.

Reagovat
Yanek

V Italii si kopl, ale hral docela nic.

Reagovat
kiwwi

470 minut za pol roka je celkom bieda a nesledujem sice Seriu A, ale v tej Sampdorii vraj mali dost blbe podmienky - neviem co sa tam presne dialo

Reagovat
Yanek

Dluhy, fanousci sli proti nim. Nic moc no, ja jsem ho trochu sledoval a nebylo to o tom, ze ho trener nechtel stavet, ale o tom, ze kdyz hral tak Doria hrala v jedenacti. V zakonceni tragedni.

Reagovat
kiwwi

jeho jednoznacne najsilnejsia stranka...tak to uz je s nim fakt zle

a to v jedenacti pobavilo

Reagovat
Yanek

V desiti samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

ty porad veris,ze z Mačety jeste neco bude?

Reagovat
kiwwi

ani neviem, skor neverim, ale aj tak by som bol zvedavy, ako si povedie

Reagovat
fenixLFC

konecne liverpool ako sa patri..po tom nastupe steva to bolo uplne cosi ine. bellamy bez komentara ten keby nemal zdravotne problemy tak tych 15-20 golov za sezonu da bez problemov. dost sa mi pacil downing aj ked tie centre su furt bieda ale castejsie to daval glenovi, jeden na jedenho sa uz konecne neboji a ide do toho, to mu na zacaitku chybalo. skrtel fantasticky zachranil a carroll-vsimla som si ho dost a zahral celkom dobre, tu tutovku neriesim to sa stane ze lopta odskoci, v tych hlavickach bol celkom dobry, parkrat tam udrzal loptu aj proti 2-3 protihracom. ked bude mat podporu steva tak on tie goly dokaze dat, potrebuje fakt ale centre presne na hlavu...ked stevovi vydrzi zdravie verim ze v tej LM budeme urcite....

este k gerrardovi-odkedy prisiel tak som si ho vsimal stale, za cely cas stratil jednu loptu-teda stratil vystartoval za jednou nahravkou newcastlu chcel to nahrat ale tlaceny obrancom to nedal presne, inak vsetky boli dobre ! a dufam ze colocini ci jak sa pise a cabaye dostanu nejake dodatocen tresty aj ked o tom pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard s nedostatočnou kondíciou robil rozdiely na ihrisku.. už len to svedčí o jeho obrovskej kvalite a v prvom rade prínosu do nášho mužstva..Center minimum času na prípravu, presnosť 100 % boom šanca z toho.. Prihrávky, ukľudnenie hry, proste toto je geniálny hráčik. Keď dal gól tak som si pri ňom zakričal tak, ako naposledy proti Neapolu keď dal hattrick..Tento hráč výkonnostne nestarne a ani starnúť nebude.. Jediné na čom závisí je zdravie.. Ak mu vydrží, máme sa na čo tešiť teda.. Prejdem podrobnejšie k zápasu.. Páčil sa mi výkon celej obrany.. Špeciálne u Aggera a jeho podarených výletoch, ktorými zakladal útoky a taktiež vybojovanom faule, ktorý nás dostal do vedenia.. Škrtel za vytrvalosť v ťažkých osobných súbojoch s DB#19, ktoré viacmenej zvládol a v prvom rade za to, že prakticky rozhodol o ďalšom vývoji zápasu, keď bravúrnou šmykačkou zrušil skvelé zakončenie DB#19. José na ihrisku párkrát zanervačil, pretože sa mu častokrát nedostavila prihrávka, ktorú si pýtal ale aj napriek tomu bol s loptou v ofenzíve vynikajúci. Niekoľkokrát prešiel súperovho hráča a adresoval nebezpečne lopty, po ktorých následovali rohové kopy a udržiavala sme si tým tempo a podstatne aj miestami tlak na ich polovičke...Downing ma opäť dnes presvedčil, no minulý zápas to bolo o trolililinku lepšie.. Škoda, že sa na konci pri tom brejku zachoval sebecky a zbrklo to nakopol na bránu.. Ponúkali sa mu absolútne voľní Henderson s Carrollom, ktorí keby dostali loptu je 4-1.. Nevadí, zahral dnes opäť dobre a som s ním spokojný..Čo sa týka buldoga Spearinga, nechýbalo mu nič v zápase.. zdravá agresivita, nebojácnosť v súbojoch, presnosť prihrávok.. spoju úlohu si v zápase splnil na 100 % a môže byť na svoj výkon pyšný.. Horšie to je s Adamom, ktorý bol opäť neviditeľný a opäť ma o svojich kvalitách nepresvedčil (rovnako ako v predošlom zápase). Jordan nemal moc ďaleko od jeho výkonu, taktiež sa hľadal na ihrisku ale jeho výkon po príchode Stevieho Gerrarda vzrástol a zakryl aspoň pre mňa tie negatívne stránky, ktoré mal v prvej časti dejstva..U Andyho veľká škoda tých dvoch šancí, ktoré mu poskytol kapitán po príchode na ihrisko.. Bodol by mu gól, ale v druhom polčase sa ukázalo, že kombinácia Gerrardov center a Andyho hlavička môže byť v budúcnosti veľmi úžitočná, uvidíme...No a aby som nezabudol na toho nášho bojovníka, ktorý nevypúšťa ani jeden súboj a napáda aj na opačnom krídle (:D), pre mňa bol jednoznačne MOTM.. Obrovské nasadenie podobné tomu vo Villa Parku, 2 góly zaručujúce víťazstvo nášho mužstva, nie je o čom...Som rád, že sme to nakoniec zvládli, ale do Gerrardovho príchodu to vyzeralo všelijako..Netreba si toto víťazstvo príliš preceňovať a musíme ísť s chladnou hlavou do ďalších zápasov..Aby som však nezabudol na jednu podstatne dôležitú vec, otočili sme za nepriaznivého stavu zápas ! YNWA

OT: Gerrard s nedostatočnou kondíciou robil rozdiely na ihrisku.. už len to svedčí o jeho obrovskej kvalite a v prvom rade prínosu do nášho mužstva..Center minimum času na prípravu, presnosť 100 % boom šanca z toho.. Prihrávky, ukľudnenie hry, proste toto je geniálny hráčik. Keď dal gól tak som si pri ňom zakričal tak, ako naposledy proti Neapolu keď dal hattrick..Tento hráč výkonnostne nestarne a ani starnúť nebude.. Jediné na čom závisí je zdravie.. Ak mu vydrží, máme sa na čo tešiť teda.. Prejdem podrobnejšie k zápasu.. Páčil sa mi výkon celej obrany.. Špeciálne u Aggera a jeho podarených výletoch, ktorými zakladal útoky a taktiež vybojovanom faule, ktorý nás dostal do vedenia.. Škrtel za vytrvalosť v ťažkých osobných súbojoch s DB#19, ktoré viacmenej zvládol a v prvom rade za to, že prakticky rozhodol o ďalšom vývoji zápasu, keď bravúrnou šmykačkou zrušil skvelé zakončenie DB#19. José na ihrisku párkrát zanervačil, pretože sa mu častokrát nedostavila prihrávka, ktorú si pýtal ale aj napriek tomu bol s loptou v ofenzíve vynikajúci. Niekoľkokrát prešiel súperovho hráča a adresoval nebezpečne lopty, po ktorých následovali rohové kopy a udržiavala sme si tým tempo a podstatne aj miestami tlak na ich polovičke...Downing ma opäť dnes presvedčil, no minulý zápas to bolo o trolililinku lepšie.. Škoda, že sa na konci pri tom brejku zachoval sebecky a zbrklo to nakopol na bránu.. Ponúkali sa mu absolútne voľní Henderson s Carrollom, ktorí keby dostali loptu je 4-1.. Nevadí, zahral dnes opäť dobre a som s ním spokojný..Čo sa týka buldoga Spearinga, nechýbalo mu nič v zápase.. zdravá agresivita, nebojácnosť v súbojoch, presnosť prihrávok.. spoju úlohu si v zápase splnil na 100 % a môže byť na svoj výkon pyšný.. Horšie to je s Adamom, ktorý bol opäť neviditeľný a opäť ma o svojich kvalitách nepresvedčil (rovnako ako v predošlom zápase). Jordan nemal moc ďaleko od jeho výkonu, taktiež sa hľadal na ihrisku ale jeho výkon po príchode Stevieho Gerrarda vzrástol a zakryl aspoň pre mňa tie negatívne stránky, ktoré mal v prvej časti dejstva..U Andyho veľká škoda tých dvoch šancí, ktoré mu poskytol kapitán po príchode na ihrisko.. Bodol by mu gól, ale v druhom polčase sa ukázalo, že kombinácia Gerrardov center a Andyho hlavička môže byť v budúcnosti veľmi úžitočná, uvidíme...No a aby som nezabudol na toho nášho bojovníka, ktorý nevypúšťa ani jeden súboj a napáda aj na opačnom krídle (:D), pre mňa bol jednoznačne MOTM.. Obrovské nasadenie podobné tomu vo Villa Parku, 2 góly zaručujúce víťazstvo nášho mužstva, nie je o čom...Som rád, že sme to nakoniec zvládli, ale do Gerrardovho príchodu to vyzeralo všelijako..Netreba si toto víťazstvo príliš preceňovať a musíme ísť s chladnou hlavou do ďalších zápasov..Aby som však nezabudol na jednu podstatne dôležitú vec, otočili sme za nepriaznivého stavu zápas ! YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

V druhym odstavci jsem mel docela deja vu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
celeb

to bolo tym OT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

raz vyhrajú a ako sa rozpíše

Reagovat
smazaný uživatel

ospravdlňujem sa 2krát ten istý komentár

Reagovat
kiwwi

vsak si dal iba jeden

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to nechtiac spravil, pretože som myslel, že mam na COPY odkaz na článok z Mirroru, kde tvrdia, že sme ponúkli za Cahilla

Reagovat
kiwwi

dalsi hrac sa na vas vysral?

Reagovat
smazaný uživatel

dá sa s tebou kiwwi vôbec normálne komunikovať?

Reagovat
kiwwi

ee

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. postavil bych to do dalsiho zapasu takhle. Pardew precti si to.

Krul - Jonas, Colo, Williamson, Santon - Ferguson, Tiote, Cabaye, Ben Arfa - Ba, Shola

Reagovat
EL Gringo

a preco nie obertan?

Reagovat
smazaný uživatel

*Jonas neni kridelnik, posledni dva roky tak zkratka nehraje.

* Simpsona mam rad za jeho odhodlani a bojovnost, ale kvalitu nema na prvni puli PL.

* Ben Arfa by mel hrat na kridle a ne ve stredu.

* Ferguson kdyz nastoupil, vzdy stihl i za tech par minut nebezpecny centr do 16tky.

* Ba potrebuje partaka k sobe, ktery se bude rvat o vysoky balony a odtahovat od neho obrance.

Reagovat
EL Gringo

ten obertan pre vas bol zbytocny nakup,,

Reagovat
smazaný uživatel

To bych zas netvrdil. Nechte ho odehrat sezonu a pristi rok se ukaze, jestli na to ma.

Reagovat
minoLFC

ale toho Dembu by ste už mohli opraviť...body zaň do fanty nedostanete

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vraj ponúkol za Cahilla

Reagovat
minoLFC

blbosť, netreba nám ho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

je nam zbytocny mame dovch svetovych stoperov, jednu legendu a reprezentanta a velku nadej, ktory na to ma, dalsi stoper je nam zbytocny

Reagovat
Lacko_Boh

svetových?to nie

Reagovat
smazaný uživatel

to teda jo.... Škrtěl je troufám si říct jeden z nej stoperů v Evropě - v momentální formě a Agger hraje taky parádně, jen škoda, že už si Jamie nezahraje

Reagovat
fenixLFC

v sucasnej forme budes tazko hladat lepsiu stopersku dvojicu, skrtel uz nerobi take chyby ako kedysi a agger sa zatial drzi zdravotne....teraz na ich miesto nikoho nepotrebujeme

Reagovat
Yanek

Lepsiu stopersku dvojiciu? Neexistuje jenom Premier League...

Reagovat
fenixLFC

myslel som v ramci PL, ostatne ligy tolko nesledujem, ale dokopy su fakt na svetovej urovni

Reagovat
Yanek

potom ok.

Reagovat
minoLFC

inak už druhý zápas čo sme vlastným gólom zmrvili Pepemu čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že pokud se vyhraje, tak je to Pepemu jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím všechny? Moc pěkný zápas, hlavně po příchodu SG, ale to už bych opakoval ostatní....

Mě spíše zajímá, jak to vidíte s posilami v zimě/létě? Je reálný ten Hazardův příchod? Nebo kdo by mohl přijít jiný? Chce to asi hlavně DM a dyžtak nějaké hodně kvalitní křídlo....

Tomu Hazardovu příchodu bych osobně moc nevěřil. Bojím se, že movitější týmy nám ho přetáhnou.... No ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard nedojde, myslím si já.... Spíše dojde DM na hostování + doufám v Podolského nebo nějakého skvělého zakončovatele... Ale zase jsem někde našel, že Kenny dostane 100 míčů na přestupy a za to už se dá pořídit slušná sada posil....

Reagovat
minoLFC

není reálny...

Reagovat
cristiano.K.

Adam Johnson,Mvilla a já bych spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chowas

krídlo, TOP DM a útočník ako náhrada za Kuyta, ktorý na to už nemá

Reagovat
smazaný uživatel

jo hlavně M´villa, to by byl luksus....

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Liverpool jaký chceme my fanoušci vidět! Nádhera, Downing po rozpačitém začátku sezony, hrál poslední dva zápasy jako pán. Škrtěla ani netřeba kometovat - momentálně nejlepší stoper v PL... Škoda Aggerova vlastňáku a té hrubky, kdy dal Demba málem gol.... Glen s Josém lítají a to se mi líbí... Ale co ta záloha? Jak máme skvělou obranu tak záloha je tragická. Dokud nebude hrát Stevie G s Lucasem, tak to tak i zůstane. Henderson kromě přihrávky na gol dneska nic, vůbec nic... Adam už třetí zápas z formy, i když lepší výkon než minule... Jay zahrál dneska velmi dobře, opravdu radost se dívat jak hraje a ten pas těsně před přestávkou na Downinga byl parádní, luxusní atd... A Stevie? To netřeba komentovat. Jakmile přišel na hřiště, hra dostala řád, fazonu, prostě neuvěřitelné... Až mi srdíčko zaplesalo vidět opět toho starého dobrém Stevieho a to stejné po tom nádherném golu na 3:1... To bylo speciální... Útok byl dneska taky skvělý - Craig dneska řádil jako drak. Lítal, vymýšlel - spolu s Josém jednoznačně nejlepší posila za poslední dvě přetupová okna - a to přišel zdarma z MC kde hrál v béčku!!!! Neuvěřitelné... A taky škoda že to tam Andymu nepadlo, zasloužil by si to, protože dneska mě mile překvapil jako kvalitně zahrál.... Pomáhal obraně, nic nevypustil - zatím mě přesvědčil, že is ještě zaslouží šanci + se Steviem by jim to mohlo klpat, protože jeho centry jsou prostě fenomenální.... K zákeřnosti toho vlasatýho individua v obraně Newcatstelu se vyjadřovat nebudu - tohle měla bejt redka, penalta a stop na 8 zápasů... Bez snahy hrá míč, zákeřné prostě ..... Vypadá to jako bratr Puyola a hraje to jako prase... Ale pro Liverpool FC dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Steve je užasný, jsem ani nevěřil, že muže takhle zahrát zas

Reagovat
Wat

Nááádhera, jen je škoda, že jsem se nemohl dívat.

Reagovat
madridcan

Vsetko najlepsie Fantomas

Reagovat
Arbiter

ha, ono už je po půlnoci Takže se přidávám

Reagovat
Wat

Taky se přidávám, všechno nejlepší.

Reagovat
kiwwi

to je blbe mat narodky na Silvestra, ziadna zamienka na najebanie sa

ale kazdopadne sa pridavam ku gratulacii

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se přidávám Vše nej.

Reagovat
Trand

Taky se přidávám.

Reagovat
fantomas

To je nespravedlivý, jak se přes rok nikomu nikdy nepřeje, jen pak na konci mně. Ale díky všem! :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Mrázek na U20

Reagovat
smazaný uživatel

paradne zase zachytal a jak to proziva s fanouskama... to je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk by mohl mít zářnou budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

nenadarmo si ho vybrala Ottawa no celkove ted mame dost dobrou generaci mladych golmanu

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral si ho Detroit,ne Ottawa.

Reagovat
iamek

Draftoval ho Deitroit. Hraje za Ottawu v juniorske lize :D. Jsem rad, ze nasi vitkovicti odchovanci delaji dobre jmeno jak v NHL tak KHL. Jen tak dale kluci. A to ho Hadamczik za sveho pusobeni nechtel pustit na MS 18 a 20. Az odesel tak Cernik ho bez reci pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě škoda ,že nedal ten gól to by byla teprv paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

jn,kanadani z toho byli pekne vykuleni

Reagovat
kiwwi

Vsetko najlepsie na tu sedemdesiatku Sir Alex

vinsujem este vela rokov za kormidlom Manchesteru United a rovnako tak vela titulov

Reagovat
minoLFC

vinšujem tiež ale bey titulov a prajem veľa debaklov od LFC a City

Reagovat
smazaný uživatel

bych mu přál aby Liverpool obral o body City a United by byl do konce roku prvníí

Reagovat
minoLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Demba trochu blazen s tim zakoncenim.

Reagovat
vladis271

spravil to nádherne, keď už tomu gólu malo niečo zabrániť, tak je od prozreteľnosti pekné, že mu bolo zabránené takto

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Perfektní fotbalový moment.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nemamvasrad

Mně teda přijde mnohem zajímavější to zakončení Demby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

After today's match, Daniel Agger completed 10 full matches for the first time in his Liverpool career.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

dufajme ze to potiahne este do konca sezony

Reagovat
Wat

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Agger Stat Pack V NUFC

Pass Accuracy: 84%

Tackle Win%: 100% (2/2)

Ground Duels Won: 100% (8/8)

Aerial Duels Won: 100% (3/3)

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten prohrany souboj s Ba pred prvnim golem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu,tak ten souboj vyhrál a dal si vlastenec.

Reagovat
Usty

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

OT: Petr Mrázek

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

už to tu je

Reagovat
božský John

Jo,omlouvám se, já diskusi nečet

Jen jsem se o to musel podělit...úžasnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hej a Suarezovi už začal ten trest nebo proč nehrál ?

Reagovat
kiwwi

to bol ten novy, ten za Evru este len zacne

Reagovat
smazaný uživatel

odvolali se a neví se, jak to dopadlo.Jsi jasnovidec?Tak napiš, jak to bude a kolik zápasů..

Reagovat
nemamvasrad

Dostal ještě jednozápasová trest za prostředníček fanouškům Fulhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo vlastně, to je zakletá Liverpoolska sezona, sražet se kvuli takovým kravinam

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si ted uvědomil že mužeme v zimě ještě pozorovat 3 nejlepší hráče premier league za posledních 10 let- Henry, Giggs, Gerrard..jakéto to štěstí, at mu nikdo netvrdí, žže PD zajimavěkší nebo kvalitnější

Reagovat
kiwwi

300. pre Fergieho

Reagovat
smazaný uživatel

to je kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z příznivců strak toto viděl? A může mi napsat review z pohledu fanouška Newcastlu jak se sluší a patří ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo se k tomu nemá, tak zkusim já

- dozadu jste hráli nic, špatnej pressing (jen chvilkama ok, i na naší půlce).

My středem nechodíme - buď po stranách, nebo lítaly pasy. Ty kraje nic moc, koukni na počty rohů. Poté, co přišel Steve, šli jste do kolen (nebo my nahoru ), byli jsme nebezpečnější a měli gólovky (břevno Carrola patří k tradici). vy jste útočily z ojedinělých šancí, souvislejší tlak dopředu vůbec nebyl (bez nápadu + náš pressing).

měli jste zajímavé momenty, ale spíš jednotlivci, mi tak přišlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodl sporný přímák nařízený za Tiotého nefaul. V druhém poločase jsme šli hodně nahoru a až do toho přímáku jsme byli o špetku lepší než Liverpool a vypadalo to nadějně. Po inkasovaném gólu přišla neproměměná šance Demby a pak už se vše zhroutilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, rád si to ešte pozriem, ale dotyk tam bol. No... Danny občas ľúbi skočiť..

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, zadna velka simulace to nebyla. Ve Spanelsku bych se nedivil, ale v PL bych odpiskani takovyho zakroku necekal.

Stejne to nakonec posral Simpson, Krul to mel pod kontrolou...

Reagovat
fenixLFC

+ cabaye mal dostat cervenu kaartu za slapak na spearinga a colocciniho laket sposobil stychy nad bellamyho okom

Reagovat
ďuriLFC

impozantny Stieve, skvely Bellars ,ktorý tam prišiel,dal dva fiky,všetkym povedal fuck off a odišiel s rozbitou hlavou striedať za aplauzu anfieldu - epic ! neskutočny Maťov zákrok,slušny Stew aj Hendo , Andyho by z biedy mohol vytiahnut Stieve ..YNWA !

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie is back! Doufám, že mu pevně vydrží zdraví a potáhne Live do ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

£50 million in the bank and we go for the cheap option. Don’t get me wrong nice to see Henry back at the club but it’s a complete farce and an obvious marketing ploy.

If that’s our only signing for Jan expect a 5/6th finish.

What a bunch of cheap cunts

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mayuka z Bernu vubec nevypada jako spatnej utocnik. Bral bych ho misto Lovenkrandse kazdy den. Snad je na nasem zajmu aspon spetka pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sakra mne se ten kluk libi. Chci ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi Obafemi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Podobnej typ jakou Doumbia, dokonce hraje ve stejnym týmu...akorát mi přijde lepší do kombinace před vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

Dik. Doumbia je pro nas moc drahy, jeho lacina kopie neni vubec spatny reseni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno nejlepsi Dando a vsechno nejlepsi Fergie k sedmdesatinam, oba ste obdivuhodni

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to tu uz oboje, no ja se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
CubONE

preco bol Gerrard MOTM? Podla mna hral Bellamy lepsie, nedal by som tu cenu niekomu, kto hral 25 minut

Reagovat
tomasinho

Cca 30. A chod hry naprosto změnil, je to diskutabilní, zasloužili by si to oba + taky Škrtel.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme s rovers doma uhráli aspoň bod.

Reagovat
Wat

Reagovat
13

kdo by čekal že se tim po týdnu budeme chlubit ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my sme na tom rovnako ako MU.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme s nima ale prohráli venku, United doma

Reagovat
Wat

Zrovna jsem to chtěl napsat.

Reagovat
Rarášek

Proti lepší vetší motivace

Reagovat
Rarášek

*m

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard > De Gea

doufám že toho španělského troubu v brance už neuvidím...letos to nebylo poprvé kdy svýma chybama prohrál zápas

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to ještě nedávno jeden z nejlepších v PL?a největší talent na postu brankáře?

Reagovat
smazaný uživatel

talent jo , nejlepší ani náhodou

Reagovat
13

no pro některé tvé kolegy byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

SAF formu svojich hráčov fakt načasoval úžasne a Manchester United zavŕšili starý rok vo veľkom štýle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem po tom "galapředstavení" v Basileji opět viděl Man Utd a opět další propadák... Nechápu, jak může být tento soubor nekoipů a lemplů na 1.-2. místě v PL Kdyby hráli v PD, tak by s takovými výkony byli v tabulce někde na 6.-7. místě za Valencií, Levante nebo Osasunou...

.

Blackburn:

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdeze kolega, aky stred? Tam by hrali rovno o zachranu! A aby som nezabudol...Barca alebo Real

Reagovat
Wat

Yak.

Reagovat
smazaný uživatel

A maj to! Come On, City!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu je zviera.

Reagovat
niflheim

Tak rád bych řekl, že jsme hráli hrozně, ale to by ani nebyla pravda. Výkon to byl rozhodně dorý, ale dozadu to byla strašná slabota. Tahle ztráta hodně zamrzí a poukázat by se mělo hlavně na to, že Carrick tam v tom středu zálohy chybí. Ten střed obrany prostě není to ono a jenom se ukazuje, co pro nás znamená ztráta Nemanji.

Ta penalta rozhodně byla hodně diskutabilní - a u toho toho taky zůstaneme. Soupeře jsme měli na lopatkách, ale pak přišel špatný gól na 2:3. Je to velká škoda, zvláště, když jsme mohli jít do čela. Takto zaes budeme očekávat zaváhání City, které nemusí přijít, jelikož hrají celkem ve vynikající formě, kdy se jim rovněž kádr nesesypává. Příští rok to bude těžký - zvláště zápasy venku - Chelsea, Arsenal, City, Spurs...no bude to hodně o hubu, ale pořád věříme

Reagovat
vitasrp

Penalta byla uplne, ale uplne jasna..

Reagovat
herbage

Reagovat
niflheim

Tak to se podívej do preview...Gooner tam dával odkaz...je tam na tom ten celý souboj o míč.

Reagovat
smazaný uživatel

To se opravdu vyplati stahovat ctvrt roku naskok City bod po bodu a pak jim ho takhle debilne vratit To se pak o titul hraje tezko...

Nechci nejak shazovat De Geuv talent, ale vzhledem ke kvalitam obou MU golmanu je hoooooodne nespravedlivy, ze ten daleko spolehlivejsi a platnejsi dela dvojku.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak a máme zase nejlepší obranu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Vaz Te hat-trick Happy new year

Reagovat
Wat

Ten ještě žije?

Reagovat
Virtuos

ešte väčšia sranda je v tom, že on dáva góly iba ako striedajúci hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak zatim pekny vysledky, hlavne Hornets jdou hodne nahoru Blby je, ze Boro se za chvilku dotahne do cela

Reagovat
Virtuos

Watford určite im bude stačiť ak na konci sezóny budú v strede tabuľky...

Boro ak to využije len dobre pre nich, kto tušil že WHU a Saints zaváhajú na súperoch ktorých mali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak to eště dneska chybí, aby přestala fungovat gravitace...

Reagovat
cristiano.K.

i když téměř v lednu je jak v máji,tak i růže rozkvétají

Reagovat
JIMMY-PO

3 výhry z 19 zápasov, z toho jedna s Arsenalom a jedna s Man utd..zaujímavé

Reagovat
vodka

no ty pičo, zápas sem neviděl, ale sestava s 2 bekama, jedním stoperem a Carrickem, záloha 3 křídla a 3 útočníci, překvapený moc nejsu...

Berbaaaaaaaaa patří do základu. Za Yaka su taky rád, koneckonců to docela přeju i Keanovi, ale jestli Citizens vyhrají, tak budu nasraný...

Jinak, všem přeju krásného Silvestra, příjemnou oslavu a hlavně štěstí do roku 2012, užívejte si maličkostí a ty špatné věci (jako prohra s Rovers) mějte na háku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

Berba nebyl prakticky vůbec vidět a ty góly byly oba z malého vápna, kde jen potvrdil dobrý výběr místa. Za první poločas snad nebyl u míče

Reagovat
vodka

klíčové je, že dal 2 góly, měsíc dozadu je neměl kdo dávat...

Reagovat
Swarley

tobě taky přeju hodně štěstí do nového roku

Reagovat
smazaný uživatel

hezký nový rok

Reagovat
smazaný uživatel

Yakuba je sice oblíbenec, ale mohl si to nechat na jindy...Achjo...

Reagovat
minoLFC

Gratulacia Syrovi k narodeninam, posielam zuvacky

Gratulacia Degeovi k navratu do brany, snad tamto drevo vydrzi co najdlhsie

Sledovat ten zapas s tureckymkomentarom uplna bomba

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kunda Dean musel dostat o tech kund ze Shity silvestrovskej uplatek jinak nevim kunda,doufam,že mu chcipnou fakani....

Reagovat
smazaný uživatel

co si ty za dementa??? co do toho pleties City toto nieje slovenska ligy ty hlupak!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

You saw me standing alone....

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea môže úspešne sekundovať Čechovi

Reagovat
cristiano.K.

v čem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Ako vás vie jedno mužstvo a jeden brankár behom jedného týždňa nasrať a zároveň potešiť.

A to som to ani nechcel kukať, čakal som jasnú záleťitosť.

Krásny Silvester, ešte keby to chel posrať dnes aspoň jedine z dvojice Arsenal Chelsea.

Reagovat
fenixLFC

sa mi pacilo jak yakubu pri druhom gole obohral ,,najlepsie DM na svete'' a potom aj ,,najvacsiu nadej Pl'' a vsetko to podciarkol ,,nastupca van der saara''

Reagovat
ACSMan

mě se páčite každej týden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

blahoželám Rovers, sympatické je na nich to že sa neboja dať príležitosť hráčom s rezervy a akadémie

Reagovat
66pepo66

No tak toto je dost na prd. A ja som sa smial Liverpoolu za remizu. To je neuveritelne ako stracame na Old Trafforde a pri tom minulu sezonu to bola nasa nedobytna pevnost...

Reagovat
kiwwi

a teraz sa pozri ako sme minuly rok hrali vonku a ako hrame vonku teraz...nefnukaj

urcite je to tazka a neocakavana strata bodov, ale taka je uz PL

Reagovat
niflheim

V PL není nic jisté...může se říct, že si jde tým pro tři body, ale může odjet s výpraskem...holt to je ta nejlepší soutěž na světě

Reagovat
kiwwi

sand sa da David dokopy, toto bola pre neho tvrda lekcia anglickeho futbalu...koniec koncov mohol ale len za treti gol, prvy ide na vrub Berbu a druhy na vrub Carricka s Jonesom

Reagovat
smazaný uživatel

koniec koncov je to celkovo dosť špatný goalkeeper

Reagovat
kiwwi

mam ti napisat co si koniec koncov ty?

Reagovat
smazaný uživatel

o mne vieš akurát tak holú riť, pretože tu prispievam zriedkavo.. o tebe tu vie každý, čo si zač, čiže tebe ani nemusím hovoriť nič

Reagovat
kiwwi

tak uz drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

si nervózny, ale ja to chápem.. tiež by ma nasrala zaslúžená prehra s posledným mužstvom v lige.. ale za to správanie a úctu, ktorú máš k súperom som tebe osobne nič iné neprial..

Reagovat
kiwwi

kludne sa vykecaj

Reagovat
Mada

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

videt nasranyho kiwwiho - k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych klidne zaplatil, abys sem ty obcas nepsal.

Reagovat
Mada

Já taky klidně něco přihodím...

Reagovat
smazaný uživatel

tak kolik?

Reagovat
Tomekcz

hlavne ze druhej dostal jesle, od ceho tam teda je, kdyz ani nic nechytne... i Amose bych tam videl radsi nez jeho, umi akorat rozhazovat rukama jak *****

Reagovat
kiwwi

jasle su automaticky chyba brankara hej? ked ti ide utocnik sam na teba, ma milion moznosti kde to zakoncit tak je uplne jedno kde to trafi, ci vedla brankara alebo pomedzi nohy

Reagovat
chowas

naviac tam sa dostal Yak celkom so šťastím cez stopéra, za ten dól De Gea nemôže...

Reagovat
Tomekcz

proste od naseho brankare taky cekam ze chytne neco navic, kdyz ani nezvlada centry.

Reagovat
kiwwi

tak cakaj no

Reagovat
Bayern +

Tak to ani ne.

Reagovat
kiwwi

hraval si futbal prosim ta? ja ako utocnik viem, ze kolko krat je to najjednoduchsie zakoncit prave pomedzi nohy brankara, pretoze ked sa roztiahne, tak na to nema sancu zareagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Čemu se směješ jak debil, chytal jsi někdy ?

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayern +

Jo hraval. Teraz nemyslim konkretne dnes DDG, ale vseobecne si predstav situaci, ze jdes sam na golmana, tak zakoncit mu pomezi nohy je stokrat riskantnejsi nez kopnout bud pod sebe na blizsi zrd, nebo Henryovsky obstrelit ku vzdalenejsi, nebo proste ho klickou obejdes.

Reagovat
Bayern +

Ale nebyl jsem hrot, to jo.

Reagovat
chowas

, za prvé 2 góly ho nik nemôže viniť....

Reagovat
kiwwi

vidis ze aj taki sa najdu

Reagovat
chowas

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, ale pokud by to byl spickovy golman, tak by ten druhy gol chytit mel..

Reagovat
iamek

Aha to je novinka. Kdyz jde hrac sam na golmana tak vzdy za obdrzeny gol muze golman. Hodne zajimava myslenka

Reagovat
Nikikrew

Teraz som sa dozvedel vysledok

Blackburn

Reagovat
vodka

jinak Berba - 9 zápasů v PL - 8 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá náhodou 8-6?

Reagovat
vodka

jaj, je to možné, že už to tam stihli přičíst, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu dal 13 golu ze 16 zapasu v týmu jako je Blackburn zajimalo by mě jestli se ho nepokusí získat nějaky Top klub

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny top klub takoveho hrace nepotrebuje, nikde jinde by tolik golu nedaval.

Reagovat
vodka

Kdyby ho Moyes uměl využít, tak má do toho systému výborného útočníka... Měl sice špantou formu, ale i tak nepochopím, proč ho prodal, dkyž tam má teď tu lemru Velliose

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to souhlasim, ale Everton jsem ted automaticky jako pripadneho zajemce vyradil Po skonceni hostovani u Foxes mu mel dat jeste sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vitasrp

Tak to je ale naramna ostuda, docela se bavim.. MU hralo opravdu spatne, soupere podcenilo, a i kdyz v druhy pili zapli a vyrovnali, stejne tomu vykonu hodne chybelo..

Jinak jasne nejlepsi hrac na hristi byl Yakubu - co se tyce prinosu pro tym, tak nemel konkurenci.. To on je duvod, proc Blackburn fungoval a proc nedostal 5 fiku, ale byl nebezpecny i v utoku.. Kolik odkopnutych micu podrzel, kolik souboju vyhral, jak dokazal ze zoufale situace dostat tym do kombinace, vynikajici.. Jonese s Carrickem tam obcas moc pekne cvicil...

A pro Keana to musi byt dobra satisfakce, snad na chvili umlci ty prehnany protesty..

Reagovat
Corabeu

A druhá ostuda na světě.Ještě pořád se bavíš?

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Yakubu za 10 b, teraz nech hlavne bodovo exceluje Bale

Reagovat
REPLIKATOR

MU Jen tak dál

Reagovat
iamek

Souhlas ! Jen tak dale ! Pokud budou takhle sbirat body jako v poslednich zapasech tak titul bude doma

Reagovat
cristiano.K.

na OT bylo celý zápas téměř ticho,ale pokaždé,když šel vykopávat hostující brankář,tak se ozývalo sborové Bůůůůůůůůn, čímž asi domácí fanoušci dávali jasně najevo, kterého brankáře podporují, možná i to ovlivnilo De Geu

Reagovat
smazaný uživatel

v lete pojde David za 3 mega do Bursasporu

Reagovat
chowas

na atmosfére záležalo od streamu...

btw spomenul som si keď striedal RvN na OT tak som takisto nechápal prečo bučia

Reagovat
kiwwi

taky hluk aky bol dnes na OT na Anfielde este nepoculi

Reagovat
chowas

ale no

Reagovat
kiwwi

no dobre, mozno ked tam na plne pecky z reprakov pustia YNWA

Reagovat
chowas

vyraďovcie fázy v LM... vtedy tam nepríde toľko cudzincov a poznať to aj na atmosfére snáď sa toho dočkám už o rok...

Reagovat
Wat

Aha.

Reagovat
stiflerovamama

taky slaby ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Jj, Kean se radoval hodne, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

hluk hatovania že sa nedarí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze nam atomsferu na Anfieldu zavidis.

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie povedané kiwwi.. porovnaj si vašich away fans s našími away a vráti ťa to späť k realite.. keď budete mať na away zápasoch takú prevahu v publiku, aku máme my po celý zápas v spievaní fields of anfield road, tak sa ti potom pokloním

Reagovat
vladis271

je milé, že aj napriek prehre dokážeš byť ironický a vtipný na adrseu svojho tímu.

Reagovat
iamek

Zajdi si na manche nekdy live a uvidis co tam je za atmosfera ...

Reagovat
smazaný uživatel

a možno že aj tým myslel kiwwi ten hluk

Reagovat
JacoBee

Krásných 70 Pane Feguson

Reagovat
iamek

Neboj urcite si je uzije .

Reagovat
stiflerovamama

Nenormalne ako hraci Manchestru stale pilili usi tomu rozhodcovi

pre Yakubua ktory cvicil ,, buduceho kapitana anglickej reprezentacie ,,

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Yakubu!

Reagovat
iamek

. Dostane od vedeni trs bananu a bude happy

Reagovat
smazaný uživatel

Nechej toho ... má famozní formičku

Reagovat
Mada

Reagovat
minoLFC

za to by ta Evra pochvalil

Reagovat
iamek

To doufam . Pochvala od nejlepsiho leveho beka v anglii urcite potesi kazdeho

Reagovat
tomasinho

Že nejlepšího.

Reagovat
iamek

Mas pravdu. Jednoho z nejlepsich ... Ale na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jak vidis letosni rok ? Vybojujete EL aspon ?

Reagovat
tomasinho

Jenom v PL jsou letos 4 lepší. Enrique, Baines, Cole a Assou-Ekotto.

Reagovat
iamek

Zij si ve svem svete dal

Reagovat
Mada

Lepší bude když se vrátíš do své reality....

Reagovat
iamek

Ty si kdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

jen mu ho tam strč

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem vymyslel já .... tak vypadni

Reagovat
Mada

Mada a ty se představovat nemusíš....

Reagovat
tomasinho

A pak, že nejsi blbec.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi radši na čsfd, tam nepíšeš takový hlouposti jako tady...

Reagovat
iamek

Suarez by se urcite rad pridal . Ale zase Pool by mel zbytecne naklady na vyrobu tricek

Reagovat
minoLFC

este ze ti to doslo....

Reagovat
iamek

Zase takovy blbec nejsem

Reagovat
tomasinho

Tak jistý bych si nebyl.

Reagovat
iamek

Pekne jsi mi to nandal

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea... letos to vidím jen na eurooooooooopu

Reagovat
vocasisko

letos je v EL jiný tým, paradoxně ho máš v nicku, to je teprve vtipný ;D

Reagovat
iamek

Manche si LM aspon zahral. Jinak to jak ma kazdy radost, ze vypadl je fajn. Aspon jde videt jak jim lezi v zaludku

Reagovat
smazaný uživatel

vtipný to bude příští rok, až tam budete vy

Reagovat
blade115

Tady někdo jedl vtipnou kaši...

Reagovat
vocasisko

jojo

Reagovat
REPLIKATOR

Napsal fanoušek MU po domácí prohře s Blackburnem

Reagovat
iamek

Vidis a presto ma manche skoro nejvice bodu po pulce sezony pod Alexem

Reagovat
smazaný uživatel

Docela začínám litovat,že jsme toho Irelanda nekoupili. Pro AV výbornej kauf .... půl roku nemuseli platit zraněnýho hráče,kterej se léčil u nás Ireland patřil k nejlepším hráčům City .... vím,že to v něm je. Ale ten nákup by byl risk... zřejmě by se,ale vyplatil.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

"Rosický je pro mě důležitý hráč," řekl Wenger a nechal Rosu jen na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

potrebuješ mat aj na lavičke aspon jedneho doležiteho hrača

Reagovat
johan14

Tam aj patrí. Rosický je najprospešnejší pre repre Česka , keď nehrá. Aspoň sa nezraní. Je to smutné, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Šance byly, tlačilo se, šteští nebylo... Stane se. Teď doufat v zázrak a držet palce Mackems.

Reagovat
iamek

Moses gol . Neni to oblibenc od Chazyho ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Muj

Reagovat
Elliasson

Pěkně Blackburn!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa udrzet!

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor,ted tam jde zabijak c. 1, nejutocnik mezi nejutocniky. Ten,ktery strili jeden gol za druhym,zkratka Torres na hristi,to Aston Villa prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Petrooooooooov

Reagovat
vladis271

Astonvilla a Swansea v jednej minute

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
juveforever

liga sa vyrovnáva alebo top mužstvá upadajú ?

Reagovat
Willy Wonka

OT: Ivan Lendl oficiálně trenérem Andy Murrayho .

Reagovat
Chazy

Chelsea i nadále mimořádně směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

prej bojuje o titul, nebo co ...

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výsledky dneska prostě. Nádhera

Jinak kanárci si zasloužili vyhrát, ale nakonec i ten bod určitě budou rád. Vyrovnání v 94. minutě je teda ale mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda prohrát se současnou Aston Villou a navíc doma a ještě dostat 3 goly, to je fakt mazec.

Reagovat
Chazy

Hm. Tak Wigan další naprosto nepochopitelná ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

smeju se tem hovnum co sem pises

Reagovat
Chazy

A proč to dáváš k příspěvku, kterej je stoprocentně pravdivej?

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom pravdivyho?

Reagovat
Chazy

Že Wigan nepochopitelně ztratil.

Co asi?

Reagovat
smazaný uživatel

pro koho nepochopitelne?

spis velice nepochopitelna ztrata Stoke..

Reagovat
Chazy

A z čeho vycházíš experte?

Reagovat
smazaný uživatel

rika se tomu objektivita

Reagovat
Chazy

Takže z ničeho? Wigan se Stoke neprohrál už roky, loni ho v obou zápasech 90 minut přehrával a na Stoke dokonce vyhrál (Potters měli asi 1 nebezpečnou šanci za celej zápas). Martinez prostě na ten tým umí.

Pokud jsi na to vsadil (a proto se chováš víc jako debil než normálně), tak jsi prostě debil a měl bys skončit, než prohraješ všechno, co máš.

Reagovat
smazaný uživatel

mel jsem to na tiketu, kde byly dalsi zapasy co nevysly, takze mi to zily netrha, ale to co pises je sice hezky, ale to, ze dneska Wigan vyhraje by netipoval nikdo krom tebe..

Reagovat
Chazy

Njn, to není můj problém, ale včera jsem to mikymu psal a málem to vyšlo holt.

Reagovat
Mada

u tebe debilita...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty se mas tak co smat

Reagovat
Chazy

Ale dyť ho nech ..

Reagovat
smazaný uživatel

ze zrovna ty se ozves

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Do LM by malo ist minimalne 5 klubov z PL ....namiesto sračiek ako Bate Borisov . . .

Reagovat
Chazy

A co rovnou 10 no.

Reagovat
johan14

veď polovica nepostúpila tohto roka

Reagovat
smazaný uživatel

malo by to neaku uroveň ...A LM bez Liverpoolu to nieje ono

Reagovat
mul

lenze sa to vola LIGA MAJSTROV a nie liga najlepsich tymom z top lig...

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda....LM upadá rok čo rok

Reagovat
smazaný uživatel

tak LM začíná až v březnu/dubnu každý rok..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

MU a Newcastle prohry, Chelsea taky, Spurs ztráta a Arsenal tři bodíky - snové kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Co tobe prosim te vadi na NU?

Reagovat
herbage

nic, jen oplácím tvůj vtípek z boxing day

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ja uz vim, z toho hraciho kola, ale to byla spis legrace, ja treba konkretne Arsenalu uspech preju.

Reagovat
Amos

Až na ten Newcastle

Reagovat
Tomekcz

Tak zitra City opet do trhaku

Reagovat
niflheim

Villa

Reagovat
EL Gringo

Villa a Blackburn

Reagovat
herbage

Ta bilance Chelsea na SB je za poslední dva měsíce kouzelná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by Spurs, Arsenal i Liverpool skoncili v tabulce pred sestou Chelsea

Reagovat
minoLFC

to jako bež do ****(ak to chceš v tom poradí)

Reagovat
johan14

ja by som prehodil za Kohútov FCL a bol by som spokojný.

Reagovat
minoLFC

mne jedno, hlavne nech je LFC do 4. fleku...EL je nam na nič, keď na ňu vedenie kašle

Reagovat
smazaný uživatel

Na LM nemáte...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale maji.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to poradi sedi, to sem si ani neuvedomil

Reagovat
pa3ce

Zajtra ešte Black Cats a bude to fakt kolo snov

Reagovat
niflheim

Tož jdu se ožrat, všem příjemné oslavy

Reagovat
johan14

To sú teda výsledky, Boas zrejme poletí. Roman by mal šetriť peniaze pre budúceho trénera. Keď niekto vyhrá s Portom ešte to nie je Mourinho aj keď to píšu novinári. No ja to Romankovi prajem a tiež Terrymu za to že sa nepostavil za trénera, ale za fejk trénera o ktorého už nikto nestojí.

Reagovat
minoLFC

Roman dnes Boasa na ten 7 milionový silvestrovský večierok asi nepozve

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, dobře ty, s tím 2:3 Proč si to ale proboha nedal solo a aspon za 2 eu? škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

fake, ten kurz byl ve skutčnosti "jen" 158:1 Ale jinak slušný no...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase bylo za minelu, ten Čechův zákrok ala Dominik Hašek u toho 3. gólu? Místo aby Bentovi skočil rukama pod nohy, tak do toho šel nesmyslně nohama napřed...

Reagovat
smazaný uživatel

Mou by hral s timhle tymem o titul a doma by rozhodne neprohral, kdy uz toho Boase vykopne?

Reagovat
smazaný uživatel

Forest jsou uz teda ve slusnych srackach. Z poslednich 21 bodu ziskali jeden(!!), navic behem tech sedmi zapasu nedali jediny (podruhe !!!) gol, to vsechno v podani tymu, ktery mel utocit na play-off Domaci bilance 11 bodu z 12 zapasu, nejhorsi utok v lize... Angazovat Cotterilla se ukazalo jako jeste vetsi provar, nez se dal ocekavat, jsem zvedavej, jak posili a jestli to nekam dotahnou. Kazdy rok nemusi nutne zmizet jeden legendarni klub v L. One

Reagovat
smazaný uživatel

"jediny (podruhe !!!)"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych lesníkův vážně nepřál.

Reagovat
Virtuos

ako som hovoril tam bude problém v manažérovi a inač Boro tiež zaváhalo fú to je teda kolo

Reagovat
smazaný uživatel

jeden bod*

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea.. už mi z toho začíná být fakt smutno

Reagovat
stiflerovamama

Pre Torresa s Meirelesom v EL a Liverpool v LM

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

sice se dneska vyhrálo,ale zase bych nejásal... poslední dobou to není ono! jinak proč pořád dostává přednost na podhrotu Ramsey před zdravým Rosickým nepochopím a nepochopím!

Reagovat
Virtuos

super Villans ustáli tlak a potom ku koncu zužitkovali čo sa len dalo

Reagovat
tomasinho

Paráda, výrha LFC, prohra Chelsea a United, remíza Spurs, jen škoda Arsenalu, jinak by to bylo neuvěřitelně povedené kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Boasovo odstupny bude asi vyssi nez castka za Torrese, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by se v PD nikdy nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

taky me to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ? Vždyť Barca rupla s Levante. Real s Gijonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou za 40 kol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak United se tohle taky nestává často. Pokud teda mám přirovnat Real k Citizens a Barcu k United. Chelsea by mohla být Sevilla, nebo Atletico

Reagovat
vocasisko

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu nerozumíš?

Reagovat
kiwwi

no nic, snad City potvrdi mizeriu timov z Top 6 cez sviatky a bude to spoko

Reagovat
herbage

Tak krátké shrnutí zápasu. Vydřená, ale zcela zasloužená výhra. QPR se snažilo, ale začli hrát až poté, co inkasovali a i pak to byla bída s nouzí. My zase neskuteční paliči, ještě že Robin to tam uklidil. Jsem rád, že ten rekord nakonec nepřekonal a do nového roku půjde s čistou hlavou a nebude myslet jen na nějaké rekordy, ale i na tým, protože hlavně zápas s Wolves byl třesný a dnes to taky děsně tahal. Potěšil Coquelin, což by mohl být náš nový Flamini. Je to takový univerzální hráč, který neremcá a všude zahraje slušně, takže jsem rád, že volba hostovačky nakonec padla na Frimponga, protože oba hrát nemohou. Škoda, že na lavičce nebyl opět Park, ale myslím, že příští kolo to Wenger opět protočí, protože někteří hráči již melou z posledního. Celkově to byl pro nás fanoušky Arsenalu velmi krušný rok, ale jak bylo jaro, léto i podzim pro nás krušné, tak ten zbytek podzimu se nám celkem povedl a můžeme se těšit, že budeme opět konkurenceschopní. Jen to chce, aby se nám vyhýbala zranění a bude to dobré. Už je téměř jisté, že nás posílí Henry, za což jsem rád, ale bych bych ještě radši, kdyby více příležitostí dostávali Chamberlain, Rosa, Park a Benayoun, protože si to zaslouží. Naopak Aršavin a Chamakh by se měli zamyslet, jeslti další působení v Arsenalu má jak pro klub, tak pro ně smysl. Naopak Mertesacker a Arteta mě začínají přesvědčovat, že to byly kvalitní koupě a že mohou být platnými členy kádru. A největší radost mám z výkonů Aarona, který nás skutečně může jednou vést a to i jako kapitán. Takže come on gunners, ať je příští rok vydařenější, než ten letošní. Nebudu si přát nějaké přízemnosti jako trofeje, jen mi bude stačit, když budou hráči zdraví a budou nás fotbalem bavit, jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti je roku?

Reagovat
smazaný uživatel

je tu jeste nekdo krom chazyho, kdo tipoval, ze dneska Wigan jasne vyhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke na Wigan uz hodne dlouho neumi, respektive jim jejich styl nesedi. A protoze oba tymy hraji ten styl porad stejnej, ztrata Potters se cekat dala.

Reagovat
smazaný uživatel

otazka ale neni, jestli Potters ztrati, ale jestli sis myslel, ze Wigan jasne vyhraje, tak co?

Reagovat
Chazy

A čeho tím dosáhneš? Jasně, že si většina lidí pomyslí, že Wigan prohraje, protože tomu odpovídá tabulka a všechno, ale třeba ten kvalitní sázkař by ti řek, že výhra Wiganu je pravděpodobnější jak výhra Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

zij si dal tenhle svuj sen

Reagovat
Chazy

Jakej sen .. ty si tak úžasně hloupoučkej

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne, ze ses mi vysmal, kdyz jsem řikal, ze je treba nalozit za hodne Bolton remizu

Reagovat
Chazy

Já sem se ti vysmál za to, PROČ. Sázení na série je nejhorší věc, co v sázkařství existuje.

Ty ani nevíš, proč na co dáváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja cekal spis tu remizu. Ale urcite to byl zapas, kterymu bych se jako sazkar obloukem vyhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsazet na Stoke proti Wiganu je jako vsazet na Sunderland proti Newcastlu... jednou za cas to vyjde, ale statisticky nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

výhru ne ale neprohra jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby City získali titul tak Mancini zaslouží sochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z ropy !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

není problem...z ropy sa vyrobiť všetko...aj klub

Reagovat
C-M@ster

Jojo, to je panečku trenér. Z ničeho dokázal svým talentem vybudovat stabilní kádr, který nese ovoce a výsledky daleko předčí rozpočet klubu. Kam se hrabe Moyes.

Reagovat
smazaný uživatel

ukaž jediného člověka který před sezonou čekal že City povedou ligu v polovině sezony! Nikdo!

Reagovat
smazaný uživatel

JA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pocuvaj ja zijem dlhodobo v GB a sledujem to dost podrobne a ty to ako sledujes,asi slabo,ked nepoznas aky kader ma Mancini k dispozicii atd. obre ranko kamos!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z pohledu dnesnich vysledku uz ta prohra v Liverpoolu tolik neboli.

Reagovat
Maresma

Uzasne kolo, Liverpool vyhral, prohra MU, Chelsea, remiza Spurs, jenom skoda Arsenalu.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vitasrp

Holt i ten Arsenal je před náma, a to mu v létě odešli 2 důležití hráči.. Jenže je tam dlouhodobá koncepce, stejný trenér a hráči ví, co a jak mají hrát, rozdíl je pak akorát v kvalitě provedení..

Současná CFC je prostě dokonalý obrázek toho, jak to dopadá, když se 8 let jede bez jakýkoli koncepce.. Boas přišel, aby ten tým změnil - 8 let se tým budoval na fyzickej fotbal a teď přijde týpek, kterej chce hrát technický fotbal.. Problém není v trenérovi, protože tohle se o něm vědělo už dopředu a stejně dostal důvěru.. Problém je v hráčském materiálu, který má k dispozici - a ten je na takovou hru absolutně nevhodný.. Samozřejmě můžete namítat a já s tím souhlasím, že by podle toho měl i svoje myšlenky upravit a naordinovat tak něco mezi, aby tým fungoval a vyhrával.. Každopádně jeho vyhazov není řešením - musí dostat čas, prostor a samozřejmě i peníze, aby si vybudoval vlastní tým podle představ..

Do tý doby holt budeme hrát druhý housle, co se dá dělat, zase až taková tragédie to není..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen nechápu jedinou věc a to byla taky veliká Boasova chyba. A to, že Boas začal nakupovat a jednat o přestupech až po Asijském turné.

Reagovat
vitasrp

Já tomu naopak rozumím - fanoušci ten tým zpočátku samozřejmě znali mnohem lépe než trenér, který se s ním v létě teprve začal seznamovat.. A bylo by od něj možná dost nefér a i netaktické začít s obměnou kádru ještě předtím, než vlastně zjistí, na co který hráč má..

Reagovat
smazaný uživatel

To by dávalo smysl v tom případě, že by do Chelsea opravdu přišel ze dne na den, ale prostě si myslím, že už to musel nějaký čas vědět a mohl se alespoň trošičku oťukat s týmem, ale takhle ztratil důležitý měsíc.

Jinak snad se to přes zimu zlepší odejdou hráči od Kaloua až po Ferreiru a nakoupí se jiní hráči.

Reagovat
herbage

peníze? Kolik myslíš, že může dostat peněz? Hlavní je spíše ten čas a prostor, protože jestli bude přivádět talenty jako Lukaku, tak nemůžete čekat výsledky hned

Reagovat
vitasrp

Je za náma Abramovič, kolik asi tak myslíš, že může dostat peněz?

Reagovat
herbage

pořád tajně doufám, že FFP vám přistřihne křídla a pravidlo o homegrown hráčích vás donutí natahat do týmu dřevěné šupáky

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tomu věříš. Kluby si dycky najdou nějaký způsob jak to oblafnout, ale paradoxně snad to pomůže menším klubům z jiných zemí jako je třeba Sparta být více konkurenceschopný na evropské scéně.

Reagovat
herbage

To nevím jak, když zrovna ČR má ve fotbale nulovej ekonomickej potenciál a Spartu může konkurenceschopnu udělat jen dlouhodobá koncepce a výchova mladých hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Proto přišel Hřebík.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Pokým to nie je pripravené bandou amatérov, tak by to mohlo relatívne dobre fungovať. Snáď sa ale UEFA neposerie z niektorých tímov, ktorým by mala zabrániť štart v LM, poprípade v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak to bude fungovat v praxi. Jsem k tomuhle dost skeptický.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nie veľa, pretože FFP by ich mohli možno snáď trochu pribrzdiť

Reagovat
Maresma

GAMEWEEK 19 POINTS - AVERAGE: 2 PTS .. wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to aktualizovany, logicky.

Reagovat
vocasisko

PL masturbátoři mají po dnešku zase červený ÚDY, není důležité že jejich miláčkové ( MU, Čukotka a podobný sranda kluby) ztratili, ale je důležitý, že by se toto v PD nestalo. Raději ty údy strkejte do párkovače, idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si bez svuj ud strcit pod dlazdici a furt nam sem nenoste ty svoje debilni moudra.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

dost ta to stve, co?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

A všem kolegum i nekolegum teda všechno nejlepší v novym roce. Koukejte si na mě každej dát aspoň jedno štamprle..

Reagovat
vocasisko

všechno nejlepší :-*

Reagovat
blaugrana

Dám si na teba flašku Huberta De Luxe, môže byť?

Reagovat
herbage

tobě také a rozkaz provedu

Reagovat
herbage

a ty si dej na oplátku jedno štamprle za Lauranta

Reagovat
tomasinho

A tobě všechno nejlepší.

Reagovat
minoLFC

nemôžem alkohol ale všetlko najlepšie teda

Reagovat
smazaný uživatel

Neprodali?

Reagovat
minoLFC

jo, alesnaď mi dá niekto líznuť

Reagovat
EL Gringo

aj tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak eště jednou vše nej a splním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Tobě také, dám si za tebe panáka tequilky.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bych chtel podekovat van Persiemu, ze nechal rekord v rukou Shearera

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že mu chybělo 4 goly?

Reagovat
smazaný uživatel

do vyrovnání 1

Reagovat
supervizor

Jeden do vyrovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

prave citam, ze shearer o tom rekorde doteraz ani nevedel dost sa to zvelicovalo, podla mna aj preto, ze robinovi chybaju uspechy a ludia mu priali aj kvoli tym zraneniam..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze goly za kalendarni rok nejsou podstatny, byla to jen takova zajimavost, jakych se najde ve statistikach spousty

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ale my zivotom utrapeni gunneri sme to prezivali ako keby slo vo futbale hlavne o tento rekord

Reagovat
vitasrp

A ještě 1 věc - CFC za tenhle rok utratila asi 130 miliónů liber.. 130 mega!! Ale ani tak se nám náš největší problém, na který upozorňujeme v podstatě už od minulého listopadu - nekreativní střed zálohy - doteď nepodařilo vyřešit.. Přitom to je úplný klíč k fotbalu, který chce AVB hrát.. Fajn, přišel Mata, což je ale křídlo a perfektní hráč do finální fáze.. Ale do mezihry, která v CFC od roku 2010 hrubě vázne? To nepřišel nikdo.. My jsme těch 130 vyhodili z okna, přičemž jsme v podstatě nic nevyřešili.. Nebo jo, vyřešili, ale určitě ne náš nejzásadnější problém... Tomu já říkám úžasná strategie..

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom tohle by se vyřešilo pokud by přišel Luka, věčná škoda, že to nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

I ten Parker na to hostování.

Reagovat
minoLFC

Parker by to nevytrhol

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to ? Vždyť hraje u Spurs výborně.

Reagovat
minoLFC

ale v akej zálohe hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej teď ten tvůj argument moc nechápu. Ramires i Romeu/Meireles jsou dost kvalitní tak nevidím problém.

Reagovat
minoLFC

dopredu?

Reagovat
herbage

myslíš, že by to Luka vytrhnul? Vy potřebujete spíš někoho jako Vaarta, Luka by byl jen další posouvač míče typu Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Luka je určitě víc pohyblivější a dynamičtější než Meireles. Vaart co bych za něj dal špíš aspoň eště tak 2 Maty

Reagovat
herbage

to ano, ale neřešil by podle mě to, že vaše záloha je nekreativní. Na jeho místě klidně může do stejného dispečera hry dosrůst Romeu a i Mikel není takový neschopa, jak se tu všeobecně má, jen do toho co hrajete se zkrátka moc nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

On by tu kreativitu vyřešil Moutinho, který bohužel nepřišel.

Reagovat
vitasrp

Luka je naopak přesně typ hráče, kterýho potřebujeme.. Vaart je především gólovej hráč, kterej se pohybuje na podhrotu a odtamtud třeba vymyslí šanci.. Takovýho hráče máme, kterej je dokonce ve tvorbě šancí lepší - Mata..

Daleko větší problém nám dělá míč na ten podhrot dostat.. Týmu absolutně schází nějaký špílmachr, někdo, kdo by řídil kombinaci, měl výbornou úspěšnost přihrávek a dokázal zapojit ofenzivnější hráče do hry.. Nemyslím tím tudíž hráče, který by hrál jen do šířky, ale borce, kterej by to rozdával ze strany na stranu, tu kolmice, tu pas zpátky.. Prostě by řídil tempo hry..

Reagovat
herbage

tak já počítal s Matou na křídlo, ale pokud to bereš takto, tak ano. Ale střed Ramirés - Modrić a před nimi Mata, to mi přijde dozadu slabé, i když Tottenhamu to vesměs funguje. Otázkou je, kdo by hrál v tomto systému levé křídlo a jestli Torres by dostal šanci na hrotu. Zrovna Torres mi přijde v tomhle systému zabitý

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda s tím, že v zimě by někdo přišel.

Reagovat
herbage

prý k vám má namířeno Krasić, to bych se nesmál

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť na tom postu hraje Studge

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea a United pěkně mohlo by jim to vydržet celý rok

Reagovat
iamek

Rika se jak na novy rok, tak po cely rok. Ale snaha byla

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie? Did you say 3 more years or 3 more goals???

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujimalo, kto vymysla podobne trapne pseudovtipy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Vše nej do nového roku pánové, rivalita stranou...ať se daří a hodně štěstí a hlavně zdraví a neožerte se dnes jak prasata

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

V alejích bude zas nablito

jinak

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

At the start of the season Thierry Henry was 250/1 to score more Premier League goals than Fernando Torres this season. Punt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neříkalo se náhodou že se Černý vrátí na lávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak se vratil To jako uz ted nesmi nikdy nastoupit?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se stal jedničkou

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikej

Reagovat
smazaný uživatel

pojede na EURO 2012

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho UEFA vylosuje, zajemcu o listky je pry hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Do noveho roku hodne zdravi, , stesti, lasky a Besta na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

A Besta nekde v Birminghamu

Ja ti teda na oplatku preju, aby tvuj oblibeny klub pristi rok porazil Mackems ve vsech derby a aby skoncil v tabulce daleko pred nima. A abychom udrzeli vsechny opory

Reagovat
smazaný uživatel

Loni ten double nevysel, tak snad letos.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body z vonku, dokonca 3 góly... ale aj tak, mužstvo je dobré a má oveľa na viac ako predvádza...

Torres dnes dobre, kľudne by som ho vymenil za Benta

Reagovat
smazaný uživatel

Vše nej do novýho roku a nesmrďte furt na EF... Zejtra si ty tragédy, co tu strávili zas celej večer, zkontroluju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Chelsea

Liverpool????

MU

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa

Reagovat
Godwinson

Chelsea

To už je dost směšný, co jsem je přestal sledovat, jde to s nimi hrozně do hajzlu, čekal bych opak.

Reagovat
smazaný uživatel

OT :Younès Belhanda patří k nejzářivějším hvězdám Montpellieru, což neušlo pozornosti ambiciózního Paris Saint-Germain. "Moc se o tyto spekulace nestarám, na to si přece platím agenta. Ale nynější Paříž je sen. Hráč, jemuž by byl zájem takového klubu ukradený, by musel být blázen," vyjádřil se k celé věci sám 21letý záložník.

Když už tě tady vidím. Dělá si doufám srandu

Reagovat
minoLFC

tož ako Chelsea pred rokmi

Reagovat
Godwinson

Nedělá, trochu to nechápu. Tak vidí, co se z toho klubu stává (což na druhou stranu nechápu, stává se z toho hrozná sračka), chce dostat tučnou smlouvu a mít nohy v teple, ale nemyslim si, že má šanci se tam dostat :) V letošní sezóně je to jeden z nejlepších hráčů ligy, ale oni půjdou po větších rybách. (Tím nechci říct, že v Montpellieru zůstane) :) Ale jo, celkově velmi smutné vyjádření,

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně MHSC to přeju je to sympatický klub hned po Toulouse , ale pokud odejde Belhanda a Giroud ( což snad PROBOHA ne) tak to vidím s tou LM bledě.

Reagovat
Godwinson

Určitě odejdou :) Je pravda, že Nicollin v průběhu týdne opět vyčíslil cenu Girouda na zhruba 60 mil., prohlásil, že Newcastle je pod jeho úroveň a já nevím, co ještě, takže čekám, že půjde v létě za 1,5 mil. někam do Augsburgu :) Ale ne, uvidíme, tipoval bych ještě odchod Yanga-M'Biwy, k těm zmíněným, ale každý se dá nahradit (to by měl Montpellier udělat už teď v zimě), jen poctivě hledat :)

Reagovat
smazaný uživatel

85% of men who die of heartattacks during intercourse, are found to have been cheating on their wives

Reagovat
Counter

Říct mi někdo v září, že Arsenal půjde do nového roku ze čtvrtého místa, tak se mu vysměju. Arsenal od té doby ušel obrovský kus cesty a Wenger si zaslouží pochvalu za to, jak klub vyvedl z největší krize za celou dobu pod jeho vedením.

S přáním všem zdejším přispěvatelům, kteří si to zaslouží, počkám na zítřek. Teď přichází čas jít se bavit

Reagovat
smazaný uživatel

uži si, som zvedavý, koľko tu uvidím príspevkov opitých ľudí. Teda, dúfam, že ráno tu neuvidím žiadne také od seba.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všetkým fanúšikom PL a hlavne goonerom a goonerkám šťastný Nový rok, nech je lepší ako predchádzajúci a horší ako následujúci.

Reagovat
smazaný uživatel

vilas boas je hroznej trener vubec neumi reagovat na vyvoj zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší fake Chazyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Chaozz je tusim nejaka hiphopova skupina nebo neco takovyho.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo? Torres bol dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

jo byl dobrej. Ale to už je dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

zítra budeme všichni poctivě fandit City!

Reagovat
vocasisko

to můžete, ovšem vše záleží na to, koho pozve Mario na silvestrovskou párty

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver!!! Come on CITY!!!

Reagovat
Bayern +

Champ tohle kolo taky na houby.

Reagovat
blaugrana

Kto dnes bude piť slovenskú Borovičku. Palec ľubovoľným smerom!

Reagovat
EL Gringo

ja budem dnes pit jack daniels ale urcite aj borovicku si dam,, ale to este uvidim

Reagovat
blaugrana

Ako môžete piť tu kukuričnú žbrndu.

Reagovat
EL Gringo

ja budem kombinovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budem piť čaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tatran

Reagovat
smazaný uživatel

Čaj so silou slovenských veľhôr

Reagovat
blaugrana

Koľko voltový? 52,62,72?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To východní Slovensko . To sedí.

Reagovat
blaugrana

Ten Top of the World silno netrafili.

Reagovat
smazaný uživatel

ten jsem taky moc nepochopil Ale jinak se mi to libi. Chtel bych videt neco podobnyho na CR.

Reagovat
blaugrana

Ale tak počítam, že to vytvoril nejaký paštekár, takže ma to neprekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mňa to je ironicky napísané...pretože Bratislavčania si to o sebe myslia.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Tohle me pozdeji napadlo, ale nejak jsem tomu neveril. Jestli je to tak, tak skvele. Stejne bych to napsal Prazakum v CR.

Reagovat
smazaný uživatel

když pít tak maximálně jednu menší skleničku. žádný ožírání se. To nemá praktický význam.

Reagovat
blaugrana

Ja mám fľašku Huberta. Tiež nevidím význam v ožieraní sa.

Reagovat
Bayern +

Neveril som, že niekedy budem s tebou súhlasiť, ale... Presne!

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

já nemůžu ani kapku ve středu mě chytli policajti ještě s dvěma kámošema po dvou vokách 42 a zejtra du na policajty

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem Unitedu a Chelsea Come on CITY!!!!!

Reagovat
Bayern +

800. pre nealko Silvester - maximálne Hubert na pripitie

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadá to, že letos konečně vydržím.

Reagovat
tomasinho

Mě celkově Silvestr nebere, vydržím skoro vždy. Beru to jako každý normální den. Když se chci napít, nepotřebuju k tomu den v kalendáři. Přijde mi to den strašně nucené zábavy.

Reagovat
ďuriLFC

tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Nase tradice je bouchani sampanskyho uz 30. o pulnoci :-) A na Silvestra uz spis poklidne, ale letos jsem na Moravu nejak neodjel a do hospody na Kladne se mi nejak nechce, tak si dam asi sklenku s rodicema. Po X letech to travim doma.

Reagovat
tomasinho

Já trávím takřka pořád doma, připiju si s mamkou, pustím film a půjdu spát jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

já to beru jako nostalgii, není co slavit, zase jsme jen o rok starší a tak nějak sami přicházejí vzpomínky roků minulých i minulých Silvestrů

Reagovat
Bayern +

Reagovat
afc

tak,tak najebat sa mozem kedy chcem

Reagovat
mike.84

pokud boas rychle nezačne pracovat s realitou a nezačne "něco" podnikat, tak se možná nedožije léta v chelsea (abramovič je na to blázen dostatečnej)..

Reagovat
afc

Ty vole,tak po polke sutaze sme na 4 mieste.To som fakt necakal,ze po odchode dvoch geniov budeme na tom takto a budeme pred Chelsou a Liverpoolom,ktori v lete investovali do posil miliony libier.Wenger si zasluzi pochvalu,ze s tymto kadrom je tam,kde je.Boj o LM bude este velmi tazky a dost ma zacina znepokojovat nasa utocna faza.Posledne zapasy davame moc malo golov.Nastastie obrana funguje a konecne mame istotu v brane,takze aj ten jeden ci dva goly stacia na 3 body.Do noveho roka hlavne nech hlavne drzi zdravie Persiemu a vsetkym nasim hracom+vsetkym fans PL nech si mozme uzivat naj ligu na svete.

Reagovat
mike.84

druhou půlku máte většinou slabší, podle mě tento ročník LM neuhrajete, ikdyž já mám co říkat ja vím

Reagovat
afc

To ano,ale musis zobrat do uvahy,ze toto je uz iny Arsenal.Skusenejsi s lepsou obranou a je rozdiel bojovat o titul,kde musis skoro stale vyhravat a bojovat o LM,kde mozes mat aj vypadky a aj tak mozes skoncit do 4 miesta + vracia sa Wilshere a Sagna.Muzstvo bude hned o triedu kvalitativnejsie lepsie.

Reagovat
iamek

A kolik investoval Wenger ? :)

Reagovat
afc ajax

táto liga začína byť trápna, trochu alkoholu a hňeď nevedia hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Anichebe Musime ho pomlouvat casteji

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek prijede ze Silvestra a nestaci se divit , Chelsea a MU prohry doma s takovejma souperema , co se to deje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle fotka mě vždycky rozseká.

Reagovat
nani92

ten popis sa k tej fotke fakt hodí

Reagovat
afc ajax

je to blb

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mi někdo jak to bude s Tottenhamem a Evertonem ve fantě? Dostanu za hráče Spurs body i za zápas s Evertonem, když jsem je neměl ve fantě v prvnim kole, ale mam je tam teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni lepsi tu fantu otevrit a podivat se sam, kdyz je to tam napsany jak u jednotlivych hracu, tak u rozpisu pristiho kola?

Zapas se hraje ted, body jsou rozdelovany ted.

Reagovat
smazaný uživatel

nech se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Len nech dnes do zápasu nezasiahnu Silva s Richardsom. Lebo pôjdem Mancinimu vlasy vytrhať.

Reagovat
CubONE

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

dal som ich do základu vo fante a Sinclaira a Petrova som nechal na lavičke...

Reagovat
goodbay

Arsenal Blackburn Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dá sa pozrieť včerajší zápas Slovensko - SUI v zázname? Hokej u20.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dá .

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

city

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvený Mancini...

Reagovat
smazaný uživatel

áno, nech tam dá Silvu, keď nevedia dať gól, ale na čo aj Richardsa?!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov dnes nuloví a tak tam poslal tanka Richardse

Reagovat
smazaný uživatel

nech sa posere, mohol som mať 7-bodového Sinclaira...

Reagovat
niflheim

A mohli jsme být první o tři...ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rad za tohle

Reagovat
niflheim

Ani nevíš jak jsem šťastný

Reagovat
smazaný uživatel

jóó no a z offside

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty se moc nesměj arzíku

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by som sa nezasmial na tom, ako si nepochopil nifla a na tom, že ste prehrali. Jediné, čo mi roví vrásky je fanta...

Reagovat
smazaný uživatel

O to je to hezci

Reagovat
smazaný uživatel

fair play ti asi moc neřiká viď

Reagovat
smazaný uživatel

City hraji PL s cheatama, je to fer? Neni, tak cau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde hrajem PL s cheatama?

Reagovat
smazaný uživatel

No v PL

Reagovat
smazaný uživatel

A taky ve vsech ostatnich soutezich, logicky

Reagovat
smazaný uživatel

a hrajem s cheatama jen protože vedem ligu ?Nebo máš i nějakej důkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

omg, to sa robíš, alebo si fakt tak natvrdlý?

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, cely jsem si to vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to fakt nechapes, tak je to docela smutny

Reagovat
smazaný uživatel

já to chápu dobře.Jenže prohlášení ,že City hraji PL s cheatama mi příjde hodně přehnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prirovnani, ne prohlaseni. Az to pujdu nekam hlasat, muzes prijit.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě mi to přijde dost hloupé přirovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ho nechapes, nebo chapat nechces.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu , ty prostě myslíš ,že za letošní úspěchem City stojí jen peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si myslíš niečo iné?

Reagovat
smazaný uživatel

že na to má vliv přestupová politika vás,Liverpoolu a Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

To s tim tvrzenim o cheatech nema nic spolecnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako co si myslel ty cheaty?Peníze ne ?A chtěl jsi říct ,že City jsou tam kde letos jsou kvůli penězům.?

Reagovat
smazaný uživatel

No samozrejme, vzdyt bez nich hrali da se rict o zachranu. A tema cheatama jsem myslel presne to, co v reakci napsal prospero... Hrat football manager s neomezenym kapitalem by taky prislo koser asi jen tobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Mmt , ale v tom případě hraje i Chelsea s cheatama.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc by jsme hráli jinak kdyby jste rozuměji investovali ty peníze ...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze i CFC. Ten dodatek nechapu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát PL s šejkovou peněženkou je jako hrát DOOMa s IDDQD

Reagovat
smazaný uživatel

IDDQD

Reagovat
niflheim

IDDQD, IDKFA a IDCLIP

Reagovat
smazaný uživatel

to je fér, keď má jeden (dva) kluby k dispozícii neobmedzené množstvo peňazí?

Reagovat
herbage

z hlediska vyššího principu mravního...

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně mackems Strašně jsem jim přál i ten bod, ale 3 jsou parádní a koho sere, že to byl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

846. pro JI

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Mackems!

Reagovat
Bayern +

Nie, že by ma výhra Mackems netešila, ale čo predviedli tí dvaja šašci v čiernom... Na Manciniho mieste tam zapálim rozhodcovskú šatňu.

Reagovat
celeb

takisto nebol pisany offside po tej hlavicke do brvna na 2. streane pred par minutami a tam to bol ason 2 metrovy, tu 2 decimetre.

Reagovat
Bayern +

To si nespomínam, ako tá akcia prebehla celá a či to bol ofsajd - nemôžem hodnotiť. Ale každopádne toto v 93. minúte je zárez ako krava!

Reagovat
niflheim

Jak na nový rok, tak po celý rok

Reagovat
smazaný uživatel

jenom to né

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Kočky

Reagovat
smazaný uživatel

keby ten gól dal aspoň Larsson, bože...

Reagovat
Bayern +

Práveže ho mal dať Sessegnon.

Reagovat
smazaný uživatel

ten nech dáva až od ďalšieho kola, aj s Larssonom.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

je to prasárna!! jasnej ofsajd!! sudího hned popravit

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby každého sudího popravili za chybu, šel by jsi pískat ty

Reagovat
smazaný uživatel

stačí zavést videorozhodčího. Díky režii ví divák u TV jestli to byl nebo nebyl ofsajd do 20 sekund. sudí nemá ani páru. jen to tipl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland Manchester Shity

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mě tu náladu včera United zkazili, tak to City dnes napravilo.A jak se říká, "jak na Nový rok, tak po celý rok.

Reagovat
celeb

No to je dobra kocovina: na novy rok striela v poslednej minute nadstaveneho casu rozhodujuci gol Jackie Chan !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli byl asi ožralej že nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

what a gameweek

Reagovat
niflheim

Tak si aspoň taky užijete zářez od rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

keby mi niekto pred začiatkom kola povedal, že prehrá Chelsea, City, ja United, tak sa poserem od smiechu. Síce, aj teraz je mi celkom do smiechu.

Reagovat
smazaný uživatel

a už jen proto je PL nej liga

Reagovat
niflheim

V PL je možné všechno...proto tu ligu taky tak moc milujeme

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprv Boxing Day, to bylo kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento víkend bola anglická liga jediná špičková futbalová liga čo sa hrala a tak ľudia zvyknutí tipovať futbal boli nútení vsadiť celý obnos peňazí na zápasy anglickej ligy. A ako odborníci určite tipovali správne a zarobili nepredstaviteľní obnos peňazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento víkend bola anglická liga jediná špičková futbalová liga čo sa hrala a tak ľudia zvyknutí tipovať futbal boli nútení vsadiť celý obnos peňazí na zápasy anglickej ligy. A ako odborníci určite tipovali správne a zarobili nepredstaviteľní obnos peňazí.

Reagovat
iamek

Chytit tohle kolo v tipovacce tak za kilo jsem snad milionar . Jsem zvedav kolik daji zase do posil ...

Reagovat
Bayern +

Výhra Mackems ma, samozrejme, veľmi teší, zároveň som ale sklamaný z prehry Citizens, pretože toto si nič iné ako remízu nezaslúžilo, navyše gól z metrového ofsajdu (i keď Barry tiež zaspal dobu ako vždy a kebyže sa pozrel, kde má bežať, rozhodca by ten ofsajd stopercentne neprehliadol). Navyše celá tretia minúta nadstavenia predchádzala nepochopiteľnému verdiktu hlavného - nezapískaniu faulu na Yayu v strede poľa.

A okrem toho, že Kompas nebude mať body za shoot-out, neskôrovali vo veľkých šanciach ani Kun so Silvom, a keď už za Mackems mal niekto rozhodnúť, tak Sessegnon, takže i fanta je v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevim, jestli už ste to viděli....

Spurs without Ledley King: LDDDWDDLDLLLWWLWD.

Spurs with Ledley King: WWWWWWWWDWWWWWD

Reagovat
Wat

Už to tu bylo. Každopádně je to obdivuhodný.

Reagovat
vodka

je to borec

Reagovat
stiflerovamama

tak uz iba 11 bodov , buduce kolo porazit City , Manchester padne v Newcastli a hor sa na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho... Modlim se, abysme skončili do 4. místa

Reagovat
iamek

Sakra doufam, ze to ukopete ! Po hodne dlouhe dobe bude fandit Poolu :).

Reagovat
iamek

Narocny silvestr ?

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
stiflerovamama

nedivil by som sa keby si to o titul este rozdalo viac timov ako len Manchestre , najblizie ma k tomu Tottenham , ale neodpisovl by som ani Arsenal a Liverpool .... Chelsea mi pride z tychto timov momentalne najslabsia

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je od titulu ešte ďalej ako Arsenal a Spurs tam počítať fakt nemusíš.

Reagovat
stiflerovamama

Napisal som ze najblizsie je Tottenham a myslim ze Arsenal s Liverpoolom su na tom v sucastnoti podobne ,,, a odpust , zrani sa vam alebo nenastupi Van Persie a ste v pici

Reagovat
stiflerovamama

preco by som tam nemal pociitat Spurs ?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni prostě titul nevyhrajou.tečka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale počítat by se s něma mělo, záleží jestli udrží formu a budou zdraví klíčový hráči. Navíc když vyhrajou dohrávku, tak mají Manchestry na dostřel...

Reagovat
smazaný uživatel

nglická futbalová asosiácia (FA) aj s pomocou lingvistických expertov rozlúštila nevraživú diskusiu medzi Uruguajčanom Luisom Suarezom a Francúzom Patriceom Evrom v októbrovom stretnutí Premier League medzi tímami FC Liverpool a Manchester United.

Nie je v nich núdza o rasistický podtón, previnenia vo veci rasovej neznášanlivosti má na svedomí výlučne útočník FC Liverpool, ktorému za jeho konanie udelila FA osemzápasový dištanc.

Nezávislá komisia zverejnila výsledky svojho šetrenia, ktoré odhaľuje obsah slovnej prestrelky medzi obrancom Manchestru United a Suarezom v októbrovom vzájomnom zápase tradičných anglických tímov. Z nich vyplýva napríklad, že na otázku od Evru "Prečo si ma kopol?" odvetil Suarez po španielsky: "Lebo si čierny". Francúzsky reprezentant mu potom pohrozil, že ho udrie do tváre, ak túto vetu kanonier zopakuje, na čo Juhoameričan zareagoval znovu vo svojej rodnej reči: "S čiernymi sa nebavím".

Šetrenie komisie odhalilo aj to, že Suarez použil slovo "negro" (čierny) ešte ďalších päťkrát počas incidentu. Podľa FA už opora uruguajskej reprezentácie sľúbila, že "slovo 'negro' už nikdy na anglickom trávniku" nevysloví.

To je teda jasné, minimálne 8 zápasov musí dostať natvrdo a bezpodmienečne.

Reagovat
iamek

8 jeste malo !

Reagovat
smazaný uživatel

Luis nevim co Evra plače tvl si myslí že neni černej nebo co?

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

pokud někdo říká nebudu se s tebou bavit protože jsi černý jedná se jednoznačně o rasistické jednání

Reagovat
Godwinson

Spíš konstatování, třeba s nimi má špatné zkušenosti, měli bychom být tolerantní a dovolit mu, aby mohl nemluvit s černými lidmi, přeci. Neměl by být do konverzace s nimi nucen. (Nezastávám se ho, ani náhodou.)

Reagovat
smazaný uživatel

Větší kachnu sem dlouho nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez bol jasne usvedčený, takže neviem o čo ti ide. Tomu trestu sa už nevyhne.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ho usvědčilo?výpověď černouška?

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky šetrenia nezávislej komisie.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale kde ty to vzali?od Evry

Reagovat
smazaný uživatel

Cteni jste jeste nebrali?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ještě nezkousl že ti celé odůvodnění FA nepošle mailem

Reagovat
vodka

ty si snad vesmírný kokot, ne? takovou kocovinu mám a eště číst ty sračky od tebe

Reagovat
tomasinho

To není kachna, ale oficiální stanovisko FA.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde se objevilo?...

Reagovat
tomasinho

Asi na stránkách FA, celkově jde o dokument o cca 150 stránkách, který poslala FA klubu a ten podle toho rozhodne, zda se odvolá.

Reagovat
stiflerovamama

To neni oficialne stanovisko , to je spekulacia ktoru topky a aktuality podali ako oficialna spravu ( nebolo by to po prvy raz ) ... pokial viem oficialnu spracu dostali len Liverpool a Manchester , a pochybujem ze ju zverejnia

Reagovat
fenixLFC

cast je zverejnena neviem ci cele videl som aj preklad

Reagovat
Pipo123

Reagovat
vodka

tak, doufám, že scouseři konečně sklapnou, za to bych mu dal aj 15

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Jezisi sport.sk vypusti takuto picovinu a niektory sa toho chytaju ako topiaci slamky

A len tak pre zaujimavost , aby sme mali pohlad aj z druhej strany : Suarezova vypoved bola, v skratke, nasledovna. Suhlasil, ze sa s Evrom rozpravali vo vapne po spanielsky. Ked sa Evra spytal, preco ho kopol, Suarez odpovedal, ze to bol obycajny faul a pokrcil plecami. Evra potom povedal, ze aj on si kopne do Suareza, na co mu on odpovedal, aby stichol. Ked k nim prichadzal Kuyt, Suarez sa dotkol Evrovej lavej ruky, akoby ho podpichoval. Suarez sa vyjadril, ze v prvej casti rozhovoru, teda pri brankovej ciare, vobec nepouzil slovo "negro." Ked rozhodca prerusil hru, Evra povedal Suarezovi (v anglictine): "Nedotykaj sa ma, juhoamerican." Suarez reagoval slovami: "Por que, negro?" Hovori, ze pouzil slovo negro v takom zmysle, v akom ho pouzival v casoch, ked vyrastal v Uruguaji. Suarez ho podla vlastnych slov myslel ako priatelske oslovenie ludi ciernej, alebo hnedej pleti (alebo dokonca tych, co maju cierne iba vlasy). Takze to znamenalo: "Preco, cierny?" Suarez trval na tom, ze ked povedal "Por que, negro?" Evrovi, bolo to myslene zmierlivo a priatelsky. Suarez sa dalej vyjadril, ze slovo "negro" pouzil v rozhovore s Evrom iba pri tejto prilezitosti, teda jeden jediny raz.

Reagovat
fenixLFC

z oficialnej spravy:

Suarez obvinenie odmietol. Jeho vypoved bola, v skratke, nasledovna. Suhlasil, ze sa s Evrom rozpravali vo vapne po spanielsky. Ked sa Evra spytal, preco ho kopol, Suarez odpovedal, ze to bol obycajny faul a pokrcil plecami. Evra potom povedal, ze aj on si kopne do Suareza, na co mu on odpovedal, aby stichol. Ked k nim prichadzal Kuyt, Suarez sa dotkol Evrovej lavej ruky, akoby ho podpichoval. Suarez sa vyjadril, ze v prvej casti rozhovoru, teda pri brankovej ciare, vobec nepouzil slovo "negro." Ked rozhodca prerusil hru, Evra povedal Suarezovi (v anglictine): "Nedotykaj sa ma, juhoamerican." Suarez reagoval slovami: "Por que, negro?" Hovori, ze pouzil slovo negro v takom zmysle, v akom ho pouzival v casoch, ked vyrastal v Uruguaji. Suarez ho podla vlastnych slov myslel ako priatelske oslovenie ludi ciernej, alebo hnedej pleti (alebo dokonca tych, co maju cierne iba vlasy). Takze to znamenalo: "Preco, cierny?" Suarez trval na tom, ze ked povedal "Por que, negro?" Evrovi, bolo to myslene zmierlivo a priatelsky. Suarez sa dalej vyjadril, ze slovo "negro" pouzil v rozhovore s Evrom iba pri tejto prilezitosti, teda jeden jediny raz.

Reagovat
vodka

tak tak, ti experti si to určitě vymysleli

Reagovat
fenixLFC

ti na sporte a podobnych srackach najskor ano ani by ma to neprekvapilo

Reagovat
stiflerovamama

este raz , to od MSgoo je zo stranky futbal.sk a sport.sk od webov ktore zrealizovali prestup Snajdera do United alebo Silvu do United

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale když to srovnám s tím co si tady postoval ty tak tam není prakticky rozdíl jen je tam vysvětlení Suareze

Reagovat
fenixLFC

neni rozdiel?? od msgoo je ta sprava vymyslena to si vymysleli nejake denniky, toto je vyjadrenie priamo zo spravy a ako vidno nepovedal mu ze ho kopol lebo je cierny, si to precitaj, kludne aj vytlac a porovnaj vedla seba ked to mas problem takto porovnat

Reagovat
smazaný uživatel

ne není v obou případech jde o to jak FA interpretuje slova Suareze a opravdu nejde o žádný výmysl nějakých deníků když to fa na svých stránkách má

Reagovat
fenixLFC

a v tom to je...FA nema pravo interpretovat nieco co ani neni pravda, tvrdi sa ze povedal ze ho fauloval lebo je cierny a ked si vsimnes suarezovu reakciu tak v skutocnosti povedal daco ine je to zla interpretacia podla toho co si napisal

Reagovat
smazaný uživatel

ano on tvrdí že to myslel tak a co jiného by měl tvrdit FA samozřejmě má právo to posoudit a tady došla k tomu že to myslel tak jak říkají oni

Reagovat
fenixLFC

jezis podla teba nie je rozdiel ked na otazku preco ho kopol suarez podla vlastnych slov povedal bol to faul ako ked mu FA vlozila do ust ze mu odpovedal ,,lebo si cierny??''

Reagovat
smazaný uživatel

a teď pozor napadlo tě třeba že Suarez lže? FA má k dispozici stanovisko nezávislé komise to si Suarez může říkat co chce

Reagovat
fenixLFC

jezis teraz neriesime ci klame alebo nie, ked vydal toto prehlasenie je to slovo suareza proti evrovmu....teraz sa bavime o tom ze FA nieco interpretuje uplne zle

Reagovat
smazaný uživatel

jak to víš že zle když nezávislé komise tvrdí něco úplně jiného

Reagovat
fenixLFC

ma toto vyznam?? to je jak hadzat hrach na stenu, uz som ti povedal preco je to zle interpretovane

Reagovat
smazaný uživatel

a kde prosím tě já se ti pořád snažím vysvětlit že je to pořád jen slovo Suareze proti tomu co vyšetřila FA

Reagovat
vodka

Reagovat
CubONE

fenix, prosim nezhadzuj sa tu

Reagovat
smazaný uživatel

to je přece spiknutí proti LFC a Suarezovi

Reagovat
Arbiter

neshazuj hned protiargument jen tím, že tomu nevěříš

Reagovat
stiflerovamama

:D si ma predbehol :D

Reagovat
smazaný uživatel

To sou hrozný kecy

Reagovat
Infi

To je strašná blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to je pravda, tak je to fakt hroznej ubozak. Ja bych mu dal tech zapasu jeste vic..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.lfcway.com/fans-zone/liverpool-kop-realita-o-lfc/pravnik-lfc-sa-pohybuje-na-velmi-tenkom-lade

....A tak je tu na mieste Kanwarova otázka. Samozrejme trefná. "Je naozaj možné, aby niekto s tak úzkymi väzbami na rodinu Alexa Fergusona, zostal v kauze medzi Evrov a Suárezom, teda medzi Man Utd a LFC nestranným?" Ktovie.

Viac v článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

za rasistické urážky se vždycky dává 8zápasový trest, polehčující okolnosti jsou, když se k tomu hráč přizná, tak to bylo aj u nějakého plejera z Championship a nakonec dostal 5 zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

řekni mi kdo všechno dostal ten distanc na 8 zápasů

Reagovat
vodka

je mě zle jak psovi a eště ti budu hledat něco, co si možeš najít sám

Reagovat
niflheim

Nevím, ale asi to byl Kolarov, kdo to tam tak stál...kdyby radši šel pořádně do souboje nebo směrem k brance, tak tomu mohl i zabránit bych si tipnul

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov byl střídanej asi v 70+ minutě.

Reagovat
Bayern +

Myslíš pri góle? To už bol Kolarov v šatni. Tam zaspal dobu Barry, ako vždy, píšem to aj vyššie.

Reagovat
niflheim

Tak Barry...čuměl tam jak puk

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov nebyl na hřišti dobrej 15 minut, ale určitě měl do toho souboje jít

Reagovat
REPLIKATOR

Tak určitě

Reagovat
vitasrp

Barry

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohli sme mať zase náskok, ale čo už Come On City!

Reagovat
66pepo66

Sunderland , to sa neda opisat ako velmi vam dakujem!

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra možno Henry v základe proti FFC! Jeez!

Reagovat
fenixLFC

aky rozidle v bojovnosti-skrtel sa vrhne za stratenou loptou a nakoniec ju predsa len vykopne z ciary a ten mancehstersky obranca tam len stoji jak pako a diva sa co sa deje, kludne to mohol zachranit

Reagovat
REPLIKATOR

Shity ztráta formy. Příště zase ztratí s Liverpoolem, na který moc neumí

Reagovat
smazaný uživatel

nervy 1850 ...

Reagovat
Radin

Velká škoda,že Spurs nevyhráli,ale i ten bod je posunul blíž..

Reagovat
smazaný uživatel

proč se ta liga hraje když o ten titul není zájem

Reagovat
smazaný uživatel

proč sem píšeš když o to tady nikdo nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nezbláznil po jedndom vtípku nějaký podrážděný ne

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=Un5rqRabdmA&feature=related

Vermaelen znova zranený, takže tento chlapík možno čoskoro s kanónom na hrudi.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi bych na levym beku videl Vargase z Fiorentiny

Reagovat
smazaný uživatel

Bartley nie je LB.

Reagovat
smazaný uživatel

To vim taky

Reagovat
REPLIKATOR

Docela slabota

Reagovat
smazaný uživatel

preview vyšiel len arzenal

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastická práce O'Neilla

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, legendarne to vymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

city

Reagovat
CubONE

tak nas to nakoniec az tak mrziet nemusi

Reagovat
blade115

Šílené kolo...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sem myslel, že Jimu pleštím, jak tam kličkoval, ale nakonec to dal...

Nádherné výsledky, stahuju MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

co ti v tom studiu berou? slušnej matroš....

Reagovat
smazaný uživatel

He'll shoot, he'll score, he'll eat your labrador, Ji Dong Won, Ji Dong Won.

Reagovat
minoLFC

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

To je chorál na Parka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

We have joy, we have fun, we have Stéphane Sessegnon!

http://www.youtube.com/watch?v=mRlGcyNKPto

Reagovat
smazaný uživatel

ten se mi libi od zacatku, midfield class from Benin...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ho ze začátku moc nemusel, často ztrácel balóny, ale teď si na styl PL zvykl a letos je v TOP3 hráčů SAFC.

Reagovat
smazaný uživatel

v TOP1

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim tě, Larsson je na tom stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

proto jsou oba v TOP1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel ten chant, ze se mi libi od toho dne, co Seb podepsal a ten chant se objevil na anglickym fanwebu Sessegnon se mi ale taky libi.

Reagovat
Wat

Taky tak.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle me pobavilo -

We had joy, We had fun,

Newcastle is the scum,

Fuck all the dirty mags,

Thats why all the sunderland sing..

Reagovat
Ligter

Uff, tak nakonec docela pěkné kolo.

Reagovat
minoLFC

Mancini si to pekne posral...naco dnes setri hracov, ked vie ze dalsi zapas nema sancu vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Jiiii!

Reagovat
smazaný uživatel

"Som späť a cítim sa v úplnom poriadku, ale manažér chce aby som sa rozohral v zápase našej rezervy, aby som bol pripravený na zápas proti City v FA Cupe" povedal talentovaný záložník United Tom Cleverley

City traste sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naša největší zimní posily. Uzdravený Cleverley a Berbova forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Naše.

Reagovat
niflheim

Berbova forma - krásný Vánoční dárek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

už se těším na ten váš děravý střed zálohy Anderson - Cleverley

Reagovat
niflheim

No rád bych viděl Carrick - Clev...rovněž jsem se hodně těšil na Fletch - Clev

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja by som videl radsej Carricka, možno nam pomože aj druhy krat

Reagovat
kiwwi

waaaaaaaaa uz sa na neho neskutocne tesim...

SAF on Clev: “He, to my mind, is probably the best midfield player in Britain, potentially. He has fantastic promise, so it’s a loss to us.”

Reagovat
Swarley

o to větší škoda toho včerejšího zaváhání...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné 3 body náskoku na čtvrtého a pořád ten zápas k dobru. To se musí využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

proti komu je ten zápas k dobry a kdy se odehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton doma a hraje se nekdy 26. ledna ca.

Reagovat
miky10

11.

Reagovat
smazaný uživatel

PS: myslim, zes toho soupere jsi mohl odhadnout z tabulky

Reagovat
stiflerovamama

Kde by bol Liverpool nebyt smolnych zapasov s Norwichom , Swansea , Blackburnom , City a United ?

Reagovat
smazaný uživatel

to si můžou říct i jiné týmy

Reagovat
smazaný uživatel

To si tak muze rict ale kazdej

Reagovat
iamek

Kde by byl manche nebyt smolnych zapasu s blackburnem, newcastlem a city ?

Reagovat
stiflerovamama

Ano ale treba sa na to pozerat aj tak ze zapassy Liverpoolu boli ako cez kopirak , MOTM superov brankar , milion sanci , neuveritelne zakroky v poslednych minutach . Naopak napriklad Chelsea nebola vcera proti Aston Ville, predtym Fulhamu ci LFC lepsia . To iste United , IAMEK neviem ako mozes tvrdit ze zapasy proti City ci Blackburnu boli smolne.

Reagovat
iamek

Kdyby nedostal Evans naprosto stupidni redku jak muzes vedet jak by to dopadlo ? A argumenty, ze u vas golmani chytaji zivotni zapasy jsou smesne. Kdyby de gea neudelal hrubku a kdyby, a kdyby ... Proste letos o EL musite bojovat vice nez minulej rok

Reagovat
EL Gringo

prosim? :D,, manchester ma viac stastia ako rozumu a zrovnavat to s Liverpoolom ktory ma smolu ako hrom je tiez dobre :D

Reagovat
stiflerovamama

presne s tebou suhlasim :)

Reagovat
smazaný uživatel

12 zranených to je fakt šťastie kebyže máme jedného zraneného ako vy tak už sme niekde inde

Reagovat
fenixLFC

to neni o tom ze kolko je zranenych vy aj z hovna bic upletiete a to vacsinu sezony my sme mali neskutocnu smolu ani to nejdem menovat, ale na to je zbytocne sa vyhovarat, stalo sa tak uz to nevratime

Reagovat
Azza

Kde by boli Wolves nebýt těch 10 proher

Reagovat
stiflerovamama

2+2+2+2+2 = 10 ,,, na cele tabulky

Reagovat
fenixLFC

rataj aj stoke tam sme tiez boli lepsi..ale je to len teoretizovanie ale aspon polovica z toho mala byt nasa ale co uz narobime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde by sme boli my nebyť smolného zápasu s NU, kde sme boli o dosť lepší, s Rovers, s FFC, kde sme boli oveľa lepší, s MC, kde sme boli lepší, s Wolves, kde sme boli lepší... Na čele tabuľky. How surprising!

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

nj tento rok sme zatial najvacsi smoliari ....ale co sa stalo, stalo sa

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už vlastně začalo přestupové okno

Reagovat
j_mrazik

Luxusní kolo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

birds flying high

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš zpívat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik bylo keců jak je Arsenal v troskách Je 9 bodů za vedoucím City a United...A to těch 9 bodů je z toho prvního měsíce před příchodem Artety apod. Od té doby jedou bodově skvěle A navíc hrajou proti největším týmům doma, kromě Liverpoolu s těma budou hrát na Anfieldu

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

mimochodem, ve fantě krásných kulatých 1000 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve?

Reagovat
vodka

já hlavně nechápu, kde berete takové hodnoty týmu, přitom sem tam nějak moc změn neudělal a body mi ti hráči dělají pravidelně... ale tento rok mě to baví asi nejvíc, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ta hodnota po poslednich prestupech klesla, mel sem ji uz kolem 105

Reagovat
smazaný uživatel

já mám 863 . Ale je za prosinec z 21. na 17. Povedenej měsíc. Vzdálil jsem se Soukupovi a Sunfellsovi trošku.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám 950 a to jsem to vypustil tak po sedmým kole

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/jHiqk.gif

pustite si do toho túto pesničku (k tomu obrázku)

http://www.youtube.com/watch?v=Wws7mnMewPw&ob=av2n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sme zasluzene prehrali so Sunderlandom!!!! to bol katastrofalny vykon!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju Piersovo tweety-Just making lunch @Joey7Barton - got any Gervinho-seasoned nutmeg I can borrow?

pic.twitter.com/v0UCCFZ3

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard: 556 games 142 goals, 83 assists.

Xavi: 557 games 63 goals, 67 assists.

Reagovat
Wat

To už tu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pardon

Reagovat
Wat

V pohodě, rád se podívám na to, jaký skvělý statistiky má Steve.

Reagovat
stiflerovamama

Gerrard: 556 games 142 goals, 83 assists.

Xavi: 557 games 63 goals, 67 assists.

Reagovat
Wat

Hah.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Gerrard hraje podhrot, Xavi tvoří hru v hloubi pole.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard hral podhrot jednú sezónu pod Rafom..Ináč hrával vždy v 4 člennej zálohe buď v strede (CM) alebo na krajoch

Reagovat
smazaný uživatel

tak když si myslíš že hraje AM tak ho nesleduješ hrát

Reagovat
smazaný uživatel

a aj v tej jednej sezóne hral podhrota tuším len v niektorých zápasoch na božie prianie Rafu Benitéza..

Reagovat
smazaný uživatel

a za tu jednu sezónu dal hned 23 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravdou, že Stevieho môžeš postaviť hocikde a on zahrá skvelo všade proste..

Reagovat
Maresma

Gerrard a podhrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdy by měl hrát už naplno celý zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

to je otázne ale proti City ešte určite nie.. Proti Newcastlu hral polhodinu a mal dosť.. Proste boli vidieť nedostatky kondície

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kiwwi

During the game Evra had asked Suarez why he had kicked him, to which the forward replied: “Because you are black.” When Evra challenged him to repeat the answer and said he would “punch him”, Suarez said: “I don’t speak to blacks.” According to the report, Evra then told Suarez he was going to hit him, to which the Uruguay international replied in Spanish: “Dale, negro, negro, negro.”

takze sport.sk hej?

chrapac jedna odporna...mali by ho vyhnat z PL

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě hrdina a měli by si to uvědomit všichni v Evropě protože za chvíli bude Evropa celá černá

Reagovat
smazaný uživatel

nj, a to je teraz aj kapitánom MU.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

sice mi Suarez neni sympaticky, ale Evra je meganesympaticky, taky hnusny potkanek a ty vidis svet v ruzovych manu okuliaroch

Reagovat
kiwwi

jo no...Suareza ste obhajovali pred vynesenim rozsudku, obhajovali ste ho po nom ze niesu dokazy, a teraz co? nic, stale je pre vas najvacsia spina Evra...typicke

Reagovat
smazaný uživatel

Evra je väčšia špina, ale nie len kvôli tomuto. Vlastne vôbec nie kvôli tomuto.

Reagovat
kiwwi

teba sa nikto nic nepytal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

lepsie jeho nazor ako tie tvoje sracky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

priznam sa ja som Suareza neobhajoval a tych par kol co nebude hrat urcite prezijem a Evra toho nemam rad stale, toto neni jeho prva spinava zalezitost

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bylo vidět. Naše hra nestojí na Suárezovi, ale Gerrardovi.

Reagovat
smazaný uživatel

to jeho nepremienanie sanci nas stalo uz kopu bodov, v poslednych zapasoch sa mi trochu sprotivil Adam, hlavne ked neprihral dvakrat pred skoro praznu branu( hlavne Jonjovi)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem zkouknul motd ze včera

Carrick a Jones při druhým golu parádně.

Bunn by měl vytlačit Robinsona z brány.

De Gea a centry

Saf To byla uplně jasná penalta.

Drogba měl pořádný štěstí při tý penaltě.

Torres

Luiz , Lampard

Drogba na koni

Swans si asi zasloužili win

Thierry dřevorubec

co nedal Walcott a Gervinho

Toho Stama je na krajním beku škoda, stejně jako Rodallegy v útoku. Ze strany centr a hned gol

"it's almost like american football bringing on the kicker"

Ricketts nádhernej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ta mezera se povedla.

Reagovat
Arbiter

proč Torres " "?

Reagovat
smazaný uživatel

To břevno hlavně. A Drogba měl využít jeho přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry bol náhodou oblečený úplne parádne. Síce trochu mladícky na jeho vek, ale mne sa to páči.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přišel fakt jak dřevorubec. S těma fousama i tím co měl na sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé jsem řikal kamarádovi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo, no, zmluva so gillette asi skončila, tak čak, kým si ho všimnú z Wilkinson Sword alebo odkiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

čaká*

Reagovat
smazaný uživatel

Jde asi spíš o Henryho porost na obličeji

Reagovat
Maresma

Kde stahnout motd?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

oh, krása, torrent. Ja som to doteraz vždy ťahal z fileserve...

Reagovat
Maresma

Diky oboum.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ten Drogba

Reagovat
Wat

Ricketts dal moc pěknej gól.

Reagovat
Azza

Wardovo břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem zapoměl. Tam bych vyzdvihl Jaskiho taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele kolo Ted jen doufam,ze nas Boss potesi nejakymi zajimavymi posilami.

Reagovat
smazaný uživatel

moc s tím nepočítej když se teď zranil na 2-3 týdny i Vermaelen,tak aspoň toho levého obránce na hostování přece jen přivede. Já bych rád viděl odchod Arshavin,Squillaci a příchod Podolskiho a nic víc netřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arshavin teď v zimě určitě neodejde když Gervinho odjíždí na APN

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski by mohl hrát místo Gervinha na levém křídle,dokud by byl na APN. Hlavně by to bylo dlouhodobé řešení útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavina neprodávat, nemá formu ale je to naše jediné křídlo které dokáže hrát přímočaře...Nepočítám mladého Oxe, protože se nedostaen tolik do hry...Ale prostě Walcott ten všechno tahá k rohovému praporku než aby to zkoušel do vápna a Gervinho, ten kličkuje i když je na malým vápně a má před sebou jenom gólmana...Prostě ani jeden neposouvá hru do vápna pokud neuteče na úroveň brankové čáry

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzi me,ze se nesnazi ziskat Van der Wiela,libil by se mi u nas.Podolsi bez debat,v neho doufam nejvice a navic to vypada i realne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vrátí se tento měsíc Sagna a to je jistota,takže Wiel by byl zbytečný nákup,vzhledem k tomu,že jeho ambice jsou hrát v základu. Četl sem prohlášení manažera Kolnu,že ví o zájmu Arsenalu a potvrdil,že ho opravdu skauti Arsenalu sledovali,ale že záleži na hodně věcech a dál tam rozebíral situaci Kolnu... Když se podivám na situaci v dalších velkoklubech,tak mají prostě kvalitnější útok,dokonce i Tottenham a to je špatně. Arsenal spolíha na RvP a dál je tam vyhaslý Chamakh,který stejně odejde. Henry bude v Arsenalu stejně hostovat jenom dva měsíce a je to kvůli tomu,aby trošku odlehčil ten tlak,který je na RvP. Nechápu lidi,kteří si myslí,že Henry by mohl hrát křidlo,když je to typicky striker a určitě jim nebude pilovat lajnu,kor v jeho věku Podolski by byla výhodna koupě,ať se na to dívam ze všech stran.

Reagovat
Maresma

Od Podolskiho pracky pryc.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sa Carroll v dalsich zapasoch chytil tak ho nepotrebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme. Jestli ne jeho, tak někoho jako je on.

1) může hrát v útoku

2) může hrát i na křídle

3) To nejdůležitější. Umí dát gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych vám Adama , u nás je jen škoda ,že sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se vám nehodí vůbec do toho fotbalu co hrajete. A dneska bylo vidět, že se dost trápí, hlavně v 2. poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si ho moc, ale nevidím to reálně vůbec.

Reagovat
Maresma

Moje vysnena posila.

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by si aj Johnsona, aj Podolského? to je už trošku nenažranstvo, nie?

Reagovat
Maresma

Mne staci jeden a nejvic bych chtel Adama, ale vim, ze je nerealnej. Takze misto nej chci Podolskiho.

Reagovat
smazaný uživatel

on hra v lavo ne? my potrebujeme nekoho skor na prave kridlo

Reagovat
Maresma

Vetsinou v pravo, ale zvladne obe strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by se mi u nas libil

Reagovat
smazaný uživatel

otazne je ze ak by hral na kridle ci ma taky kvalitny center

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to by bola krása vídavať ho každý týždeň na zápase AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

myšlenka pěkná a za nějaký čas by to mohl přebrat úplně on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

43 - Stewart Downing has now had more shots without scoring (43, including blocked shots) than any other PL player this season.

K tomu jeho spoluhráči neuměj využívat centry a je z toho 0+0.a Stew se trápí jak nikdo

Reagovat
tomasinho

Bohužel, musí ale doleva, mi se vpravo prostě nelíbí. Craig to umí i vpravo, proti CFC v CC a proti FFC tam hrál parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrať dobre vie aj napravo... Len ten prekvapivý center vie dať lepší zľava si myslím. Mali by sa točiť, chvíľu vľavo, chvíľu vpravo...

Reagovat
tomasinho

To jo, ale napravo se prostě nerozběhne tak, jak nalevo. Od prvního kola neukázal na té pravé straně podobný průnik zakončený střelou. Kupoval se proto, že má výborný centr a aby to pomohlo Carrollovi, nakonec ale hraje přes nohu, kde jsou ty centry úplně na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

....

Prečo nechodíš na icq?

Reagovat
tomasinho

Přes Vánoce tu byl brácha, tak nebylo moc času, navíc jsem dělal i něco do školy a tak. Od zítřka nebo úterka už budu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sice sa tam minule dobre doplnal z Johnsonom, ale ten center nema z prava taky dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím především o prvních 10 zápasech sezony, pak už byla znát frustrace.

Reagovat
smazaný uživatel

sice sa tam minule dobre doplnal z Johnsonom, ale ten center nema z prava taky dobry

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro úterní výhru LFC s citizens.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

ale ideální by byla remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Infi

Reagovat
vodka

co to tam ten obránce CFC u gólu Irelanda předváděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se těš až uvidíš Luize a Lamparda pak

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

a Torrese musel fakt někdo zaklít

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Tak že bychom přivedli na LB Taiwa?

Reagovat
fantomas

Hostovačka, doufám...to by bylo fajn.

Reagovat
Counter

Jedině hostovačka, Wenger o přestupu nechce ani slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě AC neuslyší na hostovačku... budou chtít jedině na přestup a Wenger řekl,že chce někoho jenom na hostování. Prý hraje letos strašně bídně a nesedí mu to tam v Itálii + se nechce učit italsky... U nás by měl plno frantíku a liga by mu měla sedět,ale větší šance dávám tomu,že Newcastle nepochodí u Lyonu s nabídkou za Cissokha a budou chtít koupit výhodně Taiwa.

Reagovat
fantomas

Proč by nevyslyšelo? Co já vim, tak se tam pořád nezabydlel, do médií se nevyjadřoval úplně pěkně k porci minut, jaký se mu dostává...rozehraje se jim problémovej hráč, to je snad ideál, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě sis odpověděl sám. Na zabydlení a zvyknutí by měl dostat čas a nepůjčovat ho hned do odlišné ligy/země ,ne? Navíc tak trochu problémovy hráč,kterého stejně nepreferujou... ani ten dvojzápas v LM tomu moc nepřidává. Klidně ať na hostování příjde a je to zase ten Taiwo z OM,ale byl bych překvapený,kdyby ho AC pujčilo. Jeho vůbec nechápu,proč lezl do Serie A

Reagovat
fantomas

No zvyknutí. On spíš teď potřebuje sebevědomí a zápasovou praxi, bych řekl, a to mu Arsenal momentálně může nabídnout obojí, dá se říct.

Reagovat
smazaný uživatel

To joo,ale pak si tu zvykne na ligu,tým s plno frantíkama a vrátí se zase spruzený do AC,kde mají jiné koně. Spíš mi jde o to,že by z toho AC moc nemělo,když s ním ani nějak Allegri nepočítá a klidně ho nechá na tribuně. Podle mě by radši prodávali,ale třeba se holt pletu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se necham překvapit. Akorát jeden můj vysněný favorit parkuje v Kolíně

Reagovat
kiwwi

k tej expreske o Rooneym:

The Daily Mail has claimed that Wayne Rooney’s omission from the squad today, along with Jonny Evans and Darron Gibson, was down to the players going out for a meal on Boxing Day with their wives and girlfriends.

Word got back to the manager and the players were ordered to do extra training on Wednesday, which was their day off. The three players then did extra training this morning when the rest of the squad were preparing for today’s game against Blackburn.

Rooney was seen watching the game from the stands and the players have apparently been fined.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele