Anglická Premier League - souhrn 15. kola

29.11.2008, 18:13, aktualizováno 01.12.2008, 22:54
Komentáře a souhrny
Arsenal překvapivě vyhrál nad Chelsea. Manchesterské derby zvládli lépe United a vyhráli 1:0. Bolton si zastřílel na hřišti Sunderlandu, odkud si veze výhru 4:1, tři body bere také Wigan díky vítězství nad West Bromwichem. Zaváhání si na své konto připsal Liverpool, doma jenom remizoval s West Hamem...

Middlesbrough FC - Newcastle United 0:0

29.11.2008 16:00

Góly: -

Již počtvrté v řadě odchází Newcastle ze zápasu bez výhry. Poradit si nedokázal ani s Middlesbrough, na jehož hřišti ukopal pouze bezbrankovou remízu, která mu nijak výrazně nepomůže.

Úvodní dějství nabídnulo první skutečnou gólovou příležitost až po více jak půlhodině hry. Na svědomí ji měli domácí fotbalisté, a to když dostal výbornou přihrávku za obranu od záložníka Julia Arcy útočník Alves. Jenže k nějakému nebezpečnému zakončení se bohužel pro domácí fotbalisty nedostal. Krátce na to málem přišlo potrestání. Míč na bránu Turnbulla napálil kanonýr Strak Obafemi Martins a povedlo se mu trefit břevno.

Další zajímavou příležitost měl Alves, po centru Downinga se sice dostal k hlavičce, jenže opět nemířil přesně. Gólman Given tak práci neměl. Naopak na druhé straně se málem prosadil po přímém kopu Butt, jeho střela ovšem opět mířila vedle.

Ani po přestávce nikdo vytoužený gól vstřelit nedokázal, a to i navzdory poměrně velkému počtu šancí. Jednu z nich měl už například v 50. minutě mladý záložník Danny Guthrie, ale ani jemu se zakončení nepovedlo. Největší hrozbou pro hostující obranu byl dnes určitě útočník Alfonso Alves, který několikrát Newcastlu nepříjemně zatopil. Povedlo se mu to také v 61. minutě, avšak ani tentokrát nedokázal hlavou usměrnit míč za záda Givena.

Za další dvě minuty se pokoušel pro změnu na druhé straně překonat Rosse Turnbulla malý, ale aktivní útočník Obafemi Martins. Střela mu však moc nesedla, a proto pro domácí obranu nějaké velké riziko nepředstavovala.

Příležitost rozhodnout měl v 73. minutě Justin Hoyte. Toho sice skvěle našel Aliadiere, jenže brankář Shay Given se vytáhnul a jeho střelu povedeným zákrokem chytil. Jako poslední mohl vstřelit gól ve třetí minutě nastavení Mark Viduka. Jeho volej po centru Gutierréze ale letěl přímo do náruče domácího gólmana.

Více informací k zápasu

Stoke City - Hull City 1:1

29.11.2008 16:00

Góly: 73. Ricardo Fuller (pen.) - 45. Marlon King

Stoke podruhé v řadě na dalšího nováčka Premier League nevyzrálo. Dokonce mohlo Hullu na svém hřišti i podlehnout, nebýt spekulativní penalty Fullera, která definitivně rozhodla o dělbě bodů na Britannia Stadium.

Zkraje klíčového souboje dvou nováčků se hrálo především po stranách, obě obranné řady však byly dostatečně ostražité, a tak zpočátku neměl ani Myhill, ani Sorensen příliš práce. Prvně jmenovanému brankáři nepřidělal starosti ani ve 13. minutě pálící Diao, neboť v první alespoň trochu zajímavé příležitosti minul.

Zanedlouho nadešel premiérový test rovněž pro hostujícího brankáře, když ho z 20 metrů prověřil Marlon King. Až po půlhodině hry se začalo pořádně blýskat před oběma brankami. Do té doby ještě z pravé strany vyzval Sidibé ke skórování Fullera, jeho pokus ale včas stihl zablokovat stoper Turner.

Také poloviční šance Fullera ze 32. minuty vyšuměla do ztracena díky pohotovému zákroku soupeřova zadáka, tentokráte Zayatteho. Za pět minut nadále aktivnější Potters konečně využili své zbraně, prudkých autů Delapa, když se Sidibé oprostil od svého strážce Turnera, aby hlavičkoval přímo do Myhillovy náruče. Přes optickou převahu Stoku to byl nakonec Hull, kdo se ještě v nastavení první půle ujal vedení. Na hranici šestnáctky se pohotově z otočky prosadil Marlon King, brankář Sorensen byl bez šance.

Dle scénáře nápadně podobnému tomu ze začátku první půle se rozehrálo i druhé dějství. Stoke byl opět o poznání aktivnější, ale hned ve 46. minutě Myhill excelentně po své pravici zasáhl proti Fullerově hlavičce z autu. O pět minut později jen o kousíček minuly centr Soarese z přímého kopu hlavy Higginbothama a Corta. Hull byl i nadále v útlumu a o vedení také nakonec přišel. Ne však ještě v minutě 63., kdy na Tongeův lahodný pas jen málem dosáhl klouzající Delap.

Potters se dočkali vyrovnávací trefy až díky neomalené simulaci Fullera. Ten se skácel v 71. minutě k zemi poté, co došlo k jeho minimálnímu sblížení s brankářem Myhillem, a následně sám pokutový kop proměnil. Hull, jmenovitě Geovanni, si to však nedal jen tak líbit. Brazilský mág hned v 77. minutě jen o kousek minul z hranice velkého vápna levou šibenici Sorensenovy svatyně. Pár okamžiků před závěrečným hvizdem však mohl Faye dokonce rozhodnout o tom, že se body dělit nebudou. Mizerný první dotek s balonem po centru Tongeho mu to však ve skvělé příležitosti nedovolil.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Fulham FC 0:0

29.11.2008 16:00

Góly: -

Bez Carewa to zřejmě nepůjde. Absence podobného zabijáka se dnes stala totiž Aston Ville osudnou, když přes jednoznačnou optickou převahu nedokázal birminghamský celek ani jednou prostřelit brankáře Schwarzera, takže se rozešel s Fulhamem bez branek.

Ačkoliv Cottagers vstoupili do utkání celkem aktivně, brzy si to rozmysleli a po vzoru zápasu na Anfield Road začali spíše bránit. Recept na pozorně bránící obranu Fulhamu našel až po 19 minutách hry Ashley Young, když se prohnal podél Pantsila a vypálil do boční sítě. Pořádnou šanci měl však na svědomí až Gareth Barry o pět minutek později. Opět u toho byl agilní křídelník, jenž našel přesně hlavu kapitána Villy, přeskočivšího Koncheského, který však zacílil mimo.

Za pár okamžiků pro změnu Bulhar Petrov sledoval, jak jeho hlavičkový pokus na přední tyči neomylně míří nad břevno. Šanci zápasu však spálil jiný záložník hostí. Steve Sidwell totiž měl možnost zakončovat po překrásně zahrané standardce Younga v bezprostřední blízkosti Schwarzera, avšak jeho klec trestuhodně přehlavičkoval.

V druhé půli se tlak Villans ještě stupňoval a opět byl mozkem téměř každé ofenzivní akce hostujícího celku hbitý křídelník Ashley Young. Po jeho dvou centrech však zvládl Gareth Barry akorát zkompletovat hattrick, co se nepovedených hlavičkových pokusů týče.

V 70. minutě už si Young vystačil sám, když jeho polocentr (na Barryho) polostřelu Schwarzer nedokázal zkrotit v náručí, balon mu vyletěl z rukou a nepochopitelným způsobem dopadl na břevno, odkud se odrazil za brankovou čáru. Smůla smůlovatá si sedla při sobotním odpoledni na Aston Villu. A když k tomu všemu devět minut před koncem potvrdil vychýlenou mušku Barry hlavičkou vedle vzdálenější tyče, bylo po nadějích. Birminghamští na tuze bránící Fulham nevyzráli.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Bolton Wanderers 1:4

29.11.2008 16:00

Góly: 11. Djibril Cissé - 18. Matthew Taylor, 21. Gary Cahill, 35. Johan Elmander, 55. Johan Elmander

Stý zápas Roye Keana na lavičce Sunderlandu má velmi hořkou příchuť. Přes pohádkový start do utkání Black Cats nakonec naprosto jasně podlehli efektivnímu Boltonu v poměru 1:4 a navázali tak na nedávné nevýrazné výsledky.

V úvodu zápasu se obě strany prezentovaly zcela odlišným stylem hry. Zatímco Sunderlandu lze vytknout snad jen absenci přímočarosti, ne však snahu o kombinaci s hlavou a patou, Trotters se zpočátku zmohli akorát na míče odkopávané nazdařbůh. Také první alespoň náznak šance jde na vrub domácích. Kenwyne Jones však střelou z uctivé dálky a navíc po zemi Jaaskelainena nemohl rozhodit. Zanedlouho už se ale Black Cats mohli radovat. Ve 12. minutě vykouzlil Richardson ukázkovou českou uličku pro Reida, jenž pak poslal překrásný kolmý pas Cissému, který s klidnou hlavou prostřelil Jaaskelainena.

V tu chvíli to vypadalo na jednoznačnou záležitost Sunderlandu, zdání však v tomto případě klamalo. Prakticky ihned totiž hosté odpověděli, když po pěti minutách přeskočil Taylor Chimbondu ve snaze dostat se k centru a Gordon, jenž nebyl ideálně postaven kousek před čarou, jen zvládl konečky prstů vyškrábnout balon na břevno. Odtud se ovšem míč odrazil za brankovou čáru, a tak bylo srovnáno. S nerozhodným stavem se Wanderers nespokojili. Okamžitě ve 21. minutě vyhrál sice Collins hlavičkový souboj o centrovaný balon ze standardní situace, jenže ten se odrazil přímo ke kopačkám Garyho Cahilla a hostující stoper nekompromisně propálil bezmocného Gordona.

Scénář příštích minut nápadně připomínal ten z úvodních minut utkání. A nechybělo mnoho a Boltonu se opět přehnaná pasivita nevyplatila. Ovšem třebaže se po půlhodině hry prosadil Jones k hlavičce do břevna a v atypické poloze úspěšně dorážel Cissé, faul trinidadského forvarda z předchozího souboje byl odpískán zcela po právu. Nakonec tedy mohl další branku přidat Bolton, nebýt trestuhodného selhání Elmandera. Ten se z ničeho nic objevil za obranou Sunderlandu, umně si popíchl balon okolo Gordona, zakončoval však zbytečně vzduchem a slabší levačkou, pročež minul. Ve 35. minutě podobným způsobem odpověděli domácí. Kenwyne Jones výtečně podržel míč na hraně šestnáctky, ideálně načasoval přihrávku do strany na nabíhajícího Reida, tomu ale následně koncovka vůbec nesedla.

Strhující první půle však ani zdaleka nekončila. Ve 39. minutě vyrobil neskutečnou minelu Collins, když mu dlouhý míč proklouzl pod kopačkou, a nabídl tak zajímavou gólovou příležitost Elmanderovi. Švédský útočník soupeřovu renonci potrestal, ačkoliv zakončoval z ostrého úhlu, a napravil tak své předchozí zaváhání. Zbytek prvního dějství sice patřil výhradně Black Cats, pozorná defenziva Trotters už ale dvoubrankový náskok ustrážila.

Jestliže první půle nenechala přihlížející ani vydechnout, ta druhá začala spíše zvolna. Přesto se diváci na Stadium of Light nenudili. Například rána McCanna z 51. minuty, která donutila Gordona k efektnímu a těžkému zákroku, stála rozhodně za to. A co teprve ta Elmanderova o čtyři minuty později, která se dokonce pyšnila gólovými parametry. Whitehead se neukázal jako zrovna ukázkový kapitán, když prachmizerným zpracováním balonu na ose hřiště dovolil jít Nolanovi s Elmanderem na jediného stopera Sunderlandu. Boltonské duo si vědělo rady. Prvně jmenovaný posunul míč doleva švédskému střelci, jehož zakončení nemohlo být suverénnější.

Trotters se tentokráte rozhodli nepolevit v aktivní hře a v 62. minutě mohl Elmander slavit hattrick. Skrumáž před Gordonem sice prostřelil, na samotného brankáře Sunderlandu si ovšem nepřišel. Poté přebrali iniciativu do svých rukou přeci jen domácí, ale jakoby měl pořádnou motivaci jen Kenwyne Jones. Ten se nejprve dostal k nebezpečné střele, která byla sražena na roh, posléze jen o chlup nedosáhl na přizvednutý pas do pokutového území. A tak se v 73. minutě o slovo opět přihlásil Elmander. Skulinkou mezi oběma stopery soupeře ho perfektně našel Nolan, švédský snajpr zacílil bez přípravy těsně vedle. Zatímco poté ochozy na Stadium of Light pomalu řídly, obě mužstva pod taktovkou toho domácího jen v poklidu dohrávala dávno rozhodnutý zápas.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - West Bromwich Albion 2:1

29.11.2008 16:00

Góly: 61. Henri Camara, 87. Emmerson Boyce - 47. Ishmael Miller

Vypjatý a až do samotného závěru napínavý souboj dnes připravil Wigan svým příznivcům. I přesto, že prohrával, tak se dokázal zvednout a výsledek se mu povedlo otočit. Na gól hostujícího Millera totiž dokázal odpovědět přesným zásahem Camara a pět minut před koncem také Boyce.

Poslední tým soutěže už ve druhé minutě nepříjemně zaútočil, Morrisonova přihrávka na Millera ale neprošla, a tak gólman Kirkland zasahovat nemusel. Už zanedlouho ale udeřili také domácí fotbalisté. Po centru z rohového kopu se dostal ke střele Henri Camara, ale svou skvělou příležitost využít nedokázal. Míč totiž poslal nad břevno.

Bránu se snažil ohrozit v 23. minutě opět aktivní Miller, ale jeho pokus v bráně neskončil, jelikož mu chyběla přesnost. Moc nescházelo ani na druhé straně Heskeyemu, jehož hlavička letěla jen těsně vedle. Oba celky se snažily jít ještě v prvním poločase do vedení, před změnou stran se jim to už ale nepovedlo. Blíže byl určitě Wigan při šanci Camary, jenže tu nevyužil a také možná proto přišel krutý trest.

Hned na začátku druhého dějství Baggies vstřelili poměrně překvapivě vedoucí gól zápasu. V 47. minutě využil defenzivní chyby Tituse Bramblea útočník Ishmael Miller a dokázal prostřelit také gólmana Kirklanda. To ale nemuselo být ze strany West Bromu vše. Už za dalších pět minut totiž měl velkou šanci James Morrison, jeho gólovou střelou ale dokázal nohou vyrazit domácí gólman, a tak si mohli fandové Latics oddychnout.

Vedení hostů ale moc dlouho nevydrželo. Přesně do 61. minuty. Po hrubce Paula Robinsona se dostal k zakončení útočník Camara a povedlo se mu vyrovnat. S bodem se ale Wigan určitě spokojit nechtěl, a proto i nadále se věnoval především útočení. Jeho snaha se mu také vyplatila. Přesně mířená hlavička obránce Emmersona Boyce totiž znamenala, že si z dnešního zápasu odnesl plný počet bodů.

Více informací k zápasu

Manchester City - Manchester United 0:1

30.11.2008 14:30

Góly: 42. Wayne Rooney

Wayne Rooney se stal hrdinou United. Jako jediný se totiž v dnešním manchesterském derby dokázal prosadit a zařídil tak svému celku nesmírně cenné tři body.

Favorizovaní hostující United nevstoupili do zápasu s žádným drtivým tlakem. Sice měli míč na svých kopačkách častěji než soupeř, to ale bylo tak vše, co předvedli. Až v 8. minutě měli z ničeho nic zajímavou příležitost ke vstřelení branky. Parkova střela totiž gólmanu Hartovi poměrně nečekaně vypadla a k dorážce se dral Rooney, jenže k zakončení se nedostal.

Mnohem vážněji udeřili Red Devils o pět minut později. Na rohový kop z levé strany si v pokutovém území naskočil Cristiano Ronaldo, kterého dostatečně neuhlídal Micah Richards, a málem poprvé udeřil. Jeho hlavička ale letěla zhruba půl metru nad břevno. Hosté i nadále pokračovali aktivněji a výsledkem byla další příležitost ke skórování pro Berbatova, který se také pokusil ohrozit svatyni Harta hlavou, jenže ani on neuspěl.

Citizens se k bráně Van der Sara moc nedostávali a naopak museli odolávat nájezdům United, jako například v 26. minutě. Evrovu střelu se povedlo Hartovi vyrazit, k míči se ale opět dostal francouzský zadák a pořádně vystrašil všechny domácí příznivce, a to když jeho rána letěla jen těsně nad. City vážně zahrozili až po více jak půlhodině hry. Irelandův projektil ovšem letěl pár centimetrů od tyčky brány United, kteří si mohli oddychnout.

Vzápětí se až do pokutového území prohnal Evra a snažil se najít některého lépe postaveného spoluhráče, nepovedlo se mu to však a málem přišlo potrestání. Na druhé straně totiž poslal skvělou přihrávku za obranu Hamann, ale Robinho ji už dostihnout nedokázal a akorát tvrdě zajel do Van der Sara. Naštěstí jej ovšem nezranil. Ve 42. minutě se diváci konečně dočkali. Carrickovu střelu sice dokázal Hart ještě vyrazit, na následnou dorážku Rooneyho byl ale krátký a anglický reprezentant si tak na konto připsal svou stou branku v Premier League. O rychlou odpověď se pokoušel Benjani, jenže z hranice pokutového území nedokázal trefit prostor tří tyčí.

Domácí trenér Mark Hughes nebyl v prvním poločase moc spokojen s výkonem svých svěřenců, a proto se rozhodl o přestávce sáhnout hned ke dvěma střídáním. Nevýrazného Vassella nahradil Zabaleta, Hamanna pro změnu Brazilec Elano. Ani tyto změny ale City moc nepomohly. Už na začátku dalšího dějství nebezpečně pálil Carrick, jeho střela postrádala přesnost. Na druhé straně se pokoušel o vyrovnání Kompany, avšak ani on neuspěl.

Také v 56. minutě Citizens zahrozili, po rychlém protiútoku nastřelil Benjani pouze boční síť. City se sice snažili s výsledkem něco udělat, ale nějaké velké příležitosti si proti svému soupeři vytvořit nedokázali. Naopak vedení se pokoušel zvýšit Dimitar Berbatov, jenže nakonec nastřelil pouze před sebou stojící obránce.

Skutečně nepříjemně zkomplikoval situaci United v 68. minutě záložník Cristiano Ronaldo. Od rozhodčího Howarda Webba viděl za hru rukou již svou druhou žlutou kartu, a proto logicky následovala červená. Manchester City se sice díky přesilovce dostal mnohem častěji na polovinu hostů, na žádný velký tlak nebo gólové šance se však nezmohl. Až v průběhu čtyřminutového nastavení nebezpečně udeřil. Po rohovém kopu, do kterého se zapojil také gólman Hart, vykopnul míč až z brankové čáry Evra. Ihned vzápětí ale domácí málem inkasovali. Prázdnou bránu se střelou z poloviny hřiště pokoušel trefit Wayne Rooney, ovšem zpátky sprintující Hart za pět minut dvanáct míč vyrazil na roh. To byl poslední důležitý moment zápasu, a tak United se po více než roce opět stávají vládci Manchesteru.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Blackburn Rovers 3:2

30.11.2008 16:00

Góly: 49. Peter Crouch, 53. Jermain Defoe, 79. Sean Davis - 62. Matt Derbyshire, 67. Tugay Kerimoğlu

Portsmouth nebyl daleko od další ztráty jednoznačného vedení. Nakonec utkání, jež charakterizovaly samé pětky, zvládl. Nejprve si v rozmezí pěti minut Pompey získali dvoubrankový náskok, ten během dalšího pětiminutového intervalu prohospodařili, aby stejný časový úsek dělil neuznanou branku Derbyshirea a vítěznou trefu Davise.

Ačkoliv se z tohoto utkání nakonec vyklubal gólový koncert, první půle příliš záživného nepřinesla. Leč začala zajímavě. Už v šesté minutě se nešikovně na přední tyči pokoušel Pompey osvobodit po rohu Peter Crouch, když míč akorát usměrnil do vzdálenější tyče. Následovala pasáž, kdy byla hra neustále kouskovaná a každý náznak šance okamžitě vyšuměl do ztracena vinou špatné kontroly balonu většiny hráčů. Ve 20. minutě tak vzbudila alespoň trochu vzruchu ojedinělá hlavička Pedersena nad po rohovém kopu. Crouchova příležitost ze 40. minuty byla daleko vyloženější, domácí dlouhán však z velké blízkosti po parádním centru Traorého přehlavičkoval Robinsonovu svatyni.

Krátce po přestávce Crouch přihlížejícím toto zaváhání vynahradil, když neudělal žádnou chybu v zakončení po přesném pasu Johnsona. Vystoupal nad Sambu a soupeřovu brankáři nedal žádnou šanci zasáhnout. Neuplynulo ani pět minut a už to bylo 2:0, tentokrát zásluhou Crouchova kolegy z útoku. Ten odvedl bravurní práci, aby se dostal na konec přihrávky Kranjčara, hravě se zbavil Samby a s grácií své dílo rovněž dokonal, když po zemi prostřelil Robinsona.

Jakoby však fotbalisté Portsmouthu neposlechli svého nadřízeného Tonyho Adamse a nepoučili se ze zbytečných ztrát vedení, což je letos oblíbená disciplína Pompey. Rovers totiž stačila taktéž jediná pětiminutovka a začínalo se odznovu. V 62. minutě si střídající Derbyshire doskočil pro centrovaný balon od Pedersena a překonal zoufalého Jamese. Za pár okamžiků zase dopřála domácí obrana až příliš volného prostoru Tuncayovi, ten si na ose hřiště srovnal balon a z 25 metrů přesně trefil k pravé tyči - 2:2.

A mohlo být ještě hůře, když Derbyshireova trefa ze 71. minuty nebyla uznána jen pro údajný faul na Jamese. Proto se nakonec o pět minut později Pompey znovu ujali vedení, aby ho posléze až do závěrečného hvizdu úspěšně hájili. Robinson sice ještě zvládl zasáhnout proti Diopovi, na ladný lob střídajícího Davise po přihrávce Kanua už byl ale krátký.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 0:1

30.11.2008 16:00

Góly: 51. Steven Pienaar

Tottenham své možnosti vzdálit se konečně sestupovým příčkám nevyužil. Jako jediný se totiž prosadil hostující Steven Pienaar, což znamená, že si Everton odvezl plný počet bodů.

Trenér Redknapp, podobně jako minulý týden, také dnes sáhl ke hře na dva útočníky. Jenomže tentokrát mu toto rozestavení úspěch nepřineslo. V první půli viděli diváci zajímavé momenty až po více jak půlhodině hry. Do té doby se událo pouze jedno střídání, a to když už v 11. minutě nahradil zraněného Yakubua francouzský kanonýr Luis Saha.

Jako první mohl otevřít skóre v 35. minutě právě střídající hostující útočník. Po přihrávce Fellainiho jeho šanci však zlikvidoval Gomes a zabránil tak inkasování. Už za minutu se přemístilo hlavní dění hry do druhého pokutového území. Ke střele napřáhla domácí hvězda minulého zápasu Aaron Lennon, ovšem gólman Howard ani zasahovat nemusel, jelikož anglický záložník nemířil přesně.

Uběhlo opět jen pár okamžiků a diváci na White Hart Lane opět viděli další zajímavé momenty tohoto střetnutí. Hned dvakrát se snažil prosadit Fellaini, ale ani jedna z jeho šancí v síti Tottenhamu neskončila. Minutu před koncem normální hrací doby první půle se pokoušel prosadit také Bent, avšak ani on neuspěl.

Everton začal po změně stran skutečně impozantně. Už po pouhých šesti minutách otevřel skóre. Míč za záda Gomese dokázal propasírovat záložník Steven Pienaar a způsobil tím domácím fandům šok. Spurs se z prvního inkasovaného gólu příliš nepoučili, protože už za dalších deset minut měl střelec jediné dnešní branky další příležitost. Tu tentokrát ale nevyužil.

Velmi blízko vyrovnání byl v 76. minutě Rus Roman Pavljučenko. Toho našel skvěle David Bentley, ale domácí útočník nedokázal úspěšně zakončit, jelikož skvělý zákrok proti němu vytáhl Howard, jenž skutečně podržel svůj tým. Tottenham se v závěru už prosadit nedokázal, a proto poměrně nečekaně podlehl 0:1.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Arsenal FC 1:2

30.11.2008 17:00

Góly: 30. Johan Djourou (vl.) - 59. Robin van Persie, 62. Robin van Persie

Po celý zápas bylo znát, že proti sobě stanula dvě mužstva, která v poslední době ani zdaleka nehrají v ideální pohodě. Do kontroverzního vyrovnání Van Persieho po hodině hry nevěděli co hrát Kanonýři, poté zase výrazně tápala Chelsea. Přesto se hrál na Stamford Bridge duel ve velkém tempu, jemuž by zřejmě slušela spíše remíza.

Zkraje utkání zvládali lépe přihrávky na krátkou vzdálenost okolo středového kruhu domácí hráči, hra Arsenalu byla mírně rozháraná. Už v páté minutě mohlo být Kanonýrům ještě hůře, když se užuž na Almuniu rozbíhal osamocený Kalou. Hosty zachránil až hraniční ofsajd, o který nejspíš nešlo. Postupem času se pak dokonce dalo hovořit o úvodním tlaku Chelsea, fotbalisté v červeném totiž téměř každou situaci vyřešili nejhorším možným způsobem, čímž se sami sráželi. Co nevidět se ale i Gunners probrali a na Stamford Bridge se konečně začal hrát pořádný fotbal.

Ve 14. minutě našel Adebayor centrem na zadní tyči Van Persieho, který pohotově zamířil mezi nohy brankáře Chelsea, ten naštěstí pro domácí včas zvládl sklapnout dolní končetiny a Gallas už dorážku přeběhl, nedostal se k ní. Ihned poté pokoušel z dálky štěstí Fabregas, trefil však přímo náruč Petra Čecha, záhy přestřelil Denilson. Přestože se nadále pokračovalo ve velkém tempu, další šance na sebe nechala dlouho čekat. Až ve 24. minutě posadil Bosingwa nádherně balon na hlavu nehlídaného Lamparda, jehož vychytal Almunia pravděpodobně jen díky dobrému předvídání. Po půlhodině hry však již neměl šanci, ani kdyby tušil, co se stane. Bosingwa poslal zprava tentokráte při zemi další centrovaný míč a na přední tyči si ho nešťastně srazil do vlastní sítě klouzající Djourou - 1:0.

Arsenal odpověděl okamžitě, i když ještě ne gólem. Van Persie opět pravačkou, znovu z velkého úhlu, ale stejně jako minule velmi nebezpečně vypálil a notně protáhl Petra Čecha. Od té doby si ale intenzivní tlak Gunner nevytvořili, jen Fabregas poslal z uctivé vzdálenosti snadnou kořist ve 38. minutě. To však bylo to poslední, co stálo v první půli za pozornost.

Obrázek hry se začátkem druhého dějství nijak dramaticky nezměnil a v pohodě hrající Chelsea ihned vyrukovala na soupeře s nebezpečnou šancí. V 52. minutě Djourou sice nepustil balon k Anelkovi, k balonu se však ještě dostal z druhé vlny přibíhající Lampard, jenž těsně minul. Tato akce předznamenala něco, co zanedlouho šokovalo celý Stamford Bridge. Jde o představení Van Persieho.

Jeho one-man show datuje svůj začátek do 59. minuty, kdy ho metr za obranou kolmicí poslal do stoprocentní příležitosti Denilson a holandský snajpr naprosto nekompromisně vymetl levou šibenici Čechovy klece. Tuto branku však zastínila jasná ofsajdová situace, která ji předcházela a díky níž neměl gól platit. Nicméně stalo se a za pár vteřin bylo Blues ještě hůře. V 62. minutě kopal standardní situaci Fabregas, jeho centr ze vzduchu sklepl vysoko nade všemi Adebayor pro Van Persieho. Hrdinu Kanonýrů pouze stínoval Lampard a mezi jeho nohami nakonec Persie bez váhání z otočky vystřelil, aby dokonal obrat na 2:1 z pohledu hostí.

Chelsea očividně náhlá ztráta vedení velmi poznamenala, fotbalisté v modrém si nebyli leckdy schopni nahrát na pár metrů a vžili se do pozice Arsenalu z tohoto úvodu utkání. Gunners však ne a ne využít alespoň jedno z přečíslení, které jim soupeř poskytoval ve velkém. Zanedlouho už ani hosté nevyvíjeli nějaké úsilí směrem vpřed a fotbal tak osazenstvo na Stamford Bridge příliš nebavil. Dá se zároveň říct, že Wengerova skvadra do konce utkání kontrolovala dění na hřišti a nějaký závěrečný tlak domácího celku se opravdu nekonal.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Ham United 0:0

01.12.2008 21:00

Góly: -

Liverpool se i přes remízu osamostatnil na první pozici. Na deset dní starý domácí bezbrankový zápas s Fulhamem navázal lídr ligy stejným výsledkem. West Ham se po většinu zápasu bránil a za bod děkuje hlavně brankáři Greenovi.

Liverpool hnala ztráta Chelsea hned od prvních minut do aktivního napadání. V 6. minutě se tak po Collinsově chybě klidně mohla pískat penalta. Alonso našel Benayouna, který svým centrem do vápna zblízka trefil ruku Ilungy. První nebezpečnou střelu vyslal Riera. Dostal se k němu odražený pokus Gerrarda, Greena překonal, ale Collins míč bez větších potíží odkopl. Ale domácí nadále pokračovali v ohrožování branky. Hyypia hlavičkoval jen těsně nad po rohovém kopu.

Ve 20. minutě pálil z nebezpečné standardky Gerrard, jehož pokus více méně nechtěně tečoval Benayoun a míč skončil jen kousek nad břevnem. West Ham se k Reinovi dostával sporadicky a když už, branku domácích neohrozil. Deset minut před koncem vzal míč pod svou kontrolu opět kapitán Liverpoolu, pohrál si s dvěma obránci a z hloubi vápna rozvlnil síť, bohužel pro něj pouze z boku.

Ledová sprcha tak mohla přijít o chvilku později. Bellamy nevěděl, co s míčem, a tak vystřelil. Z dálky pak orazítkoval tyč, od které míč pokračoval podél brankové čáry až mimo vápno. V samotném závěru poločasu ještě pořádně zaměstnal Greena Kuyt, s jehož hlavičkou měl hostující brankář velké problémy, ale míč nakonec schoval do svých rukavic.

Druhý poločas začaly nepřesné střely z dobrých pozic od Kuyta a Keana. První a výtečný zásah si brankář Kladivářů připsal v desáté minutě, když Benayoun z první mířil z pár kroků pod břevno. Po hodině hry již podruhé v zápase zastavila Ilungova ruka běh míče, ale opět se pokračovalo ve hře. Na druhé straně zahrozil Cole z rohu, jenže trefil pouze boční síť.

Po změně stran výrazně ubylo brankových příležitostí a ani Gerrardovo kouzlo střel z dálky nepůsobilo. Brejky hostujících zase často končily před finální přihrávkou. Až deset minut před koncem zahrozili favorité po rohovém kopu. Hyypia prodloužil na vzdálenější tyč, kde Kuytovi chyběly centimetry k usměrnění míče do prázdné branky.

Při skryté střele z pětadvaceti metrů se zase opět pouze zastřeloval Gerrard. Lépe si vedl při skvělém pasu skoro přes polovinu hřiště, když na malém vápnu našel Kuyta. Ten si míč precizně zpracoval na prsa, ale z úhlu Greena neprostřelil. A Liverpool tlačil dál, Ryan Babel střelou zpoza vápna rozezvučel tyč za brankou. Na druhé straně mohl umlčet Anfield Road Cole, ale ze čtrnácti metrů Reinu nepřekonal, navíc byl nesprávně odmáván ofsajd. Zápas tak nakonec branku nepřinesl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC15104121:834
2.Chelsea FC15103233:633
3.Manchester United1484226:1028
4.Arsenal FC1582527:1926
5.Aston Villa1574422:1625
6.Hull City1565422:2423
7.Everton FC1564520:2222
8.Portsmouth FC1564518:2222
9.Bolton Wanderers1562718:1720
10.Fulham FC1454512:1119
11.Wigan Athletic1554618:1919
12.Middlesbrough FC1554615:2119
13.West Ham United1553717:2218
14.Stoke City1553715:2518
15.Manchester City1552829:2317
16.Tottenham Hotspur1543817:2115
17.Newcastle United1536617:2215
18.Sunderland AFC1543813:2415
19.Blackburn Rovers1534816:2813
20.West Bromwich Albion15321011:2711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (400)

Přidat komentář
smazaný uživatel

O´Neill mohol skúsiť Harewooda,ale neviem či neni zranený....

Reagovat
hefy

Emmerson Boyce

Reagovat
smazaný uživatel

Se stestim, ale prece:))) bruce udelal vyborny, vynikajici stridani. Nesel nam prechod do ofenzivy, spatne jsme branili - neposlal do hry zadnyho utocnika, zaloznika, ale novy dva krajni obrance, ti soupere uplne vygumovali, ziskali jsme tlak a z toho ten gol:))

Steve

Reagovat
smazaný uživatel

Brown hral na kraji zálohy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas tam chodil na centry, ale hral ze stredu:))

Reagovat
smazaný uživatel

A kto hral na kraji,vrátane Valenciu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jen po prichodu Koumase hral zase vic ze stredu. Ale konecne nehral Kapo a prineslo to velkou zmenu a zlepseni ve hre cely zalohy. Fakt v poslednich zapasech jsme zase na vzestupu:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok,to je dobre...

Reagovat
hefy

Přesně, skvělej tah od Bruce. Cos řikal na sestavu? Já byl fakt spokojenej, hrál Taylor i Brown a Kapo nehrál.

Dneska mi udělal Wigan fakt radost. :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo poskladany idealne, vypada to, ze Brown i Taylor zase ziskali zpatky duveru. Navic se na hristi opet objevil Koumas a hral hodne solidne, takze to by mohlo byt dalsi povzbuzeni do budoucna. Ted musime doufat, ze Arsenal vyhraje na SB, chytne hrozny sebevedomi, vzpomene si na CC, silene nas podceni a nejaky bod se u nich urve:) s jejich mentalitou by me to neprekvapilo, ale taky to muze skoncit 6:0.

Hlavne ze dava goly uz i Kamara, takze muze mit Bruce 2 utocniky na hristi a jednoho na lavicce. Jeste aby neco zacal hrat De Ridder, prece jen driv to byl jeden z nejvetsich talentu Holandska. Tak snad nekdy predvede vic, nez jednu, dve klicky a centr na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Camara:)) achjo

Reagovat
fantomas

Opravdu už se konečně Koumas chytl? To jsem rád, jinak je to zatim jasný adept na jedno z nej zklamání sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to jednoznacne ozivil, ale taky to bylo proti WBA, takze to neni az tak prukazny. Uvidime co dal, Bruce ma na vyber hodne hracu podobny urovne, takze to bude mit Koumas tezky. Stejne jako ten Holandan.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic navrat kapitana, Edman uz je v treninku.

Reagovat
hefy

Tak snad pude Bramble do prdele, i když Edman hraje spíš nalevo. Prostě Bramble je tak na úrovni League One, nepochopim jak může hrát tak dlouho na tak vysoký úrovni.

Reagovat
Kapřík

To je fajn. Bylo by mi dost líto, kdyby musel Taylor zabrousit někam do Campionship, nebo o čem se to spekulovalo. Určitě musí zůstat .

Reagovat
smazaný uživatel

Keane by se měl za výkony svého mužstva pomalu začít stydět

Reagovat
fantomas

Ale ne, oni nehráli hrozně. Chybí jim nějaká ta spojka mezi zálohou a utokem. Dnes to bylo dobře vidět. Jones zvládne něco sám udělat, Cissé ale uplný prd. Scházela přímočarost, přihrávky a kombinace okolo středového kruhu sice pěkné, ale k ničemu, když pak nepřijde pořádná přihrávka vpřed. Přitom když to zrychlili, tak z toho byl gól. Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak ,taký Bullard by sa im hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bullarda nam nesahej ten je nas a bude

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale pohledná hra jim je v současné době na nic. Už potřebují konečně začít vyhrávat. Určitě mají na víc, než nyní předvádí....

Reagovat
fantomas

To nepochybně. Nevim jestli uplně na víc, spíš musí zlepšit přechod do utoku, jinak to bude vypadat stejně i nadále. Soupeře sice opticky přehrají, ale nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Ofenzíva Sunderlandu není moc dobrá, to myslím více než jasně dokazuje také počet vstřelených branek...

Reagovat
fantomas

Ne ofenziva jako taková, vždyt utok Jones-Cissé a na lávce Diouf by bral snad každý tým z dolní poloviny tabulky...spíš ten přechod, kreativita v záloze. Malbranquovi zápas zase nevyšel, Reid je platnej akorát po lajně, Whitehead je bijec, nic moc nevymyslí, snad jen Richardson sem tam něco zplodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa čudujem že stopérksa dvojica Boyce-Bramble dostala len 1 gól,ale na druhú stranu su útočníci z mesta Birmingham marní....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Boyce zadny chyby uz od lonska nedela.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keď som uvidel Boyce-Bramble ....,tak som si niečo pomyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bramble je zaruka:)) dneska by se mu ten gol taky mel vycitat:)) Snad uz Bruceovi dojde, ze to takhle dal nejde a v zime privede poradnyho CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak...

Reagovat
Kapřík

Ridgewell! Ridgewell! Ridgewell!!!

Reagovat
-Kopy-

Villa

Reagovat
georgeo

Reagovat
smazaný uživatel

Eh,kde je Bednář,kterej si vytrucoval tu repre?

Reagovat
fantomas

Asi odpočíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už Stoke nedá gól po dlouhém autu Delapa, tak jim to výjde alespoň ze penalty....

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, škoda, Myhill tu pentli skoro chytil. Navíc tohle písknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: Drogba je jako můj syn

Naprosto vypovidajici ...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/mourinho-drogba-je-simulant-67261/

Mourinho nenominoval Quaresmu

Před pár měsíci byl vysněnou posilou, zítra však bude sedět na tribuně. Portugalský záložník Ricardo Quaresma nehraje zcela podle představ kouče Josého Mourinha a ten se rohodl k ráznému kroku, nenominovat jej k zítřejšímu zápasu s Neapolí. Stejně dopadl i útočník Mario Balotelli. "Byli opomenuti, protože v týdnu nepracovali dostatečně," vysvětlil Mourinho.

Mourinho opět ukazuje,že huba mu jede... Stejnej vůl jako Didijér,jen on si to z pozice kouče může dovolit...

P.S. Mourinhovo budování kádru je příkladné,opět ukazuje,jaký cit má se začleněním hráčů do kádru,viz Quaresma...

Reagovat
madridcan

pekne stoke...tip oba timy daju gol-vysiel paradne

Reagovat
fantomas

No, to bylo ale teda odvážné.

Reagovat
$dolar$

Elmander

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Djibril Cissé da v kazdym zapase za svuj Sunderland gol, ale i presto jeho tym prohraje.

Mel by se vratit zpatky do Marsei, ktery by se v dulezitych zapasech urcite hodil.

Reagovat
Marv

Zitra 4 tymy z big4 ve dvou zapasech.. uz se moc tesim

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš? Sleduješ vůbec tabulku PL?.....

Reagovat
fantomas

Sám si to kolikrát zduraznoval, že pro proniknutí do Big Four nestačí jen umístit se mezi nejlepšími čtyřmi...

Reagovat
fantomas

Jo takle, on tam vlastně započítal ManCity... Tak to sorry, pokračuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ááá nejnovější fanoušek ManCity...Peeenííízee, peeníízee

Reagovat
smazaný uživatel

FULHAM FOREVR

Reagovat
smazaný uživatel

Rodallega: PSV, nebo Wigan

Chapal jsem, kdyz chtel Bruce Salvadora Cabanase, vzhledem k tomu, ze aspiruje na nejlepsiho strelce CFA novodoby historie klubu, ale tohle uz mi trochu unika, kdyz ho ani neznam:))) coz o necem svedci:))

Reagovat
vodka

Cabanas je ten sobec? mam je trochu popletene..

Reagovat
vodka

teda sólista...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze je mozny, zes ho nekdy videl hrat?:)) do Evropy jeste snad nevlez:)

Reagovat
vodka

Právě si nejsu jistý (možná na Copa Libertadores), ale určitě sem o něm aspoň četl. To jméno totiž znám. A mám taký dojem, že tam bylo psané něco v tom smyslu, že se mu moc přihrávat nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodallegu neznáš? Je to výborný utočník, střelec, mladý zabiják, je v něm velký potenciál, nemyslím esi by mu zrovna PL sedla, ale je to možné, kdo by to řekl do větších hvězd. Rodallega je určitě talent, kdo ho získá neprohloupí. Viděl jsem ho hrát v zápase, dal dva goly, exelentní frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to beru, ale problem je, ze je to odstoupeni od touhy po nakupu jednoho z nejproduktivnejsich utocniku cely Ameriky a chteni nejakeho talenta. Treba se prosadi, treba ne, Cabanas by byl naprosta jistota, asi jako Zaki. Takhle to muze dopadnout spatne:)) Jestli odejde Heskey, Zaki, Valencia, tak bych byl radsi, kdyby prisel nejaky zkusenejsi utocnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabanase zase neznám já Heskey podle mě neodejde. Zaki, no, nevím, ale nejspíš jo, ikdyž si myslím, že to byl jen záblesk, nic víc. Valencia, dle mě nejlepší hráč Wiganu,je na čase aby šel do lepšího klubu, promin Cabanas je teda utocnik jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty radsi uz nemysli... zablesk, ktery vyhral dvakrat Afriku, jednou v nem rozhodl finale, jednou byl vyhlasen jako nejlepsi hrac, v reprezentaci a vsech tymech kde hral mel prumerne vic jak 1 gol na 2 zapasy, 3x po sobe byl vyhlasen nejlepsim hracem EPL, ackoliv jednou tam ani nedokoncil sezonu, ve chvili kdy zacal reprezentovat byl nejmladsi Egyptan v repre v historii a v PL dal bez toho, ze by mel jakykoliv cas na adaptaci 8 golu, ackoliv treba takovy Tevez pul roku ani netrefil branu?...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď teda nema střeleckou formu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to tim, ze uz tri zapasy nehral kvuli zraneni.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se:)))

Reagovat
smazaný uživatel

A Teveze jsem myslel po jeho prestupu do WHU. V prvnim pulroce byl tragicky Vidic, Evra atp. Adaptace do PL je neuveritelne tezka, Zaki s tim, jak dal 8 golu hral svuj prumer. Az jednou bude hrat tak, jak umi, tak ho bude chtit koupit kazdy tym v PL, MU vcetne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je individuální. Zvládl to Zaki,Torres,Skrtěl, nezvládl to třeba ten Tevez, nebo ty co jmenuješ. To je indivudální no. někdo potřebuje měsíc, někdo přijde a dá 15 golů, Berbatov třeba, RSC taky. Záleží na týmu, na okolnestch taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabanas je utocnik no, docela slusny:

Individual honours

Top-scorer in the Chilean football league, Apertura 2003 with Audax Italiano

Top-scorer in the Primera División de México, Clausura 2006 with Chiapas F.C.

Top-scorer in the Copa Libertadores 2007, with Club América

Paraguayan Footballer of the Year in 2007

South American Footballer of the Year in 2007

Top-scorer in the Copa Libertadores 2008, with Club América

Winner of the "Balón de Oro" as the best striker in the Clausura 2008 tournament

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný, kouknu na yutube.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bolton ma tuto sezonu zatial prijemne prekvapuje

Reagovat
Devil

Je to tam!!!

Zaslouzena vyhra United!

Reagovat
Devil

Je to tam!!!

Zaslouzena vyhra United!

Reagovat
Tomanatura

Kdo je pán města?

Reagovat
smazaný uživatel

United má sídlo na dedine,,,,,City je mestký klub!!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
$dolar$

Ronaldo je vazne blb Kdyby ho nekdo strcil tak chapu, ale takhle Je legracni poslouchat ty komentatory jak se kvuli Ronaldovi hadaji

Reagovat
PJ

No, ne ze bych se ho chtel nejak zvlast zastavat, ale popremejslel, proc tam ty ruce cpal, kdyz mohl hlavickovat? Mic mu sel jasne na hlavu, takze vysvetlovat to "Maradonou" je blbost, takze me fakt nic nenapada. A skakal za nim souper, videt to nebylo, ale postrcit ho moh. A mimochodem pvni zlutou dostal za nic, takze docela sranda vylouceni.

Reagovat
$dolar$

No ja si to prave objasnit nedokazu, podle toho rozboru co ukazovali asi 5x tak Ronalda nikdo nepostrcil, mne to prislo jako kdyby se najednou toho mice leknul, jinak ten prvni zakrok na zlutou nebyl to mas pravdu, ale vubec mi to nevadi

Reagovat
PJ

Tak ted jsem to videl znova z jinyho uhlu a byl zezadu celkem zretelne postrcenej...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel obě karty byly oprávněné a to mám crise jako hráče celkem rád první zastavil zcela jasně škrtnutim SWP v rozvíjející akci, to jak ještě udělal tři gesta k webbovi (ukázal palec, zatleskal a pak ještě mávnul) mohl bejt rád že nedostal druhou žlutou hned, druhá žlutá zcela nepochopitelně hrál rukou když mohl krásně zavěsit, nevim jestli mu najednou v hlavě probliklo že jeho nos vyjde draho tak tam radši strčil obě ruce nebo se zasnil do hráče bokujícího smeč ve volejbalu ale chtěná jasná ruka = druhá žlutá konec, veškerý dohadování ria a podobně bylo vniveč....

Reagovat
smazaný uživatel

a toho SWP ještě ke všemu ze zadu....

Reagovat
vodka

souhlasím a to ho jako hráče opravdu rád nemám

Reagovat
smazaný uživatel

ta první žlutá byla jasná, a správně měl za to co po ní ještě předvedl jít hned ven....je to debil

Reagovat
PJ

Nebyla, vypíchnul míč. Ale jinak souhlas že když už jí měl, tak za to divadlo potom měl jít.

Reagovat
smazaný uživatel

mně přišlo, že ho přitom vypíchnutí vzal pořádně přes kotník........

Reagovat
vodka

I ta první byla zasloužená, skluz zezadu.. To, jestli vypíchl míč není až tak jednoznačné, jisté ale je, že ho vzal následně přes kotník...

Reagovat
smazaný uživatel

"Snažil se jen zabránit tomu, aby jej míč trefil do tváře. Myslel si, že slyší hvizd rozhodčího a navíc jej ještě zezadu postrčil obránce," tady máš vysvětlení Fergieho, docela dost výmluv ne? :D

Reagovat
smazaný uživatel

To byl opravdu ošklivej zápas.. Jediný pozitivum tam byl Rafael a Rooney.. Dokonce myslim, že Rooney po tý červený Ronalda zachránil United celí zápas

Reagovat
smazaný uživatel

nefandis chelsea, ze ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne proč?

Reagovat
smazaný uživatel

zápas to byl nic moc kvuli hře Man City a pak kvuli vyloučení

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jedno kvůli čemu ten zápas byl ošklivej... ale Citizens jsou skoro závislí na SWP, když ten nezahraje nezahraje vlastně nikdo a dneska zahrál tragicky

Reagovat
Tomanatura

Proč hrál tragicky? Zřejmě toho má nejvíc naběháno, směrem dozadu byl král.

Reagovat
smazaný uživatel

co nějaká kloudná přihrávka? A ne lob za obranu, který Benjani proti dvojici Rio, Vidič nemohl zpracovat? Potom to od něj chytil i Robinho.

Reagovat
Tomanatura

Nevím, za co si to Wayne vysloužil. 2. půli defacto nehrál, k tomu se dá připočítat, že nekopl schopně jediný roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim jak podržel míč na soupeřově půlce. nemohli ho odstavit od balonu to samí dělal Berbatov, ale toho pak vystřídali, tak Rooney vyniknul.

Reagovat
Tomekcz

Nadhera Rooney, Ronalda fakt nechapu a nechapu SAFa, proc ho nestahnul za Teveze, kdyz hral hov.no! Aspon ze pristi zapas bude na tribune :-)

Reagovat
smazaný uživatel

neměl důvod ho stahovat tevez měl být na hřišti už tak v 70 minutě za Berbatova ten byl dnes s Mu nejslabší ale zvladly to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbil rooneyho skoro gól z půlky :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte bratovi (fanúšik ManU) hovorím v 91.minute že sa to dá vyhaluziť a Evra resp.Sar to odkopli z čiary a vzápetí mini súboj Hart-Rooney .

Priznám sa že som tipol 2 ,nechcel som tipovať srdcom,lebo nikdy mi to nevide .

Reagovat
smazaný uživatel

donaldo moze hrat so hullsom voleyball

Reagovat
honziss

Btw. Scolari dnes svou sestavou opět nezklamal.

Reagovat
vitasrp

Tak to MU urvali, i když nakonci i se štěstím.. Objektivně musím uznat, že první půli hráli výborně, naprosto fantastický měli přechod do útoku a jen k jejich smůle tam pad jen jeden gol. . půli si Manchester City ani neprd.

Ve druhé půli to už začala být docela nuda, strašně moc balnů se ztratilo ve středu hřiště a místo toho, aby se toho využilo ke hře nahoru dolů, tak nikdo nebyl schopen nic vymyslet, to platí obzvláště o M.C. Celkově ta druhá půle mne nikterak nenadchla, nejzajímavější situace byla až v posledních sekundách, jinak se hrálo v podstatě bez šancích.. K Ronaldově žluté se nemá cenu vyjadřovat, je jen jeho blbost, že chvíli před tím nadává rozhodčímu, pak se nemůže divit, že se s ním rozhodčí nebude bavit a hned mu tam vytasí ČK.. Nevím a nechápu proč hrál rukou, každopádně gola dát určitě nechtěl..

Celkově bych to shrnul jako zaslouženou výhru MU, který se hlavně v první půli prezentoval vcelku dobrým fotbalem, který na naprosto nevýrazný MC v pohodě stačilo..

Mc chybí nějaký tvůrce, který je schopen vzít hru na sebe, nehledě na to, že pokud stopeři vymažou Benjaniho a tím pádem Citizens už ani nemohou nakopávat, tak jsou uplně vyřízení. To bylo vidět při hře do zavřené obrany, kdy toho jednoho muže navíc prostě nebyli schopni využít.

Každopádně gratulace MU a teď nás čeká londýnské derby, ve kterém zafintil Scolari a postavil tým bez křídel a se 4 středovýmmi hráči Prohra volá

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra MU se dala očekávat, už proti Villarrealu hráli velice slušně. Villarreal si ani neškrtl. Rooney má skvělou formu, hodně se mi v poslední době líbí. Má skvělou narážečku a nápaditou přihrávku, navíc toho hodně odběhá. Zakončení by mohl zlepšit, ale i tak je teď nejplatnějším útočným hráčem MU.

Reagovat
minoLFC

tak ManU vyhralo zaslúžené City boli tragický ...inak Ronaldo nezahral rukami naschvál, ale má sledovať hru či ešte beží alebo nie, rozhodca musí v takomto prípade počas hry vytiahnuť minimálne žltú a je jedno čo si o umýsloch dotyčného hráča sám myslí...

Reagovat
smazaný uživatel

No herbageku, došlo na moje slova a tvůj kůň jaksi bude proti Sunderlandu absentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdárek všem, Chelsea - Arsenal dneska tutová 1!!! Hlavně pro tu formu co Arsenal v posledních týdnech má....

Reagovat
$dolar$

Chelsea nema tu formu a hlavne herni projev o moc lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože, ten čárovej co nás mává tuhle půli je opravdu špatnej, dva odmávaný neoffsidy, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Čechovi zase vypadl míč... A pěkné přihrávky na 3 metry uprostřed

Reagovat
$dolar$

Gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

gól do sítě arsenalu přijít musel ať z našich nebo jejich kopaček, tak ještě přidat do půle jeden a bude klid a jinak dobrej hereckej výkon denilsona či kdo to byl

Reagovat
$dolar$

Tam jsou simulanti vsichni, to co predvadeli proti dinamu

Reagovat
fantomas

No prosim tě...

Reagovat
fantomas

Takle to dál prostě nejde. Je to parodie na fotbal to, co předvádíme.

Reagovat
smazaný uživatel

To sis všiml až teď?

Reagovat
fantomas

Jistě že ne, já o krizi mluvim už dávno...bohužel by to nejradši nikdo neřešil a to nemluvim jen o diskutujících, ale zdá se i o vedení.

Reagovat
herbage

Hlavní je záloha a tý je v průměru 21, tak co čekáš. Ade nerozehranej, Song a Denslon jen posouvači míčů, musí nutně v zimě někdo přijít. Denilsonovo simulace byla trapná, měl dostat nejmíň žlutou, Kalouovo strčení zezadu do Djouroua bylo zákeřný, tohle se zkrátka nedělá Jinak vedení Chelsea zasloužené, ale ty obránci Arsenalu, dávají pouze vlasťánky a gólům do sítě soupeře naopak zabraňují, to už je zkrátka nemožný.

Reagovat
fantomas

Jak co čekám? To je moje chyba, že jí je v pruměru 21?

Reagovat
herbage

No zkušenosti jsou na straně Chelsea, takže ten průběh zápasu se dal očekávat.

Reagovat
$dolar$

A pritom hrajeme pekne na pytel

Reagovat
fantomas

Takže sme se vlastně měli spokojit s prohrou a ani tam nejezdit? Tady je vidět, že mančaft nemá kvalitu dostatečnou a ne zkušenosti...a to se mělo řešit už v letě.

Reagovat
herbage

V takhle těžkém zápase jsou potřeba zkušenosti, kvalita není všechno, když se ti 21letýmu hráči rozklepou kolena a všichni kolem tebe jsou stejně mladí a hrají alibisticky.

Reagovat
herbage

Jinak doufám že vidíš, že kvalita tam je, jen ti hráči potřebujou sebedůvěru.

Reagovat
fantomas

No to teda opravdu nevidim, těžíme akorát z euforie...tot vše. Ted už je to zase o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

jakou kaši vám ten váš kuchař navařil, takovou ji máte......a ještě toho kuchaře za tu spáleninu bez chutě a zápachu slabomyslně chválite........

Reagovat
herbage

Tak tahle sezóna je taková přechodná, dva klíčoví hráči odešli, kádr je zdecimovánm morálně i zdravotně, k tomu tlak médií, zkrátka se to všechno najdnou sešlo, to se stává. Vím že tě to bytostě těší, že má Arsenal smůlu, ale dříve nebo později se zase postaví na nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

to se říká už někdy od roku 2004, zkus nějakou novou písničku...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze vy ste nejlepsi na zacatku ste sbirali prohry a ted vyhrajete dva zapasy a hned ses tu king...

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy sa na nohy stavia Tottenham ?

Reagovat
smazaný uživatel

City Pane bože vždyt oni ještě sestoupí ne

Reagovat
smazaný uživatel

Měl Čech nějaké zákroky?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem 2...Jednou to bylo ala Turecko,kdy honil míč až k velkému vápnu,podruhé vychytal nějakou střelu tuším Adeho(pak se tam skácel RvP v pokutovém uzemí a chtěl si vymodlit pencli... )

Reagovat
vitasrp

No ale na Almunii bezva výhoz ta jeho polochyba rozhodně neměla.. Společně s Djourou nám zatím zařídili vedení.. Thank you very much..

Reagovat
$dolar$

Deco ven prosim, to je hruza

Reagovat
$dolar$

Neeeeeeeeeee Dalo se to cekat. Scolari vennnn

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie sice offside, ale co

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska mě hodně zklamal Elano, to byl děs, hrozný alibismus, místo toho, aby využil šanci se zpět dostat do základu, tak ukázal, že je právem na lávce.

Reagovat
$dolar$

Neeeeeeeeeee Dalo se to cekat. Scolari vennnn

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Arsenal Dneska vám vyjímečně fandím, jenom at dostane Chelsea po tlamě

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč k zápasu nominujou čárovýho, kterej je gunner ten špatně uznanej gól nás krásně rozhodil a to co jsme předváděli po něm si o gól řikalo, sice jsem to nečekal hned takhle brzo ale budiž, takže srovnat a klidně ať to je po vymyšlený penaltě ..

Reagovat
fantomas

Zase tolik nebul. Neregulerni gol opravdu nemohl mít vliv na katastrofálně odbráněnou standardku kopanou pomalu z pulici čáry. To si ze mě nedělej prdel.

Reagovat
$dolar$

Mel vliv na to ze k te standartce vubec doslo

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě...dyt to div Cesc nekopal ze svý pulky, byl to obyč faul, kterej se muže stát za jakejkoliv situace. Todle je absurdní, o co se tu snažíte.

Reagovat
$dolar$

Ja se o nic nesnazim Naprosto zaslouzene vedete.

Reagovat
fantomas

No to vubec. Sice ted hrajete otřesně, do vyrovnání to ale bylo naprosto obráceně.

Reagovat
$dolar$

Ani do vyrovnani to nebylo to co Chelsea ma hrat

Reagovat
fantomas

No, ale furt ste nás přehrávali ve všech činnostech.

Reagovat
smazaný uživatel

nemohl mít vliv? myslíš že ti hráči byli plni sebevědomí i s tim že najednou dostali gól a ještě ke všemu neregulérní? kdyby nepadl první gól tak by jsme tu standartku podle mě ubránili naprosto bez problému jako všechny v zápase.... i když jich moc nebylo

Reagovat
herbage

Persie

Reagovat
$dolar$

Parada z offsidu nam daji gol a my se sesypem Na tu nasi hru se neda koukat. A Scolari misto aby vystridal nulovyho Deca tak vystrida DM Mikela. To bude jeste debakl, proc ja debil na nas sazel kdyz jsem vedel jak jsme na tom

Reagovat
herbage

Prej omezil sázení

Reagovat
$dolar$

Omezil, znamena ze kazdy den nesazim tisice, ale ted jsem po dlouhe dobe vsadil pouhych 300

Reagovat
$dolar$

Kde jsou ty casy co jsme pod Mourinhem ubranili 1:0 vzdycky

Reagovat
$dolar$

Ja chci zpatky Mourinho, nebo alespon Granta !!!!!!

Reagovat
herbage

No jako zkušený sázkař bys měl vědět, že nemáš do sázek plést klubovou příslušnost, ale vsázet na kvalitu

Reagovat
$dolar$

Pokud bych mel sazet na kvalitu , tak tento zapas uplne vynecham, ale ja vsadil naopak prave kvuli klubove prislusnosti abych mel dvojnasobnou radost

Reagovat
fantomas

Deco v té Premier League jaksi nestíhá, když se hraje v opravdovém tempu nahoru-dolů.

Reagovat
$dolar$

Deco veeeeeeeen !!!!!! Na to se neda divat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se tam hraje asi jen naprosto výjimečně, když byl hráčem měsíce. Jestli je jinak PL bez opravdového tempa, tak to teda nic moc.

Reagovat
fantomas

Deco je marnej už delší dobu samozřejmě, nejen dnes...ted to akorát vyšponoval, co to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem že by to bylo kvůli tempu jsem si nevšiml.

Reagovat
fantomas

No nejen kvuli němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli němu určitě ne.

Reagovat
fantomas

Kvuli čemu byl teda dneska nejhorší hráč na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Že nedokáže dát přesnou přihrávku, střely mu lítají mimo, nedaří se mu v osobních soubojích není tempem.

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, všechno o čem jsi mluvil je ovlivnitelné tempem hry. Když je vše rychlejší a na všechno máš míň času, tak to to může poznamenat přesno to o čem mluvíš.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono to tím není, protože jsem si nevšiml, že by Deco neměl čas se rozhlédnout, či že by nebyl tam, kde by měl být, nebo že by fyzicky nestíhal.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je věc jiná.

Reagovat
$dolar$

Ze zacatku sezony hral celkem dobre, ale posledni dobou je to hrozny.

Reagovat
smazaný uživatel

No takže tím bud padají slova o tempu nebo celý měsíc se v Pl hrálo bez tempa.

Reagovat
smazaný uživatel

Během toho měsíce se několikrát trefil z dálky,respektive ze standartky,takže se není co divit,že byli všichni happy...

Reagovat
smazaný uživatel

slovíčkem trefil doufám myslíš bránu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hráčem měsíce byl asi za ty goly,kdy dal 3 goly ve 4 zápasech...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch

Reagovat
herbage

Stoch, no ty krávo

Reagovat
herbage

Tomu řikám beznaděj

Reagovat
$dolar$

Alespon ze Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch, koneeeecne Dneska je svet kraaasny...Len aby Arsenal dokoncil co zacal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ivanovicova zluta

Reagovat
fantomas

Měl se pískat šlapák Clichyho.

Reagovat
$dolar$

To zaprve a zadruhe, ze Ivanovic hral normalne balon a Clichy potom lital jak mig

Reagovat
$dolar$

A ted zase Bendtner nalitne do Branka a piska se faul

Reagovat
smazaný uživatel

Sudnost: Bendtner si hodil loptu do volneho priestoru, pricom spravil protismernu klucku. Ivanovic kaslal na loptu a okamzite sa pohol smerom proti Bendtnerovmu pohybu. Opakovany zaznam to dokazuje. Clichy ano, toto nie. Branko fauloval

Reagovat
$dolar$

To je tvuj vyklad, ja jen videl , ze Branko pokracoval ve svem pohybu coz delal i Bendtner, a tudiz se stretli Branko stretu zabranit nemohl tudiz zadny faul nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

hm, dva scumové se srazili, a ty z toho naděláš....

Reagovat
$dolar$

To se ti povedlo

Reagovat
$dolar$

Ten Denislon je ale marnej

Reagovat
smazaný uživatel

To už neni k smíchu, když to trvá 2 měsíce a na jeho pozici v týmu to nemá vliv

Reagovat
herbage

Stoch lehce přemotivován

Reagovat
herbage

Jabadaba, tři bodíky jsou doma a jeden v tipovačce

Reagovat
$dolar$

Gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

diiky

Reagovat
honziss

Tak i po tomto kole budou mít dva celky na čele PL stejně bodů.

Reagovat
Devil

Bohuzel nebudou!

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Devil

Co cučis?

Reagovat
Devil

čučíš-ach ten češtin

Reagovat
smazaný uživatel

Preco ta reakcia? Ved nam by vyhovovalo ak by aj Live kixlo...A este k tomu ten vykricnik?!

Reagovat
Devil

Jo,bylo by to pekny,ale ....moc tomu nedavam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja, ale to mi nezlepsi naladu napisat: "Bohuzel nebudou!"

Reagovat
honziss

Vy to vidíte moc negativně, hoši.

Reagovat
Devil

Alespon te to zitra nebude tak bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Z celeho srdca zelam. Let`s go Hammers, I`m forever blowing bubbles...

Reagovat
honziss

Pochvala pre teba, Getzo. Ještě kdybys tak do nich foukal každé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to odo mna necakaj Ale aj napriek tomu, dufam, ze uhrate co "najprijatelnejsi" vysledok...

Reagovat
honziss

Nejpřijatelnější výsledek = prostě výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

děkuju kanonýři.....já vás tak miluju

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ta Chelsea druhej poločas sem bohužel neviděl(možná bohudík)... bylo to tak zlý???

Reagovat
$dolar$

Jeste horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch hral bojovne a s nasadením,známka 9 .

Toto musíme využiť !

Reagovat
honziss

Ale kdepak.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo teraz myslíš ?

Reagovat
honziss

No že jako Liverpool toho nevyužijete. Pokud jsi teda definitivně nepřesedlal na kolej jménem West Ham United.

Reagovat
$dolar$

Bude remiza

Reagovat
honziss

Bude 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme ... ,keby môžme body rozdávať ,tak by som to vám aj prial....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš,že si Stoch za 10 minut,co hrál dokázal vybojovat nějakou šanci? Blázínku... Hrál jen proto,že Didijér je v trestu a Belleti zraněnej a jiného ofenzivního hráče neměl... Příště zase nebude ani na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hral ! Narozdiel od inych hracov bcka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi tak všechno... Až bude v pořádku Belleti a vyprchá zákaz Didijérovi,tak bude sedět zase jen na tribuně...

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavicke nesedel prvykrat.

Kazdopadne ani neocakavam, ze si v tejto sezone v Premier League alebo Lm nejak zahra, ale do tych anglickych shit poharov by nastupit mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom taky pochybuju,když už z jednoho chelsea vypadla A ani tam nehráli junioři...

Reagovat
smazaný uživatel

Stale ostava este jeden.

Reagovat
fantomas

Ještě jeden Shit Cup? Ale di ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Scolari bude chtít po vypadnutí z LM zachránit sezonu aspon ´´shit cupem´´,takže si tam asi těžko zahraje Stoch..

Reagovat
fantomas

Že si někdo dovolí říct o nejstarší soutěži světa, že je to shit cup, to je opravdu vrchol.

Reagovat
$dolar$

Po vypadnuti z LM uz tam zadny brazilec nebude

Reagovat
smazaný uživatel

On uz niekto vypadol ?

Reagovat
irik

Komentátor na Nova Sport to vystihl, takhle dával góly Gerd Müller .

Reagovat
fantomas

Smíšenější pocity po výhře "svého" týmu jsem ještě neměl. Výkon otřesný, dalo se na to dívat jen tak deset minut po gólu na 2:1, jinak ne. Na druhou stranu by mě měla těšit vzácná výhra na Stamford Bridge a obecně triumf v derby. To všechno ale zastinuje miliarda individuálních chyb, herní nevyzrálost, špatná psychika týmu, která se s ním ponese i nadále. Navíc se dá čekat, že toto byl opět jen jakýsi výkřik do tmy, podobně jako v utkání s ManUtd. Tehdy sme se alespon vzepjali k solidnímu výkonu, ted ani to, jen máme opět tři body. Proti slabším soupeřum to opět přijde, tim si mužeme být jisti.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě by se mi být tebou nelíbilo to že van persie nepřiznal offsidovou pozici, to by mě fakt štvalo.....nebo že aspoň neupozornil cesc

Reagovat
fantomas

Jako že by v derby (!) se přiznal, neradoval se a anuloval branku. No ty si naivní. Jistě že to byl ofsajd, proto mi vás je líto (resp. bylo, než ste tu předvedli, to co ste předvedli) a ani sem se neradoval...ale todle po něm chtít?

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, zrovna ty abys mi to spapal? víc ironicky jsem to snad ani napsat nemohl.... ale aspoň že jseš férovej

Reagovat
fantomas

To to fakt tolik šlo poznat? Ok, sem blb...

Reagovat
smazaný uživatel

a co že už neodepisuješ na icq? tak jsem tě chtěl popíchnout ale nakonec bych to od tebe stejně schytal, ale i tak, s kym si mám popovídat o psovi a podobně

Reagovat
smazaný uživatel

probuď se..

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare to jsou zase kecy...

Reagovat
$dolar$

Co se ti nelibi?

Reagovat
smazaný uživatel

no, že každou chvíli vyhazuješ polovinu mužstva...

Reagovat
$dolar$

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

přeháním, ale moc dobře víš jak to myslím.

Reagovat
$dolar$

Opravdu nevim, to ze chci aby Scolari a Deco vypadli ze SB podle me neni zas takovej kec

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal tragédie , zázrak že vyhráli. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

v kontextu toho, že na Shitford Bridge vyhrálo i takové Burnley, v pohodě tam remizovali Tottenham či NUFC, tak dnešní výhra Ars-nalu není zase až taková "výhra".....

Reagovat
minoLFC

presne tak..Chelsea tento rok stratila aj s klubmi nižšej kategórie

Reagovat
fantomas

A když sem něco podobného napsal na váš web, div si mě neseřval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle chování je od bruce opravdu už jen k smíchu. Vždycky jen to co se mu hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

To kto bol ten expert s tým čírom v štúdiu?

Inak Stoch

Reagovat
vitasrp

Naprostá paráda Pokud Romanovi znovu dojdou nervy po našem nepostupu v lize mistrů, tak by se tu ta povedená brazilská kolonie mohla rozpustit..

Celkem ten zápas nebylo hodný derby, první půle by možná jakž takž šla, Arsenal si dokonce pro dramatizaci šoupnul vlastenec, ale taktik Scolari to zase dokázal projet..

Jo, rozhodčí nás zařízl až nechutně, metrovej offside nemávne a dva o krok jo, to asi není nejlepší výkon, ale co jsme po těch golech začali hrát

Scolari za celých 30 minut nebyl schopen jakkoli zlomit ten zápas, dát týmu nějaký impuls, který by to utkání otočil zpět na naší stranu, on zkrátka neumí nic, maximálně tak chválit ten svůj pseudofotbal a volat po plánu B..

Zase se mi potvrdilo, že pokud má Deco hrát na vlastní polovině, je to hráč který je platnější pro soupeře.. Na vlastní půlce všechno zkazí, vyšle soupeře, zkrátka katastrofa.. Zato pokud se nachází v blízkosti soupeřovi brány, je schopen kolmicí někoho vysunout do šance, či nebezpečně vystřelit.. Leč, jelikož většinu svých akcí začíná na své půlce, tak negativa jednonačně převyšují pozitiva jeho hry

Letos ať si tu PL vyhraje kdokoli, jen ať to není Chelsea či Arsenal, to myslim fakt vážně. Navíc tyhle týmy na to ani nemaj, takže to je vlastně jedno, nevyhrajou to tak jako tak.. Pak je tu Liverpool a MU a jednoduše nevím, jestli si vůbec někdo vyhrát PL za letošní výkony zaslouží.. Nakonec to dle mne Litr stejně nevyhraje, taktik Rafa začne o Vánocích s rotací a titul zbyde na MU..

Reagovat
$dolar$

Ja se bojim ze bude chtit BRAZILCE podrzet co mozna nejdyl

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si co Scolari robil, ked Portugalci prehravali na EURO? Skoro sa rozplakal namiesto toho ab to este nejak skusil.... Potom sa niet comu cudovat...

Reagovat
smazaný uživatel

A kolikrat zariz rozhodci Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

ani jednou?.....

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem minulou a predminulou sezonu ne tedle mač...ofsajd to byl jasnej,ale stava se.Mela to bejt remiza...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se těším,až Agger vyšoupne natrvalo Škrtěla ze základu a v základu Chelsea začne hrát Stoch jak zázračně přibude slovenských fandů CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel Agger troch maknut.

Reagovat
smazaný uživatel

Mentel - Pekarik, Skrtel, Hubocan, Durica - Sapara, Mascherano, Hamsik - Weiss, Rominho, Stoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Agger? hrozný to stopér

Reagovat
minoLFC

čože?po tom dlhom zranení sa zatiaľ nedostal do pohody, ale pozri si zápasy pred zranením, hral lepšie než Martin...je to megatalent

Reagovat
smazaný uživatel

Agger je jeden z najlepších mladých stopérov súčastnosti,podobne ako Náš Martin...

Reagovat
smazaný uživatel

Fikcia Talky, kazda jedna cast... Inak to je dost ubohe fandit nejakemu tymu len preto, ze tam je krajan... Ak by ich bolo dost tak sa o tom da uvazovat - ver ze v Riu dnes pod sochou Jesusa zapalia na prehru v derby s Gunners sviecku Inak mi to pride dost bieda aj ked sam poznam zopar LFC-Skrtel "fans" a ty urcite CFC-Cech "fans"

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne Talkers je Scolarifans

Reagovat
smazaný uživatel

Jé,ty jsi zábavnej..

Reagovat
smazaný uživatel

omg, toto si si mohol odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Já se směju jen mohamedovi,kterej se mě snaží vyprovokovat a je to děsně zábavný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to berieš ako provokáciu inak pozri môj nick či tam vidíš mohamed

Reagovat
smazaný uživatel

TOHLE byla provokace... A jak vidíš,tak účinná... Jsi děsně čitelnej Mohamede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si si dnes fakt "niečo" dal

Reagovat
Devil

Reagovat
honziss

No tak jo, v počtu smajlíků jsi dneska vyhrál.

Aspoň že to máš synchronizované.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky,moc si tohoto ocenění vážím a je to pro mě veliká čest,že ho můžu převzít. Děkuji za něj hlavně svému slovensko - arabskému příteli Mohamedovi,bez něj bych se tak daleko nikdy nedostal.. Ještě jednou děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

A rodine nepodakujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Té samozřejmě taky,za to,jak mě podporovali.. A všem blízkým a přátelům,kteří mi říkali,že to zvládnu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš zač, ale Poděkování patří i tobě

Reagovat
honziss

Ale Talky, přiznej, tentokrát jsi to opravdu nečekal že?

Reagovat
smazaný uživatel

Už nechte toho spamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne kvuli takovymhle vystupum nebudeme mit nikdy respekt jako On

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu,jen se směju skvělýmu vtipu...

Reagovat
smazaný uživatel

LSD is hell of drug

Reagovat
smazaný uživatel

Poznáš takých Škrteľ fans ?, Ja nie.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu se neda co rict.Snad jen to,ze jsme pod Scolarim v domacich zapasech naprosto marny tym.Prohrat i s takhle prumernym Arsenalem je uz fakt umeni.

Sice je pravda,ze velke zapasy moc liu nevyhravaji,ale to me tedkom nezajima.Proste prohrat zapas roku a na SB je tragedie...

Pro me je toto zatim i pres to solidni umisteni dost divna sezona.

A nas fotbal je nejhorsi za posledni roky..

Reagovat
$dolar$

Opravdu by me zajimal napriklad nazor Talkerse, jestli si stale mysli, ze Mourinho byl nejhorsim koucem Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by si to myslel tak s vami skonci za jeho "ery"...

Reagovat
$dolar$

No rika to stale

Reagovat
smazaný uživatel

doplnim :"myslel vazne", aj kvoli Scolarimu s tym sekol teraz, aspon to tak proklamoval, Mourinha nepovazuje za naj - lepsieho/horsieho...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tu mluví o koučovi? Já tu mluvím o zlu... Scolariho nechutné praktiky se zničí během měsíce,stejně jako po vykopnutí Ramose. Ale Mourinho zanechal hlubokou ránu v hráčském kádru... To,že je Scolari tragickej trenér vím,ale on ještě nic nezničil.

Reagovat
$dolar$

Znicil styl hry

Reagovat
smazaný uživatel

To udělal Mouřenín taky.. Jedinej rozdíl je,že Mourinho dostal výbornej kádr,ale předal mnohem horší. Mourinho měl předpoklad pro to vyhrávat trofeje. Scolari má jediné křídlo a jednoho útočníka.Ted musí přijít zase někdo,kdo udělá kádr,Scolari to bude asi těžko,leda by přivedl Robinha nebo Quaresmu...

Reagovat
$dolar$

Je zajimavy ze Grant s tim kadrem normalne hrat dokazal a velmi dobre Trosku ti to pokulhava

Reagovat
smazaný uživatel

Grant totiž nebyl neschopnej,narozdíl od Scolariho... Ten kádr je stále silnej,ale ne tak,jako kdysi...

Reagovat
smazaný uživatel

A tymovy duch davat goly v posledni minute.Vyjimka je match s MU.

Reagovat
$dolar$

A udrzet vedeni v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Ono když hraješ na 2 DM,kteří jsou svými kvalitami nejlepšími na světě a s nejlepší stoperskou dvojicí v lize,tak je logické,že moc golů nedostaneš... Navíc když to v té době jistil jeden z nejlepších golmanů světa..

Reagovat
$dolar$

A co je na tom spatny?

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám,že je to špatný,ale když máš obranu Ferreira - Terry - Carvalho - Bridge a před nimi dvojici Makelele - Essien,tak je logický,že goly padat nebudou...

Reagovat
$dolar$

A kdo to takhle postavil?

Reagovat
vitasrp

Tak třeba už zničil týmvý duch, víru ve vítězství, kterou tomu týmu dokázal Portugalec vtisknout a ve které byl schopen Grant pokračovat.. Pak tam naběhne tohlensto pako a je po něm.. Ach jo, člověk se na ten zápas těší, chce ho vyhrát, a během dvou minut je vymalováno..

Kdy se tohle stalo Grantovi?? Mourinhovi?? Proč se to stává jenom Scolarimu, když dostal určitě silnější kádr než přebíral Grant(Grant totiž dokázal udělat chytré nákupy, které nás doteď táhly) Proč Scolari jako jediný prohrál doma a to už DVA!!!! zápasy????

Scolariho taktické manévry jsou směšné, spíše neexistující, jako manažer taky za moc nestojí, možná jenom k médiím není tak arogantní, ale to mu jeho neschopnost vyhrát zápas, či to mužstvo vyhecovat, nevyváží.. On přišel, naučil možná ten tým hrát fotbal, jenže jen po zemi na milion přihrávek, bez jakkéhokoli zrychlení a dokonce v krizových chvílích to mužstvo pomalu ani není schopno nakopávat míče do vápna( čehož se on asi také strašně štítí, nebo jinak nevim)

Scolari je zatim jednoznačně nejhorší manažer, který za posledních 5 let CFC vedl.. Opravdu u něj nevěřím, že by byl schopen cokoli vyhrát

Reagovat
vitasrp

A ještě něco, kolikrát před Scolarim dokázala CFC prohrát zápas v PL pokud předtím vedla??? Za Granta si takovou situaci nepamatuju, za Mourinha snad jen na White Hart Line a Scolari je ve funkci dva měsíce a hned se mu tohle povede.. Nepamatuju se, že by CFC během dvou minut ztratila celej zápas, to fakt ne.. Začínáme mít syndromy schodné s Arsenalem.. Podobně naivní kouč, podobná hra, podobné vypadky..

Ze Scolariho se stává to. čeho jsem se obával a to je škodná číslo dvě

Reagovat
afc

ako posledni sme u vas vyhrali zapas,ktory sme otocili a dnes opat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych nesváděl na um chelsea,ale na neschopnost Scolariho...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má ,,formu" to je ideální šance pro Liverpool utrhnout se

Reagovat
Devil

Reagovat
Devil

kua

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzi me ten gol z offsidu,lec rozhodci je soucasti hry....Fotbal nebyl dvakrat pohledny.Jedine co mne zpravilo naladu byl pohled na neschopnou chodici Cukotku,ktera snad ve druhe puli ani nebezpecne nevystrelila(kdyz nepocitam tu kanonadu 30m nad branku). Doufam,ze nam to zvedne sebevedomi,ale ne tolikjako po zapase s MU kdy jsme hrali s Villu jako mistri sveta a nechali jim 3 body.COME ON YOU GUNNERS

Reagovat
smazaný uživatel

United yes!!!!!!!!!!!! škoda Cristy

Reagovat
homeles8

chelsea teda fandim nejvic ze vsech ale uz me serou. prisel scolary(i) a uz sme prohrali 2. zapas a vubec

Reagovat
homeles8

2 zapsy doma

Reagovat
homeles8

a vubec je to na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

20:17 Ferguson se zastal Ronalda

Manažer Manchesteru United Alex Ferguson se zastal Cristiana Ronalda, který byl vyloučen v derby s Manchesterem City. Ronaldo dostal druhou žlutou kartu za úmyslné hraní rukou. "Snažil se jen zabránit tomu, aby jej míč trefil do tváře. Myslel si, že slyší hvizd rozhodčího a navíc jej ještě zezadu postrčil obránce," uvedl Ferguson na Ronaldovu obranu.

Spojenim poslednych 2 viet dostaneme vysvetlenie: Ronaldo myslel, ze rozhodca piska penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie - byl u všeho nebezpečného ze strany AFC

Adebayor - přestože to nebyl jeho zápas ukázal jak je pro AFC důležitý -dva vyhrané hlavičkové souboje u vápna Chelsea = 2 góly

Denilson - nejhorší hráč na hřišti a ještě k tomu takováhle simulace v momentě kdy mohl být hrdinou a naznačit obrat v zápase.

Reagovat
afc

Adebayor bol dnes katastrofalny a Denilson detto

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to Ade byl, do 62. minuty vyhrál snad jen ty 2 souboje. Ale jak to bylo důležité. Až bude zdravej tak zas bude Arsenal dávat góly.

Reagovat
afc

tak mne skor vadi ten jeho vykon,ktory dnes odfakol a Ivanovic ho uplne vygumoval

Reagovat
smazaný uživatel

Everton, Pompey Mám radost

Reagovat
smazaný uživatel

YEAAAH!!!Great job GUNNERS!!Konecne se stesti usmalo take na nas!DEkujeme Pane pomezni!

Reagovat
smazaný uživatel

Scolari chce omluvu

Luis Felipe Scolari požaduje omluvu od rozhodčího Mikea Deana a jeho asistentů. Brazilského stratéga rozlítil van Persieho vyrovnávací gól z postavení mimo hru, který arbitři uznali.

Možná by mohl požadovat omluvu i od Djouroua, za to že se plete Chelsea do práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať mu políbí prdel

Reagovat
honziss

Neuvěřitelné.

Reagovat
$dolar$

At jde do pici

Reagovat
smazaný uživatel

rovnou stop pískání do konce ligy....

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Joe Harta

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsi tu na to dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 299 příspěvků

Reagovat
smazaný uživatel

"V poslední době se nám nedařilo. Dnes jsme prohrávali a nakonec dokázali vyhrát. Byla to opravdová zkouška charakteru a my jsme v ní obstáli," řekl Wenger.

Pro Arsenal přichází zkouška charakteru každé ligové kolo. Jak jsem říkal, proti Big4 má AFC větší šance jak proti zbytku ligy, trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze proti Big4.. Uz ich konecne vysadila AV alebo nebodaj Spurs? Big3

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by kdo vysazoval? S MU a CFC Arsenal vyhrál. S ManC a AV prohrál, tak co tu nedává smysl??

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice len tahanie za slovicka, ale...Chyba formulacie: Proti timom Z Big4 ma AFC... Nie proti timom Big4, co by znamenalo, ze sam sa v nej nenachadza, navyse sam so sebou hrat nemoze Inak vsetko v pohode, len si sa mohol posnazit pouvazovat preco som ti take nieco napisal...

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle mě blbost, protože "proti týmům Big4" znamená to samé jako "proti týmům z Big4".

Vzhledem k tomu, že je AFC členem Big4 tak dá rozum že sám se sebou nehraje

To je stejný jako říct proti týmům "anglický ligy" a "z anglický ligy" - oboje jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro arsenal nejhorší možný výsledek...

Wenger ocenil týmového ducha

Arséne Wenger ocenil týmového ducha jeho Arsenalu, který na Stamford Bridge porazil Chelsea 2:1, přestože o poločase prohrával 0:1. "V poslední době se nám nedařilo. Dnes jsme prohrávali a nakonec dokázali vyhrát. Byla to opravdová zkouška charakteru a my jsme v ní obstáli," řekl Wenger.

Takže žádná změna nebude,porazili jsme CFC a můžeme vesele válčit dále o titul...

Reagovat
$dolar$

Ty jsi presel s fandenim k Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to daleko ze SB a Wengerova koncepce se mi zamlouvá...

Reagovat
$dolar$

Nj, ale delat si to nemusel, Scolari uz Arsena napodobuje

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,dává šanci mladým Takovej Sinclair a Stoch nahráli skoro tolik minut,co všichni nezletilí hráči Arsenalu dohromady.

Reagovat
$dolar$

Spis jsem myslel styl hry A ted uz jen zacne vyhazovat starsi hrace a zacnou mladici nastupovat

Reagovat
honziss

Když to vemete kolem a kolem tak by stačilo Arsenal a Chelsea hodit do mixéru, rozmixovat a pak zase poskládat a byl by z toho vyvážený tým.

V Chelsea si stěžují že Scolari nedává šanci mladým, v Arsenalu zase, že Wenger nedává šanci starým. Co si o tom má pak člověk myslet.

Reagovat
$dolar$

Styl hry obou muzstev stoji za hovno, takze ne diky.

Reagovat
honziss

Stojí za hovno? Tos jim ještě přidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Přidat k tomu Mourinhovi taktické schopnosti a Grantovy manažerské,tak je to v pohodě.. Jen zacpat Scolarimu,Mourinhovi a Wengerovi pusu a mluvil by jen Grant

Reagovat
$dolar$

No konecne jsi uznal Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Já uznávám taktické schopnosti Mourinha a jeho hecování... Ale neuznávám jeho kecy,povahu a nulové manažerské schopnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis, mal som pravdu, Talky neodsudzuje Mourinha na najnizsie miesto medzi trenermi sveta. V kazdom sa najde nejake pozitivum. Teda, v kazdom okrem Scolariho samozrejme ze Talky

Reagovat
stiba

Děkuji Arsenalu za super zážitek a děkuji všem goonerům co dnes byli ve Hvězdě - sice na rovinu si musime říct, že výkon optimální nebyl, ale prostě vyhráli jsme, a to je hlavní, nehráli jsme na krásu, ale na body, koneřčně! Jen tak dál - a kde jsou teď ty kecálisti co říkali, že Arsenal pro ně není soupeř

Oh to, Oh to be, Oh to be a gooner!

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský fotbalista Miroslav Stoch odehrál za Chelsea v derby s Arsenalem posledních deset minut a podle vlastních slov si splnil dětský sen. " Připsat si první start v takovém zápase, to je fantazie. Samozřejmě mám ale jen poloviční radost, protože jsme prohráli," řekl devatenáctiletý talent.

Odchovanec Nitrianskeho futbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne odchovanec, zatial ale nic moc, sanca, ktoru dostal vlastne ani nebola sancou, CFC sa na konci k nicomu nedostali. To uz mohol rovno povedat: "Mam ale len polovicnu radost, lebo som sa poriadne nedotkol lopty a tu, ktoru som mal takticky nechat ist do outu som si radsej spracoval a predkopol tak, aby to obranca Arsenalu stihol, alebo tu, ktoru som mal po rohu vratit do vapna, som v domneni, ze sa jej dotkol obranca Gunners nechal ist za ciaru Chcelo by to dalsie starty ale to nevidim prilis optimisticky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v anglických pohároch hrá Chelsea s A-čkom,takže aj ja to v Chelsea vidím biedne,mohli by ho dať niekde na hostovanie ...,ale talent je to bezpochyby veľký,taký Wanker by mu tú šancu dal,ale Big Phil nie....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí Persie SCOLARI VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý obránce Newcastlu a Tottenhamu Stephen Carr ukončil profesionální kariéru. 32letý obránce v létě opustil Newcastlu, od té doby si nenašel nového zaměstnavatele.

Pilier obrany Írksa na MS 2002.

Všetko naj v ´´novom živote´´.

Reagovat
Kapřík

nějak to pořád nechápu, proč někde nepokračuje. Pochybuju že by mu nikdo nenabídnul profesionální smlouvu...třeba aspoň v jeho rodným Irsku. Je to holt škoda, já ho měl rád .

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja...

Reagovat
smazaný uživatel

If Cristiano Ronaldo says he’s the first, second and third best placer in the world, I guess Messi must be the fourth best then.

Josep Guardiola, Barcelona manager

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Xavi8

preloz pls

Reagovat
honziss

ÁÁÁÁRGH!! Podělané internetové přenosy, já se na to tak těším a teď mi to nejede. Pecka fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

nova sport to jistí

Reagovat
honziss

Právě že u mě ne. Už jsem to chytl, snad to pojede.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš zrovna štěstí, že jsi chytl poločas, těš se že jak budou nastupovat na plochu tito zas vypadne....

Reagovat
honziss

Nepřivolávej to.

Reagovat
smazaný uživatel

výkop druhé půle, tak co už mlátíš do modemu?

Reagovat
honziss

Jelo to. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch: ´´Scolari mi povedal že mám hrať to čo v B-čku,otvoriť hru...´´

Reagovat
Xavi8

skor tvorit nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa zdalo že otvorť,možno sa mýlim,ale nečudoval by som sa . .

Reagovat
$dolar$

WHU parada Hlavne Green a Bellamy a kurzik 3,20 na neprohru WHU je doma

Reagovat
smazaný uživatel

Green to odchytal paradne myslim si ze u Hammers dlouho nezustane, jak uz mluvil komentator u Spurs by mel misto pac ten Gomes to je hruza zatim

Reagovat
honziss

Tak prosímtě nemysli. Nebo si fakt myslíš, že bysme prodali nejlepšího brankáře v Anglii konkurentovi? Nevím kterého komentátora myslíš, asi toho na Nova Sport, ale to je deviza všech komentátorů že nejlepší hráče týmů posílají ke konkurentům.

Reagovat
smazaný uživatel

tady vubec nejde o konkurenci proste sam dobre vis ze se WHU nemuze rovnat nabidkam Spurs... sice to Spurs ted moc nejde, ale do budoucna se od nich ceka mnohem vic nez od WHU a taky maji daleko zajistenejsi klub nez West ham... a nerikej mi ze Green nepujde za lepsima podminkama nerikam ze 100% ke Spurs ale West ham ho pusti kdyz prijde dobra nabidka, ale je tam vice adeptu kam by mohl zamirit

Reagovat
honziss

To bys ale mohl říct o ktérémkoliv hráči našeho týmu, že kdyby ho chtěli Spurs, Reds, Red Devils nebo třeba Villans tak že by šel, protože mají větší ambice. A získávat názor jenom kvůli tomu, že o tom vyprávěl komentátor. Hmm.. Ale co, mysli si co chceš.

Reagovat
Usty

Pro mě je zklamání kola Liverpool... Chelsea podrazil pomezní, Liverpool vlastní nemohoucnost

Reagovat
$dolar$

Chelsea si to prohrala sama

Reagovat
fantomas

To jo, Chelsea byla mohoucná, až mi ji bylo líto.

Reagovat
honziss

Tak co dodat. Cenný a zasloužený bod, třetí utkání bez prohry a bez inkasovaného gólu v řadě, v bráně nám stojí nejlepší brankář v Anglii, obrana pracuje velmi dobře. Dneska musím vyzdvihnout i Bellamyho, ačkoliv to obvykle nedělám. Bylo vidět že motivace mu nechybí, snažil se, bojoval, takový výkon se mi líbil, škoda té tyče. Celkově jsem spokojen, jak s výsledkem, tak s výkonem celého mužstva, teď už jenom rostem.

Reagovat
$dolar$

Gratuluji

Reagovat
honziss

Díky za celý WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Sears je zraneny nebo proc nehraje nevis??

Reagovat
kubys

Na druhou stranu Live zvlášť na konci tlačilo, jsem opravdu rád, že to obrana zvládla, tak jak zvládla, tedy na výbornou + výborné brejky, které buď pokazili sami hráči (Boa Morte naprosto osamocen běží do šestnáctky) nebo rozhodčí (náběh Carltona Colea a naprosto nesmyslně zapískaný offside, sice to nebyl gól, ale roh jsme měli dostat). Takž Live jsme okradli a na Mikuláše dostanou Slepice náklep.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to byl mazec ten offside hned jak ukazali praporek jsme rikal ze ani nahodou, ale to ze to bylo min o 3 metry a zapiskal to jsme cumel teda

Reagovat
kubys

Jinak Sears není zraněný, nevím, proč nebyl nominován, ale to je asi stejně jedno - dneska by jej tam Zola asi neposlal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jen tak pro zajimavost... dik

Reagovat
kubys

V pohodě, taky jsem se divil

Reagovat
honziss

Spíš bych řekl, že se LFC snažil tlačit, a né že talčil. Jenomže byli dost bezradní a občas to už bylo spíš zoufalství. Obrana včetně Greena momentálně pracuje skvěle. A taktika kterou Zola naordinoval byla trefou do černého.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči mohli ukázať Fernandovi že to dokážu aj bez neho,nebudem sa vyhovárať na neštastie či na rozhodcu,ale dodám:ĽUTUJEM TÝCH LUDÍ KTORÍ VYZDVYHOVALI PRÁCU BENITÉZA!!!

PS:Bellamy,Green...

Reagovat
papos182

staci aby chybel jeden z dvojice gerrard, torres...a liverpool nedokaze dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, sme prvni, ale ty ztraty za 0:0 nas budou mrzet..

Reagovat
Fedro

To nás teda budou mrzet, je to škoda mohli mít 3 body náskok takle mají jeden. Je vidět že ná,m chybí Torres, bez něho je Liverpool v háji, Keane se trápí a Gerrard nemá s kym kombinovat

Reagovat
alias

Tak Liverpool opět tragický. Vůbec poslední dobou zápasy PL svojí kvalitou zaostávají za zápasy italské, španělské a německé ligy. Shlédl jsem tento víkend 14 celých utkání ze zahr. lig a PL mi z toho vyšla nejhůře, stejně tak jako minulý víkend. nejlepší zápas tohoto víkendu: 1. Palermo - Milano, 2. Sevilla-Barcelona 3. Getafe-Real 4. Chelsea-Arsenal, SaoPaulo-Fluminense minulý víkend:Torino-Milano, 2 HSV-Bremen, 3.Fiorentina-Udine, 4. SanMartin-BocaJuniors 5. Manch.City-Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

hm, myslím, že o titulu je pomalu rozhodnuto, MU se začíná rozjíždět a když si to sám neposere, tak budou mít ve vitríně třetí titul hezky v řadě a přepíšou zároveň historii v kolonce "nejúspěšnější anglický klub"...

Reagovat
smazaný uživatel

To dufam, aj to ze to Spurs este potiahnu o dost vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

,To sa ešte načakajú....

Reagovat
Devil

Kdo si pocka,ten se docka!

Reagovat
Tomanatura

WHU Takto prece nehraje prvni tym tabulky. Betles se opet pohrbi sami, jako kazdy rok

Reagovat
honziss

Škoda, chtěl jsem výhru, ale i bod je dobrý. Doufám, žes měl aspoň klidné spaní..

Reagovat
smazaný uživatel

Mal a nebol sam, dnes sa spalo vyborne

Reagovat
mike.84

blbeček wenger zase ukazal jaky je to "pan chci-jen-spravedlnost" pokažde brečí, když je proti němu zapiskané něco, chce vymítit chyby rozhdočích, ale je rád že v te krizi, která ho brzy potopí, dokázal porazit cfc jasným golem z offsidu (ale uznavam že se to prostě děje a j to součast fotbalu, cfc prostě měli at druhý gol) ale ja se k tomu ani "chlapsky" nevratí v pozapasovém rozhovoru z něho děla blbečka a žabožrouta,. v opačných případech by šel nejradši až do haagu aby mu soud uznal tři body za chybu rozhodčího. btw i afričan by měl lepší ang přizvuk za tu dobu co by byl v anglii, kdežto debílek frantík i za těch cca 10 let mluví jak kašpar . zápas to byl pěkný, i man´s derby.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele