Anglická Premier League - souhrn 12. kola

07.11.2009, 18:02, aktualizováno 09.11.2009, 23:02
Komentáře a souhrny
Výsledková mizérie Liverpoolu pokračuje. Reds opět ztratili body, tentokrát doma s Birminghamem za remízu 2:2. Svěřenci Rafaela Beníteze tak zůstali na sedmém místě, Birmingham poskočil na patnáctou příčku.

Aston Villa - Bolton Wanderers 5:1

07.11.2009 16:00

Góly: 5. Ashley Young, 43. Gabriel Agbonlahor, 53. John Carew, 72. James Milner, 75. Carlos Cuéllar - 44. Johan Elmander

Celek z Birminghamu je letos znám především dobrou defenzivní hrou, dnes však předvedl ofenzivní smršť, když přes slabou obranu protlačil hned pět gólů. Nezastavil ho tak ani gól do šatny a Bolton pokračuje ve vysokých prohrách, které načal dvojzápasem s Chelsea.

Villans začali okamžitým tlakem na svého soupeře a hned ve třetí minutě hlavičkoval po rohu Younga Cuellar, jehož dobrý pokus vytlačil ještě lepším zákrokem Jääskeläinen. Uplynula další minuta a vysoký Carew se prosadil mezi dvěma obránci hlavičkou, kterou hostující brankář opět vyrazil. Tentokrát však pouze k Youngovi, který nekompromisně pod břevno otevřel skóre utkání.

Výtečný úvod mohl domácím zkazit Davies, který se dostal k hlavičce po přímém kopu Taylora a až Cuellar musel vykopávat z malého vápna za překonaným Friedelem. V devatenácté minutě mohl jasnou převahu domácích potvrdit Agbonlahor, když se i přes tísnění bývalého spoluhráče Knighta dostal ke střele z otočky, nicméně z pár metrů mířil těsně nad břevno.

I přes stálou převahu se postupem času Bolton dostával do hry, zbytečně však ztroskotával ještě před finální přihrávkou. S blížícím se závěrem dokonce převzal iniciativu do svých rukou, nicméně byl to právě Carew, který svou hlavičkou mohl přidat další gól. Míč však netrefil podle svých přestav a slabší pokus ukryl do náruče Jääskeläinen.

S koncem poločasu se ale diváci mohli začít parádně bavit. Nejprve si Ashley Young u lajny přizvedl míč, aby přes hlavu poslal pas na Carewa. Ten si ještě musel u brankové čáry poradit s obráncem, míč zastihl těsně před autem, aby zpětnou nahrávkou našel volného Agbonlahora, který si příhru nejprve zpracoval a následně dokonal dílo střelou mezi nohy zkušeného brankáře.

Radost z dvoubrankového vedení netrvala nikterak dlouho. Po dvou minutách si na dlouhý pas naběhl Cahill, jehož zblokovaná střela skončila na tyči. Než se však Friedel stačil zorientovat, doběhl k míči střídající Elmander a do prázdné branky dorazil. Celý první poločas přinášel několik povedených parádiček i hodně nepřesných přihrávek a střel, diváci se rozhodně nenudili.

A úvod druhé půle začala snad ještě v lepším světle. Bolton začal aktivně, a i když se domácí nenechávali nasazením zahanbit, musel Friedel řešit hned několik situací. Největší příležitost měl Muamba, Friedel bravurním zákrokem jeho volej zastavil. Chvíli poté se v nepřehledné situaci snažili zakončit Agbonlahor a Young, s notnou dávkou štěstí se však hostům podařilo míč odkopnout.

Young hned v dalším momentu se pokoušel o stejný gól jako proti West Hamu, tentokrát však nebyl jeho padající pokus tak přesný. Jenže přišla další minuta, Milner nahrál do vápna Carewovi, který stál zády brance, kde mu v obratu bránil Knight. Jenže i přes to se mohutný norský obr obtočil, následně procpal míč mezi nohami pasivního Cahilla a z malého vápna nemohl neskórovat - 3:1.

A to zdaleka nebylo vše. Young u lajny vybojoval přímý kop, který sám rozehrál na Carewa. Ten byl ve vápně faulován Daviesem a kopala se penalta. K té se postavil Milner, jenže jeho střelu nohou vyrazil Jääskeläinen pouze k Sidwellovi, ten v těžké pozici napálil tyč a s velkým štěstím se míč vrátil k neúspěšnému Milnerovi, který konečně dopravil míč do sítě.

Nabuzená Aston Villa pokračovala v drtivém tempu, a když Lee využil přihrávky Daviese pouze ke střele mimo, přišel na druhé straně již pátý gól. Milner nacentroval od levé lajny a našel Cuellara, ten hlavičkou líznul míč a mohl se tak radovat z dovršení pověstného bůra. Závěr zápasu tak byl pouhou povinností, Martin O’Neill naprosto proti svému smýšlení využil všech tří střídání, kdy na hřiště poslal mladé naděje. V závěru navíc ještě mohl Young z přímého kopu přidat další gól, Jääskeläinen však bravurním zákrokem odvrátil ještě větší potupu.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Portsmouth FC 3:1

07.11.2009 16:00

Góly: 53. Jason Roberts, 73. Ryan Nelsen, 86. Jason Roberts - 15. Jamie O'Hara

Portsmouth se v posledních zápase po nepovedeném startu značně zvedl a své stoupající formy chtěl využít také na půdě Blackburnu. Velmi brzo se ujal vedení, ve druhém poločase už ale domácím hráčům konkurovat nedokázal, a proto padl v poměru 1:3.

Úvodní dějství se neslo převážně ve znamení tvrdého boje. Ani jeden celek si příliš gólových šancí nevypracoval, a tak byli fanoušci rádi i za nepřesně pokus Kaboula a O’Hary. Druhému jmenovanému hráči se však v 16. minutě povedlo zacílit přesně. Jeho parádní rána z větší vzdálenosti skončila za zády Paula Robinsona, který na ní nedokázal včas zareagovat. Až do přestávky se na hřišti si nic extra zajímavého nedělo, především domácí hráči se jen horko těžko dostávali do nějakých nebezpečnějších pozic.

Domácí kouč byl s výkonem svých svěřenců značně nespokojený, a proto se už o přestávce rozhodl hned pro dvojitou změnu. Na hřiště poslal útočníky McCarthyho s Robertsem, a i díky nim nakonec Blackburn stav utkání dokázal otočit.

V 54. minutě po Dunnově rohovém kopu sklepl míč pro Robertse Nelsen a anglický útočník vyrovnal na 1:1. Přesně o dvacet minut později se na hřišti událo něco podobného. K zahraní kopu od rohového praporku se opět postavil Dunn, stejně jako v předchozím případě našel Nelsena, který se tentokrát prosadil hlavou. Blackburn nechtěl v závěru připustit nějaké velké problémy, a tak své vedení pojistil. Přesně opět mířil střídající Roberts.

Více informací k zápasu

Manchester City - Burnley FC 3:3

07.11.2009 16:00

Góly: 43. Shaun Wright-Phillips, 55. Kolo Touré, 58. Craig Bellamy - 19. Graham Alexander (pen.), 32. Steven Fletcher, 87. Kevin McDonald

Po čtyřech remízách v řadě už chtěli svěřenci kouče Hughese za každou cenu zvítězit. Měli k tomu výbornou příležitost, jelikož na svém stadiónu hostili nováčka z Burnley. Ten, kdo čekal jasný průběh utkání, ale musel být značně zklamaný. Hosté totiž hodně nečekaně vyválčili nesmírně cenný bod za remízu 3:3.

Burnley v prvním poločase šokovalo celý Manchester. Téměř nikdo nepočítal s tím, že by tento nováček mohl Citizens tak zle zatopit. První varování od Clarets přitom přišlo už v osmé minutě. Zkušený Alexander zahrával přímý kop, míč poslal k útočníku Blakeovi, ale jeho následný pokus šel jen těsně vedle tyčky. Brzy se osmělil také Manchester. Bellamy se snažil najít parťáka Adebayora, ovšem přihrávka k jeho kopačkám v dobré příležitosti nedošla.

V 19. minutě dostalo Burnley výhodu penalty. Lescott zahrál ve vápně rukou a nařízený pokutový kop proměnil záložník Alexander. Ještě větší šok pro domácí fanoušky přišel o třináct minut později. Do prázdné brány posílal míč Steven Fletcher. Tentýž hráč mohl krátce na to přidat i druhý gól, avšak hlavička mu nesedla. Manchester City do přestávky nakonec přeci jen alespoň snížil. Wright-Phillips se opřel do míče, který líznul nohu Jordana, změnil směr a skončil za zády Jensena.

Po změně stran se na hřišti objevil už nový Manchester, který dokázal během třinácti minut zcela otočit stav utkání. První gól ve druhé půli vsítil Kolo Touré, jenž přesně zakončoval po přímém kopu. Uběhly ovšem pouze tři minutky a přišel třetí gól Citizens. Postaral se o něj Craig Bellamy. Irela.3.nd uvolnil na pravé straně hřiště Wright-Phillipse, který následným centrem do vápna našel právě velšského záložníka, a ten již větších problémů skóroval.

Na nepříznivě se vyvíjející stav utkání ale Burnley nijak zareagovat nedokázalo. Z větší vzdálenosti to vyzkoušel alespoň Fletcher, ovšem bezúspěšně. O moc lépe si nevedl následně na druhé straně Tévez. Argentinský kanonýr mohl pojistit vedení také v 73. minutě, jenže jeho pokus skončil nepochopitelně nad.

Vlastní gól si málem naopak vstřelil po rohovém kopu Carlisle, včas ale zasáhnul útočník Nugent a odvrátil jej do bezpečí. Když už se zdálo, že si závěr utkání Manchester pohlídá, Burnley hodně nečekaně udeřilo. Nugentův centr sklep Fletcher pro McDonalda, který se při zakončení nemýlil a stanovil tak konečný účet tohoto střetnutí.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Sunderland AFC 2:0

07.11.2009 16:00

Góly: 12. Robbie Keane, 68. Tom Huddlestone

Tottenhamu se v poslední době nedařilo podle představ, a tak to chtěl dnes proti Sunderlandu změnit. Velmi rychle se zásluhou Keanea dostal do vedení, poté však převzal otěže zápasu soupeř a několikrát nebezpečně zahrozil. Když ovšem neproměnil penaltu hostující Bent, výhru Spurs nádhernou ránou pečetil Huddlestone.

Sunderland se sice v úvodních minutách nedostal do žádného pořádného zakončení, ale i tak byl na hřišti o poznání aktivnější. Na konto si připsal také první vážnější šanci, která přišla v 6. minutě, kdy přízemní centr Campbella Henderson sice zasáhl, ale Gomese nijak neohrozil. Směrem dopředu to od Tottenhamu nebylo ze začátku ani zdaleka ideální. Přesto šel ve 12. minutě do vedení. Po Assou-Ekottově centru vyhrál v pokutovém území hlavičkový souboj Crouch, míč se snesl ke Keanovi a ten nadvakrát Gordona nakonec přeci jen překonal - 1:0.

V 17. minutě se hnal do další zajímavé šance Jenas, včas byl ovšem zastaven Turnerem. Na druhé straně vyzkoušel štěstí z velké dálky Bardsley, jenže mířil mimo. Sunderland se sice snažil vyrovnat, ale většinu jeho střel dokázali zblokovat domácí hráči. Až v 34. minutě měli Black Cats zajímavou příležitost ke vstřelení gólu. Campbell vybojoval míč na pravé straně hřiště, poslal jej do šestnáctky, kde neuspěl v souboji s Gomesem Bent. V tomto momentě se mohla možná i pískat penalta.

Ještě blíže vyrovnání se ocitl v 38. minutě Andy Reid, který svou nádhernou dalekonosnou střelou trefil tyčku. Už o minutu později se musel opět vyznamenat Gomes, a to když se proti němu objevil Richardson, jenž využil špatné hlavičky Čorluky. Brazilský gólman ale koleny míč vyrazil. Závěr první půle sice zcela jasně ovládl Sunderland, jenže svou převahu nepřetavil ve svůj první gól.

Druhý poločas začal podobně jako skončil ten první, tedy velkým tlakem hostů, který vyvrcholil v 52. minutě. Bent se dostával do zajímavé příležitosti, a tak musel zasáhnout gólman Gomes, který jej zastavil v pokutovém území nedovoleně, viděl žlutou kartu a navíc zařídil pro Sunderland penaltu. Tu chtěl proměnit samotný postižený, jenže pomsta bývalému klubu mu nevyšla. Domácí gólmanská jednička jeho pokus vyrazila.

I poté ale svěřenci kouče Bruce byli aktivnějším celkem na hřišti. Ovšem nescházelo mnoho a mohli jít kohouti z ničeho nic do dvougólového vedení. Včas před Defoem ale zasáhl brankář Gordon, který byl poté nějakou dobu ošetřován a nakonec musel po necelých deseti minutách ze hřiště. Náhradník Fulop si ještě ani pořádně nesáhl na míč a už jej lovil ze sítě. Z dálky napřáhnul Huddlestone a s pomocí břevna jej dostal brány Sunderlandu.

O třetí gól pro Tottenham se pokoušel střídající Niko Kranjčar, ale z voleje nemířil přesně. I když v závěru už tlak Sunderlandu značně opadl, blízko snížení se ocitl v 83. minutě Turner, s jeho hlavičkou si však poradil dnes vynikající Gomes. I díky němu nakonec Spurs zvítězili.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC 1:4

07.11.2009 18:30

Góly: 89. Jody Craddock - 28. Ronald Zubar (vl.), 36. Jody Craddock (vl.), 45. Cesc Fàbregas, 66. Andrej Aršavin

A to to zezačátku vypadalo tak dobře! Wolverhampton se na slovutný Arsenal vrhl se skutečnou vervou, nicméně postupem času úplně odpadl a byl rád alespoň za jednu branku, kterou Craddock jen korigoval na 1:4 z pohledů zlomených Vlků.

Začátek podceňovaného Wolverhamptonu nebyl vůbec k zahození. Domácí málem zužitkovali hned první dva rohové kopy, když při tom prvním hasil na zadní tyči Gibbs, zatímco ten druhý vyústil v nepřesnou hlavičku Ebankse-Blakea. Dokonce se dá říct, že Vlci měli věhlasného soupeře alespoň v první dvacetiminutovce pod palcem. Jen párkrát ho pustili za půlku, za což si velkou měrou mohli i sami Londýňané kažením rutinních přihrávek. Přesto to byli právě oni, kdo se ujal vedení a nejinak než za vydatného přispění paní štěstěny. Fabregasův centr od rohového praporku si stehnem do vlastní sítě srazil Zubar, na kterého nepříjemně vyvíjel tlak Eduardo. Za oživlé hosty mohl okamžitě zvyšovat Ramsey, ale Van Persieho centr odhlavičkoval jen přímo do Hennesseyho.

Wolves do dnešního zápasu naskočili možná až příliš nahecovaní a ta přemotivovanost byla dobře znát na neustálých okénkách v jejich obraně. Arsenal tak měl prakticky co tři minuty možnost přečíslení a třebaže jimi doteď neotřele pohrdal, málokdy vídanou situaci dva na jednoho vyřešili Ramsey s Eduardem brilantně. Velšský záložník těsně před šestnáctkou předal míč svému kolegovi, jenž neváhal a bezkonkurenčním obloučkem ještě za pomoci teče Craddocka zesměšnil vyběhnuvšího Hennesseyho - 0:2. Zatímco první dvě branky byly připsány domácím hráčům jako vlastní, ta třetí už takovou naději ani neměla. Fabregas se totiž v poslední minutě první půle trefil po Persieho excelentním sklepnutí Sagnovy přihrávky.

Do druhého dějství už nastoupili daleko klidnější Vlci a Kanonýři hned moc nevěděli, čím je zaskočit. Až Aršavinova zářná 66. minuta, do níž vtěsnal jednu povedenou vyraženou a jednu gólovou střelu, tedy přinesla čtvrtý míč v síti Hennesseyho. Ten nejprve vyrazil Rusův pokus po individuální akci, avšak posléze centr z rohu jen vyboxoval k Aršavinovi, jehož pohotový volej s obavami doskákal za brankovou čáru.

Arsenal byl nebezpečnější i ve zbývajících minutách, Vlky přece jen ty čtyři inkasované góly musely nějak tížit. Jenže Eduarda tváří v tvář vychytal Hennessey a Fabregas pro změnu zahodil skvělou příležitost ke skórování po Persieho výzvě. Létající Holanďan pak byl na hřišti ze všech nejvíce vidět až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Sám nedokázal zužitkovat strašidelnou malou domů, aby záhy nahrával Rosickému na střelu nad břevno. V poslední minutě na sebe ještě strhl pozornost domácí Craddock, který přesnou hlavičkou po rohovém kopu obstaral alespoň čestný zásah Wolves. Tento velezkušený stoper, jenž v předchozích sezonách v Premier League dosáhl na pouhé dva góly, tak ve dvou kolech skóroval již potřetí.

Více informací k zápasu

Hull City - Stoke City 2:1

08.11.2009 14:30

Góly: 62. Seyi Olofinjana, 90. Jan Vennegoor of Hesselink - 29. Matthew Etherington

Brown je zřejmě nejméně na čtrnáct dní osvobozen od tlaku veřejnosti. Jeho Tygři totiž Potters kousali do poslední chvilky, což se jim ve finále náramně vyplatilo. Vennegoor of Hesselink promptně dorazil do sítě Bullardův pokus a senzační obrat byl na světě.

V posledních dnech deštěm často krápěné hřiště na KC Stadium zprvu působilo fotbalistům nemalé obtíže. Ani nepříznivé podmínky však oběma mužstvům nebránily ve střízlivém startu do utkání. Živým dojmem působil hlavně Jimmy Bullard, debutující v základní sestavě Hullu, jehož rána zpoza pokutového území proletěla jen těsně kolem pravé tyče Sorensenovy klece.

Z podobné pozice na druhé straně pálil i Fuller, který si na soupeřově brankáři dokonce vynutil první zákrok. Zápas v první půli neměl svého neomezeného vládce, přesto hlavně na Tigers byla znát touha bojovat za svého manažera. Hull však často zrazovala finální fáze nadějných akcí. Mrzet je mohl především únik Garcii, který ještě směřoval míč před prázdnou branku k Huntovi, ovšem Shawcross včasným skluzem jeho záměr zmařil.

Jakkoliv se Hull snažil o docílení vedoucí branky, stačilo, aby ho jednou zradila defenzíva, a veškerá dosavadní snaha šla do kytek. Shawcrossův dlouhý balon překvapivě dopadl až k Etheringtonovi, který zleva rázem unikal nikým neotravován vstříc Dukeovi. Poté sebevědomě nevyužil možnosti přihrávat do výhodnější pozice Fullerovi a nekompromisně propálil protivníkova golmana. Tygři pak byli do přestávky poměrně nesví. To perfektně dokumentovalo Olofinjanovo řešení tutové šance, v níž si nevěřil na střelu a místo ní volil přihrávku do země nikoho.

Ani počátek druhé půle se Tygrům zrovna nepovedl. Brzy při nich stáli všichni svatí, když si Etherington na hraně šestnáctky šikovně narazil s Fullerem, aby posléze vyslal na malé vápno nepříjemný centr, který Gardner s Dukem odrazili vedle, ani nevěděli jak. Přesto se co nevidět pro Hull vše v dobré obrátilo. Po hodině hry odčinil své předešlé zaváhání Olofinjana, když si ve vzdálenosti 20 metrů od soupeřovy svatyně udělal dostatek prostoru na překrásnou střelu placírkou přesně pod břevno, aby tak zařídil pro svůj tým vyrovnání.

Své spoluhráče tímto evidentně povzbudil. Když pak po dalších deseti minutách za sebou nechal balon Sorensen a na Fagana zírala zcela odkrytá kasa, fanoušci Hullu už se viděli v sedmém nebi. Ovšem předčasně - útočník ve žlutém se střelu připravoval tak dlouho, až nakonec vypálil tuze nepřesně. Takové spáleniště se Tigers nemuselo vůbec vyplatit, když Whelan při exekuci standardky všechny překvapil centrem namísto střely a Shawcross následně hlavičkoval do břevna.

Klíčovým okamžikem dnešního duelu se však zdá být zbytečné vyloučení kapitána hostí Abdoulayeho Fayého, který do souboje s Barmbym doklouzal až příliš pozdě a inkasoval druhou žlutou kartu. Hull pak přesilovky využil k zajímavému tlaku, z něhož také vzešel vedoucí gól. Bullard již v nastavení pokoušel štěstí dalekonosnou pumelicí, ta ještě lízla jednoho z pruhovaných borců, Sorensenem byla jen vyražena a střídající žolík Vennegoor of Hesselink reagoval nejpohotověji, jak mohl - 2:1.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 1:2

08.11.2009 16:00

Góly: 65. Tony Hibbert (vl.) - 27. Louis Saha, 64. Dan Gosling

West Ham je v tom znovu! Na poslední vítězství nenavázal, ztrátu tentokráte nezačal dotahovat později, než by bylo bývalo zdrávo, nýbrž až příliš pozdě. Ani pod koncovým nátlakem domácích Everton nepolevil a uhájil těsně vítězství 2:1.

V prvním poločase se obě strany prezentovaly zejména křídelní hrou, což je především devíza celku z Liverpoolu. Maximem West Hamu tak nadlouho byla úvodní šance utkání, kdy se Franco dostal před Yoba, opřel se do centru Fauberta a zblízka jen těsně minul. Toffees sice nebyli o nic nebezpečnější, také oni spíš centrovali a centrovali, aniž by nějak ohrozili Greena, přesto se však ještě před dovršením půl hodiny hry ujali vedení. Po přihrávce Cahilla se do balonu zpoza šestnáctky opřel Saha a nechytatelnou bombou trefil přesně prostor u pravé tyče. Tentýž hráč pak ještě hlavičkoval těsně mimo.

V druhé půli se pokračovalo v zaběhnutých kolejích, přesněji řečeno v nemastné neslané hře mezi oběma pokutovými územími. West Ham nejevil nějakou enormní snahu o vyrovnání, snad jen Stanislasova odvážná střela z bezmála dvaceti metrů, která div nelízala pravou tyč Howardovy klece, stojí za zmínku. Tedy aspoň do té doby, než Everton zdvojnásobil své vedení. Gosling dostal na pravé straně možnost hned nadvakrát ozkoušet pozornost Greena, jenž nejprve zasáhl, avšak podruhé už proti němu byl i on krátký.

Až druhá inkasovaná branka zafungovala - Kladiváři se konečně probrali. Hned z prvního protiútoku navíc vzešla stoprocentní šance, navíc s gólovým nádechem. Pěkný míč Diamantiho si zpracoval Stanislas, jemným obloučkem přehodil Howarda a proces neomylného putování balonu za brankovou čáru již Hibbert stihl tak akorát urychlit - 1:2. Svého soupeře pak Hammers co nevidět donutili ke zformování nefalšovaného házenkářského bloku a jakmile evertonští vyrazili na zteč, oni okamžitě vyráželi k brejkům. Z těch také hrozili především. Hines jeden takový trestuhodně zbabral, když po bleskurychlé narážečce dvou spoluhráčů a finálním pasu Cahilla zakončoval nepřesně. Právě proti němu a rovněž proti přímému kopu Diamantiho pak již musel zasahovat i Robert Green. V nastavení pak ještě Parkerův přízemní centr způsobil podivný zmatek ve vápně Evertonu, to však bylo ze strany West Hamu úplně všechno.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Fulham FC 1:1

08.11.2009 16:00

Góly: 13. Emmerson Boyce - 39. Clint Dempsey (pen.)

Wigan s Fulhamem se neodloučily ani po vzájemném souboji, nadále zůstávají v těsné blízkosti. Pouhých šestnáct tisíc diváků přihlíželo zápasu s dostatkem šancí a pohledných kombinací, po němž nakonec vítěze neznáme.

Zvláštní, nikým a ničím neopodstatněná změna rozhodčích se udála těsně před výkopem, když Marka Clattenburga v pozici hlavního sudího vystřídal Phil Dowd. To však hráče nemohlo nijak rozhodit, zejména Wigan si zpíval tu svou písničku - snažil se hrát trpělivě, kontrolovat hru a vytvořit si počáteční tlak. Ten byl každopádně nicotný, takže první opravdovou gólovku si pro prořídlé ochozy přichystali hosté. Zamorův lahůdkový balon však osamocený útočník Fulhamu Erik Nevland odhlavičkoval pouze do tyče. A vousaté "nedáš-dostaneš" pronesl fotbalový bůh také dnes nad DW Stadium. S pokusem Diamého si ještě Schwarzer sice poradil, ovšem na Boyceův volej po sklepnutí Scharnera již nedosáhl. Tehdy běžela teprve 14. minuta a hned za dvě minuty se musel australský brankář vytáhnout zase - tentokráte proti kroucené střele N’Zogbii.

Fulham měl velké problémy s ovládnutím zápasu, neboť střed pole měl pod palcem domácí Diamé. Nebezpečnější tak byli celkem přirozeně Latics, když krátce za sebou dvakrát ordinoval Rodallega a jednou hlavičkoval nad Scharner. Přestože docela tápali, Cottagers se však přeci jen dočkali vyrovnání, a to ještě před přestávkou. Nepříliš obratný Bramble totiž ve vlastní šestnáctce podrazil Dempseyho a dovolil mu následně z penalty vsítit třetí gól ve třech po sobě jdoucích zápasech.

Hosté se dokonce mohli ujmout vedení krátce po začátku druhého dějství, jenže bravurní Kirkland si poradil jak s Dempseyho přímým kopem, tak s Greeningovou okamžitou dorážkou. Otěže zápasu ale ve svých rukou i nadále svíral Athletic. Solidní zákroky musel Schwarzer vytáhnout proti pokusům Scharnera a Thomase, N’Zogbiovi zase nedovolil dotáhnout do konce fenomenální třicetimetrový slalom skrze zkoprnělou obranu Fulhamu. Cottagers se o slovo opět přihlásili až těsně před koncem, kdy štěstí pokoušeli Dempsey s Duffem. Poslední hláska pak připadla domácímu N’Zogbiovi a jeho exekuci standardní situace.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester United 1:0

08.11.2009 17:00

Góly: 76. John Terry

Souboj první Chelsea s druhým Manchesterem dlouhou dobu nenabízel žádnou mimořádnou podívanou a gólové šance. Po brance Johna Terryho ze 76. minuty se vše změnilo, United i přes velký tlak ale vyrovnat už nestihli a potřetí v sezóně prohráli.

Počáteční minutky nenabídly žádné zajímavé momenty, a tak diváky, především ty televizní, pobavil fanoušek, který za žádnou cenu nechtěl vrátit míč obránci Johnu O'Sheovi k hození autu. Po důsledné domluvě pořadatelů však nakonec změnil názor...

Ale zpátky k fotbalu. Gólmana van der Sara zaměstnal jako první obránce Branislav Ivanovič. S jeho pozemní ranou z velkého úhlu si ovšem zkušený gólman bez potíží poradil. V 11. minutě se pro změnu snažil nadělat nepříjemnosti domácí defenzívě Wayne Rooney. Ten se sice dokázal obtočit okolo Carvalha, jenže z těžké pozice nakonec trefil jen boční síť. O tři minuty později se pro změnu dožadoval po souboji s Terrym penalty drobný Valencia, podle očekávání ale nebyl vyslyšen.

Směrem dopředu to od Chelsea nebylo ze začátku zrovna nejlepší. Nebezpečné duo Anelka - Drogba se do hry příliš často nedostávalo, za což mohlo hlavně dosti nepřesností ve hře Blues. Až v 28. minutě se zbavil Anelka Evry a dalekonosnou pozemní ranou protáhl van der Sara. O něco podobného se pokoušel na druhé straně i Carrick, ale dopadlo to podobně jako v předchozím případě.

Ani zbývající čas do přestávky o nic víc zajímavější fotbal nenabídl. Do zakončení, kterému by mohli fanoušci zatleskat, se oba celek příliš často nedostával. A tak není divu, že se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran začal aktivněji hostující Manchester. Nejprve pálil nepřesně z hranice pokutového území Fletcher, následně se naopak snažil centrem najít Giggs nevysokého Andersona, který se ale k hlavičce nedostal. V 51. minutě pálil technicky po dlouhém výkopu Petra Čecha připravený Didier Drogba, jenže jeho střela z dobrých 25 metrů si s přesností nepotýkala.

Bohužel ani ve druhém poločase se předváděná hra příliš nezměnila. K vidění byla jen řada pološancí, jakou měl například Fletcher, proti němuž ovšem včas zasáhl Carvalho a zmezil možnému nebezpečí, nebo Frank Lampard, s jehož volejí si zase poradil van der Sar. Až v 67. minutě mohl se stavem 0:0 něco udělat Wayne Rooney. Ten si narazil s Valenciou, avšak nemířil přesně. Už o minutu později musel předvést parádní zákrok Petr Čech, a to když vyzkoušel jeho pozornost opět aktivní Rooney.

Chelsea dnes chtěla za každou cenu vyhrát a v 76. minutě k tomu udělala rozhodující krok. Fletcher se dopustil faulu na Colea u levé postranní čáry, rozhodčí Atkinson odpískal přímý kop a z něho domácí hráči udeřili. Frank Lampard centroval do pokutového území, na zadní tyči našel kapitána Johna Terryho, který hlavou vsítil svůj první gól letošní sezóny.

Nejblíže vyrovnání byl Manchester v 83. minutě. Po rohovém kopu Giggse míč doputoval k volnému Valenciovi, který však ve výhodné pozici až trestuhodně netrefil bránu. I když kouč Ferguson na poslední okamžiky posílil ofenzívu, k ničemu kloudnému to nevedlo. Manchester si odvezl ze Stamford Bridge porážku 0:1.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Birmingham City 2:2

09.11.2009 21:00

Góly: 13. David N'Gog, 71. Steven Gerrard (pen.) - 26. Christian Benítez, 45. Cameron Jerome

Jen N’Gogův herecký výkon hodný Oscara odvrátil další plnohodnotnou liverpoolskou pohromu. Takhle Reds doma s Birminghamem uhráli alespoň remízu 2:2, která však z jejich pohledu nic neřeší. Zůstávají sedmí a Benitezova pozice je i nadále nejistá.

Také v Liverpoolu se minutou ticha s odstupem času zavzpomínalo na oběti první světové války. A ve stínání hlav se pokračovalo i dnes večer na Anfieldu. Už ve třinácté minutě si Reds zahráli kulečník s Joem Hartem, o kterého si dvakrát narazili, aby pak N’Gog triumfálně trefil dírku.

Birminghamský brankář se skutečně musel vytasit hned se dvěma excelentními zákroky, když zblízka likvidoval pokusy N’Goga a Kuyta, přesto byl hned záhy popraven. Riera totiž ještě poslepu odcentroval přesně na francouzského zástupce Fernanda Torrese a ten z voleje rozjásal The Kop i všechny přilehlé tribuny. O pár chvil později na liverpoolském bojišti padl další statečný z řad hostí - už po čtvrthodině hry v bolestech opouštěl hřiště Fin Tainio.

Také Brums se však brzy ukázali jako zdatní kati. Hned čtyři z nich se ve 26. minutě podíleli na jejich prvním gólu zápasu. McFadden centroval, Roger Johnson s Ridgewellem posloužili coby hlavičkující "přiťukávači" a Benitez celé dílo snadným doklepnutím dokončil. Co na tom, že na balon možná číhal v mírném ofsajdovém postavení, svému jmenovci na lavičce Liverpoolu starosti přidělal tak jako tak.

Birminghamští však vyrovnávací brankou rozhodně neměli vyhráno, to bylo i předem docela jasné. A především ve 32. minutě se pořádně zapotili. V hustém závaru před Hartovou svatyní se však nejprve ukopl N’Gog, pak jasná střela vůbec nesedla Lucasovi a celé bombardování vápna hostí završil Škrťel pumelicí pánu bohu do oken.

Konec prvního poločasu provázel nejen další blok tuhého obléhání Hartova teritoria, ale i nešťastný souboj Riery s jedním z protivníků, ze kterého španělský navrátilec vyvázl zřejmě s obnoveným zraněním podkolenní šlachy. Na hřiště se tak znovu podívala liverpoolská modla Steven Gerrard. V neposlední řadě se ovšem hladové publikum dočkalo rovněž další trefy, překvapivě však do sítě Reds. Ve druhé minutě nastavení Jerome ustál opakovaný atak Mascherana a z dobrých 35 metrů se nadechl k dalekonosné ráně, která k údivu všech zaplula přesně pod břevno Reinovy klece.

Červenými oblíbené závary v pokutovém území soupeře se v druhé půli moc často nekonaly. Byly to spíše dalekonosné pokusy, co Harta udržovalo v pohotovosti, třebaže míč na kopačkách měli vlastně jen oni. Tak akorát Lucas však byl schopný trefit prostor mezi třemi tyčemi. Až když si po hodině hry Johnson na pravé straně opět pohrál s Ridgewellem a nacentroval před bránu, Gerrardova hlavička z výtečné pozice jen lízala levou tyč Hartovy svatyně.

To byla konečně první velká šance Reds v druhém dějství. Pak už to víceméně šlapalo tak, jak mělo. Šikovný průnik N’Goga a jeho následný sudím neprohlédnutý pokus o překonání rekordu ve skoku dalekém vyústily v pokutový kop a pořádné rozčilení "faulujícího" Carsleyho. Ten musel být ještě více rozlícen, když vzápětí Gerrard poslal Harta přesně na opačnou stranu.

Závěrečný tlak Liverpoolu se sice dostavil a byl i soustavný, ovšem pořádné nebezpečí dlouho nenesl. Až sedm minut před koncem si N’Gog přiběhl pro prudký centr Gerrarda a na bližší tyči zakončoval jen těsně vedle. Nesmíme zapomenout také na další oběť dnešního válčení, drže se za stehenní sval totiž scénu ke konci duelu opouštěl i Yossi Benayoun. Kdoví, možná právě on měl být tím, kdo rozhodne o vítězství Liverpoolu. Bez něj to každopádně Reds nezvládli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC12100229:830
2.Arsenal FC1181236:1425
3.Manchester United1281323:1225
4.Tottenham Hotspur1271423:1722
5.Aston Villa1263320:1221
6.Manchester City1155121:1420
7.Liverpool FC1261527:1819
8.Sunderland AFC1252520:1917
9.Stoke City1244412:1516
10.Burnley FC1251615:2516
11.Fulham FC1143414:1415
12.Everton FC1143415:1715
13.Wigan Athletic1242613:2214
14.Blackburn Rovers1141614:2513
15.Birmingham City1233610:1412
16.Bolton Wanderers1132615:2411
17.Hull City1232710:2511
18.West Ham United1224616:2010
19.Wolverhampton Wanderers1224612:2210
20.Portsmouth FC1221910:187

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1076)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gratulace na White Hart Lane...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zaslúžená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked Sunderland bol podla ocakavania huzevnaty super, ale dnes im to nastastie neslo v koncovke....

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderlandu to v koncovce nejde v poslední době vůbec... Začalo to proti Ville v CC (kdy Jones nedal penaltu a Richardson sám neuspěl proti Guzmanovi), pokračovalo to proti West Hamu (tam to narozdíl od dneška vyšlo Reidovi skvěle), konče dnes na WHL... Penalta nebyla, Bent ji poprávu nedal, takže předpokládám, že se podobně jako Jones proti WHU tak i on proti Arsenalu vyčervení a celý útok půjde do prdele, protože ani Healy a koneckonců ani Campbell nemají nahráno...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom CC som nevedel tak to sa im ta smola taha uz celkom dlho...

Reagovat
smazaný uživatel

jak teda přivítali Yidos Benta-pískali?

Reagovat
smazaný uživatel

Poprávu po té "penaltě" ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tej penalte ano inak zase nijak moc, neda sa to urcite porovnat s bucanim napr. na takeho scumbela. A Darren si ani nejaky velky piskot nezasluzi, je to dobry hrac a ja ho mam rad, ale trochu skoda ze prenho nebolo u nas miesto a neziskal si doveru ani jedneho z nasich trenerov ktori ho trenovali

Reagovat
smazaný uživatel

nechápal jsem, jak si mohl dovolit na Lane takhle trapně a okatě skočit pro penaltu, udělal ze sebe jen velkého vola..... a s Gomese hrdinu....

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, u mě taky celkem klesl, toto přece nemá útočník jako on zapotřebí...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by si nechápal. V prvom polčase takmer penaltu dostal tým divokým vybehnutím Gomésa, tak v tom druhom sa už pri príležitosti snažil, nech to penaltou skončí. A spravodlivosť mu z nej skórovať nedovolila. Mne bolo jasné, že ju nepremení, psychika je jeho slabina, radšej som si zalieval čaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se jako pověrčivý fanoušek obul, zvedl z křesla, vzal šálu a nakonec, když jsem viděl, jak se rozbíhá, tak mi to bylo jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on na nas dost zanevrel (co sa v jeho pripade aj da aspon z casti ospravedlnit), ale to jeho divadlo bolo naozaj trapne. Cakal som ze bude premotivovany ale nie ze sa bude takto strapnovat. Nastastie ta premotivovanost nakoniec sposobila ze v rozhodujucom momente zlyhal a dobre mu tak

Reagovat
Shevchenko

Z koho, čeho.

Reagovat
smazaný uživatel

už sem to tady někde psal-Darrenovi to teď pálí...co se vlastně stalo?Tottenham na svých obvyklých příčkách,jeho odchod nějak nepocítili.A sám Bent si polepšil jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

díky, ale kdyby dnes fantastický Gomes nevychytal toho divera, tak by to bylo hodně obtížné...

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač... ono si ostatně myslím, že už podruhé byla od nás penalta špatně kopnutá...

Reagovat
honziss

Horší zápas, než se dneska odehrál na COMS jsem letos ještě neviděl. City hráli špatně, Burnley hrálo špatně, oba nastříleli tři góly a nakonec si rozdělili body. Hrozné, opravdu hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tyka City tak Hughes uz musi ist von to je jasne, vobec to nezvlada ich je jednotvarna a v obrane a v zalohe doslova katastrofalna. Hughes sa absolutne nevie prisposobit situacii, braniacim tymom staci branit kraje a prehustit stred a City su vygumovani...

Reagovat
honziss

To myslíš vážně? Jsi směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozes mi povedat v com? Sledujes hru City? Zo zaciatku to este ako tak slo pretoze nikto nevedel co od nich cakat. Teraz sa tymi ich hre v pohode prisposobia a Hughes neni schopny priniest ziadnu zmenu napriek tomu ze vidi ze coraz viac stracaju, teraz uz dokonca aj v domacom zapase. Podla mna Mark ukazuje ze na klub s velkymi ambiciami nema, trenovat ich taky Redknapp su o par priecok vyssie

Reagovat
honziss

Proboha to je moc. Prosímtě už nic neříkej, protože to jsou pecky jako hrom. Ne, Hughese nevyhodí, jenom protože si to nějaký z nenasazování Weisse zhrzený Slovák přeje. Dneska hráli špatně, no a co? City se drží na špici pořád, v Anglii se nevyhazuje po pár nepovedených výsledcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
honziss

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

To ze vy Cesi ste komplexacikovia tu uz vie kazdy, umelo tahate Weissa do kazdej diskusie o City. To je asi nejaky novy druh paranoje, asi sa vam o Vladovi uz aj sniva a vidite ho uplne vsade. Nuz vasa vec o tom som s tebou diskutovat nechcel.

Na Hughesa mam svoj nazor ktory je podlozeny faktami uvedenymi v mojich prispevkoch narozdiel od tych tvojich scumerskych blabolov na ktore mozu byt zvedavi len ostatni komplexacikovia.

Takze este raz, tesilo ma a ocakavam ze prispevok nadomnou bude tiez zmazany kedze sa v nom vyskytuju vulgarizmy

Reagovat
honziss

To je nejlepší nazvat názory oponenta scumovskými bláboly a hrdě se bít do hrudi jak jsem mu to nandal. Nechápu co si myslíš.

Jinak paranoidní jsi spíš ty, když vidíš v mém příspěvky vulgarismy.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepac ale ako inak sa daju nazvat tie tvoje keci? Neoponoval si mi nicim, ziadny pokus o vyvratenie mnou vylozenych faktov a nazorov. Ty si ich len zmietol zo stola (pricinu som sa samozrejme nedozvedel) so slovami ze som slovak a ze nehra Weiss co bolo uplne mimo misu.

Takze nazyvat sa mojim oponentom v tejto diskusii je trochu prisilna kava

Reagovat
honziss

Ne, já tam napsal důvod. Jen ty jsi slepě šel jen po té zmínce o Weissovi, zkus si přečíst můj příspěvek ještě jednou, pak ještě jednou a pak mi řekni, jestli tam ten protiargument je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano s tou poslednou vetou sa da suhlasit (aj ked myslim si ze ich momentalne tabulkove umiestnenie a hra rozhodne nezodpovedaju ich ambiciam navyse ked je kazdemu jasne ze maju na viac). Ale ocakaval som od teba skor ze sa vyjadris k ich taktike ktoru som okomentoval, k ich neinventivnej jednotvarnej hre ale ty si na mna hned od zaciatku utocil aky som smiesny a potom si zacal so "zabomysimi spormi"

No nic uzavrime to, ja som nad Hughesom zlomil palicu uz davnejsie a myslim si o nom svoje ty mas iny nazor ktory ti brat nebudem.

Reagovat
honziss

Napsal jsem to, protože je to srandovní číst, že by manažer v Anglii měl být vyhozen po pár nepovedených výsledcích. Jejich hra vůbec není jednotvárná, naopak ta hra je dobrá, jen teď na ně spadla deka. Vem si, že ten tým je úplně nový, pořád se sehrává. V tom bude taky kámen úrazu, ti hráči o sobě pořád na hřišti neví. Nedá se od nich očekávat, ani já to nečekal, že okamžitě půjdou na titul. Tahle sezóna by pro ně měla být konsolidační, kdy se sehrajou atd. Na titul můžou směle pomýšlet další sezóny a já věřím, že ho časem fakt získají.

Reagovat
vitasrp

Navíc já v City vidím trošku paralelu s Realem.. Oba v létě značně obměnili kádr, přivedli nové tváře a začali hrát jiným systémem jak loni, no a v posledním období mají oba týmy takový menší výkonnostní útlum a ne zrovna dvakrát se daří.. Real teda ještě ty zápasy vyhrává, i když, co jsem četl ohlasy, hraje špatně, ono je to taky dáno tím, že ve svém kádru má větší osobnosti a hráče s větší kvalitou, navíc hraje kapánek lehčí soutěž, ovšem po skvělém startu na ně padla prakticky stejná deka jak na City... Stejná cesta, stejné problémy.

Reagovat
exot12

Mas pravdu nevyhodia ho preto ze DNES hrali zle, ale vyhodia ho ak neziskaju trofej a nedostanu sa do LM, ale nechapem narazku na Slovakov?! No a co ze nehral Wiess? Co to ma spolocne s trenerom? Kto tu okrem teba spominal Weissa? To ze by vymenili trenera predsa Weissovi nezaruci miesto v zaklade. Myslim ze ak mas nejaky komplex tak by si si ho mohol ventilovat aj inde a neurazat tu Slovakov

Reagovat
honziss

A kde jsem urazil nějakého Slováka? Můžeš mi to prosím najít?

Reagovat
honziss

Jinak Hughese nevyhodí ani když nevyhraje žádnou trofej. To je naivní si myslet.

Reagovat
fantomas

No, zas tak naivní to bejt nemusí.

Reagovat
honziss

Já myslím že jo. Tohle není druhá Chelsea, nepřipadá mi, že tady ti šejci + Cook by to udělali jak Abramovič, který Ranieriho vyhodil i přes to, že dokázal skončit druhý.

Reagovat
vitasrp

Ranieriho nevyhodil Abramovich, nýbrž Kenyon.. I když samozřejmě Abra na tom vliv měl, on chtěl okamžité úspěchy, ovšem Claudio byl trenér koncpečního zaměření, proto musel Kenyon jednat.. Ale rozhodnutí odvolat ho padlo z úst Kenyona..

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri není vítěznej typ, Mourinho přišel do nové vítězné Chelsea oprávněně. Ale souhlas, že vyhazov Ranieriho byl trošku luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim, ak sa nezlepsia bude sa pakovat. Umiestnenie mimo big4 sa podla mna rovna jeho vyhadzovu.

to honziss: 2-he miesto by bol paradny uspech ale momentalne su od neho vzdialeni ako ja od Marsu

Reagovat
fantomas

Tabulkově možná.

Reagovat
honziss

To bylo jen ohledně Chelsea. Prostě nemyslím, že by ho vyhodili, kdyby skončil bez trofeje. Věřím, že vsadí na koncepci. Protože místo něho by pak přitáhl nějaký Mancini apod. a to by u mě City hodně spadli v oblíbenosti.

Reagovat
vitasrp

Před sezonou šejk vyhlásil tohtoroční cíl City - 6. místo.. Takže pochybuju, že umístění těsně za Big Four, a tudíž splnění!! předsezonních plánů by znamenalo jeho odchod... To by bylo až moc Abramovičské...

Reagovat
vitasrp

Proč by ho proboha vyhazovalo vedení za to, že nevyhraje trofej(což momentálně není Hughesova prvotní úloha) nebo dokonce, že se nedostanou do ligy mistrů, přičemž před sezonou byl vyhlášen cíl do této sezony, tedy 6. místo.. A na to City zatím mají našlápnuto v poklidu.. Ano, City nehrají momentálně ve formě, prožívají jak herní, tak výsledkovou krizi, to mužstvo momentálně nedokáže zapnout na vyšší rychlostní stupeň, ale sakra tohle není Gambrinus liga, žádná Sparta z před dvou let, tady se ti nevyhodí manažer jen proto, že problémy nevyřešil za týden, když navíc svědomitě plní plány vedení(na to šesté místo stále má).. Hughes by měl mít čas minimálně!! do konce sezony, pokud by nesplnil cíl a nevybojoval šestýho fleka a ani do pohárů by se nedostal, pak by se o tom dalo uvažovat, ale zkrátka v průběhu sezony je to nehorázný nesmysl..

Reagovat
$dolar$

Lol vy tomu davate kluci

Reagovat
honziss

Jojo. To víš, diskuze s tvrdohlavým Slovákem.

Reagovat
smazaný uživatel

To vies, ako inak moze vyzerat diskusia so zakomplexovanym Cechom A to som mal doteraz o honzissovi (ak je to ten honziss koho myslim fanusik hammers) celkom vysoku mienku

Reagovat
honziss

A změní to to, že jsem dopsal do příspěvku zmínku o Weissovi (přislo mi to jediné logické odůvodnění, proč chceš vyhodit Hughese) ? No, to je k popukání.

Reagovat
Godwinson

navíc nehrál Weiss, správně .. vyhazov !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

už toho bylo dost Sám ten kluk si to neslouží

Reagovat
vladis271

samozrejme,slovaci nemaju legitimitu kritizovat hughesa len preto,lebo na lavicke sedi weiss.

Reagovat
Godwinson

ono v první řadě je třeba, zrovna například dnes, kritizovat hráče, to snad pochopí i nelegitimovaný Slovák ,) jinak, jestli Slovák nebo Čech, to je jedno, kritika Hughese je trapná ...

Reagovat
Godwinson

myslim aktuální, jako dnes psát, "musí ven" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mal na Hughesa pouzijem cesky vyraz spadeno uz dlhsiu dobu, ako trenerovi mu neverim navyse ked je teraz v klube s takym kadrom a takymi ambiciami. Bol som zvedavy ako sa s tym popasuje a zatial zlyhava (az na uvod sezony ale tam este Citizens boli pre svojich superov velka neznama). To ze by ho mali vyhodit, to je len moj subjektivny nazor predpokladam ze este dostane sancu minimalne do konca sezony a potom sa uvidi

Reagovat
Godwinson

to je jiná věc, i když myslim, že na tohle je hodně brzo ... poslední zápasy je to tragédie, ale po dlouhý době jsem od nich viděl dnešní zápas a katastrofa ... takovej Barry, jestli takhle hraje stále, tak je drahej i zadarmo ... kdyby hráli v deseti, bez něj, výsledek by vypadal stejně, možná i lépe :)) ale těžko říct, teď je na to hodnocení si myslim stejně brzo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn mal som tam dat Hughes by uz mal ist pomaly von alebo nad Hughesom by som uz zlomil 2 nohy stolicky :)

Ja som videl dost ich zapasov a hraju hrozne stale posledne kola, Barry je doslova tragicky videl som ho nazivo v 5 zapasoch a vzdy patril k najhorsim on hra len kvoli menu

Reagovat
vitasrp

Jak to myslíš, selhává?? Sakra, City stále ještě nejsou velkoklubem, u kterého je každá ztráta něčím vyjímečná.. Obzvláště letos, kde většina týmů je v domácím prostředí dost silná a venku může prohrát kdokoli prakticky kdekoli.. Navíc stále drží nejužší kontakt se špičkou, má na svém kontě jen jednu prohru a pokud vyhraje dohrávku, bude se ziskem 23 bodů na momentální čtvrté pozici.. A navíc teď si City procházejí krizí, pokud ji Hughes zvládne a já pevně věřím, že na to má a City nakopne, pak logicky se zvednou jak výkony, tak pravděpodobně i výsledky a protože City doposud neudělali nikterak výraznou ztrátu, mají připravenou výbornou výchozí pozici do dalších bojů.. Odvolávat ho po jedenácit kolech je pitomost...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu by mali miestny zabednenci pochopit, ze lepsi trener by dokazal zo City dostat rozhodne viac.Hughes je len priemerny trener s obrovskymi moznostami k uspechu...ktory nevyuziva.To ze je brit, je to preco si ho tu vsetci tak zastavaju..Trapas...

Reagovat
vitasrp

Fajn, tak toho trenéra, který by s City dokázal "zázraky", ukaž.. Protože Hughes s totálně novým, nesehraným a obměněným kádrem rozjel sezonu dost dobře.. To, že to teď skřípe, tým se dostal do menší krize je normální, podívejte se i na Real, který tu krizi prožívá taky(sice jen herní, ale krize to je).. Před sezonou nikdo nevěděl, jak to vlastně bude vypadat, on mohl nastat i druhý extrém a City mohli v začátcích vyhořet a již teď mít velkou ztrátu na čelo, pak bych tedy i pochopil kecy o odvolání Hughese, ale takto?? Počkat s tím hodnocením do konce sezony by fakt neuškodilo, vy jste jak frajeři ve vedení v týmech GL, žádná trpělivost čekat na výsledky, prostě se nedaří, bum, letíš.. Přitom to je cesta do sraček.. Po sezoně budeme moudřejší, pak se bude moci taky udělat podrobnější rozbor Hughesovy práce a na základě ní rozhodnout, jaká bude jeho budoucnost, jeslti na to má/nemá a zda-li by City s jiným trenérem tu předcházejííc sezonu skutečně neodehráli lépe..

Reagovat
fantomas

Stačí bránit kraje a přehustit střed? To je jak kdybys řek, že k umění lítat ti stačí jenom bejt superman. Prostě stačil napsat - že na City uplně s přehledem stačí komplexní a dokonalá obrana. Ha, to bysme bez tebe asi nevěděli.

Reagovat
vodka

Blackburn Ten tým prostě musí jít tabulkou vzhůru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky Cities za tak strašný výkon...na vas si vsadit to je vzdycky zažitek....

Reagovat
Pipo123

problém trénera City je že nestrieda

Reagovat
afc

Hughes tych 100mega co minul iba toto leto, mal dat radsej hladnym detom do Afriky.Aspon by z tych penazi nieco mali.

Reagovat
vitasrp

Možné čtvrté místo po dvanácti kolech je ti fakt málo??

Reagovat
honziss

No, už to vidím. To tady bude hon na čarodějnice, jenom v roli čarodějnice jsou teď Citizens.

Reagovat
vladis271

citizens?hraci?nie preco?citizens maju urcite hracov na B4,najkvalitnejsiu lavicku na ostrovoch.

takze problem bude zrejme niekde inde

Reagovat
vitasrp

Hej, jste vy při smyslech..??? Prvně si uvědom, že ten tým nemůže šlapat jak hodinky a vyhýbat se problémům, když pospolu je jen čtvrt roku.. A taky se podívej na tabulku, pokud City dohrávku vyhrají, budou kde?? V Big Four.. Fajn, odvolejme trenéra, že tam nemáme dostatečný náskok.. Very good idea

Reagovat
andkoo

kvalitnejsiu lavicku ako cheslea a manutd urcite nemaju

Reagovat
smazaný uživatel

je to tu

Reagovat
vladis271

citizens aj napriek megahyperultra krize LFC myslim,ze B4 ostane nezmenena aj tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé v životě mam radost z výhry Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Což je docela logický ne?

Reagovat
smazaný uživatel

koukals na sestavu u dnešní výhry 3:1? ... Steve Harper, Danny Simpson, Steven Taylor, Fabricio Coloccini, Jose Enrique, Danny Guthrie, Alan Smith (c), Kevin Nolan, Jonas Gutierrez, Marlon Harewood, Andy Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Jo viděl jsem. Docela ujde ne? Guthrie si holt musí zvyknout

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sice mam pořád tendence vnímat Smudge jako útočníka, ale takováhle sestava je podle mýho gusta

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem si zvykl, že hraje CM. Přece jen si tam může skluzovat jak se mu zlíbí, myslím, že je tam i platnější. Na útočníka býval docela neproduktivní, takže takhle je to nejspíš správně.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo dalsi remiza uz 5ta

Reagovat
$dolar$

Hughes uz by mel zbalit kufry a vypadnout ...

Reagovat
herbage

A jít do Chelsea Ne, dělám si randu, snad zůstane u Citizens co nejdýl. Praví fans anglického fotbalu budou moct koukat na tu scumí bandu jidášů, co jim nabídne tu nejpohlednější nakopávnou

Reagovat
$dolar$

On na velkoklub proste nema, mel by se vratit do mensiho klubu s omezenym rozpoctem a tam by mu to slo

Reagovat
madridcan

velkoklub

Reagovat
Staenly10

City neni velkoklub... Nesmíš věřit všemu,co ty chachaři na Cool řeknou...

Reagovat
vitasrp

Já nevěřím, že on bude mít na to, aby pak vyhrával velké trofeje, dělal pravidelně PL, zvládal těžké zápasy a celkově udržel po většinu času tým v top formě.. To ale neznamená, že by neměl dostat prostor ke své práci, aby City někam posunul(to v jeho silách určitě a neoddiskutovatelně je), dostal je třeba do té zpropadené Big Four, vytvořil celistvý mančaft a pak ho předal svému nástupci, jenž bude mít za úkol vyplnit tu mezeru v síni slávy po trofejích.. Třeba trenér jako Mourinho, akorát by neměl stejně rozesrat kádr... Ale Hughes stále City podle mě má co dát, až bude jeho cílem vyhrávat trofeje, tak o tom začnu pochybovat, momentálně je jeho oficiální cíl 6. místo a to bych řekl udělá s přehledem...

Reagovat
Godwinson

proč by praví fans anglického fotbalu měli koukat jen na Arsenal? :o

Reagovat
herbage

To taky netvrdím. Há osobně bych se radši podíval na Stoke, Burnley, Tottenham i třeba ten West Ham, kdybych teda PL chtěl více sledovat

Reagovat
Godwinson

no, já jen reagoval na scumí bandu :)

Reagovat
Staenly10

Tim chceš říct,že Cityhrajou nakopávanou?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to tak bylo Ireland a Barry se vůbec nedostaly do hry buď přišel nákop na Adebayora a nebo to daly SWP a udělej s tím něco

Reagovat
honziss

Nicméně ani to, že dneska hráli špatně z nich nedělá ty, co hrajou nakopávanou a kdovíco ještě by si byl Herbage schopný vymyslet.

Reagovat
Staenly10

Tak je fakt,že Barry u míče moc nebyl,ale nezdálo se mi,že by hráli nějakou nakopávanou... Dneska hráli (co se 2. poločasu týče) spíš po stranách...

Reagovat
vladis271

fiiiiiiiiiiiiiiiha.cech ktory kritizuje hughsea.no,ale to sa neda vyhovarat,ze ho kritizuje kvoli weissovi.tak preco?

zeby kvoli serii 5 remiz po sebe a uplne nahovno zvoleny styl hry?

Reagovat
vitasrp

Zvláštní, že tenhle tuplem stejný styl hry předtím dokázal udělat 5 výher a skoro plichtit na OT..

Reagovat
herbage

Sestava Arsenalu

Almunia - Sagna, Gallas, Vermaelen, Gibbs - Ramsey, Cesc, Diaby - Arshavin, Eduardo, Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

hmm a to jsem se tak moc těšil na Nasriho

Reagovat
herbage

Do ruhé půle určotě přijde, záleží na vývoji zápasu. Pokud Arsenal inkasuje gól, což i celkem dle sestavy vypadá, tak se dostane do hry brzo, stejně tak Rosa. Wenger začíná experimentovat, co by dělal, kdyby se zranil Song. Uvidíme, jak se s tím Ramsey popasuej, ale na Diabyho byhc moc nespolíhal, z něj DM nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy kto to bude v zalohe istit

Reagovat
smazaný uživatel

dva anglány v sestavě ten pseudoklub neměl hodně dlouho.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je stejně Velšan

Reagovat
smazaný uživatel

to nie, aj teraz je tam iba jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

a nema ani dnes

Reagovat
herbage

Myslel Brity, ale i mistr tesaš se někdy utne Nebo myslel Hliníka s anglickým pasem?

Reagovat
smazaný uživatel

neznám ty vaše spratky zase až tak podrobně, jen mně zarazila ta dvě anglicky znějící jména v sestavě.....

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo se má vyznat v těch Vašich jižanech...."korluka,modrič aspol.Zameˇsi před svým prahem

Reagovat
Godwinson

korluka?

Reagovat
smazaný uživatel

Č?byl for,vole

Reagovat
Godwinson

doslova k popukání ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak na okraj, Tottenham je v naprosté pohodě, až na brankáře, schopen složit čistě britskou sestavu, je to opravdu jen na okraj, protože se zoufalcema se tady nezahazuju...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že naši spratci těm vašim zkušeným mazákům dali co se do nich vešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to tam Wenger dneska vymýšľa, však nech, len je škoda Nasriho.

Reagovat
$dolar$

To jo tolik Anglicanu v sestave

Reagovat
herbage

Vidím jednoho

Reagovat
$dolar$

Ramsey?

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipkuješ? Gibbs predsa.

Reagovat
$dolar$

To vim, a Ramsey neni? Ted uz to vidim i nade mnou

Reagovat
Counter

Wales

Reagovat
afc

pekna zostava.hrame bez DM.Wenger to chce nicit proste totalnou ofenzivou.

Reagovat
herbage

Taky mi to přijde hodně zajímavé. rozhodně lepší, než ty sestavy s Ebouém na křídle a dvojkou Song, Diaby pod Cescem

Reagovat
fantomas

Mně se ta sestava na pohled líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

dost blbého kafrání protože Come On You Wolves!

Reagovat
smazaný uživatel

druhej flek(o tom se Vám může tak jenom zdát) je náš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves su tuto sezonu "mojim" novacikom. Zatial im to moc nejde ale dnes by sa mohli ukazat

Reagovat
Lovec

Tak tak, já to mám stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Milijas v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes som znova nehral no

Reagovat
smazaný uživatel

první venkovní bod Burnley v sezoně?

Reagovat
honziss

100. pro West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne pre Carltona, dufam ze bude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, já si dnes celé odpoledne lámal hlavu co budu dělat a měl jsem zato, že je pátek a fotbbal se hraje až zítra

Reagovat
herbage

Jde vím někomu sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi dnes blbne

Reagovat
fantomas

Jo, holandskej. NVS náký. Ale je to shit no, tři nejosvědčenější odkazy nejedou.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej je to channel?

Reagovat
fantomas

Je to na myp2p...sop://broker1.sopcast.com:3912/74174

Reagovat
Tomekcz

Channel - 69850 tohle je anglicky a jede v poho

Reagovat
Tomekcz

20 minut a Wolves si s Arsenalem pohravaj, skoda ze nepromenili tu velkou sanci.

Reagovat
fantomas

Děs, běs.

Reagovat
fantomas

A sotva to řeknu, dáme góla. Každopádně pěkné, jak jim všem Dudu dával najevo, že on nic, on jenom muzikant.

Reagovat
Tomekcz

jeden centr z rohu a hned vlastnak

Reagovat
fantomas

To je prostě neskutečný hráč. Jinak první povedený brejk! A to už jich bylo. Takle kazit protiútoky sem nás už dlouho neviděl.

Reagovat
honziss

Tak co Herbage, který ze všech jedenácti nejlepších hráčů Arsenalu je dneska ten úplně úplně nejvíc nejlepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že všichni v nominaci plus Zubar a Craddock

Reagovat
honziss

No tak jako že jsou všichni nejlepší to vím, ale někdo z nich musí být ten úplně nejlepší ne? Jinak Zubar a Craddock spíš od něj dostanou schytáno, protože takhle se gól nepřipíše žádnému ze všech nejlepších hráčů Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Eduardo, hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pohledu ze hřiště mi připadalo, že kdyby do toho Jody nestrčil hlavu, šlo by to tak metřík vedle.

Reagovat
fantomas

Metřík?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i víc co?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak můj "kvalitní" stream mi žádnou teč neodhalil... Opakovaný záběry jsem neviděl... Přesto pokud tedy nezamýšlel centrovat tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já totiž myslím, že to chtěl vracet za toho obránce ještě na spoluhráče. Podle mě nestřílel.

Reagovat
fantomas

To je hovadina. Panebože..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nešlo poznat za ty 3 metry letu, ale podle mě by to bez té teče v brance neskončilo.

Reagovat
smazaný uživatel

1. je jasné, že by to šlo slušne mimo. 2. chcel tak zakončovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím prvním jsem si byl jistej tak naa 85%, tím druhým tak na 40 Ale přiznávám, že jsem gól viděl až z opakovačky, takže z ní nešlo poznat, jakou razanci Eduardo zvolil

Reagovat
fantomas

Ale nic neni jasné. Jen to, že zakončoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš povedať, že by to nešlo bez tej teče mimo? To snáď nie

Reagovat
fantomas

Chci povedat, že to nikdo neví jistě, ani ty ani sám pánbůh, a taky chci povedat, že když už odrazilo by se to do tyče a Ramsey by dorážel.

Reagovat
fantomas

*od

Reagovat
smazaný uživatel

To už je vec druhá, ale gól by to nebol, si prezri pohľad zozadu (priam ideálny) a rotáciu lopty. Ja samozrejme netvrdím, že by to tak muselo byť, ale fyzika je fyzika a istá obrazová predstavivosť na to stačí.

Reagovat
fantomas

Já reaguju na ten centr - to je hovadina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Právě jsem psal, že jsem to neviděl živě, takže díky za vyvedení z omylu

Reagovat
fantomas

Lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

třetí gol krása i ten Eduarda ale přišlo mi že kdyby to netečoval ten obránce tak to letělo vedle ne

Reagovat
smazaný uživatel

To by letelo von!

Reagovat
smazaný uživatel

Vžydť to taky byla přihrávka na nabíhajícího hráče, a dostala by se k němu nebýt teče.

Reagovat
Lovec

Bože to je bída, hrajem takovou tužku až se stydím, že vedem. Wolves se zatím poráží úplně sám. Nebyt těch chyb v obraně, dnes nás v pohodě přejedou. Jednou vlastňák, u druhého golu vsázím levou ledvinu že Eduardo narhával obloučkem zpět Ramseymu. Zatím jsem tam až na vyjímky neviděl žádne vtipné kombiance nebo cokoli oku lahodícího ... jediné, čím se kochám je Aaron v základu - i když kazí, tak je to pořád v 18 letech obrovský kumšt zahrát celkekm solidně v PL.

Snad se trochu vzchopíme a začne pořádný kolotoč. Vlci musí byt uplně psychicky na dně, tak je pořádně dorazme.

Reagovat
fantomas

Jestli chtěl centrovat, tak s tou razancí by to byl tak akorát centr na zadní pryč. Je to jasný, určitě chtěl lobovat. Jestli by to bez teče šlo kousíček vedle nebo do tyče, to je věc jiná a možná. Ale centr? Směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

To přeháníš. S falší jakou měl ten balon by ho nejspíš na hřišti Ramsey dostihl. Otázka je jestli by z toho ještě šlo dát gól.

Reagovat
fantomas

Jenže Ramsey s nim už vůbec nepočítal, viděl si přece, že se zastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

a ať už tam pustí toho Nasriho

Reagovat
smazaný uživatel

Po rozpačitym začátku celkem dobrá 2. půle 1: poločasu gól Cesca krásná akce, to mě zahřálo u srdíčka...hlavně nepodcenit 2 půlku...

Reagovat
Counter

Nechápu kritiku Arsenalu, Wolves zpočátku hráli na hranici svých možností, přesně tak houževnatě, jak se dalo čekat. A Arsenal ten tlak ustál a začal zlobit brejky + využil Zubara (božský john by nám asi pověděl svoje:)

Výborně hraje Sagna, poslední tři čtyři zápasy konečně hraje nejen dobře v defenzivě, ale posílá i kvalitní centry do vápna

Reagovat
fantomas

Začal zlobit brejky? Když jim Vlci jenom ukážou "hele, dálnice" a ještě jim vrazej klíčky do zapalování, to to pak jede samo. Naopak asi tři brejky naši totálně zazdili. Kdysi to bývala naše devíza, dneska to zatim teda opravdu nepotvrzujem.

Reagovat
herbage

Nemůžeš čkeat, že z nich budem mít 100% úspěšnost. Nabív kdžy je většinou tahal nezkušený Ramsey. Eduardo tím lobbem tzaskočil úplně všechny, i spoluhráče

Reagovat
fantomas

Co mi je po tom, kdo je vede. Mě zajímá výsledek, a ten je děsný. Jestli ty si čekal, že tři brejky zazdíme a ještě seš pomalu spokojenej, že aspon situaci 2 na 1 ( ) jsme ustáli, tak to pff.

Reagovat
herbage

Dneska jsem čekal ztrátu bodů, Wolves jsou nevyzpitatelným soupeřem a budou tam ostaní ztrácet. Oproti zápasu s Fulhamem je vidět určitý posun ve hře a to mi stačí. Vem si jiné zápasy venku proti podobným soupeřům a srovnej s tím dnešním

Reagovat
fantomas

*nevyzpytatelným

Chceš srovnávat defenzivu Fulhamu s tou Wolverhamptonu? No to snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage, z tvých zdejších eleborátů soudím, že všichni hráči Woolwiche jsou neskutečně talentovaní budoucí majitelé zlatých míčů, a takoví hráči přece nemůžou nic zkazit a musí umět tahat protiútoky, a pokud tomu tak není, tak si tady jen sereš do huby...

Reagovat
herbage

Taky nechápu tak kritické ohlasy, počáteční nápor Wolves se dal čekat a naopk mě překvapuje, že Arsenal ten tlak ustál, protože napadání hráčů Wolfes bylo vskutku příkladné

Reagovat
Tomanatura

Julia Roberts dala 2 góly za Blackburn Já jsem myslel, že jim stačí jeden Salgado

Reagovat
fantomas

No, buď McCarthy tohle utkání naprosto nezvládl takticky nebo jsou Vlci prostě jen přemotivovaní. Ale to, co předváděj v úseku od deseti metrů za půlící čarou až ke své šestnáctce, to je neskutečné. Vždyť tam není nikdo, kdo by pořádně bránil. Skoro jako by hráli hokej - se dvěma stopery vzadu. Můžou akorát děkovat našim hráčum, kteří zazdili tak tři nadějné protiútoky, že prohrávaj jen o tři góly. V prvních dvaceti minutách všechno vrhli do útoku, zaskočili nás, pořádně sme se lekli, ale snad takle nechtěli hrát celej poločas?! Bylo jen otázkou času, kdy uteče Ramsey, Persie, Aršavin nebo Eduardo a udeří. Po tom rohu a prvnim našem gólu mi jich ještě bylo líto, pak se to ale ještě zhoršilo a to už sem byl prostě jenom rád, že to konečně trestáme.

Úplně nejhorší ale je, že ani naší hru chválit nemůžu. Jako by se naši hráči až minutu před zápasem dozvěděli, že existujou nějaké "standardní situace" a ty je třeba bránit. Hrůza. Nevim, co Wenger na tréninku piluje - asi donekonečna bago. O brejcích už byla řeč, musej se trestat v daleko většim množství. Hlavně první dvacetiminutovka byla otřesná - ani sme se nedostali ke kruhu a už sme odevzdali balon. Uf.

Reagovat
Lovec

Já jsem to hodně připisoval nepřítomnosti Songa, Aaron není štít a nikdy nebude. Hodně nám procházeli středem a my jsme to tam nedokázali ucpávat. S příchodem Songa jsme střed začali kontrolovat a Vlci nebyli schopni nic vymyslet.

Reagovat
fantomas

Nejde mi o ty jejich útoky, jejich vířivej pohyb, presink a obecně enormní nasazení stejně nemohlo vydržet pořád. To bylo jasný. Spíš naše ulehčování jejich situace. Akorát "na, hraj si", nic jinýho jsme nedělali.

Reagovat
herbage

Prvních dvacet minut jsme prakticky neviděl, protože jsme musel koukat na sestřih Mainzu a psát souhrn, takže zbylých 25 minut jsme koukal jen po očku. Krom toho mi jsme taky hledal pořádnej stream, ale našel jsem(uplně první byl anglicky a byl tam obrázek Tomáše Radotinskýho )Zezačátku to musel být ais pěkný běs, ale ten gól Eduarda Arsenalu hodně pomohl. Wolves musí tlačit a Arsenal má šanci na brejky do rozhozené obrany vlků. neřikám, že vedení je plně zalsoužené, ale hra Arsnealu se mi líbí. Je to rycglé, má to šmrnc, parádní akce a góly, dobře se na to kouká. tolik rpostoru už ais hráči Arsenalu mít dlouho nebudou, tak by se mohli durhou půli vyblbnout. Ale rozhodně je tu posun oproti loňské či předloňské sezóně, kdy se Arsenal snažil dobývat půlku soupeře soustavným tlakem, který často nikam nevedl. Přiznivci sotrého ostrovnáího fotbalu se musí dens velmi bavit, protože je na co koukat. Takový Arsenal již asi dlouho neviděli Jinak, nevíte někdo, co je s Diabym? Zranění nebo otřesný výkon. Myslím že opbojí, ale snad to nebude nic vážného. Se Songem se hra hodně zvedla a v současnosti je zkrátka nepostradatelný. A ten druhý gól Eduarda, nádhera A ta teč byla minimální

Reagovat
fantomas

Zranění.

Reagovat
Lovec

Řekněme to tak, že odchod Diabyho hře Arsenalu více než prospěl

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves hrají na posledního

Reagovat
domingo

Koukám, že Zubar září i v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, vůbec se nezměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Blbá hra Arsenalu v rozostavení, ktoré im z môjho pohľadu nesvedčí, chybujúci Ramsey, zranenie Diabyho, dva vlastné góly Wolves, krásny brejk. Toť highlighty prvej polovice.

Reagovat
herbage

To je k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Co je k smíchu?

Reagovat
herbage

Tvůj komentář, stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rozhodne nie je, takže nestačí, ale úprimne, aj tak viem, ako ty myslíš a čo by si na to povedal, takže to necháme tak

Reagovat
herbage

Źe hraje Arsenal v rozestavení, které mu nesvědčí. Hraje ho celou sezónu a díky němu ej nejlépe střílející tým PL a přepisuje tabulky rekordů Ale máš pravdu, necháme to radši bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je automatický celé k smíchu... No poukali sme sa.

Proti Blackburnu to bolo taktiež 433? Pokiaľ áno, tak ospravedlnenie, ale aj tak mi tam čosi nehralo (samozrejme, stále sa bavím o prvom polčase)

Reagovat
herbage

Arsenal hrál dosposud každý zápas této sezóny v rozestavení 4-3-3, víc ti k tomu nemám co říct. A k smíchu byly i ta dva vlastní góly Wolves, jako by to snad byly nějaké haluze a rovněž tvůj selektivní výběr faktů, ale tak nechal bych to být

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to viem, len som si nebol istý proti Rovers a tam sa mi zdal Fabregas oveľa lepšie využitý než dnes (asi len vec pohľadu). Čo sa týka tej selekcie, tak som nemal čas (a ani dôvod) vyjadrovať sa k tomu obšírnejšie a keď som už v tvojom bývalom komentári našiel vzor, povedal som si, prečo to nenapísať len takto a to nie je k smiechu, to sú skôr tie tvoje komenty v zmysle "plieskam sa po bruchu ako som sa skvele nažral". Nuž a to je maximálne tak tvoja paranoia, že sa z tých gólov snažím spraviť akési haluze (nonsens) - Eduardo vyvíjal na Zubara bežný tlak a aj jeho pričinením to tam spadlo, nuž ale v druhom prípade to chcel rieˇiť po brazílsky a nebyť teče Craddocka, šlo by to mimo (myšlienku mu samozrejme nikto neberie) a to znamená taktiež vlastný gól presne ako je to v zápise o stretnutí. Takže až na to uklepnutie s rozostavením, ktoré bolo len subjektívnym dojmom vzhľadom na nie očakávaný a túźobný výkon Fabregasa v prvom polčase. Nič viac, nić menej. Hlavne, že je to k smiechu...

Reagovat
Counter

dneska do jisté míry zápas ovlivnila i počáteční nepřítomnost Songa a tlak Wolves. Cesc musel mnohem více vypomáhat defenzivě, navíc díky presinku soupeře neměl čas na svou typickou rozehrávku. Když to srovnáš se zalezlými Rovers, kteří jen čekali, co Fábregas vymyslí, to je jasný rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečne niekto, kto pochopil, čo som mal na mysli a rečo mi to vadilo. Absencia Songa a Fabre príliš vzadu

Reagovat
herbage

No tos mohl říci rovnou. Dnes hrál Cesca toho staženějšího a Ramsey vytaženejšího, i kdžy se dost točili. Jinak změna rozestavení to nebyla, spíš taktiky. Jestli to bylo ke škodě, toť otázka. Já si mylsím, že ne a výsledek mi dává za pravdu. Cescovi tato pozice více sedí a více dopředu bych ho posílal jen na domácí zápasy. Na venkovní proti podobným soupeřům byhc tam dal breakovější typy, kteří umí zatáhnout balón

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to priamo nepovedal, že je to škoda, len sa mi to tak nepozdáva. Že by bol Ramsey práve ten typ, ktorý spomínaš? Výsledok ti dáva za pravdu, to áno, ale či aj hra... Ja tvrdím, že nie celkom a netvrdím to sám.

Jojo, mohl. To ťa ale neospravedlňuje posmievať sa tomu, čomu pre nevysvetlenie nerozumieš.

Reagovat
herbage

Kdybych se tomu bysmál, tak tam dám Já jen napsal, že to zkrátka je k smíchu plus S tím že je to takové ne úplně vážně míněné, ale žes to mohl napsat líp

Reagovat
smazaný uživatel

Tsss... ale zametáš slušne.

Reagovat
herbage

No, taky mi to dalo velkou fušku Připomíná mi to jednu scénku z Monty Pythonů:

A: Ty tam. Ty uprostřed...

co si myslíš? No tak!

B:Gotroch!

A:Říkal "gotroch"?

C:Ano.

A:Co znamená "gotroch"?

B:To znamená... skvělý-nápad-ale-možná-ne-a-já-nejsem-nerozhodný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klamem sám seba. No povedz...

Reagovat
herbage

Jinak chazymu myslím vyjde ten over 29,5 na 100%

Reagovat
Chazy

8 golu v 6 zapasech by vazne mohlo padnout obrana Wolves je k placi..

Reagovat
Chazy

v 5 zapasech..

Reagovat
herbage

Už jen 7, ne?

Reagovat
Chazy

To by jich bylo 29 coz se povedlo uz minuly tyden.. diky nepromeneny penalte birminghamu a marnymu city..

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem dodat: only fools rush in, but I can't help, falling in love with you... Stále je dost času...

Reagovat
fantomas

No...Vlci úplně změnili systém hry a hned nevíme co by.

Reagovat
fantomas

No fuj, Kierane, to skoro smrdělo zlomeninou.

Reagovat
herbage

Hm, je přemotivovanej Ale Vermaelen mě dneska opět těší. to přenesení hry na Eduarda nebo to čtení hry, to má fakt světový

Reagovat
smazaný uživatel

Savaaaaaa...konecne nieco schopne od neho...jemu patricne!!!

Reagovat
herbage

Á, tak mam nějaké zpozdění

Reagovat
herbage

Chtělo by to střídat, je to nějaký unylý

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky...mas ho mat!:))

Reagovat
herbage

Fanoušci Arsenalu jsou slyšet

Reagovat
Lovec

míč z Fabregasovy nohy tak za dvě minuty přistane v Birminghamu

Reagovat
Lovec

Jinak co Ramsey dokáže s balonem, to je až neuvěřitelné! V první půli sice ukázal, že nedokáže být přínosem pokud tým nešlape jako hodinky, ale když se dostaneme do hry tak Aaron dokáže být velice platným dílem naší útočné vozby.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě jeden z mnoha mladých hráčů Woolwiche, který ve své kariéře obdrží zlatý míč.....stejně jako herbage věřím,, že zrovna on ho získá několikrát....

Reagovat
fantomas

Ale tak to už je křečovité. Vždyť si ani pořádně nevěděl, jaké je národnosti. Ještě zesměšňuj jeho potenciál.

Reagovat
herbage

Ještě nevydýchal náklep z minulého víkendu, to neřeš

Reagovat
smazaný uživatel

jak zesměšňuju? prostě tomu borečkovi věřím, jednou zvedne nad hlavu spoustu trofejí, jen je otázka jaký bude mít na sobě dres.....

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Nádherný zápas, pěkné akce Arsenalu

Reagovat
fantomas

Tebe musí uspokojit i ošklivka Betty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to je jako všechno? Trochu to zase rozveď, použij košatá souvětí, expresívní přiorvnání, nastiň zářnou budoucnost, několikrát pochval geniální klubovou politiku, dej do toho trochu emocí, protože vyhrát na hřišti nováčka je přece neuvěritelný úspěch...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, že ti do toho kecám, ale nás loni porážel Hull, Stoke i WBA

Reagovat
fantomas

Nás taky, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak Stoke v tom navíc úspěšně pokračuje...

Reagovat
herbage

Tak proč nosit dříví do lesa, že? Není nováček jako nováček a každý bod z venku je pro Arsenal dobrý. Arsenal nemá probém s týmy jako Everto či Tottenham, ale týmy jako WHU, Fulham, Stoke apod., takže je se radovat nad čím. To Tottneham sice takové týmy poráží takřka pravidelně, ale při srovnání s kvalitou jaksi pokulhává

Reagovat
fantomas

Robine, Robine.

Reagovat
herbage

Chtěl is pošpásovat s obranou vlků, no

Reagovat
fantomas

Ale spokojenost...konečně sem zase jednou při zápase Arsenalu viděl na trávníku pobíhat Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho příjmení...

Reagovat
fantomas

Spíš křestního jména, ne? Nebo to máte na Slovensku přehozené?

Reagovat
smazaný uživatel

Ups.

Reagovat
smazaný uživatel

Poměrně spokojenost Každá ztráta MC dobrá a příště hrají venku,nemýlím se?

Reagovat
Chazy

Ty uz snad vic neprejes Man City nez fandis Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou ale tohle potěší vždycky asi jako když prohraje(nebo aspoň remizuje) Čelzí

Reagovat
fantomas

Taky si řikám.

Reagovat
herbage

lili je náhodou chytrá holka

Reagovat
smazaný uživatel

anebo se ji jen nelíbí žádný fotbalista z Man City...

Reagovat
smazaný uživatel

To nééé

Reagovat
fantomas

Tak zas nemusíme lézt do zadku každé holce tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako keby ich tu bolo... Apropo, že sa nehanbíš takto otvorene...

Reagovat
fantomas

Ajaja, teď se na mě sesypou všichni Láďové Špačkové a ukamenujou mě za negentlemanské vystupování.

Reagovat
herbage

No, Frankie se zde zatím neukázal

Reagovat
herbage

Ale víc to od něj schytá xbecks

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze jsem taktně upozornil na chybku

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jeden.

Reagovat
fantomas

Ups, zase sem pomalejší.

Reagovat
herbage

Tak to mi křivdíš Jen jsem se pcohvalně vyjádřil na její adresu, že namá ráda ManCity. Kdybys to napsal ty, tak napíšu, že jseš chytrej kluk(kdybych tě neznal ). Ale jak jsi napsal, že Andulka je sexy holka, tak z toho se nevylžeš, ty vtěrko

Reagovat
smazaný uživatel

OT: odpovedz mi o 2-3 vetvy vyššie, co je k smíchu.

Reagovat
fantomas

To nemužu konstatovat fakta? Ty seš v tom případě taky nechutná arsenalská vtěrka, když nám tu podsouváš něco o 36 gólech v 11 zápasech.

Reagovat
herbage

Já Andulku neviděl, tak nevím, ale budu ti věřit. Ale protože přeje Arsenalu, tak bude taky chytrá PS: taky pouze konstatuji

Reagovat
fantomas

Přeje? To ani nevim.

Reagovat
herbage

Se jí zeptej

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Se stydíš?

Reagovat
fantomas

Ne, VYHRÁLS!

Reagovat
smazaný uživatel

budete se bít?

Reagovat
herbage

Copa já vím. Já ten smajlík používám ve významu zívání. Takový to: "Zív. Nekrm tolik, jo?" Nebo když se stydíš, tak máš otevřenou huvu dokořán?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, když zíváš, tak se dusíš, nebo co?

Reagovat
herbage

Otevřená hubu dokořán je dušení? Samozřejmě, že si dám ruku před pusu, ale to se zde nepožije, aby bylo jasně patrné, že zíváš na druhou osobu přesně v tomto smyslu

Reagovat
smazaný uživatel

Spýtam sa takto, ak sme sa už vybrali týmto smerom - zabehlo ti niekedy?

Reagovat
herbage

Takže to znamená, pomoc, dusím se, jo? Takže až příště použiji tento smajl, tak budete vědět a zavoláte záchranku

Reagovat
smazaný uživatel

No, logicky to tak vyplýva, ak je tvár červená a podľa teba má otvorenú pusu

Reagovat
fantomas

A zase...Ladislav Špaček. Koho zajímá, že si dáváš ruku před pusu?

Reagovat
fantomas

Zív...já to prostě vidim tak, jak to vypadá - čili se červenáš. Tim sem ve zkratce uznal, žes měl pravdu. Hned sem se zeptal a dostalo se mi odpovědi "jojojo :)"..

Reagovat
herbage

No, je to takové neprůkazné. Když na to klikneš a dáš kopírovat adresu obrázku, který pak otevřeš v novém okně, tak ti to napíše redface. Nevím, proč je ten ksichtík zrovna červený, ale taky netušim, proč má otevřenou hubu. Dá se to použít v obou významech, řekl bych, tak proto se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas neviem, načo to kopíruješ a otváraš v novom okne, či čo...

Reagovat
herbage

Tak zobrazit obrázek, no

Reagovat
fantomas

: :redface: :

Reagovat
smazaný uživatel

A? Veď to vidí, už keď na to klikne a pridá to k svojej reakcii na komentár.

Reagovat
fantomas

Děte se bodnout...já ti tu pomáhám, abys pochopil, co myslel a ty mě ještě pošleš do háje.

Reagovat
smazaný uživatel

12" kuchynský nôž, stačí?

Reagovat
fantomas

A sem zase vedle jak ta jedle...

Reagovat
smazaný uživatel

"Děte se bodnout"

Reagovat
fantomas

Uf...děkuju...jak vidno, dneska sem ty zápasy fakt odjezdil. Potom sem totiž vždycky takle vygumovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nz, gumo.

Reagovat
fantomas

To můžu jen já. Pro vás sem stále jen nejlepší.

Reagovat
herbage

Nechytračte, jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TO Herbage

Reagovat
fantomas

Tak proč sakra reaguješ na mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Už zas?

Reagovat
fantomas

Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry

Reagovat
fantomas

No to nééééééé...******* ******** *******...

Reagovat
smazaný uživatel

"Uz chapes, co jsem rikal o City a Hughesovi, mila, ale naivni lili? "

Milý ale naivní Chazy..už chápeš že předvídat celou sezonu podle 3 prvních zápasů je bllbost?

Reagovat
Chazy

Man City, pokud vyhraje zapas k dobru, bude v Big Four

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme,každopádně jejich současná forma je potěšující

Reagovat
Chazy

No ty mas formu taky neuveritelnou

Reagovat
smazaný uživatel

ch jo

Reagovat
fantomas

Ty když nepoužiješ dva a více smajlíků, to abysme bouchali šampáňo, viď?

Reagovat
herbage

Tak to už by si jen za tuto diskusi bouchal 4x

Reagovat
fantomas

No, čtyři i za poslední měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak prosím..

Reagovat
herbage

No, chazy, uznej, že výkony City psolední dobou jsou zamyšleníhodné, stejně jako některé Hughesovy tahy

Reagovat
Chazy

To ale nic nemeni na smesnosti prognozy od lili, ze budou hrat stred tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

No to by nebylo vůbec špatné

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Fakt.. uz mi to neda, co dementniho v tvy hlave te motivuje furt dokolecka opakovat to samy? Staci snad napsat 5x za jednu diskuzi, ze City neprejes a nemas je rada. Kdybys diskutovala, reagovala na neco a nejakym nazorem to rozvinula, tak nereknu. Ale ty furt hazes jen takovy nezajimavy, nic nerikajici, kriticky zvasty proti city.. chytnes se kazdy ptakoviny aby sis na jejich adresu ulevila, kdo to ma furt cist

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že na herbaga takto nereaguješ.

Reagovat
Chazy

Ne? s herbagem jsem uz mel ohledne Man City takovych sporu..

Reagovat
smazaný uživatel

No slovami "co dementního v tvý hlavě" to určite nezačínalo...

Reagovat
fantomas

Herbage se aspon umí vyjadřovat a jeho ódy nabývají neustále nových rozměrů...to todle je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Suma sumarum to aj tak výjde nastejno

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

A opovažte se říct, že tyhle tři smajly znázorňujou trikolóru jednoho nejmenovaného pražského týmu.

Reagovat
Staenly10

Zklama jsi mě...

Reagovat
fantomas

Ale nééé.

Reagovat
Chazy

Kdyby psal stejne jako lili, tak mu to napisu taky, tim jsem si jisty..

Reagovat
fantomas

Herbage se aspon umí vyjadřovat a jeho ódy nabývají neustále nových rozměrů...to todle je strašný.

Reagovat
herbage

No, budou ručitě v Big10

Reagovat
smazaný uživatel

No na to bych si i vsadila

Reagovat
vladis271

len mu daj......do nej do cernyho

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

36 gólů v 11 zápasech. Arsenal je válec

Reagovat
smazaný uživatel

a nedá si pokoj a nedá si pokoj....

Reagovat
fantomas

To sou fakta, bruci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by jsme mohli vyhrát my a MenJunájtyd a je to nádhernej výkend

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to zle, ani jako dvojsmysl ale máš to ráda tvrdě, viď?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

esi hraje naka holka Footbal manager tak to potes

Reagovat
smazaný uživatel

a když to hraje chlapec, tak to je v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tys ten pán, co byl včera v Uvolněte se prosím, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal jede na titul

Reagovat
herbage

No to každopááádně

Reagovat
smazaný uživatel

Logr?Křišťálová koule nebo karty? Vždyť je 12.kolo,PL se rozjíždí až o Vánocích

Reagovat
smazaný uživatel

řeknuil mi to Wenger osobně

Reagovat
smazaný uživatel

No to je asi tak důvěrihodně jako všechny jeho předpovědi kdy se vrátí Rosický

Reagovat
fantomas

Jojo, zlatý h ch k v d t n...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pošeptal ti to do ouška?

Reagovat
Counter

tak zas abych se ho zastal, Wenger to říká snad na každé pozápasové tiskovce...

Reagovat
smazaný uživatel

A to znamená osobně? I když v jistém slova smyslu také Ale pochybuji, že to liška tak myslela...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nepodceňuj lišku mazanou

Reagovat
smazaný uživatel

Špatné je také zranění Craiga Gordona, jenž si po lapáliích s kolenem vyzkouší i lapálie s ramenem, které si zlomil při „souboji“ s Jermainem Defoe. „Craig má velké bolesti,“ řekl po utkání Steve Bruce a potvrdil, že se jedná o zlomeninu ramene.

To teda pěkně děkuji...

Reagovat
Counter

úplně zbytečný střet, Defoe se zjevně z utkání na Fratton Parku nepoučil a nadále hraje nečistě, jak se dá...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čo je horšie, ten Bentov dive, alebo to zájdenie do Gordona.

Reagovat
smazaný uživatel

OT pre herbaga: Manchester pojede na Hazarda

Už i Manchester United má podle všeho zájem o Edena Hazarda z Lille. Anglický klub pošle na zítřejší zápas mezi Lille a Bordeaux skauty, aby pozorovali právě tohoto 18letého záložníka. Cena mladého Belgičana by mohla přesáhnout 20 milionů liber.

Reagovat
r.mrazik

tak nevim,jestli byt rad,nebo ne...to by i Lennon nebo Young vysel nastejno...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje tady ten šašek víc z prostředka?

Reagovat
honziss

Šašek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

nechte si zajít chuť, Valencia s Nanim vám musí stačit...

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla....

Reagovat
$dolar$

Nakonec ho stejne koupi Chelsea

Reagovat
honziss

Dobrá diskuze.

Reagovat
Nikikrew

Tak moja prognoza sa naplnila.Manchester city moze tak bojovat o velke hovno.Fanuskovia uz sa zobudte a netvrdte ze man.city moze pomyslat na titul.Hovoril som to hned pred sezonou a za tym si stojim peniaze vam este nespravia klub.GO GUNNERS GO

Reagovat
smazaný uživatel

no mě se na začátku manchester city líbil, hrál docela hezký fotbal. Ale to co předvedl minulý víkend na birminghamu - neměl jedinou pořádnou šanci a hvězdná záloha hrála kulový...no a včera, to bylo ta samá nahovno záloha

Reagovat
honziss

Ach jo, to, že City budou hrát o titul nikdo netvrdil. To jste si vsugerovali jen vy, ti, co je nenávidí víc mají rádi svůj klub.

Reagovat
vitasrp

Oni měli cíl hrát o titul, ty šášo?? Cíl byl šesté místo, toť oficiální prohlášení, fanoušci věří v proniknutí do Big Four a Citizens i přes tu krizi, která je celkem logicky jako každý klub po tak masivní obměně kádru postihla, se stále nachází na čtvrtém fleku(za předpookladu, že z dohrávky vyjdou vítězně, samozřejmě..) Ono by neškodilo zjistit si trochu fakta a současné postavení týmu, než začneš plácat takovéhle stupidní ptákoviny.. Inu "fanda" Arsenalu, co měl strach o svůj tým..

Reagovat
Lovec

Jediný, kdo tu plácá ptákoviny jsi ty. Chceš mně tvrdit, že cílem Citizens bylo po tak masivním posilování hvězdnými hráči 6. MÍSTO???? Vedení si tak zřejmě jenom chystalo půdu pro případný neúspěch. Masivní obměna kádru... z prvu se tento fakt nejevil jako problém, a to vůbec, takže nevidím důvod ho tady vytahovat. Jen když teda byla řeč o těch faktech... Inu "fanda Chelsea, co je příliš sebevědomý

Reagovat
vitasrp

Ptákoviny tu plácám podle koho?? Jestli podle tebe, tak je to pro mě spíš lichotka jak urážka.. Vedení Citizens v oficiálním prohlášení řeklo, že oficiální cíl je 6. místo, já samozřejmě netvrdím, že sakra nechtějí být výše, samozřejmě, že by do té Big Four chtěli, ale sami moc dobře ví, že to prostě není lehký úkol.. Mně hlavně přijde strašně stupidní odvolávat po dvanácti kolech Hughese, když teoreticky stále je mezi prvními čtyřmi mužstvy.. A taky se, ty ignorante, podívej na Madrid, taky start úžasný, ale postupem času taktéž upadají do jisté pro ně herní krize.. City mají tu krizi výsledkovou a herní.. Jde jen o to, že tým, který je pospolu méně času, méně si na sebe zvykl a nemá ještě tak zažitý systém, mám větší sklony k tomu, aby je postihlo to, co City - tedy krize..

Reagovat
Lovec

Nevím, co do toho taháš odvolávání Hughes, když o jsem to ani já, ani Nikikrew původně nezmínili. A k tomu, takovouto krizi si může prožít každý, bez ohledu na nějaké kolosální posilování. Já ten problém u obou týmů vidím v "příliš mnoha kohoutech na jednom písečku". Dokud tým šlape, tak si vyhoví, ale jakmile se přestane dařit...

Reagovat
vitasrp

Ježiši.. Samozřejmě, že tuhle krizi může mít každý, jen je její výskyt pravděpodobnější!! po té obměně kádru.. A ten příspěvek Nikikrewa byl tragický, jak od scuma, jeho snad obhajovat nechceš..

Reagovat
Lovec

To vůbec, neobhajuju ho ... jenom mě asi jako goonera trochu vytočila ta tvoje poslední věta

Reagovat
vitasrp

Jo takhle:)) To jsem tam psal pro něj, abych ho zkusil nějak donutit k další pitomé reakci, ale to ti mohlo dojít.. Jinak se omlouvám, ale rýpnout si občas musí každý

Reagovat
Lovec

Reagovat
Amos

achjo .. Proč fandí Arsenalu většinou takový .....

Reagovat
Nikikrew

nemyslim teraz ale pamatam si pred PL dost ludi tvrdilo ze man. city na to ma mozno sa im darilo ale potvrdila sa nezohranost klubu ...ja ich tak vidim do 5 miesta ...

Reagovat
terry

Rooneyho ofsajd nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, ale já v té plné rychlosti bych to mával taky

Reagovat
honziss

Bye bye Zola.

Reagovat
fantomas

Tak Brown se zachránil a Zola se popravil?

Reagovat
honziss

Já doufám. A klidně ať místo Zoly přijde Brown.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu nám je dobré že Zola odejde (pokud vůbec odejde), když stejně zůstane Nani, takže kvalitních posil se stejně nedočkáme a jak ho znám tak ani kvalitního (a britského) manažera.

Reagovat
honziss

Nikde není psáno, že Nani zůstane. Navíc ne každý manažer je tak hloupý aby trpěl nějakého "vybírače posil".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sice není, ale dá se předpokládat, že si Nani vybere takového, který bude tak "hloupý". prostě nevěřím v příchod manažera výrazně lepšího než je Zola. A v Naniho odchod už vůbec ne, jedině příchodem nějakého nového majitele. Asi jsem moc pesimista

Reagovat
fantomas

A pesimista je jen optimista s mnoha životními zkušenostmi.

Reagovat
honziss

Tak hlavně manažera nebude vybírat Nani, nebo aspoň ne jen on.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím ta Zolu vybíral Nani.

Reagovat
Tomanatura

Škoda, no. Takže z B4 jsem porazili tradičně jen Arsenal

Reagovat
r.mrazik

tak dalo se cekat,ze zapas rozhodne jedna branka...ted ji dali modraci...jinak fajn zapas,emoce pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli sme mít 3body..a odjíždíme s hovnem

Reagovat
r.mrazik

stane se no

Reagovat
smazaný uživatel

kterej vám to v odvedě na Emirates vrátí aji s účtama

Reagovat
minoLFC

no porazili...ten Ronneyho skok letmo ešte pre Almuniom

Reagovat
smazaný uživatel

a Diabyho gol roku

Reagovat
Lovec

No v tom zápase jste předvedli, jak se dají z hovna udělat tři body

Reagovat
herbage

Se porazil sám

Reagovat
fantomas

No, prostě porazili...to je hrozný, on zas konstatuje fakt a tři gunneři se nad nim rozpláčou jak toto skákalo a tamto si dalo vlastňáka a kdoví co ještě...

Reagovat
F.Torres

já ti tvrdil, že manchaster nemá na titul a už i Arsenal se cpe před vás

Reagovat
Godwinson

tak Fletcher s Evansem, ti se předvedli, komedianti :)

Reagovat
smazaný uživatel

To bejvá. Když prohrávaj, tak se začnou vztekat a prasit..

Reagovat
Godwinson

no, Fletcher byl na dělo ještě daleko před tím než prohrávali .. furt křik na rozhodčího, máchání rukama, fakt Národní by mu bylo malý :))

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem čekal, že po odchodu šampóna bude ten tým víc charakterní, ale pořád se vztekaj, jakmile prohrávaj....

Reagovat
vladis271

remiza by bola lepsia,ale som rad za vyhru chelsea

Reagovat
minoLFC

a prečo by bola lepšia?ja som za prehru ManU rád

Reagovat
vladis271

samozrejme aj ja.ale ak ma mat LFC co i len utopisticku sancu v tejto sezone,tak v takichto zapasoch je lepsia remiza.ale ako som napisal,kazda prehra manu potesi

Reagovat
minoLFC

my o titul nehráme

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Chelsea, Evans a Fletcher dva rozmazlení frackové a nic víc Jinak ještě , že to ten Ivanovič odhlavičkoval uf

Reagovat
smazaný uživatel

co pak je teda J.Cole,Carrvalho a Ballack

Reagovat
Godwinson

Carvalho měl taky dva více než parádní obranný zákroky :))

Reagovat
smazaný uživatel

Na Jonnyho místě bych se zachoval úplně stejně...

Reagovat
$dolar$

CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BLUEEEEEEEE IS THE COLOUR, FOOTBALL IS THE GAME atd. !!!!!!!!!!!

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Lovec

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Chelsea

Reagovat
minoLFC

ta žltá Drogbovi bola za čo?nebezpečná hra prsiami?

Reagovat
fantomas

Tak Chelsea mi aspon bod do tipovačky vyhrála.

Reagovat
Staenly10

... Já měl 0...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea FC yeeehaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

fuj...takže nakonec vyhrál nejam*danější klub na světě...už se těším, až ty modry zmetky na emirates stadium smetem....

Reagovat
Liquid

ha ha, to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete mlatu jak sviň...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vitasrp

Líbí se mi, jak ta naše výhra zase většině "fanoušků" leze krkem...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

se nediv, když jste tak neskutečně neoblíbení!!!

Reagovat
Liquid

CHELSEA !!!!! Paráda, teď už tam není nikdo kdo by nás mohl ohrozit, 5 bodů na Reds paráda, prohrát si titul můžem jen my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo promiň, ale na Reds máte náskok dvanácti bodů...

Reagovat
Lovec

Reagovat
minoLFC

no na Nottingham forest ešte viac

Reagovat
smazaný uživatel

To zbývají jen 2.kola dokonce nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň kdyby jsi věděl kterému týmu se říká reds, ňoumo.

Reagovat
Liquid

říká se oběma jak Liverpoolu tak United

Reagovat
smazaný uživatel

No nebudu tě vytrhávat z tvé vysněné naivity.

Reagovat
smazaný uživatel

United jsou Red Devils.

Reagovat
Lovec

Nemusíš mu hned nadávat, už minimálně stolikrát tu přece předvedl, že má nějakou mozkovou poruchu a nedokáže racionálně uvažovat... nehortil bych to tak

Reagovat
minoLFC

tak to si nedal

Reagovat
Liquid

slyšel sem x krát jak komentátoři mluví o Reds i o United i o Liverpoolu, ikdyž United asi správně Red Devils, ale minimálně komentátoři používají i Reds

Reagovat
minoLFC

no ak sa riadíš skvelými komentátormi na nove, ktorí si mýlia hráčov rôznej farby pleti...

Reagovat
smazaný uživatel

To bola Prima... Ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kteří komentátoři? Experti Hrdlička, Kaiser, Radotínský či snad Mikolanda?

Reagovat
Tomanatura

Máš pravdu, Reds se píše i na ofiko stránkách Manchesteru.

Reagovat
minoLFC

sa opičia

Reagovat
Lorcan

počkej do ledna, to vás předjede Arsenal

Reagovat
r.mrazik

vzdycky me fascinujou fanousci modrych,ktery breci i po jejich vyhranem zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde prosimtě?

Reagovat
r.mrazik

koukni se nahoru a pak jeste dolu,protoze toho bude pribyvat

Reagovat
smazaný uživatel

Scumové, nic míň, nic víc :)

Reagovat
r.mrazik

to je fakt...decka

Reagovat
Godwinson

za chvíli od těch děcek budeš mít počteníčka hafo, to se neboj, takový, vymyšlenej přímák, červená pro Carvalha, taky se na to těšim :))

Reagovat
r.mrazik

uz je to tady

Reagovat
Godwinson

ještě ne, na to je ještě brzo ... ještě omývaj přirození vlažnou vodou, dej jim ještě tak deset minutek :)))

Reagovat
smazaný uživatel

..no jasně každý kdo fandí Blues je dítě...

Reagovat
vitasrp

To přece neřekl:)) Ale ti, co brečí i po vyhraném zápase, svým chováním děcka silně připomínaj

Reagovat
Godwinson

ale nech ho, naštvanej "fanoušek" United se tu bude vztekat vždycky :) kdyby prohrála Chelsea, hemží se to tu naštvanýma fanouškama Chelsea :)

Reagovat
Liquid

pan Atkinson pískal nevyrovnaně, za karate Evanse dá žlutou Drogbovi, neuvěřitelné, Evans záhy po odpískání zfauluje Carvalha a jen žlutá, ten dohrál jen kvůli rozhodčímu, a žlutá Ivanovičovi? Ok ale proč za stejný faul nedostal 2 minuty předtím žlutou Giggs když navíc Ivanovič byl ještě v nebezpečnější šanci, ale přesto spravedlnost zůstala doma a 3 veledůležitý body sou naše

Reagovat
Swarley

to máš recht...spravedlnost dneska zůstala doma a na Stamford bridge nedorazila...proto zůstali tři body u vás..

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto vyrovnanej zápas Chelsea nebyla lepší bohužel náš skvělý nákup za 17 mega jim vytvořil parádní standartku no moc dobře nechápu proč nebyl Valencia už v 60 minutě dole a nebyl tam Obertan to samé Carrick bohužel ten Terryho gol ja nevím i když bych byl rád kdyby neplatil mě přišel regulérní

Reagovat
Lovec

Řekl bych, že byli United lepším týmem, resp. pro mě je lepší ten, kdo se víc snaží hrát fotbal. Remíza by tomu zápasu slušela... škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No já fandím Chelsea takže je mi to fuk, ale ten gól regulérní nebyl stál v ofsajdu a máchl mu tam kopačkou i když netrefil balón ovlivnil hru, ale za tu kopačku do žeber Evanse jsme si kvit

Reagovat
Lovec

No počkat počkat ... Drogba do toho předem prohraného hlavičkového souboje šel úplně zbytečně a narazil do Evansovi nohy, když byl Johnny ve výkosku. Rozhodně žádný úmysl bych v tom neviděl. Tu kartu jsem sice moc nepobral, ale to už byste chtěli jako moc, nemyslíte? Jináč s tím golem souhlasím.

Reagovat
vitasrp

Drogba šel normálně do souboje, byl na něj spáchán faul a já prostě nechápu, jak může být faulovanému hráči udělena žlutá karta, to mi prostě hlava nebere...

Reagovat
Lovec

Řekl bych, že Evans hlavičkoval a Drogba do něj narazil... když brankář ve velkém vápně zasáhne takto hráče při sbírání balonu, tak je to penalta? Nebuď směšný.

Reagovat
vitasrp

Já směšný fakt nejsem.. Ale Drogba šel do souboje, Evans hlavičkoval a při výskoku mu dal kopačkou do hrudi, prostě nechápu, kde se vzalo, že fauloval Drogba.. Nebezpečná hra nohou ti nic neříká??

Reagovat
Lovec

Tou nohou dostal pod žebra, takže s ohledem na to, že hlavičkoval se to dá brát jako naprosto kosheer. Drogba šel do souboje POZDĚ, a srazil Evanse na zem ... jako neberu mu tu bolest a taky nechápu, za co dostal kartu, ale nechápu, jak z něho můžeš vykouzlit "faulovaného hráče" - tom mně příjde opravdu směšné

Reagovat
vitasrp

Ono to spíš dopadlo tak, že Evans srazil Drogbu na zem

Reagovat
Lovec

Tak ono se není čemu divit, dostat napnutou nohou někam do žaludku je opravdu k nezaplacení .

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost, Viva John Terry. ♥♥♥

Reagovat
Tomekcz

rozhodci to dneska piskal jak nakej hnup at uz de o zlutou pro Drogbu nebo vymyslenej faul a nasledne padl gol, navic Brown byl jasne stazenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Chelsea !! Yeees

Reagovat
smazaný uživatel

VY S Z TOHO POSER.TE AZ BUDE OHAR AFRICKYCH NARODU, KDY TU NEBUDE DORGBA, ESSIEN, MIKEL...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to Ancelotti neví a nikoho v zimě nepřivede

Reagovat
smazaný uživatel

Nekaž dneska radost.

Reagovat
smazaný uživatel

yesss

Reagovat
vitasrp

Určitě, určitě, určitě soudíš hlavně podle soupeřů, kteří nás čekají, je to tam totiž samý nabušený soupeř..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten atkinson mě fakt začíná pěkně sráá**t..jsem za výhru nesmírně štastnej ale pořad mu musí ucházet hrubé fauly..terry měl dostat jasnou žlutou za ten faul loktem na valenciu, na druhé straně absolutně nechápu JCVD kick evance na drogbu a drogba eště dostane žlutou ..za co ?

jinak carvalho mě dost "nappínal" těmi jeho ofenzívnímy výpady..co tam šaškoval to byla hruza..vzadu perfektní ale kazil svuj dojem tou zbytečnou hrou když chtěl přečíslovat..

pěkný zapas celý první poločas a druhá pulka druhého poločasu..

skvělý večer pro blues

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápeš za čo dostal Drogba žltú? Hm, no pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale taky ne, viděl jsem, že Drogba měl kecy až po tom co ji dostal. A faul to přece nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl. O to ide. To nemalo s kecami nič spoločné, alebo tomu boli len nápomocné. Áno, Evans ho škaredo trafil, ale - z postavenia oboch hráčov pred i počas súboja bolo zjavné, že Evans musel na loptu skákať riadne vysoko a tú nohu by tam mal tak či onak. Ak si ju teda prirodzene odmyslíme, tak sa teraz sústreďme na Drogbov pohyb, výskok a to akým spôsobom do toho súboja šiel. Lopta bola prakticky čisto Evansova, Drogba do toho súboja dobiehal a vo výskoku sa zrazili. Išiel do toho ako buran, šrám si odviezol sám a kruto bolestivý, to však neznamená, že všetko naokolo by malo zostať zabudnuté. V bežnom súboji by sa po takom strete faul pískal, podľa uváženia aj so žltou kartou, takže tak nezmyselné, ako to tu viacerí prezentujú, to vôbec nebolo. Kecy len pridali i keď boli až po incidente, verím však, že Atkinsonov úmysel bol vytiahnuť kartu bez ohľadu na ne. Btw. Neviem ako by si to potom chcel, Strike, nazvať - voľná zrážka atómov? Alebo nebodaj Evansov faul?

Reagovat
minoLFC

no to snaď nie

Reagovat
smazaný uživatel

Čo čakať od scousera, ktorý sa vyzná. Smiech? Prejde...

Reagovat
minoLFC

sorry ale to čo si napísal je blabol..hráč nemôže takto zahrať vysokú nohu ak je v blízkosti niekoho

Reagovat
smazaný uživatel

Futbalista, že? A blábol? Z pohľadu čoho? Fyziológie a ľudského odrazu? Ha ha.

Reagovat
vitasrp

Nebezpečná hra nohou??

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaden traktát, tak teda, ospravedlňujem sa.

Bola, ale bola skutočne zavinená? Mohol to Evans ovplyvniť? Mal na základe toho pískať Atkinson v jeho neprospech? Odpoveď poznáš, si inteligentný, o to sa neobávam.

Reagovat
vitasrp

Ale taky sem zaujatý, na to nezapomeň

Btw. co přesně znamená "traktát".. Jako obecně to slovíčko chápu, ale doslovený překlad by mě zajímal:))

Reagovat
smazaný uživatel

Siahodlhý písaný text

Reagovat
Godwinson

tak já se nechci pouštět do debat o ničem, což je tato ... ale z jednoho opakovaného záběru mi přišlo, že ho jasně úmyslně kopnul do žeber :) naprosto cíleně, ale byl pouze jeden záběr, můžete argumentovat optickym klamem :)

Reagovat
smazaný uživatel

To môžeme, ale robiť to nebudem(e). Evidentné to nebolo, jediné, čo je z toho pravda je, že kontakt bol jasný, viditeľný, bolestivý a sám by som ho dostať nechcel. Viac k tomu, čo som všeobecne k obom sporným momentom druhého polčasu napísal, nemienim dodať.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to posoudil jako faul Drogby za to, že Evans kvůli němu musel nadskočit. Zavolal bych nosítka pro Drogbu, počkal bych až ho odvedou do outu a pokračoval bych odkopem z místa, kde byl i podle mě faulovanej Evans. Ale žlutou bych absolutně nedal ani za šlapák kopačkou do Drogbovy hrudi, ale ani Slonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa. Ale vravím aj kecy tomu napomohli a som rád, že to vidíš realisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nám to rozved třeba mi něco uteklo..přesně jak píše frajer pod tebou,, kecy měl až PO

Reagovat
vitasrp

Nechceš snad tohleto rozhodnutí Atkinsona obhajovat?? Vždyť faulovaný hráč byl Drogba, to hovoří za vše...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol.

Reagovat
fantomas

A já bych to ještě upravil na: Nebul.

Reagovat
vitasrp

Tak tak, vyhráli jsme, to mám určitě důvod k brečení...

Reagovat
fantomas

Seš modrák...ti dokážou brečet i po zisku titulu.

Reagovat
vitasrp

Nejsem debil...

Reagovat
Swarley

no....

Reagovat
vitasrp

To je trošku slabší..

Reagovat
Swarley

sorry, ale takovou nabídku nepřijmout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je bulení? To by som nepovedal. Ja som bol s prehrou zmierený ešte pre zápasom, MY sme spravili dve rozhodujúce chyby. Jednou bol nevyužitý tlak prakticky v celom druhom polčase, tou druhou neubránená štandartka. Nemôže sa stať, aby boli dvaja vedľa stojaci absolútne nepokrytí hráči vo vápne, dokonca naraz hlavičkujúci. To je choré, za toto by si mala obrana nafackovať a poriadne. Nuž ale dve veci - nechápem na čo sa ešte k tomu faulu niekto vracia a už vbec takým spôsobom, keď to bola Evansova lopta a Drogba bol v súboji neskoro. Je to jeho práca a robí ju dobre, ale rozčuľovať sa nad týmto? To je bulení. Nuž a druhá vec je uznaný gól Terryho, ktorý si ho za prácu vo vápne zaslúžil, akurát ten Drogba to tam pokazil, našťastie pre Chelsea, postranný nebol schopný tou svojou vlajočkou zamávať.

Btw. už čakam na vitov traktát o kúsok vyššie.

Reagovat
herbage

No, s tim by se dalo konečně i souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni, zatiaĺ som nepovedal jedinú zlú vec až na to, že som pochválil komentár nižšie bez toho aby som si všimol ku kritike pridanú aj Drogbovu teatrálnosť po faule na Evansa, čo je samozrejme nepravda.

Reagovat
fantomas

Upravoval bych TVUJ příspěvěk, tim pádem by nemířil na tebe, ale na vitasrpa. Přirozeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem a ospravedlňujem sa, až teraz som si to všimol, ono totiž takto to označil herbage a nadobudol som pocit, že to mohlo byť mierené i na mňa, čo nie je, prirodzene.

Reagovat
vladis271

mam pocit,ze tento rok to bude medzi cukotku a arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

nevite proc Arsenal ma o zapas min? a dyztak kdyho bude hrat...predem dik

Reagovat
smazaný uživatel

Má odložený 2.kolo doma proti Boltonu, ale kdy bude to nevím. Zkus google.

Reagovat
smazaný uživatel

ok..thx

Reagovat
Tsigi

Zatím si to Carlo dává

Reagovat
$dolar$

Pro me obrovske prekvapeni

Reagovat
Tsigi

pro mě ne z těch, co to tam vedli je zdaleka nejlepší

Reagovat
$dolar$

Nez Hiddink a Jose rozhodne ne

Reagovat
smazaný uživatel

co dokázal Hiddink?

Reagovat
Tsigi

Hiddink je hrozná bublina

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál F.A.Cup.

Reagovat
$dolar$

Alespon mentalne jsme s nim vyhrali LM

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland v tom případě minulý týden mentálně porazil Aston Villu v Carling Cupu a díky mentalitě vyhrál mentálně nad WHU v minulém kole...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

to je dobrý. Chelsea FC - mentální mistr LM 2008/2009

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to vypadá na Kazaň...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
$dolar$

Pro vsechny fandy ManWHO - http://www.youtube.com/watch?v=HZYfi_Ex_gM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodol /ne/ofsajd Rooneyho v 1. polcase, zaujimave, ze sa vsade drbu clanky o podpore utociaceho hraca pri postaveni mimo hry

Reagovat
Tomekcz

to je znama vec ze hranicni situace se na SB pousti jen domacim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nieco na tom bude. Zaujimave je sledovat, ze uz minulu sezonu pri lezani hraca Chelsea sudi prerusil hru, az ked ju ziskali hraci Manu, ale pri lezani hraca Man Utd hra bez okolkov pokracuje....ČUKOTKA 4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už chceš kritizovat výkon rozhodčího, tak je třeba zmínit i zákrok Evanse na Drogbu ne? Rozhodčí pískal hrozně, ale myslíš, že připískával jedný straně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako spravny obranca chranil brankara

Reagovat
centos

Existují vůbec na stadionech Premier League klasické kotle se speakerem?

Reagovat
centos

Neříkejte že nikdo nevíte.. :)

Reagovat
Paddy

Zapas nic moc, velmi mnoho emoci, ale proste jsme VYHRALI

Reagovat
Liquid

5000,- kč pro CHELSEA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

že by tiket, který čeká na cink cink na přepažce ?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jdu si užívat radost mimo tento web, číst příspěvky ukřivděných fanoušků Manchesteru a dementních fanoušků nás (čest vyjímkám, každý pochopí), mi akorát zkazí radost Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaj to bala nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se těšil jako nezaujatý fanoušek na parádní zápas,ale smůla.. Opět se ukázala,že Premier League jde dopředu,ale rozhodčí zůstali někde v 90.letech

Reagovat
r.mrazik

uz je to tady...same breceni...scumove se nezaprou

Reagovat
minoLFC

tak nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci niekto videl ze gol ktory dal tery tak nemal platit....drogba vol v postaveni a svojim pohybom pomylil van der sara....inak by tu hlavičku s prehladom chytil!

Reagovat
smazaný uživatel

že by ji s přehledem chytil to bych netvrdil stejně jako nikdo netvrdí,že to byl regulerní gol

Reagovat
r.mrazik

nechytil,a to rikam jako MU fan...

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pozri ako chyta van der sar ( iba ty najlepsi brankari na svete )...caka az do posledneho momentu....a cakal pokial drogba zmeni smer alebo nejako tecuje loptu...ale skoda ze nepozerate detaily na tom futbale ...ved to je na tom najkrasie....kua

Reagovat
r.mrazik

chytat muze jak chce,ale tohle by nejspis nemel i kdyby tam drogba nebyl...fakt bych to neresil...gol uznanej a nevracel bych se k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

kukni si to este raz....a uvidis...ja som si to nahral...a pozeral som to...a to je tutovka ze by tu hlavičku chytil!

Reagovat
$dolar$

JAK JA SE BAVIM JAK JSOU VSICHNI NASRANI

Reagovat
smazaný uživatel

Vyser se na tyhle provokace.

Reagovat
r.mrazik

tak od nekterych vis,co cekat

Reagovat
Liquid

CHELSEA !!!!

Reagovat
vladis271

ako fanusik liverpoolu som rad.na druhej strane toto je jediny zapas kedy dokazem chelsea drzat palce

Reagovat
smazaný uživatel

a deco, balack, lampard, drogba...nula bodov ked uz sme pri hodnoteni....lampard....nechapem co robi v repre....ked carik hoci je defensivnejsie ladeny viac spravy ako lampard.....gerard a carick ... stredovy hrači v repre...dufam ze do capelo videl dnes!

Reagovat
Godwinson

dobré, věřim, že by sis měl udělat trenérskou licenci, ať tomu dáš korunu ...

Reagovat
smazaný uživatel

s tym Miškom Carrickom suhlasim, Lampard je o nicom.

Reagovat
smazaný uživatel

za tu tužku co letos Carrick hraje si repre nezaslouží..a Lampard už asi 5 zápasů válí jako dřív tak zkuste hoši být trochu objektivní

Reagovat
vitasrp

Wow, on Carrick dává také každoročně dvacet branek?? Že toho spraví více..

Reagovat
smazaný uživatel

carick nedava tolko golov....ale urcite je kvalitnejsi ako lampard....dve sezony dozadu...bol lampard v pohode...skromny chlapec...ale teraz....arogantny a zakerny hrac....nech sa venuje viac futbalu ako pi.ovinam

Reagovat
Godwinson

sorry

Reagovat
vitasrp

Kam ty na to chodíš.. Z tebe se klube pomalu "zákeřný" bavič eurofotbalu:))

Reagovat
Godwinson

tak nazval bych to různými výrazy, ale slovo bavič by mě nenapadlo :)

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tsigi

Nakonec to v Anglii budu přát asi Chelsea mají Carla, Ballacka a Essiena

+ je mi troška líto Terryho, kterýho jsem neměl rád, ale když vidím z jakýho je prostředí .......

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo pozvedl mé sympatie k Chelsea z bodu mrazu na aspoň trochu ucházející

Reagovat
Tsigi

tak pak tam je Manchester a k němu prostě blízko nemám, ale respektuju je

Arsenal se mi hnusí

Liverpool je pro srandu

a pak jsou mi docela sympatičtí City, ale tam to na titul ještě letos nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

U Manchesteru to bohužel vypadá, že se Ferguson zbláznil, vychovává rozmazlený fracky a týmu nedokáže dát nový impuls a směr.

K Arsenalu mam takový zvláštní vztah, baví mě sledovat ten tým, ale nijak sympatický my nejsou. Ale když hrajou v televizi v LM, tak je narozdíl od Live, Chelsea nikdy nevypnu.

Liverpool je jednak Liverpool a pak, dokud tam bude Rafa, tak nemá cenu mu nějak přát..

Reagovat
Tsigi

já se rád podívám v Anglii na West Ham, když mám čas, tak si je zapnu i na netu, ten klub mě prostě baví ,pak se mi hodně líbila hra City ze začátku sezony a jinak mi na Anglii čas nezbývá, pak dokonce občas zkouknu magazín PL ten mi pomáhá při sázení

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea....jedno velke muzstvo s kopec arogantnymi a namyslenymi futbalistami...vid balack, lampard, drogba, A. cole.... a dalsí ... co dnes ukazali...velke h . . . . !!!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Shevchenko

Asi jo no, i když je ta Chelsea nesympatická sebevíc, pořád se tam najde někdo sympatický.

Reagovat
F.Torres

ten Evans to je hrozný prase(zákrok na drogbu +po odpískání fauluje) a rozhdočí to je taky kašpar hroznej!!

Reagovat
Liquid

jj neměl dohrát ani náhodou

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

po tom odpískáni normalní věc kdybys hrál fotbal možna bys to pochopil kopačka na Drogbu nemyslím že v tom byl úmysl z obou stran to byl hodně tvrdý zápas tak se uklidni

Reagovat
F.Torres

až na to že fotbal haju smůla co? a ten zákrok na drogbu? takhle tam dávat nohu proti němu fakt nemusel a chudá drogba za to dostane ještě žlutou

Reagovat
vitasrp

Fotbal hraju a přes to všechno nechápu, jak si může hráč dovolit takhle zkosit protihráče po zapískání, v přerušené hře.. To by se mělo trestat červenou, ale co už..

Reagovat
Swarley

ale pořád nebrečte...počkej až tebe na jaře pocuchá...

Reagovat
F.Torres

čím brečím prosimtě? že řeknu že evans je prase a ten rozhodčí je absolutně hroznej?

Reagovat
smazaný uživatel

Prase kvůli jednomu zákroku?

Reagovat
F.Torres

no tak to na drogbu+po odpískání faul

Reagovat
smazaný uživatel

Panenko skákavá, snad nechceš někoho považovat za prase za dva zákroky v jednom zápase, kde tečou nervy a jde o hodně? To by bylo teda celkem vedle.

Reagovat
F.Torres

šak normální zákroky kopnout někoho do hrudníku a pak vypěnit jak nervák...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi odpovědět, jestli je pro Tebe prase za tyto dvě věci?

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za odpověď.

Reagovat
F.Torres

není zač protože sem ti odpověděl už

Reagovat
Swarley

tak nechoď na fotbal, choď na balet a tvůj problém je vyřešen...nebudeš tu pak brečet a vyřešíš tím i můj problém...

Reagovat
F.Torres

proč bych měl pořád sakra brečet? a proč bych měl chodit na balet? něco hulíš nebo co?

Reagovat
Swarley

tak brečíš tady, že Evans je prase, rozhodčí kašpar...tak choď na balet a tam nic podobnýho nemusíš řešit..co na tom nechápeš?

Reagovat
F.Torres

a když budu chodit na balet, tak asi doma nebudu mít televizi vid? ty seš fakt pako

Reagovat
Swarley

Reagovat
F.Torres

no jo ty seš blbost sama koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc to ale dneska podle mě psychicky nedával Fletcher.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych byl na hřišti at už v rudém nebo modrém dresu tak bych to nedával ještě víc

Reagovat
r.mrazik

jojo,Darren je ten,ktery chce vyhrat vzdy...

Reagovat
vitasrp

Podobně jsem na tom já, když se prohrává.. Taky to chci za každou cenu zlomit, vytáčí mě špatnej verdikt rozhodčích atp.. A v podstatě mám tyhlety hráče nejradši..

Ale dneska mě jakožto zaujatého fandu druhého týmu točil nehorázně, to je logický..

Reagovat
smazaný uživatel

To je všechno v afektu s tím se člověk narodí

Reagovat
r.mrazik

ja to chapu,ale presne tohle se mi na nem libi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle to miluju, zaujatost pro hru do poslední sekundy, ale ještě víc by se mi líbil, kdy měl rozhodčího i přes špatný verdikty na háku a nemluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, dnes by mal schytať ľadovým kýblom do tváre na schladenie, to bolo horšie ako naspeedovaný Wazza.

Reagovat
F.Torres

naspeedovaný Wazza.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo srandovní sledovat ty nerváky z Manchesteru.

Reagovat
Liquid

třeba Rooney, toho vidět na*ranýho je k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

lahoda

Reagovat
smazaný uživatel

evans skaredy zakrok ale drogba tam isiel zbytočne...a potom este aj troska teatralneho kusku

Reagovat
smazaný uživatel

Človek so zvláštnym nickom, ale aspoň správne posúdenie situácie, to sa len tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se zeptat co bylo tím teatrálním kouskem? a podle mně to že tam nabíhal zbytečně není omluva pro šlapák na tělo

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, teatrálnosť by som vynechal. Chápem Drogbove dôvody, v danej chvíli si zvyšok uvedomovať nemohol.

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem tvůj dlouhý rozbor toho zákroku výše a nemohu stebou souhlasit,několik let jsem hrál stopera a nikdy jsem při takovém výskoku nešel šlapákem napřed,obzvlášt ne v blízkosti protihráče a toto jsem nikdy neviděl ani u spoluhráče v středu obrany ani u jiných stoperů v týmu soupeře,ono totiž při takových výskocích má člověk odrazovou nohu nataženou svisle nebo aspon přibližne svisle a druhou ohnutou v koleni,když ji vystrčíš napřed pak to děláš zcela vědomě

Reagovat
Lovec

No jo, ale nebyl Evans v pohybu dozadu? Po tom bych tu nohu nazval jako odpichovou, a teoreticky by se do té polohy dostat mohla. A silně pochybuju, že se Evans v zápalu boje ještě dokázal soustředit na to, jak Drogbu zasáhnout podrážkou . Ale zase je pravda, že je za svoje končetiny zodpovědný....

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám,že ji vystrčil s úmyslem zranit Drogbu,jen ji mohl stáhnout a přistál by Drogbovi na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná voľba.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, na koľko mohol rátať s tým, že do toho Drogba takto pôjde. Nehovor, že v nižších súťažiach (vlastne to je šumák, u nás nikde) idú do súboja takto všetci. A čo sa toho týka, to proste Drogbou faul neospravedlňuje, čo musíš potvrdiť, ako ex-stopér i ty sám. Samozrejme, odraz to nebol štadardný, ale popravde ani ty sám ako hrc s nemzeš nikdy byť stopercentne istý dopadom lopty, tam je priestor na polemiku. Že by to ale bol jasný úmysel, to by som vylúčil. Nuž a o pískaní danej sitácie sa baviť viac nemienim, tam je to jasné, o tom viem svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

fletcher ano ...som fanda manu...ale Fletcher strasne niečo! viac mal hrat ako nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Po 12 zápasech ztráta 5 bdů, což je více než v pohodě. loni jsme ztráceli 9

Reagovat
Swarley

přesně tak...navíc zápasy s Liverpoolem i Chelsea byly oba venku...

Reagovat
Tomekcz

SAF me zacina pomalu pekne stvat. Proti kazdymu silnejsimu souperi se skoro pos.. a hraje na jedno utocnika, Valencia byl dneska nulovej (jako obvykle) a mel vypadnout uz kolem 60. minuty. A ta nase taktika ze hrajem na 0:0 a cekame kdy dostanem gol, aby sme poslednich 10 minut honili vyrovnani

Uz vidim jak si zas bude stezovat vsude mozne, ale nas vykon je podle nej vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

hra na jednoho útočníka byla dobrá jak už jsem psal byla špatně poskládaná záloha to je bohužel fakt Giggs je na křídle poloviční a Valencia je slabší než Nani tento rok Carrick je hrozný bohužel to byla ta nejvetší chyba dneska jsem poprvé viděl Obertana za první tým a moc se mi zamlouvá sympaťák a ještě technický hráč který s enebude bát 1na1 jen tak dál

Reagovat
Boban

s obertanem souhlas, libilo se mi jak s evrou pracoval. Se slabsim souperem by si mel zkusit hrat zaklad na leve zaloze a pod nim Evra....

Reagovat
Swarley

tak výborný výkon to rozhodně nebyl, ale jako čekání na gól bych to taky neoznačil...stačilo proměnit nějakou šanci a mohli jsme vyhrát my...byl to zápas o jednom gólu, to se očekávalo a taky to tak dopadlo...

viděl jsem jen druhý poločas, tak se nechci pouštět do většího hodnocení...

Reagovat
Boban

tak hral jak potreboval, drzel se mic u nohou, souper se moc ke hre nepoustel, rozhodne ne tolik, jak by chelsea doma mela, jen asi 5-10minut tlaku z tech 90, coz mi prijde dobre, na to ze jsme hrali na sb. Osobne jsem byl zklaman Giggsem, co se koncovky tykalo, misto aby strilel, se snazil nahravat

Reagovat
minoLFC

no ale Cheslea asi nebude strácať v zápasoch so spodkom tabuľky ako Live

Reagovat
minoLFC

Chelsea

Reagovat
vladis271

lenze v loni ste mali goloveho hraca a taky tam teraz neni

Reagovat
smazaný uživatel

v zimě takový hráč může ppříjd do té doby nemáme zas tak těžký los

Reagovat
vitasrp

Tak nového Ronalda seženete kor v zimě těžko

Reagovat
Swarley

není potřeba nového Ronalda...stačí hráč schopný střílet góly, jednoho střeďáka a jedno kvalitní křídlo...nic víc není potřeba, to se s přehledem sežene

Reagovat
vitasrp

Během jedné zimy?? Nemyslím si..

Reagovat
Swarley

bylo to myšleno ironicky...ta poslední věta, že to s přehledem seženeme...

Reagovat
vitasrp

Aha Sorry, já jsem v té euforii z výhry trochu nechápavý..

Reagovat
vladis271

oni by potrebovali skor poriadneho utocnika

Reagovat
Swarley

hoši, vy se přednostně starejte o to, ať příští rok hrajete aspoň Evropskou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

ŘÍKÁ TI NĚCO SLOVO HNŮJ, JO??? TAK SI TAM ZALEZ

Reagovat
Swarley

tam už se nevlezu...momentálně se v něm topí celý Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

TAK SI VLEZ NĚKAM JINAM, HLAVNĚ NEMEL SRAČK.

Reagovat
vladis271

o liverpool ty strach mat nemusis.to 4.miesto daju.

manchester bude sledovat boj o titul medzi arsenalom a chelsea.co uz

Reagovat
smazaný uživatel

dobre priznam se ze titul letos asi neziskame, potebujeme vyrazne posilit

Reagovat
smazaný uživatel

proč by jsme ho neměly získat to je hloupost to říct po 12 kolech Chelsea taky začne ztrácet odjede Drogba Essien a pak to bude zajímavé sledovat v zimě k nám může příjd nějaká posila a myslím že útočník a střeďák příjde tutově

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, kazdopadne vyvozovat nejaky zavery je brzo, konec ligy je daleko

Reagovat
Swarley

nemyslím si...Arsenal dlouho nevydrží...celou dobu tvrdím, že letos to bude rok Chelsea...přeju si, aby to tak nebylo, ale kdybych měl vsadit poslední peníze tak jedině na Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam pockej az bude pohar africkych narodu

Reagovat
Swarley

to je jediná šance pro Manchester

Reagovat
afc

co Arsenal nevydrzi?Ja mam pocit,ze Arsenal sa stale len zahrieva.

Reagovat
Swarley

nevydrží bojovat o titul až do konce...

Reagovat
afc

a z akeho dovodu si to myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

no kazdopadne arsenal ma lepsi tym nez minulou sezonu, zaloha arshavin, fabregas, rosicky, nashri je asi nejlepsi v PL + utok van persie, bendtner a navic je to tym, ktery chce hrat fotbal...

Reagovat
Swarley

podle mě na to nemají dost široký kádr a jako tradičně dojedou na zranění...jen říkám svůj názor, klidně může být všechno jinak a na konci sezóny se mi můžeš smát, co jsem tu psal za hovadiny

Reagovat
afc

vsak v pohode,ja si len myslim,ze ten kader nie je vobec uzky a dalsia vec je,ze hraci ako Nasri,Walcott si tento rok v PL este nekopli,Rosicky,Eduardo odohrali tiez iba minimum zapasov a k tym zraneniam len tolko.Momentalne je zranenych 9 hracov a prakticky od zaciatku sezony su stale minimalne 5 hraci out,takze neviem este kolki hraci sa maju zranit,aby tu stale niekto nepisal nieco o zraneniach.

Reagovat
Amos

V podstatě tě chápu , Arsenal na to doplácel každý rok , ale letos tuším,že máme dostatečně kvalitní hráče na jakýkoliv post.. Jediný co mě straší je , že až odjede Song do Afriky,tak nebude pořádnej DM , Ramsey to s pomocí možná zvládne,ale je to risk.. Diaby neni DM a Deni taktéž.. Takže jednu posilu bychom potřebovali.. Jinak zraněnej Walcott podle mě letos bude velký trumf, Fabregase a RvPho forma je opravdu skvělá , přidává se k nim Arshavin .. Teď Eduardo se rozehrává podal skvělé výkony ve dvou zápasech po sobě a navíc se nám vrací Nasri , kterej už dal Alkmaaru gol a Tomáš,který si vynikajícně rozumí s Cescem.. Jediné čeho se bojím,že by se nám mohl zranit jeden ze stoperů , to by možná byl problém,ale Vermaelen je dost silný chlapík a Gallas taktéž.. Navíc máme Senderose a Songa kteří můžou zaskočit .. Takže asi jediné slabší místo vidím v golmanovi , Mannone není ještě dost zkušený,jednou bude jedničkou , Fabiansky taktéž není zkušený a na jedničku v Arsenalu nemá , zbývá Almunia, kterej určitě nepatří mezi TOP golmany a to jeho vybíhání na centry mě nervuje.. Když už se snaží vyběhnout na centr,tak má opravdu jít do souboje o balon a ne si to v pulce rozmyslet.. Takže když budem dobře útočit,tak soupeře musíme přestřílet , jen proměnovat ty šance . Letos to na nějaký pohár vidím Jinak chlapi omlouvám se,že jsem vám skočil do konverzace , teď nechám prostor brečícím fandům (nemyslím vás) Arsenal

Reagovat
havrys99

OT: Co je s Howardem Webbem??? Toho jsem neviděl dobrej pátek....

Reagovat
smazaný uživatel

Evans, Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Johny... Škoda, že ho tehdá Roy neudržel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jonny A jinak dnes hrál parádně pozičně, hodně jsem si ho oblíbil A má u mě plus za toho Carvalha

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Jako davat plus za svinarnu? I kdyby Carvalho predvedl neco 100x hnusnejsiho

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu nemohl ublížit, jen ho podkopl, tím hráče nezraníš, naopak, ukážeš mu, že tohle si dovolit nesmí. Nebyl to brutální zákrok, spíš pro Carvalha potupnej Já mám Jonnyho rád a Carvalha ne, pro mě ideální situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Chystal som si večeru, ale skutočne ho podkopol, mne sa zdale, že ho "len" "zbúral".

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdálo, že jak do něj šel tělem, nechal mu tam i nohu, aby měl přes co přepadávat, těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalho si to zasloužil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

zasloužil, zasloužil .. Fletcher si taky zasloužil takovou pěknou Alexovu bombu, jak ji známe, na nos a nepřišla ... na zasloužil se to bohužel nehraje :( ,))

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje, proto dostal ten portugalský ňouma za vyučenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

já ti neřikám, nehraje :) jen poloviční zasloužení nestačí :) to by skotský ňouma dostal za vyučenou taky ,)))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klidně si vykruť oči, ale co já nenávidím ve fotbale je například zdržování...kdyby se choval fér, tak se nic nestalo.

Reagovat
r.mrazik

presne tak...tohle vedeni mice a pak zakopnuti...dostal pravem, Jonny mu nohl nezlomil,jen mu dal telo...nic zakerneho...zlute karty pro oba taky pravem

Reagovat
smazaný uživatel

jj, přesně tak...Evans jen poslal takové upozornění :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaj, když půjdeme do detailu, tak se jmenuje Jonathan...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto Jonny. Kdyby se jmenoval John, pak by mohl být oslovován Johny

Reagovat
smazaný uživatel

a jéje, filolog

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne. Ale on mě včera opravoval u Fraizera, tak jsem mu to musel oplatit

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Překlep. Neboj, vím jak se píše náš bývalej hráč. (Tu druhou větu jsi mi psal včera ty .)

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas u me Minus za naprostou demenci , blbecku posahanej , tak si aspon davejte plusy za toto , kdyz nemate body ubozaciiiiiii , ty si ten nejvetsi retard ze vsech

Reagovat
r.mrazik

za to ty ses ted prevedl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

srdcari je videt kdyz se jim poradne rozbusi srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen za vůli chtít dneska vyhrát, jinak se mi dneska nepozdávali.

Reagovat
smazaný uživatel

šli do toho po hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, chtěli vyhrát. To samé Rooney...Prostě tohle obdivuji, díky nim bylo utkání aspoň trochu vyhecované...Jako je pravda, že Evans nemusel skopnou toho jejich útočníka, ale kdyby tam nedal nohu, tak by dostal on, protože opičák Drogba šel dost nekompromisně do souboje, takže se Evans bránil.....A hlavně Fletcher a Evans hráli dobře.

Reagovat
r.mrazik

kdyby nezopakovali ten zaber,jak dostal drogba,tak bych tu nohl uplne prehlidl...osobne mi pripadalo,ze do toho sel prasacky spis drogba...ze ten mic nemohl mit,ale stejne sel do vyskoku...

Reagovat
r.mrazik

proc vsude pisu nohl misto nohu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, míč by neměl...Evans, kdyby tam nedal nohu, tak by dostal...bohužel měl trochu nohu aspoň sklopit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tak to aj bolo, ten bočný efekt ale, ako sa zdá, pobúril práve tých najpovolanejších

Reagovat
smazaný uživatel

ty budeš asi hodně velký magor....

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo, ale u tebe to víme stoprocentně

Reagovat
smazaný uživatel

No obhajovať ten zákrok a nadávať pritom do opíc ti zjavne veľmi sluší.

Reagovat
smazaný uživatel

tys v životě nemohl hrát fotbal,leda tak kopanou....

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys mohl komentovat psí nebo kohoutí zápasy...

Reagovat
minoLFC

no už sa teším na tvoj obrat, keď takto sunda Evans v Defoa v súboji so Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe má sice poslední dobou určitě problémy, ale takhle debilně by do souboje nešel

Reagovat
minoLFC

jj defoa predsa není taký opičak

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, svým chováním ho nepřipomíná jako Drogba

Reagovat
minoLFC

no v psolednej štvrthodine ho pripomínalo pol kádra ManU

Reagovat
smazaný uživatel

3 z 11, čistá polka kádra. Diagnóza: matematicky zdatný scouser

Reagovat
minoLFC

wow manure vedia počítať ak ti to nedošlo tak som to myslel obrazne

Reagovat
smazaný uživatel

Došlo, ak tebe došlo, že som to myslel len ako pobavenie, drzáčik

Reagovat
Counter

proti Pompey a Black Cats zahrál jako tuplovaný opičák...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bereš takhle, tak opičák je v tom případě i Fabregas

Reagovat
Counter

Kdy naposledy dupl Fábregas na ležícího hráče a kdy dokázal brankáři zlomit ruku v situaci, v níž neměl možnost zasáhnout míč? Nějak si to nevybavuju...

Reagovat
smazaný uživatel

On má na mysli to pľuvnutie (pravdepodobne) a hovorí to všeobecne na akúkoľvek formu nevhodného správania.

Reagovat
Counter

co já vím, tak Cesc byl z plivnutí obviněný dvakrát (jednou na Ballacka, podruhé na nohu asistenta Hullu). Ta první situace byla (prý) stejná jako to samé s Kollerem a Lalou, druhá nikdy nepotvrzená.

Rozhodně se to nerovná Defoeovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale určitým prejavom podobného druhu to je. Neporovnávam a nehodnotím, len to osvetľujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

osobně bych jako největší prasárnu v zápase ohodnotil Terryho loket do hlavy Valincie. Nevím, zda to bylo chtěné, ale drsné to bylo zcela určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Lokty jsou sviňárna a používají je sraby...Těžko říct, jestli to bylo chtěné. Nechci Terryho nějak nesprávně obviňovat, do hlavy mu nevidím...Ale on je zrovna ten typ, který ty lokty moc nepoužívá a chodí do soubojů fér.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zbytečné řešit,výhra je absolutně zasloužená......oni neměli žádné šance,tak nemohli dát gol!!! A kecy typu,že měli víc ze hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně zasloužená čím?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

příspěvek argumenty přímo přetékající ...

Reagovat
$dolar$

Omyl, to je jen prosty vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

pak je výsměch zcela na místě a klaním se tvé sebereflexi

Reagovat
$dolar$

Asi jsi si nevsimnul, ze jsem se vysmal tobe

Reagovat
smazaný uživatel

hm, když to říkáš, tak to tak asi bude. V tom případě mi zkus nějak popsat tvé myšlenkové pochody vedoucí k takovému výbuchu smíchu

Reagovat
$dolar$

Proc bych mel?

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš, nebudu tě trápit přemýšlením

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

To mam radost

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak už sem to psal nahoře, i jako blues fan sem to viděl a ikdyž valenciu nemusim tak chlapsky tam nebrečel a vstal což sem teda čuměl. ale jinak se dycky směju jak pokažde fergasn skače jak čertík bertík s červeným nosem u lajny

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia nie je bábovka, ale to je tak jediné pozitívum jeho persóny v tomto období.

Reagovat
herbage

Jirko, šel normálně do výskoku a nechtěně ho vzal loktem...

Reagovat
smazaný uživatel

teď ale zase nečteš ty můj příspěvek

Reagovat
herbage

Četl jsem to, ale jako prasárna mi to nepřišlo. Prasárna je totiž úmyslná

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi Valencia šíleně připomněl Maloudu před dvěmi lety. Pokud něco vyřadí MU z boje o titul, tak je to pozice pravého záložníka..

Reagovat
Chazy

Tak co bys chtel od hrace za nejakych.. £16.821.000

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, i ta cena je podobná.. Očekávám, že za 2 roky bude hrát výborně, ale změní se styl hry a posadí ho na lavičku...

Reagovat
hefy

Mohl by se vrátit na DW. Vždyť bylo jasné, že na United mít nebude.

Reagovat
Chazy

Neni potreba. Nevim co by pak Martinez delal, kdyz neumi stridat

Reagovat
hefy

Aspoň bysme měli hráče do Carling Cupu.. na to je škoda i Cywky.

Reagovat
Chazy

.. tam by mel dostavat sanci McCarthy hlavne. My mame na kridlech pretlak, Valencia byl nahrazenej driv nez odesel.

Reagovat
hefy

McCartyho bych zkoušel na Jordiho místě. Takový ten AMF, ale typově jiný než to hraje Scharner. A ty poláky bych taky už chtěl vidět.

Reagovat
Chazy

Hlavne at si ten Jo*di sbali a vypadne..

Reagovat
hefy

Nech toho.

Reagovat
Chazy

proc si vzdycky musis vybrat nejhorsiho hrace acka a zastavat se ho..

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že se vrátí... Finančně na "hvězdu" nemáte. Pokud někam půjde, tak do týmu velikosti AV, nebo do Španělska, Německa...

Reagovat
Chazy

Financne na hvezdu mame, jen ma Whelan svoji koncepci a ty prachy neuvolni. Treba mu ale preskoci

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, možná by jste byli schopní za něj vypláznout pár milionů, ale kvůli němu si nabourat platový systém? Přece jen bude brát výrazně více, než bral předtím ve Wiganu, takže by to celkem narušilo strategii a to si Wigan nemůže dovolit. Takhle to i bylo myšleno, těch 10 milionů by nebyl problém splašit, ale každoročně mu do kapsy strkat výrazně vyšší plat než ostatním a nabourat si šatnu?

Reagovat
Chazy

Jasne ze ne, ja jen, ze na tom nejsme financne spatne jako treba Rovers, kteri prakticky nemaji na jakoukoliv posilu. Whelan prece jen nejakou tu miliardu ma On by ale byl Valencia fakt zbytecny.. nejvic vynikal neustalym napadanim rozehravky, sbiranim balonu od kridelniku, a to ted obstravaji Diame a Thomas..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě šlo od začátku spíš o ty platy, které by se vám tím rapidně navýšily u všech hráčů, navic takovou "hvězdu" kupovat by byl nerozum...

Reagovat
Chazy

Navic na Wigan neni dost cerny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je

Reagovat
Chazy

Nene, Diame, Figueroa atd.. my jsme tym Pri tom je to paradox, ve Wiganu je nejvetsi procento belochu v Anglii..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíš s Figuerouo? Údajně o něj má zájem Bruce...

Reagovat
Chazy

V lete jsem to bral uz jako jistotu. Nebyl bych proti tomu, nikdy jsem nebyl jeho fanousek. Martinez ale podle me nebude chtit poustet hrace, navic to bude mit u spanelsky mluvicich usnadneny.. ale jen at jde, at uz prijde nahrada jakakoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Vubec proc to resis, mate tam jistotu Richardsona

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko Konečne uvidia nesimulanta a budeme sa radovať, ako im to tam pekne ku*ví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neočekávám, že by šel do podprůměrného týmu PL, přece jen má nějaký standart a jméno díky angažmá u United, i když na ně nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nelze nevidět, že rudým ďáblům citelně chybí Krystýnka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jj, všimol som si počas striedania

Reagovat
$dolar$

A co to jako je?

Reagovat
smazaný uživatel

To je pre mňa nespoznaný, teda aj neznámy afroameričan čistiaci si počas Kalouovho striedania zuby kartáčkem

Reagovat
smazaný uživatel

otázka hodná tvé velikosti

Reagovat
$dolar$

A ptal se te nekdo na neco?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo se mě na nic neptal a já taky na nic neodpovídám. Jen komentuju dění

Reagovat
homeles8

Ty budeš dělat tlaky na Jirku?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

homeles mstitel...

Reagovat
smazaný uživatel

homeless je od dneska od rána můj nejlepší kámoš tady. Na život a na smrt.

Reagovat
$dolar$

Jak se rika - vrana k vrane

Reagovat
homeles8

Jo, jenže Jirka je lepší než já a nemáme toho moc společnýho. navíc-ty máš blbý že žádnou vránu nemáš.

Reagovat
herbage

Tak to už ho nemá rád jen vandertom a já

Reagovat
hefy

Já se taky hlásím.

Reagovat
herbage

Jirkovi to stejně dlouho nevydrží

Reagovat
homeles8

no, já si myslim, že kromě vodky mě nesnáší nikdo.

Reagovat
vodka

pozor, já ty tvoje komenty čtu rád...

Reagovat
miky10

já taky, baví mě to číst

Reagovat
smazaný uživatel

neboj

Reagovat
homeles8

a proč se fakt nemůžem spolu kamarádit?

Reagovat
herbage

Ale můžem. Uděláme dohodu. Ty budeš měsíc zticha a pak budem měsíc kamarádi, jo?

Reagovat
homeles8

to je sračka....

Reagovat
$dolar$

Reagovat
homeles8

protože kamárádit se měsíc to nejni kamarádství a i kdybych rok nic nepsal tak ty bys mě tu furt pomlouval už jen kvůli tomu, že jsem to já.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale trufnul bys ho, kdybys měsíc opravdu nic nenapsal...

Reagovat
homeles8

Jo, nasrat, protože ty chceš taky mít ode mně klid

Reagovat
homeles8

a nebo jo, měsíc sem nic nebudu psát a vidíš že to bude k ničemu, protože to bude kazit někdo jinej. Takže 8.12 nashle

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Counter

a jaký že bude tvůj nový nick?

Reagovat
herbage

Zaručuji ti, že jestli se tu vážně měsíc neukážeš, tak o tobě po tu dobu neřeknu ani slovíčka

Reagovat
homeles8

Jirka je můj kamarád. Kamaráda Jirku vždy podržím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má byt...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vstoupím do klubu "Přátelé pod ochranou homelese8"?

Reagovat
homeles8

Že mě 3 roky nebudeš mít rád a pak se tě zeptám, proč nemůžem bejt kámoši

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si strč za klobouk...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože vstupní podmínky nejsou pro každého stejné...

Reagovat
homeles8

:-) stejně bys se mnou nekamarádil a podrazil mě, jako Jirka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

no, vidíš.

Reagovat
Staenly10

Hejj,co totu řešíte? Takový Velmi kžehký vztahy tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska boduješ, kámo

Reagovat
vladis271

toto som si vsimol aj ja a uplne ma to dalo do kolien

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mňa nie, akurát som to vôbec nepochopil, čo to malo znamenať. Úsmevné to však bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si najprv myslel ze mam nejake halusky...wtfcak najvyssieho kalibru

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si fetoval, tak možno, inak nie...

Reagovat
smazaný uživatel

tebe cistenie zubov na tribune pocas takehoto zapasu fakt nepripada divne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pripadá, ale divné, nie do popuku smiešne

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj mne (viem si predstavit ako by ste si s herbagom teraz pekne poslovickarili )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC
Reagovat
vladis271

a united su tam neni.asi zarezavaju podlahu niekde v detskych motokarach alebo maximalne na bycikloch s pomocnymi kolieckami

Reagovat
smazaný uživatel

22:13 Ferguson zkritizoval sudího Atkinsona

Ani se nedalo čekat, že bychom si od Sira Alexe Fergusona na pozápasové konferenci poslechli něco jiného než kritiku sudího. V zápase jeho Manchesteru United s Chelsea totiž sehrál velkou právě rozhodčí Atkinson, který podle něj neměl uznat jedinou branku utkání. Manažer Reds Atkinsonovi vytýká, jak posoudil situaci, která předcházela vítězné brance Chelsea. Fergusonovi se nejprve nelíbilo odpískání faulu na Ashley Colea a poté naopak neodpískání nedovoleného zákroku na Wese Browna. Za vše prý mohlo Atkinsonovo postavení. "Sudí stál při tom trestném kopu naprosto nesmyslně, nemohl nic vidět. Měl před sebou jednoho hráče Chelsea, jenže on se ani nepohnul. Ten gól neměl být nikdy uznán."

V časti o postavení Atkinsona má pravdu, ale tak to býva, skoro všetci rozhodcovia sa tak stavajú. Problém ale bol v tom, že to jednoznačne mal vidieť i signalizovať postranný a to neurobil Ku kritike faulov na A.Cola, či Browna sa nevyjadrujem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Alex nepřekvapil asi má pravdu ale teď už je to stejně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

O chybách sa diskutuje vždy i keď to s výsledkom nič neurobí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja vim neřikám že nemá pravdu ani to že to nemůže říct prostě su jen smutnej s toho zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš byť prečo. Jedine ak si si od toho sľuboval čosi, čo sa pred zápasom nejavilo ako reálne, ale počas zápasu sa to stať mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja myslím že mám byt vsadil jsem si na nás a ještě k tomu nemáme 3 body a ještě k tomu padl gol kterej neměl platit takže myslím že jsem po právu smutnej

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to je práve o tých očakávaniach. Ja som si nestavil. Samozrejme, ten gól mrzí, to je jasné.

Reagovat
minoLFC

zabudol ešte skritizovať predčasne ukončenie zápasu ako po remíze s Black Cats

Reagovat
Amos

Ferguson nezklamal,zase brečí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Akoby nemal prečo kritizovať.

Reagovat
Amos

Ano má , jen říkám, že nezklama... O tom,že nemá proč jsem nenapsal ani slovo.. Proto taky jsem pro zavedení techniky do fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

To, čo sa stalo dnes, malo byť posúdené správne aj bez techniky a to s rezervou.

Reagovat
Amos

Myslel jsem tu golovku,měla být posouzena správně,ale kdyby byla technika,tak by si hráči Man.U vyžádali překontrolování a rozhodně by gol neplatil :-) Remíza by byla spravedlivější a výhodnější pro Arsenal :-) Jinak jestli jsem se tě jako fanouška Man.Utd narážkou na Fergusona dotkl,tak se to ospravedlnuji... Takže i tak si myslím,že zavedení techniky by bylo nejlepším řešením.

Reagovat
smazaný uživatel

My chápeme, že Arsenal vlastními silami titul nezíská, tak se modlí za ztráty soupeřů...

Reagovat
Amos

nebudu nic tvrdit , necháme se překvapit na konci sezony,zatím k tomu máme nejblíže my a Chelsea,ale je to ještě hoodně daleko

Reagovat
herbage

Zatím nejlépe střílející tým PL, překonání rekordu PL a jen dvě smolné prohry. Arsenal se vážně za výsledky konkurentů ohlížet nemusí

Reagovat
Amos

Lépe bych to sám nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

Však ne,dyt je taky 3. A asi "zatím" v té Big 4 zůstane!!! I když liga je dlouhá a oni s těmi výkyvy maj´ problémy každý rok.

Reagovat
herbage

Ať na tabulku koukám jak koukám, tak Arsenal je druhý a má navíc zápas k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně můžete v některých zápasech dávat 10 golů každý druhý zápas, zlomte si všechny rekordy, tady jde o body... A ty "smolné prohry" jsou prostě prohry, ať je nazveš jakkoliv. A Arsenal jich má každoročně hromadu, takže očekávám v dohledné době další...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to tu říkám....

Reagovat
smazaný uživatel

Ospravedlnenie sa príjma i keď nič špeciálne to nebolo, takýto komentár je úplne zbytočný. Čo sa týka techniky, na to sme tu už viedli nespočet diskusíí a popravde, začínať o tomto čase ďalšiu, to rozhodne neplánujem.

Reagovat
Amos

Chápu a rozvádět to tu by bylo opravdu do rána

Reagovat
vladis271

nechcem rypat ani porovnavat,ale strasne rad by som videl fergieho v rafovej situacii pri tom balonovom gole so sunderlandom

Reagovat
Amos

Taky mě to napadlo , bylo by to vtipné

Reagovat
minoLFC

tak ma napadá už dostal rednose nejaký trest po tom svojom výbuchu na rozhodcu po zápase so Sunderlandom?

Reagovat
Amos

Myslím že ne,nechci kecat,ale mám za to,že se pak omluvil a nic z toho nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Takhle vyvedené FPL jsem už dlouho neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Ferguson mě vůbec nepřekvapil, gól byl samozřejmě regulérní, naopak mě nepotěšila nesmyslná benevolence nad Evansem a Flatcherem a naprosto nesmyslná žlutá pro Didiera.

Reagovat
smazaný uživatel

"borec na konec"

Reagovat
Liquid

přesně, máš to jako když jedeš na kole předpisově po hlavní silnici a nějaké auto ti nedá přednost a srazí tě a přiskočí kolemjdoucí policajt a zastřelí tebe cyklistu...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si aspoň ten príklad napísal správne. Ty máš dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Regulérní? Faul to nebyl, byl ofsajd, Drogba se zapojil do hry, byť neměl a brankáře určitě svým pohybem trochu znervóznil...pokud neznáš pravidla, tak mlč.

Reagovat
Liquid

Drogba byl přesně na úrovni posledního hráče Manchesteru při dotyku posledního hráče s míčem, viděl sem záznam asi 3x a koukni, že když se Terry míče dotkne tak Drogba není první před Van Der Saarem, to že situace pokračovala dál a Drogba běžel dopředu je jasný, ale v okamžiku Terryho hlavičky, prostě offside nebyl, faulu sem si nevšiml žádného, ale offside nebyl, být ale Drogba v offsidu, tak by gól platit neměl, bo se zapojil do hry

Reagovat
Amos

Záznam jsem viděl 5x a drogba pohybem nohou zmátl VdS , prostě gol platit neměl .. Jenže ono se hádat se zaujatým fandou Chelsea je těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nikdo nemluví o tom, jestli ho zmátl nebo ne, ale jestli to byl ofsajd nebo ne. Já to viděl jen 2x v TV a nejsem si jistý, nezkoumal jsem to...

Reagovat
Amos

Kdyby se nezapojil do hry a nemátl/neclonil VdS , tak by nebylo co pískat Stejně výsledek se nezmění , tak je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to nebyl ofsajd, tak proč by neměl clonit a pokoušet se dorazit míč?

Reagovat
Amos

Podle mě to ofsajd byl,je to věc názoru

Reagovat
vanGomm

Já bych ty ofsajdy klidně zrušil.Ty pravidla se tvořila cca před 150 lety a dnešní fotbal je úplně někde jinde.Každý na to má jiný názor a v tom pravidle je tolik prostoru,že si ten svůj každý celkem bez problémů obhájí.Neustále slyším.Zapojil se do hry ano-ne.Byl tam v době kopu ano-ne.Zmátl pohybem brankáře ano-ne.Bylo to hraniční atd.atd.Těchto situací nastane během utkání několik a není v lidských silách to jednoznačně posoudit.Pomezní to odnese tak jako tak.Vdyť ani ve studiu nejsou kolikrát sto toto posoudit jest-li ofsajd byl nebo ne a to si to pouštějí ještě spomaleně.Asi tu hodně lidí řekne,že by pak fotbal ztratil smysl.Já si naopak myslím,že by pak byl možná ještě atraktivnější.A hlavně by odpadlo to neustálé handrkování jest-li ofsajd byl nebo nebyl.Možná,že právě o to handrkování ale právě jde.

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd má ve fotbale nezadatelné místo. Zrušit je je hloupost. Stačilo by v těchto situacích používat video. Pro mě jedna z nejnepochopitelnějších věcí na světě je tohle zběsilé odmítání využití moderních technologií. Chyby prý patří k fotbalu atd. Pro mě ne to zpátečnictví nejhrubšího zrna

Reagovat
vanGomm

Jak říkám je to věc názoru.To opotstatnění měl ofjajd možná v tom 19.století.V té době beci vlastně nepřešli půlku a útočníci na druhé straně také.Dnes v 21.století jsme s fotbalem někde úplně jinde a né jen ve fotbale.Po staru se žít nedá to bychom mohli dál třeba svítit petrolejkama a chodit pěšky.S tím videem s Tebou souhlasím.Ještě bych zavedl čistý čas např.2x30 min.tedy,kdy se jen opravdu hraje.Zrovna nedávno rozhodčí nastavil 5 minut a pak se ve skutečnosti HRÁLO 2 min. 25 vteřin schválně jsem si to stopnul.S dnešní technikou stopují kde co (držení míče,naběhané metry atd.)Myslím,že by se zvládlo i toto.Hlavně by to neustálé zdržování ztratilo smysl.

Reagovat
j_mrazik

Pánové, nedělejte z toho hokej!

Reagovat
smazaný uživatel

Neverending stooory, la la la la la la la la la, neverending stooory, la....

Reagovat
smazaný uživatel

zrušit ofsajdy je hloupost - to by rozbouralo základy fotbalu jako takového. Hrát na čistý čas by šlo taky, ale tady bych se spíš přikláněl k apelu na sudí, ať opravdu nastavují tolik, kolik mají a když by měli nastavit 12 minut, ať je nastaví. Ruku v ruce by samo šlo i omezení válení se, zakopávaní balonů, rychlejší rozehrávka atd.

Reagovat
vanGomm

Nedávno jsem si stopnul jeden ligový zápas a vyšlo mě 1.pol 27,36 vt. 2.pol.26 min.15 vt.Co je platné,že se hraje s nastavením +-95 min.Když ve skutečnosti je to sotva 60 min.čistého času.U ostatních zápasů to bude +- stejné.Nikdo z toho hokej dělat nechce,ale fotbal jde neustále velice rychle dobředu a je stejně otázka času,kdy s tím budou muset něco udělat.Schválně se třeba jen podívejte na čem v čem a s čím se hrál fotbal třeba v letech 1950-1960 což proti kdy se tvořila pravidle není zas tak relativně dlouho.Tak,když se nikomu nechce změnit pravidla z před 150 let,ať hrají taky v těch dresech kopačkách a na škváře jako před 100-150 lety.

Reagovat
Arbiter

tak si založ vlastní sport a na fotbal se vy***

Reagovat
Amos

To pak můžes rovnou zrušit fotbal a vymyslet si nev hru..

Reagovat
smazaný uživatel

Po zavedení videa do fotbalu, by to ztratilo ten náboj, přesně tady to handrkovaní jestli byl, či ne, ty emoce hráčů by nebyly, i když to kde komu uškodí, tak bych video neprosazoval, ztratilo by to to kouzlo fotbalu

Reagovat
vanGomm

No vidíš a já jsem si právě myslel,že třeba s tím videem by se předešlo chybám a vlastně ovlivňování výsledků.Potažmo celých lig,což se pak může projevit dostat nebo nedostat se do LM a tím pádem k penězům,kterých je v současném fotbale čím dál víc.dost.Říká se přeci,že o peníze jde vždy.Docela se těm co je do toho fotbalu dávají divím,že jim to zatím nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to o penězích ale kdo je tam bude dávat až to nebude mít ty emoce a nasazení, diváci asi ne

Reagovat
vitasrp

Proboha, bez ofsajdu by fotbal přestal být fotbalem, vždyť si představ, jak by ta hra vypadala, když by bránící mužstvo muselo okamžitě pelášit až ke svému brankáři, aby zamezili výhodné pozici soupeře.. Ze hry by zmizela taktika, vůbec celý fotbal by byl úplně jiný a tuhle změnu já fakt nechci nikdy zažít..

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
Amos

Tak opravdu nepřekvapil více lidí svým pláčem,ale tvrdit,že gol byl regulérní

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Amos

Tak to je moc

Reagovat
Liquid

tohle je borec na konec

Reagovat
Ted

Opět Matty Etherington opět pan Zola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k zápase Chelsea x MU

Přišlo mi , že Mancheste byl celou dobu lepším týmem, rozhodl jeden gól který asi být uznán neměl, kvůli ofsajdu Drogby, navíc sme mohli třeba už v 8 minutě vést když by šel Rooney sám na Čecha, klíčovou úlohu tedy sehrál sudí, který nevěděl sám co píská. Ze strany manchesteru se potvrdilo že Evans si svojí nedospělostí sám říka o lavku, když nezvládá emoce, mile mě překvapil Brown který neudělal žádný kiks , Fletcher s Carrickem byli takoví nemastní, hlavně teda Carrick. jejich strely úplně špatné, jediný kdo trefil bránu byl Rooney. Veliká škoda že Obertan nehrál poločas nebo i celý zápas, jelikož po příchodu s přehledem přebíral míče ,snažil se vystřelit, oživení výborné. Pokud Mu bude chtít opšt vyhrávat, musí se uzdravit Hargreaves, nebo teda přijít Villa se Silvou, na Berbatova se spoléhat nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

ej to je chyb po ránu...

Reagovat
andkoo

suhlasim, ten gol nemal platit a rozhodcovia spravili viacero chyb na obe strany..obertan sa potrebuje este zohrat, ale urcite bude lepsi nez nani, mozno by sa patrilo konecne vyskusat tosica..berbatov hra tuto sezonu celkom dobre, ale v zime by mohli united kupit ryberyho a goly by sa len tak sypali

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov je hodně špatný, jednak góly nedáva a ani je nepřipravuje , což by Rooney potřeboval. Ribery by byl jako z říše pohádek, ale to se asi nestane, ja jsem si osobně dlouho přál Benzemu.... škoda no.. Někdo přijít musí, Villa byl byl taky vynikající

Reagovat
Arbiter

Při vší úctě k SAF už si ani nevzpomenu na zápas, kdy by ManU prohrálo a SAF nezkritizoval rozhodčího Byť to rozhodčí neodpískal moc dobře, tenhle "folklór" by si už mohl odpustit I když na druhou stranu- že by Special One zanechal svou stopu v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Sunderland AFC

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

903. pro Birmingham

Reagovat
Chazy

Nejnudnejsi tym PL

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

Ja vim, ze vy fandove CFC mate kvuli Mourinhovi betonovani radi.. ale Brums jsou uz trosku extrem.

Reagovat
honziss

Jak to vidíš Chazy na sestup? Birmingham, Pompey a West Ham pořád nebo sis nějak upravil antipatie?

Reagovat
Chazy

Zatim se to drzi jojo tymy WBA a Brums mi fakt lezou na nervy. Pompey to preju rok co rok a vam nedovolim hrat PL dokud se nevrati Blades, kteri si to kdysi zaslouzili vic nez Wigan i WHU .. ale ono staci aby odesel Zola, sel vas trenovat Jewell a budu vam fandit..

Reagovat
honziss

No jasně, ten si dovede asistenta Hutchingse. Jewell za půl roku vypadne a vezme to Hutchings, kterého první posila bude nějaký útočník "není to jen o gólech" co?

Myslím, že je jedno, kdo by přišel místo Zoly, hlavně ať ta změna přijde co nejdřív.

Reagovat
hefy

Julius ''není to jen o golech'' Aghahowa.

Reagovat
Arbiter

dneska jsem jim prostě po tom divu přál, stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - United byla pekna nuda....sem rad ze nakonec vyhrala chelsea a muzu se zasmat nad kritkou od fergusona ... a co se tyce lpoolu, tak se k tomu da napsat "kdyz liverpool nemuze, tak rozhodci pomuze"

Reagovat
smazaný uživatel

je hezké, když se v jednom příspěvku vysměješ Siru Alexovi, že brečí na rozhodčí a v tom samém příspěvku děláš to samé ...

Reagovat
smazaný uživatel

proc? ferguson si stezuje porad a vetisnou neopravnene...ale to co bylo dneska na lpoolu? horsi nez svancara...asi moji stejnou hereckou skolu

Reagovat
smazaný uživatel

No LFC tápe....vypadá to moooc zle...

Reagovat
smazaný uživatel

906. pro setrvání rafy na anfield road

Reagovat
Godwinson

Reagovat
papos182

Reagovat
minoLFC

síce sme boli jasne lepší, ale koncovka biedna, futbal sa hraje na góly...vyrovnávajúci gól ešte k tomu po nafilmovanej penalte

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak ona byla nafilmovaná i ta fouknutá? Tímhle se Liverpool dneska pro mě stává druhým Slováckem

Reagovat
Godwinson

proti té fouknuté byl Stevie ve vápně tvrdě sražen na červenou kartu pro obránce :))

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Diver to zase zkusil. První pentli jsem neviděl, ale to, jak to Steven zkusil napodruhé, to bylo směšné a fakt nevím, proč nedostal kartu. Prý nemá simulování rád ...

Reagovat
honziss

Tak na tu první pentli se někde podívej, resp. ten dive před ní. Za sebe můžu říct, že větší dive jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

to já jo. Gilardino

Reagovat
Tsigi

nastejno

Reagovat
minoLFC

tak Giraldino je kraľ, to bolo jak by pristával boeing na razdnom letisku

Reagovat
Tsigi

http://www.youtube.com/watch?v=8W00d3yJKl4http://www.youtube.com/watch?v=8W00d3yJKl4

horší než tohle ? pokud jo, tak se na to těším :)

Reagovat
honziss

No, tak tady to aspoň rozhodčí nezbaštil. Tu hereckou eskapádu N'Goga naopak i s navijákem. Čili řekněme, že nejhorší dive za který se pískla penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

no ..., když si vzpomenu na skok Eduarda ...

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

a? Doufám,ž e to sem dáváš jen informativně a na doplnění

Reagovat
Counter

to nemyslíš vážně

Reagovat
Godwinson

to nám tím videem chceš naznačit, že to byl faul a penalta zcela zasloužená? asi jsem to špatně pochopil :)

Reagovat
Counter

viz můj příspěvek pod tebou. Nechcu jej obhajovat, "jak byl krutě sražen." Ale na druhou stranu si takový hon, jaký na něj byl uspořádán, fakt nezasloužil. Díky tomu, že tam byl prokázán kontakt s Borucem, mu taky byl zrušen trest.

Reagovat
Godwinson

kontakt, fotbal je kontaktní sport, ne? to líznutí ... no, nad tim polemizovat a obhajovat to, ten hon byl naprosto správnej, bylo to nechutný ...

jinak, když jsme u té polemiky, můžu sem hodit video ze zápasu Birmingham - Arsenal a polemizovat jestli Taylor měl dostat červenou? ,))

Reagovat
Godwinson

odpovim si sám, ne, obě to jsou stejný hovadiny ...

Reagovat
Counter

koukni na video s Rooneym o pár řádků níže. Stalo se to asi o dva týdny po Eduardově incidentu. A byl na Rooneyho nějaký hon? Nebylo vůůůůůůbec nic. Ani ťuk. A proč? Protože Wayne je Angličan, příkladný bojovník a reprezentant, stejně jako Gerrard. Zatímco z Eduarda, který snad tímhle způsobem penaltu vybojoval poprvé, se udělal hotový fotbalový vrah.

Reagovat
Godwinson

tak tam to je jasná hrubka rozhodčího, nestál tak špatně, aby to neviděl, nehledě na to, že tam ta simulace nebyla tak zjevná a tak ostudná ... takhle, když se brankář vyhýbá, co to jde, vyhne se, hráč sebou šlehne za prakticky rozhodnutýho stavu, jde si sebevědomě kopnout penaltu a ještě se dokáže krásně radovat, to ne, špína je to ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 1) Rooneyho dive prišiel v PL a dobre vieme ako sa zatiaľ k tomuto prejavuje FA, teda nijak, 2)Eduardov dive sa stal na pôde LM, ktorá, ako určite uznávaš, je tou najsledovanejšou pôdou aj vzhľadom na výsostné postavenie UEFA ako správneho orgánu európskeho futbalu. 3)voči Eduardovmu pádu bola (právom) podaná oficiálna sťažnosť klubu Celtic Glasgow aj s prihliadnutím na dosah tohto nesprávneho posúdenia danej situácie rozhodcom.

Takže suma sumarum sa de facto jedná o totožnú situáciu? Ani náhodou.

Reagovat
Counter

ta situace, kterou popisuju, se nestala v PL, ale v přáteláku se Slovinskem ve Wembley. A když už jsme u těch pohárů, Ashley Young jen den po Eduardovi jednoznačně nafilmoval penaltu (v EL) a stejně si nad tím nikdo ani nepovzdechl, protože ji Villans neproměnili, nepostoupili a Young jako Angličan prošel bez úhony.

K dalšímu bodu ti dám odkaz na prohlášení šéfa exekutivy UEFA, který tvrdí, že tohle obvinění nemá vůbec do do činění se stížností Celticu nebo Scottish FA :

http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_5524665,00.html

Jedná se o stejnou situaci? Ne, ta Rooneyho byla o třídu horší - předvedl to na mezinárodní scéně a ještě si dovolil rozhazovat rukama a křičet po rozhodčím, nemluvě o tom, že ošklivě zranil protihráče.

Reagovat
Counter

tohle video ukazuje, že tam kontakt byl. Eduardo by byl jinak hodně velký frajer, aby ve sprintu dokázal takhle zkroutit nohu a pak ještě špičkou v pádu dvakrát udeřit do trávníku. Pro penaltu si šel, přidal tomu, ale kontakt tam prokazatelně byl.

Reagovat
Arbiter

něco jako Roonie a Almunia??

Reagovat
Arbiter

Rooney fck

Reagovat
Counter

radši se budu ohánět Rooneyho skluzem v přáteláku se Slovinskem, kterým zranil soupeře natolik, že musel střídat a ještě tím vybojoval penaltu pro svůj tým.

http://www.youtube.com/watch?v=h6Uj6Z8JFwY

Reagovat
Tsigi

to je povl

Reagovat
Godwinson

tohle související video mě docela pobavilo ...

http://www.youtube.com/watch?v=fZMuS4ynSog&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

mě rozsekalo tohle

http://www.youtube.com/watch?v=5OCn5lfF-Hc

pak ať mi někdo povídá, jak jsou skotové drsný

Reagovat
Godwinson

taky pěkný ...

Reagovat
Swarley

to jsou fakt blázni

Reagovat
smazaný uživatel

mě se na tomhle vždycky nejvíc líbí, jak jsou o své pravdě ti diveři přesvědčení a jsou naprosto šokovaní, že to nikdo jiný neviděl ...

Reagovat
Godwinson

ale počkej, tohohle frajera sem musim hodit ...

http://www.youtube.com/watch?v=-HqQ1_vjkoU&feature=related

Reagovat
Tsigi

Reagovat
honziss

Tohle tu zas musím dát já...

http://www.youtube.com/watch?v=vWr14M-iQBg

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

simpaťák

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

This is a dáááájv

Reagovat
fantomas

Reagovat
honziss

http://www.youtube.com/watch?v=yyzfr8lSv4c

A tohle je ten nejsrandovnější dive.

Reagovat
honziss

Reagovat
Godwinson

Reagovat
terry

Reagovat
Tsigi

ježiš to je lopata

Reagovat
smazaný uživatel

tohle snad ani nebyl dive. On prostě obehrál sám sebe ...

Reagovat
fantomas

No ale penaltu chtěl.

Reagovat
honziss

Nejlepší byl ten jeho výraz v obličeji a gestikulaci k rozhodčímu: Héééj! Héj! Co? Néééé. Leh na zem.

Reagovat
fantomas

Komik.

Reagovat
honziss

Dalo by se říct, že tohle je názorná dokumentace Di Micheleho působení na ostrovech.

Reagovat
smazaný uživatel

být tím druhým Řepka, tak ho zmastí, že ho vlastní trenér nepozná

Reagovat
Godwinson

a poslední, ať moc nespamuju ..

to Tsigi skončí pod stolem ...

http://www.youtube.com/watch?v=Ioyt2zzm530&feature=related

Reagovat
Godwinson

je vidět, že Jens je gólman, za takovej skok by se nemusel stydět ani Sotomayor v dobách největší slávy

Reagovat
Tsigi

prostě klasika tohle

Reagovat
fantomas

Ale ten poslední pohled je fakt docela věrohodný..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byle fenomenální

PS: trochu mi to připomělo ono už legendární vyloučení Abidala za faul Anelky na Anelku ...

Reagovat
Godwinson

sice trapně rejpeš, ale musim s tebou souhlasit, bylo to to první na co jsem si v tom smíchu vzpoměl

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vidíš

Reagovat
Swarley

začínám se na to těšit...snad se to tu zítra objeví

Reagovat
minoLFC

s tým ste už fakt trapný, gerrard bol v tom momente faulovaný(narozdiel od Ngoga), pozri si ten záber...u Gerrarda tu snaď budú ludia považovať za dive aj keď mu tam niekto zlomí nohu

Reagovat
papos182

No to budou, ma takovou povest (prinejmensim tady).

Reagovat
Arbiter

ne jenom tady

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Jak běžel na hraně pokutového území, soupeř mu skluzem odehrál balon na roh a Gerrard, když viděl, že ho nemá, tak skočil a už v letu koukal, zda mu to sudí sežere, že byl faul? Proboha. Máš asi něco s očima.

Jen na dovysvětlení je to situace ze zhruba 85. minuty

Reagovat
minoLFC

tak to si to pozri ešte raz, kecaš kraviny

Reagovat
minoLFC

jednoznačne nešiel dolu sám, toto už je zaslepenosť

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak počkať, kontakt tam bol, ale hádam nechceš povedať, že to bol faul a podľa Steveho pohľadu ešte k tomu na penaltu, to fakt nie.

Reagovat
vladis271

to bol dive?

daj mi cislo na tvojho dealera.nevravim,ze to mala byt penalta,ani som ju necakal,ale ak to bolo simulovanie zezerem kefu

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou chuť

Reagovat
vladis271

kontakt bol po odobrati lopty,ale kontakt tam bol,takze ak ti hrac da nohu do cesty spadnes,to je logicke.to,ze chcel penaltu tiez,ktory hrac by to aspon neskusil.to,ze ju nedostal je logicke taktiez,ale nazyvat to divingom?

Reagovat
Arbiter

fuuuj

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevím jestli to tady někdo zmínil, ale Ngog za ten dive dostal i kartu.... a kartu dostal i Carr

Reagovat
Arbiter

ne, kartu nedostal za dive, kdyby ji za to dostal, nebyla by pentle. On ji dostal za to pošťuchování...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevím, mě se zdálo, že na to upozornoval i pomezní hlavnímu, už sem viděl, že se takhle kopala pentle, a oba dostali kartu. Jeden za nebezpečnou hru a druhej za diving, tím nechci říct, že tady to bylo nak nebezpečný, protože Carr měl nohy na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bullshit, karta bola za potýčku s Carsleym, to je snáď kaźdému jasné.

Reagovat
Arbiter

nebezpečná hra=skluz Raději toho nech, abych se na noc moc nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

loni dostal za tohle třeba Lampard rudou, že měl nohu vysoko. Chápeš už ? Jestli si neviděl nikdy za skluz červenou kartu, tak se budu divit já.

Reagovat
Arbiter

jo, to jo, ale za skluz, kdy se nikoho nedotkneš a jedeš po zemi se karty nedávají a penalty se už vůbec nepískají...Kor když těch skluzů bylo v celém zápase habakuk...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježkovi oči, nechápem o čom sa ešte bavíte. Tá karta bola za "potýčku" to je všetko.

Reagovat
Arbiter

mně to nevysvětluj

Reagovat
tomasinho

Neřeš to, ať si to řeší, jak chcou, když nevidí

Reagovat
Arbiter

přečti si prosím celé to vlákno, snažím se prostě něco vysvětlit a ty mi to kazíš jako

Reagovat
tomasinho

přesně , karta za pošťuchování a Carsley s ním

Reagovat
papos182

Reagovat
tomasinho

Nehádejte se, divy to byly oba dva, ale na Di Micheleho z loňského duelu proti nám to nemá Dneska chybělo to štěstíčko jak by řekl Franz

Reagovat
honziss

Tak Davča zakopl sám o sebe a penalta z toho nebyla, to nemůžeš porovnávat.

A jinak se do něj nenavážej laskavě jo? Takovýho forvarda už Premier League neuvidí!

Reagovat
tomasinho

Promiň no, ale když si na to vzpomenu ještě teď umírám smíchy

Reagovat
terry

Tak už jsem taky shlédl letecký den N'Goga.

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/3879410/

Reagovat
Arbiter

skok snožmo přes překážku

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž k tomu Gerrardovmu akože divu len môj osobný názor. Kontakt tam bol bežný, samozrejme, že padol, dive to bol len pre paranoikov, ale to, že sa ihneď otáčal za rozhodcom, to ma naštvalo. Nič viac, nič menej.

Reagovat
Arbiter

říkal si: toš když už to uznal mému učni, proč by to neuznal i mně

Reagovat
papos182

Tyy jo, to je sranda...

Reagovat
smazaný uživatel

Učni (i keď ja na Gerrarda nenadávam nikdy z princípu) sežral no contact, jemu nezožral little contact, takže to neporovnávaj, len zbytočne rozprúdiš nálady.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vladis271

tak skusil to.ak by tam bol vo i len naznak simulovania,mohol dostat zltu.ale v 90 percentach kontaktov a padov v 16tke sa hraci hned otacaju na rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Neotáčajú, len keď čosi očakávajú, za to si zaslúži Dive to nebol, faul to nebol, kontakt to bol, penalta v žiadnom prípade. Trápny bol len ten pohľad.

Reagovat
vladis271

tak podla mna sa vecsinou otacaju.ale za ten pohlad ho urcite nebudem odsudzovat do samotnych pekiel,ako niektore individua tu.som trosku zaujaty,ale tu som si isty,ze ak by taky pohlad v takej situacii nahodil drogba alebo rooney ani by som to tu nespomenul nie to aby som ho ich este odsudzoval

Reagovat
Arbiter

otáčejí se, pokud se bojí, jestli nepříjde trest Bojí se!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež pravda, aj tak to býva. vtedy je ten ich pohľad na nezaplatenie, keď sami nevedia, či im to sudí zožral, alebo presne naopak.

Reagovat
Arbiter

a nebo udělají chybu a otočí se a až pak příjde trest

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho odsudzuju za čistý dive, ktorý samozrejme nebol, to som vysvetlil, kontakt tam bol, ale to modlenie si proste mohol odpustiť. Ja som to spomínal len na základe diskusie, len tak by som sa nad tým pozastavil len sám pre seba pri sledovaní. Samozrejme, že by som len ten pohľad sem neprišiel rozoberať, to nemá zmysel. A tá zaujatosť sa prejavuje v tom, že robíš z komára somára, zas do pekiel nikto nikoho neposiela.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsem paranoik. Prostě to zkusil ...

Reagovat
vladis271

pozrel sa vycitavo na rozhodcu.vies co mam napad.co takto zacat trestat hracov kartami aj za vycitave pohlady?spravme z futbalu totalitarizmus.kazdy kto len naznakom naznaci nesuhlas s rozhodcom pojde pod sprchy.co nato povies?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale kľud, chce to studenú sprchu. Chápem tvoje rozhorčenie, ale už príliš prśkaš, tak to radšej už nechaj(me).

Reagovat
Arbiter

tak to má být, arbiter je na hřišti pánem!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toto bola naozaj paranoia. Ten pohľad bol taký prosebný, ale vyslovene na dive nešiel, to som už videl niekoľkokrát.

Reagovat
tomasinho

992. Pro Kinga Kennyho na lavičce LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000.

Reagovat
honziss

Takhle to zabít...

Reagovat
smazaný uživatel

mě nenapadlo nic dost provokativního

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nevedomky, ale splnilo účel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

dobře ty

Reagovat
tomasinho

Reagovat
honziss

1000. pro West Ham!

Reagovat
smazaný uživatel

tak Liverpool opět výsledkově marnej

Reagovat
smazaný uživatel

City najmenej prehier zo vsetkych ..ale inak

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslepený jiri -fcb (Gerrard nesimuloval), nesympatický simulant N'gog (i když nehrál špatně) a úžasný veterán Giggs (goodie fotbalových hřišť). Moje postřehy.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester nemám rád, škodolibě se raduju z každého jejich neúspěchu, ale Giggs je naprosto originální fotbalista. Vážím si ho.

http://www.youtube.com/watch?v=EIOj-CohIYA&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase s Chelsea předvedl v dnešní době nevídanou věc. Po hrubém faulu soupeře (nevzpomínám si od koho, možná Carvalha) pokračoval dál ve snaze dostihnou míč mířící do autu, když udělal až moc dlouhou kličku. U 90 % hráčů by se na tři minuty přerušila hra poté co bychom viděli tři kotrmelce, dva přeměty a jedno salto. Čest Giggsovi, tomu nejlepšímu co může Manchester nabídnout. Rooney a spol. jsou oproti němu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

So všetkými troma postrehmi nejde inak než súhlasiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ngog takový simulant to je hrozný, ale zas letěl rukama napřed rozhodčí by si toho měli začít všímat fakt do současného fotbalu rostou samí simulanti a ještě něco zdá se mi, že strašně roste počet neuznaný gólů já například sleduji Chelsae a u každého druhého gólu obránci zvedaj ruce proč by neměl platit, tudíž se jak blbec naraduju když ho dají, ale čekám jestli byl vůbec uznaný což je celkem deprimující

Reagovat
smazaný uživatel

*Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs,uz mu tahne na duchod,ae je lepsi,nez vetsina hracu pl,je to blazen...snad bude hrat jeste dlouho,ma na to !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si jako fanoušek CFC zhodnotit včerejší zápas LFC-Birmingham, protože jsem ho viděl od první do poslední minuty. Jednoznačně krásný fotbal pro oko nezaujatého diváka. Po té nedělní nudě v podání CFC-ManU jsem se u fotbalu zase dobře bavil. K jednotlivým týmům: Liverpool odehrál fantastické utkání, nechybělo tomu vůbec nic až na kousek štěstí v zakončení, zkrátka nebylo to o tom jestli to tam spadne ale kdy. Nakonec k velkému překvapení nejenom že to tam nezačalo padat tak jak by to k výkonu LFC slušelo, ale navíc jediný gól druhého poločasu přišel z penalty při které hrubě chyboval sudí. Co se týče Birminghamu, viděl jsem je teď poprvé dva zápasy po sobě (proti City a teď Lpoolu) a musím říct, že jsou mi sympatickým mužstvem. Vyznávají takový staroanglický styl, prostě se mi to líbí. Někdo tady psal, že jsou betonáři atd. ale s tím rozhodně nesouhlasím, v tomhle zápase totiž neměli jinou možnost, Pool je totiž svou skvělou hrou téměř nepustil za půlku, ale kdo viděl zápas se City ví, že Bham nejsou žádní betonáři. Hrají zkrátka na co mají a jsou sympatickým ostrovním týmem bez mnoha cizineckých naplavenin. K jednotlivým výkonům: Reina jistý, Insua a Agger odehráli svůj standart, Škrto se mi zdál lehce slabší v tom zápase, naopak G.Johnson odehrál famózní utkání. Už jen to jak si 2x podělal dva hráče na lajně a pak odcentroval svědčí o jeho mimořádných schopnostech. V záloze Lucas s Maschem nebyli moc vidět, Benayoun a Kyut se snažili tým táhnout, výrazné oživení přišlo ale až s Gerrardem. , který odehrál velice hezké utkání, k tomu co se stalo ve vápně se nechci vyjadřovat. To se týče Ngoga tak neodehrál špatný zápas, když uvážím, že ho počítám jen jako nahrádníka, ale jeho naprosto nechutný dive pokazil celý jeho výkon a je mi z něho na blití. Babela a Aquilaniho nemá cenu komentovat, ti neměli moc šancí do utkání výrazněji zasáhnout. Celkově jsem tedy přál Birminghamu a co se týče regulérních gólů tak měli Pool porazit, na druhou stranu co se týče výkonu měli být jasnými vítězi svěřenci Rafy Benitéze, takže nakonec asi zasloužená plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

no, nic proti, ale to, že neproměňovali šance nevyplývá z toho, že by neměli štěstí, ale oni to tam pálili z každého možného úhlu a jen čekali, kdy jim to tam spadne namísto aby se snažili se dostat do šestnáctky a tam rozhodnout. Je to jejích blbost, nikoli neštěstí. A co se týče zasloužená/nezasloužená výhra (prohra, plichta), hraje se na proměňování a pokud by L'pool zařízl rozhodčí, chápal bych to slovo zasloužila by si. Ovšem oni se zařízli svou bezzubosti sami

Reagovat
smazaný uživatel

to je naprostá blbost co říkáš, asi těžko to půjdeš rozhodnout do šestnáctky když kolem něho a v něm stojí 9-10 bránicích hráčů liverpool to zahrál nejlépe jak mohl, tam nebyla možnost rvát se do vápna, takže to zkoušeli ze všech možných pozic což bylo v tom zápase rozhodně správné řešení takže rozhodně nebyli bezzubí když 30min. v kuse tlačili Birmingham před jejich vlastní bránu, bezzubí by byli kdyby se nevvtvořili žádný tlak což se rozhdoně nestalo...otázkou je jestli si ten zápas vůbec viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by si Liverpool zasloužil vyhrát když vyrovnal z nadivované penalty a do žádné jiné gólové šance se nedostal? Hráči Brums neměli s bráněním bezzubejch útoků Liverpoolu sebemenší problém. Nechceš nám tu doufám tvrdit, že si Birmingham zasloužil prohrát?

Reagovat
smazaný uživatel

do žádné gólové šansce se liverpool nedostal? aha s někým kdo ten zápas neviděl nemá smysl se bavit. rozhodně bych přál vyhru birminghamu ale ty jsi s prominutím uplně mimo sory ale fakt se mi chce strašně smát...hráči Brums neměli sebemenší problém? ty jsi prostě blázen vždyť tam lítali jak hadr na holi ze strany na stranu a často stáli ještě 2 s Hartem na brankové čáře nejen při rozích ale i během hry a nevěděli kam dřív skočit. Ano, perfetně ubránili půlhodinový tlak liverpoolu, ale že neměli sebemenší problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to přijde, jako že sis prostě večer pustil fotbal a řekl si: podívám se jednou na Liverpool a pak ho jakože zhodnotím na Eurofotbalu ať dostanu palce nahoru. Nejdřív napsals, že Liverpool odehrál fantastické utkání ( ), pak pár dalších blábolů a nakonec, že je to zasloužená plichta. Já ti můžu říct, že s největší pravděpodobností by tam Birmingham vyhrál nebýt toho přitroublýho divera. Liverpool by musel útočit do rána, aby dal gol ze hry. Jasně, že měl převahu, ale vždyt je to jeden z týmů, který chcou útočit na titul a hráli doma proti nováčkovi. Taky má 10x vyšší rozpočet a tak dále. Logicky to na konci Birmingham zavřel a Liverpool útočil jen platonicky, bez nápadu, nebyl to žádnej válec, jen logická územní převaha.

Reagovat
smazaný uživatel

nemeli sebemensi problem? davidis je extremni, ale napsat tohle je zase extremni z druhe strany...vy dva si muzete podat ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Taká námaha a toľko žvástov, fúha, to som už dávno nevidel.

Reagovat
vitasrp

Mi připadá, to tě mladá musela u toho fotbalu udělat, že to vidíš v takhle fantastický barvách..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

No, spíš je takovej od přírody.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je konec pro Liverpool

Reagovat
Amos

Liverpool je marnej.. Evropská Liga letos..

OT: Rosický dostal nabídku smlouvy v Arsenalu . Arsene Wenger mu nabízí smlouvu na 2-3 roky více podrobností bude dnes

Reagovat
vanGomm

Takže rozhodčí dělají zásadní chyby i té premier league viz zápasy Chelsea-Manch.Unt. Liverpool-Birmingham.Všiml jsem si,že někdy dá rozhodčí za filmování ve vápně žlutou kartu.Proč nedávají žluté i za filmování mimo pok.území.Nebo je to v pravidlech?

Reagovat
smazaný uživatel

Dávajú, ale táva sa to len výnimočne.

Reagovat
vanGomm

Což je jednoznačně špatně!Je-li to v pravidlech mají se ty karty dávat za filmování jak v pok.území tak i kolem půlící čáry.Já v tom rozdíl nevidím.To samé v obráceném gardu platí i o rukách.Kolem půlící čáry se pískají bez problémů,ale ty samé ruce v pokutovém území jen vyjímečně.Co to je za pravidla!

Reagovat
smazaný uživatel

Výnimočne v tomto znamená, pokiaľ sa naozaj jedná o simuláciu, nielen prihratý súboj a podobne. Takže výnimočne sa stáva aj čistá simulácia mimo pokutové územie a za to sa žltá dáva pravidelne, tak nehysterči. Zle si to pochopil. A to o rukách je samozrejme blbosť, mimo pokutové územie ide len o bežné bránenie v plynulosti hry, v pokutovom území už ide o bránenie gólovej sitácii, ćo má samozrejme väčšiu vážnosť. Je jasné, že evidentná ruka (či úmyselná alebo nie), ktorá dopomôže v situácii brániacemu, či útočiacemu hráčovi sa píska. Pravidlá nikdy nie sú koncipované výsostne striktne, to za a), za b) je rozdiel pravidlo čítať a pravidlo interpretovať.

Reagovat
vanGomm

Částečně s Tebou souhlasím.Ale každá ruka ať je třeba v půlce hřiště může zabránit akci,která by mohla následně končit gólem.To samé v pok.území.V dnešním fotbale se kope roh a za 10-15 vteřin může padnout gól na druhé straně.Navíc jsem zjistil,že každý rozhodčí píská jinak.Tím chci říci,že každý rozhodčí posuzuje tu kterou situaci jinak.Bohužel ve výkladu pravidel je tolik variant,že si to každý hravě obhájí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale funguje viacmenej všade a nie som presvedčený o tom, že by zmena na strikný výklad bola prospešnejšia.

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslim, že se může portsmouth rozloučit s titulem, možná i s evropskejma pohárama

Reagovat
M0rb1D4S

Já bych řekl že Portsmouth s titulem před sezonou ani nepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

letos to nebude ani střed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

dojdem zo skoly a kukam,ze od vcera sa nic nezmenilo.liverpool nemal sance.len platonicky tlak blablabla.co natom,ze hraci brums este teraz silno vydychavaju vcerajsi zapas.

len co som sa kvalitne nasral

Reagovat
vitasrp

A co ti na tom nesedí?? Těch šancí jste si skutečně mnoho nevypracovali, měli jste sice převahu, drželi jste míč a soupeře jste přehrávali, nicméně Birmingham se často chová jako banda betonářů, takže vám mnoho příležitostí nedovolil.. Vždyť si jenom vem, kolik jich bylo do té penalty v 70. minutě.. Jedině ta Gerrardova hlavička do tyče..

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez ven, Benítez ven !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude trenérem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele