12. kolo
07.11.2009 16:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Blackburn Rovers - Portsmouth FC 3:1

Portsmouth se v posledních zápase po nepovedeném startu značně zvedl a své stoupající formy chtěl využít také na půdě Blackburnu. Velmi brzo se ujal vedení, ve druhém poločase už ale domácím hráčům konkurovat nedokázal, a proto padl v poměru 1:3.

Úvodní dějství se neslo převážně ve znamení tvrdého boje. Ani jeden celek si příliš gólových šancí nevypracoval, a tak byli fanoušci rádi i za nepřesně pokus Kaboula a O’Hary. Druhému jmenovanému hráči se však v 16. minutě povedlo zacílit přesně. Jeho parádní rána z větší vzdálenosti skončila za zády Paula Robinsona, který na ní nedokázal včas zareagovat. Až do přestávky se na hřišti si nic extra zajímavého nedělo, především domácí hráči se jen horko těžko dostávali do nějakých nebezpečnějších pozic.

Domácí kouč byl s výkonem svých svěřenců značně nespokojený, a proto se už o přestávce rozhodl hned pro dvojitou změnu. Na hřiště poslal útočníky McCarthyho s Robertsem, a i díky nim nakonec Blackburn stav utkání dokázal otočit.

V 54. minutě po Dunnově rohovém kopu sklepl míč pro Robertse Nelsen a anglický útočník vyrovnal na 1:1. Přesně o dvacet minut později se na hřišti událo něco podobného. K zahraní kopu od rohového praporku se opět postavil Dunn, stejně jako v předchozím případě našel Nelsena, který se tentokrát prosadil hlavou. Blackburn nechtěl v závěru připustit nějaké velké problémy, a tak své vedení pojistil. Přesně opět mířil střídající Roberts.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 a je to

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth neni tym ktery by patril na posledni misto tudiz rozsiri 2 sve posledni vyhry a vyhraje...tip 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele