Anglická Premier League - preview 20. kola

28.12.2009, 08:30, aktualizováno 30.12.2009, 08:39
Previews
Středeční dva zápasy zakončí program 20. kola Premier League. Poslední Portsmouth přivítá Arsenal, kterého nepřelstil už více než půl století. Arsenal navíc bude na dálku bojovat o druhé místo s Manchesterem United, který hostí Wigan. Souboj úřadujícího mistra s Latics bude posledním zápasem v roce 2009.
Portsmouth FC - Arsenal FC  (středa 20:45)
Stejně dlouho jako existuje americká NASA, tak dlouho trvá rovněž neschopnost Pompey přemoci Arsenal. Více než půl století. A celý kus letošní sezony pak Portmouth nezažívá šťastné období. Takřka od prvního okamžiku trčí na dně ligové tabulky, takže si chutě na pokoření Gunners asi ani nedělá.

Nic se ale nemá vzdávat předčasně, tím spíš že jde poslední dobou vaše forma prokazatelným způsobem nahoru. Přesně to se děje také u Pompey. Od měsíc starého nástupu Avrama Granta do funkce manažera se opravdu leccos změnilo. Především Pompey začali sbírat body, když jich z těch šest kol vytěžili přesně tolik, kolik jich získali v zápasech předešlých, tedy sedm. Není tak od věci tvrdit, že právě vyhození Paula Harta bylo pro letošní Portsmouth nefalšovaným milníkem. Právě díky němu totiž patrně mohou opět pomýšlet na záchranu. K té však vede ještě hodně dlouhá cesta. Vždyť pokud by se Pompey v nejvyšší soutěži nakonec opravdu udrželi, stali by se teprve druhým celkem, který kdy o Vánocích vězel na samém chvostu Premier League a přesto se ve finále zvládl umístit nad sestupovou propastí.

Vánoce by měly být svátkem pohody a právě tu pomalu vnášejí do řad Arsenalu. Kolo před Štědrým dnem Gunners třemi góly rozebrali Hull, aby na Boxing Day ve stejném stylu rozstříleli i rozjetou Aston Villu. Dostali se tedy do velmi slušné formy, která obsahuje už pět po sobě jdoucích utkání bez porážky. Pozitivní nádech má rovněž bilancování celého letošního roku, který pomalu spěje ke svému konci. V něm totiž Kanonýři nastříleli v součtu nejvíce branek (82) a prohráli vůbec nejméně zápasů (pět!) než kdokoliv jiný z Premier League. To jdou dva vskutku záslužné primáty.

Portmouth je jedním z těch mužstev, které se na období Afrického poháru národů vůbec, ale vůbec netěší. Konkrétně Pompey se totiž podle všeho budou muset obejít bez klíčového tria Yebda-Belhadj-Dindane, s nimiž navíc odcestuje nejspíš i Kanu. Právě během středečního klání se pak budou tito hráči s klubovým dresem nakrátko loučit. Na druhou stranu rozloučit se přímo na hřišti se svými spoluhráči nebude moct Jamie O’Hara, který je v karetním trestu.

Hodně diskutované bylo zranění Cesca Fabregase v zápase s Aston Villou. Do něho naskočil ne zcela doléčený, rozhodl ho, ale zároveň si svůj neduh obnovil. Zatím se stále ještě čeká, jak dlouho bude mimo hru, jeho start v tomto duelu je každopádně nepravděpodobný. Hrát by mohl Tomáš Rosický, jinak se do ledna neočekává žádný návrat, na marodce tedy i nadále zůstávají Bendtner, Van Persie či Clichy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 3.80 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Wigan Athletic  (středa 21:00)
I se sedmi prohrami na kontě se dá vyhrát ligový titul, to tvrdí Sir Alex Ferguson a ví to i v Blackburnu. Právě Rovers jsou ale posledními, komu se takový kousek povedl - stalo se tak roku 1995. Manchester má už teď na svém kontě porážek pět a na Chelsea ztrácí s jednozápasovým deficitem právě pět bodů. Navíc Arsenal nepříjemně dotahuje, tak co teď? Pro začátek hlavně přemoci Wigan.

Zabrat právě teď? Pro Wigan něco takřka nepředstavitelného. Když se nedokázal vzepnout doma proti Birminghamu ani proti Blackburnu a venku nepřemohl ještě Stoke, na triumf nad Manchesterem může pomýšlet asi jen těžko. Tím spíš, že má čerstvě v paměti debakl 0:5 z konce letošního srpna a dalších devět minulých vzájemných soubojů, které moc nezvládl. Průměrně v každém z těchto deseti utkání navíc Wigan inkasoval tři góly. Klíčem k úspěšnému zakončení letošního roku se tedy zdají být dvě věci - o dost pevnější defenzíva a zásah Rodallegy. O dost pevnější obranná linie, to však v praxi u Wiganu znamená skoro až heroický výkon, aby to na Manchester stačilo. Doteď totiž zadáci Latics platí za druhé nejshovívavější z celé ligy. Co se týče Rodallegy, jeho branky mají zpravidla na výsledek Wiganu tuze blahodárný vliv. Letos se tento kolumbijský útočník trefil v šesti zápasech a pokaždé tímto přispěl k bodovému zisku vlastního mužstva. Hned pětkrát pak šlo o vítězství.

O víkendu se Manchesteru podařilo stáhnout pětibodovou ztrátu na vedoucí Chelsea, ovšem díky dalšímu triumfu jsou teď Blues od svého rivala znovu utěšeně vzdáleni. Další krok je tedy na United. Další krok, na kterém si nikdo nepřipouští zaváhání. Vždyť doteď se Red Devils v soubojích s celky z nižších pater tabulky chovali jako chladnokrevní zabijáci. Úspěšnější byli v devíti z deseti. Vzhledem k letošním zkušenostem si také mohou být vítězstvím de facto jisti poté, co se ujmou vedení. Ještě nikdy v této sezoně totiž z vedoucí pozice netratili.

Roberto Martinez je šťastný člověk. K dispozici mu není jen jediný muž, Francouz Diamé, přičemž v lednu do Afriky odcestuje akorát náhradní brankář Kingston, ačkoli je Wigan odnedávna směsicí již šestnácti různých národností. To Sir Alex Ferguson takové štěstí ani zdaleka nemá. Marodka Manchesteru ještě před pár dny platila za nejnapěchovanější, zejména obrana jí byla mohutně zasažena. Teď už je ale situace o dost lepší. Pro utkání s Hullem se již do základu propracovali lazaři Brown, Vidič a Giggs.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Liverpool FC  (úterý 20:45)
Málokdy slibuje duel mezi Aston Villou a Liverpoolem tak vyrovnaný boj a vyhecovanou atmosféru jako nyní. Oba kluby mají touhu vyhrát, a tak diváci zaručeně uvidí bitvu na ostří nože.

V nedělním střetnutí na Arsenalu zažila Aston Villa hodně nepříjemné vystřízlivění. Po čtyřzápasové sérii výher opět poznala hořkost porážky. Na Emirates Stadium se vcelku dlouho obstojně držela, po příchodu Cesca Fabregase ale rozjeli Gunners svůj koncert a v závěrečné pětadvacetiminutovce si třemi přesnými zásahy zajistili vítězství.

Pro Villans to však byla teprve čtvrtá porážka, třetí venku. I přes toto zaváhání stále zůstávají na báječném čtvrtém místě, jelikož konkurenční Tottenham pouze remizoval na půdě Fulhamu. Další zaváhání už nepřichází v úvahu, a tak budou svěřenci Martina O’Neilla i proti nynějšímu silnému soupeři chtít vyhrát.

Jenže diváci neuvidí na hřišti záložníka Ashleyho Younga. Ten dosud letos chyběl jen jedenáct minut, tentokrát je ale mimo hru kvůli disciplinárnímu trestu za pět žlutých karet. Zdravotní problémy naopak hlásí Emile Heskey, a tak by se mohl v základní sestavě objevit John Carew.

Díky častým zaváhání Chelsea a Manchesteru United může Liverpool stále, alespoň v teoretické rovině, přemýšlet o titulu. Na první místo nyní ztrácí dvanáct bodů. Upřímně však v tento cíl už snad nikdo z fanoušků nevěří. Reds se chtějí hlavně probojovat do Ligy mistrů pro příští ročník. Neúčast v této milionářské soutěži by pro ně měla z finančního hlediska hodně špatné následky.

Liverpool se ale stále ještě nevyhrabal z krize, do které padnul, a tak proti Aston Ville rozhodně nemůže být považován za favorita. Zvlášť když venku prohrál ze svých devíti duelů více jak polovinu, konkrétně rovných pět. Tato statistika je na jeho poměry hodně ostudná.

Ani poslední domácí vystoupení nebylo pro Liverpool zrovna ideální. Doma se s Wolverhamptonem dlouhou dobu trápil, nakonec ale přeci jen slavil vítězství 2:0. V tomto zápase odpočíval Holanďan Dirk Kuijt, tentokrát by už ale měl nastoupit v základu. Suspendován je naopak Javier Mascherano, a tak by po pouhých třech dnech mohl opět hrát Alberto Aquilani, který byl ještě nedáno na seznamu zraněných.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.25 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bolton Wanderers - Hull City  (úterý 21:00)
Nepřílišná kvalita kádru se v současnosti začíná na Hullu očividně podepisovat. Pád na předposlední místo v tabulce je toho živým důkazem. V této nelichotivé pozici a rozpoložení jej navíc čeká možná jedno z klíčových utkání letošní sezóny. Pro body si pojede ve dvacátém kole na horkou půdu Boltonu, který je na tom obdobně.

Již v letních měsících se podle očekávání mluvilo o Tigers jako o týmu, který si v druhém ročníku mezi elitou nemůže dávat příliš vysoké cíle. Tím nejvyšším pro ně měla být záchrana. Jenže ta se zdá býti, s každým odehraným kolem, nepříliš realistická.

V období Vánoc a Nového roku, kdy se podle některých manažerů láme celá sezóna, se Hull vyloženě trápí. Bezpochyby za to může velmi obtížný los. Vždyť v minulých pěti kolech změřil své síly s celky jako jsou Arsenal, Aston Villa nebo manchesterské City i United. K tomu všemu ho za pár dní čeká souboj proti vedoucí Chelsea.

Zápas s Boltonem je tak mimořádně důležitý. Další prohra by hráčům zcela jistě po psychické stránce příliš nepomohla. S Wanderers si ale pochopitelně Hull užije své. Najít recept na děravou obranu Tigers rozhodně není nijak složitá práce. Mimo hru by navíc měl být středopolař Seyi Olofinjana, kterého čeká účast na Africkém poháru národů. Mimo něj nenastoupí ani Jimmy Bullard a zkušený Ian Ashbee.

Bolton byl v předchozím ročnících známý především skutečností, že nenastřílí příliš gólů a spoléhá se spíše na solidní obranu. Zatím tomu však ani zdaleka není. V sedmnácti zápasech se svěřenci Garyho Megsona trefili již dvacet čtyřikrát, na místo toho ale obdrželi o deset branek více. V průměru tedy inkasují dva góly na zápas.

Doma jim to navíc prozatím příliš nejde. V devíti zápasech získali stejný počet bodů a jsou tak nejhorší z celé ligy. Oproti poslednímu utkání, kdy uhráli remízový výsledek 1:1 v Burnley, ale bude Bolton silnější o středopolaře Fabrice Muambu, jenž se vrací po disciplinárním trestu. Zranění na trávník však nepustí stále ještě McCanna.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.45 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - West Ham United  (pondělí 13:45)
Po pouhých dvou dnech čeká na Tottenham další londýnské derby. Zatímco v sobotu zavítal na Craven Cottage, tentokrát změří své síly na domácí půdě s West Hamem United. Ten přicestuje potvrdit poslední výhru s Portsmouthem.

Hammers se zřejmě začínají konečně zvedat ode dna. Dlouhou dobu to s nimi nevypadalo dobře, v minulých dvou kolech ale své fanoušky potěšili úspěšnými výsledky. Těžko říct, zda příznivcům Kladivářů udělala větší radost remíza s vedoucí Chelsea nebo výhra nad slabým Portsmouthem. Tak či onak, konečně se dokázal dostat West Ham z pásma sestupu. Jásat ale rozhodně nemůže, vždyť od osmnáctého Boltonu jej dělí jediný bod.

Navíc londýnská derby příliš častokrát nevyhrává. Naposledy si dokázal poradit s Fulhamem, od té doby ale čeká na zisk tří bodů proti svým městským rivalům již sedm zápasů. Letos venku vyhrál jen jednou, a to hned na začátku sezóny.

Nyní navíc hlásí zdravotní problémy Mark Noble, a tak se očekává, že by jej na hřišti měl zastoupit Valon Behami nebo Luis Jimenez. Neschopný nastoupit ale zůstává také kanonýr Carlton Cole, Kieran Dyer a obránce Danny Gabbidon.

Tottenham se po menší krizi, během které nevyhrál tři zápasy v řadě, opět vrátil k úspěšným výsledkům a může pomýšlet na umístění v horní čtyřce. Svěřenci Harryho Redknappa zřejmě zapracovali v minulých dnech především na defenzívě a už dlouhých 357 minut neinkasovali jediný gól. Pochopitelně Kohoutům půjde o to, aby tuto sérii protáhli i proti West Hamu.

Na něj navíc umí skutečně báječně. Vždyť za posledních sedm vzájemných duelů vyhráli rovných šest. Doma už ale Tottenham v tomto ročníku připravil svým fanouškům pár nepříjemných překvapení, jako prohry s outsidery ze Stoke nebo Wolverhamptonu, a tak chce něčemu podobnému pro tentokrát zamezit.

Spurs budou muset před tímto zápasem udělat v sestavě pár změn. Po utkání na Fulhamu je na seznamu zraněných stoper Bassong, jehož nahradí zkušený Ledley King. V základní jedenáctce by se naopak mohl konečně objevit středopolař Luka Modrič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Sunderland AFC  (pondělí 16:00)
Dvanáctý Blackburn přivítá desátý Sunderland a bude chtít přerušit nelichotivou sérii zápasů bez výhry. Se stejným cílem pocestují do Ewood Parku i hosté. Případná prohra domácích může znamenat pád na sestupem ohrožená místa.

Blackburnu to v poslední době nejde a hlavní příčinou je nejspíše ofenzíva. Hráči Rovers nastříleli za sedm kol pouho pouhé dvě branky a s takovou to bilancí je opravdu těžké vyhrávat. Naposledy si Blackburn připsal bod za remízu ve Wiganu. Hosté vedli díky brance někdejšího vítěze Ligy mistrů v dresu Porta Bennyho McCarthyho, ovšem výsledek neudrželi a v úvodu druhého poločasu vyrovnal na konečných 1:1 Rodallega. Blackburn tak nevyhrál sedmé ligové utkání po sobě.

Podobnou bilancí oplývá i Sunderland, i když je v tabulce o pár příček výše. Sunderland sice koncem listopadu dokázal porazit Arsenal 1:0, ovšem to byla jeho poslední výhra, od té doby již hosté nedokázali na plno bodovat. Black Cats naposledy nedokázali udržet nejtěsnější vedení nad Evertonem, když čtyři minuty před koncem inkasovali z kopačky Fellainiho, konečná remíza 1:1 tak byla z jejich pohledu spíše ztrátou.

Black Cats mají problémy s marodkou, manažer Sunderlandu Steve Bruce bude postrádat Antona Ferdinanda, záložníka Cattermoleho, Richardsona, Jonese i brankáře Gordona. Kvůli trestu nemůže hrát Michael Turner.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Fulham FC  (pondělí 16:00)
Další zápas má před sebou londýnská Chelsea, která na Stamford Bridge přivítá rozjetý Fulham. Chelsea by v případě dalšího zaváhání mohla přijít o vedoucí pozici, neboť ztráty Manchesteru a Arsenalu jsou minimální.

Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho naposledy nenašli recept na obranu Birminghamu a konečná remíza 0:0 znamenala další ztrátu v boji o titul. Chelsea je sice stále první, ovšem její náskok se rapidně snížil, Blues také hrála do karet bodová ztráta Manchesteru United, nebýt jí, mohli by být Rudí ďáblové už v čele Premiere league. Chelsea z posledních pěti ligových utkání vyhrála jen jedno jediné a nyní je na čas tuto nelichotivou bilanci napravit. Blues totiž přivítají Fulham, ten však v současnosti oplývá velmi dobrou formou.

A právě dobrou formu budou chtít hráči Fulhamu potvrdit i na Stamford Bridge, ovšem proti Chelsea je rozhodně nečeká nic snadného. Fulham může v současnosti spoléhat na velmi solidní obranu, Chalupáři v Premiere league inkasovali více než jednu branku naposledy koncem října a vůbec v průběhu letošní sezony neinkasovali vícekrát. Naposledy se defenzívě Fulhamu podařilo udržet čisté konto, ovšem totéž i obraně soupeře a konečný výsledek 0:0 s Tottenhamem byl pro obě strany dobrým výsledkem.

Chelsea bude v zápase s Fulhamem bez Michaela Essiena, Bosingwy a Anelky. Hrát nebude rovněž Malouda, který si odpykává karetní trest. Manažer hostí Roy Hodgson zase řeší problémy s obráncem Hangelandem, nad jehož startem visí otazník Totéž platí i o Johnsonovi.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - A.Cole, Carvalho, Terry, Ivanovič - J.Cole, Lampard, Ballack, Mikel - Kalou, Drogba
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Konchesky, Hangeland, Hughes, Paintsil - Duff, Murphy, Baird, Dempsey, Gera - Zamora
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.60 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Burnley FC  (pondělí 16:00)
V Goodison Parku přivítá trápící se Everton souseda z tabulky Burnley. Oba celky dlouho nevyhráli a přerušit tuto nelichotivou bilanci budou chtít právě na půdě Evertonu.

Jak už bylo řečeno, Everton se hodně trápí a zatím nezvládá náročnost dvou soutěží, tedy Premiere league a Evropské ligy. Zatímco co v Evropské lize se Evertonu podařilo postoupit dál, v anglické lize začíná být situace více než kritická. The Toffees totiž zaujímají až čtrnácté místo, přičemž od sestupové propasti je dělí pouhé dva body. Nicméně navzdory tak špatnému postavení zůstává ve funkci hlavního managera týmu David Moyes. Everton naposledy dokázal urvat bod v Sunderlandu, remízu 1:1 zachraňoval až pět minut před koncem belgický reprezentant Fellaini.

Burnley je v obdobné situaci jako Everton. Svěřenci managera Owena Coyla sice nehrají evropské poháry, ovšem na rozdíl od Evertonu se od nich nečeká umístění do první šestice. Na letošního nováčka je sice třinácté místo dobrým umístěním, ovšem aktuální forma rozhodně nenaznačuje, že by zde mělo Burnley setrvat až do konce soutěže. Coylovi hoši naposledy remizovali s Boltonem 1:1, přičemž se jednalo už o třetí remízu z posledních čtyř zápasů.

Tito dva soupeři už se letos potkali, ve 3.kole anglického poháru vyhrálo Burnley 1:0, ovšem to mělo výhodu domácího prostředí. David Moyes se může těšit z návratu Sylvaina Distina a Josepha Yoba, ovšem nelze předpokládat, že si oba hráči zahrají od úvodní minuty.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Hibbert, Neville, Heitinga, Baines - Bilyaletdinov, Osman, Pienaar, Cahill - Felaini - Saha
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Jensen - Jordan, Bikey, Duff, Mears - Eagles, Alexander, McDonald, Elliot - Fletcher, Nugent
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Birmingham City  (pondělí 16:00)
Podle statistik bude fanoušky čekat v 20. kole nejméně atraktivní utkání ve Stoke. Domácí fotbalisté, kteří se stydí za nejhorší ofenzívu soutěže, přivítají Birmingham, tedy soupeře, jehož nedokáže prostřelit jen tak někdo.

Snad ani v tom nejdivočejším snu si fanoušci Blues nepředstavovali, že by v letošní sezóně mohli jejich oblíbenci udržet desetizápasovou sérii bez prohry. Ba co víc, tento počin může Birmingham ještě překonat, jelikož naposledy odcházel ze zápasu se sklopenou hlavou před více jak dvěma měsíci. V minulém kole se mu navíc povedl husarský kousek. Dosud jako první tým neumožnil vstřelit Chelsea jediný gól, ale jelikož ani on sám žádný nedal, rozešly se oba týmy s nerozhodným výsledkem.

Svěřenci Alexe McLeishe tak opět ukázali, že jsou schopni konkurovat komukoliv a také Stoke nebude čekat snadná práce. Zvláště gólman Joe Hart zažívá parádní období a své spoluhráče už několikrát podržel parádními zákroky. Důležitou roli hraje také krajní záložník Sebastian Larsson, ten však bude tentokrát zřejmě chybět, jelikož ho trápí bolavý kotník.

Stoke odstartovalo sezónu velmi dobře a vypadalo to, že jej letos boj o záchranu zřejmě čekat nebude. Jenže už pět kol čekají Potters na vítězství, a tak se pochopitelně začali propadat tabulkou velmi rychle směrem dolů. Nyní jim patří jedenáctá příčka, už po tomto kole ale může být ještě hůř, vždyť od osmnáctého Boltonu jsou vzdáleni jen čtyři body.

Tony Pulisovi značně stěžuje situaci také poměrně rozsáhlá marodka, která po poslední utkání s Manchesterem City, které Stoke prohrálo 0:2, opět rozrostla. Zdravotně na tom nejsou nejlépe obráni Andy Wilkinson a Robert Huth. K tomu všemu nemůže hrát ani disciplinárně potrestaný Salif Diao a Glenn Whelan.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.15 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester City  (pondělí 20:45)
Fotbalisty Wolverhamptonu čeká po neúspěšném zápase s Liverpoolem další těžký soupeř - Manchester City. Citizens před dvěma dny úspěšně zahájili novou etapu pod trenérem Robertem Mancinim a na půdě Wanderers hodlají výsledek 2:0 potvrdit.

Wolverhamptonu se zápas po štědrém dnu příliš nevyvedl, ovšem měl to hodně složité. Wanderers totiž cestovali do Liverpoolu a na stadionu Anfield Road prohráli 2:0, slavnému celku vzdorovali více něž hodinu. Tentokrát budou svěřenci trenéra Micka McCarthyho čelit jinému silnému soupeři - Manchesteru City, jejich výhodou bude nepochybně Molineux Stadium, tedy domácí stánek. I když pravdou je, že Wanderers se v domácím prostředí příliš nedaří, v tabulce domácích zápasů jsou až na osmnáctém místě.

Naopak venku se víceméně daří hostům, tedy Citizens. Těm patří v tabulce venkovních zápasů solidní šesté místo, venku totiž prohráli pouhé dva zápasy. Premiéra Roberta Manciniho na lavičce Manchesteru City se vyvedla. Citizens porazili v domácím prostředí Stoke City 2:0 a přiblížili se příčkám zajišťující Ligu mistrů. Utkání se rozhodlo během prvního poločasu, kdy se postupně trefili Petrov a Tevez. Manchester City bude favoritem i nyní.

Domácím budou scházet zranění Michael Kightly, David Edwards a Andy Keogh. Ani hosté nebudou kompletní, trenér Mancini se musí obejít bez Roque Santa Cruze, Benjaniho a Emmanuela Adebayora. Oba celky se letos už střetli, bylo tomu tak ve 3.kole anglického poháru, Citizens doma vyhráli 1:0.
Wolverham. - pravděpodobná sestava:
Hahnemann - Elokobi, Craddock, Berra, Stearman - Foley - Jarvis, Milijas, Henry - Doyle, Ebanks-Blake
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Given - Sylvinho, Kompany, Touré, Zabaleta - Petrov, Barry, De Jong, Ireland - Bellamy, Tevez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.40 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC19133343:1542
2.Manchester United19131540:1840
3.Arsenal FC18122447:2038
4.Aston Villa19105429:1735
5.Tottenham Hotspur19104540:2234
6.Manchester City1888235:2732
7.Liverpool FC1993736:2530
8.Birmingham City1985619:1829
9.Fulham FC1876523:1727
10.Sunderland AFC1964926:2922
11.Stoke City1856715:2221
12.Blackburn Rovers1955918:3320
13.Burnley FC1955922:3820
14.Everton FC1847724:3219
15.Wolverhampton Wanderers19541017:3319
16.Wigan Athletic1854921:3919
17.West Ham United1946928:3518
18.Bolton Wanderers1745824:3417
19.Hull City19451018:4017
20.Portsmouth FC19421317:2814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (596)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele