Anglická Premier League - preview 20. kola

28.12.2009, 08:30, aktualizováno 30.12.2009, 08:39
Previews
Středeční dva zápasy zakončí program 20. kola Premier League. Poslední Portsmouth přivítá Arsenal, kterého nepřelstil už více než půl století. Arsenal navíc bude na dálku bojovat o druhé místo s Manchesterem United, který hostí Wigan. Souboj úřadujícího mistra s Latics bude posledním zápasem v roce 2009.
Portsmouth FC - Arsenal FC  (středa 20:45)
Stejně dlouho jako existuje americká NASA, tak dlouho trvá rovněž neschopnost Pompey přemoci Arsenal. Více než půl století. A celý kus letošní sezony pak Portmouth nezažívá šťastné období. Takřka od prvního okamžiku trčí na dně ligové tabulky, takže si chutě na pokoření Gunners asi ani nedělá.

Nic se ale nemá vzdávat předčasně, tím spíš že jde poslední dobou vaše forma prokazatelným způsobem nahoru. Přesně to se děje také u Pompey. Od měsíc starého nástupu Avrama Granta do funkce manažera se opravdu leccos změnilo. Především Pompey začali sbírat body, když jich z těch šest kol vytěžili přesně tolik, kolik jich získali v zápasech předešlých, tedy sedm. Není tak od věci tvrdit, že právě vyhození Paula Harta bylo pro letošní Portsmouth nefalšovaným milníkem. Právě díky němu totiž patrně mohou opět pomýšlet na záchranu. K té však vede ještě hodně dlouhá cesta. Vždyť pokud by se Pompey v nejvyšší soutěži nakonec opravdu udrželi, stali by se teprve druhým celkem, který kdy o Vánocích vězel na samém chvostu Premier League a přesto se ve finále zvládl umístit nad sestupovou propastí.

Vánoce by měly být svátkem pohody a právě tu pomalu vnášejí do řad Arsenalu. Kolo před Štědrým dnem Gunners třemi góly rozebrali Hull, aby na Boxing Day ve stejném stylu rozstříleli i rozjetou Aston Villu. Dostali se tedy do velmi slušné formy, která obsahuje už pět po sobě jdoucích utkání bez porážky. Pozitivní nádech má rovněž bilancování celého letošního roku, který pomalu spěje ke svému konci. V něm totiž Kanonýři nastříleli v součtu nejvíce branek (82) a prohráli vůbec nejméně zápasů (pět!) než kdokoliv jiný z Premier League. To jdou dva vskutku záslužné primáty.

Portmouth je jedním z těch mužstev, které se na období Afrického poháru národů vůbec, ale vůbec netěší. Konkrétně Pompey se totiž podle všeho budou muset obejít bez klíčového tria Yebda-Belhadj-Dindane, s nimiž navíc odcestuje nejspíš i Kanu. Právě během středečního klání se pak budou tito hráči s klubovým dresem nakrátko loučit. Na druhou stranu rozloučit se přímo na hřišti se svými spoluhráči nebude moct Jamie O’Hara, který je v karetním trestu.

Hodně diskutované bylo zranění Cesca Fabregase v zápase s Aston Villou. Do něho naskočil ne zcela doléčený, rozhodl ho, ale zároveň si svůj neduh obnovil. Zatím se stále ještě čeká, jak dlouho bude mimo hru, jeho start v tomto duelu je každopádně nepravděpodobný. Hrát by mohl Tomáš Rosický, jinak se do ledna neočekává žádný návrat, na marodce tedy i nadále zůstávají Bendtner, Van Persie či Clichy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 3.80 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Wigan Athletic  (středa 21:00)
I se sedmi prohrami na kontě se dá vyhrát ligový titul, to tvrdí Sir Alex Ferguson a ví to i v Blackburnu. Právě Rovers jsou ale posledními, komu se takový kousek povedl - stalo se tak roku 1995. Manchester má už teď na svém kontě porážek pět a na Chelsea ztrácí s jednozápasovým deficitem právě pět bodů. Navíc Arsenal nepříjemně dotahuje, tak co teď? Pro začátek hlavně přemoci Wigan.

Zabrat právě teď? Pro Wigan něco takřka nepředstavitelného. Když se nedokázal vzepnout doma proti Birminghamu ani proti Blackburnu a venku nepřemohl ještě Stoke, na triumf nad Manchesterem může pomýšlet asi jen těžko. Tím spíš, že má čerstvě v paměti debakl 0:5 z konce letošního srpna a dalších devět minulých vzájemných soubojů, které moc nezvládl. Průměrně v každém z těchto deseti utkání navíc Wigan inkasoval tři góly. Klíčem k úspěšnému zakončení letošního roku se tedy zdají být dvě věci - o dost pevnější defenzíva a zásah Rodallegy. O dost pevnější obranná linie, to však v praxi u Wiganu znamená skoro až heroický výkon, aby to na Manchester stačilo. Doteď totiž zadáci Latics platí za druhé nejshovívavější z celé ligy. Co se týče Rodallegy, jeho branky mají zpravidla na výsledek Wiganu tuze blahodárný vliv. Letos se tento kolumbijský útočník trefil v šesti zápasech a pokaždé tímto přispěl k bodovému zisku vlastního mužstva. Hned pětkrát pak šlo o vítězství.

O víkendu se Manchesteru podařilo stáhnout pětibodovou ztrátu na vedoucí Chelsea, ovšem díky dalšímu triumfu jsou teď Blues od svého rivala znovu utěšeně vzdáleni. Další krok je tedy na United. Další krok, na kterém si nikdo nepřipouští zaváhání. Vždyť doteď se Red Devils v soubojích s celky z nižších pater tabulky chovali jako chladnokrevní zabijáci. Úspěšnější byli v devíti z deseti. Vzhledem k letošním zkušenostem si také mohou být vítězstvím de facto jisti poté, co se ujmou vedení. Ještě nikdy v této sezoně totiž z vedoucí pozice netratili.

Roberto Martinez je šťastný člověk. K dispozici mu není jen jediný muž, Francouz Diamé, přičemž v lednu do Afriky odcestuje akorát náhradní brankář Kingston, ačkoli je Wigan odnedávna směsicí již šestnácti různých národností. To Sir Alex Ferguson takové štěstí ani zdaleka nemá. Marodka Manchesteru ještě před pár dny platila za nejnapěchovanější, zejména obrana jí byla mohutně zasažena. Teď už je ale situace o dost lepší. Pro utkání s Hullem se již do základu propracovali lazaři Brown, Vidič a Giggs.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Liverpool FC  (úterý 20:45)
Málokdy slibuje duel mezi Aston Villou a Liverpoolem tak vyrovnaný boj a vyhecovanou atmosféru jako nyní. Oba kluby mají touhu vyhrát, a tak diváci zaručeně uvidí bitvu na ostří nože.

V nedělním střetnutí na Arsenalu zažila Aston Villa hodně nepříjemné vystřízlivění. Po čtyřzápasové sérii výher opět poznala hořkost porážky. Na Emirates Stadium se vcelku dlouho obstojně držela, po příchodu Cesca Fabregase ale rozjeli Gunners svůj koncert a v závěrečné pětadvacetiminutovce si třemi přesnými zásahy zajistili vítězství.

Pro Villans to však byla teprve čtvrtá porážka, třetí venku. I přes toto zaváhání stále zůstávají na báječném čtvrtém místě, jelikož konkurenční Tottenham pouze remizoval na půdě Fulhamu. Další zaváhání už nepřichází v úvahu, a tak budou svěřenci Martina O’Neilla i proti nynějšímu silnému soupeři chtít vyhrát.

Jenže diváci neuvidí na hřišti záložníka Ashleyho Younga. Ten dosud letos chyběl jen jedenáct minut, tentokrát je ale mimo hru kvůli disciplinárnímu trestu za pět žlutých karet. Zdravotní problémy naopak hlásí Emile Heskey, a tak by se mohl v základní sestavě objevit John Carew.

Díky častým zaváhání Chelsea a Manchesteru United může Liverpool stále, alespoň v teoretické rovině, přemýšlet o titulu. Na první místo nyní ztrácí dvanáct bodů. Upřímně však v tento cíl už snad nikdo z fanoušků nevěří. Reds se chtějí hlavně probojovat do Ligy mistrů pro příští ročník. Neúčast v této milionářské soutěži by pro ně měla z finančního hlediska hodně špatné následky.

Liverpool se ale stále ještě nevyhrabal z krize, do které padnul, a tak proti Aston Ville rozhodně nemůže být považován za favorita. Zvlášť když venku prohrál ze svých devíti duelů více jak polovinu, konkrétně rovných pět. Tato statistika je na jeho poměry hodně ostudná.

Ani poslední domácí vystoupení nebylo pro Liverpool zrovna ideální. Doma se s Wolverhamptonem dlouhou dobu trápil, nakonec ale přeci jen slavil vítězství 2:0. V tomto zápase odpočíval Holanďan Dirk Kuijt, tentokrát by už ale měl nastoupit v základu. Suspendován je naopak Javier Mascherano, a tak by po pouhých třech dnech mohl opět hrát Alberto Aquilani, který byl ještě nedáno na seznamu zraněných.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.25 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bolton Wanderers - Hull City  (úterý 21:00)
Nepřílišná kvalita kádru se v současnosti začíná na Hullu očividně podepisovat. Pád na předposlední místo v tabulce je toho živým důkazem. V této nelichotivé pozici a rozpoložení jej navíc čeká možná jedno z klíčových utkání letošní sezóny. Pro body si pojede ve dvacátém kole na horkou půdu Boltonu, který je na tom obdobně.

Již v letních měsících se podle očekávání mluvilo o Tigers jako o týmu, který si v druhém ročníku mezi elitou nemůže dávat příliš vysoké cíle. Tím nejvyšším pro ně měla být záchrana. Jenže ta se zdá býti, s každým odehraným kolem, nepříliš realistická.

V období Vánoc a Nového roku, kdy se podle některých manažerů láme celá sezóna, se Hull vyloženě trápí. Bezpochyby za to může velmi obtížný los. Vždyť v minulých pěti kolech změřil své síly s celky jako jsou Arsenal, Aston Villa nebo manchesterské City i United. K tomu všemu ho za pár dní čeká souboj proti vedoucí Chelsea.

Zápas s Boltonem je tak mimořádně důležitý. Další prohra by hráčům zcela jistě po psychické stránce příliš nepomohla. S Wanderers si ale pochopitelně Hull užije své. Najít recept na děravou obranu Tigers rozhodně není nijak složitá práce. Mimo hru by navíc měl být středopolař Seyi Olofinjana, kterého čeká účast na Africkém poháru národů. Mimo něj nenastoupí ani Jimmy Bullard a zkušený Ian Ashbee.

Bolton byl v předchozím ročnících známý především skutečností, že nenastřílí příliš gólů a spoléhá se spíše na solidní obranu. Zatím tomu však ani zdaleka není. V sedmnácti zápasech se svěřenci Garyho Megsona trefili již dvacet čtyřikrát, na místo toho ale obdrželi o deset branek více. V průměru tedy inkasují dva góly na zápas.

Doma jim to navíc prozatím příliš nejde. V devíti zápasech získali stejný počet bodů a jsou tak nejhorší z celé ligy. Oproti poslednímu utkání, kdy uhráli remízový výsledek 1:1 v Burnley, ale bude Bolton silnější o středopolaře Fabrice Muambu, jenž se vrací po disciplinárním trestu. Zranění na trávník však nepustí stále ještě McCanna.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.45 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - West Ham United  (pondělí 13:45)
Po pouhých dvou dnech čeká na Tottenham další londýnské derby. Zatímco v sobotu zavítal na Craven Cottage, tentokrát změří své síly na domácí půdě s West Hamem United. Ten přicestuje potvrdit poslední výhru s Portsmouthem.

Hammers se zřejmě začínají konečně zvedat ode dna. Dlouhou dobu to s nimi nevypadalo dobře, v minulých dvou kolech ale své fanoušky potěšili úspěšnými výsledky. Těžko říct, zda příznivcům Kladivářů udělala větší radost remíza s vedoucí Chelsea nebo výhra nad slabým Portsmouthem. Tak či onak, konečně se dokázal dostat West Ham z pásma sestupu. Jásat ale rozhodně nemůže, vždyť od osmnáctého Boltonu jej dělí jediný bod.

Navíc londýnská derby příliš častokrát nevyhrává. Naposledy si dokázal poradit s Fulhamem, od té doby ale čeká na zisk tří bodů proti svým městským rivalům již sedm zápasů. Letos venku vyhrál jen jednou, a to hned na začátku sezóny.

Nyní navíc hlásí zdravotní problémy Mark Noble, a tak se očekává, že by jej na hřišti měl zastoupit Valon Behami nebo Luis Jimenez. Neschopný nastoupit ale zůstává také kanonýr Carlton Cole, Kieran Dyer a obránce Danny Gabbidon.

Tottenham se po menší krizi, během které nevyhrál tři zápasy v řadě, opět vrátil k úspěšným výsledkům a může pomýšlet na umístění v horní čtyřce. Svěřenci Harryho Redknappa zřejmě zapracovali v minulých dnech především na defenzívě a už dlouhých 357 minut neinkasovali jediný gól. Pochopitelně Kohoutům půjde o to, aby tuto sérii protáhli i proti West Hamu.

Na něj navíc umí skutečně báječně. Vždyť za posledních sedm vzájemných duelů vyhráli rovných šest. Doma už ale Tottenham v tomto ročníku připravil svým fanouškům pár nepříjemných překvapení, jako prohry s outsidery ze Stoke nebo Wolverhamptonu, a tak chce něčemu podobnému pro tentokrát zamezit.

Spurs budou muset před tímto zápasem udělat v sestavě pár změn. Po utkání na Fulhamu je na seznamu zraněných stoper Bassong, jehož nahradí zkušený Ledley King. V základní jedenáctce by se naopak mohl konečně objevit středopolař Luka Modrič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Sunderland AFC  (pondělí 16:00)
Dvanáctý Blackburn přivítá desátý Sunderland a bude chtít přerušit nelichotivou sérii zápasů bez výhry. Se stejným cílem pocestují do Ewood Parku i hosté. Případná prohra domácích může znamenat pád na sestupem ohrožená místa.

Blackburnu to v poslední době nejde a hlavní příčinou je nejspíše ofenzíva. Hráči Rovers nastříleli za sedm kol pouho pouhé dvě branky a s takovou to bilancí je opravdu těžké vyhrávat. Naposledy si Blackburn připsal bod za remízu ve Wiganu. Hosté vedli díky brance někdejšího vítěze Ligy mistrů v dresu Porta Bennyho McCarthyho, ovšem výsledek neudrželi a v úvodu druhého poločasu vyrovnal na konečných 1:1 Rodallega. Blackburn tak nevyhrál sedmé ligové utkání po sobě.

Podobnou bilancí oplývá i Sunderland, i když je v tabulce o pár příček výše. Sunderland sice koncem listopadu dokázal porazit Arsenal 1:0, ovšem to byla jeho poslední výhra, od té doby již hosté nedokázali na plno bodovat. Black Cats naposledy nedokázali udržet nejtěsnější vedení nad Evertonem, když čtyři minuty před koncem inkasovali z kopačky Fellainiho, konečná remíza 1:1 tak byla z jejich pohledu spíše ztrátou.

Black Cats mají problémy s marodkou, manažer Sunderlandu Steve Bruce bude postrádat Antona Ferdinanda, záložníka Cattermoleho, Richardsona, Jonese i brankáře Gordona. Kvůli trestu nemůže hrát Michael Turner.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Fulham FC  (pondělí 16:00)
Další zápas má před sebou londýnská Chelsea, která na Stamford Bridge přivítá rozjetý Fulham. Chelsea by v případě dalšího zaváhání mohla přijít o vedoucí pozici, neboť ztráty Manchesteru a Arsenalu jsou minimální.

Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho naposledy nenašli recept na obranu Birminghamu a konečná remíza 0:0 znamenala další ztrátu v boji o titul. Chelsea je sice stále první, ovšem její náskok se rapidně snížil, Blues také hrála do karet bodová ztráta Manchesteru United, nebýt jí, mohli by být Rudí ďáblové už v čele Premiere league. Chelsea z posledních pěti ligových utkání vyhrála jen jedno jediné a nyní je na čas tuto nelichotivou bilanci napravit. Blues totiž přivítají Fulham, ten však v současnosti oplývá velmi dobrou formou.

A právě dobrou formu budou chtít hráči Fulhamu potvrdit i na Stamford Bridge, ovšem proti Chelsea je rozhodně nečeká nic snadného. Fulham může v současnosti spoléhat na velmi solidní obranu, Chalupáři v Premiere league inkasovali více než jednu branku naposledy koncem října a vůbec v průběhu letošní sezony neinkasovali vícekrát. Naposledy se defenzívě Fulhamu podařilo udržet čisté konto, ovšem totéž i obraně soupeře a konečný výsledek 0:0 s Tottenhamem byl pro obě strany dobrým výsledkem.

Chelsea bude v zápase s Fulhamem bez Michaela Essiena, Bosingwy a Anelky. Hrát nebude rovněž Malouda, který si odpykává karetní trest. Manažer hostí Roy Hodgson zase řeší problémy s obráncem Hangelandem, nad jehož startem visí otazník Totéž platí i o Johnsonovi.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - A.Cole, Carvalho, Terry, Ivanovič - J.Cole, Lampard, Ballack, Mikel - Kalou, Drogba
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Konchesky, Hangeland, Hughes, Paintsil - Duff, Murphy, Baird, Dempsey, Gera - Zamora
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.60 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Burnley FC  (pondělí 16:00)
V Goodison Parku přivítá trápící se Everton souseda z tabulky Burnley. Oba celky dlouho nevyhráli a přerušit tuto nelichotivou bilanci budou chtít právě na půdě Evertonu.

Jak už bylo řečeno, Everton se hodně trápí a zatím nezvládá náročnost dvou soutěží, tedy Premiere league a Evropské ligy. Zatímco co v Evropské lize se Evertonu podařilo postoupit dál, v anglické lize začíná být situace více než kritická. The Toffees totiž zaujímají až čtrnácté místo, přičemž od sestupové propasti je dělí pouhé dva body. Nicméně navzdory tak špatnému postavení zůstává ve funkci hlavního managera týmu David Moyes. Everton naposledy dokázal urvat bod v Sunderlandu, remízu 1:1 zachraňoval až pět minut před koncem belgický reprezentant Fellaini.

Burnley je v obdobné situaci jako Everton. Svěřenci managera Owena Coyla sice nehrají evropské poháry, ovšem na rozdíl od Evertonu se od nich nečeká umístění do první šestice. Na letošního nováčka je sice třinácté místo dobrým umístěním, ovšem aktuální forma rozhodně nenaznačuje, že by zde mělo Burnley setrvat až do konce soutěže. Coylovi hoši naposledy remizovali s Boltonem 1:1, přičemž se jednalo už o třetí remízu z posledních čtyř zápasů.

Tito dva soupeři už se letos potkali, ve 3.kole anglického poháru vyhrálo Burnley 1:0, ovšem to mělo výhodu domácího prostředí. David Moyes se může těšit z návratu Sylvaina Distina a Josepha Yoba, ovšem nelze předpokládat, že si oba hráči zahrají od úvodní minuty.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Hibbert, Neville, Heitinga, Baines - Bilyaletdinov, Osman, Pienaar, Cahill - Felaini - Saha
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Jensen - Jordan, Bikey, Duff, Mears - Eagles, Alexander, McDonald, Elliot - Fletcher, Nugent
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Birmingham City  (pondělí 16:00)
Podle statistik bude fanoušky čekat v 20. kole nejméně atraktivní utkání ve Stoke. Domácí fotbalisté, kteří se stydí za nejhorší ofenzívu soutěže, přivítají Birmingham, tedy soupeře, jehož nedokáže prostřelit jen tak někdo.

Snad ani v tom nejdivočejším snu si fanoušci Blues nepředstavovali, že by v letošní sezóně mohli jejich oblíbenci udržet desetizápasovou sérii bez prohry. Ba co víc, tento počin může Birmingham ještě překonat, jelikož naposledy odcházel ze zápasu se sklopenou hlavou před více jak dvěma měsíci. V minulém kole se mu navíc povedl husarský kousek. Dosud jako první tým neumožnil vstřelit Chelsea jediný gól, ale jelikož ani on sám žádný nedal, rozešly se oba týmy s nerozhodným výsledkem.

Svěřenci Alexe McLeishe tak opět ukázali, že jsou schopni konkurovat komukoliv a také Stoke nebude čekat snadná práce. Zvláště gólman Joe Hart zažívá parádní období a své spoluhráče už několikrát podržel parádními zákroky. Důležitou roli hraje také krajní záložník Sebastian Larsson, ten však bude tentokrát zřejmě chybět, jelikož ho trápí bolavý kotník.

Stoke odstartovalo sezónu velmi dobře a vypadalo to, že jej letos boj o záchranu zřejmě čekat nebude. Jenže už pět kol čekají Potters na vítězství, a tak se pochopitelně začali propadat tabulkou velmi rychle směrem dolů. Nyní jim patří jedenáctá příčka, už po tomto kole ale může být ještě hůř, vždyť od osmnáctého Boltonu jsou vzdáleni jen čtyři body.

Tony Pulisovi značně stěžuje situaci také poměrně rozsáhlá marodka, která po poslední utkání s Manchesterem City, které Stoke prohrálo 0:2, opět rozrostla. Zdravotně na tom nejsou nejlépe obráni Andy Wilkinson a Robert Huth. K tomu všemu nemůže hrát ani disciplinárně potrestaný Salif Diao a Glenn Whelan.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.15 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester City  (pondělí 20:45)
Fotbalisty Wolverhamptonu čeká po neúspěšném zápase s Liverpoolem další těžký soupeř - Manchester City. Citizens před dvěma dny úspěšně zahájili novou etapu pod trenérem Robertem Mancinim a na půdě Wanderers hodlají výsledek 2:0 potvrdit.

Wolverhamptonu se zápas po štědrém dnu příliš nevyvedl, ovšem měl to hodně složité. Wanderers totiž cestovali do Liverpoolu a na stadionu Anfield Road prohráli 2:0, slavnému celku vzdorovali více něž hodinu. Tentokrát budou svěřenci trenéra Micka McCarthyho čelit jinému silnému soupeři - Manchesteru City, jejich výhodou bude nepochybně Molineux Stadium, tedy domácí stánek. I když pravdou je, že Wanderers se v domácím prostředí příliš nedaří, v tabulce domácích zápasů jsou až na osmnáctém místě.

Naopak venku se víceméně daří hostům, tedy Citizens. Těm patří v tabulce venkovních zápasů solidní šesté místo, venku totiž prohráli pouhé dva zápasy. Premiéra Roberta Manciniho na lavičce Manchesteru City se vyvedla. Citizens porazili v domácím prostředí Stoke City 2:0 a přiblížili se příčkám zajišťující Ligu mistrů. Utkání se rozhodlo během prvního poločasu, kdy se postupně trefili Petrov a Tevez. Manchester City bude favoritem i nyní.

Domácím budou scházet zranění Michael Kightly, David Edwards a Andy Keogh. Ani hosté nebudou kompletní, trenér Mancini se musí obejít bez Roque Santa Cruze, Benjaniho a Emmanuela Adebayora. Oba celky se letos už střetli, bylo tomu tak ve 3.kole anglického poháru, Citizens doma vyhráli 1:0.
Wolverham. - pravděpodobná sestava:
Hahnemann - Elokobi, Craddock, Berra, Stearman - Foley - Jarvis, Milijas, Henry - Doyle, Ebanks-Blake
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Given - Sylvinho, Kompany, Touré, Zabaleta - Petrov, Barry, De Jong, Ireland - Bellamy, Tevez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.40 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC19133343:1542
2.Manchester United19131540:1840
3.Arsenal FC18122447:2038
4.Aston Villa19105429:1735
5.Tottenham Hotspur19104540:2234
6.Manchester City1888235:2732
7.Liverpool FC1993736:2530
8.Birmingham City1985619:1829
9.Fulham FC1876523:1727
10.Sunderland AFC1964926:2922
11.Stoke City1856715:2221
12.Blackburn Rovers1955918:3320
13.Burnley FC1955922:3820
14.Everton FC1847724:3219
15.Wolverhampton Wanderers19541017:3319
16.Wigan Athletic1854921:3919
17.West Ham United1946928:3518
18.Bolton Wanderers1745824:3417
19.Hull City19451018:4017
20.Portsmouth FC19421317:2814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (596)

Přidat komentář
terry

Dneska asi uvidím jen první poločas, ale aspoň se možná nebudu muset rozčilovat.

Nicméně to dneska vidím jasně. Malouda se minule nechal vykartovat, takže dneska nemůže Carlo udělat nic jiného, než nasadit nepochopitelně opomíjeného Žirkova. Pokud nenastoupí ani dnes, tak může v lednu odejít, protože si tu už asi nekopne (nebo se bude pakovat Ancelotti )

Obrana je jasná, Alexe opět nahradí Carvalho, s tím nemám problém. Ale prostě záloha mi dělá starosti. Jako předpokládaná je psaná ve složení Mikel, Lampard, Ballack, Joe Cole a já bych se vůbec nedivil, kdyby ji takhle Carletto postavil. Ballack s Joeym v sobotu odpočívali a dnes by se asi měli na hřiště podívat, jenže je tu ještě ten jeden Rusák, který odpočívá už půl roku a Carlovi to nevadí. Minule nastoupil Malouda, což jsem nečekal, ať dneska taky nasadí podobného záložníka.

V útoku si myslím je rozhodnuto, naposledy dva Afričani.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vím o Chelsea a jejím nastávajícím zápasu všechno Hezký rozbor..

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

nesmí odejít, máme v něm zatím Carlettem nedoceněný klenot...Navíc je to hráč, který netrucuje, je poslušný a je to strašný sympaťák a během absence všech afričanů by nám chyběl...A mám takový dojem, že naší prosbu vyslyšelo pouze Pobřeží slonoviny a Mikel dneska na zápas nebude, ne?

Reagovat
terry

S tím přestupem jsem to přehnal, nemyslel jsem to vážně. A k dispozici je i Mikel.

Reagovat
Arbiter

každopádně tři hráči v záloze, co nepatří zrovna k rychlíkům To by bylo na kulku do hlavy

Reagovat
Arbiter

aha, tak ne, zůstali všichni tři...Každopádně by to chtělo víc než jednoho běhavějšího záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nevyhraje proti Fulhamu, tak se může Carlo pakovat.. Dneska neuvidím ani minutu, takže se nebudu rozčilovat... Prosil bych pak nějakej kratší souhrnek někoho (sestava, kdo jak, sehranost, kazivost, kdo nejlepší/nejhorší)... Btw už si taky nejsi tak jistý neohrožeností Carlitta?

Reagovat
terry

Já pořád nevím, respektive kdyby bylo na mě, asi by se musel o místo hodně bát. Jenže těžko říct, jak to je ve vedení.. Nicméně mě Carlo v poslední době vůbec nepřesvědčuje. Na začátku jsem byl unešen, ale teď si začínám myslet, že to spíš byl takový ten prvotní impulz. Nyní když musí předvést pravé manažerské/trenérské schopnosti, hoří jak papír.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si (si) začal myslieť...

Reagovat
terry

Já mu na začátku vůbec nevěřil.. Jenže pak prostě po tom úžasném začátku jsem nemohl pořád tvrdit, jak jsme udělali špatně apod, šel bych proti proudu a nebyl bych asi ani objektivní. Jenže teď se to, čeho jsem se obával (a nejen já), ukazuje..

Reagovat
Arbiter

nevím, vše se začalo tak nějak hrotit po B'burnu a APOEL, dvou bezvýznamných zápasech, od té doby nacházíme rytmus hry jen těžko a zvítězili jsme pouze nad Portsmouthem, předtím jsme hráli dobře a na prvotní impulz by to bylo až moc...

Reagovat
terry

Ale ten zápas s Rovers za to určitě nemůže, za to se prostě může jen všechno schovat, ale příčina to není. Tohle prostě jednou muselo přijít, nemohli jsme vyhrávat celou sezonu. Jenže na tohle se mělo taky patřičně zareagovat, což Carletto zatím nezvládl.

Reagovat
Arbiter

ne, za to zápas v B'burnu nemůže, ani APOEL, jenže v celkovém součtu i tyto bezvýznamné zápasy svou psychickou roli hrají...A ano, Carletto na tenhle stav zatím nedokázal reagovat, jako kdyby měl klapky na očích a zkoušel se dostat zpět "na výsluní" stejným způsobem, jak doposud...

Reagovat
terry

LFS

Reagovat
Arbiter

tak nějak doufám, že se mýlíš...

Reagovat
terry

Já jsem v tomhle rozpolcená osobnost. Moc rád bych se mýlil, ale na druhou stranu bych ještě v lednu na lavičce rád uvítal Hiddinka.

Reagovat
Arbiter

to by bylo bájo Na druhou stranu zase vyhozené prachy za manažéra...

Reagovat
terry

Tak to by mě trápilo nejmíň. Byli by jsme za šašky, ale co bych pro Hiddinka neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně... Carlo není špatnej, jen musí změnit styl - ostatní se proti tomu naučili hrát (stejně jako proti podobné taktice Scolariho) a tahal to Drogba. Jenže Drogbova forma najednou upadá a kdo to bude tahat v lednu? Nepochybuju, že Carlo opět najde cestu, jak získávat body, ale nějak nevěřím, že to bude dost na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na prachy, však sú Romanove, nie tvoje. Hiddink sa k vám výborne hodí aj ten boj by mal pre mňa hneď väčší náboj...

Reagovat
Arbiter

jako jo, já bych byl taky strašně rád, kdyby Guus přišel, ale nevidím to jako něco realného...

Reagovat
vitasrp

Však fanoušci CFC by maj nejradši okamžiky, kdy můžou odstřelit trenéra.. Jinak si totiž to prahnutí po jakékoli kritice na muže na lávce vysvětlit nedokáži.. Furt byste jenom odvolávali trenéra, stačí 2-3 zápasy a už by měl končit.. Že ke své práci musí dostat čas, to již nikoho nezajímá.. Neskutečný..

Reagovat
terry

Jinak když už jsem rozebral sestavu, můžu rozebrat i ten zápas. Dneska musíme bezpodmínečně vyhrát, protože jestli nevyhrajeme, budeme pěkně v hajzlu. Pamatujete na loňskej rok? Když dneska prohrajem, United se přes nás přeženou jako uragán i s tou neuvěřitelnou marodkou, co mají. Zkrátka o vánočním programu nemůžeme ztratit dvakrát, víme o tom svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to máš pravdu.Já nejsem žádný fanoušek Blues, naopak fandím United, ale pokud nevyhrajete, tak se už můžete bát o titul, protože United jsou vám v patách. Ae hodně se těším na zápas našeho klubového rivala, City.S Wolves by to měla být jednoznačná záležitost a už se moc těším na to, co mi zase ukáže ten rošťák Bellamy A k té marodce od United...Být Fergusonem, tak bych vyzkoušel mladíky Masacciho, Rafaela nebo Fábia.Ovšem pokud nejsou zranění, ale na stránkách Rudých ďáblů jsem se to nedočetl.Kdybyste někdo měl o nich informace, dejte prosím vědět.Díky.

Reagovat
terry

Tak popořadě. Nejprve k titulu. Pokud by Chelsea dneska prohrála, titul by určitě ztracen nebyl, ale zkrátka byla by to naprosto zbytečná ztráta a komplikace. Co se týče duelu Citizens, vidím vítěze jasně. A k United, pokud vím, Rafael celkem hraje, Fábio taky dostává příležitosti.. nebo ne?

Reagovat
Swarley

no právěže dostávají příležitosti

Reagovat
smazaný uživatel

No, já si nepamatuju kdy by naposledy hrál Rafael nebo Fábio Ale myslím si, že by nyní určitě měli dostat šanci.Masacci taky nehraje špatně, nebylo by špatné do vyzkoušet...A ten titul...No já jsem neřekl že titul by byl ztracený, to ne.Já řekl, že byste se měli začít o titul bát, kdybyste nevyhráli.Ale já vám věřím, myslím si, že letos je titul váš.Alex letos nemá štěstí, taková marodka, to se jen tak nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera? Prednedánom dokonca obaja, čo sa nestalo už hrozne dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

Fákt???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha podľa mňa bude taká ako je uvedená. Bohužial opäť bez Zhirkova Snáď budú Ballack a Joe v základu.

Minule Kalou napodiv celkom dobre, dnes asi základ.

Inak opäť perfektný výber prenosov na Nova Sport.

16:00 Chelsea - Fulham

20.45 Wolves - Man.City

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska čekám zaváhání Chelsea a hned ta bitva o titul bude nabírat na grádech,pač Big3 by byla namačkaná ve dvou bodech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mi řekni,že chceš,aby Chelsea vedla tabulku 10 bodů to byla by to nuda

Reagovat
Arbiter

pro Chelsea nuda? Nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně,ale pro nezaujatého diváka by to byla nuda

Reagovat
Arbiter

mi by to ale vůbec nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale nejsi nezaujatý divák bohužel fandíš Chelsea

Reagovat
Arbiter

proč bohužel?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdáš se mi jako slušnej člověk,ale ta Chelsea mě u tebe zneklidňuje

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

čemu se jako směješ

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, stačí mi aby ju v 37. kole viedla Chelsea o 4 body

Reagovat
scholes18

Reagovat
Arbiter

tak jestli dneska Carletto nevyužije Juru, pak už fakt nevím, buď ty tréninky fláká (což by mi k jeho povaze nesedělo) nebo Carlo nemá rád Rusy

Reagovat
terry

Já už to nechápu.

Reagovat
Arbiter

a řekni mi, kdo z fandů jo

Reagovat
Radar

Fulham dneska přejede Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jedna otázka pro fans Chelsea:Fandili byste Chelsea,kdyby nevyhrála 2 tituly a řekněme každý rok skončila na 5.-8. místě v tabulce ??

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je strašně jednoduchý fandit týmu,který vyhrává

Reagovat
supervizor

Nehledě na Chelsea, tohle je pravda, zajímavé kolik se vyrojilo fanoušků Barcelony po uspěšném roce

Reagovat
terry

Ne, jsem gloryhunter a fandím tomu, kdo zrovna vyhrává.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To je srabský

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

ne, není, je to to nejlepší, každý rok můžem slavit titul

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho snad vyrostete

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už fandíš nám?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa mu pozri na nick a hneď zistíš aký je fanda Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

kašli na nick

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

se ti asi nechce vysvětlovat, že ten "terry" nemá nic společného s JT, že?

Reagovat
terry

To ne, ale tady by mi asi stejně nikdo nevěřil.

Reagovat
j_mrazik

Láska ze základky? Tereza?

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak skôr povedz !

Reagovat
clinger

a koum fandíš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se,že Arsenalu,ale začal jsem mu fandit až po odchodu Henryho(za dob Hleba a Flaminiho)

Reagovat
terry

A že kvůli nim se Arsenalu začínávalo fandit, to byly ikony.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že kdyby před 2 lety Eduardovi nezlomili nohu,tak v ten rok bysme měli titul

Reagovat
terry

Reagovat
clinger

ok.takže ne kvůli titulům.ale fandil by si jí kdyby se umisťovala na 5-8.místě jak ses ptal fandů Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,hlavně by záleželo jestli by tam byli ti samí hráči a Wenger

Reagovat
Arbiter

takže nefandíš Arsenalu, ale hráčům a Wengerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Wenger je prostě Top2 manažer na světě(a neměřte to počtem titulů) se Sirem zManU

Reagovat
Swarley

tohle je období Manchesteru United a i letos to musíme potvrdit...důležitá byla výhra v Hullu, teď si snad poradíme s Wiganem...jen doufám, že Fulham ukáže svou stávající formu a Chelsea potrápí, tedy snad ji nějakej ten bodík vezme...Arsenal to v Porthsmouthu nebude mít jednoduché, nový kouč je vždy novým nábojem, tak snad aspoň trošičku potrápí....každopádně tohle může být zajímavé kolo, Manchester to bude mít asi nejjednodušší, tak to hlavně nepodcenit a vyhrát...

Reagovat
Arbiter

nový kouč je vždy novým nábojem Zrovna ke Grantovi to sedí

Reagovat
Swarley

tak nějak už mi to taky došlo, ale už to nepřepíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mě ManU vůbec nepřesvědčili..jaký máš na to názor ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi taký, ako každý súdny fanúšik. Nemýliš sa...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo prostě prokazuje(i teď v Madridu),že on je Number 1 na světě...po jeho odchodu z ManU klesla kvalita fotbalu..Myslím že Ferguson podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodcenil Ronaldov odchod, podcenil sitáciu na trhu, rozhodol sa neinvestovať či investovať riskantne a vzišo z toho toto. Precenil Rooneyho prechod zo systému s Ronaldom na systém sám na hrote so slabou podporou, kedže Berbatov sa spočiatku stále nechytal. Sú to čiastkové chyby ale v konečnom dôsledku dokumentujú, prečo bol obraz hry aký bol. Pridali sa zranenia ale výsledkovo je to stále ok, na to si sťažovať na žiadnom fronte nemôažme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si mám vybrat mezi ManU a CFC ,tak jednoznačně ManU(myslím titul)

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si mám vybrať medzi AFC a CFC, tak jednoznačne Villa a Spurs... Arsenal (bohužiaľ) jedine v návrate o 4-6 rokov späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč většina lidí na tomto webe nemá ráda(spíše nenávidí) Arsenal ??

Reagovat
Arbiter

většina lidí na tomto webu nenávidí Chelsea Arsenalu se pouze posmívají

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč? Městský rival? takhle to neberu ja fandím Arsenalu,ale třeba Spurs taky přeji Big4 místo LFC

Reagovat
Arbiter

jenže u tebe je to fandění hráčům a trenérovi a ne klubu, to je rozdíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klub mám taky rád,ale kdyby odešel Wenger a přišel takový Mourinho,tak nevím nevím

Reagovat
Arbiter

do horšího klubu by nešel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale,musíš uznat ,že Arsenal je světový klub

Reagovat
smazaný uživatel

Antiwengerovci chcú nejakú tú trofej, fanúšikovia pravej anglickej kopanej sa na štát v štáte nemôžu pozerať rovnako ako na Rafov Liverpool a z pohľadu koncepcie mužstva ide o tím nevyrovnaný, do značnej miery nesympatický, mnohí so sklonom k herectvu či afektom a väčšina cudzincov, pričom vrchol tomu dáva odsun Highbury a presun na Emirates. Ten tým už nikdy nebude aký býval, nie pod Wengerom, nie v súčasnosti... To nie je nič proti klubu samotnému.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa - nejnesympatictejsi klub na Ostrovech !

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je už príliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? Ten tým tě porazil ve Fifě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Přesně tak. Ony ty chyby ani nebyly "čiastkové", jak píšeš, nebyl bych se říci, že v létě to prostě SAF prokoučoval. Dostal za Ronalda ohromné peníze a měl za to přivést "adekvátní" náhradu, aby to opět šlapalo. Nemusel to být typ Ronalda, ale někdo, kdo sedne do základní sestavy. Valencia to rozhodně není, to je jen průměrný křídelník, který hru MU nevytrhne. Navíc, jak říkáš, Rooney to sám na hrotu nemůže zvládnout a Berbatov také zrovna moc nevyšel, i když jemu jsem obrovsky věřil..

Reagovat
smazaný uživatel

Neprivedenie adekvátnej náhrady... záleží z akého pohľadu to berieš. Perézsummer bola najvýhodnejšia doba na predaj, nie však najvýhodnejšia na kúpu. Z toho pohľadu je ten risk (navyše minulosť nám už niekoľkokrát - Becks, Ruud,...) ukázala, že s podobnými obchodmi sa dá vysporiadať aj bez výmenných obchodov - kus za kus. V tomto smere šiel Fergie opäť preň osvedčenou taktikou a to neutrácaním, nákupom do budúcna (Obertan) a neodpustil si ani klišé posledného obdobia a to nákup niečoho, čo potrebujeme asi ako žumpa smrad... Tak či onak, Valencia aspoň zaznamenal progres. Z globálu sa však ukázalo, že prechod na nové poňatie hry nebude tak jednoduchý a hlavne herný prejav častokrát kostrbatejší než to, na čo sme si zvykli. Výsledky však stále sú a mňa to len teší, no na druhú stranu dôvody na nespokojnosť sú, pretrvávajú a v niektorých momentoch sa už nad nimi radšej len zasmejem.

Reagovat
terry

Výsledky jsou, to je pravda a já to často nechápu.. na druhou stranu smekám, protože s tou marodkou to musí být extrémně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Jak si říkal, někdy to prostě bez náhrady jde, ale někdy ne.. Ronaldo byl prostě jedinečný, když hrál on, dokázal sám vyhrát zápas, a to je teď znát, že chybí. Pořád jste se podle mě úplně na hru bez něj nepřivykli, navíc si myslím, že SAF ještě nenašel ideální systém, který by dobře fungoval. Na křídla potřebuje ještě minimálně jedno světové křídlo, chybí i gólový hroťák..

Reagovat
smazaný uživatel

Gólový alebo aspoň taký, čo to Wazzovi uľahčí. Krídlo samo sebou. Či svetové, o tom by som polemizoval. Hlavne lepšie než Valencia a Nani. A nejde ani tak o systém, 442 je naša klasika, len jeho deformácia pri hre s Ronaldom bola iná, je to skôr o hráčoch - Rooney si eśte na novú pozíciu zvyká, Valencia sa učí veci jemu doteraz cudzie, Berbatov sa stále slamky chytá i keď tú svoju kreativitu prejaví, Obertan dospieva zatiaľ pomaly, Carrick z formy, marodka v obrane, Owen je Owen... Tam je tých vecí neúrekom. Myslím, že pod každou skratkou si vieš predstaviť čosi dlhšie, tak to nerozpisujem do obludných rozmerov. Si rozumný, tak určite vieš na čo narážam.

Reagovat
terry

Chápu to. Tím světovým křídlem jsem nemyslel třeba zrovna Riberyho, ale prostě někoho, kdo tam bude "zářit", dokáza rozhodnout zápas nebo udělat ten rozdíl. Pochybuji, že by SAF přecházel z osvědčeného, leč jak bylo řečeno v posledních letech hodně zdeformonvaného, rozestavení 4-4-2, a proto je křídlo potřeba. Jenže já si nejsem úplně jist, zda tu najde plné uplatnění Rooney, protože přeci jen s Ronaldem nebylo 4-4-2 klasickým 4-4-2. Nyní se to musí hrát trochu jinak a nevím, jestli je Rooney úplně klasickým hroťákem. Kdyby se ale k němu přidal někdo trochu schopný, mohlo by to fungovat. Přiznávám ale, že MU zas tolik nelseduju, tak možná plácám nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošken Ale podstata je správna.

Reagovat
smazaný uživatel

najhoršie na tom je, že Valenciu v podstate ani krídelníkom nazvať nemožno. Pretože to čo si tam každým zápasom "odvedie", by bez problémov zvládol aj Sheasy. Tým samozrejme nechem znižvať kvalitu nášho obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
scholes18

mna tento rok pobavili mladistvi fanusikovia citizens, vzdy ked mam zlu naladu tak si najdem nejaky preview s Man City a mam o zabavu postarane..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že minulý rok ManCity nemělo tolik fans,ale jak přišli nový Investoři,tak Fans mysleli,že přijdou úspěchy,a tak začali fandit,aby se potom mohli chlubit,že fandí vítězům

Reagovat
scholes18

len im to nejak nevychadza...

Reagovat
Losinho

Úspěchy hned nepřijdou, jestli ti to nedošlo.

Reagovat
Losinho

Tak ne každý fandí City od doby, kdy přišel Mansour. Já Citizens fandím od deseti let, nevím co je na tom zvláštního, a proč mi to nikdo nedokáže uvěřit.

Reagovat
vladis271

Z toho si nič nerob, to títo pravoverní scholesovia, giggsovia a manutd4everovia, čo fandia united zpred busby-ovské obdobia nemôžu pochopiť ako môže niekto fandiť kvôli úspechom, titulom a peniazom.

Reagovat
papos182

Reagovat
scholes18

Reagovat
scholes18

ak nie si mladistvy tak to nepatrilo tebe...neviem preco si na to vobec reagoval..

Reagovat
smazaný uživatel

U nas nemyslitelny, aby se hralo dvakrat behem tri dnu, to by hraci a treneri vydejchavali celej rok Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, já myslel, že Mikel k dispozici nebude Tudíž Žirkov jasná lavička a Mikel-Ballack-Lampard-Joey...

Dneska vyhrajem

2 londýnský derby za sebou, už se těším

Reagovat
Arbiter

nekaz mi zatím den Možná ho Carletto šetřil právě na pondělí

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ten bude kdyžtak našetřenej jako blázen...

Reagovat
Arbiter

Jo, to teda bude Navíc mě děsí záloha, ve které jsou tři méně běhaví hráči...

Reagovat
Arbiter

myšleno rychlostní

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš,že Jurij odejde v lednu ??

Reagovat
Arbiter

ani omylem...

Reagovat
terry

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by se muselo stát,aby ano ??

Reagovat
terry

Asi přiletět nabídka za 30 mega.

Reagovat
Arbiter

o tom pochybuju

Reagovat
terry

Když se tak debilně ptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by se muselo stát,aby ano ??

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale,nechapu,jak můžou být fans Chelsea tak optimističtí

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 6 zápasů měla Chelsea podle vás projet bez ztráty bodu a pořád nemáte pokoru

Reagovat
Arbiter

to není o pokoře, my si jedeme pro titul, takový zápas se má vyhrát...

Reagovat
Arbiter

my se takoví rodíme

Reagovat
smazaný uživatel

Když jste se narodili tak Chelsea brouzdala na přelomu první desítky

Reagovat
Arbiter

když jsem se narodil, tak nebylo žádné EPL

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo

Reagovat
Arbiter

ne, to teda nebyla!

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Nelibíš se mi,jak pořád dáváš ty blbý smajly,ten Arbiter to aspoň řekne na rovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta stovka byla přáním, ne tím, že v to věří na 100%... Proto ty smajly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Jak říká Talkers.. Ta stovka byla jen přání

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale pochopil,že to byl 100.komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to byl, ale co to na tom mění

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel tu větu a ne to číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se ztrácet, nechápu tě...

Reagovat
Arbiter

vpoho, on jen nechápe ten systém

Reagovat
smazaný uživatel

Když čtu ty všechny kometáře od fans Chelsea,jak jasně vyhrajete v takové fotbalové krizi(tak je to velmi optimistické)

Reagovat
Arbiter

ještě jednou- tohle je přání

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo není přehnaně optimistický, nikdo netvrdí, že jasně vyhrajem, ten stý komentář v pořadí, bylo vyjádření přání, abychom dnes zvítězili.

A osobně si myslím, že se nám to dnes podaří

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

A nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

to mě nezajímá,chci aby Chelsea nevyhrála a jestli je to 150. nebo 452. komentář to je přeci jedno

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

Ty seš tu nový, viď?

Reagovat
Arbiter

až tak nový na to, aby pochopil stovkový systém si myslím, že není...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaregistrovaný jsem už 2 roky,ale dnes se nudím a hlavně jsem chtěl fans CFC poznet lépe !!

Reagovat
Arbiter

aspoň zjistíš, že jsme rození optimisté

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nepoznávej :)

Reagovat
Arbiter

co, chceš ho vzít pod svá drůbeží křídla?

Reagovat
smazaný uživatel

..... ty nééé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

spíše to bude remíza 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším, až si přečtu, že Chelsea opět rozdávala body

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný,kdo je fajn z fans CFC je zatím Arbiter a možná i Talkers ,ti dva vypadají,že to mají v hlavě srovnané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele chlapy už se nebudeme urážet a naše kluby,platí ??

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bylo lepší, když ses nenudil a nepřispíval

Reagovat
smazaný uživatel

to asi všichni tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... reakce na xbeckse.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo? Tak to díky

Reagovat
Arbiter

dobře Wankerovče, už nebudu urážet kindergarden, pro tuto chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nepochopil,že všichni říkají Arsenalu děti,ale sami jsou o 5 a více let mladší

Reagovat
Arbiter

o proti komu mám být o pět let mladší?

Reagovat
smazaný uživatel

Třba takový Walcott(20 let)

Reagovat
Arbiter

jsem nevěděl, že jsem mladší o sedm let, než ve skutečnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Starší nejsi,to by si měl rozum,a už tady nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

pán je asi věštec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třba takový Walcott(20 let)

Reagovat
terry

Už radši táhni. (A mysli si o mě co chceš )

Reagovat
smazaný uživatel

hele v klidu,jestli jsem tě urazil tak promiiň

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham si po obědě odskočí přes ulici pro zasloužený bod.....to je asi největší jistota dnešního dne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

stejná jistota, jako že dneska slepicím spadnou na kuřecí nožky kladívka a taky ztratí body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně kolik děcek vyprovokuješ...jeden se už chytil

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen přání

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na tiketu to samý jako tipy Eurofotbalu..tak snad to dneska vyjde..

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nie, pýtaj sa na mená zodpovedných redaktorov

Reagovat
Arbiter

teplý bonz dobrý bonz?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Se to tady po ránu nějak rozjelo, tak to možná k poledni trochu uklidníme, ne? Kdo to tady má při službě pořád číst.

Reagovat
j_mrazik

ty jsi četník?

Reagovat
terry

Ano, eurofotbalový četník, nicméně ne korektor.

Reagovat
terry

200. pro Žirkova v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Fulham dnes bod, studená sprcha pro city za remízku a spurs rozdrtí kladiváře.

Reagovat
smazaný uživatel

There´s only one team in Fulham a ten dneska už musí vyhrát, jinak už to bude vypadat velmi špatně. MU nejspíš nezaváhá, takže je povinnost proti chaloupkám vyhrát. V Žirkova v základu nevěřím. Ancelotti už měl x příležitostí ho tam poslat a neudělal to, takže tomu nevěřím ani dnes.

První derby dneška snad ovládnou hosté.

Reagovat
Chazy

alda.ali boze to je stupidnich dotazu.. to mi uplne pripomina maly dite, ktery se vysokym na zabiti hlaskem pta "A proc nejedemeee?... protoze sviti cervenaa... A proc sviti cervenaaa?".. otravny je to uplne stejne

Reagovat
vladis271

Inak kompletné kolo PL v pondelok, utorok to mi pripadá ako darček od FA na Vianoce

Reagovat
honziss

Je to tak každý rok.

Reagovat
vladis271

Ja viem, ale nč to natom nemení

Reagovat
minoLFC

a v stredu, v utorok hrajú iba šampiony

Reagovat
honziss

Green - Faubert, Tomka, Upson, Ilunga - Behrami, Parker, Kopáč - Diamanti, Franco, Collison.

No, jsem rád, že místo zraněného Noblea hraje Behrami a ne Jiménez. Snad se zas nezraní.

Jinak doufám, že nás Spurs pošetří, nevyhráli jsme na WHL 9 let a nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo změnit. Každopádně věřím v dobrý fotbal, v tomhle by mě ten zápas nemusel zklamat.

Reagovat
Staenly10

Nemá někdo prosim link na Tottenham?

Reagovat
honziss

sop://broker.sopcast.com:3912/77552 to si zadej do Sopcastu.

Reagovat
Staenly10

Nějak to nemůžu najít...

Reagovat
honziss

Ten Lennon je ďábel.

Reagovat
Tomekcz

Lennon je strasny zvire nejlepsi jak ten obrance cernoch se na nej uplne vysral

Reagovat
honziss

Ježišmarjá, proč se musí zranit zrovna Parker?

Reagovat
smazaný uživatel

ta koncovka Kohoutů je hrozná. Úplně zbytečně nechali Kohouty do druhé půlky ještě dýchat a můžou mít ještě zbytečné problémy ...

Reagovat
smazaný uživatel

nechali Kladiváře dýchat

Reagovat
Staenly10

Nemáš link prosim?

Reagovat
honziss

Myslím, že nám vůbec nepomůže to, že prohráváme jen 1:0. S touhle bídou gól nedáme ani do půlnoci, kor když odstoupil nás nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by tam něco Zola vymyslet a hráči se zlepšit. Nedají si víc jak dvě přesný přihrávky směrem dopředu, kazí co se dá a souboje taky moc nevyhrávají. Dneska to vidím bledě, tzv pro židy.

Reagovat
honziss

Pochybuju, že by zrovna Zola dokázal něco vymyslet tak, aby se naše hra zlepšila natolik, že bychom byli schopní dát z téhle bídy gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v to nevěřím, jen tajně doufám, protože výhra Spurs je pro mě skoro ve všech případech nepřijatelná

Reagovat
smazaný uživatel

s labilností Spurs si myslím, že máte slušné šance ten zápas zremizovat. Nevsadil bych si na to, ale bez ance určitě nejste.

Kdyby skončil první poločas 2 - 3:0, jak to na to vypadalo, je po zápase

Reagovat
Chazy

To by uz ale nebylo na co koukat

Reagovat
honziss

To by jsme museli mít obrovský luck, Spurs by to museli vyloženě posrat a ještě by nám sudí musel písknout penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, já tu plichtu nakonec za nějakou šušňu zkusím. Jak tak na to koukám, tak Spurs druhej gól nedají a koledují si opravdu o gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si můžou koledovat, když si WHU nevytváří ani náznaky šancí? Neříkám, že se to nemůže zlomit, ale musíš vidět, že je to nepravděpodobné.

Reagovat
honziss

Tak tak, jediná šance pro nás, jak dát gól je že někdo z našich hráčů upadne v pokutovém území a dostanem penaltu. Jinak gól nedáme fakt ani kdybychom hráli do půlnoci.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to nekdy bývá a já mám pocit, že je to zrovna dnes.

Jinak samo souhlas, že Kladiváři hrají naprosté govno

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dneska vidíte zápas Wolverhampton Wanderers - Manchester City...? Osobně bych řekl,že city nebudou mít problém vyhrát nad Wolverhamptonem,ktery nepředvání nijak oslnivé výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to jasně nevidím, ale vyhrát by City měli. Přeci jenom kvalita je na jejich straně a novej impulz Manciniho tam bude ještě minimálně měsíc.

Reagovat
hefy

Leeds.

Reagovat
Chazy

dobry otoceni.. takze postoupi do Champ a Beckford zas neodejde za lepsim

Reagovat
hefy

Beckford pořád dělá problémy, možná by bylo ku věci vytřískat z něj peníze a koupit někoho jinýho. myslim, že se mluvilo o zájmu Fulhamu.

Reagovat
Chazy

To je prehnanej skok, specialne kdyz Hodgson nedava moc sanci nahradnikum a stavel by porad stejnou 11. Radsi by mel jit do lepsiho tymu Championship..

Reagovat
hefy

Do Leicesteru, kde by nahradil Fryatta, který přestupuje do Wiganu.

No, já bych to taky na Fulham neviděl.. U útočníků je ten přechod těžší než u uáložníků nebo obráncu. Ebans-Blake budiž příkladem.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Stockportu...myslím, že přestup Beckforda není nemožnej, i toho Delpha už se podařilo jim odkoupit.

Reagovat
hefy

Tak přestup Deplha byl jen otázkou času, vždýt tam nastupoval od svých 16 let.

Reagovat
vladis271

OT:

Slovenský futbalový reprezentant v službách SSC Neapol Marek Hamšík sa dostal do najlepšej jedenástky doterajšieho priebehu najvyššej talianskej súťaže Serie A 2009/2010 podľa známeho internetového portálu www.goal.com.

"Po Cescovi Fabregasovi je to najlepší mladý stredný záložník v celej Európe. V tejto sezóne je Hamšík v drese Partenopei doslova nezastaviteľný. Slovenský stredopoliar strelil takmer každý tretí gól svojho mužstva, na svojom konte má osem presných zásahov v 17 dueloch. Určite by zapadol do akéhokoľvek európskeho veľkoklubu, prezident SSC Aurelio De Laurentiis si však chce svoj klenot ponechať aj naďalej," napísal autor ideálnej zostavy Serie A 2009/2010 na www.goal.com na adresu Hamšíka. Spolu s rodákom z Banskej Bystrice sa v stredovej formácii ideálnej jedenástky nachádzajú David Pizarro z AS Rím a Javier Zanetti z Interu Miláno.

Poprosím článok a nie expressku, chcelo by to opäť článok s 1 500 komentmi

Reagovat
Tomekcz

15:1 na strely pro Kohouty, tomu se rika utocne pojeti od Zoly

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon je opravdu vyjímečný

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott je prý lepší

Reagovat
smazaný uživatel

říkal kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

herbage

Reagovat
Counter

a není snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage1N1...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
herbage

Vy jste taky banda "kreténků" Když Walcott prakticky rok nehrál fotbal, tak jistě nastoupí a bude hned hrát na TOP úrovni. Až dá Lennon v repre hattrick, tak si povíme, zatím tam jen paběrkuje. Tím nechci snižovat jeho kvality. Momentálně je na tom výrazně lépe než Theo, to bych musel sám sobě lhát, ale Walcotta bych ještě neodepisoval

Reagovat
smazaný uživatel

...to nikto nerobí...

Reagovat
Tomekcz

do United s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Generalissimus Bruce taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí, jak Kováč vždycky váhá nad přihrávkou několik sekund, strašně tím zrychluje hru West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on Kováč není žádný playmaker a není jeho chyba, že to nemá, komu dát. Jinak mě dnes přijde jako DM dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo od něj nečeká, aby něco vymýšlel, ale aby nad každou přihrávkou neváhal jak osel. Tohle dělá pořád, ve Spartaku, v reprezentaci, proto jsem rád, že na DM máme Hubschmanna, ten je úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musím uznat, že v té nehorázné bídě West Hamu dnes patří k tomu nejlepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Fulhamu takto:

1 Petr Cech

19 Paulo Ferreira

6 Ricardo Carvalho

26 John Terry (c)

18 Yury Zhirkov

12 John Mikel Obi

13 Michael Ballack

8 Frank Lampard

10 Joe Cole

21 Salomon Kalou

11 Didier Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

zase nechcete vyhrát ? Kalou, Mikel a hlavně, proč nehraje Ivanovič ? Zraněnej ?

Reagovat
Deywid

asi oddychuje

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, jen jsem chtěl vidět Žirkova v záloze, ne namísto Ashleyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Dvojica útočníkov anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Ryan Babel a Andrij Voronin už na jar pravdepodobne nebude pôsobiť na Anfield Road. Tím vedený španielskym trénerom Rafaelom Benítezom sa v januárovom prestupovom období pokúsi predať spomenutú dvojicu ofenzívnych hráčov. Do kádra "The Reds" by mohli pribudnúť útočník West Hamu United Carlton Cole a krídelník Crystal Palace Victor Moses. Holandský reprezentant Babel ani Ukrajinec Voronin nedostávajú od kouča Beníteza príležitosti, a preto s najväčšou pravdepodobnosťou odchod uvítajú.

Neviem, kde to vyhrabali, ale Getzo by určite rád videl Carltona v Liverpoole, že?

Reagovat
smazaný uživatel

tomasinho si cvrkne

Reagovat
smazaný uživatel

Fülop - Bardley, Nosworthy, Da Silva, McCartney - Henderson, Meyler, Cana, Murphy, Campbell - Bent. Lavička: Carson (GK), Reed, Liddle, Healy, Noble, Anderson, Zenden.

To jsem nevěděl, že hraje rezerva.

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Steeda bolí noha, Reidy kde do piče je nevím, Cattermole si to obnovil, Jonesovo zranění a Craigovu absenci společně s FA nám byl čert dlužný.

Reagovat
M11

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe

Reagovat
honziss

Jaj, zrovna DeJudas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten yido vám dává gól skoro v každém vzájemném zápase

Reagovat
smazaný uživatel

tragédnost West Hamu byla v téhle akci dokonale shrnuta - zpackaná vcelku nadějná situace, kdy mohli ohrozit kasu, ztráta balonu, střela, divný zásah gólmana, obrana čučí, co se bude dít a Defoe jim to další bombou uklidí do sítě. Tam prostě od začátku do konce nevěděl nikdo, co má kdo dělat ...

Reagovat
terry

JUURIIIJ ŽIRKOOOV!!

Reagovat
smazaný uživatel

když měl být odkop, mávl roh, když měl být roh, mávl odkop ...

Reagovat
smazaný uživatel

Normálka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak funguje ten sopcast a kde ho stáhnu? Dík moc

Reagovat
smazaný uživatel

Diapenalti se rozjel.

Reagovat
terry

Jo počkat, on hraje Žirkov obranu. Prosím vás, řekněte někdo panu trenérovi Ancelottimu, že Žirkov umí hrát i v záloze!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co bychom za takového manažera dali...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to bude hecovat hodně dopředu

Reagovat
Arbiter

na druhou stranu furt lepší, když se s hráči sehrává, než aby zase seděl...

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Ancelottiho

Reagovat
Arbiter

za co má být? Za Juru?

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak...

Reagovat
smazaný uživatel

za krajných obrancov

Reagovat
Arbiter

Jura dozadu jistý, dopředu se moc nehrne, bo se většina akci tahá středem

Reagovat
honziss

300. pro konec toho italského mamlase na lavičce WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

a taky pro konec Clarka

Reagovat
honziss

Ať klidně skončí s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

nemá někdo pořádný sopcast na Fulham vs Chelsea?

Reagovat
scholes18

skus myp2p.com alebo rojadirecta.com alebo adthe.net

Reagovat
Nikikrew

Channel - 69850

Reagovat
smazaný uživatel

3. minúta Chelsea - Fulham 0:1 Fereirra Terry Zhirkov Zoltán Gera . Bože ten to zasa vymyslel s krajnými obrancami Nechápem prečo nehrá normálne Ivanovič ale je tam spomalený Fereira, namiesto Ashleya je Zhirkov v obrane, nechápem prečo ho nedal do zálohy

Reagovat
Arbiter

za co Terry a Jura? dyť Jura ho tam držel, dělal to dobře, spíš za to všechno může Ferreira

Reagovat
smazaný uživatel

Jura len že sa nedohodol s Terrym, i keď Juru tlačil zozadu Zamora

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct, ale dle všech záběrů, co jsem viděl (zase nebyla ofsajdová kamera, což nechápu), tak mě zase ten kus přišel z ofsajdu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Paranoia/výhoda v prospech útočiaceho hráča/chyba rozhodcu? To sú až 3 možnosti...Tentoraz som to však nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

zase ty?

Ne, paranoia to není, řekl bych. A ani si nejsem jistý, ale prostě z těch záběrů to vypadalo na ofsajd (pokud někde po krajích nebyl nějaký obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Anytime, baby

Možné, ale ako píšem - nevidel som, nesúdim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržteee cottagers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič opět famózní centr a drogba už se snad zas konečně chytil...

Reagovat
Counter

Drobga po tomhle zápase jede čutat do Afriky. Samozřejmě budu rád, když Slony dotáhne až do finále a Chelsea si na něj bude muset počkat

Reagovat
smazaný uživatel

já to vim, ale jelikož přeju i slonům tak bude dobře když mu to takle pude dále i na APN a doufám že se se stejnou i vrátí nejvíc se obávám možného zranění, to by byl velký průser...

Reagovat
Arbiter

a nevypadá to tak lépe?

Reagovat
Arbiter

Proč Carlo, PROČ???

Reagovat
smazaný uživatel

copak se ti nelíbí?

Reagovat
Arbiter

Žirkov-Cashley...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud myslíš to střídání, tak možná sice býti nemuselo, ale když už přišlo tak ashley byl snad za tu chvíli i lepší než zhirkov, ten se sice snažil ale moc mu to nevycházelo, ne že by nějak kazil ale jeho hra byla taková nemastná neslaná, ashley jezdil po lajně jako vždy, i když si tam jedno větší zaváhání neodpustil

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu měl zhirkov dobré centry a povětšinou přený přihrávky, a taky se možná tohle to střídání obouch krajních obránců dalo i čekat...

Reagovat
Arbiter

rozdíl mezi hrou Jury a Cashleyho nebyl skoro vůbec viděť, Jura byl dozadu jistý, Cashley více či méně, navíc Cashleymu nabíhali dopředu spoluhráči, tak měl komu nahrát, Jurovi tam pendloval max. Kalou, který byl navíc někde u vápna...Ale nejlepším bekem dneska byl zase Branislav...

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně jinak juriho bych zkusil hodit když už tak třeba na levý kraj, taková možnost se dneska nabízela, když byl malouda vykartován, od příště to asi zas bude jen utopie..... a ještě musim vyzdvihnout vynikající hru terryho, snad nejlepší hráč dneska, který nedal gol

Reagovat
smazaný uživatel

ty vado už jsem myslel že to projedem

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec 2:2, ale naštěstí jenom střídals

Reagovat
Arbiter

hraje hrozně?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem ho neviděl, ale jinak je to dřevák. Už jsem to tu psal několikrát, ve vzduchu docela ujde, ale jinak hrůza. Když je v dobré pozici, tak to prováhá, šance nemá, gól dal jeden - do prázdné ze dvou metrů po přihrávce soupeře. V lednu mu hostovačka končí, tak si ho prosím vemte zpátky a pošlete ho někam do Holandska.

Reagovat
Arbiter

oukej, řeknu to dědovi a ten to předá Abrovi

Reagovat
smazaný uživatel

Aby kvůli němu seděl Kalinič, to je postaveny na hlavu.

Reagovat
FuckT

Weiss za MC nehra,ze??

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě hrají zase kopyta Petrov a Bellamy

Reagovat
FuckT

diky :) a bol aspon medzi nahradnikmi plsease lebo zaciatok zapasu som nezachytil :(

Reagovat
smazaný uživatel

je na lavce

Reagovat
FuckT

dik moc ;) aj ked na ihrisko nepojde urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy co nedal

Reagovat
FuckT

jj to je az drsne jak to teraz do..ebal

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas na druhu stranu to tevez vratil na spravnu mieru

Reagovat
FuckT

jj...kurva strasne rad by som videl vlada hrat...naposledy proti Polsku a tam to bolo na sracky mohol zobrat tu ponuku od Stoke City na hostovanie..ze vraj mu ponukli miesto v zakladnej 11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráčovi jeho kalibru by mali ponúknuť miesto v zákl.zostave.

Reagovat
FuckT

sak ponukli...ale zbytocne a myslim,ze MC mu ho tak skoro neponukne...uza cakam kedy zacne Manciny kupovat def. zaloznikov hocijakych :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si v Poľsku niečo videl?Ja vôbec nič, len nejaké bodky v modrých dresoch a sneh, veľa snehu .. Ale počul som frajera nášho najväčšieho-Marcela.Ja ho milujem, ako veľa to prežíva S Vladkom súhlas, musia hrať.Je dobré že je trpezlivý ale povedzme si pravdu, čo sa fotbvalu týka, mu to sedenie na lavičke nič nedá.

Reagovat
FuckT

dneska Mancini nebdue striedat vobec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze dneska dostane sanci Delph na neho su docela zvedavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo myslíte?

Villans - Reds X

Bolton - Hull 1

Reagovat
smazaný uživatel

je to celkom reálne

Reagovat
scholes18

1

X2

Reagovat
smazaný uživatel

Villa ukazala slabiny na Arsenalu, come on you reds!

Reagovat
fantomas

Bolton dneska musí vyhrát. Neberu nic jinýho. 2:1.

Reagovat
vladis271

Musíme Ville vrátiť porážku na Anfielde

Reagovat
papos182

Presne tak, dluhy se maji splacet

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton je tutovka (mám ho na tikete)...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak sťahujem Sopcast. Uvidím, ako to na ňom bude šlapať

Reagovat
Tomekcz

teda pocasi tam je ze by psa nevyhnal, bude to zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

To je počasie v Birminghame..

Reagovat
Staenly10

Nemá prosim někdo link na Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast - Channel - 69850

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Staenly10

Už mám,ale díky oboum...

Reagovat
Tomekcz

tak to byla mega sance Downing

Reagovat
fantomas

KLASNIIIIIIIIČ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl penaltovej zákrok.. Každopádně zatim výborně Aqualini

Reagovat
Staenly10

Zatím ale celkem nezáživnej zápsas... Sice je hodně rychlý,ale trašně moc nepřesností a jakoby žádnej tým nechtěl udělat chybu. Z toho vyplývá jediná šance AV z rohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda docela baví. Právě ta dymanika je pro PL příznačná. Nepřesnosti jsou akorát ve finální fázi, tam se právě, jak řikáš, ty týmy bojí. Na loženky zatím chudý, ale nenudim se. Ono to počasí asi taky dělá svý.

Reagovat
Staenly10

Samozřejmě. Tim sem nechtěl říct,že by mě to přímo nudilo,ale nějaký šance by to chtělo...

Jinak AV se mi zatim líbí víc. Pool má sice míč o něco málo častějš u nohou,ale AV se mi zdá o něco málo přímočařejší. U LIve jedinej,kdo dneska tomumůže dát nějakou myšlenku,je nejspíš jen Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, z AV mam pocit, že neví moc co hrát. Nejradši by útočila, ale bojí se to otevřít. Holt zvládat těžký zápasy se uší dlouho.

Reagovat
Staenly10

Snad se 2. poločas oba týmy zlepší a budou taky nějaký šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Mam za sebou dnes vánoční halovej turnaj. Tak si docela užívam 0-0. Oproti 15-2, 3:9, 6:4 a 9:6 ::smile: Ale taky bych uvítal nějakej fík od AV.

Reagovat
Alberto Aquilani

V čom výborne ? Mal 2 krát loptu za poločas , 2 krát , chápeš ?

Reagovat
smazaný uživatel

No zakřik jsem to, tou simulací na půlce teda... Ale jinak přenesl několikrát krásně a přesně hru od lajny k lajně a nezkazil jedinou přihrávku - oproti posledně. To, že nedostal přihrávku, když stál sám na vápně nechápu.

Reagovat
Alberto Aquilani

a to je presne ono , prečo je ten jeho výkon , podľa mňa nulový a keby si tam vypustil dobermana bolo by to to isté . Nedostáva absolutne prihrávky , hned na začiatku bol úplne voľný , mohol strielať asi s 18 metrov , ale Gerrad namiesto toho aby mu posunul loptu si tam klučkuje a fintičkuje u lajny .

Reagovat
fantomas

To je fotbalovej orgasmus dneska ten bolton.

Reagovat
fantomas

*Bolton

Reagovat
Counter

Jak hraje Gary Cahill?

Reagovat
fantomas

Nebyl pořádně prověřen. Hull začal útočit teprve nedávno.

Reagovat
fantomas

A teď moh dát góla - Myhill ho vychytal.

Reagovat
Counter

Dal bych ruku do ohně za to, že Peter Walton je postarší chlápek s prořídlými světlými vlasy, a ne statný třicátník s bujnou černou kšticí, jak nám jej prezentují komentátoři na Nova Sport...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*a teď jdu googlit

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

A já si pořád říkal..

Reagovat
fantomas

Dneska je Bolton musí roznést.

Reagovat
Arbiter

dneska ale v Anglii posněhává

Reagovat
fantomas

U nás máme taky bílo.

Reagovat
Arbiter

ještě, že pražáky nenapadlo to poslat sem k nám

Reagovat
fantomas

Vždyť je to pěkný. Když nemusim ven, je to pěkný.

Reagovat
Arbiter

no právě-když nemusíš ven

Reagovat
smazaný uživatel

taky taky.. všechno pod sněhem

Reagovat
Staenly10

U nás teď sněží

Reagovat
smazaný uživatel

Tak druhý poločas zatim nuda.

Reagovat
Staenly10

Jak to tak vidim,tak zlatej první poločas ... Teď se z toho tak nějak vytrácí i ta rychlost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nechápu, proč ste ještě nepřesedlali na Bolton. Plácat se s nudnou Villou.

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlel jsem nad tím, ale letos jsem ji neviděl, tak chci mít zas trochu širší obzory.

Reagovat
Staenly10

Taky mě to napadlo... Ale teď AV začíná mít docela tlak a je to docela zajímávý konečně

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Milnera

Reagovat
Arbiter

dohraje Lukas či nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard před - Alberto tak si to kopni. po - pěkný no, tak nějak jsem to čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

villa hraje velký hovno, liverpool bysi dneska za shanu zasloužil vyhrát

Reagovat
Tomekcz

a liverpool snad neco hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vidím že sem to docela zakřiknul, neříkám že měli nějaký gólovky, ale aspoň měli víc ze hry

Reagovat
Staenly10

Když neměly žádný šance,tak jak můžou mít víc ze hry?

Reagovat
smazaný uživatel

ball possession, rohy, standartky, prostě opticky to vypadá že liverpool je mnohem aktivnější, jen nějakej fík tomu chybí...když už to pool poslední dobou tak sere tak se snažím chválit alespoň snahu a ta jim dneska upřít nejde

Reagovat
smazaný uživatel

na rohy je to tak 6:7, na držení míče tak 50"50 ..

Reagovat
Staenly10

Tak to držení míče o herní pževaze vůbec nevypovídá... A v těvh rozích to taky takovej rozdíl neni. Naopak AV má nebezpečnejěší útoky,nebezpečný centry,2 tutovky...

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Tomekcz

Gaby to je skoda

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOL!

Reagovat
fantomas

Kevin je prostě bourák! Jo! Jo! Jo!

Reagovat
terry

Ballack: V Chelsea chci vydržet co nejdéle, skončím tak za dva roky.

Reagovat
Arbiter

tak zatím to vypadá na krásné osmé místo pro L'pool

Reagovat
Arbiter

neměla být reakce

Reagovat
fantomas

Škóda.

Reagovat
terry

Když už nám to tady komentuješ, prosím tě, rozepisuj to těm, co se nedívají, trochu více..

Reagovat
Arbiter

co ty víš, možna reaguje na Bolton

Reagovat
fantomas

No však reaguju.

Reagovat
Arbiter

dal jsem si to do trochu jiných souvislosti

Reagovat
terry

No však jo.

Reagovat
fantomas

Zaberéém (reakce na snížení - Hunt skóroval po haluzoidním centru a následné hlavičce)!

Reagovat
Staenly10

2:2

Reagovat
Alberto Aquilani

Sa ešte čudujem, že toho dreváka Kuyta ešte nevykopli z Liverpoolu .

Reagovat
Arbiter

tak zatím to vypadá na krásné osmé místo pro L'pool

Reagovat
Arbiter

tak jsem jim to krásně zakřikl měním na krásné šesté

Reagovat
Staenly10

Torres !! ... Tomuhle řikám pan útočník

Reagovat
Arbiter

pěkně to tam šupnul, to je fakt

Reagovat
Arbiter

zvláštní, asi jsem neuvážil, že ManCity neodehrálo 20 zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle teda Warnock pekně pos*al

Reagovat
Staenly10

Ale Torres perfektní.

Reagovat
terry

To je den. Liverpool zkurveně v nastavení, Hunt na 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

haluzáci ale Fernando za tu trefu...

Reagovat
fantomas

Fuck! Fuck! Fuck!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Martyho O'Neila je mi líto. Tohle si nezaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace liverpoolu, torres ville je teďka pěkně posazená zpátky na prdel

Reagovat
Chazy

Tigers Presne to je to kouzlo o kterym sem mluvil, proto je mam rad, haluzaky jedny..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

villa poslední zápasy nic moc teda...

Reagovat
smazaný uživatel

když dostanou ve 3 dnech Arsenal a Liverpool

Reagovat
Arbiter

L'pool teď není žádný soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

to jo..ale přecejenom ani jeden z nich není v nejlepší formě..

Reagovat
Tomekcz

Villa 4 golovky a pak jedina sance a hned daj ty sraci gol

Reagovat
Nikikrew

omg nahodaci liverpoolsky nic nehraju 2 polcas a daju gol ,kt. sa torresovi nahodne odrazi.Fakt nemam slov vacsia stastie som teda dnes este nevidel mg...

Reagovat
Arbiter

to není o štěstí, Torres stál tam, kde měl stát, jediné, co se stalo, byla minela AV, za kterou byli potrestání...

Reagovat
vladis271

Nevidel? Kukni sa na Arsenal ako hral v Liverpoole. Vlastný a jediná normálna vec, čo Arshavin v zápase spravil

Reagovat
Counter

Takový je fotbal, krutý výsledek pro Villans, kteří byli lepší celkem.

Nedávno to tu psal Chazy: "Timhle se holt velky kluby vyznacuji, i kdyz hraji v nejaky fazi zapasu hur, narozdil od soupere ten gol navic vstreli.. " - Je sice pravda, že u Liverpoolu bylo fází myšleno 90 minut, ale jinak to sedí

Reagovat
Arbiter

myslím, že tohle nebyl zrovna tenhle případ, prostě hrubka obrany a vynikající postavení Torrese...

Reagovat
Arbiter

jinak kruté- jak se to vezme, měli proměnit šance, neměli udělat chybu ke konci, za tohle se prostě trestá...

Reagovat
smazaný uživatel

navíc tam byl penaltový zákrok na Kuijta, takže krutá spíš vzhledem k časomíře

Reagovat
Arbiter

dostali to v 93', takže ani vzhledem k časomíře asi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

prvni puli odehral liverpool vzhledem k poslednim vykonum celkem slusne...druha az byla tragikomicka

Reagovat
fantomas

Shit!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 09:18 Ferguson plánuje nabídku za Llorise

Hugo Lloris patří k nejlepším světovým gólmanů, což neušlo pozornosti manažerovi Manchesteru United, Alexu Fergusonovi. Ten by ale za letého brankáře Lyonu musel zaplatit až 20 milionů liber, přestup by se mohl uskutečnit již v lednu.

Začínam besnieť... A to ešte ak privedie niekoho do obrany (nie nutnosť ale nepotešil by sa človek z hráčov ako Chiellini či Maicon?), slušné krídlo (hoc aj Ben Arfu, aj to by bolo relatívne vykúpenie napriek jeho povahe) a útočníka kvalít, aké potrebujeme, tak Fergieho opäť po rokoch pochválim. Za posledné tri si zaslúžil ako pochvalu (hosťovanie Tevéza, Hargreaves , Anderson, Obertan ), tak krtiku za Berbatova a doposiaľ i Valenciu s Owenom niekde na pomedzí. A už pomaly (vlastne veľmi rýchlo) treba zháňať kreatívneho streďáka, lebo na to časom dôjdeme, pričom už dobré dve sezóny to rozhodne nie je optimálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je ta nejlepší možnost .. Chielliniho ani Maicona bych nechtěl, radši nepouštět do Madridu Vidiče.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja dávno viem Čo sa týka tých dvoch, tak ich alebo nepoznáš, alebo nemáš ich národnosti v obľube, inak by si ich chcel. Každopádne Vidič a Španielsko v žiadnom pripade.

Tým, že si to hodil pod súhrn a ja som ti odpísal, uplietol som si na seba pekný bič

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak tu. Giorgio je asi nejlepší současný Talián a Maicon nejlepší pravý bek v evropě. Ale stejně bych je nechtěl. Neumim si je představit v červeném dresu.

Benzema v Realu prý pěkně řádí, C.Cole zas není ten ostrostřelec, kterýho potřebujem. Mě přijde Rooney-Owen, Berbatov-Owen jako ideální řešení, kdyby se nechal Michael pár zápasů v základu.. Prostě to chce někoho, kdo sice nebude mít takový herní přínos řekněme, ale bude to zabiják ala Torres. Vargas by se hodil, na druhou stranu na jeho místě je koupený Obertan a na druhé straně za těžký prachy Valencia. To se zkazilo v létě. Mohl přijít jeden Vargas místo dvou... i když Obertan bude dobrý. Sessegnon... Carrick,Fletcher ten střed utáhnou, když bude hrát dobře i zbytek. Jen nemůžou jistit najednou obě strany po Nanim i Valenciovi.

Reagovat
smazaný uživatel

napadá mě akorát Defoe, Gignac, Džeko..

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž a k tomuto len stručne. Defoe je prvý vysnívaný parťák k Wazzovi odkedy ten prišiel k nám. Z pohľadu reálnosti však neočakávam, že "pravý Yido", ktorého vytiahol Redknapp, ktorý pod ním dlho hrával a hráva, ktorému to klape s Crouchom a v sezóne sa mu darí by na podobný ťah pristúpil. Gignac je síce pre PL veľmi vhodný, postavou atypický silový/rýchly/technický hráč aký sa často nevidí, so štartamiv repre, s vynikajúcou minulou sezónou...avšak v tejto je to celkom trápenie. Presadzuje sa len ťažko a herne to už tiež nie je ono. Stále hrá na vysokej úrovni ale voľba či načasovanie zakončení, prípadne presnosť nahrávok sa zhoršila poklesom formy spoločne ako klesol celý tím Toulouse a nie som presvedčený ako o tom, že by bol on ten, čo vytrhne klinec z päty, tak o tom, že všeobecne na United má. Nuž a Džeko je známa i neznáma. Taktiež na svoju výšku atypická rýchlosť i kontrol lopty, dobré zakončenie nohou, výborné hlavou. Taktiež (očakávane) slabšia sezóna, zato však aspoň v LM konštantné výkony. Cena primeraná, ale nie som presvedčený, že do toho SAF pôjde i keď by to mohol byť práve "ten pravý".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak najprv sem... Chielliniho si viem predstaviť v pohode, dokonca i Maicona, ako jedného z mála Brazilcov. Prvý skvelý dôrazný stopér, druhý sympatický brúsič lajny s výborným centrom. Dosť už o nich... Aj tak je reálnosť ich prćhodu mizivá a nutnosť momentálne len z pohľadu marodky. Vidiča udržať je priorita.

Ja viem, že ako fanúšik Newcastlu máš Owena rád, ale nikdy to už žiadna sláva nebude. Rooney sa potrebuje chytiť a pri kreatívnom, ale nególovom Berbatovovi tých šancí zas tak veľa nebude. Práve Benzema taký zabijak je a priestor na zlepšenie má. V lete som si ho veľmi želal a ťahom s Realom prekvapil, nepríjemne. Čo sa týka jeho pôsobenia v Madride, tak svetlo by som to nevidel. Mal výkyvy, v strieľaní bol lepší Higuaín, skrátka ešte sa hľadá. To bolo jasné, že to tak pôjde. Lyon-Real je veľký skok, tobôž pre hráča vstupujúceho do Galacticos2, tobôž pre tak mladého (i keď relatívne skúseného), tobôž po prvej sezóne, kedy začal v Ligue1 stagnovať pod vedením Puela. Sessegnona nechápem... Stred utiahnu, ale viac nepridajú a ten zbytok, najmä krídla optimálne hrať vždy nebudú, ani beci. Absencia kreativity bola vždy posledné dve sezóny poznať a výmena Nani-Moutinho sa už ponúkala. Valencia bol prešľap, ale ak ho užmáme, verím, že sa zlepší. Obertan môže hrať na oboch stranách preto Vargas bol lepším riešením za podobné peniaze. Teraz len treba dúfať, že sa Valencia ujme, lebo tak skoro asi z OT neodtiahne. O Nanim sa už hovorí v súvislosti so Španielskom i Talianskom, nomomentálne nič konkrétne na stole nie je. V tom prípade budem len rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ťa nechápem, máte v tíme brankára svetovej špičky Fostera a ty myslíš na posily Z tých obrancov by potešil asi skôr Maicon, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútne nezáleží kto. Obaja sú na svojom poste špička. A nesranduj... Foster hádam aspoň na hosťovanie.

Reagovat
vladis271

Tsss, vy rúhači Foster je najlepší brankár v PL, povedal to sám Sir Alex Ferguson. Snáď nechcete spochybňovať jeho slová?

Reagovat
Counter

Tak snad tu neporazitelnost s Pompey protáhnem na 52 let, uzdravený Rosa rozhodne

Reagovat
Lovec

Bude hrát?

Reagovat
Counter

Buď dneska nebo proti WHU v FA Cupu, každopádně už je zdravý a připravený nastoupit, i když třeba ne na plných 90 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nič nepodceniť, priatelia.

Wigan vie šokovať.

Každopádne rád by som videl na ihrisku Obertana.

Tip:3:1 (Rooney,Giggs,Valencia-Rodallega)

Zároveň by som chcel takto aj popriať pani Van Der Sarovej čo najrýchlejšie uzdravenie a pre Edwina nech sa čo najskôr vráti do bránky.

Glory,Glory Man United!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Co se tyka zapasu, rekl bych, ze nejdulezitejsi budeprvni gol. Pokud ho daji rychle united, da se ocekavat naklep, pokud wigan, tak bude remiza.

Jinak Tomasz zastupuje Edwina vice nez dobre (az na ty odkopy).

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, tomu sa musím ospravedlniť, nikdy som mu neveril

Reagovat
Tomekcz

hlavne at neda gol Rodallega

Reagovat
Counter

Almunia

Sagna Gallas Vermaelen Traore

Ramsey Song Diaby

Nasri Arshavin Eduardo

Podle očekávání, jen mě zaráží nepřítomnost Walcotta, není ani na lavičce → že by další zranění?

Reagovat
Amos

Podle mě ho nechal doma AW záměrně ..

Reagovat
Staenly10

Co to tam úředváděli teď Pompey ppři tý standartce?

Reagovat
j_mrazik

Ten Aršavin je tak marnej v tom útoku....

Reagovat
j_mrazik

sakra, teď udělal golovou asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak. Dúfam, že sa spanhel pozerá, nech vidí, ten jeho božský štandard

Reagovat
j_mrazik

On si pamatuje jeho ruské výkony... ale je pravda, že se nestydí přejít přes jednoho nebo dva. To oceňuju. Jako krajní záložník super, jako útočník, nic moc. Spanhel ho podle mne chce na levý křídlo. Tam by byl dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

V Zenitu hrál úplně stejně, neviditelný a pak rozhodl. Však myslím v době, kdy působil v Petrohradu, se ho katalánský SPORT nato ptal, že v tom připomíná Romaria...Myslím, že to není ligou, ale jeho stylem hry. Navíc má i zápasy, kdy je k nezastavení a je ho plné hřiště, těch bylo i v Arsenalu dost...

Reagovat
herbage

Proti Holandsku na EURU, to byl neuvěřitelný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Přirovnávají Vás k Romáriovi, protože říkají, že můžete být po celý zápas neviditelný a pak vše rozhodnout.

Opravdu? Romário byl střelec, kteří už dnes nejsou, já jsem úplně jiný. Dodnes pamatuji na jeden zápas, ve kterém nasázel tři góly. Neskutečný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tých rozhodne nebolo v Arsenale neviem koľko, to ti hádam potvrdí aj Counter. Samozrejme, zopár ich mal a bol patrične za ne chválený Inak je ten štýl neviditeľnosti otrasný a rozhodne po ňom chcem viac, nielen jeden gól z akcie a malý prínos pre tím. Aj samotné góly sú prínosom, to nepochybne, ale herný často zostáva v zabudnutí.

Reagovat
Counter

Po přestupu hrál skvěle konstantně, ale to bylo taky způsobené tragičností jeho okolí, takže vyčníval tím spíš :) Třešničkou na dortu pak bylo jeho galapředstavení na Anfieldu. Letos měl povedených zápasů vážně pomálu, moc se mi líbil např. v LM doma proti Olympiakosu, dobrý výkon odvedl i na Old Trafford.

Na youtube je hezké HD video o jeho přínosu v loňské sezoně:

http://www.youtube.com/watch?v=7ieW22S7Xs8

Reagovat
smazaný uživatel

A opäť ďakujem za potvrdenie mojich slov. Takže až na dva triviálne úklepy môže spanhel šoupat nohama...

Reagovat
Counter

tak i spanhel přiznal, že dneska Aršavin předvedl podprůměrný výkon. Prostě se mu poslední dobou nedaří, ale je to podle mě částečně dáno i spoluhráči. Třeba nevěřím tomu, že dnes nešlo poslat Šavovi kolmici za obranu. První a zároveň poslední poslal až Rosa v 75. minutě, což je proti obraně Pompey velmi chabé.

Reagovat
smazaný uživatel

Priznal. Po tom, čo sa 3x podivil, raz vysmial narazil si s AFConanbage-omm a vypočul si dobré 2 strany dokumentu word prečo tomu tak je... Sorry, ale to neberiem.

Reagovat
Counter

ale povedlo se ti jej k tomu dotlačit, žádný pocit zadostiučinění nepřišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Čiastočne áno. Ďalšia bitka sa vyhrala, ale vojna trvá

Reagovat
smazaný uživatel

Vojáku.

Reagovat
smazaný uživatel

On mě k ničemu nedotlačil, já nemám problém s tím, když Aršavin hraje špatně. Dneska se mu to nepovedlo, jako většina zápasů podzimu. Na loňské jaro nenavázal a na podzim se povětšinou trápil. Z toho, co jsem viděl, hrál dobře proti Alkmaaru, Blackburnu, Manchesteru a teď proti Hullu.

Getzo a ty ze sebe nedělej bůhvíjakého znalce, umíš většinou akorát mluvit o hovně, na to jsi expert.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zo seba nič nerobím, ty dokážeš človeka akurát tak nasrať a vysmiať sa mu, charakter. Ak ja hovorím o hovne, tak neviem, čo robíš ty... To nepotrebuje potom komentár.

Reagovat
smazaný uživatel

*plus, tým postojom "som nad vecou" si akurát k smiechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovým jako ty, se vysměju od srdce rád. Ty jsi do sebe tak zahleděný, že jsi úplně ztratil soudnost a rozumuješ tady na všechny strany, hraješ si tady na nějakou osobnost, přitom jen bezvýznamně kvákáš a sereš se do všech diskusí i přesto, že tam máš očividně mezery. Dám ti radu, už ti to psal Xavi, o čem nemám přehled, to se snažím nekomentovat, zkus to i ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Bezvýznamné kvákanie? A kde prosím? Každý robíme chyby, ale takýto tón. Čo zo seba podľa teba robím a akú súdnosť som stratil? Naštvalo ťa, źe tu hovorím o nejakej bitke, či že súhlasím s Counterom, že som ťa niekam dotlačil? No tak to je tvoja vec. Ja to tak vážne neberiem. Do žiadnej pozície sa nestaviam, ak máš ty z toho taký pocit, tak je to tvoj problém, nie môj. Myslím, že viacerí by to tak nepovedali. A že ma vidíš všade? To ťa štve? Všimol si si niekedy, že do diskusií, v ktorých nemám čo povedať a to sú napr. neznámi odchovanci cudzích klubov, nižśšie postavené tabuľkové tímy či ligy, ktoré nesledujem takmer vôbec, aj tvoja obľúbená RPL či Bundesliga, tam nechodím a nevyjadrujem sa pokiaľ nemám čo povedať? Na tomto fóre som sa za celý čas zle vyjadril len niekoľkokrát - k spornému momentu zápasu Barca-Chelsea, k návratom talianskych hráčov zo zahraničia a práve štatistike Guddyho v Barce. Za všetky tie som si sypal popol na hlavu. Dokázal som prijať svoju chybu a čo sa mi dostalo? Výsmech. Pravdepodobne skutočne píšem veci obšírne a gramaticky prešpikovane, ale píšem tak, ako viem. To nie je žiadne mudrovanie. Hlavné je, že hovorím k veci a jedine prehnane asertívne typy ako ty to nedokážu prijať normálne. Spomedzi tých (no keď tak na to pozerám...) inteligentnejších prispievateľov sa podobne dokážu/dokázali správať len traja ľudia a úprimne, je mi z toho nanič. Čo ma však zaráža je, že nie ja zo seba robím niečo, čo nie som, ale robíte to zo mňa vy a tvrdíte, že je to moja práca, čo je totálne nepochopiteľné. Tak dávaj rozumy tam, kde treba. Ja si svoje chyby priznať viem, u teba som to ešte, možno aj náhodou, nevidel. Toľko kriku pre jedného Aršavina, pričom aj tak sme mali pravdu obaja a nebyť toho, že sa začneš točiť okolo slovíčok asistencia a otrasne, tak k tomuto nedôjde. Možno je to tak lepšie, aspoň sme na čistom a nechodíme okolo horúcej kaše. Sia.

Reagovat
Counter

Aršavin je momentový hráč - nehraje nic a pak dá překrásný vítězný gól. Zrovna dneska se mu sice nedaří, ale i tak maká naplno, neustále presuje, za zkažené přihrávky se omlouvá, hned se snaží míč vybojovat zpět... Rozhodně nepůsobí znechuceným dojmem a na hřišti se nefláká, pořád má větší přínos než Eduardo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nechápu některé, že tady vytahují slova jako otřesný a podobně.

Reagovat
herbage

Přesně tak. Jako jediný z hráčů Arsenalu dokáže vzít na vlastní půlce míč a rozjet rychlou akci, tedy ještě Diaby, abych někomu nekřivdil

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby hrá o poznanie lepšie. Minimálne tak nekazí. A prečo by to Šava nerobil, keď to je proste jeho štýl, voziť lopty von? Za to si zaslúži pochvalu, len preto, že to ostatní (výnimkou beci, atď. atď.) nerobia?

Reagovat
Counter

Tak po jeho loňském nástupu na scénu jsou velká očekávání, Aršavin byl všude a tím nastavil laťku proklatě vysoko. Teď se mu tolik nedaří, zbyly mu už jen ty gólové momenty a z chvalozpěvů se staly nadávky, leckdy nezasloužené.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, to, že je hráč momentu, to je známe, no to, že si verí, či to, že to odmaká je síce pekné, ale keď pokzí 6 zo ý prihrávok tak to uź o niečom vypovedá. Koľkokrát už túto sezónu "zazdil" break? Nehovorím, že je otrasný, svoje si odrobí, ale rozhodne, výnimka góly je herne na tom nie najlepšie, rozhodne nie tak, aby sa pod niekoľkými súhrnami spanhel športovo potľapkal po pukpku, aký je Šava opäť borec. Pripomína mi to Jakuba19 a "Bendtner je borec" keď hral v sezóne total shit a ak dal gól, hneď ho naivne chválil.

Reagovat
Amos

Jenže Šava ten zápas dokáže vzít na sebe a tým strhnout svým kolikrát parádním výkonem/golem .. Pokud se mu nedaří v zápasech,kdy vyhrejeme o dva a více golu,tak to tak nevadí.. Přece jen je lepší na křídlo a když neni RvP , tak se musí í více tlačit na hrot.. V něm není vidět nechut ikdyž se mu nedaří,pořád se snaží a to u něho cením .. takže jakékoliv řeči na jeho osobu , byt oprávněné , mu akorát pomůžou ve zlepšení herního výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď ja ho za to dobré nehaním. Tú snahu chválim, ale chyby proste vypichnem. Ja som to nevymyslel, tak to proste je. A že dá dôležitý gól, to sa tiež pochváli, tak ako proti Live, to však jeho výkon nepozdvihuje akurát ho môže korunovať.

Reagovat
Amos

On Šava hrál docela tužku, ale už se rozehrává , druhý poločas snad bude lepší .. Jemu stačí jedna šance a dá gol,tak já mu veřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney hraje dobre, na začátku měl pár nepřesností ale od 20 minuty už je to tahoun

Reagovat
j_mrazik

Voloupej si!!!

Reagovat
Counter

Dobrý týmový výkon, efektivní využití chyb tragické obrany Pompey a kvalitní obrana podpořená agresivním presinkem. Spokojenost

Jako by hráči chtěli dokázat, že opravdu nejsou 1,6 m vysoké děti, stejně jako proti Villans jdou naplno do osobních soubojů, bojují o každý míč, tak to má být... Teď jen nepodcenit druhý poločas a v klidu kontrolovat hru.

Reagovat
Amos

Diabyho pokrytí balonu je božské

Reagovat
j_mrazik

Taky se mi to jejich napadání líbí. Oni jakmile to dají do středu, tak jsou bez balonu. Chtěl jsem novýho Vieiru a teď tam jsou 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Pompey bránia ako soľné stĺpy, príliš otvárajú priestor na protiútoky a to sa nevypláca proti tímo ako Arsenal. Prvý gól bol pre Eduarda veľmi šťastný, celkovo tá situácia s hráčom na čiare vyznela komicky. Za druhý si môžu sami, Hreidarsson len čumel ako to tam ide Nasri kopať, s takým bránením, nech sa dajú vypchať. Za to si ani moju ľútosť nezaslúžia i keď dopredu sa snažia. Aršavin tradične otrasný, ani asistencia to nevythla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká asistence? Jde vidět, jak ten fotbal sleduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

"druhá" Ale nie, to som napísal len zo srandy keď som videl:

j_mrazik

30.12.2009 21:31

sakra, teď udělal golovou asistenci.

Ok, panáčik. Ja ten futbal sledujem a patrične dobre

Reagovat
j_mrazik

Neber si mne do klávesnice!

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale ešte by ma panáčik vysmievačik z niečoho obviňoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mistr výmluv, prý: ze srandy.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujeme za obohatenie diskusie. Niet nad to, kopnúť si len tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem a teraz ešte k veci. V zápase ho prevýšila kompletná záloha Songom počínajúc, Nasrim končiac. Obrana nemala veľa práce až na ten gól, ktorý bol fakt ťažko brániteľný a chybu pri ňom nespravili odviedli slušnú robotu. Či chceš/te, alebo nie spolu s Eduardom boli najslabší (Eduardo horší prirodzene). Snažil sa, makal ale opäť to bol ten Mr.Invisible, navyše často nahrával nepresne a kedže z dlhodobého pohľadu takto hráva pravidelne, nabudúce, keď budeš písať čosi o tom, ako si podmanil futbalové Anglicko, radšej to nerob.

Apropo, zaregistroval som gól Nasriho, prihrávajúcich nie a skutočne ma mrázik zmiatol. len aby sme to uviedli na pravú mieru, panáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sme už pri tom, aj ja ti vystrúham poklonu. Ty si majster výsmechu. Si schopný smiať sa na čomkoľvek bez toho, aby si vôbec uvážil, že s výnimkou jednej veci (ktorá je zväčša nepodstatná, ako tá dnešná, navyše neúmyselná) je podstata úplne inde a napísaná správne. To chce tiež kumšt... Aspoň že dolar ti pritakáva, tomu sa nečudujem

Reagovat
smazaný uživatel

A nezabudni zareagovať na druhý deň, ako máš vo zvyku. Aspoň to nikto, vrátane mňa čítať nebude a môžeš si napísať čo len chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to nebyl jeho zápas. Post hrotového útočníka není pro něj, takže se od něj zázraky čekat nedaly. Záloha Arsenalu pracovala dobře, ale chyběl tam typický špílmachr jako Rosický, Aršavin se často pohybem snažil otevírat uličky, ale až do příchodu Rosického tam nebyli hráči, kteří by toho byli schopni využít.

Kdy jsem naposledy psal, že si podmanil Anglii (jestli jsem to vůbec psal)? Letos nic takového nepíšu, mám o jeho výkonech přehled, letos tak nezáří jako minulou sezónu, takže nemám důvod nic podobného psát.

A už si konečně rozmysli, jak je to s tou asistencí. Jednou to je ze srandy, podruhé tě mrazik zmatl. Nedivil bych se, kdyby jsi tu ještě napsal třetí možnost ty výmluvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od konca - žiadne výmluvy, je to tak ako som to napísal v poslednom k tomu sa vyjadrujúcom príspevku, mrázik ma zmiatol, tak som to vzal, že to asi bol on, kto prihrával Nasrimu, videl som len jedným okom. Čo sa týka toho písania, podmanenie Anglie, či čosi v podobnom zmysle si zaručene písal a neopodstatnenú chválu iného charakteru v diskusii s fantomasom už tejto sezóne taktiež, takže neviem, kde si ten prehľad nechal vtedy, ale budiž... To, že to dnes nebol jeho typický post je len do istej miery ospravedlňujúce...Vysvetlím: za a)on tak ako dnes hrá pravidelne až na svetlé výnimky, tak ako to tu potvrdzuje aj Counter s Amosom (fanúšikovia Gunners) a za b) pri absencii RvP sa jednoducho s podobným nasadzovaním, tobôž kým sa neprivedie tak prepotrebný hrot, vysporiadať. Navyše aj keď mu pôvodná pozícia prirodzene sedí lepšie, pokiaľ sa nemýlim, tak je to hráč schopný nastupovať aj ako podhrot. Prvá veta potešila, aspoň ona samotná uznáva, že tá kritika bola opodstatnená. Ako som už spomenul, za to prepísknuté slovo sa ospravedlňujem, avšak za všetkým ostatným si bez problémov stojím. Myslím, že je všetko jasné.

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Poopravené, vysvetlené, ospravedlnené, no nič horibilné.

Reagovat
Amos

Kroutil jsem oči kvůli té "asistenci" ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vravím, to už je vysvetlené

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje slušně, panáčku. Maká, pořád se nabízí, ale zatím se až na pár akcí příliš neprosazuje, já mám pro špatný výkon trochu jiná měřítka.

A vůbec, sleduješ to vůbec ty, že se ozýváš?

Reagovat
Counter

kdo od koho opisoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že máme jen na jeho hru podobný pohled.

Reagovat
herbage

Getzo neví co povídá, Aršavin hraje slušně Jistě lépe, než Eduardo, který netuší která bije

Reagovat
smazaný uživatel

A hovoríme niečo o Eduardovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak meradlo možno nemáme rovnaké, o to viac ma prekvapuje, že fanúšikovi Barcy stačí pohyb na to, aby hráčo výkon označil za dobrý a kopu skazených prihrávok s nádejou na sľubnú akciu si nevšíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno, komu fandím. Pokud hráč na hřišti odevzdá vše, tak jeho výkon jako otřesný hodnotit nebudu. Podal dnes podprůměrný výkon, když budu hodnotit celý zápas. Zas tolik nekazil, to je tvůj výmysl, nabíhal si do ulic, kolikrát to tam mohl dostat, ale nedostal, až Rosický ho uměl využít, ale ten tam byl moc krátce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sa chcem ospravedlniť za slovo otrasný, to beriem späť každopádne šedý a priemerný výkon to aj napriek snahe bol. A jedno by to nemalo byť. Síce nie som presvedčený, že Barce fandíš len kvôli štýlu, nepoznám cúles, ktorý by si na tom nezakladali a tie skazené prihrávky (t.j. zadrbané akcie) boli ako päsť na oko. To nie je žiaden môj výmysel, však som to demonštratívne počítal a minimálne tá otrasná nahrávka na päty Nasrimu, keď mohli ísť pokojne 2 na 2 bila do očí. Ak si to nevidel, tak si to práve ty, kto by si mal zložiť ružové okuliare.

Reagovat
Amos

Arshavin kazil dneska přihrávky to ano,ale v předešlých zápasech tomu tak nebylo,alespon ne tolik ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, to mi ako podporný argument pre DNEŠNÝ zápas voči herbagovi ( ) a spanhelovi stačí. Dnes to boli prihrávky, inokedy je to tá náladovosť, niekedy streľba, niekedy neviditeľnosť. Jednoducho to proste určite nie je to, čo si spanhel myslí, alebo aspoň ako to bežne prezentuje. Muž momentu, to sa musí nechať, ale čo viac? V prevažnej väčšine zápasov málo alebo nič. Pre tých zopár, keď hviezdi to veru nie je vizitka, aby som o ňom hovoril len v samých superlatívoch. Slovo otras bolo prepísknuté, ale aj tak to nebolo ono a vidím, že to, čo som kritizoval nevidím sám.

Reagovat
Amos

Jenže tady je ta věc,že hráč jako on nám chyběl.. Jestli je podle tebe "náladový" , jestli nechodí na 100% do souboje , tak at .. Nám chyběl hráč,kterej nemusí bejt celej zápas vidět a dá gol , tím byl Henry a ted jím je Andrey .. Prostě je přínosem pro tým a vyhrál nám už mnoho cenných bodů .. At máš názor jakýkoliv,tak se jeho nákup vyplatil a ještě nám pomůže v boji o titul s vámi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hohó, no počkať, ale veď ja nič z tohto nespochybňujem, sakra...

Reagovat
Amos

To také netvrdím , jen je v tobě vidět zášt vůči němu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vo mne je vidno maximálne zášť voči spanhelovým chválam, to nepopieram, ale niesom žiaden retard, čo bude jeho či akéhokoľvek Rusa zhadzovať z princípu. Najobľúbenejší hráč to nie je, ale rozhodne nepatrí do kategórie neobľúbených. Dríčov a jazdičov si vážim, to mi však nezabraňuje ich kritizovať tam, kde je to opodstatnené.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpochybňuješ přínos Aršavina pro Arsenal, minulou sezónu byl obrovský, letos takovou formu nemá, ale nejeden zápas už rozhodl, ať už svým výkonem nebo produktivitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho prínos v minulej sezóne pramenil herne najmä na začiatku angažmá, prečítaj si to, čo napísal hore Counter a gólovo tak ako to je občas aj v tejto sezóne, pri slabšej forme prirodzene. Slovom obrovský by som to neoznačil... Navyše ide mi skôr o zbytočné chválenie, než o jeho karhanie a do tej miery smeruje aj to spochybňovanie. Nie viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, s tím Henrym si to pěkně napsal, ten byl podobný, zabiják, který nešel vidět, ale pak rozhodl a všichni ho nosili na ramenou... V mnohém mi Aršavina připomíná...Oba umí rozhodovat těžké, vyrovnané zápasy, takového hráče Arsenal potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Samo sebou... To však dokázal (síce v menšej miere ale predsa, samozrejme pri pevnom zdraví) vždy aj van Persie, akurát herne i s produktivitou na o triedu vyššom leveli

Reagovat
Tomekcz

Rooney a Rafael

Reagovat
j_mrazik

FYI: Wenger je ostříhanej.

Reagovat
homeles8

fotka?

Reagovat
j_mrazik

Přenos.

Reagovat
Chazy

Martinez to vede

Reagovat
j_mrazik

Je na lávce Jack?? Nebo Rosa... i když toho asi ne, je to vcelku tvrdý utkání pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jack tam byl.

Reagovat
Counter

Jacka je škoda, čekal jsem, že šanci dostane. Snad půjde na slibovanou hostovačku, Wenger jej naprosto opomíjí.

Reagovat
j_mrazik

Nemá náhodou Vermaelen mladšího bráchu, třeba taky stopera? Výbornej dneska, navíc se snaží nabíhat dopředu, což u stoperů teda moc častý není. I když v tomhle zápase si to může dovolit.

Reagovat
Liquid

Proč nehraje Rosický? Měl chybět 10 dní ne?

Reagovat
Liquid

no prosim...takže za 20 minut zase na lávku...

Reagovat
j_mrazik

Song se tím fotbalem fakt baví.. Ukázal si, jak to chce, dostal, dal gola.

Reagovat
Jollae

Valencia dnes

Reagovat
smazaný uživatel

a čo sa čuduješ? Veď dnes sme si mohli na ihrisku robiť praticky čo sme si zachceli. Obrana Latics tragická, absolútne si nepokrývali nasšich hráčov. Rafael s Valenciom sa tam zahrali na "útočníkov" .

Reagovat
smazaný uživatel

Páni .. takú nádielku som na OT nečakal.Skvele chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsme jen první 3 góly , ale bylo jasné jak to bude vypadat i druhý poločas, hold wiganu umíme dávat pěkné nášupy

Reagovat
Jollae

ale čo je potešujúcejšie,že aj tá hra už vyzerá

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.Posledné zápasy sa mi nepáčili..Ani s AV ani s Fulhamom neprehrali po dobrom výkone, keď mal super "haluz",prehrali zaslúžene.Ale čo, každý má aj horšie obdobie

Glory,Glory Man United!

Reagovat
smazaný uživatel

Len nech si chalani pekne zastrieľajú

Reagovat
Counter

Povedený výkon, samozřejmě s chybami, naivitou, zbytečnými ztrátami... Ale když utkání skončí vítězstvím 4:1, moc se kritizovat nedá. Ještěže to záložníkům pálí, dneska zase dali všechny góly (když pomineme vlastenec způsobený Eduardem), útok bude vážně potřeba posílit.

Ramsey opět skvěle, v tom klukovi má Arsenal obrovský poklad. Song odvedl svůj klasický nadprůměr, okořeněný hezkým gólem, příští měsíc bude citelně scházet Ještě bych pochválil Vermaelena, dneska snad neprohrál jediný hlavičkový souboj (to bylo při jeho příchodu keců, jak je maličký a nebude to zvládat), a i na zemi si počínal suverénně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to este nehral mr. Fabregas... Rosicky by mohol mat celkom slusnu formu! To by Arsenal potreboval ako sol.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je niekedy tej hre schopný aj uškodiť. Minimálne ju výrazne spomalí, oproti dvojici Nasri-Ramsey. To bolo k videniu už v mnohých zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spomali jedna vec, ale tie prihravky za obranu su vec druhe.To je mozog Arsenalu,on niekedy musi hru aj spomalit aby sa spravne rozhodol ,co dalej s nou

Reagovat
smazaný uživatel

Beze slov

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem ďaleko od pravdy ak poviem, že Vermaelen je nákupom sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen je 1000 % nakupom sezony to bez debat.. Ten chlapec podava vysoko standartne vykony kazdy zapas.. velka spokojnost..

Reagovat
r.mrazik

tak to rozhodne,tenhle nakup se Wengerovi rozhodne povedl...

Reagovat
Counter

No nákupem Arsenalu 100%, protože jiný ani nebyl

Rozhodně Thomas mile překvapil, dává na Toureho hodně rychle zapomenout. Bránil jsem jej před kritikou při jeho příchodu, ale i tak jsem nečekal, že si povede takhle náramně.

Reagovat
Amos

Navíc Toure nijak nezáří v Man.$ity.. takže já si nestěžuju vůbec

Reagovat
Amos

Reagovat
sejber

ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Koľkokrát ma dnes Valencia nas***, keď mal pred sebou voľný priestor a mohli mu odtiaľ padnúť prinajmešnom 2 góly, stačilo si loptu zaseknúť a vypáliť ľavou nohou, čo bohužiaľ Antonio asinedokáže ... Ale aby som len nekritizoval, tak musím uznať, že v takýchto zápasoch, kedy sa hrá od jednej brány k druhej, je mimoriadne cenný. Len tie nedostatky, ak by sa mu podarilo vylepšiť

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele