Anglická Premier League - preview 19. kola

30.12.2011, 08:25, aktualizováno 01.01.2012, 08:37
Previews
Manchester United senzačně podlehl Blackburnu a to je šance pro City, lídra tabulky čeká duel na půdě Sunderlandu. West Bromwich Albion drží sérii tří utkání bez porážky, stejně na tom v tomto ohledu je i jeho soused v tabulce a aktér druhé dnešní dohrávky Everton...
West Bromwich Albion - Everton FC  (neděle 13:30)
Oba týmy už v této sezóně jeden vzájemný souboj absolvovaly. Goodison Park byl před více než třemi měsíci svědkem napínavého utkání v rámci ligového poháru, duel tehdy dospěl za stavu 1:1 až do prodloužení, ve kterém utnul patovou situaci jako správný kapitán Phil Neville. Ani tentokráte pak nelze očekávat brankové hody, ofenzivy obou celků totiž patří k vůbec nejslabším.

West Brom doufá, že Nový rok započne v podobném duchu, jako uzavíral ten předešlý. Baggies ohromili zejména v Newcastlu, odkud si nakonec po zásluze odvezli tři body. Ještě předtím navíc svěřenci Roye Hodgsona dobyli Ewood Park, úspěšný trojboj poté završila domácí bezbranková remíza s ManCity. Birminghamský celek tak na Štěpána dokázal téměř nemožné, proti hvězdami nabité sestavě Citizens udržel čisté konto, což ho v letošním ročníku řadí do vybrané společnosti k takovému velikánovi, jakým je mnichovský Bayern. Bývalý manažer Fulhamu má však u svých oveček neustále co zlepšovat, zejména, co se týká výsledků na The Howthorns...

I na druhé straně barikády se nejspíše vyřkne novoroční předsevzetí, tradičně ofenzivní Toffees totiž v letošní sezóně trápí až nebývalá impotence, prozatím nastřádaných osmnáct branek hovoří jasnou řečí. Nikoho tak ani v nejmenším nepřekvapí, že se na vrchu interní střelecké listiny nachází šikovný exekutor standardních situací Leighton Baines, jehož prvotním úkolem je spíše brankám zabraňovat. Však se není ani čemu podivovat, tradiční ofenzivní tahoun Louis Saha rozvlnil soupeřovu síť pouze jedinkrát, Tim Cahill potom dokonce za celý kalendářní rok vyšel střelecky naprázdno. V posledních zápasech se tak kromě Bainese přetavil do role spasitele Leon Osman, jehož branky, společně s neprostupnou defenzivou vždy stačily na bodový zisk.

Pohodu v domácím táboře poté nabourává i zranění Youssoufa Mulumba, motor záložní řady si proti ManCity poranil třísla a zatím není vůbec jisté, zda bude připraven nastoupit. Vrásky na čele přidělává Hodgsonovi i fakt, že právě s třísly měl konžský reprezentant problémy již v minulosti. Na Boxing Day zraněného Stevena Reida na pravém kraji obrany úspěšně zastoupil Billy Jones, což by měl tentokrát jen potvrdit.

Karamelkám bude stejně jako proti Mackems chybět Marouane Fellaini, naopak poprvé od čtvrtého prosince by se mohl na zeleném pažitu ukázat Jack Rodwell, jenž konečně dokázal zažehnat potíže se stehenním svalem. Do boje pak ještě nebude připravena ani staronová posila Landon Donovan.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Manchester City  (neděle 16:00)
ManCity dostalo od svého největšího nepřítele a úhlavního městského rivala United pěkný novoroční dárek, čímž nečekaná porážka s Blackburnem bezpochyby je. Citizens tak mají ideální možnost znovu se osamostatnit na špici, potřebují k tomu jediné - porazit oživlý Sunderland.

Financemi nadopované City doposud prochází sezónou jako nůž máslem, i když občasnému zaváhání se celek z Etihad Stadium nevyvaruje. Většina klopýtnutí měla vždy stejného jmenovatele - přicházela po zápasech Ligy mistrů, ať už těch úspěšných nebo méně vydařených. Takovýmto způsobem ostatně tým vyznávající bleděmodré barvy padnul na Stamford Bridge, od té doby sice dokázal dvě následující utkání (z toho i souboj s Arsenalem) zvládnout než ovšem přišlo další klopýtnutí - pro změnu na půdě nevyzpytatelného WBA. Baggies tak dokázali nemožné: po Bayernu se stali prvním celkem, jenž proti hvězdami nabité ofenzivní sestavě Citizens udržel čisté konto.

To severoanglický klub si během podzimu prošel všelijakými pocity, od úžasu, nepochopení a celkové deprese, až k pocitu blaženosti, což Mackems prožívají právě teď. Všechno začalo odchodem Steva Bruce, na jehož místo se postavil bývalý manažer Villans Martin O'Neill. Pod jeho vedením opanovaly Černé kočky hned premiérový veledůležitý souboj s Blackburnem, o což se v nastavení postarala nová letní akvizice SAFC Sebastian Larsson. Pak sice přišla očekávaná ztráta na White Hart Lane, poslední dva zápasy s QPR a Evertonem však rozšířili bodové konto ambiciózního celku o další čtyři body.

Domácí mužstvo poslední vzájemné střetnutí na Stadium of Light ovládlo nejtěsnějším výsledkem, na jaký vůbec mohlo pomyslet, branku tehdy dával v poslední minutě ještě Darren Bent. Celkově už poté hostující tým nedokázal na severu bodovat dvakrát po sobě, předtím ale čtyřikrát bral plný počet. Na tom se však nejspíše nebudou podílet zranění Bardsley a Bramble, hodně na vážkách je taktéž nástup Richardsona, kterého v týdnu trápila viróza.

To soupeř jde do utkání téměř kompletní, do nominace se nevešel pouze neposlušný Carlos Tévez, po kterém touží hned několik hladových vlků, včetně AC Milán. Připraveni nastoupit už by měli být znovu i Micah Richards, jež se vrací po jednozápasové absenci a také Kolarov, ten byl mimo hru podstatně delší dobu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 4.00 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Blackburn Rovers  (sobota 13:45)
Manchester United už zase jednou opravdu nahání strach svým městským kolegům sedícím v čele tabulky. Debaklem Wiganu v kombinaci s první bezbrankovým zaváháním Citizens se Red Devils zase dostali na dostřel první příčky - a souboj s Blackburnem by je v žádném případě neměl rozházet. Jediná výhra Rovers na Old Trafford v rámci Premier League je stará už šest let; a že by se zrovna letos měla opakovat?

To na pohled vskutku nepřipadá v úvahu. Rovers už zase čekají na výhru čtyři zápasy v řadě, přičemž ze tří z nich si bodový zisk neodnesli vůbec žádný. V prvním povánočním kole sice uhráli parádní bod na půdě Liverpoolu, tím se ale nová éra Blackburnu těžko začíná. Kean nabyl sebejistoty, ačkoliv byl jeho tým totálně zválcován a bod bral jen díky nadpozemskému výkonu brankáře Bunna a rozhazovačnosti soupeře. Právě jedině taková kombinace teď nejspíš může Rovers uchránit od další porážky; zřejmě nezabere ani historická silvestrovská bilance hovořící o dvou výhrách, vždy s čistým kontem (2005 Wigan 3:0 a 1994 Crystal Palace 1:0).

United jdou navíc do utkání s mnoha klady. Zaprvé kompletně stáhli náskok City, zadruhé pošetřili síly (minule nehrál Rooney, Vidić, Welbeck, Young ani Fletcher) a zatřetí i v poslepované sestavě hravě vyzráli na "spřátelený" Wigan poměrem 5:0. To navíc tímto způsobem triumfovali podruhé v řadě (předtím stejným rozdílem deklasovali i Fulham na jeho hřišti), přičemž ve třetím po sobě jdoucím klání MU udrželo čisté konto. Aktuálně zkrátka v nejvyšší soutěži opět není rozjetějšího mančaftu; ten se navíc na Silvestra bude snažit nadělit ucházející narozeninový dárek čerstvě 70letému Siru Alexovi Fergusonovi.

Vše se ještě k horšímu obrací na Ewood Parku, když momentálně Steve Kean může vyjmenovat celé desatero mužů se zdravotními problémy. Takový svízel jej už v minulém kole donutil postavit nejmladší jedenáctku za posledních 12 let (průměr 24 let a 282 dní); a podobná patlanice bude muset vzniknout i u příležitosti posledního letošního střetnutí. Určitou šanci na start mají z marodů akorát Hoilett, Olsson a Dunn.

Podobně jako v Blackburnu mají i v nedalekém Manchesteru problémy především se skládáním zadní linie. Už teď je jisté, že nenastoupí duo Smalling-Evans, přičemž Rio Ferdinand bolest zad překonal teprve nedávno. Nachlazen už by alespoň neměl být jiný defenzivní klenot jménem Phil Jones.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 8.50 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Od začátku října Arsenal posbíral ve 12 zápasech krásných 26 bodů. Přes poslední zklamání s Wolverhamptonem musí na severu Londýna převládat radostná nálada. Ne tak v srdci hlavního města, kde leží Loftus Road. Tamější QPR totiž za tuhle dobu vyrýžovalo z množství 39 bodů pouhých deset a neomylně nabralo kurz záchranářské boje...

Rangers se možná naoko zablýskalo na lepší časy, když se jim posledně povedlo zremizovat těžké klání na Liberty Stadium. Ostatně - stali se teprve třetí skvadrou, která se tu trefila do černého. Přesto je vše kolem klubu boháče Fernandeze vše zahalené do temných barev: mužstvo sice po Vánocích utnulo třízápasovou šňůru bez bodu, pořád ale čeká šest kol na vítězství. Navíc kromě jediného utkání se Sunderlandem nepřekročilo hranici jedné vstřelené branky na utkání. Právě ofenzivní vozbu tedy nejspíš bude chtít zámožný Malajsijec v lednovém přestupním okně povzbudit.

Jestliže jsem v úvodu nastínil, že se Gunners po úvodních trapasech obdivuhodně vzedmuli, poslední dobou to zase není úplně ono. Van Persiemu ovšem skončí mediální hon za rekordem, který jej očividně svazuje; Gervinho určitě bude chtít před odjezdem na APN ukázat, co v něm je; a vrací se odpočatý Ramsey. Arsenal si další koncert zahozených šancí, podobný tomu úternímu, určitě nemůže dovolit. Je totiž na konci papírově snadného prosincového losu; zatímco na úvod nového kalendářního roku ho čekají složité výlety na Craven Cottage a do Wales plus doma Manchester United.

Už čtyřikrát po sobě Arsenal na domácí půdě nevstřelil více než jednu branku, teď navíc čelí neoblíbenému prvoligovému soupeři, kterého z osmi pokusů v rámci Premier League přemohl jenom jednou jedinkrát. Wenger proto bude muset zvážit, zda pošetřit síly Van Persieho, jemuž stále do rekordu scházejí dva zásahy. Ramsey s Gervinhem jsou ovšem čerství a Walcott připraven po nemoci - ti tedy nejspíš nebudou chybět na sto procent.

Exkapitán Rangers Adel Taarabt se proti Swansea objevil v základní sestavě poprvé od měsíce října a své místo by si tam měl udržet i pro toto malé londýnské derby. Zároveň by z lavičky mohl povýšit už snad definitivně vyléčený Shaun Wright-Phillips.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Zápas extrémně důležitý pro obě strany. Střetnutí dvou klubů ze spodní čtveřice tabulky může napovědět, kdo bude mít v novém roce více práce se záchranou elitní soutěže. Pokud se podaří Boltonu napravit domácí zaváhání s Newcastlem a Wolverhampton porazí, dotáhne se k němu na bod. Wolves se naopak mohou vzdálit od silvestrovského soupeře na celých sedm bodů.

Trotters se slzou v oku vzpomínají na začátek roku 2011. Šesté místo a pětibodová ztráta na Ligu mistrů. Jaký kontrast oproti jeho konci, kdy se Coylovi svěřenci potácí téměř na dně tabulky a nebýt klíčové výhry na půdě posledního Blackburnu, už by to s nimi vypadalo velice zle. Absence Sturridge a Elmandera je zkrátka cítit...

Silvestrovské klání by mohlo být pro Bolton jedno z nejdůležitějších, zvláště když jim los na leden přisoudil vyloženě vražednou kombinaci. Everton, Manchester United, Liverpool a Arsenal; proti těmto klubům se budou body získávat velice těžko, zvláště při letošní formě Trotters, kteří dokázali prohrát z 18 zápasů hned 14.

Wolves mají s bojem o udržení bohaté zkušenosti a prozatím jsou kladné. Loni i předloni se zachránili a stejně tak by chtěli učinit i letos. Nebo ještě lépe, vůbec se do této zápletky nedostat. Pomoci by k tomu mohly i dva body z posledních dvou duelů, z nichž především ten z Emirates Stadium má cenu zlata.

V něm ovšem také přišli o záložníka Nenad Milijaše, který si bude muset odpykat třízápasovou stopku za červený faul na Mikela Artetu. 4 až 6 týdnů pak vynechá obránce Ronald Zubar, jenž si ve stejném utkání poranil koleno. Nahradí ho zřejmě Stearman.

Domácí budou naposledy moci využít služeb klíčového stopera Garyho Cahilla. Anglický reprezentant je již jednou nohou v Chelsea a v nejbližších dnech by měl k přestupu dodat i svůj podpis. Hrát nebude Darren Pratley, jehož schvátil virus, fit jsou naopak Ricketts, Riley i Steinsson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Je téměř zaručeno, že tento mač nabídne dobrou podívanou. Ofenzivnější pojetí hry Chelsea pod vedením Andrého Villas-Boase by mělo ještě umocnit nebývalou statistiku. Poslední čtyři zápasy mezi Blues a Aston Villou totiž na svůj účet dostaly připsáno úžasných 24 gólů. Infarktová remíza 3:3 z minulé sezony, debakl 7:1 z té pro Chelsea mistrovské a nakonec přestřelka 4:4 zpřed tří let - toť nejlepší možná pozvánka na silvestrovské klání.

Solidní protiváhou ovšem může být i bídná forma Chelsea a to především ve fázi finální či v zakončení; a především vůbec fakt, že hrají s Aston Villou. Tedy, tou McLeishovou... Ta se letos trápí, má na svém kontě nejvíce remíz z celé Premier League, a co se týče útočné hry či dokonce nějaké tváři, o tom v případě birminghamského klubu nemůže být vůbec řeč.

Za zmínku stojí určitě i obdivuhodná bilance Villans z hřišť soupeřů. Z devíti hned ve dvou třetinách případů odešla s jedním bodem za remízu. A gólový průměr? Menší než dvě branky na zápas. Co tak člověka napadne, když k tomu ještě přičteme fakt, že Chelsea poslední tři klání zremizovala 1:1? Že snad budeme doufat spíše v hudbu minulosti a další z přestřelek...

Zvláštní ironii nabízí pohled na gólový účet Fernanda Torrese z roku 2011. V lednu právě končícího roku totiž v dresu Liverpoolu vícekrát rozvlnil síť, než za celý zbylý rok v Chelsea. Další pozoruhodností je počet gólů Franka Lamparda z posledních dvou domácích zápasů proti Villans. Působivých pět branek pro hráče, který se s největší pravděpodobností dnes ani nepodívá do základní sestavy, pro legendu klubu, bez které by si ještě před rokem nedovedl žádný fanoušek či odpůrce Chelsea základ vůbec představit.

Záložní trojice Blues opět po karetním trestu pojme Brazilce Ramirese, jenž se zdá být v současnosti asi nejdůležitějším hráčem Chelsea. Vedle něj mladíček Romeu a Meireles. Místo Portugalce pak teoreticky může nastoupit Lampard, favoritem však zůstává bývalý hráč Liverpoolu. Mimo stoprocentní zátěž zůstává Essien a bude tomu tak ještě zhruba měsíc. Týden až dva na marodce stráví i Ivanović s Mikelem.

Aston Ville konečně po vynechání tří zápasů kvůli zranění třísel pomůže nejdražší posila historie Darren Bent. Další útočný trumf Alexe McLeishe Emile Heskey ovšem opět nenastoupí. Otazník visí nad stoperem Jamesem Collinsem, zatímco Alan Hutton se po odsezení jednozápasového karetního distance může vrátit do sestavy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.26 - 5.25 - 11.50
více informací
Norwich City - Fulham FC  (sobota 16:00)
Posledně proti sobě v květnu 2005. Stačilo jakkoliv vyhrát, i remíza by byla ažaž. Norwich nicméně prohrál vysoko 0:6 a po roce stráveném v nejvyšším podlaží putoval zase o patro níže. Teď to zatím na podobný směr kráčení nevypadá: Canaries dokonce v tabulce sedí i nad Fulhamem, s dvoubodovým náskokem.

Norwich právě vstupuje do půlky zajímavého londýnského trojboje. To papírově nejtěžší už má za sebou; a Tottenhamu zvládl řádně vzdorovat pouze v prvním poločase. I přes minulou prohru 0:2 jsou ale Kanárci sedm bodů vzdáleni od sestupových příček, což je v půlce sezony určitě mimořádný úspěch. Teď navíc v případě výhry mohou i poskočit do elitní desítky, na což lze zrovna v souboji s notoricky mizerným výletníkem snadno pomýšlet. Pouhých třináct výher na cestách v rámci šesti sezon a jedné půlky - a jediná během té letošní - (dohromady 123 zápasů), to je vskutku tristní bilance.

A příliš jí nepřidala ani povánoční remíza na Stamford Bridge. To se totiž Cottagers akorát vzpamatovávali z debaklu od ManUtd a akorát potvrdili znovu se vynořující obavy o produktivitu ofenzivní vozby. S nejistými budoucnostmi Johnsona a Zamory asi Jolovi není úplně do zpěvu; na druhou stranu Dempsey vypadá, že by se mohl rozstřílet, Ruíz má pozitivní efekt na mezihru a náhradní brankář Stockdale posledně zase jednou předvedl svůj talent. Stačí už jen nějak naroubovat Dempseyho pěknou bilanci (gólem asistoval u všech čtyř letošních výher Cottagers) na mizernou statistiku obsahující pouhých pět tref mimo domácí stadion (nejmenší počet v lize)...

Marc Tierney s bolavými třísly upadl na marodku, odkud rovnou do základu vyletěl veterán Adam Drury; a rozhodně nezklamal. Manažer Lambert ho i proti Spurs viděl jako "obvykle spolehlivého", takže se nedá očekávat, že jej ne zcela doléčený Tierney nyní v základu opět vystřídá. Na druhý kraj obrany se potom vrací Kyle Naughton.

Bez klíčového ofenzivního tria se nejspíš opět bude muset obejít Martin Jol. Tandem Johnson-Zamora bude na hrotu patrně znovu suplovat Sá, přičemž Duffa může zase zastoupit mladík Frei.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Na rok 2011 budou ve Stoke-on-Trent vzpomínat jako jeden z nejlepších v historii místního fotbalového klubu. Dosáhli na historicky první finále FA Cupu, třetí sezonu v řadě v Premier League udrželi s přehledem a tu čtvrtou zvládají ještě lépe. Jako třešnička na sladkém dortu pak je postup ze skupiny Evropské ligy do jarní vyřazovací části, kde se setkají s Valencií.

Letošní sezona Potters dokonce vychází tak dobře, že pokud neprohrají doma s Wiganem, skončí ji na skvělém osmém místě, což by byl velký počin. Musí tak napravit květnové zaváhání právě s Latics, kteří v nejčerstvějším vzájemném duelu na Britannia Stadium vyhráli 1:0 gólem Rodallegy.

I přes drtivou porážku na Old Trafford z minulého kola přijíždějí Martinezovi svěřenci v povzbuzující formě. Po hrozném začátku se blýská na lepší časy, ze sedmi posledních utkání prohráli jen dvě a obrali o body i Liverpool nebo Chelsea. Pozitivem jest také fakt, že klubu z nezcela fotbalového města nepřibyla žádná čerstvá zranění, naopak Conor Sammon, který dostal v zápase s United červenou kartu, bude moci hrát - odvolání na vedení soutěže se setkalo s úspěchem.

Stoke City po skvostné sérii čtyř výher v řadě dle očekávání prohrálo na stadionu Manchesteru City, na což minulé kolo navázalo pouhou bezgólovou remízou s Aston Villou. Proti Wiganu mu k návratu do dobrých kolejí možná nepomůže trojice Robert Huth, Peter Crouch a Glenn Whelan. Huth má drobný šrám po zmíněném duelu s Villans a o jeho startu se rozhodne až před výkopem, zbylí dva propásli poslední dvě střetnutí a stejně jako německý obránce budou čekat na výsledky fyzických testů.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.50 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Jestli někdo může ohrozit manchesterský dvojblok v čele Premier League, tak právě Tottenham. Ne Liverpool, ne Arsenal, ba ani Chelsea, Spurs mají výtečnou formu a dotahují čelo, co jim síly stačí. Vždyť nepočítaje první dvě kola, která Kohouti absolutně nezvládli právě proti City a United, a přičteme jim možné tři body z dohrávky s Evertonem, je Redknappova squadra silvestrovským lídrem.

Pod drobnohledem bude především Gareth Bale, který minulé kolo proti Norwichi předvedl opět jeden z jeho bájných výkonů, které opěvovali fanoušci po celém světě hlavně po dvojzápase s Interem Milán. Navíc vsítil dva góly a obzvláště ten druhý stál za to. Potvrdil tím mimo jiné i pravidlo, dle nějž Spurs vyhrají, když velšský expres skóruje - stalo se tak již podesáté v řadě. Bale se navíc vrací do rodné země, což se mu v rámci Premier League poštěstí poprvé.

Nebudou to však mít hráči Tottenhamu ve Walesu snadné, Swansea drží prim v inkasovaných gólech na vlastním hřišti - v devíti zápasech dostala jen tři. Jeden ale už v minulém kole proti QPR, který překvapivě nezvládli a vytěžili jen remízu 1:1. Po Spurs pak v dalších týdnech přijede na téměř nedobytné Liberty Stadium i Arsenal a Chelsea, takže pro Swans velká výzva.

Bude to první vzájemné střetnutí po dvaceti letech, kdy v rámci ligového poháru v říjnu 1991 Tottenham vyhrál doma 5:1. Poslední měření sil ve Walesu skončilo výhrou domácích 1:0 o dva týdny dříve. Lze očekávat zajímavé klání, už jen z pohledu toho, jak se hvězdami nabitá ofenziva Tottenhamu popere s nejnedobytnější domácí tvrzí v lize v čele se skvělým brankářem Vormem.

V ní se zřejmě objeví Sandro, který opět nahradí zraněného Lennona. Napravo se v útočné vazbě postaví Van der Vaart a brazilský záložník se postaví do středu k Parkerovi a Modrićovi. Mimo hru jsou také stopeři King, Dawson a asi i Bassong. Důvěru tak znovu dostanou Gallas s Kaboulem. Nezahraje si asi ani Pavljučenko, naopak fit se zdá být Defoe.

To domácí tolik starostí nemají, jen Angel Rangel si obnovil zranění v kotníku a bude čekat na výsledky testů. Stevena Caulkera, který je v klubu na hostování právě z Tottenhamu a nesmí tak nastoupit, nahradí v sestavě zřejmě Garry Monk.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.70 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Newcastle United  (pátek 20:45)
Papírově velmi kvalitní předehrávku dalšího kola Premier League nám nabízí předposlední tohoto kalendářního roku. V jejím rámci se totiž znovunastartovaný Newcastle, jenž po sedmi zápasech bez výhry poměrně přesvědčivě vyloupil Bolton, se znovu přibrzděným Liverpoolem, který posledně už podruhé za sebou pálil, co se dalo. Teoreticky proti sobě tedy nestanou žádné rozjeté rychlíky; o to spíše se však lze na tento duel těšit.

Přitom k takovému tápání ani jeden z celků po úvodních kolech neměl být předurčen. Newcastle dlouho držel s neporazitelností, aby ji po jedné prohře s ManCity v mžiku vyměnil rovnou za neschopnost vrátit se na vítěznou vlnu. Liverpool zase nedokáže těžit z potenciálu Downinga, kterého provází mimořádná smůla, Suáreze, jenž má z celé ligy vůbec nejhorší procento proměněných šancí (7%), a už vůbec ne Carrolla. K tomu zde do šedého ligového průměru zapadli Adam s Hendersonem, takže se nakonec jako na smilování čekalo na návrat Stevena Gerrarda, který se přeci jen uskutečnil už v minulém kole.

Newcastle pro změnu Andyho Carrolla po kratším hledání nahradil, čímž pozvedl kdysi neproduktivní útok: Demba Ba letos patří k nejspolehlivějším střelcům soutěže, což koneckonců potvrdil další, již čtrnáctou trefou do sítě Boltonu. Horší je to však s defenzívou, kterou rozhodilo náhlé zranění kompletní stoperské dvojice - záhy se inkasovaly tři góly od Chelsea a dokonce čtyři od Norwiche. S Coloccinim se pak během tří utkání od jeho návratu dvakrát udrželo čisté konto, takže se přirozeně v Newcastlu opět doufá v lepší zítřky.

Kromě toho, že obě mužstva zuřivě hledají rovnováhu a dalším krůčkem pro ně má být i tento vzájemný zápas, slibuje atraktivní podívanou právě i bilance minulých střetnutí Newcastlu s Liverpoolem. Vlastně zrovna tato dvojice celků mezi sebou odehrála mnoho až památných duelů. Před 15 lety na Anfieldu se kupříkladu zrodil výsledek 4:3 - ten se přitom opakoval na stejném místě i rok poté. Alan Pardew se pak vrátil do funkce manažera prvoligového mančaftu výhrou právě nad Liverpoolem: před 12 měsíci doma jeho Straky triumfovaly 3:1 (Carroll v tomto utkání zářil a přidal onu poslední třetí trefu). Zatímco zpátky v Liverpoolu Magpies nedokázaly vstřelit branku rovných sedm let a teď tu třikrát v řadě padly jasným poměrem 0:3.

Jestli je něco takového zase možné, to se momentálně stěží odhaduje. Reds mají zatím impotentnější ofenzívu než tragická dvojice Bolton-Blackburn, jenže její útok nyní prodělá zásadní změnu. Suárez se rozhodl pospíšit si s nástupem trestu - respektive si vztyčeným prostředníčkem zadělal na nový, jednozápasový -, takže teď Dalglish patrně rovnou od začátku vsadí na Andyho Carrolla. Jeho bilance čtyř branek ve 23 duelech prozatím nebudí bůhvíjaký respekt; ovšem kdy jindy prolomit mizérii než během střetnutí s klubem, který si vás dlouho "zbytečně" hýčkal?

S návratem Stevena Gerrarda už na marodce Liverpoolu zbývá jediná osoba; Lucas Leiva si tam ale pobude až do června příštího roku. To seznam stračích lazarů je poněkud delší. Menší pomoc lékařů si nedávno vyžádal dokonce i Ba, na 80% procent ale prověří i pevnou obranu Reds. Po odpykání stopky bude Pardewovi k dispozici Gosling a zdravý je už také Santon.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 4.10 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City18143153:1545
2.Manchester United18143147:1445
3.Tottenham Hotspur17122334:1938
4.Chelsea FC18104436:2134
5.Arsenal FC18103534:2633
6.Liverpool FC1887321:1431
7.Newcastle United1886425:2230
8.Stoke City1874718:2825
9.West Bromwich Albion1864819:2622
10.Everton FC1763818:2021
11.Norwich City1856727:3321
12.Aston Villa1848619:2320
13.Fulham FC1847719:2419
14.Swansea City1847717:2219
15.Sunderland AFC1846822:2218
16.Queen's Park Rangers1845918:3217
17.Wolverhampton Wanderers18441020:3316
18.Wigan Athletic18351015:3514
19.Bolton Wanderers18401422:4112
20.Blackburn Rovers18251125:3911

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2889)

Přidat komentář
cristiano.K.

1. pro dnešní vítězství LFC, gol vstřelí Andy Carroll

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

když nepřijde zase ožralej na zápas, tak možná i jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposled přišel ožralej na zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To si Newcastle nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

tak dnes musime vyhrat!!! YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra musí Arsenal vyhrát ale bude to mít těžké když Queen's Park Rangers trápily aji Chelsea tak to bude další remíza tipuju 1:1 ale nejlepší by bylo vítěstvý pro Arsenal to je jasné ale bude to ta remíza

Reagovat
niflheim

Magpies

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza jak vyšitá...

Reagovat
niflheim

Na druhou stranu když si člověk projde předchozí remízové zápasy, tak tam měli šancí a šancí a holt tam brankář se štěstím vychytal. Mám takový blbý pocit, že právě dneska se to zlomí

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by si mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu moc nevěřím. Očekávám stejný trápení v koncovce jako celou tuhle sezonu. Mít střelce letos, tak se pohybujem kolem spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím co sis tímhle smajlíkem chtěl dokázat. Buď neumíš reagovat a "lol" mělo patřit jinam, nebo si chtěl začít vlnu smějících se smajlů, což by ukázalo, že jsem napsal uplnou blbost. A nebo jsi prostě uplnej trotl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu pri zadne z tech remiz proti nim nestal tak kvalitni golman

Reagovat
smazaný uživatel

Hart city taky podržel dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne to porad plati

Reagovat
Bayern +

Tak to jim je hovno platy, kdyz proti nim chyta i takovy Bunn jako Cech v dobe nejvetsi slavy.

Reagovat
Bayern +

*platny

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim to bude remiza, Demba tam jednoho gola soupne a LFC vic jak 1 gol pri jejich potenci neda.Takze 1:1 zni celkem rozumne.Navic NU nejsou zadni nazdarci a nemyslim si ze bude mit LFC tolik sanci jako proti jinym souperum.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Když nebude hrát Adam tak snad už konečně zabodujem za tři body 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

mozno keby nehral aj Kuyt

Reagovat
EL Gringo

a este dakdo povedzte keby nehral Henderson nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Kenny posle? Adam, SG, Hendo - Downing, Carroll, Bellamy?

Reagovat
smazaný uživatel

Steven nebude hrat asi od zaciatku a Adam by si mohol dat pauzu, lebo uz ma sere, ale ten bude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to se tesim na Spearinga a bodovy zisk

Reagovat
smazaný uživatel

nezakřikni toooo

Reagovat
EL Gringo

adam mal daco s kolenom po zapase

Reagovat
fantomas

SG zas začne na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

“I had very good moments there … They have amazing fans, it is an amazing city. I still love Newcastle and will do all my life. But I play for Liverpool now and I want three points because it is important that we get them.”

“I hope the fans understand why I moved. I gave everything for Newcastle, I always gave 100% and nobody can say any different. I played in the Championship after they got relegated. I wanted to stay and help because I was part of the reason that we dropped out of the division.”

“But an opportunity to play for Liverpool came along and I couldn’t refuse it. We are one of the best teams in Europe. You cannot say no when a team like Liverpool comes for you.”

“They sold a lot of players … when you sell a lot of players, normally the team drops a little bit but they are doing really well. Demba Ba has come in and is on fire this season. They are doing really well and I am happy for them.”

Reagovat
j_mrazik

Měl bys být rád. Demba > Caroll.

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique > jakejkoli jinej levej bek, ackoli Santon vypada hodne nadejne

Reagovat
smazaný uživatel

Santon se v brzké době přesune doprava

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim. Simpson je spolehlivejsi bek nez Taylor a neverim, ze prijde do tymu dalsi levej bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson se do prodloužení nehrne takže v léte očekávám jeho odchod (pokud by se situace nezměnila) jak moc realně vidíš příchod Pieterse / Cissokha / ??

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson uz prodlouzil, je to tak tyden

Reagovat
smazaný uživatel

fajn uniklo mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak prichod Pieterse moc realny neni, v PSV prodlouzil smlouvu, a Cissokho je podle me jen story vymyslena v mediich, v nasledujicich dvou prestupnich obdobich ani prichod full-backu necekam, priorita bude stoper a utocnik, pak az pripadne kridlo (odchazi Lovenkrands a Marveaux bude casto zraneny) a beci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pieters je i dlouhodobě zraněný, Cissokha jsem nikdy moc nechtěl, Vertoghena chci jako nikoho jiného, a z těch forwardů favorita nemám. Největší slabinu vidím na křídlech, to už jsem dríve psal

Reagovat
smazaný uživatel

Vertoghena bych bral taky, ale jinak nema moc cenu se bavit o posilach. Jednak zname Ashleyho, a jednak do te doby bude LFC nabizet za Tioteho, Spurs za Krula, pul Evropy za Dembu, druha pulka za Cabayeho, u Cola taky muzeme cekat starosti, ma 1,5 roku do konce smlouvy a vysokej plat, muze se realne stat, ze odejde nekam jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

tady se bude lamat chleb, jestli se dokážeme konkurovat, a taky jestli Ashleyho zajímá i něco jineho nez jen vlastní profit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fuj. Takhle střízlivej pohled na věc se mi vůbec nelíbi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

To by mě zajímalo...považujete vy dva Marveauxe za povedenej nákup?

Reagovat
smazaný uživatel

je skleněný, a pokud si v takovémto souboji utrhne třislo, no nevím nevím. V noze to určitě má

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu dávám čas. Přišel zadarmo, tak má prostor se vykurýrovat a ukázat, že zbytečnej nebyl. Kdyby byl zdravej, hraje základ, to se nebojím.

Kdyby stál spoustu peněz, tak by byl hodně nepodařenej nákup, ale takhle s hodnocením počkám. (i proto, že mám pro něj slabost, z toho co odehrál vypadal náramně)

Reagovat
fantomas

Ok, já ho ještě neviděl právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je jeste brzo, kazdopadne hrac je to dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Neprijde nikdo. Na levyho beka je tam Santon.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se mi moc líbil, když hrál tak imho mezi top 3 na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, co s nim udela zapas, kde bude muset hrat i dozadu

Reagovat
fantomas

Dneska bude?

Reagovat
smazaný uživatel

out až do března

Reagovat
smazaný uživatel

sry spletl jsem si to s Marveauxem

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by. Ryan zahrál výborně proti Boltonu, ale snad dostane Santon přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zranenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja naposledy cetl, ze on i Demba jsou pripraveni?

Reagovat
fantomas

Už by měl bejt fit podle nejčerstvějšího infa. Jen malej otazník.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ale stejne cekam Ryana

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám! Moje fanta ho potřebuje. A nejlíp podobný výkon jako posledně!

Reagovat
EL Gringo

Enrique je phan!

Reagovat
Arbiter

takže nakonec si ten přestup Carroll "vydupal"

Reagovat
Arbiter

aha, takže to je od Enriqeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak jsem to tam zapomnel...

Reagovat
fantomas

Nevim, jak to někdo nemohl poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vsechny - je to o Enriquem. U Carrolla bych nedaval ten smailik na konci... navic to vyjadreni je na nej moc inteligentni.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kurz na straky je smesny!!! remiza 1:1 nebo vyhra Newcastlu 1:2

Reagovat
ďuriLFC

Dneska bez Luisa,bojim sa že dokým nepride na plac Stieve tak to bude hnusná nakopavana Každopadne verim v aspoň 1:0 ..ynwa !

Reagovat
smazaný uživatel

Na anfield si letos pro bod přijely i slabší kalibry. Krulátor se snad předvede v nejlepším možném světle a Carroll si v mizérii rozrazí čelo o břevno...

Reagovat
eder

Není nad ušlechtilé novoroční přání. Přej a bude ti přáno...

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji Newcastelu v tomhle případě. Hráčům co bodnou klubu takovým způsobem kudlu do zad, nepřeju ze zásady.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych se mohl rozmyslet, jestli budu psát spisovně nebo tou svojí hatmatilkou.

Reagovat
eder

Ta kudla do zad je diskutabilní. Pokud si dobře vzpomínám, Carroll přestupovat nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude líp vědět místní Toon army. Vím že Andy pak prohlašoval něco v tomhle smyslu a že ho popostrčilo vedení. Ani bych se ale nedivil, ta pálka byla strašlivá

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique ani Carroll ale klubu kudlu do zad nepichli

Reagovat
smazaný uživatel

No u Joseho se da polemizovat.. vyhlasoval, ze novou smlouvu podepise, az bude jista zachrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nekolikrat rikal, ze chce jit vys, a rikal to asi pul roku dopredu, ty reci o smlouve byly jen na uklidneni situace. Ja s jeho odchodem pocital dlouho dopredu, pichnuti kudly do zad si predstavuju trochu jinak

Reagovat
tomasinho

Právě dneska se to zlomí, cítím to v kostech, smůla nás musí někdy opustit, selhali jsme proti slabým týmům, proti lepšímu vyhrajeme. Andy rozhodne.

Reagovat
j_mrazik

Já to říkal, že fandíš primárně Liverpoolu.

Reagovat
tomasinho

A komu jinému bych měl fandit? Sis mě spletl s někým ne?

Reagovat
kiwwi

vsak fandis aj Manchestru United

Reagovat
tomasinho

Klesáš.

Reagovat
kiwwi

nezahovaraj

Reagovat
smazaný uživatel

sry,ale Andy se uz podle me v Poolu neprobudi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

One Michael Dawson!

There's only one Michael Dawson!

One Michael Dawson!

There's only one Michael Dawson!

Reagovat
j_mrazik

Creative chickens...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi zas který mrazík? Doufám že gooneří...až budete umět udělat pořádný bugr i jednoduchým chantem na oblíbeného hráče tak se můžete ozývat. A pokud je ta vaše kreativita to co jste spívali adebayorovi tak to potěš koště...

Reagovat
Counter

Nene, co jste vy zpívali Adebayorovi :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě slabý odvar...

Reagovat
smazaný uživatel

"Yido, Yido" je nahodou vtipny

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

*zpívali

Reagovat
j_mrazik

Jo, fandím Arsenalu, ale nejvíc se mi líbilo, když se na Old Trafford ozvalo hromové "Ruuuuud".

Reagovat
kiwwi

to bolo dost dobre

Reagovat
herbage

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne

Reagovat
CubONE

Demba dnes ide na hetrik!

Reagovat
smazaný uživatel

kez by

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=e0359qjlHGA

On a Král vzadu. Och jaj těším se velmi!

Reagovat
smazaný uživatel

stoperi,kteri nas vynesou na vysluni

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se trochu škodolibě těšit, až zas spadnete na držku

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to asi dřív nebo později přijde, ale teď nás nech si to užít naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Užívejte, dlouho to trvat nebude (jo trochu závidím, ale ten hype je přehnanej)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, stačí se podívat kolik je tu nových kohoutů. Ale to je si myslím vcelku přirozený jev. A pokud opravdu zase spadneme na hubu (což díky skvělému Dr. Levymu vůbec nemusí zas tak rychle nastat) tak to buď opadne a nebo bude mít tenhle skvělý klub spoustu nových fans, což není nikdy na škodu...

Reagovat
smazaný uživatel

s Dawsonem je nase obrana o level dal...

Reagovat
smazaný uživatel

A to popírám, nováčku?

Reagovat
smazaný uživatel

prej novacku dobre no

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi prostě nejlepší, Lešku...

Reagovat
j_mrazik

Lešek Semelka.

Reagovat
smazaný uživatel

To rikas ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to zpíval...

Reagovat
kiwwi

po Vidic - Rio je to najlepsia stoperska dvojica v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jsou tyhle dvojice jenom potenciální

Reagovat
kiwwi

njn

Reagovat
smazaný uživatel

ty aby si jednou nepropagoval tu svojií cervenou luzu

Reagovat
kiwwi

to mala byt pochvala ty luza

Reagovat
smazaný uživatel

sry Kiwwi nevidel jsem to PO ...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

OT: http://is.gd/NYJE60

Sympaťák až za roh.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

To je žumpa

Reagovat
kiwwi

scouseri

Reagovat
herbage

Gignac nejspíš do Fulhamu - tady jsme my i Newcastle zaváhali

Reagovat
smazaný uživatel

Jol

Reagovat
herbage

Zamora, Johnson, Ruiz, Dembele, Gignac, Duff, Dempsey - nevím, jak to chce poskládat

Reagovat
smazaný uživatel

4-0-6

Reagovat
Counter

+ ještě Sa, Frei nebo Kasami :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Sa je špatný

Reagovat
fantomas

Vždyť po příchodu ze směšný portugalský ligy odehrál v lize směšných 194 minut. Trošku času na aklimatizaci by si asi zasloužil..

Reagovat
smazaný uživatel

Neprisel mi uplne marny, navic je tu chvilku.

Reagovat
vodka

no, se Zamorou si ideálně nerozumí, Duff po sezoně končí, Ruiz, Dembele, Dempsey, Frei jsou záložníci...

já tipuju, že Zamora půjde a na hrot mu zbydou 3 hráči - Gignac, Johnson, který je skleněný a Sá, který zatím odehrál jenom EL a proti CFC nedokázal vepředu podržet míč, což je pro FFC docela klíčová vlastnost pro hrot...

Reagovat
kiwwi

na nic lepsie nema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Omg. Na co jako potřebuje dalšího útočníka?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

To se jako vážně divíš?

Reagovat
kiwwi

mozno som ta nepochopil...kto ako podla teba nepotrebuje dalsieho utocnika...ale to je jedno, pretoze ho potrebuje aj Fulham, aj Arsenal aj Newcastle

Reagovat
fantomas

No Fulham samozřejmě. V základu hrajou na tři; Gignac je z těch tří postů použitelnej na jednom jedinym - a právě tam mu přímo konkurujou Johnson se Zamorou, přičemž minimálně Bobby "musí" hrát vždycky, když je náhodou zdravej...

Reagovat
herbage

nevím, spíš omlazuje kádr a využívá toho, že se ho chce OM zbavit a bude tak levný. Škoda, že nejde ke strakám, jejich francouzský projekt se mi líbí

Reagovat
fantomas

Na omlazení si tam už přitáh Freie i Kasamiho, kteří se nejevěj vůbec špatně. Úplně zbytečný to je.

Reagovat
herbage

tak ještě to není hotové

Reagovat
fantomas

Si myslim, že to ani nedotáhnou..

Reagovat
smazaný uživatel

O Zamoru je zajem, tak mozna proto

Reagovat
fantomas

Potom chudák Andy...Sá by ho krýt taky zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele, Ruiz i Dempsey hraji ze zalohy, maximalne jeden z nich se vzdycky vytahne k utocnikovi, kterym muze byt Gignac nebo Andy, to neni zas tak nesmyslny a preplacany. Pocitam s tim, ze pokud privede utocnika, tak to znamena, ze pusti Zamoru.

Reagovat
fantomas

Však jo. Teď maj vyloženě na hrot Zamoru, Johnsona a Sá...dva etablovaný borce, jednoho novýho, co se potřebuje aklimatizovat a uplně marně nevypadá. Ty tam fakt vidíš nutnost posilovat? I kdyby měl odejít Zamora, nemyslim si, že je hned potřeba odstřelit hráče se slušnou formou..

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostou nutnost ne, ale Andyho zdravi je chatrny a navic to neni v poslednich letech uplne nejspolehlivejsi strelec, po tech zranenich se logicky spatne vraci do formy

Reagovat
fantomas

Letos tak právě i docela vypadal. A já mu to podruhý hrozně přeju, aby někoho výrazně táhl..

Reagovat
smazaný uživatel

To ja mu taky hodne preju

Reagovat
kiwwi

odkial je zaujem o Bobbyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem cetl o zajmu Villy, WHU, Evertonu, QPR a Sunderlandu, neco z toho musi byt pravda

Reagovat
fantomas

Všude by si pohoršil.

Reagovat
smazaný uživatel

V Evertonu ne

Reagovat
fantomas

To je otázka. Na druhou stranu by právě on zalepil tu jedinou fatální mezeru no..

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill na lavicku (hraje blbe) a utok Bobby-Saha

Reagovat
fantomas

Hm hm...Timmy to potřebuje prolomit, žádný takový.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to dřevák

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Proti silnějším soupeřům se nám daří víc. A po těch trapných remízáach musíme koněčně zabrat. Viděl bych to na hubenou výhru, Dneska by mohl nastoupit Bellamy, který minule odpočíval. Nebude hrát Luis v tom vidím menší plus. Jeho neschopnost střelit gol je neuvěřitelná. V posledních zápasech mě akorat neskutečně sral. Carroll by se mohl proti svému bývalému klubu hecnout a mohlo by mu to tam spadnout. Hlavně to chce klid a neposrat se, když neproměníme nějakou tutovku .

Reagovat
Erdovec

Reagovat
kiwwi

Fergie potvrdil, ze idu predlzit kontrakt s Berbom

Reagovat
herbage

a bude mít ve smlouvě, že dostane na střídačce polstrovanou sedačku?

Reagovat
kiwwi

staraj sa o vase Chamakhy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tá Chamakha? alebo si sa sčechčil?

Reagovat
kiwwi

nie som si isty pohlavim toho individua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší náhradník PL... Mohl by někam jinam, kde by táhl celej tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba k vám

Reagovat
smazaný uživatel

To neklapne... Ale v MU je ho škoda...

Reagovat
kiwwi

on este toho priestoru dostane, o to sa nebojim

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

co mas na srdci?

Reagovat
Arbiter

Prostor moc nedostává, pochybuju, že by se to najednou mělo změnit...

Reagovat
kiwwi

tak pochybuj

Reagovat
smazaný uživatel

Marnivý člověk ten Kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že ne, ale potřebovali byste ho jako sůl. Jemu by to taky prospělo a mohl by Everton potáhnout zase o kousek výš. To že u vás nejsou prachy je bohužel fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra ta obrana zase nevyzera nejak extra..

Reagovat
Arbiter

jsi nenažranec

Reagovat
kiwwi

coze to? som nenazrany pretoze som rad, ked si udrzime NASHO hraca?

Reagovat
Arbiter

Hráče, který si zaslouží hrát základ, ale u vás bude leštit lavičku. Ano, jsi nenažranec

Reagovat
kiwwi

som mozno sebec, ale nie nenazranec

Reagovat
Arbiter

prašť jako uhoď

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses cim dal vic mimo

Reagovat
niflheim

Zamysli se konečně nad sebou.

Reagovat
r.mrazik

ted jeste Ravel a Pogba...

Reagovat
kiwwi

jj, ale po poslednom vyjadreni fergieho sa neobavam

http://www.devilpage.cz/2011/12/29/sir-alex-nie-som-v-rozpakoch/

Reagovat
Arbiter

Mancini tvrdí, že s Bridgem mluví: "Bridge said I don't speak to him. That is not true.

"I told Wayne two years ago he was not part of our plans and if he wanted to find a good solution he should go somewhere else."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

11:37 BBC: Chelsea dohodla příchod Cahilla

Přestup obránce Garyho Cahilla z Boltonu do Chelsea je na spadnutí - oba kluby se podle BBC už domluvily na přestupové sumě.

1.1. bude u nás

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

nezaviď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, jestli zrovna on vám má tahat trn z paty... I když jako 3-4 stoper asi fajn... Nevíš, kolik bude tak přibližně brát?

Reagovat
Arbiter

To se zatím neví... Ale žádnou velkou pálku na plat opravdu nečekám. Otázkou je, kolik bere v Boltonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls ho letos?

Já nevěřím tomu, že by se vedle tragický obrany CFC měl nějak zázračně najednou zlepšit... Asi půjde s lepšíma spoluhráčema nahoru, ale nějak mu nevěřím... Přes Terryho se nedostane a s Luizem se taky musí počítat...

Reagovat
kiwwi

vsak ale to nema byt ziaden zazrak ktory dvihne obranu...je to slusna alternativa za malo penazi

Reagovat
smazaný uživatel

Však proto píšu, že si nemyslím, že by jim měl tahat trn z paty... A že ho tam mají, je snad jasný...

Reagovat
Arbiter

Bude se s Luizem točit, je to potřeba, Luiz všechny zápasy neodehraje. Cahill bude 2-3 stoper, stejně tak Luiz...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s těma vemenama co tam má k sobě, se od něj nedají očekávat zázraky. Luize strčí do kapsy jak šrajtofli...Určitě obrovská posila za směšný peníz, o tom jsem přesvědčen.

Reagovat
smazaný uživatel

Necháme se překvapit

Reagovat
Arbiter

Ač má Luiz mezery, nemyslím si, že by byl o tolik horší než Cahill. Dozadu je horší, dopředu rozhodně ne. Navíc je univerzálnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu je zatím hrozný, což se samozřejmě může změnit. Rozumné by mi přišlo nasazovat Cahilla proti silnějším a Luize proti slabším soupeřům. Těžko říct jak se u vás chytne, ale já mu věřím. Navíc teď ta konkurence v CFC není na stoperu bůhvíjaká...

Reagovat
fantomas

Dopředu rozhodně ne. No pokud si od stopera představuješ dopředu suplování ofenzivního přínosu DM (a potom nestíhání dozadu), potom asi ne. Ale jinak má Cahill rozehrávku úžasnou, v tom se Luizovi téměř vyrovná. Určitě musí hrát vedle Terryho základ - i jen kvůli reprezentaci a Euru.

Reagovat
Arbiter

budou se hodně točit...

Reagovat
fantomas

No přesto by víc měl hrát Cahill..

Reagovat
Arbiter

Jen kvůli repre? Pokud bude lepší Luiz, bude pro Chelsea lepší, když bude nastupovat více on, pokud bude lepší Cahill, bude pro Chelsea lepší, když bude nastupovat Gary. Na repre sere pes...

Reagovat
fantomas

Jistěže ne "jen".. Cahill totiž bude lepší, právě i proto, že se s Terrym už zná s repre, a očividně líp než Luiz z klubu zatim..

Reagovat
vitasrp

Luize proste do kapsy ani nahodou nestrci, to je hrac s mnohem vetsim potencialem, nez ma Cahill.. Ale jako 3-4stoper to bude idealni alternativa, slusna kvalita za malo penez..

Navic je tu i dalsi faktor - Cahill je homegrown, kterych mame malo, takze se tim vlastne odevre dalsi misto v kadru pro pripadnou posilu ze zahranici...

Reagovat
smazaný uživatel

S potencialem mozna, s vykonama ani nahodou

Reagovat
fantomas

Potenciálem lepši možná tak pro nákou španělskou ligu, ne pro anglickou..

Reagovat
vitasrp

3-4 je kravina, to jsem prehnal, Ianovic se zabydli vpravo a stopera by hral v pripade nejvetsi nouze.. Takze Cahill bude prvnim nahradnikem do stredu obrany, zahraje si dos, ale ze by dlouhoodobe vykopl Luize, tomu neverim..

Reagovat
kiwwi

David Luiz looked like he was being controlled by a ten year old on a Playstation

Reagovat
vitasrp

Vim, ze si na nej Neville otevrel hubu, a dokonce v tu chvili mel i pravdu, kdyz Luiz zacal na vapne klickovat mezi utocniky..

Kazdopadne je zvlastni, ze letos na stoperovi do prosince hrali spatne snad vsichni - Terry, Ivanovic, Alex i Luiz.. Ale v podstate jedinej David to dostaval poradne sezrat v mediich..

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ho tahne ke dnu ta silena obrana Boltonu, vis sam dobre, ze jeden hrac nic nezachrani a i Vidic by mezi nima vypadal jako neschopnej. Cahill neni z formy, jen je na vsechno sam, pokud dostane sanci od zacatku v Chelsea, myslim, ze Luize uz do obrany nepusti, protoze Gary je daleko lepsi a platnejsi obrance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A já to tu můžu psát třeba do zbláznění..

Reagovat
kiwwi

no konecne to niekto napisal

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Loni mel formu, ale letos ne ze ho potapi spoluhraci z obrany, on se taky hodne pricinil k tem spatnym vysledkum. Jsem na nej zvedavy v novem prostredi,

Reagovat
Arbiter

a jinak si myslím, že vedle Terryho poroste a bude skvělý

Reagovat
niflheim

Overrated.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 7 mega? Pořád tam bude jejich druhý nejlepší stoper...

Reagovat
niflheim

Končí mu smlouva na konci sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Scotty Parker měl svou cenu taky tak nízko protože kladiváři spadli, VdV protože v Realu nehrál, Adebayor má tak nízko klauzuli protože je nepotřebný... to z toho ale nedělá míň povedené kaufy a Cahill rozhodně není přeceňovaný.

Reagovat
Arbiter

přesto je za skvělou cenu...

Reagovat
vladis271

Reagovat
j_mrazik

Čekal jsem, že Boas bude chtít nějakýho rychlýho stopera, aby mohl hrát s vysunutou obranou. Cahill mi tam moc nepasuje.

Reagovat
vladis271

ten dá vašej obrane nový rozmer.

Reagovat
M0rb1D4S

Za tu cenu solidní kup.. A je jedno, že mu končila smlouva, je to Angličan v nejlepších letech

Reagovat
herbage

tohle AW moc nedal, ale uvidíme, jak se povede u vás

Reagovat
j_mrazik

Za Merdasuckera by byl ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty vaše přezdívky...

Reagovat
j_mrazik

Ok, beru zpátky.

No, prostě Per mě neoslnil. Jakmile vidím, že před ním skočil balon a jde do souboje, tak je mi nevolno.

Reagovat
Counter

Tebe neoslnil ani letošní van Persie, takže mě to ani nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - Newcastle (pár poznámek)

V posl 12 ligových zápasů Liverpoolu byl pouze jednou over 2,5 když Liverpool překvapil na Stam. Bridge 2:1, navíc ještě golem v závěru (G. Johnson 87.) Jinak je to samé 1:0, 2:0 nebo 0:0 Straky se potřebujou chytnout vítěz. sérií, ale dnes se od nich nedá čekat nějakej hurá fotbal. Budou hrát zezadu a zkoušet hrozit z brejků. At to beru zleva, zprava vychází mi under jak vyšitej !

Pinny (-2.5) 1.87

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Pardewem se hurá fotbal hrál jen zápas proti Liverpoolu (3:1), kdy ještě neměl čas s týmem cokoli udělat.

Reagovat
Maresma

Ja dal prvni polocas 0-0, kurs 3

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Berbatova mimo ManU

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si udělat patent na " "

Reagovat
kiwwi

od toho tu ten smajlik je, aby sa v reakciach na take kraviny pouzival

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja viem ze ho velmi chces pouzit, ale teraz sa to fakt nehodilo

Reagovat
Bayern +

v BL

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro nedělní výhru Sunderlandu nad Citizens!

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Fanoušci severských klubů na sebe nemají potřebu plivat, jen se občas trochu popíchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Elfové se taky spojili s trpaslíky proti Mordoru.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

No moc se nečerti, Lads potřebují podporu, když jim bude chybět půlka obrany.

Reagovat
Bayern +

Samozrejme, ze jste z techto dvou o parnik sympatictejsi, ne-li letos v PL pro me nejsympatictejsi, ale kdyz zvazim kolik je tady hateru Citizens a fakt, ze titul urcite zustane v Manchesteru, mi to ted prijde nerozhodny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že práve pri absencii Suáreza sa tie góly začnú dávať. Ak tam šupneme aspoň 50 % z toho, čo si vytvoríme, verím, že to bude pohodlná výhra..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli někdo konečně najde Carrolla víc než jedním dobrým centrem za zápas, tak se tomu dá i věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že je zraněnej Tayls.. ten by si Andyho vychutnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll dostáva práveže v zápasoch dostatočný počet centrov..Ide skôr o to, že ta hra nie je prispôsobená dostatočne na to, aby mu to vyhovovalo ako v Newcastli..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo centry lítaj, ale rozhodně ne jemu na hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo respektive, občas to na té hlavě skončí, ale hrozně málokdy mu ten centr někdo dá natolik přesně aby to mohl pořádně "zabít". Většinu jich dostane někam za sebe, přímo na sebe, takže se musí zastavit, moc nízko takže to před ním vyžere stoper atp. prostě těch opravdu použitelných centrů je hrozně málo...

Reagovat
smazaný uživatel

ako píšeš "lítaj" ale do hlavičkových súbojov, ktoré Andy nevyhráva tak, ako v predošlom pôsobisku...keď si spomeniem ešte na zápas v Brage, tak tam Carroll vyhral snáď všetko, čo mohol.. Už to zďaleka nie je to, čo bývalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidět, že to s ním všechno asi trochu zamávalo. No pokud se nechytne během horseface-ova banu, tak už to bude divočina...

Reagovat
smazaný uživatel

No nečudujem sa ti.. Ja by som sa tiež smial.. Nastreliť za 19 kôl 17 tyčiek (najviac z celej ligy zpomedzi mužstiev) mať najväčšie pecento vytvorených šancí, no zároveň najhoršie premenených, je už fakt na smiech..

Reagovat
kiwwi

co je to "najväčšie pecento vytvorených šancí"

Reagovat
papos182

No bylo by opravdu zajimave, kdyby se vyhravalo velkym rozdilem prave bez Suareze.

Reagovat
blade115

Jasná remíza. 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Willo o Ben Arfovi:

“He’s just about impossible to train against,” “You just have to drop off if you can because if you get too close to him, he’ll embarrass you.”

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

MOTM Krul strely 25-5 stav 1:1....kazde kolo tvrdime ze sa to uz musi prelomit ale u nas to bude bieda do takej 60. minuty, ked nastupi steve. Verim ale predsa len ze tu vyhru urveme a andy by sa mohol presadit v poslednomzapase jak dosiel steve tak hral fakt dobre mohol dat ludne zo dva goly ale nestalo sa.Teraz navyse bude mat podporu dvoch kridel bellamyho a stewa cize podporu ma. NAvyse myslim ze by sme to mohli zvladnut aj bez luisa, chlsea v CC sme porazii aj bez neho takze ideme a tento zapas uz musime prelomit! YNWA

Reagovat
Bayern +

300. pro titul Citizens

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

Kdokoliv jiný než United

Reagovat
r.mrazik

divny...

Reagovat
kiwwi

haters gonna hate

Reagovat
smazaný uživatel

je už Jones ready na zítra ??

Reagovat
smazaný uživatel

mňa by skôr zaujímalo, či sa aspoň tuší, kto bude chytať.

Reagovat
kiwwi

tak toto bude este zaujimave...Anders zo 6 zapasov 5x clean sheet

Reagovat
smazaný uživatel

hej, no. Ale koho tipuješ na zajtra do brány? Dal som tam De Geu tak logicky, keďže už 2 zápasy sedel.

Reagovat
kiwwi

podla mna pojde David

Reagovat
kiwwi

jop

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem pro menší zlo

Reagovat
smazaný uživatel

viděl bych to na remízku

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jelavić možná míří do QPR, tak doufám že se prosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, jedině dobře. Bál jsem se, že by skončil u nás, nějaká spekulace tam byla. To bych snad bral i radši toho Benta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně bude záležet, jak si sedne s ,,dědkem" Helgusonem, ten se teď rozjel, doufám že nedopuje Tipuju, že bude hrát na hrotu s Mackiem, to je takovej skrček, Jelavić je naopak docela věž. Helguson bude na střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrol by už mohol Suarezovi ukazat jak sa hrá na hrote ...a vytlačiť ho na pravú zálohu smrada simulantského

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Kdo?

Reagovat
minoLFC

ak nebude v základe Belllamy alebo Gerrard, tak pozerám až druhý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard podle Dalglishe v základu nenastoupí, tak snad jen nemlží.

Reagovat
chowas

na základ to ešte nebude... chcel by som zálohu Bellamy-Hendo-Adam-Jonjo-Downing a pred nimi Andy, ale očakávam základ po treste u Spearinga a nejak tuším základ aj pre Dirka

Reagovat
Maresma

Dneska cekam vyhru, snad promolomime streleckou smulu.

Mohl by dostat sanci Eccleston.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Oldhamu si kopne. Proti NUFC rozhodně ne.

Reagovat
Maresma

Vsak v 70. minute kdy budem vest 3-0 by mohl prit.

Reagovat
minoLFC

zabudni...

Reagovat
Maresma

Ja vim, ze je to nerealne, ale chtel bych ho videt.

Reagovat
smazaný uživatel

radsej keby ju dostal Shelvey

Reagovat
smazaný uživatel

Nad ním Andy, následne by ho vystriedal Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se na tom podhrotu líbil i Maxi. Hlavně at tam není Dirk.

Reagovat
tomasinho

Dneska bohužel bude hrát myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se toho bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to strasne, sledovat takeho skveleho hraca ku konci kariery a priat si aby nehral

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě už na to nemá přál bych mu aby přestoupil někam kde by byl tahounem mužstva

Reagovat
chowas

, kiež by bol taký stav aby stačilo aby Stevie došiel len na 5 mins

Reagovat
smazaný uživatel

halvně ne v sestavě Dirk a Spearing nejradši bych to viděl takhle Reina-Johnson-Skrtel-Agger-Enrique-Downing-Adam-Hendo-Bellamy-Maxi-Carroll

Reagovat
Maresma

Bellamy, Adam, Hendo, Maxi - Jonjo - Andy

Reagovat
Maresma

Kdyby byl Steve 100% fit, tak bych nechal sedet Adama.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing prostě musí nastoupit když je tam Andy podle mě

Reagovat
Maresma

Jenze Maxi se mi minule libil, Craig je proste Craig.n

Reagovat
Maresma

Misto carky tam ma byt a.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi na podhrot zleva Bellamy a zprava Downing takhle by se mi to líbilo a pak místo Maxiho Steven

Reagovat
Maresma

Kdyz uz Craig se Stewem, tak na opacnych stranach.. a ja proste chci videt Shelveyho.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se právě líbí když to mají oba přes nohu a Jonjo šanci dostane oto se nebojím

Reagovat
Maresma

Me hrozne vytaci Downingovi centry pravackou...

Reagovat
chowas

ak Maxi má nastúpiť, tak radšej na podhrot ako krídlo...ale oveľa radšej tam uvidím Jonja...

Reagovat
smazaný uživatel

na podhrot tam mame dvoch mladych talentovanych hracov a ma tam hrat Maxi? to ne

Reagovat
smazaný uživatel

on jedinej dokáže dát gól

Reagovat
Maresma

Ale vsak tam hraje dobre, ja se spis bojim ze nastoupi Dirk a bude to uplne jinak.

Reagovat
chowas

stred zálohy by som chcel vidieť Adam-Jonjo-Hendo poprípade, Adam-Hendo-Spearo... Stevie nech sa vráti 100% pripravený...Maxiho na krídle dnes videť nechcem tam musia byť Bellamy s Downingom...

Reagovat
smazaný uživatel

este na zaciatku sezony, ked hrali Carroll a Downing naraz, tak Carroll nedostal od neho bohvieake centre alebo sa mi to len zda ?

Reagovat
smazaný uživatel

dostal,ale málo Andy snad ted chytí tu šanci za pačesy..Downing má hroznou smůlu už by si zasloužil kanadskej bod

Reagovat
niflheim

Dojdu, dám pár palců...a můžu jít

Reagovat
kiwwi

takto to byva ked prides do rozbehnutej diskusie

Reagovat
Maresma

presne jako SLOSY

Reagovat
smazaný uživatel

No, ty opravdu důležité zápasy se hrajou až zítra no. Ale já su rád že FA něco dala do éteru aji dneska, zítra bych tohle zajímavé utkání asi neviděl protože bych dal přednost nějakému ve kterém alespoň jeden tým bojuje o titul. Aji když Villa s Chelsea nejspíš nebude žádná super zábava.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro vyhru Magpies

Reagovat
smazaný uživatel

kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

na NU umíme na to nebudem potřebovat ani 400

Reagovat
niflheim

hell yeah

Reagovat
smazaný uživatel

Mám radši Černé kočky, ale k tomuhle se přidám

Reagovat
smazaný uživatel

U me si skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

moja duša je rozdvojená, ja mám rád oba tímy, ale asi má trochu navrch NU, vďaka projektu "Francúzsko".

Reagovat
nemamvasrad

Je to mnohem zajímavější než projekt "odpad z MU".

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

To je projekt Man City, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro vítězství LFC proti NUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Taaak, a mam to pojisteny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co teď.

Reagovat
Kaze
Reagovat
niflheim

Spočítejte někdo Gerrardy v PL sekci

Reagovat
smazaný uživatel

já byl mezi prvníma oni se opičí ale aspon je vidět jak je dobrej a jak si ho všichni váží

Reagovat
smazaný uživatel

určite si nebol prvý...

Reagovat
13

kdybys byl první, tak tam nemáš tu 8

Reagovat
smazaný uživatel

tu si dávam všude..ale fakt nevim jestli sem byl první nebo ne,proto píšu mezi prvníma..

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat aspon Ben Arfa?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspis bude stridat v druhym polocase.

Reagovat
mike.84

myslíš ? on ma po nějakým lehčím injury ? dyt pardew ho chválil

Reagovat
smazaný uživatel

Chválil, ale taky říkal, že potřebuje čas a teprve se dostává do herní pohody.

Reagovat
mike.84

no jasne, po tom zranění dlouhem to cháppu, ale když mají ted formu jakou mají, čekal jsem že to "riskne" a vsadí na něho už prostě hned,, potom budou ligové poháry tak to si muže odsedět

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho cas prijde po odjezdu Dembomby na ACN.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra ja se tesim.. je uplne jedno jak to dopadne, hlavne ze je poradnej prenos dnes

Reagovat
smazaný uživatel

cítím pěknej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza 3-3 po parádnim průběhu by byl ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pravděpodobnější je ofenzivní nuda a utrápená výhra LFC 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

u LFC poslední dobou nuda v ofenzívě neni

Reagovat
cristiano.K.

s tou počítám

Reagovat
smazaný uživatel

výhra 1:0 po parádním průběhu by byla taky ideální neočekávám,že z naším proměnováním šancí(nejhorší v PL ) a nejlepší obranou v lize(spolu s MU) dáme respektive dostaneme 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle statistiky v zápasech jako je ten dnešní nic neznamenají. A nejlepší obrana v lize je Coloccini, na toho jsou celý čtverky MU i LFC dohromady krátký

Reagovat
smazaný uživatel

jsou na něj krátký možná tam v tom "páču"

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
mike.84

The Magpies have won every league match this season in which they have scored first.

podme straky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Newcastle skoroval v kazdem z poslednich 7 zapasu na pude souperu.

Reagovat
mike.84

ale jak koukám na tu bilanci, která drtivě hovoří pro LFC, tak ti nevím .. od 94 tam straky nevyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=cspT_JljrUE

http://www.youtube.com/watch?v=VbH4vIiqM6k&feature=related

Snad to dopadne nějak takhle, nezlobil bych se. Neskutečnej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Berba bude na Old Trafford aji další sezónu

Reagovat
kiwwi

tak to este nie je iste a rozoberali sme to uz

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale Sir Alex s ním počítá, takže jestli bude dostávat šance v základu tak to beru jako tutovku že zůstane aji další rok.

Reagovat
chowas

stále veríte Fergiemu ?

Reagovat
kiwwi

v tomto mu snad nejde neverit nie?

hracov si vazi a nikdy ziadneho neodkopne aj ked ho uz nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

A na druhou stranu když řekne že někoho nechce tak tomu hráčovi ani Bůh nepomůže a jde pryč. Berbovi by nenabízel nový kontrakt kdyby o něho nestál.

Reagovat
chowas

menšia provokácia

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool's youngster, Raheem Sterling gets 2 girls pregnant in two weeks, making him LFC's top scorer for December

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
chowas

Reagovat
Maresma

Ale tak je to vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

aspon se bude muset víc snažit ted na hřišti,aby to uživil

Reagovat
smazaný uživatel

Dalglish confirms Liverpool squad will be wearing condoms before their next match in solidarity with Raheem Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea have signed Cliftonville striker Rory Donnelly for an undisclosed fee, beating Liverpool and Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi ho někdy hrát?já mu moc nevěřím ale Kenny ho fakt asi chce prej jim i volal

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je to jedno, když ho maj swans ne?

Reagovat
smazaný uživatel

špatně sem si to přečet sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nesledujes Cliftonville?

Reagovat
smazaný uživatel

ne já ho právě viděl jenom na videu,ale tam to nejde posoudit,právě proto se ho ptam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krul; Simpson, Williamson, Coloccini , R.Taylor; Obertan, Tiote, Cabaye, Gutierrez; Vuckic; Ba

Reagovat
smazaný uživatel

bude to těžký dneska

Reagovat
cristiano.K.

měl bych větší strach,kdyby nastoupil Hatem místo Vukice

Reagovat
smazaný uživatel

Přes ty krajní beky jejich to pude. A Andy by se přes Williamsona měl prosadit taky.

Reagovat
kiwwi

to este uvidis jak vam tam Vukcic privalasi z 30 metrov anglicak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to nevadí, my je na dostřel 40metrů od naší branky nepustíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hmm to by slo

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Parada. Pardew ma koule.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nenechám ujsť.

Reagovat
Counter

Otázka pro mufany: nastoupí proti Rovers Nani v základu?

Reagovat
vodka

co po nás vlastně po té poslední Fergieho sestavě chceš?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique; Adam, Henderson, Spearing; Downing, Bellamy; Carroll

subs: Doni, Maxi, Kuyt, Gerrard, Carragher, Shelvey, Kelly.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě na Andyho postavený.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nás má někdo sestřelit, tak jsem rád, že to bude Andy a ne ten jihoamerickej zmetek.

Reagovat
cristiano.K.

tvé přáním naším rozkazem

Reagovat
chowas

Hendo na podhrote

Reagovat
Maresma

Misto Speara mel hrat Jonjo, jinak dobra sestava. Dneska to tam Andymu spadne.

Reagovat
cristiano.K.

Maxi po minulém zápase mohl začít v základu na úkor Downinga či Bellamyho. Správně nasazen defenzivnější Spearing než Jonjo a hlavně je to bez Kuyta

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těším, až Kenny posadí Adama (snad). Poslední mače mu nevyšly, potřeboval by se zklidnit.

Reagovat
cristiano.K.

v tomhle zápase to nejde. Nebo-li trojice Hendo,Spearo,Jonjo nemá zkušenosti, proto Adam musí hrát. Později se všichni můžou učit od mistra Gerrarda včetně Adama

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím no. Steve na lavičce a s Jonjem místo Adama by to byl risk, no.

Reagovat
chowas

aj tak je mi blbo, že sa teším na zostavu bez Dirka , snáď odíde niekde kde bude paltným hráčom...

Reagovat
vladis271

Tiote si z tej zálohy spraví trhací kalendár ( pred Kennyho očami, hmm ) takže to aj tak rozhodne Bellars

Reagovat
cristiano.K.

klidně může a za dva dny ho můžem koupit, to bych možná i body obětoval

Reagovat
Maresma

ale Kelly

Reagovat
tomasinho

Jay ne, měl hrát spíš Jonjo. Ale v druhé půli snad přijde Gerrard. Kraje super, je to bez Kuyta, takže spoko.

Reagovat
cristiano.K.

jeden defenzivnější neuškodí

Reagovat
tomasinho

To neuškodí, ale pokud bude hrát Jay jako proti Fulhamu, tak bude zle. Tam hrál všechno ostatní, jen ne štít.

Reagovat
cristiano.K.

tak uvidíme,jaké má pokyny dnes,tah špatný to rozhodně není. Doufám,že Kenny využije všechny tři střídání a pošle do hry SG a Jonja

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ty sa objav niekedy na icq...

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo dúfam na AM, a nie na RM(môže to byť kľudne aj 442)...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska mi je uplně jedno, jak to skončí, oba týmy mám rád tak stejně(nejvíc z PL)... Takže doufám že uvidíme pořádnej fotbal, těšim se celej den

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool home stats so far this season…

P 9 W 3 D 6 L 0 G+11 G-7 Points 15

Newcastle away stats so far this season…

P 9 W 4 D 3 L 2 G+13 G-11 Points 15

Reagovat
smazaný uživatel

Kde dávajú LFC?

Reagovat
cristiano.K.

digi,ale to si asi nechtěl vědět?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

A jeste sopcast:

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, takže Bloodzeed...

Reagovat
smazaný uživatel

Red dnes rozdrtí NU 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre zvýšenie čísla 226.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

taky se vám Bloodzeed tak seká?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má Joe Cole ty kalhoty tak těsný kolem rozkroku :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný počasí

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Carrick

OT: RvN vs. žáček Danny Welbeck

http://www.youtube.com/watch?v=vf9SOUOiNHQ

Reagovat
smazaný uživatel

jaký krpec

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

kolik tak muze mit ted Ba vykupni cenu?

Reagovat
smazaný uživatel

útok a záloza v britském provedení, jsem na to zvědav, jak to hochům půjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej spolehlivej stream ? Bloodzeed je přetíženej, YES na to není o moc líp ...

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tak jedéééééém 3:0, Carroll 3x po třech centrech od Enriqueho a pak se Andy může zítra v klidu ožrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim, že on se v klidu ožere i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique narozdil od Carrolla v tunelu nezapomnel na byvaly spoluhrace

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON REDS!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

nejaka stranka s flash streamami? na wiziwig vsetko sopcasty

Reagovat
tomasinho
Reagovat
niflheim
Reagovat
kiwwi

ja potrebujem stranku kde je 20 streamov lebo mi tak jeden z 20 spusti

Reagovat
nemamvasrad

http://atdhe.fm/ Já se svojim trapným netem používám tohle.

Reagovat
niflheim

Ten geordie jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fešátk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Intriguing outfit

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrál Obertan aspoň jednou přesně?

Reagovat
tomasinho

Downing doleva!

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ten Downing mi přijde zápas od zápasu horší

Reagovat
tomasinho

Minule nebyl špatný, vpravo je ale tuto sezonu zabitý, nerozběhne se, pořádně neodcentruje.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě mi přijde že se ani moc nepokouší o ty kličky do středu...

Reagovat
Maresma

Jako by te slysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Carroll rozjíždí akce

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hraje dobře.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Taky se mi libi.. snazi se.

Reagovat
celeb

nezda sa mi, okrem 2 pasov od Skrtela nic. Malo napada, prechadza sa tam, proti brankarovi nepobehne .... neviem, cim ta tak uchvatil

Reagovat
tomasinho

Reagovat
celeb

jj, to jedine sa naucil od Suareza, krutit ocami a rozhadzovat rukami. Som si myslel, ze nabehne namotivovany proti "svojim" ... ale tak sa snad da dokopy a zacne aj hrat, gol by som mu prial, inak to je doslova vyhodenych 35 melcov.

Reagovat
tomasinho

Vždyť bojuje, npadá celkem, vrací se, podržel pár míčů, vyhrál hlavu, co bys chtěl. On nikdy nebude procházet přes tři hráče.

Reagovat
celeb

staci aby trochu pobehol, ten jeho klus pri "napadani" je na facku. No snad sa k nemu aspon nieco odrazi.

Reagovat
celeb

nemozem si pomoct, pre mna najhorsi hrac LFC 1. polcasu ... on ma nejaky blok v hlave, bez napadu, stereotypne si nabieha do patky na hlavicku, ked ma niekto pri nom loptu, tak sa ani nediva, necaka prihravku, pripada mi alibisticky. Co mu ide je to neustale rozhadzovanie rukami. Snad si to Dalgish uvedomi a vystrieda ho napr. Kuytom (ale neverim tomu, Dalgish ako vzdy stiahne Bellamyho a posle niekoho zbytocneho).

Reagovat
tomasinho

Reagovat
celeb

predpokladam, ze uz dopredu reagujes na tarzanovu statistiku. 2 goly za 16 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom už měl dát gól, kdyby věděl, jak se má ve vápně pohybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mu do toho ten rozhodčí snad šlápl, ne? Vypadalo to jako naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan Ukázkově se na to vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

Obertana už obehrál aji rozhodčí.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ten Obertan je ňouma.

Reagovat
kiwwi

gooooooooool Cabaye

Reagovat
kiwwi

sorry, Agger

Reagovat
tomasinho

Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Agger rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

góóóól...krásnej centr

Reagovat
smazaný uživatel

Nice

Reagovat
niflheim

Cabaye

Reagovat
fenixLFC

preco agger ani nevyskocil?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Glene..

Reagovat
smazaný uživatel

A Glen opět potvrdil, že je nejslabší článek současný liverpoolský defenzivní čtyřky.

Reagovat
fenixLFC

ja to vravim uz davno dopredu je skvely dozadu radsej kellyho

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
tomasinho

Tobě leží LFC hodně v žaluidku, jak tak koukám, co?

Reagovat
Counter

ještěže vy všichni tottenhamu fandíte jak vlastním.

Reagovat
tomasinho

Ježiš, nepleť si pojmy s průjmy. On má něco proti LFC pořád, já beru Tottenham jen jako konkurenta v tabulce, žádnou zášť k nim necítím.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jsem dneska přál Newcastelu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To je už fakt na posrání tohleto. Zase celou dobu lepší a pak takový pojebaný gól. Už toho mám letos plnou prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, keby tam bol Skrtel tak to odjebe

Reagovat
kiwwi

nene, Skrtel tam hra len preto, lebo tam nemaju koho ineho dat, a Agger je najlepsi stoper pod slnkom

Reagovat
supervizor

Pěkně Agger.

Reagovat
Counter

Gooool, snad má Vučkić radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První souvislejší akce která nebyla nákop do nikam a hned gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembuv gol = Cabayeho asistence

Reagovat
smazaný uživatel

To je gól.

Reagovat
Counter

Krásně to jeden z nejlepších stoperů ligy vyřešil.

Reagovat
mike.84

1) harris

2) stoperské duo LFC jak z kriminálu fakt

3) goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se hlavně neměl nechat předskočit Johnson od takovýho hlavičkáře, jakým je Cabaye...

Reagovat
mike.84

nechapu tvou reakci :D ja fandím v tomhle zápase newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajímá mě komu fandíš. V tvym příspěvku bleješ na stopery LFC, ta reakce byla na to.

Reagovat
tomasinho

On blije na jejich vzhled ale.

Reagovat
mike.84

no asi tak

Reagovat
FuckT

jj co len znamena, ze si double kokot, preco radsej nerozpravas o tom svojom oblvanom xichte a malej cicine

Reagovat
smazaný uživatel

Nicmene, ze se dostane k hlavicce skrcek Cabaye,...

Reagovat
tomasinho

Bože, ten Adam ty přímáky a rohe kope jak ponocný.

Reagovat
Losinho

Žlutá a může být rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha Liverpool stojí za prd. Jedine Bellamy

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát ho spomeniem a za minútu dá gól.

Reagovat
tomasinho

Goooool, CRAIG!

Reagovat
fenixLFC

kto iny...craaaaaaaaaaaaaaaaaaaig bellamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
FuckT

takto sa davaju goly ! Bellamy !

Reagovat
smazaný uživatel

CRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIG

Reagovat
smazaný uživatel

Craig ve fantě

Reagovat
tomasinho

Já mám jen Enriqueh od nás.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja, a vidím, že dnes to bude naprd, už ani čisté konto...

Reagovat
tomasinho

Ještě bude asist.

Reagovat
Losinho

Bellamy

Reagovat
Counter

Aspoň že to dal sympaťák Bellamy.

Reagovat
Maresma

Craaaaaaaig

Reagovat
tomasinho

150. gól Craiga a opět úžasný Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

600. za Craiga!!!

Reagovat
Maresma

pozde ale

Reagovat
supervizor

Bellamy nejlepší hráč Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

a za tych nvm 5-6 zapasov skoro najproduktivnejsi

Reagovat
supervizor

Utočnící vám nestřílí, tekže se nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

SKERTEL

Reagovat
Erdovec

ať to rohy kope Craig

Reagovat
fenixLFC

krul ake gesto na andyho ze pod

Reagovat
tomasinho

Adam je fakt zase na facku.

Reagovat
REPLIKATOR

Adam zase

Reagovat
smazaný uživatel

Adam v škole nesedel, abecedu nevedel, prišli k nemu líšky, čítali mu z knižky...

Reagovat
Bayern +

Jemu snad nepomuze citat ani Dalglish.

Reagovat
minoLFC

vdakabohu za Bellamyho...Adam a Henderson zas nepresne prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

To Steve takhle mrká normálně?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard má tiky?

Reagovat
mike.84

nene, jen dělal obličej č.14 do fotáků

Reagovat
smazaný uživatel

Carrol je prisernej, na to se neda divat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

hra aj spearing?

Reagovat
niflheim

Jak to padlo?

Reagovat
kiwwi

luck, jak inac

Reagovat
minoLFC

Aggerova smola no

Reagovat
kiwwi

ja som myslel vas gol ty truba, gol Newcastlu bol nadherny

Reagovat
minoLFC

teda Bellamyho skusenu strelu k tyči nazývať náhodou a Aggerove zakončenie ramenom nádherným

Reagovat
tomasinho

* kiwwi

Reagovat
celeb

kiwwi je inak fajn, len sa moc zazral do tej rivality medzi MUFC a LFC. On by to aj chcel inak povedat, ale neda sa mu

Reagovat
Maresma

Strasne moc nepresnych prihravek...

Reagovat
Maresma

Aggerovi utocne vylety

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

když na tom zapracuje, možná jednou dosáhne úrovně Vermaelena

Reagovat
smazaný uživatel

Spearo to rozdává líp jak Adam s Hendersonem dohromady. Smutný.

Reagovat
fenixLFC

tak asi som slepy lebo som ho videl teraz prvykrat pri tej strele

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan a Jonas přijeli jenom zafandit ?

Půjde Taylor ven?

Reagovat
smazaný uživatel

dal Downing za ten polcas jeden kvalitny center ? mne sa zda, ze z prava stale centruje len Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Trénujú v Liverpoole tie rohy vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať teraz som si všimol, ako sa zmenila nákupná politika Poolu po odchode Beníteza. Predtým to boli samé sračky z Hispánie, Ruska, Ukrajiny, Talianska... Teraz až na Suáreza skoro všetci kúpení hráči sú z iných tímov PL (Henderson, Jones, Adam, Carroll, Enrique, Downing...)

Reagovat
smazaný uživatel

A umisteni z toho bude stejny

Reagovat
smazaný uživatel

ale za čias Beníteza to bolo:

United, Chelsea, Liverpool

...

Arsenal

...

...

...

Everton, Villa

teraz je to:

United, City, Chelsea, Arsenal, Spurs, Liverpool

...

Newcastle, Everton, Stoke...

Reagovat
smazaný uživatel

No neumim si představit Kennyho, jak tam místo těhle hráčů tahá Italy, nebo Řeky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, no, ja sa o Liverpool moc nezaujímam a neskúmam ich nákupy, len som si to teraz uvedomil, keď som videl Carrolla s Adamom.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to nemyslím zle, ale přímo se ten tvůj poznatek k tomuhle nabízel.

Reagovat
smazaný uživatel

no, kop si do kolegu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan, Vuckic jak jsem se obaval naprosto ze hry, nestihaji tempo.. stejne tak Ryan, do druhyho polocasu snad nastoupi rovnou Santon. Jsme viditelne horsi, tak snad se ujme nejaka jedovka zpoza vapna, jinak moc nevidim sanci na uspech, jeden gol jeste dostaneme urcite...

Reagovat
tomasinho

Nezapomeň, proti jakým paličům hrajete.

Reagovat
kiwwi

ale no, preco ten pesimizmus, videl si predchadzajuce zapasy Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to vidim. Ale jestli jsem se neprehlid, tak se sel rozcvicovat Santon a spolecne s Ben Arfou snad zasahnou brzo do druhyho polocasu a mohlo by to byt jeste zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon misto Taylora,ktery tam hori a Ben Arfa misto Vuckice,ktery nehraje nic dneska. Liverpool je dneska hratelny

Reagovat
Maresma

Doufam, ze pride Steve, at ma kdo kopat rohy.

Reagovat
niflheim

Proč nestaví Arfu od začátku vedle Demby?

Reagovat
kiwwi

aby ho mohol poslat neskor a rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně zajímavej mač. NUFC z hovna gol vyloženě. Hrajem dobře, nelíbí se mi akorát dvojka Charlie, Stew. Charlie to aspon dobře vyřešil u golu, jinak je ale fakt bídnej. Craig nejlepší na hřišti, Simpson na něj neví prostě. Spearo to taky dobře čistí. Steve rozhodne v 2. půli. Co bych ale dneska vyzdvihl nejvíc je náš presink, není stálej, ale dokážem odhadnout kdy ho použít. Fantazie. A směju se Obertanovi, strašně. To je fakt příšernej hráč. Strašně NUFC drží Colo v tý obraně, s tím to nemůžou uhrát.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by Liverpool byl bez hracu NUFC. Bellamy vyrovnava a Carroll drzi mic pred vapnem.

Reagovat
REPLIKATOR

A Enrique?

Reagovat
tomasinho

A gólovou akci zařídil hlavně Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.. to jsem chtel napsat pred Carrolla a nejak mi to vypadlo.

Reagovat
tomasinho

Střed slabý, Johnaon ukázal ukázkové bránění, Downing je vpravo zase neuvěřitelně ztracený, Bellamy výborně a skvěle opět a zase Enrique. Jen tihle dva nikdy nezklamou. Naštěstí přišla po inkasovaném gólu rychlá odpověď. V druhé půli to musí přijít, ta smůla se nás nemůže držet pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing ztracený?Jeden z nejlepších v prvním poločase..

Reagovat
tomasinho

Na co se díváš? Nedal jediný přesný centr, kazí, napravo zase nevyniknou jeho přednosti.

Reagovat
smazaný uživatel

sám si tak 5 krát obešel bránící hráče..Ty centry váznou, to jo..

Reagovat
smazaný uživatel

ale když nenacentruje, tak je to k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych nejlepší. Má dobrý průniky, jen by měl řešit ty situace líp. Občas zkouší zbytečně prostrkovat do vápna, je to škoda potom.

Reagovat
smazaný uživatel

on je uplne impotentny ....ma uplne dole psychiku

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuje, kombinuje, ale ve finální fázi je hrozně marnej. A ta jeho klička a slabá střela na bližší tyč mi opravdu začíná lízt na nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

blbost. Downig je jedinej,kdo je větrá,Bellamy na svůj standart poměrně nevýrazný a kazí rohy a centry celkově.Gol samozřejmě supr neměl to jednoduché

Reagovat
REPLIKATOR

Na druhý poločas Gerrad místo Hendersona a Shelvey místo Adama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

666. pro Man United

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proti

Reagovat
Mihi

Reagovat
Counter

Máš už na někoho kontakt, aby ses dostal na hax? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Andy výborně, zklepává... Nezkazil snad ještě jediný míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuje jako lev, až jsem se divil, v jakých situacích dokázal udržet míč

Bohužel nedostal jedinej kloudnej míč a to přitom mohl do vápna lítat jeden centr za druhým

Reagovat
mike.84

harris dolů, obertan dvě facky a demba jednu pořadnou uličku a 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa dnes ten Downing páči

Reagovat
smazaný uživatel

on je iný level ako ty, zabudni naňho.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

udelal Carrol za ten polocas neco uzitecnyho? a co je to za utocnika, kdyz se nedostane ani k zadny hlavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Andreji, jestli nedokazes hodnotit objektivne, tak radsi mlc.

Reagovat
smazaný uživatel

proc bych nemel hodnotit objektivne? a akorat jsem polozil otazku, tak mi odpovez..

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll je ten duvod, proc je Liverpool temer neustale pred sestnactkou Newcastlu...

Reagovat
minoLFC

no práve, mohol by do tej šestnástky občas aj vbehnuť

Reagovat
smazaný uživatel

asi se divam na jinej zapas, sorry, tam kde se divam, je Pool nebezpecnej maximalne po stranach, uprostred hriste totalne nulovej a stredem se po vapno nedostanou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, tak přepni na ten správnej, v klidu se dívej a nezatěžuj se komentováním tady.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

2x špatně přihrál,jinak dneska hraje slušně

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Spearingovi se musim náležitě omluvit hraje parádně Carroll,Bellamy,Johnson,Downing,Enrique a Martin taky dobře snad ve druhý půli rozhodne jeden z trojice Gerrard,Carroll nebo Downing

Reagovat
Counter

Downingův přínos v poměru cena / góly a asistence je vlastně nevyčíslitelný. Míč má na noze skoro v kuse a nic z toho.

Reagovat
kiwwi

delenie nulou neexistuje

Reagovat
Counter

Však já říkám, že to je nevyčíslitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

nj to ze ma 0 golov sa da pochopit, v zakonceni ma smolu, dal par tyciek, ale co neviem pochopit je, ze nema ani 1 asistenciu

Reagovat
kiwwi

je to smejd proste

Reagovat
minoLFC

to sa tiež dá pochopiť vzhľadom k impotencií útočníkov

Reagovat
Mihi

Bude sa hrať dnes hax?

Reagovat
Counter

Zrovna jsem ti o kousek výš napsal :-) Hrát se bude určitě, jen mě zajímá, jestli jsi schopný dostat se k linku.

Reagovat
Mihi

NIe. Potreboval by som na niekoho kontakt.

Reagovat
Counter

Tak nechceš tady na sebe něco hodit? Nebo že bys třeba napsal nějaký kontakt na sebe na fórum naší CHL fanty a po chvíli to smáznul.

Reagovat
Mihi

Mne sa zdá, že už ťa mám na Skype,ale pre istotu ti dám môj skype: mihi425. Sem mi môžeš dať ten odkaz na FB skupinu.

Reagovat
Mihi

Najlepšie asi na teba.

Reagovat
cristiano.K.

jj hraje dnes dobře. Taylor neví,kde mu hlava stojí

Reagovat
smazaný uživatel

kdby všechny jeho konstrukce branky skončili gólem tak ho velebíš

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

3 goly to zas tiez neni nejaky velky zazrak

Reagovat
vicinda07

Ben Arfa to dnes rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastencem

Reagovat
minoLFC

prečo si Carroll nenabieha do šestnástky a prečo, keď prihra okamžite padá na prdel? čo nemá špunty na kopačkach?

Reagovat
smazaný uživatel

to taky nechapu, je to chlap jak hora, mel by byt ve vapne a cekat na centr a vyhravat hlavy a on zustane stat za vapnem a na neco ceka

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne Newcastle vstrelil prvni gol a v takove situaci letos jeste neprohral, tak snad to vydrzi.

Reagovat
tomasinho

Tak to je třeba přetrhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 to skonci, gola da jeste Craig a Adam

Reagovat
tomasinho

Adam půjde doufám co nejdřív dolů, je zralý na profackování z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej kdo dokaze uprostred neco vymyslet, ano, zatim mu to neslo, ale stahnout jeho, tak stredem uz nepujde vubec nic..

Reagovat
tomasinho

Když přijde Gerrard, tak klidně může jít pryč. Poslední zápasy toho vymyslí více Henderson a dneska snad i Spearo.

Reagovat
Mihi

a na jeho miesto Gerrard

Reagovat
cristiano.K.

byl u golů,jinak docela bída,ale furt lepší než proti Blackburnu

Reagovat
fenixLFC

mne sa pacia vykony stewa a andyho, stew si tam tych hracov obide len skoda ze tomu chyba presny center. andy zase podrzi tu loptu a sklepne nejake tie lopty, iba ma stve ze nedostal na hlavu ani jednu loptu v pokutovom uzemi, bellamyho netreba komentovat, glen je dopredu skvely dozadu je to fakt slabe. skoda ze kenny nikoho neda hore uz v polcase zas budeme cakat do 60.-70. minuty ale dufam ze hore pojde jonjo a hlaven steven namiesto adama s hendom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davide Santon

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=y3KUjsE8pS0

aký máte názor na toto?

video dobré, ale tá pesnička.

Reagovat
smazaný uživatel

podmaz je fajnový.

Reagovat
kiwwi

toto neprekona proste nic

http://youtu.be/hDBLSUKJiDY

Reagovat
smazaný uživatel

no kazdopadne budu rad, kdyz ten traged Carrol zaskoruje a mne vyjde tiket..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív se nauč psát jeho příjmení.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď vyhráme s otcom otvárame sud piva.

Reagovat
tomasinho

Dejte si i za mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho neotevřete rovnou k zápasu?

Reagovat
Maresma

Otec je taky scouser?

Reagovat
Erdovec

otevřít sud piva zní tak divně ale dejte si

Reagovat
tomasinho

Cabaye mohl jít klidně ven, minimálně žlutou měl dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proberte děláš si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tohle musí bejt karta...

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool taková sestava a hrajou takový hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cabaye to je dobrý kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

tmavě žlutá...

Reagovat
minoLFC

ten rozhodca je chuj, minule sa Spearo Dempseyho skoro nedotkol a dostal 3 zapasy a Cabaye nic?

Reagovat
kiwwi

nedotkol

Reagovat
Maresma

skoro nedotkol

Reagovat
kiwwi

to je len o 1% mensia picovina

Reagovat
minoLFC

toto bol jednoznacne nebezoecnejsi zakrok, tak neviem co riesis

Reagovat
kiwwi

vobec neriesim Cabayeho, lebo to ani nepozeram...riesim tu picovinu co si napisal o zakroku Speara

Reagovat
Maresma

Ja vim, jenom sem zkopiroval to co napsal mino. Ale ty fauly byly dost podobne, na zlutou byl urcite.

Reagovat
mike.84

čabajka dodatečně trest aspon 1 zápas protože tohle je svinstvo patřící do rumunské ligy a ne tady

Reagovat
smazaný uživatel

Downing

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Stewarte jdi do prdele s takovým divem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adam - x rozehraných rohů a přímáků = ani náznak šance. Bellamy jeden roh a nebezpečná hlavička Škrtela, jeden přímák a hned hlavička Carrolla.

Reagovat
kiwwi

Fergie vedel, preco nahuckal Kennyho na Adama

Reagovat
celeb

no v 2. polcase aspon trochu beha, inak katastrofa. Horsi nez Torres v Chelsea, ten sa aspon snazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Steeeeeeeeeeeeeeeeeeve

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Steve.

Reagovat
tomasinho

Výborně, Gerrard za Adama.

Reagovat
smazaný uživatel

Steve G !

Reagovat
Erdovec

Kenny dneska brzo a ještě dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

dufam ze sa mu to nebude stavat casto

Reagovat
smazaný uživatel

ten Cabaye si odpľul snáď 20x, kým to kopol. A aj ten kop bol taký fľusanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání snů

Reagovat
smazaný uživatel

První pořádnej centr na Carrolla ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je pár minut na hřišti a je to strašně znát. Neuvěřitelný, že je sotva po zranění a je pořád o parník před ostatníma hráčema Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je spíš smutný no.

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, myslel jsem to na obě strany... Jako že je úžasnej hráč, ale je smutný že se mu v Liverpoolu skoro nikdo kvalitativně neblíží a ta hra bez něj pak VĚTŠINOU vypadá, tak jak vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

První centr a hned to smrdělo. Steve

Reagovat
tomasinho

Andy, co chceš?

Reagovat
Tomekcz

Caroll

Reagovat
Maresma

Se Stevem je ta zaloha tak o 2 levely vys, on je proste uzasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll

Reagovat
Erdovec

promiň Andy ale to bych líp zpracoval i já

Reagovat
supervizor

To by možná i Mertesacter zpracoval líp.

Reagovat
Erdovec

zas to nebudem přehánět

Reagovat
supervizor

Škrtěl s nasazením vlastního zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

to je mamlas.

ale prítomnosť Stevieho je hneď vidno.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Andy.... to snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie by to dával z první k tyči

Reagovat
smazaný uživatel

proti Vlkům mu to taky moc nešlo no.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Mně ta přihrávka připomněla gól proti Evertonu, proto jsem napsal tohle, no.

Reagovat
celeb

loooooser Caroll , prec s nim!

Reagovat
smazaný uživatel

Carrole, chytni za ruku Torrese a jdete oba do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto hloupý gol.

Reagovat
REPLIKATOR

Carroll, Torres největší provar všech dob

Reagovat
tomasinho

CRAIG!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy dneska úžasnej to hraje takhle parádně pořád?

Reagovat
tomasinho

I lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky to byl strašně nedoceněný hráč, jsem rád, že opět může ukázat co v něm je

Reagovat
smazaný uživatel

omg..

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson

Reagovat
smazaný uživatel

To se nevidí ani u žáka ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

to sou goly dnes..

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

To akože prečo sa hráči Newcastlu natlačili do brány?

Reagovat
minoLFC

Bellamy nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Bellamy!

Reagovat
Erdovec

Craig, Andy Simpson

Reagovat
Tomekcz

kaspari... proc tohle nepredvedli na OT, tam se mohli rozkrajet aby ten gol nedostali

Reagovat
chowas

keby tam nebol Simpso, tak tam nejde ani Andy a ani by nezavadzal Krulovi

Craig

Reagovat
smazaný uživatel

Taková jeba

Reagovat
REPLIKATOR

Carroll ho tam protlačil očima

Reagovat
smazaný uživatel

goooool!!!ale je vidět že Gerrard vytáhne Carrolla o dvě třídy vejš

Reagovat
minoLFC

Carroll sa lopty nedotkol

Reagovat
herbage

to jsou góly

Reagovat
mike.84

to je fakt pejča ten simpson

Reagovat
mike.84

už jak tam začal plašit jak zagorka tak bylo jasné že se něco semele

Reagovat
smazaný uživatel

muze mne nekdo vyvetlit co tam ten simson zkousel? wtf? proc jako?

Reagovat
Counter

Z vymyšleného přímáku

Reagovat
kiwwi

same old scousers

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté nehrál balon. Nevymejšlej si ty.

Reagovat
nemamvasrad

Ale hrál, tohle se normálně pouští ve prospěch bránícího hráče.

Reagovat
Counter

Hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál.

Reagovat
kiwwi

este ze nemam Simpsona vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

Směšný, jak tam Simpson před tim gólem šaškoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba

Reagovat
smazaný uživatel

A co to vlastně ten Simpson dělal?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Škrtel!! Parádní obranný zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i Demba to udělal krásně

Reagovat
smazaný uživatel

ZVIERA SKERTEL

Reagovat
Bayern +

Maťoooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel, ty kokot!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SKERTS

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

SKERTS!!!!

Reagovat
Erdovec

Ba skvěle, Škrtěl ještě líp

Reagovat
smazaný uživatel

Ba to udělal parádně ale Škrťel se ještě lépe vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

momentálne nejlepší stopér v pl a žiadny závisltivý človek mi to nevyvráti.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

Lauraaaaaaant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

V kategorii ošklivých klidně :-)

Reagovat
kiwwi

az tak by som neprehanal, ale ma formu ako hrom...v Liverpoole nema konkurenciu a to ho polka z vasich chce vykopat na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Kto má lepšiu formu? Nechápem túto slovenskú mentalitu, nevieme si vážiť a už vôbec nie pochváliť vlastné... áno niektorí, ale nerád by som sa púšťal do "národnostného boja". Máloktorí Čech ho pochváli...

Reagovat
kiwwi

to mas jak s Hamsikom...pre nich je Rosicky stale lepsi hrac

Reagovat
tomasinho

A vždycky bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne talentovanejší, pre mňa je tiež Rosický lepší. Hamšík má akurát tak skvelú pozíciu v Nepaoli, dúfam, že z tade neodíde...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že každý soudný člověk musí vidět, že hraje dobře. Ty čechy, co ho haní, musíš brát vážně asi jako ty slováky, co haní Rosického. Ale s nejlepším stoperem PL bych to pořád klidnil, ale nechci se do toho pouštět, tyhle porovnávání nemám rád. Tam už většinou přeci jen hrají osobní preference.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, tak jeden z najlepších... Ale Rosický má teraz slušnú formu tiež...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, bohužel se horkotěžko vůbec dostává na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

zlož si tie bryle

Reagovat
smazaný uživatel

Skús mi to vyvrátiť.

Reagovat
smazaný uživatel

chapem, ze ako scouser prezivas teraz orgazmus a pišeš veci, ktore by si za triezveho stavu nepisal, takze zajtra pokecame

Reagovat
smazaný uživatel

hehe. stačí pozerať zápasy lfc... už dlhšiu dobu hrá vynikajúco...

Reagovat
smazaný uživatel

ved netvrdim, ze nehra dobre... treba pozerat aj ine zapasy ako lfc .... určite patri momentalne medzi top, ale tvrdit, ze je najlepsi v PL je prinajmenšom odvažne

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne som nevidel lepšieho stopéra v PL, je pravda, že nesledujem každý zápas každého tímu, ale kto je lepší momentálne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jones, Kompany urcite ... Vidič zraneny, Terry aj ked mal nejake kiksy vzdy je top , ale momentalne ma Skrtel lepšiu formu nez on

Reagovat
smazaný uživatel

Jones momentálne zranený a Vincent nešiel trochu s formou dole?

Reagovat
smazaný uživatel

to je kratkodobe zranenie, hraje vzdy vynikajuco ... Kompany detto, vzdy maximalne spolahlivy, myslim, ze ma aj najviac tackles a najvacsiu uspesnost v lige. Ale o stastiky nejde, je to jednoducho pán .

Reagovat
herbage

Demba Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla.

Reagovat
minoLFC

a ak este niekto nieco na Skrtela napis2, tak mu rozbijem hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Skerts

Reagovat
celeb

klobuk dole, Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Že mě to ani nepřekvapuje...

Reagovat
mike.84

ježíš na co si ten šrtel hraje, teatrálec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

No comment ...

Reagovat
smazaný uživatel

Steve je prostě jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Andy, to je smůla.

Reagovat
REPLIKATOR

Jaká smůla? Jeho neschopnost

Reagovat
supervizor

Škrtěl s nasazením vlastního zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaa. Ale Steve zase parádní centr

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Pool a tyčky. Neverending story.

Reagovat
Erdovec

number ?.

Reagovat
smazaný uživatel

Again.

Reagovat
smazaný uživatel

tři bálony Srtevena na Andyho a hned do % šance

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem se začal bát, že to dneska bude bez brankové konstrukce

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Steve já tě miluju ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nee, Dirk nee.

Reagovat
fenixLFC

bellamy skvely kop henti sa bohov zrazili skvely skrtel skoda brvna a teraz bude ten utok sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je ale penalta. Nezlobte se na mě nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté je fakt Boh.

Reagovat
FuckT

pls jaky gol padol a jaky zakrok to dal sktrel ? :( musel som sa ist vysrat do pi*e !

Reagovat
celeb

fuuj, humusak

Reagovat
minoLFC

to chuj rozhodca, dive piskne ale jasny faul nie

Reagovat
smazaný uživatel

andy neskutočná smola, škoda craiga...

Reagovat
tomasinho

Dirku aspoň doprava a Downing konečně doleva, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou úžasný centry od Steveho. Nejde to říct jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Steveho!

Reagovat
tomasinho

STEVIEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Erdovec

Steve G

Reagovat
smazaný uživatel

Steeeveee OOOO

Reagovat
Bayern +

Ten SG je proste frajer!

Reagovat
smazaný uživatel

7 rohov a nebezpečie žiadne.

Reagovat
chowas

Captain !!!!

Reagovat
herbage

sledovat práci Carrolla s míčem je k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pomalu 2 metry

Reagovat
smazaný uživatel

nááááádherně si počkal, Stevie

Reagovat
minoLFC

God is backkkkkkkkkkkkk

Reagovat
Tomekcz

Krul

Reagovat
smazaný uživatel

Steviemu to prostě nejde nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

STEVEN GERRARD!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GERRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Stevie

Reagovat
celeb

Steveeeeeeeen !!!

Reagovat
smazaný uživatel

STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVEEEEEEEEEEEEE

CAPTAIN FANTASTIC

Reagovat
fenixLFC

ja ho vazne milujem

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě borec ten Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

toto je doslova neuveritelne ako dokaze Stevie G sam zdvihnut vykon muzstva o 2 levely vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastlu to s týmama z horní půlky tabulky vůbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooolllllll!!!!jestli se nezraní tak PL boj se ještě Luis do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Gerrard je pan hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny futbal, fnatázia, gerrad je úplne niekde inde...

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Gerrard Gerrard, hes big and hes fucking hard, Steve Gerrard Gerrard! ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

He's big and he's fucking haaaard, Steve Gerraaaaard, Gerraaard

Reagovat
tomasinho

Taky jsem si zapěl doma z plných plic.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych chtěl vidět

Reagovat
tomasinho

mamka zase šílí, prý jsem magor.

Reagovat
Maresma

Reagovat
celeb

a ma pravdu.

pre tvoju mamku

Reagovat
tomasinho

Neuvěřitelný rozdíl s ním a bez ním. Prostě bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Sranda, jak je nerozehraný Gerrard o parník nejlepší na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

moj skype mihi425

Reagovat
Counter

Já už tě mám Jestli si dobře pamatuju, tak jsme právě tu FCHL losovali přes skype... No nic, napíšu ti.

Reagovat
Mihi

Dobre si pamätáš

Reagovat
smazaný uživatel

když je rozehranej tak je zase před celou PL no

Reagovat
celeb

lol, rychly protiutok, 3 hraci LFC a fuciaci hrot za nimi 20m

Reagovat
smazaný uživatel

STEVE GERRARD, GERRARD

HE'LL PASS THE BALL 40 YARDS

HE'S BIG AND HE'S FUCKING HARD.

STEVE GERRARD, GERRARD

Steven Gerrard is our captain..

Steven Gerrard is a red...

Steven Gerrard plays for liverpool ...

A scouser born and bred...

deh deh deh deh deh deh

deh deh deh deh deh deh

deh deh deh deh deh deh

deh deh deh deh deh deh

And then one night in Turkey ...

it was 21 years since Rome

with a LIVER bird upon his chest..

He brough the cup back home.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
herbage

tyvole, Downing se řítí do vápna, míč po sebe, ve vápně Henderson a José Enrique a Carroll se sotva doklusá k velkému vápnu

Reagovat
supervizor

Jsi na něj nějak zaměřený.

Reagovat
celeb

pozri 3 posty hore

Reagovat
herbage

tak na to, jaké tu bylo kolem něj hype, tak jsem zvědavý, jak hraje a furt to stejné kopyto. Když si vezmu, že před ním tam hráli Fowler, Owen, Torres a teď on. I ten Baroš by tam byl platnější

Reagovat
tomasinho

No, momentální Baroš určitě ne.

Reagovat
herbage

nevím, jestli není zraněný, ale zdravý Baroš rozhodně ano

Reagovat
tomasinho

Určitě ne. Na hrotu by byl neuvěřitelně k smíchu, s tím by si poradil i Perch.

Reagovat
smazaný uživatel

a adam uz si nekopne..

Reagovat
kiwwi

hmm Liverpool zeby dal konecne dve vyhry po sebe?

Reagovat
tomasinho

Konečně? Naposledy QPR a Villa, to tak dávno není.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Man City?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jdu porazit Liverpool hattrickem Shearera ve Fife 2002

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Andyho pressing, to je něco neskutečnýho

Reagovat
smazaný uživatel

na Andyho ani slovo jeden z nejlepších myslim si že chytne tu šanci za pačesy

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu to přeju a přeju si to i pro Liverpool, tohle nebylo nijak proti němu a u takovýho hráče se ani o moc lepší pressing čekat nedá, ale je to prostě směšný

Reagovat
celeb

jednoznacne jeden z najhorsich!

nie si ty nahodou na chlapcov dlhymi vlasmi?

Reagovat
celeb

uz mu aj Enrique nadava, ze si ma lepsie nabehnut

Reagovat
smazaný uživatel

fakt hrozně vtipný fakt a Carroll byl jednoznačně jeden z nejlepších

Reagovat
Maresma

Steve si jede svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
minoLFC

cca 3 penalty mohli byt

Reagovat
kiwwi

ty vole, nechcem si ani predstavit ake utrpenie to muselo byt pre Gerrarda sledovat z tribuny tie kopyta na travniku, ked vedel, ze aj o palici by tam medzi nimi exceloval

Reagovat
Mihi

Ameobi sa opľul

Reagovat
smazaný uživatel

mladší Ameobi mi strašne pripomína Gervinha.

Reagovat
smazaný uživatel

čím ?

Reagovat
smazaný uživatel

pohybom, riešením situácií, postavou - v podstate je to celý Gervais, len horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Sammy neni takovy hracicka, je to spis atlet

Reagovat
tomasinho

To je umění, Bellamy 2 góly, Gerrard na hřišti ani ne půl hodiny a stejně je MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

s Obertanem to je hra o 10 no

Reagovat
fenixLFC

ale je to fakt uzasne co hrame ked je tam steve, ten vykon je uplne cosi ine..a je tam pol hodiny a je MOTM

Reagovat
REPLIKATOR

Hm a pokud se zraní, tak jsme zase v řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

toho sa tiez bojim, ale je to genius

Reagovat
tomasinho

Enrique je taky prostě úžasný, nejlepší LB a nejlepší nákup.

Reagovat
Maresma

ale Bellamy v tesnem zavesu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vlastně stál ?

Reagovat
tomasinho

Nic.

Reagovat
Erdovec

zadarmo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak malo barevnych jako ma Liverpool tomu se da fandit narozdil od Africkeho vyberu z Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

rozmýšľal si už o kastrácii?

Reagovat
smazaný uživatel

no vykastrovat by meli Tebe vzhledem k cobolske narodnosti

Reagovat
Bayern +

Ok, tak jdi oxidovat nekde pod GL, sem ty zvasty nepis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonás : Ty vole, ty si dobrej.

Reagovat
fenixLFC

je jasne o com sa rozpravali, o stevovom zraneni....

Reagovat
Erdovec

jsem zvědavý kdy se objeví jiri-fcb se svým dnešním hodnocení Enriqueho

Reagovat
Maresma

1000. pro Stevena Gerrarda a jeho zdravi po dalsi sezony

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to nedal Hendovi ted

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší zápas Liverpoolu v 2011/2012

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana NUFC stojí za to

Reagovat
REPLIKATOR

Downing

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool has one player that's a walking lesson for Downing on how to cross, for Adam on how to pass, and Luis on how to finish. Steven Gerrard.

Reagovat
tomasinho

Výstižné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o výměně dresu se tam Jonás bavil se Stevem

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool scoring 3 for first time since August

Reagovat
tomasinho

Příští kolo repete, už se třeste sráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám tomu nevěříš.

Reagovat
tomasinho

Přehráli jsme vás doma, přehrajeme i venku. Gerrard ukáže lenochodovi Yayovi, jak se hraje fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

1) pokud bude Gerrard hrát.

2)Na Etihadě jsme letos neztratili ani bod a nevidim nic krom Gerrarda v čem by jste byli lepší.

Reagovat
Erdovec

na tribuně jsme lepší

Reagovat
smazaný uživatel

hmm když hrajeme doma tak asi těžko.

Reagovat
tomasinho

Právěže, fans LFC jsou venku úžasní, vaše prázdné tribuny předčí v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem zapomněl ,že vy Anfiled road pokaždé vyprodáte.

Reagovat
tomasinho

Vyprodáno a tisíce prázdných sedaček je kurevský rozdíl. Ale tak co, uděláte si okopírovanou oslavu od Poláků a budete happy.

Reagovat
smazaný uživatel

a)Zápas s Liverpoolem je vyprodán (http://mcfc.com/News/Tickets-and-Travel/2011/November/City-v-Liverpool-ticket-info)

b)Furt máme průměrnou vyšší návštěvnost než vy.(http://soccernet.espn.go.com/stats/attendance/_/league/eng.1/barclays-premier-league?cc=5739)

c) Ta osalva je alespoň v PL originální a pochybuju ,že na ní mají Poláci patent.

Reagovat
smazaný uživatel

Originální to rozhodně není, když to jen kopírujete.

Reagovat
smazaný uživatel

víš ono je tam napsáno ,že je v PL originální

Reagovat
tomasinho

To je umění mít vyšší náštěvy s větším stadionem. A prázdné tribuny v LC jsou co? Patent nemají, ale je to prostě ukázka vlastní neschopnosti krást ostatním nápady. Něco jako fans Chelsea a jejich banner s Torresem. Zkrátka dva iniciativní fanouškovské tábory. Konec, tečka, fanoušky se nemůžete s námi rovnat.

Reagovat
kiwwi

ta kopia ani nie je tak zla, ako to, ze tu kopiu spravili po tomto

http://youtu.be/EdjxlIMTVTQ komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked na to pozeram, tak priemerne navstevy maju MC o 2 tisicky vacsie a aj stadion maju o 2 tisicky vacsi, takze suma sumarum navstevy su rovnake... tak načo tie reči o prazdnych tribunach ?

Reagovat
smazaný uživatel

laciné klišé?

Reagovat
Erdovec

kdo že to nevyprodal stadion na LM? Liverpool ne počkej to byli Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

no Lpool už tiež pekne dlho nevypredal LM

Reagovat
FuckT

a ktoze to nepostupil zo skupiny ani za 800 mil.? Pockaj Liverpool ne to boli Citizens ...

Reagovat
Maresma

Fanousky si za penize nekoupite, na vsechno ostatni je tu Khaldoon Al Mubarak.

Reagovat
smazaný uživatel

vy by ste bez finančí injekce byli taky pěkně v prdeli.

Reagovat
Maresma

Jak to muzes vubec srovnavat? Vy ste investovali v poslednich letech nekolikanasobne vic.

Reagovat
smazaný uživatel

já to nesrovnávám , jen řikám ,že vy tak nemáte v tomto ohledu čisté svědomí.

Reagovat
Erdovec

uvidíme, uvidíme jak je na tom vašem stadionu velký sektor pro hosty?

Reagovat
Erdovec

navíc naši fans jsou venku skvělí

Reagovat
smazaný uživatel

7000

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Všechno jednou poprvé. Máme lepší obranu a týmového ducha například.

Reagovat
smazaný uživatel

lenochodovi?

Reagovat
smazaný uživatel

JO!

Reagovat
tomasinho

Ve dvou důležitých zápasech s Chelsea a Arsenalem se na hřišti jen ploužil, po ztrátě zůstal stát někde na půlce soupeře a byl líný udělat krok zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Sunderlandu snad nebude v základu a trochu si odpočine.

Reagovat
Counter

Hahaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool i bez zálohy (do příchodu Gerrarda) jasně lepší a velice povedným výkonem porazili dnes totálně čehokoliv neschopný Newcastle, až teda na Colocciniho a světlé chvilky Tiotého s Bou

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je proste neskutecnej hrac, je az neuveritelny, jak s nim LFC ozilo a ten gol jsem mu hrozne pral. Pro anglickej fotbal jsou ty jeho zraneni obrovskou skodou. Snad mu zdravi do konce sezony vydrzi. Jinak opet fantastickej Enrique, kterej je jednoznacne nejlepsi LB v PL a zatim to vypada na nejlepsi Dalglishuv nakup, no a taky samozrejme skvelej Bellamy, parada. Jenom ten Carroll....

Reagovat
tomasinho

Carroll nehrál špatně, stačily Gerrardovy pasy. Bohužel jeden posral a u druhého tradičně branková knostrukce.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vsak na to jsem narazel. Tzn. spatne nehral, jenom ta jeho neschopnost dat gol, i kdyz ty sance ma, je fakt hrozna.

Reagovat
tomasinho

Bohužel, mi je to fakt neskutečně líto už. Jde vidět, že se snaží a nejde mu to.

Reagovat
celeb

napis mu list do ruzovej obalky, mozno ti odpise.

Reagovat
smazaný uživatel

se všim souhlas až na Carrolla já mu prostě hrozně věřim a myslim si,že se nemýlím

Reagovat
smazaný uživatel

co ti zbývá, když tahle sranda stála 35 mega

Reagovat
celeb

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll hral dosť dobre, vyhral veľa hlav. súbojov, posklepával,podržal loptu, dal brvno...

Reagovat
celeb

a zaroven dost zle, stracal lopty na zemi, pseudonapadal, vacsinou si zle nabiehal, ked nahraval, tak len dozadu, brzdil rozohravku a nedokazal skorovat ani vo vylozenych prilezitostiach. Najplatnejsi bol, ked trochu zavadzal brankarovi pred 2. golom Bellamyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko stratil lôpt na zemi?

Reagovat
celeb

Najzbytocnejsi hrac zapasu: Andy Carroll - on sa do sucasneho LFC absolutne nehodi. Pomaly, fuciaci tank v time zlozenom z technickych rychlych hracov ... . Chyba bola ho kupit, ale tak si to treba kuwa priznat, posrali sme to a nie ho tam drzat zubami-nechtami aby mu nepadla cena. Nie, nechyti sa! Treba ho poslat ho aj s 10 melonmi do Londyna a nech sa vrati El Niño, svojimi vykonmi si uz stihol udobrit fanusikov na Anfielde

Reagovat
tomasinho

Reagovat
celeb

nic ine som od teba ani necakal, este sa mozno prida aj Gerrard-8, ale ten snad aj nieco napise

Reagovat
tomasinho

S Torresem běž do pííče.

Reagovat
celeb

no zdalo sa mi, ze to nebude s tebou uplne v poriadku, ale ze sa to az takto prejavi ...

Reagovat
tomasinho

Když přijdeš s takovouhle píčovinou, tak nemůžeš čekat nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

suhlasim, myslim ze andy nie je zly hrac, ale do nasho systemu sa nehodi, keby stal trebars 10-15 mega OK pochopil by som to ako dalsia moznost nasej hry ale z tu cenu urcite nie, ale opakujem nie je zly iby nam je nanic

Reagovat
celeb

jednoducho sa ukazuje, ze Torresovych 10+ golov 9 sezon po sebe Liverpoolu chyba. Dostali za neho sice 50M, ale oplieskat z nich 35M na typka, kt. ma problemy sam so sebou a mal vybornych len 1 a pol sezony........

To je velky rozdiel medzi Dalgishom a Redknappom, dakedy si treba dupnut, ked vies, ze mas pravdu.

Reagovat
fenixLFC

ono sa to ale vymsliet moc lepsie asi nedalo..torres odisiel v poslednu chvilu a my sme potrebovali strelca hlavne do EL, lebo ked si predstavim ze by to mal hrat iba ten pavuk ngog....ale bolo vidno ze ked ma andy podporu a dostane dobry center tak vie neico vymysliet skoda brvna..vacsinou centre co dostvaal skoncili bud na stoperoch alebo kdesi uplne prec...a ta tutovka, no stane sa ze odskoci lopta za to by som ho nekamenoval..ale myslim ze ked ho chcem vyuzit,musi tam byt steve

Reagovat
celeb

otazkou skor je: staci takyto utocnik klubu s ambiciami, ake sucasny Liverpool ma?

(aj za predpokladu, ze sa v pritomnosti SG chyti a zacne premienat aspon co-to). Stale to nie je hrac, s kym si mozes narazit, zakombinovat, a to o jeho rychlosti ...

Reagovat
fenixLFC

to mas pravdu, my hrame cosi uplne ine a myslim ze aj krajsie...jeho tak postavit do vapna a dat mu na hlavu center a on si uz poradi...zas druha moznost je, ze on by sa dal vyuzit proti slabym tymom, ktore cely zapas betonuju, tam je ale problem ten, ze to co on vie, teda sklepnut lopty tak to straca ucinok kedze si nikto nenabieha do volneho priestoru, takto by mohol pripravit dost golov trebars pre adama.....a este v prvych zapasoch robil to, ze si casto zbiehal po loptu do stredu ako suarez, ale to on preboha nemoze, nema na to techniku....jemu by sa sice dalo nahrat aj na nohu nech tam utassa nejaku delovku ako proti city tu strelu ma dobru ale do kombinacie fakt nie je a to my teraz dost hrame

Reagovat
celeb

> ...jeho tak postavit do vapna a dat mu na hlavu center a on si uz poradi..

keby tak aspon to

Reagovat
fenixLFC

to uz by sme zas mali dovch takych hracov spolu s maxim

Reagovat
smazaný uživatel

a pristi zapas klepec od City

Reagovat
smazaný uživatel

všetci veríme

Reagovat
kiwwi

1100. pre Manchester United

Reagovat
cristiano.K.

jů jsem první,kdo ti to může poblít

Reagovat
celeb

si mohol pockat este 18 minut a uz by si 'blil' na Silvestra

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

1111 - pre zavedenie kameroveho systemu na ME/MS

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mrázek na U20

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://bit.ly/tvi8xe

Když je ten Silvestr a někdo by se rád pobavil nad hláškami tuzemských Mackems z loňského roku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mada

Come On You Gunners - http://youtu.be/y3KUjsE8pS0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už som to sem včera dával, video dobré, podmaz ešte lepší, ale ten text.

Reagovat
Mada

text je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to měl být podle předpokladů snadný zápas, ale všichni víme jak takovým zápasům Sir Alex přizpůsobuje sestavu, takže vyhrané určitě ještě není. Tři body a čisté konto by bylo fajn, a beru klidně aji 1:0.

Reagovat
niflheim

No doufám, že dáme Fergiemu pěkný dárek

Reagovat
iamek

Minimalne 4-0 to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester Utd - Blackburn 3:0

Arsenal - QPR 3:1

Bolton - Wolves 2:1

Chelsea - Aston Villa 1:0

Norwich - Fulham 1:1

Stoke - Wigan 2:2

Swansea - Tottenham 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s Thierrym? Dnes jeste nemuze?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že oficiálně to proběhne až 1.1 2012

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem trotl Ale i tak diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dnes hrá pan Persie ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nie.

Reagovat
Counter

Bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Fool me once, shame on you. Fool Martin Skrtel once and he will punch you in the face.

•The opening scene of the movie "Saving Private Ryan" is loosely based on games of dodgeball Martin Skrtel played in year 2.

•Martin Skrtel once shot down a German fighter plane with his finger, by yelling, "Bang!"

•Martin Skrtel once bet NASA he could survive re-entry without a spacesuit. On July 19th, 1999, a naked Martin Skrtel re-entered the earth's atmosphere, streaking over 4 different countries and reaching a temperature of 3000 degrees. An embarrassed NASA publically claimed it was a meteor, and still owes him a beer.

•If you spell Martin Skrtel in Scrabble, you win. Forever.

•Martin Skrtel doesn't churn butter. He kicks the cows and the butter comes straight out.

•Martin Skrtel doesn’t wash his clothes, he disembowels them.

•A Handicapped parking sign does not signify that this spot is for handicapped people. It is actually in fact a warning, that the spot belongs to Martin Skrtel and that you will be handicapped if you park there.

•Teenage Mutant Ninja Turtles is based on a true story: Martin Skrtel once swallowed a turtle whole, and when he pooped it out, the turtle was six feet tall and had learned karate.

•Martin Skrtel is not hung like a horse... horses are hung like Martin Skrtel.

•Faster than a speeding bullet ... more powerful than a locomotive ... able to leap tall buildings in a single bound... yes, these are some of Martin Skrtel's warm-up exercises.

•When Martin Skrtel goes to donate blood, he declines the syringe, and instead requests a hand gun and a bucket.

•Martin Skrtel once challenged Lance Armstrong in a "Who has more testicles?" contest. Martin Skrtel won by 5.

•Martin Skrtel invented Kentucky Fried Chicken's famous secret recipe, with eleven herbs and spices. But nobody ever mentions the twelfth ingredient: Fear

•Martin Skrtel can win a game of Connect Four in only three moves.

•There is no theory of evolution, just a list of creatures Martin Skrtel allows to live.

•Martin Skrtel once ate three 72 oz. steaks in one hour. He spent the first 45 minutes having sex with his waitress.

•Martin Skrtel is the only man to ever defeat a brick wall in a game of tennis.

•Martin Skrtel has the greatest Poker-Face of all time. He won the 1983 World Series of Poker, despite holding only a Joker, a Get out of Jail Free Monopoloy card, a 2 of clubs, 7 of spades and a green #4 card from the game UNO.

•Archeologists unearthed an old english dictionary dating back to the year 1236. It defined "victim" as "one who has encountered Martin Skrtel"

•Martin Skrtel ordered a Big Mac at Burger King, and got one.

•Martin Skrtel, Martin Skrtel and Mr. T walked into a bar. The bar was instantly destroyed, as that level of awesome cannot be contained in one building.

•Martin Skrtel once ate an entire bottle of sleeping pills. They made him blink.

•James Cameron wanted Martin Skrtel to play the Terminator. However, upon reflection, he realized that would have turned his movie into a documentary, so he went with Arnold Schwarzenegger.

•Martin Skrtel can touch MC Hammer.

•Martin Skrtel played Russian Roulette with a fully loaded gun and won.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to jsou fakta o Chucku Norrisovi jenom se jménem Škrtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle hanobit největšího hrdinu co se kdy narodil.

Reagovat
smazaný uživatel

neni to moc originalne

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Originalita Scouseru Zrejme vrchol jejich intelektu

Reagovat
FuckT

hmm, that's the point guys, ono to nema byt originalne, je to proste fans stuff ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra já si až teď uvědomil, že proti nám stojí Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Song a Gervais by měli radši odpočívat.

Reagovat
Wat

Takže dnes bez Robina?

Reagovat
Marosh16

nevie niekto ktory zapas dava bloodzeed o 16:00??????????

Reagovat
FCSL

AW řekl pro oficiální web Arsenalu, že RvP nastoupí v sobotu proti QPR. Nejistý je však jeho start proti Fulhamu v pondělí. To vše nahrává spekulacím, že na Crawen Cottage nastoupí v základu legenda klubu Thierry Henry.

Reagovat
Wat

Takže RvP dnes hattrick, aby překonal rekord a následně Thierry sestřelí Fulham? Krásná představa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Henry tam ještě hrát nebude, budeme rádi, když naskočí jako střídající proti Leedsu.

Reagovat
Euphael

OT: kdy bude článek s letošními hláškami?

Reagovat
smazaný uživatel

Až PJ doobědvá.

Reagovat
Maresma

Man Utd XI v Blackburn: De Gea; Rafael, Carrick, Jones, Evra; Valencia, Park, Nani, Welbeck; Berbatov, Hernandez

#Blackburn XI v Man Utd: Bunn; Lowe, Samba, Hanley, Henley; Nzonzi; Formica, Petrovic, Rochina, Pedersen; Yakubu.

Reagovat
smazaný uživatel

dvojče a Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho setri?

Reagovat
smazaný uživatel

V Newcastlu nastoupí, dneska nemusí.

Reagovat
Wat

Tak proti Blackburnu je to logickej tah.

Reagovat
Maresma

To by melo byt pohodove vitezstvi, ne?

Reagovat
iamek

Totalni ofenziva. Parada. Dodam lavicku -

Subs: Lindegaard, Anderson, Diouf, Pogba, W.Keane, Cole, Fryers.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney uz oslavuje novy rok?

Reagovat
minoLFC

už vymetá bordeli

Reagovat
smazaný uživatel

KaiWayne nám to jistě napíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ani na lavičce, to zas bude fanta vypadat.

Reagovat
tomasinho

Berbatov CM?

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3 a nebo Welbeck bude hrát vysunutý střed.

Reagovat
afc

z toho stredu MU ide doslova strach

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sledovat na netu MU vs Blackburn....muzete nekdo prosim pisnout?

Predem Dik moc!!!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.lshunter.tv/football-live-streaming-video.html Tady si pak najdeš odkaz a nebo sopcast :) Bude tam toho hodně tak 10 minut před zápasem :)

Reagovat
smazaný uživatel

1500. gol pre Berbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dá Jones gól

Reagovat
fantomas

MU ve 4-1-5, moc pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude teda demolice Rovers........ Hirošima hadr.

Reagovat
niflheim

Tak Berba by mohl zase hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Liverpoolu...vcera jste hrali opravdu vyborne! Co se tyka Steveho,opravdu hrac,ktery tu zalohu pozvedne nekde jinde,jak uz se tu psalo...jen me tady docela zarazilo par fanousku Poolu jak furt brani Carrola. Vsak to vsichni vidi jak hraje s prominutim na hovno a furt ho branite,ale na Torrese mate furt reci,pritom ten hraje o dost lip...Aspon se snazi narozdil od Andyho....takze se nekteri probudte

Reagovat
tomasinho

To je fakt děs tohleto.

Reagovat
smazaný uživatel

a neni to pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
tomasinho

Ne, Andy maká jako málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel jsem cely zapas...me prislo,jak by tomu nedaval vsechno! treba se pletu

Reagovat
smazaný uživatel

Torres se snazi a Andy ne, aha...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je dilema: verit jeste po polovine souteze v ten titul s takovou ztratou nebo se smirit a prat trofej teda tomu City nez United?

Reagovat
tomasinho

B je správně.

Reagovat
nani92

ver v LM a praj United

Reagovat
Tomekcz

omg, kde je Rooney, minule odpocival taksem cekal ze nastoupi aspon ze nejni ani na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

1200. pro SAFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, že lidi se nachytávají na začátku dubna a ne na konci roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku to maj po Vánocích právě, něco za způsob našeho Aprílu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaaa a FP se na to chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já to sem dal pro pobavení

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to mi díky tomu smajlíku došlo, neboj.

Reagovat
Grahf

Liverpool's youngster, Raheem Sterling gets 2 girls pregnant in two weeks, making him LFC's top scorer for December.

All Liverpool players will wear condoms in support of Raheem Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tu je. A taky už to po 2 golech Craiga neplatí.

Reagovat
cristiano.K.

šlágr kola za náma, tak snad to dnes nebude moc velká nuda

Reagovat
smazaný uživatel

It's been 9186 days since Alex Ferguson took over as manager of Manchester Utd, back in November 1986.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jeeeeeeej jak zaspievali Fergiemu

Reagovat
Bayern +

To bylo krasny.

Ale ted, Rovers, jedem!.

Reagovat
kiwwi

du du du du du du racist bastard

Reagovat
Arbiter

Bude zápas Úček natolik zajímavý, že by stálo za to si jej pustit?

Reagovat
smazaný uživatel

wohooooou

Reagovat
vitasrp

Nepochybuju o tom, ze ji Blackburn neda..

Reagovat
Bayern +

Yakubu je spolahlivej! Joooooooooooooo!

Reagovat
Bayern +

Tak z Berbu stoper nebude!

Reagovat
chowas

Berba !!!

Reagovat
Edgar Davids

Berbastic

Reagovat
smazaný uživatel

YAKUBUUUU

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

"Tobě leží MU hodně v žaluidku, jak tak koukám, co?"

Reagovat
tomasinho

O co se to proboha snažíš? Včera jsem ti to jasně vysvětlil a ty zase děláš ze sebe blbce v té samé věci během ani ne 24 hodin.

Reagovat
ďuriLFC

nie len jemu

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ligter

Sakra, co se to děje?

Reagovat
smazaný uživatel

a teď betooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mohl Berba provést líp. Nevadí, otočíme.

Reagovat
kiwwi

ty vole, prvykrat sa dostali do 16ky

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Blackburn, tohle asi ve scénáři nebylo.....

Reagovat
smazaný uživatel

zatial bieda..Nani Evra zbytocne chyby..aby sa nam ten experiment so zostavou nevypomstil

Reagovat
Tomekcz

a co ta kur.a Dean, tam drzi Valenciu pul minuty a nepiskne jen proto ze nespadl...

Reagovat
vitasrp

Blackburn brani spatne, doslova az priserne, vubec totiz nevytvari na hrace MU tlak.. Staci rychlejsi kombinace a Blackburn je v hajzlu..

Problem je, ze Ucka se dost prizpusobila, takkhle profesorsky a odchozeny vykon, jaky zatim predvadeji, jsem od nich dlouho nevidel..

Reagovat
kiwwi

tak mesiac dozadu to tu bolo asi 3 kola po sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho?

Reagovat
vitasrp

Je pravda, ze letos jsem MU moc nesledoval.. Ze meli herni krizi vim a ze hrali dost pomaly fotbal jsem zaregistroval take, ale tohle mi prijde jako naprostej extrem, totalni hruza.. To slovicko dlouho se teda nehodi, uznavam..

Reagovat
smazaný uživatel

Pulka ligovych zapasu a cela LM

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Ještě doteď mě straší ta domácí remíza s nimi.

Reagovat
Bayern +

Takhle podobne hrali i proti LFC, ta obrana je hrozne nezkusena, uz jenom pro ni Rovers neskutecne preju.

Reagovat
herbage

faul Yakubua? wtf?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Thoomas

Tak to Evra zkusil

Reagovat
Bayern +

Tak ted Jones predved krasny letadlo. Faul ani nahodou!

Reagovat
Arbiter

Nani

Reagovat
Tomekcz

Park-Rafael, to je stred

Reagovat
herbage

širší kádr MU proti širšímu kádru Blackburnu 0:1? To nemůže dlouho vydržet

Reagovat
Willy Wonka

Víte někdo, co je s Rooneym? Nebo ho SAF zase šetří? Mě se zdá, že zrovna Rooney není ten typ hráče se špatnou kondicí, který by potřeboval takhle často odpočívat, spíš naopak. Tohle moc nechápu...

Reagovat
Willy Wonka

Tak zpět, teď byl na něj záběr a doopravdy jenom odpočívá...

Reagovat
minoLFC

dostal volno na silvestra no....hraju doma proti poslednemu

Reagovat
Willy Wonka

Já nevím, tohle mě štve. Nechávat takhle často odpočívat zrovna Rooneyho... Třeba takoví Messi a Ronaldo taky proti slabším soupeřům neodpočívají, naopak jim tam každý z nich nasází 3 fíky...

A seká se mi sopcast od Bloodzeeda, dneska zatím všechno špatně.

Reagovat
minoLFC

Messi nehraje taku furu zapasov ako sa teraz cez vianoce hraje v PL

Reagovat
smazaný uživatel

OT : „Poslal jsem mu přání k Vánocům, ale neodpověděl mi. Je to nejlepší trenér na světě, ale jako chlap se ještě musí učit dobrým zvykům a respektu.“ Opět Mario Balotelli, tentokrát směrem k Josému Mourinhovi, kouči Realu Madrid.

Reagovat
Arbiter

hňup

Reagovat
chowas

SuperMario

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Co to byl za pokus?

Reagovat
Tomekcz

zas to tam nespadne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa teším z gólu Blackburnu a zabudol som, že na tikete 1tka

Reagovat
REPLIKATOR

Prohra MU je k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Bayern +

Ten Dean je slepej?

Reagovat
Arbiter

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka to má grády

Reagovat
Kaze

Ten Bloodzeed se mi prostě seká, to snad ještě nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

přepni na yes..

Reagovat
smazaný uživatel

rusaci nesekaju

Reagovat
Tomekcz

Berbatov uz 3x Sambu nezvladl vubec

Reagovat
Arbiter

chce si tu lavičku zasloužit

Reagovat
blaugrana

Rochina. Najtechnickejší hráč PL. Samozrejme, že je to barcelónska škola.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jste s tim neobycejne otravni.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Kaze

Nejtechničtější hráči PL jsou Nani a Silva

Reagovat
blaugrana

Nj, Cesc už nebehá po anglickej pažiti, takže je to Rubén. Oriol hneď za ním.

Reagovat
Mada

Nejtechničtější maximálně v Blackburnu..

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidno, že prevyšuje hráčov Blackburnu ale PL ? A on je primárne útočník ?

Reagovat
blaugrana

Zahrá všetko, je z Barcy.

Reagovat
Arbiter

zopakuj ještě jednou, že je z Barcy, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja sa pýtam čo je primárne, nie čo dokáže zahrať.

Reagovat
blaugrana

Primárne hrot.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Bayern +

Treba dnes bych ho stridal prvniho. V porovnani s Yakubuem nulovy podrzeni mice vepredu a po jeho srandaklickach Rovers malem inkasovali a pak zazdil golovku.

Reagovat
Bayern +

S dovetkem, ze jestli sem mas pisat ty vase picoviny, tak radsi prvni sekci EF priste ani neotevri.

Reagovat
Godwinson

Oni se v "poslední době" celkově rozhodli někteří oblíbení uživatelé z PD sekce obohatit sekci PL, což je dost smutné :)

Reagovat
fantomas

Achjo. Běž už chlastat...

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho poslední střela taky ukázala školu barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť se jenom točí jak šašek vždycky....

Reagovat
fantomas

Teď to byla barcelonská škola btw.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič, Mata, WIlshere, Berbatov, Nani, Silva, Aguero,,,,

Reagovat
blaugrana

Zaostávajú o úroveň za Rubénom.

Reagovat
fantomas

Tak hlavně že ho celkově aspon o dvě hlavy převyšujou..

Reagovat
blaugrana

To aj Xaviho, Dona, Lea a aj tak sú ďaleko za nimi.

Reagovat
fantomas

Coo?

Reagovat
blaugrana

Aaa, my sa bavíme len o PL, pravda. Tak sry. každopádne sú aj tak naši hobiti niekde inde.

Reagovat
Counter

Já u vás nikdy nepoznám, kdy si děláte legraci...

Reagovat
blaugrana

Fakty nemôžu byť sranda.

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayern +

Proc tedy Rochina nehra v MU, City nebo CFC ? Cekam seriozni odpoved.

Reagovat
Arbiter

dyť tady trolluje

Reagovat
blaugrana

Lebo nechce zničiť kariéru Rooneymu a posadiť ho na svoj úkor na lavičku. Je to hráč plný rešpektu a ľudských hodnôt, okrem toho, že je najtechnickejší hráč PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Chicha je dneska desnej. A Rafaela ve stredu moc nechapu...

Reagovat
smazaný uživatel

nanimu to dneska lítá...

Reagovat
herbage

Tohle je zápas PL nebo silvestrovská exhibice? Výkony obou celků i atmosféra na stadionu říkají, že spíše to druhé...

Reagovat
Arbiter

tak na silvestrovské exhibici je snad dobrá atmosféra, ne?

Reagovat
fantomas

Už jen ta sestava MU je silvestrovská.

Reagovat
Bayern +

Obrana Rovers take neni bezna rutina.

Reagovat
fantomas

Akorát přesně ta samá z minulýho zápasu, pokud se nemýlim.

Reagovat
Bayern +

Uplne presne. Ovsem ze by nekdo opomijel Giveta a Danna a jen tak z rozmaru... ti by prece hrali zaklad.

Reagovat
fantomas

Však sou zranění.

Reagovat
Bayern +

Prave. No myslel jsem to tak, ze bezna rutina to neni proto, ze na OT nebo Anfieldu by Henley pred Givetem jen tak prednost nedostal, nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra je parádní. Vypňete to Bloodzeed a pusťte si YES.

Reagovat
herbage

koukám na ruský kanál a slyším akorát ticho

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Tak to bych snad byl i rád, že mám na ruskym kanále ticho..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
herbage

proč? Naopak pokud mám možnost, koukám na to radši než s anglickým komentářem. Skvělé kvalita přenosu a nijak vyloženě mě to neruší. Nebo koukám na rumuny. Bloodzed mi seká a Yes mi nejde

Reagovat
fantomas

Nedá se to poslouchat. Já chci prostě slyšet anglány.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy dam prednost kvalite obrazu pred nejakym tliachajucim šašom

Reagovat
smazaný uživatel

já koukám na Digi Sport a slyším výborné fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pro Kinga Kennyho!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas na závěrečný nápor a tradiční haluzácký gól

Reagovat
Arbiter

je brzo

Reagovat
ďuriLFC

neviem či som niekedy zažil horšiu atmosferu na OT

Reagovat
vladis271

to si veľa zápasov na OT asi nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim špatný.

Reagovat
Tomekcz

vzdyt oni vypadaj jak zfetovany, to je uplnej hnus, tam se nikdo nesnazi

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie time už v prvním poločase.

Reagovat
Bayern +

Uz ted je jasny, ze dnes se hraje do 100.

Reagovat
Arbiter

3 minuty?

Reagovat
Arbiter

Bunn si zahrává

Reagovat
herbage

má se stále co učit, chlapec http://www.youtube.com/watch?v=2kjsNFx7VqM

Reagovat
Arbiter

Reagovat
herbage

Bunn ví jak rozehřát diváky

Reagovat
smazaný uživatel

Nervózní poločas. Ten druhý musíme odehrát klidnějš a půjde to.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím spokojenost, hlavně aby Samba s Bunnem vydrželi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Hanley

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je SAF seřve a druhá půle bude lepší!

Reagovat
Willy Wonka

Chce to fén...

Reagovat
fantomas

Sem teda zvědavej, jak to pro změnu vyřešej v Blackburnu. Jestli stejně jako v QPR, tj. že zázračně chytající záskok víceméně hned, jak to bude možný, ustoupí uzdravený jedničce, nebo Bunn dostane další šance...tady bych se příkláněl spíš k Bunnovi, páč mi Robinson letos stejně nepřišel bůhvíjak jistej.

Reagovat
niflheim

Tak tomu se nedá věřit moc...snad je pořádně zatlačíme v druhém poločase. Každopádně jsem se pobavil - Berba faulovanýý a potom mu pískne penaltový faul

Reagovat
herbage

jsem to neviděl, pustil jsem to déle, ale ukazovali jen jednu opakovačku a Berba ho tam slušně držel za dres, což nešlo nevidět

Reagovat
niflheim

Jestli to nebyla opakovačka z jiné situace...ho tam právě Samba celkem fest držel a už to i vypadalo, že to pískne jako faul na Berbu...no a po chvíli...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď pri rohoch a štandartných situáciach sa toto v PL málokedy píska takéto maličkosti ako Samba na Berbatova. Zase na druhú stranu ten faul na Sambu bol jasný.

Reagovat
niflheim

Já jsem na to chtěl jenom poukázat, řešit to nijak nebudu...tohle v pohodě otočíme

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Za dresy se tahali navzajem, ale prvni faul byl na Berbatova. Byl dobre postaveny a mic sel na nej, pak ho Samba zezadu nekolikrat strcil a dostal se tak k mici. Az pak se zacali drzet za dresy. Ale nebyt toho ze se Samba faulem dostal k mici tak by k tomu drzeni nikdy nedoslo

Reagovat
smazaný uživatel

neplač

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa hráš na kiwwiho z opačnej strany barikády alebo čo?

Reagovat
niflheim

Netrapč.

Reagovat
Tomekcz

hnus, Park, Rafael rozehravaj, to je vtip, Valencia bez zajmu, Berbatov snad jednou u mice + penalta, Hernandez nejni o moc lepsi a dalo by se pokracovat, snad je SAF probere, tady se body nemuzou ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď je ta správná chvíle - jednička za 1,78

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem 3,55 na to, že bude ještě minimálně jedna další pentle.

Reagovat
hefy

Tak PL hrajou už i hráči, kteří jsou mladší jak já - Henley. To je hnus.

Reagovat
kiwwi

ku koncu to uz bolo celkom dobre, atmosfera paradna, divaci ich dotlacia k tym golom, nebojim sa

Reagovat
Tomekcz

u me je tam teda ticho jak vkostele

Reagovat
kiwwi

zapni si zvuk

Reagovat
diastan

Reagovat
kiwwi

btw. Balotelli zaplatil 24 bezdomovcom noc v Hiltone na novy rok

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

On je proste frajer.

Reagovat
chowas

Reagovat
Arbiter

nic neřešící prázdné gesto...

Reagovat
Side

Reagovat
Arbiter

no co, je to pravda...

Reagovat
raduinho

Až na to budeš taky mít tak dělej frajera.

Reagovat
Arbiter

Já frajera nedělám, jen si nemyslím, že by to bylo bůhví něco velkého. Podle mého prázdné gesto...

Reagovat
smazaný uživatel

spraviťto Terry, tak onanuješ.

Reagovat
Arbiter

ne, opravdu neonanuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Tomekcz

Andy konecne nekdo kdo snad neco vymysli

Reagovat
smazaný uživatel

Andersonův účes

Reagovat
Arbiter

Bunn je klasik dneska

Reagovat
anonym

Za tenhle dive žlutou?

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Que golaso

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubuuuuuuuuuu

Reagovat
chowas

Yakubu

Reagovat
Bayern +

Yakubuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Reagovat
hefy

De Gea, hehe.

Reagovat
EL Gringo

pekne Jakub daj este jeden!!!

Reagovat
Tomekcz

vem si zasteru ty woe, De Gea taky borec

Reagovat
Swarley

nooo, tak to máme problém...

Reagovat
herbage

nemáte, tohle pokaždé otočíte a Blackburn je vážně tragický

Reagovat
Arbiter

remízka by ale nebyla špatná

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooo

Reagovat
Maresma

Yakubu

Reagovat
Error

Jo!

Reagovat
Arbiter

De Gea podržel

Reagovat
diastan

Krása fakt krása, asi na ně začnu sázet pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Aji tohle otočíme.

Reagovat
Edgar Davids

těžkej frajer ten Yakubu

Reagovat
smazaný uživatel

poor defending....

Reagovat
smazaný uživatel

yakubuuuu!

Reagovat
herbage

Yakubuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Swarley

Berbaaa a kurva jedem !!!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes SAF oslavoval uz od rana a prekaucoval to

Reagovat
smazaný uživatel

berbatov ještě další 3

Reagovat
smazaný uživatel

Berbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov Tak ještě dva

Reagovat
mike.84

kurva co to tam hrajete za manažera ubraňte to vy volové

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Arbiter

uklidněte tu hru, sakra

Reagovat
minoLFC

konecne chyta DeGea

Reagovat
niflheim

Berbáááá

Reagovat
chowas

radšej mohlo byť 0:1 toto ich nakopne...

Reagovat
Tomekcz

Deane ty KUR.O piskej neco

Reagovat
Maresma

1500 - Dimitar Berbatov has just scored Manchester United's 1500th goal in the Premier League. Lifeline.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

Člověk si na pět minut odběhne..

Reagovat
Tomekcz

dej mu zlutou za zdrzovani

Reagovat
Arbiter

Ale jdi ty

Reagovat
Arbiter

Bunn a jeho hrátky s Nanim

Reagovat
smazaný uživatel

paráda,že?

Reagovat
niflheim

Tak kdy už dá konečně tomu čurákovi kartu.

Reagovat
Arbiter

až dá kartu Nanimu za nesportovní chování

Reagovat
niflheim

Jasně...už o poločase otálel s nákopy, zakopl několikrát balón...on je to hodný hoch vlastně.

Reagovat
Arbiter

ne, není, ale já se tím bavím

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní atmosféra

Reagovat
kiwwi

bez srandy, lepsiu atmosku som na OT uz dlho nepocul

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
chowas

Berba ide zas na hattrick...

Reagovat
smazaný uživatel

kráááááááááááááááááál vyrovnávááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Berba ještě 2

Reagovat
smazaný uživatel

Trapárna

Reagovat
diastan

Bohužel to vidím, ještě na výhru v HCP

Reagovat
mr.Silver

Berbatov neskutecny hrac!

Reagovat
Tomekcz

Jedem Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Marry me Berbatov

Reagovat
supervizor

Ten Maďar je ve formě.

Reagovat
Kaze

Kdo?

Reagovat
supervizor

Berbatov

Reagovat
Kaze

Je to Bulhar, ty hlavo

Reagovat
supervizor

Tak Bulhar to není určitě, to vím jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitar_Berbatov

Ty jsi neuvěřitelný šašek

Reagovat
supervizor

Born in Blagoevgrad.

To je Maďarské město abys věděl.

Reagovat
Maresma

Blagoevgrad (Bulgarian: Благоевград) is а city in southwestern Bulgaria.

Reagovat
Kaze

Blagoevgrad (Bulgarian: Благоевград) is а city in southwestern Bulgaria, the administrative centre of Blagoevgrad Province, with a population of 70,881 inhabitants[1] (as of 2011). It lies on the banks of the Blagoevgradska Bistritsa River.

Nevím, o co se snažíš

Reagovat
supervizor

To ale vubec nic nedokazuje.

Reagovat
Kaze

Ty jsi fakt debil kde jsi proboha vzal, že je to maďarské město? A když ti tady vypíšu fakta, že je to BULHARSKÉ město, tak to nic nedokazuje?

Reagovat
supervizor

Blagoevgrad je maďarsky Tatabánya. Takže město v Maďarsku.

Reagovat
Kaze

http://en.wikipedia.org/wiki/Tatabánya Ty musíš být během zkoušení velmi oblíbený

Reagovat
supervizor

Mě nejde internet, takže ty odkazy ani nezkoušej.

Reagovat
Kaze

Aha. Proto jsi na eurofotbalu, viď? A ty tvoje superfakta bereš odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Kaze

A Berbatov je naprosto typické maďarské jméno, viď?

Reagovat
Mada

jenom těsně vedle

Reagovat
supervizor

Hmm tak Srb?

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatove já tě nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

pome kurvaaaaaa!! teraz ich zjeme

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov je génius.

Reagovat
Ligter

Berbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
kiwwi

Berbaaaaaaaaa kurva joooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jeden

Reagovat
niflheim

Berbáááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Van Persie, Arshavin.

Subs: Almunia, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Chamakh, Benayoun, Coquelin.

Reagovat
fantomas

Bez Coqa, Miquela i Rosy...zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tí traja mali hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

I Yossiho bych si dokázal místo Aršavina představit....

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický

Reagovat
supervizor

Žádný obránce na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Coq. aj tak je fail, lebo okrem Miquela už žiadneho nemáme zdravého.

Reagovat
fantomas

No jen jestli nakonec Miquel nebude zraněnej. Nepřijde mi moc pravděpodobný, že by ho na lávku nevzal.

Reagovat
herbage

Song případně na stopera, Coquelin případně na beka. A Rosa či Ramsey by krjaníhop obránce při nejhorším také zvládli

Reagovat
fantomas

Uh. Theo když už, tam snad i dvakrát nastoupil..

Reagovat
smazaný uživatel

ale 5 v poli

Reagovat
herbage

pěkný hraje Barton?

Reagovat
smazaný uživatel

na twitteru psal, že hrát bude, ale oficiálně jejich sestavu nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tej zostave pekné? Okrem Arshavina.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

BERBATOV!!

Reagovat
herbage

Zápasy MU jsou jak detektivky s Columbem. I když Columbo zdánlivě tápe, tak vždy vraha lapí

Reagovat
hefy

Skvělý tempo. To je radost sledovat.

Reagovat
božský John

škoda

Reagovat
Swarley

klobouk dolů Berbo...

Reagovat
Arbiter

Team: Cech; Fer, D Luiz, JT (c), Cole; Ram, Oriol, Meir; Sturr, Drog, Mata. - subs: Turn, Bos, Hutchinson, Lamp, Mal, Kal, Torres.

HUTCHINSOOOOOON

Reagovat
herbage

who?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Side

Není to ten co měl problémy s kolenem a na nějakej čas přerušil karieru? Teď se asi vrátil

Reagovat
Mihi

Je to on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho ty nemuzes znat

Reagovat
Error

comeback

Reagovat
Mihi

Braňo je stále zranený? Inak celkom dobrá zostava s ktorou musíme bezpodmienečne vyhrať. Mata lkapitán vo fante, takže od neho čakám minimálne 1+2

Reagovat
Arbiter

jj, ještě týden...

Reagovat
smazaný uživatel

za Ferreiru

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Tomekcz

Valencia konecne lita

Reagovat
EL Gringo

nenormalne maju stastie ten manchestrer

Reagovat
fenixLFC

neskutocne uskodil ten druhy gol blackburnu

Reagovat
smazaný uživatel

Že by byl Gervinho pro jistotu na lavičce

Reagovat
fantomas

V Morrisovi bude mít Blackburn svýho Albrightona...to je fakt radost.

Reagovat
Tomekcz

uz mu dej tu ZLUTOU

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, že pri Lindegaardovi tá obrana neinkasuje skoro vôbec...

Reagovat
fantomas

No vůbec. V PL zatim drží čistý konto...

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslím, že jeden krát ho neudržal, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

a nie, všetko clean sheets.

Reagovat
fantomas

Vždycky. 2:0, 1:0, 1:0, 5:0, 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

v LM

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

to byl evropský zápas

Reagovat
Arbiter

ale zase tolik zápasů s Lidegaardem v bráně ManU neodehrálo...

Reagovat
fantomas

No pět. I to je parádní bilance.

Reagovat
Arbiter

to jistě

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasov, 0 gólov v PL, to je štatistika, ktorá niečo ukazuje.

Reagovat
Maresma

Blackpool have agreed a deal to sign Liverpool defender Danny Wilson on loan until the end of the season.

Reagovat
smazaný uživatel

Z rohu dáme

Reagovat
Tomekcz

to chce trefit branu

Reagovat
smazaný uživatel

arshavin to dneska prelomi! hattrick asistencii na robina

Reagovat
fantomas

A hlavně jeho start v základu automaticky znamená brzký střídání, čehož sme si u Wengera zatim moc neužili...

Reagovat
Tomekcz

doufam zenastavi tak 6 minut za to zdrzovani

Reagovat
13

třeba deset ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Za QPR Černý

Reagovat
fantomas

Ho konečně uvidim.

Reagovat
Error

A hned při premiérové nule

Reagovat
supervizor

Jen jeden?

Reagovat
Mihi

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
chowas

David Istota De Gea

Reagovat
diastan

Reagovat
EL Gringo

de gea je fajnovy

Reagovat
diastan

krása

Reagovat
smazaný uživatel

to bude breku....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
fantomas

De Geaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

David

Reagovat
Manik...

Tak tohle byla teda chyby de Gei

Reagovat
Arbiter

De Geaaaaaa

Reagovat
Edgar Davids

DdG-legenda

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
herbage

yes

Reagovat
smazaný uživatel

obvykle to nědělám ale.... De Gea

Reagovat
supervizor

Jak namalovaný ten De Gea.

Reagovat
smazaný uživatel

De Diera

Reagovat
Infi

Reagovat
afc

Nechat si doma strelit 3 goly od takych tragedov,to chce velke umenie

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Pěkné. Když tak čtu, chudák de Gea :)

Reagovat
smazaný uživatel

prospero: "2:3 ? To otočíme."

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak když chytá golman jen kvůli tomu kolik stál.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
13

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle nebyl faul? Sakra, to bude drama až do konca.

Reagovat
fantomas

Nesnášim tohle přehnaný hájení golmanů.

Reagovat
kiwwi

mimo patku...toto bolo v patke, kde ma byt brankar chraneny

Reagovat
Arbiter

de Gea hloupě vyboxovával...

Reagovat
fantomas

A co udělal ten hráč? Dotkl se ho?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne Dyť tam šel uplně naivně, jakej faul?

Reagovat
Arbiter

no na koho to měl být faul?

Reagovat
chowas

išiel do lopty nie do brankára....

Reagovat
fantomas

Nemůžu si pomoct, ale ten španělskej klučina prostě v ničem neudělal žádnej progres tady. Což je za půl roku...no, docela nic moc.

Reagovat
herbage

ale rozehrávku má výbornou

Reagovat
fantomas

Jj, tu si taky přines s sebou už ze Španělska, předpokládám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Manik...

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Wat

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

po debakli s MC,vypadnuti s LM,dalsia ligova facka

Reagovat
kiwwi

zismaria sa spamatajte

Reagovat
Arbiter

dyť vůbec nepodržel dneska

Reagovat
smazaný uživatel

možno myslel hráčov MU.

Reagovat
kiwwi

ja to hovorim hracom

Reagovat
smazaný uživatel

Kean je génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ho asi vyhazovat nebudou.

Reagovat
herbage

Evra je nějaký nesvůj

Reagovat
Kaze

Nesvůj je hlavně De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

De diera

Reagovat
Side

Nejlepší brankář v PL

Reagovat
Pipo123

Už nikdy nepodám na PL aby ma Chelsea, Arsenal a Man U odrbali o 150 e behom pár dní, tak to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

me to stejny, akorat o 300 eur..

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn do dáte!

Reagovat
kiwwi

Keane? tazky debut, ale som rad

Reagovat
smazaný uživatel

krásný dárek pro sira..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik pak asi bude nastaveno?

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to tu říkal doma, že tipuju 5, pokud bude výsledek stejný v 90. minutě..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 4 minuty

Reagovat
fenixLFC

to je oficilane uvidis ze to bude viac

Reagovat
Arbiter

normálně by byly asi tři, kdyby Bunn nezdržoval

Reagovat
FCSL

7

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea v centre... zlatý Almunia.

Reagovat
smazaný uživatel

vs.

Reagovat
niflheim

Tři střely, tři góly...tohle je fakt horor

Reagovat
Arbiter

vyrovnává statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Černý v bráně bohužel že jich tam dostane tak 5

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu takovej černej Jarda Kužel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to jsou zas nervy Blackburn tam brání zuby nehty,zakopává balóny a když se pak dostanou jednou před bránu a mají roh tak ten náš španělský talent nedokáže ani jednou podržet a pokaždé to zavání gólem...Zlatý Lindegaard,to říkám furt

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň bod ku*va

Reagovat
Side

4 minutes of Fergie time to come

Reagovat
Arbiter

Jinak stejně předpokládám, že De Gea bude chytat i v příštím zápase

Reagovat
Maresma

Jestli Fergie neni slepej, tak bude chytavat Lindegaard.

Reagovat
smazaný uživatel

V základní sestavě QPR překvapivě chybí gólman Paddy Kenny, jehož zastoupí český brankář Radek Černý.

Reagovat
smazaný uživatel

polovicu hráčov Rovers ani nepoznám.

Reagovat
Swarley

no já zase Manchesteru...

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu bez trofeje? (ak neratam CS)

Reagovat
Arbiter

Tady máte mufánci za to zdržování Bunna

Reagovat
blaugrana

Stiahnutím Rochinu dal Blackburn Manchasteru nádej, ale nakoniec to zvládlo aj bez ich ťahúňa. Ale aj tak je Rubén MOTM.

Reagovat
Arbiter

Trolllll

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Reagovat
Wat

To je krása tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet!!

Reagovat
kiwwi

tak toto je strasna strata bodov...toto moze mat krute nasledky

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

že kruté

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je Valencia ? Krtko tam bol ?

Reagovat
diastan

1100. pro Blackburn a naši zítřejší výhru

Reagovat
smazaný uživatel

...happy birthday dear Alex, happy birthday to you!

Reagovat
fenixLFC

si ma predbehol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Ohoh..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kean zachranil hostom 3b

Reagovat
smazaný uživatel

borec ten Keane

Reagovat
Bayern +

Vsechno nejlepsi, Fergie!

PS: Samba je pan!

Reagovat
niflheim

Keane

Reagovat
smazaný uživatel

ou, tak těch 1,75 nebyla až tak zázračná volba ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Bolí mě to říct, ale tohle nám prohrál De Gea

Reagovat
Arbiter

Nebyl na to sám

Reagovat
Kaze

Ty dva poslední góly prostě neměly padnout, ne takhle.

Reagovat
Arbiter

na druhou stranu zbytek týmu také moc nepomohl, začal pořádně hrát, až to bylo 2:0...

Reagovat
Arbiter

Keane

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Arbiter

se neposer, nejsem jediný, který přidal E na konci a reaguješ jen na mě

Reagovat
smazaný uživatel

Ctu vyjimecne odspodu.

Reagovat
Arbiter

hmm, aha...

Reagovat
smazaný uživatel

ved to mas dobre ak myslis hraca united

Reagovat
Arbiter

ha, vidíš to

Reagovat
herbage

teď už ale o tom nepřesvědčíš nikoho

Reagovat
herbage

třeba myslel toho vašeho, jak nedal dvě tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujem!!!!!

Reagovat
Wat

Ten poslední den v roce je tak krásnej.

Reagovat
iamek

Doufam, ze ten anti fotbal Blackburn spadne. Jejich golman mel videt hned ze startu zlutou za zdrzovani. Kazde jeho odkop 25 sekund a kolik jich mel. Cestu za titulem nas to nezastavi, ale i tak ...

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

len sa vyplac sme tu pre teba

Reagovat
iamek

Ty vole fans liverpoolu se ozval. To jste vy co dvacet let placete jak porad mate smulicku, jak vasi hraci delaji hvezdy z kazdeho golmana atd atd ? Nejdriv si to chce zamezt pred vlastnim prahem. Navic klub co podporuje rasisty . Neboj treba letos aspon EL ukopete.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Zdržovací taktika je zbraň každého slabého týmu který se nezmůže na to konkurovat na hřišťu. To je stejné jako kdybys jim vyčítal hru na brejky. Měli sme jim dat hned z kraje dva góly a hned by ožil.

Reagovat
Swarley

pěkná oslava narozenin, jen co je pravda...to jsou letos občas tak neskutečný výkony, takový výpadky, no hrůza a děs...nezbývá než doufat, že v příštím roce to bude lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Další zázrak po návratu Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

a pomalu ale jiste zacinam Keanovi fandit, at ten Blackburn zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

tá 39 u Rovers, to si odskočil Coq?

Reagovat
vocasisko

Všechno nejlepší Sire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

No dalo se čekat že na tu prořídlou a zraněnou obranu jednou doplatíme ale čekal sem to spíš další zápas na Newcastlu. Škoda no, zápas nebyl špatný, ale defenziva nepodržela. Atmosféra úžasná, užil sem si to jako málokdy. Tak zbývá fandit Kočkám aby pomohly alespoň ony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Blackburn se zachrání....ale to nesmí hrát se Swansea,Boltonem a tak...hezky všecko na Anfieldu,Old Trafford a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
herbage

Nebudu se smát MU, výsledek mluví za vše. Nicméně takový zápas přijde na každý tým a oni si o to svým profesorským výkonem přímo koledovali. Zasloužená výhra Blackburnu. Ale i tak jim budu přát titul radši než Mancity a tahle ztráta by jim neměla stát v cestě

Reagovat
fantomas

Tak to byl parádní předkrm.

Reagovat
herbage

zápas právě nic moc, zajímavý je snad jen ten výsledek

Reagovat
Arbiter

druhá půle byla parádní

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tohle miluju na PL 20 týmů, kde každej může porazit každýho... ne jako španělská trotl liga kde hrajou dva týmy a zbytek jim dělá kompars

Reagovat
Swarley

jinak tohle je přesně ten supr lehkej los, kde budeme brát tři body v každém zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

3 - Blackburn Rovers managed only three shots on target in this match against Manchester United, but scored with all of them. Stunned.

Reagovat
Tomekcz

po vyrovnani na 2:2 uz o tom snad nikdo nepochyboval, ze se to otoci, ale pak zauraduje De Gea a je konec, takhle odrovnat celej tym behem par sekund, z toho uz se proste nezvednuli Ale co SAF to takhle poskladal, tak tady ma vysledek, kdyz nehrajou hraci co maj formu

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Wat

Někdo link na AFC? Jsem línej hledat...

Reagovat
Kaze

No nic, holt se De Gea musí zlepšit. Radši se jdu podívat na poslední díl Boardwalk Empire, to mě snad nažhaví víc

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne ManU

Reagovat
herbage

14:47 Wenger s Bartonem nejednal

"Joey Barton v létě zamířil z Newcastlu do Queen's Park Rangers, byť podle svého agenta vyjednával s Arsenalem. Jeho manažer Arséne Wenger to ale popírá. "Nikdy jsem s ním přímo nemluvil. Agenti vám vždy zavolají a nabízí hráče. O čem je pak zpětně informují, to už já neovlivním," řekl francouzský stratég."

věděl jsem, že o takovou chátru by Wenger nikdy neprojevil zájem

Reagovat
Bayern +

Ja jen, snad vam to dnes natre minimalne tak, jako Yakubu MU.

Reagovat
hefy

Vysvětlete mi někdo, proč nechytal Lindegaard? Vždyť podává lepší výkony jak De Gea.

Reagovat
Arbiter

páč nestal 18 mio

Reagovat
kiwwi

Linde v podstate nemal este tazky zapas, dnes to mala byt pohodicka, De Geu v brane som na 99% ocakaval

Reagovat
Kaze

Protože De Gea je mladší, dražší a větší hvězda. A hlavně tohle měl být lehký zápas, jak psal kiwwi, nečekalo se, že selže tak moc. Navíc obrana je teďka na marodce.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Aston Villa nebo Swansea - Tottenham, co slibuje hezkou podívanou?

Reagovat
blade115

Tottenham

Reagovat
Maresma

Z tohodle urcite Spurs.

Reagovat
Losinho

No paráda.

Reagovat
vitasrp

Tak to je ale naramna ostuda, docela se bavim.. MU hralo opravdu spatne, soupere podcenilo, a i kdyz v druhy pili zapli a vyrovnali, stejne tomu vykonu hodne chybelo..

Jinak jasne nejlepsi hrac na hristi byl Yakubu - co se tyce prinosu pro tym, tak nemel konkurenci.. To on je duvod, proc Blackburn fungoval a proc nedostal 5 fiku, ale byl nebezpecny i v utoku.. Kolik odkopnutych micu podrzel, kolik souboju vyhral, jak dokazal ze zoufale situace dostat tym do kombinace, vynikajici.. Jonese s Carrickem tam obcas moc pekne cvicil...

A pro Keana to musi byt dobra satisfakce, snad na chvili umlci ty prehnany protesty..

Reagovat
fenixLFC

vitasrú, úpzeral si vcera live??

Reagovat
fenixLFC

*pozeral

Reagovat
smazaný uživatel

ktory match si mam pozriet o 16 hod ? objektivne, ktore moze byt najpohľadnejši

Reagovat
diastan

asi Chelsea

Reagovat
miky10

Reagovat
Mihi

Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

? zabudol som napisat, ze okrem Chelsea

Reagovat
Mihi

Bolton - Wolves alebo Norwich - Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

spíš slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich-Fulham, pripadne Swans-Spurs. Nechapu, ze ti nekdo radi Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

volba padla na swans

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si najit ten Norwich, to by mohl byt super zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne nekvalitne streams su na to, uz zostanem pri swans -spurs

Reagovat
Mihi

tak aspoň ten nrowich - fulham

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je důvod, proč je PL nejlepší liga na světě

Reagovat
Mihi

Bolton - Wolves alebo Norwich - Fulham

Reagovat
Mihi

sry...reakcia na De Jonga

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Účka

Krásné potěšení po návratu ze silvestrovské procházky

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
JIMMY-PO

COYS !!!

Reagovat
EL Gringo

som zvedavy co dnes urobi barton

Reagovat
Counter

Pojďme AFC, Villans a Swans

Reagovat
smazaný uživatel

číslo sop na arsenal? rusáci se mi sekaj...

Reagovat
Arbiter

Ramires

Reagovat
Maresma

Podmee vlci!

Reagovat
smazaný uživatel

pls Sop a nebo nějakej stream na Chelsea a Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 111481

Reagovat
Arbiter

122909 Chelsea, ale kvalita špatná

Reagovat
mike.84

ferreira se má, jako jediny vidí ten fotbal ve 3D

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé & Sá. Moc hezky.

Reagovat
Arbiter

3 - Blackburn Rovers managed only three shots on target in this match against Manchester United, but scored with all of them. Stunned.

Reagovat
kiwwi

bohuzial, byvaju aj take zapasy no...v inom zapase by nedali ani jeden a dostali 5

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Blackburn nic nového. Proti Arsenalu vystřelili na bránu 4x a dali 4 góly. A to ještě Wojta 2 střely na bránu chytil

Reagovat
miky10

Swans nádhernej začátek

Reagovat
Arbiter

se nedíváš na nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich neskutečnej tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Vždyť to bude nuda

Reagovat
miky10

Ale jo, pustím si to k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Hutchinson na lavce? Myslel sem, že ukončil karieru

Reagovat
Arbiter

začátkem prosince podepsal smlouvu na rok a půl

Reagovat
chowas

SWP

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ celkom hnus bez pohybu...

Reagovat
Counter

Szcz

Reagovat
Maresma

Jak se to cte?

Reagovat
smazaný uživatel

šč.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Wat

To máš jako Hadamczik.

Reagovat
miky10

Ne, to by byl Hadamszczik.

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry má štýl.

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje Henry?

Reagovat
SunFells

On má styl i když sedí na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

narážal som na oblečenie.

Reagovat
SunFells

viem

Reagovat
smazaný uživatel

je na tribúne.

Reagovat
Maresma

No jasne, on totiz prestoupil pred prestupovym obdobi.

Reagovat
smazaný uživatel

on hlavně ani přestupovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Kde pozeráš ?

Reagovat
Arbiter

Didi

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich má smůlu.

Reagovat
Wat

Krásně Robin, škoda toho.

Reagovat
smazaný uživatel

v zasekávaní je bezkonkurenčný.

Reagovat
smazaný uživatel

to aj moj sopcast

Reagovat
justcall

Reagovat
Wat

Reagovat
Infi

Reagovat
mike.84

tak ale kurva ten boas mě sere už natvrdo s tím drogbou. copak nevidí že už je vyčpělý a nedá nahravku na 3 metry ?? co se mu nelibilo na torresovi proti fulhamu

Reagovat
miky10

Jj, v poslední době působí vyčpěle hodně často, fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hej ty hlášky silvestrovsky budou ještě dneska nebo až na novej rok?

Reagovat
Arbiter

dnes

Reagovat
miky10

Nominovat můžete do čtvrtečního večera. V pátek 30.12. z nominovaných vybereme ty, které si podle nás zaslouží dostat se do závěrečného hlasování. To spustíme na Silvestra, vyhlášení výsledků pak proběhne na Nový rok.

Reagovat
smazaný uživatel

tak by mohli pohnout, po Arsenalu jdu chlastat a chcu si to ještě přečíst

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira v tý masce vypadá jako fantom z opery

Reagovat
Maresma

Dobrej SopCast na cokoliv?

Reagovat
smazaný uživatel

111481

Reagovat
Maresma

offline

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavy, že já se na to dívám

Reagovat
Maresma

Tak kde sme jako?

Reagovat
Bayern +

1800. pro WHU

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

traoré môže hrať? to dobre poriešil Wenger, aspoň to máme ľahšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč by nemohl hrát když tam přestoupil natrvalo?

Reagovat
SunFells

Ano, jelikož přestoupil, tak může hrát

Reagovat
smazaný uživatel

hej? Hmm, ešte lepšie, myslel som, že sme sa ho ešte nezbavili.

Reagovat
Thoomas

Vsak tam prestoupil,neni na hostovacce :-)

Reagovat
supervizor

To byl umyslný loket

Reagovat
Counter

jak to mohl rozhodčí přehlídnout? Tohle mohla být úplně v klidu červená...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediní, ktorí sa mi zatiaľ páčia od nás, sú Andrei, Robin a Per, Aaron už nech ide do prdele s tými piruetami...

Reagovat
Arbiter

pome, pome, pome, pome, pencle

Reagovat
Arbiter

DIDIDIDIDIDIDIDIDIDI

Reagovat
Arbiter

ale tak tak

Reagovat
Wat

Krásnej pass. A Bolton!

Reagovat
fantomas

Konečně je zdravej pořádnej pravej bek.

Reagovat
Maresma

Reagovat
miky10

Drogbáááá

Reagovat
Error

Sám zařídil, sám kopl. Ale i akce před penaltou si zaslouží

Reagovat
Arbiter

nooo, zařídil nám ji Dunne

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclair

Reagovat
spider_8

Hrozně kopnutá pentle

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mihi

Tak toto bola tragicky kopnutá penalta. Ešteže to tam padlo. Dúfam, že sa ukľudníme a ešte 2-3 tam šupneme.

Reagovat
fantomas

Oo, ale krásně Robin.

Reagovat
smazaný uživatel

krásne, až na zakončenie... koľko krát som to už povedal za poslednú dobu...

Reagovat
supervizor

Robin je přemotivovaný, už at je ze hry ten rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Djourou

Persiiie...

Reagovat
SunFells

Aaaa

Reagovat
Wat

Škaredej zákrok... Ale jinak úžasnej pressing hned po ztrátě, tak se mi to líbí.

Reagovat
Counter

Co všechno je Ramsey schopný naprosto zastavit, nad tím zůstává rozum stát...

Reagovat
fantomas

Prase debilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvysyn Barton, ten aby sa nevyfarbil raz...

Reagovat
Side

Zase Barton

Reagovat
smazaný uživatel

za žlutou može děkovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Barton si zápasy proti nám fakt užívá Snad půjde ven.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bude trápení...

Reagovat
Counter

Villaaaaaaaaaa

Reagovat
Virtuos

Ireland

Reagovat
FCSL

Ramsey je strašná brzda.

Reagovat
miky10

to je neskutečný

Reagovat
Edgar Davids

Theo!!!!!moje fanta pláče

Reagovat
Side

Co ten Theo vymýšlel, proč to nenarval do brány

Reagovat
fantomas

Nechápu no.

Reagovat
Liquid

Joey Barton jak si to ještě vychutnal

Reagovat
smazaný uživatel

AV

Reagovat
Wat

Robineeeeeeee, už to tam napal.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Robine....

Reagovat
fantomas

Omg, to zas bude/je zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Persiiiiie

Reagovat
SunFells

Kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

čo ešte viac?! To je fakt strašné, to zakončenie...

Reagovat
Mihi

Toto je neuveritelné, ako my vždy po ťažko vydretom góle dostaneme gól z haluze.

Reagovat
smazaný uživatel

keď do polčasu nebude aspoň 2-0, tak to bude zas trápenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Kašlu nato. To je snad nejhorší co za poslední roky předvádíme!!!! Hrozný výkony, hrozný naprosto všechno!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ideš fandiť City?

Reagovat
smazaný uživatel

poradím nick: TouréYaya42

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jenom vypínám stream

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, začni fandit třeba Barce...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem dobře "official beer of Arsenal"? bych aji zkusil...

Reagovat
Wat

To nevidíš kurva?

Reagovat
smazaný uživatel

doporucuji fantomasovi, aby si zapnul Swansea a uvidi, jak se ma hrat proti Tottenhamu a ze to co predvedl Norwich, byla totalni sracka, oproti Swansea

Reagovat
fantomas

A přesto inkasovali už do poločasu na rozdíl od Norwiche no...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmmm

Reagovat
Nikikrew

ruka!

Reagovat
Counter

Ruka ale

Reagovat
anonym

Tak s tímhle může jít Boas po sezóně taky do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

rukaa

Reagovat
Side

Penalta, samozřejmě rozhodčí zase slepej

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak toto môže neodpískať

Reagovat
miky10

Dyer Ještě, že to Vorm zachránil.

Reagovat
SunFells

To je hňup ten sudí

Reagovat
Mihi

Škoda, Juan

Reagovat
Wat

Proč mu to Ramsey zvedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to je hnup.

Reagovat
tomasinho

Danny Wilson do konce sezony do Blackpoolu

Reagovat
ďuriLFC

super hosťovanie ...ale obavam sa ak Kenny pojde po Cahillovi tak si Danny za LFC nekopne nikdy..a pritom nevyzera uplne zle

Reagovat
tomasinho

Cahill je blbost, není potřena. Přicházelo by to v úvahu jedině kdyby Carra chtěl skončit už po sezoně, jinak určitě ne. Je tam ještě Coates a spolu s Wilsonem i Wisdom.

Reagovat
chowas

ani teraz to nevidím ružovo pre Wilsona v LFC... je až 5. stopér a podľa mňa by dal ešte Kenny príležitosť Kellymu skôr ako jemu...

Reagovat
tomasinho

Já bych se nedivil, kdyby před ním byl i Wisdom. Uvidíme, náznaky měl, ale hrál párkrát i na LB, kde mu to nesvědčilo. Musí hrát, nechal bych ho hostovat i příští sezonu. Se divím, že takhle ztrácel čas půl roku, už dávno mohl někde hrát v Championship. Dalo by mu to více než zápasy rezerv.

Reagovat
chowas

proste už neverím, že bude hrať, keď bude končiť Carra tak sa zas niekto kúpi...

na hosťovanie by som poslal nazad aj Jonja, túto sezónu si moc nezahrá... nech sa kúpi DM a ak sa dá nech ide nazad do Blackpoolu...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

tiež dufam že je to len ďalšia kačica

Reagovat
smazaný uživatel

Torres a Rosicky na plac, jinak nevyhrajem a nevyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

namiesto Torresa radšej Iniestu.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nerozumim :(

Reagovat
Nikikrew

Kosta fauluje na zltu, a da ju Vermalenovi

Reagovat
minoLFC

kto sa v tych menach ma vyznat

Reagovat
supervizor

Vermealen dostal žlutou za zákrok Koscielneho.

Reagovat
smazaný uživatel

kto to píska?

Reagovat
SunFells

Atkinson, stejnej komik jak jeho jmenovec.

Reagovat
smazaný uživatel

komediant

Reagovat
Side

rozhodčí

Reagovat
Side

Sry, reakce na minoLFC kousek nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

jasné, komediant Atkinson...

Reagovat
fantomas

Ony se už nesměj odkládat karty nebo co?

Reagovat
fantomas

Aha, tak on ji dostal Verma. To je fakt idiot ten Atkinson..

Reagovat
Counter

Atkinson je karetní kouzelník, ale ruku neuvidí ani ze super slow motionu...

Reagovat
Counter

Já dokonce předběhl dobu, neuvěřitelné.

Reagovat
Side

Ten sudí se mně snad jenom zdá

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

prečo to robiš Gareth ...

Reagovat
Wat

Ten rozhodčí už mě točí!

Reagovat
miky10

Hmm, Dowd to teda zatím zvládá bezchybně.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to nenecháš jednou kopnout Matu??? Ty vole ty tvoje přímáky

Reagovat
fantomas

Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

A Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak ta Artetova střela byla doprostřed, no.

Reagovat
SunFells

Ale i tak Jeho hra se mi poslední dobou líbí.

Reagovat
Wat

Zlepšil se od toho nepříliš povedeného startu.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Barton je kapitán QPR? To tak presne vyfarbuje to, čo si o tom klube myslím...

Reagovat
miky10

Tak to je hrozně nezaslouženej gól Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURS

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Wigan!

Reagovat
smazaný uživatel

VdV

Reagovat
blaugrana

Romeu zatiaľ s veľkým prehľadom. Boas jeho angažovaním spravil veľký kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Stoke, at uz jde ten wigan do prdele, kdykoliv vsadim, ze prohrajou, tak neprohrajou..

Reagovat
tomasinho

Tak proč to pořád děláš?

Reagovat
smazaný uživatel

proste nechapu jak muzou neprohrat, tak to dam a vzdycky neprohrajou..

co myslis, muze to Stoke jeste otocit a vyhrat? realne?

Reagovat
tomasinho

Může, proč by ne.

Reagovat
Wat

Aby udělal Chazymu radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ho nandal.

Reagovat
smazaný uživatel

Yidos

Reagovat
smazaný uživatel

Co si mam pustit do 2. polcasu? Uvazujem o Chelsea. Je to kukatelne?

Reagovat
Marosh16

urcite si nepustaj bolia z toho oci

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, tak ted musi Chelsea, Arsenal minimalne jednoho gola a udrzet a Stoke musi dat 2 a otocit to

Reagovat
smazaný uživatel

tipnu si, treba to pomuze jako vcera Arsenal 2:0, Chelsea 3:1, Bolton 2:1, Norwich 0:2, Stoke 3:1, Swansea 0:3

a druha liga - Birmingham 3:0, Burnley 2:1, Coventry 1:2, Boro 2:0, Nottingham 0:1, Reading 3:1

prosim

Reagovat
tomasinho

Swansea 3 góly nedostane ani náhodou.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime

Reagovat
Wat

Norwich musí dát gól!

Reagovat
fantomas

0:3? Tak to asi nehrajou tak skvostně, jak píšeš..

Reagovat
miky10

To jsem psal já.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jaktože Norwich prohrává, je jednoznačně lepší. Sá pěknej gol a ještě břevno, ale to byli ojedinělý akce a jinak se hraje vyloženě na půlce fulhamu.

Reagovat
Wat

Smolnej poločas... Robinovi šance, Ramseyho vyhlavičkovaná gólovka, dvě ruce ve vápně... V 2. poločase to musí prolomit už.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses!

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do prdele

Reagovat
tomasinho

Ve FPL na lavičce.

Reagovat
miky10

Swansea hraje fakt krásnej fotbal, velká smůla, že prohrávaj, Tottenham udeřil z první šance. Ale hezky se na to kouká, má to skvělej náboj i atmosféru.

Swans

Reagovat
smazaný uživatel

za prvý polčas:

Szcz Djourou Per Arteta Arshavin Robin Ramsey

Ramseyho odhlásiť z toho baletného kurzu alebo odkiaľ má tie večné piruety, Arshavin celkom dobre, Djourou ma prekvapil, inak hra vyzerá celkom dobre, kým sa nedostane na strelu...

Naša streľba je tragédia na n-tú, to sa musí zmeniť.

Do 2. polčasu: Ramsey -> Rosicky

Reagovat
fantomas

Rosa za Walcotta, určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

neee, Rosicky hrá lepšie v strede, namisto Walcotta by som skúsil Oxa, kedy, keď nie dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

theo je dnes beznadejny, henry sa musi chytat za hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey sa mi paci...on ako jediny maka vzdycky od zaciatku naplno a chce, ostatni boli dlho prispati..a tie jeho dva centre boli lahodkove, strela golova

Reagovat
smazaný uživatel

väčšinu času len zdržuje rozohrávku tými otočkami, piruetami a kravinami a keď sa dostane k strele, tak to letí do nebies (pravda, dnes mu vyšiel ten jeden volej)...

Reagovat
fantomas

Dneska sem od něj viděl snad jen jednu piruetu, a to účelnou..

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutocne...arsenal mal v tejto sezone snad dve penalty, pricom v kazdom zapase su situacie ako dnes...barton dostane za taky zakrok zltu, gervinho ho pohladi a ide prec...ak sa dnes nevyhra, ja sa snad na to vyserem...nevladzem uz

Reagovat
fantomas

Ani jedna naše střela nemířila mezi tři tyče, Barton hraje naprosto famózně, Arteta s Ramseym zase tim nekreativnim a zaprděnym středem, Theo po nemoci docela dobře mimo...zhruba tak bych to shrnul.

Reagovat
Wat

Arteta, Ramsey?

Reagovat
fantomas

No tak musel sem zmínit oba, že jo...Arteta hraje dobře, ale nepřijde mi, že by měl zrovna v tomhle směru bůhvíjakej přínos. A Ramsey zas dojíždí na ty očekávání od podhrotu, kterej má nejspíš hrát...v tom on holt nikdy dobrej nebude no.

Reagovat
Wat

Já myslel střely.

Reagovat
fantomas

Jo, Artetova šmucka byla jediná...ta Ramseyho se nakonec podle všeho kroutila spíš do tyče, tak se tam nepočítá.

Reagovat
herbage

Ramsey hraje dobře, ale zase mě štvě tím, že se stahuje k míči a tím je střed pořád přecpaný

Reagovat
Amos

Ramsey je nam tam na hovno, když potřebujem kreativního podhrota , kterýho hrát neumí. Benayoun,Rosa a dokonce i Arshavin na jeho místě by zahráli víc.

Reagovat
herbage

Aršavin ne, ten je tam dnes úplně zbytečný a prakticky toho volného podhrota hraje, pokud jsi si nevšimnul

Reagovat
Amos

Jo s tim Aršavinem jsem asi mimo, to nic nemění na tom, že Ramsey prostě neni dostatečně kreativní podhrot..

Reagovat
Amos

Jo s tim Aršavinem jsem asi mimo, to nic nemění na tom, že Ramsey prostě neni dostatečně kreativní podhrot..

Reagovat
Wat

Tak u Šavy bych si tak jistej nebyl.

Reagovat
fantomas

To ale má bejt jeho práce! To už je problém Wengera, že nevidí, že tam takhle má tři hráče, co hrajou radši z hloubi pole.

Reagovat
herbage

ne, to je chyba Aarona, že není tak inteligetní, aby nechodil za hráčem, co má míč, aby mu to posunul na tři metry

Reagovat
fantomas

Wtf? Je to původně CM, což jeho práce potom je...chodit si pro balony a distribuovat. Rozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Persie. Ser na rekord, hraj v klidu!

Hrozivej poločas, QPR marný, akorát se zmohli na prasácký zákroky. My toho ale neumíme využít, penalta taky měla být, ale proti takovejm sračkám to musíme vyhrát i kdyby nám upřeli penalty tři. Tak tam něco padne.

Reagovat
smazaný uživatel

*tak snad tam

Reagovat
hefy

Až teď jsem si uvědomil, že Sammon je na lavici. Jak je to možné, když ho s United vyloučili? Prošvihl jsem něco?

Reagovat
tomasinho

Wigan uspěl s odvoláním.

Reagovat
hefy

Dík. Každopádně je to škoda.

Reagovat
Amos

Doprdele do kdy bude furt cpát Ramseyho do základu místo Rosy? Jinak RvP je fakt mimo v tom zakončení.. už aby bylo po novym roce. S takovym soupeřem, jako je QPR prostě vyhrát musíme, jinak můžem fakt zapomenout na LM

Reagovat
herbage

Ramsey hraje dobře, to Theo a Aršavin jsou zcela zabití, i když Theo se alespoň snaží. Ale zrovna přes Traorého, přes kterého to jde jednoduše technikou, tak co zkouší rychlostí, když patřil v Arsenalu k nejrychlejěím hráčům. To, jak si tam Theo posunul hlavou míč dopředu a hodil sprint, tak to by 90% obránců předběhl

Reagovat
justcall

Walcott toho krom rychlosti moc nabídnout nemůže.

Reagovat
Amos

Ramsey hraje dobře, ale ne na postu, na kterym ho potřebujem, vždyť potřebujem kreativního podhrota a nejkreativnější z tý zálohy je Song. Fakt smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě šílenější zápas než s Wolves, Atkinson se zase předvádí, my nejsme schopní dát gól, ještěže Wojta podržel při té šanci. Snad to dotáhnem, další ostudu nepotřebujeme....

Reagovat
herbage

jaké šanci? Oni nějakou měli?

Reagovat
smazaný uživatel

jo ze začátku SWP

Reagovat
vitasrp

To je prostě bída, že se to snad ani nedá slovy popsat.. Zas a znova se ukazuje, že chceme hrát styl fotbalu, na kterej ale nemáme hráče.. Držíme míč, máme nějakejch 60% míč ve svém držení a výsledek? Penalta z úplnýho hovna, kdyby Dunne nebyl blb, žádná bejt nemusela, krom toho jedna šance Maty a to je všechno..

Taky můžeme být rádi, že nehrajeme o 10, Terry na lajně zachránil rukou, jediné štěstí, že Ireland hned dorazil, jinak by následovalo oslabení a nejspíše stejně vyrovnání..

Ta záloha je v podstatě úplně neschopná cokoli vymyslet.. Meireles je průměrný hráč, vždycky si sice odehraje svoje, ale nic navíc prostě nepřidá.. A o nějaké vyšší tvorbě hry v jeho podání mluvit taky nemůžeme.. Ramires je dobrý v napadání, vybojoval takhle pár míčů, k čemu to ale je, když z nich nejsme schopni vůbec nic vytěžit..

Je vážně smutný, že od loňska jsme se zase nikam neposunuli.. Tehdy to bylo to samé - když soupeř betonoval, nebyli jsme schopni nic udělat.. Nyní je to stále ta samá písnička..

Reagovat
tomasinho

Jsem rád, že jsem s tím Meirelesem měl pravdu a že nešly jeho výkony nahoru. Jinak jak hraje Ireland?

Reagovat
vitasrp

Docela solidně, nejlepší z AV je sice Agbonlahor, ale Ireland mu docela slušně sekunduje, dokáže uprostřed hřiště podržet míč a rozdat ho, navíc po kvalitní kombinaci s N'Zogbiou vstřelil vyrovnávací gól..

AV hraje dost na brejky, takže má místama pod útočníkem prostor, takže toho taky využívá.. Jako nic výjimečnýho z jeho strany to není, ale svoje úkoly si určitě plní dobře..

Reagovat
tomasinho

Díky. Mi se právě tahle sestava líbí, nechápu, že McLeish toho více nevyužívá. Hrají 4-2-3-1 ne? S Irelandem jako AM, rychlými křídly. V ideální sestavě akortá někdo místo Clarka, Gabby na křídlo místo Albrightona a Bent na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsem o nic nepřišel jdu koukat.

Reagovat
herbage

To je zase první poločas. Aršavin mi konstatně pil krev a je vidět, že už i spoluhráči ho slušně ignorují. Prakticky se nedostane k míči a je to z jeho strany strašně utahané a bez chuti. Robin zase palič, to už není možné. K tomu klasicky výborný gólman hostů a když není v bráně on, tak zaskočí Barton. No a výkon Atkinsona je kapitola sama pro sebe, protože i kdyby si tam hráči QPR natáhli ve vápně síť a začali hrát volejbal, tak nic nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

my sme si uz na tych rozhodcov tak nejak zvykli, ale ked sa nad tym clovek zamysli..ja asi zalozim hnutie occupy ashburton grove

Reagovat
Lovec

Chyby bysme měli hledat hlavně u sebe. Strašně často se stává, že nejsme schopni celých 5 minut přejít pomocí kombinace půlící čáru. Je to důsledek strašně malého pohybu našich ofenzivních hráčů. Persiemu to nevyčítám, protože hraje sám na hrotu a pokud by opustil svůj prostor, naše bezzubost by se ještě umocnila. Ale Ramsey, Walcott a Aršavin hrajou poněkud laxně (co se týče pohybu bez balónu) a na tom přechodu do útoku se to hrozně podepisuje. Fantomas tu nadává na připrděného Artetu, který jenom posunuje balony. Když on ale nemá moc na výběr ... O našich krajních becích a jejich "ofenzivní činnosti" nemá cenu mluvit, ti s moderním fotbalem nemají nic společného. Ani jeden holt nehraje na svojem přirozeném místě, takže jim to ale nemožu moc vyčítat, každopádně je tím naše ofenzíva viditelně poznamenaná.

Reagovat
Lovec

Ramseyho ale nestavím na úroveň těch dvou mrtvol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nanananananana,

Rafa Van der Vaart,

Van der Vaart,

Rafa Van der Vaart!!!

Reagovat
smazaný uživatel

prvni polocas jsem nestihl,ale vidim,ze jsem o nic neprisel

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsi o hodně, ale nic, co by ti udělalo radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin zas chrti a chce dat gol kazdou cenu?

Reagovat
Wat

Nechrtí, ale nedává góly.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hrá tímovo, ale má to rovnaký efekt.

Reagovat
Lovec

Zatím předvedl, že se dokáže dostat do šance v dost složitých situacích, ale nedokázal ani jednu z nich proměnit. Dneska ale věřím, že zavěsí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

dro druhé půle bych dal Gervinha s Rosou místo Aršavina s Walcottem a mělo by to být lepší

Reagovat
smazaný uživatel

jinak co je s Lennonem, respektive jak dlouho bude jeste out?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to je snad největší fail Vaarta tohohle roku

Reagovat
miky10

No co, nevěřil si holt rychlostně.

Reagovat
smazaný uživatel

Němela být reakce, Lennon má natrženej hamstring

Reagovat
Wat

Ricketts pěknej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 112888 Arsenal - QPR

http://extremgoal7.blogspot.com/p/ch2.html Chelsea - Aston Villa

Koukam na oboji najednou, abych mel prehlad :)

Torres s Rosickym na plac, jinak nevyhrajem!

Reagovat
smazaný uživatel

a dnes uz musime vypustit oxa

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak.

Reagovat
smazaný uživatel

release the Ox!

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Drogba opět tragický

Reagovat
Wat

Kurňa Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje mě jak to neustále někdo proti Arsenalu zakopává míče po písknutí, pak si vzpomenu jak byl za to vyloučenej Robin :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

sop na nějaký hezký zápas prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zatím teda moc hezký fotbal není.

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou teď moc pěkná akce Meirelese s Matou..

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 111481 Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tyhle týmy jsem měl na mysli, díky oboum

Reagovat
smazaný uživatel

ČECH

Reagovat
Wat

Zlej začátek poločasu.

Reagovat
fantomas

Aaronova patička. Vidíte blbouni..

Reagovat
Counter

Jedna ze čtyř? Supr.

Reagovat
fantomas

OX!!!

Reagovat
fantomas

Jej, jak sem si je moh splíst..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

první záběr jsem si taky říkal že Ox, to už bude to očekávání..

Reagovat
smazaný uživatel

to je Coq, ne?

Reagovat
supervizor

Nechapu to střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska brání zas jen Laurent Už je z toho koneckonců taky napruzenej očividně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Verma je zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyndej už toho Drogbu, dyť je příšernej

Reagovat
Wat

Theo, co blbneš?

Reagovat
Wat

Ale úžasně Ramsey, v druhym poločase zlepšení.

Reagovat
fantomas

Tý přihrávce předcházela polopirueta.

Reagovat
fantomas

Je prostě unavenej...je to na něm znát od samýho začátku, ta nemoc.

Reagovat
fantomas

OMG!!!

Reagovat
justcall

Já to říkám dlouho, Theo prostě krom tý rychlosti ...

Reagovat
smazaný uživatel

... je výborný, komplexný futbalista so skvelou kopacou technikou, ktorý je momentálne z formy.

Reagovat
fantomas

Neni z formy. Je po nemoci, od začátku tahá nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak dnes nemá svoj deň, veď je to skoro to isté...

Reagovat
fantomas

Ale hovno..

Reagovat
miky10

Reagovat
supervizor

Na facku Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

to si robíííííš pičúúúúúúúúúúúúúú....

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

thierryho nastupca

Reagovat
SunFells

TY VOLE THEO

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdelekurvafixpíča!

Reagovat
Counter

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Walcotte vole okamžitě sundej dres s tímhle číslem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že chce hrát na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som vidiet reakcie keby toto urobil arshavin...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To hrál Romeu tak hrozně, že za něj dává Boas Franka ?

Reagovat
Error

Ne, ale je úplně zbytečný, když potřebujeme něco vymyslet dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to vzadu docela hoří

Reagovat
miky10

Moc to nevnímám, ale přijde mi to nanejvýš logický, že stáhne nejdefenzivnějšího záložníka, když potřebujem dát góla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím ono to vzadu docela hoří mi přijde. Spíš bych sundal Drogbu ten za 15 minut nepředvedl vůbec nic a dal tam Nanda. Vida on už se rozvičuje.

Reagovat
smazaný uživatel

*Rozcvičuje.

Reagovat
miky10

Nj, mohl jít místo Meirelese, ale jak řikám, i tohle mi přijde logický.

Reagovat
Lovec

Když už se tu dneska probíralo téma nejtechničtějšího hráče EPL, myslím, že v kategorii nejmíň technického hráče vede Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nedá šanci tomu Oxovi omg..má skvělý zakončení, to teď potřebujem..

Reagovat
justcall

Aršavin a Walcott musej jít dolů.

Reagovat
supervizor

To je jasné, ale Wenger střídá Vermealena.

Reagovat
Wat

Šava teď krásně...

Reagovat
Wat

Robin van PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

No hurá.

Reagovat
smazaný uživatel

35

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAAAAAAA ROBIIIIIIIN ARSHAVIIIIIIIIIIIN ALMUNIAAAAAA jeho mentor

Reagovat
miky10

Robiiiiiin

Reagovat
Counter

je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

je to taaaaaaaaaaaaaam, kurvááááááááááááááááááá, je to tááááááááááááááááááááám!!

Reagovat
SunFells

ROOOOOOBIIIIIIIIIIIIIIIIIN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin génius

Reagovat
smazaný uživatel

konečněěěěěěěěěěěěěěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se měl Walcott dívat . Jinak Aršavin taky

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je výýýbornej.

Reagovat
Nikikrew

IT IS Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Arsahvina nedávaj dole, Arshavina nie.

Reagovat
herbage

Robine, měl bys děkovat hlavně Andrejovi

Reagovat
supervizor

Však neměl jinou možnost než nahrát.Přihrávka dobrá, nic genialního tam ale nebylo.

Reagovat
herbage

ne, že mu ani nešel poděkovat a běžel rovnou za diváky

Reagovat
Counter

Šava konečně něco klíčového nepokazil

Reagovat
smazaný uživatel

sava je dobry hrac..ma to v sebe, dostane sa z toho

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!YES!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge za Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Teda opačně sakra

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOO Nando to je škoda

Reagovat
Wat

Tak to je škoda, moc pěkně. Robine, ještě dva!!

Reagovat
Error

Ouuu... Torres taková pecka do břevna

Reagovat
smazaný uživatel

Nando

Reagovat
Counter

Coq

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje dobře, i když je na levym beku. Nakonec to je dobrý střídání, snad nebylo kvůli zranění.

Reagovat
fantomas

Neřekl bych. Prostě hrál zase mrdku..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo.

Reagovat
SunFells

jeeej, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
niflheim

Wolves...a máknem na tři body

Reagovat
Wat

Reagovat
miky10

Nando, rozhodni to

Reagovat
SunFells

DJ na place, tak teď to bude ostrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, do větší šance se Adebayor dnes nedostane...

Reagovat
miky10

Jaká šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla jeho jediná příležitost dát gol, kdyby to zpracoval.. jinak je zas celej zápas ofsajdu

Reagovat
miky10

Díky, já už myslel, že jsem o něco přišel

Reagovat
Wat

Rosa na hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

Coq je skvelý.

Reagovat
smazaný uživatel

asi lepsia volba ako stoper...ten rozdiel v podpore ofenzive je obrovsky

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak, ďalší zápas Vermaelen späť, kde je najlepší a Per na lavicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam od 60te minuty a nemuzu si ho vynachvalit

Reagovat
smazaný uživatel

Toto faul nebol na Drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak poď, Tome!

Reagovat
justcall

ale dolu měl jít Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ještě kruť hlavou, šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

existuje vacsi odpad ako barton?

Reagovat
smazaný uživatel

nikomu neprajem nič zlé, ale.... jemu to najhoršie.

Reagovat
Mada

Reagovat
FCSL

Barton

Reagovat
Side

Teď bych se asi posral kdyby foukl penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurveny diver

Reagovat
SunFells

Tak to byl hodně vtipný dive

Reagovat
supervizor

Už to zkoušel asi po 3 měl dostat kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně při něm zatrnulo, s tim, co dneska rozhodčí píská, bych se nedivil pencli.

Reagovat
miky10

Penalta Lampard nádherná přihrávka.

Reagovat
Wat

Pojď Gervais.

Reagovat
smazaný uživatel

nehecuj ma ešte pred haxom.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam jsem v Chamberlaina...

Reagovat
smazaný uživatel

*Doufal

Reagovat
Wat

Abych pravdu řekl, tak já taky no...

Reagovat
fantomas

Taarabt dobrej komik.

Reagovat
smazaný uživatel

Nando rozhodne.

Reagovat
SunFells

Neee, Gervinho ne Ztrácet dvakrát víc míčů, jó to je přesně to, co teď potřebujem.

Reagovat
vocasisko

Arsenál do big 4 a Čukotka tam, kam patří, čili do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

zpomalovač Gervais

Reagovat
Counter

Škoda Gervinho, dát gól po jesličkách Bartonovi by byla paráda

Reagovat
Counter

Měním výpověď, Gervinho je blázen.

Reagovat
fantomas

To je unikát, ten Gervinho, fakt.

Reagovat
Nikikrew

Gervinho klasika

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Gervais, ty si nenapraviteľný.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervais 2 minuty na hřišti - 2 tutovky....

Reagovat
tomasinho

OT: Ivan Lendl + Andy Murray, to je snová kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nedívám se a nevím, co Caldwell udělal. Ale stejně... on je takovej kretén!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže Villa do konce vydržet.

Reagovat
Wat

Nevydržela, tak rozhodla.

Reagovat
minoLFC

Swansea, QPR gol prosim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Luiz je asi nejtechničtější stoper co znám.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Chelsea, zhyňte!!!!

Reagovat
Chazy

Jééé. Chelsea, Spurs ...

Snová minuta.

Reagovat
Wat

Stoke jí doplnil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je krásnej den. Mu prdlo, Chelsea teče

Reagovat
smazaný uživatel

a naíc i swans vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

NO TO SI DĚLÁŠ PR***

Reagovat
Error

To snad nééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

gól!!!AV škoda ten Arsenal no

Reagovat
smazaný uživatel

no ty pi*o, Chelsea celou dobu bago, AV jednou překročí půlku a hnedka gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petroov

Reagovat
miky10

Chelsea Prostě smutný.

Jinak Sinclaaaaaaaaaaaaaair!!!

Reagovat
Wat

Chelsea.

Reagovat
fantomas

Villa.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Chazy

Hm. Kurva. Debilní Skot.

Reagovat
fantomas

Jarroda na tebe.

Reagovat
Chazy

Ale ne, tenhle Skot výborně.

Reagovat
fantomas

(vim)

Reagovat
Chazy

Reagovat
Nikikrew

1:3 Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Eště, že jsem to potom golu na 1:2 vypnul.....

Reagovat
smazaný uživatel

njn, fanoušek Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villa Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečny Villans

Reagovat
smazaný uživatel

2x překročí půlku za 2. poločas a z toho 2 goly

Reagovat
fenixLFC

po futbalovej stranke strasne skvely zaver roka

Reagovat
ďuriLFC

Villaaa ! labutee !! keby ešte to QPR nejak urvalo bod

Reagovat
Virtuos

Villa ešte jeden

Reagovat
hefy

Chelsea.

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo... Sinclair aj Petrov na lavičke, ja to jebem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si krásně Agbonlavor zařval, i když se ho Bosingwa ani nedotkl..

Reagovat
miky10

Začínám toho mít fakt dost. Kde je ten tým, co to prostě urval, i když se nedařilo? Kterej udělal rekord v domácí neporazitelnosti?

Reagovat
Error

Lampsi... Toto je smutný večer

Reagovat
Counter

to je úúúúúžasné

Reagovat
smazaný uživatel

Boasi musi vypadnout, tohle neni mozny

Reagovat
fantomas

Persie, ty sobče, zkus přemejšlet kurva.

Reagovat
fantomas

Nebo tam byl i Gervais?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě nebyl

Reagovat
vocasisko

jsem rád, že v anglii ví, že je silvestr, takhle mě PL dlouho nepobavila

Reagovat
smazaný uživatel

Končím, dneska si místo 3 piv koupím 10 a usnu někde ve škarpě. KTBFFH

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň poslední dva dny v roce se zatím daří

Reagovat
smazaný uživatel

Robin hamoun..

Reagovat
Chazy

L A T I C S !

Reagovat
Chazy

Watson střídal jen proto, aby šel kopnout penaltu..

Reagovat
Wat

Bent. A Wigan.

Reagovat
herbage

kdybys Robine nesobšil, mohl ti to dát Gervais před prázdnou

Reagovat
smazaný uživatel

Že prohráli namachrovánci z MU, nezlobím se. Ale Chelsea je škoda. S City jediné dva pořádné týmy v Anglii, kterým se dá fandit.

Reagovat
iamek

Pan ma rad ropu a umele vytvorene cluby

Reagovat
Chazy

Na to, jak strašně dlouho tě na netu potkávám (asi ti teda není 13), si fakt neuvěřitelně jednoduchej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke jestli to bude jediná chyba tak mě asi jebne

Reagovat
Chazy

Neumíš sázet, navíc ztráta Stoke se čekala

Reagovat
blaugrana

To je tak, keď AvB stiahne najlepšieho záložníka PL.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Slabšie

Reagovat
smazaný uživatel

S takovouhle se začínám bát o LM... Z posledních 5 zápasů 1 výhra to prostě nejde. Navíc, kdyby to bylo proti nějakým extra těžkým soupeřům, ale Fulham, Villa, Wigan PROBOHA.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa.

Reagovat
SunFells

Už jen ten Perův obvyklý výraz jak je na smrt unavený ve mě vzbuzuje nedůvěru.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně takhle vždycky přišel Santos. Po jednom sprintu vypadal, že bude plivat plíce

Reagovat
SunFells

Zezačátku ano, furt se opíral o kolena a popadal dech ...Tak je to PL a on létá jak blázen

Reagovat
smazaný uživatel

to je chuj, ten Robin.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa to zas neskutečně rozhejbal...

Reagovat
supervizor

Spíš QPR začlo utočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa škodaaa....přál bych mu gol

Reagovat
Wat

Rosaa.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Tomáši.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužený vyrovnání kanárků.

Reagovat
minoLFC

mali vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, byli celej zápas lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles už 7. A dneska vyhráli v Millwalu.

Reagovat
Wat

Výborně Norwich!

Reagovat
vocasisko

Arsenál

Liverpool

zMrdU

čukotka

slepice

Všechno nejlepší Sire

Reagovat
fenixLFC

este zajtra city a bude to dobre, my dotiahneme chelsea a MU zase o krok dalej od titulu

Reagovat
fantomas

zMrdU, no to mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

co je vtipného na remíze ze stadionu Swans?

Reagovat
vocasisko

mně je to u prdele, hlavně že jste ztratili

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, věřil sem že dneska Vlci urvou víc než bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Žervaisi, já tě sežeru!

Reagovat
Counter

Teď měl Robin střílet

Reagovat
SunFells

Hmm, šlechetné od něj, že nesobčil, ale já bych to teda Gervinhovi, speciálně Gervinhovi, nenahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo strucne rict,co se stalo na Stamford Bridge?

Reagovat
vocasisko

blaugrana31.12.2011 17:47

To je tak, keď AvB stiahne najlepšieho záložníka PL.

Reagovat
fenixLFC

tlacili dve chyby a petrov s bentom ich stylovo popravili..proste krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Celý druhý poločas tlak a Villa udeřila z breaku a gol na 1:3 už jsem neviděl neměl jsem psychickou sílu.

Reagovat
iamek

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ze sa smeje prave fanusik chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

sorry Manchestru United

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dala za poslední čtyři zápasy čtyři góly a má z nich 3 body. To stojí za smích.

Reagovat
herbage

jooo, tři body doma

Reagovat
smazaný uživatel

krásne výsledky dnes!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, Chelsea solidárně prohrála taky, Tottenham remizoval, Arsenal sice vyhrál, ale ten taková hrozba není. Tak jestli ještě vyhrajou Kočky tak ta naše prohra zas tak mrzet nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A mozno prave preto bude mrziet este viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy sme prohrát museli. Vánoční program je náročný a těch zraněných je zkrátka moc. Není to herní krize, není to výsledková krize, je to daň za uspokojení a snahu hrát až moc na půl plynu. Teďka už půjdem do zápasů jinak a nakonec nám to pomůže. Jestli vyhrajem v Newcastlu tak věřím že půjdem do čela.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, netvrdim, ze je to nejaka kriza, mozno, keby sme den vyhrali, tak vyhra aj Chelsea a Spurs, takze mrzi to menej no ta prehra. Aj ked Cit zajtra vyhraje, nic sa nedeje..

Reagovat
smazaný uživatel

PL je běh na dlouhou trať. Další kolo ztratí buď Liverpool a nebo Man City, možná oba. Uvidíme, rozehrané to máme slušně.

Reagovat
Wat

Jako scousergunner jsem s posledními dny roku spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

výsledkově bezvadnej konec roku a nehorázně se těším, až Gervinho vypadne na APN...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jen City zničí Sunderland a pude pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

miluju premier league!!

Reagovat
smazaný uživatel

IRELAAAAAND

Reagovat
Bayern +

Skoda preskoda, remizka mohla klidne bejt!

Reagovat
Counter

Teda když jsem ve čtyři psal "AFC, Villans a Swans pojďme", nenapadlo by mě, že to dopadne až takhle dobře Úžasný silvestrovský den, a to ještě ani nepřišel večer.

Reagovat
blaugrana

Arsenal zachránil česť B4.

Reagovat
Wat

Liverpool...

Reagovat
Kaze

Vzdej to, ten je totálně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Rochina největší technik PL, Oriol nejlepší záložník...

Reagovat
blaugrana

Na rieke Mersi je len jeden klub...a to Chelsea.

Reagovat
fenixLFC

to si co vypotil?

Reagovat
blaugrana

Stále si ju mýlim s Norwichom, sry.

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda

Reagovat
smazaný uživatel

Conquelin

Reagovat
fantomas

Když je dneska ten výjimečnej den, fantomas bude ve svym pozápasovym shrnutí jenom chválit...

...Ramseyho za zlepšení ve druhym poločase

...Aršavina s Robinem aspoň za tu jednu dobře vyřešenou a veledůležitou záležitost

...Koscielnyho za Setantou oprávněně udělenej titul MotM

...Wengera za odvahu prokázanou při stažení Vermaelena a vpuštění Rosickýho na celých 24 minut!

...Rosu za rozhejbání (čti nezklamání)

...Mertesackera za jeden z mála bezchybných výkonů v sezoně

...Djouroua za enormně zlepšenou kontrolu míče oproti zápasu s Wolves

GUNNEREM NAVŽDY - I V ROCE 2012!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Jinak vše nejlepší k narozeninám, doufám, že si je užiješ lépe, než Fergie

Reagovat
Mada

Reagovat
Azza

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Joo tohle by se v PD nikdy nestalo.

Reagovat
kiwwi

2300. pre sampionov z Manchestru United

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 to skončilo no.

Reagovat
minoLFC

nech ho...to sú kreče

Reagovat
kiwwi

ty zijes v jednom velkom krci cely zivot

Reagovat
minoLFC

radšej sa už napí, budež kreatívnejší

Reagovat
minoLFC

radšej sa už napí, budež kreatívnejší

Reagovat
blaugrana

budež už je to tu ako na pokeci

Reagovat
vocasisko

no a co, on myslí šampiony Evropské Ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nám někdo nesebere titul tak budem úřadující šampióni aji kdyby se ostatní třeba stavěli na hlavu. Ty Liverpoolské neposlouchej, oni už zapomněli jak to funguje.

Reagovat
kiwwi

co to ma s tym spolocne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cital som pre simpanzov

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle tady mám © já

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toto sa už ani prehliadnuť nedá To bije do očí veď

PL najlepšia, najkrajšia, najvyrovnanejšia... liga na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se to jenom mě, nebo se Nando probouzí. Zdá se, že ho ten fotbal začíná zase trochu bavit.

Reagovat
iamek

On vylozene tragicky nehraje celou sezonu, ale ocekavi se od nej goly nebo aspon asistence. Sanci letos mel spoustu, ale nejak mu to nejde. Ale porad to je top utocnik a to ho nemam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Asistencii má dosť, odohral už aj dosť dobrých zápasov. Ak by ho AVB staval viacej, myslím, že by som s ním bol spokojný.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho viděl párkrát předtím a zdál si mi otrávený a mizerný.

Já to mám trochu jinak - jeho rád mám, ale Chelsea ne. Trochu schýza, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale chybi mu takove to "strelecke golove stesti". A bohuzel za tech 50M se od nej cekalo plno golu, takze ho neni proc chvalit no. Ale veze se s celym tymem no. Tato sezona je vysledkove asi nejhorsi co pamatuju, takze nevynika no.

Reagovat
C0br

2332. pro lití vodky do lustru

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes opäť odskočiť na 3 body. COME ON CITY!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dnes by mal od začiatku poslať na pľac Gaia Assulina. Najlepšieho krídelníka PL a Británie vôbec. Ináč to bude len na remízu či prehru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

To je nějakej novej druh trollingu co ste si vy, barcelonský *****, vymysleli na tenhle rok?

Reagovat
minoLFC

nie to jeden a ten samý troll....

Reagovat
blaugrana

Vidíš. A ty si stále nič nezmenil. Stále si ten istý vymastenec.

Reagovat
Chazy

Reagovat
afc

Gaia who?

Reagovat
blaugrana

To je zlé, že ho nepoznáš. schoval by do kapsy Walcotta aj s Gervinhom.

Reagovat
afc

V zivote som o tom chudakovi nepocul.A za koho vlastne hraje?

Reagovat
blaugrana

Potom sa nemôžeš nazývať fanúšikom PL.

Reagovat
afc
Reagovat
Chazy

Njn, to je nějakej další talent z Anglie, co ani nehraje a pak bude jednou hvězda v PD. Něco jako Rossi neo Pique.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Chazy

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Neodohral náhodou aj Vladko Weiss viac zápasov, ako on?

Reagovat
smazaný uživatel

no toto je moc aj na mňa

Reagovat
smazaný uživatel

proč na něj reagujete?

Reagovat
Losinho

Assassina?

Reagovat
vladis271

Počínaje pátkem 30.12., kdy byla zpráva oficiálně doručena, začala Luisi Suarezovi běžet lhůta 14 dní na případné odvolání. Pokud k odvolání nedojde, Luis bude k dispozici pro zápasy se City, Oldhamem a znovu se City v prvním semifinále Carling Cupu a poté započne svůj 8zápasový trest. Pokud se ale odvolá, dle informací řady novinářů z Liverpool Echo či the Telegraph bude jeho trest pozastaven až do doby konečného rozhodnutí. FA totiž údajně musí svolat nový, nezávislý panel, který bude mít za úkol rozhodnout, jestli trest potvrdí, zmírní, úplně zruší, nebo naopak ještě zpřísní, na což FA jen tak mezi řečí druhý den po vynesení rozsudku nezapomněla upozornit. Výběr nových členů panelu ale bude trvat nějakou dobu, totéž se dá říct i o tom, než se tento panel sejde. Poté musí prostudovat veškeré informace od předešlého panelu, prostudovat obhajobu a znovu rozhodnout. A to vše zase nějakou dobu potrvá. Reálně to tedy vypadá, že uplynulé více než 2 měsíce, tedy doba, než FA něco rozhodla, je jen kapka ve špinavé kaluži v porovnání s tím, jak dlouho bude tato prapodivná kauza dle zprávy FA viditelně postavená pouze na tvrzení jednoho hráče trvat po dalších procedurách. A jak Kenny vtipně poznamenal, možná se opravdu dříve dočkáme Luisova zápasu na rozloučenou s klubem a jeho fanoušky, než bude tato kauza s konečnou platností dořešena. Dle podpory ze strany klubu a i na základě nezvykle velmi ofenzivního prohlášení klubu krátce po vynesení rozsudku je ale klub viditelně připraven na odvolání a možné je, že ani slyšením u odvolací komise vše neskončí a vše se může například dostat až k arbitráži. To vše tak samozřejmě prodlouží případné započetí Suarezova trestu.

Odvoláme sa.

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu je dobře, že se tím ještě budou zabejvat, protože to smrdělo.

Na stranu druhou se ukazuje, jak se všelijakými kličkami dá vyhnout výkonu trestu.

Reagovat
herbage

neměl jsi nějakou sázku, koolik dá Luis za rok v PL gólů?

Reagovat
tomasinho

Tuším měl něco o 15 gólech do konce roku 2011, ale nejsem si jistý a nevím, s kým to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

no ... asi jo. Ale už nevím s kým a nevím, o co šlo. Nebylo to s tebou?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
vladis271

jak ma to ví aj na nový rok nasrať. Tak chudáčikovi Evrovi jeho tvrdenia veria, ale Luisovi nie

Reagovat
smazaný uživatel

Neni Evra z MU ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přijedu domu a kouknu na výsledky a asi furt nějaká chyba v matrixu, nebo United s Chelsea vážně prohráli...?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov je zpááátky, Clichy doufám ,že se teple oblíkneš ,aby ti nebyla na lavičce zima.

Reagovat
smazaný uživatel

Aleksandr mu ukáže kto je Nr. 1

Reagovat
smazaný uživatel

možno si ho ušetri na Reds

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se nehraje PD, ta oxidace z tý sekce je tady strašná.

Reagovat
Chazy

Jj, ale ti jejich zoufalci se sem sbíhaj každej rok, takže už se tomu člověk musí smát.

Reagovat
blaugrana

Robíme to pre vás vyvolených, aby ste si mohli upevniť svoju pozíciu na výslní.

Reagovat
Chazy

Bla bla bla, čím dál tím slabší.

Reagovat
blaugrana

Ste moc nároční.

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by jste ty a vocacisko uz tahli nekam do hajzlu.

Reagovat
Wat

Stačilo by, aby odtáhli tam, odkud přišli -> PD sekce.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne to tady kurvi diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne to tady kurvi diskuze.

Reagovat
Wat

Klasickej trolling.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste vlastne napsali oba to stejny

Reagovat
C0br

Reagovat
Wat

Reagovat
afc

Arsenal striker Robin van Persie has dropped a strong hint that he plans to stay at the Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney údajně vinou zdravotních problémů nenastoupil ke včerejšímu utkání s Blackburnem, v němž Manchester United doma senzačně prohrál 2:3. Anglický útočník sledoval celý duel z tribuny a jeho zaměstnavatel zatím neposkytl žádné konkrétní informace k tomuto kroku. Rostou tak spekulace, podle nichž mohla být důvodem Rooneyho absence nekázeň......Vcera Ferguson povedal, ze netrenoval cely tyzden, ma lahky uraz nejaky, ale na Newcastle ma byt fit..

Reagovat
smazaný uživatel

Berem spät ...cez tyzden zurovali

Reagovat
smazaný uživatel

Sa šetril na noc

Reagovat
vocasisko

taky se zúčastnil párty u Maria?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool are ready to test Aston Villa's resolve to hang on to their England striker Darren Bent.

Reagovat
tomasinho

Taky jsem to četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

To snad ne.

Reagovat
Losinho

Dnes dva kříže.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard-Xavi,

Gerrard: 556 games 142 goals, 83 assists.

Xavi: 557 games 63 goals, 67 assists

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou vsechny souteze, ne? Xavi dal tak malo golu?

Reagovat
Wat

Spíš asistencí, řekl bych, vždyť to není žádnej střelec.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak bych cekal, ze jich bude mit vic pri jejich ofenzivnim stylu Aspon jde videt, ze tam ti hraci malo strileji z dalky a hrajou to do kuchyne vsechno

Reagovat
Wat

Reagovat
blaugrana

Prečo si sem nehodil aj trofeje, ktoré vyhrali?

Reagovat
Wat

Protože trofeje jeden hráč nedělá?

Reagovat
Losinho

Protože se porovnávají hráči, ne týmy.

Cesc taky v Arsenalu dlouho nic nevyhrál, pak přešel k vám a získal hnedka trofej, ale lepšího hráče to z něj nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

proto že je rozdíl v ligách PD je sranda liga o dvou týmech zatímco PL je nejlepší liga světa kde může titul letos vyhrát ještě šest týmů

Reagovat
Wat

Ale trofeje můžeš mít i z LM, EL apod.

Reagovat
blaugrana

6 tímov? To si nahovárate len a len vy. V hre o titul sú len 2 tímy.

Reagovat
Chazy

6?

Reagovat
smazaný uživatel

nemělo tam nejt lotos počítám to tak ty tři-čtyři roky dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

teraz, ci to myslis vazne

Reagovat
vocasisko

počítáš mezi ty týmy i Liverpool že?

Reagovat
smazaný uživatel

6 klubov hrá o LM. O titul ale hrajú len 2 kluby.

Reagovat
Infi

jjjjjjj 20 týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý, slabý pokus.

Reagovat
Chazy

Jéééé, ty si tak hloupééj..

Reagovat
smazaný uživatel

toto ukazuje presne charakter vacsiny fanusikov Barcelony

Reagovat
blaugrana

Pouč ma. Aký že to máme charakter?

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladam, ze Busquets a Alves podla teba nejsu simulanti

Reagovat
blaugrana

Ty vole, teraz si mi naložil.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo o to mi urcite islo, ze

Reagovat
blaugrana

Neviem síce o čo ti išlo, ale si mimo.

Reagovat
Chazy

Hele, to fakt nevím ani já, ale strašně se nudíš, to je znát

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

TM: Xavi nach FC Barcelona - 519 games, 60 goals, 97 assists

a kdybychom počítali i druhé asistence, tak Gerrard si ani neškrtne

Reagovat
Chazy

A pak bysme mohli počítat univerzálnost, fyzický dispozice, obranný schopnosti a neškrtne si zas ten Španěl.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

Xavi má výbornou fyzičku, stabilitu, krytí míče i defenzivní schopnosti, takže v tomhle jsi celkem mimo. Navíc oba zastávají na hřišti jinou úlohu a mohli by hrát klidně spolu. Nechci se pouštět do debat, kdo je lepší, protože oba jsou výborní, ale nejdou spolu srovnávat

Reagovat
Chazy

Já neříkám, že je v tom špatný, ale jen to, že si vedle Gerrarda neškrtne.

Reagovat
herbage

no co do počtu asistencí a druhých asistencí rozhodně ne. Xavi si zase neškrtne co do počtu vstřelených gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý asistence se někde vedou, že to tvrdíš s takovou jistotou?

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

možná ano, ale nevím o takové statistice. Vycházím čistě z toho, že jsem sledoval hru Liverpoolu i Barcelony za posledních 6 let a vím, jaký měl kdo podíl na gólech obou týmů. Gerrard hrál podhrot a buď měl přímé asistence nebo akce zakončoval. Pochopitelně, že měl i řadu druhých asistencí, kdy vyslal pas za obranu a křídlo nahrálo na hrot do prázdné, ale Xavi dirigoval hru Barcelony, která je jednak dvakrát gólovější než Liverpool, hlavně byl poslední roky zdravý a hrál zápas co zápas a prakticky včetně akce začínaly u něho. Bylo by divné, kdyby měl větší počet asitencí a menší počet druhých asitencí než Gerrard, když hraje tím stylem co hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard hrál podhrot akorát v sezoně 08/09 09/10.

Reagovat
smazaný uživatel

a 2 sezony předtím hrál SZ vyloženě nabíhající do krajů odkud centroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard na zacatku kariery zacinal jako defenzivni zaloznik, ten podhrot o kterem mluvis, zacal hrat primarne az nekdy s Torresem. Ja nerikam, ze nemas pravdu a je pravdepodobny, ze Xavi ma tech druhych prihravek vic, ale na zadny velky nepomer bych to nevidel. Navic Xavi ma casto treba az treti prihravku. A to uz pak muzem rovnou zacit pocitat kazdy dotek s micem v golove akci...

Reagovat
herbage

no to můžeme, ale furt jsou to jen nicneříkající statistiky, které dostatečně nepostihují, jak jsou oba dlůežití pro svá mužstva

Reagovat
Chazy

Tyvole, Gerrard a podhrot..

Reagovat
herbage

btw, nejvíce druhých asitencí v PL má letos Cabaye a co myslíš, hraje spíš na pozici jako Xavi nebo jako Gerrard?

Reagovat
herbage

a ještě přidám Gerrarda za Liverpool dle TM: Gerrard nach FC Liverpool - 443 games, 115 goals, 56 assists

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje TM je uplně mimo, minimálně v Gerrardovi a nedivil bych se ani u Xaviho.

Reagovat
Chazy

Njn a on má v kariéře opravdu přes 550 zápasů, takže ty tvoje statistiky jsou trochu směšný.

Reagovat
blaugrana

Nj a Xavi oslavoval proti Madridu svoj 600tý zápas za Barcu, takže tie deStove sú úplne na mieste.

Reagovat
tomasinho

To je moc.

Reagovat
herbage

chybí jim pár statistik z počátků jejich kariéry, ale jinak ta čísla jsou přesná. Rozhodně si nemohou vymýšlet góly či asistence a Xavi jich měl rozhodně více, takže ta předchozí čísla jsou zavádějící

Reagovat
herbage

já píši v Liverpoolu, čtěte alespoň

Reagovat
Chazy

Já sem zapomněl, že hrál za Wigan.

Reagovat
smazaný uživatel

na hostovani ?

Reagovat
Chazy

No asi roky, když tam odehrál 150 zápasů

Reagovat
Chazy

Ok, on tam má 443, tak jen něco přes 100

Reagovat
smazaný uživatel

ja som blb

Reagovat
smazaný uživatel

A on hrál někde jinde než v Liverpoolu??

Reagovat
herbage

psal v kariéře, tak jsem myslel plus zápasy v repre, pochopitelně

Reagovat
Chazy

A to je těžký si to někde ověřit, než to sem hodíš? Si tím kompletně shodil tu statistiku o Xavim.

Reagovat
herbage

pochopitelně, že není, ale už jsem to několikrát dělal u hráčů jako Messi či C.Ronaldo, srovnával to s wiki a sedělo to, takže jsem neměl důvod nevěřit. Navíc na wiki není počet asistencí. Ty statistiky z TM jsou pravidvé, jen tam nejsou započtené některé sezóny, protože už jsou to starší hráči a ono je těžké vyplnit zápisy z 10 let straých utkání včetně všech soupise a střídání, ale časem to bude. Už takhle je to nesmírně komplexní databáze. Šlo mi jen o to, že ta čísla dEsta jsou smyšlená, zatímco ta moje z TM jsou jen neúplná

Reagovat
Chazy

Ne, tvoje sou nesmyslná, jestli mu chybí prvních 110 zápasů, tak on v nich dal míň gólů než 20. Přitom tobě chybí gólů přes 20. Radši nechci vědět, jak špatný čísla máš u asistencí.

Reagovat
herbage

nejsou to špatná čísla, ale neúplná

Reagovat
Chazy

Tím jsou ale špatná, jestli máš bordel i v těch dalších sezonách. To můžu napsat, že Gerrard má za LFC za poslední 2 zápasy 1 gól a tak je v kariéře horší jak Xavi, protože on má gólů 50. Čísla to nejsou špatná, jen neúplná, ale pro téma docela nesmyslná.

Reagovat
herbage

to nepopírám, ale dEstova jsou ještě nemyslnější, protože jsou ke všemu nepravdivá, moje jen neúplná. Tedy co se týče počtu startů a gólů, tak má asi pravdu, ale ty statistiky asitesncí jsou minimálně v případě Xaviho chybné

Reagovat
Chazy

Já už nevím fakt.

Reagovat
jv

Tak ty starší jsou tam jen některý, to nemají ještě moc doplněný, ale jinak poslední sezóny tam mají většinou správně, teda aspoň u BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Cekal sem, ze Xavi bude mit o neco vic asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

já to srovnání nechápu, oba hrajou jinej post

Reagovat
smazaný uživatel

To sa dalo čakať. Xavi totiž viacej hviezdi len posledné sezóny. Predtým mal napríklad 3 sezóny v PD za sebou, v ktorých odohral 20, 35 a 29 zápasov a nedal ani jednu asistenciu !!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To srovnání je absolutně mimo, ať už vkůli jejich rolím na hřišti nebo kvůli stylu hry jejich týmů...

Reagovat
fantomas

Přijde mi, že Gerrard zažil už tak tři odlišný styly hry...kterej z nich myslíš?

Reagovat
tomasinho

A všechny možné pozice, od RB až po SS.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate všetky okrem GK, CB, LB a CF.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně mi jde o to, že Liverpool hrál vždy přímočařeji, Gerrard oproti Xavimu měl za úkol delší časový období povinnosti "výše". Xavi taky hrával dm, je to jeho původní pozice, v záloze zastával snad jen dva roky útočnější pozici než jeho parťáci. Jeho úkolem bylo vždy hru tvořit, ne ji zakončovat.

U Gerrarda to vidím (pokud se mýlím, tak mě oprav) tak, že sice začínal níže taky, ale většinu kariéry byl on tím nejútočnějším středovým záložníkem. Nehledě na fakt, že v době tria Masch, Xabi a on měl Liverpool natolik neschopný křídla, že hlavní odpovědnost ležela na středu.

A ještě k Barce - on i Iniesta jako nynější nejútočnější hráč středu nemá tolik asistencí, páč i jeho hlavním úkolem je "build-up play", od asistencí je tam především útok a Dani jakožto křídelník.

Na druhou stranu je SG potřeba přiznat fakt, že jeho silnou stránkou jsou přímáky, tam asi nahnal dost bodů, kdežto Xavi se o přímáky dřív tolik nestaral (Deco, Ronnie, Rivaldo, Figo atd).

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však som minule písal, že niet lepšieho stredmého záložníka...

Reagovat
tomasinho

Moyes se zbláznil s tou sestavou? V záloze hároveň Heitinga, Neville, Rodwell

Reagovat
Wat

Drenthe ani na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Je Holanďan, včera a dnes v noci bolo veselo, rozmýšlaj

Reagovat
Wat

Jo aha.

Reagovat
mike.84

sem nevěděl že balotelli kouří , lol

Reagovat
13

ještě že existuje ten facebook..

Reagovat
mike.84

facebook jde mimo mě, takže nechápu... reaguju na manciniho slova. fotbal je plnej překopaných vět tiskem, ale tak tohle je zřejmě pravda přestože goal.com ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane, Deco... nedělal bych z toho vědu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou taky to jsem nikdy neslyšel....

Reagovat
smazaný uživatel

http://files.fluctuat.net/images/z/i/zidane2-2.jpg

Tak nevim to jiste ani o jednom, ale u obou by to nabehane kilometry potvrzovaly

Reagovat
mike.84

to není zizou ale štajner ...

Reagovat
blaugrana

Bern Schneider. Ale ten hulil len duťasi, čo nešli do pľúc.

Reagovat
smazaný uživatel

takže rakovina ustnej dutiny

Reagovat
fantomas

Tak, noc mě nerozházela...de se na PL!

Reagovat
fantomas

Distin. Jak by řekl One-Real: asi u něj ještě doznívá zítřek..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.videotube.sk/125752_sims23e09.html

Asi nejlepší díl Simpsonů co jsem kdy viděl stojí za zkouknutí

Reagovat
fantomas

To sem tu fakt jedinej, kdo má dneska náladu na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky koukám

Reagovat
smazaný uživatel

taky na to koukám..Moyes je opravdu kouzelník

Reagovat
Maresma

Ja takyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Wat

Vůbec ne, navíc dneska jdu i hrát. Ale chtěl jsem vidět Drentheho.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si málo pil

Reagovat
fantomas

Asi jo. Já se dostal do parádní nálady, kdy sem i odtáhl celý karaoke ( ), ale ráno naprosto v klídku, sem nastartovanej..

Reagovat
smazaný uživatel

Cos zpíval ?

Reagovat
Bayern +

Blue is the color, football is the game.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantík asi těžko.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

http://tinyurl.com/753dbyg

Ne, Titanic samozřejmě, ale i Bon Joviho, Avrilku, všecko tam jelo...

Reagovat
smazaný uživatel

To sis moch odpustit . Ale co na tom sejde superstar bys stejně nevyhrál.

Reagovat
fantomas

Budu tě takle prudit ještě dlouho. A ty sis moh odpustit to moch..

Reagovat
smazaný uživatel

Pche

Reagovat
Chazy

Tyvole, to sou výsledky

Nevíte co na Silvestra? Strčte hlavu do kondomu - návod zde!

Reagovat
fantomas

Ták to sem přesně nedělal..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby.

Reagovat
smazaný uživatel

Andros Townsend has joined Leeds United on loan until the end of the season.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Praha mi přijde nejhezčí zblízka ze Zlaté uličky nebo z Vyšehradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já miluju pohled z Petřína, ale ne z věže, ale mám jedno takové místo kam rád chodím a vidím tam od kyvadla až po žižkovskej vysílač a to je paráda. Je tam klid, nikdo tam nechodí, člověk si tam může vyvětrat hlavu. Jinak z prahy mám asi nejradši Malostraňák, nebo Karlák.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se nemůže nikdy rovnat černému Kladnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jsem snad nikdy nebyl na dýl než 2 hodiny takže neumím posoudit, ale Praha je Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Na Primě Simpsonovi ve filmu

Reagovat
smazaný uživatel

čt4

Reagovat
tomasinho

Co tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Bělehrad 76 - finále.

Reagovat
tomasinho

Super volba, ale to už jsem viděl párkrát.

Reagovat
tomasinho

16:30 blbec k večeři, cool nebo cinema, ted nevím.

Reagovat
fantomas

Nejlepší komedie ever.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/film/32107-cetnik-ze-saint-tropez/ To pro mě zůstane navždycky tohle.

Reagovat
fantomas

Nj. Já sem velkej fanoušek všeho francouzskýho komediálního a viděl sem snad všechno zásadní i nezásadní z tý tvorby, tohle byl určitě muj dětskej favorit, ale na zážitek s Blbcem k večeři prostě nemá nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to eště neviděl, ale když mě o tom tak hezky přesvědčujete ta se na to kouknu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Myslel jsem, že to tu nikdo nebude znát. Fakt skvostná komedie.

Reagovat
fantomas

Hrozně bych chtěl vidět i tu divadelní verzi.

Reagovat
tomasinho

To já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dík za tip asi se na to kouknu.

Reagovat
fantomas

Hm, tak mi přijde, že tam hraje jedinej Baines.

Reagovat
smazaný uživatel

Saha je strašnej

Reagovat
fantomas

Jj, ten si hraje svou kličkovanou s Daldou Jandou.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

2500. pro Davida Luize.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz is just a shite Coloccini

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ti fanoušci.

Reagovat
vocasisko

Rooney újdaně nehraje, protože chce přestoupit do City. Důvod je prý ten, že nechce hrát Evropskou Ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

a City hrají co?

Reagovat
vocasisko

hovno

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses hovno.

Reagovat
CubONE

ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

OT: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vvwMPOVjA8E# ..svelý zvrat našich snáď sa stretneme s bratmi vo finále ( )

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná nuda

Reagovat
fantomas

Sem z nudy pohledal a za poslední dekádu se na Novej rok urodila jediná bezbranková remíza. Tak snad..

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen zase zraněn.

Reagovat
fantomas

Fákt?

Reagovat
smazaný uživatel

tam su všetci v jednom kuse zraneny ...

Reagovat
fantomas

Moyes se do toho opřel. Tři útočníci na plac...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale jaci

Reagovat
fantomas

Tak nic jinýho nemá no.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi tam poslat Bilyu nez Anichebeho

Reagovat
fantomas

Nepochybně. I toho McFaddena...

Reagovat
smazaný uživatel

No zas nepřeháněj.

Reagovat
fantomas

Však věčně nehraje. Měsíc zdravej nevydržel bejt nejmíň tři roky. Jednak nevidim důvod, proč ho i při takovym množství průměrných útočníků pořád držet (ale to je druhá věc), jednak radši podpořit Bainese, kterej je na tý levý straně fakt zoufalej z toho, jak si nemá s kym nahrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Baines by měl navíc hrát už dávno někde jinde. V létě měl jít do toho Bayernu.

Reagovat
fantomas

Ne, jen ne z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne ? Já si myslím, že by nevyhořel Jupp není hlupák nestál by o něj, kdyby si nemyslel, že by se jim hodil do jejich stylu.

Reagovat
fantomas

No proč ne, zkus přemejšlet. Nechci ho ztratit z dohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale BL je na eurosportu

Reagovat
fantomas

...kterej nemám no.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

City team to play Sunderland A.F.C.:

Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Barry, Yaya, A. Johnson, Nasri, Dzeko

...to bude sranda

Reagovat
fantomas

Zabaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

dalo sa to čakat, za 2 dny dolezity match s poolom ...

Reagovat
fantomas

Zrovna on.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm fantíku ?

Reagovat
fantomas

Njn, nepředstavitelný se občas stává skutečností.

Reagovat
Chazy

Anichebééé. Pěkně vyřešeno

Reagovat
niflheim

Nějak nemám pomyšlení na fotbal zatím

Reagovat
Chazy

Hax?

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Co s tím máš?

Reagovat
smazaný uživatel

znicil jsi hax jako grinch vanoce

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď zase nastává čas Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

#safc: Mignolet; Gardner, Brown, O'Shea, Colback; Larsson, Cattermole, Vaughan, McClean; Sessegnon, Bendtner. (bit of a guess on formation)

Reagovat
fantomas

McClean, hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro jak Mr. Proper

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to potvrzeno i oficiálně. Teda hrát se dvěma čistokrevnými obránci proti ManCity, to chce odvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

#safc subs: Carson, Kilgallon, Elmohamady, Ji, Meyler, Noble, Laing.

Reagovat
smazaný uživatel

Killa

Možná by byla rozumnější varianta Killa a Elmo na krajích.

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
Wat

Sessegnon si s nima pohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

RVP played more PL minutes than any Arsenal player - 3132, Szczesny 2970, Koscielny 2896

Reagovat
Tomekcz

zadnej Silva, Aguero ani Balotelli. Sunderland ma jeste nakou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu vediet koho branit, jasna 2

Reagovat
t0mmy33MCFC

Adam to vymota :D

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně mi přeběhl mráz po zádech, když jsem koukal na Panenku

Reagovat
smazaný uživatel

1002 - Everton today became the last of the seven ever-present Premier League teams to pass 1000 points in the competition. Eventual.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi na tom Twitteru tuším taky vylepený dnem i nocí.

Reagovat
smazaný uživatel

Není co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

To si pak šťastný člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Antonín Panenka musí vstať, pretože si to praje rozhodca, ale chrbát bolí a bolí...Karol Polák rocks

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2600. pro výhru SAFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mi někdo jak to bude s Tottenhamem a Evertonem ve fantě? Dostanu za hráče Spurs body i za zápas s Evertonem, když jsem je neměl ve fantě v prvnim kole, ale mam je tam teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tam hrají Prokofieva

Reagovat
Kaze

Reagovat
Kaze

Symphony 5?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Před každým zápasem, to je ofic. intro.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nevěděl.

Reagovat
herbage

jak dlouho nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já si pamatuji, tak se to asi hrávalo min. od posledního návratu do PL. Ruku do ohně bych za to ale nedal.

Reagovat
herbage

šlo mi spíš o to, jestli to bylo před srpnem 2007 nebo po, protože tehdy to použili Muse na svém koncertu Haarp jako nástupní muziku. Řekl bych, že to spíš Sunderland odkoukal od nich, protože jako nástupní hudba je to parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se Mikiho, to je česká chodící encyklopedie SAFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej od letoška, ale to se mi ani trochu nezdá.

Reagovat
13

Mancini mě pěkně vypekl, ve fantě mam Silvu Richardse a Kola Tourého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hart parádně.

Reagovat
Tomekcz

Bendtner..... skoro ani nedobehl k vapnu Sessegnon uz mohl mit asist

Reagovat
Kaze

Bendtnere, ty chcípáku!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

udělal to dobře. Využil chyby Bendtnera, kterej měl střílet už daleko dřív. Když šel pak do kličky, tak už k bráně dobíhali 2 beci, kteří by tu střelu po kličce s největší pravděpodobností stejně chytnuli.

Reagovat
Kaze

To zaváhání Bendtnera bude Sunderland nejspíš ještě mrzet mohl to být zajímavější zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

nikto mi tak nedokaže zdvihnut tlak ako nemotorný, trapny , priposraty Lescott ...

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Už mě to vážně štve! I 1.1 je na několika kanálech pořad o 21. 12. 2012. Proboha!

Reagovat
blaugrana

Zatiaľ je to pekná "holomajzna". 90 % hry je bitka v strede poľa s občasným náznakom šance.

Reagovat
fantomas

Jj, bejt tebou bych to vypnul.

Reagovat
blaugrana

Už sa stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá, ještě vypadni ze sekce PL.

Reagovat
Side

Reagovat
Kaze

Reagovat
fantomas

Reagovat
blaugrana

Už aj fakty vám vadia? To je smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis nevšim, tak nám vadíš ty a tvoje debilní kecy.

Reagovat
blaugrana

Prečo máš na ne teda neustálu potrebu reagovať. A to, že bola dnes hra prvý polčas 90 % v strede poľa, to je fakt, ale tak vy to vidíte ináč. To, že to ty nevidíš ešte neznamená, že je to kec. Cmuk.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=o7Q6ga6RVRw

Potreboval bys takovou lekci.

Reagovat
blaugrana

Si pán. Zatlieskaj si.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze tady pomuze jen homeless8, takze od ted na tebe uz ne jinak nez

Reagovat
Kaze

blaugrana

31.12.2011 14:22

Rochina. Najtechnickejší hráč PL. Samozrejme, že je to barcelónska škola.

blaugrana

31.12.2011 14:47

Nj, Cesc už nebehá po anglickej pažiti, takže je to Rubén. Oriol hneď za ním.

blaugrana

31.12.2011 14:29

Zahrá všetko, je z Barcy.

blaugrana

01.01.2012 12:14

Dnes by mal od začiatku poslať na pľac Gaia Assulina. Najlepšieho krídelníka PL a Británie vôbec. Ináč to bude len na remízu či prehru.

blaugrana31.12.2011 17:47

To je tak, keď AvB stiahne najlepšieho záložníka PL.

blaugrana

31.12.2011 18:11

Na rieke Mersi je len jeden klub...a to Chelsea.

[reagovat]

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kaze

Jestli jsi ty kraviny myslel vážně, tak to klobouk dolů. Přesto tě asi požádáme, abys přestal zasypávat PL těmahle sračkama, máme jich beztak dost.

Reagovat
blaugrana

Fakty sú proste fakty. Tie nejde nemyslieť vážne.

Reagovat
Kaze

To, co jsem vypsal nahoře, ani jedno z toho není fakt.

Reagovat
fantomas

Statisticky to bylo jen nějakých 60 procent, tak nekecej, ty fakte.

Reagovat
blaugrana

Nj a zbytok bola bitka pred 16stakmi bez myšlienky a občasnej strely.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tady zase píšeš bez myšlenky takže jim nemáš co vyčítat

Reagovat
blaugrana

Trafil si klinec po hlavičke.

Reagovat
Kaze

Reagovat
Kaze

Ty blbosti, co tady píšeš, to jsou fakta?

Reagovat
fantomas

To sou asi stejný fakta, jako nám předvádí kráva Tachecí..

Reagovat
jv

Reagovat
Kaze

Sunderland přišel hrát na breaky, City chybí Silva, co jsi čekal?

Reagovat
blaugrana

On nikam neprišiel, hrá doma. Tu nejde o to, čo som čakal, ale o to, čo vidím.

Reagovat
Kaze

Přišel na hřiště hrát na breaky

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon je skvělej hráč, ale střílet fakt neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voole

Reagovat
diastan

Johnson si zaslouží hrát častěji

Reagovat
Kaze

Ne, nesmí, musí se nasrat a pak přestoupit k nám

Reagovat
diastan

Bohužel Mancini je slepý a i když mu dá šanci, tak ho střídá byť je třeba jeden z nejlepších na place

Reagovat
smazaný uživatel

kde

Reagovat
Kaze

MU

Reagovat
smazaný uživatel

to uz skor Lpool

Reagovat
Kaze

Do kdy má smlouvu?

Reagovat
diastan

Nevěřím, že by odešel před měsícem jsme si ho pojistili do r. 2016 :)

Reagovat
Kaze

Doufat stále můžu

Reagovat
smazaný uživatel

škodáá

Reagovat
Losinho

Ouu Džeko...co chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

LFC prej nabídka 24 mega za Benta Bože, to bych se posral kdyby přišel, ještě za takový prachy.

Reagovat
chowas

za tie prachy Soldada

Reagovat
Side

To by byl teda kauf

Reagovat
tomasinho

To snad nemůže myslet vážně ani tem největší bulvár.

Reagovat
smazaný uživatel

Abysme se nedivili.

Reagovat
tomasinho

Brr

Reagovat
smazaný uživatel

Adam hraje parádně , i když to byl dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

šeď, šeď ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zatím velmi mdlé. Překvapuje mě hra Gardnera, jak to s Colbackem na becích zvládají. Naopak mě nepřekvapil Bendtner - už když jsem viděl, že chce dělat kličku, tak jsem věděl, že je to v řiti, i když ta Sessova přihrávka mohla být rychlejší, aby Bendtner nemusel zpomalovat.

Reagovat
Kaze

Ta Sessegnova přihrávka byla v pořádku, ne perfektní, ale sám jsi viděl, že Bendtner se v pohodě dostal před vápno, bohužel měl už střílet, ne s tou jeho postavou snažit se o kličky, hlavně když se dva obránci vraceli a byli blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku byla, ale neměla ideální rychlost, kterou by Bendtner potřeboval. Střílet měl spíš, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson hraje vyborne, o tridu nejlepsi hrac na place. Naopak Yaya zas na presdrzku, neni jedina akce, kterou by nejak neposral. Dzeko sice taky hraje hovno, ale mel tam aspon dva zablesky a Nasri hraje svou letosni klasiku. Bez Aguera se Silvou to jen tezko pujde..

Reagovat
smazaný uživatel

sakra proč šetříte Silvu a Aguera na nás

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dá sa pozrieť včerajší zápas Slovensko - SUI v zázname? Hokej u20.

Reagovat
fantomas

To skysportský "SuperSunday" dneska zní hrozně krutě..

Reagovat
smazaný uživatel

Aguerooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Silva

Reagovat
Tomekcz

Silva uz se chysta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rozhejbej

Reagovat
Tomekcz

rozhodci uz se taky pridal

Reagovat
diastan

Myslíš ten těžce nasimulovaný pád za který měl dostat kartu?

Reagovat
diastan

Škodáá

Reagovat
smazaný uživatel

Sess zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Diver.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je bohužel pod placenej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

stadion presvedcil sudiho, ze to bol faul

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku to mackems v hledišti vyhrotili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff

Reagovat
supervizor

Debil Sessegnon.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měl přihrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott

Reagovat
fantomas

Kompany.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde bol Lescott ? trepal sa do suboja s Bendtnerom, kde uz bol Kolarov ...

Reagovat
fantomas

Aha, tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompas

Reagovat
fantomas

Uuu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle sobci me uplne vytacej. Nahrat a vedeni je na svete. Ne vole, ja sam...

Reagovat
blaugrana

Správne posúdený likvidačný zákrok na Aguera.

Reagovat
supervizor

Neměl jsi to vypnout?

Reagovat
blaugrana

Čakám, kým nastúpi Gai Assulin. mal by ísť na pľac, lebo tí júnáci z toho malátneho výkonu už začínajú pomaly modrať.

Reagovat
diastan

Ten určitě půjde na plac

Reagovat
blaugrana

Vraj už poňho poslali vrtulník.

Reagovat
Chazy

Njn, takový zoufalství, že kouká i na něco, co ho nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

city nějako dochází dech

Reagovat
Honza Matoušek

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1.1.2012

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Wat

Je to moron.

Reagovat
Honza Matoušek

2:3

Reagovat
fantomas

Nj, to sou ty Vánoce, na který tu každej upozorňoval, a vtíravý španěláci se nám na začátku sezony smáli, že je prostě City suverénní a nic je nerozhází...

Reagovat
smazaný uživatel

SOU TO HOVNA

Reagovat
smazaný uživatel

*i...... jinak máš pravdu

Reagovat
Wat

Reagovat
diastan

Jediné štěstí, že nejsou jedinní

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
fantomas

Džeko.

Reagovat
supervizor

Si můžou s Bentnerem podat ruky.

Reagovat
fantomas

Jj, problém je, že Džeko je na rozdíl od Bendtnera považovanej za top světovýho útočníka.

Reagovat
Wat

Jak kým.

Reagovat
fantomas

No mnou samozřejmě ne, ale to tu bylo vždycky keců, jak je světovej..

Reagovat
Wat

Vím, vím.

Reagovat
smazaný uživatel

To i Theo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
supervizor

Fakt? Já myslel, že ho za něj považuje jen Mancini.

Reagovat
fantomas

Plus asi 80% diskutujících.

Reagovat
diastan

Ten má zas den

Reagovat
smazaný uživatel

Džeka na hostovačku, a Adeho stiahnut spat ....

Reagovat
Wat

Fakt pěkná rána, Edine.

Reagovat
smazaný uživatel

Edin je dneska zabitej.

Reagovat
Side

Džeko dneska pálí ostrýma

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
blaugrana

Edina musia mať diváci strašné radi. Každú chvíľu im posiela nejaký suvenír.

Reagovat
fantomas

Ty vole, Ji je zas posranej.

Reagovat
t0mmy33MCFC

moooc moooc motani :D hrozny

Reagovat
Wat

Zvykejte si, tohle musí prožívat LFC furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Musím ti poděkovat za tip dlouho jsem se tak nezasmál jako u toho blbce. Teď když je reklama tak ti to můžu napsat

Reagovat
tomasinho

Že jo, já to viděl asi počtvrté a řezal jsem se stále stejně. Prostě neskutečné, Pignon je bez chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

A NAHRÁL SEM TI TO KRASOBRUSLENÍ

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

woooow

Reagovat
supervizor

Neskutečné

Reagovat
t0mmy33MCFC

si delaj prdel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

smůůla

Reagovat
Edgar Davids

dpč moje fanta.Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 3 minuty?

Reagovat
niflheim

Fergie time...FA nám pomáhá všude, kde může.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal logiku nemá

Reagovat
Tomekcz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Wat

No ano.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Nikikrew

City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě vole jasný offside navíc pro sudího lehká situace, v žádné rychlosti to nebylo

Reagovat
t0mmy33MCFC

cong skaredej haluzaci

Reagovat
fantomas

JIII DOOOONG WOOOOON!!! Muj favorit! <3 <3 <3

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mu to moc přeju.

Reagovat
fantomas

A máš k tomu pořádnej důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Líbil se mi už při debutu a obecně přeju všem asiatům : Honda, Nakamura, Park. Prostě mu přeju

Reagovat
fantomas

Docela mi nejde do hlavy, jak se ti může líbit, když se nelíbí ani mně, čili někomu s automaticky růžovějšim pohledem, ale budiž...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Podle mě je to věc vkusu

Reagovat
fantomas

Taky je to "budiž"..

Reagovat
Wat

Třeba to bere vzhledově.

Reagovat
Chazy

Na to sem vůbec nenarážel

Reagovat
Wat

Já vim, Grinchi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti vyjebany

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooool aji kocovina mě přešla

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ještě z ofsajdu

Reagovat
EL Gringo

xD lol :D,, tak toto kolo si bolo asi vela tiketov potrhanych

Reagovat
EL Gringo

*asi bolo

Reagovat
smazaný uživatel

yess, co víc si přát

Reagovat
Wat

Sice mě to stojí 12b. ve fantě, ale kvůli tomuhle to klidně obětuju.

Reagovat
afc

Pekne ich ojebali

Reagovat
blaugrana

Jiiiiiiiiiiiiiiiii.

Reagovat
supervizor

Nemaš chut na PD? Nedivím se.

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak ten komentátor

Reagovat
Tomekcz

City moc nefandil no

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo by jim taky fandil

Reagovat
niflheim

Kolarov jak přestal hrát

Reagovat
Erdovec

nádherný gol asi jsem jim přinesl štěstí

Reagovat
diastan

Co na něm bylo nádherného?

Reagovat
niflheim

Jak si obešel Harta.

Reagovat
Wat

Mně se na něm hlavně líbilo to, jak bezmocně koukali na Ji, kterej to posílal do branky.

Reagovat
niflheim

A hlavně Kolarov, který tam stál jak vůl

Reagovat
Mindas

To stál no, ale v té době už dávno u střídačky.

Reagovat
Erdovec

byl do sítě City a mě se líbil, celkově s tou akcí ofsajd neofsajd

Reagovat
Tomekcz

nakonec ten rok preci jen zacina dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva já su tak šťastné.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

OFFSAJD

Reagovat
smazaný uživatel

DŽIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

offside trošku

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd ako kráva

Reagovat
fantomas

Ale ofsajd teda určitě no.

Reagovat
niflheim

Ať si taky užijou zářez od rozhodčího.

Reagovat
Mindas

To jo no, dyť je to však jen skoro každý druhý zápas. Chápu, to je málo.

Reagovat
Jerichoo

Ta radosť

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak dve brevna, ale nakonec gol z ofsajdu v posledni minute. To si Sunderland za tu sracku, co hrali celej druhej polocas, fakt zaslouzil..

Reagovat
Mircu5

Tohle se nám už se Sunderlandem stalo, ne? Taky v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni, to Tevez nedal do prazdne a pak v nastaveni gol z vymyslene penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten Tevez, to je taky legendární.

Tehdy byl ale Sunderland v úplně jiné situaci.

Reagovat
Mircu5

Myslím, že se řešilo i něco s ofsajdem, ale to byl možná jiný záas se Sunderlandem. Tohle zamrzí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tehdá proměnil penaltu Cunt.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že pro City bude platit jak na Nový rok, tak po celý rok

Reagovat
smazaný uživatel

remíza by by spravedlivější.

Reagovat
smazaný uživatel

kua, ani remiza by nebola spravodliva ... Džeka už nechcem vidieť ani na tribune, kkta balkanskeho

Reagovat
smazaný uživatel

2800. Pro Jiho

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu tam ten Mancini tleskal?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčímu?

Reagovat
vitasrp

Neskutecnyy City celej zapas lepsi, i kdyz je pravda, ze nebezpecnejsi sance nakonec dost mozna mel Sunderland.. Kazdopadne to byl solidni zarez, tohle proste byl ofsajd a asisten to mel urcite odmavat..

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě měl. Na druhou stranu na Štěpána zase Everton na Stadium of Light kopal vymyšlenou penaltu. To si nevybereš.

Reagovat
blaugrana

Každopádne o5 došlo na moje slová. Zlomovým okamžikom bolo nenasadenie Gaia.

Reagovat
fantomas

Co to furt meleš, kurva? Dyt nebyl ani na lavičce.

Reagovat
ďuriLFC

ty musiš mať strašne o ničom život keď tu toto predvadzaš

Reagovat
Chazy

Já takovýhle příspěvky fakt nemám rád, ale když ten člověk tráví dobrovolně čas něčím, co ho nebaví, tak to už je vážně něco špatně

Reagovat
blaugrana

To mám.

Reagovat
Chazy

Jak to může bejt okamžik?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty snad vis jak dlouho muze trvat takhle postizenymu jedinci mziknuti oka?

Reagovat
fantomas

Reagovat
blaugrana

Poraď mu, ty by si to mohol vedieť. Pôsobíš inteligentne.

Reagovat
smazaný uživatel

To v porovnani s tebou vsichni

Reagovat
Chazy

No nevím, představ si ho na srazu fanoušků Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

I ti by ho meli za blbce, kdyby jim zacal vykladat, ze Romeu je nejlepsi zaloznik PL

Reagovat
Bayern +

On má v podstate vždy s tými Španielmi v PL pravdu, akurát pri hodnotení hráča vynechá 4 z 5 kritérií.

Reagovat
blaugrana

Nie je najlepší. To je každému jasné. Ale pekne sa ukázalo, že pár sa cez to nedokážete preniesť a namiesto, aby ste sa nad tým povzniesli, tak sa len uchyľujete k urážkam a podobne, ako aj u Filipa12. On tu nikomu nikdy nenadával, len primitivovia v tom vidia možnosť vybúriť sa a tak mu nadávajú a urážajú ho. Ja sa tiež niekedy neudržím, ale už to obmedzujem. Lenže túto páni sa cítia strašne dotknutí, že im to narúša ich nedoknuteľnú´diskusiu. Keď je to tak, tak nech je ta diskusia len pre vyvolených.

Reagovat
Bayern +

K Oriolovi: Ako normálny diskutér keď navštíviš sekciu PL a obhajuješ si "svojich" hráčov serióznymi príspevkami, hodnoteniami, porovnávaniami (príklad: Oriol je talent a má na to stať sa oporou na DM v Chelsea) ti nikto nič nepovie. Avšak čo si predvádzal včera a dnes s tými pitomými a hlavne provokačnými názormi "Rochina je najtechnickejší hráč PL", na druhý deň to už bol Oriol si vážne len na smiech.

K Filipovi12. Poviem príklad, BL bola jednou z najmenej skazených sekcií tu na EF (tým mám namysli, že nikto tam nepísal pitomé žvásty ako Filip12) a po jeho započatí štácie na EF išli články pod BL do hajzlu, takže tak.

Reagovat
blaugrana

O tom presne píšem, že sa nad tým nedokážete povzniesť a to je ubohé. Toto nie je žiadny svätá grál, ale forúm.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohá je ale také tvá snaha.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Bayern +

Nad čím sa máme preboha povznášať?

To, čo si písal na Oriola a Rochinu je taká istá provokačná pičovina, akoby nabehneme my pod PD a začneme vypisovať, že Iniesta nemá ani na Wolves.

Reagovat
blaugrana

Čo konkrétne je na tom provokačné? Nie je to skôr sarkastická narážka?

Reagovat
Bayern +

Pod tým pojmom si skôr predstavím jeden koment v štýle:" Ten Romeu dnes rozohráva najlepšie z celej zálohy CFC, je to La Masia." Ale sústavné vypisovanie, snáď 10 príspevkov o tom, že Romeu j alebo Rochina e najlepší záložník PL nie je nič iné, ako provokačná pičovina.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle je provokacni picovina, protoze Iniesta na Wolves ma, hral by v zakladu, urcite

Reagovat
Bayern +

Áno, veď píšem, že je. Tak isto ako veta:"Romeu je najlepší záložník PL".

Reagovat
blaugrana

Tak to zas tak inteligentní nebudú.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je Gay?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Bayern +

Vraj Cukroušek.

Reagovat
smazaný uživatel

10 - After taking 11 points in their first 14 matches, Sunderland have accrued 10 points in 5 games under Martin O'Neill. Boost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini mě tou svou "rotací" sestavy kazí mojí oblíbenou hru Fantasy Premier League

Reagovat
diastan

Od nás tam mít jedině Kompanyho Harta a Yayu .

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Yayu a Richardse. Jenže Yaya se po příchodu Aguera stáhnul a Richards má pořád zdravotní problémy, dneska 20 min, na hlavě gól, ale nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vskutku neskutečné. Tak poslepovaná sestava, tak mizerný výkon, tolik šancí City a přesto výhra, i když gól stoprocentně platit neměl. Na to se ale nikdo ptát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to říkal Martin Tyler: "This is football"

Reagovat
smazaný uživatel

Tu poslední domácí výhru nad Citizens to připomnělo opravdu minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si toho všiml při přímém přenosu, ale nejlepší stejně byl Yaya, jak od něj hra byla pět metrů a on se na nic vykašlal.

Reagovat
herbage

tohle kolo bylo rozhodopádně vydařené

Reagovat
Wat

Jo.

Reagovat
tomasinho

Neuvěřitelně vydařené, konečně domácí výhra okořeněná návratem Gerrarda, prohra tří týmů před námi, United a Chelsea dokonce doma, Spurs remíza. Akorát vy jste ještě mohli alespoň remizovat. Ale nemůžu chtít všechno.

Reagovat
Bayern +

Mohli veru, mohli.

Reagovat
herbage

takhle ne, takhle by gunnero-loserpoolská družba nefungovala. My vás podpoříme v boji s Chelsea o 5. místo, vy zase nás s Tottenhamem o ten třetí flek

Reagovat
tomasinho

To neberem, co takhle společnbě vyšoupnout Tottenham na ten pýtá flek a my si rozdělit třetí a čtvrtý?

Reagovat
smazaný uživatel

to neberem my Ale muzeme vysoupnout spolecnyma silama United

Reagovat
herbage

může být

Reagovat
tomasinho

Věděl jsem, že se dohodnem.

Reagovat
Wat

Scousergunnerská zní líp.

Reagovat
Azza

nejlepší co sem kdy zažil

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne Dzeko dneska silene zklamal, sobec, netrefil by ani vrata od stodoly ani hlavu zadnou nevyhral..

Reagovat
smazaný uživatel

Man City nabízí 100 mil. £ za sunderlandského Ji Donga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si vymyslel sám, však? Pochváľ sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Bereme.

Reagovat
fenixLFC

man.utd 50 mega za yakubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

To musela byt fuška vymyslet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele