Anglická Premier League - preview 11. kola

05.11.2011, 09:45, aktualizováno 06.11.2011, 08:17
Previews
Wigan cestuje do Wolverhamptonu a bude se chtít odlepit ode dna tabulky. Mizerně je na tom rovněž Bolton, ten přivítá Stoke. Tottenham čeká druhé londýnské derby v řadě, po QPR ho tentokráte vyzve Fulham...
Wolverhampton Wanderers - Wigan Athletic  (neděle 14:30)
Boj u dna ligové tabulky bude k vidění na Molineux Stadium. Wolverhampton Wanderers přivítají poslední celek soutěže Wigan Athletic. Forma obou účastníků je prachbídná, hosté sedm zápasů v řadě nevyhráli, domácí dokonce osm.

Začněme nejprve u týmu Wolves. Domácí měli dobrý start do sezony, když vyhráli své dva úvodní zápasy, špatná nebyla ani následující remíza na půdě Aston Villy, ale pak jakoby šlo všechno z kopce. Od této chvíle totiž Vlci nevyhráli, v devátém kole sice bodovali, ale domácí remíza 2:2 se Swansea rozhodně není úspěchem.

Nedávno se domácí také rozloučili s ligovým pohárem, kde vůbec nestačili na letošního suverénna Manchester City. Pokud se chtějí Vlci zachránit, měli by co nejrychleji začít sbírat body, nejlépe hned v domácím prostředí proti Wiganu.

Wigan je totiž na tom prakticky stejně, také jemu vyšel start sezony poměrně dobře, tři kola a ani jedna porážka. Jenže pak se přestalo totálně dařit, a to tak, že si tým nepřipsal už žádný bodový zisk. Manažer Martinez se rázem ocitl pod velkým tlakem, podle vedení je však jeho pozice pevná. Nicméně nezůstane to napořád, Martinezovi svěřenci musejí začít bodovat a především dávat branky, Latics jsou totiž nejneproduktivnějším týmem Premiere league. Doposud nastříleli pouhých šest branek.

Oba týmy už se pochopitelně několikrát utkaly a vzájemné zápasy hovoří jasně ve prospěch posledního Wiganu. Ten vyhrál i při poslední návštěvě stadionu Molineux, po brankách Rodallegy a Cleverleyho zvítězil 2:1.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Stoke City  (neděle 16:00)
Blíží se třetina Premier League a málokdo by tvrdil, že tým s ambicemi, jako měl před sezonou Bolton, nebude mít v této chvíli na kontě ani bod z domácích zápasů. Určitě nutno brát v potaz, že na Reebok Staduim přijely týmy jako Chelsea, Manchester United nebo City, avšak prohry se Sunderlandem nebo Norwichem těžko ospravedlňovat. Proti Stoke to bude už šestá příležitost Trotters k prvním bodům před domácím publikem.

Ani Stoke neoplývá žádnou oslňující formou, prohrál na anglických trávnících už tři zápasy v řadě a z toho dva doma, kde obvykle boduje i s těmi nejsilnějšími, jako letos s Chelsea nebo Man Utd. Naposledy však přišla prohra s neskutečně rozjetým Newcastlem 3:1 a konec domácí série. Proti týmu, který měl před kolem nejvíce obdržených branek ze všech profesionálních týmu v Anglii by však najet na správné koleje mohli.

Pro Potters je důležité skórovat jako první, když se tak stalo, pokaždé vyhráli. Naopak když jako první inkasovali, čtyřikrát z šesti prohráli, zbytek uhráli alespoň bod. Zajímavé také je, že hned tři čtvrtiny všech gólů Stoke padla ze standardních situací. Proti Boltonu ovšem moc dobrou bilanci nemají. Naposledy na jejich půdě vyhráli ve třetí lize v roce 1990.

Chybět bude hostům kapitán Ryan Shawcross a Marc Wilson, kteří si v zápase s Necastlem přiovdili zranění. Nejistí jsou také Etherington, Pennant a Delap. Bolton pak nevyužije služeb vykartovaného Ricarda Gardnera, kterého by mohl nahradit Paul Robinson. Do základní sestavy by se pak mohl vrátit kapitán Kevin Davies.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Další z dvaceti londýnských derby letošní sezonu si rezervovalo své dvě hodiny na neděli odpoledne. Fulham přivítá Tottenham a půjde o souboj dvou účastníků Evropské ligy, v níž v minulém kole oba uspěli rozdílným způsobem.

Zatímco Tottenham prohrál v ruské Kazani, Fulham doma deklasoval Wislu Krakov 4:1. Svěřenci Martina Jola, pro něhož to bude vzhledem k jeho "slepičí" minulosti zcela jistě pikantní souboj, konečně začali vyhrávat. Kromě zmíněného triumfu proti polskému klubu taky naposled v lize, ve Wiganu 2:0.

V Premier League je na tom však o poznání lépe celek ze severu Londýna. Drží páté místo a oproti všem konkurentům v boji o pohárové příčky má v současnosti dva zápasy k dobru. Naposledy zvítězili Spurs v dalším derby s QPR 3:1.

Při pohledu na statistiky se Fulhamu příliš šancí dávat nemůže. Proti Tottenhamu nevyhráli už tři roky, z posledních 22 londýnských derby pak vyhráli jen dvě. V tom nadcházejícím může nicméně dojít k jednomu historickému zápisu. Proti Wiganu si Clint Dempsey připsal 36. gól v Premier League, čímž překonal americký rekord Briana McBridea. Dnes se tedy schyluje k záložníkovu osamostatnění.

K tomu mu smí pomoci i Bryan Ruiz a Moussa Dembele, kteří nemohli nastoupit v týdnu proti Krakovu. Z utkání si ale přinesl lehké zranění kolene kapitán Danny Murphy, jehož start je nejistý. Taky Tottenhamu se do ligového kolotoče vrací jeden hráč, William Gallas je konečně v pořádku a po zvládnutí duelu s Kazaní může nastoupit i dnes. I přes drobný šrám by měl hrát také Luka Modrić, na rozdíl od tria Huddlestone, Dawson, Kranjćar, kteří jsou stále mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.30 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Everton FC  (sobota 13:45)
Jedenácté kolo Premier League otevře zápas mezi Newcastlem a Evertonem. Duel největšího překvapení letošní sezony s celkem, jehož podzim je tradičně tragický a opět se bude muset spoléhat na jarní část. Zápas, který obvykle nemá jasného favorita, je tentokrát nalinkovaný poměrně jasně.

Magpies v lize válí. Mají nejlepší obranu v celé Anglii, z deseti zápasů už čtyřikrát udrželi čisté konto a co je nejdůležitější, ani jednou neodešli z trávníku s pocitem poražených. Naposledy si poměrně snadno poradili s do té doby na domácí půdě neporaženým Stoke City 3:1, a to domácí ještě snižovali s velmi kontroverzně nařízeného pokutového kopu. Za zmínku stojí i hattrick Demby Ba.

Forma Newcastlu je zkrátka výborná, po dvojnásobném selhání Chelsea se dostal dokonce na třetí příčku, s pouhým bodem ztráty na druhý tým - obhájce titulu Manchester United. To Everton navázal na předchozí léta, ani tuto sezonu nedokáže na podzim pravidelně sbírat body a v tabulce je až šestnáctý. Před dvěma týdny se zablesklo na lepší časy, kdy Toffees v nastaveném čase dvakrát pokořili Fulham a vyplenili Craven Cottage 3:1. Pak ale nepřekonali na domácím stadionu Rudé ďábly z Manchesteru a vrátili se zpět "na zem".

Týmy se chystají už na 161. vzájemné střetnutí, a bilance je zcela totožná. Everton i Newcastle vyhrál třiašedesátkrát, zbylých 34 zápasů skončilo nerozhodně. Moyesovi svěřenci nemají na St James‘ Parku dobré výsledky. Vyhráli zde sice poslední klání v březnu 2:1, do té doby nicméně na severu Anglie pětkrát prohráli a třikrát remizovali.

Hrozbou pro defenzivu Evertonu bude zcela jistě senegalský kanonýr Demba Ba, který naposledy skolil Stoke hattrickem a v roce 2011 už slavil gól patnáctkrát. Jen Van Persie a Rooney jsou v tomto směru úspěšnější. Newcastle má tedy nakročeno už ve 14. neprohře v řadě a blíží se k dalšímu mezníku - naposledy v sezoně 94/95 se jim povedlo udržet neporazitelnost v prvních jedenácti duelech.

K tomu jim možná pomůže už i Cheik Tiote, který proti Stoke nemohl nastoupit. Určitě ovšem nebude hrát Gabriel Obertan, místo něhož může zaskočit letní posila Marveaux. Evertonu se po suspendaci vrací Drenthe, naopak Fellaini dostal jeden zápas stop. Nejistý je start taktéž u trojice Distin, Neville, Cahill.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Celá stará "Big Four" hraje svůj zápas jedenáctého kola v sobotu od 16 hodin a Arsenal není výjimkou. Severolondýňané hostí West Bromwich Albion a není pochyb o tom, kdo bude na Emirates Stadium favoritem. A to nejen kvůli papírovým předpokladům, také poslední zápas Premier League vyšel mnohem lépe svěřencům Arsene Wengera, než těm Roye Hodgsona.

Zatímco WBA doma nedokázali vzdorovat Liverpoolu a podlehli mu 0:2, Arsenal zažil zápas, na který se bude v historicky nejúspěšnějším londýnském klubu dlouho vzpomínat. Gunners přijeli na Stamford Bridge, na půdu jednoho z nejméně oblíbených soupeřů, co se fanoušků i klubu kompletně týče. Kdo však na utkání byl osobně, nezapomene.

Blues do klání vstupovali v pozici jasného favorita, se skvělou formou a údernou ofenzivou. Také do poločasu dvakrát skórovali a vedli 2:1. Pak ovšem naprosto selhala kdysi neprostupná defenziva a Arsenal i díky hattricku Robina van Persieho porazil tým André Villas-Boase neskutečných 5:3.

Vzájemné duely o poznání lépe vycházejí Arsenalu, doma vyhrál proti klubu poblíž z Midlands čtyři z šesti zápasů, nicméně ten nejčerstvější skončil potupnou porážkou 2:3, když Samir Nasri dvakrát snižoval až v posledních minutách. Návod, jak na Gunners, tedy Baggies mají, teď už jen zbývá, napodobit ten loňský a ne předchozí.

Arsenal bude určitě spoléhat na kanonýrka názvu svého klubu nejhodnějšího - Robina van Persieho. Nizozemec nasázel v roce 2011 v 27 ligových zápasech neuvěřitelných 28 branek a vzhledem k tomu, že v týdnu pouze střídal, dá se očekávat, že proti WBA nastoupí v základu a máme se tedy na co těšit. Loňským finalistům Carling Cupu také půjde o velký mezník, v případě triumfu to bude už 400. klubová výhra v Premier League.

K němu jim určitě nepomůže útočník Marouane Chamakh a Kieran Gibbs, naopak stoper Lauret Koscielny by se mohl vrátit do sestavy. Hosté nemohou využít služeb střelce z West Midlands derby proti Aston Ville Paula Scharnera, který si v utkání s Liverpoolem poškodil vazy v koleni. Peter Odemwingie pak možná nenastoupí kvůli zranění uprostřed týdne v tréninku, zde však ještě není rozhodnuto.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 5.00 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Norwich City  (sobota 16:00)
Villa Park nám nabídne zajímavý duel tabulkových sousedů, domácí celek zde přivítá doposud skvěle se prezentující Norwich. Kanárci se do Premier League vracejí po dlouhých sedmi letech, svému slavnějšími soupeři však mají rozhodně co vracet, právě v posledním vzájemném měření sil zde totiž utrpěli pěkný výprask.

Aston Villu trápí v letošní sezóně zhoubná nemoc a tou je až přílišný počet nerozhodných výsledků, které se navíc často rodí v zápasech, kde se Villans dostanou do vedení. Ukázkovým případem je poslední utkání na Stadium of Light, kde svěřenci Alexe McLeishe hned dvakrát vedli, nakonec se však museli znovu spokojit jen s bodem. Takhle již celek z Villa Parku ztratil z utkání, kde vstřelil branku jako první devět bodů, což je suverénně nejvíce v celé soutěži. O to horší je potom zjištění, že podobná statistika se s tímto týmem vlekla již po značnou část minulé sezóny.

To na druhé straně Kanárci si jakožto nováček vedou až nad očekávání dobře. A přitom je tomu již sedm let, co se tento tým vyznávající zelenožluté barvy objevil v Premier League. Tehdy se však Norwich potácel od samého začátku na chvostu tabulky, na první výhru čekal až do listopadu, což mu jak se později ukázalo, zlomilo vaz. Nyní je to ale jiná písnička, celek z Norfolku je nejvýše postaveným nováčkem, z posledních šesti duelů ztratil jediný na Old Trafford a na konto si za tu dobu připsal skvělých jedenáct bodů.

Domácí lodivod může mít radost alespoň z vyprazdňující se marodky. Premiéru od svého letního příchodu z Tottenhamu by si mohl odbýt uzdravený Jermaine Jenas, který konečně vyléčil vleknoucí se zranění Achillovy šlachy. Klub poté omilostnil Barryho Bannana, jenž nedávno zavinil pod vlivem alkoholu dopravní nehodu, v týdnu už však začal znovu trénovat se spoluhráči a měl by tak být připraven. Mimo hru potom i nadále zůstává Eric Lichaj.

To u Norwiche se předpokládá, že Paul Lambert pošle do utkání stejnou jedenáctku, která se tak úspěšně prezentovala v posledních zápasech. Kdo se v ní s jistotou neobjeví, jsou dlouhodobě zranění Daniel Ayala, James Vaughan, Elliot Ward a Zak Whitbread.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Nula bodů z posledních dvou zápasů značí jediné, Chelsea si půjde v sobotu bezpodmínečně pro tři body. Svěřenci manažera Andrého Villas-Boase jedou do Ewood Parku, kde je ideální příležitost se vrátit na vítěznou vlnu. Rovers se dlouhodobě trápí a favoritem budou jednoznačně hosté.

Ačkoliv ani ti nyní neoplývají nijak zvlášť oslnivou formou. Vše začalo nečekanou prohrou s QPR, kterou sice následoval náročný postup přes Everton v Carling Cupu, jenže následná drtivá prohra s Arsenalem a remíza v Genku v rámci Ligy mistrů opět na Chelsea uvalily špatné světlo.

Aktuálně jsou Blues v Premier League až čtvrtí, tři body za Newcastlem a devět bodů za vedoucím Manchesterem City, takže musí co nejrychleji zmobilizovat své síly. Za vítězstvím by již měl mužstvo vést kapitán John Terry, jenž proti Genku odpočíval a problému se zády se zbavil i John Obi Mikel. Trest vyřadí Didiera Drogbu.

Není to sice příliš pravděpodobné, ale přeci jen to zmíníme - kdyby Chelsea v sobotu padla, prohrála by v lize potřetí v řadě poprvé od října 1999. To určitě nebude chtít André Villas-Boas dopustit, na něhož je po posledních nezdarech vyvíjen tlak. Srovnávání s Josém Mourinhem ho neustále následují a v tuto chvíli se sluší vypíchnout jen jediné: Mourinho při své první sezoně v Premier League inkasoval za celou sezonu 15 branek, Villas-Boas jich stejný počet dostal už v deseti zápasech.

Blackburn nemá proti Chelsea co ztratit. Letos vyhrál jen jednou, od ledna se ve 24 zápasech radoval z výhry pouze třikrát. Není tak příliš překvapivé, že fanoušci permanentně protestují proti manažeru Stevu Keanovi. Ten má však nadále důvěru vedení.

Minulý týden si musel Kean myslet, že proti němu nejsou jen vlastní fanoušci, nýbrž celý svět. Na Carrow Road totiž s Rovers útočil na cenné tři body, ještě deset minut před koncem vedl nad Norwichem o dvě branky, jenže pak snížil Bradley Johnson a když v nastaveném čase sudí nařídil hodně kontroverzní penaltu a Holt ji proměnil, bylo jeho prokletí dokonáno.

Dobrou zprávou je pro Keana alespoň zdravotní stav Davida Dunna, který vyléčil lýtko a je připraven nastoupit. Menší šrám si ze zápasu s Norwichem odnesl Junio Hoilett, ale i on bude k dispozici.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.00 - 4.20 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Na Anfield Road dorazí během krátké doby další z nováčků, skvěle se prezentující Swansea by tak mohla být pro Liverpool takovým malým "déjà vu". Domácí se ovšem zdá se z posledního nezdaru s Norwichem vzpamatovali, případná výhra by je navíc katapultovala do první čtyřky, což je přesně místo, kde by se slavný celek rád viděl na konci sezóny.

Liverpool drží již pětizápasovou sérii bez porážky. Posledním celkem, který si na Reds vyšlápl, byl v polovině září londýnský Tottenham. Ten však dokonale využil soupeřovu indispozici a na cestu mu přidělil pořádný nášup. Od té doby jsou liverpoolské výkony poměrně konstantní, i když jednu slabinu si přece jen na Anfield Road neodpustí za žádné situace. Oním nedostatkem jsou zbytečné ztráty s outsidery.

Varováním budiž úvodní remíza se Sunderlandem a především potom nedávná dělba bodů s Kanárky Paula Lamberta. Oba zmiňované duely pojí jediné - Liverpool se pokaždé ujal vedení, krátce po změně stran o výhodu přišel a i přes enormní snahu již nedokázal utkání otočit. Teď se tak musejí mít ve městě Beatles na pozoru, na cestě je totiž další výborně se prezentující nováček Swansea City.

Ani Velšané si po postupu do Premier League nevedou vůbec špatně, ba naopak. Swansea těží především z výsledků na Liberty Stadium, které se stalo doslova nedobytnou tvrzí. Zde dokázali svěřenci Brendana Rodgerse vydolovat jedenáct z celkových dvanácti doposud získaných bodů. Tím ovšem vyplouvá na povrch další a už méně pozitivní poznatek, na venkovních hřištích totiž dokázal sympatický nováček získat pouhý jeden bodík. Ten Swans vybojovali na Molineux Stadium, kde to ale byli spíše oni, kdo ztratil dva body.

Prokletí stále pronásleduje liverpoolského kapitána Stevena Gerrarda, který sotva stihl doléčit dlouhodobé problémy s třísly, tak ho pro změnu zradil kotník, se kterým by měl být na marodce další dva týdny. Do hry podle všeho nezasáhne ani další ikona Reds Jamie Carragher, jehož nepustí na trávník potíže s lýtkovým svalem.

Na druhé straně nebude ještě připraven Stephen Dobbie, kterého zraněný kotník připraví ještě minimálně o dva týdny. Po šestitýdenní absenci zapříčiněné svalovým zraněním by se naopak měl vrátit Kemy Agustien.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Manchester United se domácím fanoušům představí v zápase proti Sunderlandu. Rudí ďáblové jsou pochopitelně velkým favoritem, svěřenci Sira Alexe Fergusona potřebují nutně zvítězit, aby udrželi kontakt s vedoucím City. Další ztáta by totiž mohla znamenat výraznou komplikaci v cestě za obhajobou.

Vysoká porážka 1:6 od Citizens už je historií. Manchester udělal za tímto zápasem tlustou čáru a od té doby vlastně neztratil ani bod, byť zrovna výkony neoslnil. Výhra v ligovém poháru nad Aldershotem Town se čekala, poté následovalo ligové kolo, kde United jedinou brankou Hernandéze zkolili Everton, a v neposlední řadě si připsali i výhru na poli Ligy mistrů s rumunským Otelulem Galati. Rudí ďáblové teď nesmějí usnout na vavřínech, musejí dál pokračovat v dobrých výsledcích a pokud možno ukrojit co nejvíce z náskoku suverénních Citizens. V jedenáctém kole si to United rozdají se Sunderlandem a budou chtít pochopitelně všechny tři body.

Čtrnáctý Sunderland zatím předvádí rozpačité výkony. Svěřenci manažera Steva Bruce sice získali z posledních dvou kol čtyři body ale do té doby měli na svém kontě pouze jedno vítězství. O tom, že se Black Cats zvedají ukázal už zápas s Arsenalem. Hosté drželi sedm minut před koncem nadějnou remízou, jenže branka Van Persieho všechno zhatila. Po výhře na Boltonu a remíze s Aston Villou se Černé Kočky vydají na půdu nejtěžší, totiž obhájce prvenství Manchesteru United.

O favoritu utkání není pochyb, Sunderland na Fergusonovu družinu nikdy nevyzrál, jen ve velmi málo případech se zrodila remíza, přičemž se oba celky spolu utkaly nesčetněkrát.

Sunderland se v Divadle snů představí bez Simona Mignoleta i bývalého hráče Manchesteru Johna O’Shea. Oba mají zdravotní komplikace Pochybnosti jsou i nad startem Davida Vaughana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queen's Park Rangers - Manchester City  (sobota 18:30)
Už jen následující statistika vypovídá sama za sebe. Queen Park Rangers letos doma v šesti zápasech jen třikrát vstřelil branku, Manchester City pak na hřišti soupeře v šesti z osmi duelů ve všech soutěžích vsítil tři a více branek. V součtu to pak dělá čísla vskutku kontrastní. QPR doma dává gól jednou za tři hodiny, Man City pak každých 25 minut.

Z týmu vedeného Roberto Mancinim jde vážně strach. Stačí si prohlédnou bilanci zápasů v Premier League - z deseti zápasů jen jediný prohýřený zápas, z nějž vyplynula remíza 2-2 na hřišti Fulhamu, jinak samé výhry. A to včetně neskutečných představení na White Hart Lane (5:1) nebo Old Trafford (6:1). Poslední výhra doma s Wolves sice nebyla zcela přesvědčivá, tři kýžené body však přinesla.

QPR poslední dva týdny konfrontovali své síly pouze v rámci derby s Chelsea a Tottenhamem. Proti západolondýnským rivalům i díky kontroverzním rozhodnutím sudího vyhráli 1:0, naopak se Spurs zápas nezvládli a podlehli 1:3. Doma však neprohráli čtyřikrát v řadě, čímž mohou soupeři lehce nahnat obavy.

Manchester City navíc možná bude postrádat dost možná nejlepšího hráče letošní Premiet League Davida Silvu, jenž si přivodil problémy se zády. Zcela jistě se nezúčastní kapitán Vincent Kompany, který byl právě proti Wolves vyloučen. Naopak Hargreaves se může vrátit do plného tréninku.

To domácí trápí početnější marodka, hned trojice hráčů musí na svůj start počkat až bezprostředně před zápasem. Adel Taarabt má potíže s žaludkem, Derry a Traore pak mají menší zranění.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.50 - 4.75 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City1091036:828
2.Manchester United1072127:1223
3.Newcastle United1064015:722
4.Chelsea FC1061323:1519
5.Tottenham Hotspur961218:1419
6.Liverpool FC1053214:1018
7.Arsenal FC1051420:2116
8.Norwich City1034314:1513
9.Aston Villa1026213:1312
10.Swansea City1033412:1512
11.Stoke City103348:1412
12.Queen's Park Rangers103348:1712
13.West Bromwich Albion103259:1311
14.Sunderland AFC1024414:1210
15.Fulham FC1024413:1210
16.Everton FC931510:1310
17.Wolverhampton Wanderers102269:178
18.Blackburn Rovers1013613:236
19.Bolton Wanderers1020813:276
20.Wigan Athletic101276:175

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1491)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele