Aktuality

Nedostalo se mi takové podpory, kterou má Ten Hag, vrátil se Mourinho k působení v Manchesteru United

José Mourinho (61), bývalý manažer Manchesteru United, prohlásil, že během svého dva a půl roku trvajícího angažmá na Old Trafford neměl v klubu stejnou podporu jako současný lodivod Erik ten Hag (54).

De Jongovi zřejmě skončila sezona, měl by však stihnout mistrovství Evropy

Frenkie de Jong z Barcelony si obnovil zranění kotníku a hrozí mu, že už si v této sezoně španělské ligy nezahraje. Opora nizozemské reprezentace by nicméně měla stihnout letní Euro v Německu. O zdravotních problémech šestadvacetiletého záložníka informoval katalánský klub na webu.

Rada uspěl s odvoláním. Komise mu snížila trest z osmi na tři měsíce

Odvolací komise snížila trenérovi Dukly Praha Petru Radovi trest za rasistickou urážku z osmi na tři měsíce zákazu činnosti, pokutu 80 tisíc korun ponechala. Fotbalová asociace ČR to uvedla na svém webu. Bývalý reprezentační kouč se rasistického výroku dopustil v utkání 17. kola druhé ligy proti Brnu. Tehdejšího trenéra Zbrojovky Tomáše Polácha urazil výrokem "zoufalče cikánskej".

Komise: Vyrovnávací gól Slavie platil správně, Petrák neměl být vyloučen

Sudí v nedělním utkání 29. kola FORTUNA:LIGY mezi Slavií a Olomoucí uznali vyrovnávací branku Pražanů z 84. minuty správně. Podle komise rozhodčích FAČR nešlo z dostupných záběrů jednoznačně určit, zda byl domácí Jan Bořil před gólem Mojmíra Chytila v ofsajdu. Naopak v Karviné se sudí chyby dopustili, obránce Bohemians 1905 Ondřej Petrák neměl dostat v závěru prvního poločasu červenou kartu. Komise to uvedla v komuniké.

Udinese našlo náhradu za Cioffiho, trenérský debut v Serii A zažije Cannavaro

Novým trenérem Udinese Calcio byl podle očekávání jmenován Fabio Cannavaro, jenž podepsal smlouvu do konce sezony. Kapitán mistrů světa z roku 2006 nahradil Gabrieleho Cioffiho a s tradičním klubem má před sebou boj o setrvání mezi italskou elitou.

Tvrdík po další ztrátě Slavie vyloučil změny: Nikoho odvolávat nebudu

Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík vyjádřil po nedělní nečekané remíze 2:2 s Olomoucí v předposledním kole základní části, po níž si červenobílí výrazně zkomplikovali boj o titul, podporu realizačnímu týmu s trenérem Jindřichem Trpišovským i spolupracovníkům ve vedení. Pětapadesátiletý bývalý ministr obrany na sociální síti X uvedl, že nikoho odvolávat nebude. Zároveň úplně nevyloučil svůj odchod z klubu.

Silva se brzy rozhodne o budoucnosti. Cítím, že mám před sebou ještě pár let, naznačil

Brazilský nestor ve službách Chelsea Thiago Silva už ve svém soukromí učinil rozhodnutí o tom, co bude s jeho kariérou po skončení aktuálního ročníku 2023/2024. Devětatřicetiletý zadák nechyběl na trávníku ani v rámci neúspěšného víkendového semifinále FA Cupu proti Manchesteru City.

Železný muž z Brazílie: Marquinhos oslavil klubový rekord, v PSG odehrál nejvíce utkání

Marquinhos nedávno dosáhl na historický milník v dresu PSG. Brazilský reprezentant srovnal letité statistiky Jeana-Marca Pilorgeta, bývalého obránce francouzského klubu, v počtu startů za celek z hlavní francouzské metropole. A po nedělním vítězném utkání nad Lyonem si již přebral zlatou sošku Eiffelovy věže, to když zasáhl do 438. utkání. Je novým rekordmanem.

Ztráta pro Tottenham v obraně: Klub potvrdil, že se Udogie zapojí až do letní přípravy

Italský bek Destiny Udogie si do konce aktuální sezony nezahraje. Obránce anglického Tottenhamu podstoupil operaci levého kvadricepsu poté, co si zranění přivodil na tréninku na začátku třetího dubnového týdne.

Havel se vrátil do sestavy Plzně, domácí pohár považuje za vrchol sezony

Teprve do druhého zápasu v této ligové sezoně naskočil po operaci achilovky zkušený plzeňský Milan Havel. Ve druhé půli nosil devětadvacetiletý obránce či záložník dokonce kapitánskou pásku a se silně kombinovanou sestavou Viktorie získal na Slovácku bod za remízu 1:1.

Nuno nerozumí verdiktům rozhodčích. Je těžké to přijmout, zlobí se na sudí

Manažer Nottinghamu Forest Nuno Espírito Santo (50) prohlásil, že je těžké strávit chyby rozhodčích poté, co jeho tým v nedělním utkání Premier League proti sestupem ohroženému Evertonu nedostal k dispozici ani jeden pokutový kop, a to navzdory několika sporným situacím. Nottingham nakonec prohrál 0:2.

Je mi špatně, ale nic nevzdáváme, řekl po remíze s Olomoucí kapitán Slavie Bořil

Přestože slávisté po nečekané domácí remíze 2:2 s Olomoucí v předposledním 29. kole základní části první ligy ztrácejí z druhého místa tabulky na vedoucí Spartu už čtyři body a boj o titul již nemají jen ve svých rukou, kapitán Jan Bořil rozhodně nic nevzdává.

Girona si poprvé v historii zahraje evropské poháry. Dalším cílem je nyní Liga mistrů, hlásí Míchel

Girona prožívá historickou sezonu, v sobotu večer přidala další triumf a už ve 32. kole španělské ligy má jistotu, že si za několik měsíců vůbec poprvé v historii zahraje evropské poháry. Velké oslavy se prozatím nechystají, Katalánci mají stále o co hrát.

Únava byla znát, jsem neuvěřitelně šťastný, radoval se Guardiola po postupu

Manchester City v semifinále Anglického poháru doma porazil 1:0 Chelsea. O postupu obhájců trofeje rozhodl v 84. minutě Bernardo Silva. Ve finále, které se hraje 25. května, se City utká s vítězem nedělního duelu mezi Coventry a Manchesterem United.

Udogie absolvoval operaci, přijde o zbytek sezony včetně ME

Tottenham bojuje o čtvrtou příčku tabulky anglické Premier League a k možné účasti v Lize mistrů mu už nepomůže Destiny Udogie. 21letý italský obránce před sebou má delší pauzu, včera se podrobil operaci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele