Aktuality

Dohoda je na světě. Modrić přestupuje do Realu

Po velmi dlouhých jednáních se přestupový příběh Luky Modriće blíží do úspěšného finále. Tottenham na svém webu oznámil, že se s Realem Madrid dohodl na odstupném za chorvatského záložníka, toho během dneška čeká ve španělském klubu zdravotní prohlídka. Oba kluby navíc navazují užší spolupráci.

Barton se upíná k odchodu do Marseille

Problémový záložník Queen's Parku Joey Barton má nyní jediné přání - odejít do Marseille. V londýnském klubu si kvůli dlouhému trestu a nepřízni manažera Hughese nezahraje, a tak se upíná k hostování v Olympique.

Plíšek: S výsledkem ani hrou nemůžeme být spokojeni

Ani v pátém ligovém utkání na lavičce Hradce Králové se Jiří Plíšek nedočkal prvního vítězství. Východočeský tým se sice konečně dostal do vedení, nakonec ale ze zápasu s Baníkem Ostrava získal jen bod a jeho trenér neskrýval rozladění.

Willian chce do Tottenhamu, Šachtar ho ale nehodlá pustit

Willian Borges da Silva by po pěti letech chtěl opustit Šachtar Doněck a zahrát si v anglické Premier League. O brazilského záložníka stojí Tottenham a sám čtyřiadvacetiletý hráč by se angažmá na severu Londýna nebránil, tyto myšlenky se ale nelíbí jeho současnému zaměstnavateli...

Hanousek: Moje góly jsou nad očekávání, snad forma vydrží

První dva starty v základní sestavě Plzně v nejvyšší soutěži a hned okrášlené dvěma vstřelenými góly. Marek Hanousek se rychle rozkoukal v novém působišti, kde si od něj hodně slibují. Záložník své ofenzivní vlohy prokázal i dnes proti Mladé Boleslavi, které vstřelil klíčovou první branku.

Vydra: Start ve Watfordu se mi povedl, ale nemůžu to přeceňovat

Dva góly ve dvou zápasech druhé anglické ligy jsou pro Matěje Vydru nečekaným bonusem na začátku jeho angažmá ve Watfordu. Dvacetiletý útočník se trefil v sobotním utkání s Birminghamem a navázal na týden starý střelecký zápis proti Crystal Palace.

AC Milán chce zpět Kaká, ovšem pouze na hostování

Brazilský záložník Kaká by se mohl vrátit z Realu Madrid do AC Milán. Italský klub chce třicetiletého fotbalistu získat na hostování, vedení "Bílého baletu" by však hráče, za kterého před třemi lety zaplatilo "Rossoneri" pětašedesát milionů eur, radši prodalo.

Mičola má blízko k přestupu do pražské Slavie

Slavia má blízko k tomu, aby z francouzského Brestu získala ofenzivního záložníka Tomáše Mičola. Pražané jednají o příchodu bývalé opory ostravského Baníku a věří, že vše brzy dotáhnou do zdárného konce.

Cassano kritizuje AC: Galliani neplní sliby

Italský reprezentant Antonio Cassano se před svým prvním ligovým zápasem v dresu Interu Milán pustil do kritiky svého bývalého zaměstnavatele AC. Třicetiletý útočník, jenž se loni podrobil operaci srdce, vyčetl šéfovi klubu Adrianu Gallianimu, že neplní sliby.

Redknapp vyhlíží angažmá. Chce špičkovou kvalitu

Harry Redknapp je bez práce od poloviny června, kdy jej propustilo vedení Tottenhamu. Zkušený manažer nyní čeká na další angažmá. Redknapp by rád vedl špičkový tým a pracoval s nejlepšími hráči.

Huntelaar si znovu věří, chce atakovat loňský gólový počin

Klaas-Jan Huntelaar loni dal v německé nejvyšší soutěži 29 branek a po této stránce táhl Schalke na cestě za bronzovou příčkou. Trenér Huub Stevens nedávno krotil očekávání fanoušků s tím, že zopakovat podobné gólové manévry bude nemožné, nizozemský kanonýr si ale myslí něco jiného...

Jovetić nikam neodchází, zní jasně z Fiorentiny

Stevan Jovetić včera znovu ukázal, jak moc důležitým článkem sestavy Fiorentiny je. Černohorský útočník zařídil obrat v domácím utkání s Udinese, spolumajitel italského klubu Andrea Della Valle se pak snažil zadupat do země všechny možné spekulace o odchodu klíčového hráče...

Juventus bez Lúcia, toho na hodně dlouho vyřadí poraněný kotník

Juventus včera zápasem s Parmou vstoupil do nového ročníku Serie A a v jeho sestavě se neobjevil Lúcio. Důvodem absence zkušeného brazilského obránce bylo zranění kotníku, které ho ze hry může vyřadit na hodně dlouho...

Kluci se vydali na maximum, pochvaloval si Habanec

Trenér Slovácka Svatopluk Habanec po své úspěšné premiéře ocenil, že tým předvedl vůli po vítězství a zvrátil nepříznivý vývoj utkání. Připustil, že jeho svěřenci měli také velké štěstí při některých šancích Teplic.

Vavruška: Komplikuje se nám to, z remízy jsem hrozně zklamaný

Příbramský trenér David Vavruška byl z remízy rozmrzelý, dochází mu prý trpělivost, když jeho tým v lize už jedenáct zápasů nevyhrál.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele