Dohoda je na světě. Modrić přestupuje do Realu

27.08.2012, 10:50
Aktuality
Po velmi dlouhých jednáních se přestupový příběh Luky Modriće blíží do úspěšného finále. Tottenham na svém webu oznámil, že se s Realem Madrid dohodl na odstupném za chorvatského záložníka, toho během dneška čeká ve španělském klubu zdravotní prohlídka. Oba kluby navíc navazují užší spolupráci.

"Oznamujeme, že jsme s Realem podepsali dohodu o partnerství a také se dohodli na přestupu Luky Modriće, k němu zbývá lékařská prohlídka," stojí na webu Spurs. "Díky novému partnerství budou kluby blíže spolupracovat v rovině hráčské, trenérské i komerční."

Ani jeden z klubů zatím neoznámil výši přestupové částky. Podle anglických médií se základní platba bude pohybovat kolem třiceti milionů liber, díky bonusům se částka může vyšplhat až ke čtyřiceti milionům. Pro šestadvacetiletého záložníka je údajně připravena smlouva s týdenním platem 120 tisíc liber.

Tottenham tak s největší pravděpodobností ztratí svůj klenot, o který nechtěl přijít. Modrićovi se plní přání, protože kvůli přestupu do Realu v průběhu léta trucoval a odmítl odjet na přípravu do USA. "Luka v našem dresu podával skvělé výkony, proto jsme ho chtěli udržet. Když už odchází, tak jsme rádi, že to je do Realu, klubu, se kterým se těšíme na dlouhodobé produktivní partnerství," uvedl předseda Spurs Daniel Levy.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (835)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele