Aktuality

Kapitán Zenitu Denisov se bouří, že vydělává míň než nové hvězdy

Kapitán Zenitu Petrohrad Igor Denisov chce podle ruských médií zvýšit plat o dva miliony na pět milionů eur, jinak hodlá z klubu odejít. Osmadvacetiletému fotbalistovi se nelíbí, že vydělává výrazně méně než nové posily ruského mistra Brazilec Hulk a Belgičan Axel Witsel.

Doplácíme na hloupé chyby, litovali sparťané po prohře s Olomoucí

Sparťané po prohře s Olomoucí namířili kritiku do vlastních řad. Za nečekaný kolaps, kdy nedokázali udržet vedení a v poslední půlhodině přišli o všechny body, prý můžou jejich vlastní individuální chyby v defenzivě i to, že po vedoucí brance zbytečně vyklidili pole.

Angličané chtějí ve Wembley pořádat závěr ME 2020

Anglická Fotbalová asociace (FA) má zájem hostit rozhodující zápasy mistrovství Evropy v roce 2020. Pokud projde plán prezidenta UEFA Michela Platiniho a utkání šampionátu se budou konat v různých zemích po kontinentu, mohly by se oba semifinálové duely a finále odehrát v londýnském Wembley.

Ordoš: Z gólů na Spartě mám radost, ale můj výkon nebyl optimální

Dvěma trefami zařídil velký obrat v duelu na hřišti pražské Sparty a dotáhl se do čela tabulky kanonýrů, přesto nebyl ofenzivní tahoun olomouckých fotbalistů Michal Ordoš ze svého výkonu na Letné nadšený. Sám se pokáral s tím, že mohl hrát lépe. Ze všeho nejvíc jej těšila výhra a to, že se Sigma přiblížila na dva body na čelo tabulky.

Lavička: Věřím, že nás to nezlomí, ale naopak vyburcuje

Kouč Vítězslav Lavička si těžko vysvětloval, proč Sparta po vedoucím gólu vypadla z role a nechala Sigmu zápas otočit. Letenské dvěma góly popravil Ordoš.

Kouč Anglie Hodgson odchod Terryho respektuje, ale nerad

Trenéra anglické reprezentace Roye Hodgsona mrzí náhlý odchod zkušeného obránce Johna Terryho z národního týmu. Rozhodnutí jednatřicetiletého fotbalisty Chelsea respektuje, ale nerad.

Sá Pinto se ohradil proti médiím, je připraven bránit sebe i klub

Lisabonský Sporting odstartoval do nové sezony hodně mizerně a pod tlak se dostal především jeho trenér Ricardo Sá Pinto. Jméno 39letého kouče bylo tamními deníky spojováno s odchodem, jeden dokonce sáhl i k osobnímu útoku, což si někdejší portugalský reprezentant nenechal líbil...

Kuzmanović ve Stuttgartu nehraje a po sezóně zřejmě odejde

Zdravko Kuzmanović po čtyřech letech zřejmě opustí bundesligový Stuttgart. Srbský záložník, který je stále nejdražší posilou v historii klubu, za VfB nehraje a připouští, že po této sezóně pravděpodobně odejde coby volný hráč...

AS Řím má z neodehraného zápasu v Cagliari kontumační výhru

AS Řím vyhrálo nedělní zápas 4. kola italské ligy na půdě Cagliari kontumačně 3:0. Rozhodla o tom dnes disciplinární komise poté, co se utkání z bezpečnostních důvodů neuskutečnilo. Svěřenci trenéra Zdeňka Zemana si připsali druhé vítězství a se sedmi body jim patří v tabulce páté místo.

Soud případ korupční kauzy Sigmy otevře v polovině října

Výslechem všech čtyř obžalovaných otevře v polovině října olomoucký okresní soud znovu korupční kauzu mezi celky Sigma Olomouc a Bohemians Praha. Její aktéři budou před tímto soudem vypovídat již podruhé. Okresní soudce je sice zprostil obžaloby, na základě odvolání žalobce mu byl však případ krajským soudem vrácen.

Dynamo Kyjev odvolalo trenéra Sjomina

Jurij Sjomin po necelých dvou letech končí na lavičce Dynama Kyjev. Historicky nejúspěšnější ukrajinský klub zažívá nepodařený úvod sezóny, což zkušený trenér definitivně odnesl vyhazovem po včerejším debaklu 1:4 od Šachtaru Doněck...

Liverpool do konce roku přišel o Kellyho, zraněný je i Agger

Liverpool včera podlehl Manchesteru United a zažívá nejhorší vstup do sezóny za posledních sto let, tím pro něj ale výčet negativ nekončí. Zranil se mu totiž Martin Kelly, který bude mimo hru do konce kalendářního roku, dlouhý pobyt na marodce pak hrozí i dalšímu obránci Danielu Aggerovi...

Vydru mrzelo, že jeho gól znovu nestačil na výhru Watfordu

Reprezentační útočník Matěj Vydra litoval, že jeho čtvrtá branka v sezoně druhé anglické ligy znovu nestačila na vítězství Watfordu. Klub z posledních čtyř zápasů získal jediný bod.

Lloris má zatím smůlu, jedničkou Tottenhamu zůstává Friedel

Přestože byl brankář Hugo Lloris v posledních letech jasnou jedničkou Lyonu i francouzské reprezentace, v novém klubu Tottenhamu si musí zvykat na nezvyklou roli náhradníka. Pro kouče "kohoutů" Andrého Villase-Boase zůstává první volbou americký veterán Brad Friedel.

Petković porážku přijal, litoval zbrklosti v zakončení

Po včerejším programu čtvrtého kola italské nejvyšší soutěže zůstal ve dvacetičlenném startovním poli už jenom jeden tým, který neztratil ani jeden bod - Juventus. Na čtvrtou výhru Staré dámy nedokázala po obědě odpovědět Sampdoria, odpoledne Neapol a večer Lazio, které navíc jako jediné prohrálo...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele