Aktuality

Tévez absolvoval testy v nemocnici, argentinský kouč si stěžoval na bolesti hrudníku

Bývalý argentinský reprezentant Carlos Tévez byl propuštěn z nemocnice, kam byl převezen ve středu kvůli bolestem na hrudi. Informovalo tom Atlético Independiente, které čtyřicetiletý bývalý útočník trénuje.

Logický krok pro všechny, říká Sadílek k prodloužení smlouvy v Twente

Během dvou let se vypracoval v jeden ze základních kamenů nizozemského Twente. Michal Sadílek (24) aktuálně bojuje s celkem z města Enschede o postup do předkola Ligy mistrů a chystá se s českou reprezentací na evropský šampionát.

Červ prvním gólem za Plzeň pomohl k postupu do finále MOL Cupu. Vyhrát trofej je velká motivace, hlásí

Záložník Lukáš Červ už den před semifinále domácího poháru se Zlínem tušil, že by mohl konečně prolomit čekání na první gól v dresu Plzně. Vedle branky přispěl k vítězství 3:0 i jednou asistencí a zápas označil za jeden z dosud nejlepších po zimním příchodu do Viktorie.

Barcelona i nadále pod vedením Xaviho? Trenér měl souhlasit s pokračováním ve funkci

Přestože Xavi (42) v lednu ohlásil, že v Barceloně nedodrží smlouvu platnou do roku 2025 a po aktuální sezoně předčasně složí funkci trenéra, situace se obrátila. Podle nejrůznějších zdrojů změnil španělský kouč názor a nechal se přesvědčit, aby u Blaugranas pokračoval.

Torres v Atléticu Madrid povýší, od léta se stane trenérem rezervního týmu

Atlético Madrid odmění Fernanda Torrese, který v posledních třech letech sbírá úspěchy u týmu do 19 let. Bývalý útočník od nové sezony převezme rezervní mužstvo Rojiblancos.

League Championship jde do finiše. Na postup zůstává osm adeptů, kdo se probojuje do Premier League?

Už jde do tuhého. Týmy ze špičky druhé anglické ligy vědí, že v nejbližších dnech se rozhodne o postupujících do Premier League. Dost dobře se může stát, že se mezi anglickou elitu vrátí trojice týmů, která v ní loni působila. Velké šance na návrat má ale i kdysi slavný Ipswich, jehož bránu hájí český gólman Václav Hladký (33).

Musíme zůstat v klidu. Bude to klíč k úspěchu, nabádá Klopp před derby

Jürgen Klopp (56) vyjádřil na tiskové konferenci před 244. Merseyside derby přesvědčení, že Liverpool může na hřišti Evertonu uspět díky chladným hlavám a čerstvým nohám. Jeho tým se v bitvě o Liverpool, v níž půjde o titul i o záchranu, bude muset obejít bez zraněného Dioga Joty (27).

Rangnick potvrdil kontakt s Bayernem. Momentálně se soustředím pouze na Euro s Rakouskem, ujistil

Trenér rakouské reprezentace Ralf Rangnick ve středu potvrdil, že ho kontaktoval Bayern Mnichov, který hledá nástupce odcházejícího Thomase Tuchela. Rangnick uvedl, že v současné době neřeší potenciální zájem Bayernu a soustředí se pouze na Euro 2024, které začíná v červnu v Německu.

Athletic se rozloučí s kapitánem. Muniain poprvé v kariéře změní působiště

Iker Muniain, kapitán Athletic Clubu, po sezoně poprvé v kariéře změní působiště. Jednatřicetiletý dvojnásobný španělský reprezentant a odchovanec baskického klubu strávil v A mužstvu 15 sezon.

Bild: Hložek na odchodu z Leverkusenu. Zájem o českého reprezentanta je z Itálie a Anglie

Adam Hložek (21) bude v létě podle německého deníku Bild na prodej. O českého reprezentanta, který se po odchodu z pražské Sparty nedokázal naplno prosadit do základní sestavy Leverkusenu, údajně jeví zájem římské kluby AS a Lazio i potenciální nováčci Premier League Leicester a Leeds, kteří jsou aktuálně na čele anglické Championship. "Odchod z Německa nevnímám jako dobrý krok," myslí si expert Livesport Zpráv Jan Morávek (34).

Pochettino po debaklu s Arsenalem zuřil: Nezasloužíme si postoupit do evropských pohárů

Trenér hráčů Chelsea Mauricio Pochettino po úterním debaklu 0:5 v londýnském derby na hřišti Arsenalu připustil, že s podobnými výkony nemůže jeho tým pomýšlet na pohárové příčky. "Blues" jsou před závěrem anglické ligy devátí a hrozí jim, že poprvé od sezon 1995/96 a 1996/97 budou v Evropě chybět dvakrát po sobě.

Největší krádež v historii? Ne! Havertz umlčel kritiky. Byl neuvěřitelný, chválil ho Arteta

Dlouho mu po letním přestupu přicházeli na chuť. S odstupem času si však fanoušci Arsenalu našli ke Kaii Havertzovi cestu. Ještě aby ne. Vždyť Němec, který naposledy sestřelil dvěma góly svou Chelsea, nasázel v aktuálním ročníku Premier League už 11 gólů a přidal dalších pět asistencí.

PSG krůček od titulu v Ligue 1. Quadruple? Je to pro nás velká motivace, hlásal Luis Enrique

Atmosféra v PSG nebyla v průběhu letošní sezóny klidná. Turbulentní změny, spojené také s příchodem nového kouče Luise Enriqueho, nestabilním působením v hlavní fázi Ligy mistrů či dokola omílanou ságou kolem odchodu útočníka Kyliana Mbappého do Realu Madrid, se ale negativně nepodepsaly na výsledcích. A teď Pařížané cílí na svůj dvanáctý titul v historii.

Nečekaná štace na konec kariéry? Modriče lákají do Slovinska, vážný zájem má Celje

O další klubové budoucnosti Luky Modriče z Realu Madrid už toho bylo napsáno tolik, že by to možná vydalo i na nějakou novelu, případně útlý román. Osmatřicetiletá chorvatská legenda je totiž stále dost v kurzu a je o ni zájem na různých koutech planety.

Posily Barcelony? Daří se jen Gündoganovi. Cancelo kritizován, Joao Félix opomíjen

Hned šest hráčů přivedla v této sezoně Barcelona do svého kádru. Jen jeden z nováčků je ale považován za trefu. Jedná se o záložníka Ilkaye Gündogana, který si jako jediný z hráčů vybojoval místo v sestavě a patří k lídrům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele