Premier League - preview 4. kola

10.09.2016, 08:42, aktualizováno 12.09.2016, 08:22
Previews
Everton posbíral v prvních třech zápasech hned sedm bodů a po dnešní dohrávce 4. kola se může dotáhnout na druhou Chelsea. Proti bude Sunderland, který má na svém kontě naopak jenom jeden bod...
Sunderland AFC - Everton FC  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka anglické elitní soutěže nabídne jeden duel, který by vás rozhodně neměl minout. Na Stadium of Light se totiž představí Everton a dá se očekávat hodně napínavá bitva. Sunderland se snaží vybřednout z krize, zatímco hosté si užívají parádní formu.

Everton má za sebou tři duely, ve kterých se mu povedlo nasbírat poměrně solidních sedm bodů. Pokud by v pondělí dokázal vyhrát, dostal by se na ztrátu pouhých dvou bodů na Manchester City. Everton však musí zapracovat především na střelbě branek. To se mu v této sezoně zatím příliš nedaří. Obranná linie je poměrně spolehlivá, protože Toffees dostali za tři duely v lize jen dvě branky, ale ofenzíva se musí polepšit.

Po úvodní remíze s Tottenhamem Hotspur se Evertonu povedlo těsně vyhrát nad W.B.A., k čemuž přidal ještě těsnou výhru z minulého kola. Ke třem bodům na domácí půdě Evertonu stačila branka hostujícího brankáře Shaye Givena, který daroval domácím Toffees výhru. Manažer Ronald Koeman mohl být spokojený alespoň s výhrou, ale strach mu nahání absence důležitého hráče.

Záložník James McCarthy totiž podstoupil operaci, po níž bude mimo hru minimálně tři týdny. A jeho absence se zatím projevuje. Dobrou zprávou je fakt, že k dispozici naopak bude reprezentant Seamus Coleman, který se k týmu vrátil po reprezentační pauze a remíze 2:2 se Srbskem. A manažer Koeman si jeho návrat pochvaluje, třebaže mu chybí tréninková zátěž.

"Seamus je v pořádku a měl by nastoupit. Je to trochu ošidná situace, protože byl pryč čtyři týdny a má za sebou jen pár tréninků s týmem. Samozřejmě je to hodně náročné také pro hráče, který musí síly a schopnosti dělit mezi reprezentaci a klub. Oběma se cítí zavázán, pro oba "týmy" chce odvést tu nejlepší práci. Ale teď ho tu máme a já jsem moc rád. Bohužel to neplatí pro McCarthyho, který byl v pátek operován a nebude k dispozici ještě aspoň 3 týdny."

Manažer Koeman se hodně snažil, aby jeho klub v poslední možný den přestupů podepsal Moussu Sissoka z Newcastlu, ale to se nakonec nepodařilo. I když pak trenér chvíli trpěl rozčarováním, nakonec uznává, že je s přestupovými tahy Toffees velmi spokojen. A to i proto, že nakonec dorazil kýžený útočník v podobě Ennera Valencii.

"Sice mě mrzí, že jsme Sissoka nepřivedli, protože jsem ho hodně chtěl, ale jsem s týmem spokojen. Když to vezmu v globálu, tak se nám přestupy hodně povedly. Podle mého mínění jsme mnohem silnější než minule, což musíme teď projevit na hřišti. Pořád na sobě pracujeme, zlepšujeme se a na týmu je vidět optimismus a velké nasazení. Everton je týmem, který chce bojovat o Evropu a my k tomu teď máme dobrý kádr. Chceme uspět už proti Sunderlandu," dodal Koeman.

Rovněž Black Cats mají mnoho absencí, mezi které patří hráči jako Vito Mannone, Fabio Borini, Sebastian Larsson nebo Billy Jones. Nenastoupí zřejmě ano rekordní posila z Lorentu v podobě Didiera Ndonga, který naposledy odehrál 90 minut za reprezentaci Gabonu. Black Cats sice trpí špatnou formou a tří bodů se v nové sezoně ještě nedočkali, ale útěchou jim může být alespoň fakt, že naposledy si s Evertonem poradili. Jejich poslední vzájemný duel skončil jednoznačným výsledkem 3:0, což by Sunderland jistě rád zopakoval.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Manquillo, Djilobodji, Koné, Aanholt - Rodwell, Kirchhoff - Januzaj, Gooch, Watmore - Defoe
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Jagielka, Williams, Baines - Gueye, Barry - Bolasie, Barkley, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Dosud stoprocentní Chelsea bude chtít potvrdit svůj po výsledkové stránce výborný vstup do sezóny i po reprezentační přestávce, v neděli odpoledne uzavře víkendový program Premier League duelem na půdě Swansea, kde letos v dubnu prohrála 1:0, jinak se jí ale proti tomuto soupeři daří.

Zmiňované dubnové vítězství Labutí bylo vůbec prvním nad Chelsea v anglické nejvyšší soutěži, Swansea navíc od Blues dosud inkasovala celkem 21 branek, což je více než od kteréhokoliv jiného soupeře z Premier League. Velšané si budou muset dávat pozor především na Diega Costu, jenž jim dal během svých dvou sezón již pět gólů.

Utkání dodává na zajímavosti také to, že se proti sobě postaví dva italští manažeři. Francesco Guidolin se s Antoniem Contem střetli v Serii A mnohokrát a to také ještě v dobách, kdy Antonio působil v Juventusu jako hráč. "Skoro vždycky, když jsme se střetli, tak vyhrál on, jelikož Juventus měl v té době nejlepší tým v Itálii. Podle mě se jedná o jednoho z nejzajímavějších manažerů v Evropě," říká Guidolin.

Chelsea během přestávky přivedla dvě nové posily. Nutnost získání stopera byla nakonec vyřešena návratem Davida Luize z Paris St. Germain, k jehož prospěchu hraje to, že to na Stamford Bridge velmi dobře zná. Na post levého obránce pak přichází Marcos Alonso z Fiorentiny. "Myslím si, že noví hráči potřebují trochu času, aby se adaptovali na naši filozofii a myšlenku fotbalu, takže je důležité dát jim čas. Kvůli tomu jejich šance, že nastoupí v neděli od začátku, není příliš vysoká," prozradil na tiskové konferenci Antonio Conte.

Italskému manažerovi nové hráčů nechá více času i kvůli tomu, že má k dispozici až na dlouhodobě zraněného Kurta Zoumu kompletní kádr, a naznačil, že momentálně nehodlá vítěznou sestavu nějak měnit. Problémy se zraněními nemusí řešit ani jeho zkušenější protějšek Guidolin, k dispozici by už měl být dokonce i Borja Bastón, rekordní posila z Atlética Madrid, od nějž si na Liberty Stadium hodně slibují.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Amat, Taylor - Fer, Cork - Barrow, Sigurdsson, Routledge - Llorent
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanovič, Terry, Cahill, Azpilicueta - Kanté, Matić, Oscar - Willian, Diego Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.20 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Manchester City  (sobota 13:30)
Bitva o Manchester je tady. Dva týmy z anglického města průmyslu, dva kluby, jejichž ambice míří mnohem výše, než ke čtvrtému, respektive pátému místu ligové tabulky. A proto v létě neváhaly přivést zvučná jména, posily za stovky milionů liber. A aby nic neponechaly náhodě, přivedly i nové manažery. Dva z nejužší špičky současné trenérské generace, dva vícenásobní šampioni Ligy mistrů, dva muži, kteří umějí vyhrávat - a dokonce se stejným křestním jménem.

Pro Pepa Guardiolu a Josého Mourinha to v žádném případě nebude první vzájemné setkání - až rozhodčí v sobotu po obědě foukne do píšťalky, začne již sedmnácté střetnutí dvou trenérských osobností. Výrazně lepší statistiku má v tomto ohledu Katalánec - z šestnácti zápasů vyhrál sedmkrát, zatímco jeho portugalský konkurent jen třikrát.

Rudí Ďáblové vedení kontroverzním Portugalcem zahájili sezonu znamenitě - získali první trofej po souboji s Liškami z Leicesteru v anglickém superpoháru a ve třech zápasech Premier League inkasovali jediný gól. S plným bodovým počtem jsou momentálně v tabulce třetí, jen o skóre za svým sobotním soupeřem a londýnskou Chelsea.

Utkání manchesterských rivalů nebude pikantní jen vyostřeným vztahem obou koučů, kteří kdysi společně pracovali pro Barcelonu - Mourinho jako pomocná ruka Sira Bobbyho Robsona, Guardiola jako aktivní fotbalista. Na svou první štaci na Ostrovech z PSG zamířil Zlatan Ibrahimovič, a právě nepříliš dobrý vztah s tehdejším koučem Blaugranas patří k hlavním pilířům kontroverzní autobiografie švédského národního hrdiny.

Citizens se na Old Trafford budou muset obejít bez Sergia Agüera - argentinský kanonýr si počínaje sobotním střetnutím začne odpykávat třízápasový distanc od Fotbalové asociace za úder loktem, jenž udeřil Winstonu Reidovi v utkání s West Hamem. Je tedy otázkou, zda se Guardiola rozhodne do středu útoku postavit letní posilu z Celty Vigo Nolita, nebo se Kuna rozhodne nahradit devatenáctiletým Kelechi Iheanachem.

Atmosféru vypjatého derby nakonec možná přeci jen okusí z BVB příchozí Henrik Mchitarjan. Arménský ofenzivní záložník si pod Mourinhem prozatím nevysloužil své místo na slunci a do zápasů zasahoval spíše z lavičky náhradníků. V sobotu měl původně kvůli zranění, které si způsobil během přípravného utkání v Mladé Boleslavi s českým reprezentačním týmem, chybět úplně, ale dle slov manažera United by už měl být k dispozici. Připraven by už by měl být i jiný bývalý hráč Dortmundu Ilkay Gündogan - a na svůj debut v anglické lize čeká i další bundesligová akvizice Leroy Sané.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Shaw - Fellaini, Pogba - Mata, Rooney, Martial - Ibrahimovič
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy - Fernandinho - De Bruyne, Silva - Nolito, Iheanacho, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Výsledek zápasu Bournemouthu s West Bromwichem se dozvíme až v sobotu odpoledne, ale na koho bude upřena největší pozornost médií před samotným utkáním je nabíledni. Někdejší zázračné dítě Arsenalu Jack Wilshere se v poslední den přestupového období v Anglii odhodlal k překvapivému kroku a namísto nabídek z Itálie zvolil hostování v rámci Premier League. Jeho volbou se stal loňský nováček z Bournemouthu a zraněními decimovaná kariéra kdysi nadějného středopolaře tak může dostat nový impuls.

Obecně známému tématu Wilshere a zranění však ještě přidává tvrdá statistika, hovořící o tom, že pokud by anglický záložník odehrál proti West Bromwichi celý zápas, stalo by se tak poprvé od třináctého září 2014. Příležitost ukázat, co v něm je dostane Wilshere nyní, a proti Baggies se mu poměrně daří - v posledních dvou utkání s nimi se mu podařilo vsítit branku. Za WBA si naopak svůj debut může odbýt Nacer Chadli, který během transferového okna odešel z Tottenhamu, a stal se tak vůbec nejdražším příchozím hráčem historie klubu.

Pokud by se West Bromwichi podařilo v Bournemouthu zvítězit, šlo by teprve o druhé vítězství WBA ve vzájemných zápasech na venkovním hřišti. Toho prvního Baggies dosáhl v lednu 1993, kdy se oba kluby ale setkaly až ve třetí nejvyšší anglické soutěži.Naopak vítězství domácích by znamenalo protržení už osmizápasové šňůry Bournemouthu bez vítězství v Premier League - přičemž v posledních jedenácti utkání vyhráli jen jednou. Něčím překvapujícím a neobvyklým by rovněž byla gólová kanonáda v podání West Bromwiche - Baggies totiž v 59 zápasech pod koučem Tonym Pulisem nastříleli pouhých 55 gólů.

Otázkou je start Joshui Kinga, který si poranil podkolenní šlachu. Určitě se do zápasu nezapojí Hal - Robson Kanu, který dorazil jako volný hráč a schází mu tréninková zátěž.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman, Arter - Ibe, Wilshere, Stanislas - Wilson
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster- Dawson, McAuley, Evans, Galloway - Yacob, Fletcher - Phillips, Gardner, Chadli - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Před reprezentační přestávkou se Kanonýrům podařilo zvítězit 3:1 ve Watfordu. Další tři body si mohou svěřenci Arsena Wengera připsat doma proti Southamptonu, kterým se naopak ještě v letošní sezoně vyhrát nepodařilo.

Před zápasem však mohli mít fanoušci Arsenalu hned několik důvodů k radosti - zaprvé se několika hráčům jejich týmu dařilo během reprezentační přestávky (gól vstřelili Giroud i Özil), dále pak v týmu přivítali dvě posily z posledních dnů letního přestupového období. Příchodem toužebně očekávaného Shkodrana Mustafiho z Valencie vyřešil trenér Wenger delší dobu problematickou otázku stopera, je ovšem otázkou, zda reprezentanta německého národního týmu uvidíme v základní sestavě už v tomto utkání. Totéž platí i bývalém útočníkovi Deportiva Perezovi.

Určitě k dispozici bude kouči Puelovi Fraser Forster. Anglický gólman se musel vzdát svého místa v nominaci Anglii v posledních reprezentačních zápasech kvůli zranění ramene, ale na souboj s Arsenalu by už měl být připraven. Využít Soton může i Ryana Bertranda, pro kterého by se jednalo o první ligový zápas sezony. Naopak jen z tribuny bude zápas na straně domácích sledovat Alexis Sanchez, který se pozdě vrátil ze svých reprezentačních povinností, které měl s Chile, a přednější pro Wengera pro tuto chvíli jeho využití v utkání Ligy mistrů. Chybět bude i Aaron Ramsey, naopak zpátky s mužstvem a připraven na utkání je mladý útočník Alex Iwobi.

Jakkoliv jsou domácí v souboji se Sotonem favoritem, vzájemná zápasová statistika pro ně není v tomto ohledu zrovna lichotivá. Z posledních šesti zápasů se týmu ze severního Londýna podařilo zvítězit jen jednou, a to v prosinci 2014. Jinak si Kanonýři připsali pouze dvě remízy a tři porážky.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Mustafi, Monreal - Xhaka, Cazorla - Walcott, Özil, Sanchez - Giroud
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Soares, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Höjbjerg, Romeu - Redmond, Davis, Tadic - Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Hull City  (sobota 16:00)
Oba dva sobotní protivníci v letošním ročníku již dokázali zvítězit, o něco lépe je na tom hostující Hull. Ten totiž zvítězil v prvních dvou zápasech nového ročníku a nachází se v horní polovině tabulky. Burnley vybojovalo tři body, když dokázalo překvapit favorizovaný Liverpool a doma ho porazilo 2:0. Nyní se dá očekávat velmi vyrovnaný zápas.

Domácí tým nejprve před vlastním publikem prohrál se Swansea 0:1, po již zmiňované výhře nad Liverpoolem překvapivě nestačil ve 2. kole Ligového poháru na Accrington Stanley, se kterým padl v prodloužení. Naposledy těsně před reprezentační pauzou zavítal na půdu favorizované Chelsea a na svému protivníkovi jasně podlehl po výsledku 0:3. Hosté naopak úvodní tři vystoupení zvládli, prohráli teprve naposledy s Manchesterem United.

Na úvod porazili obhájce mistrovského titulu z Leicesteru v poměru 2:1, dobrou formu si přenesli také na půdu Swansea, kde zvítězili 2:0. Po výhře ve druhém kole Ligového poháru v Exeteru přivítali naposledy slavný Manchester United a po velkém boji mu podlehli 0:1. Oba dva celky jsou v nejvyšší soutěži nováčky a loni se tak spolu utkaly ve druhé lize. Hull nejprve porazil doma Burnely 3:0, jenže v jarní odvetě prohrál na jeho půdě 0:1.

Hull i Burnley mají v posledních letech velmi podobnou cestu, v sezóně 2014/2015 oba týmy spadly z Premier League a nyní se opět společně vrátily. Domácí v tomto duelu už budou moci počítat s rekordní posilou Jeffem Hendrickem, do sestavy by se mohl dostat i útočník Patrick Bamford, který do týmu přišel na hostování. Dále je připraven Jon Flanagan, nicméně Ashley Barnes bude mimo hru kvůli problémům se stehenním svalem.

"Nyní máme velmi dobrý kádr, který je mladý a v Premier League začíná sbírat zkušenosti. Na zápas jsme připraveni a můžeme uspět," řekl krátce manažer Burnely Sean Dyche.

Hosté budou moci využít všech šesti nově příchozích hráčů, prozatímní kouč Mike Phelan se nevěnuje aktuálním otázkám ohledně vlastníka klubu, ale řeší pouze výkon svého celku. "Interní situaci v klubu neřeším, osobně mě zajímá pouze připravenost hráčů. Tým se stále zlepšuje a má slušnou budoucnost, v Burnely chceme zvítězit," uvedl sebevědomě.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowson, Keane, Mee, Ward - Arfield, Hendrick, Defour, Boyd - Vokes, Gray
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Elmohamady, Davies, Livermore, Robertson - Clucas - Snodgrass, Huddlestone, Mason, Diomande - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Middlesbrough FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Crystal Palace patří k zatím k oněm šesti týmům Premier League, které v úvodních šesti kolech nezískaly jediné vítězství. Nováček ligy Middlesbrough naopak ještě neprohrál a takovou bilanci si rozhodně bude chtít držet i nadále, obzvláště proti papírově slabším soupeřům. Oba celky se naposledy střely v roce 2013.

Jestli se u Middlesbrough zdá návrat do nejvyšší soutěže po sedmi letech jako poměrně klidná záležitost, u Crystal Palace je úvod nové sezóny poměrně bouřlivější. V tuhle chvíli hledá hlavně střelce, vždyť jeden jediný vstřelený gól je nejhorší statistikou celé ligy. I proto klub během reprezentační pauzy přivedl do ofenzívy Loïca Rémyho.

Kouč Alan Pardew zatím nemůže být se současným stavem spokojený. "Musíme začít vyhrávat zápasy a právě tohle je dobrá příležitost k tomu, jak toho dosáhnout," uvedl. "Pro každý tým je tenhle případný moment velmi důležitý. Je velmi těžké získat tři body. Opravdu bychom to potřebovali."

Domácí si stále drží svou sérii neporazitelnosti od března, a i proto jsou považovaní v tomhle duelu za mírného favorita. "Bude to těžký zápas, obzvláště, když Crystal Palace nemá v tuhle chvíli jedinou výhru," nastínil fakta kouč Aitor Karanka. "Během jednoho nebo dvou týdnů se může všechno změnit. Takže musíme zapomenout na to, co jsme doposud dokázali."

George Friend, Marten de Roon a Víctor Valdés, to je trojice, která by měla být na tenhle duel připravená, jinak The Boro nemá nějaké větší potíže s marodkou. V hostující sestavě by se mohl konečně objevit Jonathan Benteke, jenž si může zahrát po boku svého bratra Christiana. Nejistý je jinak start u Mathieua Flaminiho, Yohana Cabayeho a Jamese McArthura.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.25 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Ačkoliv je Tottenham v nové sezóně zatím neporažen, úplná spokojenost na White Hart Lane za pět bodů z možných devíti panovat nemůže. Sobotní soupeř Stoke City je na tom ale mnohem hůře. Pouhý bod za remízu z půdy nováčka znamená pro Potters nejhorší vstup do sezóny za posledních šest let.

Na Britannia Stadium se tak v závěru přestupového okna rozhodli jednat a během Deadline Day přivedli na hostování útočníka Wilfrieda Bonyho z Manchesteru City a obránce Bruna Martinse Indiho z Porta. Posledně jmenovaný Nizozemec má také nahradit odcházejícího Philippa Wollscheida, jenž zamířil do Wolfsburgu. "Bony k nám perfektně zapadá, jelikož zná Premier League a na svém kontě má spoustu gólů na nejvyšší úrovni. Disponuje sílou, rychlostí a je velmi dobře vybaven po fyzické stránce," pochvaluje si novou posilu manažer Mark Hughes.

Obě akvizice by měly být do sobotního duelu připravení nastoupit, stejně jako uzdravivší Glen Johnson. Naopak stále mimo hru je kvůli potížím s lýtkovým svalem Xherdan Shaqiri, dlouhodobě laboruje s kolenem Ibrahim Afellay, s kotníkem zase Jack Butland a nejistý je start Mame Dioufa. "Zítra to pro nás bude velká zkouška," ví Mark Hughes.

Také Spurs během reprezentační přestávky udělali určité změny v kádru. Odešli záložníci Ryan Mason a Nacer Chadli, přičemž přišli Georges-Kevin N'Koudou z Marseille, brankář Pau López z Espanyolu a především Moussa Sissoko, za nějž Newcastle obdržel 30 milionů liber. Všechny posily jsou schopny již proti Stoke nastoupit, stejně jako uzdravený brankář Hugo Lloris, jehož náhradník Michael Vorm si ovšem nevedl vůbec špatně. K dispozici Manuelu Pochettinovi však nebudou Danny Rose a Moussa Dembélé.

Argentinský manažer určitě touží zopakovat poslední utkání mezi těmito soupeři, které proběhlo v dubnu tohoto roku a Tottenham na Britannia Stadium zvítězil hladce 0:4. Tehdy se dvakrát trefili Dele Alli a Harry Kane, ani jednomu se ale po mistrovství Evropy nedaří navázat na loňské skvělé výkony. Jestli najdou ztracenou formu třeba již v nadcházejícím zápase, to se dozvíme v sobotu odpoledne.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Given - Bardsley, Shawcross, Cameron, Pieters - Allen, Whelan - Walters, Imbula, Arnautović - Bony
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Wanyama - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Watford FC  (sobota 16:00)
V minulé sezoně Kladiváři ohromovali solidními výsledky, což vedlo ke konečnému sedmému místu k tabulce. Skvělé výkony navíc předváděl záložník Dimitri Payet, což ostatně potvrdil i na následném mistrovství Evropy ve Francii. Úvod letošního ročníku pro West Ham ovšem zdaleka tak slavný není, když si ze tří zápasů pouze jednou dokázali připsat tři body.

Papírové předpoklady však pro svěřence Slavena Biliče hovoří před sobotním utkáním poměrně příznivě - z posledních sedmnácti zápasů, které Hammers doma proti Watfordu odehráli, se podařilo týmu, který nyní vede Walter Mazzarri, vyhrát pouze dvakrát. Navíc mohou poprvé využít služeb letní posily z Juventusu, útočníka Simone Zazy. Italský útočník, který se mizerně zahranou penaltou nechtěně v červnu proslavil na mistrovství Evropy měl původně namířeno do německého Wolfsburgu, nakonec ho však do týmu získal klub z Londýna.

Obejít se však Bilič bude muset bez Andyho Carrolla a Aarona Cresswella, mimo jsou i Andre Ayew a a Diafra Sakho. Kvůli nedostatečné zápasové zátěži si na svůj debut v dresu Hammers počká i zvučná posila Alvaro Arbeloa. Na straně hostí si zápas nechá ujít obránce Brice Dje Djedje kvůli problémům s nohou a ohrožen je i start dalšího beka Craiga Cathcarta. Naopak k dispozici je argentinský záložník Roberto Pereyra. K potěšení domácích fanoušků však svůj návrat a uzdravení z předchozího zranění ohlásili Manuel Lanzini, Sofiane Feghouli a Havard Nordveit a na zápas s Hornets budou připraveni.

Poměrně široký kádr má k dispozici tým Watfordu, když kouč Walter Mazzarri ve třech zápasech na hřišti využil už jedenadvacet různých fotbalistů, k tomu ze sedmnácti odlišných zemí. Zamyslet by se měl ovšem nad defenzivní prací svého týmu - z posledních čtrnácti ligových zápasů se Watfordu pouze jednou podařilo udržet čisté konto. Naopak Kladivářům se daří v opačné statistice, když v posledních šestnácti utkání vždy dokázali vstřelit branku, a jedná se tak o nejdelší aktuální šňůru tohoto typu v celé anglické lize.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Byram, Collins, Reid, Masuaku - Kouyaté, Noble - Antonio, Lanzini, Payet - Zaza
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Prödl, Kaboul, Kabasele - Janmaat, Holebas - Capoue, Pereyra, Behrami - Ighalo, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Leicester City  (sobota 18:30)
Byť je hlavním tahákem víkendového programu anglické Premier League pochopitelně derby dvou klubů z Manchesteru, i sobotní večer nabízí zápas, který rozhodně stojí za zhlédnutí. Úřadující šampiony z Leicesteru na svém stadionu pohostí svěřenci Jürgena Kloppa, kteří budou usilovat o prodloužení šňůry bez porážky před domácími fanoušky.

Už v posledních dvanácti zápasech ve všech soutěžích se totiž The Reds na Anfieldu podařilo vyhrát či remizovat. Navíc se kromě Arsenalu jedná o jediný tým, který loni dokázal svěřence Claudia Ranieriho, kteří šokujícím způsobem ovládl loňský ročník anglické ligy, porazit - a to dvacátého šestého prosince v rámci vánočního programu Premier League, když vyhráli na domácím stadionu 1:0.

Obejít se ovšem mužstvo Liverpoolu bude muset bez záložníka Emreho Cana, který si během zápasů proti Burtonu v anglickém ligovém poháru zranil kotník, a stejně tak i bez středního obránce Ragnara Klavana. Kapitán estonské reprezentace se z mezinárodních povinností v dresu svého národního týmu vrátil s poraněným kolenem a souboj s Leicester mu tak unikne. Naopak návrat do tréninku hlásí gólman Loris Karius. Mladý německý brankář a letní posila z Mohuče, kde trenér Klopp mimo jiné dříve působil, vynechal značnou část přípravy kvůli zlomené ruce, avšak nyní by už mělo být vše v pořádku, a Karius by měl být připraven na lavičce krýt záda Simonu Mignoletovi.

Zdravotní problémy sužovaly brankáře i na druhé straně - Kasper Schmeichel se podrobil operaci kýly, avšak nyní by již měl být svému mančaftu k dispozici. Nejspíše tedy dostane v brance mistrů Anglie přednost před Ronem - Robertem Zielerem, který do Leicesteru zamířil v létě z Hannoveru, který po posledním místě v tabulce opustil bundesligové vody.

Vstup obou mužstev do nové ligové sezony je zatím spíše rozpačitý, když oba celky dokázaly ze tří zápasů Premier League získat pouhé čtyři body, a krčí se tak zhruba v polovině tabulky. Ke třem bodům by svěřencům Claudia Ranieriho však mohla pomoct nová posila Islam Slimani, na kterého čeká debut v novém klubu. Leicester se ovšem bude muset popasovat s atmosférou na stadionu, která by po rekonstrukci hlavní tribuny na Anfieldu, která přinesla osm tisíc nových míst, měla být ještě lepší, než obvykle.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Matip, Milner - Lallana, Wijnaldum, Henderson - Mané, Firmino, Coutinho
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton - Slimani, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.10 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33009:39
2.Chelsea FC33007:29
3.Manchester United33006:19
4.Everton FC32104:27
5.Hull City32014:26
6.Tottenham Hotspur31203:25
 Middlesbrough FC31203:25
8.Arsenal FC31116:54
9.Leicester City31113:34
10.West Bromwich Albion31112:24
11.Liverpool FC31115:64
12.West Ham United31023:53
13.Swansea City31022:43
 Burnley FC31022:43
15.Southampton FC30212:42
16.Sunderland AFC30123:51
17.Crystal Palace30121:31
18.Watford FC30123:61
19.AFC Bournemouth30122:51
20.Stoke City30122:61

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2076)

Přidat komentář
fajdax

Zitra jdeme do čela a uz nás z něho nikdo nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ty naivní představy čukotských dětí.

Reagovat
smazaný uživatel

ach ty jedinci, co si myslí, jak jsou psaním nesmyslů hrozně cool a jak si myslí, že každého v diskuzi stírají

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládaš?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze ty nejsi soplak :)

Reagovat
icemike

Ticho tam dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Mám dojem malého opoždění tohoto preview? Jinak MU 1

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen za tip EF stejně je zničíme ... Manchester is Red

Reagovat
smazaný uživatel

S Kunem v sestavě bych věřil City, bez něj to vidím na body pro United.

Reagovat
dalu

Reagovat
Zaschrona

Hodne pekna sobota, super zapasy ve vsech casech.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim prispejte na spravu a vyvoj tohto webu.

http://efsearch.owny.cz/

Reagovat
Hokaido

Prosím přispějte ownymu na správu webu a duševní vývoj:

http://efsearch.owny.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím přispějte na spravu a vyvoj tohoto webu.

https://www.sex.cz/

Reagovat
I am Mancunian

Prosim prispejte sumou 5kc na spravu a vyvoj tohto webu

http://efsearch.owny.cz/

Reagovat
Zaschrona

*1 Kc

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, přispějte mi na sobotní chlastačku.

670100-2211091538/6210

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys nebyl slepicak tak ti na pivko poslu. #rivalita

Reagovat
SunFells

Tak tedy 107-367130207/0100, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Donated ale splatnost az v pondeli. Tak si na me jedno pak dej

Reagovat
SunFells

Hmm Jojo, přiťuknu si na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Špinavý peníze bych nevzal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dotaz na redaktory -

Proč není pátá nejlepší liga na EF k rozkliknutí vlevo mezi přehledem soutěží, ale musí se na ni člověk proklikávat přes PL?

Reagovat
smazaný uživatel

http://icecream.me/uploads/8b9af6cd1afed47c20a02ea2b6718981.png

Musíš na ten přehled soutěží kliknout.

Reagovat
smazaný uživatel

mozes ist aj ces PL kde mas hore v pravo tlacidlo dalsie sutaze

Reagovat
kiwwi

alebo si championship hodit do zaloziek a mas to potom v moj eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

jezis tak samozrejme, ze si to klidne muzu dat rovnou jako domovskou stranku, ale to neresi rychlou navigaci z hlavni strany EF

Reagovat
kiwwi

da sa riesit aj to, ked si das ako zalozku EF PL, EF hlavnu stranku a EF trebars champ v prehliadaci hore na liste

ja uz to inac ani nepouzivam, je to rychlejsie stlacit home a kliknut na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Naprogramuj si greasemonkey skript, který ti to tam přidá.

Reagovat
smazaný uživatel

napises mi navod pls?

Reagovat
smazaný uživatel

lol dik

Reagovat
Kily

zbytečnost nebo nechceš mi tím naznačit, že Skalák není jediným člověkem na světě, který si něco takového doopravdy myslí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale championship zajímá určitě více lidí než Nizozemská nebo Ruská liga.

Reagovat
Kily

zajímá, už před nějakými dvěma roky jsem koukal, že domovská stránka LC si v porovnání s dalšími nevede vůbec špatně

Reagovat
smazaný uživatel

minimálně pět lidí z EF by to určitě na tuhle sezonu ocenilo ale neboj, jen prudím

Reagovat
Kily

no pět už je víc, než kolik lidí chodí přispívat pod previews a souhrny Nizozemska

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze i vic. Vydra, Skalak, Pudil nalakaj docela dost lidi a boj o PL zajima urcite i nektere z fanousku ligy, ktera tu ma jasne nejvetsi zajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Se zblaznil uz uplne, nebo byl takovej magor vzdycky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol. Posledny rok mu dost prepina. Neviem, co s nim je. Je to dobry chalan, co viem .

Reagovat
T44v3tt1

Očividně toho tolik nevíš

Reagovat
Tolstobik

No prave Zrejme to nikdy nebyl uplnej genius, ale eho hovna posledni dobou....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Je to ficovolic, jebe mu uz dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som vedel ze fico bude vladnut krajine do ktorej sa narodim, tak by som radsej ostal vo fotrovych varlatach.

Reagovat
smazaný uživatel

a bude len horsie

Reagovat
smazaný uživatel

tak to diky za povzbudenie

Reagovat
smazaný uživatel

aj mne je z toho zle a 27% pre Smer v prieskumoch, nedava velku nadej ze sa nieco zmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

je smutné, keď tvoj život takto vyrazne ovplyvnuje politika, treba byť v chille a žiť si po svojom, a nie aby na teba mali nejaky ficovia vplyv

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som v chille ale ajtak ma to sere ale nechce sa mi to rozvadzat. Ma na mna vplyv ta svina ale da sa to prezit.

Reagovat
Jerichoo

Tak neviem či zrovna Chille je na tom lepšie

Reagovat
kvasha16

bohuzial "nejaky ficovia" na teba maju vplyv

Reagovat
CubONE

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kily

evidentně se naštval na Ďuricu s tím, že si cenu za nejdebilnější výrok týdne prostě ujít nenechá

Reagovat
CubONE

On je uplny kokot.

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to po veľmi dlhej dobe nebudem môcť sledovať . Tak snáď za tri body. COYS

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
habinity

Shitty konecne narazia na poriadneho supera tip 2:1 alebo 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

bez Kompasa a Aguera s prstom v nose

Reagovat
cristiano.K.

Prosím, smažte všechny příspěvky o přispívání včetně mého.

Reagovat
Busby babes

Miki a Jesse v zakladu.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Dawon

Jako ja nevim...to je vazne Jesse nejlepsi volba, co mam v soucasne chvili na kridlo?

Reagovat
Busby babes

Tak zas na kontry dobrej. Navic to oddre I dozadu.

Reagovat
Dawon

Tak prave, mam pocit, ze je to jasne defenzivni volba, coz me pri domacim zapasu trochu mrzi. Martial nebo Rashford by tam urcite nabidli smerem dopredu o hodne vic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Man Utd XI vs. Man City: De Gea, Valencia, Bailly, Blind, Shaw, Fellaini, Pogba, Mkhitaryan, Rooney, Lingard, Ibrahimovic

Man City XI vs. Man Utd: Bravo, Sagna, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Sterling, Nolito, Iheanacho.

Reagovat
smazaný uživatel

wow... super sestava

Reagovat
Grahf

fellaini tam bude úplne mimo, city hraje po zemi a v rýchlosti.

Reagovat
EXoRcIsT

city tam nemaju ziadneho hraca co by sa mohol Fellainimu alebo Pogbovi rovnat v silovom suboji

Reagovat
SunFells

A Fellaini ty trpaslíky zničí ve vzduchu.

Reagovat
Whitemedia

Pep se toho nebojí

Reagovat
SunFells

Šak on se naučí.

Reagovat
stas87

https://twitter.com/vrabejka

To su perly. hlavne macball

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne tento tweet: Vole ve škole je strašně. Radši jít do plynu než hodinu ještě zůstat v tom vedru ve škole.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

OT: Neviete ako na FB vypnut tu funkciu "Today's Games"? Kazdy vikend si tie zapasy musim rucne odstranovat, akurat mi to spoiluje vysledky, co nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: je nejaka stranka, kde bych nasel, co ktere zahranicni televize vysilaji? Nebo jeste lepsi, ze bych si nasel zapas a tam by bylo napsane, na cem ho vysilaji

Reagovat
smazaný uživatel

eurotelevízia v trafike za éčko

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini v základe, ja sa picnem to je ako u nás Lucas, nech je tam tréner aký chce, tých hráčov sa proste nedá zbaviť, to sú pijavice, čo ťa vyciciavajú a berú ti chuť fandiť tvojmu klubu

Reagovat
iamek

Videl jai ho letos hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

hrá ako malý boh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak digitv ma taky sledovani pres internet. Ale musite si koupit i zakladni balicek + balicek sport takze za sledovani anglicky ligy to vychazi zhruba na 450kc mesicne. Mrdky medialni. Kdyby to aspon furt nemenili a nechali to na jedny tv.

Reagovat
Busby babes

Od 15.9. Budou mit samostanej jen ten sport za 350. Aspon mi to tvrdila pani z infolinky.

Reagovat
WienArsch

Dobrá práce, díky za info.

Reagovat
WienArsch

Píšou tam až pro čtyři zařízení, takže když se složíš s kámošem, nebo dvěma, nevyjde to už tak draho. Každý si pak můžete pustit tu tv kdekoliv. Teda jestli to chápu dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad bych se s nekym delil kdyz je zavazek na dva roky. Za rok to daj zas nekam jinam, kamos mi rekne ze uz to platit nebude a ja to budu mit napsany ma sebe

Reagovat
Busby babes

Tak to budes mit tak jak tak, akorat ti prvni rok kamarad cast prispeje.

Reagovat
icemike

450 i s netem nebo jen netTv?

Reagovat
Steven666

dobrý stream na United - City?

Reagovat
smazaný uživatel

Přidávám se, kde najdeme nejlepší stream na tento zápas prosím?

Reagovat
EXoRcIsT

Presadiť soccerstreams

Reagovat
EXoRcIsT

Blby autocorrect myslel som reddit soccerstreams

Reagovat
Zaschrona

Schneiderlin opet sedi

Reagovat
Whitemedia

v zimě do Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte někdo o nějaké hospodě v praze kde dávají PL ? Nejlepe někde v praze 5 .. jsem v praze a chtěl bych se zajít někam podívat na Arsenal

Reagovat
Lexi Belle

Pojď s nama do Globusu v Karlíně

Reagovat
Orlandiiik

to je na Křižíkový ?

Reagovat
smazaný uživatel

To by možná i šlo, daleko to nemám .. Ale dívám se že na webu o fotbalu nic nepíšou

Reagovat
Lexi Belle

Je to nové. Brezinova

Reagovat
Lexi Belle

Tak brzdí brzdí oni mají zavřeno.

Reagovat
Lexi Belle

Je to na rohu, dolu po schodech je vinárna

Reagovat
SunFells

"Celtic is a club bigger than three-quarters of Premier League teams. The expectation is huge." Brendan Rodgers

Reagovat
fajdax

kokotko

Reagovat
pepinho2

Reagovat
pepinho2

Reagovat
pepinho2

Jebe mi přihlášení a navíc i tohle

Reagovat
pepinho2

Jebe mi přihlášení a navíc i tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu. Okrem top 6 tam ziadny klub nema take meno v europe, popularitu a historiu ako Celtic.

Reagovat
spider_8

Reagovat
TopinB

S takovým přístupem je vlastně větší klub než takový Southampton třeba i Nottingham Forest

Reagovat
smazaný uživatel

Nttingham je extrem ktory kazdy rad pouziva, ale jasne ze teraz Nottingham uz je krpaty klub. WHU v EL 2x vypadlo v predkole s rumunmi. Celtic hra LM...

Reagovat
TopinB

Tlacenka a absolutne nulova konkurence v lize holt pomuzou

Reagovat
fenixLFC

a predsa viac ludi dojde na West ham ako na celtic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto ma pravdu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAL NEHRAAAA? neeeeeeee. Hlavne ze spomaleny Rooney hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, nemáte někdo link na youtube?

Reagovat
Busby babes

Youtube.com

Reagovat
pingla

Reagovat
ZB 07

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
raduinho

Reagovat
SunFells

informatik

Reagovat
shitcool

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že jsem chtěl tento zápas sledovat přes youtube. Nevadí. Někdo se snažil bejt vtipnej a spousta děcek mu to sežrala, nice Vtip na urovni páté třídy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

s tebou je určitě na večírcích hrozná sranda

Reagovat
johnik

Reagovat
TopinB

Reagovat
johnik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

jezis nebrec. To neslo nevyuzit.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
shitcool

Reagovat
db18

Reagovat
Alberto Aquilani

sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

stahni si acestream

Reagovat
ManUnited

nejdůležitější zápas sezóny a u digi mi to hlásí chybu, je na tom někdo podobně?

Reagovat
Manik...

Kde koukáte? Frodo nejde, sport365 taky ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

díks

Reagovat
bbbauch
Reagovat
smazaný uživatel

Mou jak ocekoval guardiolu pohledem.

Reagovat
vladis271

závidí mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co mu zavidi?

Reagovat
SunFells

účes

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Sa Mourinho aj začal obliekať ako Ferguson s tým kabátom a svetrom so zipsom pod krkom? Alebo to je len náhoda?

Reagovat
vladis271

haluz, my hráme dnes, som myslel, že zajtra.

Reagovat
icka

To je tak jak se vic zajimas o ostatni tymy nez svuj .

Reagovat
vladis271

ked dospeješ zisíš, že času je menej a na chleba a maslo si musíš zarobiť sám a mamička ťa nebude furt dotovať.

Reagovat
icka

To zkousej na sve vrstevniky co fandi stejnemu tymu jako ty.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Ty strasne nezvladas

Reagovat
vladis271

nereaguj na mňa.

Reagovat
TopinB

Tak prestan neustale psat picoviny. Ale to bych ti mohl zrovna rict at prestanes dychat, co?

Reagovat
vladis271

Dobre, ja som napísal, že som nevedel, že hráme dnes. Týpek namňa zareagoval rýpnutím tak som mu to oplatil. Načo sa do toho pletieš, resp. kde v tomto vlákne som ja ten zlý? Neser sa do mňa, mňa nezaujímaš. Nejaký trtko čo číta zem a vek ma fakt nesere. Tam na mňa nereaguj a ja nebudem na teba. deal?

Reagovat
TopinB

No, povzneseme se nad fakt, ze jaks reagoval je picovina nad mraky.

A zly si po celem preview, pod kazdym clankem, pod ktery napises a to uz asi dva roky, takovy kokot nebyl ani sandro jak ty.

Prestan ze sebe delat debila kazdy den a nebudu na tebe reagovat, deal?

Reagovat
vladis271

ja som zlý pod každým preview? A ty si normálny? Sranda, že tu mám kopec ľudí aj medzi mufanmi s ktorými si perfektne rozumiem. Ak by som bol sandro tak by som to mohol asi ťažko. Ako dávať ma na jeho úroveň to si vyhral. Ako som napísal nezaujímaš ma. Ale už viackrát si si do mňa kopol, tak som sa rozhodol že teraz už zareagujem. Hráš to akože ja píšem niečo zlé. Pritom ti vadia len dve veci. Môj hejt na Mourinha a moja politická orientácia. Tak to tu nehraj na nejakú morálku prisím ťa.

Reagovat
TopinB

Vadi mi tvoje politika, kterou sems tahal jednu dobu NEUSTALE, kazdy den. Sere me tvuj hate na vsechno, casto neopodstatneny, Mourka nijak nemiluju. Vadi mi to jak reagujes na kazdou vec jak kokotko roku, viz vyse. Vadi mi, ze ti uz vic lidi reklo, ze se chovas jak debil a ty si furt jedes to same.

Olo a bubble se na tebe ani zdaleka nechytaji a to nemam rad ani jednoho. Jsi liverpoolska obdoba kiwwiho

Reagovat
vladis271

aha, pán moralista sa prezentoval. A toto mi zas vadí na tebe ale som to nikde neriešil. Mirko Dušín CFC hráš sa na nejakú morálku. Koho to tu zaujíma? Politiku tu ťahajú všetci, utečencov tu riešia všetci. Ale tebe vadím ja? Aký hejt? Ty sa už spamätaj v tej hlúpej hlavičke choď si prečítať Rostasa alebo extra plus a nereaguj na mňa.

Reagovat
TopinB

Pán nám nezvládá

Politiku tu tahají všichni, ale jenom občas a to sem hodí někdo OT, vždycky je to někdo jiný. Tys to sem jednu dobu tahal KAŽDÝ DEN, všichni ostatní dohromady tady neměli tolik k politice

Hejt takový, že ať už je to co je to, jakmile to jenom trochu smrdí United nebo Realem, tak začneš prskat a nezvládat.

A na ten zbytek se nedá říct nic jiného než "kiwwi pls"

Reagovat
vladis271

menej toho capslocku, potom možno budú tie tvoje reči o nezvládaní vyznievať silnejšie.

A opäť to nedávaš. Ako som vravel mnohokrát mne sú nesympatické oba dva tímy Barca aj Real rovnako. Ale u teba je hejt aj to ked niekto napíše, že Messi je lepší ako Ronaldo. Rozdielovejší. Čo potvrdzuje ako počet GB tak aj počet trofejí ktoré vyhrali v kariére. Ale pre teba je to hejt. rozprávkový si vážne.

Reagovat
TopinB

Tak ty jsi takový jednodušší člověk, tobě je potřeba zdůraznit věci, které by sis možná jinak nevšiml nebo které bys nepochopil

No tohle zrovna na mysli nemám, celá debata ronaldo - messi je mi vcelku u řiti, ale nedělej jak kdyby to byla jediná věc. Nehledě na to, že ostatnímu ses jaksi nevěnoval v odpovědi, tak snad ti už trochu přeplo a snad se zase znormalizuješ, protože nebývals takový kokot, palikuješ

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (De Bruyne)

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

toto sú karmické žáležitosti, nechcený Kevin zabije mŕtvu líšku Mourinha

Reagovat
havrys99

kdo dá další?

Reagovat
smazaný uživatel

takto to skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

třeba teď prostě Pogba hraje na tu svoji krásu a je to strašná škoda. mohl si to třikrát stopnout a pálit

Reagovat
shitcool

Funkční stream na derby?

Reagovat
Swarley

Mkhitaryan je asi nemálo rychlej s balonem

Reagovat
Dawon

Jesse je zatim naprosto zoufaly a zbytecny

Reagovat
technecium

Pěkně

Reagovat
Whitemedia

Kevinek

Reagovat
smazaný uživatel

LIngard má výraz, jako kdyby zrovna vstal po těžké chlastačce

Reagovat
smazaný uživatel

Blinde ty zasrana kurvo!!!! uz tahni dohajzlu

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Swarley

no tak oba stopeři teda hodně špatně

Reagovat
bbbauch

Kurva, prohravame a ja ho nedal do fanty to to zacina dneska

Reagovat
vladis271

DEBRUYNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
TopinB

Hart by to mel

Reagovat
Ligter

Reagovat
misinho7

ibra a rooney otrasni zatial

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi stoperska dvojice na svete

Reagovat
WienArsch

Divák Blind

Reagovat
smazaný uživatel

RETEEE

Reagovat
Whitemedia

To byl Blind?

Reagovat
Whitemedia

Kevin ho obere míč a on na to čumí a ani se nesnaží za ním utíkat, no docela sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Bruyne je uplně boží hráč

Reagovat
fajdax

Gooool

Reagovat
nani92

takže Blind klasicky no

Reagovat
vladis271

ved ste tu nad ním mesiac onanovali aká je to perfektná dvojka k tomu afričanovi.

Reagovat
nani92

prečo klameš?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

No chvály na Blinda tu fakt bylo přehršel.

Reagovat
Swarley

a taky bylo za co, ale drtivá většina tu určitě psala o tom, že musí Smalling hrát základ

Reagovat
Counter

Však to snad vlado nezpochybňuje.

Reagovat
bbbauch

Zaslouzene ale, ze je bezchybnej a nikdy chybu neudela nikdo nepsal

Reagovat
Counter

Bezchybný není nikdo, ale je rozdíl ohromně chválit a psát "klasický Blind" po jedné chybě.

Reagovat
nani92

no už tu máme 1 a pol chyby..a to klasický znamena,že on ked chybuje tak vždy v takejto pičovinke no

Reagovat
nani92

však sa tvrdilo že tie zapasy odohral dobre, ale previerka bude City a väčšina a jtak chcela Smallinga späť, resp. sa to očakávalo..ale Blind sa chválil,lebo dobre hral

Reagovat
vladis271

vy sa mi zdáte.

Reagovat
Swarley

za to ty jsi až moc reálnej

Reagovat
Tommy the Gunner

Bruyne krásně

Reagovat
Zaschrona

it's Blind like wind

Reagovat
Svatej

achjo, to je hráč

Reagovat
smazaný uživatel

blind for a reason

Reagovat
aither

Pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Blind

Reagovat
raduinho

Blind

Reagovat
Hachim Mastour

Bože, načo máte ten článok keď píšete tu?

Reagovat
Dawon

...a presne takhle se Smalling dostane do zakladu no

Reagovat
Dr. Admess

City Zatím dominance.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Blind zas vyváděl kurva..

Reagovat
nani92

a Lingard bol asi zlý ťah.

Reagovat
Dawon

moc nechapu, co ho k tomu vedlo. Rashford vyborna forma, Martial na repre podle vseho slusny vykon...a on tam mrdne Jesseho po zraneni

Reagovat
vladis271

Jose

Reagovat
nani92

nieje dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

lingaard je ožraty

Reagovat
smazaný uživatel

včera byl určitě

Reagovat
off-olda

Blindův pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

at jde Mourinho taky do hajzlu, jestli chce stavet obranu na takovem zmrdovi, tak muzem jit rovnou do 3. ligy

Reagovat
Ligter

tam šel na blind

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard dole totalne otrasny vykon Mikhitaryan toto iste

Reagovat
Svatej

Já bych potřeboval vysvětlit jendu věc

Proč Mourinho staví Fellu do zápasu s týmem, kterej vzduchem nikdy hrát nebude ? To jako čeká, že Gea vykopne a oni se od středu s Pogbou dohlavičkují až do vápna? Vždyt to nedává smysl jak do ofenzívy, tak do defenzívy..

Reagovat
Svatej

Jo a Miky má co zlepšovat, zatím je nevěřitelně pomalej

Reagovat
Hokaido

Protože Fela hrál podlední dobou skvěle a výška není jediná jeho přednost?

Reagovat
Svatej

je pomalej, v kombinaci je užitečnej asi jako Mikel po kocovině a pohybem se taky nikdy nepyšnil, takže i když je nad nebe jasný, že to není jen tupá věž, je prostě v takovým zápase k ničemu

Reagovat
Swarley

jako Blind neměl špatné zápasy, ale je jasné, že se postupně musí k Baillymu začít zapracovávat Smalling...dneska to asi Mou chtěl nechat, jak to zatím v sezóně vycházelo, ale stejně na to dřív nebo později prostě musíme přejít...

Reagovat
smazaný uživatel

jako Bailly tam do toho souboje "šel" taky jak pán..

Reagovat
Swarley

jako určitě to oba mohli vyřešit lépe

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Zatím teda brutální zápas. Takovou kvalitu jsem v PL dlouho neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že nesleduješ Spurs

Reagovat
Svatej

ty taky asi ne

Reagovat
Mada

Reagovat
raduinho

Taky se muselo nakoupit asi za 300 miliónů liber aby se na ten dnešní zápas dalo dívat.

Reagovat
Dr. Admess

Jinak co dělal Bailly při tom souboji s Kelechim? Zkoumal na dresu jeho jméno nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, ze se ho ani trochu nesnazil rozhodit, takhle vubec nebyl pod tlakem a kelechi to mohl dat bruynemu presne do nohy a nabehu...

Reagovat
Busby babes

No Blind si nevybral zrovna dobrej moment na chybu.

Reagovat
pingla

Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Blind. Proč měnit něco, co funguje, žejo.

Reagovat
icemike

Reagovat
technecium

Co to je za útočníka u City, to jsem nikdy neslyšel, ale hraje skvěle zatím

Reagovat
Ligter

to je komentář jak od krleše

Reagovat
lucius6

Už minulou sezonu o něm bylo dost znát, měl nejlepší bilanci gól/minuta v PL.

Reagovat
Counter

Není anglický reprezentant, tak kolem není takový hype no. Dobrý byl už loni.

Reagovat
Swarley

dej mu Wazzo!

Reagovat
Pigeon

Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola

Reagovat
Tommy the Gunner

Guardiola

Reagovat
Whitemedia

United zatím solidně dřevění..

Reagovat
off-olda

Kripl plešatej.

Reagovat
off-olda

(Guardiola, né Rooney...)

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne ma vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

wazza nezvlada

Reagovat
bbbauch

Pep

Reagovat
Swarley

Rashforda hned, na brejky ideální

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Waynko Nezvladajko

Reagovat
madridcan

Kokotko Guardiola si svoje ,,Neuerovske" sposoby priniesol aj do Manchestru...

Reagovat
Ligter

Reagovat
lucius6

Kokotko je slovo jako střižené z "Je mi 12 a fandim Realu nebo Barceloně starter pack"

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
madridcan

Pouzivat slova ,,starter peck" je zase devizou internetovej ringle

Reagovat
Mastný Chobot

preto napísal starter pack

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

"Je mi 12 a fandim Realu, MU nebo Barceloně starter pack"

Reagovat
Hokaido

Je mi 12 a fandím Chelsea od Vialliho starter pack.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Pali, co sa stalo? Som vo vlaku.

Reagovat
madridcan

Tak drzal loptu ako prasiatko nemecke s brankarskymi rukavicami

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Aj po tolkych rokoch od odchodu ho nezvladas?

Reagovat
Busby babes

Strasne moc nesmyslnych individualnich chyb.

Reagovat
Ligter

nevím, jestli tam byl vůbec přesný centr, resp. ten, který by neskončil na prvním hráči

Reagovat
raduinho

Bravo > De Gea

Reagovat
kiwwi

to sme videli

Reagovat
icka

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Pepek? Jsem to zrovna neviděl..

Reagovat
technecium

Rooney mu něco řekl a on mu nechtěl dát míč

Reagovat
smazaný uživatel

podaval wazzovi balon a ten mu dal od cesty stouchanec

Reagovat
Jerichoo

https://www.youtube.com/watch?v=aA3RERHz8pg

tých dvoch nafetovaných pod sebou ani nečítaj

Reagovat
icemike

Josého...

Reagovat
smazaný uživatel

Ranje uz je kosi vsechny jo.

Reagovat
alcantara

Otamendimu uz sa tu nesmeje?

Reagovat
Miguel19

Můžem...Otamendi

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mateo16

Reagovat
SunFells

Nj, dnes se smějem Bravovi.

Reagovat
alcantara

A potom bude zase ticho, klasika

Reagovat
SunFells

Jako přes nehrající dny?

Reagovat
alcantara

Reagovat
Swarley

tolik zbytečných ztrát, to není možný...všichni nervózní nebo co, k-rva klid...

Reagovat
misinho7

Ibra katastrofalny

Reagovat
aramaki

Chudaci United, zatial ich City totalne prehrava

Reagovat
raduinho

Každopádně letos budou City v LM hrozný zvířata. V případném dvojzápase s Realem už bych vsadil spíš na ně.

Reagovat
Jerichoo

Typická Guardiolova zmrdovina

Reagovat
Grahf

každá drtuhá prihrávka špatná

Reagovat
EXoRcIsT

7 z 11 hracov nedokazu dat prihravku na 3m

Reagovat
Dr. Admess

Hype Pogba hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

daleyho pas tedka

Reagovat
Dawon

Ty pico to je ale naprosta katastrofa Hrubka za hrubkou, u kazdeho souboje sme druzi, nespracujem balon, nenahrajem si...naprosta silenost zatim

Reagovat
bbbauch

bida s nouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten KdB je opravdu bombardak. Jeho prodej je ze strany Chelsea hroznej provar.

Reagovat
raduinho

Ze strany Mourinha.

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

a Hart je stejně lepší brankář

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hokaido

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

uplakanci z realu zase kydaj hnuj na guardiolu, ssdd

Reagovat
smazaný uživatel

Cigánik Nolito

Reagovat
smazaný uživatel

Fella zatim nejlepsi z utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nolito si prave predplati jeden loket

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini bránění na úrovni třetí skotské

Reagovat
smazaný uživatel

tak se dohodnete

Reagovat
Ligter

však si dal tři skotské před zápasem podle mě

Reagovat
Ed_Hazard

Ibra naprosto strašný. Pogba som si až teraz všimol na ihrisku

Reagovat
Mateo16

Mourinho sa za tu dobu co netrenoval nic nepriucil , nic nezmenil . Stary dobry Jozko ktory hra tuto sracku kazdi dolezitejsi zapas .

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dneska ikdyz mu to nekdy nejde, porad je tam ten zapal na 200%

Reagovat
raduinho

Pogba s míčem je prostě boží A to neukazuje ani půlku toho co umí.

Reagovat
Dominator

Zatial to vyzera tak, ako by hral Mourinhov tim proti Guardiolovmu

Reagovat
Switchback

Fellaini je strašný hovado ...

Reagovat
Mastný Chobot

Guardiola je génius na ten futbal sa parádne pozerá

Reagovat
smazaný uživatel

génius by takhle hrál s nějakými šupáky v týmu, ne s hráči za miliardy

Reagovat
Counter

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co je tak k smíchu, trenéři s takovými týmy plní pouze to, čemu se se svými nákupy zavázali, tam o nějaké genialitě nemůže být řeč

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ty nahravky a pokusy o centry od nas

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOL

Reagovat
technecium

Goláááááááááááso

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva... De Bruyne je inde no

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo furt onanie. Prijde trochu lepsi zaloha na Trafford a trha je na kusy...jen tak dal, tesim se na ty vodopady slz v mediich po zapase

Reagovat
WienArsch

De Bruyne

Reagovat
misinho7

United nevedia ktora bije..to je des

Reagovat
raduinho

City jako tým jsou prostě lepší než United.

Reagovat
misinho7

i hraci su lepsi

Reagovat
Hokaido

To bych právě ani neřekl. Dneska je určitě rozdíl v systému-trenérovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt utd nema tak kvalitni hrace.

Reagovat
Whitemedia

Kevin to Mourkovi dobře vrací no

Reagovat
Counter

Mourilol

Reagovat
Swarley

všichni stojí a zvedají ruku, klasika

Reagovat
SunFells

Tam už jim nic jiného nezbývalo

Reagovat
Grahf

tyvole, uplne v piči, striedaj kurva

Reagovat
Tommy the Gunner

Blind

Reagovat
aramaki

UNITED

Reagovat
SunFells

Krása oáza

Reagovat
smazaný uživatel

Blind

Reagovat
smazaný uživatel

Blinde diky za fotbalove zazitky, ty curaku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Blind je fakt BLIND.

Reagovat
Dawon

My ani nehrajeme stejny sport dneska, hodte tam proboha rucnik...mame nasazeni jak na volnem treninku

Reagovat
Tuard.MUTD

Bych

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

žiadne dostupovanie, majú toľko voľného priestoru, to by som čakal na slabé mužstvá, ale určite nie na City, táto taktika nevyšla, nevadí

Reagovat
Counter

Nevadí

Reagovat
vladis271

Mounho sa neveie pripraviť na veľký zápas

Reagovat
nani92

tebe to jebe fakt

Reagovat
fenixLFC

mourinho nevedel hrat proti pepovi. potreboval obrovske mnozstvo zapasov aby zistil co hrat. ale tolkokrat ako hrali proti sebe spanelaci, tolkokrat sa so city nestretne

Reagovat
Hachim Mastour

prečo nehrá Smailing?

Reagovat
cokoliv

Není v sestavě ale proč nehraje pogba?

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
misinho7

ked si orovnam City co hralo proti nam semifinale v LM a toto City..uplny rozdiel a to este nemaju Kuna sice Pepka nemam rad ale uz vidno ze s nimi nieco robi

Reagovat
smazaný uživatel

a za to ta respektujem

Reagovat
Dawon

dneska jim to extremne usnadnujem, vsak sme jeste ani nevylezli z kabiny

Reagovat
raduinho

Pep je dobře vytunil. Letos už můžou hrát na férovku s kýmkoli.

Reagovat
Busby babes

Lol. To je fakt strasny.

Reagovat
mato Kreator

UTD city

Reagovat
Error

Kevin je úžasný

Reagovat
SunFells

Směje se Mourinhovi do ksichtu.

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu dominance..

Reagovat
smazaný uživatel

Blind

Reagovat
bbbauch

Zaslouzene dostavame...

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Ligter

geniální, to, jak nevíme, se ještě stupňuje

Reagovat
Grahf

rooney, blind, fellaini a lingard nemožu hrať v takých zápasoch

Reagovat
Jacks11

přeplacená černá mrdka Pogba se zatím vyplácí

Reagovat
fajdax

Mourinhovi už prostě ujel vlak. Dinosaurus

Reagovat
Mateo16

Benitezuje

Reagovat
raduinho

Začíná to tak vypadat no.

Reagovat
celeb

este sa najde nejaky zaslepenec, ktory si mysli, ze Mourinho je lepsi trener?

Ani s najdrahsimi hracmi nevie hrat nic ine ako ustrachanu sracku na brejky.

Reagovat
celeb

na vlastnom stadione

Reagovat
celeb

v derby

Reagovat
icemike

V sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze je.

Reagovat
celeb

exReal, exChelsea, exSomebody - you got no right for any opinion.

Reagovat
EXoRcIsT

Po tomto zapase si niektory asi velmi dlho nezahraju

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozdil je jednoduse v tom ze united vubec nebehaji

Reagovat
smazaný uživatel

To bude show o polocase v kabine UTD.

Reagovat
off-olda

Mkhitaryan je otřesný, ale naprosto.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ale City takový stroje, řekněte někdo Pepkovi že na titul stačí 85 bodů...

Reagovat
Dawon

CO TO PREDVADIME?

Reagovat
cr7sux

Hnus

Reagovat
icka

Otamendi

Reagovat
pingla

Ibraaaaaaaaa

Reagovat
patas92

Nj Pep je jiná liga

Reagovat
Swarley

jedem kurva, pome!

Reagovat
Likan7

Neimenuješ se Jakub?

Reagovat
Swarley

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Top Blind.

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a poďme.. Bravo

Reagovat
Corabeu

A hlavně až pak zase porazíme Bournemouth,tak nezapomeňme onanovat nad tím portugalským kokotem

Reagovat
smazaný uživatel

bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Top

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. Když si do tohodle představím ještě Ilkaye, tak ze city snad poprvé v historii může jít i strach v CL

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo haha :D

Reagovat
Ligter

Rooney dolů, on je jak Valencia v nejhorší formě, což je horší, než Rooney v nejhorší formě

Reagovat
WienArsch

To udělal schválně!

Reagovat
smazaný uživatel

Hart si to dobře ošéfoval dneska, no

Reagovat
Whitemedia

´Bravo

Reagovat
Ligter

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
misinho7

ibra cely zapas desny a teraz golik

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než bejt hvězda v kombinaci celý zápas a nedat gól ..od toho tam je a hlavně takhle odehraje polovinu zápasů v sezoně

Reagovat
fenixLFC

ako vacsinou

Reagovat
off-olda

Bravo.

Reagovat
SunFells

No to je kokot

Reagovat
lucius6

To se stává, tohle nemá cenu rozmazávat, hlavně se dál koncentrovat na výkon.

Reagovat
Tuard.MUTD

Ibraaaaaaaaaa

Reagovat
nani92

hahahaha...typický prvý zapas brankára zo Spanielska v PL

Reagovat
bbbauch

City hrajou paradne, nedaj nam ani chvili. To kdyz se spoji s nasim chozenim, slusny

Reagovat
icka

Bravo ...

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zlatan proste umi Strely z dalky.

Reagovat
havrys99

Bravo bravo

Reagovat
mr.Silver

Hart se obraci v Turine...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tu mate kokoti co tvrdili ze Hart je traged

Reagovat
REPLIKATOR

Kokot v bráně...

Reagovat
Tommy the Gunner

Bravo Claudio

Reagovat
cokoliv

Iheanacho má ale neskutečné statistiky, má snad gól na 100 minut v PL

Reagovat
smazaný uživatel

in yoooo face pepku

Reagovat
off-olda

Hart se musí v Itálii otáčet.

Reagovat
smazaný uživatel

Stones

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně že umí hrát nohama, když má ruce na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Ibra dá gól, i z ničeho, je to pán

Reagovat
Ed_Hazard

Bravo Prečo to neboxoval...

Reagovat
Ed_Hazard

keď už teda vybehol..

Reagovat
Dawon

Darek z nebes tohle, jestli pujdem do satny s 1:2, tak to je maly zazrak

Reagovat
icemike

Pep nechtel o poločase mit 2.0

Reagovat
Svatej

Uplne vidim Pepa, jak se ptá asistenta, kam ze to poslal toho Harta

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Hart

oh wait...

Reagovat
raduinho

United nehrají nic, Lingard je na hřišti? Ibra zatím hodně nepřesností. Henrik taky nic moc. Martial, Rashford na plac.

Reagovat
Error

Tohle udělat Hart, tak ho Guardiola sežere.

Reagovat
Swarley

ale to je přesně ono, máme ve vzduchu jasnou převahu, musíme to uklidnit, jít líp do křídla a do centru, vynutit si víc standartek...

Reagovat
Thorrin

Krásně to Ibra trefil.

Reagovat
bbbauch

krasne a pohotove

Reagovat
nani92

ale Ibra je proste class..keby sa taká lopta dostala k Lingardovi či Rooneymu, to by bolo hned na tribúne

Reagovat
Mindas

Ještě, že se koupil Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Hart mel v city i horsi kiksy.

Reagovat
bbbauch

Bravo IBRAAA

Reagovat
smazaný uživatel

statistika prihravek u Brava

jedina statistika kterou muzou ukazovat u tohohle saska

Reagovat
FCSL

+ 2,5 za poločas

Reagovat
M0rb1D4S

Už se nemůžu dočkat, až si proti City zahrajeme my. Možná to nezvládnem, ale chci vidět konfrontaci Conte - Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
Thoomas

Hlavně, že si tam tahá tady ty Španělský šašky na úkor Harta, klasika

Reagovat
bednik

Bravo ví, že 2:0 v poločase by byl kritický výsledek tak to zařídil

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo ale úplně typickej gól, kterej gólman, který není zvyklý na PL může dostat.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Tony hraje jako král ty vole, fakt že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
lucius6

Valencia se mi docela líbí, asi nejlepší hráč United zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
Swarley

my ty nadějný brejkový šance tak jebeme, to není možný

Reagovat
icka

Otamendi je vazne vtip

Reagovat
smazaný uživatel

ohhh shit... IBRA zacina trhat

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaa Ibraa

Reagovat
Swarley

boha jeho kurva co tam vymýšlíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byl zase Bravo ty vole :D

Reagovat
smazaný uživatel

Karmický polčas, Mourinhovi dali góly nechcený de Bruyne a mladík, Guardiolu bodol Ibrahimovic po chybe jeho žiadaného golmana ešte nejaká zápletka s Matom.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
liquicitizen

Bravooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uz to ma naboj.

Reagovat
nani92

dopiče

Reagovat
misinho7

ten bravo

Reagovat
Tommy the Gunner

Ten Bravo je strašnej

Reagovat
icka

bravo

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas jak řemen, juchu

Reagovat
Svatej

Bravo je zfetovanej

Reagovat
pingla

Mkhitaryn je totální výsměch, hraje strašně, očividně tempo v Dortmundu je asi někde jinde. Největší škraplák společně s Lingardem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ibrahimovič

Reagovat
Ligter

Bravo nevypadá jako kdovíjaká jistotka

Reagovat
Dawon

IBRO WTFFF

Reagovat
Busby babes

Tohle nas bude mrzet. To musi Ibra davat

Reagovat
Miguel19

Bravo dobře šaškuje. Ještě by to mohl Pepkovi posrat celé. Aspoň na tu plichtu..

Reagovat
Grahf

treba tlačiť na toho brava, to je slabina

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra už měl mít hattrick. Škoda, do fanty by se to hodilo

Reagovat
CR7RONALDO

Jj, ja ho mám ešte ako kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobrej zápas už jsem dlouho neviděl, bavím se.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Bravo je brankar? hrozna guma

Reagovat
technecium

Než dal Ibra gól, tak to hrozně připomínalo to legendární Clásico, kde Real dostal bůra. United absolutně nevěděli, co mají hrát. Po tom gólu se to ale srovnalo a myslím, že v druhý půli se to srovná.

Reagovat
technecium

Jako skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Silva, De Bruyne Fernandinho

Sterling, Nolito

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 40 minut byl nejlepší Otamendi. Pak dostal žlutou a udělal hrubici.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa náhodou Nolito celkom pozdával.Áno nehrá na takej úrovni ako Silva či DeBruyne,ale vie to potiahnuť a určite lepšie než som čakal.Celkovo City hrá brutálne dobre(alebo United tak tragicky? ) a ide z nich strach a im ešte chýba Aguero. Teším sa na zápas s nimi. Btw vie mi niekto vysvetliť ako sa Sagna dostal v City do základu? V Arsenale to už na konci(hlavne čo sa týka hry dopredu) nebolo už nič moc a náhrada za Debuchyho bola v tej dobe logická.

Reagovat
smazaný uživatel

Potiahne, ale nič konštruktívne ešte neurobil, vždy ho niekto v 16 obral. Zato Silvova bojovnosť a De Bruyneho všehochuť je očividná.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že u toho Brava bude problém hlavně s komunikací. Při tom gole tam s ním do souboje šel vlastní a teď opět špatná domluva.

Reagovat
Tuard.MUTD

Střídej Mkhitaryana, tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

United neběhají a když běhají, tak naprosto mimo. Ofenziva je moc pomalá, výkon nesoustředěnej. Hráči City se přesně drží herního plánu a vyplácí se jim to. Mourinho kdysi býval můj oblíbenej trenér, ale to jak je tvrdohlavej a nedokáže se poučit je až neuvěřitelný.

Reagovat
SunFells

City si koupilo De Geu ...z první sezóny v PL. Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to tak, že si ešte nevie zakričať. To Španieli neradi robia po anglicky.

Reagovat
Mastný Chobot

Mi ball, puta!

Reagovat
Mastný Chobot

City jebe tam vzadu? To čo tam ten Bravo s obrancami predvádza? Vpredu je City úplne inde ako United, neskutočné, ako rýchlo z toho Pep dokázal urobiť fungujúcu mašinu, to som nečakal, že sa mu to podarí hneď. KdB do 3 rokov v konečných nomináciách na Ballon d'Or.

Reagovat
Dawon

proboha co to ibra udelal ted?

Reagovat
celeb

Tak toto bud nezvladol Stones (ak neragoval na Brava) alebo Bravo, ak nekrical na Stones-a.

Vyblokovali sa navzajom.

Reagovat
Thoomas

Bravo zase parádní výběh, ale tak hlavně, že umí hrát bago, to je u golmana nejdůležitější

Reagovat
celeb

vsak tu loptu mal, to ze mu ju Stones zobral je 2. vec. Toto sa medzi brankarom a stoperom nemoze stat. Ale odhad mal dobry a bol tam. Problem bol medzi nim a Stonesom, ktory do konca spravil dalsie 2 obrovske kiksy.

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu proč je tady takový hejt na Brava, když mu tam ten Kameny naprosto nekoordinovaně vletěl

Reagovat
smazaný uživatel

Ve hře nohama zatím Bravo výbornej, účel nákupu plní...

Reagovat
smazaný uživatel

a to si vem, že u mnoha barcelonských fanoušků panuje zcestný názor, že Bravo měl odejít z Barcy proto, že oproti Stegenovi vůbec neumí nohama

Reagovat
Switchback

Reagovat
TopinB

Nevím teda jak v PD sekci, ale ti co sem dojdou občas tak právě naopak, že měl odejít Stegen, ale pro něj hraje věk

Reagovat
Mindas

Jj, hra nohama je nejzásadnější věc u golmana. Jen ty rukavice může rovnou sundat.

Reagovat
Majk91

United riadnu sracku hra

Reagovat
bbbauch

Bravo netusi

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho se po triumfu v LM s Interem zaseknul a od te doby v tech velkych zapasech uz nedokaze soupere necim prekvapit. Jo, byval to mistr taktik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard a Mikhitaryan mozte o zaklade nabuduce len snivat Mata a Rashford na plac

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

obaja boli žiaľ po nejakých zraneniach, čo ich neospravedlnuje, ale ich zaradenie bolo nečakané

Reagovat
smazaný uživatel

City jasná domonance, skoda toho kiksu Brava. Alespon je tam drama

Reagovat
smazaný uživatel

dominance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No musi sundat Mikiho a poslat tam Matu nebo Martiala a ono to pujde

Reagovat
liquicitizen

Uz chápem prečo ten Mkhitaryan nehrával, ten je dobré mimo.

Reagovat
Mindas

Bravo za poločas víc chyb, než kiksař Hart za celý podzim. Tak hlavně, že umí nohama rozehrát na deset metrů, když má ruce na hovno.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
technecium

Bravo za poločas víc chyb, než za dva roky v Barce

Reagovat
Switchback

Reagovat
Hokaido

To jako bude v PL žít z historie, nebo co je to zase za argument?

Reagovat
technecium

A Hart snad z historie žít může?

Reagovat
Hokaido

WTF, z jaký historie? Hart stejnou výkonnost. Co jsi tím chtěl říct?

Reagovat
Switchback

A ty ho budeš soudit podle jednoho poločasu, ty argumente?

Reagovat
Hokaido

Kde ho soudím?

Reagovat
Switchback

Sorry.

Reagovat
lucius6

To by mě taky zajímalo, kde se přišlo na to, že je Hart kiksař. Minulou sezonu snad neudělal jedinou hrubku v dresu City, takže vůbec nevim, co se to tady na ef zase vybudovalo za názor.

Reagovat
fenixLFC

tak on vie kiksnut parkrat za sezonu, ale kiksar to fakt nie je

Reagovat
Mindas

No mně to neříkej.

Reagovat
lucius6

Já to řikám tak obecně, že si tady komunita nějak naučila používat tohle slovo v souvislosti s Hartem, je mi jasný, je mi jasný, že ty si taky uvědomuješ, že to je blbost.

Reagovat
Mindas

Nj, tady lidi zapomínají a naopak si pamatují zase jen ty věci, co se jim hodí.

Reagovat
Hokaido

Tak s tím tady přišli hlavně fans Barcy a Pepa, který City vidí asi 2x za sezonu...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kenneth

Nakonec ti stejne zavre papulu..

Reagovat
nani92

ako na zasmiatie je tá chyba dobrá, ale takéto závery...

Reagovat
Mindas

A co si jako čekal, že přijde, když tomu předcházelo takové divadlo s Hartem?!

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To co předváděl v Barce bylo úžasný, dostane se do toho.

Reagovat
alcantara

Drevaka Sterlinga tu niektori obhajuju po sezone vykonov na urovni okresu, Brava vybavia za polcas s Otamendim to bolo minulu sezonu to iste. Mili ludia

Reagovat
Mindas

Hlavně, že ta vaše PD "smetánka" má soudnost. Prosím tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Len do nich, Miro. Inak stale si mi neodpovedal, co je THX.

Reagovat
Mindas

Ja? Kdy? Co?

Reagovat
smazaný uživatel

V jednej diskusii na EF. Jeden-dva tyzdne dozadu. Preco sa cudujes?

Reagovat
Mindas

Já? Dva týdny zpět? O čem to bylo? Fakt si nevybavuji, že bych napsal "THX" někde dva týdny zpět.

Reagovat
Mada

TRX

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

O cviceni.

Reagovat
Mindas
Reagovat
smazaný uživatel

Jáj, to. Dík

Reagovat
alcantara

Tak v tomto konkretnom pripade urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Riťka pls.

Reagovat
alcantara

Mam sa bat?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě tam měl pár prapodivných "zákroků", ale dlouho jsem u City neviděl takovou dominanci ve velkým zápase a kvalitní rozehrávka už právě od Brava je jejím základem.

Reagovat
iamek

.A hlavne Stones tam sel jak idiot.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to je otázka komunikace, což se od obrazovky těžko posuzuje. Ale Bravo na tom podíl určitě měl.

Reagovat
smazaný uživatel

City hralo do golu skvele. Pohybovo su niekde inde ako United. Snad v druhom polcase neodpadnu.

Reagovat
alcantara

Pep

Reagovat
vladis271

Bravo

Reagovat
nani92

Sterling

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

však ja ho mám rád, nie ako vy

Reagovat
alcantara

Ibra

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Swarley

takhle to nemůžeme hrát, je naprosto jasný, že nás City na balonu budou přehrávat, ale necháváme tam přesně ty díry, který proti Pepkovi nechávat nemůžeš...hlavně KdB je tam pořád volnej mezi stoperama a Pogbou s Fellou, to je pokrytý úplně na hovno...buď tam někdo k němu musí jít na těsno a nebo se musí ten střed přitáhnout blíž ke stoperům...pak si nás tam roztahují a rozťukávají jak chcou...

ale jako katastrofální je to, co my předvádíme na balonu...Lingard posral snad úplně každej balon, Mkh podobně...ne že by nehrál dobře, ne že by nebyl v dobrých pozicích, ale to řešení je úplně megatragický...to z té trojky pod Ibrou je jasně nejlepší Wazza a to taky posral spoustu naprosto jednoduchých balonu...

jiné to nebude, budou lepší na balonu, budou víc hrát a my musíme zlepšit a zrychlit ty naše šance, kdy se dostaneme na balon...určitě bych stáhl Lingarda a poslal tam buď Matu, který nebude tolik míčů ztrácet a nebo natvrdo Rashforda s tím, že mu to tam Wazza s Mkh budou dávat, třeba i klidně přes Ibru...

víc se tam tlačit, víc standardek, tam to klidně můžeme rozhodnout...

Reagovat
slavex

Podle mě nemá Mou koule na to, aby postavil Matu proti City, aspoň ne hned ze začátku poločasu. City je totiž častěji na míči a vy musíte víc bránit a chodit do rychlých protiútoků, na což není Mata dle Josého vůbec vhodný.

Reagovat
Dawon

Ze sme po tomhle polocase nakonec mohli jit do kabiny s remizou, kdyby se Ibra nezblaznil, tak to mi fakt hlava nebere...kazdopadne ted by bylo potreba tak 7 stridani, pokud chcem pomyslet na naky vysledek

Reagovat
EXoRcIsT

najlepsi hraci od nas Valencia a Shaw na nich sa aspon da spolahnut

Reagovat
EXoRcIsT

+ ani Rooney hra celkom dobre

Reagovat
EXoRcIsT

*aj ( zase dmntny autocorrect )

Reagovat
smazaný uživatel

Co trenéři viděj na Lingardovi je pro mě záhadou. Ten na základ v United nikdy neměl, nemá a ani mít nebude, naprosto průměrnej hrč vhodnej akorát tak na střídání na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo je ted na dne, staci strilet z pulky a bude to tam padat

Reagovat
Visca el barca

Pep

Reagovat
nani92

Bravo

Reagovat
Visca el barca

to mě hodně sere no

Reagovat
vrabejka

Wow famozní derby. Škoda že Ibra to na konci zadrbal. Bude to ještě zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byla Stonesova chyba, kterej do toho Bravovi skočil... Bravo si evidentně křičel, ale to vám tady bude jedno, vy si do něho jakožto volby místo Harta chcete prostě kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

ja uz som sa tu docital, ze Bravo zakiksoval viac za tento polcas, ako Hart za cely zivot.

Proste hejteri dostali cuchnut pussy a teraz slintaju a stekaju.

Reagovat
lucius6

Uvidíme, zda-li se dnes představí taky Leroy Sané, ten by taky mohl zafungovat jako žolík a eventuelně pomoci k výhře.

Reagovat
raduinho

Nejlepší derby od dob Manciniho a Fergusona.

Reagovat
Mindas

Reagovat
celeb

Pep bude musiet cez prestavku prefackat Stonesa, alebo ho vystriedat.

Po tom kikse s Bravom, ako sa vyblokovali, absolutne odisiel a zacal kiksovat v kazdom kontakte s loptou.

Snad to predycha, dovtedy hral dobre.

Reagovat
Mindas

Ne, nehrál. Dnes ohromně slaboučký v soubojích. Každý trošku tvrdší kontakt neustojí. I na balonu je až zbytečně dlouho. Dřív od nohy.

Reagovat
Zaschrona

To ho bude muset Pep naucit, driv balon od nohy davat neumi.

Reagovat
celeb

ok, lenze od toho kiksu s Bravom sa uplne zosypal. Snad to ustoji.

Reagovat
Zaschrona

Bailly ma taky slusne prsty v obou golech. Pri prvnim zadna snaha jit do hlavickoveho souboje, pri druhem spatne odkopnuti mice. Ale Blind teda zatim vede - a to jeste muze byt rad, ze mu nepiskli penaltu, mimo vapno by se mu to pisklo...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic i kdyz bude hrát 10 zápasů špatně tak fanoušci United se ho budou zastávat, už podle jména.

Reagovat
Ligter

dokud ke špatnému výkonu bude přidávat góly, tak mě to zas tak nesere

Reagovat
Hokaido

No jo, ale když on v těch 10 zápasech, kdy hraje špatně, tak dá 8 golů.

To se ho pak těžko nezastává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Zlatan.. kdyby to normalne vzal a potahl dal, tak si mohl vybrat kam to da.. Skoda

Reagovat
Swarley

Herrera a Rashford in, dobře, pojďme s tím něco udělat...

Reagovat
Swarley

Rooney asi napravo, no to jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford

Reagovat
pingla

Herrera a Martial IN, Mkhitaryan a Lingard OUT

Reagovat
pingla

Tak je to Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

RAsh ted se budou dit veci

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to není nějaký debut, tak gól nedá

Reagovat
Busby babes

Rashford.

Reagovat
Dawon

To jde Herrera nebo Rooney na kridlo?

Reagovat
nani92

Herrera

Reagovat
Swarley

Rashford pooojď mi

Reagovat
smazaný uživatel

A Rashford hneď .. to je talent

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu. Ten Rashford je prostě skvělej.

Reagovat
misinho7

Rashford za minutu viac jak Miki za cely zapas

Reagovat
Swarley

*jak všichni

Reagovat
Ligter

*kromě Valencii a de Gey

Reagovat
Swarley

Reagovat
raduinho

Jakože šel de Gea dvakrát pro míč do sítě?

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak se chtěl Bravo jenom pojistit proti Csapiho pasti...

Reagovat
Ligter

Rashford, bože

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford musí hrať proste stále v základe

Reagovat
nani92

ved ale vladis hovoril dopiče, že si Rashford nekopne, dnes nikto negarantuje žiadne istoty

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford for ballon d'or

Reagovat
Dawon

Rashford za minutu lepsi nez Miky a Lingard dohromady za cely polocas

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford je fakt real deal. Já z něj nemůžu.

Reagovat
Hokaido

Vypadá to tak.

Ale nepůsobil třeba Januzaj stejně v prvním roce?

Reagovat
Swarley

a poďme je taky trošku masakrovat, Fella někoho přejet, dát trošku pocítit

Reagovat
Mastný Chobot

Rashford je brilantný, ten chalan je šaman

Reagovat
Mastný Chobot

všetko, čo spraví, má hlavu a pätu, neskutočná herná inteligencia a vyzretosť na ten vek

Reagovat
nani92

Rasha treba ľúbiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Rash ale neskutečně

Reagovat
SunFells

Jak mu můžou dát tolik prostoru

Reagovat
shitcool

Rashford je úplně jinde tyvole ...

Reagovat
Miguel19

Mourinho už asi pochopil, že Pogba nemůže hrát ve dvojčlenné záloze..

Reagovat
smazaný uživatel

City melo rovnou vzit Mignoleta, Poolu by usetrili trapeni a vyslo by to nastejno

Reagovat
WienArsch

To je prase. Neunáší.

Reagovat
Swarley

to je ono, Rooney, Ibra, dejte jim přes párky, konečně něco

Reagovat
Miguel19

Otamendi jak se najednou zvedl

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono Zlatan

Reagovat
Mastný Chobot

ešte jednu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan nedostava karty, to karty dostavaji Zlatana

Reagovat
Mastný Chobot

ok, tak nech ho dostane ešte jedna žltá, nech je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, ukazte jim, kldo je tady pan

Reagovat
Dawon

Konecne kurva hrajem, jakoby to bylo derby

Reagovat
nani92

Kolarov ty defka

Reagovat
mr.Silver

Ten Fellaini je tak odporny supak... nechutny hrac

Reagovat
Tomekcz

kokotburg zas podplacenej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako hoši dobrý, už vědí, že umíte zajet, ale s těma žlutýma by to na chvilku zase stačilo...

Reagovat
Hokaido

Z Pogby mám za poslední dobu pocit, že neumí zahrát ve velkým zápase. Což je na hráče za 100M docela problém.

Reagovat
Svatej

United najendou hraou uplně jinak, hezky

Reagovat
SunFells

Já fakt nechci, aby byl z Holdinga druhý Stones

Reagovat
Dawon

Udelat tohle Fella, to co ted udelal KDB, tak je to faul azluta, tim sem si proste jisty...ja se ejho loktu nezastavam, ale velka porce z nich je proste proto, ze je o hlavu vetsi nez ten hrac

Reagovat
smazaný uživatel

To je taký argument, ako keby sa Chárovi nemala pískať hra vysokou hokejkou, lebo ju má dlhšiu ako všetci ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Fella klasik

Reagovat
raduinho

4-6-0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
misinho7

co ten bravo robi

Reagovat
nani92

P E N A L T A

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mateo16

Bravo

Reagovat
Hachim Mastour

to je kokot

Reagovat
Whitemedia

Co ten Bravo předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle se i písknout dalo...

Reagovat
Hokaido

Ty vole tohle je červená a penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Hokaido

Ale tak alespoň má Mourek důvod, na co si po zápase pobrečet.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hokaido

Však tam šel oběma nohama kolíkama napřed. Tam už je pak celkem jedno, jestli trefí i balon, je to jasná rudá, i třeba na půlce.

Reagovat
samson192

Reagovat
Zaschrona

Pokud by to byla penalta, tak by to nebyla cervena...

Reagovat
Hokaido

Ale byla. Pokud je zákrok sám o sobě na červenou, tak ji rozhodčí samozřejmě dá.

Reagovat
Swarley

wtf kurva, však to pískej?

Reagovat
Tommy the Gunner

Já z toho Brava nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo zlatý.

Reagovat
Side

Bravo dneska jede

Reagovat
Miguel19

Lol, to je penalta ne? Tam skočil jak magor..

Reagovat
smazaný uživatel

To asi byla pentle ne?

Reagovat
Zaschrona

Bravo a Stones je dneska docela zabavna podivana.

Reagovat
Hokaido

Škoda, že tam není Demichelis, to by už bylo slušný kombo.

Reagovat
Switchback

Bravo na pána

Reagovat
Afrokrecek

co ty oblíbené kluby?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Afrokrecek

fandíš united aj rivalovi?

Reagovat
Switchback

nene, to byl přehmat

Reagovat
Afrokrecek

už jsem se lekl

Reagovat
Afrokrecek

jsi mi pripomel toho jednoho typka jak tam má Barcu i Real

Reagovat
Switchback

Třeba fandí Realu ale líbí se mu i hra Barci ...

Reagovat
Afrokrecek

ne... to prostě nejde omluvit

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten plebs neumí ani nohama

Reagovat
technecium

Bravo? V Barca absolutní jistota a skála a tady hraje jak Ter Stegen?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas v nový lize, hned derby na OT, pustil laciný gól, je prostě vyklepanej. Zase ty hráči nejsou stroje.. je jasný, že jakkoliv je zkušený, tak nervozitě může podlehnout.

Reagovat
technecium

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Switchback

Njn ale dneska je to od něj fakt umění ...

Reagovat
vladis271

jedno slovo. Centre, aj DDG mal s tým problém ked prišiel do ligy. Holt fyzická hra PL.

Reagovat
smazaný uživatel

2 nohy napred, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, ty zasrana nulo, nic neumis tak prasis

Reagovat
johnik

Ten Bravo je magor ne?

Reagovat
WienArsch

Já teda nevím, školy nemám, ale tohle byla penalta....

Reagovat
Svatej

Rooney je sám prasák, co lidem šlape po kotníkách a pak brečí. Nesnáším hráče, kteří umí rozdávat a neumí přjímat

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že nejlepší příklad je Diego Costa a hned za ním se drží Pepe.

Reagovat
Svatej

No nevim, já už Costu viděl dělat sviňárny, ale taky xkrát jsem měl tu možnost vidět ho jak si nechá sám dát ránu a nefňuká jak buzna, spíš se hned otočí a nenápadně to vrátí zpátky a to vidim teda mnohem radši

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš sám provokuje a pak když mu to ten druhý vrátí se pěkně před rozhodčím svalí na zem a brečí.

Reagovat
uff

Reagovat
Svatej

A ještě jsem třeba neviděl Costu takhle umírat. Jasně hodí hubu, nebo si snaží něco vymodlit, ale aspoň se k tomu následně postaví jak chlap, když to schytá a nevypadá u toho jako posedlej ďáblem

Reagovat
smazaný uživatel

asi ses zrovna nedíval, ale přesně tohle on dělá

Reagovat
TopinB

Souhlasím, že Costa si skočí, dost často až moc očividně i bez opakovačky Ale jak říká Svatej, přijde mi, že když ho fakt někdo trefí tak začne nadávat, ne brečet, ale nejsem moc objektivní no

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta

Reagovat
Tomekcz

si dela prdel ten curak???? tamskoci jasne za cervenou

Reagovat
Busby babes

A Clattenburg ma strach to pisknout.

Reagovat
smazaný uživatel

bravo

Reagovat
Mastný Chobot

spraviť to stopér, tak je to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani těma nohama touž nejde...akorát to měla být červená na cestu...

Reagovat
smazaný uživatel

Traged

Reagovat
Mervin

ten Bravo je nejen břídil, ale taky neskutečná piča

Reagovat
Whitemedia

Clattenburg zase předvádí svoji klasiku, fakt ho nemám rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se posral.

Reagovat
REPLIKATOR

Bravo Komediant

Reagovat
bbbauch

Piskej to

Reagovat
nani92

P E N A L T A vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to nevadí že neodpískal dve penalty, načo

Reagovat
Mastný Chobot

však hej, dve neboli

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaz mi moment na youtubu, kdy byla penalta z toho, ze hrac jde do skluzu pres balon

Reagovat
Mervin

většinou takovéhle pičoviny nikdo nedělá ve ´vápně, ale červených karet bys takových našel mraky

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam jde saněma, tak je úplně jedno, že přes balon.

Reagovat
Kluivert9

To tam Sane ještě nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Pozerám, že United by chceli penaltu aj za to, že city ma brankára. Komédia.

Reagovat
Whitemedia

City dnes ale nemá brankáře

Reagovat
Mada

Reagovat
icemike

City ma brankare? Vzdyt je tam Bravo...

Reagovat
blaugrana

Reagovat
celeb

To co DPC robi ten Stones!!!

Reagovat
SunFells

Sanééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!!

Reagovat
raduinho

Bravo > Hart > de Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Posratý Pepek, De Bruyne na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Celtic slušně

Reagovat
Swarley

dneska se nepíská nebo co? ale jedem dobře, zaberme

Reagovat
smazaný uživatel

Co zas urobil Bravo? Kua, nudim sa vo vlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Pogbava strata brejk City 100 megova investicia neviditelny a pokazi snad vsetko na co siahne .

Reagovat
smazaný uživatel

Nolitovy bych za ty opicky po kazdem odpiskani jeho faulu taky dal do rypaku.

Reagovat
smazaný uživatel

cigánik

Reagovat
nani92

ale takú dobrú hru som od Herreru už dlho nevidel

Reagovat
Swarley

Reagovat
celeb

Brava som tiez v Barce nevidel takto kiksnut. Toto uz kiks bol a poriadny.

Reagovat
Tomekcz

kokotburg uz jen ceka, az nam bude moct dat redku, jinak nic nepiskne

Reagovat
Mastný Chobot

kde má Rooney pásku?

Reagovat
smazaný uživatel

na ruke

Reagovat
smazaný uživatel

Na třísle pod kolenem.

Reagovat
samson192

Pogba

Reagovat
Swarley

jako to chce presovat tak, aby musel rozehrávat Bravo nebo Stones, to pak všechno lítá do hajzlu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zlatanivi strely do haje budou utd bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Zastřeluje se...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle zkuseny typek by to mel davat kor s jeho technikou.

Reagovat
nani92

skôr tých divákov na tribúne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

tretia neodpískaná penalta, predpokladám, Yusuf

Reagovat
lucius6

Silva je dnes trochu slabší, možná je to vytíženost z repre, těžko říct...

Reagovat
icka

ten Fellaini je strasnej kokot, vsude chodi loktem napred a pak stejne breci

Reagovat
technecium

Pepkovi tam chybí Messi

Reagovat
smazaný uživatel

VY KOKOTI

Reagovat
Mastný Chobot

*TY KOKOT

Reagovat
smazaný uživatel

neotravuj už ty trapko

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Zlatan posral

Reagovat
pingla

Rashford je uplne nekde nez Mkhitaryan

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
WienArsch

Jak se Zlatan hlásil, že se nedotkl..

Reagovat
nani92

vak sa hlásil, že sa priznal, charakter

Reagovat
SunFells

Říkal jsem, že Ibrahimovič bude stát Rashfordovi v cestě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ty vole, ten Stones bude po Cahillovi nový přeborník v couvání..

Reagovat
icemike

Nejsou oba z Evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

get your facts straight lad

Reagovat
icemike

My bad, sorry. Nevim, proč jsem si to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze si mickey mouse uz nezahraje a povali za pulku nazpet.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se toho nedotkl, tak to ten babrak stejne chytne... nebo ho to spis trefi

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi je strašný kokotko

Reagovat
Mervin

Zlatan

Reagovat
C-M@ster

Otamendi ať táhne do prdele s těma permanentníma simulacema...

Reagovat
smazaný uživatel

Holt spanelska liga se na nem podepsala.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt do nej bailly zajel

Reagovat
Swarley

wow, Herrera jede

Reagovat
nani92

Reagovat
Mateo16

DDG rozohravka

Reagovat
raduinho

Penalta.

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Bailly do něj zajel jak na saních.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

ja myslel, ze narazis tu o kterou se hlasil Rooney, moje chyba

Reagovat
raduinho

Ajo Já to mám o 2 minuty zpožděný, to bude tím

Reagovat
Whitemedia

ouuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza by byla fér.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Otamendimu uz dejte zlutou za to valeni. To je dobra herecka.

Reagovat
Tomekcz

ten ZMRD nic nepiska

Reagovat
Whitemedia

Teď opravdu neměl co písknout..

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Bruyne....

Reagovat
raduinho

Omg, De Bruyne je jinde.

Reagovat
icka

otamendi je strasny herec

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 na penalty

Reagovat
WienArsch

Kevin!!! To měl být jeho třetí gól, jasný MoTM.

Reagovat
lucius6

Fanoušci United by nejspíš chtěli kopat jenom penalty místo fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš jo

Reagovat
Switchback

ty píčo

Reagovat
technecium

Pepek hraje na kontry

Reagovat
smazaný uživatel

Sané

Reagovat
Miguel19

McBůček už chtěl asi 5. penaltu...

Reagovat
Whitemedia

ten se hlásí po každé akci jak kkt

Reagovat
Mervin

ty vole, to je pech

Reagovat
Mastný Chobot

KdB

Reagovat
smazaný uživatel

Boha kde je tak dlho Martial? Rooney dole Martial hore.

Reagovat
nani92

Pogba je dnes strašný

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

on hraje?

Reagovat
Swarley

úplně zbytečně předržuje každý balon a snaží se tam vykličkovávat nějaký kraviny

Reagovat
Miguel19

Si zvykejte

Reagovat
nani92

proti tragédom mu to pôjde

Reagovat
Swarley

tak to se dá v klidu odstranit, Mourinho si ho musí srovnat

Reagovat
nani92

ked sa rozbehne dopredu tak mu ho nikto nezoberie, ale akonáhle zastane tak je to strata

Reagovat
cokoliv

Sané to má tak u prdele nebo prostě neumí sprintovat?

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester by z tech brejku dal uz tak 4 goly

Reagovat
Ligter

já že vytáhl světelný meč

Reagovat
Jacks11

Silva>Pogba o parník

Reagovat
icka

Pogba dneska hraje?

Reagovat
Bayern +

Zatiaľ výborný zápas. Konečne Guardiolov futbal, na ktorý sa dá s radosťou pozerať.

Reagovat
Jacks11

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nolitovi jde strašně vidět jeho DNA, šílená mrdka už od pohledu...

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend>Sané

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy celkem dobré..na to, ze tak dlouho nehrál

Reagovat
Mastný Chobot

Nolito je strašný mamlas, o ničom hráč

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

horší Navas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

to nie

Reagovat
lucius6

Je to výbornej hráč.

Reagovat
Mastný Chobot

je to strašne neinteligentný hráč, schopnosti má fajn, ale je strašne jednoduchý... lepší obranca, ktorý ho pozná, s ním nemôže mať problém

Reagovat
kubys

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

tak aspoň niečo napíš, keď už poznáš všetkých hráčov v priľahlých galaxiách

Reagovat
vladis271

dnes im brzdil protiútoky.

Reagovat
vladis271

a to Nolita nehejtujem ak by si niekto myslel, to len vravím, že im brzdil protiútoky. Fakt to nie je hejt.

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

tobe to verim

Reagovat
Hokaido

čo ti jebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

a bez tej briadky už nemá ani rešpekt a obdiv

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si strasny uchyl, zajo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

čo ti jebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Nolito < Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

jak za starych dobrych casu FIFI

Reagovat
Whitemedia

Bravo wtf? To je snad nejsměšnější brankářský výkon..

Reagovat
Zaschrona

udelal na sebe kartu, vubec

Reagovat
Mada

jj,to je strašně důležité u brankáře...

Reagovat
Whitemedia

To je přesně to, co chceš od brankáře vidět

Reagovat
Zaschrona

Guardiola revolucionizuje post brankare

Reagovat
nani92

Rooney! konečne

Reagovat
lucius6

Ve Fifě 2002 by měl Rooney červenou

Reagovat
smazaný uživatel

ve fife 2001 by uz to prase videlo redku

Reagovat
loki5

Rooney

Reagovat
Ligter

FIFA faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba a Fellaini dnes

Reagovat
Mastný Chobot

prasiatko zaprasilo

Reagovat
samson192

vidno že prišiel z Barcelony

Reagovat
icka

To je spanelska skola ty nadskoky...Bravo,Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

spanelska

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA redka

Reagovat
smazaný uživatel

nepamatuju horší výkon od golmana , vždyt on vůbec netuší co má dělat

Reagovat
lucius6

Ten golman United někdy v 90. letech, dje si to na youtube a uvidíš, co to znamená "nejhorší výkon golmana"

Reagovat
Kluivert9

Takovej Pogba v bráně dneska, no.

Reagovat
Swarley

ten náš střed poslední 15 minut není dobrej ani dopředu a už vůbec ne dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho je dneska uplne vsude

Reagovat
smazaný uživatel

a zase , neuveritelny

Reagovat
REPLIKATOR

Bravo špína simulantská Tohle se rychle odnauč

Reagovat
nani92

ale skvelý derby

Reagovat
Switchback

Jj, snad to tak skončí ... se těším na Mourinhův rozhovor po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně jedno z nejlepších derby za poslední roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbovi to piska jen kvuli tomu ze stal takovej balik.

Reagovat
blaugrana

Pogba s Ibrom odrezaní...doslova zbytoční.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale zlatan mel dnes na kopacce minimalne 4-5 golu.

Reagovat
nani92

ved Ibra tam vyhráva halvičkove suboje z ktorých pramenia pološance

Reagovat
blaugrana

A čo z toho? Nikto z toho neťaží a ani z toho nepadol gól.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

no je pravda, že Bravo si dnes trochu hraje na Čecha

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

spis Mignolet po mrtvici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mada

Reagovat
icemike

Reagovat
lofin9

Cech ho strci do prilby kedykolvek

Reagovat
icka

Fernandinho jasnej MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

KdB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
raduinho

Bailly se čte jako Bají? Měl jsem za to, že Bejly.

Reagovat
TopinB

Ono to bude mít něco s tím, že je z Pobřeží Slonoviny a ta francouzština tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Guardiola nie je na kokse tak potom nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone?

Reagovat
smazaný uživatel

ten tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Daum?

Reagovat
Kluivert9

Klopp?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je len taký šaško

Reagovat
smazaný uživatel

Straka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Papavasiliou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

"I did everything for him, I trusted him after defeat to FK Jeglava, but I had to sack him after defeat to FO ŽP Šport Podbrezová.''

boží citace

Reagovat
uff

Reagovat
celeb

Bielsa?

Reagovat
racet

Bystroň?

Reagovat
Zaschrona

Pohled Fergusona k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeho vina ze je utd v haji nemel odchazet, za tu dobu co tam neni tam bylo tolik manazeru kteri si tam natahali takovej bordel ze to neni mozny.Zlatan je nejlepsi z tech sasku utd.

Reagovat
smazaný uživatel

takové nastavení je prostě jenom v PL že nenastavil rovnou 8

Reagovat
Mindas

Pět minut a záběr na Fergiho.

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas super. Ale výsledek nezasloužený. Spíš remízový zápas, ve kterém byli o chlup lepší United.

Reagovat
technecium

Z čeho soudíš? City měli větší šance

Reagovat
Switchback

Mu ten první poločas připomněl ten kolotoč co dostávali když je trénoval Mourek ...

Reagovat
technecium

Reagovat
lucius6

To nemyslíš vážně, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledok zaslúženy. Bez debát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda dobry blabol.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

No United měl dobré dvě desetiminutovky na koncích poločásů a kdomě pár centrů nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
J0EL

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Pogba

Reagovat
cokoliv

Tolik kixu nezvládne ani mignolet za měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, to je fakt komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože je Pepova chyba, že ho hodil hned do derby, ale snad se vzpamatuje a začne hrát normálně, když kvůli němu musel odejít Hart... jinak parádní zápas.

Reagovat
Whitemedia

Bravo dnes zastínil všechny..

Reagovat
loki5

Nejhorší je že takhle drál i poslední zápasy za barcu . Ale zase se s ním člověk nenudí. A i když dělá takovéhle kiksy furt většinou to nějakým laciným gólem neskončí.

Reagovat
blaugrana

A Pep znova poráža tu portugalskú morálnu zdochlinu.

Reagovat
samson192

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
uff

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

zaslouzene 3 body pro City

Reagovat
Mastný Chobot

to je v piči s tým Bravom

Reagovat
REPLIKATOR

United narazili na prvního těžšího soupeře a byli bezradní.

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

No prvního těžšího soupeře, spíš bych řekl, že jsme narazili na toho nejtěžšího soupeře, protože minimálně na podzim už proti těžšímu týmu než City hrát nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by bola fér, škoda.

Kokotko zápasu: Claudio Bravo, hneď za ním veľký chlapec s drsnou bradou, Nicolas Otamendi.

Reagovat
lucius6

Další děcko do "kokotko" gangu?!

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Otamendi jeden z najlepsich na ihrisku!

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo osdlavuje stale jeste jeden z jeho nej vykonu kariery

Reagovat
Switchback

A stejně to stačilo ... cha

Reagovat
smazaný uživatel

Super zapas jen skoda ze zlatan spalil tolik tutovek mohlo to klidne skoncit 8:5.

Reagovat
Rssa

Dle mého MOTM byl Otamendi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodovat o tom kdo byl nej hrac zapasu bude dnes tezke ale naopak traged zapasu bude lehke.

Reagovat
Kluivert9

Rooney?

Reagovat
Counter

KdB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně.

Reagovat
mickey mouse

o parník

Reagovat
Rssa

Mozna ano, mi hodne bije do oci ten Otamendiho sileny progres pod Pepkem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

City zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

United sice prohrali, ale byli jasne lepsi. Bravo bude stat City jeste spoustu zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně lepší

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Placebo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
bayern987

Pep pošéfil.

Reagovat
Mastný Chobot

City lepší dopredu, ale tá obrana na čele s Bravom pôsobila hrozne labilne. MU môže mrzieť, že z tohto nevyťažili viac. KdB rastie do ťahúňa svetových kvalít, Fernandinho dnes tiež úžasný.

Reagovat
Bayern +

Otamendi po vlaňajšku na Pána, KdB a Fernandinho vynikajúci, Bravo bieda biedúca, ale tak prvý zápas...

Reagovat
Tommy the Gunner

Arsenal squad against Soton https://pbs.twimg.com/media/Cr_uYDGWAAAcKP3.jpg

Obě posily v základu

Reagovat
smazaný uživatel

ta lavicka je neskutecna

Reagovat
aramaki

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka, Giroud, Alexis na lavičke? čo mu jebe?

Reagovat
Taiger

LM? PSG? Furt nic?

Reagovat
Mastný Chobot

doteraz rotoval raz za uhorský rok a teraz si mám zvykať na toto? to tu fantu môžem rovno zrušiť

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SunFells

Reagovat
icemike

Však, neni duvod se šetřit, dostanete trojku

Reagovat
Kluivert9

Možná už dnes

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
J0EL

Wengerovi jebe s tym Walcottom

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
J0EL

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se, teď to vypadá, že se na 379. pokus už prosadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Reagovat
Counter

Špatný den pro Guardiolovy pochybovače.

Lucas na hrotu, snad si hned s Mesutkem sednou

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu se rozhodnout jestli MOTM de Bruyne nebo Fernandinho, oba skvele vykony

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
celeb

alebo Otamendi. Vsetci traja zhruba narovnako. CdB jednoznacne top v 1. polcase, ten 2. uz bol dost matny. Dalsi dvaja zahviezdili viac v 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl matny, porad byl jasne nejnebezpecnejsim hracem, dal tycku, prihral silvovi do sance a hlavne tahal snad vsechny protiutoky a fyticky to vydrzel skoro az do konce, coz je rozhodne obdivuhodne, kdyz to ve druhem polocase bylo casto nahoru dolu.

A otamendi byl vyborny, ale ti dva mi prisli, ze pridali jeste neco navic

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastickej zápas, takovej průběh jsem od konfrontace Mourinho-Guardiola absolutně neočekával...

Reagovat
technecium

Kdyby neudělal Bravo tu kokotinu a nedostali ten gól, tak si United ani neškrtnou...

Reagovat
J0EL

To City polozilo.

Reagovat
aramaki

that was turning point. Tak tak, united sa nenastartovali svojou hrou, zdvihla ich haluz brankara. Vyhra City uplne zasluzena, aj ked vyborne sance mali aj United, City toho nepremenili tiez dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohráli jsme si to v prvním poločase. Mou celkem riskoval Lingarda po zranění a Mikiho, kterej navíc není vůbec sehranej s týmem. Ibra mohl mít klidně hattrick škoda no, remíza by tomu zápasu slušela víc.

Reagovat
Tomekcz

vetsi kokot to uz piskat nemohl, ten byl posranej dat City i zlutou kartu

Reagovat
Mindas

Nejzábavnější derby od Manciniho s možná největší individuální kvalitou, co pamatuji a přesto tolik chyb. Druhý poločas téměř bez obran bylo docela žrádlo.

Reagovat
Rssa

A bude to jenom lepsi. Bravo se sehraje, i ti nejvetsi tupci pochopi Pepovy myslenky a bude to valec.

Reagovat
celeb

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

1) Úžasnej zápas, opravdu takové tempo jsme už dlouho neviděl a za 2) Kevin se od minulé sezony hrozně zlepšil a už v ní byl skvělej, takže se opravdu těšim, co nám ještě letos ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C); Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dier, Wanyama; Eriksen, Alli, Son; Kane.

Reagovat
Tommy the Gunner

Proherní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Dier - Wanyama, tak tomu říkám kreativní střed

Reagovat
celeb

redakcii za spravny tip.

Reagovat
Atlético de Madrid

Videl jsem jen druhou puli a moc me to nebavilo, strasne moc nepresnosti...

Reagovat
Dominator

Ja zas iba prvu a mal som z toho podobny dojem

Reagovat
Mastný Chobot

však prvá bola super

Reagovat
Busby babes

jak pro koho.

Reagovat
Dominator

Pripadala mi vsak tak, ze v tej hre bolo az prilis roznych nepresnosti a poodrazanych lopt.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
celeb

dva uplne rozdielne polcasy. 1. s absolutnou dominanciou City, sancami, 2 golmi .. ktory skoncil 2 min. pred koncom obrovskym kiksom medzi Bravom a Stonesom, ktory mu neuhol ked po nom ziapal, lopta sa odrazila k Ibrovi a bolo 1:2

2. polcas zo zaciatku lepsi MU, potom vyrovnane, ale k 1. polcasu sa to nepriblizilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsène Wenger has claimed that Jack Wilshere could one day manage Arsenal.

https://www.theguardian.com/football/2016/sep/09/arsene-wenger-jack-wilshere-arsenal-manager

Reagovat
J0EL

srdciar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

To sa bude môcť pokojne fajčiť aj v sprchách. Žeby návrat Wojciecha?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Mustafi, Perez

Reagovat
lofin9

Reagovat
Rohlíček

Ox

Reagovat
Hokaido

Dmitry Payet, we’ve got Payet...

Reagovat
hribco

Antonio zas hlavou ale kam on chodi na tie oslavy

Reagovat
raduinho

Hull zatím vůbec netuší

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut je jak spomalený film dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vzbuďme !

Nasazení potters je o 100% větší.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Side

že já se vůbec obtěžuju to zapínat, já to fakt mrdám ty vole

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
J0EL

Klasika. Nacho ale mizerny start do sezony

Reagovat
Mastný Chobot

heh, Čech, si robíš srandu?

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Když pominu ten gól, tak reakce našich hráčů na odražený míč fakt parádní.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Zaschrona

Tadic

Reagovat
smazaný uživatel

Čo s tým Wilsherom? By to mohol za Wengera prebrať aj po tomto zápase.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Strašná smůla, ale jako dobrej wonder save.

Reagovat
Tommy the Gunner

Santi karta za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Za kecy

Reagovat
Trand

Hrajeme opravdu krásný a nápaditý fotbal.

Reagovat
Ligter

v KLDR by ti taková tvrdá slova zakázali

Reagovat
smazaný uživatel

27 minuta a začal pro nás zápas...

Reagovat
Tommy the Gunner

KOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
J0EL

Kooooooooos

Reagovat
SunFells

KOOOOOOOOOOOOOOOSC

Reagovat
Edgewalker

Kosťa na hrot!

Reagovat
Rohlíček

Koooooooooooooooooos

Reagovat
Trand

Laureeeeeeeeeeent

Reagovat
Mastný Chobot

Kos bossuje

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohto Arsenalu mám pocit, ako keď naženú 11 hráčov, ktorí vo svojej kariére vyhrali všetko, čo sa dalo. Niekoľkokrát.

Nechce sa im vyhrávať, lebo načo, nemajú zapálenie pre hru, nemajú drajv, sú leniví urobiť krok navyše, už chcú mať pokoj a sedieť pri káve a hlavne nemajú žiadneho lídra. Ani na lavičke.

S tým rozdielom, že títo nevyhrali prakticky nič. A tento gól na tom nič nezmení.

Reagovat
Edgewalker

Blbost, někteří vyhráli Kieran Fibbs. A někdo ještě balení vánočních dárků. Bylo to na Arsenal Playeru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

meli jsme koupit Krychowiaka

Reagovat
smazaný uživatel

Mali sme predať Wengera. Na orgány.

Reagovat
smazaný uživatel

Who needs Ibra when you got Koscielny

Reagovat
Mervin

Kos neskutečně

Reagovat
tulen

Payeeeeeet

Reagovat
Whitemedia

Payetko je zpět a West Ham už válcuje..

Reagovat
hribco

Dimii

Reagovat
Switchback
Reagovat
Hokaido

Btw. Rosa před chviličkou poprvé nastoupil za Spartičku.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Jsou lidi, kteří fakt nechcou hrát levou

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

blázon proste

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

čo tam pogbuješ, kurva, Coq?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čech už by to mal zabalit.

Reagovat
smazaný uživatel

a co s tím měl jako dělat?

Reagovat
tunkic

Co to meleš??

Reagovat
nani92

v mojej fante určite

Reagovat
smazaný uživatel

to bola čo za prihrávka, Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Další inteligent...

Reagovat
SunFells

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

vtipnou situaci

Reagovat
SunFells

Kterou?

Reagovat
smazaný uživatel

jak si srazil míč do branky

Reagovat
SunFells

Aha, to ti stačí málo.

Reagovat
tunkic

Ty

Reagovat
Mastný Chobot

grow up už konečne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SunFells

Takhle slabá kreativita s Özilem a Cazorlou v sestavě je dobré zklamání.

Reagovat
Higi

když máš na křídle chamberlaina a walcotta, co chceš dělat... chamberlain je nalevo poloviční oproti pravé straně a Walcott skoro nic nevytvoří a pokud neudělá nějakej náběh tak je taky zabitej... Pérez první zápas... strašně moc proměnných, jinak hroznej výkon směrem dopředu od nás, to je prostě na výsměch... nejvíc mě sere že chamberlaina zabíjíme nalevo kvůli Walcottovi... demence

Reagovat
SunFells

Máš tam dva runnery, tak co chceš dělat ...ehéé, dávat jim míče?

Ox byl už často lepší nalevo než napravo no, nechová se tam vůbec tak tragicky jak Alexis.

Reagovat
Higi

:D úplně mimo mísu, často lepší než napravo je úplnej nesmysl a Alexis je furt o parník lepší než oba dva dohromady a je úplně jedno jestli nastoupí nalevo nebo napravo...

Reagovat
nani92

West Ham

Reagovat
Mastný Chobot

a videl si ten Deeneyho gól?

Reagovat
nani92

jj ale pekne to umiestnil

Reagovat
Mastný Chobot

Dobrá tragédia, v 28. minúte sme prvýkrát zaútočili a ani odvtedy to nie je nič moc. Záloha zúfalo nekreatívna, Mesut rozjebaný z nejakej akcie a Perez má asi zakázané hrať na viac ako 1 dotyk. Vďakabohu za ten Kosov parádny gól, druhý polčas snáď nemôže byť horší. Či?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky to může být ještě horší...

Reagovat
Trand

Jak je ta rozehrávka na Santim, tak se Coq dostává hrozně vysoko a tam je na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď mám Coqa rád a je výborný DM tak v zápasoch kde sa skôr drží lopta a hrá sa do plných by mal hrať Xhaka aj keď chápem dôvody prečo dnes nehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Son dolů, až na ten gól suverénně nejhorší hráč na hřišti, vůbec mu ta naše hra nesedí.

Reagovat
Counter

Walcott zas totálně mimo. Coquelina prosím už využívat jen v zápasech, kdy nechceme herně dominovat, protože takhle je tam k ničemu.

Reagovat
Mastný Chobot

totálne mimo? kedy presne sa to prejavilo? vtedy, keď za 20 minút nedostal ani jednu loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

"kedy presne sa to prejavilo?"

před mnoha, mnoha lety, můj milý

Reagovat
Mastný Chobot

grow up už konečne

Reagovat
Counter

Když má za celý poločas devět pokusů o přihrávku, tak to přece není chyba ostatních.

Reagovat
Mastný Chobot

takže kreativita zálohy a build-up sa ti pozdáva, hej? jediný Theo je totálne mimo, hej? prestaň, prosím ťa

Reagovat
Counter

Mimo je jich víc, ale Theo je mimo tím svým klasickým způsobem.

Reagovat
Mastný Chobot

heh

Reagovat
jacobT

Reagovat
Busby babes

Deeney taky pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo link na tottenham s rozumnou kvalitou? Ne debilní flashe...

Reagovat
smazaný uživatel

už snad něco mám,tak snad to vydrží...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale osklive pocasi v tom Londyne

Reagovat
smazaný uživatel

Winter is coming...

Reagovat
nani92

*Autumn

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že v anglii existuje jen léto a prochcaná zima.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ty chodce vysvetlovalo

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

West Ham

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Z 2:0 na 2:4, to je umění.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lucas wtf? leti centr do vapna a on si tam zavazuje snurky od kopacek??

Reagovat
tunkic

Mesut zase slušnej "chodim styl"

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

To je sen, ja to proste miluju, vzdycky sem vedel ze sem si klub kterymu fandit vybral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

To si myslí každý

Reagovat
smazaný uživatel

dosť nudný zápas inak. Arsenal- Soton

Reagovat
smazaný uživatel

Mel sundat Walcotta a Alexise dat na RW

Reagovat
Mervin

on sundá Oxe a nechá tam Thea?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved Walcott hra lepsi zapas nez AOCH ci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Olie spasa prichazi

Reagovat
Busby babes

lol WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Několikrát jsem říkal a nepřestanu říkat dokud tam bude Wenger, žádný progres nebude i kdyby jsme koupili MSN. Hrajeme styl nevím co s míčem na tady máš, něco udělej a takhle hrají všichni v poli, nikdo nemůže vystřelit i kdyby se mu ta šance nabídla sama radši přihraje, hra nemá smysl je tam jen plno chaosu a nedá se nato koukat jak z toho bolí oči. Hlavně, že Wenger říkal že už má k dispozici chlapi a ne talentované kluky, No ty kluci sice nevyhrávali ale hráli jeden z nejhezčích fotbalů co jsem kdy viděl, teď ? Bez komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutná pravda, přitom hráče má víc než kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

I když Mourinha nenávidím nejvíc ze všech, trénovat on Arsenal tak vše vyhráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne se dostáváme do situace, kdy jakkákoliv změna by byla lepší než Wenger. Už si svoje odsloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se bohužel najde plno blbců co budou tvrdit opak

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzarri style

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil je sfetovaný

Reagovat
mr.Silver

Nacho je letos na presdrzku

Reagovat
SunFells

Dušo šikovně

Reagovat
smazaný uživatel

Long je fakt z formy

Reagovat
Whitemedia

Whitemedia10.09.2016 16:35#

Payetko je zpět a West Ham už válcuje..

už doválcovali..

Reagovat
Busby babes

Harry Kane se konecne ukazal v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

HurriKane se teprve rozjíždí, stejně jako loni

Reagovat
Maresma

Milner a Lucas v obraně, bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto by mali vrátiť vstupné aj tým, ktorí si lístky nekúpili.

Reagovat
Nikikrew

Boha Santi jebe ti?

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud..

Reagovat
Tommy the Gunner

Santi

Reagovat
Trand

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to dpc neuklidi placirou na predni?????

Reagovat
Tommy the Gunner

Ono by to do tý brány ani nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

S jeho zakoncenim by to vlastne stejne kopl do 20 rady

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je zpět v plné formě

Reagovat
Rohlíček

tak to dete do pice idioti uz

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nedát

Reagovat
Mervin

boha Santi

Reagovat
Tommy the Gunner

Mně jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem věděl proč to nemam zapínat, opravdu se nic nezměnilo, vlastně jo změnilo. Jsme čím dál tím více pro smích

Reagovat
Mervin

Nacho dnes neudělal dobře nic, takže tohle mne nepřekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

to neni pravda

Reagovat
Side

Ještě ať Weger něco kvákne o titulu a o nejlepším týmu, co za dlouhou dobu měl

Reagovat
Counter

Vždyť to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vždy dokáže tak nasrat jak poserou totální gólovku ale usmívají se nonstop jak kreténi !!!!!

Reagovat
Tommy the Gunner

Hlavně všichni řvát na rozhodčího, to fakt pomůže

Reagovat
Mervin

já fakt doufám, že nám PSG dá nálož...

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie

Reagovat
Edgewalker

Co se to tam kurva teďka děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jeste nedame a komedie bude komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Tommy the Gunner

srdciar

Reagovat
Mervin

ty pičo

Reagovat
Mastný Chobot

teraz Santi nedá... to tu už bolo

Reagovat
SunFells

Stačí jednou nedat v přáteláku a tohle si po takové úspěšné sérii v lize zaslouží?

Reagovat
Hachim Mastour

A proti WBA

Reagovat
SunFells

Tak né sérii, ale bilanci. Tak či tak jsi s takovým komentářem trtko.

Reagovat
Mastný Chobot

tebe to zas jeboce v tom majaku

Reagovat
SunFells

Dobrý dárek, kopačka do ksichtu

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Nikikrew

Santiiiiiiiiiiiiiiiiii, aj ked velmi prisla penalta

Reagovat
aither

Santiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Tommy the Gunner

SANTIIIIIIIIIIIII

Reagovat
tunkic

Celkem zářez no!!

Reagovat
Gunner91

stydím se za takovou penaltu

Reagovat
Busby babes

lol, takze nejdriv nepiskne jasnej faul na Longa a z protiutoku tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z těch zápasů, kdy bych si radši vyrval oči, alespoň že tři body zůstanou doma.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal alt+3

Reagovat
SunFells

Nebylo to od Fonteho chytré, ale takových kontaktů bývá bohužel spoustu. Docela nešťastné pro Saints.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Cazorla MOTM, co si bez něj počneme...

Reagovat
SunFells

Aj Mesut měl v druhé půli řadu dobrých momentů, ale i tak to nebyl jeho zápas.

Reagovat
LAM

Dobrej podvod pro Arsenal,ale radujou se jak kdyby vyhráli titul

Reagovat
SunFells

Kluku, ty seš ale debil

Reagovat
LAM

Tak na ten nemáte tak ještě deset let

Reagovat
SunFells

*

Reagovat
Trand

Podvod

Reagovat
Counter

Jakože když se pískne sporná penalta, tak je zakázáno se radovat nebo co

Reagovat
Gunner91

ano, to je podvod!

Reagovat
Rohlíček

Cazorlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Chudák Kos, vypadá, že má otřes mozku.

Reagovat
Gunner91

ten může být spíš rád, že má hlavu na svým místě..

Reagovat
Trand

Nj, tak po zápase to nějak zvládne, ale dohrávat s tím zápas, to musí bejt hrozný. Vypadal, že ani neví, kde je.

Reagovat
lofin9

Vedel by som si predstavit aj prijemnejsiu oslavu narodenin

Reagovat
smazaný uživatel

nicmene mu mela byt imo pisknuta nebezpecna hra proti vlastni osobe, takze k tomu zakroku na penaltu vubec nemelo dojit

Reagovat
SunFells

Mustafi neustále chodí do soubojů, ke kterým to má daleko

Reagovat
Trand

Legendární vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Tretia penalta v štyroch zápasoch.

Reagovat
Counter

konečně po letech strádání se rozhodčí jaksi rozhodli pomáhat horem dolem.

Reagovat
Nikikrew

Heh no moc ma teda to vitazstvo netesi, snad sa uz konecne najdeme tu spravnu chemiu.

Reagovat
LAM

S tim dědkem na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOO Vratim se z vychazky a vidim, ze City vyplavilo z ulic do nanesenou zoldackou spinu do kanalu tam vam je mufani nejlip v kanalech

Reagovat
Error

Z vycházky

Reagovat
smazaný uživatel

jak může žoldácká špína vyplavit žoldáckou špínu?

Reagovat
Hokaido

Bože, ti fanoušci muslimských zemí jsou fakt strašní retardi. Celej FB Foxes samozřejmě zamořenej příspěvkama o Slimanim. Pro normální fans je to z tohohle hlediska fakt neštěstí, když do klubu přijde někdo takovej.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri aj Stoke, tam maju nejakeho Ramadana

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Je to nákaza.

Reagovat
cristiano.K.

link na LFC?

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas v obraně Milner v obraně

Kloppovi solidně jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp za zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
johnik

Firminho

Reagovat
Maresma

Bobby

Reagovat
WienArsch

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je božský hráč. Taký "menší" Suárez, čo sa týka zábavnosti...

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana je strašnej žebrák

Reagovat
cubazi

Reagovat
Maresma

A pořád lepší jak Wijnaldum..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Leicester vůbec netuší, to musí být 3 body jednoznačně.

Reagovat
SunFells

Manéééé Krásně Live

Reagovat
REPLIKATOR

Senzační akce

Reagovat
SunFells

Studge nesobčil a celkem stylová přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

dívám se asi deset minut, ale to jim až tak nakládáme celý zápas?

Reagovat
Maresma

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

ale nutno rict, ze leicester brani strasidelne

Reagovat
smazaný uživatel

gol kola, jednoznacne

Reagovat
WienArsch

Náááááááááádhera!!!!!

Reagovat
johnik

No nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Nečakal som toľko voľného priestoru, parádny protiútok... Treba im dťa čo najviac, a že majster...

Reagovat
Kenneth

Ano, majster . Titul kteryho se mozna ani nedozijes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale nehrajú ako majster... Myslíš, že čo iné som tým chcel povedať? Blbeček...

Reagovat
vladis271

mať a nemať Kantého je kurva rozdiel. A majú titul, kľudne môžu vypadnúť, ich fanúšikovia zažili niečo čo 99,9 percenta tímov tretieho sledu nikdy v živote nezažije.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľný príbeh, aj keď to s tým vypadnutím je blbosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum

Reagovat
SunFells

Ta měla oči

Reagovat
fenixLFC

lucas

Reagovat
cubazi

Je to srdciar. Infarktový...

Reagovat
Ligter

Reagovat
aither

Lucas

Reagovat
Hokaido

Reagovat
johnik

BIG LOL

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav, zda mu budou taky chodit výhružné vzkazy na rodinu, jako Lovrenovi.. kkt brazilský

Reagovat
smazaný uživatel

odbehol som si zaliať kávu. Aký tyo bol gól? kto spravil chybu?

Reagovat
smazaný uživatel

aha už čítam

Reagovat
vladis271

to bol proste LOL

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi ho opíš

Reagovat
Maresma

To musíš vidět sám

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
vladis271

to sa nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

https://my.mixtape.moe/oyleda.mp4

Nepij u tohotu kávičku, bo by sis zajebal monitor.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem obom... och to je tragéd, a naivný (ujebaný) Klopp ho aj tak bude stavať

Reagovat
J0EL

Vymenime za Wengera, ked si ho neviete vazit

Reagovat
smazaný uživatel

Netrapos.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Error

Fakt legenda

Reagovat
Kenneth

Sturridge . Snad mu vydrzi zdravi.

Reagovat
Maresma

Lucaaaas

Reagovat
REPLIKATOR

kretén Lucas, snad naposledy v sestavě

Reagovat
WienArsch

Inééé

Reagovat
cubazi

Toto si prehráme sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Mognolet

Reagovat
johnik

To je neskutečná labilita

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet další průměrák úřaduje Ještě Henderson může něco "vymyslet"...

Reagovat
cubazi

Skrtel mu nebol dobrý, berem ale kurva Lucas je ??? Ved to je hráč ktorý ked hrá dobre vtedy ked si neda vlastný gol alebo ked z jeho preciznej rozohravky nedostaneme gol z protiutoku... Bože prečo ma týraž tým hovadem!!

Reagovat
fenixLFC

omg, lucas je piata volba na stopera a myslis ze skrtel by bol spokojny keby je napríklad 4. volbou?

Reagovat
cubazi

No a potom to tak aj vyzerá, že piata volba

Reagovat
johnik

Co je vlastně s Lovrenem?

Reagovat
fenixLFC

na tréningu si zranil oko ci co

Reagovat
johnik

To je zas pech

Reagovat
ondris
Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Fúú, nepríjemné...

Reagovat
vladis271

Každý manažér má svoj najslavnejší moment a svoj najdrbnutejší. Rafov naslávnejší je logicky Istanbul. A najdrbnutejší je samozrejme Lucas.

A ozaj Mignolet, on je proste totálna lama ja mu už neverím ani za mák, je to labil.

Reagovat
EL Gringo

Nechapem preco sa Klopp nezbavil Lucasa a Mignoleta cez prestupové obdobie

Reagovat
smazaný uživatel

Mignoleta posunul na post dvojky, a Lucas hrá lebo je Jurgen urazený na Sakha a Lovren je zranený.

Reagovat
cokoliv

Tak hlavně že sme skončili po přestupovém okně v kladných číslech a na stoperu nám hraje LUCAS, který by neměl hrát ani na tribuně a na LB Milner... prokauč velkým stylem

Reagovat
johnik

A co jako že je Milner na LB??? Vždyť tam je mnohem spolehlivější než Moreno.... Lucas je bohužel nouzovka

Reagovat
cokoliv

O tom žádná, ale jak krásné by bylo mít na LB hráče co hraje celý zivot LB?

Reagovat
fenixLFC

ked je to srac ako moreno? nie, diky

Reagovat
cokoliv

Samozřejmě, mělo se prostě koupit LB a tečka.

Reagovat
vladis271

Do gólu bola otázka len jedna. Skončí to 4:0 alebo viac? Ten gól spravil s oboma tímami neskutočnú zmenu. Díky, ty brazilská piča, fakt díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se divím, že toho kreténa v Anglii ještě nezabili.

Reagovat
REPLIKATOR

nepochopitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny súboj zatiaľ, Liverpool hrá podľa mňa najkrajší futbal v lige. A tá nová kamera, hmm, to je nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

radost pozerat s takou kamerou

Reagovat
tomasinho

J8 jsem asi konzerva, ale víc se mi líbila stará.

Reagovat
stiflerovamama

Pohodovy zapas,jasna dominancia a potom ich dostaneme do zapasu takouto piiicovinou ... Ale inak dobry vykon, aj od Lucasa az na tu hrubku

Reagovat
Rssa

Nevim, jak se to stalo, ale hrat v obrane s 3 zalozniky (i kdyz jeden, pravda, hraval posledni dobou stopera)...to neni dobry napad. A dat na stopera hrace, jehoz slabinou je fotbal...to uz chce koule.

Reagovat
smazaný uživatel

...Klopp...

Reagovat
Rssa

Tak fotbal predvadi paradni, ale opravdu si temi sestavami jen skodi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

jehoz slabinou je fotbal.

made my day bro bro

Reagovat
Whitemedia

Kanté

Reagovat
avicii

Lester hral asi 5 minut na zaciatku, potom avsoluutne nic a Lucas im doda sebavedomie na podnose...a nech uz chyta Karius...

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas Leino

Reagovat
smazaný uživatel

Fans West Hamu sa pobili medzi sebou či ako? Aj niečo rozbili na štadióne?

Reagovat
Rssa

WOW...branka Leicesteru nemela platit

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. ale o tom pravidlu jsem teda slyšel poprvé

Reagovat
Rssa

Taky...urcite existuje spousta dalsich, co se snad jeste ani nestala

Pry kdyz tym zahravajici rohovy kop si kopne mic pres cele hriste az do sve brany, tak to neni branka, ale roh pro druhy tym

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

Jakto? Něco sem zaslechl od komentátora, ale zrovna sem to nesledoval..

Reagovat
Rssa

Okazaki vbehl do pokutoveho uzemi LFC predcasne, kdyz jeste mic nebyl rozehrany z pokutaku (aspon tak jsem to pochopil)

Reagovat
johnik

kvůli čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Lalalalalaaaaana

Reagovat
Maresma

Lallanaaaaaa

Reagovat
Rssa

Lallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Na

Reagovat
johnik

Hmmmm....Adam se rozjel

Reagovat
REPLIKATOR

Hmm pěkný gól, teď si předplatil základ do konce roku

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

takto treba, z celej cirkvy to tam najebat

Reagovat
smazaný uživatel

preco teraz nepustil Maného

Reagovat
REPLIKATOR

Nejvyšší návštěva na Anfieldu od roku 1977

Reagovat
tony223

docela logicke jelikoz zvysili kapacitu, nemyslis?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

chudák Lucas, hraje hovno a ještě kření

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Matip je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy taká šanca

Reagovat
Rssa

Lucas nahravka divakum

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Vardy keby sa pozrel, tak by to urcite umiestnil lepsie, skoda ze jeho zakoncenie je instinktivne, len to najebe do lopty, nerozmysla kam to poleti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jemu to tam takto takmer vždy padlo, keď brankár vybieha oproti.

Reagovat
tomasinho

Jak hrajeme? Teď jsem to zapnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Majstrovsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda okrem obrany.

Reagovat
tomasinho

A ta kamera pěkný nezvyk

Reagovat
cokoliv

Vyborně, gól lestru po kixu lucase

Reagovat
Rssa

Skvele...ale Lucas nam to na par minut pohnojil

Reagovat
nani92

Napicu

Reagovat
Maresma

Hodně dobře, Leicester vůbec neví... Danny mohl přidat další 2 góly.

Reagovat
Rssa

Dej tam Grujice, misto Maneho nebo Lallany

Reagovat
Maresma

Pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bol za ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Taký gól som od baletky nečakal... Pekne Adam, treba hrať priamočiarejšie a rozhodnejšie...

Reagovat
smazaný uživatel

tej ciarovy nech sa nehneva, ale je strasny

Reagovat
REPLIKATOR

Dřevák v akci...

Reagovat
johnik

Ten Mignolet je stejně hrozný jak neumí chytit žádný centr Nechápu jak dvojka Mignolet - Lucas může mít u nás pořád místo.....

Reagovat
REPLIKATOR

Proto je Liverpool tam kde je.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Mignolet nic nevydrží

Reagovat
fenixLFC

mignolet ma dnes dobry den

Reagovat
smazaný uživatel

spolupráááca Gucci za to ze nie je sebec

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je shemale

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mané vyzerá ako kurva podarená kúpa, Sadio klobúk dole. A Bobby♥♥♥ - miláčik ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Schmeichel

Reagovat
REPLIKATOR

Schmeichel

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino ale skvely zapas. Kreativita lvl Leo Messi

Reagovat
johnik

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino-Mané kombinujú ako Torres-Gerrard alebo Suárez-Sturridge. Radosť vidieť...

Reagovat
Nikikrew

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. V LFC bol skvely.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, LVG by nás možno stále trénoval, keby mu vtedy v zime vyšiel Mané. Je skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomína mi FIFU, rýchlosť, technika, výbušnosť, výdrž...

Reagovat
EL Gringo

hlavne to jak si vcera obisiel Schmeichela, jak keby som FIFU hral

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, uplne. Tale zrychlenie nema ani Neymar snad. Skvely hrac, jak robot z FIFY.

Reagovat
Rssa

Za me teda jednoznacne dnes muzem zapasu...

MOTM Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino.

Reagovat
Rssa

Taky dobry, ale Henderson dneska byl vsude. Vypracoval nekolik sanci, zabranil spouste utoku,

Skvele uvolnil hrace pro dve branky.

Za me jednoznacne Hendo i pres dve branky Firmina

Reagovat
smazaný uživatel

a nasiel kamarata pre ramosovu loptu

Reagovat
Maresma

Firmino.. a nejen za góly.

Reagovat
Rssa

Taky dobry, ale Hendo byl dnes neskutecny

Reagovat
fenixLFC

firmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

No zasloužená, ale příště Lovren a Karius na plac pls

Reagovat
eder

Smrt Abramovičovi! Fuck off The Paklub!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

why so nahnevany?

Reagovat
icemike

Have you a sand in the vagina ?

Reagovat
Mastný Chobot

inglish mucho good!

Reagovat
smazaný uživatel

Speak you English?

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, he es.

Reagovat
SunFells

V neděli pouze jeden zápas a takový neatraktivní

Reagovat
icemike

Očekávám hodně gólů

Reagovat
spider_8

Hlavně, že vy jste včera nabídli velkou atraktitvitu

Reagovat
smazaný uživatel

pre teba neaktraktivny pre miliony atraktivny

Reagovat
SunFells

Jj, ale jde o mě.

Reagovat
smazaný uživatel

niekomu zrejme nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Smlouvy pro Ozila a Alexise na 5 let jsou prý na spadnutí Teď ještě podepsat na 2 roky Santiho, zbavit se Jacka a až skončí Santi přivést Kokeho

Reagovat
SunFells

Kosc má 21 gólů v 251 zápasech, machr

Reagovat
fajdax

Paul Pogba 2016-17:

270 minutes

0 goals

0 assists

0 dabs

3 haircuts

hype už ale opadává

Reagovat
smazaný uživatel

Soudit hráče, který hraje v double pivotu podle gólů a asistencí.

Reagovat
nani92

jednoduchším to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

jednoduchším

Reagovat
Mateo16

a to v RM uplne normalna vec

Reagovat
Mada

Reagovat
fajdax

Nikoho nesoudím

Reagovat
smazaný uživatel

"hype už ale opadává"

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

za tu cenu musí dávat aspoň polovinu gólů, co útočník

Reagovat
Whitemedia

Však on se rozjede..

Reagovat
alcantara

A Xavi s Andresom boli/su en podpriemerny luzri, o Sergiovi ani nehovoriac, to je cisto otcova protekcia

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

v tom čo má hrať to hrá ako Kráľ, ked som ho videl prvé dve kolá zovreli sa mi pulky, to musím priznať.

Reagovat
nani92

včera nehral veľmi dobre, čo možno aj rozhodlo o prehre..ale tieto "štatistické" súdy..

Reagovat
smazaný uživatel

tak za taku cenu co isiel sa cudujes?

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
lvrpl

nevie niekto pomoct s listkami na Anfield? v decembri chcem ist bud na kladivarov alebo city

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team v Swansea: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Kante; Willian, Oscar, Matic, Hazard; Diego Costa

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Tak ta sestava byla jasná, snad si nečekal něco jiného?

Reagovat
off-olda

Asi jsem chtěl věřit ve Fabregase...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea subs today: Begovic, David Luiz, Alonso, Fabregas, Moses, Pedro, Batshuayi. #CFC

Reagovat
Svatej

Az na Pedra silná lavicka

Reagovat
fajdax

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

takže loftus se nevejde už zas ani na lávku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na tu lavku podívej.

Reagovat
Whitemedia

Ani Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Charles Joseph John Hart

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

LOL, Hart při debutu udělal podobnou chybu jak Bravo a taky z toho hned dostali gól

Reagovat
Ligter

solidární Joe

Reagovat
Kluivert9

Hart by to měl Oh wait...

Reagovat
alcantara

Mindas10.09.2016 14:21#

Bravo za poločas víc chyb, než kiksař Hart za celý podzim. Tak hlavně, že umí nohama rozehrát na deset metrů, když má ruce na hovno.

On si len vycerpal svoju jednu chybu, uz ziadnu neurobi do januara, nerozumies tomu.

Reagovat
Matić

No player has made more defensive errors leading to a goal in Serie A this season than Torino's Joe Hart (1).

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten Matic tak mrdá. Proč ten balon prostě nepřihraje.

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Chelsea?

Reagovat
Maresma

máš acestream?

Reagovat
Cobra

42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Reagovat
Maresma

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Díky díky

Reagovat
off-olda

Slušný prasata...

Reagovat
Whitemedia

Ten frajer ze Swansea, co se tam teď vztekal u rozhodčího, už měl mít žlutou

Reagovat
off-olda

Reagovat
SunFells

kampaň vole

Reagovat
Whitemedia

kampaň už trénuje v Manchesteru, seš trochu opožděnej..

Reagovat
T44v3tt1

Uklidni se, poslední dobou se chováš jak malej parchant

Reagovat
SunFells

Citlivý trouba se dožaduje uklidnění, hm?

Reagovat
T44v3tt1

Nereagoval bych na tebe, kdybys tady během víkendu takto nereagoval na ostatní a myslel si, jak si nad věcí.. Toť vše

Reagovat
SunFells

Takto jak ty? To těžko chlapče.

Reagovat
Whitemedia

Ty naše dresy jsou tak hnusné

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Barva se mi líbí, ale souhlasím, protože tři proužky

Reagovat
blade115

Mně se moc líbí tenhle styl, ačkoliv venkovní 09/10 byly o třídu lepší.

Reagovat
off-olda

Ví někdo, proč Oscar nakonec nenastoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

A už má asistenci

Reagovat
Hokaido

in your face

Reagovat
smazaný uživatel

Teď má asistenci kámo, podivej.

Reagovat
TopinB

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
off-olda

Jděte to prdele.

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAA

Reagovat
Hokaido

Diego

Reagovat
off-olda

Costááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
Whitemedia

Costovi to tam proti Swansea taky dobře padá

Reagovat
Cobra

Takový darovaný gól

Reagovat
off-olda

Pičo Edinho..

Reagovat
Hokaido

Jako Hazard je herně od začátku sezony fakt top, ale v samotným zakončení je bohužel tragickej.

Reagovat
blade115

Fer se na Costu slušně vysral... Každopádně - Diegoooooo !!

Reagovat
TopinB

Sky Sports mají nastavenou Conte kameru nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že Mikel nehraje.

Reagovat
icka

Kante je proste boží

Reagovat
Whitemedia

Ta jeho střela, která přeletěla stadion, byla taky boží

Reagovat
fajdax

Nebuď tak negativní, prosím...

Reagovat
Whitemedia

a kdo je tady zase negativní, však mně se ta střela líbila

Reagovat
fajdax

Reagovat
TopinB

Ne, ta jenom byla do božích oken

Reagovat
icka

Ta mě nesere, když bude hrát furt stejně tak ať to pálí furt přes stadion

Reagovat
blade115

Proti Kantému musí bejt hrozně těžký hrát, ten chlap je prostě všude a ani na vteřinu si nedá pokoj. Ať už bychom koupili třeba Bonucciho, tak stejně náš přestup léta byl N'Golo. S ním ani není tak vtipný se bavit o titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem byl vystříkanej z Matiče první sezonu , tak todle je tak 5x lepší jestě

Reagovat
blade115

Souhlas, škoda že si to Matic neudržel, on byl spíš typ jako Yaya, to by se s Makelelem skvěle doplňovali.

Reagovat
TopinB

*Kantelele

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Je také vidět jak chybí Leicesteru. On je naprosto neskutečný. Chelsea udělala neskutečný kauf. Za 32 mil. liber je to prostě při současných cenovkách hráčů neskutečný bargain,

Reagovat
blade115

Bargain to fakt není, to by musel stát tak polovinu. Ale je to jednoznačně jeden z nejlepších přestupů léta i globálně. Lepší byl snad jen Ibra.

A u Leicesteru jen čekám, až se do toho opře Mendy, to by mohla být taková jeho úspěšná demoverze.

Reagovat
off-olda

Fer

Reagovat
smazaný uživatel

Costo ty kreténe

Reagovat
TopinB

Amatovi žlutou

Reagovat
Whitemedia

Ivan

Reagovat
TopinB

Reagovat
liquicitizen

Fer si dobre koleduje o redku

Reagovat
smazaný uživatel

Williane běž už doprdele s tímto.

Reagovat
off-olda

Nebýt toho gólu, tak u toho snad usnu. Nějak mě to nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Hazarda to nebaví...

Reagovat
Whitemedia

Už při prvním venkovním zápase s Watfordem to byla bída, asi si na to budeme muset zvyknout

Reagovat
Whitemedia

Costa to je takový klasik, on si tu žlutou prostě nedokáže odpustit.. ale dnes se ani nedivím, hráči Swansea po něm dost jdou..

Reagovat
fajdax

Bože co tam Costa zase rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ať je tohle opravdu Costova poslední sezóna u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

prosííííííím

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Reagovat
TopinB

(Jenom facepalm nebyl dost )

Reagovat
blade115

To snad není možný, co se tady člověk nedočte.

Reagovat
Whitemedia

Já prej jsem negativní

Reagovat
Mimalu

Jen v případě adekvátní náhrady

Reagovat
TopinB

Ale co by byla adekvátní náhrada momentálně? Morata?

Reagovat
Whitemedia

beztak myslí Lukakua

Reagovat
Mimalu

tak urciteeee

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeden nám dost možná sedí na lavičce, další možnosti se klidně můžou po sezóně objevit

Reagovat
TopinB

Batsmana mám rád, ale zatím toho v PL až tolik nepředvedl, je lepší mít dva dobré útočníky než jednoho. Zbavovat se Costu by byla pičovina

Reagovat
Mimalu

No to nevim, na soucasnem trhu asi takovy nikdo neni. A Morata fakt ne

Reagovat
Miguel19

Morata Takový dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Právě proto ten smajl

Reagovat
Mateo16

Neviem ci sledujes RM . Ale asi pochybujem ale Morata taha snad kazdu jednu akciu , vypomaha zalohe a ten jeho workrate nema ziadny utocnik na svete .

Reagovat
Svatej

Hypuj hypuj

Reagovat
Hokaido

Ježiš.

Hraje určitě líp, než jsem čekal, ale s tim workratem je to strašná hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

píše zastánce Cavaniho

Reagovat
blade115

Stejně to budeme muset řešit, protože to dost možná jeho poslední sezona u nás je. Mě napadá tak možná Lacazette, vedení možná bude chtít Lukaka... Ale vůbec by nebylo špatný rovnou vsadit na Michyho, už teď je skvělej. V kombinaci s Traorem a klidně nějakým postarším zkušeným střelcem jako Gómez... Proč ne.

Reagovat
Miguel19

Podle mě bude chtít jít jenom zpátky do Atlétika ne...takže ještě další sezonu by dát mohl.

Reagovat
spider_8

Nevím, proč by to měla být jeho poslední sezona. Pokud budeme úspěšní, tak nemá důvod odcházet a do Atletica ho opět nemusíme pouštět. Vyloženě vybrečet přestup snad chtít nebude, to mohl udělat už letos.

Reagovat
blade115

Chce do Atletica a já se mu ani nedivim, však v Anglii ho nehorázně hejtujou. Vsadil bych si, že po sezoně půjde zpátky.

Reagovat
Miguel19

Tak po sezoně do Atletica těžko půjde..

Reagovat
blade115

No jo, vlastně... Na to jsem zapomněl. Tak to by u nás vydržet měl no.

Reagovat
spider_8

Podle mě jemu klidně můžeme přestup zatrhnout a on bude na hřišti makat jako doposud. To je něco jako Tevez, který taky ustavičně frfňal, ale na hřišti se mohl přetrhnout.

Reagovat
Hokaido

Adekvátních náhrad za Costu mě napadá tak maximálně 6. Higuaín, Benzema, Suaréz, Kane, Aguero a Lewa. Nemyslím si, že by k nám někdo z nich šel, i kdybychom nabízeli okolo 90M.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Costa

Reagovat
Whitemedia

takový Torres tvle

Reagovat
Miguel19

Costa

Reagovat
liquicitizen

to sa dá ?

Reagovat
off-olda

Costa na Nováka.

Reagovat
TopinB

Kantému zakázat střílet

Reagovat
M0rb1D4S

Costa už se nám snaží hrát na Torrese.

Reagovat
spider_8

To ne tohle, oni si tam přihrávají na brankové čáře

Reagovat
smazaný uživatel

Costovo kličkování

Reagovat
Miguel19

Kante by byl super nákup i za 100 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Hokaido

Těsně před eurem se mě tady snažili fanoušci z PD přesvědčit, že na Real nemá a není tak dobrej. Napsal jsem jim akorát, že ho nemají nasledovanýho.

Reagovat
blade115

Jo, údajně možná tak jako back up za Casemira...

Reagovat
alcantara

A co je na tom take vtipne? Casemiro sa dost zdvihol a svoje miesto si momentalne s kludom zastane.

Reagovat
TopinB

No je to jako říct, že Iniesta by měl dělat backup za Fabreho, který je sice dobrý, ale až tak dobrý fakt ne (například, anebo Buffon za Cilessena, atd.)

Reagovat
alcantara

A na to prirovnanie si prisiel ako presne?

Reagovat
TopinB

Jeden dobrý, jeden fantastický, fantastický jako backup?

Reagovat
alcantara

Mne na EURE prisiel docela dreveny na lopte. A naco experimentovat s niekym takym, ked mas v kadri hernu istotu a kvalitu na dany post.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté za Casemira by prostě nebyl nějaký výrazný upgrade. Casemiro svoji roli v obranný fázi zvládá úplně v pohodě, dělá to co se po něm chce. Jediný co ho limituje je rozehrávka. A tu Kanté lepší nemá. Tudíž Kanté = zbytečnost.

Reagovat
alcantara

Tak

Reagovat
blade115

Tady se asi snažíš zbytečně...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

normálne by som vám ten titul doprial, nech si všetci ujebaní manažéri búchajú hlavu o stenu, že po ňom neišli. To aj sliepka v kurníku vidí, že Kanté je nadpozemský futbalista a všetci okrem vás naňho kašlali. Arsenal skúšal niečo s Vardym a Mahrézom, nám tam stačí Can a Lucas......

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Kante v Liverpoole. Len si to predstavujem ako odoberá loptu za loptou a Mane a spol. utekajú do brejku.

Reagovat
Mimalu

Ty jsi ale zlý

Reagovat
fajdax

Rozvojena osobnost pls

Reagovat
fajdax

Rozdvojena

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

to by bola parada

Reagovat
Hokaido

Ale jo, opět slušná DiegoShow!

Reagovat
Ritchie

sere mě, jak se to snaží potahat a pak to ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes šlapák na Costovu achilovku bol za žltú a včera na konci zápasu Monreal meter od rozhodcu šlapák na achilovku a nebol to ani faul a z následnej akcie útok, ktorý skončil penaltou. Rozhodcovia si idú vlastnú ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea slušný pohyb, ale do koncovky sa nevedia dostať vďaka skvelej obrane hostí.

Reagovat
fajdax

Diego má dnes už téměř splněno. Gol, žlutá, zbytečnej zákeřnej faul a jako bonus jeden mega miss.

Reagovat
Error

Rychle dát druhý a už bych tam hnal Alonsa.

Reagovat
Whitemedia

150 faul na Costu

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd Amat.

Reagovat
spider_8

Diego dneska dostává masáž ze všech stran. Docela se divím, že je celkem klidnej.

Reagovat
liquicitizen

tak keď už má žltú

Reagovat
spider_8

Jako by ho to někdy předtím zastavilo

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

Amat už má být venku ku***

Reagovat
Ritchie

tam padne redka

Reagovat
TopinB

Jenom aby ne Costovi Tam do něj párkrát zajedou a hned vyletí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to Hazard nahrává omg?

Reagovat
Whitemedia

Stačí jeden zápas a už Amata nesnáším

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Courtois bože

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE KRETEN BOZE MUJ

Reagovat
Error

To je kokooooooooooooooot

Reagovat
Ritchie

výborně...

Reagovat
Hokaido

Nevadí, chytí jí a napraví to.

Reagovat
Hokaido

To je kretén

Reagovat
Cobra

Siggyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Cobra

Siggyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
off-olda

Reagovat
TopinB

To je ale kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Já se poseru...

Reagovat
Arbiter

Thibo

Reagovat
Miguel19

Jdi do háje Thibo Oni mají hovno a on jim to takhle daruje.

Reagovat
blade115

Ach jo. Co teprv až tam bude Luiz...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Batman a Fabre na plac pls

Reagovat
Ritchie

to mělo být 2-0 minimálně a místo toho 1-1

Reagovat
Whitemedia

Kupme Brava

Reagovat
TopinB

Harta

Reagovat
samson192

Jemu by to nepiskol

Reagovat
TopinB

Begovič do základu!

Reagovat
spider_8

Jako fakt za tohle hodláte nadávat Tybovi? Co měl jako dělat, když mu tam nechali úplně volného hráče? Podle mě musel jít po míči.

Reagovat
Fenri

kdyby to nerisknul, tak by teprv vypadal za panaka. Za tu zlutou to za pokus stalo.

Reagovat
Cobra

A teď rychle vystřídat Amata

Reagovat
Miguel19

Cahill Tak to jděte do prdele.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

di do piče

Reagovat
TopinB

To si ze mě děláš prdel

Reagovat
Whitemedia

to jsou hovada

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda faul celkem jasnej, no.

Reagovat
smazaný uživatel

wut

Reagovat
Cobra

Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Cobra

Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
off-olda

Reagovat
Arbiter

Cahill

Reagovat
Miguel19

Wtf, však to byl jasnej faul

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Reagovat
Error

Typičovole

Reagovat
TopinB

Marriner

Reagovat
Ritchie

faul ok

Reagovat
liquicitizen

veď ho fauloval kkt Fer

Reagovat
Arbiter

ha, takže faul Fera Ale i tak Cahill

Reagovat
kiwwi

jasny faul na Cahilla

Reagovat
smazaný uživatel

ale todle je teda podle mě faul

Reagovat
Hokaido

Matič out, Fabre in. Okamžitě

Reagovat
off-olda

Střídej špageto!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul, ale gól i tak potěší

Reagovat
blade115

Michy time

Reagovat
smazaný uživatel

Costa simulant zkurvený, dej mu redku.

Reagovat
off-olda

Costa Kriple debilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je normalny??? Koho zaujima to saskovanie? To nie je Taliansko. To je Anglicko. V com sa lisia fanusikovia Unitedu od fanusikov Chelsea? V nicom. Vedia len vyplakavat!!!!

Reagovat
TopinB

wtf

Reagovat
kiwwi

no a teraz mal vidiet Costa zltu a redku

Reagovat
vladis271

som si to tak plánoval. Dnes vyhrajú budú v oblakoch a my ich v piatok zotneme. Štatisticky by to sedelo, 5 výhrie v rade je už veľa, myslím, že aj Pepek bude mať dosť problémov v nasledujúcom kole.

Ale nie oni to v kooperácii s rozhodcom takto dopikačujú a Kanté si dá našu zálohu v piatok na večeru.

Reagovat
Hokaido

Dopiče ale ať to Costoj pískne nebo mu dá druhou žlutou, tohle přehlížení je fakt k hovnu.

Reagovat
terry

Velký výkon Andrého Marrinera.

Reagovat
TopinB

MotM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hazard si tam pekne poserie karieru v tej Chelsea!!!!! To si mohol fakt lepsie vybrat.Banda kretenov ta Chelsea.

Reagovat
TopinB

Trolle zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Tohle ještě vyhrajeme!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jestli se Conte uráčí střídat dřív, než v 85., tak možná i jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Conte nie je kompletny!!!!!

Reagovat
Hokaido

Drž piču.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Este treti a bude to fajn

Reagovat
Swarley

Reagovat
off-olda

Čumte, jak tam flákne Pedra.

Reagovat
Swarley

Mojžíš je ještě lepší varianta

Reagovat
Whitemedia

je

Reagovat
kvasha16

no neviem

Reagovat
off-olda

No jo, Fabregas nás v 75´ vytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

proč se píska na mosese ?

Reagovat
Whitemedia

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
blade115

Diegoooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

COSTAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
liquicitizen

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Hokaido

DC

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
off-olda

Ty krááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááávo

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Ritchie

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Paráda kurva, otočíme!!

A proto Costa nesmí odejít, většího bojovníka do útoku neseženeme..

Reagovat
smazaný uživatel

hovado. Swans aspoň X

Reagovat
Ritchie

každopádně Ivan výborně před golem

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !! nevíte někdo proč se píská na Mosese ?

Reagovat
Miguel19

To zase mohl být klidně faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Chelsea, jaký máte názor na Conteho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rekl, ze az na pozdni stridani ho snad nejde hatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

já si to myslím taky, ale zajímá mě názor fans Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

Zatím paráda, jen ty pozdní střídání a taky trochu připosranost s Maticem..

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Určitě pozitivní. Problém jsou ty pozdní střídání a pro mě taky nerotace (jako snad u každýho trenéra Chelsea ). Zatím jsme nastoupili 3x stejně a jednou vynuceně nehrál Wilian. Zapojil zatím jen 4 hráče z lavičky-Mikyho, Fabreho, Mosese a Pedra. Ale letos nehrajeme poháry, takže to asi takovej problém nebude.

Reagovat
spider_8

Čekám, kdo první řekne, že už měl být venku

Reagovat
niflheim

To klidně mohl písknout nebezpečnou hru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

jasná nebezpečná hra vysokou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

tak...dyt ho regulerne kopl do hlavy pri tom dosvihu, co uz jineho jako ma byt hra vysokou nohou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To byla karma pro Naughtona. Strašnej slizoun a simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jasný faul. Ale to byl na opačné straně před gólem taky, tak se to dá prominout.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Vystřel do PRDELE

Reagovat
off-olda

Proč tam prostě nedá toho Michyho????????????????

Reagovat
liquicitizen

Daj tam druhého hrota už

Reagovat
Error

Tyhle neatraktivní zápasy v nedělu odpoledne, hnus.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

neni ten Fer nejaky moc dobry? neni ho skoda v tej Swans?

Reagovat
Swarley

hraje výborně

Reagovat
blade115

Hazard fakt k ničemu celej zápas...

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Oscar

Reagovat
Cobra

Tím jsem myslel Hazarda

Reagovat
off-olda

Jako, že vystřídal?

Reagovat
icka

no pridal tomu ale

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom žlutá

Reagovat
lajka30

Hazard jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla to jasná šance, sám na bránu by nešel. Takže ne.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

Hazard spadne u zpracování, Terry nahrává patičkou...wtf..

Reagovat
Ritchie

Hazard

Reagovat
Whitemedia

Terry v pejči..

Reagovat
blade115

To je tak zkurvená ztráta tohle... A ještě se zranil Terry. Proti Live bude fakt sranda pozorovat Luize s Cahillem.

Reagovat
Maresma

Hazard srašně tragickej dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nevim jestli je v PL nějaký jiný hráč, který dokáže předvést během krátké doby tak odlišné výkony...někdy je naprosto geniální a člověk by neváhal říct, že to je nejlepší hráč ligy, ale jindy zase předvede takový otřes, že by ho člověk stáhl o poločase...

Reagovat
Maresma

Coutinho..

Reagovat
fenixLFC

tak sakho to zvladne v ramci polcasu

Reagovat
spider_8

To zase ne, vem si kolik vytvořil šancí během zápasu, kolikrát se uvolnil atd. Akorát koncovku dneska řešil mizerně, jinak to byl Hazard v dobré formě.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude mrzet, měly být jasné 3 body.

Reagovat
vladis271

pekný match, zaslúžené xko, Costa v mastrovskej forme.

Reagovat
Ritchie

zasloužené moc ne teda, až na ten koenc teda

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zaslúžené.

Reagovat
Arbiter

Kdyby to bylo bez takových zásadních zásahů rozhodčího, neřeknu ani popel. Ale takto...

Reagovat
smazaný uživatel

Síce áno, na ten faul na Cahilla som nemyslel. Ten gól nemal platiť, takže v tomto prípade je možné sa baviť o nezaslúženom výsledku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas vyrovnaval costa, ktory mohol byt vyluceny

Reagovat
Arbiter

za co zase?

Reagovat
smazaný uživatel

za to trapne simulovanie ked fabianski vybiehal? ci bojujeme proti simulovaniu len ked to nie je hrac z timu komu fandime?

Reagovat
Whitemedia

Kontakt tam byl, sice ne nijak hrozný, ale nesimuloval..

Reagovat
Miguel19

To ne. Spíš to, že druhý gól Costy nemusel platit.

Reagovat
smazaný uživatel

nuz mozno som uz voci nemu neobjektivny, ale sa mi zdalo ze uz chcel padat skor nez vobec k nemu fabianski dobehol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Co je na týhle remíze zaslouženýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledok.

Reagovat
Miguel19

Swansa z 0 šancí 2 góly. Chelsea kromě 2 gólů dalších 5 jasných tutovek...

Reagovat
Arbiter

Jenže to je náš problém, že jsme je nedokázali proměnit - buď nás vychytal skvěle hrající Fabianski nebo jsme si to podělali svou nešikovnosti. Horší je pak "přínos" rozhodčího...

Reagovat
salami

Fabianski je skvělej golman, divim se, že o něj neni zájem ve větším klubu

Reagovat
smazaný uživatel

tvuj oblíbenec dal Derby naprosto parádní gól :)

Reagovat
salami

jj, hezky to trefil, já na to i koukal, ale fotbal to byl dost strašnej, doufám, že dostane brzo čuchnout Atsu, na toho jsem natěšenej

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra by mel hral. Yoan je asi lehce zraneny, tak ho nebude riskovat.

Jinak Janmaat si dal malem krasnej vlastnak, skoda ho

Reagovat
salami

to jsem taky viděl, dokonce jsem si to ještě přetočil v MotD zpátky, abych přišel na to, co jako chtěl udělat a stejně to furt nevim já myslim, že spíš pujde ze střídačky, ledaže by začal v základu místo Ritchieho, protože nalevo bude téměř jistě Ayoze a Mitro by taky mohl začít v základu, nejspíš si kopne už i Lazaar, doufam, že najdu nějakej stream a mrknu na to

Reagovat
salami

jo a viděls Adamův gol proti Prestonu? taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Tady dole je :) On ma tu hostovacku jen na pulroku, ze? Protoze, kdy jindy mu dat u nas sanci nez ted.

Reagovat
salami

no jo do ledna no a koukám, že Barnsley zatim docela jede

Reagovat
smazaný uživatel

Tempo, nasazení dobrej zapas, až na vykon Marrinera Jinak Fer

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím tomu Kantemu ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra ocakavam povinne 3 body. Dufam že nastupime v najsilnejsej zostave a Lukaku da konecne gol 4-2-3-1 by fungovat mohlo ked bude hrat Coleman na kraji. Takze zajtra snad budeme uz treti :) Viem že je este len zaciatok sezony, ale dobry start je zatial jedina vec ktoru sme mohli dosiahnut a zatial dobry je. #COYB !

Reagovat
nani92

Zena co fandi Evertonu

Reagovat
fajdax

Jarovo alter ego

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som neni žena :D Asi som sa len preklikol nehladaj v tom nič osobne

Reagovat
smazaný uživatel

som neni

Reagovat
smazaný uživatel

Som z Trnavy tu mame trocha iny slovnik

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

maďarský

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Nitraynorzságh sa ozval

Reagovat
I am Mancunian

aha, takze vies maďarsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

aha..no už ma prešla chuť na karamelku..

Reagovat
Zaschrona

Ja bych teda radsi nez spechat s Colemanem, nechal hrat dal Holgata, ktery zatim byl vyborny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

1900. pro výhru nad Chelsea

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
avicii

Reagovat
icka

Reagovat
fff

bud ich absolutne rozdrtime alebo nebudeme schopni sa dostat ani 5 metrov pred sestnastku

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Hej, šovinisto, nepojedeš na hokej Vítkovice-Nitra do Ostravy?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nemám peniaze, príď do NR . Ako novinár.

Reagovat
tomasinho

Škoda. Jako novináře mě tam nikdo nepošle, nemá kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak príď ako fanúšik :).

Reagovat
tomasinho

Mám stejný problém jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Studentsky zivot no.

Reagovat
kubys

Vždyť máte vlaky zdarma, ty vole...

Reagovat
fajdax

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

https://youtu.be/NbNvZITmAK8

13:50 skvelej moment

Presne pro tohle je tenhle člověk naprosto klicovej hráč v tomhle týmu, pral bych si to samy vidět ode všech a ne jen od Terryho a dřív Luize. Na něm je tak strašně vidět, ze po ty výhře jde, že se na to fakt krásné dívá. Borec borec

Reagovat
Nikikrew

nebol tam nahoodu uz vtedy zraneny? Ved uz tam krival.

Reagovat
Svatej

Já v tom momentu mluvil o Costou a toho Terryho jsem na konci zmínil trochu nešikovně, kazdopadne myslel jsem Diega a jeho vztek na konci zápasu

Reagovat
Nikikrew

Sorac zle som si to precital. Je to dric ale bolo by lepsie kebyze sa aj ferovo sprava na ihrisku.

Reagovat
icemike

Taky možná věděl, ze když z metru netrefil branu, stálo nás to pravděpodobně ty 2 body

Reagovat
fff

Inak ten Mane ... akoze stale som zvedavy, ci zvladne takto hrat dlhodobo a pravidelne ale zatial je neskutocny u nas. Ta priamociarost a rychlost s tou kvalitou co ma okolo seba, uzasne sa na to pozera ... jaaaj nech mu to vydrzi, snad fakt pod Kloppom bude schopny toto predvadzat pravidelne.

Nakoniec pri cenach co sa v lete strielali pocas prestupaku ani 34m zanho nebude zla suma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=ZSQf-0S3G1w

V Newcastlu roste novy Bergkamp

Reagovat
Mastný Chobot

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

+ dneska byla odhalena socha Shearera před stadionem, konečně ji má... a snad tam nechali dost místa na Benítezovu

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za života odhaľovať sochu mi príde ako blbosť,,,, a ten Rafa ...

Reagovat
Mastný Chobot

wtf, to majú čakať, kým umrie? aký to má zmysel? urobil toho pre klub viac, než ktokoľvek iný, tak prečo nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Zmysel úcty pre zosnulú legendu... Vo vyspelejšej spoločnosti sa to robí tak.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, vyspelejšia spoločnosť

Reagovat
smazaný uživatel

nj, v tomto prípade klub...

Reagovat
Mastný Chobot

hádam, že aj Arsenal má teda ešte dlhú cestu k tomu, aby bol vyspelejšou spoločnosťou, keď si dovolil postaviť sochy Henrymu a Wengerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A Adamsoj.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

ale Hourihane tiez vyzera byt slusny hrac

Reagovat
vladis271

Terry otázny pre piatkový zápas? Čo robí ta FA? Spí? Už mal byť vynesený ortieľ nad Cahillom.

Reagovat
tomasinho

Luiz na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Crystal Palace Papé Souaré se včera účastnil autonehody, po níž byl převezen do nemocnice, a jeho anglický klub nyní upřesnil rozsah jeho zdravotních problémů. Zadák utrpěl zranění stehna a čelisti, jeho stav ale není vážný.

Z nehody odletěl vrtulníkem - prý nehoda dvou aut a řidič druhého auta vůbec nepožadoval vyšetření.

https://twitter.com/lbcbreaking/status/774949791029727232

Zranění by neměla být tak vážná, ne život ohrožující.

Souarého auto:

http://i.imgur.com/IkoduF2.jpg (střechu pravděpodobně odřízli hasiči)

Reagovat
cristiano.K.

podle té fotky bych to tipoval spíš na dva mrtví

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Hart completed 17 passes (83%) on his Torino debut; more than he's managed in ANY league game since 2010/11.

Reagovat
Makiii

Everton starting XI: Stekelenburg, Baines, Jagielka (c), Williams, Coleman, Barry, Gueye, Bolasie, Barkley, Mirallas, Lukaku.

Substitutes: Joel, Deulofeu, Kone, Lennon, Funes Mori, Davies, Holgate.

Reagovat
Zaschrona

naprosto ocekavana

Reagovat
Zaschrona

Moyes on @Everton: 'I have fantastic memories... But they are now big spenders in the top flight; with that comes increased expectation.'

Vsak jsme ciste za prestupy hracu za tohle leto v plusu...

Reagovat
smazaný uživatel

To se nějak vylučuje?

Reagovat
Zaschrona

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Zvýšená očekávání určitě nejdou ruku v ruce se samotným spendem, který je naprosto nicneříkající. Net spend by měl daleko víc vypovídat o tom, zda jsi posílil nebo oslabil.

Reagovat
Nikikrew

Barry dnes fantasticky

Reagovat
Zaschrona

Smerem dopredu velka bida. Predevsim Barkley totalne tragicka pule, neudelal dobre snad vubec nic a souboju se snad ani nezucastnuje. Lukaku s Mirallasem tak nejak mimo hru, moc se zatim do zapasu nedostali. Nejlepsi zatim dvojka Barry a Gueye. Sunderland dobra obrana, tohle Moyes umi. Jsem zvedavy, co s timhle Koeman provede v satne, asi by mel stridat.

Reagovat
Hokaido

Lukaku je teda ale fakt špatnej. Ještě před 9 měsíci jsem si myslel, že bude fakt top hroťák, ale on vypadá pořád hůř a hůř...

Reagovat
Zaschrona

Snad ho to ted nakopne, nedal gol od toho velkeho zapasu s Chelsea...

Reagovat
Hokaido

Vypadá to, že jo. Jeden gol a je jako vyměněnej...

Reagovat
Hokaido

Ty jo, v PL gol po 1037 minutách.

Reagovat
kiwwi

Jo jo... Dnes bol strašidelný... Snáď sa z toho hattricku pozbiera a nabudúce da aspoň 5 gólov

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

ty si debil

Reagovat
Mada

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Zaschrona

Koeman Martinez by koule na to sundat Barkleyho nemel

Reagovat
Hokaido

Deulofeu

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku jaký pas

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem chtěl chválit stopery Sunderlandu. Ale při gólu nechali oba dva hráče nepokryté.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Djilobodji, zase to zachránil, je mi tak líto, že odešel, měl na základ.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
eliskafan

Romelu ještě jeden prosím

Reagovat
Zaschrona

skodaaaaa... a tohle je presne to, proc plati, ze utocnici potrebujou davat goly, hned tam mohl soupnout super druhej

Reagovat
eliskafan

Výborně

Reagovat
Zaschrona

FEED THE BIG ROM AND HE SCORES

Bolasie supr

Reagovat
smazaný uživatel

ROMELUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Mastný Chobot

Everton fantázia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Djilobodji To je prostě pan obránce.

Reagovat
eliskafan

Takže Romelu ještě jeden, děkuji

Reagovat
Zaschrona

ROMELUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
eliskafan

goool

Reagovat
smazaný uživatel

hele, kdo se nám to rozstřílel

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Mastný Chobot

Romeluuuuuuu

Nádhera, hoďte tam uterák

Reagovat
Busby babes

Romelu si to dneska asi trochu dava, co?

Reagovat
eliskafan

já jsem psala ještě jeden, děkuji Romelu, můžeme do hajan

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě dá druhý hattrick.

Reagovat
fenixLFC

djolobodji skusene pri tom tretom gole a sunderland druhy polcas vyzera ze to ma totalne na haku

Reagovat
Coutinho10

ten Lukaku fakt neskutecnej zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Everton to je nádherný futbal oh fuck Bolasie je zviera, pokrik na Bolasieho je super (Zasch nemáš nahodou text niekde?), Lukaku je zviera...just wow

Reagovat
Zaschrona

Ten chant je prevzaty od fandu CP

https://www.youtube.com/watch?v=WDd59ZAP5Go

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky letos sestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Nesestoupí. Jako bys ty jejich úvody sezon neznal...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě letos přijdou..ani nevím jak to popsat, ale něco mi říká, že sestoupí. Ten kádr se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
kissak

nesestoupí, 10 zápasů před koncem zase vymění manažera a nějak to uhaluzí

Reagovat
salami

letos by se jejich záchrana rovnala fakt zázraku, tak špatně poskládanej tým nemá nikdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Sunderlandu se úplně rozsypala

Reagovat
fenixLFC

po odchode goosha su uplne v prdeli

Reagovat
jacobT

A to som si včera myslel, že minulotýždňové rozhodovanie či zobrať do fanty Costu alebo Lukakua som lepšie zvládnuť nemohol...

Reagovat
smazaný uživatel

Goals at 23 years old:

Lukaku - 120

Ronaldo - 110

Suarez - 107

Rooney - 100

Ibrahimovic - 65

Reagovat
Hokaido

„23“...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

no, uz ty hattricky dneska mohl dat v podstate dva kdyby nebyl chamtivej, tak ted taky mohl prihrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku vypadá jak nejlepší útočník světa posledních 20 minut.

Reagovat
Miguel19

Škoda že pak dalších 600 minut bude za totální dřevo.

Reagovat
Mastný Chobot

Moyes tam poslal jamajský reggae zájazd na druhý polčas

Reagovat
eliskafan

Příští kolo Boro, snad se tam nějakou dobu udržíme.

Reagovat
lajka30

taky doufám

Reagovat
Zaschrona

celou sezonu idealne

Reagovat
fenixLFC

deulofeu sa ucil spracovanie od lukakua?

Reagovat
lajka30

asi jo kolikrát nezpracoval balon za zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

OT [vrabejka]: nějakým způsobem jsem se proklikal k vrabejkově profilu na twitteru a neuniklo mi (byť Twitter nevedu) že tam má dost kuriózní stránky mezi oblíbenými... ozvláště mě dojal @mehmetsolak89 (https://twitter.com/mehmetsolak89) a video s holkou, která si "hraje" sw svým psem... to Twitter umožňuje upload videí jako je sex se zvířaty

divné

Reagovat
smazaný uživatel

nemluvě o chicks with dicks

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele