Premier League - preview dohrávek tohoto týdne

19.04.2016, 09:34, aktualizováno 21.04.2016, 08:23
Previews
Ještě jednu dohrávku nabízí tento týden v anglické Premier League. Arsenal v ní bude hostit West Bromwich Albion a do utkání půjde s vědomím, že ho případná výhra posune na třetí místo před Manchester City...
Arsenal FC - West Bromwich Albion  (čtvrtek 20:45)
Všichni fanoušci Arsenalu bez jediné výjimky museli být v neděli zklamáni ztraceným vedením nad Crystal Palace, nyní se Gunners mohou domácímu publiku okamžitě revanšovat. A bude to skutečně nutné; Manchester United svou dohrávku včera zvládl, a tak Londýňany aktuálně od žádné Ligy mistrů dělí pouze bod...

Arsenal bude mít o motivaci postaráno z více důvodů. Kromě těch výše nastíněných lze zmínit také podzimní prohru na The Hawthorns, když koncem listopadu prohrávající WBA favorizovaného soka zaskočilo dvěma rychlými údery závěrem první půle. Mikel Arteta si tehdy střihl vpravdě otřesné cameo - nahradil zraněného Coquelina, pak si vstřelil vlastní gól a brzy po obrátce sám střídal.

Dvakrát v jedné sezoně se West Bromwichi nepodařilo na Arsenal vyzrát od ročníku 1961/62, a teď se s tím skutečně nedá počítat. Před zmíněnou podzimní výhrou Baggies nedokázali silnějšího soupeře pokořit hned devětkrát v řadě a z Emirates Stadium si posledně vezli čtyřgólový příděl.

Arsenal teď navíc musí být dvakrát tak hladový po výhře - výhře, která by byla jeho jubilejní 500. v éře Premier League. Konkrétně si West Brom bude muset dát pozor na znovu zrozeného Alexise Sáncheze, jenž se v minulých šesti kolech podílel na úctyhodných sedmi brankách svého mužstva.

Santi Cazorla posledně proti WBA selhal na penaltovém puntíku, tentokrát však v sestavě figurovat určitě nebude - ačkoliv spolu s Wilsherem a Rosickým již konečně naplno trénuje, ani jeden ze jmenovaného trojlístku se v nominaci neobjevil. Oproti jedenáctce, která vyrazila do boje proti Eagles, by se nyní Mertesacker, Ramsey, Walcott či Giroud mohli dočkat šance od samého počátku.

West Bromwich o víkendu nešťastně podlehl Watfordu a Tony Pulis by nově neměl nikoho postrádat. Saido Berahino zřejmě bude pokračovat v základu, i když v sobotu zazdil hned dvě penalty, přičemž Brunt - Morrison představuje jediné výrazné absence.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Coquelin, Ramsey - Sánchez, Özil, Iwobi - Giroud
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Chester - Yacob, Fletcher - Sessegnon, Berahino, McClean - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Watford FC  (středa 20:45)
Watford už je duševně ve Wembley, o tom není pochyb. Svěřenci Quiqueho Sáncheze Florese viditelně vypouští Premier League, byť třeba ne úmyslně - jejich soustředění se však stoprocentně upírá na semifinále FA Cupu proti Crystal Palace, které se uskuteční už v neděli odpoledne. Právě proto by pro West Ham tohle domácí utkání mělo být absolutně povinnými třemi body v honbě za pohárovou Evropou.

Ještě před pár týdny byli Kladiváři kandidátem na čtvrtou pozici, na účast v Lize mistrů. Jenže z posledních čtyř utkání těžkých utkání získali pouhopouhé čtyři body a tahle snová vidina se jim až příliš vzdálila. Na Arsenal aktuálně ztrácí sedm bodů, což je pro ně pět klání před koncem patrně nedosažitelné manko.

West Ham na tom přitom mohl být o poznání lépe. Ve všech čtyřech remízových případech byl výhře blíž než soupeř - pokaždé o vedení přišel v závěrečné dvacetiminutovce. Obzvlášť ztráty na půdě Chelsea a Leicesteru mrzí, vždyť Fábregas i Ulloa vyrovnávali na 2:2 v úplném závěru zápasu.

Teď už se Bilićův tým musí soustředit spíše na to, aby vůbec udržel šesté místo, které s největší pravděpodobností bude jako poslední zaručovat účast v příštím ročníku Evropské ligy (pouze když Man Utd vyhraje FA Cup, tak se místenka posune i na sedmou příčku). Liverpool i Southampton jsou pouze dva body pozadu...

Watford něco takového netrápí ani v nejmenším. Ligu Hornets přestali řešit už někdy v únoru, kdy začalo být jasné, že se záchranou nebudou mít problémy a svou energii mohou přesměrovat na pohár. Až v sobotu se jim povedlo po šesti zápasech bez vítězství udolat West Bromwich, a to jen díky úžasnému Heurelhu Gomesovi, který chytil dvě penalty.

V miniderby hlavního anglického města můžeme očekávat řadu hráčů, kteří často v základní sestavě Watfordu poslední dobou nenastupují - to ostatně potvrdil i manažer Flores. Zahrát by si měl Cathcart, Paredes, Holebas, Suárez nebo Amrabat. West Ham naproti tomu využije nejsilnější možnou sestavu, po zranění může nastoupit i Diafra Sakho nebo Sam Byram.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins (Byram), Reid, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble - Antonio, Lanzini, Payet - Carroll
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Paredes, Britos, Cathcart, Holebas - Behrami, Suárez, Watson - Deeney (Anya), Amrabat - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Everton FC  (středa 21:00)
Může tohle být nejméně vzrušující Merseyside derby poslední doby? Hraje se uprostřed týdne, a s fanoušky jednoho týmu nadšeně vyhlížejícími konec sezony spíše než střetnutí s rivalem, kterého jejich klub neporazil už desetkrát v řadě. Na druhou stranu, právě takový skalp Liverpoolu by Robertovi Martínezovi mohl vrátit alespoň část ztraceného kreditu...

Proti španělskému manažerovi se v modré části Liverpoolu obrací skutečně leckdo. Toffees se potácí mimo první desítku a především doma své příznivce zklamává víkend co víkend. Právě derby, které už třikrát v řadě ústilo v nepopulární remízu, nyní spolu se semifinále FA Cupu představuje jediný bod, na který se z pohledu fanouška Evertonu vyplatí soustředit.

Reds takových bodů registrují hned několik. Těšit se mohou na premiéru Jürgena Kloppa v tomto ostře sledovaném klání (Rodgers byl na podzim vyhozen jen pár dní po derby), na semifinále Evropské ligy, a v domácí soutěži jim stále jde o poháry - ne-li přímo Ligu mistrů. Pokud LFC teď zvítězí, posune se na šestou příčku a čtvrtý Arsenal mu bude vzdálen na šest bodů. To není bez šance.

Everton v tuhle chvíli v Premier League naplno nebodoval už v šesti po sobě jdoucích kolech, a kdy jindy to protrhnout než právě teď? Výhra na Anfieldu by znamenala skutečně obrovskou satisfakci; v tomto miléniu se ostatně nikdy nenarodila a navíc by zabránila natažení černé série proti úhlavnímu rivalovi na 11 zápasů (takhle špatně si Everton v derby naposledy vedl na přelomu 70. a 80. let).

V červené části města Beatles už do konce sezony raději nepočítají se zraněnými záložníky Hendersonem a Canem, naopak dobré zprávy Klopp obdržel ohledně stavu Kola Tourého a Divocka Origiho - ti by oba mohli být připraveni dnes sehrát alespoň nějakou roli.

Everton si bude muset dát speciálního "majzla" na Roberta Firmina, který se v uplynulých 12 zápasech podílel rovnou na jedenácti brankách svého týmu. Takový úkol by se přitom mohl plnit obtížněji vzhledem k absenci klíčových obránců Jagielky a Colemana.

Z trestu se alespoň Martínezovi vrací pod ruku středopolař McCarthy. Do sestavy se potom znovu naplno počítá s duem Barkley - Lukaku, které si o víkendu dopřávalo výjimečného oddychu.

Zápas začne v devět hodin našeho času a s píšťalkou na jeho průběh dohlédne nezkušený Robert Madley. Pro něho půjde v pouhých 30 letech o velkou premiéru, ačkoliv jedno derby na severu Anglie rozhodoval už na podzim (Sunderland - Newcastle 3:0).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.20 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Crystal Palace  (středa 21:00)
Manchester United přes další kritizovaný výkon tlačí na první čtyřku a ve středu bude chtít pokračovat v perfektní výsledkové formě na Old Trafford. Crystal Palace však prožívá povedený duben, když si odvezl bod i ze dvou stadionů konkurentů týmu Louise van Gaala.

Během dvou týdnů se tak radoval z trojnásobného zápisu bodů oproti předchozím třem měsícům a zřejmě se tak malými krůčky dopracoval k záchraně. Stále se však v letošním roce nedočkal vítězství na hřišti soupeře a jistě tak využije služeb Emanuela Adebayora. Ten se v duelech s Red Devils trefil třikrát a pokaždé právě zde. "Nemyslím si, že se někdo podívá na náš tým a bude znepokojený nad jeho sílou. Určitě udělám jednu nebo dvě změny pro zvýšení energie, ale zvládneme odehrát čtyři ligové zápasy během dvanácti dnů. Musíme být silní a zůstat soustředění, nehodlám soupisku měnit úplně," věří osvědčené sestavě Alan Pardew.

Manchester proti Aston Ville herně rozhodně nepřesvědčil, důležité tři body ovšem urval, na Old Trafford už po páté v řadě. Důraz na defenzívu je totiž nadprůměrně účinný, vždyť na svém hřišti inkasoval jen v pěti z posledních šestnácti představení. V útoku přitom stále válí talentovaný Rashford, jemuž stačilo na sedm gólů pouhých deset střel na branku, zatímco Wayne Rooney už vyhlíží 100. gól na domácí půdě. Trojciferný zápis branek na jediném hřišti zatím drží pouze Thierry Henry na Highbury se 114 zásahy.

Eagles získali během třinácti duelů v Premier Leauge proti Red Devils jen tři remízy, hned desetkrát pak nedokázali skórovat a sami udrželi čisté konto naposledy v roce 1970. V honbě za zničením zoufalé bilance by však mohlo chybět kvarteto Bolasie, Dann, Ward a Ledley. Pardew nevyloučil jejich odpočinek s ohledem na jejich drobná zranění. Prvně od druhého února by se ale mohl ukázat na hřišti James McArthur. To Louis van Gaal musí počítat se sobotním ostře sledovaným semifinále FA Cupu, očekávané změny pak nejspíše potěší o víkendu nevyužité Martiala s Lingardem.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Fosu Mensah, Smalling, Blind, Darmian, Carrick, Schneiderlin, Mata, Lingard, Martial, Rashford
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Mariappa, Delaney, Souaré, Cabaye, Jedinak, Zaha, Puncheon, Sako, Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Manchester City  (úterý 20:45)
Horší moment k utkání s Manchesterem City si Newcastle nemohl vybrat. Po únorové mizérii se totiž Citizens vrátili do parádní formy, díky níž kosí jednoho soupeře za druhým. Ve čtvrtfinále Ligy mistrů vyřadili suverénního francouzského mistra Paris Saint-Germain a válí i v Premier League. Poté, co smetli Bournemouth a porazili WBA, si vyšlápli i na obhájce titulu z Chelsea.

Důvodem dobrých výkonů City je bez jakýchkoli pochyb Kevin De Bruyne. Belgický záložník se dostatečně včas vrátil z marodky, aby manchesterský celek vrátil do správných kolejí. Právě proti týmu Guuse Hiddinka zahrál jako dokonalý režisér, vyrobil dva góly a postaral se o výhru 3:0. PSG pro změnu vyřadil dvěma vstřelenými brankami.

Horší moment k utkání s Newcastlem si Manchester City nemohl vybrat. Ne, nečtete znovu první odstavec, ono to jen platí pro oba celky úplně stejně. Magpies procházeli obrovskou krizí - před sobotou získali ze sedmi utkání jeden jediný bod a zaslouženě spadli na předposlední místo. O víkendu však porazili Swansea jasně 3:0 a kromě jejich nadějí na záchranu radikálně stouplo i sebevědomí hráčů.

Rafa Benítez navíc doufá, že Citizens nebudou v utkání úplně koncentrovaní. Blížící se semifinále Ligy mistrů, které je teď pro Pellegriniho partu jednoznačně nejdůležitější a nejjasnější vidinou. Man City se tak v rozmezí osmi dnů utkání s Benítezovým bývalým a současným klubem - a v obou dvou zápasech (ne nutně zároveň) musí uspět, aby si zajistili účast v příštím ročníku milionářské soutěže.

O kvalifikaci skrze zisku ušatého poháru není třeba hovořit, zajímavější je vřava o třetí až páté místo. Man City dohnalo Arsenal a přímá účast přes Premier League je nyní poměrně blízko. Z pátého místa však s odstupem čtyř bodů vzhlíží městský rival United, který se rozhodně nenechá odstřelit bez boje.

Větší starosti však trápí Newcastle. Magpies jsou současně až na devatenácté pozici a k záchraně musí ještě mnohokrát bodovat. Na Sunderland ztrácí dva body, na Norwich tři (byť mají zápas k dobru). Do not jim v utkání se Citizens nehraje ani bilance ze vzájemných ligových zápasů - dvanáctkrát za sebou totiž prohráli a na výhru čekají už přes dekádu.

Úterní dohrávku 27. kola pravděpodobně propásnou Samir Nasri, Gaël Clichy i Bacary Sagna, naopak Vincent Kompany a Raheem Sterling jsou po zranění k dispozici. Newcastle postrádá Daryla Janmaata a Fabricia Colocciniho.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Anita, Mbemba, Lascelles, Dummett - Tioté, Colback - Townsend, Sissoko, Wijnaldum - Mitrović
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Otamendi, Kompany, Kolarov - Fernando, Delph (Fernandinho) - Navas, Touré, De Bruyne - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.50 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City342110359:3373
2.Tottenham Hotspur341911464:2568
3.Manchester City33186961:3360
4.Arsenal FC33179756:3460
5.Manchester United33168940:3056
6.West Ham United331314654:4253
7.Southampton FC341491145:3551
8.Liverpool FC32149952:4351
9.Stoke City341381337:4747
10.Chelsea FC3311111149:4544
11.Everton FC339141053:4441
12.Watford FC331181432:3741
13.AFC Bournemouth341181541:5741
14.West Bromwich Albion3310101331:4040
15.Swansea City3410101434:4540
16.Crystal Palace341091536:4339
17.Norwich City34871935:6031
18.Sunderland AFC33791739:5730
19.Newcastle United33771935:6128
20.Aston Villa34372423:6516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1457)

Přidat komentář
Error

Premiéra?

Reagovat
Usty

Loni už jsme to taky jednou takle vykoumali

Reagovat
Zaschrona

Dobry napad, vicemene pulkolo s Merseyside derby si clanek zaslouzi.

Reagovat
salami

jak to vypadá s Lukakuem?

Reagovat
Zaschrona

Mel by hrat.

Reagovat
Error

Error 25.03.2014 14:45 #

Preview pro dohrávky? To má na EF premiéru, ne?

[reagovat]

Usty

25.03.2014 15:12 #

[reagovat]

Už to vidím. Tak jsme si to po dvou letech dali znovu.

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mada

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

Reagovat
icemike

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Manik...

City do toho ... Arsenalu 4. místo stačí... jako obvykle

Reagovat
niflheim

N E W C A S T L E

Reagovat
Mastný Chobot

Newcastle heroická záchrana na úkor Norwichu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo - pokud to dokážou, budu jim to přát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

, moc jim už ale nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Sice na Chelsea umi, ale do PL patri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Norwich každému tak nesympatický?

Reagovat
smazaný uživatel

skor nezaujimavy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi ako škaredá tichá spolužiačka, nemôžeš povedať, že ju neznášaš, ale ani ju neoplačeš, keď vypadne z okna.

Reagovat
smazaný uživatel

*neprejde semestrom

//lepšie prirovnanie

Reagovat
Lacko_Boh

okno bolo v pohode

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to letos aspoň jeden grand escape. C'mon Magpies!

Reagovat
nani92

však bude..United z EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

On myslí směrem nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

nechat zase doma všechny 3 body a vyhrát nad odevzdanou Swansea bylo jistě super pro každého fanouška Magpies, ale buďme objektivní na Bankéře prostě zahrát neumíme a bude nám i k prdu, že třeba budou šetřit některé hráče. Magpies se psychicky měli zvednout o dost dříve a nenechávat to na poslední chvíli. Na druhou stranu překvapení může být vždycky, ale to asi nebude dnešní případ i když bych za něj byl moc rád

Reagovat
smazaný uživatel

Kompanyho nasadiť už len do Champions League, pri jeho šťastí na zranenia..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes myslim nenastupi, nie je treba. Otamendi s Mangalom by to mali zvladnut proti Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle záchrana a příští rok titul s Tučňákem

Reagovat
Swarley

pokud by přišel Crosby, tak v hokeji v Anglii možná...

Reagovat
smazaný uživatel

V nic jiného ani nedoufám

Reagovat
kissak

ty vole to by byla prdel kdyby se jim podařilo to samé co Lestru

Reagovat
smazaný uživatel

to by ale muselo mega urychleně přestat bejt vedení tak vylízaný

Reagovat
kiwwi

Pome Magpies

Reagovat
niflheim

Klidně ho jen zapojovat postupně do tréninku, netlačit na to, jen ať se v klidu připraví na další sezónu. Tam bych prostě neriskoval.

Reagovat
Busby babes

jo proc ne, kazdopadne dobra zprava, ze uz je na tom takhle.

Reagovat
fff

Ale zvykol by som si kazdy den na nejaky ten PL zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
nani92

znechutila by sa ti ako sex pornoherečkám

Reagovat
fenixLFC

nahodou, ked sa mas ucit a rozmyslas co este robit, tak je to idealne

Reagovat
nani92

vtedy mi stačia seriály

Reagovat
Mastný Chobot

mne tie pornoherečky

Reagovat
Swarley

a když chci kombinaci se seriálem, tak tam musí být nějaký neskutečný příběh

Reagovat
Mastný Chobot

ako cesta Matića z Košíc do Chelsea?

Reagovat
C-M@ster

V rozhovorech říkají, že si sex užívají.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce i tohle musí fejkovat

ale věřim, že se najdou výjimky, šťastné to ženy

Reagovat
C-M@ster

V rozhovorech říkají, že často orgasmus nefejkují.

Podle mě tomu akorát zbytečně moc přidávají...

Reagovat
smazaný uživatel

S orgasmem to máš jak s pády do vápna...

Reagovat
C-M@ster

Přesně, ono to tam u obojího je, ale přidají tomu, aby si toho všichni všimnuli a nebylo pochyb.

Reagovat
Swarley

hašenýho?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KKralik77

Vsadil jsem 10

Reagovat
smazaný uživatel

chudý srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

Už se tu řešily ty nové hnusné dresy Arsenalu? V těhle dnech skutečně není snadné tomuhle klubu fandit

Reagovat
KKralik77

Posli nejaky odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KKralik77

Celkem ujdou

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.footyheadlines.com/2016/04/navy-shorts-arsenal-16-17-home-kit.html člověk se těšila na něco takového a nakonec takovej hnus s proužkem

Reagovat
KKralik77

Tak tohle uz je hnus

Reagovat
r.mrazik

tak zrovna tohle je dobra silenost...

Reagovat
Cobra

Tento vypadá dost dobře

Reagovat
CubONE

Tak toto je nechutne

Reagovat
smazaný uživatel

O ničem, hnus

Reagovat
j_mrazik

Když jsou v nadpisu otazníky, tak je to většinou planý poplach.

Reagovat
Azza

to je spíš pro naší repre

Reagovat
salami

uplně v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrý, pořád lepší než to zlaté svinstvo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fantomas

Takových fanoušků NUFC tady najednou

Reagovat
KKralik77

Newcastle do PL patri a tak jim preju zachranu.

Reagovat
fantomas

Tyhle argumenty, že někdo někam patří fakt nesnášim. Uplně stejně tam patří Aston Villa, a protestuje někdo?

Reagovat
KKralik77

Proste jim preju zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, tak to doufám, že nebudete v příštím kole klást moc velký odpor

Reagovat
KKralik77

Potrebujeme do poharu....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyhrajte EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ne že by si NUFC a Sunderland nezasloužili sestup za ty všechny kraviny a útraty za poslední roky, ale pořád mi jsou blíž než Norwich...

Reagovat
fantomas

Neakceptovatelný

Reagovat
KKralik77

Reagovat
Swarley

jak píšeš třeba nahoře, k AV mám taky blíž...za můj život mám některé týmy prostě spojené s PL, takže mám určitě větší vztah k AV, Newcastlu nebo Sunderlandu, než třeba k Bournemouthu, Watfordu, Leicesteru nebo Norwichi...ale pochopitelně je to jen subjektivní věc, WBA třeba taky celkově nemusím, ale zase jim přeju už jen kvůli Pulisovi, Evansovi a Fletcherovi...každý máme nějaký ten svůj důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
KKralik77

Newcastle se zachrani na ukor Norwiche. To je jisty.

Reagovat
fantomas

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

a na Sunderland si zabudol?

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich, CP a WBA.

Reagovat
freewill

Reagovat
freewill

Sorry o smajlík vedle ... Tedy

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Co tenhle pohled - kdyby se Sunderland s Villou zachranili, jak bude vypadat jejich pristi sezona? S velkou pravdepodobnosti stejna tragedie jako sezona soucasna a nekolik minulych. Champ jim da sanci ocistit se a vyletet.

Reagovat
smazaný uživatel

A po návrate hore zase začnú nakupovať ako blbci, a spadnú do toho znovu.

Reagovat
Swarley

jo, to je klidně možné a to jsem taky chtěl říct tou první větou, že za to svoje hospodaření v posledních letech by si zasloužily vyletět všechny ty tři kluby, jak AV, tak Newcastle se Sunderlandem...všecho to jsou relativně bohaté (nebo byly a posraly to) kluby s bohatou historií a velkou fanouškovskou základnou a těch příležitostí na to, to dělat správně, měly opravdu spoustu...ale je to fakt jen o tom pocitu, jsou mi blíž...

Reagovat
salami

to platí o Aston Ville, Norwich nijak zvlášt neselhal, hraje v podstatě to na co má, takže moc nemá co očistovat, my jsme si očistou prošli, přesto jsme se poučili až poslední sezonu, bohužel to vypadá na pád, kterej by nám ale vubec nijak nepomohl nebo mi řekni jak konkrétně?

Reagovat
smazaný uživatel

Pisu prave o Sunderlandu a Ville, vim, ze Newcastle si tim prosel a ta setrvala tragedie je mi celkem zahadou. Nakupy vzdycky vypadaji solidne, ale proste to nefunguje. Videl bych to na absenci tymoveho ducha, proste za vas nastupujou slusne individuality, ale slabej tym.

Reagovat
kissak

slabej týmovej duch a doposud i slabej manažer, kterej si nechával diktovat podmínky od lidí, kteří fotbalu vůbec nerozumněj. Snad u nás Rafa vydrží....

Reagovat
kissak

Smysl by to mělo, akorát že nikdy není jistý následující návrat do EPL. Podívej se na Lees, Fulham, Bolton, Blackburn, Charlton, Portsmouth atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na Leeds nepovazuju zadny z tech klubu za srovnatelne velky jako sestupem ohrozenou trojici. A spoustu z nich poradne nepamatuju, pac ligu podrobne zas tak dlouho nesleduju. Co muzu rict najisto je, ze Fulham se jim velikosti nemuze rovnat a Portsmouth padal kvuli financnim problemum.

Reagovat
kissak

nesmíš velikost klubu určovat podle velikosti

Reagovat
kissak

jsem přesvědčen, že pád by nám v současné době tak nepomohl jako tomu bylo v roce 2008

Reagovat
Azazelo RD

"Champ jim da sanci ocistit se a vyletet." Jasný a kdyby naši fotbalisti nechodili do zahraničí moc mladí, tak jsou z nich dnes Nedvědi a na velikosti taky nezáleží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by taky chtěl cokoliv jinýho, než prohru city?

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za upozornenie na Fabregasa v štúdiu. Pekne tam pokecali, stálo to za to. Vyšlo mi z toho, že najvyššie zo Spurs radí Eriksena.

Reagovat
vladis271

pce...špekuluje sa, že Sagan dostane 6 milionov ročne.

Reagovat
kiwwi

Sky Sports News HQ on Twitter: "BREAKING: PSG approach Jose Mourinho to become their new manager this summer #SSNHQ"

tak zeby bol predsa len volny ten Blanc?

Reagovat
vladis271

takže LVG ostáva?

Reagovat
Feind

jestli chteji vyhrat lm tak dost dobra volba. pro psg i mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

No to práveže nie Mourinho si LM nedáva posledné roky.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

+ Atraktivita futbalu oproti Blancovi tiež pokles dole.

Reagovat
smazaný uživatel

ani blanc

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ja viem.

Reagovat
vitasrp

Před tím posledním neúspěchem v osmifinále se 5x za sebou dostal do semifinále, to je pro klub, kterej se tam zatím ještě ani jednou nepodíval, celkem slušná statistika.

Reagovat
FUnk

nevim jestli se mourkovi zrovna bude chtit hrat fran. liga.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ho uchmatnete, určite lepšie ako Mourinho.

Reagovat
Manik...

Mourinho a Ibrahimovic

Reagovat
Busby babes

Ibra odchazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Not anymore.

Reagovat
fantomas

By si parádně nasral do huby. Spíš to bude PR stunt od agenta, aby se ManUtd konečně rozhoupalo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

no anebo je to tak trochu natlak nase vedeni aby teda konecne reklo co... jo Mendes v tom umi chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Minuly tyzden Mourinho v rozhovore pre SKY povedal, ze chce posobit v konkurencnom prostredi. Tym vlastne vylucil Ligue 1, ale mozno si chce kazdeho len povodit. Kralovsky plat ho moze presvedcit, ze konkurencia nie je nutna.

Radsej by som ho videl v takom Evertone.

Reagovat
Busby babes

Mourinho has been scathing of PSG and Ligue 1 in the past, would be odd if he considered offer. Would be surprised if this wasn't a PR stunt

presne. dost to shazoval.

Reagovat
Zaschrona

Idealni scenar: Mendes chce timhle donutit MU k tomu, aby se pohnulo, to se ale nepohne a nakonec se rozhodne proti nemu, on pak odmitne PSG, protoze chce pusobit v lize, kde je velka konkurence, idealne v Anglii... tak skonci u nas

Reagovat
Swarley

...vzápětí Mourinho prodá Lukaku k nám a s ním jako králem střelců pod Giggsem vyhrajeme titul...beru

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs na to nema este, vyhori ako Neville.

Reagovat
Swarley

je to klidně možný, ale třeba ne

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jako LVG. oh, wait..

Reagovat
Zaschrona

Jestli v ramci prestupu dostanem Rooneyho a velmi podstatny penezny obnos, lze o tom alespon uvazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu je na to škoda

Reagovat
Zaschrona

Potrebujem manazera, ktery ma vyhravani v sobe, ktery nam da rad, ktery u nas bude schopny vybudovat vitezne muzstvo a idealne i ten, ktery k nam bude schopny nalakat hrace, hraci pro nej budou chtit hrat. Mourinho tohle splnuje.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho bude schopný něco vybudovat

tak určitě

Reagovat
Zaschrona

Vsude, kam prisel, tak vybudoval tym, ktery dobre fungoval a vetsinou i neco vyhral. Druha vec je, ze se mu to pak obcas rozpadne.

Reagovat
fenixLFC

Nic v zlom ale pride mi ze ho pre viac ako cokolvek ine chces preto aby ste sa mohli tvarit ze evertonje vacsi klub nez je....pretoze inak sice pojdete na dva roky hore ale po nom potopa

Reagovat
vladis271

Predsav si, že by Everton trafil manažéra. Napr. (ale vo futbale je to hlavne o správom čase a správnom mieste. Preto sme my skonočili s Kloppom a MU momentálne lukratívnejšie miesto s Moyesom, či LVG) napr. Pocheho. Karamelky sú oproti Sotonu stále krok hore.

Reagovat
Zaschrona

Ja chci idealne Joseho hlavne proto, ze tenhle klub neziskal uz pres 20 let trofej. Ligu uz skoro 30 let. A neznam moc lepsich kandidatu na to, ktere by tymu mohli prinest zisk trofeje. Navic ano, Mourinho je exkluzivni jmeno, ktere pritahne a udrzi hrace, zajem medii, sponzory. Vzhledem k tomu, ze mame konecne majitele, ktery do nas je ochotny investovat, tak presne tohle potrebujem, pokud si to teda muzem dovolit financne. Bez top trenera klub jen tezko muze rust.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

K vám by se daleko vác hodil nějakej mladej koncepčí a kvalitní trenér jako jsou dneska Poche, Simeone, Emery nebo Klopp, ale je jasný, že získat jej je skoro nemožný (nebo je potřeba dávka štestí jako u Spurs). Pro Mourinha v současný době mluví snad fakt jen ta exkluzivita.

Reagovat
Zaschrona

Takoveho ted mame a nevim, jestli to je dobra cesta. Fakt posledni, co bych ted chtel, to je dalsi neosvedceny manazer typu Moyes, Martinez, nechci dalsiho Howea nebo jeho zahranicni variantu. Podle me fakt potrebujem nekoho typu Mourinho, Pellegrini, Blanc, mozna Koeman. Kvalitni trener s velkym renome, pod kterym hraci chteji hrat a vytvori se tu pod nim kvalitni tym, ktery bude schopny hrat o trofej nebo bojovat o LM - ted prave je ta doba, kdy do nas bude chtit majitel napumpovat finance, bude mit pro nas nadseni. Klidne jen na 2-3 roky - a at to pak prebere nekdo, kdo bude ten klasicky idealni manazer na 20 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Howe bude výhra pro klub, který ho získá. Garantuju

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zaschrona

To je mozny, ale takovy risk si fakt dovolit uz nemuzem. Jestli by to zvoral, dopadnem jak Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

blboooosooooooost

Reagovat
Mastný Chobot

Blanc do Arsenalu

Reagovat
Lacko_Boh

hm,taky slabsi Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fotky mluví za vše

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ze by Jose do PSG?...skvely skvely...

Reagovat
avicii

a kvam kto teda?

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
r.mrazik

giggs

Reagovat
Busby babes

zatim bych si nedelal nadeje, nebudes pak zklamanej.

Reagovat
r.mrazik

prezil jsem moyese a zelvu...preziju i mourka...akorat toho hodne vyzvracim

Reagovat
Azazelo RD

Přežil jsem Klause i Zemana. Přežiji i Okamuru.

Reagovat
r.mrazik

tak prezijes...zalezi jestli ve stejnym state...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl snad ani nezmiňuj

kudla se mi v kapse otvírá kdykoliv zahlídnu jedno z těch tří jmen, když to takhle použijež v týhle větě, fakt mi nabíhá žilka

držme se fotbalu

Reagovat
Azazelo RD

Chtěl jsem pouze naznačit, že po LVG může opět přijít někdo ještě horší, i když to vypadá nemožně. Stejně jako na hradě.

Reagovat
smazaný uživatel

může. ale změna přijít prostě musí

Reagovat
CubONE

Reagovat
iamek

Reagovat
Tomanatura

At zustane LVG, vzdyt ted porazil Aston Villu

Reagovat
r.mrazik

ani jeden...

Reagovat
kiwwi

mna by zaujimalo koho by si ty chcel (z realne dostupnych)

Reagovat
r.mrazik

kdyz si vezmes,jakou praci dela tuchel v BVB,jak prekvapil Ranieri...

proste tezko rict,jake jmeno je dostupne a jake prave

ja se proste jen drzim toho,ze je pro me Jose neskutecnej kreten,kterej by v MU byt nikdy nemel...

netusim,kdo je dostupny,kdo by do MU sel...osobne bych chtel na lavici Giggse...uspechu jsem zazil mraky a nejaky trofeje a dalsi veci proste neresim...kdyz skoncil Moyes a po nem to vzal na chvili Ryan a Paul,tak to bylo neskutecny a clovek mel radost a ten klub jeste radeji nehlede na vysledky...

takze za me Giggs i s tim,ze by pripadne o titul nehral...(on nehral moyes ani zelva a ani jose posledni sezonu,takze co...) vsak on by se do toho dostal...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

on mrazik v tom nema jasno no

Reagovat
vladis271

náhodou nestráca tvár. Ty a Ivan ste ako štetky.

Reagovat
r.mrazik

pche...ja mam jasno dost...

zelva nebo jose? zelva

zelva nebo giggs? giggs...

zelva nepresvedcil krome zarazovani mladych,takze neni duvod se s nim drzet...ale ze bych mel hned kvuli tomu padnout a lizat Joseho rit? ani nahodou...

Reagovat
kiwwi

to ze by niekto uz pretrpel viac Mourinha jak LVG neznamena, ze mu hned lize rit...zotrvanie LVG je uz dalej nepripustne za ziadnych okolnosti, ta hra je strasidelna

Giggs je pekna idea, ale momentalne to asi nie je vzhladom na vysledkove tlaky realne...jedna-dve zle sezony by sa skusnut dali, ale to sme si uz vycerpali s Moyesom a van Gaalom

Reagovat
r.mrazik

jak kdyby Jose a 4 misto mela byt nejaka jistota...

ale to je fuk...muj postoj je jasny

tak u rite zatim nejste...zatim jen kotniky...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vsade to vzdy dal na top4 tak trochu to istota je. Potom ale istota nieje ani to ze nebude davat sancu mladym a ze nevydrzi dlho. To tiez nemozes vediet ci to tak fakt bude

Reagovat
r.mrazik

jak vzdy? copak jsou modraci na 4 miste?

jistota,ze nezapada do koncepce MU je ale dost jasna...

me o Josem nepresvedcis no

Reagovat
smazaný uživatel

modraci vyhrali nedavno aj titul s jozkom

Reagovat
r.mrazik

A kam je to zaneslo....to jeho působení

Já titulu MU zažil dost

Reagovat
smazaný uživatel

a este zazijes aj s josem paradoxne u nas vydrzi 10 rokov ako to chcel u CFC uvidis

Reagovat
r.mrazik

Tak toho se fakt nebojím

Reagovat
kiwwi

mam 5-6 manazerov, ktorych by som vzal skor ako Mourinha, ale ani jeden z nich nie je dostupny a s LVG to proste dalej nejde...neviem fakt co ine by sa dalo urobit

Reagovat
r.mrazik

moznosti jsou pokazde jine...nevidim duvod se upinat k tomu portugalskymu sracovi

Reagovat
kiwwi

no jo, lenze keby mala ostat len moznost pokracovat s LVG, tak to uz radsej toho Mourinha

Reagovat
r.mrazik

takhle to teda nemam...to uz radeji zelva nez jose

Reagovat
kiwwi

a nemas chut zabit sa ked pozeras na ten futbal pod LVG?

Reagovat
r.mrazik

Někdy jo,někdy ne...ale zajít bych se chtěl,až by tam byl José s autobusem,debilníma kecama na tiskovkách a hráči typu Pedro...to bych se chtěl zabít

Teď mám občas radost z Rashforda a Mensaha a dalších

S Josem bych neměl radost z ničeho...a je to debil,takže José neprojde

Reagovat
smazaný uživatel

neboj mal by si radost z titulov.

Reagovat
r.mrazik

Zásady jsou zásady

Reagovat
B3n

Myslíš, že by Rashford a Mensah apod. hráli nebýt tolika zraněných ? Nevím, z čeho bys měl pak radost, sledovat Valenciu a Younga na beku. I bez autobusu. A debilní kecy má LVG taky, sem tam i nějakou debilní hereckou vložku. Mám takovej pocit, že Ti vadí určitý věci jen u určitých lidí.

Reagovat
B3n

Btw. autobus je taky dobrej mýtus

Reagovat
r.mrazik

Hrajou? Hrajou i když jsou na lavici zkušenější hráči

Má jiný řeči než José...žádný Posraný mind games a podobné sračky

Reagovat
smazaný uživatel

ved polku sezony hral Rooney totalne hovno a nastupoval bez ohladu na Rashfordov atp. ajked bol priserny

Reagovat
B3n

Myslím, že to, jak nemáš rád Josého ovlivňuje Tvůj úsudek. Nic ve zlým. Je to pochopitelný, sám to znám

Předně u Mourinha nejde o to, jak je kdo starej, ale jak je kdo kvalitní. Viz Zouma x Cahill.

Navíc, myslím, že když měl srovnatelně kvalitní hráče, tak upřednostnil mladšího, viz Courtois x Čech.

Každopádně si myslím, že už vůbec to, že nějakou první šanci dostal Rashford, CBJ, nebo Fosu-Mensah je tím, že LVG neměl téměř na výběr. Resp. si myslím, že José by se ve stejné situaci rozhodl podobně. I když musím souhlasit, že pravděpodobně třeba v té obraně by asi neodehráli tolik, co pod LVG. Ale u Rashforda už to vidím jinak.

Jasně, že má jiný řeči, je to jinej člověk, i když jsou si blízcí. Někomu vadí to, někomu ono. To je ok. Já se třeba u Josého tiskovek vždycky bavil. U LVG často taky, jen z jinýho důvodu

Reagovat
r.mrazik

A vše co jsi napsal není pravda...

Reagovat
B3n

Co ?

Takže José upřednostnil Cahilla před Zoumou kvůli tomu, že je starší. Ok

Takže José upeřdnostnil Čecha před Courtois, kvůli tomu, že je starší. Ok

Takže Rashford, CBJ a Fosu-Mensah dostali šanci kvůli tomu, že LVG prostě dává šanci mladíkům a ne proto, že hráči, kteří hráli od začátku sezony byli zranění ? Proč teda nehráli od začátku sezony a proč teda vůbec jsou v kádru hráči jako Young apod. ?

Jo a u tiskovek se teda vůbec nebavím. Ok

Reagovat
r.mrazik

Mne to uz nebavi...je to stejny jak presvedcujou modraci jak je mata uzasny a jak hi neumime vyuzit a jak hraje mimo post a jak a jak...nechapu tu potrrebu presvedcovat ze co prijde od modraku tak je super

Jose odstavil cecha,protoze to dostal pokyn od vedeni,jinak si ho chtel nechat a asi by chytal cech...nechtel ho ani prodat

Ano,zelva dava sanci mladikum protoze takovy je...Asi by nepostavil do utoku fabregase jako jose...

Zouma dostal sanci az kdyz na stoperovi nemohl hrat ani Ivanovic

A jestli se bavis u joseho tiskovek tak je s tebou neco spatnyho

Ja mam svoje duvody proc ho nechci a nemusim nic vymyslet...nejaky vymluvy muzete hledat dal s kiwwim...ja tu potrebu nemam a chtit ho nikdy nebudu

Reagovat
kiwwi

takze u Cecha dostal pokyn od vedenia ale u nas pokyn od vedenia aby hral s mladikmi dostat nemoze? Stracas sa v tom

Reagovat
r.mrazik

Neztracim,rikam jak to bylo u modraku a scifi u nas nehraju

A uz zacinas lizat mourinhovi kolena,za chvili budes u řitě

Reagovat
kiwwi

paneboze bav sa normalne...tieto tvoje kvazivtipky su strasne dementne

Reagovat
B3n

Reagovat
r.mrazik

Nebavime to...zacinas stejne jak s moyesem a zelvou...proste na to nemam naladu a to v MU ani jeste neni

Reagovat
Svatej

Reagovat
B3n

Scifi hraješ u modráků, ale u Vás ne ?

Reagovat
vladis271

ale u nas pokyn od vedenia aby hral s mladikmi dostat nemoze?

Reagovat
B3n

Ale já se Ti ho nesnažím nijak vnutit, nebo tak. Taky nevím, proč vytahuješ Matu, nemá s tím nic společnýho, ale jestli nedokážeš uznat, že je to kvalitní hráč, tak je to jen další vodítko pro mne, ale to jen tak bokem.

Spíš je zvláštní, že víš přesně co a jak dělá vedení Chelsea a co dělá José. Zajímavý na tom ale teprve je to, že z toho vždycky výjde José jako ten špatnej.

Mimochodem Zouma debutoval, když byl Ivanovič na lavičce, takže tím to asi nebude.

Jistě, že José nechtěl Čecha prodávat, protože s ním má dobrej vztah a navíc kdo by ho chtěl asi tak prodávat, že jo. Zvlášť konkurenci.

Chápu, že Josého nemáš rád a nechceš ho v United. Nesnažím se, abys změnil názor. Jen Ti chci říct, že to není tak černý, jak to vidíš. Ale jestli to bereš jako výmluvy...

Reagovat
vitasrp

Nedostal pokyn od vedení, prostě se tak rozhodl prosímtě. Ostatně to ale bylo logický východisko situace, do které jsme se dostali. Prodat jej nechtěl a už vůbec ne do Arsenalu, to je samozřejmě pravda.

Zouma dostal šanci, když byl zdravý Terry, Cahill, Ivanovič, Azpilicueta i Luís, jen měl Cahill dost průměrný prosince 2014/leden 2015 a zejména rychlí útočníci soupeře mu dělali slušný potíže. Zouma kvůli tomu nastoupil například proti Newcastlu doma, Liverpoolu venku a doma či Citizens doma. (všechno leden až únor 2015).

Reagovat
r.mrazik

Jj,nechal ho rok hnit na lavici a pak ho nechtel prodat,protoze chtel nechavat chytat belgicana

Nemyslis ze v tom bylo vic a ze kdyby mohl,tak by chytal cech?

Reagovat
vitasrp

Nene, nemyslím, mám dojem, že měl dva extrémně vyrovnaný brankáře, kdy jeden měl problémy s centrama, druhej v nich naopak dominoval, zároveň ale spoustu střel nekontroloval a vyrážel přímo před sebe, přičemž nakonec rozhodla perspektivita mladšího.

Reagovat
r.mrazik

Jasny,perpektiva rozhodla,ale dost pochybuju,ze by radeji nestavel cecha..samozrejme to jsou jen moje domnenky zalozeny na tom,ze ho neprodal a prosat nechtel a ze ten tym byl zvykly na cecha,ktery chytal nemene dobre jak belgican...

Vsichni vi,ze belgican je egous jak svin a kdyby nechytal,tak by dobro nedelal...

Reagovat
vitasrp

Jo, tak to jsou skutečně už jen tvoje domněnky, o kterých jsem nezaznamenal jedinou spekulaci.

Reagovat
r.mrazik

Ok

Reagovat
B3n

Nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá vec je, že Zouma a Courtois sú mladí len z hľadiska veku. To akože fakt ideš nejako dávať na jednu úroveň "danie šance" jednému z najlepších stopérov vo francúzskej lige Zoumovi a stabilnému brankára La Ligy, čo chytal vo finále ligy majstrov Courtoisovi, s členmi MU U18 CBJ, Rashfordom, FOsu Mensahom alebo trebars aj s Lingardom, čo si zahral len druhú anglickú ? Nehovoriac o cene...

Druhá vec je, že LvG od začiatku hovoril o tom, že zámerne zúži káder, aby bol priestor pre mladých, takže mi príde nespravodlivé zhodiť šance mladým na zranenia.

Reagovat
B3n

Ne

Ok, druhou věc beru. Nicméně všichni z nich začli hrát až přišla ta série zranění. Já se nesnažím LVG nějak shazovat, ale na beku hrál dřív i Ashley Young.

Reagovat
smazaný uživatel

u LVG je najvacsi problem ze sa to uz nikam nevyvija. Uplne sme sa zastavili u niecoho s cim nieje nikto spokojny a jemu uplne dosli napady a nevie nic zlepsit. Inac ako clovek by mi nevadil, ale to je uz proste iracionalne pri nom zostavat za sucastnych okolnosti. Podla mna je lepsi napad skusit Jozka a ked to nebude dobre pride Poche/Giggs a svet sa nezruti....

Reagovat
kiwwi

hlavne je to iracionalne z toho dovodu, ze o rok konci tak ci tak, takze ziadna perspektiva to nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

u mna to poradie cca je 1.Ancelotti 2.Pep 3.Simeone 4.Klopp 5.Conte 6.Allegri 7.Mou/Poche

Reagovat
vladis271

a dokonca Mou dáva šancu aj mladým, viď. Hazard, Oscar, Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma

Reagovat
B3n

U něj nejde o věk, ale o kvalitu. Nevím, co je na tom pořád k nepochopení.

Reagovat
kiwwi

tak tka

problem ale je, ze niekedy si tu kvalitu musis vyrobit, dat tomu sancu, mat trpezlivost, co Mou nema...v tomto je smejd a posera

Reagovat
B3n

Neřekl bych, že šmejd a posera, ale jinak musím souhlasit. Ta orientace na výsledek je v tomhle trošku ošemetná, no.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne aj Di Maria prisiel v roku co aj on a daval mu tiez sancu...

Reagovat
r.mrazik

Hele zas neblbněte

Reagovat
smazaný uživatel

ved kebyze ma tak doranany team jak je teraz United tiez by hral vela mladych lebo nic ine tam nieje

Reagovat
B3n

Reagovat
r.mrazik

Sakra už...a když byl zraněný Costa,tak raději hrál v útoku fabregas a ten RLC šanci nedostal ani když hráli hovno nebo byli zraněný...

To je pořád dokola...

Reagovat
r.mrazik

Nikde žádného odchovance nevytahl a pořád mě tu někdo bude o něčem přesvědčovat

Já ho prostě v MU nechci a vím proč...

Reagovat
kiwwi

ide o to, ze tych odchovancov uz vytiahol LVG a su tam a hraju dobre...neni dovod ani pre Mourinha aby ich zrazu poslal do riti, pretoze su uz nejako prevereni, nemusi experimentovat

a do buducna sa o to bat nemusis, pretoze Mourinho by bol volba na 3 roky cca

Reagovat
r.mrazik

a končím...

Reagovat
smazaný uživatel

Vedenie mu povie nech im dava sancu a bude im ju davat. V reale po nom hceli utocny futbal a hral ho. Teraz sa tiez moze vpohode prispôsobit. V CFC nedostavali mladici sancu nikdy pod nikym lebo to je DNA toho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

hlupaci

Reagovat
pa3ce

Ježiš to je dement

Reagovat
smazaný uživatel

Už som si hovoril, že všetko v norme, a na konci odkaz ako podviedol manželku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hippy crack je zakazany pre sportovcov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Realita

Vardy mi připomíná Řezníčka

Reagovat
smazaný uživatel

Before the match, Pochettino revealed that he’d spent Sunday with Daniel Levy watching the Leicester match with a bottle of red wine.

Reagovat
r.mrazik

info

Reagovat
Nikikrew

no a?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Harakan

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Masi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Jsem si teď uvědomil, že mám ve fantě Kanea na lavce a Alliho jsem před kolem prodal

Reagovat
smazaný uživatel

Bambi aj u mna sedi

Ale inak fiasko. 25 bodov z 38 mi spravili 3hraci. Tak malo bodov som asi ani nemal. Skoda, ze nastupil Barkley.

Reagovat
smazaný uživatel

este, ze vacsinu caka dohravka

Reagovat
smazaný uživatel

*esteze

Reagovat
Usty

fiasko no

Reagovat
kiwwi

ja to radsej ani nepozeram, pretoze som pouzil wild card ale bez vsetkych zmien by som mal asi tak 2x tolko bodov

Reagovat
pa3ce

Alli na lávke, lebo všetci ostatní okrem Kanea mi hrajú ešte cez týždeň, tak dúfam, že sa Ozil, Payet a Iwobi rozostrielajú/rozasistujú

Reagovat
pa3ce

A predať Rashforda za Martiala mi teraz príde ako najväčší fail

Reagovat
tomasinho

Alliho mám taky na lávce, ale může mě zachránit, když zítra nebude hrát Lukaku.

Reagovat
Coutinho10

porad lepsi nez dat triple Ozilovi .....kazdopadne az tohle zatim dobry kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Já Alliho na lávce, ale mám aktivní ten Bench Boost, takže pohoda. Celkově 79 bodů, ale sere mě, že jsem šel po netradičním kapitánovi a hodil jsem to ve vidině dvou čistých kont Smallingovi, který teda udělal 14 bodů. Což jako není průser, ale když vidím, že Kun má i bez pásky víc bodů, tak mě to pěkně sere.

Reagovat
Coutinho10

snad te v H2H porazim, ikdyz sem vyhodil triple C uplne naivne

Reagovat
13

já se na to vyjebal uplně, v ten nejnevhodnější moment..

Reagovat
Mastný Chobot

Kane + Alderweireld lavička

Reagovat
smazaný uživatel

SHearer: "What would be the point of video replays? We'd still all disagree.". Má pravdu, ale některý situace by se videem hodnotit měly. Třeba rohy a auty, který vypadají jako nenápadnější rozhodnutí, ale přitom často jsou tím prvním faktorem ve vstřelenym gólu. Nejde dál hrát s tím, že průměrně se chybuje na obě strany stejně a ty špatně odpískaný rohy a auty se ve výsledku vyrovnají.

Reagovat
Usty

Tak kdybys chtěl používat video i na auty a rohy, tak se z fotbalu stane absolutní sračka.

Reagovat
kiwwi

to su veci ktore by si ako divak ani nepostrehol...veci ktore v priebehu 5 sekund dostane rozhodca do sluchatka a rozhodne na 100% spravne

Reagovat
Usty

Nechce se mi věřit, že by to bylo takhle snadný... Podle mě by vždycky muselo dojít k přerušení hry - a u závažnějších situací by sudí musel chodit k videu u postranní čáry.

Reagovat
kiwwi

roh alebo aut je prerusenie hry tak ci tak

Reagovat
smazaný uživatel

než hráč dojde k míči, tak by to bylo vyřešený

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešní době ti produkce zvládne hodit do replaye klíčový pohled za pár vteřin. Proč nemít schopného týpka nebo dva, sedící někde v útrobách stadionu, vidící "téměř" všechno.

Zároveň to z hlavního sudího sníží trochu tlaku (cca 0,35 Mourinha).

Reagovat
B3n

Za jednotku tlaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

víš to hned

Reagovat
Mimalu

hlavně by se měli začít trestat hráči i zpětně a o to tvrději, klidně i když to bude naprosté otočení výroku sudího. Že padne gól z otočeného autu není až takový problém co by zásadně shazoval fotbal, na rozdíl od nasimulovaných penalt, přímáků nebo klidně karet pro soupeře, to v konečném důsledku vytváří největší tlak na rozhodčí pod vlivem kterých chybují...

Reagovat
smazaný uživatel

dodatečné tresty za simulace

Reagovat
Tomanatura

MU OT: Koho vubec realne na kridlo? A nechat Martiala na kridle nebo zpet na hrot?

Reagovat
EXoRcIsT

Depay

Reagovat
niflheim

Určitě na hrot. Bylo by fajn, kdyby se Depay posunul na ten vyšší level. Aktuálně je fakt škoda toho, že jsme nechali odejít Naniho. Možná bych o nějaké univerzální křídlo posílil.

Reagovat
r.mrazik

levy je zabrany slusne...depay,martial...stridani podle potreby a formy...

na prave mame jen backup hrace v podobe Lingarda...tam by to chtelo nekoho koupit...ale koho? prekvapive jsou pravy kridlo hodne nedostatkove zbozi...

Reagovat
Error

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

na pravo pride Chames R.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Mahrez

Reagovat
r.mrazik

to je spis podhrot/hrot ne? navic taky to neni buhvijaky rychlik a kridelnik ne?

Reagovat
smazaný uživatel

je to skôr AM ale je dost vsestranny a videl som ho na kridle a rychlost a vybusnost problem nebol.

Reagovat
r.mrazik

my potrebujeme na kraj tahoveho hrace,neco jako je martial na druhe...Jamez mi takovy neprijde...

a gribbin je stale jeste moc mlady...

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=L8UHo57e8OY

a takovi hraci proste pod Josem sanci nedostanou...protoze prijdou pedrove,kvadrátové a dalsi silenosti...

Reagovat
smazaný uživatel

tak na pravu stranu je tych hracov vseobecne menej. Pedro bola taka kupa z nudze a pred prestupom vyzeral Cuadrado ako dobry hrac.

Reagovat
r.mrazik

Ne,nevypadal....to ti řekne italská sekce

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho sledoval a on bol hlavne na MS vyborny. Aj napriek tomu ze uz vo Fiorentine vela odjebaval, stale bol vnimany ako nadejny hrac pretoze sezonu predtym dal 16 golov a to sa bralo akoze ma velky potencial na pozicii kde ich je vseobecne malo.

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt je to stejny hrac jak Mata, na co by byl?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

Nani..oh wait..

Reagovat
kiwwi

Lucas na prave kridlo...Depay vlavo, Martial - Rashford hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Mne Martial z kraja vobec nevadi, nemal by som problem s tym, keby tam ostal a na hrote by hral napr Ibrahimovic a uplne by stacilo mat na hrot Rashforda a Ibru, s tym, zeby tam mohli hrat aj Maartial a Rooney, ak by trebalo...ale na kridlo to mam podobne ako kiwwi, jedine ten Lucas, inak nemam prehlad o nejakych top kridlach po Europe, hlavne snad ziadne picoviny ako ten Anderson z Lazia atd..ale podla mna my potrebuje az 2 posily na kridlo, ja Lingaardovi proste neverim, ak sa chceme posunut vyssie

Reagovat
Tomanatura

Videl bych to uplne stejne. Nejlepe Nani + Lucas

Reagovat
iamek

Lingard nemuze hrat zaklad. Na lavku proc ne, ale do zakladu to chce poradne kridlo.

Reagovat
Hokaido

Bernardo Silva

Reagovat
Swarley

to taky není ostré křídlo, zase takový typ Mata

Reagovat
Swarley

Griezmanna, sice hraje u Atletů hrota, ale pravidelně hrával v San Sebu z křídla a v repre tak hraje tuším taky...hotovej hráč, gólový křídlo potřebujeme jako sůl...

Reagovat
Hokaido

Tebe to bude hodně bolet až půjde do City nebo k nám.

Reagovat
Swarley

když bude, tak bude, co naděláš, nebude to poprvé ani naposled, co nepřijde někdo, koho jsem chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem za co ti dava facepalm, to ani nemozes tu napisat, ze akeho hraca chces, navyse ak prestupi inde ako k na, uz to vidim, jak tu budu vytahovat stare prispevky, ako sme ho chceli a vysmievat sa...ach, nechcem nadavat

Reagovat
Swarley

ještě zrovna Chelsea, jakoby měla mít snad nějak lepší pozici

Reagovat
B3n

Lepší asi ne, ale horší asi taky ne.

Reagovat
Swarley

může být, stejně hlavní zádrhel můžou být City s Guardiolou

Reagovat
B3n

To je pro mě hlavní zádrhel ohledně naprosté většiny spekulací

Reagovat
vladis271

k vám pojde max. tak Welbeck.

Reagovat
Swarley

jj, Vlado, jako vždy

Reagovat
kiwwi

to vies, bez LM do klubov hraci nechodia, Liverpool je jedina vynimka

Reagovat
B3n

Reagovat
Swarley

jo jo, to hlavně ty tituly v posledních letech a Lucas

Reagovat
Miguel19

To taky není ostré křídlo.

Reagovat
Swarley

to není, ale ono možná spíš než ostrý křídlo hledáme to gólový...ale rozhodně jako alternativu by to chtělo určitě radši ostrý křídlo typu Lucas, než James nebo Bernardo Silva, čili spíš hráči, kteří se hodí i na AM...

Reagovat
Swarley

u Martiala to je těžký, z křídla hraje možná lépe než na hrotu, ale to hlavně připisuju tomu stylu, kterým hrajeme...to musí být pro toho samotného útočníka většinu času prostě utrpení...ale pokud dojde ke změně na postu manažera, tak by mělo smysl ho začít stavět na hrotu, protože tam je podle všeho stejně jeho budoucnost...

Reagovat
Busby babes

hlavne co treba zacit hrat na ty hroty 2?

Reagovat
Swarley

klidně může být, proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

trenéra, kterej začne hrát křídelní hru a využívat dostupný hráče, který máme, tak, jak má

Reagovat
kiwwi

Bolasie, Ward, Dann and Ledley ruled out of Palace's trip to United, says Pardew.

Reagovat
niflheim

Cool, v suchém triku 1:0.

Reagovat
Infernoqt

bychom se mohli urvat a vstřelit i 2 branky

Reagovat
B3n

Hlavně nedostat !

Reagovat
smazaný uživatel

to chci vidět

bez Bolasieho jasná nula vzadu, takže 1:0 je tutovka

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/mohamedbouhafsi/status/722444097378717696?s=09

ok tak plany poplach s tym PSG a Mourinhom

Reagovat
Harakan

Škoda. To hovado nechci vidět v United ani náhodou. Jak psal Mrazík, zásady se nemění a stejně tak se nemění lidí. Mourek je sráč a sráč by byl i u nás. Na nějaký nejistý šance že bude hrát o titul seru z vysoka.

Reagovat
Busby babes

mendesovina.

Reagovat
smazaný uživatel

301. Proti tomu trápnemu pocitu, keď prídeš s povesťou zabijaka a strápnia ťa amatéri

Reagovat
Lacko_Boh

vo co go?

Reagovat
smazaný uživatel

let it jet....

to by bolo na dlho proste som nenaplnil ocakavania

Reagovat
smazaný uživatel

Uáááááááááááááááá. Odevzdal jsem diplomku, teď už jen to potvrdit vítězstvim nad Man City, jinak jsem to psal zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

gratulácia.

Reagovat
smazaný uživatel

dík, Mitroviče prostě City neuhlídalo, škoda tý červený pro Tioteho, ale výhra 3:0 super

Reagovat
Swarley

cg, hodně štěstí pak u státnic...a kdyžtak to doladíš druhým pokusem, stalo se i lepším...

Reagovat
smazaný uživatel

jak se chtěl pochválit, že ... oh wait

Reagovat
Swarley

tak znáš to, jak se říká, i takové zkušenosti tě v životě posílí....a já si myslím, že to je největší kktina, co kdy někoho napadla...

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum sedí. Po tom volalo hodně fanoušků, tak schválně, jestli Ayoze nalevo zahreje líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Darlow, Anita, Lascelles, Mbemba, Dummett, Sissoko, Colback, Tiote, Townsend, Cisse, Perez

Reagovat
diastan

Nečekal jsem Kompasa v základu, tak snad už je 100% ok, jinak by ho snad tady nenasadil

Reagovat
smazaný uživatel

Towsend zase na tripu...u nej nikdy nevíš jestli udělá kokotinu nebo něco geniálního...ale muzem byt za nej radi..

Reagovat
diastan

EEeeeeeeeeeeej

Reagovat
niflheim

Offside...

Reagovat
vitasrp

Opět fantasticky sudí, zase se nedá nic vytknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom doted to maval dobre..

Reagovat
Hokaido

Už je to fakt skandální. WHU proti Arsenalu a Foxes o víkendu byly totální komedie, a dneska takovej začátek... A to jsou fakt zápasy, který rozhodujou o titulu nebo postupu do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozhodčí si serou na hlavu i sami sobě tímhle, takovejch chyb uděláš pár za sezonu a dovedu si představit, že tě to může stát i místo v PL, nebyl tam žádnej další pohyb, kterej by ho měl zmást, někdy je to těžký, ale tady to bylo jasně viditelný, napadá mě jen, že nemusel vidět, kdy Kolarov rozehrál, ale to je blbost i kvůli rychlosti toho centru, navíc Kun stál v ofs. pozici snad ještě když ten balon už letěl..

Reagovat
Error

Tak ale offside trochu... trochu víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarovov prínos už je vidieť super center

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní nekoncentrace asistenta, tohle je poměrně jednoduchá situace, musel to podcenit a nesoustředit se, jinak by nebylo možný tohle přehlídnout..

Reagovat
kiwwi

wau, solidny ofsajd

Reagovat
Error

Jinak právě jsme teda viděli stý Aguerův gól v EPL. ♥

Reagovat
Swarley

a jeho 66. bod v tomto kole fanty, pokud ho máte jako tripple captain

Reagovat
Coutinho10

ani to radsi nerikej

Reagovat
Swarley

tak hlavně ať se na to Kun už vysere, City musí prohrát

Reagovat
Coutinho10

ani bych se nedivil, kdybyste ten 4. flek urvali na ukor arsenalu ...kazdopadne ten Kun me este dlouho bude lezet v zaludku, ze sem mu nedal taky triple...do posledni chvile sem nadtim uvazoval a vybral spatne

Reagovat
smazaný uživatel

z mrtvýho balonu se nestihne koncentrovat na ofsajd....wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Zářez rozhodčího. Letošní klasika.

Reagovat
EXoRcIsT

Cissoko ty kus vola

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala slušný šprint

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný tlak na balon. Sissoko opět volí nejhorší řešení. Odevzdaní Swans nejsou měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Něco jo.

Reagovat
kiwwi

to je korunovane tela ten Sissoko

Reagovat
pepinho2

Jak může hrát v takovým týmu Navas

Reagovat
Cobra

Krásný gól

Reagovat
niflheim

Beauty

Reagovat
Horcmen

Vurnon

Reagovat
kiwwi

yes!!!!!!!!!! ale trosku na triko Harta nie? z takeho uhla

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to bylo fakt na milimetry, těžko říct....díky bohu za to

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mu někdo, jak ten praporek používat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne domáci

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu nam je se vymlouvat na spatnyho rozhodciho, kdyz potrebujem 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli mi niekto prínos Navasa pre hru City? O ničom.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je v 96% zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak*

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme, bod dobrej, tři lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero je mrtvej, že tam leží půl hodiny?

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala a Sakho to sú úplné dvojičky, postavy majú ako Colemani, nahrať nevedia ani na meter a pozične to tiež nie je žiadna sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Cissé má horší první dotek než Lokvenc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze stáhnout, Wijnaldum na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic a jdem si pro 3

Reagovat
smazaný uživatel

budem rádi za 1

Reagovat
smazaný uživatel

jj, az prijde Bony a Sterling ..

Reagovat
smazaný uživatel

2 tipy zdarma na noční Playoff v NHL najdes zde: http://nhltipy.cz

Reagovat
Busby babes

OT: Varelaaaaaaaaaa!!! Stylove U21, v 93. minute na 3:2 a titul.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

tady je i video: https://twitter.com/SemperFiUnited/status/722517233864466436

Champions in typical Manchester United style"

Reagovat
Hokaido

Za tohle jí teda Kun mohl taky dostat. Jiná situace, stejná podstata...

Reagovat
vitasrp

Cože co? Jestli se bavíš o tý situaci, jak upadl ve vápně, tak to daleko spíš byla penalta.

Reagovat
Hokaido

To snad né. Cítil kontakt, tak spadnul.

Jestli myslíš, že to byla spíš penalta oproti Vardymu, tak to samozřejmě jo, ale pískat se to snad nemůže.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že může, to ani nebylo tak, že cítil kontakt a upadl, ale přerazil se o nohu soupeře, tam fakt ani padat nemusel chtít.

A rozdíl je samozřejmě v tom, že tady ten stoper Newcastlu udělal obranný zákrok, vystrčil nohu do trasy Aguera a ač neumyslně, tak jej trefil, což je dle mě faul.

Reagovat
kissak

Daleko spíš nebyla (můj subjektivní názor) Mbemba tam měl nohu dřív a Aguero o ni zakopl, rozhodčí nebyl od zákroku daleko a měl na celou situaci přímej výhled.

Pánové ve studiu, kteří hodnotili celý zápas sdílí stejný názor viz 11 minuta sestřihu:

http://www.footytube.com/video/Newcastle-United-vs-Manchester-City-418563?ref=lchan_results

Reagovat
vrabejka

Skalaaaak!

Reagovat
smazaný uživatel

nemas stream nahodou?

Reagovat
vrabejka

Gól dal parádní :)

Reagovat
fenixLFC

na to sa nepyta

Reagovat
matZz

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Hokaido

Mitro je úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mávne jo? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Potřetí ten samý praporkář špatně

Reagovat
Hokaido

Na Newcastle je kurz 7 to bych asi dal alespoň za kilo

Reagovat
Jazdec

Gratulácia.

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz nebo Sissoko musí dolu a Shelvey / GIni na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Mitroooooooo je dééémon. Jen do nich

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze je tragickej

Reagovat
Cobra

Reagovat
matZz

borec

Reagovat
WienArsch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

wow jak v Synot lize

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mada

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Rafo střídej

Reagovat
Maresma

Tyvole, Wijnaldum to udělal fakt dobře, škoda.. Kolarov mi připomněl Morena trošku

Reagovat
Coutinho10

Hart zase skvelej zakrok tou rukou jako proti PSG

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no

Reagovat
iamek

Rafa

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Bod se může ukázat jako rozhodující. Na Norwich už jen 2 body, takže výhra to řeší a nemusíme koukat na goal difference. Arsenal musí Sunderland porazit.

Reagovat
salami

naštěstí má Arsenal furt o co hrát

Reagovat
smazaný uživatel

snad se hecnou ještě no... po dnešku nevim, jestli bych Cissého dal do základu, se Swansea se mi docela líbil, ale dneska moc nezvládal

Reagovat
smazaný uživatel

hm a Arsenal má i Norwich.. takže Gunners!!

Reagovat
Nikikrew

ved si tvrdil pred 2 dnami ze gunners asi nebudes uz drzat

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nevěděl , že mají máte náš osud ve svých rukou!

Reagovat
biznizmen

Myslím že stejně spadnem. Ale není se co divit, když 3/4 sezóny hráli totálně bez zájmu...

Reagovat
smazaný uživatel

hlava mi říká, že spadnem, ale srdce, že to vyjde..

Reagovat
salami

skvělej výkon, škoda že to takhle nevypadá celou sezonu, a velká škoda, že to tam Ginimu nespadlo, za ty letošní zářezy se City bychom si to zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál Newcastle s takovým nasazení pořád, tak není tam, kde je.

Reagovat
biznizmen

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to jen od 55. minuty, ale celou dobu Newcastle dřel a dělal si ze City prdel. Zasloužili by si 3 body .

Reagovat
Mastný Chobot

Newcastle nepozeral som, mohli brať aj 3 body?

Reagovat
nani92

mohli, Hart chytil tutovku na konci zápasu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
salami

navíc Aguero gol z offsidu

Reagovat
nani92

ale neodpískaná penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

...za Aguerův dive.

Reagovat
vitasrp

To ale dive nebyl.

Reagovat
salami

dive to nebyl, ale stoprocentní penalta taky ne, přišlo mi, že si to Aguero zpusobil dost sám svym pohybem, ale pískat se určitě dala

Reagovat
vitasrp

Já bych ji teda odpískal, protože tam byl od obránce pokus o zákrok, nohu strčil do dráhy útočníka, kterej se o ní pak přerazil, což bych jako faul považoval, na druhou stranu jsem si definitivně jistej byl až po třetím opakovaném záběru, takže nic strašnýho.

Akorát mi přijde už úplně směšný, co všechno jsou lidi schopni označit za dive. Já si teda moc neumím představit, co měl Agüero dělat, aby to ustál, když zkrátka regulérně zakopl o nohu stopera a v tu chvíli prakticky neměl jinou možnost, než spadnout.

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

Daleko spíš nebyla (můj subjektivní názor) Mbemba tam měl nohu dřív a Aguero o ni zakopl, rozhodčí nebyl od zákroku daleko a měl na celou situaci přímej výhled.

Pánové ve studiu, kteří hodnotili celý zápas sdílí stejný názor viz 11 minuta sestřihu:

http://www.footytube.com/video/Newcastle-United-vs-Manchester-City-418563?ref=lchan_results

Reagovat
smazaný uživatel

Sdílí stejný názor? Však říkají, že to penalta nebyla

Reagovat
kissak

však sdílí stejný názor se mnou

Reagovat
smazaný uživatel

jo, sorry..jsem málo spal a špatně viděl reakci, myslel jsm že píšeš reakci ve smyslu, Aguerův dive nebyl.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
czech_mira

Škoda Magpies, dnes mohly být 3 body

Reagovat
kissak

a naprosto zaslouženě

Reagovat
niflheim

Že bychom dnes dali i dva góly?

Reagovat
kiwwi

kazdopadne to bude uz len o 2 body za City a 1 za Arsenalom (budu mat zapas k dobru) a ti este hraju proti sebe vzajomny zapas...nevyzera to najhorsie, len musime zvladnut nase vlastne zapasy...som zvedavy kde sa to dojebe

Reagovat
Busby babes

to ti reknu rovnou: dneska. klasicky vzdycky nam LVG da trochu nadeji a pak mrd, 0:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

nj, zvládať vlastné zápasy, aké jednoduché. Že na to s výnimkou Spurs a líšok túto sezónu nikto neprišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Rupnem tak max na Norwichi a s Cherries doma

Reagovat
fff

Reagovat
kiwwi

Louis van Gaal: Man Utd are almost as good as Spurs - they just score more goals

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

We are almost as bad as Sunderland - they just concede more goals.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

V La Lige veľký boj o titul a dávaju len Real na trojke, dokonca aj na štvorke ide WHU - Watford

Reagovat
vladis271

ale dneska by som si normálne pozrel La ligu všetky 3 zápasy. Len derby je nad všetkým.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja pozerávam iba Real (Ronalda) keď sa nič dôležité nehrá, dnes by mohol byť dobrý match.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale derby samozrejme vyhráva, mám taký ten pocit, že Everton dneska dostane nakladačku.

Reagovat
Diego2

Barcelonu davaji na Dajto

Reagovat
nani92

takže sa vidíme Na Pasienkoch

Reagovat
Mastný Chobot

ja idem

Reagovat
nani92

dnes padne 2tisícka

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
kiwwi

Swarlos, dokonca aj ta ciastka suhlasi

[Andy Mitten] Manchester United have been watching Antoine Griezmann closely, while Chelsea have also watched him and are interested. His buyout clause is €100m.

Reagovat
Busby babes

berem, next...

Reagovat
vladis271

ujebané ceny. Veď to je sedmina ceny za ktorú by si si mohol kúpiť celý LFC.

Reagovat
Busby babes

cena tri Benteke, ne?

Reagovat
bbbauch

Ten byl za 32,5 liber ale ne? tskze spis tak dvou

Reagovat
smazaný uživatel

taky to je jenom buyout clause, půlka Barcelony jí má dvojnásobně větší... to neznamená, že musí jít za takové prachy, i když nakonec asi půjde

Reagovat
Swarley

tak já si tu částku nevymyslel, někde už o tom psali, že to je 100 mega v eurech...

Reagovat
Swarley

však to by nebyla o moc jiná cena než jsme dali za Angela, ne? nechce se mi dohledávat kurz, ale moc velký rozdíl to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

A nepoučí se, co?

Reagovat
Swarley

za takového hráče se to musí zkusit

Reagovat
fff

juj chlapi

Reagovat
Swarley

tak já vidím hlavní problém Guardiolu v City nebo to, že od Atletů ještě nebude chtít odcházet, i to je možné...pak už je ta pozice pro každého víceméně stejná s tím, že do Realu půjde přímo z Atletica jen těžko, Barca má plno a pak už zbývá maximálně ještě Bayern, který budou i tak kluby z Anglie schopné přeplatit...výhodu proti Chelsea můžeme získat tím, že ještě urveme LM, kdyby to bylo na úkor City, byla by pak ta pozice pro jeho nákup mnohem lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako hlavní problém vidím fakt, že Atlético má mnohonásobně větší šanci vyhrát LM i ligu, než Manchester, a kromě peněz by opravdu neměl jediný rozumný důvod z Atlética odcházet. Ani do Chelsea ani do City.

Reagovat
Swarley

Atlético je na vrcholu, lepší už to tam nebude...buď tu šanci promění teď a nebo už to bude mít jen sestupnou tendenci...nemají takové zázemí, jako máme my, vše to stojí na Simeonem a až on odejde, tak Atlético nebude schopné držet krok s Barcou a Realem...

rozumný důvod jsou prachy a nová výzva, na to se to musí uhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je právě otázka kdy s tím sestupem začnou, protože zatím se k tomu vůbec nemají. Ale jak říkáš, závisí to nejvíc na Simeonem.

A ta nová výzva.. no, uvidíme jestli tak přemýšlí i on, no

Reagovat
fff

Mas tma vela premennych teda .

Atleti, ak ostane Simeone, hraju o titul v lige s timami ako Real a Barca a hraju o vyhru v LM. Hraju vysoko dlhsie, nie jednu sezonu.

Podla mna nema dovod odist a ak, tak bud to bude podla mna City s Guardiolom, Bayern ci neskor Barca.

Reagovat
Swarley

jak píšu o kousek výš, Atlético je jen otázka času, tam už to víc nahoru nepůjde, spíš naopak, dá se očekávat sešup dolů...Simeone už to tam taky drtí nějakou dobu, tak maximálně dvě sezóny a podle mého půjde jinam...Atlético mu prostě bude malé a v to stejné doufám právě u Griezmanna...

pak už je otázka, co bude preferovat...Španělsko by mohl mít teď v nejbližší době zavřené, takže to bude o Anglii nebo Bayernu...a to už se musíme zkusit poprat a já můžu doufat...

Reagovat
fff

Podla mna ste v tomto uplne bez sance . Hrac ako on pripadne dostane prachy hocikde kam by siel plus aj sportovo je vela lepsich moznosti nez vy aktualne.

Reagovat
Swarley

Tak vela, Bayern, možná City a nebo zůstat u Atletu. Co se týče peněz, tak jedině City. Ti pokud dají LM a budou mít Guardiolu, tak to je velkej pruser. Ve hře může být ještě Chelsea, ale tak to už je nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomenout na PSG neni dobré

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger: "It is my job to get the team 100 per cent ready. Against Crystal Palace, the team gave everything."

Reagovat
smazaný uživatel

555. pre stého človeka odhaleného organizáciou - Cokroušek - máš tú česť. Tentokrát Jakub .

Tento príspevok venujem aj organizácii a jej dlhého pretrvania na EF. Aj pre Ownyho ako "princeps / primus inter partes" a ostatných anonymných členov...

PS.: Stalo sa to dávno, ale zabudol som na toto jubileum, tak sa ospravedlňujem za oneskorenie.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že tam vedete i příslušnost k politickým stranám a náboženstvím

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, organizácia je apolitická, všetky politické i náboženské názory sú rešpektované...

A dokonca sa ani nerozdeľujeme vzhľadom na fanúšikovstvo...

Reagovat
niflheim

Bude mít mapu se špendlíkama kde kdo bydlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Ty hovádko !

Reagovat
niflheim

Pak pošli link

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to není špatný nápad, na jednom foru, kde jsem před 5 lety působil, se tento nápad celkem uchytil a lidi to tam dávali dobrovolně

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že tady je o dost nepřátelštější atmosféra a chodí sem i kriminální živly s podmínkami apod.

Reagovat
Mastný Chobot

nepriateľská atmosféra prišla spolu s fanúšikmi Tottenhamu, dovtedy to tu bolo ako v Kraji, teraz je to Mordor

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
niflheim

No spíše dříve jsme si více jeli do vlastů se scousery, teď mi to připadá klidnější

Reagovat
smazaný uživatel

Naco to tak prezivat.

Reagovat
vladis271

od doby, čo vládu na EF prebral sarkazmus je to tu ako v letnej romanci pre ženy.

Reagovat
13

Těžko se hádat, když si není co závidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
niflheim

To samé jsem zažil na jednom fóru WoW serveru, zašpendlíkovalo se snad 300 hráčů.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
bbbauch

Treba ti za to jednou pred eurofotbalem postavi sochu

Reagovat
Mada

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Levoslav Bencik pls

Reagovat
smazaný uživatel

Si ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Poznas ho, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, prečo by som mal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nič

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rišty

jaký parte?

Reagovat
smazaný uživatel

*pares. Dakujem za upozornenie.

Reagovat
niflheim

12:29 Forster objektem zájmu Chelsea

Kdo by měl ale zájem o toho jejich současného blba?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton?

Reagovat
niflheim

To má asi větší ambice.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetky TOP kluby maju plno.

Reagovat
Maresma

Berem

Reagovat
fff

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Pustiť aj zadarmo, niekto sa nájde.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo výmenou do Southamptonu.

Reagovat
tony223

tam bude problém v tom, že by "blb" musel přistoupit na znační snížení platu. Jeho současný plat je 120 000 liber týdně. Víc má v PL snad už jen David De Gea, který je ale podle mě kvalitativně lepší.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

aw nemoze za vase posrane zivoty

Reagovat
Hachim Mastour

fucking demented fucking prick.

Reagovat
fff

Bild je vcelku sracka, ze? Ono podla nich vraj Dembele z Rennes do Dortmundu a aj Gotzeho chce Tuchel.

To by nam pekne oplatili tu prehru.

Reagovat
Malresi

Prečo by chceli ísť do horšieho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Floffy preco stale hltas ten bulvar?

Reagovat
fff

Neviem Olo, neviem. Je to ako droga.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano, no

Reagovat
Maresma

Je to bullshit, navíc Bild zmiňuje cenu 5m euro.. ta cena bude minimálně pětinásobná.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkupka.

Reagovat
tony223

to popřel jak jeho agent tak vedení. Dembele výkupní klauzuli nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sračka a nie jeto sračka, zalezi, kto to pise...o Schweinim v lete mal Bild info ako prvy

Reagovat
smazaný uživatel

O Dembeleho bude fight....to nevím jestli si vybere Dortmund...

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby Agbonlahor this season:

Club Suspensions: 2

Goals: 1

Reagovat
Miguel19

To má furt víc jak Hazard..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.com/sport/football/36075347

Žiaden zo súčasných veľkoklubov, to by som nepovedal :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Inak zaujímalo by ma, čo je s Philom Dowdom? Už nepíska?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám dojem, že jsem ho onehdá viděl v Champu...

Reagovat
smazaný uživatel

túto sezónu?

Reagovat
kiwwi

United: De Gea, Valencia, Smalling, Blind, Darmian, Lingard, Schneiderlin, Mata, Rooney, Martial, Rashford #mufc

Reagovat
iamek

Plasil Lingard stred =-O ? Bude zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Rooney

Reagovat
iamek

Taky doufam.

Reagovat
kiwwi

hmm tak Sky tvrdi, ze to bude stred Morgan - Lingard

Reagovat
iamek

To smrdi pruchodakem :-\

Reagovat
kiwwi

ale MUTV zase Wazza - Morgan

Reagovat
iamek

Mata nebo Roo to vypada.

Reagovat
kiwwi

Wazza zaloha

Darmian LB

dufam, ze Lingard bude kridlo a Mata desiatka a nie naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že ešte si poriadne nekopol Young. Pritom mi príde na bekovi minimálne podobne kvalitný ako Valencia.

Reagovat
CubONE

Young uz je utocnik

Reagovat
misinho7

inac neviete poradit stranku kde su dobre streamy na mobil?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
misinho7

diki moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

chybicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

*

Reagovat
vrabejka

Blapseal.com/frodo

Tady doufám dají dnes derby.

Reagovat
cristiano.K.

zrovna Sturridge v derby umí a Allena bych dal místo Lucase

Reagovat
vrabejka

aby se nam zranil a na Villareal nastoupil střed Lucas-milner že?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A proč nastoupil Cou Origi a Firmino? protože jsou méně důležití než Allen a jejich zranění neni nic co by nás oslabilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Allen i Studge hráli základ o víkendu. Navíc obou se stačí jenom lehce dotknout a už leží na marodce. Everton je slabej tým, vyhrajeme i bez nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale v derby mohlo hrát to nejlepší co máme.

Reagovat
fenixLFC

zbytocne riskovat

Reagovat
tomasinho

Však hraje, Allen na DM není lepší než Lucas. Poslední dobou hrál dobře, ale vždycky hrál o dost výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Násada od koštěte lepší než Lucas

Reagovat
vrabejka

ti by ale šli nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

No tykrávo.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba takovej Coutinho jde nahradit každým no

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas základ já se poseru

Reagovat
vladis271

toho sa hádam nikdy nezbavíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude čistit kopačky a nosit vodu tak ať klidně zůstane. Ale jestli příští sezónu odehraje 1000+ minut bude to katastrofa.

Reagovat
cristiano.K.

Jany ti to vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

na koho ten co ví...

Reagovat
Nikikrew

Skrtel je zraneny ked nie je ani na lavicke ci u Kloppa skoncil?

Reagovat
tomasinho

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zraněný, ale i tak skončil

Reagovat
Lacko_Boh

hm chudak ešte aj Fico stale v nemocnici..

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo mu dal Kloppo dovolenou aby měnil ficovi na hlavě obkladky

Reagovat
Lacko_Boh

neviem prave

Reagovat
smazaný uživatel

tak komu fandit dnes?

Reagovat
kiwwi

Watfordu a United

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia a RM playing as RB

Darmian RB playing as LB

Rooney ST playing as DM

Blind DM playing as CB

Mata CAM playing as RW

Lingard RW playing as CAM

Martial ST playing as LW...haha

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

skvelá taktická rotácia na ktorú súper nevie zareagovať a je z nej tak zmätený, že si tam jebe vlastné goly

Reagovat
Hokaido

Martial hattrick pls

Reagovat
Swarley

Morgan DM, před ním Mata s Rooneym, Lingard vpravo, vlevo Martial

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Darmian tak chtel B-)

Reagovat
Kaze

Own Goal is back!!!

Reagovat
Swarley

tenhle střelec nám taky chyběl, pěkně, vypadá to na 4-3-3 v dost ofenzivním složení, to by mohlo být super

Reagovat
Hokaido

Payet opět fantastický áčko.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
nani92

a Andy fantastický golik

Reagovat
Zaschrona

nejoblibenejsi film Barkelyho je tutove Goool, fakt by ale teda nemusel tak casto tak moc zkouset solovat

Reagovat
smazaný uživatel

Stream? nic mi teď nejde

Reagovat
Infernoqt

To je trapný, když si naši soupeři musí za nás dávat goly

Reagovat
vladis271

stream na derby? všetko mi seká

Reagovat
tomasinho
Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

adaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
Coutinho10

ouuu skoodaaa to byla sance

Reagovat
iamek

Roo jak rozdava =-O

Reagovat
Zaschrona

achjo, Oviedo Joel ale

Reagovat
tomasinho

To je kokot fakt. Má Firmina úplně před prázdnou bránou a on svou slabší nohou střílí po zemi do gólmana

Reagovat
tomasinho

A teď tam zas točí jak ocas dvakrát místo přihrávky dopředu. Už zase začíná Lallanovatět.

Reagovat
r.mrazik

kdyz vidim Rashforda,tak jsem zvedavej,co udelame s tim mladym RoShaun Williamsem,ktery je pry jeste talentovanejsi

Reagovat
vrabejka

Lucas

Reagovat
Dawon

Dneska se splni ultimatni vlhky sen pro LVG? Vyhra 1:0 bez strely na branu? PODME HOSI

Reagovat
Swarley

Mata už vystřelil na bránu

Reagovat
Dawon

sakra, ani ty male radosti mu v zivote nedoprejou

Reagovat
smazaný uživatel

sledovať nitru aj lfc je tak ťažké

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas, Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

ale Adam ma nasral teda trošku

Reagovat
Zaschrona

Zatim to teda smrdi velkou prestrelkou.

Reagovat
Zaschrona

Barry zatim uzasny, Oviedo zraly na stridani.

Reagovat
nani92

Darmian by sa mohol oholiť

Reagovat
Swarley

stačí prásknout dveřma

Reagovat
Dawon

to je snad jeste horsi, nez ty sterlingovy trautenberkovske kotlety

Reagovat
r.mrazik

sakra v tom vapne porad nikdo neni

Reagovat
Swarley

i u toho gólu, jeden člověk tam byl...přitom nehrajeme úplně špatně...

Reagovat
r.mrazik

je to divny...zadny tlak do vapna

Reagovat
Swarley

přitom dneska docela ta předfinálka jde, celkem se i hýbeme, ale proč pak nejde víc hráču do vápna, to nechápu

Reagovat
r.mrazik

jojo...mezihra i rychlost je dobra...

a pak kdyz tam byli 4 hraci,tak se to nahraje zpatky...

nektery reseni veci jsou divny

Reagovat
Swarley

škoda no, obzvlášť když tam jsou hráči jako Martial, Lingard, Mata nebo Rooney, ti všichni by měli mít tendence tlačit se do vápna

Reagovat
r.mrazik

hm...i kdyz mata a rooney nez tam dobehnou...a nejak se jim dovnitr nechce...sraci

Reagovat
r.mrazik

a rashford je borec jak svina

Reagovat
tomasinho

Coutinho je stejně na úplně jiné planetě než ostatní hráči LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner taky.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

Rooney je v hodně dobré pohodě po té pauze

Reagovat
tomasinho

Už zkouší dloubáčky?

Reagovat
Swarley

to ještě přijde

Reagovat
smazaný uživatel

ale pořád je až 29. nejlepší útočník ligy

Reagovat
Swarley

to má v p-či, když hraje CM

Reagovat
smazaný uživatel

nj, tak když jako útočník stojí za h-vno

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

a i tak nejlepší střelec v historii Albionu, ještě si během toho mohl dát půlku zápasů na CM nebo AM

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla, historie, LFC fan pls

Reagovat
Swarley

však ještě hraje, dokonce jako kapitán nároďáku a nejúspěšnějšího klubu v Anglii

Reagovat
Jesse Pinkman

at už mě ten Milner nesere ty vole...

Reagovat
Jesse Pinkman

uplně vidim jak ho vyhodí, jestli ještě jednou takhle podklouzne a pak to bude chtít rychle zachránit...

Reagovat
Zaschrona

Klopp ocividne ma dobre zjistene, jak velke problemy nam delaji centrovane balony...

Reagovat
fenixLFC

lallana je fajn ale ta jeho koncovka

Reagovat
smazaný uživatel

Není fajn vůbec.

Reagovat
iamek

Rashford fantasticky proste. Utocna faze dobra docela. Pohyb, meni se pozice, rychle nahravky. Jen so vapna se vice cpat.

Reagovat
Swarley

tak to on s tím ani problém nemá, ale je tam právě většinou sám

Reagovat
I am Mancunian

na OT je riadne prazdno

Reagovat
I am Mancunian

a ten dembele vazne do BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko.

Reagovat
I am Mancunian

ale ano

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si něco takovýho četl?

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

No moc se mi to nezdá. Ani to pod tím s tím Ben Arfou.

Reagovat
I am Mancunian

typek ma najlepsie info vo francuzsku

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho znam, ale minimálně ten Ben Arfa imo pravda nebude. Pokud tam fakt Dembele přestoupí, tak to bude dost velký překvapení.

Reagovat
I am Mancunian

tak moze byt, ze ho sledujete, necakam, ze by skoncil u vas

Reagovat
iamek

Suarez 4+2 =-O

Reagovat
Zaschrona

JOEEEEEEEL

Reagovat
Zaschrona

A teda Stones by fakt mel hrat v zaloze.

Reagovat
fenixLFC

prosim, nech ti rohy sprava kope kludne aj mignolet namiesto milnera

Reagovat
vrabejka

Ale to pujde, Roblesa to nebude trefovat stale.

Reagovat
Swarley

zase, ten Tony to nemá komu dát...jedna věc je, že se kompletně sekne a nechá si ten míč vzít, to už má radši vystřelit...ale i tak, tam prostě nikdo v tom vápně není...

Reagovat
cokoliv

To už je taková nase tradice udělat ze soupeřova gólmana MotM

Reagovat
Jesse Pinkman

druhá tutovka, třetí už musí bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana out, Studge in v takej 55-60 min poprosím ak do vtedy nedá fuckin gól

Reagovat
tomasinho

Ježiš, Lallana posere každou nadějnou akci

Reagovat
vladis271

Kedy máme dohrávku s Chelsea?

Reagovat
fenixLFC

posledny domaci ligovy zapas

Reagovat
iamek

Ten blbec piska jak slepon.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím pánové, zkuste se prosím vcítit do role fotbalového manažera a pomozte mi shromáždit data pro výzkum do absolventky, 2 minutky času, díky moc:-)

http://www.survio.com/survey/d/N1I6L5H2H9C1U8O9B

Reagovat
smazaný uživatel

vladis, můžeme už zase mluvit o sranda lize?

Reagovat
vladis271

2 minuty dozadu ma to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Mi napadlo do pice uz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

on je napoly madar, vela od neho chces

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

tak to ma napadanie v krvi

Reagovat
smazaný uživatel

on je strašne agresívny človek

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fff

Reagovat
EXoRcIsT

strasne slabe nabehy do 16tky kolkokrat bol hrac volny mohol dat finalku a nemal komu

Reagovat
Swarley

ty krátký rohy bych pod pokutou zakázal

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze vysoky tam je akorat mike a morgan...ale ty nakratko jsou desny...

Reagovat
Swarley

taky mě to hned napadlo, že moc velkých hráčů nemáme...což mi vlastně spíš došlo u jejich rohu, kdy Blind má na starosti Adebayora, což je docela drsný...

ale i tak, je tam Wazza, Mata, kteří už těch gólů hlavou taky docela dost dali...pořád mi to přijde lepší to zkusit, než to rozehrávat nakrátko a ztratit...což se nám párkrát povedlo...

Reagovat
r.mrazik

mata z rohu? leda by sel nekomu na zada

Reagovat
Swarley

tak náhodou těch gólů hlavou dal na svou výšku dost

ne teda asi přímo z rohu, to je fakt

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

v priemere 1 z 5 rohov nakrátko spôsobí nejaký rozruch alebo šancu a oni to budu stále tak dávať..to fakt nikdy nepochopím, nikdy

Reagovat
kiwwi

minule som videl kdesi statistiku, ze z rohov na kratko to statisticky vychadza lepsie na vytvorene sance - nemyslim u nas, ale celkovo to ktosi porovnaval

Reagovat
nani92

ked si to dá Barca, ktorá sa fakt vie prekľučkovať medzi toľkými hráčmi tak sa nečudujem, ale ked si to tam hádže Mata s Valenciou tak

Reagovat
vladis271

aj nám to funguje.

Reagovat
tomasinho

DIVOOOOOOCH A Milner další áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Divock

Reagovat
Coutinho10

Oriiiigiiiii to je zabijak

Reagovat
fenixLFC

origiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Coutinho10

Divočák

Reagovat
REPLIKATOR

Milner zase áčko Jinak chyba golmana.

Reagovat
Jesse Pinkman

super Origiiiiiiiiiii

Reagovat
kiwwi

tak toto mala byt redka pre Soareho

Reagovat
mickey mouse

Milner je neuvěřitelný

Reagovat
fenixLFC

ale je furt komedialne ako z rohu proste milner netrafi nikdy nic ale ked je to z hry tak to uz odrazu ide

Reagovat
nani92

ach, ten Milner musí stále Kloppa zachraňovať

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle "ach" je na Slovensku normální? Protože v ČR bych to označil za pěkně teplý.

Reagovat
smazaný uživatel

Stones

Ten sa hecol tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

krásný výkon, jsme lepší o parník

Reagovat
Zaschrona

Leti to pul dne, Robles udela krok z brany, pak se vraci a ani jeden z obrancu neskoci... Absolutni darecek...

Reagovat
smazaný uživatel

To si prečo rozmyslel to vybehnutie....zblbol Stonesa.

Reagovat
iamek

Ach jo. Az na zaver polocasu dobry vykon a jen 1:0. V druhem se zatahnem a budem betonovat.

Reagovat
tomasinho

SAKHOOOOOOOOOO! A Milner druhé áčko

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaal to je KO Sakhoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho sa rozstrielal, parááááda Touré aký zlatý ♥

Reagovat
Swarley

u mě dobrý, škoda, že tam něco nepadlo Martialovi...asi nejlepší poločas letos

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem koukal že hrajeme fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Stones Milner

Reagovat
fenixLFC

zas milner

Reagovat
REPLIKATOR

Milner další asistence Já to mrdám.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jazdec

Origi jak sa nenápadne prišiel k Jurgenovi pochváliť keď stopéri oslavovali gól

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale Škrteľ sa už vážne do základu nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Milner jede na Henryho rekord ?

Reagovat
mickey mouse

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že zase budete brzy vyhazovat "nekopu" Milnera

Reagovat
iamek

Stones kolik? 80 mega liber?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se tu na Milnera nepíčuje? divím se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale s tym Milnerom jje to brutal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skurvená BB! :-)) nesleduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

JEdnym okom. Ako na hojdacke. Nejak ma o nebere, ale dufam, ze budete smutni na konci vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, je to zábava...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Milner je frajer neskutečně je drtíme...Klopp neskutečný co provedl s tim týmem, když si vzpomenu jaký fotbal jsme předváděli na podrzim

Reagovat
fenixLFC

seriozne, nech sa pred milnera pri rohu postavi jeden nas hrac, on to kopne do neho a potom to tam da vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Milner 11 asistencí

Reagovat
stiflerovamama

Milner ma uz snad viac asistenci ako Ozil nie ?

Reagovat
Harakan

Nějaký solidní stream na United? Nejak se mi vsechny serou...dik.

Reagovat
I am Mancunian

vipleague.me

Reagovat
m.sali

anlickej stream nebo acestream? mam youtube a už toho arabáče nemůžu poslouchat

Reagovat
johnik

Milner = the playmaker Kdo by to do něj řekl...

Reagovat
Zaschrona

Ty vole, vyhodit toho, kdo tohle udajne trenuje (ze ten trenink ale neni vubec videt), idealne uz ted o polocase... Tohle smrdi burem a nejvic ostudnym vykonem, ktery jsem od Evertonu videl...

Reagovat
smazaný uživatel

falšonnííííííííííííííííííííííííííííííííííííííík, jak mám z tooho kokotka radosť

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

Nejpozději v pondělí letí.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner letos bude mít nakonec víc Áček než Ozil

Reagovat
niflheim

Křivák si to dává

Reagovat
kissak

chlapi poradí mi někdo link, který v pohodě funguje na SMART TV???

Reagovat
Kaze

Neni jednodussi to zprovoznit na notasu a pak dat projekci do te televize?

Reagovat
smazaný uživatel

si k televizi připoj normální notebook/pc/tablet, lepší než se jebat s tím vestavěným prohlížečem

Reagovat
smazaný uživatel

BLACKWATER Indián hrajúci za NR, dávajúci góly a ešte sympatický... THIS IS MY SEN

Reagovat
vladis271

aby Nitra bola majster, to už môžu ligu vyhrať aj Nové Zámky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hejterko♥

Reagovat
Swarley

*ma napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozčuľovať sa nad slovenskou ligou... cmon

Reagovat
smazaný uživatel

oiko sa pozná

Reagovat
wild

Reagovat
mul

Reagovat
Swarley

šlapem, přidat rychle druhej, jinak to zase budou nervy jak s AV...

Reagovat
fenixLFC

Asistencie v roku 2016:

• James Milner - 11

• Mesut Ozil - 3

Reagovat
fff

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Milner > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Smalling než doběhne do vápna, tak už to máme rozehraný nakrátko...

Reagovat
Zaschrona

Skvely, vystrida Barryho... zatim naseho jasne nejlepsiho hrace... to uz chce setrit hrace na vikend?

Reagovat
fff

Nevidel som prvy polcas ale kukam, ze Milner 2 asistencie ... nemam slov

Reagovat
fff

A Morenov uces ... to uz vobec nemam slov

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové Liver - Ever poločas bez gólů? Potřeboval bych to.

Reagovat
Zaschrona

Oviedo haze aut a vsichni jdou od mice, nenabidne se nikdo... vymluvny za vsechno...

Reagovat
smazaný uživatel

kurva vyjebana

Reagovat
smazaný uživatel

Funes Ako frustrácia veľká, nervy pracujú, ale toto

Reagovat
cokoliv

Fuj

Reagovat
pepinho2

To je sráč

Reagovat
R22

Bože to je pičus

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

spina

Reagovat
Hai

Kokot evertonskej

Reagovat
R.Meireles

Funes

Reagovat
smazaný uživatel

Lingaard je strasne slaby

Reagovat
Swarley

na podzim byl super oživení, ale teď je to děs

Reagovat
smazaný uživatel

Schoval si si to pekne medzi tie nadavky a zvratky

Reagovat
smazaný uživatel

zapadlo to ale pekne

Reagovat
smazaný uživatel

FUNES TY KOKOT HNUSNY

Reagovat
smazaný uživatel

akurát keď sa Divoch začal dostávať do top formy... Další kokot po Mirallasovi a Martínezovi z Toffees..

Reagovat
EXoRcIsT

Darmiaaaaan

Reagovat
Coutinho10

Milner jenom ukazuje, ze to je porad skvelej hrac a jeste porad ma co nabidnout

Reagovat
cokoliv

Zrovna když Divock chytnul takovou formu snad nic vážného.

Reagovat
tomasinho

Kokot, tohle Divoch nerozchodí

Reagovat
fff

kkt ... takyto zakrok, musi jebat v hlave.

Reagovat
pingla

Darmian

Reagovat
kiwwi

Darmian

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo prasisko jedno

Reagovat
LGT

Pičus evertonskej

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo link na ten faul?

Reagovat
Kaze
Reagovat
icemike

Todle většinou bývá žlutá

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

díky, chlapci

Reagovat
niflheim

Nádhera

Reagovat
nani92

rooooooooooooooooooooooooooooh

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle by měli bejt stopky aspoň na 8 zápasů

Reagovat
Coutinho10

ajajaj Divocha zranit....

Reagovat
Swarley

napiš si do deníčku van Gaale, kopat rohy do vápna

pěkná od Darmiana

Reagovat
bbbauch

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Darmiaaaaaaaaaaaan

Reagovat
fenixLFC

hlavne ze je hrdy ze to spravil pre everton....nie aby so sklonenou hlavou siel dopice, este provokuje chuj

Reagovat
smazaný uživatel

však on uvidí ešte dúfam...

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni pravda. vyjebabana kurva skurvena

Reagovat
Zaschrona

Skvely, takze na stoperu bude hrat o vikendu Barry nebo kdo? Zakrok prisernej, ale pokud neco ma tym aspon trochu nakopnout, tak asi tohle... Origi ma asi po sezone a Euru, neprijemny, snad bude brzo ok.

Reagovat
fff

Co ma nakopnut tim ?

Reagovat
fenixLFC

navrhujem nakopnu nejakého modronosa....napríklad mirallas sa ponuka

Reagovat
Zaschrona

Budicek, je to o hlave, vasi hraci se ted spis budou bat, at je taky nezranime na pul roku. I kdyz nam uz asi nepomuze nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v hokeji, ked chces nakopnut tim, tak sa hraci pobiju, vo futbale znicis druhemu sezonu

Reagovat
fff

Ale pobuchas si klubovy znak, v tom je to kuzlo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pepinho2

Tým může nakopnout tvrdá hra, ale tohle nemůže nakopnout snad mikoho, taková prasárna

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt na to ale normalne kaslou, nehrajou vubec tvrde, nic, se souboju temer ani nezucastnujou. Co jineho uz jim ma prinest aspon trochu psychickou vyhodu. Jestli ne zrakveni protihrace, tak uz asi nic.

Reagovat
fff

Citam co pises ale ... stale Ta nechapem teda

Reagovat
Zaschrona

Kdyz ti zrakvi protihrac spoluhrace, tak spis bude v psychicke vyhode jaky tym? Pokud teda vubec ma zajem vyhrat, teda...

Reagovat
pepinho2

Nevím, já jako hráč Evertonu bych se asi necítil nějak nakopnutej, spíš by mě to ještě schodilo

Reagovat
r.mrazik

ze zkusenosti neni v pohode zadny tym,protoze to je neprijemny pro vsechny...

Reagovat
Zaschrona

jasne, ale tym toho spoluhrace to podle me citi rozhodne hur, blbe se ti hraje s pocitem, ze tvymu kamaradovi behem zapasu zlomili nohu

Reagovat
r.mrazik

blbe se hraje s pocitem,ze se to muze stat kazdou chvili i tobe...

samozrejme u toho spoluhrace to je horsi...ale v hlave to maji vetsinou vsichni

Reagovat
Zaschrona

To kazdopadne. Ale proste, myslim tim, ze je to pro zapas zmena, zasahne to nejak vlastne kazdyho hrace. Pokud tvuj tym hraje nejvetsi tuzku na svete a ani takovej moment ten tvuj tym nijak nenakopne, tak uz nepomuze vubec nic. A o tohle mi i slo. Neni to nic proti Origimu nebo snaha branit RFM. Zaslouzi si za to poradnej trest, prisernej zakrok...

Reagovat
vladis271

tak ste v 10tich mimo šance niečo spraviť so zápasom a hráči Liverpoolu vyzerajú odhodlane vám nasúkať koľko sa do vás zmestí.

Reagovat
Zaschrona

protoze vypadame furt stejne, totalne na to kaslou, zadny chtic s tim zapasem cokoliv udelat, jen si prejou, at je konec...

Reagovat
LGT

Tohle má nakopnout tým, ty seš nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro ty si hovádko fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi kus pi..

Reagovat
smazaný uživatel

nakopnout? bože, vždyť to je prasárna, nakopnout může vynikající tackle, ne zrakvení (kor když za Everton hrají Origiho parťáci z repre)

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Redka v Mersey, zadarmo fakt.

Reagovat
fenixLFC

prva po deviatich zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

... ale v práci jsem poradil kolegovi jako tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme fotbal ...

Reagovat
pingla
Reagovat
cokoliv

Každopádně everton ma ambice na Evropu a výkon na úrovni středu tabulky champu

Reagovat
smazaný uživatel

Už vybieha evertonský žolík

Reagovat
fff

Pici ale zas s jedinym utocnikom ... ktorym je Sturridge ... Firmino na hrote za 3, 2, 1 ...

Reagovat
smazaný uživatel

v piči toto...

Reagovat
fff

5 golov v 4 zapasoch a potom ho nejaky kkt za stavu 2-0 da dole tak, ze je to rovno cervena a este si potom pri odchode z ihriska bucha po klubovom znaku akoze hej fanusikovia, urobil som to pre vas a mam rad tento klub a pozrite ako som to v derby Liverpoolu ukazal ... jak som nasraty teraz.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja.... jebnutý sráč...Škrtel ešte sezónka v LFC, v derby zaútočiť na kokota a kopnúť mu do hlavy a potom cez zimu do Číny... ach jaj, nasratý som...

Reagovat
fenixLFC

koho z juniorky vytiahneme na lavicku? sinclaira asi tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Brekeke...

Reagovat
fenixLFC

alebo firmino hrot a pod nim coutinho lallana ojo

Reagovat
fff

pripadne Ibe.

No esteze mame uz len par zapasov, snad to nejako pojde.

Can dlhodobo jeden z naj hracov, Origi posledne zapasy skvely. Velka strata zvlast ked teraz mame sancu vyhrat EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toni Gomes je lepší než Sinclair.

Reagovat
smazaný uživatel

koľko má rokov? toho vôbec nepoznám...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 17 ještě. Hraje za U18.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asi nedostane šancu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, že ne. Má ještě dost času.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

piče, som si práve hovoril, že sa pomaly dostávame do role favorita celú EL fakt vyhrať. A takto stupídne prídeme o najpotentnejšieho útočníka.

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard dpc to uz ani nieje smiesne to zahadzovanie sanci

Reagovat
Swarley

omg, pánové

Reagovat
I am Mancunian

rashford paradny a lingard opat ukazuje, ze na to nema

Reagovat
Swarley

je tak, mám Lingarda strašně rád, ale v létě asi půjde, nemá ho smysl držet

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

tak ty naše kluky musíme prostě protřídit, jestli chceme hrát o titul, musíme se na to podívat reálně...pár kluků nechat, pár i pustit a něco přikoupit...

Reagovat
r.mrazik

tak on mu to dal docela blbe...

Reagovat
smazaný uživatel

Musime byt nekompromisni v tomto no, ak sa cheme posunut. Pekne vsetko, sympatak, odchovanec, ale nema na to no.

Reagovat
nani92

ale ved Mourinho nedáva mladým šancu, Giggs vyhrá ligu aj s Lingardom

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jako back up na pozici prava strana,podhrot je naprosto skvely...nechapu proc prodavat

Reagovat
smazaný uživatel

nie je skvely no, ak mu bude stacit par krat nastupit v pohari, tak nech kludne ostane, ale so zakladom nemoze mat nic spolocne..

Reagovat
r.mrazik

hloupost...jednu dobu byl lepsi nez mata a memphis dohromady...prodavat mistniho kluka je kravina,kdyz muze byt normalne v kadru a byt jako vhodne stridani

Reagovat
fff

Vsak to palo pise, ako nahradnik fajn.

Reagovat
r.mrazik

pise o poharu...

Reagovat
fff

Pise, ze so zakladom nemoze mat nic spolocne ... teda ma byt primarne nahradnikom.

Reagovat
r.mrazik

my uz si to vysvetlili

Reagovat
smazaný uživatel

jednou dobu bol lepsi ako Mata a Memphis dohromady, to je ako sranda teraz ci co? to by bol lepsi asi kazdy lepsi, kto by vtedy hral...ved nech kludne v kadri ostane, ale nema na to proste, ak berieme do uvahy stale to, ze my by sme mali hrat o titul

Reagovat
r.mrazik

ok...ale prodavat ho za kazdou cenu je hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, mame tisic inych veci, ktore musime riesit pocas leta Lingaard je len taky detail na tom celom

Reagovat
r.mrazik

ale mas pravdu,ze kvalitu to na prave kridlo rozhodne chce...

mne jen zamrzelo to prodavani,kdyz on by byl nejspis v pohode jako stridajici hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nechame Martiala na kraji, tak lave kridlo som spokojny ak bude poriesene Martial a Depay, ale to prave pfuuu, tam sa priam pyta taky Lucas no a za nim backup teda Januzaj a aj Lingaard no, preco nie

Reagovat
r.mrazik

kdyz odejde PSG Ibra a mozna cavani,tak myslis,ze by pustili Lucase? hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nech sa Edo placne po vrecku my sme im pustili ADM, tak nam to mozu oplatit nejak..

Reagovat
r.mrazik

tak...mohli by no

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, celkem škaredej faul, taková Suarezovinka.

Reagovat
smazaný uživatel

ale z dalších pohledů mi ten faul nepřijde zas až tak hroznej z pohledu, že by ho měl zranit...

Reagovat
fff

Ked mu stupi na stojnu nohu vo vyske kusok nad clenkom ... pohodka

Reagovat
PP

to nevím z kama se díváš, ale toto byla prasárna - zvlášť to naschvál došlápnutí.. pičus jeden..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lingaaard dpč, zacinam uz byt na neho alergicky vazne

Reagovat
nani92

ja som aj rád, že on nedáva goly, lebo na tu jeho oslavu sa nemôžem pozerať

Reagovat
Dawon

kokoti

Reagovat
iamek

Co udelal Mori? To nebuse hrat fa cup ne?

Reagovat
tony223

ten si už letos nezahraje.

Reagovat
nani92

keby mala teraz liga o takých 10 kôl viac, tak by sme tie líšky popoháňali ešte..

Reagovat
fff

Mat liga este 10 kol tak vas obehneme aspon o 5 bodov.

Reagovat
nani92

jj a Milner by bol kandidat na Zlatu loptu

Reagovat
EXoRcIsT

ale LAV ta prihravka na Rashforda

Reagovat
Coutinho10

Daaaannyyyy is baaaaaack

Reagovat
fenixLFC

tm mate spiny podme im nalozit

Reagovat
LGT

Zničte je

Reagovat
cokoliv

Poetry in motion!

Reagovat
mickey mouse

Hrajeme skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Toffees společně s Chelsea zklamání sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Depay dá třetího

Reagovat
Jazdec

Neviem, či sa dá(má) hľadať niečo pozitívne aj v takomto prípade, ale hneď mi napadlo, že byť to Studge tak to už nerozchodí vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

FANATIKOS NITRA! TROGARI? TO SME MY

Reagovat
johnik

Lucas

Reagovat
Zaschrona

Stones prisernej zapas a jeste se zrani. Na stoperu teda na nejdulezitejsi zapas sezony s Besicem a McCarthym nebo kym... Jeste k tomu po tom, co dneska asi dostanem bura a jeste na nas bude medialni brekot, ze jsme tym prasat a neumime totalne branit a ani teda utocit - jeste to nakonec vylepsi Martinez, ktery na tom urcite najde nejaky pozitivum nebo zjisti, ze tahle prohra neni jeho chyba. Kdyz se dari, tak se dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Stones dolů Pienaar in? Ty vole co to ten Bob kuje?

Reagovat
Zaschrona

evidentne se zranil, sel rovnou do kabin

Reagovat
iamek

Parada

Reagovat
fff

Posledne 3 zapasy doma 11 golov, jeden z naj utokov v Europe od zaciatku januara. S timom, ktory Klopp prebral bez posil.

Nejakym zazrakom nas naucit branit, prosim jaj ... a bude to super

Reagovat
smazaný uživatel

kto je "jaj"?

Reagovat
fff

Jaj je citoslovce Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

prosíš ho

Reagovat
nani92

YaYA

Reagovat
Swarley

ta kombinace Wazza - Tony je prostě parádní...Wazza fantastický cit pro dlouhej pas a Tony má dlouhodobě nejlepší náběhy do křídla u nás v týmu...sice to i dvakrát nevyšlo, ale jinak to je paráda, když to vyjde...Tony dneska celkově super výkon...

Reagovat
tony223

už vidím tu pozápasovou konferenci. Martinez řekne, že to byl do červené karty skvělý výkon

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana a Allen, vzoroví alibisti

Reagovat
smazaný uživatel

karamelky kolotoče zadarmo

Reagovat
Swarley

v Liverpoolu každý kolotočár

Reagovat
cokoliv

Proc tam necha trápit se evidentně vyčerpaného Adama a nedá tam radši Ibeho provetrat tu jejich děravou obranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ale strašné poníženie pre fans Evertonu. Liverpool ich točí nehorázne.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne musím uznať, že Klopp je skvelý... Dúfam, že mu nestúpne sláva do hlavy ako Rafovi...

Inak, TOTTI ♥ dnes som srdiečkár vyjebaný

Reagovat
Lacko_Boh

tie tvoje postrehy Oli,tie tvoje postrehy

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie slniečkár, stále nie

Reagovat
fff

Inak Sturridge 50 gol v 86 zapase za LFC .

Vcelku dobre .

Reagovat
smazaný uživatel

On je skvelý futbalista, top top, ak je zdravý...

Reagovat
fff

Sak toto ... sak toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Coouuts

Reagovat
smazaný uživatel

DO NICH DO KURIEV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

hec, nič viac, nič menej Jaro a frustrácia zo zranenia Divocka ...

Reagovat
Zaschrona

To je prace RMF, ne celeho tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem...

Reagovat
Coutinho10

Wohohohoouuuuu Loveeely Gooooaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney poctivy, odmakany vykon, bez slova spickovy vykon aj v zalohe, to si na nom budem vazit vzdy toto

Reagovat
EXoRcIsT

hlavne konecne lietali poriadne prihravky na kridla a LAV si super nabiehal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

jinak Martial už nějakou dobu na hrotu a jakoby z hřiště zmizel

Reagovat
niflheim

On se ještě zrakví Mike

Reagovat
smazaný uživatel

ešte Lacazetta a DM do tejto mašiny...

Reagovat
Jazdec

pff a čo potom s Lucasom?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuďme spiatočnícki prosím...

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

DM bude Emre.

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa je zatiaľ (!) lepší na CM, ak sa aj vyhrá na DM, nové by sa hodilo aj tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí aby měl vedle sebe někoho schopnýho a bude to v pohodě.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mickey mouse

Chtělo by to bůra.

Reagovat
I am Mancunian

mike sa zranil ?

Reagovat
Coutinho10

wow to byl zamek a ty ohlasy od fans...fantazie

Reagovat
fenixLFC

fans

Reagovat
tomasinho

Ponížení pro EFC. A to je 4:0 ještě dobrý výsledek

Reagovat
cokoliv

mohlo být určitě 6+ no

Reagovat
r.mrazik

a jo...dneska hraje moc dobre i morgan...k ty svy defensivni klasice pridava i dobre rozdavani micu...jaky to rozdil,kdyz ma vedle sebe kvetaka nebo kreativniho hrace

Reagovat
EXoRcIsT

dnes hraje dobre asi cele muzstvo len Lingard bol slabsi

Reagovat
Swarley

on ten střed s Matou a Rooneym fungoval dneska dobře, těžko říct, jak by si vedli proti lepšímu soupeři

Reagovat
r.mrazik

to jo...hlavne proti nejakym rizkum by to asi drhlo...ale to 433 neni vubec marny...jen to chce vic agresivity do zakonceni a tlacit se vic do vapna

Reagovat
smazaný uživatel

aky to rozdiel, ked Rooney zoberie loptu a prenesie ju na druhu stranu a drzime nejake tempo v hre mozno by bolo na case konecne z Rooenyho skusit urobit proste zaloznika

Reagovat
Busby babes

takze Wazza na CM, Kvetak do prdele, Ibra na hrotu, Rashford vpravo, Martial vlevo?

Reagovat
tomasinho

33:3 střely

Reagovat
fenixLFC

kolko:0 na branu?

Reagovat
tomasinho

Ano

Reagovat
fenixLFC

ich viem, u nas som si nie isty

Reagovat
tomasinho

11 jenom, nic moc

Reagovat
fenixLFC

ked to moreno striela vzdy ked je pri lopte....

Reagovat
fff

Lukaku zaziva asi najnudnejsi zapas v svojom zivote .

Reagovat
nani92

OT: Totti

Reagovat
EXoRcIsT

teraz komentator na Digi dobre poznamenal ze Fellaini nevie vyskocit do vzduchu aby nemal obe ruky na ramenach supera

Reagovat
tony223

Origi vyvrtnutý kotník

Reagovat
fff

Vies, ze zapas je davno rozhodnuty, ked Lucas striela z 25 metrov.

Reagovat
cokoliv

A že komentator na digi je deluded když si myslí že mu nesedla.. Vždyť lepší projektil Lukáš jeste nevypustil

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
fenixLFC

jurgen na lucasovu strelu

Reagovat
fenixLFC

a my si z nich robime vylozene prdel

Reagovat
cokoliv

13 střel na bránu, to je jak united za podzim

Reagovat
fenixLFC

41:3

Reagovat
vladis271

Neni to zlomené. Ale je out z prvého zápasu proti ponorkám určite. A možno aj z druhého.

Ja, že som agresívna povaha. Napriek tomu čurákovi mi prišlo fans karameliek normálne ľúto. Snáď sa vzchopia vo Wembley.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mňa si ...

Reagovat
Zaschrona

Mne by vas v tehle situaci taky bylo lito, ale zaroven si nadavejte, takhle bidny Everton uz nikdy nepotkate a vy jste nam nedali ani bura.

Reagovat
cokoliv

My vám toho Bura nedali schválně, důvod si zjisti ve španělské sekci

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Po 20 kolech 1. místo o 2b před Leiceisterem a o 13 kol později se klepem i o to podělaný 4. místo

Reagovat
Counter

Everton's 2016:

With Stones: W1 D6 L5 Conceded 1.58 gpg

Without Stones: W7 D0 L2 Conceded 0.44 gpg

Náhoda? Nemyslím si

Reagovat
jacobT

Počkám na Zaschronu, ale myslím, že to bude Howardova vina.

Reagovat
Counter

Ten už je definitivně pasé, teďka je obětní beránek Martínez.

Reagovat
Busby babes

no ja z toho ctu hlavne to, ze nechavate jit hodne strel na Howarda a on pak dostava hodne golu. Bez toho jake ty strely jsou se toho moc neda odvodit. treba tam uplne chybi errors.

Reagovat
Counter

Prostě články, které potvrzují Zaschův pohled na věc. #ConfirmationBias

Reagovat
Zaschrona

Mne ted vubec nejde o nejakou presnou analyzu. Zminoval jsem ty clanky proto, ze ta kritika je dlouhodoba, nejen ode me. A jestli jsi to porad nepochopil, od pocatku to neni kritika ani nahodou jen Tima, hlavni vinik je od pocatku Martinez, ktery ho uz davno nemel stavet, pokud uz na to Howard nema nebo je dlouhodobe uplne z formy. A pokud brankar je dlouhodobe z formy, samozrejme si to vyzere mnohem vic nez marne hrajici utocnik. Ale ne, ja jsem zaujatej... Dej mi sem teda neco, co muj pohled vyvraci. Rad pripadne uznam, ze se pletu.

Reagovat
Zaschrona

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2015/2016/tim_howard/165/165/464/0/p|premier_league/2015/2016/joel_robles/165/165/1547/34/p#total_score/clean_sheets/saves/saves_per_goal/distribution_accuracy/avg_distribution_length#90

Reagovat
Kowe

gratuluju

Reagovat
Zaschrona

k cemu?

Reagovat
tomasinho

Musí na DM no

Reagovat
Zaschrona

Idealne.

Reagovat
Zaschrona

Ty zapasy, v kterych nehral/nestartoval byly proti klubum: Newcastle, Stoke, WBA, Dag and Red, Carlisle, Bournemouth, Aston Villa, Arsenal. Takze ano, nahoda to neni, vesmes slo o nejlehci zapasy v sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

toto ma dostalo, nejaky fanusik o wengerovi

i feel bad for hating this man. he's obviously lost his god damn mind and i should be sympathetic towards him. he actually believes that leicester winning is a vindication of his philosophy. he's probably gonna go all john terry and lift their trophy.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Britannia Stadium renamed the Bet365 Stadium.

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Nenazranci

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
vodka

tak ono koneckonců je to změna jenom sponzora, místo banky bude sázkovka. prý se ještě i rozšíří kapacita tím, že se vyplní jeden roh, možná tam už pak nebude tolik foukat

Reagovat
Counter

Jasné no, ale je to takhle na pohled dobrý šok

Reagovat
kiwwi

njn Britannia aspon evokovalo nieco s britskymi ostrovmi a vobec sa cloveku nevybavovala reklama...bet365 je humus v takomto spojeni

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Vcelku som zvedavý, kto dnes bude chytať. Wengele mal odvahu nechať Čecha sedieť predtým a po tom víkendovom góle CP, kde Čech určite nemal čisté svedomie, by mohol hrať aj Ospina. Asi to bude Čech, ale som zvedavý. Okrem toho dnes čakám aspoň 2-3 zmeny oproti minulému zápasu - Iwobi, Welbeck, Gabriel a možno aj niekto zo stredovej dvojky by si mohli odpočinúť.

Reagovat
Lacko_Boh

uvidime

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

Tym USA chce privolat ten vytuzeny angazman v MLS?

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel by som ho tam vidieť v nejakom klube

Reagovat
CubONE

A ten Vittek v pozadi je tiez dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Z coho ten clovek zije?

Reagovat
smazaný uživatel

Model zrejme + hosť vo futbalových štúdiách

Reagovat
CubONE

Inac hrava este za Petrzalku piatu ligu.

Reagovat
Mastný Chobot

1111. pre Mesuta Ozila a Andrého Santosa

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Verry good win gays!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Gays?

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/Cf1sj9uWsAAPkCD.jpg

Jeho nejslavnější chvilka za působení v AFC. #Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

pff, ja som ho mal rád aj fantomas

Reagovat
vodka

právě, asi jeho nejznámnější tweet

Reagovat
Lacko_Boh

+ Yosiho Benayouna

Reagovat
PP

Moc moc prosím můj oblíbený klub Arsenal Londýn, aby nedojebal dnešní zápas a pro letošní sezonu uhájil alespoň to 4. místo. Děkuji mnohokrát.

Reagovat
Mastný Chobot

*Arsenal FC

Reagovat
Swarley

alespoň

Reagovat
Counter

Pořád vyšší cíle než leckterý dnešní mufan

Reagovat
Swarley

titul, jedině titul

Reagovat
Counter

Tak ty jsi ta zmlsaná stará škola, která ještě nezliverpoolovatěla.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene to udělá tak, že to 4 místo ještě budete slavit.

Reagovat
kvasha16

si ich povodi

Reagovat
tomasinho

Michael Owen becomes Liverpool FC's first official international ambassador

Reagovat
tomasinho

On the appointment, he said: "As a Liverpool fan I am honoured and delighted to have been asked to play this international role for the club.

"Liverpool FC is the world's greatest football family and it's great for me to be able to represent the club in an official capacity once again."

Že mu není hanba

Reagovat
niflheim

To má nějak bolet?

Reagovat
Kowe

a to tvoje snad jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No pre Vas rozhodne..

Reagovat
Kowe

popravdě mi nepřijde

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš vážne

Reagovat
vladis271

si ako myslíš, že nvm koľko rokov po tom titule. Potom čo sa z neho stal pundit, vtiera sa nám kade môže ma ten jeho vysedený titul nejak škrie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Owen 1 > Gerrard 0

Ale teda necakane, myslel som, ze ho uz totalne zavrhli.

Reagovat
smazaný uživatel

další hnus..

Reagovat
kiwwi

legenda LFC

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte:

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

tak preci jen je jeden z mala hracu Liverpoolu,ktery v nedavne dobe vyhral ligu...

Reagovat
fff

As you're inexplicably making Owen a club ambassador, maybe you could get Fergie to open the new main stand for us too @LFC?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

vždyť jsem to říkal, legenda Liverpoolu...Owen a Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

klasika, však sa nám vtiera od konca kariéry. Mne už ani veľmi nevadí, asi ma tie jeho sladké veci ukojili.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
CubONE

Owen 1 > Gerrard 0

Ale teda necakane, myslel som, ze ho uz totalne zavrhli.

Reagovat
jacobT

Wenger Knows Best ‏@wengerknowsbest 3h3 hours ago

We wish an exceptional 90th birthday to one of our most loyal supporters, The Queen. Is she boycotting tonight's game? I don't know.

som dnes ináč zvedavý na tú návštevu. Koľko prázdnych miest by mohlo zostať? 15-20 tisíc?

Reagovat
Counter

Taky jsem zvědav, ale možná to ještě zachrání ten general sale...

Každopádně se mi to nelíbí, jakkoli tu nechuť a frustraci chápu. Pořád je to důležitý zápas a pořád by ten klub měli fanoušci jít podpořit.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Wenger si potřebuje vystrčit hlavu z p****e a vidět, že už jen škodí. Pod ním už titul nedáme a jen jsem rok od roku ve větších srajdách. Já dnes čekám v základu Aarona, Thea, Girouda a ani na lavičce Joela. Easy prohra 0:1 a s Norwichem můžou udělat protest proti Wengerovi odchodem na pár minut z tribun

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád hrajete rozhodující zápasy sezóny. Ať už s Wengerem nebo bez, budete příští rok chtít udržet Alexise s Ozilem, ne? Tak to byste radši měli hrát LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už to naše paběrkování v LM stejně nebaví a Ozil mi k srdci nepřirostl

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by vás takových 20 let bez LM naučilo.

Reagovat
Counter

Ale to není žádný organizovaný protest. Jestli chtějí protestovat, tak ať protestují na stadionu nebo třeba ať se jako fandové LFC zvednou někdy v průběhu zápasu a odejdou / ať schválně přijdou až po pěti odehraných minutách apod.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Heisenberg

Bojkoty a slogany chápu, když nemáme o co hrát, ale teď jde o LM (kterou vůbec nemáme jistou) a dokonce o možnost nehrát předkolo. Zas na druhou stranu si snad dá Wenger po sezoně s hráčema "vítězný kolečko", ať mají fanoušci možnost ohodnotit jeho práci.

Reagovat
SunFells
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
icemike

je tam jistá podoba, začínám mít pocit, že důvod, proč je stále Wenger na lavičce Arsenalu, je ten, že je to ztracený syn královny

Reagovat
Lacko_Boh

picovina

Reagovat
jacobT

Reagovat
Heisenberg

Dnes Elneny-Ramsey pls, Coquelin je proti autobusům na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Já snad poprvé dobrovolně odmítnu příležitost vidět zápas Premier League. Ale jestli se dnes Arsenal chystá vyběhnout s klasickou sestavou, která mě začíná těžce nebavit, ba až nudit, a West Brom, který je prostě West Brom, tak bych akorát usínal znechucený. Kdyby se alespoň chystal návrat nějakého maroda, ale podle prevka ani to ne.

Reagovat
SunFells

4:0 ...možná 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut by mohl dnes zapracovat na Henryho rekordu..(triple captain.. )

Reagovat
Coutinho10

sme na tom stejne...jestli nic neda..tao to je mega propadak

Reagovat
Mato178178

ako sa vola ta hra .. take husenice raz to tu niekto daval

Reagovat
EXoRcIsT

slither.io toto

Reagovat
smazaný uživatel

Sračka zasraná

Reagovat
Swarley

nehraj to Maťo, větší nervy jsem nezažil

Reagovat
Swarley

no ok, FIFA, ale tak ta je mimo ligu v tomhle ohledu vzhledem ke všem hrám

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
wild

Reagovat
CubONE

To ja proste nepochopim, ja pri FIFE vzdy totalne vypnem a relaxujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
Counter

Prince mrtvý

(jestli dá Ramsey dneska gól, tak si zas užijeme...)

Reagovat
Blasphemer

RIP in peace

Reagovat
smazaný uživatel

Rest in peace in peace?

Reagovat
Blasphemer

Bystrý fanoušek Tottenhamu.

Reagovat
nani92

*RAP in peace

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju seš první

Reagovat
nani92

ono to funguje naopak, najskôr da gol a potom niekto chcípne..

Reagovat
Counter

Když koukneš na některé ty směšné články, které celou jeho "kauzu" mapují, tak se tam právě občas i objevilo, že se to stalo i v opačném gardu...

Reagovat
Nikikrew

Walcott v zaklade a Joel znova iba na lavicke. Wenger

Reagovat
Counter

Walcott v žádném základu není.

Reagovat
Nikikrew

Lol, ved som pozeral twitter Arsenalu a bola tam uplne ina zostava ...

Reagovat
smazaný uživatel

Team in full: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Ramsey, Elneny, Iwobi, Ozil, Alexis, Giroud.

Subs: Ospina, Gabriel, Chambers, Coquelin, Campbell, Walcott, Welbeck.

Reagovat
Heisenberg

Ramsey + Elneny a Giroud na hřišti, Merte taky. Joel snad aspoň půjde na hřiště dřív než Feo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, konecne ho napadlo postavit doma proti betonu Girouda a ofenzivnejsi stred.

Iwobiho by tez nemusel stavet za kazdou cenu, kdyz tam ma Campbella, ale to uz bych chtel asi MOC

Reagovat
smazaný uživatel

nj pekne ho odpalil, snad se dobre proda a bude rozdavat radost jinde..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*Ozil

Reagovat
Hokaido

Místo Alliho klidně Dembelé, toho teď strašně žeru a je nedoceněnej.

Reagovat
vicinda07

PFA Premier League team of the year: De Gea - Bellerin, Morgan, Alderweireld, Rose - Mahrez, Alli, Kante, Payet - Vardy, Kane

Reagovat
jacobT

to je official? Bez Ozila a s Roseom?

Reagovat
Mervin

tak ten Mesut se pochopit dá, ale ten Rose

Reagovat
jacobT

čo ja viem, Alli bol síce skvelý, ale aby sa dostal do TOTY na úkor Mesuta....

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když se nehlasuje na twitteru nebo na gunners.cz

Reagovat
Counter

Stačilo mi dát palec hore a ušetřil by sis čas

Reagovat
Counter

Já bych tam Alliho klidně nechal a vyhodil Payeta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved Payet je snad jeden z troch naj hracov vobec. Aj podla nominacii, co tu niekto daval minule.

Reagovat
Counter

Tak jasné, dobří jsou všichni. Kdybych měl vybrat nejlepšího exekutora přímáků letošní sezony, vezmu Payeta. Když mám vybrat nejkreativnějšího hráče sezony, vezmu Özila.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose určitě není překvapení. Už dlouho říkám, že je nedoceněný.

Reagovat
Counter

Takhle to dopadá, když se ke slovu nemůžou dostat fanoušci Arsenalu

Reagovat
jacobT

nj, kampaň, mali nechať rozhodnúť twitter

Reagovat
Counter

Přiznám se, že nevím, kdo o tomhle rozhoduje, ale hádám, že ať už to byl kdokoli, tak se nechal ovlivnit posledními měsíci, Mesutkovi spolu s celým Arsenalem moc nedařilo. Jinak si to totiž nedovedu moc vysvětlit - za celou sezonu si tam Mesut zaslouží být.

Reagovat
jacobT

Presne no, ešte mohlo Allimu a Roseovi pomôcť aj to, že sú Angličania.

Reagovat
Hokaido

Jak se tohle vůbec volí? To je to, jak vyplňují jen kapitáni?

Protože mi přijde, že Rose je tam jen aby oba měli po 4 hráčích a nebylo to 5:3 pro Foxes.

Reagovat
Counter

Vůbec netuším, čí je tohle prácička.

Reagovat
Usty

PFA je hráčská anketa přece... Pokud vím, hlasují tam všichni fotbalisti PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose tam je, protože byl v sezóně nejlepším levým bekem. Smiř se s tím.

Reagovat
Hokaido

Tak já to asi přežiju, jen je mi záhadou, proč je tam hráč, co byl až třetí nejlepší na svém postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyčisti si klávesnici, začalo se ti v textu nějak záhadně objevovat slovo "třetí" na místech, kam vůbec nepatří.

Reagovat
Usty

Tohle myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevychází ti to podle kostiček?

Reagovat
Usty

Stačilo říct ano, nemusíš ze sebe dělat ještě většího trapáka

Reagovat
kiwwi

a preco by nemohol...vsak daleko od pravdy by to nebolo

Reagovat
Usty

No tak třeba proto, že první čtvrtinu sezóny nebyl ani v základu, odehrál jenom 21 utkání a opravdu výborně hraje až na jaře. Monreal si drží dobrou výkonnost celou sezónu a Fuchs taky. Já o něm upřímně ani neuvažoval, možná tak do sestavy překvapení...

Reagovat
jacobT

Rozhodujú o tom hráči, ale či len kapitáni alebo aj ďalší, to fakt netuším.

Reagovat
L.Fofik

Někdo nějakej pěknej stream na Arsenal prosím? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Wow spousta volných míst, atmosféra nulová

Reagovat
Mervin

ty se divíš? za ty prachy na takovou bídu,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, ale tolik volných míst jsem tam v životě neviděl, snad i na emirates cupu bylo víc lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nikdo není hrozná atmosféra ARSENAL

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiissss

Reagovat
Counter

Srandro jak namalovaný

Reagovat
Hachim Mastour

Starý ALEXIS je s5 chlapci A čo sa týka tých voľných miest, tak to je na protest voči Wengerovi a vedeniu Arsenalu.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze se vzpamatoval ke konci sezony..

Reagovat
Rohlíček

Alexis

Reagovat
Coutinho10

oiuuu Ozil malem

Reagovat
Counter

kapitán ve fantě?

Já pohodička s Alexisem

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Ale jako oproti Kunovi pořád trapas

Reagovat
Coutinho10

a mezi nema sem vahal...zlatej Alexis pro tebe

Reagovat
Coutinho10

kdyby jenom kapitan...triple to je

Reagovat
Counter

budeš rád za 6 bodů...

Reagovat
Coutinho10

uz mam dokonce 9

Reagovat
Counter

Já myslel jako že dneska uhraje dva body a ty budeš mít šest. Tak jako tak špaténka

Reagovat
Coutinho10

j budu muset doufat i v cisty konto...tam nakej ten bodik bude taky dulezitej

Reagovat
Mastný Chobot

Alexisovi hrozne chutí keď hrá v takejto forme, tak je to bez debaty jeden z hráčov, na ktorých sa najlepšie pozerá pri hre (akože na svete)

Reagovat
Mervin

taky máte na všech streamech v piči zvuk?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

som si radšej pustil Kendricka

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovat arsenal a do toho kendrick? Ty vies

Reagovat
Counter

Jako že tam je úplné ticho? Problém nebude na tvém příjímači

Reagovat
Mastný Chobot

ja som mal zvuk asi minútu pozadu a teraz nejde vôbec

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Sky se za to už omlouvá, problém je u nich :-)

Reagovat
Heisenberg

Levej bek WBA si dnes zajezdí na kolotoči.

Reagovat
Gunner14

Giroudovi kontaktní čočky

Reagovat
C-M@ster

Tak co, trefí se dneska G!roud?

Reagovat
vladis271

nejaký protest, či prečo to tam vypadá ako na Emptyhade?

Reagovat
jacobT

taký amatérsky protest

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli odcházet v 75.?

Reagovat
jacobT

časť tak, časť inak a časť vôbec

Reagovat
vladis271

kvôli cenám?

Reagovat
jacobT

kvôli výsledkom

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunteři

Reagovat
smazaný uživatel

FEO takove kapky od fans..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dost volných míst na ES.

Reagovat
Counter

Moss že nepískl penaltu

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis, do piči

Reagovat
smazaný uživatel

Tesne po ruke som si prečítal tvoj príspevok kúsok vyššie

Reagovat
bbbauch

Penalta jasna

Reagovat
Mervin

vole, přečti si pravidla

Reagovat
bbbauch

Vole, sarkasmus, vole, pyco

Reagovat
mr.Silver

Ozil

Reagovat
Mervin

mesut

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
jacobT

Mesut sa práve dozvedel že chýba v zostave sezóny

Reagovat
Mastný Chobot

chalanom to ide

Reagovat
jacobT

Foster

Reagovat
Mervin

ou, tak tohle byla paráda

Reagovat
vladis271

Reagovat
PP

Bellerin je skvělý..

Reagovat
Heisenberg

Ozil Škoda, že to Alexis netečoval

Reagovat
Coutinho10

twl to tam musel stat ten obrance

Reagovat
smazaný uživatel

Foster ušetřen titulu břídila kola... prozatím

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes tie individuálne pičoviny, čo tam tí hráči stvárajú Alexis, Srando, Foster, Mesut...

Reagovat
Mastný Chobot

a to nehrá Gabriel do party

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Mastný Chobot

spoiler do piči

Reagovat
C-M@ster

máš explorer, nebo co?

Reagovat
Counter

Přímák v takové pozici a ty zrovna čteš EF? To si pak za to můžeš sám!

Reagovat
smazaný uživatel

spoiler na diskusii EF? na chate pochopim ale tu

Reagovat
Mervin

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
jacobT

Alexiiiis

Reagovat
Rohlíček

Alexiiiiiiiis

Reagovat
pa3ce

Tvl, dúfam, že do polčasu dáme ešte jeden..

Reagovat
Busby babes

Tak Alexis kapitan ve fante nakonec taky nebylo spatny rozhodnuti.

Reagovat
Mastný Chobot

triple

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejhle gól si nechá dát Pulisovo mužstvo

Reagovat
PP

Obránce zkušeně uhnul.. Foster viděl hovno.

Reagovat
pa3ce

Inak ten Merte pri tej oslave čo za buldočí výraz skúšal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

proc ten sančíz musi bejt zrout a nenechal to kopnout Mesuta

Reagovat
C-M@ster

Tak to Giroud protrhl

Reagovat
C-M@ster

10 sekund po odpískání ofsajdu...

Reagovat
Counter

A kartu stejně nedostal #Busacca

Reagovat
smazaný uživatel

takto vysoko mesut jeste v zivote nevyskocil

Reagovat
Mastný Chobot

keď dal Alexis gól z priameho, ktorý padol po faule na Ozila, tak sa to neráta ako asistencia ako pri penaltách, či?

Reagovat
Mastný Chobot

*ktorý vznikol

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

to byl faul na Ramseyho

Reagovat
Mastný Chobot

šak to bola len teória

Reagovat
CR7RONALDO

Ráta, ale bol faul na Ramseyho náhodou nie?

Reagovat
Counter

Ono se to vážně počítá, ale byl to Ramsey.

Reagovat
Coutinho10

tak to uz je fakt prokletí

Reagovat
Mastný Chobot

Počíta, ale bol to faul na Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky už by Ozil mohl mít nějakou asistenci kurva

Reagovat
Coutinho10

je to proklety...spatne sme vybrali

Reagovat
mr.Silver

Ten Girud je ale dobre v pici, misto se ukazat, tak za polocas byl jednou faulovany, jinak neudelal nic

Reagovat
Nikikrew

Krasne. 2:0 luxus. Samozrejme ze prvy polcas som nevidel a teraz si mozem druhy polcas tak viete co...

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud je asi ešte horší ako Welé a to som myslel, že nie je kam klesať. Daj tam Thea, nech je sranda aspoň.

Reagovat
Hachim Mastour

Pekne pekne.Ale bojím sa, že Mesut neprekoná Henryho rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

posledni kolo Villa doma..

Reagovat
jacobT

0:0

Reagovat
Counter

Pche, závěrečné zápasy doma skoro vždycky vyhráváme rozdílem třídy.

Reagovat
Mervin

Reagovat
captain18

Reagovat
Hachim Mastour

oblubene timy

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

Pokracujem dalsimi tipy na playoff NHL ! Tipy najdes zde: http://nhltipy.cz

Reagovat
Jazdec

Pekne . Posledné zápasy som mal na tikete

Reagovat
smazaný uživatel

Pokracujem dalsimi tipy na playoff NHL ! Tipy najdes zde: http://nhltipy.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Ted tam dej Welbecka

Reagovat
jacobT

Giroud len padá na zem

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

čo máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

ne, on tam snad dá zase toho lempla Thea

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mervin

vždyť takovou hrůzu nepředváděl ani jeden z trojice Šava, Šama a Žerv...a to je tu všichni vyháněli z klubu, ale protože Theánek je náš rozmazlený věčný wonderkid, tak se tu z něj všichni poserme

Reagovat
Mastný Chobot

a prečo by ho tam nemal dať? vyhrávame 2:0 a Theo sa potrebuje do toho dostať.

Reagovat
Mervin

protože máme x hráčů, kteří si i svými výkony zaslouží hrát více?

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud je na hrote naprd, Welbeck tiež... prečo neskúsiť Thea? či si si chcel len zapičovať?

Reagovat
Mervin

protože kdykoliv, když letos nastoupil, tak hráál jako ponocný, což se o výše zmíněných říct nedá

Reagovat
Mastný Chobot

vyššie zmienenom kom? Giroudovi a Welbeckovi? Však Giroud hrá a je napiču, Welbeck zahral 2 dobré zápasy, asi 2 priemerné a asi 2 hrozné. S Theom na hrote sme btw tento rok vydrbali Bayern a vyhrali 2-5 s Leicesterom, tak sa upokoj

Reagovat
Mervin

ne, s theohoniči se nemá smysl bavit...vy ho necháte rozehrávat se do pětatřiceti klidně

Reagovat
Mastný Chobot

ok, no, zničil si ma argumantačne

Reagovat
Mervin

tak o hráči, který nás tuto sezonu dost podržel tu píšeš, že je napiču, tak tam jebneme Thea, který zahraje dobře 1/10

Reagovat
Mastný Chobot

takže Giroud sa ti dnes páči? Ja netvrdím, že je zlý furt, ale dnes áno, tak prečo tam neskúsiť Thea, s ktorým na hrote sme hrali najkrajší futbal tento rok a mali najlepšie výsledky... A to je fakt.

Reagovat
Mastný Chobot

... my sa tu 20 minút bavíme a Wengele stále nestriedal

Reagovat
Mervin

a nakonec tam píchne Coqa

Reagovat
smazaný uživatel

Mervin, poslyš, ty vypadáš jako rozumný týpek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

všichni ne.. Ještě tak někoho za Ramseyho, Girouda a Gabriela a budu úplně spokojený. .

Reagovat
Heisenberg

Já bych byl taky pro, ať se rozehraje, aspoň se potom za víc prodá.

Reagovat
PP

Ty vole.. ten Giroud je strašidelný. Btw., kdy dal naposledy gola resp., dal letos vůbec gola kurwa??

Reagovat
mr.Silver

V lednu posledni, tragedie

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut je nejako nezvykle zbrklý pri tej finálke

Reagovat
bbbauch

Skoda ze na tom streamu nepoznam, jestli to jsou fauly nebo tam Iwobi s Elnenym skacou

Reagovat
PP

nebyl ani jeden.. navíc tam šli oba jak vemena, takže i kdyby je někdo škrtl, tak to nemohl písknout..

Reagovat
nani92

WBA pekný futbal

Reagovat
Coutinho10

ne neda ho proste....

Reagovat
PP

Ramsey centr nebo dobrou nahrávku a Giroud gola.. To je ti paráda mít záložníka co nedá dobrý centr ani na 10 pokusů a útočníka, co nedal 3 měsíce gola..

Reagovat
Heisenberg

Giroud do 60. minuty na pěst (a do tý rány ještě sůl), posledních 10 minut ale začíná hrát dobře.

Reagovat
Counter

Sánchezi přestaň jim to pouštět a zakončuj to raději všecko sám

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

ako hra iwobi a ramsey s el nenym?

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi nič moc, Ramsey klasika, skvelé momenty s hroznými a na Elnenym vidno, že má nakázané hrať bezpečnejšie ako zvyčajne s Coqom, ale z tej trojky je najlepší

Reagovat
Mastný Chobot

a presne preto sa teraz zranil

Reagovat
smazaný uživatel

a ide im to spolu? iwobi skoda ze neni dobry

Reagovat
Mastný Chobot

Ide, do takýchto domácich zápasov proti takýmto súperom by pokojne mohol nastupovať namiesto Coqa pravidelne

Reagovat
Mastný Chobot

myslím Elnenyho

Reagovat
smazaný uživatel

super, vdaka kamarat

Reagovat
Heisenberg

Iwobi ztratil celkem dost balonů, jinak ale dobrý, jeho stahování se doprostřed pomáhá jak Monrealovi na lajně, tak Ozilovi, který se často stahuje k levý straně.

Ramsey+Elneny si dobře vyhovujou, většinou Elneny zůstává dole, ale někdy vyrazí on. V rozehrávce máme problémy, Ozil se musí hodně stahovat dolů a ti dva se někdy stahujou moc blízko k sobě, ale snad se zlepší. Kěž bychom měli trenéra, co by je naučil presovat, oni dva jsou na nátlakovou hru stavění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

na stratené lopty sral pes, tých stratil trilión aj Alexis, ale Iwobi dnes absolútne nulový final product, fakt nič, ani strela, ani šanca

Reagovat
Heisenberg

Měl tam 1 hezkou přihrávku Ozilovi, ale jinak souhlas, finálka dneska Oxovská.

Reagovat
smazaný uživatel

kurna starec striedaj

Reagovat
smazaný uživatel

wenger je normalne debil za to ako sa sprava ku joelovi

Reagovat
Mervin

je to osel

Reagovat
nani92

horší ako Mourinho

Reagovat
Counter

Snad nám to jednou v knížce vysvětlí, nechápu to vůbec.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Heisenberg

Ten borec, co řval ve Stoke u vlaku get out while you can, měl nakonec pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

To jsou tak parádně a v rychlosti vypracované šance, ale ta finálka je strašlivá.. A proto proti silnějším nebo schopným brejkovým týmům pohoříme. 4 na 3, 3:2 a není z toho ani šance kurva.. debilové..

Reagovat
Heisenberg

Není Gibbs, nevadí.

Reagovat
Mastný Chobot

Theo s Joelom vyfasujú sviežich 5 minútiek Wengele

Reagovat
Mastný Chobot

a Giroud 90 tak to jo teda

Reagovat
smazaný uživatel

joelko hned jak sa zapaja juj parada

Reagovat
Counter

Joel na place minutu a kolik toho už stihnul...

Reagovat
Mervin

Joel je super

Reagovat
smazaný uživatel

kua campbell je neskutocny iwobiho mam rad, ale joel si zasluzil zaklad za tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

*by si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Campbell Don't go pls.

Reagovat
Mastný Chobot

Joel hneď najlepší na ihrisku, fúúú, ten už sa z béčka nedostane po dnešku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Berieme so LFC

Reagovat
bbbauch

Pls nekdo video Girouda strely

Reagovat
Mastný Chobot

Ramseyčka

Reagovat
jacobT

fuu Joel aká prihrávočka, škoda že offside

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

a Mesutek sedmá asistenční nula v řadě

Reagovat
Counter

Nj, proč se radovat z úspěchů Spurs, když si můžeš vypichovat neúspěchy hráčů Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, ještě jsem si na úspěchy Spurs nezvykl

Reagovat
teenz

Asi se to letos naučil od fanoušků Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

v suchym triku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele