Premier League - souhrn 1. kola

17.08.2013, 15:39, aktualizováno 19.08.2013, 22:57
Komentáře a souhrny
Manchester City smetl Newcastle, úspěšní byli i mistrovští United ve Swansea. Mourinho se vrátil do Anglie výhrou nad Hullem, po letech zvládly své první zápasy v sezóně Liverpool a Tottenham. Neuspěl naopak Arsenal doma s Aston Villou, venku zvítězily také Fulham a Southampton...

Manchester City - Newcastle United 4:0

19.08.2013 21:00

Góly: 6. David Silva, 22. Sergio Agüero, 50. Yaya Touré, 75. Samir Nasri

Jasná dominance. Manchester City vstoupil do sezony fantasticky, nebohý Newcastle suverénně přejel 4:0 a míří na špičku tabulky. Skvěle se uvedli oba útočníci, Džeko asistoval u dvou (a třetí nepřímo) branek, uzdravený Agüero zase krom skvělého výkonu i skóroval. O zbylé branky City se postarali Silva, Touré a Nasri.

Manchester City na svého soupeře vletěl jako uragán a už ve třetí minutě se mohli zapříčinit o změnu skóre. Zabaletův střílený centr způsobil velké nebezpečí a Sergio Agüero byl blízko otevření skóre. Krul však pohotově zasáhl. Kapituloval nicméně už o tři minuty později. Silva oslovil pasem do vápna Džeka, ten si poradil s Debuchym, jeho centr zblokoval Taylor pouze opět k Davidu Silvovi a jeho hlavička snadno zaplulo do poloodkryté branky - 1:0.

Odpověď Newcastlu přišla záhy, Ben Arfa krásně prošel skruží obránců City a vyslal gólovou přihrávku Gouffranovi, ten však vběhl do ofsajdové pasti o zlomek vteřiny dříve, než bylo záhodno. Ojedinělá akce však byla jen kapkou v bleděmodrém moři. Ve dvacáté minutě byl po báječném Fernandinhově skluzu blízko brance Džeko, prosadil se však až Agüero o dvě minuty později. Na začátku byl opět skvělý obranný zákrok, Kompany následně posunul míč na Džeko, jehož patička vybídla Agüera do úniku na bránu. S Taylorem si nedělal starosti a křížnou ranou o tyč zvýšil na 2:0.

Do poločasu měli svěřenci Manuela Pellegriniho ještě několik gólových šancí, svoji značnou převahu ovšem ve třetí branku nepřetavili. Navasův přímý kop prosvištěl těsně okolo tyče, Edin Džeko pak po Fernandinhově přihrávce v gólové příležitosti podklouzl. Bosňan pak zahrozil ještě jednou hlavičkou, ale netrefil branku. Gólovou střelu Agüera pak v nastaveném čase zblokoval rukou Taylor, píšťalka sudího Marrinera přesto zůstala němá. Ne tak vzápětí, když konfrontace obou aktérů skončila hloupým úderem Taylora paží do Agüerovy hlavy. Stoper United tak zamířil do kabin o pár minut dříve než ostatní.

Vstup do druhé půle byl od City stejně ďábelský jako ten první. A totožně také proběhla první změna stavu. Na Džekovu hlavičku po slaďoučkém centru Agüera stačil zázračně zareagovat Krul, jenže už za několik desítek vteřin vykouzlil z přímého kopu kousek za vápnem překrásný gól Yaya Touré - 3:0. Válec Manchesteru šlapal dále, geniální Agüero po báječném zpracování ztroskotal na Krulovi, Clichyho gólovka pak bylo zblokována.

Manchester City neměl dost a chtěl další a další branky. Džekova rána po hodině hry ještě skončila kořistí skvělého Krula, o patnáct minut později ale kapituloval počtvrté. Zabaleta adresoval pas Džekovi, ten chytře pustil Nasrimu, jenž vyhrál osobní souboj a ve vápně si počínal jako zkušený kanonýr - 4:0. Útočník, který se podílel na třech brankách, měl další šanci na svoji trefu, hlavičkou zamířil těsně nad.

Svůj skvělý výkon korunoval Džeko další povedenou střelou hlavou, kterou ale opět nechal vyniknout skvostného Krula. Dorážkou regulérně zvýšil vedení Citizens střídající Negredo, jenže čárový sudí nepochopitelně odmával ofsajd. Přáno mu nebylo ani na sklonku utkání, když střílel z vápna pravačkou jen slabě.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Hull City 2:0

18.08.2013 17:00

Góly: 13. Oscar, 25. Frank Lampard

Pohoda, klídek. Chelsea v letním nedělním tempu porazila na domácí půdě Hull City 2:0, o což se zasloužila čistě v první půlhodině hry. Zbytek utkání už prakticky jen dohrávala, druhá půle nabídla prakticky vyrovnanou podívanou. Nakonec však góly Oscara a Lamparda na tři body stačily, to navíc ještě kanonýr s číslem 8 na zádech neproměnil pokutový kop.

Po krásném přivítání Josého Mourinha se jako první pustil do Tigers Kevin De Bruyne, jehož rána však mířila nad. A už v páté minutě měli fanoušci velký důvod k radosti. Krásná akce Chelsea před vápnem nakonec vyústila ve vysoký míč na Torrese do vápna, kde jej naprosto nesmyslně sestřelil pěstí brankář Hullu McGregor. Jindy neomylný exekutor Frank Lampard, který předtím celou akci skvělým tacklem založil, ovšem na skotského gólmana nevyzrál.

Chelsea měla jasně navrch, ale dlouho ji něco chybělo. Hazard ani nadvakrát nedokázal vystřelit v dobré pozici na bránu, Oscar chvíli nato pálil těsně vedle. Výbuch radosti vypukl na Stamford Bridge až ve třinácté minutě. Akci Hazarda vyšperkoval perfektním pasem na Oscara Kevin De Bruyne a mladičký Brazilec se sám před brankářem nemýlil - 1:0. Už za dvě minuty to po další okulahodící "ťukačce" mohlo být 2:0, ale Lampard po Hazardově příhře znovu ztroskotal na McGregorovi.

Po klidnější pasáži, následované střelou De Bruyneho nad, přišla konečně chvíle Franka Lamparda. Do třetice již McGregora pokořil a bylo to nádhera. Torres vybojoval na Chesterovi přímý kop zhruba 25 metrů před brankou a nejlepší střelec historie Chelsea stojící míč fantasticky napálil pod břevno - 2:0.

Blues se pak snad dvougólovým vedením uspokojili a nechali Hull dostat se do hry. Ta se vyrovnala, v závěru poločasu pak dokonce Tigers soupeře zavřeli před vápnem. Z mírného tlaku však nic nevytěžili a mohli děkovat Alanu McGregorovi, že jdou do kabin za stavu 2:0. Skot v nastaveném čase nejprve znovu vychytal Lamparda, a pak si nadvakrát skvěle poradil i s hlavičkou Ivanoviće. Při druhé akci poprvé zaúřadovalo jestřábí oko, když balón překročil brankovou čáru jen svojí polovinou.

Druhá půle nenavázala na divoký závěr té první, nýbrž na střední pasivnější pasáž. Rozčeřil ji až po deseti minutách De Bruyne, který ovšem svou střelou bránu netrefil. Podobně si vedl o minutu později Oscar. Taky Hull se osmělil k první střele, po hodině hry zkusil štěstí Koren. Větší závar přišel vzápětí, kdy dost možná gólovou ránu zblokoval na poslední chvíli Lampard. To se událo krátce poté, co Brady rukama evidentně zpracovával Ivanoviće ve vápně, sudí si však druhou penaltu odpískat neodhodlal.

Hull byl na koni, hlavičkou nebezpečně zahrozil Curtis Davies, naštěstí pro Chelsea mířil doprostřed brány. Měřidla neměl seřízená ani střídající André Schürrle, jenž zboku postupoval sám na McGregora, ale při pokusu o přehození přestřelil branku. Do hry se na pět minut plus nastavení podívala i další letní posila Marko van Ginkel, stejně jako obě akvizice z Tottenhamu na druhé straně. Závěrečná část zápasu Hullu vyšla s Livermorem a Huddlestonem o mnoho lépe, na body, ba ani gól ti ovšem nestačilo.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Tottenham Hotspur 0:1

18.08.2013 14:30

Góly: 50. Roberto Soldado (pen.)

Tottenham nenapodobil svého souseda ze severní části Londýna a otevírací utkání Premier Leaague s odřenýma ušima zvládl. Stačil na to jediný gól z kopačky rekordní posily Roberta Soldada a perfektní výkon brankáře Huga Llorise.

Nováček z Crystal Palace vstoupil do utkání velmi sympaticky, v mezihře si počínal obstojně a zručně hatil pokusy Tottenhamu o průniky do šestnáctky. Snad proto to Spurs zkusili střelami z dálky. Dembele dělovkou mířil těsně nad a chvíli poté Sigurdsson z otočky nádherně vypálil a jeho ránu zpoza vápna skvěle vyrazil Speroni.

Obrovskou příležitost nevyřešil ideálně Lennon. Postupoval z boku na bránu, jenže místo přihrávky Chadlimu na penaltě či zcela volnému Rosovi na kraji šestnáctky si zvolil kostrbatou variantu s pasem na obsazeného Soldada, který si s míčem neporadil. V samotném závěru poločasu si ještě na zadní tyči naskakoval do gólovky Chadli, ale branku netrefil.

Tottenhamu však stačilo pět minut druhé půle a rozhodl o svých třech bodech. Lennon nastřelil ruku Moxeyho v pokutovém území a Roberto Soldado se z penaltového puntíku nemýlil - 0:1. Španělský forvard se pak div nezasloužil o dvougólové vedení, když po jeho akci střílel těsně vedle Sigurdsson.

Těsně mimo pálil čtvrt hodiny před koncem dnes velmi aktivní Chadli. Poslední minuty vložili domácí většinu sil do ofenzivy, vznikaly tak mezery v obraně a jedné z nich málem využil Defoe, jenž pálil těsně mimo. Minutu před koncem pak zachránil naopak Spurs Lloris, když nadvakrát zpacifikoval akci Dikgacoie.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester United 1:4

17.08.2013 18:30

Góly: 82. Wilfried Bony - 34. Robin van Persie, 36. Danny Welbeck, 72. Robin van Persie, 90. Danny Welbeck

Manchester United začal éru bez sira Alexe Fergusona ve velkém stylu, domácímu celku na Liberty Stadium nadělil čtyři branky. Swansea sice dokázala upravit nepříznivý stav, ale ani branka Bonyho nestačila na body. Ty se díky dvěma dvougólovým střelcům stěhují do Manchesteru.

Robin van Persie spolu s Dannym Welbeckem zařídili výhru 'Rudých ďáblů', premiéra manažera Moyese je tak velmi úspěšná. Manchester dal jasně najevo, že hodlá znovu bojovat o celkové prvenství a že se s ním i po odchodu jedné z největších trenérských legend musí počítat.

Hned od úvodních minut si ani jeden z týmů nic nedaroval, mohli jsme vidět ostrou hru a sudí Phil Dowd musel hodně krotit temperamenty obou soupeřů. O první fotbalovou akci zápasu se postarali hosté, Phil Jones z hranice velkého vápna napřáhl a brankář Michel Vorm se musel hodně otáčet, aby jeho ránu zneškodnil! O deset minut později se do akce řítil velšský rychlík Ryan Giggs, který ale místo střely před brankářem lehce zmatkoval a nahrával do volného prostoru. Tam si obrana s jeho pokusem poradila.

Giggs opravdu neměl svůj den, po Welbeckově ráně a Vormově vyražení se dostal k dorážce, ale opět zklamal. První zasloužená odměna přišla po půlhodině hry, kdy se do šance dostal Robin van Persie a nechytatelnou ranou prostřelil brankáře Vorma!

Sotva se Swansea stačila vzpamatovat, United ji pohřbili druhým zásahem. Chválu za gól sklidil především Antonio Valencia, který nesobecky nahrával do lepší pozice Welbeckovi. Mladý útočník si s nabídnutou šancí nedělal hlavu a míč uklidil za Vormova záda - 2:0.

Z rychlého šoku se Swansea do konce poločasu nevzpamatovala a krátké zastavení v šatnách pro ni bylo určitě vítanou změnou. Hned po ní se dostal do zakončení kanonýr Michu, který ale narazil na připraveného Davida de Geu. Po hodině hry se do další šance dostal nizozemský střelec Robin van Persie, jehož snaha tentokrát vyšla naprázdno. Ferguson moc dobře věděl, proč van Persieho kupuje - je to rozdílový hráč a brilantní technik, což ukázal v další šanci. Po skvělé zasekávačce a tvrdé ráně z hranice pokutového území mohli hosté slavit potřetí!

David de Gea přesto neudržel čisté konto. A radoval se nám známý Bony Wilfried, který do Swansea přestoupil teprve toto léto. Na počátku byla školácká chyba Dannyho Welbecka, který zbytečně kličkoval před vlastním vápnem, čehož využil Pablo Hernández, nahrál Bonymu a bývalý hráč Sparty se dočkal svého premiérového gólu v Premier League!

Danny Welbeck však brzy odčinil svůj přehmat, když využil přesného pasu střídajícího Rooneyho mezi obránce a přeloboval vyběhnuvšího Michela Vorma. Tím uzavřel atraktivní a na góly bohaté utkání. 'Rudí ďáblové' pokořili Swansea na jejím hřišti a vítězí jasným poměrem...

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Aston Villa 1:3

17.08.2013 16:00

Góly: 6. Olivier Giroud - 22. Christian Benteke (pen.), 61. Christian Benteke (pen.), 85. Antonio Luna

Otřesněji asi do nového ročníku Arsenal vstoupit nemohl. Sporná penalta a žlutá karta, která položila základy Koscielného vyloučení, byly těmi rozhodujícími okamžiky, přesto si fanoušci Gunners najdou i další kaňky na sezónním debutu. Například zranění trojlístku Gibbs-Chamberlain-Sagna a pokračující střeleckou mizérii Tomáše Rosického...

Přitom to pro domácí začalo tak krásně. Arsenal jistě do duelu vstoupil s cílem co nejdříve skórovat, a to se mu vskutku povedlo. Parádní přímočarou akci po levé straně rozjel Rosický, Oxlade-Chamberlain nakopnul svou motorku a záhy vzhledem k nedokonalému rozesetí obránců Aston Villy jen hladce vyzval ke skórování Girouda. A Arsenal vůbec působil notně sebevědomě, celých prvních 15 minut hru totálně kontroloval.

O to větším překvapením potom bylo, nakolik se nechal rozhodit vyrovnávací brankou Bentekeho. Agbonlahor po 20 minutách našlápl k parádnímu sólu, které skončilo až na ležícím Szczesnym, který ještě mohl být rád, že neviděl červenou kartu. Poté Benteke sice zahodil penaltu, sám ale ještě hlavou dorazil balon za brankovou čáru - a mohlo se začít odznova, doslova.

Na tuto změnu skóre totiž navázal zcela jiný Arsenal. Szczesny se "blýskl" dalším nervózním okamžikem, přičemž jeho kolegové ze zálohy a útoku hráli vesměs všechno na náhodu, ohromně zbrkle. To platilo i po změně stran, když Rosický ve stoprocentní šanci ukvapeně přestřelil, aby na opačném konci hřiště Delph po Mertesackerově zmateném ústupku nastřelil tyč.

Tragédie Kanonýrů začala dosahovat svého vrcholu s odbitím jedné hodiny hry - právě tehdy se Benteke chystal ke druhému pokutovému kopu. A zatímco o první penaltě nemohlo být pochyb, tentokrát šel Taylor přinejmenším na hranu. Koscielny patrně jako první zasáhl balon, přesto ve výsledku Aston Villa zase jednou mohla těžit z Agbonlahorovy smrtící rychlosti. Benteke zacílil do stejného místa, v tomto případě bez debat.

A Gunners brzy bylo ještě hůř. Koscielny jen pár minut po inkasování sporné žluté karty vystartoval proti nezastavitelnému Agbonlahorovi, zepředu nakopl jeho nárt a musel předčasně pod sprchy. Vzápětí se Gunners vzepjali už jen k jednomu "posmrtnému šoku": Rosického krásný sprint středem hřiště s narážečkou o Girouda ovšem skončil na Guzanově klíně a americký golman byl zanedlouho perfektně postaven také proti Cazorlově ráně.

Proto jakmile záhy Benteke odmítl hattrick po jednom skvostném pasu Weimanna, ten další už přeci jen proměnil zapomenutý levý bek Luna a favorita definitivně popravil. Luna přitom neuvěřitelně chladnokrevným "angličákem" zaskočil možná i sám sebe, aby perfektně korunoval svůj i týmový debut v tomto ročníku Premier League.

Více informací k zápasu

West Ham United - Cardiff City 2:0

17.08.2013 16:00

Góly: 13. Joe Cole, 76. Kevin Nolan

Poněkud ustrašený debut v Premier League (a návrat mezi elitu po více než 50 letech) mají za sebou v Cardiffu. Velšané na Upton Parku při sobotním odpoledni nenapáchali žádnou škodu a vezou si odtamtud prohru 0:2.

Pro Bluebirds, kteří pro dnešek nastoupili s netradičními žlutými pruhy na dresech, jde přitom o alarmující zjištění. Cardiff si jediné šance vytvořil ke konci, když se o korekci výsledku pokoušeli Maynard s Whittinghamem - a to přitom mají napříště cestovat k utkání na půdě Manchesteru City. Před nováčkem je tak podle všeho mimořádně nepříjemný vstup do sezony, který přitom pro nováčky bývá tolik klíčový.

Dnes to byl Joe Cole, kdo poměrně brzy rozhodl, že Cardiff nebude brát žádné body. Ve 13. minutě si ve vápně parádně našel dostatek volného prostoru a šel slavit. Později se klidně mohl radovat i podruhé, to už ale v dobré pozici zvolil nedobrou variantu zakončení. A nadějné příležitosti měli i další. Diamého gólový projektil odklonil do bezpečí Connolly, přičemž své možnosti zahazovali rovněž Jarvis s Maïgou. Stvrzenku tedy přinesl až Nolan v 76. minutě se svou střelou zpoza šestnáctky.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Southampton FC 0:1

17.08.2013 16:00

Góly: 90. Rickie Lambert (pen.)

Krutým způsobem bylo dnes WBA připraveno o bod, aby se Premier League ročníku 2013/14 na úvod nedočkala žádné bezbrankové remízy. Tu v samotném závěru odmítl chladnokrevný Rickie Lambert ve spolupráci s rozhodčím Kevinem Friendem, jenž odpískal relativně jasnou penaltu.

Na druhou stranu není úplně jednoduché polemizovat s korektností výsledku, neboť Saints opravdu po celou dobu byli vedení blíže. Zejména dva mladíčci Ward-Prowse a Luke Shaw excelovali, přičemž perfektně zapadla také drahá posila z Lyonu, stoper Lovren. Jinak nicméně utkání prvoligové parametry zrovna nesplňovalo. Prowseho rána po 20 minutách sice Fostera poděsila, byla však zároveň také tím nadlouho jediným, co mohlo publikum jakkoliv zabavit.

Po 33. minutách se dále z ofsajdu prosadil Lallana a jen chvíli po změně stran nastřelil brankovou konstrukci Rodriguez. S ohledem na West Bromwich od začátku do konce pusto prázdno; pomineme-li tedy příspěvek Mulumbua, který v poslední minutě zaklesnul svou nohu mezi ty Shawovy a nabídl Lambertovi perfektní příležitost ke skórování, lépe řečeno přímo rozhodnutí.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Fulham FC 0:1

17.08.2013 16:00

Góly: 52. Pajtim Kasami

Svým prvním zásahem v dresu Fulhamu Pajtim Kasami na úvod sezony připravil všem cestujícím příznivcům dokonalé odpoledne. Tedy, alespoň výsledkově. Sunderland totiž na vlastní půdě jinak dominoval, svou nadvládu ale na výsledkovou tabuli vůbec nijak promítnout nedokázal. Navíc Cottagers nemůže těšit ani zranění beka Richardsona či nové jedničky Maartena Stekelenburga.

Nizozemský brankář si v závěru utkání pošramotil rameno, shodou okolností zrovna v souboji s jedním z pěti debutantů v dresu Black Cats. A to tím nejvíce aktivním. Jozy Altidore si po mnoha letech s chutí připomněl, jaké je to působit v Premier League, a ihned v zahajovacích pasážích registroval jednu ztečovanou ránu. Následovaly také pokusy Giaccheriniho a Cabrala, dalších akvizic, prvně jmenovaný ovšem minul a jeho kolega nepochodil ani nadvakrát.

Představení Sunderlandu se s přibývajícími minutami zlepšovalo, když se zajímavou dalekonosnou ranou novému publiku předvedl také Ondřej Čelůstka - Stekelenburg nicméně neváhal a štiplavou střelu pohotově vytěsnil. Po změně stran se potom v nastaveném rytmu docela dobře pokračovalo, když brzy pálil Johnson, zároveň ale diváci spatřili jednu malou odluku. Malou a přitom osudovou.

Kasami se totiž po Duffově rohu v 52. minutě odpoutal od svého strážce a hlavičkou, jež symbolizovala první střelecký pokus Cottagers mířící na bránu, otevřel (i uzavřel) skóre. Mackems záhy sice nepolevovali ve své aktivitě, jenže Cabral, Johnson ani Altidore své příležitosti za pačesy nechňapli a ničemu nepomohl ani střídající Ji Dong-Won, jenž ke konci zahodil možná tu největší šanci zápasu.

Více informací k zápasu

Norwich City - Everton FC 2:2

17.08.2013 16:00

Góly: 51. Steven Whittaker, 71. Ricky van Wolfswinkel - 61. Ross Barkley, 65. Séamus Coleman

Nejdražší posila v historii Norwiche se okamžitě začíná vyplácet. Ricky Van Wolfswinkel skvostnou hlavičkou 20 minut před koncem strhujícího střetnutí s Evertonem přeci jen pro svůj nový tým zařídil alespoň bod za remízu 2:2.

Pro domácí Kanárky je to celkem zadostiučinění, neboť to byl povětšinou Everton, kdo tahal za delší konec pomyslného provazu. Velkou inspirací byl přitom pro Toffees teprve 19letý, Moyesem ignorovaný záložník Ross Barkley, jenž si brzy připsal jednu nepřesnou ránu. Tu následovala hlavička Fellainiho a dvě solidní příležitosti Mirallase. Norwich se do přestávky dostal k jedinému výstražnému znamení, které ještě poněkud znehodnotil špatný timing Wolfswinkelova švihu.

Přesto to byli právě domácí, kdo se po změně stran ujal vedení. Whittaker v 51. minutě šokujícím způsobem, v takřka nulovém úhlu, ideálně navázal na vlastní střelu odraženou od levé tyče evertonské klece. Everton se každopádně zaskočit nenechal, spíš naopak odpověděl s mimořádnou vervou. Sympaticky hrající Barkley ranou z necelých 25 metrů okamžitě vyrovnal a za dalších pět minut Colemanova pohotová dorážka Jelavićovy střely znamenala bleskurychlou obrátku skóre.

Ne však permanentní, pořád tu totiž byl Van Wolfswinkel. Nizozemský forvard si v 71. minutě majestátně došplhal pro Whittakerův nepovedený centr a založil pořádnou explozi emocí, která se ještě strhla v závěrečné dvacetiminutovce. Během ní vyniklo duo Ruddy-Martin, které společně zablokovalo takřka tutové pokusy Naismithe a Jelaviće.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Stoke City 1:0

17.08.2013 13:45

Góly: 37. Daniel Sturridge

Ani ne padesátiprocentní vstup do nového angažmá vystřídal více než stoprocentní finiš úvodního představení a Simon Mignolet je hned od počátku veleben coby hrdina liverpoolského FC. Reds si dnes sice připravili až 25 střeleckých pokusů, přesto musejí belgickému brankáři děkovat za chycenou penaltu a uchování nepohodlného stavu 1:0.

Dva loni intenzivně chválení brankáři proti sobě - a oba se v úvodu debutového zápasu tohoto ročníku PL synchronizovaně chvěli s břevny vlastních branek. Mignolet dokonce po svém zaváhání, když se jej snažil využít Huth; Begović měl štěstí při Tourého hlavičce po rohovém kopu a pak i při složité dorážce Sturridge. Obecně ale brankář hostí vyzařoval mnohem víc jistoty; Mignolet si neustále přidělával starosti s rozehrávkou a alespoň zpočátku neomylně stavěl základy dosti nervózní premiéře.

V akci nicméně pořád musel být hlavně Begović. Toho prve po lahodné narážečce s Aspasem neprostřelil Enrique, přičemž zanedlouho Henderson obdržel další parádní pas za obranu a o brankovou radost se připravil akorát vlastním zpracováním na slabší levačku. LFC každopádně nejen tehdy podalo přesný příklad toho, jak se chce letos prezentovat - vířivým, nesobeckým fotbalem především.

V jeho středu pak obvykle stojí Coutinho a okamžitě aklimatizovaný Iago Aspas, který se neustále táže po balonu. A stejně tak činil i před Sturridgeovou gólovou trefou z 36. minuty. Někdejší útočník španělské Celty rychle předal míč na hraně šestnáctky, právě ve Sturridgeově oblíbeném rajónu, a bylo hotovo. Hotovo v pravém slova smyslu - neboť se skóre i navzdory okolnostem dále neměnilo.

Liverpool se totiž po obrátce jen marně pokoušel o podání tolik potřebné stvrzenky vedení. Coutinho takhle prokázal, že jeho síla neleží v zakončování jako spíš vytváření šancí, a již slavícího Hendersona odmítla pravá tyčka Begovićovi klece. Právě Bosňan byl dnes bezpochyby nejlepším hráčem Potters. V 79. minutě byl opět v pozoru proti vyvedenému přímému kopu Gerrarda, zatímco liverpoolští pomalu dohrávali.

Dosti ledabyle; a po hloupé ruce Daniela Aggera také měli v samotném závěru pykat. Jenže ani penalta nebyla odevzdanému Stoku dostatečně dobrá. Mizerný exekutor Walters mičudu ani pořádně netrefil a Mignolet rázem naruby otočil svůj vlastní první dojem. Z rozpačitého debutanta se hlavně díky pohotově vychytané Jonesově dorážce okamžitě stal obyčejný hrdina s čistým trikem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City11004:03
2.Manchester United11004:13
3.Aston Villa11003:13
4.Chelsea FC11002:03
 West Ham United11002:03
6.Southampton FC11001:03
 Tottenham Hotspur11001:03
 Liverpool FC11001:03
 Fulham FC11001:03
10.Everton FC10102:21
 Norwich City10102:21
12.West Bromwich Albion10010:10
 Sunderland AFC10010:10
 Stoke City10010:10
 Crystal Palace10010:10
16.Arsenal FC10011:30
17.Hull City10010:20
 Cardiff City10010:20
19.Swansea City10011:40
20.Newcastle United10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1618)

Přidat komentář
Aldeano

1. Pro Mignoleta

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pytlerLFC

Reagovat
Metijuu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
Hai

Reagovat
TheAdy

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

budiž, každopádně palec nahoru i pro Honzu Kollera!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Liverpool top of the league → This will be our year!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze jsme si do fanty vybrali stejne tri AFC hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs, Cazorla, Giroud?

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny, Walcott a Giroud. Hlavne ten Koscielny je bargain

Reagovat
smazaný uživatel

koľko stojí? 5.5?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Pozici ma jistou a je pomerne golovy

Reagovat
smazaný uživatel

tak isto ako Gibbs, ten má tiež oevnú pozíciu a čakám od neho asistencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nad Gibbem jsem taky uvazoval, ale za neho ma Wenger slusnou nahradu, takze je bude obcas tocit. U stoperu ted na vyber neni. Nemluve o tom, ze Koscielny tech golu da vic

Reagovat
smazaný uživatel

A ke vsemu je Gibbo celkem skleneny

Reagovat
Trand

Já mám Giroud, Aaron, Laurent. Já vím, ten Aaron asi bodově nebude nic moc, ale je to srdcovka.

Reagovat
tomasinho

Já Kosc a Giroud

Reagovat
Trand

Giroud je letos nějakej fanta fenomén.

Reagovat
smazaný uživatel

vytvorili sme tu okolo neho celkom slušný hype.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
tomasinho

To ne, já střídal v útoku všechny možné varianty, Kun, Studge, Jovetič, Wolf, Bony, Lukaku, až nakonec pak jsem tam rýpnul Girouda a Jaye

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale nemáš náhodou kód na fakty? Dik moc

Reagovat
smazaný uživatel

Na fantu sorry preklep

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každý rok

Reagovat
fenixLFC

moc dlho vam to prvenstvo v tabulke nevydrzalo

Reagovat
smazaný uživatel

tvl liverpool vede ligu

Reagovat
Aldeano

Jestli bude hrát, tak jako dnes a bude produktivnější, může hodně překvapit.

Reagovat
13

o zlepšení produktivity se ale hovoří dost dlouho a nevypadá to, že bychom zaznameneli velkej posun.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Spasitel

Treba im dopriať aspoň chvíľu nech si to odfotia a dajú do vitríny

Reagovat
smazaný uživatel

Na obou stranach excelovali golmani.. moc peknej zapas , Liverpool byl o neco lepsi ,ale stoke si klidne bod zaslouzilo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Filip12

Mignolet>Reina jinak v liverpoolu roste mladý silný tým

Reagovat
fff

Na prvy zapas super futbal, aj ked Stoke prevazne tragicky. Coutinho bude skvely, Danny tiez. Kolo famozny. SImon az na dva centre v uvode tiez skvely.

Dokonca aj Lucas dnes slusne .

Agger v pohode, ale ta penalta .

Reagovat
MySch017

eufória, čo?

Reagovat
fff

Reagovat
Radikal

Dívat se na tabulku ve který vede Liverpool, to už jsem pěknejch pár let nezažil

Reagovat
fenixLFC

par...dva roky dozadu sme boli chvilu na cele

Reagovat
MySch017

Walters opäť komik... dokedy bude kopať tie penalty? Nestačil mu minuloročný zápas s CFC? A všetky kope vľavo dole, ani dnes to neskúsil inde... strašný babrák.

Reagovat
fff

Este ju aj zle kopol, bolo to dobre vidiet zo spomalenych zaberov.

Reagovat
MySch017

áno, loptu trafil niekde hore, proste príšerný pokus (v jeho prípade bežné zahrávanie)

Reagovat
m.sali

výbornej první zápas!!!

a begovič MOTM

Reagovat
fff

Begovic super. A s takym timom si tento rok riadne zachyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Ani bych se nedivil, kdyby letos urvali to 4. misto na ukor Arsenalu.

Reagovat
niflheim

Pěkný zápas na úvod

Reagovat
fenixLFC

famozny zaciatok sezony. To co sme stvarali so stoke hlavne v prvom polcase bolo proste cosi neskutocne. Nase riesenie prechodu do utoku parada, kombinacie v obrane na jeden dotyk a vykluckovanie zo vsetkych situacii..ach coutinho jose parada, kolo je kral, simon hviezdil. V zapase bolo vidno, ze je dost jedno, ci sme si vybrali mignoleta alebo begovica, ti dvaja su spicka ligy begovic ten chyteny vinkel po gerrardovom priamaku, to som cumel a simon skusene vedel kam to to drevo kopne. Uz mu len chant vymysliet

BTW neviem komu som to pri tipoch vravel, ze to nevyjde ked chcel dat na tento zapas over 2,5

Uvod sezony parada, najneprijemnejsi tim ligy za nami a mame tri body. YNWA

Reagovat
MySch017

koho máte ďalšie kolo?

Reagovat
fenixLFC

tusim villu

Reagovat
13

Zrovna Stoke vždycky kousali víc doma (utěráky, náhodný goly, zdržovačky, beton)

Reagovat
fenixLFC

to viem, ale aj doma to bola vzdy skoro bezgolova hroza

Reagovat
PBLead

Tak škoda, no. Mohl vám toho Mignoleta Walters shodit bodově dolů. Ale 5 bodíků pro Begoviće do fanty určitě není špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

TOP OF THE LEAGUE

A Simon je bůh!

Reagovat
fff

Ale nanestastie to malo aj nase typicke crty poslednej doby. Nevieme dat poistujuci gol a mame tendencie dodrbat zaver zapasu. Dnes nastastie Simon zachranil, ale do buducna ...

Reagovat
Pinturicchio

S hrou, kterou LFC předvádělo cca od 60 minuty (pro tomashina) se kluci o to loňské sedmé místo bát nemusíte.

Reagovat
fff

Budes nas tu otravovat kazde kolo ?

Reagovat
Counter

Se Suárezem budou lepší. Navíc kdoví o koho ještě posílí.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je tomashino?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel hovna.

Reagovat
Staenly10

Největší tragéd na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si najprv kukni aj tych prvych 60 minut a potom tu pis chujoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Uz staci.

Reagovat
tomasinho

A s hrou do 60. minuty můžem klidně bojovat o top 4. Nazdar.

Reagovat
Pinturicchio

To je dobře, tak snad kvůli vám FA zkrátí oba poločasy na 30 minut.

Reagovat
tomasinho

To není třeba, od podvodů jste tady vy.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jo, podruhé, nebreč.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

si fakt debilko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
The Krupy

Trápne

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nakoniec ste to skoro posrali

Reagovat
fenixLFC

s peniazmi co ste dali rozhodcom sa ani vy nemusite bat o titul

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byly neskutečný nervy nakonec. Místo kllidného vedení zase drama až do konce. Simon je bůh!

Reagovat
The Krupy

Prvý polčas ma dosť nebavil, dokonca som počas prestávky zaspal a zobudil sa až na konci zápasu. Stálo to za to? Ani potato digging Randyho Ortona ma tak neuspal (Palike vie)

Reagovat
PBLead

Čelůstka v základu

Reagovat
minoLFC

Muž zapásu Mignolet. Ďaka nemu máme tri body. Výkon veľmi dobrý, ale to nepremenanie šanci. V ďalších kolách nemusíme mať také štastie.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak 2 dodatky. Nzonzi je extra píča a Hughes musí nutně přivést do tohodle systému co chce hrát kreativní SZ.

Reagovat
smazaný uživatel

Dôvod prečo Liverpool nemá na LM bol aj dnes jasný City,Chelsea,ManU by z tých šancí dali minimálne 3 góly a nerobili také kiksy v obrane Ale aj tak smiešne po prvom zápase hodnotiť či na niečo majú no.

Reagovat
Rssa

Mignolet :-)

Máme hodně co zlepšovat, ale ten potenciál je tu velký.

Reagovat
fff

Hlavne je vidiet, ze sa zzivame s tym, co chce BR hrat. Inak ten Willian by sa mi dnes pacil, do tej zahustenej obrany by daco vymyslel. Aj ked, dnes nas najvacsi problem bolo to premienanie sanci .

Reagovat
Metijuu

Skôr náš najväčší problém bol, že v bránke bol Begovič. Verím tomu, keby je tam iný brankár, tak z tých šancí padnú minimálne ďalšie 2 góly, hlavne čo sa týka Hendersonovej šance a Gerrardovho priamého kopu.

Reagovat
fff

Podla mna zrovna ta Hendersonova sanca bolo viac o strasnej volbe zakoncenia (naco preboha si to sekal do stredu, zvlast ked je pravak), nez Begovicovi. Ten skratka iba vybehol (na co mal vdaka hendersonovi dost casu) a trafilo ho. Akoze zakrok fajn, ale skor to blo podla mna o Hendovi.

Reagovat
MySch017

on asi myslí tú tyč ktorú trafil

Reagovat
fff

Podla mna myslel to, co som spominal. Pretoze vravel, ze nas problem bol Begovic a nie zkaoncenie, tak preco by spominal Hendovi tyc, ked tam Begovic nezasahoval ?

Reagovat
Metijuu

Jo, dobre myslíš. I keď je dosť možné, že čo Hendo nastrelil tyč, tak sa mi marí, že to trochu Begovič predsa len vytlačil.

Reagovat
MySch017

to je možné... no viac smrdel gólom ten pokus do žrde, ale máš pravdu, že tam brankár nezasahoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

He's our keeper, our Belgian keeper, Simon Mignolet!

http://youtu.be/qt9yAjXmXso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

na Anfieldu nic? je to dokonalý

Reagovat
Staenly10

Na úvod super zápas. Jenom mě prvnim poločase docela točil Glen u vápná Stoke, jak se furt snažil ze stoje ěnco vymyslet, a po 5 vteřinách tohole procesu nahrál do strany metr a půl od sebe ... A Sterling bude takhle splašenej furt, nebo se z toho dostane?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

se zvukem lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak ho potom všichni objali.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda už jsem se smiřoval s remízou. Příště prosím proměnovat šance.

Reagovat
risk je zisk

me by asi kleplo na tom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

starga mam jako kapitana na fantasy :o) aspon dal body :o)

Reagovat
BakyX

Liverpool má konečne v bráne naozaj dobrého brankára. A Begovič tiež super výkon.

Reagovat
Metijuu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitný futbal ...velmi kvalitný

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s PL letos? Na Digi Sport už ji nebudou vysílat či co?

Reagovat
Sm0ker

Sturridge vede tabulku střelců! Woohooo

Reagovat
Bayern +

Proste som úplne dokonale tušil, že Big Sam pri plnej zálohe Morrisona proste cez Diamonda a Nobla nepretlačí.

Btw, vodka, nedovoľ,aby sa nám pod preview nejakí zasrani nenavážali do Sparkyho. Nezostúpil s QPR - nezostúpi ani so Stoke!

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu si urcite potreboval spoustu odvahy

Reagovat
Bayern +

Samozrejme, bez nej by som to kiwwimu nedokázal vysvetliť, to je logické.

Reagovat
Godwinson

Mignolet je boží, strašně bych mu přál, aby jel na ms už jako jednička :)

Reagovat
tomasinho

V kvaldě všechno odchytal ale Curoits že?

Reagovat
Godwinson

Jj, všechno. Tam se bude jen těžko něco měnit, ale Mignolet je mi sympatičtější a v Liverpoolu by na sebe taky mohl upozornit více, budu mu fandit.

Reagovat
Arbiter

O tom dost pochybuju. Nemá moc reálnou šanci.

Reagovat
monty25

Tak to vypadá, že Liverpool má konečně brankáře, se kterým budu spokojen. Dneska jednoznačně zachránil 2 body... Příště se snad povede zvýšit na 2:0, aby to nebyly takové nervy. Šance na to určitě byly... No a taky se mi už od minulé sezony hodně zamlouvá Sturridge. Je vidět, že to jde i bez Suareze. Jak říkám, příště jenom přidat ještě nějaké góly.

Reagovat
tomasinho

Montyyyyy, no nazdáár

Reagovat
monty25

Ahoj. Nějak jsem si včera řekl, že budu psát i sem a koho tady hned nevidím. O tomhle webu vím už delší dobu, ale teprve nedávno mi došlo, že má hodně podobný design jako TP... To je mi sympatické. Akorát jsou tady nové komentáře dole (trochu divné), smajly a nejsou tady vzkazy. Ale jinak v pohodě... Nejvíc se mi tady líbí, jak se tady v těch infech před zápasy tipuje. Já si rád takhle nezávazně tipnu a pak většinou zjistím, že jsem žádný výsledek netrefil.

Reagovat
tomasinho

To jo, tak tady vítej, často tu rozebíráme i tenis. A každý fanda LFC navíc se počítá.

Reagovat
13

To zas ne, je nás tu dost. Potřebujeme spíš kvalitu než kvantitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet jak chytil penaltu jsem řval,ale stejnak mi tiket podělal wolfsburg

Reagovat
13

Na výhru LFC bych si nevsadil v žádnym případě

Reagovat
fenixLFC

tu bol uplne jasny under

Reagovat
Emqick

Ten rozhodčí Arsenal asi taky zrovna nemusí.

Reagovat
Spasitel

Arsenal ide na titul

Reagovat
mike.84

haha this year, we can FINALLY win titul, ho-ho-ho... ukaž jim to arséne

Reagovat
smazaný uživatel

titul

Reagovat
mike.84

Wenger: Arsenal can win title without Suarez - ESPN.co.uk

Reagovat
smazaný uživatel

we can FINALLY win titul

Reagovat
smazaný uživatel

to hovoril, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal musí:

nějakej mladej, ale perspektivní stoper, co odehraje i beka... rád bych viděl Gunter z BVB, i přes jeho nezkušenost.

střed zálohy: slušné DM. nějakého velkého ošklivého černocha.

Levé křídlo.

Útočník: ale nechci Bentekeho...

Reagovat
mike.84

dobře ale je ti jasne že pravě tyhle přetsupové "analyzy" , sny apod vubec nemusíte psat protože ikdby to sám wenger věděl tak on prostě nikoho nad 11 mega nekoupí a to se mu ten člověk musí libit asi i jinak než fotbalově aby ty peníze dal nebo ja nevim.. ja byt fanouškem afc tak sem posranej strachy z letošní blamaže protože ten vaš kokot vidi že mate pouze girouda a to je traged a on misto aby někoho koupil tak vyhlašuje že klub si muže dovolit rooneyho,. klub si muže dovoloit suareze.. prostě imbecil že většiho není a to počítám i rafu

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je proste neospravedlniteľné. Ďakujem chlapcom, ďakujem Wengerovi, ďakujem rozhodcovi za taký zápas. Na toto som sa 2 mesiace tešil. Paráda. Našťastie to má náš manažér poistené a za týždeň môžeme nastúpiť s luxusnou obranou: Jenkinson, Hayden, Per, Sagna.

Reagovat
smazaný uživatel

tak aj bez Sagnu.

Reagovat
repkajebuh

Jinak ve Fantě držím 2.fleka se stejným počtem bodů jako první (díky Mignoletovi). Příjmám sázky jestli to udržím až do posledního kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli ani teď nerozbije prasátko...

Reagovat
mike.84

"ted" ? už ma 2 roky zpoždění

Reagovat
smazaný uživatel

K dokonalosti prvního dne PL už chybí jen prohra MU. Come on swans!

Reagovat
mike.84

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

Reagovat
Liquid

Reagovat
tomasinho

A vítězný gól Voldemorta ze 30 metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda kluci ušatí

Reagovat
mike.84

chudak sagna že on je magnet na takové hrozne zranění/pady

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Maresma

Zatím nááádherný kolo, LFC, Villans, Saint...

Teď už jenom aby swans uhráli nějakej ten bod a není si na co stěžovat.

Reagovat
avicii

Reagovat
Maresma

*saints

Reagovat
tomasinho

A WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

polka štadiona arsenalu je už doma, nie je to tak dávno, keď som počúval veľkých kritikov slovenských fanúšikov, že to sa nedeje nikde na svete...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi překonalo start z předminulé sezony..to jsem nečekal..

Reagovat
Bayern +

West Ham nádhera, domáci výsledok ako sa patrí, Cardiff si na nás proste nebude škrtať. I R O N S !!!

Reagovat
tomasinho

No asi od 46- do 65. minuty byli jasně lepší, drželi víc mčí a přestříleli WHU 6:2. Pak ale převzali domácí zas iniciativu a Kevinko rozhodl. První gólovku měl až v 85. Maynard. Náznak tam Cardiff měl, ale na WHU neměli, hlavně první půle byla jednoznačná. A král zápasu Diamé.

Reagovat
Bayern +

Super, teším sa na MoTD.

Reagovat
fenixLFC

Counter17.08.2013 15:40

Liverpool top of the league → This will be our year!

Arsenal bottom of the league→ This will be your year?

Reagovat
-Kopy-

Arsenalu nevyšlo vůbec nic, hodně smolný utkání...Rosa skvělej, hlavně druhej poločas...jen prostě škoda těch šancí, hlavně té první, to byla neskutečná tutovka a hlavně jak jí zahodil...ale herně úplně jinde než ostatní, ještě se mi docela líbil Giroud...naopak Theo a Santi hrozní....

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal jede na titul nebo LM letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Wengerove manazerske a trenerske schopnosti su fuc,spolupraca aaron + jack nefungovala v priprave ale aj tak ju vidime v plnej krase v sutaznom zapase.premiest nenim bacaryho na lavu stranu a s carlom na pravej strane zabil obidva strany. carl nedal ani jeden dobry center a samozrejme ze bacary to mal cez nohu.tym potrebuje posilit pre pripravou, a nie na konci deadlinu.dobri hraci su uz rozpredani a nijake ine muzstvo na konci prestupoveho obdobia svojho hraca nepreda.mozme natierat usta fanusikov medom ze mame peniaze ked nam hniju na ucte.stacilo malo penazi a mohli sme mat vela muziky(benteke, gustavo,william s,cesar).namies to sme sa zamerali na hraca ktoreho ja osobne nechcem nikdy vidiet v drese gunners.po dnesnom zapase plnom zraneni a cervenej karty chcem vidiet muzstvo buduci tyzden.za dnesok pan wenger tlieskam a dakujem za pekny vikend.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj wikipedia: Anthony Taylor (born 20 October 1978)is an English professional referee from Wythenshawe, Greater Manchester and . He supports non-league side Altrincham and Premier League side Aston Villa.

To si delate srandu?! Kdyz se verejne vi, ze fandi Aston Ville, tak jak ho mohli nasadit na zapas Aston Villy?? Tim se mnohe vysvetluje...

Reagovat
smazaný uživatel

also rumored to be secretly supporting North London side Tottenham Hotspurs. to je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Big girls dont cry

Reagovat
Trand

To tam nejspíš někdo teď dospal.

Reagovat
Trand

dopsal

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

asi mas pravdu no... Ja nevedel, ze to jde upravovat bez autorizace.

Reagovat
daewa

Reagovat
fenixLFC

ked chces, kludne to zmenim na to, ze fandi arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Neprepísal to NÁHODOU niekto počas zápasu?

Reagovat
SunFells

Prý tam bylo i - Also known as "Mike Dean's retarded brother".

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Godwinson

Cardiff zklamání, čeká je hodně práce :) Southampton

Reagovat
Trand

Druhá penalta nebyla říkejte si co chcete. Ale o ní to dnes nebylo. Do inkasovaného gólu jsme hráli dobře, ale od té doby jen jedna velká trága. Je potřeba nutně koupit RB a to jako jedničku to základu nebo přinejmenším konkurenci pro Baca. Pochválil bych za druhý poločas Rosu, ten break po našem rohu, ze kterého jsme dostali 3. gól, to bylo prostě hrozný. Co tam Jack a Carl dělali fakt netuším. Jack byl evidentně v nepohodě a Rosa byl taky na prášky, hlavně když Taylor nenechával výhody. Nic víc asi není potřeba hodnotit, je nutný někoho přivést, to je jasný. Za mě klasické DM, RB, křídlo. Tohle vidím jako nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal.... achjo, jako Fandu dost nasere tenhle výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA-Saints krasnej zapas, prestoze to bylo az do 90. minuty 0:0 a hralo se hlavne od vapna k vapnu, tak oba tymy predvadely svou typickou hru a k videni byla spousta souboju i peknych akci MOTM podle me Shaw. Posily vypadaly hodne slusne, Lovren spolehlivej, udelal nekolik klicovych zasahu, Wanyama se svym napadanim do hry Southamptonu taky vyborne zapada, navic umi i utocit. A Rickieho stoprocentni penaltova uspesnost je impozantni, krasny 3 body na uvod

Reagovat
Trand

Anelka hrál špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych nerekl, ze spatne, spis se poradne k nicemu nedostal

Reagovat
Trand

Škoda, vůbec nechci, aby se prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ne

Reagovat
Bayern +

Mňa zas WBA zaujíma hlavne kvôli nemu, že čo to bude zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nic vic nez varianta na lavicku.

Reagovat
SunFells

Prý měl v přípravě střeleckou

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to nevim, podle wiki se trefil jen proti Ferenc Puskás Football Academy

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Mně právě WBA naštvalo, že ho podepsali. Mají docela sympatický tým, kterýmu se dá fandit a pak přivedou Anelku.

Reagovat
Trand

Mě. Ideální scénář by byl, kdyby se po sezoně pakoval pryč.

Reagovat
Bayern +

Tak jasné, že väčšia sranda by bola, keby ho podpísal Sunderland. Ja WBA neprajem, Anelka mi je neutrál (v CFC som ho mal celkom rád, inak ale skôr nie), takže len čisto zo zaujímavosti, ako mu pôjde v PL, nič viac.

Reagovat
SunFells

Že jsem raději nesledoval je, dožil bych se déle

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, toto musí Wengera nakopnúť k nákupom, ako osmička na Trafforde. Už teraz musí robiť nejaké zahraničné hovory alebo aspoň nejaké do Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

začínám věřit v to, že on nadělá víc škody než užitku... tohle byla poslední kapka. mrdám na to !!!!!!!

Stál jsem za ním, co to šlo. ale tohle i přes ty zázračný 4tý fleky z minulých let se nedá...Prostě to nejde...

nebýt na tom hřišti Rosa, tak tak není nikdo, kdo by hrál. hra postrádala jakejkoliv řád. ti hráči si tam nerozumněli.. což aboslutně nepochopím.. Santi mimo. kua.

Ať dojde Suarez. je to sice hajzl, co se jen tak nevidí. ať dojde a ukousne Arsenovi hlavu. doprdele..

Reagovat
vladis271

to je roztomilé. Na konci sezóny nás aj tak o ten 4. flek prečúrate.

Reagovat
SunFells

Roztomilé je, jak tihle srandisti maj potřebu tohle vyhlašovat každý zápas, ať už se tam Wenger provinil sebemíň. Kór když napíšou "Stál jsem za ním, co to šlo"

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski střídal v 94 minutě? do piči.. neměl jsem to zapínat... 45 minut nasrání...boha

Reagovat
Maresma

Tady je ten Sagna... to vypadá dost hnusně.

http://farm8.staticflickr.com/7380/9529264159_f875e80bd8_o.gif

Reagovat
Spasitel

Ow ten môže byť rád, že neskončil na vozíčku

Reagovat
10

a Benteke nedostal kartu?

Reagovat
tomasinho

Za co by ji jako měl dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

O'Brien dostava prednost pred Ratem?

Reagovat
tomasinho

No taky jsem se tomu v preview divil. Já bych nejraději viděl Joeyho vpravo a Rata vlevo, ale hrál dobře dneska. Četl sis, co jsem psak k zápasu jo?

První půle na jednu bránu, Cardiff úplně mimo, pak 20 minut super, WHU zaplo, dalo druhý gól a bylo hotovo. Diame si tam se zálohou Cardiffu vytíral prdel skoro sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, cetl, diky. Ja jsem hodne prekvapenej, myslel jsem, ze Joey je jen takova nouzovka, kdyz prednost dostaval pred zranenim i Potts. A pak prijde Rat a stejne nehraje Co Whitts? Byl videt?

Reagovat
tomasinho

Taky jsem se divil no.

No první půli nebyl vidět skoro nikdo z Cardiffu, byli fakt hrozně jaloví, akorát Caulker docela slušně odvracel a Kim se snažil. Ale Whittingham patřil pak k tomu lepšímu, hlavně i díky standartkám, Bellamy ale bídný.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nastoupili s uplne prekopanou sestavou, myslim, ze si to u nich jeste sedne. Malky neni zadnej neprizpusobivej blbec typu Pearsona

Reagovat
tomasinho

Jojo, to jo, posun v duhé půli byl výrzný, nehráli ustrašeně a neodevzdávali míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

za to jak ho vyhoupnul, věděl moc dobře co dělá

Reagovat
tomasinho

To těžko, však na něj sám skočil a Benteke se ani nepohnul pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Mg, on musí bejt gumovej, pokud je v pořádku.

Reagovat
Pinturicchio

Ježiši, fuj.

Reagovat
Trand

Ale jinak už se těšim na MOTD, to mi moc chybělo.

Reagovat
Nikikrew

Dakujem panovi rozhodcovi. Treba mu postavit sochu pred Emirates. Takto nas dojebat to je strasne. 2 penalta non sense, vylucenie velmi prisne(hlavne ze Vlarovi druhu nedal). Ale nechcem sa vyhovarat na rozhodcu. Rosicky mal min. dat 1 gol a bolo by to o niecom inom. Kosta je out, mozno Bacary. Paradicka, stopera bude hrat asi Jenkinson a vpravo bude Ramsey . No jebne ma.

Arsene ty padaj uz niekoho kupit preboha

Reagovat
smazaný uživatel

tak druha penalta veľmi prísna ale Arsenal si to hadam nezasluzil ani vyhrat ved okrem Rosickeho nikto z ich hracov nevynikal

Reagovat
Miguel19

Slušný vstupy do fant, fakt. V té australské mi snad nehraje půlka sestavy

Reagovat
Godwinson

Mně tam taky hlavní držáci nehrajou ... snad to bude zítra lepší.

Reagovat
Miguel19

Tak já tam mám Kagawu+Bony..s tím sem fakt nepočítal no..

Reagovat
Godwinson

Mně Bony + Snodgrass. Koukám, že odlišnosti hráčských kádrů budou velký :)

Reagovat
Miguel19

Mně se to tam skládalo snad nejhůře ze všech fant

Reagovat
Maresma

Tam ještě nepřidělili body, nebo sem slepej?

Reagovat
Miguel19

Já to radši nekontroluji..

Reagovat
Miguel19

VESELÝ!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že ten

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Swarley

škoda, že mu ty oslavy "kazí" Bolt, ale tak to musíme chápat

Reagovat
minoLFC

Pardew pôjde do vianoc

Reagovat
smazaný uživatel

Toho plešatýho rozhodčího by měli zavřít do kriminálu

Reagovat
smazaný uživatel

46 bodů a to ještě nehráli double Čech s Hazardem, Lennon a Benteke druhý mač

Reagovat
repkajebuh

zatím mám 54, ještě čekám na Hazarda Shelveya a Ferdinanda

Reagovat
smazaný uživatel

Van Wolfswinkel, Lambert a Nolan gól.. To budou pěkný bodíky ve Fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Jono,tohle byl zápas,co se posere naprosto,ale naprosto všecko....Ještě že to bylo od nich,to mě až tak nebolí a tři body jim aji přeju.Wengrovi se nic asi vyčíst nedá,Laurent posral celou taktiku tím dnešním velepředstavením...snad jen měl sundat Thea,kterej tam byl do počtu a jebnout tam Poldiho,kterej by tam vnesl něco jinšího než jen čekání na ofsajdové hranici jak dneska předvedl TW.

A ještě jedna věc-zaráží mě teda Jack,co s ním kurva poslední dobou je?Jako vztekal se vždycky,ale u něj se to zhoršuje,ale on se už nedokáže soustředit na hru ani na 50% snad.A když je naopak potřeba v zápase něco zlomit,tak je jak šedivá myška a je neviditelnej,úplně zbytečnej střeďák navíc.Tak si lídra nepředstavuju.A fotbalově taky žádná hitparáda.Jinak za mě MOTM jednoznačně Merte,sekundovali mu Olie,Rosa a Aaron,kterej se mi naopak od JW líbí hodně a to už od Asie.Tragéda zápasu netřeba vypisovat,dvě penalty z jeho prostoru+ redka hovoří sama za sebe (fanta... ) + Szcczczc,ten to má u mě taky nahnutý.

COYG

Reagovat
Dufan

koukal jsem jen druhej poločas, ale Rosa nejlepší, Aaron dobrý, Giroud aspoň do kombinace dobrý......Walcott jak si řekl do počtu, Cazorla hrůza děs, ptž zavinil debilní rozehrávkou penaltu, takže bych ji na Laurenta neházel a Wilshere malej rozčílenej klučina

Reagovat
Miguel19

Bolt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt na 30 metrech už první snad. Debil

Reagovat
Bayern +

10 bodový Whittaker na lavičke, to je fakt v piči s vyjebanou fantou!

Reagovat
tomasinho

Já tam mám Riethera 6 a Colemana s 10

Reagovat
tomasinho

Ale Clarkovi uznali čisté konto, Reid s Jussim taky po 6, akorát Kosc -2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude mít Saša nějaký i v yahoo, to sem zvědavej teda.

Reagovat
wild

Bolt beha najkratsie mozne trate a este aj tie vypusta

Reagovat
Swarley

dalo se čekat, že na 200 to bude naprosto bezkonkureční závod...ale tak to byla i stovka

Reagovat
smazaný uživatel

já hlavně doufám, že mu nikdy nic nenajdou... on je král

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, při tý penaltě jsem měl už ruce v dlaních, protože jsem měl hloupej špatnej stream, dorážka nebyla skoro vidět a Jones ihned po dorážce nasadil sprint k rohovýmu praporku, tak jsem myslel, že oslavuje gól.

Reagovat
fenixLFC

ja som sa len zasmial. Ved to by nebola nijaka novinka ze sme cely zapas lepsi a nakoniec tie body aj tak stratime nastastie simon to aspon pre dnesok odklial

Reagovat
13

přesně, takový dejavu z minulý sezony a pak to Simon změnil

Reagovat
Metijuu

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotsky Arsenal všetko dojebal tiket v háji

Reagovat
smazaný uživatel

a to som ešte dal 1X pre istotu...to fakt len wengerovci dokážu prehrať s villou

Reagovat
smazaný uživatel

Sa vyhovarate na rozhodcu, ale to, ze Chesneymu nedal z fleku cervenu pri prvej penalte ani nezmienite.

Reagovat
kiwwi

a preco by mu mal preboha davat cervenu kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ze ty budes jeden z tych retardovanych fanusikov SA

Reagovat
Sm0ker

Si můžete podat ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

To si mi teda dal, netusim co je SA a neobtazuj sa, ani to nechcem vediet. Pozri si vyklad pravidiel a zistis, ze po faule mal Chesney dostat cervenu kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Retarda máš v trenkách, blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla "krásná" žlutá...

Reagovat
fantomas

Mg, Stekelenburg střídal, nula v píči.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Na to staci odehrat 60 minut ne?

Reagovat
Maresma

fantomas straší

Reagovat
smazaný uživatel

To ho naucili bubaci v Ugande

Reagovat
tomasinho

Jo, mám i za Clarka nulu.

Reagovat
fantomas

V australský?

Reagovat
tomasinho

pl.com

Reagovat
fantomas

Fakt novinka

Reagovat
Maresma

a co ta australská, kdy tam připíšou ty body?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam maji ted 5 hodin rano, musis byt trpelivej

Reagovat
fantomas

A i tak, krásně levnej brankář, nechci o něj přijít do budoucna.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger, shame on you...

Reagovat
smazaný uživatel

@DanielAgger 3m

Nice 3 points today. Great with 90 min. After 2 weeks out!!! And Yes I know it, I owe Simon a Pint:)) Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To je prostě král.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pint je Waltersova prezývka?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

"a" nie je "a" v angličtine.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
Metijuu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som veľmi zvedavý na Wengerovu tlačovku, o koľkej to býva?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna probiha

Reagovat
SunFells

Ustál to, i mě to celkem zklamalo, že si nerýpl.

A tohle je taková třešnička

Wenger: "We could have won the game, there were a lot of positives in our game. That is what we have to focus on." #AFCvAVFC

Reagovat
SunFells

Wenger: "Gibbs has a deep cut, Sagna, Rosicky has a problem. Ramsey has a problem with a kick on his ankle." #AFCvAVFC

Ještě Rosa a možná Rambo, ten match proti Fenerbahce bude zábavný, to aby opravdu vedení ještě teď přes víkend dělalo na posilách.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, momentálna obrana bez Kosa, Gibbsa, Sagnu a Vermaelena sa mi páči ešte viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Kos má ještě stopku za karty z min. sezony v LM ?

Reagovat
SunFells

Nevím, snad ne ?

Reagovat
Hejnak

jo má, i Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

nech toho

Reagovat
fantomas

Lol. Zapsali sme tam Zelalema?

Reagovat
Hejnak

Netušim, ale nevim jak chce poskládat tu obranu a zálohu při možné absenci Sagni, Koscielnyho, Monreala, Vermaelena, Gibbse(?), Ramseyho(?), Artety, Cazorly, Rosickýho(?).

A Chamberlain střídal kvůly zranění ?

Reagovat
fantomas

kvůly, proboha

SunFells něco takovýho psal, i by to dávalo největší smysl.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
SunFells

Jedna taková zpráva na twitteru v poločase proběhla, nic důvěryhodného, ale nenapadá mě, proč jinak by šel dolů. První půlku byl nejaktivnější.

Ale Wenger ho na tiskovce mezi zraněnými nezmínil, tak kdo ví.

Reagovat
SunFells

Teda napadá mě, že třeba měl Wenger už dřív v plánu šupnout tam Cazorlu na poločas, ale v tom případě by to střídání bylo tak nešťastné jako Advocaatove sundání Robbena.

Reagovat
smazaný uživatel

určite, veď bol najlepší hráč. Ak ho stiahol "len tak", tak je fakt dement.

Reagovat
Hejnak

Tak Wenger nemá ve zvyku střídat o poločase. Takže zranění, ale nechápu proč ho nezmiňoval po zápase mezi zraněnými hráči. Snad bude v poho, protože může zahrát AM, kdyby náhodou Rosa ve středu nemohl.

Reagovat
SunFells

Si děláš prdel

Reagovat
Hejnak

Ne.

Reagovat
Counter

Na ten zápas už tuším je uzavřená soupiska, takže nové posily jedině na odvetu.

Reagovat
SunFells

Stejně je nemožné, aby do středy někdo přišel.

Reagovat
fenixLFC

v tom sunderlande musia byt riadni kopaci ked im ani lepsi Hazard nepomohol

Reagovat
Dr. Admess

Ty kráso, ten Michu... Bonyho nečeká nic lehkýho, jestli se chce dostat do základu.

Reagovat
tomasinho

Oni by ani neměli být pro sebe konkurencí, mají hrát spolu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Dr. Admess

Museli by hrát na dva hroty. Na podhrotovi bych nechal Shelveyho/De Guzmána... No, uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

De Guzmán CM, Michu AM, Bony ST.

Reagovat
fantomas

De Guzmán může hrát (a i bych to preferoval) níž.

Reagovat
Dr. Admess

Může, ale tam maji i Canase, Brittona, Ki. No, mají hodně širokej kádr, čeká je EL, myslím, že si všichni zahrajou nakonec dost.

Reagovat
fantomas

Ki (Britton), De Guzmán - Michu - Bony..naprostá ideálka, akorát upgradlej systém z loňskýho jara.

Reagovat
fantomas

Resp. podzimu, to je fuk.

Reagovat
Dr. Admess

Taky bych to tak nějak napsal, ale Michu hraje líp na hrotovi jak podhrotovi. Všiml jsem si toho už v Rayu.

Reagovat
tomasinho

No to teda nehraje, je víc odříznutý, daleko lepší je na AM.

Reagovat
fantomas

Ve Swansea to určitě neplatilo.

Reagovat
tomasinho

Navíc on sám po zápase s Malmo říkal, že může konečně hrát AM, kde hraje nejraději. Měl radost, že před sebou bude mít útočníka.

Reagovat
tomasinho

Jonjo místo Guzmána a je to ideál.

Reagovat
fantomas

Ale no tak.

Reagovat
tomasinho

No co, když dostane prostor, klidně může být lepší, zahraje v záloze taky kdekoliv. A evidentně Laudrupa přesvědčil, když hrál první zápas v EL i 1. kolo PL.

Reagovat
fantomas

Ze dne na den lepší fakt nebude, tomu nevěřim. De Guzmán je neohrozitelnej.

Reagovat
tomasinho

Tak už teď hraje základ, dostává přednost před Kim a on nemusí být ani lepší. Když hraje na své pozici, svoje si odehraje vždycky, jenom blbec Rodgers ho dva měsíce cpal na křídlo, falešnou devítk ua kdo ví kde, než ho odvařil, odešlo mu sebevědomí, které tak potřebuje ke své hře a které ho zdobilo.

Reagovat
tomasinho

A až tak neohrozitelný teda De Guzman zase není.

Reagovat
fantomas

Podívej, De Guzmán byl loni jejich nejlepší hráč, je značně nepravděpodobný, že by ho ten samej manažer posadil. Kór když zrovna on je schopnej dělat rozdíl daleko spíš než Shelvey.

Reagovat
smazaný uživatel

On bude Shelvey tim typem hrace, kterej sice nepatri do idealni zakladni sestavy, ale muze odehrat nejvic minut ze vsech. Celkove to maji dobre udelany, maji asi 10 zpusobu, jak to poskladat pri narocnym programu, a ani kvuli tomu nemuseli nijak vyrazne rozsirit kadr

Reagovat
fantomas

Však jo, ale já si Shelveyho dovedu představit spíš v tý ofenzivní trojce/čtyřce než vzadu na těch dvou postech se zdravym Guzmánem.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ja prave nedokazu rict, pred prichodem do LFC bylo AM jeho idealni pozici a v LFC tam hral dost bidne, naopak na CM byl schopnej zahrat dobre. U Swans se rozhodne

Reagovat
fantomas

Nakonec z něj bude backup pro hrot no.

Reagovat
tomasinho

To ne, na to je málo pohyblivý, mrštný a nekreativní, on musí hrát CM, kde může rozdávat pasy a posouvat míče, vyprofiloval se z něj fakt spíše CM než AM. Ale to co dneska by ještě šlo, kdy hrál nejvýš ze zálohy, ale stahoval se pro míče.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

A De Guzman je ted zraněný, takže se klidně může Jonjo usadit v sestavě. A prostřídat se, někdy můžou hrát oba s tím, že si sedne Michu třeba nebo jak dneska Bony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jaké dva hroty prosímtě? Michu není žádný hrot, Michu je čistokrevné AM, hrot byl pouze z nouze, protože jste tam měli jenom tragédy Moora, Schectera a podobné.

Reagovat
tomasinho

Britton/Ki, Shelvey/Guzman, Michu/Shelvey a před nimi Bony.

Reagovat
smazaný uživatel

De Guzman muze hrat vedle Brittona, Shelveyho bych do zakladu nedaval.

Reagovat
Counter

Ale houby, Michu bude podhrot, což mu vyhovuje ještě víc.

Reagovat
mike.84

zda se mi to nebo ten Dowd zhubl jako prase.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zahrál Čelůstka?

Reagovat
mike.84

Wenger: Arsenal can win title without Suarez - ESPN.co.uk

COME OOOOOOOOOOOON

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
sejber

Nechapem preco zasa vseci kydaju na Wengera. Prestupovy trh je sialenejsi ako kedykolvek predtym a okrem toho najst hraca so spravnym charakterom nie je vobec jednoduche. Tym je stabilizovany a kompaktny kedze nikto dolezity neodisiel a po prichode Suareza a jedneho defenzivneho univerzala ideme na titul.

In Arsene we trust

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kokotský argument, že trh je šílený? Trh je pro každého stejný. A zrovna Suaréz ten charakter je fakt při nejmenším diskutabilní.

Reagovat
kmotor corleone

Reagovat
sejber

Netreba za kazdu cenu nakupovat ale snazit sa najst posily vo vlastnych radoch. Snad nebudeme oslepeny vidinou uspechu kupovat hracov za premrstene ciastky a este ich aj preplacat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to fakt podle toho vypadá no. Jestli pokládáš za úspěch 4 místo tak prosím, ale letos to asi fakt stačít už nebude.

Reagovat
sejber

Momentalne budem povazovat za uspech ak sa dostaneme do tohorocnej Ligy Majstrov

Reagovat
SunFells

" a okrem toho najst hraca so spravnym charakterom nie je vobec jednoduche. Tym je stabilizovany a kompaktny kedze nikto dolezity neodisiel a po prichode Suareza ..."

Reagovat
Metijuu

"a po príchode Suaréza" to ma pobavilo najviac

Reagovat
fenixLFC

ze vas ten suarez furt bavi

Reagovat
kiwwi

no proste world class a Giggs pekna asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale strašnej hnus ten výkon, absolutně nezasloužený vedení a ještě dvoubrankový, giggs vale a clev katastrofa!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne United, akurát Cleverley mi kvalitne dvíha tlak. Som zvedavý, či si zahrá aj Rooney, tak to dohrajme v pohode a hlavne bez chýb. In Moyes We Trust!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně?Tak to se asi díváme každej na jinej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra nič moc, mal som na mysli skóre. Najdôležitejšie sú 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre pěkný, ale je to fakt hnus, záloha až na Carricka, kterej si to odehraje vždycky je absolutně nulová, ať tam dá DM aspoň toho Shinjiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley dole, Andy hore. A chce to fakt posilu, nech si každý hovorí čo chce. Lenže ja už fakt pochybujem, že niekto príde...

Reagovat
Trand

„Pokud najdeme vhodné hráče, získáme je. V otázce nejsou mé peníze, ale peníze klubu. Nejsem jediný, kdo na přestupech pracuje,“ sdělil manažer Arsenalu Arsene Wenger po propadáku v úvodním kole Premier League s odvoláním na generálního ředitele klubu Ivana Gazidise a hlavního vyjednavače Dicka Lawa.

Reagovat
sejber

Ja som na tie posily kurva zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

Furt hledá.. Takhle to fakt zní jako kdyby neměl vůbec tušení koho koupit.

Reagovat
tuny

Ještě že se hlavní vyjednávač nejmenuje Dick Lower, to by pak nebylo divu, že k vám nikdo nechce

Reagovat
Manik...

Wenger zase jede

Reagovat
Chazy

NFL FANTASY OT:

Dneska má béčko ten draft, tak nezapomenout. Už někdy po 20:30 bude možnost se připojit do draftu (někde na hlavní stránce Football 2013 tuším). Doporučuju to udělat, ono to někdy načítá pomalu.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Erdovec

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Brendana Rodgerse

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Saints hrali na troch obrancov?

Reagovat
Erdovec

někdo mi zadřel řemen ve fanta-válci

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/x139asy_10_sport#from=embediframe

máme naňho odkupku v hodnote 4 milióny. Žeby prvá posila?

Reagovat
herbage

takhle kdyby to dnes udělal Rosa Jinak Carlose bych bral hned všema deseti

Reagovat
smazaný uživatel

ja nie, v PD mu to sadne, v PL by nemal toľko času na takéto kravinky.

Reagovat
herbage

kdyby měl někdo po sezóně nahradit Wengera, byl bych pro Laudrupa

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
herbage

nereálné. Navíc Laudrup mi přijde jako vhodnější kandidát

Reagovat
smazaný uživatel

v BVB nebude do konca kariéry. Počkal by som, kým skončí a nahradil ním Wengera.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak príde Stojković a nebude sa nič riešiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Laudrup se tušim vyjadřoval ve smyslu, že pro něj velikost klubu není rozhodující, když se ho tenkrát ptali, jestli by vzal Barcelonu, proč vůbec vzal Swans atd...

Reagovat
herbage

Arsenal by byl nová výzva. Navíc pindat si může co chce, ale kdyby se ozvala Barcelona, tak neváhá ani vteřinu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vincenzo Montella by bol pre vás skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, prečo ťa práve napadol mladý taliansky tréner hrajúci 352, bez skúseností z PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Ovláda aj 4-3-3 ktoré pasuje do PL..Myslím, že by bol v PL dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Recoba Inter

Arsenal

Reagovat
herbage

Evra je ze všech "prcků" nejnebezpečnější hlavičkář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Robin si barví šediny?

Reagovat
smazaný uživatel

Laudrupovi za druhotriednu ZS

Reagovat
tomasinho

I s tou byli do gólu nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co je na tom k smíchu? Před gólem RVP měli pasáž, kdy prostě MU přehrávali.

Reagovat
kiwwi

jj po sestnastku

Reagovat
smazaný uživatel

Bonyyy

Reagovat
smazaný uživatel

welbz pekne dojebal (hehe), Bony

Reagovat
smazaný uživatel

BOTTOM OF THE LEAGUE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reus, Lamela, Gundogan, De Sciglio, Jagielka, Insigne.

Wengere no táááááák!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

né všechny, někoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reus síce nemá najmenší dôvod odchádzať a už vôbec nie do Arsenalu, ale teda takého hráča mať, fúú, to by som si pískal.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ox vraj má byť out na 3 mesiace kvôli "cruciate ligaments". Myslím, že toto neprežijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs - to je jen na šití, na Fener bude ok. Takže nám chybí jen stoper vlastně. Celá záloha pokopaná, bude hrát se sebezapřením, ale dá se to.

Reagovat
smazaný uživatel

lavička = akademie + Fabianski

Reagovat
Hejnak

Ve středu asi Szcz - Jenks, Sagna(snad), Merte, Gibbo - Wilshere(Frimpong), Ramsey - Walcott, Rosický(Wilshere), Podolski - Giroud

Reagovat
Hejnak

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Ferguson debut

Oxford United 2-0 MAN UTD

David Moyes debut

Swansea 1-4 MAN UTD

Moyes>Ferguson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

prvi v tabulke, Persie a Welbeck prvi v tabulke strelcov, Rooney prvy v tabulke nahravacov...valec!!!

vidim to na titul systemom start - ciel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že spadnete čo najskôr na zem s tým vašim egom

Reagovat
smazaný uživatel

s akym egom prosim ta sak ty si nam tu hovoril, aku mame zlu pripravu, ako neviem co..tu mas odpoved

Reagovat
Mimalu

Reagovat
C0br

Nezáviď

Reagovat
Kenneth

Říkají ti praví.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

A kdybysme porazili ty Thajce, a nebo vyhráli v Kagawalendu, tak bysme Swansea dali desítku. Příprava mluví jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

* Kagawalandu

Reagovat
minoLFC

to mi pripomina tie kecy pred predminulou LM

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, hrali sme s oveľa ťažším súperom ako Liverpool a Arsenal, vonku, a s prehľadom sme vyhrali. In Moyes We Trust!!! Scouserské hovná a haterov ešte poprosím o palce dole

Reagovat
Pasha

Ale tá naša hra...Bez komentára, fakt, nebyť robinových streleckých kvalít a našej efektivity, tak neviem neviem. S touto hrou max. 3 miesto v lige a o Európe pomlčím.

Reagovat
kiwwi

vsak sme Swansea k nicomu nepustili, sami sme premarnili asi 3 dalsie slubne brejky a sance a Swansea niesu ziadni nazdarci - a este k tomu u nich...ja som vysoko spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Teba prejde spokojnosť po budúcom pondelku proti Chelsea....Fakt, obrovská škoda, že nám ušiel Alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se zase hraje až v pondělí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ale co ten Valencia?Vždyť takovej hráč nemůže hrát základ, jestli takto bude hrát.

Reagovat
Pasha

SIR ALEX prikázal Moyesovi, že to bol jeho čierny kôň aj v čase, kedy formou nemal ani na FK Dolná Ždaňa, ale proste musel hrať. Verím, že ďalší zápas bude hrať Zaha.

Reagovat
smazaný uživatel

hlp

Reagovat
smazaný uživatel

Má asistenciu

Reagovat
CubONE

Tak dnes hral teda dobre.

Reagovat
kiwwi

dnes odviedol na kridle dobru robotu a pridal asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím teda, ale myslím, že by mohl konečně po víc jak roce ukázat něco víc než odmakanej zápas.Je celkem smutný, že kvalitnější a kreativnější hráči leští lavičku.Ale asi tomu nerozumím podle místních komentů a komentů na dp.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím teda, ale myslím, že by mohl konečně po víc jak roce ukázat něco víc než odmakanej zápas.Je celkem smutný, že kvalitnější a kreativnější hráči leští lavičku.Ale asi tomu nerozumím podle místních komentů a komentů na dp.

Reagovat
Swarley

náhodou po sakra dlouhé době výkon, který se dá chválit, já jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

super, presne toto sme potrebovali po tej akoze "horsej" priprave..vykon dobry, v podstate sme ich do nicoho nepustili a hru sme kontrolovali

Reagovat
Kenneth

Scouseři jsou po jedný uhalužený výhře slušně na koni. No klasika.

Jinak ve fantě Mignolet , Nolan, Giroud, Sturridge a Bony.

Reagovat
fenixLFC

akej vyhre? nekomentuj nieco co si nevidel

Reagovat
fenixLFC

sice...ty splietas kraviny aj ked pozeras..takze to je fuk

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

když si ten zápas neviděl, tak mlč.

Reagovat
Kenneth

Jj válcovali jste, ale kdyby za Stoke nekopal tu penaltu typický dřevák, tak máte bod.

Reagovat
13

ach jo, kdyby jsme dali každou tutovku tak jsme jim dali 10 kousků. Co to je za logiku? Prostě se to takhle stalo a máme z toho radost, sorry tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

DAVID MOYES

As a boy, he grew up supporting Rangers despite playing for Old Firm rivals Celtic.

Reagovat
wild

ja som spokojny s vykonom a nadmieru s vysledkom..po tej vselijakej pripravy je to skvely vstup do sezony..na pode Swansea to nikdy neni lahke.

Krasne goly Robina a aj posledny Welbecka..

Som rad,ze Rooney hral aspon 30min a dufam,ze zostane

Reagovat
smazaný uživatel

One love one united Persie je dokonalý kto ho tu nechcel si môže trieskať hlavu o stenu stejne ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

Piers Morgan @piersmorgan 3m

If I were Arsenal manager, I would bid £50m for @luis16suarez and £40m for @WayneRooney tomorrow. Both want out. on tam dnes ale vypisuje hrozne sracky

Reagovat
smazaný uživatel

If I were Arsenal manager, I would bid £90m for @garethbale

Reagovat
C0br

jen dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

ne len dnes, ale ked vidim niektore jeho hlupsoti ako Van Pursestrings, to je jak nejaky troll tu na ef

Reagovat
C0br

Vždyť pořád píše ty stejný sračky. Vedle toho retardovanýho kluka na YT je to nejhorší gunner na netu

Reagovat
Nikikrew

klasika, ale aspon sa na tom pobavim

Reagovat
Dr. Admess

Ve fantě za dnešek:

- van Persie, Bony, Lambert, Noble, Sidwell

- Mertesacker, Larsson

Teď doufat, že Chelsea uhraje čistý konto a bude to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím samá překvapení bromwich jsem čekal,že vyhrajou a arsenal o tom ani nemluvím ,ale united výborně 21 titul

Reagovat
feministka

Už titul ? Jsem těch zbylech 37 kol asi prospal...

Reagovat
smazaný uživatel

cez tyzden nech pride nejake cm a mozme ist kludne do sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Už bude aji toho Fellainiho.

Reagovat
smazaný uživatel

kludne, budem s nim spokojny, aj ked som chcel nieco ine

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že po tomto zápase už nikto nepríde

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Cleverley tu defenzivní roli nezvládal, to bylo jasně vidět. Fellaini by zahustil střed, podržel balón, a byl platný pří těch centrech co tam posílal Giggs. Výsledek je fajn, ale rezervy tam pořád byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa Fellaini.

Reagovat
Dr. Admess

Jinak mám dotaz, kdy začíná MoTD? A příp. jestli už teď nevíte, kde se to bude dát sledovat?

Reagovat
smazaný uživatel

23:30 a hodinu před začátkem budou stream na wiziwigu.

Reagovat
Dr. Admess

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde se to dá sledovat? Dá někdo link nebo půjde to někde stáhnout?

Reagovat
Tomanatura

dik

Reagovat
blaugrana

Čo hovoril strýko na tlačovke?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a nedají mu pokoj

Reagovat
SunFells

Já myslím, že už maj kameru přímo pro něj

Reagovat
CubONE

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Swarley

Robinek přenáší formu z poslední sezóny, Welbeckovi to tam padá, nasranej Wazza, dokoupit mikfofóna, návrat Naniho a já myslím, že to nemusí být zase až tak beznadějná sezóna...Moyes to dneska skvěle zvládl, důležitá výhra na hřišti nepříjemného soupeře...

Reagovat
kiwwi

jaka beznadejna sezona ty vole?

Reagovat
Swarley

odkaz na naše rezervované třetí místo ale ok, měl tam být smajl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

nasraný Rooney? to, ako sa na lavičke rehotal s Anderson? po góle Welbecka sa neradoval, lebo tesne pred jeho nahrávkou ho tam slušne sundal obranca Swansea... ani mne by nebolo do smiechu

Reagovat
MySch017

Na úvod veľmi ťažký súper, no prekvapivo ľahký priebeh... 3 body idú do Manchestru, Rooney 2 asistencie, RvP a Welbeck po 2 kúsky... pekný začiatok cesty za obhajobou ;-)

Reagovat
Amos

Zdravím, neposlal by mi někdo číslo do nějaké EF fanta ligy?

Reagovat
mike.84

jasan 388780-393213 (pl.com)

Reagovat
smazaný uživatel

inak, nechcem predbiehat, ale podla mna sa moze stat, ze Kagawa od nas odide skor ako by sme chceli, my proste nehrame futbal, v ktorom by sme ho vedeli uplne vyuzit a davat ho na kridlo, to nech radsej pojde tam, kde ho uplne vyuziju

Reagovat
tomasinho

Sem s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Trosku me nasralo, ze dneska nehral ze startu misto giggse...nelibi se mi, jak moc chce giggse moyes zjevne vyuzivat

Reagovat
smazaný uživatel

Příští zápas bych ho tam okamžitě poslal místo Cleverleyho. Místo Dannyho Rooney, Giggs na střed.

Reagovat
smazaný uživatel

* Giggs na křídlo

Reagovat
Dawon

Ja bych dal misto cleva andersona...pripravu snad poprve konecne naplno odmakal a vetsinou se mi libil mnohem vic nez clev

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť by to mohlo fungovat krásně. Křídla Giggs a Valencia, Carrick na DM, Kagawa na AM a Rooney by hrál falešného útočníka, a pomáhal bránit a na levém křídle.

Reagovat
Darren Fletcher

naspat do borussie vymenou za reusa

Reagovat
kiwwi

za Gundogana

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Error

Zatím to vypadá, že hráčům jako Sahin či Kagawa sedl systém Dortmundu jako prdel na hrnec a jinde jsou poloviční. Ke konci už tam seděl fakt sklesle, pro dobro všech byste ho měli pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale zase, keby sme hrali iny futbal, Kagawa sa presadi aj u nas, tam nie je problem, ze proti tomu ako hral v Dortmunde je u nas polovicny, ale nema moznost ukazat sa naplno

Reagovat
Error

Hrát jiný fotbal - to se lehko řekne a hůře realizuje. Nemyslím si, že Moyes bude dávat větší počet příležitostí hráči, který není schopen podat maximum na postu, který po něm trenér žádá. Zvlášť, když se do základu vrátí Rooney, Nani, Young (?).

Reagovat
CubONE

Sedel jeden zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck se pochlapil, první zápas a už překonal počet gólů z celé minulé sezóny.

Reagovat
MySch017

iba v lige, celkovo dal 2, čiže to vyrovnal

Reagovat
smazaný uživatel

Redknappovi jebe ne?

Reagovat
smazaný uživatel

*Jamiemu.

Reagovat
wild

preco? co konkretne ta zarazilo?

Reagovat
Erdovec

jinak Mignolet má nesporné kvality a jsem za něj strašně rád, co se mi líbí ještě víc je to, že vypadá jako super kluk do party, fakt sympaťák

Reagovat
MySch017

áno, Liverpool je plný sympaťákov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napis teda nejakych nesymatakov z LFC (okrem Suareza)

Reagovat
MySch017

nemám zasa toľko času aby som tu menoval všetkých

Reagovat
smazaný uživatel

Však v klidu, psal, že LFC je plný sympaťáků, což je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá stáhnout náš dnešní zápas v nějaké slušné kvalitě? Díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Môže si zato sám

Reagovat
CubONE

A ze chybaju dalsi dvaja hraci MU a de Gea tam napisane nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

Ho tam někdo sprasil, prý. Takže nemohl utíkat do toho chumlu.

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa zas nafukne po prihravke na Welbza bol faulovany a krival tam potom este, takze toto nic nehovori

Reagovat
smazaný uživatel

ahaa, toto je na Persieho? tak to potom neviem, to moze byt nieco ine no

Reagovat
Dr. Admess

Ale o něčem jo. Připravil góla Robinovi i Dannymu a ani jeden za ním neběžel mu "poděkovat". Po prvním gólu, tuším, taky nebyl v chumlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ani Persie sa nesiel podakovat Giggsovi hned po gole..

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to slaví každý podle sebe. Někdo běží k fanouškům, někdo k trenérovi, někdo dělá salta, a někdo zvedne límec, a rozhlédne se jako král po svých poddaných. Nic bych z toho nevyvozoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Hh, musi ho neskutecne srat, ze je ted numero uno Robin

Reagovat
C-M@ster

MU moc nesleduješ

Reagovat
wild

este nema tolko natrenovane aby bezal tak daleko sa radovat s ostatnymi..

Reagovat
MySch017

pri tom góle bol faulovaný... tebe by sa chcelo ísť radovať s bolesťou v ksichte?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz je to uplne fuk. Rooney na stopro v united nezostane.

Reagovat
smazaný uživatel

ked nepride ponuka od timu mimo Anglicka, tak ostane

Reagovat
smazaný uživatel

To je pochopitelne, ale v zaujme vsetkych stran by bolo nechat ho ist. Nebude to po zbytok sezony robit v muzstve dobrotu, ak ostane.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Soton v základe s 3 anglickými hráčmi s rokom narodenia 94/95...

Reagovat
Arbiter

za co dostal Kos rudou?

Reagovat
smazaný uživatel

Za druhou žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Naše Mini:Liga ve Fantasy Premier League, přidejte se :)

http://fantasy.sport.cz/premierleague/mini_leagues/3785

Reagovat
goodbay

Co si myslíte o tich penaltach a červené na Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá penalta správne nariadená, druhá nie a navyše dostal žltú, čiže ak by odpískal správne, nemal by žltú, nebola by penalta a následne by logicky nemal ani červenú.

Reagovat
Dr. Admess

První neměla být. Resp. měla, ale měl to písknout hned, nikoliv až po té střele toho druhého Villana, vždyť to vypadá, že nechal AV výhodu a když to nevyšlo, tak pískl i penaltu.

Reagovat
Dr. Admess

První neměla být. Resp. měla, ale měl to písknout hned, nikoliv až po té střele toho druhého Villana, vždyť to vypadá, že nechal AV výhodu a když to nevyšlo, tak pískl i penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

ved tak sa to ma robit

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tak sa to ma robit, ponechat vyhodu a az potom zapiskat, ak sa jedna o faul v pokutovom uzemi

Reagovat
Dr. Admess

Když je výhoda nakonec "nevýhodná" tak se nakonec faul pískne. Ano. Ale tady? Vždyť ten borec měl před sebou (téměř) prázdnou bránu, to že nedal je jeho smůla. Ale byla to čistá gólovka. Tudíž už pak ten faul pískat rozhodně neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to mas v pravidlach, tak sa to ma piskat spravne , ak bol faulovany utociaci hrac v pokutovom uzemi a akcia pokracuje, rozhodca spravne ukazal pokracovat do skoncenia akcie, je jedno ci je neuspesna. Proste tam faul bol . To nepis nam na forach, ale napis do UEFA

Reagovat
Dr. Admess

Aha, takže kdyby byl gól, tak ho neuzná a bude taky penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Dr. Admess

Hm. Takže pokud je v pravidlech, jak píšeš, že při špatné provedené výhodě (ať je to i čistá gólovka) i tak nastává penalta, pak jsou pravidla hodně dojebaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už to bereš takhle, tak faul se dopískne většinou v případě, kdy tu následnou akci (ve výhodě) soupeř zastaví, nebo jí přemění v nevýhodu. Takže pokud gól nedal tím, že ho Szczesny (nebo nějakej bek, nevím, neviděl jsem to) vychytal/zastavil, tak to byl správně nařízený pokutový kop.

Reagovat
Dr. Admess

Vždyť on střílel vedle brány bez jakékoliv obranného zákroku, ne? Nebo jsem špatně viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, neviděl jsem to. Jen jsem reagoval na tu výhodu. Pokud tu bránu minul, pak bych tu penaltu nepískal, je to jeho chyba.

Reagovat
Dr. Admess

Právě o to mi jde, že je to jeho chyba. Gólovka čistá to prostě byla, měl spoustu času a trefil to vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom nezalezi, ako s tym nalozi zakoncujuci hrac, proste doslo k faulu v pokutovom uzemi, a nasleduje trest, ktory moze byt potrestany este z prebiehajucej golovej akcie, ci uz premeni alebo nie, na tom nezalezi. Hovori sa tomu citliva vyhoda, nie kazdy rozhodca ju nechava, vacsinou ju piskne ihned po faule, a nenechava pokracovat v hre aj ked este akcia bezi. On ukazal faul a ponechal vyhodu, ak by ukazal na biely bod, nepokracuje sa. Spravne rozhodnutie.

Reagovat
Dr. Admess

Jestli už promění, nebo ne.... Takže i kdyby proměnil, tak stejně pískne jako penaltu?

Reagovat
CubONE

Nie, vtedy by uznal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ju premeni, tak plati regulerny gol. Tak ako v hokeji.

Reagovat
Dr. Admess

A když teda nepromění tak je najednou penalta? Jestli jo, tak je to fakt blbý pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vsak strasne stare pravidlo Vlastne rozhodca zapiskal ukazkovu penaltu pri citlivom posudeni hry.

Reagovat
CubONE

Preco blbe? Faul bol, tak penalta bude.

Reagovat
fenixLFC

pretoze mas v podstate dve sance-das gol, plati, nedas-kope sa penalta=skoro 100% istota ze bude gol

Reagovat
Dr. Admess

Tak, tak.

Reagovat
CubONE

Reagovat
I am Mancunian

600

Reagovat
smazaný uživatel

Tor-Kristian Karlsen ‏@karlsentk 17m

Have on good authority that the Athletic Bilbao midfielder Ander Herrera is wanted by Arsenal 2/2

Reagovat
Bayern +

Tak zatial v Chazy League 47 bodov a to ešte 10 bodový Whittaker na lavičke. Lescott, prosím, zraň sa!

Reagovat
CubONE

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Maresma

Reagovat
Dr. Admess

Já 43. A to ještě očekávám čisté konto od Čecha, Cahilla, Colea. Tak snad se zadaří.

Reagovat
Bayern +

Ja očakávam čisté konto Harta, minimálne 1+1 od Silvičku a Lescotta na tribúne.

Reagovat
Dr. Admess

Ze City mám akorát Kompanyho, takže tam by se mi čistý konto taky hodilo.

Reagovat
Wat

Harta mám v základu místo Mignoleta...

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

50 bodíků a zítra ještě Silva se Soldadem

Reagovat
Hejnak
Reagovat
tuny

man of the match momentalne 60% podolek

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

ISNEEER!

Reagovat
Maresma

Reagovat
iamek

„Během zápasu jsme museli střídat kvůli zranění Oxlade-Chamberlaina, Gibbse i Sagnu. Sagna a Rosický mají problém, uvidíme, jak bude schopný Wilshere odehrát příště celých devadesát minut, Ramsey má pro změnu nakopnutý kotník,“ počítal marody Wenger.

Nezvlada to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je těžko jeho chyba.

Reagovat
iamek

Kdyz pet sezon ma neustale pul kadru na marodce, tak to nahoda uz neni.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
C-M@ster

Jenom pět?

Reagovat
Arbiter

Tohle JSOU jeho chyby, ať chceš nebo ne. On vybírá lékařský tým, on vybírá tréninkové metody a koneckonců on je zodpovědný za vytíženost hráčů, šířku kádru a za výběr hráčů jako takových.

Reagovat
iamek

Reagovat
Ferguson6

ale ťažko ovplyvní či Sagna spadne z 2 metrov na krk alebo niekto zrámuje WIlshera alebo Rosického... A žiadna tréningová metóda nezabráni zlomeniu nohy ani otrasu mozgu.

Reagovat
Arbiter

Wilshera odrovná, pokud už jeho zdraví neodrovnal. Vždyť toho kluka pouštěl hrát, když se ještě úplně neuzdravil, to je na palici. A ti hráči jsou pak po soubojích náchylnější na zranění. Sagnu neřeším, ten asi může být rád, že je rád. K těm zlomeninám - pokud to není po zákroku na nějakou stojnou nohu, tak tomu zamezit samozřejmě může (což byl případ Wilshera, který měl únavovou zlomeninu, že jo)...

Reagovat
iamek

Reagovat
Ferguson6

tak ja som skôr myslel zlomeniny Eduarda a Ramseyho ako únavové... A proste si myslím, že obviňovať zo všetkého zlého v Arsenale len Wengera je smiešne a postavené na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho ineho obvinovat? To je dejavu roko co rok, a na stare kolena sa nie a nie poucit, ked nema dostatocne kvalitne nahrady za takychto hracov. Aj ine muzstva mavaju zranenia klucovych hracov, len akosi na Wengera rok co rok sada furt len smola?

Reagovat
Arbiter

za ten stav si ale může do značné míry on sám, proto se za to i kritizuje...

Reagovat
fantomas

ALE ON NEBYL PŘIPRAVENEJ!!! ManUtd je, ManCity je, Chelsea je (vesměs)..proč nemůžem bejt my, když na tom finančně nejsme nijak bídně?

Reagovat
smazaný uživatel

Začínat sezónu s tak úzkým kádrem chyba je, i když je trh sebezkurvenější. To nemůže být smůla, když se ti zraní dva obránci a jeden se vykartuje, když jsi začal sezónu s tím, že máš těch obránců sedm a dva jsou mimo. To se prostě jako naschvál stane a Wenger s tim musí počítat. Proč pustíme Coquelina a Miquela na hostování, když do začátku sezóny nedokážem sehnat někoho na rozšíření kádru? Já vim, že ze mě teďka mluví emoce a alkohol, představuju si to jak Hurvínek válku a jsem nasranej, protože jsem poslouchal během zápasu kecy namistrovanejch fanoušků Liverpoolu, ale za to, v jaký jsme teďka situaci, si můžem jenom sami svojí neschopností na trhu - a pokud se nedostanem přes předkolo, tak chci vidět, co jako Wenger vymyslí.

Reagovat
Kenneth

Je možné že by byl vyhozen kdyby to předkolo nedal?

Reagovat
Arbiter

To těžko...

Reagovat
Hejnak

ne

Reagovat
Hejnak

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je to možný. A asi bych to ani nechtěl vidět. Po tak dlouhý době s jedním trenérem čekám plynulej přechod k jinýmu trenérovi, nedokážu si představit, že bychom sháněli někoho narychlo před koncem přestupovýho okna. Předpokládám, že po Wengerovi někdo dostane šanci od začátku do konce, takže Arséne si to minimálně do konce sezóny odkroutí, a velmi pravděpodobně zůstane i další.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně toho Coquelina nechápu.

Reagovat
C-M@ster

prospero, prospero, teď sis trochu pošramotil renomé.

Reagovat
fantomas

Pochopitelně, že to je jeho chyba. Jeho chyba dejme tomu nebyla, když se mu zranilo šest hráčů základu v minulosti, a většina fanouškovský základny prskala. Tentokrát se ale do sezony šlo s nejužšim kádrem za poslední dobu předevšim díky Wengerově neschopnosti podepsat i jen zasranýho béčkovýho náhradníka (za Gervinha, Aršavina, Coqa, Miquela, Djouroua, Squillaciho - za ty tři stopery třeba jen jednoho ňoumu), protože on přece musí v posile vidět kurevskej potenciál bejt dalšim Fabregasem/Henrym/Adamsem...

Pochopitelně že je to jeho chyba, jiná možnost ani nemůže bejt přípustná.

Reagovat
smazaný uživatel

Úzký kádr pochopitelně jeho chyba je, o tom žádná. Ale není jeho chyba že se mu zraní hráči v utkání. S tím se už nedá moc dělat. To, že si mohl a měl zajistit dostatečně širokou lavičku, nebo koupit hráče kteří se můžou vzájemně zastupovat, tak to už je zase jiná věc. Ale to už se tady řeší pár let. Wenger by byl excelenění ekonomický ředitel, ale je diskutabilní manažer, a čím dál horší trenér.

Reagovat
fantomas

No prostě měl bejt připravenej...takhle to vypadá, jak kdyby si do poslední chvíle myslel, že liga/předkolo začíná až po deadlinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Ale tohle už bylo aji loni a předloni. Předloni alespoň dostal ty dva brutální výprasky 8:2 a 4:3, a donutilo ho to na poslední chvilu utrácet. Letos se zatím může vymluvit na rozhodčí a obyčejnou smůlu. Ale stejně si myslím, že po zápase na Fuhlamu Wenger vyhlásí, že potřebujete posílit, a někoho dovede,

Reagovat
fantomas

Jj, a ti hráči zas budou potřebovat čas na aklimatizaci (od čeho maj ostatní manažeři letní přípravu), a zas se prosere začátek, a zas se prosere titul...furt ta samá písnička. Tohle s Wengerem na lavičce nezmizí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Scouseři hráli moc sympaticky, ale ten optimismus po výhře je přehnaný - mají úzký kádr a zopákli všechny nedostatky minulé sezony. Nebýt Walters vůl, byly by tu zase protažené ksichty. Ale dobře pro ně.

Reagovat
13

z části

Reagovat
Arbiter

http://www.youtube.com/watch?v=T8EVOMXk-8M

Sestřih jen z loňské sezóny. Nejlepší brankář v PL

Reagovat
iamek
Reagovat
Arbiter

ten musí do Petrovy velikosti ještě dorůst

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říká že není je ignorant, v lize mu konkuruje pouze De Gea, ostatní minimálně o level jinde.

Bude chybět až ho Courtouis nahradí(což se mi nelíbí, ty Courtoisovy minimálně pochybné rozhovory, to neustálé vynášení informací o CFC a hlavně jeho ego velikosti mrakodrapu)

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Premier League je směšná soutěž.. V Evropě ty týmy tvrdě narazí

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak smiesna, ze ju musis sledovat a pravidelne o tom pisat do PL sekcie.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda
Reagovat
iamek

Daval se dohromady po drsnem faulu. Po stopadesate.

Reagovat
Dr. Admess

Když nahrával van Persiemu, tak ho někdo předtím fauloval?

Reagovat
protiproudu

jo ty krpyle, nemas oci?

Reagovat
Swarley

hned jsem si dneska vzpomněl na Ria...

http://www.youtube.com/watch?v=ULNxNu_hhos

tam to naštěstí dopadlo dobře, tak doufám, že to teď bude podobné...to jsou šílené pády...

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že se tohle tady už asi několikrát řešilo, ale mohl by mi někdo napsat, co by se stalo v případě, že by UEFA potrestala Fener vyloučením z evropsých pohárů? Postoupil by do LM Arsenal i když by při fotbalové konfrontaci na Turky nestačil nebo by nastal jiný scénář?

Reagovat
Arbiter

Postoupil by Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

12 bodový Shaw na lavičke

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgrass ani nebol na lavičke? Shaw je môj prvý náhradník, takže by ho mal potom nahradiť, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nemáš už 4 obránce ve hře

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som 3-4-3 s tým, že hral Snodgrass a Shaw bol ako prvý náhradník. A aj keby, tak predsa by mohli hrať aj 5 obrancovia nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, seš v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu proč Snodgrass ani nehrál, na PL fantasy neměl žádné problémy(a to tam zminují i problémy s fyzičkou...)

Reagovat
smazaný uživatel

Robert Snodgrass was missing today as "he felt a problem in the groin yesterday"

Reagovat
Mada

OT: Nadal suveréně

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Sice ho nesnáším, ale je letos excelentní no.

Reagovat
Mada

Nadal je pro mě skoro to nejhorší co hraje tenis...

Reagovat
Chazy

Shodneme se no, ale ten jeho FH je prostě neskutečnej, brilantní... Roger má velký štěstí, že je Rafa tak skleněnej.

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Nadal je megasympatak

Reagovat
Chazy

Je to megaotázka vkusu.

Reagovat
I am Mancunian

gigasympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Meganadal

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nyní mu to nejde nepřát..

Reagovat
Miguel19

Až je pro mě překvapení, jak na betonech jede. Snad něco uhraje na US..

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz(nejspíše ani na lavičce), Mikel, Shurrle, Mata ani jeden nejspíš nebudou zítra v základu. Moses a Azpilicueta jsou po přátelácích v Africe/Americe.

To se nám pěkně rýsuje základní sestava:

Cech-Cole,Terry,Cahill,Ivanovic-Essien,Ramires-Hazard,Oscar,KDB-Lukaku

Prakticky jediné možné změny by mohli být Lampard, Bertrand, Van Ginkel, Torres, Ba, ostatní nezvládnou 90 minut nejspíš

Reagovat
Arbiter

toho Matu bych neodepisoval, klidně je možné, že naskočí do základu a KdB bude na lavičce, protože ve středu odehrál takřka celý zápas za repre. Navíc Chalobah trénoval dneska s áčkem, takže se může objevit na střídačce...

Reagovat
Chazy

Probůh, hráč kvalit KdB musí hrát, i kdyby byl schopnej to jen odchodit.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Arbiter

o co se snažíš?

Reagovat
Chazy

O to, aby se tady nezapomínalo na nekonečnost jeho talentu a byl doceněn.

Reagovat
Arbiter

dyť ty se o fotbal ani nezajímáš, tak jak můžeš vědět, jaký talent má a jaký ne?

Reagovat
Chazy

Sorry, ale KvB zná každej na světě.

Reagovat
Arbiter

sorry, ale tvé pozérství teď absolutně nechápu...

Reagovat
Chazy

Pohoda, dokud se se mnou o tom KdB nehádáš, tak nebudeme mít problém.

Reagovat
Arbiter

jako kdyby na tom záleželo

Reagovat
Miguel19

Mata podle mě zcela jistě nenastoupí..

Reagovat
smazaný uživatel

On by měl mít nějaké drobné zranění, pochybuju že to bude Mourinho riskovat s jeho pochybnou kondicí a ještě s malým zranění, když za něj máme náhradu, navíc hrajeme proti relativně slabému týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Demba tolik odepisovanej? Měl tak špatnou přípravu, já viděl jeden sestřih a připravil dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak jediné co udělal dobře , je ale strašný průměrák zatím, ničím nevyniká a tak to má těžké dostat se na lepší pozici, chceš snad mít jako 3. Torrese s mega platem, nebo jeden z největších talentů, kterému když se dá čas dokáže střílet ty goly už ted

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem pro Lukaka, pak Dembu a naposled Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to velmi nepravděpodoné, protože ten jeho plat ho předurčuje aby dostával šanci minimálně každý druhý zápas, pokud nemá zranění(kurna ted bych byl raději kdyby byl jako v Live IP, ale top útočník světa)

Reagovat
Arbiter

Hudební OT: kdyby někdo chtěl shlédnout koncert Arctic Monkeys v Glastonbury, tady je celý záznam http://www.youtube.com/watch?v=33HyuBLmYgQ

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně rád bych tomu přišel na chuť, ale je to na mě moc hipster asi, ale Foster the People nebo Muse dávám

Reagovat
CubONE

no Foster the People su ovela "hipsterskejsi"

Reagovat
smazaný uživatel

proto to píšu...já to zas nechci škatulkovat, každopádně dokážu uznat že je to dobrá music

Reagovat
Arbiter

jsou indie, nejsou hipster, navíc teď má Alex vizáž nějakého spratka (což mi k němu absolutně nesedí)

Reagovat
CubONE

Ten jeho styl sa ovela viac hodi k ich tvrdsun zaciatkom a garage rocku.

Reagovat
CubONE

*tvrdsim

Reagovat
Arbiter

nelíbí se mi to, měl jsem ho za hodného ťuňťu a on se chová, jako kdyby si na někoho hrál Ale hudba pořád skvělá, no...

Reagovat
CubONE

Tym vystupovanim niekedy teraz posobi tak strasne hlavou nad oblakmi... Oni su genialni, jedni z mala kapiel, co sa mi pacili aj tvrdsi, aj teraz melodickejsi. Zvladli celkom tu svoju premenu.

Reagovat
Arbiter

ale věřím, že to je opravdu jen póza, byla by škoda, kdyby se z něj stál pičusek

Reagovat
CubONE

Reagovat
Arbiter

každopádně nemít rád kapelu přesto, že se ti ta hudba líbí jen proto, abys udržel "pózu", tak to je teda síla

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to nemyslel

Reagovat
CubONE

Reagovat
niflheim

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Chazy

Draft už u konce, byla to sranda Sem to bral na lehkou váhu a Mada mě tam obral o všechny trumfy...

Reagovat
Chazy

(a ať ho ani nenapadne je sem psát)

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Těším se na zítřek...kdy se začneme scházet? Hodinu před?

Reagovat
Chazy

Na yahoo je to puštěný půlhodinky před.. dneska tam dost lidí nebylo, ale dalo se to.

Prdel je, co udělaj ty autopicky. Třeba Talkersovi se vystřílel na 5 hráčů, takže už neměl prachy a jde do toho s QB dvojcí Bradford-Cutler, což je přinejmenším zajímavé

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

V kolik tedy mám být 100% ready a příhlášený?

Reagovat
Chazy

21:00 v pohodě, ale prostě je lepší si to zapnout už ve 20:30. Aby byl čas pro tebe to řešit, kdyby nenabíhalo nebo tak něco .. a můžeme tam flamovat na chatu.

Reagovat
Trand

Však Sam vám ukáže.

Reagovat
Maresma

Já žádný trumfy nemám.

Reagovat
Chazy

Neva no, ty trumfy taky můžou pěkně bustnout

Reagovat
Maresma

Moje trumfy jsou hráči, který znám podle jména.

Reagovat
Chazy

Ideál

Reagovat
Maresma

tak já fakt nevím co jinýho bych dělal.

Reagovat
Chazy

No prostě. Každej hráč má svoji hodnotu, žejo, tu hodnotu určuje spousta faktorů. Pozice, kterou hráč hraje, kolikátej vrámci ní kvalitativně je, jakou pozici má ve svým týmu, co se od něj dá očekávat (vzhledem ke stylu hry týmu). atp atp... no a prostě určitou představu o tý hodnotě má yahoo, na základě čehož vytvoří určitej rank, kde se vytvoří taky projektovaný ceny pro aukční draft. Ale odlišnou představu o tý hodnotě můžeš mít ty. A tak najednou vidíš hráče, co jsou overrated a hráče co jsou underrated, hráče, co ti přinášej určitou jistotu, hráče, kteří maj obroskej upside, ale ne tu jistotu atd atd atd... no a když to máš zmáklý víc jak yahoo, tak ve výsledku bys měl bejt schopnej postavit super tým, protože můžeš najít víc hodnoty jak ostatní hráči, kteří maj třeba horší představu o hodnotě jak ty, nebo vycházej z toho yahoo ranku.

Je to hodně podobný boji s bookmakerama u sázkovek. A prostě za trumf považuju třeba hráče, co je vrámci svý pozice v yahoo ranku 20., ale moh by bejt v sezoně v top 5.

V baseball fantasy tohle mám fakt promakaný a rok co rok dávám všude PO, ať hraju jakoukoliv ligu proti komukoliv. Ve fantasy footballu furt nevím no, ani nevím, jestli to jde

Reagovat
Chazy

Ono dost často platí, že čím víc nad tím člověk přemejšlí, tím víc to dojebává

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

we shall not be moved

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

31 libier som dal za členstvo, 50 libier za lístok, 66 libier za dres, 83 na north london derby, čo je 230 libier a stále som investoval viac do klubu toto leto ako Arséne.

Reagovat
niflheim

Já jsem po hospodách toho utratil víc než Arséne toto léto no

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

neminul si viac než 450 000 ako výchovné za Sanoga.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Murphy

Reagovat
mr.Silver

Nekdo tady sleduje LCS? Neskutecne matche dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol nechápu jak někdo ve fantě může mít už ted 95 bodů, ten bude mít celou sestavu kola

Reagovat
smazaný uživatel

Postavit si tým na první 2-3 kola byla fakt blbost, vidim to na WC po 5. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Hansen už skončil?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě letos bude v MotD, sem dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Murphy sympatak

Reagovat
Arbiter

Šťasný

Reagovat
Ronaldo.com

Tak dneska zatim 57 bodu( persie, shaw a lovren hlavni hvezdy) no a zitra cech snad nula

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Kosťa, neměl dostat ani jednu.

Reagovat
nani92

Great decision,uncorrenct decision

Reagovat
smazaný uživatel

tak měl dostat obě ta druhá pentle je jasná až ze záznamu, u tý druhý tam šel fakt naivně

Reagovat
Erdovec

Rosa

Reagovat
Arbiter

Rosa perfektní Guzan ale taky.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mal taký istý moment predtým, ktorý neukázali, z podobnej situácie a podobným driblingom sa dostal sám pred brankára ale netrafil bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

ťulpas wenger

Reagovat
Erdovec

jasné dvě penalty, sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze obe penalty spravne

Reagovat
Maresma

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

to čo povedia nemusí byť pravda

Reagovat
Arbiter

ale tady to má logické opodstatnění...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem presne, čo hovorili

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom co tu saskujes

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa to nebola

Reagovat
I am Mancunian

je to agresivny saso

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tu išlo o replay

Reagovat
Bayern +

Jednoznačne. A karty tiež správne.

Reagovat
Tomekcz

shearer wenger si muze stezovat jak chce, ale rozhodci za 1

Reagovat
Arbiter

Shearer

Reagovat
dalu

není na dto nechat Mignoleta a Colemana na lavce...

Reagovat
smazaný uživatel

whittaker

Reagovat
smazaný uživatel

a barkley taky

Reagovat
Arbiter

tož Fellaini se na to dost vysral

Reagovat
smazaný uživatel

Whittaker také drevo

Reagovat
Maresma

Wow, Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley má v noze docela dynamit

Reagovat
smazaný uživatel

Whittaker celej tejden ve fantě a pak tam dám Garrida

Reagovat
smazaný uživatel

Hrabě má dobrej účes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a zaha biely

Reagovat
Swarley

no Zaha taky v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

toho som ani nevsimol

Reagovat
wild

aj Fabio sa trocha pripiekol na slnku

Reagovat
C0br

A maj špatně dvojtečku mezi Manager a David Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Ross nie je fan. LFC?

Reagovat
Zaschrona

Ani nahodou, svoji lasku k EFC vyjadruje i tetovanima...

Reagovat
smazaný uživatel

to sa bude vynímať, keď pôjde k mancs...

Reagovat
Zaschrona

Nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luisnko na Anfielde

Reagovat
CubONE

Hral sa s malou, otecko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

To se dá tak rychle zapomenout, že sám kontaktoval noviny, aby do nich vyhlašoval, že mu LFC ubližuje?

Reagovat
tomasinho

Nezapomíná, obhajoval ho furt.

Reagovat
13

Já myslel, že ho obhajoval Mino a ne Oliver.

Reagovat
I am Mancunian

oliver je tu uz vsetkym na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho len chápem je to magor, ale aj skvelý hráč

Reagovat
tomasinho

Skvělý hráč ano, ale píčus taky.

Reagovat
smazaný uživatel

žoldák, nie rytier...

Reagovat
Arbiter

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

keby to spraví škrtel, tak to tu vidím ešte pol. roka...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

on tie penalty kope stale na to iste miesto a stale rovnako otrasne a i tak ho to nechavaju kopat

Reagovat
Erdovec

v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
vitasrp

Nebudu nic zastírat, ten rozklad Arsenalu na Emirates jsem si užil..

Ale Rosa je vynikající, z Arsenalu byl jasně nejlepší.

A Benteke? Ten chlap je skoro dokonalej, to ani náhodou není one season star..

Reagovat
Hejnak

Kolik teď může stát Benteke ? 25 mil. liber ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafík je fakt neskutečnej, krásně se bude spát

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna to je jako v EF fantě po prvním kole celých 38 hráčů

Reagovat
fenixLFC

http://www.101greatgoals.com/gvideos/gif-coutinho-squares-up-to-nzonzi-nzonzi-slaps-lucas-round-the-ear/

coutinho neda kožu lacno ale spravit luis to co nzonzi to by sme sa napocuvali

Reagovat
smazaný uživatel

Má tady někdo kód na EF.cz - PL ligu ?(tu starou)

Reagovat
wild

ako komunikuje Pochettino s hracmi ked rozhovor robil po spanielsky?

Reagovat
mithro

@mrdanwalker 4m

4 different trusted individuals have all mentioned Ronaldo to #MUFC in the last 24 hrs. Interesting... very interesting!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Spasitel

A Ferguson bude trénovať ManCity od Septembra.

Reagovat
nani92

to bude válec

Reagovat
smazaný uživatel

sak sa dosmejete

Reagovat
mithro

We'll resign Ronaldo before we'll sign a central midfielder

Reagovat
Trand

Jozy.

Reagovat
smazaný uživatel

lama

Reagovat
Trand

Ok.

Reagovat
nani92

Isolated Rooney still want Chelsea move

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Bude tu někdo koukat na Rams?

Reagovat
Mada

jestli neusnu tak jo

Reagovat
Trand

Tak to jsi blázen. Tyhle zápasy jsou hrozný, ale budu koukat taky, protože minule jsem neviděl, snad bude hrát Bradford majoritní část zápasu.

Reagovat
Mada

tak koukam na Dallas, potom dávají Bengals

Reagovat
Chazy

Voe, kdybys řek, že to tolik sleduješ, tak si v A-Lizée

Reagovat
Chazy

Od kolika? Si to pustím na game passu

Reagovat
Mada

od 2

Reagovat
Trand

Ve 2 s Packers. Snad bude mít Austin aspoň catch.

Reagovat
Chazy

Já si zas postavil DMNTně nevyváženej fantasy tým, takže mám jednu slabinu i v základu (BN radši ani nekomentovat) a Austin je můj třetí WR v základu

Reagovat
Trand

Podle mě Austin nebude moc hráč na body, spíš kratší catche, nějaké runy a dobrej na 3. downy. A jinak obranu si tam teda vybíráš nebo ne?(jako tým)

Reagovat
Chazy

No bude k ničemu, je to voser, že ho mám.

Jojo, já si vzal ze srandy Pats.

Reagovat
Trand

A ty budou unikátní nebo může mít víc hráčů stejnou?

Reagovat
Chazy

Všechno je unikátní, je to přece fantasy.

Reagovat
Trand

Já vím, ale když je tam dvanáct hráčů, tak ty nejlepší defense budou hned pryč. Škoda, že se nehraje na 32 hráčů, někteří by měli fakt smůlu, mít třeba takové Raiders nebo Saints.

Reagovat
Chazy

To teda škoda opravdu není ...

A defka je fakt nejmíň významnej post, nejdražší půjde tak za 3 dolary

Reagovat
Chazy

Nebo ne no, K je stejně význmanej.

Reagovat
Trand

Já se ještě nekoukal na ceny, zítra pojedu na náhodu. Ale rozpočet je tam nějakých 200 mega a Peterson má kolem 60, ne? Až se zase zraní na celou sezonu...

Reagovat
Chazy
Reagovat
Trand

Ten Richardson a Morris nevím, přijdou mi overrated. To bych si radši vzal Gora.

Reagovat
Chazy

Hehe, Morris mi taky přijde trochu ustřelenej no, ale hodně lidí mu věří.

Reagovat
Chazy

Když si tam dáš ty defky, tak vidíš, že nejdražší Seattle $6.0

Reagovat
Trand

Že zrovna Seattle s nejpřeceňovanějším cornerem ligy.

Reagovat
C0br

Morris overrated? Jdi do hajzlu

Reagovat
Chazy

Co ten název, necháváš to takle?

Reagovat
C0br

Tak ještě uvidím

Reagovat
Chazy

Mně to jako nevadí no, jestli se s tím ztotožňuješ... mě samotnýho kvůli mejm názvům chtěj furt vyhazovat, sankcionovat, že to neberu vážně

Reagovat
C0br

Cože, sankce? To abych radši nahodil nějakej seriózní název

Reagovat
Chazy

Nevím no, mně je to jedno jen si měj piče

Reagovat
C0br

Aspoň to má osobnost. Ne jak 123456789

Reagovat
Chazy

Jo, je to hrozně slaboduchý. Mně už v jedný lize třeba zakázali čísla, tak tam mám JednaDvaTřiČtyřiPět

Reagovat
C0br

Tak to jsi je teda osral ...

Reagovat
Trand

Kdo je sWatt a Koperníkové? Btw už se těším na ten škaredý stream.

Reagovat
Chazy

Hele, obojí by sis moh domyslet čistě logicky...

Reagovat
Trand

Mihi a Wat?

Reagovat
Chazy

Trand > Miky.

Reagovat
Chazy

ne, dělám si srandu, oba stejně blbá úvaha...

Vole, Watt, máme tu snad jen jednoho fanouška Houstonu

Reagovat
Trand

Jo, Pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, Miky > Trand

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

To jako fakt ty diskuze takle pročítáš?

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, spíš náhoda, plus to svítilo jako novej komentář.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Každopádně už mám vymyšlený, jakýho hráče jako prvního vyvolám I když to záleží na tom, jestli miky stihne začátek.

Reagovat
Trand

Kaep pátý podle ceny, to je taky přestřelený. Už to začíná, hrajeme doma.

Reagovat
Chazy

Však mám puštěný dávno

Reagovat
Trand

Dneska D jede.

Reagovat
Chazy

Penalta.. už to začíná.

Reagovat
Trand

Loni průměr asi 13 na zápas. Ale neměli jsme nejvíc myslím, byli jsme 2.

Reagovat
Trand

Aha, tak jsme byli první, za náma Cowboys. A průměr 8 na zápas a za celou sezonu 973 yardů.

Reagovat
Trand

První Austinův catch za nás.

Reagovat
Trand

Hlavně se zas směj Bradfordovi.

Reagovat
Mada

máš link? mě nic nejde.

Reagovat
Mada

díky

Reagovat
Trand

Tady mají většinu zápasů, já tady koukám vždy, když to zrovna neběží na Sportu.

Reagovat
Mada

už je v záložkách

Reagovat
Trand

No nic, já jdu spát, hodně štěstí při sledování.

Reagovat
Mada

odpad jsem ještě dřív

Reagovat
Trand

My vzali z WVU dva receivery a Austin měl 8 TD, ten druhej jich měl 15. Podle mě bude něco jako nezraněný Amendola.

Reagovat
Chazy

Tak body mi dá i tím, kolik nachytá yardů. Ale jako není to ideál. Hlavně já ho supluju T.Y. Hiltonem a D. Moorem, což je taky bomba

Reagovat
Trand

Tak těch bude mít dost, ale spíš ne žádné big plays, minulý rok měl i 600+ rushing yards a letos určitě taky něco bude mít, když nemáme rb. Moora neznám a Hilton je dobrý, ale jako nějaká větší jména?

Reagovat
Chazy

Mám na WR to nejlepší, co jde mít, tohle jsou jen náhradníci. Zejtra dám pak do toho fantasy článku zkopírovaný výsledky A-Lizée i B-Lizée

Reagovat
Trand

Aha, tak to jde. Jsem nevěděl, že hraje i b-ligu.

Reagovat
Chazy

Tak někdo ji musí založit, commishovat a tak, žejo. Jsem tam prostě 12., hráč, když budu první, postoupí druhej, když vyhraju finále, postoupí poraženej finalista, když sestoupím z A-Lizée, tak si nemůžu získat v B postup zpátky. Jsem tam jen tak jako ozdobička.

Reagovat
pajamu

Na australský fantě asi řeší nějaký technický problém, celý den bez aktualizace bodů, soupeř je "N/A".

Reagovat
fantomas

Njn, první kolo, ono se to časem vychytá.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

http://tinyurl.com/k777euj

Rooney byl unavený?

Reagovat
Masi

Čaf, nedal by se někde shlédnout nějaké highlight všech zápasů tohohle kola? Jen goly a šance (+ rudé/penalty) z jednoho videa? Jednotlivě je spousta zdrojů ale třeba něco pěkného dokopy. Díky

Reagovat
Trand

Obránce Arsenalu Bacary Sagna je po dnešním děsivém pádu v pořádku, jak informuje na svém twitteru jeho manželka Ludivine: „Bac je o.k., odpočívá.“

Reagovat
fantomas

Jj, už jen že se posadil a komunikoval. Gibbs taky nebude nic vážnýho. Počítám, že pro ligovej zápas budou oba fajn, průser sou ti Turci teď. Regulérně počítám s EL.

Reagovat
Trand

Gibbsy a Bac by měli být v pohodě, ale pokud je pravda, že 1. zápas nemůže hrát Santi a Laurent, tak nevím, co budeme dělat. Teď jsem viděl rozhovor s fanouškem, co jezdí na zápasy Arsenalu každý dva týdny z Belgie a říkal "We spent more money than this board." A bohužel má pravdu.

Reagovat
Counter

To je hloupost, tresty se z ročníku do ročníku nepřetahují.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Ale vím, že Arsene měl ban na lavičku i v následující sezoně po zápase s Barcelonou, ale to byl nějaký trest za kecy.

Reagovat
Counter

Tam si Wenger dovolil zhodnotit výkon Busaccy, když Arsenal z LM vypadl a UEFA mu za to dala ban do dalšího ročníku. Karetní trest je něco jiného.

Z of. materiálů UEFA pro LM:

21.05 Cautions and pending yellow-card suspensions from club competition matches expire at the end of the season.

Reagovat
Trand

Aha, díky.

Reagovat
Hejnak

http://www.youtube.com/watch?v=7gSFEaI4HdA

Myslíš tohohle ? Ten je docela solidně nasranej

http://www.youtube.com/watch?v=PRQzNmJlzNY

Nebo tady je nějaký slovák

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají pravdu víceméně, hlavně ten belgičan, jenže oni si to taky představují jak hurvínek válku. Koupit toho, koupit tam toho a utratit jenom proto, aby se utrácelo. Na druhou stranu je fakt, že Wengelemu začíná téct do bot, ten kádr je tak úzký, že i FC Šenov má více hráčů a to je právě to, že se zase naberou průměráci jenom proto, aby byl širší kádr...no je to hodně složitá situace a Wengelemu nezávidím, nicméně si to zavinil z části sám.

Reagovat
Trand

Ale nikdo nechce koupit Higuaína za 37. Ale prostě hráči jako Toulalan, Capoue by neměli být problém. A takových letos šla někam spousta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby přišel božský Jeremy do Arsenalu, tak byste líbali Wengerovi ruce, ale takhle to je zatím katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

No tomu já rozumím, jenže mi přijde, že všichni chtějí někoho za 40 mega jenom proto, aby si potvrdili, že jsou stále velkoklub konkurující City nebo Chelsea. Samozřejmě že Capoue a Toulalan se mohli v klidu přivést a zrovna ti dva by tu zálohu dokázali zpevnit.

Reagovat
Trand

Nojono, musíme jen doufat, že přivede nějakého hráče, který se bude klubu hodit a nebude jen z nouze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nepřivést vůbec nikoho a odlifrovat takové množství hráčů je prostě průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti hráči stejně nehráli, to byli samí Chamakhové a podobně. Wenger podle mě čeká na LM, což už může být ale pozdě.

Reagovat
Counter

To já teda ne, Arsenal předkola vždycky uměl a Fener není nic nepřekonatelného. V prvním kole ligy prohráli s nějakým Konyasporem, přestože vedli 2:0.

Reagovat
fantomas

Njn, vždycky sme se dokázali vyhrabat z hoven, ale taky sme nikdy nebyli v takový situaci.

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že bychom na tom byli tak špatně. Pořád je tohle tým, který dokázal v předchozích 16 zápasech vyhrát 12 a prohrát jen jednou. Z dlouhodobého hlediska je chabý, ale na dvojzápas předkola LM to je dostatečné. Akorát trošičku děsí ta zranění.

Reagovat
fantomas

No však já v první i druhý řadě narážim na zranění v kombinaci s uzoučkym kádrem.

Reagovat
Counter

Jestli to Sagna s Ramseym a Gibbsem dají, tak bude klub pořád schopný složit konkurenceschopnou jedenáctku. Ovšem jestli ne... To si ani nejde představit, kdo by pak hrál.

Reagovat
fantomas

Achjo, já tomu letnímu vývoji pořád nák nemůžu uvěřit. To překonalo i mý zdaleka nejstřízlivější odhady.

Reagovat
Counter

jj, je to síla :-)

Reagovat
kmotor corleone

ked budete fandit dlhsie, tak pochopite.

Reagovat
Counter

Mno, tohle léto nechápou ani britští fanoušci, kteří Arsenalu fandí desítky let, natožpak my.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně ten start předloňské sezony, kdy dostal Arsenal od United 1:6 či kolik horší.

Reagovat
Trand

2:8.

Reagovat
smazaný uživatel

Even worse

Reagovat
Trand

Myslím, že to bylo po hodně dlouhé době, co jsme dali na Old Trafford dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší vidět sklenici zpola plnou, než prázdnou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, ona je řeč o LM, tak nic

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

1:6 dostal united od city

Reagovat
fenixLFC

idem dat postup fenerbahce takze postupite

Reagovat
mr.Silver

Čerstvá posila Luiz Gustavo se podle očekávání premiérově představil domácím příznivcům, když ve středu pole nahradil obvyklého člena základní sestavy Jana Poláka. Jeho přítomnost Vlkům přišla k duhu a byli to právě oni, kdo od samého začátku diktoval tempo hry a častěji držel mičudu na svých kopačkách.

Wolfsburg 4:0 Schalke

Toto je neskutecny fail od Wengera a celeho vedeni, presne hrac tohoto typu nam chybel a oni si ho nechaj utect do Wolfsburgu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar,

Hele plánuje Lyon koupit náhradu za Lisandra? Popř. koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulovalo se o Aliadierovi, což se naštětsí nepotvrdilo a zůstane tam kde je (moje motliby a voodoo bylo vyslyšeno) a ještě se mluví o Djordjevičovi z Nantes, takže vedení asi něco chystá na hrot, i když zatím to tam Lacazettovi jde parádně a konečně hraje na své pozici + tam je Benzia. Spíš teď vedení řeší RW (Khazri), ale čekají, zda se postoupí do LM a podle toho se všichni zařídí.

Reagovat
smazaný uživatel

A Gomis?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hnít v rezervě.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu patří sráčovi. Dík za odpoveď, protože já nejsem schopnej přelouskat nic ve francouzštině a na Twitteru nemůžu najít solidní novinky o L1 v angličtině, tak to musím hledat tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduj @GetFrenchFootball. Novinky o Ligue 1 v angličtině

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Jedinej můj zdroj byl totiž zatím tenhle cápek https://twitter.com/ian_holyman. Byl jsem neschopnej cokoliv najít.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Jedinej můj zdroj byl totiž zatím tenhle cápek https://twitter.com/ian_holyman. Byl jsem neschopnej cokoliv najít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zkus Robina Bairnera a Mohammeda Aliho. Ti mají semtam taky nějaké novinky z Francie, ale většinu stejně pokryje french football.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě tohle je super stránka http://www.ligue1.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, tak twitter je @GFN_France

Reagovat
smazaný uživatel

Já to našel v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám seš sráč

Reagovat
Spasitel

Však Arsenal nepotrebuje posily majú najlepšieho stopéra v PL vraj čo aj dnes to ukázal potom majú Rosického, ktorého nič neskolí a Walcotta, ktorý zahrá neco iba ked sa mu chce čo väčšinou nechce

Reagovat
Bayern +

Neverím, že Gustavo diktoval tempo hry.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Wankwer voe fuck me 8-)...nádhernej zápas, neviděl jsem ho, ale famózní..

Reagovat
PhilipS

Kurva do prdele, co to je za výsledek Arsenalu?!....zítra napíšu víc, až budu vědět víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej hoší, dneska sem potkal před diskotékou frajera, co se mě zeptal, jestli náhodou nechodim na EF pod nickem Darth Vader:DDD připadám si jako celebrita akorát by to mohla bejt nějaká kurva spíš Ozvi se, Jendo, TH14 :-*

Reagovat
kiwwi

bud rad ze ti nenajebal vna pysky

Reagovat
smazaný uživatel

vna

Reagovat
minoLFC

Chodíš na diskoteku takto? http://goo.gl/tZ9dm7

Reagovat
Swarley

jn, pak se není čemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Mancheter lalala Manchester la la la

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ty si trapak

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Godwinson

ot Nemá někdo zkušenost s tím, že nelze stáhnout titulky na .com?

Reagovat
Arbiter

jak to myslíš?

Reagovat
Godwinson

Rozklepnu díl a chybí tam odkaz ke stažení ... a dle diskuze to není jen můj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj taky se mi to stalo u Iron Mana 3

Reagovat
smazaný uživatel

Si když tak zajdi na opensubtitles.org , tam máš taky mrtě titulek(i českých)

Reagovat
smazaný uživatel

U některých titulek (velice výjimečně) je speciální postup na stažení. Ale už si ho nepamatuju, stalo se mi to asi jednou.

Reagovat
minoLFC

Pretože ich autor idstranil

Reagovat
Darren Fletcher

ked mam Shawa na lavicke a Skrtel nenastupil a mam ho v zaklade, zarata mi Shawove body? lebo dream team je dream team kurnik

Reagovat
Erdovec

998. pro Brendana Rodgerse

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Erdovec

999. pro Daniela Sturridge

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

1000. pro Simona Mignoleta

Reagovat
smazaný uživatel

Podvody, podvody, podvody.

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

to je jednoducho osud. Zaslúžená tisícovka.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

paradne trafena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Darren Fletcher

a 1001. proti spamu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

tak takyto zaciatok v australskej fante moze byt

Reagovat
Erdovec

ale tak... běžte všichni do řitě s tím jak se vám daří ve fantě

Reagovat
vladis271

Pred začiatkom ligy tu všetci onanovali aké majú zostavy a po 1. kole všetci plačú.

Reagovat
niflheim

Do desátého kola se na to polovina opět vysere.

Reagovat
Erdovec

já ne, akorát jsem opět jako debil vsadil na obranu,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec, jakej je prosím kód do EF - PL (H2H) leagues na pl.com? Dík

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LFC physio Chris Morgan is now following Willian.

Možno ak ho začne followovať každý z Liverpoolu tak prestúpi...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Man United's Nick Powell is set to join Wigan on loan

Reagovat
tomasinho

Co na tom je k palci nahoru, když si tam nekopne?

Reagovat
tomasinho

Jedině v případě odchodu McCarthyho.

Reagovat
niflheim

Vždyť on je spíše AM. ... a navíc pokud budeme chtít mikrofóna, tak McCarthy půjde sicher druhým směrem.

Reagovat
tomasinho

Kdo je spíše AM, Powell? Já myslel, že spíše AM. Konkurence tam je velká, na AM může hrát Maloney, pokud nehrají na 3 střeďáky i s Watsonem. Ale pokud by to bylo tak, že prase k vám, James k Toffees, tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

kopne si tam a ty sa kontroluj uz

Reagovat
tomasinho

Pardon Palice

Reagovat
smazaný uživatel

vazne to prehanas, vrati sa ti to, ked budes najmenej cakat

Reagovat
tomasinho

Už se nemůžu dočkat.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

radse sa pozri na body vo fante

Reagovat
Godwinson

Na to, jaký mám tým, je jich docela dost

Reagovat
papanegra

Bony

Reagovat
Bayern +

Tak nebolo by odveci vyhrať Chazy League systémom štart - cieľ...

Reagovat
smazaný uživatel

nebudeš prvý ani po kompletnom prvom kole.

Reagovat
Bayern +

To má v rukách Hart, v nohách Silva a v hlave Pellegrini.

Reagovat
13

hlavní favority hledej na uplnym dně tabulky zatim, chleba se začne lámat kolem Vánoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace nemá prvoligové parametre.

Reagovat
bruchy

jelikož skoro obrali o body Spurs tak bych řekl že má

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnotil som to len s prvého polčasu, kde si nevedeli ani prihrať. Tottenham má dosť nových hráčov, ešte nehrali svoj štandard. Minulí rok tiež kohúti vyhrávali dosť nepresvedčivo vo viacerých zápasoch.

Reagovat
Rssa

Spurs bude neskutečná mašina...

Reagovat
Manik...

to jo, když porazili tým postupující z 2. ligy gólem z penalty

Reagovat
Maresma

Reagovat
Rssa

Jistě, proto "bude"

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, tak jak to asi mame poznat tu tvoji ironii, se prober

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Pozná každej snad, ne.

Reagovat
Rssa

Ty vole, to není ironie Prostě mají super kádr a tuším, že z nich bude mašina.

Reagovat
Pinturicchio

V suchém triku , Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

zívačka

Reagovat
Pinturicchio

Hlavní jsou tři body. Ted je hlavně potvrdit doma se Swansea, aby na Arsenal mohli jet v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tipuju remízu s hullem

Reagovat
smazaný uživatel

dEste, kdyz se divas na ten Slovak Sport v TV, jakou to ma obrazovou kvalitu? Snad to nebude na 119cm uhlopricce nejaky shit

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v pohodě. Normální obraz prostě. Viděl jsem teda jen asi 40 minut Arsenalu s Aston Villou, protože LFC bylo na slovak sport 1 a to nemám, ale že bych si všiml nějaký hrůzy, to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dik

Reagovat
Frotto

Jsem rád za los, přeci jen Crystal Palace je asi nejžhavější adept na sestup, tím pádem je fajn, že mame víc času na sehrání kádru, který prošel velkýma změnama. Každý post výborně obsazený. Lloris ukázal svojí extratřídu a je fajn mít v bráně konečně jistotu bez kiksů. Paulinho man of the match. Kraje super Soldado bude konečně dělo na hrotu po těch letech. Defoe kněmu super oživení... je na čem pracovat, ale hlavní jsou 3 body, to je v osledních letech taky nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

No absolutně nechápu za co dostal Paulinho MOTM ale budiž. Šlo vidět, že ještě nejsou sehraní.

Reagovat
Frotto

Proběhla spousta zasadních změn v kádru, navíc spolu nesehráli ani celou přípravu, je jasný že to bude potřebovat ještě čas. Příští kolo Swansea doma, což je další vklidu hratelný soupeř a mezitim ještě 2x EL. Program dost nebitý, v EL hrát základ nebude, naruhou stranu Boas to nepodceňuje . Čas přes Arsenalem je, což je dobře. Paulinho MOTM asi nebyl, ale hrál velmi dobře. Pro mě asi Lloris, ale to je fuk, předvedl se skvěle. Tým vypada velmi vyváženě. Jen prosim ať neodchází Parker, jeho zkušenosti a klid ještě budem potřebovat. I v kabině... Dawson stačit nebude

Reagovat
fenixLFC

tak zatial po prvom kole sme z trojice live/tottenham/arsenal predviedli najviac....

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm Arsenal pěknej propad v tabulce za jedno kolo.

Reagovat
fenixLFC

naopak, sli hore..ked dohrali, boli v tabulke 19.

Reagovat
Mada

Reagovat
tomasinho

"It's going to be a long, hard season for me with these people [referees]," said Holloway.

"I had this with Blackpool. Certain clubs get fouls and others don't."

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz place a este len prve kolo

Reagovat
vladis271

nj Moyes plakal ešte sa PL ani nezačala.

jaj, prepáč, on vlastne len vtipkoval.

Reagovat
Trand

Zas aby šel zpět.

Reagovat
Zaschrona

Holloway

Reagovat
Miguel19

Prvních 30 minut super výkon. Pak to šlo hodně dolů. Druhý poločas byla totální údržba, snad aby se nepropotily dresy. To jsme se nedali 2 přihrávky za sebou. Torres měl jít dolů tak v 55. minutě.

Hazard chce být jak Ronaldo, ale to bez makání těžko půjde..

Pozitivní jsou 3 body, čisté konto a prvních třetina zápasu.

Reagovat
Spasitel

Tak ten druhý polčas Chelsea-Hull docela

Reagovat
smazaný uživatel

1100. pro Franka Lamparda

Reagovat
Devil

A už jsme zase první......

Reagovat
Swarley

teď už to nepustíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Vyhrajem to taktikou start - cíl....

Reagovat
smazaný uživatel

ať jde Chelsea do prdele... měl jsem over 2,5 druhej poločas si Chelsea kopala jen před vlastní bránou.. dementi

Reagovat
smazaný uživatel

zatial dobre kolo, este zajtra Newcastle aspon bod a moze byt

Reagovat
Usty

Nějaký informace o Sagnovi?

Reagovat
Trand

Prý je ok, psala to na twitter jeho manželka.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát Ox bude mimo 3 měsíce...

Reagovat
fajdax

No každopádně mě je líto těch hráčů z áčka, kteří se po většinu sezony nevejdou ani na lavičku....Takovej Mikel,Moses nebo třeba Bertrand...A o Kalasovi ani nemluvě, ten si zahraje jenom při nějaké obří marodce v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses si zahraje dost podle mě...

Reagovat
fajdax

Nevim nevim.

Reagovat
Manik...

Bertrand si zahraje. Asi těžko bude Cole hrát všechny zápasy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
fantomas

Barca ta liga je prostě šaškárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zapnul sem to akorát na 4. gól, nechápu jak to někoho může bavit

Reagovat
Swarley

a to nehraje Iniesta s Neymarem

Reagovat
kiwwi

tak ako hra dnes Barca, by s nimi 4-0 prehravala asi polka timov z PL

Reagovat
fantomas

0:4 po 26 minutách? Dost pochybuju.

Reagovat
kiwwi

hraju brutalne...hru bez lopty maju neskutocnu, to je sialeny pressing - nemas sancu nic urobit

u nich doma by tiekol barskto

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jedno, 4:0 za 26 minut? to je komedia a to Levante v poslednej sezone skoncilo 11...

Reagovat
Counter

Tak jako když za soupeře hraje v základu El Zhar, nemůže to dopadnout jinak...

Reagovat
10

stejně jako PL...viděl jsem tenhle víkend Stoke, Hull a Crystal Palace, jedinej rozdíl je v tom, že Liverpool, Chelsea a Tottenham zdaleka nedosahují kvalit Barcelony

Reagovat
Counter

Hull a Crystal Palace se nejspíš pobijou o 19. místo a Stoke jim možná bude konkurovat, od Levante by člověk čekal víc.

Reagovat
10

to je sice pravda, ale když to Barcelonu baví a takhle to roztočí, tak je celkem jedno, s kým hraje

Reagovat
Rssa

Reagovat
Miguel19

Chelsea si s Barcou pohrála

Reagovat
smazaný uživatel

sak Levatne skoncilo 11. v minulej sezone, to by som teda fakt necakal, ze za 26 minut dostanu stvorku

Reagovat
kiwwi

no lenze keby si videl co predvadza Barca tak by si hned pochopil...jak keby si vypustil hladnych tigrov

Reagovat
minoLFC

Hraju vyborne, ale ti obranci Levante su jak panaci...vobec neidu do subojov a aby boli v momente golu 3-4 hracovBarcy samych pred brankarom Levante...

Reagovat
kiwwi

je pravda, ze ten sudi tam piska kazdy kontakt, cize oni do tych subojov velmi ani chodit nemozu...v tomto je to komedia no

Reagovat
10

koukáš na to, nebo to vidíš jen na livescore?

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to uz, ale to nic nemeni na tom, ze taky rozdiel by som mozno cakal, keby hrali s muzstvami, ktore budu hrat o zachranu a nie proti muzsto zo stredu tabulky

Reagovat
kiwwi

stojim si za tym, ze s tymto futbalom by takto nakladali polke PL

Reagovat
10

půlce?

Reagovat
kiwwi

no dobre....kazdemu okrem United

Reagovat
vladis271

hm, tak to potom City budú mať zajtra riadne problémy.

Reagovat
fantomas

(a loňskýho osmifinalistu EL )

Reagovat
kiwwi

no co...United tiez dali Arsenalu osmicku

Reagovat
fantomas

Takže si viděl dva nováčky a obecně proklínanej tým nekopů...hm. A pak to deš srovnávat s timhletim.

Reagovat
10

a ty po 26 minutách napíšeš, že je španělská liga šaškárna...hm

Reagovat
fantomas

Tak tohle pochopitelně neni první důkaz..

Reagovat
smazaný uživatel

I po 45 pořád je...

Reagovat
10

a třeba Chelsea dneska taky klidně mohla dát 4 góly za půl hodiny...šance byly, kvalita ne

Reagovat
Chazy

Reagovat
Infi

Reagovat
Rssa

Se na to koukni a pochopíš.

Reagovat
kiwwi

no, polcas 6:0

Reagovat
fantomas

Normálka no.

Reagovat
10

ani livesport to nestíhá zapisovat

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie

Reagovat
smazaný uživatel

V PL nekončia zápasy 4-5:0? Hmm nedostal Arsenal od niekoho raz 6:0? Alebo 8:2 min. sezonu? A to hrajú LM...šašovia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale je rozdíl mít takový výsledek jednou za sezónu a každý týden, že ano

Reagovat
Talker

Tak v PL překonal jediný tým hranici 100 golů za sezonu, jinak se k tomu málokdy někdo přiblíží. V PD to bylo překonáno 6x za poslední 4 sezony...

Čímž neříkám, že by Barca nedávala náklepy pravidelně i v rámci PL, ale pochybuju, že by dokázali to tempo prostě udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sú v PL nanič útočníci

Reagovat
Talker

Spíš jak psal někdo níže - Real a Barca to mají v PD nastavené jako ve FIFA na amatéry... Tam jde jen o to, kdo bude méněkrát ožralý/zhulený u klávesnice.

Reagovat
Usty

Nejlepší fotbal, co jsem kdy hrál, jsem hrál zhulenej... Na gamepadu, Německo - Mexico, v 19. minutě 3:0 na Legendární

Reagovat
Swarley

ale tolik zastánců Barcelony a PD bych tady teda nečekal

Reagovat
fantomas

...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Swarley

no tebe jsem tu čekal jako prvního, to se zase neboj

Reagovat
10

jj, není nic horšího než prerušená masturbace

Reagovat
Swarley

na tom se shodneme i když mi nějak uniká souvislost

Reagovat
10

"zastánci" PD a Barcelony vám přerušují onanii nad tím, že by nikdo z PL čtyřku za půl hodiny od týhle Barcelony nedostal...

Reagovat
Counter

To ale nikdo nikde netvrdí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to správne, Levante musí byť bité

Reagovat
Zaschrona

Dokud budou nastavena TV prava tak jak jsou, tak se ty rozdily budou cim dal tim vice zvetsovat. PL to ma jen odlozene o to, nez se tech par tymu stane prilis velkyma gigantama...

Reagovat
smazaný uživatel

Všecko se dalo čekat jen jsem čekla remízu chelsea trošku víc než výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi
Reagovat
Miguel19

OT:

Chci se zeptat, když chci propojit noťas s TV, abych tak mohl líp sledovat fotbal, stačí k tomu koupit jenom speciální kabel nebo ještě něco jiného?

Reagovat
minoLFC

No hdmi kabel len....pokial nemáš notas len s VGA alebo TV len s AV vstupom

Reagovat
smazaný uživatel

ja to prepajam HD kablom, ktory bol kus PS3 a ide to luxusne

Reagovat
Miguel19

Díky.

Reagovat
Rssa

Pro fandy Arsenalu - Vela branka lobem přes brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

*pre herba

Reagovat
smazaný uživatel

podle goonerů ovšem na Arsenal nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Slowpoke

Reagovat
smazaný uživatel

pod preview to zaniklo tak ještě jednou

něco pro YungGoonera aby byl ještě víc nasranej

Capoue made 6 interceptions in his cameo in the second half whilst the entire #CPFC team made 8 in total!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odpísal som ti pod preview úplne dole.

Reagovat
Darren Fletcher

niečo mi ušlo, prečo nehral D. Luiz?

Reagovat
smazaný uživatel

doliečuje zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

ta hezká doktorka už není v Chelsea? Že jsem ji tam dnes neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tam

Reagovat
smazaný uživatel

lehké zranění

Reagovat
Darren Fletcher

dik obom. na fante mi neindikovalo a tak som netusil

Reagovat
smazaný uživatel

I kdybychom neposílili, tak se nic neděje. Hráli sme suverénně nejlepší fotbal proti relativně silnému soupeři. Arsenal je tradičně na začátku sezony tragický, Liverpool stále ta samá písnička (nebýt Walters vůl, tak by tady scouseři brečeli), Spurs se musejí sehrát a Chelsea také příliš neoslnila. A nepředpokládam, že City podají lepší výkon jak my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pod PD už to zase jede

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě večer hraje Juventus

Reagovat
Godwinson

SI dela kozy s Tim Torresem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Miguel19

Ale zase jak mě s tím nasral, tak první půli hrál dobře..

Reagovat
kiwwi

kto je Tim Torres?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Lampard je prostě třída. Těch svých 15 si určitě zase dá.

Reagovat
smazaný uživatel

hmn a z toho tak 7 z penalty.

Reagovat
nani92

a?

Reagovat
smazaný uživatel

nic

Reagovat
smazaný uživatel

tak drž hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Sign Coentrao David

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rafa je prostě stroj!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Osvaldo v Sotonu

Reagovat
Error

Proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zase keců, že jde z velkoklubu do podprůměrného no-name celku...

Reagovat
Counter

Bleh

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se zeptá první?

Reagovat
smazaný uživatel

to mali potrebu vyhadzovat 15 mil za utocnika?

Reagovat
kiwwi

vraj 18+2 v eurach

Reagovat
smazaný uživatel

čo vám jebe už? 20 mega? Sa ani nečudujem tomu Wengerovi...

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe sak to bude len nahradnik Lamberta

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, odkiaľ na to majú peniaze?

Reagovat
smazaný uživatel

moja mamka im plati

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

BBC hlásí Ł15 mega.

Reagovat
10

což by odpovídalo nejdůvěryhodnějšímu zdroji z Itálie, kterej píše 18 + 2 bonusy

Reagovat
SunFells

Jaký je nejdůvěryhodnější zdroj z Itálie?

Reagovat
kiwwi

Sky Italia predsa

Reagovat
smazaný uživatel

mafia

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzeta

Reagovat
10

Di Marzio ze SKY Italia

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na to porad berou penize?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Barcelona are the real life equivalent of playing FIFA on amateur mode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Torres

Reagovat
ďuriLFC
Reagovat
SunFells

Osvaldo oficiální

Reagovat
smazaný uživatel

prečo ?

Reagovat
Counter

Bude to Pochettinův kůň. A jestli mají Saints ambice na poháry, tak holt potřebují širší kádr. Tím neříkám, že Osvaldův nákup schvaluju, jen hledám důvody.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se bojí, že by se pro jeho klub mohl stát Soton velkou konkurencí v boji o konečné umístění.

Reagovat
SunFells

Tak ty částky, které se zmiňovaly ...bojím se, že bude dostávat přednost před Lambertem a asi to odřízne Rodrigueze definitivně na křídlo, to se mi nelíbí.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Gaston Ramirez nebude hrávat v základu ?

Reagovat
SunFells

Myslím, že to nemá tak jisté.

Reagovat
Rssa

Osvaldo je hodně kvalitní hráč, akorát je to dost velký svéráz. Někdo by řekl, že i psycho.

Reagovat
10

není náhoda, že nikde nevydržel dýl než dva roky

Reagovat
Rssa

To rozhodně ne. V Espanyolu byl výborný, za As koukám dal taky dost branek, ale ta jeho povaha

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Soton je stále více sympatický. Snad zabojují o poháry. Angličtí mladíci doplnění o hráče jako Lovren, Osvaldo Wanyama, to je prostě paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Osvaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak Moneybayor

Reagovat
Godwinson

Neskutecny, ten Southampton ... blazni

Reagovat
minoLFC

Ta Lampardova strela rovnaka ako včera od Gerrarda len tam nestal top brankár

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou dost kecy vzhledem k tomu, jak zachytal dneska

Reagovat
vladis271

tiež ma to napadlo.

Reagovat
tomasinho

Gerrardova šla o něco lépe do růžku ještě, ale zase Lampardova byla nártem a prudší a taky zaplavala.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláte si prdel? Lambertovi jako přivedou zbytečnou konkurenci za 15 mega? To můžu tu fantu rovnou kompletně překopat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směješ, kde jinde seženeš špičkového útočníka, za 7,5 mega s jistým základem, který pravidelně střílí goly

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně se omlouvám, smál jsem se tvé zoufalosti, x krát jsem to taky zažil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako zoufalý úplně nejsem, po prvním kole 27. v ČR, ale lambert je prostě nejlepší kup v poměru

spolehlivost/pozice v týmu/pozice týmu/cena/ověřenost

Reagovat
Pigeon

To určitě můžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Počkám na konec přestupáku alespon, ten deadline tak brzo je na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

LAMPS sakraporte

Reagovat
smazaný uživatel

An Arsenal fan goes into a travel agent: "I need a holiday, but I don't know where to go." "You can't beat a Villa this time of year."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

kiwwi výborný vstup do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Z toho už se nevyhrabe

Reagovat
kiwwi

este ani neskoncilo prve kolo...da Hazard hattrick a budem hned v predu

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Aby vůbec hrál

Reagovat
Swarley

aspoň ve fantě vám mufani dávají náskok

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ja to letos taky zkusil a zatim teda velka bida, asi 34 bodu a to jeste diky Persanovi.

Reagovat
Swarley

žádnou paniku, ono se to postupně rozjede...první kolo nic neznamená, nesmíš odkrýt všechny karty hned na startu

Reagovat
Counter

Když dá Hazard hattrick, zůstane rozestup mezi námi stejný. Už jsi prostě vyhořel, tvá jediná naděje je okamžitá Wild Card.

Reagovat
kiwwi

jak zacne hravat pravidelne Zaha, tak ta dobehnem cobydup

Reagovat
Counter

Reagovat
fajdax

jakej je jeho tým?

Reagovat
smazaný uživatel

ten, ktorého majiteľ je - kiwwi -, prekvapivo.

Reagovat
vladis271

PD preview. Zatiaľ 470 a to už dohrala Barca a začal Real. Viem, že logicky je PL sledovanejšia, ale toto je aj tak moc.

Reagovat
Rssa

Alespoň to rychleji nabíhá na mobilech

Reagovat
smazaný uživatel

Thumbs up za první poločas Chelsea!

Reagovat
Miguel19

30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdu asi koukat na Real, ta SuperCopa je na úrovni včerejšího Plzen - Sparta ne-li horší...

Reagovat
Godwinson

To je uvod fanty ... to cumis, palice, co?

Reagovat
smazaný uživatel

mam lepsi uvod

Reagovat
smazaný uživatel

palice

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v EF lize 16., takže docela spokojenost...

Reagovat
SunFells

Heh

Reagovat
Rssa

Kdo je Honza s týmem Chelsea?

Reagovat
blade115

Masopust, Strike a nebejt to já, tak tipnu sebe. Jinak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, ani nejsem Honza a letos vypouštím všechny fanty.

Reagovat
Godwinson

Ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Co je, baco

Reagovat
smazaný uživatel

vidis aky si, hned len provokativne..

Reagovat
Godwinson

Vzdyt zertuju. Mam te z celeho ef nejradeji.

Reagovat
smazaný uživatel

som si vsimol

Reagovat
Godwinson

Ze ti to trvalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Wildcard ve fantě můžu použít jenom jednou za gameweek nebo jednou za sezónu nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty karty jsou dvě. Jedna se musí použít do přestupáku, a ta druhá během něho.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže během sezóny můžu jenom jednou měnit celý tým?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát. Jednou kdykoliv, jednou v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

2x, ale raz to musí byť od 1.1. do 31.1.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji oboum

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, tu první kdykoliv, tu druhou jenom během zimního přestupáku, jinak sama zmizí.

Reagovat
smazaný uživatel

jednou za gameweek

Reagovat
Erdovec

*jenom

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

V australský Oscar kapitán

Reagovat
fajdax

Na sport.cz fantě sem 4. , jinak na klasické docela bída...38 bodů a bude hrát už jen Zaba a Silva

Reagovat
Miguel19

Radši vyhrát tu na sport.cz, než na pl.com

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

mithro ty hade :))

Reagovat
smazaný uživatel

3. místo - 76 bodů. Čech, Hazard, Benteke ješte jednou v akci.

Reagovat
Erdovec

boha jeho neřešte furt tu debilní fantu, kdo to má číst, ještě když to poskládal tak blbě a má hovno...

Reagovat
Counter

Začátky sezony jsou vždycky takové, ale brzo to opadne, protože lidi jako kiwwi začnou ztrácet a raději budou potichu, aby si netrhli ostudu.

Reagovat
Erdovec

no jo, taky jsem to dělal loni a předloni ale už je toho taky trošku moc, navíc člověka sere, že se tu každá guma chlubí tím, že má tak o 45 bodů víc než moje intergalaktická jedenáctka

Reagovat
Counter

Tak oni do toho míchají třeba i jiné fanty, to nejde brát vážně

Reagovat
vodka

kiwwi toho teda poztracel za ty roky co hraje...

Reagovat
Counter

ale letos je beznadějně nejhorší, to si musím vychutnat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zdravím, mohl bych vás snažně poprosit o vyplnění dotazníku k mý bakalářce? Nezabere to víc jak 3 minuty a má to fotbalovou tématiku, takže zas takovej OT to není

http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/nabidka-zajezdu-na-fotbal/

Díky moc všem !!

Reagovat
P8P

čau chlapi, je možný ještě začít hrat Fantu, i když už je po prvnim kole? ... pokud ano, byl by někdo ochotnej a poslal mi link prosim? díky

Reagovat
Counter

Máš nevýhodu, ale jde to.

Oficiální fanta - http://fantasy.premierleague.com

Yahoo fanta - http://sports.yahoo.com/fantasy/premier-league

Reagovat
Erdovec

to je jak my loni,...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

každopdáně přímé kopy, zajímavý

Reagovat
Swarley

každopdáně přímé kopy, zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Kovi81

Ja se na to koukal, jen za poslednich pet minut mohlo psg dat pet golu

Reagovat
smazaný uživatel

BOOM! According to Gazzetta, Tottenham is extremely close to sign Willian!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý zdroj nebo typ Daily Star?

Reagovat
cristiano.K.

kiwwi a spol.....sázka Sturridge vs Welbeck? pouze goly v PL

Reagovat
smazaný uživatel

do toho nemôže ísť ani najoptimistickejší mufan.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja bych na toho Welbecka i vsadil. :-)

Reagovat
cristiano.K.

tvůj nick vidím poprvé,takže to nemá smysl

Reagovat
Counter

To je jako kdybych se s tebou chtěl vsadit jestli dá víc gólů Walcott nebo Sterling...

Reagovat
cristiano.K.

vo co ti jde jako? jsem doufal,že by nějaký mufan v euforii do toho mohl jít

Reagovat
kiwwi

siel by som do toho, keby Welbz hraval v utoku...takto ked hra na kridle, podhrote a vsade mozne je to tazke pre neho, takze nie

Reagovat
cristiano.K.

tak Sturridge dost možná také nebude vždy na hrotu, chápu vás, Welbz se s ním nemůže měřit

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

nevyprovokujes ma proste

Reagovat
Arbiter

stejně bys prohrál...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

posera

Reagovat
Arbiter

já mu to naopak chválím, aspoň ihned uznal, že by neměl šanci

Reagovat
cristiano.K.

ale jo i takhle se to dá vzít

Reagovat
kiwwi

boze, keby mal u nas rovnaku poziciu na ihrisku ako Sturridge v LFC, kde je jediny schopny utocnik a bude hravat zaklad na hrote, tak by som sa okamzite stavil...ale Welbz musi o miesto bojovat s Persiem, Rooneym, Chicharitom a hrava resp. vypomhaha kde treba...nerob zo seba saska

Reagovat
cristiano.K.

kdyby tě Borini slyšel

Vole Sturridge pořád nemá 100% základ jistý,je často zraněn + všechno na hrotu neodehraje. Suarez těžko po návratu řekne,já jdu na kraj,ty bud na hrotu

Reagovat
Talker

Klidně tam hod Studge vs Wellbeck vs Hrášek vs Rooney vs Demba vs Torres vs Lukaku, tipl bych, že on bude mít nejvíce nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
Spasitel

OT: Wenger dnes bol na zápase Realu a hromadia sa špekulácie, že sa stretol s Casillasom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velký big up pro Wengera Borcum se sype celé pole a on chce koupit momentálně nekoupitelného brankáře? Já doufám, hlavně pro fanoušky Arsenalu, že je to fake

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Snaží se.

Reagovat
miky10

Persie a Welbeck nádherný góly, Mignolet je bůh, Aspas bude supr, RICKIEEE, Joe Cole s Noblem paráda, Čelůstka měl dost neuvěřitelnou střelu, škoda, Lampard je král, ve středu Lukaku hattrick, fantazie, že je PL zpátky, bude to úžasná sezona. Každopádně ale...

JOSE MOURINHO!!

Reagovat
miky10

Jo a, do základu se mi dostane eště Shaw, takže du ze třetího na první místo Chazy League. Start-cíl, nazdar.

Reagovat
icka

Reagovat
Bayern +

No nie, ja mám ešte v hre Silvu, Lescotta a Harta.

Reagovat
Bayern +

Strašne som si prial, aby tá Čelustkova strela zapadla. Bol by to jednoznačný kandidát na gól roku v PL.

Reagovat
kiwwi

a kandidat na najviac clankov na EF

Reagovat
Bayern +

Radšej ako Rosický.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gol kola je stejne Whittaker

Reagovat
kiwwi

aj tu asistenciu mal genialnu...doteraz neviem ci to mala byt strela alebo center

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem si skoro jistej tim, ze chtel vystrelit

Reagovat
miky10

Reagovat
Usty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo záznam té Čelůstkovy střely ?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

jinak ta časomíra tam odpočítává takže je to takové zmatené.

Reagovat
smazaný uživatel

3.20 do konca.

Reagovat
madridcan

Ked som vcera videl Mourinha stat pred lavickou Chelsea, tak mi tam uplne pasoval. Patria k sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to byl zase vykon Nastesti v dalsich kolech mame hratelnejsi soupere, zatim nechci delat unahleny zavery ze zapasu proti superfavoritovi, ale mam pocit, ze se vubec nic nezmenilo a budeme paberkovat a hrat totalni sracku jako skoro celou minulou sezonu. Tymum, ktery utoci hodne v pohybu, se proti nam hraje dobre, City i Arsenal nam davaji pravidelne spoustu golu, coz se dnes potvrdilo. Hlavne musime udrzet Cabayeho...

Reagovat
Usty

hele za tejden doma s WHU, dvojka.. tam by mohl bejt pěknej kurs a docela bych tomu věřil.

Reagovat
tomasinho

V Á L E C !

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že po tomto si ten prestup Cabaye zaplatí aj sám. Možno to je jediný spôsob, ako Arsenal cez Wengera niekoho kúpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 10 vam muzeme prodat tak Sammyho

Reagovat
smazaný uživatel

ak Wengerovi potečie do bot a nezoženie nikoho iného, tak dá aj tých 15 pokojne, tomu verím.

Reagovat
smazaný uživatel

teda nie verím, veľmi dúfam.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, jestli bude stacit. Kdyz nebudeme mit nahradu, tak asi ne, je to tak na hrane a Wenger vys nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Proc dneska nebyl ani mezi nahradniky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nevi, ale je za tim asi ta odmitnuta nabidka z AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz tu nabidlku odmitli, tak nevidim moc duvod, aby nebyl s tymem... Zrejme to bude mit nejak pokracovani

Reagovat
Counter

To zní, jako bys ho nechtěl :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Stavim se k tomu tak nejak neutralne. Jako je to dobry hrac, ale tohle leto jsem mel vetsi ocekavani.

A tim ted nemyslim zrovna jeho post.... Jinak ta nabidka je naprosto smesna a zrala na zbaveni svepravnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. shani te Vojda (jv)

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Counter

Jediná šance pro Arsenal je v tom, že by si to Cabaye chtěl vytrucovat. Jinak za takhle nízké částky nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Manolo

Reagovat
smazaný uživatel

Koukals?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale muselo to být parádní. Výsledek a hlavně střelci gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Slo to, ale muze byt jeste lip, daleko lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne jsem hlavne nadsenej z Kuna, po zraneni, omezena priprava a na travnik se vratil ve velkym stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lítal jak drak

Reagovat
Counter

říkal jsem to, ale i tak mě šoklo, že hrál v základu hned první kolo.

Reagovat
Bayern +

Pelle, čisté konto, Silvička, Manchester City, válec ! ! !

Reagovat
fenixLFC

ako hovorili fan united, PL bude ovladnuta stylom start- ciel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak dufam ze newcastle dopadne podobne ako QPR minulu sezonu.

komik zapasu pre mna Debuchy... to bolo nieco neskutocne

najlepsi Aguero, Zabaleta a celkom sa mi pacil aj ten Navas nakoniec

Reagovat
tomasinho

Tak snad start-cíl

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Susička ♥

Reagovat
tomasinho

Co provedl, koukáš se?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v prvom polčase dal skvelú prihrávku za obranu. Akcia skončila golom. A teraz sa odputal od dvoch braniacich hráčov a dal 50m pas do behu niekomu.

Je ich najkreativnejší hráč.

Reagovat
tomasinho

Jak jinak mezi takovými vidláky

Reagovat
blade115

Hohó, v autralský fantě druhej nejlepší tým kola. Možná jsem se unáhlil, začíná mě bavit.

Reagovat
Honza Matoušek

Takhle jsem začal minule já a skončil jsem po 5 kolech

Reagovat
blade115

Tak to si právě našel svého nástupce ... Já jsem věrným štamgastou posledních příček.

Reagovat
Usty

štamgastou?

Reagovat
blade115

Tak štamgastem?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

1430: pro SESTUP NUFC, směšný, tragický tým plnej žoldáků

Reagovat
Erdovec

Susooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej je kód do ofic. Fanty na EF ligu? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

a přidá mě to tam hned? Nebo až v dalším kole?

Reagovat
Bayern +
Reagovat
Counter

21427-7562

Přidá tě to do dalšího kola. To ale neznamená, že bys o body z prvního přišel, normálně se započtou, jen zatím přímo nebudeš vidět v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

píše že nesprávny kód

Reagovat
Counter

To obvykle způsobuje mezera na konci za kódem. Když ji smažeš, mělo by to jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Kiwwiho start-ciel uz nevyjde, ale po prvom kole este skoro sudit

Reagovat
smazaný uživatel

No vy jste taky moc neukázali. Zatím

Reagovat
madridcan

Tak co ti mam povedat? Ked takto pojde cela sezona, tak budem v dvadsiatich dvoch rokoch vyzerat na styridsat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas teprve 1 zápas.

Reagovat
madridcan

Fajn, prvy zapas, ale pripravou nam dali med kolo ust. Zrazu pride liga a trpime do poslednej chvile? Toto som veru necakal. Ako necakal som ani 10:0, ale minimalne kontrolu nad hrou urcite. Vcera prislo drsne prebudenie.

Reagovat
madridcan

Uz je po polnoci, takze predvcerom.

Reagovat
smazaný uživatel

No sem na Vás zvědavý teda. Barca Zatím válec no. Tak se uvidí. U nás (PL) zatím podle představ - City My i MU v poklidu následuje Tottenham..... jinak Tragédi se dali čekat,že budou od začátku v problémech. Takže se těším jak se to bude vyvíjet dále.

Reagovat
mithro

Manchester City had 0 players from their own academy tonight. Manchester United had an academy player in every game since October 1937.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

pockaj jak tonight...mna by zaujimalo kedy naposledy v sutaznom zapase mali

kazdopadne ten nas rekord je uzasny

Reagovat
Mindas

Jelikož byl Richards skoro celý minulý rok zraněný, tak je to doba, no. Ne, na konci sezóny tam pár zápasů měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Guaita/Begovic, Richards/Williams, Pogba, Cabaye. Kromě Caba nic oficiálního, ale aspoň se něco děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Richardse vám určitě prodáme no

Reagovat
Counter

Brankář nedojde, ti dva obránci taky pochybní, Pogba nereálný a za Cabayeho nedáme požadovanou částku. Takže pořád na nule

Reagovat
Honza Matoušek

Tak myslim, že po prvnim kole jsem jasný vedoucí

Reagovat
Counter

Hehe, jsem ti v patách :-)

Jinak gratulace kiwwimu k poskočení na předposlední 29. příčku!

Reagovat
CubONE

Pogba

Reagovat
Hejnak

Pokud má ten Arda výkupku těch 20 mil., tak bych ho bral všema deseti

Reagovat
smazaný uživatel

to sú pre vás vyhodené peniaze..mali ste ist cez krv po gustava a trebars toho soldada

Reagovat
Hejnak

vyhozené ? Na křídla teď máme 3 hráče(Podolski, Walcott, Cazorla). Kdyby se nezranil Ox, tak si vystačíme, ale teď je prostě univerzální křídlo jako Arda potřeba a za ty peníze to jde.

Reagovat
Counter

Křídlo je momentálně třeba. A Soldada bych moc nechtěl, on je typ doklepávač, zatímco v Arsenalu se vyžaduje i velký kus mezihry.

Reagovat
SunFells

To už by bylo lepší připlatit si za Higuaína než dát tolik za Soldada.

Reagovat
Rssa

Soldado momentálně lepší.

Reagovat
fantomas

Pro Arsenal rozhodne ne.

Reagovat
smazaný uživatel

je zlé keď mám kapitína a vice kapitína z jedného tímu?

Reagovat
smazaný uživatel

kapitána

Reagovat
Honza Matoušek

Jo, jsou pak rozepře v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

hovorím o fante normálnu odpoveď prosím

Reagovat
miky10

Reagovat
salami

mě spíš zajímá jak je to s těma náhradníkama, jestli jsem to dobře z pravidel pochopil, tak první náhradník nahrazuje hráče, kterej nenastoupil, druhej dalšího a třetí posledního, nicméně zatim se tak nestalo, tak mě zajímá jestli to chápu dobře nebo špatně aočekávám body za náhradníky marně

Reagovat
miky10

Pochopils to naprosto správně.

Reagovat
Counter

Jediná výjimka je případ, kdy máš v základu tři obránce a jeden z nich ti nenastoupí. Pak jej nahradí další obránce z lavičky (nejde nastoupit s méně než třemi), i když byl až druhá volba.

Reagovat
miky10

Pokud ten tým v danym gameweeku nenastoupí, tak ano.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Ď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Dexter

Reagovat
smazaný uživatel

Hm di do píči ty vole, celou dobu se rozmejšlim, jestli ho dám ještě teď, nebo ne, protože vstávám v 9. Tak dík no, že se nevyspim už vůbec kvůli tobě.

Reagovat
miky10

Rádo se.

Reagovat
r.mrazik

jednu z nich na konci killne...

Reagovat
Pospovič

šuline

Reagovat
r.mrazik

co? jen tipuju...chybi mi tam otaznik..

ale tak kdyz na to koukas,tak to tak nejspis skonci ne? nebo tipujes neco jineho?

Reagovat
Pospovič

ja myslel, že se to stalo v tomhle díle. Sorry

Reagovat
Arbiter

3 - Only three times in the previous 21 Premier League seasons has the team top after the first round of games won the title. Unimportant.

Reagovat
Bayern +

Fajn, štart - cieľ v Chazy League, medailový v EF.cz a PL.cz.

Btw. Yunger, o čo sme sa to stavili??

Reagovat
Usty

Na někoho, komu nepřijde už nikdo z lavičky a nebude mu hrát ani jedinej hráč ve středu, se chováš dost sebevědomě

Reagovat
Bayern +

Však jasné, srandujem. Chápem, že CFC hrá dvakrát a je to spravodlivé asi ako Seria A, ale po normálnom kole by som bol prvý, no.

Reagovat
Usty

Proč by to měl bejt podvod? Všichni měli stejné podmínky k tomu nasadit nejsilnější tým, taky jsi mohl nasadit třeba tři hráče Chelsea...

Reagovat
Counter

Však ve třetím kole z toho zase můžeš těžit, na tom fakt není nic nespravedliveho

Reagovat
smazaný uživatel

my sme sa stavili?

Reagovat
cristiano.K.

co je s Jovetičem?

Moc dobře jsem včera věděl,že mám dát přednost Slavie - Teplice před juniorkama MU-LFC a city-NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegriniho čeká ještě hodně práce. Hráči jsou hodně líní dozadu (je možné, že to bylo soupeřem, komu by se chtělo proti tak slabému týmu bránit), se základem šesti bránících hráčů (většinou maximálně 5) se díra do světa udělat nedá. Paradoxně největší problém nastal, když se do bránění zapojil někdo další (a klasicky nejdůležitější část vypustil). Největším problémem ale bude "stojící rozehrávka" stoperů. Možná je to moderní (viděl jsem to u spousty hráčů), ale pro klub s nejvyššími ambicemi je to šílená brzda a může to být rozhodující faktor mezi úspěchem a neúspěchem v Evropě. Nejhorší na tom je, že s tím toho trenér moc neudělá, protože hráči to mají hodně "hluboko" zažité.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Fernandinho? Drzi pozici? Pomaha mu Yaya se stredem?

Reagovat
fantomas

Soustavně přihrává soupeři, pokud zrovna chce bejt vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sorry ale ital mi k nemu povi vic nez takovou blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa taktiez nepacil, hlavne v druhom polcase tam bol uz prakticky zbytocny, avsak na goal.com hrac zapasu na skysports jeden z najlepsich na ihrisku, asi mame ine pohlady na hracov nez pani odbornici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne.. Protoze k jeh ykonu si vsimnes az kdyz vis co ma presne hrat. Jaky prostory vyplnovat a koukat na ostatni hrace, aby dodrzeli dany pohyb a automatismy.. Pokud nahrava souperi tak to u tehle hracu byva casto kvuli tpmu, ze musi nahravat jinam nez ma, protoze nemel nabeh..

Reagovat
smazaný uživatel

Takto, v defenzivnej cinnosti a odoberani lopty vyborny, dopredu to bolo o dost horsie. Vcera na mna posobil ako klasicke cistokrvne DM, asi vseobecni fanusikovia cakali nieco ine.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste aby ne, kdyz slysis o nejlepsim D-L PLAYMAKEROVI po Pirlovi. Takovy hrac te prece okamzite musi zaujmout necim jinym nez defenzivou..

Reagovat
fantomas

To samý tu bylo se spanhelem a Aršavinem kdysi, no...

Reagovat
smazaný uživatel

On je vsak pisany vsade skor ako defenzivny stredopoliar. Tazko potom cakat nieco ine, to co tu pisal marty je irelevantne a zavadzajuce

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy hrac dava spoustu uzitecnych prihravek, kterch si vy ani nevsimnete, protoze ten fotbal sledujete povrchne.. K tomu aby se dostal do raze potrebuje podporu a zajisteni.. Kdyz to nema, tak ti nevytvori nikdo nic. Presto v tom stredu ale udela spoustu prace, zahrava mice jak mu naridi trener, vysunuje spravne hrace do spravnych mist apod. A taky vede to kde se bude napadat.. Potrebuje k tomu souhru celyho tymu.. Na tom Pelle ale zapracuje, to se neda udelat za mesic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jesteze tady mame tebe, nedocenenyho odbornika svetove kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

To co vim ja by tu mel znat kazdej kdo fotbal sleduje tak dlouho jako vsichni. Proste alespon nejaky zaklady taktiky.. Jenze vy tu klidne napisete, ze Mata je kridlo, ze Fellaini a Yaya hraji AM apod.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty sledujes pravidelne MC, ze vis, ze tam Yayu Mancini opravdu nestavel?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz hraje nejvys z cely zalohy.. Treba i vys nez krajni hraci, tak vzhledem ke zpusobu jeho hry to nikdy nebude AM.

Reagovat
fantomas

Když co mně je známo, Yaya v Barce je něco diametrálně odlišnýho oproti Yayovi v ManCity (i stylem hry právě). Uvědomuješ si to?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou dynamicti zaloznici.. Yayovi se pozdeji dala relativne velka volnost taktiky.. Jenze AM z nej byt ani nemuze. AM je Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jeden z největších nesmyslů, co jsem tady viděl. Yaya je pořád ten stejný Yaya. Akorát to, co mu v Barceloně stačilo sotva na defensemastera, mu v Anglii stačí na kreativního záložníka, proto se posunul dopředu. Samozřejmě se v Evropě ukázalo, že na tuto pozici zoufale nestačí.

Reagovat
fantomas

Furt si ale nevysvětlil tu lenost a neochotu jakkoliv vypomáhat defenzívě. Tohle v Barceloně pokud vim nedělal, a právě tak se obě verze významně odlišujou. Pelle to v něm zase musí probudit, jinak bude Yaya na tom vašem CM prostě průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlit to jde jednoduše. Nikdo to po něm nechtěl. Taky to může být jeho průser a může se mu velice rychle stát, že bude sedět na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopredu se posunul hlavne proto, ze je to individualne nejlepsi silovy zaloznik, jakyho jsem kdy videl. V Evrope nefungovalo naprosto nic, jen se vzdycky cekalo na to, jestli se Yaya rozbehne pres 50 metru a nikdo ho nezastavi, jako tomu bylo treba proti Madridu. Trikrat dal ten svuj sileny sprint a z jednoho padl gol Dzeka, ke kterym se pridaly dve dalsi golovejsi situace. Ale je jasny, ze pokud chce tym v Evrope uspet, tak na nem rozehravka stat nemuze. Kazdopadne se k nemu spis hodi spis nekdo, kdo zustava pred stoperama a rozdava to zezadu, neco jako De Rossi, protoze Yayovou velkou domenou je utoceni a volnost. V City dal plno dulezitych golu, kdyz nechce ztratit balon, tak mu ho nikdo nevezme, nahrat umi taky, v kombinaci je vynikajici a s rozehravkou by registovi urcite vic nez vypomohl. De Rossi, Yaya, Silva by pro me byla v City naprosto skvela a vyvazena zaloha snu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nekdo v zaloze nebude plnit svoje ukoly a vyuzivat svoje prednosti, tak v Evrope neuspejete s nikym. Pokud holt Yaya nezacne hrat dobre pozicne, prolinat rady, spravne si nabihat a podstupovat souboje, tak to v Evrope nebude stacit nikdy a Yaya tim padrm bude muset do dza.

Reagovat
smazaný uživatel

Znova otázka. Yaya sice gólové situace vytvořil, ale bylo jich víc než těch, které díky jeho hře skončily gólem proti? Faktem je, že střed s hráčem bez disciplíny ti nezavře nikdo na světě a pokud se Yaya nezlepší, bude to nakonec on, kdo dostane Černého Petra. Řekl bych, že tam byl včera určitý posun, ale ještě se bude muset hodně zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini..

Reagovat
smazaný uživatel

U něj je problém, že vždycky všechno dostal zadarmo. Nikdo ho nedonutil přemýšlet. Může z něj ještě být špičkový trenér.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Aha, takže my nejsme dostatečný odborníci na to, abysme ho ocenili? Podívej, on tam je od zajišťování, ne od toho, aby byl zajišťovanej...a nejspíš i vždycky bude, protože Pelle těžko bude stavět střed se třema hráčema a Yaya v City ještě nikdy nikoho nezajistil. Tohle sou vážně špatný "výmluvy" potom, jak si ho tu představil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne se maji zajistovat vsichni a vzdy.. Ne jeden hrac nekoho, nebo tak. Na to uz se dlouho hraje jen v Anglii, jinde ne. Tady to musi Pelle ty hrace znovu ucit.

Reagovat
fantomas

Na to se mnohdy nehraje ani v Anglii, bohužel Yaya je jednim z nejlínějších fotbalistů planety - minimálně pod Mancinim za něj platil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Yaya nebude hrat tymove, tak pujde ze sestavy pryc.. V Barcelone liny nebyl, jestli na to navaze, tak budou s Fernandinhem super dvojice. Zatim za nej tu praci podle vseho musi delat Fernandinho a jeste k tomu si nic mox nemuze dovolit, protoze neni zajisteny a nema nabeh.. Presto to v PL bude mit ale vysledky.. Az Evropa bude meritko.

Reagovat
Usty

Yaya ze sestavy nepůjde pryč, ani kdyby si šel dát v průběhu zápasu válec. Takovýho hráče nenahradíš nikým v Anglii...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho nahradis nekym mimo Anglii.. Takovy Witsel ceka na velkoklub jak na smilovani.

Reagovat
kiwwi

nech caka ked je prijebany

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ceka..

Reagovat
fantomas

To nebylo o náběhu. Jak píše Ribéry, on i často rozdával špeky, prostě žádná jistota na rozehrávce. Dejme tomu, že to bylo ze značný části nervozitou, to se dá chápat, ale pořád to neznamená, že sem ti napsal nákou "blbost".

Reagovat
smazaný uživatel

Na klid. Musí hledat ty prostory, kam by mu mohl přihrát stojící stoper, protože Yaya tu disciplínu moc nemá. Zkoušel tam nějaké blbosti, když na to neměl pozici. Jinak klasika, nějaké vybojované míče, většinou rozehrávka přes kraje, Yayu, Silvu, pár "lepších" pasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Prislo mi, ze se strasne moc bal toho ujmout a zariskovat, zrychlit hru, prenest hru.. Strasne moc alibistickych prihravek k nejblizsimu hraci a jeste toho spatnych, takovych tech presnych, ale zaroven lehce nepresnych..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověz si na otázku, jestli bylo potřeba zrychlovat nebo přenášet hru a jestli to z jeho pozice bylo vůbec možné. Já si myslím, že ne. Je zvyklý hru zrychlovat, až je k tomu opravdu prostor, k čemuž se dopracuješ pomocí několika alibistických přihrávek. Ostatní tu trpělivost nemají, proto se na Fernandinha dostávalo nejméně. A taky je to o adaptaci, co znamená v Anglii připravená situace. Tím přesné/nepřesné jistě myslíš takové ty pololežérní. 90 % hráčů by si s tím měla poradit a navíc je to určitý způsob zrychlování hry (opticky dáš soupeři šanci k odebrání míče a ten tak opustí svůj prostor). Na to si zase rychle zvyknou spoluhráči (pokud to nebude zkoušet třeba na Lescota).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo, nebylo, hre to vzdycky pomuze, pac je to vzdycky neco navic a pro soupere je to neco prekvapivyho, tezko branitelnyho.. A prostor k tomu mel, na to si vzdycky davam pozor.. Zkratka od hrace, ktery mi tu byl predstaven, jsem cekal neco vic, neco, co si takovy hrac vzdycky v zapase najde a odvede, kor v PL, kde to maji zaloznici lehci.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš si uvědomit, že ten hráč přichází z prostředí, kde když míč ztratíš, soupeř ti ho hned zadarmo nevrátí.

Reagovat
salami

ano, ale taky byl 8 let v Sachtaru, v ukrajinský lize, kde platí v podstatě opak, hrál v týmu kterej jasně dominuje a mohl si dovolit balony ztrácet ve větší míře bejt kreativnější

Reagovat
smazaný uživatel

Hral i LM, kde vynikal i proti Chelsea, Arsenalu, Juventusu i Dortmundu.. Problem je, ze Sachtar hraje vyborne takticky a prizpusobil se modernim trendum.

Reagovat
salami

mně vubec ani nešlo o Fernandinha a jeho výkony, mě zaujalo to, že pochází z prostředí, kde mu nikdo lehce balon nevrátí, což podle mě nedává logicky moc smysl, o jeho kvalitě se nechci bavit, znám ho jenom povrchně z pár zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde o Ligu miszru... Ale i na Ukrajine uz fotbal prodelal reformu a hraje se tam s kvalitnim pressingem. Navic se tam ta liga strasne zlepsuje, podivej na vsechny ty jmena, ktera tam hraji.. Penize nechybi.

Reagovat
salami

to nepopírám, Ukrajina jde nahoru, ale přesto je to ještě dost překotnej rozdíl mezí ní a topligama a nepřijde mi jako relevantní dělat z ní ligu z který vycházej hráči, který maj v sobě zarytý, že ztráta balonu je peklo, navíc v porovnání s jinejma soutěžema, který jsou v tomhle ještě dál

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v Anglii hraji zastarale, svetovy trend davno zaspali.. Navic tak prekotny rozdil mezi ligama neni.. Spoustu lidi tady dela jakoby na zapade hrali nejaci nadlidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za úvahu?

Reagovat
salami

co je za úvahu to, že přichází z prostředí, kde když někdo ztratí balon, tak ho nedostane lehko zpátky? to je snad na urovni profesionálního fotbalu poměrně zjevná věc, nikde ti nikdo nedává balony zadarmo, liší se jenom míra jak moc a já řikám, že na Ukrajině je ta míra přece jenom větší než v těch topligách , takže vubec nechápu vytažení tvýho argumentu, kterej je naprosto zjevnej a platí napříč fotbalem, jestliže narážíš na to, že je Brazilec a Brazilci se balonu zbavujou neradi, tudíž ho dostává těžko zpátky, tak se ti snažim sdělit, že se tohle poměrně mohlo změnit během 8 let na Ukrajině, kde je postavení jeho týmu dost dominantní a většina jeho protihráčů Brazilci nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho soudíš, že na Ukrajině je ta míra větší, než v Anglii?

Reagovat
salami

nejde ani tak o srovnání Anglie vs Ukrajina jako spíš o postavení Šachtaru v rámci ligy, ten rozdíl je tam dost propastnej, přestože se tam krom Dynama a Šachtaru rýsujou další 3-4 silný týmy poslední roky, jde o to, že Šachtar je tam v pozici dominujícího týmu a rozhodně neni v pozici týmu, kterej je zavřenej na svý pulce, kdy čeká na to až vybojuje balon a nestojí ho moc sil ho vybojovat zpátky, je to právě Šachtar, kdo kontroluje hru, takže ztráty balonu nejsou zdaleka tak bolestivý, přestože je jasný, že chce balon ztrácet co nejmín, jako ostatně každej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Tipl bych, že City získá míč v průměru minimálně dvakrát častěji za zápas než Šachťor. A je tov celé Anglické a ukrajinské lize stejné. Znamená to, že získat míč v Anglii je dvakrát jednodušší, než na Ukrajině. Teď už snad pochopíš, co jsem tím myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Super.. Takze ze zacatku s Yayou bude pro neznaly za drevaka, kterej neumi prihrat.. Si vsimnou co dela pro zalohu az tehdy kdy tam nebude..

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Nikikrew

Carra je oproti Garymu ulny bazant v analyzovani

Reagovat
kiwwi

to sa nauci...len co s tym jeho hlasom

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se to vůbec naučit? Podle mě je to talent jako většina ostatního. Buď to máš, nebo musíš dřít a dřít, a stejně nejspíš nebude tak dobrý.

Reagovat
kiwwi

vzdy si spomeniem na tohto chlapika

http://youtu.be/6rPFvLUWkzs

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

jako naucit se, kde je sipka, kde je mnohouhelnik a jaka je citlivost te obrazovky je jenom otazka casu. Na to talent nepotrebujes, sak on dopredu vi, co chce rozebrat, akorat to v tom este trochu "hleda". Hlas ale tak prijemny jak Gary nema, co uz...

Reagovat
kiwwi

nooo az tak jednoznacne by som to nevidel...niekto tie veci vidi, iny nie...vid elektronicka ceruzka na STV pocas hokeja...neviem no, ale Gary tie analyzy posunul na novy level proste

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že to není jenom o tomhle. Kdyby ano, tak by to mohl dělat úplně každý, což prostě nemůže. Leda kdyby jim tyhle rozbory připravoval nějaký profesionál v zákulisí.

Reagovat
vodka

ale Carrovy rozbory a postrehy jsou spravne a zajimave, u neho zatim zaostava ta manualni prace s tou obrazovkou, kdy jde videt, ze se s tou obrazovkou zkratka tolik nezzil, netuka to tam tak plynule a obcas hleda tlacitko. Myslim, ze za 2 mesice uz to bude ok, navic ted pocitam, ze je este aj trochu vyklepany z toho, precejenom fotbal hral cely zivot, do TV a este k tomu zive az tak moc nemluvil, zvlast kdyz musi premyslet, to neni zkratka jak pozapasovy rozhovor.

Reagovat
fff

Gary sa v tomto uplne nasiel a fakt sa prijemne pocuva. Carra uvidime, ale celkom sa tam vedel rozohnit, to moze byt super .

Reagovat
kiwwi

a paci sa mi, ze sa aj trochu doberaju navzajom a su vtipni

Reagovat
fff

jj presne. Take strojove rozobracky nemusim. Toto ma potencial byt do buducna super, obaja osobnosti a neboja sa povedat svoj nazor nahlas. Len nech sa im dari

Reagovat
Dawon

To Carrovo "mutovani" je kouzelne

Reagovat
r.mrazik

ja ty anglany v tomhle miluju...pusti se do tymu,na nic si nehrajou...tyhle rozbory jsou bozi

ale carru moc anglicky nedavam

Reagovat
kiwwi

to niesu anglani...to je Gary a teraz aj Carra...toto je dost vynimocny jav takto napriamo vsetko komentovat aj na anglicke pomery

Reagovat
r.mrazik

tak gary takove rozbory ma casto ne? sice spis co se taktiky tyce,ale moc servitky si nebere...

obcas teda vidim motd a kdyz tam jdou obcas taky do tela...

Reagovat
fajdax

Carragher mluví jak buzerant a nejde mu absolutně rozumět(samozřejmě rodilý angličani mu určitě rozumí)

Reagovat
fff

Ja mu rozumieme v pohode, ale musim to pzorne pocuvat. Cize nie, ze mam to otvorene v jednom okne, v dalsom si citam EF a tak .

Reagovat
vodka

musim byt na neho zkratka soustredeny mnohem vic nez na ostatni... Diky bohu to ale neni Kinnear...

Reagovat
Erdovec

to jo soustředit se na to člověk musí, ale když umí alespoň trošku obstojně anglicky tak myslím nemůže mít žádný problém, zas tak strašné to není

Reagovat
vodka

a treba Fergusonovi sem mel problem rozumet skoro furt, Moyes je v tomto lehci :) Harry Redknapp taky neni zadna hitparada...

Reagovat
Bayern +

Steve Kean bol super v tomto, dobre sa počúval.

Reagovat
Usty

Nevadí mi až tak jeho hlas, ale to, že mu nenímoc dobře rozumět, ten přízvuk je příšernej.

Reagovat
smazaný uživatel

1500. Pro Les Revenants

Reagovat
fantomas

Sosám

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny serial, tvari sa to ako horor, pritom je to skvela socialno-psychologicka sonda.

Reagovat
kiwwi

http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/bsgl54fieaarn6s.jpg

English players in starting XIs in the first round of the 2013-14 Premier League season

Reagovat
Error

U Sotonu chybí Jay, takže taky 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

Reagovat
smazaný uživatel

Na ostrovní to nikde není? TO bych počítal taky

Reagovat
Counter

Zábavná je Chelsea, která s takovou bude brzo skoro bez Angličanů

Reagovat
kiwwi

no je pravda ze trojica z tych styroch su uz dosluhujuci hraci a nahrady za nich maju jedine v podobe priemeraka bertranda, ktory hravat zaklad nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Cola příjde Shaw, Cahill pár let vydrží, za teryho můžeme na stopera Chalobaha nebo homegrown Kalase/Omerua, jako náhradu by se mohl koupit Shawcross. Lamparda (podle mě bude hrát i další sezonu, klidně 10-15 zápasů jako 5 na pivota) další sezonu nahradí Chalobahem, který bude hrát na DM.

To máš Shaw/Bertrand, Chalobah, Cahill, Lampard (jinak Moses taky reprezentoval anglii)

Reagovat
miky10

Wtf.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Chalobah teda bude hrát na stoperu i za Lamparda?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkem vtipné, jak fanoušci Chelsea myslí, že budou nahrazovat svoje borce mladíky

Reagovat
smazaný uživatel

Naše Mini:Liga ve Fantasy Premier League, přidejte se :)

http://fantasy.sport.cz/premierleague/mini_leagues/3785

Reagovat
Godwinson

Kdo je Richard? V australsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rssa?

Reagovat
Godwinson

Oh, tak to uz nemam ani radost. To je jak porazit na stodesitce prekazek vozickare:|

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ideální sestava kola podle goal.com je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním kole jen dvě mužstva postavila do základní sestavy více Angličanů než Neangličanů a cizinců, a to Norwich a Southampton - 6. Průměrný počet Angličanů v základní sestavě byl 3,75 - což o něčem vypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině o tom, že mezi Angličany nejsou dostatečně kvalitní hráči.

Reagovat
cristiano.K.

...... a nebo to,že nejvíce hráčů si chce někdy zahrát nejlepší soutěž na světě

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Je to dlouhodobý problém, Anglie v tomhle proti ostatním ligám silně zaostává.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano. V Premier League hraje málo Angličanů a v zahraničí téměř žádní, takže na to doplácí reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnu si, ze do pristiho zapasu Pelle privede stopera. Snad to nebude Demichelis..

Reagovat
fantomas

Takže příště bez Anglána v poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd, prave koupi nekoho k Lescottovi. Garcia snad hrat nebude..

Reagovat
Counter

Nasťa to ještě nestihne?

Reagovat
Bayern +

Nasťa - Lescott, to môže byť sranda ako s Garciom.

Reagovat
Counter

Oni jsou oba kvalitní stopeři, zvládnou to i společně. Navíc mají lehký los. Jde akorát o to, aby to Nasťa stihnul.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele