Vieira: Bylo to velmi blízko, ale tohle říkáme až příliš často

19.10.2021, 17:47
Aktuality
Patrick Vieira je jednou z legend londýnského Arsenalu a včera se proti tomuto klubu postavil jako soupeř. Francouzský kouč je manažerem Crystal Palace, který v derby sahal po cenném vítězství, o to ho až v páté minutě nastavení připravil útočník Alexandre Lacazette...

Arsenal šel rychle do vedení, v osmé minutě otevřel skóre Pierre Aubameyang a stav 1:0 vydržel až do konce první půle, aby se změnil po návratu z kabin. V 50. minutě srovnal Christian Benteke, sedmnáct minut před koncem pak většinou fanoušků na stadionu zmrazil Odsonne Édouard.

"Bylo to velmi blízko, ale tohle říkáme až příliš často. Z předchozích zápasů se musíme poučit," uvědomuje si Vieira.

"Jsme zklamaní. Ve druhém poločase jsme se vrátili do utkání, otočili výsledek a podali dobrý výkon, zasloužili jsme si vyhrát a o to je zklamání ještě větší. Mrzí mě to především kvůli hráčům, hráli odvážně, ukázali charakter a nakonec dostali nešťastný gól," pokračoval.

Crystal Palace zatím nezažívá povedenou sezonu a v tabulce Premier League je až na čtrnáctém místě, z osmi zápasů vytěžil stejný počet bodů. O vítězství včera v nastavení nepřišel poprvé, něco podobného se mu stalo nedávno i proti Brightonu.

"Takové zápasy nás posílí. Podobné výkony mi umožní požadovat po hráčích více a přijde další zlepšení. Rozhodně chceme přidat na agresivitě, ta patří do DNA Crystal Palace. Věděli jsme, že Arsenal se bude snažit držet míč a vypracovali si své šance," nechal se dále slyšet Vieira.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
Infernoqt

Manchester United rank fourth bottom in the whole of Europe's top 5 leagues (98 teams) ;for tackles per game (12.4) [@WhoScored]

A to jsme ještě nehráli prakticky s nikým pořádným -.-

Reagovat
cr7sux

Nic neříkající statistika, takové Nové Zámky jsou zase sedmé nejlepší s 18,6 tackles per game

Reagovat
Kucka

Reagovat
Seydou Doumbia

Zatím si nevede špatná na to jak tragicky byl v Nis.

Reagovat
Lacko_Boh

prekaucoval si

Reagovat
Mass

(Facepalm squat)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele